Kauneudenhoito => Meikkaus => Aiheen aloitti: Herbina - 07.12.09 - klo:13:27

Otsikko: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 07.12.09 - klo:13:27
Avasin nyt uuden ketjun, tästä on ollut puhetta kosmetologikäynnit ja ripsipermanentit -ketjuissa, mutta mielestäni aihe ansaitsee oman ketjunsa.

Mulle laitettiin viime perjantaina Xtreme Lashes -ripsipidennykset. Kaksi päivää piti kärvistellä kastelematta ripsiä jotta liima kuivuisi, nyt voi jo kastella mutta puhdistusaineessa ei saa olla öljyä. Hankinkin heti itselleni saman merkin puhdistusaineen, joka on siis öljytön ja tosi tehokas, eikä kirvele yhtään. Hintaakin tosin oli 36 euroa, mutta vaikuttaa riittoisalta tavaralta.

Olin lopputulokseen oikein tyytyväinen, ripset on nyt omia ripsiä pari milliä pidemmät ja erittäin luonnollisen näköiset. Ripsirajassa ei näy pidennyskohtaa ellei katso suurennuslasilla. Nälkä tosin kasvaa syödessä ja haluaisin ehkä himpun verran vielä pidemmät ja paksummat, ehkä sitten huoltokerroilla pystyy vielä lisäämään volyymia. Näiden pitäisi säilyä hyvännäköisinä koko ajan ja huoltoväli on n. 4 viikkoa, aluksi vähän lyhyempi jotta saadaan tämän hetken kasvuvaiheessa olevat tynkäripsetkin hoideltua. Sain itselleni pienen ripsiharjan (samanlainen kuin ripsareissa), jolla ripset pitää harjata kuosiin joka aamu. Tosin en taida nukkua poski tyynyssä, joten mun ripset on olleet ainakin heti aamullakin edustuskunnossa.

Kirjoittelen päivitystä vähän myöhemmin miten ripset on pysyneet kuosissa. Pidennyksissä kannattaa ehdottomasti satsata laatuun niin merkin kuin tekijänkin suhteen. Olen nimittäin nähnyt sellaisia ripsiä, joiden omistaja on surkutellut kun piti mennä hankkimaan sieltä mistä edullisesti sai ja lopputulos oli sinne tänne harottavat räpsyttimet. Ja se parin päivän hikoilemattomuus/kastelemattomuus on myös olennainen pidennysten kestoon vaikuttava tekijä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Amy - 07.12.09 - klo:13:38
Kiitos kun jaat kokemuksia!  :)

Nuo on varmaan nyt ihan "kunnolliset", jotka sinä oot ottanut. Itse testasin kerran täällä, ihan erikoisliikkeen kosmetologilla ripsituuhennnoksia, eli liimattiin omien ripsien sekaan niitä pieniä tupsuja. En tiedä oliko vika niissä ripsissä vai liimassa mutta ripsistä tuli ihan "muoviset", ne oli aivan järkyttävät ja ne poistettiinkin multa ihan parin päivän sisällä.

Voiko noiden kanssa ihan normaalisti käyttää ripsiväriä? Taivuttaa ei varmaan saa? Mitä hintaluokkaa nuo on?

Kuva ois muuten huikean kiva!  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 07.12.09 - klo:14:10
Joo, pitää tehdä siis selkeä ero ns. kestoripsien (liimattavat tupsut) ja ripsipidennysten (yksittäiseen ripseen liimattavat jatkeet) välille. Sellaiset tupsut mullakin oli joskus 10 vuotta sitten ja ne on kyllä ihan erilaiset kuin nämä, joissa ei ole mitään havaittavia "liimakönttejä" jotka tekisi mieli nyprätä irti.

Hintakin on Xtreme Lashes -pidennyksillä aika suolainen, vaihtelee ilmeisesti paikasta riippuen 100-150 euron välillä. X-merkkisiä saa sitten halvemmalla mutta todennäköisesti lopputuloskaan ei ole yhtä hyvä kuin tällä markkinajohtajalla. Omat pidennykseni tehtiin Helsingin Krunikassa Ihonhoito Tuulissa, jossa hinta on 140 euroa ja huolto 50 euroa. Mutta työn jälkikin oli sitten erittäin korkealaatuista. Taivuttamiseen ei ole tarvetta koska nämä on valmiiksi taivutetut. Ripsaria voi laitta päälle jos kokee tarpeelliseksi, tosin silloin väri kannattaa laittaa lähinnä ripsien latvoihin ennemmin kuin tyveen.

Mun omat ripset on pituudeltaan kuulemma n. 6-7 mm, pisimmät pidennykset oli 10-milliset, suurin osa 8-9 milliä. Eipä ne omat ripset tuolta mustien pidennysten lomista juurikaan tule esiin, tosin sitten jälki voisi olla vähän erilaista jos omat ripset olisi täysin vaaleat.

Otin ennen ja jälkeen -kuvat, mutta kameran liitäntäpiuha on kadoksissa joten kuvia tulee sitten kun onnistun löytämään sen piuhan..
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: tuutikuu - 07.12.09 - klo:22:25
Hienoa Herbina, tätä ketjua täytyykin alkaa seurailemaan :) .

^Huonosti kiinnitetyt ripset kyllä putoavat parissa viikossa, ellei jopa päivissä. Kestoripsien ideana kuitenkin on, että kiinnitetty ripsi ei irtoa, vaan pysyy siihen saakka kunnes oma ripsi luonnollisesti uusiutuu. 4 vkoa on arvioitu aika siitä, missä ajassa ripsiä on uusiutunut jo sen verran paljon, että uusia kestoripsiä olisi syytä lisätä rivistöön. Uusiutumistahti on kuitenin yksilöllistä ja riippuen myös lisäripsien pituudesta voi huoltoväli olla jopa 6 viikkoa. Mutta kuten jo sanottu, kannattaa satsata laatuun - mitä huonommin ripset pysyvät, sitä kalliimmaksi huoltokerrat tulevat.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mermaid - 07.12.09 - klo:22:31
Hmmm, pystyisköhän tollasia väsäämään itse ja myydäänköhän tarvittavia tarvikkeita jossain. Tee se itse -täti saa taas ideoita.. :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mustikka - 07.12.09 - klo:22:34
Mie kerroin ripsipidennyksistäni tässä ketjussa: http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=195.msg610591#msg610591

Tosiaan olivat upean näköiset, mutta oli kamalaa kun niitä piti varoa koko ajan. Ja irronneet karvatupsut repivät omiakin ripsiä mukana, vaikka kuinka yritti varoa liiman menemistä omiin ripsiin. Huolestuin, että repivät luomeni kokonaan kaljuiksi joten luovuin niistä. :( Ripsipidennyksiä voi melkein verrata hiustenpidennyksiin - saattavat siis repiä omat karvat mukana. Ajan kuluessa, kun alkoivat "löystyä" karavatupsut saattoivat sojottaa epämääräisesti jokaiseen ilmansuuntaan ja niitä oli hankala asetella siistiksi riviksi. Mulla ne ripset olivat noin 5 karvan tupsuja, ei yksittäisiä karvoja.

edit. Tupsut laitoin siis itse.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 08.12.09 - klo:09:13
^Nyt pitää sitten erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan:
Jos ne oli tupsuja niin ne oli sitten kestoripset eikä ripsipidennykset. Pidennykset kiinnitetään yksitellen jokaiseen yksittäiseen ripseen, jolloin putoamisvaiheessa ne putoaa yksi ripsi kerrallaan aivan kuin omatkin ripset, kun taas kestoripsissä se tupsu vie monta omaa ripseä mukanaan. Ripsipidennyksiä ei kyllä pysty mitenkäänpäin laittamaan itse itsellensä, koska se on tosi tarkkaa hommaa. Mullakin meni yli 2h ripsien laittamiseen. Ripsipidennykst pysyvät myös paljon paremmin ojennuksessa koska ovat yksittäisiä ja ne saa helposti harjattua paikoilleen, toisin kuin kestoripset joissa ne tupsut tosiaan alkaa sojottamaan minne sattuu.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Ninamia - 08.12.09 - klo:09:56
Mulla oli nuo Xtreme Lashes pidennykset vuosi sitten ja olivat kyllä hienon näköiset ja pysyivät hyvin. Ainoastaan hieman kaarevuutta olisin silloin kaivannut noihin lisää, mutta ei tullut sitten kokeiltua kaarevampia ripsiä, kun niitä ei silloin ollut laittajalla. Tiedä sitten miten kaarevammat ripset olisi istunut omien ripsien sekaan, kun omat on melko suorat kuitenkin. Eli olisiko ollut yhtä luonnollisen näköinen kaarevimmilla ripsillä.
Rahasyistä luovuin noista, kun olin pari kertaa huoltanut, muistaakseni 4 viikon välein. Mutta tekisi kyllä mieli ottaa uudelleen.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: tuutikuu - 08.12.09 - klo:10:00
^^hyvä huomio, taisin käyttää minäkin termiä kestoripset tarkoittaessani pidennyksiä.

Pidennysten teko tuskin on teknisesti monimutkaista, eikä vaadi kovinkaan kummoista välineistöä - ripsien tekemiseen valmistava koulutus kestää vain yhden päivän. Työ kuitenkin vaatii äärimmäistä huolellisuutta ja tarkkavaisuutta, jossa oikeat työasennot ja vakaa alusta ovat varmasti tärkeitä siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. En usko että ripsien kiinnittäminen itselleen on mahdollista, ellei sitten ole joku virtuoosi työskentelemään yksisilmäisesti :) .

Herbina, olisi kiva kuulla raporttia ja nähdä kuvia miltä ripset näyttävät esim 2 viikon jälkeen :) . Itseäni kiinnostavat erityisesti nuo Xtreme Lashes -ripset, kun niitä kerran on kovasti kehuttu.

Kiva olisi myös kuulla onko muista ripsistä mihinkään. Erään kokemuksen näin Nouveau Lashes -ripsistä - tippuivat muutamassa päivässä. Tekijä oli kuitenkin vasta ensikertalainen, joka saattoi tietysti aiheuttaa lopputuloksen.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mustikka - 08.12.09 - klo:16:15
^Nyt pitää sitten erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan:
Jos ne oli tupsuja niin ne oli sitten kestoripset eikä ripsipidennykset. Pidennykset kiinnitetään yksitellen jokaiseen yksittäiseen ripseen, jolloin putoamisvaiheessa ne putoaa yksi ripsi kerrallaan aivan kuin omatkin ripset, kun taas kestoripsissä se tupsu vie monta omaa ripseä mukanaan. Ripsipidennyksiä ei kyllä pysty mitenkäänpäin laittamaan itse itsellensä, koska se on tosi tarkkaa hommaa. Mullakin meni yli 2h ripsien laittamiseen. Ripsipidennykst pysyvät myös paljon paremmin ojennuksessa koska ovat yksittäisiä ja ne saa helposti harjattua paikoilleen, toisin kuin kestoripset joissa ne tupsut tosiaan alkaa sojottamaan minne sattuu.

Hyvä selvennys.
Mie kuitenkin pelästyin tuosta omasta ripsitupsukokemuksesta enkä uskaltaisi laittaa enää laittaa minkäänlaisia lisäyksiä tai pidennyksiä. Oma ripsirivistö on sen verran harva muutenkin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 08.12.09 - klo:19:51
Noniin, piuha löytyi ja tässä kuvia. Ylempänä ilman ripsaria ja alapuolella meikeillä. Ilman ripsaria -kuvat on otettu samassa yhteydessä ja samanlaisella valaistuksella, meikkikuvissa on ollut eri olosuhteet. Ripsarina kaikissa kuvissa Diorshow Unlimited kohtuullisen reippaasti annosteltuna.

Ennen:
(http://img222.imageshack.us/img222/7228/ennen.jpg) (http://img222.imageshack.us/i/ennen.jpg/)

Jälkeen:
(http://img222.imageshack.us/img222/2941/jalkeen.jpg) (http://img222.imageshack.us/i/jalkeen.jpg/)

Näin kuvasta analysoituna muutos ei ole suuri, mutta varsinkin luonnossa ilman meikkiä ero on selvä. Nälkä tosin kasvaa syödessä ja haluaisin vähän pituutta lisää. Plussaa erityisesti se, että nämä pidennykset ovat ja pysyvät kaartuvina, omia ripsiä en jaksanut koskaan taivutella kun ei ne taivutukset kuitenkaan pidä.

Edit: Alla tilanne 2 viikkoa ja 4 päivää ripsien laitoin jälkeen. Eli hyvin toimisi vielä, tosin menen tänään jo huoltoon niin saa räpsyt pyhiä varten kuntoon.

(http://img41.imageshack.us/img41/8857/ripset2vkoa.jpg) (http://img41.imageshack.us/i/ripset2vkoa.jpg/)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Heleena - 08.12.09 - klo:20:15
Kauniit ovat nuo Herbinan ripset!

Mulle tehtiin myös kesällä ripsien pidennys silk lashes (en muista tarkkaa nimeä?)-merkkisillä ripsillä. Laitto kesti tosiaan parisen tuntia, ja ripsiä laitettiin aimo kasa. Mulla on luonnostaan suht pitkät ripset - kosmetologin mukaan noin 10 mm - joten pidennysripset oli sitten 12 mm pitkät. Omat ripseni ovat ihan värittömät, joten niiden pituus ei luonnossa näy. En tullut ottaneeksi kuvia operaatiosta, joten en voi niitä todisteeksi näyttää, mutta hienoa jälkeähän ripsistä tuli! Hinta oli himpun verran tuota xtreme lashesia halvempi, mutta aika lailla samassa hintaluokassa muistaakseni pyörittiin.

Ripsiä alkoi hiljalleen pudota parin viikon kuluttua niiden laittamisesta ja kuukauden päästä olivat lähestulkoon kaikki ripset uusiutuneet. En osannut suhtautua ripsiin luonnollisesti oikeastaan johtuen siitä, että ne olivat niin hillittömän pitkät. Omatkin ripseni sutivat välillä silmälasien linssejä ja niitä pitää ehdottomasti taivuttaa, mutta pidennysripset sitten vasta tuntuivatkin tosi pitkiltä, vaikkei tuota eroa omiin sitten niin paljon ollutkaan. Ripset tuntuivat olevan jatkuvasti kulmakarvoissa kiinni ja vaikka ne olivatkin taipuisat ja siten poissa tieltä, niin ei mulle kovin luonnollista fiilistä niistä tullut. Ripsiväriä en kokenut tarpeelliseksi ripsien kanssa käyttää, sillä ne olivat niin tummat ja hyvin erottuvat.

Silmäni ovat todella herkät: useimmat silmämeikin puhdistusaineet eivät sovi silmilleni, vaan niitä alkaa kirvellä ja silmät vuotavat muutenkin tosi helposti. En ollut ollenkaan varautunut siihen, että ripsipidennykset ärsyttäisivät silmiäni, mutta niin vain kävi.  :( En tiedä, oliko se ripsissä käytettävä "liima-aine" vai mikä, mutta silmät ärtyivät ja ne olivat väillä aran tuntuiset. Myöhemmin sain kuulla, että jollain muillakin herkkäsilmäisillä on ollut samoja ongelmia ripsipidennyksien kanssa. Niistä ei siis tullut mulle vakijuttua.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: keijukainen - 09.12.09 - klo:09:51

Herbina, tosi kaunis lopputulos!
Näyttää todella luonnollisilta ja tuuheilta. Oliko niin, että ripsissä on valmiiksi taivutukset/kaartuvuutta kun ne noin nätisti asettuvat vai olitko taivuttanut tuohon kuvaan ripsiä? Kuvasta päätellen omat ripsesi eivät "paista" noiden pidennyksien välistä yhtään.

Mäkin oon ihaillut noita pidennyksiä jo Tiptoes- ja Mungolife-blogeista, mutta jäin miettimään onko noiden ripsien pakko olla aina pidemmät kuin omat ripset vai voiko niistä tehdä samanpituiset jolloin vaikutus olisi tuuhentava. Mulla on nimittäin ripsipituutta jo ennestään ja pelkään vähän tuota Heleenan kokemusta, että pidemmät ripset näyttäisi ja tuntuisi jo tekoripsiltä, mutta kesällä voisi olla ihana tuollainen tuuhennos niin ei tarvis ehkä ripsariakaan aina.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 09.12.09 - klo:12:25
Kuten ennen-kuvista tihrustamalla ehkä näkyy niin mun omat ripset on aika suorat. Jotenkin ihmeellisesti ne vain sulautuu tuonne jatkeiden väliin. Nehän on jatkeiden alapuolella eli sieltä ihan vähän ne kyllä paistaa kun tarkkaan katsoo, mutta harvemmin kukaan toisen ripsiä niin tarkasti syynää. Ja tietysti sitten jos laittaa ripsaria niin omatkin karvat tulee mustiksi jolloin eroa ei huomaa senkään vertaa. Olin itsekin tosi yllättynyt kuinka luonnollinen lopputulos tästä tuli.

Tietysti jos olisi ihan blondit omat ripset, niin sitten ne saattaa ehkä paistaa vähän enemmän. Ja ihan ripsien tyvissä on pieni "väritön" kohta koska jatkeet ei ole ihan kiinni silmäluomessa eli millin verran siellä paistaa oma ripsi, jota ei pääse myöskään ripsarilla värjäämään koska ripsiväri kannattaa pidennysten kanssa painottaa ripsien päähän ennemmin kuin tyveen (tekee vain liimakohdasta könttisen muuten). Mutta esim. rajauksella pystyy vähän sitäkin rajaa hämäämään.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Heleena - 09.12.09 - klo:18:04
Mullakaan eivät omat ripset paistaneet mitenkään ihmeemmin pidennysten välistä, kun pidennysripsiä oli kuitenkin niin tiuhassa. Ja kuten Herbina kirjoitti, harvemmin kukaan tuijottaa ripsien juuria niin lähietäisyydeltä. Mä sain muuten useammankin ihastelevan kommentin ripsistäni, mutta kukaan kommentoijista ei tajunnut, että kyseessä ovat pidennykset, joten jälki taisi tosiaankin olla suht luonnollisen (vaikkakin pitkän) näköistä.

Mä uskon, että mulla tuo ripsien pituus johtui ehkä siitä, että kosmetologi halusi antaa lystiä koko rahan edestä eli ajatteli, että tehdään nyt näyttävä lopputulos. Olisin varmaan halutessani voinut saada lyhyemmätkin pidennykset, mutta kokemattomana en älynnyt sellaisia pyytää. Ja siis niitä pidennysripsiähän on monen mittaisia niinkuin omiakin ripsiä, mutta pisimmät olivat siis tuon 12 mm.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: pinkpepper - 15.12.09 - klo:19:49
Erään blogin innoittamana kiinnostuin ihan hirveästi. Aika kalliit vaan ovat, ja mietin ovatko hankalat pitää, tai siis sitten pitäisi yrittää niitä varoa vähän ehkä. Itselläni on aika suorat ripset, jotka vaativat ehdottomasti taivutuksen näyttääkseen joltakin. Eli onko noista hirveästi mitään iloa, jos omat ripset on suorat (tai jopa hieman alaspäin suuntautuvat)?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 15.12.09 - klo:22:33
Mun omat ripset ei ole mielestäni mitenkään erityisen taipuisat, mutta ihan hyvin ne tuonne pidennysten joukkoon sotkeentuvat. Hyvänä puolena on että kun kuitenkin käytän jonkin verran ripsaria niin se ikäänkuin liimaa omat ripset vähän niihin pidennyksiin kiinni, jolloin ero jää vieläkin huomaamattomammaksi. Tai näin ainakin olen halunnut itselleni uskotella.  :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: maaju - 16.12.09 - klo:08:47
Mä otin häihin jotkut halpisversiot ja en tykännyt yhtään. Vähän kun alkoi ripset kasvaa niin mulla tuntui ne liimat koko ajan ja ihan karsee tunne. Mietin jo, että tulee joku isompikin ongelma niistä. Taas mun kynsien tekijällä on extreme lashes ripset ja ne on aivan ihanat! Ja hänellä ei ole kyllä minkäänlaista ongelmaa ollut. Niihin jää sitten samalla tavalla koukkuun kun kynsiinkin ;) Mua ketutti noi omat ripseni niin paljon, että jos nyt kelaisin taaksepäin niin maksaisin ilomielin sen..öö..80e enemmän  :ts Mutta siis kokemukset hyvin saman tyyppisiä kun Heleenalla ja mulla ei tosiaan oo mitkään herkät silmät. Mutta jotenkin liimat tms oli niissä juurissa niin klönteillä, että ei mikään ihme kun tuntui. Suoraan sanottuna saan irtoripsitupsutkin nätimmin. Niin joo ja mun mielestä extremet on paljon luonnollisemman näköisetkin.

Sattu löytymään kuvakin ripsistä:

(http://img46.imageshack.us/img46/7669/30072009703e.jpg)

Valitettavasti ennen kuvaa ei ole.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Amy - 16.12.09 - klo:13:37
Mun omat ripset ei ole mielestäni mitenkään erityisen taipuisat, mutta ihan hyvin ne tuonne pidennysten joukkoon sotkeentuvat. Hyvänä puolena on että kun kuitenkin käytän jonkin verran ripsaria niin se ikäänkuin liimaa omat ripset vähän niihin pidennyksiin kiinni, jolloin ero jää vieläkin huomaamattomammaksi. Tai näin ainakin olen halunnut itselleni uskotella.  :D

Ahaa, eli ne pidennykset siis eivät ole omissa ripsissa kiinni? Sain ensin sen käsityksen että ne on jotenkin liimattu jokaiseen yksittäiseen ripseen että se ripsi on sitten pidempi.. Itseäkin mietitytti pinkpepperin tavoin ripsieni suoruus, itse asiassa taivuttamatta ne tuntuu sojottavan enemmän alaspäin... :/

Muuten vakuutuin kyllä systeemistä ja kokeilisin ehdottomasti mutta eipä tietenkään ole tässä kaupungissa tekijää! Lähin näkyy olevan 200km:n päässä eikä oo mahista ajella niin kauas joka kuukausi huoltoon.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 16.12.09 - klo:14:58
Ei kun on ne nimenomaan liimattu omien ripsien juureen kiinni (ei siis koko ripsen matkalta), mutta ne omat ripset kyllä sekoittuu sinne pidennysten joukkoon. Eli se oman ripsen kärki menee ikäänkuin suorana, ja kun taas tämä pidennus on kaareutuva niin, että se menee aluksi vähän omaa ripseä alemmas ja sitten nousee lopussa omaa ripseä ylemmäs, niin ei siitä kyllä erota muutoin kuin ihan läheltä syynättynä sen oman ripsen suoruuden. Mutta nyt kun mulla on esim. ripsaria, niin se on tartuttanut omat ripset niihin pidennyksiin, jolloin omatkin ripset on vähän taipuneet ylöspäin niin ettei eroa huomaa senkään vertaa. Tää on ihan mahdoton selittää tekstinä kun en voi heilutella käsiä/piirtää/demonstroida. Mutta summa summarum, ovat siis tosi luonnolliset vaikka tottakai syynäämällä ne omat suoremmat ja vaaleammat ripset sieltä joukosta erottuu.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Neulanen - 21.12.09 - klo:14:13
Mitäs oot Herbina tähän mennessä tykännyt pidennyksistäsi? Oon kuullut hieman kauhujuttuja siitä, kuinka ripset katkeaa liimakohdasta jo parin viikon jälkeen, mutta kyseessä on kyllä olleet halvalla laitetut pidennykset, jotan odotan mielenkiinnolla kokemuksia laadukkaammista. Milloin aiot mennä ensimmäisen kerran huoltoon, ja huomaako sille vielä tarvetta?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 21.12.09 - klo:18:46
Olen menossa huomenna huoltoon, kuulemma ensimmäisellä kerralla huoltoväli kannattaa pitää lyhyempänä jotta saadaan paremmin kaikki ripset käytyä läpi koska niiden putoamisväli kuitenkin vaihtelee. Onhan näitä ehtinyt lähtemään tässä 2,5 viikon aikana jo aika lailla, mutta silti jälki on luonnollinen eikä näy mitään häiritseviä aukkoja, ripset eivät sojota sinne tänne vaan ovat aivan ojennuksessa eikä ne ole katkonut omia ripsiä, vaan niitä on putoillut sitä vauhtia kuin omatkin ripset putoilisi.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 22.12.09 - klo:11:35
Lisäsin tuonne edelliselle sivulle kuvan tältä aamulta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: viceversa - 28.01.10 - klo:16:51
^ Mä oon myös koukussa....

