Kauneudenhoito => Meikkaus => Aiheen aloitti: Paulina - 03.04.07 - klo:10:58

Otsikko: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Paulina - 03.04.07 - klo:10:58
Etsiskelin uutta puikkomaista poskipunaa ja törmäsin tähän sarjaan. Näyttäisi olevan monia muitakin mielenkiintoisia tuotteita ja sarja on ainakin Strawberrynetissä aika hyvin edustettu, Ebaysta löytyy myös, muiden nettikauppojen tarjontaa en ole vielä tutkaillut. Eli kokemuksia voi laittaa kehiin, itselläni niitä ei ole vielä ja olenkin tilaamassa Strawberrystä ainakin tällaisen Skin Tint-puikon;
(http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/smash4-1.jpg)
sävy Heat, sheer coral pink

Tällainen on saatava myös;
(http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/smash2.jpg)

Fusion soft lights powder blush "Dimension"

Muuta mielenkiintoista;

(http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/smash6-1.jpg)
Artificial light luminizing lotion

Ihania eyelinereita;
(http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/smash7.jpg) (http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/smasss.jpg)

"Illume" cream liner ja Eye liner trio "Scene marker" (voidemainen)
Tulipa nyt vähän reippaasti kuvia, ovat vaan aika ihania.. ja jotkut löytävät kohta uuden kodin. ;D

Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Anissa - 15.04.07 - klo:23:30
Jenkeissä löytyi tätä sarjaa monesta paikasta.Ihania ruskeita sävyjä oli esim. luomiväreissä paljon,olisivat varmasti tosi hyviä nude-meikin tekoon.Tuota raidoitettua poskipuna/aurinkopuuteri tms. hässäkkää kokeilin kämmenselkään ja se antoi tosi luonnollisen shimmering pinnan.Luomiväreissä oli paljon pigmenttiä ja muutenkin vaikutti tosi hyvältä sarjalta.En kuitenkaan ostanut mitään tästä sarjasta,joten sen enempää kokemusta näistä ei ole.Alkuvaikutelma näistä oli kuitenkin tosi positiivinen.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Paulina - 16.04.07 - klo:09:31
Sain hankittua tuo Skin tint-poskaripuikon, samaisen sävyn kuin kuvassa. Levitin sitä tosin Lorealin mineraalimeikin päälle, voisi olla parempi kokeilla tavallisen meikkivoiteen päälle. Mutta tulos on tosi läpikuultava, kuten kädelle aiemmin jo kokeillessa sain todeta. Tuollaiset puikkoposkarit on mun mielestä todella käteviä. Hylsy on ihanan ylellinen, sellainen painava ja jämäkkä, ei mikään muovitötsö  ;D.

Huusin myös Ebaysta tuon Dimension-poskarin, täytyy palailla sitten kun se saapuu.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Ninamia - 26.06.07 - klo:11:30
Smashbox:in Soft Lights -korostuspuutereista kaipaisin kokemuksia, onko kellään?

Erityisesti kiinostaisi tämä uuden lookin sävy Sunset Boulevard Fusion
http://www.eleven.se/smashbox-sunset-boulevard-fusion-soft-light-trio-3184.html (http://www.eleven.se/smashbox-sunset-boulevard-fusion-soft-light-trio-3184.html)

Strawberrynet:issä on myynnissä myös tätä, Tint ja shimmer sävy kiinnostaisi Specktra:n kuvausten perusteella.
Specktrassa näitä kehutaan aikalailla..
http://us.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=689&goChar=S&LineId=6610#6610 (http://us.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=689&goChar=S&LineId=6610#6610)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: sosiaalitantta - 26.06.07 - klo:18:12
Hankalaa, kun ei Suomessa myydä, niin oikeita sävyjä on huono lähteä arvailemaan...

Mutta mikä edes on korostuspuuteri, käytetäänkö sitä poskipunan tapaan? En vaan haluaisi mitään kimalletta naamalle...
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Hue - 26.06.07 - klo:18:18
Hankalaa, kun ei Suomessa myydä, niin oikeita sävyjä on huono lähteä arvailemaan...

Mutta mikä edes on korostuspuuteri, käytetäänkö sitä poskipunan tapaan? En vaan haluaisi mitään kimalletta naamalle...

Korostuspuuterilla korostetaan kasvojen korostettavia alueita eli niitä joita halutaan tuoda esiin. Tällä tavoin saadaan kasvojen kolmiuloitteisuus korostumaan ja voidaan muokata kasvojen muotoa varjotusten kanssa.

Korostukset vaalealla ja varjostukset tummalla:
(http://www.kevynaucoin.com/images/lessons/highlight_contours_lg.jpg)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: sosiaalitantta - 26.06.07 - klo:18:52
Ahaa, kiitos Emi-Lyn! Miten siis käy, jos tuollaisia käyttää poskipunana? Samaa lajia ovat Guerlainin Meteoritesien kanssa?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Hue - 26.06.07 - klo:20:09
Ahaa, kiitos Emi-Lyn! Miten siis käy, jos tuollaisia käyttää poskipunana? Samaa lajia ovat Guerlainin Meteoritesien kanssa?

