Kauneudenhoito => Meikkaus => Aiheen aloitti: mar.ia - 13.02.12 - klo:15:18

Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: mar.ia - 13.02.12 - klo:15:18
Onko kellään kokemuksia Ecotoolsin peiteainesiveltimestä? Yritän löytää jotain budjettiystävällistä sivellintä silloin tällöin ilmestyvien näppyjen peittoon (käytän mineraaleja). Ecotools kiinnostaa hintansa puolesta ja siksi, että pääsisin sen hakemaan Sokokselta kotiin samantien, mutta muitakin halpoja (ehkä sellainen 10-15e maksimi) saa toki ehdotella :)


Aikaisempi keskustelu meikkisiveltimistä on arkistoitu (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=47.0).
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: kleio - 13.02.12 - klo:16:55
^ Minun mielestä kaikki Ecotoolsit ovat olleet hyviä, vaikkakin joitain toisinaan häiritsee niiden pehmeys. Peiteainesivellintä en ole käyttänyt, mutta kaikki muut, kabukit, luomivärijutut ja muut ovat olleet parhaimmistoa. Ja muuten, IHerbiltä tilattaessa Ecotoolsia saisi n. 2-5 eurolla/sivellin, halvemmallakin. Vaikka ymmärrän kyllä myös sen että joskus vain olisi saatava heti.

Tätäkö tarkoitit muuten? http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-Deluxe-Concealer-Brush/36805?at=0 Näyttää olevan arvostelut ainakin kohdallaan, ja hinta myös.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: SSpiegel - 13.02.12 - klo:17:28
^^ Mun mielestä Ecotoolsin peitevärisivellin on vähän liian iso ja jäykkä. Tai itse en ainakaan ole saanut sitä oikein toimimaan. Kannattaa ehkä käydä itse tsekkaamassa miellyttääkö, mutta on se kyllä iso ja kömpelö, kun ajatus on kuitenkin peitellä pieniä alueita ja tarkasti.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: mar.ia - 13.02.12 - klo:20:08
Joo, kleio, just tuota linkin sivellintä tarkoitin, ja iHerbista tilaamista harkitsin myös mutta sieltä yleensä tarttuu muutakin mukaan mikä taas ei käy ostolakon kanssa yksiin :D

Muilta sivuilta luinkin pari arvostelua joissa sanottiin tuon siveltimen olevan liian iso - toisaalta entisessä siveltimessä ärsytti kun se oli niin pieni ja tuntui että saisin sen mineraalin helpommin sulautumaan ihoon jos olisi hippasen isompi sivellin...no, ei kai se auta kun käydä livenä katsomassa miltä tuntuu, kiitos molemmille  :)
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: cilla - 27.02.12 - klo:15:33
Skunkki ois hakusessa... Se paljon kehuttu MAC houkuttais, mutta että 50euroa.
Tänään katselin Raili Hulkkosen siveltimiä ja siellä oli jossain tosi pienessä alessa ne ja oli vähän yli 30euroa. Sen voisi vielä maksaakin, mutta.. kellään ei taida olla kokemusta siitä?
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: mar.ia - 28.02.12 - klo:15:25
Tilasin sitten tuon EcoToolsin peiteainesiveltimen iHerbista, kun olin tilausta tekemässä muutenkin enkä saanut aikaiseksi raahautua Sokokselle testaamaan... Omaan makuun koko on näin ensikokeilulla ihan sopiva, käytän mineraaleja ja mulle on jotenkin helpompi häivyttää se isommalla siveltimellä. Silmänalusiinkin tuntuu toimivan. Jäykkyyskään ei ollut mulle ongelma, joten ihan tyytyväinen olen tähän enkä varmaan lähiaikoina osaa parempaa kaivatakaan :)
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kisumirri - 28.02.12 - klo:15:40
Mulla on ecotoolsin tämän setin http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-5-Piece-Brush-Set/25453?at=0 (http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-5-Piece-Brush-Set/25453?at=0) mukana tullut concealer brush. Tykkään tuosta tosi paljon.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Attache© - 28.02.12 - klo:19:56
Minkäslaisia mahtavat olla nämä IHerbin uudet Real Techniques by Samantha Chapman-siveltimet?
Onko kukaan kuullut tai jopa kokeillut?
Suurin osa on tällä hetkellä OOS.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 28.02.12 - klo:21:36
^en tiennytkään että noita saa myös iHerbistä. Youtube on täynnä noiden sivellinten ylistystä. Tuo Samantha on Pixiwoon toinen osapuoli ja heidän videoillaan nuo siveltimet on ahkerassa käytössä (yllättäen  ::)).

Minusta nuo näyttää aika isoilta käyttötarkoituksiinsa. Esim crease-brushia pixiwoon tytöt käyttää lähinnä peitevoidesiveltiminä. En ole nähnyt yhtään videota, jossa edes Samantha itse käyttäisi tuota alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Olisin kyllä aika kiinnostunut kokeilemaan ainakin paria noista siveltimistä, sen verran paljon kehuja nuo on Youtubessa saanut muitakin kuin Pixiwoon tytöiltä.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: mingtang - 28.02.12 - klo:23:22
^^Lancomen meikkivoidesivellin on paras. Saahan siihen vähän sijoittaa mutta kestää vuosia hyvänä ja toimii kuin unelma :)

Komppaan. Lancomen meikkivoidesivellin on todella hyvä, nimenomaan kestävä. Monia muitakin hyviä on, mutta tämä on ollut kestävin jatkuvasta pesusta ja desinfioinnista huolimatta (koputtaa puuta... :T)
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kauris - 04.03.12 - klo:09:56
Pikaisella haulla en löytänyt oikein mitään juttua bambusiveltimistä. Ostin Ruohonjuuresta vähän aikaa sitten bambupuuterisiveltimen ja olen sitä nyt EDM-samplejeni kanssa käytellyt. Olen tykännyt (vaikka mineraalikokemuksia mulla ei ennestään olekaan) ja ekous plussaa. Mietin kuitenkin, kuinka usein puuterisivellin olisi hyvä puhdistaa, ja ennen kaikkea millä puhdistaisin bambusiveltimen. En halua pilata sitä (hintaa oli kuitenkin yli kympin), joten arveluttaa jo pelkkä vesipesukin. Kuivuuko se samanlaiseksi kuin mitä se nyt on?
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: naapio - 04.03.12 - klo:16:41
Musta on ihanaa että olen löytänyt uusia käyttöjä vanhoille siveltimille. Kaksi käyttämättä jäänyttä huulipunasivellintä on saanut jatkoaikaa, toinen ok peiteainesiveltimenä ja toinen aivan loistavana silmänrajaussiveltimenä. Opinpahan taas että kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti mikä sopii mihinkin tarkoitukseen omassa käytössä.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 26.03.12 - klo:15:27
Tilasin sen sivellinkotelon (musta putkilo) ja sain sen noin viikko sitten. Ongelmana on se, että se haisee ihan järkyttävän voimakkaasti jollekin maalille, liimalle tms. Oon tuulettanut sitä ulkona ja pitänyt auki, mutta haju on ja pysyy. Tällä hetkellä mun on pakko pitää sitä kylppärissä, ettei koko kämppä haise sille. Ei paljon tee mieli laittaa siveltimiä siihen, ettei nekin ala löyhkätä. Saakohan sitä hajua mitenkään pois? Onko teillä haissut se voimakkaasti?
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: peachvodka - 10.04.12 - klo:22:20
Mä en omista mitää ihmeellisiä siveltimiä, luomivärien laiton ajaa h&m siveltimet.
Mutta sitte mineraalimeikkipohjan laitan mschic kabukilla! Se on niin söpön värinen ja unelmapehmeä iholla :l Tää on muuten synteettistä karvaa. Taisin maksaa ko. tuotteesta 25e.
Sitte ostin vasta hetki sitte mschic poskipunasiveltimen, ja hyväksi koin tämänkin :) Ehkä hieman tiheämmät karvat sais olla..  Ja tämä sivellin vuohenkarvaa. Maksoin 20e.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Takiainen - 17.04.12 - klo:16:40
Olen käyttänyt (ja ihan tykännyt) rajausten ja kulmien tekoon Ecotoolsin angled eyeliner brushista. Ajattelin tilata iherbistä toisen (koska ärsyttää pelata yhdellä) ja huomasin Everyday Mineralsilla olevan vastaavan. Onko kukaan kokeillut kyseistä sivellintä tältä lafkalta ja osaako vertailla esimerkiksi kokoa ja tuntua Ecotoolsiin?
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: SSpiegel - 17.04.12 - klo:19:22
^ En pysty vertailua tekemään, kun en omista tuota Ecotoolsin sivellintä, mut tuo EDM on musta hyvä. Omasta mielestäni pieni ja tarkka, leveydeltään n. 7 mm ja paksuudeltaan 1,5-2 mm (mittasin nopsaan vaan viivottimella  ;D). Jämäkkä, mutta pehmeä. Olen tykännyt. Tykkään muutenkin hulluna EDM:n siveltimistä, omistan pari kabukia ja blending brushin.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mintti - 18.04.12 - klo:21:30
Ehdotus!

Olisiko sellaiselle ketjulle käyttöä, jossa vertailtaisiin eri sarjojen vastaavia siveltimiä keskenään? Ihmiset voisivat esimerkiksi tehdä listaa MACin siveltimistä, sillä ne lienevät tunnetuimmat, ja luetteloa sekä vertailua vastaavista siveltimistä muilta sarjoilta. Esimerkiksi tällä tavalla:

MAC 187 Duo Fibre Brush
- Sigma F50
- Sonia Kashuk Large Duo Fibre Multipurpose Brush
- Real Techniques by Samantha Chapman Stippling Brush
- Elf Stipple Brush

MAC 188 Small Duo Fibre Brush
- Sigma F55
- Sonia Kashuk Small Duo Fibre Multipurpose Brush

F50 tuntuu yhtä laadukkaalta kuin 187. Elf on paljon löysempi. Sonia Kashukista lähti karvoja, jne... Get the idea? Perään voisi tietty laittaa vielä hinnat siveltimistä.

En tiedä kuinka tarpeellinen tällainen lista on muille, mutta henkilökohtaisesti se helpottaisi siveltimien ostoa siinäkin mielessä, kun ihmiset monesti kertovat että "sen ja sen numeroinen MACin sivellin on loistava banaanivarjostuksen tekemiseen" ja sitten menen MACin sivuille, etsin kyseisen siveltimen ja lähden koluamaan muiden merkkien nettisivuja ja etsin vastaavan näköistä. :D Itse olenkin aika noviisi mitä siveltimiin tulee, joten välttämättä tämänlainen ketju ei ole tarpeellinen kaikille. (Samanlaisia asioitahan tässäkin ketjussa puidaan, ehdotuksessani asiat ovat ehkä vain helpommin löydettävissä.) Mutta mitä mieltä on arvoisa juuresklaani?
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: mussu - 19.04.12 - klo:21:46
Mikäs olisi juuresten mielestä hyvä perussivellinsetti? Lähinnä millaisia siveltimiä siinä olisi hyvä olla (sanotaan vaikka max 10 tärkeintä). Ajattelin palkkapäivän kunniaksi laittaa sivelvalikoimaani vähän uusiksi, mutten oikein osaa päättää, mitä hankkia.
Otsikko: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 19.04.12 - klo:23:22
^ Omat "pakolliset" siveltimeni ovat
Meikkivoidesivellin: joko litteä tai pyöreä, ihan oman mieltymyksen mukaan. Ei tarpeen, jos ei käytä nestemäistä meikkivoidetta tai jos tykkää levittää voiteen sormilla.
Peiteainesivellin, itse tykkään käyttää joko luomivärin häivytyssivellintä (esim.MAC 217) tai kynäsivellintä (esim. Sigman kynäsivellin)
Poskipunasivellin (Oma suosikkini MAC 109)
Litteä luomivärisivellin (MAC 239)
Häivytyssivellin (MAC 217)
Rajaussivellin (esim. MAC 209, joku litteä rajaussivellin, tai synteettinen taiteilijansivellin)

Lisäksi voisi olla erillinen sivellin puuterille, varjostus ja/tai korostusvärille, useampia luomivärisiveltimiä. Mutta kuudella siveltimellä pääsee pitkälle, ja neljäkin riittää, jos käyttää rajauksiin kynää ja levittää meikkivoiteen sormilla tai sienellä.

... Ja oma sivellinsettinihän ei tietenkään ole pysynyt missään järkevissä rajoissa, vaan pensseleitä löytyy joka lähtöön ja moneen tarkoitukseen useampiakin (esim rajauksia varten löytyy lähemmäs 10 sutia  ::)).Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Missy - 24.04.12 - klo:12:27
Muutamia kokemuksia löysin haulla Shiseido Perfect Foundation Brushista. Blogeissa tuosta on ainakin tykätty, millaisia on juuresten kokemukset?

Paljonkohan tuolla on Suomessa hintaa?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 24.04.12 - klo:13:19
^Meinasin just tulla kyselemään myös tuosta  :D Mietin tuon ja Sigman sekä Ecotoolsin skunkkien/kabukien välillä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: amelié - 01.05.12 - klo:17:35
Uskaltauduin vihdoin hankkimaan Lancomen meikkivoidesiveltimen kun strawberrynetissä oli kaikki meikit -10%, ton alennuksen ja kantisalennuksen jälkeen hinnaksi jäi vaan 24 euroa, joten oli pakko tilata kun muuten en ole hinnan takia raaskinut hankkia. Olen todella ilonen että ostin sen  :-*
Toi on huomattavasti litteempi ja joustavampi kun esim. duroyn sivellin ja sen takia helppo ja tarkka käyttää, varsi on sopivan lyhyt eikä ole tiellä. Käytän tota myös voidemaisten poskipunien ja korostustuotteiden levitykseen, toimii siinäkin paremmin kun mun vanhat pulleemmat Sigman harjat (jotka on nimenomaan tarkotettu näille voidemaisille). Tää tulee ainakin matkoilla olemaan todella tiiviissä käytössä, ei tarvitse ottaa joka tarkoitukseen omaa sivellintä mukaan!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 01.05.12 - klo:18:29
Muutamia kokemuksia löysin haulla Shiseido Perfect Foundation Brushista. Blogeissa tuosta on ainakin tykätty, millaisia on juuresten kokemukset?

Paljonkohan tuolla on Suomessa hintaa?

Vastaan nyt vähän myöhässä. Minulla on ollut tuo sivellin n. kuukauden päivät, mutten ole meikannut sillä päivittäin. Olen kyllä tykännyt tästä siveltimestä. Sivellin on näppärän kokoinen ja sillä saa helposti nätin pinnan (ei jää juovia tms). Lopputulos on peittävämpi kuin esim. MACin 130 siveltimellä (aika samankokoinen, mutta duo-fiber lyhyillä valkoisilla karvoilla). En kyllä ole ihan varma, meneekö tämän meikkivoidesivellinarsenaalini kärkeen, mutta minulla onkin useampia meikkivoidesiveltimiä, joihin olen tyytyväinen.

Jos tästä pitäisi löytää jotain vikaa, niin siveltimen puhdistus on vähän haastavaa. Sivellintä ei siis kannata käyttää sellaisten iholle asettuvien meikkivoiteitten kanssa, jotka jämähtää siveltimiin kiinni.

Hintaa tällä taisi olla Stockmannilla n. 35 €.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hilippa - 01.05.12 - klo:19:07
Minä olen ainakin yksi niistä joka on aiemmin jo Shiseidon perfect foundation brushia täällä kehunut ja kehun edelleenkin! Se vaan on paras meikkivoidesivellin jota olen käyttänyt - niin kokonsa, pehmeytensä kuin jämäkyytensäkin perusteella.

Ihan siveltimen käyttöohjeessakin tosiaan suositellaan välttämään käyttöä vedenkestävien meikkivoiteiden kanssa. Tämän olen yrittänyt pitää mielessä ja onneksi itselläni ei puhdistamisenkaan suhteen ole ollut siis mitään ongelmaa vaan ihan tavalliset siveltimien puhdistusaineet tai mikä tahansa shampoo on riittänyt.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 01.05.12 - klo:21:22
^
Minä taas olen onnistunut tunkemaan meikkivoidetta myös siveltimen sisuksiin ja sitä sivellintä on ollut tosi työlästä saada puhtaaksi. En nyt muista oliko se meikkivoide noita kiellettyjä vedenkestäviä, vai vesiliukoinen, mutta tuon tiheän siveltimen sisältä sitä oli vaikea saada huuhdottua pois. Yhtä työlästä on ollut puhdistaa myös Sigman Sigmax-siveltimiä, jotka myös on tiheitä keinokuitusiveltimiä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: naapio - 03.05.12 - klo:09:17
Mulla on metsästyslistalla MAC 138 ja/tai 165 mutta molemmat ovat LE ja eBayssa aivan tolkuttoman hintaisia.
Onko kenelläkään antaa vinkkejä mitkä siveltimet voisivat laadultaan ja muodoltaan olla lähellä? Nuo ovat molemmat sellaisia vesivärisiveltimen mallisia, pitkähköjä ja kärjestään suippenevia. Kannattaako taiteilijatarvikeliikkeiden pensseleitä miettiä vaihtoehdoksi?

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 03.05.12 - klo:11:38
^ Sigmalla on tuon mallinen sivellin. minulle tuli tuollainen sivellin matkasetissä. En osaa sanoa millainen tuo on MACin siveltimeen verrattuna, kun minulla ei ole MACin siveltimestä kokemusta. Oma Sigman siveltimeni on hiukan karkea ja aika pullea, vaikka teräväkärkinen. Käytän sivellintä lähes päivittäin, kun se toimii niin hyvin  varjostuksissa.

En kyllä osaa sanoa löytyykö vesivärisiveltimistä tälle siveltimelle korvaajaa, kun sivellin on aika iso.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 21.05.12 - klo:21:36
Voiko Shiseidon Perfect Foundation Brushilla levittää myös meikkipuuterin (Dior Forever) onnistuneesti? Millaista jälkeä tekee meikkipuuterin kanssa, jos siihen käyttöön siis sopii?

Mitkä siveltimet on suosikkejanne aurinkopuuterin levitykseen?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Attache© - 21.05.12 - klo:21:48
Aurinkopuuterin levitys on itsellä sujunut mukavasti uuden
Ecotools Bronzer-siveltimen kanssa ja on edullinen myös.

Toinen Ecotools-ihanuus on pyöreäpäinen lyhytvartinen bambuinen luomivärisivellin
nimeltään highlight. En tiedä olenko meikannut vuosia huonoilla siveltimillä, mutta tällä tulee vaan tosi hyvää jälkeä varjostuksiin ja nopeammin kuin vanhoilla  :-*
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 21.05.12 - klo:21:49
^^En ole kokeillut levittää meikkipuuteria tuolla Shiseidon siveltimellä, mutta ainakin käyttöohjeiden mukaan se soveltuu sekä nestemäisille että puuterimaisille tuotteille. Lähimmät samantyyppiset siveltimet, joita olen käyttänyt puuterimaisille tuotteille on Sigman Sigmax siveltimet. Ne toimii tuohon tarkoitukseen tosi hyvin ja uskon, että Shiseidon sivellinkin pelittää hyvin meikkipuuterin kanssa. Ehkä paremminkin kuin nuo Sigmax-siveltimet, koska se on pienempi ja sillä saa siten tarkempaa jälkeä.

Aurinkopuuterille minä en vielä ole löytänyt sitä "the sivellintä". Tähän mennessä parhaimman tuloksen olen saanut Sigman F25 - Tapered Face-siveltimellä (http://www.sigmabeauty.com/F25_Tapered_Face_Tapered_Face_Brush_Face_Brushe_p/f25.htm). Tämä toimii itselläni hyvin, mutta luulen, että joku muu sivellin voisi olla parempi.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Pepper - 25.05.12 - klo:13:37
Onko kukaan kokeillut IRL Physicians Formulan lattapäistä (hih) kabukisivellintä, ei ainakaan ole hinnalla pilattu:

http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Mineral-Wear-Airbrushing-Kabuki-Brush/43290

Mietin vain kuinka iso tuo sivellin on ja onko harjasosa oikeasti pehmeä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Sassy - 08.06.12 - klo:16:10
Aloin tässä pohtia, että en taida ostaa enää aitokarvaisia siveltimiä, sillä en tue muutenkaan turkisteollisuutta. Kaipaisin kuitenkin laadukkaita meikkisiveltimiä (edelliset varastettiin Köpiksen matkalla  >:(), joista olen valmis maksamaan samaa luokkaa kuin aikaisemmin omistamistani MAC:in ja Diorin sudeista. Oikeastaan vain meikkivoide sudin omistan, joten lähes kaikki sudit ovat hakusessa ja mieluiten ostaisin ne samalta sarjalta. Vaatimuksena on vain pehmeä karva ja hyvä jälki. En ole mikään ammattimeikkaaja, mutta ihoni on todella ohut, ja hyvät sudit vaikuttavat huonommissakin käsissä meikin tasoon  ;D

Olen harkinnut tässä Alima Puren suteja. Löytyykö jotain ekologista, mutta vielä parempaa?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Arnella - 08.06.12 - klo:17:30
En oikein tiedä, mihin ketjuun tämän laittaisin, mutta kirjoitanpa vaikka tänne. En jaksanut puhdistaa likaista meikkivoidesivellintä yhtenä aamuna ja päädyin levittämään ekaa kertaa meikkivoiteen (MUFEn HD) sormilla. Ja tykkäsin tuloksesta niin, etten ole sen jälkeen sivellintä edes käyttänyt. Levittäminen on nopeaa ja tulos on ehkä jopa parempi kuin sivelimellä. Ainakin näin kesäisin tuntuu, että tulee kivempi, vähän kevyempi tulos.  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hyx - 08.06.12 - klo:17:52
Aloin tässä pohtia, että en taida ostaa enää aitokarvaisia siveltimiä, sillä en tue muutenkaan turkisteollisuutta. Kaipaisin kuitenkin laadukkaita meikkisiveltimiä (edelliset varastettiin Köpiksen matkalla  >:(), joista olen valmis maksamaan samaa luokkaa kuin aikaisemmin omistamistani MAC:in ja Diorin sudeista. Oikeastaan vain meikkivoide sudin omistan, joten lähes kaikki sudit ovat hakusessa ja mieluiten ostaisin ne samalta sarjalta. Vaatimuksena on vain pehmeä karva ja hyvä jälki. En ole mikään ammattimeikkaaja, mutta ihoni on todella ohut, ja hyvät sudit vaikuttavat huonommissakin käsissä meikin tasoon  ;D

Olen harkinnut tässä Alima Puren suteja. Löytyykö jotain ekologista, mutta vielä parempaa?

^ Sassy, mieleeni tulee Youngbloodin siveltimet. Ovat selektiivisiä ja oikein laadukkaita. Olen itse maahantuojalta kuullut, että heidän siveltimiin karvat saadaan muistaaksei Ausseista luonnonpuistosta eläimiä harjaamalla. (Tai muuten karvoja keräämällä.) Oma mineraalimeikkisutini on muistaakseni oravankarvaa, ja en ole missään törmännyt kyllä niin pehmoiseen siveltimeen. Kaikki asiakkaat joille käytän sivellintä, kehuvat joka kerta yllättyneinä sen pehmeyttä. Mansikkalasta pitäisi siveltimiä löytyä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Minsku - 08.06.12 - klo:18:37
http://www.sigmabeauty.com/category_s/185.htm

Sigmallahan on myös noita vegan-siveltimiä, youtuben perusteella vaikuttaisi ihan hyviltä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mirju - 08.06.12 - klo:20:30
Onko kukaan kokeillut IRL Physicians Formulan lattapäistä (hih) kabukisivellintä, ei ainakaan ole hinnalla pilattu:

http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Mineral-Wear-Airbrushing-Kabuki-Brush/43290

Mietin vain kuinka iso tuo sivellin on ja onko harjasosa oikeasti pehmeä.

