Hiuksista => Hiustenhoito => Aiheen aloitti: ellen - 10.01.13 - klo:18:23

Otsikko: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 10.01.13 - klo:18:23
Selkeyden vuoksi tehdään oma ketju iHerbistä saataville hoitoaineille, tehiksille ja jätettäville hoitoaineille. Tässä ketjussa keskustelua siis vain iHerbin hoitiksista, ja iHerbistä saatavien hiustenpesuaineiden omassa ketjussa (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=5734.0) voidaan keskustella sitten sampoista.

Vanha iHerbin hiustenhoitotuotteiden ketju on arkistoitu. (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=5241.0)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 12.01.13 - klo:11:31
Joskus tarjoushinnalla tilasin Beautiful curls shea butter deep conditioning treatmentin (for curly to kinky hair). Mun hiukset eivät ole kiharat mutta ajattelin että naamio olisi hyvin kosteuttava talvesta kärsineille hiuksille.

Kuitenkaan jo purkista otettaessa naamio ei tunnu ollenkaan silottavalta vaan nahkean tuntuiselta :P Kuivuttuaan hiukset ovat jo vähän paremman tuntuiset, mutteivät edelleenkään mitenkään erityisen sileät tai takuttomat, ts. ei tunnu yhtään siltä että hiuksissa olisi edes naamiota ollut.

Minun hiuslaadulle tämä ei siis ole lainkaan sopiva naamio. Puoleen väliin olen tällä hetkellä saanut purkin käytettyä ja jotenkin täytyisi loppupurkki "taistella" tyhjäksi, kun en raaskisi heittää maksettua tavaraa poiskaan...

Edit. Koska ei naamiona toimi, yritin käyttää pikahoitiksena. Virhe. Kamala lähmäletti tuloksena, ja hiukset näyttää siltä kun olisivat olleet monta päivää pesemättä... :P
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 14.01.13 - klo:14:57
Tykkään Hugo Naturals Smoothing & Defining Coconut Conditioner (http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Smoothing-Defining-Conditioner-Coconut-12-fl-oz-355-ml/29116) -hoitiksesta muuten kovasti, sillä se antaa mukavasti jämäkkyyttä hiuksille, mutta se ei todellakaan anna kiiltoa mun hiuksille. Oon yrittänyt sotkea mukaan vaikka mitä, mutta joka muhituskerran jälkeen hiukset ovat sellaiset himmeän näköiset, vaikkakin sileän ja kosteutetun tuntuiset. Onneksi seuraavassa pesussa, varsinkin jos käytän lempihoitistani Nature's Gaten hennahoitista (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Henna-Conditioner-Shine-Enhancing-18-fl-oz-532-ml/6201), kiilto palautuu hiuksiin. Tuo kookoshoitis tuntuu onneksi kuitenkin kosteuttavan hiuksia hyvin, vaikka ei kiiltoa annakaan.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 14.01.13 - klo:19:02
Acure Organics, Conditioner, Moroccan Argan Oil + Argan Stem Cell (http://www.iherb.com/Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-Oil-Argan-Stem-Cell-12-fl-oz/40495)
- Tätä hoitoainetta odotin eniten. Pesukokemus hyvä, koostumus melkolailla kosteusvoidemainen, siloitti heti. Hiukan oli hankaluuksia pestä aine pois ja hiusten ollessa puolikosteat tuntuivat hiukset tahmaisilta. Tahmaisuus kuitenkin hellitti hiusten kuivuessa kokonaan. Kosteutustehot ok/hyvät, selvitti myös hyvin. Todella jymäkkä karvasmanteliöljytuoksu (/haju), johon en liioin ihastunut.

- Alba Botanica, Mango Moisturizing Hair Conditioner (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Mango-Moisturizing-Hair-Conditioner-12-oz-340-g/15596)
- Koostumus paksu. Siloitti todella hyvin muutaman minuutin vaikutusajalla. Selvitti hiukset ja tekivät niistä pehmeät. Pesua seuraavana päivänä pehmeät, sileät ja kiiltävät hiukset. Tuoksu ihanan makea mango (ehkä hiukan mandariiniakin?). Tuntui kosteuttavan hyvin. Purkissa sanotaan hoitoaineen tuuheuttavan, mutta sellaista en liiemmin havainnut, ehkä hiukan tavanomaista ilmavampi tukka.

Pullo oli erinäköinen kuin linkin takana oleva ja siinä luki, että koostumus on uusittu. Joten en osaa vertailla uutta vanhaan.

- Emerald Forest, Botanical Revitalizing Conditioner with Sapayul (http://www.iherb.com/Emerald-Forest-Botanical-Revitalizing-Conditioner-with-Sapayul-8-fl-oz-237-ml/38049)
- Mummoparfyymi haju, joka jää vahvasti hiukseen. Koostumus epätasainen kosteusvoidemainen, olisi pitänyt ravistaa paremmin. Selvitti hyvin, kosteuttui myös. Ei siloittanut ihan niin hyvin kuin nuo yllämainitut kaksi. Näistä kaikista mitäänsanomattomin toistaiseksi ja pullo myös pieni.

Edit. Emerald Forestin jouduin antamaan kaverilleni eteenpäin, koska se haju oli niin voimakas ja koska se jäi hiukseen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 15.01.13 - klo:13:58
Muhitin Mill Creek, Keratin Conditioneria (http://www.iherb.com/Mill-Creek-Keratin-Conditioner-Repair-Formula-16-fl-oz-473-ml/6603) syväpuhdistavan shampoon jälkeen elmukelmun alla 2 tuntia. Ainakin luulin ja koin tarvitsevani rakennepaikkaavaa, mutta hiusten kuivuttua latvat ihan takussa! En tiedä sitten, että muhitinko liian kauan omille tarpeille, vai mikä tuossa meni vikaan. Laitoin perään Alba Botanican jätettävää (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497), ja taisi tulla vähän turhan liikaa kun sain aikaiseksi jäätävän lähmäletin + lisää takkuja. No, aamulla suoristin vähän latvoja ja ai että, nyt on kiva tukka! Ihanan pehmoinen ja jämäkkä! :l
Toki pienen pettymyksen osasyynä oli varmaan sekin, että taisin odottaa ko. tuotteilta liikaa täällä olleiden hehkutusten takia. Kaikki ei sovi kaikille. Ja vielä lisäyksenä, hyi h*tto mikä haju tuossa Mill Creekissä on! Ja haisee tukassa vielä 2 päivän jälkeen.. :-X

Tuotteet käytän loppuun, mutta en vielä osaa sanoa ostanko uudestaan..
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mindela - 15.01.13 - klo:14:08
^ Rakennepaikkaavat takuttavat usein hiuksia, eli ihan normaalia tuo on. Siihen päälle kannattaisikin laittaa joku selvittävä pikahoitoaine.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 15.01.13 - klo:17:22
^ Aaaijjaa no sitte ::) Noh, jospa sitte ens kerralla laittais jonku pikahoitiksen. :D

Lisäystä:

Mulla meni eileen Giovanni, Smooth As Silk, Deeper Moisture Conditioner (http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Deeper-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6403) neitsyys! Käytin pikahoitiksena (n. 5 min), kun ei ollut aikaa muhitella. Tykkään, todellakin tykkään! Mun tukka ei oo ikipäivänä ollut näin sileä ja takuton (edes silikoonikuorrutuksen) pelkän pikahoitiksen jälkeen! :l Ja nyt seuraavana päivänä ihan pehmeä, sileä ja takuton tukka! Ja mun minimaaliset S-laineetkin on tosi terhakat ja erottuvat! ;D Ehkä tämä kosteutus oli sittenkin enemmän se, mitä mun tukka kaipas!
Smoot as silkissä oli mun mielestä jotenkin sitruksinen tuoksu, mutta ei paha ollenkaan!

Tätä tulen todellakin ostamaan uudestaan, jos tulokset jatkuu näin hyvinä! (:
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 29.01.13 - klo:19:43
Andalou naturals moisture rich conditioner sweet orange & argan
Tällä olisi teoriassa voinut olla mahdollisuudet tulla vaikka mun uudeksi suosikiksi: ei mitään valitettavaa ainesosien suhteen, appelsiinituoksu, hyviä kommentteja iHerbissä ja kohtuuhintainen. Käytännössä mun hiukset vain ei tajunnut tämän hoitoaineen hyvyyttä :P Tuoksu on niin hyvä kuin odotinkin, mutta muuten hoitoaine on vain keskinkertainen. Hieman silottaa ja kosteuttaa mutta hieman ei vain riitä kun on paljon toimivampiakin hoitoaineita olemassa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 17.02.13 - klo:19:20
Alba Botanican hajusteeton jätettävä käy muuten hyvin pikahoitikseksikin. Tänään huomasin, että toi jätettävä toimii todella hyvin sulkevana, silottavana ja hiukset nopeasti selvittävänä poishuuhdeltavana pikahoitiksena. Selvitti takkupesän nopeasti ja teki hiuksista liukkaat. Jos Alba ei ole jätettävänä säväyttänyt, niin kannattaa kokeilla ihan tavallisena hoitiksena :ts .
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ilyasviel - 17.02.13 - klo:20:00
^ Alba on kyllä mun ikisuosikki just tuon monikäyttöisyyden takia - viides pullo jo matkalla.  ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Bamboo - 20.02.13 - klo:17:06
Löysin iHerbistä hyvän jätettävän hiusöljyn, joka maksaa vain 2,88 dollaria. Eli kyseessä on Cococare, Africare, Vitamin E Golden Hair Oil (60 ml). Tuoksu on ehkä hieman makea, mutta ei se ainakaan enää hiuksiin laitettuna tuoksu. Käytän vain reilun tipan, ja hiuksista tulee todella pehmeät ja sileät. Tämä toimii paljon paremmin kuin Moroccanoil.

http://www.iherb.com/Cococare-Africare-Vitamin-E-Golden-Hair-Oil-2-fl-oz-60-ml/45797 (http://www.iherb.com/Cococare-Africare-Vitamin-E-Golden-Hair-Oil-2-fl-oz-60-ml/45797)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 20.02.13 - klo:21:01
Kiitos Alba-vinkistä. Kokeilin Alban jätettävää normihoitiksena ja hyvin toimi. :ts Taisin saada kevään reissua varten yhden putelin vähemmän listalle.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ellenia - 27.02.13 - klo:08:24
Mitä tuotetta suosittelisitte, jos Madaran kuivien hiusten hoitsikka on ollut oikein passeli? Hiukset ovat latvoista blondatut, kärsineet ja ohentuneet, vaativat tehokasta kosteutta. Pakko laittaa ainakin tuo AB:n jätettävä tilaukseen, niin samaan satsiin mahtuisi joku kiva normihoitsikkakin :) Mahdollisimman luomu tietty, ei silkkareita, mineraaliöljyjä, Pegejä, parabeenejä yms.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 27.02.13 - klo:08:58
^ En osaa Madaran hoitikseen verrata, mutta tässä on kokeilemiani, hyväksi todettuja kosteuttavia hoitiksia iHerbistä.

Nature's Gate Henna Shine Enhancing Conditioner For Dull, Lifeless Hair (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Henna-Shine-Enhancing-Conditioner-For-Dull-Lifeless-Hair-18-fl-oz-532-ml/6201?rcode=VEL476)
Hugo Naturals Smoothing & Defining Coconut Conditioner (http://www.iherb.com/hugo-naturals-smoothing-defining-conditioner-coconut-12-fl-oz-355-ml/29116?rcode=vel476)
Acure Organics Moroccan Argan Oil + Argan Stem Cell Conditioner (http://www.iherb.com/acure-organics-conditioner-moroccan-argan-oil-argan-stem-cell-12-fl-oz/40495?rcode=vel476)
Lily of the Desert Aloe 80 Organics Daily Conditioner (http://www.iherb.com/lily-of-the-desert-aloe-80-organics-daily-conditioner-aloe-lemon-rosemary-16-fl-oz-473-ml/24494?rcode=vel476)
Nature's Gate Aloe Vera Moisturizing Conditioner (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Aloe-Vera-Moisturizing-Conditioner-18-fl-oz-532-ml/6198?rcode=VEL476)
Desert Essence Organics Hair Care Coconut Conditioner (http://www.iherb.com/Desert-Essence-Organics-Hair-Care-Coconut-Conditioner-8-fl-oz-236-ml/22922?rcode=VEL476)
Alba Botanica Detangling Conditioner (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Detangling-Conditioner-8-5-oz-240-g/15805?rcode=VEL476)
Aubrey Organics Honeysuckle Rose Moisturizing Conditioner (http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Honeysuckle-Rose-Moisturizing-Conditioner-Dry-Brittle-11-fl-oz-325-ml/7539?rcode=VEL476)
Aubrey Organics GPB Glycogen Protein Balancing Conditioner (http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-GPB-Glycogen-Protein-Balancing-Conditioner-11-fl-oz-325-ml/7549?rcode=VEL476)
Giovanni 50:50 Balanced Hair Remoisturizer (http://www.iherb.com/Giovanni-50-50-Balanced-Hydrating-Calming-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6401?rcode=VEL476)
Giovanni Smooth as Silk Deep Moisture Conditioner (http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-as-Silk-Deep-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6403?rcode=VEL476)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ellenia - 27.02.13 - klo:09:10
^Jes, kiitos :) Painottelen vielä tuon Desert Essencen ja Giovannin Smooth as silkin välillä, kumpi niistä sopisi ohutlettiselle, joka ei halua lätsäytystä mutta kunnollisen kosteutuksen ja pörröisyydenkarkoitusen? :D

Nevermind, tilasin Giovannin Smooth as Silkin :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 27.02.13 - klo:09:38
^Jes, kiitos :) Painottelen vielä tuon Desert Essencen ja Giovannin Smooth as silkin välillä, kumpi niistä sopisi ohutlettiselle, joka ei halua lätsäytystä mutta kunnollisen kosteutuksen ja pörröisyydenkarkoitusen? :D

Nevermind, tilasin Giovannin Smooth as Silkin :)

Valinnan joutuu yleensä tekemään niin, että joko hiukset ovat kuohkeat, ilmavat, mutta kuivat ja kiillottomat, tai sitten vähän lättänämmät, kiiltävät, mutta kosteutetut ;D . Ilman suuria määriä muotoilutuotteita vähän lättäniä, kiiltäviä ja hyvin kosteutettuja hiuksia ei oikein saa kuohkeiksi ja ilmaviksi.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ponpon - 02.03.13 - klo:17:40
Onko Alba Botanican jätettävässä hoitoaineessa silikoneja? Jätettävien INCI-ketjussa ei ollut tuon ainesosaluetteloa (tai sitten en vain huomannut).
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ophelia - 02.03.13 - klo:18:15
^ Ei ole silikoneja.

P.S. iHerbistä löytyy kaikkien tuotteiden ainesosaluettelot, myös tuon Alba Botanican jätettävän (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497) (tuoteinfon lopussa).
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ponpon - 02.03.13 - klo:20:35
^ Ohops niinpäs löytyykin.. Aina oppii uutta  ;D

// Osaatteko sanoa tuon Alba Botanican jätettävän lähmäävyydestä? :--)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Gekko - 03.03.13 - klo:13:41
^ Mun hiukset saa lähmättyä ihan millä tahansa, myös Alba Botanican jätettävällä, mutta varovasti annostellen pystyn tuota kuitenkin käyttämään. En ole käyttänyt montaa jätettävää joten en osaa vertailla lähmäasteita. Ainakin lähmää huomattavasti vähemmän kuin itse sekoittelemani Fox's shea -jätettävä. Annostuksesta riippuu, eli jos en laita liikaa, niin ei lähmää.

Minä en ole kovin montaa iHerbin hoitista kerennyt kokeilemaan, mutta tässä kokemukseni niistä muutamista:

Alba Botanica leave-in conditioner (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497)
Pidän tästä tosi paljon, silottelee ja hoitaa latvat kivasti jos jäävät joskus pesun jäljiltä vähän karheiksi. Annostuksessa pitää olla varovainen, koska hiukseni eivät syö paljon ja menevät helposti lähmäisiksi.

Nature's Gate conditioner, aloe vera (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Conditioner-Aloe-Vera-18-fl-oz-532-ml/6198)
Pidän tästäkin, tuntuu toimivan pituuksille ja latvoille kosteuttavana aika lyhyelläkin vaikutusajalla. En ole kokeillut muhittaa mutta voisi toimia siinäkin. CO-pesuun ei sopinut minulla, ei puhdistanut tarpeeksi, eli varmaan liian hoitavaa siihen.

Earth Science, Deep Conditoning Masque, olive & avocado (http://www.iherb.com/Earth-Science-Deep-Conditioning-Masque-for-Hair-Olive-Avocado-6-oz-170-g/16737)
Olen käyttänyt tätä ihan hiusten latvoille (viimeiset 10 cm) sillä aikaa kun jokin CO-hoitis vaikuttaa. Latvat näyttävät tykkäävän ja pehmenevät kivasti, eli pidän.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Margot - 13.03.13 - klo:21:47
Mun mielestä Alba Botanican jätettävä ei ole lähmäävää ja samanlaisia kommentteja muistan lukeneeni täältä muutenkin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Jenje - 14.03.13 - klo:15:33
^ Tuo riippuu varmasti aika paljon hiuslaadustakin. Mulla on liukkaat ja lasimaiset hiukset ja Alban jätettävän annostelussa saa kyllä olla tarkkana, ettei tule lähmälettiä. Sopivassa määrin käytettynä se on kyllä yksi mun lempparijätettävistä. :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: helka - 14.03.13 - klo:22:04
^ Mulla on sama juttu. Jos laitan liikaa AB:aa, hiukset menevät mattaisiksi suortuviksi. Pienellä annostuksella toimii kuin unelma ja on siten tosi riittoisaa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: moschino - 20.03.13 - klo:15:52
Minulla on luonnonkiharat, pörröiset, kosteutta janoavat ja hennalla värjätyt hiukset ja alban jätettävä on tosi hyvä mutta pitää löytää se oikea annostus omille hiuksille. Ja ihan juureen en laittaisi, sitten lähmää varmasti.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: NarnianQueen - 20.03.13 - klo:17:30
Olen käytellyt AB:n jätettävää viime aikoina poishuuhdeltavana, ja sellaisena se on toiminut hienosti. Sopiva selvitysteho. Näemmä en vain opi käyttämään jätettäviä... paitsi Glissin öljyä silloin tällöin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 20.03.13 - klo:21:13
Tarviin apua suht.koht. nopeasti, kun kaikki hoitsikat kohta loppu !

Eli mulle saisi suositella nyt jotain tooodella kosteuttavaa ja silottavaa hoitoainetta! Kiilto tietenkin plussaa, eikä haittaa vaikka lätsäyttäiskin.
En tiedä mikä mun hiuksia taas vaivaa, kun latvat on ihan järkyttävässä kunnossa - kuivat ja hemmetin takussa vaikka mitä käyttäis !

Smooth as silk ei toimi enää yhtää tähän pehkoon.. :/
 
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 20.03.13 - klo:21:21
^ Tsekkaapa edelliseltä sivulta toiseksi viimeinen kommentti ;) , siellä on listattu useita hyviä kosteuttavia hoitiksia.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 23.03.13 - klo:19:03
Löysin iHerbistä hyvän jätettävän hiusöljyn, joka maksaa vain 2,88 dollaria. Eli kyseessä on Cococare, Africare, Vitamin E Golden Hair Oil (60 ml). Tuoksu on ehkä hieman makea, mutta ei se ainakaan enää hiuksiin laitettuna tuoksu. Käytän vain reilun tipan, ja hiuksista tulee todella pehmeät ja sileät. Tämä toimii paljon paremmin kuin Moroccanoil.

http://www.iherb.com/Cococare-Africare-Vitamin-E-Golden-Hair-Oil-2-fl-oz-60-ml/45797 (http://www.iherb.com/Cococare-Africare-Vitamin-E-Golden-Hair-Oil-2-fl-oz-60-ml/45797)

Tilasin saman :) Todellakin pari tippaa riittää koska ainakin itselläni enempi määrä lähmää. Ja tuoksusta pidän minäkin: on makea, muttei liian voimakas (ei siis päivän aikana hiuksista nenään käy).
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 23.03.13 - klo:22:46
Voin lämpimästi suositella Kinky Curlyn selvittävää hoitista (http://www.iherb.com/Kinky-Curly-Tiny-Twirls-Detangling-Conditioner-8-oz/40522) pikahoitiskäyttöön, sillä hoitis selvittää hiukset todella hyvin sekä nopeasti. Vaikka hoitis tuntuu lätsäyttävän hiukset suihkussa ihan järjettömän littaniksi, niin kuivina hiukset ovatkin yllättäen ihan tuuhean ja jämäkän tuntuiset.

Ihan samaa tavaraa INCI-listaltaan on Kinky Curlyn jätettävä (http://www.iherb.com/Kinky-Curly-Knot-Today-Natural-Leave-in-Detangler-8-oz-236-ml/40518), eli oikeastaan riittäisi, että ostaa joko tuon selvittävän hoitiksen tai jätettävän, sillä molempia voi käyttää huuhdeltavina ja jätettävinä hoitiksina. Jätettävä on mielestäni todella erikoinen, sillä kuivuttuaan hiukset tuntuvat ihmeellisen mänkkisiltä ja lähmäisiltä, eikä kiillosta ole tietoakaan, mutta jos esimerkiksi pesee hiukset illalla, niin aamulla hiukset ovat kiiltävät sekä pehmeät ja jätettävä tuntuu imeytyneen hiuksiin kokonaan, eivätkä hiukset ole enää mänkkisen tuntuiset.

Kumpikaan hoitiksista ei sovellu kuivien hiusten silotuskäyttöön, sillä kuiviin hiuksiin levittäessä molemmat hoitikset tekevät hiuksista karheat ja takkuiset. Esim. Alba Botanican jätettävää voi käyttää myös kuivien hiusten silotukseen, josta on hyötyä mm. nutturoiden teossa ja latvojen silotuksessa.

Tuoksu molemmissa on ihanan hedelmäinen, mutta tuoksu ei valittettavasti jää hiuksiin kovinkaan voimakkaana. Koostumukset ovat aika ohuita, tulee jotenkin mieleen Humektan-voide.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Triina - 08.04.13 - klo:11:29
Onko kenelläkään kokemusta tästä Acuren jätettävästä (http://www.iherb.com/Acure-Organics-Leave-In-Conditioner-Argan-Oil-Argan-Stem-Cell-4-fl-oz/40497)?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: elinamainen - 08.04.13 - klo:19:17
Onko kenelläkään kokemusta tästä Acuren jätettävästä (http://www.iherb.com/Acure-Organics-Leave-In-Conditioner-Argan-Oil-Argan-Stem-Cell-4-fl-oz/40497)?


Minulla on tämä, tosin jäänyt melko vähälle käytölle sillä tuntuu ettei tee omaan tukkaani juuri mitään. Ei havaittavaa selvitystehoa, pehmentää vähän. Melkoisen kevyt tuote kuivalle tukalle. En siis ole myöskään saanut lähmättyä vaikka olen välillä suihkutellut reippaamminkin. Tuoksu on mielenkiintoinen, ei erityisen paha muttei kyllä hyväkään. Sanoisin että tämä voisi toimia suhteellisen hyväkuntoisessa tukassa. Tykkään pullosta, joten haluaisin saada tämän toimimaan :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 09.04.13 - klo:21:36
^ Mulla melkein tismalleen samat kokemukset. En ole suihkuttanut suoraan hiuksiin, vaan kämmennelle, sitten olen hieronut kämmeniä vastakkain ja sitten haronut hiuksia. Kuivalle hiukselle ei oikein tee mitään, ei siloita eikä liiemmin kosteutakaan. Märkiä hiuksia ei selvitä, mutta hiukan pehmittää/ kosteuttaa. Yksi pullo on käytetty, en varmaan tilaa toista.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 17.04.13 - klo:21:06
Avalon Organics Conditioner Smoothing Grapefruit Geranium (http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Conditioner-Smoothing-Grapefruit-Geranium-11-fl-oz-325-ml/18763)

Tilasin tämän koska tykkäsin hurjasti saman merkin kosteuttavasta (olive oil and grape seed). Tuoksu hyvä, aika voimakas greippi. Mutta itse hoitoaine tavattoman huono/ yhtä tyhjän kanssa :( Ei levittynyt kunnolla, vaan ikäänkuin "hävisi hiukseen", vaikka koostumus ihanan paksu. Ei selvitä, siloita eikä kosteuta. Kuivat hiukset ehkä hitusen kiiltävämmät, jos nyt oikein yrittää kuvitella. Annoin eteenpäin kaverille, koska ei toiminut mun mielestä edes toiseen hoitoaineeseen sekoitettuna, sillä pilasi vaan sen paremman hoitoaineen tehot :P
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Marni - 19.04.13 - klo:20:18
Tilasin pitkästä aikaa Nature's Gaten Pomegranate & Sunflower -hoitiksen ja Alba Botanican jätettävän, ja voi vitsit että nää on vieläkin loistavaa tavaraa. Muistelin aiemmilta kokemuksilta että AB lähmää kohtalaisen herkästi, joten sekotin nokareen XZ:n suklaa-vaniljasuihkeeseen (kumpaakin kämmenelle ja kädet yhteen), ja hiukset tuntuu tosi hyviltä. Pehmeät, mutta jäntevät, eikä lähmästä tietoakaan :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 23.04.13 - klo:21:45
Alba Botanica Drink It up Coconut Milk (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Conditioner-Drink-It-up-Coconut-Milk-12-oz-340-g/12018)

Tilasin tuon nyt kun olen niin tykästynyt Alban Mango (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Mango-Moisturizing-Hair-Conditioner-12-oz-340-g/15596)-hoitoaineeseen. Kokeilin tänään ja tykkään kyllä. Huomautettava on, että molemmissa näissä on silikonia ja tässä kookoshoitiksessa amodimethichone tulee vielä ekojen joukossa incissä. Hoitoaine tuoksuu kookoksen ja ananaksen sekoitukselta ja on koostumukseltaan paksu ja väriltään beige. Levittyi hyvin ja selvitti äärettömän hyvin. Hiukseni ovat vaalennetut ja tyven hyväkuntoiset osiot ovat kuivuttuaan todella liukkaat. Tuntuu kohtuullisen kosteuttavalta, mutta voipi olla vain silikonin lumevaikutusta, mene ja tiedä. Suosittelen :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Amber - 23.04.13 - klo:22:35
Mulle tuli viime tilauksessa parikin hoitoainetta ja itseasiassa tykkään niistä kaikista <3

Desert essensence shea butter conditioner, tuntuu kosteuttavan hyvin mutta ei kuitenkaan lätsäytä liikaa. Toimii jo parin minuutin vaikutusjalla loistavasti, jättää hiukset takuttomiksi ja ihanan pehmeiksi. Tuoksuukin vielä hyvälle :-*

Giovanni perfectly platinum, ajattelin ihan huvikseni kokeilla tätä ja olen positiivisesti yllättynyt. Selvittää hiukset todella nopsaan ja tuntuu hoitavalta, taittoa ei nyt varmaan älyttömästi ole mutta kyllä kuitenkin itselläni hieman vaaleaa kirkastaa ja poistaa vähäistä keltaisuutta. Hiukset jää tuon jälkeen ihanan pehmeiksi, jänteviksi ja väri kiiltää <3

Earth Science, Deep Conditioning Masque for Hair, Olive & Avocado, loistava tämäkin. Selvittää ja pehmentää lyhyelläkin vaikutusajalla, tämä tosin lätsäyttää jonkun verran, on varmaan mulle vähän ylihoitava. Tosi hyvä kuitenkin esim. syväpuhdistuksen jälkeen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: malic - 28.04.13 - klo:20:31
Nature's Gate, Herbal Conditioner, Daily Conditioning (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Herbal-Conditioner-Daily-Conditioning-18-fl-oz-532-ml/6177) loppui vihdoinkin. Hoitis oli perushyvä, mutta tuoksui ihan liian voimakkaasti yrteiltä ja tuoksu vielä jämähti tukkaan seuraavaan pesukertaan asti. En sen takia tätä tule toiste ostamaan, vaikka minun tukassa selvitysteho oli muita kokeilemiani Nature's Gaten hoitiksia parempi. Kaupoissa kun on vähän vähemmän voimakkaalta tuoksuvia pikahoitiksia, jotka selvittävät yhtä tehokkaasti.

