Hiuksista => Hiusten muotoilu => Aiheen aloitti: tiikeri - 31.01.10 - klo:13:25

Otsikko: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: tiikeri - 31.01.10 - klo:13:25
Kun on kerta hiusväri kriisi keskustelukin niin ajattelin avata myös tälläisen hiusmallikriisi keskustelun etenkin kun itselläni on nyt tukkamalli kriisi.

Mun hiusmalli katasrtofi oikeastaan alkoi ja viikkoja sitten ja sen jälkeen sitä on yritetty palastaa useita kertoja ja päästy aina vaan kamalampaan! Viimeksi miesystävä totesi että  näytän ihan John Lennonilta   :'(

Tässä jonkun lainen kuva:
http://i45.tinypic.com/2eap18i.jpg

Olisko jollan ideaa miten tämän mallin voisi sielä pelastaa? On niin luhyt ettei tosta oikein enää taida mitään saada. Ei taida auttaa muu kuin vetästä joku tosi lyhyt tukka tyyliin tämä:
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=12755&month1=&pg=1&styl1=The%20Colour%20Room

Toisaalta olis nätti jos tähän sais vielä jotku kikkarat hitusen tähän tyyliin: http://www.ukhairdressers.com/style/full_pic.asp?pic=13332 Mutta taitaa olla liian lyhyt siihen. Äh, tää pää näyttää nyt niin hirveätä ettei tee mielei nenäänsä ulos ovesta laittaa. Mut onneks on pipo keli  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmalli kriisi
Kirjoitti: Twinkley - 31.01.10 - klo:13:44
Minusta tukka näyttää tosi ihanalta ja mielestäni jos välttämättä haluat sille jotain tehdä, niin ÄLÄ TEE MITÄÄN. Voit aina muotoilla kampausta esim. laittamalla pinnejä ja koristeita tukkaan ja muotoilla eri tavalla. Tuon pituinen malli kasvaa parissa kuukaudessa jo ulos mallistaan ja selkeästi pidemmäksi.
Otsikko: Vs: Hiusmalli kriisi
Kirjoitti: taitu - 31.01.10 - klo:13:59
Mäkään en tekis tolle mitään, tuo näyttää mun mielestä tosi kivalta :) Tuo tosiaan kasvaa mallistaan tosi nopeesti ulos, sama kaikissa lyhyissä malleissa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: katajainen - 31.01.10 - klo:14:19
Mulla oli viime kesänä melkein identtinen hiusmalli. En tykännyt myöskään siitä, mutta vähän "kivuutta" siihen sai leikkaamalla otsista lyhyemmäksi ja just jotain pantoja käyttämällä. Nyt olen onnellisesti kasvanut tuosta mallista jo melkein olkapäille ja olen todella tyytyväinen etten leikannut ihan lyhyeksi  :) Ehkä joku erilainen väri piristäisi ja veisi John Lennonmaisuutta pois  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: tiikeri - 31.01.10 - klo:14:51
Jo ennen kun luin Katajaisen vastauksen otin jaleikkasin ihan keittiö saksilla otsista rohkeasti lyhyemmäksi. Piristi ilmettä ainakin vähän tuli silmätkin esiin  :) Väriäkin voisi harkita olen nimittäin pitkään himoinnut punaista (voisi sopiakin, kun luonnostaan paljon punapikmenttiä). Toisaalta väri on ihan elävässä elämässä parempi kun tuossa kuvassa (aika tumma ruskea ja kuparin punertavia raitoja). Olen käännellyt ja väännellyt tätä tukkaa vaikka kuinka ja tullut siihen  tulokseen että kun kääntää latvoja reilusti ulospäin näyttää tukka hiukan vähemmän mummomaiselta  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ohuthius - 01.02.10 - klo:19:52
^ Tulikin tuota kuvaa katsellessa mieleen, että jos kääntäisit esim. sivuilta hiuksia ulospäin/kihartaisit niitä + ehkä hieman tupeerausta, niin tuovat vielä enemmän tuota nuorekkuutta kampaukseen  ;)

Eikä kyllä minustakaan mikään kauhea tuo malli ole niinkuin sanoit. Varmasti myös nykyiset lyhyemmät etuhiukset toivat kivasti ilmettä tuohon malliin.   :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 03.02.10 - klo:19:07
Ihan selkeä kriisi, joka puskee jo uniinkin. Olen siis varmaan yli 10vuotta himoinnut permistä. Tiedän kaikki kauhukokemukset "lammastukasta" sun muuta, ne onkin saaneet mut hautaamaan ajatukset hetkeksi. No, viime syksynä päätin, etten pääse tästä permis-ajatuksesta irti, ellen kokeile. Loppujen lopuksi, hiuksiahan ne vain on. Leikataan sitten lyhyeksi jos iskee hätä!  :D

Nyt mua taas jänskättää. Alkulähtökohta kasvattelulle oli reilusti rikottu ja kerrostettu tosi lyhyt malli. Tällä hetkellä hiukset saa jo kevyesti ponnarille, tosin päällihiukset ei ylety mukaan. Tää on ihan karsea nyt, joten pidän koko ajan vaan kiinni. Nyt alkaisi olla jo aika sille permikselle, jos aion sen ottaa. Muussa tapauksessa haluan eroon tästä karmeasta takatukasta ja palaan lyhyeen.

Mitä miä teen, jaiks? Viime yönä näin jo unta, että olin ottanut permiksen. Lopputulos oli kaamea kasari. Yritin sitä veden avulla "litistää", mutta se vaan oli enemmän lammas. Kun laitoin pipon päähän, se pomppasi pois mun päästä kun ne kiharat oli niin ärhäkät.  ::)

Oon hiukassa mallinkin kanssa, toisaalta kunnon kihara huokuttaisi, vaikka ehkä mun kasvojen malliin sopisi sellainen, joka ei olisi päältä niin kihara ja pöyheä. Jotain otsistakin on ehdottomasti saatava kaveriksi.

1. http://media.sheknows.com/filter/l/gallery/short_curly_hair.jpg
2. http://static.iltalehti.fi/viihde/kokomiraLS_vi.jpg   (tätä voisi varioida niin, ettei olisi päältä noin kihara)
3. http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/FC/hairstyle-gallery-0508-Salma-037-md.jpg (ehkä lemppari)

Noi 1., 3., ja 5., onks niissä liikaa vaaraa mennä mummomalliksi?

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: mimmii- - 05.02.10 - klo:10:39
Moikka, täällä yksi joka ei hiuksista ymmärrä mitään kaipaisi apuja. On kova hiusmallikriisi päällä! Nyt siis hiukset jonkin verran hartioiden alapuolella, tasapitkät, rikottu suora (ylikasvanut) otsis, erittäin tylsä malli kaiken kaikkiaan. Mun hiukset on melkein aina ollu tasapitkät, joskus kerroksia, mutta lähes poikeuksetta vähintään olkapäiden alapuolelle pituutta.

Nyt kuitenkin haluaisin vaihtelua, ja leikata puolipitkän mallin joka olisi hiukan leuan alapuolelle. Mutta nuo mallit mitä oon netistä löytäny näyttäs kovin usein lyhenevän taaksepäin. Koska mun hiukset on taipusat latvoista, pituus ei takaa kuitenkaan voisi olla kauhean lyhyt että saisin sen halutessa suoristettua. Ja vielä mainittakoon se et mun kasvot on pyöreähköt, näyttääkö ne vielä enemmän pallolta tollasten lyhyempien hiuksien myötä?

Olisi hirveen mukavaa jos voisitte suositella jotain sivuja mistä näkis kivoja malleja joissa mahdollisesti kuvat myös takaa, tai sitten voi laittaa ihan suoraan kuviakin, jos löytyy mukavan näkösiä hiuksia :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 05.02.10 - klo:19:51
^Moikka ja tervetuloa juurikasvuun :) Olen katsellut netistä paljon erilaisia hiusmalleja, mutta harvasta tosiaan on kuva myös takaa. Tuossa hiustrendi -ketjussa ( http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=2830.0 (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=2830.0) ) Ainaki loppupuolella on muutama linkki joissa kuvia. Varsinkin se paranoia:n laittama linkki oli aika monipuolinen, eikä siellä ollut pelkästään mitään hyper futuristisia hiusmalleja, vaan myös ihan "tavallisia" malleja. Kannattaa katsoa sieltä. Paremmin en osaa neuvoja antaa, kuulostaa vaikealta sun ongelma. Oletko muuten ajatellut hakea vaihtelua hiustyyliin jollain värillä tai raidoilla?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: mimmii- - 06.02.10 - klo:13:39
Kiitoksia avusta! Kyllä ois raidat suunnitelmissa, koko päähän kun en väriä voi allergian takia laittaa, raidat onnistuu kunhan muistaa sanoo kampaajalle että on hyvin tarkka että ei osu ainetta päänahkaan. Mun väri tällä hetkellä on ei minkään värinen. Värjäsin blondit hiukset muutama kuukaus sitten ruskealla kevytvärillä, joten nyt se on semmonen harmaanruskeakulahtanut, erittäin ruma :D.
Tiistaina on kampaajalle aika ja raitojen värin ajattelin antaa ihan kampaajan päätettäväks, jos vaikka paria eri sävyä ottasin. Ja raitoja haluan paljon mutta semmosia ouhuen ohuita että ne lähinnä vaan kirkastaa väriä, ei näy niinkään selvinä raitoina :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 06.02.10 - klo:14:00
^Raidoilla saa kyllä mukavasti piristystä ja vaihtelua. Munkin pitäisi varmaan varata aika raidoitukseen, kun viime kerrasta on jo 3kk (  :o ) . Tule sitten kertomaan, millaiseen hiusmalliin päädyit, kiinnostaa tietää. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: mimmii- - 06.02.10 - klo:14:39
Taidan päätyä antamaan kampaajalle melko vapaat kädet, kerron suunnilleen pituuden mitä haen ja annan hänen päättää loput. Vähän jänskättää kun pitää saada asia englanniksi perille, en itse asustele suomessa tällä hetkellä, ja kampaajakin oli ison salongin parhaiten englantia puhuva mutta ei kovin kummoisesti silti puhunut. Jospa tästä selvitään :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 07.02.10 - klo:17:33
Täähän on ihan mun ketjuni! ;D Muutankin tänne vinkumaan viikottaisen mallikriisini kanssa...

Pekaanin linkittämistä malleista mun mielestä 1. oli kaikista kaunein, tyttömäisin ja sopivasti pörhö... Mä olen siis ehdottomasti ykkösen kannalla. Mun mielestä se vaikutti kaikenlisäksi hyvin muunneltavalta mallilta, pituutta on sen verran että jos se nyt on ihan gauhee niin joko saksituttaa lisää tai sitten kasvattelee ja uutta mallia kehiin..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 08.02.10 - klo:15:25
^ Tuo on omakin lemppari, mutta hieman epäilyttää että lopputulos on liian "täti". Mun kasvot kaipaa ehdottomasti jonkinlaista otsista - edes ihan lyhyttä, en tiiä onko tohon kovin vaikea sellaista yhdistää. Se toisi vähän ns. särmääkin. Tuo muunneltavuus ja huonon lopputuloksen poisleikkaaminen on kyllä hyviä pointteja.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 08.02.10 - klo:16:14
^ Siiliksi vetäiseminen vasta rohkeaa olisi, ainakin mun mittakaavassa :) Ennen pidin siilinaisia (  :D ) mauttomina, mutta nykyään olen alkanut arvostaan ja ihaileen sitä tyyliä, on omalla tavallaan rohkeaa. Itse en kyllä ikinä uskaltaisi, liian uskaliasta mulle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: usagi - 08.02.10 - klo:20:33
Tiikerin tukka oli musta ainakin ihan kaunis.

Mulla on samantapainen tällähetkellä ,mutta paksumpi joten pottamainen(varsinkin yläosasta) ja törröttävä kun olen ite leikannut.Se ei ole kaunis.Jatkuvasti tekee mieli käydä leikkauttamassa takahiukset ihan lyhyiksi,mutta sitten kasvatuksen joutuisi taas aloittamaan alusta. Tukka on myös vähän epäsymmetinen osaksi varmaan kivojen pyörteideni ansiosta (niiton taka-ja "eturaivolla").
En keksi mitään kivaa välivaihemallia oikein.Parturiin en uskalla ja ite en osaa leikata. Kasvatustavoite on kyllä vaihtunut sellaiseksi pitkähköksi puolipitkäksi pitkän sijaan (hiusten kunnostakin johtuen), niin eiköhän se tästä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 09.02.10 - klo:13:32
^ Tuo on omakin lemppari, mutta hieman epäilyttää että lopputulos on liian "täti". Mun kasvot kaipaa ehdottomasti jonkinlaista otsista - edes ihan lyhyttä, en tiiä onko tohon kovin vaikea sellaista yhdistää. Se toisi vähän ns. särmääkin. Tuo muunneltavuus ja huonon lopputuloksen poisleikkaaminen on kyllä hyviä pointteja.

Huh. Löysinkin jo monta uutta, ehkä vielä ihanampaa mallia:
http://www.flickr.com/photos/hairport_lisbon/2630192921/in/set-72157610079741676/
http://www.flickr.com/photos/hairport_lisbon/2378026242/in/set-72157604067641384/
http://www.flickr.com/photos/hairport_lisbon/2638007566/

Jostain syystä mua viehättää tuollaiset vähän "epämääriset" mallit, kuten nuo kaksi ekaa. Huoh, huomenna sitten kampaajalle. Sanoin etäkäteen jo, että en oo varma uskaltaudunko permistä (KC ultimate wave) ottamaan. Saas nähdä, päätän vasta siinä tuolissa. ;D Tai sitten oon nössö ja vetäisen vaivalla ja tuskalla kasvattamani haituvat taas siiliksi.

Musta toi viimeinen sun linkittämä oli taas paras. Lyhyessä ja kikkurassa on vähän se tätitukan vaara, mutta mä luulen, että jos vetäset reteesti jonkun ei niin tätimäisen värin niin siitä on tätimäisyys kaukana.. Yleensä pahimmat lyhyet ja kiharat tätitukat on luonnollisen vaaleita, punasia tai semmosia kulahtaneen ruskeita.. niin ja sitten on tietty ne violetit mummotukat erikseen.. ::) Joku syvääkin syvempi tummasuklaa, mustanruskea tms voisi olla sellainen herkullinen väri tollaseen tukkaan. Tää oli tietty mun näkemys, mutta kannattaa miettiä sitä väriäkin.

Edit. Omaa tukkakriiseilyä perään..

Kasvatan tukkaa ja haluaisin toki nähdä sen pitkänä ja punaisena. Vaikka se pitkä punainen on varmasti kaunis, niin se on taatusti myös niin yleinen ja tavallinen.. Tota ajatusta enemmän mua rassaa se että lähipiirin miehet pyörittelivät päätään kun viimeksi menin ja leikkasin tukkani puolipitkästä lyhyeksi, ja nyt nyökyttelevät tyytyväisenä kun olen kasvattamassa.  Kommentit "onko susta tullu tyttö kun sulla on tukka päässä?" vaan ottaa kokoajan enemmän aivoon ja sormet hamuaa Fiskarsseja kaapista.. Mä näemmä kapinoin tukallani. Olen välillä leikkaamassa ihan vaan kettuillakseni puolet päästä siiliksi, kun kuulen taas jälleen kerran jonkun kaverin suusta "Mun mies ei halua että värjään vaaleesta ruskeeksi."
Yritänkin kaikenaikaa keksiä, miten saisin pitkän tukan joka olisi kuitenkin räväkkä ja reipas, eikä mikään "maija maitotyttö"- malli.. Toisinaan taas olen ihan tyytyväisenä jokseenkin tavallinen, ja iloinen siitä että saan hengähtää rauhassa ilman naurettavia kommentteja seksuaalisesta suuntautumisestani tai järjenjuoksustani.. ihan vaan tukan takia. Kummallista kyllä että nykyaikana edelleen ollaan sitä mieltä että lyhythiuksinen nainen on vähintäänkin rekkalesbo.
Menen varmaan kohta ottamaan vihreät raidat ja permanentin. Mä olen kriiseilijä, joka ei toistaiseksi tee mitään tukalleen.. Jos nyt vaikka vielä yrittäisin kasvatella ilman pahempaa hepulia.  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Aroha - 09.02.10 - klo:18:35
^ Mä heräsin tänään parturiaamuna ja yhtäkkiä iski semmoinen paniikki: mun hiukset on just kasvaneet polkkaan, eikö nyt ois järkevämpää kasvattaa pitemmäksi niin olis taas tytön näköinen, miksi oon taas leikkaamassa lyhyet? Sit rauhotuin ja muistelin pitkätukka-aikoja. Painava, liukas, kuuma, rasittava tukka jota en koskaan jaksa laittaa ja joka vaan roikkuu päätä myöten samanlaisina kuin kaikilla muillakin maantienharmailla suomalaisilla. Vai kivan persoonallisesti leikattu lyhyt josta saa fiiliksen mukaan useita eri tyylejä keesistä pixieen? No todellakin jälkimmäinen! Ja niinpä marssin iloisin mielin leikattavaksi, ja jos en jollekin äijälle tällaisena kelpaa niin se on voi voi! Parturikin sanoi lopuksi että "näytät taas ihan itseltäsi". Niinpä!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jenni. - 09.02.10 - klo:18:54
Mäkin voisin sanoa että mulla on hiusmallikriisi. :-\ Mulla on koko ikäni ollut samanlainen tylsä tukka, joskus hieman lyhyempänä mutta pääosin pitkänä. Hiusväri ei mua niinkään kiinnosta mutta oon todella tylsistynyt mun tukkaani! Aina vaan samanlainen, en osaa tukkaani mitenkään laittaa tai mitään. Oon kaivannut jo pidemmän aikaa uutta hiusmallia mutten mä tiedä mikä mulle edes sopisi, en kuitenkaan uskalla vaan mennä kampaajalla ja sanoa että tekee jotain. Lyhyttäkään en ihan kuitenkaan halua, kerran sellainen ollut ja se oli ihan hirveä.. Mutta en halua enää mitään tasapitkääkään. Niin ja taidan hakea tuolla uudella hiusmallilla myös muutosta siihen että kuulen olevani tosi nuoren/lapsen näköinen. Sekä kiltti... Alkaa olla ärsyttävää.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 10.02.10 - klo:12:45
Minä täällä taas, hei. Löysin jälleen malleja joita himoitsen..

- Tämä Lorkun väripurkin kyljessä komeileva malli on mun ikiaikaisen himoni kohde jo vuodesta 2004.. http://www.lorealparis.fi/img/l10n/products/305x262/HCo6_3.jpg

- Sopivan erikoinen (http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=13275&month1=&pg=1&styl1=HOB%20Salons) punainen malli onnistuisi tuota leikkausta ajatellen hienosti mun hiuslaadulleni. Tosin noi "korvaläpät" saisi mun puolesta olla hieman siromuotoisemmat.. hitusen pitemmät ja terävämmät.

- Pitempää otsatukkaa (http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=9860&month1=&pg=1&styl1=Bobbers) olisi joskus myös kiva kokeilla. Ja tuossa mallissa saisi kuitenkin sen kivan pörröteltävän niskan. Ja pyörreongelmat, mulla niskakarvan on oltava joko tosi lyhyttä, tai melko pitkää. Muuten kallon tyvellä pyörre heittää ne keskelle yhdeksi klimpiksi ::)

Kriisipolla ottaa mielellään vastaan mielipiteitä siitä mikä tälle (http://i145.photobucket.com/albums/r238/Hallonnikas/PICT0033300x225.jpg?t=1265798206) naamalle kanssajuureksien mielestä sopisi. Kaikki ideat jokaisesta pituusluokasta ovat tervetulleita. ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 10.02.10 - klo:13:02
^ Mun mielestä tuo viimeinen ois ehkä paras.  Toi toimis varmaan upeasti myös punaisena.  :ts  Tykkään myös kovasti tuon punaisen mallin ohennetusta niskasta (joka voi kyllä olla ylikasvaneena aika "kiva"). Pakko sanoa, että Hallonikkaalla on kyllä hyvä hiusmalli-maku. Oon ennenkin ihastellut.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 10.02.10 - klo:13:26
^ Tänks! Ton viimisen kanssa mulla varmaan ois isoimpana ongelmana se, että mulla on tällä hetkellä aika tasainen normiotsis, mikä ulottuu jo hitusen kulmakarvojen alapuolelle. Sais siis aikansa kasvatella että tohon viimisen mallin pituuteen pääsis.
Hirveä hingu ois mennä kampaajalle ja sanoa että tee ihan mitä vaan, riehu saksinesi niin kuin huvittaa.. Mun oma kampaaja uhoaa tehneensä siskollensa vaikka mitä hurjia muodonmuutoksia, mutta en sitten tiedä mitä uskaltaisi tehdä asiakkaalle. ;D Mä voisin pistää jonkun maskin päähän etten nää mitään, ja ottaa vaikka tirsat siinä saksinnan aikana.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: QueenOfWinter - 10.02.10 - klo:16:51
Munkin mielestä tuo hallonikkaan viimeinen vaihtoehto oli paras. Nätti malli.

Omaa kriiseilyä: Omat hiukset ovat nyt ekan kuvan mukaiset, tosin vielä hieman ylikasvaneemmat ja tuo toinen malli on se, johon olisi tarkoitus päästä. En vaan tiedä yhtään mitä teen tämän otsiksen kanssa, on ihan liian pitkä, eikä tätä saa laitettua mitenkään. Pitäisikö näihin leikata jokin malli, jonka kautta pääsisi tuskattomammin tuohon toiseen malliin?

(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/huomenta.jpg)
(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/Kuva117.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: tiikeri - 10.02.10 - klo:22:47
Mun pahin hiuskriisi alkaa pikkuhiljaa helpottua. Uusi väri ja erilainen otsis piristi. Parasta oli kun kaverin poikaystävä ihan psontaanisti kehaiis että mun uus tukka on kiva  ;D  Laitoin tossa yksipäivä itselleni kiharat (ihan höyryrullilla vaan) ja tykkäsin niistä kyllä kovasti näytti tosi naiselliselta eikä ollenkaan niin John Lennonilta ;) Jatkossa ehkä siis uskallan jo ottaa pipon päästä julkisilla paikoilla. Jatkouunnitelmissa kuitenkin tukan kasvattelua ja ehkä vielä punaisempi väri. Seuraavan kerran kun uskallan kampaajalle voisin haluta otsikeen jonkun kivan graaffisen vinon mallin.

Ja Hallonikas Mä tykkäsin kans tosi paljon tosta vikasta, aivan ihana!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Elinaelina - 11.02.10 - klo:22:44
Edelleen elämäni katastrofaalisin hiusmallittomuus-kriisi. Leikkasin keesistä niskan parisenttiseksi kun sivutkin alkoivat kasvaa liian kauas kaljusta, pari viikkoa ennen rihannaa, toinen tahaton look-a-like kate lanphear. Nyt sitten karvasto on kasvanut vapaasti puoli vuotta, ohut pääliosa kurottelee korvien alle ja muu tukka on kuin äärimmäisen kerrostuksen jäljiltä, ainoastaan niskaa olen yrittänyt pitää lyhyenä ja ohentaa. Onneksi palasin värjäämään tukkaa pikimustalla, niin että ohuus varmasti korostuu koko komeudessaan.

Välillä tekis mieli leikata joku kunnon poikatukka palkkiotsiksella että sais sitä volyymia, toisaalta ekaa kertaa kuuteen vuoteen otsatukka alkaa yltää korvan taa. Enkä osaa päättää. Hyvä malli olisi joko puolen vuoden lisäkasvattelua vaativa polkka tai sitten se reilusti lyhyempi, mutta en ehkä jaksa vuosikausia lyhyen lyhyttä tukkaa. Kun itseni tuntien, kesän tullessa leikkaisin taas sivut kaljuiksi, kun se tukka kuitenkin olisi niin lyhyt että sen saa keesityyliin pystyyn... Noidankehä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hanze - 20.02.10 - klo:22:03
Heips!! Olen siis aivan uusi täällä, rekisteröidyin vasta tänään!!

Kuitenkin, hiuskriisi on taas täällä!! Olen jo jonkin aikaa hamunnut permanenttia, mutten ole varma että sopiiko kasvojeni malliin (pyöreä), minkäänlainen permanentti.. Saisi olla aika pienehkö, ei mitään hulluja korkkiruuveja mutta sillain sopivasti taipuisa, on tuota luonnonkiharaa itellä muutenkin.. Alla on kuva minusta (tiedetään, omistan ylisuuren nenän), joten jos voisitte kertoa että sopisiko minkäänlainen permanentti miulle..

http://s258.photobucket.com/albums/hh244/Hannukka_/Hansims/IMG_2735.jpg

Ja tuossa kuvassa yritän hymyillä, ei sekään onnistu. Kaiken lisäksi olen kotona, joten en ole vaivautunut laittamaan hiuksiani mitenkään.. Ja omistan paksut hiukset, vaikkei se niin selvästi tuosta näykään.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 20.02.10 - klo:22:26
^En tiedä paljoakaan faktaa siitä, millainen hiusmalli erilaisille kasvoille sopii parhaiten, mutta mun mielestä sulle voisi hyvinkin sopia kuvailemasi kiharat. Tulee mieleen täältä pekaani, joka on äskettäin ottanut permanentin joka sopii tosi hyvin! Tuolla on kuvia hänen kiharoistaan : http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=3976.915

Niin, ja tervetuloa juurikasvuun :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hanze - 21.02.10 - klo:10:19
Kiitokset Blueberry!!

Puhuin äitini kanssa noista kiharoista ja hän oli sitä mieltä, että kun meillä on näin paksu tukka, niin kun otan permanenti niin en mahdu ovesta sisään tukkani kanssa.. Mutta onhan permanenttimalleja vaikka kuinka paljon erilaisia(?)

Aikaisemmin olen omistanut lyhemmät hiukset ja nyt kun katson vanhoja kuvia niin nehän sopivat kuin nenä päähän.. Mutta en TAAS viitsisi leikata lyhyitä juuri kun olen saanut kasvatettua 6com korvanlehden alapuolelle. Ja sitten on vielä tuo luonnonkihara joka on niskassa ja korvanlehden kohdalla..

Tarvitsen oikeasti sellaisen mallin, joka on helppohoitoinen ja helppo laittaa aamuisin opiskelemaan lähtiessä..

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Pähkinä - 21.02.10 - klo:11:28
^ Mä ehdottaisin jotakin mallia, jossa painopiste olisi tuota kuvan mallia ylempänä ja tasapainoittaisi kasvojesi ja poskiesi pyöreyttä. Vaikka malli ei olisi päälaelta mitenkään pöyheä, nousisi painopiste ylemmäs jo pelkästään pituutta lyhentämällä. Nyt juuri nuo kasvatetut osiot korvien alapuolella vetävät painopistettä aivan liian alas. Eli siis lyhyempää suosittelisin. Valitettavasti en seuraa yhtään mitään hiusmallisivustoja, joten en tähän hätään edes tiedä mistä sopivia kuvia löytyisi. Yksi helppohoitoinen malli voisi olla, että lyhentäisit pituutta alhaalta sivuilta ja niskasta, mutta jättäisit päällihiukset pidemmiksi. Silloin tukka ei myöskään ehkä tuntuisi niin lyhyeltä, kuin kauttaaltaan hyvin lyhyessä mallissa.

Jos hiuksesi todella ovat kunnolla paksut, voisi ilmavuutta hakea permanentin sijaan sopivalla kerrostuksella. Permanenttihan lisää massaa, vaikka olisikin loivilla kiharoilla tehty.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: QueenOfWinter - 26.02.10 - klo:19:35
Hiuskriisi jatkuu yhä. Oi auttakaa  :-[  Tilanne on ihan kamala, joudun käyttämään myssyä koko ajan kun ei näitä saa mitenkään. Miten ihmeessä leikkautan nämä? Tarkoitus olisi tosiaan puolipitkäksi kasvattaa, joten pituudesta ei välttämättä saisi ihan kauheasti lähteä. Tässä hirvitys joka suunnasta:

(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/IMG_1299.jpg)
(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/IMG_1301.jpg)
(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/IMG_1303.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Melisande - 27.02.10 - klo:15:10
^ Olisiko tämänsuuntaisessa mallissa ideaa? Tuolla tyylillä luulisin otsatukan kasvatuksen helpottuvan. Ja mielestäni tumma sävykin sopisi sinulle hyvin, jos isompaa muutosta olet hakemassa  :) Nykyinenkin väri on kyllä kiva.
(http://www.ukhairdressers.com/style/hairstyles/13391/2.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Piupiu - 19.03.10 - klo:22:14
Suosittelen vilkaisemaan erilaisten mallitoimistojen mallit ---> heidän hiuksensa. Näin itse löysin todella hyviä ideoita niin värin kuin mallinkin puolelta. :ts
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Aroha - 26.03.10 - klo:15:33
Ai kauheeta millaisen kriisin on taas saanut kehitettyä itelleen :D! Hiusidolini on siis jonkin aikaa ollut ihana Karla:

(http://i31.photobucket.com/albums/c365/Athelas_/karla21.jpg)

Mutta tällä hetkellä näytän tältä:

(http://i31.photobucket.com/albums/c365/Athelas_/vaihtoehtonyt1.jpg)

Ja tunnen oloni pojaksi! Tiedän etten todellakaan oikeasti näytä pojalta, mutta kun siltä tuntuu niin siltä tuntuu... Vaatteeni eivät ole supernaisellisia, pillifarkkua ja solkia ja villatakkeja, ja lisäksi tämä puolipäätäpulinatrendi on sellainen johon en halua samaistua (vaikka kampaus itsessään kaunis onkin). Olin siis jo päättänyt että lähdenkin kohti tätä, jotta saan naisellisuutta kehiin:

(http://i31.photobucket.com/albums/c365/Athelas_/vaihtoehto1a.jpg)

Mutta sitten näin tämän, täydellisen, kuvan:

(http://i31.photobucket.com/albums/c365/Athelas_/vaihtoehto2a.jpg)

enkä taaskaan tiedä mitä tehdä! Maanantaihin mennessä pitää päättää... Tuo viimeinen ei todellakaan näytä pojalta, ei vaikka silmät kierossa katsoisi. Mutta kun tuo etulieska ei ole mulla noin pitkä vaan tuon tokan kuvan näköinen... Niin jos nyt vasenta puolta lyhennetään entisestään... Tuleeko taas liian kynitty olo? Pitäisikö leikata enemmän tuon polkan malliin samalla kun kasvattelee etuosioita ja vasta sitten vetää toinen puoli lyhyeksi?

Älkääkä edes aloittako kyselemään väristä... Aargh! Tällä hetkellä 6-7-asteinen, vaalea en ole koskaan ollut ja kesäksi se kyllä sopisi, mutta tummempi kuulemma kaventaa kasvoja, enkä halua että tähän valtavaan pojan päähäni kohdistetaan yhtäkään spottivaloa! Mutta toisaalta ihanat elovenatytöt ne vasta naisellisia on... :)

Mä meen vaan pöydän alle piiloon, tulkaa huhuilemaan sieltä kun maailman ongelmat on ratkaistu  :P!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Antur - 26.03.10 - klo:16:59
Voi käpy tätä touhua nyt, en vissiin aio päästä tästä reuhkasta eroon vaikka mieli tekee jatkuvasti enemmän. Olin jo *näin* lähellä parturiajan varaamista mutta jänistin sittenkin viime sekunnilla, haluaisin hiukset siis "ihan" lyhyiksi kun hermot nykypehkoon menee noin kerran tunnissa, mutta toisaalta... Tämä kyseinen pehko on ollut osa minua vuosikausia, aloitin kasvatuksen lyhyestä tukasta v. 2003-2004.

Ongelma ei enää välttämättä niinkään ole se malli, uskoisin tietäväni edes suuntaa mihin tuota voisi viedä, mutta nyt puuttuu uskallus varata se kampaaja-aika. Mistä minä tiedän käyvätkö kampaajan kanssa ajatukset "yksiin", ymmärtääkö hän mitä haen, osaako sovittaa kasvojeni malliin ja yleiseen tyyliini... Pelottaa sokkona varata aikaa, kun ei ole mistään kampaajasta kokemusta enkä ihan ns. kelle tahansa uskalla päätäni antaa käsittelyyn. Äh, tämä nyt ei ollut oikeastaan edes mikään kysymys, vaan yleistä kriiseilyä, piti purkaa mieltä  >:D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Henrietta - 26.03.10 - klo:18:08
^ & ^^

Aroha, tuo eka ja vika malli on  :-*
Mielestäni  naisellinen malli. Tiedä saisko tuosta sun nykyisestäs mitä aikaiseksi, mutta kyllähän tuo kasvaa..
Mitäs jos (kun selvästi sun tekee mieli) leikkaisit tuon mallin ilman tuota etulieskaa ja sitten alat siitä kasvattelemaan moista ja hankit jotain supernaisellista ihanaa päälle pantavaa ja isot korvikset  ;D Niin, että tuo poika-olo lähtee mäkeen!


Antur, tiedän tunteen. Sulla on kyllä niin upea tukka, että huh! Kuvasi perusteella sulle kyllä sopisi varmasti lyhytkin malli - olet hyvin suloinen joten kumpi kampi vaan.
Tuo on niiiin tuttua tuo uskalluksen puute..*odottaa et joku antais potkun persaukseen*
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 26.03.10 - klo:19:10
Aroha, ei noita sun toivomia lopputuloksia oikein saksimalla saa.. Kasvattamaan hop! ;)  Niskaa tietty vois leikata jos se on kasvanut kovin, mutta periaatteessa sen varmaan pystyisi joku kaverikin tekemään. Itse sinun sijassasi siis pitkittäisin sitä kampaamoon menoa parilla kuukaudella.

Antur, älä leikkaa! :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Aroha - 26.03.10 - klo:21:48
Siis juu tiedän etten tule maanantaina parturista ulos kummankaan kuvan näköisenä, mutta kumpaa siis lähden tavoittelemaan... Just tällä hetkellä kallistun polkan puolelle, mutta aamupäivällä olin vielä tuon toisen kannalla. Tämä on minulle todella outoa sillä aina ennen olen tiennyt mitä haluan! Parturiin menen jokatapauksessa, väriä nimittäin haluan ja tuo takatukka on sitä mallia että minua luullaan kohta tsekkiläiseksi jääkiekkoilijaksi... Eikä löydy kaveria joka saksisi.

Ehkä voisin tehdä kompromissin. Takaa lyhennetään, mutta sivut ja otsis jätetään kasvamaan. Ja sitten kun tuo otsis on kasvanut sopivaksi, voitaisiin lyhentää vasenta sivua reilusti. Näin en tuntisi oloani liian kynityksi otsiksen kasvun aikana.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Neiem - 28.03.10 - klo:19:31
Kriisi!

Lähes tällaisen samanlaisen viestin kirjoitin tuonne toisaalle:

Pakko on minunkin liittyä kysyjien joukkoon. Omat kasvoni olen aina mieltänyt nelikulmioksi, mutta lihominen on tuonut lisävolyymiä leukaan, joka muutenkin on makuuni turhan vahva. Muoto lienee lähellä päärynää. Oletteko samoilla linjoilla?

http://upmyphoto.com/img/image.php?image=frh_820102_images_6038_281107_loc.jpg

http://upmyphoto.com/img/image.php?image=frh_320104_images_0039_281107_loc.jpg

Millaisia hiusmalleja (ja miksei värejäkin) minulle ehdottaisitte? Taustaa sen verran, että pitkät hiukset minulla on ollut aina. Nyt kovasti kaipaisin jotain lyhyempää, puolipitkää tai jopa lyhyttä. Hius on hieman taipuisa luonnostaan, enkä jaksa valtavasti nähdä vaivaa sen laitossa. Kuvassa väri on oma. Aiemmin olen värjännyt hiuksiani punaiseksi ja sama houkuttaa jälleen... toisaalta vaalentanut en ole koskaan ja sekin kiinnostaisi. En yhtään tiedä, mitä teen. Silmien väri jos kiinnostaa, niin vihreät ovat :) Olen avoin kaikille ehdotuksille!

P.S: Kuvia en saanut näkymään kuin linkitettynä. Sorry!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hunajapupu - 28.03.10 - klo:20:09
^Katsos täältä kohta Triangular face shape: http://www.visual-makeover.com/face.htm (http://www.visual-makeover.com/face.htm). Neuvotaan siis suosimaan malleja, jotka korostava kasvojen yläosaa vastapainoksi leualle. Otsis ja kerrostukset, jotka tuovat tuuheutta hiusten yläosaan, ovat hyviä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Neiem - 28.03.10 - klo:20:18
^Katsos täältä kohta Triangular face shape: http://www.visual-makeover.com/face.htm (http://www.visual-makeover.com/face.htm). Neuvotaan siis suosimaan malleja, jotka korostava kasvojen yläosaa vastapainoksi leualle. Otsis ja kerrostukset, jotka tuovat tuuheutta hiusten yläosaan, ovat hyviä.

Jep, noita "tällaiset mallit sopivat tällaisille kasvoille" -esittelyjä olen katsellutkin. Lähinnä haen varmistusta kasvojeni muodolle ja ehkä jopa konkreettisia kuvia, jos jollakin on sellaisia esittää. Olen niin arka leikkaamaan näitä hiuksiani, koska en niitä ole ennen enemmin pätkinyt, ja pelkään, etten ymmärrä ohjeita oikein ilman kuvaa TAI en osaa selittää asiaa kampaajalle ::)


Edit. Mites esimerkiksi tämä? Voisiko toimia myös taipuisassa hiuksessa? Kyllä silloin tällöin voisin suoristellakin, mutten varmasti ihan joka päivä. Upea malli mielestäni, mutten tiedä, sopisiko minulle. http://hairstyleschat.com/wp-content/uploads/2009/07/caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpg
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hunajapupu - 28.03.10 - klo:20:37
^Kyllä sun leuka vaikuttaa leveämmältä kuin otsa, eli sanoisin että sulla on toi triangular face shape. Kuvia en nyt tähän hätään osaa tarjota, mutta jos tulee jossain vaiheessa vastaan niin laitan tänne. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Neiem - 28.03.10 - klo:20:44
^Kyllä sun leuka vaikuttaa leveämmältä kuin otsa, eli sanoisin että sulla on toi triangular face shape. Kuvia en nyt tähän hätään osaa tarjota, mutta jos tulee jossain vaiheessa vastaan niin laitan tänne. :)

Kiitos! :)

Laitoin nyt tuohon edelliseen viestiin linkin i h a n a a n  hiusmalliin, johon olen ihastunut. Mitäpä luulet(te), sopisiko ko. malli minulle?

Enemmänkin vastauksia otan ilolla vastaan :-* Haaveilen kampaajalle menosta ensi viikolla....
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sanguine - 30.03.10 - klo:11:26
Itsellänikin on joku uusi hiusmalli hakusessa. Meni tähän tasapituiseen reuhkaan nyt lopullisesti hermot. Niin tylsä, ja tuntuu korostavan kasvojeni pyöreyttä. Olen miettinyt sivuotsista, kerrostamista, sivuotsista ja kerrostamista...  ::) Rankka lyhentäminenkin on käynyt mielessä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: zzww - 30.03.10 - klo:12:32
Pitäis keksii jonkunlaine hiusmalli nii et olis siiti hiukset mut samal jotkut puolipitkät... ja ku niitten täytyy olla myös nii et kaikki hiukset saa tarvittaessa ponnaril... Ja sit tarttis olla nii et olis joku mite ne ei sit näyttäis takkusilt.. eikä tarttis sen takia pitää aina kiinni...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: katajainen - 30.03.10 - klo:17:25
^Saisko suomennoksen tuohon?  ::) Siis puolipitkä malli, jonka saa myös ponnarille eikä näytä takkuiselta? Jos sulla ei ole hiuslaatu sellaista takkuuntuvaa, niin eihän se malli siihen silloin vaikuta paitsi, jos jollain veitsellä leikkaa latvat.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: zzww - 30.03.10 - klo:20:18
^Saisko suomennoksen tuohon?  ::) Siis puolipitkä malli, jonka saa myös ponnarille eikä näytä takkuiselta? Jos sulla ei ole hiuslaatu sellaista takkuuntuvaa, niin eihän se malli siihen silloin vaikuta paitsi, jos jollain veitsellä leikkaa latvat.

emt mut mul on aina hiukset iha takkusen näköset ku kyse on pitkist tai lyhyist hiuksist...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: katajainen - 30.03.10 - klo:22:32
^Sit varmaan kantsii miettiä eka hoitokeinoa siihen takkuisuuten, kun siihen ei ikävä kyllä hiusten leikkaamisella voi hirveesti vaikuttaa, paitsi jos on tosi hamppuista ja huonokuntoista hiusta, jonka leikkaa pois.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: 0M - 30.03.10 - klo:22:39
Kaipaisin jotain villejä ehdotuksia mitä voisin tehdä näille: http://sv.tinypic.com/view.php?pic=16090fp&s=5
Alkaa todella mennä hermot tohon pehkoon ja haluisin kokeilla jotain erilaista. Kuvassa ne on yön jäljiltä, täysin laittamatta.
Ajattelin varata ajan kampaajalle tässä lähiaikoina, mutta mulla ei oo hajuakaan millasta kampausta haluan.
Pitkät hiukset on alkanu tuntumaan ahdistavilta, mutta en tiiä kuinka paljon oon valmis lyhentämään niitä. Ois kiva jos edes johonkin kohtaa päätä jättäis vähän pidempää karvaa.
Hiukset on laadultaan tollaset hennot ja joka suuntaan taipuilevat. Tuntuu siltä ettei noihin hiuksiin saa mitään mallia joka näyttäis hyvältä ilman kauheeta laittamista.
Väriehdotuksetkin on erittäin tervetulleita. Silmät on siniset.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 01.04.10 - klo:23:25
Paha tukkakriisi meneillään. Tekisi mieli leikata joku lyhyempi kiva reteä pukeva malli ja värjätä lettiä vähän tummemmaksi (vaaleampaan ei mennä koska alla on hennaa) ja samalla tekisi mieli jatkaa kasvatusta (nyt BSL) ja kokeilla kasvaako nämä vyötäröpituuteen tai yli eli noin 20 senttiä olisi vielä matkaa (2 vuoden urakkka kun välillä pitää trimmata). Lisäksi tekisi mieli kasvattaa oma väri takaisin eli se vaatisi suoraväreihin siirtymistä noin vuodeksi-pariksi ja sen jälkeen polkkatukan leikkausta koska henna ei edelleenkään värinpoistoilla inahdakaan.

Tahtoo jonkinlaisen muutoksen!

Pitäisiköhän leikata taas otsatukka ja piristää vähän väriä? Kuvat löytyy ao ketjuista.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: fialka - 03.04.10 - klo:21:47
Moi! Mulla on myös hiuskriisi meneillään ja tarvitsisin vähän ideoita, mitä tälle reuhkalle vois tehdä. Purin hiuksista rastat muutama kuukausi sitten. Ne kerkes olla reilun vuoden päässä, mutta sain ne kuitenkin aika helposti selvitettyä. Nyt tukka on (yllätysyllätys) tosi huonossa kunnossa, näyttää kuivalta ja kärsineeltä. Tilasinkin juuri tänään Joicon rekkua ja O&H:ta, että saisin ne parempaan kuntoon.

Pahin ongelma on kuitenkin tällä hetkellä se, että hiuksissa ei ole minkäänlaista mallia, koska niitä ei ole leikattu pariin vuoteen. Haluaisin kasvattaa pitkät hiukset, mutta se olisi vähän miellyttävämpää jos pää ei näyttäisi niin räjähtäneeltä. Kaipaisin ideoita ja kuvia, millainen malli näihin kannattaisi leikata. Tässä pari kuvaa nykyisestä mallista, toivottavasti kukaan ei pyörry kauhusta ;D: http://s852.photobucket.com/albums/ab83/jossujossu90/tukka/?action=view&current=reuhka1.jpg http://s852.photobucket.com/albums/ab83/jossujossu90/tukka/?action=view&current=reuhka2.jpg

 En halua liian lyhyttä mallia, ettei kasvatusprojektia tarvitsisi aloittaa ihan alusta. Hiukseni ovat luonnonkiharat (kuvissa suoristetut), ja niihin saa kiharat ihan vaan rutistelemalla märkänä. Luonnonkiharoiden takia tukalla on ollut aina taipumusta näyttää vähän huonokuntoiselta, koska hiukset menevät helposti "söherölle" varsinkin kostealla säällä. Ajattelin, että tuo takatukka kannaisi ainakin napsaista pois ja hiuksia voisi ehkä kerrostaa. Värillekin pitäisi ehkä tehdä jotain. Any ideas?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 03.04.10 - klo:22:24
^ melkein antaisin kampaajan tasata pahimmat latvat pois & pitäisin tuon sekapitkän peikkolookin ainakin vuoden verran, sitten on joka tapauksessa aika leikata rasittuneet osat viimeistään pois. Tai mureneehan ne käsiin joka tapauksessa jos jatkat suoristelua ;) Ensiapuna reilua tehohoitamista pitkillä vaikutusajoilla. Se ei vaadi mitään erikoistuotteita, lisää vaikka öljyä ja hunajaa johonkin hoitikseen ja anna vaikuttaa peitettynä pitkään. Tutustu myös eri pesumenetelmiin (faq-osiossa) varsinkin CO- ja CWC -pesuun.

