Kauneudenhoito => Kynnet => Aiheen aloitti: Chaos - 14.03.08 - klo:17:37

Otsikko: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Chaos - 14.03.08 - klo:17:37
Tänne siis käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista, koska niistä eniten on juttuja meidän kynsilakka-ketjussa. Esim. OPI, Essie, China Glaze, Creative, Essie, Dior, Lancome, Chanel, jne...

Tässä ketjussa vain yksi viesti/per käyttäjä. Omaa viestiään voi päivittää muokkaamalla modify-napilla!
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: elisaveta - 28.03.08 - klo:11:13
Chanel: Ihania ja hyvin pitkään siisteinä kestäviä ovat olleet nämä lakat miun käytössä! Oikein ihania kokonaisuudessaan. Plussaa annan hyvästä levittyvyydestä sekä kivasta sävyvalikoimasta. Miinusta taas tulee hinnasta sekä hieman epäkäytännöllisestä korkkisysteemistä. Suosikkisävyinäni Ballerina sekä varpaisiin Rouge noir.  :-*

OPI: Todella hyviä lakkoja! Hankin näitä Juurikasvun innoittamana ja ei ole kaduttanut. Helppoja levittää ja siisti tulos säilyy pitkään. Myös todella kattava sävyvalikoima, kaikille löytyy varmasti jotakin. Suosikkisävyinä Hollywood blonde, I only drink champagne sekä Infatuation.  :-*

Orly: Kokemusta vain yhdestä Orlyn lakasta, mutta ei huonoa sanottavaa siitä. Tosin ehkä jotenkin levittyvyys oli huonompi kuin esim. Opin lakoissa. Mutta se saattoi johtua hankalasta sävyvalinnastakin. Ihan perushyvä lakka oli.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Shi Shi - 30.03.08 - klo:23:29
Lisään kokemuksia vähän kerrassaan...

China Glaze
Tällä valmistajalla on ihania sävyjä, mutta lakkojen koostumus on aivan hirveä, ts. paksua, huonosti levittyvää ja tuskaisen hitaasti kuivuvaa. Peittäviä kahdella kerroksella, mutta raidoittumisen takia on yleensä laitettava kolme.

Bare If You Dare - Luonnonvalossa aniliininpunainen ja keinovalossa oranssi lakka, jossa kultainen hohde.
Golden Meringue - Hyvin läpikuultava lämmin vaaleanpunainen, jossa voimakas kultainen hohde.
Limonyte - Kirkas neonvihreä, jossa kelta-kultainen hohde.

Essie
Pääsääntöisesti tosi hyviä lakkoja. Pysyvyys hyvä, melkeinpä parempi kuin OPIlla. Koostumus hyvin juoksevaa, levittyvät hyvin ja kuivuvat tosi nopsaan.

Cool-Lots - Persikkainen beige, jossa kultainen hohde. Erittäin läpikuultava, eikä näytä yksinään miltään, mutta toimii hyvin liian kylmien sävyjen lämmikkeenä.
Lifesaver - Korallin- ja oranssinpunaisen täydellinen risteytys. Ripaus kultaista microglitteriä kruunaa sävyn.
Marshmallow - Pehmeä crèmevalkoinen, hyvä kärkilakka luonnollisempiin ranskiksiin.
Room With a View - Neutraali vaaleanpunainen ranskislakka, jossa hyvin hillitysti kultaista microglitteriä. Tähänastinen lempparini ranskiksiin.
Sophisticated Lady - Norsunluun/kermanvaalea, jossa violetinsininen hohde.
The Cove Copper - Vaaleahko metallinen kupari-pronssi. Peittävä kolmella kerroksella.

OPI
Pääsääntöisesti hyviä lakkoja. Koostumus on varsinkin joissakin vanhemmissa sävyissä huomattavasti Essietä paksumpi, joten kuivumisaika ja levittyvyys jättävät toivomisen varaa. Varsinkin 2007 ja sen jälkeen julkaistut lakat ovat juoksevampia ja Essieiden veroisia, ellei parempia. OPIt ovat peittäviä yleensä kahdella kerroksella.

A Little Less Conversation... - Läpikuultava sitruunankeltainen shimmer.
Aphrodite's Pink Nightie - Pullossa tylsän murrettu, mutta kynsillä ihana, hillitty, luonnollinen, sopivan neutraali, mutta ei kuitenkaan pliisu vaaleanpunainen. Tässä ei ole näkyvää shimmeriä, vaan jännän utuinen hohde.
Cozu-melted in the Sun - Hyvin läpikuultava persikkainen vaaleanpunainen, jossa reippaasti kultaista ja hopeista glitteriä.
Cosmo Not Tonight Honey - Vaalea metallinen beige.
Electric Eel - Läpikuultava lehdenvihreä shimmer.
Fireflies - Läpikuultava valkoinen, jossa vaaleanvihreä-pinkki duochrome shimmer. Toimii lähinnä kuorrutteena. Yksinään aika pliisu.
I'm a Princess, You're Not - Vaalea läpikuultava helmensävy. Hyvin hienojakoinen triochrome-shimmer vaaleanpunaisesta vaaleanvihreään ja violetinsiniseen. Ihan kuin helmiäistä kynsillä.
Keys to My Karma - Mehukas kylmänpunainen crème. Ihanan kesäinen sävy ja huikea kiilto.
La Bohème - Syvä viininpunainen, jossa samansävyistä microglitteriä. Eri valoissa tulee esiin öljyläikkäefekti, eli vihreän, kullan ja sinisen vivahteet.
Midnight in Moscow Lähes musta ruskea, jossa ripaus verenpunaista microglitteriä antamassa värille syvyyttä.
Movin' Out - Läpikuultava fuksianvioletti shimmer, vaaleanvihreä duochrome-efekti.
Princesses Rule! - Läpikuultava vaaleanpunainen glitter.
Rosy Future - Lämpimään taipuva vaaleanpunainen ranskislakka, jossa sinivioletti hohde.
Russian Navy - Liki musta sininen, jossa ripaus violettia.
Significant Other Color - Läpikuultava violetti, jossa vaaleanvihreä shimmer.
Tangerine Scene - Oranssi crème.
Totally Tangerine - Metallinen kullanhohtoinen kellanoranssi.

Poshé

Fast Drying Base Coat - Ohut ja juokseva koostumus. Levittyi hyvin ja kuivui silmänräpäyksessä, mutta sai omat luomukynnet kamalaan kuntoon jo parilla käyttökerralla.
Super Fast Drying Top Coat - Paitsi kuivuu nopsaan, tämä myös kuivattaa alla olevat värilakkakerroksetkin minuuteissa. Antaa lakkaukselle lasimaisen kiillon ja parantaa sen kestoa. Miinuksena tummentaa ja samentaa joidenkin lakkojen sävyä ja vaatii säännöllistä freesaamista hyvällä ohenteella.
Treatment Base Coat - Ohut ja juokseva koostumus. Levittyi hyvin, mutta jostain syystä hidasti lakkauksen kuivumista. Pistin kiertoon.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Minsku - 02.04.08 - klo:11:39
Lisäilen näitä kokemuksia pikkuhiljaa, kun ei kerralla voi jaksaa kirjoittaa joka lakasta ;) Oon tosi huono kuvailemaan, mutta tässä on nyt jotain ajatuksia, mitä lakoista tulee mieleen.

OPI
- Nail Envy Sensitive&Peeling: Aluksi toimi kuin unelma, kynnet kestivät lohkeilematta muutaman viikon ja kasvoivat pidemmiksi kuin koskaan ennen. Sitten tämä lopetti toimintansa kokonaan, nykyään tämä ei auta enää mitään, kynnet lohkeilee samalla lailla käytti tätä tai ei.
- Hearts&Tarts: Odotin tältä lakalta enemmän, tästä ei tule kynnelle sävyä ollenkaan. Näyttää ihan samalta kuin olisi normaalia kirkasta lakkaa laittanut. Useammalla kerroksella saattaa nähdä vaaleanpunertavaa sävyä jos oikein tarkkaan tihrustaa. Aika turha ostos oli tämä.
- Tijuana Dance?: Ihana vaaleanpunainen pinkillä hohteella, tämä on tosi nätti sävy, harmi vaan että tässä ei ole sitä prowide brushia niin on vähän vaikeampi levittää. Tästä jää yhdellä kerroksella ihana pinkki hohde kynsille ja useammalla kerroksella pohjasävykin näkyy enemmän.
- Princesses rule!: Ihanaihana prinsessapinkkiglittersävy! Joka tytön must have sävy monikäyttöisyytensä vuoksi. Eli siis pinkkiä hopeisella (ja ehkä hieman monivärisellä) hienolla glitterillä. Tällä saa tosi kauniit kynnet ihan yksistään ja tällä saa tehtyä muiden lakkojen päällä käytettynä upeita efektejä. Freesaa myös pari päivää olleen lakan loistavasti.
- Happy anniversary!: Tämä on aika samanlainen kuin PR! mutta valkoisella pohjalla ja hopeisilla hileillä. Yksi suosikkilakoistani ehdottomasti.
- Mod about you: Tätä en ole vielä koko kynsille kokeillut, ostinkin tämän lähinnä kärkilakaksi pinkkeihin manikyyreihin. Tämä on siis peittävä creme vaaleanpunainen. Ei ihan minun tyylinen koko kynnellä mutta tosiaan kärjissä menee loistavasti. Näin peittäviin lakkoihin en ole tottunut, tätä saa levittää todella varovaisesti että tulee tasainen lopputulos.
- Room service: Aivan ihana tämäkin. Tällainen ehkä hitusen violettiin taittava harmaa, jossa näkyy violettipinkkiä hohtoa. Tämä on tosi nätti koko kynnelle laitettuna ja on muutenkin helppo sävy. Käy monen muun lakan kanssa ja levittyy helposti. Tämä ei ole liian näkyvä sävy, joten tätä voi käyttää missä tahansa. Ehdottomasti menee minun suosikkilistalle.
- Pink-ing of you: Tämäkin on yksi suosikeistani. Täydellinen viileä pinkki sävy, joka on juuri sopivan peittävä. Yhdellä kerroksella saa nätin sävyn, josta kynsi kuultaa silti vielä läpi. Täyden peiton saa ehkä kolmella kerroksella. Tämä käy myös ranskiksiin tosi nätisti. Tällaista sävyä olen etsinyt, ja tässä se on.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Valentine - 02.04.08 - klo:15:50
OPI:  Tämän hetkinen vakio lakkasarjani, josta löytyy helposti erilaisia värejä eri makuun. Lakat kuivuvat nopeasti ja kiiltävät kauniisti. Ne myös kestävät suhteellisen pitkään ja kauniina kynnellä.
Tässä nyt osa lakoista, kirjoittelen lisää, kun jaksan.

