Hiuksista => Hiustenhoito => Aiheen aloitti: RockQueen - 15.04.13 - klo:22:41

Otsikko: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: RockQueen - 15.04.13 - klo:22:41
Tänne kokemuksia ja keskustelua hiuksiin jätettävistä hoitoöljyistä!

Mun hyväkuntoiseen polkkatukkaan nää öljyt tuntuu olevan helposti vähän tuhteja, mutta pidempään hiukseen varmasti ihania. Olen kokeillut Moroccanoilin ja L'Oreal Elvitalin öljyjä. Elvital on hyvin alkoholinen. L'Anzan hiusöljy kiinnostaa myös kovasti, onkohan sekin alkoholia sisältävä kun lupaa nopeuttaa hiusten kuivumista?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Strix - 15.04.13 - klo:23:39
Olen kuluttanut kohta gliss daily oil elixirin loppuun ja innoissani käännyn kokeilemaan muita. Olen käyttänyt glissin öljyä esihoitona, jätettävänä pestyihin hiuksiin, kuiviin hiuksiin siloitukseen. Toiminut erinomaisesti kaikkiin tarkoituksiin, mutta hankala vertailla kun ei ole kokemuksia muista. Tuoksu on voimakas, mutta pidän itse. Toimii luonnontukkaan oikein hyvin ja käytänkin eräänlaisena lukitsijana voidemaisen jätettävän päällä. Koostumus on paksuhko, väri kellertävä ja käsiin hierottuna tuntuu ihan vähän tahmealta, mutta tahmeus ei tunnu hiuksissa.

Erityisesti biozellin vastaava herätti huomioni. Useimmissa tuntuu olevan arganöljy yhtenä raaka-aineena. L'orealin hoitoöljy kiehtoo jo ihan lasipullon takia, mutta aprikoin normi ja värjätyille hiuksille tarkoitetun välillä. Onko niillä merkittävää eroa?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Reese - 16.04.13 - klo:00:13
Olen kokeillut Cutrin Premium Oil Treatmentia ja Moroccanoilia, mutta molempien voimakas tuoksu sai kokeilut jäämään pariin kertaan. Varsinkin Cutrinin miesmäinen tuoksu oli mielestäni ihmeellinen valinta tuotekehittelijöiltä; Moroccanoilin tuoksu oli muuten vain omaan nenääni ällö.

Sen sijaan L'Orealin Mythic Oil on jäänyt vakikäyttöön. Tuoksu on hennosti kukkaisen makea, muttei jää häiritsevästi hiuksiin (vaikka mielestäni jopa saisikin jäädä), ja näin parin kuukauden käytön jälkeen nämä karheat ja vaalennetut kainalopituiset latvanikin ovat pehmeät ja siloiset, mitä ei ole tapahtunut vuosiin, jos koskaan. Osansa tuloksesta on varmaan muilla kuin öljyainesosilla, mutta itseäni se ei haittaa, sillä tämä ei ole edes aiheuttanut pahempia näppylöitä tai ihon tukkeutumista, joihin useimmat latvojen siloitukseen tähdänneet tuotekokeiluni varsinaisten silikoniseerumien yms kanssa ovat päättyneet. Käytän tätä siis pyyhekuiviin hiuksiin, pituuksiin about korvista alaspäin.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 16.04.13 - klo:06:29
Ensimmäinen käyttämäni hoitoöljy oli muistaakseni Gliss daily oil elixir, joka oli todella hyvä ja tuntui tekevän ihan ihmeitä latvoille! Koostumus oli kuitenkin hitusen verran liian paksua mun makuun eikä tuoksu paras mahdollinen, joten sen jälkeen olen metsästänyt sitä ihan täydellistä hoitoöljyä :)

Seuraava kokeilu oli L'oreal Elvive extraordinary oil for all hair. Hyvin samankaltainen Glissin kanssa, kuitenkin hieman juoksevampi. Omani ostin Feeluniquesta, ja siksi pullossa luki Elvive sen tutumman Elvitalin sijaan :)

Pelkkä näytekoko puolestaan Moroccanoil oil treatmentista riitti näyttämään, etten ikinä ostaisi täysikokoista pulloa :P Imeytyi huonosti hiuksiin eikä silottanut latvojakaan läheskään yhtä hyvin kuin kaksi edellä mainittua tuotetta.

Biozell arganöljyeliksiiri on myös ollut pettymys, koska tuntuu hiuksissa lähinnä vain silikoniselta latvasuojalta enkä sitä hoitavuutta huomaa mitenkään. Onneksi pullo löytyi alehinnalla.

Macadamia healing spray oilin kuvittelin tuoksuvan yhtä hyvältä kuin saman sarjan naamion. Sen sijaan tuoksu on todella vahva ja partavesimäinen ja tätäkin hoitoöljyä vaivaa se huono imeytyvyys. Tämä on ollut suurin pettymys.

Africare vitamin E golden hair oli (iHerbistä) on toistaiseksi vähiten kokeiltu. Ei ole silikoni-öljyseos kuten kaikki edellämainitut, vaan on silikoniton, muttei kuitenkaan sisällä vain pelkkää öljyäkään, joten siksi mainitsen tässä ketjussa. Ainakin annostuksen kanssa joudun olemaan todella tarkkana ja ihan pieni tippa riittää, muuten lähmää. Tuoksuu kaikista mainitsemistani tuotteista parhaimmalta.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Triina - 16.04.13 - klo:07:31
Itselläni ei ole hiusöljyjä, mikä nyt tarkemmin ajateltuna on omituista, koska yleensä kyllä haalin kaikkea mahdollista kokeiluun  ;D

Äidilläni on Bonacuren Miracle Oil ja siellä tulee joskus tuota laitettua, äitini kun aina värjää hiukseni. Todella silottavalta ja hiukan hoitavaltakin tuo värjäyksen rääkkäämässä hiuksessa tuntuu, eikä maltillisella muutaman tipan annostelulla ole lähmännytkään, kun varoo laittamasta muualle kuin latvoihin ja pituuksiin. Itselläni on BSL-mittaiset ja latvoista paljon kaikkea imevät hiukset.

Pullossa ei ole inciä ja googlettelin sitä tätä kirjoittaessa. Törmäsinkin tähän blogiin (http://nonnula.blogspot.fi/2012/07/astuin-oljyhimoissani-ansaan.html), jonka perusteella Glissin Daily Oil Elixir olisi tismalleen samaa tavaraa. Taidanpa käydä sellaisen ostamassa itselleni, kun sisällössä tosiaan on ihan öljyjäkin silikonien lisäksi ja tuo ei ole hinnalla pilattu. Bonacuren pullo on kyllä paljon nätimpi.

Muuten käytän tavallisia öljyjä hiusten hoitoon, mutta ne lähmäävät helposti jätettävänä.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jewely - 16.04.13 - klo:13:59
Syossin öljy on myös samaa tavaraa Glissin ja Bonacuren kanssa, niillä on sama valmistaja :D Syoss on myös litrahinnaltaan yleensä edullisinta. Mulla on toi syoss ja tykkään kyllä ihan älyttömästi, tuntuu että mikään ei saa latvoja niin sileiksi ja hyväkuntoisen tuntuisiksi, ihan ihmeainetta.
Seuraavaksi ajattelin kokeilla L'oreal Elvital öljyä, muistaakseni se värjättyjen hiusten versio oli suurimmaksi osaksi alkoholia, mutta normiversion inci on parempi.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hermione - 16.04.13 - klo:16:06
Mä olen kanssa käyttänyt kohta pullollisen Glissin öljyä, ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Hiukset ovat tosi huonokuntoiset, takkuntuvat ja katkeilevat, mutta öljyn avulla olen saanut niitä selviteltyä suihkun jälkeen. Öljy-silariseos on osoittautunut paremmaksi kuin kumpikaan yksistään, joten siinäkin mielessä aion ostaa uuden pullon.