Niin vaan kävi että piti antaa ripsien putoilla pois ja palata pidennysasiaan sitten myöhemmin, mutta kävin lähistöllä kauneushoitolassa kysymässä ripsifiksauksen hintaa ja se oli vain 39,95. Noh, nyt viikkoa myöhemmin mulla on siis uudet ripset!

En tiedä, mitä merkkiä nämä olivat mutta näissä yksittäinen ripsi on tummempi ja hieman paksumpi kuin mulle ensiksi laitetuissa lash BElongeissa. Lisäksi nyt laitettiin viimekertaisten 8 ja 10mm sijaan 9 ja 11 millisiä ja eron huomaa kyllä heti! Nämä ovat paljon kaarevammat ja näkyvät paremmin. Varmaan vajaan viikon päästä näyttävät vielä paremmilta!

Se on kumma, miten rahapula ei näissä ripsi- ja kynsiasioissa vaivaa.. ::) Jostain sitä siis aina tällaiseen löytyy, sillä varasin heti seuraavan ajan kuukauden päähän :D

Paljonko teillä menee yleensä fiksauksissa aikaa? Mulla huolto kesti puolisen tuntia ja siihen sisältyi vielä jonkinlainen sealer ripsien pysyvyyden parantamiseksi, jota siis silloin ekalla kerralla ei laitettu. Täällä ei onneksi liimattu alaripsiin teippiä, mikä tekikin koko puuhasta paljon miellyttävämpää. Kuitenkin huolto sujui tosi nopeasti, paljon nopeammin kuin olisin uskonut! Toisaalta laittaja oli rutinoitunut ja osasi hommansa, eli sekin vaikutti eikä mistään joka toiseen ripseen liimailusta ollut kyse.

edit. Ainiin, sain myös ripsiharjan mukaani nyt huollon yhteydessä, eli jäi tosi hyvä maku huoltokäynnistä! Suomessa homma oli vähän "ripset silmiin ja rahat pois", vaikka laittaja oli sielläkin mukava.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Truce - 28.01.10 - klo:17:53
Onko täällä ketään turkulaista joka olisi käynyt ottamassa itselleen ripsien pidennykset? Onko kellään kokemuksia E-Stylestä (http://www.e-style.fi/)? Olen himoinnut kestoripsiä jo pitkään, mutta en haluaisi maksaa itseäni kipeäksi jos lopputulos ei miellytäkään... Pitikin mennä lukemaan kauhutarinoita netistä :D Näyttävätkö nuo gallerian kuvien ripset siltä kuin pitääkin?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Luppa - 05.02.10 - klo:09:16
Kiva, että teillä on hyviä kokemuksia ripsienpidennyksestä. Ajattelin jakaa kanssanne asian, jonka kuulin Jenkeissä asuvalta ystävältäni, kun juteltiin pidennysasiasta. Jenkeissähän noita pidennyksiä on tehty jo kauan. Pitkään käytettynä pidennykset alkavat kuulemma harventaa pysyvästi omia ripsiä. Samoin kuin kulmakarvat ohenevat pysyvästi jos niitä nyppii säännöllisesti. Sama efekti tapahtuu ripsille kun ne pidennysten vuoksi irtoavat juurestaan ennen niiden normaalia uusiutumista. Jenkeissä innostus ripsiin on juuri tuon vuoksi lopahtanut.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Syaani - 17.02.10 - klo:22:19
Kaikkea sitä pitääkin mennä kokeilemaan tän foorumin innoittamana. On oikeasti olemassa sellainenkin asia kuin liian pitkät ripset. 0_0 Kävin tänään ottamassa Xtreme Lashes -ripsienpidennyksen, ja tulos on hervoton. Osin oma vika, kun oletin, että muun muassa Mungolifen (http://mungolife.blogspot.com/2009/12/mungokalenteri-5-xtreme.html) blogissa mainittu pituus on normaali.

Mun omat ripset ovat pitkät, ja niitä on paljon, mutta ne ovat melkeinpä värittömät ja aika ohuet. Omien ripsieni pituus on reilu 10 milliä, ja mulle laitettiin 13-14-millisiä kissamaiseen muotoon. Ulkonurkkien ripsistä näkee heti, että eivät ole aidot.

Toisaalta en ole vielä meikannut ollenkaan, ja veikkaanpa että tulos tasoittuu, kun laitan alaripsiin ripsiväriä. Alaripsenikin ovat onneksi aika pitkät. Pitää ottaa uusi kuva huomenna meikin kanssa. Lisäksi mä pidän pitkistä ripsistä, enkä kovin usein kulje julkisilla paikoilla ilman meikkiä.

Laittaja oli harjoittelija mutta teki mielestäni huolellista ja siistiä jälkeä. Hintakaan ei ollut paha, vain 80 euroa, kun vertaa esimerkiksi Mungolifen blogissa mainitun Kitty Catin (http://www.kittycatbeautycenter.com/page7.html) hintoihin.

En tajunnut ottaa ennen-kuvaa, mutta eipä siinä olisi juuri mitään näkynytkään. Tässä on tulos jälkeen:
(http://i27.photobucket.com/albums/c191/Syaani/060-1.jpg)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Triina - 19.02.10 - klo:00:31
Wou  :o

Ripsipidennys kuuluu mulla siihen kategoriaan, että ottaisin heti, jos joku maksaisi, itse en millään raaski.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: NekoNeko - 19.02.10 - klo:11:57
Nyt on kyllä hurja ripsienpidennysbuumi menossa. Niitä bongaa töissä päivittäin, se ei taida olla ihanne pidennyksiä laitettaessa että näkyy kilometrin päähän että feikkiripsiä on laitettu. Ihmiset jotka ovat koko elämänsä haaveilleet pitkistä ripsistä omien töpöjen sijasta ovat villiintyneet ja hankkineet pisintä mitä rahalla saa  ;D
On aika hassua kun viisikymppisellä naisella joka ei muuten meikkaa tai huolehdi ihostaan on hurjan pitkät ripset. Tietty vika voi olla osittain laittajassakin, hyvin harvoin näkee myöskään aidosti kauniita rakennekynsiä. Tietty omaksi iloksihan nuo tulevat ja kukin saa ottaa juuri niin pitkät räpsyt kuin haluaa. Ja mun on helppo olla kriittinen kun itselläni on luonnostaan pitkät ripset, mutta jos tarve olisi lisäripsille niin en kyllä ottaisi megapitkiä ja näkyviä vaan ennemmin tuuheutta lisää ja vain vähän pituutta..

Herbinan ripset näyttävät tosi upeilta ja luonnollisilta!
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Neulanen - 23.02.10 - klo:21:57
Mua kiinnostaisi taas kuulla päivityksiä Herbinalta, ootko edelleen tykännyt ja onko ripset pysyneet hyvinä?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Herbina - 23.02.10 - klo:23:30
No itse asiassa mulla meni hermo niiden varomiseen ja lopetin käytön. Mulla on huono tapa nyppiä kaikkea irti (kynnet, geelikynnet jne.) joten sorruin usein räpläämään myös ripsiä mikä taisi olla osasyynä että ne alkoi tippumaan vähän liian nopeasti verrattuna alkuun kun vielä jaksoin tehdä pesun. Myös mieltä kaihersi pelko siitä että omat ripset sitten kuitenkin saattaisi harventua jatkuvassa pidennyksien käytössä. En myöskään löytänyt hyvää täysin öljytöntä meikinpoistoainetta jolla olisin saanut UDPP:llä pohjustetut luomivärit ja geelirajaukset helposti pois, joten meikin poistokin oli aika vaivalloista tehdä ns. ripsiystävällisesti. Lisäksi huoltoon meni sen verran aikaa ja rahaa että nyt menen taas omilla nysilläni.

Sinänsä ripset kyllä säilyivät koko ajan hyvänä eikä niitä joutunut kovin paljoa harjailemaankaan, eli eivät menneet epäjärjestykseen ainakaan mulla.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Syaani - 26.02.10 - klo:11:46
Mä otin omani pois, olivat liian hankalat. Ripset olivat koko ajan sotkussa, jos ulkona tuuli vähänkään. Irronneita tai puoliksi irronneita oli vaikea saada pois silmistä, ja ne asettuivat ihanasti poikkiteloin silmää ärsyttämään.

Lisäksi lisäripsiä irtoili toisesta silmästä melko paljon, ja epäsuhta oli hurja. Huomasin myös, että omia ripsiä lähti melkoinen tukku mukana, joten päätin irrotella öljyn avulla loputkin.

Tulos on keväinen sänkipelto. Omat ripset kärsivät melko pahasti, iso osa on katkennut muutaman millin päästä juuresta. Ahneella on paskainen loppu sanotaan.

Onneksi kyseessä on uusiutuva luonnonvara.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 16.03.10 - klo:12:31
Laitatin eilen pidennykset ripsiin ja ainakin vielä tuntuu, että näistä ei taida olla paluuta takaisin nysäripsiin. Ripsien laittaja sanoi, että mulla on aika paljon katkelleita ripsiä. Omat ripseni olivat sen verran suorat ja itsepäiset, että niitä joutui taivuttelemaan paljon ja laittamaan päälle vedenkestävää ripsiväriä. Aika rääkkihän sekin oli ripsilleni.

En nykyään jaksa paljon meikkailla silmiä vaan keskityn huulipuniin, joten muun meikin puhdistus silmistä ei ole kovin ongelmallista. Riippuu nyt siitä kuinka hyvin nämä pysyvät, jäävätkö vakituiseen käyttöön. Ihoni on sen verran rasvoittuva myös luomista, että se saattaa koitua ongelmaksi ja liimaukset eivät pysy niin hyvin. Ensimmäinen huolto on varattu kahden viikon päähän ja harkitsen nyt haluaisinko ripsiä lisää vai pidänkö tällaisesta erotellummasta ripsistöstä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 18.03.10 - klo:10:46
Syaani, en ymmärrä miten ripsesi näyttävät noin pirun pitkiltä! Tai siis kun on katsellut noita kuvia blogeista ja netistä niin se 13-14 mm näyttää muilla pitkiltä, mutta kuitenkin luonnollisilta ja normaalimman näköisiltä. Ei siis millään pahalla tietenkään, mutta nuo sun ripsesi näyttivät todella pitkiltä, aivan kuin olisivat pidemmät kuin sen 13-14mm. Sulla kyllä näyttää olevan muutenkin isot silmät ja kasvot vaikuttavat siroilta, ehkä se saa aikaan tuon efektin?

Itse olen menossa huomenna ottamaan LashBeLong -pidennykset ja mietityttää vaan se pituus. Ja muutenkin mietityttää, koska laittaja on pieni, yksityinen kosmetologipaikka kaukana isosta kaupungista. Mutta ei saa ajatella pahoja ennen kuin ripset on testattu, voihan olla että tuo on superhyvä! Hintana on 89e joka sisältää huollon 2 viikon sisällä, eli ei kallis.

Edit. Mitäs pituuksia muut ovat ottaneet?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 18.03.10 - klo:11:00
Mulla ei ole nyt kuvaa omista ripsistäni, mutta ovat juurikin samat kuin tällä tytöllä. Pituutta on 12mm ja en kyllä tästä pitempiä omaan naamaani ottaisi(vaikka kasvoni eivät pienimmästä päästä olekaan ja silmät on aika isot).

(http://4.bp.blogspot.com/_OqASZEcQETc/S4K5c9cIMuI/AAAAAAAAGWE/t0KXabaXiPg/s640/IMG_4333.JPG)

Perskules, kun piti yöllä nähdä unta, että leppäkertut kiipeilee silmissä ja unissani olin tietysti soheltanut muutamat ripset irti. Ens yöksi hommaan kyllä pakkopaidan tai lukitan ranteet jonnekin käsiraudoilla kiinni  >:D

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 19.03.10 - klo:16:16
No nyt on sitten ripset päässä. Laitettiin 12mm ja nää on kyllä just hyvät, aika lailla siinä rajalla jo et meneekö luonnottoman näköiseksi. En oikein tiiä vielä mitä näistä ajattelisin, ei tullut ainakaan mitään WAU-reaktiota. Oikee silmä on ihan jees, mutta vasen silmä on vähän sikinsokin. Ripset sojottaa vähän joka suuntaan. Mutta ripsirajalla ei kyllä näy mitään paakkuja, eikä omat ripset erotu, että ihan luonnollisen näköiset.

Omat ripset on tosiaan aivan piikkisuorat ja se taisi liimata ne kokonaan näihin ripsiin kiinni, koska en nää niitä ollenkaan. Mistä syystä sitten nämä ripset myös sojottavat alkumatkan alaspäin ja sen jälkeen kaartuvat päistä ylös. Voisin jossain välissä napsasta kuvan, kun olen vähän tottunut.

Nyt pitäisi sitten ostaa joku öljytön ripsari ja meikinpoistoaine, suosituksia? Kattoo nyt, toivottavasti saisin tuon sekavuuden kuriin. Kauempaa katsottuna nää on kyllä ihan kivat.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Syaani - 19.03.10 - klo:17:25
^ Veikkaisin, että 12 milliä on monille pisin järkevä mitta. Mulle olisi varmasti riittänyt.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 29.03.10 - klo:12:31
Kävin tänään ensimmäisessä ripsihuollossa ja kuulemma ihan normisti ripset olivat pysyneet, vaikka kuvittelin repineeni ja sohineeni niitä kamalasti irti. Mulla ei ennen huoltoa vielä ripset ehtineet alkaa sojottamaan eri suuntiin, mutta voihan se olla että ripsien kasvaessa sitäkin alkaa tapahtumaan.

Nyt kun pidennykset ovat olleet jo pari viikkoa niin ne eivät enää edes tunnu pitkältä ja houkuttaisi ottaa vähän pidemmät. Nopeasti kyllä ripsien pituuteen tottuu eikä enää muistakaan, kuinka lyhyet omat ripset alunperin olivat. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 29.03.10 - klo:12:36
Mulla sisältyi laiton hintaan huolto viikon päästä laitosta. Siellä laitettiin sitten muutama ripsi lisää niihin kohtiin joihin oli jo kasvanut uutta ripseä. Laittaja sanoi, että mulla näyttää pysyvän tosi hyvin ja suositteli huoltoväliksi 4vk. Nyt näihin on tottunut jo ja en kyllä osaisi olla ilman. :D Nää on aivan ihanat kun arkena ei tarvitse laittaa ripsiväriä lainkaan, ja viime vloppuna kokeilin baariin laittaa ripsaria ja näistä sai ihan megaripset silloin! Pikkasen nuo vasemman silmän ripset harottaa suuntaan jos toiseen, mutta eipä sillä niin väliä. Oon aivan in lööv. ♥
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 19.04.10 - klo:21:57
Hihip! Huomenna menen ottamaan ripset. Olin tänään laitattamassa kynsiäni ja parikin asiakasta kävi paikan päällä hoidattamassa omia ripsituuhennoksiään / pidenneyksiään ja heidän silmänsä olivat niin upeat että päätin itsekin rohkaistua kokeilemaan. Tässä paikassa käytetään 9, 12 ja jopa 15 mm. ripsiä. Itse kyllä tyydyn maksimissaan noihin 12 mm. ripsiin ainakin näin alkuun.
Jännittää kyllä kovas. Kestoripset, jotka otin vuosi aikaisemmin olivat aivan kammottavat mutta näiden yksittäin laitettujen ripsien pitäisi olla huomattavasti miellyttävämmät käytössä. Saa kuitenkin nähdä, tulenko huomenna tänne parkumaan.

Edit: Seuraavana päivänä.
 Kävin ottamassa pidennykset ja tykkään näistä. Laitto kutitti hieman silmiä kun laittaja "hipelöi". Pelkäsin silmieni alkavan vuotaa kovasti, mutta ihan pientä kosteuden nousua silmäpintaan tuli muttei haitannut laittoa. Minulle pistettiin 9 mm ja 11 mm. ripsiä ja nämä ovat tuuheat ja sopivan näyttävät minulle. Sain mukaani ripsiharjan, jolla näitä voi oikoa suoraksi. Jos irtaantumisia tulee viikon sisään niin korjailu kuuluu hintaan. Muuten on fiksaus kolmen viikon päästä. Ihanaa kun on silmät päässä koko ajan. Huomenna menen kylpylään ja tuntuu kivalta ajatus etten näytä olmille siellä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 26.04.10 - klo:21:27
Nämä ovat nyt olleet viikon ja pidän näistä kovasti edelleen. Muutamia ripsiä on irronnut, jostain syystä enemmän vasemmasta silmästä. Itselleni nämä sopivat mainiosti, perusmeikkiini kuuluu ripsarin ohella luomiväri, mineraalipohja, poskipuna ja huulipuna. Nyt ei aamuisin mene aikaa ripsivärin sutimiseen ja ripsien taivutteluun. Omat ripseni ovat todella jäykät ja suorat, mutta nämä pidennykset nostavat ne mukaansa ylöspäin. Omien ripsieni väri on myös todella vaalea ja ne eivät juurikaan näy vaikka olisin laittant niihin kestovärin. Nyt olen aina huoliteltu, ja äärikiireessä riittää pelkkä puuteri meikiksi.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 26.04.10 - klo:23:41
Mulla on ollut nyt viisi viikkoa ripset ja huomenna vasta huoltoaika. Ripset näyttää vieläkin ihan hyviltä, tarvitsevat kuitenkin jo hieman ripsaria seurakseen. Ja tappeluakin näiden kanssa on ollut hieman tässä viime viikon aikana, kun tuppaavat jo sojottamaan taas. Mutta silti rakastan näitä. :) Hauska tietää, että pystyn olemaan viisikin viikkoa ilman mitään ongelmia!

Yritän muistaa ottaa huomenna kuvan ennen ja jälkeen huollon ja lisätä niitä tännekin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 08.05.10 - klo:21:46
minulla oli tänään 2. huoltokerta x-treme lashesiin... eka huolto oli ilmainen  :) tälläkertaa laitetiin lyhyempää ripseä jolloin saatiin tuuheutta... nämä oikeastaan ovat kivemmat kuin aiemmin olleet pidemmät... olen kyllä ihan koukuttunut näihin, en arkena käytä muuta kuin ripsaria ni nyt ei tarvii sitäkään aamuisin sutata. lisäksi ei ripsivärillä vaan saa näin upeita ripsiä  <3 ja kyllä nämä kestävät pientä räpläystäkin...

kosmetologi sanoi minulle että mulla on sen verran vahvat omat ripset ettei haittaa vaikka jatkuvasti näitä pidennyksiä pitäisikin... mutta sellaisille asiakkaille joilla on hennot ripset on hyvä pitää välillä taukoa...

saisivat vielä keksiä sellaset ripset mitkä kestäs vaikka puoli vuotta  :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 23.05.10 - klo:19:55
Olen ajatellut ripsien pidennystä häitä ja häämatkaa silmällä pitäen. Muutama asia mietityttää.. eli ovatko ripset parhaimmillaan heti laiton/huollon jälkeen? Eli kannattaisiko varata aika mahdollisimman lähelle hääpäivää? Vai vaativatko ripset paljonkin totuttelua?

Ja entäs sitten jos haluaa palata takaisin omiin ripsiin? Annetaanko vaan kasvaa pois vai pitääkö käydä erikseen poistattamassa?

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 23.05.10 - klo:22:51
Laiton jälkeen kannattaa olla 48 tuntia kastelematta ripsiä ja vältellä jopa suihkun vesihöyryä. Ripsiin totuttelussa mulla meni useampi päivä, joten suosittelen laitattamaan ripset 4-5 päivää ennen häitä. Siinä ajassa niitä ei pitäisi irrotakaan yhtään. Kannattaa vaan varmistaa, että laitatat ripset varmasti jollain taitavalla laittajalla, ettet ainakaan saa mitään liimaklöntti sikinsokin ripsiä pilaamaan häitä  :) Aika paljon on huonoja ja kokemattomia pidennysten tekijöitä jopa kalliimmissa paikoissa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 24.05.10 - klo:15:41
^ Kiitos vinkistä. Nyt aloin miettimään, että jos ottaisinkin ripset jo kesäkuussa ja sitten heinäkuussa häiden alla kävisi huollossa. Olisi ainakin jo ehtinyt tottua ripsiin ja jos tulos olisikin ihan hirveä niin ehtisi vielä tehdä jotain. Asun Helsingissä eli valinnanvaraa löytyy, toisaalta tänne varmasti mahtuu myös niitä kokemattomampiakin. Täytyypä alkaa tutkimaan ja kyselemään eri paikoista.  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Nihnaana - 02.06.10 - klo:23:36
Mä menen ens viikolla laitattaa ripset  <3 vantaalla on paikka joka kouluttaa pidennyksiä, ja kun menee malliksi, maksaa ripset vaan 40e. Uskallan mennä, kun kyllähän se opettaja siinä ohjaa koko ajan vierellä, ei ne nyt luulis ihan pieleen menevän...  :) Ei malttais odottaa!!!  ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: maaju - 03.06.10 - klo:10:48
Mä menen ens viikolla laitattaa ripset  <3 vantaalla on paikka joka kouluttaa pidennyksiä, ja kun menee malliksi, maksaa ripset vaan 40e. Uskallan mennä, kun kyllähän se opettaja siinä ohjaa koko ajan vierellä, ei ne nyt luulis ihan pieleen menevän...  :) Ei malttais odottaa!!!  ;D

Meetkö CND:lle Rekolaan?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Nihnaana - 03.06.10 - klo:19:03
Mä menen ens viikolla laitattaa ripset  <3 vantaalla on paikka joka kouluttaa pidennyksiä, ja kun menee malliksi, maksaa ripset vaan 40e. Uskallan mennä, kun kyllähän se opettaja siinä ohjaa koko ajan vierellä, ei ne nyt luulis ihan pieleen menevän...  :) Ei malttais odottaa!!!  ;D

Meetkö CND:lle Rekolaan?