Olen käyttänyt tuota sivellintä n. viikon ja tykkään tosi paljon! Kabuki on vähän isompi kuin muut kabukini (Ecotools, Sigma F80), sen halkaisija on n. 4,5 cm ja sillä saa pyöriteltyä mineraalit ihoon tosi nopeasti kun se kattaa kerralla aika paljon kasvoista. Eikä pakkausteksti "the softest brush ever!" valehtele: sivellin on oikeasti tosi pehmeä, mikä ei ole toisaalta yllätys kun se on synteettistä kuitua.

Suosittelen siis kokeilemaan!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: caessa - 08.06.12 - klo:20:48
Miksi muuten kaikki tuntuvat suosivan sellaisia karva(:D)siveltimiä vaahtopäisten sijaan luomiväriä levittäessä? Itse käytän aina vaahtopäistä, sillä sellaista käyttäessä luomiväri ei yleensä varise silmien alle vaan pysyy paremmin siinä vaahtopäässä ja levittyy siitä sinne minne haluaa. Toisenlaisella siveltimellä saan aikaan vaan epämääräistä sotkua. Mitähän oon missannut, onko minulla vaan vääränlainen tekniikka, huonoja siveltimiä vai huonoja luomivärejä? Käytän lähes päivittäin Isadoran Matte-palettia, jossa on mukana sivellin, jonka toisessa päässä on karvoja ja toisessa vaahtopää. Itse käytän karvapuolta vain blendaamiseen, muuten sillä levittäessä näytän lähinnä pandalta...
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kauris - 12.06.12 - klo:20:41
^ Sanoisin siksi, että karvasiveltimen saa puhtaaksi toisin kuin sellaista vaahtomuovipäätä. Se vaahtomuovi imee itseensä kaiken ja jotkut pitävät sitä epähygieenisenä. Itse käytän molempia, kiireessä vaahtomuovisutia, koska karvasudit just varistaa luomiväriä joka paikkaan ja sen kanssa pelaamiseen pitää keskittyä vähän enemmän.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: RockQueen - 12.06.12 - klo:21:47
Mä taas koen että ne vaahtopäät (hassu sana imo :D) on tosi kömpelöitä ja en osaa sellaisella ainakaan mitään varjostuksia tehdä. Just jotain pohjavärin levitettelyä varten ihan ok, mutta muuhun en osaa niitä käyttää. Kai se riippuu luomen rakenteestakin mikä kenellekin sopii :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lalla - 01.07.12 - klo:09:10
Bongasin Tallinnan reissulla Kaubamajasta Real Techniques by Samantha Chapman-settejä ja oli pakko napata Core Collention setti mukaan. Hintaa ei setillä ollut kovin paljoa (25 euroa) ja sivetimet ovat todella pehmeitä. Siveltimet näyttivät ensin hieman pieniltä, kunnes tajusin että koko on juuri sopiva tarkempaankin työskentelyyn. Tykkään myös kotelosta, joka on jämäkkä ja toisella puolella on tilaa vielä lisäsiveltimille. Yleensä sivellinseteissä tuntuu aina olevan jotain puuttumassa, mutta tässä on kyllä mietitty kaikkea: hinta on hyvä, siveltimet ovat pehmeitä, sivellinvalikoima on hyvä pohjameikin tekoon, ne on helppo puhdistaa, kotelo on tarpeeksi jämäkkä ja suojaava, kotelo ei ole liian suuri ja sen saa kätevästi matkalle mukaan pienenmpäänkin tilaan siististi, omia siveltimiä (esim. isomman puuterisiveltimen) saa myös laitettua koteloon lisää ja tarrakiinnityksen sekä osaksi avoimen kotelon takia kotelon saa myös kiinni vaikka siveltimiä olisi suht paljonkin.

Harmittaa vain etten napannut mukaan vielä silmämeikkisettiä, jolla oli hintaa muistaakseni alle 20 euroa. Tästä (http://realtechniques.com/the-brushes/core-collection-tutorial) voi käydä vilkaisemassa miltä Core Collention setti näyttää ja samalla hieman demonstraatiota miten toimivat käytännössä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Pepper - 01.07.12 - klo:17:24
^Iherbissä on saatavilla ainakin osa Samanthan siveltimistä:

http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman

Olen noita katsellut, mutten vielä tilannut kun oikeasti en tarvitsisi yhtään enempää siveltimiä;D.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mai - 21.10.12 - klo:14:48
Millaisella siveltimellä te laitatte geelimäisen eyelinerin?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 21.10.12 - klo:15:26
Mä tilasin iHerbistä juuri tuon Core Collectionin ja se Contour Brush on kuin unelma! Se sopii varjostamiseen just eikä melkein! Myös muut siveltimet oli loistavia, mutta juuri tuollaista varjostamiseen sopivaa sivellintä olen jo kauan etsinytkin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 21.10.12 - klo:15:40
Millaisella siveltimellä te laitatte geelimäisen eyelinerin?

Useinmiten laitan geelilinerin terävällä keinokuitusiveltimellä tai joskus harvemmin litteällä viistokärkisellä siveltimellä. Noita teräviä siveltimiä minulla on useampia. Halvimmalla sopivia siveltimiä saa taiteilijatarvikeliikkeistä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.10.12 - klo:16:43
 Lukuisissa muutoissa olen onnistunut häivyttämään hyvän häivytyssiveltimeni  >:( Kyseessä oli KICKSin sivellin. En ole ostellut juurikaan uusia harjaksia, koska muutama on riittänyt, mutta nyt joudun kaiketi hankkimaan tilalle uuden. MACin tai Diorin siveltimiä en harkitse. Mikä olisi kohtuu merkki? Mielellään lähikaupasta  :P
Ecotoolsia on muutama kappale, ne ovat OK, mutta tarvitsen isomman ja tukevavartisen. Onko Make Up Storella kunnollisia?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hilippa - 29.11.12 - klo:08:33
Olen ihan yllättävän paljon tykännyt Cosmopolitan beauty expert blend perfection spongesta. Tuo Beauty blenderin halpisversio on näppärän muotoinen ja selkeästi halvempi (n. 6,5 euroa).

(http://img69.imageshack.us/img69/7201/imagesca4z3x4c.jpg)

Käyttöohjeen mukaan sieni kuuluu kostuttaa ennen meikkivoiteen levitystä. Sillä tavalla meikkivoide jää minusta aika läpikuultavaksi kasvoille. Tähän aikaan vuodesta haluan ihon punoituksen takia kuitenkin peittävämmän lopputuloksen joten en sientä kostuta, vaikka se sitten imaiseekin aika paljon meikkivoidetta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: naanna - 30.11.12 - klo:20:35
Suositelkaapa mulle hyvää viistopäistä poskipunasivellintä. En ajatellut panostaa tähän ihan MAC/Sigma -hintaluokan verran, vaan etsin sellasta perushyvää sivellintä. Heti ekana tuli mieleen Ecotools, mutta niilläpä taitaa ollakin vaan pyöreäpäinen vaihtoehto.  :-\ Onko Lily Lolon sivellin millanen? Sopiiko myös kakkuposkarin levitykseen?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Louna - 01.12.12 - klo:18:18
^ Everyday mineralsilla ainakin on, mulla ei ole juuri sitä sivellintä mutta liuta muita edm:n siveltimiä ja ovat mielestäni laadukkaita :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 04.12.12 - klo:11:56
^^ Lily Lolon sivellin on hyvä. En tosin ole kokeillut muita, mutta eiköhän sen siveltimen laaduttomuuden huomaisi ilman kokemustakin. Olen käyttänyt vaan mineraaliposkipunia, joten en osaa sanoa, miten toimii puristemuotoisten kanssa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ainokainen - 04.12.12 - klo:12:20
Mikähän nettikauppa myisi MAC:in siveltimiä edullisesti? Olen haaveillut small countour brushista (nro 109) mutta sitä ei ainakaan standilla ikinä ole, vissiin aina myyty loppuun tai jotain...  :-\
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 04.12.12 - klo:20:53
^Et kyllä taida saada aitoa MACin 109:a mistään edullisesti.  :( Sigman F05 (http://www.sigmabeauty.com/Small_Contour_F05_p/f05.htm) on samanmallinen sivellin. Minulla on tuo MACin 109 ja voisin ostaa toisen samanlaisen (tai sen Sigman vastaavan), sillä niin monipuolinen sivellin tuo on.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ainokainen - 05.12.12 - klo:08:48
Ok, kiitos tiedosta. Tuleekohan hirveästi postituskuluja, jos tuolta Sigmasta tilaa? Onko kukaan tilannut sieltä viime aikoina?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: waif - 10.12.12 - klo:15:09
Käväsin Clas Ohlsonissa ihan muissa asioissa kun silmääni osui sivellinhyllykkö. Mukaan tarttui 1mm paksu näädänkarva-sivellin, jota piti heti tietty kotona testata MAC fluidlinen kanssa. Sivellin ei hapsota ja kärki on tosi ohut joten tarkkaa viivaa sai ja hinta vain 2,95€, joka on suurin syy miksi tämän löytöni halusin jakaa :)
http://www.clasohlson.com/fi/N%C3%A4%C3%A4d%C3%A4nkarvasivellin-Sang/Pr260958000 (http://www.clasohlson.com/fi/N%C3%A4%C3%A4d%C3%A4nkarvasivellin-Sang/Pr260958000)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 10.12.12 - klo:16:16
^ Miten tuo toimii fluidlinen kanssa? Kuvittelisin, että tuoon liian pehmeä jämäkälle geelille, mutta saatan olla väärässä.  ;) Minulla on yksi keinokuituinen taiteilijasivellin fluidlineille ja se toimii kuin unelma. Hintakin oli jotain euron-parin luokkaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: waif - 10.12.12 - klo:22:13
Tuo on nimenomaan jäykkä, jäykempi kuin omistamani real technicsin sivellin. Muita vertailukohtia nyt en omista, mutta itse koin tuolla helpoksi tehdä ohutta ja tarkkaa viivaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 10.12.12 - klo:22:15
Kiitos tiedosta. Pitää käydä tutustumassa lähemmin,kun ensi kerran liikun Clas Ohlsonin suunnalla.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Milly - 13.01.13 - klo:12:28
Pari päivää sitten ostin ebaysta feikin Beauty Blenderin kun arvostelujen mukaan toimii kuten pitää. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt minkäänmoisia sieniä meikkipohjan levitykseen, joten mielenkiinnolla odotan tuotteen testaamista jahka se saapuu.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 03.02.13 - klo:17:32
Kuulin eilen MACin standilla käydessäni, että meikkisiveltimetkin kaipaa pari kertaa vuodessa hoitoainetta ja että sen hoitoaineen pitäisi antaa vaikuttaa pari minuuttia ennen huuhtelua. Päätinkin tässä antaa omille siveltimilleni vähän TLC:a ja dippasin ne pesun jälkeen Joicon IHT:iin ja annoin muhia sen aikaa, että sain pestyä myös synteettiset siveltimet. Siveltimet on edelleen märkiä, mutta ainakin Sigman siveltimille sekä poskipuna- ja puuterisiveltimille tuosta käsittelystä tuntuisi olleen hyötyäkin. Niin pehmoisilta ennen niin karkeat siveltimet tuntuu. IHT valikoitui tähän käyttöön ihan van siksi, että sitä oli pullossa jäljellä reilu annos yhteen käsittelyyn. Jatkossa valitsen tähän tarkoitukseen ehkä jonkun pikahoitiksen.

Synteettiset siveltimet ei tietenkään saaneet mitään hoitoainekäsittelyä. Ne pesin pelkästään marseillen saippualla, paitsi meikkivoidesiveltimen, jonka pesen sappisaippualla.

Ehkä tämä olisi ollut sopivaa kamaa Hävettää tunnustaa että... ketjuun. :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: naapio - 04.02.13 - klo:09:56
Mä olen oikeastaan aika helpottunut että tuo oli ihan virallinen ohje, olen itse tehnyt noin "omalla riskillä" ja pehmentää kivasti.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 04.02.13 - klo:16:51
No kyllä kannatti sivellinten tehohoitomuhittelu. Siveltimet on kuivanakin pehmeämpiä kuin uutena. Sigman siveltimissä ero on merkittävin. Samoin MACin 116 tuntui ennen hoitoainekäsittelyä vähän karhealta. Ei tunnu enää. Silmämeikkisiveltimistä MACin 217 ja sen kopiot hyötyi eniten hoitoaineesta.

Ensi kerralla taidan muhitella rekkua.  :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Milly - 06.02.13 - klo:19:47
Ebaysta ostettu alle 2e:n  stippling brush on osoittautunut yllättäen oikein mainioksi. Todella pehmeä  :o
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Pepper - 06.02.13 - klo:20:38
Zoeva (http://www.zoeva-shop.de/ (http://www.zoeva-shop.de/)) myy monenlaisia edullisia, laadukkailta vaikuttavia meikkisiveltimiä, osa tarjonnasta on paljolti samaa (siveltimet & paletit) kuin Coastal Scentillä. Hinnat ovat edullisia eikä päälle tarvitse maksaa EU:n sisällä enää ylimääräisiä alveja ja tuhrata aikaa tullin kanssa. Tuolla on tarjolla muutenkin aika kivannäköistä kosmetiikkaa, mutten ole rohjennut tilata aika korkeiden postimaksujen takia  -  ja ihan siitäkin syystä, että kosmetiikkaan liittyvää "roinaa" on jo nyt aivan liikaa ja malttia olisi hyvä harjoittaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Elsinen - 10.04.13 - klo:11:42
EcoToolsin kabuki hajosi, tai siis tuo karvaosa lähti pohjahylsystä irti. Voikohan sitä liimata takaisin?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 10.04.13 - klo:13:27
^ Kannattaa yrittää,jos ne karvat on yhtenä nippuna ja saat sen tungettua hylsyn sisään. Minä varmaan tursottaisin pikaliimaa sinne hylsyn pohjalle ja sen jälkeen tunkisin ne harjakset paikalleen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siili - 11.04.13 - klo:08:56
Mä oon liimannu vaikka kuinka monta sivellintä onnistuneesti takas nippuun 2komponenttiliimalla. Pysyvät silleen ettei enää irtoile. Saa tavarataloista, sillä korjaa lähes kaiken niin että kestää. Ota sellainen tuubi jossa kuivumisaika on minuutteja, ei sekuntejä. Maksaa noin kympin kieppeillä, Clasulla ja Anttilassa ainakin on. Kodin pikku korjaustöissä tuubi kestää sun eliniän, eikä kuivu pakkaukseensa kun on sekoitettavaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Elsinen - 11.04.13 - klo:10:44
Kiitos teille siili ja Painted Lady, pitääpä askarrella viikonloppuna! :) Muuten olen ollut tosi tyytyväinen tuohon ET:n kabukiin, mutta jos liimaus ei onnistu, niin ei ole onneksi kauhean kallis.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: catjuska - 08.07.13 - klo:19:56
Läräsin tuossa iHerbiä kabukin toivossa ja niitähän on siellä triljoona erilaista. Onko juureksilla suosituksia kabukin suhteen? (Nykyinen kabuki on vanha Iberon kabu ja raapii tosi inhottavasti ihoa)

Edit. En tiedä onko sillä merkitystä, mutta mineraalipuuterin/irtopuuterin levitykseen sopivaa metsästän  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mindie - 08.07.13 - klo:20:38
^ Ei ole iherbistä tilattava, mutta The body shopin kabuki on todella hyvä  :) Tosi pehmeä, ja myös aika "tiivis" (mistä itse tykkään). Hintaa tosin on pari kymppiä, mutta tuo oma kappaleeni on ainakin ollut ihan hintansa arvoinen. Olen omistanut sen jo varmaankin 5 vuotta ja pessyt sen monen monta kertaa, eikä se ole mennyt miksikään, vaan on edelleen todella pehmeä ja ihana  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: HeidiB - 09.07.13 - klo:09:33
^^TBS:n kabukia olisin minäkin suositellut, se nimittäin on ihan unelmapehmoinen. Mulla ei ole sitä pienempää vaan pelkästään isompi "body brush". EcoToolsin kabukeja moni on myös kehunut, mulla on ollut se sisään vedettävä ja vaikka karva oli ihan yhtä pehmepää kuin TBS:ssä niin se oli kuitenkin sen verran "löysä", että ei ollut mun mieleen.

Ihan lempparini on MACin kabuki, se ei toki ole yhtä pehmeä kuin synteettiset koska on luonnonkarvaa, mutta ei se raapivakaan ole. Mutta mä siis tykkää muutenkin luonnonkarvan tuntumasta ja se toimii mun hyppysissä paremmin kuin synteettiset siveltimet.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: catjuska - 09.07.13 - klo:15:24
Kaunis kiitos suosituksista, seuraavaksi siis ostoksille The Body Shopiin. Sattumoisin mineraalipuuterinikin sattuu olemaan saman putiikin, jospa nyt vaikka oppisin käyttämään sitä  ;)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 10.07.13 - klo:20:03
Mikä olisi hyvä huulipunasivellin, jota voisi kuljettaa mukana? Eli pitäisi olla jokin korkki tai suojaava hylsy. Korresin Lip Butterin levitykseen sen siveltimen tarvitsisin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: RockQueen - 10.07.13 - klo:20:22
Mikä olisi hyvä huulipunasivellin, jota voisi kuljettaa mukana? Eli pitäisi olla jokin korkki tai suojaava hylsy. Korresin Lip Butterin levitykseen sen siveltimen tarvitsisin.
Mulla on sellainen huulipunasivellin Kanebolta, jossa on karvaosan päälle vedettävä metallinen suoja, se on ollut älyttömän hyvä. Olen saanut sen useita vuosia sitten, enkä tiedä saako samoja enää, mutta googlettamalla löysin MACin valikoimista ainakin. Hakusanalla retractable lip brush voi haeskella netistä. e.l.f.-merkillä on näköjään tälläinen http://www.youtube.com/watch?v=_m1vFE9-Ew4
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: SSpiegel - 13.07.13 - klo:13:14
Mikä olisi hyvä huulipunasivellin, jota voisi kuljettaa mukana? Eli pitäisi olla jokin korkki tai suojaava hylsy. Korresin Lip Butterin levitykseen sen siveltimen tarvitsisin.

Kicksistä saa esim. Kicksin omaa sarjaa tai Make Up Storea, joissa on oikeastaan identtiset mukana kuljetettavat huulipunasiveltimet. Itse ostin juuri vähän aikaa sitten MUSin version, toimii siis niin, että siveltimen saa sisälle "tuppiin" ja sitten kun sivellintä käyttää, "tuppi" toimii varren jatkeena. Todella kätevä ja menee todella pieneen tilaan. On ainakin MUSilla nimellä Convertible Lip Brush, Kicksillä ei muita huulipunasiveltimiä tainnut ollakaan, niin löytynee helposti.
Olen tosin jo aikaisemmin ostanut ihan Cittarista vastaavan, oli jotain niitä halpismerkkejä (Duroy tai mitä niitä on), mut toimi ihan hyvin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 13.07.13 - klo:21:40
Mikä olisi hyvä, suht edullinen ja synteettinen crease brush? Mikä se nyt on suomeksi? Luomivaon varjostukseen tarkoitettua sivellintä siis haen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 14.07.13 - klo:14:07
Mikä olisi hyvä huulipunasivellin, jota voisi kuljettaa mukana? Eli pitäisi olla jokin korkki tai suojaava hylsy. Korresin Lip Butterin levitykseen sen siveltimen tarvitsisin.

Kicksistä saa esim. Kicksin omaa sarjaa tai Make Up Storea, joissa on oikeastaan identtiset mukana kuljetettavat huulipunasiveltimet. Itse ostin juuri vähän aikaa sitten MUSin version, toimii siis niin, että siveltimen saa sisälle "tuppiin" ja sitten kun sivellintä käyttää, "tuppi" toimii varren jatkeena. Todella kätevä ja menee todella pieneen tilaan. On ainakin MUSilla nimellä Convertible Lip Brush, Kicksillä ei muita huulipunasiveltimiä tainnut ollakaan, niin löytynee helposti.
Olen tosin jo aikaisemmin ostanut ihan Cittarista vastaavan, oli jotain niitä halpismerkkejä (Duroy tai mitä niitä on), mut toimi ihan hyvin.

Minkä hintaisia Kicksin ja MUSin siveltimet oli?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: SSpiegel - 19.07.13 - klo:10:29
^ Kicksin muistaakseni 10,90 e ja MUSin 13 e. Olivat siis melkeinpä identtiset (Kicksin "karva" oli ruskeaa ja MUSin mustaa) ja molemmat mielestäni synteettisiä, tosin MUSilta löytyy mielestäni sama sivellin myös aitokarvaisena, mutta sen hinnasta en tiedä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Quutti - 19.07.13 - klo:12:37
Saako mistään sellaista rajauskynän smudgeria erillisenä? Yritin eilen katsoa Stockalta, mutta en löytänyt. Olen käyttänyt pitkään Lorealin hyvää rajauskynää, jossa on smudger toisessa päässä, mutta nyt pitäisi käyttää vanhat Lumenet ja Macit pois. Onnistuuhan se periaatteessa pumpulipuikollakin, mutta musta tulos ei ole niin hyvä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 19.07.13 - klo:12:58
^Mulla oli vuosia sitten Duroylta punavartinen smudger ja olin sen jostain nettikaupasta tilannut. Että on niitä ainakin ollut myynnissä, mutta nykytilanteesta ei tietoa :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 19.07.13 - klo:13:33
^^ Jos sopivaa smudgeria ei löydy, niin kynäsiveltimet tekee saman ja enemmänkin kuin vaahtomuovista tehty smudger. Esim. Sigmalla on tällainen (http://www.sigmabeauty.com/Pencil_E30_p/e30.htm) kynäsivellin. Vastaavia löytyy muiltakin valmistajilta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 21.07.13 - klo:21:25
^Musta toi Sigman sivellin on vähän turhan karhea, itse tykkään Ecotoolsin vastaavasta, joka on huomattavasti pehmeämpi.
iHerbistä ainakin löytyy, vaikka Sokkarillakin olen nähnyt:
http://www.iherb.com/EcoTools-Bamboo-Smudge-Eyeliner-Brush-1-Brush/36817 (http://www.iherb.com/EcoTools-Bamboo-Smudge-Eyeliner-Brush-1-Brush/36817)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Supermess - 23.07.13 - klo:16:41
Onkos kukaan kokeillut iHerbissäkin myynnissä olevia Bdelliumin siveltimiä (http://www.iherb.com/Bdellium-Tools-Professional-Antibacterial-Make-Up-Brush)? Varsinkin antibakteeriset Maestro -ja Studiolinjan siveltimet kiinnostaisivat kovasti...
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mimi - 24.07.13 - klo:10:35
En tiedä kuuluuko tämä tänne vai onko kabukista keskustetu muualla mutta. Paras kabuki? Mistä ja mikä hinta? Pitäisi saaha kun olen aikaisemmin ihan peruspuuterisiveltimellä huiskinut. Nuo vaan tuntuu olevan aika kalliita joten en haluaisi ostaa kakkaa. Katselin lily lolon kabukia onko hyvä?  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 24.07.13 - klo:12:21
^Ecotoolsin matkakabuki on huippu! Synteettinen (eli naama ei ala kutisemaan), pehmoinen ja sopivan tiheä. Lisäksi juuri tuon pakkauksensa takia todella helppo pyöritellä mineraalit siveltimeen, laittaa korkki kiinni ja sujauttaa laukkuun, jos tarvitsee päivän mittaan korjailla meikkiä. Hintaakaan ei taida Sokkarilla olla kuin n.16€? Itse ostin iHerbistä vielä edullisemmin.

