Kauneudenhoito => Meikkaus => Aiheen aloitti: NarnianQueen - 23.05.07 - klo:19:16

Otsikko: Estee Lauder
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.05.07 - klo:19:16
Huomasin, että tälle merkille ei ole vielä avattu omaa topiccia täällä.
Ilahduin kovasti, kun huomasin paikallisen Sokoksen ottavan valikoimiinsa tämän sarjan - se on yleisesti katsoen todella laadukas, ja hakkaa monet ranskalaismerkit menne tullen. vrt. L'Orealin omistamat Lancome, Biotherm jne...
Estee Lauderhan omistaa mm. Cliniquen sekä useita muita jenkkimerkkejä.

Meikkipussista löytyymm.  luomivärinelikko Rosewood (vanhaa sarjaa), peittävyys ja levittyvyys ovat todella hyviä, ja tämä onkin saanut paljon kiitosta mm. MakeUpAlleyssa.
Samaten löytyy silmänrajauskynä sävyssä Aubergine, todella pehmeää ja kuitenkin kestävää jälkeä.
 EL on sittemmin uudistanut myös silmänrajauskynänsä, joten ulkomuoto on muuttunut, laatu varmasti edelleen huippuluokkaa.

Ihonhoitopuolesta tiedän lähinnä vain, että  antioksidanttitiiviste Advanced Recovery Complex on todella hyvä ja monipuolinen koostumukseltaan, ja on pakattu stabiiliin pakkaukseen.

Tämän merkin tuoksuista useimmat ovat  niin nameja, klassisen herkullisia, houkuttelevia ilman liiallista imelyyttä... "Pleasures" löytyy hyllystä ja se on tosiaan nimensä veroinen... Todellisia kypsän ja ajattoman naisen tuoksuja, ilman turhaa trendihakuisuutta :)

Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Seela - 24.05.07 - klo:10:23
Multa löytyy kokemusta ainoastaan Re-Nutriv Concealingin vaaleimmasta duosta ja on ollut mulle paras peiteväri ikinä. Peittää kaiken eikä sisällä alumiinisuoloja ja duon molemmat sävy on mun iholle käyttökelpoisia. Olen käyttänyt tuota nyt ahkerasti vuoden eikä ole kulunut paljoakaan.

Laivalta ostin miniatyyri-kokoelman hajuvesiä ja ne oli aika kivoja jos ei nyt mitään kovin mieleenpainuvia.

Himotuslistalla ovat aurinkopuuteri, poskipuna ja hohdepuuteri kun tiedän kaverin kokemuksesta että ovat erinomaisia.

(Ihonhoitotuotteet jätän kommentoimatta koska kuuluvat mielestäni toiseen ketjuun.)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 24.05.07 - klo:10:39
Tällä hetkellä omistan vasta yhden EL-tuotteen: Tender blush poskipunan sävyssä Peache nuance. Oli pakko ostaa kun tuote näytti niin hyvältä! Onneks tuote näyttää kasvoillakin kivan pirteältä :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Miiia - 24.05.07 - klo:13:18
Mulla on toi Magnascopic mascara, ostin kun oli tarjouksessa. Odotin siltä kyllä enemmän kun mitä se on, tulee helposti paakkuja ripsiin, ja harja on tosi iso. Mut jos sen kanssa jaksaa olla huolellinen niin sillä saa kyllä ihan oikeesti mahtavat ripset. Harjoittelua vaatis! Eli en oo heittämässä roskiin kumminkaan.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: *sade* - 24.05.07 - klo:14:34
Estee Lauder oli aikoinaan ensimmäinen selektiivinen meikkisarja, johon tutustuin. Äidilläni oli tapana ostaa Estee Lauderilta näitä suurempia kaikki-yhdessä-meikkipaletteja, ja kun hän oli käyttänyt mieleisensä värit loppuun, sain loppupaletin käyttööni.

Minulla on tälläkin hetkellä parin vuoden takaata tällainen paletti. Luomivärit ovat laadukkaita; pigmenttiä löytyy ja pysyvät hyvin. Poskipuna on ihan oma suosikkini (parempaa en ole vielä löytänyt) ja kakkueyeliner toimii. Noista huulipunaväreistä on vaikea enää mennä sanomaan, kun ovat kuivuneet.

Pitänee katsoa lentokentällä sillä silmällä uutta vastaavanlaista settiä! Näiden vuosien varrella kertyneiden kokemusten pohjalta sanoisin sarjan olevan varsin laadukas, ja siksi olenkin ihmetellyt mikseivät juureslaiset ko. sarjasta paljoa puhu! Mutta ripsiväreihin etc. en ole tutustunut, vaan kokemukset tosiaan rajoittuvat vain näihin kaikki-yhdessä-paletteihin, joskin aika moneen sellaiseen.

Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: siili - 24.05.07 - klo:18:40
Mietin ensin että ihan outo merkki mulle, mutta onhan mulla tosiaan ollut noita Lauderin moni-paletteja! Paleteissa on siis luomivärejä, poskipunia, puuteri, huulipunia, huulten- ja silmänrajauskynä ja ripsiväri. Käteviä minusta matkalla, parempia EL:n paletit on olleet kuin Lancomen. Viime siivouksessa nakkasin tuon roskiin kun oli jo aika vanha, täytyisikin ostaa uusi kesäloma-retkiä silmällä pitäen.
Tietääkö kukaan saako nykyään lentokoneen käsimatkatavaroissa kuljettaa tuollaista palettia pakattuna minigrippiin?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mermaid - 24.05.07 - klo:19:30
Mulla on toi Magnascopic mascara, ostin kun oli tarjouksessa. Odotin siltä kyllä enemmän kun mitä se on, tulee helposti paakkuja ripsiin, ja harja on tosi iso.

Minä olen kyllä tykännyt tuosta Magnascopicista ja ostan varmaan uudestaankin.  Kaikista kokeilemistani ripsiväreistä ehdottomasti paras. Tosin täytyy myöntää, että en ole muiden selektiivisten merkkien ripsareita kokeillut, joten en niihin voi verrata. Minä en ole kyllä saanut tuolla paakkuja aikaiseksi. Ja plussaa siitä, että tuo lähtee helposti pesussa pois.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: calypso - 25.05.07 - klo:00:19

Tietääkö kukaan saako nykyään lentokoneen käsimatkatavaroissa kuljettaa tuollaista palettia pakattuna minigrippiin?


Pelkkää mutua, mutta minusta tuntuu että tuon saa kuljettaa ihan ilman minigrippiäkin kunhan ottaa ripsivärin ja mahdolliset huulipunapuikot ja -kiillot rasiasta pois ja ne laittaa siihen minigrippiin.

Nuo säännöt on muutenkin melko omituiset, esimerkiksi sytkärihän sisältää nestekaasua eli ihan selkeää nestettä. No minä kun laitoin ennen turvatarkastusta sytkärini läpinäkyvään pussiin niin se otettiin sieltä pois, ja alitettiin siihen laariin mihin avaimet ja muut metalliesineet turvatarkastuksessa laitetaan. Huulirasvat ja muut vahamaiset tuotteet kuitenkin lasketaan nesteiksi ja ne pitää olla siellä litran pussissa  ::)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mella - 29.05.07 - klo:16:03
Meillekin on tullut Estee Lauder Sokkarille! Ihanaa, että ovat ottaneet sen sillä yleensä Lauderin tuotteita on meillä saanut vain (kalliilta) kosmetologilta. Lauderin meikeistä ei mulla ole kokemusta mutta deodorantit ovat aivan mahtavia, samoin ihonhoitotuotteet näytteiden perusteella.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Nuevo - 29.05.07 - klo:16:32
Mulla on joku Estee Lauderin Hydra Complete kosteusvoidenäyte ja tykkäsin tosi kovasti. Tuoksu oli mieto ja kosteutti kunnolla, mutta jätti silti ihon hengittäväksi. Pitänee varmaankin ostaa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mermaid - 04.06.07 - klo:21:39
Mulla on joku Estee Lauderin Hydra Complete kosteusvoidenäyte ja tykkäsin tosi kovasti. Tuoksu oli mieto ja kosteutti kunnolla, mutta jätti silti ihon hengittäväksi. Pitänee varmaankin ostaa.

Mulla on myös ollut tota sellanen pieni näytepurkki ja tykkäsin siitä myös, mutta en ole vielä ostanut sitä lisää, kun aattelin  yrittää ensin selvittää sen INCI:ä, että onko se ihan oikeasti hyvää, vai tuntuuko se vaan siltä jonkun silikonimössön tms. takia.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kikka - 05.06.07 - klo:12:44
Ostin ihan uusina tuttavuuksina laivalta Estée Lauderin Ideal Light brush-on illluminator - valokynän sekä Projectionist High Definition Volume Mascaran. Myyjänä oli aivan ihana nuori mies, joka asiantuntevasti antoi vinkkejä tuon valokynän käyttöön sekä kertoi, että asiakkailta on tullut hyvää palautetta tuosta ripsiväristä. Ei suositellut mulle Dioria, eikä YSL:ää. :)
Sen verran, mitä nyt oon kerennyt kokeileen tuota valokynää, niin toimii mainiosti luomivärin pohjustajana. Jo laivalla myyjä näytti eron sävyssä, kun laittaa luomiväriä ilman tuota valokynää ja valokynän kanssa. Tuli paljon intensiivisempi ja näyttävämpi tulos kynän kanssa! Pitää vielä tutustua tuohon kynään tarkemmin, sekä samoin mascaraan, josta tosiaan ei ole aiempaa kokemusta.

Ostin myös miehelle Estee Lauderin Pleasures for men tuoksun. Ikiaikainen oma suosikkini on Pleasures - hajuvesi, muttei ole vaan vuosikausiin tullut ostettua sitä, enkä nytkään raaskinut.

Onko kenelläkään kokemuksia tästä valokynästä ja ripsarista?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Nuevo - 06.06.07 - klo:14:49
Hei Mermaid, joko selvitit Hydra completen inci:n? Muakin kiinnostais, mutta ei ole näytepurkki enää tallessa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Miia - 06.06.07 - klo:23:17
Hydra Complete on mukavan kosteuttava, mutta Lauderin Day Wear Plus sarjan kosteusvoiteet ovat aivan jumalaisia! Seka-normiaali-ihon on tosi vau: Upea koostumus, ravitsee, suojakerroin löytyy ja ihana tuoksu. Tätä parempaa en ole kokeillut enkä usko kokeilevanikaan :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Lafanque - 07.06.07 - klo:00:42
Lauder ei lukeudu aivan mun lempparimerkkeihin, eikä sitä tule erityisen usein ostettua, mutta muutamia miellyttäviä helmituotteita olen onnistunut tältäkin merkiltä löytämään. Mulle tuli noin viikko sitten taas kerran postia Lauderin tuotteisiin liittyen. Olen joskus muutamia vuosia sitten liittynyt EL kanta-asiakkaaksi ja Sokokselta lähettävät siksi säännöllisesti infoa uusista tuotteista, EL tapahtumista etc. Lähinnä ihonhoito tuotteita mainostivat tällä kertaa, mutta niitä kohtaan mulla ei oo ollut juurikaan kiinnostusta, vaikka joitakin kertoja oon harkinnut että voisi kokeilla.

Tällä hetkellä ylivoimaisesti eniten tykkään Lauderin tuotteissa Face primer Illuminating basesta, josta oonkin muihin ketjuihin aiemmin kirjotellut. Todella loistava ihoa heleyttävä pohjustava voide, jota itse sekoitan aina valoataittavaan meikkivoiteeseen. Jättää luonnollisen hienojakoisen kevyen hehkun ja kuullon, aivan huippukamaa.

Amber Bronze Duo aurinkopuuterien medium sävy oli ensimmäinen ostamani sellainen aurinkopuuteri, johon todella ihastuin. Se on edelleen omistuksessa ja tykkään siitä tosi kovasti vaikka maku aurinkopuuterien suhteen onkin hieman muuttunut tuon ostamisen jälkeen. Tämä on jokatapauksessa varsin laadukas kaksisävyinen elävää jälkeä tekevä kevyesti kuultava tuote.

Uusimman luukin High gloss kiilloista olen harkinnut kumpaakin uutta sävyä, varsinkin se hohtavankuultava vaaleanpunainen houkuttelee. Myös Pure color crystal glosseissa on ollut joitakin tosi kauniita sävyjä, oon vaan ollut vähän huono EL tuotteiden ostamisessa koska se ei imagollaan kiehdo läheskään niin kovaa kuin muutamat muut merkit. Uusimmassa luukissa on tosi nätit sävylliset hohdepuuteritkin, mutta niistä irtoaa sävyä niin reippaasti että pitäisi itse soveltaa niiden käyttöä lähinnä poskipunien päällä.

Tender Blush poskareista yksi vaaleanpinkki sävy on aika ihastuttava, ja samaisen tuotteen liukuvärjätyt poskarit on molemmat äärimmäisen kauniita, nimet Peach nuance ja Rose nuance.

Rose nuance
(http://images.saksfifthavenue.com/images/products/04/680/9247/0468092474916/0468092474916_275x275.jpg)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Neo - 05.08.07 - klo:20:11
Mulla on selvästi joku poskipunakausi menossa, eilen hypistelin monien muitten rinnalla juuri näitä Lauderin liukuvärjättyjä poskareita. Tuo persikkainen kiinnostaisi, pinkkejä alkaa olla jo turhan monta (ja eilen tilasin chanelin pink cloudin vielä). Löytyyko keneltäkään omakohtaisia kokemuksia tuosta Peach Nuancesta? Tai yleensä näistä poskareista? EL on mulle eika vieras merkki, en ole tainnut yhtään tuotetta itse ostaa, äidillä oli joskus jotain..
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 06.08.07 - klo:08:58
Multa löytyy Peach nuance, ja tykkään todella paljon! Tuolla saan tosi raikkaan ilmeen kasvoille.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Helleka - 06.08.07 - klo:20:09
Siivosin viime viikonloppuna meikkivarastojani ja samalla tuli katsastettua mitä meikkejä tältä merkiltä löytyy. Varsinkin huulimeikkejä osoittautui olevan huomattavasti enemmän kuin luulin.

Huulipunista ja kiilloista löytyivät kaksi Pure Pops –sävyä; tumma vadelma 1001 Berry Twist ja oranssi 1003 Sweet Nectar. Koostumus näissä ei ole yhtä tahmainen kuin esim. Juicy Tubes -kiilloissa ja pysyvyys yleistä huulikiiltoluokkaa, eli n. kolmen tunnin päästä täytyy lisätä. Näissä on kierrettävä korkki, jota en aina tahdo muistaa, ja ihmettelen kun mitään ei tapahdu, vaikka kuinka puristan tuubia.  ;D Pitäisi varmaan käyttää vähän useammin.

Pure Color Lip Vinyl –kiiltoja on sellainen neljän värin boxi (on tullut jonkun tuotteen mukana lahjaksi) ja kaikki sävyt; Wet Rose, Vinyl Chic, Plastique Pink ja Plastique Red ovat aika onnettomia. Muutenkaan tuo vinyyli-look huulilla ei innosta. Pure Color Long Lasting Lipstic (61 Pink Parfait) on ihana, ei-liian-sinisävyinen vaaleanpunainen, mutta ei kyllä mitenkään long lasting, kuluu pois samaa tahtia kuin muutkin huulipunat. Ja kaikissa tuotteissa tietysti kiva mummotuoksu.

Poskipunista löytyy Fresh Plum; hyvä pigmenttipitoisuus ja levittyvyys, kuten myös aikoinani omistamissa luomiväreissä. Puna on hankittu silloin kun mulla oli menossa syksyiset sävyt –kausi, ja onkin maannut käyttämättömänä laatikon pohjalla aika pitkään. Toivottavasti innostun tuosta vähän enemmän syksyn tultua. Ripsiväreistä on kokeiltu Lash XL , joka oli ylivoimaisesti huonoin koskaan kokeilemani ripsari; ei tuuhentanut eikä pidentänyt ja väriä sai sutia ripsiin vaikka kuinka pitkään ennen kuin jotain näkyi.

Tällä hetkellä eniten kiinnostaa liukuvärjätty Tender blush Rose Nuance, jota olen pari kertaa Stockalla testaillutkin, ja parfyymeistä Youth Dew Amber Nude. Nuo tulee ehkä jossain vaiheessa hankittua, kunhan saan käytettyä entisiä pois.

Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 18.08.07 - klo:22:05

Tämä kuuluisi oikeastaan tuonne ihonhoitopuolelle, mutta siellä ei ollut Estee Lauderilla omaa ketjua. Tai en ainakaan sellaista löytänyt...