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 18.05.13 - klo:13:14
Earthly Elements by Solgar: Moisturizing Conditioner Island Jasmine (http://www.iherb.com/Earthly-Elements-by-Solgar-Moisturizing-Conditioner-Island-Jasmine-12-fl-oz-355-ml/48846)

Ihan perushyvä hoitoaine. Hinta-laatusuhde ei mikään erityisen hyvä, kalliimmasta päästä oleva hoitoaine iHerbin tuotevalikoimasta. Tuoksuu hyvältä, kosteuttaa ja selvittää hyvin. Ei tässä ole muuta vikaa kuin se, että vertailussa häviää halvempiin Alban hoitoaineisiin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 17.07.13 - klo:21:49
Tänään ensimmäistä kertaa kokeiltu Nature's Gate, Henna Conditioner (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Henna-Conditioner-Shine-Enhancing-18-fl-oz-532-ml/6201). Aika paksua tavaraa ja levittyi mielestäni sen takia vähän huonosti tukkaan, eli piti pistää aika paljon kerralla jotta sai koko pehkoon. Tuoksu oli mielestäni, no.. hyvin yrttinen :D Vähän yökötti, mutta minkäs teet.

Annoin vaikuttaa 5-10min saunassa pyyhkeen alla, ja kun pesin hoitsikan pois, niin herranjumala kuinka siliä tukka! En oo varmaan millään (edes kalliilla) tuotteella saanut nuon kivaa lopputulosta! Ja ei sitten ollut takun takkua! I'm happy :D
Vaikia sanoa mitään nyt hiusten kuivuttua, kun perään laitoin hyväksi havaittua jätettävää (alba botanica) ja öljyä.

Tätä ostan ehdottomasti lisää, jos vain tuote toimii vielä jatkossakin yhtä hyvin! (-:
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: kirmeli - 21.07.13 - klo:09:09

Onko kukaan kokeillut tätä hoitoainetta ? :)

Ecco Bella, Penetrating Hair Conditioner, Vanilla

http://www.iherb.com/Ecco-Bella-Penetrating-Hair-Conditioner-Vanilla-8-fl-oz-200-ml/16235
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 16.08.13 - klo:16:46
Desert essence coconut hoitoaine ei ole riittävän silottava ja selvittävä mun hiuksille tavallisen hoitoaineen tavoin käytettynä. Puolessa välissä pulloa rupesin käyttämään hoitista latvojen suojana myös ennen shampoopesua (CWC:tä siis olen taas pitkästä aikaa kokeillut). Tuolloin lopputulos on vähän parempi, mutta jos CWC:tä jatkan, niin siihen haluan jonkun vielä halvemman hoitiksen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Angora - 16.08.13 - klo:20:00
Mä olen koettanut etsiä jotain hyvää hoitskaria mun lisäkelatvalle, jolle ei saisi käyttää rakennepaikkaavia tuotteita ollenkaan. Latva kaipaa siis kosteutusta ja kiiltoa. Suurin osa näistä iHerbin hoitoaineista vaan tuntuu sisältävän yhtä jos toistakin proteiinia. Mahtaako jollain olla tietoa siitä, luokitellaanko ne luonnonkosmetiikassakin rakennepaikkaaviksi ainesosiksi?

Myös tuotesuosituksia otetaan vastaan! ;)

Edit. Hakusessa siis ensisijaisesti pestävä hoitoaine, mutta jätettävävinkit kelpaa myös.


Tänään ensimmäistä kertaa kokeiltu Nature's Gate, Henna Conditioner (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Henna-Conditioner-Shine-Enhancing-18-fl-oz-532-ml/6201). Aika paksua tavaraa ja levittyi mielestäni sen takia vähän huonosti tukkaan, eli piti pistää aika paljon kerralla jotta sai koko pehkoon. Tuoksu oli mielestäni, no.. hyvin yrttinen :D Vähän yökötti, mutta minkäs teet.

Annoin vaikuttaa 5-10min saunassa pyyhkeen alla, ja kun pesin hoitsikan pois, niin herranjumala kuinka siliä tukka! En oo varmaan millään (edes kalliilla) tuotteella saanut nuon kivaa lopputulosta! Ja ei sitten ollut takun takkua! I'm happy :D
Vaikia sanoa mitään nyt hiusten kuivuttua, kun perään laitoin hyväksi havaittua jätettävää (alba botanica) ja öljyä.

Tätä ostan ehdottomasti lisää, jos vain tuote toimii vielä jatkossakin yhtä hyvin! (-:

^Laitoitko hoitsikan pyyhekuivaan tukkaan (jos et niin pahoittelut turhasta huomautuksesta)? Kurkkasin suosituksesi perusteella linkin taa ja siellä luki, että märkään tukkaan. Voisi auttaa levittämistä. :)

Peräkkäiset viestit yhdistetty. - ellen
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 17.08.13 - klo:09:42
Poishuuhdeltavista en pahemmin tiedä, kun käytin omille pidennyksilleni aikoinaan marketista Glissin hoitsikoita. Mutta suosittelen sulle tätä http://www.iherb.com/Giovanni-Frizz-Be-Gone-Super-Smoothing-Anti-Frizz-Hair-Serum-2-75-fl-oz-81-ml/6411 jonka voi laittaa kuivaankin tukkaan. Suojaa ja silottaa latvoja, käytän tätä itse luonnonkiharoille/taipuisille haperolatvoilleni. :) Myös saman sarjan hoitoaineesta (http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Deeper-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6403) tykkäsin silloin kun jaksoin vielä tilata hoitoaineet ja shampootkin tuolta. Tuossakin on jotain proteiinia, mutta ei kyllä tuntunut mun päässä yhtään paikkaavalta. Mulla siis  hennattu hius ja jos isken tähän jotain oikeasti rakennepaikkaavaa kosteutuksen sijaan (esim. Millcreekin rekkua joka löysikin sitten uuden kodin toiselta juurekselta :D) niin hiuksista tulee iso korppuinen takkukasa. Tuon perusteella luokittelisin tuon hoitoaineen ihan vaan hyväksi kosteuttavaksi hoitoaineeksi.

Itse olen huono juures ja levitän hoitoaineen märkään tukkaan, puristelen vain pahimmat vedet pois käsin. Laiska mikä laiska.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 18.08.13 - klo:12:15
Lainaus
^Laitoitko hoitsikan pyyhekuivaan tukkaan (jos et niin pahoittelut turhasta huomautuksesta)? Kurkkasin suosituksesi perusteella linkin taa ja siellä luki, että märkään tukkaan. Voisi auttaa levittämistä. :)

Laitoin märkään tukkaan suoraan shampoopesun jälkeen, mutta silti levittyi vähän huonosti. Veikkaan, että johtuu vaan siitä että koostumus on aika paksua :'o
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 18.08.13 - klo:13:13
^ Nature's Gaten hennahoitis on todella paksua tavaraa ja senpä takia ohjeessakin sanotaan, että hoitista pitäisi annostella reilulla kädellä. Suurempikaan määrä hoitista ei tunnu latistavan hiuksia samalla tavalla kuin monet muut hoitikset tekisivät, joten hennahoitista pystyy holvaamaan mielestäni huoletta. Olen huomannut, että hennahoitis levittyy huonosti, jos hiukset pyyhekuivaa, ja yleensä muutenkin laitan hoitikset suihkussa melko märkiin hiuksiin, joista olen vain puristellut enimmät vedet pois.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 18.08.13 - klo:13:56
Pitääpä kokeilla tuota Nature's Gaten hennahoitista. Kaikkea on kokeiltu maan ja taivaan väliltä, mutta mikään ei tunnu siloittavan tarpeeksi mun pehkoa :/
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 18.08.13 - klo:14:31
^ Hennahoitis ei ole sitten mikään erityisen silottava hoitis, vaan on erikoinen hoitis siinä mielessä, että se kosteuttaa, mutta antaa myös samalla rakennetta ja kiiltoa. Jos haluat kunnolla silottavan hoitiksen, niin esimerkiksi Lily of the Desertin hoitis (http://www.iherb.com/lily-of-the-desert-aloe-80-organics-daily-conditioner-aloe-lemon-rosemary-16-fl-oz-473-ml/24494?rcode=VEL476) on mielestäni todella silottava, samoin Alba Botanican jätettävä (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497?rcode=VEL476) huuhdeltavana hoitoaineena käytettynä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 18.08.13 - klo:14:41
Kiitos Ellen! Tarkoitus onkin ollut kokeilla noita Alba Botanican shampoita ja hoitiksia, mutta ne ovat olleet loppu parina viime tilauskertana, enkä ole malttanut odottaa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: MerGirl - 18.08.13 - klo:15:05
Oon ihan pöljänä näihin Desert Essencen tuotteisiin! Käytössä vadelma, kookos ja omena (oliko siinä myös inkivääriä?). Kaikki ovat oikeastaan samaa kamaa, en huomaa eroa kuin kookoksen shampoossa joka ei takuta tukkaa yhtään, kaksi muuta ihan pikkaisen vaan. Hoitoaineetkin toimii yhtä hyvin jokaisessa, kermaisia ja kosteuttavia.

Mutta kiva tuoksutella erilaisia hajuja  :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 29.08.13 - klo:12:03
^ Minustakin tuo kookos-shampoo on tuoksultaan aivan ihana, mutta jäi minulta kuitenkin käyttämättä koska kuivatti niin paljon tätä vaalennettua pehkoa.

Jos kerrataan mitä jätettäviä kannattaisi kokeilla, niin mitä muita olisi Alban lisäksi? Tarvisin jonkin hoitavan/ kosteuttavan, käytössä on jo muutama silikoninen jotka siloittaa, mutta eivät auta latvan kuivumiseen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Triina - 30.08.13 - klo:10:37
^Mä olen tykännyt kovasti BWC:n jätettävästä (http://www.iherb.com/Beauty-Without-Cruelty-Leave-in-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/12324). Kosteuttaa ja hoitaa, mutta ei lähmää ja on tosi riittoisaa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Jouana - 21.10.13 - klo:11:24
Mä olen kohta käyttänyt melkein kaksi vuotta samaa hiustenhoitorutiinia! Pieni ero aiempaan, kun tuli testattua läpi noin tsiljoona tuotetta... Pesen nykyään pelkästään Lactolinen hajustamattomalla ja välillä Herbinan syväputsarilla. Hoitoaineena paras ikinä mulle: Nature's Gate Hennahoitis (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Henna-Conditioner-Shine-Enhancing-18-fl-oz-532-ml/6201). Todella harvoin olen hairahtanut käyttämään toista hoitista: välittömästi harmittanut. NG Henna toimii jopa paremmin kuin mun vuosien takainen HG-hoitis TIGI Oatmeal!

Jätettävänä olen pitänyt kovasti BWC'n jätettävästä (http://www.iherb.com/Beauty-Without-Cruelty-Leave-in-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/12324) ja käytinkin sitä pari putelia putkeen, mutta ehkä puolisen vuotta sitten tuntui, että halusin jotain muuta ja tilasin Mane 'n Tail jätettävän (http://www.iherb.com/Mane-n-Tail-Hair-Strengthener-Daily-Leave-In-Conditioning-Treatment-6-fl-oz-178-ml/41592). Ensikokeilun jälkeen (muistaakseni saatoin suihkutella sitä reilusti ja hiukset lähmääntyi) se jäi vähäksi aikaa kaappiin, mutta otin uudelleen testiin ja nyt se onkin syrjäyttänyt BWC'n. Mua ei haittaa silikonit jätettävässä, koska niitä lämpösuojassakin (TRESemmé) on ja käytän säännöllisesti kuitenkin syväputsaria. MT jätettävä on "vettä" -> suihkautan käteen 4 suihkausta ja levitän hiusten pituuksiin ja latvoihin.

Tuossa Mane 'n Tail jätettävässä on erikoinen makea tuoksu, mutta se ei ole erityisen voimakas eikä mielestäni jää levityksen jälkeen tuntumaan. (Huom, mulla on puolet hajuaistista jäljellä, mutta samalla herkistynyt voimakkaille hajusteille).

NG Henna sattui olemaan loppu iherbistä erään kerran, kun olin laittamassa tilausta ja huvikseni halusin kokeilla jotain keratiinihoitista pitkästä aikaa: EO keratiinihoitis (http://). Mulla oli useampi mistä valita mutta päädyin tuohon siksi, että halusin jotain kookoksen tuoksuista, hibiskus kuulosti myös lupaavalta. Hoitis sinänsä ihan ok (en muhittanut, vaan normisuihkussa annoin vaikuttaa), mutta kun käytin sitä useammassa pesussa putkeen, hiukset tuntui menevän vähän elottomammaksi ja tahmaiseksi. NG Hennan jälkeen tuo tuntui myös vähän liian litkulta, mutta yllättäen pienikin määrä riitti kuitenkin hyvin. Tuoksu oli pettymys: en erota kookosta ollenkaan tai hibiskusta, tuoksu on lähinnä maanläheinen? Mutta all in all hyvä hoitis ja ehdottomasti jää satunnaiskäyttöön.

Kovasti olen saanut kehuja hiuksista; kiitos juuresteluvuosien olen osannut löytää itselle sopivat tuotteet! :ts

edit. Korjasin linkin Mane n' Tail - laitoin vahingossa väärän tuotteen, nyt oikein.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 21.10.13 - klo:15:00
Onko tuo Naturas Gate Henna hoitoaine jotenkin värjäävää/sävyttävää? Moni tuntuu tykkäävän ko.tuotteesta, mutta en halua hennaväriä hiuksiin ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.10.13 - klo:16:48
Ihmettelen jatkuvasti, miten on mahdollista, että iHerbissä ja muualla myytävät usein sangen laadukkaat tuotteet voivat olla niin edullisia, kun ns. luksusbrändit vetävät valtavia voittoja hinnoittelullaan... Tietysti mainosbudjettikin on näillä pikkufirmoilla pienempi, mutta kuitenkin rahkeet riittävät laatutuotteiden valmistamiseen (esim. juuri tuo BWC jätettävä yms.)
Laadun suhteen niillä voisi rahastaa enemmänkin  0_0 Toki hyvä meidän kannaltamme, että hinnat pysyvät edullisina!  :ts
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 21.10.13 - klo:17:53
Onko tuo Naturas Gate Henna hoitoaine jotenkin värjäävää/sävyttävää? Moni tuntuu tykkäävän ko.tuotteesta, mutta en halua hennaväriä hiuksiin ;D

Hennahoitis ei värjää hiuksia ollenkaan :) .
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 16.11.13 - klo:22:07
Hakusessa olisi todella hyvin siloittava hoitoaine, saa ihan vaikka lätsäyttää ja suoristaa. Kovasti olisin halunnut kokeilla ellenin suosittelemaa lily of the desertin hoitis mutta se näyttää olevan lopetettu :( Olisiko jollain ehdottaa sopivaa?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 16.11.13 - klo:22:27
^ Rainbow Research Henna & Biotin Herbal Conditioner (http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Henna-Biotin-Herbal-Conditioner-8-fl-oz-240-ml/49690#bid=RBR&p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=henna%27&rc=15&sr=null&ic=2) on mielestäni todella silottava ja lätsäyttävä, ainakin mun hennot hiukset latistuvat ja suoristuvat ihan liikaa tuon hoitiksen jälkeen. Jopa CWC-pesun ekana hoitiksena latistaa hiuksia melkoisesti.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Luurankka - 16.11.13 - klo:23:34
Uutta jätettävää etsiessä törmäsin Tate's Natural Miracle Conditioneriin (http://www.iherb.com/Tate-s-The-Natural-Miracle-Conditioner-18-fl-oz/48987). Käyttötarkoituksia luvataan lukemattomia hoitoaineesta kasvovoiteeseen ja ties mihin kaikkeen. Onko kellään kokemuksia tuosta?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Puf - 17.11.13 - klo:08:13
^ Näyttääpä kivalta! Incistä ei kyllä saa yhtään mitään irti ja hassua että myös pulloon on painettu sama omena-inci... Toivottavasti jollain on kokemuksia?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 17.11.13 - klo:08:20
Uutta jätettävää etsiessä törmäsin Tate's Natural Miracle Conditioneriin (http://www.iherb.com/Tate-s-The-Natural-Miracle-Conditioner-18-fl-oz/48987). Käyttötarkoituksia luvataan lukemattomia hoitoaineesta kasvovoiteeseen ja ties mihin kaikkeen. Onko kellään kokemuksia tuosta?

Googlettelin hiukan tota ja amazonista löytyi hiukan kyseenalaisia käyttäjäkokemuksia :D Jotkut kyllä pitivät, mutta on paljon noita jotka eivät tykkää tuosta.

Lisäksi epäilyttää incin poissaolo, ei löydy millään mistään :O

E: Nyt löysin Long Hair Communitystä jonkun, aika samanlainen kun iHerbin versio mutta lisänä alkoholi, suola ja parabeeni...

mountain spring water, apples, strawberries, rose, oranges, ginger, pineapple, cranberries, blueberries, geranium, raspberries, blackberries, celery, boysenberries, orchid, cocunut, papaya, marigold, hazel nut, pine needles, oak bark, chamomile, nutmeg, calendula, jasmine, lemons, parsley, thyme, eucalyptus, cherry bark, passion flower, cinnamon, cetyl alcohol, salt, methylparaben.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Luurankka - 17.11.13 - klo:15:25
Kummastelin myös tuota iherbistä löytyvää inciä, mielestäni se on todella tynkä ja ei kerro oikein mitään.  ??? Mielenkiintoinen tuote ja tekisi mieli kokeilla, mutta tiedäpä mitä tuo oikeasti sisältää. Googlettelin nyt samaten noita käyttökokemuksia ja tosiaan melko ikävää tekstiä löytyi.

Edit. Melkoista kusetusta tuolla firmalla  :o:#
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 17.11.13 - klo:15:56
Kummastelin myös tuota iherbistä löytyvää inciä, mielestäni se on todella tynkä ja ei kerro oikein mitään.  ??? Mielenkiintoinen tuote ja tekisi mieli kokeilla, mutta tiedäpä mitä tuo oikeasti sisältää. Googlettelin nyt samaten noita käyttökokemuksia ja tosiaan melko ikävää tekstiä löytyi.

Edit. Melkoista kusetusta tuolla firmalla  :o:#

On kyllä!!! Esimerkiksi tämä "parabeenittomuus", joopa joo. Lisäksi se, kun olivat lähettäneet jollekkin Long Hair Communitylaiselle "ilmaisia" näytteitä, joista ei tarvinnut maksaa mitään jos ei ollut mieleisiä, ja tämä oli saanut sitten lähes 100 dollarin laskun..
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: pitkätukka - 17.11.13 - klo:18:47
Hakusessa olisi todella hyvin siloittava hoitoaine, saa ihan vaikka lätsäyttää ja suoristaa. Kovasti olisin halunnut kokeilla ellenin suosittelemaa lily of the desertin hoitis mutta se näyttää olevan lopetettu :( Olisiko jollain ehdottaa sopivaa?

Oman kokemukseni mukaan Giovannin Smooth as Silk -hoitoaine on hyvä silottaja / tekee hiukset liukkaammiksi. Se on tähän mennessä ainut kokeilemani iHerbin hoitis, mutta osui heti kohdalleen. Hyvä tuuri. 
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 21.11.13 - klo:13:57
^ Rainbow Research Henna & Biotin Herbal Conditioner (http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Henna-Biotin-Herbal-Conditioner-8-fl-oz-240-ml/49690#bid=RBR&p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=henna%27&rc=15&sr=null&ic=2) on mielestäni todella silottava ja lätsäyttävä, ainakin mun hennot hiukset latistuvat ja suoristuvat ihan liikaa tuon hoitiksen jälkeen. Jopa CWC-pesun ekana hoitiksena latistaa hiuksia melkoisesti.


Kiitos vinkistä ellen! Iherbin tilaus tuli ihan käsittämättömän nopeasti, ei voi muuta kun ihmetellä. Tuo hoitoaine on tosiaan juuri sellainen kuin etsin. Ekalla pesulla laitoin liian vähän ja ei toiminut toivotunlaisesti mutta tokalla kerralla laitoin reilummin ja ihana pehmeä, suora ja kiiltävä tukka tuli. Yritän jättää suoristusraudan kokonaan ja tämän avulla varmasti oonistunee :) Ainut miinus pienestä pullosta. Tuoksukin on tosi miellyttävä, sellainen hempeä kookos.

Pitkätukka, pitääkin kokeilla seuraavaksi myös tuota Giovannin smooth as silkiä.

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 29.11.13 - klo:23:19
^ Minä suosittelen Alban Mango (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Mango-Moisturizing-Hair-Conditioner-12-oz-340-g/15596#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=alba%20mango&rc=69&sr=null&ic=1)-hoitoainetta. Olen kokeillut myös Drink It Up Coconutia, mutta se on selkeästi enemmän silkinonilla toimiva. Mutta mangosta on menossa nyt kolmas pullo ja se on aivan superia! Siloittaa ja kosteuttaa aivan ihanasti. Olen minäkin kokeillut Giovannin Smooth as Silkiä, mutta en ole tilannut uudelleen, en kokenut siloittavana.

Mun hiukset ovat käsitellyt ja kuivat, yksittäinen hius on ohut, mutta niitä on päässä paljon. Ongelmana on pörröisyys (vauvahiukset ovat törröllä juuresta latvaan) ja leijailevaisuus. Lisäksi niskahiukset menevät takkuun.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 05.01.14 - klo:20:47
Mä löysin uuden hyvän jätettävän:
Beautiful Curls, Shea Butter Curl Enhancing Leave-In Conditioner, Wavy to Curly (http://www.iherb.com/Beautiful-Curls-Shea-Butter-Curl-Enhancing-Leave-In-Conditioner-Wavy-to-Curly-12-fl-oz-350-ml/29760)
En huomannut tämän olevan 350ml kun tilasin, mutta eipähän lopu kesken. ;D Muutaman käyttökerran perusteella oikein kelpoa kamaa, korostaa mun luonnonkiharia/laineikkaita hiuksia jättäen nätisti laineille ja taltuttaa pörröä mikä tulee jos ei laita voidemaista jätettävää. Tuoksukin on mieto. Näitä oli muistaakseni eri versiot laineikkaille ja ihan kikkuroille hiuksille. En ole ainakaan vielä saanut lähmättyä tällä, laitan pyyhekuiviin hiuksiin.

Ja sitten mulla on nämä vanhat tuttavuudet käytössä:

Giovanni, Smooth As Silk, Deeper Moisture Conditioner (http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Deeper-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6403)
Kosteuttava hoitoaine, todella paksua kamaa. Meinasi melkein itku tulla kun survoin tätä pumpulipuikon avulla minipulloon treenikassivarustusta varten. Jättää hiukset sileiksi ja selvittää takut hyvin. <3

Alba Botanica, Leave-in Conditioner, Fragrance Free (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497)
Tämän annostelun kanssa pitää olla varuillaan, sillä vähänkin liikaa lähmää helposti. Tämäkin on todella paksua ja voidemaista. Tekee latvat pehmeiksi. Toimii hyvin myös huuhdottavana hoitoaineena. :ts

 Giovanni, Frizz Be Gone, Super Smoothing, Anti-Frizz Hair Serum (http://www.iherb.com/Giovanni-Frizz-Be-Gone-Super-Smoothing-Anti-Frizz-Hair-Serum-2-75-fl-oz-81-ml/6411)
Silikoninen seerumi jota käytän kuiviin latvoihin silottamaan pörröä yön jäljiltä. Tämäkin lähmää aika helposti, joten tosi pieni määrä riittää. :) Tämä pullo on kestänyt mulla ikuisuuden vaikka käytän lähes päivittäin, eli todella riittoisaa kun tarvitaan niin pieni määrä per käyttökerta.

Now Foods, Solutions, Vegetable Glycerine (http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Vegetable-Glycerine-16-fl-oz-473-ml/962)
Olen sekoittanut tätä hoitoaineen sekaan, etenkin vähän huonompien hoitoaineiden kanssa ja hennatessa hiuksia laitan tätä + hoitoainetta latvoihin. En varmaan saa kyllä ikinä tätä jättipulloa kulutettua...
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 19.01.14 - klo:22:50
Emerald Forest, Botanical Revitalizing Conditioner, with Sapayul
Tykkään paljon, kiillottaa ja siloittaa hiukset tosi hyvin. Koostumus aika voidemainen ja tuoksuu sellaiselle mummo parfyymille. Siitä miinusta vaikka lopputulokseen nähden minua ei niin paljon haittaa, jollekkin voi olla silti melko epämiellyttävä.

Natures gate hemp hoitoaine
Siloittava ja kiillottava tämäkin. Tykkäsin kaikin puolin, myös tuoksusta. Tämä kosteuttaa mielestäni kivasti.

BWC:n jätettävä
Jätettävänä ei toimi minulla lainkaan. Jotenkin tekee sellaisen ihmeellisen mattaisen tukan kuiviin hiuksiin laitettuna. Pestävänä pikahoitiksena taas kiillotti minusta oikein hyvin joten siihen tarkoitukseen toimii kyllä.

Nature´s gate henna hoitoaine
Kaiken lukemani hyvän palautteen perusteella halusin tosi paljon tykätä tästä mutta on vähän sekavat tunteet tuottesta. Tuntuu lähmäävän tosi helposti, etenkin ekoilla kerroilla laitoin tätä varmaan liikaa ja huuhtelin huonosti kun hiukset tuntuivat likaisilta ja lähmäisiltä heti kuivuttuaan. Sittemmin olen yrittänyt laittaa vähemmän hoitista ja huuhdella  tosi paljon huolellisemmin kuin olen tottunut muita hoitoaineita ja silloin tuleekin kiiltävät ja jämäkät hiukset mutta rasvoittuvat aina kuitenkin viimeistään seuraavaan päivään mennessä. Onkohan muilla vastaavia kokemuksia? Sinänsä tykkään tosi paljon tuotteen antamasta jämäkkyydestä ja kiillosta mutta ärsyttää kun on niin hankala käyttää. Osaako joku verrata tätä Mill Creekin henna hoitikseen?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 20.01.14 - klo:09:51
^Laitan kyllä yleensä ihan kunnon turauksen hennahoitista eikä lähmää latvoja, juuressa kyllä. Tähän asti Nature's Gaten hoitikset ovat olleet parhaita joita olen kokeillut iHerbin tarjonnasta.

Mulla taas Giovanni Smooth as silk Deeper Moisture hoitis ei jotenkin vakuuttanut... Ei jättänyt hiuksia sileiksi, vaikka saunassa muhittelin kymmenisen minuuttia.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Jouana - 20.01.14 - klo:12:45
^^ Tässä tulee hyvin esiin se, että kun on niin erilaisia hiuslaatuja ja -pohjia: ei toimi samalla tavalla kaikilla. Mulla toi NG'n Henna-hoitis on ollut ihan parasta ikinä - voittaa jopa Tigin edesmenneen honey-oatmealin. Tuosta Hempistä en niinkään pitänyt. Mainitsen vielä Herb-vaihtoehdon, kun kerran satuin vahingossa tilaamaan sen Hennan sijaan: aivan järkyttävä ja voimakas haju, jouduin heittää roskiin melkein samantien, kun tuntui että se pilaa tapetit ja tunnelman kylppäristäkin käsin!

BWC-jätettävä on toiminut kanssa hyvin mulla, mutta tarvitsen siitä välillä selvästi taukoja. Ja määrällisesti riittää todella minimaalinen nokare! Ja laitan siis heti pesun jäkeen pyyhekuiviin hiuksiin.