Ihan kuin olisin joku Ecotoolsin puolesta puhuja :D Mutta oman meikkipohjan sutimiseen olen todennut juuri nuo kyseisen merkin siveltimet parhaiksi. Käytän juuri tuota matkakabukia mineraalipohjan kanssa sekä isoa pehmoista puuterisivellintä Veilin kanssa (joka on oikealta nimeltään kyllä Bronzer-sivellin). Pitäisi varmaan ostaa lisää EcoToolsin siveltimiä, kerta kaikki ne jotka omista ovat ihan huippuja ja jääneet vakikäyttöön.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kauris - 25.07.13 - klo:02:01
^ Mulla on ecotoolsin puuterisivellin ja luomivärisivellin ja tykkään molemmista kovin. Hyvin toimivat ja ovat kestävät, olen pessyt monta kertaa enkä ole huomannut kulumisen merkkejä. Tilaan näitä lisää varmasti!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: SSpiegel - 25.07.13 - klo:18:08
Onkos kukaan kokeillut iHerbissäkin myynnissä olevia Bdelliumin siveltimiä (http://www.iherb.com/Bdellium-Tools-Professional-Antibacterial-Make-Up-Brush)? Varsinkin antibakteeriset Maestro -ja Studiolinjan siveltimet kiinnostaisivat kovasti...

Mulla on Studio-linjan duo fiber blusher eli poskipunasivellin. Ihan huippu! Saa todella vahvojakin poskipunia laitettua tarpeeksi kevyesti ja pehmoinenkin on. Ei ole mielestäni lähtenyt irti karvaakaan. Ainut huono puoli on, että päästää pestessä väriä: mulla on ollut kyseinen sivellin jo varmaan vuoden ja väriä lähtee yhä joka pesulla.
Minun tutkimusten mukaan siveltimiä on ihan kehuttukin, tosin monista kasvoille käytettävistä (kabukit ja muut meikkivoidesiveltimet) siveltimistä on sanottu, että ovat oudon kokoisia: osa liian isoja ja osa taas liian pieniä. Googlettamalla kyllä löytää vertauskuvia, niin tietää ovatko itselle sopivan kokoisia.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 25.07.13 - klo:20:21
^Noita löytyy myös Cocktail Cosmetics nettikaupasta, joka toimii mielestäni UK:sta käsin, eli ei tarvitse pelätä tulleja.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: babylissa - 29.07.13 - klo:21:21
^Ecotoolsin matkakabuki on huippu! Synteettinen (eli naama ei ala kutisemaan), pehmoinen ja sopivan tiheä.

Huomasin kommentin ketjua selaillessani ja yksi asia kiinnitti heti huomion: onko siis siveltimen/kabukin materiaalista kiinni alkaako mineraalipohja kutista kasvoilla? En ole käyttänyt mineraalipohjia aikoihin juurikin tuon hirveän kutinan vuoksi, joka on pahimmillaan kesäisin, kun hikoilee herkemmin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 29.07.13 - klo:21:38
^ Se voi johtua myös joistakin ainesosista, esim. vismutista, mutta mulla sen teki sivellin. Käyttelin ihan bareMineralsin omaa kabukia, eli ihan laadukkaasta siveltimestä oli kyse, mutta naama kutisi aivan järjettömästi! Eikä mulla ole edes mitenkään erityisen herkkä iho, mutta kutina oli ihan kauhea. Samaa mineraalipohjaa voin kuitenkin käyttää täysin vaivattomasti synteettisellä siveltimellä levitettynä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: HeidiB - 01.08.13 - klo:10:34
^Nyt on ihan pakko sanoa, että BM:n kabuki on kyllä varmaan melkein pahinta kuraa mitä mulla on sattunut vastaan. Itse en sitä laadukkaaksi kyllä kutsuisi.

Aitokarvaiset siveltimet on harvoin yhtä pehmeitä kuin synteettiset, vaikka siis olisivat laadukkaitakin ja saattavat "raapia" synteettisiä enemmän. Jos on herkkä iho niin se voi kyllä hyvinkin ärsyyntyä siitä, että karheahkoa sivellintä hierotaan naamaan pitkän aikaa ja napakasti.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Quutti - 01.08.13 - klo:11:27
Smudger-keskusteluun palatakseni: löysin Tukholmassa Make up storelta haluamani varrellisen smudgerin, joka on tiukkaa meikkisienimateriaalia. Kokeilin kotona siveltimellä, eikä siitä tullut yhtään mitään. Mulla on mm. Macin 217 (sorry, muistin vääriin, siis 219), joka oli tarkoitukseen ihan liian iso, sillä ei voinut painaa yhtään kun harjakset hajosivat joka suuntaan, eikä se ottanut kunnolla kynän väristä kiinni. Jossain mulla olisi ehkä myös Ecotoolsin pieni sivellin, mutta en löytänyt sitä tähän hätään. Onneksi kuitenkin sain ostettua tuon MUS-siveltimen. Kiitos vielä vinkeistä! :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 01.08.13 - klo:14:48
^Nyt on ihan pakko sanoa, että BM:n kabuki on kyllä varmaan melkein pahinta kuraa mitä mulla on sattunut vastaan. Itse en sitä laadukkaaksi kyllä kutsuisi.

Aitokarvaiset siveltimet on harvoin yhtä pehmeitä kuin synteettiset, vaikka siis olisivat laadukkaitakin ja saattavat "raapia" synteettisiä enemmän. Jos on herkkä iho niin se voi kyllä hyvinkin ärsyyntyä siitä, että karheahkoa sivellintä hierotaan naamaan pitkän aikaa ja napakasti.

En nyt voi haukkua omaa sivellintäni kuraksi, mutta ei toimi mulla kyllä tarkoitukseensa :D Muut bm:n siveltimet on olleet oikein hyviä, mutta mun iho ei tuota kyllä kestä.
Aitokarvaiset on toki siinä parempia, että ottavat sitä puuterit paremmin sisäänsä ja niin ne mineraalitkin levittyy varmaan tasaisesti ohuempana kerroksena, mutta en kyllä yhtäkään aitokarvaista kabukia halua enää kasvojeni lähelle tuoda.

Yleisesti tykkään enemmän synteettisistä siveltimistä, sillä ne kestävät jatkuvia pesuja paremmin ja ovat yleensä juuri pehmeämpiä, mutta poikkeuksiakin tietysti on. Esim. bm:n  kulmakarvasiveltimeni ei varmasti toimisi yhtä hyvin synteettisillä harjaksilla.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 01.08.13 - klo:16:00
Smudger-keskusteluun palatakseni: löysin Tukholmassa Make up storelta haluamani varrellisen smudgerin, joka on tiukkaa meikkisienimateriaalia. Kokeilin kotona siveltimellä, eikä siitä tullut yhtään mitään. Mulla on mm. Macin 217, joka oli tarkoitukseen ihan liian iso, sillä ei voinut painaa yhtään kun harjakset hajosivat joka suuntaan, eikä se ottanut kunnolla kynän väristä kiinni. Jossain mulla olisi ehkä myös Ecotoolsin pieni sivellin, mutta en löytänyt sitä tähän hätään. Onneksi kuitenkin sain ostettua tuon MUS-siveltimen. Kiitos vielä vinkeistä! :)

Kiva, että löysit mieleisesi smudgerin. Tuo MACin 217 ei kyllä muotonsa ja kokonsa perusteella sovi yhtään smudgeriksi, kun siihen hommaan tarvitaan tiivis ja pieni sivellin (mielellään suippeneva malli i.e. kynäsivellin). 
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Quutti - 01.08.13 - klo:20:35
^ Eiku sori, siis 219 tietenkin!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 01.08.13 - klo:21:29
^No hiukan ihmettelinkin.  ;) Mutta edelleen pääasia, että löysit tarpeisiisi sopivan työkalun.  :ts
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Monty - 04.08.13 - klo:01:24
Itse olen tykännyt kvvasti Every Day Mineralsin flat top brushista, synteettinen ja hyvä mineraalin levityksessä. Kestänyt jo pitkän aikaa ja monta pesua, ja on ihanan pehmeä, eikä maksa paljoa.

http://www.everydayminerals.com/store/brushes/large-brushes.html
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: naapio - 05.08.13 - klo:14:18
Mulla olisi tarvetta laukussa kuljetettavaksi sopivalle huulipunasiveltimelle, mielellään sellaiselle jossa sulkijasysteemi olisi hyvin suunniteltu niin etteivät karvat alkaisi heti sojottaa. En ole varmaan koskaan moista tarvinnut mutta nyt kun olen haalinut punaisia huulipunia muutaman niin huomaan kipeästi kaipaavani jotain millä levittää punan siististi.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 05.08.13 - klo:17:42
^MACin retracktable lip brush (318) on omasta mielestäni ollut hyvä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 05.08.13 - klo:18:02
Mä kyselin samaa asiaa ihan hetki sitten, eli kelaa hiukan taaksepäin. Itse ostin Kicksin oman matkahuulipunasiveltimen. MUS:lla on myös.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 05.08.13 - klo:19:14
Meikkisiveltimet on kyllä meikkifriikkeilyssä mun heikko kohta :D Nytkin himottelee Sigman Premium Kit, jota periaatteessa en kyllä tarvitse, mutta kun siinä on niin monen moista uuden mallista sivellintä! Varsinkin ne kaikki eri malliset häivytyssiveltimet houkuttelee.

Olenko muuten ihan yksin sitä mieltä, että häivytyssiveltimiä on melko vaikea löytää ihan fyysisistä kaupoista?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: naapio - 07.08.13 - klo:12:15
Kiitti vinkistä Pinkpepper, en muistanutkaan että siitä oli puhetta kun en tiennyt tarvitsevani  :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mintti - 09.08.13 - klo:23:16
Onko kellään kokemuksia Crown Studio Pro -sarjan siveltimistä? Tuli vastaan sellainen huhu, että ne olisivat osittain samoja siveltimiä kuin Sigmat. Kieltämättä osa kyllä näyttää aivan identtisiltä...
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 16.08.13 - klo:00:55
Löytyyköhän joltain merkiltä matkapuuterisivellin? Eli siinä tarttis olla jonkinlainen korkki tms ettei karvat lyttäänny.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hertta - 16.08.13 - klo:08:48
Mulla olisi tarvetta uudelle kabukille, mutta nyt kun jenkkikaupoista ei pysty tullien ja alv:n takia tilamaan kovin kallista pakettia, niin hakusessa olisi EU:n alueelta ostettava sivellin.

Nyt käytössä on EDM pitkävartinen kabuki (http://www.everydayminerals.com/store/brushes/large-brushes/brushes-long-handled-kabuki.html), haussa siis vastaava, synteettinen, pehmeä sivellin.

Suosituksia?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Louna - 16.08.13 - klo:11:51
Täältä voi tilata Everyday Mineralsia, ilmeisesti Saksasta? En ole itse tilannut vielä tuolta mitään, mutta olen suunnitellut laittavani kerralla isomman tilauksen kun tulee tarve useammalle tuotteelle, kun postarit on ilmaiset yli 60 euron tilauksiin  :)
http://www.ecco-verde.com/everyday-minerals
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 16.08.13 - klo:17:06
Lily Lolon kabuki on hyvä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: babylissa - 17.08.13 - klo:17:01
Tilasin Pretty.fistä Real Techniquesin setin, olikohan Core-jotakin nimeltään, ja nämä ovat ensimmäiset kunnolliset synteettiset siveltimet minulla. Kunnollisilla tarkoitan pehmeyttä ja tiheyttä. Aiemmat kasvomeikkisiveltimet olivat muistaakseni Silk Naturalsilta, aitokarvaiset kabuki ja flat top brush.
Laitoin pitkästä aikaa Lauressin meikkipohjaa uudella siveltimellä ja testasin, alkaako kutista jos hikoilen yhtään naamasta, ei kutissut eikä kirvellyt. Jos reaktio on ollut pelkästään kunnon välineiden puutteesta johtuvaa siirryn takaisin mineraalipohjiin!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Morrigan - 19.08.13 - klo:17:31
Onko kellään kokemusta mac 210 rajaussiveltimestä? Onko hyvä? Tai voisiko joku suositella hyvää sivellintä kissarajausten tekoon?

Mulla on joku make up storen 113 sivellin  mut se on ihan sysip***a. Kaipaisin sivellinosaan sellaista jäykkää notkeutta mitä tossa ei kyllä ole. Muutenkin tossa tuppaa vähän harittamaan noi karvat, joten vaikea saada siistiä jälkeä.

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 22.08.13 - klo:19:28
Haluaisin jonkun synteettisen peitevoidesiveltimen. Lähinnä käyttäisin sitä MACin Studio Finish -peiteaineen levittämiseen/häivyttämiseen. Saisi olla isohko ja pehmeähkö. Ehdotuksia?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 22.08.13 - klo:23:40
^Minusta Reak Techniquesin deluxe crease brush (pyöreä sivellin, joka tulee viiden siveltimen setissä) on ollut hyvä. Sivellin on omasta mielestäni aivan liian iso luomivaossa käytettäväksi. Sen sijaan peitevoiteelle se on aivan mainio. Samantapaisia on varmaan ainakin Sigmalla ja uskoisin, että Ecotoolsilta löytyy myös samantyyppisiä siveltimiä. Toinen suosikkini peitevoiteille on MAC 217:n kopiot, joita löytyy lähes joka sarjasta. Joku valmstanee tuotakin mallia varmaan synteettisenä. Siinä missä Real Techniquesin sivellin antaa peittävän lopputuloksen ja on loistava isompien alueiden peittämiseen pixselöimällä, niin 217:lla tai vastaavilla häivytyssiveltimillä on helppo häivyttää peiteaineen rajat näkymättömiin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: amelié - 08.09.13 - klo:19:28
Kicksin bb sivellin (siis se shiseido kopio) on aloittanut hurjan sulkasadon. Aluksi se toimi todella hyvin, mutta pikkuhiljaa siitä alkoi irtoilla karvoja, joita sai sitten poimia kasvoilta aina käytön jälkeen. Tänään pesin tavallisen tapaan kaikki siveltimet ja kun puristelin tosta vettä pois, siitä lähti ihan tukoittain karvaa käteen  :o.
Olen pessyt sitä ihan samalla tavalla kun mun useamman vuoden vanhoja Macin ja sigman siveltimilä jotka eivät ainakaan ole tuosta kohtelusta suuttuneet. Pesen aina marseillesaippualla ja yritän pitää sivellinpään alaspäin, joten en ymmärrä missä vika  ???. Ono toi vain viallinen yksilö? Kuittikaan ei tietenkään ole enää tallessa...
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 09.09.13 - klo:20:48
^Kuittia ei tarvitse reklamaatiota tehdessä. Mulla noin ei ole käynyt, mutten ole ko. sivellintä kuin muutaman kerran pessytkään.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 13.09.13 - klo:16:04
Anteeksi tuplapostauksesta, mutta pakko hehkuttaa jälleen EcoToolsin siveltimiä. iHerbistä tuli tilattua Sheer Finish Kabuki, joka on mineraalimeikin levitykseen aivan mahtava! Lopputuloksesta tulee luonnollinen, mutta peittävä (siinä suhteessa nimi on kyllä hieman hämäävä). Se kuulemma Macin 187-siveltimelle hyvä korvaaja, mutta itse en voi sanoa juuta enkä jaata, kun en yhtäkää Macin sivellintä omista.
Tilasin siveltimen lähinnä uteliaisuudesta, sillä tuo sivellin jää kyllä vakikäyttöön!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Pepper - 13.09.13 - klo:18:46
Iherbistä bongasin tämän (nyt jo loppu varastosta):

http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Miracle-Complexion-Sponge-1-Sponge/52027

Onkohan kukaan ehtinyt vielä kokeilemaan eli vetääkö vertoja beauty blenderille ja sen kaimoille?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mimi - 28.09.13 - klo:13:59
Ecotoolsin kabuki tilattu! Joutu etsimään sitä kissojen ja koirien kanssa. Kun en tahtonut tilata pelkkää kabukia vaan yritin etsiä sitä sellaisesta paikasta mistä voin tilata samalla muutakin  :O joka paikasta mistä olisi löytynyt muutakin oli kabuki loppu. Vihdoin löysin sen ellokselta ja kivan neuleen myös  ;D hinta oli 14.90 kabukille, pakettia odotellessa  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: catjuska - 03.10.13 - klo:00:23
En selailemalla löytänyt juttua mistään, että kuinka usein ja miten kabuki tulisi pestä? Pestylle ihollehan tuota mineraalia tulee laitettua, mutta kai se silti toisinaan olisi hyvä putsata?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hertta - 03.10.13 - klo:08:17
En selailemalla löytänyt juttua mistään, että kuinka usein ja miten kabuki tulisi pestä? Pestylle ihollehan tuota mineraalia tulee laitettua, mutta kai se silti toisinaan olisi hyvä putsata?

Itse pesen parin-kolmen viikoin välein. Joku suosittelee viikottaista pesua, mutta mä olen ainakin liian laiska pesemään niitä siihen tahtiin.. :)

En pese kaikkia siveltimiä samaan aikaan, katselen vähän mikä tarvii pesua ja sitten sen mukaan. Mulla kabuki kerää ainakin iholta rasvaa, joka sitten kerääntyy siihen sutiin meikkipohjan kanssa pieninä paakkuina, siitä tietää, että on aika pestä.

Pesuun käytän Marseille saippuaa, oli sivellin aitoa tai synteettistä karvaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: babylissa - 03.10.13 - klo:08:27
Minä hommasin pikapuhdistukseen Bare Mineralsin i.d. quick change brush cleaner -suihketta. Että edes jotenkin tulisi siveltimiä puhdistettua,  kun laiskuuksissaan ei saa aikaiseksi pestä kunnolla tarpeeksi usein. Feeluniquesta taisin putsarin ostaa ja kyllä se raikastaa ja ilmeisesti puhdistaakin ihan hyvin. Kätevä varsinkin eri sävyjä laittaessa sillä aine ei kastele sivellintä märäksi. Sisältää alkoholia.
 
OT olen vähän käytellyt ainetta raikastamaan myös yhtä ulkoilutakkia kun siihen tarttuu tupakanhaju hyvin helposti. En siis polta, paitsi salaa :O ja hajua peitelläkseni suihkautan putsaria takkiin. Putsari tuoksuu tosi raikkaalle!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 03.10.13 - klo:20:02
Mä olen ostanut ihan vauvashampoota siveltimien pesuun :P Kyllähän se minusta ihan hyvin toimi, puhtaaksi tuli ja tuoksu oli mukavan mieto!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Monty - 04.10.13 - klo:08:30
Tunnustus: pesen jotakuinkin viikoittain EDM:n flat top kabukia, peitepensseliä ja kulmakarvapensseliä... millä tahansa vessan kälyisellä nestemäisellä halpiskäsisaippualla (yleensä ostan halvinta xtraa tai euroshopperia jättipullossa ja kippaan pieneen pumppupulloon.) Eivät ole ainakaan vielä räjähtäneet...  :ts
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kauris - 05.10.13 - klo:11:15
Mä käytän kosteuttavaa hiusshampoota, mutta oon joskus pessyt käsisaippuallakin. Synteettiset on ihan hyvin kestäneet, en tiedä pahatuisko aitokarvaiset huolettomasta pesusta enemmän.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 05.10.13 - klo:11:45
Minä pesen siveltimiä vähän fiiliksen mukaan MACin sivellinpesulla, Natusan vaivashampoolla, Marseille-saippualla tai Fructis 2 in 1 -shampoolla. Tuota viimeisintä aloin käyttämään sen jälkeen, kun luin / kuulin jonkun meikkitaiteilijan pesseen jo vuosia siveltimensä halvimmalla 2 in 1 -shampoolla. Hyvin oli pelittänyt. Tuo MACin pesuaine on käytössä yllättävän edullista verrattuna joihinkin muihin siveltimille tarkoitettuihin aineisiin. 

Vain parin siveltimen / meikkausvälineen kohdalla en tee poikkeuksia: Beautyblenderin pesen aina Fairylla ja synteettiset meikkivoide- ja peiteainesiveltimet sappisaippualla. Aiemmin käytin meikkisiveltimien pesuun kasvojen puhdistusöljyä, joka tehosi meikkivoiteisiin paremmin kuin nuo shampoot tai Marseille-saippua. Sappisaipua kyllä lyö senkin laudalta, enkä vielä ainakaan ole huomannut sen pilanneen siveltimiä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 05.10.13 - klo:20:22
Täysin OT, mutta ihana typo  ;D :

Natusan vaivashampoolla
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 05.10.13 - klo:20:47
^ Nyt nolottaa ja naurattaa samaan aikaan.  :-[ :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 05.10.13 - klo:20:55
Mä kuuraan sutejani milloin milläkin käteen osuvalla (sulfaatillisella) shampoolla tai välillä käsisaippualla. Hyvä tulos on tullut ja varsinkin kabukit keräävät meikkipohjaa ja ihon rasvaa sen verran, että pesen mielelläni tehokkaasti. Kostutan ensin siveltimet, dippaan pesuaineeseen ja pyörittelen kämmentä vasten + huuhtelen toistaen niin kauan, että vaahto on puhdasta. Kuivumaan laitan pyyhkeen päälle, oion märkien siveltimien karvat ensin siistiksi.

Kabukin pesen aika usein, silloin kun se alkaa tuntua sellaiselta klähmäiseltä ja muita suteja harvakseltaan, usein kaikki kerralla.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mimi - 28.10.13 - klo:21:11
Ecotoolsin kabuki tilattu! Joutu etsimään sitä kissojen ja koirien kanssa. Kun en tahtonut tilata pelkkää kabukia vaan yritin etsiä sitä sellaisesta paikasta mistä voin tilata samalla muutakin  :O joka paikasta mistä olisi löytynyt muutakin oli kabuki loppu. Vihdoin löysin sen ellokselta ja kivan neuleen myös  ;D hinta oli 14.90 kabukille, pakettia odotellessa  :)

Kabuki on nyt ollut jo jonkin aikaa käytössä ja tykkään!   :l Voin suositella kaikille! Suurkiitokset!!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kristiina - 16.11.13 - klo:18:01
Kokeilen, onko tuosta Dyroy silmämeikkisiveltimestä mihinkään.. Tässä lukee "tarkkaan silmänrajaukseen". Tarvitsin nopeasti jonkun silmämeikkisiveltimen, jota voisi käyttää WnW nestemäisen vedenkestävän eye linerin kanssa, koska ko. nestemäisessä linerissa on surkea se purkin sivellin. EcoToolsin siveltimet olis varmaan hyvät, kun voisi panostaa kunnolla siveltimiin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: amelié - 20.11.13 - klo:16:25
Mulla on jotenki huono tuuri sivellinten kanssa. Tilasin hqhairista kesällä alekoodilla Narsin hehkutetun poskarisiveltimen, joka on kyllä siveltimenä hyvä, mutta siitä lähtee jonkun verran karvaa. Karva ei kuitenkaan lähde juuresta asti, vaan siveltimestä irtoaa sellaisia lyhyitä puolen sentin pätkiä, joka kerta kun laitan poskipunaa saa poimia ainakin yhden tollasen pienen, mustan karvanpätkän. Ihan kuin karvojen päät katkeilivat irti  :-\. Nyt löysinkin netistä joitain kommentteja missä valitettiin tuosta karvojen irtoilemisesta, ilmeisesti ei siis ihan tavatonta tälle siveltimelle..
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: muori Pippuri - 01.04.14 - klo:00:38
Saako marketista mitään "siedettäviä" poskipunasiveltimiä? Tekeekö Cailapeilla esimerkiksi mitään? Ei jaksaisi ruveta tilailemaan netistä mitään kahdenkymmenen euron siveltimiä/settejä.

(en kyllä muista minkälaisissa hinnoissa nuo Cailapit nykyään liikkuu...)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Bamboo - 01.04.14 - klo:09:50
^ Cailapin nettikaupasta voi katsella hintoja. Esim. sivellinsetit maksaa 9-16 euroa. Yksittäiset siveltimet ovat varmasti laadukkaampia ja kalliimpia, kuten Cailap by Mariela Sarkima poskipunasivellin on 16 €.