Kysymys onkin vaan, että mitä seuraavaksi? Elvital värjätyille hiuksille on poissa laskuista alkoholimäärän takia. Oliko se niin, ettei normaalihiusten Elvital sisältänyt ollenkaan kuivattavaa alkoholia? Toisaalta iHerbissäkin oli joku versio, senkin voisi laittaa tilaukseen.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: NarnianQueen - 17.04.13 - klo:01:07
Kokeiltu on Macadamia healing oil treatment - loistavaa kamaa, ei lähmää vaan hoitaa ja antaa upean kiillon. Silikonin ja öljyn yhdistelmä toimii todella.

Myös Gliss Daily Oil Elixir hyvää ainetta, joskaan tuoksu ei vedä vertoja edelliselle  :D Hintansa puolesta tietenkin kannatettavampi ostos.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: jinna - 06.05.13 - klo:19:10
Gliss Daily Oil Elixir ON kyllä hyvää kamaa. Se pehmentää hiuksia huomattavasti ja itse jopa pidän tuoksusta. Tuote tuntuu tällä hetkellä päihittävän (tuoksunsakin puolesta..) BioSilkin Silk Therapyn, jota olen tähän asti pitänyt luottotuotteena latvojen siloittamisessa. Saa nähdä toimiiko Gliss yhtä hyvin jatkossakin, vai onko tämä vain kuherruskuukautta uudenlaisen tuotteen kanssa.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hermione - 06.05.13 - klo:23:00
Pohdiskelin tossa aiemmin seuraajaa Glissin öljylle, ja ihan vahingossa törmäsin tänään siihen! Tarjoustaloon oli ilmestynyt Tresemmen uusi Keratin Smooth -sarja, johon kuuluu myös öljy. Sattuipa olemaan vielä halvennuksessa (6,90, norm. 7,35), joten lähti mukaan. En ole päässyt vielä testaamaan, mutta jonkinasteisen incilukutaidon omaavana purkin tausta näyttää ihan pätevältä!
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Moriem - 18.05.13 - klo:13:28
Itsellä käytössä L'Orealin normihiuksille tarkoitettu Elvital-öljy. Kuiviin laitettaessa ei mitään eroa ennen laittoa, eipä onneksi lähmääkään. Tykkään enemmän märkiin hiuksiin jätettävän sijaan käytettynä, parhaiten tuntuu kyllä toimivan jos sekoittaa johonkin vähän vähempitehoiseen hoitoaineeseen. Kamalan usein en tätä kyllä käytä, mutta sen verran kyllä että osaan jo arvioida tätä. Olisi kiva saada vertailukohteita, jospa ton pullon ottaisi tehokäyttöön :D Auttaa kyllä pörrön "latistamisessa" muttei juurikaan silottamisessa.

Minulla on siis luonnostaan laineikas hiuslaatu joka on joko iän tai käsittelyjen ja leikkauksen myötä muuttunut kiharaksi. Väreillä rääkätty mutta kuitenkin hoidettu.

Pakko vielä sanoa että oon 17 :D Kuulosti ihan kauhealta tuo iän myötä...
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kalevalatar - 18.05.13 - klo:14:02
Itse olen käyttänyt nyt n. parin vuoden ajan erilaisia hoitoöljyjä, raakaöljyistä erilaisiin kampaamotuotteisiin. Mikään niistä ei ole oikein ollut pelastaja ainakaan mun luonnonkiharaan tukkaan.

L'orealin hiusöljy ei tuntunut sopivan mulle ollenkaan, se vaan kuivatti ja jätti ihan pörröiseksi hiukset. En tiedä johtuuko se siitä että siinä on alkoholia vaiko siitä, että silikoni+öljyn seos ei vaan toimi mun letille.

Tällä hetkellä on kokeilussa myös Lushin Shine so Bright -latvasuoja, jossa on useampaa eri öljyä. Se on ollut ihan kiva kun laitan märkiin latvoihin ja etuhiuksiin. Ei lähmää ja auttaa hiukan mun säkkäriin otsahiuksiin jotka lentelee sinne tänne kuin oisin sähköiskun saanut  ;D

Nyt ei heti tule mieleen mitä muita hoitoöljyjä mulla on ollut, mutta mielellään kokeilisin jälleen jotain uutta :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ainokainen - 18.05.13 - klo:15:00
Mulla on kokemusta toistaiseksi vain Moroccanoilista ja Glissin ölystä. Noista kahdesta Moroccanoil voittaa 6-0. Mutta ei tuo Gliss mitään huonoa ollut, sekään.
Olen kirjoittanut Moroccanoilista enemmän kyseisen tuotemerkin omaan ketjuun.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jenje - 18.05.13 - klo:22:11
Mä olen testannut ainoastaan Amargan Oilia, joka on myöskin siis tällaista öljyn ja silikonien sekoitusta. Tuo toimii mulla oikein mainiosti latvasuojana, mutta yhtään reippaammin pituuksiin levitettynä lähmää. Mulla tosin on muutenkin niin liukkaat ja lasimaiset hiukset, että minkäänlaisia öljyjä ei kärsi laittaa muualle kuin aivan latvoihin. Tähän tuotteeseen olen kyllä ollut oikein tyytyväinen: Tuoksu on ihana ja öljy silottaa latvoja, mutta ei kuitenkaan aiheuta samanlaista tahmaa kuin normaalit latvasuojat.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: leeinsane - 19.05.13 - klo:20:27
Mun hiusöljyssä sanotaan ettei auringonpaisteeseen. Mitäs keksi tän tilalle kesäksi? Vaalentaako se vai miksei saa käyttää?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kalevalatar - 19.05.13 - klo:20:40
Mun hiusöljyssä sanotaan ettei auringonpaisteeseen. Mitäs keksi tän tilalle kesäksi? Vaalentaako se vai miksei saa käyttää?

Minkä niminen ja merkkinen öljy?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Lateysha - 21.05.13 - klo:00:50
Mulla on SYOSSin hiuksiin jätettävä öljy. Olen tykänny tosi paljon! Hiuksista tulee kiiltävät ja pehmeät pienellä määrällä. Tosi riittoisa myöskin. Tuoksu aika voimakas, mutta itseäni tuoksu ei häiritse ollenkaan. Hyvä hinta-laatusuhde. :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: leeinsane - 21.05.13 - klo:07:32
Mun hiusöljyssä sanotaan ettei auringonpaisteeseen. Mitäs keksi tän tilalle kesäksi? Vaalentaako se vai miksei saa käyttää?

Minkä niminen ja merkkinen öljy?

SYOSSin. Ainoa mikä ton merkkinen cittarista löyty. En tiedä tarkemmin, siinä pullossa lukee monen moista. :D
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kalevalatar - 21.05.13 - klo:10:41
Koitin googlata asiaa, mutta en löytänyt faktatietoa, ainoastaan yhden blogin jossa mainittiin

"Hiuksista tulee myös kauniin kiiltävät, mutta auringossa ei kannata käyttää hiusöljyjä, joissa ei ole UV-suojaa! Öljy tekee hiuksille saman kuin iholle auringonvalossa oltaessa: kiiltävä öljy imaisee auringonsäteet itseensä moninkertaistaen vauriot, hiuksista tulee kuivat."

http://dixinn.blogspot.fi/2012/10/schwarzkopf-gliss-hiusoljy.html

Tämän blogin kuvassa on Gliss-hiusöljy ja myös sen käyttöohjeissa lukee, että suojattava auringolta.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: hedgehog - 21.05.13 - klo:18:58
Mulla on tähän mennessä kokemusta ainoastaan Orofluidon hiusöljystä. Tykkäsin siitä periaatteessa tosi paljon, hiukset oli helpompi selvittää pesun jälkeen ja niistä tuli kiiltävät. Myös tuoksu oli aivan ihana.  Olen jo heittänyt paketin roskiin, joten ei ole inciä, mutta silikonit tässäkin olivat ensimmäisenä.

Seuraavaksi houkuttelisi kokeilla Pureologyn Precious Oil Versatilea, jostain luin että siinä olisi ainesosina enimmäkseen pelkkiä öljyjä, eikä silikoneja ollenkaan. Onko kukaan kokeillut?

Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: malic - 29.05.13 - klo:12:17
Heräteostoksena hankin eilen Glissin hiusöljyn. Aiemmin en oo näihin tuotteisiin kovin suurta kiinnostusta tuntenut, mutta hyvän latvasuojan puutteessa ajattelin, että ehkä tässä on ainesta. Pistin tänään pesun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan purkin ohjeen mukaisesti kaksi tippaa ja lopputulos on näin hiusten kuivuttua varsin mukava! Pehmeä, kiiltävä ja sileä. Juuri sitä, mitä olen hakenutkin latvasuojalta. Tuoksu on vähän äklö, mutta tää tulee kyllä ehdottomasti käytettyä loppuun. Koostumus tuossa oli yllättävä, odotin paljon lirumpaa ja öljyisemmän tuntuista. Peseytyi saippuan kanssa helposti pois käsistä.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Oili - 14.06.13 - klo:19:59
Minulla on ollut Loreal Elvital Extraordinary Oil (normaaleille hiuksille, vaikka minulle on värjätyt) käytössä noin puoli vuotta. Olen käyttänyt öljyä kiitettävästi, melkein päivittäin ja varsinkin kylmempänä vuodenaikana se teki ihmeitä kuiville hiuksille. Latvani pystyivät kylmässäkin hyväkuntoisina ja hiusten laatu kosteutettuna. Tämä oli siis ensimmäinen öljytuote mitä koskaan kokeilin hiuksiini. Vähän se tuntui latistavan jos liikaa käytti, mutta kohtuudella laittaessa tulos oli aina hyvä. Käytän tuotteen varmasti loppuun, mutta en osta uudelleen. Minua kiehtoo nykyään enemmän 100% luonnonöljyt ja muut luonnontuotteet.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Sinimusta - 16.06.13 - klo:07:56
Anttilassa eilen seilatessa huomasin, ettäGot2be sarjaan oli tullut hiusöljy.

(http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/599551/599551_l.jpg)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ainokainen - 16.06.13 - klo:11:20
Fructis-sarjaaan on tullut öljy myös. En tiedä, myydäänkö sitä Suomessa vielä. Mä sain pullollisen tätä jenkeistä eräältä kaverilta. Ihanan tuoksuista, ja tuntuu toimivan oikein hyvin. Tuoteselosteen mukaan on lähes samaa tavaraa kuin Moroccanoil, eli listalla on ensin silarit ja sitten argan-öljy. Tuntuma hiuksissa on hyvin samanlainen, en huomaa eroa näissä.

Moroccanoil:
Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil (Argan Oil), Fragrance, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Butulphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 26100 (Red 17), CI 47000 (Yellow 11)

Garnier Fructis Sleek & Shine Moroccan Sleek Oil Treatment:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Argania Spinosa Oil, Apricot Kernel Oil, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Alcohol, Geraniol, Carrot Oil
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Sinimusta - 16.06.13 - klo:19:13
^Myydään. Ostin yli kuukausi sitten tuota halpahallista.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 14.07.13 - klo:21:09
Tresemme keratin smooth beautifying oil – Mahtava tuoksu - paras tähän mennessä vastaavista tuotteista! Koostumukseltaan myös ohuempi kuin monet muut aiemmin kokeilemani hoitoöljyt. Hintakaan ei ollut paha: Sokoksen alesta 5,9 euroa. En keksi tästä pahaa sanottavaa: toimii siis juuri niin kuin tämän tyyppisten tuotteiden on tarkoituskin toimia eli silottaa ja tuo kiiltoa.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Morrigan - 14.07.13 - klo:21:33
Anttilassa eilen seilatessa huomasin, ettäGot2be sarjaan oli tullut hiusöljy.

(http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/599551/599551_l.jpg)

Pyörittelin tota kans itse käsissäni, mutta en nähnyt pullossa inciä ollenkaan?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: RockQueen - 26.08.13 - klo:00:37
Sain Feeluniquen tilaukseni mukana pienen näytepullon Wella SP Luxe Oilia, ja se oli tosi hyvää ainetta! Ei yhtä tuhtia kuin Moroccanoil mutta pehmensi ja siloitti mukavasti. Mulle Moroccanoil on siis liian tuhtia, latistaa hiukset. Tuoksu oli pehmeä, ehkä aavistus kookosta? En pidä kookoksen tuoksusta mutta tuon tuoksu oli ihan ok. Laitoin öljyä ihan älyttömän pienen määrän kerrallaan, joten pikkupullosta riitti useampaankin käyttökertaan. Voisin ostaa!

Onko joku kokeillut Redkenin uutta Diamond Oilia?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 26.08.13 - klo:12:19
^ Mä käyttelin myös juuri näytteen tuosta wellan öljystä, ja se oli kyllä ihan loistavaa! Mulle riitti näytepullosta viiteen kertaan, tukka on olkapääpituinen. Mä tykkäsin tuoksusta, tuotteesa on manteliöljyä ja se makean pehmeä tuoksu saattaa tulla siitä. Tuoksu jää myös hiuksiin, mikä on mun mielestä tosi kiva varsinkin näin hyväntuoksuisen tuotteen kanssa.  :D

Tämä on mulla hankintalistalla, pitänee vain selvittää mistä kaikkialta tätä saa ostettua ja mihinkä hintaan. Todella riittoisaa tavaraa kyllä. Mullakin jätti tukan ihanan pehmeäksi ja siloiseksi latistamatta.  :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: janniina - 26.08.13 - klo:12:37
Onks noi kaikki hoito"öljyt" tommosia silarisekotuksia?

En oo ainakaan marketissa törmännyt yhteenkään jätettävään hoitoöljyyn jossa ei olisi incin ekoina useampaa silaria. Ehkä pitäisi vaan tutkiskella paremmin :D
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Sinimusta - 26.08.13 - klo:13:06
^Jos halaut puhdasta öljyä ilman silareita niin suosittelen marssimaan suoraan öljyhyllylle. Esim. kookosöljy on oikein hyvä.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: janniina - 26.08.13 - klo:14:16
^Jos halaut puhdasta öljyä ilman silareita niin suosittelen marssimaan suoraan öljyhyllylle. Esim. kookosöljy on oikein hyvä.

Jep kookosöljy onkin jo runsaassa käytössä, unelmoin vaan noista hiuksille tarkoitetuista öljyistä :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Amber - 26.08.13 - klo:17:08
Tresemme keratin smooth beautifying oil – Mahtava tuoksu - paras tähän mennessä vastaavista tuotteista! Koostumukseltaan myös ohuempi kuin monet muut aiemmin kokeilemani hoitoöljyt. Hintakaan ei ollut paha: Sokoksen alesta 5,9 euroa. En keksi tästä pahaa sanottavaa: toimii siis juuri niin kuin tämän tyyppisten tuotteiden on tarkoituskin toimia eli silottaa ja tuo kiiltoa.

Nappasin tämän kaupasta mukaan ja tuoksu on tosiaan ihana :) Muutenkin tuntuu toimivan hyvin, ei lähmää ja tuo kiiltoa.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: RockQueen - 26.08.13 - klo:22:33
Onks noi kaikki hoito"öljyt" tommosia silarisekotuksia?

En oo ainakaan marketissa törmännyt yhteenkään jätettävään hoitoöljyyn jossa ei olisi incin ekoina useampaa silaria. Ehkä pitäisi vaan tutkiskella paremmin :D
Marketissa varmaan joo, mä ihan yllätyin kun luin että toi kyselemäni Redken Diamond Oil Shatterproof Shine on silikoniton. Tuo Redken muuten yhden Youtube-arvostelun mukaan tuoksuu ruusuilta! Käsittääkseni nää hoitoöljyt on nimenomaan yleensä öljy-silikonisekoituksia :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 05.09.13 - klo:18:39
^ Minulla on näyte Redkenin Diamond oil hoitoöljystä (normaalien ja hentojen hiusten versio), mutta minusta se löyhkää sellaiselle pahalle, halvalle hajuvedelle :P Ihan OT, mutta oli muuten eka saamani ihon- tai hiustenhoitotuotenäyte, joka on samanlaisessa pakkauksessa kuin hajuvesinäytteet yleensä on! Tuo olikin kätevämpi kuin mikään aukirepäistävä näytepussukka kun sai käyttöjen välillä kunnolla suljettua korkilla.