Sinänsä onkin nyt hyvä kuulla, että jos sulla ei tuo Henna-hoitis toiminut ja olet tykännyt tuosta Emerald Forestista, niin mä jätän suosiolla tilaamatta vaihtelun vuoksi kokeiluun sitä! On nimittäin ollut mulla wish-listillä tuo Emerald aika pitkään, että haluaisin joskus koittaa. Ja vaikka mulla hajuaistista puolet jäljellä, niin samalla olen herkistynyt voimakkaille hajusteille, joten hyvä tietää sekin, että jos sen tuoksu on kovin mummoparfyymi, niin sekin on suoranainen turn-off mulle, vaikka hoitis olisi muuten toimiva.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: malic - 20.01.14 - klo:13:21
^ Joo tuo herb oli ihan järkyttävää! Hiukset haisivat vielä monta päivää pesun jälkeen yrttisekamelskalta ja koostumus oli muistaakseni kuin vähän liian lirua puuroa. Mulle on melkein kaikki muut Nature's Gaten hoitoaineet olleet suht samanlaisia keskenään, mutta toi oli joku tosi outo poikkeus.

Ostin pitkästä aikaa Mill Creekin rekkua, lähiaikoina on pakko testata. En muista yhtään, toimiko se mulla miten rakennepaikkaavana, ja oli suht akuutti tarve rakennepaikkaukselle. Ei jotenkin nappais mikään silikoneilla höystetty rekku tai maksaa mansikoita pienestä pullosta, joten toivon että tää toimis.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Luurankka - 20.01.14 - klo:16:56
Mäkään en saanut tuota Nature's Gaten hennahoitista toimimaan kuin tosi harvoin. Usein oli joku ihmeellinen lähmä tai tahmeus tuloksena. Kamomillaversiosta tykkäsin sen sijaan ja musta se sopi oikein hyvin tämmöiselle hentoiselle tukalle. Siitä tuli vähän mieleen joku XZ:n hoitis.

Tuo Emerald Forestin Botanical hoitis on yks mun suosikki! Tykkään jopa siitä mummoparfyymimaisesta tuoksustakin. Tuolla oli joku kummallinen suoristava vaikutus hiuksiin, oletteko muut huomanneet samaa efektiä?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 21.01.14 - klo:08:29
Mulla toi Henna tosiaan kanssa lähmää todella helposti mutta jos huuhteluun käyttää reilusti aikaa niin tulos ei ole ihan niin paha vaikkakin likaiset hiukset heti seuraavana päivänä. Minulla on muuten paksuhkot hiukset, joten mietin voisiko tuo huono toimivuus johtua siitä . Ja tuo Emerald forest suoristaa hiuksia kivasti, itse yleensä haen juuri tuota vaikutusta hoitoaineilta. Tuoksusta itsekin jopa pidän, se kyllä jää voimakkaasti hiuksiin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mirkka - 24.02.14 - klo:17:24
Ilmeisesti Alba Botanican Mango Moisturizing Hair Conditoner (ja samaa sarjaa oleva shampoo) on lopetettu. Mulla oli se ostoskorissa odottamassa että saan rahaa ja perjantaina huomasin että tuote oli muuttunut ostoskorissa Hawaiian Conditioner Body Builder Mangoksi (mikä kaiken lisäksi oli out of stock), mikä siis ei ole sama tuote. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja sain vastaukseksi että Mango Moisturizing Hair Conditonerin valmistus on lopetettu, eli ei ole enää saatavilla. Ei ole kyllä enää Alba Botanican omilla sivuillakaan, että kai se niin on  :-\
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 01.03.14 - klo:16:07
Nyt testailussa ollut Nature's Gaten Aloe Vera -hoitis on kyllä ihastuttanut! Hennahoitiksen tavoin ei juurikaan lätsäytä tukkaa, mutta hoitaa ja tuoksuu tosi ihanalta. Tykkään! Toimii sekä pikahoitiksena että muhittelussa oikein hyvin!
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Wooster - 01.03.14 - klo:16:35
Osaisiko joku suositella raivokkaasti rasvoittuvalle tukalle pikahoitista lähinnä shampoopalan kaveriksi? Ei tarvitse olla erityisen hoitava, kunhan auttaa selvittämisessä ja vähentää sähköisyyttä. Tuuheuttamisesta saa plussaa, mutta se saattaa olla liikaa vaadittu.
Muhittelen toisinaan NG:n Aloe veralla (tykkään!), mutta se ei toimi mulla päivittäisenä pikahoitiksena, kun lässäyttää/lähmää, jos sitä ei huuhtele superhuolellisesti (mihin ei ilmeisesti aamulla puoliunisena pysty).

...vai pitäisikö käyttää pelkkää jätettävää (mitä?)?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 16.03.14 - klo:14:54
Paria uutta hoitsikkaa testattu pitkään käytössä olleen NG:n hennahoitiksen jälkeen.

Nature's Gate, Aloe Vera hoitoaine (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Conditioner-Aloe-Vera-18-fl-oz-532-ml/6198#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=Nature's%20gate%20aloe%20vera&rc=1731&sr=null&ic=1)
Mielestäni oli aika suhteellisen samanlaista kamaa kuin hennahoitis, mutta ei tuuheuttanut aiva niin paljoa. Paksua tavaraa, jota joutuu ihan reilulla kädellä annostella. Itse en ole saanut lähmää tällä aikaiseksi. Ei silota ainakaan meikäläisen tukkaa mitenkään erityisesti. Plussaa tuoksusta! Tuoksuu ihan XZ:n xylitol-hunajahoitsikalta! <3
Ei tää aloe vera hoitis nyt mitenkään järkyttävästi hetkauttanut. Kyllä mä tuon loppuun käytän, mutta tuskin tilaan uudestaan.

Hugo & Debra Naturals, Creamy Coconut hoitoaine (http://www.iherb.com/Hugo-Debra-Naturals-Smoothing-Conditioner-Creamy-Coconut-12-fl-oz-355-ml/29116)
Tästä hoitsikasta jäi kivat fiilikset. Riittoisaa kamaa, joka rupee hiuksiin levittäessä mielestäni vähän vaahtoamaan?? :D Se on toki plussaa, koska pystyy sit helpommin levittämään koko tukkaan. Tuoksuu kookokselta ja kaakaolta ja tuoksu jää hiusten kuivuttuakin tukkaan! <3 Pitkällä käytöllä tuoksu voi toki ruveta jo ällöttämään. Hiusten kuivuttua tukka on ihanan pehmeä ja superkiiltävä! Ei lätsäyttänyt. Tykkäsin!

Molempia hoitoaineita olen käyttänyt shampoopesun jälkeen n. 10-15 minuutin saunassamuhittelulla. En ole testannut co-pesussa enkä pikahoitsikkana, joten en tiedä kuinka ne käyttäytyy niin käytettynä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 19.03.14 - klo:22:59
Onko muilla tällästä, että Giovannin kosteuttava hoitis ei toimi pyyhekuivaan tukkaan? Mulla parhaiten toimii, kun puristelen vaan suurimmat vedet pois. Saunamuhittelussa ei pelitä..

Ja se pullo on kyllä niiiin huono. ;/
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 20.03.14 - klo:12:08
^ En mä ainakaan laita mitään hoitsikkaa pyyhekuivaan tukkaan. Oon kokenu paljo paremmaksi ja toimivammaksi laittaa hoitsikat sen jälkeen ku enimpiä vesiä puristellu pois c: Siis sitä vaan, että eikö sitä kannata käyttää just niin ku se parhaiten toimii, eikä väkisin yrittää pyyhekuiviin? ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 20.03.14 - klo:12:13
^Mä laitan aina pyyhekuiviin hiuksiin, en voi olla ajattelematta, että hoitoaine ei imeydy.. ::) Mutta totta, että paras käyttää niin miten kukin hoitoaine toimii parhaiten. Näköjään jotkut ei toimi pyyhekuivissa hiuksissa.

^^Janniina, OT mutta kasvatatko vielä omaa väriä?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 20.03.14 - klo:12:52
^ Kasvatan, tai oma värihän tässä on muutenkin :--) Harkinnassa tosin latvojen liukuvärjäys tummempaan.

http://i.imgur.com/CstND85.jpg <- Tässä tämän hetkinen pituus!

Jotta ei menisi ihan OT:ksi, Rainbow Researchin Henna ja Biotiini hoitis suoristaa ihanan paljon! Ei ainakaan omassa käytössä onnistunut lähmäämään. Nousi heti lemppareiksi!
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 22.03.14 - klo:09:06
^ Kasvatan, tai oma värihän tässä on muutenkin :--) Harkinnassa tosin latvojen liukuvärjäys tummempaan.

http://i.imgur.com/CstND85.jpg <- Tässä tämän hetkinen pituus!

Jotta ei menisi ihan OT:ksi, Rainbow Researchin Henna ja Biotiini hoitis suoristaa ihanan paljon! Ei ainakaan omassa käytössä onnistunut lähmäämään. Nousi heti lemppareiksi!

Janniina, kadehdin sun hyväkuntoisia latvoja! Hyvältä näyttää kasvatus  :ts
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 22.03.14 - klo:09:19
^ Kyllä siellä kuule kaksihaaraisiakin on! En vaan ennen toukokuuta uskalla leikata, kun tulee vuosi leikkuulakkoa täyteen :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 22.03.14 - klo:11:53
^On ne vaan ihanan väriset. Mitä veikkaisit tummuusasteeksi? Vaaleneeko vielä paljon kesällä? Mitä muuten suosittelisit jätettäväksi hoitoaineeksi iHerbistä, pitäis laittaa tilausta menemään piakkoin.. Sulla oli muistaakseni aika vahva hiuslaatu, että ei pienestä tuu lähmä-efektiä hiukseen. Mulla on siltä väliltä, ei ihan niin ohuet kuitenkaan kuin suurella osalla suomalaisista.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 22.03.14 - klo:14:03
^ Mulla ei valitettavasti oo mitään käsitystä tummuusasteesta! Oon yrittänyt sitä katella mutta ei onnistu :D Kesällä vaalenee, noh jonkin verran, tykkään yleensä kesällä aika visusti suojata tukan ettei aurinko polta ja kuivata latvoja ja pituuksia.

iHerbin jätettävistä käytän itse Alba Botanican Leave-In Conditioneria, välillä nypin latvoihin ihan sheavoita. Sitten jos saa mennä iHerbin valikoiman ulkopuolelle, niin Lushin R&B on ihan superhyvä! Toimii mulla kuin unelma, vaikka alussa vähän olikin tottuminen :--)

Ettei vieläkään menisi ihan off topikiksi, niin olen nyt muutaman päivän testaillut Nature's Gaten Lavender and Aloe Veraa ( http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Conditioner-Lavender-and-Aloe-12-fl-oz-354-ml/21088 ) Selvittää ja silottaa tosi ihanasti. En itse ole mikään tuoksuherkkä, mutta tässä on todella todella voimakas tuoksu, tuoksuu tosi yrttiseltä ja ehkä jokseenkin hierontaöljymäinen tuoksu? Yleensä siis mulla ei ole mitään ongelmia tuoksujen kanssa ja aika monen hiustuotteen kanssa olen lätrännyt, mutta tässä se tuoksu on aivan hypervoimakas. Niin ja vaikka hoitaa, ei suorista yhtä paljon kun Rainbow Research :-(
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 22.03.14 - klo:18:57
Laitoin tänään tilauksen iHerbille ja viimeinkin tilasin Desert Essencen Coconut  shampoon ja hoitoaineen:

http://www.iherb.com/Desert-Essence-Conditioner-Coconut-8-fl-oz-237-ml/22922

Niistä on puhuttu täällä hyvää ja näyttäisi top sellers listalle iHerbin hoitoaineissakin. Olisin niin halunnut kokeilla myös tuota Alba Botanican leave-in conditioneria (se on ollut mun wish listalla jo pari vuotta), mutta kun laitoin sen ostoskoriin, sain virheilmoituksen "ostoskorissasi on tuote, jota ei voida tällä hetkellä toimittaa sinne missä asut". Tuote ei ollut loppu, joten en tiedä mistä kysymys :o Harmin paikka.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 22.03.14 - klo:19:49
^ Outoa, kun nyt se on loppu ja lisää tulossa 28.3. Onhan kyse nyt kuitenkin tästä (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=alba%20botanica%20leave-in&rc=194&sr=null&ic=1)? :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 22.03.14 - klo:20:23
Joo tuo se oli. Silloin ei vain näkynyt mulle vielä tuota loppunut-tekstiä. Pirskatti. No ei se mitään, tilasin sitten paljon muuta :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 01.04.14 - klo:23:17
Jännä huomata, kuinka tänne kirjoittelevilla on tosiaan erilaiset hiuslaadut. Mä en ole kertaakaan onnistunut NG Hennalla lähmäämään hiuksia ja Emeraldin taas annoin eteepäin kun en kertakaikkiaan kestänyt mummohajua :D

Vaikka NG Henna (http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Conditioner-Shine-Enhancing-Henna-18-fl-oz-532-ml/6201)-hoitis on kaikinpuolin ihan mukiinmenevä, niin en varmaan ihan heti ole tilaamassa uudelleen. Ilman erillistä jätettävä-suoristusvoide-föönaus-toimenpidettä olen aikamoinen peikkotukka Hennan jälkeen. Karheuttaa liikaa. Tuuheus ei sinänsä haittaa, mutta tykkäisin että tuote siloittaisi enemmän.

Life Flo Health Argan Shine Conditioner (http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Collective-Wellbeing-Argan-Shine-Conditioner-Citrus-Orchard-8-5-oz-241-g/47978)
Tuoksu ja koostumus hyvä, mutta tehot huonot. Ei tee mun pörröiselle peikkotukalle mitään ja levittäessä häviää hiukseen. Olen käyttänyt 50/50 Alban Mango hoitoaineen kanssa vain jotta saisin sen käytettyä.

Alba Botanica Anti-frizz Serum (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Anti-frizz-Serum-2-fl-oz-59-ml/53015)
Lähmää/ tekee puhtaista hiuksista likaisen näköiset. En tiedä saanko pikkuputeliakaan koskaan loppuun käytettyä. Tuoksu hyvä ja koostumuskin kiva, mutta ei vaan toimi. Olen kokellut sekä kosteaan että kuivaan hiukseen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: slala - 17.05.14 - klo:23:00
Suosituksia otetaan vastaan iHerbin hoitiksista! En ole seurannut näitä oikein ollenkaan ja muistan kokeilleeni ainoastaan Alba Botanican jätettävää hoitista (ihan miellyttävä käyttää, ei tuoksu pahalta, mutta ei myöskään tee juuri mitään mun hiuksille) ja ehkä jotain rekkua. Lueskelin foorumilta iHerbin hoitoaineiden käyttäjäkokemuksia, mutta en oikein keksinyt, mitä kokeilisin.

Mulle parhaiten sopivia hoitoaineita ovat vuosien aikana olleet mm. Tigin Moisture Maniac, Laveran Mango Milk, Joicon rekku ja IHT, lisäksi oon käyttänyt paljon XZ:n hoitiksia (mm. Xylitol-Hunaja), MOP C-System hydrating conditioner on ollut ihan jees jne. Nyt hiukset ovat olleet vähän heitteillä ja alkaneet vähitellen takkuuntua. Tyypillisesti mun hiukset on tosi liukkaat ja helposti lätsähtävät, joten lätsäyttävyys ei ole toivelistalla. Uutta rakennepaikkaavaakaan en oikeastaan kaipaa, vaan ennemminkin tehokkaasti kosteuttavia, tuoksuttomia tai hyväntuoksuisia (esim. hedelmätuoksut) hoitoaineita. Oisko jollakin omien kokemustensa pohjalta ehdotuksia? :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Horros - 25.05.14 - klo:16:35
^Jos olet tykänyt Moisture Maniacista ja pidät hedelmäisistä tuoksuista, suosittelisin ehdottomasti Giovannin Smooth as Silk-hoitoainetta, jonka olen tainnut tässäkin ketjussa muistaakseni mainita. Jättää hiukset sileiksi ja kosteutetuiksi, tuoksu on sitruksinen, muttei kovin kirpeä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: slala - 26.05.14 - klo:11:26
^ Kiitos vinkistä! Mua mietityttää tuossa se, että voisiko tuo olla liian siloittavaa? Monet hoitoaineet vetäisee mun hiukset liiankin liukkaiksi. Ainakin MOP:in kosteuttavien tuotteiden sitrustuoksusta ihan tykkään, joten tuo tuoksu voisi ainakin olla ok.

Ehdin jo klikata rasvatilauksen mukaan Nature's Gaten hennahoitiksen ensimmäisenä kokeiluun, valitsin sen lähinnä tän ketjun kehujen perusteella.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: malic - 26.05.14 - klo:14:59
^Mulla ei ainakaan ollut liian silottavaa toi Giovanni. Mä tykkäsin Moisture Maniacista, mutta mun hiuksissa Smooth as Silk ei tehnyt juuri mitään. Nature's Gaten hoitikset taas on lemppareita. :) Ne on semmoisia paksuja ja kermaisia, tuoksut kyllä eivät ole mitään tosi raikkaita mut en sitä kaipaakaan oikeastaan. Herb-nimisestä NG:n hoitiksesta suosittelen kyllä pysymään kaukana, se oli ikävän litkua puuroa ja haisikin pahalta. :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Cassiopeia - 27.05.14 - klo:19:25
Onko kellään kokemusta iHerbistä saatavista Mane 'n Tail Deep Moisturizing Conditionerista ja miksei Herbal Grow-hoitiksestakin? Olen tekemässä tilausta ja jompi kumpi koriin taitaa päätyä...
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 30.05.14 - klo:15:08
Hain uuden iHerb paketin postista tänään ja pääsin kokeilemaan Surya Henna, Color Fixation Leave-In Cream Conditioneria:
http://www.iherb.com/Surya-Henna-Color-Fixation-Leave-In-Cream-Conditioner-10-14-fl-oz-300-ml-Discontinued-Item/11966

Nyt en muista miksi päätin tuon ostaa, oliko sitä joku suositellut täällä vai etsinkö iHerbistä hyviä suosituksia saanutta jätettävää hoitista, mutta ainakin näin ensikokeilun jälkeen tykkään!

Mulla on pörröiset luonnonkiharat hiukset jotka on monesti, jos ei kuivat, niin kuivan näköiset (vert. riittaväisäs-look), mutta kun laitoin tuota kosteisiin hiuksiin, niin pörröä ei ole ja sain puristeltua hiuksista kiiltävät ja isolla kiharalla/laineella olevat. Voi toki olla että mulla on tänään se yksi hyvä hiuspäivä vuodesta, joten jatkan tuotteen kehumista kun olen kokeillut sitä useamman kerran :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Louna - 31.05.14 - klo:13:05
Toistaiseksi olen iherbin hiustuotteista testannut vain Nature's Gaten hennahoitiksen, joka oli aivan mahtavaa omalle tukalleni. Hiuksista tuli jämäkän oloiset, kiiltävät ja pörröttömät; luonnonkihara/laineikas tukka näytti kivalta jopa ilman mitään muotoilua. Ainoa miinus on ihan järkyttävän voimakas yrttiparfyymimainen haju, joka tuntuu jopa kirvelevän vähän silmiä (en yleensä saa oireita hiustuotteista, vaikka muuten olen herkistynyt hajusteille). Hiuksissa haju ei enää häirinnyt pesun jälkeen, mutta hajun takia inhotti käyttää hoitoainetta. Tomivuuden puolesta tekisi ehdottomasti mieli ostaa hoitista lisää, mutta hajun takia  saattoi jäädä ainoaksi pulloksi...

Osaako joku, joka on tuosta hoitiksesta tykännyt, suositella jotain muuta iherbin hoitoainetta, joka olisi toiminut yhtä hyvin?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 07.06.14 - klo:11:20
Taisin löytää uuden rakkauden Alban Mango-hoitoaineen rinnalle:

Jason Natural Aloe Vera-hoitoaine (http://www.iherb.com/Jason-Natural-Pure-Natural-Conditioner-Aloe-Vera-16-oz-454-g/6229#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=jason%20natural%20aloe&rc=3121&sr=null&ic=4)  <3

Hain jotain oikein siloittavaa hoitoainetta ja sen kyllä sainkin! Pesukokemus oli tosi hyvä, hoitoaine selvitti ja siloitti niin hyvin, että täytyi oikeasti varoa ettei liukastu kun ainetta huuhtelee. Hiukset oli helppo kammata ja seuraavana päivänä ovat yhä edelleen liukkaat ja kiiltävät, myös kosteutetut  <3 Koostumus kermainen ja riittoisa, helppo levittää. Tuoksu ei ole ihan mieleeni, on hyvin perinteinen aloe vera, mutta en anna sen haitata.

Suosittelen luonnonkiharalle/ -lainekkaalle hiukselle, joka on helposti kuivan näköinen ja pörröinen. En pidä hoitoainetta kovinkaan raskaana kuitenkaan, mutta en osaa kunnolla arvioida olisiko tällä ohuessa hiuksessa liian latistava vaikutus. Koska tekee hiuksista liukkaat, voi hiusten muotoilu ja kampaukset olla haastavaa. Itselläni on korkeintaan aaltoilevat hiukset, mutta kaikki värjääminen on tehnyt niistä melko pörröiset ja kuivat. Kuukauden takainen hennaaminen vielä lisäsi karheutta (vaikka toi myös kiiltoa), joten todella tarvitsin kosteutusta ja siloitusta.  :-*
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 07.06.14 - klo:12:22
^Tuo on myös minun suosikkini. INCI on hyvä. Silottaa ja tekee hiukset pehmeän tuntuisiksi, ja koostumus on suht. paksu eikä mikään liru. Hyvä hoitoaine kuivalle ja käsitellylle hiukselle.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 07.06.14 - klo:12:49
Pitääpä seuraavan kerran tilata ja kokeilla tuota Jason Naturalin Aloe Veeraa :)

Noin viikon käytön jälkeen olen vielä erittäin tyytyväinen yllä mainitsemaani Surya Color Fixation leave-in hoitikseen. Voin laittaa sitä hiuksiin runsaammikin, mutta kuivuttuaan ei siltikään tunnu lähmäiseltä, mutta silottaa tosi reippaasti.

Ja siinä on ainutlaatuinen ominaisuus: voin laittaa sitä jopa kuivaan luonnonkiharaan tukkaan, ja silottava ominaisuus toimii silti! Tämä on ihan ainutlaatuista, koska joudun aina laittamaan jätettävät hoitikset märkään tai kosteaan tukkaan. Jos hius on ehtinyt kuivua, se on pörrö kuiva takkukasa kuin Röllillä, eikä mikään hoitis enää siihen tartu, vaan sitten hius on pörrö JA lähmäinen. Mutta ei tämän kanssa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Auringonkukka - 07.08.14 - klo:23:16
^Mä oon ihan rakastunut Surya Brasilin tuotteisiin, ainoa selkeästi onnistunut iHerb-ostos tähän asti... Maskin aion tilata seuraavana, ehkä peräti shampoonkin. Se perus hoitoaine tuosta color fixation-sarjasta mulla on ollut, äärimmäisen paksua ja saa tehdä töitä että tulee purkista ulos, pullo ei ole kovin suuri mutta pieni määrä riittää jopa sellaiselle tukalle joka imee hoitoainetta pohjattomasti, tuntuu toimivan ainakin tälle karhealle pörrölle hyvin, tekee pehmeäksi ja silkoisaksi ja kiiltäväksi mutta ei ikävän lähmäiseksi tmv. toimii hoitissekoituksissa myös, eikä ole edes kamalan tuoksuinen niinkuin jotkut vst. sarjat on. En ole tosin joka pesussa käyttänyt, kun jostain syystä olen päättänyt "säästellä" sitä erityistilanteisiin +tuoksu ei itseä miellytä niin paljoa että haluaisin tukan tuoksuvan jatkuvasti sille.

Olin jostain lukenut hyviä arvosteluista tuosta sarjasta, ja tähän astiset kokemukset hoitoaineen kohdalla vaan positiivisia, nyt tuli eilen paketti missä tuo leave-in, pari niitä pikkupurkkeja hoitsikkaa ja sitten Neutral Henna Powder, jonka ostin lähinnä tukan kuntoutusta ja kaverin afron virkistämistä ajatellen testiin. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta vedin karheimpiin kohtiin kuivaan tukkaan tuota jätettävää, ja hyvältä tuntui eikä mennyt likaisen näköiseksi, latvoista tuli paremman näköiset, silkoiset ja ne asettuikin jotenkin, joten varmasti toimii käyttötarkoituksessaan hyvin.

Mä luulen että mulla toisinaan tukka käyttäytyy vähän samalla tavalla kuin Kalevalattaren, ainakin mitä tuohon kuivana pörrönä ja lähmäisenä olemiseen tulee. :) Mulla ei tosin varsinaisesti kihara ole, selkeästi taipuisa etenkin hyväkuntoisena (silloin saa puristeltua kyllä kiharallekin), muuten suorahkoa/taipuisaa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 08.08.14 - klo:06:55
Mä joudun vielä odottelemaan, että pääsen testaamaan noita muita Surya Brasil -tuotteita. Mulla on tällä hetkellä vielä kahta eri shampoota ja hoitsikkaa iHerbistä, sitten vielä Herbinaa, tervashampoota ja olikohan meillä jotan muutakin. Olen vain koittanut luvata itselleni, että en tilaa uusia ennen kuin saan vanhoja käytettyä pois  ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 08.08.14 - klo:10:08
Jason natural aloe vera hoitis toimii mun hiuksissa hyvin, muttei täydellisesti.
On sopivan paksua ja tuntuu kosteuttavalta ja hiuksia pehmittävältä. Ei valitettavasti kuitenkaan ole yhtä silottava kuin esim. mun iHerb-suosikki Giovanni Smooth as silk hoitoaine.
Aloe vera hoitista olen pääasiallisesti käyttänyt CO-pesussa mutta välillä myös tavallisena hoitoaineena, ja kuukaudessa pullo onkin vajunnut jo melkein puoliväliin. Ehdottomasti tämän käytän loppuun, mutta koska hoitoaineelta nimenomaan kaipaan enemmän silottavuutta, niin tuon yhdenkin puutteen vuoksi tämä tuskin päätyy uudelleen mun ostoskoriin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 09.08.14 - klo:07:45
^Toimiiko tuo Giovanni Smooth As Silk hoitoaine sulla myös CO-pesussa? Voisi olla kokeilemisen arvoinen sekin, jos silottaa paremmin. Tosin hoitiksia löytyy kaapista, mutta silti...  :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 09.08.14 - klo:09:53
^ Joo toimii kyllä. Mutta säännöllistä CO-pesua varten sen pullon koko 250 ml on harmittavan pieni, kun jatkuvasti saisin olla ostamassa lisää :) Siksi itse ennemmin suosisin jotain isommassa pullossa myytävää hoitista.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 12.08.14 - klo:18:24
Niin voiko joku nyt vielä selventää onko vai eikö tämä Alba Botanican Natural Hawaiian Body Builder Mango (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Conditioner-Body-Builder-Mango-12-oz-340-g/15596) hoitsikka ihan eri tuote kuin se AB mango hoitsikka, jota monet joskus kehui? :o
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Auringonkukka - 13.08.14 - klo:14:04
Mä oon nyt muutaman kerran käyttänyt tuota Suryan leave-inia, ja voin kertoa että... JEEE!!! Yleensä saan iskeä vaikka kuinka montaa tököttiä päähän, suihkutettavat, voidemaiset jätettävät ja silkkitipat tmv. (pidennys ja omat latvat on aika kenkut), mutta tuon kanssa pärjää yksinäänkin, ja voi surutta laittaa myös kuivaan tukkaan... saattaa hieman antaa oudon ja lähmäisen tunteen alkuun, mutta on sit tasoittunut ajan myötä jos kuivaan laittaa. Tän avulla omakin hius jaksaa kääntyä eikä latvat jää korppuisen tuntuisiksi vaan suht pehmeiksi, toisinaan kyllä tuntuu että vaatisi jotain tippaa perään, mutta oon nyt nämä kokeilukerrat halunnut testata ilman niitä että näkee miten se todella käyttäytyy.