Itse suosittelisin e.l.f:in Studio-sarjan siveltimiä, joita saa iHerbistä 3 dollarilla. Mutta vaikka tämä H&M kaksipäinen sivellin (http://www.hm.com/fi/product/23217?article=23217-A) on pehmeä ja hyvä hintaansa nähden.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: muori Pippuri - 01.04.14 - klo:12:56
Kiitti! Harmi kun ei ole iHerbiltä mitään muuta ostettavaa, niin e.l.f. on poissuljettu vaihtoehto. Käynpä sitten HM:llä tsekkaamassa, löytyykö tuo sivellin paikan päältä  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kristiina - 01.04.14 - klo:19:59
Iberon poskipunasivellin on ollut mulla käytössä todella hyvä. Ei ole synteettistä karvaa, vaan näädän? En ole varma.

Edit.eläinten ystävänä mua nyt harmittaa, että edes oon ostanut tuollaisen..vaikka laadukas onkin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 16.10.14 - klo:14:18
Heitin mun viimeisen Beauty Blenderin roskiin, kun varmaan jo puolisen vuotta vanha oli ja tarkoituksena oli pihistellä ja käyttää We Care Iconin meikkisieniä. Ajattelin, että ei kai nuo sen kummosempia voi olla, sieni kuin sieni, mutta hinta pikkasen eri. No joo, ekaa sientä olin käyttänyt pari päivää, niin ei kun tilausta vetämään beautybayhin. Mitäpä tuota hyväksi koettua vaihtamaan uuteen ja huonoon, oli se sitten kuinka halpa tahansa. Säästö menee jo siinä, kun joutuu vaihtamaan sienen usein, sieni levahti jo tuossa parissa päivässä ja tuntui, ettei oikein saa levitettyä meikkivoidetta, sisuksiinsa kyllä voiteen vetää, mutta naamaan ei levity. :/. Joten, eiköhän noilla kahdella tilatulla beautyblenderillä taas reilu vuosi porskutella eteenpäin  :T..
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: SSpiegel - 23.10.14 - klo:15:34
Törmäsin tuossa youtubessa kosmetiikkafirmaan, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. Blank Canvas Cosmeticsin (http://www.blankcanvascosmetics.com/) siveltimet näyttävät aikalailla samalta kuin esimerkiksi Sigman tai Zoevan, mutta ovat niistäkin vielä pikkuisen halvempia. Kolmelle silmämeikkisiveltimelle tuli hintaa parisen kymppiä, joten panostus ei ollut mikään älytön, vaikka osoittautuisivatkin susiksi. Laitoin tilauksen menemään eilen, joten vähän aikaa joutuu odottamaan, millaisia siveltimet ovat todellisuudessa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 24.10.14 - klo:12:13
Täydensin jonkin aikaa sitten työkalupakkiani muutamalla EcoToolsin siveltimellä, ja olen kyllä ollut varsin tyytyväinen. Kyseessä ovat peitevärisivellin (airbrush concealer), luomivärisivellin (full eye shadow) ja silmänrajaussivellin (flat eyeliner). Käytän iholle Lily Lolon mineraaleja, ja peitejauheelle oli aiemmin käytössä Lolon litteä concealer brush, joka kyllä hoiti tehtävänsä, mutta luonnollisempi kerrostusmahdollisuus oli toiveissa. EcoToolsin muhkea sivellin on juuri sellainen kuin toivoinkin. Sillä saa ihan yhtä lailla peittävyyttä, mutta pehmeämmin ja paremmin häivytettynä. Toimii hyvin myös vihreän correctorin kanssa isommillakin alueilla. Luomivärisivellin on yhtä lailla muhkea ja häivyttävä ja sopii hyvin mulle perussiveltimeksi, kun en tarkkoja luomivärimaalauksia tee. Rajaussivellin toimii siinä missä muutkin.

Mulla on tällä hetkellä vakiokäytössä Lolon kabuki ja reissuja varten vanha Barefaced Beautyn kotelollinen kabuki, molemmat oikein kelvollisia. Aiemmin ehti olla myös Body Shopin kabukeja, mutta ne kuluivat huomattavasti noita toisia nopeammin. Poskipunasivellin on Barefaced Beautyn ja puuterisivellin Lolon. Näistä kumpikaan ei ole mikään erityinen, mutta muidenkaan merkkien vastaavat eivät juuri sen kummemmilta näytä, joten kelpuutan nämä. Löytyy myös mm. Lolon minikabuki, josta ei oikein ole mulla mihinkään.

Siveltimien pesussa mun monivuotinen suosikki on LV Nestesaippua (http://www.berner.fi/pro/tuotteet/tuoteryhmat/desinfektio-ja-henkilohygienia/pesunesteet-saippuat-ja-hiustenhoitotuotteet/lv-nestesaippua). Se on edullista, hajusteetonta ja pumppupullossa älyttömän helppokäyttöistä. Lisäksi se on pitänyt siveltimet huimasti paremmassa kunnossa kuin sulfaatillisilla pesunesteillä pesu. Mä pidän tätä Marseille-saippuan upgreidauksena. ;D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Manna - 23.11.14 - klo:12:13
Onko kellään käyttäjäkokemusta EcoToolsin värivoidesiveltimestä? Haluaisin levittää vaihteeksi värivoiteen muuten kuin sormin, sellainen ohuempi ja kuulaampi lopputulos olisi hakusessa :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: attir - 18.01.15 - klo:10:54
Dermosil Kabukista kysymys, eli onko mistään kotoisin? Mä tarttisin kabukia ja en tiiä mikä olis hyvä. Infotkaa kiltit hinta laatu suhteeltaan hyviä kabukeja  <3 Suomesta saatavia.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kristiina - 18.01.15 - klo:11:56
^H&M kabuki on hinta-laatusuhteeltaan hyvä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: caessa - 19.01.15 - klo:00:54
En kyllä ihan ymmärrä beauty blenderin hypetystä. Ihastelin ja harkitsin sitä pitkään, kunnes mies osti sellaisen joululahjaksi (tietenkin tietämättä mikä se edes on, mutta olin sitä monesti hypistellyt :D). Nyt kun olen sitä käyttänyt, en näe mitään eroa skunkkisiveltimeeni verrattuna. Paitsi sen, että levityksessä menee enemmän aikaa, joten kiireisinä aamuina levitän yhä skunkilla.

Mikä tässä nyt on oikeasti niin erikoista ???? Siis hyvähän tuo on, hyvin levittää ja hauska käyttää, mutta tuota yliampuvaa hypetystä en kyllä ymmärrä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 20.01.15 - klo:00:56
Mulla ei ole originaaliversiota, mutta ostin jokin aika sitten Real Techniques by Samantha Chapmanin Miracle complexion spongen, joka kaiketi on vastaava kuin beauty blender. Se on hyvä meikkisieni, muoto on optimaalinen ja tuntuu iholla mukavalta, sormin levitykseen verrattuna huomattavasti pienempi määrä voidetta riittää (käytän aavistuksen kostutettua sientä) ja jälki on kaunista. Ei se silti mikään merkillinen ihmekapistus ole ja koska aiemmin olen käyttänyt lähinnä sormia ja niitä kolmionmallisia halpissieniä, niin vaikea verrata kovin kattavasti. Olen oikeastaan vuosia käyttänyt melkein pelkkiä mineraaaleja, mutta nyt löydettyäni hyvän meikkivoiteen käytellyt vaihtelun vuoksi sitä.

Tällä oli hintaa jonkun viitisen euroa ja jos se kestää kohtuullisen pitkään, niin hinta on ihan sopiva.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Firestarter - 20.01.15 - klo:10:26
Itse olin alkuun kiinnostunut tuosta Bb:stä mutta en kyllä pystyisi käyttämään samaa sientä niin kauaa että se oikeuttaisi korkean hinnan.En usko että tuota saa niin hyvin putsattua etteikö se alkaisi kerryttää jonkinlaisita bakteerikasvustoa itseensä,sieni kun on. Käytän muutenkin aina siveltimiä niin voisi olla vaikea tottua tuollaiseen.Kyllä tuolla varmaan saa meikkivoiteen helpommin levitettyä kuin tavallisella meikkisienellä mutta that's about it ::)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Katzenparade - 20.01.15 - klo:20:50
Bb on kyllä ihan mukava kapistus, itse en käytä sitä joka päivä, sillä mineraalimeikki on yleisin meikkipohja minun ihollani arkisin. Bb:llä saa todella luonnollista jälkeä, mutta tykkään käyttää sitä vain tiettyjen, vähän lirumaisempien meikkivoiteiden kanssa, esim. L'oreal True Matchista saa todella luonnollisen näköisen pohjan. Estee Lauder DW Lightin kanssa sivellin on taas parempi, blenderillä en saa DW Lightiä levittymään kunnolla. Oman blenderini olen "desinfioinut" mikrossa ja toistaiseksi sieni on pysynyt hajuttomana eikä sieneni ole edes värjäytynyt. En itsekään tajua äärimmäistä hypetystä, mutta erittäin laadukas se on meikkisieneksi. En tajua miten niitä tavallisia meikkisieniä käytetään ja olen yrittänyt useampaan kertaan, mutta olen saanut aina aikaiseksi kakkunaaman :D

Mulle iso plussa (ja toisaalta miinus) on se, että sieni täytyy pestä joka käytön jälkeen. Meikkivoidesiveltimet unohtuu pestä vähän liian usein, mutta sieni on pakko pestä. Voidemaiset poskipunat ja korostussävytkin on tosi helppo häivyttää blenderillä, jonka voi toki tehdä ihan siveltimen kanssakin, mutta laiska kun olen, sivellin saattaa jäädä käyttöön useammaksi päiväksi, jää myös ne poskipunat/highlighteritkin siihen siveltimeen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: RockQueen - 27.02.15 - klo:08:34
Ostin joskus vuosia sitten TBS:n kabukin ja se on ollut huippuhyvä. Nyt kun TBS:llä on kantispäivät kävin ostamassa toisen, koska tuo kuivuu pesun jäljltä varsin hitaasti, vuorokausi ei riitä. Vanhan kabukin suojapakkauksessa lukee Nature's Minerals ja uudessa Extra Virgin Minerals. Itse kabuki on myös täysin erilainen. Uusi on isompi, pyöreämpi ja lötkömpi. Uudistus ei valitettavasti mennyt hyvään suuntaan mikä on suunnaton harmi. Tuo vanha kabuki on niin ihanan tiivis ja siinä on hiukan viistoneva muoto niin että kabukissa on ns. kärki.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Manna - 04.03.15 - klo:09:44
Sain kaveriltani lahjaksi Eco Toolsin peitevoidesiveltimen ja tämähän on ihan <3
Miten ihmeessä olen tullut aiemmin toimeen ilman :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Jenje - 07.03.15 - klo:13:18
^ Mulla on tuo sama, ja se on munkin mielestäni tosi näppärä. Se onkin oikeastaan ainut nestemäisten tuotteiden sivellin, jota jaksan käyttää (ja pestä) säännöllisesti. Muutkin Ecotoolsin siveltimet on kyllä hinta-laatusuhteeltaan tosi hyviä. :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 07.03.15 - klo:16:09
Mä tilasin iHerbistä sen Ecotoolsin viuhkamaisen siveltimen ja se on just hyvä highlighterin laittamiseen poskipäille. Muutenkin mäkin tykkään Ecotoolsin siveltimistä. Toinen suosikki on Real Techniques.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lila - 18.03.15 - klo:11:22
Ihan varovasti hehkutan eBay-sivellinostostani. Olen pitkään ihaillut Narsin kauniita kabuki-siveltimiä, mutta vasta jonkin aikaa sitten keksin, että ne on tehty perinteisellä japanilaisella mallilla - ja että samantyylisiä siveltimiä saa ihan eri hintaluokassa. Tilasin eBaysta tällaiset:

(http://i.ebayimg.com/images/g/WxQAAOxyni9TCwuz/s-l500.jpg)

http://www.ebay.com/itm/3-Design-Japanese-Traditional-Tapered-Dome-Head-Yachiyo-Kabuki-Blush-Brush-NO-27-/171250670038?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item27df55d9d6

sekä keinokuituisen, että vuohenkarvaisen mustan version - ja ovat minusta todellakin hintansa väärtejä! Siveltimen muoto on kätevä, olen käytellyt keinokuituista meikkivoiteen levitykseen ja vuohenkarvaista poskipunalle/muotoiluun. Meikkivoidesivellin on nopea, mutta muodon ansiosta sillä pääsee esim. nenänpieliin ja silmän alueelle paremmin kuin flat-topilla. Poskipunasivellin on erityisesti varjostuksissa ihan huippu - mutta muutenkin toimiva, tarkka ja ottaa tarvittaessa väria runsaastikin. Keinokuituinen on tosi pehmeä - ja vuohenkarvainen on minusta vähän pehmeämpi, kuin MACin vuohenkarvaiset poskipunasiveltimet (minulla on kaksi, molemmat tosin joulukokoelmien lyhytversioita, eivät välttämättä MACin parasta laatua). Kumpikaan sivellin ei ole käytössä karistanut yhtään karvaa - mutta varaukseni tässä vaiheessa liittyy tietysti kestävyyteen. En osaa vielä sanoa, kuinka hyvin reagoivat jatkuvaan käyttöön ja toistuvaan puhdistamiseen.

Mutta muuten, ihan mielettömän hyvä ostos, kauniit ja toimivat käyttöesineet ilahduttavat aina!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 02.04.15 - klo:16:17
Ostin vähän aikaa sitten EcoToolsin poskipunasiveltimen, kun entinen (eri merkkiä) oli aika vanha ja hapsottava. Tämä oli kyllä mulle pettymys. Ymmärrän, että tämä on vain oma ongelmani, mutta mä en oikein tajua tätä muotoa poskipunasiveltimessä. Litteää, isoa läpyskää ei ole mun mielestä luontevaa käyttää, eikä sillä saa kovin hallittua lopputulosta. Kaipa tämä on vielä läpyskämalliksikin vähän kökkö, kun kärjen muoto ei ole edes pyöreä, vaan kolmiomainen.

Tämä tuntui mun käyttöön niin sopimattomalta, että päädyin ostamaan tilalle Idunin poskipunasiveltimen. En ole vielä päässyt sitä kokeilemaan, mutta näin aistinvaraisesti ja kuivatestailussa se vaikuttaa tosi hyvältä. Sivellin on sopivan pieni ja kätevästi hiukan viistomainen, ei liian. Käyttöpinta on se "pääty", kuten haluankin, ja se on mukavan tiheä ja ääriltään pyöreähkö, vaikka onkin korkeussuunnassa melko tasainen.

Otin äskettäin testiin myös vanhan Idunin kabukini ja huomasin sen antavan Lolon meikkipohjan kanssa paljon paremman, peittävämmän lopputuloksen kuin Lolon oma kabuki, joten sekin jää kyllä käyttöön. Tykkään kovasti Idunin siveltimien näppärästä koosta (mahtuvat pienehköönkin meikkibägiin), varsien tuntumasta ja ulkonäöstä ja tiheästä karvasta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Elisaka - 13.04.15 - klo:22:01
Hankin juuri Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomaden ja edessä olisi myös uuden kulmakarvasiveltimen osto. Siveltimen pitäisi olla jämäkkä ja terävää jälkeä tekevä, aiemmat kulmakarvasiveltimet on aivan liian pehmeitä tälle geeli-/moussepohjaiselle kulmavärille. Ehdotuksia?  ???
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lila - 14.04.15 - klo:08:05
Minulla on tuon kanssa ihan Duroyn pieni luonnonkarvainen viistopää. Se on sopivan jäykkä myös vahamaisille tuotteille. Tuota on useammassa Duroyn sarjassa ihan vastaavan oloisena, en oikein ymmärrä Duroyn logiikkaa, mutta esim. tämä:

http://www.sokos.fi/fi/sokos/duroy-imperial-vino-kulmakarvasivellin

Oma viimeisin sivellinhankintani on Real Techniquesin isompi peitevärisivellin. Minulla on ollut IsaDoran superpehmeä isompi peitevärisivellin silmänalusia varten, mutta siitä alkoi aika jättää. Kauhistuin kun avasrin RT:n pakkauksen, sivellin on tosi iso, pienen meikkivoidesiveltimen kokoinen. Mutta sen muotoilu on tosi hyvä, siveltimessä on vähän kärkeä - ja se on myös edellistä sivellintäni jämäkämpi. Tuolla saa häivytettyä silmänaluset mahtavasti - ja se toimii muutenkin upeasti, jos haluan ohuen kerroksen peittaria joillekin isommille alueille, se on hyvä häivyttämään meikkivoidetta ja peittaria - ja sillä saa nenänpielet viimeisteltyä tosi siistiksi. Ihana sivellin!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 14.04.15 - klo:10:14
Mullakin on ongelmia tuon EcoToolsin poskipunasiveltimen kanssa. Se on jotenkin niin valtavan iso, että tuntuu, että poskipunat ovat ympäriinsä pitkin naamaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hue - 14.04.15 - klo:11:07
Elisaka: Miten olisi ihan Anastasian oma sivellin? Ainakin mulle tuo "ripsiväriharja" on ihan ehdoton kulmien sukimiseen värin laittamisen jälkeen. Tuolla saa tosi tarkkaa jälkeä kun sivellin on terävä ja pieni, mutta on ehkä juuri siitä syystä hiukan hidas.

http://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-beverly-hills-large-synthetic-duo-brow-brush-12.html (http://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-beverly-hills-large-synthetic-duo-brow-brush-12.html)

Tuon hitauden takia mä käytän yleensä kiireessä Smashboxin jo myynnistä poistunutta ja kulttimaineen saanutta kulmakarvasivellintä. Se on isompi, jämäkkä ja jopa hieman karhea luonnonkarvainen sivellin. Jotenkin ihan älyttömän hyvä! Suosittelisin myös tätä sivellintä, mutta sitä ei saa enää mistään. Tällä saa ehkä vähän sellaisen "blurrimman" tai pehmeämmän tuloksen, mikä sopii arkimeikkiin tosi hyvin.

Toki nämä ovat makuasioita, että tykkääkö luonnonkarvaisesta vai synteettisestä, isommasta vai pienemmästä jne. Mulla nuo molemmat siveltimet ovat kuitenkin lunastaneet paikkansa meikkausrutiineissa.

e. Höpsis, Smashboxin sivellin on tullut takaisin myyntiin! Viimeksi kun katsoin, sitä ei myyty edes Smashboxin omilla sivuilla http://www.smashbox.com/product/6009/17815/Brushes-Tools/ANGLE-BROW-BRUSH-12/index.tmpl
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 14.04.15 - klo:13:08
^^ Joo, sama juttu oli mullakin.

Olen nyt ehtinyt käytellä tuota Idunin poskipunasivellintä ja olen siihen oikein tyytyväinen. Idunin siveltimet ovat kyllä mun makuun ihan ideaaleja. Niissä on lyhyehköt ja paksut varret, sopivan tiiviit ja hallittavan kokoiset päät ja pehmeä karva. Ostin sarjasta vielä peitevärisiveltimenkin, ja sekin on pelittänyt tosi hyvin. Mulla on Idunilta nyt kaikkiaan nämä kaksi sekä kabuki, ja muuta en juuri tarvitsekaan. Tuo keskivertoa vähän pienempi kabuki toimii mineraalimeikkipohjan lisäksi tosi hyvin myös correctorille, käytän sitä meikkipohjaa ennen Lolon Blush Awayn kanssa. Huippuja!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Elisaka - 21.04.15 - klo:13:58
Elisaka: Miten olisi ihan Anastasian oma sivellin? Ainakin mulle tuo "ripsiväriharja" on ihan ehdoton kulmien sukimiseen värin laittamisen jälkeen. Tuolla saa tosi tarkkaa jälkeä kun sivellin on terävä ja pieni, mutta on ehkä juuri siitä syystä hiukan hidas.


Kiitos Hue suosituksesta! Päädyin tilaamaan Anastasian siveltimen beautybaysta kun sinne aioin muutenkin tehdä tilauksen. Googlella löytyi sitten hyviä arvosteluja merkin omista siveltimistä (paitsi pari kommenttia kaikkien karvojen irtoamisesta kerralla siveltimestä). Katsotaan miten käy  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: enna - 21.04.15 - klo:21:51
Ecotoolsin eyeliner-siveltimellä on hyvä meikata kulmat, sitä on kehuttu muuallakin. Mulla on miniversio siitä siveltimestä ja se siirtyi ihan suosikiksi kulmakarvojen meikkaamisessa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kathy - 30.04.15 - klo:13:39
Ostin Beautyblenderin ja vaikka en tylsänä meikkaajana vieläkään ymmärrä sivellinmeuhkaamisen päälle, niin tästä sienestä tykkään. Olen aikaisemmin levittänyt meikkivoiteet/bb-voiteet sormin ja joskus lopputulos on jotenkin, öh, sellainen raitainen ja muutenkin sen näköinen, että meikki ei yhtään sulaudu ihoon, vaan jää jotenkin maskiksi. Beautyblenderillä kun tuputtelee meikin levityksen jälkeen, niin lopputulos on paaaljon parempi ja luonnollisempi.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 06.05.15 - klo:12:01
Onko kellään kokemuksia Jessup (http://jessupbeauty.com/index.php)-siveltimistä? Nämä ovat todella edullisia (saa eBaysta) ja niitä on useissa blogeissa ja vlogeissa verrattu tasoltaan Sigman siveltimiin. Feikkejä on liikkeellä, mutta ainakin pari myyjää on luotettavia.

Tilasin yhden setin onmyway1975-myyjältä, jos ovat kökkölaatua, niin eipä se 12 euron hinta onneksi juuri kirpaise. Kerron kokemuksia sutien saavuttua.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 08.05.15 - klo:11:05
Onko kukaan käyttänyt Lily Lolon Angled Brow - Spoolie Brushia? Sen viistolle sivellinpäälle löytyy paljon haukkuja, kun se ilmeisesti on muodoltaan paksuhko ja aika kovaa materiaalia. Tuo olisi tosi kätevä, jos sivellin on kelvollinen, kun tarvitsisin juuri tuollaisen pyöröharjan, joka toisesta päästä löytyy. En kuitenkaan ihan tähän mennessä lukemieni arvosteluiden perusteella uskaltaisi hankkia, etenkään kun en ole edes löytänyt riittävän hyvää kuvaa siitä, miltä sivellin ihan tarkkaan ottaen päästä näyttää.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 17.05.15 - klo:19:44
Sori taas tuplat, täällä on aika hiljaista... Olen tehnyt meikkivalikoimassani vähän kevätsiivousta ja samalla päivittänyt siveltimiäkin. Käytän iholle pelkästään mineraaleja, ja valinnat ovat siis sen mukaisia.

Kehuin tuolla yllä Idunin siveltimiä, ja (pienempi) kabuki ja poskipunasivellin ovatkin yhä ihan ykkösiä mineraalipohjan ja -poskipunan kanssa. Mainitsin hankkineeni Idunilta peittarisiveltimenkin, mutta en sitten lopulta tykännytkään siitä. Se on litteän malliseksi minusta liian iso ja jäykkä, ja kärki tökkii ikävän terävästi ripsirajaa silmänalusilla käytettäessä. Hankin tämän tilalle Lolon concealer brushin, kun huomasin kuvista, että sehän onkin aivan eri mallinen kuin Lolon entinen peruslätyskä. Olen tykännyt tästä nykyisestä kovasti, on tosi muhkea ja kärjestä pyöristetty ja silmänalusille aivan ideaali. Ei toimi näppyjen peittämisessä ihan niin hyvin kuin litteät mallit, mutta kokonaisuudessaan tämä silti voittaa mun aiemmat peitevärisiveltimet (Lolon vanha, BFB, Idun, EcoTools). Uutena tämä haisi ikävästi liimalle, kuten on ollut muidenkin Lolon siveltimien kanssa, mutta muutoin laatu on ihan moitteeton. Tähän kolmikkoon olen todella tyytyväinen.

