Kauneudenhoito => Kynnet => Aiheen aloitti: SpicyApple - 18.11.08 - klo:09:26

Otsikko: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: SpicyApple - 18.11.08 - klo:09:26
Eli tässä ketjussa hömpötellään kynsien koristelusta, Konadista jne.

Muutamia nettikauppoja, linkkejä, blogeja. Laittakaa muutkin kivoja linkkejä  :)

http://www.konadnail.fi/?cat=17
http://www.konadusa.com/gallery.htm
http://asami.choseit.com/
http://www.nailart4me.com/ ( vaatii rekisteröitymisen, sitten klikkaa more nail art pics )

Koristelulinkkejä, voisi varmaan laittaa alkuviestiinkin sitä mukaa kun näitä tulee:

http://coolnailsart.com/ (http://coolnailsart.com/)
http://nailarttues.blogspot.com/ (http://nailarttues.blogspot.com/)
http://www.nailartgallery.com/ (http://www.nailartgallery.com/)
http://www.libertynaildesign.com/nail-art-gallery.html (http://www.libertynaildesign.com/nail-art-gallery.html)
http://www.christiesnails.com/greatnails.htm (http://www.christiesnails.com/greatnails.htm)
http://resources.alibaba.com/article/274023/Gallery_Hand_Painted_Nail_Art_.htm (http://resources.alibaba.com/article/274023/Gallery_Hand_Painted_Nail_Art_.htm)
http://blog.sanriotown.com/bean:hellokitty.com/2008/07/01/japanese-nail-art/ (http://blog.sanriotown.com/bean:hellokitty.com/2008/07/01/japanese-nail-art/)


Kertokaahan kuinka saa kynsitarrat siististi irti kynsistä? Kynsilakanpoistoaineella niistä lähti ainoastaan väri, mutta se kaikki liima on tiukasti kiinni kynsissä, joten nyt mulla on kynsissä kammottavat värittömät tähdenmuotoiset kohoumat.  >:( Oli kyllä viimeinen kerta kun kokeilin kynsitarroja, jos tää poistotouhu on tällaista. Alla oli normaalit alus- ja värilakat, päällä päällyslakkaa.

Tässä ketjussa juttua muista kynsikoristeluista kuin Konadista. -Hunis
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Aquatar - 18.11.08 - klo:10:23
^ Minä teen tarrojen kanssa aina niin että raaputan ne ihan kynnellä pois ennen kynsilakanpoistoa. Muuten ei lähde vaan jää länteiksi kynnelle. Eihän ne kovin tiukasti yleensä siinä kynnellä istu, helposti saa raaputettua pois. Tai vaikka jollain tikulla jos on lyhyet kynnet tai muuten ei kynsillä onnistu.
Kynsilakanpoistoaine kun ei pääse sinne tarran alle liuottamaan liimaa niin eihän ne sillä mihinkään irtoa.

Hottis ja Shoppis onkin tilannut just ne sävyt Essieistä jotka mua ei kiinnosta :D Noo varmaan täytyy lähipäivinä laittaa tilausta menemään, sen verran nyt innostuin taas. Mulla taitaa olla menossa Essie-kausi ja OPI-innostus hiipuu pikkuhiljaa.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SpicyApple - 18.11.08 - klo:13:21
^ Joo mutta mä tyhmä menin sen tarrankin päälle vielä sutimaan päällyslakkaa, kun ajattelin, että se tarra muuuten heti lähtee irtoamaan. Nyt mulla on siis tähdenmallinen sienikasvain kynsissä, tai siltä ainakin näyttää. Ehkä tätä sais viilalla vähän sileämmäksi, mutta siitä sitten kärsinee koko kynsi. Nyt mulla on peitteenä hätäisesti sutaistut hologrammilakat, koska tällä hologrammiefektillä saa edes hitusen hämättyä tuota epätasaista vaikutelmaa.  :-\
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Aquatar - 18.11.08 - klo:13:24
^ Siis juu kyllä minäkin laitan aina päällyslakkaa tarrojen päälle :) Mutta kun tarpeeksi rapsuttelee niin kyllä ne irtoaa aika helpostikin loppujen lopuksi. Tai sitten sulla on jotain superliimatarroja ;D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Nea/ Fashioned in Finland - 18.11.08 - klo:13:49
Huonosti ovat tarrat lähteneet lakanpoistoaineella (en ole hoksannut poistaa ensin tarraa  ::)) mutta tarpeeksi kauan kun on kynttä hangannut lakan poistoaineella, niin ovat lopulta lähteneet.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Stationery - 18.11.08 - klo:23:23
Kertokaahan kuinka saa kynsitarrat siististi irti kynsistä? Kynsilakanpoistoaineella niistä lähti ainoastaan väri, mutta se kaikki liima on tiukasti kiinni kynsissä, joten nyt mulla on kynsissä kammottavat värittömät tähdenmuotoiset kohoumat.  >:( Oli kyllä viimeinen kerta kun kokeilin kynsitarroja, jos tää poistotouhu on tällaista. Alla oli normaalit alus- ja värilakat, päällä päällyslakkaa.

Otan ensin kynsilakanpoistoaineella normaalisti lakat pois kynneltä. Tämä liottaa ympärillä ja päällä olevat lakat ja tarran pinnalla olevan "kalvon" ja teee tarrasta lötkömmän. Tämän jälkeen tarra on helpointa raaputtaa pois ja sitten vielä lakanpoistoaineella viimeistellä alla olevat lakat pois.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: marenki - 31.12.08 - klo:15:35
Oon jotenki ihan hurahtanut, nyt mulla tekee jo mieli kynsitarroja, vaikka ensimmäistäkään lakkatilausta en ole vielä kotiin saanut (se tosin taitaa odotella postissa). Onkos kynsitarroillakin laatueroja pysyvyyden ja sellaisen kanssa? Tajusinko oikein, että ne tulevat värilakan päälle, aluslakan alle? Minäkin bongailin kotikotona käydessäni paikallisen pikku Seppälän valikoimista kynsitarroja, mutta ei sitten tullut ostettua, hintaa oli parisen euroa. Entä onko ihan tämmösistä mihinkään? http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/sassi/sass-3d-nail-sticker/16796&cat=257&page=1

Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SpicyApple - 31.12.08 - klo:15:58
^ Mulla oli ongelmia tarrojen pois saamisen kanssa. Laitoin värilakan alle ja päälle sitten normaalit päällyslakat. Ei meinanneet lähteä irti kynsilakanpoistoaineella, vaan niistä tarroista jäi sellaiset värittömät muhkurat kynsiin. Jotkut käski poistaa tarrat ensin ihan repimällä ja sitten vasta lakat, mutta mulle jäi epäselväksi miten ne tarrat voi repiä, jos on päällyslakka päällä. Ilman päällyslakkaa taas en voisi kuvitella tarroja pitäväni, koska silloin ne varmasti aika helposti irtoaa tai rispaantuu tai likaantuu, ja haluan, että kynnen pinta on sileä.

En ehkä toista kertaa tarroja kokeile. Mutta kivat kynnet niillä kyllä saa aika nopeasti. Itse kokeilin ihan jotain Anttilan kynsitarroja ja niissä oli ainakin pitävyyttä tosiaan ihan riittämiin.  ;D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SH - 01.01.09 - klo:03:49
Oon jotenki ihan hurahtanut, nyt mulla tekee jo mieli kynsitarroja, vaikka ensimmäistäkään lakkatilausta en ole vielä kotiin saanut (se tosin taitaa odotella postissa). Onkos kynsitarroillakin laatueroja pysyvyyden ja sellaisen kanssa? Tajusinko oikein, että ne tulevat värilakan päälle, aluslakan alle? Minäkin bongailin kotikotona käydessäni paikallisen pikku Seppälän valikoimista kynsitarroja, mutta ei sitten tullut ostettua, hintaa oli parisen euroa. Entä onko ihan tämmösistä mihinkään? http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/sassi/sass-3d-nail-sticker/16796&cat=257&page=1

Värilakan päälle kyllä ja tarkoitit varmaan päällyslakan alle. Mulla ei ole ollut mitään ongelmia minkään kynsitarrojen kanssa koskaan. Tarpeeksi kun liuottaa vanulapulla, jossa poistoainetta niin kyllä ne irti saa. Varmasti ovat ihan varteenotettavia nuo tarrat. Seppälän tarratkin varmaan ihan ok. Mulla on yhdet Seppälän perhostarrat, mutta en ole vielä kokeillut. Kynsitarroissa on varmasti eroja, mutta en ole vielä mitään painajaistarroja SpicyApplen tavoin kohdannut (onneksi).
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Auringonkukka - 19.01.09 - klo:19:07
En tiedä onko säästöpankin visa electronista ollut puhetta, mutta käyköhän se kummassakaan, head2toessa tai tompalla? Mulla ois valtuudet tyhjentää miehen tili ja mulla on pakottava tarve saada kynsilakkoja :-\

Toinen on sit sellainen että epäilen mielenvikaisuutta tai osittaista sokeutta, mutta onko head2toessa ollenkaan koristelulakkoja? mä juoksin lauantaina paikallisen kauppakeskuksen läpi kysymässä vähän sieltä sun täältä niitä eikä tuntunut oikein mistään löytyvän, rapakon takaahan niitä sais tietty ja ainakin 8ty8beautyssa on mutta en tiedä onko mulla mitään välinettä millä sieltä tilaisi.. tietysti jos joku osaa vinkata vielä jonkun nettikaupan niin kiva, tällä hetkellä en ainakaan ehdi aiheeseen liittyviä ketjuja lukea läpi :-\

Mut on taas vallannut lakkailuinto ja olen todennut että kynsien ei tarvitse olla pitkät ollakseen kauniit ja niitä voi myös koristella siitä huolimatta! Ei mulla ihan nysätkään ole mutta aina tietyssä vaiheessa ne katkeaa tai vinottuu jonka jälkeen viilattava. Nyt mulla on söpöt kynnet joissa Trindin aluslakkaa, OPI:n heart throbia 3 kerrosta sekä söpöt kissatarrat peukaloissa ja nimettömissä, ja Trindin päällyslakkaa vielä päällä.  :D Arska tykkää kisuista.

edit: Kiitos Varla, olen selvästi siis sokea.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Varla - 19.01.09 - klo:19:08
^On Head2Toessa koristelulakkoja  ;)

http://www.head2toebeauty.com/nail_arts/nail_arts.htm
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Auringonkukka - 02.02.09 - klo:16:34
Jee! Mä saan vihdoin koristelulakkoja! Piti oikein tulla erikseen hehkuttamaan tänne ;D ja niitä tuleekin kiva määrä, ostin huuto.netistä. Pari väriä uupuu mitä tunnen ehdottomasti tarvitsevani joten metsästän ne muualta.