Ostin kesällä tarjouksesta Sokkarilta Estee Lauder-kombon, johon kuului DayWear Plus-voide, Idealist-voide (muistaakseni) ja Perfectly Clean Splash Away foaming Cleanser. Maksoivat yhteensä 15 euroa. Näistä tuota vaahtoputsaria olen testannut ja täytyy sanoa, että pidän siitä valtavasti! En ole aiemmin vaahtoputsareita käyttänyt, mutta tämä ei kuivattanut ihoa ja putsasi meikitkin hyvin. Tuubissa on vain 30 ml ainetta, mutta se on todella riittoisa, sillä vain tippa (tai sentti kun se on tahnamaisessa muodossa) ainetta riittää. Harkitsen ostavani tätä ihan normikoossa, kun saan vähän edellisiä tuotteitani kulutettua.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Miia - 18.08.07 - klo:23:53

Tämä kuuluisi oikeastaan tuonne ihonhoitopuolelle, mutta siellä ei ollut Estee Lauderilla omaa ketjua. Tai en ainakaan sellaista löytänyt...

Ostin kesällä tarjouksesta Sokkarilta Estee Lauder-kombon, johon kuului DayWear Plus-voide, Idealist-voide (muistaakseni) ja Perfectly Clean Splash Away foaming Cleanser. Maksoivat yhteensä 15 euroa. Näistä tuota vaahtoputsaria olen testannut ja täytyy sanoa, että pidän siitä valtavasti! En ole aiemmin vaahtoputsareita käyttänyt, mutta tämä ei kuivattanut ihoa ja putsasi meikitkin hyvin. Tuubissa on vain 30 ml ainetta, mutta se on todella riittoisa, sillä vain tippa (tai sentti kun se on tahnamaisessa muodossa) ainetta riittää. Harkitsen ostavani tätä ihan normikoossa, kun saan vähän edellisiä tuotteitani kulutettua.

Et siis ole kokeillut vielä 2 muuta tuotetta? Kokeileppa ihmeessä, Idealist on mun ihan ehdoton suosikki seerumi, tasoittaa ihon epätasaisuuksia tehokkaasti ja Day Wear Plus aivan ihana kosteuttaja jossa antioksidatiiviset ominaisuudet ja suojakerroin 15. Nimeäisin nuo 2 tuotetta top 10 ellei jopa top 5 ihonhoitotuotelistalleni :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 19.08.07 - klo:10:53

^En ole kokeillut, sillä mullakin on tätä kulutettavaa tuotemerta kertynyt jo jonkin verran... ;)

Mutta ehdottomasti aion kokeilla. Mukava kuulla, että olet pitänyt noista kahdesta muustakin tuotteesta. Tämä kokonaisuus oli myynnissä sen verran edulliseen hintaan, että uskalsin sen ostaa ilman mitään tietoa/kokemuksia ko. tuotteista. Olisihan se mukava, jos niistä löytyisi omaan tuotevalikoimaan suosikkituotteita.  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: NarnianQueen - 19.08.07 - klo:13:18
EL on ehdottomasti yksi suosikeistani "kalliimpien" sarjojen joukossa, täältä löytyy muutama todella laadukas tuote.
Idealist on tosiaan hyvä seerumi, samoin Perfectionist CP+, pakattuja laadukkaaseen ilmatiiviiseen pumppupulloon, joka pitää antioksidantit stabiileina.
Mulla on kesän ajan ollut käytössä minipakkaukset sekä Idealistia että Advanced Night repair eyes recovery complexia. Tuo Advanced Night Repair-seerumi aloitti parikymmentä vuotta sitten antioksidanntiseerumien buumin, ja se on edelleen eräs parhaista markkinoilla olevista  ;)

Lueskelin hiljattain MakeUpAlleyn käyttäjäkokemuksia EL:n tuotteista, ja kyllä oli vakuuttavia kommentteja  :o Sadat käyttäjät olivat kokeneet ihonsa kunnossa todellista parantumista käytettyään Advanced Night Repair-tuotteita. Herkän ihon linjan Verité-tuotteet saivat myös kiitosta.
Kosmettiikaguru Paulakin antoi näille arvioissaan täydet laatupisteet, mikä on häneltä melko harvinaista.

Tekisi ehdottomasti mieli lähteä kokeilemaan em.  tuotteita, kunhan nykyinen tuotevarasto hieman vähenee... ;) Mansikkanetistä löytyy aika kivasti EL:n tuotteita, mutta Verité-linjaa siellä ei ikävä kyllä ole, joten pitäisi maksaa Sokkarin hinnat, mm. kasvovoide 80 €...
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: siili - 06.09.07 - klo:17:19
Mansikkanetistä löytyy aika kivasti EL:n tuotteita, mutta Verité-linjaa siellä ei ikävä kyllä ole, joten pitäisi maksaa Sokkarin hinnat, mm. kasvovoide 80 €...


Hirveän hintaisia nämä tosiaan suomessa on, mutta mansikkanetistä tuli juuri hyvä makeupset-tarjous. Nyt kamppailen itseni kanssa tilatako vai ei, lähinnä mua kiinnostaisi setissä oleva 9 värin luomiväripaletti. Lancomelta mulla onkin vastaavanlainen paletti, älyttömän kätevä ja napit itsessään ovat aika optimaalisen kokoisia (lue: ne loppuu joskus). Lancomen paletti vaan ei yllättäen ollut kovin laadukas, oliskohan tuo EL:n parempi? Strawberryn kuva vaan on aika pieni, oikein tarkasti niitä värisävyjä ei näe

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58715&email_pro=9140&goChar=E

Edit. Koska mun selkäranka on kuin tulitikku, tilasin tuon pikku jahkailun jälkeen.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 06.09.07 - klo:19:02
^Mä myös! Ja juurikin tuon luomivärisetin takia. Näytti ainakin kuvan perusteella olevan todella kivoja sävyjä. Mulla ei EL:n luomivärejä ole entuudestaan, joten en osaa niiden laadusta mitään sanoa. Toivottavasti olisivat hyvälaatuisia. Jaksoin kamppailla omatuntoni kanssa tuon tilaamisesta ehkä kokonaiset viisi minuuttia, vaikka yritin kuinka järkeillä, etten kyllä tosiaankaan välttämättä tarvisi noita kaikkia tuotteita.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 06.09.07 - klo:21:43
DayWear Plussaa on tullut myös sävyttävä kosteusvoide. Aivan mahtavaa! Näinki vaaleaihoiselle oli sopiva sävy. Kolmea sävyä näytti olevan ainakin tampereen sokkarilla.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: NarnianQueen - 06.09.07 - klo:22:00
^^ Onpa ihana setti, mutta nyt on oltava lujana....   :P Jo omistamani EL:n meikkpalettikin on jäänyt niin vähäiselle käytölle, että uuden hankkimiseen ei olisi mitään loogista syytä. Täytyy tyytyä ihailemaan kaukaa!
Kertokaa sitten, millaista jälkeä tuolla saa aikaan ja onko lopputulos odotusten mukainen.

Sain vihdoin odottamani lähetyksen Advanced Night Repair Protective Complexia (huh nämä nimiyhdistelmät...), ja olen muutaman päivän ajan testannut tätä. En ihmettele MakeUpAlleyn kiittäviä kokemuksia, kyllä tämä tuntuu niin hyvältä - iho on todella heleän ja kirkkaan näköinen aamulla. Moni tuolla MUA:ssa kertoi saaneensa selvän avun tämän välityksellä eri iho-ongelmiin, aknearvista psoriakseen, joku mainitsi jopa huonosti parantuneen haavansa saaneen tästä enemmän hyötyä, kuin lääkärin määräämästä voiteesta  :o
Vahvasta antioksidatticoctailista on ilmiselvästi ihon puolustuskyvylle hyötyä. Seerumi on törkeän hintaista Suomessa, mutta onhan muitakin kanavia.. ;)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Shi Shi - 07.09.07 - klo:00:11
Löytyyko keneltäkään omakohtaisia kokemuksia tuosta Peach Nuancesta? Tai yleensä näistä poskareista? EL on mulle eika vieras merkki, en ole tainnut yhtään tuotetta itse ostaa, äidillä oli joskus jotain..

Mulla on Peach Nuance. Tykkään, että on hyvin luonnollinen puna tällaiselle kalpealle, värianalyysikarttojen mukaan jotakuinkin syysväriselle immeiselle. Sävynä raikas, vaikka onkin lämmin. Levittyvyydessä ja pysyvyydessä ei ole moittimista, mutta mun überherkkä ihoni ei tostakaan oikein tykkää. Likimain kaikki tavalliset meikkini oon mineraalien tieltä raivannut, mutta tätä poskipunaa en ole raaskinut kierrättää.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: siili - 14.09.07 - klo:17:26

Kertokaa sitten, millaista jälkeä tuolla saa aikaan ja onko lopputulos odotusten mukainen.

Luomiväripaletista tykkäsin kovasti! Ainakin liilan sävyt olivat pigmenttisiä, hyvin samettisia, sekä levittyivät että häivyttyvät kauniisti. Muita sävyjä en ole ehtinyt muuta kuin pikaisesti testaamaan kämmenselkään. Nyt olleet liilat 12h luomilla ilman pohjustusta, muuttumattomina. Eli hyvin pysyy, ei karkaile luomivakoon päivän mittaan. Huomattavasti parempi laadullisesti kuin Lancome tai Guerlain, niitä olen normaalisti käyttänyt. Ostan varmasti joskus toisenkin paletin, jos löytyy kivoja sävyjä sopuhintaan. Napit on tässä paletissa pienet, mutta käytän kuitenkin loppujen lopuksi aika vähän luomivärejä, joten olisi mieltä ylentävää jos joskus saisi jotain käytettyä loppuunkin.

Ripsari oli ihan kauhea. Klimppasi ripset yhteen ja jätti paakkuja, sai aikaan tosi nätit hämähäkit.  ::)
Kauhea kampaaminen ripsiharjan kanssa että sai edes suhkot siedettävän lopputuloksen. En tykännyt harjasta yhtään, liian harva jotenkin. Lisäksi harjan päähän jää ihan kauhea ripsiväri-klöntti joka kerta kun pakkauksen avaa.

Huulipuna oli kiiltopuna, ihan ok ja uskoisin että tulee käytettyä. Sävy oli itselleni sopiva, mutta ehkä hiven liikaa shimmeriä mun makuuni. Tykkäisin vähän vähemmästä blingblingistä. Pysyi aika hyvin huulilla, kesti pullakahvituksenkin.

Eyeliner tuntui kovalta ja väriä ei juuri irronnut, koitin tätä vain kämmenselkään. En usko käyttäväni ikinä, koska mulla on parempiakin mustia linereitä Diorilta ja Kryolanilta.

Meikinpoistoaine lähtee illalla testaukseen, samoin kosteusvoide. Meikkipussukoita ei ole ikinä liikaa, työnsin sen jo täyteen pinnejä. Kaiken kaikkiaan pidin ostostani hyvänä. Olisin voinut maksaa jo pelkästä luomiväripaletistä enemmän, mitä tuo koko paketti mansikkanetissä maksoi.

Mitäs Heleena tykkäsit Lauderista?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: jeppu - 14.09.07 - klo:21:39
Siili (tai Heleena),
kuinka pieniä nuo paletin luomivärinapit ovat? Ainakin siinä huulipunan vieressä paletti näytti hurjan pieneltä ja napit aivan mahdottoman pieniltä, joten minkä kokoisia ovat ihan käytännössä (10 centin kolikko)?
Olen käynyt pariin otteeseen kuolaamassa tuota palettia eivätkä positiiviset käyttökokemukset auta yhtään; pakko saada! Yritän vielä vakuutella etten tarvitse tuota, mutta sävyt ovat niin täydelliset ettei tosikaan.
Setin muut tuotteet eivät kiinnosta oikeastaan yhtään, mutta mikäli tuo paletti todellakin on vielä mahtavan sävymaailmansa lisäksi hyvälaatuinen, niin mielusti minäkin siitä maksan tuon 20 e ja risat.

Heleenan mielipiteitä tuosta paletista olisi myös kiva kuulla!  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 14.09.07 - klo:21:55
Jeppu: Malta vielä mielesi sen verran, että ehdin ostokseni postista hakea. Menee varmasti ensi viikon puoliväliin, kun olen työmatkalle lähdössä, mutta lupaan tulla heti palattuani kommentoimaan ko. palettia.  :) Siilin kommentit ainakin vaikuttivat todella positiivisilta. Erityisesti luomivärien ja kiiltopunan kestävyys vaikutti hyvältä. Siili: olivatko luomivärien sävyt sellaisia, kuin Strawberrynetin kuvissa näyttivät olevan?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Triina - 14.09.07 - klo:22:07
Minulla on EL:n poskipunista Plum Nuance. Liukuvärjäyksen tummin sävy on kylmä luumunvioletti, ei kovin tumma, ja vaalea on persikkaan vivahtava nudesävy. Kaikkiaan hyvin luonnollinen ja erittäin kaunista jälkeä tekevä väri. Tätä voi sutia huoletta poskille ilman pelkoa pelleposkista, väriä irtoaa siveltimeen aika säästeliäästi ja levittyvyys erinomaista. Paketin taitettava suti on ihan kelvollinen ja plussaa kunnon peilistä.

Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: siili - 15.09.07 - klo:16:52
Siili (tai Heleena),
kuinka pieniä nuo paletin luomivärinapit ovat?

Napit on 1,5cm halkaijaltaan, eli ihan testeripaletin "peruskokoiset".

Kuva vastaa värien puolesta aika hyvin todellisuutta, kaikki sävyt ovat hieman hohtavia lukuunottamatta oikealla olevaa kaikkein alinta tummaa luumunsävyä. Se on ennemminkin matta. Huulipunakin on minusta samanvärinen luonnossa kuin mansikkanetin kuvassa, ainakin oman koneeni näytöllä.

Mä himoitsen Lauderilta poskipunaa, nuo liukuvärjätyt on niiin kauniita. Kiva kuulla ettei tarvitse pahemmin pelätä pelleposki-efektiä, voisin hankkia itselleni jonkun noista vaikka joululahjaksi. Tykkään levittää poskipunan isolla sudilla, tuo EL:n nappi näyttää sen verran isolta että siitä olisi väriä helppo ottaa. Nyt mulla on nimittäin Elizabeth Ardenin poskipuna, siinä värinappi on harmillisen pieni, sotken helposti siveltimellä aina koko paletin vaaleanpunaiseksi.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 24.09.07 - klo:22:31
Kertokaa sitten, millaista jälkeä tuolla saa aikaan ja onko lopputulos odotusten mukainen.

Mitäs Heleena tykkäsit Lauderista?

No niin, nyt on vähän pitemmän aikaa testailtu Lauderia, niin voin kirjoittaa mielipiteitäni. Lähinnä olen testaillut noita luomivärejä ja huulipunaa.

Luomiväreistä lähes kaikki ovat mielestäni hyväpigmenttisiä, lukuun ottamatta keskimmäisen rivin kahta vasemmanpuoleista nappia. En meinannut sitä itsekään uskoa, mutta ne kaksi eivät kyllä anna pigmenttiä nimeksikään!!! Testailin kaikkia värejä useamman kerran, jottei tuo vain jäisi satunnaiseksi tulokseksi. Mulla ei yleensä ole luomivärien pigmenttien ja kestävyyden kanssa ongelmia, joten siinäkin mielessä tuo oli tosi yllättävä tulos. Muissa napeissa pigmenttiä riittää. Kuten Siilikin mainitsi, pysyvät hyvin luomilla, eivätkä lähde karkuteille. Mulla on kyllä tapana pohjustaa luomet aina. Erityisesti tummempiin sävyihin olen tosi tyytyväinen ja siihen vasemman yläkulman valkoiseen nappiin, jossa on hyvin pigmenttiä ja kestoa niin vaaleaksi sävyksi. Noista saa kyllä ihania väriyhdistelmiä  :-* Totuuden nimissä on sanottava, että kovin pienikokoisiahan ne napit ovat, joten suurkuluttajalle tuosta paletista ei ole iloa pitkäksi aikaa.

Huulipuna taasen ei taida olla oikein minun sävyäni. Kuvailisin sitä ehkä sellaiseksi vanhan roosan punaiseksi. Sävy pysyy kyllä hyvin huulilla, mutta koostumus on jotenkin oudon mössöinen. En osaa selittää sitä tarkemmin. Varmasti tulee käytettyä, mutta suosikkihuulipunien joukkoon tämä ei kyllä nouse.

