Kauneudenhoito => Ihonhoito => Aiheen aloitti: Chaos - 28.08.15 - klo:15:46

Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Chaos - 28.08.15 - klo:15:46
Dermosilin uutislehtinen tuli ja muutama näyte. Harmittaa kovin, että sain meikkivoiteesta sävynäytteen Medium. Olisin halunnut testata Fair-sävyä, että oisko mitenkän sopiva, kun ois kerran hajusteeton ja ois edullinenkin. Toki mulla ois valkoinen meikkivoide, johon sitä vois sekoitella, jos Fair-sävykään ei sovi. Meinaan Mediumin testata, kun laitan vaan hitosti sekaan sitä valkosta meikkivoidetta :D Tai sitten vaan kotipäivänä väärä sävy naamaan, jotta saa kokeilla millanen koostumus!

Uudesta kuvastosta kiinnostaa siis tuo meikkivoide, 3D-meikkisieni, Intiimihoitovoide (siitäkin tuli onneks näyte) jajaja...ei tainnu muuta olla.

Oon käyttänyt nyt Nature-sarjan sulfaatitonta shampoota. Ja se on aivan ihana :l Eka olin epäileväinen, mutta tuoksukaan (on mieto) ei haittaa eikä ärsytä päänahkaa mitenkään. Vaahtoaa hyvin ja pehmeästi, levittyy hyvin ja mikä parasta, tämä on pitänyt hiukset päivän puhtaampana kuin normisulfaatillinen shampoo. ei lätsäytä yhtään. Riittoisuudesta en vielä osaa sanoa, mutta vaikuttais kestävän, kun vaahtoaa niin hyvin. Tätä on jo toinenkin jemmassa, kun pisteillä sai otettua tilaukseen mukaan :) Suosittelen kokeilemaan!
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 28.08.15 - klo:18:27
Mullekin tuli lehti ja näytteet. Intiimivoiteella en tee mitään ja naamiosta ei mun tukkaan riitä edes kokeiluun. Meikkivoiteen testaan. Se lämpösuojasuihke kiinnostaa, kuten muutkin Argan-sarjan tuotteet. Nyt mulla ei tosin ole mitään tarvetta hiustuotteille.

Poskipunat näyttivät esitteessä tosi herkullisille, molemmat kivan värisiäkin ja hintaakin vain 4,90 €. Poskipunat mulla alkaakin olla aika vähissä, joten luultavasti nuo päätyvät mun meikkipussiin jouluostosten yhteydessä. Tässä jaksossa ei tule tilausta tehtyä.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 04.09.15 - klo:08:16
Mä testasin sen meikkivoiteen. Sain siis sävyn Medium. Kestää nättinä koko päivän ja on sopivan peittävää. Sävykin on aika passeli keltapohjainen ja vastaa aikalailla tämän hetkistä suosikkiani Lumenen CC-voidetta, jossa myös käytössä sävy medium. Tämä menee harkintalistalle. Harmi, ettei tässä ole aurinkosuojaa.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 12.09.15 - klo:08:38
Poskipunat kiehtovat itseänikin, vaikka tarvetta ei todellakaan ole... mulla on tosi matala kynnys ostaa puuterimaisia/jauhemaisia meikkituotteita, kun ne eivät mene miksikään pidemmänkään säilytyksen aikana. Luultavatsti ostan ainakin toisen joulutilauksen yhteydessä. Kovasti jo odottelen tämän vuoden valikoimaa :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Liselle - 20.09.15 - klo:19:47
Onko kukaan kokeillu tuota Nature puhdistusgeeliä kasvoille? Haluisin jotain uutta normaalin Kasvopesun tilalle joka tuntuu vähän kuivattavalta.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 20.09.15 - klo:21:23
Mullekin tuli lehti ja näytteet. Intiimivoiteella en tee mitään ja naamiosta ei mun tukkaan riitä edes kokeiluun. Meikkivoiteen testaan. Se lämpösuojasuihke kiinnostaa, kuten muutkin Argan-sarjan tuotteet. Nyt mulla ei tosin ole mitään tarvetta hiustuotteille.

Tuleepas Dermon lehti näytteineen eri aikaan! Mulle tuli vasta viime perjantaina tuo lehti, eli 18.9.  0_0

Mua kiinnostaa uusista tuotteista Argan tuotteet, etenkin naamio. Shampoota taisin joskus testata ja siitä en pitänyt. Naamionäyte on kyllä siinä ja siinä riittääkö se mun tukkaan, ajattelin kuitenkin kokeilla. Saa edes vähän tuntumaa että kannattaako tilata vai ei.  Mulla vetelee dödö tällä hetkellä ihan viimeisiään ja pitäisi sen takia tehdä uusi tilaus. Meinasin alunperin odottaa joulutuotteita mutta minkäs teet, pakko se on kai tänä vuonna tehdä vielä kaksi tilausta.  ;D

