Kauneudenhoito => Ihonhoito => Aiheen aloitti: sadetta - 21.05.07 - klo:20:58

Otsikko: Arpivoide
Kirjoitti: sadetta - 21.05.07 - klo:20:58


Heip!

En löytänyt haulla aikaisempaa juttua tästä aiheesta, joten toivon nyt paljon vastauksia ja vinkkejä juurekkailta :)

Minulta poistettiin kaksi luomea muutama kuukausi sitten käsivarresta ja jäljelle jäi isot punaiset läikät. Iho on sileä, keloiditaipumusta minulle ei ole, mutta jäljet näyttävät nyt siltä kuin joku olisi tumpannut tupakan käsivarteeni. Onkohan mitään keinoa nopeuttaa arpien vaalenemista. Olen kokeillut sinkkivoidetta ja vehnänalkioöljyä, mutta en ole huomannut niiden vaikuttavan mitenkään  :-\
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Psaikku - 21.05.07 - klo:21:09
Muistaakseni BM - sarjan Gel 28 (oliko se tuon nimistä?) suositellaan esim leikkausten jälkeen arpien hoitoon. On aika tyyristä kyllä. 30ml pumppupullo maksaa 35 - 40€
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Hue - 21.05.07 - klo:21:12
Kannattaa kokeilla myös sinkkivoiteesta astetta vahvempaa ainetta nimittäin sinkkipastaa. Vaalentaa arpia kuulemma paljon tehokkaammin. Sinkkipasta sisältää sinkkiä enemmän ja on muutenkin paksumpaa tahnaa.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: sadetta - 22.05.07 - klo:10:56


Kiitos vinkeistä :) Sinkkipastaa olen myös kokeillut, tai se on käytössä juuri tällä hetkellä, mutta tuota BM geeliä en ole vielä hankkinut. Sitä voisin kyllä harkita, koska sille käyttöä on muutenkin kuin vain arpivoiteena, jollei se niihin tehoa. Luin, että arpien paraneminen vie ainakin vuoden verran  ja jälkien vaalenemiseen menee sitäkin kauemmin :( joten taidan lähteä kauppaan etsimään kunnon peittävää voidetta, tyyliin blascon tattoo cover, jolla saisin arvet piiloon aina tarvittaessa.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Luurankka - 22.05.07 - klo:12:42
Ei ole arpivoide mutta vastailen jos tästä jotain apua olisi kuitenkin.

Apteekista saa jotain arpiteippiä, valitettavasti nimeä en muista. On kuitenkin semmmoinen läpyskä josta voi leikellä pienempiä paloja. Kokoonsa nähden aika hintavaa, muistaakseni yli kahden kympin. Exä joskus käytti keloidin päällä ja kyllä se pieni ja vaaleni, pitemmällä käytöllä varmaan olisi voinut saada vaalenemaan miltei näkymättömiin. Ja jostain luin että Rakel Liekki oli tällä tavaralla saanut alavatsastaan leikkausarvet melkein kokonaan pois (eivät olleet keloideja).Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Lilly Missy - 22.05.07 - klo:12:44
Multa poistettiin talvella iso luomi ja arpi on ehkä jopa isompi mitä luomi oli ::) Mutta oon siihen laittanut tuota bm gel 28. En kyllä mitään eroa ole huomannut. Tuo mun arpi varmaan jää tommoseksi punakseksi, siinä nimittäin näkyy ihan kuin pieniä verisuonia, ja ihan pinnassa :-\
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Luscious - 22.05.07 - klo:12:50
Multa on kanssa poistettu luomia, ja arpi tosiaan on isompi ja rumempi kuin luomi, joten kauneussyistä luomia ei kannata kunnallisella poistaa.
Lohdutukseksi kuitenkin, että kyllä ne siitä vaalenee vuosien myötä vaikka näyttäiskin epätoivoiselta vielä.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Lilly Missy - 22.05.07 - klo:21:16
^Joo eipä tosiaan kannata kauneussyistä poistella. Yksityisellä olis maksanu jotain 130e(2kpl)+ leikkaussalin vuokra. Jotenki tuo kunnallisen 11e tuntui kohtuullisemmalta ::) Mulla molemmat oli kyllä pakko poistaa terveyssyistä, näyttivät uhkaavilta, mutta olivat onneksi ok molemmat. Meni nyt kyllä ot:ksi.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: sadetta - 23.05.07 - klo:14:44

Minulla toinen luomi poistettiin terveyssyistä ja toisesta lääkäri kysyi, että haluanko sen pois samalla ja minä halusin. Ehkä ei olisi kannattanut. Ostin eilen sekä BM geeliä että pienen Mepiform silikonilevyn. Testaan nyt toiselle arvelle geeliä ja toiselle siilkonilevyä parin kuukauden ajan. Tiedä sitten, jos tuloksia tulee, niin onko syynä aika vai hoitomenetelmät vai niiden yhteisvaikutus :) BM geeli ainakin nyt tuntuu tehokkaalta, koska ihoa nipistelee hetki laittamisen jälkeen. 
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Kissatukka - 27.05.07 - klo:02:44
Taas vähän OT:a, mutta onko keltään poistettua luomia esim. laserilla tai jotenkin ettei arpea jäisi? Onko semmoinen oikeasti edes mahdollista ja jos on, niin missä tehdään? Mulla on masussa pienehkö, mutta kohollaan oleva luomi, jonka tahtoisin pois, sillä pelkään repäiseväni sen johonkin. En kuitenkaan haluaisi mitään rumaa arpea keskelle mahaa, kun se tuntuu olevan lähes ainoa arveton alue kehossani nykyään...