Muut tuotteet on vielä testaamatta. Kirjoittelen niistä kommentteja myöhemmin, kunhan ehdin.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MinnieMouse - 03.10.07 - klo:12:34
Sen verran, mitä nyt oon kerennyt kokeileen tuota valokynää, niin toimii mainiosti luomivärin pohjustajana. Jo laivalla myyjä näytti eron sävyssä, kun laittaa luomiväriä ilman tuota valokynää ja valokynän kanssa. Tuli paljon intensiivisempi ja näyttävämpi tulos kynän kanssa! Pitää vielä tutustua tuohon kynään tarkemmin, sekä samoin mascaraan, josta tosiaan ei ole aiempaa kokemusta.

Onko tuossa valokynässä miten voimakas tuoksu? Laitat sitä siis luomille ja päälle puuteri + luomiväri?

Onko kellään kokemuksia EL:n duo-luomiväreistä? Olisiko jotain uutuksia kun olivat esittelyssä jonkin aikaa sitten.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Millie - 03.10.07 - klo:12:55
^Joo, ne on tämän syksyn uutuuksia, Signature Silky Eyeshadow Duoja. Multa löytyy 05 Pink Dusk, muutaman kerran olen ehtinyt kokeilemaan, ei ole ihan vielä vakuuttanut. Vaalemapi sävy ei erotu luomella kovin selvästi ja tumman värin häivyttely on aika hankalaa. Tosin voi olla häivyttelijässäkin vika ;).
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Jonsu - 02.11.07 - klo:14:40
Onko kenelläkään kokemuksia Estee lauderin irtopuutereista? Olen tykännyt Diorin irtsikasta, mutta minkälaista on lauderin puuterit?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: princess - 02.11.07 - klo:16:02
^Lauderin So Ingenious irtopuuterit on aivan ihania, samettinen koostumus ja sopivasti hieman hohtava. Rasia on nätti ja ainakin täällä hintaa on n. 49 e. Mä olen testannut kädelle tuota Lauderia ja Dioria, Lauderissa on koostumus parempi :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 02.11.07 - klo:22:53
Koska tässä ketjussa on ihonhoitotuotteista jo ollut puhetta, niin onko kukaan ehtinyt testaamaan uutta versiota Idealistista? Millainen on esim. vanhaan verrattuna? Ja ennenkaikkea, supistaako huokosia välittömästi? ( tai aiheuttaako edes optisen harhan?) ;D


 Näistä tuota vaahtoputsaria olen testannut ja täytyy sanoa, että pidän siitä valtavasti! En ole aiemmin vaahtoputsareita käyttänyt, mutta tämä ei kuivattanut ihoa ja putsasi meikitkin hyvin.

Oletkos Heleena vielä samaa mieltä? Olen miettinyt myös tuotteen hankkimista ja omistan pintakuivan, herkän sekaihon. Apteekkisarja Vichyn sekaihon putsari kuivatti kauheasti, vaikka lapussa mainostettiin kovasti, ettei kuivata. :-\ nyt olisi tuo sitten harkinnassa.

Edit. Yhdistin peräkkäiset viestit. -Luomo-
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 04.11.07 - klo:17:36
^No, itse asiassa voisin tuota hehkutusta hieman laimentaa sen verran, että pidemmässä käytössä tuo ehkä kuivatti ihoani hitusen, muttei ollenkaan niin paljon kuin esim. L'Oréalin Happyderm. Muista vaahtoputsareista mulla ei kokemusta olekaan. Täytyy kyllä tuon tuotteen ehdottomaksi plussaksi sanoa, että se on ihan mielettömän riittoisaa eli hyvin pieni määrä ainetta riittää putsaamaan koko kasvot. Meikit sillä kyllä lähti hyvin kasvoista. Ehkäpä se ihon hienoinen kuivaminenkin johtui siitä, että annostelin joskus tuota hieman liikaa. Vaikea sanoa.  :-\
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MiuMiu - 17.11.07 - klo:23:46
Lainaus
Koska tässä ketjussa on ihonhoitotuotteista jo ollut puhetta, niin onko kukaan ehtinyt testaamaan uutta versiota Idealistista? Millainen on esim. vanhaan verrattuna? Ja ennenkaikkea, supistaako huokosia välittömästi? ( tai aiheuttaako edes optisen harhan?)

En ole kokeillut alkuperaista Idealistia, mutta uutta versiota sain kasvoilleni viime viikonloppuna. Kyselin kempparissa vinkkeja ihohuokosia supistavaan kosteusvoiteeseen, ja myyja kysyi etta saako kokeilla kasvoilleni tuota uutta Idealistia. Tottakai suostuin, ja kylla kannatti! Iho tuntui heti ihanan pehmealta ja silealta, savy oli tasaisempi ja mika parasta - ihohuokosia ei nakynyt juuri ollenkaan! Kysyin testeria, mutta myyjalla ei ollut niita. En ostanut sita kuitenkaan viela silloin, koska halusin ensin lueskella kommentit taalta ja MUA:sta  ;D. Nyt olen paattanyt ostaa tuon Idealistin, ja DayWear plus kosteusvoide on harkintalistalla, kunhan ensin jossain paasen sita vahan kokeilemaan.

Osaako kukaan sanoa paljonko Idealist maksaa Suomessa? Asun Hollannissa, ja taalla hinta oli 56 e. Ajattelin tarkistaa ainakin tax free hinnat lentokentalla ennenkuin ostan sen taalta... 
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: NarnianQueen - 18.11.07 - klo:20:15
Oletko tarkistanut hinnan Strawberrynetistä? Sietä ostettuna saattaa tulla jopa edullisemmaksi kuin TAx Freen hinta, tai hyvin lähelle ainakin. Suomessa Estee Lauderit ovat kovissa hinnoissa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MiuMiu - 18.11.07 - klo:22:58
Olen tarkistanut Strawberrynetin. Siella ei talla hetkella ole kuin vanhaa versiota idealistista, ja tuo sama 50 ml koko maksaa 76.50 USD. Eli ei oikeastaan ole hintaeroa takalaisiin hintoihin , mikali se uus versio maksaa suurinpiirtein saman verran sitten kun sita mansikkanetista saa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 19.11.07 - klo:16:14
Kiitoksia Heleena ja MiuMiu. Suomen hintaa en Idealistille tiedä, mutta viikkarin taxfreessä oli  61 euroa. Kaippa se on siihen(kin) sorruttava. :P Mulla on tuo DayWear sekaihon versiona ja tykkään kyllä siitä. Tosin yksi miinus siinä on. Jättää ihon aika rasvaisen näköiseksi, eli puuteria on ainakin pakko laittaa päälle jos meinaa naamansa ulos pistää. Hydra Complete (sekaihon) on sit taas yksi ihana tuote. Se jättää himmeän pinnan.

Muoks. Taidan tosiaan ostaa myös tuon putsarin ja siihen kasvoveden. Toivottavasti olis kesäkäytössä passelit!
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Pampula - 02.12.07 - klo:16:57
Nyt on Strawberrynetissä toi uudempi Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher. 30 ml maksaa 55 usd + mulle tulee se 10 % alennus. En edes tiedä mitä toi 30 ml maksaa Suomessa, oli pakko heti tilata se kun Gloria ja Cosmopolitan  ovat valinneet sen v. 2007 kauneustuotteeksi  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Aquatar - 12.12.07 - klo:09:25
^ Pampula, huomasin hankintaketjusta että olit saanut tuon uuden Idealistin. Laitahan sitten kommentteja kun olet kokeillut, että toimiiko oikeesti yms :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 12.12.07 - klo:10:45
Jaaha... Kävin katsastamassa Kicksissä uuden Idealistin hinnan. 50ml maksoi 84 euroa. Itselle se saapui laivatuliaisina hintaan 44,50, johon sisältyi 50ml putsari ja kasvovesi + 5ml Idalistin silmänympärysvoide.
 Laitoin tietysti heti tänä aamuna naamaan ja hyvältä tuntuu ja näyttää! Huokoset kyllä pienentyi melkoisesti heti levityksen jälkeen ja iho on paljon tasaisemman värinen ja muutenkin jotenkin "nuorempi". Ensikokeilun perusteella tykkään valtavasti. :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Pampula - 13.12.07 - klo:08:14
Komppaan edellistä. Olen käyttänyt nyt kaksi kertaa  ja olen tykännyt. Mulla on poskissa jonkin verran laajentuneita ihohuokosia ja ne todella pienenivät.  Iho näyttää sileämmältä ja meikkivoide levittyi tasaisemmin. Saa nähdä sitten pidempiaikaisessa käytössä, miten iho tästä vielä  edelleen silenee  :D
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Jonsu - 13.12.07 - klo:11:21
Mites tuon Idealistin kanssa, laitatteko sinne alle vielä kosteusvoiteen vai suoraan puhtaalle iholle tuota Idealistia? Mietin että mahtaako rullaantua jos laittaa kosteusvoidetta alle?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Pampula - 13.12.07 - klo:12:04
Mä laitan ainakin suoraan puhtaalle iholle. Ohjeessakin käsketään tekemään niin. En ole vielä kokeillutkaan niin, että laittaisin ensin kosteusvoidetta alle.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 13.12.07 - klo:13:19
Samoin minä laitan tuon Idealistin puhtaalle iholle ja siihen sitten "päällykset". Nyt tänään, kun laitoin toiseen kertaan tuota, niin huomaan, että ei tämä kyllä hirveästi poikkea siitä edellisestä versiosta. Koostumus on litkumpaa, mutta eipä juuri muuta. Samanlailla vaikuttaa naamaan. Pidemmällä aikavälillä sen eron sitten varmaan huomaa, jos sitä on. Mulla on sitä vanhaa versiotakin vielä yksi avaamaton pullo... :P
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 13.12.07 - klo:15:59
^^^Ehdottomasti tarvii laittaa toi Idealist puhtaalle iholle, sehän on seerumi joten se tulee aina ensimmäiseksi kasvoveden päälle. Jos haluaa voidetta sen kanssa käyttää niin voide sen päälle.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: cherie - 13.12.07 - klo:20:48
mä oon käyttänyt tota idealistia ihan pelkästään päivisin meikkivoiteen alla ja iltasin oon laittanut voiteen siihen päälle,
ja hyvin on riittänyt mun sekaiholle...
idealist on kyllä seerumien ykkönen
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: jeppu - 13.12.07 - klo:21:01
Voisiko joku näpytellä tuon uuden Idealistin incin?  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: cherie - 14.12.07 - klo:20:50
onko kellään kokemuksia idealistin silmänympärysseerumista?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 14.12.07 - klo:22:51
^ Pari kertaa vasta käyttänyt, että ei voi sanoa vielä oikein juuta eikä jaata. Ihan hyvältä tuntuu kyllä, ei siinä mitään, mutta mitään vaikutusta en ole vielä huomannut.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: sonj - 08.01.08 - klo:22:34
Strawberrynetissä olisi halvalla (12,50 dollaria) Estee Lauderin luomivärisivellin tarjouksessa, onko jollain kokemusta tästä tai yleensäkin EL:n siveltimistä? Mulla on silmämeikkisiveltimet vähissä ja tuo olisi ainakin sopivan hintainen vaihtoehto. MUA:sta en löytänyt tästä arvostelua, eikä missään lukenut, onko sivellin synteettistä vai aitoa karvaa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 09.01.08 - klo:10:31
Idealistin silmänympärysseerumi on sellainen kosteuttava, nuorelle iholle hyvä. Vähentää turvotusta ja kuivuudesta johtuvia pikkujuonteita. Ihan rutikuivalle silmänympärysiholle ei riitä ainoaksi silmänympärysvoiteeksi. Hyvä meikin alle. Itse käytin yöksi toisen silmänympärysvoiteen kun sy-ihoni on tosi kuiva mutta suht normaalille sy-iholle varmaan riittää tämäkin aamuin illoin käytettäväksi.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Helleka - 09.01.08 - klo:20:32
Strawberrynetissä olisi halvalla (12,50 dollaria) Estee Lauderin luomivärisivellin tarjouksessa, onko jollain kokemusta tästä tai yleensäkin EL:n siveltimistä? Mulla on silmämeikkisiveltimet vähissä ja tuo olisi ainakin sopivan hintainen vaihtoehto. MUA:sta en löytänyt tästä arvostelua, eikä missään lukenut, onko sivellin synteettistä vai aitoa karvaa.

Mulla on Lauderin puuteri- ja poskipunasiveltimet, jotka on ihan kivoja mutta useammin tulee kuitenkin käytettyä muiden merkkien siveltimiä. Luomivärisiveltimiäkin oli, mutta olen antanut ne kaikki serkulle kun kotoa löytyi paljon parempia. Olivat siis sellaisen ison meikkikokoelman mukana tulleita, joten olisivatkohan edes olleet saman laatuisia kuin yksittäin myytävät? Täytyy kyllä vielä mainita, että serkku tykkää noista Lauderin siveltimistä kuin hullu puurosta koska omisti ennestään vain niitä luomiväripalettien mukana tulleita pikkusiveltimiä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Pirpana76 - 03.02.08 - klo:23:04
Voisko joku mulle nyt kertoa tuosta idealist voiteesta / seerumista. Olen itse sitä hankkimassa kun olen huomannut että on tykätty tuote, mutta nyt menin vaan sekaisin kun täällä on puhuttu idealist kosteusvoiteesta ja myös seerumista elikkä onkos nää yksi ja sama tuote? Kun itse tarvitseisin huokosia supistavan tuotteen jonka voisi päiväksi laittaa niin mikähän se nyt olisi ja jos nuo eri tuotteita onko tuo seerumi myös hoitava eli laitetaan yöksikin vai vaan meikin alle Päiväksi  :-\
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 04.02.08 - klo:23:28
Tuo Idealist on siis seerumi jonka päälle voi laittaa kosteusvoiteen jos on tarvis (suositeltavaa). Voit käyttää sitä aamuin illoin, varsinkin jos haluat supistaa huokosiasi, tai ainoastaan aamulla.

Sarjaan kuuluu myös silmänympärysseerumi mutta se on eri tuote.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Withering - 04.04.08 - klo:19:19
Täytyy tulla tänne hehkuttamaan uutta ihanaista poskaria eli liukuvärjätty Tender Blush Peach Nuance. Täydellinen persikka, ehkäpä hienoisella pinkillä vivahteella. Vaaleampi osa käy mainiosti korostuksiin. Kallis tuote, mutta täydellinen!  :)

(http://www.makemeheal.com/images/products/estore/10011/large/05808580602.jpg)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Elluli - 04.04.08 - klo:20:04
Mulla on toi pinkki versio ja on aivan upea poskipuna myös mun mielestä  :-* Samettinen koostumus, levittyy kuin unelma. Oisin halunnut mös ton persikkaisen version mutta myyjät aina vakuuttelee ettei se sovi mun ihonväriin... 
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 07.04.08 - klo:19:44
Minuakin kiinnostaa tuo Idealist mutta kun katsoin Mansikkalasta niin en ymmärrä mikä se noista on.

Siellä näyttää olevan ruskeassa pullossa
- Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher 50ml

ja vihertävässä pullossa
- Idealist Skin Refinisher 50ml

Mitä eroa näillä on?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 07.04.08 - klo:20:00
Tuo Pore Minimizing on uudempi versio tuosta toisesta. Pitäisi häivyttää enemmän huokosia ja kosteuttaa enemmän/hoitaa ihoa, kuin tuon toisen version. Itselläni on molemmat, mutta en huomaa eroa muutakuin siinä, että tuo Pore Minimizing on juoksevampaa tavaraa.

Kummatkin pitäisi olla vihertävässä pullossa. Joitain muita seerumeita on Lauderilla ruskeissa pulloissa, mutta nuo kaksi on vihreissä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Helleka - 07.04.08 - klo:20:05
Tiiti kertoikin jo sen tärkeimmän, mutta tässä vielä vähän lisää niistä seerumeista. Satuin juuri eilen lukemaan ko. aineesta Begounin Don't go to the Cosmetics Counter Without Me -kirjasta, kun itsekin ajattelin sen uudemman hankkia. Begounin mielipiteistä kaikki ei perusta, mutta kirjoittelen tähän kuitenkin sen mitä jäi mieleen.

