Kauneudenhoito => Kynnet => Aiheen aloitti: Hunajapupu - 26.04.11 - klo:16:29

Otsikko: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Hunajapupu - 26.04.11 - klo:16:29
Tähän ketjuun keskustelu rakennekynsistä, jotka on tehty geelillä, sekä oman kynnen geelauksesta.

Vanhemmat rakennekynsikeskustelut löytyvät arkistosta. (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=2120.0)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Hertta - 01.05.11 - klo:17:37
En tiedä pitäisikö aiheelle olla oma ketju, mutta kertokaahan mitä eroa on geelilakkauksella ja "soak off" lakkauksella? Jossain näkee näitä termejä käytettävän erikseen (esim. IBD (http://www.ibdbeauty.com/products/gel/index.shtml)) ja joskus taas tarkoitetaan samaa asiaa.

Oman tietämyksen mukaan molemmat ovat kuitenkin eri asia kun perinteinen geelaus.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Serafi - 15.06.11 - klo:09:25
Onkos kellään kokemuksia BioSculpture-kynsistä? Haulla löysin vain yhden maininnan, ja mielellläni kuulisin kynsistä lisää!
Minulla oli ensimmäisinä rakennekynsinä ko. sarjan kynnet enkä tykästynyt. Muutoin kynnet olivat toki varsin hienot, mutta ranskalaisella lakkauksella koristeltuina niillä oli paksuutta yli 2mm, mikä on paljon jos oma kynsi luonnontilassa on alle 0,5mm paksu. Lisäksi kynnet eivät kestäneet kolhuja juurikaan omia (heikkoja) luonnonkynsiäni paremmin vaan iskuja saadessaan materiaali joko kuoriutui kynneltä tai kynnet lohkeilivat ja katkeilivat.

Mä kävin eilen City Dealinä Bio Sculpture-hoitolassa ja kynnet teki kouluttajanakin toimiva Marianne. Hoito kesti ehkä kolme varttia (ranskis-geeli omien kynsien päälle) ja ensivaikutelma on siinä mielessä yllättävä, että kynnet tuntuvat tismalleen samoilta kuin kunnon kotilakkauksen jälkeen. Paksuutta ei siis ole juurikaan, eivätkä nämä tunnu yhtään oudoilta. Tavoitteena mulla on saada häitä varten vielä vähän lisää pituutta ja fiksaus on kolmen viikon päästä eli ennen häitä. Kynttä ei tosiaan viilattu lainkaan pinnasta ja onkin kiintoisaa nähdä, miten nämä kestävät. Alkaako kynsi liuskoittua tai geeli kuoriutua? Mikäli näissä on kestoa, niin ovat tosi hyvän oloiset. Pitää raportoida lisää.

http://aijaa.com/v.php?i=007098189823.jpg
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: witura - 07.08.11 - klo:13:16
Kävin eilen (lauantai) ottamassa ensimmäiset geelikynteni. Tehtiin muottien avulla, eli ei tullut lainkaan tippejä. Perusranskalainen, aika pitkillä kynsillä. Tuli kivat, vähän jouduin kotona vielä viilaamaan muotoa paremmaksi. Mutta jo tänään (su) huomasin oikean käteni nimettömässä ja keskisormessa valkoisessa osassa ns. hiusmurtuman. Se on päällipuolinen, mutta kynnellä koittaessa tuntee, että siinä tosiaan on minihalkeama, eikä vaan joku viiva. En pelkää, että tuo katkeaa ainakaan ihan heti, koska on pintapuolinen halkeama, mutta se on ärsyttävä kosmeettinen vika ja varmaan myöhemmin katkeaa tuosta. Näkyy inhottavan hyvin nuo viivat valkoisella pohjalla..

Mitäs nyt pitäisi tehdä?  :-\

Edit. Kävin kysymässä kynsientekijältä, että mitäs nytten, ja huomenna korjausaika. Tosin en ole ihan varma onko maksullinen vai ei.. Vähän toivoisin, että ei velottaisi, koska jo toisena päivänä nämä menivät tälläisiksi.. Enkä ole näitä minnekään kolhinut tai mitään. Tiedä sitten, mistä johtuu.. (

Edit2. Ennen korjausaikaa tiistaina tilanne oli 4 pintahalkeamaa lauantaista. Noh, tiistaina sitten korjattiin kynnet veloituksetta, lyhennettiinkin samalla, jos se ehkäisisi noita halkeamia tulemasta uudestaan. Jo illalla huomasin taas uuden pintahalkeaman.. Ja nyt keskiviikkona niitä on jo kaksi taas. Sekä sen lisäksi yksi kynsi on imaissut sisäänsä jtn väriä jostain.. Nyt voisin sanoa, että f*cking great! Ketuttaaaaa!  :#