Ja asiaan, mulla ainakin tuoreisiin näppyarpiin auttoi joskus se sinkkivoide ja bebanthen.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Ice - 27.05.07 - klo:05:20
Viitaten muutamaan ylempään, BM -voidetta suositellaan leikkauksien ym. jälkeen, geeli on keveämpää tavaraa :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: plaza - 02.06.07 - klo:23:28
mä kävin poistattaan yksityisellä plastiikkakirurgialla ja silti jäi arvet. Eli johtuu ihosta rupeaako se muodostamaan keloidiaa. Kuulemma ei voida korjata muuten kuin uudella leikkauksella ja sitten jotenkin "silikonilevyillä", joilla estetään leikkausarven "laajeneminen". En tosin tiedä miten nykyään, kun tuosta mun leikkauksesta on muutama vuosi. Viime vuonna kävin tk:ssa poistattaan korvan takaa kun sitä arpee ei itse näe, niin ei haitta. En aikaisemmin ollutkaan kuullut tälläisestä voiteesta!
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: NarnianQueen - 03.06.07 - klo:13:06
Vielä yksi arpien hoitoon kehitetty voide: Gernetic-sarjan Synchro. Kosmetologien tavaraa ja melko hintavaa, mutta pieni määrä kerrallan riittää. Käytin tätä ja koko sarjaa vuosia sitten pahan kystisen aknen hoitoon, ja tulokset olivat hyviä.
Synchro on kai alunperin kehitetty paloarpien hoitoon, mutta tepsii kaikenlaisiin ihovaurioihin.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Satine - 03.06.07 - klo:20:22
Vielä yksi arpien hoitoon kehitetty voide: Gernetic-sarjan Synchro. Kosmetologien tavaraa ja melko hintavaa, mutta pieni määrä kerrallan riittää. Käytin tätä ja koko sarjaa vuosia sitten pahan kystisen aknen hoitoon, ja tulokset olivat hyviä.
Synchro on kai alunperin kehitetty paloarpien hoitoon, mutta tepsii kaikenlaisiin ihovaurioihin.

Tarkoitatko tuolla "tuoreita" palovammoja vai ihan kaikkia? Alkoi heti kiinnostamaan. Kertoisitko lisää tuotteesta?  :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Amy - 05.06.07 - klo:23:12
Tepsiikö nuo sinkkipastat ja muut aineet myös vähän tummempiin arpiin? Mulla on sääressä pari muistoa eräästä kompastelusta ja olisi kyllä ihana saada ne vaalennettua! On vaan tummempia jälkiä kuin kasvoihin tulee esim. finneistä.
Oletteko käyttäneet aineita muualle menestyksekkäästi?
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Ice - 07.06.07 - klo:18:05
Louis Widmerin silmänympärysvoidetta suositellaan myös arpien vaalennukseen, kannattaa katsoa sivuiltaan tarkemmin.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Luonnonystävä - 25.07.07 - klo:15:29
Mikäli kasvojen aknearpiin haluaa himmennystä, kannattaa ottaa selvää ihotautilääkäreiltä hedelmähappohoidoista. Itse kävin niissä aikoinaan lähemmäs kymmenen kertaa. Iho olikin sitä ennen melkoisessa kunnossa. Hoito tehosi kyllä, mutta pirun kallista se tuolloin ainakin oli (about 60 e/kerta). Tosin, arpien vahvuudesta ja näkyvyydestä tietysti riippuu myös tuo hoitokertojen määrä...
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: mingtang - 10.08.07 - klo:19:59
Widmerin silmänympärysvoidetta on suositeltu, mutta en ole jaksanut kokeilla sitä arpiin.

Ehdottomasti paras hoito on ihon mikrohionta sarjana. Olen käynyt paikallisen kosmetologikoulun harjoitteluhoidoissa, niin ei ole käynyt pahasti kukkarolle. Käytävä talvi-aikaan, koska ei saa olla auringossa, niin voimakas käsittely. Mutta jo 3-4 käyntikertaa on selvästi heikentänyt arpia, tuonut ihoon kirkkautta ja paremman ulkonäon. Todella hyvä hoito. Ei niille, joilla on allergiataipumusta tai yliherkkyyttä iholle.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Satine - 16.08.07 - klo:22:47
Olisiko kellään saatavilla tuota Louis Widmerin silmänympärysvoiteen INCIä, jos voisi kirjoittaa sen tänne?  :) Tai antaa vähän osviittaa sisältääkö paljon silikoneja yms.

edit. Kiitos vinkeistä! Oikea puunsilmä, en tajunnut katsoa onko täällä silmänympärysvoiteille omaa INCI-ketjua.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Silver - 16.08.07 - klo:23:05
^Yliopiston apteekin sivuilta.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: tarhatyyli - 16.08.07 - klo:23:06
http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=70.msg192798#msg192798

Siinä on tuon INCI.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Silver - 06.02.08 - klo:21:34
Mä olen miettinyt tätä, houkuttaisi tuo.Johnssonhan on ihan merkkituote.

http://cgi.ebay.com/Clear-Skin-fast-THE-BEST-SPOT-ACNE-ECZEMA-SCAR-CREAM_W0QQitemZ160206075116QQihZ006QQcategoryZ29618QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Cristy - 05.04.08 - klo:17:04
Markkinoilla on jonkin aikaa ollut melko uusi arpia vaalentava voide Kelo-cote. Toimii kuulemma kaikenlaisiin arpiin, paitsi ei kuoppa-arpiin. Itse en ole kuitenkaan kokeillut. Saa apteekeista ja nettikaupoista.

http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.gpl/?ObjectPath=/Shops/Eura/Products/2011187/SubProducts/2011187
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Dinky-di - 07.04.08 - klo:16:03
Itse ostin viikko sitten tuota Kelo-Cotea. 15g maksoi muistaakseni 38€, eli hintaa geelillä ainakin on. Pitäisi toimia sekä uusille, että vanhemmille arville ja vähentää punoitusta. Apteekissa sanottiin, että 2-3 kuukauden käytön jälkeen voi odottaa tuloksia. Itse olen nyt käyttänyt vanhoille finniarville, mutta toistaiseksi en osaa sanoa geelistä juuri mitään. Paitsi, että kuivuu todella hitaasti.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: plaza - 07.04.08 - klo:22:35
Kuulisin mielelläni tuon Kelo-cote käyttökokemuksista sitten kun niitä saatte. On nimittäin aika tyyris, ettei ihan turhan takia viitsi ostaa..! Mitenkäs tuota sitten kuluu? että riittääkö tuo 15g 2kuukaudeksi?
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Dinky-di - 15.04.08 - klo:13:35
Olen nyt käyttänyt Kelo-Cotea pari viikkoa ja musta tuntuu, että nuo arvet ovat vaalenneet hitusen :D Varsinaiselle arpikudokselle ei ole tapahtunut mitään, mutta ehkei sitä voi odottaakaan näin pian. Käyttäminen on vähän epämukavaa. Geeli muodostaa suojakalvon arven päälle ja ellei geelin anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista/meikkaamista, se tarttuu vaatteisiin ja hinkkautuu kokonaan pois. Ja tuo geeli kuivuu uskomattoman hitaasti. Itseasiassa en ole saanut sitä vielä kuivumaan kokonaan, vaan jää sellaiseksi hitusen tahmeaksi kerrokseksi arven päälle. Ohjeen mukaan sen pitäisi kuivua 4-5 minuutissa, mutta todellisuudessa menee huomattavasti kauemmin.