En vaan Consult Lady korsossa. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Nihnaana - 12.06.10 - klo:19:39
No nyt on ripset laitettu. Vähän oli pettymys siinä mielessä että kouluksessa he eivät laittaneen "täysiä" ripsiä, vaan hieman harvemmat, mikä oli vähän outoa. Ohjeissa oli sanottu että aikaa pitää varat 2-3 tuntia, kun opiskelijat tietysti hitaampia, mutta meillä aikaa meni 1h40min...

Aluksi oudoksuin näitä, mutta jo seuraavana päivänä olin jo ihan tottunut ja nyt jo ihan lovena  <3 näistä en luovu!  ;D vielä kun saan ne ihan tuuheiksi...

Mietin vaan et menenkö huollattamaan samaan paikkaan, jossa palvelukin oli jotenkin laimeaa ja kylmää, vai menisinkö suosiolla erääseen toiseen paikkaan, johon olin alunperin ajatellut mennä ripsetkin ottamaan...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Unnu - 12.06.10 - klo:20:14
^ Vähän (okei aika paljon) OT mut ihmettelen miks kaikissa oppilaitoksissa ja koulutuspaikoissa asioidessa saa aina niin jähmeää palvelua. Toisin sanoen en enää mene. Luulis että kauneusalalle valikoituis avoimempia tyyppejä, onko mulla sit vaan huono tuuri et aina löydän ne jäätävät  :-\
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 21.06.10 - klo:13:30
Mulla ripset on pysyneet todella hyvin. Huoltoväli on 3 viikkkoa, mutta kuukausi menisi hyvin. Nämä ovat tuuheat, sopivan pitkät ja tuovat silmät esiin. Parasta on että aika harva ensimmäisenä ajattelee mulla olevan pidennykset, moni on kysynyt mitä ripsiväriä käytän nykyään.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 22.06.10 - klo:12:28
Mulle laitettiin tänään ripsihuollossa ohuempia ripsiä kuin aikaisemmin ja tykkään kyllä näistä ohuemmista ripsistä enemmän. Ohuemmat ja enemmän toimii nähtävästi mun silmissä paremmin. Ajattelin nyt pidentää huoltovälin kolmeen viikkoon kun aikaisemmin olen käynyt huollossa kerran kahdessa viikossa. Kolmen viikon huoltoväli tulee lisäksi vähän halvemmaksi kuin kahden viikon, sillä muuttivat vasta huoltohintoja.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 22.06.10 - klo:12:53
Onko teillä mitä matskua ne ripset? Itselläni ne ovat jotain keinomateriaalia, hieman kovaa ja joustamatonta. Ajattelin vaikka itse ostaa ebayn kautta luonnonkarvaa ( minkkiä tms.) ja ottaa ensi kerralla mukaan huoltoon.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 22.06.10 - klo:13:33
Jotain keinotekoista on nää mun ripset. Näyttävät kyllä oikeilta ripsiltä. Ei edelliset paksummatkaan kovin luonnottomilta näyttäneet. Ainoastaan siltä, että niissä on paksu kerros ripsiväriä. Nyt ripsilisäkkeet on samanpaksuiset kuin omat ripset.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 28.06.10 - klo:17:54
Kävin sitten tänään laitattamassa ripset.  Aikatauluhaasteiden vuoksi päädyin menemään työpaikkani läheiseen salonkiin, jossa tehdään X-treme lashes pidennyksiä. Tulos on ihana  :l Pitkät, tuuheat ja ihanasti kaartuvat ripset, mutta silti luonnollisen näköiset. Eivät juurikaan tunnu miltään. Toisessa silmässä välillä tuntuu, että ripset olisi vähän ristissä. Uskaltaakohan näitä vielä paljoa harjailla?

Nyt en vaan millään malttaisi odottaa, että 48 h kuluu ja saa kunnolla meikata ja kokeilla ripsiväriäkin.
Mitä ripsivärejä olette käyttäneet pidennysten kanssa? Käykö mikä vaan vesiliukoinen? En tajunnut kysyä tätä paikan päällä, kun tutkin siellä X-treme lashesin omaa ripsiväriä, mutta jätin kuitenkin ostamatta.

Ensimmäinen huolto kuului hintaan ja se on parin viikon päästä, häitä edeltävällä viikolla. Alkuperäinen ajatukseni oli, että en sitten sen jälkeen enää huollattaisi vaan antaisin kasvaa pois, mutta katsotaan nyt  ;)

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 28.06.10 - klo:23:06
Mä olen laittanut ihan tavallista jämäripsaria kaapista. Arkisin käytössä ollut joku Bourjoisin hutiostos ja iltamenoissa halutessasi super va-va- woomia Diorin Iconic. Ripsipidennysten kanssa käy hyvin se halpa ripsari, joka ei tehnyt mitään omille luomuripsille.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 01.07.10 - klo:10:52
Eilen pääsin sitten jo ekaa kertaa meikkaamaankin ja ripsirakkaus senkun syvenee  <3 Vähän kyllä hämäsi meikkejä pestessä, että milloin ripsivärit ovat kokonaan lähteneet, kun ei näe värieroa samalla tavalla kuin normaalisti värittömien luomuripsien kanssa. Ja pelotti tietysti, että onnistun räpeltämään ripsiä irti tai saamaan ne solmuun, mutta ei onneksi sattunut mitään vahinkoja.  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Amy - 28.08.10 - klo:16:50
No niin, viimeinkin tästäkin kaupungista löytyy pari tekijää joten mullakin alkaisi olla ajankohtainen hankinta! Vähän vaan mietityttää se kun joku kirjoitti että pitkällä käytöllä tekee pahaa omille ripsille ja mulla on omat ripset aika heikot, irtoaa helposti.

Mitä mieltä olette jotka ootte pidempään käyttäneet, irtoaako omia ripsiä hirveesti? Entä te, jotka ootte poistaneet pidennykset, oliko omat ripset huonommassa kunnossa kuin ennen pidennyksiä?

Pitääkö muuten yleensä värjätä ripset ennen pidennyksiä?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 28.08.10 - klo:18:18
Itse olen käyttänyt viitisen kuukautta nyt pidennyksiä ja vieläkin oon tyytyväinen. :) Ainoa mitä haluaisin on lisää kaarevuutta, nämä tuppaa olemaan liian suorat, mutta ehkä LashBeLongilta on tulossa kaarevampiakin ripsiä jossain vaiheessa. Kosmetologini sanoi viimeksi huollossa käydessäni, että omia ripsiä pukkaa aivan samaan tahtiin kuin ennenkin. Eli itselläni ripset kasvavat ainakin ihan normaalisti, aina saa laitettua tuuheat ripset kun käy huollossa! :) Tosin siihen vaikuttaa myös se miten itse huollat niitä. Ei kannata mitenkään nyppiä tai hieroa niin ettei ne vahingoitu!
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 28.08.10 - klo:18:37
Mullakaan ei ole vaikuttanut pidennykset mitenkään omien ripsien kasvuun. Samanlaisena ja yhtä tiheänä kasvavat edelleen. Vaihdoin taas takaisin paksumpiin ripsiin kun omatkin räpsyt ovat aika vahvoja. Nyt olen ollut kohta neljä viikkoa ilman huoltoa ja vieläkin ripset näyttävät tuuheilta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 30.08.10 - klo:20:18
Mun ripset ovat ihan ennallaan samaten. Viime huollon jälkeen ripsiä irtosi jo viikon jälkeen ropisemalla. Kerroin asiasta laittajalle ja fiksattiin sitten ilmaiseksi. Syynä oli kuulemma ollut huonolaatuinen liima. Muiltakin oli tullut palautetta nopeasta irtoamisesta.

Mä kyllä tykkään näistä ripsistä edelleen kovasti. En voisi olla enää ilman.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 30.08.10 - klo:21:35
Täällä on nyt noin kaksi kuukautta ollut ripsien pidennykset ja tykkään kovasti edelleen. Enkä ole huomannut vaikutusta omiin ripsiin ainakaan tässä ajassa. Nyt on vaan ilmestynyt ihan uusi rasite ripsille, kun meille tulleet kissanpennut haluaisivat kovasti puhdistaa niitä öisin.  ::)

Edit. Pitipä muuten mainita kokemus X-treme Lashesin omasta silmämeikinpoistoaineesta. Eli olen ollut siihen ihan tyytyväinen, puhdistaa meikit tehokkaasti, muttei vahingoita ripsiä. Onnistuin kuitenkin sohiaan sitä viime kerralla silmääni ja sitä ilmeisesti meni vähän enemmänkin ja vaikka heti huuhtelin niin aine ehti lähteä leviämään kyynelkanavaa pitkin sillä seurauksella, että sain allergisen reaktion koko kyseisen silmän puoleiseen kasvonosaan.  :-[ Kihelmöintiä ja pientä turtuneisuutta kesti ehkä vartin verran ja sitten katosi. En ole nyt uskaltanut käyttää lainkaan, mutta voi olla että otan vielä kokeiluun ja yritän vain olla varovaisempi, ettei ainetta pääse silmään.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 31.08.10 - klo:09:29
Eiffe, minkä merkkiset ripset sulla on? Itse mietin kovasti merkin vaihtoa, koska haluaisin kaarevammat ripset. Nämä ovat muuten ihanat, mutta tulevat niin helposti silmän päälle ettei näytä niin luonnolliselta. Esim Mungolife-blogin Annalla on X-treme Lashesit ja ne näyttävät todella kaarevilta ja hienoilta. Tahtoo kans tuommoiset!
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 31.08.10 - klo:11:27
^ Mää en itse asiassa tiiä mitä merkkiä nää on  :D. Mulla on keskiviikkona huolto, joten kysäisenpäs sitten.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 31.08.10 - klo:13:05
Minullakaan ei ole mitkään merkkiripset. Nyt itse otettuani omat pidennykset olen tullut siihen loppupäätelmään ettei nuo merkkituotteet välttämättä ole sen parempia kuin muutkaan vaan lopputulos riippuu laittajasta ja oman silmän malllista, omista ripsistä ja niiden laadusta. Vähän niinkuin hiustuotteissakin.

Omat ripset ovat tuuheat ja pitkät, mutta hyvin vaaleat ja aika suorat. Nyt näiden ripsien kansa omat vaaleat ripset näyttävät koko ajan meikatuille ja pidennys nostaa ripseä yläviistoon. Jos käytän ripsiväriä niin saan superräpsyt omieni antaessa tuuheutta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Liitura - 01.09.10 - klo:11:41
Onkos kukaan kokeillut laittaa itse pidennyksiä ripsiin? Tai niin, että kaveri laittaa? Harkitsin jo tilaamista ebaystä, mutta... ::)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 01.09.10 - klo:12:28
^ Ripsien keston ja omien ripsien kunnossa pysymisen kannalta on kyllä varmasti todella tärkeää, että ripset kiinnitetään ammattitaitoisesti. En ainakaan itse uskaltaisi antaa kenenkään kouluttamattoman tehdä ripsien pidennystä. Ja se, että laittaisi ne itselleen kuulostaa kyllä käytännössä ihan mahdottomalta. Että yhden silmän varassa pystyisi erottelemaan yksittäisiä ripsiä ja liimaamaan niihin pidennykset  ??? Vai tarkoitiko kenties tekoripsiä/irtoripsitupsuja?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Liitura - 01.09.10 - klo:12:46
Mietin juurikin yksittäisiä ripsä, mutta taidampa luopua ajatuksesta :-[ En siis meinannut niitä itse laitta, vaan nakittaa kaverin siihen hommaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 01.09.10 - klo:16:44
En minäkään kyllä uskaltaisi alkaa ripsiä laittamaan ilman ammattitaitoa. Tänään just kuuntelin kun joku harjoittelija joutui pyytämään kokeneempaa ripsien pidentäjää apuun kun ripset alkoi vetämään klönttiin kun oli laittanut liimaa liikaa tjsp eikä itse osannut korjata tilannetta. Pelkästään alaripsien teippaaminen vaatii harjoittelua ja on melko vaikeaa jos on herkät silmät tai taipumusta räpsyttelyyn. Multakin on kielletty puhuminen ripsien laiton aikana kun olen räpsyttäjä  :D.

Enhän mää muistanut sitten kysyä näiden ripsien merkkiä, vaikka aikomus oli...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Unnu - 01.09.10 - klo:18:34
Minäkin suosittelisin ammattilaisen tekemiä. Ihan perus irtoripsissäkin huomaa heti eron kun ne on pro laittanu, ihan jo siitä että ne laittaa ne oikeassa kulmassa, toisin ku amatöörit yleensä  :)

Oon myös huomannut että monilla on aika runsaasti niitä ripsiä laitettu, vähempikin riittäis ellei ole tarkoituksella haluttu överit. Aika hassu efekti kun yläluomesta kasvaa älytön puska ja alaluomesta ei mitään. Ite suosin semmosta luonnollisempaa tyyliä :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 09.09.10 - klo:22:45
muoks. nostelenpa tätä ketjua ylöspäin, jos joku olisi mikkelistä tai muuten vaan tietäisi...

tietääkö kukaan, pitääkö paikkaansa että mikkelissä ei ole yhtän kosmetologia joka laittaisi x-treme lashes-pidennyksiä?  :( olen yrittänyt netissä selata mutten ole löytänyt yhtäkään laittajaa...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: wilvi - 16.10.10 - klo:03:33
Miten ripsipidennykset kestävät vesipesun, saunomisen, uimisen yms? Täytyykö niitä jotenkin varoa normaalissa arjessa?

Kovasti tekisi mieli kokeilla  :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 16.10.10 - klo:10:15
Saunomista en harrasta kovin usein enkä uimistakaan muuta kuin harvakseltaan kesällä, joten niiden suhteen en osaa sanoa kestävyydestä mitään. Ripset kastuu mulla keskimäärin kaks kertaa päivässä kasvojenpesun yhteydessä ja ihan hyvin sen kestävät kun en mitenkään hankaa silmiä tms. Pidennykset on ollut mulla jo niin kauan, etten muista enää mitä normaaliin arkeen kuului ennen näitä  ;D. Ainakaan en enää hankaa silmiä tai muutenkaan räpellä tuossa silmien lähellä. Nukkuessa mulla lähti alkuun paljon ripsiä, mutta oon kai oppinut siinäkin tilassa varomaan, etten nuku kovin naama tyynyssä.

Oon saanut ripsien laittajilta kehuja siitä kuinka hyvin ripset mulla pysyy. Jos on kovin hennot omat ripset oon kuullut, että kannattais välillä pitää taukoa pidennyksistä. Mulla on jouhimaiset ripset ja niihin tuntuis sopivan pidennykset hyvin kun oma ripsi on niin vahva.

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa silmäkulmissa 13 millisiä ripsiä, mutta tää asia selvis vasta viime huoltokerralla  :D. Oon mielestäni aina sanonut jos ovat kysyneet, haluanko vaihtaa pituutta, että pitäydyn 12 millisissä. Toisaalta nuo ulkonurkista pitemmät ripset häivyttää vähän silmien pyöreyttä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 16.10.10 - klo:10:27
Mielestäni ripsien varomiseen tottuu nopeasti. Kyllähän se pesurutiineja muuttaa, kun meikinpoiston yhteydessä ei silmiä voi hangata niinkuin ennen tai käyttää esimerkiksi öljypohjaisia putsareita. Mutta kun pesee ohjeiden mukaisesti niin hyvin kestää. Saunassa käyn niin harvoin, etten osaa siitä sanoa mitään. Uimassa käyn silloin tällöin, mutta en sukella tai muutenkaan ui niin, että ripset juurikaan siinä kastuisivat. Suihkussa käyn niin, että pesen kasvot erikseen ja muuten yritän välttää suihkua kasvoille. Vaikeinta oli ehkä tottua siihen, ettei iltaisin tai aamuisin voinut hieroa väsyneitä silmiä, mutta aika nopeasi sekin iskostui selkärankaan. 
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Unnu - 31.10.10 - klo:14:37
Missä turkulaiset käytte laittamassa ripsenne? Iski into että pitäähän ne pidennykset saada ja täytyis löytää hyvä paikka. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Amy - 13.11.10 - klo:20:49
Nyt on mullakin viimeinkin pidennykset! Mulle tehtiin Lady Lash-menetelmällä ja upeathan niistä tuli. Vielä en oo saanut edes pestä mutta muuten ei tunnu oudolta yhtään ja näyttää meikatulta heti herättyään.  :) En tajunnut ottaa ennen-kuvaa mutta pitää laittaa jossain vaiheessa jälkeen-kuva. Mullahan on omat ripset ihan piikkisuorat ja mulle laitettiin nyt aika kaarevat ja ihanalta näyttää kun ripset näkee ihan edestäpäinkin.  :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: maaju - 13.11.10 - klo:21:10
Mun kaveri teki mulle Perfect Silk Lashesin ripsistä testisetin. Mullahan on vuoden takaa tosi huono kokemus ripsistä (kauheet liimaklöntit ja epätasaisesti tehty jne jne) ja toisaalta tämän hetkin "överimuotikaan" ei houkuta. Laitettiin siis ihan ulkonurkkiin ysimillistä ripseä ja oikeastaan tää on ollut tosi kiva juttu ja aion tingata jonkun hinnan, että suostuis tekeen näin jatkossakin ;) tosin millejä vois tiputtaa vielä yhden. Nyt kyllä tästä oon huomannut kuinka ammattitaidoton edellinen tekijä olikaan. Nyt ei ole mitään erityisiä tuntemuksia ollut muutakuin silloin jos ripset on jääneet aamulla harjaamatta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Catbear - 24.11.10 - klo:21:45
Mulle laitettiin maanantaina Xtreme lashesit. Ja nää on aivan ihanat! Omat ripseni ovat piikkisuorat ja lyhyehköt, mutta niitä ei yhtään näy pidennysten lomasta. Kasvojenpesurutiinit ovat hiukan muuttuneet ja yritän nukkua niin etteivät ripset koske tyynyyn, mutta muuten en ole tehnyt mitään erityistä. Ihmeellisintä on ollut se, etteivät pidennykset tunnu silmissä LAINKAAN, ihan huikeata. Hinta oli hiukan suolainen, mutta koska sain vähän ylimääräistä rahaa niin sekään ei haittaa. En kyllä aikonut kertoa kavereilleni hintaa, jotkut tuttuni tuntuvat ihmettelevän jokaista kosmetiikkaan kuluttamaani euroa...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Johannah - 24.11.10 - klo:21:58
Missäs helsinkiläiset juurekset käyvät nykyään huollattamassa? :) Mitään kivoja paikkoja keskustassa?

Pitäisi löytää joku luotettava ja edullinen paikka, jossa voisi ripsihuoltoja jatkaa, kun en aina viitsi kotikaupunkiin ravata huoltoihin. Tuntuu vain, että tämän ripsibuumin myötä joka paikassa on nostettu hintoja ihan älyttömästi... Ja laadusta olen kuullut aika ristiriitaisia kokemuksia, eräässäkin paikassa ripsiä oli liimailtu tyylillä viisi tekoripseä per yksi oma ripsi, ei tällaista kiitos. :P

Mullakin on ollut nyt reilun kuukauden 12 mm Xtreme lashesit, ihan tyytyväinen olen ollut muuten, mutta etelänlomalla ripsistä lähti varmaan puolet... Liima ei selkeästi jotenkin kestänyt aurinkoa ja kuumuutta. Mutta ihanathan nää on, kun ei tarvitse taivutusten ja ripsivärien kanssa sotkea.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 25.11.10 - klo:10:45
Mulla on ollut maaliskuun lopusta asti LashBeLongin ripset ja oon ollut niihin ihan tyytyväinen tuohon syyskuun loppuun asti. Silloin mun vakkarikosmetologilla vaihtui kuidut hitusen paksumpiin ja liiman koostumus kestävämpään suuntaan. Sen jälkeen alkoi ensin vain pieni kutina, mutta huollon jälkeen iski oikein kunnon kutina ja turvotus päälle. Luulin sen olevan ensin silmätulehdusta mitä meillä oli töissä liikkeellä joten hain lekurilta voiteen mikä auttaa tulehdukseen ja allergiseen reaktioon. Sen avulla parani kyllä muutamassa päivässä, mutta aina välillä jatkui pieni kutina.

Seuraavan huollon jälkeen vasta tajusin, että se johtuu niistä ripsistä. Sama homma toistui, illalla silmät turposivat ja kaamea kutina alkoi. Luulen, että se kutina olisi johtunut niistä paksummista kuiduista, sillä niiden se tyvipää oli erittäin kulmikas ja pisteli inhottavasti kun kokeili irronneita ripsiä esim kädelle. Nyt sitten kävin eilen vielä kerran huollossa, laitettiin vanhoilla ohuemmilla kuiduilla mulle ripset, mutta liima oli samaa. Yön aikana silmät on turvonneet taas ja näytän siltä kuin oisin itkenyt viikon. Mutta kutina on sentään poissa. :) Se taisi tulla tosiaan niistä paksummista ripsistä. Mutta mun ripseilyt on nyt kyllä tullut tiensä päähän, oon herkistynyt tuolle liimalle.

Annan ripsien olla vielä ensi viikolla alkavan ulkomaanmatkan ajan ja sen jälkeen yritän liuotella niitä pois varmaan öljyn avulla. Saas nähä missä kunnossa on omat ripset. ::)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: zzww - 25.11.10 - klo:11:52
En nyt tie kuuluuko tää tänne mut korjatkaa oikeaan topicciin jos on nyt väärä.

Mistä saisi halvalla joko ripsien pidennykset tai tekoripset? Huhtikuussa on joensuussa tanssikilpailut ja olen koulun yhdessä joukkueessa ja opettaja sanoi että kaikkien ripset täytyy olla pidemmät.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 25.11.10 - klo:12:33
^  0_0 Mitä ihmettä? On kyllä kumma jos opettajan mielestä tanssikisoissa menestyminen on ripsistä kiinni. Mutta tekoripsiä on ainakin yleisesti saatavilla esimerkiksi Anttiloissa, Sokoksella yms. Ripsien pidennykset riippuu kaupungista, mutta tekoripset tullee varmaan joka tapauksessa halvemmaksi jos tarkoitus on vain tuota kisaa varten saada lisää volyymiä ripsiin.  :)

Hinta oli hiukan suolainen, mutta koska sain vähän ylimääräistä rahaa niin sekään ei haittaa. En kyllä aikonut kertoa kavereilleni hintaa, jotkut tuttuni tuntuvat ihmettelevän jokaista kosmetiikkaan kuluttamaani euroa...

Se on kyllä muuten jännä, että esimerkiksi ripsien pidennyksiin menevää rahaa tunnutaan kummastelevan, mutta kukaan ei ihmettelisi jos sama raha menisi kuukaudessa kampaamoon. ::) Käyn siis joka kuukausi ripsihuollossa, mutta kampaajalla ehkä kerran vuodessa korkeintaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: zzww - 25.11.10 - klo:13:17
^tarkoitus on saada kisojen ajaksi volyymia ripsiin ja myös ehkä sen jälkeenkin haluisin lisää volyymia ripsiin :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Painted Lady - 25.11.10 - klo:14:24
^ Harkitsisin silti ennemmin niitä tekoripsiä. Voisin kuvitella, että tanssikilpailussa kaivattava näyttävyys ripsissä olisi sellaista, mikä ei välttämättä arkena toimi. Tekoripset maksaa muutamia euroja, kun ripsipidennykset maksaa satasen molemmin puolin (ei omaa kokemusta, mutta pikainen nettisurffaus antoi tuonsuuntaisia summia).
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: zzww - 25.11.10 - klo:17:43
^täytyy miettiä. Voi olla et se tulee helpommaksi ostaa vaan ne tekoripset.:)

Edit. juttelin aamulla tanssi opettajan kanssa ja sanottii että mielummin kannattaa ottaa tekoripset ...

tänään aamulla tuli kicks:in mainos jossa oli tekoripset vain 6.90€ kysymys kuuluukin että jonku kokeillut niitä?