Mutta omasta puolesta voin suositela tuota kyllä, ainakin tällaiselle karkeahkolle ja himppa hankalalle tukalle (ja myös pidennykselle) :) Tuoksukin aika miellyttävä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mirkka - 16.08.14 - klo:13:52
Niin voiko joku nyt vielä selventää onko vai eikö tämä Alba Botanican Natural Hawaiian Body Builder Mango (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Conditioner-Body-Builder-Mango-12-oz-340-g/15596) hoitsikka ihan eri tuote kuin se AB mango hoitsikka, jota monet joskus kehui? :o

Joo, tuo on eri tuote. Se on taidettu lopettaa se toinen, mikä oli siis Mango Moisturizing, ei löydy enää edes Alba Botanican omilta sivuilta. Olen kokeillut molempia ja selvästi eri kamaa, tuoksu joksenkin sama.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 16.08.14 - klo:15:56
Minkälainen ero on Alba Botanica jätettävällä ja Surya Leave-in jätettävällä? Onko Alban jätettävä raskaampaa hiuksille, minkälaiset erot noilla on? Riippuen tietenkin hiuslaadusta. Minun hiukset on aika vahvat ja paksut, suorat. Hiuksia on paljon, mutta yksittäinen hius ohut.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 22.08.14 - klo:21:04
Voi miten olinkaan pettynyt Mane 'n tail detangler sprayhin. Hinta olisi periaatteessa pullon kokoon varsin edullinen (355 ml/2,65 euroa) mutta valitettavasti oli teholtaan olematon: ei selvittänyt, silottanut, kosteuttanut tai antanut kiiltoa. Ihan kuin olisi vain vettä hiuksiinsa suihkutellut :P

Koska pullon koko oli niin iso ja koska tuote teki hiuksille niin olemattoman vähän, niin pystyin hyvin reippaalla kädellä käyttämään tämän pois, koska vaikka miten paljon suihkin tuotetta hiuksiin, niin ei lähmännyt. 
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 31.08.14 - klo:21:18
Lainaus
Joo, tuo on eri tuote. Se on taidettu lopettaa se toinen, mikä oli siis Mango Moisturizing, ei löydy enää edes Alba Botanican omilta sivuilta. Olen kokeillut molempia ja selvästi eri kamaa, tuoksu joksenkin sama.

Aaaa okei no harmi :/ Kiitos vastauksesta! :)

Tilasin minäkin tuon kehutun Jason Natural Aloe Vera hoitoaineen (http://www.iherb.com/Jason-Natural-Pure-Natural-Conditioner-Aloe-Vera-16-oz-454-g/6229#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=jason%20natural%20aloe&rc=3121&sr=null&ic=4) :) Nyt pari kertaa kokeilleena voin todeta, että tykkään! Silotti ja selvitti takkulatvat. Koostumus on paksua, mutta levittyy hyvin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kauris - 04.09.14 - klo:10:23
Mulla on lopultakin Alba Botanican THE jätettävä hoitoaine. Se on yllättän paksua ja öljyisen tuntuista, joten annostelussa voi olla kitsaampikin. Alussa se toki on hakuammuntaa. Jätettävä tuntui hiuksissa aika öljyiseltä pitkään ja pelkäsin lähmäistä lopputulosta, mutta aamulla kaikki oli imeytynyt hiuksiin! Tätä ei ehkä tarvitse laittaa ihan joka pesun jälkeen, vaan voisin vuorotella tätä ja suihkutettavaa jätettävää latvasuojana toimivan hiusöljyn kera. Tämän päälle laitoin eilen vielä hiukan silikonista latvasuojaa aivan hiusten kärkiin, ei lähmää. Hiukset on todella, todella kiiltävät. Ihanaa. <3 Kuten joku muukin on todennut, tuo Alba Botanican jätettävä on todella riittoisaa. Tavallaan tekisi mieli tilata jossain vaiheessa toinen puteli varastoon ihan siltä varalta, että jos tämä joskus lopetetaankin. (Toivottavasti ei koskaan!)

Ai niin tähän ketjuun tulee hoitiksetkin. Paketissa tuli myös Mill Creekin keratin -hoitoaine, jota olen himoinnut ties kuinka kauan! Koostumus oli yllättävän geelimäistä ja tujua, ei lainkaan lirua! Annostelin tätä suht reilulla kädellä koko päähän, kaveriksi muhitukseen tuli Tresemmen Vibrant Naturals -hoitoaine. Tämä kombo ei edes valunut suihkumyssyn alta, eli yhdistelmän koostumus oli aivan ihanteellinen. Huuhdella sai melko kauan, mutta märkänä jo tukka oli aivan mielettömän pehmeä. Nyt kuivana mun hiukset on aivan tajuttoman pehmeät, liukkaan ja todella kiiltävät. Uudet HG:t on löytyneet. <3
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 05.09.14 - klo:14:04
Niin voiko joku nyt vielä selventää onko vai eikö tämä Alba Botanican Natural Hawaiian Body Builder Mango (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Conditioner-Body-Builder-Mango-12-oz-340-g/15596) hoitsikka ihan eri tuote kuin se AB mango hoitsikka, jota monet joskus kehui? :o

Mä olen kokeillut pelkästään tuota Body Builder Mangoa, sillä en ollut huomannut muutosta ennen tilaustani ja olen  tykännyt siitä - nimestä huolimatta. Kannattaa kokeilla, toimii minulla ainakin tosi hyvin - ainoa hoitoaine joka on laskettava mukaan jokaiseen tilaukseen. Minun hiuksissa AB Mango on hoitavampi/ kosteuttavampi kuin Jasonin Aloe Vera, joka sekin on oikein kelpo hoitis. Giovannin Smooth as Silk taas ei siloittanut minun hiuksia, vaan AB Mango voittaa sen mennen tullen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Horros - 06.09.14 - klo:18:29
Noniin, avaanpa vihdoin sanaisen arkkuni näistä tuotteista, jotka tilasin jo monta kuukautta sitten.

BRöö Conditioner Frizzy to Sleek (http://www.iherb.com/br-conditioner-frizzy-to-sleek-silky-spice-8-fl-oz-236-ml/48496) tulee varmaankin olemaan niitä tuotteita, joita ostan toistekin. Tämä tulee aika lähelle sitä O&H-kokemusta, eli hiukset tulevat hoidetun tuntuisiksi, mutta tuntuma on kuitenkin vahva ja jämäkkä eikä ylipehmeän veltto. Tuoksukin on melko lähellä tuota ikuista vertailukohdettani, runsas ja mausteinen, mutta pidän siitä kyllä. Hoitoaineen koostumus on melko paksu ja kermainen.

BRöö Conditioner Dry to Drenched (http://www.iherb.com/BR-Conditioner-Dry-to-Drenched-Warm-Vanilla-8-fl-oz-236-ml/48494) taas oli Frizzy to Sleekistä ikään kuin huononnettu versio. Hiuksista tulee tämän seurauksena raskaat ja hyvin nopeasti myös lähmäiset. Tuoksu on tunkkaisempi ja imelämpi ja maltaisuuden huomaa ja aineen koostumus on varsin paksua. Käytän ehkä CWC:ssä loppuun, kun lähmäisyys on kuitenkin sen verran huomattavaa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 07.09.14 - klo:10:38
Minkälainen ero on Alba Botanica jätettävällä ja Surya Leave-in jätettävällä? Onko Alban jätettävä raskaampaa hiuksille, minkälaiset erot noilla on? Riippuen tietenkin hiuslaadusta. Minun hiukset on aika vahvat ja paksut, suorat. Hiuksia on paljon, mutta yksittäinen hius ohut.

Mulla on oikeastaan ihan sama hiuslaatu kuin sinulla eli vahvat, paksut, suorat hiukset, joita on paljon mutta yksittäinen hius ohut. Tykkään pitää hiuksiani suorina (eipä kiharat pysykkään millään) ja sen takia pidän todella siloittavista ja kosteuttavista hoitoaineista. Mulla on nuo molemmat jätettävät ja käytän enemmän ja mieluummin Suryaa. Minun hiuksiani se siloittaa ja kiillottaa tosi kivasti. Silti joudun kyllä kuiviin latvoihin lisäämään vielä jotain kosteuttavaa. Alba on ihan hyvä myös mutta ei niin siloittava ja lähmää/tekee hiukset raskaammaksi ehkä helpommin. Tykkään myös että hiukset tuoksuvat joltain ja albassa vähän häiritsee tuoksuttomuus. Yleensä kyllä lisään noihin molempiin vielä tipan rypäleensiemenöljyä tms.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 07.09.14 - klo:12:14
^Kiitos :). Joo, Alba Botanica jätettävä on kyllä todella kosteuttava, mutta lähmää myös minulla, jos en annostele oikein (eli laita puolikkaan herneen kokoista nokaretta). Tuoksuttomuus häiritsee myös minua tuossa, on kiva, jos hiustuotteissa on joku tuoksu. Aion kyllä kokeilla Suryan jätettävää hoitoainetta, josko se toisi myös kiiltoa hiuksiin. Alban jätettävä hoitoaine on kyllä siitä hyvä, että sopii aivan erinomaisesti todella kärsineelle ja kuivalle hiukselle. Värinpoistojen ja vaalennusten yms. jälkeen tuo on ehdoton tuote hiuksille.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 21.09.14 - klo:19:22
Giovannin Smooth as silk.  :ts Se on mun hennatulle & luonnonkiharalle kuontalolle paras hoitoaine iherbin valikoimista. Jätettävänä käytä KC:n No nothingia tai Beautiful Curlsin voidemaista jätettävää (wavy to curly) joka kestää varmaan ikuisuuden kun on niin iso puteli. ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 22.09.14 - klo:17:07
Jätettävä hoitoaine Alba Botanica, Hawaiian Leave-In Conditioning Mist, Drink It Up Coconut Milk (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Leave-In-Conditioning-Mist-Drink-It-Up-Coconut-Milk-8-fl-oz-237-ml/53016#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=alba%20botanica%20leave-in&rc=227&sr=null&ic=2[url=http://Alba Botanica, Hawaiian Leave-In Conditioning Mist, Drink It Up Coconut Milk)
on ihanan tuoksuista, sellainen makea kookoksen tuoksu tässä on. Jämäköitti hiusten laatua selvästi. Kosteutti hiuksia jonkin verran, mutta ei siis mikään ihme tuote, jota ostaisin uudelleen. Iso miinus tulee siitä, kun vahingossa tätä sprayta meni mun iholle, niin siihen tuli selvästi punoittava kohta; jonkin tyyppinen allerginen reaktio siis? En tiedä, viitsiikö tätä sitten enää käyttää...

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 23.09.14 - klo:09:19
^ Tuon incissä on niin paljon erilaisia öljyjä joten on lähes mahdotonta arvailla että mistä tuo punotus tulee, jos kyseessä on öljyn aiheuttama herkkyysreaktio. Mutta itse epäilisin ehkä sorbitolia, sillä ainakaan itselläni käyttämissäni tuotteissa ei yleensä ole sitä (tai jos on niin ei noin ylhäällä incissä). ??? Mulla on herkkä iho ja siedän glyseriiniä, aloeveraa ja manteli/kookosöljyjä erittäin hyvin, joten veikkaan sorbitolia. ;D Saako oikein arvannut jonkin palkinnon?
En käyttäisi tuotetta toistamiseen jos siitä tulee punotusta, koska ainakin omalla kohdallani pieni ärsytys muuttuu suureksi jos jatkan tuotteen käyttöä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 23.09.14 - klo:12:18
^Joo, katsoin tuon tuotteen INCIä tarkemmin, ja veikkasin itsekin sorbitolia ärsytyksen aiheuttajaksi. Kai se sitten on niin allergisoiva ainesosa.. Siedän itsekin aloe veraa ja kookosöljyä hyvin, vaikka aloesta sanotaan, että allergisoi yleisemmin? Olen samaa mieltä, että tuoteen käyttö kannattaa lopettaa, jos huomaa reaktioita. En tiedä, laittaisiko suoraan tuon roskiin, vai kaverille eteenpäin. Tuote oli siitä hyvä, että jämäköitti hiuksia (tuuhensi?), kenties kookosöljyn ansiota. Jos oikein ymmärsin jätettävän hoitoaineen purkin kyljestä, niin sopii myös hyvin hiusten muotoilun alla käytettäväksi tuotteeksi.

Edit. No kokeilin uudestaan, ja laitoin vähän tuota iholle. Ei aiheuttanut mitään reaktiota enää. Outoa?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: evergreen - 23.09.14 - klo:16:03
^ Ehkä sulla on ollut iho vähän rikki (pieni naarmu tms) siinä kohti, mihin punoitusta aiemmin tuli. Siis että suihke on sen takia päässyt sitä kohtaa ärsyttämään. Tuossa suihkeessa näyttää olevan sen verran suuri määrä erilaisia kasviuutteita, että sieltä löytyy moniakin mahdollisia ongelmia. Esim. sitrusöljyt ovat tyypillisiä ärsyttäjiä, Balsam of Peru tyypillinen allergian aiheuttaja, anisaldehyde mahdollisesti toksista jne. Ananas- ja papaijauutteiden entsyymitkin (bromelain, papain) ovat ihoa ärsyttäviä. Mä en ihan ekana veikkaisi sorbitolia ongelmaksi, ei se ainakaan ole mikään yleisesti allergisoiva aine, mutta onhan sekin mahdollista. Myös sen aloen on varmaan mahdollista olla ongelma, vaikka se joissain tuotteissa sopisikin, kun osa siitä lehtien sisällöstähän on myrkyllistä ja varmaankin se geelin puhtausaste jonkin verran vaihtelee.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 12.10.14 - klo:22:57
^Minuakin kiinnostaisi kokemukset Jason Apricot-sarjasta. Shampoo vaikuttaisi muuten hyvältä, mutta siinä on silikonia. Sarjan hoitoaineesta en ole kuullut kokemuksia. Oma suosikkini Jason-hoitoaineista on Aloe Vera. Shampoo ei kuulemma ole yhtä hyvä tuossa sarjassa, kuin hoitoaine. Aloe Vera-hoitoaine tekee minun hiuksistani kosteutetummat ja silkkisemmän tuntuiset.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kathy - 17.10.14 - klo:15:49
Oma suosikkini Jason-hoitoaineista on Aloe Vera. Shampoo ei kuulemma ole yhtä hyvä tuossa sarjassa, kuin hoitoaine. Aloe Vera-hoitoaine tekee minun hiuksistani kosteutetummat ja silkkisemmän tuntuiset.
Tuo on varmaan siloittavin hoitoaine ikinä, tulee todella liukkaat ja jäntevät hiukset! Yritin eilen illalla suihkun jälkeen tukan kuivuttua väkertää nutturaa yöksi, oli työn ja tuskan takana saada tavallinen pampula pysymään. ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: elly - 19.10.14 - klo:13:05
Olisiko kenelläkään kokemusta Everyday Shea Moisturizing Conditioner Vanilla Mint -hoitoaineesta? :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ZEN - 15.11.14 - klo:17:34
Alba Botanica, Gardenia Hydrating Hair Conditioner ja Alba Botanica, Natural Hawaiian Conditioner, Drink It up Coconut Milk

Nämä ovat hyvin samanlaisia hoitotehoiltaan, eli todella kosteuttavia ja selvittäviä. Eivät kuitenkaan tee hiuksia liukkaiksi. Molemmissa ihanat tuoksut! :-* Koostumus paksuhko ja kermainen, selvittää takut jo levitettäessä. Huuhtoutuvat kuitenkin hyvin, eivät jätä limaista tuntua vaan hiukset jäävät ilmaviksi. Voisin ostaa toistekin.

Avalon Organics, Deep Moisturizing Conditioner, Awapuhi Mango Therapy ja Avalon Organics, Conditioner, Ylang Ylang, Shine

En oikein ymmärrä, millaiselle hiuslaaduille nämä Avalon Organicsin hoitoaineet ovat tarkoitettu. Ihan kuraa ainakin tälle tukisuomalaiselle hiuslaadulle. ??? Levitettäessä ei selvitä yhtään, huuhdellessa hiukset tuntuu raskailta, takkuisilta ja kuivilta. Kuivuu rasvaisen kuivaksi heinäksi. Ylang Ylang hoitoaineessa on huumavan maanläheinen tuoksu, samaa kuin AO:n ylang ylang kosteusvoiteessa. Awapuhi Mango tuoksuu halvan sitrushedelmäiseltä. Menivät molemmat CWC-pesuun, ei tällaisilla kyllä tee yhtään mitään.

Desert Essence, Conditioner, Coconut

Ihan mukava tuttavuus tämäkin. Tuoksu sama ihana hedelmäkookos kuin DE:n kosteusvoiteessa. Aika raskas hoitoaine, ei sopinut ihan jokapäiväiseen käyttöön. Muuten aika sama tuntuma kuin noissa Alba Botanican hoitoaineissa, mutta lopputulema oli vähän raskaampi ja rakennepaikkaustakin oli enemmän. Voisin ostaa udelleen jos rakasta Nutrafixiä ei jostain syystä enää saisi, mutta nyt kun parempaakin löytyy niin en tyytyisi tähän. :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: nukka - 20.11.14 - klo:10:28
Onkos kellään kokemuksia Acure Organics, Leave-In Conditioner, Argan Oil + Argan Stem Cell http://www.iherb.com/Acure-Organics-Leave-In-Conditioner-Argan-Oil-Argan-Stem-Cell-4-fl-oz/40497#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=leave%20in%20conditioner&rc=213&sr=null&ic=2

Pitäisi nimittäin löytää joku hyvä suihkittava jätettävä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kalevalatar - 20.11.14 - klo:10:48
Ei ole kokemusta tuosta jätettävästä, mutta mulla oli käytössä saman sarjan shampoo ja hoitis. Ne oli ihan hyvät mun karkeille latvoille, saattaisin jopa ostaa joskus uudelleen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Milly - 04.12.14 - klo:15:41
Mulla on nyt pitkästä aikaa Iherb(Vitacost) kokeilut päällä.

EO:n rekusta en vieläkään luovu, mutta P&B Cherry Almond hoitsikalle kaipaisin vaihtelua, alkaa olla jo liian tuhtia, kun puolet pituuksista on omanväristä hiusta.

Vitacostista tilasin sekä NG:n hennan, että hampun, mutta olisiko muita suosituksia? Jotain silottavaa, joka toimisi pikahoitiksena myös?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 28.12.14 - klo:12:39
^Silottavaksi hoitoaineeksi esim. Giovanni Smooth As Silk? Itse en ole ko. hoitoainetta vielä kokeillut, mutta aikomuksena on. Se on aina loppu, kun aion ostaa sen :P.

Mikä olisi iHerbistä hyvä silikonia sisältävä hoitoaine? Tuntuu, että hiuksille on ihan ok laittaa joskus silikonia sisältävää hoitoainetta. Vai antaako Giovannin Smooth As Silk-hoitoaine samantapaisen tuloksen?

Minkälainen tuoksu EO:n rekussa on?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Milly - 28.12.14 - klo:14:36
Smooth as Silkia kokeilin jokunen vuosi sitten, ei vakuuttanut minua.

Hamppu ja Henna tosiaan tuli. Hennasta en niin välitä, mutta hamppu on ihanaa. Silottaa jopa lyhyelläkin vaikutusajalla ja minä suorastaan rakastan tuoksua  :l

Silikonisista hoitoaineista en tiedä, kun Andalou Naturalsistakin (http://www.iherb.com/Andalou-Naturals-Moisture-Rich-Conditioner-Argan-Sweet-Orange-11-5-fl-oz-340-ml/39569)  ne näköjään poistuivat. Loistava hoitis kyllä kunhan tuoksuun ei kyllästy  :) Silarittomalla linjalla jos jatketaan, myös Pure&Basicin Cherry Almond hoitsikka on aivan uskomattoman mahtava hoitsikka, silottaa, pehmentää. Siinäkin tosin tuoksu joka useamman putelin jälkeen alkoi tympiä.

Jos siis silikoneja ei ole välttämätön pakko olla, kokeile NG:n hamppua, P&B:n cherry almondia tai Andalou Naturalsia.

Eo:n rekku on voimakastuoksuinen, muttei tuoksu kauaa hiuksissa viihdy. Kukkainen/mausteinen/pehmeä, kookosta en itse juurikaan seasta haista. Miellyttävä tuoksu omaan nenään, toiset saattavat pitää sitä tunkkaisena. Kuitenkin paras rekku ikinä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 28.12.14 - klo:16:12
Onkos kellään kokemuksia Acure Organics, Leave-In Conditioner, Argan Oil + Argan Stem Cell http://www.iherb.com/Acure-Organics-Leave-In-Conditioner-Argan-Oil-Argan-Stem-Cell-4-fl-oz/40497#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=leave%20in%20conditioner&rc=213&sr=null&ic=2

Pitäisi nimittäin löytää joku hyvä suihkittava jätettävä.

Oho, en ollut huomannut tuota kysymystä. Tilasin tuon silloin kun se oli vasta tullut valikoimaan, varmaan jo yli vuosi sitten. Ei toiminut minun hiuksissa. Ei ollut superhuono, mutta sellainen aika mitäänsanomaton. Suihke ei ollut tarpeeksi hienojakoinen, että olisi suoraan hiukseen voinut suihkia, vaan piti levittää hiukseen käden kautta. Lähmäsi jos liikaa laittoi, liian pieni annos taas ei oikein tuntunut missään. Ei kuitenkaan minun käytössä mikään erityisen lähmäävä, vaan lähmäsi yrittäessäni löytää sitä oikeaa annostusta. Tuoksu aika voimakas, muistaakseni sellainen sitruunaisen yrttinen, jopa hyttysmyrkkymäinen, mutta se ei onneksi jäänyt hiukseen leijumaan. Pidin huomattavasti enemmän saman sarjan hoitoaineesta, jota voisin tilata uudelleenkin, mutta tuota en toiste kokeile.

Alban voidemainen jätettävä kosteaan hiukseen on ihan ok ja sitten hiuksissani on toiminut hyvin Paul Mitchellin Awapuhi Moisture Mist - en ole sillä vielä onnistunut saamaan lähmäisiä hiuksia. Hoitoainesuosikkejani iHerbissa ovat Andalou Argan and Sweet Orange pitkällä vaikutusajalla ja lyhyellä taas tuo Alban Mango.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 28.12.14 - klo:16:58
Silarittomalla linjalla jos jatketaan, myös Pure&Basicin Cherry Almond hoitsikka on aivan uskomattoman mahtava hoitsikka, silottaa, pehmentää. Siinäkin tosin tuoksu joka useamman putelin jälkeen alkoi tympiä.

Tuossa Pure & Basicin Cherry Almond -hoitiksessahan on silikonia, sen takia olenkin jättänyt sen hankkimatta, vaikka tuoksun puolesta kirsikkaiset ja manteliset tuoksut ovat mielestäni parhaita varsinkin hiustuotteissa :P .


Jotain silottavaa, joka toimisi pikahoitiksena myös?

Mielestäni todella silottava hoitis on Alba Botanican Detangling Conditioner, mutta tuota ei enää ole saatavilla iHerbissä, eikä näkynyt olevan tarjolla Vitacostissakaan. Se oli erittäin toimiva pikahoitis, selvitti takut hetkessä. Samoin Rainbow Researchin hennahoitis (http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Henna-Biotin-Herbal-Conditioner-8-fl-oz-240-ml/49690) oli mielestäni todella silottavaa, ja samalla sarjalla näkyy olevan tuolla samalla hoitisainesosapohjalla muitakin hoitiksia (http://www.iherb.com/search?kw=detangling&bid=RBR#bid=RBR&p=1), jos haluaa valita tuoksullisen tai hajusteettoman version kokeiluun.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Milly - 28.12.14 - klo:20:08
^ Osaisitko kertoa mikä näistä on silikonia? En osaa etsiä kuin cone-päätteisiä.

Water, stearalkonium chloride, cetyl alcohol, dicetyldimonium chloride, stearyl alcohol, cetearyl alcohol, vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, guar hydroxypropyltrimonium chloride, aloe barbadensis (aloe vera) leaf extract, hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silanetriol, ceteareth-20, linoleamidopropyl dimethylamine dimer dilinoleate, panthenol (vitamin B3), cinnamidopropyltrimonium chloride, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed wheat starch, citric acid, glycerin, botanical fragrance, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 28.12.14 - klo:20:58
Tuo hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silanetriol on kasvisproteiinin ja silikonin yhdistelmä.


Water, stearalkonium chloride, cetyl alcohol, dicetyldimonium chloride, stearyl alcohol, cetearyl alcohol, vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, guar hydroxypropyltrimonium chloride, aloe barbadensis (aloe vera) leaf extract, hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silanetriol, ceteareth-20, linoleamidopropyl dimethylamine dimer dilinoleate, panthenol (vitamin B3), cinnamidopropyltrimonium chloride, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed wheat starch, citric acid, glycerin, botanical fragrance, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Milly - 28.12.14 - klo:22:02
Kiitos  :) En osannut itse katsoa muuta kuin että se on jotain proteiinia.

Voisin tähän väliin kirjoitella ristiriitaiset mielipiteeni ylös Nubian Heritagen Evoo & Moringa Repair & Extend hair butterista. Tämä on toisaalta monikäyttöinen tuote, mutta oikea annostelu jätettävässä muodossa on vieläkin hakusessa. Lähmää uskomattoman helposti.

Se on kuitenkin todella hyvä lisä muhituksiin ja pelasti tyttären kuivan/hilseilevän päänahan. En tiedä olisiko tuota mahdollista ohentaa jotenkin, jotta sen käytöstä jätettävänä tulisi helpompaa.

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: naanna - 30.12.14 - klo:19:56
Kertokaas joku Desert Essencen ompputuotteita nuuhkinut, että onko niiden tuoksu sellanen kirpeä vihreä omena vai mausteinen jouluomena/omppupiirakka?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 04.01.15 - klo:12:37
^Kiinnostaisi myös, minkälaiset hoitotehot Desert Essencen noissa hoitoaineissa on? Onko Desert Essencen kookos-hoitoaine noista paras?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 04.01.15 - klo:12:57
Muistaakseni Desert Essencen omppuhoitis tuoksui raikkaalta omenalta, ei mausteiselta jouluomenalta. Kookoshoitis oli mielestäni kaikkein paksuin kokeilemistani Desert Essencen hoitiksista, mutta ei sekään mikään älyttömän hoitava/lätsäyttävä/silottava ollut. Ihan kiva hoitis, mutta ei mikään järisyttävä hoitokokemus hiuksille. Jos tykkää reilusta ja aidosta kookoksen tuoksusta, niin sitten Desert Essencen kookoshoitis on hyvä valinta :D . Ja kyllähän tuota hoitista voi aina terästää öljyillä ja/tai glyseriinillä, jos tuntuu, ettei hoitis ole tarpeeksi hoitava.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 04.01.15 - klo:18:13
Desert Essencen omenasuihkusaippua ainakin tuoksui myös raikkaalle omenalle. :)
Mulla oli joskus tuota kookoshoitista, mutta ei muistaakseni ollut mitenkään "wau" vaan ihan tavallinen hoitoaine joka tuoksui hyvältä. Hoitotehot eivät riittäneet mun luonnonkiharalla latvalle, vaan buustailin hoitista öljyillä ja glyseriinillä. Ihan ok perushoitis jos ei etsi mitään superefektiä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Margot - 06.01.15 - klo:01:29
Mulla on noista kookos ja vadelma. Samaa mieltä muiden kanssa, että ovat ihan ok, mutta ei ihmeellisiä. Vadelmasta tykkään enemmän, mutta voi johtua ihan vaan tuoksusta. Tuntuu kuin se olisi vähän silottavampi.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Triina - 11.01.15 - klo:13:18
Mulla on ollut Desert Essenceltä rypäle (Italian Red Grape) sh + ha, kookos sh + ha ja vadelmahoitoaine. Kookoksessa oli vähän yritystä, muut hoitoaineet sitäkin mitäänsanomattomampia, mutta shampoot taas oikein todella hyviä, yksiä parhaista käyttämistäni. Erityisesti tykkään tuosta rypäleversiosta, jota on tälläkin hetkellä yksi kappale jemmassa. Ihanan hellävarainen ja hoitava pesutulos ja purkkaa muistuttava makea tuoksu. Kookosshampoo on yhtä hyvää sekin ja tuoksuu kunnolla kookokselta.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: naanna - 14.01.15 - klo:19:49
Kiitos, Ellen ja Mena tuoksuinfosta.  ;D

Uskalsin sitten tilata DE:n omppuparin ja ekan kokeilun perusteella tykkään. Tuoksu on tosiaankin sellanen omenasiideri ja mielestäni ihan siedettävä.