Kirjassa sanottiin, että Idealist Skin Refinisher on se alkuperäinen ja uudempaan Pore Minimizing –versioon on lisätty enemmän acetyl glucosamine –nimistä ainesosaa, jonka tarkoituksena olisi kuoria ihoa (muttei ainakaan Begounin mukaan ilmeisesti toimi). Lisäksi siinä uudemmassa on esim. laventelia, limonenea ja linaloolia, jotka voivat ärsyttää ihoa. Näytti tämä uudempikin olevan kuitenkin ihan ok-tuote, kun hymynaama löytyi tuotteen nimen vierestä. Idealist -silmänympärysvoide sen sijaan oli saanut myös Paula's Pick -merkin viereensä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 07.04.08 - klo:20:46
Okei, kiitos. :) Joo ja vihreä se pullo tosiaan näytti olevan uudemmassakin, mikä lie häikäisi...  :D Onko teillä muuten kokemuksia siitä Idealistin silmänympärysvoiteesta, millaiselle sy-iholle erityisesti sopii?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 11.04.08 - klo:13:28
^Suht normaalille (on seerumimainen, ei varsinaisesti voidemainen). Turvotukseen hyvä, kosteuttava. Kuivalle, ryppyiselle iholle ei riitä pelkästään. Itse olen käyttänyt tätä päiväkäytössä ja yöksi hoitavampaa kun minulla on kuiva sy-iho.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mitlu - 02.05.08 - klo:14:37
Onko kellään Idealistin käyttäjällä mennyt se pumppupullo tukkoon? Mun Idealist on vähän arvaamaton ts tuntuu, että yhdessä asennossa pumppu toimii, mutta jos sitä "pyörittää" niin ei tapahdu mitään. Eli ensin epäilin, että pumppu on tukossa, mutta en tiedä. Eli onko toi yleistä, että siinä on vaan joku "suunta", jossa pumppu toimii? En ainakaan ole huomannut, että siinä olis mitään lukitussysteemiä, kun kerran siinä on myös se korkki.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: eejo - 02.05.08 - klo:15:40
aloinpas hieman vakuuttumaan tuosta idealist-seerumin hankinnasta  ;D sopiiko se siis nuorellekki iholle?

Omat kokemukset EL-tuotteista rajottuu yhteen meikkivoiteeseen, joka kuitenki on toiminu ihan kiitettävästi
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mitlu - 02.05.08 - klo:17:54
^^Oletan, että sopii, mä olen ollut todella positiivisesti yllättynyt Idealistista. Olen ollut takuuvarma, että se tukkii ja on jotenkin todella ankea tuote, enkä ole halunnut hankkia sitä (muuta kuin sitten hetken mielijohteesta ostin pullon, kun olin liikaa lukenut Juurikasvua ja MUA:a), mutta ei. Nyt pärjään pitkälti Idealistin ja sävyttävän päivävoiteen yhdistelmällä ja iho on tasainen ja kuulas.  :o
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 02.05.08 - klo:19:08
^ Kumpi Idealist sulla on, se Skin refinisher vai se Pore minimizing?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mitlu - 02.05.08 - klo:22:04
^ Kumpi Idealist sulla on, se Skin refinisher vai se Pore minimizing?
Pullossa lukee, että Pore Minimizing Skin Refinisher eli ilmeisesti toi jälkimmäinen? Ostin sen ihan taannoin, ehkä kk sitten tmv.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 03.05.08 - klo:01:04
^ Ok eli sit sulla on se "uudempi" versio. Jotkut on sanoneet että se saattaisi kuivattaa enemmän mutta ilmeisesti et ole sellaiseen vaikutukseen törmännyt kun sitä kehut. Olen nyt pähkäillyt jo jonkin aikaa että kumman hankkisin.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Mitlu - 03.05.08 - klo:18:12
^^Mulla on usein vähän pintakuiva iho, mutta nyt olen käyttänyt päivisin välillä pelkkää Idealistia ja sitä sävyttävää kosteusvoidetta, eikä tää naama kyllä ainakaan enempää kuiva ole. Öisin olen pärjännyt jopa pelkällä Clarinsin kosteuttavalla seerumilla, jos en jaksanut laittaa voidetta perään. Ei toi ehkä mitenkään kosteuttavaa ole, mutta en ole tosiaan huomannut mitään erityisen kuivattavaakaan ominaisuutta, tietysti kevät/kesäkin vaikuttaa ts. talvella vois olla eri juttu.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 22.06.08 - klo:18:55
Mullakin on ollut Idealist käytössä nyt parisen viikkoa. Tykkään kovasti, mutta ei se ihan täydellisesti toimi laajentuneisiin ihohuokosiin nenän ja poskien välissä. Ohuet meikkivoiteet saattavat pakkautua huokosiin rumasti, mutta ei enää ollenkaan niin pahasti kuin ennen eli olen tyytyväinen hankintaani. Toivottavasti ajan kanssa ihohuokoset oikeasti pienenisivät.
Mietin vaan, että käytättekö Idealistia koko kasvoille vai vaan t-alueelle? Kuinka paljon laitatte sitä? Mulle ei tunnu yksi pumppaus ihan riittävän koko kasvoille.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: maarit - 26.06.08 - klo:19:24
Luin jostain että Estee Lauderin ripsiväreissä on jokin outo ominaistuoksu. Minkälainen se on? Mulla nimittäin on Strawberrynetistä sellainen travel set, jossa tuli pieni Projectionist-maskara, ja mietin uskallanko käyttää sitä kun se haisee niin kummalta. Siinä kun ei ollut päiväystä eikä pakkauksesta voinut päätellä oliko se jossain vaiheessa avattu.

Perfectly Clean vaahtoava puhdistusaine (oi miten pehmeä vaahto) ja tasapainottava kasvovesi ynnä Future Perfect -voide vaikuttavat hyviltä (muutaman päivän käyttökokemuksella). Mulla on aika herkkä iho, mutta ei ärsyynny noista. Mukana oli myös silmänympärysvoidetta ja seerumia, joista en osaa sanoa vielä mittään, paitsi että eivät ainakaan heti ärsytä, plus luomiväri johon ihastuin heti. Ja meikkipussi johon nämä kaikki oli pakattu on tosi tyylikäs.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Aquatar - 26.06.08 - klo:19:35
Mietin vaan, että käytättekö Idealistia koko kasvoille vai vaan t-alueelle? Kuinka paljon laitatte sitä? Mulle ei tunnu yksi pumppaus ihan riittävän koko kasvoille.

Mä laitan lähinnä kasvojen keskiosiin eli t-alueelle; otsaan, poskille, nenään, hiukan leukaan. Ja laitan useamman pumppauksen, yhden pumppauksen otsaan, yhden molemmille poskille ja yhden pienen leukaan. Siitä sitten levittelen nenällekin. Ja minusta tuo määrä tuntuu ihan sopivalta, ei riitä enää kasvojen reunoille. Olenkohan tuhlari? ;D
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 26.06.08 - klo:23:33
^Ja mä kun luulin, et mä oon  :D Mä laitan koko kasvoille ehkä 1,5 pumppausta heti kasvoveden jälkeen. Dermalogican suihkepullossa olevan kasvoveden jälkeen ei kyllä tarvi mitään voiteitakaan niin paljon kuin yleensä jos heti levittää. (Onkohan meillä sama versio Idealistista  ;D (jos sun pullosta tuleekin vähemmän kerralla)).
Mutta mutta, ei kai sitä Idealistia tarvi sitten tosiaan poskille/ kasvojen reunoille levittää ellei halua pidentää meikin kestoa. Entäs sitten sellainen, että levittäisi vielä idealistin ja voiteen päälle meikinpohjustajan...onko liikaa? Ja sen pohjustajan päälle tietty meikkivoide vielä, kaikki piiloon ja tukkoon-operaatio, heh. Mitäs sanotte?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MinnieMouse - 27.06.08 - klo:09:13
Luin jostain että Estee Lauderin ripsiväreissä on jokin outo ominaistuoksu. Minkälainen se on?

Minun mielestäni EL:n ripsareissa on ihan normaali ripsarin tuoksu. Toisin kuin esim. YSL:n Volume-ripsarissa, joka ärsytti silmiäni kovasti. Ainakin minun herkille silmilleni Projectionist on sopinut hyvin.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Aquatar - 27.06.08 - klo:09:34
^Ja mä kun luulin, et mä oon  :D Mä laitan koko kasvoille ehkä 1,5 pumppausta heti kasvoveden jälkeen. Dermalogican suihkepullossa olevan kasvoveden jälkeen ei kyllä tarvi mitään voiteitakaan niin paljon kuin yleensä jos heti levittää. (Onkohan meillä sama versio Idealistista  ;D (jos sun pullosta tuleekin vähemmän kerralla)).
Mutta mutta, ei kai sitä Idealistia tarvi sitten tosiaan poskille/ kasvojen reunoille levittää ellei halua pidentää meikin kestoa. Entäs sitten sellainen, että levittäisi vielä idealistin ja voiteen päälle meikinpohjustajan...onko liikaa? Ja sen pohjustajan päälle tietty meikkivoide vielä, kaikki piiloon ja tukkoon-operaatio, heh. Mitäs sanotte?

No mulla on käytössä se vanhan mallinen Idealist, eli vaaleanvihreä pullo. Yhdestä pumppauksesta tulee semmoinen puolikas herne :)
Mutta jos käytät Dermalogican kasvovettä alle niin en ihmettele että saat noinkin pienen määrän riittämään. Mulla nimittäin on Dermalogican soothing protection spray ja sitä kun alle laittaa niin voidetta menee puolet vähemmän. En ole kokeillut Idealistin alla, käytän suihkekasvovettä usein vain iltaisin tai sitten ihan normikasvovoiteen alla aamuisin.
Tämä siksi että jotenkin tuntuu että se Dermalogican suihke veisi tehot idealistista kun sekoittuu siihen.. Mulla kasvot on aina vasta pestyt ja lähes jo kuivahtaneetkin.

Heh, ja tuo kerrostaminen kuulostaa aika hurjalta määrältä tavaraa ;D Mutta ainakin luulisi tulevan kestävä meikki. Ja Idealisthan on "vaan seerumi" eikä meikinpohjustaja varsinaisesti, joten jos haluaa meikinpohjustajaa käyttää niin noin kai se pitäisi sitten tehdä. Jotenkin vaan kuulostaa tosi pakkelilta kun sitten olisi neljä kerrosta mömmöjä :P Mutta ei kai siinä mitään jos silloin tällöin paremmissa tilaisuuksissa noin tekee ja näyttää hyvältä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 27.06.08 - klo:12:38
^^Mäkään en oo huomannut mitään outoa tuoksua Lauderin ripsareissa.

^Kyllä mun pullosta tulee enemmän kuin puolikas herne. Josko johtuukin siis siitä nuo pumppauserot.

Pyöriiköhän Hottis täällä? Mitäs sanot neljän mömmön kerrokseen  ;D? (En oo vielä kokeilut sellasta eikä muuten kai tarvettakaan, mutta pitäis saada joskus pohjustajatkin käytettyä. Idealistia kun pitäis käytttää päivittäin.)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: princess - 27.06.08 - klo:22:21
Mulla ei ole erityisen herkät silmöt, mutta El:n ripsarit saa ne vuotamaan ja kirvelemään sikana. Harmittaa, kun ihastuin uusiin Esteen ripsareihin, mutten voi käyttää niitä  :'(
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 27.06.08 - klo:23:31
Pyöriiköhän Hottis täällä? Mitäs sanot neljän mömmön kerrokseen  ;D? (En oo vielä kokeilut sellasta eikä muuten kai tarvettakaan, mutta pitäis saada joskus pohjustajatkin käytettyä. Idealistia kun pitäis käytttää päivittäin.)

No täällähän minä. :) Ihan oikeaoppinen pohjustushan tuo on. Mä en ole kokeillut sitä Idealistin vanhempaa koostumusta mutta tuosta uudemmasta ei ainakaan mulla jää ihon pintaan juuri mitään joten siihen voide + primer päälle toimii oikein hyvin.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kikka - 01.07.08 - klo:21:23
Luin jostain että Estee Lauderin ripsiväreissä on jokin outo ominaistuoksu. Minkälainen se on?

Minun mielestäni EL:n ripsareissa on ihan normaali ripsarin tuoksu. Toisin kuin esim. YSL:n Volume-ripsarissa, joka ärsytti silmiäni kovasti. Ainakin minun herkille silmilleni Projectionist on sopinut hyvin.

En mäkään Projectionissa mitään outoa tuoksua muista, eli varmaankin oli sitten tosi neutraali tuoksu. YSL:n Volume-ripsari on tosiaan voimakastuoksuinen verrattuna Projectionistiin, vaikkei YSL:stä mulle mitään oireita ole tullutkaan. Voin kyllä kuvitella, että herkkäsilmäisille ja hajuherkille se ripsari ei sovi.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: maarit - 04.07.08 - klo:01:55
Kiitos ihmiset. Se mun Projectionist haisee tosiaan sellaiselle vähän kummalliselle, voisi sen perusteella kyllä olla pilaantunut... Olen kuitenkin käyttänyt sitä eivätkä mun herkät silmät ole reagoineet mitenkään. Hyvä ripsari tuntuu olevan; hyvin levittyy, tykkään jäljestä - joka on tarpeeksi näyttävä muttei liiallinen - eikä siinä ole sellaista ärsyttävää nukkaisuutta. Hajusteita ei ilmeisesti missään Estee Lauderin ripsiväreissä tai muissakaan meikeissä ole. Mitään hajustettua ripsiväriä en varmaan voisi käyttääkään.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 04.07.08 - klo:01:59
Kuinka kauan annatte Idealistin imeytyä ennen kosteusvoidetta? Jotenkin tuntuu, että kosteusvoiteen voisi levittää hetikin, koska Idealist tekee sellaisen kalvon. En kuitenkaan halua pilata Idealistin tehjoja pyörittämällä sen pois kosteusvoiteella. Kuitenkin haluaisin kosteuttaa kasvot mahdollisimman pian pesun jälkeen. Mikä on oikeaoppinen tapa?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Elluli - 04.07.08 - klo:11:33
Joo ei tosiaan kuulu projektionistin haista millekään ihmeelliselle, tavis mascaran tuoksu mun mielestä oli. Mä tykkäsin tuosta myös kovasti, yksi normikokoinen odottelee jemmassa käyttöään  :) Ja lisäksi pari näytekokoista.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Apricot - 27.08.08 - klo:16:13
Olenko ainoa laatuaan joka on innostunut Lauderin viimeisimmästä, suklaanhuuruisesta kokoelmasta? ;D
En ole aikaisemmin kiinnittänyt huomiota Lauderin tuotteisiin, mutta kun Chocolate Decadencen ensimmäiset promokuvat tulivat, olin mennyttä naista. Voisin ottaa noista kaikki, no okei en tuota hohdetuotetta koska se on aivan älyttömän tumma, mutta muuten kaikki vaikuttavat tavattoman herrrkullisilta. :P

http://bjooti.net/?p=3765

Kirjoittelen myöhemmin lisää, kun on muistakin kokemusta kuin tuosta Caramel Swirl huulikiillosta.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: hampiainen - 27.08.08 - klo:16:36
^ Et todellakaan ole ainoa, nuo luomiväripaletit ihastuttaa ulkonäöllään ja yritin jo yhtä huutaa Ebaysta, mutta hinta kohosi sen verta huimaksi, etten raaskinu maksaa. Kokemuksia kehiin, jos jollakulla on.. :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kameleontti - 27.08.08 - klo:16:41
^^
Huulipunat ja kiillot oli tosi herkullisen tuoksuisia.

Ruskea kausinelikko himottaa myös. Arvuuttelin sen ja Diorin IL:n välillä.
Kokonaisuudessaan tosi onnistunut kokelma, olin ihan yllättynyt että Lauderilta on tullut näinkin trendikäs kokoelma.  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Apricot - 27.08.08 - klo:16:46
Hampiainen, kumpi paletti sulla on kiikarissa? :) Kesän alussa tuon Caramel Truffle-paletin olisi saanut jollain 28 dollarilla mutta lopetin leikin kesken kun hinta tuntui niin kovalta!?  ::)  ;D Nythän tuo on jo loppuunmyyty ulkomailla monesta paikasta ja hinnat Ebayssa sitä mukaa kasvaneet.

Täällä http://mymakeupreviews.blogspot.com/ on testattu noita molempia uusia nelikkoja. Kävin itsekin kokeilemassa noita luukin tuotteita Sokoksella alkuviikosta ja nyt tekisi mieli vielä sitä Caramel Swirl huulipunaakin.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: hampiainen - 27.08.08 - klo:19:59
^ Ne oli molemmat samalla myyjällä erikseen myynnissä ja huusin molempia :) Muistaakseni hinta nousi molemmissa korkeammalle kuin 28 eukkaan. Nyt kun katson niin ehdottomasti Caramel Truffle kiinnostais enemmän. Mutta ei tuo paletti enää sitten näytäkään niin kivalta kun ne ihanat kultajuovat on sipaistu pois pinnasta. ::) Kurjaa, että ne näyttävät häipyvän heti kun palettia vähänkin käyttää. Nättiä jälkeä niillä kyllä näyttäis tulevan.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 30.08.08 - klo:22:52
Onko tuo kokoelma jo täällä suomessa ja jos on, niin mitähän mahtaa nuo luomiväripaletit maksaa? Tuo Caramel Truffle-paletti on saatava.*kuolaushymiö*
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Apricot - 30.08.08 - klo:23:07
Ainakin tänne nuo saapuivat tällä viikolla.  :) Mä en uskalla varmaksi sanoa mitä nuo paletit maksavat, sillä täällä ei ollut hintoja esillä vielä ja omani ostin Ebaysta. Hinnat taitaa olla Diorin luokkaa, mitä katsoin perusvalikoiman hintoja.