Tilasin pitkästä aikaa myös mattapuuteria, ja kun uusi puuterisivellinkin oli tarpeen, niin päädyin tilaamaan Real Techniquesin powder brushin. Mulla ei kuvien perusteella ole juurikaan luottoa RT:n laatuun, mutta monet muut edulliset puuterisiveltimet ovat läpyskämallia, jonka kanssa vain en millään ole sujut (heivasin jonkin aikaa sitten Lolon vanhanmallisen läpyskän toimettomana). RT:n pitäisi kolahtaa ensi viikolla postiluukusta, vähän jännityksellä odotan. Itse asiassa tilasin myös RT:n setting brushin, vaikken ole ollenkaan varma, toimiiko se missään, mihin olen sitä kaavaillut... Onko muilla näistä kokemuksia?

Silmämeikkiä (siis muuta kuin maskaraa) käytän niin harvoin, että en vielä tehnyt sitä varten hankintoja, vaikka joitakin siveltimiä olenkin silmäillyt. Tällä hetkellä omistan vain EcoToolsin full eyeshadow brushin ja flat eyelinerin, ja niillä kyllä saa perusjutut tehtyä yllättävänkin hyvin.

Onko muita mineraalien käyttäjiä? Olisi kiva kuulla muidenkin sivellinsuosikit. :)

Edit. Sain RT:n siveltimet, ja ihan hyviltä vaikuttavat. Powder brush ei ole lainkaan niin valtava kuin monien arvostelujen perusteella kuvittelin, oikein käyttökelpoisen kokoinen. Setting brush vaikuttaa myös ihan näppärältä lisältä valikoimaan. Kumpikin oli ihan siisti, eikä pestessä irronnut karvoja.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 18.05.15 - klo:15:45
Mulla ei juuri noista RT:n siveltimistä ole kokemusta, mutta muutoin mulla on lähestulkoon kaikki siveltimet heiltä, ja olen ollut laatuun erittäin tyytyväinen. Hinta-laatusuhde etenkin iHerbista tilattaessa on ollut erinomainen. iHerbista tilasin myös setin EcoToolsin kasvosiveltimiä, eikä missään ollut mainintaa niiden koosta, joten hölmösti odotin niiden olevan täysikokoisia kuten RT:n siveltimet noissa seteissä aina ovat: mutta eivätpä olleetkaan vaan jotain minisiveltimiä, joilla en tee juuri mitään. RT-settien mukana tuli myös matkatessa kätevä sivellinkotelo, johon saa suosikit mukaan.

Mulla on myös EcoToolsin siveltimiä, mutta ne eivät mun mielestä kestä käyttöä niin nätisti kuin RT:n siveltimet. Mulla on tapana siis pestä kaikki siveltimet aina yhden käytön jälkeen, joten mulle on tärkeää, että sivellin pitää muotonsa lukuisissa pesuissa. EcoToolsit ovat lähestulkoon kaikki alkaneet hapsottaa pesujen myötä, RT:t eivät laisinkaan. Kummatkaan näistä eivät ole kylläkään varistaneet pesussa karvoja, mikä on hyvä. Sopivaa poskipunasivellintä en ole kylläkään onnistunut RT:n valikoimista löytämään.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 18.05.15 - klo:16:12
^ Kiva kuulla, että RT:t ovat pelittäneet, uskallan sitten itsekin hankkia niistä vielä joitakin. Mä pesen siveltimet suunnilleen kerran viikossa, ja jo silläkin tahdilla heikkotekoinen sivellin voi levähtää aika nopeasti, vaikka varoen niitä toki käsittelenkin. Mulla ei vielä kovin montaa EcoToolsia ole ollut, mutta jotenkin tuon poskipunasivellinpettymyksen jälkeen (huono muoto, pistelevä karva) olen ollut vähän vähemmän innostunut ostamaan niistä muitakaan. Mäkään en myöskään RT:n poskipunasiveltimen idealle juuri lämmennyt, tykkään ennemmin pienemmästä ja hallittavammasta. Idun on tosi hyvä, ja samankaltaista muotoa taitavat olla Lolon ja Everyday Mineralsin poskipunasiveltimet.

Olipa muuten mukava huomata, että nuo RT:n powder brush ja setting brush olivat kuivia melkein suoraan pesusta!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 18.05.15 - klo:16:46
^Joo se unohtui vielä mainita, että ne kuivuvat mullakin todella nopeasti, mikä on plussaa myös.  :ts
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 22.05.15 - klo:11:17
Mua jäi silkasta uteliaisuudesta kiinnostamaan se RT:n blush brush, sen malli vain on niin eksoottisen oloinen. Onko sianalla tai jollakulla muulla käytännön kokemusta tuosta?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 22.05.15 - klo:12:28
Mulla on se. Se on kyllä tosiaan valtava, käytän sitä yleensä aurinkopuuteriin, suuripiirteisiin varjostuksiin ja puuteriin lähinnä. Toisinaan myös poskipunaan, jos on hyvin kevyesti pigmentoitu poskipuna, jota voi sutia vähän huolettomammin. Siveltimen kärjellä saa periaatteessa kyllä tarkkaakin jälkeä aikaiseksi, jos on huolellinen, mutta melko harvoin olen.  ::) Useammin tuota silti tulee jopa poskipunaankin käytettyä kuin EcoToolsin sivellintä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Louna - 22.05.15 - klo:13:00
RT:n blush brush on aivan ihanan pehmeä, eikä ole mulla kärsinyt pesuista yhtään, mutta mun on ollut vähän vaikea löytää sille sopivaa käyttötarkoitusta. Poskipunan saa kärjellä levitettyä tarkastikin, vaikka sivellin on tosi iso, mutta tarkkuutta halutessani joku muu sivellinen on kuitenkin käytännöllisempi. Toisaalta tuo suti ei nappaa väriä kovin paljon, vaan tekee aika kuultavaa jälkeä, joten jos otan sillä jotain todella vaaleaa poskipunaa, jonka levitys ei ole niin tarkkaa, tuntuu, että lopputulos on jo turhan huomaamaton.

Sopii minusta parhaiten tuotteelle, jota haluaa levittää suurpiirteisesti suurehkolle alueelle hennon kerroksen, eli esim. aurinkopuuteri (varjostuksiin kuitenkin omaan makuuni ihan liian kömpelö), ehkä joku kuultotuote tmv. Olen käyttänyt tuota ainakin koko kasvojen kevyeen puuterointiin, ja siinä oli hyvä, sekä muiden meikkien häivyttelyyn.

Hyvä sivellin, mutta mun käytössä ei ole juuri tuollaiselle hirveästi tarvetta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Polina - 22.05.15 - klo:14:51
Käytän RT:n poskipunasutia HD-irtopuuterin levittämiseen, se on mielestäni todella kätevä tuohon tarkoitukseen. RT:n varsinainen puuterisivellin on ihan liian iso ja kömpelö, mutta blush brush puolestaan vallan mainio, juuri sopivan kokoinen ja muotoinen. Poskipunaan käytän mieluummin RT:n stipplingiä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 24.05.15 - klo:17:37
Mä taas tykkään RT:n blush brushista nimenomaan poskipunalle. En juuri muita enää käytäkään.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Takiainen - 24.05.15 - klo:18:24
Mä tykkään kans RT:n poskipunasiveltimestä sen omassa käytössä. Ostin sen alunperin aurinkopuuterille, mutta en sitten pitänytkään siitä siinä tarkoituksessa. Poskipunaa sillä saa helposti kerrostettua luonnollisen näköisesti. Ja omaan varsin sirot pienet kasvot. Siveltimen pää sopii silti ilmeisesti hyvin mun tapaan levittää poskipunaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 27.05.15 - klo:22:29
Kiva lukea noin monia kokemuksia tuosta RT:n poskipunasiveltimestä! Tajusin tosin vähän myöhässä, että varmaan siihen vaikuttaa aika oleellisesti se, millaista poskipunaa käyttää... Käytän itse irtonaisia mineraaliposkipunia. Viime aikoina suosimani viistopäinen, tuuhea sivellinmalli toimii hyvin haaleampien sävyjen kanssa, mutta pigmenttisimpiä punia se annostelee helposti vähän liikaa tai liian tarkkarajaisesti. Olisi kiva olla joku höttöisempi sivellin näitä varten. Tuo RT:n näytti ensin melko karmealta lätkältä, mutta tajusin sitten tosiaan sen olevan symmetrisen pyöreä. Ehkä sen pää voisi toimia pigmenttisten irtopunien kanssa..? Poskipunasiveltimissä näkyy aika vähän pyöreähköjä malleja, enemmistö tuntuu olevan aika litteitä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kristiina - 28.05.15 - klo:13:13
Onko RT:n sivellinsetti paras hinta-laatusuhteeltaan? Ensin mietin EcoToolsin sivellinsetin hankkimista, mutta jos siveltimet ovat siinä pieniä, niin ei kiinnosta. Setti saisi olla edullinen ja toimiva, ei mitään kallista ;D. Ulkomailta tilaaminen onnistuu.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: tipson - 28.05.15 - klo:13:46
^ Ecotoolsilla on minisettejä ja normikokoisia siveltimiä setteinä. Pelkästään iherbissä on useita settejä Ecotoolsilta ja noin puoleen hintaan verrattuna Suomen hintoihin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 03.06.15 - klo:17:37
Eihän siinä sitten auttanut kuin kokeilla itse, ostin sen RT:n poskipunasiveltimen. Se on ihan loistava! :D En ole ennen tavannut näin hyvin irtonaiselle punalle sopivaa sivellintä. Pyörittelen jauhetta siveltimen päähän samalla tapaa kuin mineraalipohjaa kabukiin ja käytän sivellintä "pää edellä". Ensin en paina paljoakaan, sitten vähän enemmän. Pigmenttiä on helppo saada sopivasti. Lopputulos on aivan mahtavan hyvin häivytetty, eikä suinkaan peitä koko poskea. En koe sivellintä näin käytettynä ollenkaan isoksi. Vähän karkea tämä kyllä on, kuten puuterisivellinkin, verrattuna muihin käyttämiini merkkeihin, mutta ei kuitenkaan raapiva. Tykkään kovasti!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 07.08.15 - klo:10:47
Himottaisi kamalasti tilata Zoevan meikkisivellinsetti. Netissä näitä on kehuttu, onko kenelläkään kokemusta?

https://www.zoeva-shop.de/en/makeup-artist-zoe-bag/a-8000381/
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 08.08.15 - klo:02:55
Mulla on pari Zoevan poskipunasivellintä ja ihan laadukkaita minusta. Eivät ainakaan Sigman siveltimille häviä yhtään, niitä kun mulla on suurin osa siveltimistä. On muuten houkuttelevan näköinen paketti :P
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: wilma - 08.08.15 - klo:18:35
Mistäköhän löytyisi monipakkaus pieniä luomiväri aplikaattoreita? Mä olen joskus ostanut anttilasta paketin jossa oli 5 luomiväri aplikaattoria ja viimeinen niistä meni nyt käyttöön. Mä olen koittanut metsästää vastaavaa pakettia nyt anttilasta ja prismasta mutta kummastakaan ei löytynyt kuin yksittäisiä luomiväri siveltimiä ja aplikaattoreita. Luulisi näitä nyt löytyvän ihan perusmarketistakin, mutta ei näköjään. 
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hunajapupu - 08.08.15 - klo:18:37
^IHerbissä ainakin on, useampikin vaihtoehto:

EcoTools: http://www.iherb.com/EcoTools-Bamboo-Cosmetic-Applicators-20-Count/39230 (http://www.iherb.com/EcoTools-Bamboo-Cosmetic-Applicators-20-Count/39230)
Studio Basics/colorful: http://www.iherb.com/Studio-Basics-Applicators-Assorted-Colors-Pack-of-12/54888#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=applicators&rc=759&sr=null&ic=7 (http://www.iherb.com/Studio-Basics-Applicators-Assorted-Colors-Pack-of-12/54888#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=applicators&rc=759&sr=null&ic=7)
Studio Bascis/black:http://www.iherb.com/Studio-Basics-Dual-Sponge-Tipped-Applicators-Pack-of-12/54886#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=applicators&rc=759&sr=null&ic=10 (http://www.iherb.com/Studio-Basics-Dual-Sponge-Tipped-Applicators-Pack-of-12/54886#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=applicators&rc=759&sr=null&ic=10)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 08.08.15 - klo:19:21
^^ Ebaystä saa 50 kpl alle kahteen euroon. ;D (Ja toki sielä on muitakin edullisia vaihtoehtoja)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Reese - 09.08.15 - klo:17:34
Mäkin olen etsinyt tuollaisia, ja nimenomaan sellaista pakettia missä olisi se muovi"tasku" mukana säilytystä varten, niin kuin Anttilasta aikanaan ostamissani on ollut.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 09.08.15 - klo:18:11
Onko kellään kokemuksia Jessup (http://jessupbeauty.com/index.php)-siveltimistä? Nämä ovat todella edullisia (saa eBaysta) ja niitä on useissa blogeissa ja vlogeissa verrattu tasoltaan Sigman siveltimiin. Feikkejä on liikkeellä, mutta ainakin pari myyjää on luotettavia.

Tilasin yhden setin onmyway1975-myyjältä, jos ovat kökkölaatua, niin eipä se 12 euron hinta onneksi juuri kirpaise. Kerron kokemuksia sutien saavuttua.

Nämä ovat olleet nyt pari kuukautta käytössä (pohjameikin teossa) ja olen oikein tyytyväinen. Laatu on tasaisen hyvää, ei mitään valittamista. Aika tiiviitä ovat ja tuossa kabuki-tyyppisessä setissä oli puolet isompia ja puolet pienempiä siveltimiä, joista pienemmillä ei oikein ole käyttöä. Ne ovat vähän turhan isoja ja kömpelöitä silmämeikin tekoon, mutta en tarvitse noin paljon suteja peitevoiteelle tai korostuksiin tms. Ajattelin tilata toisen setin, jossa on pitkälti samanlainen valikoima kuin sianan linkkaamassa Zoevan setissä.

Tuo Zoeva näyttää kauniilta, mutta en tiedä onko laadullisesti niin paljoa eroa, että se selittäisi kymmenkertaisen hinnan edes osittain. Jessup on mielestäni tosi hyvä kuitenkin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: wilma - 09.08.15 - klo:18:53
Kiitos luomiväri aplikaattori vinkeistä, ei vaikuttaisi ainakaan olevan hinnalla pilattuja.  ;D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Louna - 14.08.15 - klo:14:19
Houkuttelisi hirveästi RT:n uudet bold metals-siveltimet, mutta jestas noita hintoja! Pretty.fissä luomivärisiveltimet n. 20e, kasvosiveltimet 30e. Elloksellakin näkyy olevan, hinnat vielä kympin kalliimmat.

Toivottavasti noita tulisi iherbin valikoimiin lähtöhinnaltaan halvemmalla, kun RT:n siveltimet on usein vielä siinä viikon tarjouksessa -20% halvemmalla, niin voisi ehkä harkita ostavansa  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 15.08.15 - klo:15:05
Sattuuko kellään olemaan kokemusta Lily Lolon baby bukista sen viimeisimmän uudistuksen jälkeen? Mulla on siitä vanhempi versio, hopeavartinen, ja tykkäisin käyttää sitä correctorin kanssa ennen meikkipohjaa, mutta se on vähän ärsyttävän lörppä. Onhan siinä melko runsaasti karvaa, mutta ehkä se on kuitenkin liian pitkää ja taipuisaa tuohon määrään nähden. Mahtaako tuo nykyinen, mustavartinen versio olla ihan samanlainen? Kuva ja mitat eivät ainakaan vihjaa eroista muuta kuin varren värin osalta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kathy - 12.09.15 - klo:00:40
Mä tilasin Real Techiquesin Duo Fiber Collectionin, johon siis kuuluu kolme erikokoista duo fiber -sivellintä. Nämä ovat saaneet ristiriitaisia arvosteluja netissä, mutta sopivat hyvin mun käyttöön. Olen toistaiseksi kokeillut vain keskikokoista sivellintä poskipunan kanssa ja se on ainakin ollut passeli omiin tarpeisiini. Tällä saa levitettyä ja häivytettyä voimakaspigmenttiset punat, kuten NARSin Sin, joka on sävyltään ihana mutta tavallisella siveltimellä levitettynä näyttää helposti liian tummalta.

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Monty - 14.09.15 - klo:08:58
Tilasin Everyday Mineralsista pari sutia lisää, laakea foundation pensseli sekä muotoilupensseli. Ennestään löytyy flat top kabuki  <3 ja muita pikkusuteja. Tykkään!

Niin ja tilasin yhden sudin EDM.com sivuilta ja pohjan plus toisen sudin iHerbistä, kokonaiskustannukset olivat tälla tavalla pienemmät kuin pelkästään EDM:n sivuilla, poistareiden takia (iHerb sivulla ei ollut toista sutia kaupan ollenkaan).  ::)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: nukka - 12.10.15 - klo:22:45
Mulla ei juurikaan ole meikkisiveltimiä yms. lukuun ottamatta muutamia huonoja marketin siveltimiä. Nyt haluaisin vähän enempi panostaa niihin, joten mikähän olisi hyvä edullinen ja kattava sivellinsetti aloittelijalle?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mimi - 13.10.15 - klo:10:55
^Valmiista seteistä en tiedä mutta ecotoolissilla on ainakin jotain ja ebay täynnä. Suosittelen kuitenkin ostamaan siveltimet erikseen, silloin saat juuri ne mitä meikkaamisessasi käytät. Mielestäni ei kannata hankkia itselleen poskipunasivellintä jos poskipunaa ei koskaan käytä. Olen itse tykännyt e.l.f.in edullisista siveltimistä. (Loput miulla on duroyn siveltimiä jotka hommasin 10vuotta sitten koulussa)

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Louna - 13.10.15 - klo:12:57
Mä hankin just Real Techniquesin silmämeikkisetin, ja tykkään kovasti. Yksittäisiä hyviä luomivärisiveltimiä mulla on mm. e.l.f.iltä, Everyday Mineralsilta ja Zoevalta, kaikki hyviä, kasvosiveltimet pääasiassa EDM:lta ja RT:lta.

Mä en oikein ole innostunut mistään isommista seteistä, koska niissä on aina osa sellaisia, mitä ei kuitenkaan tulisi käyttäneeksi ja toisaalta jotain täydennystä pitää ostaa erikseen, erikseen ostamalla saa just sellaisen setin kuin haluaa :). Jos kuitenkin ostat mielummin settinä, niin kannattaa tutkia ainakin Zoevan ja Real Techniquesin tarjontaa. RT:n seteissä on yleensä vain muutama sivellin, Zoevalla on isompia settejä.

Jos haluat ostaa yksitellen, eikä kaikkien tarvitse olla samaa sarjaa, iherbistä saisi koottua edullisen ja hyvän setin e.l.f.in, RT:n ja Ecotoolsin siveltimistä. Siellä on myös muita merkkejä, mutta noi taitaa olla halvimmat. Noilla merkeillä on tosi suosittuja siveltimiä, joista löytyy hyvin arvosteluja netistä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 13.10.15 - klo:13:18
Mulla on joku monta vuotta vanha H&M:n sivellin (sellainen kaksipäinen), joka on tosi hyvä ja kestänyt siis monta monta vuotta! Samoin olen tykännyt Essencen siveltimistä, mutta mulla on niistäkin vaan rajaussivellin ja luomivärisivellin, eikä ne ole olleet käytössä vielä hirveän kauaa. Jonkin aikaa mulla on ollut käytössä myös pari tällaista ebayn sivellintä, jotka nekin on tosi hyviä: http://m.ebay.com/itm/Pro-Concealer-Cosmetic-Powder-Blush-Foundation-Brush-Pink-Blue-Yellow-Colors-/400695483205?varId=670241613341&txnId=475566887027
 Ecotoolsit on hyviä kans, niitäkin on ollut mulla käytössä pitkään. :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 13.10.15 - klo:21:34
Suosittelen lämpimästi Zoevan settejä. Tilasin itse juuri Rose Golden Luxury Setin ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen kaikkiin siveltimiin, kauniita ja laadukkaita, mukana tuli sievä, aika iso pussukka. Aion tilata vielä lisää.  :l Real Techniquesia suosittelen myös.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: minny - 15.10.15 - klo:10:44
Osaisiko joku suositella Morphelta jotain siveltimiä tai löytyykö käyttökokemuksia? Kiinnostaisi kokeilla lähinnä silmämeikkisiveltimiä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 06.12.15 - klo:13:01
Tilasin Ebaystä Jessup merkkisen 15 siveltimen setin. En ole vielä saanut niitä, mutta näistä löytyy paljon kehuja blogeissa ja youtubessa. Setti maksoi n. 15 euroa ja sisältää aika kattavasti erilaisia siveltimiä. :)

http://m.ebay.com/itm/15-Pcs-Professional-Make-up-Brushes-Set-Foundation-Kabuki-eye-liner-blending-/171504721923?varId=470531958173&txnId=1476763586007

Mä en itse millään taipuisi maksamaan yhdestä siveltimestä jotain kymmentä euroa (tai enemmän, enkä oikeastaan viittäkään) kun halvallakin voi saada hyvää.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: korkkiruuvi - 14.12.15 - klo:02:34
Itselläni on paljon Ecotoolsin siveltimiä, yleisesti tarpeeksi pehmeitä ja puuvarret ovat mukavat kädessä.

Se alumiinikuorinen kabuki korkkeineen on kaiken hehkutuksen arvoinen mineraalimeikkipuuterin levitykseen minunkin käytössäni. Tiheä ja tuuhea ja pehmeä. Vasta sillä kokeillessa näkee, levittyykö joku tuote peittävästi vai ei.

Poskipunasivellin toimi minulla pressatulle meikkipuuterille. Levitti tasaisesti ja sopi kasvojen muotoihin. Poskipunan kanssa ei minulla toiminut hyvin, levitti liian tarkkarajaisesti, kokeilin sitä tosin kun vasta aloittelin. Jos taitoja on karttunut niin kasvoni ovat kuitenkin samanmalliset ja poskipunan levittämiseen niille muoto ei ollut hyvä.

Silmämeikkisivellinsetit (kaksi kaksipäistä ja viiden setti meikkipussissa) ovat oikein hyvät omaan luomivärien levitykseeni. Eivät varista väriä vaan levittävät tasaisesti luomelle. Aplikaattoritkin olivat sellaisiksi hyviä, mutta niiden valmistus on taidettu lopettaa. Siveltimillä myös häivyttäminen sujuu, tosin itse en kauhean häivytettyä meikkiä luomillani tavoittelekaan, joten en voi sanoa varmasti, miten se onnistuu. Jos kahta tai useampaa sävyä vaivaudun käyttämään, haluan että se myös näkyy. 8)

Sheer Finishing Kabuki on tosi hyvä korostusvärin levittämiseen. Mulla on joidenkin siveltimien kanssa ollut ongelma, että kevyt sipaisu ei siirrä väriä iholle, painallus menee liiallisuuksiin eikä sivellin tee kompromissia. Tällä saa hienoisen kerroksen levitettyä kun vain sipaisee kärjillä, ja levittyy noin kauniist ja jotain kuitenkin oikeasti tarttuu naamaan, että korostusta näkyy, mutta ei erotu. Lisäksi tassä on jotenkin tosi hyvä kahva omaan käteen.