Mun täytyy antaa hieman eriävä mielipide Desert Essencen hoitiksista. Mulla on ollu kookos, rypäle ja nyt tuo omppu ja kaikki on mun tukalle aivan nappeja! Oikeastaan en juurikaan huomaa näissä eroja muuten kuin tuoksussa. Kaikki toimii loistavasti lyhyelläkin vaikutusajalla ja silottaa mun tukan silkkiseksi joka kerta.

Shampoot on myös kaikissa mun mieleen. Pesee puhtaaksi, mutta ei takuta tai narskuta. Mun latvakuiva luonnonkihara tykkää ja suorastaan villiintyy kihartumaan aina DE-pesujen ja -hoitojen jälkeen. Nämä kaikki kolme comboa on mun HG-listalle Kinky Curlyn Tiny Twirls -hoitiksen kanssa. Naanna  <3 Desert Essence

Ja vielä lisäinfona, että mun tukka kuuluu siihen outoon joukkoon, jolle ei sovi esim. täällä hehkutetut Nature's Gaten Hennahoitis tai Aubrey Organicsin Honeysuckle Rose.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 19.01.15 - klo:22:56
Mikähän olis hyvä suihkemallinen jätettävä, jossa ei kauheasti olis mitään silikoneja eikä muita ikäviä juttuja?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: nukka - 07.02.15 - klo:13:29
Mulla on käytössä Innersensen suihkittava jätettävä ja olen kyllä tykännyt. Inc listaa en ole kyllä edes katsonut, että onko siellä jotain huonoja aineita. http://www.iherb.com/Innersense-Organic-Beauty-Sweet-Spirit-Leave-in-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/29772#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=innersense&rc=16&sr=null&ic=12

Kysynpä tässä samassa ketjussa, että miten tuolla iHerbin sivuilla on Nivean tuotteita myynnissä? Eivät kai ne mitään luomujuttuja ole, vai onko Nivealla joku eri versio, jota myyvät tuolla?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Polina - 07.02.15 - klo:14:14
^ Siis kyllähän iherbissä on myynnissä vaikka mitä tuotesarjoja, jotka eivät ole luonnonmukaista nähneetkään (esim. Physician's Formula, elf, Aveeno, Eucerin jne.). Ihan samat Niveat sieltä löytyy, kuin marketistakin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: nukka - 07.02.15 - klo:21:20
^ Siis kyllähän iherbissä on myynnissä vaikka mitä tuotesarjoja, jotka eivät ole luonnonmukaista nähneetkään (esim. Physician's Formula, elf, Aveeno, Eucerin jne.). Ihan samat Niveat sieltä löytyy, kuin marketistakin.

Mitenhän minä en ole aiemmin huomannut, vaikka aika tiheään olen tilauksia tehnyt ??? Tosin mulla kyllä on ollut tapana hakea aina jotain tiettyä tuotetta vaan, en yleensä selaile tuotteita läpi niin kuin tänään tein.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: NarnianQueen - 11.02.15 - klo:13:38
Onko kokemuksia tällaisesta kuin Jane Carter Solutions, Revitalizing Leave-In conditioner?
Jane Carter Solutions Leave In (http://www.iherb.com/The-Jane-Carter-Solution-Revitalizing-Leave-In-Conditioner-8-fl-oz-237-ml/43245#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=the%20jane%20carter%20solution&rc=19&sr=null&ic=12)

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mena - 12.02.15 - klo:22:09
^ Mulla oli tuota mutta taisin jo vipata menemään. Aivan kamalan hajuista! :-X Eikä tuntunut tekevän oikein mitään, ellei laittanut enemmän jolloin lähmäsi.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: hullukissanainen - 17.02.15 - klo:23:07
Olisko kellään kokemusta jostain iHerbin naamiosta? Onko siellä edes miten paljon valikoimaa noista? ??? Ajattelin tilata teidän suosituksien perusteella Desert Essencen kookoshoitiksen ja Alba Botanican jätettävän, mutta olisi myös joku naamio hakusessa.

Olen aiemmin tilannut iHerbistä vain vitamiineja, nyt olisi aika tutustua näihin hiustenhoitotuotteisiinkin  ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 18.02.15 - klo:09:08
^ Ainakin Alba Botanicalla on purkissa oleva naamio (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Deep-Conditioning-Minute-Mask-Gardenia-5-5-oz-156-g/58537), joka silottaa hiuksia todella paljon. Tuoksu on voimakas, mutta muuten tuote on ihan mainio.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Morrigan - 18.02.15 - klo:19:46
^Onko sinulla ellen (tai joku muu) kokemusta tuosta saman sarjan cocoa butter-naamiosta? http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Deep-Conditioning-Minute-Mask-5-5-oz-156-g/58538 (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Deep-Conditioning-Minute-Mask-5-5-oz-156-g/58538)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 22.02.15 - klo:11:24
Nature's Gate Pomegranate & Sunflower-hoitoaine Tässä on hedelmäinen ja mieto tuoksu. Koostumus on paksua, mutta häviää hiuksiin levitettäessä. Minun mielestäni tämä ei selvitä hiuksia kovin hyvin. Huuhteluvaiheessa hiukset tuntuvat jämäkältä, ilmeisemmin sama kuin Henna-hoitoaineen kanssa? Tämän kanssa kannattaa olla tarkka annostelussa, koska lähmää, jos laittaa enemmän.

Omat hiukseni ovat hennot, mutta niitä on paljon. Onneksi en ostanut Henna-hoitoainetta tästä samasta sarjasta, voin vain kuvitella, minkälainen lähmä sillä olisi tullut.

Edit. Lahjoitin Pomegranate-hoitiksen kiertoon, hoitotehoja ei mielestäni ollut, ei tuntunut tekevän oikein mitään. Tämän perusteella en suosittele.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: verkku - 23.02.15 - klo:13:45
Natures Gaten hamppuhoitoaine on mulla jännä, sillä huuhteluvaiheessa hiukset ei tunnu mitenkään supersileltä, mutta kuitenkin hiukset pysyy kauemmin sileämmän tuntuisena kuin muilla hoitoaineilla. Normaalisti kolmen päivän pesuvälillä hiukset on jo aika rapsakat ennen pesua. Hampulla hiukset on ihan kivat vielä kolmen päivän jälkeen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 23.02.15 - klo:14:26
Onko joku kokeillut tuota hamppuhoitsikkaa CO-pesussa? Tai muita Natures gaten hoitsikoita?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: verkku - 24.02.15 - klo:19:55
Noi Natures gaten hoitoaineet on niin paksuja, etten oo vaivautunut vielä kokeilemaan co-pesussa. Tänään tuli kokeiltua aloe vera -hoitoainetta. Tuli ihan sama lopputulos, kun hamppuhoitiksella  :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 24.02.15 - klo:20:59
Vaikka NG:n hoitikset ovat paksuja, niin esim. hennahoitis vaahtoaa todella hyvin, kun siihen sekoittaa reilusti vettä CO-pesun aikana, eli ainakin hennahoitis sopii todella hyvin CO-pesuihin. Sillä tulee puhdas, kiiltävä ja kuohkea lopputulos.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: verkku - 24.02.15 - klo:21:49
Täytyy ehdottomasti siis kokeilla ensi pesussa  :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 27.02.15 - klo:08:05
Vastaanpa itse kysymykseeni: NG:n hamppuhoitis toimii CO-pesussa tosi hyvin. Sekoitin limsapullossa ehkä noin 1:1 hoitoainetta ja vettä voimakkaasti ravistaen. Siitä tuli sellaista kermaista ihanaa vaahtoa, joka oli helppo levittää päähän.

Lopputuloksena tuli unelmanpehmeät ja kiiltävät hiukset, jotka tuntuvat hyvin ravituilta. Päänahan kutina on hellittänyt tosi paljon. Parasta on kuitenkin se, miltä tukka tuntuu. Se on niin sileä, että en voi olla hiplaamatta sitä kaiken aikaa. :3
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 26.03.15 - klo:14:43
Onko sinulla ellen (tai joku muu) kokemusta tuosta saman sarjan cocoa butter-naamiosta? http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Deep-Conditioning-Minute-Mask-5-5-oz-156-g/58538 (http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Deep-Conditioning-Minute-Mask-5-5-oz-156-g/58538)

Nyt on kokemusta myös tuosta kaakaonaamiosta. Tuoksu siinä on niin paljon parempi kuin gardenianaamiossa, mutta muuten naamioiden jättämä tuntu hiuksissa on samanlainen. Kaakaonaamio tuoksuu siis nimensä mukaisesti suklaiselta, kun taas gardenianaamiossa tuoksu on voimakkaan kukkainen. Molemmat naamiot tekevät hiuksista sileät, toimivat ihan jopa muutaman minuutin vaikutusajalla suihkussa käydessäkin. Ainakin mun hentoisia hiuksia naamiot latistavat vähän liiankin paljon, joten oikein paksua ja pörröistä pehkoa naamiot varmasti silottavat.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Ilyasviel - 07.04.15 - klo:18:12
Tilasin VIHDOINKIN sen hehkutetun AB:n Honeysuckle Rose -hoitoaineen. Haju on aika.. tymäkkä, mutten anna sen haitata, jos tuote on muuten hyvä. Tilasin myös Andalou Naturalsin jätettävän (http://www.iherb.com/Andalou-Naturals-Leave-In-Conditioner-Argan-Oil-Plus-Moisture-Rich-6-8-fl-oz-200-ml/56737#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=andalou%20naturals%20leave%20in&rc=49&sr=null&ic=1), tältä odotan aika paljon kun merkin muut tuotteet ovat olleet niin huippuja. Tämä taas ei tuoksu oikein millekään.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 08.04.15 - klo:08:18
Joku hyvä jätettävä tai hoitoain?  kun nyt käytössä Giovannin smooth as silk mutta katkenneet hiukset jäävät pörröttämään. Ei kiva.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: peachvodka - 25.04.15 - klo:14:27
Tilasin (vitacostilta tosin) silotukseen kehutun Rainbow Research, Henna & Biotin Herbal hoitsikan (http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Henna-Biotin-Herbal-Conditioner-8-fl-oz-240-ml/49690). Toi pullohan tosiaan on aivan järkyttävän pienikokoinen. :D Itse tuote haisi vähän samalta kuin Mill Creekin keratiinihoitis. Mielestäni kyseistä tuotetta oli jotenkin vaikeahko levittää hiuksiin ja siksi sitä piti annostella aika reilusti. Pullo ja sen annostelukorkki on myös aika kömpelöt.

Annoin hoitsikan vaikuttaa suihkumyssyn alla saunassa n. 15 min. Huuhteluvaiheessa ei tuntunut mitään järkyttävää siloisuutta (vrt. tresemme naturals ha). Mutta hiusten kuivuttua hiukset oli todella kiiltävät ja ihan kelpo siloiset!

Tuskin ostan tätä hoitsikkaa uudestaan. Ei ollut omiin tarpeisiin oikein sopiva. Ainut iso plussa hoitsikassa, että se todella teki hiukset kiiltäviksi!
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 27.04.15 - klo:10:49
Minulla oli Nature's Gaten Pomegranate-hoitoaine, mutta lahjoitin sen eteenpäin. Lähmäsi hiukset, ja tuntui, ettei tehnyt oikein mitään. Hoitotehoja en huomannut. En suosittele Pomegranatea, mutta paksuhiuksiselle saattaa olla ihan hyvä vaihtoehto. Tämän kokemuksen perusteella NG:n Henna-hoitoaine taitaa jäädä kokeilematta, koska siitäkin olen lukenut, että lähmää hiukset (ja Pomegranate sopisi hennommille hiuksille, ei kyllä toiminut minulla).
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 27.04.15 - klo:12:08
Mulla kai oli joskus NG:n hennahoitusta, joka ei kai mitenkään ihmeemmin vakuuttanut mua. Ei ainakaan jäänyt mieleen minkään muun kuin oudon tuoksunsa perusteella. Heidän hamppuhoitis sen sijaan...   :l Sitä on tulossa toinen pullo. Ainakin mun tukalle ihan parasta. Sopii co-pesuun ja tavalliseen hoitoainekäyttöön eikä tuoksu oudolle. Tykkään. Tämä nyt sitten varmaan on se HG-kokemus.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Milly - 27.04.15 - klo:16:51
Myös multa hehkutusta hamppuhoitikselle  :ts
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 27.04.15 - klo:19:25
Minkälainen hiuslaatu teillä on, joilla toimii NG hamppuhoitis? Pelkään sitä lähmätukkaa, Pomegranatea kun laitoin ihan vähän vaan niin ei hoitanut yhtään ja tulos silti lähmä. Nuo pullot on niin isokokoisiakin, vaikka ovat edullisia, niin ei enää kaappeihin pyörimään :P. Omia hiuksia on paljon, yksittäinen hius on ohut. Kaipaan hoitoaineelta kosteuttavuutta ja sitä, että silottaa edes hieman.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Milly - 27.04.15 - klo:19:47
Mulla on ohuet, herkästi pörröiset/karheat hiukset.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 27.04.15 - klo:21:36
Mulla on yksittäiset hiukset myös ohuita ja tukka tuntuu tarvitsevan paljon kosteutusta. En nyt ole mikään hiuslaatuspesialisti, enkä ehkä osaa luonnehtia karvoitustani oikein, mutta helposti kuivuva ja pörrööntyvä tämä minun kuontaloni on.
Ihan pelkkää öljyäkin tuntuu imevän ihan käsittämättömiä määriä näyttämättä rasvaiselta. Öljyän latvoja useaan kertaan pesujen välillä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 28.04.15 - klo:09:13
Kiitos. Kuulostaisi kyllä, että sopisi minunkin hiuslaadulle. Jos ei muuten, niin muihin hoitiksiin sekoitettuna voi käyttää. Ainakin tällä perusteella Hamppu-hoitoaine menee kokeiluun, olisi kyllä niin hyvä, jos se sopisi- pullo on niin edullinen- ja sisältö hyvä (luonnonmukaisempi, jos vertaa nykyiseen suosikkiin (Tresemme Naturals hoitoaine.)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 28.04.15 - klo:10:08
Nuo pullot on niin isokokoisiakin, vaikka ovat edullisia, niin ei enää kaappeihin pyörimään :P.

Jos yleensäkin tulee hutiostoksia varsinkin hoitisten suhteen, niin huonoja hoitiksia kannattaa käyttää CWC-pesussa (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=3937.0). Sillä tavalla hoitiksia saa holvattua nopeasti pois ja latvat tykkäävät ihan hirmuisesti :D .
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 28.04.15 - klo:20:33
Joo, olen käyttänyt tuota hamppuhoitista co-pesuissa ja pullo tyhjenee melkoisella vauhdilla. Ostin joksewnkin samaan aikaan Natures Gaten shampoon ja hoitoaineen. Hoitoaine on loppu ja shampoota on yli puolet jäljellä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: almiros - 28.04.15 - klo:20:46
Mulla on ollut käytössä nyt Nature's Gate Organics Conditioner Chamomille and Lemon Verbena, ja yllätykseksi tämä ei tunnu tekevään oikein mitään! On tarkoitettu kuiville ja kärsineille hiuksille. Hoitoaineen koostumus on aika jämäkkää, ja mulla tuo 354 ml pullo kuluu hurjaa vauhtia kun tuntuu että pieni/normaali määrä vaan katoaa hiukseen. Tämä on kyllä pettymys!

Josko vihdoinkin uskaltaisi kokeilla sitten hamppuhoitoainetta. Ainakin teoriassa se kuulostaa sopivalta hiuslaadulleni. HG-hoitoaineen löytymistä odotellessa.

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 28.04.15 - klo:21:35
Mulla on ollut käytössä nyt Nature's Gate Organics Conditioner Chamomille and Lemon Verbena, ja yllätykseksi tämä ei tunnu tekevään oikein mitään! On tarkoitettu kuiville ja kärsineille hiuksille. Hoitoaineen koostumus on aika jämäkkää, ja mulla tuo 354 ml pullo kuluu hurjaa vauhtia kun tuntuu että pieni/normaali määrä vaan katoaa hiukseen. Tämä on kyllä pettymys!

Josko vihdoinkin uskaltaisi kokeilla sitten hamppuhoitoainetta. Ainakin teoriassa se kuulostaa sopivalta hiuslaadulleni. HG-hoitoaineen löytymistä odotellessa.

Olen katsellut tuon saman sarjan hoitoainetta, mutta se oranssinpunainen pullo. Katsoin INCIä, ja tuli sellainen olo että tämä tuskin tekee mitään. Kauheasti kaikkia ohuita öljyjä. En tiedä onko vaikutusta niillä, että niitä siinä on, mutta jotain viitteitä voi saada. Onneksi siis jäi ostamatta, tuskin eroaa tuokaan siitä vihreästä pullosta paljoa. Tilasin sen Hamppu-hoitiksen nyt kokeiluun.

Ellen, Kiitos vinkistä, tuolla tavalla käytettynä saisin hoitis-varastoja hupenemaan paljon nopeammin :D.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: almiros - 28.04.15 - klo:22:19
^ Joo, INCI ei näin jälkeenpäin katsottuna olekaan kovin vakuuttava. Kamalasti vain erilaisia kasviuutteita, jotka eivät loppujen lopuksi kamalasti saa hiuksissa aikaan. Idean tasolla innostun aina kasviuutteista, mutta tässä ne nyt ainakaan eivät mitään tehoa tuoneet.  :(
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 29.04.15 - klo:08:22
^Nature's Gate, Organics, Conditioner Color Protecting, Asian Pear & Red Tea hoitoaine on samasta sarjasta, mitä ajattelin kokeilla. Tästä on kyllä foorumilla kirjoitettu ihan hyvät arvostelut: http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=5241.msg811113#msg811113 (http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=5241.msg811113#msg811113)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 06.05.15 - klo:17:29
Nature's Gate Hamppu hoitoaine saapui, ja takana on nyt yksi käyttökerta. Odotin tuoksun tässä olevan jotain yrttistä, mutta yllätys olikin, kun tämä tuoksuu mummo-puuteri hajuvedelle :O. Minua se ei haittaa, koska tykkään tämän tuoksusta. Jos haluaa hoitoaineen olevan miedon tuoksuinen, tämä ei ole siinä tapauksessa hyvä valinta.

Hoitoaineen koostumus on kermaista, miellyttävää ja helppo levittää hiuksiin. Toisin kuin NG:n Pomegranate & Sunflower hoitoaine, jonka koostumus on vesimäisempää. Tämä Hamppu hoitoaine tuntui hulahtavan hiuksiin; laitoin aika reilusti, ja lisäsin, ja hiuksista ei erottanut, että kuinka paljon sitä oli käyttänyt. Mutta ei se mitään, tuloshan on tärkein. Laitoin hoitoaineen märkiin hiuksiin, annoin vaikuttaa 2-3 min.

Hiukset olivat kuivuttuaan sileät, pehmeät ja kosteutetun tuntuiset. Tämä hoitoaine ei lähmännyt ollenkaan, mutta oli silti tarpeeksi kosteuttavaa. En suosittelisi tätä kaikkein kuivimmalle hiustyypille, koska epäilen, ettei tehot riitä. Sanoisin tästä, että oikein hyvä perushoitoaine, ilman mitään pettymyksiä. Parasta tässä on se, että ei lähmää! Jes. Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, mutta olen tyytyväinen. Kiitos suosituksista, kyllä mä tätä voisin Almiroksellekin suositella :).
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: elly - 17.05.15 - klo:10:17
Mullakin on nyt kokemusta NG hamppuhoitoaineesta. Shampoon kanssa käytettynä ei toiminut ollenkaan, vaan tuloksena oli tahmalähmätukka, sama lopputulos tuli niin sulfaatillisen kuin sulfaatittoman shampoon kanssa käytettynä. CO-pesussa tämä taas oli ensimmäisestä käyttökerrasta asti HG! Aivan ihana lopputulos, sillä päänahka oli puhdas sekä hiukset kosteutetetut ja kiiltävät. Hiukset pysyivät myös puhtaana pidempään kuin monilla muilla hoitoaineilla pestessä. Tämä oli kaikin puolin onnistunut ostos, sillä minulla olikin haussa hyvä CO-hoitsikka.  :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 28.05.15 - klo:21:31
Viimeksi olen Desert essenceä käyttänyt melkein pari vuotta sitten mutta silloin käytössä ollut coconut hoitoaine ei ollut riittävän silottava ja selvittävä. En tiedä onko Island mango mitenkään uusi tuoteperhe merkiltä, mutta itse huomasin sen vasta äskettäin nettikaupan valikoimassa. Tuoksu vaikutti niin huokuttelevalta, että hoitiksen pistin viimeisimpään tilaukseeni. Hyvin on toiminut eli on jättänyt hiukset helposti selvitettäväksi, mutta hoitoaine on tuntunut myös kosteuttavalta. Sanoisin että paremmin on toiminut kuin pari vuotta sitten kokeilemani kookos-hoitis.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 29.05.15 - klo:11:36
Nubian Heritage, Grow & Strengthen Treatment Masque, Indian Hemp & Tamanu Hiusnaamiota olen käyttänyt pari kertaa nyt. Tämä suoristaa hiuksia, mikä on outoa, että se todella toimii... En tiedä, mikä tässä on suoristavana ainesosana. Koostumus on paksua, ja tuoksu on suht. voimakas, mutta miellyttävä. Tämä on tosi riittoisaa käytössä, annostelussa kannattaa olla tarkkana. Kosteuttaa hyvin, ja tekee hiuksista sileät ja pehmeät. Tämä naamio sopisi parhaiten paljon kosteutta tarvitsevalle hiukselle, joka on luonnonkihara, mutta ei hennolle hiukselle. Hiusten lähmääntymisen vaara on olemassa, jos tätä käyttää hennolle ja ohuelle hiukselle. INCIssä on toisena Shea Butter, minkä kyllä huomaa. INCI on muutenkin hyvin luonnollinen ja täynnä öljyjä. Jos etsii kosteuttavaa ja paksua hiusnaamiota käsitellylle hiukselle, niin tämä on yksi vaihtoehto.

http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Grow-Strengthen-Treatment-Masque-Indian-Hemp-Tamanu-10-oz-283-g/59275 (http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Grow-Strengthen-Treatment-Masque-Indian-Hemp-Tamanu-10-oz-283-g/59275)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: nukka - 03.06.15 - klo:21:04
Onko tämä ihan tavallinen pikahoitis vai jotain muuta? http://www.iherb.com/Alaffia-Shea-Virgin-Coconut-Enriching-Hair-Lotion-Orange-Geranium-8-0-fl-oz-235-ml/29750

Tuo "lotion" tuolla vähän hämää..
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Chaos - 03.06.15 - klo:22:48
^ Vaikuttais jätettävältä hoitoaineelta!
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 03.06.15 - klo:23:04
Vaikuttais tosi mielenkiintoiselta jätettävältä tuo Alaffian mömmö. Mulle on muutenkin jäänyt sellainen kuva, että ne tekee hyviä ja laadukkaita juttuja. Meni wish-listille.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: nukka - 04.06.15 - klo:15:46
Tilasin vahingossa tuon lotionin kun piti tilata pikahoitis. Vasta loppuyhteenvetoa selatessani huomasin, että siellä lukikin lotion ::) No, eipä se niin haittaa, oikeastaan mulla oli tarvettakin jätettävälle.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 04.06.15 - klo:16:08
^ Kerrohan sitten millaista on. Harkitsen itsekin tuon hankkimista.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 07.06.15 - klo:16:09
Mikä on teidän suosikki iHerbin hoitoaineista?

Tykkään kokeilla eri hoitoaineita, ja tähän mennessä paras on ollut Nature's Gaten Hamppu-hoitoaine. Se silottaa hiukset nopeasti lyhyellä vaikutusajalla, ja tekee niistä pehmeät ja kosteutetun tuntuiset. Oikein hyvä pikahoitoaine hiuksille.

Tuntuu, että hyvän hoitoaineen löytäminen on iHerbistä haasteellisempaa, kuin shampoon löytäminen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ZombieQueen - 07.06.15 - klo:17:09
^Mäkin tykkään tuosta hamppuhoitoaineesta, samoista syistä.

Rakennepaikkaavista mun suosikki on tämä: http://eu.iherb.com/Mill-Creek-Keratin-Conditioner-Repair-Formula-16-fl-oz-473-ml/6603. Edullinen ja iso pullo (mulla on pitkät ja osittain vaalennetut hiukset joihin kuluu hoitoainetta), hiukset tuntuvat tosi hyviltä käytön jälkeen. (Käytän aina pitkällä vaikutusajalla.) :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 08.06.15 - klo:21:54
Mun kestosuosikki on Alba Botanican Mango (http://eu.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Conditioner-Body-Builder-Mango-12-oz-340-g/15596#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=alba%20botanica%20mango%20moisturizing%20hair%20conditioner&rc=50&sr=null&ic=6)-hoitoaine. Joitakin vuosia se oli Moisturising Mango, nykyään Bodybuilding Mango - en huomannut inci-muutosta, vaikka muut kirjoittelijat näin väittävät. Nykyään siis muka tuuheuttava. Minulle se on paras kosteuttava kaikista kokeilemistani n. 10-15 iHerbin hoitoaineesta. Mulla on sellanen peikkotukka, jonka uloimmat latvat ovat käsitelty ja muuten vauvahiukset törröttää Ronja Ryövärintytär-meininkiin juuresta latvaan_AINA_.

Toinen kiva on mielestäni Andaloun Argan & Sweet Orange (http://eu.iherb.com/Andalou-Naturals-Moisture-Rich-Conditioner-Argan-Sweet-Orange-11-5-fl-oz-340-ml/39569#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=andalou%20naturals%20sweet%20orange&rc=448&sr=null&ic=2)-kosteuttava hoitoaine. Hyvä tuoksu, ei yhtä välitön selvittävä vaikutus kuin mangolla, mutta silti kosteuttaa ja antaa kiiltoa kuivassa tukassa.

Perushyviä ovat olleet myös Giovannin Smooth as Silk, Jason Naturalsin Aloe Vera (siloittaa todella hyvin jo pesuvaihessa, mutta ei kosteuta yhtä hyvin kuin nuo kaksi ym), Avalon Deep Moisturising Grape Seed (hyvä, mutta hajusteeton mikä minulla miinus), NG Henna-hoitis..
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: nukka - 17.06.15 - klo:15:56
^ Kerrohan sitten millaista on. Harkitsen itsekin tuon hankkimista.

Nyt tuli tuo Alaffian jätettävä hoitis. Ihan hyvältä vaikuttaa näin yhden testikerran jälkeen. Tuntuu aika kosteuttavalta, kun luonnonkiharan vetää mukavasti korkkiruuveille. Jos tykkää käyttää voidemaisia jätettäviä niin sellaiselle tämä on varmasti oikein hyvä tuote ;)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 01.07.15 - klo:23:19
^ Nyt on tulossa mullekin Alaffian jätettävää. Ja Natures Gaten Hamppua, joka on kyllä noussut mun ihan ykkössuosikkihoitoaineeksi. Toimii normaalina hoitoaineena ja co-pesuissa. Pesee hyvin, tekee tukan pehmeäksi, kiiltäväksi ja helposti käsiteltäväksi. Tuoksu on mukava, eikä päällekäyvä vaikka se (co-pesussa varsinkin) vähän tukkaan jääkin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 05.07.15 - klo:13:20
Ostin kokeiluun vaihtelun vuoksi Nature's Gaten Hair Defense Conditioner Pomegranate Sunflower (http://eu.iherb.com/Nature-s-Gate-Conditioner-Hair-Defense-Pomegranate-Sunflower-18-fl-oz-532-ml/18843) -hoitiksen, sillä yleensä ostan aina vain saman sarjan hennahoitista. Tuo granaattiomenahoitis on hiukan lirumpaa, eikä sitä tarvitse sen takia käyttää niin suurta määrä kuin hennahoitista, sillä granaattiomenahoitis levittyy hiuksiin helpommin notkeamman koostumuksensa ansiosta. Hoitis selvittää hiukset nopeasti suihkun aikana ja vaikuttaa ihan hyvin kosteuttavalta. Hiukset ovat sileämmät kuin hennahoitiksen jälkeen, mutta kiiltoa ei ole niin paljon kuin hennahoitiksen jälkeen. Hoitis silottaa kyllä tosi hyvin, joten olisi varmaan paksummalle hiuslaadulle oikein mainio. Granaattiomenahoitiksen tuoksu on mielestäni mieto, sellainen ihan ok sekoitus hedelmäisyyttä ja auringonkukan tuoksua.