Nudet / vaaleat:
-Alphine Snow:  vitivalkoinen 3 kerroksella koko kynnellä peittävä lakka, toimii erityisen hyvin ranskalaisessa kärkilakkana, jolloin jo 1-2 kerrosta riittää
-Tijuana Dance: kaunis herkkä kylmän vaaleanpunainen, jossa shimmerit taittaa pinkkiin, mutta jossain valoissa myös jännästi siniseen ja vihreään. Peittävää tulosta ei saa aikaan edes 7 kerroksella, joten ei kannata edes yrittää.
-Passion: vaaleanpunainen reme lakka, joka taittaa hieman persikkaan, kynnellä näyttää vaaleanpunaisemmalta, mitä pullossa. Ei kovin peittävä, 3 kerroksella puolipeittävä tulos.
-Our Song: vaaleankellervä nude lakka kultaisella shimmerillä
-No Bees Please: Todella vaalea persikkaisen vaaleanpunainen pinkillä shimmerillä. Todella ohutta ja lopputulos todellaluonnollinen, ei kovin peittävä
-Just Tea Sing: Tämäkin todella ohut lakka ja juuri ja juuri näkyy kynnellä, sopii kuitenkin ohuutensa ansiosta luonnollisiin ranskalaisiin manikyyreihin. Väriltään vaalea persikka kerma. Shimmer hopeista.
-Give Me the Moon: Vaalean violetin harmaa sinervällä shimmerillä. Peittää n. 3 kerroksella
-Swedish Nude: peittävä kellervä kerman värinen creme lakka. Itselläni kuivuu kauan ja siksi joutuu laittamaan todella ohuita kerroksia. Peittää kuitenkin jo n. 2 kerroksella.

Punaisia:
-The Thrill Of Brazil: Lämmin sävyinen kirkas Lontoo / Marilynpunainen creme lakka, peittää kahdella kerroksella
-Red-y To Help: Hieman ruskean punainen lakka, kylmän punaisella shimmerillä. Vaihtaa jännästi väriä, joskus näyttää ruskealta, ulkona violetilta ja yleensä punaiselta, peittää n. 2-3 kerroksella
-Malaga Wine: Kaunis kylmä tumman punainen creme lakka. Vaatii 3 kerrosta, jotta sa väristä täysin tasaisen tumman.
-Keys to my Karma: Lähes samanlainen kuin The Trill of Brazil, mutta aivan asteen tummempi.

Lisää opeja ja muita lakkoja luvassa, kun taas aktivoidun.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: LaPompadour - 04.04.08 - klo:22:39
Käytän lähes aina kynsilakkaa, mutta poikaystäväni jupisee, että ovat ongelmajätettä, joten pyrin olemaan ostelematta hirveitä määriä  ::) Yleensä mulla on pari tosi ihanaa, joita käytän sesongin ajan. Kirjoitan nyt niistä, jotka ovat tuoreessa muistissa, lisäilen myöhemmin.

OPI
Russian Navy: pysyy minun kynsissä (hyvin lyhyet ja aika vahvat) melkein viikon putkeen, siis 5-6 päivää lohkeamatta yms. Uskomaton. Levittyy hyvin ja kuivuu kohtuullisen nopeasti.  Tykkään tosi paljon.  :-*

Chanel
Cobra: oli pitkään suosikkisävyni, käytin paljon, vaikka itse lakka ei niin loistava ollutkaan. Kuivui tuskaisen hitaasti, vaikka laittoi vain 2 ohutta kerrosta + alus- ja päällyslakan. Sivellin tosi kätevä, mutta itse pullo kaksoiskorkkineen jotenkin typerä.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: babylissa - 05.04.08 - klo:10:10
OPI

Sweet Heart
Hyvin neutraali creme, ehkä "norsunluun"sävy, näyttää pullossa hieman pinkkiin taittavalle mutta mielestäni sitä ei kynsissä huomaa. Levittyy aika vaivatta, ainakin yksi kerros, kuivuu suht nopeasti.
Princesses Rule!
Vaaleanpunainen hileinen shimmer(?) lakka.
Pidin tästä aluksi kovasti, mutta nyt pinkki hileisyys on alkanut ärsyttää. Levittyy hyvin, kuivuu hyvin ja pysyykin hyvin, kelpo lakka nopeaan kynsien ehostukseen, yksi kerros tuo hieman freesiä vaaleanpunaista väriä, ei liikaa. En ole kokeillut toisten lakkojen päällä mutta jatkokäytän lakan luultavimmin niin.

Orly

Bare Rose
Läpikuultava ruusunpunainen, punakkakätisellä näyttää vähän liian "punakalta". Käy ehkä paremmin beigeihoiselle. Kuivuu nopeasti.
Bonder
En ole oikein keksinyt, milloin tätä laittaisin. (Käytän alempana mainittua nailtekkiä, sitten värilakkaa). On kuivunut erittäin nopeasti. **Lisäys** Olen sittemmin keksinyt että kiinnittää värilakan todellakin paremmin, mutta ei taida estää kynsien kellastumista.
Pink Nude
Tämän nudistin löysin yllättäen lakkalaatikosta, Tompalta joskus tilattu ja tein kärjet ranskikseen, päälle Trindin "optista valkaisulakkaa" ja siihen vielä Sechen päällys-kuivattajaa, toimii ihan hyvin. Muuten en osaisi näin matalla lakalla koko kynttä lakata. Kuivuu hitaasti. Yhdellä kerroksella saan aikaan raidalliset kynnet.
Gimme The Scoop
Kaunis, neutraali shimmer beige tjsp. Levittyy hyvin ja pysyy hyvin, kaksi kerrosta tarvitaan. Kuivuminen ihan ok Poshella päällystettynä.
Etoile
Läpikuultava väritön maltillinen glitterlakka. Olen käyttänyt kynsissä yksistään mutta varmaankin kivempi toisten lakkojen päällä. Muistaakseni kuivuu ongelmitta ja pysyy hyvin, ihan ok.

Nail Tek

Nail Tek Foundation II

Toinen pullo menossa. Kynnenkovettaja ja pinnan silottaja. Kuivuu todella pian, mattamaisin pinta mitä olen koskaan nähnyt (äitini pitää tästä sen vuoksi kovasti) ja kaksi kerrosta pitää kynnet vahvoina, ilman tätä kynteni katkeavat ja liuskoittuvat alta aikayksikön. Tompan kaupassa alle kolme dollaria.


Seche Vite

Dry Fast Top Coat
Kuivattaa hyvin aika paksunkin kerroksen, mutta vanhetessaan alkaa jähmiä aika tavalla ja levahtaa kynnelle isoina klöntteinä, ripeä saa olla.
Seche Restore - Top Coat & Lacquer Restoration Thinner
Ohentaa jossain määrin Seche Viten ja muitakin lakkoja


China Glaze

Pink Champagne Kirkkaampi ja helakampi ruusupinkki kuin mitä odotin kuvan perusteella, jotenkin käyttö tökki, levittyvyys ja kuivuminen, joten unohdin kaverin luo.
Draped In Velvet Kaunis "purppuravioletti" jossa pienenpientä hilettä. Yksi kerros on riittävän peittävä. Levittyy kauniisti ilman raitoja mutta Chinalle tyypilliseen tapaan lohkeaa helposti pois ainakin kynnenkärjistä.


Essie

Apricot Oil Tämän tarkoitus on pehmentää ja suojata kynsinauhoja ja jossain määrin sen tekeekin, minulla saman asian ajaa moni luonnonöljy. Jossain on mainittu lakkauksen olevan mahdollista öljyn päälle, en ole kokeillut. Pullo on riittoisa, kaksi vuotta sitten ostettu ja vielä yli puolet jäljellä, satunnaiselle käytölle jäänyt.

Wild Thing
Marjamehunpunaista ja aika ohutta lakkaa jossa on hileitä. Levittyvyys on huono yhdellä kerroksella mutta kuitenkin kahdella plus Poshella päällystettynä lohkeilee kärjistä helposti pois. Oli pieni pettymys, odotin Essien olevan parempaa.ColorClub

Royal Flush
"Löysin" lakan kaapistani käyttämättömänä. Liekö tullut kaupanpäällisenä Tompalta koska en ikipäivänä näin kirkkaanpunaista ostaisi. Minipullo, creme. Levittyy hyvin, yksikin kerros peittää suht hyvin ja tulos on ei kylmään tai lämpimään taittava vaan helakan kirkas punainen. Ei kaikkein parhaiten omille kynsille ja ihonväriin- kalpea ja punakka-  istuva sävy, mutta olkoon kokeiluna pari päivää :)


Blue Cross


Yello-Out
Olen käyttänyt tätä silloin tällöin ilman aluslakkaa ja sen kanssa ja yhtä huonosti pysyy.
Vaalentaa optisesti kynsiä mutta pysyvyys on niin huono, että päivän jälkeen lakka alkaa kuoriutua pois, en tiedä, miten tätä pitäisi käyttää?


