Hiuksista => Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt => Aiheen aloitti: Tuuli - 19.06.06 - klo:11:25

Otsikko: Teippipidennys
Kirjoitti: Tuuli - 19.06.06 - klo:11:25
Tästä on ollut jotain juttua.

Kertokaa nyt onko teillä kenelläkään tästä kokemusta. Itse olen tutustunut kyseiseen menetelmään http://www.tressallure.com. Hiusextra myy. Hairumissa on myös myytävänä jonkinlaista versioita kyseisellä menetelmällä. Liekkö noilla mitään eroa, hiuksen laatu kenties?

Onko miten rasittava hiuksille?? Pysyvyys? Ilmeisesti ei kestä kuin 2 kk, mutta näissä on se hyvä puoli, että voi käyttää yhä uudestaan ja uudestaan. Teippi siis pitää vain vaihtaa.

Kertokaa ihmeessä, jos tiedätte jotain!!! Kiitti!

******
muoks by Ice, pistin otsikon pienille kirjaimille :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: HelmiOnni - 20.06.06 - klo:21:08
Mulla ei ole valitettavasti kyseisestä menetelmästä mitään haisua, mutta utelias olen itsekin tietäjiltä kuulemaan asiasta  :P. Miten lyhyeen tukkaan noita teippejä voipi laittaa?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: JoJo - 30.06.06 - klo:14:51
Sarjassamme tyhmiä kysymyksiä ammattilaisille ja muillekin asiasta tietäville tai arvaajille ;D
Olisikohan mahdollista kiinnittää tuolla hairiumista saatavalla teipillä normaali hiusnauhaa, jos ei haaveilekkaan laittavansa kovin ylös, vaan muutaman rivin? Mun aivoilla ajateluna se vois toimiakin, ainakin jotenkin. Mitä ootte mieltä?

SuperTape -Kiinnitysteippi
SuperTape- kaksipuoleinen teippi TapeHair teippihiusnauhan kiinnittämiseen. Rullassa 100 cm teippiä; riittää yhteen TapeHair -teippihiusnauhaan (90cm).
Teippi soveltuu myös tupeiden pitkäaikaiseen kiinnitykseen.
 

Olen yrittänyt miettiä, mitä eroa tuossa teippihiusnauhassa on tavalliseen ja en keksinyt muuta, kun että se on tosi ohut tai jotain sinnepäin.

B*Long TapeHair - teippihiusnauhauutuus! TapeHair -menetelmä perustuu uudenlaiseen hiusnauhaan, jonka pohja on erittäin ohut ja huomaamaton, joten kiinnitys voidaan tehdä korkeammalle ja huomaamattomammin, kuin esimerkiksi liimasinettipidennyksessä. Tuote saatavana vain Hairiumilta! Hiuksen pituus 50 cm, nauhan pituus 90 cm. 100% remy aitohius. Kokopään pidennykseen tarvitset n. 2 nauhaa. TapeHair soveltuu kokopidennyksiin, tuuhennuksiin ja raidoituksiin. Saat tehtyä sillä esimerkiksi upeita palkkiraitoja! Teippihiusnauhan lisäksi tarvitset SuperTape Kiinnitysteippiä (100 cm per rll) sekä Pure -poistonesteen (118ml per pullo).

Siinä tressallure-sivuston opastusvideossa ei kyllä näytä kovin vaikealta se kiinnitys.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: NeBu - 30.06.06 - klo:16:30
Tavallinen hiusnauha ja teippihiusnauha ovat aivan erilaisia tuotteita. Teippinauhassa on erityinen pinta johon teippi laitetaan jossa se sitten pysyy. Tavallisessa hiusnauhassa teippi ei pysy (päivää-paria pitempään ainakaan).
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: JoJo - 30.06.06 - klo:18:58
Ok. Kiitti NeBu! Senpä voikin sitten unohtaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Eiffe - 04.08.06 - klo:19:30
Minkälainen pinta hiusnauhassa pitää olla, jotta teippi tarttuisi siihen? I have no idea  ::) :D

Tekisi mieli kokeilla raitoja teippien avulla joko aitohiusnauhasta leikatuilla palasilla tai sitten kuituhiuksella.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Eiffe - 06.08.06 - klo:16:56
Ajattelin tilata Hairiumista SuperTape -Kiinnitysteippiä ja testailla, saisiko sen avulla kiinnitettyä eri hiusjatkeita. On se kuitenkin aika pieni hinta testaamisen ilosta. Kovasti vain haluttaisi tietää minkälaiseen materiaaliin teippi kiinnittyy parhaiten. Voikohan esim. vanhaa aitohiusnauhaa ruppailla sellaiseksi, että teippi toimisi senkin kiinnitysmekanismina?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: JoJo - 06.08.06 - klo:17:19
Pipari testaa ihmeessä ja muista raportoida! Mulla oli samat ajatukset mielessä tuossa ylempänä...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Ice - 08.08.06 - klo:20:37
suomalaisten teettämät teipit ovat sinänsä laadukkaampia, ettei niissä ole ollenkaan ns pätkähiuksia jotka esim. kutittavat päätä. Vaikka periaate on sama, suomen firma, jonka nimeä en nyt saa päähäni, on kehityttänyt omansa jonkin amerikkalaisen lääkkeitä valmistavan yrityksen kanssa

**
yleisesti ottaen siis suomalaiset teippinauhat ovat kätevämpiä senpuoleen, en tosin tiedä paljonko ulkomaisessa on pätäkähiusta..

näin kertoi siis uusin Pinni-lehti :)

*********

muoks. ainiin, tavallisen ja teippinauhan erona on toki sekin, että teippinauha on potrallaa puolet ohuempaa, joten sen voi kiinnittää lähemmäs hiusrajoja
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: NeBu - 09.08.06 - klo:10:23
Juu, pieni korjaus asiaan: kyseisen firman tuote on ainoa suomessa jolla on kyseistä teippihiusta, muilla on sellasta jossa on lyhyttä, kutittavaa hiusta. Hairium B*Long TapeHair. Olen tehnyt tällä asiakkailleni paljon pidennyksiä ja tuuhennuksia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Jamaica - 29.08.06 - klo:08:56
Mulla oli keväällä teippipidennys ja tykkäsin oikein paljon! Omat hiukseni ovat aika paksut ja yleensä hiusta on jouduttu laittamaan normaalia enemmän (ainakin sinetti- ja ompelupidennyksessä), jotta oma hius istuisi pidennyksen kanssa. Teippipidennyksessä normaali hiusmäärä riitti ja erittäin tuuhean näköinen tukka tuli! Aluksi teipit kutittivat päänahkaa, mutta parin viikon jälkeen sekin meni ohi. Pari kuukautta pidin pidennystä ja sitten se poistettiin. Hiukset ovat nyt tallessa ja ajattelin käyttää ne syksymmällä omien hiusten tuuhennukseen.
Parasta pidennyksessä oli laiton ja poiston nopeus. Laittamiseen meni tunti ja poistamiseen 45min! Minä kun en jaksa tuntikausia istua paikoillaan...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 29.08.06 - klo:18:50
Koulussa yhdelle opettajalle laitettiin niskatukkaan teippipidennys.Hänellä siis omat hiukset lyhyet.Näytti tosi hyvältä!Ei kyllä erota että onko pidennys vai ei.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 30.08.06 - klo:19:36
Minua kiinnostais tuo Hairium teippihiusnauha. Olisko kellään kokemusta siitä?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 31.08.06 - klo:06:43
^Taisi olla juuri Hairiumista.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: NeBu - 31.08.06 - klo:09:48
Minua kiinnostais tuo Hairium teippihiusnauha. Olisko kellään kokemusta siitä?

Ootko muuten kampaaja, eli tekisitkö asiakkaille vai itelles, jos saan olla utelias?

Mä oon tehny sillä nyt keväästä saakkaa asiakkaille (käytän myöskin sinettejä joillekkin asiakkaille..), minä ja asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä, ei mitään valittamista, ovat tykänneet!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 31.08.06 - klo:14:13
Minua kiinnostais tuo Hairium teippihiusnauha. Olisko kellään kokemusta siitä?

Ootko muuten kampaaja, eli tekisitkö asiakkaille vai itelles, jos saan olla utelias?

Mä oon tehny sillä nyt keväästä saakkaa asiakkaille (käytän myöskin sinettejä joillekkin asiakkaille..), minä ja asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä, ei mitään valittamista, ovat tykänneet!
Olen parturi-kampaajaopiskelija ja olis tarkoitus kokeilla tuota teippipidennystä.
Onko helppo laittaa/poistaa?
Minkä pituiset omat hiukset täytyy olla?
Hoito?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 03.09.06 - klo:19:37
Minua kiinnostaa tuossa teippipidennyksessä, että onko parempi lisätä niitä isoja osioita, kuten tuossa tresallure videossa näytetään, vaan toimiiko paremmin kuin laittaa pienemmissä osissa?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: mangomeloni - 06.09.06 - klo:19:03
Täällä on nyt useampi kysellyt teippipidennyksistä joten teen nyt pienen tietoiskun, jos se kattaa kysymyksiä...

Eli siis, teippipidennykseen tarkoitettu nauha on erilainen kuin tavallinen hiusnauha, hiukset ovat istutettu pieneen, kapeaan silikoniliuskaan. Tavalliseen hiusnauhaan ei voi kiinnittää teippiä, se ei siinä pysy eikä sitä saa tiiviiksi. Myöskään mikä tahansa teippi ei kiinnity ja kestä pesua ym. (tupeeteippi on samantyyppinen mutta ei samanlainen), joten vaatii oman teipin sekä poistoaineensa.

Tiivistetysti ideana on että teippinauhat kiinnitetään ohueen liuskaosioon lomittain, useampaan kerrokseen ja erilevyisiä nauhoja käyttäen. Pidennyksen kesto on 1-2 kk kerrallaan jonka jälkeen se on uusittava. Teippipidennys käy parhaiten tuuhennuksiin, raitaosioihin sekä pidemmälle hiukselle.

Hyvät puolet teippipidennyksessä on se, että nauhaa voi käyttää uudelleen ja uudelleen, ei rasita juurikaan omaa hiusta. Pidennys on luonnollisemman näköinen tyvestä sekä voidaan kiinnittää melko lähelle jakausta. Nopea tehdä ja huoltaa.

Huonoja puolia on mm. pidennyksen jatkuva uusinta, sekä tietynlainen "jäykkyys", eli nauhat eivät jousta ja muotoudu samalla lailla kuin sinettihiukset. Teippipidennys on myös hinnakkaampi kuin useimmat muut pidennykset.

Suosittelen tähänkin pidennyksen kuten kaikkiin muihinkin ammattilaisen kädenjälkeä.

edit. Hoitamisesta oli vielä kysymys, eli samanlaiset hoito-ohjeet kuin liimasinetille. Kiinnitysosalle alkoholittomat muotoilutuotteet, ei hoitoaineita sekä kuivaus ennen nukkumaanmenoa (fööni viileämmällä). Muuten kuin muutkin pidennykset, ja säännöllisiä tarkastuskäyntejä suositellaan.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Illusia - 07.09.06 - klo:08:07
Mua kiinnostais tietää että millasissa hinnoissa pyöritään jos verrataan esim.sinetteihin?
Osaako kukaan vastata tähän.Riippuu tietysti paljolti siitä että missäpäin laitetaan ja kuin paljon hiusta laitetaan mutta jos jollain on jotain infoa niin oisin kiitollinen tiedosta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 07.09.06 - klo:20:49
Mua kiinnostaisi onko mahdollisesti BB:n Sarilla tämä teippipidennys? Tai sitten voi olla ompelupidennyskin ::)
Noista hinnoista sen verran, että teippipidennyksen materiaalikustannukset ovat itse asiassa halvemmat kuin sinettipidennyksessä, mutta hieman kalliimmat kuin liimapidennyksessä. Uusinta välistä johtuen kyllä varmasti tulee hinnakkaammaksi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 09.09.06 - klo:08:29
^Koulussa opettaja sanoi että teipippidennys on kalliimpi kuin sineteillä tehtynä.Sen takia minulle päätettiin laittaa pidennys sineteillä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 09.09.06 - klo:12:42
^Koulussa opettaja sanoi että teipippidennys on kalliimpi kuin sineteillä tehtynä.Sen takia minulle päätettiin laittaa pidennys sineteillä.
www.hairium.com (http://www.hairium.com)  Tuolla ainakin näyttäisi olevan kyllä toistepäin, siis materiaalihinnat ::)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: mangomeloni - 09.09.06 - klo:13:09
^Koulussa opettaja sanoi että teipippidennys on kalliimpi kuin sineteillä tehtynä.Sen takia minulle päätettiin laittaa pidennys sineteillä.
www.hairium.com (http://www.hairium.com)  Tuolla ainakin näyttäisi olevan kyllä toistepäin, siis materiaalihinnat ::)

Ja laskien miten??

Tape Hair (2x nauha 118€ + 2x teippi 8,90€) yht. 253,80 €
B*Long 50 cm 100 kpl 180 €, 120 kpl 216 €
(Microring 60 cm 100 kpl 195 €)

Kyllä tuonkin firman teippipidennysmateriaalit tulevat kalliimmaksi. Toisekseen, Hairiumin tyyliin, teippinauhan kuvan kohdalla on kuva tavallisesta hiusnauhasta... No, tuotetietouskin on täällä aina huipussaan yhdessä laadun kanssa.

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 09.09.06 - klo:16:00
Kannattaa kyllä ottaa huomioon myös että tuota teippihiusta voi käyttää monta kertaa kun taas esim. kynsisinetillä varustetut hiukset on kertakäyttötavaraa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 09.09.06 - klo:21:27
^Koulussa opettaja sanoi että teipippidennys on kalliimpi kuin sineteillä tehtynä.Sen takia minulle päätettiin laittaa pidennys sineteillä.
www.hairium.com (http://www.hairium.com)  Tuolla ainakin näyttäisi olevan kyllä toistepäin, siis materiaalihinnat ::)

Ja laskien miten??

Tape Hair (2x nauha 118€ + 2x teippi 8,90€) yht. 253,80 €
B*Long 50 cm 100 kpl 180 €, 120 kpl 216 €
(Microring 60 cm 100 kpl 195 €)

Kyllä tuonkin firman teippipidennysmateriaalit tulevat kalliimmaksi. Toisekseen, Hairiumin tyyliin, teippinauhan kuvan kohdalla on kuva tavallisesta hiusnauhasta... No, tuotetietouskin on täällä aina huipussaan yhdessä laadun kanssa.Niin tosiaan, jos tuota teippihiusnauhaa menee kaksi nauhaa. Kuvittelin vain, että se on aika paljon. Mutta toki en ole pidennyksiä tällä tekniikalla tehnyt, että en siitä sitten osaa sanoa. Laskin tuolla yhdellä nauhalla + teipit.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 10.09.06 - klo:07:41
Kannattaa kyllä ottaa huomioon myös että tuota teippihiusta voi käyttää monta kertaa kun taas esim. kynsisinetillä varustetut hiukset on kertakäyttötavaraa.

Ei ole kun kiinnittää uusilla irtosineteillä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 10.09.06 - klo:19:03
Kannattaa kyllä ottaa huomioon myös että tuota teippihiusta voi käyttää monta kertaa kun taas esim. kynsisinetillä varustetut hiukset on kertakäyttötavaraa.

Ei ole kun kiinnittää uusilla irtosineteillä.
Voihan sen toki niin tehdä mutta on kyllä aikas hankalaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: mangomeloni - 19.09.06 - klo:17:10
Niin, pilkkua viilaten, siis kysymyshän oli materiaalihinnasta, ei kokonaiskustannuksesta jollain aikavälillä.

Kyllähän sinettihiuksia voi käyttää uudelleen irtosineteillä (kuten maxfactor sanoikin), teippinauhaa uudella teipillä sekä microring:jä uusilla sormuksilla, mutta yleensä pidennykset ovat kertakäyttökamaa. Kuukausienkin kuluttua pidennyshiukset ovat yleensä jo sen verran kuluneita että kovinkaan usein pystyy/kannattaa käyttää uudelleen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Eiffe - 15.10.06 - klo:13:48
Valaiskaahan meikäläistä mistä johtuu, että saman mittainen pätkä teippihiusnauhaa painaa paljon vähemmän kuin sama pätkä aitohiusnauhaa? Ovatko hiukset harvemmassa, or what?

Muoks.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 15.10.06 - klo:16:18
Nyt tulee sit ohjeita tuon teippipidennyksen tekoon kun niitä täällä on kaivattu.

Tee ensin vaakasuorat jakaukset pidennystä varten haluttuihin kohtiin.
Pidennyksen teko aloitetaan niskasta.

Käytä 2-10cm mittaisia teippihiuksen kappaleita, jotta ne asettuvat pään muotoon.

Kiinnitä teippi nauhaosaan röpelöisemmälle puolelle ja poista suojapaperi.

Ota tekemäsi jakauksen yläpuolelta ohut jakauksen suuntainen ja pituinen osio. Aseta teippihius osion alapuolelle teippipuoli ylöspäin. Paina hiukset kiinni teippiin. Hiusta tulee omahiusosiossa olla sen verran, että teippi tulee kokonaan peitetyksi. Hiukset jotka eivät tartu teippiin ovat ylimääräisiä ja ne tulee ottaa pois.

Seuraavaksi asetetaan samankokoinen teippihiuskappale vastaavaan kohtaan osion yläpuolelle. Omahiusosio jää siis kahden teippihiuksen väliin.

Purista teippihiuskappaleet tiukasti yhteen.

Teippihiusnauhaa ei saa lainkaan venyttää paikalleen asetettaessa, koska se voi aiheuttaa hiusten irtoamista.

Jätä teippihiusosioiden väliin ainakin 2cm tilaa, jotta ylimääräinen kosteus pääsee haihtumaan päänahasta ja hiuksista pois.

Hiuksia ei tule pestä ensimmäiseen 24 tuntiin teipin kiinnityksen vakiintumisen aikana. Jos hiuksia värjätään, väriä ei saa laittaa nauhaosaan. Jos hiuksiin tulee takku, tulee selvitettäesasä pitää kiinni teippihiuksessa kiinni olevista hiuksista nauhan alapuolelta. Näin teippihiusnauhan kiinnitykseen ja myöskään itse hiusten nauhaankiinnitykseen ei tule liiallista rasitusta, joka voisi aiheuttaa ennenaikaisen irtoamisen.

Teippihiusnauhaa poistettaessa tulee poistonestettä käyttää niin vähän kuin mahdollista. Poistoneste kohdistetaan täsmälleen teippihiusnauhojen väliin, sinne missä kiinnitysteippi on. vältä venyttämästä nauhaa poistettaessa, mikäli haluat käyttää teippihiusnauhan uudestaan, koska se aiheuttaa hiusten irtoamista. Huuhtele teippihiusnauhan nauhaosa lämpimän juoksevan veden alla ja taputtele kuivaksi paperipyyhkeellä. Tämän jälkeen voit kiinnittää teippihiukset uudelleen. Teippihiusnauhan uudelleenkäytettävyys riippuu aina hoidosta, pesujen määrästä ja siitä, miten sitä on käsitelty.

Tällaiset ohjeet antoi Hairium.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Marika_ - 30.10.06 - klo:17:17
Minulla ainakin teippipidennys maksoi vähemmän kuin sinettipidennys. Ja pitkällä tähtäimellähän se tulee todella paljon halvemmaksi kuin sinettipidennys. Minä olen käyttänyt nyt jo yli vuoden näitä samoja hiuksia ja ovat silti todella hyväkuntoiset. Kun ottaa hiukset itse pois kun ne alkavat irtoamaan ja huoltaa ne niin tarvii kampaajalla käydä vain laittamassa ne takaisin. Minusta ainakin tuntuu että tulee halvemmaksi pitää koko ajan teippipidennystä kuin värjäillä ja leikkailla hiuksia joka kuukausi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Katya - 14.12.06 - klo:20:18
Kiva, et noin positiivisia kokemuksia teippipidennyksistä, otin tänään elämäni ensimmäiset :)Jotenkin en oo päässyt sinuiksi näiden kanssa vielä, ovat laadultaan niin erilaiset kuin oma tukka, että tuntuu kuin peruukki olis päässä. Saa nyt nähdä kuinka äkkiä näihin tottuu...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Miracle - 15.12.06 - klo:07:23
^Tehtiinkö pidennys aito- vai kuituhiuksista? Paljonko tuli maksamaan?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Katya - 15.12.06 - klo:16:57
Tehtiin aidosta, ns. remy-hiuksista. Töineen maksoi 350 euroa, siis suht halvalla. Pakko on ollut nyt vähän leikellä näitä, kun kerrostusta haluaisin enemmän. Liian paksu jotenkin on latvoista, reippaasti ohennusta sinne, niin eiköhän se siitä ;)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 15.12.06 - klo:20:37
^niinhän mä yritin tuolla ennemmin jo selvittää, että teippipidennys voi tulla halvemmaksi, jos ei sitä teippiä sinne montaa kiloa laiteta  ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Katya - 15.12.06 - klo:20:48
Joo ja sitten ne on todella helppo laittaa. Ainahan parturi-kampaaja laittaa tietenkin ammattimaisemmin kuin amatööri, mutta en näe kyllä yhtään huonompana tätä "amatöörin" laittamaa(vuoden laitellut näitä ja kuulemma päivän kestävällä koulutuksella)hyvin pysyy kiinni ainakin vielä toistaiseksi, käytin kyllä syväpuhdistavaa shampoota(bonacuren)ennen laittoa, että ei ainakaan silikonia pitäis olla haittaamassa. Onhan se tietty kova hinta ihan aina maksaa(jollei nyt tienaa tuhansia kuussa), mutta mun mielestä selvisin kohtuuhintaan, kun vielä värikin on niin sama kuin omassa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 15.12.06 - klo:23:32
^niin tuskinpa siinä jäljessä eroa on, eipä sitä kampaajillekaan ole tarjolla kun noita päivän koulutuksia ja yleensä kaikki tekniikat on suht simppeleitä. Tietenkin kannatan verojen maksamista ja tekevät hallaa taas meidän alalle nämä "amatöörit", mutta elämä on ::)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Katya - 17.12.06 - klo:18:44
Joo, no kyllä tällä "amatöörillä" yritys on, josta veroja maksaa, mutta tarkoitinkin, ettei ole parturi-kampaaja eikä kähertäjä=)ainoastaan meikkaaja...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 21.12.06 - klo:12:50
Itselläni parhaillaan teippipidennys ja tykkään kovasti. Ollut yhteensä joku 2-3kk, pari kertaa olen käynyt korjauttamassa/lisäämässä pidennyksiä tippuneiden paikalle. Mutta omaa tyhmyyttäni jouduin käymään korjauttamassa noon äkkiä, oman hoitoni/hoitamattomuuteni takia teippikohdat pehmenivät ja irtosivat. Nyt ovat olleet jo muutaman viikon täysin muuttumattomina paremman hoidon takia. Pitää siis muistaa tukan hyvä selvittäminen ja ettei teippikohtiin pistä mitään hoitoaineita tai muotoilutuotteita.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Katya - 22.12.06 - klo:10:09
Moi! Siis tippuivatko siitä syystä, että laitoit hoitoainetta juuriin asti? Oletko värjännyt pidennyksiä? Itse otin riskin ja värjäsin kevytvärillä sekä pidennykset ja oman tukan. Mulle sanottiin, että värjäystä ei suositella, mutta oikein hyvä tästä tuli ja kiinni on teippi ja pysyy. Tämä kevytväri ei kestä kuin n. 6 viikkoa ja mieli tekisi nyt seuraavaksi värjätä kestovärillä, mutta en tiedä miten tämä remy-hius siihen reagoi. Onko kellään kokemuksia?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 22.12.06 - klo:12:51
Katya, kyllä juurikin siis tuosta syystä että laitoin hoitoainetta ihan juuriin asti mitä ei tietenkään tulisi tehdä. Värjännyt en ole ollenkaan kun ei ole ollut tarvetta, omista hiuksista värjättiin viime fixin yhteydessä juuri mustaksi ja pidennykset mustat myöskin niin ei niitä kauheasti edes värjäillä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 06.01.07 - klo:11:42
Sain mun teipeille omat shampoon ja hoitoaineen mukaan, valkeat tuubit joissa lukee haircontrast. Ei ole hyviä minusta, kerran olen koittanut. Jättää hiukset karheiksi ja hoitoaine ei selvitä tarpeeksi. Lisäksi ihmetyttää kun ohjeissa varoiteltiin käyttämästä paljoa alkoholipitoisia tuotteita, niin hoitiksen INCIssä on heti toisena alkoholi.
Onko kukaan muu koettanut noita?

Osaisiko joku suositella hyvän jätettävän noille pidennysosioille? Silikoni mössöjä voi käsittääkseni aika huoletta lykkiä noiden latvoihin, vai kuinka saisin pysymään mahdollisimman hyvänä pitkään? Näköjään nuo latvat räjähtää tosi helposti, jonkin verran on katkeilevia ja kammoja multihaaraisia  :-X Nyt on käytössä Tigin Fast-Fixx suihkittavana jätettävänä ja Bonacuren voidemainen sealed ends latvasuoja. Tuo Tigi ei ole minulle oikein hyvä, pitäisi koittaa jotain muuta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 18.01.07 - klo:09:10
Onko kukaan tilaillut nuita teippihiuksia muualta kuin hairiumista?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mindela - 18.01.07 - klo:18:33
Minkähänlaista tuo tressalluren tukka on. Sieltä sanottiin et 160e koko päähän teipit. Hmm..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: vivitsu - 19.02.07 - klo:14:07
oon tässä miettinyt että onkoha alla olevan linkin hiusnauha tarkoitettu juuri tähän teippipidennykseen?siis että ostaa siihen sitten sitä teippiä vain lisäksi vaiko olenko ihan väärässä?  :-\http://www.afrocare.com/catalog/Invisible_Seamless_Weft_249.html
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Jadele - 19.02.07 - klo:14:14
oon tässä miettinyt että onkoha alla olevan linkin hiusnauha tarkoitettu juuri tähän teippipidennykseen?siis että ostaa siihen sitten sitä teippiä vain lisäksi vaiko olenko ihan väärässä?  :-\ http://www.afrocare.com/catalog/Invisible_Seamless_Weft_249.html

Tuo on juuri teippipidennys. Jos en nyt ihan väärässä ole niin eikös tässä ole se teippi jo valmiina ettei tarvitse erikseen ostaa.
Kaverini osti teippipidennyksen ja siinä ainakin teippi oli valmiina.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: vivitsu - 20.02.07 - klo:11:19
ok.kiitos paljon tiedosta :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Earlybird - 23.02.07 - klo:11:41
^^Mä tilasin viime kesänä teippipidennyksen aineet Hairiumista ja siinä hiusnauhassa ei ainakaan ollut valmiina teippiä, vaan teippi piti ostaa erikseen. Tietty voi vähän vaihdella mistä ostaa.

Mä laitoin itse teippipidennyksen päähäni ja tykkäsin siitä tosi paljon. Pidin pidennystä parisen kuukautta ja otin sen pois, koska kyllästyin siihen. Silloin en oikeastaan pidentänyt lisäkkeillä kuin viitisen senttiä omaa hiusta ja ne toimikin enemmän tuuhennuksena. Nyt olen aatellut laittaa hiukset uudestaan päähän.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 21.03.07 - klo:19:07
Tuli torstaina otettua teippihiuksilla tuuhennos. Hiukset ja teipin ostin hairiumista.
Tänään oli yks teippisinetti puoliksi irronnut ja kävin korjaamassa sen saman tien siellä kampaamossa jossa kävin ne laittamassakin. Samalla korjattiin yhtä sinettiä joka oli laitettua huonosti. Sanoivat mulle silloin että 2viikon ajan he korjaavat irtoavat hiukset heidän piikkiinsä. Nyt kuitenkin perivät maksun koska syy ei kuulemma ollut heissä vaan huonossa teipissä. ??? No äsken huomasin että yks toinenkin sinetti on irtoamassa.. Oma hius on löystyny toisesta reunasta ja on mennyt lenkeille. En halua mennä enää samaan kampaamoon kun muutenkin tuntui että päin tylyä palvelua. Lisäksi se laittaja kynsillä raapi sitä teippiä irti.. Sattu hiukkasen päänahkaan se älytön repiminen.   
Jos vika on tosiaan teipissä, niin mista saisi parempaa?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 22.03.07 - klo:19:00
^Niitä teippejä on ainakin kahta erilaista, joista toinen on parempaa (ja hiukan hintavampaa) ainakin oman kampaajani mielestä. Mulla on sitä hänen mielestään parempaa ja nää on pysynyt todella hyvin. Luulisin että teippini on Hair Contrastin ON OFF teippiä, kun tää mun tukkakin on niiltä?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mella - 13.05.07 - klo:11:17
Muakin rupesi kiinnostamaan tää teippipidennys! Mua himottaa ihan hirveästi hommata itselleni pidennykset ja oma tukka on sen verran pitkä että ihan luonnolliselta sen pitäis näyttää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Gizette - 17.06.07 - klo:16:28
Heipsan!
Jos jotain kiinnostaa niin olisin halukas myymään 2 pakettia (teippeineen ja poistonesteineen) hairiumin punaista teippihiusnauhaa, jota ei siis ole kertaakaan käytetty (hp.200 €). Myyn pois, sillä päädyinkin leikkaamaan tukan lyhyeksi :D

Itsellä ollut aikaisemmin toisen värisenä nämä samat pidennykset ja todella hyvin pysyivät, eikä yhtään teippiä lähtenyt irti ennenkuin ne otettiin pois.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Gizette - 17.06.07 - klo:16:42
Minkähänlaista tuo tressalluren tukka on. Sieltä sanottiin et 160e koko päähän teipit. Hmm..
Kaverille laitoin juuri tuolla tressallurella muutama kuukausi sitten pidennykset (1 paketti meni ) ja ne on pysyneet todella hyvin. Oli myös helppo poistaa ja laittaa uudelleen :)
Tosin jos on paksumpi tukka, tarvitsee kyllä yhden sijasta kaksi pakettia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 18.06.07 - klo:11:54
Olen tullu siihen tulokseen, että Hairium teippihiukset on ihan p**kaa. Se hiusnauhan pää on kokonaan muovinen ja tottakai sellainen 5cm muovinpätkä näkyy hiuksien seasta. >:(  Muillahan tuo kiinnityskohta on erilainen.
Hiusten laatukin on todella surkeaa. Nämä menee aivan järkyttävään takkuun! Voi edes letillä pitää, kun menevät siinäkin aivan käsittämättömään tiukkaan takkuun. :o >:( Oma tukka on kyllä selvä, mutta nuo lisäkkeet menevät keskenään ihan solmuun.

Heitän kyllä roskiin koko nipun! Ärrr!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 18.06.07 - klo:19:36
^Hairiumilla on kyllä viime aikoina ollut aika paljon laadullisia eroja noissa hiuksissa. Teippihiuksia en ole sieltä itse vielä tilannut, mutta olen sattunut saamaan viimeaikoina pari ihan kammottavaa hiusnauhaa..

Millainen muilla sitten on se hiusnauhan pää?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 18.06.07 - klo:21:18

Millainen muilla sitten on se hiusnauhan pää?

Muilla on se hiusnauhan pää sellainen, että vain toisella puolella hiusnauhan tyveä on muoviosa. Toisella puolella siis on ihan normaalisti hiuksia. Hairiumilla nauhan pää on kokonaan muovinen.
Kampaajalla käydessä kampaaja ihmetteli niitä minun hairiumin hiusnauhoja, kun siinä oli tosiaan kokonaan muovinen se kohta mikä laitetaan hiuksiin. Hän sitten näytti millaisia nauhoja heillä on ollut käytössä. Mietinkin, että miten ihmeessä sellaisen muovilätyskän saa muka huomaamattomasti piiloon, jos sinetit laitetaan lähelle jakausta. Muiden hiusnauhoissa se muoviosahan jää kahden lisäkkeen väliin eikä jää ollenkaan näkyviin.

Tosi vaikeaa yrittää selittää mitä tarkoitatn tuolla puolimuovisella.. ::)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 19.06.07 - klo:09:49
^hyvin selitit, minä ainakin ymmärsin  ;D

Onpas outoa, että niissä tuollaisia eroja on. Hairiumiin vaan palautetta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Earlybird - 18.07.07 - klo:17:03
Olen tullu siihen tulokseen, että Hairium teippihiukset on ihan p**kaa. Se hiusnauhan pää on kokonaan muovinen ja tottakai sellainen 5cm muovinpätkä näkyy hiuksien seasta. >:(  Muillahan tuo kiinnityskohta on erilainen.
Hiusten laatukin on todella surkeaa. Nämä menee aivan järkyttävään takkuun! Voi edes letillä pitää, kun menevät siinäkin aivan käsittämättömään tiukkaan takkuun. :o >:( Oma tukka on kyllä selvä, mutta nuo lisäkkeet menevät keskenään ihan solmuun.

Heitän kyllä roskiin koko nipun! Ärrr!