Näyte oli 1 ml, joka riitti neljään kertaan. Sanoisin että Redkenin öljyä tuli käytettyä kerrallaan hieman pienempi määrä kuin normaalikäytössä olevaa hoitoöljyä (Tresemme keratin smooth), koska vaikka Redken onkin melko juoksevaa, mutta silti jotenkin helpommin lähmäävää.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: pinkpepper - 08.10.13 - klo:21:37
Tresemme keratin smooth beautifying oil – Mahtava tuoksu - paras tähän mennessä vastaavista tuotteista! Koostumukseltaan myös ohuempi kuin monet muut aiemmin kokeilemani hoitoöljyt. Hintakaan ei ollut paha: Sokoksen alesta 5,9 euroa. En keksi tästä pahaa sanottavaa: toimii siis juuri niin kuin tämän tyyppisten tuotteiden on tarkoituskin toimia eli silottaa ja tuo kiiltoa.

Nappasin tämän kaupasta mukaan ja tuoksu on tosiaan ihana :) Muutenkin tuntuu toimivan hyvin, ei lähmää ja tuo kiiltoa.

Millaiselle tuo Tresemme tuoksuu?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 12.10.13 - klo:13:23
^ Mä käyttelin myös juuri näytteen tuosta wellan öljystä, ja se oli kyllä ihan loistavaa! Mulle riitti näytepullosta viiteen kertaan, tukka on olkapääpituinen. Mä tykkäsin tuoksusta, tuotteesa on manteliöljyä ja se makean pehmeä tuoksu saattaa tulla siitä. Tuoksu jää myös hiuksiin, mikä on mun mielestä tosi kiva varsinkin näin hyväntuoksuisen tuotteen kanssa.  :D

Tämä on mulla hankintalistalla, pitänee vain selvittää mistä kaikkialta tätä saa ostettua ja mihinkä hintaan. Todella riittoisaa tavaraa kyllä. Mullakin jätti tukan ihanan pehmeäksi ja siloiseksi latistamatta.  :)

Olin eilen aikeissa ostaa tätä hiusöljyä sokokselta, mutta hylly oli tyhjänä.  ;D Hintaa taisi olla n. 24€ jos en väärin muista, vieressä oli muita sarjan tuotteita jotka olivat myös kaikki samaa hintaluokkaa. Hieman jäi harmittamaan kun ei tätä tuotetta ollut hyllyssä, hyllyt näytti muutenkin hyvin tyhjiltä näiden tuotteiden kohdalta.

Koska mun oli kuitenkin ihan "pakko" saada joku hiusöljy, niin ostin prismasta tresemmen oil elixirin, maksoi 11€. Kokeilin eilen heti kuivaan tukkaan, latvoihin yhden pisaran ja tuote imeytyi hiuksiin hyvin jättäen ne todella silkkisen pehmeiksi. Tuoksu on myös tässä hiusöljyssä melko voimakas ja jää hiuksiin. Tuoksu ei ole mun mielestä mitenkään erityisen hyvä, mutta ei pahakaan, ihan ok, aavistuksen parfyymimäinen ehkä?
Pullo oli kyllä paljon isompi mitä luulin, vaikuttaa hyvin riittoisalta tuotteelta.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Sinimusta - 12.11.13 - klo:06:39
Ostin eilen Richin Argan Oil Elixirin Hairlekiinista ja kahden testikerran perusteella voin sanoa löytäneen korvaajan Moroccanoilille  ;D Tämä on yhtä hyvää, ellei jopa parempaa ja maksaa ljon vähemmän. Pullon hinta oli 14,90.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: eekki - 13.11.13 - klo:14:03
Näin Trendi-lehdessä mainoksen Tresemmen uudesta hiusöljystä. Kurkin sitten vielä Tresemmen nettisivuilta ja näkyi tulleen kaksi uutta öljyä, toinen värjätyille hiuksille ja toinen kaikille hiustyypeille. Mitenkähän nuo nyt sitten eroaa siitä entisestä keratin smooth -öljystä? Onko joku jo testannut?

Onko muuten muut ohuthiuksiset käyttäneet noita markettien öljysekoituksia? Mikä markettisarjan öljy on tuntunut parhaimmalta ohuelle tukalle? (Siis mielellään sellainen, joka ei lähmäisi ohutta tukkaa kovin helposti.)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Katzenparade - 13.11.13 - klo:19:14
Suorastaan rakastan mun Björn Axenin Argan Oil-pulloa  :l Kokeilin ensimmäisenä Moroccanoilin öljyä, mutta se tuntui kyllä aika korputtavalta loppujen lopuksi, kaiken silikonin takia. Päätin kokeilla n.30€ maksavaa BA:ta Kicksistä ja ah miten ihanaa se on! Tuntuu koostumukseltaan paljon Moroccanoilia kevyemmältä, vaikka sisältääkin enemmän öljyä. Eli argan, tyrni ja macadamia öljy ovat kolme ensimmäistä ainesosaa ja niiden lisäksi seoksessa on silikonia ja hajustetta. Öljy ei lähmää, mutta selkeästi kosteuttaa. Olen välillä käyttänyt öljyä reilummallakin kädellä ja ainut "huono" puoli, joka on tullut esiin on, että hiukset ovat vähän liiankin siloiset.
Iso plussa myös pakkauksesta, eli öljy on pumppupullossa, joten annostelu on tosi helppoa. Moroccanoilin kanssa meni vähän hermot myös annostelun kanssa.

Jokos nyt olisi kehuttu tarpeeksi :D
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 18.11.13 - klo:14:02
Mulla on tuo tresemmen oil elixir ( for all hair types) ollut nyt reilun kuukauden lähes päivittäisessä käytössä ja tykkään! Ihan todella riittoisaa, mulla on tukka reilu hartiapituinen. Pullo on hyvä, öljyä tulee yhdellä painalluksella yhden pisaran verran. Tuotetta on helppo ja siisti käyttää, öljy ei sotke pulloa tmv.

Mä käytän pari painallusta kosteisiin hiuksiin, lähinnä latvoihin mutta myös vähän pituuksiin. Siloittaa ja pehmentää tukkaa. Lähmää en ole saanut vielä kertaakaan aikaiseksi. Ainut miinus tulee tuoksusta, tuoksu ei ole paha mutta en vain pidä siitä. Kaikenkaikkiaan kyllä hyvä tuote hinta/laatu suhteeltaan. Käytän pullon loppuun vaikken tuoksusta niin piittaakkaan, koska tuote on muuten niin hyvin toimiva.

Pitää joskus kun tämä tresemmen hiusöljy loppuu, niin ostaa sitä wellan hiusöljyä. Hyvin samalla tamalla toimiva öljy, ainut erotus oli se että wellan öljy tuoksui mun nenääni niin ihanalta, että halusin nuuhkia mun hiuksia koko ajan.  :D
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 04.12.13 - klo:16:39
Näyte käytetty Kerastase Elixir ultime oilista (perusversio). On selkeästi paksumpaa kuin esim. Tresemme Keratin smooth beautifying oil. Mulla yksittäinen hius ei ole kovin paksu ja siksi tuntuukin että Kerastase on vähän liian raskasta mun hiuksille, eikä esim. “imeydy” yhtä nopeasti kuin ohuemmat öljyt. Edelleen siis Tresemme pysyy mun suosikkina!
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ZEN - 04.12.13 - klo:21:33
Mä olen käytellyt todella tyytyväisenä CHI:n silk infusionia. Kohta mennyt yksi 355ml purnukka ja seuraava odottaa jo kaapissa. Netistä tilattuna tuon hinta ei ole vakavasti kirpaissut, maksoin noin 20e tuosta isosta putelista josta riittää tököttiä vuodeksi. Kiinnyin tähän jo ennen kuin marketit rupesivat tuuppaaman erityisemmin noita hoitoöljyjä, siitä syystä en ole vielä kerennyt tehdä tuttavuutta esim. markettisarjojen öljyjen kanssa, vaikka vähän kiinnostaisikin kokeilla. O:)