Uskon että tätä palettia tulee käytettyä paljon, harmoninen kokonaisuus ja näin ihanan lämpimiä ruskean sävyjä multa ei oikeasti löydy. Erityiskehut täytyy sanoa vielä tuosta toisesta kaksipäisestä aplikaattorista mikä tämän paletin mukana tulee, toinen pää on tavallinen perusvaahtomuoviaplikaattori, mutta toinen pää on pieni, mutta uskomattoman pehmeä sivellin joka toimii kuin unelma. Tälläisiä lisää.  :-*

(Kiitos Tiiti, lämmitti mieltä kun arvoin iäsyyden, että kehtaanko laittaa tuota kuvaa tuonne. )
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 01.09.08 - klo:20:52
Nyt on karamellitryffeli ;D kotona. On todella kivan oloinen palettit. Aikani kuluksi tuossa toisen silmän sutaisin.

Tuo kaikista tummin ruskea ei ehkä ole se mun juttuni, mutta kiva näin, että vain yksi väri paletista jää käyttämättä. Diorin viisikoista aina kaksi on sellaista väriä, että niillä ei ole mitään virkaa.

Hintaa oli 54€.

Ainoa, mikä pisti ihmetyttämään oli se, että nuo olivat kuulemma tänään tulleet ja tuota palettia oli 1 kappale.  Siis tuo, mikä majailee nyt meillä.  Siis jo aamulla heti 11 aikaan. Eli Treen sokokselle ei ilmeisesti jäänyt yhtään sitten. ???

Täytyy sanoa, että kummaa touhua.

Marjatryffeliä näytti olevan 3 laatikkoa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Stationery - 01.09.08 - klo:20:54
^ On noita paletteja ollut Treen Sokoksella jo ainakin toista viikkoa.  ??? Mutta tänään toki alkoi kauneusviikko, eli on voinut houkutella ostajia. :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Apricot - 01.09.08 - klo:21:08
Jee, hyvä Tiiti! Ja onnea suklaarasiasta.  :D Jos ei muuten innosta tuo tummin ruskea, niin kokeilehan toimisiko rajauksissa. Itse tein tänään sellaisen meikin. :) Minustakin tuo on paletin heikoin lenkki ja jotenkin "viileämpi" ja matampi sävy mitä nuo muut.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 01.09.08 - klo:21:33
^ On noita paletteja ollut Treen Sokoksella jo ainakin toista viikkoa.  ??? Mutta tänään toki alkoi kauneusviikko, eli on voinut houkutella ostajia. :)

Juu hulinaa näytti olevan, mutta tosiaan puhelimessa aamulla sanottiin, että tänään tulivat nuo paletit. ::) Sillä ihmettelin tuota määrää. Jos ne viimeviikosta on jo olleet, niin sitten jo ymmärtääkin.

 No, oli miten oli, niin tuo yksi kyllä piisas mun tarpeisiini. ;D

Kiitoksia Apricotille rajausvinkistä. Ajattelin huomena yhdistää tuohon palettiin hiukan MACin Romp:ia tuon tummimman sävyn tilalle. Sitten vois kokeilla noita rajauksia samalla.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Stationery - 02.09.08 - klo:08:59
^ On noita paletteja ollut Treen Sokoksella jo ainakin toista viikkoa.  ??? Mutta tänään toki alkoi kauneusviikko, eli on voinut houkutella ostajia. :)

Juu hulinaa näytti olevan, mutta tosiaan puhelimessa aamulla sanottiin, että tänään tulivat nuo paletit. ::) Sillä ihmettelin tuota määrää. Jos ne viimeviikosta on jo olleet, niin sitten jo ymmärtääkin.


Voihan tietty olla, että juuri tuon tuotteen myyntikappaleet ovat sitten puuttuneet ja koska lookki on ollut esillä, on varauksia tuohon tuotteeseen tullut ja kaikki oli jo laitettu syrjään varauksien vuoksi.

Minua houkuttelee hirveästi tuo lookin toinen huulikiilto...eikä suinkaan vähiten tuoksunsa vuoksi. Onkohan tuo tuoksu sellainen, että alkaa päivän mittaa kuitenkin ällöttää?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Seitti_ - 02.09.08 - klo:11:06
Haluaisin kuulla hiukan kokemuksia lauderin hydra complete naamiosta sekä perfectly clean kuorinnasta. Kertokaapa ihmeessä jos olette testailleet! Stockmann beautyn myyjä kun hehkutti niitä niin paljon :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Apricot - 04.09.08 - klo:21:01
Minua houkuttelee hirveästi tuo lookin toinen huulikiilto...eikä suinkaan vähiten tuoksunsa vuoksi. Onkohan tuo tuoksu sellainen, että alkaa päivän mittaa kuitenkin ällöttää?

Minäkin ihastuin siihen tuoksuun ekana ja tietysti kiillon herkulliseen ulkonäköön. Nuo swirl kiillot on vanhan huulikiiltofriikin mielestä ehkä niitä kaikkein houkuttelevimpia.  :D
Mua ei ole ällöttänyt noiden tuoksu enkä oikeastaan ole enää haistanutkaan sitä jonkun ajan kuluttua kiillon laittamisesta. Ja noissahan ei ole onneksi ole mitään ällötyskeinotekoista makua ja tuo tuoksukin on musta jotenkin suklaisen chic.  ;D
Olen yllättäen tykännyt enemmän tuosta Berry-versiosta, vaikka ensiksi ajattelin ostaa vain tuon Caramel-version. Nämä ovat sen verran läpikuultavia, että mun pigmenttisillä huulillani tuosta ei tule ollenkaan mitään violetti-efektiä mitä aluksi ounastelin, vaan se näyttää juuri nimensä mukaisesti herkullisen marjaisalta huulilla ja tykkäilen tuosta näin "syksykiiltona".
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Ninna - 14.10.08 - klo:19:29
Hei tietääkö joku onko Double wear light-meikkivoide rantautunut jo Suomeen? Kävin tänään Kicksissä kyselemässä ja siellä ei ainakaan tiedetty asiasta mitään..
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 14.10.08 - klo:23:02
^On myynnissä jo.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Ninna - 15.10.08 - klo:10:31
^^ Voi huippua.. kiitos tiedosta. Täytyy heti tänään kipasta ostoksille :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Ropelli - 28.10.08 - klo:12:29
Ei kellään mitään tiukkaa faktaa olisi karmeasta huhusta jonka kuulin taannoin, että DayWear Plus päivävoide katoaisi markkinoilta piakkoin?

Tämä tuote on ikuinen suosikkini ja olen ostanut tätä aina koneesta, mutta en ole huomannut tätä tuotetta enää kauppojen hyllyillä.
Vai olenko sitten armoton puusilmä  :P
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Aquatar - 28.10.08 - klo:13:27
^ Hö toivottavasti ei, koska itsekin tykkään Daywear plussista. Mutta mitäköhän niistä tarkoitat, kun Daywear plussaa on vaikka minkämoista versiota :D
Mulla esim. on kaksi erilaista, molemmat sävyttäviä: Daywear plus Multi protection Anti-oxidant moisturizer Sheer tint release formula ja Daywear plus Multi protection Tinted Moisturizer, Light 01. Kauheita nimihirviöitä nuo ::)

Jos joku lakkautetaan niin kai nyt ainakin jompi kumpi noista jää, molemmat minusta huipputuotteita. Jälkimmäinen siis valmiiksi sävyllistä ja ensimmäinen saa varsinaisen sävynsä vasta kasvoilla. Molempia olen nähnyt kaupoissa lähiaikoina.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Ropelli - 28.10.08 - klo:13:48
Daywear plus Multi protection Anti-oxidant moisturizer Sheer tint release formula

Tästä tuotteesta oli siis kysymys :)
Se toinen mainitsemasi tuote on myös käytössä, mutta siihen en ole niin koukussa kuin tähän.

Hmpf. Mä olen varmaan siis ollut laput silmillä kaupoissa kun en ole tähän enää törmännyt.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MinnieMouse - 07.12.08 - klo:14:57
Hankin MUA:n positiivisten kommenttien perusteella uudeksi meikkivoiteeksi Estee Lauderin Double Wear Lightin. Harmi vaan, että vaaleinkin sävy on sellaisenaan liian tumma ja siihen pitää sekoittaa tippa L`Orealin True Matchia. Muuten olen kyllä meikkivoiteeseen tyytyväinen. Kestävyys on ihan huippuluokkaa ja lopputulos luonnollinen.

(http://www.esteelauder.com/product/images/311x311/9W07_311x311.jpg)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Auringonkukka - 29.12.08 - klo:13:26
Mä sain joululahjaksi (oikeastaan hyvissä ajoin ennen joulua) Estee Lauderin meikkisalkun, sisälsi joitakin siveltimiä, poskipunarasian missä 3 punaa, tai yksi niistä taitaa olla enempi hohtotuote, 3 vaaleaa huulipunaa sekä 2 huulikiiltoa, ripsiväri (MagnaScopic, pikkukoossa) sekä luomiväripaletti missä taitaa olla n.20 luomiväriä. Ihan varma en noista luomareiden lukumäärästä ole kun en ole sen tarkemmin ajatellut tai laskenut, paljon niitä kuitenkin on.

Tosi kiva setti! Huulipunat etenkin yllätti positiivisesti, samaten poskipunat. Estee Lauderin ripsivärejä mulla ollut aiemminkin muttei MagnaScopicia mutta sekin vaikuttaa alkuun aika hyvältä, luomiväreiltä toivon yleensä hieman enemmän hohtoa mutta kyllä noistakin löytyi hohtelevampiakin ja varsin yleispätevä palettihan tuo on, useimmat sävyt sopii kyllä. Pysyykin hyvin, ainakin ne sävyt mitä olen ehtinyt kokeilla.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Winnie - 24.03.09 - klo:12:39
Ostin Sokoksen 3+1 päiviltä Estee Lauderin pakkauksen, jossa on neljä minikokoista tuotetta (samoja näytti olevan myös Stockkalla tarjouksessa). Tuossa on  mukana Idealist-seerumi, Daywear Plus-kosteusvoide, Advances Night Repair -silmänympärysvoide sekä Perfectly Clean-putsari. Olen käyttänyt Idealistia aamuisin kosteusvoiteen alla, meikkivoide levittyy todella tasaisesti tuon jälkeen, mutta oikeastaan mitään muutoksia ihon värissä/ihohuokosissa en ole huomannut. Tuo kosteusvoide on sen sijaan noussut noista tuotteista suosikiksi, levittyy hyvin ja kasvot tuntuvat mukavan pehmeiltä. Voide ei ole myöskään vielä aiheuttanut mitään näppyjä tms. vaikka niin pelkäsinkin. Silmänympärysvoide on aika silikonista tavaraa, mutta tuntuu ehkä hieman tasoittavan pieniä juonteita. Putsari on puolestaan aika perustavaraa, puhdistaa ihan hyvin, mutta ei mitenkään erikoinen tuote.
Kaikenkaikkiaan olen ihan tyytyväinen sarjan tuotteisiin, Suomen hinnoilla ei varmaan tule ostettua isoja pakkauksia noiden kokeilutuotteiden jälkeen, mutta ainakin kosteusvoiteen tilaamista pitää harkita ulkomailta.  :) Myös tuo Double Wear Light -meikkivoide alkoi kiinnostaa, osaisiko joku kertoa miten peittävä se on?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: princess - 09.05.09 - klo:16:07
^Double wear lightia mainostetaan kevyeksi meikkivoiteeksi, mutta mun mielestä se on kyllä tosi peittävä. Ja pysyy kuin tauti, sipaisin kerran duunissa kämmenselälle tumminta sävyä, ei meinannut saippuallakaan lähteä  ::)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 23.11.09 - klo:19:49
Sain vihdoin odottamani lähetyksen Advanced Night Repair Protective Complexia (huh nämä nimiyhdistelmät...), ja olen muutaman päivän ajan testannut tätä. En ihmettele MakeUpAlleyn kiittäviä kokemuksia, kyllä tämä tuntuu niin hyvältä - iho on todella heleän ja kirkkaan näköinen aamulla.

Aika vanhaa viestiä lainaan mutta kokeillaan jos joku tietäisi...

Onkohan tuota tuotetta vielä olemassa tai onko vaihtanut nimeä kun tuolla samalla ei tärppää ja olisin kovasti kiinnostunut?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 23.11.09 - klo:21:05
^Löytyy nimellä Advanced Night Repair Protective Recovery Complex. Ihana tuote kyllä, käytän itse yövoiteen alla. Pysyy iho talvellakin kunnossa (hilseilemättä) ja kuulaana.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 26.11.09 - klo:13:00
^Löytyy nimellä Advanced Night Repair Protective Recovery Complex. Ihana tuote kyllä, käytän itse yövoiteen alla. Pysyy iho talvellakin kunnossa (hilseilemättä) ja kuulaana.

Kiitokset, nyt löytyi oikea tuote!  :)

Oonko ymmärtänyt oikein että tää on erityyppinen tuote kuin Idealist? Eikös tää toinen oo enemmän hoitava kun taas Idealist enemmän meikinpohjustaja? Ei oo varmaan hölmöä käyttää molempia, esim. toista yöllä ja toista päivällä meikin alla?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 26.11.09 - klo:13:13
Idealist on tarkoitettu supistamaan huokosia ja silottamaan ihon pintaa, tämä on enemmän kosteuttava ja kirkastava tuote joten kyllä, sopii oikein hyvin käyttää Idealistia päivävoiteen alla (tai pelkästäänkin, riippuen ihotyypistä) ja ANR yövoiteen alla. :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 27.11.09 - klo:09:56
^Löytyy nimellä Advanced Night Repair Protective Recovery Complex. Ihana tuote kyllä, käytän itse yövoiteen alla.

Minä taas! Mulla on nyt kokeilussa tuo tuote ja oon vähän hämilläni. Kuuluuko sen koostumuksen olla ihan litkua? Miten saatte tuon levitettyä? Ainakin näytepussista se on tosi hankala ottaa ja tuntuu että sitä saa läträtä ihan hirveästi. Iho tuntui kyllä ihan mukavalta aamulla mutta laittaminen tuntuu epämukavalta.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kameleontti - 27.11.09 - klo:15:20
Minulla on nyt Idealist ensimmäistä kertaa käytössä ja tiedustelisin kuinka monella on tukkinut ihoa? Oma iho ei helposti mene tukkoon ainakaan silareista mutta mietityttää uskaltaako joka aamu alkaan käyttää. ::)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 27.11.09 - klo:22:45
^En ole huomannut mitään, mutta laitankin sitä yleensä vain nenän päälle ja vierelle, jotta suurimmat aukot naamassa suun ja nenänreikien jälkeen peittyy. Jos et tykkää tuosta niin ilmottele  ;)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 27.11.09 - klo:22:47
^Löytyy nimellä Advanced Night Repair Protective Recovery Complex. Ihana tuote kyllä, käytän itse yövoiteen alla.

Minä taas! Mulla on nyt kokeilussa tuo tuote ja oon vähän hämilläni. Kuuluuko sen koostumuksen olla ihan litkua? Miten saatte tuon levitettyä? Ainakin näytepussista se on tosi hankala ottaa ja tuntuu että sitä saa läträtä ihan hirveästi. Iho tuntui kyllä ihan mukavalta aamulla mutta laittaminen tuntuu epämukavalta.

Juu se on aika lirua. Pieni määrä riittää, sehän on seerumi johon kuuluu laittaa vielä voide päälle. :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 03.12.09 - klo:11:37
^Löytyy nimellä Advanced Night Repair Protective Recovery Complex. Ihana tuote kyllä, käytän itse yövoiteen alla. Pysyy iho talvellakin kunnossa (hilseilemättä) ja kuulaana.

Oon nyt käyttänyt näytepussin melkein loppuun ja oon edelleen hämilläni... Mitä tän aineen pitäisi tehdä? Kun musta tuntuu ettei tää tee mitään, iho tuntuu ja näyttää ihan samanlaiselta. Ja haluaisin kovasti tykätä tästä.