Mä otin juuri vähän aikaa sitten pois Hairiumin teippihiukset päästä ja laitoin ne roskiin, koska nuo hiusnauhat näkyi niin hyvin omien hiusten seasta, jos halusi pitää hiuksia kiinni. Mulla hiukset ei kyllä menneet yhtään takkuun, mutta rupesin ärsyttämään ainainen hiusten aukipitäminen, kun pidennykset oli päässä. Mulla oli noi samat pidennykset päässä ainakin 3 kertaa ja hyvin kyllä säilyivät, vaikka annoin hiusten kuivua aina vapaasti ja harjasin tosi rajulla kädellä hiukset aina suihkun jälkeen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 12.08.07 - klo:19:31
Hairiumin valikoimiin oli tullut uutta käsinsidottua teippihiusnauhaa, mietin onkohan tuo nyt sitten huomaamattomampi kuin se tavallinen?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: vivitsu - 19.09.07 - klo:17:00
tapahtuuko teippipidennyksessä semmosta että oma hius niiku käpertyy sen teipin ja päännahan välii..että tulee takkuja?:/
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: yeahyeahyeah - 05.10.07 - klo:22:07
http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=64

Onko tuo jotain teippihiusnauhaa siis? Päättelin vain tuosta tape-sanasta, joka tekstissä vilkkui. ;D Ja paljonko noita tarvittaisiin kokopään pidennykseen? Olen vähän ulapalla näistä jutuista.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mirkkis - 24.10.07 - klo:18:05
http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=64

Onko tuo jotain teippihiusnauhaa siis? Päättelin vain tuosta tape-sanasta, joka tekstissä vilkkui. ;D Ja paljonko noita tarvittaisiin kokopään pidennykseen? Olen vähän ulapalla näistä jutuista.

Mä ymmärsin tuosta että ois ihan tavallinen hiusnauha? (Tosin en osaa englantia enkä ymmärrä mikä toi teippijuttu on  ;D)

Onko tää sit teippipidennykseen? http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=54 (http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=54)

Onko joku ostanut jostain verkkokaupasta noita teippipidennyksiä ja laittanut kotosalla? Mun sivutukka tarttis vähä tuuhennusta ja aattelin että josko kokeilis tuollaista tuuhentavana. (okei myönnän, oon hieman koukuttumassa pidennyksiin  :-\)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 08.12.07 - klo:13:16
Mulle laitettiin eilen teippipidennys ja olen tosi tyytyväinen. pidennyksen laitto kesti reilun puoli tuntia ja tietty siit leikattiin vähän. Päässä pidennykset ei tunnu oikein miltään, toisin kuin sineteillä tehdyssä pidennyksessä sinetit painaa ja kiristää ainakin nukkuessa.
Suosittelen kaikille teippipidennystä jotka haluavat kokeilla pidempiä hiuksia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: katjuska - 31.01.08 - klo:20:46
ÄLkää hyvät ihmiset ostako ainakaan hairiumin teippihiusnauhaa! Ei kestä kuukauttakaa kuten jotkut ovat jo huomanneet.
Itselläni on teippihiuspidennys ja ollut nyt n. 3 viikkoa eikä ole tietoakaan että olisivat irtoamassa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: afro1985 - 18.02.08 - klo:23:26
Onko kellään kokemuksia noista dream hairin teippipidennyksistä? onko hius hyvä laatusta ja pysyykö teippi hyvin kiinni??

..ja jos ei niin mistä saisin ostettua parhaat hiukset ja teipin???

Omaa viestiään voi muokata modify-napilla :) T: Chaos
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 19.02.08 - klo:20:20
ÄLkää hyvät ihmiset ostako ainakaan hairiumin teippihiusnauhaa! Ei kestä kuukauttakaa kuten jotkut ovat jo huomanneet.

Itselläni ei kyllä ole pahaa sanottavaa hairiumin nauhoista. Kyllä meidän liikkeessä nämä ovat kestäneet useita kuukausia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Alli - 07.04.08 - klo:12:27
Osaisiko joku kertoa kuinka pieni teippihiuksen palanen pysyy vielä hiuksissa kiinni? Raidoitukseen ajattelin kokeilla tätä tekniikkaa ennemmin kuin esim. micro ringiä
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kiisu - 08.05.08 - klo:15:24
Loistava foorumi, ei tosin tee hyvää kukkarolle.. :D Olen taustaillut jo jonkun aikaa ja nyt päätin uskaltautua kirjoittamaan itsekin.

Itselläni on ollut Hair Contrast -teippipidennys n. kuukauden ajan. Omat hiukseni ovat puolipitkät ja luonnostaan laineikkaat, joten vähän epäilytti ottaa pidennykset suorasta hiuksesta. Aluksi hiukset näyttivät ja tuntuivat epäluonnollisilta, mutta sitten leikeltiin niitä aika runsaasti kerroksittain ja nyt tuntuu ja näyttää ihan omalta tukalta..  :)

Olen kyllä tykännyt pidennyksestäni kovasti eikä hintakaan ( n.350 €  sis. väri ja leikkaus) ollut mielestäni paha siihen nähden, että pidennyksen voi tosiaan kiinnittää useasti uudelleen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 08.05.08 - klo:15:28
Teippipidennys on ihan hyvä, mutta sen huoltaminen on aikas kamalaa. Tukkaan jää sitä liimaa ja saa aikas monta kertaa pestä syväpuhdistavalla ennekuin sen saa pois. Samoin ne nauhan on ihan tahmassa kun ne irrottaa ja niiden puhdistus on kans hankalaa
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 09.05.08 - klo:22:15
^Jos ne irrottaa sillä omalla poistoaineella, niin ei sitä mönjää silloin mielestäni jää. Poistoainetta pitää vain laittaa reilusti, että saa kaikki teipin jämät pois
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Luscious - 11.05.08 - klo:19:03
Haluaisin sivuhiuksiin pituutta, lähinnä kasvojen lähelle.
Eikös teippiä kuitenkin voi laittaa aika aika lähelle ohimoita, toisin kuin sinettejä?
 
Mulla on oranssilla suoravärillä värjätty pää.
Kannattaisko mun ostaa suorilta jotain vaaleaa hiusta ja värjätä se samalla suoravärillä?
Ajattelin kyllä että olisin mennyt kampaajalle laittaan ne.. mitenköhän sit pitäs toimia..

Mulla on itsellä pätkityt, taipuisat hiukset muttei kuitenkaan kiharat.
Pelkään et ne lisäkkeet pomppaa turhan paljon silmään..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 11.05.08 - klo:22:00
Mulla on ollut teippipidennys nyt n. puolisentoista vuotta, huollettu on toki monesti siinä välissä ja tukan värikin on kertaalleen muuttunut. Alussa oli takkuuntumisongelmia mutta nykyisen huolellisen harjauksen ja selvityksen ansiosta ei onneksi enää.
MUTTA nyt olen vime aikoina  huomannut valitettavaa teippien pehmentymistä ja sen aiheuttamaa teippien irtoamista. Teippien materiaali on käsittääkseni muuttunut joten en tiedä että olisikohan sillä osuutta asiaan? Koitan  huolellisesti välttää hoitoaineen tai muotoilutuotteiden laittamista teippikohtiin, mutta olisikohan niillä kuitenkin vaikutusta teippien pehmentymiseen/irtoamiseen?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Jadey - 16.05.08 - klo:21:05
Mua on nyt hurjasti alkanut kiinnostaa teippipidennys tai tuuhennos. Minkäänlaisista pidennyksistä tms. lisähiuksista ei oo aiempaa kokemusta.

En oo käynyt vielä kampaamosta hintoja kyselemässä, mutta ilmeisesti hinnat pyörivät 200-400 euron väillä? Kuinka paljon tuo huolto/ylläpito sitten maksaa? Mun pitäis ehdottomasti siis kampaamossa ottaa se, koska lähipiirissä ei oo ketään semmosta, joka osais sen laittaa.

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 16.05.08 - klo:21:32
^Huollot tehdään monesti tuntitaksalla, joka vaihtelee suuresti eri kampaamoissa, mutta karkea arvio 35-60 euroa tunti. Lisäksi saatetaan veloittaa materiaaleista, jos teippejä uusitaan tai lisätään hiusta.
Huolto kestää siitä riippuen mitä tehdään 1-2 tuntia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anthon - 01.06.08 - klo:18:53
auttakaa! yritän poistaa pidennyksiä mutta nyt tuo eka jota irrotan, niin siitä lähti ne pidennykset pois mutta siinä välissä oleva liima jäi hiuksiin. miten sen saa pois?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 01.06.08 - klo:20:10
Irroitusaineenahan toimii alkoholi, joten sitä alkoholia liimakohtaan ja tiheällä kammalla rapsuttelet liiman pois. Mulla on se irroitusaine tullut ihan sellaisessa pienessä nokkapullossa, siitä on kuulemma kätevä jo irroitus vaihessa "ohjata" viina teippien väliin. Älä säästele sen aineen kanssa, mitä paremmin teippikohdan kostuttelee, sitä paremmin ne liimat irtoaa.Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anthon - 01.06.08 - klo:20:30
ok :D irrotusaine olis maksanu 40 euroa joten otin öljyllä ja hoitoaineella.. siks en viittinyt ostaa kun mulla on vaan yks "Osio", tossa korvan edessä otsiksen jatkeena.

kelpaako viina?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 01.06.08 - klo:20:44
Siis se irroitusaine on pirtua. Koita mahdollisimman iso prosenttisella vodkalla? Niitä pieniä pullojahan saa alkosta, jos et käytä sisäisesti.

Hirveä hinta sillä irroitusainella!  :o
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anthon - 01.06.08 - klo:21:19
Ei se 38% viina mitä meillä on, auttanu. :D tilasin dreamhairilta sitä poistonestettä kun siellä oli pienemmissä puteleissa. tulee tiistaina - ulos en huomenna ole astumassa. kai tää nyt lähtee eikä jää hiuksiin? :( ja onko noi muut helpompi irrottaa kun on sitä?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 03.06.08 - klo:19:03
^Itse yritin myös viinalla irrottaa. Mutta tiukassa pysyi teippiliima tukassa, ei auttanut isoinkaan prosenttimäärä mitä Alkosta löyty. Sitten löysin PLACEsta Simply Naturalin Tape remover sprayta ja teipit irtos. Ei tarvinnut repiä eikä nyplätä kamman kansssa - teipit lähti kuin vettä vaan. Ihan harmitti, kun en ollut heti tajunnut että helpollakin voi päästä.
Hintaa 118ml pullolla oli 14euroa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 09.06.08 - klo:10:58
Kuinka paljon / helposti tuosta teippihiusnauhasta irtoaa hiusta käytössä? Esim. tavallisen hiusnauhan kanssa mulla on ollut se ongelma, että vaikka hiukset sinällään kestäisivätkin uuden kiinnityksen, ei enää ole mitään kiinnitettävää, kun hiusnauha on harjatessa ja muutenkin käytössä niin harventunut.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 09.06.08 - klo:18:42
^Varmasti riippuu paljon nauhan laadusta.
Minusta tuntu, että sinettipidennyksistä lähti paljon, ommeltavasta hiusnauhasta ei melkein ollenkaan ja teippihiusnauhasta ehkä saman verran kuin normaalistikin hiuksia. En kuitenkaan ihan 100% varma ole, koska sinetit olivat punaisia ja ommeltava hiusnauha oli vaaleanruskeaa hiusta, joten niiden haiventen irtoamisen huomasin herkemmin kuin teippihiusnauhasta, koska siinä hiukset oli saman värisiä kuin oma mustanruskea tukkani.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 09.06.08 - klo:19:48
Osaisko Bella, siili tai joku muu auttaa? :)  Sain synttärilahjaksi kampaajakäynnin hiustentuuhennoksen/pidennyksen laittoa varten. En ole viiteen ja puoleen vuoteen käynyt kampaajalla kahden kauhukokemuksen jälkeen. Nyt haluaisin, että homma osuisi kerralla nappiin.

Asiaa pähkäiltyäni olen ajatellut, että teippipidennys lienee paras vaihtoehto. Missä se kannattaisi teettää pääkaupunkiseudulla?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 09.06.08 - klo:21:04
Syaani, teippipidennystä suosittelen lämpimästi mutta paikan suhteen en valitettavasti osaa auttaa. :) Itselläni on ollut teippipidennyksen lisäksi sinettipidennys ja kyllä teipit ovat selkeästi paremmat.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: NotLookingGood - 15.06.08 - klo:18:01
Saako tuota Simply Naturalin Tape remover sprayta vain PLACE:n liikkeestä Tampereelta? Sitä ei löytynyt verkkokaupan sivuilta.. Vai saako jostainpäin Helsinkiä teippipidennysten poistonestettä edulliseen hintaan? HAIRIUMistakaan ei näköjään voi tilata.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 11.07.08 - klo:13:03
Ääh, pesin tukan eilen ensimmäistä kertaa, ja kaksi osaa lähti samantien irti. Kolmaskin on jo matkalla. Pesin tukan niin hellävaraisesti kuin osasin ja olen muutenkin kohdellut sitä kuin hermoheikkoa Saaban kuningatarta. Sain iltapäiväksi ajan uudelleenkiinnitykseen, mutta mua vähän epäilyttää, miten seuravassa pesussa käy.

Miten teillä muilla on teipit pysyneet?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 11.07.08 - klo:13:08
^Ohhoh. Minun tekemä teippipidennys pysyi kaverilla 1,5 kuukautta kunnes tehtiin huolto eikä silloinkaan ollut yhtään vielä lähtenyt.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 11.07.08 - klo:15:50
Pysyy kuin tauti, mulla alkaa vasta nyt valahtaa teipit tukasta. Vapun jälkeen nää on laitettu ja kahdestatoista vain yksi on lähtenyt irti viime viikolla. Ja juu, tiedän olevani kipeästi huollon tarpeessa.  ;D On tosi tosi ylikasvaneet, mutta pitkässä tukassa saan sinetit ihan nätisti piiloon. Juuri ei näytä olevan nyt yhtään takussa, viimeksi kyllä oli.

Mä en ole jaksanut puristella sinettikohtia pesun jälkeen kertaakaan, olen levittänyt hoitiksen ihan päänahkaankin välittämättä tippaakaan teipeistä ja harjailenkin ihan huoletta.

Sulla on kyllä ollut huonot teipit tai huono laittaja. Mun kampaajani sanoi kokeilleensa itselleen kahta eri teippiä ennen kuin aloitti tekemään pidennyksiä asiakkaille ja kuulemma toinen oli huomattavasti parempi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 11.07.08 - klo:18:37
Nyt on teipit vaihdettu lisäkkeisiin ja kaikki osat taas kiinni päässä. Vähän ketuttaa, että sain maksaa tästäkin ilosta lisää. Tää tukka syö mun palkan. :(


Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 11.07.08 - klo:18:51
Mullakin oli aluksi pysymisen kanssa ongelmia, teipit irtoili tosta vaan. Nykyään pysyvät aika hyvin, joskus saattaa vieläkin yksi-kaksi irrota ennen huoltoa. Käyn fixaamassa näitä about puolentoista-kahden kuukauden välein. Mullakin oli yhdessä vaiheessa kahta eri teippiä päässä ja toisen laatu oli kyllä selkeesti parempaa. Nyt kun ollut sitä parempaa teippiä vaan päässä niin hyvin ovat pysyneet.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 12.07.08 - klo:11:20
Nyt on teipit vaihdettu lisäkkeisiin ja kaikki osat taas kiinni päässä. Vähän ketuttaa, että sain maksaa tästäkin ilosta lisää. Tää tukka syö mun palkan. :(
Täh!? Eiks kampaajan työllä ollut mitään takuuta? Ihan törkeetä jos veloittivat sulta korjaustyöstä, koska tuossahan nyt oli ihan selkeästi kyse huonosti laitetusta teipistä tai huonolaatuisesta teipistä. Jos niitä nyt enemmän alkaa vielä irtoilla, niin vaadi takuuseen. Tai vaihda kampaajaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 12.07.08 - klo:20:16
Kampaaja tosiaan sanoi, ettei mitään takuuta ole. Ei se summa suuri ollut, mutta se periaate. >:(

Vaihdan tosiaan paikkaa, kun korjausten aika tulee. Liian monta pettymystä kyseiseen paikkaan viikon sisään.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 13.07.08 - klo:11:25
Olipas ikävää toimintaa. Meille opetettiin koulussa että pidennyksillä pitää olla vähintään kahden viikon takuu koska siinä ajassa asiakas tuskin itse omalla hoitamattomuudellaan tms. saisi hiuksia irtoamaan.

Dreamhairissa on hyvää ja edullista teippiä 2,75m postikuluineen 20e. Hairiumin teippi kyllä pysyy mutta on hankala pistää hiusnauhaan ja hankala saada tukasta niitä jämiä pois. Ihan kuin purkkaa oisi tukasta koittanut irrottaa. Nauhat irtosivat poistoaineella kyllä ihan nätisti mutta niitä jämiä nypittiin pari tuntia öljyjen ja kaikkien kanssa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pindy - 16.07.08 - klo:21:45
Mulle laitettiin viime pe teippipidennys ja täytyy sanoa, että olen täysin myyty!!  :-* Vuosi sitten päässäni oli hetken aikaa sinettipidennys ja ero teippeihin on todella selvä. Teippipidennys ei tunnu päänahassani mitenkään, ei paina ikävästi nukkuessa eikä ole kertaakaan kiristänyt tms.

Hiukset ja teippi hankittiin täältä --> http://www.additionallengths.co.uk. Tuolta hankitussa hiusnauhassa oleva silikoniliuska on varsin kapea eikä näy hiusten välistä ollenkaan. Päinvastoin, tähän saakka jokainen, joka hiukseni on nähnyt on ollut varsin hämmästynyt siitä, miten aidolta hiukset näyttävät. Uusi työkaverini ei uskonut hiusteni olevan pidennykset ennen kuin erityisesti näytin hänelle teippikohdat hiuksistani. Luonnollinen lopputulos on erityisesti merkittävää senkin takia, että ero oikeisiin hiuksiini on huomattava. Ennen pidennyksiä hiukseni osuivat juuri ja juuri olkapäihini saakka, nyt hiukset ulottuvat melkein rintojen alapuolelle.

Ei ehkä ihan täsmää tuolla sivustolla nuo värikoodit ja kuvat hiusten väreistä. Itse tilasin nro 4, mutta hiukset ovat kyllä selvästi lähempänä nro 6. Eipä sillä itselleni niin väliä (hiukset värjättiin joka tapauksessa vaaleammista täsmäämään pidennyksiä), mutta tuo seikka kannattaa huomioida jos ko. paikasta hiuksia tilaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 17.07.08 - klo:00:28
Ja taas irtos yksi osa. >:( Mulla palaa käämi. Nyt kyllä alan vaatia jonkinlaista kompensaatiota.

Edit. Tukka on taas kiinni päässä. Tällä kertaa asialla oli toinen kampaaja, joka ei veloittanut työstä mitään ja sanoi, ettei edellisestä kerrastakaan olisi pitänyt. Mahtavaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 17.07.08 - klo:21:25
^No just. Kyllä täytyy olla huonoa teippiä tai erittäin huono laittaja. Toivottavasti nyt pysyisi kun eri kampaaja laittoi ja onneksi et joutunut maksamaan.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Hiustyöläinen - 21.07.08 - klo:13:32
Ja taas irtos yksi osa. >:( Mulla palaa käämi. Nyt kyllä alan vaatia jonkinlaista kompensaatiota.

Edit. Tukka on taas kiinni päässä. Tällä kertaa asialla oli toinen kampaaja, joka ei veloittanut työstä mitään ja sanoi, ettei edellisestä kerrastakaan olisi pitänyt. Mahtavaa.

Tähän voi olla syynä teipissä ilmenevä laatuongelma. Ennen teippien uudelleenkiinnittämistä tai ensimmäisen tuuhennoksen / pidennyksen tekoa kampaajan tulisi pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla (tosin pysyvät kyllä ilman tätä toimenpidettäkin oikein hyvin jos teipissä ei ole ongelmia), kuivata hiukset hyvin ja tyveen ei voi laittaa hoitoainetta.

Oman kokemukseni mukaan teippierissä voi esiintyä laatuongelmia, ainakin tällainen erä on osunut omalle kohdalle ja työlleni ja hiuksilleni olen antanut 1 kuukauden takuun. Kyllä teippien tulisi kestää asiakkaalla irtoamatta lähes 6 viikon ajan vähintään, mutta tällöin on myös huomioitava, että asiakas hoitaa hiuksiaan annettujen ohjeiden mukaan. Toisaalta hyvästä hoidosta huolimatta teippihiuksissa voi olla ns. maanantaikappaleita, jolloin niiden laatu kärsii oikeasta hoidosta huolimatta.

Tällä hetkellä olen itsekin vaihtamassa teippihiusmerkkiä, minusta asiakkaan tulisi saada rahoilleen se vastine, mitä maahantuojat hiuksilleen lupaavat. Tosin kampaaja voi jäädä siihen ikävään välikäteen, että hän antaa takuun työlleen ja hiuksilleen, mutta se maahantuoja etsii syitä usein asiakkaan tavasta hoitaa väärin, vaikka asiakkaallakin voi olla kokemusta useammasta eri teippihiusmerkistä ja nähnyt laatueroja jo käytännössä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 21.07.08 - klo:17:02
Kyllä teippien tulisi kestää asiakkaalla irtoamatta lähes 6 viikon ajan vähintään, mutta tällöin on myös huomioitava, että asiakas hoitaa hiuksiaan annettujen ohjeiden mukaan.

Mun piti vähän nyhtää ohjeita kampaajalta. Toki olin tehnyt aika mittavan taustaselvityksen (ammattitauti ;)) ennen koko projektia ja tiesin mielestäni melko hyvin, mistä on kysymys, mutta olisin silti kaivannut hieman aktiivisempaa otetta ns. asiantuntijalta

Olen koko ajan hoitanut pidennystä mielestäni niin hyvin kuin vain osaan. Pessyt vasta parin päivän päästä teipin laitosta, välttänyt kaikkia muotoilutuotteita ja hoitoainetta teippien alueella ja vähän kauempanakin, selvittänyt hellävaroen lapiomaisella aitoharjaksisella harjalla ja pitänyt löysällä letillä öisin. Pesun aikana olen pitänyt kiinni latvoista, jottei märät hiukset paina niin paljon, että teipit irtoaisivat. Lisäksi olen pesun jälkeen yrittänyt puristaa teippejä tiukasti kiinni. Kampauksena on ollut ainoastaan löysä letti tai löysä ponnari. Latvoja olen hoitanut laadukkailla jätettävillä.

Jos tästä listasta puuttuu vielä jotain, kertokaa kiltit ihmiset. Mua ärsyttää nykyään pestä hiuksia, kun ei ikinä tiedä, tippuuko nyt taas jotain.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Hiustyöläinen - 21.07.08 - klo:18:56
^Minkä "merkkiset" hiuksesi ovat?

Yleensä annan kotihoito-ohjeet kirjallisena asiakkaalle ja niitä kerrataan vielä laiton yhteydessä. Vaikka olenkin kampaaja, olen sitä mieltä, että hiuksille pitää voida antaa tietty takuu ja niiden tulisi kestää se aika, mitä niille myös mainostetaan. Tällä hetkellä minulla on asiakkaan kanssa teippihiuksissa laatuongelma, takkuuntuvat ja niitä on harjattava jatkuvasti, mikä taas aiheuttaa teippiliuskoista hiusten irtoamista. Hius on hamppua. Kyse ei ole asiakkaan väärästä tavasta hoitaa hiuksia, minusta hiuksissa on ongelmaa jos ne hoitoaineista, kosteuttavasta jätettävästä hoitosuihkeesta, pH-tasaajasta huolimatta ovat takussa. Otin yhteyttä maahantuojaan ja sanoin, että näissä on tod. ongelma ja nyt ei auta syyttämään asiakkaan tapaa hoitaa hiuksiaan. Olen sitä mieltä, että hiusten tulisi toimia myös silloinkin kun asiakas käyttää muitakin tuotteita kuin maahantuojan suosittelemia hoitotuotteita hiuksissaan.

Joten aion vaihtaa toimittajaa, joudun siis testaamaan uuden toimittajan lähettämiä hiuksia ja kiinnitän ne omiin hiuksiini. Nykyinen maahantuoja antoi uudet hiukset tilalle, jotka laitettiin asiakkaalle toki ilman veloitusta. Itse tosin joudun niistä maksamaan puolet tukkuhinnasta ja mikäli niiden valmistaja tutkittuaan hiukset huomaa valmistusvirheen, saan maksamani summan takaisin, muussa tapauksessa jään siis itse maksumieheksi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 21.07.08 - klo:19:22
^Minkä "merkkiset" hiuksesi ovat?

Simply Naturalia ovat. Hiuset ovat nämä kaksi viikkoa kestäneet todella kauniina. Eivät takkuunnu tai irtoile. Omat hiukseni ovat todella liukkaat, mikä saattaa toki vaikuttaa teippien pysymiseen. Pidennyshius on huomattavasti jämäkämpää tekoa, mutta sulautuu silti hyvin omieni joukkoon. Oma tukka on myös melkein yhtä pitkä kuin pidennys, mutta toivottoman ohut ja lasimainen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 21.07.08 - klo:20:35
Hairiumin teippi kyllä pysyy mutta on hankala pistää hiusnauhaan ja hankala saada tukasta niitä jämiä pois. Ihan kuin purkkaa oisi tukasta koittanut irrottaa. Nauhat irtosivat poistoaineella kyllä ihan nätisti mutta niitä jämiä nypittiin pari tuntia öljyjen ja kaikkien kanssa.
Noissa Hairiumin teipeissä olen kokenut parhaaksi valuttaa sitä poistoainetta ihan reippaasti siihen teippikohtaan, silloin ei jää niitä ikäviä teipin jämiä. Jos laittaa pumpulipuikolla niinkuin ohjeessa sanotaan, käy helposti niin että osiot lähtevät, mutta teippi jää hiukseen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 22.07.08 - klo:10:47
^ Valutin ainetta ihan reilusti teippien väliin suoraan pullosta. En edes tiennyt että jollain pumpulipuikolla olisi kuulunut sohia :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Hiustyöläinen - 22.07.08 - klo:11:59
Simply Naturalia ovat. Hiuset ovat nämä kaksi viikkoa kestäneet todella kauniina. Eivät takkuunnu tai irtoile. Omat hiukseni ovat todella liukkaat, mikä saattaa toki vaikuttaa teippien pysymiseen. Pidennyshius on huomattavasti jämäkämpää tekoa, mutta sulautuu silti hyvin omieni joukkoon. Oma tukka on myös melkein yhtä pitkä kuin pidennys, mutta toivottoman ohut ja lasimainen.

Kyllähän hiukset sen pari viikkoa väh. pitää kestääkin, näin myös nämä asiakkaani hiukset olivat sen kuukauden - pari ihan hyvässä kunnossa, mutta sitten jostain syystä ne vain alkoivat takkuuntua siten, että näyttävät hampuilta käytetyistä hoitoaineista huolimatta.

Joissakin merkeissä ei tuo teipinpoistoaine ole kovin tehokasta, HairContrastin poistoaine ei nykyisin auta saamaan teippejä irti, lisäkkeet kyllä irtovat helposti, mutta ne teipit tahtovat jäädä hiukseen tiukasti kiinni. Nyt sitten löysinkin kilpailijan hyvän poistoaineen ja helpottui kummasti teippien irtisaaminen. Apteekistahan saa Isopropyylialkoholia, millä teipit pitäisi irrota melko helposti. Sitä pieneen suihkepulloon ja suihkuttamaan vain siihen teippiosioon ja hieman vaikutusaikaa. Näin säästyy teippihiukset liialliselta poistoainemäärältä, mikä jo itsessään kuivattaa lisäkehiusta.

Korjasin lainauksen. -Hunis
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Pesukarhu - 22.07.08 - klo:18:30
Hei! Onko kukaan laittanut itse itselleen teippipidennystä? Sinettipidennyksiä olen itselleni laittanut jo monen vuoden ajan, ja se käy aika rutiinilla (joskin on v-mäistä hommaa) mutta teippien laittaminen vähän arveluuttaa... Onko kukaan koettanut? Kampaajalle menoon ei oikein olisi nyt rahaa mutta sinettitekniikalla en vaan enää haluaisi laittaa, koska kyllähän se vähän hiusta syö... Tietysti voisi kysellä jos omalta asuinseudulta löytyis joku joka osaisi laittaa ja tekisi homman edullisesti, mutta mistähän sitäkin kyselisi...? Asun Satakunnan alueella.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 22.07.08 - klo:18:49
^Missä päin Satakuntaa asut? Minä voin koululle ottaa asiakkaaksi jos Vammalaan pääset. Itse olen Porista mutta mulla ei ole kotona aikaa tehdä kun on koulu ja työ.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 22.07.08 - klo:20:54
^ Valutin ainetta ihan reilusti teippien väliin suoraan pullosta. En edes tiennyt että jollain pumpulipuikolla olisi kuulunut sohia :)
No onpa kummaa että siltikin jäi jämiä. Joskus niitä kyllä tietysti vähän jää, ja vaatii pari pesua syväpuhdistavalla.

Pesukarhu Itse olen kiinnittänyt joitain osioita itselleni, mutta en kyllä koko pidennystä. Mutta luulisin että jos olet saanut sinetitkin itse laitettua, niin miksei teipitkin. Avuksi piikkikampa ja paljon klipsuja!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 06.08.08 - klo:18:46
Apteekistahan saa Isopropyylialkoholia, millä teipit pitäisi irrota melko helposti. Sitä pieneen suihkepulloon ja suihkuttamaan vain siihen teippiosioon ja hieman vaikutusaikaa. Näin säästyy teippihiukset liialliselta poistoainemäärältä, mikä jo itsessään kuivattaa lisäkehiusta.


Kiitos vinkistä, mä kävin ostamassa isopropyylialkoholia apteekista ja irroitin itseltäni teippituuhennoksen.
Desin pullo maksoi 6€ ja tosiaan hyvin irtosi. Kostutin vanulapun alkoholilla ja painoin hetken sinettikohtaa lapulla. Sinetti liukeni ja pidennys lähti helposti irti. Teipin liimajämät hiuksistä lähti samalla konstilla, lisää viinaa lappuun ja painoin hetken teippikohtaa. Pesin lopuksi syväpuhdistavalla.

Muutama raita mulla on edelleen kiinni, jätin vielä piristykseksi. Sinetin kohta on vaan niin kauaksi kasvanut jo juuresta, että taidan irroittaa tänään nekin.

Tuuhennoksen irroittamiseen meni n.1/3 pulloa, eli riittoisaa tuo kyllä on. Hiusväritahrat lähti muuten myös aika vaivattomasti iholta. Siinä pullon kyljessä kyllä varoiteltiin, ettei saa ihokosketukseen laittaa, mutta pakkohan mun oli kokeilla.
Ja kovasti ne apteekissa mua tenttasi, että mitä mä aion isopropyylialkoholilla tehdä. En mä tiedä voiko tuota juoda, ei kai? Pirtulta se kyllä haisee.