Kokonaisuudessaan ihan kiva hoitis, mutta pitäydyn hennahoitiksessa, joka jättää hiukset jämäkämmiksi, kuohkeammiksi ja kiiltävämmiksi.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 05.07.15 - klo:16:28
Mulla on ollut käytössä nyt Giovannin Vitapro -jätettävä. Olen käyttänyt nyt puoli pulloa tuota, mutta en osaa sanoa juuta enkä jaata siitä, tekeekö se hiuksilleni mitään. Todennäköisesti ei. Tuoksu on kiva ja sitä saa suihkia mielin määrin tukkaan vailla pelkoa lähmäämisestä. Mutta en ole kyllä hyviäkään vaikutuksia huomannut.
Tukka on kyllä pehmoinen, helposti käsiteltävä ja sileä, mutta johtunee hyvästä hoitoaineesta (Natures Gate hamppu!) ennemmin kuin tuosta jätettävästä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 05.07.15 - klo:18:02
Ostin kokeiluun vaihtelun vuoksi Nature's Gaten Hair Defense Conditioner Pomegranate Sunflower (http://eu.iherb.com/Nature-s-Gate-Conditioner-Hair-Defense-Pomegranate-Sunflower-18-fl-oz-532-ml/18843) -hoitiksen, sillä yleensä ostan aina vain saman sarjan hennahoitista. Tuo granaattiomenahoitis on hiukan lirumpaa, eikä sitä tarvitse sen takia käyttää niin suurta määrä kuin hennahoitista, sillä granaattiomenahoitis levittyy hiuksiin helpommin notkeamman koostumuksensa ansiosta. Hoitis selvittää hiukset nopeasti suihkun aikana ja vaikuttaa ihan hyvin kosteuttavalta. Hiukset ovat sileämmät kuin hennahoitiksen jälkeen, mutta kiiltoa ei ole niin paljon kuin hennahoitiksen jälkeen. Hoitis silottaa kyllä tosi hyvin, joten olisi varmaan paksummalle hiuslaadulle oikein mainio. Granaattiomenahoitiksen tuoksu on mielestäni mieto, sellainen ihan ok sekoitus hedelmäisyyttä ja auringonkukan tuoksua.

Kokonaisuudessaan ihan kiva hoitis, mutta pitäydyn hennahoitiksessa, joka jättää hiukset jämäkämmiksi, kuohkeammiksi ja kiiltävämmiksi.

En ole kokeillut saman sarjan Henna-hoitista, mutta samat ajatukset on Pomegranate Sunflower-hoitiksesta. Oma hiuslaatuni on vahva, mutta hiuksia on paljon. Jotkut todella kosteuttavat hoitoaineet lätsäyttävät hiukseni. Hiuslaatuni on paljon hennompi kuin siskollani, jolla on paksut, karheat, kuivahkot käsittelemättömät hiukset. Hänen hiuslaadulleen Nature's Gate Pomegranate Sunflower hoitoaine sopii oikein hyvin.

Olen edelleen tosi tyytyväinen Nature's Gate Hamppu-hoitoaineeseen. Poistin teippipidennykset, ja tuo hoitis oli oikein hyvä selvittämään hiukset sen jälkeen. Laitoin kuiviin hiuksiin hoitista, ja annoin vaikuttaa. Sitten pesin shampoolla, ja taas hamppu-hoitista vaikuttamaan. On kyllä monipuolinen tuote, ja sopii suomalaiselle hiuslaadulle.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: scoundrel - 09.07.15 - klo:12:20
Tilasin kuukausi sitten Nubian Heritage Heat Protect Keratin Sprayn (with Honey & Black Seed) (http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Heat-Protect-Keratin-Spray-Honey-Black-Seed-5-fl-oz-147-ml/59261), mutta sitten päätin lopettaa lämpökäsittelyt ainakin toistaiseksi. Käytän tuota nyt ihan vaan jätettävänä, ja toimii siihen aivan mainiosti. Jättää latvat pehmeiksi ja sileiksi ja helposti kammattaviksi. Tuoksu on aika voimakas (varoituksena tuoksuyliherkille), mutta itselleni se on vaan plussaa koska se tuoksu on aivan ihana! Voisin kylpeä tuossa tuoksussa ;D <3
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 14.07.15 - klo:22:56
^ Tuon tuotteen keratiinimäärä kyllä houkuttelisi kokeilemaan. Antaako se hiuksille jämäkkyyttä vai huomaako keratiinin suurta määrää mitenkään? Miltä suihke tuoksuu, hunajalta vai miltä ihmeeltä :D ?

Samalla kuitenkin mietityttää tuotteen sisältämät lonicera caprifolium (honeysuckle) flower ja lonicera japonica (japanese honeysuckle) flower extract -ainesosat, jotka ovat parabeenejä. Hiuksiinhan nuo menevät, eivätkä päänahan lähelle, eikä ihokontaktia ole muutenkaan paljoa, mutta kun olen välttänyt parabeenejä niin säntillisesti niin kauan aikaa, että vähän olisi hassua nyt sitten käyttää parabeeniä sisältävää tuotetta.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: scoundrel - 15.07.15 - klo:21:43
^No kyllä tuo hiukan tuntuu hiuksia jämäköittävän, mutta mulla on niin liukas ja ohut hius että vaikea sanoa. Hiukset jää kyllä sileämmiksi ja tuntuvat takkuuntuvan vähemmän (mulla on sellainen hiuslaatu että kampaan hiukset -> aivastan -> hiukset takussa  ::) )

Tjaaa mitenköhän tuota hajua kuvailisi. En osaa sanoa tarkalleen miltä se tuoksuu, mutta tuoksu on makea, vähän mausteinen ja jotenkin vaniljainen (mies käveli kerran kylppärin avoimen oven ohi kun suihkin tuota hiuksiin ja sanoi että tulee mieleen sellainen vanhanajan vaniljainen piipputupakka ;D ...mutta kuulemma hyvässä mielessä... :D )

Ja mä olen laittanut tuota vaan latvoihin niin en ole kyllä miettinyt parabeenejä (eipä sillä, en kyllä juuri mieti muutenkaan... ;D )
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 28.07.15 - klo:14:54
minkäs valitsisitte näistä hoitoaineista käyttöön?

giovanni smooth as silk
nature's gate hemp
now foods berry full
desert essence coconut ?

nykyinen hoitoaine smooth as silk mutta jättää katkenneet hiukset ikävästi pörröttämään. toiveena olisi, että kosteuttaa, silottaa katkenneet hiukset mutta ei lätsäytä. voisiko smooth as silk toimia jonkun jätettävän kanssa? toisaalta shampoolla voi olla osuutta asiaan, nyt käytössä giovannin root 66 max volume tuuheuttava shampoo (tuuheuttaa muuten kivasti tähä melkein olkapäille olevaa tukkaa, tosin pestäessä vähän jokseenkin takuttaa sekä jättää kuivaksi ja pitäisi uusi shampookin keksiä). toisaalta ois kiva kokeilla jotain uuttakin hoitoainetta :P ton jätettävän ostan todennäkösesti jokatapauksessa. ajattelin jätettävänä kokeilla beauty without cruelty:ä

hiuslaatu: ohut, helposti takkuun menevä, hiukan sileä kuitenkin. vaikea itse kuvailla  :D näköjään kaksihaaraisiakin ilmestyy vaikka olevinaan "kosteuttava" hoitoaine, enkä föönaa tai kiharra yms tukkaa juuri ikinä ja tukka leikattu muutama kk sitten. värjätty viimeksi helmikuussa keyvtvärillä josta jäänyt kyllä runsaasti punapigmenttiä hiuksiin :D

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 28.07.15 - klo:23:29
Minulle Nature's Gaten hampusta on tullut ihan ehdoton ykköshoitoaine ikinä. Käy co-pesuun ja pikahoitoaineena, tuoksu on mukava ja sopian mieto. Kosteuttaa mielestäni hyvin ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Mun tukan takkuuntuminen on vähentynyt ja muutenkin tukka on nykyään niin sileä, että tekee mieli vaan hiplata sitä kaiken aikaa. Kiitos tästä menee juurikin tuolle hamppuhoitoaineelle, co-pesuille (hamppuhoitoaineella, tietenkin!) ja latvojen jojoba- tai neem-öljyämiselle.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 29.07.15 - klo:08:04
eilen lueskelin noita arvosteluja iherbistä. vaikka hamppuhoitis ei ollutkaa vielä montaa kirjotettua arvioita saanut niin jotenkin ne kommentit vakuutti ja laitoin sen ostoskoriin :D ja olihan sitä tässäkin ketjussa hehkutettu :) nyt vielä shampoon metsästys.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 29.07.15 - klo:22:34
Minulle Nature's Gaten hampusta on tullut ihan ehdoton ykköshoitoaine ikinä. Käy co-pesuun ja pikahoitoaineena, tuoksu on mukava ja sopian mieto. Kosteuttaa mielestäni hyvin ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Mun tukan takkuuntuminen on vähentynyt ja muutenkin tukka on nykyään niin sileä, että tekee mieli vaan hiplata sitä kaiken aikaa. Kiitos tästä menee juurikin tuolle hamppuhoitoaineelle, co-pesuille (hamppuhoitoaineella, tietenkin!) ja latvojen jojoba- tai neem-öljyämiselle.

Sama kokemus minullakin, ja mitä pidempään olen käyttänyt, sen enemmän tykkään tästä hoitoaineesta. Tuntuu, että tämä hoitis on oikeasti vaikuttanut hiusten kuntoon pidemmällä aikavälillä- mikä on harvinaista. Ja se, ettei tässä ole silikonia, ja silti tämä jättää hiukset yhtä pehmeiksi.

saila: Shampooksi suosittelen Nubian Heritage Coconut & Papaya.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 30.07.15 - klo:08:14
saila: Shampooksi suosittelen Nubian Heritage Coconut & Papaya.

eilen lueskelin foorumia ja törmäsin myös tähän, et ois tosi hyvää. meni sekin ostoskoriin  :ts tilauksella ei tosin mikään hoppu, joten en vielä laittanut menemään. innolla kyllä taas testailemaan sitten jossain välissä noita
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 31.07.15 - klo:11:12
Mun kestosuosikki on Alba Botanican Mango (http://eu.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Conditioner-Body-Builder-Mango-12-oz-340-g/15596#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=alba%20botanica%20mango%20moisturizing%20hair%20conditioner&rc=50&sr=null&ic=6)-hoitoaine. Joitakin vuosia se oli Moisturising Mango, nykyään Bodybuilding Mango - en huomannut inci-muutosta, vaikka muut kirjoittelijat näin väittävät. Nykyään siis muka tuuheuttava. Minulle se on paras kosteuttava kaikista kokeilemistani n. 10-15 iHerbin hoitoaineesta. Mulla on sellanen peikkotukka, jonka uloimmat latvat ovat käsitelty ja muuten vauvahiukset törröttää Ronja Ryövärintytär-meininkiin juuresta latvaan_AINA_.

Toinen kiva on mielestäni Andaloun Argan & Sweet Orange (http://eu.iherb.com/Andalou-Naturals-Moisture-Rich-Conditioner-Argan-Sweet-Orange-11-5-fl-oz-340-ml/39569#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=andalou%20naturals%20sweet%20orange&rc=448&sr=null&ic=2)-kosteuttava hoitoaine. Hyvä tuoksu, ei yhtä välitön selvittävä vaikutus kuin mangolla, mutta silti kosteuttaa ja antaa kiiltoa kuivassa tukassa.

Perushyviä ovat olleet myös Giovannin Smooth as Silk, Jason Naturalsin Aloe Vera (siloittaa todella hyvin jo pesuvaihessa, mutta ei kosteuta yhtä hyvin kuin nuo kaksi ym), Avalon Deep Moisturising Grape Seed (hyvä, mutta hajusteeton mikä minulla miinus), NG Henna-hoitis..

Kiitos suosituksista, laitoin tilaukseen Alba Botanica Natural Hawaiian Conditioner, Body Builder Mango-hoitoaineen. Tykkäsin itsekin Jason Aloe Vera-hoitoaineesta, ja Andalou Naturals Argan & Sweet Orange shampoo oli todella hyvä ja kosteuttava; saman sarjan hoitoainetta en ole vielä kokeillut, mutta kuulostaisi hyvältä sekin.
Giovanni Smooth as Silk hoitista en ole kokeillut, toiset sanoo ettei se tee mitään- mutta toiset taas tykkää kyseisestä hoitoaineesta. Samaa mieltä, että hoitoaineessa saisi olla tuoksu.

Ensin mietin Alba Botanica hoitiksen tilaamista, että minkälainen se sitten on... tuotteesta on niin erilaisia arvoita iHerbissä. Luotan kuitenkin sun arvioon, kun niin samoista tuotteista oot tykännyt :D. Olen vaalentanut nyt hiuksia, joten tuotteet saisi olla hoitavia ja silottavia.

Kokeiluun lähti myös Surya Henna, Color Fixation, Leave-In Cream Conditioner, koska Alba Botanican jätettävä hoitoaine alkaa olemaan vihdoin loppumassa; tykkäsin kyllä tuotteesta, mutta kovin silottava se ei ollut, hinta-laatusuhde oli kuitenkin hyvä. Saattoi lähmätä hiuksia, jos purtilosta tuli yhtään liikaa kerralla.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: miolla - 31.07.15 - klo:12:18
Kiva, kerro mitä tykkäsit. Tunnun olevan ainoa juures, joka pitää Mango-hoitoaineesta nykyisessä muodossaan, joten kiinnostaa tietää olenko minä yksinkertaisesti säännön vahvistama poikkeus (= huono hoitoaine) vai toimiiko se muidenkin tukassa  :D

Neljä vai viisi pulloa olen tuota jo saanut kulutettua, joten omassa päässä toimii ainakin:)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 16.08.15 - klo:18:19
Alba Botanica Natural Hawaiian Conditioner, Body Builder Mango hoitoaine selvittää hiukset ihan sileiksi jo huuhteluvaiheessa. Tuoksu ei ollut niin pehmeä mitä ensin kuvittelin, vaan tämä on sellainen kirpeän hedelmäinen tuoksu, tykkään kyllä. Pikahoitoaineeksi tämä on hyvä. Riittoisaa, ei paljoa tarvitse laittaa. Ei lähmää hiuksia. Hiukseni ovat niin paljon käsitellyt ja kuivat, että tämän kosteutustehot eivät ehkä täysin riitä. Mutta hiusten taas palauduttua parempaan kuntoon tämä on varmasti hyvä hoitoaine. Plussaa tuoksusta, riittoisuudesta, selvitys ominaisuuksista (hiuksista tulee ihan silkinsileät huuhteluvaiheessa.) Mutta se sileys ei ihan täysin kyllä toteudu sitten kun hiukset kuivuvat, eli tulos ei ole niin sileä kuivassa hiuksessa, kuin huuhteluvaiheessa voisi olettaa. Tämä ei ole mikään huono ostos, tulee varmasti käytettyä. Tämä hoitoaine ei kuitenkaan päihitä Nature's Gate Hamppu hoitoainetta, joka tekee hiuksista kosteutetumman oloiset. Ainoastaan Mango hoitoaineessa tuoksu on parempi kuin hamppu hoitiksessa.

Surya Henna, Color Fixation, Leave-In Cream Conditioner tuoksu on vahva, yrttinen, jotenkin outo. Ei mikään suosikki tuoksu, mutta menee käytössä. Tuoksu ei jää hiuksiin. Pientä hiusten korputtumista havaitsin, mutta en osaa vielä sanoa, johtuuko se tästä, mutta todennäköisesti. Tämä ei lähmää hiuksia, kuten Alba Botanican jätettävä hoitoaine tekee, jos sitä annostelee yhtään liikaa. Ehdotonta plussaa siitä, että ei lähmää, annostelu on muutenkin paljon helpompaa, jos vertaa Alban jätettävään hoitoaineeseen. Kaikenkaikkiaan hyvä jätettävä hoitoaine, mutta miinusta tulee tuoksusta. Kosteuttaa ihan hyvin, silottaakin jonkin verran. Yhteenvetona sanoisin kuitenkin, että tämä ei päihitä Alba Botanican jätettävää hoitoainetta laadullisesti, koska Alban jätettävä hoitoaine tekee hiuksista pehmeämmät, sileämmät ja kosteutetummat; sopii paljon käsitellylle hiukselle paremmin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 17.08.15 - klo:10:00
Onko tämä ihan tavallinen pikahoitis vai jotain muuta? http://www.iherb.com/Alaffia-Shea-Virgin-Coconut-Enriching-Hair-Lotion-Orange-Geranium-8-0-fl-oz-235-ml/29750

Tuo "lotion" tuolla vähän hämää..

Tää on muuten ihan huippua. Tekee sen, mitä jätettävältä toivonkin, tuoksuu hyvälle eikä lähmää (ainakaan mun tukkaa) vaikka välillä annostelu mennytkin vähän pieleen. Pullo on kauhean kova ja välillä sieltä lörähtää ulos paljon enemmän kuin haluaisi. Se kuitenkaan ei ole tähän mennessä haitannut.
Koemielessä levitin kerran sitä ehkä noin tuplamäärän normaaliin verrattuna ja tukasta tuli todella silkkinen ja pehmeä. Märässä tukassa tuntuu siltä, että lähmäisi, mutta kun hiukset kuivuu, niin lähmäkin katoaa. Jännä ilmiö!

Riittoisaaha tämä on kuin mikä, mutta sitten joskus kun tämä loppuu, niin ostan taatusti uuden.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 26.08.15 - klo:11:28
Nyt on takana useita käyttökertoja Alba Botanica Natural Hawaiian Conditioner, Body Builder Mango hoitoaineella, ja tykkään tästä yhä enemmän! Silottaa hiukset, ja kosteuttaakin hyvin. Tämä hoitoaine on tarttunut ensimmäiseksi käteen kaikkien joukosta lähipäivien aikana. Tykkään tästä enemmän (ainakin tällä hetkellä) jos vertaa Nature's Gaten Hamppu hoitoaineeseen. Mango silottaa nopeammin ja ei jätä yhtään latvasta koppuran tuntuista. Varmasti silikonillakin on osansa, koska Mango hoitoaineessa sitä on.
Hamppu hoitis on silikoniton.

Silikoni ei haittaa, koska Mango hoitiksessa on kuitenkin hoitaviakin ainesosia mukana sen silikonin lisäksi. Tällä hetkellä tähän hiustilanteeseen paras on Mango hoitis, koska tämä on paras ratkaisu nyt (selvittää ja jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, silikoni auttaa selvittämään.)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 31.08.15 - klo:23:21
Tilasin siis Nature's gaten hamppuhoitiksen, BWC:n jätettävän hoitiksen sekä Nubian heritagen coconut&papaya bodywashin shampooks :D harmi et vanhoja vielä muutamat pesut jäljellä  ;D ei malttais odotella :) hamppuhoitis näytti aikas paksulta tavaralta mut kai se sieltä ulos tulee.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 27.09.15 - klo:14:36
^ Mun mielestä ainakin toi Giovanni on siitä hyvä hoitis, että se hoitaa ja jättää hiukset sileiksi mutta lähmälettiä saati lätsäytystä sillä on vaikea saada. Itellä ainakin siis toimii näin :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Malva - 30.09.15 - klo:17:47
Mä siirryin kokonaan proteiinittomiin hiustenhoitotuotteisiin, tilasin iherbistä Aubreuta ja Desert Essenceä.

Aubrey Organics Honeysuckle Rose hoitoaine toimii hyvin myös jätettävän. Koostumus paksua, helmiäisen valkoista. Ensivaikutelma tuoksusta oli pettymys, haju muistuttaa ihan niitä paksuja kuulakärkikyniä jossa on useampia värejä, joista voi aina painaa alas haluamansa värin, tiedättekös?  ;D Mutta mitä enemmän tätä tuoksuttelen sen kivempi tämä on! Nyt hajusta tulee lähinnä mieleen Ranskan vanhat katukujat jossa myydään käsintehtyjä shampoita ja yrttejä. Tuoksu joka jää tukkaan on hyvin mieto ja neutraali. Selvittää ihan hyvin, ei jää niin liukkaaksi tukkaan, joutuu laittamaan vähän enemmän.
Tätä voi laittaa yllättävänkin paljon kosteaan tukkaan jätettävän ilman että klähmää!
8/10

Desert Essense Coconut shampoo + hoitoaine on ihania! Nämä ei ole yhtään sellaisia luomukosmetiikkamaisia. Mulla on yleensä ekoshampoissa tökkinyt koostumus ja haju, näissä ei! Tuoksu on aika voimakas, ei kuitenkaan tyypilinen kookos, mä kuvailisin sitä enemmänkin trooppisen makeana, pina colada tms? Tuoksu saattaa tökkiä herkimmille, ei kuitenkaan jää liian voimakkaana tukkaan.
Shampoon on koostumukseltaan paksuhkoa geeliä ja jo pieni määrä riittää hyvin, vaahtoaa ihanasti! Olen käyttänyt sekä yhdellä että kahdella vaahdotuksella ja kumpikin toimii. Pesee hyvin, ei jää narskuvaksi, ei klähmää.
Hoitoaineessa on myös hyvä koostumus, ei lirua, ei tököttiä, sopivan kiinteää voidetta. Tämäkään ei klähmää tai jätä likaiseksi. Selvittää hyvin. Olen ihan myyty!
9/10
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 02.10.15 - klo:10:29
^Minkälaiset hiukset sinulla oli laadultaan? Tosi kiva, että Aubreyn hoitoaine toimii sulla (moni on kirjoittanut, että lähmää).

Kiva kuulla, että Desert Essense Coconut shampoo vaahtoaa hyvin. En ole vielä ko. shampoota (enkä hoitista) kokeillut, mutta jos vaahtoaa, niin voi mennäkin kokeiluun. Olen Desert Essence Italian Red Grape -sarjan shampoosta lukenut kehuja, sen kokeileminen olisi vielä edessä jossain vaiheessa  :D.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Malva - 04.10.15 - klo:14:56
Todella ohuet hiukset, kuivat ja hamppuuntuvat helposti. Kokeile ihmeessä shampoota, suosittelen! Ei ole hinnallakaan pilattu.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Liselle - 04.10.15 - klo:16:18
Piti tilata iHerbiltä d-vitamiinia niin livautin pakettiin mukaan myös Nature's Gaten hamppu hoitoaineen ;) Toivottavasti toimii tässä päässä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 05.10.15 - klo:17:30
<hehkutus>Olinki unohtanut miten ihana toi Alba Botanican jätettävä on - toimii hyvin jätettävänä ja hätävarapikahoitiksena, tekee hiuksista ihanan sileät ja vie sähkösyyden <3 En oo koskaan onnistunut lähmäämään tolla, ihan HG-tuote. </hehkutus>
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 06.10.15 - klo:17:24
Tilasin ensimmäistä Nature's Gaten hamppuhoitiksen ja pakkaus sekä sisältö ovat uudistuneet. Pullo on kauniin vihreä ja modernin näköinen, kiva uudistus sinänsä. Mutta myös sisältö on uudistunut ja INCI-tarkastelun jälkeen kasviproteiinit ovat jätetty pois uudistuneesta hoitiksesta. En ole kokeillut hamppuhoitista ennen, joten en tiiä miten kasviproteiinien poisto vaikuttaa hoitotehoihin, mutta ajattelin kertoa uudistuksesta tietona hamppuhoitiksesta tykkääville ja hoitiksen ostamista harkitseville.

Jos joku hamppuhoitiksen fanittaja voisi vertailla vanhan ja uuden koostumuksen tehoja sekä vaikutusta, niin olisi hauska tietää aiheuttaako kasviproteiinien poistaminen hoitiksesta hiuksille jotain erityistä vai ei :) .

Näköjään myös mun ikisuosikin, hennahoitiksen, INCI on muutettu ja uuteen koostumukseen on lisätty qvinoaproteiinia. Qvinoaproteiini onkin todella hyvä kasvikunnan rakennepaikkaaja, joten mielenkiinnolla odotan, että pääsen testaamaan uutta hoitista. Toivottavasti uusi hennahoitis rantautuu iHerbiin pian.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 06.10.15 - klo:18:09
Hamppuhoitoaine! Mitä sitä nyt piti mennä muuttamaan. Mun HG-hoitista!
Toivottavasti ei ole kovin pahasti menty pilaamaan, muuten pitää etsiä uusi yhtä hyvä.
Onko koostumus kuitenkin yhtä paksua kuin ennen? Onko hinta ja pullon iso koko ennallaan?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 06.10.15 - klo:18:24
^ Hinta ja pullon koko ovat pysyneet samoina, muista muutoksista en sitten osaakaan sanoa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Monty - 09.10.15 - klo:08:59
Tilasin "juurespaketin" eli tuon NG hamppuhoitiksen, Alba Botanica leave-in conditionerin ja NH papaya suihkusaippua/shampoon (tätä on ollut ennenkin).  ;D

Vaikutti oikein hyvältä combolta, ehkä jännin oli tämä jätettävä, laitoin sitä kolme kertaa sellaisen pienen kolikon kokoisen annoksen kosteisiin hiuksiin ja ihmettelin hieman sellaista "tahma+korppu" tunnetta jonka se jätti. Tukka kiinni ja aamulla auki, ihan sikasileä ja suorahko tukka, ei yhtään lähmää ja tuntuu siltä kun hiuksiin ei olisi mitään levitettykään.  <3

Ehkä levitysvaihe on hieman haastavampi, kun se tosiaan "kuivaa" käsiin ja muuttuu vähän korpuksi ja nahkeaksi eli hankalahko levittää tasaisesti, kun on tottunut levittelemään öljy/silikoniaineita. Niin ja se on myös tosi inhottava yrittää pestä käsistä. Mutta jos lopputulos on näin hyvä niin jatkan kokeilua ehdottomasti.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 09.10.15 - klo:11:26
Mulla oli joskus tuota Alban jätettävää. Oli se ihan ok, mutta ei tuntunut kaiken hypetyksen arvoiselta. Sen sijaan Alaffian voidemainen jätettävä on musta ihan täydellistä.
Voi toki olla, että vielä joskus annan Alba botanicallekin uuden mahdollisuuden.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 11.10.15 - klo:04:33
^^ Kuulostaa aika oudolta, mä kyllä saan ihan tasasesti hoitsikan tukkaan, ja mä en ees yleensä pese sitä käsistä pois vaan se imeytyy käsiinkin nopeesti, mutta ei se kyllä tolleen "kuivu" ainakaan mun kokemuksilla. Jännä. Tosin laitan jätettävää aina aika runsaasti ja levittelen sen kunnolla tukkaan.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 11.10.15 - klo:10:22
^^ Kuulostaa aika oudolta, mä kyllä saan ihan tasasesti hoitsikan tukkaan, ja mä en ees yleensä pese sitä käsistä pois vaan se imeytyy käsiinkin nopeesti, mutta ei se kyllä tolleen "kuivu" ainakaan mun kokemuksilla. Jännä. Tosin laitan jätettävää aina aika runsaasti ja levittelen sen kunnolla tukkaan.