Poskille tulee kaunista hohtoa ja ehkä väriäkin hiukan, riippuen tuotteesta.  Sävytetyt hohtopuuterit sopivat mainiosti poskipunan tilalle. Läpikuultavat ja värittömät hohtopuuterit sopivat käytettäväksi poskipunan päälle sekä muille korostettaville kohdille.  :)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: sosiaalitantta - 27.06.07 - klo:00:46
Kiitoksia!  Kiva että joku jaksaa kärsivällisesti neuvoa, mun kanssa kun pitkäpinnaisempikin kyllästyy mun jankkaukseen...  ;)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Ninamia - 16.07.07 - klo:21:29
Tarttui reissulla mukaan sitten Smashbox Soft lights Dusk aurinkopuuteri/korostusväri.

(http://us.strawberrynet.com/images/products/05859696802.jpg)

Näyttää aika hohtavalta purkissa mutta iholla sulautuu kauniisti. Sävy on kesällä mun iholle mitä parhain ja voi itse valita tummuusasteen ottamallla eri kohdasta puuteria. Tykkään. Riitoisa tuntuu olevan.

edit: Ei ole kyllä niin riittoisa kuin aluksi luulin.. Tuntuu että puuteriairtoaa aina enemmän kuin siveltimeen/naamaan sutii ja siten tuotetta jää irrallisena pölisemään eli kuluu myös nopeammin..


Lisäksi ostettua tuli kokeilumielessä smashbox huulikiilto, joka koostumukseltaan ihanan paksua. Sävy pixel on hento nudevaaleanpunainen. Puteli on luokattoman pieni.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Paulina - 07.08.07 - klo:20:20
Hankinta Ebaysta: Brow tech quad, aika söpis, luottokortin kokoinen kulmaväripaletti. Nuo värinapit on kyllä niiin pienet, ettei tarvi pelätä, ettei ehtisi elinikänsä aikana käyttää loppuun, kuten asia on monien luomivärien kanssa..

(http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/Smashbro.jpg)
Brunette, Taupe, Blonde, Wax.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Helleka - 09.09.07 - klo:22:26
Nyt on testailtu Perfect Eyes –palettia niin usein, että on jo jotain sanottavaakin. Tässä linkki: http://justbeautydirect.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=778
Just Beauty Direct:istä enemmän juttua meikkisivellinketjussa.

Paketissa siis kaksipäinen sivellin ja pieni luottokortin kokoinen rasia, jossa on kolme kulmaväriä ja vaha, sekä kuusi cream eyeliner:ia. Kulmaväreistä kaksi vaaleinta ihan ok mutta tummin sävy liian synkeä mun kulmiini. Paletin vaha on parempi kuin toinen omistamani, Urban Decayn kulmakynässä oleva, sillä kulmakarvat eivät liimaannu kiinni ihoon. Silti pidän enemmän kulmageeleistä, kun tulee vähän irtonaisempi lopputulos.

Rajausvärit eivät ehkä ihan yhtä hyviä kuin MACin Fluidlinet, mutta silti parempia kuin kynät. Tein eilen vaihteeksi rajaukset Shu Uemuran sinisellä Drawing Pencil:illä ja päädyin lopuksi paikkailemaan tämän paletin tummansinisellä sävyllä, jotta sain tarpeeksi siistin lopputuloksen. Yläluomen sisärajaus pysyy hyvin, alaluomelle en ole sisärajauksia tehnyt. Paletista löytyy tuon tummansinisen lisäksi kaksi ruskeaa, musta, harmaa ja tumma sammaleenvihreä.

Harmaalla ja sammaleenvihreällä tulee aika haaleaa jälkeä, mutta ovat loistavat sävyt Diorin Pure Dreams –paletin kanssa, ja tätä yhdistelmää onkin tullut käytettyä viime viikolla usein. Varsinkin sammaleenvihreä epäilytti aluksi, kun näytti niin vaalealta, mutta lopputulos olikin ihan kiva. Nämä kaksi siis hyviä, jos ei mitään kovin räväkkää silmämeikkiä ole tekemässä. Testasin kädelle, ja mun silmääni kaikista vaalein on se vaaleampi ruskea ja muissa värin intensiivisyys aika lailla sama. Silti harmaa ja vihreä näyttävät mielestäni silmissä vaaleammilta kuin musta, tummanruskea ja tummansininen. Vaaleanruskeasta ei oikein innostunut.

Kaiken kaikkiaan kiva ostos, tarpeeksi käyttökelpoisia sävyjä ja testaamiseen juuri sopiva määrä, kaikki (paitsi väärät sävyt) tulee varmasti käytettyä loppuun. Tummansinistä harkitsen tällä hetkellä täysikokoisena, kun tuntuu sopivan kaikkiin omistamiini sinisiin paletteihin hyvin. Täti Kukkahatun kommentteja ja mielipiteitä odottelenkin innolla, josko tulisi jotain vinkkejä käytöstä ja väriyhdistelmistä (ei mitään paineita…  ;D ). Samoin Paulinalta olisi kiva kuulla mielipiteitä Brow tech quad:ista kun värit taitaa olla samat kuin tässä mun paletissa.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Paulina - 20.09.07 - klo:09:56
Samoin Paulinalta olisi kiva kuulla mielipiteitä Brow tech quad:ista kun värit taitaa olla samat kuin tässä mun paletissa.