Voisin ostaa itselleni jemmaan teippiä, voisi joskus laittaa itse piritykseksi muutaman raidan, kun kerran se poistaminenkin oli noin iisiä. Uskon että Pesukarhu saat varmasti laitettua itsellesi teipit, se laittaminen on kuitenkin niin helppoa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: keesha - 07.08.08 - klo:21:57
Apua! En ymmärrä, miten on mahdollista että itselleni kävi nyt näin. Eli laitoin toissapäivänä teippihiukset, ja kaikki sujui ihan jees ja kuivana hiukset tuntuivat normaaleilta ja siltä että ovat tukevasti kiinni. Mutta äsken ensimmäisessä pesussa kaikki kirjaimellisesti valuivat irti. Teipistä ei jäänyt mitään irtohiuksiin eikä omiini, eli ihan kuin koko teippi olisi sulanut lämpimässä vedessä tai valunut viemäriin?? Tämä ei siis ole eka kerta kun teippejä olen laittanut itselle joten en usko että niin pahasti olisin tekniikassa mokannut. Teippi tosin oli erilaista kuin viimeksi ja ilmeisesti ihan surkeaa (tarttumapinta vain toisella puolella). Osaisiko kukaan sanoa, mistä saisi parempaa teippiä tai mitä tein väärin? Omat hiukseni ovat kyllä aika paljon kärsineet viimeaikojen värjäilyistä, mutta olisiko se siitäkään voinut johtua...  :(

EDIT: mittasin viel tota teippin leveyttä, niin 5mm on kyllä todella vähän tarttumapintavaraksi ja vain toiselle puolelle hiusosaa. Mitähän minulle on myyty...  >:(
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: stylist - 08.08.08 - klo:16:47
Mulla tuo Hairiumin teippi ei pysynyt juuri ollenkaan, muut teippipidennykset (en kyl muista mistä) on pysynyt huomattavasti paremmin
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: keesha - 09.08.08 - klo:16:56
Oli juuri Hairiumista tuo teippi.. En suosittele kenellekään. Edelliset teipit pysyneet aina tosi hyvin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 09.08.08 - klo:19:17
^Outoa. Itse teen kaikki pidennykset töissä Hairiumin teipeillä eikä vielä koskaan ole sattunut mitään vastaavaa.
Mitä tarkoitat että tarttumapinta on vain toisella puolella ja miten kiinnitit teipit? Niihinhän kuuluu laittaa aina myös vastakappale ja omaa hiusta sinne väliin (voi olla että olet näin tehnytkin)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: keesha - 09.08.08 - klo:23:24
^ Jep, juuri niin laitoinkin. En ymmärrä kyllä miten minulle kävi noin. Varmasti asiaan vaikutti myös omien hiusteni kunto. Mutta siis yleensä olen laittanut kaksipuoleisella tarttumapinnalla, eli teipit jäävät kahden hiusosion väliin. Silti harmittaa kun tosiaan oli noin huonolaatuista teippiäkin ettei pysynyt edes itse hiuspidennyksessä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: liisa - 10.08.08 - klo:14:53
Osaisiko täällä joku suositella pääkaupunkiseudulta (ja vähän laajemmaltikin käy) teippipidennysten laittajaa?
Mulla on ollut sinettituuhennokset ja olen tykännyt muuten, mutta katkovat kyllä jo ennestäänkin ohuita hiuksiani..
Tarvittaessa voin itsekin hiuksia tilata, jos tiedän, mistä kannattaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 10.08.08 - klo:19:37
^ Jep, juuri niin laitoinkin. En ymmärrä kyllä miten minulle kävi noin. Varmasti asiaan vaikutti myös omien hiusteni kunto. Mutta siis yleensä olen laittanut kaksipuoleisella tarttumapinnalla, eli teipit jäävät kahden hiusosion väliin. Silti harmittaa kun tosiaan oli noin huonolaatuista teippiäkin ettei pysynyt edes itse hiuspidennyksessä.
Kannattaa ottaa yhteyttä Hairiumiin. Kyllä heillä on velvollisuus korvata jotenkin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Avena - 04.09.08 - klo:20:10
Syaani, miten menee teippien kanssa nyt? Vieläkö olet tyytyväinen? Olen nimittäin varannut ajan teippituuhennokseen, enkä vieläkään ole varma, haluanko ne. Joka toinen päivä haluan ja joka toinen päivä meinaan soittaa kampaajalle ja perua ajan. Vielä olisi kuukausi aikaa miettiä  :)Edit. Hmm... kai sitä sitten uskaltaa kokeilla. Tälläisessä kokeilussa on se hyvä puoli, että saahan ne pois, jos ei tykkää. Mitään peruuttamatonta tässä ei tukalle käy. Rahat tietysti menevät hukkaan, mutta mä luulen pääseväni suht edullisesti tästä, koska mun ohueen tukkaan ei noita varmaankaan paljon tarvitse.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 04.09.08 - klo:20:42
^ Kävin viikko sitten nostattamassa teippejä, eli tyytyväinen olen ollut. Oli muuten työlästä löytää Helsingistä paikkaa joka tekee saman firman teippejä. Maahantuojakaan ei osannut auttaa kunnolla. Lopulta osuin paikkaan, joka niitä tekee, ja maksoin itseni jälleen kipeäksi pelkästä nostosta.

Täytyy sanoa, että kehuja on tullut oikealta ja vasemmalta. Ei näitä kukaan ole uskonut lisäkkeiksi (tai ei ainakaan ole uskaltanut sanoa).Veikkaisin, että asiassa auttaa melko tavallinen väri ja kohtuullinen pituus.

En mä vaan enää osaisi olla ilman. Nyt nää tuntuu jopa lyhyiltä ja ohuilta - lisääkin sais olla. ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Nanette - 03.11.08 - klo:13:53
Vihdoinkin löysin kiinnostavan foorumin jossa myös näyttää olevan uudempia viestejä kuin kuukausi sitten viimeksi kirjoitettu. Anteeksi siis jos olen vähän hukassa näin aluksi.
Viikonloppuna näitä ketjuja sitten lueskelin ja minulle heräsi paljon kysymyksiä, mutta en voinut vielä kysyä kun en ollut rekisteröitynyt.
Tässä siis ihan ensimmäisenä tälläinen:

Täytyykö tämä teippipidennys hius olla aina sitä tähän tarkoitettua. Siis, että eikö voisi ostaa hiusnauhaa ja sitä sitten kiinnittää teipillä? Mitä eroa niissä on?
Katselin vain kun se leveä pelkkä hiusnauha olisi niin edullista ja tämä missä teippi paljon kalliimpaa.
Osaisiko joku sanoa mistä saisi halvinta materiaalia teippipidennykseen? Minullakin sitä pitäisi olla niin paljon kun luonnostaan on todella paksut hiukset ja nyt nämä on lyhyet vaikka juuri olivat rinnan alle. Noh minä se sitten tahdoinkin lyhyen tukan ja tässä sitä ollaan...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 03.11.08 - klo:18:23
Ei käy tavallinen hiusnauha. Tavallisessa hiusnauhassa ei ole sellaista pintaa/kiinnityskohtaa, jossa se teippi pysyisi tiukasti kiinni. Teippihiusnauhassa on sellainen stay upien sisäpuolella olevaa silikonireunusta muistuttava kisko, johon teippi tulee.

Suht halpaa teippihiusnauhaa saa täältä: www.additionallengths.co.uk

Edit. Tässä vielä suora linkki teippihiusnauhaan: http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=64
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Nanette - 03.11.08 - klo:18:55
^Kiitos!
http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=64
Tuolla sivulla kun on tuota teippihiusta, niin tarkoittaako tuo, että sellaisen osion leveys on 90cm ja siitä sitten pätkitään halutun kokoinen osa hiuksiin. Jos asia on niin, niin kuinka paljon noita pitäisi ostaa, jotta saisi tuuhean pidennyksen. Oma polkka tukka siis todella paksu, joten myös jatkon pitää olla kun sitä tarvitsee vielä kerrostaa.
Niin ja anteeksi vielä, mutta osaisikohan joku löytää tuolta sivulta ne värimallit miten vaaleana tuota voi saada *punastuu huippu hyvästä kielitaidosta*
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 03.11.08 - klo:19:01
Joo, 90 cm on sen hiusnauhan pituus, itse hiuksen pituus on 18 tuumaa. Jos on tuuheat hiukset ja haluaa pidennysten näyttävän tuuheilta, niin suosittelen kahta pakettia tuota hiusta. Kaverille laitettiin yksi paketti, mutta hänellä olikin ihan normaalin paksuiset hiukset ja lopputulos oli hyvin luonnollinen. Mutta siis jos hakusessa sellainen erityisen muhkea versio, niin varmaan kaksi kannattaa tosiaan tilata.

Tässä vielä värikartta: http://www.additionallengths.co.uk/colourguide.asp . Paha sanoa, kuinka tarkkaan vastaa todellisuutta noin yleisesti, mutta esim. #4 oli huomattavasti vaaleampi luonnossa kuin mitä tuossa kartassa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 03.11.08 - klo:19:41
^Millaista tuo hius on? Onko sileää, suoraa ja kiiltävää? Takkuuntuuko helposti?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 03.11.08 - klo:20:07
Mulla ei itsellä tuota oo tosiaan päässä ollut, mutta kaveri kyllä kirosi pitkällisesti, kuinka helposti menee takkuun. Jotenkin ihmeen kaupalla ne hiukset kuitenkin aina ihmisten ilmoilla näytti supersileiltä ja ihanilta, mutta kai se oli sitten pitkällisten kiroilujen ja tuntien selvitystöiden tulosta  :P
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 03.11.08 - klo:20:24
^Hmmm...siihen takkuuntumiseen voi kyllä moni asia vaikuttaa. Jos hän ei ole hoitanut kunnolla tai nukkunut hiukset kiinni tms. Taidan itse ottaa riskin ja kokeilla.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 04.11.08 - klo:01:00
Uskoisin kyllä, että hoiti niitä todella huolella. On vähän sellainen ihminen, ettei jätä mitään puolitiehen. :) Jotkut hiuslaadut eivät vain pysy hyvinä, vaikka mitä tekisi. Tuossa ilmoituksessa ei mm. missään sanota, että hius olisi remyä. Ongelmahan tuossa teippihiuksessa on sekin, että silikonisia shampoita ei oikein voi käyttää ja hiuksia pestessä menevät helposti takkuun.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 04.11.08 - klo:01:12
^ Päätin odottaa että töihin tilataan yhtä hiusta. Työkaverilla ollut jo monta kertaa päässä ja silti sileät eivätkä takkuunnu. Merkkiä tai maahantuojaa en muista.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Nanette - 17.11.08 - klo:20:01
Osaisiko joku auttaa kun en osaa googlettaa amerikkalaisia tai jonkun muun maan sivuja mistä voisi saada yhtä edullisesti teippipidennystä kuin edellisen sivun linkistä. Tilaisin sieltä, mutta kun pituus on 45cm ja haluan ehdottomasti 60 cm pidennykset. Muutenkin siinä ei tainnut olla ihan tarpeeksi vaaleaa niissä.
Suomesta kun tilaa samaa hiusta tuo sama määrä maksaa yli 100e. Tuosta saa alle 40e, eikä postikulut niin hauheita ole, että silti tulee halvemmaksi kun tilaa enemmän.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 07.12.08 - klo:23:57
Mitäs muut ohut-/lyhythiuksiset on mieltä, oisko parempi laittaa pidennys teipeillä vai liimalla?
Itse en ole noita teippejä koskaan laittanu, mutta mielelläni laittasin ennemmin ne kun liimat, en vaan tiedä miten onnistuis, kun ko. ihmisen hius on tosiaan aika ohutta/hentoa, ja pituutta ei siis ole kai ihan olkapäille. Pituudesta en nyt mene vannomaan kun en ole ko. henkilöä nähny moneen kuukauteen, mutta käsittääkseni puolipitkä tukka on hänellä nyt. Ja tarkoitus olisi enemmänkin tehdä ihan vaan tuuhennos kuin pidennys.
Pohdin tässä vaan että kun hius on aika ohutta, niin toi aluehan jää aika pieneks johon pidennykset voidaan laittaa (jotta siis sivuilla ja niskaan ei jää näkymään teippejä tai sinettejä), joten oiskohan sinetit kuitenkin parempi vaihtis?

Tossa Hairiumin teipissä muuten on ollu nyt viime aikoina (kai just kesällä) joku viallinen erä, että voipi johtua ihan vaan siitä kun joku puhui tuolla aiemmin että on teipit irronneet heti. Jos ne nyt oli edes sieltä hankittu, näin olin lukevinani, mutta voin olla väärässäkin ::)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 08.12.08 - klo:00:26
^ mulla on ohut tukka, voimakkaasti kerrostettu ja olkapäille ulottuva.
mulle laitetaan keskiviikkona teippipidennys/tuuhennos. Kampaaja suositteli just teippejä siksi, että kuulema rasittavat vähiten. Ja sitä oli saatavana 25 cm ja 45 cm pituuksia, laittaa mulle tota lyhyempää kun välttämättä ohut hius ei jaksais sitä pidempää kannatella. (riippuu varmaan myös siitä, paljonko laitetaan).
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 08.12.08 - klo:17:16
Munkin mielestä teippi on parempi idea, jos on ohuet tai lyhyet hiukset. Sinettejä / kuumaliimaosoioita laittaessa oikeasti välillä tulee vastaan se, ettei omaa hiusta ole tarpeeksi mihin kiinnittää. Itse kun haluan tosi paksun pehkon, jos pidennykset laitan ja sinettejä ei vaan mahdu mielestäni aina tarpeeksi tai sitten kirjaimellisesti koko oma hiuksisto on sinettejä täynnä ja sinettirivit joutuu laittamaan todella lähekkäin. Teippiosiot ovat myös ihanan ohuita ja siksi todella huomaamattomia lyhyessäkin hiuksessa. Sinetit sitä paitsi näkyvät helpommin, jos oma hius on esim. yhtään rasvainen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 08.12.08 - klo:19:47
Teippien ainut huonompi puoli oli se, että jos on yhtä laiska kuin minä varaamaan aikaa kampaajalle nostamiseen, niin ne sinetit on niin isot että loistavat kaauuuuas. Nyt mulla on päässä Balmainin pidennysosioita, nämä sinetit on kuin pienet riisinjyvät. Mulla ei ole ihan päällihiuksissa jakauksen lähellä pidennysosioita, joten ei haittaa mitään vaikka ei ole nostettu, ei ne sieltä mihinkään näy. Mun tukassa muuten teipit pysyi huomattavasti paremmin kiinni, joten katsotaan jos seuraavaksi taas niitä laittaisi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 09.12.08 - klo:09:57
^ mä aattelin, että käyn kahdeksan viikon välein värjäämässä tyven niin jos samalla aina noita nostettais. Ja laittasin kans just niin, ettei ne heti sieltä pilkota eli omaa hiusta on päällä. Ja koska harrastan paljon liikuntaa ja hiukset on saatava kiinni, niin pitäis laittaa niin ettei teipit näy. Ja mulla on niin liukas tukka, että kampaaja epäili että teipit pysyis parhaiten.

Mutta huomenna se nähdään minkä näkösenä tulen kampaajalta  :D
Mun mies ei ollenkaan ymmärrä: "On se kumma, eka käydään leikkaamassa ja viikon päästä pidentämässä"  ;D

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 16.12.08 - klo:16:50
no niin, nyt on teipit olleet melkein viikon ja tykkään :D
tosin kampaaja mokas laittamalla niitä vähän liian alas, ja lisäksi niitä vaaleita raita-osioita taas on liian ylhäällä eli näkyvät jos hiukset ei ole ihan vastapestyt :(
mutta just tänään soitti, että siirretään niitä perjantaina.
Mulle laitettiin 15 kpl niitä teippiosioita, eli hintaa tuli 600 € (huh).
Toivottavasti nää nyt pysyy, mulla on senverran liukas hius että saa nähä. Mm. pestiin 2 kertaa syväpuhdistavalla ennen laittoa ja mun tukka oli ihan normaali, ei edes takkuuntunut  ::)

Olen nukkunut hiukset letillä ja nää ei takkuunnu yhtään. toki olen hyvin yrittänyt hoitaakin :)
taisin jäädä heti koukkuun, tukkaan kun tuli n. 10 x lisää volyymia ja pituuttakin kymmenisen senttiä :D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 21.12.08 - klo:01:34
Mun teippejä nostettiin viime viikolla kolmannen kerran. Tänään neljännen. Ne nimittäin tulivat kaikki alas viikossa. >:( Edelliset kaksi kertaa ne ovat pysyneet kiinni kuin juotettuna sen pari kuukautta.

Ketutti kyllä enemmän kuin pientä oravaa pakkasella, kun tukka valui suihkussa pois. Onneksi sain ajan vielä ennen joulua ja tukan takaisin päähän. Oma tukka on niin surkean ohut - ja vielä lyhytkin, kun huonot latvat napsittiin pois.

Mun pidennyshiukset rakastavat John Friedan Frizz-Eazea. Se siloittaa latvat todella pehmeiksi. Ja koska lisäketukka on niin paljon omaa karkeampaa, ei annostuskaan ole ongelma. Oman tukan tuo lähmäisi hetkessä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 21.12.08 - klo:23:24
^ kurja homma  :(


Mulla perjantaina otettiin alhaalta kolme alinta osiota pois (2 mustaa ja 1 blondi) ja siirrettiin niistä kaksi mustaa päällimmäiseksi että peittävät noi blondien osioiden teipit kunnolla. Nyt on jo ihan likaset hiukset mutta teipit ei todellakaan näy, Jippiii :)
ja hiukset saa nyt kunnolla ponnarille! mun elämä on nyt niiin paljon helpompaa :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Hiustyöläinen - 26.12.08 - klo:20:08
Syaani: Oletko käyttänyt hoitoainetta eri tavoin nyt viimeisellä kerralla kun teipit irtoilivat? Ainakin sen olen huomannut, että pidemmät teipit eivät kestä hiuksissa hyvin jos hoitoainetta valuu myös teippiliuskoihin. Näin kävi ja jokaisen teippihuollon jälkeen 2 - 3 teippiliuskaa irtosi ennen seur. huoltoa. Kun sitten ohjeita noudatettiin eli hoitoainetta ei päästetty liuskoihin, pysyivät teipit hyvin kiinni huoltovälin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 27.12.08 - klo:12:14
Mulla on ollu nyt viikon verran teipit päässä ja oon kyllä ollu todella tyytyväinen.
Omassa tukassa on vielä kasvattamista, ja raja näkyy jonkinverran, mutta ite halusin ettei ruveta hirveesti leikkelemään, omaa eikä tekotukkaa, ja saa kuitenkin kohtuuvaivalla sen näköseks että kehtaa ihmisten ilmoille.
Yllättyny oon siitä kuinka helposti oon tottunu näihin (meni huomattavasti kivuttomammin ja helpommin eka viikko kuin sinettin kaa..), suihkussa käyminen ei tuota suunnatonta tuskaa, vaikkakin päässä on lähemmäs kolme punttia hiusta, ja muutenkin pysyy hyvin ojennuksessa. En oo mikään maailman ahkerin hiustenhoitaja/-harjaaja, näitäkin muistan ehkä just ja just kerran päivässä harjata, mutta ei oo ainakaan vielä mitään näkyviä vaurioita ollut. Kiitos tosin kuuluu myös hyville tuotteille, en taida enää shampoota ja hoitsikkaa vaihtaakaan :D.
Yhtään teippiä ei oo vielä irronnu, ja täytyy myöntää etten ihan täysin ymmärrä miten ne voi keltään heti samantien lähteäkään irti jos on kunnolla laitettu ym, sen verran tukevasti tuntuu tällä hetkellä nuo omat ainakin olevan kiinni.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: isla - 29.12.08 - klo:15:25
Hei. Tuolla aikaisemmin oli kyselty, että kuinka pieniä pätkiä teippinauhasta voi tehdä, mutta vastausta en siihen löytänyt. Itsekin haaveilisin vaihtoehdosta sinettiraidoille. Onko teipeistä siis mahdollista tehdä vastaavan kokoisia osioita?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 29.12.08 - klo:21:09
^Kyllähän siitä on mahdollista tehdä niin pieniä pätkiä, kun vain onnistuu saamaan. Ei sille periaatteessa mitään rajoitusta ole.
Ei nyt tokikaan niin ohkaista osiota kuin sinetistä. Noin sentin levyinen osio on mielestäni aika realistinen. Raitoja saa hyvinkin tehdyksi.  Koska teippi osio tulee oman hiuksen molemmin puolin on raita heti näkyvämpi kuin sineteillä. Lisäksi teippi on litteä, eli pienen osion voi kiinnittää yllättävän ylöskin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 30.12.08 - klo:13:17
Saahan siitä joo tehtyä niin kapeita osioita kun haluaa, mutta eri asia sitten on miten ne saa kestämään kiinni.. Kyllä jo joku sentin pätkäkin on aika hiinä ja hiinä että kestääkö se viikkoa kauemmin siellä päässä. Toki toisilla voi kestää kuukausiakin, toisilla sitten ei. Mutta eräässä alan liikkeessä ainakin suositellaan että osioiden pitäs olla vähintään jotain pari senttiä leveitä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: isla - 30.12.08 - klo:15:02
En aivan millimetreissä mitattavia osioita haaveilekaan, mutta jos noin sentin kokoisia saisi, niin ei tarvitsisi ideasta ihan täysin luopua.:D En ihan tyhmiä viitsi lähteä liikkeestä kyselemään, nauravat vielä ulos.   ::)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 31.12.08 - klo:16:03
Syaani: Oletko käyttänyt hoitoainetta eri tavoin nyt viimeisellä kerralla kun teipit irtoilivat? Ainakin sen olen huomannut, että pidemmät teipit eivät kestä hiuksissa hyvin jos hoitoainetta valuu myös teippiliuskoihin. Näin kävi ja jokaisen teippihuollon jälkeen 2 - 3 teippiliuskaa irtosi ennen seur. huoltoa. Kun sitten ohjeita noudatettiin eli hoitoainetta ei päästetty liuskoihin, pysyivät teipit hyvin kiinni huoltovälin.

Mikään ei muuttunut hoitorutiinissa, eli vika oli joko teipissä tai laittajassa. Edellisen noston jälkeen teipit pysyivät todella jämäkästi kiinni. Teipit irtosivat täysin samalla tavalla eli aukesivat muutaman sentin tai millin vasemmalta puolelta, roikkuivat hetken puoliksi kiinni ja uudelleenkiinnitysyrityksistäni huolimatta irtosivat lopulta kokonaan.

Hoitoainetta, latvasuojia ja öljyjä käytän ainoastaan latvoissa, eli en päästä niitä lähellekään päänahkaa tai teippejä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 31.12.08 - klo:22:29
Kysymys:
mulla on teipit tiukasti kiinni PAITSI että yksi osio röpsöttää reunasta ja välistä saan melkein sormen sinne väliin :(
Millä saisin tota ite kiinnitettyä vai onko se mahdotonta?
Hoitoaineen kanssa olen ollut varovainen, eli olen laittanut sitä vaan pituuksiin varoen hysteerisesti teippejä ja tuo röpsöttävä osio on ylhäällä eli hoitoaineestakaan ei voi johtua.
Mulla on huoltoaika tammikuun lopussa ja aattelin, etten millään jaksais mennä tuota yhtä osiota laittamaan kun muuten se pysyy ihan hyvin. pelkään vain että jos se aukeaa kunnolla.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: siili - 01.01.09 - klo:13:05
Jos se aukeaa kunnolla, sehän vaan lähtee sieltä irti. Jos sulla kaikki muuta osiot on tiukasti kiinni, tuskin yhden puuttumista huomaa mitenkään haittavaavana? Pidät sen vaan tallessa ja otat huoltoon mukaan. Itse sä et sitä repsotusta mitenkään saa korjattua pikapikaa, kyllä se hiusnauhaosio täytyy irroittaa kokonaan ja laittaa uusilla teipeillä takaisin kiinni. Apteekista saa isopropyylialkoholia (desin pullo n.6€) jolla saat lopullisesti itse irroitettua osion liimoineen, mikäli se alkaa repsottaa niin rumasti ettei auta kuin irroittaa kokonaan.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 02.01.09 - klo:11:47
^ joo vielä se ei kunnolla repsota.

kiitos nopeasta vastauksesta  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Larah - 02.01.09 - klo:16:20
Itse laitoin teippipidennys tyylillä raidat tässä viikko sitten! Hairiumista olen hommannut kaikki tarvikkeet. Kahdella eri värillä tein raitoja. Aloittelija olen näissä hommissa mutta tykkään kyllä kovasti näistä. Osa raidoista on pysynyt paremmin, varmaankin johtuu kun ensimmäiset raidat oli vielä vähän harjoittelua ;D mutta hyviä vinkkejä tältä keskustelu palstalta on löytynyt! kiitos vaan teille kaikille.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 03.01.09 - klo:19:27
Saahan siitä joo tehtyä niin kapeita osioita kun haluaa, mutta eri asia sitten on miten ne saa kestämään kiinni.. Kyllä jo joku sentin pätkäkin on aika hiinä ja hiinä että kestääkö se viikkoa kauemmin siellä päässä. Toki toisilla voi kestää kuukausiakin, toisilla sitten ei. Mutta eräässä alan liikkeessä ainakin suositellaan että osioiden pitäs olla vähintään jotain pari senttiä leveitä.
En aivan millimetreissä mitattavia osioita haaveilekaan, mutta jos noin sentin kokoisia saisi, niin ei tarvitsisi ideasta ihan täysin luopua.:D En ihan tyhmiä viitsi lähteä liikkeestä kyselemään, nauravat vielä ulos.   ::)
En näkisi sentin kokoisen osio kiinnittämistä tai kiinni pysymistä mitenkään hankalana. Teippihän tulisi kiinniittää nauhaan ennen sen pätkimistä osioihin. Itse olen ainakin asiakkailleni laittanut sellaisia pienempiäkin osioita ja ihan yhtä hyvin ne ovat pysyneet.
Mitään miniosioita tosin ei ole järkevää laittaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: ZaparoZanna - 04.01.09 - klo:23:25
Täh, teippipidennöksiinkö ei tosiaan käy normaali hiusnauha? Kuvittelin surffailtuani viikon ajan ulkomaisilla pidennyssivuilla, että siihen vai ostetaan lisäksi teippi. Itse asiassa silmiini ei ole edes osunut mikään silikoninen versio. Mikähän se mahtaa olla englanniksi...?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 04.01.09 - klo:23:36
^ Ei käy, koska siinä normaalissa nauhassa ei ole sitä pohjaa mihin se kiinnitetään. Teippihisnauhassa hiukset ovat kiinni sellaisessa ohuessa muovipohjassa ja se on paljon ohuempaa kuin tavallinen hiusnauha.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Hiustyöläinen - 08.01.09 - klo:23:45
Jos teipit alkavat repsottamaan kulmistaan ennen huoltoa, voi niiden kiinnittämistä yrittää kevyesti suoristusrautaa käyttämällä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 20.01.09 - klo:02:31
Mulla on b*longia, tosin eihän niillä mitään muuta eroa ole, kun tota b*longia ei vissiin nykyisin myydä kun ammattilaisille.
Eli star locks on vaan kuluttajaversio b*longista :)
Mulle laitettiin osaks tommosta kaksväristä nauhaa, mikä tuli hairiumille ihan kuukausi sitten vastan, ja tosta huomaa, että se takkuuntuu vähän herkemmin kun tuo yksvärinen. Voi olla että "tuotekehittely" vielä kesken kun on tosiaan ensimmäisiä kaksvärisiä mitä sinne tuli, täytyy kattoo ostanko uuden nauhan sit kun käyn näitä korjauttaa/värjäyttää tyven.
Pari osiota revin päälliosasta viime viikolla irti, kun alko repsottaa jo vähän reunoista, ja töröttivät rumasti, varsinkin jos oli yhtään likanen tukka. Mutta asia korjaantu huomattavasti niiden parin osion irrottamisella, mulla sattu kyllä väritkin niin nappiin kun vaan osua voi :D Kukaan ei oo tajunnu että ei oo omaa tukkaa ennenku oon sanonu. Ykskin kaveri ketä näin nyt pitkästä aikaa (nähtiin viimeeks melkein vuos sitten), alko heti hehkuttaa että vähän sulla on kasvanu tukka  ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: nentsik - 03.02.09 - klo:12:36
Ostin omat teippihiukseni (ja teipit, poistonestettä ja harjan) mikko.fi sivuilta. Joku tyyppi myi siellä nämä kaikki pakettina. Muistaakseni nimellä hiustenpidennyspaketti tai teippihiuspaketti.

Maksoin postikuluineen jotain vähän alle 230 euroa. Siinä tuli kaks pakettia hiuksia, pituus reilu 50cm, ja teippejä niin että sain laitatettua ne ekan kerran +yhden huollon. Se harja mikä tuli mukana on tosi erikoinen, ikinä en oo sellasta nähny missään, siinä ei oo niinku piikkejä ollenkaan vaan ne on niinku lenkkejä millä harjkataan. Kuulema sen takia ettei ne voi tarttua pidennyskohtiin.

Sillä oli useampia värejä, ite otin tummanvaalean kullansävyn. Mun mielestä näissä on tosi hyvä se nauha missä hiukset on kiinni, kampaaja joka laittoi nää mulle sano samaa. Ja hiukset ei takkuunnu yhtään, tosi sileet. Oon kiharrellu ja kaikkea, mutta on kyllä pysyny tosi hyvänä. Aiemmin mulla oli hairiumista ostettua ja se takkuuntu paljon helpommin. Ja ekat teipit rupes irtoilee viimestään 8 viikon jälkeen. Pidin näitä ekalla kerralla 10 viikkoa ja nyt nää on ollu taas 9 viikkoa. Ja nää tuli paljon halvemmaksiki ku hairiumin, siellä maksoin pelkistä hiuksista postikuluineen yli 240 euroa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maxfactor - 03.02.09 - klo:22:17
Jos joku tarvitsee tuota Hairiumin Blong teippihiusta niin täältä löytyis 1 tummanruskea (3) käyttämätön hiusnauha jonka voisin myydä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 04.02.09 - klo:18:27
^ Paljos sä pyydät siitä? Ja onko käsinsidottua vai koneella? Vois olla mahollisesti kohta puoliin tarvetta..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 09.02.09 - klo:18:45
Mua kiinnostas teippipidennys. Paljonko olette maksaneet omasta teippipidennyksestänne? Entä kuinka usein huolletaan ja paljonko huolto maksaa? :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 09.02.09 - klo:18:56
Princess, laitto maksoi muistaakseni 300€:n paikkeilla, vähän päälle taisi olla. Hinnat kyllä varmasti vaihtelee melko paljon. Huollossa käyn silloin, kun kasvurajat ovat päässeet turhan pitkiksi, ehkä parin kk välein. Huollosta maksan muistaakseni 25€, enemmän jos teippejä/hiuksia joudutaan lisäämään. Olikohan se tuon 25€, en jostain syystä pääse kampaamon nettisivuille niin en pääse nyt tarkastamaan hintaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 09.02.09 - klo:19:06
Oi kiitti Bella, just aattelinki et sullahan on teipit :) Onpa ollut edullinen laitto jos 300 €, luulin paljon kalliimmaksi. Oletko pitänyt samoja hiuksia kauan vai onko sulla vaihdettu uudet hiusnauhat? Minkä merkkistä pidennyshiusta sulla on?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Bella - 09.02.09 - klo:20:36
^Mun teippipidennyksien laitosta on jonkin verran aikaa, etten tosiaan ihan tarkkaan noita hintoja muista, mutta tuolla kampaamossa, jossa käyn, teippipidennysten laitto on jotain 370-380€:n välillä ja sain silloin nämä laittaessani vähän alennusta. Mutta varmasti löytyy paljon kalliimpiakin paikkoja.
Kokonaan uusia hiuksia ei ole vaihdettu, on vain lisätty jonkin verran uusia jos esimerkiksi hiusosioita on ennen huoltoa irronnut enkä ole tuonut niitä huoltoon mukaan. Uudet teipit tosiaan aina vaihdetaan huollon yhteydessä.
En valitettavasti muista minkä merkkisiä nämä hiukset ovat, mutta voin yrittää sen selvittää sulle. :) Jospa nuo nettisivut alkaisivat pelaamaan, niin ainakin sitten.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 10.02.09 - klo:14:23
Mulla on Tape on-off pidennys (tai oikeestaan tää on tuuhennos), 15 kpl 20 cm osioita, yksi osio 40 € eli 600 €.
Laitto ei maksanut mitään (luonnollisestikaan), huollan tätä 7 viikon välein samalla kuin värjään tyven.
Huolto on jotain 50 € per tunti, ekan tunnin jälkeen pitää maksaa vaan 50 % ja viimeeks meni lähes 1,5 h poistoon ja uudelleen laittoon.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 10.02.09 - klo:23:53
Huollosta todennäköisesti joutuu useimmissa paikoissa kyllä maksaa enemmän kuin tuon 25 €. Yleensä hinnoitellaan jonkun tuntitaksan mukaan, kuten Charleenin tapauksessa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: MiamiGlow - 21.02.09 - klo:19:43
Aion ottaa itse teippipidennykset ja tahdonki kysyä semmoista, että jos tilaan Hairiumilta nuo BLONGin teippihiuspidennykset ja sitten Dreamhairista SuperTape 12mm, niin voiko niitä käyttää yhdessä?
Onko se Hairiumin oma "normi" teippi kestävää? Koska kaveri sanoi, että paksumpi teippi pysyy kiinni paremmin.
Mutta haittaako se jos teippi on paljon paksumpaa kuin sen teippihiuksen kiinnityskohta?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 23.02.09 - klo:13:32
No itse en laittas leveempää teippiä, voisin kuvitella että jää ärsyttävästi repsottamaan reunan yli, ja varmaan alkaa muut hiukset sitten tarttua siihen ym.
Hairiumin teippi on kestänyt mulla ainakin ihan hyvin, mie en oikein jaksa uskoa noihin kaveri sanoi-juttuihin, varsinkaan jos kaverin sanoma "fakta" perustuu ihan omaan perstuntumaan yhden tai kahden oman pidennyksen perusteella..
Alan koulutuksen käyneenä väitän että kuitenkin suurin osa niistä heti tippuilevista pidennyksistä on vaan jossain määrin väärin/huonosti laitettuja.
Niin ja maxfactorille pahoitteluni, kun en oo ehtiny viestiin vastaamaan, mutta tukkaa en nyt tarvii sittenkään.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: MiamiGlow - 23.02.09 - klo:15:17
anna1, kiitos vastauksesta :) Pistinkin jo tilaukseen sitten ihan sitä hairiumin omaa teippiä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 24.02.09 - klo:12:46
Kampaajani sanoi, että EU-säädösten myötä jokin/jotkin teipeissä käytettävä(t) aine(et) olisivat kielletty ja siksi nykyiset teipit eivät enää pysy niin hyvin kuin jotkut aiemmat. Tietääkö joku tästä jotain tarkemmin?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 25.02.09 - klo:12:45
^ joo, EU:n uuden kemikaalilain takia.