Väriin en kommentoi koska en tiedä mikä on oma värisi, haluatko värjäillä vai kasvattaa oman tai vaihdatko väriä usein vai pystytkö sitoutumaan vuosiksi johonkin tiettyyn.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 04.04.10 - klo:21:58
Deko leikkaa otsatukka (ei liian ohutta) ja ehkä siten että se kevyt kerrostus jatkuu kasvojen edestä olkapäille?

Fialka voisi ehkä leikata hiukset leukamittaisiksi ja sitten vähän (1-2cm) jokaisesta latvasta. En jaksa uskoa että tuo hius palautuu enää kun päältä hyvälläkään hoidolla. Sitten niinkun Deko sanoikin, jossain vaiheessa leikkaat lisää.
Värinmuutoksia kannattaisi tehdä vain suoraväreillä tai hennalla jotka ei rasita hiuksia lisää.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 04.04.10 - klo:23:24
^otsuria vähän himoitsen (yhä) mutta minkäänlaisia kerrostuksia ei tähän tukkaan leikata, kasvatan enkä halua ylimääräisiä lisäriesoja. Pitäisiköhän? Vai olenko järkevä ja mietin vielä vaikka kuun loppuun? Otsuri on kauhea riesa ja se pitää pestä erikseen ja tämä olisi melkein riittävän pitkä jo pysymään korvan takana mutku. Pari vuotta menisi että tämä pysyisi nutturalla ja minulla on sen verran korkea otsa että otsuri sopisi ihan sujuvasti. Mutta on se vaan oma riesansa.

Päättäkää Nyt Mun Puolesta!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: fialka - 05.04.10 - klo:00:50
Kiitti vinkeistä. :) Taidankin marssia heti ensi viikolla kampaajalle ja leikata ainakin pahimmat latvat pois. Ei tää hius tästä varmastikaan parane muuta kuin kasvattamalla, mutta jospa yleisilme edes vähän siistiytyisi leikkaamalla. Ajattelin myös sävyttää hiuksia lähemmäs omaa väriä, joka on vähän tummempi blondi, niin ei tarvitse vaalentamalla rääkätä hiuksia enempää.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 05.04.10 - klo:00:57
^ tummemman maantienvärisen saat melko kivuttomasti PolyColor -sävyteshampoolla nro 15, se ei ole sävyte eikä shampoo vaan tiukasti pysyvä kevytväri mutta se ei vaadi esipigmentointia ja 15-sävy on melkko nappi maantienvärinen. (nimim. tällä palattiin blondista omaan väriin ;) )
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sprite - 06.04.10 - klo:21:01
^ Punainen kyllä tuntuisi sopivan sulle ja piristää hyvin vaaleaa ihoa. Toisaalta se miettimäsi tummempi voisi käydä, kyllähän tumma tukka ja vaalea iho tekevät onnatessaan kuulakkaan vaikutelman ja siihen ei muuta kuin punaa huuliin ja ripset tummiksi. Tms. Kirjoitan mitä tulee mieleen.

Otsis vs ei-otsis. Hankala sanoa. Joko kasvattaisin ehkä otsista kokonaan pois vaihteen vuoksi tai sitten leikkaisin sen (ehkä, hankala sanoa) ihan jännän lyhyeksi, semmoiseksi naftiksi jos vaikuttaisi käyvän kasvoihin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: fialka - 08.04.10 - klo:16:30
Värjäsin tukan tuolla PolyColorin sävyllä 15 ja nyt on ihan harmaa pää ??? hiukset ovat kai niin huokoiset että imaisivat oikein kaiken harmaan. Haalistuukohan tuo pesujen myötä vai millä sitä saisi pois?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 08.04.10 - klo:17:09
Kyllä se haalistuu, polycolor ei ole ihan täys kestävä väri. Tuoretta väriä saat irroitettua kun kastelet hiukset, laitat pään täyteen tavan öljyä ja annat vaikuttaa suihkumyssyn alla niin kauan kuin jaksat. Ainakin siis tunnin..
Sit vaan peset hyvin pois ja hoitis perään.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 09.04.10 - klo:11:49
Täällä kaivattaisiin mielipiteitä!
Tekisi mieli leikata hiukset, mutta en tiedä kannattaako. Himoitsen jotain tämän (http://ultimate-rihanna.com/gallery/albums/Photoshoots/HQupdate/2essence/normal_rihanna_photo_002.jpg) & tämän (http://www.stylecaster.com/files/size/486x/news/78822.jpg) tyylistä mallia, tosin punaisena.
Itselläni on todella kerrostetut hiukset, pisimmillään n. 45cm, mutta lyhimmät päälaella vasta 5cm, joten kerrostuksia katsottaessa toinen linkittämäni vaihtoehto tod.näk. parempi.
Tässä tämänhetkistä hiustyyliä *klik* (http://i123.photobucket.com/albums/o283/Piija-/HIUKSET/0000.jpg?t=1270735222) toivottavasti tuosta saa käsitystä kerrostuksista..
Pärstää + hiuksistoa lisää. (http://i123.photobucket.com/albums/o283/Piija-/HIUKSET/P1130016222.jpg) Muunlaisiakin malliehdotuksia otetaan vastaan! Olen täysin kyllästynyt tähän "malliin". Hiukset kasvaa nopeasti ja tavoitepituus olikin vyötärölle, jonne ei enää paljoa matkaa, mutta nämä ovat niin lätsähtäneet, ei ryhdikkäät, paksunevat koko ajan kerrosten kasvaessa ja aineita menee paljon. Pidän "pöyhityistä" hiusmalleista...

Taidan ottaa riskillä ja varata ajan tiistaille tämän ihanan mallin leikkaamiseen. (http://www.stylecaster.com/files/size/486x/news/78822.jpg) Kasvaahan ne siitä! :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 09.04.10 - klo:23:05
^ Punainen kyllä tuntuisi sopivan sulle ja piristää hyvin vaaleaa ihoa. Toisaalta se miettimäsi tummempi voisi käydä, kyllähän tumma tukka ja vaalea iho tekevät onnatessaan kuulakkaan vaikutelman ja siihen ei muuta kuin punaa huuliin ja ripset tummiksi. Tms. Kirjoitan mitä tulee mieleen.

Kiitos kun muistutit, ei tule tummaa dekon tukkaan enempää. En nimittäin todellakaan vaivaudu meikkaamaan ja tumma näyttää valjulta luomunaaman kanssa. Vaikka värjäisikin kulmat ja ripset. Ja sitäkin yritän tehdä mahdollisimman harvoin koska pelkään keräytyvää allergisoivaa vaikutusta. Tummempi tietenkin vaatisi vähän enemmän lisäväriä kasvoihin eli juurikin tummia ripsiä, tummempia kulmia ja jotain huuliinkin.

Teen nyt kompromissin ja tässä jossain vaiheessa laitan katamilla niskavilloja tummemmaksi niin että päälliosa säilyy selvästi punaisena eikä se vaadi tyvivärjäystä. Mustaa sillä ei pitäisi (pitäisi...) tulla, kunhan vähän tummempaa. Ja saahan sitä kerrostettua jos tuntuu liian vaisulta.

Mietin sitä otsatukka-asiaa vielä vähän. Toisaalta sillä saisi jämäkkyyttä piirteisiin ja häivytettyä korkeaa otsaa tasapainoisemmaksi, mutta toisaalta se huolto nyppii. Jos saisi itsensä tänä vuonna kampaajalle asti niin voisi jättäytyä hänen osaaviin käsiinsä eli antaa ammattilaisen päättää. Onneksi on luottokampaaja joka on todella hyvä ja samalla aaltopituudella ;D

Taidan ottaa riskillä ja varata ajan tiistaille tämän ihanan mallin leikkaamiseen. (http://www.stylecaster.com/files/size/486x/news/78822.jpg) Kasvaahan ne siitä! :D

Aivan ehdottoman ihana malli! Varmasti sopii hyvin. Kasvaa se tukka aina takaisin...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kronia - 10.04.10 - klo:07:04
Paha tukkakriisi meneillään. Tekisi mieli leikata joku lyhyempi kiva reteä pukeva malli ja värjätä lettiä vähän tummemmaksi (vaaleampaan ei mennä koska alla on hennaa) ja samalla tekisi mieli jatkaa kasvatusta (nyt BSL) ja kokeilla kasvaako nämä vyötäröpituuteen tai yli eli noin 20 senttiä olisi vielä matkaa (2 vuoden urakkka kun välillä pitää trimmata). Lisäksi tekisi mieli kasvattaa oma väri takaisin eli se vaatisi suoraväreihin siirtymistä noin vuodeksi-pariksi ja sen jälkeen polkkatukan leikkausta koska henna ei edelleenkään värinpoistoilla inahdakaan.

Tahtoo jonkinlaisen muutoksen!

Pitäisiköhän leikata taas otsatukka ja piristää vähän väriä? Kuvat löytyy ao ketjuista.

Mä luulen, että kyseessä on joku keväthullutus, mulla on meinaan ihan kauhea hinku leikata tukka kans! Hitto sentään... Yhtenä tekosyynä käytän sitä, että jos nyt leikkaisin pitkän polkan, niin pääsisin kerralla eroon kaikesta kemiallisesti värjätystä hiuksesta. Tosiasiassa kuitenkin syynä taitaa olla uudistumisen kaipuu.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: keijukainen - 10.04.10 - klo:09:37

Tahtoo jonkinlaisen muutoksen!


Mä luulen, että kyseessä on joku keväthullutus, mulla on meinaan ihan kauhea hinku leikata tukka kans! Hitto sentään... Yhtenä tekosyynä käytän sitä, että jos nyt leikkaisin pitkän polkan, niin pääsisin kerralla eroon kaikesta kemiallisesti värjätystä hiuksesta. Tosiasiassa kuitenkin syynä taitaa olla uudistumisen kaipuu.

No muutosta sitten kehiin! Kasvaahan se hius aina takaisin, jos tuntuu että haluaa taas pituutta. Kronia, sullahan on tuossa vielä kaksi hyvää syytä leikata: uudistumisen kaipuu+värjätystä latvasta eroon pääseminen. Mikäpä sen parempi tilanne repäistä ja kokeilla jotain uutta? Mä hinasin hiustenleikkuupäätöksen kans vuosia ja tosi moni hoki ettei kannata leikata, mutta mun mielestä se oli paras päätös minkä oon ikinä hiuksieni osalta tehnyt! Oli tosi piristävää nähdä itsensä ihan erilaisissa hiusmalleissa ja kokeilla mikä sopii parhaiten omalle hiustyypille ja mikä vaatii enemmän muotoilua jne. Ja on oikeasti tosi mahtava kasvatella nyt hyväkuntoista hiusta, pääsin nimittäin itsekin eroon kemiallisesti värjätyistä latvoista.

Anturista vaan mallia! Siinäpä esimerkki upeasta muutoksesta!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 10.04.10 - klo:10:22
deko kiitokset tsemppailuista! Tuo malli on kyllä oikeast ihana ja helposti muunneltavissa. Olen täysin kyllästynyt tähän lättänään tukkaan, joka johtuu siis pituudesta. Ei toimi tyvikohottajat, pöyhimisestä tulee sotkuinen tunne kun pituudet jää tyhmästi, tupeeraus tappaa ja näyttää hassulta. Haluan takaisin hiukset jotka ovat "kuohkeat", miten sen kuvailisi parhaiten?

Jätän edestä varmaankin ihan aavistuksen pidemmäksi kuin mallissa, mutta niskasta ajattelin ottaa kunnolla.  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: keijukainen - 10.04.10 - klo:10:36

^Se malli on kyllä tosi upea ja rock! Puolipitkä on siitä ihana, että tätä voi helposti pöyhiä, mutta tarpeen tullen saa tosi sileän ja siistin. Sullahan oli nyt jo kerrostuksia edessä eli varmasti sopii tuollainen lyhyempikin rikottu malli ja ei tule ihan mahdotonta shokkia kun eteen jää kuitenkin pituutta. Lyhenevästä niskasta tulee varmasti tosi makeen näköinen ja sillä saa kivasti kontrastia ja myös yllätettyä kaverit jotka luulee että sulla on vaan tukka kiinni  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 10.04.10 - klo:10:45
^ Tuossa mallissa tosiaan on niin paljon hyvää, kuohkea, helposti muunneltavissa & helpohko, joten miksipäs ei?  :P
Minulla onkin tosiaan reippaasti kerrostuksia, päälaella, edessä kuin pituuksissakin mutta päälaen kerrostuksien pitäisi olla jo niin pitkät että tuo malli olisi täysin toteutettavissa tuollaisena.  :)

Lisäksi tuo on helppo malli, jonka osaan itsekin leikata aina kuosiin kun kasvaa, ettei tarvitse kampaajalla ravata koko ajan. :D

*Nyt on sitten aika varattu tiistaille leikkaukseen! ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sinimusta - 15.04.10 - klo:09:06
Minua on alkanut kyllästyttää hieman tämä nykyinen malli. Nyt tämä on takaa eteen selvästi pitenevä. Pisimmät hiukset ovat hieman yli olkapäitten + tasainen paksu otsatukka. Otsatukasta tykkään, mutta se muu  :-\ Minulla on kiharaan taipuvainen tukka. Toisena päivänä se on selvästi kihara, toisena laineilla ja joskus suora. Taipuvaiset ja kihartuvat latvat aiheuttavat sen, että tukka näyttää epäsiistiltä ja hapsottaa joka suuntaan. Eli haluaisin sellaisen mallin missä oma tukka toimisi ilman suoristusta  :-[

Olen kasvattamassa tätä pidemmäksi ja tuntuu, että mitä pidemmäksi tämä menee sen epäsiistimmän näköinen se on. Eli sen mallin pitäisi toimia sitten myöhemminkin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: QueenOfWinter - 07.05.10 - klo:19:06
Tulin taas kriiseilemään. Olen lähdössä kahden viikon päästä koko kesäksi Englantiin ja sitä ennen pitäisi hiuksille tehdä jotain. Eniten risoo tuo otsis. Kokonais pituudesta ei saisi lähteä juurikaan, mutta mitä ihmettä teen tälle? En halua Englannissa mennä kampaajalle, kuitenkin ymmärtäisin jotain väärin ja tulisi jotain muuta kun haluaisin  ;D

(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/IMG_2449.jpg)
(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/IMG_2456.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: caessa - 07.05.10 - klo:21:15
^ Jos otsis riesoo eniten, mutta pituudesta ei saa lähteä yhtään, niin mitä sille nyt ylipäätään voi tehdä? ??? Vai tarkoitatko, että otsiksen pituudesta saa lähteä, muualta ei?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Ulpu - 07.05.10 - klo:23:01
^^ Sinuna leikkauttaisin otsista sen verran, että pärjäät sen kanssa siellä reissussa. Itse tykkää vinosta, eli samaan malliin voisit leikauttaakin kuin sulla on nytkin, rikotulla latvalla. Ja muualta voisi ottaa mitasta inasen, että tulisi siistitty fiilis. Eihän siinä muuta tarvi. Jos et halua otsista pitää niin ei muuta kuin pinniviritykset kehiin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: QueenOfWinter - 11.05.10 - klo:17:51
Tarkoitin tosiaan että otsiksen pituudesta saa lähteä, mutta kokonaispituudesta ei juurikaan. Huomiselle on sitten aika, varmaan otsista lyhennetään ja pidetään vinona. Toisaalta, mallinmuutos houkuttaisi, esimerkiksi tämä on aika ihana: http://www.hairfinder.com/haircollections5/losangeles2a.htm (http://www.hairfinder.com/haircollections5/losangeles2a.htm) Päätöksiä, päätöksiä  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sprite - 11.05.10 - klo:18:26
^ Olet siis kasvattamassa tukkaa pidemmäksi? Ihan vaan varmistan, kun mieleen tuli että yksi lyhyt tukkamalli mikä sopi sulle aivan ihanasti (ja harvoin jollekin sopii "aivan ihanasti") oli se sun vaalea lyhyt pixie-tukka. Et osannut arvostaa sitä hassu, ;D, minua taas hieman nyrhii juurikin, kun koetin parisen vuotta sitten saada aikaiseksi sellaista söpöä Viimeiseen hengenvetoon/Astronautin vaimo/Rosemaryn baby-lyhyttä tukkaa eikä onnannut tukkalaadun takia... ja sinulla se onnasi sen puolesta kuin napin ommellus tuosta vain.
(http://images.contactmusic.com/images/reviews2/theastronautswife.jpg) ♥
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: QueenOfWinter - 11.05.10 - klo:20:47
^ Voi kiitos  :D Tykkäsin kyllä itsekkin siitä blondina, se tosi lyhyt otsis oli vaan vähän ongelmallinen, mulla on nimittäin ihana pyörre tuossa edessä. Mutta joo, pidemmäksi olen kasvattamassa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sprite - 11.05.10 - klo:22:01
^ Ollaan sitten samassa merrassa vai miten se sanonta nyt menee. Olen myös kasvattamassa ja tiedän välivaiheiden tuskan. :P Se on just tuota, josta olet kirjoittanut, tuskailua siitä miten päin sitä välivaiheen tukkaa pitäisi laittaa, sympatisoin.  :)

Otsis on silloin tosiaan se, mitä kykenee muokkaamaan, kun muuten muualta lähtisi pituutta ja se sotisi kasvatusideaa vastaan.

Välivaiheet ovat kyllä sellaisia, että vaikka muuten tykkäisi ihan ultralyhyestä tukasta, niin ne välivaiheet sitten sen jälkeen... Tarvittaisiin hiushaltijaa, joka taikoisi ultralyhyestä taas pitkän tms, jotta päästäisiin hyppäämään välivaiheiden ylitse.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Pähkinä - 11.05.10 - klo:22:08
^^ Munkin mielestä sulle, QueenOfWinter, sopi todella hyvin se aivan lyhyt vaalea malli. Selasin sun viestejä taaksepäin ja hyvin sopi myös se edestä hieman pidempi vaalea. Mutta se aivan lyhyt oli tosi, tosi pukeva!  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: QueenOfWinter - 12.05.10 - klo:15:12
Kiitos  :D Jos joskus kyllästyn punaiseen niin tiedän mihin malliin palaan  ;) Kampaajalla käyty, lopputulos hiusmuutoksissa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sanguine - 20.05.10 - klo:21:04
Vielä kampaajan tuolissa uusi hiusmalli näytti mielestäni kivalta, mutta tänään olen tuskaillut sen kanssa koko päivän. Malli on minulle jotenkin ihan väärä, tuntuu korostavan kasvojeni pyöreyttä. Otsahiuksetkin on leikattu mielestäni vähän omituisesti. Jotenkin tämä malli tuntuu kauhean tätimäiseltä, enkä tunne oloa omaksi itsekseni. Kaverini lohdutteli tänään että totun tähän varmasti, mutta en oikein usko, kun jo nyt harmittaa näin paljon. Pitää varmaan siirtyä pitämään otsahiuksia pinnillä takana, kun ne näyttävät nyt jotenkin niin omituisilta. Ja kun menin kampaajalle juuri sen takia, että pääsisin pinnien pitämisestä eroon, ja saisin jonkun kivan mallin...  :-\
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: keijukainen - 20.05.10 - klo:21:22

^En tiedä osaanko selittää tätä nyt oikein, mutta mulla käy ainakin usein niin että oon aluksi vähän kauhuissaan juuri leikatun otsatukan kanssa. Tuntuu että se näyttää "liian täydellisesti leikatulta" ja jotenkin peruukkimaiselta, eilen juuri totesin miehelle että näytän ihan mieheltä kun tuntuu juuri tuolta että kasvot on niin leveät otsiksen kanssa,  mutta toisaalta tiedän kokemuksesta että heti kun se juuri leikatun tukan "täsmällisyys" lähtee eli vajaa viikko kampaajakäynnin jälkeen näyttää jotenkin kotoisammalta malli.

Voi toki olla, että sun mallissa ei ole kyse tuosta samasta, mutta antaisin kuitenkin vielä hieman aikaa sille otsikselle muotoutua omaan tyyliin. Sulla on kuitenkin niin upeat silmät, että otsis korostaa niitä varmasti hienosti! Toki jos alkaa näyttää pidemmän päälle siltä, ettei mallia ole leikattu hyvin, niin kannattaa käydä korjaamassa kampaajalla. Niin ja otsikseenhan voi kokeilla eri muotoilutapoja: kääntää latvoja sisäänpäin tai jättää sen suoraksi, kammata sivulle tms. kokeilla mikä istuu itselle. Älä vielä luovuta  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sanguine - 20.05.10 - klo:22:08
^ Kiitos kannustuksesta!  :-* Minulla on kyllä ennenkin ollut otsis josta pidin kyllä, mutta tämä on jotenkin erilainen, vähän pottamaisempi ja pyöreän mallisempi kuin aikaisemmat, ja myöskin vähän ohuempi. Nyt pesun jälkeen otsis asettui vähän paremmin kuin odotin, onneksi.  :D En osaa oikein itsekään selittää, mikä tässä otsiksessa nyt tökkii niin pahasti. Tunnen oloni vähän beatlesmaiseksi tässä tukassa, siinä kai osasyy.  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: keijukainen - 20.05.10 - klo:23:01
^Heheh mulla on kans just sivuilta pyöristetty otsis nyt ja vähän samat 60-lukufiilikset kampaamokäynnin jäljiltä ;D Onneksi otsis asettui mullakin tänään pesun jälkeen kivemmin. Musta tuntuu että kampaajat jotenkin ylimuotoilee välillä myös otsiksen niin, että se näyttää oudolta kun leikkauskin on vielä niin terävä. Auttaisiko jos sitä otsista paksuntaisi lisää jos tuntuu ettet viihdy ollenkaan nykyisessä?

Suuremman ongelman mulla muodostaa pituus ja huomasin kotona, että hiuksia olisi ehkä saanut kerrostaa enemmän edestä. Nyt kun otsista on pyöristetty ja kerrokset loppuu poskipäihin ja seuraavat pituudet alkaa jo osua hartioihin niin tuntuu, että se kasvojen pyöreys ja leuka korostuu liikaa. Ei kai se auta mulla kuin kestää kasvatusvaihe. Voi kun pääsisin jo kainalomittaan!  :-\  Kesätukka kutsuu kovasti tällaisella epämääräisellä mallilla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sanguine - 20.05.10 - klo:23:31
^ Heh, mehän voidaan pian perustaa bändi.  :D En tiedä kyllä uskallanko mennä minnekään kampaajalle "paksuntamaan" tätä otsista, kun minulla ei ole oikeastaan mitään luottokampaajaa, ja minun tuurillani lopputulos olisi entistä pahempi.  ::) Voipa olla että kasvattelen tätä otsista tässä nyt, ja sitten myöhemmin menen taas arpapelillä jonnekin kampaamoon toivomaan vähän perinteisemmän muotoista otsista.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: funky_chicken - 10.06.10 - klo:12:58
Mulla on kriisinpoikanen. Kampaaja vetäisi viimeksi mun suojaotsiksen pois (pitkä sivuotsis tai päälakiheitto, lapsella on monta nimeä  ;D ) ja mä en osaa olla tällaisella lyhyellä otsiksella enää. Mun piti värjätä tämä nyt, kun on noin sentti hiirenharmaata punaisen perässä, mutta ajattelin sittenkin varata vaan kampaajalle ajan loppukuuhun. Kun mun hiuslaatu on paksuhko, niin useimmiten tämä näyttää vaan isolta punaiselta, muhkuiselta pallolta. En vaan osaa laittaa tätä niinkuin on tarkoitettu. Onpas sekavaa... Tämä vaan ei jotenkin tunnu istuvan mun päähän, mun kasvoihin.

Malli on siis tämä, mutta kasvanut vähintään pari senttiä.
*kuva poistettu*

En osaa pitää enää otsista noin, vaan vedän sen aina sivuun.

Tältä näyttää bad hair dayna:
*kuva poistettu*

Lähinnä mä mietin, että alanko mä kasvatella (ja näytän hölmöltä vielä pitkään) vai pyydänkö kampaajan vetämään kunnolla lyhyeksi. Moni varmaan muistaa, että mun kampaaja tekee useimmiten oman tahtonsa mukaan ja useimmiten lopputulos on välillä kiva-upea. Kerran muutamassa vuodessa tulee sellainen, mikä osoittautuu käytössä vähemmän toimivaksi. Kyllä mä aina saan esittää toiveita, jos sellaisia on. Samoin en ole enää tuosta punaisesta väristä niin varma. Rassaa värjätä joka kuukausi selkeää tyvikasvua piiloon.

Eniten ärsyttää se, että nyt kun olisi bileitä tiedossa, niin tukka on kaukana bilekunnosta.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Lonka - 11.06.10 - klo:15:45
^ Ei toi nyt niin karsea ole :)  Tuossa viimeisessä kuvassa etutukka näyttää mun mielestä tosi hyvältä, tai sitten on vaan hyvä kuvakulma ;D
Mutta mä sinuna leikkauttaisin vielä lyhyemmän, koska siitä on paljon helpompi kasvattaa järkevän näköisesti pidempää mallia. Tai ainakin mulla melko tasamittainen malli kasvatusvaiheessa näyttää niin pahalta, että olisi parempi kulkea paperipussi päässä. Kunnolla pätkitty malli on helpompi tapaus, kun siitä ei tule epämääräistä pottaa missään vaiheessa. Voihan korvien päälle jättää silti hiuksia, mutta pätkiä päälliosaa reilusti lisää. Sitten on helpompi saada päälliosa järkevän näköiseksi.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: funky_chicken - 11.06.10 - klo:15:50
Kiitti kommentista, Lonka! Onhan se totta, että jos tästä lähden kasvattamaan, niin tää tulee olemaan tosi pallopotta. Täytyy neuvotella kampaajan kanssa. Toisessa kuvassa mua eniten sieppaa tuo juurikasvu, mikä näkyy tuossa "pulisongin" kohdalla, ihan kuin olisin kalju. En uskalla nyt laittaa enää pysyvämpää väriä ennen kampaajaa, mutta kävin tänään hakemassa suoraväriä, että saan vähän tyveä piiloon ja väriin ytyä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 12.06.10 - klo:12:15
Tahtoisin peruspolkkatukan etuhiuksilla, mutta a) se ei varmasti sopis mulle b) joudun tupeeraamaan hiuksia päältä ja siinä katoaisi koko mallin perusajatus. En halua polkasta kuitenkaan pallotukkaa ja tuupeeraus tekee palloefektin. Ja miks ihmeessä menisin tuhoamaan vaivalla kasvattamani hiukset kun kuitenkin katuisin sitä hetken päästä. Haluan myös joka toinen päivä pitkän tukan sekaisilla laineilla niin kuinkas suorasta polkasta sellainen taiotaan... Puhukaa järkeä mulle :).
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 15.06.10 - klo:15:48
Ihanaa, ensimmäinen viestini ja heti löytyi ketju missä olen kuin kotonani  ;D
Eli hiusmallikriisi jo vuodesta -80.

- Hiusten väri on tällä hetkellä punainen Garnierin 100% Color 6.60 Punainen.
- Ihon väri on vaaleanpunainen kuin possulla (enkä ees rusketu, muutun vaan vaaleanpunaisesti palaneena tiilenpunaiseksi ennen kuin punotus taas lauhtuu possunpunaiseksi.)

- Hiukset on ohuet, mutta niitä on paljon. Kirottu luonnonkiharakin löytyy.
- Olen ns. juicetukka, eli päältä on ohuenlaisesti ja päälaki lähes paistaa, mutta niskassa sitten senkin eestä  ::)
- Hikoilen päänahasta, joten tukka menee herkästi likaisen näköiseksi ja oloiseksi, pestävä joka toinen päivä vähintään.
- Otsatukka menee likaisen näköiseksi noin kahdessa tunnissa pesusta (tällä hetkellä se menee melkein korvan taakse ja nyin sitä jatkuvasti sinne)

- Silmälaseja käytän (punaiset)
- Olen tavattoman kärsimätön muotoilemaan hiuksiani (vaikka tykkäisin kyllä)
- Kasvojen muodosta paha sanoa mitään, olen niin pullero et nassu on kuin jalkapallo
- Kaulani on lähes olematon, tuntuu et rintavako alkaa heti leuan jälkeen  :#

Kiltit ihanat ihmiset, millainen hiusmalli tämmöiselle mutaatiolle passaisi? HELP!!!

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: wilma - 15.06.10 - klo:16:08
^ Mä en ole mikään hyvä neuvomaan, että nää mun neuvot voi sinänsä pistää toisesta silmästä sisään ja toisesta ulos, mutta tässä mun mielipiteeni  :)

Olisko joku suht lyhyt mutta tosi revitty malli? Esimerkiksi tähän tyyliin
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=13923&month1=&pg=1&styl1=Eric%20Stipa (http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=13923&month1=&pg=1&styl1=Eric%20Stipa)

Mun mielestä revittyä mallia on aika helppo laittaa ja muokata eritavoilla, eikä se näytä hullummalta laittamattonakaan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 15.06.10 - klo:16:33
^^ Mäkään en tosiaan ole mikään ammattilainen, mutta tykkään ideoida kaikenlaista, joten kun kysytään, minähän vastaan.   ;D Äkkiseltään tuli semmoinen fiilis, että sun kasvoille voisi sopia selkeästi kehystävä malli. EHKÄ jonkinlainen otsis, niskaan nostetta (ts. lyhempää kuin muualla) ja kenties pikkasen pois pituudesta.

Pitänee napsaista omastakin tilanteesta kuva, koska tällä hetkellä mun hiukset on ikuisella hätäponnarilla, kunnes keksin jotain selkeää muutosta tähän.

(Muoks. se selkeä kehystys olikin todella selkeä termi, krhm ::). Mutta siis jotenkin ehkä enemmän hiuksia tuohon kasvoja reunustamaan (tuossa kuvassa ne ainakin on sulla korvan takana). Myös otsis kehystää mun mielestä kivasti kasvoja. Eli vaan hiuksia lähemmäs kasvoja. Vitsit miten upeita termejä mä käytän.... )
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 15.06.10 - klo:16:50
Jee kiitos neuvoista ja ideoista  :l Toi niskan lyhennys ja kohotus tuntui heti "omalta" !
Nyt vielä tyhmiä kyselen.. mitä tarkoittaa selkeästi kehystävä? Ja toi revitty kyl näyttää törkeän hyvältä, eikös se lisää sitä runsaudentuntuakin  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 15.06.10 - klo:18:12
^ Jokin runsaasti kerrostettu malli saattaisi auttaa hyvin tuohon vähäisten hiusten ongelmaan. Hiusväristä myös sen verran, että olisiko jokin ruskean/tummemman sävy parempi ihon sävyä ajatellen?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hunajapupu - 15.06.10 - klo:19:48
^Munkin on kyllä pakko sanoa, että tuollainen punainen hiusväri ei ole kovin pukeva jos kasvot tuppaavat punoittamaan. Olen pistänyt useamman kerran merkille tutuilla ja vierailla ihmisillä, että punaiset hiukset korostaa sitä kasvojen punakkuutta.

Hiusmallista sen verran, että mulla on kans pullerot kasvot tällä hetkellä ja olen huomannut, että pitkä otsatukka tasapainottaa kasvoja kivasti, ehkä siksi kun se kätkee osan isosta naamasta.  ;D Otsiksen voi pesaista vaikka joka päivä jos se tuppaa rasvoittumaan ja kuivashampoot ovat myös oiva apu.

Muuten suosittelisin myös kerrostettua mallia kuten muutkin, ainakin itselläni olen huomannut että kun naama on pyöreä niin näyttää paremmalta jos hiukset ovat vähän ilmavammat takaraivolta ja päältä muutenkin. Kerrostus myös saa ohuemmatkin hiukset näyttämään tuuheammilta.

Jotain suurinpiirtein tämän tapaista:
(http://snarkerati.com/movie-news/files/2009/09/mandy-moore.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 15.06.10 - klo:20:20
Tahtoisin peruspolkkatukan etuhiuksilla, mutta a) se ei varmasti sopis mulle b) joudun tupeeraamaan hiuksia päältä ja siinä katoaisi koko mallin perusajatus. En halua polkasta kuitenkaan pallotukkaa ja tuupeeraus tekee palloefektin. Ja miks ihmeessä menisin tuhoamaan vaivalla kasvattamani hiukset kun kuitenkin katuisin sitä hetken päästä. Haluan myös joka toinen päivä pitkän tukan sekaisilla laineilla niin kuinkas suorasta polkasta sellainen taiotaan... Puhukaa järkeä mulle :).

Ootko koskaan kokeillut sellaista kampausta, missä pitkien hiusten latvat kiinnitetään niskaan niin, että tulos näyttää ihan sellaiselta tuuhealta peruspolkalta? Jos kokeilisit ensin olla sellaisella kampauksella, niin näkisi vähän, että miltä ne "lyhyet" hiukset tuntuu ja näyttää? Kannattaa tosiaan harkita tarkkaan, sillä jälkeen päin voi helposti harmittaa, jos leikkaa kovin pitkistä hiuksista paljon pois. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 15.06.10 - klo:20:30
Voi hitsi, täällähän luetaan mun ajatuksia  ;D Itsekin olisin halunnu tumman hiusvärin, mutta kaveri puoliväkisin ostatti tän värin ja sanoi et tarpeeksi punaista ni naama jää piiloon. Kuinkahan pian sitä uskaltaisi läntätä uuden värin päälle? Ja jos joku ihana ihminen vielä kertoo mulle minkä värin marketista nappaan mukaan, ni olen ikuisesti kiitollinen  <3

Onko olemassa mitään kampausta, missä niskasta olisi oikein lyhyet ja päältä sitten kerrostetut? Tuo otsari jänskättää, mutta uskon teitä viisaampia. Vielä kun oppis sitten olemaan nykimättä sitä.

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 15.06.10 - klo:20:40
Tämmöinen löytyi googlesta, olenko yhtään oikeilla jäljillä värin tai leikkauksen suhteen?
(http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/23628/1853332.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 15.06.10 - klo:20:56
^ Kannattaa katsoa tämä kasvojen muoto ja hiusmallit (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=861.0), jossa on hyviä esimerkkejä hiusmalleista pyöreille kasvoille. Värinä itse voisin ajatella jotain tuhkaan vivahtavaa keskiruskeaa. Kannattaa kuitenkin miettiä itsekin mistä tykkää ja mikä omasta mielestä saattaisi sopia, sillä pelkän kuvan perusteella on täällä vaikea sanoa minkäänlaista "totuutta". :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 15.06.10 - klo:21:08
Tahtoisin peruspolkkatukan etuhiuksilla, mutta a) se ei varmasti sopis mulle b) joudun tupeeraamaan hiuksia päältä ja siinä katoaisi koko mallin perusajatus. En halua polkasta kuitenkaan pallotukkaa ja tuupeeraus tekee palloefektin. Ja miks ihmeessä menisin tuhoamaan vaivalla kasvattamani hiukset kun kuitenkin katuisin sitä hetken päästä. Haluan myös joka toinen päivä pitkän tukan sekaisilla laineilla niin kuinkas suorasta polkasta sellainen taiotaan... Puhukaa järkeä mulle :).

Ootko koskaan kokeillut sellaista kampausta, missä pitkien hiusten latvat kiinnitetään niskaan niin, että tulos näyttää ihan sellaiselta tuuhealta peruspolkalta? Jos kokeilisit ensin olla sellaisella kampauksella, niin näkisi vähän, että miltä ne "lyhyet" hiukset tuntuu ja näyttää? Kannattaa tosiaan harkita tarkkaan, sillä jälkeen päin voi helposti harmittaa, jos leikkaa kovin pitkistä hiuksista paljon pois. :)

Itse asiassa testasin yks ilta ja mulla on hiukset edestä leikattukin niin, että sais helpommin tehtyä huijauspolkan. Vielä en ole silti uskaltanut ihmisten ilmoille sillä tukalla lähteä, vaikka mieskin tuntui siitä tykkävän. Kumma kynnys näissä kampausasioissa ottaa se ensimmäinen askel julkisille paikoille  ;D.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 15.06.10 - klo:21:22
^Tuo on muuten ihan totta! Vaikka kokeilisi jotain uutta kampausta kuinka monta kertaa kotona, niin siinä on aina se tietty kynnys lähteä sen kanssa julkiselle paikalle ensimmäistä kertaa :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 21.06.10 - klo:21:37
Apua! Mulla on yllättäen huomenna kampaaja. Värin puolesta olen nyt päättänyt jatkaa samantyyppisellä linjalla, mutta entä malli? Tällä hetkellä on jo lähes vyötäröpituinen, mutta melko tasapitkä tukka. Olen miettinyt, josko leikkauttaisi sen loivaan V-malliin. Mutta en tosiaan osaa päättää mitä sitä tekisi, sillä tuo V-malli lyhentäisi sivuhiuksia aika roimasti, vaikka "takatukka" pysyisikin melko pitkänä. Toisaalta sivuilta hiukset ovatkin kuivemmat kuin takaa, joten loivan V-mallin avulla pääsisi noista huonoista eroon.. Mutta entä jos kyllästyn siihen pian ja sitten harmittaa.. Olen meinaan aika pitkään haaveillut tasapitkästä, hyväkuntoisesta tukasta. Silti se loiva V houkuttaa..

Edit. Sori peräkkäiset viestit, saa yhdistää :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 21.06.10 - klo:22:02
U-mallissa ne sivuhiukset ei olis niin paljoa lyhyemmät? Itse voisin sanoa kampaajalle että loiva u/v-malli siten että sivuhiukset on 10 senttiä lyhyemmät kuin takaa. Ei sitten tuu mitään väärinkäsityksiä..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 21.06.10 - klo:22:05
^Joo, noin mä taidan sanoa, kiitos neuvosta! Taidan taas käydä vähän hitaalla kun en itse edes älynnyt, että kampaajalle voi jopa sanoa, miten suuren pituus eron haluaa keski-ja sivuhiusten välille  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 22.06.10 - klo:21:15
^No, tuliko kivat?  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: BlueBerry - 22.06.10 - klo:23:04
^Tuli, ja sanoin kampaajalle juuri noin kuin vinkkasitkin  :) Avauduin tästä vähän lisää hiusmuutoksia -ketjussa.

Niin ja muuten, vähän OT:na tähän: mun kampaaja tykkää tehdä ennemmin iltaisin töitä, kun kyseessä on sen oma yritys. Mulla oli aika klo 19 ja tukka oli valmis puoli kymmeneltä. Sopii mulle kivasti, kun olen nyt päivittäin 8-16 töissä. Aika harva kampaaja on noin joustava :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 24.06.10 - klo:09:41
Tää lähtee nyt kampaajalle, joka on vielä niin nätti poika ettei sille voi ees sanoa pahasti vaikka ajelis mut kaljuksi  ::) Saas nähdä millaisena tuun takaisin  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: arkkibakteeri - 26.06.10 - klo:23:33
Joo, jonkin sortin hiuskriisi päällä mulla. Kun siis tää pituus on sinänsä sopiva, puolipitkä, mutta haluaisin erilaisen mallin tähän pehkooni, mutta kun mulla on nää hiton luonnonkiharat, jotka asettaa kivat rajoitukset mallien suhteen.. Nyt nää on hieman kerroksittain leikatut ja otsatukka on vino, sivulta ulottuu hieman korvien alle ja takaa pisimmillään olkapäille. Tykkäisin niin paljon tän tyylisistä http://www.hairfinder.com/hairshows/haircolour8.jpg (http://www.hairfinder.com/hairshows/haircolour8.jpg) hiuksista, mutta kun sitten sitä saisi olla joka ilta tai aamu niitä suoristamassa ja kostealla ilmalla ne vetäisi itsensä takaisin kiharalle. Haluaisin jotain rokahtavaa tyyliä, mutten vielä ole törmännyt sellaiseen malliin joka sopisi sitten luonnonkiharalle ilman että juuri tarttisi aina olla se suoristusrauta käytössä ennen kuin ulos voi lähteä. 
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kukka - 28.06.10 - klo:22:26
Mulle tuli kriisi kun olin kasvattanut tukan hieman yli olkapäiden. Menin ja pätkäisin tänään. Näytti ihan ok:lta kampaajalla, mutta päätin pestä ja laittaa uudelleen kun oli niin littanaksi suoristettu. En oikein tykkää, sivut saisivat mennä loivemmin ja edessä oleva töyhtö saisi sulautua malliin. Mietin mitä teen, en tiedä kehtaanko mennä kampaajalle ja pyytää korjausta. Vai pitäisikö kokeilla pätkäistä töyhtöä loivemmaksi itse. Malli on jotenkin hassun näköinen kun takaa on niin suora ja sivusta yhtäkkiä pitenee noin rankasti.

(http://i646.photobucket.com/albums/uu182/kukka/th_uudet.jpg) (http://s646.photobucket.com/albums/uu182/kukka/?action=view&current=uudet.jpg)

EDIT: Kävin korjaamassa tänään, näyttää jo paremmalta kun sivu menee nyt vinoon alaspäin koko matkalta. Hieman oilsi saanut vielä keventää, mutta ihan hyvä nyt.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 28.06.10 - klo:22:47
^ Kyllä toi laskeuma munkin mielestä vähän hassusti on.. siinä on tollanen porras. Jos kehtaat niin ihan aiheellisesti voit mennä pyytämään korjausta.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Retro - 30.06.10 - klo:21:25
Voi mölli, menee hermot. Leikkautin n. kuukausi sitten hiukseni toiselta puolelta polkaksi ja toiselta lyhyeksi. Pituusero ei siis ole kovin suuri, vaan lähinnä malli on erilainen puolilla, eli lyhyellä puolella on kerrostuksia, polkka on suunnilleen tasamittainen. Tapani mukaa kyllästyin katsomaan tätä mallia ja nyt on kasvatus käynnissä. Tämä alkaa vaan olla vähän susiruma, kun hiukset kihartuukin vielä ja toisella puolella kasvaa se poikatukka takapiiskoineen. Mutta muu ei taida auttaa kuin kasvatus... Yhyy.  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 01.09.10 - klo:16:10
Mitä mä täällä taas teen? ::)
Nyt kun olen kieltänyt itseltäni värien käytön osaksi huvikseni ja osaksi ihan syystäkin, niin tulee näitä hepuleita että pitäis sitten päästä saksihoitoon.. Kävin justiinsa pari viikkoa sitten leikkaamassa kerrostuksia tukkaan, mutta ei tää riitä mulle! Tehtiin nimittäin niin siistit ja sievät kerrostumat että mun mielestä se ei vaan näy minnekään, saati tunnu erilaiselta. Musta lähinnä tuntuu että tukka vaan roikkuu ja saa mut näyttämään nahistuneelta (heh.. juures mikä juures! ;D)..

Tällä hetkellä siis himottaisivat seuraavanlaiset mallit:
1) http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=11725&month1=&pg=1&styl1=Great%20Lengths
2) http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=11731&month1=&pg=1&styl1=Great%20Lengths
3) http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=11727&month1=&pg=1&styl1=Great%20Lengths

1. On mun ehdoton suosikkini.. Mulla on aivan selvästi tarve päästä pörhöytymään ja saada muutenkin vaihtelua. Luulen että näyttäisin enemmän iteltäni tommosessa "epäsiistimmässä" hiuksistossa kun tässä nykyisessä pitemmässä. Eikä mua haittais vaikka en saiskaan tukkaa kiinni. Tietysti leikkaaminen kutkuttaa myös sen takia että lyhyemmässä tukassa olisi helpompi kasvattaa omaa väriä näkösälle, ja toisaalta mulla ois suunnitelmissa ehkä jossain vaiheessa kokeilla blondia raidoittamalla niin se olis kunnonkin kannalta aika kiva.... Huomaattekos hienot perustelut tälle leikkausoperaatiolle? ;D
(Kiroan vielä itsekseni että miksi mulla ei ole tulostinta..)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 01.09.10 - klo:16:26
^ Ykkönen ois mun suosikki myös, voisin kuvitella että näyttäisi värjäämättömänäkin kivalta. Mulla ainakin on aina sellainen olo kampaajan jälkeen, että uusi kampaus kaipaa skarppiutta myös uudella värillä. Mutta joo, tuossa kuvassa tuo väri on musta aika "tylsä" mutta sopii silti.  ;D  Yleensä mitä graafisempi leikkaus on, sitä enemmän tuntuu että kaipaisi myös uutta väriä. Joten siinäkin mielessä toi ois hyvä, pikkaisen "pörröisempi" tyyli.

Ja hitsi, ehdin olla omassa värissä ehkä puoli vuotta  ja sitten menin kampaajalle, jonka jälkeen tartuin kuitenkin väripakettiin, vaikka vannoin että nyt en värjää. Mutta kun se oli silleen sopivasti tuolla kaapissa odottelemassa sopivaa hetkeä... ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 01.09.10 - klo:16:38
Ähm.. Jos mä mitään olen koskaan nopeasti päättänyt niin se oli tämänkertainen tukkamuutos. Heti ton 1. kuvan nähtyäni pidin siitä paljon, ja 20 minuutin pähkäilyn (ja mallin paperille piirtämisen) jälkeen soitin kampaajalle. Parempi tämäkin kun ainainen jahkailu.
Aika on huomenna päivällä, ja väitänpä vakaasti että en ensi yönä nuku silmäystäkään koska oon niin innoissani. Pääsen tällä salamyhkäisellä tempauksella yllättämään koko lähipiirin, avokkikin kun on toisella puolella suomea. ;D

Mitä väriasiaan tulee niin ehkä mä saatan leikitellä suoraväreillä, mutta mitään kestävämpää en uskalla päähäni laittaa päänahan kunnonkaan takia.