Vai odotanko liikoja, tuleeko vaikutukset edes esiin näytepussillisen aikana? Vai ryssinkö tämän jollain muulla, eikös tän pitäis myös vahvistaa voiteen vaikutusta joten olisiko mun varsinainen yövoide aivan surkea? Vai eikö mun iho vain kaipaa tällaista tuotetta? Ei se siis pahaakaan tee mutta en huomaa mitään hyvääkään vaikutusta.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 03.12.09 - klo:12:07
^No sen pitäis kosteuttaa ja kirkastaa. Jos iho on vaikkapa tosi pintakuiva sen vaikutuksen huomaa kyllä muutamalla käyttökerralla, samaten samea ihonväri kirkastuu melko nopsaan. Ehkä et sitten tarvi tälläistä tuotetta.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Seela - 03.12.09 - klo:12:18
Mulla Idealist tukki hetkessä ihon, mutta ihoni ei silikonista pidäkään. Sinänsä harmi koska pidän tuotetta toimivana.

DayWear Plus on omaan makuuni liian tummaa ja jättää ihon jotenkin rasvaisen oloiseksi. Olen sekottanut sitä tavalliseen kosteusvoiteeseen mutta tällöin vähäinenkin peittokyky katoaa.

Kuten SHF jo vastailikin tuo seerumi on litkua ja normaalistihan se on sellaisessa lasipullossa josta tuotetta annostellaan pipetillä pienen pieni määrä. Näytepussi ei mielestäni riitä minkään tuotteen kohdalla antamaan täysiä tehoja, mutta siitä saa käsitystä koostumuksesta, tuoksusta ja sen sellaisesta.

Itse huomasin eron heti, mutta ihot tietysti reagoi tuotteisiin jokainen eri tavalla.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 03.12.09 - klo:17:27
^No sen pitäis kosteuttaa ja kirkastaa. Jos iho on vaikkapa tosi pintakuiva sen vaikutuksen huomaa kyllä muutamalla käyttökerralla, samaten samea ihonväri kirkastuu melko nopsaan. Ehkä et sitten tarvi tälläistä tuotetta.

En suostu hyväksymään etten tarvitse.  :D En selvästikään osaa olla shoppailunrajoitin itselleni...

Kyllä minä se nyt taidan hankkia täysikokoisena ja annan sille mahdollisuuden. Jos se ei kolahda pidemälläkään käytöllä niin ainahan sen voi myydä eteenpäin. Tilaan samalla saman sarjan sy-voiteen. Pakko on kuitenkin jotain tujumpaakin keksiä näillä vuosilla tälle iholle, ei siitä haittaakaan voi olla.

Idealist vaikutti aika hyvältä, ei ainakaan ekalla kerralla häivyttänyt huokosia kokonaan mutta silotti kyllä mukavasti, ei yhtä hyvin kuin Kicksistä saamani uutuusnäyte mutta ihan ok kuitenkin.  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 08.12.09 - klo:22:02
^Hahaa, samaa ongelmaa tällä suunnalla. Mikä uutuustuotenäyte?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 08.12.09 - klo:22:14
^ Sanoivat sen tulleen myyntiin syys-lokakuun vaihteessa, sellainen kuin Smooth 365. Seerumin nimellä mulle sen antoivat, meikinpohjustaja mulle tulee siitä enemmän mieleen. Incistä ei oo mitään tietoa mutta teki ihosta kuin samettia! Varmaan sorrun ostamaan senkin täysikokoisena.  :D
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 03.01.10 - klo:09:25
Mulla Idealist silottaa ja mattaa ihoa mukavasti, mutta joidenkin meikkivoiteiden jälkeen näyttääkin ihohuokoset silti karsealta (isoilta) ja meikkivoide kuoriintuu nenästä. Jostain syystä aion jatkaa käyttöä kuitenkin  ;D Hih hei: Löysin 40% alesta tuon Anvanced night repair seerumin. Se on uudistunut ja vanhat myytiin Beautyssä hurjalla alella pois. Sain 75 ml 50 eurolla  :ts Aika iso purkki ekakertalaiselle, mutta uskoisin ton olevan hyvä. Oon nimittäis käyttänyt jo varmaan vuosia voiteen lisäksi myös jotain seerumia eikä ole vielä huteja tullut ostettua. Kosteutta iho ainakin kaipaa myös seerumin muodossa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 03.01.10 - klo:10:22
Mitäs tuo uudistunut ANR pitää sisällään? Vanhassa ei vissiin ollu silikonia, mutta tossa uudessa oli joku 18-pegblaablaaenminätiedä nimihirviö. Ja sen kun laitto googleen, niin eka hakutulos sano jotain silikonista.
Nyt kun mä koitin etsiä noita, niin mä en löydä mitään... ???
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 03.01.10 - klo:11:32
Hih hei: Löysin 40% alesta tuon Anvanced night repair seerumin. Se on uudistunut ja vanhat myytiin Beautyssä hurjalla alella pois. Sain 75 ml 50 eurolla  :ts

Tuo on jo hyvä tarjous! Mikä tuo kauppa siis onkaan, joku nettikauppa vai Stockmann Beauty?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 03.01.10 - klo:11:37
^^Mä en kyllä tiedä noista.
^Stocka juu  :) En tiedä tuleeko poistomyyntiin nettikauppoihinkin vai lähettääkö ne vaan vanhat eka pois tms. Mitäs sä oot nyt omastas tykännyt vai ostitko sitä viä?
 edit. Siä oli myös 40 eurolla 50 ml sisältäen 5 ml sy-voiteen.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 03.01.10 - klo:12:57
^ Kiitti, pitää käydä kurkkaamassa. :)

Ehdin ostaa tällä viikolla Sokokselta Eye Essentials-paketin, siinä tuli tuo seerumi 15ml, täysikokoinen(?) sy-voide 15ml ja Projectionist-mascaran näytekoko. Paketti maksoi 36,90 (ovh. oli merkitty 98euroa).

Oon nyt tykästynyt seerumiin, ehkä mun iho on sen verran hyvässä kunnossa ettei siihen radikaalia muutosta tule mutta jatkuvassa käytössä (joka ilta) huomaa kyllä että iho pysyy tasaisena ja hyvän tuntuisena, joten kyllä tuo käyttöön jää ehdottomasti.  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: NarnianQueen - 05.01.10 - klo:20:28
Ohoh, edullista oli normihintaan verrattuna. Hintaa silti riittävästi, kun ajattelee, että Cliniquen (joka myös kuuluu EL-konserniin) laatuseerumeja saa edullisemmalla.

Tilasin vuodenvaihteessa 7. painoksen Paula B:n kosmisopuksesta, ja olen tutkaillut sitä antaumuksella..  ::) Voi kun tenttikirjat jaksaisivat motivoida yhtä lailla!   :P Anyway, sieltä löytyi monia kiintoisia tuotteita EL:n osiosta. Paula's Pick - eli huipputuote-merkinnän oli saanut usea voide ja seerumi, niinikään se kallis Re-Nutriv-kasvovesi (joskin kulta voi olla allergeeni...). Nyrkkisääntönä voi sanoa kaikkien pumppupulloon tai putkiloon pakattujen tuotteiden tältä firmalta olevan harkinnan arvoisia. Eniten kiinnosti Reslience Lift-naamio, siinä kuulemma on kaikki mahdolliset kosteuttavat ja ihoystävälliset aineet mukana... Tuote toimii Paulan mukaan parhaiten kuivan ihon kosteuttajana, naamiona sen hoitotehot menee tavallaan hukkaan.
Harmi, että tuotakaan ei näy Starwberrynetissä, liekö jo vanha tuote...? Paulan kirjasta on ilmestynyt jo uudempi versio, mutta tuossa vanhemmassakin riittää suuntaviivoja ja tutkailtavaa näin aluksi.  ;)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 07.01.10 - klo:22:52
^Kyllä Resilience Lift naamiota ainakin Suomessa myydään.

Ja OT, se Paulan kirjan uudempi painos on ihan must-hankinta. Paula itse sanoo että se tulee jäämään viimeiseksi. :o
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 08.01.10 - klo:08:24
Haluaisin kysellä kokemuksia Magnascopic-ripsarista.

Haulla en ainakaan löytänyt kovin montaa mainintaa tästä. Yksi kaverini kehui tätä kovasti, kannattaisiko ostaa? Mulla on hyvin hennot ja pitkät ripset, joihin kaipaisin lähinnä tuuheutta, en niinkään pituutta. Sopisiko tämä mulle?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 08.01.10 - klo:17:40
^ Mulle on joskus ammattimeikkaaja saanut Magnascopicilla tosi nätit ripset, mullakin on aika hennot, pitkät ja suorat ripset, mutta itse en saanut sitä toimimaan. Se tuntui jotenkin liian märältä, sai mun ripset roikkumaan melkein alaspäin ja jotenkin sen laittaminen tuntui ihan sotkulta.

Mua kiinnostaisi Lauderin Sumptuous-mascara, jonka luvataan antavan tuuheutta. Onko tästä kokemuksia? Ilmeisesti Lauderin uusin, tai ainakin uusimpia...
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Butterfly - 04.02.10 - klo:18:15
Onko kenelläkään muulla hajonnut Double Wear -peiteaineen se vaahtomuovi(?)päällysteinen applikaattori? Minulle on käynyt noin jo kaksi peräkkäistä kertaa 0_0 Ensimmäisellä kerralla luulin vain saaneeni jonkun maanantaikipaleen, vaahtomuovia alkoi irtoilla pikku hiljaa pieniä riekaleita ja kun sain peiteaineen vihdoin kulutettua loppuun, ei jäljellä ollut enää juuri muuta kuin se muovinen kova osa.

Noh, ostin sitten viime viikolla uuden samanlaisen ja tänä aamuna vain kolmen käyttökerran jälkeen sitä muovia irtosi taas ja ihan järjettömän iso palanen >:(. Ei voi olla niin huono tuuri, että tulisi kaksi maanantaikappaletta peräjälkeen. Mitähän tässä nyt pitäisi tehdä, ottaa yhteyttä suoraan Lauderiin tai maahantuojaan (mistähän sellaisen edes löytäisin..)?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Amy - 04.02.10 - klo:18:33
^ Lauderin maahantuoja on käsittääkseni Oy Transmeri Ab.

www.transmeri.fi
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 14.03.10 - klo:20:29
^^ Tulee nyt vähän myöhässä tämä mutta voi ottaa yhteyttä myös ostopaikkaan joka hoitaa reklamaation sitten maahantuojalle.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Elisaka - 14.03.10 - klo:20:43
Onko kenelläkään muulla hajonnut Double Wear -peiteaineen se vaahtomuovi(?)päällysteinen applikaattori? Minulle on käynyt noin jo kaksi peräkkäistä kertaa 0_0 Ensimmäisellä kerralla luulin vain saaneeni jonkun maanantaikipaleen, vaahtomuovia alkoi irtoilla pikku hiljaa pieniä riekaleita ja kun sain peiteaineen vihdoin kulutettua loppuun, ei jäljellä ollut enää juuri muuta kuin se muovinen kova osa.

Noh, ostin sitten viime viikolla uuden samanlaisen ja tänä aamuna vain kolmen käyttökerran jälkeen sitä muovia irtosi taas ja ihan järjettömän iso palanen >:(. Ei voi olla niin huono tuuri, että tulisi kaksi maanantaikappaletta peräjälkeen. Mitähän tässä nyt pitäisi tehdä, ottaa yhteyttä suoraan Lauderiin tai maahantuojaan (mistähän sellaisen edes löytäisin..)?

Mulle kävi just samalla lailla! Jo ekalla käyttökerralla osa vaahtomuovista oli kadonnu jonnekin peiteaineen joukkoon, kiva sitten iholta löytää vaahtomuovin palasia... Käyn vaihtaa uuteen Kicksissä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 16.03.10 - klo:19:36
Projectionist-ripsiväristä en pitänyt. Harjalla sain sutia ja sutia ripsiin vaikka miten monta kertaa eikä siltikään massaa tuntunut niihin tarttuvan. Aluksi epäilinkin että ripsiväri olisi kuivunut, mutta ei, ihan kosteaa se oli. Kokeilussani ollutta minikokoa jaksoin käyttää 3 kuukautta mut nyt riitti. Kaivan seuraavaksi jonkin paremman ripsarin laatikostani käyttöön.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 20.03.10 - klo:01:28
Kukaan innostunut liukuväri-poskareista tai very hollywood -kokoelmasta? Onko ne poskipunat myyntirasiassa samankokoisia ja muotoisia kuin testerit? Hollywoodhan on sellanen ohut.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 20.03.10 - klo:09:38
Minä ostin Starlet Peach kiillon ja huulipunan. Molemmat tuoksuu Estee Lauderille, eli just sille mille aina ovat tuoksuneet. Oikein nättejä sävyjä ja mulle käy tuommoinen nudekiiltokin ihan hyvin, ei aina tarvitse sitä pinkkiä ottaa. Vixenin blogissa on lookista kuvia.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Copper - 20.03.10 - klo:17:07
Mä oon vähän kiinnostunut siitä persikkaisesta liukuväriposkarista eli Estee Lauder Signature Silky Powder Blush 21 Peach Nuancesta. Onko se LE-tuote vai vakiovalikoimassa? Ainakin Estee Lauderin omilla sivuilla puna oli sold out. Myös hinta kiinnostaisi, jos joku osaa kertoa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 20.03.10 - klo:19:48
^Stockalta sanottiin, että on vakivalikoimassa.

^^Oon kattonu ne kuvat moneen kertaan  ;D Onko starlet peach läpikuultava vai tuleeko siitä hyvin sävyä huulille, huulipuna siis? Se pinkki-koralli poskarikin alkoi kiinnostamaan. Jos noita ei saa ulkomailta niin ostan korkeintaan kaksi tuotetta, kun on vain yksi alekuponkikin.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Copper - 20.03.10 - klo:20:17
Kiitos, Shoppis!

Tuosta liukuvärjätystä Peach Nuancesta vielä: Onko se liukuvärjäys olemassa "läpi punan"? Tarkoitan vain, onko tummempi reuna vain pinnaltaan tummempi ja alempana on sitten kokonaan tuota vaaleampaa sävyä, vai onko puna koko matkaltaan tuollainen miksaus? Ääh, vaikeaa selittää. :P
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 20.03.10 - klo:20:47
Huulipuna on ihan normi huulipuna eli sävyä tulee. Starlet Peach on sellainen vaaleanpunainen persikka, enemmän pinkkiin menee.


Starlet ROSE eikä Peach...
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 20.03.10 - klo:22:36
^Hyvä, oli swatchattuna tosi vaalea. Piti kerrostaa aika paljon.

^^Luulis, että olis läpi punan, mutta siitä ei mulla ole kyllä mitään tietoa. Aika syvältä olis jos tuliskin ylläri vastaan.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 20.03.10 - klo:22:44
Oma Peach Nuance on vajaa 3 vuotta vanha ja kyllä ainakin tähän asti on liukuvärjäys kestänyt läpi punan :)
Mun poskari on vanhaa mallia oleva jossa pakkaus on pitkulaisempi ja siinä on terävämmät kulmat kuin EL-sivuilla näkyvässä rasiassa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 21.03.10 - klo:22:11
^Whhhhaaaaat? Mä luulin, et se on uutuus. Ootko mistä omasi hankkinut?

Kävin sit ostaan ne huulijutut, peachit. Vielä tahtoisin sen korallisemman poskipunan, jota myös pinkimmäksi aiemmin väitin. Sunset coralia siis himoitsen. Vinkatkaa ihmeessä heti vaikka yksärillä jos sitä jostain kohtuuhintaan saa. Jätin sokoksen alekupongin käyttämättä kun en tajunnut aiemmin haluavani tuon punan eikä noita kai kickseissäkään ole. Sieltä olisi saanut vielä tänään alen. En sitten periaatteestakaan voi normihintaa maksaa  ;D

Onko kellään tota punaa? Vaaleanpunaista en tarvisi, mutta jos se on iholla korallinen niin voi että se olis herkku. Kai kestääkin pidempään kuin mac, joka häviää nopeasti. Koko oli muuten 6 g Lauderissa. Ainakin siis tässä LE-punassa. Voisko sitten normivalikoiman punat olla eri kokoa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: NekoNeko - 21.03.10 - klo:23:03
Peach Nuance on ollut pitkään Lauderin valikoimassa, välillä se oli hetken pois kun punat uudistuivat :) Ja vink vink, uusimman Olivian välissä oli -20% kuponki Kicksiin, samoin uudessa Trendissä tulee olemaan.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Reese - 21.03.10 - klo:23:55
^OT, mutta lisäksi myös uusimmasta Ellestä löytyi tuo Kicksin -20%-kuponki.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 22.03.10 - klo:06:49
^Whhhhaaaaat? Mä luulin, et se on uutuus. Ootko mistä omasi hankkinut?