Edit3. Nyt jo muuten sitten v*tuttaa oikein huolella. Pintahalkeamia 4 ja toinen keskari ilmaantunut reunasta. Voi ******* *****! Nyt on laitosta 5 päivää ja siinä välissä vielä korjaus?!?! Ei voi olla totta! En oikein kehtaisi mennä valittamaankaan, jos tämä johtuu omista kynsistä, mutta siis *****!
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: witura - 11.08.11 - klo:15:49
Tämän viestin voi poistaa myöhemmin, mutta pakko postata uudestaan, jos jollain olisi antaa neuvoa tilanteeseeni. Onko mulla oikeus saada jtn hyvitystä tms. vai mahdollisesti uusi korjaus? Mitä mieltä olette? Ärsyttää huolella, kun menen maanantaina risteilylle ja siellä oli tarkoitus olla nätit kynnet, mutta ei..  :#
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Hyx - 11.08.11 - klo:19:58
Tottakai vaadit korjausta! Kynsien täytyy pysyä "normaalissa käytössä" moitteettomina kynsitekijän lupaaman ajan, hänen täytyy kantaa vastuu työstään ja korjata kynnet veloituksetta. Muutenhan koko homma on aivan kusetusta. Joko sait osaamattoman kynsitekijän ja/tai hänellä on huonot tuotteet käytössä, kyllä kynsien pitäisi kestää normaalissa käytössä.

Tai sitten voi olla niin ettei sun kynsille vaan sovi geelit, kun ne on vähän joustavammat? Kokeile joskus akryylia :)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Minsku - 11.08.11 - klo:22:54
Tietysti käyt valittamassa, eihän se tekijä muuten tiedä, että on nyt tehnyt jotain väärin, tai että tuotteissa on vikaa. Toki voi olla, että sulle ei geelit sovi, mutta jotenkin mun järjellä se ehkä ilmenisi enemmän ilmautumisella, kuin hiusmurtumina.

Mulla on ainoastaan silloin murtuneet kynnet, kun käytin jotain ebayn halpisgeelejä, ne ei kestäneet mitään. Muuten kynnet on pysyneet tosi hyvin, kun on laadukkaammat geelit käytössä, vaikka itse räpellän ja kynsien muotokaan ei ole mitään oppikirjatasoa.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Allegra - 12.08.11 - klo:08:10
Witura: kyllä mä luulen, että kyse on nyt enimmäkseen tekijän taidoista. Sinuna pyytäisin kynsien poistoa ja hyvitystä maksetusta hinnasta. Uusi korjaus tod.näk. johtaa vaan uudelleen samoihin ongelmiin.

Onko sulla mahdollista laittaa kynsistä kuvaa? Sen perusteella pystyisi jo aika hyvin sanomaan jos kynnet ovat ihan päin persusta tehdyt.

Aika harvoin tuollainen johtuu omista kynsistä. Kyllä se lähes aina on kiinni tekijästä ja/tai huonolaatuisista tuotteista. Tosin huono tekijä mokaa kyllä huipputuotteillakin.

*edit* huomasin, että olemme samasta kaupungista ;) Laita vaikka yksärillä viestiä missä kävit laittamassa kynnet. Itsekin teen kynsiä ja nuo jutut aina kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: witura - 12.08.11 - klo:11:03
^Yritin ottaa kuvaa, mutta täällä töissä on huono kamera. Voisin kotona koittaa uudestaan.

Nämä ovat kyllä tosi paksut, mistä päättelin ettei kaikista paras tekijäkään ole.. Vaikka osasyy voi olla tuotteissa/kynsissäni. Olen kauhean huono näissä valitusasioissa, enkä millään haluaisi mennä vaatimaan rahojakaan takaisin. Tuntuu jotenkin, että olisin liian vaativa/kusipäinen asiakas tai jotain..  :P
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Allegra - 12.08.11 - klo:11:27
^No ilmainen poisto kannattaisi ainakin vaatia. Ei se siitä korjauksesta taida nytkään auttaa jos ensimmäisen korjauksen ja lyhennyksen jälkeen vielä kävi noin :(
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: witura - 12.08.11 - klo:12:30
Joo, eli tosiaan kävin valittamassa ja korjausaika.. Tosin nyt vaihdetaan se päällysaine, jos se vaikuttaisi jotain. Jos ei, niin sitten kyllä menen vaatimaan sitä ilmaista poistoa. Ei ole kyllä mistään kotoisin tälläiset seeprakynnet..  ;D
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Allegra - 12.08.11 - klo:21:24
Liian kova pääligeeli saattaa aiheuttaa tuollaista halkeilua eli toivottavasti auttaa ja kynnet pysyvät hyvänä edes sinne risteilyysi asti  ;)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: witura - 15.08.11 - klo:14:55
Raporttia vähän.. Perjantain päällisgeelin vaihdon jälkeen ovat pysyneet ilman pintahalkemia. Taisi sitten siitä olla kiinni  :P. Hyvä, että selvisi!
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Selena - 20.08.11 - klo:10:58
Onko kukaan geelannut omia kynsiä kotosalla? Törmäsin Italiassa tällaiseen tuotteeseen:
(http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThlieeto0y0FSLcH3EHcQ3_dV8hRo90eaMT6rD_HktJseRp_uAeA)
 
Kyseessä on siis Fing'rs-merkin geelisetti, ihan kotikäyttöön. Ensin kynnelle levitetään "sculpture gel" ja heti perään "gel set".

Kokeilin tätä nyt aamulla ekaa kertaa, ja on kyllä todella helppokäyttöinen ja toimivan oloinen tuote! Ohjeen mukaan kerroksia voisi laittaa useampia, mutta itse sain jo yhdellä levityksellä tosi kovat ja vahvat kynnet - saman oloiset, kuin geelilakkauksen jäljiltä. Nyt vaan harmittaa, koska en tiedä, onko Suomessa vastaavia myynnissä? Pikaselauksella en löytänyt tätä tuotetta nettikaupoistakaan. Toinen juttu, mikä askarruttaa, on tuotteen turvallisuus... Pääainesosana on siis cyanoacrylate. Onkohan sen käyttö ihan turvallista ???