EDIT.
Ja sit mä näinkin pari kuvaa pitkistä punaisista hiuksista ja jänistin. :-[ Noh... päätin sitten testailla jotain hienoa suoraväriä joku päivä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Manna - 23.09.10 - klo:10:15
Mun tekisi niin mieli poikkaista tukkani polkkatukaksi tai ainakin lyhentää reippaasti ::) Kerry Katonan malli on kiva, mutta mulla ei ole noin tuuheita hiuksia, joten sama malli tuskin toimisi omassa päässä.

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/22/article-1314229-0B4EAD76000005DC-943_468x615.jpg)

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/22/article-0-0B4E9972000005DC-180_224x345.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: FairyTale - 23.09.10 - klo:23:43
^Voi ei, Manna, sulla on niin upea tukka! Toi on kyllä kieltämättä tosi kiva malli jne, mutta mieti nyt silti toosi tarkkaan, kun jos sua sitten kaduttaakin. Onko sulla ollut aiemmin noin lyhyttä?

Mä oon itekin kyllä tehnyt pariin kertaan aika radikaaleja muutoksia, ja nykyään on just vähän polkkatyylistä mallia. Mutta mulla on ollut yleensä silloin blondattu ja siten kärsinytkin hiuksisto, joten olen aloittanut ikäänkuin alusta. Mutta sulla on niin terve tukka!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 07.10.10 - klo:19:20
Manna, anna mennä vaan, se tukka kasvaa takas kyllä! Ja tossahan on pituutta kumminki mukavasti, Kerryn mallissa meinaan. :) Mua itteäni ainaki tuppaa hyyyyvin helposti tympiin sama malli, jossa hinkkaan joskus turhanki kauan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kukka - 14.10.10 - klo:12:52
Tajutonta touhua. Mä koen kriisejä nyt joka vuodenaikaan. Ensin kasvatin, sitten pätkäisin takaa lyhyemmäksi ja sivut jäi pidemmiksi. Nyt pätkäisin lyhyeksi. Maanantaina tuli mieleen että pitäis päästä kampaajalle. Sitten etsin kuvan ja nyt tukka on lyhyt. Hieman olen itsekin järkyttynyt, mutta eiköhän tuo taas kasva... Täytyy laittaa kuvaa kehiin niin saatte äänestää tarviinko vielä väriä.  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 18.10.10 - klo:12:41
Vapaaehtoisia adoptoimaan mun posket  ;)? Tekis taas mieli pätkäistä hiuksia lyhemmäksi, mutta kaikki haaveilemani mallit vaan korostais pyöreitä poskia. Avo leikkas mun hiuksia vastikään ja melkein bsl-mittaiset hiukset tuntuu tällä hetkellä erittäin hyväkuntoisilta, joten sen puolesta ei kannattais leikata. Tämmöset ois unelmat  :l (tosin omalla otsatukalla eikä noin törkeän erivärisellä lisäkkeellä)

http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/190136/jac_jagaciak/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Stockholmstreetstyle+%28StockholmStreetStyle%29
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Katariina - 20.10.10 - klo:11:50
Jes. Kriisi päättyi maanantaina.

Leikkuutin 2 kk sitten n. lapaluiden kärkiin asti olevat hiukset sotkuiseksi rikotuksi polkaksi niin että alimmat kerroksen osui just ja just hartiaan. Se alkoi muistuttaa muodotonta röllikampausta, joten maanantaina marssin kampaajalle ja lopputulos kutakuinkin tämän kaltainen http://farm4.static.flickr.com/3019/2487418589_c18c05dda0.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3019/2487418589_c18c05dda0.jpg)

Ihana ihana, miksi edes aloin kasvattelemaan tukkaa. Näytän paljon paremmalta! Nyt vaan kasvattelen otsista pois niin, että edestä olisi tasaisempi. Ja koska omaan melko säkkärän luonnonkiharan, joudun vähän suoristelemaan että pysyy kuosissa mut ei haittaa. Kriiseilyni johtui selkeästi siitä, että en vaan ole pitkähiuksinen ihminen ja yritin väkisin pitää pitkää tukkaa.

Lyhyt polkka  <3
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Horros - 22.10.10 - klo:21:22
Minua taas huvittaisi oikein pitkä otsatukka nyt, mutta kun hiuslaatu on mitä on, ei otsatukasta tulisi mitään, korkeintaan hyvin 80-lukulaishenkinen kun en tunnin välein viitsisi olla suoristelemassa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 28.10.10 - klo:16:58
Katariinan malli  <3

Mulla ei mallin puolesta ole nyt kriisiä, kunhan saan sen huomenna siistittyä haluamakseni, mutta värikriisi on iskemässä päälle ja lujaa. Joskus olen pitkäänkin ollut ihan blondi ja tykkäsinkin, kunnes sitten tukka alkoi tietysti hieman "oireilla" jatkuvan vaalentelun tuloksena.. Nyt on kullanruskea, mutta jotain pirteää tekis mieli laittaa.. Kenties vedän jossain vaiheessa vaaleita raitoja etutukan pitkään osioon. En ite, vaan annan kyllä kampaajan sen tehdä :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: funky_chicken - 30.10.10 - klo:17:37
Vapaaehtoisia adoptoimaan mun posket  ;)? Tekis taas mieli pätkäistä hiuksia lyhemmäksi, mutta kaikki haaveilemani mallit vaan korostais pyöreitä poskia.
Mä mietiskelen tässä ihan samaa!  :D Mun tekisi hirveästi mieli otsatukkaa ja vaikka ihan sellaista 70-80 -luvun pottatukkaa, kun jotenkin nykyisessä mallissa sivuotsis vaan roikkuu rumasti. Aamulla se on ihan jees, mutta päivänmittaan ihme rimpularähmä. Mä nyt sit vissiin kasvatan muuten, kun en ole jaksanut miettiä mallia. Hiukset ylettyy just ja just ponnarille silleen, että kotona kehtaa pitää kiinni, muuten ei. On se kivempi talvellakin, että näkyy pipon alta tukkaa. Ja lämmittää. Mutku posket. Ja pitkä naama. *huoh*

Vähän niinkuin Carmen Kassilla siinä uudessa Lindexin mainoksessa (http://www.youtube.com/watch?v=55dQO0Kd6yk) tai meidän äitylillä silloin kun minä synnyin (mukana messissä kuvassa), mutta ilman flippauksia ;D
*kuva poistettu*
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 30.10.10 - klo:19:50
^ Tykkään kans kamalasti siitä lindexin mainoksen hiusmallista, vaikkei omaan olemukseen sopis yhtään. Eikös se just vois sopia pitkän mallisille kasvoille kun siinä on kuitenkin otsahiukset...Sitte kun sitä voi kuitenkin väännellä monella lailla latvat ulos tai sisälle päin tai esim. että vetää toisen puolen päätämyöten (tai letittää) ja toisen taivuttaa ulospäin. Semmoiseksi toispuoleiseksi siis. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 31.10.10 - klo:09:48
Nyt se on iskenyt taas ja kovaa. Otin permanentin heinäkuussa ja suoraa hiusta on jo n.10cm paikoittain. Tätä kasvutahtia en todellakaan jaksa olla kihartamassa kasvua joka 4kk välein ja piakoin täytyisi myös muutoin virkistää koko pään kiharoita eli uusi permanentti kaikkialle. En halua tuhota hiuksia ihan kokonaan. tässä (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs921.snc4/73433_10150282576350430_799270429_15622387_4688806_n.jpg) hiukset tällä hetkellä (hieman jälleen kasvaneet tuosta) ja ajatuksena olisi leikkauttaa kenties tämä (http://3.bp.blogspot.com/_NO2UOMMYKZ0/SNdIAeLUdBI/AAAAAAAABLU/uYXA8YUlWow/s400/Short+hair.jpg) malli, sillä suorat hiukset luultavammin riittäisi tuohon miltei kokonaan (eikä se mielestäni haittaa, että paikoittain jäisi kiharaa tuomaan kuohkeutta). Olen aikaisemminkin ihastellut tuota kyseistä hiusmallia. Mielipiteet on sallittuja + jos joku on tietävämpi ja tietää, että en saa lähellekään kaikkia kiharoita pois suurinpiirtein tuolla mallin pituudella sanokoon senkin (päältä otan varmaankin kyllä lyhyemmäksi).  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: funky_chicken - 31.10.10 - klo:10:40
^ Tykkään kans kamalasti siitä lindexin mainoksen hiusmallista, vaikkei omaan olemukseen sopis yhtään. Eikös se just vois sopia pitkän mallisille kasvoille kun siinä on kuitenkin otsahiukset...Sitte kun sitä voi kuitenkin väännellä monella lailla latvat ulos tai sisälle päin tai esim. että vetää toisen puolen päätämyöten (tai letittää) ja toisen taivuttaa ulospäin. Semmoiseksi toispuoleiseksi siis. :)
Niin... otsis saisi varmaan olla aika pitkä, että siitä saisi väännettyä jotain muuta. Mulla on useasti ollut lyhyempi suora otsis ja se ainakin tuntuu pidentävän kasvoja entisestään. Mullahan on nyt jo silleen sivuilta pyöristetty malli, eli vaikka on melkein polkkatukka, niin sivuilta leikattiin viimeksi linja niskasta kulmakarvaan pyöristetysti. Nooh, kampaaja on varattu ensi kuun loppupuolelle, joten on aikaa vielä miettiä  ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 31.10.10 - klo:13:30
^^saattaisi hieman kiharaa jäädä, mutta malli on kyllä ihana! Koita ihmeessä jos et kiharoita enää jaksa :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 31.10.10 - klo:14:49
^ Hieman lyhyemmäksi päältä ainakin, sillä siihen jäisi muuten jonkun verran. Paikoittain jää latvoihin varmasti, mutta suoristavat aineet käyttöön, eikä se tuuheuden näköisyys, mitä kihara tuo, ole pahasta.

Kiharat on ihanat, mutta tällä kasvutahdilla hiukset tippuu päästä jatkuvaan kihartamiseen, eikä tämä suora kovin kaunista ole enää näin 10cm pituudelta..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 31.10.10 - klo:15:06
^ehkä sitten olen outo mutta omaan silmääni nuo kiharat näyttivät vielä ihan hyviltä ja luonnollisilta eikä suora erottunut :D Näytti luonnonkiharalta.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 31.10.10 - klo:16:35
^ehkä sitten olen outo mutta omaan silmääni nuo kiharat näyttivät vielä ihan hyviltä ja luonnollisilta eikä suora erottunut :D Näytti luonnonkiharalta.

Jep, ja kyllä monilla, oikeastaan melkein kaikilla luonnonkiharat omaavilla ne kiharat tavallaan alkaa vasta tuosta alempaa, eikä ole tyvestä asti kihara. Ainakin siis mitä oon itse nähnyt ja omastakin kokemuksesta voin sanoa. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: |Piija - 31.10.10 - klo:18:48
^^ Et ole outo, mutta näiden hyvänä pysymiseen täytyy tehdä jo rutkasti enemmän töitä mitä ennen. Tarkoittaa siis hiusten superhyvää kosteutusta, mutta varoen liian raskaita tuotteita, paljon paljon kiharan puristelua, jotta pidempi puoli menee yhtään niin kiharalle kuin lyhempi. Muutoin nämä tosiaan ovat luonnollisen näköiset ja parit kampaajatkin ovat erehtyneet luulemaan luonnonkiharaksi... Valitettavasti koko ajan vaan kiharaa on vähemmän ja suoraa enemmän. Toki olen myös niitä, jotka eivät kauaa pysty olemaan samassa mallissa..  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 01.11.10 - klo:08:36
Niin ja vielä voisin lisätä, että mulla esim. alahiukset ei oo paljoa ollenkaan kiharat, mutta päältä kihartuu sitten paljon enempi. Eli on luonnonkiharoissakin tämmösiä "epätasaisuuksia" ;D Mutta joo, toki hiukset vaatii sitten vähän enemmän laittamista. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 03.12.10 - klo:13:56
^^ Tiedän tunteen, loppuvaiheessa permistä on ärsyttävää, kun osa on ihan nätisti vielä kiharaa, mutta varsinkin latvat alkaa olla jo ihan suorat, samoin paikoitellen muutkin osiot. Vielä näin pipokaudella hirveen kiva kun osa hiuksista pysyy kiharana kun ottaa myssyn pois, toinen puoli on ihan lätsähtänyt. Tuon takia mietinkin, haluanko ottaa permistä uusiksi. Muuten ottaisin varmasti.  :)

Mitähän sitä tekisi tälle karvastolle. Oon jo kolme kertaa perunut kampaamoajan, kun iskee aina epävarmuus, etten oikeastaan tiedä pitääkö tälle jo tehdä jotain ja jos, niin mitä.

Mulla on siis tällä hetkellä toispuoleinen leikkaus, pitempi puoli on melkein hartiamitassa ja lyhyempi peittää just korvan. On tosiaan jo aika ylipitkä tämä... Toisaalta ei tästä niin pahasti sitä huomaa. Nyt en oikein tiedä pitäiskö vielä kerran siistiä ja pysyä tässä mallissa (ennätys, kaksi kampaamokäyntiä, sama malli  ;D) vai alkaa jo kasvattelemaan vähän pidempää, mitä tässä ihan kynityn kauden jälkeen himoitsen. Mut mut, jos nyt taas siistin tätä, olen parin kuukauden päästä jälleen tässä tyhmässä reuhkapituudessa ja samassa pohdinnassa.

Helpointa ois kai kasvatella mallista, jossa molemmat puolet on yhtä pitkät. Siinäkin se kasvatteluvaihe on vaan tosi rasittava....
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 03.12.10 - klo:15:05
^sama ongelma täällä. Toinen puoli leuan yli, toinen osuu juuri korvan yläosaan. Tahdon vähän kasvattaa, sellaiseksi polkantapaiseksi, mutta on niin inhottavan näköinen tämä venynyt malli :P Tasapitkästä olisi kiva kasvattaa muttakun ensin pitäisi kasvattaa se tasapitkä :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 13.12.10 - klo:23:56
Ehkä tätä ei taas kannata ottaa kovin vakavasti, koska mä olen ikuisuuskriiseilijä... Olen selvästi takonut päähäni niin tiukkaan sen ajatuksen että kasvattelen, joten kerrankin mulla on ollut itsekuria pitää tilanne siinä edes tähän asti. Nyt ollaan saavuttu ilmeisesti johonkin itsekurin päätepisteeseen ja leikkaushaluja alkaa olla jatkuvasti. ::)

http://www.hairfinder.com/haircollections6/hairstyle-summer4.htm

Tällä kertaa mulla ei olekaan kuin yksi yllättäen vähän pitempi kuolauksen kohde.. Etenkin ekassa kuvassa näyttää hyvältä, niskakin tulee esiin, mutta edessä on kuitenkin mittaa toisella puolella. En olekaan koskaan leikannut tuon mittaiseksi, yleensä siihen on vaan kasvettu ja se on ollut yksi ruma välivaihe. ;D Mulla on tällä hetkellä kulmakarvoihin ulottuva otsis, enkä osaa yhtään sanoa miten sen takia tuo malli onnistuisi. Pitemmäksihän sitä ei ilman lisäkkeitä yhtäkkiseltään saa, mutta lyhyemmäksi sitä kyllä saisi ottaa. Osaako kukaan sanoa onnistuisiko joku vino otsis tai muu kikkailu tuon mallin kanssa?

Edit. Myös joku paksuhko turso kiinnostaisi, tyyliin: http://www.hairfinder.com/hairstyles8/preciousgarden3.htm
Omassa karvalakissa riittäisi hiusmäärä tuollaiseen vallan mainiosti...
Tämä kelpaisi kokonaisuudessaan, aivan upea otsis: http://www.hairfinder.com/hairstyles7/new-zealand-hairdresser10.htm
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 14.12.10 - klo:08:22
^ Kyllä ainakin mun mielestä tohon kävis sellanen melko pitkä vino otsis, tai vaikka vähän lyhyempikin joka pitenee sitten just tuollai tuonne pidemmälle puolelle.  :)

Oikeastaan sellanen paksu, lyhyt suora otsis vois olla aika kivannäköinen tossa. :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 20.12.10 - klo:01:16
Malliriisi ei mee kuin hetkellisesti ohi! Suurin ongelma tässä mun suhkot paksussa tukassa on, että kiharrettuna/laineilla latvassa on liikaa massaa ja hiukset tuuhenee latvoja kohti liikaa. Kerrostusta tarvittais, mutta en kuitenkaan haluais hiuksista kerrostetun näköisiä. Sitten kun tuota tukkaa on niin kerrostuksesta tulee usein liian kerrostettu kun kampaajat innostuu hiusmäärästä ja siitä kuinka paljon pehkoa voi kerrostaa ilman, että latva ohenee. Liika kerrostus tekis tästä mun makuun liian rokin...Kerrostus :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 20.12.10 - klo:10:20
^ Ohennussaksilla vaan latvasta pois.  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 20.12.10 - klo:15:24
Oiskohan tuo ohennus sitten se taikasana, jolla saisin oikeanlaisen lopputuloksen  :). Latvat ei sais kuitenkaan mennä sulkamaiseks kunhan vaan tukan määrä latvoissa vähenis.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 20.12.10 - klo:16:18
^ Mä en oikeen oo koskaan ymmärtänyt, että mitä toi sulkamainen tarkalleen ottaen tarkottaa, mutta luulen että riippuu ihan siitä kuinka paljon ohentaa. :)  Ohentaminen ei oikeesti voi edes mennä pahasti pieleen, mäkin aina vaan saksin sieltä täältä, kunhan ottaa oikealta korkeudelta jotta saa hiukset käyttytymään sitten toivotulla tavalla. :D Mun tapauksessa toi haluttu käyttäytyminen on sitä, että sais hiukset kohoamaan paremmin, eli mä leikkaan alle puolesta välistä pituutta, enemmän tyvestä päin siis.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mustikka - 20.12.10 - klo:22:54
Mullakin iskee hiusmallikriisiä - taas. Haluan pitää pitkät hiukset, mutta nämä on välillä niin auttamattoman tylsät.
Mulla on jonkin verran taipuisa tukka, joka aiheuttaa sen, että kerrostetut hiukset taipuu sojottamaan minne sattuu. Sitten ollaankin siinä kierteessä, että niitä pitää suoristaa joka kerta, kun hiukset ovat auki. Lyhyet kerrostetut osiot myös tuntuvat haaroittuvan normaalia enemmän. Mun niskahiukset on myös melko haperoa, ja jos hiuksia kerrostetaan paljon, niin ne pisimmät hiukset (eli ne niskahiukset) joutuvat kovemmalle rasitukselle, kun muut hiusket ympärillä ei ole enää suojaamassa niitä. Puhunko mie ihan pehmeitä? ::)
Mulle on monesti leikattu kasvoja ympäröimään lyhyempiä kerroksia, mutta voi että ärsyttää, kun kaikki hiukset ei yllä kunnolla kiinni ja semmosia hipsuhapsuja roikkuu naamalla. Ärsyttävää se on varsinkin silloin, kun haluaisi pitää hiuksia letillä, niin letti näyttää suttuiselta, kun on paljon kerrostuksia.

Ainoa vaihtelua olen saanut erilaisilla etuhiuksilla, mutta kun sekin alkaa jo kyllästyttää. :(
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 23.12.10 - klo:20:17
Kävin 1,5kk sitten leikkaamassa polkan, joka on niskasta melko kynitty ja sivuilta nipin napin korvien alapuolelle. Tässä ajassa hiukset on tursahtaneet aika tavalla ulos mallista, etenkin takaa alkaa jo muistuttaa pian mullettia, kun raja valuu alemmas... Ei mulla todellakaan ole varaa / aikaa ruveta ravaamaan 6 vkon välein kampaajalla!

Noh, napsin otsista ja niskahiuksia vähän lyhyemmäksi itse saksilla ja aikomus olisi pyytää veljeä tai poikakaveria parantelemaan niskan rajaa vielä koneella. Eihän tämä nyt kovin häävi ole, mutta menettelee toivon mukaan vielä kuukauden verran ennen kuin pitää mennä kampaajalle.

Mua harmittaa ihan hirveästi, kun löytyi tosi makea ja mun hiuslaadulla hyvin toimiva malli, niin se pysyy sitten hyvänä kuukauden verran :(. Mun ohuet hiukset ei jaksa nousta takaraivolta yhtään ja pyörre vääntyy heti esiin, jos on tasapitkä polkka myös takaa. Tulipa mieleen, että pitäisikö suosiolla kasvattaa uudelleen pitkät hiukset... Latvojen tasoitus 4kk välein ja iänikuinen hainhammas-nuttura-väkerrys-kierre alkaa tuntua yllättävän helppohoitoiselta nykymalliin verrattuna.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Henrietta - 24.12.10 - klo:14:17
^

Kiitos tästä viimeisestä lauseesta ;) Jospa jaksais taas vähän aikaa tätä iänikuista hainhammas-nuttura-väkerrystä ;D
Musta ei ole juokseen kuukauden saati kahdenkaan välein kampaajalla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: PrettyMia - 25.12.10 - klo:11:47
http://www.rasysa.com/pkg/style/length/short/d.phtml?st=51994

Oon aivan ihastunut tohon (hius)malliin, luuletteko, että saattaisi sopia hieman pidempänäkin?
+Oliskohan tuo suht helppohoitoinen?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sinimusta - 25.12.10 - klo:15:49
Tiedän, että haluan pitkät hiukset, mutta tämä välimalli ärsyttää  ::) Pitäisi taas marssia kampaajalle uuden kuvan kanssa.

Tällaiset (http://www.hairstyles123.com/wp-content/uploads/2007/11/long-wavy-ish-hair-styles-11w300h341.jpg) olisi tarkoitus kasvattaa. Omat hiukset kihartuvat jonkin verran (joinakin päivinä tuollaset, joinakin lähes suoraat, toisinaan ihan lampaankiharat). Ja nyt ne ovat melkein tällaiset (http://www.eanext.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/5331c_choppy-hairstyles.jpg). "Sivuviuhkat"(eli nuo ruskeat osiot)  ovat selvästi vaan pidemmät ja otsatukka on suora.  :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 25.12.10 - klo:17:17
http://www.rasysa.com/pkg/style/length/short/d.phtml?st=51994

Oon aivan ihastunut tohon (hius)malliin, luuletteko, että saattaisi sopia hieman pidempänäkin?
+Oliskohan tuo suht helppohoitoinen?

Musta tuo helppohoitoisuus riippuu ihan omasta hiuslaadusta. Mulla mikään malli ei oo kovin helppohoitoinen. ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: PrettyMia - 25.12.10 - klo:18:11
http://www.rasysa.com/pkg/style/length/short/d.phtml?st=51994

Oon aivan ihastunut tohon (hius)malliin, luuletteko, että saattaisi sopia hieman pidempänäkin?
+Oliskohan tuo suht helppohoitoinen?

Musta tuo helppohoitoisuus riippuu ihan omasta hiuslaadusta. Mulla mikään malli ei oo kovin helppohoitoinen. ;D

Just sitä mä vähän pelkäänkin, että malli lössähtäisi pitkin päätä yms, ilman hirveetä muotoilutuotteiden kanssa pläräämistä. :-X
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 10.01.11 - klo:17:36
Mulla ois tarvetta elämänmuutokselle, eli lähinnä sille että potkisin itseni väkisin sisään jonnekin kouluun jne.. Ja mikä onkaan mun mielestä paras keino antaa alkusysäys raivokkaan totiselle yrittämiselle? No uusi tukkamalli tietenkin. ;D
Pidän kyllä pitkästäkin tukasta, mutta kyllä mä taidan olla enemmän edukseni lyhyessä. Näytän paljon pirteämmältä ja se jo itsessään saa mut myös käyttäytymään pirtsakammin. Sitäpaitsi lyhyt tukka tuntuu kivalta pipon alla, ja on ihanaa kun niska näkyy.
Tekisi oikeastaan mieli vetää ihan "puhtaalta pöydältä", mua on aina kiehtonut se ajatus, että miltä mahtaisi tuntua jos vaan ajaisi pitkän tukan pois... Ajatus on tänään kiehtonut jopa niin paljon, että en ole uskaltanut avata vessan peilikaappia, koska siellä on avokin tukkatrimmeri. ;D En haluaisi mitään millin siiliä, mutta mulla on kyllä lyhimmillään tukka ollut paikoin jotain tuuman mittaista...

Tässä nyt muutama malli mitkä sattuivat silmään:
1. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=14716&month1=&pg=1&styl1=Jon Kinsey
2. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=13776&month1=&pg=1&styl1=L’anza
3. http://www.hairfinder.com/hairstyles8/fpv-hairstyle2.htm
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Salamanteri - 10.01.11 - klo:17:42
Minähän olen ajellut koneella hiukset noin 3 senttiseksi ja yllätyin kovasti kun hiukset ei todellakaan näyttäneet siltä että olisin koneella hurauttanut, vaan että olisin käynyt leikkauttamassa sellaisen railihulkkos-tukan kampaajalla. Eli voin kyllä suositella lämpimästi :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 10.01.11 - klo:17:46
^ Argh... elä ruoki tuota mun himotustani enempää. Sormet syyhyää jo nyt. :P
Yksi hyvä puoli tuli vielä mieleen lyhyistä hiusmalleista mulla. Pitkää tukkaa kukaan ei kommentoi, ei hyvässä eikä pahassa, vaikka olisin käyttänyt puoli päivää sen hienoksi laittamiseen. Sen sijaan lyhyessä tukassa ei tarvitse kuin pyöräillä kadulla niin jo tulee positiivista kommenttia, ja jopa vislauksia! ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Katiss - 11.01.11 - klo:00:29
Hallonnikas:
"Pitkää tukkaa kukaan ei kommentoi, ei hyvässä eikä pahassa, vaikka olisin käyttänyt puoli päivää sen hienoksi laittamiseen. Sen sijaan lyhyessä tukassa ei tarvitse kuin pyöräillä kadulla niin jo tulee positiivista kommenttia, ja jopa vislauksia! "


Joo, oon huomannu saman. Mohikaania ja sivukaljua kehuiltiin pitkin kaupunkia, mutta varsinkin nyt, kun tukka on jo taas pitkä, ei kuule keltään mitään (paitsi omalta mieheltä tietysti <3). Oon vertaillu tätä ilmiöö siihen " liian kauniita ei lähestytä"-juttuun. En kylläkään pidä itseäni kauniimpana pitkätukkaisena.. tavallisempana ehkä. Täytyy vetää sivukalju ja vähä stailata :ts
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: needja - 11.01.11 - klo:01:14
Hallonikas, tuo 2. linkin L'anzan malli on aivan HURMAAVA. Vielä tuollainen revontuli-värjäys niin johan kääntyy päät!  <3

Itse annoin juuri pari päivää sitten kampaajalle vapaat kädet ja pitkä blondi (http://2.bp.blogspot.com/_3q7t6nrmW04/TSYBjlGyJmI/AAAAAAAAAkI/IyXrcr9jn0Q/s400/blonde02.jpg) muuttui tällaiseksi (http://1.bp.blogspot.com/_3q7t6nrmW04/TSnLmPa5UyI/AAAAAAAAAl4/rhhRDOyzN_k/s1600/uusitukka2011_02.jpg)

On sitä joskus ollut lyhempikin malli, mutta tuo ilmavuus tuntuu vieläkin hassulta. Ei ole edellisestä tukasta enää kuin puolet jäljellä  ;D

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 11.01.11 - klo:09:59
^ Mun mielestä toi 2. on kanssa ihana.. Sen takia olenki tässä miettinyt etten taida uskaltautua koneella päristämään tällä kertaa, kun haluaisin kuitenkin kokeilla tuollaista pitempää pääliosaa, mitä mulla ei ole koskaan ollut... Multa löytyy kaapista vielä vaikka mitä suoravärejä, joten riemunkirjavat raidat ei ole temppu eikä mikään.
Nyt vaan vähän nolottaa soitella kampaajalle, kun juuri vajaa kuukausi sitten kävin terästämässä tätä pitkää tukkaa vakkarikampaajan käsittelyssä. Yritin silloin väittää että pysyn pitkässä vaikka kuinka kauan vielä, ja kampaaja totesi: "Niin joo, aivan varmaan ::)..."
Se taitaa tuntea mut tukkaoikkuineni jo liian hyvin...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Charleen - 11.01.11 - klo:13:57
Hallonnikas: tuo ykköskuva on aivan ihana  <3 <3 <3
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Henrietta - 11.01.11 - klo:15:35
Hallonnikkaan linkittämät tukat aah :-*

kukl, muutoksesi on tosi kiva, näytät jotenkin aikuisemmalta. Tosi naisellinen malli :-*
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Emily D. - 11.01.11 - klo:22:05
kukl, upea toi sun uusi tyyli :)

Ja Hallonnikkaan linkkien kakkoskuvan hiusmallin voisin kuvitella hankkivani, jos kasvonpiirteeni olisivat hieman sirommat. Todella nätti!  :-*
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Choko - 13.01.11 - klo:21:39
Tosi hieno muutos kukl! Pirteä, mutta naisellinen! :)

Mulla on nyt ihan kauhea kriisi, kun sain viimein tilattua ajan kampaajalle... Viime käynnistä on yli vuosi. :-[
Mutta nyt en tiedä mitä tehdä...

Lähtökohtana on keskiruskeat, puolipitkät eli vähän yli olkapäiden mittaiset hiukset. Hiuslaatu on ohut, hieno ja suorahko, mutta hiuksia on paljon. Olen saanut hiuksiin jonkinverran volyymia, kun olen jättänt hoitoaineen pois ja pesen hiukset palashampoolla/Urtekramilla.
Jotkut sanovat, että muistutan kauniiden ja rohkeiden Macya...tiedä häntä, mutta tässä kuva, jossa "macyn" hiukset ovat vähän kuin minun. Paitsi, että mulla on pitkä otsatukka.
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/kauniit_ja_rohkeat/38974.jpg (http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/kauniit_ja_rohkeat/38974.jpg)

Mutta mitähän nyt keksisi...jotain piristystä tarvitsisin. Ongelmani on, että olen toivoton päättämään ja aina kateellinen muille... ;D ::) Jos mulla on yksiväriset hiukset, niin raidoitetut näyttävät hienommilta. Jos mulla on raidat, haluan elegantit ja yksiväriset hiukset. Aaaargh!!

Auttakee avutonta! ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: needja - 15.01.11 - klo:22:12
Jos et halua lähteä liian kauaksi nykyisestä mallistasi, niin miten olisi jokin hiusmalli Jennifer Anistonin tyyliin (http://hairstyleschats.com/09/jennifer-aniston-for-hairstyle-inspiration/)?
Väri on kauniin monisävyinen, toimii suorana tai kiharrettuna, pitkänä tai lyhyenä, otsatukan kanssa tai ilman.

Jennifer Aniston on ollut aina hiusidolini, sillä väri ja malli ovat olleet aina klassisen ajattomia mutta silti muuttuneet ajan mukana. Monet Hollywood-julkkikset ovat käyneet läpi huonoja tukkakausia, mutta Jenillä tyyli on löytynyt kerralla ja mitäs sitä hyvää vaihtamaan. ^__^
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Choko - 16.01.11 - klo:14:53
Kiitos vinkeistä kukl! Jennifer Aniston on tosiaan tyylikäs nainen ja sen hiukset tossa keskimmäisessä kuvassa on aivan ihanat!  :-* Mun pitäisi saada pituutta vielä jonkin verran lisää, että saisin tuollaisen kampauksen, mutta eiköhän hiuksetkin ala taas kevään kohta tullessa (toivottavasti!!!) kasvaa.

Olen kuullut aika monilta eri ihmisiltä (kavereilta, kampaajilta...), että mulle sopii ennemmin isot kuin pienet hiukset - eli siis hiuksissa pitää olla muhkeutta. Suorat, roikkuvat hiukset eivät sovi ollenkaan... Niin ja sitten otsahiukset pitää olla, koska mun hiusraja menee aika korkealla ja nousee vielä sivuista sillain inhottavasti...vähän niinkuin miehillä, jotka alkaa kaljuuntumaan!  :# Mutta raja on onneksi pysynyt missä on eli tuskin mä tästä enempää kaljuunnun...  ;)

Mutta kriisi mikä kriisi. Tiedättekö ne "kaksi tyyppiä" pään päällä, joista toinen sanoo "Anna mennä vaan! Ainakin 10cm pois!!" ja toinen sanoo "Ei, ei, älä leikkaa, anna hiusten kasvaa!"   >:D  O:)  No, juuri sellainen olo on nyt. Ja maanantaiaamuna on aika kampaajalle. Voi, näitä elämän suuria ongelmia!  ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: needja - 16.01.11 - klo:15:48
^ Heh, mun kampaaja on opettanut mulle sellaista mantraa, että "tukka kasvaa aina takaisin". Mikään väri tai hiusmalli ei kestä ikuisuutta joten rohkeasti vaan kokeilemaan kaikkea. Ei huonostakaan mallista tarvitse kärsiä jos sellaisen vahingossa saa, kaikki on aina paranneltavissa. (^__^)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Satu81 - 22.01.11 - klo:00:49
Täällä ilmoittautuu yksi "hiusmallikriisiläinen"!  ;D

Minulla on ollut aiemmin useita kertoja pitkät hiukset (suorat sekä permanentatut) ja nyt jo useamman vuoden (n. 2-3v.) ihan lyhyt malli, jonka olen antanut nyt syyskuun lopusta asti vain rauhassa kasvaa. Nyt tukka on kasvanut täysin ulos mallistaan ja on aamuisin aika kivasti pystyssa ja sekaisin...

Nyt tässä olen kovasti mietiskellyt ja vatvonut, että kasvattaa vaiko eikö kasvattaa... Nyt kun olen katsonut ja löytänyt kaikkia ihania kuvia mm. toispuoleisista hiusmalleista (joissa on toisella puolella ja joissakin tapauksissa myös takana sänkeä/hyvin lyhyttä mittaa ja muualla/joissakin kohdissa pitkää), niin on alkanut kovasti syyhyttää leikkaaminen... Ja sitten alkaa ajatukset kulkea kehässä puolesta ja vastaan. ??? Kumpi kampi... :-\
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Choko - 22.01.11 - klo:23:08
Kukl, näinhän se on.  :)

Satu81, ymmärrän niiiin hyvin ja tiedän tunteen! Kannattaisko kokeilla sitä toispuoleista mallia, jos se houkuttaa. Ja niin kuin kukl kirjoitti, mikään hiusmalli ei ole ikuinen ja kyllä ne hiukset siitä kasvaa.  :)

Mä olin sitten kampaajalla maanantaina ja kysyin yhdeltä siellä työskentelevältä stylistiltä (joka tosin ei leikannut mun hiuksia), että mitä näille voisi tehdä. Sen mielestä mulle sopii pitkät hiukset ja niin myös sen mielestä, joka mun hiukset leikkas...eli ei lähtenyt kuin sentti latvoista ja sitten vähän kevennettiin muuten päällihiuksia. Kyllähän sekin piristi! ;)

Mutta väri, ääh. Menin kampaajalle värjäyttämään juuri sen takia, ettei tulisi liian tumma. No, hiuksiin laitettiin joku kullanruskea (5.7 tai jotain??), mutta sehän veti melkein mustaksi, ihan niin kuin kotonakin värjätessä! Kyllä harmittaa, kun piti maksaa hurja summa siitä, että sai ihan yhtä synkän värin, kuin mitä olisi saanut itse kaupan purkista!!  :# Enkä tosiaan halua alkaa värinpoistoihin saman tien. Voihan ....  >:(
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 25.01.11 - klo:18:23
Satu81, kokeile ihmeessä toispuoleista mallia. Jos et tykkää, voit leikata sitten kokonaan lyhyeksi. Mun mielestä aina kannattaa kokeilla kivoja malleja, koska hiukset onneksi kasvaa takaisin!  :ts  Minullakin oli vielä puoli vuotta sitten lähes kainalomittaiset, tasapitkät hiukset ja nyt on korvien alapuolelle ulottuva polkka. Ei kaduta yhtään, ihanaa vaihtelua monen vuoden kasvatuksen jälkeen!

Oma hiusmallikriisi: menin lyhentämään otsista itse, koska se oli jo silmillä. Lopputulos on ihan hirveä. Epätasainen ja liian lyhyt, vaikka varovaisesti yritin ottaa. Voi perrrr.... Nyt ei kehtaa kyllä mennä kampaajalle tämän kanssa ennen kuin on kasvanut kunnolla. Siihen asti pinnit / panta päässä, kuten ennen tätä lyhennystäkin  ::).
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mena - 27.01.11 - klo:13:10
Mun kriisi on ikuinen jahkailu ottaako pidennykset vai ei. Oma hius on jo aika pitkää ja ihan nättiäkin, mutta mulla on tosi ohuet hiukset. Tuuhennos olisi tietysti yksi vaihtoehto, mutta jos kerran ottaa tuuhennosta niin miksei samalla vaivalla laittaisi koko päähän pidennyksen. Pidennyshiusten värjäys saman sävyiseksi kuin oma hennapunainen on vaan niin pirun hankalaa että olen malttanut mieleni. Ja pidennyksen kanssa ei saa pidettyä tukkaa ponnarilla samalla tavalla kuin miten mä pidän jos laitan tukan kiinni. Ärgh. Vaikeeta.  >:D

EDIT: Mun pitäis varmaan mennä lakkoon foorumilta. Tilasin hiusnauhan. Hups.  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mena - 10.02.11 - klo:11:54
^ Ellua ja pitkät.  ;D

Mä muuten palloilin monta vuotta mustan ja punaisen välillä kun musta oli kiva mutta tylsä, punainen kivoin mutta vaikea ylläpitää. Kohta mulla on ollut vuoden hennanpunainen/kupari/whatever ja oon tyytyväinen.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Antur - 10.02.11 - klo:21:20
^Ei saa, arvaa himottaisko...!! ;D Vaan en tiedä, jotenkin arveluttaa alkaa Ellua hankkimaan kun a) en tiedä mistä kannattaa (as in en jaksa selvittää ::)) ja b) en osaa käyttää sitä ja pelkään myös, että kuulun niihin joilla se ei toimi (mikään suoraväri ei sellaisenaan oikein jaksa tarttua omaan käsittelemättömään hiukseen, tuohan nyt on erilaista kuin tavalliset mutta arveluttaa silti).

Jossain mielen salaisissa sopukoissa mietin myös hennaamista. Tosin se taitaa kaatua siihen, etten halua oranssia kuontaloa. Kestovärjäilykierteestä olisi vaan niin hieno päästä eroon, etenkin jos aion tästä lähteä kasvattelemaan...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Antur - 12.02.11 - klo:17:44
Thohoo. Kauanhan sitä malttoikin arpoilla, menin ja tilasin hennaa ;D Kirkkaanpunaisenahan en sillä saa pidettyä, mutta lie kuitenkin parempi ja helpompi vaihtoehto ylläpidon kannalta kuin kestovärikierre. Katsotaan mitä käy, jos ei passaa mitenkään päin niin siitä pääsee aina takaisin mustaan. Kasvattelultahan tämä siis uhkaavasti alkaa vaikuttaa... ::) Saa nähdä kauanko jaksaa, ennen kuin taas muuttuu mieli.

Lisää ideoita otetaan toki vastaan, vaikka nyt tuo henna tulikin tilattua ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 12.02.11 - klo:18:36
^ Mulla ainakin hennan päälle on aina tarttunut kivasti punainen suoraväri... vink vink... ;D Eikä hennalla ja indigolla tehty musta ollut mulla ainakaan mikään pahan näköinen, jos siis musta alkaa sua taas vetää puoleensa. Mulla oli kyllä vaan raita, mutta se pysyi pitkään kunnon hiilenmustana, ja kun vihdoin alkoi haalistua niin uudella indigoinnilla oli taas entisensä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mariia - 13.02.11 - klo:22:42
Oiskohan tämä oikea ketju minulle? Mulla on nyt aika lailla BSL-mittaiset hiukset, mutta tekis mieli uudistaa tukkaa ihan kunnolla... Oon miettiny että pitäiskö vain kerrostaa ja vähän lyhentää niin saattais olla heti tuuheampi tukka, vai pitäiskö lyhentää aika radikaalisti tähän tyyliin:

Eva Longoria Shoulder Length Hairstyle (http://www.prohaircut.com/Eva_Longor_Should__1708.html)

Blond Bob Hairstyle With Nicole Richie (http://www.prohaircut.com/nicole-richie-nedium-hair-cuts.html)

Evalla on todella kaunis tukka tässäkin, liekö kerrostusten ansiota?:

Eva Longoria Parker's Medium Hairstyle (http://www.prohaircut.com/Eva_Longor_Parker__827.html)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Georgina - 14.02.11 - klo:17:18
Äh, tätä hiuskriiseilyä! Mulla on ollut pitkä tukka 7-vuotiaasta, paitsi mitä nyt 13-vuotiaana käväisin hetkellisesti olkapäämittaisessa kerrostetussa mallissa. Nyt ikää on 25 v. ja tukka yltää lantiolle asti.

Yksi, tosin miespuolinen, tuttuni leikkasi lapaluiden alapuolelle yltäneen tukkansa muutama kuukausi sitten, ja hänestä on tullut jotenkin säteilevämpi ja tyylikkäämmän oloinen. Hiukset olivat hyvässä kunnossa, eli mistään vanhan hevarin rasvaisesta rotanhännästä ei ollut kysymys. Hän on sanonut useasti, että hiusten leikkaaminen oli hänen elämänsä parhaita päätöksiä.

Olen miettinyt polkkaa, mutta ajatellut olisiko se sittenkin liian radikaali? Pitkä tukka on toki kaunis, mutta en jotenkin enää ole niin supernaisellinen kuin esimerkiksi pari vuotta sitten. Eikä aamuisin ole paljoa aikaa laittaa hiuksia kampaukselle. Useimmin ovat vain korkealla ponnarilla tai auki.

Sitten näin tämäntyyppisen http://www.etsy.com/listing/68076305/vintage-white-tulle-mini-petticoat-with?ref=pr_shop  ja se oli jotenkin hauska ja melko rock, vaikka mietinkin alkaisiko näyttää helposti liuhuletiltä tai liian emohenkiseltä. Sopisikohan kapeakasvoiselle jolla on luonnostaan melko korkea hiusraja?
Mutta pitkän tukan leikkaaminen pelottaa! :S
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 15.02.11 - klo:18:52
Löysin hiusmallin ja värin, joka on prikuulleen samanlainen kuin mitä äidilläni on ollut 70-luvulla. Millähän keinoin tuon värisävyn saisi sopimaan omaan päähän... Luonnollinen hiusvärini ei kovin kaukana tuosta ole, mutta se ei sitten viime näkemän sovi mulle yhtään.  :P

(http://www.ukhairdressers.com/style/hairstyles/14468/2.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Antur - 15.02.11 - klo:19:00
^ Mulla ainakin hennan päälle on aina tarttunut kivasti punainen suoraväri... vink vink... ;D Eikä hennalla ja indigolla tehty musta ollut mulla ainakaan mikään pahan näköinen, jos siis musta alkaa sua taas vetää puoleensa. Mulla oli kyllä vaan raita, mutta se pysyi pitkään kunnon hiilenmustana, ja kun vihdoin alkoi haalistua niin uudella indigoinnilla oli taas entisensä.

Jännää, kun yleensä kai ihmiset ovat ongelmoineet sitä ettei hennan päälle suoraväri oikein jaksa tarttua...? Lienenkö käsittänyt väärin vai liekö tuossakin yksilöllisiä eroja, varmaankin. Osaatko verrata, onko suoraväri sinulla tarttunut hennan päälle paremmin kuin kestovärin päälle? Minähän olen nyt pitkään tämän punaisen kanssa pelannut niin, että kestoväri (seassa usein myös suoraväriä) alle ja ylläpitosuoraväri parin viikon välein päälle.

Kuulostaa kyllä hyvältä tuo musta, saattaapi olla että sekin tosiaan vetää vielä puoleensa kun kuitenkin siitä väristä todella paljon tykkäsin, eikä se kai ihan huonosti sopinutkaan (tosin nyt pitkään punapäänä olon jälkeen olisi tosi hankala kuvitella mustaa takaisin) :) Jollakin sivustolla bongasin ihan mie-let-tö-män upeat violetinmustat hiukset jotka oli ymmärtääkseni saatu aikaan hennalla ja indigolla, sellaiset kun saisi...!!

