Kauneudenhoito => Ihonhoito => Aiheen aloitti: Twinkley - 29.07.06 - klo:22:13

Otsikko: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Twinkley - 29.07.06 - klo:22:13
Olen tässä nyt pidemmän aikaa pohtinut sellaista asiaa, että onkohan niillä eri kasvovesillä, kasvovoitella tai vastaavien käytöllä oikeasti mitään vaikutusta ihoni peruskuntoon. Juttelin asiasta ystäväni kanssa ja hänkin sanoi, ettei oikeastaan ole huomannut suurempaa eroa ihonsa kunnossa minkään tuotteiden käytössä, ainoastaan e-pillerit ja aknelääkkeet ovat vaikuttaneet hänen ihonsa kuntoon, muuten ei mikään tuote. Samaa olen itsekin ollut huomaavinani (pillereitä en ole käyttänyt) ja aloin masentua - ehken saa ihooni läntättyä tuotetta, joka muuttaisi siitä upeamman jollain tavalla.  :-\ Tästä ajatuksesta lähdin miettimään omaa ihonhoitoani ja ihoni tilannetta ja tuli mieleen, josko teillä olisi kokemuksia asiasta.

Minun täytyy nimittäin sanoa, että en ole tosiaan vielä löytänyt juurikaan tuotteita, jotka olisivat merkittävästi muuttaneet ihoani - ainoastaan löytyy tuotteita jotka eivät ole muuttaneet sitä huonompaan suuntaan. ::) Koska ilmeisesti ainakin monet ihmiset ovat täällä hehkuttaneet tiettyjä tuotteita ja monet pitävät jotain tuotteita luottotuotteina niin haluaisin saada vähän toivoa tähän negatiivishenkiseen ajatukseeni: Haluaisin tietää miksi joku tuote on luottotuotteesi? Onko se tuote tosiaan parantanut ihosi kuntoa tai vaikuttanut muuten positiivisella tavalla ihoosi?

Minun ainoa luottotuotteeni, joka on tosiaan jotain muutosta tehnyt on Widmerin silmänympärysvoide, joka muuttaa aina täysin kuivat, karheat ja lohkeilevat luomeni takaisin ihmisen luomiksi turvottamatta niitä lainkaan. Tuotteita, jotka olisivat tehneet merkittävän eron ihonhoitooni, en ole vielä kuitenkaan löytänyt.  :-\ Haluan kuitenkin elää vielä toivossa, että tällaisia ihmetuotteita on olemassa - kerro jos olet löytänyt sellaisen. Jos et ole, kerro toki myös sekin. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tarhatyyli - 29.07.06 - klo:22:21
No mulla ihotyypin mukaiset hoitotuotteet pitävät finnit vähemmällä (mikään niitä ei kyllä ole poistanut), mutta väärät tuotteet tekevät mun naamasta totaalipitsan. Ei mulla mitään superluottotuotteita (ihonhoidossa) ole, mutta niitä jotka pitävät finnit vähempänä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tuikkuli - 29.07.06 - klo:22:25
Heh, minusta aina tuntuu, etten oikein usko mihinkään tuotteisiin just sillä tavalla niin kuin Twinkleykin sanoi. Eli että mikään merkittävästi parantaisi ihoa. Se tuntuu tosiaan yleensä riittävän, että ei mene huonommaksi! Mutta sitten kun rupesin kelailemaan vähän vakavammin tätä aihetta, niin kyllä mulla muutama tuote tuli mieleen, joihin uskon vähän lujemmin kuin toisiin:

Avenen lähdevesisuihke: Raikastava ja ennen kaikkea rauhoittava. Tuntuu tasapainottavan ihoa tosi hyvin puhdistuksen jälkeen.

Lumenen Tender Drops -päivävoide: Yövoidetta en ole testaillutkaan, mutta päivävoidetta olen käyttänyt pari purkkia ja kolmas on odottamassa (tosi harvinaista mulla!). Kosteutusteho on just sopiva eikä tuki ihoa. Parasta on kuitenkin se, että rauhoittaa esim. punaisuutta todella hyvin ja hillitsee tehokkaasti ihon kutinaa!

TBS:n teepuuöljy: Kuivattaa finnit paljon tehokkaammin ja nopeammin kuin mikään muu finnimyrkky. Eihän tämäkään finniä olemattomaksi tee, mutta antaa kuitenkin merkittävän edistysaskeleen finnin kuivattamisessa!

Nämä tuli nyt ekana mieleen tuotteista, joihin uskon enemmän kuin vain hyviin tuotteisiin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mariatar - 29.07.06 - klo:22:28
Vähän samoilla linjoilla liikun kuin tarhatyyli. Mikään tuote ei ole tehnyt ihosta tosi hyvänoloista, mutta pari tuotetta eivät myöskään ole lisänneet finnejä. Tässä luottotuotteeni:

- Erisan-puhdistusgeeli
- Humektan-perusvoide

Eipä niitä enempää olekaan. Olen järkeillyt noidenkin tehon siten, että koska ne eivät sisällä mitään ylimääräistä, eivät ne myöskään tuo iholle mitään ylimääräistä. Hoitavat hommansa ihan ok:sti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nala - 29.07.06 - klo:23:32
Mulla vähentyi finnit selkeesti humektanin ja sebamed clear face puhdistusvaahdon ansiosta.. Nämä ovat luottotuotteeni.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: siili - 29.07.06 - klo:23:40
-Nivean soft rasva, varmaan jotain kolmaskymmenes purkki menossa.
-Neo-Amisept satunnaisten hormonifinnien kuivattajana.
-Bepanthen rasva kuviin huuliin tai vaseliini
-Biothermin biopur puhdistus geeli kasvoille ja saman sarjan kasvovesi. Biothermin naama rasvat on todella hyviä, mutta en raski maksaa rasvapurkista mitään yli kolmeakymppiä, kun tuo nivea on iholleni yhtä hyvä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Axamit - 29.07.06 - klo:23:52
Itselläni vähentyi ihon rasvaisuus ja samalla pintakuivuus huomattavasti alettuani käyttää Dr. Hauschkan tuotteita. Nyt olen käyttänyt niiden ohella myös Weledaa (koska ovat halvempia). Olen myös noudattanut dr. H:n "sääntöjä", eli en kuori, enkä käytä öisin mitään voidetta.

Luontaiskosmetiikkahan ei kuitenkaan välttämättä sovi kaikille (ovat melko voimakkaasti hajustettuja), mutta itse en enää niistä luopuisi, sen verran hyvänä naama on pysynyt näiden jälkeen (olen siis toiminut näin jo n. vuoden, eli ihan alkuinnostuksesta ei ole kyse. Onhan tässä tietysti aikaa muuttaakin mieltä :P).

Taustaa siis sen verran, että mulla oli aikaisemmin aknea ja vaikka se jotenkuten "paranikin", iho oli melko paha (en kuitenkaan halunnut enää käyttää niitä voiteita ja tabletteja). Olen käynyt läpi varmaan kaikki marketin merkit ja suuren osan selektiivisistä sarjoistakin (tai ainakin Lancômea, Biothermia, Clinique'a...).

On mulla vielä paljon mustapäitä, ja toisinaan tulee ihan finnejäkin, mutta niistä en varmaan voi syyttä kuin hormoneja ja rasvaa/sokeria/alkoholia.

Isoin ero on tosiaan tuossa rasvoittumisessa (enää en näytä siltä, että olisin valellut naamani öljyllä) ja pintakuivuudessa (enää ei naama varise hiutaleina vaatteille ;D), lisäksi oman arvioni mukaan iho on nykyään jotenkin "heleämpi".
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lorena - 29.07.06 - klo:23:58
Phytomerin base hydratante on paras kesävoide. Tuo kosteuttaa ihoani tarpeeksi, mutta pitää kiillon kurissa. Kesäisin iho voi niiiin hyvin tuota voidetta käyttäessäni. Tänä kesänä en ole ostanut tuota ja iho on selvästi huonompi kun ei ole kunnon kosteusvoide kyseessä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: RockQueen - 30.07.06 - klo:03:41
Tosi hyvä aihe Twinkley! Aloin kanssa itse ihan konkreettisesti kelaamaan miten mitkäkin tuotteet on vaikuttaneet ja aika lyhyt lista siitäkin tuli että mitkä on näitä korvaamattomia. Toisaalta, mun iho on suht ongelmaton joten eipä ihmekään.

Huulirasva josta en enää koskaan kyllä luovu on Bepanthen-tuubi apteekista. Kelasin että jos muuttaisin joskus ulkomaille niin hamstraisin tätä tukkupakkauksen mukaan ja sukulaiset sais lähetellä lisää perästäpäin. Mikään muu huulirasva ei tunnu kosteuttavan huulia oikeasti ihan sisältäpän (tai no siis syvällä ihokerroksissa).

Ja toinen minkä vertoista ei ole tullut vastaan on tuo Twinkleyn ja Stationerynkin suosittelema Louis Widmerin silmänympärysvoide. Tää on se joka pelastaa kutisevat, kuivan halkeilevat silmäluomet pahimman tappotalven raakuudessa.

Muuten oikeastaan luotan perusvoiteisiin, en halua tunkea naamaani kauheasti ylimääräistä kemikaalijankkia, ja ne on useat suht samanlaisia että sitä korvaamatonta merkkiä ei oikeastaan ole. Erisanin perusvoidetta olen kuitenkin käyttänyt jo noin kymmenen putelia eikä loppua näy, paras yövoide mulle.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puhina - 30.07.06 - klo:09:53
Mulla on e-pillerit varmaan eniten ihon kuntoon vaikuttaneet. Finnejä ei ole sen jälkeen juurikaan tullut. Mutta muuten tuntuu iho kiristävälle, läikikäs, välillä karhea ja välillä rasvainen jne. Parin kuukauden ajan  olen käyttänyt säännöllisesti aamuin illoin body shopin tea tree puhdistusgeeliä ja kasvovettä ja olen varma että nuo on auttaneet ettei iho ole enää kiristänyt pesun jälkeen niin pahasti eikä ole epäpuhtauksiakaan tullut eli puhdistaa hyvin.
Rasvoina olen käyttänyt aamulla humektania ja illalla aqualan l voiteita reilun kuukauden ja ihoni on mielestäni tasaisempi, pehmeämpi, ei rasvainen eikä kuiva. Tuntuu että mustapäätkin alkaa pikkuhiljaa himmeneen eikä lisää ole ainakaan tullut.
Itse en enää näitä tuotteita pois vaihda, sillä tosiaan ensimmäistä kertaa vuosiin tuntuu että iho alkaa näyttämään paremmalle.

Huulirasvoista minusta paras on mentolatum, kätevä koska on puikkomallinen, ja toimii kuin bepanthen :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Armada - 30.07.06 - klo:10:38
Ihan yksittäiset tuotteet eivät ole tehneet ihmeitä, mutta kun viime kesänä siirryin luontaiskosmetiikkaan, se oli iholle todellinen puhdistuskuuri. Mustapäitä ei sen jälkeen tullut lainkaan, vaan entiset nousivat kuivina pintaan, josta ne oli helppo nappaista pois. Kunnes allergian takia jouduin vaihtamaan tuotteet takaisin tavallisiin ja mustapäitä alkoi taas tulla. Ne tuotteet olivat The Organic Make up Companyn. Olen kuitenkin ajatellut, että kunhan nykyiset "tavalliset" tuotteet loppuvat, hankin ainakin kasvovoiteen esimerkiksi Providalta tai Weledalta ja kokeilen, millainen vaikutus sillä on. Sen olen joka tapauksessa huomannut, että kaikkien tukkivien aineiden välttäminen on ehdoton juttu.

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Quutti - 30.07.06 - klo:10:53
Ceralan kasvovoiteeksi ja punainen Bepanthen huulille.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: sipe - 30.07.06 - klo:11:15
Mulla eniten ihon kuntoon vaikutti positiivisesti se, että vähensin kaikenlaisen kosmetiikan käytön mahdollisimman vähiin. Ja ainoa tuote, jonka nimiin vannon on Blistexin tuubi-huulirasva. Niin ja bebanthenin huulirasva on sitten paras mahdollinen kynsinauhavoide. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: muori Pippuri - 30.07.06 - klo:12:03
Lumenen tender drops-päivävoide. Vähentää oikeasti punoitusta, eikä aiheuta näppyjä.

Lorealin vaaleanpunainen kuivan ihon kasvovesi. Auttaa hilseilevään pintakuivaan ihoon paremmin kuin mikään muu kasvovesi, mitä olen kokeillut.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: MerGirl - 30.07.06 - klo:14:38
Ehkä noihin näppylöihin on auttanut Cetaphil kasvopesu joka ei sisällä saippuaa. Mielettömän hellävarainen, mutta tehokas. Serkku toi sitä Jenkeistä, joten kohta pitäisi kääntyä Ebayn puoleen, voi miksi ei myydä mitään kivaa täällä! Olen tykännyt myös Cliniquen superdefence triple action moisturizerista, ei tarvitse laittaa edes aurinkorasvaa rannalle. Ei ole rasvainen, eikä liian vetinenkään, juuri sopiva kosteuttaja tämmöiselle sekaiholle.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Stationery - 30.07.06 - klo:19:38
Yksi ihan ehdoton tuote vasta tainnut tulla vastaan, eli Widmerin silmänympärysvoide. Oma HG tuotteeni.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cherry - 30.07.06 - klo:20:03
Teepuuöljy on toinen niistä tuotteista, joka itselläni on oikeasti auttanut finneihin, ja kaikenlaista tuli kyllä testailtua silloin akneaikoina(n.kuusi vuotta sitten). Toinen, mikä ihan selvästi tehosi, oli kosmetologien myymä Therakos. Tuo Therakos oli vaan niin kallis(100mk), etten ole sitä toista kertaa enää ostanut. Riittikin niin vähäksi aikaa. Nykyäänkin, jos mulla on ihossa paljon tulehduksia, käytän normaalisti käyttämäni kasvovoiteen(olos natura nettare di zucca, sekaiholle) tilalla Humektania, mihin laitan tipan tea tree-öljyä sekaan. Ja kyllä muuten paranee iho nopeammin :)

Kalaöljyllä en ole kasvojen ihoon huomannut vaikutusta, mutta olen tehnyt keittiöapulaisen hommia viime syksynä, ja toisen kerran viime keväänä(tuossa hommassahan joutuu pesemään ja desinfioimaan käsiä kymmeniä kertoja päivässä). Syksyllä, kun en vielä kalaöljyä syönyt, mulla kuivui kynsivallit tosi pahasti. Jatkuvasti sai leikellä irtoavaa kuivunutta ihoa pois kynsivalleista. Myös muutama kynsivallin tulehdus oli, toinen vaati ihan antobioottikuurinkin. Nyt keväällä mulla ei kynsivallit menneet yhtään miksikään, uskoisin tuolla kalaöljyllä olleen vaikutusta tuohon :)

En ole isommin huomannut kasvojeni ihossa parantumista, vaikka olen hoitolasarjojen tuotteita kolme-neljä vuotta käyttänytkin. Olen kuitenkin kosmetologiksi opiskellessani työharjoitteluissa tehnyt paljon kasvohoitoja, ja kyllä sitä vanhempien asiakkaiden ihoista näki, oliko se käyttänyt laadukkaita tuotteita, vähemmän laadukkaita/tai oliko hoitanut ihoaan ollenkaan. Uskon siis ihan kokemuksen pohjalta, että laadukkaiden tuotteiden käyttö näkyy ihossa viimeistään sitten vanhempana. Yhdelläkin oli iho kuin kolmekymppisellä, vaikka ikää olikin viisikymmentä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Liisi - 30.07.06 - klo:20:36
Minun iho on huomattavasti tasoittunut mineraalimeikkien myötä. Ihohuokoset on nykyään melkein olemattomiin häipyneet.
Ja yksi hyvä löytö on karnosiinitabletit, jotka ovat vaalentaneet pigmettiläiskiä mukavasti!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puhina - 30.07.06 - klo:20:41
Leilan mainitsema Therakos on kyllä hyvää finneille, olinkin jo unohtanut sillä käytin sitä raskausaikana pari putelia kun näppyjä tuli kuin sieniä sateella. Mie maksoin tuosta reilut kaksi vuotta sitten 20 euroa ja sitä kun laittoi illalla finnin päälle, usein aamulla oli jo kutistunut, viimeistään kahdessa yössä. Tuota ei voi laittaa aamulla kun on sinistä ainetta mikä kuivuu valkoiseksi jauheeksi. Eikä pikkufinneistä ehdi tuleen suuria kun tuota heti laittaa, suosittelen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luomo - 30.07.06 - klo:21:38
Hyvä ketju! Oman ihoni kuntoon on eniten vaikuttanut hormonikierukka - eikä valitettavasti positiivisessa mielessä ::). Nämä olen havainnut oikeasti vaikuttaviksi tuotteiksi:
- Dr. Hauschka kasvoöljy rasvoittuvalle iholle. Vähentänyt rasvoittumista huomattavasti, vaikka en muuten hoidakaan ihoani hauskan oppien mukaisesti.
- Lumene Tender drops päivävoide (se vanha, uutta en ole testannut): vähentää selvästi kasvojen punoitusta talvella.
- Aloe vera geeli: auttaa palovammoihin (lähinnä auringon aiheuttamiin...)

Usein löydän esim. kosteusvoiteissa jonkin todella vaikuttavalta tuntuvan, mutta vaikutus osoittautuu lyhytaikaiseksi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Stationery - 30.07.06 - klo:22:26
Kun aloin asiaa tarkemmin miettimään, niin ihoni väriä on tasoittanut paljon se, että olen nyt jonkun aikaa ollut lähes käyttämättä rakeellisia kuorintoja ja käyttänyt melkeinpä vain rakeettomia. Käytössä ovat olleet rakeettomista esim. Lumenen uusi ja vanha sekä YON-KAn. Vaikka en koskaan ajatellut rakeiden voivan olla syynä punoittavaan ihooni niin jostain syystä ihoni on nyt tasaisemman värinen. Aion kyllä käyttää rakeellisia pois, mutta käytän niitä enää maksimissaan kerran 1-2 viikossa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: EVS - 31.07.06 - klo:00:03
Finneihin auttavat parhaiten teepuuöljy ja Apolar-kortisonirasva. Aloe Vera-geeli rauhoittaa hyvin esim. sheivauksen jälkeen, ei enää nokkosihottumaa sheivausalueella seuraavana päivänä. Kuivina ja ärtyisinä kausina laitan naamaan yöksi sinistä Bepanthenia, joka tekee naamasta ihanan tasaisen värisen ja kuulaan. Kausittain Hauskan Puhdistusvoide tuntuu iholla oikein hyvältä, vaihtelen tuotteita aina sen mukaan mitä naama tykkää. Yleensä saan parhaan lopputuloksen koskemalla naamaan mahdollisimman vähän.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tiusku - 31.07.06 - klo:08:11
Yksi ihan ehdoton tuote vasta tainnut tulla vastaan, eli Widmerin silmänympärysvoide. Oma HG tuotteeni.

Tarkoitatko voidetta purkissa vai geeliä tuubissa? Miksi se on hyvää? Kysyn, koska itselläni tulee tässä piakkoin ajankohtaiseksi uuden sy-voiteen metsästys ja osto. Kävin Yliopiston apteekin sivuilla katsomassa tuota tuotetta, ja ihmetytti kun voiteen tuoteselosteessa puhuttiin skin contour gel:istä, oliskohan sinne eksynyt toisen tuotteen tuoteseloste, vai onko tuo voidekin geelimäistä?

Oman ihoni kuntoon on vaikuttanut eniten teininä syöty parin vuoden tetrasykliinikuuri aknea vastaan, sen jälkeen Diane Nova e-pillerit ja nykyisellään kuivuutta vastaan Dermalogican Skin Smoothing Cream. Täydellinen tuote minulle. :-*
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Gigli - 31.07.06 - klo:08:29
Mä vannon dr. Hauschkan tuotteiden nimeen. Nyt on tullut melkein vuodenpäivät käyteltyä kyseistä sarjaa ja iho ei ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa (lukuunottamatta hiki/aurinkonäppyjä). Ennen kasvojen iho oli todella pahasti pintakuiva, joka otti itseensä kylmästä, kuumasta,  kuivasta huoneilmasta, liasta, vääristä voiteista/meikeistä, auringon asennosta ja naapurin horoskooppimerkistä. Nyt nassu on jopa hieman rasvaisuuteen taipuva ja nyt kesällä huomasin, että pärjään ihan hyvin muutaman päivän pelkällä puhdistamisella, kun ennen reissuun lähtiessä piti olla järkyttävä rasva-arsenaali messissä. Iho on todella kimmoisa eikä juuri kiristellyt viime talvena.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Stationery - 31.07.06 - klo:10:34
Yksi ihan ehdoton tuote vasta tainnut tulla vastaan, eli Widmerin silmänympärysvoide. Oma HG tuotteeni.

Tarkoitatko voidetta purkissa vai geeliä tuubissa? Miksi se on hyvää? Kysyn, koska itselläni tulee tässä piakkoin ajankohtaiseksi uuden sy-voiteen metsästys ja osto. Kävin Yliopiston apteekin sivuilla katsomassa tuota tuotetta, ja ihmetytti kun voiteen tuoteselosteessa puhuttiin skin contour gel:istä, oliskohan sinne eksynyt toisen tuotteen tuoteseloste, vai onko tuo voidekin geelimäistä?


Yliopiston apteekin sivut ovat ehkä hieman sekavat. Voiteella siis tarkoitin voidetta, geeli on ihan ok perus kamaa mielestäni. :) Tuo voide on ollut paras koskaan kokeilemani kosteuttaja, silmänympärykseni kun kuivuvat helposti ja mitä kuivemmat ovat, sitä helpommin ihoon tulee pienia juonteita. Tuo kuitenkin pitää ne kosteutettuina ja pehmeinä ja tuota voi käyttää lisäksi naamiona laittamalla reilumman kerroksen, eikä silti turvota ainakaan minulla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lonka - 31.07.06 - klo:10:39
Lactasyd -pesuneste apteekista. Sillä olen saanut naamani tasaisemman väriseksi ja näpytkin on vähentyneet. Mutta en tiedä sitten missä kunnossa iho on kun saa hormonit tasapainoon... (Nyt siis odotuksen aikana naama räjähti oikein kunnolla kukkimaan, huonommaksi kuin koskaan. Mutta Lactasydillä olen saanut tämän suht normaaliin kuntoon missä oli ennen odotustakin. Eli näppyjä ja epäpuhtauksia on paljon, mutta ei sentään loista kilometrin päähän...)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Withering - 31.07.06 - klo:10:47
Ehdottomasti Dermalogican putsari ja voide. Kasvojeni iho on äärimmäisen pintakuiva, ja kuivuus näkyy myös näppyinä sekä hilseilynä. Mutta nyt siis kosteustasapaino on ihanteellinen ja iho pehmoisa ja sileä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Iida - 31.07.06 - klo:15:51
- Lumene Tender drops päivävoide (se vanha, uutta en ole testannut): vähentää selvästi kasvojen punoitusta talvella.

Onko tuon voiteen koostumusta muutettu? Käytin sitä viimetalvena ja oli erinomaista. Toivottavasti on vielä yhtä hyvää, siihen oli meinaan tarkoitus siirtyä taas talvella!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Bimmer - 31.07.06 - klo:17:44
Mä olen tehnyt onnistuneita valintoja käyttäessäni Biodrogan voiteita. Viime talvena ihoni oli erinomaisessa kunnossa, kun käytin Golden Caviar-voidetta. Aiemmin ihoani on vaivannut kuivuus/ pintakuivuus. Nyt olen kesän käyttänyt Repair Formula spf 15 - voidetta. Kevyt  ja hyvä koostumus rasvaisuuteen ( näin kesällä ) taipuvalle iholleni. Plussaa myös  aurinkosuojasta. On kuitenkin aika arvokas sarja, joten ei tule ainakaan hamstrattua  varastoon. Mielessäni on ollut tilata tuota sarjaa netistä. Kyselinkin jo tuolla nettiostaminen-osiossa aiemmin, että onko kukaan tilaillut saksalaisesta nettikaupasta mehr-kosmetik.de mitään....mutta ilmeisesti ei, koska vastauksia ei tullut. Ajattelin tilata kyseisestä sarjasta putsarin ja naamioita....mikrokuorintakin mulla jo on, ja on aivan mahtava. Tulikohan nyt liikaa hehkutettua ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luomo - 31.07.06 - klo:18:33
- Lumene Tender drops päivävoide (se vanha, uutta en ole testannut): vähentää selvästi kasvojen punoitusta talvella.

Onko tuon voiteen koostumusta muutettu? Käytin sitä viimetalvena ja oli erinomaista. Toivottavasti on vielä yhtä hyvää, siihen oli meinaan tarkoitus siirtyä taas talvella!
En ole ihan varma, onko tuon päivävoiteen koostumusta muutettu, ei ainakaan paljon. Siitä oli ennen vain yksi voide ja sitten joskus vuosi-pari sitten tuli erikseen kosteusvoide (päivävoide) ja yövoide, ja muistelisin joskus vertailleeni sen verran uutta kosteusvoidetta vanhaan, ettei niissä ainakaan mitään kummempaa eroa tainnut olla. Muutoksen aikaan voiteen nimi muuttui Blue sensitive Tender dropsiksi ja jos olet viime talvena ostanut, niin se on varmaan ollut jo tätä "uutta" (saattaa olla, että siinä muuttui vain pakkaus ja nimi).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Axamit - 01.08.06 - klo:01:53
Mä vannon dr. Hauschkan tuotteiden nimeen.

No onneksi joku muukin itseni lisäksi!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: andel - 03.08.06 - klo:11:49
Täytyy sanoa että mulla ihon kuntoon on vaikuttanut selkeästi siirtyminen mahdollisimman hellävaraisiin tuotteisiin ja muutenkin jynssäyksen minimoiminen. Käytössä nyt siis Erisanin puhdistusgeeli ja Humektan. Ihossa on kyllä vieläkin epäpuhtauksia ja pintakuivuutta, mutta en ole keksinyt millä nää saisi pois... kokonaisuutena iho on kuitenkin paremmassa kunnossa kuin seka/epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja tuotteita käytettäessä, väri on tasaisempi, rasvoittuu selkeästi vähemmän ja varsinaisia finnejä tulee aika harvoin. Paitsi otsan iho on nyt kesällä tukkeutunt täysin, sellaista pientä väritöntä/punaista näppyä täynnä  >:( Päätin nyt lopettaa puuterin käytön, saa nähdä vaikuttaako mitään pidemmällä aikavälillä (lähinnä epäilen et puuteri aiheuttaisi pintakuivuutta ja sitä kautta mustapäitä).

Dr. Hauskan tuotteet tuntui kyllä hyvältä kun kokeilin sellaisen pienen kokeilupakkauksen verran, iho vaikutti kirkkaammalta ja tasaisemmalta, mutta mulla ei silloin ollut rahaa ostaa niitä normikokoisia tuotteita. Tekisi kyllä mieli kokeilla Hauschkaa pidemmässä käytössä, tuo Erisan-Humektan kombinaatio kun on vain toistaiseksi paras, ei ehdottoman hyvä  ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fii - 06.08.06 - klo:19:14
Itse olen ainakin aivan addiktoitunut sebamedin pesunesteeseen, jollapesen naaman. Puhdistaa hyvin meikin ja ripsivärit sun muut. ihoni niipteekista niin herkkä että tulee finnejä ja näppyjä melkein kaikesta. Toinen loistotuote on myöskin apteekista saatava basan rasvaton geeli. Se kosteuttaa juuri sopivasti eikä siitä tule finnejäkään. Olen käynyt läpi kylllästymiseen asti rasvoja aina lumenesta apteekin perusvoiteisiin mutta tähän mennessä vain tämä on sopinut. Toinen minkä olen nyt havainnut kelvolliseksi on neutrogenan hmmm clear face..
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Twinkley - 11.08.06 - klo:07:39
Olen nyt taas ottanut käyttöön The Body Shopin Tea tree-sarjan puhdistusgeelin ja kasvoveden (ja seuraksi E-vitamiini voiteen) ja täytyy sanoa, että ihoni tosiaan pitää tästä sarjasta. Näppyjä tulee vähemmän ja iho näyttää ihanan kirkkaalta ja raikkaalta jokaisen puhdistuksen jälkeen. Aamuisin ihon pinta on myös alkanut tuntua silkkisemmältä kuin ennen eikä uusia näppyjä ole juurikaan ilmestynyt. Voisin jopa sanoa, että ihoni kunto on tämän parin kolmen viikon aikana parantunut jonkin verran, mutta eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa. ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Merial - 22.08.06 - klo:14:59
Itselläni myös e-pillerit ovat olleet se merkittävin vaikute ihon kuntoon, huomaa näin lopetettuani pillerit muutamia kuukausia sitten.

Itselläni mitkään tuotteet eivät näytä vaikuttavan mitenkään merkittävästi ihon kunnon paranemiseen, jos ovat jotain tehneet niin vain saanneet ihon huonompaan kuntoon. Joskus vuosia sitten sain ihoni kuntoon TBS:n Aloe Vera -puhdistusmaidolla, mutta tähänkin luultavasti vaikutti yleensäkin pesemisen vähentäminen. Nykyään siis myös sillä on vaikutusta, kuinka usein pesee ja kauan antaa puhdistusaineen vaikuttaa iholla; jos jättää vähänkin pidemmäksi aikaa niin menee metsään, itsellä ei toimi puhdistusaineet kuin pikaisesti sipaistuna ja käytettynä, vaikka tämä saattaisikin vaikuttaa aineiden tuhlaamiselta.

Pillereitä syödessäni olin pitkään niin etten käyttänyt mitään, pesin vain vedellä mutta nyt lopetuksen jälkeen tosiaan on ollut taas "pakko" alkaa käyttämään. Itse voisin kesän luottotuotteeksi nimetä tuon paljon kehutun Erisanin puhdistusgeelin, talveksi luultavasti etsin jotain vaahtomaisempaa. Myös ihon kuorinta hansikkailla ja naamioiden käyttö harvakseltaan ovat parempi vaihtoehtona itselleni kuin aamuinilloin-peseminen. Itse siis iltaisin pesen suihkussa geelillä, aamuisin vain vedellä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Dinky-di - 29.08.06 - klo:11:14
Oman ihoni pelastajat ovat olleet Erisan kasvovoide ja teepuuöljy. Erisan kasvovoide, vaikka onkin tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, rauhoittaa ihanasti rasvoittuvan sekaihoni. Erisanin käytön jälkeen finnit ovat vähentyneet huomattavasti. Välillä käytin toista kasvovoidetta ja silloin alkoi naama heti kukkimaan. Erisania en vaihda mihinkään toiseen ihan heti, niin ihanan puhdasta se on. Ei ainakaan tuki huokosia millään tavalla.

Teepuuöljy on toinen, jonka olen havainnut loistavaksi aseeksi taistelussani näppylöitä vastaan. Käytän 100% teepuuöljyä näppylöille aamuin illoin ja ne katoavat hetkessä. Huipputuote!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: muori Pippuri - 29.08.06 - klo:12:44
Erisania en vaihda mihinkään toiseen ihan heti, niin ihanan puhdasta se on. Ei ainakaan tuki huokosia millään tavalla.

Mielenkiintoista huomata, miten voiteet toimii eri ihoilla eri tavoin. Itelläni oli yksi ilta mielettömän kuiva iho ja laitoin yöksi tuota Erisania niin hupsista vaan yön aikana totaalinen finniräjähdys ja punoitus ympäri naamaa. Vaihdoin samantien takaisin Lumenen tender dropsiin, näpyt kuivahti ja ihon väri tasoittui muutamassa päivässä täysin (paitsi leuasta joka ei parane ikinä).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Selena - 29.08.06 - klo:18:00
Käytän aamuisin öljypuhdistusmetodia kasvojen iholle, ja se vaikuttaa ihoni kuntoon enemmän kuin mikään muu "tuote". Ja käytän siis oliiviöljy-risiiniöljy-avocadoöljyseosta.

Lumenen 24 h vitamiinivoide on luottotuote, joka ei aiheuta IKINÄ näpyn näppyä. Ja kosteuttaa todella hyvin. Meikkikin levittyy siihen päälle tosi nätisti.

Teepuuöljy on paras näppyjen nitistäjä ikinä. Eikä kuitenkaan "polta" ihoa niinkuin esim. alkoholi, hammastahna tai valkosipuli (juu-u, kaikkia näitä olen kokeillut  ;D ).

Ja se kaikkialla mainostamani Nivean 2in1-puhdistusmaito on mielettömän hyvää mun iholle. Puhdistaa kaikki meikit ihoa ollenkan kuivattamatta ja on ihan kohtuu riittoisaakin.

Tässä mun luottotuotteet ja koko ihonhoidon kulmakivi ruokavalion ja muiden elämäntapojen ohella.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: iines - 29.08.06 - klo:18:06
Sori en jaksa kahlata ketjua läpi, mistä saa teepuuöljyä?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Stationery - 29.08.06 - klo:18:19
Sori en jaksa kahlata ketjua läpi, mistä saa teepuuöljyä?
Esim. ihan Sokoselta ja Stockala saa luontaistuotepuolelta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 30.08.06 - klo:10:29
Sori en jaksa kahlata ketjua läpi, mistä saa teepuuöljyä?
Esim. ihan Sokoselta ja Stockala saa luontaistuotepuolelta.

Ja apteekista, Body Shopista ja luontaistuotekaupoista myös.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Miua - 19.09.06 - klo:13:27
Alkoholin vähäinen käyttö, terveellinen ravinto, vesi ja riittävä uni ovat vaikuttaneet minuun ihon kuntooni eniten.

Vaihdoin myös n. pari kuukautta sitten kaikki putsarit pelkkään Aqualan L perusvoiteeseen. Sillä puhdistan kasvot, sekä meikin ja silmämeikin. Toimii loistavasti minulla. Joskus jos tuntuu siltä niin vetäisen vielä kasvovedellä ja kosteutan Humektanilla. Samaan aikaan putsarintauon kanssa aloitin myös Humektanin käytön. En läträile kasvoille enää mitään muuta kuin sitä kosteuttajaksi. Saa nyt sitten nähdä onko se tarpeeksi kosteuttava talvella.

Ihoni tukkiutuu todella helposti, varsinkin kesäisin. Näillä toimenpiteillä + yhdellä kosmetologikäynnillä olen saanut ihoni niin hyvään kuntoon ettei se ole näin hyvä ollut aikoihin :) Mustapäitä on vielä kuitenkin, mutta jospa ne siitä tipahtelisivat pois.Hehe.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivi - 19.09.06 - klo:18:32
Sori en jaksa kahlata ketjua läpi, mistä saa teepuuöljyä?
Esim. ihan Sokoselta ja Stockala saa luontaistuotepuolelta.
Ja apteekista, Body Shopista ja luontaistuotekaupoista myös.
Body Shopin teepuuöljy sisältää 15 % teepuuöljyä ja loput alkoholia. Ei se välttämättä huono ole finneille, mutta huomionarvoinen seikka, ainakin teepuulle tulee siinä hintaa.
Nuo luontaistuotekauppojen öljyt on siis 100 %. Ainakin Frantsilalla ja Emendolla on tuota öljyä (varmaan monella muullakin, mutta nuo on yleisesti myynnissä.) Maksaa jotain vajaan kympin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 20.09.06 - klo:05:16
Sori en jaksa kahlata ketjua läpi, mistä saa teepuuöljyä?
Esim. ihan Sokoselta ja Stockala saa luontaistuotepuolelta.
Ja apteekista, Body Shopista ja luontaistuotekaupoista myös.
Body Shopin teepuuöljy sisältää 15 % teepuuöljyä ja loput alkoholia. Ei se välttämättä huono ole finneille, mutta huomionarvoinen seikka, ainakin teepuulle tulee siinä hintaa.
Nuo luontaistuotekauppojen öljyt on siis 100 %. Ainakin Frantsilalla ja Emendolla on tuota öljyä (varmaan monella muullakin, mutta nuo on yleisesti myynnissä.) Maksaa jotain vajaan kympin.

Apteekista saattaa saada tosiaan halvimmalla. Oma 10ml:n 100% teepuuöljyni apteekista näyttää maksavan 6,76€.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tuikkuli - 20.09.06 - klo:16:37
Laitatteko te oikeasti raakana kasvoille sitä 100-prosenttistakin teepuuöljyä? :o Mulla 15-prosenttinenkin tuntuu niin tymäkältä, että naama palaisi varmasti karrelle 100-prosenttisesta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivi - 20.09.06 - klo:17:32
Laitatteko te oikeasti raakana kasvoille sitä 100-prosenttistakin teepuuöljyä? :o Mulla 15-prosenttinenkin tuntuu niin tymäkältä, että naama palaisi varmasti karrelle 100-prosenttisesta.
Laitan. :D Uskoisin, että tuo 15 % tuntuu tymäkämmältä, koska sehän on 85 % viinaa. Ei tuo 100 % mun mielestä ole mitenkään "tymäkkää", muuten kuin hajunsa puolesta. Ei kuivata tai kirvele.

Edit: Laventeli ja Teepuuhan on ne ainoat eteeriset öljyt, joita voi laittaa laimentamattomina iholle. (Jos muistan oikein, niin se toinen oli tuo laventeli, teepuusta olen varma. :))
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: iines - 20.09.06 - klo:18:12
^^^^Hyvä tieto, enpä sitten ostakaan TBS:sta vaan apteekista tai  luontaistuotekaupasta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nala - 20.09.06 - klo:19:40
Mä en löytäny apoteekista tota teepuuöljyä vaikka kuinka etsin  ???

.Typo
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tarhatyyli - 20.09.06 - klo:19:48
Mipa, kysyitkö apteekkitädiltä? Apteekissahan on paljon tuotteita jotka pitää pyytää erikseen, vaikka ihan reseptivapaita olisivatkin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nala - 20.09.06 - klo:19:50
Oli niin tuiman näkönen myyjä etten uskaltanut  ::)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 21.09.06 - klo:23:51
Mä en löytäny apoteekista tota teepuuöljyä vaikka kuinka etsin  ???

.Typo

Juu ei noita ole siellä näkyvillä. Pitää uskaltaa kysyä.  ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nala - 22.09.06 - klo:07:08
Ok kiitti, ehkä otan itseäni niskasta kiinni  ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puhina - 28.09.06 - klo:17:57
Mä en löytäny apoteekista tota teepuuöljyä vaikka kuinka etsin  ???

.Typo

Juu ei noita ole siellä näkyvillä. Pitää uskaltaa kysyä.  ;)

Täytyy sanoa että kävin kaikki kylän apteekit (3 kpl) läpi eikä teepuuöljy kuulu minkään valikoimiin. Luontaistuotekaupasta löysin ja maksoi 4,50 €.

Toivottavasti auttaa, finnejä puskee ihan älyttömästi leukaan  :-X
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nala - 28.09.06 - klo:22:00
Täytyy sanoa että kävin kaikki kylän apteekit (3 kpl) läpi eikä teepuuöljy kuulu minkään valikoimiin. Luontaistuotekaupasta löysin ja maksoi 4,50 €.

Toivottavasti auttaa, finnejä puskee ihan älyttömästi leukaan  :-X

Ohoh, saitpa halvalla  :o  onko 100%sta ja minkä kokonen puteli?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puhina - 29.09.06 - klo:12:57
Juu 100 % Emendon öljyä, 10ml puteli.

Hyvää ainetta on, eilen laitoin kolme kertaa finnien päälle ja aamulla oli huomattavasti paremman näköiset, siis kuivahtaneet. Tänään en enää uskalla laittaa kun lähtee jo vähän iho hilseileen vierestä. Tykkään!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Sheppa - 24.10.06 - klo:23:33
Mun naama oli ennen (muutama kuukausi sitten ja aiemmin) aika lailla kiristelevä pesun jälkeen, tuntui että ihan heti pitää rasvata kasvot jotta kiristys helpottaa. Elokuussa aloin käyttää Lancomen normaalin & rasvaisen ihon puhdistusmaitoa ja epäilen että se on helpottanut kiristelyä :) Käytän iltaisin (aamuisin pesevämpää geeliä), alussa inhotti kun naama ei tuntunut lähtevän täysin puhtaaksi rasvasta, meikistä kylläkin. Nyt olen tottunut eikä ihokaan kiristele. Luulen ettei mun tosiaan kannata pestä jatkuvasti sitä ihon luonnollista rasvaa pois, rauhoittaa ihoa kummasti.