Poshe

Super-Fast Drying Topcoat
Supernopea kuivattaja-päällyslakka. Kokemusta on vain tästä ja Sechestä ja minulle tämä käy paremmin.
Tämäkin aavistuksen paksuuntuu vanhetessaan, olen ohentanut Sechen ohenteella ja hyvin on toiminut.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Nyyti - 10.04.08 - klo:14:20
OPI

I'm a princess, you're not -

Passion - Ei kovinkaan peittävää ja on aika ohutta, vaalentaa hiukan kynsiä. Kynsilläni näyttää lämpimältä vaaleanpunaiselta, purkissa taittaa ehkä hiukan persikkaan. Tykkään käyttää yhdessä em. lakan kanssa.

Let's see the ring - Hyvin vaalea hopea, joka taitaa valkoiseen. Peittävyyttä jo kahdella kerroksella

Pretty Please Pink - On kovinkin paksua tavaraa, raidoittuu helposti. Vaaleanpunainen.

Pink-O De Gallo -

I'm India Mood for Love -

ElePhantastic Pink -
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: kesätyttö - 10.04.08 - klo:21:51
OPI
aivan upeita värejä, mieletön värivalikoima! Lakat pysyy todella hyvin ja pitkään ja levittyvät helposi. MIELETÖN hintalaatusuhde positiivisessa mielessä. Hyvät pigmentit. Suosikkini:)

Lancome
Nyt on tullut tosi paljon kivoja uusia sävyjä. Lakat levittyvät kuin unelma, kuivuvat nopeasti, mutta kesto ei ole mun kynsissä OPIn luokkaa. Toinen suosikkini:)

Dior
Ihania värejä, mutta tosi monessa on glitteriä seassa, joka hankaloittaa hieman poistamista. Kuivuu ehkä hieman hitaanlaisesti, mutta kestää ok. Aika läpikuultavaa, pitää laittaa monta kerrosta.

Estee Lauder
Kivoja sävyjä, mutta suppea valikoima. Kestää aivan älyttömän hyvin mun kynsillä, paremmin kuin Lancome! Erittäin hyvä pigmentti, jo yksi kerros lakkaa on peittävä.

YSL
Sävyvalikoima pienenee koko ajan, sävyt hyvin aikuismaisen naisellisia -punaista, luumua ym. Tästä ei tee mieli sanoa muuta kuin että ihan ok.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: pindy - 18.04.08 - klo:23:24
OPI
Ehdoton suosikkini, kestävät hyvin kynnellä, levittyvät kauniisti ja kuivuvat nopeasti.

Will You Mari-achi Me? Ihana murrettu sävy, jossa sekoitus vaaleaa violettia sekä kultaista ja vaalean ruskeaa shimmeriä, yksi lemppareistani!
Desire Sopii hyvin ranskisten valkoiseen kärkeen, tällä on ollut helppo tehdä kärjet vapaallakin kädellä, levittyy mukavasti. Lopputulos luonnollinen yhdellä lakkauksella.
Shanghai Shimmer Kaunis murrettu pinkki shimmerillä. Antaa mukavasti väriä kynsille, mutta lopputulos ei ole liian räikeä / voimakas edes parilla kerroksella.
Windy City Pretty Hämmentävän paljon samanlainen Shanghai Shimmerin kanssa, ainoastaan shimmer puuttuu, mutta muuten pohjaväri lähes identtinen murrettu pinkki.
Cozu-melted in the sun Sekoitus kuparia, persikkaa, punaista ja kultaa - aika glitterinen ja säihkyvä efekti varsinkin luonnon valossa
Tijuana Dance? Läpikuultava pinkki, taitaa violettiin, ei shimmeriä mutta kaunis "flash" efekti
All Shook Up Upean näyttävä, lämmin kultaiseen taittava punainen, "flash"-efekti.

ESSIE
Essien kanssa minulla on ehkä käynyt vähän huono tuuri värien valikoinnissa, kumpikaan omistamani lakka ei erityisesti tehnyt vaikutusta ja koostumuskin tuntui hieman ohuelta ja vetiseltä Opiin verrattuna.

Iced Chai Latte Perus nudelakka, luonnollinen lopputulos nudekynsiin ja ranskiksiin, mutta ei erityisesti säväyttänyt. Samalaisia nudelakkoja löytyy kaikilta merkeiltä.
Tea & Crumpets

CREATIVE
Hieman hitaasti kuivuvaa lakkaa, 2:lla kerroksella kuivumisen odottelu on vielä siedettävää, mutta kolmella kerroksella onnistuin sotkemaan lakkauksen rullalle vielä illalla tehtyä lakkausta seuranneena aamuna. Ostan lisää ko. merkin lakkoja jos jotain ihania sävyjä tulee vastaan, muuten pysyttelen kyllä Opissa.

Translucent Tangerine Nimensä mukaisesti läpikuultava kolmellakin lakkakerroksella. Hyvin shimmerinen pinkkimäinen sävy. Pysyy kynsissä todella hyvin, viikon jälkeen yhdenkään kynnen lakka ei ollut lohjennut. Tosin vastavuoroisesti kestää pitkään kuivua. Sopii varmasti yhdellä lakkauksella myös muiden värien päällilakaksi läpikuultavuuden vuoksi.

CHINA GLAZE
Chiaroscuro
käyttökokemuksia kartutellaan

NAIL TEK
Nail Tek II Intensive Therapy En ole kokeillut muita kehuttuja liuskoittuvan kynnen kovettajia, mutta tämän kanssa ei tule tarvekaan. Loistotuote, liuskoittuminen ja kynsien lohkeilu loppui viikon käytön jälkeen. Ostan ehdottomasti lisää kun tämä pullo loppuu. Ainoa miinus siitä, että ohjeen mukaan (kerran päivässä kynnelle 7 päivän ajan) käytetty viimeisinä päivinä kynnen päällä on jo aika paksu lakkakerros, joka helposti "kuoriutuu" kynnen päältä yhtenä liuskana pois. Nykyään käytänkin vain lakkauksen yhteydessä ja silloin tällöin lakkausten välissä kynnen päälle, toimii loistavasti niinkin.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Nea/ Fashioned in Finland - 07.06.08 - klo:08:34
OPI
Kynsilakkojen aatelia ja väreistä löytyy varmasti joka makuun. Kestää hyvin lähes viikon, jopa erittäin kovassa käytössä, ja kuivuu nopeasti. Paras sivellin.

-Russian navy, ihana yönsininen (hukan violettia hohtoa)
-Midnight in Moscow, tummanruskea, hohtaa hieman viininpunaisena, kun läheltä katsoo.
-Yoga-ta get this blue! Russian navyn pikkusisko, sinisempi, shimmer. Ero näkyy parhaiten auringonvalossa.
-Black cherry chutney, vampyyrikynnet. Melkein mustan punaiset, kuivuneen veren väriset. Liian punainen makuuni ainakin nyt kesää kohti, ehkä taas talvella innostun tästä.
-Moon over Mumbai, valkoisenharmaa creme, pidän sävystä sormenkynsissä paljon! varpaissa näytti likaiselta... Sanoisin, että vaativa sävy: tuskin sopii lämpimälle iholle? Oma ihoni on melkoisen neutraali.
-Green-wich Village: ruohonvihreä creme. Vaatii 3 kerrosta. Ei ujoille ;)
-Dating a Royal: ihana  koboltinsininen creme!
-princesses Rule! Kaunis läpikuultava vaaleanpunainen kimalteella. En osaa vaaleanpunaisia käyttää mutta kaunis tyttärelläni.
-Black Onyx: musta creme, ei hileitä/hohteita, kiilto kuin kiiltonahassa. Upea!
Time-Less is More: täydellinen off-white creme
-Eiffel for this Color: lähes musta viininpunainen, wow!
-Louvre me Louvre me not: tämä makeupAlleyn kuvaus on niin hyvä, joten laitan sen: a nice, dark but bright, red-based purple with a subtle shimmer.
-Parlez vous OPI? harmaan lila
-You don't know Jacques!: mudanharmaanruskea
-Curry up Don't be late! kellertävä kulta
-Charmed by a snake kullan vaaleanruskehtava, pinta jäi mataksi vaikka hohtoa on "syvällä".

SEPHORE by OPI
Kuin OPI :) huonompi sivellin kylläkin.

-Never Enough Shoes: shimmer-musta

ORLY


-Etoile: ihana microshimmer päällyslakka! Mikä tahansa cremelakka muuttuu shimmeriksi hetkessä  :-*


MAC

Olen kokeillut vain kahta Frostia ja näistä ei mitään hyvää sanottavaa! tai no kuivuvat nopeasti mutta tulos on järkky  ::).

-$$$$$ YES: peilihopea
-Perplexing: lila

ZOYA

-Suvi
-Rea
-Freja
-Erika
-Irene: oliivinvihreänkultainen


ESSIE
Laatulakka kuten OPI. OPI-lakoissa parempi sivellin muuten ovat yhtä hyvät.

-Steel-ing the Scene, lämmin hopea, erikoinen ja kaunis sävy. Suosikkini varpaankynsiin!
-Loophole, perus-metallinen hopea
-Aruba Blue, upea metallinen koboltinsininen
-Over The Top: metallinenhohtoinen tumman harmaa


CHINA GLAZE
Ihan kiva koostumus tässkin, osa tuntuu kuivuvan hitaasti

-White-Kwik-Silvr: valkoinen hileillä
-Gussied Up Green
-Rodeo Fanatic
-Midnight Ride
-Wagon trail
-Recycle: armeijan harmaa  ;D

MISA
Hyvä lakka tämäkin, jossain vanhass alakssa oli selvästi litkumpi koostumus kuin uusissa. Tykkään  :-*

Blueberry glaze: mustikan lila, todella kylmä shimmer

-Fatal Affair: tumma lila, jännä sininen hohde tulee esiin välillä.
-Forbidden Lust
-Toxic seduction: wow, mikä tummanvihreä!