Vaan eiköhän tämä mallikriiseily ollut toistaiseksi tässä, kasvatukseltahan tämä kovasti vaikuttaa ja seuraava kriisi tulee sitten, kun ylipitkää mallia Ei Vaan Saa toimimaan mitenkään päin :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 15.02.11 - klo:19:23
^ En ole varmaan koskaan kokeillut käyttää suoraväriä kestovärin päälle, vaan pelkästään värinpoistolla rääkättyyn tukkaan, ja siitä nyt on aina lähtenyt värit heti. Hennatussa tukassa tuntui pysyvän ihan hyvin, tosin siinä nyt ei näy niin hyvin se haalistuminen kun jos laittaa vaikka neitsythiukseen...
Mun hiuksista vielä sen verran että värjäämättömässä tukassa mulla pysyy kaikki Crazycolorit ja directionsit kuin tauti, ja muistaakseni vaahtovärienkin pysyvyys on ihan omaa luokkaansa. Toki ne haalistuu, mutta kaikki on jättäneet rajan juurikasvuun. ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Antur - 15.02.11 - klo:19:28
^Okei, eli odotettavissa ei minulla välttämättä ole niin hyvää menestystä suoravärien kanssa hennankaan kanssa, minulla nimitäin ei tartu värjäämättömään suoraväri oikeastaan ollenkaan :P Oletettavasti oman hiuksen ominaisuudet kuitenkin hennasta huolimatta vaikuttavat huomattavasti. Vitsit, että olenkin kade teille joilla suoravärit pysyvät, olisi elämä paljon helpompaa ;D

Mutta joo, OT.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Chloe - 18.02.11 - klo:18:06
Oiskohan tämä oikea ketju minulle? Mulla on nyt aika lailla BSL-mittaiset hiukset, mutta tekis mieli uudistaa tukkaa ihan kunnolla... Oon miettiny että pitäiskö vain kerrostaa ja vähän lyhentää niin saattais olla heti tuuheampi tukka, vai pitäiskö lyhentää aika radikaalisti tähän tyyliin:

Eva Longoria Shoulder Length Hairstyle (http://www.prohaircut.com/Eva_Longor_Should__1708.html)

Blond Bob Hairstyle With Nicole Richie (http://www.prohaircut.com/nicole-richie-nedium-hair-cuts.html)

Evalla on todella kaunis tukka tässäkin, liekö kerrostusten ansiota?:

Eva Longoria Parker's Medium Hairstyle (http://www.prohaircut.com/Eva_Longor_Parker__827.html)

Ihana toi Nicole Richien malli. Itsellä samat suunnitelmat kuin sulla. Pidennysten poiston jälkeen omat hiukset tuntuu olemattomilta ja ajattelin lyhentää. Toi Nicolen malli on erittäin hyvä vaihtoehto :).

Edit. Löysin tällaisen ihanan mallin

(http://media.onsugar.com/files/2011/01/05/1/1276/12760214/19c635749978124d_medium_length_haircuts.jpg)

Pari tyhmää kysymystä liittyen ylläolevaan malliin. Saakohan noita hiuksia ponnarille? ja miltäköhän näyttäis tällaisessa ohuessa tukassa vai vaatiiko kamalasti hiusten laittoa?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: LP_Alice - 19.02.11 - klo:13:08
^Mulla on aikalailla tuontapainen malli tällä hetkellä, ja voin sanoa, että ponarille saa muttei hirveän kauniisti. ;D Jos pitää ponnaria alhaalla, niin näyttää ihan siistiltä, mutta jos korkeammalle tahtoo, niin se on aika ohutta ja sojottavaa mallia.

Itsellänikin on varsin ohuet hiukset (lähinnä sivuilta) ja kyllä tuo pientä juuren tupeerausta vaatii ettei näytä ihan rotanhännältä, mutta se hoituu ihan parissa minuutissa kammalla ja lakalla, joten ei onneksi hirveästi laittamista vaadi. :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Chloe - 19.02.11 - klo:14:32
Mä oon nopea näissä hiusjutuissa ;D. Tänään aamulla kävin kampaajalla. Kampaaja oli ehdottomasti sitä mieltä, että ei kerrostusta ollenkaan. Se saa kuulemma hiukset ohuet näköiseksi. Ja otsis takaisin ehdottomasti.

Eli nyt aikalailla Nicole Richien malli, mut perus otsiksella. Kampaajalta kun lähdin, niin en tykännyt yhtään ja kotiin päästyä piilottelin hiuksia mieheltäni. Mulla kun on melkein mustat hiukset, niin tää näytti kunnon täti värikypärältä :o. Laitoin itse äsken vanhasta paketista raitoja ja kampasin otsiksen sivuun Nicolen tyyliin ja nyt on huomattavasti parempi :) Totuttelua kyllä vaatii, kun pituutta lähti 15cm.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 21.02.11 - klo:00:34
Kriisiä tuppaa! Ens viikolla soitan parturin mahdollisimman pian, mutta malli viel niiiiin hakusessa. Lyhyissä hiusmalleissa jo muutamaa pyörittelin, mutta mä olen nyt nähnyt sen jälkeen JOKA yö (siis oikeasti, muistan vielä aamuisin ihan selkeästi!) unta et mulla on pitkät hiukset  0_0 Ni nyt sit leikitelly ajatuksella et joskos sitä kasvattaisi.

Mutta! Onko olemassa hiusmallia, missä pituutta voi kasvattaa ilman et näyttää ihan hampuusilta?

Puhumattakaan näistä mun kasvojen rajotteista  :'(
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Constantine - 10.03.11 - klo:20:10
Sopisikohan tällainen hiusmalli ohuelle, lasimaiselle hiukselle:

http://www.popeater.com/2011/02/22/jennifer-aniston-haircut/

Nyt hiukset on ehkä viitisen senttiä pidemmät ja kerrostetut, nuo kerrokset saa hiukset
näyttämään entistä ohuemmalta :( Voisko tuo malli olla täysin kerrostamaton tai korkeintaan
hyvin vähäisellä kerrostamisella kivan näköinen?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Salamanteri - 11.03.11 - klo:08:58
^ Mun mielestä sopisi kyllä. Ei tuolla anistonin rouvallakaan mun mielestä mikään kauhean paksu turkki ole ja näyttää tuossa linkittämässäsi kuvassa aika jämäkältä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 17.03.11 - klo:16:16
Voi hepuli... Täällä taistelee taas järki ja... ideat.
Tukka on melkein BSL-mitassa, ja oman värin kasvatus aika hyvällä mallilla. Keksin että voisin taas haluta punaiset hiukset, joten käsi hamuaisi jo hennoja laatikosta. Samalla sain tietysti sen perinteisen idean, eli leikata jonkun ihanan pirteän mallin päähäni, ja mieluusti kylmänruskeana (koska mun päähäni ei lyhyt punainen jostain syystä sovi)... mitä ei hennatun päälle oikeastaan saa. Eli pitäisi pitää tukka erossa punaisesta edelleen.

http://www.newadvera.com/vb/imgcache/2/14198newadvera.com.jpg

^Tuota Julia Volkovan lyhyttä tukkaa himoan edelleen, ja ehkä vielä piirun pörrömpänä.. Se olisi vaan niin tyyliin sopiva, mutta samalla vingun tästä pitkästä kun sitä on kasvatettu niin hartaasti. Tiedän että tukka kasvaa kyllä vauhdilla takaisin tähän mittaan jos vaan alan kasvattaa.
Mä en kestä! ;D Mulla pitäisi olla sisukas kampaaja, joka päättäisi mitä mun päähäni tehdään.

Edit. Parempi tukka -> http://t.wallpaperweb.org/wallpaper/music/1600x1200/tatu_20070101_0146.jpg
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: julietjones - 17.03.11 - klo:16:55
^ Onpa harvinaisen hyvännäköinen hiusmalli. Pysyisköhän tuo miten kurissa, vaatiikohan taipuisan tukan?

Jotain tälle omalle päälle pitäis tehdä, polkka on niin uloskasvanut ettei tosikaan. Toisaalta on kiva kun tukkaa saa jo kiinni. Ikuinen dilemma. Sit jos pätkäisee, harmittaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 17.03.11 - klo:17:52
^ Mun mielestä tolla Julialla on aika suoran ja paksun näkönen tukka melkein kaikissa kuvissa. Sen takia olenkin uskaltanut himoita sen tukkamalleja, kun itellä on samantapainen hiuslaatu. Toi alempi noista kuvista on kyllä niin hieno...
Kun mä oon niin kauan vatvonut (viime syksystä) niin ehkä ois jossain vaiheessa vaan tehtävä jotain. Ei tää hinkuilu muuten lopu ikinä. ;D Kun vaan uskaltais.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Campino - 05.04.11 - klo:10:55
Asiasta kukkaruukkuun, ei mulla enää hiusmallikriisiä ole, mutta viime kuussa oli kyllä aika paha päivä. Ja nimenomaan päivä. Mun piti siis kasvattaa tukkaa niin, että olisi otsis ja miniponinhäntä niskassa. Pääsin tuskatta vaiheeseen rikottu polkkatukka - katselin sitä noin kaksi tuntia ja varasin ajan kampaajalle seuraavalle päivälle.  :3

Nyt on sitten punaruskea pixie.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: mittt - 07.04.11 - klo:11:11
Voivoivoi. Parturi vajaa kolmen tunnin päästä eikä mitään hajua mitä teen.. ;D

Nyt on hiukset ehkä 10cm yli olkapäiden. Oli ennen tosi kerrostetut, mutta koska hiukset on hirmu paksut ja jämäkät, oli kerrosten kanssa välillä pahoja ongelmia ja tappeluita, ja nyt kasvatan kerroksia pois. Lyhin kerros ulottuu ehkä leukaan. Otsahiukset on nyt olevinaan suorat, ja tää on ihan hirvee pottamalli nyt, ja muutenkin epäsiisti.

Kerroksia tekisi mieli, mutta ei siitä taida mitään tulla. Toisaalta tekisi mieli vetästä noi alimmat kerrokset melkein pois, polkkatukaksi että sitten kasvaisi tasapitkänä. Mutta eikö musta silloin ainakin tule hirveä pallopää? :( Hiukset on siis tosi raskaat ja paksut. Otsatukkaa ainakin kevennän paljon ja leikkaan jotenkin sivulle. Mutta muuten ei mitään hajua? :o

Niin ja kuitenkin pitkät hiukset olisi joskus vielä unelmissa, en vaan tiedä että millä ihmeen mallilla pidän sellaisiakaan tällä hiuslaadulla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Salamanteri - 07.04.11 - klo:12:20
Miten olis joku tämmöinen? Toimisi paksussa hiuksessa eikä ihan kuitenkaan polkaksi mene jos kuitenkin tahdot kasvatella!

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-z92oGfwTY9Y/TVutKljwmnI/AAAAAAAABNs/jX4q0V1YghY/s1600/hairstyles-for-thick-hair-1.jpg&imgrefurl=http://elekwallpaper.blogspot.com/2011/03/short-haircuts-for-thick-hair-pictures.html&usg=__eKFsO9pguYCzenjoK_uobYtbN0A=&h=408&w=350&sz=18&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=benqzdWo_T2usM:&tbnh=137&tbnw=125&ei=f4GdTf3-HoOCOtjtja8E&prev=/search%3Fq%3Dhairstyles%2Bfor%2Bthick%2Bhair%26hl%3Den%26safe%3Doff%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D909%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=245&vpy=107&dur=265&hovh=242&hovw=208&tx=137&ty=130&oei=f4GdTf3-HoOCOtjtja8E&page=1&ndsp=46&ved=1t:429,r:1,s:0 (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-z92oGfwTY9Y/TVutKljwmnI/AAAAAAAABNs/jX4q0V1YghY/s1600/hairstyles-for-thick-hair-1.jpg&imgrefurl=http://elekwallpaper.blogspot.com/2011/03/short-haircuts-for-thick-hair-pictures.html&usg=__eKFsO9pguYCzenjoK_uobYtbN0A=&h=408&w=350&sz=18&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=benqzdWo_T2usM:&tbnh=137&tbnw=125&ei=f4GdTf3-HoOCOtjtja8E&prev=/search%3Fq%3Dhairstyles%2Bfor%2Bthick%2Bhair%26hl%3Den%26safe%3Doff%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D909%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=245&vpy=107&dur=265&hovh=242&hovw=208&tx=137&ty=130&oei=f4GdTf3-HoOCOtjtja8E&page=1&ndsp=46&ved=1t:429,r:1,s:0)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: mittt - 07.04.11 - klo:12:32
Hei kiitos, toihan näyttää ihan siltä että mun hiukset voisi vaikka taipuakin noin! :D Itse asiassa tosi hyvännäkönen malli mun vaatimuksiin nähden, tosta olis tosiaan ihan toivorikasta vielä jatkaa kasvatustakin. Tulostan kuvan ja tällä mennään jos ei tule uutta ideaa :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Nienna - 28.04.11 - klo:11:49
Näytän iso-otsalta ilman etuhiuksia, ja etuhiusten kanssa naama näyttää tosi raskaalta ja muutenkin look on ihanan pikkutyttömäinen... mitä tässä tekis?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 28.04.11 - klo:12:07
^ Oletko kokeillut vinoa otsista tai sellaista sivuille pyöristyvää?

Mulla on myös ikuinen otsisongelma. Suora perusotsis paksuntaa poskia ja vinot pysyy hyvänä tasan kuukauden kampaajakäynnin jälkeen ja sitten tursahtaa, enkä saa itse siistittyä järkevän näköiseksi  :#. Olen ollut jo pitkään kierteessä, että tulen kampaajalta vinon kanssa ja kun se on ylikasvanut, yritän tasoittaa ja lopputulos on taas kerran tasapitkä hirvitys.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Nienna - 28.04.11 - klo:12:40
Jos tarkoitat sivuille pyöristyvällä sellaista puolipyöreää, että keskellä otsaa on vähiten tukkaa, niin joo sellainen mulla on ollutkin, se on ollut ihan sopiva mutta se ei sovi oikein tyyliini enää. Sivuotsiksen haluaisin, en vain tiedä miten tästä tikkusuorasta, kulmakarvojen kohdalle ylettyvää voi muokata sivuotsistyyliin enää.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Vivi - 28.04.11 - klo:20:14
^Leikkaat eka sellaisen vinon otsiksen ja kasvatat siitä sivua pidemmäksi.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Nienna - 29.04.11 - klo:15:06
No nyt meni sitten vähän isommaksi kriiseilyksi kun leikkasin tukkaa vähän itse ( ;D ) ja siitä varmaan 30 minuuttia niin soitin kampaajalle.  :D Tarkoitus olisi leikata kesätukaksi sellainen tyttökeesi, en nyt koske otsikseen vaan kampaaja saa tehdä sille jotain.
Otsikko: Hiusmallia? pitkät hiukset, hörökorvat??
Kirjoitti: she - 01.05.11 - klo:10:04
Apua kaivataan. Minulla on n. rintsikoihin asti yltävät hiukset ja kampaajalle olen pian menossa, pituudesta en haluaisi juurikaan pois (toki hiukset vähän huonossa kunnossa joten kyllä pitää pikkasen lyhentää). Omistan hörökorvat ja koska hiukset eivät ole mitkään superpaksut, korvat näkyvät jos pitäisin hiuksia ihan vain korvien päällä. Muutenkaan en osaa olla niin että hiukset roikkuvat lähes kasvoilla vaan vedän ne aina korvien taakse (toki silloinhan ne korvat vasta näkyvätkin mutta ei näytä niin typerältä kuin jos ne sojottaisivat hiusten välistä). Kasvoni ovat hiukan pitkän malliset ja kapeat ja kiharat sopivat parhaiten mutta aina ei jaksa vääntää niitä kiharoita. Olen monesti harkinnut jonkunlaista otsatukkaa mutta mikään suora ei sovi koska näiden korvien kanssa näytän ihan pikkulapselta jos minulla olisi perusotsis. Olisiko kellään laittaa ehdotusta mielellään kuvan kera minkälainen esim. sivuotsis sopisi ja miten hiukset pitäisi leikata jotta korvien kohdalle ja sivuille tulisi volyymia? Pituus kuitenkin saisi säilyä melko pitkänä mutta onko hullu jos sivuilta lyhentää ja takaa on pitkä? Koska hiukset eivät ole paksut mitään hiirenhäntäponnaria en halua. En saanut kuvalinkkiä mutta esim. Danielle Bux omaa mielestäni ihanat hiukset ja varmaan vähän hörökorvatkin, kuvat jossa hänellä on vähän sivuotsista ovat mieleeni mutta omat hiukseni ovat varsinkin edestä aika ohuet joten mietin että onko mahdollista saada niitä laitettua samallalailla kuitenkaan? Kiva jos joku jaksaa auttaa tämän sekavan sepustuksen jälkeen  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Georgina - 09.05.11 - klo:12:29
Kriiseilen siitä, pitäisikö lyhentää hiukset classic lengthistä puoleen selkään. Koin herätyksen pari viikkoa sitten ostettuani rengasvalkin ja kokeiltuani sitä tajusin, ettei näin pitkiä hiuksia saisi mitenkään laitettua sievälle ballerinanutturalle. Sama juttu kävi, kun yritin laittaa nk. "messy bunia" puikkojen avulla, ja kun yritin tehdä tavallista nutturaa, siitä tuli kookospähkinän kokoinen möykky takaraivolle. :D

Jotenkin tuntuu siltä, että vähän lyhyemmät hiukset saisi laitettua nätimmin ja monipuolisemmin. Linnanneitokampaukset eivät enää oikein istu tyyliini. 16-20-vuotiaana minulla oli kausi, kun käytin sen tyylisiä vaatteita, mutta nykyään vaatekaapista löytyy enemmän nahkatakkeja, pillifarkkuja ja tyköistuvia paitapuseroita.

Mutta jotenkin näen hiukset pääomana; mitä enemmän sen parempi.  :D Kuolisinkohan järkytykseen, jos näkisin parikymmentä senttiä tukasta lattialla? Miten teillä muilla? Miten olette selvinneet tilanteesta, jossa hiukset ja muu tyyli eivät enää istu keskenään, mutta hiustyylin muutos aiheuttaa ahdistusta?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Neriana - 09.05.11 - klo:12:40
Minulla ke kampaaja ja olen ajatellut lyhentää todella reilusti tätä reuhkaa. Nyt hiukset ovat pisimmillään lapaluiden alle, ja haluaisin lyhentää ne olkapäille niin, että niska jää vähän ylemmäs kuin etuhiukset. Tällä hetkellä tilanne on se, että hiuksia ei voi pitää kuin kiinni, sillä minulla on ohut hiuslaatu mutta hiuksia on _paljon_ ja eivät jaksa nousta irti päänahasta kun ovat näin pitkät ja painavat. Haluan pirteän kesätukan jota voi pitää auki ja jonka saa puristeltua vaikka kiharalle. Toisaalta kauhistuttaa ajatus niinkin lyhyestä kun tähän pitkään on tottunut.

Päätöstä tosin helpottaa se, että kaikki tuttuni joille olen ketonut ideasta ovat täysin samaa mieltä että lyhyt on minulla kivempi ja se tuo hiusten paljouden paremmin esiin, kuin se että hiukset roikkuvat aina ponnarilla tiukasti päätämyöten vedettynä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Efva - 28.06.11 - klo:10:34
Mulla on joku iän (30+) tuoma hiuskriisi.  ::) Hiukset on taas venähtäneet ihan vaivihkaa melkein BSL-pituiseksi, ja nyt olen miettinyt ja miettinyt että voiko tällainen wanha eukko pitää näin(kään) pitkää tukkaa.

Sinänsä tykkään tästä kyllä - tämä on ehkä helpoin tukka mitä mulla on pitkään aikaan ollut, kun etuhiuksetkin ovat sen verran pitkät, että niitä ei tarvi väkertää aamuisin, jollei halua. (Tykkäisin jonkinlaisesta otsiksesta, mutta se nousee pitkänäkin helposti pystyyn ja hankaloittaa kaikella tapaa elämää.) Hiukset ovat myös ihan OK kunnossa - hieman pörröiset lievän taipuisuuden vuoksi, mutta lyhyemmässä ja kerrostetummassa mallissa se vain korostuisi.

Nuorempana olin aina sitä mieltä, ettei pitäisi antaa iän vaikuttaa hiusten pituuden valintaan. Nyt on vain alkanut tuntua siltä, etten halua sellaisia "takaa kuin enkeli, edestä kuin Esa Pakarinen" -kommentteja, joita joku aikuinen pitkätukka oli netistä lukemani mukaan saanut kuulla...  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 28.06.11 - klo:12:09
Nyt on vain alkanut tuntua siltä, etten halua sellaisia "takaa kuin enkeli, edestä kuin Esa Pakarinen" -kommentteja, joita joku aikuinen pitkätukka oli netistä lukemani mukaan saanut kuulla...  ::)

Tuo tiivistää täysin sen mikä mun tukassa on vikana  ;D. Aika harvalle kolmekymppiselle tai sitä vanhemmallel pitkä tukka kuitenkaan sopii. Varsinkaan jos on yhtään valuva naama niin kuin mulla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Efva - 28.06.11 - klo:12:51
Eiffe ;D Kirjoitin muuten ensin vahingossa "edestä kuin enkeli, takaa kuin Esa Pakarinen". Minkähänlainen ilmestys se olisikaan?

Mulle ei kyllä kasvojenmuodon takia ole koskaan erityisen hyvin sopinut pitkät hiukset auki, ja hiukset onkin käytännössä aina ponnarilla.

Lauantaina ois kampaaja, katsotaan mihin ratkaisuun siihen mennessä päädyn. Tällä hetkellä oon kyllä kuitenkin sillä mielellä, että maks. viisi senttiä lähtee.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: salute - 28.06.11 - klo:15:18
Mun mielestä toi iän vaikutus hiustenpituuteen ei ole kovin yksioikoista. Tosiaan on olemassa ihmisiä, joille sopii hiukset paremmin joko auki ja kiinni. Muakaan ei imarrellut edes rippikouluikäisenä hiukset valtoimenaan, ilman mitään kerrostuksia ja otsiksia. Näillä "hiukset kiinni imartelee"-tyypeillä taas mielestäni lähes mikä tahansa kiinni sidottu kampaus antaa nuorekkaamman vaikutelman kuin lyhyt tukka. :) Joissain tapauksissa, kuten esim. kireällä nutturalla, on myös hyvin kasvoja kohottava efekti. Lyhyet hiukset pitäisi myös leikata oikeasti todella lyhyiksi ja kammata pois kasvoilta, jotta näkisin vastaavan liftingin. On myös valitettavaa, että niitä lyhyitä hiuksia ei aina vaan jaksa/pysty muotoilla ja silloin vaikutelma ei useimmiten ole parhaaksi juuri kenellekään. Pitkät hiukset voi aina huitaista nopeasti jollekin nätille kampaukselle.
Ihmisistä, joille sopii paremmin hiukset auki, en kyllä osaa sanoa mitään. Lähipiiriin ei oikein kuulu moisia, joten on vaikeampi arvioida.Toisaalta ajattelen kuitenkin, että himottava hiusmalli kannattaa leikata, vaikka näyttäisikin sitten jonkun silmissä pari vuotta vanhemmalta. Hiuksia ne vaan ovat, ja kasvavat onneksi takaisin. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Amy - 07.07.11 - klo:22:30
En tiedä mihin ketjuun tämä kuuluisi mutta kokeilen tätä, infoattehan modet minua jos siirtyy. :)

Mulla on kauhea ongelma otsiksen kanssa, enkä löydä tähän mitään ratkaisua, osaisiko joku neuvoa?

Mulla siis tippui synnytyksen jälkeen aika paljon hiuksia ja otsis ohentui muun kuontalon mukana. Vedin sitten taaempaa hiuksia eteen että sain otsiksen paksummaksi. Nyt kun hiuksia on kasvanut takaisin, otsis on liian raskas ja ylipaksu. Oon vetänyt siitä pikku hiljaa osioita sivuun että kasvattelen niitä pois mutta lopputulos on se, että otsiksen sivuilla roikkuu raskaat möykyt jotka työntyvät silmiin ja ärsyttävät joka sekunti! Puhumattakaan siitä, että näyttää ihan kamalalta, ihan kuin hiukset olisi vaan leikattu karmean väärin!

Mitä tälle voi tehdä? Voiko otsista leikata jotenkin niin että poiskasvattaminen menisi nätimmin eikä hiukset menettäisi muotoaan kokonaan. Vai onko mun ainoa vaihtoehto vetää nuo kasvatettavat osiot seuraavan puolen vuoden ajan typerästi pinneillä kiinni että ne kasvaisi järkevään mittaan? Helpompaa ois kasvattaa koko otsis pois mutta kun haluaa vain osan siitä pois, tää onkin huomattavasti vaikeampaa.  >:(
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: tuutikuu - 07.07.11 - klo:23:19
^kyllä ns. pykäliä voi häivyttää, jotta ne asettuisi nätimmin kasvatusvaiheessa. Se tapahtuu esim."pointtaus" -leikkaustekniikalla , eli kampaajalle vain!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 11.07.11 - klo:17:45
Hiusmallikriisi. Kampaaja-aika on varattuna, mutta en tiedä mitä tehdä näille hiuksille...  Keväällä mulla oli hirveä hormoneista johtuva sulkasato ja nyt on tosi paljon 1-2cm mittaista uutta hiusta pukkaamassa juuresta. Eli pituuksista hiukset on aika tavalla ohentuneet tällä hetkellä. Tietenkään tekemäni raidoittelu ja vaalennuskaan eivät ole kuntoa kasvattaneet... ::)

Mulla olisi kasvatushaaveita ja hiukset on vihdoin ponnarimitassa, joten mieluiten vain tasoittaisin latvoja... Olen siis kananpersemallista kasvattanut koko tämän vuoden ja hiukset on viimeksi marraskuussa olleet näin pitkät. Mitä mieltä juurekset olette, olisiko parasta leikata reippaasti kananpersemalli takaisin ja odotella että sulkasadon aiheuttamat tynkähiukset kasvaa siinä ohessa? Pitää vielä kysyä kampaajan mielipidettä, taidan kyllä elätellä turhia toiveita kasvatuksen jatkamisesta :-\.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Pähkinä - 11.07.11 - klo:18:36
^ Mikä on "kananpersemalli"?  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marni - 11.07.11 - klo:18:44
^ Takaa niin lyhyt että pörhentyy lähes itsestään malliin kananperse? :)

Oon pohtinu ite samaa operaatiota, tosin eri syystä. Niskatukka alkaa olla sen verran raskas, että hiostaa kovasti. Toisaalta samainen tukka on vielä niin lyhyt, että ponnari on haave vain...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 11.07.11 - klo:19:04
Juuri sellainen takaa lyhyeksi nyrhitty ja edestä vähän pidempi malli. Tähän tyyliin: 

http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1620703-nonnih-kertokaas-nyt-mita-ma-teen-mun-hiuksille-huomenna/ (http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1620703-nonnih-kertokaas-nyt-mita-ma-teen-mun-hiuksille-huomenna/)

Eli aika pitkä projekti kasvattaa noin lyhyt niska tasapitkäksi ja ponnarille yltävään mittaan. Tällä hetkellä mulla on Dana Scully -polkka. En raaskisi lyhentää kovin paljoa, mutta pelkään että juuren "töröttäväiset" alkaa kohta sojottaan niin kovasti pystyssä, että ne erottuu törkeästi muista, pidemmistä hiuksista. Jos hiusmalli olisi tuollainen nypitty ja sekainen, niin ne muutaman sentin hahtuvat sulautuisi joukkoon. Olisi sitten vaan yli 6kk kasvatusta takaisin peruspolkkikseen  :P.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Pähkinä - 11.07.11 - klo:21:05
^,^^ Ok, tuttuhan tuo on omallekin päälle.  :)  Mun kokemuksen mukaan takaisin kasvavat lyhyemmät hiukset eivät pidemmässäkään tukassa juuri mitenkään erotu. Eniten ne tulevat esille jakauksesta ja hiusten reunoilta, mutta tällöinkin ovat yhtään hassut vain aivan siinä kasvun alussa, muutaman sentin pituisina. Muut jäävät sinne hiusten alle, eivätkä mitenkään törröttele sieltä (vaikka tuovathan ne pidemmän päälle hieman enemmän pörröisyyttä hiuksiin). Jos siis olet vaivalla kasvattanut pituutta ja haluat jatkossakin pidemmät hiukset, niin en näkisi, että vain noiden uusien hiusten takia tarvitsisi muuttaa mallia lyhyemmäksi. Ja niiden seassa olevien lyhyidenkin kasvattaminenkin voi olla mukavampaa, jos malli kokonaisuutena on jo lähempänä sitä, mitä pidemmän päälle haet. Toisaalta, jos hiusten ohuus hirveästi häiritsee, niin nopeamminhan nuo lyhyetkin saavuttavat muut lyhyemmässä mallissa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 12.07.11 - klo:15:58
^ Ehkä mulla sitten on toivoa jatkaa kasvatusta töröttävistä huolimatta  :). Täytyy kysyä kampaajan mielipidettä vielä torstaina, mutta kenties selviäisin kuitenkin pelkällä tasoituksella... Olisikohan nämä töröttäväiset nyt parin cm mitassa sitten pahimmassa vaiheessa, kun sojottavat jakauksesta ja  otsalta hiusrajasta tosi kovasti. Jos ne sulautuisivat paremmin joukkoon vähän kasvettuaan. Mua on nimittäin huolestuttanut, että hiukset räjähtää ihan hirveiksi kun ne vähän kasvaa, kauhuskenaarioni on siis sellainen 4-5cm pitkä kerros haitulaa päälaella ja ohut, pidempi roikkuva hiirenhäntä.

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Vovka - 27.07.11 - klo:16:52
Ensimmäistä kertaa vuosiin alan olla vähän kyllästynyt tähän tasapitkään keskijakaustukkaan. Se vaan on. En saa oikein mitään kampauksiakaan tehtyä, kun tuntuu, että tukkaa pitäisi olla puolet enemmän. Lisäksi tuntuu, että tämä ei myöskään kulje käsi kädessä nykyisen tyylini kanssa. Näytän hippitytöltä väärissä vaatteissa.

Nyt olen ruvennut miettimään, että jos ottaisin otsiksen. Sellaisen kolmiomuotoisen, jossa keskiosa on pidempi. Lisäksi leikkaisin latvoja vaikka sen kymmenisen senttiä. En vaan ole laisinkaan varma tuon otsiken sopivuudesta, sen asettumisesta pyörteen takia yms... Ja että onko tukkani edes sen verran paksu että siihen kannattaisi mitään harkita. Hiuksia on paljon, mutta ne ovat kuin hämähäkinseittiä. Pelkään, että tukka näyttää entistä ohuemmalta.

Kasvaahan ne karvat kyllä aina takaisin...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Od3ssa - 30.07.11 - klo:23:49
Tympii tämä tukka. Tympii se ettei mulla ole vakikampaajaa, joka tietäis mitä tehdä ja mikä mulle sopii.

Ja kun on se vaikeeta. Haluan pitää auki ja haluan pitää kiinni, mutta niissäkin on omat ongelmansa. Auki mulle sopii vain silloin, kun on niin lyhyt tukka ettei se yllä kiinni. Ja omasta mielestä mulle sopii paremmin ponskarille, kun olen silloin nuoremman näköinen (vanha täti puhuu ;D...). Töissäkin on helpompi ja siistimpi, kun tukka on kiinni, eikä liehu naaman edessä, eikä myöskään tarvitse niin paljon eri tukkatököttejä aamuisin.

Että mitä tässä taas tekisi, löytyisi edes se kampaaja, joka lukisi mun ajatukset :-\
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sinimusta - 31.07.11 - klo:15:11
Itseä ärsyttää tämän hetkinen "moppimalli"  :D Kasvatusprojekti kesken, joten leikata en halua ja tämä pituus on nyt sellainen, että ei sovellu oikein luonnonkiharalle ja pörröiselle tukalle. Hiukset ovat olkapäille.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Antur - 31.07.11 - klo:15:41
Minua ärsyttää takatukka, jota en halua toisaalta leikata koska muutaman viikon päästä tahdon villatakut takaisin eikä niitä alle viisisenttiseen tukkaan oikein kiinnitellä. Ärsyttää tämä kasvattelu ylipäätään tässä vaiheessa kun ainoa vähänkään fiksu ratkaisu on panta, ja silloinkin tukka näyttää takaa katsottuna hirveältä. Äh, haluan vaan ne takut takaisin mutta saattaisi tulla sanomista töissä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 31.07.11 - klo:16:44
Nyt mun tukkakriisi pääsi jo siihen asti valloilleen että tulen itkemään ihan oikeaankin ketjuun... Bad hair day- ketjusta voi käydä lukemassa selostusta siitä kuinka paljon mun nykyinen tukkani mua ärsyttää, en jaksa kiukutella uudestaan. ;D
Sen sijaan ajattelin riemastuttaa ketjua kuvasaasteella omasta mielestäni aivan upeilla hiustyyleillä, jotka kaikki voisin kyllä kuvitella omaan päähäni. Kuvat ovat sen verran isoja että linkitän ne mieluummin...

1) http://www.4hairstyles.com/medium/unusual/pics/44.jpg
- Suloinen otsis, ja kaikin puolin ihana malli..

2) http://www.4hairstyles.com/medium/unusual/pics/52.jpg
- Hieman edellistä "takkuisampi" malli ja erilainen otsis

3) http://www.4hairstyles.com/medium/young/pics/22.jpg
- Ihanan pöyheä hobittitukka, ja yllättäen jopa nuo niskassa killuvat liehukkeet näyttää musta kivoilta..

4) http://www.4hairstyles.com/short/unusual/pics/76.jpg
- Ja lyhyempi malli, mitä en oikeastaan edes ajatellut (ainakaan tällä hetkellä) itselleni sopivaksi, mutta koska se oli niin nätti, niin ajattelin että se voisi olla jollekulle juurekselle juuri se THÖ tukka... ;D

Tällä hetkellä olen itse himoinnut eniten tuota kolmosta, seuraavaksi kivoin taitaa olla ykkönen... Ja mä en tiedä mitä mä teen! Olisin tällä hetkellä ihan valmis varaamaan ajan kampaajalle, mutta on ilmeisesti pakko odotella huomiseen että putiikit on edes auki. Ja jostainhan olisi ihan kiva löytää sellainen kampaaja, joka osaisi leikata tuollaisia tukkia. Mun (entinen?) vakkarikampaajani on ihan hyvä, mutta jotenkin se tekee mulle aina ihan samanlaisia karvastoja... ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kunis - 01.08.11 - klo:13:28
Ai kun hauska ja ihana (http://www.wolfgnards.com/media/blogs/photos/celebrities/zooey-deschanel-bangs.jpg). Ei varmaan vaan mulle sovi kun on silmälasitkin naamaa painottamassa. Jotain vois! Ää.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: PrettyMia - 05.08.11 - klo:10:58
Kävin sitten reippaana tyttönä pätkäisemässä tukkaani ihan olan takaa. Muuttui kainalomitasta kerrostetuksi polkaksi.
Näyttää lähinnä kyllä Marilyn-kuontalolta, näiden kikkaroiden kanssa.  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: katajainen - 06.08.11 - klo:00:02
Ihan hirvee kriisi, auttakkee!  ;D Olen nyt useamman vuoden yrittänyt kasvattaa pitkää tukkaa. Sain kasvatettua hitusen vaille BSL-mittaset ja huomasin, että ei mulle oikein sovi pitkä tukka. Näytän väsyneemmältä ja vanhemmalta. Pätkäisin sit sellasen leukamittasen A-mallin polkan. Tykkään tästä kovasti, mutta imetyksen myötä minulta lähtee hirveästi hiuksia ja pieni vauvakin on koko ajan tarttumassa ja kiskomassa tukkaa. Ärsyttää, kun koko ajan on jossain irtohiuksia kutittelemassa ja meidän karvamattokin kerää niitä kiitettävästi. Tämän lisäksi yritän kasvattaa kasvivärjättyä tukkaa pois, joten juurikasvu on aivan kamala. Olen aina haavellut tooosi lyhyestä tukasta, mutta toisaalta ihailen mielettömästi pitkiä hiuksia. Jotenkin tässä useita vuosia kasvattaneena on päähän iskostunut ajatus, että minä haluan pitkät hiukset ja ne kuuluvat identiteettiini. Vaikka nyt lyhensinkin hiuksia ajattelin kuitenkin taas jatkaa kasvattamista, vaikka totesin ettei pitkät minulle sovikkaan älyttömän hyvin. Olen myös raskauden jäljiltä vielä pari kiloa ylipainoinen enkä sen takia tunne itseäni kovinkaan naiselliseksi ja siksi myöskin lyhyt tukka pelottaa. Ihan naurettaa omat ajatukset, sillä pelkään kaiken naisellisuuden kaikkoavan minusta lyhyen tukan myötä, vaikka minulla on ollut lähes koko elämäni lyhyt tukka (tosin ei nyt pariin vuoteen) ja olen saanut aina paljon kehuja siitä. Tällä hetkellä tuntuu, että koko naisellisuuteni rakentuu vain hiusteni pituuden varaan, sillä itsetuntoni on ihan pohjalla näiden kilojen takia. En myöskään nykään jaksa meikata niin usein ja silmäpusseihini voisi pujottaa kolikoita, joten pelkään näyttäväni ihan mieheltä. Tässä nyt yhdistyy ikä-,tukka-,paino- ja äitiyskriisi  ;D Lyhyet hiukset kyllä helpottaisi elämää huomattavasti, mutta edellä mainitut seikat kaivelee. Missä on se nainen, joka on joskus keskellä yötä tarttunut hiustenleikkuriin ja ajellut senttisen sängen?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 06.08.11 - klo:00:53
^ pidä hiuksesi siinä pituudessa kun hyvältä tuntuu.

Pitkät saa kasvatettua koska tahansa. Ja sinulla on nyt keinot pitkien hiusten kasvatukseen ja latvojen hyvänä pitämiseen. Älä siis suotta stressaa.

Jos elämäntilaneesi kannalta lyhyemät ovat käytännöllisemmät niin älä murehdi vaan pidä letti lyhyenä. Lyhyen tukan etu on se että saat vaivattomasti kokeiltua monia värejä tukan siitä isommin kärsimättä ja oman värin kasvattaminen on helpompaa. (tässä kasvatellaan 40 cm värjättyä pois pituuteen koskematta... ei kauhean nopeaa).
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: riinam - 11.08.11 - klo:17:08
En osaa päättää, pätkäsisinkö tukkaa reilummin vai en. Mulla on viime aikoina lähteny reilusti hiuksia ja pitkä tukka näyttää sen takia nyt vähän lirulta ja hassulta, kun vahoja kerrostuksia on reilusti jäljellä. Lyhimmät kerrokset yltävät jonnekin leuan tienoille. Joten, sopiiko mulle alla oleva malli ollenkaan, vai mitä tekisitte minuna :D Hiukset on taipuisat ja aika karheat, ennen olivat paksut ja nyt aika ohuet.
(http://img21.imageshack.us/img21/1711/korttikuva017.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v624/deadtwin/ME/hairlongalinebob.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 11.08.11 - klo:20:09
^ Sulla on kyllä niin kauniit kasvot, että voisivat tulla esiin lyhyemmässä mallissa paremmin. Kasvojen ihokin on kaunis, joten sitä voisi korostaa pikkasen tummemmalla hiusvärillä?  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: riinam - 11.08.11 - klo:22:02
Itseasiassa se on suunnitelmissakin :D Vaikea vain saada tummuus oikeaksi, kun liian tumma taas vie kaiken värin. Tämäkin nykyinen väri oli juuri värjättynä hitusen liian tumma, mutta parin pesun jälkeen juuri hyvä ja nyt haalistuneena liian vaalea. Juurikasvu ei onneksi vain erotu, kun oma väri on melko lähellä tätä nykyistä. Ja kiitos mielipiteestä, ehkä rohkaistun leikkaamaan tuollaisen (:
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jemni - 12.08.11 - klo:09:37
Tuo malli on ainakin aivan ihana, sopii varmasti sulle! Ja oon samaa mieltä, että hieman tummemmalla värillä voisi korostaa kasvoja. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 12.08.11 - klo:21:34
Katajaiselle sanoisin, että leikkaa ihmeessä joku pirteä lyhyt malli, joka on helppohoitoinen ja laita siihen joku kiva värjäys. Se tekee oikeasti ihmeitä väsähtäneelle ilmeelle, kun hiukset ei roiku pitkin päätä vaan ne saa kivasti kohoamaan lyhyemmässä mallilssa. Mun naapurissa asuu kotiäiti, jolla on tosi ihana ja seksikäs pörri-tukka, sellainen superlyhyt polkka joka on niskasta lähes sängellä.

Hiukset kasvaa aina takaisin, joten jos ei lyhyt tunnu kivalta niin maks. puoli vuotta ja sulla on taas polkka :). Naisellisuus ei todellakaan ole hiusten pituudesta kiinni. Sitä paitsi äitiyshän on seksikästä ja naisellista  <3.

Mä olen myös ollut ikuinen kasvattaja, minullakin oli vuosia pinttymä siitä, että pitkät hiukset on naiselliset. Noh, koska olen vaihtelunhaluinen värjäilijä niin aina jossain vaiheessa hiusten kunnon takia oli pakko leikata polkka ja vaikka aina tykkäsin polkasta, niin kuitenkin ennen pitkää taas kasvatus jatkui. Tätä kainalopituus-polkka-väliä sahasin vuosikaudet. Nyt olen tajunnut, että mulla on niin hento hiuslaatu että pitkät hiukset on surkean näköiset ja on parempi pysyä polkkamalleissa. Paljon on pirteämpi ja kivempi ilme ja vähemmällä vaivalla, heippa vaan lämpörullahelvetille  ;D.

Yllytän myös riinam :ia leikkaamaan ja tummentamaan, kuten jo todettu tulisi kasvot ja upea iho kauniisti esille :).
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: caessa - 13.08.11 - klo:18:02
riinam, tuo alla oleva malli sopisi varmasti tosi hyvin! Ja tuuheuttahan saa feikattua tuuhentavilla tuotteilla ;)...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Peippo - 25.08.11 - klo:20:08
Mulla on ongelma. Mulla on tasan viikon päästä kampaaja, enkä vieläkään oikein ole varma, mitä tälle hiusreuhkalle tekisin. Sen verran kumminkin tiedän, että A) värjään takaisin punaiseksi (ikävä punaisia hiuksia!) ja B) leikkaan mahdollisimman paljon. Vaalentaminen oli selvästi huono idea, varsinkin hiusten latvat on ihan tuhoutuneet - ne katkeilee, on haurastuneet, täynnä kaksihaaraisia ja niitä tippuu pois sellaisina tukkoina että ei oo enää edes hauskaa. Olen kasvattanut hiuksia nyt n. 7 vuotta, joten vähän kismittää. Mutta ei voi mitään, aion nyt sitten aloittaa kasvatusprosessin uudelleen alusta. Ainoa ongelma on, miten mä leikkaan hiukset ensi viikolla?

Olen pitkän aikaa miettinyt, että jos sitä vaikka leikkaisi kunnolla lyhyeksi - siis ihan semmoinen pixie crop -tukka. Toisaalta en ole ollenkaan varma, sopisiko sellainen mun kasvoille, joten olen myös miettinyt sellaista Rihanna-tyylistä tukkaa, että takaa olisi ihan lyhyt ja kasvoilla sellainen pitempi "liru". Muttamutta... A) En tiedä sopiiko sellainen silmälasieni kanssa (käytän silmälaseja 24/7, en omista piilolinssejä enkä näe paljon eteeni ilman laseja). B) Parturi-kampaaja-kaveri lausahti "eiei älä missään nimessä!" suunnitelmistani kuullessaan. En ole vieläkään varma, onko se hänen mielipiteensä koska hänelle tulisi ikävä näitä hiuksia vai koska hänen mielestään lyhyt tukka ei ikinä sopisi mulle. Noiden syiden takia olen myös harkinnut jonkinlaista polkkamallia. Mutta en halua etutukkaa.

Suht valaisevat kuvat nykyisestä tilanteesta:

(http://i1190.photobucket.com/albums/z458/Peippo/beee.jpg)

Varsinkin tuosta oikeanpuoleisesta näkee aika hyvin nuo latvat... karua katsottavaa.

Tämän ylipitkän kommentin tarkoitus oli siis kysyä mielipiteitä/ehdotuksia millaiseksi hiukseni leikkaan. Lienee tähän väliin olla hyvä kertoa, että tukkani on luonnostaan just sellainen kuin noissa kuvissa - lättänä, jonkin verran taipuisa. Olen todella laiska tekemään hiuksilleni yhtään mitään, joten hiusmalli, joka vaatisi päivittäistä suoristamista tms ei tule kysymykseen. (Ja tässä vaiheessa mulle kerrotaan, että kaikki lyhyet tukkamallit vaativat päivittäistä suoristamista... FML.)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 25.08.11 - klo:20:13
^Hiuksesi ovat todella nätit mutta näyttävät kyllä aika haurailta :-\ Itse sanoisin että leikkaa vain reippaasti lyhyeksi, ainahan se tukka kasvaa ja terveempänä! Plus kasvosi ovat sen verran sirot että pixiekin olisi juuri nappiin :ts
Otsikko: Uus hius tyyli kiitos nam
Kirjoitti: -s0- - 25.08.11 - klo:20:57
Niin mulla olis semmonen PIKKU pulma, että tosiaan kesäksi leikkasin itelleni tyttömäisen irokeesin, hiukan tähän tyyliin:
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=16447&month1=&pg=1&styl1=Farouk (http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=16447&month1=&pg=1&styl1=Farouk)

Tosin mun hiuksis on ihan otsis, hiukan vinoon leikattu, irokeesi yltää ihan niskaan asti, ja ohimoilla on 'pulisongit'

Olen siis alkanut kasvattamaan 'talvea varten' pitempää kuontaloa, koska pipo päässä näytän muuten liikaa pojalta  :P

Ongelma on se: Laitanko tähän ylikasvaneeseen irokeesiin liima pidennykset ja toivon parasta?
                       Leikkaanko hiukset joka paikasta yhtä lyhyiksi kuin sivuila on 3-4cm?
                       Annanko vain kasvaa ja näytän täys idiootilta?