Kun iso 400ml puteli loppuu niin taidan kokeilla jotain halvempaa versiota, en mielelläni maksa kovin suurta summaa aineesta joka jättää naaman rasvaiseksi :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: nukka - 25.10.06 - klo:12:48
Niin siis miten te tuota teepuuöljyä käytätte? Laitatteko sitä esim. pumpulipuikolla finnin päälle? Kuinka usein? Vai hierotaanko sitä koko kasvojen alueelle?

Tekisi mieli kokeilla. Tietääkö ne apteekkarit että mitä tarkotan jos marssin vaan kassalle ja kysyn teepuuöljyä? Vai onko niitä monenlaisia?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cherry - 25.10.06 - klo:13:44
^ Mä laitan vaan sormella finnien päälle tuota. Ei kannata koko naamaan laittaa, koska se kuivattaa aika reippaasti ihoa. Sillä tavalla olen kyllä silloin tällöin koko naamaan käyttänyt, että olen sekoittanut yhden tipan tuota perusvoiteeseen(humektan). Tuollakin tavalla laimennettuna se kyllä ainakin mulla kuivattaa, jos useana päivänä peräkkäin käyttää.

Kyllä ne apteekissa tietää, mitä haet kun pyydät teepuuöljyä :)

Tarkistin muuten tuossa, että oma teatree-öljyni, australian bodycare-merkkinen(100%), 25ml pullo, maksoi 11,80€. Ostettu luontaistuotekaupasta muutama vuosi sitten.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nuppu - 14.11.06 - klo:22:55
Ensimmäisen tuotteet, joka ihan selvästi ovat vaikuttaneet ihoni kuntoon, ovat The Body Shopin Tea Tree-sarjan puhdistusgeeli ja kasvovesi. Kiitos vaan niitä suositelleille  ;) Ensin olin kyllä skeptinen tuotteiden sisältämän alkoholin takia, mutta nyt reilun kuukauden niitä käyteltyäni huomaan, että ihon epäpuhtaudet ovat ihan selkeästi vähentyneet. Iho ei ainoastaan näytä puhtaammalta, vaan se myös on sitä. Tämä kävi ilmi kaupan sovituskopissa, jonka valaistus yleensä paljastaa sen, mitä kotona ei huomaa  ::)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Twinkley - 14.11.06 - klo:22:59
Kiva, että joku muukin on huomannu The Body Shopin Tea Tree-sarjan toimivan todella! Omalle iholleni tuo puhdistusgeeli varsinkin on ihan vakiotuote, mitä ilman ei yksinkertaisesti pärjää. Iho menee heti aivan kamalaan kuntoon, jos vaihdan edes viikoksi johonkin muuhun puhdistusgeeliin. En tiedä mikä ihmeaine tuossa puhdistusgeelissä on, mutta toimii tappohyvin. Toivottavasti ei lopeta toimimistaan, rakastan tätä tuotetta. Ainoastaan minusta tuo purkki saisi olla vähän naisellisempi, mutta en valita. ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nuppu - 14.11.06 - klo:23:05
^ Kyllä niissä tosiaan jotain ihmeainetta täytyy olla  ;) Onhan sitä tullut kokeiltua vaikka mitä aineita, mutta kaikkien muiden vaikutus tuntuu jääneen siihen, että iho hetken aikaa näyttää paremmalta, mutta parin viikon jälkeen huomaa ikäväkseen palanneensa taas lähtötilanteeseen. Mäkin kovasti toivon, että noiden tuotteiden teho ei himmenisi ajankaan kanssa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cherry - 15.11.06 - klo:19:01
Onko tuo body shopin tea tree-puhdistusgeeli miten kuivattavaa?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Ella - 15.11.06 - klo:19:05
Onko tuo body shopin tea tree-puhdistusgeeli miten kuivattavaa?
Ihan kuin Twinkley olisi sanonut omistavansa pintakuivan ihon? Silloin olisi luultavast hyvä tuote tällekin nassulle.. Vai sekoitanko muuhun, en löytänyt kuvailua mistään tähän hätään.. Mutta alkoi minuakin tuo tea tree kiinnostamaan mikäli sopii myös pintakuivuuteen ja mustapäihin taipuvaiselle iholle, tuntuu että edes Weledan mantelipuhdistusvoide ei toimi - ja ehkä saisi olla aavistuksen puhdistavampi tuote.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nuppu - 15.11.06 - klo:19:16
^ Ei se mielestäni mitenkään erityisemmin kuivattanut ole, vaikka sitä tosiaan pelkäsinkin, kun se tosiaan sisältää alkoholia. Paljonhan lienee kiinni myös siitä, mitä kosteusvoidetta käyttää. Itse olen käyttänyt tänä aikana sekä Humektania että Erisanin kasvovoidetta, ja kumpikin on toiminut, vieläpä paremmin kuin ennen Tea Tree-sarjan käyttöönottoa. Ehkä mun iho tarvitsee tehokkaan putsarin, mutta kosteuspitoisen voiteen.  ???
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Twinkley - 15.11.06 - klo:19:35
Onko tuo body shopin tea tree-puhdistusgeeli miten kuivattavaa?
Ihan kuin Twinkley olisi sanonut omistavansa pintakuivan ihon? Silloin olisi luultavast hyvä tuote tällekin nassulle.. Vai sekoitanko muuhun, en löytänyt kuvailua mistään tähän hätään.. Mutta alkoi minuakin tuo tea tree kiinnostamaan mikäli sopii myös pintakuivuuteen ja mustapäihin taipuvaiselle iholle, tuntuu että edes Weledan mantelipuhdistusvoide ei toimi - ja ehkä saisi olla aavistuksen puhdistavampi tuote.

Minulla on kyllä pintakuiva iho ja on sopinut hyvin. Minusta tuo ei kyllä tosiaankaan kuivata ihoa, mikä onkin aika outoa, kun hyvin puhdistaa kuitenkin. Mutta hyvin toimii. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: funky_chicken - 15.11.06 - klo:19:44
^Pitäisköhän munkin palata Tea Treehen - viimeksi olen käyttänyt niitä monta vuotta sitten. Olen miettinyt, että ovat varmaan nykyään liian tujua mun iholle, mutta jos muutkin pintakuivat ovat uskaltautuneet käyttämään, niin mikä jotten minäkin. Hmmh... tai tiedä sitten mitä tekevät jo 3-kymppiselle iholle, jos ovat paremmat nuoremmille. Toisaalta, olen valmis koittamaan mitä vaan, kunhan pääsisi epäpuhtauksista eroon. Mieli on kuitenkin ihan teinitasolla, kai se jotain kompensoi ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Twinkley - 15.11.06 - klo:20:02
^Pitäisköhän munkin palata Tea Treehen - viimeksi olen käyttänyt niitä monta vuotta sitten. Olen miettinyt, että ovat varmaan nykyään liian tujua mun iholle, mutta jos muutkin pintakuivat ovat uskaltautuneet käyttämään, niin mikä jotten minäkin. Hmmh... tai tiedä sitten mitä tekevät jo 3-kymppiselle iholle, jos ovat paremmat nuoremmille. Toisaalta, olen valmis koittamaan mitä vaan, kunhan pääsisi epäpuhtauksista eroon. Mieli on kuitenkin ihan teinitasolla, kai se jotain kompensoi ;)

No eihän siinä ainakaan mitään menetä! Tuo purkkikin on todella pitkäkestoinen (250ml) ja maksaa 8.60e, eli ei mitenkään ihan kohtuuttomasti. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: funky_chicken - 15.11.06 - klo:20:05
Aivan, ja vielä kantisale päälle niin puhd.geelille & kasvovedelle ei tule paljoa hintaa. Niin ja Cityshopparikin vielä tältä vuodelta käyttämättä, vaikka tietty molempia alennuksia ei saa samalla kertaa :) Tarvitsen jokatapauksessa jonkun alkoholillisen kasvoveden pahoja päiviä & patteja varten, joten miksipä ei Tea Treetä! Jeah, beibe!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puhina - 15.11.06 - klo:20:25
Mullakin oli kesällä pintakuiva iho ja mustapäitä on ja tuo tea tree oli ihan loistotuote ja todella riittoisaa. Yhtään ei kuivata ihoa. Nyt oli kokeilussa sebamedin puhdistusvaahto mutta varmaan ostan taas tea treetä kun body shoppiin pääseen. Täällä kun ei sitä ihan lähellä ole.

Kasvovesi on myös parasta kokeilemaani ja muutaman pullon jo käyttänytkin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: funky_chicken - 16.11.06 - klo:11:57
Noniin, saitte mut ylipuhuttua ja kävin aamulenkillä TBS:n kautta hakemassa Tea Treet... Tulen sitten tähän ketjuun raportoimaan, jos ne tekee taikoja mullekin :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Sanna - 16.11.06 - klo:21:57
Minä olen melko varma, että saan tuosta Tea Tree -puhdistugeelistä finnejä. :( Kerran-pari voin käyttää sitä, mutta jos käytän useamman päivän putkeen, alkaa naama kukkia. Harmi, koska kuten Twinkely sanoi, niin tuo tosiaan tuntuu puhdistavan hyvin, muttei silti kuivata.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Humppasusi - 17.11.06 - klo:10:40
Aqualan L

Yleensä talviaikaan silmäluomeni ovat kuivat ja kutiavat, mutta kun aqualanilla putsaa meikit, tätä ongelmaa ei ole. Kosteuttaa kasvoni täydellisesti ja tekee ihostani tasaisen värisen. Todella hyvä voide meikin alle. Liian hyvää ollakseen totta :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Sini - 17.11.06 - klo:14:56
^Oletko kokeillut lähteekö tuolla vedenkestävä ripsari? Mulla on todelliset ongelmaluomet ja silmänympärykset (rutikuivat, hilseilevät ja atooppiset), mutta tykkään käyttää vedenkestäviä kun niillä tuntuu pysyvät taivutus paremmin, eikä silmien vuotaessa ja räntäsatessa tarvitse pelätä tahroja.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: billabong - 17.11.06 - klo:19:18
^En ole Humppasusi, mutta vastaan silti. Itse olen poistellut kyllä aqualan L:llä (ja humektanila) vedenkestäviäkin ripsareita. Ei välttämättä ole kaikkein nopein ja tehokkain poistotapa, mutta kyllä tuolla lähtee ihan mukavasti kaikki pois.
Itse saan parhaimman tuloksen sivelemällä ensin aqualania ripsiin ja annan vaikuttaa hetken. Ja sitten vasta aloitan varsinaisen poisto-operaation. Eli lyhyesti sanottuna: toimii  ;).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Avril - 17.11.06 - klo:20:06
Minäkin olen Aqualan L:llä saanut poistettua vedenkestäviäkin silmämeikkejä, (ainakin Make Up For Everin luomivärejä ja Bourjoisin Pump Up The Volume- ripsaria) mutta Maybellinen Lash Stylist (tämäkin siis vedenkestävä) ei lähtenyt vaikka kuinka hinkkasin  :-\
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fii - 18.11.06 - klo:12:54
minusta tuntuu että eniten ihon kuntoon on vaikuttanut e-pillerit :D jotka siis iho-ongelmia vähentäneet huimasti heh
ja toisekseen se, että olen älynnyt että mineraaliöljyistä tulee finnejä ja ties mitä eli siis siisrtynyt tuotteisiin joissa niitä ei ole... nämä pari asiaa ovat ainakin oman ihoni kuntoon eniten vaikuttanut...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Humppasusi - 19.11.06 - klo:18:32
^Oletko kokeillut lähteekö tuolla vedenkestävä ripsari?

Niin, tuossahan tuli jo vastauksia mutta itse en ole koittanut putsata vedenkestävää ripsaria (en käytä melkein koskaan) Mutta hyvä tietää että sekin lähtee sen siliän tien! :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: loota - 21.11.06 - klo:18:10
Onko kukaan herkkäihoinen käyttänyt tuota Tea Tree puhdistusgeeliä? Alkaakohan kasvot tuosta ärtymään ja punoittamaan vaan enemmän kun alkoholiakin sisältää..?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: petomaani - 21.11.06 - klo:19:21
Vesi. Vesi. Ja vielä kerran vesi (nautittuna siis).  :) Nivean kasvovoiteet Q10:llä varustettuna on myös superhyviä mun naamalleni.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lilly Missy - 21.11.06 - klo:21:33
Onko kukaan herkkäihoinen käyttänyt tuota Tea Tree puhdistusgeeliä? Alkaakohan kasvot tuosta ärtymään ja punoittamaan vaan enemmän kun alkoholiakin sisältää..?
Mä en kyllä kehtaisi omaan naamaani alkaa laittamaan, siinä on minttuakin, joka saa mun ihon ainakin liekkeihin.. Se merilevä-sarja vois soveltua paremmin, mulle ainakin suositeltiin sitä just viimme viikolla.
( OT:Sain näytteet kasvovoiteista, sekä tea tree, että merilevästä. Merilevä ei pitänyt ihoa mattana, niinkuin ei oikeastaan mikään rasva mun naamaa, ja nyt on tullut näppyjäkin. Epäilen heti tuota merilevää kun siinä on silikoneja :-\ En sit oo tuota tea treetä ees testannu, kun siinäkin käsittääkseni on.)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: funky_chicken - 22.11.06 - klo:08:38
Onko kukaan herkkäihoinen käyttänyt tuota Tea Tree puhdistusgeeliä? Alkaakohan kasvot tuosta ärtymään ja punoittamaan vaan enemmän kun alkoholiakin sisältää..?

Mä olen nyt käyttänyt TT-puhd.geeliä ja kasvovettä aamuin illoin vajaan viikon. Luokittelen ihoni jollain tapaa herkäksi. Iho on jonkin verran kuivunut, joten olen ottanut käyttöön tuhdimmat rasvat. Epäpuhtaudet eivät ole vielä ainakaan kadonneet. Menen tällä yhdistelmällä vielä pari viikkoa ja jos kuivuminen jatkuu, niin alan aamuisin putsata jollain herkemmän ihon aineilla, illalla TT:llä. Mitään punoitusta ja ärsytystä en ole huomannut, ainoastaan tuota pientä kuivumista.

Merilevä ei pitänyt ihoa mattana, niinkuin ei oikeastaan mikään rasva mun naamaa, ja nyt on tullut näppyjäkin. Epäilen heti tuota merilevää kun siinä on silikoneja :-\

Tuo voide on jotenkin outoa, ei imeydy ihoon ja jää iholle sellaiseksi kiiltäväksi kalvoksi, ainakin mulla. Joskus sitä TBS-myyjä mulle suositteli, mutta oli kyllä aika väärässä sen suhteen...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puhina - 22.11.06 - klo:12:26
^ Mullakin oli joskus aikoja sitten merilevä päivävoide. Eikös siinä ole silikooni ihan ensimmäisenä inci:ssä? En silloin osannut noita sisältöjä tutkia ja ostin ja ihan käyttämättä jäi. Teki pelkän kalvon iholle ja kiristi entistä enemmän vaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Earlybird - 22.11.06 - klo:22:16
Tällä hetkellä ainakin Roaccutan -kuuri.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: grizzie - 05.12.06 - klo:18:35
Minä liputan e-pillereiden puolesta. Iho-ongelmat hävisivät ja ihon laatu muuttui erittäin pintakuivasta akneihosta pintakuivaan sekaihoon. Nyt hieman pelottaakin, kun lopetan pillereiden käytön kahden vuoden jälkeen, että mitä se tuo tullessaan. :-\ Marssin kyllä heti tohtorisedän luokse, jos yksikään finni ilmaantuu. Olen niin tottunut elämään näppylöittä.

Toinen asia, minkä takia ihoni vielä jaksaa elää, on Vichyn Oligo25-vaahtoputsari. Meikit ja lika lähtee todella hyvin muutamalla "vedolla", kun taas voidemaisilla putsareilla jouduin hinkkaamaan kasvoja viimeiseen asti ja siitä iho ärtyi todella pahasti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vera - 04.04.07 - klo:10:15
Mun ihon kuntoon on ehdottomasti positiivisimmin vaikuttanut Exuviance-hoidot ja -tuotteet sekä Diane Nova-pillerit. Aloitin syömään noita pillereitä kuukausi sitten ja finnit ovat selästä häipyneet kokonaan, ennen niitä pukkasi melkein joka päivä  :( Kasvojen ihossa en ole pillerien vaikutusta vielä huomannut, täytyy vaan kärsivällisesti odotella.

Varmaan kesällä uskaltaa jo käyttää selän paljastavia toppeja, ihanaa  :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: cinzie - 04.04.07 - klo:10:20
Mulla on vaikuttanut eniten se, kun rupesin pesemään meikit Aqualan L:llä ja myös rasvaamaan kasvoni sillä aamuin illoin. Aamuisin en ole käyttänyt puhdistukseen muuta kuin kasvovettä, ja iho näyttää paljon tasaisemmalta!  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kronia - 04.04.07 - klo:14:46
Mun täytyy nyt kysyä tyhmä kysymys. Kun pesette meikkejä tai koko kroppaa kosteutusvoiteella, niin miten se käytännössä käy? Läträättekö vai reilusta rasvaa naamaan/kroppaan ja huuhdotte pois vai kuinka?

Eikä saa nauraa toisen hölmöydelle :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Miracle - 04.04.07 - klo:14:50
^Mä hieron Aqualan L:ää ensin naamaan kunnolla ja sitten huuhtelen sen pois vedellä. Lopuksi laitan vielä kasvovettä. Niin helppoa se on :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tiiti2 - 05.04.07 - klo:22:49
Mulla on yksi tuote ylitse muiden: Dermalogica Daily Microfoliant. Tämä on epäpuhtaan mutta pintakuivan ja atooppisen ihon pelastus.  Kuorinta on tosi hellävarainen mutta tehokas. Kun käytän Microfoliantia 2-3 krt viikossa, T-alueeni on rasvoittuva. Jos jätän Microfoliantin käytön väliin, T-alue kuivaa ja pukkaa mustapäitä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: EyeCandy - 07.04.07 - klo:10:30
Minunkin pitää liputtaa e-pillereiden puolesta!! Ennen niitä (harmonetteja) mulle tuli aina jotain epäpuhtauksii ja finnei, mut nykyään tulee harvoin mitään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: princess - 07.04.07 - klo:11:17
Omasta mielestäni ihoni ei ole vielä tarpeeksi hyvä( mustapäitä t-alueella, mutta ne tuskin lähtevät koskaan :( ), mutta ihoni kuntoon ovat merkittävästi vaikuttaneet meikkien pesu Aqualan L:llä ja sen jälkeen kasvovedellä plus kosteusvoiteella viimeistely, eli siis hyvin simppeli ihonhoito. Ihoni on hyvin kuiva, mutta tänä talvena kuivia läiskiä ei ilmaantunut yhtä enempää. Tietysti ihmevoide Bepanthen on yksi rohtumien hoidon kulmakivistä :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: LadyRaven - 08.04.07 - klo:16:14
- e- pillerit. Olen kokeillut useita eri merkkejä ja nyt minipillereillä ihokin tuntuu paremmalle kuin ikinä. Näppyjä ei ole juuri koskaan.

- light- limsan juomisen vähentäminen vähensi myös mustapäitä

- Humektan, kosteuttaa tarpeeksi, imeytyy hyvin ja iho tuntuu pehmeälle.

- kuorinnan lopetus miltein kokonaan, nenäpielien punoitus vähentynyt, iho on tasaisemman sävyinen kauttaaltaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Misato - 08.04.07 - klo:16:23
Mineraalimeikkipuuteriin siirtyminen vähensi huomattavasti ihon tukkeumia, samoin mineraaliöljyjen välttely (sanokoot asiantuntijat mitä hyvänsä, mutta ainakin oma naama menee runsaasta paraffinum liquidumista heti näppylälle -- testattu on!  :))
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: mingtang - 09.04.07 - klo:14:43
1. Vaikeaan akneen: ainoastaan antibioottikuuri (akne ilmeisesti kilpirauhasen liikatoiminnasta tässä iässä 47-v)

2. Colosen kaikki puhdistus- ja hoitotuotteet. Yksi parhaista kypsemmän ihon hoitosarjoista, myydään vain suoramyyntinä ja itse 'miniesittelijänä' olen päässyt kokeilemaan melkein kaikkia tuotteita viimeisen 10 vuoden aikana. Uskomatonta kylä, mutta sarja josta ollaan 'hiljaa' ja joka on huippulaatua. EN myy muille tuotteita, tarkennoksena! Ihon pinta muuttuu pehmeäksi, kosteutetuksi ja tuotteissa on jotain hyviä liftaavia aineita.

3. Auringonotto (onko tämä tuote?)vaikuttaa aknea vähentävästi paitsi olen lopettanut koska se vanhentaa selvästi. Siis parantaa aknen. Mutta sivuvaikutukset on sellaiset että suojaudun siltä nykyisin 30/40-kertoimisilla suojavoiteilla.

4. Dr Ecksteinin Azulen Pasta on paras yksittäisten finnien kukistaja. Tätä olen käyttänyt nuoruudesta saakka. Koska mikään ei toimi jatkuvasti (iho adaptoituu), aika ajoin vaihtelen: silloin parhaat on Seba-med geeli finnin päälle tai hammastahna finnille tai maihtohappopitoinen Lactacyd-tyyppinen neste samoin käytettynä.

5. Ihon mikrohionta sarjana on erinomainen keino kirkastaa aknearpista ihoa. Tänä keväänä otin 4 kerran sarjan ja uusin sen syksyllä. Iho alkaa todella hohtaa se seurauksena.  ::)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: FairyTale - 04.05.07 - klo:20:19
Nyt en yhtään muista, olenkio jo vastannut tähän ketjuun, mutta Dermalogican tuotteisiin siirtyminen on tähän mennessä ollut ainoa mikä on auttanut selvästi ja pitempiaikaisesti. Nyt olen käyttänyt sarjan tuotteita 2, 5 vuotta, muutaman kerran vuodessa käyn hoidossa.

Aiemmin olen kokeillut lähestulkoon joka sarjaa, niin marketin, apteekin kuin selektiiviset tuotteet, ilman hyvää tulosta.
Myös pillerit ja antibiootit kuurina auttoivat vaan hetkellisesti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Anissa - 04.05.07 - klo:21:50
Mulla on oikeastaan aina ollut hyväkuntoinen iho,mutta viimeaikoina parantunut vielä entisestään.Syynä ovat:

1.Auringonoton lopettaminen

2.Korresin kasvovoiteet ja niistä erityisesti Alpine Herbs

3.Pure Luxen puuteri
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Emiliaa - 04.05.07 - klo:22:16
1. E-pillerit
2. Liian voimakkaiden (alkoholia sisältävien) tuotteiden käytön lopettaminen
3. Herkän ja kuivan ihon tuotteet, vaikka ihoni onkin rasvoittuva
4. Mineraaliöljyn välttely
5. Korresin kosteusvoiteet
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tnn - 04.05.07 - klo:22:22
Mulla varmasti eniten on vaikuttanut väärien tuotteiden käytön lopettaminen. Tai oikeastaan hoidan ihoani nykyään todella luonnollisesti ja vähän, finnejä ei ole enää ollenkaan entisen aknen sijaan, johon tosin vaikuttivat aikoinaan myös e-pillerit. Nykyiset puhdistusrutiinit ovat aamuisin pelkkä vedellä huuhtelu, Humektan + Dr. Hauschka kasvoöljy ja iltaisin meikkienpoisto oliiviöljyllä ja yöksi kasvoille kookosöljyä.

Myös mineraalimeikkeihin siirtyminen on vaikuttanut positiivisesti kasvoihin, väristä on tullut paljon tasaisempi kuin ennen. Mineraaliöljyjä ja silikoneja välttelen ja epäilen vähän että myös karppauksella on positiivinen vaikutus mun naamaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Beatrix - 06.05.07 - klo:18:57
^karppauksella?? Olenko missannut jotain?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Viola - 06.05.07 - klo:19:27
Vähähiilihydraattinen ruokavalio: http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=302.0  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Beatrix - 07.05.07 - klo:19:03
^Ahaa, oonhan mäkin tosta joskus kuullu...  ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Autumn - 08.05.07 - klo:21:58
Käväisin ihotatuilääkärillä kolme viikkoa sitten, ja se oli helpotus! Mulle määrättiin Apocyclin-nimistä antibioottia ja Clindoxyl- geeliä tukostyyppisen aknen hoitoon (ihonalaiset finnit ja tukkeumat, vähemmän tulehdusta).

Clindoxyl-geeli on toiminut todella hyvin. En usko, että ihon parantuminen johtuu antibiootista, sillä selän tukkeumat eivät ole lähteneet yhtään mihinkään.
Clindoxyliä laitan iltaisin naamalle. Leuasta mustapäät lähti hetkessä, muualla niitä vielä on, mutta ovat vähentyneet.  Muutenkin iho tuntuu puhtaammalta ja raikkaammalta. Ainoa huono puoli on kuivattavuus: iho hilseilee inhottavasti (mulla on muutenkin taipumusta ihon kuivuuteen). Laitankin aina kosteusvoidetta naamaan geelin jälkeen.
Olen lukenut netistä, että Clindoxyl on auttanut muillekin.

Suosittelen käymään ihotautilääkärillä jos on iho-ongelmia! Itsekin luulin, ettei minulla ole aknea, jolle voisi mitään erityisesti tehdä (kiitos kosmetologien), mutta lääkäri totesi sen välittömästi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lyx - 09.05.07 - klo:04:23
Minä liityn nyt Exuviance kerhoon. Reilun kuukauden olen tuotteita käyttänyt ja olen ihan myyty; iho on huomattavasti sileämpi, pehmeämpi ja tasaisemman värinen. Huokoset ovat pienentyneet ja epäpuhtaudet ja mustapäät vähentyneet huomattavasti!  Me likey! :-*
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Seela - 11.05.07 - klo:13:09
Roskaruoan ja suklaan välttäminen, runsas vedenjuonti, ulkoilu ja riittävä uni tulee ensimmäisinä.

Toiseksi tinkimätön kasvojen puhdistus aamuinilloin, tosin aamupesun muutin vedettömäksi ja se on auttanut Paljon. Iltaisin pesen kasvot ensin puhdistusgeelillä ja sen perään puhdistusmaidolla koska näin kasvoista tulee putipuhtaat mutta ei kiristävän kuivat. Köyhän miehen kaksoispuhdistus  :D

Jos iho on ärtynyt tai kuiva laitan yöksi paksun kerroksen Nuxen kosteuttavaa naamiota ja se toimii joka kerta.

Lisäksi ihon kuntoon on merkittävästi vaikuttanut kosmetiikka-allergiatestit joiden seurauksena osaan vältellä tiettyjä aineita ja se on luonnollisesti parantanut ihon kuntoa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fantti - 11.05.07 - klo:17:43
Käväisin ihotatuilääkärillä kolme viikkoa sitten, ja se oli helpotus! Mulle määrättiin Apocyclin-nimistä antibioottia ja Clindoxyl- geeliä tukostyyppisen aknen hoitoon (ihonalaiset finnit ja tukkeumat, vähemmän tulehdusta).Toivottavasti toimii. Kaikki tuttavani jotka syö noita niin saa syödä niitä loppu ikänsä  :( Heti kun lopettaa niin akne palaa. Mielenkiintoista muuten lukea tätä ketjua, itse en ole koko ikäni aikana törmännyt vielä yhteenkään tuotteeseen joka auttaisi  :-[ Korkeintaan pari viikkoa joku tuote on kiva tai toimii ja sitten taas kaikki on entisellään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Manna - 11.05.07 - klo:18:00
^ sama täällä - mistään lääkkeestä ei ole ollut kuitenkaan kuin vaan hetkellistä apua. Olen syönyt kaksi Roaccutan-kuuria ja useita antibioottikuureja & käyttänyt paikallisia voiteita. Ruokavaliollakaan en ole huomannut olevan juuri mitään vaikutusta.

Vähitellen oikein raivostuttaa tämä naama. Näytän teini-ikäiseltä eikä se työyhteisössä ole kovin positiivinen seikka.

Nimim. ihotautilääkärin asiakas vuodesta 1993.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Miia - 11.05.07 - klo:20:32
Estee Lauderin Idealist Skin Refiniser -seerumi ja Idealist Mikro D -mikrokuorinta. Otsallani oli huomattavasti koholla olevia pieniä näppyjä, näytti näkkileivältä, eivät olleet finnejä, eivätkä puristettavissa, eivätkä lisääntyneet. Noiden kahden tuotteen ansiosta ne ovat tasoittuneet huomattavasti. Heti kun seerumi unohtuu pariksi päiväksi, alkavat nuo näpykät taas kohoilla, joten tämä tuote on varmasti käytössä niin kauan kun tätä valmistetaan. Mikro D tukee hyvin seerumin vaikutuksia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Varla - 13.05.07 - klo:13:35
Onko kokemusta Avonin Clearskin-tuotteesta? On tässä uudemmassa lehdessä ja lupaa parantaa aknen jälkiä kolmessa päivässä. Nämä on kuorivia ja korjaavia hoitotyynyjä.

Houkuttaa tilata...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Eleonora - 13.05.07 - klo:15:42
Eniten on vaikuttanut se, että olen alkanut hoitamaan ihoa :)

Ennen pesin kasvoni jollakin käsisaippualla ja vartaloa en rasvannut koskaan! Nykyään joka ilta puhdistus, kropan rasvaus joka pesun jälkeen ja silmänympärysvoiteet ja ihon säännöllinen kuorinta.

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: lillamilla - 13.05.07 - klo:19:09
Mineraaliöljyjen välttäminen, talvella Weledan mantelisarja ja nyt uusi tuttavuus Dermalogica. Ei enää kirístelevää ihoa ja mustapäitä on entiseen verrattuna todella vähän ihon pinnassa.

Muoks. Pakko lisätä vielä Neutrogenan blackhead eliminating daily scrub. Käytän parin päivän välein ja pitää nassun kiiltelyn kurissa ja tukkeumat herran nuhteessa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: *sade* - 13.05.07 - klo:20:34
Korresin tuotteet ja näemmä myös erityisesti Dr. Hauchkan kasvoöljy.  :-*
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: LadyRaven - 13.05.07 - klo:20:45
Apocyclin- kuurin mäkin olen syönyt, eikä se vaikuttanut mitään. Mulle se lääkäri ei suostunut keväällä antamaan tota kuuria, kun se kuulemma herkistää aurinkoihottumalle (niin taisi lukea ohjeissakin), sain sen sitten syksyllä. Ei se tosiaan mitään vaikuttanut.

E-pillereitä olen kokeillut vaikka mitä eri merkkejä, ei vaikuttanut edes Diane Nova, jonka ymmärtääkseni pitäisi auttaa. Minipillereillä tilanne on paljon parempi. Näppyjä tulee oikeastaan tosi harvoin nykyisin, mutta mustapäitä on edelleen. Noita minipillereitä olen vedellyt nyt vuoden.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Varla - 14.05.07 - klo:16:24
Mulla tuo Apocyclin on nyt auttanut mutta en kyllä ole herkistynyt tai palanut auringossa. Saas nähdä tuleeko finnit takaisin. Mulla on vielä puoli purkkia niitä tabuja, joita otan 1/2 päivässä.

Humektan on muuten hyvää kasvorasvana ja muutenkin apteekin tuotteet esim. Sebamed clear face on parantanut ihoani huomattavasti!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: LadyRaven - 14.05.07 - klo:22:43
Mulle noi Sebamedit oli liian voimakkaita. Kuivatti ihan kamalaksi koppuraksi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antonella - 15.05.07 - klo:09:25
Mulla on luultavasti auttanut e-pillerit, baarissa käynnin ja sitä kautta krapula-aamujen väheneminen (vanhuus ei tule yksin...), alkoholipitoisten ja liian "ytyjen" puhdistusaineiden, kasvovesien ja voiteiden välttäminen ja ehkä myös terveellisempi ruokavalio ja vitamiinit sisäisesti. Finnejä tulee edelleen ja iho on toisinaan epätasaisen värinen, mutta paremmassa kunnossa se on kuin muutama vuosi sitten. Tai ainakin siltä tuntuu... Apteekin perusvoiteet ja muut Erisan-tyyppiset kasvovoiteet sopivat minullekin. Mitä vähemmän hajusteita ja muuta ylimääräistä, sitä enemmän iho tykkää. Apteekin Normaderm-voide on myös havaittu hyväksi t-alueelle levitettynä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fantti - 15.05.07 - klo:22:34
Tuo piletyksen loppuminen ja ravinto tekee kyllä hyvää ja ihokin sitä kautta jaksaa erilailla. Tuon olen itsekin huomannut, että kun kunnolla nukkuu ja viettää rauhallista elämää niin ei naama kuki samalla lailla ja ole turvoksissa kuin joskus joka viikonloppuisten piletysten ja valvomisten jälkeen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: addaa - 15.05.07 - klo:23:51
Eniten vaikuttaneet
1)liian kovien puhdistusaineiden poisjättö
2)kunnon kosteutus
3)kuorintojen vähentäminen
4)kalaöljykapselit
5)riittävä uni
6)mineraaliöljyjen/silikonin minimointi
7)satunnaisten finnien kuivattamiseen sellainen aika vahva alkoholipitoinen desinfiointiaine pumpulipuikolla laitettuna
8)riittävä ulkoilu ja urheilu
9)e-pillerit jonkun verran
10) tyynyliinojen/kasvopyyhkeen vaihto n. kerran viikossa
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mella - 16.05.07 - klo:11:13
1. siirtyminen kosteuttavampiin tuotteisiin (iho ei ole enää rasvainen)
2. kuorinta Daily Microfoliantilla (mustapäiden väheneminen)
3. naamio 2 kertaa viikossa (syväpuhdistava ja kosteuttava)
4. mineraalimeikkien käyttö (ihonväri tasoittunut)
5. aknelääkkeiden syönti, e-pillerit & reseptivoide (ei enää finnejä tai aknea)
6. ulkoilu/liikunta
7. säännöllinen kosmetologilla käynti pahimpina aikoina (ei aknearpia)

Ihonhoitosarjoista eniten ihoni kuntoon on vaikuttanut Christian Diorin Iod-sarja (jota ei enää tietenkään myydä Suomessa  :'( ) ja dermalogican ihonhoitotuotteet mutta ei minun mielestäni yllä Iodin tasolle.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 16.05.07 - klo:13:07
Sopivat puhdistus- ja kosteutusmömmöt, eli Erisanin puhdistusgeeli, Herbina Softcare-kasvovesi ja Humektan. Kaikkia noita olen käyttänyt aiemmin erikseen muiden tuotteiden kanssa jolloin en ollut täysin tyytyväinen oikeastaan yhteenkään. Kolmistaan käytettynä tuntuvat todella hyviltä ja iho on selvästi rauhoittunut.  :-*

Hyvät yöunet vaikuttavat myös todella paljon ihon ulkonäköön. Jokin aika sitten ihmettelin kun kasvot näyttivät paremmilta kuin aikoihin, ja eilen taas havahduin vaihteeksi siihen kuinka väsyneeltä näytän. :-\

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Marina - 30.05.07 - klo:12:59
Minäkin untuvikkona liityn joukkoon. Mulla ehkä aika erilaiset tuotteet, kun mitä täällä mainittu.

Itsellä siis todella herkkä, pintakuiva ja tukkiutuva sekaiho, jolla couperoottisia taipumuksia. Silmänympärysiho atooppinen. Ettei tää elämä olisi tylsää ihon hoidon osalta. ::)

Mulla selkeästi vaikuttaa ihon kuntoon e-pillerit. Jätin ne vuodeksi pois ja rintakehä ja yläselkä puhkesi mielettömään kukkaan vaikkei mulla ole ikinä teininäkään ollut iho-ongelmia. Muistoksi jäi aikamoinen läjä pahoja jälkiä jotka nyt ovat melkein häipyneet mineraalisuolauksen ansiosta.

Otsa oli ennen mun ongelma-alue numero yksi. Täynnä talia (vai onko miliumeja nimeltään). Näppyjä riitti järkyttävästi ohimosta ohimoon varsinaisena viljelmänä. Nyt ovat melkein kaikki hävinneet, kun olen käyttänyt otsaan pelkästään mineraalisuolausta joka päivä puhdistusmaidolla pesemisen jälkeen. Kosteutukseen käyttänyt pelkästään kosmetologilta saatua kosteutusnestettä joka siis kosteuttaa ihon mutta ei sisällä rasvaa eikä näin tuki mun herkkää ja pintakuivaa nahkaani. Suolakuorinta kirkastaa ihoa ja antaa otsan hengittää ja laskea luonnollisella tavalla talit pois ihosta. Kosteutusneste käy koko kasvojen iholle ja etenkin kesällä ja etelässä loistava tuote, kun ei tuki iho ollenkaan. Mutta jottei asiat menisi liian helpoksi, kosteutusneste ei sovi mun herkille poskille eikä silmienympärysiholle. ;D Poskille käytän Lumenen Tender Dropsia ja silmien ympärille Avenen silmänympärysvoidetta.

Kuntoon auttaa myös runsas veden juonti ja liikunta. Satunnaisesti myös käytän kosteuttavia ja syväpuhdistavia naamioita saunan yhteydessä.

Ja kiitos vaan hyvistä vinkeistä. Teepuuöljy taitaa lähteä testaukseen ja korvan taakse jäi pari muutakin hyvää vinkkiä. ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Elluli - 30.05.07 - klo:13:26
1) suht terveellinen ruokavalio, vältän sokeria ja valkoisia jauhoja parhaani mukaan
2) E-pillerit tekee ihmeita iholle (Yasmin), ei enää finnin finniä eikä mustapäitäkään juurikaan
3) Kunnollinen kosteutus aamuin illoin, perusvoiteetkin riittää, tosin tykkään älyttömästi esim. Lumenen, Cliniquen ja Diorin voiteista
( Kerran tai kaksi viikossa kuorinta, jonka jälkeen kosteusnaamio tai vadelmasavinaamio (Dermosil))

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Hue - 30.05.07 - klo:13:45
1. Mineraalimeikit - Ei tukkeutumia ja näppyjä. Iho on tasaisemman värinen.
2. Öljypuhdistus + Erisan puhdistusgeeli - Kasvojen pesu ei enää kuivata eikä ärsytä herkkää ihoani. (Hieron öljyä kasvoille, jotta meikit lähtevät pois ja huuhtelen. Sen jälkeen puhdistan kasvot öljystä Erisanin puhdistusgeelillä pois.)
3. Humektan ja Erisan kasvovoide - Eivät tuki ja kosteuttavat tehokkaasti kuivaa ihoani.

Eli siis mineraaliöljyjen ja silikonien pois jättäminen meikeistä/ihonhoito tuotteista, sekä kunnon kosteutus ovat parantaneet ihoni kuntoa huomattavasti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NarnianQueen - 30.05.07 - klo:14:45
En näköjään vastannutkaan tähän vielä:

Muinoin kystisestä aknesta kärsiessäni kosmetologini suosittelemat Schrammekin Green Peel-hoidot sekä Gernetic-sarja auttoivat hämmästyttävästi ihoa rauhoittumaan. kallista lystiä olivat, mutta iho lähti tervehtymään, ja oli vuosia kunnossa.

Muutama vuosi sitten iho alkoi oireilla atooppisesta ihottumasta vuosien tauon jälkeen, ja siihen apua etsiessä tulikin kokeilluksi vaikka mitä.
Tehokkaimmiksi osoittautuivat lopulta nämä eväät:
-oikea ravinto (kalaöljy, muut rasvahapot, mahd. luonnollista ruokaa, C-, B-, sekä magnesiumlisät, vihreä tee
-oliiviöljy siäisesti ja ulkoisesti
-vahvoista putsausaineista luopuminen, ihon puhdistuksen vähentäminen
-Paula's Choice-sarja
-Dermosil käsivoide


Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kuririn - 16.07.07 - klo:15:39
Dramaattisesti vaikuttaneita asioita..

-Cliniquen Anti Blemish Solutions Night Treatment Gel toimi aluksi kuin taikuus. Koko iho parani yhdessä yössä. Valitettavasti teho katosi puolen vuoden kuluttua. Nykyään siitä ei ole mitään apua.

-VANHA Hjeronymus-hoito. Kävin säännöllisesti näissä hoidoissa puolen vuoden ajan ja koko aikana ei tullut yhtään finniä. Sitten hoito vaihdettiin ja uudesta ei ole ollut mitään apua. Harmi.  :(
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 05.10.07 - klo:12:58
Mun ihoa on ainakin parantanut mineraalimeikkien käyttö, öljypuhdistus,  jojobaöljy ja karitevoi. Kasvoista on kadonnut kaikki ärsytysnäppylät ja couperosaa en edes huomaa enää, tuntuu että iho olisi paksuntunutkin kun ei punoitusta enää erota niin vaikka välillä tuntuu että nyt helottaa  :D. Karitevoi on kyllä ihme ainetta, kun mulle ilmesty kasvoille sellainen punertava läntti mitä välillä tulee kun on kylmää niin levitin siihen parina iltana karitevoita niin se katosi :o, yleensä se on kivulias eikä siedä mitään rasvausta mutta karitevoista se ei ärsyyntynyt yhtään ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: murunen - 06.10.07 - klo:19:56
Paula's choice Beta Hydroxy Acid-tuotteet ovat selvästi tasoittaneet ihoa, ts. epäpuhtauksia syntyy vähemmän kun näitä käyttää. Liian usein en voi näitä naamaani laittaa, koska kuorivat ja kuivattavat ainakin mun ihoa aika paljon. Joka toinen päivä on ihan hyväksi havaittu tahti.