Mulla on nyt päässä tätä uutta teippiä ja pysyy kuin tauti! muutenkin tää on paljon ohuempaa (vaikka leveempi) joten mukautuu hiuksiin paremmin ja muutenkin tykkään enemmän tästä uudesta.
kampaajani sanoi, että tosi monet valittaneet että tää ei pysy. mulla on todella hyväkuntonen lasimainen hius ja kampaaja epäili että pysyykö mun päässä mikään mutta tää uus on pysynyt! vanha teippi aukeili jostain reunasta vähän, tän uuden kaa ei ole ollut mitään ongelmia.
poistaessakin tää uus on ollut vaikeempi ottaa pois verrattuna vanhaan joten ihmettelen noita pysymisongelmia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: nannanen - 04.03.09 - klo:21:27
Jos joku tarvitsee tuota Hairiumin Blong teippihiusta niin täältä löytyis 1 tummanruskea (3) käyttämätön hiusnauha jonka voisin myydä.


HEI HEI! mua kiinnostais ja juuri tumman ruskeaa kaipaan!! mitä pyydät? vastaa joannamk@suomi24.fi
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: d&c - 11.03.09 - klo:21:09
Mä kävin näyttämässä tukkaani kahdessa paikassa tänään. Ensimmäisessä paikassa sanottiin, että mun pitää antaa hiusten kasvaa vielä parisen kuukautta. No, toisessa liikkeessä sanottiin pidennyksen onnistuvan kuukauden päästä. Heh, aikamoista eroavaisuutta, mutta kyllä mä hiukseni pidennytän kuukauden päästä. :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: d&c - 02.04.09 - klo:12:15
Onko kuvia suht' lyhyisiin hiuksiin laitetuista teippipidennyksistä?

Tiedän olevani "vähän hullu", kun mulla laitetaan kahden viikon päästä tämänmittaisiin (http://i39.tinypic.com/2dslpuq.jpg) teipit. Kuva on otettu viikko sitten eli 3 vko aikaa kasvaa tuosta tilanteesta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Nanette - 02.04.09 - klo:23:09
^Kyllä noihin minusta saa ihan hyvin kunhan myös omia hiuksia saa leikata. Vähän ohentelee latvoja ja kerrostaa pidennystä niin tulee ihan luonnollinen. Itse aion myös ottaa tuollaisiin, mutta hieman pidempiin ompelupidennyksen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: d&c - 03.04.09 - klo:08:19
Kiva kuulla! Tosiaan tuo takaosa on suht' lyhyttä, mutta kerrostaa sitten enemmän. Mulle tulee siis 45 cm aitohiusta kaksi punttia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: annah0j - 09.04.09 - klo:16:27
Mulle on varattu aika teippipidennykseen 11.5. enkä malta odottaa sinne asti! :) Mun vakkaripaikassa on ilmeisesti jopa melko halpaa tuo pidennysten laitto. Maksan hiuksista saman hinnan kuin nekin niitä tilatessa, eli n. 100e teippeineen ja postikuluineen. Parturit ottavat vain tuntitaksan verran ja niillä se on 40e. Eli pidennysten laitto tulee maksamaan enintään 180e. :) Mulle tulee 45cm kaikista vaaleimmat pidennykset. En nyt yhtään muista merkkiä, joka Hair-alkuinen se oli, ei kuitenkaan Hairium.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Milana - 10.04.09 - klo:11:18
Haluisko joku suositella jotain edullista pakkaa helsingissä jossa tehdään noita teippipidennöksiä?
Ihan pakko saada pitkät hiukset  <3!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: annah0j - 12.04.09 - klo:20:14
Nyt sainkin selville, että hiuksiini laitetaan b*long -jatkeet, eli kyseessä onkin ilmeisesti Hairiumin tuote? Täällä ei kauheasti ole hyviä kokemuksia siitä. :(

Lisäksi rupesi nyt askarruttamaan, että minkä näköiset niistä tulee. Omat hiukseni on reilusti olkapään yli ja korviin asti aivan vaaleat, mutta siitä alaspäin hieman kellertävät vanhan ruskean värin ansiosta. Minulle tilattiin yksi semmoinen 95cm leveä ja 45cm pitkä hiuskaistale ja väri oli vaalein (60). Riittääköhän tämä nyt sitten pidennykseen? Ja soveltuukohan tuo väri minun hiuksiini, kun kuitenkin latvat on vielä keltaiset.

Vakipaikassa vain yksi kampaaja tekee noita pidennyksiä ja viimeksi hänellä oli siinä toinen asiakas ja kauhea kiire joten äkkiä vaan katsoi että mikä väri voisi olla hyvä ja ilmoitti hinnan ja että tilaa mulle sen. En ehtinyt edes kertoa paljoa omia mietteitäni. Toivottavasti tämä nyt tajusi, että haluan nimenomaan pidennyksen enkä mitään tuuhennosta. Pelottavaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 13.04.09 - klo:12:00
^Värin kanssa tuskin tulee ongelmaa, koska se oma kellertävyys katoaa sinne pidennyshiuksen vaaleuden sekaan.
Riippuu hiustesi paksuudesta, saako tuolla yhdellä nauhalla pidennyksen. Periaatteessa pidennykseen tarvitaan kaksi nauhaa. Suht ohuisiin hiuksiin saa kyllä ihan kivannäköisen tuloksen jo yhdelläkin.
Ehkä kannattaisi käydä vielä kampaamossa varmistamassa asia.
Ja edelleen itselläni on ainoastaan hyvää sanottavaa b'long hiuksista.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 13.04.09 - klo:12:34
^Onko täsyin mahdoton ajatus että kokematon tyyppi saisi kotona laitettua teippipidennyksen toiselle?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: annah0j - 13.04.09 - klo:14:54
^^ Mulla on melko paksut hiukset, varsinkin nyt kun latvat ovat tasapituiset. Silloin kun minulla oli pidemmät hiukset, ne oli melko kerrostetut ja latvat näytti ohuilta. Tai oikeastaan mulla ei ole kauhean paksut hiukset, mutta koska ne on hieman luonnonkiharat niin vaikka ne suoristaisi, ne jää niin ilmaviksi, että näyttää paksulta.

Voisi tietysti käydä vielä siellä parturissa näyttämässä hiuksia, ihan varmuuden vuoksi. Tosin se nainen on kuulemma laittanut tosi paljon noita teippipidennyksiä ja tietää kyllä mitä tekee. Ja ne puhuivatkin siellä, että jätetään nyt hiukset tasapituisiksi, niin että niitä saa sitten hyvin kerrostettua kun laitetaan pidennykset, joten ehkä se sillä menee. :) Tuo väri lähinnä mietitytti paljon.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 13.04.09 - klo:22:24
^ Hiuksesi tosiaan ovat jo sen verran pitkät, että niihin tosiaan voisi vain ikäänkuin lisätä se alimman kerroksen. Silloin hiuksia ei kiinnitetä kovin ylös eli tuuheutta ei tule niin paljon, mutta ilmeisesti oletkin hakemassa lähinnä pituutta.

princess, ei se nyt mitenkään mahdotonta ole. Kunhan ensin vähän selvittää kiinnitystapaa ja osiointia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: annah0j - 13.04.09 - klo:23:40
^ Kiitoksia paljon tiedoista. Rupesin jo kauheasti panikoimaan kun luin juttuja netistä. :)

Vielä semmoista kysyisin, että miten kannattaisi valmistautua teippipidennykseen? Täytyykö minun pestä hiukset syväpuhdistavalla ennen laittoa? Ja millaisia tuotteita olisi hyvä olla valmiina pidennysten hoitoon? Tiedän, että parturi yrittää kuitenkin kaupitella jotain.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 14.04.09 - klo:09:43
^ Kiitoksia paljon tiedoista. Rupesin jo kauheasti panikoimaan kun luin juttuja netistä. :)

Vielä semmoista kysyisin, että miten kannattaisi valmistautua teippipidennykseen? Täytyykö minun pestä hiukset syväpuhdistavalla ennen laittoa? Ja millaisia tuotteita olisi hyvä olla valmiina pidennysten hoitoon? Tiedän, että parturi yrittää kuitenkin kaupitella jotain.
Tarkat ohjeet voi tietysti kysyä kampaamosta. Riippuen haluavatko pestä hiuksesi paikanpäällä. Itse olen antanut ohjeeksi pestä normaaliin tapaan, pois huuhdeltavan hoitoaineen voi laittaa latvoihin. Mutta ei mitään muita aineita. Ja hoitoainetta ei saa laittaa tyveen asti. Tottakai voi pestä myös syväpuhdistavalla, sitten ei pitäisi ainakaan olla mitään kiinnitystä haittaavaa siellä hiuksissa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: d&c - 14.04.09 - klo:13:17
Enää kolme päivää jäljellä ja sitten saan teippipidennykset. :) Lähettelen kuvia lopputuloksesta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 15.04.09 - klo:00:30
Kuten täälläkin on varmasti jo moneen kertaan todettu, kampaamon hinnoista voi päätellä jo aika paljon. Jos olet laitattamassa pidennyksiä reilusti halvemmalla kuin esim. kaupungin yleinen pidennysten hintataso on, kannattaa varautua jo siihen että pidennyksestä tuskin tulee kovin pitkäikäinen ja/tai hyvin laitettu muutenkaan  ;)

Alkuun (ennen hiusten tilaamista tms.) yleensä myös konsultoidaan asiakkaan kanssa aika tarkasti hänen toiveensa ja halunsa pidennysten laadusta, pituudesta, väristä jne. Samalla tietty mietitään, mallataan ja ehdotellaan asiakkaalle myös muita vaihtoehtoja jos tilanne on esim. sellainen että asiakas näkee sielunsa silmin jonkun aivan utopistisen tukan ja sitä ei ole mahdollista toteuttaa. Näin minimoidaan se (paljon pelätty) tilanne että asiakas maksaa itsensä kipeäksi unelmoidessaan aivan fantastisesta tukasta, ja sitten lähteekin kampaamosta itku kurkussa kun lopputulos ei ollutkaan ihan sitä mitä kuviteltiin.

Kun asiansa tunteva kampaaja on perehtynyt asiakkaan toiveisiin, varmistanut että ne on mahdollista toteuttaa jne. hän tilaa asiakkaalle hiukset, JA antaa myös ohjeet siitä minkälaisin hiuksin asiakkaan pidennyspäivänä tulisi saapua kampaamoon. Toiset haluavat pestä asiakkaan hiukset paikan päällä, toiset toivovat että asiakas pesee ne itse esim. edellisenä päivänä. Ja kyllä se pesu on hyvä tehdä syväpuhdistavalla shampoolla, näin minimoidaan esim. rasvan, muotoilutuotteiden, hoitoainejäämien ym. määrä hiuksissa, joka aina heikentää teipin pysyvyyttä. Hiukset eivät myöskään saa olla YHTÄÄN märät kun pidennystä aletaan laittamaan, tämäkin on yksi syy miksi osa kampaajista kehoittaa asiakasta pesemään hiuksensa etukäteen. Säästyy asiakkaan rahoja sekä kampaajan aikaa.

Tuotteita pidennyshiuksille taitaa markkinoilla olla aika paljonkin nykyään, itse olen kokeillut vain Davinesin Lovea. Omasta mielestäni ihan ok tuotteita, shampoo saisi olla hieman pesevämpi, ja hoitoaine hieman nopeammin vaikuttava. Noiden kanssa kuitenkin tulen toimeen, joten käytän loppuun ja kun tulee aika ostaa uusia, kokeilen jotain muuta tuotemerkkiä. Monet valittavat että pidennyshiusten hoitaminen tulee niin kalliiksi, ne kampaamoiden tuotteethan tunnetusti maksavat vähän enemmän kun se peruspantenemarketinhyllyltä, mutta itse koen sen niin että ne hiukset voi kuitenkin käyttää monta kertaa jos niistä pitää huolta, ja onhan ne paremman näköisetkin hyvin hoidettuina. Ja kyllähän ne hiuksetkin aika monta rahaa maksaa, joten miksi pilaamaan niitä huonoilla tuotteilla.

Itse en antaisi kokemattoman kaverin alkaa päähäni pidennyksiä väsäämään. Teippien kanssa on aika tärkeää kuitenkin esim. omien hiusten oikea asento teippejä kiinnitettäessä. Jos osiot jää ylijännitykseen, lähtee omaa tukkaa aika iloisesti irti (ja ai että sitä tuskaa ennenkun omat hiukset kasvavat sen verran että tyvi alkaa löystymään yhtään >:( ). Moni ei-kampaaja ihminen ei ymmärrä siitä asiasta yhtikäs yhtään mitään, ja aika monelle kampaajallekin saa olla muistuttelemassa asiasta vähän väliä, kun tahtoo ne osiot nousta väkisinkin ylöspäin jatkuvasti.
Saati sitten jos teipit kiinnitetään vaikka liian lähelle tyveä. AU! :#  Tai jos teipit taas päinvastaisesti jätetään liian kauas tyvestä, ja oma hius alkaa jo muutaman viikon kuluttua rastoittumaan tyvestä, plus että pidennyksiä on sitten nostettava aika ahkeraan, ellei halua niiden roikkuvan parin kuukauden päästä puolessa välissä omaa hiusta...
 
B-longin hiukset kannattaa tarkistaa ennen päähänlaittoa. Nyt alkuvuonna oli taas joku viallinen erä tms. ja mullakin kävi päässä sellaset pidennykset josta irtosi karvaa enemmän ku talviturkkiaan tiputtavasta karhusta. Edellisissä hairiumin hiuksissa sen sijaan ei ollu mitään vikaa, ja ne onkin seuraavana päähän taas tulossa :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 15.04.09 - klo:21:34
Kuten täälläkin on varmasti jo moneen kertaan todettu, kampaamon hinnoista voi päätellä jo aika paljon. Jos olet laitattamassa pidennyksiä reilusti halvemmalla kuin esim. kaupungin yleinen pidennysten hintataso on, kannattaa varautua jo siihen että pidennyksestä tuskin tulee kovin pitkäikäinen ja/tai hyvin laitettu muutenkaan  ;)

Totta varmaan tämäkin. Riippuu myös siitä kuinka kampaaja hinnoittelee työnsä ja ottaako hiuksista voittoa. Nämä vaikuttavat myös suuresti hintaan ja sillä taas ei ole välttämättä mitään tekemistä kampaajan ammattitaidon kanssa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 15.04.09 - klo:22:36
Kuten täälläkin on varmasti jo moneen kertaan todettu, kampaamon hinnoista voi päätellä jo aika paljon. Jos olet laitattamassa pidennyksiä reilusti halvemmalla kuin esim. kaupungin yleinen pidennysten hintataso on, kannattaa varautua jo siihen että pidennyksestä tuskin tulee kovin pitkäikäinen ja/tai hyvin laitettu muutenkaan  ;)

Totta varmaan tämäkin. Riippuu myös siitä kuinka kampaaja hinnoittelee työnsä ja ottaako hiuksista voittoa. Nämä vaikuttavat myös suuresti hintaan ja sillä taas ei ole välttämättä mitään tekemistä kampaajan ammattitaidon kanssa.

No tästä asiasta saa jokainen olla mitä mieltä haluaa, mulle nyt vaan laatu/hinta on olleet aina suhteessa toisiinsa. Omakohtaiset kokemukset on että halvalla ei saa hyvää, jokainen itseään ja työtään arvostava kampaaja uskaltaa hinnoitellakin itsensä sen mukaan.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 15.04.09 - klo:22:49


Itse en antaisi kokemattoman kaverin alkaa päähäni pidennyksiä väsäämään. Teippien kanssa on aika tärkeää kuitenkin esim. omien hiusten oikea asento teippejä kiinnitettäessä. Jos osiot jää ylijännitykseen, lähtee omaa tukkaa aika iloisesti irti (ja ai että sitä tuskaa ennenkun omat hiukset kasvavat sen verran että tyvi alkaa löystymään yhtään >:( ).
 

Voiko tavallinen pulliainen sitten itse huomata, jos teipit on asetettu väärin? Varmaan liian tiukalla olevan huomaa, mutta miten jos oma hius on ollut väärässä asennossa laittaessa?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 16.04.09 - klo:21:18
^Yleensähän siinä käy niin, että jos se teippi on väärässä asennossa (tai hius) omat hiukset irtoavat juurineen. Ei sitä oikein muusta voi huomata, paitsi tietysti jo osio siellä kovasti "pömpöttää"


Totta varmaan tämäkin. Riippuu myös siitä kuinka kampaaja hinnoittelee työnsä ja ottaako hiuksista voittoa. Nämä vaikuttavat myös suuresti hintaan ja sillä taas ei ole välttämättä mitään tekemistä kampaajan ammattitaidon kanssa.

No tästä asiasta saa jokainen olla mitä mieltä haluaa, mulle nyt vaan laatu/hinta on olleet aina suhteessa toisiinsa. Omakohtaiset kokemukset on että halvalla ei saa hyvää, jokainen itseään ja työtään arvostava kampaaja uskaltaa hinnoitellakin itsensä sen mukaan.

Pakko vielä kampaajana vääntää tästä asiasta  ;)
Tarkoitin lähinnä sitä että kyllä joissakin kampaamoissa otetaan ihan järjetöntä ylihintaa pidennyksistä.
Itse hinnoittelen teippipidennyksen siten, että materiaalikulut postikuluineen + 45 euroa tunti. Näin hinta tulee asiakkaalle kohtuulliseksi ja saan työlleni kuitenkin kunnollisen katteen.
Mutta sehän on tietenkin jokaisen kampaajan oma mielipide ja asia jos haluaa ottaa tuplahinnan materiaaleista.

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 16.04.09 - klo:23:25
Totta varmaan tämäkin. Riippuu myös siitä kuinka kampaaja hinnoittelee työnsä ja ottaako hiuksista voittoa. Nämä vaikuttavat myös suuresti hintaan ja sillä taas ei ole välttämättä mitään tekemistä kampaajan ammattitaidon kanssa.
No tästä asiasta saa jokainen olla mitä mieltä haluaa, mulle nyt vaan laatu/hinta on olleet aina suhteessa toisiinsa. Omakohtaiset kokemukset on että halvalla ei saa hyvää, jokainen itseään ja työtään arvostava kampaaja uskaltaa hinnoitellakin itsensä sen mukaan.

Pakko vielä kampaajana vääntää tästä asiasta  ;)
Tarkoitin lähinnä sitä että kyllä joissakin kampaamoissa otetaan ihan järjetöntä ylihintaa pidennyksistä.
Itse hinnoittelen teippipidennyksen siten, että materiaalikulut postikuluineen + 45 euroa tunti. Näin hinta tulee asiakkaalle kohtuulliseksi ja saan työlleni kuitenkin kunnollisen katteen.
Mutta sehän on tietenkin jokaisen kampaajan oma mielipide ja asia jos haluaa ottaa tuplahinnan materiaaleista.Väännetään vaan, mutta jos nyt vaikka kertaan sen mun ensimmäisen mielipiteen tähän asiaan, kun tuntuu että pointti on hukkunu, tai menny sulta ohi.
Eli; missään välissä en ole väittänyt että keneltäkään kampaajalta olisi ok ottaa esim. tuplahinta materiaaleista, totesin ja varoitin että JOS kampaamon hinnat on HUOMATTAVASTI kaupungin muiden kampaamojen hintatasoa alempana, niin jossain on jotain mätää. Jossain kampaamoissa varmasti otetaankin joo ylihintaa, mutta on sitten tosiaan myös niitä ääripäitä jossa pidennyksien teko on opeteltu kerran tekemällä kaverille tms. ja siitä ei oikeasti tiedetä mitään.
Jos kaupungin yleinen hintataso on vaikkapa sellainen että n.250e saat teippipidennykset koko päähän, ja sitten löydätkin kampaamon joka laittaa sulle ne teipit n.150e päähän, niin onhan se nyt sanomattakin selvää että joko ne hiukset on jotain roskiksesta ongittua, ja/tai sitten laittajalla ei ole hajuakaan mitä hän on tekemässä. Se lätkii ne teipit sinne päähän tunnissa, tekemättä sen kummempia valmisteluja, saati loppuleikkauksia, kotihoito-ohjeita jne. ja molemmat on tyytyväisiä(ehkä?), kunnes sitten viimeistään kotona asiakkaalle paljastuukin se karu totuus. Tälläisestä tilanteesta oli nyt siis kyse, ei todellisessa elämässä, vaan kärjistetysti. Näitäkin kun kuulee valitettavan usein, että "se oli niin halpa paikka ja kyllä se vaikutti ihan asiansa osaavalta ja ja ja".. sitten aika usein vielä näitä valitellaan täällä netissä, toisissa kampaamoissa, usein kavereille jne. harvempi kuitenkaan uskaltaa ottaa ja mennä vaatimaan rahojaan edes takaisin.

Ja kun tämä koko keskustelu nyt lähti siitä että joku oli menossa otattamaan pidennyksiä johonkin kampaamoon, joka näitä pidennyksiä teki hänen mielestään edullisesti, eikä hän ollut saanut sieltä minkäänlaisia ensihoito-ohjeita mukaan, hiusten värit ym. oli hätäseen katsottu ohimennen jne. NIIN muistuttelin vaan että aina kannattaa miettiä ehkä toisenkin kerran jos varsinkin ilmassa on ollut niiden halpojen hintojen lisäksi muutakin vähän huithapeli-meininkiä.

Säkin, Amilo, varmaan kampaajana ymmärrät että onhan se veemäistä jos naapurin ilmestyy joku ihkauus salonki misä on puolet halvempaa kun sun penkissä. Ja kuukauden päästä, viuuh, kas kummaa sinne lähti puolet asiakkaista.  Tavalla tai toisellahan siinä veroja tms. muita maksuja kierretään, koska kyllä varmaan jokainen alan yrittäjä tietää että ihan pilkkahinnoilla niitä liikkeitä ei nykyään pidetä enää pystyssä.
Mä en ainakaan henk.koht. kannata tälläisiä kampaamoja, ne jotka ei asioista tiedä tai jos ei vaan kiinnosta, käyvät varmaan ihan mielellään siinä puolet halvemmassa paikassa, vaikkakin esim. leikkauksen jälki ois vähän huonompaa mitä edellisessä puljussa tms.

Nimim. Toinenkin kampaaja ;)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 17.04.09 - klo:10:57
Tuleeko Hairiumiin yleensä kuinka pian lisää hiusta myyntiin? Vaalein sävy 613 on näköjään loppuunmyyty.:/ Ainoastaan käsinsidottuna (?) löytyy, mutta käsittääkseni käsinsidottu on huonompaa?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Annaperkele - 12.05.09 - klo:14:48
Onko kokemusta sellaisesta merkistä kuin HairContrast?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 12.05.09 - klo:21:47
Tuleeko Hairiumiin yleensä kuinka pian lisää hiusta myyntiin? Vaalein sävy 613 on näköjään loppuunmyyty.:/ Ainoastaan käsinsidottuna (?) löytyy, mutta käsittääkseni käsinsidottu on huonompaa?
Tulee yleensä aika pian. Parin viikon sisään jo saattaa saada. Vaaleat sävyt ovat usei loppu hetkellisesti.
Käsinsidottu on sikäli huononpaa, että teippi pysyy siinä mielestäni huonommin. Muutenhan se on luonnollisemman näköistä.

anna1
Kyllä mä luulen että mä tajusin sen pointin heti alkuunsa. Ajattelin vain hiukan puolustaa myös sitä jokaisen hinnoittelu oikeutta, eikä tekstini ollut mitenkään erityisesti hyökkäys sinun mielipidettäsi vastaan.
En tietenkään kannata kampaajana alihintaan tekeviä ja veroja kiertäviä kampaajia. Uskon siihen että asiakas osaa valita sen laadun ennemmin kuin hinnan, usein kantapään kautta opittuna tosin.
Mutta en myöskään kannata sellaisia ylihinnoiteltuja kampaamoja, joissa on kyllä hienot puitteet ja hienot hinnat, mutta taso ei silti välttämättä mitenkään kummoinen. Tarkoitin siis että ei aina se kallein paikkakaan välttämättä ole paras.

Mutta luulen että mä tajusin sun pointin ja sä mun  ;)

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Annaperkele - 14.05.09 - klo:21:01
Huomenna pidennykset päähän! Pitänee ottaa ennen ja jälkeen kuvat.

Muoks. nyt on päässä 50cm pidennykset: http://www.ikuisuus.com/teipit/
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 06.06.09 - klo:22:13
Hieman päivitystä teippitukkatilanteeseen. Vaihdoin kampaajaa tän vuoden puolella, ja täytyy sanoa, että olen löytänyt todellisen aarteen. Olen käynyt nostattamassa teippejä kolme kertaa, ja yksikään uuden kampaajan laittamista osioista ei ole pudonnut. Hän on äärimmäisen huolellinen ja asiantunteva. Aikaa tukan fikasuksessa menee huomattavasti aiempaa enemmän, mutta hinta on enemmän kuin kohtullinen ja kampaaja mielettömän hauskaa juttuseuraa.

Ihanaa, kun ei tarvitse huolehtia enää tukan pysymisestä. <3

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Annaperkele - 12.06.09 - klo:15:18
Sain Aussie 3 Minute Miracle lahjaksi, tietääkö kukaan saako/uskaltaako tätä käyttää pidennyksiin? Touksuu/Haisee kyllä vähän oudolle. Aika pistävälle. En tiedä sitten miltä tuoksuu hiuksissa
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: P83 - 22.06.09 - klo:11:47
Mitä tehdään teippipidennysten huollossa? Mulla on nyt n. kuukauden ajan ollu teippipidennykset ja pari osioo lähteny irti, joiden teippi ei oo enää niin tarttuvaa...Ja parin osion teipit vähän repsottaa.

Miten näihin lisäkkeisiin ne teipit sitten uusitaan? Kun nää poistattaa (hoitoaineella, poistonesteellä, ruokaöljyllä), niin liukuuko se teippillinen hiusosio sitten vain omista hiuksista pois? Miten ne teipit sitten niihin osoihin vaihdetaan?

Oon tässä lueskellu näistä teipeistä että mikä olis hyvää, mutta kertokaa et mikä merkki on teijän mielestä pysyvintä??
Saako sitä teippiä jostain ostettua erikseen?

Ekan viikon jälkeen laitosta huomasin et nää hiukset meni vähän karheex ja ei ollu enää niin sileän tuntuiset. Tosi paljon oon näitä hoitanu, aina pestessä lotraan lisäkkeet hoitoaineella ja kerran kuussa laitan niihin kosteuttavan hiusnaamion...Mut silti tuntuu ettei näistä enää saa sellasta saman sileetä kun sillon alkuun oli  :-\
Mikä hiusmerkki olis semmosta joka ei nyt ihan parin pesun jälkeen menis karheex?

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 22.06.09 - klo:15:07
Huollossa kaikki lisäkkeet otetaan irti hiuksista poistonesteellä (lähtee aika nätisti vain liukumalla pois) ja hiuslisäkkeistä teipit lähtee myös poistonesteellä. Hiuslisäkkeisiin laitetaan tilalle uusi teippi ja lisäkkeet laitetaan hiuksiin takaisin samalla tavalla kuin aiemminkin. :)

Ainakin Placesta ja Hairiumista saa tilattua teippiä erikseen.

Voi olla, että lisähiukset ovat laadultaan vain karheammat eikä niitä välttämättä mikää hoitoaine saa sileämmäksi. Mutta kannattaa jotain siloittavaa silikoniainetta ostaa ja laittaa sitä niihin lisäkkeisiin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: P83 - 23.06.09 - klo:08:18
Huollossa kaikki lisäkkeet otetaan irti hiuksista poistonesteellä (lähtee aika nätisti vain liukumalla pois) ja hiuslisäkkeistä teipit lähtee myös poistonesteellä. Hiuslisäkkeisiin laitetaan tilalle uusi teippi ja lisäkkeet laitetaan hiuksiin takaisin samalla tavalla kuin aiemminkin. :)

Ainakin Placesta ja Hairiumista saa tilattua teippiä erikseen.

Voi olla, että lisähiukset ovat laadultaan vain karheammat eikä niitä välttämättä mikää hoitoaine saa sileämmäksi. Mutta kannattaa jotain siloittavaa silikoniainetta ostaa ja laittaa sitä niihin lisäkkeisiin.

Mistä ostettu teippi olis mahdollisimman ohutta, mutta silti tosi pysyvää? Tyhmä kysymys: Jos tosiaan ne teipitki irtoo siinä samalla niistä lisäkehiuksista, niin miten ne teipit saa sitten niihin vaihdettua? Vai onko se hiusosio jossain nauhassa, joka sitä koko osioo kannattelee? Mä kävin kampaajalla nää laittamassa, eikä oo hajuukaan minkä näköset ne on ollu  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 23.06.09 - klo:10:57
Ne hiukset on kiinni sellaisessa silikonimaisessa ohuessa nauhassa (tulee mieleen rintsikoiden läpinäkyvät vaihto-olkaimet) ja se teippi kiinnitetään siihen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: P83 - 23.06.09 - klo:11:24
Ne hiukset on kiinni sellaisessa silikonimaisessa ohuessa nauhassa (tulee mieleen rintsikoiden läpinäkyvät vaihto-olkaimet) ja se teippi kiinnitetään siihen.

Mistä kantsis sitä teippiä ostaa? Tossa mainittiinki jo pari paikkaa, mutta missä olis sitä hyvää & pysyvää teippiä? Kokemuksia?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 23.06.09 - klo:11:28
Eri teippien pysyvyys on yksilöllistä hiuslaadusta riippuen ja oikeastaan vain kokeilemalla löytyy se itselle paras teippimalli. Käsittääkseni Placessa myydään Simply naturalin teippiä, jota useat kampaajat käyttää. Sen luulisi olevan hyvää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: P83 - 23.06.09 - klo:12:18
Eri teippien pysyvyys on yksilöllistä hiuslaadusta riippuen ja oikeastaan vain kokeilemalla löytyy se itselle paras teippimalli. Käsittääkseni Placessa myydään Simply naturalin teippiä, jota useat kampaajat käyttää. Sen luulisi olevan hyvää.

Kävin tuolla Placen sivuilla, enkä löytänyt sitä erikseen myytävää teippiä. Etsinnät siis jatkuvat  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mustikka - 23.06.09 - klo:14:39
Eri teippien pysyvyys on yksilöllistä hiuslaadusta riippuen ja oikeastaan vain kokeilemalla löytyy se itselle paras teippimalli. Käsittääkseni Placessa myydään Simply naturalin teippiä, jota useat kampaajat käyttää. Sen luulisi olevan hyvää.

Kävin tuolla Placen sivuilla, enkä löytänyt sitä erikseen myytävää teippiä. Etsinnät siis jatkuvat  :)

Ilmeisesti on poistunut valikoimista..
Mutta hairiumin sivuilta voi myös tilata teippiä: http://hairium.com/webshop/product_catalog.php?c=14
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Miitunen - 24.06.09 - klo:09:42
Juurikin hairiumilla oleva B*LONG SuperTape on erittäin hyväksi todettu. On niin jytyä tavaraa,että varsinkin oikein laitettuna hiukset pysyvät päässä todella todella hyvin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 24.06.09 - klo:22:52
^Joo ei mullakaan ole mitään pahaa sanottavaa B'long teipistä ja jotkut asiakkaat ovat kehuneet sen pysyneen paljon paremmin, kuin jokin muu heidän kokeilemansa teippi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Annaperkele - 04.07.09 - klo:23:44
Mistähän voisi tilata paketillisen 60cm hiusta hyvälaatuista hyvällä hintalaatusuhteella.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 26.07.09 - klo:23:06
Laitan tämän kysymyksen nyt tännekin :) Eli onko Hairtradella ollenkaan teippihiusta?
 Katselen tässä eri vaihtoehtoja, ja mietin mistä kannattaisi teippihiusta (sävy #60, platina) tilata. Rapunzel of sweden on harkinnassa, samoin oli Hairium mutta siellä ei ollut tarpeeksi vaaleaa sävyä teippihiuksissa, 613 on liian keltainen :-\
Vinkkejä? :)

Muoks: Hairiumilta löytyi sopiva sävy teippihiuksesta ystävällisellä avustuksella :) mutta hiukan hintavaa on... Kertokaa paikka josta tilata hyvää, mielellään remy-teippihiusta hieman halvempaan hintaan!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lillamilla - 30.07.09 - klo:20:39
Onko kellään luonnonkiharalla / taipuisalla ollut teippipidennystä? Pelkään että oma hiukseni alkaisi huovuttua juuresta - näin kävi sineteillä. Entä jos on pyörteet?

Työkaverillani on ollut teippipidennys jo toista vuotta. Kaunis tukka ja ei mitenkään huomattavissa että on luontäidin avuja vähän tuettu. Tällä on tuttu joka ottaa noin 35-40 euroa työstä.

Ajattelin rahasaldoni toivuttua kesärääkkäyksestä  kokeilla tätä pidennystä, ostan itse hiukset ja käyn laitattaa tällä tutun tutulla. 
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: marrriik - 02.08.09 - klo:22:47
Miten hyvin tuollainen teippi sitten kestää ns. normaalia kulutusta, hiustenpesua, harjausta, föönausta ym?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 03.08.09 - klo:23:15
Olen nyt tehnyt teippipidennyksiä pari vuotta ja minulla on monia asiakkaita jotka käyttävät pidennystä jatkuvasti. Olen siis saanut siitä nyt hiukan kokemusta ja voisin laittaa muutamia juttuja tänne.