Hiukseni ovat paksut ja noh.. En oo kovin ahkera niitä laittamaan joka aamu, mutta pidän hiusten laittamisesta  :D

Otan hyvin hyvin mielelläni vastaan ideoita, ilman pidennyksiä ja pidennyksien kera.. :D Mikä tahansa on parempi kuin TÄÄ !! :DD
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: LP_Alice - 25.08.11 - klo:22:52
^^Jos todellakin haluat lyhyet hiukset sen takia koska haluat lyhyet (=et vain eroon huonokuntoisesta hiuksesta) niin sanon, että pistä menemään. :ts Tintun kanssa samaa mieltä, että lyhyt malli kyllä pukisi sinua!

Mutta jos mieluiten haluat pysyä pitkänä, niin pahimmat hapsut vaan pois (~10cm) ja loput pystyy kyllä hoitamaan kuntoon. Mulla taitaa olla tosi samanlainen hiuslaatu kuin sulla (mun hiukset näytti juuri tuollaisilta ennen juurikasvua ;)), mutta kymmenetkään värinpoistot eivät ole saaneet niitä enää tuollaisen kuosiin ihan silkan hoidon takia. Ensiapuun suosittelisin kunnon syväpuhdistukset ja sitten ainakin viisi pesua peräkkäin tujua rekkua ja jotain kosteuttavaa jätettäväksi. Silarit mun oli pakko unohtaa blondauksen jälkeen, sillä ne tekivät latvasta nopeasti ruman käkkärän.

Muistahan postailla kuvia kun olet päätöksesi tehnyt! :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Salamanteri - 27.08.11 - klo:14:50
Peippo, minusta sinulle ja kauniille kasvoillesi sopisi hyvin jopa näin lyhyt: http://trendyhaircutstyles.com/733/how-to-get-perfect-pixie-cut-2011/ (http://trendyhaircutstyles.com/733/how-to-get-perfect-pixie-cut-2011/)

Tämmöinen malli omasta mielestäni näyttää parhaimmalta suht luonnollisen värisenä, mutta miksei punaisenakin. Toinen vaihtoehto olisi sellainen pitkä polkka, silloin pituutta ja huonompia latvoja lähtisi kuitenkin ihan mukavasti, mutta matka takaisin pitkäksi ei veisi niin pitkää aikaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 28.08.11 - klo:13:32
Peippo on todella nätti! :D Minusta sinulle sopisi hyvin lyhyet hiukset, sillä varauksella, että sen ei mielestäni tule olla liian saksittu/ kerrostettu. Enemmän sellainen klassinen ja sleek, selvät linjat - Katie Holmesilla on ollut todella tyylikkäitä leikkauksia jos haluat pysytellä leuka-pituudessa. Aina vaan yhtä tyylikkäältä Twiggyltä voi katsoa mallia lyhyempiin hiuksiin. Salamanterin linkin hiusmalli on myös makea ja voisi sopia hyvin :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: lenskis - 11.10.11 - klo:12:01
moikkamoi!

lähiaikoina pitäisi varailla kampaaja-aikaa ja kysyisinkin hieman neuvoa..

mulla on laineikas, hieman pörröinen hius.
aiemmin hiukset on ollut tosi ohuet ja ne on leikattu veitsellä,
eli oon ottunut ohuisiin hiuksiin.
aloin kuitenkin vuosi sitten käyttää e-epaa ja nyt hiuksia on tullut hirveästi lisää.

aiemmin oon käynyt kampaajalla, joka "tuntee" mun hiukset ja on pyytämättä leikannut ne hyvin.
nyt toissa käynnillä pyysin kampaajaa rikkomaan latvoja, mutta jäivät aika tasaisiksi.
ja viimeisimmällä pyysin ottamaan veitsellä kun hiukset ovat märät.
kampaaja kuitenkin sanoi, ettei suostu leikkaamaan hiuksiani kuten pyysin,
vaan kuivasi ne ja leikkasi saksilla aivan tasaiseksi polkaksi.
hiukseni ovat siis n 2cm paksu "matto" latvoista, eli eivät tippaakaan kerrostetut.
lisäksi ne ovat takaa nyt niin paksut, etten raudalla saa niitä suoriksi (pyörteet takaraivolla).

mitä siis pyydän kampaajalta?
rikkomista/kerrostamista/ohentamista?

haluaisin siis että hiukset olisivat takaa "ohuemmat", latvat nätisti laskeutuvat ja "ohuet",
eivät tasapaksut.
mitään rokkitukkaa en siis halua vaan siistit "tavalliset" hiukset:)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 05.11.11 - klo:15:16
Hei, minä täällä taas. ::)
Nyt alkaa oikeasti olla jo tarvetta leikkaamiselle, sillä huomasin eilen peilin kautta tukkaa tarkastellessani, että joskus muinoin leikatut kerrostukset saa mun karvastoni näyttämään siltä, että mulla olisi huonot pidennykset... Tai ei ehkä niin pahalta, mutta kun latvoistaan kaartuvien kerrostusten alta näkyy piikkisuoraa pitempää tukkaa, niin ei se nyt ihan kivaltakaan näytä. Lisäksi latvat alkaa takkuuntua hyvästä hoidosta huolimatta. Hiukset on nyt BSL-mitassa ja kerrostukset on noin 10cm lyhyemmät.

http://www.hairfinder.com/haircollections3/geometric-majirel2.htm
Tällainen mulla on ollut ennenkin, ja usein. Tykkään hirmuisesti tuosta otsiksesta, mutta olen viimeaikoina yrittänyt kasvattaa otsatukkaa pois ihan vaihtelun vuoksi... Ja toisaalta olen pitkään himoillut lyhyempää pörrötukkaa ilman otsista/pitkällä otsiksella, ja se ideahan romuttuisi tuossa kuvan mallissa ihan totaalisesti. Toisaalta, kun olen tässä kaipaillut muutosta, mutta jänistänyt aina kesken kaiken, niin eikö otsiksen leikkaaminen olisi jälleen hyvä pikkupiristys? Etenkin kun tukka kasvaa sen 1,5-2cm kuussa...

Aika pitkälti alkaa kyllä vaikuttaa siltä että menen tuon kuvanmukaisen tukan leikkaamaan piakkoin, mutta pitäähän ihmisen päästä kriiseilemään samanhenkisille olennoille, kun kukaan muu ei näitä tukkahepuleita ymmärrä. Ylipäänsä se että hiuskriisistään kirjoittaa, auttaa päättämään mitä tekee seuraavaksi... ;D

Edit. Löytyi vielä toinenkin kovin kiinnostava malli... Tässä voisi jopa toimia se piempi otsis: http://www.ukhairdressers.com/style/full_pic.asp?pic=12177

Yritä tässä nyt sitten päättää mitä tehdä. Etenkin kun jälkimmäisestä kuvasta tuli hirveä hinku värjätä tummaksi.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: julietjones - 05.11.11 - klo:21:15
Tuskallista, oon viimein saanut hiukset.kasvamaan yli olkapäiden ja ovat ihan hyvässä kunnossakin. Malli on vaan tylsä, otsatukka ei kasva tarpeeksi nopeasti, you name it. Ahdistaa...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: LP_Alice - 06.11.11 - klo:14:34
Voihan perse. Mua himottaisi aivan sikana sellaiset poikahiukset, kuin Robinilla on nuorena How I met your mother -sarjassa. ::) Vaaleina tosin, mutta leikkaus on aivan ihana.

(http://www.givememyremote.com/remote/wp-content/uploads/2008/11/himym_robin.jpg)

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 22.11.11 - klo:20:26
Tukkakriiseilijä hädässä! Apua kaivataan kipeästi!
Huomenna on kampaaja-aika, itse tahdon jotain muutosta, ja tukan haaroittuneet latvat tarvitsevat saksia. Tarvitsen vaan mielipiteitä siitä mitä seuraavista malleista lähtisin kokeilemaan. Tukkaa en aio värjätä mallin mukaiseksi, eli siitä ei tarvitse välittää. ;D

1. http://www.womensbeautylife.com/gallery/Medium_hair/trendy_woman_hairstyle_with_layers_and_long_side_bangs

2. http://www.womensbeautylife.com/gallery/Long_hair/cool_woman_hairstyle_with_layers_and_bang_in_long_length

3. http://www.womensbeautylife.com/gallery/Long_hair/Women_layered_long_hairstyle_with_sexy_long_bang

4. http://www.hairfinder.com/haircollections3/geometric-majirel2.htm

Kaikki on ihan kivoja malleja, mutta mua ehkä piirun verran epäilyttää noi herkulliset otsikset... ;D Tykkään otsiksista ja ne sopii mulle todella hyvin, mutta mietin vielä että pitäiskö vai ei.. Mutta sanokaas ihan vaikka näkemättä mun naamaani, että mikä noista olisi eniten kokeilemisen arvoinen. Pliiis?

Edit.
Nyt taisin löytää sen mitä haluaisin testata...
http://www.hairfinder.com/haircollections4/spirit3.htm

Kauhean nätti malli. Nyt alan jo odotella huomista innolla. Viime mallinmuutoksesta onkin jo ikuisuus.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Horros - 22.11.11 - klo:21:14
^Tuo aiemman viestisi musta malli oli ihana!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hyx - 30.11.11 - klo:20:25
Mulla on hiusmalli-/värikriisi.

Viikon päästä olis kampaaja pitkästä aikaa. Mulla on tällä hetkellä viileähkö 8 asteinen kutristo, jossa on jämäraitoja (7 asteisia sekä vaaleanpunaisia paikoitellen, don't ask why  ;D).

Ihoni on hyvin vaalea, välillä punakka ja ennen kaikkea väristöni on kylmä. Silmäni kylmät metsänvihreät. Kasvoni ovat neliön muotoiset, jossa selkeä pienehkö leuka, joten painopiste on leuassa.

Mun tukka on noin 10 senttiä vailla BSL. Edessä suortuvat vähän lyhyempiä. Olen kasvattamassa tukkaa vyötärömittaan, mutta  nyt on kriisi minkälaisen mallin kutristooni haluan ottaa. Otsatukka ei valitettavasti sovi, koska iho rasvottuu tosi herkästi. Myös rajua kerrostusta en välttämättä haluaisi.

Onko ideoita nätistä kasvatusystävällisestä hiusmallista, sekä väristä? Vaaleasta tukasta pidän ja se sopii minulle. Onhan niillekin hirveästi variaatioita. Onko ehdotuksia?  :)

Tällaista olen katsonut mallinsa puolesta: (siinä voisi nuo etuhiukset loppua vähän leuan alle?)
(http://img443.imageshack.us/img443/40/haircut2ljg.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/443/haircut2ljg.jpg/)

Edit. typoilua.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: sellofaani - 01.12.11 - klo:22:31
Parin täysin epäonnistuneen kampaajakäynnin jälkeen mä olen päättänyt lopettaa tämän pitkien hiusten kanssa kärvistellyn ja siirtyä takaisin lyhyisiin  <3

Mulla on aikaisemmin ollut useamman kerran lyhyet, muttei kuitenkaan superlyhyet haivenet. Nyt jotenkin hotsittaisi erittäin lyhyt malli, mutta en oikein tiedä miten se istuu tuohon mun lievästi päärynän malliseen naamaan. Toisaalta myös miljoona muuta vaihtoehtoa kiinnostaisi, myös ihan eri päästä skaalaa: sekaisuus ja pitkä otsatukkakin on mieleen..  Olen kuitenkin enemmän sellainen pörrö/peikko-tyyppi kuin ihan sleekin mallin ystävä. Hitunen rock/alternative/indie-henkeä mukaan, muttei tarvitse olla tarkoitushakuisesti raju.

Hiusta on paljon, ja se on "kovaa", liukasta ja itsepäistä. Niskassa on melko voimakas pyörre. Olen valmis uhraamaan hiuksille jokusen hetken aamuisin, mutten ihan ihmeitä.

Kasvoreferenssiä (käytän usein myös silmälaseja, joissa on suht vahvat aisat, muttei erikoinen malli):
(http://i18.photobucket.com/albums/b131/rosmikki/naikkarit/ellihius001.jpg)

Osaisiko kukaan visiönääri ehdottaa näillä spekseillä mitään?  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Miia - 10.12.11 - klo:10:34
Huomasin tossa, että mun hieman yli hartiamittainen tukkani on latvoista hirveä hamppukasa ja varasin kampaajalle ajan, mutta nyt en ole ihan varma, mitä haluaisin tukalleni tehdä. Mitään tylsää tähän päähän ei tule, vaan haluaisin jotakin näyttävämpää, mutta kuitenkin naisellista. Ajattelin, että voisi testata sitä pari vuotta sitten paljon nähtyä tukkaa, jossa hiukset ovat edestä pidemmät ja takaa lyhyemmät. En tiedä sitten sopiiko tuollainen näin ohueen hiukseen. Hiukseni ovat piikkisuorat eikä pyörteitä ole, joten siinä mielessä tämä olisi sopiva, mutta näyttäköhän sellainen sitten ohuessa tukassa ihan lirulta?

Mulla on melkein aina ollut tasapitkä tai tylsästi hieman kerrostettu tukka, ja nyt haluaisinkin selkeän mallin tähän päähäni. Kasvoissa mulla on hieman pyöreyttä poskissa ja haluan kuitenkin hiukset, jotka ylettyvät ainakin leukalinjan alle, jotta saan läskärini piiloon sivulta :D Saa ehdottaa jotakin puolipitkää mallia, joka ei ole liian luonnollinen, vaan ennemmin jopa vähän graafisempia linjoja saisi olla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mjau - 14.12.11 - klo:23:11
Olin tulossa pohtimaan ihan samaa kuin Miia, ja vieläpä samoilla lähtökohdilla  :D Eli vaikka miulla on kasvatus menossa niin tekisi hirmuisesti mieli leikkauttaa sellanen edestä hitusen pitempi pitkähkö polkka. Hiukset on nyt jonkun verran yli olkapäiden ja lyhyimmät kerrokset n. 5 cm yli leuan. Mietin hiusten pätkäisyä siksi, että jos ottaisi vaikka reilut 5 cm vaalennettua ja talven kuivattamaa latvaa pois, niin miulla olis mitä ilmeisemmin sit kokonaan oma väri päässä. Mutta kun toisaalta haluaisin kasvattaa...  ??? Pitäs osata päättää et haluunko lyhyemmän ja kokonaan omanvärisen tukan vai annanko kasvaa. Mut ku en vaan osaa  ;DOtsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luscious - 15.12.11 - klo:11:14
Sellainen edestä pitenevä malli on aivan IHANA. Vaikka se onkin varmaan edelleen se kampaus mitä eniten nyt leikkautetaan, ottaisin sellaisen itsekkin jos vaan uskaltaisin. Itse haaveilen sellaisesta versiosta että ne edestä pisimmät olisi solisluille asti ja takaa ihan lyhyt.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 17.12.11 - klo:17:40
Vedän kohta kaljuksi jos ei tähän moppiin saa jotain tolkkua >:D
Päässä roikkuu aika reippaasti käsitelty joskin ei niin hirveän huonokuntoinen 7-tasoinen tukka. Pituutta on suunnilleen leukaan, ei otsatukkaa. Juurikasvua on melkein pari senttiä, eikä näy kamalasti vaikka oma sävy on 9-tasoinen vaalea tuhka. Mallia ei kerta kaikkiaan ole, ja karvat kasvavat sentin parissa kuussa. Yritän pyrkiä oman sävyiseen/vielä vaaleampaan tukkaan ja kasvattaa pitkäksi, mutta latvat eivät ainakaan siedä kovia käsittelyjä enää ja en haluaisi leikata kamalasti kun senttikin on jo niin hidas saavutus :(

Any ideas mitä ihmettä voin tehdä? Kuvassa (toivottavasti näkyy pienenä) vielä tumma väri punaisen päällä, mistä lähdin liikkeelle ja nyt tosiaan 7-tasoinen vaaleanruskea päässä. Malli on sama, jokseenkin nykyään ehkä latvat hamppuisemmat. Eikä tämä malli ole kivan näköinen naamassani, joka kuvassa näyttää kapealta mutta todellisuudessa olen pyöreänaamainen ja leuka leveä.

(http://i266.photobucket.com/albums/ii247/_Nidu_/Tukka.jpg)

Pitäisikö leikata suora otsis?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 12.02.12 - klo:13:41
^Tuosta kulmasta siun kasvot kyl oikeasti näyttää niin kapeilta et vaikea sisäistää millainen muoto sulla sitten "oikeasti" on. Saatan olla tosi ilonpilaaja, mutta tuokin malli näyttää oikein kivalta mikä sulla nyt on :)


Sitten tää oma kriisi.. ja se onkin kriisien kriisi!! Eli koitan tässä kasvatella pituutta tähän kuontaloon, mutta ongelmana on tuo etuosasto, missä hiukset ovat harvat. Eli onko olemassa mitään semmoista hiusmallia, missä saisi "peitettyä" tuon ongelman? Pyörteitä on koko pää täynnä, joten lyhyet hiukset sojottavat auttamatta kaikkiin ilmansuuntiin ja näytän lähinnä säikähtäneeltä (ja kaljuuntuvalta) siililtä  :-[
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 27.02.12 - klo:23:29
^^sulla on kohtalaisen korkee otsa, joten jopa tasapitkä otsis sopii noihin siroihin piirteisiin!  :ts
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 27.02.12 - klo:23:33
^ei ole sirot piirteet enää, olen lihonut ja naama on leveämpi ;D ;D Pitäisikö...vaiko eikö...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: leeinsane - 04.03.12 - klo:11:29
ÄÄkkks. Puhukaa mut nyt äkkiä ympäri. Haluaisin lyhentää hiuksista latvoja kun niissä on ellun punaista ja omaa väriä on n.12 cm. Mulla on niin luonnonkiharaa ettei se oikeen lyhyenä toimi. Toisaalta sitten se ei ole niin luonnonkiharaa että se olisi semmoinen afropallo. :D Mitään hirveetä valkaisurumbaa en ajatellut alkaa käymään läpi.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mindela - 04.03.12 - klo:12:37
^ Mä leikkaisin. Hiuksissani itselleni tärkeintä on hyvä väri, koska tukka ei vaan näytä hyvältä ruman värisenä vaikka olisi kuinka pitkä tai kivanmallinen. Varmaan ensisijaisesti koittaisin vaalentaa sitä tosin pois. Mutta niin, väri ennen pituutta, sillä se ruma väri pilaa koko tukan  :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kauris - 04.03.12 - klo:14:03
Mä himoitsen sivukaljua. Ihan kamalasti. Mutten tiedä yhtään sopisiko se mulle. Lisäksi haluaisin jättää loput hiuksista aika pitkiksi, enkä tiedä uskaltaisinko leikata otsatukkaa lapsuuden otsistraumojen takia. Enkä tiedä senkään sopivuudesta mulle, kun mulla on tosi tummat ja voimakkaat kulmat. Sivukalju ja lyhyt otsis ois vaan tosi kuumat!  :-*

Oon harkinnut, että ehkä ensi syksynä kun lähden n. vuodeksi vaihtoon Berliiniin leikkaisin sivukaljun. Berliini on niin boheemi kaupunki, että siellä voi näyttää miltä vaan, ja täysin uudessa ympäristössä muutos tekisi hyvää eikä radikaalisti erilainen peilikuvakaan ehkä häiritsisi.

Ainoa vaan, että tällä hetkellä mun hiukset on melkein vyötärömittaiset, joten olisi pakko lyhentää muitakin hiuksia n. lapaluihin saakka (tekis kyllä rasittuneille latvoille höpöä). Ja kestäisi ehkä sata vuotta, että kaljuksi leikatut hiukset jaksaisivat kasvaa edes olkapäille.

Joku kaveri myös pelotteli mua sillä, että jos parinkympin jälkeen leikkaa hiukset lyhyiksi, ne eivät välttämättä enää kasva pitkiksi lähinnä hormonaalisten muutosten takia. Tätä en kyllä jaksa enää kauheasti pelätä, koska olisin ehkä huomannut muutosta jo nyt hiuksissani. Vaikka niitä lähtee paljon, kokonaispaksuus ei kuitenkaan ole mun elämäni aikana muuttunut.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: leeinsane - 07.03.12 - klo:21:21
Tätä olen haaveillut kiharaan hiuksistooni. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=15858&month1=&pg=1&styl1=Great%20Lengths
 (http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=15858&month1=&pg=1&styl1=Great%20Lengths)

Vaikuttaako....pahalle?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mindela - 07.03.12 - klo:22:35
^ Ihan kivalle mun mielestä, toi kuva on vaan tosi epärealistinen. Eli sellaisena käytettävänä versiona tuohan on hyvinkin klassinen kiharapolkka. Mun mielestä sellaiset on usein tosi kauniita ja ihanan naisellisia  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: DiiDii - 18.03.12 - klo:15:08
Siihenpä taisi loppua minun kasvatus  :( Tukkaa vaalennettiin raidoittamalla, ja on melko huonossa kunnossa nuo kerrosten latvat.
Pituus on tämmönen pitkähkö polkka, ja muhkea otsiskin löytyy..
Ajattelin josko olisin leikkuuttanut sellaisen reilusti päältä kerrostetun mallin, eli päälliosa tukkaa suht lyhyeksi, mutta tuo terve osa tukkaa eli pituudet olisi jäänyt silleensä, tai latvaa rikottu, kevennetty tmv.
Vastaava malli minulla oli vuosia sitten,  tukkaa tosin oli puol metriä enemmän..mutta toimisiko tuo näin lyhyessä ?

Jos joku tietää millä hakusanoilla osaisi googletella vastaavia malleja, saa vinkata..minä en oikein löytänyt  :-\

eli vähän tyylliin http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=16613&month1=&pg=1&styl1=HOB%20Salons
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: LP_Alice - 18.03.12 - klo:20:15
^Veikkaan kyllä, että toimii, mutta ainakin mulla huonokuntoisen hiuksen kerrostaminen aiheuttaa vaan paljon enemmän hallaa kuin hyötyä. :-\ Tasapitkät jotenkin pitävät kosteutta paremmin, eivätkä takkuunnu tai mene sotkuun, ne ei myöskään hinkkaannu kakkialle (tyynyn, myssyihin, hiuksia pestessä) ja sen takia ota damagea kuten kerrostettu hius. Jos et muista syistä halua lyhyttä hiusta, niin kannustaisin kasvattamaan ja hoitamaan oikein urakalla, tai jos mahdollista sitten leikata koko hiuksisto samanpituiseksi. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: DiiDii - 18.03.12 - klo:23:14
Voi kun voiskin leikata samaan mittaan mutta tuo kuivahtanut osio on takaraivon yläpuolella, eli  on vain päällihiukset kerrostettu..sinänsä ne ei kaikki ole pahassa jamassa, mutta tuolla viimeisellä kampaajakäynillä laitetut raidat on  polttaneet kahdesta osaa muutaman sentin levyisen kohdan, aivan tyvestä alkaen.
Ja ne on siis todellakin menetetty, mikään tehohoito, öljy tai muu ei niitä pehmennä, vaan ne on aivan korppua  :(

Harmittaa ihan sikana kun on noin pienestä kiinni että leikkaako vai koettaako sietää nuita kohtia, mutta ne lienee katkeaa kohta itsestäänkin..hitto miten ne onkin voinut palaa ihan tyvestä asti, vaikkei tyveä ole vaalennettu
sinänsähän ne on niin pieniä kohtia, ettei niitä välttämättä huomaa, mutta kun en voi sietää tuota tunnetta kun ne on niin  karheita, mur  >:D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: LP_Alice - 19.03.12 - klo:09:35
^Mä voin kyllä tunnustaa, että mulla on jakauksen alla muutamakin tollanen lyhyt tupsu, kun niihin oli jotenkij jumahtanut sellainen likaisen ruskea väri. ;D En viitsinyt niitä ruveta värinpoistolla sotkemaan, kun tulos olisi varmasti ollut vaan entistä kauheampi, joten tartuin saksiin. Tosiaan ovat jakauksen alla, eli ei normaalisti näy, mutta aina aamusin mulla sojottaa suoraan keskeltä päätä semmoset töyhtöt. :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: DiiDii - 19.03.12 - klo:09:58
Arvaappa olenko harkinnut samaa  ;D Otsikseenhan myös tuli reilusti raitoja, todella leveitä osia, ja nehän mureni aika tavalla pari päivää raidoittamisesta, siis oikeasti mureni käsiin
Otsis on onneksi uusiutuva luonnonvara kun en siitä nyt ainakaan voi enkä halua luopua. Tekisi mieleni vetästä se suht lyhkäseksi niin olisi nopeammin paremmassa kunnossa.

Jokohan tällä kertaa oppisi etten vaalenna tukkaani, edes kampaajalla, ikinä enää. :#
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: DiiDii - 22.03.12 - klo:14:51
Minä nyt sitten leikkuutin, ja on tämä nätti nyt, tai ainakin parempi kuin entinen reuhka  :ts
Pituus on suunnilleen samaa mittaa mitä entinenkin, on vaan kerrostettu reilummin, ja vino otsis, mii laik.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Retro - 28.03.12 - klo:17:39
Kriisi! Tutkailin tukkaani sovituskopin peileistä, enkä ihan hirveästi tykännyt näkemästäni. Edellisestä kampaajakäynnistä on 3,5 kk --

EDIT. Valtava kuva McGyver-takatukasta pois...

Eli hillitön takatukka reunaroikoilla, korvan päälle kasvanut osa peittää korvan lähes kokonaan, ylikasvanut sivuotsis (peittää silmän).

Ongelma: kasvatus, en haluaisi luopua yhdestäkään rakkaudella kasvattamastani sentistä, toisaalta ennemmin tai myöhemmin on pakko, jotta saan nuo pari senttiä latvassa hengailevaa hennaa pois ja järkevän kasvatusmallin.

Ideoita tai ehdotuksia, rakkaat juurekset? :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Nienna - 28.03.12 - klo:18:22
Mulla on nyt ihan samanmallinen tukka, paitsi jonkin verran pidempi. Kasvatan kesäirokeesia pois. Viimeksi elokuussa leikkautin karsean mcGyverin takaa pois, mutta koska niska jäi vähän pidemmäksi, ja muut hiukset on liian lyhyitä suoraan polkkaan, olen päättänyt kärsiä takatukasta. Kun olin tuossa pituudessa, pidin sellaisia jenkkihuiveja, jotka solmin niin että tukka nousi vähän takaa pallomaisesti. Nykyään pidän pientä ponnaria ja miljoonaa pinniä, paljon hiuksia jää tosin eteen.

Toinen vaihtoehto voisi olla kevyt A tuonne taakse, kunhan varoo sellaista kananpersaus-efektiä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Retro - 28.03.12 - klo:20:03
^ Kiitos vastauksesta. :) Taidan kyllä päätyä myös tuohon huivit ja pinnit-vaihtoehtoon, kun tästä on tosiaan vähän vaikeaa saada kasvatuskelpoista mallia...

Lisää ehdotuksia otetaan toki vastaan, tää kriisi pukkaa pintaan aina kun näen hiukset myös takaapäin.  :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 29.03.12 - klo:10:38
^ Yksi vaihtoehto on myös pistää joku kaveri napsimaan takaroikko lyhyemmäksi ja jatkaa sitten kasvatusta. Mulle leikattiin marraskuussa lyhyt malli jota olen nyt kasvatellut, ohitin melko vasta tuon sun kuvan vaiheen ja se oli ehdottomasti pahin kun muut hiukset on lyhyemmät mutta on sitten hirvee takatukka.

Mä pyysin miestä leikkaamaan niskahapsut pois saksilla + koneella. Ilme muuttui heti lähemmäs polkkamaista ja voi venyttää vähän kampaajalle menoa. Mä en pelkän niskaroikon siistimisen takia viitsi aikaa varata mutta olenkin pihi  ;D.
Panta on ystävä tässä kasvatusvaiheessa, mutta veemäistä pakkasilla huivi / pantaviritelmiä yrittää survoa pipon alle.

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 29.03.12 - klo:11:55
Tuo rikaranin tilanne on niin tuttu, tuskailen lyhythiuksisena asian kanssa aika usein. Yleensä pyydän kampaajaa leikkaamaan niskan lyhyemmäksi, koska se venähtää niin helposti takatukaksi. Tällä hetkellä just kasvattelen Bellen kuvaamalla tavalla, tavoitteena tasapitkät hiukset.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Varis - 29.03.12 - klo:17:07
Mulla on ihan blaah malli tällä hetkellä. Edestä on vähän pidemmät, tulevat jo silmille. Takaa ei kuitenkaan ole aivan lyhyt, vaan mulla on pienet liehut niskan sivuilla, saman tyyppiset kuin rikaranilla. En ole tyytyväinen, tämä malli on liian tavallinen. En kuitenkaan leikkaa vielä, vaan kasvatan kuukauden-pari, jotta saan hyvän juurikasvun tähän vaaleaan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Ulpu - 29.03.12 - klo:18:45
Mulla on kasvatus kans meneillään, viimeksi viime kesänä leikattu ja lähtötilanne lyhyt, vaikkakin korvallisilla oli hiuksia. Aika samanlainen oli jossain vaiheessa kuin rikaranin tukka. Alkuvuodesta kampaajakaveri leikkasi takatukkaa samaan mittaan sivujen kanssa ja ohenteli vähän, joten nyt on lyhyt polkka. Nyt päätin kasvattaa myös otsiksen pois ja se alkaa kyllä jo tympiä. Mulla on niin paksu tukka, että otsis kaipaisi jo taas trimmausta, täytyy varmaan itse ohennella vähän. pinnivirityksillä tässä mennään, saa nähdä kuinka kauan jaksan. Muutenkin on sellainen olo, etten jaksa, vaan käyn leikkauttaan ihanan lyhyen ja kevyen kesätukan. En jaksa ainaista suoristamista, nyt kyllä voi puristella kiharaankin, kun pipokausi alkaa olla ohi, mut silti tää on pehko. Eli kriisiä pukkaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: heijji - 04.04.12 - klo:15:23
Hiusmallikriisiä pukkaa. Kasvatan hiuksia, tällä hetkellä tilanne 3kk sitten leikattu poikatukka, ylikasvanut siis. Päälyhiukset vielä menettelee mutta kuten arvata saattaa, niskahiukset on ongelma. Miten sen voisi leikkauttaa ettei olisi koko ajan takatukkaa, vai onko se edes mahdollista? Mietin jotain A-linjaista leikkausta mutta kuinka pitkät hiukset pitää olla että se onnistuu? Ahdistaa tosiaan ja huomenna olisi lähtö pitkästä aikaa kavereitten kans kaupungille, ei nostata bilefiiliksiä tää letti..  ???
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 04.04.12 - klo:20:11
^ Omien kasvatuskokemusten perusteella melkeinpä ainoa vaihtoehto on tasata niskan linjaa suunnilleen kerran kuussa ja odottaa, että sivuhiukset / pulisongit saa niskalinjan kiinni. Muuten on joku niskaliehuke koko ajan. Mä olen pistänyt miehen napsimaan niskaa ja aion odottaa että sivut on kasvaneet sen verran että muistuttaa enemmän polkkaa ja saa muotoiltua jonkun järkevän mallin kampaajalla.

Oli kyllä hirveä virhe leikata ennen joulua lyhyeksi. On niin tuskaisa kasvatus ponnari-polkkamittaan, vieläkään ei sivuhiukset yllä korvien alapuolelle vaikka 5kk on kasvatusta takana :(. Oli niin lyhyet tosta korvan päältä että kestää todella kauan kasvaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: heijji - 04.04.12 - klo:20:58
^ Joo, mun sisko on aina välillä lyhentänyt niskahiuksia ja hetkenhän ne ovatkin sitten siedettävät, tämä on vaan ihan hirveä kasa nyt. Kait se niin on ettei tästä muuta tietä pois ole kun kasvattaa ja lyhentää takatukkaa välillä. Täytyy varmaan opetella käyttämään huiveja nyt kun pipokausi alkaa olla lopussa. :/ Tuli kyllä tehtyä virhe tuon leikkauksen kans, vaikka sainkin oman värin siinä takaisin. Pieni lohtu sentään kun ei ole juurikasvua.  ;D No, jospa tähän viimestään syksyllä jo saisi jotain järkevää mallia.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Belle - 05.04.12 - klo:10:12
Jos muuten jollain olisi huivivinkkejä tai vielä parempaa, kuvia, niin voisi postailla tänne. Meitä epätoivoisia lyhyestä kasvattajia kun tuntuu olevan useampia  ;D. Mä ostin sellaisen ympyränmuotoiset "piikkipannan" kun ajattelin että sillä voisi yrittää hiuksia laittaa salille ja jumppaan, mutta niskahiukset on siihen liian lyhyet ja tursuaa tyhmästi. Huivi olisi varmaan näppärämpi, saisi niskahiukset kunnolla piiloon sinne alle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Retro - 05.04.12 - klo:18:05
^ Jep, huivivinkit olis todella tervetulleita.  ;) Mä hiplasin paikallisessa tarjoustalossa eilen Buffia (http://www.buff.fi/), siinä ainakin oli aika monipuolisesti käyttövinkkejä, mutten vielä raaskinut hankkia.

Sain tänään noiden aiemmin esittelyssä olleiden sivuroikkojeni ansiosta koko takatukkani tänään säälittävälle töpöponnarille, jee.  :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: deko - 05.04.12 - klo:22:15
^osta buff!!!

Olen täysin puolueellinen suosittelija, mutta kun se on niin monikäyttöinen ja kätevä ja kunhan ostat aidon niin siinä on jos jonkinlaiset käsittelyt siinä kankaassa eli sehän kuivuu pesun jälkeen ihan just ja niitä saa uv-suojalla ja se on muutenkin ihana keksintö. Juurikin on Buff tukassa kun en viitsinyt pesun jälkeen värkätä. ja buff on tukkaa takuilta suojaamassa yöllä. Ja pipona päivällä.

Osta!

(kaapista löytyy seitsemän...)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Retro - 06.04.12 - klo:15:54
^  ;D

Oli kyllä sen verran kätevän näköinen kesä- ym. päähine, että täytynee kotiuttaa, kun sopiva kuosi sattuu käteen. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mindela - 06.04.12 - klo:15:58
^ Varustelekasta saa tilattua muistaakseni mustia ja vihreitä feikkibuffeja. Mielestäni ne ei eroa aidosta yhtään, aitojen buffien kuosit on vaan usein ihan kammottavia  :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mala Belen - 06.04.12 - klo:16:48
AUTTAKAA, AUTTAKAA!!!
Olen sangen epätoivoisesti yrittänyt kasvattaa tukkaani jonkunnäköisen mallin. Huonolla menestyksellä.
Laitan tähän vähän kuvaa, minkälainen tämä on ollut nyt joulukuusta tähän päivään.
Tavoite: Tukka, joka on toiselta sivulta pitkä, suklaanruskea. Paksu, kulmakarvoihin asti tasainen otsis ja muualta ihan lyhyet (1-2cm) Miltäs kuulostaa?

Joulukuussa:
(http://i40.tinypic.com/s1pwrd.jpg)

Kuukausi sitten:
(http://i42.tinypic.com/s44eok.jpg)

2 Viikkoa sitten:
-Aha, kuvanlatauspalvelu ei suostu enää yhteistyöhön...

Nyt:
(http://i42.tinypic.com/16k880i.jpg)

Kysymys kuuluu, miten alan kasvattamaan tukkaa, kasvatanko vaan toista puolta pikkuhiljaa -Entä päälliosan pituus, toimiiko tällainen hiusmalli, mitä kuvailin?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luurankka - 08.04.12 - klo:14:00
Laitan tämän pohdinnan tänne kun en löytänyt yleispätevää hiuskriisi-ketjua.

Onko silikoninen latvasuoja ihan välttämätön tavoitteelliselle kasvattajalle vai pärjääkö muilla keinoin, kuten öljyt ja suojaaminen? Tässä mietin, että jos kasvattelisi kun ei parempaakaan ideaa ole, tosin pidätän oikeuden muuttaa mieltäni vaikka heti huomenna.  ::) Ilmeisesti tietyt silikonit, tai voihan ne tulla muistakin ainesosista, tuppaa pukkaamaan mulla näppyä etenkin kaulan alueelle, mutta en tiedä sitten siirtyykö näpyt esim. selkään kun hiukset kasvaa.

Toisaalta tuntuu, ettei tää mun moppi taitaisi pitkänä ja oman värisenä olla kovin kummoisen näköinen kun takaraivolla on karmea pyörre ja toiselta puolen päätä tukka on selkeästi ohuempi ja värjäämättömänä menee vielä päätä pitkin. En kyllä edes tiedä minkä värikseksi tämän pään vetäisin, jos päättäisin väripurkkiin tarttua, mulle kun on suurinpiirtein kaksi väriä, vaalea ja musta.  ??? Ja musta ei ole vaihtoehto tässä tapauksessa.

Ja en tiedä sopiiko pitempi malli piirteisiinkään, ainakin kovasti ollaan aina kampaajalla lyhentämässä, kerrostamassa ja jättämässä takatukkaa. Kasvattelu vaan sopisi tämän hetkiseen säästölinjaan ja tuohon dekon mainitsemaan unohdustaktiikkaan on ennenkin päädytty ja silloin hiukset oli pisimmillään vyötärölle. Jätin hiukset siis kylmästi leikkaamatta puoleksitoista vuodeksi. Latvat oli kyllä aika karmeassa kunnossa silloisilla hoitotavoilla, mutta lyhennyksen jälkeen hiukset oli siltikin bsl-pituiset ja ihme kyllä muuten hyvässä kunnossa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Od3ssa - 09.04.12 - klo:17:04
Vaihteeksi taas tökkii tää vatun tukka. Yritän kasvattaa pitemmäksi ja kampaaja leikkas tasapitkän mallin, kun aiemmin oli eteenpäin pitenevä, niin voi jeesus tän kans, ei voi edes kuvitella pitävänsä auki. Ilmeisesti tää oli myös joku mallinmuutosleikkaus, kun otti lähemmäs 40€ tästä ilosta, josta en edes tykkää:/.

Lisäksi mulla on ikuinen probleema ottatukan kanssa. Sitäkin yritän periaatteessa kasvattaa pitemmäksi, että saan sen pysymmän tuolla sivulla kunnolla, mutta ei se sinnekään vedettynä näytä oikein kivalta. LIsäksi kun valittamisessa vauhtiin päästiin, niin mulla on niin ohut ja liukas hiuslaatu, että tarvin jumalattomasti hiuspuuteria, hiuskiinnettä ja tupeeraamista, että ottatukka pysyis paikallaan. En ymmärrä miksei se voi mulla asettua nätisti ja pysyä siinä missä haluan, vaan lähtee vaeltelemaan ympäriinsä.   

Taitaa muutenkin olla liikaa joutilasta aikaa, kun harkitten saksien ottamista käteen ja vähän otsiksen muokkaamista:D. Toisaalta en taas tiiä, että auttaisko se tähän tukkaketutukseen yhtään mitään, kun ei ole aiemminkaan auttanut.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 10.04.12 - klo:11:25
Mulla tympii kans tukka. Noin ylipäänsä. Tää ei näytä juur miltään, suklaanruskee väri alkaa olla haalistunut, malli on peestä, ylikasvanut sotku. Mä tiedän jo nyt, ettei mulle pitkä / puolipitkä ees kunnolla sovi, mutta haluaisin silti kasvattaa vähän koska "ei ole muutakaan vaihtoehtoista ideaa". Lyhytki on pidempään jo tympinyt. Sille kun ei voi oikein tehdä koskaan mitään.

Punainen väri ois jees :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 11.04.12 - klo:23:12
^Mä kans sitkeesti pidin lyhyttä tukkaa kun ajattelin et se olis helpompi. No kissan viikset, pidemmän saa sit vaikka hätäponnarille kiireisenä aamuna, lyhyen kanssa joutuu aina säätämään  ::)

Kuitenkin tässä ylivenähtäneessä mallissa on sen vanhan lyhyen mallin leikkaus, joten on yhtä tuskaa koittaa väännellä sitä ilman epämääräisiä töyhtöjä ja tupsuja. Sitä täydellistä mallia etsiskellessä  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 17.04.12 - klo:20:34
I hear you, catjuska :D !

Nyt tää moppi vasta kauhee onkin. Ei saa asettumaan oikeen millään. Väri haalistunu pahiten ihan tyvestä ja sen hoksaa parhaiten korvan viereltä ja kasvoja ympäröivistä hiuksista. Mut tää malli. Jaksanko mä sit kasvattaakaan? Kun ois siistiä ja helppoa lyhyttätukkaa tyrkyllä? Näin raskautuneena ei tosin viittis jatkuvasti ravata sit taas siistimässäkään sitä, että jospa mä siirtäsin tän harkinnan sinne loppuvuoteen .. ;) Ihan kuin kasvatusketjussa uhosinkin, tulee liki "pakon sanelemana" tää leikkauslakko joulukuun loppuun!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: julietjones - 17.04.12 - klo:22:55
Ens viikolla on kampaaja-aika enkä vieläkään tiedä mitä tälle reuhkalle teen. Tasoitus on välttämätön, olisi kiva leikata myös pitkä polkkamalli mutta en tiedä ksduttaako se jälkeenpäin... Otsatukka on kasvanut leukaan asti - siihen en pysty että tasoittaisin leukamittaan kaikki, mutta lyhyemmät sivuhiuksetkaan polkan kanssa ei innostaisi. Otsatukkaa en halua, pyörre on edessä niin vahva että mikään aine ei saa otsista kuriin.

Kaiken lisäksi tukka on jonkun verran kerrostettu, olkapäämittaan ylttäisivät kyllä vissiin kaikki otsishiuksia lukuunottamatta.

Hermo menee, olisi kiva saada uusimalli hiuksiin, ilman että pituudesta pitäisi verottaa liikaa. Hiusmalleja oon tsekkaillut netistä lähes päivittäin löytämättä kuitenkaan juuri sitä "tämä se on!" -tukkaa. Argh, kun voisikin vaan mennä ja antaa vapaat kädet... Mulla hiukset vielä kasvaa tosi hitaasti joten katastrofin sattuessa on monen vuoden urakka kasvattaa takaisin.

Jos joku juureksista tietää/keksii mahdollisesti yllämainittuun pehkoon sopivan hiusmallin niin olisin ideasta enemmän kuin kiitollinen. :) Täytyy taas alkaa etsimään itsekin...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 18.04.12 - klo:13:47
Varmaan täällä on joskus ollutkin sama kysymys, mutta osaako joku antaa kuvallisia vinkkejä miten kulmakarvapituista otsista saa nätisti eri tavoilla kiinni kasvatusvaiheessa? Viimeksi sorruin aina siihen otsatukka sivulle-ja-yhdellä-pinnillä-kiinni-yhdistelmään joka kulutti hiukset samasta kohdasta ja näytti tylsältä ja pikkutyttömäiseltä ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ellen - 18.04.12 - klo:14:23
^ Mie oon tykännyt muutenkin rullata etuhiuksia kuin vain kasvatuksen aikana. Mulla on kyllä vino otsis, mutta saan lyhyetkin etuhiukset rullaan mukaan ihan hyvin. Monesti rullaan molemmat puolet, eli teen vinojakauksen ja teen rullan myös sille puolelle, johon en ole rullannut etuhiuksia. Rullaus on siis tähän tapaan ja lisää kuvia löytyy hakusanoilla "twist your bangs".

(http://4.bp.blogspot.com/-de7UlhNsSvM/TxfHmVo6vMI/AAAAAAAACgw/cXNff2cHv2I/s640/spring-2012-hairstyles-twists.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luurankka - 18.04.12 - klo:14:25
ja buff on tukkaa takuilta suojaamassa yöllä. Ja pipona päivällä.

Kieputatko tai kiinnitätkö tukkaa mitenkään vai länttäätkö vaan buffin päähän?

Tintu, youtubessa varmaan on videoita tuosta?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Tintu - 18.04.12 - klo:14:40
^^tuo on nätti, kiitos vinkistä ellen!

Millä hakusanalla tuupista löytäisi videoita, ei tule mieleen mitään?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: pekaani - 18.04.12 - klo:17:37
Olipa hyvä tuo otsiksen pyörittelyvinkki "  ;D ". Tästä tykkäsin, sopii lyhythiuksisellekin http://www.youtube.com/watch?v=FPf7mAgdy0I.