COLOR CLUB

Ihan kiva koostums, tuli levittäessä mieleen Essie. Kestävyys ok, ei niin hyvä kuin OPIssa.

Emerald Depths: upea hohtava turkoosi  :-*.

CHANEL
Ihan ok laatu, tosin OPI/Essie hakkaa kyllä mennen tullen. Kuivuu tuskattuvan  hitaasti, täytyy testata nyt taas Poshen kanssa, välillä jäivät käyttämättä...

-Blue satin, hyvin lähellä OPIn Russian navyä (tämä aavituksen sinisempi ja Russian violetimpi)
-Black satin, täysin musta
-Noir ceramic, tumman harmaa shimmer
-Metal Roux, pronssi, ok (lähinnä varpaankynsissä käyttelen)
-Metal Argent, vaalealila (yök)
-Silver+fixing base, tekee kynsistä lähes peilit. Ihana sävy mutta ei kestä lainkaan käyttöä...


HOITOTUOTTEET
-OPI Nail Envy Original: tähän mennessä parhaiten kynsilleni sopinut kovettaja
-OPI Avoplex-öljy: Taidan olla allerginen jollekin aineelle tässä->kuivaattaa vain kynsnauhani.
-OPI top coat: ihan ok
-Poshe Top Coat: Kuivattaa lakan nopeasti ja antaa upean kiillon, taitaa kuiten aiheuttaa lakan lohkeilua.
-Nail Tek Intensive Therapy II, hyvä mutta värilakan kanssa ongelmia...
-Nail Tek Foundation III: ihan huippu varpaankynsille, tasoittaa mukavasti yhdellä kerroksella.
-China Glaze: White Tea manicure soak, pehmentää kynsinauhat ja voi käyttää myös hoitona (hieroa kynsinauhoihin).
-Zoya Anchor ja Armor
-Essie Smoothies Kiwi&Lime käsivoide
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Luomo - 29.06.08 - klo:14:45
Tässä muutamista omistani, täydentelen kokemusten karttuessa :). Olen värisävyltäni kesä eli parhaiten sopivat viileät ja utuiset sävyt.

OPI
Rose petals: vaaleanpunainen persikkaan taittava sheer-lakka. Ehkä aavistuksen lämmin iholleni, mutta menee vielä.
Passion: viileän vaaleanpunainen hyvin kevyt sheer-lakka. Värin on hyvin läpikuultava vielä kolmenkin kerroksen jälkeen.
Mod hatter: aavistuksen violettiin ja taittava vaaleanpunainen-taupe sheer-lakka, jossa myös aavistus shimmeriä. Yksinään ei niin erikoinen, mutta olen käyttänyt siten, että olen laittanut sen alle kärkiin vitivalkoista ranskislakkaa ja tätä pari kerrosta päälle, niin siitä on tullut mielestäni todella kaunis arkiyhdistelmä. Väri sopii ihonväriini hyvin.
Pink-ing of you: räikeän vaaleanpunainen sävy, joka on lähes peittävä parin-kolmen kerroksen jälkeen. Hieman liian kirkas sävy iholleni, en ole paljon käyttänyt. Kesällä ruskettuneella iholla kuitenkin kaunis.
Aphrodite's pink nightie: positiivisin yllätys! Pelkäsin, että sävy olisi liian räikeä ja "halpa", mutta se on varsin tyylikäs tummempi, pehmeän viileä pinkki (en osaa kovin hyvin määritellä tätä sävyä), joka sopii erityisen hyvin hieman ruskettuneelle iholle. Aavistuksen metallinen sävy. Sopii mielestäni erittäin hyvin ihonsävyyni. Huono puoli on, että tuntuu lohkeilevan helpommin kuin muut Opini.
Russian navy: todella kaunis, vain aavistuksen shimmer, tummansininen lakka, joka ei ole liian vampy makuuni.

CHINA GLAZE
Platinum pearl: yksi suosikeistani, todella kaunis hopeanhohtoinen helmenvalkoinen creme-lakka. Valitettavasti raidoittuu helposti.
Platinum silver: lähes samanlainen kuin edellinen, vielä aavistuksen enemmän hopeinen.
VII: X-collectionin viininpunainen creme-lakka. Kaunis, tumma viininpunainen, jolla saa tasaisen ja peittävän lopputuloksen.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Dash - 29.06.08 - klo:15:57
CHINA GLAZE

Golden Meringue -
I Wanna Lei Ya -
Flying Dragon- Todella upean violetti lakka, jossa erivärisiä glitterhippusia. Tämä on ehkä mattaisin lakka ikinä ja kiiltoa tuova päällyslakka on tämän kanssa ehdottoman pakollinen.
Recycle -
TMI -Tämän on tarkoitus olla jonkinasteinen hologrammilakka, mutta minun kynsillä tämä on kyllä niin tavallinen kuin vain olla voi. Sävy on kyllä nätti, mutta erikoisefektien puute on aikamoinen pettymys.

OPI

Got the Blues for Red -
OPI Por Favor -
Princesses Rule! - Vaaleanpunainen glitter-lakka, jossa sävyä hyvin vähän. Näyttää lähinnä karsealta yksinään, mutta toimii hyvin muiden lakkojen päällä käytettynä. En ymmärrä tämän hehkutusta :-\
Sensitive & Peeling Nail Envy - Huono! Tämä lähinnä pahentaa liuskottumista. Lakka myös paksunee käytössä ja muuttuu todella liimamaiseksi. Kaiken huipuksi myös kellastuttaa kynnet.
Start to Finish -
Strawberry Margarita -
Windy City Pretty -
Lincoln Park After Dark -
Espresso Your Style! -

ORLY

Perfectly Plum -
Pink Chocolate - Todella nätti rusehtavan roosa lakka, jollaista en ole muilta merkeiltä bongannut. Levittyy hyvin ensimmäisen kerroksen jälkeen ja kolmella kerroksella sävy on kertakaikkisen upea. Lemppari!
Gidget - Hohtoa sisältävä räikeän pinkki lakka, joka ei kuitenkaan loppujenlopuksi ole mitenkään erikoinen. Jotenkin odotin tämän olevan vielä "räjähtävämpi" - todellisuudessa kuitenkin aika pliisu. Koostumus on kuitenkin OK, tämä on "ihan kiva".
Bare Rose - Läpikuultava punertava lakka manikyyrejä varten. Ei sovi minulle yhtään ja kaikista vähiten valkoisen kärkilakan kanssa. Yksinään menee vielä maksimissaan kahdella kerroksella, mutta muuten on suhteellisen hirveän näköinen. En suosittele vaaleaihoisille!

ESSIE

Mademoiselle - Hennosti peittävä vaaleanpunainen lakka, jossa sävyä on hyvin vähän. Sopii hyvin ranskalaisiin manikyyreihin, mutta tästä ehkä kuitenkin puuttuu "se jokin". Aika tavallinen.
Marshmallow - Luonnollinen valkoinen lakka, kuin tehty ranskalaisia manikyyreja varten.

POSHE

Super Fast Drying Topcoat - Mieletön! Tästä tulen tuskin ikinä luopumaan. Kuivattaa lakkauksen kosketusta kestäväksi supernopeasti, en ymmärrä miten olen joskus voinut lakata kynsiä ilman tätä.
Treatment Basecoat - Aluslakka, joka ei värjää kynsiä. Muuta en osaa tästä sanoa, jotenkin erittäin "neutraali" tuote - ei hyvä, mutta ei huonokaan.

QTICA

Extending Top Coat - Värilakan päällä käytettävä lakka, jonka väitetään nopeuttavan kynnen kasvua. Tykkäsin tästä ja vaikka en tuohon mainostukseen ihan uskokaan, niin kynnet kyllä ihan oikeasti vaikuttivat kasvavan pidemmiksi ja nopeammin kuin yleensä. Koostumus paksuuntui käytön myötä - loppupullo meni roskiin. Tykkäsin tästä kyllä, mutta ei taida soveltua Poshen kanssa käytettäväksi niin en ole uutta hankkinut.

NAILTEK

Intensive Therapy II -
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Liina - 18.09.08 - klo:17:10
Hankin ensimmäisen selektiivisen kynsilakan ja olen myyty. Haluaa lisää...Ja niitähän kertyy...

OPI

Pink before you leap: Sävy on pullossa liilahtava marjapuuro, mutta kynsillä väri on paljon lämpimämpi. Kaunis läpikuultava pinkki, jossa monenvärisiä pieniä hileitä. Loistava levittyvyys, kuivuu nopeasti ja aivan upea kiilto. Kuluu kynsien reunoista aika nopeasti ilman päällyslakkaa. Pro wide(?) harja, jolla lakkaaminen on uskomattoman helppoa.
Yes...I CAN-CAN! France collection: Todella tumma punavioletti/luumu, jossa pieniä violetteja ja punaisia hileitä. Yllättävän ohut koostumus, vaatii kolme keroksesta, jotta väri tasainen ja peittävä. Odotin, että väri olisi ollut kynnellä vähän vaaleampi ja voimakkaampi, mutta tämä on jo aivan mustanpunainen. Hileet näkyvät huonosti, mutta kiilto on upea. Todella tyylikäs kuitenkin ja näyttää todella hyvältä lyhyissäkin kynsissä.
Will You Mari-achi Me?: Viileä vaalea liila, jossa paljon pientä kullan/messinginväristä hilettä. Yhtä aikaa viileä ja lämmin sävy, puolipeittävä koostumus levittyy helposti. Uskomattoman upea ja erikoinen, mutta samalla hillitty nude lakka.
Honeymoon Sweet: Läpikuultava ja hyvin vaalea vaaleanpunainen, vihreä shimmer, jossain valossa näkyy myös liilaa shimmeriä. Tykkään erityisesti tuon vihreän shimmerin takia.
Suzi & The Lifeguard: Neutraali vaaleanpunainen, melko peittävä, hopea shimmer. Jotenkin liian barbiemainen mun makuun, luulin väriä raikkaammaksi ja läpikuultavammaksi.
Peach-A-Poo: Koralli-pinkki-kulta läpikuultava shimmer, väri on kuitenkin lähes neutraali, koska pinkki shimmer näkyy hyvin. Loistava kesälakka tai muitten lakkojen päällä.