Ensinnäkin kesto. Käytän Hairiumin hiusta sekä teippiä. Olen saanut pääasiassa laadukasta hiusta, jopa sitä ihan vaaleinta. Ainoastaan kaksi kertaa on hiusnauhassa ollut laadullista vikaa, mikä ei sinänsä ole ihme, koska hius on kuitenkin aitoa hiusta ja sen käyttäytyminenhän ei ole loppuun asti ennakoitavissa.
Pidennys tulee aina laittaa puhtaisiin hiuksiin, jos hiuksissä on vähänkään muotoiluainetta se saattaa vaikuttaa oleellisesti teipin pysymiseen. Hiukset voi värjätä juuri ennen pidennyksen laittoa.

Normaalisti pidennys pysyy hiuksissa vähintään 2kk. Joissakin tapauksissa muutamia osioita saattaa irrota, mutta niitä voi sitten käydä kiinnittämässä välillä. Jos jokin osio irtoaa 2 viikon kuluessa laitosta, itse korjaan sen aina "takuuseen" eli en veloita siitä asiakkaalta. Lyhimmilläänkin tukka on pysynyt päässä reilun kuukauden.
Huolto tulee tarpeeseen yleensä 7-8 viikon kuluttua laitosta, koska hius on silloin jos kasvanut sen verran että teipit saattavat olla liian alhaalla ja tulla näkyviin. Joillakin huoltoväliä voi venyttää pidemmäksikin.


Huollossa hiukset poistetaan öljymäisellä poistoaineella. Selvitetään mahdolliset takut omista hiuksista. Niitä ei yleensä ole juurikaan. Samoin poistetaan teipin jäämät omista hiuksista. Pidennyshiukset pestään, vanhat teipit poistetaan ja kuivaamisen jälkeen ne ovat valmiit uudelleen kiinnitettäviksi. Toisinaan poiston ja uudelleen kiinnityksen välillä on mukavaa pitää pari päivää taukoa, että saa pestä omat hiuksensa muutaman kerran ilman pidennyksiä ja hiukset saavat levätä.

Teippipidennyksen kanssa voi elää ihan normaalisti. Muistaa vaan suojata kuumalta. Ei hoitoainetta kiinnityskohtiin ja hoitaa tarkoitukseen soveltuvilla tuotteilla. Pesun jälkeen kuivata teippikohdat föönin VIILEÄLLÄ puhalluksella  ja muistaa hiukan puristella niitä. Teippihiukset kestävä hyvin käyttöä ja samoja hiuksia voi käyttää useita kertoja.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: anna1 - 05.08.09 - klo:23:57
.... Hiukset voi värjätä juuri ennen pidennyksen laittoa. ...Pesun jälkeen kuivata teippikohdat ja muistaa hiukan puristella niitä...

Tarkentaisin sen verran että juuri ennen pidennysten laittoa ei hiuksia kannata värjätä. Välissä pitäisi pitää ainakin päivä-pari, mielellään vähän enemmänkin. Väri turvottaa hiusta jonkun verran, ja jos pidennykset laitetaan vasta värjättyyn hiukseen, voi käydäkin niin että kun hiukset on pesty pari kertaa ja ns. "ylimääräinen" väri hiuksesta poistunut, lähtee pidennyksetkin irti hiusten "kutistuessa".
Ja tuo kuivaaminen, niin teippikohtiahan ei saa kuivattaa föönillä tms., ei saa siis puhaltaa kuumaa suoraan teippeihin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 06.08.09 - klo:20:20
^Ahaa, no itse olen kyllä huolloissa värjännyt asiakkaan hiukset ensin ja sen jälkeen on pidennys uusittu. Ei ole kertaakaan ollut mitään ongelmia. Mutta tottahan on tuo että se hius turpoaa jonkin verran.

Hairiumilla kyllä annetaan ohjeeksi kuivata kiinnityskohta föönin viileällä puhalluksella, koska teipin väliin jäävä kosteus haurastuttaa niitä. Mutta tosiaan viileällä ilmalla, sen unohdin tuossa mainita.

Edit. Tässä suora lainaus Hairiumin sivuilla annetuista ohjeista: "Kuivaa aina hiukset ja kiinnityskohdat hiustenkuivaajan viileällä puhalluksella lähes kuiviksi. Kiinnityskohtiin jäävä liiallinen kosteus voi haurastuttaa niitä. Älä koskaan mene nukkumaan märillä hiuksilla!"

Lainaus:www.hairium.com (http://www.hairium.com)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: allu - 10.08.09 - klo:18:47
hei onko kukaan testannut tai kuullut huhua kampaamosta nimeltä Headbanger, joka tekee teippipidennyksiä? Sijaitsee Helsingissä.

Olisi kiva kuulla jotain mielipiteitä, ennen kun uskaltautuu kampaamotuoliin istuun  ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 10.08.09 - klo:22:35
^Aika hurja hinta teippien irrotukselle ja uudelleenkiinnitykselle. Käyn kampaamossa muutaman sadan metrin päässä Headbangeristä, jossa vastaavan palvelun saa satasta edullisemmin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: beachbunny - 30.08.09 - klo:00:53
Laitan tän kysymyksen tähän koska hiustenpidennys on mulle niin ennen kokematon juttu ja nyt oon sellasta aatellu.

Onks hiusten "pidennykset" mitä täällä on ollu, siis todellakin "liian lyhyen" tukan pidennyksiä, esim polkka tai jotain, vai onks kyseessä se et jo ennestään pitkän tukan sekaan laitetaan lisää pitkiä suortuvia jollon hiuksista tulee tuuheammat ja silleen kerroksittain?

Jos nyt omaan bsl-tukkaani laitan pidennyksiä niin miten ihmeessä nää bsl-latvat saa piiloon niin että hiukset näyttää kauttaaltaan pitkiltä, kuten aidot omani oli vielä kesäkuussa  :'(

Ettei tuu sellasta KARMEETA tukkaa jollasen näin joskus 90-luvulla jossa järkyttävän selkeesti näky ne kohdat joihin oma tukka päätty ja sitte erikseen pitkät hiukset siellä seassa ja alla, jos ymmärrätte mitä tarkotan  :o

Ja paljoks fyrgendaalia täytyy varata että saa makeen lopputuloksen?

Onks pidennettyjen hiusten kanssa vaikee elää? Itse eläisin niiden kanssa ehkä vuoden päivät ja sitte heittäisin ne pidennysosiot h-vettiin.... Ei millään pahalla....  :-*
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lynx - 15.09.09 - klo:12:17
Kuinka paljon olette yleensä pulittaneet teippipidennyksien teosta ihan tollein kampaajalla ilman mitään spesiaaleja kaverialennuksia tai muita? Mua kovasti kiinnostaisi kokeilla, mutta mulla ei ole mitään näppärää kaveria tai muutakaan reittiä mistä saisin pidennykset jotenkin halvemmalla, eli ihan ajattelin kampaajalle niistä maksaa. Jonkunlainen hintakatto mulla on mielessä kyllä. Mutta noin yleisesti mua kiinnostaa, että paljonko kampaajat yleensä noista palveluista veloittavat. Hinnastothan ovat näissä jutuissa vähän lähinnä suuntaa antavia, eikä niistä oikein voi päätellä... Muutenkin hinnastot ovat _erittäin_ sekavia pidennysten kanssa. Jossain saa sellaisen käsityksen, että teipit olisivat suhteellisen edulliset sinetteihin verrattuna ja toisaalta päinvastaisen ??? Kuinka monta tuntia noiden laitto yleensä kestää? Monessa paikassa on tuntiveloitu+materiaali toi hinnoittelu, enkä osaa arpoa montako tuntia mokoma kestää.

Voi tosin olla, että haen vaan suosiolla purkin biotiiniä ja lopetan pidennyshaihattelun ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 15.09.09 - klo:22:56
Kuinka paljon olette yleensä pulittaneet teippipidennyksien teosta ihan tollein kampaajalla ilman mitään spesiaaleja kaverialennuksia tai muita?

Puolentoista puntin laitto maksoi oman tukan värjäyksen kanssa hieman alle 400 euroa.Vähän aikaa sitten mulle lisättiin puntti uutta hiusta. Se ja vanhan tukan irroitus ja osien uudelleenkiinnitys maksoivat 191 euroa. Hius maksaa selkeästi eniten, mutta työn hinnassa on valtavasti eroja. Kannattaa kysellä eri paikoista. Tosin teippien laittajia ei ole läheskään yhtä paljon kuin sinettien.

Mä en itse tai edes näppärän kaverin avustaman lähtisi teippejä laittamaan. Ammattilainen osaa sijoitella teipit sopivasti pään muodon ja kampausten mukaan, ja ammattilaisen laittamat teipit pysyvät pari kuukautta nätisti. Mulle on muutaman kerran teipit laittanut aloittelija, ja huonohan siitä tuli niin ulkonäön kuin pysyvyyden kannalta.

Nopein laittaja on saanut vanhat teipit pois ja uudet tilalle noin 75 minuutissa - täähän tosiaan riippuu laitettavan tukan määrästä. Nykyisen kampaajan luona menee tunteja, välillä jopa neljä, mutta olen valmis kyllä istumaan, kunhan työn jälki on hyvä ja hinta sopiva.

Teippien loistopuoli on tietysti siinä, että samaa hiusta voi käyttää aina uudelleen. Mulla on edelleen päässä tukkaa, joka laitettiin reilusti yli vuosi sitten, ja sitä voi varmaan pitää vielä vuoden lisää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lynx - 16.09.09 - klo:10:50
Kiitos kovasti kattavasta vastauksesta! Mulle tuli ihan yllärinä toi hiusten hinta tosiaan. Se tosiaan on ihan kohtalaisen kova, kun ilmeisesti mulle menee 2 punttia.

Vähän olen hintoja kysellyt, ja tosiana jotain 60 euron hintaeroja noissa arvioissa. Aika paljon kyllä. Pitää kysellä lisää, kun en jotenkin nyt pääse tästä ajatuksesta millään eroon :D

Edit: no tän hetken tiedusteluilla halvimman ja kalliimman välillä on 190 euron hintaero ::) Eli kyselkää paljon.... NAPS on näköjään näillä tiedoin täällä yllättävänkin edukas paikka tuollaiseen työhön.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mordred - 16.09.09 - klo:19:12
Mulla on päässä osapidennyksenä yksi puntti teipeillä. Hiuksen hinta oli 90 e/nauha ja laitto (+leikkaus) siihen päälle 40 euroa. Aikaa meni reilu tunti.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Hipsu - 23.09.09 - klo:12:41
Lynxin pidennyksen innoittamana oon selaillut täällä koko aamun hiustenpidennys-sivustoja ;D. Ainut mikä mietityttää on se, että saako noita teippipidennysnauhoja laineikkaalla hiuksella? Mulla on oma tukka nimittäin kaukana tuollaisesta lasimaisen sileästä, ja vähän tuntuu ettei sellaista lisäkettä saisi millään ilveellä sulautettua omaan tukkaan. Sinetteinä tuollaista laineikasta tukkaa löytyisi, mutta sinetit ei taas muuten kiinnosta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 23.09.09 - klo:17:23
Hipsu, kyllä sitä tietääkseni saa. Mulla on kevyesti taipuvaa, vaikka oma tukka on ihan suora. Se sulautuu kampaajan mukaan paremmin omaa tukkaan, eikä sitä kyllä laineikkaaksi voi sanoa. Oletan, että teippitukkaa saa myös selvemmillä laineilla.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lynx - 24.09.09 - klo:00:22
Kannattaa joo kysellä vähän taipuvaa ainakin tuossa tapauksessa. Mulla on suoraa, ja se on kyllä tositosi suoraa. Tosin huikealla parin päivän kokemuksella voin kertoa, että toi pidennyshius kyllä jotenkin sitten muotoilulla tai letillä pitämisellä myöskin kihartuu tosi helposti. Ja se kihara myös pysyy omaan tukkaan verrattuna tosi hyvin. Mun mielestä tukka on oikein kiva kun on nukkunut löyhä letti päässä. Semmoinen huolettoman laineikas.

Mä voisin jotain yleistä lötistä tästä pidennöksestä, jos jotain kiinnostaa. Eli mulla on 2 punttia Hairiumin hiusnauhaa. Tukkaa on kahta väriä. Toinen on se ihan vaalein, ja toinen sellainen tuhkan sävyinen vaaleanruskea. Tosi huonosti noissa muuten sopivia kylmiä sävyjä, mitä laittaa vaalean joukkoon. Sellaisia toffeen tapaisia sävyjä oli enemmänkin. Itseasiassa tämä kylminkin vivahtaa sieltä täältä vähän kinuskimaiseksi, mutta ihmekös toi, jos tämä on jostain mustasta vaalennettu. Hintaa tuli tasan 300 euroa, mikä oli itseasiassa tosi halpa. Paikka oli NAPS, ja luulempa että heillä on ketjuliikkeenä aika samat hinnat kaikkialla. Useimmissa paikoissa hinta asettui 400:n kieppeille, ja yhdessä paikassa nettisivujen mukaan olisi maksanut  600 euroa, enkä käynyt edes kysymässä heiltä...

Mulla on melko paksu tukka, eikä noita teippejä tarvinnut laittaa kovin ylös joten ne pysyvät tosi hyvin piilossa. Ei tarvitse oikeastaan missään välissä pelätä, että ne teipit paistavat, koska oma tukka peittää ne tosi hyvin. Mä kaavailin sellaista kainalomittaista, mutta itseasiassa tämä on leikattu sellaiseen v-malliin takaa että pisimmät osuvat vyötärölle saakka mikä on aika hurja mitta monen vuoden polkkatukkaisuuden jälkeen. Mutta kampaaja oli sitä mieltä, että jätetään kunnolla pitkäksi että on sitten varaa trimmailla kun hiuksia on tarkoitus käyttää uudestaan. Teipit tuntuvat ihan jämerille toistaiseksi, mutta päänahkaa hitusen aristelee tässä alussa. Peseminen oli jonkunmoinen projekti, ja muutenkin hellin hiuksistoani kuin jotain pyhäinjäännöstä. John Friedan frizz ease ällösilarilähmäre tuntuu tosiaan hyvälle! Kuivashampoo on myös sillä tapaa kätevä, että mun hiuksisto rasvoittuu hiton äkkiä otsalta. Niin tupsuttelen siihen kuivashampoota ensiavuksi, koska turhia pesuja koitan vältellä. Aluksi oli vähän hätä, kun tuntui toi latva takkuuntuvan tosi helposti. Mutta sit muistin, että ihan yhtä solmussa mun omakin tukka oli silloin kun se oli pitkä ;D Ellei jopa pahemminkin...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 25.09.09 - klo:16:15
^lynx, minkäpituinen sun oma tukka oli ennen pidennyksen laittamista?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lynx - 25.09.09 - klo:16:20
Ylsi pari senttiä solisluiden alle.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Marika_ - 19.10.09 - klo:00:38
Tilasin vähän aikaa sitten Hairiumista kaikkein vaaleinta b*longin teippihiusta 60:cm. Huomasin heti että teippi ei kiinnittynyt hyvin siihen hiukseen. Meinasi lähteä heti irti jo ennen hiukseen laittamista. Sain kuitenkin ne kiinni. Vähän aikaa olivat hyvät. Sitten huomasin että ne löystyivät eivätkä pysyneet hyvin kiinni. Sitten alkoi pörröttyminen. Eli hiukset menevät kamalaan takkuun vaikka kuinka hoitaisi.

Minulla on kolmen vuoden ajalta kokemusta eri merkkisistä teippihiuksista eli luulisin että tiedän noista jo jotain eikä vika taida olla tietämättömyydessäni. Kysynkin teiltä nyt että onko mitään mahdollisuuksia saada tuosta korvausta Hairiumilta? Onko jollain kokemusta?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiizku - 19.10.09 - klo:00:40
^Kaverille olen kanssa laittanut kyseisen lafkan vaaleaa hiusta ja se oli kyllä niin huonoa. Omassa päässä ollut taas tummaa hiusta joka ollut huomattavasti parempi laatuista.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Nanette - 20.10.09 - klo:18:16
^^Oletko kokeillut sulattaa suoristusraudalla teippiä? Meillä tuli juuri koulutuksessa, että kun sen teipin on laittanut hiuksiin pitäisi miniraudalla sulattaa vielä se teippi kiinni niin pysyvyys on paljon parempi. Tuo ohje varmaan vaihtelee ihan sen mukaan minkä merkkisiä hiuksia käyttää, mutta kuulostaa ainakin ihan järkevältä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Lila - 03.11.09 - klo:09:02
Minulta lähti lääkekuurin seurauksena tukkaa urakalla - ja teippipidennykset, tai tässä tapauksessa ehkä pikemminkin tuuhennukset ovat alkaneet kummasti houkuttelemaan.

Saisikohan noilla Hairiumin raitaseteillä semmoista kevyttä voluumia, siellä on kolme pakettia kahden hinnalla tarjouksessa: http://hairium.com/webshop/product_catalog.php?c=46&page=1

Mietin 2 x tuo 3 viiden sentin osiota. Tuntuuko missään?

Täyttä päätä en edes oikein voi ottaa, kun niskassa on jonkun verran psoriasisihottumaa - ja sen päälle en halua minkäänlaisia hiussysteemejä. Mutta pään sivuille ja takaraivolle voisi ihan hyvin muutaman osion liimailla ja lyhentää muun hiuston pituuteen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maary - 03.11.09 - klo:22:05
mistä kannattaa tilata teippitukkaa? saako hairtradelta.
tilaan mieluummin ulkomailta ku on halvempaa (joten turha ehdottaa suomalaisia sivustoja).
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 04.11.09 - klo:10:54
^ Hairtradella ei taida olla teippihiusta, mutta Additional Lengthsista (http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=64) saa suhteellisen edullisesti.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 01.02.10 - klo:16:13
Onko toi Additional lenghtsin tukka minkä laatusta? Entä teippi, pysyykö hyvin?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 01.02.10 - klo:17:41
^ Tässä vanhempaa kommenttiani kyseisestä hiuksesta, kyseessä oli keskiruskea sävy:

Mulla ei itsellä tuota oo tosiaan päässä ollut, mutta kaveri kyllä kirosi pitkällisesti, kuinka helposti menee takkuun. Jotenkin ihmeen kaupalla ne hiukset kuitenkin aina ihmisten ilmoilla näytti supersileiltä ja ihanilta, mutta kai se oli sitten pitkällisten kiroilujen ja tuntien selvitystöiden tulosta  :P

Muistaakseni teipit pysyivät parisen kuukautta ihan ookoosti, mutta sinä aikana jouduttiin korjaamaan muutamaa osiota, tai lähinnä niitä teippiosioiden päitä, joilla oli ikävä tapa alkaa hieman repsottaa. Helpoitenhan se niistä päistä tosiaan alkaa irtoamaan, kun sinne kosteus ym. lika helpoiten tunkee. Vika saattoi toki olla laittajassakin, kun mikään pro en ole ja ensimmäistä kertaa kokeilin teippien kiinnittämistä. Taidettiin kerran tai kaksi laittaa ne samat hiukset uudelleen eli irrotettiin, vaihdettiin teipit ja kiinnitettiin taas.

Edit. Siitä teipistä vielä... Se teippi oli puolet paksumpaa kuin se lisäkehiusten silikoninauha, joten teippi piti puolittaa pituussuunnassaan. Teippi tuli sellaisina liuskoina (ei siis missään rullassa), joten puolittaminen oli onneksi helppoa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 02.02.10 - klo:18:33
^Kiitti Roksane. Oliko toi teippi siis mukana kun tilasit hiukset vai erikseen? Ja miten huonolaatusta tuo teippi siis muuten oli, kun käsitin että tuonne additionaliin  oli annettu palautetta että teippi olisi superhuonoa eikä kestä ilman liimaa? :o Niin mitä tuo liima siis tarkoittaa... Onhan toi skin weft siis se teippitukka?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 02.02.10 - klo:22:16
^ Skin weft on tosiaan se Additional Lengthsin teippitukka. Teippi tuli mukana ja siitä mukana saadusta määrästä riittäisi ainakin kolmeen ellei neljäänkin kiinnityskertaan. Mulla ei ole muista teippihiuksista tai teipeistä kokemusta, joten laatua en osaa kummemmin arvostella!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Nihnaana - 03.02.10 - klo:09:42
Mulla on muutaman kerran sinettipidennys, ja siitä kyllä oon tykännyt, en keksi valittamista, mutta oon kuitenkin miettinyt jos välillä testais tieppipidennystä..

Asiassa mietityttää se että mulla on tosi paljon tukkaa, eiks teippejä suositella yleensä ohuempaan tukkaan? Onko kellään paksutukkaisella kokemusta?  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lynx - 05.02.10 - klo:09:06
^Mulla on. Ei ongelmaa. Paksu tukka on just hyvä, kun se peittää ne teipit kanssa. Nehän ovat sinetteihin verrattuna aika näkyvät, ja ne pitää peitellä omien hiuksien alle. Sen helpompaa mitä paksumpi se oma tukka on. Teippejä voi laitella paksuun tukkaan myös aika "ylös", koska hiusmassa peittää ne hyvin. Tietty paksuihin menee enemmän sitä pidennyshiusta ja hinta voi olla korkeampi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 05.02.10 - klo:09:20
^ Mä oon kyllä juuri päinvastaista mieltä, teipit ovat paljonkin huomaamattomammat kuin sinetit. Siksi teippejä käsittääkseni juuri ohuthiuksisille suositellaan, koska ovat niin huomaamattomat. Teippihiusnauhahan on sellaista lituskaa ja joustavaa ja se teipin kiinnityskohta todella huomaamaton, näyttää melkein, kuin lisäkehiukset kasvaisivat omasta päästä.

Eli Nihnaanan kysymykseen vastaten: teippejä suositellaan ohueen tukkaan, koska ovat huomaamattomat, mutta ei se kuitenkaan estä laittamasta niitä myös paksuun tukkaan. Sinetit ovat kuitenkin pidempikestoisemmat, eli jos sulla ei ole ongelmaa niiden näkymisen kanssa eivätkä ne rasita hiuksiasi, niin pitäydy niissä, tulee varmaan halvemmaksikin!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 05.02.10 - klo:17:12
Minunkin mielestä ne teipit näkyy vaaleassa hiuksessa, varsinkin kun tulee tummaa tyvikasvua ja jos teippiosiot on leveydeltään lyhyitä. Joissakin merkeissä vaaleiden hiusten kohdalla se teippi näkyy sieltä kiinnityskohdan alta kun hius on niin ohutta tai sitä on vähän siinä. Olen huomannut, että joidenkin ohuthiuksisten teippipidennykset tosiaan näkyy  kun he pitävät ponnarilla ja ammattitaitoisilla kampaajilla kuitenkin laitettu. Mustassa kuitenkin loogisesti näkyy kiinnityskohdat huonommin oli sinetit tai teipit. Tietenkin jos pidennyshius ei ole täysin samanvärinen kuin omat hiukset niin sen kyllä huomaa tai jos se on kiinnitetty liian ylös ja on ohut tukka oli sitten teipit tai sinetit. Kuitenkin monesti mainostetaan, että teipit on lähes huomaamattomat. Ohuissa hiuksissa kun ajattelee, että kaksi teippi osiota tulee päällekkäin ja oma hius vielä väliin, niin se kiinnityskohta on paksumpi ja voi siis näin erottua.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 16.02.10 - klo:15:11
Klipsipidennyksissä on eri juttu kun niitä osioita on vähemmän joten ei siihen kannata verrata. Mielestäni tuo 140 g voisi hyvinkin riittää, vaikka en nyt näekään hiuksiasi. Itselläni on paksut hiukset ja kahdella paketilla pärjäsi ihan hyvin. Voithan soittaa ja kysyä tältä kampaajalta paljonko hän on tilannut hiusta. Nuo grammamäärät saattaa mennä eri merkeillä eri tavalla kun voi olla erilaisia nauhoja, enemmän tai vähemmän hiusta. Ainahan sitä voi sitten lisätä jos tuntuu että tarvitsee kuitenkin lisää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 16.02.10 - klo:22:55
60 cm on joo aika överipitkä, ei enää "vähän lisää pituutta". Dreamhairista löytyy joiltain huonoja kokemuksia myös Juurikasvussa, kannattaa etsiä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 17.02.10 - klo:18:04
Huomasin dreamahairista sellaisen jutun,että jotkut tuotteet on kiinalaisia ja esim. liimapyssy ja keratiiniliimapuikot jotka tilasin olivat ihan samanlaisia kuin mitä ebayssa olevien kiinalaisten myyjien kuvissa. Pakkauskin oli samanlainen niissä liimapuikoissa kuin ebayssa. Hinnoissa vaan oli eroa kivasti. Kenties ne hiuksetkin dreamhairissa on samoja. Kiinalainen hius on paksua ja sitä ei yleensä suositella eurooppalaisiin pidennyksiin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Roksane - 17.02.10 - klo:18:32
^ Niiden palvelunumerosta vastaa joku todella vahvasti murtaen (ja huonoa) suomea puhuva nainen, joten arvauksesi ei liene kovin kaukana todellisuudesta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 19.02.10 - klo:19:18
En kyllä tilaa sieltä enää kun samat tavarat saa ebaysta halvemmalla. No saamani sähköpostivastaukset oli kyllä kirjoitettu oikein että kai siellä joku suomalainenkin on joukossa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: tuutikuu - 19.02.10 - klo:21:52
Mul on ollu Simply Natural -teippipidennys jo parisen vuotta - ja oon ollu todella tyytyväinen. Vaaleisiin hiuksiin on aina löytynyt sopiva sävy, parhaiten niin että kahdesta paketista toinen on vaaleaa ja toinen tummempaa. Yhden kerran hiuksia irtoili silikoninauhastaan aika reippaasti, mutta saattaa olla että aiheutin sen itse käyttämällä rakennepaikkaavia tuotteita. Oikeastaan tämä pidennys oli loppujen lopuksi ohennuttuaan se luonnollisin. Oma hius on ohut ja suhteellisen kiilloton, simplyn tukka sulautui kyllä 100% joukkoon vaikka pidennysmittaakin löytyi (kerrostettu, pisimmät hiukset hartioille - pidennys 45cm). Hiusalan kouluttajatkaan eivät aina huomanneet että kyseessä oli pidennys :D .

Muille olen tehnyt pidennyksiä myös B*longin ja Rapunzelin tukasta. Molemmat ovat olleet ihan ok tummahiuksisille, mutta blondeissa sävyissä saattaa tulla vaikeuksia sekä sopivan sävyn löytämisessä että laadussa - aasialainen hius kun on aina tummaa ja kun se vaalennetaan on väistämättä kärsinyt melkoisen käsittelyn. Teippejäkin olen testannut sekä Hairiumilta että Dreamhairilta, mutta en suostu enää käyttämään muuta kuin Kinnusen (mistä ostan Simplyn hiukset) teippiä. Näin saan asiakkaalleni taatusti kestävän pidennyksen, ja poistovaiheessa tiedän ettei teippi sotke, veny ja pauku vaan aukeaa oikealla tekniikalla siististi ja helposti vähällä poistoainemäärällä.

Nyt olen värjännyt oman tukkani tummaksi, simplyn lisäkkeet päässä. Värjäys onnistui loistavasti, eikä teippikohdat tai hius ole olleet moksiskaan vaikka kestovärillä värjäsin. Seuraavaksi tilaan kuitenkin tummat jatkeet - ja kysymykseni kuuluukin, onko kenelläkään kokemusta Rapunzelin laineikkaasta teippihiuksesta? Onko laatu millaista, ja riittikö todella vain yksi paketti? Oma hiukseni on hieman luonnonkiharaa, ja en jaksaisi aina sitä vaivaa, että joudun joko suoristamaan oman tukkani tai kihartamaan lisäkkeet. Rapunzelilla pidennystä tehdessäni hius oli suoraa ja asiakkaan omakin hius suora ja melkoisen ptkä - kysessä oli siis ennemminkin tuuhennus johon yksi paketti riitti mainiosti. Entäs additional lenghts, onko tästä hiuksesta kokemuksia - takkuuntuuko kuinka ja näyttääkö luonnollisesta skandinaaviseen tukkaan? Täällä jo kirjoitetut kokemukset ovat tainneet kaikki olla yhden ja saman henkilön kirjoittamia, joten hieman lisää kaivattaisiin jos muutkin ovat kokeilleet.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 21.02.10 - klo:01:03
Rapunzelin hiuksista itse asiassa suurin osa on venäläistä hiusta, ainekin näin he sivullaan väittävät. Luokkakavereilla ollut rapunzelin hiuksia ja  simply naturalin. Itse olen huomannut, että ne rapunzelin tukat näyttää menevän kaikilla nopeammin huonompaan kuntoon vaikka kuinka hoitaisi. Sen sijaan niillä joilla on ollut simply naturalin niin tukka on pysynyt hyvässä kunnossa pidempään. Kannattaisikohan sinun tilata simply naturalin lainehiusta kun sinulla on siitä merkistä muutenkin hyviä kokemuksia? Se teippi on kyllä tosiaan ihan paras ja itselläni meni välillä vahingossa hoitoainetta niihin, mutta teippi pysyi kiinni. Toisin kuin muiden merkkien teipit kun ne ei siedä hoitoainetta sitten yhtään, vaikka ei tietenkään niihin tule sitä laittaa. Mutta varmempi olo kun on kunnon teippi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: tuutikuu - 21.02.10 - klo:13:55
Kiitos vastauksesta! Simplyn tukka vaan syö palkkapussiini epätoivottavan suuren loven :D . Ja mun käsittääkseni Simplyn laineikasta teippihiusta saa vain 30cm mitassa, joka ei riitä minulle. 45cm saa vain suorana. Mutta ehkäpä otan varman päälle ja näen sen suoistelun/kihartelun vaivan, enkä tuhlaa rahojani johonkin huonolaatuiseen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 22.02.10 - klo:20:09
^Yleensä 2 pakettia riittää, mutta tosiaan asiaan vaikuttaa se omien hiusten paksuus sekä pään ymärysmitta.
Mutta kyllä 3 on suurimmalle osalle liikaa, tulee ihan älytön megatukka jota on vaikea hoitaa. Kannattaa ehkä ensin laittaa se kaksi ja tilata vasta sitten tarvittaessa lisää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maary - 14.03.10 - klo:00:04
en ole saanut tilatuksi additional lenghtistä..
ei hyväksy pankkikorttia!? kokeiltu on visa electronilla, debitillä ja ihan visalla.. ja op:n kortteja kokeiltu.
alkaa jo pännimään tuo. mistähän muualta sitä edullista teippitukkaa saisi? hairtradella ei vissiin ole?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: annukukka - 15.03.10 - klo:15:28
rapunzel of sweden?

Ei varmaankaan mitään laadukkaimpia pidennyksiä, mutta hinta ainakin on kohdallaan! Kannattaa vaan harkita tarkkaan se väri, koska tuolla esim. teippipidennysten ja clip-on pidennysten sama sävy näyttää kuvassa vaa aika erilaiselta... Voihan sen pidennyksen sitte palauttaaki jos tuleeki aivan eri sävystä hiusta ku olit kuvitellu :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maary - 15.03.10 - klo:19:04
ebaysta minihouselta lähti tulemaan.. kokeillaan tuota laatua nyt:>
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: joella - 06.04.10 - klo:16:03
http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_21_33/products_id/42

pystyykö tota käyttämään teippipidennyksissä? entä onko muita kokemuksia tuolta hairtradelta tilattujen hiusten laadusta?


Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: mmamma - 07.04.10 - klo:20:13
http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_21_33/products_id/42

pystyykö tota käyttämään teippipidennyksissä? entä onko muita kokemuksia tuolta hairtradelta tilattujen hiusten laadusta?


Lähetin juuri tänään tiedustelun asiasta Hairtraden asiakaspalveluun, vastaus oli melko kiertelevä mutta mikä oikein ymmärsin noita hiuksia voi kiinnittää vain ompelemalla, liimaamalla tai ompelemalla niihin itse clip on - kiinnityksiä. Vastaus ol itosiaan melko sekava joten lähetin uuden kysymyksen jossa pyysin tarkentamaan että voiko mitään hairtrade.com sivuston hiuksia käyttää teippipidennykseen.

Ja aiemmin olen tilannut tuolta clip on - pidennykset, laatu on hyvä ja hinta kohdallaan. Just sen takia haluisin tilata myös mahdolliset teippipidennykset tuolta :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 08.04.10 - klo:13:31
^ Toi on ihan sellasta saumallista hiusnauhaa mihin ei saa teippiä kiinnitettyä kunnolla ellei ollenkaan (se ompelukohta on todella kapea). Teippihiukset liikkuu mm. tape hair, seamless weft, skinweft nimikkeillä. Siinä nauhassa pitää olla sellanen kiinnityspinta mihin ne teipit saa kiinni kun ei pelkän sauman päälle sitä voi laittaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: mmamma - 09.04.10 - klo:14:11
"Re: Enquiry from Hair Trade‏
 
The Hair Weft extensions also known as hair weave extensions can be applied using the adhesive tape which we sell on our website to.
 