Tämähän on mennyt multa ihan ohi. Tuolla olen lähinnä täyttänyt "koloja", ja huomaan suuntaavani Taupe-sävyyn, vaikka mulla varsin tummat kulmat onkin, Brunette-sävyä tuskin tulen käyttämään. Se Blonde-sävykin on vähän outo. Olen vähän noviisi näissä kulmarijutuissa, ja harvemmin käytän kulmissa mitään. Enkä tiedä mihin sen vahan lykkäisin.. ilmeisesti siihen värin kiinnitykseen?  ;D. No, olen pärjännyt ilman sitäkin..
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Jonsu - 18.12.07 - klo:07:32
Onkos täällä kokemuksia Smashboxin luomiväreistä tai huulikiilloista?

Kyselin joskus ylläolevia asioita.
Nyt mulla itsellä on kokemuksia kiilloista.
POUT ihana koostumus, mutta itselle liian vaalea sävy.
PIXEL tässä myös ihana koostumus, mutta tämäkään nudesävy ei mulle sovi. Itsellä on niin tummat huulet ja väärän sävyn kanssa huuleni näyttävät kummalliselta.
CANDID tämä on suosikkini. Selvästi roosampi ja mukana enemmän hohdetta kuin kahdella ensin mainitulla. Vertaisin tätä hieman MACin Nymphetteen (Nymphetteä en ole vielä testannut, mutta hylsyssä näyttää vähän samalta)
MASTER huulipuna: Todella kiva nudesävy ja ihastuin tähän kun näin sen hylsyssä. Tämänkään nudesävy ei mulle sovi. kaipa se on uskottava että mulle nuo nudet ei käy.

Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: sipe - 31.01.08 - klo:12:51
Eikö täällä ole enempää kokemuksia smashboxista? Hämmästyttävää, sillä itse tykkään ainakin sarjasta ihan kympillä. Photo finish primer on mainio tuote huokosten piilottamiseen, samoin creme to powder -meikkipohja ja esim. geelimäiset rajausvärit ja perinteiset luomivärit ovat tosi hyviä. Myös siveltimien hinta-laatusuhde on loistava...
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: hampiainen - 31.01.08 - klo:13:00
^ Mulla on myös Photo finish primer, ihan ok tuote, jotenkin tulee hassun tuntuiseksi iho, en oo oikein varma että tykkäänkö.. Mutta siloittaa kyllä ihon pintaa nätisti.

Nyt hankin Huutiksesta Soft Lightsin jota innolla odottelen! :-* Myös erityisesti Smashboxin poskarit ja pohjustustuotteet kiinnostavat. Samoin nuo geelimäiset rajausvärit näyttävät ihanilta! Sopinevatkohan arkikäyttöön?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Ninamia - 31.01.08 - klo:13:08
Mulla on Photo Finish Primer Light. Tykkään tuotteesta kyllä, vaikka mulla ei ole kovin epätasainen iho. Yleensä käytän juhla/bilemeikin alla ja tekee kyllä ihon samettiseksi ja sopii hyvin mineraalipohjan alle. Iho pysyy koko illan mattana eikä ala kiiltelemään.

Tilasin juuri fusion soft lights Matrix puuterin ja Softlights/Blush Duo in Golden Beige/Ray sekä Cast/Crew  . Toivotaan että on hyviä, ainakin aikasemat softlightsit on ollut hyviä.

Geelimäiset rajausvärit kiinnostaa kanssa, osaisko joku verrata MACin fluidlineihin?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Varla - 31.01.08 - klo:16:13
Mulla on Smashboxin Fusion Soft Lights-intermix poskipunana, tai sen tapaisesti tuota käytän. Ainut miinuspuoli on se että sitä väriä tulee siveltimeen liikaa ja sitä jää tuohon "purkkiin" pölisemään.
Sit mulla on Tokidoki Soft Lights hohdepuuteri Dolce vita, jota käytän poskipäillä. Tästä mä tykkäilen kovasti  :-*
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Miltonia - 01.02.08 - klo:17:27
Kyselempä täältäkin inciä, erityisesti kiinostaa softlights. Voisiko kukaan auttaa ?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Pepper - 01.02.08 - klo:18:00
 ;) ;) ;) (Tällä kertaa Sephorasta)
Lens:
Talc, Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Mineral Oil, Boron Nitride, Nylon-12, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Iron Oxides, CI 77499, Manganese Violet, Red 7 Lake, Titanium Dioxide, Mica, Carmine.

Prism:
Talc, Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Mineral Oil, Boron Nitride, Nylon-12, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Iron Oxides, CI 77499, Manganese Violet, Red 7 Lake, Titanium Dioxide, Mica, Carmine.

Shimmer:
Talc, Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Mineral Oil, Boron Nitride, Nylon-12, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Iron Oxides, CI 77499, Manganese Violet, Red 7 Lake, Titanium Dioxide, Mica, Carmine.

Tint:
Talc, Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Mineral Oil, Boron Nitride, Nylon-12, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Iron Oxides, CI 77499, Manganese Violet, Red 7 Lake, Titanium Dioxide, Mica, Carmine.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Miltonia - 01.02.08 - klo:18:38
Jo näyttää paremmalta. Jotain siis saan laittaa must have listalleni. Kiitos jälleen ;D
Bismuuttia on jopa Guerlanin puutereissa!
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Paulina - 19.02.08 - klo:21:51
Ebaysta tuli napattua Smokebox, MUA:ssa oli vähän ristiriitaisia arvioita, kuten että kaikki värit näyttävät samalta, vaikea levittää, no oli toki kehuttukin.. kiva idea kuitenkin, eri sävyjä smoky-meikkiin samassa rasiassa, shimmerinä ja mattana. Odottelen tätä siis vasta saapuvaksi.