Essie

Protein Base Coat: Valkoinen pullossa, kynsillä lähes väritön, kuivuu hetkessä, ei estä kynsien kellastumista.

Poshe

Super Fast Drying Topcoat: Kuivattaa lakat todella nopeasti ja jättää lasimaisen pinnan. Edistää kuitenkin joidenkin lakkojen lohkeilua. Paksuuntuu pullossa.

Orly

Orange Shorbet: Hieman pastellinen punertava oranssi. Ihanan kesäinen väri. Näyttää kynsillä lähes cremeltä. Vaatii 3-4 kerrosta tasaiseen ja peittävään lopputulokseen, mutta kestääkin sitten kynsissä viikon (mulla tosi harvinaista). Kuivuu pikakuivattajan kanssa ilman ongelmia kerroksista huolimatta.


Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: minnaliini - 09.12.08 - klo:18:58
OPI Tällä hetkellä käytössä 5-6 eri sävyä. Levittyy kynteen todella helposti (aine mukavan notkeaa) ja kuivuu nopeasti. Lisäksi kestää kynnessä monta päivää!

Parhaimman ja kestävimmän tuloksen saa käyttämällä Poshen alus- ja päällyslakkoja.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: MAS - 10.12.08 - klo:21:49
Päivittelen tätä vähitellen, listaan lähinnä noita jenkeistä tilattuja. Esim. Revlonia löytyisi useampikin ja itse pidän niistä enemmän kuin noista jenkkilakoista, mutta taidan jättää tähän laittamatta..?

C - creme, S - Shimmer, G - Glitter, H - Hologrammi (shimmer)

Blue Cross
Total Manicure naturale nail reconstructor  - Uusi suosikkituote, toimii hyvin aluslakkana. Pitää kynnet koossa eikä kellastuta, B3F iso plussa.

China Glaze
Tällä merkilla on huikea värivalikoima, pysyvyys kaikissa sävyissä ei välttämättä paras mahdollinen. Uudet sävyt tuntuvat kuitenkin pysyvän ja ChG:n omilla päällyslakoilla toimivat varmimmin.

Branding Iron S, Tumma viininpuna/ruskea, jossa punaista hohdetta. Kaunis peittävä vampy- tai syyslakka.
Cappuccino C, Vaaleanpuna-koralli-rusehtava sävy, ei ainakaan cappuccinon värinen. Kiva kesäsävy, enemmän ehkä lämminsävyisille.
Cowgirl Up S, Hohtava punajuuriväri. Vähässä valossa melko tumma, päivänvalossa säihkyy. Parhaimmillaan parilla kerroksella.
Trousseau C, Perusvaalea, peittääkseen vaatii useamman kerroksen, jolloin kuivumisaika on pitkä.

First & Last Hyvä alus- ja päällyslakka, toimii myös muiden merkkien kanssa. Jatkuva käyttö itsellä tosin kovettaa kynsiä ehkä vähän liikaa. En kuitenkaan osta uudestaan, tässä kun on inci melko kyseenalainen.

Color Club
Nimensä mukaisesti hyvä värivalikoima, edullisia.

Hey Gorgeous S, Todella kiiltävä tummahko neutraali viininpunainen.
Revvvolution H, Mustapohjainen hologrammilakka, täydellinen jo yhdellä kerroksella. Lopputulos tumma harmaa, jossa moniväristä (eniten vihertävää?)  hohdetta.

Essie
Lakat melko läpikuultavia, vaativat useamman kerroksen. Eivät silti ala kuplimaan ja kestävyys melko hyvä.

Hard to get C, Pehmeä babypinkki. Sopiva varvasväriksi ja miksei kesäaikaan sormiinkin. Saisi olla peittävämpi ja helpommin levittyvä, jaloissa kuitenkin ok.
Sweet Tart S, Tietyssä valossa tyylikäs liilahtava, toisessa taas tylsä rusehtava - "mushroom"väri.

OPI
Tähän merkkiin en (vielä) ole kovin ihastunut, viileälle sävyvalikoima loppujen lopuksi aika suppea ja kestokaan ei oikein ole vakuuttanut.

Catherine the Grape S, -
Kinky in Helsinki S,
Not So Bora-bora-ing Pink C, Sinertävä vaaleanpunainen/malva, hillitty perussävy. Yhdellä kerroksella peittävä, mutta itsellä lohkeaa kärjistä helposti.
Parlez-vous OPI C, keskitumma violetti, koostumus melko paksua. Minulle sävy oli liian lämmin.
See Ya Later, Sailor!  S, Läpikuultava vaalea turkoosi, jossa moniväristä hohdetta. Useampikin kerros kuitenkin kuivuu nopeasti.

Nail Envy Sensitive & Peeling Vei liuskoittuvat kynnet ojasta ollikkoon. Koostumus lisäksi muuttui hyvin äkkiä seittimäiseksi.

Orly
Kivoja sävyjä näyttäisi olevan paljon, pigmenttiä hyvin ja kesto hyvä.

Dance 'till Dawn C, Vaalea creme, joka on sävytetty laventeliin. Peittävä yhdellä paksummalla kerroksella, todella hyvin käyttäytyvä. Omia suosikkejani.
Limelite G, Monisävyistä hienoa glitteriä, sellaisenaan taittaa vähän vaaleanvihreään. Sopii hyvin kerrostuksiin.
Moonshadow S, Liilahtava harmaa, useampi sävy tuo tummuutta, kestää hyvin.
Plum Noir C, Täysin nimensä mukainen tumma luumu. Parillakin kerroksella vielä näkyy että väri on luumu eikä musta, tosin tässäkin yksi kerros riittää.
Shimmering Mauve S, Lämmin malva.. eli ruusunpunainen jossa kultaista hohdetta, joka tekee sävystä neutraalin. Sopii kylmä- ja lämminsävyiselle, tyylikäs punainen. Peittää yhdelläkin kerroksella, huikea kesto.


NailTek

Protection Plus III Tuntuisi hoitavan kynsiä, liuskoittuminen vähentynyt. Värilakan kanssa saa kuitenkin lakkaukset helposti kuoriutumaan pois kynneltä. Edit: Sopii parhaiten päällyslakaksi, aluslakkana kellastuttaa pahasti. DBP:n takia en osta uudestaan.

Stila
Petal C, aika mitäänsanomaton läpikuultava perusvaalea.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Kosmetiikkakissa - 09.02.09 - klo:03:45
Lisäilen näitä sitä mukaa, kun tulee lakkailtua eli aloitan näillä mitä on tässä viime aikoina tullut käytettyä. Käytän paljon peittäviä kalpean vaaleita vaaleanpunaisia, joissa erot ovat melko pieniä, mutta koitan saada noita eroja kirjattua ylös.

Jessica

Reward Base Coat Hyvä perusaluslakka normaaleille kynsille. Kuivuu nopeasti.
Top Priority Top Coat Hyvä kestoa ja kiiltoa antava päällyslakka, mutta ei pikakuivattava, joten en käytä enää.
Brilliance Top Coat Nopeuttaa lakan kuivumista, mutta ei yhtä tehokkaasti kuin Seche Vite. Antaa kivan lasimaisen pinnan lakkaukselle ja lisää kestoa.
Quick Dry Pikakuivattavat tipat, eivät lisää lakauksen kuivumista mielestäni kovinkaan paljoa eli melko turha tuote IMO.

Peaceful Pink Neutraali vaalea vaaleanpunainen cremelakka, jossa aavistus helmiäistä. Melko peittävä kahdella kerroksella. Melko tavanomainen väri, kuivuminen ja kesto ok.

Creative

Stickey Base Coat Paras kokeilemani aluslakka. Luo hyvän pohjan värilakan tarttumiselle. Kuivuu nopeasti.
Super Shiney Top Coat Ihan hyvä, kiiltävän lopputuloksen antava päällyslakka, mutta ei kuivu nopeasti, joten en käytä enää.
Heat Dry Top Coat Lämpöaktivoitava pikakuivattava päällyslakka. Kuivattaa lakkauksen, kun kynsiä pitää kolme minuuttia 6o watin lampun läheisyydessä. Toimii hyvin, mutta koska Seche Vitellä saa vastaavan tuloksen ilman, että sormet/varpaat pitää tunkea lapun lähisyyteen (noin 10 cm etäisyydelle) niin en tätä enää hanki.

Apple Cobbler Lämpimähkö vaalea vaaleanpunainen, cremen ja helmiäisen välimaastossa. Peittävä kahdella kerroksella. Kuivuminen kesää kauan, kesto ok. Sävynä vähän tylsä.

OPI

RapiDry Top Coat Kohtuullisen toimiva pikakuivattava päällyslakka, mutta ei toimi niin nopeasti kuin Seche Vite, eikä tällä saa sellaista lasikuitumaista pintaa kuten Sechellä. Ohut koostumus.