Riittoisuudesta on vaikea sanoa mitään. Mulla on oikeastaan neljä arpea, joihin tuota laitan ja nekin ovat sellaisia normaalin finniarven kokoisia. Vielä ainetta tuntuu olevan jäljellä suht runsaasti, mutta en usko tuon ihan kahta kuukautta riittävän. Ohjeessa sanotaan, että geeliä saa levittää max. kaksi kertaa päivässä ja itse laitan yleensä vain kerran päivässä. Mutta riippuu ihan siitä kuinka monelle arvelle, kuinka monta kertaa päivässä ja kuinka paljon laittaa.

Huomasin, että netistä tilaamalla saa jonkin verran halvemmalla (kiitos dollarin alhaisen kurssin!) ja ajattelin ostaa itselleni vielä toisen putelin. Apteekeissahan tätä on myynnissä myös 6g pakkauksissa, maksaa muistaakseni n. 20 euroa.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Tiizku - 22.04.08 - klo:06:39
En nyt tiedä tuliko tämä oikeaan ketjuun mutta voinko käyttää sinkkipastaa kulmalävistyksestä jääneisiin punaisiin arpiin? Lävistys on nyt täysin parantunut (otin pois yli viikko sitten) ja jäljelle jäi kaksi punaista pistettä. Näyttää kun oisi nitojalla lyöty.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Ice - 22.04.08 - klo:12:57
Voit käyttää, välillä sitten vaan tavallista rasvaa jos tuntuu että kuivattaa turhan paljon :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Lucine - 22.04.08 - klo:13:44
Mä olin myös tota Kelo-Cotea harkinnut mutta jäi, suurimmaksi osaksi korkean hinnan takia, vielä apteekin hyllyyn. Mulla on ranteessa n. 8cm pitkä ja paikoitellen jopa sentin levyinen arpi jota olis mukava saada vähän huomaamattommammaksi. Arpi on melko punainen, ja enemmän tuo leveys haittaa kuin se väri, ja en kuitenkaan oikein usko että mikään voide vois tota muuttaa. Pitäis varmaan mennä jonkunlaiseen korjausleikkaukseen, jos entisen työnantajan vakuutus sen korvaa.

Kiitos kokemuksista Dinky-di, oli kiva kuulla millaista se voide on käytännössä. :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Lila - 24.04.08 - klo:10:20
Minulla on kulmakarvan yläpuolella koholleen jäänyt finniarpi, jonka soisin kernaasti tasoittuvan muun pinnan tasolle. Arpi on ihonvärinen, mutta näkyy kuitenkin tosi ikävästi. Kokeilen tähän nyt tuota Kelo-cotea, saa nähdä onko mitään vaikutusta, arvella on kuitenkin ikää.

Jos tuo Kelo Cote ei meinaa kuivua, niin ainetta on arven päällä todennköisesti liikaa - näin valistetaan aineen gotskasivuilla. Oikein yllätyin, kuinka niukasti ainetta pitää laittaa kunnolla kuivuvaan kerrokseen. Etenkin kun tämä arpi on niin pieni... ...tuo pienempi pakkaus (about 20 eskoo) kestää varmaan ikuisuuden.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Dinky-di - 24.04.08 - klo:15:25
^Joo, huomasin itsekin että voidetta tarvitsee todella vähän, mutta silti en saa sitä kuivumaan. Tai kyllähän se kuivuu, mutta jää silti sellaiseksi vähän tahmeaksi. Pysyvyys on kyllä huomattavasti parantunut, kun olen oppinut levittämään sitä aivan ohuelti.

Olen nyt alkanut laittaa Kelo-Cotea kaksi kertaa päivässä. Vaalentaa hyvin arpia ja poistaa punoituksen, mutta arpikudokselle ei ole vieläkään tapahtunut mitään. Kohollaan olevat arvet ovat edelleen kohollaan, joskin nyt lähes normaalin ihon värisiä.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Amy - 02.03.09 - klo:19:47
Minäkin kävin tänään tuota Kelo-Cotea, toivoisin että se vaalentaisi hormonifinneistä jääneitä punaisia jälkiä. Infoan sitten kokemuksia kun olen vähän aikaa testaillut.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Iiris - 02.03.09 - klo:20:21
Käyköhän nämä täällä mainitut myös kunnollisen leikkausarven hoitoon? Eli esim tuo Kelo-Cote tai BM-voide?
Ensi hätään voisin ainakin ostaa noita Mepiform-"laastareita".
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Camilla - 31.03.09 - klo:08:47
Hassua, etten ainakaan huomannut kenenkään maininneen Bepanthenia. Se on mielestäni niin hyvä rasva, että sitä pitäisi jokaisella olla lääkekaapissa. Parantaa hyvin pienet arvet, käytetäänhän sitä mm. tuoreiden tatuointien hoitamiseen. Tekee myös hyvää finneille!
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Amy - 01.04.09 - klo:22:34
Nyt olen käytellyt Kelo-Cotea melkein kuukauden ja ensin tuntui ettei se tee yhtään mitään  mutta nyt alkaa ehkä hieman tuloksia näkymään. Mulla on siis hormonifinneistä jäänyt punoittavat jäljet molemmille puolille leukaperiin (?), toisella puolella isompia ja tummempia.

Pienemmät ja vaaleammat ovat ruvenneet pikku hiljaa haalistumaan ja häviämään, niissä vaikeammissa en näe vielä  muutosta mutta toivoisin että sitä olisi tulossa.

Ongelmana on vain ollut tuon laittaminen, kun tuntuu että se imeytyy tuskallisen hitaasti. Olenkin käyttänyt pääasiassa yötä vasten kun ei ole aamulla aikaa odotella kuivumista. En tiedä millä tavalla sitä pitäisi laittaa että se imeytyisi nopeammin.

Ja toinen juttu, joka mulle on jäänyt mysteeriksi, on se että kuuluisiko sitä laittaa kosteusvoiteen alle vai päälle.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Prisku - 01.07.09 - klo:00:24
Ostin tänän Kelo-Cotea vesirokon jättämiin arpiin kasvoja varten. Arvet on todella näkyviä ja lähinnä punoitusta varten voidetta ostin, eihän se koloja täytä. Aika kauan saa käyttää, kun tuloksia on odotettavissa 30-60 päivän päästä  :(. Ja 6 gramman purkki 20 euroa. Ei kyllä harmita jos jotain tuloksia on odotettavissa. Jonkin keskustelupalstan mukaan vaalentumista näkyi jo 3 viikon jälkeen, mutta toisilla ei toimi ollenkaan...