Minulla tuo jätettävä hoitoaine korppuuntuu ja kuivuu epätasaisesti tukkaan, jos laitan sen ihan pyyhekuiviin hiuksiin. Sen vuoksi (ainakin mulla) hiusten on oltava huolimattomasti kuivattu, kun tuota laittaa, eli levittyy parhaiten jonkin verran märkiin hiuksiin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 11.10.15 - klo:13:55
^ Sama homma tuon Alaffian jätettävän kanssa. Ei sitä kuivaan tukkaan saa nätisti, vaan sen pitää olla vähän kostea, että tuote levittyy hyvin.
Voi hyvin olla, että juuri sen mokasin sen Alban kanssa viimeksi, että levitin kuivaan tukkaan ja sain aikaiseksi vaan ihan kauhean lähmän. Pitänee kokeilla uudelleen joskus, jos iHerb-pakettiin mahtuu.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ZombieQueen - 11.10.15 - klo:16:10
Mulla tuo Alba Botanica ei toimi ollenkaan kosteaan tukkaan käytettynä, joko se ei tee mitään tai jättää hiukset tahmeiksi ja likaisen oloisiksi. Ihan märkään tukkaan ei viitsi kokeilla koska tukka on niin pitkä ja aika paksukin joten on pakko pyyhekuivata kunnolla, kuivumisaika on muutenkin niin pitkä. Käyttelen tuota tuubiani loppuun kuiviin hiuksiin latvoja silottamaan, siinä toimii hyvin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 11.10.15 - klo:17:44
Nyt on päässyt Nature's Gaten hamppuhoitis kokeiluun, eikä tästä taida tulla suosikkiani. Hoitis antaa kyllä selvästi rakennetta ja volyymiä, mutta se ei tee hiuksistani kiiltäviä tai erityisen kosteutetun tuntuisia. NG:n hennahoitis toimii mielestäni melko samalla tavalla kuin hamppuhoitiskin, mutta rakenteen lisäksi hoitis tekee hiuksista kiiltävät ja kosteutetut. Täytyy toivoa, että uudistuksen jälkeenkin hennahoitis toimii edelleen samalla tavalla, sillä hoitis on ehdoton luottotuotteeni.

Samoin koḱeiluun on päässyt Nubian Heritagen Heat Protect Keratin Spray, jota ei näköjään enää olekaan saatavilla iHerbistä. Olen käyttänyt suihketta kuin jätettävää, eli olen levittänyt suihketta runsaasti kosteisiin hiuksiin ja laittanut vielä Alba Botanican jätettävän siihen päälle. Suihke tekee hiuksista jämäkät: suihkeen korkean keratiinipitoisuuden tuntee hiuksissa selvästi. Se ei anna hiuksille erityisesti kiiltoa, mutta jos tykkää tuhdisti rakennepaikkaavasta suihkeesta, niin tämä tuote on kyllä kokeilemisen arvoinen. Tuoksu on mausteisen makeahko, ei mitenkään erityisesti mieleeni, mutta ei onneksi ole mielestäni inhottavakaan.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: verkku - 11.10.15 - klo:18:18
Giovanni magnetic restruxturing hoitoaine oli tosi positiivinen ylläri. Teki mieli kokeilla jotain uutta, joten tilasin tätä hoitoainetta kaksi putelia. En odottanut tältä paljoa, kun näin niin useita huonoja arvosteluja.
Tuoksu tässä on vähän omituinen, ja onhan tuo epäilyttävän näköstä, kun on sellaista harmaata mönjää.

Mutta sopii kyllä mun hiuksille ihan loistavasti. Tekee sileämmät ja pehmeämmät kuin smooth as silk- hoitsikka, vaatii kyllä pisemmän vaikutusajankin. Co-pesuissa toimii myös hyvin, hiukset jää hoidetuiksi ja ilmaviksi. Co-pesussa saan tällä myös kookosöljyt pois ilman että tukka jää rasvaiseksi. Ihan uus lemppari  :ts
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Liselle - 17.10.15 - klo:12:12
Hamppu hoitista nyt vähän testaillu. Hirmu jankkia on ainaki. Hyvä, että pullosta saa ulos :D CO pesin sillä kerran, mut ei toiminu. Hiukset jäin ihan tosi lähmäsiks. Kokeilen vielä uudestaan joskus, kun on vapaapäivä sopivasti. Pikkusen kuivaks jää pituudet tällä. Tuskin ostan uudestaan.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 17.10.15 - klo:16:56
^ Minä laimennan co-pesua varten ihan reippaalla kädellä tuota. Ehkä joku 1 osa vettä ja 2 osaa hoitoainetta tyhjässä pullossa sekaisin ja voimakasta ravistusta. Tulee sellainen pehmeän kermainen lopputulos, joka on tosi mainiota.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Liselle - 19.10.15 - klo:16:37
^ Minä laimennan co-pesua varten ihan reippaalla kädellä tuota. Ehkä joku 1 osa vettä ja 2 osaa hoitoainetta tyhjässä pullossa sekaisin ja voimakasta ravistusta. Tulee sellainen pehmeän kermainen lopputulos, joka on tosi mainiota.

Pitää testata! Kiitos :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 04.11.15 - klo:16:53
Tilastin Aubrey Organicsin white camellia hoitiksen ja eipä kyllä toimi tässä päässä ollenkaan vaikka odotukset oli kovat. Siis mun hiukset on aivan rasvaiset ja lähmäiset sen jälkeen. Onko jollain toiminut tuo hyvin? Yritin kokeilla myös ihan pienellä määrällä ja toiseen hoitoaineeseen sekoitettuna mutta ei toiminut. Jännä sinänsä, yleensä mun hiukset kaipaa erittäin siloittavaa täyteläistä ainetta. Samalla kertaa tilasin myös Nature´s Gaten hennan. Kokeilin sitä joskus pari vuotta sitten ja silloin se lähmäsi ihmeellisellä tavalla hiukset mutta jätti niihin mielettömän kiillon ja jämäkkyyden joten ajattelin kokeilla uudestaan. No se kannatti sillä tällä kertaa lähmäisyyttä ei ole lainkaan, vain kiilto ja jämäkkyys. Hiusten laatu ei kyllä tietääkseni ole muuttunut ja edelleenkään en värjää niitä. Pullokin näytti ihan samalta kuin viimeksi joten en usko että on uudistettu versio kyseessä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Kristiina - 06.11.15 - klo:10:31
Tilastin Aubrey Organicsin white camellia hoitiksen ja eipä kyllä toimi tässä päässä ollenkaan vaikka odotukset oli kovat. Siis mun hiukset on aivan rasvaiset ja lähmäiset sen jälkeen. Onko jollain toiminut tuo hyvin? Yritin kokeilla myös ihan pienellä määrällä ja toiseen hoitoaineeseen sekoitettuna mutta ei toiminut. Jännä sinänsä, yleensä mun hiukset kaipaa erittäin siloittavaa täyteläistä ainetta.

En ole kuullut vielä yhtäkään positiivista käyttökokemusta Aubrey Organicsin white camellia hoitoaineesta. Kaikilla kuulostaa tulevan siitä lähmäletti.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Triina - 06.11.15 - klo:21:32
Mulla se on toiminut hienosti siten, että kuiviin latvoihin/pituuksiin ennen pesua reilu määrä muhimaan ja sitten normaali shamppopesu ja muu hoitis perään. Todella hyvä teho kärsineisiin latvoihin tällä tavoin käytettynä :) Tästä on muutama vuosi aikaa, en tiedä onko koostumusta sittemmin muutettu. Tavanomaisena hoitiksena käytöstä ei tullut mitään.

Kirjoitin joskus muinoin näin:
Lainaus
Aubrey Organics, Ultra-Smoothing Conditioner, White Camellia, 11 fl oz (325 ml)
Todella paksua, voimakkaan tuoksuista kermaisen öljyistä hoitoainetta. Olen käyttänyt yksinomaan öljyjen tapaan kuiviin hiuksiin levitettynä ennen pesua. Tekee pehmeät, kosteutetut ja hoidetut hiukset ja vähäksi aikaa "sulattaa" kaksihaaraisiakin pois näkyvistä. Tuoksu on vahvan yrttinen, mutta itseäni ei haittaa, muistuttaa esim. Avedan Shampurea paljon. Tuoksu ei tunnu pahemmin kuivissa hiuksissa, mutta kostuessaan tulee esiin. Kävin uimassa viisi päivää tämän käytön jälkeen ja olin siinä välissä ehtinyt pestä muilla aineilla tukan ja silti märkä ponnari tuoksui tältä. Tykkään ja voisin ostaa uudelleen.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 08.11.15 - klo:11:34
Kiitos vinkistä Triina! Pitääpä kokeilla ennen pesua muhittelua. Saa ainakin pullon käytettyä loppuun.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Morrigan - 19.11.15 - klo:21:22
Tilasin hamppuhoitiksen kokeiluun. Aika paksua jankkia, tekee hiuksista selvästi tosi jämäkän tuntuiset mutta ei tuo sileyttä, pehmeyttä tai liukkautta mitä haluaisin. Periaatteessa olisi ehkä keskivertohoitsikkaa parempi, mutta toi haju :-X Osittain mummohaju johon sekoittuu vahva glögin tuoksu ja siihen päälle joku myrkkyhaju. Haju jää pahasti leijumaan vielä ihan kuiviinkin hiuksiin. Koitan käytellä pois sekoitellen muihin hoitiksiin, jospa se haju ei niin pääsisi tarttumaan pahasti.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 19.11.15 - klo:23:34
Minähän tosiaan laimentelen tuota hamppua co-pesuihin ja se toimii mun päässäni hirmu hyvin. Ja tuoksustakin tykkään, mutta samalla myös ymmärrän, miksi se toisia tökkii. Se tuoksu on kieltämättä aika outo. Ei mikään raikkaan hedelmäinen vaan sellainen tumman yrttinen ja ehkä vähän mummomainen.

Tilasin itse pari päivää sitten täällä paljon puhuttua Everyday coconut-hoitoainetta co-pesua varten. Saa nähdä, koska se tulee nyt, kun posti lakkoilee. Normaalisti tullut viikossa iHerbin paketit.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 21.11.15 - klo:11:20
Ole nyt pari kuukautta käyttänyt Earthly Delights merkkistä hoitoainetta http://eu.iherb.com/Earthly-Delight-Hair-Care-Conditioner-16-oz-454-ml/42202 ja olen kovasti siitä tykännyt. Siloittaa ja kiillottaa hiukset tosi hyvin. Ainut miinus tuoksusta, joka on hiukan mummomainen ja saippuamainen. Onneksi se ei jää hiuksiin häiritsevästi leijailemaan. Olen tuoksuun jo jopa tottunut ja se ei itseäni haittaa. On nyt tullut käytettyä myös Giovannin smooth as silk hoitoainetta, joka ei tehnyt mun hiuksille yhtään mitään erikoista. En osta uudelleen. Saman merkin 50:50 shampoo saa päänahkani hilseilemään. Kokeilussa on myös Giovannin Ultra Sleek, Brazilian keratin shampoo ja hoitoaine. Kivasti tuo kiiltoa ja siloittavuutta mutta sekään ei taida sopia päänahalleni. Kokeilen vielä uudestaan kun saan päänahan ensin kuntoon. Postissa tulossa Mill Creekin hilseshampoo ja Nature´s Gaten Pomegranate hoitoaine.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Morrigan - 01.12.15 - klo:21:44
Olen alkanut tykkäämään tosta hamppuhoitiksesta kun sekoitan sen mihin tahansa muuhun hoitoaineeseen jotta haju vähän laimenee. Saatan harkita että ostaisin toistekin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 14.12.15 - klo:13:04
Ostin co-pesua varten Alaffian Everyday coconut-hoitoainetta juureksien suositusten perusteella. Kahden co-pesun jälkeen en kuitenkaan voi sanoa olevani kovin vakuuttunut tästä.
Hoitoaine tuntuu vaan häviävän tukkaan ja sitä menee omaan päähäni ihan älytön määrä. Laskin huvikseni tänään pestessä, että reilu parikymmentä pumppausta meni siihen, että sain päänahan ja siinä lähimpänä olevat hiukset jotenkuten hoitoaineen peittoon. Pituuksiin käytin vielä jäljellä olevaa vanhanmallista Nature's Gate hamppua.

Pestessä Everyday coconut ei vaahtoa järin hyvin, toisin kuin hamppuhoitoaine, joka tuntuu hiuksissa kermaisen pehmeältä ja pesee hyvin. Kookoshoitoaine ei tunnu ihan niin hyvin pesevältä ja hiukset jää vähän kuivan oloisiksi sen jäljiltä. Tuntuu, että omat hiukseni kaipaisivat enemmän kosteutusta.

Kookoksen haju hoitoaineessa ei ole voimakas, mutta minulle se on silti hieman liikaa, koska en voi sietää kookoksen hajua. Kai tuon pöntön silti loppuun käyttää. Täytyy ehkä sekoitella jotain muuta hoitoainetta sen sekaan, jahka pulloon tulee sen verran tilaa, että voi turauttaa vaikka Faith in naturea tai jotain muuta sekaan tuomaan enemmän kosteutusta ja pesemään paremmin.

Saatan kuitenkin kokeilla vielä jatkossa jotain muuta noista Alaffian isoista hoitoainepöntöistä, koska ne on kuitenkin litrahinnaltaan verrattaen halpoja ja päähäni menee co-pesussa sangen paljon hoitoainetta. Pistin wish-listalle everyday shea passion fruit-hoitsikan.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 14.12.15 - klo:16:57
^ Myös Kiss My Facen Whenever (http://eu.iherb.com/Kiss-My-Face-Whenever-Conditioner-Green-Tea-Lime-32-fl-oz-946-ml/55838)-hoitis on isossa pönikässä, jos kiinnostaa kokeilla. Hoitis ei ole ihan niin edullinen kuin Everyday Shean hoitikset, mutta mielestäni hoitotehoja löytyy selvästi enemmän ja Kiss My Facen hoitis silottaa hiuksia todella paljon, mun makuun jopa liiankin paljon. Itse käytin pönikän CWC-pesun ekana hoitiksena ja joskus tuli laitettua hiuksiin pikahoitiksenakin, kun oli niin selvittävää hoitista. Ei ole kyllä niin vaahtoavaa koostumukseltaan kuin Nature's Gaten hoitikset, mutta mielestäni ajoi asiansa myös CO-pesussa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: korkkiruuvi - 14.12.15 - klo:22:00
Mulla on ollut poishuuhdeltavana käytössä Everyday Coconut -hoitis. Pullo on iso ja mielestäni muutenkin riittoisa, mun hiuksiin voi laittaa reilusti ilman lähmäisyyttä kunhan ei ihan juureen asti levitä. Hoitis hillitsee takuttumista pestessä ja kuivatessa. Tuoksu on mielestäni hyvä, ja mieto. Ei jää hiuksiin. Toimii poishuuhdeltavana mun hiuksissa, co-pesuun en voi suositella oman kokemuksen perusteella, varmaan jollekin toki toimii. Mulla menee aina hoitista paljon jos pesen sillä, mutta juuri tuo hoitis teki hiuksista lättänät. Co-pesulla tulee yleensä päinvastoin hyvinkin tuuhea tukka kun hiukset kihartuu voimakkaasti. Pisimpiä latvoja coconut ei kuitenkaan hoitanut tarpeeksi, yleensä laitoin kyllä jätettävääkin co-pesun jälkeen, mutta tuolloin karheat karvaisennäköiset latvat selvästi vaativat sitä. Toimii mulla poishuuhdeltavana.

Lsäksi laitan pyyhekuiviin hiuksiin jätettävää tai useimmiten kahta, kumpikin iherbistä. Kinky-Curly Knot Today koko hiuksistoon koko hiuksistoon paitsi ihan juureen ja sivuotsikseen (tai pidän sen kyllä niin pitkänä sivuheittona, että välillä senkin latvoihin tulee sipaistua). Olen huomannut, että nutturan kiinnityskohtiin on hyvä laittaa hoitista lähellekin päänahkaa. Jätettävä ei omia hiuksiani lätsäytä, mutta niitä yleensäkin raskaimmat hoitikset vain kihartavat ja lähinnä kohottavat tyvestä. Pesevä shampoo ja kevyt hoitis on tässä päässä varmempi tie lättänään.

Giovanni Brazil 2chic Ultra Sleek Leave In Conditioning & Styling Elixir laitan em. lisäksi vanhimpiin latvoihin n. 10 sentin matkalta. Käytän tuota latvasuojana, siinä on kosteuttavien ja rakennepaikkaavien ainesosien lisäksi silikonia (dimethicone) listassa ylhäällä. Kuitenkin hyvä loppusilaus, sillä mun luonnonkihara tukka on luonnostaan rakennevaurioitunut, jo puolipitkänä hyvin huokoinen. Hyvän hoidon lisäksi mekaaninen suojauskin on tärkeää kasvatuksessa, varsinkin jos ei hiukset ole kestävimmästä päästä ja tavoittelee maksimimittaansa.

Yllä mainittujen hoitoaineiden myötä takkuuntuminen on lieventynyt vaikka tukka on vain pidentynyt. Takkuuntuminen ehti olla tosi paha ongelma kun mulla oli vain Giovannin Vitapro Fusion suihkittava jätettävä, jonka ostin huomattavasti lyhyemmille hiukselleni. Taisivat olla vähän yli solisluumitan, silloin toimi kivasti. Vähitellen hoitotehot riittivät vain vähemmän ja pidemmissä hiuksissa oli vaikea suihkia latvoihin asti. Phenoxyethanol on 4. incissä, mun makuun liian korkealla (samaa on tuossa nykyään käyttämässänikin Giovannissa, mutta lopussa). Silloin kun ostin tuon, halusin jotain suihkutettavaa kun en halunnut lähmätä käsiäni ja tuntui, että voide- tai geelimäisiä aina leviää liian ylös. Tuolloin mulla oli omassa värissä hiukset ja lätistyivät juuresta helposti, hennaamisen aloitettuani ei ole tarvinnut varoa sitä.

Kokeilin myös Everyday Coconut shampoota, mutta ei pessyt edes kahdella vaahdotuksella kunnolla. Tuoksukaan ei miellyttänyt, mutta olisin kestänyt sen jos pesutulos olisi ollut hyvä. Ei ainakaan ärsyttänyt päänahkaa. Tuntuu, että kaikki shampoot ovat minulle joko liian hellävaraisia tai liian peseviä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: elly - 14.12.15 - klo:22:27
^ Osaatko kuvailla millainen tuoksu tuossa Knot todayssa on?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: korkkiruuvi - 14.12.15 - klo:23:50
Sellainen hedelmäinen, vähän jopa pistävä, vähän makea. Pikemminkin raikas kuin tunkkainen. Incissä on Organic mango fruit extract ekana ja itse ainakin mangon tuoksun erotan tässä selvästi, mutta myös jonkin muun tuoksun, sellaisen minkä miellän epämääräisen kosteusvoidemaiseksi tuoksuksi.

Tuoksu ei ole erityisen voimakas kuin hetken pullosta otettaessa ja ei jää ainakaan minun hiuksiini.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: NarnianQueen - 18.12.15 - klo:23:06
Kokeilin juuri tänään tätä: Andalou Naturals Moisture Rich Conditioner (http://eu.iherb.com/Andalou-Naturals-Moisture-Rich-Conditioner-Argan-Sweet-Orange-11-5-fl-oz-340-ml/39569)  :l
Aivan ihana tuoksu! Appelsiinista en tiedä, mutta sopivan makea / hedelmäinen. Iholle jätettävässä tuotteessa olisi liiallisen vahva, mutta hiustuotteessa herkullinen.
Saman sarjan shampoota onkin ilo päästä testaamaan!  :-*
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: EllaBella - 26.12.15 - klo:08:35
Nyt kun mulla on ihan omat hiukset ilman mitään hennaa tai väriä, Mill Creekin Keratiinihoitis on noussut ykköshoitoaineeksi. Yleensä miksaan sitä Mill Creekin Hennahoitoaineen kanssa ja saan niin kauniit hiukset jotka kiiltävät.

Juuri pistin kolme pulloa tilaukseen, että saan läträtä tämän kanssa, kun joka pesussa oikeastaan käytän.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 28.12.15 - klo:08:58
mul on nyt ollut hamppuhoitis käytössä mut mun hiuksiin menee sitä jokseenkin paljon vaikka on vain olkapäille asti ja suht ohuet o_O jotenkin tuntuu, että hiukset oikein imaisee tuota hoitista. sen lisäks se nyt ei kovin ihmeitä tehnyt ja mietin, josko kokeilis sit hennahoitista kun sitäkin täällä kehuttu :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: kleio - 28.12.15 - klo:09:20
^ Mill Creekin hennahoitis ja keratiinihoitis ovat hyviä. Ne jämäköittävät hiusta mukavasti, varsinkin jos muhittelee muutaman minuutin (puhumattakaan puolesta tunnista). Joskus ne saattavat hieman kuivattaa latvoja, mutta itsellä auttaa siihen se, että miksaan sekaan lorauksen esim. EHS omena-vehnänalkoöljy -hoitoainetta. Ne toimii yhdessä erinomaisesti. Lopputulos: vahva, jämäkkä hius, mutta myös juuri sopivan sileä ja pehmeä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 29.12.15 - klo:09:09
okei, vahvistusta hiukseni kyllä kaipaisi mutta myös latvat erityisesti kosteutta. harmikseni ostin bwc:n jätettävän hoitiksen, mikä ei kyllä kosteuta yhtään  ::) huomasin, että hamppuhoitiksen pullokin oli muuttunut, onko joku kokeillut tuota "uutta", onko edelleen suht samaa tavaraa vai muuttunut paljonkin?

entä kumpi hennahoitis ois sitten parempaa, tuo NG:n vai Mill creekin? ;)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: korkkiruuvi - 30.12.15 - klo:19:51
^^ Mullakin on bwc:n jätettävä. Unohdin omistavani koko hoitoaineen, kun on hiuksille liian kevyttä hoitotehoiltaan. En huomannut mitään eroa latvoissa verrattuna siihen, etten laittaisi yhtään mitään jätettävää vaikka reilulla kädellä annostelin. Toimii muhittelu- ja co-sekoituksissa sentään hyvin.  :)

Jätettävänä pidän huomattavasti enemmän knot today -hoitiksesta, jonka tuon tilalle ostin. Vähän kallista tuo on iherbin hintatasoon nähden, mutta myös toiminut käytössäni paremmin kuin mikään muu. Nyt on tullut testattua hiusten aukipitämistä, saa vaivalla kasvatettu talviturkki lämmittää kun on kylmä. ;D Takuttuminen on taas hallittavissa mittasuhteissa, kun olen malttanut käyttää sekä poishuuhdeltavaa (everyday coconut) että tätä jätettävää joka pesussa. Rastoittumista ei ole tapahtunut otollisissakaan olosuhteissa, ja kiinnipitäessä takkuja ei enää tule. :ts
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: maxine - 06.01.16 - klo:11:35
okei, vahvistusta hiukseni kyllä kaipaisi mutta myös latvat erityisesti kosteutta. harmikseni ostin bwc:n jätettävän hoitiksen, mikä ei kyllä kosteuta yhtään  ::) huomasin, että hamppuhoitiksen pullokin oli muuttunut, onko joku kokeillut tuota "uutta", onko edelleen suht samaa tavaraa vai muuttunut paljonkin?

entä kumpi hennahoitis ois sitten parempaa, tuo NG:n vai Mill creekin? ;)

Mä olen kokeillut molempia hennahoitiksia ja mun makuun NG oli parempi. MC:n hennahoitis toi hiuksiin kyllä kiiltoa ja jämäkkyyttä mutta ei ollut lainkaan hoitava/siloittava hiuksilleni. Hiukset jäivät sen jäljiltä aina liian kuivan tuntuisiksi. NG hoitis kiillottaa, jämäköittää ja siloittaa. Haluaisin kokeilla vielä Jason Natural sarjan hennahoitista, koska sarjan shampoo oli tosi hyvä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: saila - 26.01.16 - klo:09:15
pesin eilen ekaa kertaa NG:n hennahoitiksella ja heti pesun jälkeen märkänä jo tuntui että hiuksista tulee sileät ja helposti kammattavat. kyllä tää ehkä on pikkusen parempaa kun hamppuhoitis. ainakin ekan pesun jälkeen jäi hyvä fiilis  :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Liselle - 01.02.16 - klo:16:25
Ei tullu hamppu hoitiksesta suosikkia. Vielä on vähän pullonpohjalla, mut kävin taas ostamassa Timotein hoitsikan Prismasta ja kyllä on hiukset paljon hoidetumman tuntuset :-* Täytyy joku kerta testata toi henna versio. Miulla oli se joskus, mut en muista enää oliko hyvä hiuksiin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: korkkiruuvi - 22.02.16 - klo:00:40
Nyt on otettu käyttöön Everyday Coconut Ultra Hydrating Conditioner Coconut & Lime. Tuoksu ei kauheasti eroa Coconut-hoitiksesta, kyllä siinä jotain limeyttä erottuu (no onhan nimessä se kookoskin). Jossain määrin kosteuttavampaa tämä oli, hiukset pehmenivät jo huudellessa ja kauheita takkuja ei ollut kun aloin kosteisiin levittää jätettävää. Pumppupullosta tykkään tässäkin, ei tartte rutistella ja puristella tuubista kunnes sieltä pursuaa liikaa tai kaivella purkista. Mun hiukset kaipaa selvästi niin poishuuhdeltavaa kuin jätettävää hoitista pesun jäljiltä, nyt ei kovin pian tartte ostaa uutta poishuuhdeltavaa...
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 26.02.16 - klo:16:44
Tänään tuli iHerbin paketti, jossa oli mm. Alaffian Everyday Shea Passion fruit -hoitoainetta vajaan litran pänikkä. Testasin co-pesussa saman tien ja ainakin näin heti pesunn jälkeen hiukset tuntuu puhtailta, ilmavilta ja pehmeiltä.
Tuntuu pesevän aika samalla tavalla kuin Everyday coconut, josta tykkäsin lukuunottamatta sen tuoksua. (Inhoan kookosta)

Passion fruit ei tuoksu lainkaan passionhedelmälle, mutta tuoksu on kuitenkin ihan kiva. Vähän niinkuin joku kirpeä marjalimsa tai marjakarkki. Vähän ehkä jopa äklömakea, eikä varmasti miellytä kaikkia, mutta musta ihan kiva. Ei liian voimakas.

Tykkään. Varsinkin jos tuoksu ei jää tukkaan kuivumisen jälkeen, niin jää vakiokäyttöön.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Chaos - 08.03.16 - klo:19:08
Mä odottelen innoissani iHerbistä Nature's Gaten Chamomile shampoota ja hoitista. Shampoota oon ennenkin testannut, mut hoitis on uus tuttavuus. Sain ystävältä testiin tuon shampoon uudistettua versiota ja se oli vaan niin hyvä, että pitihän se itsellenikin tilata! Vaahtosi hyvin, tuoksu jotenkin todella ihana, eka tuntuu vahvalta, muttei olekaan, ei jää häiritsemään (en silti migreenissä käyttäis), pesee sopivasti ja tuo kiiltoa hiuksiin kivasti. Varsinkin, kun alkaa oma väri olla leuassa asti, niin toimii paremmin kuin joskus ennen.

En olekaan pitkään aikaan käyttänyt iHerbin hiusjuttuja, niin siksikin kivaa :) Monivuotinen suosikkini on tietenkin Alba Botanican Leave-in Conditoner ja siitä en luovu! Jossain välissä pitää testata pitkästä aikaa Giovannin jätettävä kans. Monet sarjat taas iHerbissa kiinnostaa, kun luomuhius jo niin pitkällä! Esim. Jason Naturals, Mill Creek, Giovannin muutkin tuotteet kuin vaan jätettävä ja kosteuttava hoitis.