Tässä on aika voimakas puuterinen tuoksu, josta itse kuitenkin pidän. Olen kohta vuoden ajan käytellyt tätä jätettävänä sekoitettuna johonkin TiGi:n hoitsikkaan muutaman öljytilkkasen kera, itselleni lyömätön yhdistelmä. Hiukset pysyy suht takuttomina rankasta historiastaan huolimatta, tuntuvat todella pehmeiltä ja hallittavilta. CHI kyllä palautti uskoni silikonin toimivuuteen hiuksissa!
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Mena - 12.12.13 - klo:06:23
Onko kukaan bongannut sellaista öljysekoitusta johon ei olisi lisätty hajusteita? Mua himottaisi kauheasti ostaa valmis hiusöljy, mutta hajusteet on nounou. Jotenkin nuo pelkät öljyt tuntuvat lähmäävän ihan hulluna, tai sitten mä en osaa annostella...
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ainokainen - 12.12.13 - klo:13:46
Noi tuoksut on tosiaan rasittavia. Esim. Moroccanoilia en enää siedä yhtään sen voimakkaan lemun vuoksi.
CHI:n Silk Infusion on myös ihana tuote, mutta siinäkin se tuoksu alkaa repiä hermoja.
Miltä se Tresemme tuoksuu? Voisin kokeilla sitä seuraavaksi, ei ole ainakaan hinnalla pilattu.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: peachvodka - 30.03.14 - klo:21:31
Laitetaan ny viä tänne oikiaan ketjuunki, kun kommentoin ensin "väärään" ketjuun :D

Miehekkeen siskolla oli jotain Tresemmé Keratin Smooth Beautifying -öljyä. Kokeilin sitä vähän omaan latvaan ja jestas, yllätyin kuinka kiva tuote tuo oli! Öljy oli kevyttä ja tuoksui taivaallisen hyvältä. Yleensä kun nuo markettien hiusöljyt tuppaa haisemaan ihan karseelta, mut tää yllätti! Mulla on yleensä latva aika pörröinen, niin tolla sai ihanan silkkiset ja takuttomat latvat! Ei lähmännyt vaikka laittoi reilulla kädellä. Tätä täytyy kyllä käydä ostamas! :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: elly - 31.03.14 - klo:18:28
Osaatko pjau kuvailla tarkemmin kyseisen tuotteen tuoksua? Olisin kiinnostunut kokeilemaan sitä, mutta tietynlaiset tuoksut ovat jostain kumman syystä ärsyttäneet nenääni viimeaikoina.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: höpönasu - 31.03.14 - klo:19:47
^^ Ja minä kaipailisin inci-listaa. :D
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 31.03.14 - klo:20:05
^ Inci-ketjusta kopioitu:

Tresemme Keratin Smooth Beautifying Oil

Cyclopentasiloxane, isododecane, dimethicone, cyclohexasiloxane, hydrolyzed keratin, zea mays oil, argania spinosa kernel oil, lycopene, tocopherol, aqua, cyclotetrasiloxane, dimethicone crosspolymer, parfum, phenoxyethanol, potassium sorbate, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kauris - 31.03.14 - klo:20:06
Laitatteko tuota kosteaan vai kuivaan tukkaan?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: höpönasu - 31.03.14 - klo:20:11
Kiitos Hilippa!

Josko tuollaisen ostais kunhan silmiin osuis kaupassa. Niinkun näitä puteleita ei olis jo tarpeeksi. Tosin mulla ei oo ollut pitkään aikaan mitään hiusöljyä, mulla oli sitä Miracle oilia, tuhat tapaa käyttää tms. miten sitä mainostettiinkan. ::)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: peachvodka - 31.03.14 - klo:20:11
Mä laitan kuivaan tukkaan :) Tosin kävin itsekkin vasta tänään ostamas oman putelin Tokmannista, etten oo keriinnyt vielä märkään kokeillakkaan.
Apua, tosi vaikea kuvailla tota tuoksua:D Se on aika makea kukkainen/mansikkainen/shampanja tms. muttei kuitenkaan :D Luokittelisin tuoksun suht. seksikkääksi, vai voiko niin sanoa XDD Joku tuoksuista viisaampi voi varmaan tarkentaa :D
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: millamagia - 10.06.14 - klo:08:40
Olen uusi palstalla ja hiusten kasvattaja tällä hetkellä :) kiinnostaisi tietää onko kellään kokemusta sp:n luxe oilista? Millaista on ja onko kevyttä? Itselläni paljon hiuksia mutta ohuita eli lähmääntyy helposti. Tuohon törmäsin netissä ja kehuttiin. Onko parempaa kuin kerastasen christalliste seerumi? Vai onko seerumi eri asia kuin öljy? Olen vähän hakoteillä vielä termeissä. Itse olen tykännyt kerastasen seerumista. Muita en ole kampaamo öljyistä/seerumeista kokeillutkaan. Nyt on postista tulossa moroccanoil light versio. Lisäksi ostin kaupasta tresemmen keratin öljyn? Mutta se lähmäsi hiukset heti. Nyt olisi haussa hg öljy itselleni. Jos tuo moroccanoil ei ole hyvää itselleni niin pitää varmaan ostaa joko wellan tai kerastasen. En enää kaupan öljyihin koske.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Lullah - 23.06.14 - klo:18:00
Ostin kokeiluun Cameleon Argan Hair Elixirin. Kaverini kehui paljon tätä ja ihan mukavalta tuntui, kun häneltä kokeilin. Kävin tänään ostamassa ja tutkin hyllyn äärellä vähän inci-listaa ja vertailin muihin. Vähemmän silikonia vaikutti olevan kuin monissa. Tuoksu on aika voimakas. En oikein osaa kuvailla sitä. Tulee jokin mieleen, mutta en osaa yhtään yhdistä. Eniten kukkainen/hedelmäinen ja aika keinotekoinen :D Hyvin riittoisan olosta. Päivitän, kunhan saan kaytettyä enemmän. Saa Halpa-Hallista, hintaa oli 4,90e

edit 1.7

En tiedä onko se tämä, Joico, BC FibreForce vai se latvojen tasotus vai kaikki, mutta yleisesti ottaen mun hiukset on terveemmät, sileät, kiiltävät ja paksummat. Tykkään käyttää ja pelastaa kyllä huonon latvapäivän :D On muuten pirun riittosaa. Sellanen pikkunen pisara tulee kerralla ja pariki riittää hyvin latvoihin.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 03.08.14 - klo:21:40
Mä käyttelin joskus vuosi sitten? pari näytepullollista wellan sp luxe oil hiusöljyä ja rakastuin tähän, teki tukasta ihan superpehmeän, kiiltävän ja ihanan tuoksuisen. Tämä öljy on siitä asti kummitellut mun ostoslistalla.  ;D

Vihdoinkin raaskin ostaa tämän ylihinnoitellun hiusöljyn, ja se on kyllä tasan yhtä ihanaa kuin muistinkin. Pari painallusta riittää, tukasta tulee ihan superpehmeä ja ihanan tuoksuinen. Imeytyy hiuksiin hyviin, tukkaan ei jää yhtään sellaista nahkeaa kerrosta vaan tukasta tulee pehmeä ja pysyy yhtä ilmavana kuin ilmankin tätä. Siloittaa, mutta ei latista. Isommalla määrällä en ole raaskinut kokeilla, mutta en usko että kovin helposti lähmää. Tuoksu on tosiaankin niin hyvä että tekisi mieli syödä hiukset, sellainen pehmeä manteli/kookos/vanilja sävytteinen tuoksu.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: pinkpepper - 04.08.14 - klo:12:18
^Mä oon harkinnut tuon ostamista, mutta en ole uskaltanut kun olen pelännyt lähmätukkaa ja sellaista nahkean tönkköä fiilistä tukassa. Mutta sun kommentin perusteella voisin ehkä ostaa. Mitä tuo maksoi?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 05.08.14 - klo:11:49
^ 24€ maksoi kampaamossa tämä wellan hiusöljy. On kyllä ihan loistava tuote, eipä tarvitse enää edes kokeilla muita hiusöljyjä kun tämä toimii niin loistavasti.  :ts
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kalevalatar - 05.08.14 - klo:12:08
Nyt alkoi kiinnostamaan tämä Wellan hiusöljy :) Olisiko sinulla linkkiä tai kuvaa minkälaisesta putelista on kysymys, niin osaisin etsiä?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 05.08.14 - klo:12:19
^ Tämän näköinen pullo:

(http://media.w.wella.com/i/oil/sp-oil.png)

Kannattaa kysäistä kampaamosta olisiko vielä näytteitä tästä öljystä, jos haluaa testata ennen ostopäätöstä. Itse tosiaankin käytin pari näyteputelia ja päätös olikin helppo tehdä kun oli testannut jo tuotetta ihan loistavaksi.  :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: pinkpepper - 05.08.14 - klo:13:33
Mulla oli jo tuo Wella kädessä, mutta sitten huomasin hyllyssä Balmain Moisturizing Elixirin. Siinä ei olisi alkoholia toisin kuin Wellassa... Millainen tuoksu tuossa Balmainissa mahtaa olla ja onko hyvä tuote ylipäätään?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kalevalatar - 05.08.14 - klo:13:40
Kiitos Wilma! Tämän hetkinen silottava joka minulla on käytössä, tekee kiharat hiukseni vain pörröiseksi :( Voisin seuraavaksi kokeilla tuota Wellaa.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: muori Pippuri - 05.08.14 - klo:22:42
Mulla on Glissin värjättyjen ja käsiteltyjen hiusten öljy ja miun hiuksille se ei tee oikein mitään erikoista, vaikka inci vaikutti oikein hyvältä. Ensin se jättää mukavan silikonisen kiillon, mutta se häviää pois kun tuote imeytyy/haihtuu. Ehkä värinpoistolatvoille ei toimi muu kuin sakset.  ::)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: elly - 31.08.14 - klo:20:14
Mää oon käyttänyt Pantene PRO-V Dry Oil with Argan Oil Smooth & Silk -tuotetta muutaman päivän ajan ja olen pitänyt tuotteesta tosi paljon. Siloittaa, selvittää, on kevyt lähmäämättä ja tuoksukin on melko mieto ja miellyttävä. Olisiko kellään käyttökokemusta sarjan toisesta kuivaöljystä, jossa oli E-vitamiinia ja tuote oli suunnattu muistaakseni ennaltaehkäisemään hiusten vaurioita? Kuulisin mielelläni kommentteja, että ostanko senkin kokeiluun. :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 31.08.14 - klo:20:30
^ Mulla on Repair & protect linjan dry oil with vitamin E. En pysty tuota sinun käyttämään versioon vertaamaan, mutta minun kokemukset E vitamiini öljystä ovat hyvät: koostumus on ohut (ohuempi kuin toisessa mun käytössä olevassa hoitoöljyssä, Gliss 6 miracles oilissa) ja tuote imeytyy hiuksiin nopeasti. Samoin tuoksu on miedompi ja parempi kuin Glississä.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: pinkpepper - 31.08.14 - klo:21:57
Ostin Wellen Luxeoilin. Oon vasta pari kertaa ehtinyt kokeilemaan, joten mitään syväluotaavaa analyysiä en osaa antaa, mutta tuoksu on kerrassaan huumaavan ihana!
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jewely - 17.01.15 - klo:21:59
Mun Syossin öljy oli mennyt pilalle, sen väri oli muuttunut vaaleankeltaiseksi ja koostumus sameaksi ja paksuksi ja näytti kuin siinä olisi ollut jotain höttöä seassa, heitin sen siis roskiin. Onhan se mulla ollut jotain puolitoista vuotta mutta en ole saanut käytettyä säännölliselläkään käytöllä loppuun. Ostin tänään uuden, kriteereinä pieni pullo ja pieni hinta ja päädyin Got2b Oil-licious-puteliin. Inci on aikalailla sama kuin kaikissa muissakin eli ensin pari silikonia ja sitten joku kaheksan öljyä, toimii :) Tuoksu on myös samaa tyyliä kuin muissakin mutta lisäksi tässä tuoksuu minusta kookos, ihan sinänsä hyvä tuoksu mutta onneksi ei jää hiuksiin leijumaan, voisi alkaa jossain vaiheessa ällöttää. Koostumus on minusta vähän Syossia ohuempi joka on hyvä juttu, saa levitettyä hiuksiin paremmin!
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Reese - 18.01.15 - klo:11:05
Olen varmaan Wellan SP Luxeoilista kirjoittanut aiemminkin, mutta eilen pitkästä aikaa laitoin sitä märkiin pituuksiin ennen kuivausta, ja tuli niin kiiltävät ja pehmeät hiukset että! Tämä vaalennettu, jo luonnostaankin karhea pehko kun on omilleen jätettynä vähän muuta. Se ihana tuoksu ei kyllä jäänyt tukkaan samalla tavalla märkiin hiuksiin annosteltuna kuin mitä kuiviin latvoihin laittaessani olen huomannut. Ehkä ensi kerralla pitää kokeilla laittaa ihan latvoihin vielä kuivana toinen kierros, niin jäisi sitä pehmeää, makeaa tuoksuakin.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: wilma - 18.01.15 - klo:13:53
^ Tää wellan öljy on kyllä ihan loistavaa! Mulla vähentää myös hiusten sähköisyyttä näin talvikeleillä. Mulla vetelee öljy nyt ihan viimeisiään ja näitä viimeisiä hoitoöljyn liruja on muuten aika hankala saada pullosta pois. Kunhan saan pullon tyhjäksi niin tämä hiusöljy on taas hankintalistalla, sen verran loistavaa ainetta että muita hiusöljyjä ei kyllä ole enää tarve edes kokeillakkaan.  :ts
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: pinkpepper - 18.01.15 - klo:17:08
Nyt olen mäkin jo kerennyt käyttämään Wellan Luxeoilia ja se on ihan mahtavaa! En vois ees kuvitella parempaa.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Eleven - 07.02.15 - klo:17:39
Ensimmäinen kokeilemani hoitoöljy oli Garnierin Miraculous Oil ja kokemattomuuttani ehdin luulla sen olevan todella hyvää kamaa, mutta tämä johtui sittenkin vain vertailukohteiden puutteesta :). L'Orealin Extraordinary Oil on kosmeettisilta ominaisuuksiltaan paljon parempaa, levittyy helpommin ja tekee muutenkin parempaa jälkeä. Extraordinary Oilin tuoksu on hieman partavettä ja pihkaa muistuttava, mutta onneksi niin mieto ettei se juurikaan haittaa.

Pistin tilaukseen Garnierin Marvellous Glow Oilin, saa nähdä miten se toimii nyt kun olen hieman parempi arvioimaan.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ZEN - 07.02.15 - klo:21:08
Mä taas ajattelin pitkään käyttämäni CHI:n Silk Infusionin olevan suht peruskauraa, kunnes erehdyin ostamaan marketista GLISS:in Daily Oil Elixirin...

Se on ihan järkyttävää kuraa. :-X En edes pysty käyttämään tuota, sen vaikutus ainakin minun kutreihin on selvästi negatiivinen. Jos ihan pikkusen laittaa, niin se tekee latvoista todella kuivan tuntuiset ja takkuuntuvat. Suurempi määrä taas aiheuttaa väistämättä lähmää, joskin jälleen takkuista sellaista. Tuoksu on ihan ok, puhtaanpuoleinen, mutta jokin sivuhaju tuossa kyllä on. Sama se oikeastaan, pitää käytellä tuo pois CWC:ssä, jos edes siihenkään toimii.

Outoa sinäänsä, en oikein ymmärrä, miten tuollaisella INCI:llä voi näin huonoa tulosta saada aikaan. ???

No. Tulipahan äkkiä tilattua lisää CHI:tä.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ainokainen - 01.08.15 - klo:22:02
Ostin eilen Richin Argan Oil Elixirin Hairlekiinista ja kahden testikerran perusteella voin sanoa löytäneen korvaajan Moroccanoilille  ;D Tämä on yhtä hyvää, ellei jopa parempaa ja maksaa ljon vähemmän. Pullon hinta oli 14,90.