Lisää näyttää löytyvän just tolla twist bangilla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Varis - 24.04.12 - klo:08:44
Hitto mulla on karmeat hiukset. Kävin eilen kampaajalla, eivätkä visiot kohdanneet. Mikä siinä on, ettei koskaan tule hyvä :( Halusin etupainotteisen tukan, joka voi vähän roikkua silmillä ja takaa olisi selvästi lyhyt. Ei tää ole yhtään sellainen. Mulla on toinen puoli melko lyhyt pienellä pulisongilla ja toinen pidempi puoli on kokonaan ilma pulisonkia ja latva leikattu tasamittaan. Mä en halua mitään pottaa, vaan rikotumman mallin. Ei vaan onnistu. Ei vois enempää ketuttaa. Nyt kasvatan taas tätä pari kuukautta ja menen jollekin tyylittömälle saksijalle, joka tekee mulle uuden tätimallin. Pakko yrittää taas hakea uutta kampaajaa. Vanha kampaajani muutti ulkomaille ja toinen, joka oli ihan ok, lopetti siinä kampaamossa, missä ehdin muutaman kerran käydä. Vaikea tilanne.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Unnu - 05.05.12 - klo:21:09
Nyt on kauhee hiuskriisi päällä. :) Hiukset on tällä hetkellä pisimmillään mitä ne on koskaan olleet, joskin kunto on mitä on. Tietysti iski kova hinku pätkästä ne lyhyemmiksi... Sanokaa joku että tällanen ei sovi mulle ja huono idea muutenkin!  ::)

Lähtötilanne:

(http://i1.aijaa.com/b/00896/10137484.jpg) (http://aijaa.com/0089610137484)

Hinku:

(http://i8.aijaa.com/b/00072/10137483.jpg) (http://aijaa.com/0007210137483)

(http://i11.aijaa.com/b/00086/10137481.jpg) (http://aijaa.com/0008610137481)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: chai - 05.05.12 - klo:21:14
Anna palaa! :) Ei tuossa nykyisessä mallissakaan mitään vikaa ole ja jos on huonoa latvaa, se lähtee saksilla, mutta jos muutosta tekee mieli, leikkaa vaan. Mulla oli lähtötilanne lyhyempi kuin sulla, mutta hiuksista lähti noin vuoden kasvatuksen verran pituutta ja lopputulos on Jennifer Aniston -polkka enkä ole katunut hetkeäkään.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Retro - 05.05.12 - klo:22:00
Sanokaa joku että tällanen ei sovi mulle ja huono idea muutenkin!  ::)
Mun täytyy kyllä myös sanoa, että anna palaa vaan, jos siltä tuntuu.  :D Tuo malli sopis sulle varmasti kuin nenä päähän! :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 08.05.12 - klo:12:30
Ja mun täytyy valittaen :) yhtyä edellisiin kommentteihin, malli sopis sulle kyllä enemmän kuin hyvin!  :ts
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Salamanteri - 08.05.12 - klo:18:21
Minä myös kannatan leikkaamista, sopisi sulle varmasti hienosti!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Unnu - 08.05.12 - klo:21:57
Hannasin enkä leikannut  :D Otsis tosin tuli! Kerään vielä rohkeutta tuohon polkkatukkaan. Kaikki on sanoneet, että leikkaa ihmeessä ja kampaajakin oli sitä mieltä et sopis hyvin. Tosin tämä otsiskin jo toi suuren muutoksen, tuntuu että kasvonpiirteet tuli ihan uudella tavalla esiin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: chai - 08.05.12 - klo:22:08
^ Seuraavalla kerralla sitten.  ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Suvivilja - 10.05.12 - klo:12:33
Hannasin enkä leikannut  :D Otsis tosin tuli! Kerään vielä rohkeutta tuohon polkkatukkaan.
Luin tuon ensin "hennasin enkä leikannut", eli että päädyitkin värin vaihtoon leikkaamisen sijaan :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 19.05.12 - klo:16:14
Ei mulla varsinaisesti kriisi ole, mutta neuvoja kaipaisin :)

Mun kuontalossa on tällä hetkellä aikalailla tällainen leikkaus:

(http://www.hairfinder.com/hairstyles5/2011hairstyle4.jpg)

Hius on tasapitkä, mutta leuan kohdalle on leikttu hiukset molemmin puolin lyhyeksi kasvojen kehykseksi. Ethiukset kihartuvat/laineilevat luonnostaan noin lyhyenä.

Haaveilen kuitenkin tämän tyylisestä (arki)kampauksesta:

(http://www.hairfinder.com/hairstyles3/ceb2.jpg)

Ja kysymys kuuluu; tuleeko minun haluamani kampauksen saavuttamiseksi ainoastaan muotoilla hiuksiani, vai tulisiko onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi myös käydä leikkauttamassa kerroksia tmv olemassaolevaan kampaukseen?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 10.06.12 - klo:00:57
En keksinyt oikein muutakaan ketjua missä tästä kysyä: Eli miten saa jakauksen pysymään uudessa kohtaa/hiukset muotoutumaan uuden jakauksen mukaan?? Oon koittanu pitää jakausta sivummalla, mutta aina suihkun/yön aikana se hiipii takaisin tuohon keskelle päätä  :#
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Norppa - 10.06.12 - klo:02:06
^ Omasta kokemuksesta sanoisin että jakauksen paikan siirtäminen vaatii lähinnä siinnikkyyttä. Ja alkuvaiheessa hyviä muotoilutuotteita ja sitä muotoilua aamuisin/suihkun jälkeen. Tähän jakauksen uudelleen asettumiseen voi mennä viikkojakin. Mutta  kyllä se ajan kanssa asettuu, ellei sitten ole jotain pyörrettä kriittisessä kohtaa joka ajaa sen taas samaan asentoon.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sinimusta - 12.06.12 - klo:16:54
Minulla on hirveä kriisi tämän tukan kanssa. Haluaisin jotakin vaivatonta ja haluaisin hieman siistiä tätä. Hävettää vaan mennä kampaamoon, kun päällishiukset ovat edelleen kovin lyhyet vaalennusrääkistä  :( Haluaisin myös kovasti testata yhtä tuhkanruskeaa hiusväriä, mutta pelkään näyttäväni mielestäni siinä valjulta. Jotakin uutta on saatava äääh...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: wilma - 13.06.12 - klo:09:14
^ Rohkeesti vaan uutta mallia! Ei sen muutoksen tarvitse olla iso, pienikin muutos piristää.  :)

Itse tässä mietin että pitäiskö jatkaa kasvatusta vielä vähän, vai pätkäsenkö polkan. Jos jatkan kasvatusta, niin mun on pakko jokatapauksessa käydä kampaajalla kun latvat on todella epätasaiset, kiitos lyhyempien sivuhiusten... Toisaalta, mua hiukois ihan kamalasti takaa lyhyt, eteenpäin pitenevä polkka. Viimeksi kun leikkasin kyseisen mallin, niin se sopi mulle ihan hurjan hyvin ja tukkaa oli niin vaivaton hoitaa kuin tätä pidempää. Toisaalta pitkään tukkaan saa niin paljon kivoja kampauksia, suoristusrautakiharoita jne.
Plääh, kun ei osaa päättää.  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sinimusta - 13.06.12 - klo:10:50
^Aloitan nyt toistaiseksi värin muutoksesta  ;) Ostin eilen Coloir B4:n ja istun nyt se päässä. Tämän jälkeen laitan Poly Color:in keskivaalean. Myöhemmin laitan sitten tuon vaalean tuhkanruskean. Haluaisin nyt jotakin vaivatonta väriä, jota ei tarvitsisi huoltaa ja jossa juurikasvu ei näyttäisi kamalalle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marie Corelli - 27.06.12 - klo:20:53
Minulle tuli hiuskriisi ja tyylikriisi reissussa ollessa. Minulla on ollut lyhyet hiukset varmaan jo kymmenisen vuotta ja alkaa vähitellen kyllästyttää. Ongelmana vain on se, että aina kun yritän kasvattaa hiuksiani, niin ahdistus iskee hiusten yllettyä vähän korvan yläreunan päälle. Miten hiuksia pitää kasvattaa? Pitääkö silloin leikkuuttaa jotain mallia tukkaan, kun se näyttäisi muutenkin olevan leikkauksen tarpeessa? En tykkää mistään epäsiististä reuhkasta.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Ekku - 16.07.12 - klo:18:02
Minulla on oman värinen lyhyt tukka, kauttaaltaan noin 8 cm pituista. Talvella leikkasin siilin, koska halusin kerralla päästä pois värjäyskierteestä. Pari kertaa on siistitty tukkaa, muuten olen antanut vain kasvaa. En tällä hetkellä voi sietää tukkaani koska sitä ei voi enää muotoilla kuin lyhyempää hiusta. Tämä on tällainen aika epäsiisti, mutta toisaalta saa jo pinneillä ja pannoilla vedettyä etutukan taakse nätisti. Olen vain kyllästynyt ainaisiin pantoihin ja pinneihin kun mieleni tekisi jo letittää, laittaa nuttura tai käyttää lainerautaa. Epätoivo iskee tämän reuhkan kanssa kun aina samannäköinen. :D Olen jopa huomannut unelmoivani väripurkista mutta enhän minä nyt voi värjäämään mennä kun oon siitä vihdoinkin päässyt eroon ja rakastan omaa väriäni. Jotenkin vain tuntuu niin tylsältä. Onko mitään vinkkejä tällaiseen tylsään tukkaan? :) Haluan kuitenki kasvattaa pitkäksi, joten en viitti leikata mitään erityistä malliakaan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 05.08.12 - klo:12:33
Leikkaanko bsl-mittaisen tukkani polkkatukaksi vain en  :-\... Ongelma on se, etten jaksa tätä reuhkaa pahemmin laittaa ja laittamattomana se ei näytä miltään. Näytän vain väsyneeltä ja noh, äiti-ihmiseltä  ;D. Haluaisin ehkä eniten simppelin 60's polkkatukan otsahiuksilla. Hiuslaadulleni se sopisi hyvin kun ei vaadi paljon laittamista.

Nyt kun tuo tukkahimotus on pahimmillaan niin joka puolelta iskeytyy siitä kuvia. Tämä viimeisimpänä:

(https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTzpWwMSPGXSM3IWjFYS889BEohIPV7wuoaoeNpjidrYgfvjOnU0g)

Ja saisihan siitä sitten kun viitsii laittaa muunneltua, vaikka mitä.

(http://api.ning.com/files/7xCVGLJrev0CnLPwZr6kqPYAau-cDiAXoPzoO9XkIjsVnenLorERImU713CcF9-8IwpobE2UZ7-U8Z5fBHEUQHq92sV5Me*m/ArizonaMuseDaphneGroeneveldSelfService4.jpg?width=600)

Ja etutukan ja sivun vois välillä vääntää laineillekin nyt kun osaan jotenki kutenki laineita tehdä.

(http://img2.timeinc.net/instyle/images/2011/wrn/011812-ginnifer-goodwin-peoples-choice-hair-340.jpg)

Tuo mallihan on aika perus ja voi tuntua sekin tylsälle pitemmän päälle, mutta ainakaan tuon laittaminen ei olisi yhtä vaativa projekti kuin tämän pitkän ja paksun maton. Uskaltaiskohan tuota leikata?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Ropelli - 05.08.12 - klo:15:03
^ Voi mitä kuvia Eiffe postasikaan, lääh! Mä olen kiukutellut reuhkani kanssa nyt viimeisen kuukauden ajan, että jatkanko kasvatusta vai pätkäisenkö myös polkaksi.
Nämä kuvat ei nyt auta mua kasvatuksessa  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Luurankka - 05.08.12 - klo:15:04
Ei muuta kuin muutosta kohti jos yhtään siltä tuntuu! Uutta tukkaa pukkaa juuresta koko ajan. ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 05.08.12 - klo:17:46
Se oli sitten tuumasta toimeen lyhyen pohdinnan jälkeen ja nyt mulla on keittiösaksilla leikattu polkka  :D Tiedä mihin tungen nyt tuon poisleikatun hännän. Säilön varmaan kaappiin ja mahdollisissa pitkätukkahimoissani käyn sitä silittelemässä. Nyt sitten vaihtuu värikin kun ei tarvitse enää miettiä kestääkö latvat käsittelyä vai ei..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: wilma - 05.08.12 - klo:18:15
^ Vau!  :ts Minkälaista hiusväriä oli ajatellut? Olikos sulla melko tumma väri nyt tukassa?

Mullakin lyheni vajaa bsl-mittainen tukka polkkatukaksi, ja vaikka alkuun olikin pari pahatukkapäivää, niin kyllä tämä on tosi kiva. Korostaa kasvoja ihan eri tavalla kuin pitkä tukka.  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 05.08.12 - klo:19:30
^ Mulla on nyt 6-asteinen punaruskea. Vähän vaaleampaan, vivahteikkaampaan ja tuhkaiseen värisävyyn haluaisin päästä. Ja juuri hieman tummemmaksi kuin latvat... Leikkasin nyt otsatukankin ja tuntuu, että tämän punertavanruskean melko tasaisen värin takia tuli värikypäräefekti. Mun pää kaipaa ehdottomasti jotain sävyeroja. Mutta on kyllä kevyt olo  :l. Minusta tuntui jo niin jämähtäneeltä kun pari vuotta oli samanlainen tukka. Enkä näytä enää niin väsähtäneeltäkään ja otsatukkakaan ei vedä naamaa alaspäin, vaikka sitä pelkäsinkin. Ei tää lopputulos ihan just prikuulleen ole sitä, mitä kampaamotuolista olisi saanut, joten käyn varmaan kampaajalla korjailemassa... Mutta jee, minä jämähtänyt muori uskalsin! ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: wilma - 06.08.12 - klo:19:25
^ Kuulostaa hyvältä! Ja vaihtelu tosiaankin virkistää. Pakko vielä sanoa että sä oot kyllä rohkea nainen, mä sulattelin ajatusta tukan pätkäisystä ties kuinka kauan mutta Eiffe se vaan kävelee keittiöön hakemaan sakset ja nips naps.  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Chronos - 13.08.12 - klo:16:16
Mulla on taas otsatukkahimotus ja nyt aion sen leikkauttaa kun viimeksi peruin. Jonkinlainen kuva pitäisi löytää otsatukasta niillä "sivusuipoilla" jotka reunustavat kivasti kasvoja kun hiukset laittaa kiinni. Tuntuu vain että juuri sopivaa kuvaa en löydä vaan kuvahaku pursuaa malleja jotka ovat silmille tulevia paksuja reuhkoja, tai liika lyhyitä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 13.08.12 - klo:21:09
Mulla on himotus leikkauttaa taas ihan superlyhyt sporttitukka.. Nyt just taas puolipitkästä. Niin minua. Yritän sinnitellä välillä, etten leikkauttas ja kumminkin esim. treenatessa haikailen lyhyemmän ja sporttailuun itelleni paremmin sopivan tukan perään.

Gnääh. Mä luulen, että kun tässä aikani lyhyttukkakuvia tsekkailen, menen myös kuontaloni siistimään uuteen malliin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marie Corelli - 13.08.12 - klo:22:34
Mulla on himotus leikkauttaa taas ihan superlyhyt sporttitukka.. Nyt just taas puolipitkästä. Niin minua. Yritän sinnitellä välillä, etten leikkauttas ja kumminkin esim. treenatessa haikailen lyhyemmän ja sporttailuun itelleni paremmin sopivan tukan perään.

Gnääh. Mä luulen, että kun tässä aikani lyhyttukkakuvia tsekkailen, menen myös kuontaloni siistimään uuteen malliin.

Minä olen saanut hiukseni kasvatettua juuri korvan päälle, mutta tämä näyttää rähjäiseltä, koska olen leikkuuttanut tukkani viimeksi toukokuussa. Kun pääsen uuteen kotiin, on käytävä ensi tilassa kampaajalla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: scarface - 14.08.12 - klo:22:20
Mulla on himotus leikkauttaa taas ihan superlyhyt sporttitukka.. Nyt just taas puolipitkästä. Niin minua. Yritän sinnitellä välillä, etten leikkauttas ja kumminkin esim. treenatessa haikailen lyhyemmän ja sporttailuun itelleni paremmin sopivan tukan perään.

Gnääh. Mä luulen, että kun tässä aikani lyhyttukkakuvia tsekkailen, menen myös kuontaloni siistimään uuteen malliin.

Minä olen saanut hiukseni kasvatettua juuri korvan päälle, mutta tämä näyttää rähjäiseltä, koska olen leikkuuttanut tukkani viimeksi toukokuussa. Kun pääsen uuteen kotiin, on käytävä ensi tilassa kampaajalla.
Jejj, en siis ole ainoa :) tänäänkin kattelin tossa kaupungilla kävellessäni eri kampaajien ovia ja mietin, joko kävelen sisälle ja varaan ajan. Todennäkösesti siis lyhennystä on tulossa, taas. :)

Muoks; tukka lyheni tänään sporttisen pirtsakaksi minipolkaksi!  :-* Huomenna jos kerkeis tummaamaan kulahtaneen Garnierin 5.3 kullanruskeella..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marge - 20.08.12 - klo:20:42
Aargh, mua niin ahdistaa mun hiukset nyt  ::) Mallina nyt siis lyhyt, toispuoleinen leikkaus, joka on tosi särmikäs ja rock, mut on siinä rajoilla et onko sitä jopa liikaakin ja mieli tekisi hieman pitempää ja pehmeämpää  ::) Ongelmana vaan tää mun hiuksisto, eli aivan piikkisuoraa ja paksua mallia, joten kasvatus ajautuu aina sellaiseen siilimäiseen lookkiin, jossa joka karva sojottaa suoraan ylös. Ja aina loppuu multa hermot ja karvat lyhenee taas samanlaisiksi. Eli vinkit mahdollisista malleista/ideoista enemmän kuin tervetulleita.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 16.09.12 - klo:00:39
Mua on alkanu NIIN nyppimään tää tukan kasvattelu, sen lisäksi et näytän muutenkin ikäistäni vanhemmalta, tää typerä takatukka vanhentaa mua vielä lisää. Vaadin scarfacelta kuvia uudesta tukasta, jos sit itsekin rohkaistuisi!!  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: wilma - 18.09.12 - klo:20:19
Typerä eteenpäin pitenevä polkka.  >:D
Pitäisi käydä vähän siistimässä ylikasvaneita niskavilloja kun ne sojottaa niin raivostuttavalla tavalla minne sattuu. Ne on just sen pituiset, että töksähtää niskaan eikä laskeudu nätisti. Toisaalta mua houkuttaisi nyt kasvattaa ne pidemmiksi niin pätkäisen sitten sivuhiukset saman mittaisiksi ja aloitan hiusten kasvatuksen olkapäämittaisiksi. Nyt saan jo kerättyä tukan ponnarille ilman kymmentä pinniä pitkin niskahiuksia.

Mutta, just mä vasta leikkasin pitkät hiukset lyhyiksi ja lyhyt tukka sopii mulle mun mielestä paljon paremmin.  ;D Ärr. Miksei tukka vaan voi pysyä siinä mallissa kun se leikataan ja kasvaa vasta sitten kun käsketään.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mai - 11.10.12 - klo:15:21
Mua niin ottaa palloon tuo lyhyempi hiuskaistale tuossa vasemmalla sivussa joka yltää vain solisluulle kun muu tukka on vajaa BSL-pituinen. Vannoin pyhästi Kasvattajat- ketjussa etten leikkaa tukkaa ainakaan vuoteen, mutta ajattelin etten näyttäisi niin tyhmältä jos leikkaisin samanlaisen toisellekin puolelle, sitten tukka näyttäisi sellaiselta syvään U-muotoon leikatulta.
Enää mietin vain uskallanko lähteä itse saksimaan vai varaanko ajan kampaajalle. Pelottaa jos kampaaja saksii liikaa..  0_0 Tasapitkän tukan mä haluan, mutta tuo kaistale vaan näyttää niin hölmöltä ja se häiritsee mun mielenrauhaa niin että pakko mun on jotain keksiä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mai - 16.10.12 - klo:15:19
Noniin, olihan se siis tartuttava saksiin ja kun pikkuisen duunasin tuota lyhyempää puolta ja leikkasin toisenkin puolen samanlaiseksi, tukka näyttää jo paljon paremmalta, niinkuin syvään U- tai V-malliin leikatulta eli edestä lyhyempää ja pitenee sitten selkään. Pituuksista ei lähtenyt yhtään joten tätä ei varsinaisesti lasketa hiusten leikkaukseksi.  :P
Nyt tukka näyttää jopa johonkin malliin leikatulta eikä niin tyhmältä ja kun tämä tästä kasvaa, voin pikkuhiljaa leikellä tukan tasapitkäksi taas. Siis vuoden päästä, luonnollisesti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 06.11.12 - klo:22:43
Voi kriisien kriisi. Mä aloin jälleen kerran pohtimaan sitä sivuotsista, et miten se vois olla näppärä tapa "peittää" tuo hiusrajan ongelma. Ja googlettamalla löysinkin kivoja malleja.

MUTTA  ::)

Mä en tykkää et hiukset tulee yhtään silmille (miul on silmälasit ja ne jo muutenkin mählääntyy kun silmäripset osuu koko ajan) ja muutenkin mulla on tapana sutia hiukset pois otsalta. Ja pitääkö se sivuotsis sitten pöyhiä/muotoilla semmoiseksi muhkeaksi jotta näyttää hyvältä - minä kun en omista edes fööniä  :-[

Hyvältä kampaajalta saattaisi saada vastauksia näihin ongelmiin ja jopa näkemystä sekä naamaani sopivan kampauksen. Mä vaan en osaa selitttää mitä mä tarkoitan ja sit tyydyn vaan nyökytteleen kaikelle mitä kampaaja ehdottaa. Ja sitten on paha mieli  :-\ Eli pitäisi löytää kampaaja, joka osaisi lukea ajatukseni? Voi ärh..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jeyzie - 13.11.12 - klo:12:21
Mulla on nyt pieni kriisi. Sain kampaajakaveriltani hyvän tarjouksen mennä ensi viikolla liikkeeseen leikkaukseen ja väriin -45%. Tarjous on niin hyvä, että päätin satsata pikkujoulukuontaloon.

Nykyinen tukka on kerrostettu bsl ylipitkällä otsiksella ja oon siihen totaalisen kyllästynyt. Olen salaa haaveillut jo pitkään eteenpäin pitenevästä polkasta, mutta en tiedä riittääkö rohkeus. Joka tapauksessa tukka olisi hyvä saada kiinni.

Värin suhteen olen haaveillut tummasta, jossa on toisella sivulla jokin leveä, mallia mukaileva, räväkämmänvärinen osio.

Miltä tällaiset muutokset kuulostavat teidän mielestä mun ovaalinmalliseen, mutta ylipainosta pyöreään naamaan? :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 13.11.12 - klo:23:26
^ kuulostaa tosi kivalta, kuvaa sit ehdottomasti kehiin :) mikä se räväkämpi väri olisi?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jeyzie - 14.11.12 - klo:10:01
^ Oon tässä just miettinyt, että siinä osiossa vois olla montaakin violetin sävyä. Punaiset ja oranssit on niin läpikäyty, että toivottavasti niihin ei päädytä. Pinkkikin vois vaihteeksi olla kiva! :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sagu - 14.11.12 - klo:10:29
^ Violettia kannatetaan! :ts

Mulla on nyt menossa se ärsyttävä kasvatusvaihe, kun tukka ei tunnu oikein minkään mittaiselta ja tekisi vaan mieli sheivata koko roska pois. Varmaan tekisinkin niin, jollen olisi näin lihava ;D Jotain kivaa, lyhyttä mallia voisi olla mielenkiintoista kokeilla, mutta katsotaan uudestaan joskus parinkymmenen kilon päästä. Nyt näyttäisin varmaan vaan tosi typerältä, kun pää on muotoa laatikko orastavalla kaksoisleualla.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kathy - 14.11.12 - klo:20:55
Ärsyttää! Hiukseni ovat jo jonkin verran yli hartioiden, mutta latva on ihan rotanhäntä. Tuosta kun muutaman sentin nappaisi, niin tukka näyttäisi paremmalta ja olisi tasapituisempi, mutta lyhenisi omaan makuuni ihan liikaa. Nytkin jo on tosi epäviehättävä kaljupääolo.  :'( Alan varmaan pitää hiuksia kiinni, kunnes nuo katkeilleet hiukset ovat sen verran pitkät, että raaskiin leikata latvaruikulat pois.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marni - 15.11.12 - klo:21:48
Mun päntiönätti suoralla etutukalla varustettu pixie on kasvanu sen verran, että taipuu automattisesti Justin Bieber -tukaksi. Voi veljet.Pitäs keksiä joku kiva malli, jonka kanssa vois jatkaa kasvattelua...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jeyzie - 17.11.12 - klo:06:24
Nyt oon päättänyt, että kyllä se polkkamalli tulee ensi viikolla. :) Kysyin mielipidettä eräältä toiselta kampaajakaverilta myös ja hänen mielestään etenkin melko sharpeiksi linjoiksi leikattu tukka sopisi mun kasvoille hyvin. Tehosteväri tulee olemaan violetti (mun tuurilla se on tietenkin juuri silloin loppu...) ja sitä laitetaan niihin piteneviin osuuksiin ja otsikseen liukuvärjäten . Otsis jätetään pitkäksi (kulmakarvoihin asti about), jotta sen saa laitettua joko eteen, sivulle, taakse tai saapa vielä ranskiksenkin siihen.

Löysin netistä yhden kivan mallikuvan:

(http://www.google.fi/url?source=imglanding&ct=img&q=http://i11.photobucket.com/albums/a155/alinehairfiles/sloove8.jpg&sa=X&ei=RRGnUMKcNMr24QTinYHwAg&ved=0CAkQ8wc4QQ&usg=AFQjCNFx9xSM4xD-eFRTCnsAPLqxO-olvA)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: DiiDii - 20.11.12 - klo:13:36
Tuo malli on kyllä hieno !  :ts
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eiffe - 24.11.12 - klo:19:01
Mun pitäisi saada ensin tämän pään väri kuntoon ennen kuin mallista haaveilen, mutta en osaa päättää kasvatanko pitkän polkan vai lyhennän tuollaiseen mittaan ja malliin kuin alemmassa kuvassa.

(http://www4.pictures.zimbio.com/fp/Zooey+Deschanel+69th+Annual+Golden+Globe+Awards+1Bb33XL342Tl.jpg)

(http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/7388786859180086_mM6R6If1_c.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jonsu - 16.12.12 - klo:09:30
Argh mulla on taas hiusmallikriisi. Leikkasin siis vuosi sitten tukan taas lyhyeksi kun olin kasvattanut sitä reilut pari vuotta. Oon kyllä sitä mieltä että lyhyt on mulle ehdottomasti parempi, kasvot tulevat esille ja poskipäät korostuvat. Mutta mä oon niin kyllästynyt laittaan tätä joka päivä, tuhlaamaan omaisuuden kampaajalle jolla on käytävä neljän viikon välein ja kyllästynyt siihen että muotoilutuotteita kuluu järjetön määrä. Ja että talvella ei voi käyttää pipoo kun tukka lässähtää. Koska jos tukka lässähtää niin päivä on oikeesti pilalla, koska lyhyessä pitää olla joka ikinen karva kohdillaan. Ja nyt tässä kerran kampaaja (jolle en mene enää) kyni yhdestä kohdasta vähän liikaa ja sen jälkeen laittaminen on vaikeeta. Vaikka sitä on toinen kampaaja jo kahdesti yrittänyt parannella.

Mutta vaikka pitkä on helpompi arkena, niin ei se mulle oikein sovi. Se on vaan paksu raskas roikko jonka vedän korvan taakse eikä todellakaan tuo mun parhaita puolia esiin. Töissä kun puhuin niin kaikki oli heti että et varmana kasvata, että lyhyt on niin paljon parempi. Pitkän kanssa käy myös se ongelma että alan himoita otsista ja saman tien kun se on mulle leikattu niin kadun, koska otsis on mulla ihan kamala.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sinimusta - 16.12.12 - klo:09:37
Tuo Eiffen ensimmäinen hiuskuontalokuva on täydellinen  ;D Ei hirveästi eroa nykyisestä tukastani, mutta voisin ensikerralla tuon kanssa kyllä marssia kampaamoon.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 22.01.13 - klo:01:08
Oliko tää nyt se paikka, jonne sai kitistä? Mää helisen nyt niin pahasti tämän moppini kanssa, että itku meinaa tulla. (okei, itkuun saattaa vaikuttaa myös se, että oon ihan tuhannen väsynyt, koska en saa unta poskionteloissani olevan ruton takia)

Mulla on ollut pitkät hiukset aina. Sanan kirjaimellisessa merkityksessä. Kerran rykäisin tukkani vain rintsikkamittaan yläasteella, mutta muuten pituus on liikkunut vyötärön ja häntäluun välillä. Pitkä tukka on ollut itsestäänselvyys, sekä asia, jota en ole koskaan kyseenalaistanut tai uskonut muuttavani. Nyt kuitenkin mun hiukset on jostain syystä muuttuneet tosi kuivaksi risukasaksi, eikä mikään muhittelu, kosteutus tai öljyt tunnu auttavan. 2 dl hoitotuotteita per pesukerta ei enää naurata, kun hiuksien ulkonäöstä en saa mitään iloa enää. Hiukseni ovat lainehtivat, mutta näin raskaassa tukassa ne eivät pysy, eli kihartuvaa ominaisuutta en saa hyödynnettyä, mutta huonot ominaisuudet (huokoinen rakenne, pörrööntyvyys) jäävät. Elämäni ensimmäistä kertaa hiusten pituus ärsyttää.

Olen jo muutaman päivän huomannut katselevani puolipitkiä hiusmalleja. (se on tällä kärsivällisyydellä kauan!) Rohkeudenpuute kuitenkin iskee nyt vastaan, kun tosiaan koskaan en ole varmaan alle puolen metrin tukkaa omistanut. Jotenkin pelkään, etten osaisi kokea itseäni enää kauniiksi, vaikken todellakaan pidä lyhyempiä hiusmalleja vähemmän kauniina. Toisaalta halu repäistä kutkuttelee, kun elämäntilanteiden muututtua olen muutenkin taas hieman enemmän oma itseni. En myöskään sovellu pitkän ja paksun tukan missi/heppatyttöimagoon, eli toisaalta kaipaisin tähän muodottomaan hevosenharjaan jotain persoonaa. Mulla ei vaan ole mitään hajua minkä mallinen tää mun feissini on, saatika mikä siihen sopisi. Onko kellään kokemusta aiheesta Pitkän ja paksun tukan muodonmuutos, kaduttiko vai löysitkö itsestäsi jotain uutta?

Anteeksi kamala nillitys, liian vähän unta, liian paljon Buranaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Giga - 31.01.13 - klo:16:39
Mullakin on kamala hiusmallikriisi. Oon kasvatellu tätä ja muutellu oman väriseksi (takana 2 värinpoistoa ja kylmä blondaus ja vaaleanruskeita kevytvärejä ja ja ja). Nyt tukkani on just sen mittanen et se osuu harteille. Ihan pisimmät latvat ei oo kovin pahassa kunnosa, mut noi vanhat kerrostukset, joihin en ole antanut saksilla koskea, on niin kuivaa ja karheaa. Tukka makaa pitkin päätä. Otsista olen kasvatellut pois. Värikin on ruma.
Olen haaveillut tämmösestä (http://images.wallpaperloft.com/82012/1680x1050-alyssa-milano-looking-sideways.jpg), mutta kun tukka on
 
(http://img834.imageshack.us/img834/1829/20130131107.jpg)
tämmönen ja

(http://img801.imageshack.us/img801/6603/20130131109.jpg)
tässä sivusta, kannattaako koittaa lähtä leikkaamaan? Kiinni tulee pidettyä ku makaa pitkin päätä toi letti. Toimisko toi Alyssan tukka mulla lyhyempänä ja punasena :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 31.01.13 - klo:21:59
Elly: Mitä jos laittaisit itsestäsi jonkin kasvokuvan jossa hiukset näkyvät edes jotenkuten, niin me juurekset voimme heitellä ilmaan minkälainen hiusmalli sinulle sopisi? Tai voimme vähintään objektiivisesti todeta, että näyttävätkö hiuksesi oikeasti niin kuivilta ja pörröiltä kuin mitä väität ;)

Itselläni on bsl-pituiset hiukset, tavoitteena vyötäröpituiset. Ja kyllä vain tulee ehkä kerran parin kuukauden välein tosi vahva halu käydä leikkauttamassa ne kokonaan pois, välillä koska haluan oman värin takaisin ja välillä taas koska lyhyillä hiuksilla eri värien kanssa leikkiminen olisi helpompaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: adaliina - 01.02.13 - klo:09:24
Minäkin kriiseilen  ;D. Tukka on nyt n. olkapäämitassa ja täynnä epämääräisiä kerrostuksia (viime leikkauksen teki todella huono kampaaja...). Välillä olin jo sitoutunut kasvattamaan tämän takaisin pitkäksi, mutta nyt olen jo useamman viikon himotellut lyhyempää tukkaa. Tunnistan itsessäni sen, että pitkään tukkaan kallistun suurimmaksi osaksi sen takia, että se on niin turvallinen vaihtoehto, on aina se kasa hiuksia minkä alle piiloutua.

Haaveilen samanlaisesta leikkauksesta kuin Michellellä tässä haastatttelussa http://www.youtube.com/watch?v=iEdeWdZYkdA (http://www.youtube.com/watch?v=iEdeWdZYkdA). Blondina en varmaan viihtyisi enkä usko että sopisikaan omiin väreihini, eli sävy pysyisi ruskeana, mutta muuten tuo on niin kaunis malli. Mutta. Epäilen kuitenkin jatkuvalla syötöllä sitä kävisikö tuo minulle, viihtyisinkö siinä jne. Kokeilemallahan se selviää, mutta jos tulos on kaikkea muuta kuin toivottu niin sitten on jumissa huonojen hiuspäivien kanssa kaaaaauan  :-\.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 02.02.13 - klo:13:51
Elly: Mitä jos laittaisit itsestäsi jonkin kasvokuvan jossa hiukset näkyvät edes jotenkuten, niin me juurekset voimme heitellä ilmaan minkälainen hiusmalli sinulle sopisi? Tai voimme vähintään objektiivisesti todeta, että näyttävätkö hiuksesi oikeasti niin kuivilta ja pörröiltä kuin mitä väität ;)

Itselläni on bsl-pituiset hiukset, tavoitteena vyötäröpituiset. Ja kyllä vain tulee ehkä kerran parin kuukauden välein tosi vahva halu käydä leikkauttamassa ne kokonaan pois, välillä koska haluan oman värin takaisin ja välillä taas koska lyhyillä hiuksilla eri värien kanssa leikkiminen olisi helpompaa.

Kiitos avuntarjouksestasi miolla! Sain hätäajan kampaajalle ja niin sitä eilen illalla leikattiin puoli metriä pituudesta pois. Nyt olen pitkän A-linjaisen polkan omistaja, ja olo on hyvin karvaton. Näin lyhyet hiukseni ovat olleet viimeksi neljävuotiaana.  :D

Ps. Olit oikeassa, en ollut kyennyt objektiiviseen arviointiin hiusteni kuntoa kohtaan. Kampaajan mielestä hyväkuntoinen ja takuton tukka, eikä rakennevaurioitakaan ollut. Jokin sisäinen kriisi nähtävästi tuo.  ;)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: muori Pippuri - 13.02.13 - klo:10:49
^Mulle tuli aikonaan ovallus, että en halua tulla muistetuksi vain "Sinä tyyppinä jolla on älyttömän pitkä tukka". Halusin, että miut muistetaan persoonana. Aikansa kutakin. Mulle tuo tukka taisi olla joku suojamuuri, eikä se jossain vaiheessa vain ilmentänyt enää sitä mitä olen. (Ja muutenkin, kyllästyin siihen)

Nyt on mies ehdottanut jo polkkapituiseksi leikkaamista, mutta saa nähdä uskaltaako niin radikaalia liikettä tehdä  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 19.02.13 - klo:23:05
^Mulle tuli aikonaan ovallus, että en halua tulla muistetuksi vain "Sinä tyyppinä jolla on älyttömän pitkä tukka". Halusin, että miut muistetaan persoonana. Aikansa kutakin. Mulle tuo tukka taisi olla joku suojamuuri, eikä se jossain vaiheessa vain ilmentänyt enää sitä mitä olen. (Ja muutenkin, kyllästyin siihen)

Nyt on mies ehdottanut jo polkkapituiseksi leikkaamista, mutta saa nähdä uskaltaako niin radikaalia liikettä tehdä  ;D


Ihan samoissa ajatuksissa olen minäkin ollut! Kampaajankin kanssa puhuin tästä asiasta, johon hän totesi, että: "Tähän asti olet aina ollut se tyyppi, jolla on törkeen pitkä ja paksu tukka, nyt oot vaan se tyyppi, jolla on tosi paksu tukka." Eli kyllä tässä selkeästi on nyt kastia vaihdettu!  ;)

Ps. Uskallat. Täydet tsempit täältä tytöltä, jonka ei ikinä pitänyt leikata tukkaansa, mutta löysi lopulta parhaan ratkaisunsa ikinä sen kautta! :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 20.02.13 - klo:17:11
^^ Minä taas olen aina ja ikuisesti "se punapää jolla on pisamat" vaikka kuinka olen värjännyt hiuksia sekä tummanruskeiksi että platinanvaaleiksi vaihdellen  ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 29.03.13 - klo:14:44
Galluppi ennen huhtikuista kampaamokäyntiä.

OTSIS vai NOU?

(http://i189.photobucket.com/albums/z48/miollan/IMG_6705.jpg)

(http://i189.photobucket.com/albums/z48/miollan/59593e76-cbe4-4647-b2ac-61e111862cf0_zps6ceeb855.jpg)

Hiusväri on tätänykyä vaalea, melko neutraali 8-tasoinen, mutta kuvat antavat hiukan osviittaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: kaarina - 29.03.13 - klo:17:29
^ Mun mielestä tuo otsis on ihanan tyttömäinen ja tykkään erityisesti laineikkaasta pituudesta sen kanssa, eli ääni otsatukalle!  :)
Kasvonpiirteisiin sulla kyllä sopii kummin vain. Sellaista ihan tosi-lyhyeksi kynittyä en ehkä leikkais, vaan just tuollaisen reilun kuin tuossa alemmassa kuvassa on.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mehiläinen - 01.04.13 - klo:21:51
^ Ääni otsikselle! Jotenkin tasapainottaa kivasti, varsinkin jos muu tukka on tasapitkä :) 

Mullakin on järkyttävä otsiskriisi, haluisin NIIN kovasti leikata, mutta kun just on saatu vanha kasvatettua pois..  Kuinka kauan kirosinkaan niitä otsiksenraatoja roikkumassa tuossa sivuilla!
Tykkäsin kyllä kovasti otsiksesta, silloin kun se oli oikean mittainen  :-*

Myös polkkamalli himottaa kovasti. Mutta kun kasvatan ja kun ei sitä sitten kuitenkaan jaksa laittaa aamuisin, ja näillä laineilla se tulis näyttään ihan hirveältä.. hmmm. Täytyy vielä mitetiskellä rauhassa..

Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 09.04.13 - klo:21:41
Kiitoksia molemmille, kyllä mä ehkä sen otsiksen leikkautan. Kaveriporukastakaan kukaan ei ollut otsista vastaan, enemmänkin oma jaksaminen mietityttää (joka aamuinen föönaus/ mahd. otsiksen pesu jne).
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Suvivilja - 10.04.13 - klo:13:19
^ Minä taas äänestän "nou", nimenomaan ilman otsatukkaa on minusta tasapainoisempi :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Leu - 11.04.13 - klo:20:26
Osaisko joku ehdottaa millainen malli sopisi mulle? Otsista oon miettinyt mut olis kiva kuulla mielipiteitä. Kuva on reilu vuoden vanha joten hiukset on kasvanut reilusti. Ainoa kriteeri oikeastaan on et olis helppo laittaa.

http://i50.tinypic.com/2r2q336.jpg
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Aridith - 12.04.13 - klo:12:31
Ostahiuskriisi. Sivuotsis, tasaotsis vai kokonaan pois. Kasvaahan se aika äkkiä takaisin, jos leikkaisi tasiksen, mutta, mutta...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mischa - 12.04.13 - klo:15:29
Osaisko joku ehdottaa millainen malli sopisi mulle? Otsista oon miettinyt mut olis kiva kuulla mielipiteitä. Kuva on reilu vuoden vanha joten hiukset on kasvanut reilusti. Ainoa kriteeri oikeastaan on et olis helppo laittaa.

http://i50.tinypic.com/2r2q336.jpg

Otsis sopisi sulle mielestäni erittäin hyvin :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: muori Pippuri - 12.04.13 - klo:22:06
Osaisko joku ehdottaa millainen malli sopisi mulle? Otsista oon miettinyt mut olis kiva kuulla mielipiteitä. Kuva on reilu vuoden vanha joten hiukset on kasvanut reilusti. Ainoa kriteeri oikeastaan on et olis helppo laittaa.

http://i50.tinypic.com/2r2q336.jpg

Otsis sopisi sulle mielestäni erittäin hyvin :)

Sivuotsis ja tuota kuvaa hieman lyhyempi kerrostettu malli. Sulla näyttäisi olevan luonnontaipuisuutta(?) mitä saa esiin kerrostuksilla ja esim. vahalla ilman sen kummempaa laittamista. Joku tämän tyylinen http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=14902&month1=&pg=1&styl1=Web%20Collections (http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=14902&month1=&pg=1&styl1=Web%20Collections). En nyt parempaa esimerkkiä löytänyt.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: kaarina - 13.04.13 - klo:21:50
Osaisko joku ehdottaa millainen malli sopisi mulle? Otsista oon miettinyt mut olis kiva kuulla mielipiteitä. Kuva on reilu vuoden vanha joten hiukset on kasvanut reilusti. Ainoa kriteeri oikeastaan on et olis helppo laittaa.

http://i50.tinypic.com/2r2q336.jpg

Otsis sopisi sulle mielestäni erittäin hyvin :)

Samaa mieltä, mä kans heti ajattelin kuvastasi, että otsis ainakin sopisi tosi kivasti! Kasvonpiirteesi ovat tosi söötit, ja korostaisinkin söpöyttä ihan kunnon otsatukalla: http://cutehaircutshairstyles.com/images/korean-thick-bangs-medium-length-curly-hairstyle-for-round-faces.jpg  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marni - 19.04.13 - klo:20:22
Byhyy, mulla on viimeinkin melkein ponnarille ylettyvä polkka, ja mä haluan rikotun pixien... Miks ikinä ei voi olla tyytyväinen :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Giga - 21.04.13 - klo:18:11
Kertokaapas juurekset et minkä muotoiset mun kasvot on. En oikeen ite osaa katsoa ja uutta hiusmallia mietin tässä...

http://tinypic.com/r/2dvlvv5/4
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: muori Pippuri - 21.04.13 - klo:22:26
^Ovaalilta näyttää miun silmään :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Giga - 22.04.13 - klo:22:09
Juu sitä minäki mietin. Nyt lähti tänä aamuna tukka, siis iha lyhyt säpäkkä poikatukka. Kasvattaminen oli nii tuskaa ja harrastuksessaki ne oli vaa tiellä. Nyt kelpaa viipottaa tukka pystyssä menemään.

P.S. Oisko jollai helppoja tyylivinkkejä millä lyhythiuksinen aika rempseä naisihminen välttyis rekkaesboarvailuilta? En mä oo homokammoinen tai mitään, mut alkaa joskus vähä ketuttaa ku joku kysyy poikaystävästä tms. puhuessani et "ai etkö sä ookkaa lesbo"
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: asaariki - 26.04.13 - klo:08:44
En ole itse yhtään rempseä, joten tässä vaan tällaisen valmiiksikin aika feminiinisen naisen ajatuksia.  :) Ajattelisin että tyylissä ihan vaan naisellisuutta korostamalla voisi helpoiten välttyä niiltä rekkalesbomielikuvilta. Mulla oli ennen pitkä tukka ja sen jälkeen kun leikkasin lyhyeksi, aloin kiinnittää paljon enemmän huomiota meikkaamiseen ja meikata selvästi näyttävämmin ja rohkeammin, isolta osin kompensoidakseni lyhyen tukan maskuliinisuutta (ja osin koska lyhyen tukan kanssa mun mielestä sopii niin hyvin vähän näkyvämpikin meikki). Jos se sopii omaan tyyliin, niin huulipunan käyttö olisi ainakin yksi pehmentävä keino. Korut ja muu koristeellisuus, myös hiuksissa (hiuskorut, näyttävät pinnit, pannat, huivit tms. jos tukkaa on tarpeeksi näihin, ihan siilin kanssa ei tietenkään toimi.) Lyhyen tukan kanssa voi myös käyttää enemmän meikkiä ja koruja ilman että näyttää ylilaitetulta, pitkän tukan kanssa pitää mun mielestä olla varovaisempi. Ja jos se tukka ei ole ihan siili, sitä voi valintansa mukaan myös stailata eri tavoilla, villimmin tai naisellisemmin - mä olen itse suosinut sellaista pehmeän naisellista linjaa, mutta se nyt sopii mun tyyliini muutenkin. Ja mikä ettei pukeutumisella voisi vaikuttaa myös yleiseen mielikuvaan. Esimerkiksi jos oma tyyli on vaikkapa farkut, flanellipaita ja maiharit, tulee lyhyen tukan kanssa varmaan hyvin helposti lesboarvailuja. Sama tukka vaikka jossain röyhelöisissä kellohelmaisissa mekoissa ja korkkareissa tai balleriinoissa näyttääkin paljon heteronormatiivisemmalta. Näin niinkuin ääripäinä. Ehkä et kuitenkaan halua lähteä koko tyyliäsi muuttamaan, mutta voihan sitä pukeutumistakin halutessaan viedä vähän ns. naisellisempaan suuntaan. Itse jotenkin ajattelisin että pienet muutokset meikissä ja asusteissa (esim. korut) olisivat jotenkin niitä helpoimpia toteuttaa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Giga - 27.04.13 - klo:11:52
Juu, en ole oikee mekko-hametyyppiä ollenkaan. oon reenannu jonninverran ja vaikka haaveilen mekoista yms. niin mun mielestä ne näyttää mun päällä todella typeriltä, koska lihaksiakin on. Tulee semmonen transuhtava ilme.