Peräkkäiset viestit yhdistetty. -Hunis
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mustikka - 26.11.10 - klo:23:45
^Täältä löytyy ketju irtoripsistä, josta varmaan löytyy vinkkejä hyvien tekoripsien valintaan: http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=195.0
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tiiti - 27.11.10 - klo:09:21
Mä oon nyt vihdoinkin menossa ottaan Xtreme Lashesit. Kysymys kuuluukin, että onko joku ottanut muuta sävyä, kuin perusmustaa?
Mä ajattelin, että siinä kaarevammassa ripsessä näytti olevan sävy Coffee bean tms. ja meinasin, että josko se olis hiukan pehmeempi, kun musta-musta. Kun en kuitenkaan selvästi ruskeitakaan ripsiä halua, mutta pelkään että musta näyttää tässä naamassa kovalta.
Iho on kuitenkin vaalea, hiukset ajattelin vaalennuttaa kunnolla ja silmätkin on aika hailakat.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Luomo - 30.11.10 - klo:02:21
Missä turkulaiset käytte laittamassa ripsenne? Iski into että pitäähän ne pidennykset saada ja täytyis löytää hyvä paikka. :)
Mulla on nyt ollut parisen viikkoa kauneushuone Olivessa laitetut JB lashes -ripset, ja olen tosi tyytyväinen. Mulla oli aiemmin yhdestä toisesta paikasta ja huollatinkin niitä muutaman kerran, mutta en ollut tyytyväinen tulokseen, ja jätin ne pois. Nyt sitten olisi tarkoitus käydä täällä jatkossakin. Hinnat oli näissä paikoissa suunnilleen samat, laatuero huimaava.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Amy - 03.12.10 - klo:22:02
Millä te muut putsaatte meikit "pidennyssilmistä"?  :D Minä en voi elää ilman rajauksia mutta niiden puhdistaminen on ollut uskomattoman vaikeaa pidennysten ottamisen jälkeen. Ostin tekijältä pidennyksille tarkoitettu puhdistuslappuja mutta en saa rajauksia niillä pois kun ripset on "edessä" (mulla on niin kaarevat). Lisäksi ripsiä tippuu puhdistamisen yhteydessä kun joutuu pitkään hinkuttamaan.

Osaisiko joku suositella jotain hyvää ja pidennys-ystävällistä ainetta jolla irtoaa meikit tehokkaasti eikä mielellään mitään lappuja?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Kosmetiikkakissa - 04.12.10 - klo:17:58
^ Mitään ainetta en osaa suositella, mutta mahtaisiko helpoin ja pidennyksiä mahd. vähän rasittava tapa olla käyttää pumpulipuikkoa? Kastaisit siis pumpulipuikon poistoaineeseen ja sillä kävisit läpi ripsien tyveä. Tällöin ei tulisi hangattua pidennyksiä samalla tavalla kuin jotain pumpulituppoa/-lappua käyttäessä.

EDIT. Oletuksena siis, että et käytä ripsiväriä ja siksi ei tarvitse ripsistä poistaa meikkiä vaan ainoastaan haluat poistaa rajaukset.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 04.12.10 - klo:19:24
Pumpulipuikot repii ainakin mulla pidennyksiä niin pahasti, etten ole niitä silmän lähelle vienyt pidennysten laiton jälkeen. Multa on rajausten teko jäänyt pidennyksiin haksahdettuani osittain tuon vaikean putsattavuuden ja osittain laiskuuden takia. Lähiaikoina on alkanut mieli kokeilla pitkästä aikaa paksuja rajauksia ja ajattelin hommata jonkun nestemäisen rajauksen, joka lähtisi "riekaleina" pois. Sillä ei jäisi ainakaan suttuja ripsien väliin. Mulla oli jokunen vuosi sitten käytössä nestemäinen musta rajaus, joka irtosi tosiaan sellaisina riekaleina, mutten enää muista mikä merkki oli kyseessä. Oliskohan se ollut Rimmel  :-\.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tiiti - 06.12.10 - klo:19:53
Mulla on huomenna pidennysaika. Siihen on varattu 2,5h. Tekeekö ne yhden silmän kerrallaan? Onko mahdollista siis välillä käydä vessassa tms?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 07.12.10 - klo:13:44
Mulla ainakin laittaja tekee molempia silmiä yhtä aikaa. Alaripsien päälle tulee suojalaput estämään etteivät sotkeennu yläripsiin. Itse en ainakaan välillä pystyisi poistumaan minnekään.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tiiti - 07.12.10 - klo:22:25
Nyt on pidennykset tehty. Kyllähän nää kivat on. Omat valkoiset, suorat ripset näkyy kyllä esim. vessan valossa todella selvästi ja myös liima. Mutta normaalissa valossa ei kuulemma näy mitään "omituista", sanoo mies. ;D

Välillä pääsin myös käymään vessassa. Laput ja teipit vaan otettiin siks aikaa pois.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Magda - 14.12.10 - klo:19:22
Kävin tänään asennuttamassa pidennykset paikalleen ja nyt testataan kuinka pärjään näiden kanssa. Epämukavin vaihe laitossa oli silmämeikkien puhdistus, vaikka ei se suojalappujen asettelukaan kivalta tuntunut. Mä en oikein osannut rentoutua, kun joku ronkki silmien ympärillä pinseteillä.

Ripset laittanut tyttö sanoi, ettei pidennyksiä saisi kosketella. Hän ei edes suositellu harjaamista. Suihkussakin pitäisi uimalasit päässä.

Itse ripset eivät ole ihan sitä mitä odotin. Pyysin kaarevuutta sekä vähän lisää pituutta ja tuuheutta. Nyt näissä on pituutta mutta kaarevuutta ei nimeksikään. Lisäksi ripsien kiinnityskohta ei näytä kauniilta. Vertailupohjana minulla on siskoni ripset ja hänen pidennyksensä ovat kauniit ja kaarevat ja selvästi nostavat katsetta.

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: ännä - 16.12.10 - klo:18:25
Onko kellään kokemusta LCN Amazing lashes -merkkisistä pidennyksistä? Toki tuli jo selväksi, että laittajan ammattitaito näissä varmaan ratkaisee, mutta jos jollakin on jotain kokemusta niin kuulisin mielelläni :) Vähän kyllä himottais, täytyy varmaan silti ootella taloudellisesti järkevämpiä hetkiä...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 29.12.10 - klo:22:03
Mulla oli pidennykset 8kk. Loppuvaiheessa kosmetologi vaihtoi ripsien laatua paksumpiin ja myös liima vaihtui. Sain liimasta allergisia reaktioita ja luomet paisuivat. Paksumpi ripsilaatu oli sieltä juuresta jotenkin terävämpi, ja koska luomet paisuivat liimasta johtuen niin ripset pistelivät mielettömästi.

Viime viikolla mulla meni sitten lopullisesti hermot ja upotin silmät jojobaöljyyn. Se ei kuitenkaan tehonnut paljoakaan sillä ripset pysy kiinni. Monet kuiduista irtosi hankaamisen jälkeen juurineen ja loput sitten raa'asti vain leikkasin saksilla pois. Nyt omia ripsiä ei ole lähes yhtään ja ne harvat jotka kestivät irroitusoperaation on hyvin lyhyitä.

Noh, eiköhän tästä parissa kuukaudessa selvitä, siihen asti voi käyttää irtoripsiä jos tulee tarvis. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Superstar - 18.01.11 - klo:17:38
Onko kenelläkään mitään hyvää neuvoa siihen miten pitää ripset puhtaina kun ainakin omat ripseni menettävät melko nopeasti sellaisen intensiivisen mustan värinsä. Johtuu varmasti kulumisestakin, mutta tuntuu että etenkin varissut luomiväri pääsee kerrostumaan ja samentamaan niitä. Ja lisäksi jos joku on löytänyt hyvän eyelinerin tai rajauskynän joka on helppo poistaa pidennystenkin kanssa niin saa vinkata :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 18.01.11 - klo:21:49
^ Olen tykännyt tosi paljon X-treme lashes Glidelinerista, joka on siis juuri ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi suositeltu. On myös helppo puhdistaa (käytän meikinpoistoon NutriBioticin Skin Cleanseria).

Itse en ole tuollaista värin haalistumista tai kulumista huomannut. Toki siis joskus luomivärien laiton jälkeen huomaa, että ripsiinkin on saattanut varista hieman väriä, mutta se kyllä lähtee pois harjaamalla tai viimeistään meikinpoistossa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 26.01.11 - klo:12:51
Mulla on ollut nää pidennykset nyt joku 3kk ja kolmen viikon huoltovälillä. Parasta olis, jos voisi käydä huollattamassa kahden viikon välein, koska kolmella viikolla ripset alkaa olla jo sellaiset, että melkein tarttee ripsiväriä :(. Muutoin en ole käyttänyt ollenkaan ripsiväriä näiden kanssa, paitsi alaripsissä, koska mulla on nää kaikista pisimmät ja paksummat eli melko näyttävät ilman väriäkin.

Oon tykännyt näistä kyllä ihan hirveästi, koska nää on just oikean mustat, kaarevat, pitkät ja tuuheat. Lisäksi kaverin äiti tekee nää mulle - 20% hintaan, joten ei tuu edes kalliiksi :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Ulpu - 27.01.11 - klo:10:56
Nyt on pidennykset tehty. Kyllähän nää kivat on. Omat valkoiset, suorat ripset näkyy kyllä esim. vessan valossa todella selvästi ja myös liima. Mutta normaalissa valossa ei kuulemma näy mitään "omituista", sanoo mies. ;D

Välillä pääsin myös käymään vessassa. Laput ja teipit vaan otettiin siks aikaa pois.

Laitatitko Koskissa vai muualla?  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tiiti - 27.01.11 - klo:13:02
^ Laitatin tampereella, mutta oon käyny nyt koskissa huollossa. Tykkään enemmän kyllä tästä koskin paikasta. Jälki on ihan miljoona kertaa siistimpää. Mitään liimapaakkuja ei tosiaan enää ole ja ripsiäkin on musta enemmän. Eikä sekään nyt tietty mikään miinus oo, että tässä on halvempaa:D

Mä voin yksärillä kertoo tarkemmat speksit, jos haluat.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Iia - 31.01.11 - klo:12:11
Kävin ottamassa ripsien pidennyksen itselleni synttärilahjaksi. Näissä on puolet siitä täydestä määrästä ja pakko sanoa, että ei ehkä kuitenkaan ole ihan hintansa veroiset.  ::) Extreme lashesit ovat. Siis ihan ok, mutta ois pitänyt ottaa se täysi setti jos jotain kerta piti ottaa.  ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Iia - 17.02.11 - klo:19:16
Taidan olla sittenkin koukussa; piti vain testailla näitä pidennyksiä kerran, mutta nyt olen menossa huoltoon/uusien laittoon.  ;D Ongelmana on se, että otin nämä ekat xtreme-lashesit toisella paikkakunnalla, jonne matkaa n. 700  kilsaa ja nyt täältä meidän lähettyviltä ei saanut aikoja kuin paikkaan, jossa ripset tehdään Lash Be Long menetelmällä. Osaako joku kertoa mitä eroa näillä on kun molemmissa kuitenkin laitetaan ripset yksitellen omiin ripsiin?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 17.02.11 - klo:19:27
^ Pidennykset on kyllä koukuttavat (nimimerkillä häitä varten vaan piti ottaa kesäksi  ::)). En osaa sanoa, mitä eroa noilla eri pidennyksillä on, mutta kuulisin mielellään kokemuksiasi, kun olet käynyt huollossa. Itselläni on kokemusta vain Xtremeistä.

Olen tosiaan nyt 8 kuukautta pitänyt pidennyksiä ja olen kyllä ihan koukussa näihin. Huoltoväli on noin 3,5 viikkoa ja muutaman ekan kuukauden ajan tuntui, että se oli vähän liian pitkä aika, kun jo parin viikon jälkeen tuntui, että ripsaria on pakko lisätä, kun on niin paljon harventunut. Mutta nykyisin tuntuu, että tuota väliä voisi vaikka pidentääkin. En tiedä onko ripset vaihtuneet jotenkin hitaampaa tahtia vai olenko vain tottunut näihin ja opinnut varomaan paremmin kaikkea kuluttavaa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: annah0j - 17.02.11 - klo:23:12
Mulla oli nuo Lash Be Longit about 8kk ja olin kyllä tyytyväinen. :) Niissä on eroa varmaan kuidun ja liiman materiaaleissa, tuskin paljoa. Tosin Xtremen ne käyrimmät kuidut on kyllä vissiin paljon kaartuvammat kuin lashbelongin. Mutta ihan hyvää tavaraa. :)

Niin ja tietenkin hinnassa, Lash Be Long on halvempi kuin Xtreme Lashes.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Iia - 18.02.11 - klo:11:45
Tulen kertomaan sitten miltä ne Lash Be Longit vaikuttaa verrattuna Xtremeihin, mutta aika on vasta tiistaina. Lauantaina tulee 3 viikkoa kun nämä ekat laitettiin ja nyt tänään huomaan, että on tosiaan jo huollon aika. Omat ripset on kasvaneet sen verran, että osa ripsistä hapsottaa mihin sattuu ja on näitä paljon nyt ihan lähipäivinä tippunutkin.

Nyt olen käynyt huollossa ja ensituntemukset on hyvät. Liima kirveli enemmän kuin xtremen, mutta ei se onneksi kauan kestänyt. Ripset on paksummat ja mustemmat, mutta toisaalta toivoin volyymia lisää. Aika näyttää mikä on pysyvyys ja mukavavuus verrattuna xtremeihin. Nyt vaikuttaa vielä lupaavalta.  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 19.03.11 - klo:11:00
Oon päättänyt luopua pidennyksistä joksikin aikaa lähinnä säästösyistä. Jos nyt osaan olla enää ilman tai ylipäänsä laittaa ripsiväriä. Ihan mielenkiintoista nähdä pitkästä aikaa, miltä omat ripset näyttääkään kun se on tässä melkein vuodessa unohtunut.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Pikkunen - 20.03.11 - klo:08:36
Mulla on nyt neljännet pidennykset ripsissä.
2 ensimmäiset ei pysyneet kunnolla,pidin vuoden tauon ja nyt helmikuussa otin myyrmäessä uudet ripset tarjouksesta.
Ei olisi kannattanut,osa ripsistä oli liimattu luomeen,yhteen omaan ripseen oli laitettu 2-4 irtoripseä ja liimaklönttejä oli siellä täällä. :-[
Löysin Tapulikaupungista nyt hyvän huoltopisteen jossa  tällä viikolla poistettiin 90% vanhoista laitetuista ripsistä ja tilalle laitettiin uutta ripseä. :)
Lopputulos on nyt erittäin luonnollisen näköinen,huoltoon menen 2,5viikon päästä jolloin saadaan taas uusiin kasvaneisiin ripsiin lisää tuuheutta.
Opin jälleen kerran että hyvästä työstä maksan mieluusti enemmän kuin edullisista sinne päin laitetuista ripsistä.

Mulla nämä pidennykset helpottavat aamutoimia ja ei tarvitse miettiä onko varissutta ripsaria silmien alla joten suosittelen ainakin kokeilemaan. :ts
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: rrimma - 25.03.11 - klo:14:05
Onko kukaan käynyt ottamassa ripsienpidennystä olemalla koulutustilaisuudessa mallina? Itseäni kiinnostaisi, lähinnä sen takia että saisi siinä ripset ilmaiseksi (ainakin tässä uskossa olen ;) ) ja tarvis vaan käydä huollattamassa. Hinta nimittäin noissa vähän hirvittää... Tosin mallina olemisessakin se, että osaako tekijä laittaa ne kunnolla. Harjoitustahan se on, mutta silti... Ellei kellään ole suositella Helsingistä (tai Espoosta/Vantaalta) jotain hyvää mutta edullista paikkaa?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Pikkunen - 25.03.11 - klo:19:34
Onko kukaan käynyt ottamassa ripsienpidennystä olemalla koulutustilaisuudessa mallina? Itseäni kiinnostaisi, lähinnä sen takia että saisi siinä ripset ilmaiseksi (ainakin tässä uskossa olen ;) ) ja tarvis vaan käydä huollattamassa. Hinta nimittäin noissa vähän hirvittää... Tosin mallina olemisessakin se, että osaako tekijä laittaa ne kunnolla. Harjoitustahan se on, mutta silti... Ellei kellään ole suositella Helsingistä (tai Espoosta/Vantaalta) jotain hyvää mutta edullista paikkaa?
Itse en ole malliksi uskaltautunut mutta alla oleva yrittäjä ainakin tarvitsee malleja.
Mallilta otetaan 20e maksu.
Linkki alla
http://www.consultlady.fi/index.php?p=Ajankohtaista
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: tuutikuu - 25.03.11 - klo:21:21
^käsittääkseni koulutustilaisuuksissa ei ehditä tekemään täyttä pidennyssettiä, ja tekijän kädenjälki voi tosiaan olla mitä tahansa...mutta edullinen tapa kyllä tutustua pidennyksiin! Rohkeasti vain :) .
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Missy - 24.04.11 - klo:11:25
Missäs helsinkiläiset on käynyt laitattamassa ripsiä? Pidennykset olisi kesäksi kivat, kun muutenkin tulee meikattua vähemmän.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 29.04.11 - klo:22:42
Vakiolaittajani oli saanut xtreme lashes -koulutuksen ja tuotteet ja laittoi niitä minulle. Yllätyksekseni nämä pysyivät huonommin kuin aikaisemmin laitetut, "merkittömät" pidennykset. Nämä ripset ovat jotenkin kovemman oloiset ja ripsen pää tökkii helposti kasvaessaan pituutta oman ripsen yhteydessä. Palaan seuraavalla uudistuskerralla takaisin edellisiin versioihin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Nihnaana - 30.04.11 - klo:21:42
Onko kukaan käynyt ottamassa ripsienpidennystä olemalla koulutustilaisuudessa mallina? Itseäni kiinnostaisi, lähinnä sen takia että saisi siinä ripset ilmaiseksi (ainakin tässä uskossa olen ;) ) ja tarvis vaan käydä huollattamassa. Hinta nimittäin noissa vähän hirvittää... Tosin mallina olemisessakin se, että osaako tekijä laittaa ne kunnolla. Harjoitustahan se on, mutta silti... Ellei kellään ole suositella Helsingistä (tai Espoosta/Vantaalta) jotain hyvää mutta edullista paikkaa?
Itse en ole malliksi uskaltautunut mutta alla oleva yrittäjä ainakin tarvitsee malleja.
Mallilta otetaan 20e maksu.
Linkki alla
http://www.consultlady.fi/index.php?p=Ajankohtaista

Mä olin itse viime kesänä ko. paikassa mallina koulutuksessa, ja ihan tyytyväinen olin muuten, mutta tosiaan ripsistä ei siinä ajassa ehditä tekemään ihan täysiä, kivat olivat silti. Nyt olin itse maaliskuussa samaisessa paikassa itse pidennyskurssilla ja kaverini tuli malliksi :) täytettiin ripset sitten koulutuksen jälkeen mun kotona. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Sanguine - 09.05.11 - klo:20:38
Osaisikohan kukaan juures suositella Lahden seudulta hyvää ja shteellisen edullista paikkaa ripsien pidennykselle? La Chicasta olen kuullut aika paljon huonoja kommentteja, joten sinne en ole ihan ekana menossa...  :P
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 09.05.11 - klo:22:09
minulla on ollut nyt jo hieman yli vuoden verran yhtäjaksoisesti pidennykset (x-treme lashes)  :P näihin on vaan jääny koukkuun... käyn kotipaikkakunnallani n. 90 km päässä huollattamassa, siellä on yksi hyvä laittaja. nyt huomasin että nykyisellä asuinpaikkakunnallanikin on juuri tätä x-treme lashesiä tarjolla...

itse oon ollut ihan tyytyväinen tähän merkkiin, ripset tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta ja ovat tuuhean näköiset. kestävät jopa 1-1,5 kk siedettävän näköisinä jos ripsissä ei kauhea uusiutumisvaihe meneillään. ovathan ne jo tuommoisen ajan jälkeen menettäneet tuuheutensa mutta ovat siten entistä luonnollisemmat...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: sannaofia - 25.05.11 - klo:22:17
Hih, ensimmäiset ripsipidennykset silmissä! Laitatin xtreme-lashesit Oulun Hair-Ekassa ja voin suositella!
Todella asiantunteva ja kokeneenoloinen laittaja, joka selitti useaan otteeseen hoito-ohjeet ja huollon tarpeen ja kuinka arvioida huollon tarve. Itse laitto oli miellyttävä ja laittaja sanoikin, että saa vaikka nukahtaa jos siltä tuntuu.  :D

Hintavathan nuo olivat, kun ei saanut opiskelija-alennusta eikä ollut mikään tarjouskampanja voimassa, mutta ripset on uskomattoman kauniisti laitettu. Omat ripseni ovat 10mm, joten pidennykset ovat 12mm. Laittaja sanoi, että yleensä laitetaan 3mm omia pidemmät, mutta päädyimme 12millisiin, kun minua epäilytti ripsien luonnollisuus.

Kyllähän ensimmäisellä kerralla peiliin katsoessa tuli vähän samanlainen fiilis kuin Niiskuneidillä siinä jaksossa, jossa se toivoo Taikurilta lahjaksi ripsiä.  ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 27.05.11 - klo:22:37
Mulle on tässä vuosien saatossa tullut sellainen näkemys, ettei ripsien pidennyksen merkillä ole niin väliä vaan laittajan ammattitaidolla. Liimaa käytetään vähän, se ei saa erottua tai näkyä pidennyksistä. Jokainen ripsi liimataan yksittäin omaan ripseen kiinni eikä mitään joukkoliittämisiä. Ja hyvä laittaja osaa arvioida minkä paksuisia ripsiä laitetaan, laitettavien ripsien suoruuden/ kaarevuuden suhteessa luonnollisiin ripsiin, sekä ripsien pituuden.