Vedenjuominen vaikuttaa mun ihoon todella selvästi. Välillä unohdan juoda vettä tarpeeksi ja sen kyllä huomaa heti ihon kunnosta. Ihon väri tasoittuu ja näyttää jotenkin kuulaammalta, kun muistaa tarpeeksi vettä lipittää  :)

Jojoba-öljy Teen tällä öljypuhdistuksen, kun pesen meikit pois ja tuntuu kyllä, että puhdistaa paljon syvemmältä kuin pelkkä puhdistusaine. Välillä käytän myös kosteusvoiteena tai sekoitan Humektanin joukkoon.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: PPR - 07.10.07 - klo:10:52
Kolme kk:tta sitten vaihdoin rutiineja ja nyt hiekkapaperi kasvot on muuttuneet samettisen pehmeäksi ja tasaiseksi. :-*
Iltaisin kasvojen pesu The organic make-up companin tea tree & peppermint puhdistusaineella ja akneen taipuvaisen ihon kasvoöljyä yöksi. Aamulla pyyhkäisy saman sarjan akneen taipuvan ihon- kasvovedellä ja 30 suojakertoimet päälle (palan todella herkästi vielä näin syksylläkin). Harmittaa että niden tuotteiden valmistus on lopetettu. Vihdoinkin kun löysin itselleni sopivat. Keväällä on edessä uusien etsintä tai siirryn ehkä kokonaan puhdistuksessa rypsi- ja jojobaöljyyn. Suihkun jälkeen märälle iholle rypsiöljyä kasvoista varpaisiin ja tarvittaessa kuivimpiin kohtiin (mulla sääret) karitevoita. Meikit vaihdoin mineraalimeikkeihin.
Kaikella tällä on ollut se vaikutus että mustapäät on melkein kaikki lähteneet, ihon väri tasoittunut ja mieletön rasvan pukkaminen loppunut. Melkein kaikki nämä vinkit olen täältä poiminut joten SUURI KIITOS teille kaikille!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: sidkitty - 10.10.07 - klo:20:08
Yon-kan Phyto 58 png. Miliumit pienenivät ja suurimmaksi osaksi katosivat kasvoilta. Kirkasti myös ihoa, ja jätti ihon mukavan raikkaan tuntuiseksi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Keltainen - 23.10.07 - klo:12:09
Mun iho on kärsinyt monta vuotta hormonien aiheuttavasta epäpuhaudesta. Eihän siihen auta mitkään ihonhoitotuotteet tai ruokavalion muutos. Iho oli jatkuvasti ihan kaamea. Onneksi tajusin kokeilla vyöhyketerapiaa. Iho on vielä puhdistumisvaiheessa, mutta parempaan päin mennään. Seuraavan kerran jälkeen ihon puhdistuminen loppuu ja alkaa paraneminen. Harkitsin kovasti kuparikierukan vaihtamista pillereihin, mtta reagoin niin voimakkaasti pillereihin, joten en uskaltanut siihen rumbaan lähteä. Ja haluan nyt hoitaa tämän iho-ongelman pois kokonaan. Jos olisin pillerit ottanut ihoni takia ja joskus kuitenkin ne lopettanut, olisi iho todennäköisesti räjähtänyt taas kahta kauheammin.

Eli siis:
-Vyöhyketerapia
-Hyvät rasvat sisäisesti(hampunsiemenöljy, helokkiöljy)
-Veden juonti
-Kahvin vaihto rooibokseen, vihreään ja valkoiseen teehen ja yrttiteehen.
-Öljypuhdistus
-Mineraalimeikit
-Kosteutukseen kasviöljyjä tai Calendula-voidetta.
-Mineraalisuolaus

Noista siis olen huomannut ajoittain olevan apua ja varsinkin nyt, kun hormonit ei enää samalla tavalla räjäyttele ihoa kuin ennen.  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 23.10.07 - klo:18:53
^ Kertoisitko tietämättömälle että mitä tuossa vyöhyketerapiassa tarkalleen ottaen tapahtuu? Entä mitä on mineraalisuolaus?  :)

Muoks. Typo
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 23.10.07 - klo:20:54
^ Lähinnä olisi kiva kuulla omakohtaisia kokemuksia ja miten hoito on vaikuttanut mutta kiitos toki noistakin.  :)
Otsikko: :n
Kirjoitti: Keltainen - 25.10.07 - klo:11:50
^ Kertoisitko tietämättömälle että mitä tuossa vyöhyketerapiassa tarkalleen ottaen tapahtuu? Entä mitä on mineraalisuolaus?  :)

Kiva kun kysyit! Vyöhyketerapia laittaa kehon parantamaan itse itseään. Hoito aloitetaan jalkapohjien painelulla ja kun löytyy kivuliaita kohtia, niitä sitten stimuloidaan painelemalla. Ekan kerran jälkeen iho alkoi puhdistumaan ihan urakalla. Useimmitenhan kaikki paikallisvoiteet ja lääkkeet poistaa sen ongelman, eikä sitä ongelman aiheuttajaa ja näin se ongelma vain tukitaan sisälle. Koko keho oikeastaan koki ja kokee vieläkin puhdistautumista. Pissalla täytyy ravata jatkuvasti varsinkin hoidon jälkeen. Samoin jano on valtava. Kaksi ensimäistä kertaa kävin muistaakseni viikon-kahden välein ja kolmas kerta oli muistaakseni kuukauden päästä. Nyt on vielä mentävä ylläpitohoitoon. Mulla kun on tätä ongelmaa ollut jo monia vuosia, niin sanoi, että keho saattaa puhdistautua vielä viime kertaisen hoidon jälkeen ja niinhän siinä sitten kävikin. Nyt pikkuhiljaa iho rauhoittuu ja seuraavan kerran jälkeen odottelen sitten ihon kuivumista ja uusiutumista. Seuraavana kesänä ei saa ottaa aurinkoa, koska iho on juuri uusiutunut ja herkkä. Eli siis oikotie onneen vyöhyketerapia ei ole, jos pelkää tuota puhdistumista. Minuulle se on kuitenkin suuri helpotus, kun tiedän sitten, että ongelma on poistettu. Ja sen puhdistumisen kestää yllättävän hyvin, kun tietää, että se on nopeasti ohi.

Kysy lisää, jos tulee jotain mieleen. :)

Edit:
Niin ja sitten tuo mineraalisuolaus. Se mineraalisuola on hienoa suolaa, jolla hierotaan ihoa muutaman kerran viikossa. Tasapainoittaa ihon ph:n. Iho punoittaa sen jälkeen hieman, mutta muuttuu hyvin nopeasti raikkaaksi ja kuulaaksi. Finnejä tuolla saa taltutettua tosi hyvin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 25.10.07 - klo:17:39
^ Kiitos infosta.  :) (Itse tykkään hieroa ihmisten jalkapohjia ja useimmilta löytyy melkoisia kipupisteitä. En nyt tiedä onko järin fiksua mennä hieroskelemaan kun en ole mikään vyöhyketerapeutti tms. Kukaan ei ole kyllä vielä kuollut tai muutakaan. 8))

Paljonko tuommoinen hoitokerta on sulla maksanut? Entä kuinka huomattavaa puhdistuminen on? Mistä olet hankkinut tuota mineraalisuolaa? nimim.kyselyikä  ;D

Muoks. Pitäiskö keskustelua jatkaa täällä http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=1781.15 (http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=1781.15)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: January - 25.10.07 - klo:21:01
Ihon kuntoo merkittävimmin vaikuttanut tuote on ehdottomasti Humektan! Epäpuhtaan ja näppyläisen ihon pintakuivuus talttuu hyvin tällä, ihosta tuli tasainen ja näpytkin lähtivät  :) Oikea luottotuote mulle!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 26.10.07 - klo:13:07
Agualan L, Humektan, Favoran kasvosuihke ja Erisanin puhdistusgeeli. Näiden ansiosta iho on rauhoittunut ja näyttää ja tuntuu hyvinvoivalta. Se on kuulas. Myös Lumenen ja Herbinan kosteuttavat kasvonaamiot tekevät hyvää. Etenkin näiden käytön jälkeen iho on todella kuulas.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Keltainen - 26.10.07 - klo:13:34
Paljonko tuommoinen hoitokerta on sulla maksanut? Entä kuinka huomattavaa puhdistuminen on? Mistä olet hankkinut tuota mineraalisuolaa? nimim.kyselyikä  ;D

Muoks. Pitäiskö keskustelua jatkaa täällä http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=1781.15 (http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=1781.15)

^En pääse tuonne!

No kerron vielä nyt tässä loput. :) Pari päivää hoidon jälkeen iho alkoi pukkaamaan finnejä melkein koko naamaan. Aiemmin posket on säästyneet finneiltä, mutta nyt niistäkin pukkasi mömmöjä ulos. Iho saattaa myös kuivua, mutta mulla se on onneksi ollut ainakin tähän asti vähäistä. Että kyllä se aika rankka puhdistuminen on ollut. Tosin mulla oli kyllä ennen hoitoja jo naama epäpuhdas. Tosi nopeasti alkuun ne finnit sitten läksi pois, mutta nyt lopussa tuli muutama hyvin sitkeä. 39€/kerta ja kolmannella kerralla sain homeopaattisia lääkkeitä hoitoa vauhdittamaan.

Sain mineraalisuolaa testattavaksi vyöhyketerapeutilta. Sitä ei tietääkseni saa vielä oikein mistään suomesta ostettua, ellei sitten maahantuojalta tai vaihtoehtohoitoja antavilta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 26.10.07 - klo:13:40
^ Mulla on kaapissa ainakin mineraalisuola nimikkeellä olevaa suolaa. Eiks se oo samaa sitten? ::). Ite oon ainakin ihan perussuolaa liottamalla veteen ja pyyhkimällä kasvoja saanu ihan hyvää tulosta aikaan. Ainakin pakaroista katosi isot paukamat ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Eläimellisyys - 26.10.07 - klo:13:43
Mun ihon kuntoon positiivisesti on vaikuttanut meikkipuuterin vaihto mineraalimeikkipohjaan, sekä Korresin ihonhoitotuotteet. Toisin sanojen en enää pistä naamaani silikoneja tai mineraaliöljyjä. Ihohuokoset ovat pienentyneet pysyvästi ja kaikki nenän pikkumustapäät ovat kadonneet. Silmänympärysiho tuntuu myös kimmoisammalta kuin joskus ennen... Iho on käytännössä samanlainen kuin e-pillereitä syödessä, eli hyvä :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Euphoria - 26.10.07 - klo:13:49
Poistin vanhan viestin, sillä ei ollut ajankohtainen. Tällä hetkellä tuntuu, että parasta minun iholle ovat:

- Humektan
- Erisan kasvovoide (vanhaa sarjaa)
- L'oreal Happyderm -puhdistusvaahto
- Garnierin punainen kasvovesi
- Lumenen Hemmottelutipat
- Bellavita.

Kesän ajan minulla oli naama aivan kauheassa kunnossa, mikä saattoi johtua stressistäkin. Syyskuussa käytin neljä viikkoa Skinoreniä, enkä sen jälkeen ole sitä käyttänyt, koska kiinnitin muuten huomiota ihonhoitoon. Sen jälkeen ihon kunto parani vähitellen. Pyrin myös syömään terveellisesti. Nyt syksyllä iho on muutenkin ollut kuivempi kuin kesällä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 26.10.07 - klo:17:46
^ Mulla on kaapissa ainakin mineraalisuola nimikkeellä olevaa suolaa. Eiks se oo samaa sitten? ::). Ite oon ainakin ihan perussuolaa liottamalla veteen ja pyyhkimällä kasvoja saanu ihan hyvää tulosta aikaan. Ainakin pakaroista katosi isot paukamat ;D

En ole 100 % varma mutta todennäköisesti kyseessä ei ole sama asia. Korjatkaa jos olen väärässä.

Keltainen, kerrotko vielä että mikä sulla on ihon tilanne nyt? Tuo hoito kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. Epäilyttää vain että onkohan se tulos kuinka pysyvä vai pitääkö käydä ylläpitohoidossa esim. kerran kuukaudessa?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Magia - 26.10.07 - klo:23:09
Minun ihooni kuntoon vaikuttavia tuotteita (siis toki hyvällä tavalla):

- Erisan puhdistusgeeli/puhdistusemulsio
- Humektan
- mineraalimeikit
- Louis Widmer sy-voide
- ROC Enydrial huulirasva
- Paula's choice BHA 2% neste (ainakin parin käyttökerran perusteella)

Noita en vaihda. Ennen rasvoittuva ihoni oli todella punoittava ja tukkoinen, nyt ei rasvoitu enää yhtä paljoa, ja tuntuu kimmoisalta ja kosteutetulta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Keltainen - 27.10.07 - klo:00:14
Keltainen, kerrotko vielä että mikä sulla on ihon tilanne nyt? Tuo hoito kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. Epäilyttää vain että onkohan se tulos kuinka pysyvä vai pitääkö käydä ylläpitohoidossa esim. kerran kuukaudessa?
Iho on nyt jämähtänyt ikävään vaiheeseen: finnejä ei tule lisää, mutta iho on vielä epäpuhdas.  :-\Voin raportoida tänne tilannetta seuraavan kerran jälkeen, joka on ensi kuun alussa. Ylläpitohoidossa käyn nyt vain luultavasti yhden kerran ja ehkä sen jälkeen kerran vuodessa, ihan vaan rentoutumis mielessä. :) Siellä ei siis tarvitse jatkuvasti ravata, koska kehosi työskentelee vyöhyketerapeutin puolesta. Hän vain laittaa kehosi toimimaan ja parantamaan!  ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Prisku - 12.11.07 - klo:15:00
Humektan on kyllä ihmerasvaa. Sillä saa aina ihon kuntoon. Nytkin on kylmällä ilmalla tullut kaikenlaista ihottumaa kasvoihin, mutta kun aloin käyttää Humektania niin johan lähti. Ei ole toista rasvaa tullut vastaan jossa olisi yhtä miellyttävä koostumus.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: sonj - 12.01.08 - klo:19:25
Tosiaan, Humektan auttaa ihan kaikkeen. Vaikka se onkin aika kevyttä, niin sitä pystyy lykkimään iholle heti edellisen kerroksen imeydyttyä. Tuolla lähtee kaikki pintakuivuus. Toinen tuote, josta olen paljon tykännyt, on Nivean Pampering honey mask, jota käytän yövoiteena, en naamiona. Se on ihan huipputuote, rasvainen koostumus mutta ikinä ei ole iho mennyt tukkoon siitä. Iho pysyy kirkkaana ja kosteutettuna talvisin tuolla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nea/ Fashioned in Finland - 12.01.08 - klo:19:35
Minä olen vihdoin löytänyt iholleni sopivat tuotteet, eipä niiden etsinnässä mennytkään kuin about 18 vuotta ;) Tarkkana täytyy olla, sillä välillä olen joutunut tukkivan kosmetiikan takia pitkillekin lääkekuureille  >:( Ainakaan mineraaliöljyt eivät minulle sovi.

-Exuviance kasvojenhoitotuotteet
-mineraalimeikit, en muuta enää käytäkään
-mineraaliöljyttömät vartalovoiteet (esim. Korres, Humektan tai ekokaupan tuotteet)
-Karitevoi (kuiviin huuliin, polviin...)

EDIT: Eikä sovi silikonitkaan, näemmä. Ihoni parani lopettaessani Exuviance kasvovoiteiden (sis. silikonia) käytön vielä entisestään! vaihdoin siis emuöljyyn  :D Sekoittelen Humektanin kanssa vaihtelevassa suhteessa ja on todellakin tehnyt ihmeitä iholleni. Käytän vielä Exuviancen puhdistusgeeliä ja kasvovettä mutta tilattuna on jo muita tuotteita (kunhan on geelimäinen puhdistaja ja INCI lyhyt, ihoni kestää ne kyllä. Ongelmana aina olleet nuo voiteet).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ZombieQueen - 13.01.08 - klo:17:11
Estee Lauderin Advanced Night Repair seerumi on kyllä kulttimaineensa arvoinen. Olen käyttänyt tätä nyt kolmisen kuukautta yövoiteen alla ja iho on tosi kuulas ja heleä. Edes pakkasilla ei tullut minkäänlaista pintakuivuutta vaikka ulkoilen koiran kanssa tunnin tai kauemminkin päivittäin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 14.01.08 - klo:12:04
Decubalin face vital!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ikinä en ole käyttänyt mitään näin hyvää kasvovoidetta!!! Ei jätä tahmeeksi ihoa eikä kiiltäväksi mikä on outoa kun voide on aika rasvaista. Kaikki finnit on kadonneet ja poskien punoitus ja ärsytysnäpyt myös. Tätä jos ei yhtäkkiä saisikaan apteekeista en tiedä mitä tekisin :-\. Ihoni on nyt niin hyvässä kunnossa nyt. Ei riitä ees sanat kuvailemaan tätä voidetta :D. Plussaa kun ei ole silikoonia eikä mineraaliöljyjä ja on hajuton  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cherry - 14.01.08 - klo:12:37
^ Mitä tuo voide sisältää? En pikaisella etsimisellä löytänyt inciä täältä...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 14.01.08 - klo:12:41
Ai eikö löytyny. Mielestäni se on jossain mutta laitan sen nyt tähän sitten
Aqua
Pentylene Glycol
Glycerin
Niacinamide 
Simmondsia Chinensis 
Glyceryl Stearate 
Dicaprylyl Carbonate 
Glyceryl Stearate Citrate
Butyrospermum Parkii
Cetearyl Alcohol  
Polyglyceryl-3 Methyglucose Distearate
Magnesium Aluminium Silicate
Sorbitol
Ceramide 6 II  
Ceramide 3 
Phytosphingosine
Galactoarabinan  
Cholesterol 
Tocopherol
Xantan Gum
Tocopheryl Acetate 
Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate
Sodium stearoyl Lactylate
Caprylic/Capric Triglyceride
Stearic Acid
Sodium Gluconate
Sodium Hydroxide
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: d&c - 14.01.08 - klo:20:49
Minkä hintaista tuo Decubalin face vital on? Onko paljonkin Humektania hinnakkaampaa?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 14.01.08 - klo:20:53
Minkä hintaista tuo Decubalin face vital on? Onko paljonkin Humektania hinnakkaampaa?

On. Humektan on perusvoide koko kropalle ja Decubalin Face Vital nimensäkin mukaan siis kasvovoide. Face Vital maksaa hiukan päälle 10€ muistaakseni, pumppupullossa on 50ml.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: grove - 14.01.08 - klo:22:04
Hemppa Tuosta incistä puuttuu Pentylene Glycolin ja Glycerinin välistä Cetearyl Isononanoate. Moka Decubalin nettisivuilla (ja myös esim. YA:n). Paketin kyljessä se kyllä on.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kevätperhonen** - 14.01.08 - klo:22:12
Decubalin face vital!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ikinä en ole käyttänyt mitään näin hyvää kasvovoidetta!!! Ei jätä tahmeeksi ihoa eikä kiiltäväksi mikä on outoa kun voide on aika rasvaista. Kaikki finnit on kadonneet ja poskien punoitus ja ärsytysnäpyt myös. Tätä jos ei yhtäkkiä saisikaan apteekeista en tiedä mitä tekisin :-\. Ihoni on nyt niin hyvässä kunnossa nyt. Ei riitä ees sanat kuvailemaan tätä voidetta :D. Plussaa kun ei ole silikoonia eikä mineraaliöljyjä ja on hajuton  :)

Mielenkiintoista lukea, miten jokin tuote sopii täydellisesti toiselle ja toiselle ei. Itse sain Face vital voiteesta täysin päinvastaiset oireet: pieniä näppyjä varsinkin poskille ja iho meni huonommaksi vaikka aluksi voide vaikuttikin hyvin täyteläiseltä ja toimivalta. Jälleen kerran todistus siitä että kaikkien ihot ovat omalaatuisia ja toisten kokemusten perusteella ei voi tietää toimivuutta itselleen  ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mitlu - 16.01.08 - klo:11:04
Pohdin eilen, että eipä taida olla tällaista tuotetta, mutta tajusin yhtäkkiä, että on sittenkin. Nimittäin Juvenan Juvedical Serum. Tuote maksaa ihan järkysti, mutta sitä on jo kolmas pullo menossa ja yritän ostaa aina lentokentältä halvemmalla.

Juvedical-voiteista en tykkää (enää) niin paljon, mutta tätä seerumia käytän ihan muiden sarjojen tuotteiden kanssa. En tiedä mikä siinä on, mutta seerumi tuo pintaan esim muhivat näpyt, toisaalta parantaa nopeasti nipistelyarvet ja punoituksen, parantaa karheuden ja muut iho-ongelmat. Ko. teknologiahan perustuu mainospuheiden perusteella siihen, että Juvedical uusii ihoa nopeasti (teknologia on kehitetty jossain palovammasairaalassa tmv) ja pakko sanoa, että en tiedä uskonko teknologiaan, mutta tämä seerumi on kyllä oikeasti hyvää. Se ei ole mitään "ihoa heleyttävää" kamaa, vaan aina jos on joku suuri tai pieni iho-ongelma niin vedän seerumia aamuin illoin kosteusvoiteen alle (tai välillä yksinäänkin) ja olen saanut katastrofit laukeamaan tai korjattua mahd pian.

Muuten käytän luomu- ja ekosarjoja, mutta tämä Juvedical-seerumi on kyllä sellainen, että siitä en halua luopua (ja yritän käyttää säästeliäästi, koska tax freessakin sen hinta on jotain 80-90 euroa...).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 16.01.08 - klo:11:31
^ Mitä toi seerumi sisältää?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Ilyasviel - 16.01.08 - klo:11:56
Face Vital vaikutti täälläkin ensin tooodella hyvältä. Nyt kuitenkin yhden purkin käytettyäni on naama täynnä pieniä näppyjä, joita ei ennen voidetta ollut. Ja ei, nämä eivät ole hormonifinnejä.  ::) mitähän sitä kohta voi naamaansa laittaa kun mikään ei tunnu sopivan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 16.01.08 - klo:12:11
^ Iik sanoit sen mitä pelkäsin että kohta käy. Mulla on kans tämä et ensin sopii ja sit ei enää sovikkaan. Pitäs varmaa vaihella vähän tiheemmin kasvovoiteitakin. Ainakin huomasin putsarin kanssa jos vaihtelen erisanin puhdistusemulsion ja decubalin face washin kanssa, ei ihoa edes kuiva niin paljon kuin että käyttäs noista jompaakumpaa pitkän aikaa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mitlu - 16.01.08 - klo:16:46
^ Mitä toi seerumi sisältää?

Mä en suoraan sanottuna tiedä.  ::)  EDIT Ohessa on sisällysluettelo, naputtelin sen kotoa löytyneestä laatikosta, kirjoitusvirheistä kannan vastuun. ;)

Hämmästyin, että alkoholi on noinkin ylhäällä, koska ei tämä minun ihoani kuivata, pikemminkin päinvastoin. Alkoholin vaikutuksen ehkä "tuntee" siitä, että seerumi on ohutta geeliä, joka kuivuu nopeasti (ts vähän kuin käsigeeli), mutta ei siis todellakaan ole sellaista kuin monet alkoholipitoiset kasvovedet tmv, joita en voi käyttää yhtään. Muista ainesosista en osaa sanoa juuta eikä jaata, mutta pääasia, että toimii.  :D

Water(Aqua), Glycerin, SD Alcohol 39-C (Alcohol denat.), Panthenol, Chitosan, Biotin, Lysine Hydrochloride, Threonine, Arginine, Serine, Histidine, Glycine, Tryptophan, Folic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Polymethacrylate, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Soluble Collagen, Sodium Chloride, Sodium Chondroitin Sulfate, Glucose, Potassium Chloride, Magnesium Sulfate, Calsium Chloride, Calsium Pantothenate, Imidazolidinyi Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NekoNeko - 16.01.08 - klo:22:57
Mua hieman mietityttää ostamani Gatineaun sekaihon putsari. Siellä on incissä heti veden jälkeen Mineral oil ja pelottaa että se tukkii ihon. Reilu viikon käytön jälkeen ei näy mitään muutosta, pesun jälkeen iho tuntuu hieman tahmealta mutta se tasoittuu kasvoveden ja kosteusvoiteen jälkeen hyvin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Ninna - 17.01.08 - klo:09:38
^ musta tuntuu, että juuri tuo sama Gatineaun putsari aiheutti mulle pikkunäppyjä sellaisiin paikkoihin kasvoille minne ei ole ikinä ennen tullut mitään.. nyt sitten ongelmana miten päästä näistä eroon.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NarnianQueen - 17.01.08 - klo:11:37
Hämmästyin, että alkoholi on noinkin ylhäällä, koska ei tämä minun ihoani kuivata, pikemminkin päinvastoin. Alkoholin vaikutuksen ehkä "tuntee" siitä, että seerumi on ohutta geeliä, joka kuivuu nopeasti (ts vähän kuin käsigeeli), mutta ei siis todellakaan ole sellaista kuin monet alkoholipitoiset kasvovedet tmv, joita en voi käyttää yhtään. Muista ainesosista en osaa sanoa juuta eikä jaata, mutta pääasia, että toimii.  :D

Mitlu, tuossahan näyttää olevan useita erilaisia aminohappoja heti alussa, joten ne ehkä vaikuttavat ihon uusiutumisprosessiin. Alkoholi on tuossa varmaan "liuottimena" tai pohjana, joka parhaiten säilyttää tehoaineiden toimivuuden. (?) Ehkei sitä olekaan tarkoitettu käytettäväksi ainoana kosteuttajana, vaan nimenomaan toisen tuotteen kanssa. Kuulostaa kyllä toimivalta ja mielenkiintoiselta  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luna - 17.01.08 - klo:11:55
Estee Lauderin Advanced Night Repair seerumi on kyllä kulttimaineensa arvoinen. Olen käyttänyt tätä nyt kolmisen kuukautta yövoiteen alla ja iho on tosi kuulas ja heleä. Edes pakkasilla ei tullut minkäänlaista pintakuivuutta vaikka ulkoilen koiran kanssa tunnin tai kauemminkin päivittäin.

Mulla kiinnostaisi itsekin koittaa tuotetta, hinta on vaan tosi suolainen. Onko seerumia siis tarkoitus käyttää koko kasvoille joka ilta yövoiteen alla, ja onko yövoiteen valinnalla kuinka suuri merkitys lopputulokseen?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mitlu - 17.01.08 - klo:23:28
Mitlu, tuossahan näyttää olevan useita erilaisia aminohappoja heti alussa, joten ne ehkä vaikuttavat ihon uusiutumisprosessiin. Alkoholi on tuossa varmaan "liuottimena" tai pohjana, joka parhaiten säilyttää tehoaineiden toimivuuden. (?) Ehkei sitä olekaan tarkoitettu käytettäväksi ainoana kosteuttajana, vaan nimenomaan toisen tuotteen kanssa. Kuulostaa kyllä toimivalta ja mielenkiintoiselta  :)

Joo, itsekin vasta tota INCIä naputellessani hoksasin, että siellähän tosiaan on foolihappoa, kollageenia ja vaikka mitä. Eli ei toi lista vaikuttanut yhtään pahalta (jos ei noita säilöntäaineita lopusta oteta huomioon), vaan pikemminkin kuten sanoit, aika mielenkiintoiselta. Oli aika eri tyyppisiä aineita kuin monissa muissa seerumeissa, ja tosiaan tämä ei ole yksinään käytettävä vaan tarkoitus on yhdistää se kosteusvoiteeseen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ZombieQueen - 01.02.08 - klo:11:10
Estee Lauderin Advanced Night Repair seerumi on kyllä kulttimaineensa arvoinen. Olen käyttänyt tätä nyt kolmisen kuukautta yövoiteen alla ja iho on tosi kuulas ja heleä. Edes pakkasilla ei tullut minkäänlaista pintakuivuutta vaikka ulkoilen koiran kanssa tunnin tai kauemminkin päivittäin.

Mulla kiinnostaisi itsekin koittaa tuotetta, hinta on vaan tosi suolainen. Onko seerumia siis tarkoitus käyttää koko kasvoille joka ilta yövoiteen alla, ja onko yövoiteen valinnalla kuinka suuri merkitys lopputulokseen?

On tarkoitus käyttää joka ilta yövoiteen alla. Mä olen käytellyt eri yövoiteita tänä aikana (yritän käyttää kasaa näytteitä ja matkakokoja pois) enkä ole huomannut että voiteella olisi juuri merkitystä. Olen käyttänyt ihan kosteusvoiteita, ei siis mitään anti-age tyylisiä, ettei tule mitään esim. liian hoitavaa yhteisvaikutusta (varmaan aika epätodennäköistä mutta kuitenkin).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mitlu - 02.02.08 - klo:22:48
Onkos toi Lauder minkä hintainen maissa? Taitaa olla edullisempaa ostaa esim Hki-Vantaalta, jos noilla tota on, mutta hintaluokka noin suurin piirtein kiinnostais.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ZombieQueen - 02.02.08 - klo:22:57
Nyt tulee aika hihasta tää veikkaus kun en yhtään muista mutta olisko joku 60€?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mitlu - 02.02.08 - klo:23:18
^^Kiitos, no ei kuitenkaan mitään 100e luokkaa, kentältä tmv sen vois sitten ehkä saada lähemmäksi 50 euroa, jos hyvin kävis. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tiiti - 03.02.08 - klo:08:44
Tässä viikkarin hinnat:

Advanced Night Repair Face
-Suojaava ja korjaava tehotippa    50 Ml    66.05

Advanced Night Repair Concentrate Face    30 Ml    69.30
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mindy - 03.02.08 - klo:08:55
Ihon pesu Agualan Lllä on auttanu mua paljon vaikka olenkin sekaihoinen. Se pitää ihon tasasen kosteana.

Tupakoinnin lopettaminen oli BUEno, se näky ihan muillekkin asti, että oli heleämpi ja tummat silmänaluset kaonneet tms.
ja varmaan tykkäs syyäkki paremmin kun makuaistiki palasi ja siten vaikutti ihoon,
 mutta nyt sortunut takaisin, et :P

Hankin kissoja. Kuulostaa hullulta mut ihan oikeasti multa purkaantuu tosi paljon stressiä kun niiden kanssa touhuu  ja stressi vaikuttaa mun ihoon merkittävästi.
Kauneushan tulee sisältäpäin, päästä ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ZombieQueen - 03.02.08 - klo:12:36
^^Toi tuote mistä minä kirjoitin oli nimenomaan tavallinen Advanced Night Repair, ei se Concentrate-versio, joka on tehokkaampi ja ehkä parempi vähän vanhemmalle iholle. Molemmat on siis tehotippoja, tämä Advanced Night Repair on se alkuperäinen versio. Ja tuosta on 30 ja 50 ml koot, hinta-arvioni oli 30 ml koon arvio. On kyllä todella riittoisaa, älyttömän pieni määrä riittää.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tiiti - 03.02.08 - klo:16:34
^ Mulla on tuota Advanced Night repairia kanssa 15ml:n pullo ja on kyllä tosiaan riittoisaa. Mä en ole kyllä käyttänyt sitä kun vasta 2 kertaa, joten paha sanoa sen vaikutuksesta vielä mitään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: kiwi - 04.02.08 - klo:22:24
Ainakin nämä ovat vaikuttaneet ihoni kuntoon merkittävästi. Mulla on ollut myös akne joskus yläaste aikoina, ja osa näistä vaikutti silloinkin.

Eucerinin pesuneste (akne aikana)
Manteliöljy
Humektan
Agualan L (käytin aknen aikana, mutta en nykyään kasvoihin)
TBS:n merilevä kosteusvoide
TBS:n merilevä kasvovesi
TBS:n kaakaovoi -huulirasva
Lactoline kasvovesi
Lush baby face
Mineraalimeikit
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: latte - 05.02.08 - klo:18:07
Mun iho on parantunu tosi paljon, kun aloin käyttämään puhdistukseen Lumenen cleansing matt touch geeliä. Ensimmäinen puhdistusaine, jota ostin toisenkin pullollisen, koska se oikeesti tuntuu toimivan. Normaalisti geelit kuivattaa mun naaman, mutta tuo on kyllä ollu just sopiva. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Valentine - 07.02.08 - klo:13:02
Minulla varmaan eniten on alkanut vaikuttaa kun aloin käyttämään Favoran ihonhoito sarjaa, se on alkoholiton ja väriäineeton, eikä hajusteitakaan ole ainakaan paljon. Iho ei ole niin kuiva ja siitä huolehtiminenkin on ihan kivaa, kun ei tunnu koko ajna siltä että iho lähtee irti  ;D.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tajuton - 09.02.08 - klo:10:48
Teininä sitä kokeili vähän vaikka mitä aineita (aina superevil Clearasileja myöten) rasvoittuvan ja finniytyvän ihon hoitoon, mutta tietenkin mitä ärtsymmät aineet oli käytössä, sitä huonompaa tulosta syntyi. Eräänä kesänä sitten Herbinan rasvoittuvan ihon pesuaine ja kasvovesi yhdistettynä ihan vaan Nivean Soft-voiteeseen rauhoitti ihon melkolailla pystyvästi (täysin se "aikuistui" vasta 19 vuotta täytettyäni, maagisesti melkein saman tien).
Tuo Nivean Soft se on yhä kempparikaapin vakioasukas - varmaan niin kauan kuin sitä valmistetaan. Vaikka tulee sitä käytettyä muitakin rasvoja, niin ei vaan ole tuon voittanutta (suurena plussana tietenkin myös hinta  ;)).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kirppu - 11.02.08 - klo:20:59
Eucerinin geelimäinen kosteusvoide on ihan täydellistä sekaiholleni, imeytyy hetkessä ja ihoa ei ole kertaakaan kiristänyt sen jälkeen kun muutama kuukausi sitten käytön aloitin, tosi freshiä tavaraa.

Karmeinta mitä olen naamalleni tehnyt oli Humektan, niitä patteja ja suoranaisia paiseita paranneltiin kuukausitolkulla, niiden arpia sitten vieläkin kauempaan :(
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: d&c - 11.02.08 - klo:21:05
Eucerinin geelimäinen kosteusvoide on ihan täydellistä sekaiholleni, imeytyy hetkessä ja ihoa ei ole kertaakaan kiristänyt sen jälkeen kun muutama kuukausi sitten käytön aloitin, tosi freshiä tavaraa.

Hmm, ehkä pitäisi kokeilla. Onkohan riittävän kosteuttava talvella?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kirppu - 11.02.08 - klo:21:12
Hmm, ehkä pitäisi kokeilla. Onkohan riittävän kosteuttava talvella?

Noh, en voi vannoa kun tämä "talvi" on tätä +5 astetta joka päivä [  :P ], ei ole kunnon pakkasilla vielä päässyt testaamaan, mutta tökötin nimi on siis Hydro-Balance Refreshing Hydrating Cream (normaalille/combo-iholle).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: aini - 11.02.08 - klo:21:17
Erisanin ihonhoitotuotteet näyttävät tehonneet näin lyhyellä ajalla. Ennen käytin sekaihon tuotteita, jotka näin talvella ainakin kuivattavat liikaa (Dermalogica sekä Biotherm). Käytössä Erisanilta on puhdisgeeli sekä alkoholiton kasvovesi. Itselläni on/oli rasvoittuva sekaiho, mutta nyt se näyttää tasaisen väriseltä ja kuulaalta sekä vain vähän näppyjä ja mustapäitä. Se tykkää kyllä edelleen rasvoittua.. Hyvänä kasvovoiteena olen pitänyt Biothermin Multi recharge norm./sekaihon voidetta. Kosteuttaa ja lisäksi suojakerroin 15.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: porsas - 12.02.08 - klo:16:39
Ehdottomasti Nivean Hydrating Cleansing Milk puhdistusaineena. Mun iho on kai sekaiho tai rasvoittuva, ehkä jotain niiden välimaastosta. Tuo on ainut aine joka pitää finnit minimissä ja kosteuttaa just sopivasti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NekoNeko - 16.02.08 - klo:00:33
Mua hieman mietityttää ostamani Gatineaun sekaihon putsari. Siellä on incissä heti veden jälkeen Mineral oil ja pelottaa että se tukkii ihon. Reilu viikon käytön jälkeen ei näy mitään muutosta, pesun jälkeen iho tuntuu hieman tahmealta mutta se tasoittuu kasvoveden ja kosteusvoiteen jälkeen hyvin.

Quottaan itseni kuukautta myöhemmin ja tulen kertomaan kokemuksia Gatineaun sekaihon putsarista+kasvovedestä ja purifying clarifying emulsiosta yövoiteena. Iho on siis tykännyt näistä ihan mielettömästi, huolimatta isosta pahasta mineraaliöljystä. Sekaihon rasvaisuus, jopa öljyisyys, on tasoittunut huimasti. Iho ei kiillä päivän mittaan yhtä paljon kuin ennen, ja ennen kaikkea näppylät ovat vähentyneet huimasti. Iho on kaiken kaikkiaan tasavärinen, ei punoita aamuisin eikä ärry niin helposti.
Olen käyttänyt päivävoiteena Clarinsin Moisture quenching hydra-care creamia joka on aivan ihanaa tavaraa, harmi että sarja on uusiutumassa. Saatan joutua hastraamaan voidetta purkin kaappiin, se on muistaakseni silikoniton, imeytyy todella hyvin, jättää mattaisen pinnan mutta kosteuttaa kuin unelma. Olen pikkuhiljaa valmis päättelemään että silikoni ei taida sopia iholleni. Gatineaun voidekin on muistaakseni silikoniton, ja juuri sopivaa yökäyttöön. Se imeytyy täydellisesti ja jättää ihan matan pinnan iholle, ja tuntuu kirkastavan ja puhdistavan ihoa kuivattamatta sitä lainkaan. Päivällä ihoni tarvitsee hieman enemmän kosteutta meikin alle.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: jensQ - 18.02.08 - klo:14:20
Vanha viesti ei pitänyt enää paikkaansa, joten täytyy tulla päivittämään.

Erisan ja Aqualan ovat vaihtuneen Lactolinen pesunesteeseen ja Humektaniin. Näillä tuotteilla olen tämän talven pärjännyt oikein mainiosti, samanlaisia naamakatastrofeja ei ole tullut ollenkaan verrattuna edellisen vuoden syksyyn ja talveen. Suurin ongelma, josta olen pääsemässä eroon ja joka on vaikuttanut äärimmäisen negatiivisesti naamatauluuni ja itsetuntoon, on kaikenmaailman räplääminen ja repiminen. Olen hyvin harvoin täysin tyytyväinen peilistä näkyvään kuvaan ja siitä johtuen alan etsimään naamasta kuivuneita kohtia, joita sitten revin ja pieniä näppyjä, jotka lopulta ovat vertavuotavia, punaisia, vereslihalla jne. Siinä sitten yrität parannella omia aikaansaannoksia useamman viikon.

Kiitos kuitenkin kuuluu ko. tuotteille, jotka ovat vähentäneet tarvetta rasittaa ihoa. Iho on puhtaampi ja tasavärinen, vaikka pieniä epäpuhtauksia löytyykin. Haluan kovasti palata siihen aikaan, kun naama oli täydellisyyttä hipova, alan nimittäin kohta väsymään tämän tuskastuttavaan ruljanssiin. Täytyy silti olla tyytyväinen, koska suunta on vain parempaan päin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Norppa - 18.02.08 - klo:14:40
Silikonisten päivä- ja yövoiteiden (mm. Avon) pois jättäminen sai ihon tasoittumaan hetkessä. On tullut paria kokeiltua sen jälkeen, ja aina palaa hetkessä otsana ja ohimoille sellaista ihan pientä näppyä mikä tuntuu kun kädellä hivelee ihoa. Enpä tiennyt olevani mitenkään erityisen herkkä ihoinen.

Lisäksi siirtyminen mineraalimeikkeihin tuntui rauhoittavan T-alueen rasvoittumista. Toisaalta voi olla että meikki vaan pysyy paremmin normaaleihin nestemäisiin meikkivoiteisiin verrattuna, joka tuo tunteen puhtaammasta ihosta, varsinkaan kun päivän mittaan ei tarvitse lisäillä puuteria mikä kerrostuisi iholle.