Ihan koto-Suomesta Sokokselta.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Copper - 22.03.10 - klo:08:12
Peach Nuance on ollut pitkään Lauderin valikoimassa, välillä se oli hetken pois kun punat uudistuivat :) Ja vink vink, uusimman Olivian välissä oli -20% kuponki Kicksiin, samoin uudessa Trendissä tulee olemaan.
^OT, mutta lisäksi myös uusimmasta Ellestä löytyi tuo Kicksin -20%-kuponki.
Onko noita alekuponkeja myös irtonumeroiden välissä? Hiukanko kuumottaa mennä heti tänään ruokatunnilla ostamaan Elle ja Peach Nuance... ::)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 22.03.10 - klo:10:27
^ Mun Ellessä ei ainakaan ollut  :-[
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Copper - 22.03.10 - klo:12:35
Ostin itselleni uusimman Olivian irtonumeron eikä senkään välissä mitään kuponkia ollut. Taitaa siis olla kupongit vain tilaajille.

Kävin myös testaamassa Peach Nuancen testeristä. Yllättävän pinkki poskipuna on kyseessä. Sanoisin, että heleä pinkki aavistuksen persikkaisella taitolla. Puna vaikutti myös melko kevyeltä, sitä sai kerrostaa kunnolla kädelle, jotta sai sävyn näkyviin. Koostumus on kyllä ihanan silkkinen ja puna hohtaa keveyen kauniisti kädellä. Osin innostukseni kuitenkin laantui, täytyy katsoa, löytyisikö meikkipussista jo jotakin vastaavaa. Niin uniikki Peach Nuance ei ole, vaikkakin todella kaunis.

Edit. Ainakaan mun ostamassa irtonumero-Oliviassa ei ollut mitään Kicksin mainoslehteä mukana.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Maireanne - 22.03.10 - klo:13:27
Se kuponki on siellä Kicksin mainoslehden takakannessa :). Mainoslehti siis Olivian ja Ellen välissä ;)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Ea - 22.03.10 - klo:16:07
OT, mutta myös Helsingin Sanomien maaliskuun kuukausiliitteen välissä oli (ainakin pääkaupunkiseudulla) Kicksin mainosliite ja siinä tuo -20% kuponki. Voimassa 18.4.2010 saakka.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Supervixen - 22.03.10 - klo:16:34
Puna vaikutti myös melko kevyeltä, sitä sai kerrostaa kunnolla kädelle, jotta sai sävyn näkyviin.

Näin on, Peach Nuance on tosi kevyt sävy ja vaatii kerrostuksen näkyäkseen kunnolla. Esim. mun blogipostauksen kuvissa sävyn "tummuuteen" vaikuttaa se, että alla on aurinkopuuteria ja punaa on tosiaan laitettu joku 3-4 kerrosta.

Mä tykkään kyllä tuosta punasta ihan hulluna, täytyy myöntää että melkein joka päivä sudin sitä testeristä....  ;D Pitäisi tosiaankin ostaa oma. Mä inhoan runsaspigmenttisiä punia joita saa aina olla häivyttelemässä ja varomassa ettei vaan tule länttejä poskiin. Siksi Peach Nuancen kaltaiset kevyet punat on mulle onnen omiaan.

Sitä pinkkiäkin (Rose Nuance) olen nyt pari kertaa testannut ja sekin on ihana. :)

Onko starlet peach läpikuultava vai tuleeko siitä hyvin sävyä huulille, huulipuna siis?

Tästä mä oon erimieltä kuin MerGirl. Very Hollywood -kokoelman huulipunathan on lip sheenejä, ei lipstickejä, eli jälki on tosi läpikuultavaa. Etenkin vaaleimmat sävyt kuten tuo Starlet Peach on erittäin läpikuultavia ja niissä on vähän pigmenttiä.

Mutta Shoppis olit ilmeisesti jo tuon ostanut ja tykännyt...?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 22.03.10 - klo:20:17
^Mäkin vähän ihmettelin Mersun kommenttia, kun käsittääkseni hän tykkää peittävistä ja voimakkaan sävyisistä punista  ??? ja tuon ei kai ole tarkoituskaan olla peittävä. Mersu kuitenkin varmaan tykännyt siitä huulilla. Mä en oo viä kokeillut, kun eilen vasta ostin. Mutta siis eihän sitä Very Hollywoodin punaa voi saada kicksin kupongilla jos kickseissä ei ole very hollywoodia  :-\
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 22.03.10 - klo:20:27
^ Siis eihän se mikään matta ole, mutta kyllä se mun huulteni sävyn peittää siinä missä muutkin vaaleat punat. Mulla on Lancomelta sellainen kevytpuna jossa on hyvin ohut koostumus ja peittävyys lähes 0, mutta Starlet Peach ei ole minusta yhtään samanlainen.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 22.03.10 - klo:22:19
^Macinkin punissa on monia koostumuksia niin onhan toi siinä mielessä huulipuna  :) Olisko lustre esim? Sama valmistajahan noilla periaatteessa on. Muilta merkeiltä yleensä ostaa peittäviä, mutta Maciltä mitä vaan. Vähän yllätyin kun olit ton ostanut kun luulin, et tykkäät tyyliin punaisista ja näyttävistä, mutta pakko kai se arkipuna töihin on olla ja toisaalta menee varmaan hyvin voimakkaiden silmämeikkien kanssa. Ja siis oon saattanu toki käsittääkin ihan väärin niin kuin sillon kun muistin, et Chaos tykkää voimakkaista huulista vaan ei silmistä  8) Ite pääsin tota kuitenkin hiplaan niin ei tässä harhaan oo päässyt kukaan johtamaan  :) Epäilin vaan ettei toi peittäis mitään.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 24.03.10 - klo:15:48
^ Mää tykkään kaikista näteistä punista  ;D . Mulla ei ole Macilta lustrea (kai?), mutta jos se on joku sheen niin varmaan lähemmäks sitä. Mulla on huulet tosi neutraalin sävyiset ehkä siksikin ne peittyy hyvin.

Himottaa Hollywood Gold lakka, miksi?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 24.03.10 - klo:18:07
^Haha! Mä en löytänyt siitä kuvaa, mutta se on varmaan turvallisintakin.

Kokeilin punaa ja kiiltoa yhdessä, jännät huulet tuli. Ihan nätit, mutta läpikuultavat. Ehkä semmonen nude sopiikin mulle, että vähän vaalenee omat huulet ja kiiltää, mutta ei kokonaan häviä tai ole ruskeat. Tuntui, et kiilto vei punaa mennessään, kun applikaattorilla suti. Käytät(te)kö noita yhdessä vai erikseen? Tykkään macin cremesheen glasseista enemmän, vaikka luulin, et lauder olis parempi tai et ne olis samaa tavaraa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Copper - 30.03.10 - klo:22:20
Hah-haa, löysinpäs kuitenkin itselleni Kicksin - 20 %:n ale-kupongin! ;D Kävin sen tietysti heti käyttämässä, kun itsehillintä oli niin heikko, ja ostin kaunokainen Peach Nuancen itselleni. On se vain niin kaunis. :-* Liityin samalla Kicksin kanta-asiakkaaksikin. :D
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 17.04.10 - klo:20:28
Very Hollywood -kokoelmasta on löytynyt uusi lempihuulikiiltoni: Bungalow pink. Ensimmäisiä kertoja ständin ohi kulkiessa tuo sävy näytti mun makuun liian räikeältä, mutta onneksi testasin sitä kämmenselälle, jossa sävy olikin sitten jo parempi.
Kiilto pysyy huulilla todella hyvin ja - ehkä hieman yllättäen - sävy on varmasti parhain mitä näillä huulilla on ikinä nähty! Ihan ohuella kerroksella antaa vain vähän pinkkiä sävyä, mutta sen verran kiillosta pigmenttiä kuitenkin löytyy että reilummin laitettuna saa huuliin ihan selkeästi väriä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 02.05.10 - klo:16:09
^ Munkin tekis mieleni ostaa tuo, luovuin jo kynsilakasta, samanlaisia sävyjä omistan jo. Ja meinasin ostaa uuden huulipunankin, mutta olin jo unohtanut minkä omistan  :T.
Mulla oli jo Starlet Rose jota kokoajan luulin Peachksi, mutta nyt voisin tosiaan hankkia tuon Starlet Peachin.
Nää huulipunat muuten kuivattaa, töissä on ikävä käyttää, muuten toimii.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 09.10.10 - klo:14:18
Mä ostin pitkän harkinnan jälkeen Magnascopic -ripsivärin, kun sitä joku tuttu mulle joskus kehui. Tämähän on klassikkotuote, jolla on vankka käyttäjäkuntansa. Toiset tykkää, toiset ei.

Magnascopic on ihan hyvä perusripsari, jossa on kiva ohut harja, jonka saa hyvin työnnettyä ihan ripsien tyveen asti. Harjakset ovat aika jäykkiä ja teräviä, joten ihan ripsirajaan väriä laittaessa pitää olla tarkkana. Harja on mukavan erotteleva, ja annostelee värimassaa juuri sopivasti.

Tuuheutta tällä saa ihan mukavasti, mutta ehkä olisin odottanut vielä räväkämpää tuuheuttavuutta. Tuotteen kerrostaminen on vähän hankalaa, sillä massa kuivuu ripsissä tosi nopeasti ja koppuroituu hieman. Siihen kun vetää toisen kerroksen päälle, saattaa tuloksena olla paakkuja.

Pituutta tämä ripsari ei mielestäni juurikaan anna.
Väri ei karise päivän mittaan, ei ärsytä silmiä ja poistaminenkin sujuu kivutta.
Summa summarum: Ihan ok ripsari, mutta ei säväytä niin paljon, että ostaisin uudelleen.

Lisäys: Tämä ripsari kuivahti hylsyynsä alle kuukaudessa, joten joo, en osta toiste!
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: kiskis - 13.10.10 - klo:10:16
Ähhh... Mulla oli testissä Double Wear Light sävyssä 1, ja vaikken ollutkaan täydellisen tyytyväinen kys. meikkivoiteeseen, ajattelin ostaa sen kun muut vaihtoehdot ovat vieläkin huonompia.
Myyjän mukaan tämä on sävy 01, oletan että tarkoittaa tuota intensity 1.0:aa. MUTTA. Saako Estee Lauderin meikkejä jostain nettikaupasta? Googleseikkailun jälkeen olen löytänyt vain lafkan omat sivut, ja niiden jenkki- ja brittisivuilla on kyllä ihan eri sävyä tuo intensity 1.0.
Pitäiskö vaan kävellä takaisin Stockalle ja maksaa Suomen hinta vai olisko toivoa löytää luotettavasti sama sävy jostain netin syövereistä edullisemmin?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kaisa - 13.10.10 - klo:12:08
Saako Estee Lauderin meikkejä jostain nettikaupasta? Googleseikkailun jälkeen olen löytänyt vain lafkan omat sivut, ja niiden jenkki- ja brittisivuilla on kyllä ihan eri sävyä tuo intensity 1.0.

Double Wear Lightin 1.0 -sävyä on saatavilla ainakin Strawberrynetissä (http://us.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/?LineId=11736#11736) mutten osaa sanoa onko tuo sama kuin Suomessa myynnissä oleva ykkössävy. Tietäisikö joku muu?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kuutar - 13.10.10 - klo:13:39
Saako Estee Lauderin meikkejä jostain nettikaupasta? Googleseikkailun jälkeen olen löytänyt vain lafkan omat sivut, ja niiden jenkki- ja brittisivuilla on kyllä ihan eri sävyä tuo intensity 1.0.

Double Wear Lightin 1.0 -sävyä on saatavilla ainakin Strawberrynetissä (http://us.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/?LineId=11736#11736) mutten osaa sanoa onko tuo sama kuin Suomessa myynnissä oleva ykkössävy. Tietäisikö joku muu?

www.garden.co.uk ainakin myy estee lauderin meikkejä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Kaisa - 13.10.10 - klo:15:18
www.garden.co.uk ainakin myy estee lauderin meikkejä.

Gardenissa on vaan sen verran korkeat toimituskulut, ettei meikkivoide varmastikaan tule juuri edullisemmaksi kuin Stockalta ostettuna. Sävynumerointi näyttää olevan tuollakin sama kuin Mansikkalassa, josta tilattuna meikkivoiteen hinnaksi tulisi noin 30 euroa (tai vähän allekin loyalty bonuksilla) kun tilaa dollareissa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: kiskis - 14.10.10 - klo:10:15
Kiitos vinkeistä - päädyin kuitenkin talsimaan Sokokselle ja ostamaan sen voiteen, vaikka 39€ maksoikin. Näytti nuo hinnat olevan vain muutamia euroja edullisemmat, harmi...
Toivottavasti tää nyt toimii, täydellisen sävyn metsästys on ollut hyvin vaikeaa myyjienkin avustuksella jostain syystä. Puh.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 13.11.10 - klo:20:19
Muistaisko joku ihana Anvanced night repairin hintoja? 30 ml, 50 ml ja erikoiskoko 75 ml?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 13.11.10 - klo:20:48
^ Se seerumi? Sokoksella taisi olla 50 ml 68 euroa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 13.11.10 - klo:20:56
^Joo. Kävin tänään tsekkaan hinnan ja se on 30 millin hinta ja 50ml maksaa 94 euroa  :o Nyt sattui olemaan myynnissä erikoiskoko 75 ml hintaan 95. Mä sain vahingossa eka sen 50 millisen, vaikka piti tietysti ostaa toi samanhintainen erikoiskoko. Senkin hinta kirpaisee, mutta ei ihan yhtä pahasti. Sain vaihdettua 50 millisen 75 milliseen huomattuani kömmähdyksen. Kassalla ei tajunnut, että kyseessä on normikoko, kun hinta oli melkein sama. Saas nähdä raaskiiko tätä jatkossa käyttääkään.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 14.09.11 - klo:09:06
Onko kukaan ehtinyt kokeilemaan Idealist Face illuminatoria tai Cooling eye illuminatoria? Mä testasin tuota silmäillua ja taidan ostaa sen. Kirkasti katsetta mukavasti ja peitti silmänalusia.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: MerGirl - 14.09.11 - klo:11:23
En Kuopion Sokokselta löytänyt enää Estee Lauderia. Voiko se tosiaan puuttua vain meiltä?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Nana - 14.09.11 - klo:11:57
^Kyllä täällä Turussa Sokoksella myydään Estee Lauderia (ainakin vielä pari päivää sitten oli). Miksiköhän Kuopiossa sitten ei?

edit. Kuopiossahan on Stockmann Beauty, myytäiskö EL:ää siellä?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Tiiti - 14.09.11 - klo:15:51
Mä kävin hakemassa tuon silmähommelin Kicksistä. Sain näytteen tuosta naamatuotteesta, jota kokeilen huomenna. Epäilen, että en tule sitä ostamaan kuitenkaan. Käteen tuntui ihan hyvältä ja näyttää semmoselta valoa heijastavalta, mutta sisältää paljon silikonia. :(
Koitin nimittäin naamaan Lancomen uutta seerumia, joka on myös silikonilla kyllästetty ja nyt naamalla on inha tunne. En ole pitkään aikaan käyttänyt silikonia sisältäviä tuotteita kasvoilla, joten tämä tunne on aika öööh... outo.

Rose Nuance sen sijaan  tekis mieli ostaa.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ZombieQueen - 07.10.11 - klo:20:34
^Mä en kanssa tykännyt siitä uudesta seerumista (Idealist Even Skintone Illuminator) juuri tuon silikonisen tunteen takia, vaikken silikonia yleisesti ottaen välttelekään. Advanced Night Repair seerumi hakkaa tuon ihan 6-0.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 04.02.12 - klo:21:51
Idealistista (pore minimizing skin refinisher) yritin kovasti tykätä, mutta ei... Jo puolen purkin kohdalla tuli sellainen olo, että eihän tämä ole tehnyt yhtään mitään. Siitä huolimatta käytin purkin loppuun ja olin vain erittäin tyytyväinen kun se loppui.
Jos jotain hyvää on keksittävä, niin hyvin sopi esim. meikin alle. Mutta ihohuokosilleni ei siis tehnyt yhtikäs mitään.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Eiko - 10.02.12 - klo:21:19
Niille jotka etsivät täydellistä vihreää silmämeikkipalettia vinkkaan Estee Lauderin uudehkosta Emerald Oasis-paletista. Uudistuneet paletit olivat ainakin minulta menneet täysin ohi. Samanlaisella ns. pohjaratkaisulla kuin Blue Dahliassa löytyy useampi uusi paletti.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: FairyC - 15.02.12 - klo:20:12
Kävin tänään ostamassa tuon Estee Lauderin Double Wear-mascaran, kun oli kanta-asiakastarjouksena Stockmannilla. Ensikokeilun perusteella en kyllä pettynyt ostokseen. Vaikka hutaisin sitä ripsiini ihan kokeilumielessä ja ilman taivutuksia, ripsistä tuli selvästi näyttävemmät kuin ilman ripsiväriä. Lisäksi ei kerrostamisestakaan huolimatta klimpannu ripsiä yhtään. Pitänee huomenna testailla sitten töissä, kuinka hyvin pysyy suttaamatta.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Butterfly - 09.06.12 - klo:12:17
Onko joku ostanut uudistuneen Double Wear -peiteaineen? Ajattelin, että se olisi uudistunut vain sävyjensä ja pakkauksen osalta, mutta tämähän vaikuttaa jotenkin paksummalta ja hajukin on melko hirveä. Tietäisikö joku, onko peiteaineen sisältöönkin koskettu? Mietin jo, olenko saanut jonkun pilaantuneen kappaleen.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: LaPompadour - 09.06.12 - klo:18:48
^Muistan lukeneeni jostain meikkiblogista, että koostumustakin on muutettu, jos en ihan väärin muista, uudempi versio on ohuempi.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Roksane - 17.06.12 - klo:08:34
Butterfly, miltä tuo peiteaineen uusi koostumus vaikuttaa käytössä? Pysyykö paikallaan, kerääntyykö juonteisiin? Millainen on peittävyys verrattuna aikaisempaan koostumukseen? Onko edelleen sk 10?