(http://i128.photobucket.com/albums/p200/Paulinaphoto/smhsmoke.jpg)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: marketta - 11.03.08 - klo:15:16
^ Onpas kivan näköinen paletti, joko olet ehtinyt testailemaan?

Tässäpä arvioita omista Smashboxeistani:

Blush/Softlights Duo "Haute/Couture" Oli lämpimämpi kuin kuvan (http://i19.ebayimg.com/03/i/000/c8/d9/526b_1.JPG) perusteella oletin. Toimii kevyelti laitettuna omilla kasvoillani, antaa kultaista hohtoa. Vahvemmin laitettuna näyttää liian keltaiselta itselläni. Toiminee paremmin kesällä.

Highlighter Smashing Transfer "Rosy Red" Kirkkaanpunainen poskipuna. Näyttää ytäkältä purkissa, mutta kasvoilla lopputulos on varsin luonnollinen. Tämän kanssa pitää pohjustuksen olla ehdottomasti kunnossa, sillä sävy on kasvoilla samankaltainen oman punoitukseni kanssa. Tästä on tullut mun tämän hetken suosikkiposkipuna. Kuva. (http://i11.ebayimg.com/08/i/000/c8/d9/219d_1.JPG)

Cream Eye Liner Trio "Blockbuster" Mattainen ruskea, hohtava kullankeltainen ja hohtava joku punainen (kuvasta (http://i3.ebayimg.com/01/i/000/c8/d8/1837_1.JPG) näkee paremmin sävyn, en oikein osaa kuvailla tuota). Ruskeaa en ole juuri käytellyt kun omistan MACilta Dipdown-fluidlinen jonka koostumuksesta pidän enemmän. Näissä on melko kova koostumus verrattuna Fluidlineihin. Kullankeltainen ei ainakaan sisärajauksissa näytä juuri miltään, muuten en ole tätä kokeillut. Punaista olen käyttänyt eniten, sopii tosi hyvin ylärajaukseen ruskean tightlining-rajauksen pariksi.

Lip Enhancing Gloss "Protege" Hiukan rusehtavampi sävy kuin kuvassa (http://i20.ebayimg.com/07/i/000/c8/d9/e73a_1.JPG), sisältää myös hienojakoista hilettä joka näkyy hohtona huulilla. Mun suht tummilla huulilla tämä on kiva arkikiilto, sellainen ylbb. Tuoksu hieman teollinen (ei häiritse mua), ei kuitenkaan niin teollinen kuin esim. NARSin kiilloissa.

Vielä on eBaysta tulossa tällainen (http://i6.ebayimg.com/07/i/000/dd/f2/4e9b_1.JPG) setti, siitä kokemuksia myöhemmin. Kaikenkaikkiaan tykkään merkistä ja olen tyytyväinen kaikkiin ylläoleviin juttuihin.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: hampiainen - 11.03.08 - klo:15:24
^ Kiitos arvioista! :) Käyn nimittäin juuri tuosta smashing transferin samasta sävystä ostan / en osta -kamppailua itseni kanssa. On vaikea uskoa, että tuote oikeasti näyttäis luonnolliselta poskilla, sen verran räikeän näköstä tavaraa! Mutta tuon sun arvion jälkeen kiinnostaa entistä enemmän.. hmmm..

Paljonko muuten maksoit Ebayssa tuosta setistä?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: marketta - 11.03.08 - klo:15:38
^ Kyllä mä suosittelen tuota poskipunaa, koostumus on kuitenkin siinä niin kova ettei sitä varmaan edes voi yliannostella. Tosi luonnollisen lopputuloksen sillä saa (tietty myös näyttävämpää), ja uskon että sävy sopii useimmille, on mielestäni kuitenkin suht neutraali.

Setin huusin 12,05 dollarilla, postareineen maksoin siitä alle 14 euroa :D Hyvä ostos kyllä. Setin nimi on "In the know", todella monella myyjällä näkyy tuota olevan.

Edit. Calypso: ei ole saapunut vielä, tulee luultavasti ensi viikon alussa. Aiempien kokemusten perusteella odottelin kyllä sitä saapuvaksi jo tänään :-\
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: calypso - 14.03.08 - klo:12:11
Jokos marketta tuo setti on saapunut? Kiinnostaa tietää onko tuo pyöreä rasia missä on 4 eri väristä palkkia enemmän hohtotuote vai poskipuna vaalealle iholle käytettynä, ja onko se kylmä- vai lämminsävyinen?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Paulina - 16.03.08 - klo:17:55
Tykkään kyllä tosi paljon tuosta Smokebox-paletista (kuva pari viestiä ylempänä). Värit tuntuvat uskomattoman samettisilta, intensiivisiltä ja pigmenttiäkin riittää. Rajauksena olen toistaiseksi käytellyt hieman kostean siveltimen kanssa.  :-*
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: marketta - 22.03.08 - klo:00:15
Jokos marketta tuo setti on saapunut? Kiinnostaa tietää onko tuo pyöreä rasia missä on 4 eri väristä palkkia enemmän hohtotuote vai poskipuna vaalealle iholle käytettynä, ja onko se kylmä- vai lämminsävyinen?