Hintaa paketilla oli noin 12 €, joten tulee kyllä todella edulliseksi tämä geelaus.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: -ellis- - 20.08.11 - klo:12:12
Selena, kerrotko myöhemmin miten kestivät. Omat kokeiluni eivät ole kovin kauaa kestäneet, vaikka tuolla merkillä en vielä ole testannut.....
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Selena - 20.08.11 - klo:13:24
^ Kerron ilman muuta! Ja saa laittaa yksäriä ja muistuttaa asiasta, jos meinaan unohtaa :D

Hiplailen täällä kynsiäni kokoajan ja ihmettelen, miten on mahdollista saada geelatun tuntuiset kynnet kotona aikaiseksi 10 minuutissa! Toivotaan siis, että kestävät ainakin sen pari viikkoa. Paketissa kehotettiin täydentämään sitä kasvavaa, geelaamatonta osaa 2-3 viikon välein, mutta itselläni tällä yhden kerroksen geelauksella tuskin tulee mitään kovin näkyvää rajaa tai "kuoppaa" vastaankaan.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Hyacinth Bucket - 20.08.11 - klo:20:01
Pääainesosana on siis cyanoacrylate. Onkohan sen käyttö ihan turvallista ???

Hintaa paketilla oli noin 12 €, joten tulee kyllä todella edulliseksi tämä geelaus.

Sanoisin, että tulee siinä kyllä hintaa pikaliimalle (syanoakrylaatti). ;D
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Hermione - 21.08.11 - klo:08:57
Tilasin aikaisemmin Dependin pikageelipaketin. Helppoa se oli, mutta kynnet eivät sittenkään pysyneet. Yhden nukutun yön jälkeen suurin osa kynsistä oli jo ihan halkeamia täynnä. Tein tippikynnet kolmella geelikerroksella. En tiedä, onko halkeilun syy liian paksu vai liian ohut kerros, vai onko kerrokset jääneet kuitenkin pehmeiksi. Kokeilin myös yhteen kynteen kerroksen ilman tippiä, ja se pysyi hieman parempana, mutta vain ehkä pari päivää. Laitoinko geeliä liian lähelle kynsinauhaa, jolloin kynteen tulee liikettä, mikä hajoittaa geelin? Ei siis puhettakaan "työkalu"kynsistä, jotka ammattitaitoinen tekijä teki uv-geelillä. Saattaisin vielä olemassaolevista purkeista saada tehtyä yhden kerroksen, tippejä ei ole enää sopivia (puolet paketin tipeistä oli aivan liian suuria). Kiva idea ja helppous on ihanaa, kunhan vaan löytyisi toimiva setti!
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Selena - 21.08.11 - klo:09:13
Sanoisin, että tulee siinä kyllä hintaa pikaliimalle (syanoakrylaatti). ;D

Noh, kieltämättä, kun asiaa näin tarkastelee ;D. Tuntuu vaan silti jotenkin vaaralliselta (ja naurettavalta! ;D) levittää pikaliimaa kynsille. Toivottavasti ei allergisoi!

Kiitos muuten Hermione tuosta Depend-vinkistä. Kun tämä Fing'rs loppuu, koitan löytää sille jonkun Suomesta saatavan vastineen, ja tuo voisi olla yksi mahdollinen. En vieläkään tajua, että miten pikaliiman kaltaisella aineella voi saada tällaiset kynnet! Nämä ovat ihan kovat, ja silti taipuisat. Näppärät myös tilanteissa, jossa kädet ovat paljon veden kanssa tekemisissä (tiskatessa, uidessa...): mulla ainakin luonnontilassa olevat kynnet pehmenevät kovasti vedessä liotessaan, mutta nyt pysyvät kovina ja hyvinä. Ihmeellistä! :D
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Sinimusta - 24.08.11 - klo:10:08
Ajattelin tuossa, että vois pitkästä aikaa tehdä geelikynnet, kun ei ole enää kassahommia niin paljon. Menin kaapille ja nostin korista pussin, jossa on pohjageeli, valkoinengeeli ja päällysgeeli. Se valkoinen oli vuotanut pohjasta sinne pussiin ja kirkas siitä kansisaumasta :o Halpageelejähän nuo on Ebaystä, mutta ei niiden kai noin kuuluisi tehdä  0_0

Ajattelin ens kuussa tilata netistä kunnollisen pohja- ja rakennusgeelin. Heitän samalla nuo itsestään poksahtaneet mäkeen  ::)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Selena - 02.09.11 - klo:17:07
Lupasin tulla kertoilemaan vielä vähän tarkempia kokemuksia tuosta Fingr'sin koti"geelaus"setistä. Siis siitä pikaliimasta ja aktivaattorista ;D.