Kuivuutta vastaan ei nyt ole tosiaan oikein päässyt tosissaan taistelemaan kun ei ole kovin kylmää ollut, mutta öljyt yhdessä Humektanin kanssa ovat olleet pelastus kuivimmille alueille ja auttoivat mineraalimeikkeihin siirtymisen yhteydessä esiintyneeseen kuivamiseen. Nyt on kokeilussa Aqualan, josko se ajaisi saman asian kuin Humektan + öljy.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Seela - 18.02.08 - klo:17:07
Mua hieman mietityttää ostamani Gatineaun sekaihon putsari. Siellä on incissä heti veden jälkeen Mineral oil ja pelottaa että se tukkii ihon. Reilu viikon käytön jälkeen ei näy mitään muutosta, pesun jälkeen iho tuntuu hieman tahmealta mutta se tasoittuu kasvoveden ja kosteusvoiteen jälkeen hyvin.

Quottaan itseni kuukautta myöhemmin ja tulen kertomaan kokemuksia Gatineaun sekaihon putsarista+kasvovedestä ja purifying clarifying emulsiosta yövoiteena. Iho on siis tykännyt näistä ihan mielettömästi, huolimatta isosta pahasta mineraaliöljystä. Sekaihon rasvaisuus, jopa öljyisyys, on tasoittunut huimasti. Iho ei kiillä päivän mittaan yhtä paljon kuin ennen, ja ennen kaikkea näppylät ovat vähentyneet huimasti. Iho on kaiken kaikkiaan tasavärinen, ei punoita aamuisin eikä ärry niin helposti.
Olen käyttänyt päivävoiteena Clarinsin Moisture quenching hydra-care creamia joka on aivan ihanaa tavaraa, harmi että sarja on uusiutumassa. Saatan joutua hastraamaan voidetta purkin kaappiin, se on muistaakseni silikoniton, imeytyy todella hyvin, jättää mattaisen pinnan mutta kosteuttaa kuin unelma. Olen pikkuhiljaa valmis päättelemään että silikoni ei taida sopia iholleni. Gatineaun voidekin on muistaakseni silikoniton, ja juuri sopivaa yökäyttöön. Se imeytyy täydellisesti ja jättää ihan matan pinnan iholle, ja tuntuu kirkastavan ja puhdistavan ihoa kuivattamatta sitä lainkaan. Päivällä ihoni tarvitsee hieman enemmän kosteutta meikin alle.

Mulla on ollut molempia voiteita eikä kumpikaan ollut mielestäni silikoniton joten jos ne sopivat sinulle niin kyllä ihosi sitten silikonia kestää  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nauru - 19.02.08 - klo:19:50
Mun ihoon on eniten auttanut puhdistus iltaisin oliiviöljyllä ja pesu Orgon-suolalla aamuin illoin.Kosteusvoiteita(paitsi silmänympärysvoidetta) en enää käytä,korkeintaan laitan Favoran kasvovesisuihketta jos iho on ihan koppura.Epäpuhtaudet on vähentyny huomattavasti ja iho on silkkinen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NekoNeko - 20.02.08 - klo:01:57
Jos noissa on silikonia niin olen kyllä lukenut incit ihan päin mäntyä. Juuri yhtenä päivänä tavasin Clarinsin inciä jälleen enkä bongannut silareita...huomenna siis luen sen jälleen. Gatineaun pakkausta mulla ei ole jäljellä joten en voi tarkistaa, mutta en kyllä muista silikoneja sieltä.
Kumpikin voide jättää ihon niin voiteettoman tuntuiseksi etten voi uskoa että niissä olisi ainakaan suuria määriä silikonia.

Kyse ei ole siitä etteikö iho silikonia kestäisi, tuntuu vaan siltä että määrän pienentäminen vaikuttaa melkein heti positiivisesti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jouana - 24.07.08 - klo:11:09
(Liian) pitkään ihon kanssa painineena olen löytänyt suuren onnen muutamasta tuotteesta. Kerrankin tuntuu siltä tuotteessa on ihan kaikki kohdallaan!

Dermosilin Suihkugeeli E ja Ihonhoitovoide E.
Siinä on kombinaatio josta en luovu! Käytän tuoksullisia versioita, koska tuo tuoksu miellyttää todella paljon. Iho jää aivan ihanan pehmeäksi ja täydellisen kosteutetuksi. Voide levittyy ja imeytyy helposti, on riittoisaa ja kevyttä, mutta silti erittäin tehokasta. Sääret, jotka yleensä eivät välitä mistään voiteista ovat nekin oikein hyvässä kunnossa nyt!

Kasvojen iholla toimii parhaiten kaikista kokeilemistani (ja niitä riittää!) Lactolinen pesuneste (hajustamaton) ja kasvovesi. Iho on rauhallisempi kuin aikoihin. Tuntuu että tällä konstilla saan parhaiten liat pois ilman ihon kuivumista.

Muutaman päivän kokeilun jälkeen olen vakuuttunut kookosöljyn toimivuudesta kainaloissa. Iho on pehmentynyt ihanasti, ei kutise eikä ole yhtään ärtynyt. Ja mikä ihmeellisintä en haista yhtään hikeä edes. Ja kaikki kiitos vaihteeksi juurikasvulle!! :D

HG!!!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kiivi - 13.08.08 - klo:19:58
Paula's Choice -ihonhoitosarja ja mineraalimeikit.

Kolme viikkoa olen noita käyttänyt ja siinä ajassa ihon kunto on parantunut aivan valtavasti! Rasvoittuva akneiho on muisto vain, aivan kuin olisin juuri syönyt Roaccutan-kuurin. Toivon vain, että muutos on pysyvä eikä iho ala jossain vaiheessa kapinoimaan vastaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ainokainen - 14.08.08 - klo:13:28
Minuakin kiinnostaisi nuo Paula's choice -tuotteet. Mitä tuotteita olet käyttänyt?
Minullakin rasvainen iho ja hormonifinnejä pukkaa silloin tällöin.  :(
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Neriana - 14.08.08 - klo:13:37
Tiesin heti kun ostin Lumenen Natural Coden 24H Moituraising Cream -kasvovoiteen että nyt tein hyvän löydön!
Olen käytellyt n. pari viikkoa ja iho ei ole ikinä ollut näin sileä ja finnitön! Silti mistään ei kiristä yms. Yleensä aina kerran kuussa minulla on ns. finniviikko, jolloin näppyjä pukkaa vaikka mitä tekisi. Tässä kuussa sitä ei tullut! Kiitos tuon kasvovoiteen  :-* Ajattelin kokeilla saman sarjan muitakin tuotteita.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kiivi - 14.08.08 - klo:17:11
Minuakin kiinnostaisi nuo Paula's choice -tuotteet. Mitä tuotteita olet käyttänyt?
Minullakin rasvainen iho ja hormonifinnejä pukkaa silloin tällöin.  :(

Minulla on käytössä rasvoittuvan ja pintakuivan ihon (oily & flaky surface) tuotteista puhdistusaine, kasvovesi ja kosteusvoide. Yöksi 2% BHA -geeli ja päiväksi 1% -geeli.

Sekin on niin ihmisestä kiinni kuinka nuo toimii. Melkein kaikilla nuo tuottaa ainakin jonkinlaista tulosta, minulla toimii täydellisesti.  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Herya - 14.08.08 - klo:17:26
Kasviöljyt ehdottomasti. Niitä ilman ei pysty enään olemaan. Käytän putsariin sekoitettuna tai ilman putsaria ja iltaisin kasvovoiteen sekaan. Tekee kyllä niin hyvää mun herkälle couperosaatooppissekasikiö-iholleni. Lisäksi välttelen silikonisten tuotteitten käyttöä kasvoilla, mikä on myös saanut ihmeitä aikaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Firestarter - 16.08.08 - klo:14:54
Mineraaliöljyttömät ja silikonittomat tuotteet niin ihonhoidossa kuin meikkauksessakin, eli mineraalimeikit, Erisan geeliputsari &kasvovoide.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: olivia - 21.08.08 - klo:16:02
Lactoline hajustamaton pesuneste, jolla pesen naaman ja Humektan kosteutukseen on pitäny ihon nyt kesällä ainakin kunnossa.
Ennen käytin Erisanin puhdistusgeeliä ja kun vaihdoin Lactolineen niin ihon väri tasaantui huomattavasti ja tolla kun ei tarvi hinkata naamaa niin paljon meikkien poistossa niin iho ei ärsyynny.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Seitti_ - 20.12.08 - klo:19:15
Monet varmasti kammoksuvat näitä tuotteita vahvuutensa vuoksi, mutta minulla ne ovat toimineet ainakin nämä pari ensimmäistä kuukautta aivan kuin unelma. Nimittäin Cliniquen 3-step hoitotuotteet. Liquid facial soap mild, Clarifying lotion 2 ja dramatically different moisturising gel.

Ihoni on pintakuiva sekaiho. epäpuhtaudet ovat hävinneet 90% ja iho on paaaljon terveemmän näköinen muutenkin. Olen aivan yltä päältä rakastunut näihin <3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NarnianQueen - 20.12.08 - klo:20:31
^No kaksi noista mainitsemistasi onkin laadukkaita, Liquid soap on todella hellävarainen, ja DDMG monipuolinen ihon kosteuttaja/hoitaja, joka sisältää mm. paljon antioksidantteja.
Ainoa arveluttava on tuo Clarifying >Toner 2, joka on aika tujua tavaraa. Mutta jos ihosi ei osoita kuivumisen merkkejä, mikäs siinä  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bast - 20.12.08 - klo:22:27
Body shopin sinimaissinaamio. Näppylät lähtee ja huokoset kutistuu, pitää vaan kosteuttaa hyvin tuon jälkeen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nukkumatti - 15.03.09 - klo:13:34
Aivan selvästi mun ihoni kuntoon on vaikuttaneet Yves Rocherin kamomilla-sarjan kasvovesi sekä puhdistusgeeli. Näitä käyttäessäni iho oli kuulas, finnitön ja kaikinpuolin hyvässä kunnossa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: slala - 17.03.09 - klo:20:56
Muutama ihon kuntoon selvästi positiivisesti vaikuttanut juttu ainakin tulee mieleen.

- mineraaliöljyjen käytön vähentäminen entisestään - kasvojen kohdalla tää on melko ehdotonta (poislukien Avenen sy-voide), mutta koskee myös hiustuotteita, vartalovoiteita ym., koska päätyvät tavalla tai toisella helposti kasvoihin kuitenkin

- Erisan 24h ravitseva kosteusvoide aamuin illoin (ei ärsytä ihoa, kosteuttaa riittävästi, ei tuki ihoa)

- punoittaville, ärtyneille silmänympäryksille Avenen rauhoittava sy-voide, ihon ollessa hyvä käy muutkin

- Avenen herkän ihon puhdistusaineet (eivät ärsytä eivätkä juuri kuivatakaan)

- lisäks tää on erilaisten tuotteiden käytön kannalta olennainen asia: uusien juttujen kokeileminen harvoin ja harkiten (koskee sekä meikkejä että ihonhoitoa), ihonhoitorutiinien säilyttäminen
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jouana - 25.03.09 - klo:22:49
Mun isoin murheenkryynini on kasvojen iho ja sen kuntoon vaikuttaa uskomattoman paljon (en enää ikinä halua olla ilman) piihappogeeli! Sisäisesti nauttituna. Lisäksi vahva monivitamiini ja kalaöljy ovat must, mutta ilman piihappogeeliä en näytä pärjäävän. Lisäksi tietysti riittävä veden juonti vaikuttaa aika nopeasti. Varsinkin talvella se vaan tuppaa herkästi jäämään... Eli tuo vaikuttaa todella järeästi ja kaikkein eniten ihooni mitä suuhuni pistän.

Kasvovoiteista ym olen saanut huomata että silikonit ja mineraaliöljyt eivät ole mun vihollisiani oikeastaan ollenkaan. Enemmän ongelmaa tulee esim jojoba-öljystä. Luottovoiteita on tällä hetkellä usampikin mikä on hyvä - ja mulla suorastaan  harvinainen - asia:

Rainbow Hoitovoide - voi käyttää pelkästään, mutta myös loistava pohja kaikille sekoituksille
Aco Canoderm - erittäin hyvä kosteuttaja kuivalle iholle
Dermosil Primo retinol yövoide - aamulla iho on ihanan pehmeä ja väri tasainen
Öljyt - vadelmansiemen, kukuipähkinä, argani ja tietenkin loistava karitevoi. Käyttö vaihtelee sekoituksissa eikä ole päivittäistä. Kesää kohden käyttö vähenee varmaan entisestään.

Brevoxyl on näppylöille ok, joskaan ei HG.

Putsareina öljyistä toimivat hyvin kookos ja manteli.
Lactoline pesuneste on ehdoton luottoputsari.
Orgon suola toimii pelkkänä putsarina aamuisin eikä sen jälkeen tarvitse kasvovettä.

Huomasin edellisen kirjoitukseni tammi-helmikuun vaihteesta ja nyt on kasvojen iho  kyllä todella eri tasolla! Kiitos kuuluu kaiketi ensimmäisenä vitskuille ja piihappogeelille ja sen jälkeen em hoitotuotteille :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Neriana - 26.03.09 - klo:07:34
Minulla on taas vähän aikaa ollut iho tosi kuljassa kunnossa ja ajattelin ottaa taas käyttöön kasvovede. Ostin herbinan vaaleanpunaisen kasvoveden herkälle/normaalille iholle. Päädyin siihen kun se oli edullisin ja muutenkin käytössä herbinalta kasvojen tuotteita.

Illalla putsailin pesun jälkeen kasvovedellä ja seuraavana aamuna ero oli jo huomattava. Iho oli rauhoittunut ja paljon ''hehkeämpi.'' Nyt parin päivän jälkeen ei ole enää finnejä ollenkaan. Kasvovesi auttaa minulla erityisesti rauhoittamaan kasvojen ihoa, finnien punoitus tasoittuu, ihohuokoset supistuu yms.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: minnaliini - 26.03.09 - klo:10:34
Mun kasvojen ihon kuntoa paransi huomattavasti mineraaliöljyttömät ja silikonittomat ihonhoitotuotteet. En vaihtais pois mistään hinnasta!

Käytössä on lähinnä Erisania ja lisäks jotain luonnonkosmetiikkaa. Uusin löytö on Rainbown vauvan hoitovoide, joka tuntuu ainakin muutaman  päivän tuttavuuden jälkeen täydelliseltä! (paremmalta kuin mikään kallis hauschka ja se hinta: 100 ml: 2.20e!) ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cecilia - 05.04.09 - klo:23:14
ACO:n Canoderm-lääkevoide. Käsivarsistani löytyy punaisia, finnimäisiä näppylöitä (Keratosis Pilaris Googleen vaan), joista olen kärsinyt vuosia. Ennen kosteutin ihoani joka päivä tavallisilla apteekkirasvoilla, kunnes luin netistä, että karbamidia eli ureaa sisältävät voiteet voivat auttaa näppyihin. Ostin sitten paria oikein reilusti ureaa sisältänyttä voidetta, jotka jäivät tahmaisiksi ihon pinnalle ja haisivat melko pistäville (hehe, ylläri). Sitten ostin Canodermia, ja on varmaan jo neljäs iso puteli menossa. Viime aikoina olen vähän lipsunut tuotteen käytöstä, kun pitkät hihat ovat kuitenkin peittäneet näppyläkädet, mutta jos tuotetta jaksaa laittaa ihoon joka ilta ennen nukkumaanmenoa, näpyt vaalenevat huomattavasti. Huono puoli on hinta (iso, 500 g pullo maksaa melkein 30 e) ja huono riittoisuus. Olen joskus ostanut alle kympin maksaneen pikkutuubin, joka loppui reilussa viikossa. Tuote myös imeytyy hitaasti, joten vaatteiden alle sitä en laita melkein koskaan. Mutta jos joku lukee tämän ja kärsii samasta vaivasta, suosittelen tätä voidetta!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: princess - 06.04.09 - klo:10:41
-Baborin Calming sensitive night- voide. Rauhoittaa ja kosteuttaa reippaasti kuivaa ja hieman couperoottista ihoani :l
-Lorkun Hydra-confort- kasvovesi. Ihanan hellävarainen.
-Inci-lukutaito; osaan lukea incejä jonkun verran, auttaa paljon tuotteiden valinnassa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tanya - 06.04.09 - klo:10:59
Pirkka lastenvoiteen, Lactoline kasvopesun ja Erisanin kasvoveden käyttöönotto paransivat huomattavasti mun ihon kuntoa. Toi pakkasten loppuminenkin on kyllä tehnyt hyvää kasvojen iholle. Joku päivävoide pitäisi vielä löytää joka tasottaisi ihon väriä, kun toi Aqualan Plus ei kyllä mitään huippua ole...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Debs - 12.04.09 - klo:23:29
Mulla on ollu parin vuoden taisto ihohuokosteni  kanssa, mineraalimeikkeihin ja mahdollisimman mietoihin ja puhtaisiin/luonnonmukasiin hoitotuotteisiin siirtyminen on ollu parasta. Aluksi käytin vain Hauschkaa, mutta oli joskus kirvelyä tms- oli mitä kullonki.  Nyt pakkasten väistyminen tekee tietenkin iholle hyvää, mutta oon myös käytelly Dermosilin uutta luonnonmukasta puhdistusvaahtoa, luonnonmukasilla puhdistusemulsioilla oon aamusin pessy kasvot. Hauschkan kaikki kasvovoiteet on toiminu. =) Nyt on iho paaaljon  parempi...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nienna - 03.05.09 - klo:01:18
Humektan on se the voide, jonka korkkaamisen jälkeen iho näyttää jo parin päivän  jälkeen hehkeämmältä. Talvisin pidän tuosta taukoa, ja ai että iho kiittää taas keväisin.

Lumenen turvenaamio on myös suosikki, kirkastaa ja vaikutus kestää pidempään kuin muutaman tunnin.
Erisanin pesugeeli kuuluu tähän listaan kans, se on halpa ja mun iho tykkää siitä, tai ei ainakaan ärsytä yhtään enempää.

Neljäs ja vika on varmaankin askorbiinihappo eli tuttavallisemmin c-vitamiini. Ilmejuonteet vähenivät selvästi. Käyttö on vaan sen verran "vaivalloista" , etten ole saanut tapaa tästä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lingon - 08.05.09 - klo:12:14
Mulla toimii parhaiten Aqualan L kasvovoiteena ja pesuun Acon normaalin ihon puhdistusvaahto. Ravinnon puolelta runsas veden juonti auttaa huomattavasti ja viime aikoina olen taas muistanut hyvien rasvojen tärkeyden. Muutama ruokalusikallinen öljyä päivässä, esim. rypsiöljyä puuron sekaan aamulla ja päivällä oliiviöljyä salaattiin, ja eron huomaa ihon kunnossa jo parin päivän jälkeen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ellen - 15.05.09 - klo:13:41
Mun ihoon vaikutti ihan ensimmäisenä ja havaittavasti Dr. Hauschkan kasvoöljy. Jätin pois mineraaliöljyt ja silikonit, ja tuon poiston vaikutukset ovat ihan selvät, sillä iho ei ole enää niin huonossa kunnossa kuin se joskus oli. Yksinkertaiset ihonhoitorutiinit ovat myös mielestäni vaikuttaneet positiivisesti ihon kuntoon.Yksittäisistä tuotteista voisin nostaa esiin luumunsiemenöljyn, MUAC:n kemialliset kuorinnat ja C-vitamiinin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lalla - 16.05.09 - klo:20:13
Renin Glycolactic Skin Renewal Peel Mask on kyllä todella hyvää tavaraa varsinkin talvella kun alkaa ihoa karheentua. Yleensä kuorinnat ei oikein saa pintaa kuntoon, mutta tällä kyllä iho pehmiää. Lisäksi pieni kokeilu/matkakokoinenkin puteli riittää tosi pitkäksi aikaa  :D Renin tuotteista tykkään kyllä muutenkin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 21.05.09 - klo:17:04
Havahduin pari päivää sitten siihen että kasvojen iho on vaihteeksi yllättävän hyvässä kunnossa. Mitään muuta syytä en keksiny paitsi Elivon Kirkas iho-kapselit. Kokeilin noita ihan piruuttani ja kyllä ne taitaa toimia. Nyt on toinen paketti kohta lopussa ja kolmas pitäisi hankkia. Hoitotuotteet on siis samat kuin aikaisemmin mutta iho selvästi puhtaampi ja finnitkin on lähes häipyneet.

Lisätäänpä että otin käyttöön aprikoosinsiemenöljyn jota sekoittelen pari tippaa (joskus reilumminkin) Humektanin sekaan. Iho tykkää  :-*
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Strix - 09.08.09 - klo:01:34
Kookosöljy- ehdottomasti, toimii!
Body shopin sinimaissinaamio - ostan tätä aina uudestaan, tuntuu todella tehokkaalta. Vetää herkemmän ihon kyllä kuivaksi, mutta sekaihoiselle toimii hyvin.
Humektan - Käytän kaikkialle, päänahkaan ja toimii hyvin latvoissa.

Yleensäkin silloin kun ymmärsi jättää mineraaliöljyt, silikonin ja ylipäätään tajunnut laittaa kosteusvoidetta aina suihkun jälkeen :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: The Siren - 09.08.09 - klo:09:53
Basiron-voideapteekista!Aika myrkkyä,mutta tappoipahan järkyt,paksut,isot finnit naamasta :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 09.08.09 - klo:11:03
~ E-pillerit. Näillä iho lähti aikanaan paranemaan päin, n. 10 vuoden aknekierteen jälkeen, ja pikkuhiljaa parani jopa melkoisen hyväksi löydettyäni myös oikeat ihonhoitotuotteet tuohon rinnalle.

~ Viinirypäleen- ja aprikoosinsiemenöljy+Humektan. Tätä yhdistelmää en enää vaihtaisi mihinkään "oikeaan" kasvovoiteeseen kun sen kerran löysin.

~ Alkoholittomat kasvovedet. Tarvitseeko tätä edes tarkentaa... ::) Erityisesti Oriflamen Rose-kasvovesi on ollut ihanaa, harmi että pullo vetelee viimeisiään ja kaapissa odottelee parikin putelia muita vesiä mitä pitää käyttää pois. Kestihän tuokin puteli sen 7-8kk...

~ Teepuuöljy. Tätä tuli käytettyä joskus "hätäkeinona" yksittäisten näppyjen nujertamiseen, nykyään samaa tarkoitusta ajaa ACOn salisyyliliuos jota on jäänyt nurkkiin lojumaan. Melkoista myrkkyä viimeksi mainittu (ja olen käyttänyt sitä joskus kasvovetenä, herranjestas...), mutta pelittää. Sillä saa myös hyvin ihoon jämähtäneen hiusvärin irti ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: utas - 12.08.09 - klo:18:09
Anturille!! Minkä merkkiset pillerit auttoi?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 12.08.09 - klo:18:26
Anturille!! Minkä merkkiset pillerit auttoi?

Aloitin puolitoista vuotta sitten niillä perus-Diane Novilla mitä akneen kaikkein helpoiten määrätään, joista siirryin 3kk jälkeen vastaavaan mutta halvempaan Cypretyliin, sillä mentiin melkein vuoden verran. Iho parani mutta vuoden jälkeen ilmeni sen verran rajuja sivuvaikutuksia, että siirryin puoli vuotta sitten Yaziin, joka on kaiketi kallein markkinoilla oleva merkki, mutta erittäin hintansa väärti minusta :) Molemmat ovat pitäneet aknen kurissa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: kraula - 16.08.09 - klo:13:19
Ihan OT, mutta ai siis Yaz on kallein?! Pitääpä siis kysyä lääkäriltä ens kerralla että saisko jotain muita. Vähän aikaa sitten alotin noiden syömisen ja en osannut ihmetellä hintaa kun ei ollut mitään vertailukohdetta.

On muuten noi e-pilsut rauhoittanut munkin ihon rasvoittumista melkein samantien! Ihanaa kun oon nyt päässyt eroon rasvaisen ja sekaihon megaputsareista. Uskaltaa jopa välillä syödä suklaata ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 16.08.09 - klo:13:27
OT jatkuu: Yaz on tietääkseni uusin pillerimerkki mitä löytyy (tai ainakin oli silloin kun mie aloitin), ja siten kallis. En osaa sanoa onko joku vielä kalliimpi, mutta Yaz on ainakin näistä "yleisimmistä" hintavin. Yazille ei myöskään ole vielä rinnakkaisvalmisteita toisin kuin useimmille muille merkeille, joten halvempaan vastaavaan vaihtoehtoon ei voi siirtyä. Sitä odotellessa jahka niitä rinnakkaisia tulisi...

Kokemuksesta voin vaan vinkata sen verran, että hyvin toimivaa pillerimerkkiä ei kannata lähteä vaihtamaan pelkän hinnan takia! Niiden mahdollisten sivuoireiden kanssa ei oikeasti ole kiva elää, tai sitten itselläni on vaan poikkeuksellisen herkkä hormonitasapaino :P Yazissa on muutenkin puolensa muihin merkkeihin verrattuna, lyhyt "tauko" (taukoahan noiden kanssa ei pidetä...), poistaa nestettä (siinä missä monet muut keräävät sitä) ja sitä rataa. Muista en tiedä, mutta kyllä mie noista mielelläni maksan "hiukan" enemmän kun sopivat sen verran mainiosti ;) Vaikka olisihan se herkkua palata Cypretyliin hinnan puolesta, Kelan korvaamana 6e/3kk siinä missä nämä repivät sen 40e/3kk... ::)

(Ettei ihan liian OT:ksi mene, niin vinkkinä että rasvainen iho muuten harvoin oikeasti paranee niillä megaputsareilla, itselläni auttoivat vasta siemenöljyt kunnolla tähän ongelmaan, pillereiden lisäksi ;))
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mai - 08.09.11 - klo:00:02
Elivo Kirkas Iho- kapselit! Aloitin syömään näitä puolisen vuotta sitten ja huomasin jo noin kolmen viikon käytön jälkeen positiivisia tuloksia. Havahduin eräs kaunis aamu pelin edessä että näyttääpä naama hyvältä, ja unenpöpperössä mietin vielä että en mä kyllä vielä ole meikkivoidetta voinut laittaa.  ::)
Kasvojen iho oli tosi tasaisen värinen, ei punoittanut eikä kiiltänyt yhtään niin pahasti mitä normaalisti eikä yhden yhtä finnin puolikastakaan näkynyt missään. Välillä muuten rasvainen ihoni päättää kuivua nenästä joskus ihan hilseileväksi, mutta tätä ei ole tapahtunut Elivo- kuurin aikana, eli kosteutus ainakin näyttäisi toimivan. :)

Nyt parin kuukauden tauon jälkeen olen taas aloittanut syömään näitä, sillä naamani on alkanut rasvoittua aika pahasti ja sitä myötä myös näppyjäkin on silloin tällöin ilmaantunut vaikka finnejä minulle ei niinkään usein tule, musta- ja valkopäitä enemmänkin, ja iho on alkanut hieman punoittaa nenän vierustoilta (onko tuo edes oikea sana??  ;D) varsinkin kasvojen pesun jälkeen. Punoitus on hyvin lievää, mutta silti riittävää ärsyttääkseen minua. Se kun tuntuu pomppaavan silmille muuten kalpeasta ihostani.

Nyt reilu viikko takana ja odotellaan taas sitä aamua kun saa herätä tuijottamaan nätimpää nassua peilistä.   ;)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kunis - 08.09.11 - klo:14:14
Minulla suurimman vaikutuksen ovat tehneet 100mg sinkkitabletteja päivässä. Koitin ensin hankkia sinkkejäni suomesta, mutta annokset olivat usein pieniä ja purkit kalliita. Nykyisin tilaan suoraan bulkeissa netistä. Olen myös aloittanut säännöllisen D-vitamiinituksen.

En ennenkään ole käyttänyt paljoa naamarasvoja tai muuta, ja silloinkin hellävaraisia tuotteita, joten niiden vaihtaminen ei varsinaisesti ole vaikuttanut. Nykyisinkin käytän hyvin satunnaisesti. Tuotetietous on enemmän tullut tässä sivussa. En ole myöskään tihentänyt pesuväliä tms. ja silti iho on parantunut merkittävästi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: maaju - 08.09.11 - klo:17:35
Elivo Kirkas Iho- kapselit! Aloitin syömään näitä puolisen vuotta sitten ja huomasin jo noin kolmen viikon käytön jälkeen positiivisia tuloksia. Havahduin eräs kaunis aamu pelin edessä että näyttääpä naama hyvältä, ja unenpöpperössä mietin vielä että en mä kyllä vielä ole meikkivoidetta voinut laittaa.  ::)
Kasvojen iho oli tosi tasaisen värinen, ei punoittanut eikä kiiltänyt yhtään niin pahasti mitä normaalisti eikä yhden yhtä finnin puolikastakaan näkynyt missään. Välillä muuten rasvainen ihoni päättää kuivua nenästä joskus ihan hilseileväksi, mutta tätä ei ole tapahtunut Elivo- kuurin aikana, eli kosteutus ainakin näyttäisi toimivan. :)

Nyt parin kuukauden tauon jälkeen olen taas aloittanut syömään näitä, sillä naamani on alkanut rasvoittua aika pahasti ja sitä myötä myös näppyjäkin on silloin tällöin ilmaantunut vaikka finnejä minulle ei niinkään usein tule, musta- ja valkopäitä enemmänkin, ja iho on alkanut hieman punoittaa nenän vierustoilta (onko tuo edes oikea sana??  ;D) varsinkin kasvojen pesun jälkeen. Punoitus on hyvin lievää, mutta silti riittävää ärsyttääkseen minua. Se kun tuntuu pomppaavan silmille muuten kalpeasta ihostani.

Nyt reilu viikko takana ja odotellaan taas sitä aamua kun saa herätä tuijottamaan nätimpää nassua peilistä.   ;)

Mulla on myös hyviä kokemuksia noista Kirkas Iho -kapseleista. Apteekissa on ilmeisesti samaa ainetta sisältävä edullisempikin tuote ja samoin näytti olevan iHerbissä, mutten uskaltanut tilata kun tabussa oli paljon yrttejä enkä halua niitä ihan kylmilteen syödä tietämättä miten vaikuttaa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 13.09.11 - klo:09:44
Ostin BM 28 tehoseerumigeelin ja täytyy nyt vähän hehkuttaa :3. Iho on nätin ja tasaisen olonen ja olen käyttänyt sitä melkein joka ilta ja aamu. Sopivan paksuista ja tekee hehkeän näköisen ihon.
Toinen on Dermosillin Retinol yövoide, joka vaikuttaa myös hyvin positiivisesti ihoon. Aamulla iho on levänneen ja hyvännäköinen.
Sitten myös Favoran kasvosuihke, joka kosteuttaa kivasti kasvoja ja laitan sitä aina illalla puhdistuksen jälkeen ja sitten BM tai Dermosil. Jos käytän liian mattaisia kuivattavia voiteita, niin tulee helposti tukkeumia ja näin ollen iho ei saa tarpeeksi kosteutta, mutta näillä nyt mennään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fishbones - 19.09.11 - klo:19:00
Mulla autto atooppista ihoa ennen kaikkea se, että jätin kaiken ylimääräisen. Aloitin meikeistä sun muista, jatkoin suihkusaippuoihin ja lopulta luovuin shampoista ja hoitoaineista. Itse en ole huomannut näkyvää eroa, ainoastaan joka suihkun jälkeinen kokovartalorasvaus on jäännyt pois, mutta mun ihoa alusta saakka hoitanut ja seurannut äiti osas sanoa että iho näyttääkin paljon paremmalta.

Tossa jokunen kuukaus sitten löysin öljyjen ihmeellisen maailman, ja jojobaöljystä on tullut mun suuri ystävä. Kosteuttaa ihoa kuin unelma. Rypsi- ja oliiviöljyä oon taas käyttänyt puhdistuksessa, eikä ne ainakaan ole pahempaan suuntaan ihoa vienyt.

Niin, ja niinkin arkipäiväinen asia kuin merisuola. Oon kerran pari ottanut merisuolakylvyn, ja ne pienet melkein täysin kutinattomat hetket on olleet taivaallisia :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Nala - 18.10.11 - klo:22:25
Pakko nyt hehkuttaa Avalon Organicsin c-vitamiini seerumia, Desert Essencen kosteusvoidetta ja Derma E:n 5% AHA voidetta. Näiden käytön aloittamisen jälkeen ihostani on tullut paljon tasaisemman värinen, iho ei rasvoitu paljon ollenkaan aiempaan verrattuna ja voisin väittää että ihohuokoseni ovat pienentyneet  :l En ole testaillut näitä erikseen, joten en tiedä josko näistä vain yksi olisi selkeästi parhain. Enkä viitsikkään testata kun näin hyvin toimivat yhdessä  <3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 22.10.11 - klo:10:34
Munkin on pakko myös hehkuttaa Lactoline pesunesteen, Erisan kasvoveden herkälle iholle, Lumenen rauhoittavan hoitoseerumin sekä Lancomen youth activator seerumin ja BM tehoseerumin puolesta :ts. Iho voi erittäin hyvin ja kiittää. Varsinkin Lactoline pesuneste ja Erisan kasvovesi rauhoittavat ihon ja siitä tulee tasainen, jolle on hyvä sitten laittaa Lancomen seerumi, joka tekee ihosta kuulaan ja nuorekkaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lalla - 24.10.11 - klo:14:04
Lactolinen pesuneste käy myös hyvin aspiirinikuorinnan tekoon. Eli ensin aspiriini murskaksi, sekaan hiukan pesunestettä ja seos naamalle. Teki paljon parempaa tulosta kuin muut kokeilemani yhdistelmät. Lactolinen pH taitaa olla 4:n luokkaa ja BHA:t kai toimivat parhaiten 3-4 pH:lla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 08.01.12 - klo:00:39
Tässä vaiheessa pakko hehkuttaa taas: ehdottomasti eniten talvisin tuskallisen paljon kuivuvaan ihoon on vaikuttanut kotitekoinen saippua. Viime talvena kylvin kosteusvoiteessa, välillä lääkevoiteissakin ihon kutinan takia monta kertaa päivässä, ja viimeisen parin kuukauden (se aika, jonka olen kotitekoisia saippuapaloja käytellyt) aikana en ole rasvannut ihoa käytännössä ollenkaan kasvoja lukuunottamatta!  0_0 Kutina on täysin poissa, punoitusta ei ole, karheutta ei minkäänlaista. Tuli joulun aikaan myös todennettua, että tämä johtuu näistä saippuoista, koska olin pari viikkoa reissussa eikä ollut omia saippuoita mukana niin johan kutisi taas. En voi uskoa, mutta jee!  :T

Tämä saippuamaakarointi osoittautui siis erinomaisen hyväksi harrastukseksi hauskuutensa lisäksi <3 Kunhan ehtisi taas laitella seuraavia kypsymään...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: BlueBerry - 08.01.12 - klo:11:23
^Mä saan talvisin kuivan ja kutisevan ihon kuriin pesemällä perusvoiteella, eli käytän sitä kuin saippuaa ja huuhtelen sitten pois. Esim. Aqualan Plus on tähän tarkoitukseen hyvä kun on sellainen vesimäinen. Vähän tulee  kalliimmaksi kuin perussaippuat, mutta jos on resepti niin noiden apteekin rasvojen hinta tippuu ihan kivasti :) 
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 10.01.12 - klo:19:24
Tuotakin tuli tehtyä viime talvena ja toimi ihan kivasti, mutta piru kun se on tylsää minusta ;) En tykkää yhtään käyttää hajusteettomia pesutuotteita, rakastan jänniä tuoksuja ja haluan tehdä suihkussakäynnistä kivaa. Tämänkin takia olen tosi iloinen tästä viimeisimmästä "löydöstäni" :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: sonjis - 17.01.12 - klo:15:47
Pakko nyt hehkuttaa Avalon Organicsin c-vitamiini seerumia, Desert Essencen kosteusvoidetta ja Derma E:n 5% AHA voidetta. Näiden käytön aloittamisen jälkeen ihostani on tullut paljon tasaisemman värinen, iho ei rasvoitu paljon ollenkaan aiempaan verrattuna ja voisin väittää että ihohuokoseni ovat pienentyneet  :l En ole testaillut näitä erikseen, joten en tiedä josko näistä vain yksi olisi selkeästi parhain. Enkä viitsikkään testata kun näin hyvin toimivat yhdessä  <3

Vaikuttaa tosi hyvältä! Minkä niminen tuo Desert Essencen kosteusvoide tarkemmin on, entä mistä olet nuo tilannut?

Entä Paula's choice 2% beta hydroxy acid gel, jonka joku mainitsi aiemmin, mistä sitä saa tilattua?

Itselläni ihon kunto oli melkeinpä täydellinen sen lyhyen hetken ajan, kun olin lopettanut e-pillerit ja käytin 100% Dermalogican tuotteita - sittemmin taas aloitin ja lopetin pillerit, tulin siihen tulokseen että Dermalogica on liian kallista ja päätin siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan ...niinpä nyt on taas iho ihan sekaisin ja etsin jälleen kerran sopivia tuotteita, joilla voisin saada ihoni jotenkin siedettävään kuntoon.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Unnu - 17.01.12 - klo:16:34
Akne ja talivuoto loppuivat multa kokonaan näillä kahdella:

-Paulas Choice 2% salisylic acid kasvovesi
-Paulas Choice Clear kasvojenpuhdistusaine

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: sonjis - 17.01.12 - klo:17:23
Akne ja talivuoto loppuivat multa kokonaan näillä kahdella:

-Paulas Choice 2% salisylic acid kasvovesi
-Paulas Choice Clear kasvojenpuhdistusaine

Mistä noita Paula's Choice -tuotteita saa? Voiko niitä ostaa Suomesta vai täytyykö tilata netistä, ja jos täytyy tilata netistä, niin mistä suosittelette tilaamaan?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Unnu - 17.01.12 - klo:17:54
^ En tiedä saako noita Suomesta, itse tilasin netistä osoitteesta www.paulaschoice.fi
Muistaakseni tilaus tuli aika nopeasti ja koin että noi tuotteet on riittoisia. Itselläni akne loppui kun molempia oli käytetty noin puoli pulloa, ihan joka päivä en käyttänyt kun ovat niin voimakkaita. Toki aknen paranemiseen saattoi olla muitakin syitä, tosin selässä sitä on edelleen ja naamassa ei, eli hävisi sieltä mihin noita käytin!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Sanna - 17.01.12 - klo:21:51
Unnu, onko tuo kasvovesi jompi kumpi noista clear-sarjan kasvovesistä?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NarnianQueen - 17.01.12 - klo:21:59
Unnu, onko tuo kasvovesi jompi kumpi noista clear-sarjan kasvovesistä?

Joo, on. Minullakin vakiokäytössä. Hyviä ja ei-ärsyttäviä ovat.  :)

Edit. siis enhän tietysti tiedä, kumpaa Unnu käyttää - valikoimassa on extra strength ja regular :) Itselleni on regular riittänyt, extran koostumus on jotenkin  hyytelömäinen ja tahmea.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fishbones - 18.01.12 - klo:08:53
Mulla oli ollu jo jonkin aikaa punainen, hilseilevä ja finninen naama, ja aattelin, että kokeilen kaikkia "keittiökosmetiikka" -vinkkejä jotka löydän, kun aattelin, ettei tässä enää oo mitään menetettävää. Ekana sit kokeilin vihreää teetä kasvovetenä, mut en kyllä odottanutettä se oikeasti toimisi. Vaan kas, nyt parin viikon päivittäisen käytön jälkeen punoitus on tasoittunut selvästi, finnit on tehny katoamistempun ja hilseilyäkin on enää minimaalisen vähän.

Taidan jatkaa tällä linjalla, tosin sillä muutoksella, että uuteen satsiin laitoin mukaan vähäsen hunajaa :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Unnu - 18.01.12 - klo:12:11
Lainaus
Unnu, onko tuo kasvovesi jompi kumpi noista clear-sarjan kasvovesistä?