Komppaan tätä, on hyvä tuote. Mutta ei yllä samaan kuin Biosilkin Silk Therapy...
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kristiina - 07.08.15 - klo:10:09
Ensimmäinen kokeilemani hoitoöljy oli Garnierin Miraculous Oil ja kokemattomuuttani ehdin luulla sen olevan todella hyvää kamaa, mutta tämä johtui sittenkin vain vertailukohteiden puutteesta :). L'Orealin Extraordinary Oil on kosmeettisilta ominaisuuksiltaan paljon parempaa, levittyy helpommin ja tekee muutenkin parempaa jälkeä. Extraordinary Oilin tuoksu on hieman partavettä ja pihkaa muistuttava, mutta onneksi niin mieto ettei se juurikaan haittaa.

Pistin tilaukseen Garnierin Marvellous Glow Oilin, saa nähdä miten se toimii nyt kun olen hieman parempi arvioimaan.

Vihdoin hankin hiusöljyn, ja valikoimaa marketissa oli paljon. Päädyin myös kyseiseen Garnierin hiusöljyyn, ja tykkään tästä! Jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi, ei lähmää ollenkaan, mutta on silti hoitavan tuntuinen hiuksissa. Tätä voi laittaa reilumminkin, mutta ei tarvitse pelätä lähmätukkaa. Kaikenkaikkiaan hyvä hiusöljy, miellyttää varmaan suurinta osaa kuluttajista. Tuoksu on voimakas, hajuvesimäinen, muistuttaa ehkä hieman sitä Garnier Marvellous-sarjan tuoksua.

Kumpi öljy teitä miellyttää enemmän, tämä Garnierin Miraculous vai Gliss hiusöljy?

Kuulisin myös mielelläni kokemuksia Garnier Marvellous Glow Oil hiusöljystä. Tuoksu tuossa oli niin vahva ja erikoinen, etten sitä sitten hankkinut. Mutta jos on hyvä tuote käytössä, niin tuoksu on sivuseikka.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ainokainen - 12.08.15 - klo:13:10
Kokeilin Wellan Luxe Oilia, kun sitä oli tässäkin ketjussa niin paljon kehuttu. Ihan kiva tuttavuus! Selvittää hiukset todella hyvin, eikä ole yhtä raskasta ja lähmäävää kuin esim. Moroccanoil. Silti annostelun kanssa saa olla tarkkana, ettei tulos ole liimaletti. Mutta niinhän se on näiden jätettävien kanssa aina.

Tuoksusta en niin kauheasti pitänyt, se on aika hajuvesimäinen kuten tuntuu yleensä näiden hiusöljyjen kanssa olevan. Onneksi tuoksu ei jää hiuksiin, ainakaan kovin vahvana.

Ihan kiva näitä öljyjä on välillä kokeilla, mutta mä palaan aina vanhaan suosikkiini Biosilkiin, joka on vaan yksinkertaisesti parasta mun hiuksille. Ei tämä Wella kuitenkaan huonoa ole, päinvastoin. Plussaa myös pienestä 30 ml pullosta, joka on varmasti matkoilla tosi kätevä.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: elly - 17.09.15 - klo:08:33
Huomasin Pantenen hiusöljyn menneen pilalle, mutta ei kyllä edes haittaa, sillä olen aivan ihastunut Macadamia Natural Oil  Healing oil treatment -hiusöljyyn. Mausteinen tuoksu ei aluksi miellyttänyt, mutta nyt olen senkin kanssa aivan sinut. Mua oikeastaan harmittaa, etten löytänyt tätä blondausaikoinani. :D Tää on ainoa tuote, jonka kanssa voin käyttää kuivashampoota ilman risukasaefektiä ja saan kuivimmatkin latvat sileiksi ja kiiltäviksi. Tekisi mieli kokeilla Richin öljyä, mutta taidan tilata nöyrästi uuden pullon Macadamiaa, koska niin hyvää tavaraa tämä on ollut mun hiuksilleni.  :-*
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Marie Corelli - 14.02.16 - klo:10:56
Onko kokemusta L'Orealin Extraordinary Oil Cream-in-oil -tuotteesta? Sopiiko ohuille hiuksille ja jättääkö rasvaiseksi? Millainen tuoksu on? En esimerkiksi pidä Tresemmen Keratin Smooth-hiusöljyn tuoksusta, koska se on liian voimakas.

Ostin tämän pelkästä uteliaisuudesta ja kokeilin tuotetta tänä aamuna kuiviin hiuksiin. Tuntui ihan kivalta, mutta täytyy testata illalla pestyihin hiuksiin, koska hoitoaine tuntui imeytyvän enemmän kuiviin käsiini. Hiukset tuntuvat kyllä aika sileiltä, eivätkä ole lähmäiset. Tuoksu ei ole onneksi mikään voimakas, joten tätä uskaltaa varmaan laittaa töihin lähtiessäkin, enkä tukehdu kotonakaan tätä käyttäessäni.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Kisumirri - 17.02.16 - klo:10:48
Onko kukaan kokeillut Cutrinin hiusöljyä?

Muoks. Olihan tuolla alussa joku kokeillut  :)

Onko muita kokemuksia?
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Hilippa - 12.07.16 - klo:17:34
Olen pitänyt vähän taukoa hoitoöljyjen käytössä (ihan vahingossa siis enkä tarkoituksella) ja käytössä on niiden sijaan ollut joko suihkemaisia tai voidemaisia jätettäviä. Mutta vähän aikaa sitten törmäsin merkkiin nimeltä Ojon ja valikoimassa näin kolme erilaista 3-faasista Rare blend oil -hoitoöljyä.

(http://i1032.photobucket.com/albums/a404/Hilippa_/ojon_zpsmkaii8hr.jpg)

Näistä Rejuvenating therapy (kuvassa vasemmassa reunassa) oli saanut parhaat arvostelut joten pikkuisen koon sitä tilasin kokeiltavaksi. Tuoksuu voimakkaasti sitrunaajuustokakulta eli tavallista sitruunaa makeammalta joten minusta ihan hyvältäkin kunhan tuoksu vähän haihtuu hiuksista...
Kun 15 millin pullon sain käsiini, niin naurahdin että eihän se riitä kuin viikoksi...! Tähän asti käyttämiäni hoitoöljyjä (sekä marketti- että kampaamomerkeiltä) olen yleensä siis voinut reilusti laittaa hiuksiini joten en tajunnut etukäteen olla varautunut siihen, miten herkästi lähmäävää Ojonin hoitoöljy onkaan! Tuntuu toimivuudeltaan ihan kohtalaiselta joten vähän silottaa ja hoitaakin, mutta tuotetta pitää annostella todella varovasti tai muuten on lähmäletti taattu!
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jewely - 01.02.17 - klo:20:04
Sattuuko kenelläkään olemaan jäljellä syyskuun 2015 LivBoxista (bloggaajaboksi) saatua Cutrin Premium Oilia? Mulla on siitä vielä ehkä 1/4 jäljellä ja huomasin varmaan jo muutama kuukausi sitten että sen tuoksu on muuttunut. Se haisee nykyään vähän sellaiselta tunkkaiselta ja ns. vanhentuneelta vaikka sen pitäisi säilyä avattuna 24kk. Ajattelin laittaa Cutrinille ihan huvikseni viestiä tuosta. Olen säilyttänyt tuota ihan normaalisti vessan kaapissa eli tuskin säilytyskään on sitä pilannut.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Memmuuh - 01.02.17 - klo:20:16
^ Mulla on, mutta avasin sen vasta viime kesänä. Sitä ennen oli pahvipakkauksessaan vessan kaapissa. Ei ole mulla ainakaan tuoksu muuttunut tuossa ajassa, mutta tosiaan ei ole mitenkään kovin kauaa ollut aukaistunakaan.