Let Them Eat Rice Cake Maalimainen, peitävä vaalea viileä/neutraali vaaleanpunainen creme, jossa häivähdys harmahtavaa/vaaleaa liilahtavaa. Ei siis puhdas tai kirkas sävy. Melkein peittävä jo kerroksella, mutta tasaisen värin aikaansaamiseksi vaatii kaksi kerrosta. Raidoittuu melko helposti niin kuin kaikki tällaiset peittävät, paljon valkoista sisältävät maalimaiset lakat. Kokenut lakkaaja saa siistiä jälkeä kahdella kerroksella, mutta vaatii huolellisuutta ja kärsivällisyyttä. Kokemattomalle haastava. Vaalea, melko neutraali sävy olematta kuitenkaan söpö tai perinteinen.
Tickets to Paradise Semipeittävä erittäin vaalea vaaleanpunainen creme. Viileä sävy, valkoisempi ja puhtaampi sävy kuin Let Them Eat Rice Cake, mutta tämäkin kuitenkin aavistuksen murrettu sävy. Vaatii kolme kerrosta peittävän ja tasaisen värin aikaansaamiseksi. Peittävä saattaa tulla jo kahdella, mutta värin vaaleus tulee kunnolla esiin vasta kolmannella kerroksella. Jotenkin vähemmän maalimainen ja enemmän vetinen, kuin Let them eat rice cake, mutta selvästi valkoisempi ja maalimaisempi kuin Mimosas for Mr. & Mrs. Menee mun mielestä off-white kategoriaan.
Mimosas for Mr. & Mrs. Semipeittävä vaalea vaaleanpunainen cremelakka, mutta ei ole maalimainen vaan enemmän läpikuultavan vetinen. Neutraali, puhdas vaaleanpunainen. Edelleen melko valkoinen, mutta selvästi pinkimpi ja puhtaampi kuin Tickets to Paradise. Näyttää pullossa läpikuultavammalta kuin on. Kahdella kerroksella saa hyvin tasaisen ja melko peittävän lopputuloksen. Kynnen kärjet erottuvat lakan läpi enää vain vähän, mutta tasaisuuden takia ei vaadi kolmatta kerrosta. Huomiotaherättämätön ja klassinen, mutta erittäin kaunis, puhdas ja raikas sävy.
Princesses Rule! Vaaleanpunainen läpinäkyvä lakka, jossa pienikokoista hopeaa glitteriä. Käytän tätä vain muiden lakkojen kuorruttamiseen eli yksin käytettynä ei kokemusta. Yhdellä kerroksella hillitympää kimalletta, kahdella kerroksella seriously bling-bling! Ei sovellu työkäyttöön kovin konservatiivisille aloille. Ei kovin hankala poistaa, vaikka onkin glitterilakka.
Suzi Loves Sydney Tumma viininpunainen shimmerlakka, melko neutraali väri, ei selkeästi lämmin eikä kylmä. Tuosta shimmeristä johtuen taittaa vähän jossain valossa ruskeaan ja jossain violettiin. Tuo on kuitenkin melko vähäistä eli lähinnä viininpunaista tämä on, mutta aika tumma sävy. Melko peittävä väri, mutta yksi kerros ei riitä, kahdella kuitenkin täysin peittävä ja värikylläinen lopputulos. Tämä sävy on musta sellainen klassinen ja naisellinen, joka sopii hyvin töihin jakkupuvun kanssa (alasta riippuen toki) tai yhtälailla pikkumustan kanssa, koska tämä on tavallaan aika seksikäs femme fatale-tyyppinen sävy. Klassisuudesta huolimatta sävy ei kuitenkaan ole mielestäni mitenkään tylsä ja sopii hyvin sävyn tummuudesta johtuen myös räväkämpään ja rockimpaankin tyyliin. Yritän siis sanoa, että tämä on aika monikäyttöinen sävy, joka muusta tyylistä riippuen muuntuu moneksi.
Yleensä tämän sävyiset shimmerlakat ovat tosi helppoja levittää, mutta tässä lakassa on ihmeellinen todella juokseva, mutta kuitenkin tahmea koostumus. Tuon juoksevuuden takia on vaikea levittää lähelle kynsinauhoja tasaisesti ilman, että lakka valuisi kynsinauhoihin. Tuon takia levitys on vähän hidasta kun pitää optimoida lakan määrä siveltimessä ja levittää huolellisesti. Kun lakkaa ei saa todella nopeasti levitettyä koko kynnelle, pinta ehtii kuivua vähän ja lakka tuntuu jotenkin kumman tahmealta ja tällöin lakkaa levittäessä juuri levitetty lakka saattaa lähteä siveltimen mukaan, jos samaan alueeseen koskee uudestaan. Tällöin lakkapintaan jää läpikuultavampi kohta. Eka kerros on siis katastrofi, mutta kaikki tuo tasoittuu tosi hyvin toisella kerroksella, jolloin lopputulos on hyvä eikä tuota painajaiskoostumusta näe mitenkään lopputuloksesta. Lakka itsessään ei ole kovin kiiltävä ja pinta jää jotenkin nahkeaksi eli tämä lakka vaatii edottomasti päällyslakan näyttääkseen hyvältä. Kuivuminen on suht nopeaa.
Fit for a Queensland Valkoinen lakka vaaleanpunertavalla flashilla, joka saa lakkauksen näyttämään opaalimaiselta. Ei varsinaisesti creme, mutta ei täysin helmiäinenkään. Lakka levittyy itsessään hyvin, mutta tasaisen värin aikaansaamiseksi tarvitsee taitoa/tuuria ja mielestäni kolme kerrosta. Kahdella kerroksella saa periaatteessa peittävän lopputuoksen, mutta mikäli kynnet ovat vähänkään epätasaiset niin kaunis ja tasainen lakkaus syntyy vasta kolmella kerroksella, jos silloinkaan. Kuivuminen suht nopeaa. Erikoinen ja kaunis sävy juuri tuon opaalimaisen hohteen vuoksi.
Time-Less Is More Valkoinen läpikuultava cremelakka. Levittyy todella tasaisesti, joten ei vaadi tasaisuuden vuoksi vähintään tiettyä kerrosmäärää vaan toimii jo yhdellä. Neljällä kerroksella semipeittävä lopputulos. Melko puhdas valkoinen, mutta läpikuultavuudesta johtuen näyttää huomattavasti luonnollisemmalta kuin maalimaiset peittävät valkoiset. Kuivuu nopeasti.
Makes Men Blush Läpikuultava vaalean pinkki cremelakka. Sävy on melko neutraali tai aavistuksen lämmin. Aika klassinen sävy, eikä mitenkään erikoinen tai huomiota herättävä. Levittyy tasaisesi, neljällä kerroksella vielä jonkin verran läpikuultava. Kuivuu nopeasti.
Kiss on the Chic Semipeittävä, melko vaalea karkkipinkki cremelakka. Levittyy tasaisesti, kolmella kerroksella vielä vähän läpikuultava. Sävy on selvästi viileä, ei missään nimessä klassinen vaan enemmän Barbie-osastoa, vaaleutensa vuoksi ei kuitenkaan erityisen räikeä. Kuivuminen hyvä.
Fair Dinkum Pinkum Peittävä cremelakka, jossa vähän glitteriä, joka ei erotu kynnellä oikeastaan yhtään. Sävy on neutraali tai aavistuksen lämmin keskitumma karkkipinkki. Lakka levittyy tosi huonosti ja tasaisen lakkauksen aikaansaaminen vaatii vaivaa ja taitoa. Ongelma levittyvyydessa on hyvin samankaltainen kuin Suzy Loves Sydneyssä. Peittävä ja värikylläinen periaatteessa jo kahdella kerroksella, mutta tasaisuuden takia saattaa vaatia kolme kerrosta. Kuivuu kohtuu hyvin.
Make Love Peittävä Barbie-pinkki cremelakka. Sävy on sinipohjainen viileä pinkki, ei parhaalla tahdollakaan tyylikäs vaan kunnon bimbo-pinkki. Levittyy kohtuullisen hyvin, peittää jo kahdella kerroksella, mutta värikylläisyyden vuoksi kolme kerrosta saattaa olla tarpeen. Kuivuu hyvin.
You're a Doll! Peittävä vaalea shimmerlakka. Sävy on melko vaalea murrettu, jossa häivähdys harmaata, vaaleanpunaista ja violettia. Pullossa näkyy kuparinväristä pientä hilettä, joka ei erotu kuitenkaan kynnellä. Hillitty, mutta ei tavanomainen sävy. Levittyy hyvin, kahdella kerroksella melko peittävä. Kuivuu hyvin.
Miso Happy with this Color Peittävä maalimainen cremelakka. Sävy on keskivaalea, aavistuksen murrettu  melko neutraali vaaleanpunainen, mutta ei kuitenkaan tavanomainen. Vaaleanpunaisepi ja puhtaampi kuin Let Them Eat Rice Cake. Raidoittuu melko helposti, mutta kolmella kerroksella saa tasaisen lopputuloksen. Peittää periaatteessa jo kahdella kerroksella, mutta tasainen ja värikylläinen vasta kolmannella kerroksella. Kuivuu kohtuullisen nopeasti.
Malaysian Mist Semipeittävä raikas persikkainen cremelakka. Sävy on keskivaalea lämpimähkö vaaleanpunaisen persikkainen melko puhdas sävy. Levittyy hyvin, mutta raidoittuu jonkin verran. Kolmella kerroksella tasainen väri ja melkein peittävä. Kivuu kohtuullisen nopeasti.
Dulce De Leche Peittävä vaaleanruskepersikkainen cremelakka. Nimensä mukaisesti toffeesävy, lämmin vaaleanpunertava/persikkainen vaalean ruskea. Samantyyppinen kuin Misan High Waist Hue, mutta Dulce De Leche on selvästi lämmin, kun taas HWH on selvästi viileä. Levittyy hyvin, peittävä ja tasainen väri jo kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.
Get Me to the Taj on Time Semipeittävä melkein cremelakka, jossa kuitenkin vähän hohdetta. Sävy on todella kalpea viileä vaaleanpunainen. Pullossa näyttää harmahtavalta, mutta on kynnellä vain vähän murrettu vaaleanpunaiseen vivahtava off-white. Ei lainkaan harmaa kynnellä. Levittyy tasaisesti, kiva läpikuultava yhdellä kerroksella, kolmella lähes peittävä. Kuivuu hyvin.
Queen of West Web-Erly Peittävä violetinpunainen shimmerlakka. Sävy on viileä ja monivivahteinen, viininpunaista jonkin verran violetimpi. Ei kuitenkaan erityisen tumma. Todella kaunis sävy. Koostumus on yllättävän vetistä ja läpikuultavaa tämän sävyiseksi. Levittyy ensimmäisellä kerroksella yllättävän epätasaiseksi ja läpikuultavaksi, mutta toisella kerroksella tasoittuu täysin ja on jo peittävä. Peittävyys yllättää samalla tavalla kuin Misan No Shrinking Violettassa. Värin rikkaus tulee parhaiten esiin kolmella kerroksella. Kuivuu hyvin.
My Big Break Peittävä murrettu viininpunaisen violetti shimmerlakka. Sävy on hyvin samantyyppinen kuin Queen of West Web-Erly, mutta selvästi murretumpi päivänvalossa. Keinovalossa taas näyttää viileämmältä. Vaikeasti kuvailtava sävy, näyttää paremmalta luonnossa kuin kuvissa. Levittyy hyvin, peittävä ja värikylläinen kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.
La Paz-Itively Hot Peittävä kirkkaan pinkki melkein cremelakka, jossa aavistuksen hohtava sinertävä flash. Viileä ja kirkas sävy, ei kuitenkaa neon. Sävyn tummuudesta johtuen ei ole enää sokerisen karkkipinkki Barbie-sävy. Levittyy tasaisesti ja peittää kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.
Suzi & the Lifeguard Peittävä vaaleanpunainen shimmerlakka. Sävy on neutraali tai aavistuksen viileä hopeanhohtoinen keskivaaleanpunainen. Kaunis, mutta melko tavanomainen sävy. Levittyy tasaisesti ja peittää kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.