Geelauksesta mulla ei ole aiempaa kokemusta, sen sijaan geelilakkaus mulla on ollut, ja se toimi erinomaisesti. Tämän kotona tehdyn version pysyvyys ei tosiaan ole geelilakkaukseen / geelaukseen verrattavissa, niinkuin -ellis- arvelikin, mutta on tästä silti ollut paljon apua! Itselleni riittää, että lisäilen ainetta kerran viikossa kynnen kärkiin, josta se noin viikon kuluessa alkaa siis hiukan rapistua. Tällä saa kynsistä nopsaan paljon vahvemmat, ja liuskottuneet osiot eivät pääse pahenemaan, kun päällä on suojaava kerros. Itselleni tämä siis auttaa tosi hyvin liuskoittumisen pysäyttämiseen!
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Serafi - 02.09.11 - klo:19:43
Onkos kellään kokemuksia BioSculpture-kynsistä? Haulla löysin vain yhden maininnan, ja mielellläni kuulisin kynsistä lisää!
Minulla oli ensimmäisinä rakennekynsinä ko. sarjan kynnet enkä tykästynyt. Muutoin kynnet olivat toki varsin hienot, mutta ranskalaisella lakkauksella koristeltuina niillä oli paksuutta yli 2mm, mikä on paljon jos oma kynsi luonnontilassa on alle 0,5mm paksu. Lisäksi kynnet eivät kestäneet kolhuja juurikaan omia (heikkoja) luonnonkynsiäni paremmin vaan iskuja saadessaan materiaali joko kuoriutui kynneltä tai kynnet lohkeilivat ja katkeilivat.

Mä kävin eilen City Dealinä Bio Sculpture-hoitolassa ja kynnet teki kouluttajanakin toimiva Marianne. Hoito kesti ehkä kolme varttia (ranskis-geeli omien kynsien päälle) ja ensivaikutelma on siinä mielessä yllättävä, että kynnet tuntuvat tismalleen samoilta kuin kunnon kotilakkauksen jälkeen. Paksuutta ei siis ole juurikaan, eivätkä nämä tunnu yhtään oudoilta. Tavoitteena mulla on saada häitä varten vielä vähän lisää pituutta ja fiksaus on kolmen viikon päästä eli ennen häitä. Kynttä ei tosiaan viilattu lainkaan pinnasta ja onkin kiintoisaa nähdä, miten nämä kestävät. Alkaako kynsi liuskoittua tai geeli kuoriutua? Mikäli näissä on kestoa, niin ovat tosi hyvän oloiset. Pitää raportoida lisää.

http://aijaa.com/v.php?i=007098189823.jpg

Palaan asiaan nyt, kun kokemusta alkaa olla. Suosittelen! Luonnolliset ja antavat kynsien hoitoon hirmuisesti helppoutta niin, ettei oma kynsi kärsi. Nyt aion luopua näistä vauvan tulon vuoksi, mutta palaan kyllä just näihin, mikäli tarvetta myöhemmin on. :)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Sinimusta - 29.09.11 - klo:11:55
Ei ole oikein ollut intoa ja aikaa tehdä geelejä. Mietin, että pitäisikö myydä nuo pois ja siirtyä vaan kynsilakkoihin  ::)

Edit: Kuinkahan kauan nuo geelipurkit säilyy avattuna? Innostusta on hieman laskenut hajonnut pohjageeli ja jotta voisin jatkaa niin pitäisi uusi ostaa.

Edit2: Meninpä sitten tilaamaan Ebaystä kaksi geelilakkaa  O:) Jos noilla saisin tehtyä yksinkertaisia geelimaniyyreja, joissa on vähän koristeita.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: leeinsane - 11.10.11 - klo:21:47
Onko kellään tälläistä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/42076/cxxqx/Rio-UV-Nails-kynsistudio (http://www.verkkokauppa.com/fi/product/42076/cxxqx/Rio-UV-Nails-kynsistudio) pakettia? Eihän toi nyt mikään laadukas geelien kannalta välttis oo, mut noilla vois alottaa ja tossa olis kai ihan hyvä toi uuni? Vai mitä?
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: chai - 12.01.12 - klo:12:49
En ole ihan varma, onko tämä oikea ketju kysymykselleni, siirtäkää jos on tarpeen.

Olen totaalisen kyllästynyt omiin haperoihin ja rumiin kynsiini ja harkitsen kestolakkausta tai Bio Sculpture -geelien ottamista (oman kynnen vahvistus ilman tippejä). Mitä eroa noilla käytännössä on? Geelit ovat vahvemmat eivätkä kulu kärjistä, mutta muuten? Kynttä ei buffata kummassakaan menetelmässä, mutta onko niissä muuten eroa sen suhteen, miten oma kynsi rasittuu? Olen ihan urpo näissä asioissa eli saa vääntää rautalangasta.  :)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Tintu - 28.01.12 - klo:00:17
Päätin varata pian ajan LCN-rakennekynsien tekoon, kun sain joululahjaksi lahjakortin Changling-nimiseen kauneushoitolaan. Tiedän että omat kynteni kasvaisivat piankin pitkiksi, mutta tässä elämäntilanteessa ei ole halua/jaksamista huolehtia niistä niin tarkkaan ja lakkailla joka päivä. Joten ajattelin että ehkä voisin kokeilla luksuskynsiä ;)

Haaveissa olisi suht pitkät -mutta ei överipitkät, vaan kauniin pitkät- tipit ja glittereitä kärkeen. Haluan jotkut oikein prinsessamaiset, kenties jopa hieman blingblingit kun kerran olen ottamassa... O:)

Onko mitään vinkkiä tai tietoa tarjota rakennekynsineitsyytensä pian menettävälle? :D
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Tintu - 31.03.12 - klo:17:56
Toinen viesti heti perään mutta eri asiasta.