Konad-tilaukseni nagelshopista jäi epäselväksi, ainakaan vielä ei ole sähköpostiini vastattu. Tilasin sitten konadnail.fi:stä, jotkut jutut olikin siellä vielä edullisempia kuin nagelshopissa eikä postikulutkaan kuin 5e, itse tosin tilasin postiennakolla niin tuli sitten vähän ylimääräistä päälle. Toivottavasti saan tavarani pian :)

Siirsin tänne uunituoreeseen ketjuun. -Luomo-

edit: Jee, sain korkata tän ketjun!  ;D

jatketaanpa sitten.. Eli tilaukseen kuului Setti B jossa 3 lakkaa, 4 kuvalaatta, scraper ja leimasin, 3 erikoislakkaa, vaaleanpunainen, musta ja oisko kolmas ollut vaal. violetti, yksi hopea princess-lakka sekä 3 kuvalaattaa (numerot ei tule tähän hätään mieleen). Aika paljon tavaraa siis, mutta onpahan nyt "ensi hätään". ;) Mun on kyllä nyt lopetettava lakkojen ja oheistuotteiden ostaminen, ei tule muuten mitään.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 02.02.09 - klo:16:45
Koittakaapas nyt ihmiset muistaa kirjoittaa niitä Konad- ja koristelulakkajuttuja sitten tänne ketjuun, eikä sinne kynsilakkaketjun sekaan.. ::)

Minäkin olen tosi kiinnostunut kynsien koristelusta, kaikkien noiden kuvien katselu on suorastaan terapeuttista ja ihanaa silmänruokaa. ;D Tällä hetkellä minulla on arsenaalissani vain kultainen koristelulakka, valkoisia helmenpuolikkaita, vaaleanpunaisia ja kirkkaita strasseja eri muotoisina ja kynsitarroja mm. rusetteja, sydämiä.. Toistaiseksi olen ollut vähän laiska koristelemaan, mutta nyt kun saan kynnet kasvamaan, niin ajattelin kyllä aloittaa taas. Tulossa onkin jo tosi hyvä arsenaali lakkoja koristeluun ja itse lakkaukseen ja Konadeja koristeluun. Konadit tilasin brittisivustolta, se oli pääasiassa suomalaisia sivuja halvempi ja varmaan yhtä nopeakin.

Mitkä ovat muiden suosikkikoristeluja, omissa tai muiden kynsissä?

Itse tykkäsin tosi paljon jossain kuvassa näkemästäni mansikkakoristelusta, jossa kynsi oli lakattu punaiseksi, kynnen valkoiseen osaan oli tehty vihreät lehdet ja muuten kynnessä oli valkoisia pilkkuja. Tykkään paljon kaikista tyttömäisistä koristeluista, etenkin ruseteista, pitseistä, sydämistä, perhosista, kukista.. Niitä Konad-laatoissani pääasiassa olikin.

Modeille, olisikohan järkevää, että vapaaehtoiset selailisivat kynsilakkaketjuja, ja ilmiantaisivat sieltä viestejä, jotka voisi siirtää tähän ketjuun? Konadeista ainakin on ollut paljon viestejä, ja aina sen viestiketjun (siis kun usein tulee vastauksiakin siihen) aloittajan viestin voisi ilmiantaa, ja modet lisäisivät sitten koko pätkän tänne?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Hunajapupu - 02.02.09 - klo:20:12
Modeille, olisikohan järkevää, että vapaaehtoiset selailisivat kynsilakkaketjuja, ja ilmiantaisivat sieltä viestejä, jotka voisi siirtää tähän ketjuun? Konadeista ainakin on ollut paljon viestejä, ja aina sen viestiketjun (siis kun usein tulee vastauksiakin siihen) aloittajan viestin voisi ilmiantaa, ja modet lisäisivät sitten koko pätkän tänne?

Vaikka näinkin. :) Itse ajattelin käydä kynsiketjun läpi huomenna/ylihuomenna riippuen kumpana päivänä ehdin ja siirrän tänne sitten koristeluaiheisia viestejä jos niitä ei ole kukaan muu ehtinyt siirtää sitä ennen.

Edit. Ehdinkin nyt jo itse käydä läpi tuon kynsilakat ja kynsifriikkeily -ketjun, mutta jos sinne jäi koristeluaiheisia viestejä vielä niin vinkatkaa. :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: tarhatyyli - 03.02.09 - klo:10:23
Onko kukaan löytänyt mistään Muumi-aiheisia kynsikoristeita? Tarroja, konadeja, mitä vaan?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Lene - 04.02.09 - klo:17:18
Tietäisikö kukaan miksi mun vesimarmorointikoristeluihin tulee aina ilmakuplia lakan ja kynnen väliin? Olen koittanut eri vedenlämpötiloja, eri lakkamerkkejä mutta aina vaan niitä kuplia tulee. Tosi turhauttavaa.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Stationery - 04.02.09 - klo:20:11
^ Minulla ainakin tuli ilmakuplia silloin, kun veteen tiputtamani pisarat eivät olleet levinneet ihan ohueksi kerrokseksi vaan jäivät paksummiksi.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Auringonkukka - 07.02.09 - klo:14:42
^Mulla ainakin Maybellinen Colorama(?)-lakat on toimineet loistavasti kuvioissa! Etenkin ne tummemmat sävyt, tumma punainen onkin mun luotettavin lakka kaikista lakoista. Niiden etu on myös hinta, nehän eivät maltaita maksa vaan yleensä taitaa olla 3, max 4e. Myös kaikki vähän paksummat ja peittävämmät lakat käy, cremet on yleensä aika luotettavia.

Eikö kellään olisi neuvoja miten saisin koristelulakan ohuen kärjen auki?  :(
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Mustikka - 07.02.09 - klo:16:50
^Mie joskus käytin ihan nuppineulaa nokan aukasemiseen.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 11.02.09 - klo:12:11
Onko kukaan kuullut tai tilannut Clay caneja? Eli sellaisia vahapötkylöitä, joista saa leikattua kuvioita kynsiin, n. 40-70 kpl per pötkylä muistaakseni. Täältä noita ainakin saa http://www.beautytech.com/shoppe/ (http://www.beautytech.com/shoppe/), ei joku olisi sattunut tilaamaan?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Stationery - 11.02.09 - klo:14:50
^ Jostakin blogista luin noista, en vaan muista tyhtään mistä...  Blogin pitäjä oli kokeillut ja hankalimpana hän piti noiden leikkaamista. On kuulemma hankalaa yrittää saada tasaisen ohuita paloja ja jotenkin vaan näyttivät kynnellä hieman...hmmm...halvoilta? No ehkä tuo ei oloe oikea ilmaisu. Noh, näyttivät vaan jotenkin hassuilta. Näin sellaisia lehtiä ja jotain muita kuvioita. Toki jos löytyisi jotain todella ihania kuvioita niin voisin lämmetäkin. :)

Edit. Nyt sen keksin: Näyttivät kynnellä huonosti tehdyiltä tarroilta.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SVC - 11.02.09 - klo:15:35
Leikkaaminen kuulosti minustakin hieman hankalalta. Sivuston FAQ:ssa esimerkkikäyttäjät kaikki myönsivät leikkaavansa palaset etukäteen ja säilövänsä jonnekin... eikö niitä voida myydä valmiiksi leikattuina? Tosin pitäisihän ne sitten tukea johonkin tarrojen kaltaisesti.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Auringonkukka - 11.02.09 - klo:17:37
Mä en tiedä mistä muut nuppineulansa ostavat, aiemmat nuppineulat oli sellaisia "vaatenuppineuloja", muut neulat ei sen suurempia olleet ja tänään ostin vielä ns. norminuppineuloja mutta kaikki on liian isoja eikä niillä saa millään noita puteleita avattua :S
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Stationery - 11.02.09 - klo:22:57
^ Minulla on ainakin jokaisen halvimmankin koristelulakan mukana tullut pullon pohjassa kiinni ohuen ohut neula, joka on tarkoitettu kärjen mahdollisten tukosten avaamiseen. Ainoat, joissa ei ole tullut neulaa, ovat olleet sellaiset tasapaksut putkimaiset koristelulakat.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Auringonkukka - 12.02.09 - klo:01:47
^Mulla on niitä toki jokunen, tuli noiden 2-way nail art pen&brushien mukana (mä hommasin suurehkon paketin huuto.netistä) mutta ne tuntuu joihinkin lakkoihin olevan niin hentoisia etteivät pääse läpi ja en viitsisi runnoa niitä rikki, yhden olen onnistunut vääntämään :-\ no, enköhän mä jotain keksi..

Mun olis pakko saada art clubin tmv. koristelulakkoja, toivottavasti löydän vaikka sieltä huuto.netistä kun ei ole esim. 8ty8:iin sopivaa korttia kellään perheessä..

Mun konad-paketti on postissa, pääsen kyllä vasta lauantaina hakemaan. En jaksaisi odottaa! Sieltä tulee sellaisia lakkoja jotka varmasti toimivat tai niin ainakin pitäisi sekä uusia levyjä ym.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: princess - 12.02.09 - klo:10:29
Tyhmä kysymys: otetaanko niistä levyistä se toisen puolen tarrajuttu irti? :-[
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SpicyApple - 12.02.09 - klo:11:00
Olikos siihen vesimarmorointiin täällä jotain ohjetta tai linkkiä ohjeeseen? Ei ainakaan heti pistänyt silmään, kun koetin etsiskellä.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Varla - 12.02.09 - klo:15:24
YouTubeen kirjoitat water marbling ja johan rupee ohjeita tulemaan  :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 15.02.09 - klo:17:13
Koristelulinkkejä, voisi varmaan laittaa alkuviestiinkin sitä mukaa kun näitä tulee:

http://coolnailsart.com/ (http://coolnailsart.com/)
http://nailarttues.blogspot.com/ (http://nailarttues.blogspot.com/)
http://www.nailartgallery.com/ (http://www.nailartgallery.com/)
http://www.libertynaildesign.com/nail-art-gallery.html (http://www.libertynaildesign.com/nail-art-gallery.html)
http://www.christiesnails.com/greatnails.htm (http://www.christiesnails.com/greatnails.htm)
http://resources.alibaba.com/article/274023/Gallery_Hand_Painted_Nail_Art_.htm (http://resources.alibaba.com/article/274023/Gallery_Hand_Painted_Nail_Art_.htm)
http://blog.sanriotown.com/bean:hellokitty.com/2008/07/01/japanese-nail-art/ (http://blog.sanriotown.com/bean:hellokitty.com/2008/07/01/japanese-nail-art/)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Tanya - 15.02.09 - klo:17:55
^
Kiitos paljon linkeistä. Tuolta löytyi muutama tosi ihana idea tulevia vuosijuhlia silmällä pitäen. :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Hunajapupu - 15.02.09 - klo:22:53
^^Kiitokset Magialle linkeistä, lisäsin aloitusviestiin nuo. :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 16.02.09 - klo:17:44
Toivottavasti linkeistä on iloa ja joku muukin laittaisi uusia linkkejä jossain vaiheessa. Koristeluita on niin inspaavaa katsella. :D

Magialla on mopo tainnut vähän karata koristeluiden kanssa.. Erilaisia strassijuttuja on tulossa, sellaisia pyöreitä lokerollisia rasioita siis. Ennestään minulla on vain pinkkejä strasseja erimuotoisina n. 2000 kpl.. Voin yrittää muistaa ja jaksaa ottaa kuvaa, kun nämä uudet hömpötykset saapuvat.

Uusia koristeluideoita kehiin!
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 22.02.09 - klo:19:06
Kokeilin tänään marmorointia taas kerran, aluksi ei ottanut onnistuakseen kun poikaystävä ''auttoi'', mutta hänen lähdettyään sitten onnistui. Saatiin tästä toisen kerran riita aikaiseksi, kun herralla menee hermot, kun on niin vaikeaa ja ei onnistu. ;D Nyt se sitten kysyi, että ''tuliko niistä sitten mitään?'', ja kun katsoi niin tuhahti vaan ''tuli kai niistä sit jotain''. Taisi ottaa koville.

Olisi kiva kuulla kokemuksia Konadin eri lakoista. Osa lakoista on selvästi huonompia koostumukseltaan ja näkyvyydeltään kuin toiset. Kullan ja hopean huonous on varmaan kaikilla tiedossa, mutta muistakin sävyistä olisi kiva kuulla. Olen itse huomannut että matat toimivat huomattavasti paremmin kuin shimmeriset.