Tuo Softlights on tosiaan sellainen, että se käy sekä poskipunana että hohtotuotteena riippuen mistä kohtaa otat väriä. Tuo on lämminsävyinen, ei mikään tappolämmin mutta kuitenkin sen verran, että näytän kuumeiselta jos pistän tuota kunnolla. Laitan myöhemmin arvioita lopuista setin tuottteista. Tähän väliin haluan kysyä: tietääkö kukaan Smashboxilta hohtotuotetta, joka on oikeasti kylmä tai vähintäänkin neutraali?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Emily D. - 22.03.08 - klo:00:20
Smokebox näyttää kyllä todella himoittavalta!  :)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: calypso - 10.05.08 - klo:01:06
Jokos marketta tuo setti on saapunut? Kiinnostaa tietää onko tuo pyöreä rasia missä on 4 eri väristä palkkia enemmän hohtotuote vai poskipuna vaalealle iholle käytettynä, ja onko se kylmä- vai lämminsävyinen?

Tuo Softlights on tosiaan sellainen, että se käy sekä poskipunana että hohtotuotteena riippuen mistä kohtaa otat väriä. Tuo on lämminsävyinen, ei mikään tappolämmin mutta kuitenkin sen verran, että näytän kuumeiselta jos pistän tuota kunnolla.

Hihii, nyt olen Softlightsin onnellinen omistaja kun tehtiin marketan kanssa vaihtareita  :)
Hassua että vaikka marketalle käy yleensä lämpimämmät sävyt paremmin kuin minulle (koska olen väritykseltäni niin viileä), tuo hohtotuote/poskipuna käy minulle tosi hyvin. Ei tule yhtään likaista tai sairasta jälkeä. Käytän itse tuota siis poskipunana ja nappaan siveltimeen kaikista palkeista. Voi tosin vaikuttaa sekin että annostelen tuota aina tosi tosi varovasti ja skunkkisivellintä käyttäen, nimittäin tuossa on niin paljon sekä pigmenttiä että hohtoa ettei liian varovainen voi olla  :D
Olen kuitenkin tosi tyytyväinen Softlightsiini, kamalan riittoisakin se on vaikka rasia on pieni. Käytön jälkiä on todella vaikea saada aikaan.

Tuotteen nimi on siis Fusion Soft Lights, sävy Celebrity
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Bamboo - 15.10.09 - klo:16:32
Nostellaanpas tätä vanhaa ketjua:

Ajattelin tilata satsin huulikiiltoja Ebaysta, joten kyselen laadusta. Onko Smashboxin kiillot kestäviä huulilla? Pieni tahmaisuus ei myöskään ole haitaksi. Kyllästyin NYX:in nestemäiseen koostumukseen, ja Natural Coden valikoima ei ole tarpeeksi kattava, vaikka muuten onkin aivan täydellinen ja kestävä huulilla.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: armi - 11.03.10 - klo:19:58
Tänään postista tupsahti Brow Tech Trio sävyssä Soft Brown/Taupe. Niiden lisäksi tässä on kulmavaha. Ennen olen tehnyt kulmat kynällä, mutta tämä on ihana! :-* Siveltimen (Sigma) kanssa saa paljon pehmeämpää ja luonnollisempaa jälkeä kuin kynällä, mutta kuitenkin tarkkaa. Sävyistä saa hyvin sekoitettua omansa, vaikka päivämeikkiin vaaleampaa ja illalla tummempaa. Soft Brown-sävy on mulle vähän liian punertava yksistään, mutta Taupe tasapainottaa sitä hyvin. Plussaa myös siitä, että vaha on samassa tuotteessa joten sitä ei tarvitse hankkia erikseen. Hinta ei ollut paha, ACW:ltä tämän saa vaihdossa 8.99 dollariin. :ts
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Od3ssa - 12.03.10 - klo:19:06
^Olen tuota samaa vuoden verran käytellyt ja tykkään kyllä. Vaaleammalle mulla ei kyllä käyttöä ole, kun kulmat ovat luonnostaan niin tummat, ettei tarvitse ruskeaa vaalennella. Kulmavaha tuntui alussa ihan kätevältä, mutta meni jo melko alussa sottaiseksi noista kulmaväreistä, joten jäi sitten käyttämättä. Riittoissahan tuo on, kun vielä puolet jäljellä ja nopsampi levittää kuin kynällä kulmia piirrellä :).
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Triina - 29.06.10 - klo:22:25
Laivan tax freesta tarttui mukaan Smasboxin Gloss & Go Lip Kit, jossa on kahdeksan 2 ml:n huulikiiltoa, mukavan monipuolisissa ja melko hillityissä sävyissä joista itse pidän. Sävyjen nimet ovat Swift, Pronto, Zip, Glide, Go, Rush, Zoom ja Snappy.