Tilasin iherbistä myös Real Techniques -siveltimiä seteissä kokoelmiini, saa nähdä milloin pääsen kokeilemaan niitä.  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kristiina - 14.12.15 - klo:08:11
Tilasin Ebaystä Jessup merkkisen 15 siveltimen setin. En ole vielä saanut niitä, mutta näistä löytyy paljon kehuja blogeissa ja youtubessa. Setti maksoi n. 15 euroa ja sisältää aika kattavasti erilaisia siveltimiä. :)

http://m.ebay.com/itm/15-Pcs-Professional-Make-up-Brushes-Set-Foundation-Kabuki-eye-liner-blending-/171504721923?varId=470531958173&txnId=1476763586007

Mä en itse millään taipuisi maksamaan yhdestä siveltimestä jotain kymmentä euroa (tai enemmän, enkä oikeastaan viittäkään) kun halvallakin voi saada hyvää.

Kiitos vinkistä. Tilasin tuon saman setin.  :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 14.12.15 - klo:08:33
Mulla on Jessupin kabuki-setti ollut käytössä kesästä asti ja laatu on kyllä ihan priimaa. Siveltimille on ollut vähemmän käyttöä kuin alkuun ajattelin, koska siirryin mineraalaista ainakin toistaiseksi perinteisiin meikkivoiteisiin ja pikkukabukit taas ovat liian isoja esim. silmämeikkiin ja siten vähän virattomia itselleni, mutta laadussa ei tosiaan ole valittamista.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 15.12.15 - klo:12:34
Oon tähän asti pessyt kaikki meikkisiveltimeni Fairylla. Rupesin kuitenkin miettimään, onkohan se turhan "rajua" ainetta siihen hommaan? Millä te pesette sutinne? (Mulla taitaa olla sekä synteettisiä että aitoa karvaa + beautyblender.)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 15.12.15 - klo:12:37
Fairy voi olla kyllä aika tujua. Itse käytän ihan tavallista shampoota tai käsisaippuaa, marseillesaippuan nimeen moni vannoo. Omistan myös varsinasen siveltimille tarkoitetun puhdistussuihkeen, mutta se toimii lähinnä luomivärisiveltien tms. kevyesti pölyyntyneiden sutien putsaukseen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 15.12.15 - klo:13:04
Mulla oli muistaakseni joskus marseillesaippuaa (?, joku sellainen palasaippua kuitenkin, olisko ollut Le Chat?) ja siitä tuntui jäävän sellainen vahamainen tuntu siveltimiin vaikka huuhtelinkin tosi hyvin. Käsisaippuoissa ja shampoissa mua mietityttää hajusteet ja muut kosteuttavat aineet ja kaikenmaailman kasvi- ja kukkauutteet ym  ::)

Voisko LactoLine sopia sivellinten pesuun? Tai joku vauvashampoo?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Cecilia - 15.12.15 - klo:13:36
^Minä pesen siveltimeni nimenomaan Lactolinella tai vauvashampoolla. Molemmat ovat ihan hyviä tuohon hommaan, vauvashampoo (olisikohan minulla Pirkka käytössä) jättää siveltimet ehkä hieman pehmeämmiksi. Ihan puhdasta jälkeä olen saanut molemmilla, kunhan vaan jaksaa riittävän pitkään huuhdella.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Louna - 15.12.15 - klo:13:55
Mä olen pessyt siveltimet viimeaikoina hajusteettomalla shampoolla tai pesunesteellä, joskus käsisaippualla. LV:lla ja Erisanilla. En nyt tiedä, miten helposti siveltimeen jää ja siitä siirtyy iholle pesuaineen ainesosia, mutta en viitsi käyttää esimerkiksi sellaista shampoota, jonka ainesosat voisivat aiheuttaa ärsytystä kasvojen iholle jäädessään (just ne hajusteet ja kasviuutteet ym.). Varsinkaan luomivärisiveltimiin en halua mitään ylimääräistä, kun mulla nimenomaan silmät oireilee ties mistä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 15.12.15 - klo:14:38
Mä kans olen pessyt ihan Lactolinella, mutta en ole ihan täysin vakuuttunut sen pesutehosta. Saatan pestä vaikka kolmesti peräkkäin jonkun siveltimen ja silti siitä aina lähtee vielä väriä tai ei tule ihan puhtaan väriseksi. Riippuu mihin sivellintä on käyttänyt, että toimiiko, mutta se on ok pesuaine. Pitäisi ostaa marseillesaippuaa varmaan.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 15.12.15 - klo:14:48
Ehkä ostan jotain vauvashampoota seuraavaksi, Lactolinea kaapissa jo onkin. Minkä merkkistä sä Cecilia käytät?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Cecilia - 15.12.15 - klo:15:28
Memmuuh, minä olen aina luullut, että se on ihan normaalia, että samaa sivellintä pitää hinkata puhtaaksi vaikka kuinka pitkään :D En ole vielä onnistunut löytämään ainetta, jolla siveltimet puhdistuisivat saman tien putipuhtaiksi, Marseille-saippuaakin on nimittäin tullut kokeiltua. Eli jos jollakulla on suositella Lactolinea tehokkaampaa puhdistusainetta, joka ei kuitenkaan tuhoa siveltimiä, niin suosituksia otetaan vastaan!

pinkpepper, Pirkkaa käytän. Sellainen pienehkö, ehkä 200 ml pullo maksoi pari euroa. Eli on kyllä Lactolinea kalliimpaa. Koostumus on aika paksua, joten ainetta menee kerralla vähemmän kuin huomattavasti lirumpaa Lactolinea.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 15.12.15 - klo:16:14
Siis en mäkään tiedä onko joku aine tuota Lactolinea tehokkaampaa meikkisiveltimien puhdistukseen, mutta mä siis uskoisin että parempiakin vaihtoehtoja voisi olla. ;D En siis ihan täysin vakuuttunut ole kuitenkaan, vaikka tähän asti sitä olen käyttänyt kun sitä aina on meillä kuitenkin. :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Mindie - 15.12.15 - klo:16:36
Itse en ole Lactolinea kokeillut koskaan sivellinten pesuun, mutta ainakin oman kokemukseni mukaan tehokas ja hyvä putsari on Beauty Blenderin puhdistukseen tarkoitettu Blender Cleanser Solid :) Se putsaa siveltimet tehokkaasti ja nopeasti, mutta ei ainakaan oman kokemukseni mukaan tuhoa siveltimiä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ZombieQueen - 15.12.15 - klo:17:52
Mä käytän marseillesaippuaa sivellinten pesuun (se on juuri se Le Chat -saippua) enkä ole kyllä huomannut että siitä jäisi mitään vahamaisuutta tai muutakaan siveltimiin. Meikkivoidesiveltimen saatan pestä Fairylla jos se ei muuten lähde puhtaaksi ja uudestaan vielä marseillesaippualla.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hilippa - 16.12.15 - klo:19:07
Edellisellä sivulla oli puhetta Ecotoolsin siveltimistä. Merkillä on lahjapakkaus pohjameikkisiveltimistä ja ensimmäisen kerran sen näin Sokoksella (hintaa 29,90 e).

(http://i1032.photobucket.com/albums/a404/Hilippa_/th_bf7501dedbd84312721f92974fd407e6_zpswlincgnu.jpg) (http://s1032.photobucket.com/user/Hilippa_/media/bf7501dedbd84312721f92974fd407e6_zpswlincgnu.jpg.html)

Turkoosi, metallinen kuviointi varressa on minusta tosi nätti! Tuolla kertaa jäi kuitenkin ostamatta koska piti keskittyä muille joululahjojen ostamiseen ;) Mutta sitten törmäsin samaan settiin iHerbissä, jossa tarjoushinta olikin vain noin 11 euroa. Vielä isompi yllätys seurasi kun tuotteen siirsin ostoskoriin: lopullinen hinta oli 7,35 euroa! En ymmärrä miksi hinta laski vielä noin paljon: sen muistan että tilauksen aikaan jollain sivulla oli maininta jostain ylimääräisestä 20%:n alennuksesta, mutta tuon tuotteen kohdalla alennus on enemmän ??? Joka tapauksessa, postikulujenkin jälkeen hintaa jäi noin 1/3 Sokoksen hinnalla, joten en enää yrittänytkään vastustaa kiusausta...  ;)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: korkkiruuvi - 16.12.15 - klo:19:35
^ Katselin pitkään tuota samaa settiä siellä, turkoosi <3 on yksi lempiväreistäni ja tarjoukset houkuttelee aina. Vastustin itse nimenomaan tuota kiusausta, kun ei mulla ole käytössä tuotteita joille noiden pitäisi olla optimaalisia (bb/cc-voiteet).

Mikäli on tarvetta siveltimille, niin itse voin suositella Ecotoolsin siveltimiä ja iHerbistä olen kaikki omani ostanut. Hyviä tarjouksia ja normihintakin on edullinen. Siellä on aika yleistä, että korissa paljastuukin entisestään alentunut hinta, mutta mukava yllätyshän se on. :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 29.12.15 - klo:22:01
Sain eilen ne Ebaystä tilaamani Jessup-siveltimet ja nää on IHANIA! Näyttää nätiltä, tuntuu tosi laadukkailta, ovat ihanan pehmeitä (siis ihan superpehmeitä) ja kaikinpuolin toimivia!  :-*

Tuossa mun tilaamassa 15 siveltimen setissä on kyllä tosi kattavasti noita siveltimiä, sellaisia joita en tiennyt ennen tarvitsevani mutta joita ilman tuskin enää osaan meikata. ;D Pari vähän turhaa joo, mutta vain yhtä vanhaa sivellintä piti käyttää kun tein noilla meikin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Manna - 30.12.15 - klo:09:31
Mä ostin myöskin tuon Ecotoolsin sivellinsetin, mulla on menossa kohta siveltimiä vaihtoon niin tarjous tuli hyvään saumaan.

Olen viikon ajan käyttänyt tätä bareMineralsin Perfecting Face Brushia ja se tekee todella hyvää jälkeä. Jos joskus haluaa panostaa niin tämä on joka euron arvoinen.

(http://www.brallis.se/bilder/artiklar/bmpebr.jpg)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: siana - 30.12.15 - klo:09:57
^Olen vilkuillut tuollaista toisella merkillä. Mikä tuon keskiosan juju siis on?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kristiina - 30.12.15 - klo:10:01
Sain eilen ne Ebaystä tilaamani Jessup-siveltimet ja nää on IHANIA! Näyttää nätiltä, tuntuu tosi laadukkailta, ovat ihanan pehmeitä (siis ihan superpehmeitä) ja kaikinpuolin toimivia!  :-*

Tuossa mun tilaamassa 15 siveltimen setissä on kyllä tosi kattavasti noita siveltimiä, sellaisia joita en tiennyt ennen tarvitsevani mutta joita ilman tuskin enää osaan meikata. ;D Pari vähän turhaa joo, mutta vain yhtä vanhaa sivellintä piti käyttää kun tein noilla meikin.

Onpa kiva kuulla! Odottelen vielä omaa settiä. Joo, siveltimiä näyttää olevan todella paljon, ja varmasti joudun miettimään, mitä näillä kaikilla teen.  ;D
Nyt on ainakin siveltimiä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Manna - 30.12.15 - klo:10:58
^Olen vilkuillut tuollaista toisella merkillä. Mikä tuon keskiosan juju siis on?

Sinne kuoppaan on tarkoitus laittaa meikkivoide, mutta itse olen käyttänyt sivellintä niin kuin mitä tahansa meikkivoidesivellintä. Tämähän sivellin on luotu nimenomaan BareSkin Foundationia varten, mutta kyllä sivellin toimii millä tahansa värivoiteella.

Jonkin verran siveltimestä on netissä luettavissa huonoja kokemuksia, mm. karvat irtoilevat. Itselläni en ole vielä huomannut mitään, toivottavasti tämän hintaluokan sivellin olisi käyttökelpoinen vielä pitkään :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 06.02.16 - klo:23:51
Olisiko suosituksia suht edullisesta ja irrallaan saatavasta (ei siis osana settiä) siveltimestä puuterimaisen kulmavärin levitykseen? Spoolie toisessa päässä on plussaa, ei pakollinen. Toiveissa on luonnollinen ja ei-kulmikas lopputulos, joten esim. kovin leveät viistopäiset siveltimet ovat vähän hankalia.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 07.02.16 - klo:00:19
^ Essencen eyeliner-sivellin! En mä tarkalleen tiedä minkälaiasta sivellintä haet, mutta itse teen tuolla aina kulmat (ja luomivärillä rajauksen yläluomelle) ja tykkään! Se on sopivan pikkuinen ja todella ohut niin että sillä on helppo tehdä esim. todella ohutkin (ja tarkka) rajaus silmiin puuterimaisellakin tuotteella.

Se on siis tällainen ja maksaa jotain n. 1,5e. ::)
(http://www.radabeauty.com/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/s/ess_fu_74929_1_1.jpg)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 13.02.16 - klo:16:18
^ Kiitos vinkistä vähän viiveellä! Tuo näyttää ihan kivalta, mutta Essenceä ei ole oikein kätevästi saatavilla.

Tuli eilen tehtyä muista syistä tilaus Bootsille ja päädyin laittamaan mukaan NYX:n Pro Dual Brow Brushin (http://www.nyxcosmetics.com/nyx-pro-dual-brow-brush/NYX_221.html). Näyttää yksinkertaiselta ja toimivalta. Ei nyt ihan halpakaan ollut, muttei järkyn kalliskaan - £8,50. Oon usein harkinnut Lily Lolon vastaavaa, mutta sen paksuhkolle sivellinosalle on niin paljon haukkuja, että aina on jäänyt tilaus tekemättä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: korkkiruuvi - 22.02.16 - klo:01:00
Ostin sittenkin itselleni Ecotoolsin turkoosin sivellinsetin ;D ja se saapui pari päivää sitten luokseni. Yllätyin siveltimien koosta, ei ollut mikään minisetti todellakaan. Sopivat hyvin käteen, kivat puiset varret (se Sheer Finishing Kabuki on käteen sopimisessa kyllä ylivoimainen). Ja turkoosi piristää meikkihetkeä.

Ainakin setin puuterisivellin sopi hyvin mineraalimeikkivoiteen levitykseen ohuemmaksi kerrokseksi kasvoille, muita ei tullut kokeiltua. Sai kerrostettuakin kauniisti ja iso sivellin sopi pikaiseen meikkiin (sai äkkiä meikkipohjan koko kasvoille), tuli oikein kaunis pinta jollainen mun kasvoilla yleensä vaatii kabukin. Ei juuri kiillellyt naama, vaikea sanoa onko siitä kiittäminen nimenomaan tuota sivellintä kun kiiltely ei nykyisillä tuotteilla ole aiemminkaan ollut sen suurempi ongelma. Jauhe pöllysi huomattavasti enemmän kuin kabukin kanssa. Voi tietty olla, et tekniikkani on vaan ruosteessa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 09.03.16 - klo:22:31
Mä odottelen eBaysta Jessupin silmämeikkisiveltimiä! Ostin pari erilaista settiä, mä itten tuun kirjoittelemaan niistä arviota, kunhan oon niitä jonkin aikaa käyttänyt. Miten teillä on ne kestänyt?

Samoin kiinnostaa tämä, varmaan tässä kuussa tilaan vielä:

http://www.ebay.com/itm/221526812660?var=520377441784&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

(tilasin samalta myyjältä ne silmämeikkisiveltimetkin)

Varsinkin kasvomeikkisiveltimet joutuu kovemmalle kulutukselle etenkin pestessä, niin ois kiva, jos joku infoais onko kestäneet! Vaikka onkin edullisia, en viitsi tuhlata, jos kestävät käytössä muutamista kuukausista max. vuoteen. Mulla on kuitenkin monia edullisia siveltimia (mm Real Techniques) ja ne kestäneet kauan.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 10.03.16 - klo:22:58
^Mulla on just noita, mutta en voi kyllä kestävyydestä sanoa paljoakaan, koska ovat olleet sen verran säästeliäässä käytössä. En ole käyttänyt mineraalipohjia kovinkaan paljon viime kuukausina ja silloinkin valitsen yleensä EM:n kabukin. Tosi laadukkailta, pehmeiltä ja jämäköiltä kuitenkin vaikuttavat ja tähän asti eivät ole menneet pesuissa yhtään miksikään. Ainoa miinus on tiiviys, joiden vuoksi ovat hiukan tönkön tuntuisia kasvoilla, tykkään aavistuksen löysemmästä rakenteesta buffaamiseen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 11.03.16 - klo:10:03
Okei, kiitos Triina! Ehkä mä uskallan tilata jossain välissä :) Mua ei tiiviys haittaa, käytän nestemäisiä lähinnä ja eiköhän marseille-saippualla puhdistu, on puhdistunut muutkin tiiviimmät siveltimet.

Mä kirjoittelen jossakin kohtaa muutamia arviota erilaisista meikkimunista ;D Eli beautyblendereistä, kun kokemusta on sekä aidosta, että muun merkin vastaavista!

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 13.03.16 - klo:17:17
^Mä just ostin Beautyblenderin, kun sen sai puhdistusaineen kanssa vähän edullisemmin. Olen tykästynyt Dermosilin 3D meikkisieneen, jota käytän kuivana, pitää verrata tähän originaaliin. Dermon muna on sekin tosi hyvä, huikean paljon parempi ja pehmeämpi kuin mikään perinteinen kolmiosieni tai muu vastaava. Hinta on kolme kertaa pienempi kuin Beautylenderillä, vähän epäilen onko laadussa niin ihmeellistä eroa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ZombieQueen - 14.03.16 - klo:14:44
Mä odottelen eBaysta Jessupin silmämeikkisiveltimiä! Ostin pari erilaista settiä, mä itten tuun kirjoittelemaan niistä arviota, kunhan oon niitä jonkin aikaa käyttänyt. Miten teillä on ne kestänyt?

Samoin kiinnostaa tämä, varmaan tässä kuussa tilaan vielä:

http://www.ebay.com/itm/221526812660?var=520377441784&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

(tilasin samalta myyjältä ne silmämeikkisiveltimetkin)

Varsinkin kasvomeikkisiveltimet joutuu kovemmalle kulutukselle etenkin pestessä, niin ois kiva, jos joku infoais onko kestäneet! Vaikka onkin edullisia, en viitsi tuhlata, jos kestävät käytössä muutamista kuukausista max. vuoteen. Mulla on kuitenkin monia edullisia siveltimia (mm Real Techniques) ja ne kestäneet kauan.

Mulla on noi samat kasvomeikkisiveltimet, tosin ilman minkäänlaista merkkiä, ja on kyllä olleet tosi hyvät! Yhdestä lähti se sivellinosa irti varresta mutta korjasin pikaliimalla ja hyvin on pelittänyt sen jälkeen. (Ihan nestemäisille meikkipohjatuotteille käytän noita.)

Kirjoittele tosiaan arviota niistä silmämeikkisiveltimistä kun saat ne, olen kanssa katsellut niitä. :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 14.03.16 - klo:17:09
^

Joo mä laitan arviota kunhan saapuu. Mää ehkä haluisin tämän setin myös, en ole vielä varma kumman setin tilaan:

http://www.ebay.com/itm/252293949058?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2648

Edit. Tosin ehkä mä eka tilaan sen viiden kasvosivellin setin, kun niitä tartten enemmän, mulla on paljon kaikkea muuta, mutta totakin voi joskus harkita :) Ainoa vaan, että ois kiva löytää pari erilaista rajaussivellintä, onko kellään suositella synteettistä ja edullista??? Mulla on jo RT:n, mutta se alkanut nopeasti hapsottaa.

Triina, mulla oli aiemmin Dermosilin meikkimuna ja kesti vaan 2 kk käytössä (eikä ehkä sitäkään enkä edes joka päivä meikannut), muuten veti vertoja beautyblenderille pehmeydessään ja lopputuloksellaan! Yves Rocherin on kans ollut ok, mutta nyt käytössä ollut Makeup Revolutionin on ollut kanssa ihan yhtä hyvä kuin original bb, jos tää vaan kestää käytössä 3 kk suurin piirtein, tuun hommaamaan toistekin :) Kirjoittelen näistä tosiaan vähän tarkempaa arviota kunhan kerkiän!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 14.03.16 - klo:17:16
Chaos, käytätkö kuivana vai kostutettuna? Mulla on ollut sama muna varmaan 5 kk ( :-[) käytössä ja on edelleen ihan hyvä. Käytän kuivana ja pesen saippualla käytön jälkeen, joskus voi jäädä pesu välistä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 14.03.16 - klo:18:32
Chaos, suosittelen rajaussiveltimeksi tuota Essenceä mun vähän ylempänä olevassa viestissä. :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 15.03.16 - klo:13:00
Memmuuh, joo mulla on se wish-listillä kyllä, kunhan pääsen Essencen tiskille tai Tilaan Saksasta ;D (Mulla tosin yksi aiempi mustavartinen pinkkiharjaksinen Essencen eyelinersivellin ei kauaa kestänyt, mutta kyllä mä tuonkin testaan!) Tilasin nyt eka Jessupin vastaavan yksittäisenä.

Triina, mä käytän kosteana, jotta saan luonnollisemman tuloksen, en tykkää siitä tunnusta kuivana. Kuivanahan se varmasti kestääkin pidempään! Silti Makeup Revolutionin vastaava on parempi ja onneksi muutenkin yks mun lempparimerkkejä, niin sieltä välillä tilaileekin :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 15.03.16 - klo:15:21
^ Mistä sä löysit Jessupin siveltimiä yksittäisinä? Luulin, että niitä myydään vaan setteinä. :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 15.03.16 - klo:16:24
Memmuuh, siis en mäkään noita muita yksittäisenä oo löytänyt, mutta tää eyelinersivellin sattui olemaan:

http://www.ebay.com/itm/252133587625?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Aridith - 15.03.16 - klo:22:46
Mulla olisi haussa muutama semihyvä sivellin. Luin ketjun läpi, mutta olen edelleen ihan yhtä pihalla. Ecotoolsin ja Real Techniquesin siveltimiä olen katsellut edullisuutensa puolesta. Haluaisin tehdä ihan perusmeikin eräisiin juhliin, tarvitisin contourille/highligterille siveltimen, poskipunaan ja kevyeen häivytettyyn silmämeikkiin. Millaisia siveltimiä kannattaa katsoa? Olen youtubea kyylännyt, mutta silvetimien määrä on aika hurja per video. Selviääkö vähemmällä?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 15.03.16 - klo:23:19
^Minulla on ehkä liikaakin siveltimiä, lähinnä MACia, Sigmaa, Real Techniquesia ja Zoevaa. Silmämeikkiin suosittelisin MAC 217:n mallista sivellintä. Tällä saa tehtyä koko silmämeikin rajausta ja kulmia lukuun ottamatta.  Tällaisia siveltimiä löytyy vähän joka merkiltä, jos MACin sivellintä ei halua ostaa. Poskipunalle Real techniquesin poskipunasivellin on hyvä, vaikka se onkin iso. Sivellin on kuitenkin hyvän mallinen. Varjostuksiin olen käyttänyt MACin 130:a, kun siihen tarkoitukseen minulla ei juuri muita siveltimiä ole.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 15.03.16 - klo:23:30
^^ RT:n Setting Brush on tosi kiva ja tykätty sivellin kaikenlaiseen semitarkkaan viimeistelyyn kuten korostuksiin, silmänalusien puuterointiin jne. Siinä on näppärä koko ja muotoilu, minusta aika monikäyttöinen sivellin puuterimaisille meikeille. Itse olen käyttänyt myös esim. mineraalicorrectorin kanssa, jotkut käyttävät poskipunallekin. Itse tykkään RT:n varsinaisesta Blush Brushista poskipunalle. Sen kärjellä saa siistin tuloksen, mutta se on sen verran iso ja löysä, että se sopii myös esim. isompiin, häivytettyihin varjostuksiin. EcoToolsin Full Eye Shadow Brush taas on paras all-in-one silmämeikkisivellin, johon olen törmännyt. Sen muotoilu on ihan mahtava. Sillä on helppo levittää väri koko luomelle ja terävällä kärjellä voi siististi varjostaa luomivakoa, ripsirajaa ja mitä haluaakin. Häivytyskin onnistuu samalla vekottimella, ihan loistosivellin harvakseltaan silmämeikkiä käyttävälle. En usko, että tarvitset suurta arsenaalia, noilla edullisilla merkeillä on monia hyviä ja monikäyttöisiä siveltimiä. :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Aridith - 15.03.16 - klo:23:53
Kiitos vinkeistä, nuo RT:n ja Eco toolsin siveltimet on kyllä tosi hyvän hintaisia! Nappasin niistä muutaman kokeeksi, mie tosiaan meikkaan kerran viikossa viikonloppuna + juhliin, joten suuri arsenaali ei ole tarpeen. Oon kuitenkin huomannut, että hyvät sudit helpottaa huomattavasti hommaa.