Misa

Wine Burgundy Kaunis, klassinen tumma viininpunainen shimmerlakka. Todella samansävyinen kuin OPIn Suzy Loves Sydney, mutta tämä ei vivahda valaistuksesta riippuen ruskeaan eikä violettiin vaan on valaistusesta riippumatta selvästi tumman viininpunainen. Levittyy todella hyvin ja kuivuu nopeasti. Peittää jo yhdellä kerroksella, mutta kaksi kerrosta on tarpeen, jotta värin syvyys tulee esiin. Upea sävy, joka kerää kohteliaisuuksia jopa ventovierailta (myös miehiltä ;D).
Sugar Daddy Valkoista/vaalean hopeaa pientä glitteriä läpikuultavan valkoisella pohjalla. Yhdellä kerroksella kivaa kimalletta toisen lakan päälle. Useammalla kerroksella en ole itse kokeillut, mutta olettaisin, että peittää kolmella kerroksella. Todella raikkaan oloinen glitterlakka, koska kimalle on hyvin vaaleaa, eikä niin metallinhohtoista kuin hopeiset glitterit. Tämä on enemmän timanttinen kuin metallinen. Levittyvyys ja kuivuminen todella hyvät.
Indescribable Peittävä raikkaan puhdas off-white vaalea cremelakka. Puhtaaseen valkoiseen verrattuna tässä on aavistus vaaleanpunaista, mutta yksinään näyttää melko valkoiselta. Levittyy tämäntyyppiseksi maalimaiseksi lakaksi todella hyvin ja tasaisesti. Peittävä jo kahdella kerroksella, mutta värikylläisyys saattaa vaatia kolme kerrosta mikäli kerrokset ovat ohuita. Kuivuu kohtuullisen hyvin.
Mar de Morado Peittävä pinkki cremelakka. Sävy on keskitumma, selvästi viileä sinertävä violettiin taittava pinkki. Sävy on jonkin verran murrettu, joten ei erityisen räikeä, mutta ei kyllä mitenkään hillitty tai tyylikäskään. Ei tavanomainen pinkki. Levittyy todella hyvin ja tasaisesti, kahdella kerroksella peittävä. Kuivuu nopeasti.
Camellia Destiny Semipeittävä pinkki cremelakka. Hyvin samantyyppinen kuin OPIn Kiss on the Chic, mutta aavistuksen tummempi, mutta kuitenkin vielä vaaleahko karkkipinkki. Levittyy tasaisesti, neljällä kerroksella vielä aavistuksen läpikuultava.
High Waist Hue Peittävä cremelakka. Sävy on murrettu maitokahvi/vaaleanpunainen. Taittaa enemmän ruskeaan kuin harmaaseen, mutta on silti selvästi viileä sävyltään. Hillitty ja luonnollinen sävy täydestä peittävyydestä huolimatta. Luonnollisuudesta huolimatta ei tylsä tai tavanomainen sävy. Levittyy todella hyvin ja tasaisesti. Kaksi kerrosta saattaa riittää, mutta kolmella täysin värikyllänen lopputulos. Kuivuu nopeasti.
Little Tease Melko peittävä, aavistuksen helmiäinen vaaleanpunainen lakka. Melko vaalea viileän pinkki sävy, joka taittaa siniseen. Kaunis, mutta melko tavanomainen sävy. Levittyy hyvin, mutta vaatii kolme kerrosta melkein peittävään lopputulokseen. Kuivuu hyvin.
No Shrinking Violetta Peittävä voimaaasti shimmerinen lakka. Keskivaalea vaaleanpunapohjainen lakka, joka hohtaa valosta ja katselukulmasta riippuen koralliseen ja kultaiseen tai vaaleanpunaisen violetinsinertävään. Yleisilme kuitenkin jonkinverran lämpimämmän puolella. Erikoinen ja todella kaunis sävy. Levittyy todella hyvin, yhdellä kerroksella vielä selvästi läpikuultava, mutta kahdella kerroksella yllättäen kuitenkin täysin peittävä. Kuivuu hyvin.

Seche

Seche Base Ridge Filling Base Coat Vaalea, helmiäsisävyinen aluslakka. Tasoittaa ja peittää kynnen värjäymiä jne., mutta ei mielestäni tasoita epätasaisuuksia kovinkaan paljon. Kuivuu nopeasti, mutta ei anna yhtä kestävää pohjaa kuin Creativen Stickey.
Seche Clear Base Coat Läpinäkyvä, nopeasti kuivuva aluslakka. Ei huono, mutta ei vedä vertoja Creativen Stickeylle.
Seche Vite Top Coat Kuivattaa lakkauksen todella nopeasti. Antaa hyvin kiiltoa ja kivan lasikuitumaisen pinnan kynsille. Paksunee  ajan myötä, kun tuotetta on vähemmän pullossa.
Seche Restore Thinner Toimiva ohentaja Seche Vitelle. En ole kokeillut muihin lakkoihin.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Magia - 09.02.09 - klo:12:38
Aloittelen listaa nyt, saatan jatkaa tarkemmilla kokemuksilla myöhemmin.

China Glaze Pääasiassa hyviä lakkoja, tosi halpoja, mutta pullo on minusta aika ruma. Joissakin on paksuhko koostumus.

Cheek to cheek: tosi läpikuultava vaaleanpunapunkki, jossa kultapinkkiä hohtoa. Tosi ohut koostumukseltaan ja peitoltaan.
White-kwik-silvr: kylmä valkoinen, jossa viileä shimmer sinisenä / vihreänä / hopeana. Kuivuu minusta aika hitaasti. Peittää suht hyvin.

Essie Kaunis yksinkertainen pullo, josta lakan väri tulee hyvin esiin. Useimmat kuivuvat nopeasti, koostumus ohut ja suti pieni ja ohut.

Pink is the link: Viileä vaaleanpunainen, tosi läpikuultava. Freesaukseen sopiva, luo geelikynsimäisen vaikutelman. Neljällä kerroksella saisi suht peittävää.
Short shorts: Kiva shokkipinkki, olisi saanut olla vieläkin kirkkaampi. Kuivuu ja kestää hyvin.

OPI Hyvä valikoima laadukkaita lakkoja. Tykkään enemmän vanhasta ohuesta siveltimestä kuin uudesta prowidesta.

Sensitive & peeling Nail envy: Kuivatti kynsiäni entisestään, ja aiheutti lisäliuskoittumista. Tuntui jotenkin tosi myrkyltä, en tykännyt yhtään. Ohut koostumus ja kiva kiilto kyllä.
Strawberry margarita: Lämmin mattapinkki, kiva varpaissa. Levittyy hyvin.

Orly Ei itselleni kovin tuttu merkki, huhupuheiden takia en ole pahemmin ostanut.

La vida loca: Räikeähkö fuksiapinkki hennolla sinisellä hohteella. Kiva karkkilakka varpaissa tämäkin, kuivuu suht nopsaan.

Zoya En ole oikein tutustunut tähänkään vielä.

Bijou: Pinkkioranssi hopeisella kimalteella ja hieman viileää hohtoa. Ohut koostumus, aika läpikuultava.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: Lila - 15.05.09 - klo:12:27
Täydennän sävyvalikoimaa vähitellen.

Kynteni ovat helppohoitoiset, ohuehkot mutta joustavat, sileäpintaiset, eivätkä värjäydy helposti. Parhaimmillaan lyhyehköinä tai puolipitkinä. Yli 5 mm:n kärki alkaa olla tälle kynsilaadulle jo liikaa. En koveta kynsiä ja aluslakka on käytössä todella harvoin. Värilakkojen lisäksi säännöllisessä käytössä joku kynsinauhaöljy, pikakuivattava päällyslakka ja käsivoide.

Lakkojen kesto ei ole minulle mikään tärkeä kriteeri, sillä todella harvoin pidän lakkaa kynsissä yli kolmea päivää. Eli kestosta tulee valitusta lähinnä silloin, kun lakkaus alkaa rapistua parin ekan päivän aikana.