Ei jollain olisi kokemusta Princess lakasta Psyche pink, näkyykö? Eroaakohan normaalista shimmer pinkistä mitenkään?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Nihnaana - 25.02.09 - klo:22:51
Mulla on tuommoinen konad-paketti ja tuli vaan mieleen että se kirkas päällilakka on keltaista? Kuuluuko olla? On tai ei niin mun mielestä se tuoksuu niin ihanalle :D olenkohan jotenkin omituinen... viimeksi kun sitä laitoin, haistelin koko ajan kynsiäni  ;D

EDIT. Nyt tulee tyhmä (?) kysymys, mutta voiko joku kertoa mulle mikä tämä setti on? http://www.konadnail.fi/?cat=13&page=0&ws=&prod=Sp01

edit. Juu tajusinkin jo, siinä on jotain sieniä mukana millä voi kynsilakkaa laittaa. Samaa tekniikkaa olenkin jo käyttänyt meikkisienen kanssa mm. valkoisella lakalla ranskiksen, helppoa ja kivannäköistä, pitääkin kokeilla muitakin värekä kuin valkoista.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 25.02.09 - klo:23:11
^ Olisikohan mennyt ennemmin koristelun puolelle? ;)

Tuo on sellainen sienisetti, eli ei varsinainen Konad-leimasin setti. Tuolla sienellä töpöttelemällä saa tehtyä tuollaisia useampisävyisiä kynsiä, tavallaan vähän kuin liukuvärjättyjä (mutta ei silti lähellekään). MUA:sta varmaan löytyisi kuvia, ja tuossa paketissakin näkyy pieni kuva mitä sillä saa aikaan.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Varla - 26.02.09 - klo:15:41
Mulle on tuo sponge tulossa joten jos kiinnostaa enemmän niin esittelen sen blogissani heti kun kerkeän. Odotan jo kovasti sitä, kiva päästä harjoittelemaan  :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Helleka - 28.02.09 - klo:20:21
Onko kenelläkään kokemuksia tästä kaupasta: http://www.nailartworld.net/ ? Kokeilin laittaa yhden decal-arkin ostoskoriin ja maksu näytti menevän suoraan PayPal:in kautta. Kaupan lähetyskulusivulla sanotaan ensin ”Flat Rate $5.00 Worldwide Shipping” ja sitten heti alapuolella “Flat Rate $3.00 Worldwide Shipping on all orders shipped USPS First Class Mail” sekä “Purchases of $15.00 or more ship for FREE via USPS First Class Mail”.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: siili - 01.03.09 - klo:11:42
Mä kokeilin eilen eka kertaa marmorointia. Halusin mahdollisimman räväkän tuloksen, jossa kuviot erottusivat toisistaan kunnolla. Opin lakoista valitsin kirkkaan paloautonpunaisen (Red Hot Gift!), hopeisen (Let´s see the ring!) ja mustan (Baby, it`s goal outside).

Punainen oli kuin tehty marmorointiin. Punaiset marmorointikuviot kynnelläni on miltei yhtä räväkän punaiset, kuin ihan perinteisestikin sudilla levittämälläkin on.

Hopeista sai laittaa tosi paljon, vesi laimensi sen väriä helposti liikaa. Tai siis se levisi hetkessä veteen hurjan laajalle, jolloi väri tahtoi "karata". Mitä nopeammin ehdin tiputtaa seuraavan tipan hopeisen päälle, sitä näkyvämmän hopearinkulan sain veteen aikaiseksi. Let´s see the ringissä on microglittereitä, mutta ne ei näy näissä marmorointikuvioissa.

Musta sen sijaan oli iso virhe! Tässä hommassahan sotkee kätensä lakkaan niveliä myöten oikein helposti. No fiksuna sitten valitsin hileisen mustan! Eipä käynyt pienessä mielessäkään, että hilelakan poistaminen on ihan tuskaista. Baby it`s goal outsidelle tahtoi käydä sama efekti kuin hopeiselle, eli se liukeni veteen laajalle hullua vauhtia. Oikeastaan mulla ei ole mustia kuvioita kynnellä, vaan tummanharmaita.

Viisastuin nyt sen verran, että seuraavan kerran käytän vain mahdollisimman paksuja ja pigmenttisiä hileettomiä ja microglitterittömiä lakkoja. Täytynee ostaa ihan tavallinen mahdollisimman peittävä musta, tykkäisin siitä kuitenkin tehostevärinä. Konadin pieni musta mulla on, mutta en taida raskia lutrata sen kanssa. Pullo on niin pieni ja epäilen että Konad on liian juoksevaa koostumukseltaan tähän hommaan?

Tein ensin oikean käden, jonka jälkeen siistin sen. Sen jälkeen dippailin vasemman käden sormet ja laitoin oikeaan käteen siistimen ajaksi suojaksi sellaisen ohuen kumihanskan, jottei jo suurella vaivalla tehdyt kuviot sotkeentuisi valmiistä kädestä. Ylimääräisen lakkojen poistamiseen meni iso kasa vanulappuja, kourallinen vanupuikkoja, puolisen pulloa kynsilakanpoistoainetta ja hermot. Nimenomaan se musta oli tiukassa irroittaa,  ne hileet oli jotain ihan sanoinkuvaamatonta. Kädet tuntuu nyt aika karhean kuivilta sen kynsilakanpoistoaineella läträämisen jälkeen, vaikka laitoin eilen illalla vielä kosteuttavan tehohoidon käsiin.

(http://i128.photobucket.com/albums/p186/siilukka/kuva1.jpg)

Toi keskisormi onnistui parhaiten. Etusormen kynsi katkesi niin lyhyeksi, että hyvä kun siihen mitään kuvioita edes mahtuu...
Nimetön ja pikkurilli on dipattu veteen samalla kertaa, niistä tuli jotenkin haaleampia kuin muista.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: .mansikka. - 18.03.09 - klo:02:16
Mulla on yksi hopeanglitterinen ''kynsienkoristelu-juttu'' Eli siis semmoinen mikä näyttää eyelinerilta ja sillä saa ohuttakin viivaa/koristetta tehtyä kynsiin. Saakohan tuommoisia jostain mutta erivärisinä? Mä olen löytänyt vain tuota hopeaglitteriä ja jotain ihan perusvalkoista.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Hunajapupu - 18.03.09 - klo:02:26
^Kyllähän noita saa vaikka minkä värisinä. :) 8ty8:sta esimerkiksi voi tilata (http://www.8ty8beauty.com/nail%20art/art%20club.htm) (http://www.8ty8beauty.com/nail%20art/art%20club.htm))), samoin Head2toesta (http://www.head2toebeauty.com/nail_arts/nar_2wsp.htm#2-Way%20Nail%20Art%20Striper%20Pen (http://www.head2toebeauty.com/nail_arts/nar_2wsp.htm#2-Way%20Nail%20Art%20Striper%20Pen)). Itse tilasin ison setin Ebaysta kun sieltä sai edullisesti, setti sisälsi kaikkia mahdollisia sävyjä. Myyjä oli nimimerkki timtimng.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: .mansikka. - 18.03.09 - klo:22:30
^Kyllähän noita saa vaikka minkä värisinä. :) 8ty8:sta esimerkiksi voi tilata (http://www.8ty8beauty.com/nail%20art/art%20club.htm) (http://www.8ty8beauty.com/nail%20art/art%20club.htm))), samoin Head2toesta (http://www.head2toebeauty.com/nail_arts/nar_2wsp.htm#2-Way%20Nail%20Art%20Striper%20Pen (http://www.head2toebeauty.com/nail_arts/nar_2wsp.htm#2-Way%20Nail%20Art%20Striper%20Pen)). Itse tilasin ison setin Ebaysta kun sieltä sai edullisesti, setti sisälsi kaikkia mahdollisia sävyjä. Myyjä oli nimimerkki timtimng.

Tietäiskö joku saako noita ihan suomesta mistään kaupasta eri väreissä? Mä jotenkin epäilen näitä nettitilausjuttuja ulkomailta?  ;D En oo ikinä kokeillut ja siksi ehkä olen vainoharhainen...  ::)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 18.03.09 - klo:22:31
^ Tuskin ainakaan halvalla. Varmaan suunnilleen 10e pullo Suomen hinnat tuntien.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Nihnaana - 18.03.09 - klo:22:50
Huutonettikin on ollut viime aikoina pullollaan noita nail art lakkoja :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Varla - 19.03.09 - klo:16:46
Huuto.netissä tosiaan on ihan halvalla noita koristelulakkoja joten ei tarvitse alkaa tilailemaan  ;)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Missy - 19.03.09 - klo:18:36
Hei noista nail art-lakoista: Mä haluaisin mm. (neon)pinkin glitter-lakan, mutta missään en ole nähnyt. Onko joku muu? Entä Tompan shimmerit, miten ne eroaa glittereistä?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Varla - 21.03.09 - klo:17:11
Mistä ulkomaisesta kaupasta sais noita Konad laattoja? Ei eBay.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Emmuh - 27.03.09 - klo:13:14
Onko kukaan tilannut koristelulakkoja Head2ToeBeautysta tai 8ty8beautysta? Paljonko tuli toimituskuluja? Haluaisin valkoisen ja mustan koristelulakan, mutta kun toimituskulut mietityttävät eikä ks. putiikeista ole vastattu mun mailiini.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Aquatar - 27.03.09 - klo:13:21
^ Onhan niistä ollut juttua useaan kertaan :) Käytännössä menee niin että kaksi koristelulakkaa saat yhden normilakan postareilla (näin ainakin art clubit).
Esim. 8ty8beautystä voi tilata niin, että 6 pullon postareihin otat 5 normilakkaa ja 2 koristelulakkaa.
8ty8beautyssa taitaa olla minimimäärä se 6 pulloa, eli kannattaa kyllä tilata vähän enemmän kerralla kuin vain 2 koristelulakkaa.. Ja head2toessa taas 4 pulloa on minimipostarit.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: ZombieQueen - 27.03.09 - klo:17:45
Onko kenelläkään kokemuksia (Cherry Culturessa myytävistä) LA Colors koristelulakoista?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SH - 04.04.09 - klo:21:42
^^Hyvä tietää. Mä tilasin kerran tompalta Art clubeja ja oletin, että niistä menee samat postarit ja tilaus oli siis sen mukainen, höh.

Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SVC - 11.04.09 - klo:14:57
Tämä gradient-tyyli (http://ahleessa4realz.blogspot.com/2009/01/nail-tutorial-black-gradient-sparkles.html) on varmaan se perusjuttu sienelle, onko jossain muualla erilaisia niksejä ja ideoita?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Varla - 11.04.09 - klo:15:00
^Tuo on tosiaan Spongeilua, saa siis tehtyä ihan tuollaisella sienellä.

OT mikä tuo ukko sun avassa on??
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SH - 11.04.09 - klo:20:55
^Eikös se oo maailman rumin mies  ;D Näytteli Paossa mm.

Onko ne feikki-Konadit siis oikeasti feikkejä eikä eri merkkisiä vaan?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Magia - 11.04.09 - klo:20:59
^ Merkki on Fauxnad, ja levyt ovat sellaisia kantikkaita, eivät pyöreitä kuten Konadit (ainakin minun näkemäni). Eli tuskin noita nyt sikäli voi feikeiksi sanoa, kun nyt eivät ihan Konadia kuitenkaan matki.