Sitten vielä tyhmä kysymys, kun käytän poskipunaa, highlighteria ja sitten countoria mun kalpea iho vaatii aika paljon ns. häivytystä, että homma näyttää hyvältä. Onko tähän tarkoitukseen sitten oma siveltimensä? :D
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 16.03.16 - klo:00:07
^ Näin kalkkilaivan kapteenina neuvon vaan laittamaan varjostusta ja poskipunaa tosi vähän ja hankkimaan semmoiset sävyt, jotka sopii kalpealle tai semmoiset, joissa ei liiaksi pigmenttiä :) Ja jos lipsahtaa liikaa, niin fan brush on hyvä siihen häivyttelyyn, tämän näköinen esim Eco Toolsilla:

http://pinkladybeauty.files.wordpress.com/2013/07/fan3.jpg

Jos et tahdo kovin montaa sivellintä, niin häivyttely onnistuu myös ihan puuterisiveltimellä!

Edit. Tuommoisella fan brushilla on muuten kätevä pyyhkäistä varisseet luomiväritkin pois silmänalusilta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 16.03.16 - klo:00:16
^^ Ainakin nuo RT:n Setting Brush ja Blush Brush sopivat jo itsessään tosi varovaiseen ja häivytettyyn tulokseen, jos vain oikein käyttää ja meikit ovat sopivat. Mutta onhan niitä koko naaman blending brushejakin, esim. EcoToolsilla näyttää olevan tällainen (https://www.ecotools.com/brushes/face-tools/blending-bronzing-brush) uutuus. RT:n Powder Brushillakin voi häivyttää kivasti, joskin tää on sitten iso, heh. Mulla on tää irtopuuterisiveltimenä ja tykkään kovasti. Jos on pullea puuterisivellin jo ennestään niin se varmaan toimii.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Aridith - 16.03.16 - klo:12:21
Kiitos vastauksista! Mulla on kyllä hyvät meikit ja sävyt jotka sopii mun kalkkilaivan kapteenin sävyiseen ihoon, mutta nyt ongelmana, että jos vähän lipahtaa reilummin joudun sunnilleen pyyhkimään koko meikin ja aloittamaan alusta. :D Ja tälleen aloittelijana lipsahtaa aika usein.

Enköhän mä näillä neuvoilla pääse alkuun. Kaikilla youtubettajilla yms. on niin saatanasti siveltimiä, ettei enää tiedä miten päin olis kun niitä videoita katsoo, haha :D.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 26.03.16 - klo:20:32
Mulla olevassa 15 siveltimen Jessup-setissä on kaksi luonnonkarvaista häivytyssivellintä ja erehdyinpä haistamaan niitä pesun jälkeen märkänä. Eipä ole luonnonkarvaisista muuta kokemusta, mutta hyi helkkari kun ne haisi pahalta, ihan  joltain väkevältä lehmän pe*seeltä! ;D Haiseeko luonnonkarvaiset siveltimet aina noin pahalta? Kuivana en ole haistanut mitään, mutta en tiedä tuliko se haju esiin sitten nyt vasta parin pesun jälkeen. Tuntuu että nenäkarvatkin kärtsähti siitä katkusta. ::)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 26.03.16 - klo:21:25
^En muista, että missään siveltimessäni olisi noin voimakasta hajua ollut, mutta kyllä useimmissa luonnonkarvaisissa on just kosteina sellainen eläimellinen navetan tai lampolan tuoksahdus. Kuivana ei tunnu mitään.

Tilasin Chaosin aiemmin linkkaamaan Jessupin sivellinsetin edellisten lisäksi. Mulla on sutia sudin perään, mutta kun ne oli hienot  ::)

Ostin joskus viime vuosikymmenen puolella useita Coastal Scentsin siveltimiä ja ne ovat erinomaisessa kunnossa edelleen. Etenkin simämeikkisiveltimissä on tosi helmiä ja viistottu poskipunasivellin on paras kokeilemani, joskin se luonnonkarvaisena on vähän karhea. Samaten skunkki on tosi hyvä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 29.03.16 - klo:11:07
^ Nyt niissä siveltimissä on kuivana tuollainen navettamainen haju, märkänä se haju oli jotain aivan uskomatonta. En tiedä mistä haisunäädän peräkarvoista noi on sitten tehty kun noin käryää. ;D No noi olikin ainoat siveltimet joista en tuossa setissä niin välittänyt (liian karheita). Noi menee nyt kyllä lasten askartelukäyttöön.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 31.03.16 - klo:22:36
Jessupin sivellinsetti (http://i.ebayimg.com/images/g/vaAAAOSwPc9WyH3~/s-l1600.jpg) tuli postissa ja oi että, on nämä ensituntumalta tosi hyvänlaatuisia. Näillä on hiukan erilainen muotoilu kuin muilla, yleisemmin myynnissä olevilla Jessupin sudeilla ja tuntumakin on erilainen kuin aiemmin hankkimallani kabukisetillä. Nuo aiemmat ovat laadultaan ihan priimaa, mutta ihotuntuma on hiukan kömpelömpi, koska karva on niin tiivistä. Kabukin nyt tietty kuuluukin olla vähän erilainen kuin muut kasvosiveltimet. Näissä nyt hankkimissani on enemmän notkeutta ja ovat todella pehmeitä.

Nuo kaksi flat top -mallista vaikuttavat poikkeuksellisen hyviltä contour-siveltimiltä, pyörittelin kuiviltaan niitä poskilla, nenän sivuilla ja ohimoilla ja mukautuu napakasti, mutta ihoa hyväillen kasvojen muotoihin. Kuvan vasemmassa laidassa olevaa sivellintä kokeilin poskipunan kanssa ja se levittyi moitteetta ja pehmeästi. Oikelta viides sivellin pääsi testiin luomivärin kanssa, testasin miten hyvin nappaa väriä ja levittää sen luomelle. Pelkkiä kehuja, helppo työstää luomivakoa napakalla, mutta iholla pehmeällä siveltimellä. Vitivalkoinen väri on arka ja pesun jälkeen näihin jäi hento väri vielä. Settiä löytyy myös ainakin petrolinvärisenä.

Jessupia pidetään ilmeisesti Sigman dupena ja vaikka en viimeksi mainittuja olekaan kokeillut, niin en usko näiden häviävän laadussa kovinkaan paljoa, ei ainakaan niin, että se selittäisi mielettömän hintaeron -- tämä setti kun maksoi postikuluineen n. 24 euroa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Chaos - 01.04.16 - klo:00:31
^ Ai että, tuo setti pitää kyllä hommata joskus, eka kuitenkin tilaan sen setin missä vain ne kasvosiveltimet, tosin eipä niiden kanssa kiire, kun tulee just pian Makeup Revolutionin siveltimiä testiin! Ainakin oon tuon merkin silmämeikkisiveltimistä tykännyt todella paljon (niin kuin tuosta merkistä muutenkin, on ihan lemppari). Tuo setti vaan näyttää niin laadukkaalta ja nätiltä ja jotenkin siveltimiä ei vaan voi olla liikaa ;D

Lupasin arvostella noita Jessupin kummankin silmämeikkisivellinsetit, oon käyttänyt niitä nyt päälle viikon verran pelkästään eikä mitään valitettavaa :) Koko meikin sa niillä tehtyä, rajauksineen kaikkineen, myöskin vaativammat yksityiskohtaisemmat meikit. Siveltimet on tosi pehmeitä. Pesun ovat kestäneet, ei mitään valittamista. Saa nähdä kauan kestää käytössä, mutta jos ees parikin vuotta on hintansa väärti eli tuun ostamaan uudestaankin - toki tuun raportoimaan, jos tulee joku pikahajoaminen tms.

Tällanen meikkivoidesivellin kiinnostaa kans joskus testata, tämmösiä on kans tullu ties kuinka monelta merkiltä: http://www.ebay.com/itm/131355101057?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Mä oon nyt testaillut meikkimunaa kuivanakin, mutta en vaan tykkää, tulee liian peittävä tulos eikä tunnu yhtä pehmeältä meikkivoiteen levitys. Jatkan siis beautyblendereiden kanssa siihen "normaaliin" tapaan, koska niin saan itelleni parhaimman tuloksen, kuulaamman ja häivyttyy nätimmin. Usein tosin buffailen eka meikkivoiteen kasvoille siveltimen kanssa (silleen tosi nopeasti), niin beautyblender ei ime itseensä voidetta niin paljon, helpompi putsata-> kestää pidempään. Ja vaikka pitäiskin vaihtaa 3 kk välein tuo, niin eipä se mua haittane, kun on löytynyt noita edullisempiakin versioita käyttöön, jotka on ihan yhtä hyviä kuin aito beautyblender (varsinkin just Makeup Revolutionilla). Yves Rocherin meikkimunasta oon kans tykännyt, siinä on kiva muotoilu, niitä välillä tilailen YR:n tilauksen yhteydessä, varsinkin jos alessa on. Pari aitoakin mulla odottelee jemmassa, kun oon lahjaksi saanut. Mun mielestä nyt alkaa olla sen verran eri merkeillä vaihtoehtoja beautyblenderille, ettei tartte aitoa ostaa. Tosin ihan halvinkaan ei ole ollut niin hyvä, ne on yleensä kovempia. Dermoshopinkin oli hyvä, muttei kestänyt mun käytössä tarpeeksi pitkään. YR:n kestää 4 kk helposti. Makeup Revolutionin myös. Pro Bliss-merkkiä pitää testata ehdottomasti (http://www.ebay.com/itm/281271730112?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649), se on saanut kehuja youtuben maailmassa ja sanottu aidon dupeksi. RT:n meikkimuna oli todella hyvä muuten, mutta kesto ei, harmi.

Edit. Kiinnostaa kans Koreamerkkien omat beautyblenderit, ainakin Etude Housella ja Misshalla on omansa. Eikä maksa kuin 6 € posteineen tms. Varmasti tulee näitäkin testattua, kun noita kuitenkin käyttää koko aika.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: riinam - 01.04.16 - klo:20:21
Tilasin itselleni palkintona vakituisesta työpaikasta Zoevan Rose golden Luxury setin (https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/brushsets/rose-golden-luxury-set/a-8000382/) ja lisäksi korostussiveltimen ja varjostus/korostus-paletin ja apua, miten ihania nämä siveltimet on! Tosi kauniita, kehtaa pitää pöydällä purkissa ja todella pehmeitä. En ole ehtinyt testata niitä kuin tänä aamuna ja kyllä meikkikin näyttää paljon paremmalta kun se levittyy hyvin. Silk finish sivellitä käytin meikkivoiteen levittämiseen ja lopputulos oli kyllä hyvä ja tasainen. Aluksi mietin onko sivellin turhan pieni, mutta äkkiä sillä kasvot käy läpi ja pääsee myös lähelle silmiä ja nenänviertä. Ei valittamista. Todella pehmeä, mutta tarpeeksi jämäkkä, duofiber sovellin. Oikeastaan mulla ei ole mitään valittamista näistä, jopa tuo pussukka vaikutti todella laadukkaalta ja menee ihan käyttöön!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 01.04.16 - klo:20:28
RT:n meikkimuna oli todella hyvä muuten, mutta kesto ei, harmi.

Tämä oli kyllä tosi hyvä ja sen muotoilu on parempi kuin perinteisessä, pääsee tosi hyvin nenänpieliin ym., mutta kesto aika surkea. Alkoi murustumaan mulla tosi nopeasti. Lisäksi se oranssi väri on mun mielestä ruma, tosi olennaista  ;D

Tilasin myös joskus viime vuonna eBaysta tosi halpoja kopiomunia ja niistä ei ole mihinkään. Ihan kivikovia, lähinnä jotain superpalloa muistuttavia kikkareita. Peruskolmiosienet marketista ovat kymmenen kertaa paremmat.

Musta on tullut välineurheilija!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: pinkpepper - 01.04.16 - klo:21:06
Osaisiko joku verrata Everyday Mineralsin Flat Top kabukia ja Idunin kabukia? EDM:n kabuki on ilmeisesti suorapäisempi kun taas Idun enemmän pyöreän mallinen. Kumpi mahtaisi toimia paremmin mineraalipohjan kanssa (makuasioita varmaankin)? Eroaako lopputulos jotenkin?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: evergreen - 01.04.16 - klo:21:27
^ Mulla ei ole itselläni sitä EDM:ää, mutta siis se on tosiaan tasapäinen, joten sillä voi saada nopeammin enemmän meikkipohjaa iholle. Joillekin se on plussaa, että saa nopeammin paremman peittävyyden, toisille taas on ongelma, että tulee väkisin turhan pakkeloitu lopputulos. Joillekin tää malli on myös liian ärsyttävä, kun harjakset tökkivät ihoa vähän rajummin kuin pyöristetyssä mallissa. Idunin kabuki on hellä, mutta verrattaen lyhytkarvainen, joten silläkin saa kyllä minusta helpommin peittävyyttä kuin isommilla ja lötkömmillä. Molemmat noistahan ovat ihan mineraalimerkkien siveltimiä ja nimenomaan mineraalipohjalle tarkoitettuja, joten ihan makuasia.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Margot - 04.04.16 - klo:18:57
Mä olen tykästynyt buffing brusheihin meikkivoiteen levityksessä. Mulla on Real Techniquesin ja Sigman versiot. Ensin mainittu on tosi hyvä ja haluaisin toisenkin, mutta sitä myydään vain setin osana. Sigman versio on ihan ok, mutta mun makuun vähän turhan jäykkä. Mitähän vastaavaa voisin vielä kokeilla? Ecotoolsia mietin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 16.05.16 - klo:22:25
Onko kokemuksia hammasharjasiveltimistä, joita paljon kommentoidaan blogeissa ja vlogeissa? Artis (http://www.artisbrush.com/) on lippulaivamerkki, mutta halpoja dupeja on eBay pullollaan. Jotenkin tuo näyttää vähän hankalalta, mutta ylistetty on paljon, että voisi kai sitä euron-pari laittaa tuollaiseen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: miolla - 17.05.16 - klo:15:08
Mulla parhaimmaksi sivellinpesuaineeksi on osoittautunut Luneten kuukuppipesuaine :D mulla on edellinen versio erilaisessa pullossa, mutta uskoisin tämän uuden olevan vähintään yhtä toimiva: http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.mobile/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE2111078&Locale=fi_FI (http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.mobile/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE2111078&Locale=fi_FI)

Parempi kuin Fairy pesutehoiltaan (!), mutta mielestäni silti hellävaraisempi. Tavallista käsisaippuaa kokeiltu myös. Erityisesti paremmuuden on huomannut nestemäisten meikkivoidesivellinten pesussa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 17.05.16 - klo:17:12
Onko kokemuksia hammasharjasiveltimistä, joita paljon kommentoidaan blogeissa ja vlogeissa? Artis (http://www.artisbrush.com/) on lippulaivamerkki, mutta halpoja dupeja on eBay pullollaan. Jotenkin tuo näyttää vähän hankalalta, mutta ylistetty on paljon, että voisi kai sitä euron-pari laittaa tuollaiseen.

Minulla on etude housen hammasharjasivellin. ihan ok. Aika harvoin olen käyttänyt, niin en ole kunnon kuvaa tuosta osannut vielä muodostaa. Huvittaa, kun MAC toi hammasharjasiveltimet valikoimaansa, niin "kaikki" nauroi niille. Nyt Artisin siveltimet ovat parasta sitten valmiiksi viipaloidun leivän. Tuskin noissa kuitenkaan on toimivuudessa mitään merkittäviä eroja.

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ainokainen - 13.06.16 - klo:21:35
Mitä mieltä Real Techniquesin sudeista? Mä en ole aiemmin koko sarjaa edes huomannut. Ostin poskipunasiveltimen, en ole vielä ehtinyt sitä kokeilla, mutta todella hyvältä vaikuttaa. Toi on siis kyseisen sarjan suti nro 300. Tää on ilmeisesti ihan ammattimeikkaajien suosiossa ja saanut paljon kehuja. Mitä muita suosittelette tästä sarjasta? 

Edittiä: aivan ihana suti, tosi pehmeä ja poskipunan levittäminen on todella helppoa tällä!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 13.06.16 - klo:21:45
^Ihan kivoja siveltimiä omasta mielestäni. Aika moni sivellin on tarpeettoman suuri käyttöarkoitukseensa. Etenkin silmämeikkisiveltimissä olen todennut, ettei isot siveltimet vaan toimi pienissä silmissä. Tuo poskipunasivellin on sen mallinen, ettei iso koko haittaa, mutta minulla kasvosivellinsetin Contour brush toimii paremmin poskipunan kanssa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Cecilia - 13.06.16 - klo:22:10
^^Real Techniquesin siveltimissä on mielestäni vähän epätasainen laatu - jotkut ovat aivan huippuja ja jotkut, no, eivät niin huippuja. Lisäksi minua ainakin ärsyttää se, että osaa siveltimistä saa ainoastaan osana isompaa settiä, jolloin mukana saattaa tulla siveltimiä, joille ei ole mitään tarvetta.

Omia suosikkejani ovat:

- "Buffing Brush", meikkivoiteen levittämiseen
- "Countour Brush", nimestään huolimatta peiteaineen levitykseen
- "Powder Brush", tosin tämä on jäänyt vähän vähemmälle käytölle aivan jäätävän koon vuoksi, ei mahdu meikkipussiin   
- "Blush Brush", josta tykkään nimenomaan sen suuren koon vuoksi, tulee luonnollinen lopputulos
- "Stippling Brush" ja "Sculpting Brush", molemmat varjostuksiin
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ainokainen - 14.06.16 - klo:09:55
Kiitos kommenteista! Mietin tuota contouring brushia, kun se näytti niin hyvän malliselta. Toisaalta en tiedä oikein mihin sitä käyttäisin. Sopisiko se poskipunalle, vai onko se tarkoitettu vain voidemaisten tuotteiden levittämiseen?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Cecilia - 15.06.16 - klo:09:14
^Sopii oikein hyvin poskipunalle, ja minäkin kätän sitä jauhemaisten meikkien kanssa ainoastaan. Mukavan jämäkkä ja hyvän kokoinen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: ainokainen - 23.06.16 - klo:06:55
Ostin nyt tuon RT:n contourin brushing. Eli tämä suti on kyseessä:

(http://i304.photobucket.com/albums/nn184/ainokaisen_kuvat/BOLD-METALS-301-05_zpsrukp2fx3.jpg) (http://s304.photobucket.com/user/ainokaisen_kuvat/media/BOLD-METALS-301-05_zpsrukp2fx3.jpg.html)

Aivan ihana! Tää on poskipunan levityksessä tooodella paljon parempi kuin tuo 300 jota kehuin aiemmin. Ei siinäkään mitään vikaa ole, mutta mun makuun se on liiankin löperö ja jos poskipunaa ottaa siveltimeen vähänkin liikaa, se varistaa herkästi.
Tämä contour brush on paljon jämäkämpi, ja poskipunan levitys juuri halutuille alueille käy tämän kanssa paljon paremmin. Paras poskipunasivellin tähän asti, mitä olen ikinä kokeillut!
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 25.06.16 - klo:00:16
^Olipa hyvä sattuma, tuota Sokoksella hiplailin pari päivää sitten. Oli sen verran mielenkiintoisen näköinen (ei ihan perinteinen mun pääasiassa mustiin suteihin verrattuna), että ohikulkeissa huomatessa piti pysähtyä katsomaan. Varren pituus myös miellytti, tykkään, että saa hyvän otteen ja onhan tuo väri aika pramea. Voisin hyvinkin sortua ostamaan, varsinkin, kun mun kaksi poskipunasivellintä eivät oikein ole sitä mitä haluaisin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Kalevalatar - 25.06.16 - klo:12:44
Täältä löytyikin heti etsimäni vastaus  ;D  En ole koskaan ennen varjostanut kasvoja, tunnustan! Nyt päätin aloittaa kokeilun ja tilasin Nyxin contour setin ja mietin mikä sivellin olisi tähän paras. Ajattelin että RT Sculpting brush voisi toimia ja täällähän sitä heti suositeltiin.


Ei tietoa miten hyvä tuo Nyxin contour paletti on, mutta jostanhan sitä on aloitettava...
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 08.09.16 - klo:11:21
Mulla on ihan hyvä ja laadukas valikoima ollut erilaisia meikkisiveltimiä, pääasiassa Sigmalta (olleet vuosia jo ja ei ole menneet miksikään) ja MACilta, lisäksi ostin Jessupin kokoelman, joista en ole pahemmin innostunut, mihin ei mitään varsinaista syytä tunnu olevan.

Nyt mulla kuitenkin on suurta rakkautta Real techniquesin siveltimien kanssa. Eka ostin tuon, mikä Ainokaisen kuvassa, aivan loistavasti toimii mulla varjostuksiin. Sitten piti saada nro 300, poskipunasivellin. Viime viikolla ostin nron 100 puuterisiveltimeksi ja Sam& Nic- sarjasta blush brushin. Jälkimmäinen on musta liian iso poskipunalle, tulee sudittua liian laajalle alueelle, joten taitaa mennä aurinkopuuterikäyttöön.

Vaan on nuo ihania, tykkään miltä näyttävät ja ovat ihanan pehmoisia :l
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 08.09.16 - klo:16:09
Heti perään toista asiaa. Ootteko kokeilleet beauty blendereiden halpisversioita? Tuli sitten tilattua (en muista yhtään, että mistä..) kun luulin, että on yhtä hyvä kuin alkuperäinen. No ei ollut todellakaan. Pari viikkoa oon halpiksella meikkipohjan töpötellyt, mutta pakko oli todeta, että ei ole mua varten. On todella kiinteä, eikä turpoa kuin hitusen, kun kastelee vedellä. Jotenkin sen meikkivoiteen laittaminenkin on sitten vaivalloista tollasella kiinteällä pallukalla, kun beautyblenderillä menee ihan tuosta vaan taputellessa.

Vähän vaan kirvelee maksaa parikymppiä yhdestä meikkisienestä, mutta toisaalta oon aina piheyksissäni ainakin puoli vuotta samaa käyttänyt ja hyvänä on kuitenkin pysynyt. Joten alkuperäinen on pretty.fi:stä laitettu tilaukseen ja sitä tässä odotellessa pakko kärsiä ja tyytyä halpaan meikkisieneen :-X
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 08.09.16 - klo:16:24
^Mulla on muutamasta halpiksesta kokemusta ja eivät ole lähelläkään, sellaisia kovia kalikoita. Paitsi yksi! Dermosilin 3D Meikkisieni on todella hyvä. Se ei ole ihan samanlaista materiaalia kuin Beautyblender, hiukan sileämpi, mutta pehmeys/joustavuus on vastaavaa ja tällä saa oikein kaunista jälkeä. Pysyy pitkään hyvänä. Toimii myös kuivana hyvin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Jewely - 08.09.16 - klo:17:14
^^Mä en usko että ihan samanlaista halpista on saatavilla, kai se materiaali on sen verran erityisempi tai jotain. Ehditkin jo tilata uuden, mutta vinkkinä yleisesti että elevenillä on tällä hetkellä beautyblenderit tarjouksessa.