Viimeisimmässä fiksauksessa laitettiin hieman paksumpaa ripseä kuin tavallisesti. Ja nämä ovat todella upeat.
Ihanaa kun aamuisin ei tarvitse laittaa silmiä päähän vaan voi sutaista vaan vähän naamapohjaa ja menoksi  ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 03.06.11 - klo:20:15
Olen harkinnut ripsien pidennystä omiin häihin, jotka ovat elokuussa. Aluksi meinasin, että otan pidennykset vasta noin viikkoa ennen häitä, mutta nyt kyllä houkuttaisi ottaa jo koko kesäksi. Siis ihan vaan totuttelumielessä tietysti  :D Onko merkillä tosiaan niin kovin väliä, jos ei, niin miten löytää hyvä ripsien laittaja? Googlaillut olen kovasti ja yksi lupaavan oloinen tapaus olisi kiikarissa, tekee pidennyksiä Lady Lash -menetelmällä. Toisaalta paikkakunnalla olisi tarjolla myös Xtreme lash -menetelmällä tekeviä, mutta onko ne monenkin mielestä kovan tuntuiset, kuten joku taisi aikaisemmin tässä ketjussa mainita?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 04.06.11 - klo:10:46
^ Minulla on Xtreme Lashes ripset ja en kyllä koe näitä kovan tuntuisiksi. Toisaalta en ole kyllä kokeillut muita ripsiä, koska olen ollut niin tyytyväinen nyt lähes vuoden ajan mitä nämä ovat minulla olleet. Minähän myös päädyin ripsien pidennyksiin häitä varten, mutta jäin sitten sille tielle.  :) Ekat pidennykset otin 3 viikkoa ennen häitä ja vielä ennen häitä ne huollettiin ekan kerran. Oli ihan hyvä ratkaisu, koska totutteleminen kesti kuitenkin vähän aikaa ja ennen kuin oppi varomaan ripsiä niin niitä myös irtoili enemmän.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: yosefina - 06.06.11 - klo:13:13
Kokeilin tuossa viime syksynä Xtreme Lashes-ripsiä, ensinnäkin olihan ne todella ihanat ja kauniit varsinkin huollon jälkeen ja vähensivät meikin tarvetta. Olisin vain tarvinnut huollon 2-3 viikon välein, sillä esimerkiksi kuumat suihkut jne. rokottivat ripsiä sen verran. Huollatin ne kerran, ja sen jälkeen lähdin pariksi viikoksi lomailemaan Espanjaan. Loman jälkeen ripsiä oli jäljellä alle tusina ja päätin ottaa ne kaikki irti, sillä huolto olisi ollut luultavasti sama kuin ne olisi laitettu täysin alusta uudestaan.

Omat ripset olivat niin pienet tyngät pidennyksien jälkeen  :) Aloin heti harjailemaan niihin aamuin illoin Talikan Lipocils ripsiravinnetta, ja ne ovat oikeastaan vasta nyt samanlaiset kuin ennen pidennyskokeilua.

Äitini kokeili myös (jokin eri merkki) ja soitti minulle ripset poistettuaan että oliko minunkin omat tynkääntyneet kovasti, toki sen takia niihin varmaan koukuttuukin, kun omat eivät enää tunnu miltään! :)

Päätin, että minulle saa tulevaisuudessa riittää irtoripset tarvittaessa, rahaakin säästyy kiitettävästi..
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 06.06.11 - klo:16:21
Varasin nyt ajan juhannusviikolle ja Xtreme lashit tulee. Juhannusviikolle siksi, että haluan juhannukseksi kauniit ripset, mutta en voi ottaa niitä vielä kun silmäni vuotavat ja ovat kovin ärtyneet johtuen siitepölyallergiasta...

Nyt jänskättää  :D ja samalla pelottaa tuleva; mitä jos mun ripset kaljuuntuu?  ???

Edit.
Niin ja haluaisi kysellä vielä kokemuksia kun ei ole ainakaan tässä ketjussa sattunut silmääni; mitä ripset tykkää hikoilusta esim. saunassa tai jumpassa? Pitääkö näitä välttää jonkin aikaa laittamisen jälkeen? Pitääkö kasvojen kosteusvoiteiden ja/tai silmänympärysvoiteiden olla öljyttömiä? Puhdistusaineiden ilmeisesti pitää.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 06.06.11 - klo:19:21
^ Laittamisen ja huollon jälkeen tulee välttää 48 tunnin ajan ripsien kastumista eli tuona aikana ei voi käydä saunassa ja suihkussa pitäisi käydä niin, ettei ripset kastu. Silmämeikin puhdistusaineiden tosiaan tulisi olla öljyttömiä, mutta voiteilla ei varmaan ole merkitystä, jos eivät ole kosketuksissa ripsiin. 

Minuakin huoletti omien ripsien harveneminen, mutta ainakaan näin vuoden jälkeen ei ole mitään merkkejä sellaisesta havaittavaissa. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: attir - 07.06.11 - klo:23:50
Meikäläinen oli ripsien pidennyksessä eilen maanantaina...joku ei mennyt, kuten piti, tuli silmätulehdus. Niin kipeä ja punainen silmä. Jos katson esim sivulle, tunnen kamalaa vihlontaa ja tuntuu, kuin olisi roska silmässä. Molemmat silmät punaiset, mutta oikea silmä aivan kamalan kipeä. Huomenna lääkärille :(

Olen ollut aikaisemminkin, mutta eri paikassa, mutta ei tälläistä tullut. Mietin, josko liima ois tehnyt sen? Onko kellään muulla tälläisiä kokemuksia :-\
Mun silmä on todella kipeä :'(
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mustikka - 08.06.11 - klo:13:44
^Sinuna ottaisin heti yhteyttä sinne paikkaan, jossa laitoit ripsipidennykset ja pyytäisin heitä ottamaan ripset pois. Ehkä se liima ja ne karvat jotenkin ärsyttävät sun silmiä?  Osaakohan lääkäri auttaa asiaan mitenkään, jos ongelma on niistä ripsipidennyksissä..?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: attir - 08.06.11 - klo:14:20
Episkleriitti eli kovakalvon tulehdus oli, sain antibiootti kuurin molempiin silmiin. Lääkäri sanoi myös epäilevänsä, että ripsien laitosta tuli tuo tulehdus :( Ajattelin ensin, että punoitus menee ohi itsellään, mutta kun mukaan tuli viel kipu ja valonarkuus ajattelin et nyt lekurille.

Harmittaa niin vietävästi, kun rahat menivät hukkaan...Ilmoitan juu tuonne paikkaan, sillä voivat olla ihan tyytyväisiäkin palautteesta. Ja jos joku muukin on tuolta jonkun pöpön saanut, tietävät kiinnittävänsä sitten huomiota liimaan, ripsiin tai hygieniaan tai jotain :-[
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mustikka - 08.06.11 - klo:17:12
^Huh, kuulostaa aika hurjalta tulehdukselta. Ehdottomasti kannattaa ottaa yhteyttä ripsien laittajaan ja pyytää korvausta tai ainakin ilmaista ripsien poistoa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 13.06.11 - klo:21:17
Huomenna on the päivä, eli saan ripset ja olen innoissani :D Toisaalta myös kovasti jännittää miten kaikki menee. Kuulin muuten kovasti kehuja yhdestä toisesta ripsien laittajasta, jota tekee muistaakseni Lady lash -menetelmällä, joten peruin Xtreme -ajan ja tilasin ajan tuolle josta kuulin kehuja. Muutenkin epäillytti se Xtreme lashes paikka, koska siellä pidennyksiä oltiin tehty vasta noin kuukauden ajan. Ja tuttujen ripset puhuvat puolestaan ollen hyvää mainosta tälle Lady lash -paikalle. Toisaalta tarkka ja huolellinen laittaja voi olla tosi hyvä vaikka olisi juuri vasta aloittanut. Ei tiedä. Toisaalta tämä toinen paikka tulee halvemmaksi ja on aika varma.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Roksane - 13.06.11 - klo:22:00
Helsingissä on tullut tosi monella lähiaikoina vastaan sellaiset ripset, joissa on ulkonurkissa ripsissä pienet timantit. Tosi nätin näköistä. Onkohan ne timantit ripsipidennyksien mukana laitettavat vai jotenkin muuten vaan liimatut? En usko, että näkemäni ovat olleet irtoripsikamaa, sillä noita on näkynyt ihan arkena ja tuskin niin moni olisi jaksanut sellaisia arkena vääntää paikoilleen. Saakohan noita pysymään omissa ripsissä useamman päivän jollain kestoliimalla?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: attir - 14.06.11 - klo:00:00
Mä kun ekoja kertoja olin Forssassa Tuhkimossaottamassa pidennykset, niin heidän hintaan sisältyi nuo timantit, jos halus. Ne liimattiin sinne ulkosyrjään sitten lopuksi. Toki mulla lähti ne ripset sit uusiutuu ekana, ja tietty timantit siinä mukana. Kestivät siinä noin 1,5vkoa. Seuraavaks suuntaan taas sinne, koska se olen hyväksi paikaksi kokenut. Ne oli kyllä mageet :l
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Magda - 14.06.11 - klo:12:02
Mullakin on timskut ulkonurkissa ja pilkettä simäkulmassa. Ensimmäisellä kerralla timantit pysy 2,5 viikkoa, toisilla mennään nyt 3viikkoa. Mulle on nyt laitettu timantit vähän liian reunaan kun ne kutittaa silmän reunaa jatkuvasti. Edellisellä kerralla reunaan jätettiin pari karvaa ja silloin timanttia ei tuntenut lainkaan eli sijoittelulla saattaa olla merkitystä.

Ripsi-implanttit (niin kuin optiossa tms lehdessä pidennystä nimitettiin) on olleet mulla joulusta saakka ja parin viimeisen huollon jälkeen on luomet turvonnut todella pahasti. En haluaisi luopua pidennyksistä, koska ne nopeuttavat aamutoimia reippaasti kun ei tarvitse meikata.

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 14.06.11 - klo:22:08
Minä kävin tuossa huollattamassa omalla paikkakunnallani ripset ja merkki olikin eri, Lady Lashes, olen aiemmin siis laitattanut X-treme lashesiä toisella paikkakunnalla. Mutta olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, laittaja oli tosi huolellinen, laittoikyllä varmasti joka ikiseen ripseen pidennyksen  :D Ei näistä huomaa kyllä mitään eroa vaikka eri merkkiä onkin. Olen ollut kyllä tyytyväinen tuohon x-treme lashesiinkin, eivät minusta tunnu mitenkään kovilta.

Hinnat ovat vaan kovemmat tuolla paikassa mutta täytyy huomioida myös bensat jos kävisin 80 km päässä huollossa. Tuossa Lady Lashesissa on vaan semmonen tosi tyhmä moittimisen aihe että siinä silmien alle laitetaan teipit mitkä tietysti hieman sattuu otettaessa pois. X-treme lashesissa taas silmien alle laitetaan silmäenalusia hoitavat laput.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Iia - 19.06.11 - klo:22:03
Kyllästyin pidennyksiin jotka olisivat jo huoltoa kaivanneet mutta ajattelin, että luovun niistä kokonaan. Ensin yritin öljyisellä silmämeikinpuhdistusaineella niitä liotella, no irtosihan siinä osa, mutta loput sitten nypin omine ripsineen pinseteillä pois. Tuloksena lähes kaljut silmät. Vaihtelua tämäkin.  ;D Jäljelle jääneetkin vaikuttavat kärsineiltä, ovat tosi lyhyet ja ohuet. Toivottavasti vielä joskus palautuvat ennalleen.  ::)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 19.06.11 - klo:22:30
Mun ripset eivät kärsineet ollenkaan, vaikka melkein vuoden pidin pidennyksiä. Kamala järkytyshän se oli muistaa kuinka lyhyet tyngät omat ripset on ja varmasti jossain vaiheessa palaan pidennyksiin. Mun ripset on hyvä pohja pidennyksille, sillä ovat melko vahvat ja lyhyet. Alkuun pidennysten irtoamisen jälkeen silmät eivät tykänneet yhtään ripsiväristä vaan ärtyivät ja punoittivat. Tuntuukin, että huomattavasti parempi kemikaalien yms. kannalta mun silmille on pitää pidennyksiä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Hyx - 21.06.11 - klo:11:59
attir:in tapauksessa mun mielestä hoitolan täytyy poistaa räpsyttimet ilmaiseksi sekä antaa lahjakortti uusiin ripsiin! Toihan on ihan älytöntä jos tulehdus tuli nimenomaan siitä laitosta, ja joutuisit maksamaan sen poiston. Kauhea miinus kukkarolle kun maksat ripset, poiston sekä lääkärin ja lääkekulut  :-\

Saanko udella missä otit?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: attir - 27.06.11 - klo:13:12
En usko, että kukaan eksyy tuonne ripsipaikkaan juureksista, koska kyseessä pieni kaupunki, joka on kampaamo, mutta yksi työntekijä (siis toinen, koska siellä on kaksi työntekijää ;)) tekee ripsiä :) Sitä ei edes mainosteta, mutta menin kaverin kautta, joka on käynyt melkein säännöllisesti vuoden tuolla ja ajattelin, että kai mäkin sitten.

Periaatteessa on koko ajan ripsien olo ajan ollut sellaista, että orastava silmätulehdus on, joten en usko et olis muustakaan ja heti samantien ripsien laiton jälkeen alkoi ärsytys. Plussaa siitä, että ripset on pysyneet todella todella hyvin ja ihan kivasti tehty.
Tiettekö, en oo vieläkään saanut soitettua sinne ja sanottua, mutta tänään sen aion tehdä... tosi noloa, mutta kamalan vaikeeta aina nää tälläiset :-\ ::)

Seuraavaks suuntaan Forssaan, Tuhkimoon, koska olin niin niin tyytyväinen heidän työhönsä ja silmätkin tykkäs. (Nyt annoin vähän vihjettä missä suunnassa asun, kun Forssa on lähellä  :O
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 27.06.11 - klo:19:33
Vähän kokemuksia omista ripsipidennyksistäni: Eli mulle laitettiin mustat, kaartuvat 9mm pitkät ripset. Menetelmä on "merkitön" mutta laittajasta olin kuullut paljon kehuja etukäteen. Ja homma sujui mielestäni tosi hyvin! Aluksi oli vaikea pitää silmiä rennosti kiinni, mutta siihenkin pian tottui ja tulin ottaneeksi pienet nokoset ripsien laiton ohessa :) Laittaja oli sitä mieltä, että ripsiini on helppo laittaa pidennyksiä, ovat paksut mutta melko lyhyet. Silmiäni sain laittajan mukaan pidettyä tosi hyvin kiinni eivätkä silmäni vuotaneen oikein lainkaan. Tuo silmien vuotaminen laittovaiheessa kuulemma vaikuttaa niiden lopulliseen pysyvyyteen aika paljonkin.

Ripset ovat siis olleen paikallaan nyt kaksi viikkoa. Näyttävät edelleen yhtä muhkeilta kuin aluksi, vain muutama hassu ripsi on lähtenyt. Toisaalta olen vähän jo tainnut tottua näihin eikä se muhkeus ole enää niin silmiin pistävää :D Aluksi kuvittelin 9 mm pitkien ripsien olevan lyhyet, mutta mielestäni nämä ovat aika sopivat, silti näyttävät. Toisaalta voisin seuraavalla kerralla kokeilla 10 mm pitkiä...

Olen yllättynyt näiden hyvästä pysyvyydestä. Kuvittelin, että tipahtelevat pienimmästäkin rasituksesta pois. Juhannusta vähän pelkäsin ripsien kannalta. Juhannuksena olimme siis neljä päivää mökillä; paljon saunomista ja uimista (ja tietenkin juomista ja yleistä metsässä rymyämistä). En kuitenkaan huomannut yhdenkään ripsen lähtevän koko juhannuksena! Pelkäsin ahkeran, rankan liikunnan ja hikoilunkin irrottavan ripsiä, mutta en ole senkään huomannut vaikuttavan. Mahtavaa :)

Ensimmäinen huolto tulee tasan neljän viikon päästä ensimmäisestä ripsien pidennyksestä. Musta tuntuu, että se on aika sopiva.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Neulanen - 01.08.11 - klo:19:22
Seuraavaks suuntaan Forssaan, Tuhkimoon, koska olin niin niin tyytyväinen heidän työhönsä ja silmätkin tykkäs. (Nyt annoin vähän vihjettä missä suunnassa asun, kun Forssa on lähellä  :O

Ootko vielä ollut tyytyväinen Tuhkimoon? Onko siellä joku laittaja, jota osaisit suositella?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: attir - 02.08.11 - klo:00:05
Jep, vieläkin tyytyväinen Tuhkimoon  :) Itse oon ollut Kaisa:lla, tekee huippu hyvää ja huolellista työtä!! Lämpimästi suosittelen.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Neulanen - 04.08.11 - klo:16:57
Onko kenelläkään kokemuksia Heavenly lashes -ripsienpidennyksistä? Erityisesti Helsingin Heavenly Nails -paikka kiinnostaisi.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: JoJo - 06.08.11 - klo:10:44
Kävin eilen ottamassa JB Lashes pidennykset ja sekä laittaessa, että laiton jälkeen kirveli hieman. Myös silmät punotti vähän, mutta ei mitenkään huomattavasti. Illalla oli jo ihan ok tunne, enkä sen tarkemin alkanut tutkimaan. Nyt aamulla herätessä silmät tuntuu "väsyneiltä" ja pupillin alapuolinen alue silmänvalkuaisesta punoittaa taas vähän. Myös alaluomen alta. Ylhäällä ei näy eikä tunnu mitää, vaikka siellähän ne ripset on.

Kuinka nopeasti muilla on silmä tottunut? Onkohan tämä vaan jotain alkuärsytystä vai pitääkö huolestua enemmänkin?

Muuten ripset on oikein kivat! Pyysin tosi luonnollista tulosta, niinkuin olisi ripsiväriä laittanut. Omat ripset on 10 mm ja laitettiin 10 mm ja 12 mm ripsiä. Määrä ei ole hirmuinen, koska en halunnut sellaista "ripsimattoa", joka näkyy kirkolta kylille..  Oon ihan ok tyytyväinen tulokseen, vois olla ehkä jopa millin lyhemmät ja pikkuisen tuuheamat, mutta en sitten tiedä onko sillä millillä edes mitään eroa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 06.08.11 - klo:11:04
^ Minulla ei ole kyllä koskaan kirvellyt tai muutenkaan silmät reagoineet ripsiä laittaessa eikä sen jälkeen. Ystävälläni, joka käy eri paikassa laittamassa ripsiä (en tiedä merkkiä), tuli ensimmäisellä kerralla kirvelyä ja silmät jopa turposivat jonkin verran laiton jälkeen. Hän kuitenkin uskaltautui huoltoon ja mitään oireita ei enää tuon ensimmäisen kerran jälkeen ole tullut, vaikka samassa paikassa edelleen käy. Laittaja oli epäillyt, että liimaa olisi päässyt tuolla ensimmäisellä kerralla vahingossa silmään ja siitä olisi johtunut tuo ärsytys.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: JoJo - 08.08.11 - klo:11:17
No niin, punaisuus silmän alla on parantunut eikä enää pakotakkaan. Mutta meni siinöä muutama päivä. Varmaan oli limaa livahtanut molempiin silmii, kun se ärsytys oli niin paikallinen. Tosiaan n. 1 cm leveällä matkalla pupilllin alla. Mutta säikähdyksellä onneksi selvisi!  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Sanguine - 09.09.11 - klo:22:39
Hankin vihdoin himoitsemani ripsipidennykset, enkä voi kyllä sanoa olevani kovin tyytyväinen.  ::)


Laittaja oli virolainen nainen, joka ei tuntunut osaavan suomea kauhean hyvin. Hän kyllä yritti kysellä millaisen lopputuloksen halusin, jolloin vastasin että luonnollisen. Hän nyökytteli vähän epävarman näköisenä ja jo siinä vaiheessa vähän hirvitti laittaa silmät kiinni. Myöhemmin paikalle saapui ilmeisesti hänen kollegansa, jonka kanssa tämä nainen jutteli ja vaikka kieli olikin viro, niin olin ymmärtävinäni että tuo toinen nainen valitti että minun silmäluomeni värisevät liikaa jolloin pidennyksen tekeminen on vaikeaa. Tämä vähän ihmetytti, kun minusta luomeni eivät värisseet yhtään ja olin ihan yllättävän rentoutunut.  ??? Lopputuloskin on melko kaukana luonnollisesta, nimittäin pidennykset ovat todella pitkät ja koska ripseni ovat luonnostaan melko kaartuvat, tulee aina peiliin katsoessa pieni Drag Queen-efekti...  ::)


Melkein toivon että pidennykset kuluisivat nopeasti, jotta näyttäisin vähän vähemmän friikiltä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 14.09.11 - klo:23:04
Minä päätin pitää jonkunpituisen tauon nyt pidennyksistä. Melkein kaksi vuotta yhtäjaksoisesti pidennykset minulla olivatkin mutta 85 euroa kuussa niiden ylläpitämiseksi tuntuu pidemmän päälle kukkarossa  :( Omat ripset vaikuttavat ihan hyväkuntoisilta silti vaikka pitkään pidennykset olivatkin... Eli ripsareilla mennään...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mermaid - 15.09.11 - klo:12:34
^Miten ihmeessä sulla noin paljon kuukaudessa on ylläpito maksanut?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Iia - 15.09.11 - klo:13:59
Mulla oli pidennykset 5 kuukautta ja täytyy sanoa, että en enää ottais. Mitään ongelmia niitten kanssa ei ollut, muuta kuin se, että pysyivät Oikeasti Hyvännäköisinä vain viikon. Mutta nyt olen katsonut valokuvia ko. ajalta ja ehkä ne oli sitten vähän turhan pitkät ja tuuheat.  ;D Ja jotenkin tuo meikkaus on pidennysten poiston jälkeen taas tuntunut mukavalta. Saanut ostella erilaisia ripsivärejä sillä rahalla mikä meni huoltoihin.  ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 18.09.11 - klo:13:06
^Joo sama, mäkin otin omat pidennykset juuri pari viikkoa sitten pois. Ja mun on myös kyllä pakko sanoa, että vaikka tiedän paikan olleen tosi ammattitaitoinen ja tunnettu hyvästä laadusta, niin kyllä mun omat ripset vähän noista kärsi. Pidin 15mm:siä ripsiä hieman yli vuoden, muutamilla tauoilla ja kyllähän omat on nyt vähän heikommat. Kasvaahan ne takaisin ja oneksi mun omat on tuuheat ja pitkät, jolloin pieni vahinko ei edes sinällään kovasti näy. Mulla pysyi kyllä hyvännäkösenä ripset aina seuraavaan huoltoon, mutten jaksanut sitä huoltorumbaa enää. Ja onhan ne kamalan muovisen näköset, kyllä hyvällä ripsivärillä saa mun mielestäni paljon kauniimpaa jälkeä aikaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Sanguine - 18.09.11 - klo:13:48
Minuakin häiritsee näissä eniten juuri se muovisuus. Yksi hyvä puoli on ollut kyllä se, että meikkaus on ollut niin paljon nopeampaa.


Osaakohan kukaan kertoa, että menevätkö nämä pidennykset ihan hirveän näköisiksi, jos vaan annan näiden pikkuhiljaa itsekseen irrota?  ::) Ei mitenkään hirveästi kiinnostaisi palata sinne samaan paikkaan, jossa pidennykset otin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 18.09.11 - klo:14:13
^No siis mun mielestä menee :D Tai riippuu nyt tietysti siitä, kuinka pitkät ja näyttävät ne on, koska jos ne on huomattavasti pidemmät, kuin sun omat, niin tottakai ne erottuu sieltä IMO aika rumasti, vaikka kuinka käyttäisi ripsiväriä.