Itselleni tämä on loistava paketti, koska vaihtelen usein huulikiiltoa ja meikkaan sen verran harvoin, että täysikokoinen voi ehtiä pilaantua, varsinkin kassin pohjalle unohtuessaan. 2 ml menee näppärästi meikkipussiin ja on kuitenkin sen verran iso, että riittää ihan reiluun käyttöön. Parinkympin hintakin oli ihan kohtuullinen.

Testasin myös Photo Finish -primeria kädelle ja jo ensituntumalta tiesin miltä inci näyttää -- se on puhdas silikonituote.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Hilippa - 30.06.10 - klo:17:17
Onko kukaan käyttänyt Anti-shinea? Pitääkö ihon mattana niin hyvin kuin tuotteen luvataan tekevän?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Lila - 29.01.11 - klo:22:44
Himoitsen aika pahasti tätä In Bloom luomiväripalettia:
(https://system.netsuite.com/core/media/media.nl?id=37424&c=665937&h=656655f0cfc0c422b0ef)
 :l

Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: ainokainen - 30.01.11 - klo:13:00
Oispa muuten mahtavaa, jos tällekin sarjalle tulisi oma myymälä Suomeen! Huippumalli Haussa -sarjassahan ne käyttää aina näitä tämän sarjan tuotteita. Aika hyvää mainosta kyseiselle tuotemerkille.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Painted Lady - 30.01.11 - klo:13:59
Nätti paletti tuossa Lilan postaamassa  kuvassa. Onko tuo paletti kevätkokoelmasta? Jos on, niin aika synkät värit kevääksi, eikä minulle nimestä "In bloom" tullut mieleen ihan tuollaiset sävyt. Mutta tosiaan, nätti paletti.

Käytetäänkö huippumalleissa smashboxin meikkejä, vaikka palkintona on vuoden pesti Cover Girl kasvona?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: ainokainen - 31.01.11 - klo:07:57
Mun mielestä käytettiin, ainakin niissä aiemmissa tuotantokausissa. Nyttemmin en ole enää sarjaa seurannut.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Lila - 01.02.11 - klo:08:58
Jep, kevätkokoelmasta. En itsekään oikein hahmottanut teemaa kun näin tuon paletin, mutta kyllähän sillä (ja kokoelman muilla tuotteilla) vallan kukkeita meikkejä aikaan saa:
(http://www.smashbox.com/site/images/gtl_detail/inBloom_blossom_Look.jpg)

Tykkään kovasti noista pehmeistä nudeista, harmaista ja taitetuista vihreistä silmissä yhdistettynä raikkaisiin huuliin ja poskiin... ...tuo on ehkä enemmän sellainen arkipaletti, mutta ehkä juuri siksi houkutteleekin. Katselin jo sillä silmällä UD:n Naked -palettia, mutta se on ehkä minulle vähän liian ruskea.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Painted Lady - 01.02.11 - klo:11:51
Tuosta meikkikuvasta tulee kevät mieleen ihan toisella tavalla, kuin aiemman kuvan paletista. Ei melkein uskoisi, että tuolla paletilla saa tuollaisen meikin. Tai no, osaavahan saa aikaiseksi vaikka mitä, mutta luulen, että omissa käsissäni syntyisi vain tummia, kyksyisiä meikkejä.

Huippumalleista. En ole katsonut, millä meikeillä huippiksisa meikataan. Olen olettanut, että siinä käytetään Cover Girlin meikkejä, kun CG on niin isosti ohjelmassa esillä.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Lila - 10.02.11 - klo:09:40
Heh, en sitten kestänyt, paletti on tulossa  :P. No enpä ole pitkään aikaan mitään paletteja ostellutkaan - ja nuo on niin minun värejä!

Tilasin myös eBaysta tällaisen minipaletin, vasemmalla kolme kulmakarvaväriä ja vaha, oikealla kuusi cream lineriä. Paletti on oikeasti luottokortin kokoinen - naurettavan kokoinen siis, mutta varmasti tosi käyttökepoinen matkoilla!
(http://di1-1.shoppingshadow.com/images/pi/e8/d2/33/101218113-149x149-0-0_Smashbox+Smashbox+Brow+Tech+Cream+Eye+Liner+Palett.jpg)

Nuo cream linerit ovat saaneet tosi vaihtelevaa palautetta, toiset tykkää, toiset pitävät tosi huonona. Itse kiinnostuin näistä lähinnä värien takia, ainakin vanhemmista sävyistä löytyy noita harmaanruskeita, joita olen kaipaillut arkikäyttöön. Kuvassa värit näyttävät vaaleilta, ovat oikeasti tummempia. Ensimmäisten kokemusten mukaan:

- Yhtä helppo rajata kuin geelirajauksellakin - ellei jopa helpompi
- Vahapohjainen väri ei ole yhtä intensiivinen kuin tyypilliset geelirajaukset - mutta selkeät, teräväreunaiset ja näyttävät rajaukset näilläkin saa. Tuo vähäisempi intensiivisyys ehkä helpottaa rajauksen tekemistä, pienet virheet eivät niin erotu, ja korjailu on helppoa.
- Rajausta on huomattavasti helpompi pehmentää kuin geelirajausta
- Kesto on (vahapohjaisuuden takia) pikemminkin kuin kynärajauksilla. Ei varmasti pysy kovin rasvaisilla luomilla, mutta itselläni tuntuu pysyvän arkimeikissä (luomella vain ohut kerros mineraalimeikkiä ja / tai puuterimaista luomiväriä, kuivahko iho) kohtuullisesti, vaikka luomi on raskas ja laskeutuu rajauksen päälle. Eli kesto vastaa hyvää kynärajausta.