Meikkaamaan oon ollut todella laiska arkena, vois kait sitäkin tehdä jos aamuisin pääsis aikaisemmin ylös. Onneksi sentään kulmat ja ripset on värjätyt ja siistityt, niin se vähän helpottaa.

 Silmälasit uusin vasta ja ne tekee onneksi todella paljon, näytän sähäkältä bisnesnaiselta :D Maiharit en enää käytä, vaihdoin ne aikoinaan tennareihin ja paidoissa koitan panostaa hillityn naisellisiin mutta minulle sopiviin malleihin.  Jotka eivät korosta lihaksia... Alaosana useimmiten farkut tai jotkin rennommat housut.

No, eiköhän tää tästä, kiitos Sonia :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Katzenparade - 05.05.13 - klo:22:12
(http://farm9.staticflickr.com/8124/8711638820_e671800a49_n.jpg)

Osaisiko joku suositella mun liian pitkäksi venähtäneeseen tukkaan jotain uutta mallia? :) Nykyään tukka on varmaan 4-5 senttiä kuvassa olevaa pidempi, eli nuo entiset otsatukan jäänteet ylettävät juuri korvan taakse. Nyt kun se otsis on kasvatettu pois niin himottelee jälleen vino otsis. Pohdiskelin myös muun tukan pätkäisemisestä olkapäille ulottuvaksi. Mutta kun sitten en taas tiedä :P Kerta tämä oman pään sisäinen pohdiskelu ei tuota tulosta, ulkopuolisten ehdotuksia otetaan mielellään vastaan! :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Suvivilja - 07.05.13 - klo:10:59
^ Tämä nyt ei varmaan hirveästi auta, mutta kun pyysit mielipiteitä, niin itse en ainakaan leikkaisi tuossa tilanteessa, varsinkin kun olet juuri saanut otsatukan jäänteet kasvatettua pois; eivätkä hiuksesi näytä mitenkään "liian pitkäksi venähtäneiltä" (tosin sellaisia ei minusta ole olemassakaan :D)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: asaariki - 07.05.13 - klo:21:43
Minäkin katsoin että jatalla on mielettömän ihana tukka joka ei kaipaa mitään muutosta.  :) Värikin on niin kaunis!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: kaarina - 08.05.13 - klo:12:43
Minäkin katsoin että jatalla on mielettömän ihana tukka joka ei kaipaa mitään muutosta.  :) Värikin on niin kaunis!

Minä kans! Nätti ja pukeva malli.  :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Katzenparade - 10.05.13 - klo:10:30
Kiitos Sonia ja anannas :) Kyllähän se oma look alkaa aina itseään ensimmäisenä kyllästyttää :P Olen todella surkea varaamaan kampaaja-aikaa, joten vaikka tää letti tulee lyhenemään, siihen voi mennä hetki :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Nan - 28.05.13 - klo:22:32
AAAARGH! Minulla on veemäinen ongelma: Olen tyhmänä (?) käyttänyt henndigo -seosta tukkani tummentamiseen joskus n. vuosi sitten, ja sel jälkeen vaalentanut. Noh, lopputuloshan on siis vihreä. Minun tapauksessani tätä vihreyttä on kestänyt jo nelisen kuukautta, ja tuntuu ettei tukka ole kasvanutkaan yhtään. :( Haluaisin kasvattaa pitkät punaiset hiukset, mutta kun tilanne tuntuu vain pahenevan, eikä viherrys peity enää kunnolla millään värillä. Lisäksi vihreä osuus on ihan hamppua, joskin olen sen siedettävään kuntoon saanut maskeerattua mm, colormaskilla. Mitä siis tehdä? Raaskinko leikata? Myös kivoja luonnonkiharalle (3b-c) tukalle sopivia lyhyitä malleja saa suositella!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kiivi - 29.05.13 - klo:20:28
AAAARGH! Minulla on veemäinen ongelma: Olen tyhmänä (?) käyttänyt henndigo -seosta tukkani tummentamiseen joskus n. vuosi sitten, ja sel jälkeen vaalentanut. Noh, lopputuloshan on siis vihreä. Minun tapauksessani tätä vihreyttä on kestänyt jo nelisen kuukautta, ja tuntuu ettei tukka ole kasvanutkaan yhtään. :( Haluaisin kasvattaa pitkät punaiset hiukset, mutta kun tilanne tuntuu vain pahenevan, eikä viherrys peity enää kunnolla millään värillä.

Voih, tiedän tilanteen  :-\ Minä värjäsin hennalla ja indigolla tukan mustaksi muutama vuosi sitten. Vaikka ehdin värjätä vain kaksi kertaa, indigo jämähti niin etten päässyt siitä koskaan eroon. Vaalentamisen jälkeen siitä tosiaan tuli vihreä, enkä saanut sitä peittoon kuin värjäämällä mustalla päälle. Tummanruskean altakin se paistoi läpi. Ei auttanut muu kuin kestää se viherrys, kasvattaa ja myöhemmin leikata se pois. Veikkaan että sun vaihtoehdot on myös joko kestää se viherrys, leikata tai värjätä tummaksi :( Pirullinen aine tuo indigo...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Nan - 30.05.13 - klo:01:29
Huoh. Joo, katseltuani takatukan hamppupalloa hetken peilistä, ei päätös enää ollutkaan kovin vaikea: nyt on taas tosi lyhyt tukka, mutta eipä ole ainakaan vihreä!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 30.05.13 - klo:22:10
Gaah..Kävin Citydeal kampaajalla 1,5 kuukautta sitten leikkauttamassa otsksen ja n.7 cm latvoista. Hitto että tää tuntuu jotenkin niin epätasaiselta. Niin epätasaiselta, että on liki mahdotonta uskoa, että tää olisi tahatonta.

Siis puhutaan nyt ihan oikeasti viiden sentin eroista. Pyysin vähän kevennettyä latvaa, koska mun mielestä pitkät hiukset ihan tasalatvalla näyttää hassulta. No nyt on suora latva jota ohennettu sieltä täältä, eli sellanen epämääräinen hiirenhäntä :D No ostin uuden Citydealin ja se on 2,5 viikon päästä. Nyt saa lähteä tuo latva n.10-15 cm jotta saan tän epätasaisuuden kokonaan pois. Harmittaa kyllä, mutta luulen että ohennus johtuu osittain kampaajan huonosta leikkauksesta (vaikutti tietävän mitä tekee) ja osittan vahvasta vaalennuksesta, joka mahd. katkonut hiuksia. N. 15 cm latvasta hiukset ovat tuuheat ja ihan kivat, mutta siitä alaspäin ne ohenee aivan tikkusuorina tosi tympeäst. Vaikea selittää, mutta ei kiva.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: versicolori - 17.12.13 - klo:20:26
Kriisiä pukkaa  :-\  ehkä jo aikakin, kun viimeisimmästä kampaajakäynnistä on lähemmäs kaksi vuotta ja viime ajat oon pyrkinyt lähinnä nykyiseen tilaan eli hiusmallittomuuteen. Parissa vuodessa alkaa kuitenkin pikkuisen tympimään sama ryhditön hippitukka, vaikka tuttu ja turvallinen reuhka se onkin. Mahdollisimman simppeli ja helppo mallinmuutos on nyt hakusessa, mitään kovin kummallista en hae vaan mielessä päällimmäisenä talven kuivattamien hapsulatvojen pois leikkauttaminen. Kampaajalle hipsin ensi vuoden alusta, joten miettimisaikaa on ihan mukavasti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Varjotar - 09.01.14 - klo:10:41
http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014010717903073_fd.shtml  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 09.01.14 - klo:13:14
^*köh* Mitään en myönnä  ;D ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 07.03.14 - klo:22:29
V-linja ja kerrokset himottaa. En vain tiedä näyttäisikö se hyvältä näin lyhyisen hiusten ja oman värin kasvatus projektin keskellä. Toisaalta en ole käynyt yli puoleen vuoteen kampaajalla, eli uusi hiusmalli voisi tehdä terää. Toisaalta tuon myötä pääsisi myös osasta huonoista latvoista eroon. Ääh.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 10.03.14 - klo:18:24
Yhyy! Mun tukka on ruma!
Kevätaurinko paljasti että liukuma oman värin ja vanhan hennan välillä ei olekaan niin siisti kuin olin kuvitellut.. siis sikäli mikäli venähtänyt juurikasvu voi koskaan olla siisti. Lisäksi tukan malli... korjaan, tukan mallittomuus on jo niin karussa pisteessä että itseäkin ärsyttää. Tukka on jo jonkin verran yli BSL-mittainen, pisimmät hapsut lähestyvät vyötärölinjaa hiipien, mokoma reuhka haluaa olla keskijakauksella jatkuvasti. Eipä se jakauksen paikan muuttaminen kyllä tässä vaiheessa auttaisi enää yhtään mitään. Haaroittuneesta ja takkuisesta latvasta en muun karmeuden vierellä jaksa edes välittää. Viimeksi tälle karvastolle on näytetty saksia miltei kaksi vuotta sitten ja kerran on kevyesti vaalennettu joten ilmankos on kaksihaaraisia...
Miten tämä näyttikin talven pimeyden aikana vielä olevan ihan siedettävällä tasolla? Kummasti tuo valoisuus vaan paljastaa totuuksia itselle. Nyt sitten tarttis tehrä jotakin, saksia ja jotain väriväkräystä tämä selvästi kaipaisi.
Himoitsen yhtä aikaa reippaita lyhyitä hiuksia ja pitkää tukkaa, minkä kanssa ei tunne itseään alastomaksi, vaikka olisikin alasti. On se niin vaikeeta, miksi se ei koskaan ollut näin vaikeeta silloin 16-vuotiaana?!

Edit. Jos olisi fiksu ja olisi vetämättä ihan nysäksi, vaan tekisi jonkun tällaisen:
http://www.fashionatedesires.com/71-simple-cute-haircuts-for-medium-hair/asymmetrical-cute-haircuts-for-medium-hair/

Söpö ja reipas tukka ilman jumalatonta ahdistusta kauheista kasvatusvaiheista...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 12.03.14 - klo:15:45
^Oijoi minkä kuvan oot laittanu  :l Mä olen tässä vitkutellu sitä kampaamoon menoa, mutta nuo lyhyet näyttää kyllä niiiiin hyviltä!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 12.03.14 - klo:16:47
No arvon kyllä itekin vielä että mennäkö vai eikö mennä... ::) Järjellä ajateltuna ois fiksua leikata nyt joku tukka missä toi väriraja häviäis joko kampaamon lattialle tai sitten sinne tukan sekaan niin ettei se haittaisi. Mut epäilyttää että kaduttaako kauheesti jälkeenpäin. Haluan tällä hetkellä omanvärisen tukan! Pari viime leikkuukertaa on kuitenkin menny niin penkin alle että jänskää jo etukäteen, vaikka ennen mun päässäni on ollut vaikka mitä.
Onhan tää pitkä jo tuttu ja turvallinen ja uusi tukkatyyli (vaikka se olisi vain otsis tms.) on silti hurjaa ja vierasta! Missä välissä musta on tullut tällainen nössö... ;D

Tässä muuten pari muuta salaa himoitsemaani mallia:
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?r1=19234&month1=&pg=1&styl1=Wella
http://www.pinterest.com/pin/550776229400370567/
http://stylenoted.com/wp-content/uploads/2012/10/image-1.jpeg
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Sahloknir - 13.03.14 - klo:21:31
Ala-asteen jälkeen pitkätukkaisena pysytellyt haluaisi kääntää kelkkansa ja hankkia ihanan rennon poikatukan. Rakastan sitä kontrastia, mikä syntyy tyttömäisten kasvojen ja poikamaisen tukan yhdistelmästä. Epäröintiä aiheuttaa kuitenkin oma naama. En tiedä, sopiiko siihen lyhyt hiusmalli. En tiedä, saisiko lyhyt tukka naaman näyttämään liian maskuliiniselta ja hevosmaiselta. Minulla on aika pitkänmalliset kasvot ja pienet silmät, joten juuri sitä hevosnaama-vaikutelmaa haluaisin häivyttää ja piilottaa mahdollisimman hyvin.  :D

Haaveena olisi siis tämmöinen tukka mutta rikotulla, koko otsan peittävällä otsiksella, josta en halua luopua:
http://files.myopera.com/celebfan/albums/730454/shannyn-sossamon-1024x768-26848.jpg

Ja oman naaman muodon näkee tästä:
http://i6.aijaa.com/b/00290/13120288.jpg

Eli leuka on aika pitkä ja ulkoneva, korostuu esim. hymyillessä kunnolla. Siksipä mietityttää, muuttuisinko rujon miesmäisen näköiseksi tuolla haaveilemallani tukalla... Mulla on oikeastaan jonkinlainen leukakompleksi ja haluaisin, että se olisi mahdollisimman huomaamaton ja piilossa. :D Tuokohan  lyhyt poikatukka leuan oikein räikeästi esille... Olen itse niin kamalan huono arvioimaan ja omaan naamaan tottuneena en ehkä osaa arvioida objektiivisesti. Siksi kaipaan teiltä tukkaguruilta arvioita, ehdotuksia ja tuomioita! Kannattaako unohtaa, vai luulisitteko että lyhyt tukka voisi toimiakin? Ja jos voisi, niin minkälainen malli? Haluaisin puolueettomia, rehellisiä vastauksia! ^__^
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Milly - 14.03.14 - klo:10:02
^En kyllä ole mikään tukkaguru, mutta jos kasvosi oikeasti ovat kuin jälkimmäisessä kuvassa, leuka ja lyhyt tukka korostaisivat kauniisti kaulaa  :) Mielestäni tuo kuvan leuka on ihana, vaihtaisin omani siihen koska tahansa  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mjau - 14.03.14 - klo:15:29
Pitkästä aikaa täällä foorumilla, moi vaan. Nyt se himotus polkkatukkaan iski, jälleen... Huoh!

Miulla on noin bsl-mittainen omanvärinen (punertavat tummanvaaleat) tukka, eikä tässä oikein ole mitään mallia, kunhan roikkuuvat. Raskauden jälkeen tukkaa lähti ihan tajuton määrä, mutta onneksi päähän jäi vielä muutama karva, lähtötilanne oli paksu tukka. Nyt uutta hiusta pukkaa hurja määrä ja lyhyttä karvaa on päälaki täynnä, argh. Otsatukan poiskasvatus on hyvällä tolalla, yltää jo leukaan. Nyt vaan sitten tekis ihan älyttömästi pätkästä edestä pidempi polkka :3 Sellainen niskan paljastava malli. Miulla on ollu ennenki sellanen ja tykkäsin kyllä, kunnes sain päähäni alkaa kasvatuspuuhiin. Pitäskö antaa mennä vai jatkanko kasvatusta... Hmm. Lyhyt polkka olis kyllä kätevä ja varmasti ulkomuoto olis huolitellumpi kuin mallittoman roikkuvan reuhkan kanssa. Ois ees joku kohta tässä akassa mikä näyttäs siistiltä, kaikkien silmäpussien ja huonon ihon keskellä  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ElisaDay - 06.07.14 - klo:01:32
Mulla on kriisi. Mun tukalla on kriisi. Mun kampaajalla on kohta henkilökohtainen kriisi.
Tilittäisin tämän jonnekin "hauku kampaajasi" -ketjuun, mutta kun sellaista ei täällä ole (TEHKÄÄ SELLAINEN!).

Tuossa keväällä kävi pieni vahinko, tai pikemminkin kielimuuri ja tukasta lähti ainakin se 15 senttiä. Okei, siinä lähti myös kuivat latvat ja vanhat värjäykset ja näin. Tokenin siitä kyllä.

No muutaman kuukauden kasvattamisen jälkeen malli oli ...tai sitä ei ollut. Tukassa oli pitkää ja pitempää ja lyhyttä ja lyhyempää ja varsinkin takana hiuksissa oli jopa ihan lovia (tai palkkeja). Koska se malli vaan oli kasvanut ulos.

Ajattelin sitten että käyn kampaajalla, joka vähän siistii sitä tukkaa. Olin onnellinen kun hiukset olivat kasvaneet sen verran, että sain ne jopa ponnarilla kiinni! Ei siis enää mitään pinnivirityksiä töihin.

Mä en nyt sitten vielä ole osannut päättää, että oliko mun kampaaja tyhmä, tyhmä vai tyhmä vai oliko mun artikuloinnissa jotain vikaa.

Tosin sen tunnin ajan valitin, ihan alusta asti, kuinka ikävää oli kun tukka lyheni niin paljon ja hankaloitti elämää työmaalla, kun piti käyttää sen kakskymmentä pinniä, että tukkaa saa kiinni siten, ettei sieltä haivenet karkaile esiin. Lisäksi valitin, että kun en vaan yksinkertaisesti viitsi enkä jaksa enkä halua laittamalla laittaa sitä tukkaa, paitsi jos menen jonnekin baariin tms. Eli en vaan JAKSA käyttää fööniä enkä suoristusrautaa enkä mitään. Olen laiska hiustenlaittaja. Sori siitä.
Lisäksi mainitsin, että haluan kasvattaa taas pitkät hiukset. Pitkät hiukset tarkoittaisivat tässä vaiheessa siis vähintään olkapäille ulottuvia, ponnarilla kiinni laitettavia.

Eli varsinaisesti en antanut mitään "leikkaa 4 senttiä" tai mitään muuta tällaista ohjetta. Valitettavasti en myöskään sanonut, että "vain latvojen siistiminen".

Koko käynnin ajan katsoin mitä kampaaja teki. Kuinka pituudesta lähti noin pari senttiä - 5 senttiä. Lisäksi märästä tukasta, josta kampaaja ottaa epämääräisen osion, siitä on vaikea nähdä, mitä todellisuudessa tapahtuu.

Luulen, että ongelmat alkoivat siinä vaiheessa, kun kampaaja otti sellaiset sakset, jotka se ensin asetti noin puoleen väliin valmiiksi valittua tukkaosiota, naps kerran, siirsi saksia pari senttiä, naps toisen kerran ja lopuksi ihan hiusosion lopusta naps kolmannen kerran (en tiedä mitkä nämä sakset ovat nimeltään).

Lopputulos on "ihan kiva". Joo. Kivannäköinen malli (en pyytänyt uutta mallia).
Päällimmäisistä hiuksista lähti vähintään 5 senttiä. Siten, että en saa niitä mitenkään lähellekään ponnaria vielä moneen kuukauteen (ne pirun pinnit taas esiin!!! JEE!!)  Alkuperäisessä mallissa hiukset olivat takaa lyhyet ja edestä pitkät, eli tässä vaiheessa ohimoilla olevat hiukset olivat solisluihin asti (nyt ne on silmien-poskien kohdalle).
Lisäksi hiukset ovat niin kerrostetusti ja ties miten leikattu, että kaikki osiot ovat ihan eri mittaisia. Ja huolimatta siitä, miten kerroin etten vaan jaksa jaksajaksajaksa laittaa näitä, joudun jokaisen pesun jälkeen turvautumaan muotovaahtoon ja fööniin ja suoristusrautaan, koska muuten nämä "pätkät" osoittavat aivan joka suuntaan + lievästi kihartuva hiuslaatu = käytä sitä fööniä ja lakkaa ja muotovaahtoo.

Nyt mä olen palannut noin 3 kuukautta ajassa taaksepäin ja lähden TAAS kasvattamaan hiuksia ja TAAS joudun kärsimään sen ihanan vaiheen, kun hiukset eivät ole lyhyet eivätkä pitkät ja ne ovat kaikki ihan eri mitassa, joka näyttää todella epäsiistiltä.
Ja nämä hiukset ovat lyhyemmät kuin silloin kun ne "vahingossa" leikattiin liian lyhyiksi. (olen joka kuukausi ottanut hiuksista kuvan, joten tiedän tasan tarkkaan, kuinka pitkät hiukset ovat olleet esim. toukokuussa).

Tässä risoo myöskin se, että olen viimeiset 4 kk hoitanut hiuksiani erityksen hyvin. Tehnyt hiushoitoja, syönyt monenlaisia vitamiineja jnejnejne. Tuntuu että se on ollut ihan turhaa.

Ehkä en sitten vaan osaa kertoa mitä haluan. Mutta jos sanoo, että haluaa kasvattaa pitkät, niin miksi hiuksista leikataan niin paljon?
Pitääkö kampaajalle antaa joku kieltolista, että "en halua ohennuksia, en halua kerrostuksia, ei saa leikata yli 5 senttiä mistään, ei saa olla liian rikottua mallia, ei saa värjätä, ei saa tehdä otsatukkaa, ei saa käyttää hiusveistä, ei saa tehdä mitään vanhanaikaista mallia, ei saa (jatka listaa)".

Tiedostan kyllä että hiukset kasvavat kyllä koko ajan, mutta SILTI.

Jos kampaaja sanoo mulle, että maalaa tuo meidän seinä jollain kivalla pirteällä värillä mutta ei oranssilla eikä vihreällä ja sitten mä laitankin siihen oranssin värin ja vihreän raidan, niin mikä meni vikaan? (mut jos valitat, niin solvaat mun ammattitaitoa, koska mä tiedän paremmin koska olen ammattilainen).

Nykyään puhutaan hirveästi siitä, kun kampaajat joutuvat lopettamaan liiketoimintansa, kun ei riitä asiakkaat / hinnat ovat nousseet liian korkeiksi (koska joku verotusjuttu). Mutta mä pidän kampaajakäynnit minimissä sen takia, koska harvemmin sieltä saa sitä mitä on toivonut.

Ehkä mä seuraavalla kerralla annan fiskarssin sakset miehelle ja sanon että 20 milliä kiitos (pituudesta, EI JUURESTA).Kiitos, helpotti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: miolla - 06.07.14 - klo:02:47
Siis onko se kampaaja erimaalainen, vai miksi et tosiaan selkeästi sanonut "vain latvojen siistiminen", "nyt ei leikata kuin korkeintaan pari senttiä" kerta asia oli sulle tärkeä?

Ikävä asia että olet onnistunut löytämään sellaisen visiönäärikampaajan, joka ei hetkeksikään pysähdy kysymään mitä asiakas haluaa. Toisaalta on vaikea ymmärtää miksi et sanonut selkeästi mitä haluat ja missä rajat menevät, kun kuitenkin tiesit aika tarkkaan mitä olet vailla..Miksi käyttää kiertoilmaisuja kuten "aion nyt kasvattaa pitkän tukan", eikä oikaista asiaa esim. "..mikä tarkoittaa korkeintaan latvojen siistimistä" jos ja kun kampaaja ei selkeästi hoksannut mistä kyse..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: kaarina - 06.07.14 - klo:08:54
^^ Itselläni on melkein pelkästään huonoja kampaamokokemuksia (ajalta ennen kuin lakkasin käymästä "säännöllisemmin", eli ehkä kerran vuodessa) ja nykyään, jos harvoin joudun kampaajalle menemään, niin pidän kyllä hyvin tarpeellisena tuollaista kieltolistaa, josta kirjoitit, ElisaDay. Siis tuntuuhan se vähän typerältä siinä tuolissa istua ja ladella kaikenlaisia kieltoja kampaajalle, mutta kyseessä on minun hiukseni ja mieluummin olen sen hetken kiusallisehkossa tilanteessa kuin elän kiusallisen tukan kanssa sen jälkeen.  :P
Minä tosin en ole tavannut käydä missään huippukampaamoissa, vaan ihan tavallisissa lähiökampaamoissa, joissa tuollainen  tuntuu helpommalta ilmaista.
Toisaalta, jos menisin mallinmuutosleikkaukseen, en tietenkään missään tapauksessa voisi ohjeistaa kampaajaa esimerkiksi leikkaustekniikassa, koska mistäs minä tiedän miten haluamani malli tulee leikata, kun en ole itse kampaaja. Jos osaisin neuvoa, leikkaisin mieluummin itse.  ;D

edit.
Unohtui kokonaan kriiseillä itse. Minulla ei koskaan ole ollut hiustenpidennystä, kun olen aika varma että hiuslaatuni siitä kärsisi pahastikin ja tavoitteeni on kasvattamalla saada pitkä tukka; mutta nyt kyllä kauheasti tekisi mieli kokeilla... Muuten tulee varmaan leikattua jokin leukamittainen polkkatukka. Ärsyttää, kun olen tässä samassa pituudessa ollut jo pari vuotta, kun en hiusten kunnosta halua tinkiä pituudenkaan vuoksi, ja olenkin ihan surutta napsinut (itse) latvoja melko usein ja melko paljon. En jaksa enää tätä kasvattamista, kun palkinto tuntuu olevan niin pitkällä tulevaisuudessa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: enna - 06.07.14 - klo:10:50
Mulla on kriisi. Mun tukalla on kriisi. Mun kampaajalla on kohta henkilökohtainen kriisi.
Tilittäisin tämän jonnekin "hauku kampaajasi" -ketjuun, mutta kun sellaista ei täällä ole (TEHKÄÄ SELLAINEN!).

Meillä muuten on täällä Kauheimmat kampaamokokemukset -ketju (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=2114.0), joka on toinen vaihtoehto kirjoittaa tällaisia tekstejä :)

Ikävää kyllä, että kasvatuksesi sai takapakkia noin kahteen otteeseen, mutta jos yhtään lohduttaa, musta tuntuu että monilla kasvattajilla tulee yksi tai useampi takapakki siihen - vaikka he tajuaisivat sen vähän jälkikäteenkin. Munkin kasvatus on kestänyt ikuisuuden, kun hetken mielijohteesta on leikannut tukasta paljon pois, ja myöhemmin tajuaa mikä virhe se olikaan.

Meinasin alkaa kriiseilemään itsekin tähän ketjuun, mutta mun ongelmat koskevat nyt väriä eikä mallia.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Manna - 06.07.14 - klo:23:08
Mun tekisi niin mieli poikkaista tukkani polkkatukaksi tai ainakin lyhentää reippaasti ::)

Katsos vaan, olen näköjään pohtinut samaa asiaa neljä vuotta sitten :) Ilmeisesti kesä ja lämpimät ilmat saavat mun pohtimaan tämän "karvamaton" poikkaisemista tasaisin väliajoin.

Olen totta puhuakseni kyllästynyt ostamaan kuukauden välein uutta hoitoainetta ja ja ja ja.... sitten voisin heilutella ikäkorttia eli jossain vaiheessa pidempi hiusmalli alkaa vanhentaa eikä enää nuorenna :P

Mua miellyttää mm. Lauren Conradin hiusten pituus tässä kuvassa:

(http://3e6pa92jl0wmmhpv1ymue48yh.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/03/lauren-conrad-and-eminence-organic.jpg)

Vähän vaan arveluttaa, että kasvavatko hiukseni enää lyhentämisen jälkeen uudestaan pitkiksi, jos kuitenkin haluaisin ne takaisin.... Tällä hetkellä pisimmät hiukseni ovat lähes vyötärölle asti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hunajapupu - 07.07.14 - klo:19:55
^Sulla on tosi kauniit hiukset eivätkä ainakaan mun mielestä mitenkään vanhenna sua.  :)  Mutta nuo Laureninkin hiukset ovat kyllä pitkät ja myös kauniin mittaiset, uskon että sullekin sopisi hyvin myös tuollainen mitta. Tuon mittaisesta on myös vielä helpompi kasvattaa takaisin midback tai vyötärömittaista tukkaa kuin ihan polkasta, jos käy kaduttamaan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Chaos - 08.07.14 - klo:08:42
Manna, sulla on niin kauniit hiukset, että älä ainakaan polkaksi leikkaa! Siis tarkoitan tosi kauniit hiukset. Ja toki päätös on sinun, en mä sillä :)

Kuvassa olevat hiukset sopis sulle erittäin hyvin eikä lyhyet ole lähellekään ja miksei kasvaisi takas vielä pitkiksi, kun nytkin sulla niin vahvat ja hyvät hiukset :-*  Tuommoinen kerrostus ois varmasti kevyempi ja jos tarttsi vaikka vaan joka toinen kuukaus ostaa hoitista ;D Mun miehellä vyötärölle myös hiukset ja ostaa aina litrasia hoitiksia just tän takia, kun normaalit 250 ml pullot loppuis todella nopeasti.

Äitini on yli 60-vuotias ja hänellä oli tuossa päälle vuosi sitten vahvat, paksut, harmaat ja puoleen selkään hiukset. Nyt siis sairaus vienyt hiuksia ja lääkkeet. Eikä todellakaan näyttänyt vanhentavan vaan päinvastoin, kun oli niin hyväkuntoset! (Jotkut luuli jopa, että äidillä oli pidennykset.)

Edit. Tärkeintä on mun mielestä, että viihtyy hiuksissaan ja on kantajalleen sopiva malli (ja pituus).
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Manna - 09.07.14 - klo:21:23
Kiitos Hunis ja Chaos :-*

Sain ajan kampaajalleni vasta 25.9., joten ehdin vaihtaa mielipidettäni tapani mukaan vielä monta kertaa ;D
Jotenkin vaan viime aikoina on noin yleisesti tuntunut tämä pitkähiuksisuus tökkivän, varsinkin kun en ikinä edes laita hiuksiani erityiselle kampaukselle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: hopeareunus - 11.07.14 - klo:16:06
Mulla on pienoinen kriiseily ollut päällä tässä viimeiset kaksi viikkoa. :'D Tällä hetkellä hiukset ovat BSL-pituiset, mutta haluaisin poikkaista ne ehkä hivenen kerrostetuiksi, eripituisiksi ja suunnilleen hartiamittaan. Ongelma on siinä, että hiukset ovat luonnonkiharat, löytyy tiuhaa lainetta, korkkiruuveja ja sitten löyhempään kiharaa, joten en osaa sanoa ollenkaan, miten ne asettuisivat lyhempinä. Taipumusta on kuiviin latvoihin ja sähköisyyteen.  Lisäksi omistan myös epämääräisen sivulle kasvatetun otsatukan, joka on suoraksi vedettynä leukaan asti. Miten siis selittäisi kampaajalle mitä tahtoo ja tulisiko hiuksista leikkuun myötä joka suuntaan sojottava pehko? D:
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: millamagia - 19.07.14 - klo:22:06
Eli kaipaisin kommenttia miten kandee edetä hiusten kanssa. On hiusmallikriisi. Olen jonkin aikaa viihtynyt alle olkapää mittaisessa eteenpäin pitenevässä polkassa, jonkin verran veitesellä on leikattu ja kerrostettu malli. Otsahiukset jonkin verran lyhyemmät. Nyt olen kasvattamassa taas pitkiä hiuksia tai ainakin pidempiä. Hiukset on kasvaneet nyt nippa nappa olkapää mittaan. Mutta nyt hiukset ei tunnu asettuvan mitenkään auki kivasti. Kerrostukset näyttää roikkuvan kuivina hamppuina eikä asetu enää. Vaikka laittaisin hiukseni, esim. föönaisin niin silti joudun ainakin otsahiukseni kikertämään pois tieltä pinneillä tms. Ohennetut latvat näyttää hampuilta. Eteenpäin leikattu malli ei istu hyvin. Toisaalta hiukseni kasvavat hitaasti ja en haluisi pituudesta poikkaista pois yhtään. Kaikki "pituus" tuntuu olevan nyt sivuhiuksissa. Koska takahiukset ovat niskassa lyhyemmät. Mitä kandee tehdä? Värikään ei miellytä mutta on itse raidoitettua ja värjättyä pohjalla niin sitä ei raaskisi taas värjätä. Kandeeko tyytyä nyt vain hankalaan kasvatus malliin ja pitää suosiolla tiukalla ponnarilla kaikki hiukset vai leikata joku kivempi kasvatus malli hiuksiin. Esim. voiko leikata hiukset jo nyt u-malliin? Vai kandeeko vaan kituuttaa kuukausia. Nyt lomalla tilanne on pahempi. Töihin palattua hiukset joutuu pitämään kiinni aina. Hankalaa on myös kun kiinni pitäessä hiuksista ei saa vielä kivoja kampauksia. On liian lyhyet nutturoihin ym. Olen ihan toivoton hiusteni kanssa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: nukka - 19.07.14 - klo:22:29
Mulla oli hyvin samanlainen tilanne joku aika sitten, eli kasvatin a-linjaisesti polkasta pitkää tukkaa. Jos päätät vielä lykätä hiustenleikkuuta niin tuohon kasvatusvaiheeseen yksi hyvä kampaus on tämä https://www.youtube.com/watch?v=FOpFDpg7qU8&list=UU3C_11D77OyRw2km8xa-b7Q Oli ainakin mulla monen päivän pelastus ja kesäänhän nuo tuo tyyliset kampaukset sopii tosi hyvin.

Jossain vaiheessahan niitä sivuhiuksia on pakko leikata jos tavoitteena on tasapitkä tai esim. u-malli. Kannattaa miettiä, että kumpi on tärkeämpää, hiusten kunto vai pituus. Itse ajattelen niin, että hiuksia joissa on kiva leikkaus, on mukavempi kasvattaa kuin mitä jos väkisin yrittää jotain mallistaan uloskasvanutta reuhkaa kasvatella :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: sweet jane - 22.08.14 - klo:13:53
Ajattelin reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen kasvattaa tukkaa pitkäksi. Tukka oli pitkään toiselta puolelta lyhyt/siili ja toiselta vähän pidempi, tällä hetkellä on otsis ja tukka melko tasapitkä, leuan ja olkapäiden väliltä. Mutta ei tää kasvattaminen kyllä onnistu, kun mun päänahka on herkkä ja tukka niin paksu, että pää kutisee jo tässä pituudessa ihan hulluna. Ja ihon kuivattava talvi on vasta edessä :P

Takaisin lyhyeen siis! Mutta tällä kertaa ei ihan tosi lyhyeksi. Tätä mallia (http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8e/21/38/8e2138ec84401b28d7a7e017cfe54875.jpg) nyt vähän mietin. Mulla on aika pitkä naama, mutta tuollainen rikottu voisi olla ihan jees. Ja tuossa mallissa ei haittaisi, että mun tukka on tosi taipuisa ja kihartuva (kihartuminen on joku iän myötä mukana tullut uutuus). Otsis kyllä mietityttää, koska en halua sivuotsista tai kovin pitkää suoraa otsista. Toivottavasti tällainen sivuja kohti pyöristyen pitenevä otsis sopisi tuohon malliin. Se käy hyvin mun symmetrisen naaman ja rillien kanssa.

Pitää vielä funtsia. Joka tapauksessa tätä karvaa on nyt ihan liikaa, näytän peikolta tai että mulla on joku pitkäkarvainen kissa päässä.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Lila - 22.08.14 - klo:22:12
^Aivan ihana malli, uskoisin olevan pitkille kasvoille todella hyvän. Ja sopii paksuille hiuksille.

Minulla oli tänään lyhytkarvainen kissa päässä, siis ihan kirjaimellisesti  :D.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eydie - 22.08.14 - klo:22:44
^^ Ihana malli ja sopii nimenomaan paksuille ja taipuisille hiuksille. Mulla tuo malli olisi ihan katastrofi, kun hiukset ovat todella suorat ja ohuet.

Mä olen tässä nyt muutaman illan katsellut itselleni uutta hiusmallia ja kriisi ei nyt ihan kovin kaukana ole. Luulen, että poikamainen pixie olisi se sopivin, mutta mistä ihmeestä sen tietää sopiiko tuo minulle ennen kuin hiukset ovat jo leikattu. Näin lyhkäisiä hiuksia mulla ei ole ollut sitten lapsuuden. Kaikenmaailman hiussimulaatorit saavat aikaiseksi niin kamalia lopputuloksia ettei niihin pysty luottamaan pätkääkään.

(http://www.short-haircut.com/wp-content/uploads/2014/12/30-Short-Pixie-Cuts-for-Women_7.jpg)(http://www.short-haircut.com/wp-content/uploads/2013/12/Sleek-Boyish-Pixie-Cut.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: sweet jane - 23.08.14 - klo:09:30
Kiitti kannustuksesta tytöt! Varasin kampaajan ensi viikon perjantaiksi 8)

Vitsi toi Eydien postaama toka malli on hieno, sopisi sulle varmasti tosi hyvin, kun sulla on niin kauniit ja sirot kasvonpiirteet. Sussa on kyllä jotain samaa kuin kuvan Hillary Swankissa :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 23.08.14 - klo:11:50
Eydie, mä oon ajatellut, että jos mulla on pitkät hiukset ja pidän niitä aina ponnarilla, niin ei ne lyhyet oo yhtään sen kummempi juttu. :D Puuttuu vaan se poninhäntä ja lyhyet hiukset on leikattu niin, että kehystävät kasvoja oikealla tavalla. Ammattitaitoinen kampaaja osaa kyllä sanoa, mikä sopii ja leikata se ja toiveesi huomioon ottaen. :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marie Corelli - 23.08.14 - klo:11:58
Minäkin mietin, mitä tälle tukalle seuraavaksi tekisi. Hiusteni pituus on aika lailla samanlainen kuin tuossa Eydien linkittämässä ylemmässä kuvassa, mutta viime leikkauksesta on pari kuukautta aikaa, joten näky on aika epäsiisti. Minulla pitkät pulisongit näyttävät helposti epäsiisteiltä muutenkin. Rakastan tätä lyhyttä tukkaa, mutta käyn välillä ihailemassa polkkatukkaisten julkkisten kuvia. Viimeksi olen ihastunut Karlie Klossin hiuksiin  :l.

Karlie Kloss: http://www.glamour.com/lipstick/blogs/girls-in-the-beauty-department/2013/03/behold-victorias-secret-model (http://www.glamour.com/lipstick/blogs/girls-in-the-beauty-department/2013/03/behold-victorias-secret-model)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eydie - 23.08.14 - klo:16:09
Eydie, mä oon ajatellut, että jos mulla on pitkät hiukset ja pidän niitä aina ponnarilla, niin ei ne lyhyet oo yhtään sen kummempi juttu. :D

Tämä kohta on erityisen totta. Mulla ei ole ikinä hiukset auki. Ne ovat joko ponnarilla tai tiukalla sykeröllä. Varsinkin sykeröön verrattaessa on lyhyissä hiuksissa paljon enemmän hiukset näkyvillä. Ja itse asiassa pidän ulkonäöstäní eniten, kun hiukset ovat korkealla nutturalla.   
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Virus - 01.10.14 - klo:17:38
Mulle on täysin epätyypillistä vetää kriisiä mistään ulkonäköön liittyvästä. Mutta ei, nyt ei pysty enää oleen. (http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a025.gif)

Tukka on vyötärölle, yhtaikaa kihartuva ja lättänä, kuiva ja "stringy", valuu naamalle ja jumittaa joka nappiin, vetskariin ja laukun hihnaan. Ei siis ole auki mitenkään kaunis. :-X Ja vaikka tukka olisi siistillä letillä, ponnarilla tai nutturalla, pään ympärille nousee aina ihme käkkärä sädekehä. Inhoan, kuten myös kaikenlaisia mömmöjä esim. lakkaa ja muotovaahtoa, jotka haisevat nenään koko päivän ja tarttuvat vaatteisiin ja tyynyyn. Eikä niistä ole mitään mainittavaa hyötyäkään, koska raskas tukka elää omaa elämäänsä. (Poikkeuksen tekee Osiksen ihana hiuspuuteri, mutta sekin piru vaatii pesua lähteäkseen oikeasti irti.) Ja tilanne vain menee mahdottomammaksi kohta kun pakkaset alkaa.

Tarkkailin tänään ihmisiä sillä silmällä, että kenellä ja minkälaiset hiukset katukuvassa oikeasti näyttävät hyvältä. No, lopputuloksena: suorat ja huolellisesti laitetut. ::) Eli just semmoiset, joihin ei ole mitään mahista.

Ratkaisin joskus vastaavan kriisin menemällä hiusmalliksi johonkin koulutustilaisuuteen. Ne saksivat kuontalosta ensin puolipitkän trendikkään mallin, kuvasivat sen ja sitten leikkelivät vielä toisen, leukamittaisen, ja sehän oli ihan jees. Mutta ääh, nyt ei taida olla edes mitään koulutuksia meneillään. Eli pitäisi löytää reipas kampaaja, joka tietäis mun puolestani, mitä mää tarvitsisin.

Ja paljonko lyhyessä tukassa sitten vituttaisi, kun vastaan tulisi joku, jolla olis "entisen minän" pitkä, paksu tukka ja itsellä joku nyrhitty nysä, joka olis kuitenkin ihan paska.

 >:( >:( >:(

Edit: tässä hiusihanuutta. Oon lattialla polvillani ja kuva on otettu edestä. ::) Kampaaja-aika tilattu, nyt lähtee.

(http://i108.photobucket.com/albums/n9/Virus_99/c6e3e350-cfc7-459f-96c2-d50249f22add_zps1a22820f.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mir - 06.11.14 - klo:09:12
Kriisiä pukkaa! Mulla on ollut pienen ikuisuuden pitkä tukka ja nyt oon siinä pisteessä että vituttaa katsoa itseään peilistä. Ei muuten mitään, mutta kun pituus on alaselkään asti niin helpointa on pitää tukkaa aina kiinni - ja niinhän mä teenkin. Kotona ehkä tukka on auki, mutta aina muuten kiinni.

Googlettelin ja mulla on ilmeisesti neliön muotoinen pää ja haluaisinkin saada leukalinjaa hiukan piiloon. Otsis himottaisi myös. Mutta hius on hento ja käsittelemätön, tavallinen suomalainen siis. Omassa mielessä olisi rikottu malli, pituus ehkä solisluihin. En ole käynyt kampaajalla vuosiin ja nyt kynnys mennä on hiukan korkea... Ääh, en osaa!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: itachi - 03.12.14 - klo:10:08
Mietin, meneekö pahatukkapäiväilyyn vai tänne, mutta kyllä tätä kriisiä on hellitty jo viikkotolkulla. Peiliä ei meinaa jaksaa muutospelon ja muutoshalun vuorotellessa aaltoina.

Joka toinen päivä tukka klimppaa rasvaisena juurista ja roikkuu suttuna latvoista. Ei puhettakaan, että voisi pestä vain päänahan, ja kokopesua kuivatteleekin taas päivän - jonka jälkeen juuri klimppaa taas. Siirtyminen lämmöllä muotoiluun tai kuivaamiseen lopettaisi pitkän tukan pidon hiuslaadullani varsin pian.

Olen saanut tukan siedettävään puikkonutturamittaan äskettäin, mikä on ok, mutta kaikki "välimitat" ennen sitä tuntuvat tylsiltä: Ikuiselta ponnarin pidolta. Hankalaa tästä tekee, että kiinnostaisi kokeilla pixie-mittaa. Jos pixie-malli, jollaista minulla ei ole eläessäni ollut, olisikin ihan tyhmä, olisi edessä jälleen vuosien kasvatus siedettävään bsl-mittaan. Kasvattaminen on toisaalta helppoa: se oikeuttaa pitämään miten rumaa tukkaa tahansa pitkähiuksisten tulevaisuudenkuvien pyöriessä mielessä. Muutosvastarintainen puoleni näkee tuhoisana myös pixie-ihastuksen: päivittäisiä pesuja ja laittoa, jatkuvaa kampaajalla ravausta.

Uhhuh. Onneksi on juurikasvu. Tämän tuulettaminen säästi juuri pari kaveriani päämäärättömältä kriisivalitukselta.

Edit. Tämä kriisihän ratkesi siten, että leikkuutin sen lyhyen parin päivän sisään. Ihanaa, kun voi pestä ja laittaa joka päivä!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: bubbs - 05.12.14 - klo:00:36
^Pixien peseminen on kuitenkin aikatavalla pitkää vaivattomampaa, niin ehkei se päivittäisyys pesu olisi niin paha juttu?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Jewely - 16.12.14 - klo:22:21
Mulla on nyt vähän hiusmallikriisin poikasta, tai no ei oikeastaan mallista vaan pituudesta. Mulla on jo pidemmän aikaa ollut n. bsl-pituiset hiukset ja syksyllä leikkasin niistä varmaan melkein 10cm jolloin pituus oli sellainen puolipitkä, paljon pidempi kuitenkin kuin polkka. Tykkäsin siitä pituudesta ja nyt tukka on taas venähtänyt melkein bsl:ään ja latvat ovat vähän kuivat, mutta ei mitään haperoa kuitenkaan. Nyt mun sitten tekisi mieli leikata sellainen pitkä polkka, vähän solisluiden yli, sellaiset niinkuin Lucy Halella on tällä hetkellä. Mutta toisaalta taas hirvittää tuhlata mun latvat kun ne ei kuitenkaan ole kovin huonokuntoiset :D Mä vaan niin rakastan sitä vastaleikattujen tasaisten latvojen tuntua! Nyt jos leikkaan vain pari senttiä niin se ei tunnu missään, pitäisi uskaltaa leikkauttaa kerralla vähän enemmän.