Itselläni on LCN-geelikynsien jämät sormissa, eli peukuissa ja oikea käden nimettömässä on vielä kiinni. Muut ovat repeytyneet irti koska eivät pysyneet kiinni; taittuivat ja repäisivät oman kynnen mukana :-X Joudun askartelemaa loput itse irti, sillä muut asiat menevät nyt n.100e maksavan kynsikäynnin edelle :-\

Millä saisin nämä loput irti ilman hirmuista kipua? Vasemman käden peukun geeli on jo irtoamassa mutta osaksi niin tiukasti kiinni että raottuu vain reunoista ja nipistää karmeasti. Muutkin irtoavat tyvestä vähän.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Missy - 31.03.12 - klo:18:22
^Mä viilasin aikoinaan geelit irti kynsistä, repimistä en tosiaan suosittelisi.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Heiku - 09.05.12 - klo:18:52
Mulla on LCN:n oman kynnen geelaus ollut nyt muutaman kuukauden. Alkuvuodesta minulle laitettiin LCN:n rakekkekynnet tippien kanssa mutta nyt ensimmäistä kertaa (tämä on kolmas kerta kun minulla on rakennekynnet) tipit eivät missään vaiheessa irronneet joten omat kynnet pääsivät kasvamaan alla niin pitkiksi, että tipeistä voitiin luopua :) Nyt kuitenkin kolme viikkoa edellisen huollon jälkeen geelit ovat todella pahasti lohkeilleet ja oikeasta kädestä jokaseisen kynnen "oikea" puoli on vähän ilmaantunut  ja lohkeillut. Äidilläni on samassa paikassa laitetut kynnet tippien kera ja myös hänellä on ilmaantunut tuota geelin lohkeilua jo useamman kerran. Olen tavallaan todella kiintynyt tähän kynsien laittajaan ja hänellä olen aina kynteni laittanut (samoin myös ripset) mutta jos laatu alkaa olla tätä, pitää kai sitten vaihtaa paikkaa.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: QueenOfWinter - 14.06.12 - klo:21:20
Osaiskohan joku vastata: Mietin tässä että jos ottaisi geelikynnet, mutta miten se mahtaa onnistua kun omat kynteni kasvavat tavallaan ylöspäin? Normaalistihan kynnet kasvaa hieman alasuuntaan, mutta suurinosa omista kynsistäni kasvaa ylöspäin. Mahtaako näihn geelejä saada  ???
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Tintu - 14.06.12 - klo:23:30
^itselläni kasvaa kaikki kynnet ylöspäin= geelit eivät pysyneet vaan irtoilivat heti :-\ Ei ole enää geelejä, ei. Vaikka laittaja lupaili että kynnet tottuvat ja muotoutuvat.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: QueenOfWinter - 15.06.12 - klo:17:08
^No voi harmi. Oliko niissä tipit vai geelattiinko vaan omat kynnet? Aion kuitenkin kokeilla jos näissä pysyisi, eipä tuo paljon täällä maksakkaan, varsinkin kun työkaveri laittaa. Saas nähdä miten käy.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Tintu - 15.06.12 - klo:18:49
^sekä että, kaikkea kokeiltiin! Mutta ei kun ei ::)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: QueenOfWinter - 19.06.12 - klo:20:48
Eilen laitettiin sitten kynnet ja ihanat on! Näihin kestää varmaan vaan ikuisuus tottua, tuli ehkä vähän liian pitkät, ensi kerralla sitten lyhyemmät. Toivottavasti nämä nyt kestää, vaikka ei ollutkaan hinnalla pilattu. Tässä vielä kuvaa, ovat kyllä melko paksut:

(http://i486.photobucket.com/albums/rr225/QOW86/kynnet2.jpg)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: EyeCandy - 20.06.12 - klo:14:46

Onko kenelläkään muulla sellasta oloa et "se oikea" kynsilaittaja on vaikea löytää? Mä olen nyt vuosien tauon jälkeen viime talvella ja nyt kesällä laitattanut kynsiä. Mulla oli monta vuotta sitten, silloin ennen oikeen vakiokynsilaittaja, joka ymmärsi mitä halusin ja osas tehä sellaset kynnet mitä haluan. Nyt sitten tän tauon jälkeen on koittanu ettiä uusia paikkoja ja löytää se vakipaikka.

Eräässä paikassa, lähellä kotipaikkakuntaa kävin kerran. Ei tullut mitään. Se oli joku "thaikkupaikka", ei halunnut tehä akryyleitä. Sanoin sit et okei, geelikin käy. Sitten yritin selittää mallia ja pituutta. No, kotona sai sitten viilata niitä ite oikeen mallisiksi... Koitin selittää millaiset hopeaglitteriset juhlakynnet haluan. Ei onnistunut. Eihän sillä ollu mitään valikoimaa glittereitä eikä ymmärtänyt mitä tarkoitan. Sitten luulin et se puhuu mustista timanteista. Sanoin et nekin käy. Se kaivoi laatikosta mustan värin ja piirteli jotain mustia koukeroita siihen. Se siis antoi mulle vaihtoehdoks että haluatko et piirrän kukkasia vai koukeroita. Sanoin et en pidä kummastakaan, haluan vaan hopeisensävyiset glitteriset ja kimaltelevat juhlakynnet. Hän ei ollut samaa mieltä, vaan vakuutti et nämä koukerot on hienoja... Voitte arvata, et en mennyt enää sinne. Se ei vaan osannut ja ymmärtänyt.