Tuosta olen kyllä tykännyt tosi paljon! Silottaa hyvin, mutta ei lähmää vaikka laittaisi vähän reilumminkin. Ei ole niin tarkka annostelu kun monissa muissa öljyissä eikä jätä tukkaa yhtään rasvaiseksi. :)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jewely - 01.02.17 - klo:20:40
Mäkin tykkäsin tuosta kovasti mutta nyt sitä ei haluta enää käyttää koska se tunkkainen haju siirtyy hiuksiinkin vähäksi aikaa. Koostumus ei näytä muuten muuttuneen. Mulla meni aiemmin yksi Syossin hiusöljy pilalle ja se haisi myös tunkkaiselle ja sen väri muuttui sameaksi, mutta se olikin mulla tosi pitkään. Aiemmin melkein säästelin Cutrinin öljyä vaikka pullo onkin iso, koska ajattelin etten ehkä raaski ostaa itse uutta :D Laitoin Cutrinille nyt viestiä heidän sivujen kautta.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: enna - 01.02.17 - klo:21:58
Mullakin on tuo, ja olen avannut sen silloin kun se paketista tuli. En huomaa värissä tai hajussa muutosta. Olen säilyttänyt sitä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Oon selvästikin hirveän huono käyttämään sitä, koska öljyä on edelleen takaetiketin yläreunaan saakka... ::)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jewely - 10.03.17 - klo:17:37
Mä laitoin Cutrinille kysymystä tuosta öljystä ja he pyysivät mua lähettämään sen heille tarkempiin tutkimuksiin. Tänään sitten mulle tuotiin kotiovelle paketti, jossa oli hyvityksenä Cutrin Colorism shampoo, Moisturism suihkejätettävä ja kaksi eri Arctic berry drops-seerumia, toinen oli strength ja toinen shine. Olen tyytyväinen hyvityksestä, mutta seerumien ensitestailujen perusteella eivät korvaa Premium Oil Treatmentia :( Nämä eivät ole silikonipohjaisia, vaan mineraaliöljypohjaisia ja kuivaan tukkaan laitettuna vaikutti aika rasvaisilta tosiaankin. Märkään tukkaan varmaan toimii paremmin ja nyt kun seerumi on vähän imeytynyt kuivaan tukkaan niin latvat vaikuttaa kyllä aika pehmeiltä, mutta ei sillä tavalla sileiltä miltä ne tuntuu silikonisen jätettävän kanssa.

Hassua, että Cutrinilla ei tällä hetkellä ilmeisesti ole mitään tuollaista hoitoöljyä valikoimassa, vaikka käsittääkseni Premium Oil Treatment oli aika suosittu ja inciltäänkin niin yksinkertainen. Saakohan sitä enää mistään? Verkkokaupoissa ei oikein näytä olevan enää.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: FairyC - 30.04.17 - klo:23:49
Glissin hiusöljyn loputtua ostin Four Reasonsin Arganöljyseerumin, kun se oli tarjouksessa Sokoksella. Mitään valitettavaa en ole löytänyt tästä tuotteesta. Ei lähmää ja  hiuksista tulee sileät ja kiiltävät. Voisin ehkä ostaa uudestaankin.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: naapio - 09.06.17 - klo:22:41
Mulla on ollut kohta kuukauden testissä Sebastianin Dark Oil ja tykkään siitä! En ole aiemmin oikein innostunut jätettävistä hoitoaineista, annostelu meni aina pieleen ja pitkästä käsittelemättämästä tukasta tuli ryhditön ja likaisen näköinen luiru. Nyt kun tukkaa on paljon vähemmän ja pohjalla nelisen kuukautta vanhaa "rakennekäsittelyä" niin osti testiin tämän öljyn ja olen ihan myyty! En yleensä tykkää mistään tuoksutetuista tuotteista, mutta tämä on miellyttävän tuoksuinen. Laitan öljyä kuiviin hiuksiin ja se tuntuu virkistävän kiharaa, siloittavan latvoja ja tekevän niistä muutenkin erotellummat ja paremman näköiset. Ja ennen kaikkea tämä jättää hiukset kevyiksi ja pehmoisiksi, ei yhtään tunnu että hiuksissa olisi mitään tuotetta ja mikä parasta, harjaamisen tms jälkeen hiukset on helppo asetella uudelleen eivätkä ne jää pönöttämään oudosti.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Jewely - 22.11.17 - klo:19:55
Mulla on muutama eri hiusöljy käytössä, mutta harmittavan moni on koostumukseltaan aika ohut. Ohuempia käytän usein aamulla kuivaan tukkaan, mutta kaipaisin yöksi jonkun paksumman ja hoitavamman öljyn, mutta kuitenkin siis tällaisen öljy-silikoni-seoksen. Onko suosituksia?

Mainitsen vielä, että esimerkiksi Four Reasons Argan Beauty Serum ja Bonacure Oil Miracle Rose Oil on mun makuun tällaisia ohuita ja Moroccanoil lähempänä sitä mitä haen. Jos en löydä muuta niin ostan uuden Moroccanoil-pikkupullon (myynnissä Sokoksella joulutuotteena, litrahinta pienempi kuin isossa pullossa!), mutta haluaisin kokeilla välillä jotain muutakin.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Triina - 22.11.17 - klo:23:05
Mulla on kokemusta useista öljyistä ja sanoisin, että Glissin Ultimate Repair Daily Oil Elixir on koostumukseltaan kaikkein paksuin ja täyteläisin. Se jää kämmenellekin enemmän sellaiseksi nokareeksi kuin lammikoksi. Pullo on ollut mulla käytössä nyt neljä vuotta, koska öljyjen menekki on ihan häviävän vähäistä mun hiuksiini ja koostumus oli mun mielestä alkuaankin tuollaista. Mulla on myös pikkupullo Bonacuren Oil Miracle Rose Oilia ja se on ihan vesimäistä lirua tähän verrattuna. Samaten Ojon Damage Reverse Instant Restorative Hair Serum on hyvin ohutta. MoroccanOilia mulla ei ole juuri nyt käsillä, mutta sekin on ohuempaa kuin Gliss. System Professional Luxe Oil on tämän hetken suosikkejani, sekin on sellaista hiukan paksumpaa ja hoitavampaa kamaa, joka ei kuitenkaan hirmu pahasti lähmää.

Tämä on nyt lähinnä koostumusanalyysi, mun on siis vaikea verrata öljyjen tehoja, koska en voi käyttää öljyjä lyhyissä ja ohuissa ja erittäin rasvoittuvissa hiuksissa kuin hyvin varovasti, lähinnä sivulatvojen pahimman hapsotuksen taltuttajana. En voi oikein lisätä öljyjä pesujen välissä tai öisin saamatta katastrofia aikaiseksi.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Xhex0879 - 16.12.17 - klo:09:18
Tilasin joku aika sitten Korealaisen Holika holika Biotin Damage Care Oil Serum. Nyt muutaman viikon käytettyäni voin todeta ettei hiukseni ole ikinä tuntuneet näin hyviltä. Hiukset tuntuu uskomattoman sileiltä ja kiiltäviltä. Laitoin öljyä vähän myös henna värin sekaan ja hiukset paljon paremman tuntuiset kuin yleensä värjäämisen jälkeen.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: princess - 28.12.18 - klo:09:36
Käyttääkö kukaan muu näitä pesun yhteydessä? Itse oon saanut parhaan avun levittämällä shampoopesun jälkeen öljyn ja pois huuhdeltavan hoitiksen. Onkohan tosta mitään haittaa?:)
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: Mena - 28.12.18 - klo:20:55
Mä sekoitan hoitoaineeseen aina vähän arganöljyä. Hoitis on Lidlin Cien hajusteeton tällä hetkellä. Toimii hyvin. :)
Lisäksi ostin juuri Gliss daily oil-elixirin joka tuntuu aika hyvältä kuiviin latvoihin laitettuna.
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: princess - 29.12.18 - klo:17:50
^puhtaat öljyt on tuttuja hoitiksen kans. Mietin lähinnä et imeekö toi jotenkin kosteutta hiuksista, jos laitan hiusöljyä shampoon jälkeen ja hoitoaineen päälle...
Otsikko: Vs: Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt
Kirjoitti: ellen - 29.12.18 - klo:21:10
Onko saatavilla jotain hoitoöljyä, jossa olisi hiukan silikonia, mutta pääasiallinen sisältö olisi öljyä? Ainakin nopean markettikatsannon jälkeen kaikki öljyt, paitsi XZ:n kauraöljy, sisälsivät eniten silikonia ja vähän öljyä. Olisi kiva, jos öljyssä olisi hiukan silikonia, mutta olisi kuitenkin enimmäkseen jotain luonnonöljyä.