Ainakin harmaa, ruskealla taitettu Thunder on pakko saada arkikäyttöön täysikokoisena!
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Kukka - 10.02.11 - klo:10:55
^Tosi kätevän oloinen paletti, täytynee laittaa itsekin tilaukseen! kiitos vinkistä.  ;D

EDIT: Niitä oli monen hintaisia ebayssa. Tuo on varmaan matkoille hyvä! Kaappi tursuaa rajauksia, joten tarvetta ei muuten ole.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Lila - 10.02.11 - klo:12:57
Mutta nuo napit on tosiaan mikroskooppisia! Älä maksa tuosta liikaa (sain omani alle 10 dollarilla).
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Lila - 14.12.11 - klo:09:36
Ostin lentokoneesta Smashboxin Photo Finish primerin ja huulikiiltopaketin (Softbox).

Photo Finish on tosiaan ohut, väritön silikonigeeli, jonkin verran hoitavia aineitakin on joukkoon sotkettu. En käytä silikonipohjustajaa päivittäin, mutta "paremman meikin" alla sellainen on ollut käytössäni jo pitkään. Edellinen tuote oli Lorkun purkissa oleva primer - ja sen epähygieenisyys alkoi ällöttää. Photo Finish on tosiaan tuubissa - ja huomattavasti helpommin levittyvää kuin Lorkun vastaava. Tämä ei myöskään tuo kovin helposti ihon pintakuivuutta esiin, kuten monet aikaisemmin käyttämäni silikoniprimerit. Tasoittava vaikutus on huomattava - mutta en osaa sanoa paljonko vaikuttaa meikin kestoon, se ei minulla yleensä ole ongelmana.