Btw, noille Fauxnadeillehan on tosi söpö se image plate holder, sellainen omena, jossa on keskellä tuollainen laatan muotoinen kuoppa.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: leeinsane - 19.04.09 - klo:18:17
miten ihmeessä te saatte ne marmoroinnit onnistuun? ei onnaa mulla millään. :( ehkää pitäs olla tuoreempiaaaa lakkojaa...
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Nihnaana - 10.06.09 - klo:22:37
Onko kukaan käyttänyt koristeluun sellaisia tankoja, josta leikataan pala kynteen? Huutonetissä näyttäisi nyt olevan niitäkin myynnissä, esim. tässä http://salattu.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=107901874

Millähän nimellä löytyisi youtubesta... :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: leeinsane - 23.06.09 - klo:17:12
Mulle laitettiin hedelmiä noista tangoista geelikynsiin geelin väliin. Aika paksuja ne siivut on helposti joten ei niillä ihan perus kynttä varmaan saa nätisti koristeltua.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SH - 20.07.09 - klo:16:25
Tuossahan on vaan kyse siitä, ettei eBayn järjestelmä osaa yhdistää eri valuutoissa käytyjä kauppoja samaksi laskuksi. Tosin kyllä hämmästyttää, että miksi myyjä myy useammalla valuutalla...

Niin on, mutta epäilyttävän siitä tekeekin se, että myyjä tietää, ettei ebay voi yhdistellä. Tosi rasittavaa tehdä monta tilausta jos niiden yhteisarvo on kuitenkin vaikkapa alle 40 euroa. Mun tilaus tuli kans ongelmitta perille. Tässä taitaa itse asiassa olla kyse siitä, että myyjä vetää välistä eikä joudu maksamaan ebaylle palkkioita, sillä kaupat piti perua, jonka jälkeen myyjä laittoi mulle laskun. Sen maksoin Paypalilla ja onneksi mitään ongelmia ei tullut.  :) En ole moiseen törmännyt ebayssa ennen. Toi myyjä mainostaa omaa kauppaansakin, mutta ei siellä ole kaikkia samoja tuotteita.

Onko kukaan tilannut honeyplacelta niitä kynsienkoristelu-sivellinsettejä? Millaisia siveltimiä teillä on käytössä ja mistä ne on ostettu? Mä en yhtään tykkää koristelulakkojen omista pitkistä ja lötköistä siveltimistä.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: MAS - 20.07.09 - klo:18:53
Tuttava oli hommannut kynsienkoristelukyniä Lontoosta, oli aika kivan oloinen setti. Setissä oli 4 kynää, joissa 2 väriä yhdessä eli yhteensä 8 sävyä. Tavallinen lakkasivellin tuli esiin päätä kiertämällä ja sitten taas sellainen huopamustekynätyylinen kun pään veti auki. Kynää saa myös itse täytettyä jos väri loppuu.

Edit: näyttäisi olevan Hamleysin (lelukaupan  ;D ) setti:
http://www.hamleys.com/Nail_Jazz_Matt_Nail_Polish_Kit_+_Hamleys_Toys/823088,default,pd.html (http://www.hamleys.com/Nail_Jazz_Matt_Nail_Polish_Kit_+_Hamleys_Toys/823088,default,pd.html)

Kiva tuolla oli leikkiä, mutta omaan käyttöön en taida hankkia.. vapalla kädellä piirtely ei välttämättä omiin vahvuuksiin kuulu, Konadilla saan paremmin kuvioita aikaiseksi silloin kun koristelemaan jaksaa ryhtyä.  ::)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Sahrami - 16.11.09 - klo:17:53
Tekeekö näillä Nail Art Brush- kynillä mitään?
Linkki E-Bayhyn :) (http://cgi.ebay.co.uk/60-Colors-Nail-Polish-Brush-Art-Striper-Pen-Set-UK-Ship_W0QQitemZ380177431730QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA?hash=item5884573cb2)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Sahrami - 17.11.09 - klo:08:44
^Laitas kuvaa siitä liukuvärjäyksestä. :)

Tilasitko tuolta samalta myyjältä joka linkissäsi on? Kerrothan sitten, kuinka nopeasti paketti tuli jne..
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Chaos - 06.12.09 - klo:15:13
Ehdotuksia hyvin lyhyiden ja pienien kynsien koristelusta? Ja mä siis todella tarkoitan hyvin pieniä kynsiä! Mulla on timantteja, jotka on liian isoja (näyttää tosi typerältä) ja tarratkin useammin aivan liian isoja. Ja tykkään vain koristella nimettömiä, en tykkää, jos joka kynnessä on jotain. Juurikin siitä syystä, kun ei ole paljoa tilaa koristella. Koristelulakkoja on kanssa muutama, mutta niilläkin vaikea koristella, kun se sivellin on hiukkasen iso siihen, kun pelkkä normaalilakkauskin on tehtävä kieli keskellä suuta, ettei mene kynsinauhoille :D Tosin sen oon ajan kanssa oppinut (ja lakkaan niin usein kynsiä), jopa OPI:n leveällä siveltimellä onnistuu, kun on vaan varovainen,
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Blushing - 06.12.09 - klo:16:55
Chaos, mä shoppailin viime yönä vielä näitäkin:
http://cgi.ebay.com/Gold-Sliver-Bean-Bead-Nail-Art-Decoration-Acrylic-Gel_W0QQitemZ280431150910QQcmdZViewItemQQptZAU_Nail_Care?hash=item414affc73e

Kävisivät varmasti myös pikkukynsien koristeluun :) Esim. tässä tutoriassa käytetään noita:
http://www.youtube.com/user/LOVE4NAILS#p/u/7/dbzvt2zGFIE
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: wilma - 14.12.09 - klo:00:35
Mä sain aivan huippuidean joulukortteja tehdessä  ;D ( johtunee näistä kynsitopiccien lukemisesta) Lakkasin kynnet valkoisiksi ja "upotin" kynnen pään sellaseen pieneen purkkiin missä on kultaista pientä koristelukimalletta ( siis sellaista pientä "kultapölyä" mitä käytetään askartelussa.)  topsipuikolla sitten vähän parantelin päitä että on kimalletta tasaisesti, annoin hetken kuivua ja läpinäkyvää lakkaa pari kerrosta päälle. Tuli aivan yli hienot itsetehdyiksi pikakynsiksi, ja sain nää vielä kohtuu nopeasti laitettua, kun ottaa huomioon että yleensä joskus laitan yksiväristä lakkaa jos jaksaa ja siihen se kynsihommeli sitten jääkin  ;D
Se kultakimallekkin on niin tasaisesti että näyttää aivankuin ois käyttänyt tarroja apuna :D aloittelijan tuuria varmaan..
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SH - 23.12.09 - klo:11:26
^Ostitko Swarovskit Tami´s placesta vai mistä? Mun mielestä se alunen on hyvä, koska se tosiaan saa sottaantua ja laatta pysyy siinä hyvin paikoillaan.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: zeldu - 25.12.09 - klo:10:09
Pukki toi mm 24kpl nail art-kyniä ja 5 uutta Konad-laattaa!  :l
Kyllä ne miehetkin näköjään välillä kuuntelee...
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: maaju - 25.12.09 - klo:12:56
Pukki toi mm 24kpl nail art-kyniä ja 5 uutta Konad-laattaa!  :l
Kyllä ne miehetkin näköjään välillä kuuntelee...

Noh Noh, johan oli sulla kiva pukki! :ts
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: maaju - 29.12.09 - klo:07:18
Täytyy sanoa, että taas yksi jenkkitoimitus yllätti. Kirje oli mulla eilen. Onhan ne oikeet kristallit aika hienon kimaltavia ;) Taidanpa tilailla vielä myöhemmin värillisiäkin.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: ZombieQueen - 09.01.10 - klo:18:32
Tilasin kuukausi sitten (10.12.) eBaysta kynsikoristeita myyjältä tamanala eikä ne ole vieläkään tulleet! Täällä taitaa muillakin olla kokemusta ko. myyjästä, kauanko teillä meni toimituksessa? Rahallisesti pieni tilaus mutta tahtoisi ne härpäkkeet...
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Blushing - 10.01.10 - klo:16:55
Mullakin meni noissa toimituksissa tooosi kauan. Tilasin siis myös Tamanalta ja perille on tulleet. Joulunaika hidastaa toimituksia.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Kaisuli - 26.02.10 - klo:12:10
mulla ois kysymys liittyen ranskalaiseen manikyyriin. Itse teen perusranskiksen niin, että lakkaan kynnen kärjet ekaks valkosella, siistin ne siveltimen avulla ja sitten laitan nude-lakan. Mutta mites jos haluaisin käyttää muita värejä? Jos esim. se koko kynnellle tuleva väri on niin tumma, että se pitää laittaa ekaks? Mites juurekset silloin toimii?  Mä oon kyllä kokeillu sellasia tarroja, mutta ei oikein toiminu...tai sitten ne oli jotain ihan sekundalaatua.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: mussu - 07.04.10 - klo:10:07
Mistä saa halvimmalla koristelulakkoja, joissa on tussipää? Toinen pää saa olla sivellin tai vaikka puuttua kokonaan, mutta nimenomaan tussia kaipaan, en pelkkää ohutta sivellintä.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Eiffe - 05.05.10 - klo:21:12
Oon hyvin kädetön kynsien lakkaamisessa, mutta tahtoisin saada leppäkerttu-lakkaukset, sillä oon virallisesti niiden emäalus (ne löytää aina minut ulkona ;). Mulla on sekä punaista että mustaa kynsilakkaa, mutta mitä muita välineitä kannattais hommata lisäksi? Dotting tooliksi ajattelin ottaa pursebuzzin inspiroimana hiuspinnin, mutta mikä olisi paras väline tehdä ohutta viivaa?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Herya - 02.07.10 - klo:19:12
Onnistuin!!!!!!!!!!!!!!  :O. Auttoi kun karhensi hiekkapaperilla. Vielä kun oppisi kohdistamaan kuvan oikeaan paikkaan niin avot  ;). Ihanata ihanaa!!
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: wilma - 27.08.10 - klo:09:42
Mitä perusjuttuja mun kannattaa ottaa huomioon kun koristelen kynsiä? Mulla on nyt tilaisuus yli vuoden kynsilakattoman kauden jälkeen koristella vihdoinkin kynnet  ;D Muutamia ihan peruslakkoja ostin (mavala, lumene ) ja fashion diva merkkisiä kynsitarroja. Tarrat on ollu tosi kivoja, pysyneet kynsissä kaksikin viikkoa eikä mitään repsottamisen elkeitä ole ollut.
Sitten mulla on trind merkkisiä kynsitarroja ranskalaiseen manikyyriin mutta nää ei pysy millään kynnellä. Jos laittaa kuivalle ja puhdistetulle kynnelle niin irtoaa heti 5 sekuntin päästä. Kokeilin lakatulle kynnelle myös laittaa mutta ei pysy. Nää tarrat oli vielä kalliita (7-8e) eli oisko olemassa mitään taikakonstia millä nuo saisi pysymään kynnellä sen minuutin? Pakkauksessa ei ole minkäänlaista ohjetta aloittelijalle.  ::)