Kind Regards,
 
Amy"

Noin vastasivat, eli ilmeisesti voi kiinnittää teipillä. :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Paka-08 - 09.04.10 - klo:15:04
No kertokaapa sitten kokemuksia, jos aiotte kokeilla. On kyllä tosi edullista hiusta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: maary - 16.04.10 - klo:14:29
tilasin minihouselta ebaysta tukkaa ja pehko ollu teipeillä noin 2vk :) Ei ole hamppuinen, kuhan harjaa ja hoitsikoita käyttää niin pysyy. Ja teipi tilasin sit Usasta (sitä sinisel pohjal olevaa silikooni? teippii)..
Halvalla sain tukan ja NIIN helppo ite laitaa päähän. Yks paketti (140cm yhteensä levee) riitti mun tukkaan. :>
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: keesha - 19.04.10 - klo:20:36
http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_21_33/products_id/42

pystyykö tota käyttämään teippipidennyksissä? entä onko muita kokemuksia tuolta hairtradelta tilattujen hiusten laadusta?


Kaverilta sain palan tota hiusnauhaa, kun sillä jäi yli. Teipillä kiinni molempien tukassa ja hyvin pysyy. ;D Vinkkinä että se teippi kannattaa kiinnittää sen nauhan "sauman" alle, ettei jää turhia muhkuroita teipin ja tukan väliin. Se nauha on melko paksua siitä kiinnityskohdasta, joten kovin ohut tai lyhyttukkaiselle en suosittelisi. Ja tuo hairtraden oma teippi on todella SURKEAA. Tai sit se on jotain ihan kertakäyttökamaa. Sillä kuitenkin ensin kokeiltiin laittaa kaksi kertaa tukka päähän, viimeistään suihkussa lähti viimeiset irti. Tällä hetkellä siis simply naturalin teipillä ja pysynyt moiteettomasti. Eli kannattaa ehdottomasti ostaa teippi jostain muualta. Muuten mä kyllä ainakin tykkään tosta tukasta, on sileää ja tukkaa on nauhassa paljon. Ennen tätä ollut päässä hairiumin teippihiusta ja hairtraden on laadultaan parempaa. Tai sitten mulle on osunut hairiumilta jotain maanantainauhoja. :P
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: nickie - 20.04.10 - klo:23:17
Heip, mulla ois pikku ongelma! Laitatin teippipidennykset, mutta nää sulautuu hirveen huonosti omaan hiukseen! Eli siis oman tukan raja näkyy ärsyttävän selkeesti, en voi pitää näitä muuten, kun kunnolla kiharalla tai jollain sykeröponnarilla. Pidennyshius tuntuu myös hirveen ohkaselta, oiskohan tukkaa liian vähän?  Ja pitäisikö leikata kerrostamalla omaa tukkaa vai pidennyshiusta?
Lisäksi mun oma tukka on hiukan tummempi kuin pidennykset joten se vielä korostaa sitä rajaa.. Pitäiskö mun yrittää värjätä pidennyksiä vai mikä ois neuvoksi?  ??? Oma tukka on ehkä 7-8 asteinen vaalea ja pidennys on luultavasti asteen vaaleampaa, märkänä väriero korostuu tosi paljon ja kuivana näkyy kyllä tosi selkeästi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Avena - 21.04.10 - klo:21:56
Mulla on nyt teippitekniikalla laitettu jonkun verran lisätukkaa tuuhennokseksi. Mullahan on ihan onnettoman ohut oma tukka. Kovin paljon sitä ei saanut laitettuakaan, kun ei ole millä peittää lisäkkeet, mutta pienikin lisä auttaa jo tässä tukassa. Muutaman päivän totuttelun jälkeen teippilisäkkeet alkoivat tuntua ihan toimivalta ratkaisulta, mutta nyt sitten huomasin yhden palan irronneen puoliksi. Soitan huomenna kampaajalle ja menen korjauttamaan sen. Toivottavasti ne eivät nyt ala sitten enempää irtoilemaan. Raportoin myöhemmin lisää kokemuksia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 23.04.10 - klo:20:54
Mulla on nyt ollut teipit melkein kaksi vuotta. Vanhoja hiuksia on koko ajan vaihdettu uusiin, eli viimeiset vanhat sissit poistettiin käytöstä viime kerralla. Uutta karvaa on otettu käyttöön säännöllisesti, mutta ihan ensimmäisellä kerralla laitettu hius on olllut laadultan ylivertaista, siksi se on säilynyt niin pitkään.

Värieroja voi tasoittaa värjäämällä. Viikko sitten laitetut teipit eivät meinanneet millään sulautua joukkoon - kampaajan valaistus oli kuitenkin erilainen kuin kylmä päivänvalo - joten leikin alumiinifoliolla ja Excell10-värillä, ja homma alkoi taas toimia. Suojasin siis lisäkkeet alumiinifoliolla ja värjäsin oman hiuksen.

Nyt tosin oman hiuskin alkaa kulua, eli kaiken järjen mukaan pisimmät omat hiukset pitäisi olla vyötärömitassa, mutta ne yltävät tuskin bsl:een.  Ainakaan mun hiuslaatu ei kestä teippejä ikuisesti.

Jos tietää, mitä katsoa, mun lisäkkeet löytää kyllä, mutta harjaantumattomaan silmään ne eivät ilmeisesti näy. Kehuja on tullut töissä valtavasti. Työkaverin 5-vuotias tytär oli sanonut kuvasta, että "tuolla tädillä on nätit hiukset". Pidän aika usein hiuksia kiinni ja kiharalla, erilaisilla ponnnareilla ja leteillä, ihan sen takia, että rajaa on vaikeampi erottaa siten, mutta niin tein jo ennen teippejä, joten vaivannäkö ei ole lisääntynyt.

Tajusin viime viikolla, kun huomasin, miten heikot oikeat latvani ovat, että tätä ei voi jatkaa loputtomiin. Muuten edessä on Tuksu-ilmiö. Yritän tässä kehittää jonkinlaisen strategian tuleville vuosille. Vaihtoehto 1: Laihdun 15 kg ja leikkaan siilin, vaihtoehto 2: yritän sitkiä polkkatukalla, vaihtoehto 3. pitää keksiä...

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 24.04.10 - klo:11:35
^Mä en ihan ymmärtänyt tota, että ne hiukset  on latvasta katkeilleet? Siis eikö ne kulu tyvestä just, kun sieltähän se kiinnityskohta ehkä eniten kuluttaa? Miten teipit siis vaikuttavat latvustoon? Sorry jos kyselen tyhmiä, ei vaan tajuu  :D

Mulla itselläni ollut teipit kohta 2 kk. Muutamasta kohdasta menee huolestuttavasti tyvestä takkuun :( ja kyllähän se jännittää, että miltä tukka näyttää sit kun tulee aika nostaa teippejä. Mä en kyllä osaa olla omalla lirutukalla, se on niin hirveä, eli parasta olis että  tukka kestäs pidennykset. Jos ei, niin siirryn jossain vaiheessa esim. tuuhennukseen, ei kuluta ehkä ihan yhtä paljon... Kuitenkin teippien pitäs olla hellävaraisin kiinnityssysteemi.

Kyselinkin jo tuolla Hiustenlähtö hiuspidennyksissä- ketjussa, että onko muilta lähtenyt itse teippinauhoista paljon hiusta?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 25.04.10 - klo:11:06
^Mä en ihan ymmärtänyt tota, että ne hiukset  on latvasta katkeilleet? Siis eikö ne kulu tyvestä just, kun sieltähän se kiinnityskohta ehkä eniten kuluttaa? Miten teipit siis vaikuttavat latvustoon? Sorry jos kyselen tyhmiä, ei vaan tajuu  :D

En mäkään tajua, mutta niin on selvästi käynyt.  0_0
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Avena - 25.04.10 - klo:14:11
^ Itse asiassa mulla kävi klipsipidennysten kanssa samalla lailla. Parin vuoden klipsiputken jälkeen latvasta puuttui puolet tukasta juureen verrattuna. Pakko oli lopulta leikata tukka lyhyeksi. Sinnittelin viime talven omalla tukalla ja nyt ollaan sitten teippikoukussa luultavasti seuraavat pari vuotta...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Jadey - 07.05.10 - klo:21:54
^Mä en ihan ymmärtänyt tota, että ne hiukset  on latvasta katkeilleet? Siis eikö ne kulu tyvestä just, kun sieltähän se kiinnityskohta ehkä eniten kuluttaa? Miten teipit siis vaikuttavat latvustoon? Sorry jos kyselen tyhmiä, ei vaan tajuu  :D

Mulla itselläni ollut teipit kohta 2 kk. Muutamasta kohdasta menee huolestuttavasti tyvestä takkuun :( ja kyllähän se jännittää, että miltä tukka näyttää sit kun tulee aika nostaa teippejä. Mä en kyllä osaa olla omalla lirutukalla, se on niin hirveä, eli parasta olis että  tukka kestäs pidennykset. Jos ei, niin siirryn jossain vaiheessa esim. tuuhennukseen, ei kuluta ehkä ihan yhtä paljon... Kuitenkin teippien pitäs olla hellävaraisin kiinnityssysteemi.

Kyselinkin jo tuolla Hiustenlähtö hiuspidennyksissä- ketjussa, että onko muilta lähtenyt itse teippinauhoista paljon hiusta?

Määkin nyt kyselen tyhmiä.  ;D Miten tuo pidennys ja tuuhennos käytännössä eroaa toisistaan? Onko siinä muuta eroa, kun että pidennöksessä ne hiukset on vaan pitemmät?  :) Mulla oli ompelupidennys melkeen vuoden, ja nyt haaveilen kovasti taas lisätukasta. Teipputuuhennos ois tällä yhdessä kampaamossa suht edullinen, ja siinä käytetään vielä Simply Naturals hiusta, joka on käsittääkseni ihan laadukastakin. Ompelupidennöksessä mulla oli itse netistä tilattua hiusta, ja sen laadussa oli kyllä toivomisen varaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: tuutikuu - 07.05.10 - klo:22:01
^Jotta teippipidennys olisi luonnollinen, täytyy teippihiusta olla runsaasti, vähintään 2pkt. Sitä vähemmällä hiusmäärällä osiot jäävät näkyviin liuskoina, tai vähintäänkin oma hiuksen pituus näkyy rajana pidennysosioiden päällä. Tuuhennoksessa käytetään hiusta 1pkt (tai jopa vähemmän), ja lisäke leikataan omien hiusten kanssa samaan mittaan. Eli käytännössä hiukset vain tuuhenevat - pidentyä voi toki jokin tietty kohta (esim. otsahius, jokin osio tms.) tai kerrostettu hius voi saada lisämittaa muutaman sentin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: eewi - 18.05.10 - klo:12:30
Onko joku värjännyt päässä olevaa teippipidennystä? Hieman arveluttaa, jotta meneekö ihan kamalaan takkuun. Kyseessä tummanruskean värjääminen mustaksi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 18.05.10 - klo:21:25
^on värjätty moneen kertaan. Luulisin  että uskaltaa ihan hyvin tuollaisen pienen värimuutoksen tehdä hyvinkin. Jos haluaa pelata varman päälle, voi käyttää kevytväriä tai hapetteetonta sävytettä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Cecilia - 07.06.10 - klo:19:34
Hei, täällä on ihan noviisi, mitä tulee pidennysjuttuihin, joten elkää ampuko :D Tässä on tosi typeriä kysymyksiä.

- Miten pidennykset saadaan laitettua niin, ettei oma tukka erotu selkeästi? Oletetaan, että siis sävy on kutakuinkin sama. Kun mun yhdellä kaverilla on melko lyhyisiin hiuksiin laitetut sinettipidennykset, jotka tehtiin todella halvalla jossain etelässä, ja niistä näkee sinetit ja oman hiukset rajan metrien päähän.

- Jos tukka on paksu (ponnarin paksuus 10 cm, pituus hieman solisluiden alle) niin paljonko sitä hiusta pitäisi hankkia? Ja kannattaako ensikertalaisen edes ostaa tarvikkeita itse vai jättää homma ammattilaisen käsiin? Rahaa ei ole tällä hetkellä mitenkään liikaa nimittäin...

- Jos nyt tilaan itse hiusta, niin miten löydän oikean sävyn? Muistaakseni kampaaja sanoi laittaneensa viimeksi tukkaani sävyä 5.07 (voi olla, että kuvittelen jotain omiani), joten onko tämä (http://www.rapunzelofsweden.fi/1/fi/teippipidennykset/-2-teippipidennykset.php) sopiva sävy? Ja pituudesta - tavoitteena ois BSL tai pikkuisen pidempi, niin onko 50 cm sopiva pituus?

- Tarvitseeko kampaajan laittaa hiukset paikoilleen? Voisiko hiusasioissa melko osaamaton äitini oppia laittamaan hiukset paikoilleen? Jos menen kampaajalle, niin kuinka paljon se työ maksaa, jos tuon itse tarvikkeet?

Kiitos paljno jo etukäteen! Olen yrittänyt hakea tietoa aiheesta, mutta aika pitkälti neuvotaan jättämään asia kampaajan hoidettavaksi tms.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 09.06.10 - klo:10:19

- Miten pidennykset saadaan laitettua niin, ettei oma tukka erotu selkeästi? Oletetaan, että siis sävy on kutakuinkin sama. Kun mun yhdellä kaverilla on melko lyhyisiin hiuksiin laitetut sinettipidennykset, jotka tehtiin todella halvalla jossain etelässä, ja niistä näkee sinetit ja oman hiukset rajan metrien päähän.

Tässä on kyse siitä osioiden oikeasta asettelusta. Oletko siis nyt hankkimassa teippi- vai sinettipidennystä?
Teippitekniikalla saadaan paremmin lyhyempikin hius sulautumaan. Osioinnissa käytetään tiiliskivitekniikkaa.


- Jos tukka on paksu (ponnarin paksuus 10 cm, pituus hieman solisluiden alle) niin paljonko sitä hiusta pitäisi hankkia? Ja kannattaako ensikertalaisen edes ostaa tarvikkeita itse vai jättää homma ammattilaisen käsiin? Rahaa ei ole tällä hetkellä mitenkään liikaa nimittäin...
 Ja pituudesta - tavoitteena ois BSL tai pikkuisen pidempi, niin onko 50 cm sopiva pituus?

- Tarvitseeko kampaajan laittaa hiukset paikoilleen? Voisiko hiusasioissa melko osaamaton äitini oppia laittamaan hiukset paikoilleen? Jos menen kampaajalle, niin kuinka paljon se työ maksaa, jos tuon itse tarvikkeet?
 
Kiitos paljno jo etukäteen! Olen yrittänyt hakea tietoa aiheesta, mutta aika pitkälti neuvotaan jättämään asia kampaajan hoidettavaksi tms.
Koko tukan pidennykseen tarvitaan yleensä 2,5 pakettia hiusta. 50 cm pitäisi riittää haluamaasi pituuteen.

Suosittelen tietenkin ammattilaisen tekemää työtä. Osiointi ei ole helppoa, jos ei ole aiemmin tehnyt pidennyksiä. Saattaa myös käydä niin että oma hius joutuu väärään asentoon tai osioon tulee liikaa/liian vähän hiuksia ja oma hius irtoaa. En väitä että olisi mahdotonta oppia näitä kenen tahansa laittamaan, mutta kyllä se useimmiten vähän harjoitusta vaatii ja tietoa edes perus asioista.

Kampaaja veloittaa tuntiveloituksen, joka on eri riippuen kampaajasta. Karkeasti arvioiden n. 30-60 euroa tunti
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Cecilia - 09.06.10 - klo:15:34
^ Kiitos! Teippipidennystä olin ajatellut, koska olen saanut kuvan, että sinetit vaurioittavat omaa tukkaa ihan kiitettävästi. Mulla on siis solisluihin ylettyvät hiukset, pituus vähän päälle 40 cm pisimmillään.

No, kaipa sitä täytyy kampaajalle tallustella, koska äitini ei suostu laittamaan pidennyksiä. "Kyllähän hiukset kasvaa!"  :# Miten se muten käytännössä toimii? Menenkö vaan kampaajalle ja sanon, että haluaisin teippipidennykset? Ja sitten tämä hankkii kaikki välineet? En viitsisi ihan keltanokkana mennä tilaamaan itse, hyvällä turilla tilaan väärää sävyä tai väärän pituisia hiuksia.

Ja sitten vielä vähän käytännön asioita. Olen varsinkin kesäisin mökillä himosaunoja, vaikka toki nyt kesätöiden takia mökillä tulee vietettyä aikaa muutenkin. Voiko teippipidennysten kanssa käydä saunassa? Pesen hiukset nykyään joka toinen päivä, kolmen päivän pesuväli tekee jo vähän tiukkaa, mutta kuivashampoon avulla se ei ole toki mahdotonta. Mutta jollain pidennyksiä myyvällä sivulla sanottiin, että hiukset saisi pestä vain kerran viikossa ja miedolla shampoolla :o Ei kai?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 09.06.10 - klo:16:12
^Whaat, kerran viikossa  ??? Mulla on ollu teipit nyt yli 3 kk. Saunonut oon, uinutkin uimahallissa, uimalakki päähän vaan :) Saunaan laitan useimmiten tehiksen muhimaan (teippejä varoen) ja sit pyyhkeen päähän. Joskus jos oon vasta edellisenä pvänä pessyt tukan (pesuväli mulla 3 pv), niin saatan sit laittaa kuiviin hiuksiin pyyhkeen päälle ja miedompiin löylyihin.
Mä harrastan myös hikiliikuntaa (juoksu, crosstrainer) säännöllisesti, enkä aina pese tukkaa liikunnan jälkeen koska muuten joutuisin sitä pesemään ihan jatkuvasti.
Muuten oon kyl ollu supertyytyväinen teippeihin  :-* Miinuksina poiston jälkeiset takut ja teippiklimpit, mut muuten tää on niin ihana systeemi. Mulla oli siis teippejä ennen clip-onit, joita käytin 1,5 vuotta... Clipsutukkani oli tosi paljon huonompilaatuista, vaikka pesin sitä harvemmin ja käytin enemmän silottavia tuotteita! Tää nykyinen, additionallenghtsistä (http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=64) hankittu tukka on kummiskin pysynyt takuttomana jne. Joskin hoidan sitä siis hellästi ja tarkkaan :) Mulla on kummiskin värinä tuo 613, joten en ois koskaan uskonut että niin käsitelty tukka ois noinki helppohoitosta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 09.06.10 - klo:21:02

No, kaipa sitä täytyy kampaajalle tallustella, koska äitini ei suostu laittamaan pidennyksiä. "Kyllähän hiukset kasvaa!"  :# Miten se muten käytännössä toimii? Menenkö vaan kampaajalle ja sanon, että haluoilaisin teippipidennykset? Ja sitten tämä hankkii kaikki välineet?

Juurikin näin! Kampaajilla on yleensä värikartta käytössä, mistä katsotaan sopivat väri/värit.

Saunomisesta Princess kertoikin jo kaiken oleellisen. Pesu silloin kun on tarpeellista. Jos hiukset ovat rasvoittuvat  niin liika tali saattaa irrottaa teippejä. Pesu kahden tai kolmen päivän välein on ihanteellista. Mutta välillä voi tarpeen mukaan pestä useamminkin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Avena - 11.06.10 - klo:22:43
Mä pesen melkein joka aamu, eikä mitään ongelmia ole ollut. Hyvin ovat pysyneet, ensimmäinen nosto on ensi viikolla. Lisäkkeet ovat myös pysyneet hyväkuntoisina, tosin kaksi kuukauttahan ne vasta ovat olleetkin. Niin kuin princesskin tuossa edellä sanoi, niin mullakin klipsilisäkkeet hyvästä hoidosta huolimatta menivät jostain syystä aika nopeasti huonokuntoisiksi. Katsotaan, mikä näiden iäksi loppujen lopuksi tulee.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 11.06.10 - klo:23:32
^joo olen myös tavannut joka päivä peseviä ja hyvin on pysyneet, joku yksittäinen osio on saattanut irrota :)

Huoltoväli on muutenkin sen verran lyhyt, verraten sinettipisennykseen, että tuolla usein pesemisellä ei saa mitään erityistä vahinkoa aikaan.

Teippihiukset ovat olleet yleensä melko pitkä ikäisiä, vuodenkin saattavat mennä. Toki jos jaksaa hoitaakin niitä hyvin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Helmi - 15.06.10 - klo:19:40
Hei!
Mulla tuore teippipidennys ja muutama sinettiraita. Oma tukka on lyhyt ja permanentattu. Kampaaja varotti, että suoristusrautaa saa käyttää pesun ja kuivauksen jälkeen että saan kiharat piiloon ja hiukset yhteneväiseksi jatkon kanssa. Nyt olen muutaman kerran pessyt...en ole tyytyväinen. Hiusraja oman ja jatkeen kanssa näkyy selvästi, oma on selkeästi tuuheampi ja suoristusraudan jälkeen omien hiusten latva hamppuinen. Todella selvä ja huomattava ero. Toisella puolen kasvoja on enemmän hiuksia kuin toisella, oman tukan pituus näkyy selvästi. Pesun jälkeen menee toista tuntia laittaessani hiuksia jotenkin siedettävään kuntoon enkä senkään jälkeen ole tyytyväinen.

Muutama kyssäri teille kokeneille; Laitatteko hiukset yleensä illalla vai aamulla? Itse en ehdi aamuisin laittaa, meen niin aikaisin töihin.
Voiko hiukset jättää hiukan kosteiksi ja laittaa letille yöksi, että olisivat laineilla aamulla? Ohjeistus oli ettei märällä päällä saa mennä nukkumaan.
Saako märkiä hiuksia harjata vai vain föönillä ensin kuivata ennen harjaamista?
Oletteko käyttäneet kuivashampoota ja miten se on toiminut?

Harmittaa kovasti jos joudun luopumaan näistä joista oon haaveillu yli 25vuotta.

Kiitos jos joku ystävällinen antaisi joitain vinkkejä!


Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 15.06.10 - klo:22:43
Mulla on kerran menneet osat sen verran huonosti, että oman tukan raja on näkynyt, ja seitsemän kahdeksan viikon jälkeen teippikohta taas alkaa näkyä. Jotta tukka ei näyttäisi feikiltä, mä kiharran hiukset lähes aina jollain tapaa. Pystyn nukkumaan papiljotit päässä, joten se on helpoin ja nopein tekniikka. Pesen hiukset illalla ja annan kuivua. Sitten sopivat muotoilutuotteet alle ja tukka rullalle. Aamulla varovainen avaus ja hiusten selvitys.

Jonkinmoinen paplareiden asettelutaito on tarpeen, jotta teippikohdat eivät jää rasituksen alle. Tosin mun kampaaja on niin hyvä, ettei sen laittamat teipit irtoa, vaikka miten kiskoisi ja rääkkäisi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Illusia - 17.06.10 - klo:08:21
Mulle laitetaan maanantaina jälleen kerran teipit. Tällä kertaa tilasin tukan kampaajan kautta, on simply naturalin hiusta jota tää kyseinen kampaaja itekin käyttää. Aiemmin oon tilannu sekä ulkomailta että suomesta mutta niissä on menny ne latvat lopulta niin kauheen näköisiksi että toivon tän nyt kestävän paremmin kun on huomattavasti kalliimpaa hiusta.

Oma tukka on niin lyhyt ja kerrostettu että mulle laitetaan vaan yksi nauha eli tonne niskaan ja toiselle puolelle päätä tulee pituutta ja muualta jätetään lyhyeksi. Silleen ollu aiemminkin ja näyttää ihan hyvältä. Mulla myös aiemmin jäi oman tukan raja tosi selkeesti näkyviin kun on luonnonkihara mutta nyt kun alkuvuodesta suoristin niin toivon ettei jää niin pahasti. Onneksi nyt kesällä voi pitää kaikkia kivoja huiveja joten jos aamulla ei ehdi kauheesti suoristelemaan niin ei muuta kun huivi päähän.

Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: minttuu - 17.06.10 - klo:14:28
vaalennusprojekti viimein lopussa. huomenna pitäisi pidennykset saada päähän :) oma väri ei ole ihan tasainen koko päässä. vaalea se nyt on ja kun auki pitää ero ei ole dramaattinen juuren ja latvan välillä. kuitenkin hieman tummenee alas mennessä (päältä lähes valkoinen, alhaalta matta beigevaalea?!) mutta niin mietin että miten hiukset "sulautuu" noihin pidennyksien sekaan?? hiukset olkapäille itsellä..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Helmi - 20.06.10 - klo:11:35
Kävin uudelleen kampaajalla. Vaihdettiin muutamien teippien paikkaa, laitettiin lisää sinettejä ja nyt hiuksia tuntuu ja näyttää olevan tasaisesti jokapuolella. Katsoin tarkasti kampaajan työskentelyä ja nyt osaan paremmin laittaa pesun jälkeen hiukseni ja käyttää suoristusrautaa niin, että omat hiukset sulautuvat jatkeen kanssa niin ettei selvää rajaa juurikaan näy. Eli harjoitus tekee mestarin... Tosin se on aikaa vievää puuhaa.

Ostin kampaajalta kuivashampoota aamuihin joissa ei ole aikaa pestä ja laittaa hiuksia ja oikein hyvin toimii.

Onko kellään vinkkejä latvoihin jotka pesun jälkeen hieman hamppuuntuu vaikka käytän hoitoainetta ja hoitosuihketta?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Charleen - 21.06.10 - klo:12:49
 ^ mä tungen omiin pidennyksiini latvoihin silaripitoista liukuvoidetta  ;D
tuleepa tuokin hutiostos hyötykäyttöön  ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Illusia - 21.06.10 - klo:13:03
^Joo toi on varmaan yhtä hyvää kun joku latvasuoja.

Onko kukaan tilannut teippihiuksia täältä
http://www.rapunzelofsweden.fi/ (http://www.rapunzelofsweden.fi/)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Jadey - 22.06.10 - klo:23:32
Kävin uudelleen kampaajalla. Vaihdettiin muutamien teippien paikkaa, laitettiin lisää sinettejä ja nyt hiuksia tuntuu ja näyttää olevan tasaisesti jokapuolella. Katsoin tarkasti kampaajan työskentelyä ja nyt osaan paremmin laittaa pesun jälkeen hiukseni ja käyttää suoristusrautaa niin, että omat hiukset sulautuvat jatkeen kanssa niin ettei selvää rajaa juurikaan näy. Eli harjoitus tekee mestarin... Tosin se on aikaa vievää puuhaa.

Ostin kampaajalta kuivashampoota aamuihin joissa ei ole aikaa pestä ja laittaa hiuksia ja oikein hyvin toimii.

Onko kellään vinkkejä latvoihin jotka pesun jälkeen hieman hamppuuntuu vaikka käytän hoitoainetta ja hoitosuihketta?

Sain teippipidennykset viikko sitten ja sama ongelma todettu, että latvat meinaa hamppuuntua. Mulla on toiminut hyvin kuitenkin Tigin Girl Toys seerumi, joka on kyllä melkoista silikoniamömmöä.  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: butteri - 23.06.10 - klo:23:50
Mä oon tässä koittanut ensimmäistä kertaa elämässä laittaa pidennyksiä, ja nyt on jo kaksi kertaa nuo teipit irtoilleet! ;/

Ensimmäisellä kerralla syy oli kyllä puhtaasti Hairtraden paska teippi. Ei pysynyt ollenkaan, kaverini joka on teippipidennyksiä ennenkin laittanut, huomasi heti että teippi ei tarttunut melkein ollenkaan. Kevyellä nykäisyllä lähti irti vaivalla laitetut pidennykset, ja jo samana iltana nypin kaikki teipit vekeen päästä kun ne nyppimällä irtosivat.

Parin päivän päästä koitettiin uudelleen, tällä kertaa erittäin jämäkällä teipillä. 3 päivää pidennykset ehtikin mun päässä olla, mutta tänään värjäsin latvoja tummemmaksi elumenilla (väriainetta ei mennyt kyllä yhtään teippeihin, siitä olen 110%varma) ja kun pesin hiukset shampoolla, teipit alkoivat tuntua jo hieman höljiltä... lisäksi menin laittamaan hoitoainetta juuriinkin, kun en tiennyt ettei edes sitä saa käyttää. Ja suihkun jälkeen hiuksia harjatessa pidennyksiä alkoi irtoilla. 3 on jäljellä mun päässä nyt. Huomenna laitetaan sitten kolmannen kerran, jos se kolmas kerta toden sanoisi... ;/ enää en kyllä erehdy laittamaan hoitoainetta tyveen!

Mitä shampoita ja hiusaineita noin yleensä uskaltaa teippipidennysten kanssa käyttää..? Voiko käyttää voidemaista lämpösuojaa...? merkitkin olis kivoja :) !
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 24.06.10 - klo:12:01
Mä olen voinut käyttää ihan mitä vain - ammattitaitoinen laittaja ja hyvä teippi. Ensimmäistä pesua kannattaa kyllä odottaa enemmän kuin vuorokauden, värjäykseen en lähtisi muutaman päivän jälkeen laitosta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Helmi - 30.06.10 - klo:14:32
Kampaajani suositteli teippipidennyksiin Matrixin Sleek.look shamppoto, samaa sarjaa hoitoainetta latvoihin (huuhdotaan pois) ja hiuksiin jätettävää hoitosuihketta Goldwellin Curly Twist.
Jos latvat hamppuunntuu anna hoitoaineen vaikuttaa muutama minuutti.

Tavallisia shampoita voi kuulemma käyttää, mutta hoitoaineeseen kannattaa panostaa eivätkä ne saa olla liian hoitavia. Pidennystähän ei pestä vain omaa tukkaa. Pidennykseen laitetaan vain hoitoainetta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: zeldu - 09.09.10 - klo:19:00
Selasin ketjun läpi, mutten oikeen löytäny vastausta.

Eli kaverille pitäis uhkarohkeasti tehdä teippipidennykset. Pidennykset on valittu Addition Lenghtistä, mukana ollutta teippiä on arvosteluissa moitittu jonkun verran, joten mikä teippi on tällä hetkellä parhainta pidoltaan?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 10.09.10 - klo:09:17
^Mulla on tuolla teipillä laitettu tukkaa jo kolme kertaa ja pysyy kuin tauti. Kaksi-kolme osioo on alkanu joskus repsottaa vähän, mutta muuten pitävää teippiä. Attelin tilata seuraavaan huoltoon tota teippiä.. :)

Tuosta kahdesta puntista tukkaa, jonka mukana tulee se teippikasa, saa siis laitettua kolme kertaa hiukset.:)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: zeldu - 21.09.10 - klo:17:34
Addition Lenghtsin teippipidennykset ja teipit saapui eilen, ja viikonloppuna olis tarkotus lätkiä ne kaverin päähän.

Teipit on siis tollasia pitkiä pätkiä, joissa on katkoviiva keskellä. Voisko joku noita teippejä käyttäny kertoa ihan seikkaperäisesti että miten noi teipit laitetaan pidennyksiin kiinni? Nuo on niin leveitä, eli tuleeko yhdestä suikaleesta tavallaan neljä "riviä" teippiä?

Ainakin tuo teippi tuntuu jotenkin tarttuvan saksiin kiinni. Yhden suikaleen kokeilin tehdä, ja tuo teippi meni hieman yli tuosta pidennyksesta, ja mahtais aiheuttaa aikamoisia takkuja päässä. Miten siitä pääsee yli?  ;D

Kikkakolmosetkin olis tarpeen, vaikka Youtubevideoita oon yrittäny kovasti selailla, niin tuosta valmisteluvaiheesta ei oikeen löydy mitöään.

Kiitos kamalasti jos joku jaksaa rustata ja jeesata! :l
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 22.09.10 - klo:11:02
Leikkaa neljään osaan ja liimaa vaan, mahd. tarkasti raan mukaan ettei mene yli. Helppoa se on :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Rosaw - 15.01.11 - klo:17:33
Oisko teillä suositella mitään superhyvin pitävää teippiä, jota vois netistä tilailla?
Pitäis normaaliin hiusnauhaan noita laitella, niin tarvis toosi tujua kamaa :D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: tuutikuu - 15.01.11 - klo:21:20
^Normaalissa hiusnauhassa ei taida pysyä mikään...teippi tarvitsee sen silikonipinnan tarttuakseen. Ehkä mikroringit tai klipsit voisivat auttaa enemmän?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Amilo - 16.01.11 - klo:14:38
^Kyllä se taitaa niin olla että ei sitä normaalia hiusnauhaa saa teipillä pysymään. Korkeintaan ehkä päivän, pari voisi mahdollisesti pysyä. Mutta voi käydä myös niin että teippi ei tartu ollenkaan. Siellä pitää tosiaan olla se silikoninauha alla.

Itse voin edelleen suositella Hairiumin B´longin teippiä. Pysyy erittäin hyvin useita kuukausia, kun on asianmukaisesti laitettu.

Teippien irtoamisen yleisimmät syyt ovat: Liian paljon omia hiuksia kahden teippiosion välissä, omissa hiuksissa on ollut laitettaessa muotoiluaineita tai eivät ole olleet puhtaat tai ovat olleet kosteat, hiusten pesu liian nopeasti teippien laittamisen jälkeen, teippiä ei ole kiinnitetty laittamisvaiheessa kunnolla.