Huulikiiltoja en ole käyttänyt pitkään aikaan juurikaan ja oikeastaan olin ajatellut luopua värillisten kiiltojen ostamisesta kokonaan. En onnistu koskaan käyttämään niitä loppuun ennen kuin kiilto on jo pilalla. Väritön kiilto riittää periaatteessa käyttööni, levittelen sitä huulipunan päälle kun haluan kiiltävää lopputulosta. No tuossa paketissa oli kuitenkin normaalia pienemmät koot ja aika kivoja sävyjä. Boksissa oli sekä Limitless, että Lip Enhancing -kiiltoja, isoa eroa en näiden välillä huomaa. Molemmat ovat minusta kiilloiksi melko pysyviä (=tahmeita, mutta ei mitenkään erityisen tahmeita kiilloiksi).
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: leeinsane - 04.05.13 - klo:11:52
Mulla on tämän sarjan kullanvärinen boxi missä on luomivärejä monta ja 4 rajausta. Olen tykännyt ihan mielettömästi. Melkein joka sävy on käytetty niin että reunoilla on enää vähän. Kävin Saksassa metsästämässä näitä, mutta siellä oli niin huonot sävyt ja pienet paletit, joten jäi ostamatta. Täytyy käydä vaanimassa humppalaivalla jokukerta, sieltä mä ton vanhankin ostin. Saisivat laittaa kaupan Suomeen jo.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Missy - 19.08.16 - klo:07:27
Huomasin ohi mennessäni, että Smashbox on tullut Kickseihin myytiin (kai keskiviikkona?). Olisin voinut ostaa uuden primerin, mutta yllättäen ainakin se mun haluama versio oli jo ehtinyt loppua.  :D
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: ainokainen - 19.08.16 - klo:08:09
Ai kun kiva, tämäpä hyvä uutinen! Pitääkin mennä sinne kurkkimaan, mitä kivoja tuotteita sarjasta löytyy.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: naapio - 19.08.16 - klo:08:59
Mahtava uutinen! Täytyykin suunnitella viikonlopun ohjelma niin että pääsen katsomaan :)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Vivianna - 19.08.16 - klo:20:32
Onko Smashboxin primer hintansa väärti? Omaan rasvaisen ihon ja voisin harkita smashboxin primeria, jos on hyvä. Kertokaahan :)
Mulla on 2 primeria harkinnassa, kyseinen primer tai sitten Bare Minerals Prime time, Kumpi on parempi rasvaiselle iholle, joka lisää meikin kestoa?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Od3ssa - 25.08.16 - klo:04:00
Mulla on vuosia vuosia sitten ollut joku Smashboxin primer, enkä muista, että se erityisen hyvä olisi silloin ollut. Mulla tosin oli todellinen ongelmaiho silloin, välillä aika ärhäkkääkin aknea (pari kertaa roakin syöty) ja tosi paljon pukkasi rasvaa, joten tuskin mikään primer ois mulla toiminutkaan. Nyt kun tulivat Kickseihin, niin aattelin testata uudelleen, kun on kehuttu niin paljon. Myyjä suositteli mulle pore minimizing-primeriä, väriltään violettia tuubia, noitahan oli vähän joka lähtöön.. Oon nyt kahtena päivänä primeriä laittanut ja kylläpä joo toimii. Mulla ei nenänpielissä normaalisti pysy kuin hetken meikkivoide, mutta nyt pysyy sen toisenkin hetken ja naama on paljon siistimmän näköinen, kun ei hohkaa joka puolelta rasvaa. Kyllä mulla edelleen rasvoittuu iho, mutta paljon hitaammin ja vaikka painelenkin puuteripaperilla tai vessapaperilta pahinta kiiltoa pois, niin meikki pysyy naamassa. Joten kyllä menee  jatkoon :ts
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Arnella - 25.08.16 - klo:14:54
^ Tuota voisinkin harkita seuraavaksi. Minulla on nyt käytössä se vihreän värinen primer, jonka pitäisi taittaa punoitusta. En kyllä huomaa juurikaan taittoa, mutta ehkä punoitan vaan liikaa ;D. Meikki levittyy kyllä tosi hyvin tuohon päälle ja iho näyttää tasaisemmalta, mutta rasvoittumista tuo kyseinen versio ei tunnu ehkäisevän lainkaan.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Od3ssa - 04.09.16 - klo:10:39
Ostin testiin Smashboxin always sharp wp linerin sävyssä sumatra. Eipä ole mun juttu nuo itsestään teroittuvat, voin jatkossakin jättää ostamatta. Terä on mulle ihan liian lyhyt, kuluu tosi nopeaa ja sais olla yhtenään kynää vääntelemässä, että saa tarpeeksi pituutta (joka siis ON lyhyt normimitassa) ja terävyyttä. Hintaa en muista muuta kuin että sikakallis oli verrattuna mun hinta-laatusuhteeltaan suokkariin Goshin wp-kynään, joka kestää päivittäisessä käytössä kuitenkin useamman kuukauden. Rajauksen pitävyys ehkä samaa luokkaa. Ei jatkoon.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Od3ssa - 16.09.16 - klo:08:22
^Liner sitten loppui tänään. Kesti n. 2 vkoa melkein päivittäisellä käytöllä. Lyhytikäisyyttä epäilinkin, kuten edellisessä viestissä mainitsenkin. Tulee rajaukset kalliiksi, jos kaksi kynää kuukaudessa on kulutus  ::)
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: naapio - 17.09.16 - klo:11:37
Ihanaa! Mun on vaikea löytää oikean väristä meikkipohjaa, koska olen tosi vaalea, mutta keltainen ja peitettävinä ihossa on lähinnä punoitusta. Mulla on muutamakin meikkivoide, jotka on melkein hyviä, mutta joko koostumukseltaan liian paksuja makuuni tai muuten vaan ihan hiukan pielessä sävyltään. Olen tykännyt sekoittaa Misshan Perfect Coveria värissä 13 niihin ja lopputulos on ollut unelmankevyt, mutta peittävä. Tuo on sävyäkin taittanut hiukan neutraalimmaksi. Smashboxin BB Water toimii samalla tavalla, olen sekoittanut sitä kokoeilumielessä tällä viikolla Illamasquan Skin Baseen, Giorgio Armanin Luminous Silkiin, Isadoran Wake up Makeupiin ja Diorin Stariin ja ollut joka kerta todella iloisesti yllättynyt. Suosittelen kokeilemaan sekoituksissa jos tykkää ohuesta pohjasta.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: elly - 18.09.16 - klo:11:47
^ Mikä sävy sulla on käytössä? :) Kuulostaa lupaavalta!
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: naapio - 18.09.16 - klo:19:02
^ Mulla on se vaalein, Fair. Se on sellaisenaan hiukan liian neutraali mun kellervään naamaani, mutta sekoituksissa toimii tosi hyvin voimakkaamman pigmenttistenmeikkivoiteiden parina. Oikean sävyn löytäminen on mulle ollut aina aivan järjettömän vaikeaa, keltapohjaiset on helposti liian värikkäitä ja neutraalitkin liian harmaita tai punertavia mun ihollani. Tällä ja Misshalla saan juuri sopivan kelta/neutraalin sävyn, joka kirkastaa kasvot ihanasti.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: Mirkka - 19.09.16 - klo:12:21
Smashboxin BB Water ja Macin Waterweight Foundation on sit täysin samaa kamaa. Etttä kannattaa ostaa sitä niistä mikä on halvinta ja helpoiten saatavilla.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: naapio - 20.09.16 - klo:08:07
^ Niin kuulemma on, aina pitäisi tehdä taustatyöt, varsinkin jos pystyy kokeilemaan rinnakkain kahta. Olen testannut näytteen verran MACiä aikaisemmin, mutta en silloin kokeillut sitä sekoituksiin joten jäi hankkimatta. Mitenköhän värit vastaavat toisiaan?
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: naapio - 27.11.18 - klo:23:32
Onko jollakin testikokemusta Halo Hydrating Powderista? Mietin, olisiko siitä Mac Mineralize foundation loosen korvaajaksi.
Otsikko: Vs: Smashbox cosmetics
Kirjoitti: FairyC - 07.12.18 - klo:11:21
Ei voi mitään, mutta tämä Smashboxin Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation on varmaan paras meikkivoide, mitä minulla on ollut. Levittyy nätisti, peittää tarpeeksi, kestää, varsinkin jos on nähnyt hieman vaivaa pohjustuksen kanssa. Ei myöskään ärsytä ihoa eikä juurikaan tunnu iholla. Värivalikoima on myös laaja.