Sitten oon pohtinut että voiko aluslakan korvata jollain ihan tavallisella läpinäkyvällä lakalla?  ;D Mihinkään kynsien värjäytymiseen en ole ikinä kyllä edes törmännyt, vaikka aina olen käyttänyt värillistä lakkaa suoraan kynnellä. hehe  ::)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Hunajapupu - 27.08.10 - klo:10:51
^Mulla on kans joskus ollut Trindin tarroja, joiden tarkoituksena on auttaa tuossa ranskalaisen manikyyrin tekemisessä, ja mulla oli ihan sama ongelma. Ne tarrat irtosivat kynneltä saman tien kun ne sille laittoi, oli kynsi sitten lakattu tai ei lakattu tai mitä tahansa. Tarrat eivät yksinkertaisesti pysyneet edes sen aikaa, että olisin ehtinyt kerran vetää lakkaa kärkiin, vaan repsottivat saman tien. Ilmeisesti nuo on yksinkertaisesti huonolaatuisia.   :(
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Allegra - 27.08.10 - klo:11:11
^Mulle ne Trindin tarrat jättää myös liimaa kynnen pintaan jos on lakka alla  :# Kummallisia kapistuksia, kun eivät pysy ja silti tarran liima jämähtää kiinni kynnen pintaan. En suosittele kyllä noita kellekään. Olen muistaakseni joskus vuonna kuokka ja kirves kokeillut myös Sally Hansenin tarroja ja ne eivät toimineet sen paremmin, mutta siitä on tosiaan niin pitkä aika, että nykyään voivat olla parempilaatuisia.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: wilma - 27.08.10 - klo:11:20
Mitkä olisi sitten hyviä tarroja ?  :) Vapaalla kädellä en osaa tehdä, muutenkin olen tosi vähän lakkaillut kynsiä että lakkauksien täytyy pysyä mahdollisimman yksinkertaisina vielä, kun muuten tuloksena on vain kasa sotkua . ;D
Tavallisella teipillä voisi kokeilla, mutta tulos saattais näyttää turhan suoralta kun noissa tarroissa se muotohan on selvästi kaareva.  ::)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: zeldu - 27.08.10 - klo:12:59
Ootteko muut kokeillu noita Fimo-tankoja?

Ite kokeilin tilata Ebaysta 50 tangon setin, ja siivutin sitten niistä ite siivuja. Niistä tulee kyllä tosi hauskoja! Netissä olevat kuvat ei oo mua ainakaan sen suhteen houkuttanu, että ne on aina hirveesti koholla kynsistä. Mä oon viilannu kuviot varovasti joka puolelta kynnen tasalle niin on heti paljon käytännöllisempää :) Oon myös upottanut noita geeliin, jollon ne saa vielä tasasemmin kynnen mukaan.

Suosittelen muuten taas lämpimästi Ebaysta kattelemaan noita kynsitarvikkeita :D Cessarshopissa hinnat on reilusti tuplat verrattuna Ebayn tarjontaan...
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Sahrami - 27.08.10 - klo:17:38
^Just sen koholle jäämisen takia oon jättänyt kokeilematta. Enkä ole älynnyt viilata kynnen tasalle.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: zeldu - 27.08.10 - klo:17:51
^Just sen koholle jäämisen takia oon jättänyt kokeilematta. Enkä ole älynnyt viilata kynnen tasalle.

Jonku takia niissä kuvissa on myös järkyttävän paksuja ne siivut, ite kun siivuttaa eikä osta valmiita niin saa ihan paperin ohuita :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: hilpsu - 22.09.10 - klo:19:12
Mä olisin vailla jotain vinkkejä noiden "timanttien" (vai strassejako ne oikeaoppisesti on?) kiinnittelyyn.

Yleensä laitan normaalisti pohjalakan ja sen jälkeen 1-3 kerrosta värilakkaa, jonka jälkeen isken timantin kiinni puolikosteaan lakkaan. Tämän jälkeen normaalisti pikakuivattajaa/pällyslakkaa. Noilla timanttikohdilla menee kuitenkin ihan hävyttömän kauan aikaa kuivua kunnolla. Lisäksi yleensä se timantti lähtee repsottamaan viimeistään seuraavana päivänä ja irtoaa sitten, vaikka olen kyllä kuvitellut laittavani riittävästi päällyslakkaa pitääkseni kaiken paikoillaan  ???
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: hilpsu - 22.09.10 - klo:22:57
Jesjesjes! Lauramaisen ohjeita seuraten iskin nuo strassit nyt eilen tai toissapäivänä lakattuihin kynsiin ja voi jumantsuikkeli, nämähän pysyy  <3. Ei valumista tai kuivumisongelmaa tai mitään muutakaan ongelmaa. Mä taidan kulkea strassit kynsissä seuraavat pari viikkoa kun vihdoinkin opin...  :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Lauramainen - 23.09.10 - klo:10:30
Kiva että oli yhtään apua :) toivottavasti pysyy pitkään! Itellä on joskus pysynyt ihan viikonkin niin, että vain yksi tai kaksi on tippunut.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Hilippa - 08.12.10 - klo:19:24
Asokselta tilasin uteliaisuuttani kynsikalvoja (http://www.asos.com/Women/Beauty/Nails/Cat/pgecategory.aspx?cid=5607#state=Rf-400%3D12863&parentID=Rf-400&pge=0&pgeSize=20&sort=-1) testattavaksi. Ohjeet on onneksi aika yksinkertaiset, joten pitäisi kai noiden laitto onnistua suht helposti.

Edit. Nämä taitavat toimia lyhyissä kynsissä paremmin kuin pitkissä :/ Vaikka miten lämmitän ja painelen kalvoa erityisesti kynsien kärkiin, niin kalvo ei jää tiiviisti kynnen pintaan kiinni. Varsinkin jos kynnen kärki on yhtään kaarevampi niin kalvoa en saa asettumaan hyvin. Ja viimeistään ylimääräistä osaa poisviilatessa kalvo tuntuu irrottautuvan vähän kynnestä.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: bast - 12.02.11 - klo:18:52
Mä haluaisin jotain sellaisia kohokuvio-juttuja kynsiin, mutta voiko niitä laittaa luonnonkynteen? Siis miten ne kiinnitetään ja miten irrotetaan?
Ei nyt ihan tämmösiä, mutta kuitenkin:
(http://www.oneinchpunch.net/wordpress/wp-content/uploads/2007/06/hello_kitty_nails.jpg)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Allegra - 12.02.11 - klo:20:57
Cesarilla on ainakin kukkia, jotka voit varmaan laittaa kiinni tipalla liimaa tai sitten ihan vaan lätkäistä pikakuivattajan päälle. Joku viisaampi voi neuvoa paremmin jos on tuollaisia käyttänyt  ;)
http://www.cesarsshop.fi/koristelutuotteet-pehmeat-kukat-c-55_194.html (http://www.cesarsshop.fi/koristelutuotteet-pehmeat-kukat-c-55_194.html)

Yleensähän nuo tehdään akryylillä, joko muotilla tai vapaalla kädellä. Cesars myy myös noita muotteja
http://www.cesarsshop.fi/muotit-c-116.html (http://www.cesarsshop.fi/muotit-c-116.html)

Ebayn ihmemaasta löytää varmasti halvemmalla, mutta linkkien perusteella tietää vähän mitä etsiä  :) Nuo akryyliversiotkin voi varmaan laittaa ihan kynsilakan/topcoatin päälle ja luulisin niiden irtoavan asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Lauramainen - 12.02.11 - klo:21:34
Sitten Allegran mainitsemien lisäksi on olemassa sellaisia 3D nail art penejä. Niitä saa mm e-baystä aika edullisesti esim tämä. (http://cgi.ebay.com/12-Colors-3D-Paint-Pen-UV-Gel-Acrylic-Nail-Art-Polish-/270444686252?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef7c26bac)

Youtubessa taisi jossain olla kans videoita miten nämä tarkemmin toimivat.
Näillä ei tosin saa kai yhtä "näyttäviä" kun akryylimuoteilla tehdyt, mutta kivoja kohokuvia kuitenkin.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Memmuuh - 12.02.11 - klo:21:56
Ja akryyleilla voi tehdä kyllä myös ilman muotteja, suoraan kynnelle. Youtubessa on paljon videoita. :)

http://www.youtube.com/watch?v=nf_KK5-An4Y&feature=related
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: orkidea11 - 24.02.11 - klo:22:06
Konadeita harrastaville tiedoksi (ehkä on ollut jo pidempään, mutta en ole ennen huomannut) että Stockan alakerran kemikaalio-osastolta saa myös niitä eikä hinnatkaan musta olleet pahat (stamp ja se lasta yht 3,5 euroa ja laatat 6,5 euroa). Lakkojakin oli, mutta vähänlaisesti värejä. Netistä saa tietty halvemmalla, mutta jos tulee akuutti tarve  :P
Tuli hommattua ja nyt yritän taiteilla ranskiksia näillä...
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: SH - 26.02.11 - klo:08:36
Mulla strassit pysyy parhaiten, kun laittaa kosteaan lakkaan kiinni ja unohtaa pikakuivattajan eli laitan päällyslakaksi aina LCN:n super hardeneria strassien kanssa. Pysyy niin kauan kuin lakkauksetkin ja pysyvyyttä voi halutessaan varmistella laittamalla uuden kerroksen hardeneria parin päivän päästä.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Memmuuh - 26.02.11 - klo:11:30
Varma tapa saada strassit pysymään on käyttää liimaa. Mulla ongelmaksi muodostuu joskus vaan se, että kuinka saan ne irti. ;D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Jenny - 26.02.11 - klo:11:32
Mun eBaytilaukset tuli! Eli siis pieniä kynsistrasseja, olikohan nuo nyt 1,5mm vai 1mm, aika pieniä kuitenkin. Näiden lisäksi tilasin sivellinpakkauksen, missä tuli 6 sivellintä ja pieni dotting tool. En ole vielä kerennyt kokeilla, mutta hinku on suuri saada kokeiltua....

Strassit olen aina saanut pysymään, kun länttään ne märkään lakkaan ja päällyslakka päälle.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Liselle - 03.03.11 - klo:17:51
Taidan olla vähän seonnu. Kaikki alko niin viattomasti kun huomasin, et  Emotionissa oli 2 Lumene natural code lakkaa 4,20 (tiedän, et ei oo kovin hyviä pysymään kun omistan ennestään jo muutaman, mut silti oli pakko ostaa ;D). Mukaan lähti ihanat sävyt pink punk ja trouble maker. Kotona mietin, et näähän sopii hyvin yhteen ja aloin katsella erilaisia kynsien koristelu kuvia ja tutoriaaleja netistä. Tämä siis tiistaina. Tiistain jälkeen oon ostanu Kicksistä 3 dependin lakkaa (3kpl 2 hinnalla), kissin nail artista paketin jossa on 3 lakkaa, tilannu nailetc:stä 5 lakkaa ja huuto.netistä erivärisiä helmenpuolikkaita ja rusetteja, kirkkaita strasseja, pari feikki konad levyä, leimasimen + pyyhkimen, 5kpl dotting tooleja ja 15kpl nail art siveltimiä. Lähti vähän käsistä ;D ::)
Ja vielä tekee mieli lisää kaikkea ihanaa. Jos nyt ees malttais, et nuo tilaukset kotiutuu ja pääsee vähän testailemaan. Kynsienki kasvatus on vielä kesken :-\

Tässä muuten pari aivan ihanaa koristelua jotka tullaan varmasti joskus näkemään miunki kynsissä:
http://www.askmewhats.com/2009/02/nail-art-tutorial-peppermint-nails.html (http://www.askmewhats.com/2009/02/nail-art-tutorial-peppermint-nails.html)
http://www.askmewhats.com/2010/09/nail-art-tutorial-super-marios-mushroom.html (http://www.askmewhats.com/2010/09/nail-art-tutorial-super-marios-mushroom.html) nää sienet on niiiiiin ihanat :l

Edit:
Tänään tupsahti postiluukusta huuto.netin jutut. Ja ei kun kokeilemaan!! :D Tosi nopeasti kyllä tulivat ja hyvin pakattuina

Edit 2: eilen menin sitte tilaamaan konad.fistä m57 laatan ja mustan, valkosen ja punasen lakan. Ja äsken lähti 7 lakan tilaus h2t:hun. Loppukuukaus ollaanki sitte ostolakossa! :D
Ja seuraavassa kuussa voi sitten miettiä rakennekynsien ottamista ;)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Memmuuh - 24.04.11 - klo:11:20
Onko muut kokeilleet UV-päällyslakkaa? Mä tilasin ebaysta, ja on muuten oikeati aika loistava keksintö. :)

Kaikki koristelut pysyy tosi hyvin paikoillaan, kun viimeisenä levittää päälle tuon UV-lakan. Lakkauksetkin pysyy niin pitkään että poistat geelin päältä, ja luonnonkynnelle käytettynä varmasti estää tosi hyvin lohkeilua ja liuskottumista.