Chanel
Lakkojen laatu on keskimäärin hyvä. Todella kivoja kausisävyjä. Kuitenkin ihan liian kallis, jotta viitsisin ostaa isompia määriä. Tykkään siitä, että neliöprofiilisessa pullossa on irrallinen päällyskorkki, sillä pienestä aluskorkista saa huomattavasti paremman otteen lakatessa.

Pink Mink: vaalea nudepersikka, jossa fuksia, hyvin hienojakoinen shimmeri. Tämä on ollut pitkään yksi suosikkini nudesävyistä. Yhdellä kerroksella kaunis läpikuultava lakkaus, kolmella kerroksella läpinäkymätön nudelakkaus, jossa on kuitenkin joku juju.

Rouge Noir: Todella tumma cremepunainen, yksi suosikkisävyistäni kautta aikain. Viheliäinen poistettava, sormenpäät jäävät helposti ihanan punajuurisävyisiksi...

Kaleidoscope: Aivan ihana vihreään shiftaava hopeasävy - suosikkini kaikista metallisävyistä. Olen hukannut lakan, enkä anna itselleni ikinä anteeksi. Kausituote, voi löytyä vielä eBaysta.

-----------------------

Opi
Keskimäärin erinomaisia lakkoja. Ottaisin kyllä mielelläni vähän pienemmän pakkauksen ja edullisemman hinnan... Mukavaa, että jonkinlainen sävyvalikoima on tarjolla Stokkalla ja Kickseissä, olen ollut vähän laiska tilailemaan lakkoja ulkomailta.

Pink Before You Leap
Sama koostumus kuin Pricesse's Rule:ssa, kuultava pohja, jossa runsaasti hopeista ja kristallista shimmeriä / mikroglitteriä. Pohjaväri on vanha roosa, vähän malvaankin vivahtava, mutta hyvin läpikuultava. Kaunis sävy, jota kannattaa vilkaista, vaikka ei niin olisikaan bling-bligin perään.

Time-less Is More
Pehmeä ja hyvin kuultava valkoinen, ei kuitenkaan varsinaisesti kellertävä. Itselleni sopii valkoinen päällyslakka ranskalaiseen ehkä parhaiten ja tämä on siihen täydellinen sävy, ei liian kova valkoinen.

Tickle My France-y
Ovela harmaabeige, nudesävyksi varsin kiinnostava. Tykkäisin varsin paljon, jos ei vaatisi kolmea kerrosta peittävään lopputulokseen.

Lincoln Park After Dark
Tumma punainen, lähes musta creme. Oli käytännössä hyvin samankaltainen Chanelin Rouge Noirin kanssa - ja annoinkin tämän lakan kaverille.

-----------------------

Essie
Toistaiseksi kokemusta on melko vähän. Levittyvyys on kaikissa kokeilemissani sävyissä ollut hyvä tai kohtuullinen, mutta kuivumisajassa ja sävyjen peittävyydessä on toivomisen varaa.


Quilty Pleasures
Pinkkiä, korallia ja häivähdys maitomaisuutta samassa paketissa, creme. Kirkkaiden ja heleiden punasävyjen ystävälle. Ei barbiemielleyhtymiä. Helppo levittää, mutta vaatii vähintään kolme kerrosta kunnon peittoon. Kuivuu hitaanpuoleisesti.

Steel-ing the Scene
Ruskealla taitettu hopea, lähes foil-tyyppinen pinta. Erittäin kaunis ja persoonallinen sävy, pakko-ostos metallinsävyjen ystävälle. Lakkaus hieman haasteellista, mutta ohuilla kerroksilla lakaten säästyy raidalliselta lopputulokselta. Kuivuu hitaanpuoleisesti. 2-3 kerrosta täydelliseen peittoon.

-----------------------

Color Club
Erinomainen hinta-laatusuhde ja upeita värejä. Melko uusi tuttavuus toistaiseksi, mutta kokeiltujen joukkoon ei ole mahtunut yhtään huonoa lakkaa.

-----------------------

Misa
Ainakin cremesävyt vaikuttavat olevan parasta A-luokkaa. Erinomainen levittyvyys ja runsaasti peittoa / pigmenttiä. Kivoja, ei niin tavallisia värejä!

Dirty Sexy Money
Aivan mahtava cremekoostumus, peittävä ja täysin raidaton jälki yhdellä kerroksella. Kuivuu ehkä hitaanpuoleisesti, mutta tuo yhden kerroksen riittävyys kompensoi kyllä tätä. Erikoinen, hieman savuinen viherturkoosi sävy, ehdoton vihreän ja sinisen lakan ystäville. En ole ihan varma väristä omassa käytössä, mutta laatu innostaa ehdottomasti kokeilemaan lisää.

Fashionista
Kaunis harmaalla ja beigellä murrettu keskilila creme. Erittäin kaunis sävy, onnistuu olemaan samalla tyylikäs ja särmikäs. Peittää parilla kerroksella helposti, mahdollisesti yhdelläkin vähän kikkaillen. Kuivuu kohtalaisen nopeasti.

-----------------------

LCN
Värilakat vaikuttavat ihan ok:lta, tosin minulla on vain pari. Hippulakkojen ystäville tiedoksi, että sarjasta löytyy soma hopeahologrammihippulakka, sävynumero G10.

-----------------------

Orly
Orlyn lakkoja on pitkään ollut myynnissä Stockmannilla. Melko hitaasti kuivuvia, mutta kestäviä lakkoja. Jostain syystä Orlyn värejä haukutaan useinkin, mutta itse olen löytänyt näistä monta suosikkia.

Lola Todella kaunis vaalea koralli creme, hyvin kirkas,  lähes neonsävy. Kesävärien parhaimmistoa.

Rock Candy Pullossa mitättömän näköinen viileä beige nude, jossa vihreä shimmeri. Kynsillä yhdelläkin kerroksella todella näyttävä multichrome (sini-vihreä-pinkki), kuitenkin täysin  läpikuultava ja ehkä parhaimmillaan kerrostettuna muiden lakkojen päälle. Hyvin käyttäytyvä shimmeri, helppo lakata siistiä jälkeä.

-----------------------

Zoya
Kokemusta on toistaiseksi melko vähän, mutta hyvältä vaikuttaa. Tykkään Zoyan ohuesta koostumuksesta ja siitä, että lakka kuivuu varsin nopeasti. Sarjassa on paljon kirkkaita ja tummia punaisia creme- ja jellysävyjä, jotka näyttävät silmääni todella houkuttelevilta. Kynsilakaksi varsin mieto tuoksu, myös pullo on kiva ja toimiva. Tutustun varmasti paremmin.

Freja Hiilenharmaa, jossa runsaasti hopeista shimmeriä. Kaunis.

Richelle Lämmin, pronssista ja ehkä vähän oliiviinkin viittaavaa vivahdetta sisältävä kultasävy. Sointuu kauniisti vaaleaan ja hieman oliiviin vivahtavaan ihooni. Suosikkini kultasävyistä kautta aikain. Kahdella kerroksella kaunis lopputulos, ja hile/shimmeri on mukavasti sen kokoista että lakkaa ei ole mahdoton poistaa.

Angel  Kuultava malvapinkki, jossa pinkkiä hienojakoista shimmeriä. Tummuusaste on ehkä turhan lähellä vaaleaa talvi-ihoani, voisi olla joko vähän vaaleampi tai tummempi. Pinta on melko kiilloton ilman päällyslakkaa. Kuitenkin kaunis, viileä nudesävy, kokeilen kesällä uudemman kerran. Yksi kerros voisi toimia osana ranskalaista, ohuistakin kerroksista saa tällä lakalla helposti raidattomia ja kauniita.

-----------------------

Nubar
Kokemusta toistaiseksi vasta kahdesta lakasta. Ainutlaatuisen hienoja värejä, etenkin glittereitä ja duochromeja.

Indigo Illusion Savunsininen / vihreä duochrome, myös pinkin ja violetin sävyjä. Ei ollut levittyvyydeltään ihan paras, jotenkin venyvää ja ohutta yhtä aikaa. Väri on kuitenkin aika spesiaali, ei välttämättä kuitenkaan ihan oma juttuni. Tykkäisin enemmän ilman tuota shiftausta vihreään.

Iced Licorice Luumunsävyinen jelly, jossa hopeaista, antiikkikultaista ja pronssista shimmeriä/glitteriä, taitaapa olla myös punaista mikroshimmeriä. Todella kaunis ja erikoinen väri. Laatukin tuntuu hyvältä, mutta pullon kannattaa antaa asettua kunnolla ennen käyttöä. Ravistelu saa lakan kökkööntymään lakatessa. Ikävähkö poistaa, ei kuitenkaan mahdoton. Kuivuu nopeasti ja kaksi kerrosta riittää.
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: TanZka - 30.08.09 - klo:22:41
Orly Bonder: Tosi hyvä aluslakka jää tahmaiseksi jonka vuoksi värilakka tarttuu tosi hyvin siihen!! :) suosittelen kovasti.

Poshe Super-Fast Drying: Tosi hyvä päällylakka kuivuu tosi nopeasti vaikka laittaa värilakkaa kolmekin kerrosta. koristeet pysyvät poshella tosi hyvin!! huono puoli äkkiä paksuuntuva.. mutta onneksi sille jotain aina voi tehdä :)

Essie Good To Go: Hyvä perus päällylakka tosi hyvä pitävyys mutta kuivuminen vie kauemmin kuin poshella :)

Mavala: Mavadry tosi hyvä pikakuivattaja saa marketeilta. tosi hyvä laatuinen on voi verrata poshen pikakuivattajaan
Otsikko: Vs: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista
Kirjoitti: RockQueen - 28.11.11 - klo:11:54
Ostin Tallinnan Kaubamajasta LCN Nail Polishin, ja toi on kyllä todella hyvälaatuinen! Levittyy kauniisti ja pysyy tosi kauan hyvänä. Paljon parempi kuin OPI tai Essie.