Juu, mulla on tuo extra strengt kun halusin mahdollisimman järeät aseet :) Minusta se ei ole hyytelömäistä mutta jättää kyllä ihon hiukan kosteaksi. On niin vahvaa tavaraa että käytin sitä vain iltaisin jotta sai vaikuttaa yön,aamuisin sit jotain muuta kun ihoni on hiukan herkkää sorttia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Sanna - 18.01.12 - klo:14:10
^Ok, täytyypä siis ottaa nuo harkintaan seuraavaksi, jos ei tällä hetkellä kaapista löytyvillä aineilla ala finnit kadota.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Hipsu - 18.01.12 - klo:17:05
Mä tilasin nyt Unnun innoittamana Paula's choicen muutaman tuotteen, mm. tuon clear- sarjan kasvoveden regularina :D. Ajattelin että sillä voisin pyyhkiä noita muutamia kohtia joissa näppyjä tuppaa olemaan. Tilasin myös jonkun vartaloniholle tarkoitetun näppyvoiteen, jolla voisin koittaa pitää tuolta selästä iho-ongelmat kurissa. Tilasin myös näytteitä, mm. tuosta clear- sarjasta kasvojenpuhdistusaineesta ja moisture boost hydrating tonerista, molempia suositeltiin aknenäppyihin taipuvalle, mutta normaalille/kuivahkolle iholle.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: minna - 18.01.12 - klo:21:51
Minulla on tässä ihan ykskaks ihon kunto parantunut aika paljon...  ::) En tiedä mistä johtuu mutta olen ehkä viimeaikoina liikkunut ulkona enemmän, juonut vettä enemmän, alkanut taas syömään kalaoljykapseleita ja e-pilleritkin on vaihtuneet vähempihormoonisimpiin minipillereihin... Lisäksi käytin tuossa yhen putkin Dr. Hauschan kasvovoidetta, se tuntui aluksi aika tujulta mutta siihen tottui aika nopeasti. Nyt tuntuu taas tuo yleensä käyttämäni voide kovin kevyeltä... Mutta tosi positiivinen muutoshan tämä on  :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: zzww - 18.01.12 - klo:21:55
Minulla on erittäin kuiva iho aina kesällä että talvella. Osti pari kuukautta sitten Erisan youth kasvovoiteen joka on tarkoitettu helposti rasvoittuvalle iholle. Tuote on parantanut ihoni kuntoa huomattavasti käytön aloituksen jälkeen ja enää ihoni ei ole kuiva kuin korppu.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Unnu - 19.01.12 - klo:09:07
^^^ Jee, toivottavasti saat avun niistä! :) Kerro sit kokemuksia, etenkin tuo vartalolle tarkoitettu näpyyvoide kiinnostaa. Pitäisi itsekin alkaa hoitaa selän aknea pois, jotenkin se aina jää. Vissiin siksi ettei sinne yllä eikä näe.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Hipsu - 19.01.12 - klo:14:22
^ Jep, mä tuun raportoimaan! :)

Mitenhän muuten, Paulan euroopan sivuilla lukee noiden akne-tuotteiden yhteydessä näin: "Saadaksesi tehokkaan hoidon akneen on tärkeätä käyttää Paula's Choice -kuorintoja yhdessä sellaisten tuotteiden kanssa, jotka sisältävät bentsoyyliperoksidia. EU:n lainsäädännön mukaan viimeksi mainittua tuotetta ei saa myydä kosmetiikkatuotteena. Tästä syystä sellaisia Paula’s Choicen tuotteita, jotka sisältävät kyseistä raaka-ainetta ei ole saatavana EU:ssa. Bentsoyyliperoksidia sisältäviä tuotteita on saatavana apteekista ilman reseptiä. Aloita hoitaminen normaalivahvuisella tuotteella (2,5 – 5%). Ihosi reagoiminen hoitoon auttaa sinua valitsemaan oikean vahvuuden"

Ootko sä Unnu käyttänyt jotain muita tuotteita (noita bentsoyyliperoksidi-tuotteita) noiden kanssa?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mindela - 26.01.12 - klo:14:41
Ilja, teetkö sä tuon vihreän teen aina uudestaan, vai oletko tehnyt sitä johonkin purkkiin valmiiksi?? Kiinnostaisi kokeilla, en vaan jaksa tehdä sitä aina aamuin illoin jos se ei ole valmiina, mutta en tiedä että säilyykö se hyvänä purkissa?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Unnu - 26.01.12 - klo:15:03
^^ Oho, tää viesti oli menny multa ohi!

En oo käyttänyt bentsoyyliperoksidia enää nykyään. Joskus vuosi sitten käytin mutta iho herkistyi sille niin että muuttuu nykyään kirkuvan punaiseksi ja polttelee ikävästi. Alkuun ei ollu tällaisia tuntemuksia ja kyllä se tuntui silloin tehoavankin. Sekä Paulan tuotteet että apteekin bentsoyyliperoksidit on kyllä aika voimakkaita, kuvitella sitten kuinka vahvoja ne olisi yhdessä käytettynä. Mulla on tosiaan herkkä, punoittava, couperosa-tyyppinen iho niin luulen että yhteiskäyttö olisi ollut ihan murhaa.  :D
Ne apteekin voiteet on sinänsä aika halpoja (alle kympin) että voihan sitä tietty kokeilla miten yhteiskäyttö luonnistuu. Etenkin jos sun iho on paremmin kestävää laatua kuin mun niin mikä ettei! Muista että bentsoyylivoiteet värjää vaatteita, eli kannattaa olla varovainen. Mulla meni pari hyvää paitaa ennenkuin tämän tajusin. Värit ei lähteneet vaatteesta heti vaan vasta pesun jälkeen joten ehdin tietämättömyyttäni tärvellä useamman. :(
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Metalliapina - 26.01.12 - klo:15:36
Mulla oli ollu jo jonkin aikaa punainen, hilseilevä ja finninen naama, ja aattelin, että kokeilen kaikkia "keittiökosmetiikka" -vinkkejä jotka löydän, kun aattelin, ettei tässä enää oo mitään menetettävää. Ekana sit kokeilin vihreää teetä kasvovetenä, mut en kyllä odottanutettä se oikeasti toimisi. Vaan kas, nyt parin viikon päivittäisen käytön jälkeen punoitus on tasoittunut selvästi, finnit on tehny katoamistempun ja hilseilyäkin on enää minimaalisen vähän.

Vihreä tee on tosi paljon ihoa rauhoittavaa, mun miehellä usein punottaa iho auringossa olon jälkeen, ja viime kesänä suihkutin siihen aina vihreää teetä, ja se vei sen punoituksen pois joka kerta.

Olen itse tehnyt nyt erilaisia ihorasvoja, ja voisin vaikka vannoa (voi olla tietty plaseboakin), että rooibos tee vesipohjana kosteuttaa enemmän kuin tavallinen vesipohja noissa rasvoissa.

Wikissä oli näin vihreästä teestä, siellä on lähteetkin - Topical applications of green tea extracts (EGCG) have protective effects on UVA- and UVB-induced skin damage (photoaging and carcinogenesis)
Toi EGCG on tosi voimakas antioksidantti (myös) iholle laitettuna, en vaan tiedä onko tuosta paljonko tutkimustietoa miten se vaikuttaisi ihon vanhenemiseen.
Olen vähän ehkä skeptinen noiden antioksidanttijuttujen kanssa.

Olen kans kuullut, että joillakin vihreä tee voiteet on rauhoittaneet psoriasista, mutta tää on kuulopuhetta.

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lalla - 26.01.12 - klo:19:20
Hmm, talvien ihanat näppylät vaivaavat tätäkin pärstää, joten eipä kai tekisi huono kokeilla tuota... Minkä vahvuista vihreää teetä olette tehneet kasvovedeksi?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: felka - 26.01.12 - klo:19:35
Minulla ihon kuntoon on auttanut merkittävästi kun aloin pesemään kasvoni muutaman kerran viikossa  marseillesaippualla. Ihan sillä isolla palalla jolla pestään nahkavaatteet ja kaikkea muutakin. Ei ollut Sokoksella edes kallis tuote. Pesu ei kuivata kasvojani yhtään! Lisäksi olen jostain napannut vinkin että kasvojen viikottaisen kuorinnan saa tehdä hunajalla ja sehän tuntuu todella kivalta ja toimivalta keksinnöltä. Suosittelen kokeilemaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fishbones - 26.01.12 - klo:21:41
Ilja, teetkö sä tuon vihreän teen aina uudestaan, vai oletko tehnyt sitä johonkin purkkiin valmiiksi?? Kiinnostaisi kokeilla, en vaan jaksa tehdä sitä aina aamuin illoin jos se ei ole valmiina, mutta en tiedä että säilyykö se hyvänä purkissa?

Mä teen yleensä pienen satsin, jota sit säilytän jääkaapissa. Pitäis säilyä viikon käyttäkelpoisena, mut oon vähän tällanen latvalaho, ja se tuppaa unohtumaan vähän liian pitkäks aikaa ::) Oon vaan laittanu liian isoja satseja, kun en tajunnut miten vähän sitä teetä itseasiassa kuluu, ja sit en oo hahmottanu että se viikko onkin jo mennyt. Pitäis varmaan mitata, et kuinka paljon sitä itseasiassa kuluu, ja tehdä vain sen verran(ja ehkä snadisti enempi, jos vaikka joinakin päivinä käyttää kahdesti).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: nysimum - 27.01.12 - klo:10:15
Mun ihonhoitorutiinit on melkein kiusallisen minimaaliset... Tosin luulen, että se plus mieletön mäihä ihotyypin kanssa on pääsyyt siihen, että mulla on yleensä iho ihan hyvässä kunnossa. Varsinkin talvella mulla on kyllä ihan järkyttävän kuiva iho, mutta saas nähdä miten tähänkin vaikuttaa, kun nyt jätän kaikki SLS-suihkusaippuat pois. Aiemmin olen vain käyttänyt halvinta kivantuoksuista juttua, mikä ei varmaan ole yhtään helpottanut kuivuutta.

Sulfaattipesuillakin olen kyllä pärjännyt oikeastaan kolmella tuotteella: Ceridal LipoLotion (http://www.ceridal.fi/tuotteet/lipolotion.html), Lumene Arctic Aqua syväkosteuttava vartaloemulsio (http://www.lumene.com/fi/tuotteet/vartalonhoito/kosteutus/arctic-aqua-24h-syvakosteuttava-vartaloemulsio) ja kasvoille sitten Humektan. Tuo LipoLotion näyttää sisältävän silikonia, mutta ei ole ainakaan mua haitannut. Turautan siis yleensä kämmenelle suunnilleen 50:50 tuota Lumena ja LipoLotionia, levittyy ja imeytyy sillä tavalla hyvin ja lopputuloksena on tosi pehmoinen ja sileä iho. Ei kyllä kuivu tai imeydy sekunnissa, joten pitää vaan varata hetki aikaa kekkuloida kotona löysissä pyjamahousuissa tms. ennen kuin lähtee töihin. Farkkuja ei kannata heti kiskoa jalkaan, voin kertoa että tuntuu nihkeältä ;D

Humektania olen käyttänyt ihan vaan kosteusvoiteena ja esim. suihkun jälkeen pesen sillä silmämeikin jämät pois. Mitään varsinaista rasvausrutiinia mulla ei oikeastaan ole, lähinnä ajatuksella "kiristää -> rasvaan" ::) eli yleensä lähinnä kun kasvot ovat olleet kosketuksissa veden kanssa. En tosin meikkaa kuin silmiä, joten se tietty helpottaa ihonhoitorutiineja aika paljon.

PMS/menkkanäppyihin olen käyttänyt sellaista aknegeeliä, jonka nimi alkaa B:llä, en kuollaksenikaan muista tarkemmin. Pakkaus oli valkoinen, teksti/logo sini-turkoosi tms...? On toiminut hyvin täsmähoitona.

Nyt tosin olen huomannut, että ihohuokoset ovat suurentuneet poskipäissä, en oikein tiedä jaksaisinko tehdä asialle jotain vai jätänkö asian toteamisen tasolle :) En kyllä edes tiedä mitä sille voi tehdä, jos on jotain (helppoja) vinkkejä niin saa toki jakaa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 27.01.12 - klo:14:02
Hei toi vihreä tee juttu kuulostaa mielenkiintoiselta! Siis ihan vaan tavallista vihreää teetäkö suihkitte kasvoille? Eikö sitä pestä pois?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Metalliapina - 27.01.12 - klo:15:22
Hei toi vihreä tee juttu kuulostaa mielenkiintoiselta! Siis ihan vaan tavallista vihreää teetäkö suihkitte kasvoille? Eikö sitä pestä pois?

Sen voi pyyhkiä niin kuin kasvoveden. Siihenhän voi kans lisätä kaikkea, esim. eteerisiä öljyjä, tai vaikka glyseriinia (mutta glyseriini ei rasvoittuvalle iholle varmaan sovi?).

Piti muuten lisätä vihreästä teestä, että esim. mun pintakuivalle iholle se on liian sellainen "supistava", joten en ihmettele, että se tekee hyvää, jos on rasvoittuva iho yms.

Sitten kans vadelmanlehdistä uutettu tee on kans sellainen supistava, ja vähän kuivattava, se heleyttää kans ihoa, esim. clipperillä on sitä valmiina pusseissa, joista sen voi uuttaa suihkittavaksi, se haisee ihan vadelmalle, ja on vaaleanpunaista.

En tiedä, olisko rooibos sitten kosteuttavaa, kun se ainakin ihorasvoissa on, voisin kokeilla sitä kasvovetenä. Nyt suihkin aina välillä ruusuvettä iholle, jossa on glyseriiniä seassa, se tuntuu ainakin mun kuivalla iholla hyvältä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fishbones - 27.01.12 - klo:19:50
Hei toi vihreä tee juttu kuulostaa mielenkiintoiselta! Siis ihan vaan tavallista vihreää teetäkö suihkitte kasvoille? Eikö sitä pestä pois?

Sen voi pyyhkiä niin kuin kasvoveden. Siihenhän voi kans lisätä kaikkea, esim. eteerisiä öljyjä, tai vaikka glyseriinia (mutta glyseriini ei rasvoittuvalle iholle varmaan sovi?).

Piti muuten lisätä vihreästä teestä, että esim. mun pintakuivalle iholle se on liian sellainen "supistava", joten en ihmettele, että se tekee hyvää, jos on rasvoittuva iho yms.

Sitten kans vadelmanlehdistä uutettu tee on kans sellainen supistava, ja vähän kuivattava, se heleyttää kans ihoa, esim. clipperillä on sitä valmiina pusseissa, joista sen voi uuttaa suihkittavaksi, se haisee ihan vadelmalle, ja on vaaleanpunaista.

En tiedä, olisko rooibos sitten kosteuttavaa, kun se ainakin ihorasvoissa on, voisin kokeilla sitä kasvovetenä. Nyt suihkin aina välillä ruusuvettä iholle, jossa on glyseriiniä seassa, se tuntuu ainakin mun kuivalla iholla hyvältä.

Mäkin oon siis ihan vain vanulapun kostuttanut teellä, ja pyyhkinyt sillä naaman. Mut toi vadelma oli aika hyvä vinkki, sitä vois sitten kesällä kokeilla :) Rooibosta mä oon jo välillä käyttäny vihreän teen kanssa, kun teen noi jääkaappiin laitettavat yleensä juotavaksi tarkoitetun teen jämistä, ja tykkään sekoittaa vihreetä teetä ja rooibosta.

Kokeilin muuten yhteen pullolliseen laittaa pikkuriikkisen hunajaa, mut sit tuli taas finnejä, eli tais jäädä se ihan kokeiluksi ::)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 27.01.12 - klo:21:34
Minulla ihon kuntoon on auttanut merkittävästi kun aloin pesemään kasvoni muutaman kerran viikossa  marseillesaippualla. Ihan sillä isolla palalla jolla pestään nahkavaatteet ja kaikkea muutakin. Ei ollut Sokoksella edes kallis tuote. Pesu ei kuivata kasvojani yhtään! Lisäksi olen jostain napannut vinkin että kasvojen viikottaisen kuorinnan saa tehdä hunajalla ja sehän tuntuu todella kivalta ja toimivalta keksinnöltä. Suosittelen kokeilemaan.
Olen joskus miettinyt, että voisi tuotakin kokeilla. Millainen iho sulla on ja mihin olet kokenut tuon marseillen vaikuttaneen? Varmaan ainakin kuivalle iholle on hyväksi?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Metalliapina - 29.01.12 - klo:12:42
Tilasin ebaysta niitä aasialaisten käyttämiä kasvolappuja, mitä ne on, sellaiset joihin laitetaan esim. kasvovettä, ja sitten pidetään kasvonaamiona.

Mun on pitänyt jo kauan kokeilla tätä juttua, sen jälkeen, kun luin chizu saekin kirjan itse asiassa, nyt vihdoin sain aikaseksi kokeilla. Siinä se suositteli narsin toneria nesteeksi tuohon, katsoin makeupalleysta sen incin -Aqua (Water), Alcohol Denat (SD Alcohol 40-B), Glycerin, Betain, PPG-13 Decyltetradeceth-24, Carbomer, Alcohol, Arginine, Butylene Glycol, Trisodium EDTA, Propylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape Seed Oil), Prunus Persica (Peach Kernel Extract), Aloe Barbadensis (Aloe Barbadensis Extract)< Lilium Candidum (White Lily Extract), Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Eli ei mitään erikoista, ja laitoin sitten vain ruusuvesi/glyseriini sekoitusta siihen naamioon, jos laittaisi vähän öljyä vielä, ja aloe veraa (hyaluronihappoa kans), saisi varmaan vielä paremman tuloksen, mutta jo tuolla tuli oikeasti paljon virkeämpi, ja kosteampi iho.

Jotain 50 tommosta naamalappua maksoi vaan nelisen euroa, kannattaa kokeilla, jos on kuiva iho tms.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Candy - 04.02.12 - klo:11:56
Kyllä ne taitaa olla nuo rasvat, kookosöljy, oliiviöljy, voi, omega 3:set ja pähkinät lähinnä. Sisäisesti nautittuna siis. Noita kun olen käyttänyt jo pidemmän aikaa (ja höttöhiilarit vain herkuttelupäiviksi) niin kyllä huomaa ihon kunnossa :)

Ainiin ja tupakin polton lopettamisella on myös ollut positiivista vaikutusta :)

Tuotteista parhaiten vaikuttaneet on mulla Widmerin sy-voide, Jasonin c-vitamiinituotteet ja e-vitamiiniöljy ja lumenen rauhoittava kosteusvoide. Noilla saan pintakuivuudeen hyvin pysymään kurissa :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: NarnianQueen - 04.02.12 - klo:12:35
Kyllä ne taitaa olla nuo rasvat, kookosöljy, oliiviöljy, voi, omega 3:set ja pähkinät lähinnä. Sisäisesti nautittuna siis. Noita kun olen käyttänyt jo pidemmän aikaa (ja höttöhiilarit vain herkuttelupäiviksi) niin kyllä huomaa ihon kunnossa :)


Aameeeen!  <3 rasva  :l
Saman jutun olen havainnut minäkin omassa ihossa ja voinnissa. Kumma, että ihotautilääkärit, tai ylipäänsä terveydenhoitoala, jättää ravinnon merkityksen niin vähälle huomiolle, kokonaan mainistematta..
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: felka - 10.02.12 - klo:17:50
Minulla ihon kuntoon on auttanut merkittävästi kun aloin pesemään kasvoni muutaman kerran viikossa  marseillesaippualla. Ihan sillä isolla palalla jolla pestään nahkavaatteet ja kaikkea muutakin. Ei ollut Sokoksella edes kallis tuote. Pesu ei kuivata kasvojani yhtään! Lisäksi olen jostain napannut vinkin että kasvojen viikottaisen kuorinnan saa tehdä hunajalla ja sehän tuntuu todella kivalta ja toimivalta keksinnöltä. Suosittelen kokeilemaan.
Olen joskus miettinyt, että voisi tuotakin kokeilla. Millainen iho sulla on ja mihin olet kokenut tuon marseillen vaikuttaneen? Varmaan ainakin kuivalle iholle on hyväksi?
Minulla on perinteinen pintakuivahko sekaiho, ja marseillesaippua tuntuu todella sopivasti pesevältä ja helpolta puhdistustuotteelta. Silmämeikit poistan tietenkin erikseen ihan omalla aineella.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: deko - 10.02.12 - klo:20:55
African black soap, pesuna.
Black cumin seed oil, kosteutuksena.
Aloe vera gel, kun tarvitsee lisäkosteutusta.
Nivea Aqua Sensation Nourishing Moisturizer, jos haluaa kaupallista kosteutusta kaiken lisäksi.
Nivea Creme (peltipurkki), raskaampaan kosteutustarpeeseen (kantapäät, nenänpielet, yms)

Olen myös kokeillut marseillesaippuaa kasvopesuun, ei ole huono vaihtoehto. Pidän kuitenkin mustasaippuasta enemmän.

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Zoppa - 13.02.12 - klo:18:08
Salisyylihappopitoinen naamanpesuaine.
Erisanin uudistava kasvovoide, vuosien etsinnän jälkeen edes melkein sopiva rasva! Sisältää a-vitamiinia, ei tuki, kosteuttaa tarpeeksi, kasvot ei rasvoitu tai kiillä parin tunnin päästä jne.
Vitamiineilla, rasvoilla, pähkinöillä, helokkiöljyllä syötynä ei ole ollut vaikutusta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kathy - 13.02.12 - klo:23:34
Erisanin puhdistusmaito ja kasvovesi! Olen kokeillut vastaavia tuotteita muiltakin merkeiltä, mutta kaikissa on ollut jotain vikaa; puhdistusmaito ei puhdista, puhdistaa liikaa, jättää kalvon, saa ihon kiristämään... Sama kasvovesissä, mutta Erisanin tuotteet rauhoittavat näpyt sun muut ihoärsytykset hetkellisten hairahdusten jälkeen. Jos noiden valmistus lopetetaan niin en tiedä mitä teen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 14.02.12 - klo:19:21
Herranjee, KIITOS Ilja tuosta vihreä tee-vinkistä! Olen sillä saanut parissa päivässä rauhoitettua ärtyneen punaista ja tosi rumalla ruvella olevaa naamaani silminnähtävästi  0_0 Eron ennen kaikkea tuntee, ei kuumota eikä kutisekaan. Hyvässä kunnossahan tämä ei vielä ole mutta selkeästi parempaan päin, uskon että jo viikossa saa tosi selviä tuloksia aikaan. Lisäksi etenkin jääkaapissa pidettynä tuohan on aivan ihanan virkistävää, ihan jotenkin erilainen tunne tulee kasvoille kuin mistään muista kasvovesistä. Ihanata, minä olen koukussa tähän  :l

Keittelin siis ihan tavallista vahvaa vihreää teetä jonka sitten jäähdytin ja pullotin pienenpieneen pumppupulloon. Sekaan turautin vähän aloegeeliä, tuntuisi ihan hyvältä ekstralta ärtyneelle iholle. En usko että muita lisäyksiä ihan hetkeen teenkään, tuollaisenaan tuntuu jo tosi hyvältä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 14.02.12 - klo:19:28
^Tuota täytyy kyllä kokeilla. Minkä merkkistä teetä teit? Mua mietityttää vaan se, että eikö iho jää tahmeaksi tai sen tuntuiseksi että siinä on jotain (esim mehu jää tahmeaksi iholle, mutta onhan tee tietty eri ainetta...), entä jääkö iho kovin teen hajuiseksi?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Antur - 14.02.12 - klo:19:39
^Taisi olla Nordqvistin teetä, en usko kuitenkaan että sillä on merkitystä :) Iho ei jää yhtään tahmeaksi tai muutenkaan sen tuntuiseksi että siinä olisi jotain, teehän ei ole sokerista kuten taas mehu on, ellei siihen erikseen lisää jotain ylimääräistä. Minulla tuossa seoksessa tosiaan oli vain ja ainoastaan makeuttamatonta teetä ja aloegeeliä. Teen hajua ei iholle myöskään jää, sitä pelkäsin ensin itsekin mutta ainakaan minun nenääni tuo ei haise miltään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kalevalatar - 15.02.12 - klo:06:05
Minulla ei ole ollut huimia kokemuksia mistään tietystä kasvovoiteesta taikka puhdistusaineesta, mutta on eräs rasva joka on mainitsemisen arvoinen.

Vaikka olen yli kolmekymppinen, niin n. kerran vuodessa kasvooni tulee jokin ihme finni-hyökkäys, joka saattaa kestää viikkoja. Ja aina samaan kohtaan, suupieliin. Se ei tunnu liittyvän mihinkään ruoka-aineeseen, ehkäpä hormonaalista? Ehkä tämä on aknea, en tiedä. Tälläkään kerralla ei iho meinannut alkaa parantumaan ei millään ja uusia näppyjä puhkesi joka aamu! Ostin apteekista Brevoxyl-nimistä voidetta aknen hoitoon. (olen käyttänyt sitä kerran ennenkin, n. 1-2 vuotta sitten).

Jo ensimmäisen levityksen jälkeen näpyt kuivuivat, iho rauhoittui ja seuraavana aamuna ei uusia näppyjä. Tämä voide on siis pelastanut ihoni täystuholta.

Jos joku kokeilee tätä, muista että sitä levitetään -vain- hoitoa tarvittavalle alueelle. Voiteen perusidea on, että se kuivattaa ihon ja saa ihan pintakerroksen rapisemaan pois. Iho tosiaan välillä tuntuu kiristävän kuivalle Brevoxyliä käytettäessä, mutta aina parempi sekin, kun kipeät, punaiset ja ärtyneet näppylät! Kun iho on parantunut, voi sen jälkeen hoivata sitä jälleen kosteuttavilla voiteilla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Chronos - 15.02.12 - klo:09:26
Neitsytkookosöljy ja säännöllinen kuorinta. Enää ei naamasta lastut lennä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Hentoinen - 15.02.12 - klo:10:36
^Aika samoilla linjoilla. Kuorin Dermalogica:n Daily Microfoliantilla ja öljyän joka ilta arganilla, baobabilla tai marulalla. Toimii. EI hilseile ja ihon väri on todella kaunis. Eikä vieläkään ryppyjä, vaikka ikääkin alkaa olla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tiukukello - 15.02.12 - klo:14:38
Ihoni kuntoon on omasta mielestäni vaikuttanut paljon se, että lakkasin vaihtelemasta tuotteita ja tein ihonhoidosta paremman rutiinin itselleni. Nyt on hyvät, yksinkertaiset tuotteet käytössä ja iho tykkää.

Lievästi akneileva (joku 3 näppyä naamassa ihan jatkuvasti, todella todella harvoin ei ole yhtään) ihoni haalistuvilla aknearvilla tykkää seuraavanlaisesta tuotearsenaalista:

- Suolavesi! Suihkuttelen kasvoille aamuin illoin kasvoveden tapaan. Olen vakaasti sitä mieltä, että juuri tämän ansiosta esim. en tarvitse nyt talvellakaan mitään ekstraravitsevia kasvovoiteita. Ennen tarvitsin, jouduin jopa kerrostamaan kahta tai kolmea eri voidetta. Lisäksi ihotyyppini on normalisoitunut, eikä minun tarvitse korjata meikkiä päivän mittaan, kun iho ei rasvoitu enää.
(ennen olisin siis luokitellut ihotyypikseni pintakuivan sekaihon.)

- Derma E Vitamin A Wrinkle Treatment Gel
Toinen akneihon lemppari! Ja tosiaan käytän nykyään ihon kosteutukseen pelkästään tätä. Hyvin riittää, eikä ole yhtäkään kuivaa länttiä. Lisäksi A-vitamiinin sanotaan auttavan aknearpiin. Itsekin olen huomannut nopeutunutta haalistumista tämän käytön aloitettuani.

Ihon puhdistukseen käytän hellävaraista puhdistusainetta esim. Erisanilta tai Lactolinelta.
Lisäksi syön omega 3:sia, probiootteja, sinkkiä ja monivitamiineja. Niistäkin tuntuu olevan apua ihon kurissapitämiseen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mindela - 20.02.12 - klo:01:15
Uskokaa tai älkää, mutta ihoni on aina parhaimmassa kunnossa silloin, kun olen hoitanut sitä huonosti. Eli pesen harvoin ja huolimattomasti tyyliin pelkällä vedellä, ja meikit poistan meikinpoistoliinalla, välillä öljypuhdistustus. Mun lievästi akneileva ihoni tykkää siitä, että laitan siihen mahdollisimman vähän yhtään mitään  :P
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mir - 21.02.12 - klo:16:39
^ Sama juttu mulla.

Mä tosin en käytä muuta meikkiä kuin ripsaria. Eli pesen naaman pelkällä vedellä, huuhtelen ja hieron hellästi haalealla/lämpimällä vedellä suihkussa ollessa. Silloin tällöin käytän mustaa saippuaa myös. Ja jojobaöljyä päälle; näppyjä on yleensä naamassa nolla (joskus toki tulee joku menkkafinni). Ja talvella karitevoi on ihan ykköspelastaja.  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Horros - 21.02.12 - klo:18:34
Lushin Buffy on toiminut todella hyvin vartalon kuivalle iholle.

Naama taas ei näytä oikein kunnolla pitävän mistään, joko menee huonompaan suuntaan tai pysyy samanlaisena - paras kai olla tekemättä juuri mitään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Strix - 20.04.12 - klo:12:09
Tietysti sekin ettei ulkona jäädy naama ja ilmankosteus on inhimillisempi vaikuttaa positiivisesti ihon kuntoon, mutta nyt on löytynyt sellainen tuotekombo josta en ole ihan heti luopumassa.

Pesen kasvot aamuin illoin Cliniquen mild facial soapilla. Puhdistuksessa haluan olla perusteellinen ja olenkin pidentänyt pesuaikaa hieman. Sitten huuhtelen viileähköllä vedellä ja pyyhin suurimman osan pedestä puhtaaseen pyyhkeeseen. Välittömästi perään Bepanthenin emulsiovoidetta+arganöljy ja levittäessä suoritan samalla kasvohierontaa kunnes aineet imeytyy. Eikä tarvitse muuta niin iho tuntuu pehmeältä, ei kiristä ja aknearvet alkavat pikkuhiljaa vaalenemaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 21.04.12 - klo:15:13
Olen nyt käyttänyt monena peräkkäisenä päiväna Now Foodsin Hyaluronic Acid firming serumia ja päälle vielä Sensai smoothing water make-up base pohjustusainetta ja iho kiittää ja voi hyvin :l
 Illalla olen vain pessyt meikin pois joko Erisanin puhdistusgeelillä tai Aco sinisellä Face geelillä ja olen antanut olla yön ilman mitään rasvaa. Mitä vähemmällä kasvojenhoidolla pääsen, sen paremmin iho näköjään voi.
Voisin myös ostaa tätä Now Foodsin Hyaluronic Acid firming serumia lisää, jos jollain ihanaisella juureksella olisi tätä ylimääräisenä kaapissa, vink vink, yksärillä tavoittaa ;).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ainokainen - 23.04.12 - klo:12:51
Neitsytkookosöljy ja säännöllinen kuorinta. Enää ei naamasta lastut lennä.

Samat mulla. Olen ihan villinä tähän kookosöljyyn. Sain sillä parannettua kahdessa päivässä naamaan räjähtäneen rosacean, yleensä tähän on vaadittu 2 kk antibioottikuuri!  :o

Mulla on rasvoittuva iho, mutta tämä sopii kyllä tosi hyvin mulle. Jossain luki, että kookosöljy olisi mukamas komedogeenistä, mutta mä en ole huomannut mitään. Päinvastoin, ihossa on tukkeumia varmaan vähiten ikinä, sinä aikana kun olen tätä käyttänyt. Ihmeaine! Ja aivan ihanaa myös kynsinauhoille.   
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 23.04.12 - klo:22:32
^Mullakin on iho tykännyt tuosta kookosöljystä, vaikka on herkästi tukkeutuva, tulehtuva ja rasvainen. Hieman epäilyksellä aloin käyttämään, mutta riskinotto kannatti. Tilailin myös muita öljyjä pienestä tuoksukaupasta ja tuota + e-vitamiiniöljyä olen vasta kokeillut. Eipä tässä kohta toivon mukaan muita tököttejä naamaansa tarvikaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: ainokainen - 24.04.12 - klo:12:40
Mä olen kokeillut lähes kaikkia mahdollisia kasviöljyjyä kasvoille, mutta kyllä kookosöljy on parasta. Näin se vaan on.  8)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jenje - 24.04.12 - klo:14:31
Onpas ihmisillä hyviä kokemuksia kookosöljystä. Pitäisiköhän sitä itsekin testata? Mä olen käyttänyt kookosöljyä vain hiuksiin ja ruoanlaittoon, kun jotenkin öljyn käyttö rasvoittuvalla iholla epäilyttää.

Onko joku juureksista käyttänyt kookosöljyä nimenomaan rasvoittuvalle iholle?edit: Siis muut kuin ainokainen. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 24.04.12 - klo:15:55
http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=2692.0

Kannattaa lukaista tuo "Öljyt ihon/kauneudenhoidosssa"-ketju läpi, eiköhän sielllä tule aika paljon rasvaisellekin iholle käyttökokemuksia öljyistä. Mulla itsellä oli myös ennakkoluuloja asiasta, mutta ei mulla kyllä iho ole rasvoittunut ainakaan enempää tuota kookosöljyä käyttäessä kuin mitä normi rasvoja.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jenje - 24.04.12 - klo:17:03
^ Ai kappas, tuollainenkin ketju oli olemassa. :D Kiitos vinkistä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kauris - 09.06.12 - klo:12:24
Tähän mennessä parasta tulosta ovat tehneet aloe vera -geeli (Mill Creekin iHerbistä) + Humektan. (Pesun ja kuivauksen jälkeen geeli alle, annan imeytyä ja Humektan päälle.) Tällä kombolla ihon väri on vähän tasoittunut eivätkä finnit kasva enää isoiksi ja punaisiksi, vaan jäävät hyvin pieniksi ja melko huomaamattomiksi.

Pitää ehkä uskaltautua ottamaan tuo ylistetty kookosöljy kokeiluun. Ei mulla muuta ongelmaa sen kanssa ole, mutta kookoksen haju on mun nenääni kamala.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Reese - 20.06.12 - klo:00:20
Pintakuiva, akneileva ihoni tykkää erityisesti näistä:

-Glykolihappokuorinnat
-My Beauty Diaryn Bulgarian White Rose naamio
-Rio Ultrasonic scraper

Ja tämä nyt ei ole tuote, mutta vehnän ja lehmänmaitotuotteiden poisjättämisen ruokavaliosta huomaan ihossani viikossa - positiivisesti siis.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mai - 20.06.12 - klo:13:56
Mun överirasvoittuvan ihon pelastus on ollut Avène Cleanence Anti-shine regulating lotion, jota mulle täällä joskus suositeltiin. Se sopii meikin alle ja pitää takuuvarmasti kiillon ja rasvaisuuden poissa. Tuotetta saa apteekista ja hinta on toki hieman kallis, mutta voide on riittoisaa ja maksan mielelläni vähän enemmän kauniimman ihon puolesta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Moriem - 16.07.12 - klo:17:38
Kaikki vihreetä teetä sisältävä! Tällä hetkellä rakastan erityisesti kaapin kätköistä löytynyttä Oriflamen Tea Tree-putsaria  :l Sen sanotaan sisältävän luomu-vihreäteeöljyä.

Tänään sekoitin 1tl irlantilaista merilevää + 1tl vihreää teetä ja aiai kun iho tykkäsi! Pitää ottaa tää jatkossakin huomioon ihonhoitotuotteita osteassa, on meinaa aina kaikki vehreää sisältävät tuotteet ollu hyviä :) Ne kirkastaa ja heleyttää.
(http://lk.oriflame.com/catalog-images/product/global/21352_1.png)
Googletellessa löysin tollaisen, pakko saada! Eikä Oriflamen tuntien hinta oo kuitenkaan paha. Toivottavasti tätä myydään vielä. Pitää muute ruveta ottamaan noiden tuotteiden incejä talteen, jospa niistä löytäviä yhtäläisyyksi voisi käyttää hyödykseen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: nysimum - 16.07.12 - klo:18:12
^ Vihreä tee on eri juttu kuin teepuu :) Teepuuöljy on tosi voimakas eteerinen öljy, joka on antiseptinen ja valtavan monikäyttöinen. Olen itse käyttänyt sitä finnien, hiertymien ja itikanpistojen täsmähoitoon, toimii kuin häkä. Olin kyllä unohtanut koko tökötin, voisikin tästä ketjusta inspiroituneena käydä hankkimassa putelin.

Onko joku muuten kokeillut sekoittaa teepuuöljyä putsariin tai kasvoveteen?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 16.07.12 - klo:19:44
Missäs tuotteissa tuota vihreää teetä on? Tuosta teepuuöljystä, laimennatteko sitä ennen iholle laittamista?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Moriem - 17.07.12 - klo:16:26
Aa oho, no kyllä mulal on noita vihreetä teetä sisältäviä juttuja kanssa ollu :D Tällä hetkellä loppumistaan odottelee The Body Shopin Tea Tree Concealer, ei mitään huippukamaa tosiaankaan mutta voisin näin lopup metreillä ruveta atrkkailemaan josko toi vaikuttas hoitavasti ihon kuntoon :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: nysimum - 17.07.12 - klo:16:34
Tuosta teepuuöljystä, laimennatteko sitä ennen iholle laittamista?
Mulla on ollut jotain sellaista, jota on voinut laittaa tipan suoraan iholle, mutta varmaan riippuu valmisteesta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Tintu - 17.07.12 - klo:17:27
Siis puhutaanko täällä nyt vihreästä teestä vai teepuuöljystä? Ne ovat kaksi eri asiaa ja ainakin jälkimmäinen on se mikä tehoaa epäpuhtauksiin tehokkaasti :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 17.07.12 - klo:19:36
^En mäkään oikeen tiiä  ;D Mutta mä ainakin kysyin että missä tuotteissa on vihreää teetä. Ja sitten ihan eri kysymyksessä tuosta teepuuöljystä. Eli kyselin ainakin itse kahdesta eri asiasta.  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Moriem - 17.07.12 - klo:19:56
No itse taisin sekottaa noi teehommat keskenään :D Joten eiköhän täällä PITÄISI teepuuöljyä ylistellä...

Koitin googlettamalla löytää jotain teepuuöljyä sisältäviä kasvorasvoja, oisko kellään suositella mitään?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: PollyJean - 03.08.12 - klo:10:51
Liityn minäkin Avène Cleanence Anti-shine regulating lotionia kiitelleiden joukkoon: vihdoinkin löytynyt meikin alle voide, joka oikeasti pitää kiillon kurissa. ELF:in shine eraser -kiillonpoistopaperit ovat jääneet melkein toimettomiksi sen jälkeen kun tätä aloin käyttää - ennen piti olla parin tunnin välein noilla taputtelemassa, huolimatta rasvaisen ihon meikkivoiteesta ja huolellisesta puuteroinnista. Nyt ehkä kerran päivässä painelen nenältä ja otsalta kiillon pois (enkä varmaan tekisi senkään vertaa, ellen olisi niin neuroottinen mattaisuuden kannattaja...)

Tämän ketjun innoittamana olen käytellyt pari kuukautta myös Paula's Choicen CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toneria, mutta sen vaikutuksista en osaa vielä antaa lopullista tuomiota. Ehkä hormonifinnejä putkahdellut naamaan vähemmän kuin tavallisesti.

Mustapäitä täynnä olleen nenän sain jo siedettävään kuntoon Cliniquen Mild Clarifying Lotionin säännöllisellä käytöllä - nenä on tietysti edelleen "reikiä" eli laajentuneita ihohuokosia täynnä, mutta paljon kivempi, kun ne eivät ole enää mustia. Tästä en luovu enää.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 03.08.12 - klo:15:26
Muakin kiinnostaisi tuo Avenen mattavoide. Kuivattaako tuo? Vai antaako kosteutta ja samalla pitää ihon mattana? Ilmeisesti on ihan voidemaista, ettei ole geelivoide.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Roksane - 03.08.12 - klo:17:16
^ Se näyttää tuubista puristettaessa geelivoiteelta, muttei jätä sellaista geelimäisistä tuotteista tuttua nahkeaa pintaa (jota itse henkilökohtaisesti inhoan) eikä tosiaan levittäessä tunnu enää yhtään geelimäiseltä. Olen itsekin tykästynyt tuohon todella paljon, ostin omani suositusten perusteella viikko sitten. Toistaiseksi omistan vielä normaalin ihon, mutta lopetin juuri pillerit ja ostin tuon voiteen rasvaista ominaisihoa odotellessani. Normaalille iholle tuo ainakin jättää todella aidosti matan pinnan ja on kosmeettisesti erittäin miellyttävä käyttää. Iho tuntuu kosteutetulta ja tuntuu, että olisi rasvaa naamassa, mutta sitten kun ihon pintaa koskettaa, niin se on todellakin aivan täysin matta ja rasvaton, koko päivän, ilman päällä olevaa meikkiäkin.