Pidennyksethän voi periaatteessa yrittää irroittaa itsekin, mutta silloin myös omia ripsiä saattaa irrota himan. Itse olen kerran ottanut itse eikä mitään vahinkoa tapahtunut. Eli runsaasti öljyä vanulappuun ja ikäänkuin sivelee lapulla ripsien juuria ja hellävaraisesti öljyisellä sormella pyörittelee. Tosiaan kehoitan olemaan varovainen ja tekemään tämän ihan omalla vastuulla :D Jos yhtään epäröit tätä, niin kehoitan kuitenkin menemään sinne ammattilaiselle, jos on vähänkään epävarma. Hän saa ainakin otettua ripset irti ilman suurempaa vahinkoa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 20.09.11 - klo:08:28
^^Voit sä mennä myös toiseen paikkaan. Muovisuus kuulostaa kyllä pahalle. Ripsiä on erilaatuisia aina aitokarvaisesta muovisiin. Itsellä keinomateriaalista valmistetut 9 mm. pitkät ripset. Näitä on myös erilaisina paksuudeltaan. Ohuemmilla saa luonnollisemmaan, pidempään kestävän tuloksen ja paksummilla näyttävän tuloksen joka itselläni kestää hyvänä vain noin 2 viikkoa, ja sen jälkeen ripset alkavat "pyörimään". Muutoin kestävät hyvänä huoltovälin eli kolme viikkoa.

Ilman en osaisi enää olla. Pidän siitä ettei tarvitse pohtia onko ripsari levinnyt tai sataako vettä tänään / näytänkö olmille uimahallissa tai kylpylässä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 23.09.11 - klo:23:44
Mermaid;

En osaa sanoa, kyseessä ovat Lady Lashes -pidennykset ja en asu pk-seudulla vaan pienemmässä kaupungissa... Nuo Lady Lashesit ovat niitä "minkki"ripsiä joten ovat tosi luonnollisen tuntuiset... Itselläni tämä riippuvuussuhde katkesi kuin vahingossa kun olin varannut seuraavan huoltokerran liian pitkän ajan päähän jolloin jouduin paikkaamaan aukkoja ripsarilla. Siinä sitten niitä maskaroita puhdistaessa ripsiä lähti aina vaikka käytin vesiliukoista ripsaria ja totesin että mitäs jos nyt vaan näkisinkin aamuisin hiukan enemmän vaivaa...

Onneksi löydin Lumenelta ihan hyvän maskaran jota nyt olen käyttänyt. Omat ripseni ovat kuitenkin suht pitkät ja vahvat  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Neve - 24.09.11 - klo:06:18
Mulla on pari kertaa ollut ripsipidennykset, mutta enää en ota.
Syy on se, että ne näytti mun silmään ihan luonnottomilta, eivätkä edes pysyneet hyvin, vaikka kohtelin niitä hellävaroen.
Omat ripset myös kärsivät noista. Kun en sitten laitattanutkaan ripsiä uudelleen, omat olivat katkeilleet ja tyngät. Kyllähän ne siitä kasvoivat uudelleen entisiin mittoihinsa, mutta jonkin aikaa meni lyhyillä ripsillä.

Omat on ihan hyvät luonnontilassa, tarpeeksi pitkät ja sopivan tuuheat. Ainahan niiltä voisi toivoa enemmän (voisivat olla paksummat ja tummemmat), mutta ripsarilla niistä saa upeat, se riittäköön ;)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 26.09.11 - klo:22:03
Mulla on ihan merkittömät ripset, ja ovat toimineet hyvin. Laittajan osaaminen on ratkaisevaa, oli tuotteet mitkä tahansa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: minna - 27.09.11 - klo:23:05
Kannattaa myös kysäistä ovatko ripset "minkki"ripseä vai jotain muuta materiaalia, sillä nuo minkkiripset ovat todella luonnollisen tuntuiset ja siten miellyttävät  :) Itsellä kokemusta X-treme Lashesista sekä Lady Lashesista ja molempia voin suositella. Laittajastakin on kyllä paljon kiinni, omalla paikkakunnallani on hyvin taitava Lady Lashes laittaja.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 06.01.12 - klo:13:40
Ja näinhän tässä kävi, että pidennykset tulivat takaisin puolen vuoden jälkeen ::). On vain niin vaikea olla ilman niitä, kun on kerran niihin itsensä totuttanut. Ja ihanat ovat <3

Edellisen kirjoittajan kanssa täytyy olla kyllä eri mieltä. Xtreme- lashesit, joita itsekin olen käyttänyt, eivät ole yhtään paremmat, kuin muut käyttämäni. Jokaiselta merkiltä, mitä olen käyttänyt, on löytynyt myös lyhyitä ripsiä silmän sisänurkkaan. Ei kai kukaan ripsien laittaja laita samaa pituutta kaikkialle? Toivottavasti tosiaan ei! Itselleni on JOKA PAIKASSA laitettu pisimmät 14 mm, muut lyhyempiä, koska luonnollisesti sisänurkassa ripset ovar lyhyempiä.

Xtremet eivät myöskään pysyneet nätin näköisenä yhtään kauempaa, kuin muutkaan ripset. Tuntui, että ne olivat kyllä kovimmalla liimalla kiinni, mutten näe sitä hyvänä asiana. Ripset ikäänkuin roikkuivat liimatökötissä, eivät siis kaartuneet nätisti. Tämä toki vain oma kokemukseni :)

Parhaita ripsiä, mitä olen itse käyttänyt, ovat olleet Lady Lash extensionit ja JB lashesit, muutkin " merkittömät" ovat toimineet hyvin. Uskon kyllä ohtu123:se tavoin, että laittajasta se on kiinni.

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tiusku - 06.01.12 - klo:15:39
Mulla oli pidennykset muutaman kuukauden ajan pari vuotta sitten. Silmäni vain ärtyivät aina todella pahasti niiden laitosta, sidekalvoilla oli voimakasta verestystä ja turvotustakin päiväkausia laiton jälkeen! Silmät olivat oikeasti tosi pahan näköiset. Homma meni siihen, että aina laiton jälkeen käytin muutaman päivän kuurin kortisonisilmätippaa, kunnes totesin ettei siinä vain kertakaikkiaan ole mitään järkeä. Lääke kuin lääke, ei ole kiva käyttää turhaan - tai oikeammin turhamaisuuteen. ::)

En tiedä, mihin silmäni reagoivat niin rajusti; liiman liuottimen huuruihin vai johonkin muuhun. Eräs kosmetologi epäili myös silmien alle laitettavia lappuja, joissa kuulemma on "hoitavia aineita". Sama se, tuskin kokeilen enää vaikka pidennykset kyllä ihanat olivatkin! Annoin lopulta jatkeiden kasvaa itseksiään pois ja kun niitä oli enää pari hassua jäljellä, autoin asiaa hieromalla ripsiin kasvojenpuhdistusöljyä. Se poisti kyllä tehokkaasti viimeisetkin. Omat ripset tuntuivat ihan alkuun tosi töpöiltä pidennysten jälkeen, mutta ei mennyt kuin viikko-pari kun ne olivat entisellään. Uskonkin, siinä on pitkälti kyse vain tottumisesta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: FairyTale - 06.01.12 - klo:15:47
Mä hankin ripsien pidennykset syksyllä, pisimmät ripset oli muistaakseni 11 mm, eli kohtuulliset. Mä tykkäsin kyllä siitä, miltä ne näytti, kun ei tosiaan tarvinnut välttämättä laittaa silmämeikkiä, mutta mä inhosin alusta asti sitä miltä ne tuntui. Ja mä tosiaan tykkään meikkaamisesta, joten noi ripset olivat vaan tiellä. Pysyivät hyvänä lähes 2 kk, sitten kyllästyin niin totaalisesti, että revin ne itse irti, toki mahdollisimman hellävaraisesti ja pikkuhiljaa. Tuskin enää uudestaan laitan, mulle ei varsinaisesti tullut mitään tulehduksia tai muutakaan, mutta silmät kyllä tuntui silti ärsyyntyvän noista.

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 06.01.12 - klo:22:28
Mulla ärsyyntyy silmät enemmän kun ei ole pidennyksiä ja silmänympärysiho voi huonommin, sillä varmaan hankaan ja käpelöin ihoa silmien läheltä enemmän ilman pidennyksiä. Summasummarum, oon aatellu palata pidennyksiin keväämmällä kun yritän skarpata muutenkin ulkonäköni suhteen. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 29.02.12 - klo:21:29
Noista pidennysten haittapuolista vähän, tuli nimittäin kyseltyä viimeisen ripsihuollon yhteydessä mun ripsien laittajan havaintoja... Mun ripset ovat kuulemma vielä ihan vahvan ja normaalin näköiset (mulla oli pidennykset ensimmäisen kerran kesäkuusta elokuuhun ja sen jälkeen taukoa, sitten marraskuusta tähän päivään) mutta yleensä kuulemma niillä, joilla on ollut pidennykset vuodesta kahteen vuoteen tai pidempään, omat ripset ovat hauraan ja haperoisen näköiset ja saattavat sojottaa luonnottomasti minne sattuu.

Vähän pysäytti tuo kommentti, pitääkin pitää taukoa viimeistään ensi syksynä tai mielellään jo aiemmin... En halua että omat ripset hapertuvat.. Mahtaakohan ne edes palautua tuollaisen jälkeen takaisin ennalleen...  ???
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 15.03.12 - klo:19:32
Sori kaksi peräkkäistä viestiä, mutta nyt on eri aihe. Eli elän nyt hieman hankalaa vaihetta näiden ripsien kanssa. Olen luopumassa pidennyksistä ja nämä alkavat käydä harvoiksi. Nyt vielä menettelee, mutta esim. viikon päästä näyttävät melko varmasti jo aika karuilta. Miten olette menetelleet kyseisessä tilanteessa? Poistaneet viimeisimmät harottavat ripset vai antaneet niiden vain kasvaa pois? Ripsiväriä pitäisi ainakin alkaa kohta jo käyttää...

Toisaalta odotan jo innoissani sitä että kohta pääsee taas ostamaan ripsivärejä :)
 
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 15.03.12 - klo:19:55
Minulla oli aikanaan kestoliimatut ripsitupsut jotka irrottelin pois öljyillä ja ihan nyppimällä. Vähän aikaa oli nysät ripset mutta ne kasvoivat nopeasti takaisin. Lisänä käytin Mavalan ripsiravinnetta.

Nyt jos luopuisin ripsipidennyksistäni lioittelisin öljyillä viimeiset  veks.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 29.03.12 - klo:17:48
Luovuin edellispäivänä pidennyksistä, öljyillä yritin liuottaa loppuja irti mutta tuntui ettei siitä ollut mitään apua. Ripset vaan pysyivät tiukasti kiinni. Välillä kävin suihkussa ja koitin josko lämmin vesi pehmittäisi liimaa sopivasti. Noh, ei hyödyttänyt mitään ja sitten hieroin taas öljyjä ripsiin pitkän aikaa. Lopulta jäljellä olevat pidennysripset lähtivät juurineen pois kun iho oli niin paljon pehmennyt öljyistä  ::) Sitä liimaa ei kyllä pehmittänyt mikään! Nyt omat ripset ovat ihan yhtä tuuheat kuin ennenkin, tosin ovat kovin lyhyet. Yläripset ovat vähän lyhyemmän kuin alaripset... Näyttää hieman tyhmältä mutta kyllä ne tästä muutamassa viikossa varmaan kasvavat taas normaalipituisiksi.

En vain osaa päättää pitäisikö tässä tilanteessa käyttää ripsaria vai ei... Silmät näyttävät ihan kaljuilta ilman koska omat ripset ovat niin vaaleat, mutta toisaalta jos laitan ripsiväriä niin ripsien lyhyys tuntuu oikein korostuvan   8)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: pikkudevil - 20.04.12 - klo:19:23
Onko joku saanut allergista reaktiota silikonilapuista jotka laitetaan silmien alle? Tänään silmiä kirveli niin paljon, että ei voitu tehdä huoltoa. Yritettiin kolmesti ja ei auttanut kuin antaa periksi. Kirvely ja kutina sekä painon tunne silmissä alkoi heti kun laitettiin silikonilaput silmien alle. Liimaa ei oltu käytetty siinä vaiheessa. Geelilappuja ei voi käyttää, nekin kutittivat. Teipin liimalle olen allerginen. Lisäksi posket olivat ihan punaiset ja turvoksissa kun laput otettiin pois :S

Onko jotain luonnonkumista vaihtoehtoa olemassa tai jotain muuta kikkaa, jolla pidennyksen teko onnistuis?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 26.04.12 - klo:21:23
^  Onnistuiko pidennysten laitto sinulle kuitenkin vai jouduttiinko lopettamaan heti alkuunsa? Minulla on kerran vähän kirvellyt, kun sitä lapun kosteuttavaa ainetta meni silmään, mutta silloin lappu siis laitettiin huonosti paikalleen. Muuten ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa.

Minulla oli talvella noin 2 kk huoltotauko ja siinä välissä ehti kyllä jo tulla aika hyvin esiin omat ripset. En kyllä huomannut, että olisi ollut huomattavissa mitään vaurioita ja harvenemista ainakaan vielä (kesällä tulee 2 vuotta putkeen pidennysten kanssa). Minulla on ollut aina tietyt kohdat, joihin kasvaa ärsyttävät itsepäisesti sojottavat ripset, jotka ovat niin vahvat, ettei niitä ole koskaan saanut taipumaan ja nekin kasvaa ihan entiseen malliin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Heiku - 13.05.12 - klo:19:29
Mulla oli LCN:n ripsipidennykset elokuusta maaliskuuhun ja kyllä täytyy sanoa, että ei niitä kauheasti ikävä kuitenkaan ole :D Olihan se totta, että ripsien kanssa ei tarvinnut aamulla kauheasti meikata ja näytti myös ilman meikkiä huolitellulta (ja kunnon meikissä silmät olivat todella näyttävät) mutta olihan niistä oma vaivansa. Meikin putsaaminen oli aika vaikeaa ja aluksi myös eyelinerillä tehty rajaus oli aika kyseenalainen :D ripset myös olivat aamuisin aika takussa ja minulla olisi pitänyt käydä huollattamassa niitä viimeistään kolmen viikon jälkeen, jotta ripset olisivat pysyneet hyvännäköisinä. Onneksi omissa ripsissä ei ilmennyt mitään katkeilua tai harvenemista. Kaiken huippu oli se, että esimerkiksi työkaverit eivät olleet edes huomanneet että olin ripsipidennykset poistanut ja mulla oli kuitenkin 12-14 mm pidennykset :D Ilmeisesti tästä nykyisestä ripsarista (Diorin Diorshow) ei kannata luopua kun saa niin näyttävät ripset :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 01.06.12 - klo:13:27
Mulla oli pidennykset vuoden ja nyt oon ollut ilman niitä reilun vuoden. Oon välillä ikävöinyt kunnon räpsyjä ja parin viikon päästä saan ne takaisin!  :) En jaksa pahemmin meikata silmiä ja sitten kun saan pidennykset niin ei tarvitse niin paljon potea väsähtänytta olemusta.

Mistä olette hommanneet pidennyksille soveltuvaa ripsigeeliä? Ulkonurkan ripset tahtovat harottaa helposti ja geelillä saisi varmasti harottamista vähemmäksi.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: BlueBerry - 01.06.12 - klo:14:59
^Tarkoitatko sellaista joka pidentää pidennysten kestoa ja vahvistaa liimausta? Mä ostin kosmetologilta sellaisen putelin, maksoi muistaakseni noin 40 € ja jäi loppujen lopuksi hyvin vähälle käytölle... Merkiltään tuo on Lashcare - longer life sealer. En kokenut saavani siitä kovin suurta apua, joka voi toisaalta johtua siitäkin että unohdin käyttää sitä riittävän usein  ;D

Ps. Mulla on tuota jäljellä tuota reilut 3/5 putelia (5 ml pullosta) jos kiinnostaa ostaa loput kokeiluun niin täältä lähtee, mulla ei ole enää pidennyksiä enkä ole lähiaikoina sellaisia ottamassa. Purkin olen ostanut muistaakseni viime joulukuussa...
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 01.06.12 - klo:16:44
^ Mielelläni ostan pois! Laitan sulle iltasella yksäriä. Voi se mullakin jäädä lopulta käyttämättä, mutta tällä hetkellä kuvittelen sitä käyttäväni  :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mellie - 15.07.12 - klo:14:14
Sain lahjaksi Groupon-lahjakortin ripsien pidennykseen ja kävin laittamassa ne parisen viikkoa sitten. Oli ihan jonkun yksityisen kosmetologin kotona ja aluksi paikka vaikutti vähän hämärältä mutta lopputulos oli mielestäni hyvä! ;D Olen nyt sen verran kiintynyt näihin ripsiin ja ne ovat pysyneet ihan kivasti, eli haluaisin pitää niitä vähän pitempään ja huoltoa siis suunnittelen nyt. Osaako kukaan suositella jotain paikkaa Turun alueella, joko Turun keskustassa tai enemmän Kaarinaan päin? En viitsi käydä samassa paikassa kun kävin ne laittamassa, koska sinne on kuitenkin suhteellisen pitkä matka. Vaikka olikin ihan edullinen (n. 50€) ja laatu siihen nähden mielestäni hyvä. En siis haluaisi mitään hirveää hintaa näistä maksaa, eli ajattelin max. 70€. Onko suosituksia?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Erykah - 17.07.12 - klo:23:58
Osaisiko joku suositella hyvää ripsien laittajaa Joensuussa tai Helsingissä/Espoossa? Otin ripset kesälomalla kotipaikkakunnalla, mutta nyt pitäisi sitten löytää huoltopaikka. Ripset on nyt juuri täydelliset, niinpä hirvittäisi mennä ihan arvalla uuteen paikkaan huollattamaan, jos tekijä ei olekaan yhtä hyvä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Unnu - 18.07.12 - klo:09:40
Ou jee, menen maanantaina ottamaan ensimmäiset ripsipidennykseni. :) Pitkään on tehnyt mieli kokeilla, että miltähän sitä näyttäisi ja nyt kesän kunniaksi päätin varata ajan. Menen 11.hetkeen joka on siis Turussa. Olen saanut kavereilta kehuja tuosta paikasta, eli varmaan tulee hyvät.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 18.07.12 - klo:14:44
Osaisiko joku suositella hyvää ripsien laittajaa Joensuussa tai Helsingissä/Espoossa? Otin ripset kesälomalla kotipaikkakunnalla, mutta nyt pitäisi sitten löytää huoltopaikka. Ripset on nyt juuri täydelliset, niinpä hirvittäisi mennä ihan arvalla uuteen paikkaan huollattamaan, jos tekijä ei olekaan yhtä hyvä.

Itse käyn Yrjönkadun Bow`ssa. Kyllä, samassa kampaamossa, joka laittaa monen bloggarin tukan ja ripset :D. Olen käynyt Bowssa alusta asti ja olen todella tyytyväinen. Noora laittaa mun ripset ( ja tukan) ja oon todella tyytyväinen. Kaarevuuksia on erilaisia, samoin paksuuksia ja pituuksia. Huollon jälkeen ripset kestävät neljä viikkoa hyvinä. Hinta on aina vakio 45 e. Lisäksi Nooralle todella iso plussa nopeudesta: aikaisemmilla laittajilla huoltoon meni helposti 1,5 h mutta Nooralla menee 30-45 minuuttia.

Olen aikaisemmin käynyt monessakin eri paikassa mutta olen nykyään niin tyytyväinen, että tuskin muualle enää menen.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Erykah - 18.07.12 - klo:19:22
Kiitos suosituksesta! Kyselenpäs tuolta vapaita aikoja.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: garme - 22.07.12 - klo:09:09
Millä meikinpoistoaineella ja ennen kaikkea -tekniikalla poistatte silmämeikkiä? Olen tykännyt käyttää vedenkestävää ripsiväriä, jonka poistamiseen käyttämäni aineet eivät sitten tietenkään ole ihanteellisia pidennyksille. En ole koskaan innostunut myöskään voidemaisista/emulsioputsaajista vaan tykkään käyttää poistoaineella kostutettuja vanuja, mutta sekin ilmeisesti sitten hankaa niitä ripsiä.

Kuinka kauan ensimmäisten ripsien laitto on kestänyt (ei siis pelkkä huolto)? Varasin ajan tiistaiaamuksi ja pitäisi sieltä ehtiä iltavuoroon töihin eli aikaa ripsien laittoon olisi korkeintaan 2h jos ei tahdo myöhästyä töistä. Toki tää riippuu paljon varmaan laittajasta ja omista ripsistä mutta jotain osviittaa olisi kiva saada.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Heiku - 22.07.12 - klo:14:36
^ Mulla on ollut kahdesta eri paikasta ripset ja toinen laittaja laittoi ripset tunnissa, mutta toisella meni aika lailla kaks tuntia, ehkä hieman ylikkin. Miekin oon vedenkestävän ripsarin käyttäjä, mutta ripsipidennysten ajaksi siirryin vesiliukoiseen ripsariin ja poistin silmämeikin ihan niillä vesiliukoisen silmämeikinpoistolapuilla, semmonen valkonen purkki ja vihree korkki, en nyt millää muista nimeä eikä oo sitä purkkia lähelläkään..saatto olla joku vital tai sitten ei :D Ja mie kyllä ihan vaan kevyesti painoin silmiä tuolla lapulla, niin että meikki vähän niinkuin levis tuohon alaluomelle josta sen sitten pyyhkäsin pois. Hyvin toimi eikä lapuista tarttunu mitään nukkaa ripsiin tjsp :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Unnu - 27.07.12 - klo:13:47
^^ Minua neuvottiin ostamaan Lorealin silmämeikinpoistoaine tai muu vastavaa, joka on öljytön.

Nyt olen vajaan viikon ollut nämä naamassa ja noh. Onhan ne ihan jees. Olisi ehkä pitänyt ottaa näyttävämmät, kun ei näissä mielestäni ole mitään ihan hillitöntä eroa omiini. 100 euroa maksoin tästä ilosta...
Laittaja oli kyllä taitava ja hommassa meni tasan tunti. Silmät on rähmineet vähän enempi kuin normaalisti ja välillä tuntuu että on roskia. Käytän myös piilareita, että on tässä nyt vierasesineitä simmuissa riittämiin. Ei suurempaa hehkutusta pidennykset saa minulta osakseen mutta tulipahan kokeiltua.  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 31.08.12 - klo:11:47
Taidan taas vaihteeksi luopua pidennyksistä. En muutenkaan jaksa nyt panostaa ulkonäköön, joten ripsetkin tuntuu turhilta. Haaveilen myös, että saisin joskus juhlameikin, johon tulisi näyttävät irtoripset, sulat tms. ja sellainen ei tietystikään onnistu jos on pidennykset.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: QueenOfWinter - 07.09.12 - klo:15:48
Mä menen tänään laitattamaan ripsien pidennykset, vähän jännittää. Mulla ei ole noita aiemmin ollut, mutta onhan tässä jo yli vuodenpäivät niitä harkittu. Hintakaan ei ole kova, vaan £30 tulee maksamaan. Saas nähdä miten käy  ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 07.09.12 - klo:16:47
^^Miksi näyttävien irtoripsien laitto pidennysten päälle ei onnistuisi? Itse ainakin olen käyttänyt fantasiameikissä lisäripsiä. Laittaja kyllä varoitti, että ripsiliiman käyttö voi aiheuttaa pidennysripsien nopaampaa irtoilua. Omalla kohdalla ei käynyt mitenkään.