Tuon käyttäminenhän tosin edellyttää sitä, että omistaa UV-uunin.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Mena - 24.04.11 - klo:13:02
Käyttääkö kukaan strasseja ilman että laittaa päälle lakkaa? Pysyykö yhtään? Nimittäin kun mä laitan siihen päälle väritöntä lakkaa niin se strassin muoto muuttuu kulmikkaasta pyöreäksi ja näyttää enemmän helmeltä. Haluaisin sen pysyvän ihan kulmikkaana. Oon tökkinyt niitä kirkkaan lakan päälle mutta en ole vielä uskaltanut testata pysyykö ilman että laittaa lakan vielä päällekin.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Liitura - 24.04.11 - klo:15:06
Onko muut kokeilleet UV-päällyslakkaa? Mä tilasin ebaysta, ja on muuten oikeati aika loistava keksintö. :)

Kaikki koristelut pysyy tosi hyvin paikoillaan, kun viimeisenä levittää päälle tuon UV-lakan. Lakkauksetkin pysyy niin pitkään että poistat geelin päältä, ja luonnonkynnelle käytettynä varmasti estää tosi hyvin lohkeilua ja liuskottumista.

Tuon käyttäminenhän tosin edellyttää sitä, että omistaa UV-uunin.

Mulla oli jotain uv-lakkaa, mutta se kyllä vetas kynnen keltaseksi :-\ Ja jos laittoi pelkästään omalle kynnelle, niin lohkeili jo 10min päästä.

Minkä laista sulla on? Entä miten poistat sen?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Memmuuh - 24.04.11 - klo:15:20
^ Mulla on tätä: http://viewitem.eim.ebay.fi/UV-Nail-Gel-Top-Coat-15ml-Sealer-For-Gel-Acrylic-Cuccio/270736238928/item

Itse oon käyttänyt akryylien + kynsilakan & koristeluiden päällä. Ekaa kertaa vasta nyt käytän, mutta on pysynyt tosi hyvänä geeli sekä alla oleva lakkaus. Poistamisen hoidan varmaan viilaamalla, vai olisko jollain parempia ideoita?  ::)

Tuossa UV-lakassa on tosi tärkeää, että lakkaa ei mene kynnen yli iholle. Muuten se lähtee sieltä reunasta lohkeamaan irti, ihan niinkun geelikynnetkin. Jos ihan pelkälle omalle kynnelle laittaa, niin kynnen pintaa ehkä pitää vähän viilalla karhentaa ensin että pysyy? En tiedä onko tuota miten järkevää käyttää sitten ihan pelkällä omalla kynnellä (ilman kynsilakkaa).
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: maaju - 24.04.11 - klo:17:23
Mä luotan CND:n päällyslakkoihin. Speedey on parempi koristeluiden päälle. Mun tekis mieli tehdä pitsimäisiä koristeluja ja laitoin tilaukseen Ebaysta sellasia tarroja. Saa nähdä onko taas perinteistä HongKong kukkua ;) helmiä haluaisin myös, siis sellaisia toiselta puolelta litteitä mutten haluaisi että ne on kauheen muovimaisia huonosti tehtyjä. Onko vinkkejä?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: Liselle - 25.04.11 - klo:13:01
Onko joku meinannut tilata Bundle Monsterin uusia laattoja? Kuvalinkki. (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215803_168841896504403_109817865740140_362056_2926413_n.jpg)

Ihan kivan näkösiä ovat. Mie tilasin just vähän aikaa sitte ne vanhat niin ei oo kyl vielä tarvetta saadaa lisää :D. Nopeella vilkasulla tykkään kyllä ehkä vähän enemmän näistä vanhemmista, mut sehän on makukysymys :).

Käyttääkö kukaan strasseja ilman että laittaa päälle lakkaa? Pysyykö yhtään? Nimittäin kun mä laitan siihen päälle väritöntä lakkaa niin se strassin muoto muuttuu kulmikkaasta pyöreäksi ja näyttää enemmän helmeltä. Haluaisin sen pysyvän ihan kulmikkaana. Oon tökkinyt niitä kirkkaan lakan päälle mutta en ole vielä uskaltanut testata pysyykö ilman että laittaa lakan vielä päällekin.

Miutaki vähän häiritsee toi "pyöristyminen". Pitäs varmaan seuraavaks kokeilla ilman päällyslakkaa ja katsoa miten pelittää. Miul on vielä tapana laittaa aika paljon sitä päällyslakkaa ihan vaan varmuuden vuoks :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu
Kirjoitti: mussu - 25.04.11 - klo:19:12
Käyttääkö kukaan strasseja ilman että laittaa päälle lakkaa? Pysyykö yhtään?
Mulla on varpaiden kynsissä ollut kohta 1,5 viikkoa strassit ilman päällyslakkaa ja hyvin ovat pysyneet, vaikka sukkia ja kenkiä olen päivittäin käyttänyt ja harrastanut mm. urheilua. Nämä ovat jotain ihan halpisstrasseja, sellaisia strassitarroja ennemminkin, joissa oma liima mukana. Mutta se on tosiaan tarrannut alla olevaan lakkaan kunnolla kiinni, strassit eivät liiku edes niitä työntäessä.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Hunajapupu - 26.04.11 - klo:16:04
Jaoin tämän ketjun nyt kahtia, eli Konad-aiheiseksi ketjuksi ja yleiseksi koristeluketjuksi, koska Konadeista on sen verran paljon juttua. Jaosta johtuen viesteissä voi olla pieniä epäloogisuuksia, kun osa viesteistä on siirtynyt eri ketjuun. Jatkossa tähän ketjuun siis keskustelut MUISTA KORISTELUISTA PAITSI KONADISTA, eli esim. spongeilusta, tarroista, koristelulakoista, strasseista, foliosta jne.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Minsku - 21.07.11 - klo:21:29
Onko joku onnistunut löytämään jostain valkoista glitteriä, joka hohtaa pinkkinä? Mä inhoan vihreää ja tuntuu, että kaikki glitterit hohtaa aina vihreänä eri valossa. Varsinkin tuo vaalea/valkoinen tuntuu olevan aina vihreällä duochromella, kuten myös monet pinkit.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Titi - 22.07.11 - klo:17:08
Pinkkinä hohtavaa valkoista glitteriä en o missään nähnyt, mutta Mimaxissa on ainakin valkoista glitteriä joka hohtaa lilana.
http://www.mimax.fi/glitter-dust-valkoinen-lila-kimallus-3ml-p-930.html
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Minsku - 22.07.11 - klo:21:01
Oi kiitos vinkistä! Lilana hohtava valkoinen on kyllä toiseksi paras vaihtoehto :) En ole koskaan kuullutkaan tuosta kynsikaupasta, täytyykin tutkiskella tarkemmin.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Skibistro - 28.07.11 - klo:18:58
Ehkä tyhmä kysymys, mutta voikohan näitä kynsille tarkoitettuja timantteja ja muita vastaavia käyttämään uudestaan? Tarroja nyt ei tietenkään pysty, mutta nämä "korut" siis?  ???
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: malic - 29.07.11 - klo:10:07
^Kyllä mä käyttäisin, jos ne saa siististi kynsistä pois. Eli jos näyttävät vielä käyttökelpoisilta :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Mirju - 29.07.11 - klo:14:03
^ Sama täällä, mutta esim. kynsihelmet aina haalistuvat niitä poistettaessa niin niitä ei tietenkään tule käytettyä uudestaan.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: zeldu - 29.07.11 - klo:23:47
Ohho, jo on aikoihin eletty kun fimoviipaleet pysyy kynsissä ilman liimaa!  :ts Mulla oli liima loppu, joten hioin niitä viipaleita kynsiviilaa vasten mahdollisimman ohuiksi, ja sitten kunnon läntti päällyslakkaa. Annoin kuivua ja tipautin vielä tipan päällyslakkaa fimon päälle :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Memi - 25.09.11 - klo:19:56
Väkersin tänään sanomalehtikynnet! Yks vähän feilas mutta muuten tuli kauheen hienot <3
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Antur - 25.09.11 - klo:20:10
^Kuvia! :)

(Pahoittelen lyhyttä viestiä, mutta ei minulla ole tähän väliin muuta asiaa ;D)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Memi - 25.09.11 - klo:20:31
Tässä muutama, kauhee kun ne näyttää suttusilta! :D Ei sitä livenä ihan noin hyvin huomaa........

http://i55.tinypic.com/2d7vbix.jpg (http://i55.tinypic.com/2d7vbix.jpg)
http://i56.tinypic.com/ippapf.jpg (http://i56.tinypic.com/ippapf.jpg)
http://i52.tinypic.com/14nk6xe.jpg (http://i52.tinypic.com/14nk6xe.jpg)

Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: bast - 02.10.11 - klo:15:01
^ Kiitos muuten kun muistutit tuosta sanomalehtikoristelusta. Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt sitä kokeilla ja ehdin jo unohtaa. Eilen nyt sitten laitoin tuollaiset.  :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Lalla - 26.10.11 - klo:20:58
En tiedä kuuluuko tämä koristelupuolelle vai minne, mutta onko joku kokeillut Sokoksella myytäviä kynsilakkaliuskoja? Itseäni kiinnostaa ranskisliuskat, joten kokemuksia olisi kiva kuulla. Olisin muuten varmaan jo nuo ostanut, mutta omalle iholleni sopii paremmin kylmään taittava ransikslakka ja tuossa oli vain vaalea beige värivaihtoehtona.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: -ellis- - 27.10.11 - klo:12:44
Väkersin tänään sanomalehtikynnet! Yks vähän feilas mutta muuten tuli kauheen hienot <3

Kerrotko lyhyesti ohjeen!!!  :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: bast - 27.10.11 - klo:15:14
^ Vaikket multa kysynyt, niin tässä tulee:

Lakkaa kynnet vaaleahkolla lakalla. Kun ne on kuivat dippaa sormi alkoholiin (juotavaa tai desinfiointiin käytettävää, ei väliä). Paina sanomalehdenpalaa kynnelle hetki ja muste tarttuu siihen. Suojaa päällyslakalla.  :D Hieno ja helppo.

http://www.wikihow.com/Make-Newspaper-Nails
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: kaksisarvi - 28.10.11 - klo:18:50
Toissapäivänä kun taas lakkasin kynnet niin piirtelin lakan päälle mustalla tavallisella tussilla kuvioita ja laitoin päällyslakkaa päälle. Kuviot ovat säilyneet hyvin päällyslakan alla ja olen saanut kehujakin kynsistä. :D Vasemman käden kynnet ovatkin tosi kivan näköiset, vaikka itse sanonkin. Oikea käsi meni "vähän" sotkuun ja lopulta siitä tuli aika taiteellisen näköinen kun peittelin virheitä punaisilla lakkapisaroilla. Ehkä seuraavalla kerralla maltan tehdä oikeaan käteen jotain yksinkertaisempaa. Mun vasemman käden motoriikka on todella kehno.