Aluksi tarkoitus oli ostaa BM-geeliä, mutta farmaseutti ei sitä oikeastaan suositellut vaan haki suoraan ton voiteen. Ehkäpä se on tehokkaampi, toi BM -sarja on kai suunnattu "vanhemmille". Eikä mulle esitelty mitään Widmerin voiteitakaan tms. Bepanthenia oon käyttäny tähän asti eli 2 kuukautta, mutta ei kummoisia tuloksia.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: katajainen - 01.07.09 - klo:22:52
Täällä on puhuttu lähinnä voiteista mutta koholla oleviin punottaviin arpiin itselläni on kaikkein parhaiten toiminut silikoniteippi. Melko työlästähän se on mutta pidettyäni vuoden ajan sellaisen kunnolla arpeentuneen punaisen arven päällä päivittäin niin ero on todella huomattava, arpi on laskeutunut, kaventunut ja vaalentunut. Lisäksi teippi on melkein ihonväristä joten toimii samalla peitteenä. Hinnat pyörivät apteekissa vissiin 20-30€  paikkeilla, mutta itse sain onneksi ilmaiseksi käytyäni kunnallisen plastiikkakirugin juttusilla.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Lalla - 02.07.09 - klo:12:26
^
Mun veli on kanssa tuota käyttänyt sen jälkeen kun siltä leikattiin ihosyöpä ja on se finnienkin päällä sitä käyttäny, pitää kysyä toimiiko hyvin   ;)  Naamassa se näyttää kyl vähän omituiselta, että en kyllä mun tuhansiin näppyarpiin sitä viittis käyttää ku sais olla naama teipin peitossa  ;D
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Fii - 02.07.09 - klo:16:43
eikä ne finniarvet yleensä ees kauheesti näy ellei ole ollu sitte tosi paha akne.

http://www.bio-oil.com/en/uses.html 

Onko täällä kokemuksia tästä? Mulla on tota kaappien kätköissä mutten ole vielä testannut. Joten vaikea sanoa hälveneekö arvet sun muut. Tosin saan varmaa lisää arpia tosta koska öljyistä tulee finnejä ja niistä arpia  ??? Nii miksköhän mulla ees on tota  ;D
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Liisi - 05.07.09 - klo:14:04
Voikohan pigmenttiläiskien vaalentamiseen tarkoitettuja voiteita käyttää arpien vaalentamiseen?
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Anita - 05.07.09 - klo:14:27
Voin suositella arpiin Yliopiston Apteekin omaa sukralfaatti + Aqualan L voidetta. Ranteessani oleva huolimattoman silitysraudan käytön seurauksena tullut ikävännäköinen arpi on vaalentunut voiteen käytön myötä lähes näkymättömiin. Olen käyttänyt sitä myös kasvoihin ja jokunen juonne on myös hävinnyt. Harmi vaan, että Aqualan L tukkii ihoani, enkä pysty käyttämään voidetta kuin harvoin.

Enemmän tietoa löytyy apteekki ja sen tuotteet -ketjusta: http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=361.795
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Mintti - 09.08.09 - klo:02:01
Toimiiko mikään voide taikka teippi vanhoihin arpiin? Itselläni on pari ikävännäköistä kohollaan olevaa vaaleaa arpea. Saako niitä enää millään ihmeaineella laskemaan ja pienentymään?
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: katajainen - 09.08.09 - klo:23:21
^Jos ne yhtään punottaa, niin niitä saapi vaalenemaan ja ehkä jopa laskeutumaan vähän, riippuen missä vaiheessa paranemista ovat (kestää jopa useita vuosia). Jos kovasti häiritsevät, omalääkäri voi tehdä lähetteen plastiikkakirurgille, joka katsoo parhaan hoitotavan eli joko jotain silariteippiä tai voiteita tai sitten, on olemassa joku sellanen kangassidesysteemi, jonka saa itse valita minkävärisenä haluaa  ;D vaihtoehtoina oli minulla mm. sininen, harmaa ja ihonvärinen, mutta tyydyin lopulta teippeihin.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 20.08.09 - klo:16:18
Voin suositella arpiin Yliopiston Apteekin omaa sukralfaatti + Aqualan L voidetta. Ranteessani oleva huolimattoman silitysraudan käytön seurauksena tullut ikävännäköinen arpi on vaalentunut voiteen käytön myötä lähes näkymättömiin. Olen käyttänyt sitä myös kasvoihin ja jokunen juonne on myös hävinnyt. Harmi vaan, että Aqualan L tukkii ihoani, enkä pysty käyttämään voidetta kuin harvoin.

Kävin Yliopiston Apteekissa ostamassa kaksi tuubia tätä voidetta. Kiitos vinkistä!
100 g tuubi maksaa 14 euroa. Kannattaa ostaa vain yksi tuubi kerrallaan, koska voiteen käyttöikä on vain 3 kk. Menin vahingossa ostamaan kaksi kerralla ennen kuin tajusin asian, joten kiire tulee näiden kanssa läträtessä.
Aion käyttää tätä kasvoille (jos mun tukkiintuva iho kestää) sekä rintoihin, joissa mulla on sekä leikkaus- että raskausarpia. Repikää siitä!  ;D

Raportoin tuloksista myöhemmin...
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Hunajapupu - 20.08.09 - klo:17:18
^Tämä voidehan kuulostaa ihan unelmalta! Raportoi ihmeessä tuloksista, Ainokainen! Mua kiinnostaisi tuon käyttö raskausarpiin, joita mulla on todella näkyvistä jo haalistuneisiin. Voisihan tuota kasvoihinkin kokeilla. Saako tuota siis YA:sta kysymällä ihan sukralfaatti + Aqualan L -voidetta? Kun ainakaan sukralfaatti -hakusanalla koko tuotetta ei edes löytynyt YA:n nettisivuilta.

Edit. Kiitos Anita tiedosta! :) Pitääpä hankkia tuota seuraavalla apteekkireissulla.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Anita - 20.08.09 - klo:17:49
^Saa. En muistanut itse lainkaan nimeä, mietin siinä ääneen, että teillähän on joku omatekemä voide olemassa arpiin. Se riitti  :D.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 12.09.09 - klo:20:36
Kävin ihotautilääkärillä ihan muissa asioissa, ja kysyin häneltä tuosta sukralfaattivoiteesta. Hän sanoi, että sitä on ihan turha käyttää raskausarpiin, ei kuulemma hyödytä mitään.
Hän suositteli Bellavitaa, tai mieluiten Avitcidia, sitä saa tosin vain reseptillä.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: -Mansikka_ - 10.10.09 - klo:21:56
Etsi sellanen googella kun kelo-cote voide se on erityisesti arpiin tarkoitettu voide.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Amy - 11.10.09 - klo:13:02
Etsi sellanen googella kun kelo-cote voide se on erityisesti arpiin tarkoitettu voide.