Nyt olin jokin aikaa sit toisessa paikassa. Nyt oli sentään yhteinen kieli. Mulla oli ihan kuvakin mukana et mistä mallista tykkään. En tiedä miten laittaja voi nähdä niin eri tavalla sen mallin, vaikka oli ihan kuvakin... Vaikea selittää mutta se teki niistä töpöt, terävät kärjet. Huomasin sen vasta kun se oli jo kerennyt tekee yhen kynnen. En enää kehdannut sanoa, et tee uudestaan koko kynsi. Niistä tuli siis samanmalliset kärjistä kuin stiletit, mutta vaan lyhyet. Kuvassa, jonka näytin oli loivasti kaartuvat reunat ja pidemmät. Lisäksi koristelu ei onnistunut. Ei ollut taaskaan kunnon valikoimaa sävyjä. Oli vaan muutamia sävyjä. Eikä osannut laittaa kuin värin kärkeen, ei siis esim viistokärkiä glitterillä. Ja taas piirrettiin kukkia ja koukeroita... No, loppujen lopuks tuli siedettävät. Koristelut on ihan ok, mutta ärsyttää katsoa näitä reunoja kun ne on niin epätasaiset, muhkuraiset. Siis tällaisista maksaisin opiskelijahinnan, en täyttä hintaa.

Siinä välissä kävin tosi hyvässä paikassa, mutta ongelmana on aikataulut. Muutkin ovat huomanneet et se laittaja on tosi hyvä. Sillä on kaikki ilta-ajat aina täys. Lisäksi se oli paljon saikulla keväällä, jolloin aikaa ei vaan saanut.

Voikin olla vaikeeta löytää taas sellanen paikka missä tehtäis just eikä melkein mun mieleiset kynnet, ja jolla olis vielä aikojakin tehä kynsiä. Ärsyttävää maksaa melkein 100 e kynsistä, joista ei sit yhtään pidäkään, tai jotka on tehty sillai vähän sinne päin. Vai pitääkö sinne viedä oma valikoima tarvikkeita mukaan. Ja kädestä pitäen näyttää mitä haluaa.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: QueenOfWinter - 27.06.12 - klo:15:25
Miltä kynsien "ilmaantuminen" näyttää? Kun tuosta on ollut paljon puhetta ja mulla on vasta ekaa kertaa kynnet, niin tietäisin mitä varoa. Ainakin kynsienlaittaja eilen sanoi että kynnet näyttää ihan normaaleilta, tosin yhdestä sormesta piti kynttä viilata vähän sivulta.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Roksane - 28.06.12 - klo:02:51
^ Jos kynnet ilmaantuu, niin huomaat sen kyllä. Ne ilmaantuneet kohdat näkyvät sellaisina vaaleina laikkuina/raitoina kynnen reunoilla.


Onko kenelläkään muulla sellasta oloa et "se oikea" kynsilaittaja on vaikea löytää?

Mulla ei ole samanlaista varsinaista kokeiluhistoriaa, vaan ennemminkin sellainen yleinen huonosti tehtyjen rakennekynsien pelko. Niitä näkee niin paljon ja siksi tuntuu jotenkin loputtoman vaikealta alkaa etsiä sitä tekijää, joka oikeasti osaisi homman. Ja tosiaan varmaan asia on juuri niin, että jos joku oikeasti osaa, niin aikaa ei sitten saa silloin kuin haluaisi... Näistä syistä johtuen aina vain haaveilen rakennekynsistä, mutta en niitä ole hankkinut (paitsi joskus itse tehnyt, mutta en itsekään osannut tehdä tarpeeksi kauniita, joten lopetin yrittämisen). Tavallaan tosi turhauttavaa, kun kerrankin ei ole kyse siitä, ettei olisi rahaa, kun mielellään ottaisi, jos vaan tietäisi mihin liikkeeseen suunnata.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: EyeCandy - 28.06.12 - klo:19:11
^^Mulla on nyt nää nykyiset huonosti tehdyt kynnet aivan ilmaantuneet. Siis sillai että ne alkoi tyvestä jo ekan viikon aikana rapisee. se on ärsyttävää kun haroo hiuksia ja heti jää kynnet kiinni hiuksiin. Siitä huomaa et on aika huonosti tehdyt kynnet. Voi että ku löytäis kunnon paikan, jossa sais myös kohtuuhintaan kynnet.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Allegra - 16.07.12 - klo:22:12
Mun oli pakko luovuttaa kynsien kasvatus ja laittaa itselleni geelit. Omat kynnet katkeili ja liuskottui puoleen väliin kynttä. Liittynee jotenkin tähän raskaudenjälkeiseen hormonimuutokseen, kun hiuksetkin putoaa päästä  >:(