Joskus ajattelin testata muitaki Nature's Gaten vaihtoehtoja, mutta selaillessani jäin pohtimaan oliko se niiden Aloe vera-sarja, joka tuoksui semmoiselta tuttifruttikarkilta? Siitä tuli paha olo ja päänsärky. Tietäis sitten välttää.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Gekko - 08.03.16 - klo:19:15
^ Mulla on tuota Aloe vera -hoitsikkaa parhaillaan käytössä ja sen tuoksusta tulee itselleni mieleen jokin lapsuudesta tuttu makea hedelmäpurkka, joten voisin kuvitella että samasta tuoksusta on kyse.

Ihan jees hoitis kyllä (voisin nyt samalla tuotetta kommentoida kun ketjuun eksyin), selvittää oman tukkani ihan hyvin, mutta ei mitenkään erityistä. Joinakin päivinä tuoksua ei oikein tahdo kestää, joskus se on musta taas jännästi ihan kiva.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: korkkiruuvi - 08.03.16 - klo:19:22
Coconut & Lime on testattu CO-pesussakin, ja hyvin pesi. Nyt tuoksui mielestäni selvästi limelle eikä juurikaan kookokselle. ::) Olen tosi tyytyväinen koska Coconut-hoitis alkoi tökkiä kookostuoksunsa vuoksi, limen tuoksusta tykkään ja mielestäni paremman tuoksuinen hoitis on myös selvästi hoitavampikin.

Olen myös Passion Fruitin lisännyt koriini useita kertoja mut en oo vielä edennyt ostoksiin asti. Jos tuoksu on marjakarkkinen/limsainen, niin vois alkaa tökkiä. Tekis enemmän mieli ostaa toinen Coconut & Lime varastoon, ihana limen tuoksu joka ei oo liian voimakas ja muutenkin hyvä hoitis. Jättipönikkä tuskin ihan hetkessä kuluu, mut jos joku tarjous tulee niin... ;)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: elly - 20.03.16 - klo:11:18
Mill Creek Keratin Conditioner on mun uusi suosikki! :) Tuote meinasi jäädä kokeilematta kummallisen hajun vuoksi, mutta se ei onneksi jää hiuksiin. Mun tukka ei oo ollut näin kiiltävä, sileä ja takuton pitkään aikaan, joten tämä pelittää hiusteni kanssa täydellisesti yhteen.

Tuon onnistuneen ostoksen ja tämän keskustelun myötä kiinnostuin pitkästä aikaa iHerbin tuotteista. Seuraavaksi loppuu shampoo ja CO-hoitis, joten esimerkiksi Chaosin suosittelemat Nature's Gaten Chamomile -shampoo ja hoitsikka voisivat olla seuraava ostokset. Jätettävällekin olisi tarvetta, mutta taidan jatkaa Alba Botanican linjalla edelleen. :)
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Aivina - 20.03.16 - klo:17:31
Olen myös Passion Fruitin lisännyt koriini useita kertoja mut en oo vielä edennyt ostoksiin asti. Jos tuoksu on marjakarkkinen/limsainen, niin vois alkaa tökkiä. Tekis enemmän mieli ostaa toinen Coconut & Lime varastoon, ihana limen tuoksu joka ei oo liian voimakas ja muutenkin hyvä hoitis. Jättipönikkä tuskin ihan hetkessä kuluu, mut jos joku tarjous tulee niin... ;)

Kyllä mullakin väliin vähän tökkii tuon Passion fruitin tuoksu. Se on kuitenkin ehkä vähän voimakkaampi kuin kookoshoitoaineen kookostuoksu ja se tuoksuu vähän vielä tukassakin.
Mun melkein lantiomittaisen tukan co-pesussa tuo jättipönikkäkin kuluu aika nopeaan, kun hoitoainetta menee kerralla hyvinkin desi. Koitan välillä vähän säästellä ja laittaa pituuksiin jotain muuta hoitoainetta, mitä nyt sattuu olemaan hyllyssä, niin ei tarvitsisi niin usein olla tilaamassa iHerbistä. Mutta toisaalta onhan noita ihan kiva testailla. Seuraavaksi otan kyllä jonkun muun kuin Passion fruitin. Jos olis vaikka joku miedomman tuoksuinen. Kuulisin mieluusti kokemuksia, jos jollain on?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: karpalo - 04.05.16 - klo:15:14
Kokeilin ekaa kertaa Desert Essencen Coconut -hoitoainetta ja hiukset on pehmeät, mutta rakennetta jäi kuitenkin kivasti. Hoitoaineen koostumus on paksua, mutta katosi pyyhekuivattuihin hiuksiin hetkessä. Selvitti myös hiukset hyvin levittäessä. Kesällä helteillä tulee varmasti käytettyä, koska tässä näyttää olevan paljon öljyjä ja vain yksi humektantti (glyseriini incin puolivälin jälkeen).
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Yayah - 04.05.16 - klo:17:53
Iherbistä ostetut Mane 'n Tail Deep Moisturizing shampoo ja hoitoaine ovat nyt olleet pari viikkoa käytössä. Tuo deep moisturising on kyllä vähän hämäävä, kun nämä tuntuvat todella kevyiltä ja ehkä jopa vähän kuivattavilta. Eivät hiukset häiritsevän kuiviksi tule mutta tuntuvat vähemmän raskailta kuin hoitoaineilla yleensä. Shampoo ei ole aiheuttanut reaktioita, vaikka päänahkani on herkkä useimmille shampoille. Tuoksu on neutraalihko, tuoksuu mun mielestä ananaslimsalta. Hyvät perustuotteet. Missä muuten Iherbin shampoiden ketju mahtaa olla? En löytänyt haulla.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: korkkiruuvi - 06.12.16 - klo:21:59
Mill Creekin rekku on ollut reilun kuukauden käytössä. Hiukset ovat kokeneet kolme värinpoistoa kookosöljyn jälkeen levitettynä ja ovat vajaa bsl-mitassa pisimmillään. Olen käyttänyt hoitoainetta poishuuhdeltavana ja muhituksissa. On oikein hyvää ainetta, jotain kosteuttavaa tosin kaipaa sekaan varsinkin jos muhittelee. Tuoksu on mun nenään banaani, sellainen niin kypsä et pitää äkkiä syödä pois ennen kuin mätänee. Tosi vahvana tulee tuo assosiaatio aina kun laitan tätä hoitista. ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 04.04.17 - klo:08:25
Muhittelin yön yli tuota Mill Creekin rekkua, kastelin siis illalla hiukset, pyyhekuivaus, rekkua päähän, ponnari ja pipo. Nyt aamulla kun pesin hiukset, ei ollenkaan takkuinen tai "karkea", pelkästään sileä hius. Hiukset tuntuivat siis imaisseen rekun itseensä, tarkoittaa varmaan sitä, että näitä yön kestäviä rekkumuhituksia tarvitaan paaaljon lisää.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Lemmy - 08.12.17 - klo:18:16
Mitä, Mill Creekin keratin hoitiksen valmistus on lopetettu! I'm in shock!!
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 08.12.17 - klo:18:41
^ Mill Creekin rekun valmistusta ei ole lopetettu, tuote löytyy edelleen heidän omilta sivuiltaan, mutta iHerb on tainnut lakata myymästä sitä >:( .
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Lemmy - 10.12.17 - klo:12:44
Mikähän järki siinäkin on, tuote oli saanut ylistäviä arvioita heidän sivuilla ja varmaan yksi myydyimmistä tuotteita?! 0_0
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Morrigan - 30.01.18 - klo:20:46
Olen tähän mennessä käyttänyt jätettävänä sebastian potion 9:ää, mutta ostin nyt sen tilalle alba botanican jätettävän kun sitä on kehuttu vuosi vuodelta niin paljon ja lisäksi se on silikoniton. Petyin, ei toimi mun hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin laitettuna tekee mukavasti liukkautta, mutta muuten sillä ei ole mitään vaikutusta. Lopputulos on kuivuttuaan aivan sama kuin jos en laittaisi hiuksiin mitään tuotetta pesun jälkeen. Mun hiuksia on aika vaikea saada lähmättyä, mutta kuivaan tukkaan laitettuna tuo lähmää jo pienelläkin annostuksella ja tekee jotenkin hiukset samean tahmeiksi. Ei minkäänlaista silottavaa vaikutusta. Buu.

Koko tuote on mun hiuksiin niin floppi että epäilyttää jo onko inci vaihtunut kun kaikki tätä niin kehuu. Mun viimeinen toivo on kokeilla tuota vielä poishuuhdeltavana. Toivottavasti toimii edes siinä että saan pullon käytettyä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Jewely - 30.01.18 - klo:23:01
^Mä laitan tuota aina ihan märkään tukkaan ja silloin se silottaa ja kosteuttaa parhaiten. Kuivaan tukkaan ei toimi ollenkaan ja kosteaankin vähän huonosti. Nyt talvella varsinkin hiukset on sähköisemmät ilman tätä, mutta laitan silti aina kosteaan tukkaan myös silikonista jätettävää. Kokeile ihmeessä vielä märkään tukkaan ja poishuuhdeltavana, mutta jos ei toimi niin voin ostaa tuon sulta pois :D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Triina - 31.01.18 - klo:00:06
^Sama homma, eli melkein märkään tukkaan pitää laittaa, että toimii. Ei ole ollut enää vuosiin käytössä, mutta muistan tuotteen hyvin.

En ole itkään aikaan tilannut iHerbiltä mitään. Giovannin tuotteita tulee välillä kaipailtua, niissä oli paljon hyviä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 31.01.18 - klo:09:49
Silottavin ja hiuksia selvittävin tapa käyttää Alba Botanican jätettävää on just toi mitä Jewely ja Triina kertoivat, eli levittää sen niin märkiin hiuksiin kuin mahdollista. Heti pesun jälkeen jätettävää hiuksiin ennen minkään laista pyyhekuivausta ja sitten hiusten kuivaus, harjaus tai mikä tahansa muu rutiini. Parhaiten jätettävä selvittää märät hiukset, sen takia toimii pois huuhdetavana hoitiksenakin niin hyvin.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Hilippa - 31.01.18 - klo:11:57
En ole itkään aikaan tilannut iHerbiltä mitään. Giovannin tuotteita tulee välillä kaipailtua, niissä oli paljon hyviä.

Vähän asian vierestä, mutta LookFantasticiltakin saa Giovannin tuotteita.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Morrigan - 31.01.18 - klo:20:15
Olen siis käyttänyt sitä ihan märkiin hiuksiin, levitettäessä se tuntuu hiuksissa liukkaalta, mutta ei tämä liukkaus sinänsä hyödytä minua mitenkään. Tavallisella hoitoaineella saa saman liukkauden kun kaikkea ei huuhtele pois. Minulla ei ole ongelma selvittää hiuksia märkänä, siihen en mitään erillistä liukkautta tuovaa ainetta tarvitse. Esim. sebastianin jätettävän kanssa hiukset ovat vähemmän pörröiset kuivuessaan ja kuiviin hiuksiin levitettäessä se selkeästi tuo kiiltoa ja silottaa hapsottavia latvoja terveemmän näköisiksi. Tätä samaa ominaisuutta olisin toivonut myös tältä alba botanican jätettävältä. Olen kuitenkin melkoisen varma että poishuuhdeltavana tuo tulee toimimaan. Jos ei niin kaupustelen sitä sitten täällä ;D
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.04.18 - klo:13:52
Andalou Naturalsin hiustenhoitotuotteet ovatkin uudistuneet, niin että Argan Sweet Orangen tilalle on tullut Argan oil & Shea. Arviot eivät ole asiakkailta pelkästään kiittäviä, usea on kaipaillut entistä.. minäkin ihastuin niihin, vaikka tuoksu välillä tökkäsi.
Tuskin hankin nyt tuolta mitään vähään aikaan, ellei tule aivan upeaa tarjousta minimipostikuluilla.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Mintsi - 26.04.18 - klo:18:10
Tilasin reilu vuosi sitten Beautiful Curlsin Wavy to Curly -jätettävää hoitista. Alkuun ei päästy ollenkaan yhteisymmärrykseen ja jäi pitkälti käyttämättä. Joulun jälkeen löysimme jälleen toisemme. Aivan loistava jätettävä, joka tekee hiuksista todella helposti selvitettävät. En vaan aluksi ilmeisesti uskaltanut sitä riittävästi. Se ei lähmää tai tee hiuksistani raskaita, vaikka sitä laittaa pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen 2-3 ruokalusikallista. Pakko oli tilata lisää, kun pullo lähestyi loppuaan.

Mill Creekin Henna -hoitista olen käyttänyt suoravärinaamioissa. Toimii niissä, kun laittaa sekaan myös kosteuttavaa hoitoainetta. Yksistään käytettynä tekee hiuksista liian karkeat ja sitä kautta takkuiset. Sitäkin oli pakko tilata lisää samassa paketissa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 18.02.19 - klo:20:33
Olen käyttänyt niin paljon Nature's Gaten hennahoitista, että kyllästyin sen tuoksuun. Lisäksi iHerbistä ei enää saanut sitä, kun sarja uudistui. Ostin siis summamutikassa uusia hoitiksia kokeiluun ja olen tykännyt Petal Fresh Hair Rescue Thickening Treatment Conditioner for Oily Hair (https://fi.iherb.com/pr/Petal-Fresh-Pure-Hair-Rescue-Thickening-Treatment-Conditioner-for-Oily-Hair-12-fl-oz-355-ml/72797?rcode=VEL476) -hoitiksesta. Tuote on suunnattu oheneville hiuksille ja rasvaiselle päänahalle, mutta vaikka hoitis onkin kevyttä hoitotehoiltaan, niin silti se selvittää hiukset hyvin. Mulle tärkeää on se, että hoitis tekee hiukset kiiltäviksi ja tämä kyllä onnistuu siinä kohdassa. Tuoksu ei ole hirveän hyvä, vaan on todella voimakas, melko partavesimäinen. Hoitis on todella jämäkkää ainetta, jota on jopa vähän hankalaa saada pois pullosta ja hiuksiin levittäessä täytyy olla huolellinen, jos hoitista levittää pyyhekuiviin hiuksiin. Aivan vettä valuviin hiuksiin levitys onkin sitten helpompaa.

Tilasin kokeiluun myös saman sarjan kosteuttavan hoitiksen, Petal Fresh Hair Rescue Thickening Treatment Conditioner for Dry Hair (https://fi.iherb.com/pr/Petal-Fresh-Pure-Hair-Rescue-Thickening-Treatment-Conditioner-for-Dry-Hair-12-fl-oz-355-ml/72796?rcode=VEL476). Se selvittää hiukset hyvin ja hiukset tuntuvat kosteutetuilta, hoitis on selkeästi kosteuttavampi kuin rasvaisille hiuksille tarkoitettu versio. Tuoksu on tässäkin todella voimakas, kukkaisen hajuvesimäinen, joten hajusteherkille en kyllä suosittelisi. Kiiltoa ei tule samalla tavalla kuin tuolla edellä mainitulla hoitiksella, joten kokeilu jäi vain yhteen pulloon.

Giovanni 2chic Frizz Be Gone Conditioner Shea Butter + Sweet Almond Oil (https://fi.iherb.com/pr/Giovanni-2chic-Frizz-Be-Gone-Conditioner-Shea-Butter-Sweet-Almond-Oil-8-5-fl-oz-250-ml/81715?rcode=VEL476) on selvittävä hoitoaine, joka tekee hiukset sileiksi ja kosteutetuiksi. Ei valitettavasti anna hiuksilleni kiiltoa, mutta selvittää todella hyvin takkuiset hiukset. Kiva kookosmainen tuoksu, paksu koostumus.

Sukin Hydrating Conditioner Dry and Damaged Hair (https://fi.iherb.com/pr/Sukin-Hydrating-Conditioner-Dry-and-Damaged-Hair-16-9-fl-oz-500-ml/82910?rcode=VEL476) on todella selvittävä hoitis, joka silottaa hiukset ja tuntuu kosteuttavalta. Hento puuterimainen tuoksu ja paksu koostumus. Iso, edullinen pullo on plussaa. Tämäkään hoitis ei valitettavasti anna hiuksilleni kiiltoa, vaikka muuten olisi niin ihana hoitis.

Nature's Gate Jasmine & Kombucha Conditioner Shine Enhancing (https://fi.iherb.com/pr/Nature-s-Gate-Conditioner-Shine-Enhancing-Jasmine-Kombucha-18-fl-oz-532-ml/82838?rcode=VEL476) on aika samanlainen kuin edesmennyt hennahoitis, vaikka INCI onkin erilainen. Selvittää hyvin, kosteuttaa ja ennen kaikkea antaa hiuksilleni kiiltoa. Ei latista liikaa, vaan jättää hiukset kuohkeiksi. Koostumus on paksu, mutta hoitiksen saa kuitenkin helposti levitettyä hiuksiin. Kiva kukkainen tuoksu.

Piti vielä lisätä, että Mill Creekin rekkua (https://fi.iherb.com/pr/Mill-Creek-Botanicals-Keratin-Conditioner-Repair-Formula-14-fl-oz-414-ml/6603?rcode=VEL476) saa taas iHerbistä. Pakkaus uudistui pumppupulloksi, mutta INCI on edelleen sama.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: vadelma - 03.04.19 - klo:09:56
Kellään kokemuksia tästä?

https://fi.iherb.com/pr/Original-Sprout-Inc-Leave-In-Conditioner-For-Babies-Up-4-fl-oz-118-ml/61731

Alba Botanican jätettävä (luottotuote) alkaa loppua, eikä oo saanu tilattua pitkään aikaan, kun loppu varastosta. Giovannin jätettävä ei toimi yhtään, jättää limaiseksi ja tahmeaksi vaikka kuinka vähän laittaisi. Jotain pitäisi saada Alban tilalle kun tämä vaalennettu tukka ei muuten kestä kunnossa.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 23.04.19 - klo:10:07
Mulla on myös sama ongelma, eli Alba Botanican jätettävä vetelee loppujaan ja iHerbistä tuote on loppunut. Laitoin muuten Alba Botanicalle viestiä onko tuote lopetettu kokonaan ja vähän pelottaa vastaus, että olisi lopetettu. Sen takia pitää yrittää löytää AB:n tilalle yhtä hyvä jätettävä.

Edit: voi prkl, se jätettävä on lopetettu :# . Nyt on sitten pakko löytää joku hyvä jätettävä.

Tilasin sitten luckyvitamin.comista The Mane Choice Fruit Medley Green Apple Detangling Kids Leave In Conditionerin (https://www.luckyvitamin.com/p-2831707-the-mane-choice-fruit-medley-detangling-kids-leave-in-conditioner-green-apple-8-fl-oz). Ainakin INCI:n ja lukemieni arvostelujen perusteella voisi olla hyvä tuote, mutta vielä en ole saanut pulloa kokeiluun, joten en osaa sanoa miten omissa hiuksissa käyttäytyy. Tuo The Mane Choice oli mulle ihan tuntematon merkki, jolla näkyi olevan paljonkin erilaisia hiustuotteita valikoimissaan.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: vadelma - 23.04.19 - klo:11:00
Kuullostaa äkkiseltään ihan hyvältä, kirjottelethan tänne kokemuksia kun saat käyttöön. Tilasin Keunen suihkutettavan hoidon, mutta joku voidemainenkin pitäisi saada juurikin Alban tilalle.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 23.04.19 - klo:11:49
Kirjoittelen kokemukset saatuani pullon käyttöön :) .

Tilasin iHerbistä Bröö Quinoa Colada Color Crazed Detangling Drops (https://www.iherb.com/pr/BR-Color-Crazed-Detangling-Drops-Quinoa-Colada-4-fl-oz-118-ml/85247?rcode=VEL476) -seerumin/jätettävän/mikä lie onkaan. En ajatellut sitä jätettäväksi, vaan enemmänkin silotukseen ja viimeistelyyn. Mielenkiintoista kokeilla antaako kvinoa-proteiini jotenkin erilaista rakennepaikkausta, kun olen lukenut sen olevan jopa keratiiniakin parempaa. Tätäkään tuotetta en ole vielä saanut kokeiltavaksi, iHerbin tilaukset tulevat nyt taas superhitaasti.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 24.04.19 - klo:22:17
Siis en voi uskoo et Alba Botanica on lopetettu! Mun vuosikausien ehdoton HG-jätettävä. Mitä nyt teen :( Purkissa enää jämät, on kai etsittävä uusi korvike.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 25.04.19 - klo:09:19
^ Sama täällä, Alba Botanican jätettävä on ollut mun hiusrutiinin peruspilareita jo vuosikausia. Se on ollut täydellinen jätettävä: se kosteuttaa, pehmentää, silottaa, selvittää ja sitä on voinut käyttää huuhdeltavanakin hoitiksena. Nyt on hirveä murheenkryyni löytää yhtä hyvä tai parempi jätettävä. Tästä saattaa muodostua iso ongelma....
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Anita - 25.04.19 - klo:12:27
Sama mulla, olipa ikävä uutinen  :(
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: vadelma - 25.04.19 - klo:14:05
R.I.P. Alban jätettävä hoitoaine  :'(

Miksi, oi miksi, kaikki hyvä aina lopetetaan. :# Nyt alkaa siis armoton korvaavan tuotteen etsintä.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: NarnianQueen - 15.05.19 - klo:11:36
Harmi.  :(

Uutisia yhtä hyvin toimivasta tuotteesta odotan minäkin mielenkiinnolla..
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: vadelma - 21.05.19 - klo:10:08
Alba Botanican jätettävän korvaajaa etsiessäni olen nyt hampaita purren ja itkua tiristäen tilannut muutamasta eri verkkokaupasta hiuksiin jätettäviä hoitoaineita siinä toivossa että vastaan tulee uusi suosikkituote. Iherbiltä saapui pari paivää sitten Palmersin hiusvoide:

https://fi.iherb.com/pr/Palmer-s-Natural-Fusions-Neem-Buruti-Style-Hold-12-fl-oz-350-ml/86439

Käsittääkseni ei sisällä silikonia, mutta incissä muuten öljyjä yms. hyvää. Viisaammat korjatkoon jos olen väärässä, incin näkee tuosta linkistä. On jonkinlainen muotoilutuote, mutta ihan jätettävänä ajattelin. Tosi hyvä tuoksu, jää hieman itselläni hiuksiin mutta ei haittaa. Kuiviin hiuksiin imeytyy hyvin, mutta liikaa laitettuna hieman lähmäämisen vaaraa. Kosteisiin hiuksiin imeytyy vielä paremmin. Ehkä hieman juoksevampi koostumus kun Albassa. Pidempikestoinen käyttö näyttää, tilaanko uudelleen, mutta ensi vaikutelma ihan hyvä.

Ps. Ei siltikään ole löytynyt Alban voittanutta.  :(

Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: -j- - 22.05.19 - klo:11:28
Onko teillä muilla ollut ongelmia iherb-sivuston kanssa?

Olen nyt koittanut 2 (-5, riippuu laskentatavasta) kertaa tehdä tilauksen. Tämä on ihan naurettavaa. Homma menee näin:
- mulle tulee meiliin ilmoitus, että Mill Creekin hoitoaine on taas in stock
- menen tekemään tilausta ja kaikki toimii ok, kirjaudun, tilaan, laitan osoitteet ja postitustavan, menen paypaliin ja maksan tilauksen
- tilaus ei mene mihinkään, ei tule tilausvahvistusta eikä paypalilta mitään ilmoitusta maksetuista rahoista

- koitan uudelleen -> hoitsikka on out of stock -> ei voi tilata
- pyydän notificationin kun hoitoaine on in stock
- 0-2 pvn kuluttua tulee ilmoitus, että on in stock
- menen saitille tilaamaan ja tilaus näyttää toimivan ok, mutta tilaus ei mene mihinkään

... tähänastista toistetaan vielä 1 kerran ......... kunnes:

- laitan viestiä iherbin asiakaspalveluun, josta vastataan, että sori sun tilaus ei ole tullut perille, tee uudestaan se.
(- koitan mennä uudestaan tekemään sen, ja taas on hoitsikka out of stock)

Mitä ihmettä. En taida jaksaa enää. Kuulema ei ole muuta tapaa tehdä tilaus, kuin heidän sivuilla, ei voi tehdä meilitse.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Peachtwist - 22.05.19 - klo:13:13
Pääsetkö Paypal-maksamisen jälkeen vielä sille Iherbin omalle sivulle, josta pitää vielä vahvistaa tilaus? Paypalin jälkeen siis mulla selain siirtyy Iherbin sivulle, josta tilaus pitää vahvistaa klikkaamalla ja sitten tulee tilausvahvistussivu. Mulla muiden nettikauppojen kanssa on ollut joskus vähän vastaavia ongelmia, jotka on yleensä olleet selaimesta kiinni.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: -j- - 22.05.19 - klo:19:23
Maksamisen jälkeen se on mennyt iherbin sivuille, mutta iherb on kirjannut mut ulos eikä tule mitään tilauksen vahvistamista. Olisikohan se sitten huono selain. Kun olen kirjautunut taas sivuille, tilausta ei näy missään.

j
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: janniina - 22.05.19 - klo:22:31
Alba Botanican jätettävän korvaajaa etsiessäni olen nyt hampaita purren ja itkua tiristäen tilannut muutamasta eri verkkokaupasta hiuksiin jätettäviä hoitoaineita siinä toivossa että vastaan tulee uusi suosikkituote. Iherbiltä saapui pari paivää sitten Palmersin hiusvoide:

https://fi.iherb.com/pr/Palmer-s-Natural-Fusions-Neem-Buruti-Style-Hold-12-fl-oz-350-ml/86439

Käsittääkseni ei sisällä silikonia, mutta incissä muuten öljyjä yms. hyvää. Viisaammat korjatkoon jos olen väärässä, incin näkee tuosta linkistä. On jonkinlainen muotoilutuote, mutta ihan jätettävänä ajattelin. Tosi hyvä tuoksu, jää hieman itselläni hiuksiin mutta ei haittaa. Kuiviin hiuksiin imeytyy hyvin, mutta liikaa laitettuna hieman lähmäämisen vaaraa. Kosteisiin hiuksiin imeytyy vielä paremmin. Ehkä hieman juoksevampi koostumus kun Albassa. Pidempikestoinen käyttö näyttää, tilaanko uudelleen, mutta ensi vaikutelma ihan hyvä.

Ps. Ei siltikään ole löytynyt Alban voittanutta.  :(

Käsittääkseni PVP on mikromuovi. Jos sellaisia siis välttelee itsensä tai ympäristön vuoksi, kannattaa tuo hoitoaine skipata. Alban korvaajaa edelleen etsimässä...
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: vadelma - 23.05.19 - klo:07:38
mikromuovi  0_0

Oma incien lukutaito on vielä aika lapsen kengissä, juurikin sen takia luen tätä foorumia ahkerasti ja pitää näköjään laittaa tänne noita tuotelinkkejä muistakin jätettävistä, mitä kuvittelen olevan täysin "puhtoisia".

Ei ehkä kuulu tälle osastolle, mutta mitä mikromuovi tekee tukalle? Samaa kun silikoni? Huuhtoutuuko pois vai jääkö tukkaan?
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: Morrigan - 23.05.19 - klo:16:26
^Vesiliukoinen kalvonmuodostaja joka tuo pitoa. Käytetään yleisesti geeleissä, hiuslakassa jne. Ei mikään hyvis ja nykyään suositellaan välttämään.
Otsikko: Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
Kirjoitti: ellen - 30.05.19 - klo:12:55
BRöö Quinoa Colada Color Crazed Detangling Drops (https://www.iherb.com/pr/BR-Color-Crazed-Detangling-Drops-Quinoa-Colada-4-fl-oz-118-ml/85247) on ihan hyvin hiuksia selvittävä ja silottava jätettävä. Pumppupullo on äärettömän kätevä käyttää. Jätettävä on suht jämäkkää ainetta, ei ole liian lirua ja sitä on helppo levittää hiuksiin. Omissa hennoissa hiuksissani en huomannut erityistä kiiltoa, mutta jätettävä tuntuu kosteuttavalta. Tuoksu on hiukan piña coladan tuoksuinen, sinänsä ihan kiva tuoksu.

En ole erityisen innostunut tuosta jätettävästä. Se on ihan kiva, mutta ei tarpeeksi hyvä korvaamaan Alba Botanican jätettävää.