Nyt kun oon pidempään käyttänyt tuota Kelo-Cotea niin laitan vähän lisää kokemuksia. Alkuun tuntui ettei se tee mitään mutta sitten kun oli aikansa käyttänyt niin arvet vaalenivat kyllä selvästi. Nyt oon vaan ikäväkseni huomannut että arvet tummuivat taas takaisin alkuperäiseen tummuuteensa kun jätin sen käytön pois. Tai sitten se johtuu jostain muusta mutta omituiselta tuntuu jos se pitää arvet vaaleina vain käytön ajan mutta palautuu sitten ennalleen. Vai olisiko mun oma pohjaväri ihosta jotenkin vaaleutunut että ne näkyy taas selvemmin... en oikein ymmärrä. Mutta en oo täysin vakuuttunut tuosta tuotteesta, sen käyttökin on ollut vähän hankalaa kun tuntuu ettei se imeydy ihoon ollenkaan.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: -Mansikka_ - 11.10.09 - klo:13:11
Eihän sen kuulukkaan imeytyä se on silikoni geeli joka tekee silikoni kerroksen arven pintaan,se ei vaikuttaisi ellei tekisi tuota kerrosta.
Kannattaa vaikka hakeutua ihotautilääkärille ja pyytä reseptillä saatavaa oikein tujua vaalennus voidetta tai vaihtoetoisesti myös plastiikkakirurgi voi tuollaisen reseptin antaa,kumpi vaan.
Silikoni pohjaiset voiteet yleensä toimii parhaiten tuoreisiin arpiin,esim tuota käytettään juuri kauneusleikkausten jälkeen jotta arvet haihtuvat pois.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: mattimeikäläinen - 12.10.09 - klo:01:31
Baby Organic for Stretch Mark Cream is non-greasy formula that relieves the dryness associated with stetched skin due to pregnancy. Specially formulated to lubricated the skin whilst help retain its natural elasticity and moisture.
Directions
Apply on clean, dry skin. Use twice daily, morning and evening. Vigorously  rub into the target area for approximately for 30 seconds.

Ingredient

Purified Water, Organic Herbal Blend of Organic Aloe Vera, Lavender, Calendula, Chamomile & Rosehip Extracts; Biodynamic Safflower Oil, Glyceryl Monosterate, Cocoa Butter, Ceterayl Alcohol, Shea Butter, Organic Rosehip Oil, Organic Coconut Oil, Sesame oil, Palmarosa Essential Oil, chorella Extract, Licorice root extract, Stearic Acid, Wheatgerm il, Evening  Primrose Oil, Guar Gum, Rosemary Leaf Extract, Lecithin, Natural Vitamin E, Hydroxymethglycinate, Lactic Acid & Chlorella Extract.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 12.10.09 - klo:10:28
No tuossa voiteessa ei ainakaan ole mitään oikeasti vaikuttavia aineita, paitsi ehkä tuo lopussa mainittu maitohappo joka voi pikkuisen ihoa kuoria.

Ihotautilääkärini mukaan kannattaa käyttää Avitcidia, joka kuorii ihoa aika tehokkaasti. Ja sitten Kelo-cotea päälle, kun Avitcid on imeytynyt.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: -Mansikka_ - 12.10.09 - klo:10:51
Nimensä mukaan tuo voide on tarkoitettu estämään keloidi arven syntymistä tai arven liikakasvua estävä,siksi vaikuttava aine on silikoni.
Keloidi arpi on erittäin kiusallinen vaiva,se kasvaa alkuperäisen arven reunojen yli,paksunee,tummenee,kutisee,hileseilee,kiristää ihoa ja ennen kaikkea näyttää epänormaalilta eikä se koskaan vaalena niin kuin normaali arpi.
Arpea kannattaa aina ensin näyttää lääkärille ennen kun rupeaa sitä kuorimaan millään aineella koska jos se on epänormaali/keloidi arpi kuoriminen millään aineella voi pahentaa vaivaa.
Lääkäri kyllä osaa auttaa paremmin kuin kukaan muu tässä asiassa,saat oikeat aineet ja tiedot siihen.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Kronia - 13.10.09 - klo:20:31
^Mä en oikeen ymmärrä, mihin tämä viesti nyt viittaa?
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 14.10.09 - klo:11:29
Minun vastaukseni viittasi tuohon mattimeikäläisen viestissä mainitsemaan voiteeseen, jonka tuotenimi ja valmistaja jäivät tosin mysteeriksi...
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 28.08.10 - klo:12:50
Mä olen nyt reilun kuukauden ajan käyttänyt Bio-Oilia http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=27453 (http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=27453) arpiini säännöllisen epäsäännöllisesti, ja tykkään kovasti! :-* Kädessäni on läjä arpia, jotka ovat 2-3 vuotta vanhoja. En ole juurikaan tajunnut hoitaa niitä ennenkuin nyt kesällä - ja huimaa edistystä on tullut! Ihan ihmetyttääkin. Olen kuorinut arpien ihoa n. 2-4 kertaa kuukaudessa, altistanut niitä auringonvalolle jotta saisivat vähän rusketusta kun olivat ihan vitivalkoisia, ja käyttänyt tuota aikaisemmin mainitsemaani Bio-Oil öljyä. Aluksi levitin sitä kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin, mutta nykyään rasvaan enää noin 2-7 kertaa viikossa.

Nykyään osaa arvista ei edes enää erota terveestä ihosta! Nyt todellakin on herännyt toivo että kyllä minä näistä vielä joskus pääsen eroon! :D Tuo Bio-Oil sisältää kylläkin paraffinum liquidumia, joten sitä säikkyvillehän tuo ei ehkä olekaan vaihtoehto. Itse olen käyttänyt sitä myös kasvojen aknearpiin satunnaisesti ja ne ovat vaalentuneet reippaasti, ja kuivaan ihoonkin Bio-Oil sopii mainiosti. Olen tosi onnellinen että satuin tilaamaan tätä, kun ei edes mitään superkallista ollut!
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 28.08.10 - klo:13:15
Mä olen saanut hyviä tuloksia Avitcidin ja Kelo-coten yhteiskäytöllä, mutta nyt kun kesän aikana laiskotti ja pidin taukoa, huomasin, että raskausarvet olivat ihan ennallaan. Eli käyttöä on jatkettava koko ajan, jotta iho pysyisi sileänä.
Luulen, että Avitcid ei oikeasti vaikuta arpiin, mutta koska se kuorii ihoa, tulos näyttää kosmeettisesti paremmalta verrattuna hoitamattomaa ihoon. Todellista apua ongelmaan näistä voiteista ei näytä olevan.
Jatkan laserkäsittelyjä ihotautilääkärillä ja toivon parasta.  :P
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Dinky-di - 28.08.10 - klo:19:50
Ihana kuulla, että tuo Bio-Oil oikeasti toimii. Mietin sen ostamista pari vuotta sitten, kun oltiin reissussa ja sieltä sitä olisi saanut ostettua edullisesti. Matkalaukkuun eksyi kuitenkin kaikkea muuta kivaa ja Bio-Oil unohtui lähes kokonaan. Mutta Alicen kokemukset vakuuttivat, joten täytyy nyt tilata itsellekin.