Teipit kestävät kyllä normaalisti myös värjäystä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 17.01.11 - klo:16:09
Tilasin teippipidennykset Rapunzel of swedenistä, sävy 30# punaruskea. Ajattelin että tuo väri olisi lähempänä omaa pohjaani ja suoravärillä saisi samanlaisen punaisen laitettua. Saa nähdä nyt sitten...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Rosaw - 20.01.11 - klo:00:10
Ahaa, no kiitos kuitenkin. Mulla kun on afrocaresta klipsijatkot, joita ei ole pahemmmin tullut käytettyä, niin olisi noista ollut helppo vedellä klipsit irti ja lätkiä päähän. Mutta täytyy nyt sitten katsella jostain kunnon teippihiusta :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mena - 21.01.11 - klo:15:59
^ Laita se hiusnauha kiinni microringeillä!  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 21.01.11 - klo:16:47
Voi p*****le,  kävin eilen laittaa teipit taas. Teipit tilasin additional lenghtsiltä, paketti on ihan samanlainen kuin aiemminkin additionalin teippihiusten mukana tullut. Aiemmin on pysynyt tosi hyvin teipit, ei oo ollu ongelmia... No, pesin just hiukset ja osa teipeistä on ihan puoliks irrallaan  :-\
Painelin suoristusraudalla ja puristelin niitä. Mikä muu vois auttaa, kuinka todennäkösesti ne irtoo ens pesussa kokonaan?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Rosaw - 22.01.11 - klo:18:57
^ Laita se hiusnauha kiinni microringeillä!  :)
Vois kyllä koittaa, jos sais kaverin laittamaan niitä.
Pitääpä perehtyä tekniikkaan, kiitos vinkistä ! :D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: zeldu - 24.02.11 - klo:09:33
Voi p*****le,  kävin eilen laittaa teipit taas. Teipit tilasin additional lenghtsiltä, paketti on ihan samanlainen kuin aiemminkin additionalin teippihiusten mukana tullut. Aiemmin on pysynyt tosi hyvin teipit, ei oo ollu ongelmia... No, pesin just hiukset ja osa teipeistä on ihan puoliks irrallaan  :-\
Painelin suoristusraudalla ja puristelin niitä. Mikä muu vois auttaa, kuinka todennäkösesti ne irtoo ens pesussa kokonaan?

Mä laitoin noilla teipeillä kiinni kaverilleni. Muutama jäi just tuolla lailla "puoliksi irti", mutta pysyivät kyllä kiinni sen 2-4kk mitkä olivat päässä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kermakaramelli - 31.08.11 - klo:19:38
Mistähän kannattaisi tilata teippihiusta, jossa teipit valmiina?
Tarvis lähinnä sen verran et tuuhennusta näihin omiin hieman yli olkapäiden hiuksiin.

Enkku ei taitu niin et saisin mitää selvää ulkomaalaisista kaupoista. Hinta sais olla suht edullinen.
Suomalaiset kaupat riistää kauheita summia. Kuinkahan monta grammaa/osiota riittäisi tämmöisen normipaksuiseen eli ei paksu mut ei mikää ihan luiru tukkaan tuuhennusta varten?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 31.08.11 - klo:19:39
^Täältä on muutamat juurekset ja itse mukaanlukien tilanneet hiusta:http://www.ebay.co.uk/itm/20-Remy-Tape-Hair-Extension-22-100g-40-pieces-/220810525247?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Hair_Extentions_CV&hash=item3369553a3f         Teippi pysyykin tiukasti ja tukka hyvän laatuista. Tuo riittää hyvin tuuhennokseen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kermakaramelli - 31.08.11 - klo:19:51
Minen tajuu tuosta ebaysta mitään. Tai no siitä ehkä jotain mut sit kun pitäs maksaa nii ei onnaa. ???
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mena - 01.09.11 - klo:07:32
Oothan tehnyt Paypal-tunnarit? Ainakin mulla kun ostan jonkun kohteen Ebaysta niin klikkaan sen jälkeen maksa-nappia ja se ohjaa suoraan Paypalin sivuille josta pääsee maksamaan ja maksun jälkeen ohjautuu takaisin Ebayn sivuille.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kermakaramelli - 01.09.11 - klo:09:35
http://www.additionallengths.co.uk/hair-extensions-c1/human-hair-extensions-c6/human-hair-weft-c7/additional-lengths-skin-weft-hair-extensions-p48

Ymmärsinkö oikein, et onko tässä valmiina jo teipit eikä tarvi sitäkin erikseen tilata?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mena - 01.09.11 - klo:09:51
Joo, niin tuossa sanotaan että teippi tulee mukana. :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kermakaramelli - 01.09.11 - klo:20:12
http://www.additionallengths.co.uk/hair-extensions-c1/human-hair-extensions-c6/human-hair-weft-c7/additional-lengths-skin-weft-hair-extensions-p48

Ymmärsinkö oikein, et onko tässä valmiina jo teipit eikä tarvi sitäkin erikseen tilata?

Meinasin tän tilata, aika halpa kun on kuitenkin 90 cm hiusta ja mä havittelen lähinnä tuuhennosta, eikä oma tukka oo järin paksu.

Mutta ongelma: Mitä mä täytän tilauslomakkeen kohtaan House name/Number?! On pakollinen tieto. Seuraavana on rivi osoitteelle.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 01.09.11 - klo:20:14
^koita pistää siihen talon nro (esim 33 B 67) ja seuraavaan katu (talokatu)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kermakaramelli - 01.09.11 - klo:20:20
^koita pistää siihen talon nro (esim 33 B 67) ja seuraavaan katu (talokatu)

Kiitos!
Sain laitettua tilauksen ja maksu sujui verkkopankin kautta. Wuhuu. Nyt odottelemaan hiuksia. Muistan lukeneeni et tuo mesta olis ihan luotettavakin tilauspaikka, joten toivon mukaan rahoille saa vastinetta:)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kermakaramelli - 07.09.11 - klo:11:50
Mulle tuli nyt  nuo hiukset.
Kiinnitys on vähän hakusessa, ohjeita ei tullut mukana.Pussillinen vain Pro-Flex II Hair extension tape tabs-teippejä.
Noita on siis monta läpyskää ja yks teipinpala on semmoinen reilu sentin pituinen, miten mä noita käytän?

En löydä mitään tutoriaalia.. Apua. ???
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mena - 07.09.11 - klo:12:21
Onpas niillä nopea toimitus! Mun tukka on edelleen matkalla, tosin tilasin jenkeistä sen.. Olis vaan pitänyt tilata tuolta kans. ::) Eiks youtubestakaan löydy mitään, jos laittaa hakusanaksi tape hair? (Mä en pääse firman koneella youtubeen..) Oman hiuksen pitäisi jäädä kahden teippiosion väliin, eli oman hiuksen alle ja päälle tulisi teipit tyyliin hotdog. ;D Ilmeisesti sun pitää laittaa monta palaa riviin siihen hiusosioon, jos ne on vaan 1cm pituisia tai katkoviivalla 1cm välein? http://www.rapunzelofsweden.fi/teippipidennykset,-hiuslisakkeet-ohjeet/teippipidennykset,-hiuslisakkeet-ohjeet
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: marrriik - 07.09.11 - klo:23:20
Osaisko joku sanoa millä aineella saisi teippiosiot irtoamaan kotona, vai täytyykö tästä lähteä jotain kallista poistonestettä ostamaan?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: SH - 07.09.11 - klo:23:34
^Oon käsittänyt että silikonilla tai alkoholilla, mutta mitään kokemusta ei ole. Poistattaminen ei varmana paljoa maksa, mutta onko sulla esim jotain silkkitippoja, joilla voisi kokeilla. Korjatkaa heti jos tää kuulostaa hullulta idealta.

edit alas. Noni  :D Ei ilmeisesti jäänyt mitään teippiliimaa hiuksiin kiinni tms?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: marrriik - 08.09.11 - klo:00:29
Hehe. Lähti hyvin tuolla haavanpuhdistus aineella kun sitä suihkutti pidennysosioon  ;D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 08.09.11 - klo:15:19
^Kookosöljy toimii hyvin :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Heitu - 14.09.11 - klo:17:58
On. Teippipidennys ei juuri aiheuta hiuksille mitään, olettaen toki että laitto on tehty oikein ja poisto tehdään hellästi, mutta nämä nyt koskevat kaikkia pidennyksiä. Teipit saa pois joko poistoaineella, tai esim suihkussa lätkäset hetkeks aikaa hoitoainetta teippeihin, lähtevät irti ihan itsestään. Suosittelen, varmaan kaikki pidennystekniikat on ollu päässä, ja teipit ollu ehdottomasti kivoin!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Heitu - 21.09.11 - klo:17:12
Mun hiukset on tällä hetkellä 8cm ja olis tarkotus ens kuussa laittaa teipit :) On mulla nytkin edessä tollanen "sivuotsispidennys". Kampaajan kanssa tästä just puhuttu, että koska uskaltaa teipit laittaa ja tultiin siihen tulokseen että tästä kun vähän vielä sentin pidemmäks kasvaa niin on ihan bueno. Tosin mulla ei ookkaan tarkotus saada kuin tollanen max. solisluita hipova taakse lyhentyvä polkka, joten ei tässä kauheesti pituutta tarvita. Sitten jos haluais oikeesti pitkää pidennystä, niin tarvis toki sen omankin hiuksen olla mielellään vähän pidempää, näyttää helposti hassulta muuten.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 21.09.11 - klo:17:19
^itselläni on tukka n. 12 cm ja pidennykset vyötärölle asti. Paljastin lähiaikoina koulussa ihmisille että tukkani ei ole aito, ja joka ikinen hämmästyi, kaikki olivat uskoneet näitä omiksi :D Eli hyvin laitetut pidennykset eivät erotu tippaakaan omasta ;)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: PlatineBlond - 22.09.11 - klo:17:38
^Olisko sulla kuvaa niistä? :) Omat hiukset suurin piirtein saman pituiset ja oon ottamassa pidennyksiä. Haluaisin mahdollisimman pitkät, mut pelkään et se näyttää epäaidolta. Mut ilmeisesti onnistuu lyhyempiinki!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 22.09.11 - klo:17:43
^ei ole mitään selkeää kuvaa, vain tuo juureskuvaketjussakin oleva. Voin lähipäivinä koittaa ottaa tukasta selvemmän kuvan :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: PlatineBlond - 22.09.11 - klo:17:58
Olisin tosi kiitollinen jos voisit ottaa! :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: tuutikuu - 24.09.11 - klo:11:45
^Kyllä sen voi laittaa, mutta kiinnityskohta todennäköisesti jää näkyviin ja malli voi olla mielenkiintoinen - päälaen hiuksia kun ei voi pidentää. 10-15 cm voi jo häivyttää luonnolliseksi kerrostamalla pidennyksen, mutta sitä lyhyempään en pidennystä suosittelisi. Hiusten paksuus ja kasvusuunnat myös vaikuttaa siihen miten ylös osioita on voitu laittaa ja miten oma hius laskeutuu jättämättä selkeää rajaa pidennyksen päälle.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 24.09.11 - klo:12:07
^Tuutikuu, kauanko sinulla on ollut teippipidennys? Oletko pitänyt taukoja, jos, kuinka pitkiä? Ovatko teipit vahingoittanett hiuksiasi? Kiinnostaa, kun itsellä on ollut jonkin aikaa, ja huolettaa, alkaako vaikuttamaan omiin hiuksiin..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 24.09.11 - klo:18:05
^Mulla oli teipit 3 vuotta putkeen. :-[ Tiedän. Ne vahingoittavat omaa hiusta.

Mulla pääasiallinen ongelma oli se, että lisähius oli niin paljon karkeampaa kuin oma tukka, että se kulutti lavoja todella paljon. Oma tukkani oli bsl-mittainen, kun teipit laitettiin tuuhennokseksi, ja nyt ne ulottuvat hartiolle. Välissä on vain hieman tasattu latvoja.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 24.09.11 - klo:20:28
^Kiitos rakentavasta palautteesta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: keesha - 24.09.11 - klo:23:54
^Mulla oli teipit 3 vuotta putkeen. :-[ Tiedän. Ne vahingoittavat omaa hiusta.

Mulla pääasiallinen ongelma oli se, että lisähius oli niin paljon karkeampaa kuin oma tukka, että se kulutti lavoja todella paljon. Oma tukkani oli bsl-mittainen, kun teipit laitettiin tuuhennokseksi, ja nyt ne ulottuvat hartiolle. Välissä on vain hieman tasattu latvoja.

Mun kaverille kävi ihan samoin teippipidennysten kanssa. Aluksi halusi vain vähän lisää tuuheutta ja pituutta. Pikku hiljaa omaa tukkaa piti aina vaan saksia lyhyemmäksi, koska latvat oli niin karmeassa kunnossa. Ja hänellä ei edes pidennykset olleet yhtäjaksoisesti päässä, piti välissä yleensä 2-3kk taukoa. En usko, että tuolla tauolla oli edes mitään suurta merkitystä siinä vahingoittuivatko omat hiukset vai ei kun pidennykset aina halusi kuitenkin uudestaan laitattaa. Kenties parempilaatuinen hius olisi voinut aiheuttaa vähemmän tuota takkuuntumista ja latvan hamppuuntumista... Mut kyllä kaikenlaiset pidennykset tahtoo sitä vahinkoa omiin hiuksiin tehdä. :-\
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: tuutikuu - 25.09.11 - klo:10:42
^Tuutikuu, kauanko sinulla on ollut teippipidennys? Oletko pitänyt taukoja, jos, kuinka pitkiä? Ovatko teipit vahingoittanett hiuksiasi? Kiinnostaa, kun itsellä on ollut jonkin aikaa, ja huolettaa, alkaako vaikuttamaan omiin hiuksiin..

Mulla on ollut teippipidennys nelisen vuotta, välillä olen pitänyt 1-3vko taukoja huoltovälien aikana ihan vain kokeillakseni miltä tuntuu olla ilman. Oma hiukseni on todella hentoista eikä näytä pitkänä miltään - pidennysten käyttö on siis perusteltua, mutta on kyllä selkeästi katkonut omaa hiusta erityisesti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen kun yritin poistaa pidennystä kotikonstein (eli älkää rakkaat siskot tehkö sitä itse ainakaan ilman asianmukaista poistoainetta). Jos/kun pidennyksistä joskus luovun, on oma tukka leikattava johonkin kivaan polkkamalliin.

Silti väittäisin, että oikein huollettuna teippipidennys on hellävarainen eikä liiemmälti vahingoita hiuksia. Huoltoväli vaan kannattaa muistaa pitää riittävän lyhyenä, jotta tyvitakkua ei pääse syntymään ja myös laadukas pidennyshius auttaa asiaa. Noiden takkujen selvittely yhdistettynä väkivaltaiseen poistomenetelmään on varmaa tuhoa omalle tukalle.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 25.09.11 - klo:19:42
^ei millään pahalla mutta voi vähän katsoa kieltämättä miten asioita ilmaisee :)

Itselläni on nyt Simplyn teipit olleet kuusi viikkoa ja huolto on todellakin tarpeen. En tiedä johtuuko laittajasta vaiko omasta tukasta, mutta teipit on vain parilla hiuksella kiinni ja kamalan paljon valuneet. Ärsyttää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Syaani - 25.09.11 - klo:21:14
^Kiitos rakentavasta palautteesta.

Heh, kehuako mun olisi sua pitänyt ja kommentoida että on OK, kun hiuksissa on pidennykset 3 v putkeen?  :O :ts

Voi luoja kun suutut pienestä :D ::)

Vastaukseni oli sarkasmia ja kohdistettu tapaasi keskustella.

Käytetään analogiaa: olemme hiusaiheisilla messuilla, joilla joku kertoo yleisesti teippipidennyksestä. Yksi kuulijoista on kiinnostunut aiheesta ja esittää puhujalle kysymyksen. Tämä ei kuitenkaan kuule kysymystä heti, mutta kolmas henkilö kuulee ja tietää jotain aiheesta. Tämä kolmas henkilö kertoo oman kokemuksensa ja ilmaisee toimineensa typerästi (nolostunut hymiö). Silloin sinä ilmaannut paikalle ja pyörittelet silmiäsi ja toteat kolmannen henkilön olevan typerä.

Kysyit, olisiko pitänyt kehua. Tiedät vastauksen itsekin. Sen sijaan voisi kysyä, tarvitseeko kommentoida, jos se ei edistä keskustelua vaan on tarkoitettu toisen ihmisen nolaamiseksi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: lynx - 25.09.11 - klo:21:19
^Kiitos rakentavasta palautteesta.

Heh, kehuako mun olisi sua pitänyt ja kommentoida että on OK, kun hiuksissa on pidennykset 3 v putkeen?  :O :ts

Voi luoja kun suutut pienestä :D ::)

Ylläpidon huomautus: Tämmöinen ei kuulu meidän foorumin luonteeseen. Asiat voi ilmaista monella tavalla, eikä toisten nolaaminen ja halventaminen ole linjassa sääntöjemme kanssa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tintu - 26.09.11 - klo:07:37
^kuten yllä jo mainittu, tuo ei kuulu foorumin tapaan keskustella. Asiallinen keskustelu kunniaan, hyökkäävyys pois.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: cocos - 13.11.11 - klo:03:56
Oon tässä harkinnu teippipidennystä jo jonkun aikaa, mutta oikean sävyn löytäminen on vähän vaikeaa.. voiko teippipidennystä värjätä? Itselläni on harmahtavan vaaleanruskea tukka. Jos lähtisin värjäämään pidennystä, niin minkä värinen pidennys pitäisi valita? Mahdollisimman vaaleako  0_0?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mena - 13.11.11 - klo:10:49
Mahdollisimman lähelle omaa sävyä, mieluummin vaan aavistuksen vaaleampi jos meinaat värjätä ne. Parashan olisi jos sävy heittäisi vain aavistuksen, niin saisit sen tasattua sävyhoitoaineella. :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: psylocke - 09.01.12 - klo:22:54
Mikäs on tämän päivän tilanne noissa Star Locks -teipeissä? Onko kellään tuoreempia kokemuksia kuin mitä ketjusta löysin? Itse tilasin juuri, ei ole teippimetodia aiemmin ollut, mutta kun ihastelin tuossa kaverin tukkaa niin intouduin itsekin, sen verran nätimmin menivät päällitukan alla kuin nämä ommellut.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: adaliina - 08.03.12 - klo:10:57
Uskaltauduin kokeilemaan teippipidennystä ompelupidennyksen sijasta ja jotenkin en vaan tykännyt  :-\. Tosin tuntui, että sitä tukkaa oli ihan liikaa, eli ehkä pienemmällä määrällä tuntuisi paremmalta. Vähän kyllä ärsyttää, että nyt nuo yli 150 euron hiukset lojuu vaan paketissaan...
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Illusia - 08.03.12 - klo:12:08
Laitat ne myyntiin jos et tykännyt  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: adaliina - 08.03.12 - klo:12:18
Juu, laitoinkin ne huutonettiin  :). Tuntuu vaan, etteivät välttämättä mene kaupaksi kun suurin osa hiuksista on leikattu valmiiksi osioihin ja niistä on pätkäisty pois kymmenisen senttiä pituudesta. Mutta toivottavasti jollekin kelpaisivat kun eivät tosiaan päässä olleet kuin n. 4  päivää.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mindela - 08.03.12 - klo:14:53
Adaliina, miksi et kokeile niitä teippejä pienemmällä määrällä?? Eihän sun kaikkia ostamiasi pidä päähän iskeä, jos se määrä tuntuu liialliselta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: adaliina - 08.03.12 - klo:18:16
Tuokin kävi mielessä, mutta jotenkin se ei vaan tuntunut yhtä hyvältä kuin tämä ompelupidennys. Tai plussansa toki on teippipidennyksessäkin (oon menossa vielä kesällä naimisiin ja kampausta ajatellen teipit olisi ehken paremmat kuin ompelupidennys). Ehkä vielä kokeilen tässä jossain välissä pienemmällä määrällä. Kävin kampaajalla laittamassa teipit päähän ja sanoin kyllä, että en mitään megapaksua tukkaa halua, mutta olisi varmaan pitänyt esittää asiansa pontevammin  :-\.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Illusia - 08.03.12 - klo:20:18
Paljon sulla sitten oli sitä tukkaa? Mulle pitäis varmaan laittaa 2,5 punttia että näyttäis luonnolliselta kun oma tukka on niin paksu. Tosin mulla on oma tukka myös aika lyhyt että jää helposti sellanen raja. Tilasitko houkset kampaajan kautta?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: adaliina - 08.03.12 - klo:20:47
Tukka oli Rapunzelilta (ei läheskään niin hyvää kuin buyhairista tilattu hius, joka on aivan huikean hyvää). Paketissa taisi olla n. 100 g, ja siitä päähän meni ehkä 80-90 g. Mulla on tosiaan oma tukka suht pitkä jo, eikä kovin paksu, niin paljon vähempikin olisi mielestäni riittänyt.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Luscious - 09.03.12 - klo:23:20
Mun ystävä osti teippipidennykset ja mun piti sitten laittaa ne hänelle. En oikein ollut tajunnut varautua kunnolla asiaan ja opiskellut teippejen laittoa, lähinnä valmistauduin vaalennuksen suunnitteluun mikä toteutettiin myös..
Mua jäi mietityttään että laitoinkohan ne teipit liian pienille hiusosioille.. Siis että sinne väliin jäi liian vähän hiusta ja nyt on jotenkin huono mieli asiasta :(
Ehdin vaan siinä pikaisesti katsomaan miten homma tehdään ja yritin kyllä olla huolellinen ja tarkka, mutta nyt vaan tuntuu että jos ne pidennykset on liian kova rasite sille hiusmäärälle mitä laitoin.. Vaikee arvioida tai kuvailla sitä määrää mitä hiusta jäi väliin, sillain että kun toisen puolen teipin liimasi kiinni niin hiusta tuli väliin sen verran (tai ihan muutamia karvoja yli), kuin että se teippi ei jäänyt tarraiseksi koittaessa. Sitten toinen vastakkain.
Höh, olis pitänyt paneutua asiaan etukäteen mutta ystäväkin oli ihan et "kyl me osataan ja hän neuvoo".
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Lucine - 20.07.12 - klo:18:28
Onko mitään keinoa millä hiusosioista saisi teipinjämät putsattua ilman kynsilakanpoistoainetta? Pitäisi kiinnittää uudet teipit, ja käytin hiusten irrottamiseen silikonipitoista jätettävää jota varmasti on vielä osioissa, ja laitoin juuri uudet tekokynnet joten en haluaisi sulattaa niitä heti pois.  :D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Ninamia - 10.08.12 - klo:14:27
Vihdoin löytyi loistava teippi teippipidennysten kiinnittämiseen, olen kokeilliut muutamia eri puljujen hiusten mukana tulleita ja aina on teipit tippuneet jossain välissä.
Nyt sain Simply naturalin teippiä ja pysyy hyvin. Poistamisessa toimii simply natural -teipinpoistoaine, ei jää jämiä eikä tarvitse repiä teippejä. Ainoastaan jos jollakukka on hyviä ostopaikkavinkkejä, mistä jatkossa saisi tilattua simply natural teippiä ja teipinpoistoainetta, niin otetaan vastaan..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: retronen - 20.09.12 - klo:00:06
Mistähän paikasta saisi parasta teippitukkaa? Ei mitään järjettömän kallista, mutta jotain hinta-laatusuhteeltaan hyvä (lue: mahdollisimman halpaa, mutta pirun hyvää  :O ). Tällä hetkellä päässä on ihan ok tukkaa ei laadultaan parasta, mutta hyvillä aineilla hallittavaa. Eniten nykyisessä tukassa ärsyttää silikoniosio. Se on melko paksu. Haluaisin sellaista missä silikoniosio, jossa tukka on kiinni olisi mahdollisimman ohut. Myöskin teippisuosituksia otetaan vastaan.

Pakko myös suositella järjettömän hyviä aineita joilla korppusta kiinalaisjouhesta saa erittäin hyvää. Tällä hetkellä päässä on siis pariin kertaan käytetyt ja värjätyt hiukset. Ennen käytin näihin Joicon ja Tigin tuotteita. Jotka toimivat ihan ok:sti ja luulin ettei tukasta saa siloisempaa. MUTTA nyt kun vanhat tuotteet olivat lopussa päätin kokeilla uusia aineita ja hyvä niin! Ostin Paul Mitchellin The Conditioner hiuksiinjätettävän hoitoaineen ja Super Skinny Serumin. Aivan loistotuotteita!!!! Oma tukka tuli ihanan silkkiseksi ja jatkeetkin muuttuivat ihanan pehmoisiksi. Super Skinnu Serum melko kallista, mutta tällä hetkellä tosi monessa kampaamossa Paul Mitchell kamppis jossa kaikki tuotteet ovat -40%. SUOSITTELEN! Tigi jatkaa kuitenkin vahan ja lakan muodossa kun ne vaan ovat parhaat!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Yanna - 29.10.12 - klo:00:15
Mä olen ollut tyytyväinen Super Tape -teippiin. Tosin ei kokemusta muista kuin tuosta edellä mainitusta ja muutamasta muusta jotka oli valmiina kiinni uusissa karvoissa. Tarkoitan siis noita easy tape tyyppisia valmiiksi patkittyjä. Ei mitään hajua mitä teippiä noissa valmiiksi pätkityissä oli mut ihan syvältä ne oli joka tapauksessa. Pahin oli sellainen joka ei pysynyt pidennysliuskassa kiinni mutta omiin hiuksiin jäi kuin tauti. No joka tapauksessa mä olen Super Tapeen ollut tyytyväisin näin useamman vuoden kokemuksella. Tilasin just 33 metrisen rullan, postikuluineen 38,- ! Ei paha ;)

Juoruna kerrottakoon että kampaajani kertoi kirjoittaneensa ihan hiljattain kahdelle asiakkaalleen viestin liitettäväksi Rapunzelille menevään reklamaatiokirjeeseen. Niillä on vissiin joku heikompi erä sitä silikoninauha teippihiusta. Hiusta katkeilee ihan nätisti hoidettaessakin niin paljon että viikon kuluttua puolet on jo harventunut :/ Ei kuulemma ole hius oikein päin ja siksi katkeaa herkästi. Olivat hyvittäneet kun oli ihan kampaajan lausunto mukana. Tosin toinen joutui palauttamaan ne harvat haivenet, mutta toinen ei.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Heiku - 02.11.12 - klo:16:04
Mulla on nyt kaks viikkoa ollu teippipidennykset päässä ja tykkään näistä ihan mielettömästi. Ainut ongelma on se, että mun oma tukka on aika herkästi takkuuntuvaan sorttia ja yhdistettynä hupulliseen talvitakkiin ja muhkeaan huiviin on varmasti sanomattakin selvää että niskaan muodostuu kiva takkukasa jos takkia joutuu pitkään päällä pitämään..mitenhän tämän asian kans nyt pitäis toimia, ei varmaan ole olemassa jotain ihmetököttiä jolla tuon oman tukan takkuuntumisen sais kuriin? Käytän kyllä kosteuttavia ja siloittavia (ja äärimmäisen silikonisiakin) tuotteita :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: leeinsane - 04.12.12 - klo:07:30
Voisiko joku nopsakkaan vinkata jotkut edulliset markettituotteet mitkä toimii teippipidennösten kanssa. Ostin kokeeksi netistä pari tuppoa, ja jos ne tulee pian niin tuskin maltan olla laittamatta niitä heti päähän. :D Omat hiukset on kuivat.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Lucine - 05.12.12 - klo:10:00
Mä käytin XZ-shampoota, Xylitol&Hunajaa mm., ja Tresemmen Naturals-sarjan hoitista. Mun oma tukka on myös kuiva ja mulla noi toimi ainakin.  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: leeinsane - 05.12.12 - klo:15:18
Vau. Loistavaa. Mun ei sitten tarttekkaan ostaa mitään, kun mulla on just noita itellä. :D Kerrankin näin! Kiitos!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: ddiudiu - 09.12.12 - klo:23:12
Sori en kerinnyt lukee koko juttua, mut kumpia suosittelette sinettejä vai teippejä? pystyykö teipit laittamaan ite tukkaan? Näkyykö ne enemmän vai vähemmän?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 16.12.12 - klo:16:25
Onko kellään hiustenpidennyksiä käyttäneellä tietoa, vaikuttaako pidennysten käyttäminen hiusten kasvuun/ kasvunopeuteen?

Tekisi mieli ottaa taas teippipidennykset (edellisistä on aikaa jo muutamia kuukausia). Mielessä vaan, että kuinkakohan ne mahtavat vaikuttaa hiustenkasvuun pidemmällä aikavälillä..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 16.12.12 - klo:16:30
Sori en kerinnyt lukee koko juttua, mut kumpia suosittelette sinettejä vai teippejä? pystyykö teipit laittamaan ite tukkaan? Näkyykö ne enemmän vai vähemmän?

Tämä on aika paljon käyttäjäkohtainen asia, mutta itse pidän ehdottomasti enemmän teipeistä. Teipit voi laittaa kotonakin, mutta paremmin esim. kaverin avustuksella. Teipit sopii hyvin vaikka pienimuotoisiin tuuhennoksiinkin, mutta tietenkin myös pidennyksiin. Eivät näy, jos huoltovälistä pitää kiinni (1-2 kk).

Sinettipidennysten huonoina puolina pidän päänahan ärtyisyyttä (kutisi, ei saanut kunnolla pestyä), takkuuntui helposti, poisto kivuliasta takkujen takia. Tuntui myös lähtevän enemmän omaa tukkaa, esim. huomasin takaraivolla hiuksettoman läntin, liekö siitä.

Teippipidennykset pysyivät minulla ainakin hyvässä kunnossa, huoltoväli on lyhyempi. Teipit on  myös helppo irrottaa itse pois.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: HannaM - 16.12.12 - klo:20:14
Moi! Teillä kellä on teipit, niin onko teillä sitä silikoni nauhallista vai niitä "easy/quick" valmos palasia?
Oon kuullut että ne valmis palaset pysyy tosi huonosti, mutten löydä juuri mitään infoa netistä, jotkut sanoo että pysyy teipit hyvin ja jotku valittaa että aukeilee, mut kukaan ei kerro mitkä teippi jatkot niillä on! :D

Jos jollain siis on Dreamhairin easytape:t niin kertoisitteko miten hyvin pysyy jne? Kiitoos :O
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 16.12.12 - klo:22:41
Mun täytyy kyllä kehua mun 2009/2010 ostamiani teippipidennyksiä. Ostin kaksi pakettia B*Long teippejä, 60cm silloin aikoinaan vaaleana, ne oli paremmat kuin mitä ostin iiisolla rahalla kampaajalta ja maksoi 100e paketti. Nyt ne on olleet ensin mulla silloin 2010, sitten sisarella vaaleana, mustaksi värjättynä ja nyt liukuvärillä. Edelleen suhteellisen hyvässä kunnossa, on niitä kyllä hoidettukin. Mut täytyy sanoa, että hintansa väärtit :D.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 25.01.13 - klo:14:16
Oisko mahollista saada laitettua teipit ite tukkaan, jos oon sinetit saanu ite laitettua? Jos peilejen kanssa pelleilee.. Oliskohan missään kuvia mistä näkis ne oikeet kohdat mihin laitetaan, tiedän siis et ois fiksua laittaa tiiliskivi-tekniikalla, mut jotain ihan ohjeita ohjeita?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 25.01.13 - klo:20:19
Oisko mahollista saada laitettua teipit ite tukkaan, jos oon sinetit saanu ite laitettua? Jos peilejen kanssa pelleilee.. Oliskohan missään kuvia mistä näkis ne oikeet kohdat mihin laitetaan, tiedän siis et ois fiksua laittaa tiiliskivi-tekniikalla, mut jotain ihan ohjeita ohjeita?

Netistä löytyy hyviä videoita laittamiseen, esim. Dream Hairin tai Rapunzelin sivuilla oli muistaakseni yksinkertainen video. Teipit on helppo laittaa, mutta jos on mahdollista kaveri saada avuksi, aina parempi. Itse en kyllä sinettejä kuvittelisi osaavani itse laittaa yksin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 26.01.13 - klo:10:56
Kyllä ne ihan hyvin sai itekin laitettua eikä omia hiuksia juurikaan katkeillu (: Kun en jaksais odottaa et serkku tulis täälläpäin käymää ja laittais vaan tahtoisin nyt heti tällä sekunnilla.... Plöäöäöä.. Ehkä mä jostain löydän videon missä joku laittais ite, periaatteenhan tiedän kyllä mut pohdin lähinnä sitä et onkohan se ite laittaminen vaikeeta. Noi rapunzelin videot ei näy ku pitäis rekisteröityä tonne vimeoon.. Oon kyllä katellu noi monesti läpi, mut ois kiva vilkuilla vielä.