Toi sanomalehtikoristelu kuulostaa kivalta. Pitää ehkä kokeilla sitäkin. :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Neriana - 23.02.12 - klo:14:34
Auttakaa täysin kynsistä tietämätöntä... ;D olen vasta opetteluasteella kynsien ihmeellisessä maailmassa ja oikein mikään värilakka ei natsaa, mutta jotain eloa olisi kiva kuitenkin kynsiin saada.. Tuli sitten mieleeni että kynsillehän on myynnissä kaikenmaailman erilaisia tarroja..? Mitenköhän sellaiset kynsiin kiinnitetään ja kauan sellaiset yleensä pysyvät kynsissä? Jos nyt oletetaan että ostan tarrat vaikka Anttilasta..?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 26.02.12 - klo:13:31
Ihan vain kynsitarra-arkista pinsettien avulla, asetat kynnelle ja päällyslakka päälle :) Kyllä tuommoiset muutaman päivän ja viikonkin kestävät. Tarrojen päälle ei kannata laittaa pikakuivattavaa, koska se nostaa tarrojen reunoja ylöspäin vaan ihan normaalipäällyslakkaa. Ja jos käytät aluslakkaa, niin anna sen eka kuivua ennen kuin tarran siihen länttäät.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: arkkibakteeri - 10.03.12 - klo:17:20
Hei tuo sanomalehtijuttu kuulostaa tosi kivalta!:) Voisi kanssa tussilla yrittää taiteilla jotain kynsille, tulisi ainakin yksilölliset kynnet. ;D (Konadit kyllästyttää vähän, tai siis ne on suunniteltu isommalle kynnelle kuin mulla on ja monesta kuviosta jää paljon pois kun niitä laitan kynnelle.)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Mena - 15.03.12 - klo:19:34
Sulaako teidän fimot kynsilakanpoistoaineesta? Mä poistin just varmaan viittä erilaista fimoa Xtra kynsilakanpoistoaineella ja kolme niistä suli pois. ;D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: lillamilla - 15.03.12 - klo:20:00
Ei minulla ole koskaan sulanut. Kuulostaa aika hurjalle. Onko kynsilakanpoistoaineesi asetonillinen? Itselläni asetoniton käytössä edelleen geelikynsien ajoilta.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Mena - 15.03.12 - klo:21:30
Joo, on asetonia. Oon pihi, yleensä ostan Miramea mutta Prismassa ei ollut sitä niin tyydyin Xtraan kun Rainbow ei poista tarpeeksi hyvin hileellisiä lakkoja.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Hilippa - 02.04.12 - klo:11:57
En ole oikein vielä osannut päättää, onko Ciaten caviar manicure hieno vai kamala :)
http://www.ciate.co.uk/caviar-manicure.html (http://www.ciate.co.uk/caviar-manicure.html) Tuskin kovin kestävä kynsissä ainakaan (päällyslakasta huolimatta...)  ;D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Biiver - 04.04.12 - klo:00:13
^Mulla on samaa epävarmuutta ilmassa. Musta on ehkä varmiten siistin näköinen noista, mutta mulle tulee siitä vähän liikaa ällöt mätifibat. Alle oleva monivärinen on ihana mainoskuvassa, mutta liekö näyttää yhtä makealta omissa kynsissä.


(http://img535.imageshack.us/img535/2418/ciatecaviarpinklr.jpg)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 04.04.12 - klo:00:19
Mun mielestä noi on hienot kuvassa, mutten usko, että livenä tai siis en varmana tykkäis yhtään omissa kynsissä, vähän ällöt kuitenkin :D

Mä oon aivan ihastunut black AB strasseihin: http://www.diamondoccasion.co.uk/200-5mm-flat-back-round-rhinestone-gems-black-ab-2213-p.asp :l
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: wilma - 16.06.12 - klo:10:19
Mä kaipailen kipeästi vinkkejä kihlakynsiin.  :) Tavallinen ranskis on jotenkin tylsä eikä sovi mun tyyliin, haluan vähän  erilaisempaa. Väreinä saa olla valkoista, mustaa, hopeaa, paljon glitteria ja/tai strasseja. Ideoita?

Mulla on kynnet luonnostaan todella lyhyet ja vaivoin olen saanut ne kasvatettua niin että tulevat pari milliä sormen päiden yli. Mitään superpitkää taidealustaa ei siis ole.  ;D

Edit: Tarkennuksena siis vielä, että päävärin pitää olla mahdollisimman vaalea/valkoinen, hopeaa saa myös olla paljon. Mustaa mulla löytyy koristelakkana, siksi laitoin sen tuohon, mutta ei ole pakollinen.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Elna H - 16.06.12 - klo:12:58
Wilma: Itselläni tuli ekana mieleen tehdä pohjaksi liukuvärjäys valkoisesta mustaan tai normi ranskalainen manikyyri, jonka päälle voisi maalata mustan kukan, jotka voisi vielä koristella strasseilla jos haluaa vielä jotain extraa  :) Googlen kuvahausta löytyisi varmasti lisää ideoita?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: wilma - 16.06.12 - klo:16:37
^
Tuo liukuvärjäys kuulostaa kyllä hyvältä, ei tullut edes mieleenkään!

Mä en vielä edes tiedä minkälaiset kynnet mä haluan tarkalleen, värimaailma kyllä on selvillä. Jotain blingiä, vaaleaa, omaperäistä mutta silti siistiä.

Tässä pikagooglauksella kolmet erilaiset kynnet, jokaisessa iskee jokin mutta ei kuitenkaan ole sellaisia mitä haluan. Nuo kaikki on myös liian "räikeitä" mun makuuni.

(http://www.beautyfashionportal.com/wp-content/gallery/nail-art-designs/2.jpg)
(http://www.ourvanity.com/photos/wedding-nail-art-idea-5.jpg)
(http://1.bp.blogspot.com/__hrUUQgzkXI/Sg2cpqSTrwI/AAAAAAAAAso/IGExAwTb8-o/s400/51_clear+pink+glitter+extension+w+blings+close+up.jpg)

Ensimmäisessä kuvassa pidän noista strasseista, kuvioista ja väreistä. Ensimmäinen kuva on myös kaikista eniten mun tyyliseni, toiset eivät.
Toisessa kuvassa tuosta "pitsistä" ja viimeisessä strasseista, niiden asettelusta.  :)

Mulla tulee myös oma osaaminen vastaan, eli aika simppeliä ja helposti toteutettavaa pitäisi olla. Vaikeaa.  ;D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Elna H - 16.06.12 - klo:23:27
Ei siinä sitten muuta kuin suunnittelemaan ja yrittämään  :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 18.07.12 - klo:15:18
Hei saako fimoista leikattua semmosia aika ohkasia? Kun mitä oon katsellut monista blogeista ja mainoskuvista, niin ne on tosi paksuja eikä yhtään mun makuun. Vastaan tuli fimoja, joiden ulkonäkö miellyttäis ja tuli käytettyäkin, mutta jos ei saa ohkasia, niin en viittis ostaa, vaikka ois edullisia.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Elna H - 18.07.12 - klo:15:51
Minä ainakin saan leikattua fimoja hyvin ohuiksi. Sellaisiksi, että päälyslakan läpi niitä ei edes meinaa tuntea  :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 18.07.12 - klo:16:30
^ Oi mahtavaa, kiitos tiedosta :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Liselle - 18.07.12 - klo:18:22
Jos fimo viipaleet jää liian paksuiks niitä voi myös viilata matalammiks kynnellä, niin mie teen :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Hyacinth Bucket - 20.07.12 - klo:23:36
(http://3.bp.blogspot.com/-06fTyPR668M/T71X1MGby8I/AAAAAAAADMs/o_mkySueDc4/s1600/rhinestones.jpg)

Huh, eipä ole tullut vierailtua Juurikasvussa pitkään, pitkään aikaan...  :o :) Viime aikoina on tullut tehtyä jos jonkinlaista härpäkettä kynsille, mutta nämä näpertelemäni strassikynnet ovat yhä ehkä se kaikkein kivoin kynsikoristeluni ikinä!

Edit: En enää edes muista, kuuluisiko ylläoleva kuva tänne vai sinne kynsikuvaketjuun... Joka tapauksessa pelkkä peruslakkailu ja lakkojen kerrostaminen on nyt jäänyt sivummalle, ja innolla väsään vaikka minkälaista fimoilla, strasseilla, kynsitarroilla ynnä muilla kuorrutettua kynsi"taidetta". :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Minsku - 20.07.12 - klo:23:46
Vau! Tosi hienot! Mikä on tuo hippulakka valkoisen päällä?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 20.07.12 - klo:23:49
^^ Mä ihailin noita sun blogissas jo aiemmin, tosi kauniit! Vaikken itse tykkää, että joka kynnessä on koristetta (mutta se johtuukin siitä, että mulla on pikkuruiset kynnet, vaikka akryylit onkin). Nuo on tosi upeat vaan kerrassaan! Montas strassia meni noihin? :D

Ja tuo valkoinen lakka alla sopii tuohon vaan täydellisesti. Itse pelkäsin täysin valkoisen lakan käyttöä, mutta kun kokeilin itselle, niin ihastuin täysin.

Kiva nähdä sua täällä pitkästä aikaa, oonkin miettinyt missä luuraat! Jäänyt mieleen kauniit kyntes ja juttus kynsilakkojen/koristelujen merkeissä :)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Hyacinth Bucket - 21.07.12 - klo:01:12
Kiitoksia, tässähän ihan punastuu... :D Se lastu-flakie-hilelakka on Nfu-Oh'n joko kevyesti pohjaltaan violettiin tai himppusen siniseen kallellaan oleva... eli taitaapi olla nopean googletuksen perusteella #50 tai #39... sanoisin #39, mutta kummankin pohja on niin hailakka, että kumpainenkin käy valkoisen päälle ilman että se värjää pohjaa kovinkaan runsaasti. Ja sata ja yksi strassia noihin meni, mutta vieläkin tekee mieli uusia tuo mani vaikka nitä himputan kiviä joutuikin raaputtamaan kynneltä varmaan kaksi tuntia ellei ylikin... :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Jenje - 23.11.12 - klo:13:46
Kynsinyypiö kyselee tyhmiä: Voiko kynsitarroja käyttää useampaan kertaan?
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 23.11.12 - klo:18:31
^ Ei oikein ikävä kyllä voi :( Mä en ole koskaan saanut poistettua niitä niin, etteikö ne menisi hajalle/huonoksi muuten eli haalistuu tms. Eli kun poistaa kynsilakan kynsistä pois, se tarra lähtee siinä samalla ja menee huonoksi. Mä käytänkin aika harvoin tarroja ja parissa sormessa kerralla niin tuo ei harmita niin kovasti :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Jenje - 23.11.12 - klo:20:52
^ Näin mä vähän ajattelinkin. Tuli vain mieleen, josko tuohon uusiokäyttöön olisi jokin salainen kikka. ;D No, eipä se tarrojen kertakäyttöisyys nyt onneksi niin suuri murhe ole. :D
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Herya - 18.12.12 - klo:21:21
Onko teistä kukaan kokeillut koristelufolioita? Omani on nimeltään night leopard.
(http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/4/48336/1355838529_img-9a59d4fb3470e4068d38f7f03dd85ea9.jpg)

Kokeilin ekaa kertaa tuota ja muutaman kerran jouduin putsaamaan kynnen ja aloittamaan alusta, kun hokasin että alle kannattaa laittaa samansävyistä kynsilakkaa, koska folio ei vaan tartu tasaisesti.. Tai sit mä en vaan osaa..., mut mitä ihmettä siihen folion päälle kannattaa levittää? Jos ei laita mitään, folio ei kestä kauaa kynnellä ja jos laittaa päällyslakkaa (kokeilin kahta eriä, rimmelin topcoat ja h&m) folio menee hieman ryppyyn kynnellä. No mutta kumminkin tässä kuva millaiset näistä nyt sitten tuli. Rakastan sitä miten nämä säihkyy, vaikkei kuvassa se niin kovasti tulekaan esille.
(http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/4/48336/1355838458_img-b18f242b224c12c1346d0c3288c72b90.jpg)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 05.01.13 - klo:17:27
Mikä on teidän suosikkikoristelunne? Mitä siis käytätte eniten? Tai mistä ette pidä tai ette "osaa" käyttää/tuntuu oudolta?