Entä miten nuo uudet sävyt menevät? Olen itse käyttänyt vaaleinta talvisin ja toiseksi vaaleinta kesäisin, ovatkohan sävyt muuttuneet radikaalistikin?

Tuo on ollut jo pitkään lempipeiteaineeni silmänalusille. Harmi, että koostumusta on menty muuttamaan.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Elsinen - 26.06.12 - klo:18:09
Ostin ekaa kertaa DW-peittarin parisen viikkoa sitten. Hieman pettymys.. Silmänalusilla toimii, mutta nenänpielissä ei pysy! Ihoni on nyt jotenkin villiintynyt kiiltelemään ihan kamalasti, joten pysyvyyden kanssa on muidenkin peiteaineiden kanssa ongelmia.  :#

SPF on vieläkin 10, koostumus yllättävän ohutta. Mielestäni testerissä vaikutti paksummalta (?). Itsellä käytössä 01 light, Stockalla oli lisäksi vieläkin vaaleampi mielestäni hieman punaiseen taittuva sävy, sekä tummempi 02.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Jonsu - 09.07.12 - klo:10:19
Onko kokemuksia Estēe Lauderin Sumptuous Extreme ripsiväristä? Tarvitsen pian uuden ripsarin ja tuo olisi laivalla tarjouksessa jonne lähden parin viikon päästä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Nestis - 09.07.12 - klo:14:01
Onko kokemuksia Estēe Lauderin Sumptuous Extreme ripsiväristä? Tarvitsen pian uuden ripsarin ja tuo olisi laivalla tarjouksessa jonne lähden parin viikon päästä.

On kokemuksia Sumptuous Extremestä: en osta enää muuta, mielestäni ehdottomasti paras ripsari. Tulee pitkät ja tuuheahkot ripset, lähtee suihkussa pois, niin ettei tarvitse käyttää silmämeikin poistoainetta (toisin kuin esim. Diorshow).
 :l Muutenkin Estee Lauderin kosmetiikkatuotteet on todella laadukkaita, olen siirtynyt pikku hiljaa Estee Lauder-faniksi.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Hilippa - 04.08.12 - klo:17:54
Sokoksella oli myynnissä kokeilukokoinen pakkaus (15 ml/19,90) sävyttävästä päivävoiteesta eli DayWear Sheer tint release advanced multi-protection anti-oxidant moisturizerista. En voinut vastustaa kiusausta, koska olen aiemmin tätä täysikokoisen tuubin käyttänyt ja tuolloin pidin tuotteesta kovasti. Sävy on tosi nätti ja passaa kasvoilleni hyvin eikä voide ole liian rasvainen eli sopii normaalille iholle (ja rasvoittuvalle t-alueelle) ihan hyvin.
Sitä en laskenut, miten tämän pienemmän pakkauksen litrahinta suhteutuu normaalikokoisen litrahintaan, vaan nappasin tämän hyllystä ihan siksi, että kiva päästä taas käyttämään hyvää tuotetta ja vähän vastaavanlainen toinen tuote jo löytyy myös kaapista (siis Kanebon sävyttävä geeli), joten isompaa tuubia en EL:stä edes tällä hetkellä olisi tarvinnut.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Jonsu - 24.08.12 - klo:12:10
Olen aivan rakastunut Sumptuous Extreme mascaraan. Enää en muita osta. Aivan täydelliset ripset. Ostin tuon siis laivalta, mutta onko nettikauppoja mistä saisi halvemmalla? Laivan normihinta 29,90 on aika suolainen, tuo oli tarjouksessa kun ostin niin 23,90
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Ropelli - 24.08.12 - klo:12:24
Sokoksella oli myynnissä kokeilukokoinen pakkaus (15 ml/19,90) sävyttävästä päivävoiteesta eli DayWear Sheer tint release advanced multi-protection anti-oxidant moisturizerista. En voinut vastustaa kiusausta, koska olen aiemmin tätä täysikokoisen tuubin käyttänyt ja tuolloin pidin tuotteesta kovasti. Sävy on tosi nätti ja passaa kasvoilleni hyvin eikä voide ole liian rasvainen eli sopii normaalille iholle (ja rasvoittuvalle t-alueelle) ihan hyvin.
Sitä en laskenut, miten tämän pienemmän pakkauksen litrahinta suhteutuu normaalikokoisen litrahintaan, vaan nappasin tämän hyllystä ihan siksi, että kiva päästä taas käyttämään hyvää tuotetta ja vähän vastaavanlainen toinen tuote jo löytyy myös kaapista (siis Kanebon sävyttävä geeli), joten isompaa tuubia en EL:stä edes tällä hetkellä olisi tarvinnut.

Tämä on ollut mun luottotuote jo 5 vuotta, kertakaikkiaan ihan täydellinen mun iholle. Tekee todella nätin, luonnollisen sävyn, tuntuu hyvältä, eikä aiheuta mulle mitään näppylöitä tms. Rrrrrrakastan  <3
Näin myös tuon tarjouksen Sokoksella, mutta anoppi oli onneksi juri ostanut mulle täyden putilon pian loppuvan tilalle lahjaksi, joten suolaisen pikkupurkin hinta jäi kauppaan.
Mä ostan tuota ystävän kautta, tuo mulle laivalta aina tarvittaessa, joten normaalihinnoilla en ole tuota koskaan kylläkään ostanut.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Eiko - 08.09.12 - klo:12:43
Ajattelin kysäistä mistä nettikaupasta ostatte Estee Lauderin tuotteita? Muutama meikkipaletti kiinnostaisi kovasti mutta niillä ei ole lainkaan maahantuntia
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 10.07.13 - klo:14:53
Kokemuksia Estee Lauderin Double Wear Zero Smudge -ripsarista?

Tämä on seuraavana mun hankintalistalla, mutta MUA:ssa tätä tuotetta oli haukuttu aika paljon. Tuntuu jakavan mielipiteet. Jos jollakulla on komemusta tästä, kuulisin mielelläni kannattaako ostaa!
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 11.07.13 - klo:09:00
^Mä oon tykänny ja käyttäny vuosien varrella useamman. Mikään 38-tyyppinen ripsari ei tee hiukeita ripsiä, mutta miellyttävin tuo on käytettävyydeltään ollut, koska harja on hyvä ja väri lähtee helposti pois rasittamatta ripsiä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 11.07.13 - klo:13:00
Ok, kiitos! Osaatko verrata tätä esim. Cliniquen Lash Poweriin tai Kanebon 38:een? Millä tavalla eroaa niistä, vai eroaako mitenkään?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: SH - 11.07.13 - klo:13:42
Kanebo tekee ehkä paksumpia yksittäisiä ripsiä, kun se tavallaan kietoutuu ripsen ympärille. Lauder vaikuttaa enemmän ihan perusmascaralta. Kanebo on vaikea poistaa ja sitä voi joutua "repimään" irti ripsistä ja silti pesun jälkeen ripsaria voi olla vielä silmien ympärillä tai jopa ripsissä. Lash poweria mulla on myös ollut, mutta nyt en muista miten se käyttäytyi poistettaessa. Lopputulos muistaakseni enemmän Lauderin kuin Kanebon kaltainen. Meinasin muuten ostaa laivalta Kanebon uuden 38:n, jossa on kaareva harja, mutta en rohjennut. Viime aikoina olen käyttänyt Lauderia ja Fiberwigia.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 11.07.13 - klo:15:48
Kiitoksia kovasti avusta! Ostan seuraavaksi tuon Lauderin, kunhan nykyinen Lash Power alkaa vedellä viimeisiään.  :)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Reese - 12.07.13 - klo:19:02
ainokainen, mulla on ollut noista Kaneboa joskus vuosia sitten, ja nyt ties kuinka mones tuubi Lauderia putkeen menossa. Kaneboa tosiaan on vaikeampi poistaa kuten jo on mainittu, ja Lauderilla saan ehdottomasti näyttävämmät ripset kuin Kanebolla, joka oikeastaan minulla vain värjäsi ne. Mulla on siis värittömät ja ei mitenkään tuuheat, mutta pitkät ja taipuisat ripset.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 12.07.13 - klo:23:21
Kiitokset tiedosta, tämähän kuulostaa hyvältä!
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Heleena - 16.07.13 - klo:19:29
Sama juttu mullakin: Kanebosta (siitä perus-38:sta) en mitenkään hirveämmin tykännyt (poisto vaikeaa, lopputulos melko vaatimaton), mutta Lauderilla sain mielestäni tosi kivat ripset. Mitään superräpsyjä noilla ei tietenkään saa, kuten SH:kin kirjoitti, mutta Lauder on Fiberwigin ohella mun suosikki noista vedellä pois pestävistä ripsareista. Muistaakseni Lauderin kanssa oli vielä niin, että lopputulos parani hieman ripsaria käytettyäni ja ripsari kesti mukavan pitkään käytössä.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 13.11.13 - klo:10:39
No niin, nyt tämä Double Wear on ollut mulla noin viikon käytössä ja täytyy sanoa, että erinomainen ripsari on kyseessä. Olen siis etsinyt ns. tuubimascaraa eli vedenkestävää, joka lähtee lämpimällä vedellä ja testannut melkein kaikki markkinoilla olevat tämänkaltaiset ripsarit. Toistaiseksi suosikkini on ollut Cliniquen Lash Power, mutta tästä Double Wearista saattaa tulla ykkönen!

Harja on ihanan erotteleva ja tykkään siitä, että harjakset ovat melko pehmeitä, harjan saa siis vietyä ihan ripsien tyveen ilman että tökkää itseään kipeästi silmään. Pientä klimppiintymistä saattaa esiintyä, mutta ei mitään sellaista, mitä ei saisi ripsiharjalla erotelluksi.

Levittäessä ripsari tuntuu ensin aika märältä, mutta kuivuu ripsiin aika nopeasti. On siis aikaa työstää ja erotella, mutta lopulta ripsari kuivahtaa hieman mikä antaa mahdollisuuden kerrostamiseen. Parilla kerroksella saa jo todella näyttävät ripset. Ainoastaan Fiberwigilla olen saanut yhtä näyttävät!

Poistaminen onnistuu todella helposti, ripsari katoaa suihkussa taivaan tuuliin yhtään hankaamatta. Lash Powerin kanssa oli välillä vähän hankalaa, kun niitä riekaleita piti oikein kiskoa ripsistä ja usein suihkun jälkeen ripsarin jämiä oli silti vielä ripsisssä. Tämän tuotteen kanssa sitä ongelmaa ei ole.

Kestävyyttä räntäsateessa tai uidessa en ole vielä päässyt testaamaan. Yhtenä päivänä silmäni vuosivat vähän, ja silloin tunsin toisella silmäkulmassa hieman kirvelyä, se saattoi tosin johtua muustakin meikistä kuin tästä ripsarista. Varsinaista silmien ärsyyntymistä en ole vielä tämän tuotteen kanssa havainnut, eli oikein hyvältä vaikuttaa!
Vahva suositus.  8)
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: RockQueen - 13.11.13 - klo:19:14
^ Taivutitko ripsiä? Minua ärsyttää kun olen jumiutunut käyttämään vain vedenkestäviä kun kaikki muut suoristavat taivutukset. Kiva olisi kokeilla noitakin mutta aika ikäväähän se on jos ripset sojottaa alaviistoon..
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: ainokainen - 15.11.13 - klo:15:49
Mulla on luonnostaan tosi käppyrät ripset, eipä ole koskaan ollut tarvis taivutella. Mutta siis joo, uskoisin että nopeasti kuivuva ripsari pitää taivutukset paremmin, nämä tuubimascarathan on usein aika märkiä ja hitaasti kuivuvia. Eli ehkä ei kannata edes kokeilla.  :-\
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Jenje - 15.11.13 - klo:21:47
Mulla on tuollaisista ripsareista kokemusta ainoastaan silloisen Kanebon kolmekasista, ja se ainakin suoristi ripset pahemmin kuin mikään muu ripsiväri. Tuon kokemuksen jälkeen olenkin vältellyt noita lämpimällä vedellä poistettavia, kun uskoisin että ne ovat kaikki liian märkiä koostumukseltaan. Ja mulla siis on alaviistoon sojottavat piikkisuorat ripset, jotka vaativat aina mekaanisen taivutuksen.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: kraula - 09.03.14 - klo:20:09
Sain näytteen Estée Lauderin CC-voiteesta ja testailin sitä nyt kotisunnuntain ratoksi. Liian tummahan tuo on, ja ilmeisesti vain yhdessä sävyssä saatavilla... Ei voi ymmärtää. Käytän siis aina kaikista meikkivoiteista vaaleinta mahdollista punapohjaista, mutta toisaalta en ole joutunut vaaleita sävyjä ihan netistä metsästämään, eli en ole kalkkilaivan kapteeni -tasoa. Lancome Teint Miraclesta 010 on melko passeli. Eli sen sävyiselle iholle tämä CC on himpun verran liian tumma.

Muuten lopputulos ohuella kerroksella on ihan siisti, mutta odotin kyllä parempaa ihon sävyn tasoitusta. Posken punertavat alueet loistaa edelleen. Ehkä tätä voisi testata vielä useammalla kerroksella ja ihan arkena - jos osoittautuu siten paremmaksi, niin päivettyneelle kesä-kraulalle tämä saattaisi sopia.
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Vivianna - 21.07.14 - klo:19:05
Kävin tänään Emotionissa alustavasti kyselemässä irtopuutereita ja Estee Lauderilla oli tullut uutuus irtopuuteri.
Aivan ihanan silkkinen iholla ja uskon, että toimii iholla loistavasti.
 Hinta oli jotain vajaa 50 € ja rasia oli sinänsä aika pieni 10g, mutta pieni määrä kuulemma riittää.
 Onko kukaan vielä testannut tätä ihanuutta irtopuuteria?
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: elinamainen - 04.05.18 - klo:18:03
Olen vasta nyt päässyt käsiksi Estee Lauderin Double weariin ja olen haltioitunut! Minulla oli lähemmäs 6 vuotta tavoitteena, että en osta uusia meikkivoiteita tai mineraalimeikkipuutereita ennen kuin vanhat on käytetty. Nyt se hetki on koittanut ja valitsin seuraavaksi tuotteekseni tämän. Oikeastaan harmittaa kun en ole aikasemmin tätä kokeillut. Ihan uskomattoman hyvä pysyvyys (olen hammaslääkäri ja joudun pelaamaan maskien kanssa koko ajan). Hieman on alkanut iho kiiltelemään päivän mittaan, mutta iho näyttää edelleen todella luonnolliselta ja kauniilta. Tuntu iholla on melko huomaamaton. Ainoana miinuksena on kuiva nenän ihoni, jossa meikkivoide on hieman röpöläisen näköinen. Valitsin sävyn 1N0, joka on erinomainen vaalealla ihollani. Ei tummene päivän mittaan. Ehottomasti uusi HG :l
Otsikko: Vs: Estee Lauder
Kirjoitti: Od3ssa - 21.09.18 - klo:12:37
Mä en vaan pysty tykkäämään tuosta Double wear-meikkivoiteesta. Tulee ihan vahanaama, vaikka kuinka kevyellä kädellä yrittäisin levittää. Pitää vielä yrittää keventää sitä jollain muulla tökötillä, en viitsisi roskiin heittää, kun arvokasta tavaraa.