Kelo-Coteen olen aivan totaalisen kyllästynyt. Kyllähän se toimii, mutta tahmeus ärsyttää. Apteekissa mainostettiin uutta Scagel arpigeeliä (http://www.primexpharma.com/tuotteet/scagel/), joka estää uusien arpien muodostumista ja tasoittaa vanhoja. Ilmeisesti aika samanlaista kuin Kelo-Cote, mutta huomattavasti halvempaa.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 31.08.10 - klo:14:05
^Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla! :) Mulla näkyi tulokset joskus 2-3 viikon jälkeen, parhaiten muutoksen huomaa silloin kun on ollut pari päivää käyttämättä tuota öljyä, ainakin niin kävi itselläni. Oli muutenkin kiva huomata että tulokset ovat pysyviä, eikä arvet lähteneet huonompaan suuntaan vaikka tuli hieman laiminlyötyä rasvausta.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Hilippa - 09.09.10 - klo:08:54
Testaanpa minäkin Bio oilin vaikutuksen (raskausarpiin). Viikko tässä nyt öljyä reisiin lätkitty. Raskausarvet ovat tosin aika vaaleat onneksi jo alun perinkin, mutta eipä yhtään haittaa jos saisin niistä vielä huomaamattomammat.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 10.09.10 - klo:21:41
Mun on vaan pakko tulla tänne taas ylistämään tuota Bio-Oilia kun on ollut niin moneen pelastukseen mulle! <3 Aivan uskomattoman monikäyttöinen ja lyö kaikki muut rasvat tms. ihan mennen tullen. Pintakuivaan, lievästi finneillevään nassuuni tuo on ihan uskomaton - kosteuttaa mutta ei tuki ihohuokosia (mitään vastaavaa voidetta en ole löytänyt, toki en myöskään ihan hulluna etsinyt) ja lisäksi vaalentaa aknearpia, kuiviin käsiin tepsii yön yli mainiosti, arpia vaalentaa ja tasoittaa, hiustenhoitoonkin olen käyttänyt lähinnä muhitteluissa ja latvoissa. Menee varmaan sanomattakin että olen aivan hukassa jos tämä tuote joskus lopetetaan. :D

Lisäksi tuo on todella riittoisaa, 1/3 on mennyt kolmessa kuukaudessa (kaikkiin yllämainittuihin puuhasteluihin) 50ml putelista joka maksoi kuutisen euroa.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 11.09.10 - klo:10:27
Sait ylipuhuttua, pistän tilaukseen!  ;D

Yritin kysellä tuota Sca-Geliä Yliopiston apteekista, mutta niillä ei ollut. Mistähän tuota voisi ostaa? Tietääkö kukaan?
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 28.09.10 - klo:13:54
Musta tuntuu, että tuo Bio-Oil pystyy vaalentamaan arpia tietyn verran, kunnes vaalentuminen ja "parantuminen" lakkaa (tai ainakin hidastuu huomattavasti). Taidan nyt pitää pienen tauon tuon käytössä ja katsoa vaikka kuukauden päästä rupeeko tepsimään sitten taas paremmin. :)

Ainiin, täytyy vielä mainita kuinka hyvä tää on flunssanenän hoidossa! ;D Jatkuvan niistelyn seurauksena nenän iho alkaa repeilemään, nenä punottaa ja tuntuu kuivalta ja kireältä. Kun siihen sipaisee parin tunnin välein Bio-Oilia niin johan loppuu kirvely ja kiristely ja punoitus. Eikä edes kirvele nenän rikkoontuneella iholla niin kuin esimerkiksi vitalis tuppaa itsellä tekemään. Flunssapäivien pelastus! :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 29.09.10 - klo:07:59
Olen nyt käyttänyt noin viikon Bio-Oilia rintojen raskausarpiin, joten en osaa vielä sanoa mitään sen toimivuudesta. Raportoin myöhemmin lisää. Cheap Smellsin tilaus oli edullinen ja toimitus tuli nopeasti perille.

Tässä öljyssä tökkii vähän voimakas hajuste, sellainen kukkaistuoksu joka ei sinänsä ole epämiellyttävä, mutta vähän turhan voimakas mun makuun. En odota suuria tältä tuotteelta, koska ei tässä ole oikeasti mitään aineita, mitkä voisivat teoriassakaan arpia vaalentaa. Mutta mikäänhän ei estä kokeilemasta. Ja ainahan hoidettu ja kosteutettu iho näyttää paremmalta kuin kuiva ja karhea. Hoidetussa ihossa ne arvetkin näkyvät vähemmän. Vaikutus on siis uskoakseni lähinnä kosmeettinen.

Sca-Geliä edelleen haeskelen, sitäkin olisi tarkoitus kokeilla.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Fii - 30.09.10 - klo:02:28
Mulla oli tota bio oilia, mutta mulle tuli siitä vaan lisää finnejä  ;D eli ei siis toiminut ollenkaan.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Hilippa - 19.04.11 - klo:09:44
Testaanpa minäkin Bio oilin vaikutuksen (raskausarpiin). Viikko tässä nyt öljyä reisiin lätkitty. Raskausarvet ovat tosin aika vaaleat onneksi jo alun perinkin, mutta eipä yhtään haittaa jos saisin niistä vielä huomaamattomammat.

Palaanpas tähän nyt kun pullo on loppuun käytetty. Ei tämä öljy autuaaksi tehnyt: arvet näyttävät samanlaisilta kuin ennenkin.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Trillian - 11.08.11 - klo:12:02
Mullakaan Bio oil ei auttanut arpiin. Ihan kivan oloinen tuote muuten, tykkäsin tuoksusta, mutta en varmaan tilaa toiste.