Mä käytän strasseja ja 2 mm pitää olla, kun pienet kynnet. Paljon eri värejä löytyy, mutta vain pyöreää strassia ja tähdenmuotoista. Niihin en vaan kyllästy. Tosin en laita niitä paljoa, vaan nimettömiin (ja ehkä etusormiin, jos on juhla tai musta lakka vaan tai muuten yksinkertaisempi lakkaus) ja niihinkin max. kolme ja nykyään riittää ihan yksikin, jos laitan tähtistrassit, niin varsinkin yksi riittää. En osais olla, jos strasseja ois joka kynsissä, olis vaan mulle liikaa.

Jos koristeluiksi lasketaan glitterlakat (kuorrutukset), niin niitä tykkään käyttää myös yhtä paljon :) Ja löytyy myös paljon eri sävyjä, tikkuglittereistä en välitä ollenkaan. Glitterlakkaa voi joka kynnessä olla, jos se ei ole ihan överi eli alla oleva lakka näkyy kunnolla alta. Jos on superglitterlakka, niin sitten vaan nimettömiin. Joo, oon vähän tarkka.

Tarroista tulee käytettyä joskus semmosia hopeita kukkia ja ne on ihan kivoja, mutta harvoin. Pääkallotarrat on söpöt, löytyy muutamaa erilaista.

En pidä fimoista yhtään ja en jaksa alkaa käyttää leimailuja enkä opetella käsinmaalausta, helppous ja yksinkertaisuus koristeluissa on se mun juttu ;D

Eli strassit ja glitterit on se mun juttu (ja jossain välissä niitit, kun niitä joskus tilaan) <3
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Herya - 06.01.13 - klo:14:07
^ Mä tykkään tällä hetkellä lakata vain kynsien kärjet (paitti tietty alus- ja päällyslakka). Eli ranskalaisen manikyyrin tapaisesti. Ja lakkoina ehdottomasti kaikki glitterlakat ja hololakat on niitä mun juttuja. Joka kynnessä tykkään käyttää strassia, mieluusti pyöreitä. Hmm en jostain kumman syystä tykkää käyttää nimeä rock chic, mut sellainen se mun tyyli on. Pinkki, violetti, musta, harmaa, jotkut vaaleanpunaiset on mun värejä. Mitä kiiltävämmät, hohtavammat ja kimaltavammat kynnet on sen parempi :-*

Tykkäsin jossain vaiheessa pelkästään konadeista ja niitä mulle kertykin melkonen nippu. Nyt ne on ollu kauan pölyttymässä, mut ehkä niitäkin tulee vielä käyteltyä. Ne kun on ihan nättejä ja koen ne helpoiksi leimata.

Haluaisin oppia käsinmaalausta akryylimaaleilla, mut ne oppimisajat taitaa olla ohi... kiitos vaan epilepsialääkkeitten tuoman tärinän ja vapinan.. :'(. Lakkaamista ja viivojen vetämistä tuo vapina ei kyllä ole haitannut.

En tykkää kukkakuvioista, pastellisävyistä, fimotkin on vähän niin ja näin... Tarroista en oo ikinä ollu innostunu.

Mulla tää lakkaaminen ja koristelu on vähä semmosta et en tyydy mihkään helppoon. Tahdon saada (vaikka en aina onnistukaan (tai lähes koskaan ;D)) näyttävät ja kauniit kynnet eli kun alan koristeleen kynsiä, niin varaan niihin aikaa. Tunnustettakoon että joskus saattaa valmiisiin kynsiin vierähtää 3 päivää että saan ne kokonaan valmiiksi jos siis ei päivin ole aikaa kuin puoli tuntia kerralla ::)

Chaos, kiitti niitti vinkistä. Kuulostaa mielenkiintoselta :l

Edit. Koristelulakoista tykkään myös hirmuisesti.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Chaos - 06.01.13 - klo:14:21
^ Siis ne niitit on tämmösiä, aivan ihania: http://www.bornprettystore.com/stud-rhinestone-c-268_67_242.html?page=2&sort=2a <3 Ja tuolla on ilmaset postikulut kaiken lisäksi! Mä itse yritän malttaa loppuvuoteen ennen kuin niitä tilaan niin jos oisin saanut strasseja kulutettua :D

Mä muuten tykkäisin varmaan strasseista joka kynnellä, mutta omat kynnet on niin tosi pienet. Haluan, että lakkakin näkyy hyvin alta eikä strassi peitä puolta kynttä.

Ranskalainen manikyyri väreillä on ihana, mutten voi sitä pitää ellen pidä akryyleja, koska en saa omaa kynttä kasvatettua yli sormen pään milliäkään, mun omat kynnet on tavallaan liian lyhyet (sairaudet, osteoporoosi vaikuttaa toki). Voi että sitä päivää, kun saan taas akryylikynnet takas :D Varmana teen taas eka ranskiksen!
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Herya - 06.01.13 - klo:18:01
^Nöööyyyyh kuinka ihania noi niitit  :l. Ihan pakko saada!!!!
Nii näyttää strassit muutamassa kynnessä paljon paremmalta ja siistimmältä jos on pienet kynnet :)

Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: Mena - 06.01.13 - klo:19:41
Mä olen viime aikoina lakannut vaan peruslakoilla tai sitten laittanut cracklelakkaa päälle. Pitäisi taas jaksaa alkaa väkertää kaikkea, yleensä olen tehnyt tarroilla ja timangeilla mutta tarroja ei ole tullut käytettyä enää aikoihin.. Joskus tykkäsin värillisestä ranskiksesta, mutta jostain syystä ei ole tullut niitäkään tehtyä aikoihin vaikka tarrat niitä varten onkin olemassa edelleen. Halpis leimaussetti on korkkaamatta edelleen, kun en ole jaksanut edes ajatella sitä lakoilla ja poistoaineella "sotkemisen" määrää. Samoin dotting tools on korkkaamatta... Hyi mua. ::)
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: LadyRaven - 19.01.13 - klo:19:41
^ Siis ne niitit on tämmösiä, aivan ihania: http://www.bornprettystore.com/stud-rhinestone-c-268_67_242.html?page=2&sort=2a <3 Ja tuolla on ilmaset postikulut kaiken lisäksi! Mä itse yritän malttaa loppuvuoteen ennen kuin niitä tilaan niin jos oisin saanut strasseja kulutettua :D

Mulla on noita.  ;D En ole vielä ehtinyt/jaksanut kynsille laittaa, ihailen vain pakkauksessa. Livenä nuo on vähän matalampia  kuin kuvassa näyttää, luulen että saa olla varovainen ettei laita liikaa päälyslakkaa tai nuo näyttävät vain hopeanvärisille neliöille.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: babylissa - 20.01.13 - klo:15:08
Mulle tulee selkeesti kahden vuoden välein innostus koristella kynsiä. Tällä hetkellä olen valtavan innostunut vesimarmoroinnista- niin paljon kuin se on aikaa ja kynsilakanpoistoainetta vienytkin on se huisin kivaa askartelua. Kynsilakkojen menekistä en ole niinkään huolissani, hyvä vaan, että tulee käytettyä.
Muutenkin tykkään vaihdella lakkoja ja yrittää väkertää jotain kukkasia koristeiksi. Onneksi on youtuben tutorialit.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: RockQueen - 06.02.13 - klo:22:23
Kokeilin ekaa kertaa magneettikynsilakkaa ja tulos ei ole nyt kyllä ihan niinkuin piti :D Ainoastaan yksi kynsi näyttää siltä miltä pitää ja sekin on kärjestä liian vaalea :D On näköjään tekniikkalaji..
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: paloan - 11.02.13 - klo:09:38
Ajattelin tässä vain varoittaa kaikkia britti  Ebay myyjästä nimeltä AT.YOUR.FINGERTIPS. Marraskuun alussa tilasin tältä myyjältä water decalseja useammalla kymmenellä eurolla ja vieläkään en ole tuotteita saanut. Sähköposteja on lähetelty puolin ja toisin asian tiimoilta jo 18 kappaletta. Alussa tällä sutkilla oli kaikenlaisia ihme selityksiä ja nyt se väittää lähettäneensä paketin jo kaksi kertaa..seliseli. Vuosia olen jo tilannut nettikaupoista vaikka mitä ja tämä on eka kerta, kun en saa tavaroita jotka olen jo maksanut. Pikkusen ketuttaa...ei auta vaikka olen uhannut myyjää jo pari kertaa erittäin negatiivisellä asiakaspalautteella...
Otsikko: Vs: Ebay
Kirjoitti: paloan - 11.02.13 - klo:09:39
Ajattelin tässä vain varoittaa kaikkia britti  Ebay myyjästä nimeltä AT.YOUR.FINGERTIPS. Marraskuun alussa tilasin tältä myyjältä water decalseja useammalla kymmenellä eurolla ja vieläkään en ole tuotteita saanut. Sähköposteja on lähetelty puolin ja toisin asian tiimoilta jo 18 kappaletta. Alussa tällä sutkilla oli kaikenlaisia ihme selityksiä ja nyt se väittää lähettäneensä paketin jo kaksi kertaa..seliseli. Vuosia olen jo tilannut nettikaupoista vaikka mitä ja tämä on eka kerta, kun en saa tavaroita jotka olen jo maksanut. Pikkusen ketuttaa...ei auta vaikka olen uhannut myyjää jo pari kertaa erittäin negatiivisellä asiakaspalautteella...
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: bast - 06.08.13 - klo:16:25
Onko kynsifolio aina näin altis irtoamaan kärjistä vai onko mun liimassa jotakin vikaa? Mulla tuli jo ekana päivänä ensimmäinen repsotus ja sen jälkeen olen joka päivä saanut niitä paikkailla. Kärjet on ainut ongelmakohta. Muuten on pysyneet ihan hyvin nämä 6 päivää. Tänään pitää kyllä poistaa kun alkavat näköjään repsottaa muualtakin.
Otsikko: Vs: Kynsien koristelu (muu paitsi Konad)
Kirjoitti: pinkpepper - 16.11.14 - klo:18:51
Mistä saisi valkoista glitteriä, joka hohtaisi hieman kultaisena tai lämpimän sävyisenä? En halua siis sellaista joka hohtaa vihertävänä. Tämä glitter tulisi seinämaalin joukkoon...