Minulla ei ole ollut pidennyksiä nyt kolmeen kuukauteen. Ja kyllä kaipaan nitä. Varsinkin kun sateet rännän rätkimisineen alkavat. Pidennysten kanssa ei tarvitse pelätä ripsarin leviämistä, ja on aina huolitellun näköinen. 
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: QueenOfWinter - 07.09.12 - klo:22:28
Nyt on ripset laitettu ja sympatiat on kyllä ihan laittajan puolella. Olin varmasti hankalin asiakas ikinä, jo teippien laitto oli todella vaikeaa. Silmäni räpsyy helposti ja myöskin vuotavat, joten ei ollut helppo homma näitä laittaa. Joka kerta kun teippien piti olla hyvin, ne nousi sen verran että alkoivat hankaamaan silmää. Tämä ilmeisesti johtuu korkeista poskipäistäni.

Näistä tuli kyllä oikein kivat, melko luonnollisen näköiset:

(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/ripsi.jpg)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eiffe - 07.09.12 - klo:22:41
^^Miksi näyttävien irtoripsien laitto pidennysten päälle ei onnistuisi? Itse ainakin olen käyttänyt fantasiameikissä lisäripsiä. Laittaja kyllä varoitti, että ripsiliiman käyttö voi aiheuttaa pidennysripsien nopaampaa irtoilua. Omalla kohdalla ei käynyt mitenkään.

Oon aika varma, ettei mun pidennykset kestäisi lisäripsien irroitusta. Irtoilevat muutenkin suhkot helposti mekaanisesta rasituksesta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Punatulkku - 30.01.13 - klo:21:46
Kävin laitattamassa eilen xtreme lashesit. Oli ehkä vähän extempore-hankinta - olin kyllä jo jonkin aikaa harkinnut mahdollisesti hankkimista, mutta satuin löytämään paikan, joka tämän kuun ajan teki ko. ripsipidennystä 100 eurolla. Oli pakko tarttua tilaisuuteen asap  ;D kauniit räpsyt kyllä tuli, enkä sinällään ihmettele, että maksaa - niin järjettömän pikkutarkkaa hommaa. Mietin vain, että mikä näiden vaikutus omiin ripsiin on? Olen kyllä kuullut ettei niin gutaa tekisi ja on jo maalaisjärjelläkin ymmärrettävissä, että pitkässä juoksussa lisäkkeet rasittavat ainakin hieman omia ripsiä. Ahdistaa vain ajatus ohuista lyhyistä ripsentyngistä näiden jälkeen  :( omakohtaisia kokemuksia, anyone?

edit: nojoo, luin vähän taaksepäin, siellähän tätä olikin jo hieman kommentoitu. Mutta siis itselläni tosin ei ole ajatusta mitään vuotta näitä pitää, muutama kuukausi ehkä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tintu - 30.01.13 - klo:23:50
Itselläkin on pidennykset, ja kahden viikon sisällä on lähtenyt jo ihan hirmusti. Vasen silmä on huomattavasti "kevyempi" jo. Johtuneeko sitten reissusta jossa tuuli ja satoi hyvin paljon, mutta huolto odottaa pian.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: EyeCandy - 31.01.13 - klo:08:50
Mäkin rupesin taas tähän rumbaan vaikka olin itelleni luvannut ettei enää ripsien pidennyksiä, lähinnä sen jatkuvat huoltamisen takia. Palaa rahaa ja aikaa.

Extreme lashesit on mulla nyt myös. Aika hyvin kestää mut huoltoväli on 3 vkoa, niin pysyy hyvänä. Toisaalta ottaa aivoon että piti tällanen vaiva ottaa mutta toisaalta kun ne on niin hienot! Ja ihanaa kun on koko ajan räpsyripset, 24/7. Ja kun laittaa linerit, saa vaivattomasti niin näyttävän silmämeikin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Jeyzie - 17.03.13 - klo:17:21
Jee, mulle laitetaan taas huomenna uudet ripset. Tein kaverin kanssa diilin, että se tekee noi ekat mulle 50 eurolla ja huollot 35e. Käy! :) Nuo on kyllä varsinainen pelastus ja kun kulmatkin on kunnossa, niin ei paljoa tarvii meikata arkisin.

EDIT: Tattadaa, nyt on ripset paikallaan ja I'm in love  :l Laitettiin montaa eri pituutta, pisimmät 12mm + lisänä muutama 14mm.

Ilman meikkiä-kuva:
(http://i8.aijaa.com/t/00956/11945840.t.jpg) (http://aijaa.com/6Y50n0)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: keesha - 05.04.13 - klo:13:02
Laitatin ekaa kertaa itsekin räpsyt, JB Lashes -merkkiset, kun ei täältä Xtremejä saa mistään (tietääkseni), ne oisin kyllä mieluummin halunnut. Mun täytyy kyllä ihmetellä sitä, että onko näiden ripsien tarkoitus oikeasti olla näin kovat ja muovisen tuntuiset? :o Ekalla viikolla tuntui, että tuo kova muovinpää ripsen tyvessä ärsytti tosi paljon luomeen osuessa. Vissiin ne ripset tuli siitä kohti liian lähelle luomen rajaa. Näitä on irronnutkin tosi paljon, eikä oo kyllä mikään ihme kun tuntuu että joka yö lähtee ainakin muutama ripsistä kun en vaan osaa nukkua koko ajan selällään joten tyynyä vasten kai ne painavat. Ja muutenkin ripset tarttuvat tosi herkästi toisiinsa ja alaripsiin varsinkin, jos niihin laittaa yhtään ripsiväriä. ::) Huoh.

Oon kyllä ollut melko pettynyt, lähinnä juuri tohon että nuo ripset on niin kovaa ja tönkköä materiaalia (ja kiiltävät silleen ällöttävästi kirkkaassa valossa, ihan just ku joku muovi) eivätkä tunnu pysyvän ollenkaan. Mulle kyllä sanottiinkin, että kastelua pitäisi välttää, mutta naaman putsaus on kyllä ilman vettä tosi tosi hankalaa. Enkä kestä sitä tunnetta, että naamaa ei ole kuurattu iltapesulla. ;D Mulla on huoltokin jo varattu, mut nyt aloin miettimään, että en taida sinne mennäkään kun nämä onkin näin hankalat eikä selvästikään sovellu mun herkille silmille.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tintu - 05.04.13 - klo:13:36
Olen jäänyt ihan koukkuun näihin pidennyksiin, ovat niin ihanat! Kaverini tekee näitä minulle, Diva lashes-merkkisillä ja n.13mm suurimmaksi osaksi. Ensimmäisen kerran kävin yhdessä liikkeessä ja ne oli surkeasti tehty kun lähtivät todella pian ja oli monta liimattu samaan nippuun, mutta nyt on räpsyt nätit ja pysyvät :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: billabong - 05.04.13 - klo:14:02
Mä oon lievästi yllättynyt etten oikeasti tykännytkään pidennyksistä (xtreme lashes). Oikeastaan aikalailla samat kokemukset kuin keeshalla.
Otin ne juuri ennen kuukauden matkaa ja olivatkin tosi kätevät siellä, mutta suoraan sanottuna ne on musta (mun naamassa!) aika mauttoman näköset päivisin, tosi white trash look ainakin heti laiton jälkeen. Sitten kun puolet oli tippuilleet pois tykkäsin niistä. Toinen ärsyttävyys oli niiden hankaluus: koko ajan sai olla ojentelemassa ja silmämeikin teko oli vaikeaa juhlimaan lähtiessä. Ja ne viuhu ikävästi tuulessa! :D

En käynyt siis kertaakaan ees huoltamassa kun eivät mielestäni olleet hintansa arvoiset. Jos tuntisin jonkun joka tekee todella halvalla niin voisin ottaa esim kesäksi uudestaan, mutta en silloinkaan pidempiaikaiseen käyttöön. Onhan noissa puolensa mutta keksin sille kuudellekympille kuussa parempaankin käyttöä kun noi.  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: tnn - 05.04.13 - klo:14:16
Mulla on ollut vuoden ajan ripsenpidennykset, merkkiä en tiedä, mutta pituutta enimmäkseen 13 mm. Jossain vaiheessa vaihdoin 11 millisiin jotta voisin pitää silmälaseja, mutta räpsyt osuivat silti linsseihin eikä se onnistunut.. Nyt jo jonkun aikaa ripset ovat pysyneet älyttömän huonosti, heti ekan viikon jälkeen alkaa tippua paljon kuituja ja parin viikon jälkeen huollosta on niitä on todella vähän jäljellä :( Kosmetologini oli sitä mieltä että ripsilaadusta on tullut todella liukas ja kun kuituja liimaa kymmenen ja harjaa, niin lähtee heti 5 pois. Samaten omia ripsiä tippuu noiden kuitujen mukana.

Päädyin pitkän mietinnän jälkeen nyt luopumaan ihanista räpsyistäni, pari viikkoa on huollosta ja ei näistä kyllä viitsi 52 e maksaa kuussa jos viikon pysyy hyvinä. Tuntuu niin rasittavalta taas alkaa venkslaamaan aamuisin omien piikkisuorien ja lyhyiden ripsien kanssa että ne saa näyttämään edes joltain.. Jos nyt edes pari kuukautta osaisin olla ilman, kesän tullen pidennykset olisivat kyllä taas paikallaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Sinimusta - 10.04.13 - klo:09:04
Saako pidennysten kanssa käyttää eyelineria?` ;D En muistanut eilen kysyä, kun kävin ottamassa pidennykset. Ainakin nyt 24h ei saanut käyttää vedenkestäviä meikkejä, mutta entä jatkossa? Tykkään käyttää silmänrajaustussia ja niiden on pakko olla vedenkestäviä, että ne pysyy minun luomilla  :(
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Missy - 10.04.13 - klo:10:00
^Wp-tuotteet ei sinänsä ole ongelma vaan niille tarkoitetut putsarit, jotka on usein öljypohjaisia eikä siis sovi pidennyksille.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Sinimusta - 10.04.13 - klo:10:11
^Niin ajattelinkin. Nuo tussit nimittäin lähtevät ihan vedellä pois, vaikka ovat "vesikestoja"  ::) Joten uskallan tunkea niitä sitten luomilleni.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: pikkuneiti - 17.06.13 - klo:23:12
Mulle laitetaan huomenna ripsienpidennykset. Mutta oon kuullu ettei pumpulipuikoilla sais poistaa vaikka nyt niitä silmänrajauksia, nii millä hitolla ne sit lähtee pois? Vai ootteko härskisti vaan pumpulipuikoilla pyyhkiny rajaukset poies välittämättä (onko tästä sit aiheutunu jotain vai onko ripset pysyny normaalisti)?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 20.06.13 - klo:12:20
Ripset voivat hankautua irti helpommin jos hinkkaat niitä pumpulilla tai -puikoilla. Hanki hyvä, öljytön meikinpoistoaine niin et joudu hankaamaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tarabel - 23.06.13 - klo:18:59
Sitäpaitsi pumpulipuikosta jää helposti ripsiin nöyhtää, joka voi olla tosi hankala saada pois.
Itse putsaan silmämeikin Sensain puhdistusliinlla ja Yves Rocherin ruiskukka silmämeikinpoistoaineella.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 24.06.13 - klo:11:25
Ja jos ei millään osaa olla ilman pumpulipuikkoja niin ainakin Xtreme lashesilla on sellaisia pumpulipuikon tapaisia, joissa se pää on nöyhtäämätöntä materiaalia. On vaan muistaakseni aika hintavia, mutta toisaalta jos puikon pesee hyvin niin voi käyttää useamman kerran samaa. Ostin niitä ekalla pidennyskerralla, mutta totesin pian, että ilmankin pärjää ihan hyvin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: leeinsane - 24.06.13 - klo:17:16
Minä poistan silmämeikin näillä: http://ainonkosmetiikkablogi.blogspot.fi/2012/07/vival-pure-touch-silmameikintekohalukku.html (http://ainonkosmetiikkablogi.blogspot.fi/2012/07/vival-pure-touch-silmameikintekohalukku.html)

Saa myös tarkkaa reunaa kun taittaa lappua.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: maarit - 23.11.13 - klo:09:43
Osaisiko joku suositella hyvää ripsien laittajaa Vaasassa? Entä mitä materiaalia teidän ripset on ollu tai minkä firman ripset on hyvät?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: taitu - 04.02.14 - klo:11:03
Onkos kenellään käynyt niin, ettei ripset vaan yksinkertasesti pysy? Mulle laitettiin ripsipidennykset 18.1. ja jo samana iltana osa tippu pois. Takuukorjaus tehtiin 20.1. ja seuraavana päivänä alko taas tippumaan ripsiä ja 25.1. tehdyssä toisessa takuukorjauksessa oli ripsistä hyvä jos puolet jäljellä ja nyt 10 päivää tuon jälkeen ei oo enää kun yks tai kaks kuitua enää kiinni.

Itseä alko jo turhauttaa tuo kuitujen pysymättömyys, joten soitin kauneushoitolaan peruakseni huoltoajan (oli sovittu etukäteen eka huolto) ja siellä oltiin ihan järkyttyneitä, ettei nuo edelleenkään pysy. Paikalla sattui olemaan ripsikouluttaja, joten soittelevat vielä takasin päin, kun pohtivat paikalla olevan ja jonkun toisen kouluttajan kanssa mikä voisi olla vikana.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: lillamilla - 04.02.14 - klo:17:25
Joskus sattuu huonoa liimaa, vikaa voi olla laittajassa jne. Menithän silmämeikittä pidennykseen? Suositus on että silmämeikit on poistettu ainakin 3 h aikaisemmin jotta ripset ovat varmasti kuivat.

Päivässä ripsien irtoaminen on kyllä jo jotain tosi outoa, heikoimmillaan mulla on lähtenyt suurehko osa noin viikossa ilmeisesti juurikin huonolaatuisen ripsiliiman takia, mutta huollon jälkeen pysyivät.

Itsellä paksummat ripset pysyvät jostain syystä paremmin kuin ohuet vaikka omat ovat umpisuomalaista perusripseä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: taitu - 16.02.14 - klo:11:55
Toisella tai kolmannella kerralla liima oli just tullu maahantuojalta ja laittaja on todella kokenut ripsien tekijä. Meikkiä en käytä kun juhlissa, joten siitäkään tuo putoaminen ei voinut johtua.

Kauneushoitolan omistaja soitteli muutaman päivän kuluttua ja käytiin läpi kasvojenhoitorutiinit jne ja totesi, että ilmeisesti mulla on niin lasimainen ripsi, että ei liima pysy. Eilen laitettiin sitten vielä kertaalleen ripset, tällä kertaa esikäsiteltiin hapetteella ja sitten vasta alettiin laittaa ripsiä. Valitettavasti muutama tunti ripsien laiton jälkeen kävelin aika vauhdilla päin ovea ja tietty itku tuli pelästyksestä ja kivusta, joten katotaan nyt miten nuo pysyy.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Saranna - 12.03.14 - klo:17:30
Onko kellään kokemusta volyymiripsistä? Ripset ovat pidennysripsiä ohuemmat ja kevyemmät, mistä syystä niitä voidaan laittaa yhteen ripseen useampi ja saadaan tuuheampi vaikutelma.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Marge - 20.05.14 - klo:17:01
Mulle laitettiin viime viikolla volyymiripset (ei oo koskaan aikaisemmin pidennyksiä ollut), mut ei nää nyt kauheen hyvin oo pysyny. Lopputulos oli kyllä tosi kiva, hirmu luonnollinen, mut nyt jo on toisesta silmästä tippunu tosi paljon ripsiä. Johtuu kai siitä, että nukun sillä puolen kyljelläni ja/tai mahallani, sillä aamuisin irronneita kuituja näkyy pitkin naamaa. Harmittaa, jos nää ei tosiaan pysy, kun ovat kivan näköiset. Mulla on huolto vajaan 3 vkon päästä, varmaan oo mitään enää jäljellä siihen mennessä, jos tämä meno jatkuu. En oo uskaltanu silmämeikkiäkään käyttää ollenkaan, mut kohta on kai pakko, kun nää on harventuneet niin paljon.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Tintu - 20.05.14 - klo:17:15
Itselläni on alkaneet ripsienpidennykset pysyä tosi huonosti, ennen pysyi 13mm pidennykset hyvin sen kolme viikkoa ellei neljäkin ilman että oli tyhjiä kohtia, ja nyt pysyy 12/11mm hädin tuskin kahta. Viikon jälkeen huollosta on jo isoja koloja ja todella harvat ripset. Laittaja on aina ollut sama eikä liima ole vaihtunut, ja viimeksi huollossa sanoikin että kuidut lähtevät jo siinä harjatessa :(  Auttaisikohan tauko vai onko ripsien olemus jotenkin muuttunut ettei kuidut pysy kiinni?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Heiku - 20.05.14 - klo:21:27
^ Mulle kävi juuri noin viime syksynä, samalla myös omat ripset otti aika hyvin osumaa. Itsepäisenä en vielä meinannut millään suostua luopumaan pidennyksistä vaan vaadin niitä laitettavaksi uudestaan vaikka eivät pysyneet enää, lopputuloksena oli muutaman millin mittaiset ja todella harvat omat ripset joita sitten kasvattelin pari kuukautta :D tuon jälkeen en ole pidennyksiä enää uskaltanut laittaa, vielä liian tuoreessa muistissa ne nysäripset :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: EyeCandy - 21.05.14 - klo:09:41
Mulla kans laitettiin viime huollon yhteydessä volyymit. Odotin jotenkin radikaalimpaa tuuheuseroa. Ei nää nyt NIIN hirveästi normipidennyksistä eroa. Saas nähä miten menee pysyvyyden kanssa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Kathy - 21.05.14 - klo:11:38
Mulla on ollut puolisen vuotta pidennykset, pituutta pisimmillään 13 mm c-kaarevuudella. Tänään menen huoltoon ja pyydän, että aletaan laittaa lyhyempää. Nuo 13-milliset ovat ehkä sittenkin liian raskaan näköiset mun silmissä. Huomaan sen nyt, kun ripsiä on tippunut tavallista enemmän niin silmät näyttävät avonaisemmilta. ;D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mena - 09.06.14 - klo:20:32
Kokeilin ripsipidennyksiä, mutta harmikseni olen niillekin allerginen. Tosi nätit ne olivat, ja luonnolliset. mutta heti ekana yönä alkoi kutina ja turvotus ja toinen silmä oli aamulla ihan punainen. Näytin siltä kuin olisin itkenyt viikon putkeen... Kävin heti  tänään poistattamassa ne, ja olo helpottui heti. Silmä on tosin edelleen punainen, mutta kutina luomilla ja ripsirajassa helpotti jo. Harmi homma. :(
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 29.06.14 - klo:20:19
Mä voisin kirjoitella kokemuksiani nyt uusista ripsienpidennyksistäni eli volyymiripsistä. Nämä ovat siis " uusinta uutta" käsittääkseni ripsienpidennystekniikassa. EyeCandylla ainakin oli kokemusta myös? Olen käyttänyt tavallisia pidennyksiä vuosia aina välillä pitäen taukoa. Nyt taustalla oli 9kk tauko mutta kesäksi päätin ottaa pidennykset arkea helpottamaan.

Volyymiripset tekevät siis ripsistä helpommalla näyttävät koska yhteen ripseen kiinnitetään useampi kuitu. Kuidut ovat kuitenkin ihan unelmankevyitä ja eivät rasita omia ripsiä oikein laitettuna juuri lainkaan juuri keveytensä takia. Laitto kesti 2h eli saman verran kuin tavallisten pidennysten kanssa.

Nyt kolmisen viikkoa näitä pitäneenä voin sanoa olevani todella tyytyväinen. Näiden kanssa voi saunoa, uida ja liikkua hikisesti ilman ongelmia ja kuten luvattu, huoltovälin pitäisi olla pidempi kuin tavallisilla pidennyksillä. Normipidennyksillä huoltovälini on ollut n.3viikkoa ja nyt ripsiä ei ole vielä lähtenyt yhtään! Voisin veikata siis väliksi n.5-6 viikkoa. Ihana asia ripsien kanssa on myös se, että ripset ovat pehmeät ja tuntuvat siis kuin omilta, vaikka toki näyttävätkin pidennyksiltä ( tämä oli toiveeni). Ripset eivät takkuunnu pehmeytensä ansioista ja muutoinkin voin näitä kyllä suositella kaikille.

Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: EyeCandy - 30.06.14 - klo:11:08
Mulla on kans nyt kaksi huoltokertaa laitettu volyymeja. Tykkään enemmän näistä kuin tavallisista. Kyllä näissä on vähän parempi pysyvyys. Pysyy tuuheana pidempään.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Angora - 30.06.14 - klo:19:20
^^ ja ^ Uskaltaisittekohan laittaa kuvaa noista pidennyksistänne? O:) T. Utelias
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Heiku - 02.08.14 - klo:14:41
Hei! Osaiskohan joku suositella hyvää ripsipidennyspaikkaa Tampereelta? Rovaniemellä asuessani sisko hoiti räpsyjen pidentämisen ja tänne kun muutin ripsetkin jäi. Nyt kuitenkin kiinnostais taas kokeilla ripsipidennyksiä ja erityisesti nuita volyymiripsiä koska ensisijaisesti haen ripsiini tuuheutta ja "tavalliset" pidennykset myös tuntuu monesti kauhean kovilta. Olen myös lahjakas tökkäämään itseäni silmiin ripsillä joten siksi myös hieman pehmeämmät lisäkkeet kiinnostais :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Marge - 02.08.14 - klo:16:42
Mulla on ollut volyymit toukokuusta saakka, mut ei nää kyllä mulla ainakaan pysy kovin hyvin. 3 viikon välein on ollut pakko käydä huollattamassa kun menevät aika kamalan näköisiksi. Mulla on aika rasvaiset luomet että olisikohan syy sitten siinä. Olen yrittänyt jättää kasvojen vesipesuja vähemmälle, mutta sitten se rasvoittumisongelma tuntu vaan pahenevan. Mulla tosiaan alkaa se sulkasato heti parin päivän kuluttua laittamisesta ja aamulla herätessä on aina ripsiä poskella.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Kathy - 31.08.14 - klo:15:18
Otin tänään pidennykset pois. Mulla on nyt pari kuukautta pysynyt ripset tavallista huonommin ja tänä aamuna huomasin, että nehän saa irti kun kevyesti rapsuttaa liimakohtaa kynnellä. Pidän nyt jonkin aikaa taukoa, mutta sen tiedän, että jos ja kun otan ripset uudestaan, menen paikkaan jossa saa D-kaarevuuden ripsiä. Tällä nykyisellä laittajalla (hyvä tekijä kyllä, ei mitään muuta valittamista) ei ollut kuin C:tä ja J:tä ja mun piikkisuorissa ripsissä C ei riitä vaan alkaa nopeasti löpsöttämään ja tekee silmät väsyneen näköisiksi.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: MerGirl - 15.09.14 - klo:13:56
Tilasin ajan LVL-käsittelyyn kun meillä ei saa olla ripsienpidennyksiä ja kohta ei ripsiväriäkään  :'( Onko muut kokeilleet? Kattelin tubesta ja tekniikka/tulos näyttää kivalle.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mermaid - 22.10.14 - klo:19:39
^Kerrotko kokemuksia, olisi mielenkiintoista kuulla. Millaiset tuli ja onko pysyneet hyvin?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: EyeCandy - 11.11.14 - klo:08:54
Mulle on tullu uusi vaiva näistä huolloista: silmät ärtyy hirveästi huolloista. Seuraava  yö silmät rähmii ja vuotaa hirveästi ja seuraava päivä vaikee pitää silmiä auki ku ihan punaset ja ärtyneet. Onko kenellään muulla tämmöstä ollu? Mä luulen et mulla on joku yliherkkyys niille lapuille mitkä laitetaan huollon ajaksi. On kyllä kokeiltu paria erilaista mutta ei ole helpottanut.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: MerGirl - 11.11.14 - klo:11:49
^Kerrotko kokemuksia, olisi mielenkiintoista kuulla. Millaiset tuli ja onko pysyneet hyvin?