Laitoin ihan naturellit kynnet ja maltillisesti pituutta. Ajattelin sitten myöhemmin koristella vaikka akryylimaaleilla ja kynsilakoilla jos jossain vaiheessa inspiraatio iskee. Nälkä vaan kasvaa syödessä ja heti laitoin jälkeen tuntui, että olisi pitänyt laittaa enemmän pituutta ;) No jospa nämä nyt vaikka sen 5 viikkoa pysyisivät siistinä niin sitten voisi jo ottaa tipit pois ja laittaa vaan oman kynnen geelauksen.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: QueenOfWinter - 07.09.12 - klo:15:53
Voisin muuten kertoa nyt oman kokemukseni noista geelikynsistä. Kun tuossa kesäkuussa kyselin että pysyykö ne jos on ylöspäin kasvavat kynnet. Mulla on nyt kolmisen kuukautta nämä kynnet olleet ja tykkään! Kynnet pysyy hyvin ja liftaa vain hieman tuolta juuresta. Tuokaan ei ole mitään ongelmaa aiheuttanut. Huoltoväli on ollut noin kolmisen viikkoa, omat kynnet kasvaa todella nopeaa.

Eli vaikka kyntesi kasvaisikin ylöspäin, saattaa geelikynnet silti sopia  ;D
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Kira - 27.02.13 - klo:12:37
Kuinkas tehokkaita UV-lamppuja ihmisillä on? Tekeekö esim. 9W lampulla mitään? Vai onko siinä sillon vain yksi lamppulamppu ja noissa tehokkaammissa on useampi, ja ovat isompia? Tutkiskelen tässä vaihtoehtoja...
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Liselle - 28.02.13 - klo:21:43
Juurikin noin. Miulla on sellanen vähän isompi uuni missä on 4x9w lamppuja ja sillä kuivatellaan yleensä 2min geelejä. Kyllä sellasen pienemmänkin uunin jossa on vaan 1x9w lamppu voi ostaa, mutta täytyy varautua kuivattelemaan geelejä pidempään.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Linoa - 01.03.13 - klo:12:40
Kuinkas tehokkaita UV-lamppuja ihmisillä on? Tekeekö esim. 9W lampulla mitään? Vai onko siinä sillon vain yksi lamppulamppu ja noissa tehokkaammissa on useampi, ja ovat isompia? Tutkiskelen tässä vaihtoehtoja...

Minun kokemuksen mukaan sillä 9w lampulla ei kyllä tee oikein mitään. Suosiolla kannattaa hankkia tehokkaampi, esim ebaysta omani maksoi 17e :P
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Liselle - 02.03.13 - klo:18:26
Ebaysta on miunkii uuni makso juuriki jonku 17e ja on hyvin kestäny. Suosittelen sieltä katselemaan :)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Kira - 03.03.13 - klo:11:31
Kiitos vastauksista Linoa ja Liselle. Oliko teidän lamput niitä isoja 36W sitten? Saako kysä miltä myyjältä?
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Liselle - 03.03.13 - klo:12:45
Juu on 36w. Siitä on niin pitkä aika, kun omani ostin niin en enään muista myyjää. Kannattaa katsoa sitten, että uunissa on Suomeen sopiva töpseli. Tai toimiihan ne sitten adapterilla :)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Moriem - 18.05.13 - klo:17:19
Mitä mun pitäisi sanoa kynsipaikassa että saisin tällaiset ja paljon ne tulisi maksamaan?
(http://www2.pictures.stylebistro.com/pc/Lana+Del+Rey+Nails+Red+Nail+Polish+Uw5InI1H-hUl.jpg)
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Linoa - 21.05.13 - klo:11:51
pirihiiri, Ota vaikka kuva mukaan tai onhan nuo helppo kuvaillakin, pitkät pyöreäpäiset kirkkaanpunaiset kynnet. :) Tehdään joko tipillä tai muotilla, kannattaa katsella hinnastoja netistä. Riippuu todellakin niin paikasta, mutta arvioisin 50-100e kustantamaan.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Kira - 23.08.13 - klo:14:39
Mulla on vähän ongelmia geelieni kanssa. Ne tuppaavat "pehmenemään" ja sitä myötä irtoamaan. Osa varmaan tulee siitä, että noi mun geelit ovat sellasta perus-höttökauraa. Eli  geelit eivät mitään laadukasta tavaraa, mutta mietin sitä, että voiko se, että mä joudun töissä pitämään suurimman osan ajasta hanskoja käsissä, aiheuttaa tota pehmenemistä? Siellähän ne ovat pikkuisen kosteissa oloissa melkein sen 6 tuntia päivässä ja usein vielä rasvaan kädet ennen kun laitan hanskat käteen... Voisko se vaikuttaa asiaan?
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Mini-Me - 06.03.16 - klo:21:35
Ostin ebaysta halpis akryllisetin jonka kautta olen innostunut kynsistä. Nyt haluan kokeilla geelausta ja ostaa ns. paremman luokan aineet. Tietääkö kukaan mitä eroa Nailfixillä ja Cesars Secrets aloituspakkauksilla on? Olisi kiva kuulla vertailua. Niissä on aikamoinen hintaero ja mietin onko tuo kalliimpi CS hintansa arvoinen.
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: naanna - 25.02.18 - klo:11:23
Auttakaa aloittelijaa! Haluaisin hommata kotitarpeet kynsien geelilakkaukseen. Merkiksi on jo valikoitunut LCN. Mutta mistä näitä kannattaisi tilata ja mitä kaikkea tarvitsen? Saako jostain hyviä aloituspakkauksia LCN:n tuotteilla? Merkin geelilakkoja voin tilata myöhemmin Ebaysta, mutta olisko suomalaisissa nettikaupoissa jotain millä pääsis alkuun?
Otsikko: Vs: Geelikynnet ja oman kynnen geelaus
Kirjoitti: Lila - 25.03.18 - klo:16:36
Annoin periksi talvikynsien kanssa ja vetäisin päälle geelit - ilman mitään tippejä tosin, kasvattelen ja ylläpidän kevään ajan ainakin. Ja kylläpä näyttää taas hyvältä! Viime keväänä ihan sama juttu, kävin ensiksi hoitolassa - ja hommasin sitten tarvikkeet kotiin.