Mä ostin Sokokselta tuon saman siveltimen mikä on ainokaisen kuvassa, ihan paras! Sekin sattui olemaan tarjouksessa onneksi, mutta on kyllä kevyesti hintansa väärti. Niin kaunis ja pehmeä ja varjotukset vain häivyttyvät paikoilleen täydellisesti ja nopeasti. Ostin myös Real Techniquesin setting brushin eli sellaisen pienen joka on tosi sopiva korostuspuuterille.

Meikkivoiteelle käytän nykyään ebaysta ostettua "hammasharjamallista" sivellintä, sellaista isoa versiota. Ja tää on mulle tosi erikoista, koska olen levittänyt meikkivoiteen aiemmin ainoastaan sellaisilla halpissienillä (beautyblenderistä kyllä tykkään mutta en jaksa pestä sitä joten en myöskään käytä sitä päivittäin). Nykyään töpöttelen meikkivoidetta sormilla kasvoille ja sitten tuolla isolla siveltimellä vain vetelen parit vedot pitkin kasvoja ja meikkivoide on täydellisesti häivyttynyt ja tasainen. Ihan törkeän nopeaa ja helppoa.

Haluan kyllä kokeilla Real Techniquesin Miracle Diamond-sientä, kun sellaisia saapuu jonnekin tännepäin myyntiin, vaikuttaa jännältä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Memmuuh - 08.09.16 - klo:17:23
En ole kokeillut aitoa Beautyblenderiä, mutta jotain ebayn halppista joka oli ihan kökkö ja We Care Iconin vastaavaa. Tuo jälkimmäinen on ollut tosi hyvä ja pehmeä, mutta aitoon en osaa verrata. Joskus nuo on olleet Sokoksella tarjouksessa  2,90 (itse ostin tuolloin kerralla kaksi niitä), normaalisti 6,90. Nyt näyttäisi olevan 5,90.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/we-care-icon-expert-blender-sponge-meikkisieni
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lila - 08.09.16 - klo:17:29
Minulla on Beautyblender ja sen lisäksi olen ostanut kaksi halpista. Toinen oli juurikin tuollainen betoninpala, se on nyt manikyyrikäytössä. Mutta Pirkka -sieni on käyttökelpoinen. Se on kyllä Beautyblenderiä kiinteämpi, mutta ei vielä liian kova. Pisaranmuotoinen pohja on vähän laakeampi ja suurempi kuin Beautyblenderissä ja materiaali hieman hienojakoisemman oloista. Ei ime meikkiä niin paljon kuin BB ja tuo pohjan muotoilu on minusta parempi - mutta Beautyblenderillä pääsee paremmin kasvojen hankaliin paikkoihin. Tykkään molemmista, vaikka erilaisia ovatkin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Hunajapupu - 08.09.16 - klo:20:13
^Oho, eipä olisi tullut mieleenkään että Pirkalla on valikoimissa meikkisieniä. Piti ihan googlata ja tarkoitat varmastikin tätä:
http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-meikkisieni-sadepisara/ (http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-meikkisieni-sadepisara/)

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitää testata!

Mä olen kokeillut halpisversioista jotain H&M:n sientä joka oli hieman enemmän kellon kuin pisaran muotoinen, se oli todella kova ja aivan surkea, heitin nopeasti roskiin. Real Techniquesin pisarasieni oli parempi mutta ei sekään kyllä Beautyblenderin veroinen ollut. Tuo Beautyblenderin pehmeys tuntuu olevan ihan omaa luokkaansa ja sillä saa kyllä tosi nätin lopputuloksen.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lila - 08.09.16 - klo:20:29
Joo, eipä ollut minullakaan, mutta sitten kirjaimellisesti törmäsin paikallisessa koomarketissa kauneusständiin  :P .
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 10.09.16 - klo:22:54
^Mulla on muutamasta halpiksesta kokemusta ja eivät ole lähelläkään, sellaisia kovia kalikoita. Paitsi yksi! Dermosilin 3D Meikkisieni on todella hyvä. Se ei ole ihan samanlaista materiaalia kuin Beautyblender, hiukan sileämpi, mutta pehmeys/joustavuus on vastaavaa ja tällä saa oikein kaunista jälkeä. Pysyy pitkään hyvänä. Toimii myös kuivana hyvin.

Katselinkin Dermosilin luettelosta noita meikkisieniä, pitäisköhän kokeilla, kun ovat niin kohtuuhintaisia. Tuo iso kustansi 5€ ja kolme kpl mini 3D meikkisientä 6€, joten todellakin kiinnostaa.

Ja jippii, ilon päivä, tänään pääsin taas tekemään meikin beauty blenderillä ja olihan se nautinto. Ja jälki ihan eri kuin halpiksella, näytti meikki kuultavalta, tai sitten mun vuorokauden valvominen ja alle neljän tunnin yöunet yövuoron jälkeen oli tehny ihmeitä iholle  :3
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 07.11.16 - klo:01:19
Hyi yök. Pidin Beautyblenderiä aivan liian pitkään käytössä suosituksiin nähden -- otin sen käyttöön 7 kk sitten ja aktiivikäytössä se oli tästä ajasta 5 kk, koska se oli ihan siistin näköinen ja tykkäsin siitä tosi paljon, enkä raaskinut luopua aiemmin. Dermon meikkimunakin pysyi ihan siistinä puolisen vuotta ja oli moitteettoman puhdas, kun leikkasin sen lopuksi halki.

Bb näyttikin sitten tältä:

(http://i246.photobucket.com/albums/gg83/Triina79/20161107_010636_zps6khbbmmn.jpg)

Toisin sanoen olen läästinyt naamaani homeella ties kuinka pitkään  :P
Mitään erityisiä iho-ongelmia en ole havainnut, sieni on toiminut hyvin eikä se edes nyt aukileikattuna haise yhtään millekään, mutta tuo kuvottava vihreä töhnä oli melko karmiva ylläri. Pesin sienen joka käytön jälkeen sen mukana tulleella kiinteällä saippualla ja kuivatin ilmavasti, mutta kannattaa näemmä ottaa suositusajat ihan tosissaan.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 06.08.17 - klo:13:05
Onkos muut innostuneet hammasharjasiveltimistä/ovaalisiveltimistä. Tilasin iHerbiltä testiin bdellium toolsin ovaalisiveltimen, mikä ikäväkseni oli aika pienikokoinen, mutta parit kerrat sillä meikkipohjan levitettyä totesin ihan oivaksi kapineeksi. Etsiskelin kaupoista isompaa ja ainoat, mitä täällä Oulun tienoilla löysin oli Duroyn ja hintaa 30€, joten ei lähtenyt mun mukaan.

Kesäreissulla Tuuriin olikin sit mukava yllätys, kun kokoinen sivellinsetti oli 30€, tosin mulla kun ei niin monelle tarvetta ole, niin ostin pelkästään ison ovaalisiveltimen juurikin sen meikkivoiteen levitykseen, hintaa 10€.

Mutta jottei mulla siveltimet tähän jäis, niin olin ennen tuota reissua ehtinyt tilata cosmetic-lovesta Etude Housen meikkivoidesiveltimen, jota ostolakossa-blogissa hypetettiin. Huonompi vaan, että tuo nyt sitten on just samankokoinen kuin bdellium toolsin, varsi hivenen pidempi, mutta muuten voisivat olla identtiset varren väriä lukuunottamatta (bdellium tools musta, etude house kultainen).

Yhteenvetona, minusta oivia pelejä on ja käytän joka päivä. Varmaankin makukysymys tykkääkö meikkivoiteen levitellä isommalla vai pienemmällä ovaalisiveltimellä, molemmat toimivat. Vielä vois kokeilla muuhunkin meikkaamiseen, esim. poskipunan ja peitevoiteen levitys kiinnostaa, ainakin vielä skeptisesti suhtaudun, vaikka enpä ois uskonut joskua meikkivoidettakaan tuolla laittavani...
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Morrigan - 11.09.17 - klo:23:18
Ostin ecotoolsin meikkimunat kun niitä on kovasti youtubessa kehuttu. Paketissa on kaksi vihreää erikokoista sientä. Pidän noiden muodosta kyllä ja toimivat ihan ok, turpoavat kun kaastelee mutta ei ole läheskään yhtä pehmeitä kuin aito beautyblenderi. Tästä syystä meikkivoiteen levittäminen on työläämpää ja jotenkin lopputulos ei ole yhtä täydellinen kuin aidolla blenderillä. Ei nyt luulisi olevan niin vaikea valmistaa hyvää kopiota, mutta näköjään on.

Aito beautyblenderi on aika härskin hintainen, kun sen käyttöikä ei ole kovinkaan pitkä. Nykyiseni alkaa olla jo loppuun käytetty, olen pidentänyt sen ikää saksimalla pintakerroksista meikkivoiteen tahrimia kohtia pois, kun eivät ole enää pesussa puhdistuneet. Normaalihinnalla en kuitenkaan aitoa enää ostaisi, hyvästä tarjouksesta voisin harkita.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Neve - 15.09.17 - klo:12:31
Hankin Cailapin pisaran mallisen meikkisienen (meikkimunan) ja olen niin rakastunut siihen.
Ehdottomasti paras tapa loihtia kuulas meikkipohja ja kostealla sienellä töpöttely toimii atooppiseen ihottumaan taipuvaiselle sekaiholleni täydellisesti. Aiemmin olen tykännyt levittää meikkivoiteet sormin, mutta usein silloin kuivat kohdat korostuu ja pohjasta tulee helposti liian paksu omaan makuuni.

Hintaa tällä sienellä oli n.9e, oli tarjouksessa Cittarissa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 30.01.18 - klo:10:03
Hei, voisiko joku valistaa tyhmää vasta-alkajaa... millainen olisi hyvä sivellin kasvojen varjostusten ja korostuksien häivyttämiseen..?
Koitin yhtä isoa sivellintä jonka omistan, olisiko se virallisesi puuterisivellin. Eipä onnistunut, oli liian pehmeä suti. Eli siis mun maalaisjärki sanoo, että tarvitaan jämäkämpää sivellinosaa. Mutta voiko liian jämäkkä olla sitten taas huono..? Ja minkä muotoinen sivellin olisi paras?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Morrigan - 30.01.18 - klo:19:20
^Käytätkö siis nestemäistä vai puuterimaista tuotetta? Ymmärsin tekstistäsi siis että laitat varjostukset ensin jollain ja sitten olet kokeillut tuota pehmeää sivellintä häivyttämisessä, ymmärsinkö oikein? Millä olet lähtökohotaisesti laittanut varjostukset kasvoille?
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 30.01.18 - klo:21:59
^Puuterimainen tuote kyseessä. En ole ennen tehnyt varjostuksia... kokeilin vain jollain tuotteilla mitä minulla oli kotona ja totesin, että mulla ei ole mitään häivytykseen sopivaa sivellintä, koska se liian pehmeä ei toiminut ollenkaan. Tarkoitus siis olisi juu laittaa puuterimainen varjostus ja sitten häivytellä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Morrigan - 31.01.18 - klo:21:56
^Sivellinvaihtoehtoja on hirmuisen paljon. Kannattaa etsiä ihan varjostussivellintä, mutta myös monet poskipunasiveltimet toimii varmasti. Sivellinmuotojakin on pyöreäpäistä, litteää, viistettyä, puhumattakaan siitä miten paljon niitä on eri kokoisia. On varmasti ihan makuasia kuka mistäkin tykkää. Voisit ehkä kurkata youtubesta jonkun sivellinarvosteluvideon, jokaisella kauneustubettajalla taitaa löytyä sen tyyppinen video.

Itse käytän varjostuksiin jotain ikivanhaa suurehkoa pyöreää poskipunasivellintä, mutta kun se on vähän liian iso ja pehmeä, puristan karvaosan tyvestä sivellintä litteämmäksi ja vähän pitkulaisen malliseksi. Tällä tavalla siveltimestä tulee vähän jämäkämpi ja sopivamman muotoinen varjostusten tekoon ;D Paljon helpommalla tosin pääsisi kun vain hommaisi tähän suoraan toimivan siveltimen ettei tarvitsisi kikkailla näin epämääräisesti.

Jos haluan vahvempia varjostuksia, saatan ensin hahmotella poskiluiden alle isolla luomivärin häivytyssiveltimellä varjostusta, jota sitten päälle pehmennän ja häivytän tuolla isommalla siveltimellä.

Jos nyt ostaisin varjostussivellintä, niin etsisin varmaan keskikokoista, suht jämäkkää ja pyöreäpäistä. Netistä sivellinostosten teko on aika hankalaa, koska siveltimien kokoa on tosi vaikea hahmottaa kuvasta jos kuvassa ei ole mitään muuta tavaraa antamassa perspektiiviä.

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 01.02.18 - klo:08:17
^Kiitos vinkeistä.

Toi että puristaa liian pehmeää sivellintä kasaan, oli hyvä neuvo! Menin nyt sit tilaamaan netistä siveltimen, se on "häivityssivellin", pyöreäpäinen ja suht iso, ohessa oli onneksi video, niin siitä näki kokoskaalaa. Toivottavasti se on hyvä :) Arkikäyttöön en tätä tarvitse, vain spesiaalitilaisuuksiin.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Od3ssa - 14.02.18 - klo:22:33
Ostin sittarista Lumenen uuden meikkivoidesiveltimen

http://lumene.com/fi/content/meikkivoidesivellin-02

Muistissa oli taannoinen juttu vastaavanlaisesta siveltimestä Ostolakossa-blogissa ja silloin en kokenut sivellintä tarvitsevani, mutta nyt ilmeisesti tarvitsin, kun en kauaa miettinyt lähteekö mukaan. Sivellin on ihan jees, vaikka ehkä hivenen vaikeampi levittää meikkivoide tuolla kuin ovaalisiveltimellä, mutta ehkä vaatisi juoksevampaa meikkivoidetta, että osuu tarkoitukseensa. Mulla on nyt kokemusta vain MUSin Sculpt Excellencen levittämisestä ja sitä ei voi juoksevaksi sanoa parhaalla tahdollakaan.  Pitänee testailla Oriflamen Giordani Gold Liquid silk foundationin kanssa, siinä koostumus vois osua nappiin..

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Heidijohanna - 10.04.18 - klo:12:12
Onko kukaan löytänyt kokoon taitettavaa sivellintelinettä mistään? Sellainen mihin voisi laittaa siveltimet kuivamaan pesun jälkeen.

Oma kokemus beauty blenderistä on ihan hyvä. Aika kallis koska nyt 4kk käytön jälkeen olisi pitänyt jo dumpata. Bbllä menee vähemmän meikkivoidetta kun sormilla levittäessä. Seuraavaksi kokeilen sitä LF boksista saatua hammasharjan näköistä sivellintä :D

Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 10.04.18 - klo:20:40
^Ebay ja Wish ym. myyvät ainakin tämän (https://image.pushauction.com/0/0/4579da01-4f43-46df-9d98-353391db896d/f93f40ad-9ed4-45f4-8cf8-5c1ecdaed0c9.jpg) tapaisia reilun vitosen hinnalla. Jalan saa ymmärtääkseni irti, jolloin menee pieneen tilaan. Brush dryer holder tms. hakusanoilla löytää.

Pitäisi melkein itsellekin hommaa, lappeellaan pyhkeen päällä kuivattelu ei ole kätevin tapa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Polina - 11.04.18 - klo:09:45
^ Hommasin vuosi takaperin juuri tuon kuvassa näkyvän telineen, maksoi n. vitosen ebayssa. On ollut tosi kätevä, siveltimet tuntuvat myös kuivuvan nopeammin tuon avulla.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 23.11.18 - klo:05:50
^^
^
Kiitos vinkistä, laitoin heti telineen tilaukseen! Se tulee Kiinasta ja arvioitu toimitus joulu-tammikuussa, toivottavasti tulee perille.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Triina - 23.12.18 - klo:07:13
Kokeilin eilen puhdistaa meikkimunan öljyputsarilla ja vitsit se toimi hyvin! Tuli tosi puhdas ja pinttymät lähtivät. Käytän melko paksua ja usein vedenkestävää meikkivoidetta ja sieni jää pesusta huolimatta usein ikävän mähmäiseksi. Nyt päätin kokeilla lorauttaa kuivaan sieneen reilusti öljyputsaria (itselläni oli Avon Nutra Effects, mutta mikä tahansa hyvin emulgoituva sopinee), puristelin ja hankasin kämmentä vasten ja huuhtelin sitten huolella, kunnes vesi kirkastui. Nyt käytössä oleva muna on H&M:n halpisversio, mutta uskoisin tämän toimivan yhtä hyvin Beautyblenderin tai minkä tahansa muun sienen kanssa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 15.07.19 - klo:11:21
Pyytäisin apua taas juureksilta.

Mistä löytäisin puuterimaisen mineraaliluomivärin levitykseen erittäin tarkan siveltimen? Se saisi olla aika pieni ja suht litteä, koska sillä pitäisi voida tehdä kapeahkoa jälkeä. Ei nyt ihan viivaa, mutta kapeaa kuitenkin. Pituus saisi olla max 17 cm.

Toinenkin sivellin on hakusessa, nimittäin puuterimaisen luomivärin häivytykseen. Omistan jo ikivanhan Cailapin halpissiveltimen, jossa on litteä pää ja harjakset ovat n. vähän alle 1 cm mittaiset ja todella pehmeät ja joustavat, ja se on toiminut tarkoituksiini parhaiten. Mutta kun en näitä ole enää löytänyt mistään, ja tarvitsen useamman. Ja pituus saisi olla max 17 cm, jotta mahtuu pakkiin.

Olen näitä googlannut ja googlannut ja etsinyt. Monessa nettikaupassa ei ole tarpeeksi tietoa siveltimistä, esim siitä, onko pää litteä ja jos on, niin miten litteä. Tai sitten puuttuu kokonaan tieto siveltimen pituudesta, tai jotain muuta olennaista tietoa. Joitakin siveltimiä olen tilannut, mm. Ecotoolsilta, mutta ovat liian paksuja, ei saa tarkkaa jälkeä (sekä levityssiveltimet että häivytyssiveltimet). Kaupoissa olen koittanut käydä, mutta siellä ei ole valikoimaa kotikaupungissani, oli sitten kyseessä marketti tai kauneusliike. Apua!


ETA. Vielä lisäystä meikkimunista, minulla on toinen meikkimuna käytössä. Ensimmäisen pesin melkein joka käytön jälkeen, kun säikähdin täällä aiemmin ollutta kuvaa homehtuneesta munasta. Ei ollut ikinä mitään ongelmia ja käytin munaa tosi pitkään. käytön päätteksi leikkasin sen kahtia ja ei mitään hometta tms. Toista meikkimunaa en ole ihan joka käytön jälkeen jaksanut putsata, ja nyt munan sisällä tuntuu sellainen kovempi kohta. Onkohan se jotain kasvustoa.... yöks. Tämän takia otin meikkivoiteen levittämiseen tänään käyttöön siveltimen, josta en aiemmin niin innostunut, mutta kyllä se ihan kivasti levitti meikkivoiteen. Ecotoolsin meikkivoidesivellin kyseessä ja erittäin juokseva Juicy Beautyn meikkivoide. Ja siveltimellä meikkivoidetta kuluu vain murto-osa verrattuna jos käyttäisi meikkimunaa, jopa kuivana.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Manna - 15.07.19 - klo:21:58
Pyytäisin apua taas juureksilta.

Mistä löytäisin puuterimaisen mineraaliluomivärin levitykseen erittäin tarkan siveltimen? Se saisi olla aika pieni ja suht litteä, koska sillä pitäisi voida tehdä kapeahkoa jälkeä. Ei nyt ihan viivaa, mutta kapeaa kuitenkin. Pituus saisi olla max 17 cm.

Miten olisi tämä Anastasian sivellin? Minulla on tämä käytössä ja sillä saa tarkkaa jälkeä, mittasin pituudeksi alle 15 cm :)

https://www.kicks.fi/anastasia/meikki/meikkisiveltimet/silmat/brush-7b
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 16.07.19 - klo:07:41
^Kiitos! Toimiiko tuo siis myös mineraaliluomivärin levitykseen, kun se sanoo olevansa kulmavärisivellin? Mietityttää, että se ei ole sitten liian jäykkä tai muuten vääränlainen, pitäisi saada sillä voimakas väri aikaiseksi. Olen huomannut, että joillakin jäykillä siveltimillä ei saa väriä tarpeeksi iholle. Ja väri ei tietenkään mielellään myös saisi varista levittäessä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Painted Lady - 16.07.19 - klo:08:17
Ehdotan esim. MACin kynäsivellintä (219). Real Techniquesilla on myös pieniä siveltimiä esim. tässä (https://realtechniques.com/instapop-eye-duo/p/1737) setissä. Myös Zoevan siveltimet kannattaa katsoa. Löytyy MACin kynäsivellintä vastaavaa sekä litteämpää sivellintä esim nämä petit crease (https://www.zoevacosmetics.com/europe3/shop/brushes/eyes/283/231-petit-crease-bamboo-vol.2), luxe pencil (https://www.zoevacosmetics.com/europe3/shop/brushes/eyes/307/230-luxe-pencil-rose-golden-vol.-2) tai detail shader (https://www.zoevacosmetics.com/europe3/shop/brushes/eyes/158/237-detail-shader).
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: -j- - 18.07.19 - klo:12:56
^Kiitos! Siinäpä tulikin paljon vinkkejä :) Eiköhän näistä löydy hyviä.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: elly - 28.09.20 - klo:18:37
Millaisella välineellä olisi paras levittää meikkivoide herkälle iholle, joka ärtyy helposti kaikesta käsittelystä? Sormilla en tunnu saavan ihanteellista tulosta.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lila - 29.09.20 - klo:13:31
^Ehdottomasti kostea beautyblender tai vastaava munanmuotoinen sieni (ei todellakaan tarvitse olla BB - tosi monet halvemmat versiot ovat osoittautuneet yhtä hyviksi). Ei ärsytä ihoa, eikä korosta mahdollisia hilseileviä paikkoja.


Yleensä teen niin, että aamulla pesaisen sen sienen, jonka aion ottaa käyttöön meikatessa, pesun jäljiltä se on sitten valmiiksi kostea. Jos iho tuntuu poikkeuksellisen kuivalta, niin suihkuttelen sieneen jotain kosteuttavaa kasvovettä vielä lisäksi.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Morrigan - 29.09.20 - klo:15:13
^Komps beauty blenderille. Olen ollut tyytyväinen real techniquesin sieniin, koska hinta on kohtuullinen ja saatavuus hyvä. Aito BB on kyllä paras, mutta ei niin paljon parempi, että viitsisin sitä hintaa maksaa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: elly - 30.09.20 - klo:07:56
Kiitos kommenteista! Pitää siis palata juurille ja hankkia meikkisieni. Kaikenlaista kabukia on tullut kokeiltua, mutta ne harjakset raapii ihoa liikaa.

Montako sientä teillä on kierrossa kerrallaan? Sieni olisi varmaan hyvä pestä joka päivä ja mietityttää, että ehtiikö se kuivua täysin pesujen välissä. Sieneen alkaa varmaan helposti tulla mikrobikasvustoa.
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Liane - 30.09.20 - klo:08:51
Omani ehtii kyllä kuivua vuorokaudessa (koosta sen näkee), koska käyttöä varten puristelen sienen muutenkin melkein kuivaksi.

Jos kuitenkin mietityttää, niin noita Real Techniquesin sieniähän saa myös monipakkauksissa, oletettavasti yksittäispakattua sientä edullisemmin(?). Eihän nuo mitään ikuisia muutenkaan ole, joten varakappaleita olisi sikälikin hyvä olla :)
Otsikko: Vs: Meikkisiveltimet
Kirjoitti: Lila - 30.09.20 - klo:10:35
Minulla on yleensä kolme sientä kierrossa, mutta en ole mitenkään systemaattinen. Saatan käyttää samaa useana päivänä peräkkäin (pesu tietekin ennen käyttöä). On kuitenkin sienille ihan hyvä jos ehtivät ajoittain kuivua ihan ytimeen saakka.