Kuusi viikkoa taisi tulla viime viikolla täyteen ja kyllä ne sen viitiset viikkoa olivat "pystyssä". Väri on tietenkin myös haalentunut. Oli ne oikein kivat, mutta minusta 75 e tuollaisesta jonka voit periaatteessa tehdä itse on vähä tyyris. Siinä mielessä itse, että värjäät, taivutat ja laitat väritöntä maskaraa ajaa saman asian.

Laitto oli myös kivaa, taisin nukahtaakin. Ilme oli huolitellumpi, eikä niin sängystä nousseen näköinen. Huonompikin ripsari toimi paremmin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Ginia - 20.11.14 - klo:11:44
Mulle on tullu uusi vaiva näistä huolloista: silmät ärtyy hirveästi huolloista. Seuraava  yö silmät rähmii ja vuotaa hirveästi ja seuraava päivä vaikee pitää silmiä auki ku ihan punaset ja ärtyneet. Onko kenellään muulla tämmöstä ollu? Mä luulen et mulla on joku yliherkkyys niille lapuille mitkä laitetaan huollon ajaksi. On kyllä kokeiltu paria erilaista mutta ei ole helpottanut.

Tälläisen uutisen bongasin äsken  http://yle.fi/uutiset/kynsi-_ja_ripsibisnes_altistaa_allergioille/7590233?origin=rss
"Kauneussalongeissa käytettävät kemikaalit aiheuttavat alalla työskenteleville vakavia allergiaoireita. Kynsi- ja ripsistudioissa työskentelevät ovat uusi riskiryhmä."

"Rakennekynsissä ja ripsien kiinnityksissä käytettävä akrylaatti on sama aine, joka sairastutti hammashoitoloiden työntekijöitä vielä 1990-luvulla."
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: EyeCandy - 20.11.14 - klo:12:06
Jaaha, pitääpä perehtyä tuohon.
Mulla kuitenkin tuntuu että vaan silloin huollossa ja sen jälkeen päivän on ärtyny mutta muutoi ei ollenkaan. Ja ne silmälaput. Jos laitettais vaan laput, niin tiedän et tulisin jo niistä kipeiks. Ja on kokeiltu eri lappuja mutta oon kaikille allerginen.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: JoJo - 21.11.14 - klo:20:51
^ Mulla oli juurikin sama homma! Laiteltiin sitten ilmeisesti jotain ihan perus ihoteippiä sitten lappujen tilalta ja toimi ihan hyvin  :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: leeinsane - 22.02.15 - klo:11:37
Minä poistan silmämeikin näillä: http://ainonkosmetiikkablogi.blogspot.fi/2012/07/vival-pure-touch-silmameikintekohalukku.html (http://ainonkosmetiikkablogi.blogspot.fi/2012/07/vival-pure-touch-silmameikintekohalukku.html)

Saa myös tarkkaa reunaa kun taittaa lappua.

Näitä ei enää ilmeisesti tehdä joten nyt kun olen ottamassa ripset uudelleen, en tiedä mitä meikinpoistoainetta käyttäisin. Suositelkaa jotain edullista. Ei siis mitään 36€ extreme lashesin omia.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mustikka - 07.04.15 - klo:12:40
Olin silmäleikkauksessa, joten jouduin luopumaan omista pidennyksistä muutaman viikon ajaksi. Mulla oli pidennykset reilu puoli vuotta ja kävin useilla eri laittajilla, kokeiltiin volyymeja ja tavallisia. Viimeisin on osoittautunut ammattitaitoisimmaksi vaikka aika pienimuotoisesti tekee toiminimellään. Osasi heti pointata syyt, miksi mulla oli pidennyksien kanssa takkuillut: liikaa liimaa, liikaa ripsiä (volyymeissa), liian pitkiä jne.

Tästä huolimatta damage was already done. Kun poistatin ripset, mulla oli mennyt omia ripsiä selvästi poikki, ripset oli harvat ja lyhyet (lyhyemmät kuin alaripset!). Lisäksi ripset sojottivat tikkusuorina eteenpäin, vaikka mulla on luonnostaan kaarevat ripset mutta se varmaan johtuu siitä, että ripset eivät ole päässeet kasvamaan normaalisti ylimääräisen painon vuoksi. Ripsienlaittaja oli sitä mieltä, että hyvä pitääkin vähän taukoa ja aloittaa uudelta pohjalta.

Mulla oli viimeiset 4 viikkoa n. 9mm pituisia ripsiä ja ite tykkäsin (pisimmillään mulla on ollut 13mm). Näyttivät aika luonnollisilta. Tokihan ripsirivistö oli musta ja tuuhea, mutta ituus oli mielestäni sopivan maltillinen.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Hunajapupu - 12.05.15 - klo:12:45
Kysellääs tässä ketjussa vaikka kyse ei varsinaisesta ripsien pidennyksestä olekaan: Onko kukaan kokeillut YUMI lashes -ripsientaivutusta? Kyseessä on siis kestotaivutus jonka pitäisi tehdä ripsistä näyttävämmät kuin perinteisen ripsipermanentin. Yumissa taivutetaan omaa ripseä ja värjätään ripset ja tuloksena pitäisi olla luonnolliset mutta näyttävämmät ripset ilman ripsariakin. Mua kiinnostaisi tuo etenkin kesäksi kun olen paljon ilman meikkiä ja kaipaisin ripsiin kuitenkin jotain näyttävyyttä. En halua kuitenkaan lähteä kokeilemaan ripsien pidennystä niiden vaatimien liimojen jne takia, joten tuo voisi olla herkälle iholle hellempi vaihtoehto.

Lisätietoa: http://www.yumilashes.fi/ (http://www.yumilashes.fi/)

Edit. Kiitos enna! Nyt vähän nolottaa mutta en hoksannut etsiä kestotaivutus-hakusanalla vaan etsin vain tuolla yumilla enkä löytänyt sillä yhtään ketjua. Kyselenkin tuolta, kiitos. :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: enna - 12.05.15 - klo:15:17
^Kestotaivutuksista on topic täällä http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=6094.0
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: miolla - 18.08.15 - klo:19:47
(http://i189.photobucket.com/albums/z48/miollan/7ee78885-eabe-4369-bae7-b38b560df8bf_zpsr68hgcum.jpg)

Mun ekat ekstraräpsyttimet  <3 Pysyivät huonosti ekan laiton jälkeen, toivottavasti tämä toinen huolto saa aikaan paremman pysyvyyden myös.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: pinkpepper - 18.08.15 - klo:20:22
^Ihanat räpsyt! Voiko ripsien pidennysten kanssa saunoa ja käydä suihkussa ihan normaalisti?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: miolla - 18.08.15 - klo:20:36
Ei oikein :/ Suihkussakäyntiä ei tarvitse vähentää, mutta omat kommervenkkinssä hommaan tuo se, ettei ripsiä kovin mielellään kasta (= silmiä ei ole kiva avata, kun ei voi normaaliin tapaan poistaa liikavesiä vain silmiä hinkkaamalla). Saunominen lyhentää ripsien huoltoväliä, mutta en ajatellut kokonaan saunomisesta luopua. Kerran viikossa tulee keskimäärin käytyä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 22.08.15 - klo:11:57
Mä olen kyllä saunonut ihan normaalisti ripsien kanssa. Mulla siis volyymiripset, jollaisilta miollankin ripset näyttävät? Myös mun ripsiteknikko sanoo, ettei pitäisi vaikuttaa ripsien kestoon eikä mulla ole vaikuttanutkaan. Mä myös kastelen ripset tietysti aina suihkussa, ainoa on, että annan niiden kuivua ennenkuin harjaan ne "auki", mulla on niin pitkät että menevät helposti takkuun. Huoltovälinä mulla on kolme viikkoa. En kyllä millään vaihtaisi näitä enää pois, ovat niin kätevät aamulla ja matkoilla.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: miolla - 22.08.15 - klo:15:51
Mulla on ihan tavisripset, jotka eivät ilmeisesti ole yhtä säänkestävät kuin volyymit.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Eleonora - 22.08.15 - klo:20:29
Okei no se selittää kyllä! Mulla kans tavisripset meni märkinä takkuun ja jostain syystä ne myös märkinä kirveli aika ikävästi. Ei myöskään kestäneet silmissä yhtä hyvin, kuin volyymit. Suosittelen ehdottomasti volyymiripsiä kaikille :)
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: miolla - 23.08.15 - klo:11:01
Joo just toi kirvely! Olenkin miettinyt, että onko se vaan se, ettei vesiä saa kunnolla pois mikä aiheuttaa kirvelyn, vai onko se se liima joka liukenee?

Volyymeja haluaisinkin kokeilla, mutta löysin suhteiden avulla hyvän, mukavan ja ennenkaikkea edullisen tekijän, joka ei volyymeja valitettavasti puljaile, joten mennään toistaiseksi näillä.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: miolla - 13.09.15 - klo:13:01
Buu :( Mä nähtävästi kuulun siihen porukkaan, joka on allerginen ripsiliimalle. Silmät ovat torstaisen huollon jälkeen aivan turvonneet ja kutisevat. Ripsiteknikkoni ei suosittele, että jatkan näiden kanssa enää, koska oireet tuppaavat vain pahentua. Byäähh, nää oli niin hienot <3
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: EyeCandy - 18.09.15 - klo:17:03
Joku täällä muistaakseni kyseli joskus vinkkiä silmämeikinpoistotuottesta mikä sopii pidennysten kaa. Toisin sanoen pitää olla öljytön. Itse oon aina käyttäny Vichyn Purete Thermale 3 in 1 puhdistusvettä. Se on paras. Poistaa kaiken meikin ilman et räpsyt kärsii. Saan tällä rankatki meikit pois silmien ympäriltä kastelematta ollenkaan itse ripsiä niin että kastelen tällä sellasen extreme lashesiltä ostetun puikon (niitä myydään pusseissa) ja sillä saa siististi poistettua eyelinerin. Ja sit vähän vanulappuun tätä ainetta ja pyyhkii luomiväritki pois.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Kathy - 22.01.16 - klo:00:42
Kävin noin kuukausi sitten ottamassa pitkästä aikaa ripsien pidennykset ja laiton aikana mun kurkku ja nenä menivät niin tukkoon, että henki vinkui loppuvaiheessa. :-X Tuo oli mulle ihan uutta ja en edes heti tajunnut, mistä on kyse. Luulin, että flunssa oli alkamassa olen näin fiksu... Ihoni ei reagoi ripsiliimaan, mutta näköjään liimahöyryjen hengittäminen ei enää sovi mulle. ;D Säikähdin kuitenkin sen verran, että otin ripset samana iltana pois varmuuden vuoksi.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: ainokainen - 22.01.16 - klo:06:40
Oon kuullut tosi monilta, että reaktioita on tullut noista liimoista. Lisäksi moni on raportoinut, että omat ripset lähtevät tukkoina irti ja haurastuvat kestoripsistä. Itse en herkkäsilmäisenä uskaltaisi edes kokeilla!
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: hubbabubba - 09.02.16 - klo:14:24
Olen yllättäen innostunut ajatuksesta hankkia pidennykset ripsiin. Mä haluaisin tosin erittäin luonnolliset pidennykset. Harvoin jaksan edes ripsiväriä käyttää arkisin ja töihin en meikkaa käytännössä koskaan. Lisäksi käytän silmälaseja joten jotkut volyymiripset olis aika oudot. ;D Toivoisin semmoiset ripset, että ihmiset eivät tulisi huomauttelemaan 'uusista ripsistä', lähinnä miettis että ompa hyvää ripsaria. Ei siis mitään paksuja räpsyjä.

Mistä moinen hyvä laittaja Helsingissä? Eniten pelottaa, että mun ja laittajan käsitys luonnollisesta eroaa täysin.. Tässä on kuva Jyväskyläläisen ripsiteknikon tehdyistä ripsistä, nää on just semmoset sopivan luonnolliset. Harmi, että on väärässä kaupungissa.

(http://joannahare.com/wp-content/uploads/2013/08/ripsien-pidennykset12.jpg)
joannahare.com
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: hubbabubba - 18.02.16 - klo:15:36
Noniin. Tänään mulle laitettiin räpsyt. Pyysin erittäin luonnollisia ja semmoset sain! Pituus 7-10mm ja c kaarevuus. Eka reaktio oli wow apua mut nyt kun oon päivän näitä tässä tuijottanu ni hyvä jos edes huomaan näitä, heh. Lopputulos on kuin mulla olisi tosi hyvää ripsaria -eli just se mitä pyysin.
Sanoi, että jätti laittamatta muutamaan omaan ripseen pidennykset jottei lopputulos olisi liian tuuhea, hyvä päätös. Aikaa kului suunniteltua vähenmän niin sain 10€ alea. Mä oon aika tosi ihastunut näihin, luulin että nää tuntuis silmissä jotenkin raskaalta mutta mä en tunne yhtään mitään. Ihkudaadaa  :-*
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Sofia-Maria90 - 04.03.16 - klo:15:02
Moikka :)

Olen miettinyt pitkään ripsipidennysten laittamista. Tekijöitä on paljon, joten on haastavaa löytää itselleen se sopivin paikka.
Löysin joltakin nettisivulta nämä linki ohjeet.

http://thefrejeleriexperiment.tumblr.com/post/140354861542/tips-how-to-find-the-best-eyelash-extension

Oletteko aikaisemmin laittanut ripsienpidennyksiä? Millaisia kokemuksia teillä on?
Mitä teidän mielestä tulisi ottaa huomioon?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: wilvi - 14.02.17 - klo:00:50
Nostellaanpas tata ketjua, kun en loytanyt uudenpaakaan. Pitkallisen harkinnan jalkeen (laitoin viestia tahan ketjuun joskus vuonna 2010 :D  ), vihdoinkin sain kokeiltua ripsien pidennysta. Mutta, mutta... Valitsin Half Setin, eli pidennys piti laittaa vain jokatoiseen ripseen, mulle kerrottiin taman antavan luonnollisemman lopputuloksen. Joo, ei. Nyt on harvat ja pitkat ripset. Haluan tuuheampaa. Oisko nyt parasta huoltokerralla vain poistattaa nama, ja laittaa kunnon full set? Vai saisikohan naita jotenkin taytettya huollossa?

Tietenkin kyselen tata kunhan paasen naita huollattamaan. Mutta en usko menevani takaisin samaan paikkaan ja ajattelin, etta teillakin voi tasta olla kokemusta tai tietoa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: naapio - 14.02.17 - klo:11:33
Miten ripsien pidennykset toimii vaaleissa ja piikkisuorissa ripsissä?
En haluaisi nukkeripsiä, mutta olisi kiva esim. lomalla näyttää sievältä pienellä vaivalla. Mun ripset siis on vaalean beiget ja ovat lippamaisesti silmän päällä sojottamassa ellen raivokkaasti väännä niitä kihartimella ja liimaa niitä paikalleen vedenkestävällä ripsivärillä. Pelkään, että lopputulos näyttäisi groteskisti hashtagilta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Lila - 14.02.17 - klo:12:25
Ripsi kihartaa kyllä sen omankin ripsen, eivät jää hassusti sojottamaan. Mahtaakohan tekijöillä olla tarjolla ruskeita ripsiä? Itsellenikin ne sopisivat paremmin kuin mustat. Kyllä niitä ainakin tarvikkeena saa.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: armi - 14.02.17 - klo:15:25
wilvi, saat täytettyä pitkän huollon/puolisetin hinnalla joka ripseen. Ei siis tarvitse poistaa ja laittaa uusia. :)

naapio, minulla ei ainakaan omat vaaleat ja piikkisuorat ripset sen kummemmin sieltä näy. Tai, en ainakaan niitä itse nää. ;D Ripsikuituja saa eri kaarevuudella, eli kannattaa kysyä ripsiteknikoltasi ettei iske niitä kaarevimpia, jos asia huolettaa.

Lila, kaikilla tekijöillä joilla olen käynyt on ollut myös ruskeita. :) Mutta kannattaa ehkä vielä kysäistä aikaa varatessa, että on varmasti tarpeeksi ja sopivaa pituutta/paksuutta. Ne näyttävät varmasti tosi hyvältä, jos muutenkaan ei meikkaa voimakkaasti. Itselläni kun on usein mustat rajaukset, niin vaaleasta naamasta huolimatta en ole kokeillut ruskeita ripsiä, vaikka olen miettinyt että ilman muuta meikkiä ne näyttäisivät kyllä paremmalta.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: naapio - 15.02.17 - klo:10:48
Mutta jos ottaa lisäräpsyt vain esim. joka toiseen ripseen niin sitten joukossa olisi ne omat suorat myös häiritsemässä, eikö niin?
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: wilvi - 25.02.17 - klo:07:22
armi,  kiitos! Huomenna on nyt aika huoltoon. Eri paikka, ku missä nämä laitettiin. Laitoin heille viestiä tilanteesta ja pyysin täydennystä full settiin.

Pidennykset ovat olleet nyt kaksi viikkoa. Ihan kivat ovat (vaikkakin siis harvat mun makuun). Aamulla ihana, kun voi vaan laittaa hieman meikkivoidetta ja lähteä ulos ovesta. Ei tarvitse miettiä rajauksia eikä ripsaria. Pidennykset ovat pysyneet aika hyvin, mutta ovat kyllä alkaneet harottamaan vähän joka suuntaan  ja harjauksesta ei ole hyötyä (oisko harjaukseen mitään hyviä vinkkejä?).

EDIT- jatketaans tahan samaan. Kavin huollossa ja harkinnan jalkeen paadyimme poistamaan entiset ripset ja laittamaan uuden puolisetin. Edellinen oli huonosti laitettu, useampi oma ripsi liimattu kiinni yhteen irtoripseen. Liimapaakkujakin nakyi. Pidennykset olivat myos liian pitkat ja yksittainen pidennys aika paksu mika vei ripset luonnottoman nakoiseksi. Tama uusi half set onkin ihan eri laatua, ihanan tuuhea ja luonnollisen nakoinen. Olen erittain tyytyvainen! Laittaja sanoi, etta ensi huollossa voi sitten helposti viela lisata tuuheutta jos haluaa.

Tunnustetaan tassa viela, etta nukahdin ripsia laittettaessa ja herasin omaan kuorsaukseen!  :D
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykseti
Kirjoitti: princess - 20.06.17 - klo:14:49
Mitä ripsiväriä ootte käyttäny pidennysten kaa? Kaipaan väriä silloin, kun huoltoväli on venynyt.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Fii - 28.06.17 - klo:21:39
Täällä oli taannoin juttua LVL-käsittelystä. Tuota en ole kokeillut, mutta Yumi-lashes-käsittelyä kyllä, joka on oikeastaan aivan sama. Ilmeisesti eri paikan ja ihmisten kehittämä  ;D Tuossa ripsiin laitettiin muotti joka taivutti ne ja värjäsi. Ripsistä tuli tosi kivat. Pari kertaa siinä kävin. Huono puoli on se, että ripsiin ei tule tuuheutta, jota itse ainakin haen. Nyt olen kyllä ennen elokuista reissuani menossa käsittelyyn. Näyttääpähän vähän ihmismäisemmältä. En oikeastaan suosittele jatkavaan käyttöön. En usko, että tekee ripsille hyvää ja tietysti kun käsittely kasvaa pois, ripset on aika kauhean näköiset ja kaartuvat  joka suuntaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Mermaid - 17.07.17 - klo:09:25
Ihan mielenkiinnosta olen tässä pohtinut, että miksi volyymiripset maksavat enemmän kuin klassiset pidennykset? Eikös niissä molemmissa ihan samalla tavalla liimata omaan ripseen yksi ripsi? Volyymeissä se vaan on ripsiviuhka ja klassisissa yksi ripsikuitu. Ei kai se volyymiripsien materiaali voi niin paljon enempää maksaakaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Arnella - 17.07.17 - klo:11:23
^ Voisikohan se liittyä siihen, että volyymeissä viuhka levitetään siihen ripsen päälle ja laittaminen olisi siten teknisesti haastavampaa?

Palasin reilun vuoden tauon jälkeen pidennyksiin toukokuussa, mutta en ole onnistunut löytämään vielä tekijää johon olisin täysin tyytyväinen (aiempi vakkarilaittajani muutti siis pois). Joko jälki ei ole ollut hyvää tai sitten jos on näyttänyt hyvältä niin liiman pysyvyys on ollut tosi surkea.  :-\ Huomenna menen taas kokeilemaan uutta laittajaa, toivottavasti nyt tulisi nättiä ja kestävää. Jos on jotain hyviä vinkkejä Helsingin keskustan paikoista niin saa laittaa!
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: armi - 17.07.17 - klo:14:31
^ Luulen liittyvän juuri tuohon, volyymihuolto on yleensä noin 15 minuuttia tavallista pidempi.

Mä en oikein osaa päättää mitä ripsilleni tekisin. Tykkään pidennyksistä tosi paljon, joten niistä en luovu. Volyymiripset ovat kuitenkin laiton jälkeen aina niin näyttävät, ja haluaisin hieman luonnollisempaa lookkia. Tavallisista pidennyksistä taas en pidä sillä ne kuidut ovat kovia ja raskaita. Olen laittajaltani pyytänyt monesti hieman lyhyemmät ja luonnollisemmat volyymit, mutta aina silti nousen penkistä ihan kunnon irtoripset silmissä. :D Ehkä haen jotain mitä volyymeilla ei vain voi saavuttaa. Pitäisikö kokeilla pyytää miksaamaan mustia ja ruskeita kuituja? Muuten pidän laittajastani, enkä jaksaisi alkaa etsimään uuttakaan.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: princess - 19.07.17 - klo:10:00
Eikö Armi sun tekijä voi tehdä viuhkoja pienemmällä määrällä karvaa?

Noi viuhkathan tehään käsityöllä, sikski huolto kestää kauemmin.
Otsikko: Vs: Ripsien pidennykset
Kirjoitti: Happy - 03.05.20 - klo:21:19
En tiedä onko tää oikea ketju näille, mut törmäsin kahteen semi-permanent ripsienpidennys kittiin kun Lashify https://lashify.com/ (https://lashify.com/) ja Falscara https://www.kissusa.com/eyelashes/falscara (https://www.kissusa.com/eyelashes/falscara) jotka vaikuttais kiinnostavilta. Niiden pitäisi kestää about viikon verran ja mietin että olisivat ihan täydelliset johonkin viikonloppureissuun tai festareille. Katsoin kasan videoita youtubesta joissa niitä kovasti kehuttiin mutten onnistu löytämään mistään paikkaa josta niitä voisi tilata Suomeen. Huoh.