Tässä omia kokemuksiani kotigeelauksesta.


Itselläni on parinkymmenen euron led/UV-lamppu e-Baysta (olisko 36 W), en keksi mitään valittamisen aihetta.


Geelit tilasin Cesarsshopista, en halunnut mitään myrkkyjä Kiinasta, vaikka eBay-hinnat tosiaan vähän houkuttelevatkin... Rakennegeelinä minulla oli aluksi Cesars Secrets Make Up Pink - joka on väriltään tosi ihastuttavaa kuultava vaaleanpunainen. MUTTA näissä geeleissä on ihan sysipaska purkki. Tai ainakin kansi. Se on sellaista helvetin haurasta muovia ja omassani oli jo postitusmatkalla saatu railo, joka sittemmin levisi - ja jossain välissä olikin sitten pinkit geelit pitkin tarvikelaatikkoa... ...suurin osa isosta pakkauksesta meni hukkaan. Minulla on saman sarjan kirkas korjausgeeli, jota en kyllä ole paljon käyttänyt.


Prep, primer ja päällyslakka ovat myös Cesarsshopista, nämä: https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/sec198f350468/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotteet/Rakennekynnet/Geelisysteemi/Pohjustustuotteet_ja_paeaellysgeelit - nuo kynsilakkapullomallit. Näissä ei valittamisen sijaa, pohjustamalla näillä itselaitetutkin geelit ovat pysyneet vähintään yhtä hyvin kuin ammattilaisen tekemät.


Nyt käytän rakennegeelinä Naifixin Cover Pink -geeliä. Väri ei ole aivan yhtä ihana kuin tuossa Cesars Secretsin geelissä, mutta huomattavasti rimpulamman oloinen purkki on kestänyt käyttöä PALJON paremmin. Tällä geelillä on taipumusta vähän jämähtää, mutta olen sitä ohennellut isopropyylialkoholilla ja hyvin toimii.


Näiden tarvikkeiden lisäksi ei oikeastaan paljon muuta tarvikaan kuin tuon isopropyylialkoholin, nukkaamattomia puhdistuslappuja ja siveltimiä (keinokuitu) / mahdollisesti muita työkaluja geelin käsittelyyn. Itse tykkään siveltimestä myös geelin siirrossa purkista kynnelle, osa kynsien tekijöistä käyttää tässä esim. metallista dotting-työkalua. On minulla niitäkin, mutta käytän lähinnä kuvioinneissa. Ja ai niin - kunnon viila! Tykkään Kicksin akryyli / geeliviilasta pinnan muotoilussa - ja kärjen muotoilen mieluiten lasiviilalla.


Muita värigeelejä minulla ei kotikäyttöön ole. Geelien päälle on niin helppo tehdä tavan lakkaus - ja sekin kestää normaalia paljon pidempään.


Geelitekniikka oli minusta yllättävän helppo oppia. Teen itse mieluiten niin, että ensiksi peitän koko kynnen, mahdollisimman hyvin reunoja myöten (valumia kuitenkin välttäen) hyvin niukalla määrällä geeliä. Sitten vien isomman määrän vähän puolenvälin yläpuolelle ja levitän ohentaen alaspäin ja reunoille, paksuutta vetäen kärkiin. Annan kynnen olla tasoittuessa kärki alaviistoon vähintään 20 sek ennen UV:ta, näin muoto asettuu varsin hyvin. Rakennegeelin antaman muodon hienosäädän käsin viilaamalla - ja kiillotan pinnan uudelleen ohuella kerroksella päällysgeeliä. Suurin osa kynsistä kaipaa todella vähän pinnan muotoilua - mutta se kannattaa tehdä silti, kun haluaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Molemmat rakennegeelini ovat jättäneet tahmean pinnan UV-kovettamisen jälkeen (sen poistan ennen viilausta isopropyylialkoholilla) - päällysgeeli ei sitä tee. Ilman tippejä teen itselleni siistit geelit n. 40 minuutissa. Tippien kanssa aikaa menee enemmän. Itse tipin liimaaminen on helppoa, mutta geeliin pitää rakentaa vähän enemmän paksuutta ja kärjen muotoiluun menee myös aikaa.


Itse tehtynä olen ollut todella tyytyväinen sekä kynsien muotoon, paksuuteen, että kestoon.


Hyvää, läpikuultavan vaaleanpunaista UV-rakennegeeliä saa suositella!