Tietysti jos se on mahdotonta ni kaipa mun täytyy kiltisti odotella (:
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 26.01.13 - klo:18:09
Juu, ymmärrän tunteen kun ei jaksa odotella hiusten kanssa.. Mutta parasta jälkeä tulisi ehdottomasti, jos toinen laittaa. Odottele vaan siihen saakka  :ts
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 26.01.13 - klo:18:10
Moi! Teillä kellä on teipit, niin onko teillä sitä silikoni nauhallista vai niitä "easy/quick" valmos palasia?
Oon kuullut että ne valmis palaset pysyy tosi huonosti, mutten löydä juuri mitään infoa netistä, jotkut sanoo että pysyy teipit hyvin ja jotku valittaa että aukeilee, mut kukaan ei kerro mitkä teippi jatkot niillä on! :D

Jos jollain siis on Dreamhairin easytape:t niin kertoisitteko miten hyvin pysyy jne? Kiitoos :O

Omia kokemuksia ko. merkin teipeistä ei ole, mutta kuulopuheena olen kuullut, että tuo teippi ei tukasta lähde millään irti! Itse en laittaisi. Vain Simply Naturalin teippiä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 24.03.13 - klo:21:34
Ajattelin tilata uudet hiustenpidennykset, koska hiusten väri vaihtui.. Noh tutkin sitten eri sivustoja ja huomasin, että esim. Rapunzelilla hiusnauha on paaaaljon halvempi kuin teipit + mulla on omaa teippiä kaapissa.

Jos laitan ne omilla teipeillä kiinni, eikä ne pysy tuli villi idea siitä, että voisko sen teipin liimata vaikka pikaliimalla/kuumaliimalla hiusnauhaan ja sitten tukkaan? :D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Heiku - 24.03.13 - klo:23:13
Mie oon kyllä ihan vaan normaalisti laittanu sen teipin hiusnauhaan ja jatkeet tukkaan ja hyvin on pysyny  :) ja juurikin tuohon rapunzelin hiusnauhaan
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 14.04.13 - klo:13:10
Nojoo nyt sitten on kokeiltu tuota teippejen laittamista hiusnauhaan, tulos on ihan hyvä tosin omasta mielestä hieman liian paksu. Tosin kun nyt on tummat hiukset sieltä ei niin pahasti näy läpi kun vaaleasta (: Mut lopputulos on kyllä hyvä ja paljon halvempi mitä teippihiuksilla!
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: leeinsane - 14.04.13 - klo:18:42
Mistähän kannattais hommata kiharia teippipidennyksiä, mieluiten edullisesti? Ja hiukset on punertavat.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kemp - 28.04.13 - klo:08:35
Mulle laitettiin 5 quick and easy teippipidennys palasta ja leikattiin oman hiuksen pituiseksi ja tuli tosi kiva tuuhennus efekti!

Ennenkin ollut noita hiustenpidennyksiä, mutta aina tuntunut jotenkin epämukavalta kun pää on täynnä jotain vierasta ja aina pit olla laittamassa hiuksia kun tuntui, että oma hius ei sulautunut olenkaan joukkoon (tää oli siis vaan mun omaa vainoharhaisuutta) ja sitten se kun pidennyshius meni huonoon kuntoon niin voin sanoa että näytin aika ... hirveältä.

Nyt tuntuu tosi hyvältä tää tuuhennus!

Alan selaamaan tätä keskustelua ja koita löytää parhaat hoitotuotteet.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 09.05.13 - klo:18:17
Totaah... Olisko teillä vinkkejä miten saa teipit irti hiuksista? Irrotin pidennykset ja ne lähtikin silmää räpäyttämällä, mut teipit jäi tukkaan kiinni. B*longia tais olla. Repimällä lähtee pelkkää tukkaa ja uhkailin jo että leikkaan noi teipit irti :D
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 09.05.13 - klo:20:25
Totaah... Olisko teillä vinkkejä miten saa teipit irti hiuksista? Irrotin pidennykset ja ne lähtikin silmää räpäyttämällä, mut teipit jäi tukkaan kiinni. B*longia tais olla. Repimällä lähtee pelkkää tukkaa ja uhkailin jo että leikkaan noi teipit irti :D

Liota niitä öljyssä?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: leeinsane - 09.05.13 - klo:21:54
^Tai silikonisessa hoitoaineessa? eikös niitä käsketä välttää just sen liiman takia.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Saranna - 04.06.13 - klo:10:46
Totaah... Olisko teillä vinkkejä miten saa teipit irti hiuksista? Irrotin pidennykset ja ne lähtikin silmää räpäyttämällä, mut teipit jäi tukkaan kiinni. B*longia tais olla. Repimällä lähtee pelkkää tukkaa ja uhkailin jo että leikkaan noi teipit irti :D

Mä ostin vuosia sitten dreamhairilta tätä poistoainetta http://www.dreamhair.fi/224,teipinpoistoaine-protouch.html
Ihan huippu! Tuoksu on sellainen sitrusmainen ja poistaa jumittuneet teippiklöntitkin hyvin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Saranna - 04.06.13 - klo:10:52
Nyt tarvittaisiin neuvoja teippipidennyksen suhteen..

Vuosiin en ole pidennyksiä laitellut, joten olen melkein noviisi ::)

Minulla on tällä hetkellä mustaksi värjätty tukka, jossa alla vaalennuksia. Vaalennusten jälkeen sain tukan aika hyvin elpymään muhittelemalla joka pesun yhteydessä kookosöljyä ja Joicon rekkua, enää on oikeastaan vain kuiva.

Pidennyshiukset multa jo löytyy, jotkut vanhat mitkä olivat päässä vain viikon. Ihan käypäiset siis vielä, mutta teippi puuttuu. Mikä olisi paras teippi?

Kun omat hiukseni ovat kuivat, voiko käyttää aitohiuspidennyksen kanssa kosteuttavia hoitsikoita ja jätettäviä? Esim. 4 reasons Moisture mist. Voiko BC latvasuojaa käyttää?

Mitkä olisivat parhaat hoitotuotteet pidennysten kanssa?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 05.06.13 - klo:11:17
Nyt tarvittaisiin neuvoja teippipidennyksen suhteen..

Vuosiin en ole pidennyksiä laitellut, joten olen melkein noviisi ::)

Minulla on tällä hetkellä mustaksi värjätty tukka, jossa alla vaalennuksia. Vaalennusten jälkeen sain tukan aika hyvin elpymään muhittelemalla joka pesun yhteydessä kookosöljyä ja Joicon rekkua, enää on oikeastaan vain kuiva.

Pidennyshiukset multa jo löytyy, jotkut vanhat mitkä olivat päässä vain viikon. Ihan käypäiset siis vielä, mutta teippi puuttuu. Mikä olisi paras teippi?

Kun omat hiukseni ovat kuivat, voiko käyttää aitohiuspidennyksen kanssa kosteuttavia hoitsikoita ja jätettäviä? Esim. 4 reasons Moisture mist. Voiko BC latvasuojaa käyttää?

Mitkä olisivat parhaat hoitotuotteet pidennysten kanssa?

Simply Naturalin teippi on mielestäni parasta, mutta nyt minulla on päässä Super Tape-teippiä ja näköjään tämä pysyy hyvin. On ollut jo 3 viikkoa kohta ja hyvin pysyy.. Ei ole niin kallista kuin Simplyn, mutta ajaa asiansa ihan ok.

Kosteuttavat tuotteet ovat juuri hyvät pidennyshiusten kanssa, kunhan ei mene teippikohtiin hoitoaineita. Ainoastaan rakennepaikkaavat tuotteet kannattaa jättää listalta pois.

Olen huomannut, että silikonia sisältävät jätettävät suihkeet ovat pidennysteni kanssa ehdottomat, samoin öljyt.. mutta siis tietenkin latvoihin vain.
TRESémmen naamio värjätyille hiuksille isossa purkissa on hyvä, sen totesin kun ostin testiin täältä lukemani perusteella :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 04.07.13 - klo:21:22
Tulipa tässä mieleen, kun mulla on laatikossa hiusnauhasta leikattuja osioita, että voisko ne laittaa teipillä kiinni vaan 'toiseltapuolelta'? Eli siis ei tee sitä voileipää vaan laittaa hiusosion ja omantukan? Koska kun aiemmin kokeilin näillä niistä osioista tuli ihan järkyttävän paksut..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 06.07.13 - klo:14:08
Tulipa tässä mieleen, kun mulla on laatikossa hiusnauhasta leikattuja osioita, että voisko ne laittaa teipillä kiinni vaan 'toiseltapuolelta'? Eli siis ei tee sitä voileipää vaan laittaa hiusosion ja omantukan? Koska kun aiemmin kokeilin näillä niistä osioista tuli ihan järkyttävän paksut..

Kyllä noin voi tehdä, mutta hius ei pysy kauaa kiinni.. jonkun viikon ehkä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: pikkuneiti - 06.07.13 - klo:18:48
Tulipa tässä mieleen, kun mulla on laatikossa hiusnauhasta leikattuja osioita, että voisko ne laittaa teipillä kiinni vaan 'toiseltapuolelta'? Eli siis ei tee sitä voileipää vaan laittaa hiusosion ja omantukan? Koska kun aiemmin kokeilin näillä niistä osioista tuli ihan järkyttävän paksut..

Kyllä noin voi tehdä, mutta hius ei pysy kauaa kiinni.. jonkun viikon ehkä.

Aaa no sit se on aika huono idea.. Vaikka ajatuksena ois ihan hyvä :D Ehkä keksin jonkun vielä paremman joka vielä toimiskin
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 09.07.13 - klo:12:59
Tulipa tässä mieleen, kun mulla on laatikossa hiusnauhasta leikattuja osioita, että voisko ne laittaa teipillä kiinni vaan 'toiseltapuolelta'? Eli siis ei tee sitä voileipää vaan laittaa hiusosion ja omantukan? Koska kun aiemmin kokeilin näillä niistä osioista tuli ihan järkyttävän paksut..

Kyllä noin voi tehdä, mutta hius ei pysy kauaa kiinni.. jonkun viikon ehkä.

Aaa no sit se on aika huono idea.. Vaikka ajatuksena ois ihan hyvä :D Ehkä keksin jonkun vielä paremman joka vielä
toimiskin

Juu.. tuo hiusnauha ei tainnut ollakaan niin hyvä laittaa, kun tuli niin paksun näköinen? Halvemmaksihan se kai tulisi, kun tilaisi juuri pelkän nauhan. Tilasin nyt ebaysta teippipidennykset, jos teippi ei pysy niin vaihdan uuteen. 3 pakettia 'a 40 grammaa maksoi 46€.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mimi - 10.07.13 - klo:19:32
Hei! Mikä on paras hoitoaine/jätettävä teippipidennyksille?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Ice - 17.09.13 - klo:16:14
Mikähän olisi tällä hetkellä hinta/laatusuhteeltaan älykkäin n.8 osion teippivaihtoehto? Rapunzelit hamppuuntuvat näköjään parissa kuukaudessa  ja haaroittuvat puolivälistä alkaen, Dreamhair nosti hintoja niin, että 50cm paketti hipoo kuuttakymppiä tarjouksellakin :-\
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 21.10.13 - klo:11:16
Tilasin hairelegant.fi nettikaupasta teippihiusta, on tarjouksessa 44,90€ (entinen hinta 79€). Laittoivat nyt jo tilauksen postitettavaksi, nopeaa toimintaa. Kerron kokemuksia sitten, kun olen käyttänyt jonkin aikaa hiusta.

Edit. Hairelegantista ostamani hius on ollut hyvälaatuista, ei ole lähtenyt hamppuuntumaan ainakaan vielä. Ostin sieltä myös vaaleaa teippipidennyshiusta, jota vaalensin sekä tummensin, on säilynyt silti hyvässä kunnossa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: leeinsane - 19.12.13 - klo:15:51
iiks iiks. tuolla ne muhii värissä. Saas nähdä kuinka niille käy, voiko ees laittaa sitten kun saa värin pintaan ja onkohan se ees lähelläkään omaa. Onnistuispa nyt.

Lisäys: Niistä tuli ihan oman väriset. Ihan järjetön tuuri.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Firestarter - 25.01.14 - klo:16:49
Nykyinen pidennys tuntuu hiukan liian lyhyeltä jos kiharran tukkaa. Jos haluaisin siitä 5-10cm pidemmän niin pitäisikö koko tukka pistää uusiksi (on aika uusi niin en sitä välttämättä viitsisi tehdä) vai riittääkö jos osan tukasta korvaa pidemmillä?


edit. Kiitos kommenteista!  :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 25.01.14 - klo:20:13
^Ei ole pakko pistää koko tukkaa uusiksi, voi näyttää jopa paremmalta, kun hiuksissa on hieman eri pituisia osioita. Uskoisin, että sekoittuu hyvin joukkoon.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: ZEN - 26.01.14 - klo:10:20
Samaa mieltä. Lisäksi, jos nykyisissä lisäkkeissä on jotain pituusvaihteluja, niin lyhyemmistäkin voi olla vielä iloa vaikka niskan seuduilla, jos ne on ennen huiskinut vaikka ohimon kohdalla.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Tiukuting - 10.03.14 - klo:09:24
Minä tässä vähän mietin.. että jos nyt ottaa tuuhennoksen, niin onko niistä lisäkehiuksista sitten mitään iloa enää kun omat hiukset kasvaa (ja tarkoitus on että kasvaisivat n 10-15 senttiä).. pidennyskin lienee vaihtoehto, mutta sitten menisi prätkäkypärä uusiksi, kun luultavasti ei enää mahdu päähän kunnon teippipidennyksen kanssa..
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: EyeCandy - 12.03.14 - klo:10:13
^Muuten en osaa tuohon vastata kuin että omalla kokemuksellani kun mulla on koko pään teippipidennykset, eli niin tuuheesti kun vaan saa laitettua siististi, niin hyvin menee kypärä viel päähän. Tottakai kun sen nostaa pois päästä, niin hiukset on aivan pystyssä ja sekaisin mutta kyllä se mahtuu hyvin.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: cocos - 01.04.14 - klo:20:58
Onko kokemuksia dreamhairin Easytape teippipidennyksistä? Ajattelin tilata näitä http://www.dreamhair.com/fi/european-teippipidennys-40cm-8.html . Olenko ymmärtänyt oikein, että näissä ei ole sitä silikoninauhaa? Haluaisin siis superohuen teippikohdan, koska omat hiukset on suhteellisen hennot.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Heiku - 16.09.14 - klo:08:05
^Tää vastaus nyt tulee vähän myöhässä mutta vastaan nyt kuitenkin. Mulla ei Dreamhairin easytapeista ole kokemusta mutta Rapunzelin vastaavista on. Niissä tuo teippikohta on siis todella ohut ja huomaamaton  (ilman silikoninauhaa) eli sopii varmasti ohuempaan tukkaan. Huonona puolena ainakin nuissa Rapunzelin easytapeissa on se, että niitä ei kovin montaa kertaa pysty uudelleen käyttämään sillä pidennyshiukset alkavat irtoamaan "kiinnityskohdasta" kun muutaman kerran teipit niistä poistaa. Mulla on tosin ollut tapana irrottaa joka kerta teipit irti kokonaan pidennyksistä mutta olen kuullut että ihan hyvin pysyvät vaikka laittaisi uudet teipit vanhojen päälle kerran tai kaksi ja vasta sitten poistaisi kaikki teipinjämät :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 21.10.14 - klo:19:39
Mikä olisi tehokkain teipinpoistoaine? Saa olla vaikka eBaysta :), toki muutkin tilauspaikat käyvät. Olen käyttänyt teippien poistoon hiuslakkaa, mutta se on aika hankalaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 24.10.14 - klo:21:43
Mä poistan omani arganöljysuihkeella. Toimii kuin häkä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Auringonkukka - 04.12.14 - klo:09:32
Onko kukaan tilannut edes kohtuukelpoa teippitukkaa eBaysta?  :P tai löytääkö jostain muualta vähän kohtuuhintaisempaa/käyttökelpoista tukkaa tänä päivänä? Tuntuu että ne paikat mitä oli tiedossa ennen on nostaneet hintoja, ja on niin kiire muka koko aika ettei ehdi minnekään hakemaan ja nettishoppaus nyt on vaa helpoin tapa tuhlata rahaa.. ;D Mä en kaipaa kovin hienoa hiusta, eli aasialaiset yms. käy vallan mainiosti, kunhan on  muuten sellaista hyvää ja siistin näköistä mikä tietty ees hetken kestäisi. Onko tummien ja vaaleiden pidennysten välillä huomattavia eroja noissa? Mietin et pitääkö tilata heti vähän pidemmät jos joutuu saksimaan heti pois, nyt siis tarvisin vaaleampaa hiusta.

Mitä poistoon tulee, mä oon poistanut helpoiten jollain kiiltosuihkeella (esim. Osis)/seerumilla ainakin muilta, itseltä yleensä millä tahansa öljymäisellä tuotteella/seerumilla mikä vastaan tullut. Mutta etenkin nyt toissapäiväinen poistokerta meni kyllä päin prinkkalaa, laitoin epähuomiossa vääränlaista öljyä ja tuli melkein kaksinkertainen duuni.

BTW mä keksin sitten räjäyttää osan tummasta teippitukasta (jota on käytetty jo muutaman kerran) kun oli tarvetta pikaratkaisulle ja tilaukset ei olis ehtinyt perille.. Suht hyvällä menestyksellä vieläpä ;D vähän latvaa saksin mutta nyt noi näyttää jo siisteiltä, sävyä joutuu vaan hienosäätämään vähän mutta komeasti tuli 2/3-tummasta tollanen 7-8-asteinen kultabeige.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: 476 - 24.01.15 - klo:21:30
Kävin laitattamassa kampaajalla ekaa kertaa teippipidennykset. Hiukset tilasin dreamhairista ja värjäsin itse kun ei ollut punaista saatavilla silloin. Minua vähän ihmetytti kun kampaaja ei ensin meinannut ollenkaan pestä hiuksiani ennen teippipidennysten laittoa. Sanoin että olen laittanut hiuksiin jätettävää hoitoainetta niin olisi kai ne hyvä pestä?  ??? No pesi se ne tietysti kun pyysin ja käytti hoitoainetta. Ei ois kuulemma edes tarvinnut pestä.

Sitten laittoi hiustenkuivauksen aikana jotain muotoilutuotteitakin, siinä vaiheessa en enää kehdannut kommentoida mitään. Ajattelin että kyllä se tietää mitä tekee, minun tietämys on vaan netistä peräisin. Pidennyksiin olin kuitenkin tyytyväinen. Jälkeen päin aloin vaan miettiä että tekikö kampaaja tahallaan sen kiinnityksen ei niin puhtaaseen hiukseen, että joutuisin aiemmin menemään huollattamaan?

Ekaan 3pv en pessyt hiuksia. Nyt pidennykset olleen viikon ja jo repsottaa teipit monesta kohtaa!  :-\ Ennen ekaa pesua painelin sormin monta kertaa kaikki teipit läpi että on varmasti tiukasti kiinni. Pessyt olen xz -shampoolla ja hoitoainetta olen laittanut vain latvoihin.

Kannattaako vaan etsiä suosiolla eri kampaaja jolle menen uudelleen kiinnittämään nämä? Vai onko tuo hoitoaineen ja muotoilutuotteiden käyttö ihan ok ennen teippien laittoa? Mitään takuuta näiden pysymiseen en saanut kun en kerta ostanut kampaamosta niitä heidän yli 400e hiuksia vaan toin itse ostetut.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 25.01.15 - klo:10:36
^Yleensä kampaaja pesee asiakkaan hiukset aina ennen teippien laittamista, ettei mitään ylimääräistä ole hiuksessa. Hoitoaineen käyttö on ok ennen teippien laittoa. En ymmärrä tuota, että kampaaja on laittanut muotoilutuotetta omiin hiuksiisi ennen teippien laittoa, viimeistely muotoilutuotteella on eri asia (eikä se haittaa mitään.) En usko, että kampaajan tavoitteena oli se, että joutuisit aikaisemmin menemään huoltoon (paremminkin etsisit vain uuden kampaajan).

Sinänsä en usko, että teippien repsottaminen johtuisi noista asioista, mitä luettelit. Uskoisin, että teipit on laitettu huolimattomasti noin muuten, tai teippi vain on laadultaan huonompaa. Vaihda kampaajaa.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: juttaelina - 11.02.15 - klo:18:49
Pakko tulla tänne hehkuttamaan kun niin moni pähkäilee mistä tilaisi pidennyksensä. Mulla ollut käytössä BPhairin teippipidennykset, jotka ovat kyllä niin laadukkaita! Mulla on itelläni luonnonkiharat, joten tulee suoristeltua paljon, mutta pidennyshiukset eivät ole menneet siitä miksikään! Shampoona ja hoitoaineena käytän Tresemmen kosteuttavia. Kosteuttavat ovat parhaimpia pidennyshiuksille, korjaaviahan ei saa käyttää. Suosittelen ehdottomasti jos haluaa satsata laatuun! Heiltä tilattaessa voi myös suunnitella itse värin ja taipuisuuden yms. jo valmiiden hiuksien lisäksi. En tosin tiedä saako niitä ihan itse tilattua netistä, sillä omani tilasin kampaajan kautta.

Nyt vaan pähkäilen, että laitanko pidennykset takaisin kun on tullut oltua tässä 1kk ilman. Toisaalta omani ovat suht pitkät ja kasvavat nopeasti mutta tykkäsin vaan niistä pidennyksistä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Mimi - 12.02.15 - klo:07:33
^ Itsekin olen kuullu Bphairista vain hyviä kommentteja niin laadun kuin asiakaspalvelun (pa-ka ihmisten keskuudessa) suhteen. Itsellä oli microringsejä sieltä tuuhennoksena ja tukka oli kyllä hyvää mutta tukka ei ollut niin pitkään päässä että olisin saanut arvostella laatua kunnolla. Mutta laadukkaan pidennyksen haluavan kannattaa kokeilla.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: jnnfrm - 04.09.15 - klo:18:24
Miten teipit reagoi hiuspuuteriin? Vaikuttaako millään lailla? Harkitsen teippituuhennusta mut oon niin hiuspuuteriaddikti et jos eivät sovi yhteen niin sit pitää keksiä jotain muuta.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 21.09.15 - klo:13:54
Ei ainakaan mulla vaikuttanut mitenkään, tosin mulla oli niin hyvä teippi, ettei se meinannu lähteä itkemälläkään :D.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: IitaA - 26.03.16 - klo:11:45
Kysyn täälläkin, onko kellään päivitettyä tietoa mistä saisi ostettua halvalla ja hyviä teippipidennyksiä? :)
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 22.07.16 - klo:01:26
Täytyy sanoa, että id-hairin pidennykset ei ainakaan ole vuosien saatossa paremmaksi menneet. Mun kaksi vuotta vanhat pidennykset oli yhtä paksua kuin tuo id hairin hiusnauhan hius ja teippi oli yksi tuska. Tarvitsen yhden paketin lisää hiusta enkä ainakaan osta enää idltä.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 22.07.16 - klo:13:24
Simply Hair teippihius on parasta, ainakin vaaleissa sävyissä. Hius kestää hyvin takuttomana. Vaikka hius on kallista, niin se kestää todella kauan käytössä- tulee paljon halvemmaksi ostaa kunnolla hyvälaatuista hiusta. Toisaalta olen myös kuullut, että Simplynkin hiusten laaduissa on eroja.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 22.07.16 - klo:14:06
Mulla on BLONG-hiusta, joten ihan mitään halpista tää nauha ei ole. Halvempi "kuluttajaversio" Star Locks on jo 122€ nippu. Ostin tukusta nämä omani, kun niitä ei periaatteessa myydä kuin kampaajille. Oli kyllä siis hyvälaatuista hiusta ei siinä, mutta siinä nauhassa oli yhtä paljon hiusta kun mun 45€ palmikko-tukun alekorista ostetuissa ei-minkään-merkkisissä hiuksissa kahden vuoden ja puolen tusinan kiinnityskerran jälkeen. Olisin odottanut jotenkin vähän enemmän, ehkä. Mulla oli joskus Simply Naturalit sata vuotta sitten ja ne on mun siskolla itse-asiassa vieläkin. Blongeissa on myös aika jäätävä tuo teipin kiinnityskohta, siinä missä mun vanhoissa oli hiusta koko matkan ns. paraatipuolella ja teipin kiinnityskohta sen alla sellainen hyvä silikoninen. Blong oli vain ruskea muovinpalanen jossa oli ihan saatanan hankala saada pysymään heidän omaa teippiään. Laitoin ne päähän nyt niin, että vanhojen pidennysten osio on aina päälimäisenä ja se Blongi sit päänahkaa vasten.

Jotenkin sellainen ohuen oloinen, sinäänsä siitä nyt ei ole haittaa kuin se, että sitä osiota saa sinne tunkea sitten olan takaa, mutta olisin nyt olettanut sen olevan jotenkin...Laadukkaamman oloista kokonaisvaltaisesti. Mut muuten oon ihan tyytyväinen. On kivan näköiset. Joudun kuitenkin tilata vielä kolmannen paketin, ehkä neljännenkin vaikka sivuilla sanotaan kahden riittävän pidennykseen, mutt näin kyllä heti ettei siinä nauhassa ole tarpeeksi tiheään hiusta että kaksi pakkausta riittäisi. Saattaa kyllä olla, että tilaan eri merkkiä. Ei nuo tukustakaan ostettuna ilmaiset olleet.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 10.08.16 - klo:10:27
Minulla on ollut myös BLONG hiusta, mutta se oli karkeampaa ja huonolaatuisempaa verrattaessa Simply Natural hiukseen. Teippi oli BLONG hiuksessa todella ohut, huomaamaton ja luonnollinen, mutta en kokenut hiuksen hinta-laatusuhdetta hyväksi muuten.

Simply Natural hiustenpidennykset on olleet kuukauden, ja aluksihan ne ovatkin oikein hyvät. Myös vaalean sävyiset hiukset pysyvät hyväkuntoisina. Ainoa ongelma tässä on se, että päänahka ei tykkää. En saa pestyä omia hiuksia yhtään niin hyvin, mitä ilman pidennyksiä. Lisäksi lyhyt huoltoväli ärsyttää, näitä saa olla nostamassa usein. Otin pidennykset itse pois. Simplyn teippi on hyvää; se ei jää hiuksiin kiinni ja irtoaa siististi.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 10.08.16 - klo:12:13
Mulla on nyt Blongia, Rapunzellia (european) ja mun vanhat pidennykset päässä mukavana sekasortona. Rapunzelleissa oli mukavasti teippi jo valmiina, helppo vain lätkäistä tukkaan. Teippikohta tosin aika paksu eikä varmasti kovin huomaamaton, mutta laitoin nuo paksujen niskavillojen sekaan, joten ei haittaa. Aikamoinen sekamelska eri merkkejä, mutta aika tasalaatuista hiusta ovat vaikka kaikki eri hintaluokasta. Rapunzzellin hiukset selkeästi karkeammat kuin Simplyn, mutta mulla on vain 4 osiota näitä Rapunzelleita. Nää tuskin kestää kovin montaa kuukautta, mulle rahallisesti kannattavampaa ostaa vielä paketti Simplyä tukusta kun siitä saa puolet enemmän osioita.

Hiukset on pysyneet tosi hyvänä vaikka käytän hoitoainetta pestessä vain n. joka-toinen kerta kun mun omat pituudet ei voi sietää hoitsikkaa. Pesen hoitsikan sijaan latvat Santen kiiltoshamppoolla ja laitan pesun jälkeen pidennyshiukseen Matrixin öljyn ja suihkin Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist hoitosuihkeella pesujen välissä. Öljy tuntuu olevan tärkeämpi pidennykselle, kuin hoitoaine laitoin sitten merkkikamaa tai jotain marketin shamppoota tai olen ilman hyvä hiusöljy on se mikä loppujen lopuksi tekee eron. Jätin nimittäin eilen väsymyksissäni laittamatta vaikka laitoin Matrixin superkosteuttavaa hoitsikkaa hiukset ei ole ihan yhtä pehmoiset kuin öljyn kanssa.

Tuo nostaminen on kyllä miinuspuoli, mutta mun mies laittaa mun pidennykset ja nostellaan pidennyksiä sykleissä. Nostetaan kriittisimmät kohdat kerran 4-6 viikkoon ja ei-niin-kriittiset sitten kun tarvetta on. Jos alkaa takuttaa, otan irti ja laitetaan uudelleen. Se on aika homma nostaa koko pää kerrallaan. Simplyn teippi on kyllä ihan jäätävää kuraa, ainakin tämä BLONG GripTape. Ostan varmaankin tuota super tapea tilalle, jos se olisi vähemmän jäätävää paskaa. Rapunzellien ehdoton miinus on tuo oudon mallinen teippi-osio joten joudun varmaan tilaamaan teipit ihan heiltä itseltään tai leikkelemään sitä teippikohtaa.

Täytyy sanoa, että oman hiukset hyvä kunto ja paksuus on kyllä valttia tässä touhussa. Mun pilalle vaalennetun tukan kanssa tuntui, että pidennykset loistaa kilometrin päähän ja aina sai olla asettelemassa. Nyt on aika huoletonta.

Mä oon kyllä tosi tyytyväinen, vaikka vielä täytyy keretä kampaajalle keventämään omaa hiusta. On kuitenkin ihanan paksut, pitkät eikä kauhean vaikeat loppupeleissä hoitaa. Pelkäsin, että sävy on liian vaalea, mutta se uppoaa hyvin latvoihin ja työkaverit käy hypistelemässä mun hiuksia tuon tuosta  :O. Ei ole tavanomaista olla näin luonnollisen vaalea täällä päin maailmaa. Vaikka sävyt on selkästi tosi vaaleat, ei mikään peroksiidivalkoinen.

Kristiina, saako Simplyä vain kampaamoista? Kuulostaa hyvältä sijoitukselta kunhan nämä vanhat pidennykset on aikansa kukkuneet.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Kristiina - 11.08.16 - klo:14:11
^Rapunzelilta muistaakseni tilasin Super Tape-teippiä, suosittelen! Teippi pysyy todella hyvin, mutta oli muistaakseni ihan ok poistaa. Simpyn teippi ei pysy niin hyvin kuin Super Tape-teippi, mutta Simplyn teippi irtoaa paljon siistimmin, ainakin omasta kokemuksestani.

Simply Natural hiusta saa vain kampaamoista tai kampaamotukusta (jos sulla on tunnukset, niin voisit tilata netistä?) Suosittelen kyllä, koska hius kestää, maksaa itsensä takaisin ajan kanssa. Hius kestää myös värjäämistä yllättävän hyvin, ajattelin vielä värjätä nuo vaaleat pidennykset tummemmaksi.

Nyt kun ei ole pidennyksiä, niin hiusten pesu on ihanan helppoa. Voi kunnolla pestä sen päänahankin.

Olen huomannut saman, että laadukas hiusöljy on pidennysten hoidossa se tärkein juttu. Kampaaja suositteli minulle Wellan hiusöljyä. Käytössä on kyllä hyvä, kevyt ja ihanan tuoksuinen öljy. Ihmettelen vain, kun tämä sisältää keratiinia, eikä pidennyshiukselle saanut käyttää keratiinia  ::). Hyvin on kuitenkin toiminut, ja tämä hiusöljy taisi jäädä vakikäyttöön.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Aridith - 11.08.16 - klo:14:44
Mun täytyykin tutkia, onko meillä Simplyn tukun tunnukset ja tilata tuota teippiä!

Mulla on tuo Matrix Biolage Exquisite Oil kun siskon työpaikka-tukku myy merkkiä. Ollut myös tosi hyvä. Mulla on myös LOréal Elviveä, mutta se tahmaa kyllä pidennyksetkin. :S
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kaarina - 10.10.17 - klo:12:23
Mitä pidennyshiusmerkkejä kampaamoissa nykyään yleensä käytetään? Varasin ajan kampaajalle teippipidennyskonsultaatioon, ja puhelimessa kysyin, mitä hiusta kyseisessä liikkeessä käytetään - ilmeisesti kuulin vastauksen väärin, sillä googlaamalla "jotain sinnepäin" en löydä mitään...  ::) :D Olisin halunnut tutustua etukäteen nimenomaisen merkin väri-, pituus- ym. valikoimaan, mutta en viitsi tällaisen asian takia soitella kampaamoon uudelleen.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Memmuuh - 10.10.17 - klo:14:44
^ Ei sattuisi löytymään sen kampaamon nettisivuilta?
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: kaarina - 10.10.17 - klo:21:53
^ Ei valitettavasti löydy.  :(
Merkki oli joku itselleni ihan ennen kuulematon, eli tässä ketjussa viimeisimpinä mainitut ei mikään ole hakemani.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: Painted Lady - 10.10.17 - klo:22:03
^Miltä se nimi kuulosti? jospa juurikasvussa joku tietäisi mistä voisi olla kysymys.
Otsikko: Vs: Teippipidennys
Kirjoitti: princess - 26.07.19 - klo:10:27
Ajattelin kertoilla vähän omia kokemuksia ko. pidennyksistä. Mulla siis takana 11 v pidennyshistoria, josta 9 v teippejä tuuhennuksena pääosin. Koko pidennystäkin on ollut.

Mulla nyt 4 kuukautta päässä Bphair Slavicit ja nää on JUMALAISET. Koko pään teippipidennys 40 cm. Huonot hiuspäivät on mennyttä.  8) hiukset pysyy niin hyvässä kunnossa ja takuttomina. Hoitotuotteita käytän murto-osan siitä mitä halvemmilla merkeillä piti. Koska hiukset on taipuisat, saan nutturalla pitämällä /kosteana puristelemalla laineet. Mulla värinä 8-asteista blondia ja ihan vaaleaa.