Tulen omasta puolestani kertoilemaan kokemuksia useamman käyttöviikon jälkeen, koska sitten vasta tiedän toimiiko oikeasti pitemmässä käytössä, mutta ensikokemukset ovat kyllä todella positiiviset! Mitään vastaavaa ei ole koskaan tullut aiemmin vastaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: armi - 03.08.12 - klo:18:44
- LUSH Fresh Farmacy-putsari, joka putsaa ihon kunnolla puhtaaksi mutta ei kuivata. Käytän tätä eBaysta hankitun "silikonisienen" kanssa, joka kuorii kevyesti ja näin iho pysyy sileänä.
- Basiron-geeli. Olen päässyt finneistä kokonaan eroon eikä ihoni ole ollut koskaan aiemmin yhtä puhdas. :-*
- Derma E Tea Tree & E Antiseptic Creme, jota käytän meikin alla päivävoiteena. Tuntuu tepsivän epäpuhtauksiin ja kosteuttaa juuri sopivan verran.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 03.08.12 - klo:20:00
^ Se näyttää tuubista puristettaessa geelivoiteelta, muttei jätä sellaista geelimäisistä tuotteista tuttua nahkeaa pintaa (jota itse henkilökohtaisesti inhoan) eikä tosiaan levittäessä tunnu enää yhtään geelimäiseltä. Olen itsekin tykästynyt tuohon todella paljon, ostin omani suositusten perusteella viikko sitten. Toistaiseksi omistan vielä normaalin ihon, mutta lopetin juuri pillerit ja ostin tuon voiteen rasvaista ominaisihoa odotellessani. Normaalille iholle tuo ainakin jättää todella aidosti matan pinnan ja on kosmeettisesti erittäin miellyttävä käyttää. Iho tuntuu kosteutetulta ja tuntuu, että olisi rasvaa naamassa, mutta sitten kun ihon pintaa koskettaa, niin se on todellakin aivan täysin matta ja rasvaton, koko päivän, ilman päällä olevaa meikkiäkin.

Tulen omasta puolestani kertoilemaan kokemuksia useamman käyttöviikon jälkeen, koska sitten vasta tiedän toimiiko oikeasti pitemmässä käytössä, mutta ensikokemukset ovat kyllä todella positiiviset! Mitään vastaavaa ei ole koskaan tullut aiemmin vastaan.
Osasit niin hyvin kirjoittaa, että sait minut hyvin hyvin vakuuttuneeksi ;D ja taidan käydä ostamassa myös itselleni kyseisen voiteen. Toivottavasti vaan ei ala hilseilemään iholla ja kosteustehot riittää...
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Katzenparade - 03.08.12 - klo:20:30
Pitää itsekin kokeilla tuota Avenea, koska ihoni on rasvoittunut kesän myötä inhottavasti ja nyt kun olen pilleritkin lopettanut niin voi arvata miten on iholle käynyt  ;D Kuulostaa kyllä sen verran lupaavalle, että tuota taidan vielä kokeilla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Zoppa - 04.08.12 - klo:08:39
Siis mun iho paranee koko ajan paremmaks! :o En olis voinu iskoa että se on ikinä edes näin hyvä! Käytän Avonin Complete Balance:n kasvojenpuhdistusvaahtoa, se kuivatti alkuun hieman mutta sitten ei ollenkaan. Siinä on sinkkiä ja salisyylihappoa.
Rasvana käytän Arganöljyä. ei jää kiiltämään, ihohuokoset ei aukea niin kuin rasvalla eikä kasvot rasvotu. Mustapäät on hävinneet melkein kokonaan ja ihohuokosia ei nää enää juuri yhtään  :l
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: naapio - 04.08.12 - klo:14:51
Cliniquen DDML, se ei ollut kosteusvoiteena kummoinen, mutta opetti minulle miltä tuntuu kun kasvot eivät kiristele tai kiillä. Se sai minut avautumaan enemmän ihonhoidolle ja etsimään itselleni sopivia tuotteita.

Nykyään osaan käsitellä ihoani paljon paremmin; puhdistaa hellävaraisesti, käyttää kemiallisia kuorinta-aineita, rauhoittaa ja kosteuttaa myös seerumeilla, arvostaa hyvin imeytyvää yövoidetta ja aurinkosuojaa päivällä jne. Kaiken tämän aloitti DDML.

Dream team pintakuivalle, punoitukseen taipuvaiselle iholle on tällä hetkellä seuraava:
Puhdistukseen NutriBiotic non soap skin cleanser, vain iltaisin
Päiväseerumina ja apuna kosteutuksessa Clinique Turnaround Concentrate
Aurinko/päivävoiteena Kiss My Face Face Factor SPF30
Yöseerumina Paula's Choise Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum
Yövoiteena Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer kuivalle tai kuivalle ja sekaiholle vuodenajan mukaan
Satunnaisesti lisäkosteutukseen MAC Fix+ spray tai Favoran kosteuttava kasvovesi meikin päälle/alle tarpeen mukaan
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 16.08.12 - klo:17:13
^ Se näyttää tuubista puristettaessa geelivoiteelta, muttei jätä sellaista geelimäisistä tuotteista tuttua nahkeaa pintaa (jota itse henkilökohtaisesti inhoan) eikä tosiaan levittäessä tunnu enää yhtään geelimäiseltä. Olen itsekin tykästynyt tuohon todella paljon, ostin omani suositusten perusteella viikko sitten. Toistaiseksi omistan vielä normaalin ihon, mutta lopetin juuri pillerit ja ostin tuon voiteen rasvaista ominaisihoa odotellessani. Normaalille iholle tuo ainakin jättää todella aidosti matan pinnan ja on kosmeettisesti erittäin miellyttävä käyttää. Iho tuntuu kosteutetulta ja tuntuu, että olisi rasvaa naamassa, mutta sitten kun ihon pintaa koskettaa, niin se on todellakin aivan täysin matta ja rasvaton, koko päivän, ilman päällä olevaa meikkiäkin.

Tulen omasta puolestani kertoilemaan kokemuksia useamman käyttöviikon jälkeen, koska sitten vasta tiedän toimiiko oikeasti pitemmässä käytössä, mutta ensikokemukset ovat kyllä todella positiiviset! Mitään vastaavaa ei ole koskaan tullut aiemmin vastaan.

Osaatko jo sanoa, toimiiko tuo edelleen hyvin iholla? Kun tulee käytyä apteekissa, voisin ostaa kyllä tuon Avenen voiteen. Rasvaiset voiteet ovat mulle ehdoton no, no, ainakin päiväsaikaan ja tuo vaikuttaisi niin sopivalta ohuelta voiteelta ja samalla saisi matta pinnan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Maëlle - 16.08.12 - klo:18:11
Kokeilin joskus vuosi sitten Avenen sitä Cleanance voidetta, mutta se kuivatti ihoani eikä hillinnyt rasvoittumista yhtään, vaikka supistikin huokosia ihan kivasti. Annoin sen sitten miehelle. Vai pitäisiköhän kokeilla uudestaan... ylistyksiä kuunnellessa alkaa joskus epäillä itseään :D

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: mingtang - 18.08.12 - klo:21:48
Minulla on takana noin kuukauden kuuri Exuviance-hoitoaineita ja yksi Exuviance -hoito. Jep jep, nyt löytyi ihoni kuntoon ehkä parhaiten kirkkautta lisäävä ja aknearpisuutta hävittävä sarja :l

En ole minkään muiden tuotteiden kanssa huomannut tällaista ihon tervehtymistä, kirkastumista ja aknea hävittävää vaikutusta. Tuotteet ovat aika jytkyjä, voimakkaita, joten epäilen käykö kaikille. Mun paksulle iholle käy.

Tuotteet ja hoito eivät mielestäni kuitenkaan liftaa eli nosta, kohota kasvoja, niin kuin esim. mikrohionta. Nämä kirkastavat.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Roksane - 19.08.12 - klo:02:16
Kyse siis Avenen Cleanance Anti-shine Regulating Lotionista:

Osaatko jo sanoa, toimiiko tuo edelleen hyvin iholla? Kun tulee käytyä apteekissa, voisin ostaa kyllä tuon Avenen voiteen. Rasvaiset voiteet ovat mulle ehdoton no, no, ainakin päiväsaikaan ja tuo vaikuttaisi niin sopivalta ohuelta voiteelta ja samalla saisi matta pinnan.

Toimii edelleen ja olen todella mieltynyt tähän! Ihoni on tosin edelleen normaali, ei ole alkanut kovasti vieläkään rasvoittumaan, vaikka lopetin akneen määrätyt e-pillerit kuukausi sitten. En siis osaa sanoa, miten hyvin toimii oikeasti rasvoittuvalla iholla.

Pääsin tällä viikolla testaamaan voiteen tehon, kun olin kahtena päivänä hiostava musta puku päällä seisomatyössä lähes kolmenkymmen asteen kuumuudessa sellaisessa "huviteltassa" (= lämpenee kuin kasvihuone aurinkoisella säällä). Hikoilin kuin pieni sika, mutta iho pysyi silti järkevän näköisenä. Toki näissä olosuhteissa iho kiilteli päivän päätteeksi, koska naama todellakin hikoili. Sellaista inhaa rasvaliejunaamaa ei silti tullut, näytti vaan silleen hyvällä tavalla kuulaalta. En puuteroinut naamaa siis päivän aikana uudelleen ollenkaan ja käytän tuon voiteen päällä mineraalimeikkipohjaa. Toivon, että hyvät kokemukset jatkuvat, koska tästä on kovaa vauhtia tulossa luottotuotteeni!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 19.08.12 - klo:09:33
Kiitos Roksane :). Kuulostaa niin hyvältä voiteelta, että täytyyhän tuo Avene vielä testata itsekin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Katzenparade - 19.08.12 - klo:15:33
Kiitos Roksane :). Kuulostaa niin hyvältä voiteelta, että täytyyhän tuo Avene vielä testata itsekin.

Samat sanat! Sain apteekista kokeiluun muita Avenen tuotteita (siis testereitä) ja nekin vaikuttavat ihan mukavilta tuotteilta, mutta juuri tuon voiteen testeri oli loppu (no tietysti...).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Bristow - 20.08.12 - klo:11:44
Afrikkalainen musta saippua
Manteliöly
Meowin pampered puss
 <3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Sanna - 20.08.12 - klo:21:08
Mäkin ostin tämän ketjun innoittamana Avene Cleanance Anti-shine Regulating Lotionin, ja olen käytellyt sitä nyt pari viikkoa. En nyt sanoisi omalla kohdallani "ihoni kuntoon merkittävästi vaikuttaneeksi tuotteeksi", mutta kyllä se vaan kiiltelyä hillitsee! Yleensä joudun puuteroimaan muutaman tunnin välein, mutta Avenen kanssa pärjäisin melkeinpä koko työpäivän puuteroimatta. Kosteutustehoa tuossa ei mielestäni ole juuri lainkaan, mutta eipä se haittaa, kun tarvittaessa voin laittaa kuivempiin kohtiin jotain muuta voidetta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Katzenparade - 24.12.12 - klo:13:24
Okei, tämä mun sepostus on paremminkin ihoni kuntoon merkittävästi vaikuttaneet jutut eikä tuotteet, mutta joka tapauksessa...

Ihooni oli ilmestynyt iki-ihania jättifinnejä, kaikki varmaan tietää ne ihanat pahkurat, jotka sinnittelee naamassa päivästä toiseen katoamatta. Ne on kipeitä ja ikävän näköisiä. Pesin sitten kasvojani vähän tujummilla aineilla ja koitin kosteuttaa iltaisin kasvojani öljyillä, sillä poskiin ilmaantui isot kuivat läntit. Eli kunnon sekaiho kyseessä siis.

Ihoni parani huomattavasti, kun aloin puhdistaa kasvojani miedoimmilla aineilla (tällä hetkellä käytössä bareMineralsin putsari), mutta veikkaan tärkeämpää olleen se, että hieroin puhdistusainetta kasvoihin minuutin ajan. Yleensä vain huitaisin pesuaineet naamaan ja muutaman pyöräyttelyn jälkeen huuhtelin kasvot. Nyt käyn kaikki kasvojen alueet huolellisesti hieroen läpi ja lasken mielessäni kuuteenkymmeneen ennen huuhtelemista.

Puhdistuksen jälkeen painelen kasvot pyyhkeellä suht kuivaksi. Kasvojen iho jää hieman kosteaksi, jonka jälkeen en iltaisin tee iholleni enää yhtikäs mitään. Ei kasvovesiä, kosteusvoiteita tai öljyjä. Kasvot hieman kiristelevät illalla, mutta sen ansiosta kuivat läntit ovat kadonneet ja nenä ja otsa eivät ole rasvoittuneet yhtä paljon kuin ennen. Meikin alle laitan kuitenkin aamuisin suojakertoimellisen kosteusvoiteen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Bristow - 31.12.12 - klo:12:50
Uusia juttuja mitä oon huomannut on:

-Ilmankostutin (talvella ihan ehdoton, hyvästi kuiva iho ja sähköiset hiukset!)
-MSM-jauhe sisäisesti (auttaa finneihin. Kynnet ja hiukset kasvaa nopeammin)
-Salisyylihappo ulkoisesti (mulla tukkeutuu iho helposti ja vaikka ei tulisikaan finnejä niin ihon pinta on jotenkin epätasainen mutta ei enää)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Painted Lady - 28.02.13 - klo:21:43
Olen tästä muutamassa ketjussa viimeisen vuoden aikana maininnutkin, mutta ajattelin nyt kirjoittaa tästä enemmän, kun kokemusta on kertynyt talvikäytössäkin. Kyseessä siis Rohto Hadalabo Gokujyun Moist Lotion, joka on kirkasta, tuoksutonta, alkoholitonta nestettä. Neste sisältää mm. hyaluronihappoa ja se imeytyy ihoon nopeasti kosteuttaen tehokkaasti. Neste on tarkoitettu käytettäväksi ennen kosteusvoidetta, mutta esim kesällä käytin tätä ainoana tuotteena aurinkosuojan alla.

Olen nyt käyttänyt tätä aamuin illoin muutaman kuukauden ajan (kesällä käytin tätä harvemmin) ja 170 ml pullosta on vielä reilut puolet jäljellä. Tänä aikana kasvojen iho ei ole kuivunut samalla tavalla kuin aiempina talvina. Ihoni on tällainen pintakuiva sekaiho, joka etenkin talvisin on usein kosteusköyhä. Nyt kosteusköyhyydestä ei ole ollut tietoakaan. Oman pulloni olen ostanut ichibankaosta, mutta tätä saa myös mm. Sasasta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: peachvodka - 15.07.13 - klo:18:39
- Erisan hoitava puhdistusgeeli
- Humektan <3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 15.07.13 - klo:19:08
Huomasin taas, että mitä enemmän hoidan ihoani, niin huonommaksi menee. Tarkoitan sitä, että yleensä kun käytän liian tiheään syväpuhdistavaa naamiota ja kuorinta-voidetta, iho kuivuu pinnalta liikaa ja tukkeumia syntyy ja ne on sitten vaikea saada pois.
Nyt ostin sitten Bio-Selen + sinkki ja tukkeumat ovat häipyneet! Uskon, että sinkki vaikuttaa ja Bio-Selenissä on muutenkin tärkeimmät antioksidantit.
Ja ostan kyllä seuraavaksi ihan joko Lactolinen pesunestettä/Erisanin puhdistusgeeliä, niin näillä aineilla iho pysyy hyvänä.
Nyt mulla on Cliniquen mild clarifying pesusaippua ja seuraavaksi ostan taas edellä mainittuja, tuttuja ja turvallisia.
Iho myös tykkää  Avene Cleanance Anti-shine Regulating Lotionista ja Sebamedin hoitogeelistä ainakin näin kesällä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 15.07.13 - klo:20:28
^Tuo Bio-Selen + sinkki -valmiste kuulostaa kyllä ihan kokeilemisen arvoiselta. Onko isoja pillereitä? Kannattaako nuo ottaa ruuan kanssa vai miten?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 16.07.13 - klo:08:16
Bio-Selenit ovat sellasia pyöreitä sormenpään kokoisia, aika helppo niellä.
Otan itse aina aamulla, kun otan muutkin vitamiinit, eikä ole vatsa mennyt löysäksi. Voi ottaa kyllä päivälläkin, jos maha ei kestä.
Tuo on siitä hyvä, kun siinä on sinkki, A-vitamiini (beetakaroteeni), B6,E,C ja seleeni, tärkeimmät antioksidantit ja ostin sen ison pakkauksen 150 tablettia ja maksoi vain 22,60€. Voi ottaa yhden tai kahden. Olen nyt alussa ottanut aina kaksi tablettia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 16.07.13 - klo:15:47
Saakohan tuota luontaistuotekaupoista (mitä niitä nyt on, Life tms?)? En haluaisi netistä tilailla.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 16.07.13 - klo:16:27
Juu saa, itse juuri sieltä ostin ja jos ei niillä ole, niin ne yleensä tilaa tuotteen sinne luontaistuotekauppaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lila - 16.07.13 - klo:16:38
Sinkkilisä on auttanut minullakin armottomaan hormonifinnimyrskyyn (leukalinjan ja leuan finnit), tosin olen itse syönyt Solgarin sinkki-pikolinaattia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: grizzie - 17.07.13 - klo:08:30
Minun iho-ongelmat ovat saaneet huomattavaa apua sokerin pois jättäminen ruokavaliosta, liikunta ja hikoilu, kalaöljykapselit sekä iHerbistä tilattu African black soap. Vielä on tukkeumia jonkin verran, mutta ainaiset kuivat läntit ja punoitus ovat minimoituneet huomattavasti. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: almiros - 01.08.13 - klo:14:44
Kookosöljyn käyttö kasvojen kosteusvoiteena on tasoittanut tosi paljon ihonväriä. Ei enää punoita! Nyt kehtaa jopa käydä lähikaupassa ilman meikkikerrosta, kun iho on kookosöljyn imeydyttyä ihanan tasavärinen.  :l
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: kraula - 12.08.13 - klo:00:08
Kookosöljy on kyllä mullakin ihan ykkönen. En tiedä miksi aina välillä hairahdun käyttämään "oikeita" yövoiteita, kun kookosöljy tekee niin paljon hyvää; rauhoittaa ihon kukkimista ja huokosten tukkeutumista, tasoittaa ihon väriä ja pitää ihon sopivan kosteutettuna ja kimmoisana. Suurin ilo on kyllä tuo että näppylöiden ilmaantuminen laantuu aina parin-kolmen kookosöljyisen yön jälkeen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 12.08.13 - klo:08:15
Muakin alkoi kiinnostamaan kookosöljy.
Ostatteko ihan kaupasta vai tilaatteko? Ja yksi tyhmä kysymys vielä, onko hiuksille eri öljy vai voiko käyttää ihan ihoon ja hiuksiin tuota samaa kookosöljyä?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Marie Corelli - 12.08.13 - klo:09:02
Muakin alkoi kiinnostamaan kookosöljy.
Ostatteko ihan kaupasta vai tilaatteko? Ja yksi tyhmä kysymys vielä, onko hiuksille eri öljy vai voiko käyttää ihan ihoon ja hiuksiin tuota samaa kookosöljyä?

Kookosöljyä saa tavallisesta kaupastakin. Minä ostin omani luontaistuotekaupasta, koska niillä oli sopivan pieni purkki. Samaa öljyä voi käyttää koko vartalolle sekä ruoan laittoon. Minulla kookosöljy tuntuu tukkivan kasvojen ihoa, mutta manteliöljy sopii paremmin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 12.08.13 - klo:10:22
Kiitos Corelli :). Täytyy kokeilla ja ostaa tuo kookosöljy joku kerta, jos se sopisi mun iholle.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 12.08.13 - klo:10:33
Mulla on netistä tilattu kolmen litran pönikkä kookosöljyä käytössä. Menee niin monenlaiseen, että ei kannata pikkupurkkeja enää ostella :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Campino - 12.08.13 - klo:21:03
^Iherbistä vai onko noita jossain muuallakin myynnissä? Kookosöljyn suurkuluttajana rupesi kiinnostamaan...

Edit: Tuo nettikauppa on kookosfriikin taivas. Melkein pyöri sukat jalassa kun katselin sisältöä!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 12.08.13 - klo:22:55
Campino, www.fitnessfirst.fi :stä tilasin. Tuolla on muutenkin kaikkea ihanaa  :-* Harmi vaan näytti tuo iso pönikkä olevan loppu varastosta, kun vetelee jo viimeisiään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Firestarter - 14.08.13 - klo:10:39
Ihoni oli aiemmin sävyltään paljon kirjavampi, pintakuiva ja tukkeumia oli usein erityisesti suun/leaun ympäristössä (ei varsinaista suunympärysihottumaa). Näin olen saanut sen selvästi paremmaksi:

*Pesu Elivo puhdistusvaahdolla: Pesee oikeasti hellästi mutta tehokkaasti meikit pois
*Meikkisiveltimien pesu joka ilta
* Cetearyl alcoholin,stearyl alcoholin ja mineraaliöljyjen välttäminen kosmetiikassa
* Paula's choice resist weekly resurfacing treatment. Käytän pari kertaa viikossa niin että jätän yöksi. Tämä on paras ikinä; iho on kuin uusi käytön jälkeen ja meikki näyttää superhyvältä
* Maitotuotteiden välttäminen: Lisäävät selvästi itselläni näppyjen muodostusta
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mimiya - 15.08.13 - klo:16:07
Tällä hetkellä iho on hyvässä kunnossa (kopkop) ja epäilen, että sitä on edesauttanut salisyylihappoa sisältävien tuotteiden käyttö. Mulla on nyt puhdistusaineena Freemanin päärynäputsari (meikit pesen öljyllä) ja kahdesti päivässä laitan Cliniquen Mild Clarifying Lotionia. Päälle Humektan + Clarins Hydra-Matte Lotion kombo ja välillä myös seerumia. Kevyt kuorinta Avenella tai aspiriinilla kerran viikossa. Lisäksi syön niin paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja kuin ikinä pystyn :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Strix - 13.11.13 - klo:16:04
Tällä hetkellä parhaiten toimivat raaka-aineet on olleet salisyylihappo, askorbiinihappo ja hyaluronihappo. Kyseisessä järjestyksessä jopa. Salisyylihappo on paras kuorinta-ainemitä olen löytänyt. Lisäksi tuohon rintakehän aurinkoihottumaan jota on jatkunut yli puoli vuotta tuntuu rauhoittuvan ihan perinteisestä bepanthenista.

Lisäksi tyrniöljy, biotiini ja runsas yrttiteiden juonti auttaa nykyisellään. Nyt on taas kovat aseet käytössä talvi-ihon pelastamiseksi. Bepanthen toimii taas tänäkin vuonna yövoiteena.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kalevalatar - 09.02.14 - klo:23:15
Mun on kyllä pakko hehkuttaa Biodrogan Perfect Summer -kasvovoidetta. Ihanan kosteuttava, mutta ei rasvoita liikaa mun sekaihoani, eikä tuki huokosia.

Olen viimeisen 20 vuoden aikana mennyt läpi varmaan kaikki mahdolliset brändit, voiteet, geelit sekä öljyt. Useimmat olleet floppeja, jotkut ihan ok mutta ei koskaan niin hyvä iholle kuin toivoisi.

Tuo Perfect Summer voide on kuitenkin ensimmäinen, joka ei tunnu tukkivan mun ihoa ollenkaan. Käytin ennen joulua yhden purkin ja sen n. 3 kk aikana mitä purkki kesti, mulla ei tainnut olla yhtään finniä naamassa! Voide loppui ja en heti raaskinut ostaa uutta, joten käytin muita rasvoja mitä kaapissa oli ja hop, heti seuraavana aamuna nenässä oli 3 kpl isoa finniä ja parin päivän päästä suupieleen ilmestyi lisää.

Tänään korkkasin toisen Biodroga-purkin, innolla odotan josko iho pysyisi niin hyvässä kunnossa kuin toivon.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Punatulkku - 15.02.14 - klo:21:52
Acnicyl- voide. Kai tuo pääasiassa on tarkoitettu aknen hoitoon (tuskin tosin kovinkaan pahaan tilanteeseen auttaa, kun tuo teho perustuu lähinnä ihon ph:n hapattamiseen), mutta ei ole erityisen stydiä kamaa eli sopii normaalillekin iholle. Oma ihoni on aina ollut suht hyvä, mutta pintakuiva ja herkkä - kaikki clearasilit ja vastaavat on aina ollut aika myrkkyä mun naamalle, ja muutenkin kaikilla vahvoilla puhdistusaineilla ja kasvovesillä läträäminen ei mun iholle sovi. En ole ikinä aiemmin huomannut ihonhoitotuotteilla kuin korkeintaan negatiivisia vaikutuksia, kunnes kokeilin tuota acnicyliä. Levitän sitä lähinnä ongelma-alueille eli otsalle, johon tulee helposti pieniä hikinäppyjä. Vauhdittaa niiden lähtöä ja pitemmällä käytöllä niitä ei tule oikein ollenkaan. Käytän myös saman sarjan puhdistusainetta, en huomaa tällä niin suuria vaikutuksia mutta ei myöskään ärsytä mun ihoa millään tapaa.

Kaikenkaikkiaan mainio ihonhoitosarja ja mun oikeastaan ainoa kauneudenhoidon luottotuote - kaiken muun voi korvata, muttei tätä.  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kathy - 26.02.14 - klo:15:05
Sinkkitabletit, ehdottomasti! Mulla on murrosiästä asti ollut todella ärsyttävä iho, pintakuiva, punoitteleva ja herkästi näppyyntyvä. Aikaisemmin sanoin ihoni kuntoa hyväksi, jos otsan kestonäppyrykelmä ei näkynyt meikin alta ja punoituksen sai yhdellä meikkipohjakerroksella piiloon. Mulla oli koko ajan käynnissä täydellisten ihonhoitotuotteiden etsintä, mutta noi mun perusongelmat olivat ja pysyivät, käytin mitä tahansa.

Aloin sitten muutama kuukausi sitten syömään säännöllisesti sinkkiä ja nyt mun iho on siinä kunnossa, että voisin ihan hyvin lähteä ilman mitään meikkivoiteita ulos. En kyllä olisi voinut uskoa, naamani voisi ikinä näyttää kuulaalta ilman meikkiä. No niin vain on ja nykyään kaikki entiset peittävät meikkivoiteeni tuntuvat ahdistavilta. ;D Olin aikaisemminkin lukenut sinkistä, että siitä olisi apua akneen, mutta koska mun iho-ongelmat eivät olleet mitään aknea (kuvittelin, että mun iho nyt vaan on tämmöinen epämääräinen ja punoitteleva tapaus) niin en ajatellut siitä olevan mun tapauksessa hyötyä. No väärässä olin! <3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: salute - 28.02.14 - klo:23:35
Sinkkitabletit ja Yasminit ovat olleet ainoita vastustajia "monihanaisille jättifinneille". Muut noista möhkäleistä kärsineet tunnistavat kuvauksesta varmasti tarkoittamani kasvoruton.
Yasmineista olen jo luopunut, mutta sinkki on toiminut tetrasykliinikuurin tapaan. Erona vain, ettei
antibiootteja voisi käyttää pitkäkestoisesti. Aluksi toki tämäkin ihmeaine räjäytti naaman, mutta sen jälkeen olen ollut tyytyväisin ihooni kymmeneen vuoteen. :) Toivottavasti voittoputki jatkuu, jättifinnit ovat mahdottomia peittää edes meikillä. Yhdyn siis Kathyn puheisiin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Puf - 01.03.14 - klo:08:17
^^ ja ^ Kuinka vahvaa annosta käytätte sinkkitableteissa? iHerbissä oli myytävänä ainakin 50mg sinkkitabletit, onko se liian vähän?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kathy - 01.03.14 - klo:11:27
^Mä käytin just tuota iHerbin 50 mg sinkkiä. En muistanut tilata lisää purkin ollessa loppumaisillaan ja ostin Lifesta hätäpäissäni jotain Vida vahvaa sinkkiä (30 mg) ja yhden tabletin päiväannos ei ollut riittävä, näppyjä alkoi tulla. Nyt syön kaksinkertaista annosta, mutta tuo iHerbin tuntuisi olevan tehokkaampaa. Joku imeytymisjuttu kyseessä, en tiedä?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: salute - 01.03.14 - klo:11:30
Aluksi jopa 40 mg:n annosta,mutta nyt finnit pysyvat kurissa 15 mg:n tabletillakin. Yksilollista vaikuttaa olevan, ja varaudu joka tapauksessa alun pahenemisvaiheeseen. :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jouana - 01.03.14 - klo:11:47
What?! Onneksi tulin kurkanneeksi tänne….mulla on järkyttävä iho-ongelma ja jossain vaiheessa yritin sinkkiä, mutta meni vielä pahemmaksi joten luovuin siitä. Vaan sekö voisikin silti jeesata kun vaan kestää sen alkupahenemisen….?!

Mun ongelmatiikkani menee ikävä kyllä yli kaikkien erikoslääkäreiden hilseen, kun oon niin moniongelmainen: kokonaisuus ei istu yhdenkään lekurin lestiin :-( (Taustalla siis onnettomuus, joka keikauttanut pieleen monia toimintoja, jotka sitten aiheuttaneet seurannaishelvettiä.)

Joskus vuosia sitten kokeilin käyttää sinkkiä, pariin eri otteeseen paria eri muotoa siitä. Muistelin, että olisin lukenut, että paras muoto imeytymisen kannalta siitä on sinkkipikolinaatti. Mitä muotoja sinkistä teillä on ollut käytössä? Mietin, että ehkä sittenkin kannattaisi mun vielä kerran uskaltautua kokeilemaan sinkkiä.

edit. Aloitin muutama päivä sitten käyttää Sole-juomaa ja katson nyt ainakin pari kuukautta mitä se tekee ennenkuin mahdollisesti otan erikseen sinkkivalmisteen käyttöön. Sole on himalajansuolasta (=ruususuola=kristallisuola=kalaharinsuola) ja lähdevedestä valmistettu 26% suolaliuos, jota nautitaan aamuisin tyhjään vatsaan. Himalansuolassa on myös sinkkiä, mutta sen lisäksi 83 muuta alkuainetta.
Jossain vaiheessa kun jaksan, koitan tehdä oman ketjun tuosta suolasta.
(Pari linkkiä aiheeseen:
http://xoco.fi/ruususuola
http://www.saltlife.fi/Suolaa-maalta-ja-mereltae/Himalajan-suola )
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: salute - 01.03.14 - klo:12:47
Mielestäni sinkin vaikutus muistuttaa teininä syömäni tetrasykliinia. Tämäkin aine toimi kyllä hyvin, mutta finnit palasivat heti tetrakuurin loputtua. Mutta molemmat aineet tosiaan räjäyttävät kasvot karmeaan kuntoon aluksi, jossain vaiheessa 3 jättifinniä koristi kasvojeni eri puolia. Great, kun noitä ei tosiaan voi edes peittää millään. :P Roaccuttanilla on ymmärtääkseni sama vaikutus, joten miellän alkupahenemisen vain toivon merkiksi. Ei kai sinkillä pitäisi ainakaan mitään pysyvää pahenemista saada aikaiseksi? Täten kokeilu voisi kannattaa.

Ekan vahvemman sinkkipurkkini olen jo heittänyt roskiin, mutta tuossa nykyisessä on biglysinaattia. Toisaalta korkeampaan annokseen tai toiseen valmisteeseen siirtyminen voi olla vielä tarpeen, katsotaan nyt.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: enna - 01.03.14 - klo:13:11
Mäkin söin jossain välissä sinkkiä, mutta mun syömässä merkissä yhdessä tabletissa oli vain 15 mg sinkkiä, ja otinkin varsinkin alussa kaksi tablettia päivässä. Mun on vaikea sanoa, oliko sillä vaikutusta ihoon (siinä vaiheessa ihon kuntoon vaikuttavia tekijöitä oli enemmän/en muista enää tarkkaan), mutta olisin innokas kokeilemaan nyt uudelleen.

 Paljonko netistä ostettavalle sinkille tulee tablettihintaa? Mulla menisi päivässä 12snt jos ostaisin Kelasin 200kpl 15mg sinkkiä ja söisin 2kpl päivässä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: scoundrel - 20.03.14 - klo:12:55
Kaipa sitä nyt jo uskaltaa tulla ihkuttamaan... Sinkki on auttanut minullakin akneen, sisäisesti ja ulkoisesti käytettynä. Laitan arpien ja finnien päälle sinkkipastaa iltaisin, sekä syön 100mg sinkkiä tabletteina päivässä. Isot, syvät patit ovat lakanneet ilmaantumasta miltei tyystin tai sitten "kuivuvat kasaan" ja häviävät tositosi nopeasti (ennen moinen patti saattoi istuskella leuassani kuukaudenkin päivät, nyt katoaa jo alkuunsa eikä edes kehity niin isoksi).

Lisäksi ihon uusiutumisprosessi on selvästi nopeutunut, eli jos olen mennyt sörkkimään finniä (hyi hyi minua) ja siihen on jäänyt rupi, se rupi kuivuu ja tippuu pois jopa 24 tunnissa :o
Iho on myös sileämpi ja alkaa pikkuhiljaa muuttua riemunkirjavasta tasaisemman väriseksi. Jos ihon parantuminen jatkuu tätä tahtia, minun pitää kohta opetella tekemään vähemmän peittävä meikkipohja!  ;D

Finnejä tulee edelleen, mutta vähemmän, pienempinä ja ne häviävät nopeasti. Koska mulla akne on selvästi hormooniperäistä, odottelin kauhulla miten käy tietyssä vaiheessa kiertoa... mutta yli kuukausi nyt jo mennyt, kierto on (pillereillä) 28 päivää, eikä merkkiäkään aikaisemmankaltaisista akneräjähdyksistä ennen kuukautisia.

Voisiko tosiaan olla, että sinkki onkin vastaus iho-ongelmiini? Todella toivon sitä, sillä tämä olisi helppo ja halpa keino sitkeään akneen joka on vaivannut jo teini-iästä asti (ja olen pian 28-vuotias, että on tässä jo tovi tapeltukin).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Liisu - 20.03.14 - klo:16:55
Luontaistuotekaupassa myyjä sanoi aina myyvänsä naisille pikolinaatti sinkkiä. Ei kuulemma ala parta kasvamaan ;D.
Ostin Solgarin sinkkiä 22 mg maksoi 14 e. Iherbissä sama tuote n 6 euroa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: scoundrel - 28.03.14 - klo:09:55
Kiitos sinkki.  <3

(http://i247.photobucket.com/albums/gg160/embryo_cicatrice/vert3_zps7d3c3092.jpg)

Koko viime syksy oli ylemmän kuvan tapaista (tai itse asiassa huomattavasti pahempaa, tuossa on ennemminkin näkyvissä arpeutumisvaihe eikä räjähdysvaihe) aina vuodenvaihteeseen saakka kun keksin alkaa nappailla sinkkilisää. Kerran on tullut huono olo kun en ollut syönyt kunnolla ennen lisän ottamista,  mutta muuten olen ollut pelkästään tyytyväinen. Käytän myös iholle iltaisin sinkkipastaa. Tuossa ei ehkä näy kauheasti eroa, mutta eron tuntee. Iho ei ole täynnä isoja pahkuroita ja hymyileminen ei satu, ihanaa! Tässä (http://i247.photobucket.com/albums/gg160/embryo_cicatrice/vert2_zpse8cb13f4.jpg) vielä samat kuvat käsiteltynä niin että jokainen ihon kamaluus varmasti näkyy, siitä ehkä tuon eron huomaa selkeämmin.

 <3 Sinkki <3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 28.03.14 - klo:19:28
Vau mikä ero! Mitä merkkiä syöt ja kuinka paljon? Otatko aamulla vai illalla, ilmeisesti ruuan kanssa kannattaa ottaa vai?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: scoundrel - 28.03.14 - klo:22:04
pinkpepper, iHerbistä tilasin tätä (http://www.iherb.com/Now-Foods-Zinc-50-mg-250-Tablets/883#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=now%20foods%20zinc&rc=3347&sr=null&ic=3) sinkkiä, on muodossa "zinc gluconate" (mutta vielä ei ole parta alkanut kasvaa, viitaten Liisun aiempaan viestiin :3 ) seuraavaksi varmaan tilaan pikolinaattia (http://www.iherb.com/Now-Foods-Zinc-Picolinate-50-mg-120-Capsules/878#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=now%20foods%20zinc&rc=3347&sr=null&ic=1) jahka nuo glukonaatit loppuvat, ihan vaan kokeen vuoksi.

Otan sinkkiä 2x50mg tablettia päivässä aina päivän ensimmäisen aterian yhteydessä, yleensä siis ennen puoltapäivää. Joillekin ilmeisesti tulee sinkistä helposti paha olo jollei ota ruoan kanssa, itselle tosiaan tuli kerran kun otin melkein tyhjään mahaan. Ilmeisesti sinkin kanssa myös suositellaan otettavaksi kuparilisää, koska sinkin ja kuparin pitäisi olla jossain tietyssä tasapainossa elimistössä... itse en ole vielä ottanut, mutta ehkä jossain kohtaa pitää hiukan rukkailla ravintolisien annostusta. En ole vielä jaksanut miettiä asiaa, kun vasta äskettäin aloitin sinkin syömisen ja en todellakaan odottanut että se oikeasti auttaisi näin hyvin. ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: nukka - 31.03.14 - klo:10:09
Innostuin itsekin taas nappailemaan sinkkiä. Mietein että kannattaisikohan sinkkikin ottaa esim. poretablettina tai löytyykö sitä suihkemuodossa? Voisi imeytyä paremmin kuin tablettimuotoinen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: pinkpepper - 13.04.14 - klo:13:43
Yritin etsiä sellaista viestiä, missä oli mainittu mitkä vitamiinit auttaisia tasapainottamaan hormonitoimintaa, mutta en löydä sitä enää. Muistaisiko joku?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Reese - 13.04.14 - klo:18:37
Pintakuiva, akneileva ihoni tykkää erityisesti näistä:

-Glykolihappokuorinnat
-My Beauty Diaryn Bulgarian White Rose naamio
-Rio Ultrasonic scraper

Ja tämä nyt ei ole tuote, mutta vehnän ja lehmänmaitotuotteiden poisjättämisen ruokavaliosta huomaan ihossani viikossa - positiivisesti siis.


Päivitystä/lisäystä aiempaan viestiini:

-Alpha-H Liquid Gold. Sisältää hedelmähappoja, mutta tätä on alhaisemman happopitoisuutensa takia miellyttävämpi käyttää kuin esim. 30-50% glykolihappoja. Tätä myöskään ei huuhdota pois, joten nopeampi iltatoimissa kuin nuo naamion omaisesti käytettävät kuorinnat. Käytän joka toinen/kolmas ilta ja yleensä kosteusvoide tai seerumi päälle. Pitää selvästi epäpuhtauksien kehittymistä kurissa säännöllisesti käytettynä, mutta ei saa ihoa irtoamaan hiutaleina, toisin kuin nuo vahvemmat kuorinnat.

-Lumene Bright Now ravitseva tehohoito. Se kaksikerroksinen tehohoito. Unelmatuote talven kuivalle iholle, olen kuluttanut jo pari pullollista tänä talvena. Tuntuu tasoittavan ihon väriä ja kosteuttavan kuivia kohtia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: jeba - 15.04.14 - klo:20:17
Mäkin innostuin kokeilemaan sinkkiä ainakin joksikin aikaa kuurina lisäämällä sen päivittäistä määrää. Hienoa olisi jos jotain vaikutusta saisi tähän munkin moniongelmaiseen ihooni, vaikkei varsinaista aknea pitäisikään olla. Oon jo pitemmän aikaa ottanut aamupalan yhteydessä monivitamiinitabletin jossa 30mg sinkkiä (zinc oxide), mutta en ole huomannut mielestäni sillä mitään vaikutusta ainakaan ihossa. Nyt olen sitten parin viikon ajan ottanut iltaisin ennen nukkumaanmenoa myös 2x30mg sinkkitabletin (sinkkipikolinaatti), toistaiseksi en ole huomannut vaikutusta suuntaan tai toiseen, mutta ehkä on liian aikaista sanoakin... En tiedä kuinkakohan hyvin nuo sitten imeytyvät ym. (varsinkin tuosta monivitamiinista) mutta en ainakaan tästä haluaisi enää annosta lisätä. Mennään tällä jonkun aikaa!
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tipson - 17.04.14 - klo:13:25
^ monivitamiinit on vähän siitä huonoja, että samassa tabletissa voi olla yhtä aikaa vitamiineja tai hivenaineita, jotka estää toistensa imeytymistä. Esim. sinkin imeytymistä estää monivitamiineissa usein olevat magnesium ja seleeni. Lisäksi mm. rauta, kupari ja kalsium estää sinkin imeytymistä. Eli maitotuotteiden kanssa tai myöskään kasvisruoan (fytaatti) yhteydessä sinkkiä ei kannata nauttia. Myös kasvin ja viljojen kuitu estää sinkin imeytymistä. Eli on aikamoista rakettitiedettä monesti vitamiinien napsiminen, jos niistä haluaa oikeasti jotain hyötyä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: FairyC - 23.04.14 - klo:23:25
Sinkkiä olen nyt popsinut muutaman viikon ja ainakin iho tuntuu hieman rauhoittuneen. Ostin myös käyttöön suolasaippuan ja täytyy kyllä sanoa, että eipä ole näin pehmeää ihoa ollut hetkeen, kun jätin suolan yöksi kasvoille. En tiedä, kumpi tässä nyt on vaikuttanut, mutta kasvot ovat paljon sileämmät ja vähemmän ärtyneet kuin viime viikolla. Myöskään pieniä finnejä ei enää pukkaa niin kiivaaseen tahtiin. Toivon, että nämä hyvät hoitotulokset ovat pysyvämpää sorttia.