Onko kukaan kokeillut arpiin etanavoidetta/seerumia?

http://www.naturamedia.fi/baba-de-caracol-etanaseerumi-ihoa-nuorentava-ihmeaine (http://www.naturamedia.fi/baba-de-caracol-etanaseerumi-ihoa-nuorentava-ihmeaine)

http://www.oliveleaf.fi/etanageeli-tasmavoide-etanaseerumia-p-780.html (http://www.oliveleaf.fi/etanageeli-tasmavoide-etanaseerumia-p-780.html) <- tuo on halvinta ja pitoisuudeltaan voimakkainta, mitä olen toistaiseksi löytänyt. Ajattelin laittaa tilaukseen... Sitä Natura median perus-kasvovoidetta mulla onkin jo, mutta en ole vartalon iholle kokeillut.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 11.08.11 - klo:20:00
Heh, olin jo unohtanut tämän ketjun tykkänään! Ei auttanut Bio-Oil minunkaan raskausarpiin puolen palaneen puupennin vertaa. Lisäksi se aiheutti finnejä rintakehään. Muistaakseni käytin pullon loppuun kynsinauhaöljynä.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 02.10.11 - klo:16:22
Toimisiko kosteusvoiteeseen sekoitettu jauhettu sinkkitabletti suunnilleen samalla tavalla kuin sinkkivoide/pasta? Onko edes lisäravinnesinkki oikeassa muodossa tähän tarkoitukseen? Nassun aknearpiin olisi kiva saada jotain vaalennusta, mutta mineraliöljyttömänä ja silikonittomana.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: centifolia - 02.10.11 - klo:18:30
^ En osaa sanoa sinkkitableteista, mutta tuli vain mieleen, kun juuri sen ainesosia lueskelin, että ACOn Spotless Overnight Spot Treatment (http://www.aconordic.fi/products/category/5220/20616/21394/19230/aco_spotless_overnight_spot_treatment.aspx) on voide jossa heti veden jälkeen on incissä sinkkioksidi. Muut aineet näyttäis olevan ihon uudistumista edistäviä ja kosteuttavia, mineraaliöljyä tai silikonia ei ole. Oon käyttänyt tätä parina yönä näppylöille ja ajattelin käyttää myös arpiin.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 02.10.11 - klo:23:18
^Mahtavaa, kiitos vinkistä! Pitää käydä etsimässä käsiin tuo tuote, vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: bast - 30.10.11 - klo:12:24
Onko kellään tästä kokemusta: http://www.iherb.com/Derma-E-Scar-Gel-2-oz-56-g/6375?at=0
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 16.12.11 - klo:00:05
Olin ehtinyt jo unohtaa tämän sinkkivoide jutun, kun satuin kävelemään Natusanin sinkkivoiteen ohitse kaupassa, ja se tarttuikin mukaan. Saa nyt nähdä, miten iho reagoi tuohon mineraaliöljyyn, mutta tätä käyttelen vain joka kolmas päivä, välissä sitten kosteutus ja Epiduo. En muutenkaan oikein osaa ennakoida ihoani e-pillerit lopetettuani, vaikuttaisi ainakin siltä, ettei silikonit ole yhtä iso paha enää nykyään.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: bast - 05.01.12 - klo:18:10
Onko kellään tästä kokemusta: http://www.iherb.com/Derma-E-Scar-Gel-2-oz-56-g/6375?at=0


Jos kukaan ei ole kokeillut, niin osaisiko joku inci-tietäjä kertoa onko tuossa mitään mistä voisi olla hyötyä?

Water (Aqua), Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Glycerin, Allantoin, Panthenol, Carbomer, Beta-Alanine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Natural and Fragrant Oils.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Triina - 05.01.12 - klo:18:43
^Mulla on kokemusta, ei juuri mitään tehnyt raskausarville mahassa, ehkä aavistuksen vaalensi. En tosin ihan ahkerin käyttäjä ollut, ehkä tunnollisemmalla käytöllä olisi ollut jotain näkyvämpää vaikutusta. Käyttö oli ihan miellyttävää, jokseenkin tuoksuton ja rasvaton geeli. Incin perusteella tuo on hyvä herkälle/ärtyneelle iholle, tiedä sitten tehoista.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Dinky-di - 25.03.12 - klo:00:12
Useamman vuoden jahkailun jälkeen ostin pienen putelin Bio-Oilia. Ja oho, ihon sävy on ihan oikeasti tasoittunut. Käytän öljyä sekä finneistä jääneisiin tummentumiin, että ihan oikeisiin arpiin ja nimenomaan noihin tuoreisiin finnien jättämiin jälkiin on tehonnut todella hyvin. Vanhemmat arvet eivät ole muuttuneet miksikään, mutta toiveikkaana jatkan testailua. Tykkään tuotteesta todella paljon. Ihana tuoksu, imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, eikä ole aiheuttanut epäpuhtauksia. Lisäksi sopii satunnaiseksi tehohoidoksi pintakuivalle iholleni.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: mingtang - 25.03.12 - klo:14:37
^Oho, onpa houkuttelevan kuuloista! Ainoat öljyt jotka ovat menneet öljyiselle iholleni ovat olleet Clarinsin legendaariset öljyt (todella tehokkaita...)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Pepper - 11.05.12 - klo:22:36
Tuosta Bio Oilista on muuten saatavilla huomattavasti halvempi versio / kopio nimeltä Rescue Oil

http://www.rescueoil.co.uk/

Luultavasti löytyy tilattavaksi ebaysta tai mahdollisesti kosmetiikkaa edullisesti myyvistä britti-nettikaupoista.

Eroa ainesosissa on kuitenkin:


Rescue Oil


Ingredients: Prunus Persica (Peach Kernel) Oil, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, CI 47000, CI 26100Bio Oil


Botanicals

Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula Oil)
Lavandula Angustifolia Oil (Lavender Oil)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosemary Oil)
Anthemis Nobilis Flower Oil (Chamomile Oil)
Vitamins

Retinyl Palmitate (Vitamin A)
Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
Oil base

Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Bisabolol
Fragrance (Rose)

Alpha-Isomethyl Ionone
Amyl Cinnamal
Benzyl Salicylate
Citronellol
Coumarin
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
Limonene
Linalool
Colour

Orange: CI 26100 (Red 17)
Pink: CI 26100 (Red 17) and CI 60725 (Violet 2)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Pepper - 11.05.12 - klo:22:49

 ???

Olisiko kellään antaa nimea YA:n itsetekemälle sukralfaatti-voiteelle, jotta osaan kysyä siitä oikealla nimellä (etten taas saa outoja katseita osakseni). 