Tässä vielä kuva Lucyn tukasta:
http://www.contactmusic.com/pics/ln/20141207/071214_25_days_of_christmas_winter_wonderland/lucy-hale-abc-familys-25-days-of-christmas_4497296.jpg (http://www.contactmusic.com/pics/ln/20141207/071214_25_days_of_christmas_winter_wonderland/lucy-hale-abc-familys-25-days-of-christmas_4497296.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: evergreen - 16.12.14 - klo:23:55
^ Aika samanlaista mullakin. Muutaman kuukauden aikana olen lyhentänyt kymmenisen senttiä, ja olen taas suunnilleen kainalomitassa. Lyhensin ohuiden ja huonokuntoisten latvojen takia, mutta koska lyhyempi mitta tuntui muutenkin niin hyvältä, niin jäi kytemään ajatus vielä lyhyemmästä, suunnilleen tuollaisesta pitkästä polkasta siis. Mäkin rakastan tasaisten, leikattujen latvojen tuntua ja sitä ilmavuuden ja runsauden tuntua, mikä lyhennetyissä hiuksissa on, etenkin sen jälkeen kun ne on ekan kerran pesty ja kunnolla hoidettu, ahhh... Nämä taitavat olla mulle suurimpia iloja hiusten kanssa, joten harkitsen tosissaan vieläkin lyhyempää mallia. Varsinaisesti lyhyeen malliin en aio koskaan kuitenkaan palata, hiusten pitää mulla yltää ponnarille ja olla vähintään kategoriassa "puolipitkät". (On tullut virheiden kautta todettua.)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Eudokia - 21.01.15 - klo:19:11
Todellinen hiuskriisi iski. Sain kasvatettua eka BSL-mittaan, pidin siinä pituudessa puolisen vuotta ja mietin jopa vyötärölle kasvattamista. Sitten noin kuukausi pari sitten leikkautin kymmenisen senttiä, hiukset ulottuvat reilusti kainaloihin ja nyt tahtoisin vielä lyhyempää.  ::) Peseminen on kivaa ihan ja vähien takkujen selvittäminen nopeaa, mutta silti tuntuu vaan liialta tää hiusmassa. Ei kai tästä pidä pahempaa ongelmaa tehdä, varaan varmaan kampaajalle ajan ja pyydän leikkaamaan viitisen senttiä, sillä enempää en uskalla kerralla ottaa pois, jos tuleekin katumus. Tahdon kuitenkin, että voin tehdä kiharaa ja saan nutturalle ja ponnarille. Havittelen siis nippanappa kainalomittaisia hiuksia. Siitä on hyvä kasvatella, jos tekeekin mieli pidempää mallia.
Poikatukkaan en palaa ihan helpolla, sillä siitä kasvattelu onkin sitten jo oma juttunsa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mir - 17.02.15 - klo:05:47
Haha, 3 kuukautta sitten olinkin täällä vikisemässä tukkani kanssa. Leikkautin silloin tosiaan otsatukan ja pituutta lähti ihan kunnolla. Nyt on uusi aika varattuna tälle viikolle! Mulle on iskenut ihan hurja himotus polkkatukkaa kohtaan! Suurin pelkoni tosin on että tulen näyttämään täti-ihmiseltä, mutta toivon valinneeni osaavan kampaamon loihtimaan mulle hiukan nuorekkaampaa lookkia. Salaisena toiveena olisi epäsymmetrisyys, saa nähdä jos kampaajan mielestä tällä hiuslaadulla saa mitään järkevän näköistä aikaiseksi. :)

Esimerkkikuvia:

http://www.google.fi/imgres?imgurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d5/fe/38/d5fe381339ac41f6dc62ff07900c2df1.jpg&imgrefurl=https://www.pinterest.com/explore/asymmetrical-haircuts/&h=354&w=236&tbnid=hM1RohNHf8i44M:&zoom=1&docid=oZtTflnKC6ehiM&ei=67biVMLXGsvLygOEtYGADg&tbm=isch&ved=0CF4QMyg6MDo (http://www.google.fi/imgres?imgurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d5/fe/38/d5fe381339ac41f6dc62ff07900c2df1.jpg&imgrefurl=https://www.pinterest.com/explore/asymmetrical-haircuts/&h=354&w=236&tbnid=hM1RohNHf8i44M:&zoom=1&docid=oZtTflnKC6ehiM&ei=67biVMLXGsvLygOEtYGADg&tbm=isch&ved=0CF4QMyg6MDo)

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://hairstylesweekly.com/images/2013/11/Asymmetric-Bob.jpg&imgrefurl=http://pixgood.com/asymmetrical-haircut-with-bangs.html&h=757&w=526&tbnid=4wfZp1sBNVNV8M:&zoom=1&docid=X4BzSPSIGjLDcM&ei=67biVMLXGsvLygOEtYGADg&tbm=isch&ved=0CEYQMygiMCI (http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://hairstylesweekly.com/images/2013/11/Asymmetric-Bob.jpg&imgrefurl=http://pixgood.com/asymmetrical-haircut-with-bangs.html&h=757&w=526&tbnid=4wfZp1sBNVNV8M:&zoom=1&docid=X4BzSPSIGjLDcM&ei=67biVMLXGsvLygOEtYGADg&tbm=isch&ved=0CEYQMygiMCI)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Manna - 24.02.15 - klo:12:15
Mun tekisi niin mieli poikkaista tukkani polkkatukaksi tai ainakin lyhentää reippaasti ::)

Katsos vaan, olen näköjään pohtinut samaa asiaa neljä vuotta sitten :) Ilmeisesti kesä ja lämpimät ilmat saavat mun pohtimaan tämän "karvamaton" poikkaisemista tasaisin väliajoin.

Olen totta puhuakseni kyllästynyt ostamaan kuukauden välein uutta hoitoainetta ja ja ja ja.... sitten voisin heilutella ikäkorttia eli jossain vaiheessa pidempi hiusmalli alkaa vanhentaa eikä enää nuorenna :P

Vähän vaan arveluttaa, että kasvavatko hiukseni enää lyhentämisen jälkeen uudestaan pitkiksi, jos kuitenkin haluaisin ne takaisin.... Tällä hetkellä pisimmät hiukseni ovat lähes vyötärölle asti.

Käyn näköjään tasaisen varmasti tässä ketjussa kirjoittamassa ;D

Multa on lyhennetty vyötärömitasta sellaiset 15 cm viime syksynä ja nyt mua himottaisi long bob eli lob! Haluaisin sellaisen mallin, jota voi tarvittaessa muotoilla raudalla kiharammaksi. En kylläkään tiedä miten tämä rautalankaa muistuttava kova ja lasimainen hiuslaatuni sopii yhteen toiveeni kanssa.

Mulla on 26.3. aika kampaajalle, joten onhan tässä aikaa kerätä inspiraatiokuvia!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hunajapupu - 24.02.15 - klo:15:14
^Sulle sopii kyllä pitkä tukka todella hyvin mutta luulen että tuollainen long bobikin näyttäisi hyvältä. :)

Minä olen myös yllättänyt itseni viimeaikoina välillä himoitsemasta long bobia. Toisaalta mulla on niin pitkähiuksisen identiteetti että en oikein osaa kuvitella itseäni sellaisessa tukassa ja pelkään että näyttäisin entistä vanhemmalta ja hiukset entistä surkeammilta. :P Lisäksi olen laiska hiusten laittaja enkä jaksa tehdä kiharoita, föönata tukkaa tms joten lyhyempi kampaus ei luultavasti oikein toimisi mulla, jos se vaatisi laittamista. Pitkään tukkaan saa helposti lettejä ja nutturoita tai ponnarin ja tykkään pitää hiuksia kiinni. Lisäksi ahdistaa ajtus siitä että jos uusi tukka ei miellyttäisikään, niin siinä että saa pitkän tukan takaisin menee ainakin pari vuotta. :( Jään siis vielä miettimään asiaa...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: wilma - 24.02.15 - klo:17:58
Muakin himottaisi long bob malli hiuksissa.  :D Mulla on usein ollutkin sen pituinen tukka eikä tästä nykyisestäkään tarvitsisi pätkäistä kuin 10-15cm niin pituus olisi kohdillaan. Tuo on tukanpituutena tosi jees, kun sen saa näppärästi ponnarille, siihen pystyy tekemään kiharaa ja se näyttää hyvältä sellaisenaan auki.
Toisaalta, nykyisestä pituudesta ei ole enää pitkä matka bsl pituiseen tukkaan, tähän saa tosi näppärästi sukkanutturan ym. muita helppoja arkikampauksia.

Pikagooglauksella löytyi tosi kivoja kuviakin, voi höh.  ;D

http://thefoxandshe.com/wp-content/uploads/2014/01/longbob7.jpg (http://thefoxandshe.com/wp-content/uploads/2014/01/longbob7.jpg)

Mä taidan vielä hetken himoita tuota hiusmallia ja sinnitellä tällä tukalla tämän kevään, kesäksi täräytän sitten uuden värin ja mallin.  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ellen - 24.02.15 - klo:19:24
Tästä olikin jo puhetta toisaalla, mutta myös minut on vallannut wavy long bob -himo. En vaan yhtään muista miten hartiapituiset hiukset sai laitettua: menivätkö ne kiinni nätisti tai saiko niistä edes pientä nutturaa aikaiseksi. Mutta voih kuinka kauniilta hiukset wavy long bob -mallissa näyttävätkään, kun hakee noilla sanoilla kuvia netistä. Toisaalta himottaisi lyhyempi malli ihan hirveesti, toisaalta taas pelottaa saanko pidettyä kutrit kurissa tarpeen tullen.

Varmasti jollain on tällä hetkellä about hartiapituiset hiukset. Kertokaapa miten hiusten kanssa pärjää ;D .
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: lynx - 24.02.15 - klo:19:49
^Kyllä mun tukka ainakin menee nutturalle. Toi nutturaoptio on helpompi säilyttää, jos ei leikkauta kasvojen ympärille mitään lyhyempiä osioita. Jos sellaisia on, ne jäävät sitten helposti nutturan ulkopuolelle eikä lopputulos ole välttämättä niin siisti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ellen - 24.02.15 - klo:21:01
^ Yltääkö sun hiukset kuinka hyvin päälaelle kerättävään nutturaan? Teen aina salille mennessäni päälaelle nutturan, enlä tiiä millaisen kampauksen tekisin salille, jos hiukset eivät ylettäisi päälaelle. Jos osaisin tehdä ranskalaisen letin, niin sillä saisin hiukset pidettyä poissa tieltä salilla rehkiessä, mutta ainakaan vielä en haltsaa ranskista :( .
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: lynx - 24.02.15 - klo:21:15
^Sun pitää kokeilla seuraavan kerran kun nähdään! :P Kokeilin tehdä nutturaa, ja kyllä sen aika korkealle saa, mutten tiedä miten korkealle sä haluaisit. Niskasta voi jotkut haivenet kyllä jäädä nutturan ulkopuolelle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ellen - 24.02.15 - klo:21:30
^ Kyllä mullakin jää niskasta lyhyempiä hiuksia nutturan ulkopuolella, kun teen nutturan ihan päälaelle. Mun häätyy räplätä sun hiuksia seuraavan kerran, kun nähdään ;D .
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Manna - 27.02.15 - klo:10:32
Lisäksi olen laiska hiusten laittaja enkä jaksa tehdä kiharoita, föönata tukkaa tms joten lyhyempi kampaus ei luultavasti oikein toimisi mulla, jos se vaatisi laittamista. Pitkään tukkaan saa helposti lettejä ja nutturoita tai ponnarin ja tykkään pitää hiuksia kiinni. Lisäksi ahdistaa ajtus siitä että jos uusi tukka ei miellyttäisikään, niin siinä että saa pitkän tukan takaisin menee ainakin pari vuotta. :( Jään siis vielä miettimään asiaa...

No, mulla on oikeastaan sama juttu, pitkät hiukset lähes aina kiinni. Lettejä en tee, koska se näyttää mulla tosi koomisilta ja nutturoita en osaa tehdä :D Sen vuoksi olen ajatellut ettei mulla ole oikeastaan mitään syytä pitää pitkiä hiuksia. Silloin kun vuonna 2005 aloin kasvattamaan pitkiä hiuksia niin jaksoin kuitenkin laittaa ne lyhyet hiukset, kun ne oli leikattu hyvin.

Mä konsultoin mun kampaajaani, koska hän on niin ässä näissä asioissa <3
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: arkkibakteeri - 09.03.15 - klo:22:53
Hiusten leikkaaminen ihan lyhyeksi vai värjäys, yritän tässä pähkäillä. On ne nytkin lyhyet, mutta toinen puoli on sentin pari alle korvan, sen puolen voisi lyhentää. Toinen puoli onkin ihan lyhyt. Saisi uutta ilmettä & ei menisi hukkaan se, että oon saanut värjättyä hiukseni vahingossa tosi lähelle omaa väriäni. Plus kun nää lyhentäisi, niin ei oisi paljoa enää värjättyä osuutta jäljellä. Tässä mallissa ei kuitenkaan voi myöskään kasvattaa hiuksia, tai voi, jos sitten kun toinen sivu on kasvanut tarpeeksi, niin tasaa pituuden, mutta..  :O Näyttäisi aika karsealta se välivaihe. Facebook paljasti, että ekan kerran leikkautin epäsymmetrisen mallin 2010, tässä sitten ollut sen jälkeen pari kertaa ollut pidempi ja sitten taas oon päätynyt tähän epäsymmetriseen malliin. Oisiko siis aika vaihtaa tyyliä..?  ;D Haluaisin sellainen ns. rokahtavan leikkauksen, mutta kun omistaa luonnonkiharan, ja kaikki kivat lyhyet mallit on suorille hiuksille, niin..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 10.05.15 - klo:11:39
Mulla on ollut melkeen koko elämäni pitkät ja tasamittaiset tai pitkät ja vähän kerrostetut hiukset. Nyt olen alkanut miettimään sopiiko tällainen tippaakaan mun naamalle. Otsatukkahimo on tosi kova, mutten tiedä uskallanko repäistä, sillä mulla on ollut otsis viimeksi ihan vauvatukassa. En sitten tiedä näyttäisikö sellainen ihan tyhmältä kasvonmuotoni ja oman värini kanssa. Lisäksi mietityttää paljonko laittamista otsis vaatii. Ehkä sellainen sivuotsis olisi lempeä siirtyminen otsatukan maailmaan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Memmuuh - 12.05.15 - klo:12:30
Mulla oli ennen sellainen sivuilta ja takaa tosi lyhyt ja päältä pitkä hiusmalli, joka on nyt kasvatteluvaiheessa. Näitä ei oikein voi pitää kun pannalla taaksepäin vedettynä kun on niin erimittaista tukkaa joka puolella, mutta onneksi takaa yltää jo ponnarille kumminkin. Kohta alkaisi olla pituutta sen verran, että jonkinlaisen lyhyehkön mallin näihin saisi leikattua, mutta vaihtoehdot taitaa olla melko rajalliset kun en pituudesta juuri haluaisi pois muuta kun jonkin verran noiden pitkien päällishiusten osalta. Tällä hetkellä oikeastaan ainut fikun näköinen kampaus on tallainen
(http://stylishwife.com/wp-content/uploads/2013/08/Short-wedding-hairstyle2.jpg)

Kiharran päältä vähäsen, pannalla taakse ja takatukasta yltää pieni tupsu ponnarille. :D Ainut vaan, että hiukset alkaa kuitenkin olla päältä jo sen verran pitkät, että melkein kaikki yltää siihen samaan ponnariin takatukan kanssa ja on vaikea saada hiukset tuosta päältä tuollai kuohkeasti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Arvokas - 20.05.15 - klo:00:32

Itsellä on armoton kasvatuskausi menossa. Aina on ollut jotenkin pitkähköt hiukset kunnes nyt lukiossa vedin polkkaan. Näytti hyvältä ja sopi itselle paremmin, mutta sitten tuli rohkeus vetää ihan poikamalliin kun kerta oltiin jo polkkaan uskallettu.
 Noh, itse hain sellaista vähän stereotypistä miesten tukkamallia. Jos olette nähneet sen Anastasia-animaatioelokuvan niin sen Dimitrin tukka oli ideana. Ei sopinut yhtä hyvin kuin olin toivonut ja nyt tukan kasvaessa on vaikea näyttää yhtään miltään. Dimitritukka on kasvanut mallista edestä mutta takaa tukka on paljon lyhyempi, mikä vaikeuttaa minkäänlaista kampausta. YO-juhlatkin tulossa enkä tiedä ollenkaan miten tukan laittaisi. Ainakin takahaivenia pitää siistiä ettei kasva takaletti ennen muuta tukkaa.
Vaikea yrittää kasvattaa polkkaa tällä mallilla ja pitäisi varmaan keksiä joku välikampaus että ei näyttäisi niin homssuiselta. :^/ Eli kyllä se lyhyeksi leikkaaminen nyt kaduttaa, mutta tulipahan kokeiltua ja terve tukka kasvaa tilalle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Hallonnikas - 06.07.15 - klo:14:48
Nyt se taas sitten iski. Tukkakriisi. Miltei vuosi siitä on kun leikkasin omin pikku kätösin bsl-mittaisen tukkani lyhyeksi ja nyt pituutta on keskimäärin puoleen kaulaan. Tukka näyttää tällä hetkellä mielestäni armottoman tylsältä, koska se on juurikin tässä välivaihemitassa ja vielä omanväristä neitsythiusta.
Painetta aiheuttaa sekin, että viikonloppuna on kaverin häät ja luonnollisestikin haluaisin näyttää siellä hyvältä. Kampausten tekeminen tämänmittaiseen tukkaan on mulle täysi mysteeri, ja kihartaminen vaikuttaa huonolta idealta, koska näytän helposti todella 80-lukulaiselta...

Vähän himottaisi leikata tukka taas lyhyemmäksi ja ehkä epäsymmetriseksi, niin että saisin sitä pörröteltyä pystyyn ja vaikka joka ilmansuuntaan... Pitäisköhän? On sellainen tunne, että nykyinen tukka on vähän turhan kesy ja salonkikelpoinen. (Ja toisaalta vanhoja kuvia katsellessa olen ihmetellyt miksi ylipäänsä pyrin siihen laiskasti makaavaan pitkään tukkaan taas...)

Edit. Aikani ihmeteltyäni päätin kokeilla tukkamallia ihan vaan "sovittamalla". Eli piirsin näytöltä läpi oman naamakuvani ja siihen sitten kiinnostavaa hiusmallia. Nyt haluaisin mielipiteen siitä, sopisiko tuollainen leikkaus kasvoilleni. Etenkin otsis vähän mietityttää. Otsatukkaahan mulla on ollut vaikka minkälaista, mutta tuo on lyhyempi kuin aiemmat...

(http://i145.photobucket.com/albums/r238/Hallonnikas/hiusmallit/IMG_0036%20450%20x%20600.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: catjuska - 07.07.15 - klo:21:14
^Mie en ole tuollaisen lyhyen otsiksen suosija ollut koskaan, mutta siulla on niin hurjan sievät kasvot että niihin sopii varmasti melkein millainen malli tahansa. Ja otsikset vissiin kasvaa nopeasti sit siinä kohtaa jos tuntuukin siltä ettet halua lyhyttä mallia pitää :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: karpalo - 11.07.15 - klo:13:43
Ei hitto kun tekis mieli ajella sivusiili oikealle puolelle. Tein äsken huvikseni jakauksen reippaasti oikealle ja laitoin oikeanpuolimmaiset hiukset ihan päätä myöten ja siirsin ne takaa vasemman olan yli, ja näytti muuten yllättävän hyvältä. Oon aikaisemminkin miettinyt sivusiiliä, mutta jossakin vaiheessa se tuntui kampaukselta, joka on joka toisella ihmisellä enkä halunnut olla trendikäs.  :P Nyt sivusiilibuumi on kai laantunut vähän?

En ole koskaan kokeillut mitään hiusmalleja. Hiukseni ovat aina olleet tasapitkät ja "normaalit", joten sivusiili olisi minulle tosi radikaali veto. Poiskasvattaminen olisi järkyttävän näköistä hiusten kihartumisen takia enkä tiedä sopisiko se mun tyyliin, tosin sekin on nyt vähän muutoksen alla... ja sitten kun sivusiiliin lisäisi vielä sen dipdyen, mistä höpisin toisessa ketjussa :3
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: enna - 11.07.15 - klo:17:24
^Kannattaa alkaa pitää joka päivä tuota kampausta, saat vähän tuntumaa siihen ennenkuin teet kovin radikaalia, pitkäaikaista muutosta. On sinänsä vähän ikävää, jos ensimmäisen kuukauden jälkeen haluaakin alkaa kasvattaa sivusiiliä pois - pitkällä tukalla siihen voi mennä vuosia. Mun mielestä sivusiilit on jo kovastikin ollu pois muodista, eikä niitä kovin monella näy.

Dipdyen lisäämällä kokonaisuus olisi jo aika cool!
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: karpalo - 11.07.15 - klo:17:59
Joo, mietin kanssa tuota että kannattaa eka pitää mainittua kampausta. Harkitsen yleensä pitkään kaikkia hiusmuutoksia, joten en ihan hetken mielijohteesta tartu trimmeriin. Pois kasvattamiseen menisi hyvinkin 3 vuotta.  0_0
Netissä näkee jonkin verran vielä sivusiilejä, enemmän kuin katukuvassa.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: enna - 13.07.15 - klo:19:13
^Pohdit toisessa ketjussa tuota hiusmallin valitsemisen vaikeutta. Onko sulla kuinka kihara tukka? Sidecut sopisi kiharan/laineilevan tukan kanssa mun mielestä tosi hyvin, riippuu tietenkin sinun tyylistäsi mutta se ei mikään kaikkein tyttömäisin (ainakaan perinteisellä tavalla) ole. Kiharuus toisi kaikenlisäksi lisää volyymia, jos vertaa siloiseen piikkisuoraan tukkaan.

(http://i.imgur.com/ppRW06I.jpg) (http://i.ytimg.com/vi/TpbQLvC_UQ8/maxresdefault.jpg) (http://hipster-hair.com/pics/final/162798.jpg)
(http://thespinoff.co.nz/wp/wp-content/uploads/2014/11/Sarah-S1E1.jpg)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: karpalo - 18.07.15 - klo:13:31
On mun tukka melko kihara, mutta loivenee laineiksi ellen varta vasten yritä korostaa tai ylläpitää kiharoita. Kyllä se sidecut hiusten puolesta varmaan ihan kivalta näyttäisi, mutta en ole varma onko se hyvä ratkaisu kasvonpiirteiteni kannalta. Jos näyttäisin samalta kuin tuo Tatiana Maslany viimeisessä kuvassa, niin ei olis mitään ongelmaa.  :P
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: piste - 13.09.15 - klo:09:22
Mä oon pitkään halunnu sellasta mallia jossa keskellä on kaistale pitkää tukkaa ja muualta siili. Siis vähä niinku irokeesi, mutta en pitäis sitä silleen pystyssä vaan jollain nysänutturalla ;D Ongelma vaan on että se ei varmaan sopis mulle. Mitä nyt oon kattonu netistä kuvia niin toi tyyli näyttää hyvätä niillä, jotka on muutenki hyvännäkösiä ja huonolta niillä jotka ei oo niin hyvännäkösiä. Mulla on aika tylsä naama, ja se on vieläpä aika pyöree (oon normaalipainon rajoissa mut silti vähä pyöree... lol). Ja mulla on myös epäkäytännöllinen hiusraja (widow's peak).
No mut mun kasvoillehan mä en voi mitään joten turha kai sitä on märehtiä. Ei mulle kyllä sovi tää siilikään mut silti sillä on menty tyyliin kaks vuotta (no jossain välis oli kyl se sivujakaus). Ainoo malli mikä mulla oikeesti näytti hyvältä oli kokonaan pitkä tukka mut siihen en haluu palata.
Mistä tulikin mieleen, jos lähtisin toteuttaan tätä haluamaani tyyliä nii mun pitäis kasvattaa koska tällä hetkellä hiukset on jotai pari senttiä. Miten tota ois järkevin kasvattaa? Pitäiskö eka kasvattaa kokonaan pitkäks ja siitä ajaa ne sivut vai kuinka? Onko kukaan kasvattanu tällästä?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mimi - 01.12.15 - klo:20:01
Taas pukkaa kriisiä :( miksi tää pää näyttää tältä?? Kainalossa pituus 5 cm tyvikasvu muu  tukka punaruskea.  Miksi värjäsin? Miksi leikkasin keväällä? Kokonaan oman värinen tukka olisi nyt jo puolessa selässä, masentaa. Tekisin mieli lyhentää reilusti jotta värjätyn saisi pois mutta en viitsi kuitenkaan. Tää on niin minua puolen vuoden välein hirveä kriisi ja jossain vaiheessa ratkean värjäsin tai leikkaamaan..
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Mimi - 08.01.16 - klo:21:43
Taas täällä  ;D lyhyt vai kasvatus? Lyhyellä ois oma väri nopeasti mutta vuoden päästä tukka ois vyötärölle. En edes tiedä viihdynkö pitkässä kuitenkaan, mutta lyhyetkin ei innosta. Tää on joku hormonaalinen juttu ihan selvästi etten ole tyytyväinen hiuksiini  kun viimeksi valitin reilu kk sitten  ;D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 09.01.16 - klo:00:12
Mä tuun Mimin seuraksi tänne. :D Mulla on tukka pitkästä aikaa tavoitepituudessa, joten luonnollisesti nyt sitten lyhyempi hiusmalli himottaa. Tukka on tällä hetkellä liian tasapaksu ja raskas malliltaan, joten kasvonpiirteitä pitäisi saada paremmin esille.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kauris - 01.02.16 - klo:18:03
Mä haluisin kokeilla lyhyempää tukkaa, kaulamittaista polkkaa ilman otsatukkaa. Pelottaa vaan, tuleeko hiuksista ihan sellainen ysärin paashi-kampaus. Onko juureksilla ideoita, miten ysäriyttä voisi välttää? Varmaan hienoista rikkomista täytyy tehdä latvaan, koska tasaleikattuna mun hiusten hyvin hento taipuisuus tulee esiin. Ja sit tarttis suoristaa, enkä ees omista välinettä siihen. Ei kuitenkaan liian rikottua linjaa, koska sellaisesta suorastaan revitystä tulee mieleen ihan liikaa 2000-luvun alku ja teini-ikä. Pituuden tarttis olla leukalinjan yli, lyhyempi tekee mun kasvoista pallot ja kömpelöt.

Ton mittaista tukkaa tarttis sit tietysti laittaa enemmän kuin tätä pitkää reuhkaa jota tarvii vaan harjata. Mut varmaan tollasta kaulapituista polkkaa pystyy vielä laittamaan jonkinlaisille kampausviritelmille, jos ei nyt ihan oikeaoppisille nutturoilla?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: nanai - 22.02.16 - klo:17:05
Taidan kärsiä ensimmäisestä hiusmallikriisistäni. Koska sivusiilijuna meni jo niin hotsittaisi kokeilla niskasiiliä.
(https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/e15/11333419_1579680792293401_837114605_n.jpg)
Ja ikäni taitaa olla 36 ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Campino - 22.02.16 - klo:17:19
^jos mun tukka olis pidempi, siihen tulis välittömästi tuollainen.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Reese - 22.02.16 - klo:22:21
Mä haluisin kokeilla lyhyempää tukkaa, kaulamittaista polkkaa ilman otsatukkaa. Pelottaa vaan, tuleeko hiuksista ihan sellainen ysärin paashi-kampaus. Onko juureksilla ideoita, miten ysäriyttä voisi välttää? Varmaan hienoista rikkomista täytyy tehdä latvaan, koska tasaleikattuna mun hiusten hyvin hento taipuisuus tulee esiin. Ja sit tarttis suoristaa, enkä ees omista välinettä siihen. Ei kuitenkaan liian rikottua linjaa, koska sellaisesta suorastaan revitystä tulee mieleen ihan liikaa 2000-luvun alku ja teini-ikä. Pituuden tarttis olla leukalinjan yli, lyhyempi tekee mun kasvoista pallot ja kömpelöt.

Hyviä juttuja jo nuokin mitä olit itse miettinyt, mutta näissä on vielä lisää vinkkejä juuri mom bobin välttämiseen:
http://www.makeup.com/cool-girl-bob
http://www.thecoveteur.com/2014/11/19/lauren-conrad-short-hair
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Liselle - 26.02.16 - klo:20:26
Taidan kärsiä ensimmäisestä hiusmallikriisistäni. Koska sivusiilijuna meni jo niin hotsittaisi kokeilla niskasiiliä.
Ja ikäni taitaa olla 36 ::)

Miulla on niskasiili. Ei tosin oo pientä terää niin ei saa kuvioita (jos tulee hankittua pieni terä niin sinne tulee ehottomasti kuolemanvarjelusten merkki! ;D )
Vähän huonosti se kyllä niskasta näkyy, koska miun hiukset on melkei aina auki japeittää sen :D Muuten kyllä kiva! Ja kyllä miusta 36v. voi ihan hyvin leikata niskakaljun! Miksei vois :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: nukka - 15.03.16 - klo:15:47
Olisipa makea tuollainen niskakalju. Leikkaisi muuten mutta en halua menettää hiusten paksuudesta yhtään.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Campino - 30.03.16 - klo:19:47
Campino, 35-v kyllästyi ajattelemaan että mutkun mun tukka on sitä ja tätä ja tuota, ja kävi tänään kampaajalla. Pixie niskakaljulla ja pienellä hiustatuoinnilla <3
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: piste - 03.04.16 - klo:21:24
Mun hiukset on kasvanut siilistä n. 7-senttisiksi. Mutta nyt haluaisin sen siilin takaisin. Eihän se mulle sovi, mutta hirmu kivalta se tuntuu, tulee semmonen linnunpoikasfiilis. Toisaalta kiinnostaisi nähdä, miltä näyttäisin siinä melkein-irokeesi-mallissa (viesti edellisellä sivulla). Haluaisin myös kokeilla ananasta, johon sitten taiteilisin mininutturan. (En toisaalta haluaisi näyttää geneeriseltä ananastukkajonnelta...) Voisin tehdä niin, että leikkaan ensin sen melkein-irokeesin, sitten jos se ei ole hyvä, ananaksen, jos se ei ole hyvä, vedän siiliksi. Tämä on ollut mielessä jo pitkään, mutten jostain syystä saa aikaiseksi toteuttaa ajatusta. Mulla on kyllä jonkinmoinen leikkurikammo.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: nanai - 19.04.16 - klo:21:57
Taidan kärsiä ensimmäisestä hiusmallikriisistäni. Koska sivusiilijuna meni jo niin hotsittaisi kokeilla niskasiiliä.
Ja ikäni taitaa olla 36 ::)

Miulla on niskasiili. Ei tosin oo pientä terää niin ei saa kuvioita (jos tulee hankittua pieni terä niin sinne tulee ehottomasti kuolemanvarjelusten merkki! ;D )
Vähän huonosti se kyllä niskasta näkyy, koska miun hiukset on melkei aina auki japeittää sen :D Muuten kyllä kiva! Ja kyllä miusta 36v. voi ihan hyvin leikata niskakaljun! Miksei vois :)

Jess, mä tein sen! Ja oikein tyytyväinen olen. Edes anoppi ei pitänyt sitä kummallisena  :D
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: naapio - 26.04.16 - klo:12:22
Mulla on jonkin aikaa jo kaiherrellut mielessä edestä pitkä ja muutenkin pitkä polkka. Sellainen LOB, jonka saisi vielä hyvän näköiselle ponnarille. Elättelen (luultavasti turhaan) toivoa, että ihmetuote kuivashampoolla (mun HG, korvannut oikeastaan kaikki muut muotoilutuotteet) saisin nostettua tukkaa päänahasta ja jopa taltutettua/piilotettua pyörteitä niin että voisin pitää joskus hiuksia auki jos pituutta olisi vähemmän. Nykyään pidän tukkaa ponnarilla tai joskus sivuponnarilla tai puoliksi ylhäällä, mutta inhoan pitkää latvaa auki kun se kutittaa ja on niin veltto. Mulla oli vuosia sitten hartiamittainen tukka tasan yhden kampaamokäynnin jälkeen ja sen jälkeen kiireesti kasvatin sen taas pitkäksi, inhosin sitä. Tuolloin oli kyllä eri tuotteet käytössä ja silkkiselle liruletille valinta olikin ihan väärä. What to do?!

Ainahan tukka kasvaa, mutta olen ainakin itse tosi tyytymätön, jos tukka on huonosti.

Noh nih. Nyt on leikattu reilu 20 cm tukasta pois. Ei mennyt ihan kuin strömsössä. Edestä piti jättää pitkäksi ja takaa huolehtia siitä, että alimmat yltävät korkealle ponnarille. Pituusero on miltei huomaamaton, niin laimea ettei sitä juurikaan huomaa. Alimmat takahiukset eivät myöskään aivan yllä kiinni toivotulle korkeudelle. Hiukset ovat niin kummallisen lentäväiset ja kevyen höytyväiset, että nousevat vallan vimmatusti sivuilta. Täytyy harjoitella laittamista.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marie Corelli - 04.05.16 - klo:16:37
Olen käynyt viimeksi leikkuuttamassa hiuksia joulukuussa ja hiukset ovat kasvaneet sivuiltakin leukaan asti. Nyt on suunnitteilla kampaajakäynti ja olen harkinnut otsatukan leikkaamista, koska nykyinen pitkä otsatukka ei tunnu kivalta ja näytän tylsältä, kun otsatukka on poissa silmiltä. Lisäksi hiukseni tuntuvat kasvavan otsalta eteenpäin ja minulla on aika korkea otsa. Minusta otsatukka sopi minulle hyvin, kun minulla oli sellainen aikaisemmin. Ihailen Taylor Swiftin, Karlie Klossin ja Debbie Harryn hiustyylejä. Mitähän minä nyt teen tämän tukan kanssa. Lyhyeksi en ainakaan aio leikkuuttaa.

Todennäköisesti tyydyn latvojen siistimiseen, sillä ajattelin otsatukan haittapuoliakin. Sitähän pitäisi olla siistittämässä jatkuvasti.

Edit. Leikkuutin sittenkin otsatukan. Nyt tuntuu, että näytän ihan oudolta.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 11.06.16 - klo:10:48
Mun tukka on tällä hetkellä tosi pitkä ja tosi tasapaksu. Haluaisin siihen kerroksia ja hiusmallin, mutta mulla on jostain syystä sellainen päähänpinttymä, että kerrostettu hiusmalli "vaatii" myös hyvän hiusvärin. Miten ihmeessä löydän hyvän hiusmallin, joka näyttää hyvältä myös omanvärisen tukan kanssa?
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: enna - 11.06.16 - klo:14:19
^Mä en itse usko, että jokin tietty hiusmalli olisi omavärille edustavampi kuin joku toinen. Tavallisesti toki tuntuu näkyvän enemmän niitä, joilla on värjäämätön, tyyliin tasapaksu ja -pitkä tukka, ehkä joskus etutukalla. Kyllähän omavärinen tukka voi olla pitkä tai lyhyt, tasainen tai kerrostettu, tai millainen vaan! Mä lähtisin sun tilanteessa vaan miettimään niitä omia hiustenlaittotottumuksia ja mieltymyksiä. Kokeile vaikka niitä kerrostuksia, niilläkin saa yllättävän ison muutoksen aikaan jos on tottunut tasapaksuun tukkaan :)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: FairyC - 14.05.17 - klo:23:27
Näin kevää tullen on iskenyt tosi kova himotus uusia tätä hiusmallia. Otsiksen kävin jo leikkauttamassa, mutta silti kaipaan nyt jotain muutakin näihin hiuksiin. Hiukset on nyt bsl-mittaiset, latvat lievästi v-malliin leikattuna. Jotenkin on alkanut himottamaan tuo long bob-malli, varsinkin niin, että hiukset on vielä aika pitkät. Pitäis vaan olla niin leikattu että hiukset saisi vielä kiinni, työ kun vaatii sen, jos hiukset on kovin pitkät.

Ääh, kun on vaikeaa. Toisaalta oon nyt niin kovasti vaan kasvattanu näitä, mutta onhan nää tällaisena aika tylsät ja tuntuu nyt niin ohkasiltakin, kun pituutta on enemmän.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: elly - 02.07.17 - klo:08:36
Pitäisiköhän sitä kerrankin tehdä jotain uutta ja repäisevää hiuksilleen? Oon viimeiset kaksi vuotta tasaisin väliajoin haaveillut kokeilevani otsatukkaa, mutta jokin käytännöllinen peruste ja yleinen nössöys ovat aina estäneet nämä suunnitelmat. Mun hiukset on tällä hetkellä niin pitkät ja raskaat, eivätkä todellakaan imartele kasvojani. Äääh, miksi mun pitää olla näin kaavoihin kangistunut. ::)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Letittäjä - 12.11.17 - klo:22:55
Hei kaikki juurikasvulaiset!!

Itselläkin hiusmallikriisiä pukkaa, tekisi mieli leikata polkkatukka ja niska siiliksi. Onko kenelläkään juurikasvulaisella kokemusta kyseisestä hiusmallista tai kuvia omasta? Niskan ilmeisesti joutunee usein siistimään? Pyysin vuosi takaperin kampaajaa tällästä hiustyyliä kuvan keran mutta se ei aivan onnistunut... eli vinkkejä hyvästä parturistakin otetaan vastaan.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: naapio - 13.11.17 - klo:15:39
Minulla on nyt kokeilussa tuollainen, tosin niska on tosi varovaisesti vain ihan alaosasta siilinä. En tykkää. Ensinnäkin, mun vaaleanhaalea tukkani ei näy jos se on noin lyhyt ja vaikutelma on kalju. Toiseksi olen nyt viimein oppinut, että mulla on myös niskassa hiusrajassa voimakas pyörre ja hiukset kasvavat aika villisti sivulle ja sojottavat oudosti.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Letittäjä - 13.11.17 - klo:18:02
Minulla on nyt kokeilussa tuollainen, tosin niska on tosi varovaisesti vain ihan alaosasta siilinä. En tykkää. Ensinnäkin, mun vaaleanhaalea tukkani ei näy jos se on noin lyhyt ja vaikutelma on kalju. Toiseksi olen nyt viimein oppinut, että mulla on myös niskassa hiusrajassa voimakas pyörre ja hiukset kasvavat aika villisti sivulle ja sojottavat oudosti.

Ite mietin kanssa tuota samaa, mutta mulla kasvaa paljon paksua tummaa niskakarvaa sitä lienee joutuisi siistimään suhteellisen usein... Malli muuten olisi kiva lyhyen ja pitkän väliltä, joten joutuu varmaan uuden koneen käydä ostamassa niskaa varten...
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Manna - 05.02.18 - klo:09:37
Nykyinen hiusmalli ja -pituus lähinnä ärsyttävät ja pohdin vakavasti pitäisikö pätkäistä nykyinen BSL lobiin. Tuoreessa muistissa on viime kesä, jolloin reuhka kuumotti niskassa ja sain olla selvittämässä rastottuneita kohtia :P Lisäksi vanhat raidat ovat muuttuneet väriltään tosi epämääräiseksi. Löysin pari mallia, joissa niska on selvästi lyhyempi, alla toinen niistä. Värikin olisi mulle sopiva.

(http://i6.aijaa.com/m/00534/14518476.jpg) (http://aijaa.com/gMzc6Y)
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kauris - 11.07.18 - klo:08:53
Mutähän mun pitäis tehdä. Haluisin pitää pitkän tukan, mutta se on kuiva, katkeillut ja varmaan näyttää takaapäin pahalta kun ei se oo niin paksu. Mietin et leikkaisinko polkkatukan. Mut sit jos kadun, menee päälle kaks vuotta päästä tähän.

Ähh. :/ lyhyt tukka olis huolettomampi. Mut pitkässä on fiilistä
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ellen - 11.07.18 - klo:11:54
^ Painin saman asian kanssa (pitkät ja ohuet, vai lyhyemmät ja paksummat) ja olen varannut ajan kampaajalle, jolloin hän saa napsaista hiusten ohentuvat latvat sellaiseen kohtaan, jossa kasvu on selkeästi vahvempaa. Ärsyttää, kun en kehtaa pitää hiuksia kovin usein auki sen takia, että hiusten latvat ovat niin surkean ohuet. En vain saa hiuksia kasvamaan BSL-mittaa pidemmiksi paksuina, latvat ohentuvat vaikka mitä tekisin. Olen holvannut hiuksia Olaplexillä, eikä sekään auta latvoja pysymään vahvoina, jotta voisin saavuttaa pidemmät hiukset. Nyt pisimmät hiukset ovat vyötärömitassa, mutta BSL-mitasta asti latvat ovat todella ohuet. Mie valitsen paksummat, mutta lyhyemmät hiukset, jotta voin pitää hiuksia joskus aukikin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Kauris - 11.07.18 - klo:13:06
Mulla kokonaisuus on musta ohuen ja lirun näköinen, mutta ei ehkä jonkun muun mielestä. Latvatkin on paksuudeltaan ok, mut kokonaisuus näyttää takkuiselta ja hapsottavalta. Katkenneet hiukset on iso ongelma mulla, koska silloin tukan pinta näyttää sileän sijaan "karvaiselta". Etenkin latvat on " karvaiset". Tätä taas ei näkyisi polkkatukassa. Oon tänään katsellut itseäni työpaikan peileistä (tukka on auki) enkä kyllä hentoisi tätä leikata...

Väritöntä Olaplexiä muakin kiinnostaisi kokeilla, mutta näin pitkään lettiin se varmaan maksaisi ihan hemmetisti. Hiukset yltää noin vyötärölle tai aavistuksen sen yläpuolelle.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: ellen - 11.07.18 - klo:14:01
Mulla on kauttaaltaan "karvainen" hiuslaatu, jossa suoristuksenkin jälkeen näkyy pikkukarvoja joka paikassa törröttämässä eri suuntiin, jos ei käytä paljon muotoilutuotteita hiusten silottamiseen. Mulla karvaisuus johtuu siitä, että eri pituisia hiuksia on niin paljon, näin on ollut muistaakseni aina. Katkenneista hiuksista aiheutuneeseen karvaisuuteen auttaisi varmasti pieni latvojen trimmaus ja huolellinen latvasuojan tai öljyjen käyttö silottamaan latvoja. Jos et raaski leikata, niin kokeile pikkutrimmausta ja hoitistehokuuria latvoille :) .

Olaplexiähän voi tilata ihan vaikka eBaysta tai myös luxplus.comista, tulee paljon halvemmaksi ostaa tuotteet itselleen kuin mennä kampaajalle Olaplexiä varten. Mulla on ollut käytössä pitkään pelkkä Olaplexin kakkosaine, Bond Perfector No. 2. Pelkästään silläkin pärjää oikein hyvin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Midnight - 23.03.19 - klo:08:12
Mun tekis toisaalta mieli pitää tää mun asenteellinen fledani, joka o nyt iloisesti kasvanut ihan villiksi ja lässähtänyt päähän.
Toisaalta kaipaan hirveästi pitkiä hiuksiani. Saan kuulla " aikuisilta", että mun kandeis pitää "aikuisen naisen hiukset" eli lyhyet ja toisaalta en millää tahtois taipua siihen ja kiharoiden vuoksi en halua kenenkään muun näihin koskevan.

En tiiä mitä tehdä  0_0
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Lila - 23.03.19 - klo:08:16
En osaa sanoa muuta kuin että "aikuisia" ei kannata ainakaan kuunnella. Ja että asennefledat on  :ts .
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: bubbs - 24.03.19 - klo:12:47
Muistan, kun mun ikäiseni serkku jo joskus vuosia sitten, ehkä kaksvitosena, pohti, että pitäisikö hiukset leikata lyhyiksi kun se on aikuisempaa. Mä oon aina ajatellut, että aikuishiukset ovat enemmänkin seuraus sille, että hius ei enää näytä hyvältä pitkänä, kasva pitkäksi tms. ja ikäänkuin olosuhteet ajavat niihin lyhyisiin hiusmalleihin (tiedän toki, että lyhyet hiukset nuorillakin ovat usein valinta, erinomainenkin sellainen, mutta puhun nyt siitä aikuishiusten massailmiöstä). Ehkä nämä Midnightiä aikuishiuksiin patistavat "aikuiset" ovat kateellisia Midnightin vahvana kasvavasta ja elinvoimaisesta hiuksesta omien hapertuessa, ja siksi yrittävät patistaa johonkin aikuismuottiin, en keksi oikein mitään muuta perustetta tälle - ja komppaan Lilaa, älä nyt ainakaan kuuntele.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: Marie Corelli - 25.03.19 - klo:14:58
Olen samaa mieltä. Jos tykkää pitkästä tukasta ja se näyttää hyvältä sekä sopii elämäntyyliin, niin miksi pitäisi leikata lyhyeksi?

Minä taas tykkään lyhyestä tukasta. Näytän siinä paremmalta ja nuoremmalta. En pidä sitä sen takia, että minun ikäisen kuuluisi tehdä niin.
Otsikko: Vs: Hiusmallikriisi
Kirjoitti: kuskus - 27.03.19 - klo:17:18
Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Kyllähän sen itse parhaiten tietää, minkälaisessa tukassa viihtyy parhaiten. Mä muutenkin vastustan kaikkea sellaista, että pitäis tehdä jotain kun muka iän puolesta ei olisi enää sopivaa tehdä toisin (esim. entinen kollega taivasteli, että haluaisi tatuoinnin, mutta ei voi enää ottaa kun on jo yli 30 v.  ???). Itselläni alkaa jo pikku hiljaa 40 häämöttää, eli alkais varmaan kohta olla aikuishiusten aika, tällä hetkellä tää reuhka on saavuttanut jo häntäluun. En ole kuitenkaan ajatellut toistaiseksi leikata, tykkään hiuksistani pitkinä.