Edit. Ja myös Lactolinen alkoholiton kasvovesi passaa oikein hyvin tälle nassulle. On kyllä ihan huippu hinta/laatusuhde. Ei ärsytä ihoa ollenkaan ja tuntuu oikeasti kosteuttavalta ja rauhoittaa myös. Ei kuitenkaan aiheuta minulle minkäännäköisiä tukkeutumia vaan päinvastoin iho on vielä rauhoittunut enemmän, kun otin tuon käyttöön. Toinen hyvä löyty on ollut Ainun pesuvaahto. Toimii hyvin kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa eikä ärsytä ihoani millään tavalla. Ihan helpoimmasta päästä ei ole löytää tuotteita, josta oma iho ei saisi hepulia. Toivotaan, ettei nuokaan ala pitkällä käytöllä ärsyttämään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Luurankka - 23.04.14 - klo:23:34
Mulla oli joskus tuota suolasaippuaa ja se kuivatti ihoa ihan hulluna.  ???
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: FairyC - 23.04.14 - klo:23:38
Näköjään on yksilöllistä. Mulla taas nuo ärtyneet läikät poskissa on parantuneet sen jälkeen kun otin suolasaippuan käyttöön. Vielä vähän aikaa sitten iho oli ihan kirjava ja laikukas. Nyt näyttää jo hitusen paremmalta. Toivon, että nuo tosiaan auttaa jatkossakin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: peachvodka - 11.05.14 - klo:12:46
Yli vuosi sitten lopetin e-pillerit neljän vuoden käytön jälkeen. Pillerien käytön aikana mulla oli suht. normaali iho, eli sillon tällön tuli yksittäisiä finnejä, mutta muuten iho oli mielestäni ihan hyvä. Pillerien lopettamisen jälkeen mun iho meni tosi huonoon kuntoon - pukkas paljon finnejä ja muutenkin oli tosi epäpuhdas. No, kokeilin sillon kaikkea iherbin mustaa saippuaa, minttunaamiota ym. siis silleen suht. luonnollisia tuotteita kuitenkin, mutta eeeeei auttanut. Olen pessyt meikkini varmaan jo 2 vuotta pelkästään Erisanin hoitavalla puhdistustuotteella ja sen jälkeen yleensä vielä pessyt jollain aineella ihon. Otin tuohon toiseen pesuun käyttöön suolasaippuan, ja täytyy myöntää, että se kyllä auttoi! Käytin suolasaippuaa myös saunassa. No, iho pukkas silti vielä vähän finnejä. N. 4kk sitten vähän niinkuin unohdin tuon suolasaippuan käytön, ja mun ihonhoitorutiinit oli ainoastaan silmämeikkien pesu ja Erisanin hoitava puhdistusgeeli ja silloin tällöin Humektan jos oli kuiva naama. En käyttänyt siis mitään naamioita, kuorintoja tms. tuona aikana, ja herranjumala, mun iho on nyt oikeastaan parempi kuin koskaan! Ei pukkaa enää finnejä ja muutenkin on normaali. Tosi vaikeaa kuivuutta esiintyy silloin tällöin nenän ja poskien alueella, mutta sen saan taltutettua e-vitamiiniöljyllä öisin.

Eli mun ihon kuntoon merkittävästi ei oikeastaan vaikuttaneet niinkään aineet, vaan niiden poisjättö! :ts
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Fishbones - 14.05.14 - klo:08:49
Mulla oli pitkään huulet ja etenkin huulten ympärys ihan järkyssä kunnossa. Jatkuvasti oli miltei vereslihalla ja silloin kun siihen uutta ihoa kasvoi, oli se alusta saakka jo niin rutikuiva ettei se kauan siinä pysynyt (mulla on ongelmia ihon repimisen kanssa; kuivat iholaatat on samoin tein irti kun sormet ne äkkää).

Tossa ennen äitien päivää sit kävin Bodyshopissa katsomassa jos sieltä äidille löytyisi jotain (löytyi), ja aattelin sitten samalla jos löytyisi mulle huulten pelastaja. Myyjä kehoitti  kokeilemaan hampunsiemenöljyä sisältävää Hemp Lip Conditioneria, ja sehän se ihmepelastus olikin :D Pikkasen on viellä kuivuuttaa, mutta kuivista iholaatoista ja halkeilusta ei ole tietoakaan. Oon tota kanssa pikaksen käyttänyt muutamaan käsissä olevaan vastaavaan länttiin, ja yks on jopa miltei parantunut.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Vivianna - 14.05.14 - klo:09:25
Mulla on myös huulet aina kuivat ja tulee siten räpläiltyä niitä vähän väliä.
 Mulla on sininen Bepanthen (punaisella viivalla) ja se on ollut mulla käytössä jo monta monta vuotta. Aivan huipputuote!
Toinen mitä nyt käytän on LV kasvovesi ja iho voi tosi hyvin. HInta-laatusuhde aivan loistava :ts
Sitten on Multi-Karosin, jossa on beetakaroteeni, lykopeeni, E-vit., GLA-kapseli. Iho tykkää ja kiittää.
Kosteutus Herbinan kosteuttavalla naamiolla/Freemanin Goji kosteusnaamiolla + Freemanin ananasnaamio kuorintaan.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: mingtang - 16.05.14 - klo:10:12
Vaikka olen luomuilija, kaikkea en ole pystynyt sillä korvaamaan Rasvainen Bepanthen on ainoa silmänympärysvoide joka auttaa nykyään (54-v.).

Sinkkipasta ja hammastahna auttavat leukaan pukkaaviin finneihin, vaatii 2-3 päivää toimiakseen. Ilmeisesti hormonitoiminta on edelleen päällä, koska finnit tulevat aaltomaisesti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jenje - 16.05.14 - klo:19:14
^ Mäkin olen muuten joskus käyttänyt Bepanthenia silmänympärysvoiteena, ja se tosiaan tuntuu toimivan. Vaikka mulla on ikää vasta vähän yli kolmekymmentä, niin ehkä tupakoinnista johtuen silmien alla on jo selviä pysyviä juonteita. Bepanthen tuntuu vähän jopa tasoittavan niitä. Ehkä se on sitten riittävän rasvaista? Vaikka mulla muuten onkin tosi rasvainen iho, niin silmänympärysiholle voin jostain syystä pistää vaikka kuinka tuhtia voidetta ilman pelkoa turvotuksesta tai muistakaan ongelmista.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: mingtang - 18.05.14 - klo:16:28
^Luin jostakin että Bepanthen uusii ihon epiteelikerrosta.Siksikin käytän sitä  ....
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jenje - 18.05.14 - klo:18:03
^ Joo, ilmeisesti se dekspantenoli nopeuttaa ihon uusiutumista. Tuntuukin siltä, että rohtumat ja muut ihovauriot paranevat bepanthenilla vähän tavallista nopeammin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bubbs - 18.06.14 - klo:03:27
Mulla on melko rasvoittuva iho, varsinkin otsasta. Siihen ei ikinä ole auttanut oikein mikään, oli kyse sitten pesu-, naamio- tai kuorintatuotteista, saati rasvoista, voiteista tai puutereista. Kyllähän ne mattaavat hetkeksi, mutta kohta kiiltää taas otsa niin, että keskustelukumppani voi peilata siitä itseään.

En oikeastaan haluaisi tehdä tästä mitään mainospuhetta, kun tuote on niin sikakallis, ja omatkin kokemukseni sen käytöstä ovat vähän epämääräisiä. Ostin muinoin todella hyvästä tarjouksesta Ole Henriksenin Invigorating Night Gelin (josta normaalihinnalla saa Suomessa pulittaa yli 90 euroa), ja äkkiä huomasin, että se ensimmäisenä tuotteena koskaan todella hillitsi ihoni rasvoittumista. Siis vaikka kyseessä on yötuote, jonka pesen aamulla pois, jopa otsakin pysyy lähes mattaisena valtaosan päivää. Jotenkin kuitenkin ajan myötä tuotteen tehokkuus tuntui laimenevan (tai sitten aloin tottua), ja ison purkin loputtua alkuinnostuksissani ebayn kautta tilaamani travel size -purkit jäivät pyörimään kaappiin.

Kaivoin noin viikko sitten esiin yhden pikkupurkeista, kun helteiden pintaanpukkaama rasva tuntui taas niin ällöttävältä. Tämä toimii jälleen kuin unelma. Toki ne pahimmat helteetkin väistyivät, mutta rasvaisuus pysyy ihan poikkeuksellisesti kurissa. Nyt ei varmaan sitten auta kuin jännittää, lakkaako tämä taas joskus toimimasta. Olisipa tästä joku köyhäinversio!

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 18.06.14 - klo:04:08
^ Mahtaako teho johtua alfahydroksihapoista? Muutoinhan tuo on aika simppeli geeli. Köyhäinversiona voisi toimia Paula's Choicen Skin Perfecting 8% AHA Gel, jota saa 100 ml pumppupullon n. 25 eurolla. Monia muitakin vaihtoehtoja merkillä on, hinnat maksimissaan 30 euron tuntumassa. Monilla kyllä BHA auttaa siihen rasvoittumiseen ja tukkeutumiseen enemmän, mutta toisilla tepsii AHA. Kannattaa silti ainakin kokeilla myös BHA:ta, se on täsmäapu nimenomaan näihin ongelmiin.

Edit. Mun ihoni kuntoon eniten (positiivisesti) vaikuttaneet tuotteet ovat Paula's Choicen BHA-nesteet: Skin Perfecting 2% BHA Liquid ja Clear Anti-Redness Exfoliating Solution (regular strength). Myös Resist Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA tekee ihmeitä yhdessä yössä silloin, kun ihon pinnalle on päässyt kertymään kuiva kerros, mutta tätä ei enää juuri tapahdu päivittäisen BHA:n lotrauksen takia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jenje - 18.06.14 - klo:13:45
Mulla on aivan sama ongelma rasvoittuvan otsan kanssa, ja mulla siihen on toiminut tosi köyhäilytuote, nimittäin Yves Rocherin mattakasvovoide. Tuon päälle kun pistän vielä Lumenen mattaprimeria ja Triple Stay Matte -meikkivoidetta sekä tietysti puuteria, niin talvella saattaa pärjätä jopa koko päivän korjailematta meikkiä ja näin kesälläkin useita tunteja. Heti jos käytän jotain toista kasvovoidetta, niin naama kiiltelee hetkessä.

OT, mutta evergreenilta on kyllä useammassa ketjussa tullut niin vakuuttavaa mainosta Paulan tuotteista, että mäkin meinasin tilata niitä testiin, kunhan olen ensin käytellyt enimmät voidevarastot pois. :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 18.06.14 - klo:14:27
^ Joo, iljettää kyllä kun tuntuu jo vähän mainostaululta... kun en mitenkään sponssattu kuitenkaan ole. :D No mutta hyvä kai se on jakaa kokemuksia, sehän on sitten jokaisen oma asia, onko tarvetta sellaisille tuotteille. Ei Paulan tuotteetkaan silti pelkkää hyvää minustakaan ole, osa ei vain sovi iholleni vaikka pitäisi, ja allergisen reaktionkin olen muutamasta saanut.

Näistä rasvaisen ihon köyhäilyvaihtoehdoista vielä: Herbinallahan on myös kiinnostavan oloinen mattageelivoide. En ole kokeillut, mutta olen vilkuillut että sitä voisi tarpeen tullen testata.

Joo, tämä oli vähän OT.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jenje - 18.06.14 - klo:14:37
^ Kiva vaan, että olet jakanut tuota tietouttasi, kun sitä noinkin paljon löytyy. Ja aika moni täälläkin on tainnut sun suositustesi perusteella löytää sopivia tuotteita. :)

Täytyypä varmaan testata tuota Herbinan voidettakin. Vaikka Yrkän voide hyvin toimiikin, niin mä en vaan jaksa käyttää pitkään samaa tuotetta kyllästymättä. :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: enna - 18.06.14 - klo:16:40
Ketjuun myös liittyen, en tiedä olisinko löytänyt Paulan BHA:t omaan käyttööni, ellei evergreen olisi niitä suositellut. Tietenkin mulla on aika monta tuotetta, jotka ovat vaikuttaneet hyvin mun ihoon, mutta kyllä mä sanon että se BHA on yksi niistä. Tuli vähän aikaa sitten oltua viikko ilman sitä, ulkomaanmatkan takia, ja huomasin ihoni olleen huonommassa jamassa viikon loppupuolella - vaikka sillonhan oli moni muukin asia tietenkin samaan aikaan muuttunu (ilmasto, ruokavalio, käytetty kosmetiikka...)

Testiksi voisi tietenkin kokeilla jättää muut rutiinit entiselleen ja katsoa, onko ihossa minkäälaisia muutoksia jos pelkän bha:n jättää pois. Mutta kohta taas tilaukseen menevä BHA geeli tai neste ovat kummatkin auttaneet mua ja oman kokemukseni perusteella voisin suositella muitakin kokeilemaan :)

Tietenkin ihoa ärsyttävien voiteiden poisjättämisellä on ollut suuri merkitys, kuten myös ihotautilääkäriltä mukaan tarttuneella Protopicilla. Kiitos näiden asioiden, pahin ihokatastrofi on oikeasti takana :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lalla - 19.06.14 - klo:10:46
Mäkin oon tykännyt tosi paljon Paulan 10% AHA-nesteestä - vaikutuksen näkee jo heti seuraavana aamuna. BHA ei toiminut niin hyvin naamassa ja oli aina tosi niljainen, mutta AHA toimii hyvin. Taidan hankkia vielä jonkin AHA-voiteen seuraavaksi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: caessa - 19.06.14 - klo:10:56
Näistä rasvaisen ihon köyhäilyvaihtoehdoista vielä: Herbinallahan on myös kiinnostavan oloinen mattageelivoide. En ole kokeillut, mutta olen vilkuillut että sitä voisi tarpeen tullen testata.

Mulla oli joskus tätä! Pidin todella paljon, mutta en ole enää useampaan vuoteen nähnyt missään. Veikkaan, että purkki ja ehkä koostumus olisi muuttunut, pitääpä metsästää tätä jostain.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 19.06.14 - klo:11:15
^ Se näyttää nykyään tältä: http://www.herbina.fi/tuotteet/fresh/fresh-mattageelivoide . Kohdasta 'raaka-aineet' näkee incin. (On muuten kyllä tosi kiva kun verkkosivuilla on nähtävissä ainesosat kokonaisuudessaan!) Olen nähnyt näitä ainakin Sokoksella, hintaa taisi olla siellä reilut 5 e. Jäin itse vähän pohtimaan, että onko incin 'tridecyl salicylate' kuoriva ainesosa ja siten mahdollisesti liikaa vahvaa BHA:ta käyttävälle, mutta luin sitten ettei sillä ole kuorivia ominaisuuksia, vaikka onkin salisyylihaposta johdettua. Heh, tajusin että mullahan on itsellänikin ollut jotain tämän supervanhaa versiota monia vuosia sitten... joku vihreä, kierrekorkillinen purnukka ehkä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: caessa - 19.06.14 - klo:13:47
^ Joo, ihmekös ei ole löytynyt. Silloin kuin itselläni oli tuota, purkki oli sellainen sinertävä pumppupullo (ja kylläkin paljon nätimpi kuin tuo nykyinen). Nimi kyllä kuulostaa aika samalta. Pitääpä kokeilla tuota, vaikka Paula's Choiceahan itsekin harkitsin, mutta tuntuu etten voiteeseen haluaisi laittaa ihan hirveästi rahaa, jos halvempikin löytyy. Erikoisemmat tuotteet ovatkin sitten asia erikseen, niihin voi satsata :).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bubbs - 19.06.14 - klo:14:01
Kiitos vinkistä evergreen, ehkä tuon pikkupurkkini jälkeen uskaltaudun kokeilemaan Paulaa. Tilaatko Paulan omien nettisivujen kautta, joutuuko tilauksista maksamaan tullit?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 19.06.14 - klo:14:35
^ Ole hyvä!  :) Tilaan Paulan omasta Euroopan verkkokaupasta: http://www.paulaschoice-eu.com/ . Ei tulleja, tulevat EU:n veroalueelta. Kassalla (tai sivuille kirjautuneena) näkee lopulliset hinnat Suomeen. Paula's Choice -ketjussa on paljon tuorettakin läpinää aiheesta!

^^ Minäkin pidän Paula's Choicen suurimpana etuna kuorintoja, kun toimivat (ja edulliset) sellaiset ovat niin älyttömän harvassa. Perustuotteita on sitten helpompi löytää lähempääkin. Ja niistähän voi tilata esim. kuorintojen ohessa näytteitä, niin voi sitten halvalla testata, onko niissä itselle mitään ihmeellistä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: keesha - 01.07.14 - klo:23:46
- Lopetin kokonaan yleisimpien pesevien ainesosien käytön puhdistuksessa.
- Otin käyttöön BHA:n ja AHA:n.
- Ihonhoitotuotteissa rasva-alkoholien, mineraaliöljyjen ym. komedogeenisten ainesosien välttely. Katson aina inci-sisällön cosdna:n analyysillä ennen ostoa/käyttöä.
- Opettelin käyttämään aurinkosuojakerrointuotteita.
- Vaihdoin kasvomeikit mineraalimeikkeihin. (Taas, komedogeenisten ainesosien välttely.)

Siinäpä ne. Ihoni on muuttunut entisestä rasvaisesta epäpuhtauksiin taipuvaisesta epätasavärisestä ihoon, joka on tasavärinen ja hyvässä kunnossa. Harvoin tulee enää epäpuhtauksia ja nekin mitä tulee ovat pieniä ja häviävät nopeasti. Voin kiireisenä päivänä mennä pelkällä irtopuuterilla, jota en olisi kyllä ikinä ennen uskonut sanovani. Ennen kärsin todella pahoista, kipeistä ja syvistä aknepateista, jotka olivat todella rumia ja vaikuttivat itsetuntoonkin todella paljon. Inhosin kasvojeni ihoa ja kuvittelin, etten ikinä pääse eroon moisesta tyyppiaknesta. Niin ja nenänpielissä oli todella inhottava ruusufinniongelma, punoittava ja rypyläinen armeija oikein. Nekin on vaalentuneet ja hävinneet lähes täysin. <3 Ja mikä parasta: ei mene rahaa enää turhiin tuotekokeiluihin ja epätoivoisiin ostoksiin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: scoundrel - 30.09.14 - klo:08:38
Kävin aikaisemmin tässä ketjussa hehkuttamassa sinkkiä. Edelleen nappailen sinkkilisää, mutta olen tiputtanut sen määrän yhteen 50mg tablettiin päivässä... ihon kunto kuitenkin sen kuin jatkaa paranemistaan. Ja siitä kiitos kuuluu Paula's Choice -tuotteille! Etenkin 2% BHA Liquidille.

Olen elänyt monta vuotta sellaisessa kierteessä, jossa suuri osa (kauneudenhoitoon liittyvistä) ajatuksista on pyörinyt ihon kunnon ympärillä. Välillä iho on ollut niin pahassa kunnossa, että esim. syöminen ja puhuminen on sattunut, koska suun ympärillä on ollut niin paljon isoja, syvällä olevia finnejä. Ihon meikkaamiseen mennyt aika on ollut huikea, koska peiteltäviä virheitä on ollut niin valtavasti, ja koko ajan kodin ulkopuolella ollessa sitä on miettinyt, että onhan meikki hyvin, näkyyköhän ne kamalat paukamat kilometrin päähän jne jne. Kasvoihin koskeminen on ollut ihan ehdoton no-no, koska meikin pienikin poishieroutuminen oli katastrofi. Totta kai tällainen vaikuttaa itsetuntoon.

Tajusin pari päivää sitten, että ensimmäistä kertaa vuosiin en enää joudu miettimään ihoani koko aikaa. Tajusin sen kun istuin tietokoneella ajatuksissani ja hieraisin leukaani (oli meikkiä naamassa), ja ensimmäinen reaktio ei ollutkaan paniikinomainen meikin tarkistus lähimmästä peilistä. Koska vaikka mun ihossa on edelleen epätasaisuutta ainakin värin puolesta, niin vähäinen meikin poishieroutuminen ei enää ole paniikin aihe, koska siellä alla ei enää ole mitään niin suunnattoman hävettävää.

Tuon tajuaminen oli melko vapauttavaa. Lisäksi tajusin sen, että aamuiset sotamaalisessioni ovat lyhentyneet ja käytettyjen tuotteiden määrä vähentynyt koko ajan. Aikaisemmin levitin bb-voidetta ja peitevoidetta paksun kerroksen ja ties mitä ja kiinnitin kaiken paikalleen kilolla irtopuuteria. Luonnollista se lopputulos ei ollut nähnytkään, mutta parempi epäluonnollinen puuterinaama kuin luonnollinen täynnä punaisia paukamia oleva naama. Nyt laitan bb-voidetta lähinnä pahimmin punoittaville alueille, peitän muutaman ongelmakohdan ja sipaisen päälle puuteria. Koska sen lisäksi, että nykyään mulla ei ole kipeää ja näkyvää aknea, ihoni ei myöskään rasvoitu samalla lailla kuin ennen. Lähinnä t-aluetta pitää vähän korjailla päivän mittaan, ja nykyään sekin hoituu lähinnä käsipaperilla taputtelemalla, ei lisäämällä puuteria kuten ennen...

Tältäkö siis tuntuu ihmisestä jolla on hyvä iho? Ettei sitä tarvitse miettiä erikseen koko ajan? Tämä on mulle ihan uutta, ja siksi olenkin hämmentynyt, koska vuosikausia olen joutunut miettimään ihoni kuntoa koko ajan, joko kosmeettisista syistä tai sitten siksi että jokin osa naamasta sattuu koko ajan aknen vuoksi. Eikä mun ihoa vielä voi hyvällä tahdollakaan sanoa oikeasti hyväksi, koska vielä on punoittavia arpikohtia, välillä ilmaantuvia pikkufinnejä ja nenän täydeltä mustapäitä. Mutta entiseen verrattuna tämä on kyllä hyvä. Kemiallinen kuorinta (BHA) on siis ollut mun ihoni pelastus.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 30.09.14 - klo:15:22
^ Mulla on ollut ihan samanlaisia fiiliksiä. Mulla syvät paukamat jäivät enimmäkseen pois jo useampi vuosi sitten, mutta kyllä ne niin kauan ehtivät olla riesana, että melko määrittävässä roolissa olivat. Iho tuntui aina, ilmehdintä sattui ja niiden hirvitysten peittely oli väsyttävä urakka joka ikinen päivä, puhumattakaan siitä, paljonko aikaa kaikkeen puhdistukseen, sorkkimiseen ja vuotamisen tyrehdyttämiseen meni. Olen varmaan viettänyt yhteensä pari vuotta elämästäni Septidinillä kostutettua vanulappua naamalla pitäen.

Mihin tahansa lähtiessä piti miettiä, onko siellä mahdollisuus peitellä naamaa tarpeeksi. Jos joskus mökkisaunan jälkeen sitten rohkenikin olla paljaalla naamalla, niin eiköhän joku iäkkäämpi heti kysynyt, että mikä sua on pistänyt. Muistan yliopistolta yhden pullean ja tomeran, hyväihoisen tytön, joka rehvakkaasti nauroi jossain yhteydessä, että "kuka nyt meikkivoidetta käyttää, phahah, onko sulla niinku huono iho tai jotain..?!". Kaikkihan eivät näitä huolia tosiaan juuri osaa käsittää.

Mulla nyt on ikuisia mustapäitä ja naama punaisena rosaceasta, mutta kyllä tämä sentään tuntuu jo iholta. Paula's Choicea voin minäkin tosiaan kiittää paljosta. Harmittaa silti se nöyryytys, mihin joutui niin pitkään tottumaan. Vaikka itsekin yhä välillä havahdun siihen, miten kevyeltä tuntuu, kun ihossa ei ole paljoa ylimääräistä, niin luulen kyllä silti kantavani ihosta häpeää ikuisesti. Toki harmittaa myös kaikki hukattu aika piilossa neljän seinän sisällä. Mutta ihonhoidosta on ainakin tullut mielekkäämpää, kun toivottuja vaikutuksia pääsee vihdoin oikeasti näkemäänkin.

Kaikkia iho-ongelmia ei ulkoisella hoidolla, tai sisäiselläkään, saa kokonaan hallintaan, mutta kyllä mä moneen ongelmaan suosittelisin ensin PC:n tuotteita ja vasta sitten jotain muuta, jos ei auta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: SSpiegel - 30.09.14 - klo:16:36
^^ Vähän OT, mutta mulla on ihostani paljolti samanlaiset fiilikset. Viimeisen parin vuoden aikana kipeät, ihonalaiset paukamat ovat vallanneet leukani ja kaulani, ja ihoni on tullut herkemmäksi ja rasvoittuvammaksi. Olen kuitenkin aina ollut sitä tyyppiä, että en vaan yksinkertaisesti jaksa ja viitsi meikata joka päivä, joten olen pahimpina päivinäkin ollut ihmisten ilmoilla ilman meikkiä. Aikaisemmin se oli tosi helppoa, vaikka minulla onkin aina ollut epäpuhdas iho, mutta erityisesti viimeisen vuoden aikana välillä on itkettänyt lähteä ulos. Vaikken viitsinyt virheitäni peittääkään (ihan periaatteestakaan, en ole huono ihoni, eikä ihmisarvoni ole siitä kiinni!), mietin silti ihoani koko ajan.

Nyt olen viimeisen kuukauden aikana löytänyt rutiinin, jolla iho pysyy joten kuten kunnossa. Tänä aamuna löytyi jopa vain kaksi tuoretta finniä naamasta ja nekin kovin pieniä! Ihoni ei tietenkään ole vieläkään hyvässä kunnossa, paranevia finnejä ja punaisia jälkiä on joka paikassa, mutta lähiaikojen helvetin jälkeen tuntui jopa hyvältä. Tunsin oloni taas pitkästä aikaa ihan viehättäväksikin ja se on kyllä suuri ero entiseen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bubbs - 19.10.14 - klo:23:15
Mä luulen, että mun ihoni on juuri nyt parhaassa kunnossa koskaan. Ihon pinta on sileä ja pehmeä, sävy yhtenäinen ja kuulas. Jopa sellaisia asioita vaikuttaisi tapahtuneen, joihin en ikinä uskonut voivan vaikuttaa ilman jotain järeämpiä toimenpiteitä, kuten omituisen muhkurainen iho otsassani. En osaa oikein selittää sitä, mutta otsani iho on lähes aina ollut aika epätasainen ja ruma. Nyt se on ihmeellisesti silennyt.

Hoitorutiineissa on 2 muutosta. Olen alkanut käyttää päivävoiteena L'Orealin SkinPerfectionia, mutta en kertakaikkiaan usko, ettäkö tuo silikonipommi olisi se oleellinen tekijä tässä. Sen sijaan uskon, että tekijänä on ollut korealaisen Cosrx:n BHA-neste, jota olen käyttänyt nyt muutamia viikkoja yövoiteen alla. Incit on koreaksi, mutta myynti-ilmoituksessa BHA:ta sanottiin olevan 4%, pitoisuus on ilmeisesti aika korkea. Aluksi tämä vähän kihelmöi iholla, satunnaisesti vieläkin, ja ensimmäisen viikon aikana iho reagoi pukkaamalla ulos muutamia finnejä, mutta niiden jälkeen ollaan aika nopeasti siirrytty tähän ennennäkemättömän hyvään tilanteeseen.

Vuodenajallakin tietysti voi olla vaikutusta, naamani on huomattavan onnellinen helteiden aiheuttaman hikoilun ja ylenpalttisen rasvanmuodostumisen loputtua. Toivon kuitenkin todella, että syy olisi ensisijaisesti tuotteessa, ja olisin vihdoinkin löytänyt jotain kohtuuhintaista (olisiko 100ml ollut noin 15 euroa?), helposti tilattavaa ja todella toimivaa. Seurataan tilannetta jännityksellä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kalevalatar - 20.10.14 - klo:08:40
Saako udella, mistä ostit tuon BHA-nesteen? :) Ebay? Koitin sieltä katsoa ja löysinkin, mutta erilaisia BHA-tuotteita on useita. Olisiko antaa linkkiä?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bubbs - 20.10.14 - klo:18:51
^Juu, ebay. Mun tuotteeni on tämä: http://www.ebay.co.uk/itm/Cosrx-BHA-Blackhead-Power-Liquid-100ml-Moisturizer-/131280390151?pt=US_Skin_Care&hash=item1e90ebc807

Tekisi mieli testata kaikkia noita Cosrx:n tuotteita. Ovat ilmeisesti aika uusia tuotteita, arvosteluja ei ihan hirveästi netistä löydy.

Tänään aamulla taas olin ihan pökertynyt, kun iho tuntui niin sileältä ja poikkeukselliselta. Toivottavasti tämä jatkaa toimimistaan ikuisesti.

Muut bha-käyttäjät, käytättekö ihan säännöllisesti vai jotenkin kuuriluontoisesti?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Louna - 20.10.14 - klo:18:57
Mä joudun käyttämään BHA:ta säännöllisesti, jos tulee pitempi tauko niin sen huomaa heti ihon kunnossa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo Cosrx, 4% tuntuu hurjan voimakkaalta, mutta tekisi mieli koittaa vaikka kuureina vahvempaakin ainetta (nyt käytössä Paulan 2% liquid).
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 20.10.14 - klo:18:59
^^ Käytän Paula's Choicen BHA-tuotteita, ja ihan säännöllisessä käytössä ovat. Vaihtelen toki tahtia tarpeen mukaan, mutta aika pitkään on sopinut käyttää 2% nestettä kerran vuorokaudessa (iltaisin). Jatkaisin käyttöä hellän silotuksen vuoksi siinäkin utopistisessa skenaariossa, että ihoni joskus ei enää olisi rasvainen ja tukkeutuva, koska mulle AHA ei kovin hyvin sovi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: siana - 20.10.14 - klo:20:06
^^^Käytän myös Paula's Choicen BHA:ta voidemaisena, joka päivä.  :)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kalevalatar - 20.10.14 - klo:23:36
Mulla on nenässä sekä suupielissä musta- ja valkopäitä, pitäisikö mun kokeilla kumpaakin, sekä AHA- ja BHA-nesteitä? Aina kun koitan lukea noita käyttötarkoituksia, ne on tosi päällekkäisiä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: evergreen - 21.10.14 - klo:00:14
^ Ovathan ne toki molemmat kemiallisia kuorintoja, mutta kyllä niille melko yksinkertainen, karkea jako on: epäpuhtaalle iholle ensisijaisesti BHA:ta, kuivalle ja paksuuntuneelle taas AHA:ta. BHA toimii myös huokosissa ja voi rauhoittaa tulehdusta, joten se sopii paremmin tukkeutuneelle ja punoittavalle iholle, ruusufinniin jne. AHA taas kuorii tehokkaasti kuivaa ja karheaa ihoa, joten se on hyvä valinta esim. liiasta auringosta paksuuntuneelle iholle ja vartalon korppukohdille (jalat, kyynärpäät). Ohuelle ja herkästi reagoivalle iholle vahvaa AHA:ta ei kannata laittaa. Jos iho on sekä epäpuhdas että karhea ja paksuuntunut, voi molemmista olla hyötyä ja AHA ehkä ensiksi tehokkaampi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: jeba - 29.10.14 - klo:11:31
^Juu, ebay. Mun tuotteeni on tämä: http://www.ebay.co.uk/itm/Cosrx-BHA-Blackhead-Power-Liquid-100ml-Moisturizer-/131280390151?pt=US_Skin_Care&hash=item1e90ebc807

Tekisi mieli testata kaikkia noita Cosrx:n tuotteita. Ovat ilmeisesti aika uusia tuotteita, arvosteluja ei ihan hirveästi netistä löydy.

Tänään aamulla taas olin ihan pökertynyt, kun iho tuntui niin sileältä ja poikkeukselliselta. Toivottavasti tämä jatkaa toimimistaan ikuisesti.

Muut bha-käyttäjät, käytättekö ihan säännöllisesti vai jotenkin kuuriluontoisesti?

Mulla kiinnostais myös piakkoin ottaa kokeiluun joku BHA-neste tms. ja tää vaikuttais tosi mielenkiintoiselta. Selasin myös muita BHA-tuotteita ebayssä. Käytätkö tätä 4% kuinka usein ja koko kasvoille/kaulalle? Kestikö tuo toimitus kauan koreasta? Vähän sinällään ehkä epäilyttää tuo koreasta tilaus ja en haluaisi mitään kuukautta odotella tuotetta. Saatan tilata muuta BHA kuorintaa/nestettä, ilmeisesti 5% ja 10% on kans suhteellisen hellävaraisia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bubbs - 29.10.14 - klo:15:56
^Oon käyttänyt joka päivä, lähinnä kasvoille, jotain jämiä olen käsistä pyyhkäissyt kaulalle. Voisi tietysti laajentaa myös käsittelemään sen kaulan ihan tarkoituksella..

Koreasta tulee paketit yleensä alle 2 viikossa. Tuntuvat aina tulevan nopeammin kuin Usasta tilatut. Tilaan suurinpiirtein puolet kaikesta käyttämästäni kosmetiikasta Koreasta, siellä tunnutaan ymmärtävän mun ihotyyppiä (ja sävyä) noin miljardi kertaa paremmin, kuin länsimaissa. :D Ainakin hintaluokassa, jonka tuotteisiin mulla on mahdollisuus päästä käsiksi. Tuotteet ovat melkeinpä aina tosi laadukkaita ja hyvän hintaisia.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Talvi - 31.08.15 - klo:22:27
Ihoni kuntoon parhaiten vaikuttaneet tuotteet: Paula's choicen  SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID, RESIST MULTI-CORRECTION TREATMENT AZELAIC ACID, RESIST 25% VITAMIN C SPOT TREATMENT ja RESIST ANTI-AGING RETINOL SERUM. Nämä saivat aikaan selkeän muutoksen punaisiin jälkiin, mustapäihin, valkopäihin, ihohuokosten ulkonäköön (ei ole kokonaan pienentynyt mutta ei enää niin valtavat ja ovat nyt pysyneet puhtaana) ja elottoman ihoon. Monta vuotta meni rahaa tuhlatessa erilaisiin tuotteisiin... Aina sitä toivoi löytävänsä avun uudesta tuotteesta josta kuullut hyvää ja nyt viimeisimpinä kuukausina kokeillut tuotteita joita kehuttu blogeissa tms. Mutta eipä auttaneet minun ihoani...PC:n tuotteet oli aiemmin tuttuja BHA:sta mutta sekin jotenkin jäi kun yritin löytää tuotteita jotka tuoksuu hyvälle... Nyt en suostu luopumaan Paulan tuotteista kun olen huomannut niiden tehon. Ihoni lähtötilanne: rasvainen sekaiho, näkyvät isot mustapäät nenässä, poskissa ihonalaisia tukkeumia ja niistä johtuvia punaisia arpia sekä eloton iho. Leuassa valkoisia näppyjä. Tilanne nyt: nenässä ei yhtään mustapäätä, poskessa yksi milium ja yksi pitkäaikainen tukkeuma (taitaa lähteä vain lääkärin avulla) punaiset arvet haalistuneet hieman ja iho selkeästi kirkastunut sekä ihohuokosten koko siedettävämpi. BHA ja azelaic acid käytössä n.2kk, 25% c- vitamiini n.3 viikkoa ja retinol käytössä n. 4 viikkoa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cecilia - 30.12.15 - klo:11:45
Minulla on nyt viimeisen kuukauden sisällä ihon kunto parantunut huomattavasti. Aknearpia toki on edelleen, mutta aktiivisia näppylöitä on kerrallaan korkeintaan pari, ja nekin pysyvät pieninä ja katoavat nopeasti. Mustapäitä on edelleen nenässä, mutta nekin tuntuvat pienentyneen. Nyt kun vielä nuo vanhat arvet haalenisivat, niin voisi olla kunnolla tyytyväinen.

Taustaa sen verran, että olen koko aikuisikäni kärsinyt hormonaalisesta aknesta, joka keskittyy leuan ja poskien alueelle, otsaan taas ei juuri koskaan tule finnejä. Iho on pintakuivuuteen taipuvainen sekaiho. Vähän kaikkea on tullut kokeiltua, mutta sivuvaikutusten pelossa en ole uskaltautunut kokeilemaan lääkitystä.

Minun on hankalaa sanoa, mikä yksittäinen tuote tai asia on vaikuttanut ihon kuntoon, mutta joku näistä (tai niiden yhdistelmä) on saanut ihon paranemaan:

- Puhdistusaineiden vaihtaminen miedompiiin ja SLS:n välttäminen kasvojen pesussa. Käytän nykyään vain ihan mietoja pesuaineita akneiholle tarkoitettujen superpesevien aineiden sijaan. Meikit poistan misellivedellä, joten pesuaineen ei tarvitse olla kovin pesevää. Nykyään käytössä olevista tuotteistani todella harvat ovat suoranaisesti akneiholle tarkoitettuja, koska ne ovat iholleni liian rajuja, ja aika moni tuote on enemmän esimerkiksi herkälle iholle suunnattu. Välttelen myös alkoholia kasvovesissä.

- La Roche-Posay Effaclar Duo -voide. Tämä on ehkä suurin yksittäinen tekijä, koska ihon kunto parani huomattavasti aloitettuani tämän käytön vajaa kuukausi sitten. Levitän tätä ohuen kerroksen aamuin illoin koko kasvoille kasvoveden jälkeen, ja useimmiten levitän vielä päälle toisen kosteusvoiteen. Olen harkinnut, että akaisin käyttää tätä nyt vain kerran päivässä ja vain kriittisille alueille, nyt kun ihon kunto on jotenkin hallinnassa.

- Lushin Mask of Magnaminty -kasvonaamio kerran tai kaksi viikossa käytettynä. Ihmetavaraa, joka auttaa sekä akuutteihin iho-ongelmiin että ihon kunnon ylläpitämisessä.

- E-pillerit. Nämä tosin aloitin jo viime keväänä, ja ihon kunto oli loppusyksyyn asti aika karsea, eli en ihan osaa sanoa, tuliko vaikutus vain vähän viiveellä. Muuten on nimittäin tuntunut, että pillerit ovat jopa huonontaneet ihoni kuntoa, ja olen saanut näppyjä paikkoihin, joihin en ole aiemmin saanut niitä juuri koskaan (kaula, otsa).