 ???
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Jenje - 12.05.12 - klo:11:30
^^ En tiedä minkä hintaista tuo Bio-Oil yleensä on, mutta Tarjoustalo(Tokmanni) mainosti 10,90 pullo. Eli ei ihan hirvittävän kallista. :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: bast - 12.05.12 - klo:11:59

 ???

Olisiko kellään antaa nimea YA:n itsetekemälle sukralfaatti-voiteelle, jotta osaan kysyä siitä oikealla nimellä (etten taas saa outoja katseita osakseni). 

 ???

Onko sille muuta nimeä? Mä olen aina saanut oikeaa tavaraa pyytämällä sukralfaatti-voidetta. Ihan kaikki myyjät ei tiedä tuosta voiteesta, mutta selvittävät muilta sitten.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Fii - 12.05.12 - klo:17:13
Mä oon tota bio-oilia joskus kokeillut ja musta se ei tehnyt oikeastaan mitään. Finnejä ja epäpuhtauksia tuli kyllä senkin edestä. Samaa on sanottava Arbutinin seerumista jota ostin joku aika sitten ja jonka sain juuri käytettyä. Kasvoissa on siis aknearpia jonkun verran ja mitään tuloksia ei näkynyt. Ei myöskään ihosta tullut mitenkään kuulaampaa tms. Eli täysin turha tuote. En todellakaan aio kumpaakaan enää ostaa.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Pepper - 12.05.12 - klo:17:28
^^^Bio Oil ei todellakaan ole mitenkään kallista verrattuna moneen muuhun kosmetiikkaan, mutta silti hinnassa on paljon ilmaa ottaen huomioon mitä aine todellisuudessa on (tuota halvempaa "kopiota" myydään Briteissä punnalla). Bio Oil nyt vaan sattuu olemaan hyvin markkinoitu.

Jos oikein alkaa hifistelemään, pelkkiä öljyjä ilman mineraaliöljy-täytteitä löytyy niitäkin edullisesti (vaikka iherbistä esm. http://www.iherb.com/Erbaorganics-Baby-Body-Oil-4-fl-oz-120-ml/28350, http://www.iherb.com/Weleda-Baby-Calendula-Oil-6-5-fl-oz-200-ml/18779).


^^Satun yleensä apteekkiin kun siellä on täysi tohina päällä, joten jos nimi olisi jo valmiiksi tiedossa, asia hoituisi sukkelaan. Mutta täytyypi siis olla tomerampi  ;D ja odottaa palvelua.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: LP_Alice - 13.05.12 - klo:12:11
Mä oon miettinyt, että tekeeköhän kaikki parafiiniöljyä sisältävät tuotteen ton saman, että hämää ikään kuin iho olisi tasaisemman värinen ja arvet vaalenneet. Mulla kävi niin bio-oilin kanssa ja ainun sinkkivoiteen kanssa, molemmat siis täynnä parafiiniöljyä. Tosiaan ensireaktiot ovat ollet ihan Vau! -luokkaa, mutta kun tuotetta lakkaa käyttämästä, niin iho on ihan saman näköinen kuin ennen. Eli itselläkin jääneet käyttämättä nuo molemmat.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: ainokainen - 23.05.12 - klo:13:05
Olen samaa mieltä. Mulla ihan samat kokemukset. Bio-Oil ei mulla kyllä edes tasoittanut ihoa edes väliaikaisesti, mutta finnejä ja tukkeumia puski senkin edestä. Ihan pommi tuote mielestäni. Kynsinauhaöljynä tosin ihan ok. Nykyäänhän tätä myydään Stokkaltakin, joten sieltä saa jos joku välttämättä haluaa tätä kokeilla.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Neriana - 23.05.12 - klo:14:12
Minä ostin ihan kasvojen ihonhoitoon sellaisen tuotteen kuin Busby Liquid Gold, 100ml 14-16e apteekista, ja ainakin tuoksuu hyvälle ja tuntuu todella hyvältä iholla.. En kyllä tiedä vaikutuksesta arpiin kun olen vasta niin vähän aikaa käytellyt..

http://www.busby.fi/
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: hampputukka - 23.05.12 - klo:21:25
^ Kuulostaa kiinnostavalta, tuukertomaan sitten lisää kun olet käytellyt  :)
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Hilippa - 01.07.12 - klo:20:07
Viime vuoden keväällä ostin Kelo-cotea kasvoissa olevaan vuosia vanhaan arpeen. Välissä oli tosin useamman kuukauden tauko mutta nyt keväästä asti taas on tuote ollut päivittäisessä käytössä. Itselläni on se pienempi tuubi ja siis hyvin riittoisa on sekin ollut.
Arpi näyttää minusta nyt hieman vaaleammalta, joten geelistä tuntuisi olleen hyötyä. Onneksi arpi ei kuitenkaan hirveästi minua häiritse vaikka niin näkyvässä paikassa onkin, eli kun geeli loppuu niin en tule lisää ostamaan vaikka on hyvältä vaikuttanutkin.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: bast - 18.05.19 - klo:08:58
Mulla on kurkulla 2 kk vanha leikkausarpi ja se kiristelee välillä ikävästi päätä kääntäessä. Olen käyttänyt siihen bepanthenin arpigeeliä. Se auttoi kutinaan, mutta muuta en ole huomannut. Miten tuota kannattaisi hoitaa? Se oli aluksi ohut viiva, mutta kasvanut tässä leveämmäksi kokoajan. Toinen 3 kk vanha arpi ei sijaintinsa puolesta vaivaa niin, mutta siinäkin on tuo leventymisongelma. Hyvin punaisia on molemmat, mutta se kai on normaalia vielä tässä vaiheessa. Mulla on kai vähän keloiditaipumusta.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: Morrigan - 18.05.19 - klo:21:38
Mulla on keloidi taipumusta ja käytin leikkausarpeen ScarAway-nimistä silikonilaastaria. Tilasin ebaysta kun Suomen apteekeissa vastaavat olivat hirmu kalliita. Käytin teippiä hirmu pitkään, varmaan vuoden. Se kuitenkin auttoi, arvesta tuli todella paljon siistimpi kuin mistään aiemmista arvistani.
Otsikko: Vs: Arpivoide
Kirjoitti: bast - 21.05.19 - klo:18:17
^ Mulla olikin silikonilappua laatikon pohjalla ja olen nyt käyttänyt sitä, vaikka kauhealtahan se näyttää. Täytyy tilata tuota halvempaa. Kiitos vinkistä.