- Öljyt. Sekoittelen argan- tai ruusunsiemenöljyä iltaisin kosteusvoiteen sekaan, ja iho tuntuu heti pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Samoin molemmat tuntuvat rauhoittavan finnejä. Tosin öljyjenkin kanssa olen nykyään tarkka, koska esimerkiksi kookos-, oliivi-, manteli- ja jojobaöljy tuntuvat tukkivan ihoani ikävästi.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: tiinalinnea - 03.02.16 - klo:10:45
● Kookosöljy. Ihan parasta, en vois enää elää ilman sitä  :-* kosteuttaa mun kuivaa ihoa tehokkaasti ja tasoittaa ihon väriä. Epäpuhtaudet on kaikki hävinneet.
●MSM-jauhe. Hiukset ja kynnet kasvaa kovaa vauhtia, iho ei ole ollut aloittamisen jälkeen yhtään niin kiristävä. Poikaystävän atooppinen näppyläihokin rauhoittui.
●Dermosilin face extra. Yö käytössä ihan ehdoton.
●Forever aloe lotion. Kosteuttaa tehokkaasti.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mena - 13.02.16 - klo:10:57
* BHA-kuorinta
* Kainaloille aina yöksi ja muuallekin sheivauksen jälkeen kookosöljy
* Cosrx kosteuttava riisiyönaamio / Lumene Sensitive kosteuttava naamio yövoiteena
* Xyliderm rintakehälle, hartioille ja yläselälle - kosteuttaa tukkimatta ihoa (hartioilla ja yläselässä aknea)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kunis - 19.02.16 - klo:12:11
Hamppuöljy, sisäisesti nautittuna. Olen käyttänyt sitä enenevissä määrin ruokiin (ei kestä kuumennusta) ja leiville nyt kaksi vuotta. Linkki tutkimukseen Finola and Atopy (http://www.finola.fi/FinolaOil%20and%20Atopy.pdf)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Melisande - 10.03.17 - klo:11:30
- La Roche-Posay Effaclar Duo -voide. Tämä on ehkä suurin yksittäinen tekijä, koska ihon kunto parani huomattavasti aloitettuani tämän käytön vajaa kuukausi sitten. Levitän tätä ohuen kerroksen aamuin illoin koko kasvoille kasvoveden jälkeen, ja useimmiten levitän vielä päälle toisen kosteusvoiteen. Olen harkinnut, että akaisin käyttää tätä nyt vain kerran päivässä ja vain kriittisille alueille, nyt kun ihon kunto on jotenkin hallinnassa.

^ Tämä! Kiinnostuin tuotteesta Cecilian viestin luettuani ja olen nyt käyttänyt voidetta useamman kuukauden. Voi jos olisin löytänyt tämän jo aiemmin! Aivan loistava apu näppylöiden ehkäisyyn. Käyttämällä pari kertaa viikossa saan ihoni pysymään hyvänä. Tehokas, mutta todella miellyttävä käyttää. Basironia tullut käytettyä aiemmin, mutta se on aivan liian tujua iholleni. Effaclar Duo sopii herkemmällekin iholle ja voi tosiaan käyttää hyvin kosteusvoiteen alla tai yksinään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Manna - 04.11.17 - klo:17:32
Olen käyttänyt reilun parin kuukauden ajan LRP:n Serozinc-suihketta ja omasta mielestäni ihoni on ollut paremmassa kunnossa miesmuistiin. Mulla on aina loppukesästä ja alkusyksystä haasteita ihon kanssa ja nyt haluan uskoa, että se on muuttunut tämän suihkeen vuoksi. Käytän suihketta illalla ja sen päälle laitan seerumin sekä yövoiteen.

https://www.yliopistonapteekki.fi/lrp-serozinc-150-ml-71549.html
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mena - 05.11.17 - klo:11:19
^ Mulla on herkkä ja hajusteallerginen iho, ja monet luonnonkosmetiikan tuotteet eivät sovi koska niissä on hajusteita tai alkoholia, olenkin siksi sekakäyttäjä tällä hetkellä (jos mun iho ja vatsa olisi ns normeja niin mähän käyttäisin vain luonnonkosmetiikkaa ja olisin vegaani, mutta ei ole osunut lottonumerot oikein mun kohdalle...). Kaverit pitävät mua jo yleisenä esimerkkinä että jos joku tuote sopii mulle niin sitä uskaltaa pelokkaampikin kokeilla. ;D Jos silti luonnonkosmetiikka kutkuttelee niin suosittelen ecco-verdeä, sieltä saa hajusteettomiakin juttuja, esim. CMD:llä on neutral-sarja joka sopii mullekin, samoin Martina Gerbhardtin shea-jutut on jees talvikuivalle iholle.

Mun lemppareita ja iholle hyväksi havaittuja ovat Cattier Paris kasvomaito-/voidemainen putsari (ei ole sellanen kalvomainen tunne pesun jälkeen kuten esim. Dermosilistä jää, vaan aika sama fiilis kuin Acon pinkki voidemainen putsari), Dermosilin lk-sarjan kasvokuorinta ja kasvonaamio (sy-voide on kans ihan jepa mutta sen paketti on susipaska ja hajoaa käytössä heti, ja muut lk-sarjan tuotteet on hajustettuja). Meikeistä mulla on käytössä Benecosin kajal ja poskipuna (Benecosin kulmakynästä sain oireita), meikkipohja ja luomivärit Lily Loloa (en tiedä onko mineraalit miten ekoa mutta riittävän paljon mulle), seuraavaksi testaan Avrilin kehuttua ripsaria sitten kun tammikuussa seuraavan ripsarin hankinta on ajankohtainen. Lily lolon uudet kasvovoiteet myös houkuttelevat. Käyttelen japsi-/koreajuttuja loppuun ja sitten kokeilen tuota ecco-verden myymää CMD-sarjaa. Ainakin neutral kasvovoide oli ihan jepa, sen mitä minipurkista testailin viime kesänä. :) Aqua oleumin (saa esim. Lifesta ja ruohonjuuresta) kukkaisvedet on myös ihan jees. Välillä käytän kasvoille ihan kookosöljyä yöksi (n. 15min päästä painelen paperilla pahimmat pois) ja nyt tilasin juuri Pienestä Tuoksukaupasta risiiniöljyä, avokadoöljyä ja ruusunsiemenöljyä. Kainaloihin pesun jälkeen yöksi kookosöljyä (peseydyn yleensä illalla) ja aamulla Schmidt'sin hajusteetonta purkkidödöä, kesäkaudella Lumenen hajusteeton antiperspirantti (synteettinen). Samoin BHA/AHA-kuorinnat on edelleen jees mutta eivät mitenkään kovin luontoystävällisiä. ::)

Mulla myös päänahka on iso ongelma shampoiden osalta, kun on rasvoittuvat mutta herkkä. Tällä hetkellä lemppari on Ole hyvän hajusteeton shampoo. Erityisesti plussaa siitä ettei tarvitse aina ostaa uutta pulloa, vaan ainakin Kaaren Punnitse&Säästä-liikkeestä saa ostettua täyttönä omaan pulloon ja on puolet halvempaakin (250ml täyttö n.5e). :ts
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 06.11.17 - klo:09:06
Olen käyttänyt reilun parin kuukauden ajan LRP:n Serozinc-suihketta ja omasta mielestäni ihoni on ollut paremmassa kunnossa miesmuistiin. Mulla on aina loppukesästä ja alkusyksystä haasteita ihon kanssa ja nyt haluan uskoa, että se on muuttunut tämän suihkeen vuoksi. Käytän suihketta illalla ja sen päälle laitan seerumin sekä yövoiteen.

https://www.yliopistonapteekki.fi/lrp-serozinc-150-ml-71549.html

Taidanpa käydä tänään ostamassa tämän testiin. Mulla on aina kesän jälkeen iho haasteellinen, ei niinkään mitään näppyilyä, mutta jotenkin väsähtäneen oloinen/näköinen. Hintakaan ei paha ole :ts
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Anissa - 09.11.17 - klo:06:25
^ Tuo Serozinc on oikeasti taikakamaa. Olen käyttänyt sitä nyt ainakin pari vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti ja se kyllä heti tekee ihosta hyvän näköisen. Erityisesti finnit ja tukkeumat, mitä mulla on leuassa silloin tällöin katoavat, kuin taikaiskusta. Tätä pitää aina olla jemmassa. Ainoa miinus aerosolipullosta, joka ei ole kovinkaan ekologinen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jewely - 09.11.17 - klo:15:46
Mäkin kyllä hommaan tuon Serozincin testiin! Onkohan tosi että sitä ei myydä missään kivijalka-apteekeissa vaan vain verkkokaupoissa ??? Täytyy tutkia tämän pitäjän apteekit ensin.

Muoks. Tätä mainostetaan myös jokaisen verkkoapteekin sivuilla uutuutena.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 09.11.17 - klo:16:14
^Ainakaan meiltä päin en vielä ole tuota putelia apteekista löytänyt, harmi :-X
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: viceversa - 09.11.17 - klo:16:39
Mä tilasin oman Serozincini muutama viikko sitten YA:n nettiapteekista, ei ollut saatavilla muulla tavoin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jewely - 09.11.17 - klo:17:22
Ei tosiaan löytynyt apteekeista eivätkä myyjät tienneet tuotteesta mitään. Tilaan YA:n sivuilta sitten :>
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: wilma - 09.11.17 - klo:21:17
Tuo Serozinc vaikuttaa kyllä tosi lupaavalta, mä laitan sen kans tilaukseen. Hintakaan ei tunnu kovin pahalta. Onko tuo kuinka riittoisaa? Käytättekö tuota siis ihan kuurina vai jatkuvasti?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Manna - 09.11.17 - klo:22:10
^mä olen käyttänyt joka ilta siitä asti, kun hankin suihkeen eli jostain syyskuusta alkaen. Omani on tosiaan verkkokaupasta hankittu: https://www.cocooncenter.co.uk/la-roche-posay-serozinc-300ml/31856.html
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Anissa - 10.11.17 - klo:08:04
Ja mä olen tuonut vuosia Serozinciä ulkomailta tai tilannut easyparapharmasiesta.

https://www.easyparapharmacie.com/la-roche-posay-serozinc-solute-de-sulfate-de-zinc-150ml.html
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 14.11.17 - klo:12:34
Tilasin kaksi 300mln pulloa cocooncenteriltä. Nettikaupoissa näyttää olevan aika suolaiset toimituskulut, mutta tuossa tuli halvemmaksi kuitenkin kuin tilata Suomen apteekista. Esim. Lookfantasticilla oli n. saman hintaiset pienet pullot, vaikka ei  toimituskustannuksia, joten ei järkeä sieltäkään tilata.

Parempi ois sitten olla toimivaa tavaraa, kun on yht. 600ml käytettävänä ;D

Edit. Eli kyse siis tuosta Serozincistä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Od3ssa - 17.11.17 - klo:15:13
^Hieman ot:nä, serozinc-paketti tuli tänään ja niin arvasin tämän, että oon nukkumassa yövuoron jälkeen. Ajattelin vielä aamulla, että yleensä paketit tulee kuljetusfirmojen mukana iltapäivällä, että ei varmaan huolta asian kanssa, mutta mitä vielä, klo 10  kuski pimputteli ovikelloa :-X Olin varmaan hupaisa näky, tukka pystyssä, leopardikuvioitu aamutakki päällä ja puheen tuottaminen vaikeaa ::)

Paketista muuten, surkeasti pakattu, ei mitään pehmikettä sisällä, vaan pullot kolisi isohkossa laatikossa vapaasti. Onneksi eivät olleet kärsineet kuljetuksesta  :o
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Xhex0879 - 19.11.17 - klo:11:21
Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%, vähentänyt ihon rasvoittumista huomattavasti, iho ei ala heti kiiltää meikkaamisen jälkeen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Margot - 17.12.17 - klo:21:00
Mun akneen taipuva iho on parantunut noin puolen vuoden sisään aika huikeasti. Vaikea tietysti jäljittää ihan tarkasti, mistä se johtuu, mutta tässä asioita, joilla epäilen olleen vaikutusta:

- Kaksoispuhdistus. Poistan ensin meikit Body Shopin kamomillavoilla ja vasta sitten pesen naaman toisella tuotteella.
- La Roche Posay Effaclar Cleansing Cream. Tämä on se, jolla pesen kasvoni meikkien poistamisen jälkeen ja aamuisin pelkästään tällä. Uskoisin, että tämän merkitys on ollut aika suuri, loistava tuote rasvoittuvalle 30+ -iholle.
- BeautyBlender. Pesen tämän ennen jokaista käyttöä, kun taas meikkivoidesiveltimiä tuli pestyä aivan liian harvoin.
- Ylipäänsä selkeä ihonhoitorutiini, josta en juuri lipsu. Tuntuisi, että sillä on iso merkitys, että jaksaa esim. joka ilta laittaa kosteusvoidetta.

Sitten bonuksena ruokajuttu:
- Vähensin maitotuotteita. Vaikutus oli ihan huikea, vaikken sitä ihon takia alun perin tehnytkään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Aridith - 06.01.18 - klo:15:08
Mun kasvot on kokeneen ihan täydellisen muodonmuutoksen sitten joulun. Mun ennen harmaa ja hilseilevä, vähän sellainen elottoman oloinen ja helposti punoittava iho on nykyään melkein täydellisyyttä hipova. Ammottavat huokoset oon saanut kuriin LAveran Pore Refining fluidilla (joka on ollut mulla käytössä jo yli vuoden) ja kirkkautta, elinvoimaa sekä apua kuiviin läntteihin on tullut Lumenen ja Ole Hendriksen C-vitamiinituotteilla. Mun iho on todella kauniin näköinen <3.

Oon niiiiin tyytyväinen tämän hetken ihonhoitorykmenttiin :).

Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava & silottava kosteusvoide, käytä aamulla meikin alle tai sellaisenaan
Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & silottava hyaluronitiiviste​, laitan iltaisin ennen yövoidetta
Lumene Valo Overnight Bright Heleyttävä & uudistava yövoide, laitan puhdistuksen ja Glow boostin jälkeen
Lavera Pore Refining Fluid - Supistava kosteusemulsio, käytän poskipäihin ja nenänvarteen ammottaviin huokosiin ja mustapäihin joihin toimii kuin häkä
Ole Henriksen Truth On The Glow Cleansing Cloths, pyyhin näillä kasvot aamuisin ja iltaisin ennen voidetta. Aika kalliita, mutta tykkään ihan hulluna näistä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: wilma - 06.01.18 - klo:17:45
^ Pitääkin testata tuo Laveran kosteusemulsio! Joskus mietin sen ostamista, mutta epäilin että toimiikohan sittenkään. Onko tuo emulsio kuinka riittävää? Käytätkö ihan päivittäin?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Aridith - 06.01.18 - klo:20:22
On riittoisa, joskus on kestänyt niin kauan että olen heittänyt jo menemään kun pelkäsin et mennyt pahaksi. Käytän yleensä poskipäille ja nenälle, mutta joskus myös meikin alle. Epäilin vähän toimiiko, mutta mulla kyllä toiminut kuin häkä. Ei nyt välttämättä ensimäisellä käytöllä, mutta kun käyttää säännöllisesti. Vähentänyt selkeästi mun mustapäiden armeijaa ja epäpuhtauksia myös koko kasvoille käytettynä. Suosittelen kyllä edes testaamaan!

Suomessa kyllä aika tyyris, täällä maksaa vaan 8€.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: enna - 07.01.18 - klo:11:21
^Onko se miten tahmean pinnan jättävää tai voimakastuoksuista? Jotenkin tuntuu että Lavera on luonnonkosmetiikkavalikoiman semmoinen vähän "halvempi" ja "huonompi" vaihtoehto, mutta tämä on vain mun henkilökohtainen mielipide perustuen muutaman tuotteen kokeilemiseen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Aridith - 07.01.18 - klo:14:59
Tiedän kyllä mitä tarkoiat, mutta ei ole tahmaava. Imeytyy nopeasti ja ei jätät tahmapintaa. Ainakaan minun iholla. Tuoksu on vähän minttuinen. Ei mitenkään voimakas. En käytä muita Laveran kasvotuotteita juuri tuoksun ja vähän kummallisen tuntuman takia. Käytän joskus ihan sellaisenaan kosteusvoiteen sijaan meikin alle, koska auttaa myös kuiviin pläntteihin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Horros - 07.01.18 - klo:20:00
Kiitos Aridith vinkistä, pitääpä kokeilla itsekin! Mulla ei ole sellaisia varsinaisia koholla olevia mustapäitä, mitä tulee vaikkapa google-haulla "komedo", mutta huokoset nenässä ja poskissa näkyvät selkeästi ja niissä on kuitenkin sellaiset "talisäikeet". Mullakin on vähän "harmaa ja hilseilevä" iho, joka on vakiolla tosi pintakuiva, joten voisi ehkä sopiakin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Aridith - 07.01.18 - klo:20:51
Mulla on ihan samanlaisia tuollaisia "komedo" juttuja + yksi helvetin iso koholla oleva mustapää sekä poskipäissä ammottavat huokoset etenkin kun ilma on kosteaa. Taistelin niiden kanssa vaikka kuinka kauan, mutta tuosta sain avun siihen. Jopa se jättisuuri ikuisuusmustapää on huomaamaton, jos käytän säännöllisesti tuota voidetta. Tietenkään tuloksia ei näe heti, mutta mulla näkyi jo viikon sisään selkeää parannusta ihon kuntoon.

Tuon saman sarjan maski on myös tosi hyvä.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Cecilia - 20.01.18 - klo:08:49
Minä(kin) olen saanut viimeisen parin kuukauden aikana minua vuosia piinanneen aknen jonkinlaiseen hallintaan. Finnejä tulee yksi satunnainen kerran kuussa, ja sekin lähtee ihan hetkessä pois. Arpia toki edelleen on, samoin mustapäitä, mutta silti lähtötilanteeseen verrattuna tämä tilanne on upea.

En uskalla kyllä kiittää tilanteesta yksittäisiä tuotteita vaan yleistä muutosta ihonhoitofilosofiassa. Aiemmin minulle epäpuhtaudet tarkoittivat samaa kuin rasvainen akne, ja se taas tarkoitti kuivattavia, rajuja tuotteita, joilla rasvaisuus piti saada hillittyä. Tämä taas johti kierteeseen, jossa ihoni oli kosteusköyhä, ja tuotearsenaalillani poistin iholta vähäisenkin kosteuden, mitä iho taas kompensoi rasvantuotannolla ja finneillä. En koskaan ajatellut, että ihoni olisi kuiva, koska minulle kuiva iho on tarkoittanut hilseilevää ihoa.

Eli nykyään hyväksyn sen, että epäpuhtauksista huolimatta ihoni on kuiva, ja ihonhoidon pitää olla sen mukaista. Pesen kasvoni miedolla puhdistusgeelillä (Kiehl's Ultra Facial Cleanser). Suihkuttelen naamalle rauhoittavaa kasvovettä (LUSH Eau Roma Water), jonka jälkeen levitän kasvoille täyteläisen kosteusvoiteen, tällä hetkellä käytössä on Garnierin Botanical Day Cream. Välillä käytän myös La Roche-Posayn kuivalle iholle tarkoitettua rasvaa.

Nyt pakkasilla iho on kuivunut entisestään, joten käyttöön on pitänyt ottaa vieläkin järeämmät aseet. Välillä sekoitan kosteusvoiteen joukkoon muutaman tipan öljyä, joko ruusunsiemenöljyä tai manteliöljyä. Yöksi olen ajoittain laittanut Originsin Drink Up Overnight Maskia, jonka jäljiltä iho on aamulla pehmeä.

Lisäksi ihon kunto alkoi mennä parempaan suuntaan samoihin aikoihin, kun aloin poistaa meikit Cliniquen Take the Day Off Balmilla. En toki tiedä, onko tämä pelkkää sattumaa ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Horros - 29.11.18 - klo:14:50
Olen tässä viime aikoina kiinnittänyt huomiota kasvoveden käyttöön. Aiemmin olen pyyhkinyt tyyliin kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvot, ja miettinyt, että aika vähän vaikutusta tälläkin on, mutta nyt olen sattumalta lukenut mm. blogeista kasvovesiin ja korealaiseen ihonhoitoon liittyviä juttuja, ja alkanut laittaa kasvovettä ihan reippaalla kädellä öljyn tai seerumin perään.

Tämä yhdistettynä säännölliseen kuorintaan on tuntunut auttavan todella paljon! Kuten aiemmissa viesteissä totesin, ihoni suurimmat haasteet on voimakas pintakuivuus ja varmaan siitäkin johtuva yleinen tunkkaisuus, mukaanlukien ne lukuisat pikku talisäikeet. Nyt pintakuivuus tuntuu helpottaneen tosi paljon, iho on pehmeä, kuulas ja kimmoisa, ja  poskien huokoset varmaan niin näkymättömissä kuin ne mulla voi olla. Kasvovetenä olen käyttänyt nyt Flow'n kanervaa, seuraavaksi testissä varmaan Unnan Havu.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mena - 01.12.18 - klo:20:32
^ Mulla myös kasvoveden lotraaminen ja taputtelu iholle käsien kautta on vaikuttanut paljon, verrattuna siihen että kastaa vanulapun ja pyyhkäisee sillä (plus mä en enää edes osta vanulappuja, vaan käytän silmämeikinkin poistoon öljyä ja kangaspalaa). Aamuisin 1-2 kerrosta Acon kuivan ihon kasvovettä + päivävoide, iltaisin Secret Keyn kasvovesi + läträän miljoonaa muuta juttua siihen päälle. Myös BHA/AHA-kuorinnat on vaikuttaneet tosi paljon paremmalta kuin rakeelliset kuorinnat joita en enää edes käytä. Sekä kangasnaamiot (tän hetken lemppari Etude House). Oijoi. Taidanpa mennä pesemään kasvot ja laittamaan kangasnaamion. :3
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lila - 14.08.19 - klo:08:17
A-vitamiinijohdannaiset. Käsikauppavalmisteissa ehdottomasti parasta tavaraa on granactive retinoid - ja sitähän saa The Ordinaryltä sopuhintaan. Mutta ei ole tretinoiinin voittanutta. Avitcid 0,05% on haastava käyttää, mutta vaikutukset sekä ihon puhtauteen ja yleiskuntoon - että myös ikääntymisen merkkien korjaaminen on ihan omaa luokkaansa.


Avitcidin käyttö on vähän myös helpottanut näiden koreakokemusten myötä. Teen nykyisin niin, että illan ihonpuhdistuksen yhteydessä kosteutan kunnolla (beetaglukaaniseerumi, joku superkosteuttava koreakasvovesi/essence ja The Ordinaryn Natural Moisturising Factors). Annan tämän setin imeytyä oikein kunnolla (vähintään 15 min) - ja levitän päälle Avitcidin viimeisenä juttuna ennen nukahtamista, säilytän sitä vuoteen vieressä. Ja päiväsaikaan kunnollista kosteustekijöiden kerrostamista + antioksidantit ja ihon suojakerrosta korjaava voide. Ajoittain kemiallinen kuorinta yön yli BHA:lla retinolin sijaan.


Kesän aikana sain finniosaston taas jotenkin aktivoitumaan, varmaan stressin seurausta. Avitcid tasapainotti tilanteen todella nopeasti. Avitcidiä en käytä yleensä kesäkaudella, se ohentaa kuitenkin sen verran rajusti ihon ulommaista kerrosta - nyt poikkeuksellisesti aloitin ihon kunnon takia jo elokuun alussa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 16.08.19 - klo:20:14
Käsikauppavalmisteissa ehdottomasti parasta tavaraa on granactive retinoid - ja sitähän saa The Ordinaryltä sopuhintaan.

Onko tuon tehosta ihon ikääntymisessä jo jotain oikeasti puolueetonta näyttöä? Kun se ilmeisesti tarttuu eri reseptoreihinkin kuin oikea retinoic acid eli esim. tretinoiini. (Granactive retinoid eli hydroxypinacolone retinoate kun on retinoic acid ester.)

Onko Lila mielestäsi tuo Granactive retinoid siis tehokkaampi kuin retinoli? Vai onko siksi paras kun ei ärsytä ihoa?
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kathy - 17.08.19 - klo:23:42
Mä käytin muutaman vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti useampaa retinolivalmistetta, mm. Paula's Choicelta ja myöhemmin The Ordinarylta. TO:lla oli voidemainen 1% retinoli, josta tykkäsin, mutta mokomat menivät lopettamaan sen ja korvasivat sen skvaleenipohjaisella tuotteella, josta sain sitkeän perioraalidermatiitin... Repäisin sitten ja tilasin 0,05% tretioniinivoiteen, jota olen käyttänyt nyt joka toinen ilta muutaman kuukauden. Harmittaa, kun en aikaisemmin uskaltanut kokeilla! Noilla miedommilla tuotteilla sain "kai tää nyt vähän paremmalta näyttää" -tuloksia sitkeällä käytöllä, mutta tretioniini siloittaa ihon viikoissa. Joka toinen päivä käytän 7 skin methodia ja lapon voiteita voiteiden perään; hilseilyä ei enää esiinny kuin suun ympärillä. Ja käytän siis tretioniinia ihan rohkeasti myös silmänympärysiholla...

Nyt mulla on kaapissa odottamassa 0,1% micro tret, jonka otan käyttöön kunhan olen tuon 0,05% käyttänyt loppuun. Mä olen vuosikaudet tapellut ihoni kanssa ja nyt koen, että olen löytänyt jotain mikä oikeasti tehoaa näppyihin ja alkaviin juonteisiin. En luovu tretioniinista ikinä, vaikka se vaatiikin omat kommervenkkinsä ja sen, että olen joutunut luomaan uuden ihonhoitorituaalin voiteen ymärille.

Tret-iltoina teen siis niin, että pesen kasvot ja odotan noin 20 minuuttia jotta iho on varmasti kuiva, jonka jälkeen levitän voiteen. Sitten odotan noin puoli tuntia, ennen kuin levitän seerumit ja kosteuvoiteet. Joskus laitan vielä vaseliinia suunympärysiholle, se tuntuu auttavan hilseilyyn. Tämä on ollut paras tapa itselleni.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 18.08.19 - klo:01:41
Repäisin sitten ja tilasin 0,05% tretioniinivoiteen..

Saako kysyä että mistä sitä tilattua saa?  ???
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lila - 18.08.19 - klo:08:29

Onko tuon tehosta ihon ikääntymisessä jo jotain oikeasti puolueetonta näyttöä? Kun se ilmeisesti tarttuu eri reseptoreihinkin kuin oikea retinoic acid eli esim. tretinoiini. (Granactive retinoid eli hydroxypinacolone retinoate kun on retinoic acid ester.)

Onko Lila mielestäsi tuo Granactive retinoid siis tehokkaampi kuin retinoli? Vai onko siksi paras kun ei ärsytä ihoa?


Pitää tietysti suhtautua tähän varovasti, kuten kaikkiin muihinkin henkilökohtaisiin kokemuksiin. Itselläni on aineesta useamman kuukauden (taitaa olla likemmäs vuoden) yhtäjaksoista käyttökokemusta - ja ihon kunto ei tuona aikana ainakaan ole mitenkään taantunut. Tarkastelusta ei tee helppoa se, että a-vitamiinijohdannaisten vaikutus on niin hidas. Minulla oli tretinoiinista parin-kolmen vuoden tauko, alkuun käytössä retinolituotteet, viimeisen vuoden aikana The Ordinaryn Granactive retinoid emulsio ja vahvempi skvalaanipohjainen tuote. Mielestäni ihon kunto on jopa kohentunut GA r:n siirtymisen jälkeen.


Ehdotonta plussaa tuo parempi siedettävyys myös. Se ei myöskään ohenna ihon ulointa kerrosta niin agressiivisesti kuin tretinoiini - ja retinolikin tuppaa sitä tekemään.


Muoksis - muuallakin on asiasta sanottu - mutta Suomessa saa kyllä Avitcid -reseptin yleislääkäriltä ihan helposti. Itse vetosin aikanaan hormonaaliseen akneen, joka nyt ei mitenkään erityisen pahaa ole, mutta ajoittain aiheuttaa leukalinjaan kipeitä ja hitaasti paranevia patteja. Kun reseptin saa kerran, niin se on helppo uusia. Avitcid ei ole kallistakaan.


Muoksis kakkonen - käväisin läpi pinnaamani artikkelit ja tein vähän hakua - eipä näytä varsinaista tutkimusnäyttöä vahvasti olevan, toki ihan tyypillistä ihonhoitoasioissa. Asia, joka minut sai aikanaan kiinnostumaan tästä ainesosasta on juurikin tuo suorempi reitti ihon toimintojen tukemiseen - kuten tretinoiinilla. Retinoli esteröidään ihossa - ja vasta nämä "jatkojalostustuotteet" vaikuttavat ihon kuntoon. Gar on iholle suoraan käytettävässä muodossa - ja vieläpä varsin stabiili. Asia aika kivasti selitetty esim. tässä artikkelissa: https://skiningredients.com/sk-in-ingredients/super-ingredient-hydroxypinacolone-retinoate/ (https://skiningredients.com/sk-in-ingredients/super-ingredient-hydroxypinacolone-retinoate/)
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Kathy - 18.08.19 - klo:12:30
Repäisin sitten ja tilasin 0,05% tretioniinivoiteen..

Saako kysyä että mistä sitä tilattua saa?  ???

https://www.farmaciaenandorra.com <-tuolta, ja voiteen nimi on siis Retirides, mutta viimeisimmän voiteen tilasin Facebookin Online Retinol A -ryhmästä halvempien postikulujen takia. Mä itse en aikanaan saanut Avitcid-reseptiä lääkäriltä, koska mulla ei ole varsinaista aknea...  ::) Tämän takia sooloilen.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Horros - 09.09.19 - klo:10:51
Tämä on jo vanha tuttu kun kolmas pullo menossa, mutta Madaran Soothing hydration-öljy on kyllä iholleni aivan 6/5! Viime aikoina on vähän päässyt unohtumaan säännöllinen öljyily, kun olen panostanut enemmän kasvo/hoitovesiin, mutta aina jos iho on ollut vähän ankean tuntuinen niin Soothing hydration on kyllä pelastanut kasvot pehmeiksi ja tasaisemmiksi. Jostakin syystä muilla öljyillä en ole huomannut noin huisia vaikutusta.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Horros - 07.06.20 - klo:22:29
Bybi Bakuchiol booster tuntuu jo muutaman päivän käytöllä himmentäneen otsan sibeliusryppyjä ja iho näyttää muutoinkin lähes blurratulta kun poskista huokoset ovat supistuneet. Toivottavasti toimii jatkossakin.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bubbs - 15.07.20 - klo:17:50
^Tällä myyntipuheella ostin ja pari viikkoa myöhemmin ihoni ei ole koskaan voinut paremmin. Päivittäin hämmennyn, mikä on tämä kasvoni korvannut vauvanpeppu ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mir - 20.07.20 - klo:06:41
^ Sama kokemus täällä! Suosittelen, iltaisin kun laittaa niin aamunaama on hiukan ottanut aikaa taaksepäin. ;D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: bast - 24.07.20 - klo:08:14
^ Mulla se aluksi pienensi kivasti laajentuneita ihohuokosia, mutta ehkä kuukauden tai parin käytön jälkeen iho jotenkin "tottui" siihen ja nyt se ei tee enää mitään.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Mermaid - 24.07.20 - klo:12:49
Ostin myös tämän Bybi Bakuchiol boosterin . Vasta pari päivää käyttöä takana, eikä toistaiseksi ole tapahtunut mitään. En oikein tykkää öljymäisestä koostumuksesta, kun tuntuu, ettei se imeydy ollenkaan vaan jää lillumaan iholle. Mutta odotellaan nyt muutama viikko, alkaako jotain tapahtua.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Jessie - 24.07.20 - klo:13:48
^Bakuchiol on tosiaan rasvaliukoinen, kuten sen kilpailija retinoli, tuttavallisemmin A-vitamiini.
 Mulla on The Ordinaryn Granactive Retinoid 2% in Squalane, jonka voi kai sanoa olevan A-vitamiiniversio Bybi Bakuchol Boosterista, ja se on myös tuhtia, rasvaista liuosta.
Käytän A-vitamiinipohjaisia tuotteita pienten juonteiden häivyttämiseen, mutta suurentuneiden ihohuokosten hoitamiseen tarvisen muitakin seerumeita rinnalle. Sanoisinkin A-vitamiinin ja Bacuchiolin olevan tietynlaisia täsmätuotteita tietynlaisiin ihon tarpeisiin.

Tuhtiutensa vuoksi Granactive Retinoidia tulee laitettua iholle silloin tällöin, ei välttämättä joka ilta. A-vitamiini on mulle kuitenkin aika ehdoton ainesosa ihonhoidossa, ja siksi oon utelias testaamaan tuota Biby Bacuchiolia jossain vaiheessa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lila - 27.07.20 - klo:09:34
Jos kaipaa kevyempää koostumusta, niin lämmin suositus The Ordinaryn Granactive Retinoid 2% emulsiolle. Tuo on itselleni ehdottomasti mieluisin ilman reseptiä saatava retinolituote. Vetisen ohut, pipetillä helposti käsiteltävä emulsio, joka imeytyy ihoon sekunneissa. Lisää kokeilemisen arvoista kevyempää koostumusta kaipaavalle: The Inkey List:in Bacuchiol- ja Retinol -seerumit. Molemmat keveitä emulsioita.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Liane - 03.08.20 - klo:11:52
Suurin merkitys on varmaan ollut kaksoispuhdistuksella (ihan vain samalla puhdistusgeelillä kahteen kertaan) ja Foreon Luna Play Plussalla. Enpä olisi uskonut, että lähinnä heikosti värisevää hieromalaitetta muistuttavalla laitteella olisi niin suuri vaikutus ihon kuntoon, mutta onpahan vaan. Olen varmaan jo pari vuotta arponut Lunan hankkimista, onneksi viimein raaskin tehdä näinkin "turhan" ostoksen ;D

Mulla on siis herkkä, akneen taipuvainen sekaiho. Akne on pysynyt luojan kiitos poissa, vaikka lopetinkin pillerit viime vuoden keväällä. Silloin vannoin, että jos akne vielä tulee takaisin, hankin itselleni isotretinoiinireseptin. Siihen ei kuitenkaan ole ollut tarvetta. En tiedä, onko ikä (34 vuotta) tehnyt viimein tehtävänsä vai onko kiittäminen tuotesarjaa, jota aloin käyttää viime syksynä (Bioline Jato Proceutic Purity Action (https://bioline-jato.com/prodotti/proceutic-purity-action-2/) – itselleni täysin ennestään tuntematon hoitolasarja mutta sisältää hyviä raaka-aineita kuten ylläkin mainittua bakuchiolia.) Lisäksi saman merkin Daily Ritual Pure-sarjasta käytössä on puhdistusgeeli ja kasvovesi.

Leukaperiin, ohimoille ja hiusrajaan kuitenkin tahtoo kertyä näppylöitä varmaankin hiustuotteiden takia. Lisäksi ihon pinta on ollut aika karhea. Noihin kumpaankin tuo Foreon laite on tuonut avun, sillä sillä iho tulee ihan selvästi puhtaammaksi kuin pelkästään käsin pesemällä, myös noilta hankalasti putsattavilta alueilta. Lisäksi laitteen kevyt kuorinta pitää ihon todella pehmeänä.

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: naapio - 04.08.20 - klo:14:02
Mun iho on pintakuiva ja helposti harmaa ja samea, jopa hilseilevä. Kemialliset kuorinnat muuttivat sen, aikanaan Paulan AHA- ja BHA liemet ja kun lisäsin siihen ihon kuivaharjauksen, olen saanut esim. rinnan kuntoon. Se ja iho lapaluiden välistä minulle helposti alkaa näppylöidä ja reagoi aurinkorasvaan sun muuhun helposti. Eikä mitkään rasvatkaan tunnu imeytyvän. Rrrrrrakastan kuorintoja!

Seruaavaksi kekkasin kostetuttavat kasvovedet, mun ihoni haihduttaa vettä helposti ja pelkkä rasvan lutraaminen siihen ei auta. Nyt osaan taputella alle kostetuttavan kasvoveden yhdeksi tai useammaksi kerrokseksi ja sen jälkeen sulkea ihon pinnan jollakin öljyisemmällä tai tahmaisemmalla. Squalaani on mun ihoni ihmeaine, se rauhoittaa punoitusta ja tykkään siksi Ordinaryn retinoli + squalaani seerumeista. Kropalle löysin juureslaisten suositusten perusteella Xylidermin - en ole joutunut säärien tuskallisen kutiamisen takia tarttumaan kortisonivoiteeseen aikoihin saadakseni nukuttua yöllä!

C-Vitamiini on uusi löytö, olen sekoitellut Ordinary C-vitamiinijauhetta hyvällä menestyksellä ja iho tuntuu jo muutaman käyttökerran jälkeen kuulaamaalta ja raikkaammalta. Auttaa myös jotenkin pitämään hormoninäpyt kaulalta ja rinnalta poissa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Chronos - 08.08.20 - klo:09:47
Luultavasti vain kasvoveden käyttöönotto rutiinissa. Pidin kasvovettä turhakkeena enkä erottanut ihon tarpeita. Eli siis vesikosteus ja rasvan tarve, kun aiemmin lykkäsin kasvoilleni pelkkää öljyä ja ihmettelin kun kuivuu iho siitä huolimatta. Otin myös käyttöön kasvosienet meikinpuhdistuksessa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: enna - 08.08.20 - klo:10:02
^^^Onko nuo kaikki Foreo Lunat nykyään ladattavia akkukäyttöisiä? Miten mulla on muistikuva, että silloin aikoinaan kun markkinoille joku tommonen tuli, niin se oli ns. kertakäyttöinen eli ei ladattavaa akkua/vaihdettavia paristoja lainkaan?

Jos nykyään on järkevämpi systeemi, voisin itsekin kokeilla tuota.

Edit. Ilmeisesti juuri tuo Play-versio on se jota ei voi ladata, ja muita voi. Täytyypä pistää harkintaan :D
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Liane - 08.08.20 - klo:17:46
enna, Play Plussassa on vaihdettavat paristot, on myös hiukan alkuperäistä Playtä kalliimpi  :) Ei ole siis hyödytön sittenkään, kun paristot kuluu loppuun.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Liane - 15.08.20 - klo:15:34
Kävin torstaina kosmetologilla ihonpuhdistuksessa, ja totesi hänkin, että mun iho on nyt paljon paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Ehkä kesänkin vaikutusta osaksi.

Se jäi vielä mainitsematta, että mulla on ihan ihmeellinen kranttu iho, joka reagoi melkein kaikkeen puskemalla pikkunäppyä. Oon kokeillut paljonkin mm. the Ordinaryn tuotteita, joista suurin osa aiheuttaa tätä (poikkeuksena Niacinamide + Zinc). Ajattelin että no, sehän on halpa sarja, kokeillaan vähän jotain parempaa. Mutta Paula's Choicen BHA ja Azelaic Acid Booster tekee ihan samaa, ja mietin kyllä että onkohan mulla pääkopassa jotain vikaa kun ei mikään muka sovi ::) Tavallaan harmi, kun kuitenkin tykkäisin kokeilla monenmoisia aktiiviaineita mm. ikääntymisen hidastamiseen.

Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Lila - 19.08.20 - klo:08:41
En muista olenko itse vastannut tähän ketjuun, mutta minulle nämä tärkeimmät vaikuttajat ovat


1) Kemialliset kuorinnat - kasvoille käytän 2% BHA:ta ja eri AHA-happoja, yleensä mietoina pitoisuuksina, joskus harvoin tujumpana yksittäisenä käsittelynä. Vartalon ja jalkojen hoidossa The Ordinaryn glykolihappokasvovesi on mahtavaa tavaraa. Kemialliset kuorinnat auttavat ihon pintakuivuuteen, saavat ihon näyttämään silminnähden heleämmältä, BHA pitää talitulpat ja mustapäät kurissa (voi yhdistää viidentoista minuutin öljyhierontaan lempeäksi ihonpuhdistukseksi) ja vähentää tulehdusta, toimii myös satunnaisen näpyn paikallishoitona. Glykolihappo pitää jalkapohjien ihon joustavana ja on ihan selvästi vähentänyt keratosis pilarista. Nämä ovat ihan olennaisia juttuja, iso vaikutus ihon ulkonäköön. En käytä päivittäin, vaan seurailen ihon tilannetta, käytän kun on tarvetta.


2) Retinolit - käytän sekä tretinoiinia, että käsikauppavalmisteita, jälkimmäisistä ehdoton suosikki The Ordinaryn Granactive retinoid emulsion. Joillakin retinolit vaikuttavat nopeastikin - itselläni näin ei käynyt. Nyt vuosia käyttäneenä voin todeta ihon olevan ikäisekseni oikein hyvässä kunnossa, jopa siinä määrin, että asialla on pientä vaikutusta ikävaikutelmaan. Sopiva määrä retinolia myös tasapainottaa ihotoimintoja kaikin puolin, vähemmän epäpuhtauksia. Käytön aloittaminen ei ole minun ihotyypilläni täysin ongelmatonta, mutta vähitellen aloittaen ja tuotteet kuivalle iholle levittäen hallittavissa. Varovaisuus muistettava aina tuotetta vaihtaessa tai rutiinia muuttaessa. Silti ehdottoman kannattava kuvio ihonhoidossa.
Otsikko: Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
Kirjoitti: Xhex0879 - 08.09.20 - klo:06:23
Käyttänyt Khadi Hibiskus kasvo- ja vartaloöljyä useamman kuukauden, iho ei enää punoita poskista eikä iho rasvoitu samalla tavalla. Puuteriakaan ei tarvii lisätä niin usein kun iho ei ala kiiltä niin nopeasti kuin ennen.