Vitamin E sarjan shampoo ja hoitoaine kiinnostaa myös, mä olen tykännyt sarjan muista tuotteista niin kiinnostaa heti kokeilla näitäkin.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 22.09.15 - klo:18:15
^ Mullekin tuli vasta 18.9. joten ilmeisesti noita on postitettu vaiheittain. Duunikaverille (joka järkkää meidän kimppatilaukset) tuli jo pari viikkoa aiemmin ja ehti laittaa tilauksenkin ennen kuin mulle tuli lehti. Luulin jo ettei ole edes tulossa kun en ole omiin nimiin tilannut aikoihin...
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: attir - 07.10.15 - klo:16:21
Kuka tietää, milloin joulukuvasto ilmestyy? Pisteitä vanhenee 6.11, niin mietin, että ehtiikö niitä käyttää ennen sitä?  :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 08.10.15 - klo:17:52
Kyllä se tulee heti marraskuun alussa. Ainakin silloin ne tuotteet on jo netissä ja ostettavissa. :)

Mä odotan Dermon joulutuotteita jo silmät kiiluen. Olisi muutama juttu, mitä tarvitsisin muutenkin (käsivoidetta, puhdistusöljyä jne) ja jouluksi tietenkin jotain joululahjoja.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 17.10.15 - klo:20:23
Voi mä odotan jo myös dermon joulukuvastoa! Mulla olisi tarkoituksena ostaa myös muutama joululahja ja mun dödö vetelee tällä hetkellä niin viimeisiään, että pian on ihan pakko pistää senkin takia jo tilausta dermolle.  ;D

Toivottavasti tuo lehti vain tulisi suht samoihin aikoihin kun tuotteet tulee nettikauppaankin, musta on paljon mukavampi tsekata tuotteet ensin lehdestä ja sen jälkeen vain klikkailla niitä ostoskoriin nettikaupasta jos jotain ostettavaa löytyy. Mä olen ehkä maailman laiskin ja huonoin nettishoppaaja kun en yhtään pidä tuotteiden selaamisesta netissä.  :D
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 18.10.15 - klo:00:04
Mä olen odottanut elokuusta saakka  :D

Tänä vuonna hoidan mahdollisesti myös työpaikan kimppatilauksen, meilllä on iso (150+) yksikkö, mutta kumma kyllä 1,5 v aikana en ole kenenkään nähnyt tuovan kuvastoa taukohuoneeseen. Mulle kelpaa kimpan hoito mainiosti, saa bonukset :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: keesha - 21.10.15 - klo:14:05
Kyselin Dermosililtä joulutuotteista ja sain vastauksen, että joulukuvasto tulee painosta ensi viikolla ja lähetetään silloin myös asiakkaille. :D t. malttamaton

Tulee kyllä kalliiksi seuraava tilaus, sillä olen kerännyt jo pitkää ostoslistaa missä ei ole vielä edes yhtään joulutuotetta. ;D
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Kaisa - 27.10.15 - klo:21:59
Dermosilin joulutuotteet tulevat myyntiin perjantaina. Kuvastoa pääsee jo selaamaan sähköisenä versiona nettisivuilla.

 joulukuvasto (https://www.dermoshop.com/fi/info/magazine?id=mag.fi&utm_medium=email&utm_campaign=Ne+joulun+ihanimmat+lahjaideat+suorassa+DermoLive-lhetyksess_fi&utm_content=Ne+joulun+ihanimmat+lahjaideat+suorassa+DermoLive-lhetyksess_fi+CID_ed2037241cd6ec88f76f571f987a02e0&utm_source=DermoNews&utm_term=joululehtemme%20shkiseen%20versioon/url)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 27.10.15 - klo:22:47
Jes! Pitkä odotus on päättynyt  :D

Ensivaikutelma on varovaisen positiivinen, mutta vähän liikaakin viimevuotista toistava. Kuvaston ja tuotteiden visuaalinen ilme on todella onnistunut, kaunis ja nostalginen :) Tuotteita on vähän vähemmän kuin viime vuonna, paljon löytyy vastaavia tuotteita.

Äkkiseltään omalle listalle menevät vain molemmat suihkugeelipakkaukset Colours ja Lovely sekä mahdollisesti jotain Senses-sarjan tuotteita. Toivottavasti lehden mukana tulee näyte jostakin Senses-tuoksuisesta tuotteesta.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 28.10.15 - klo:18:19
^ Mä tykkäsin myös kuvaston ja tuotteiden ilmeestä.  :) Näytteitä tuli myös ihan mukavasti lehden mukana: senses kropparasva, timjami-keittiösaippua, sensitive suihku- ja kylpyöljy, lovely orange suihkugeeli ja tuoksunäytteet senses sarjasta sekä miesten sport & sauna sarjasta.

Mä tykkäsin tuosta senses sarjan tuoksusta, mitä tuoksuttelin tuoksunäytteestä. Tästä sarjasta tulee varmaan tilattua itselle ainakin tuo vartalosuihke ja kroppakuorinta. Miehelle sport & sauna suihkusaippuaa. Lahjapaketteihin lähtee tilaukseen happy käsivoidepaketti, colours suihkugeelipaketti (tällainen varmaan myös itsellekin) ja care sensitive tuotepaketti.

Keittiösaippuasta haaveilin myös, mutta tuo jouluinen keittiösaippua ei oikein miellyttänyt mua tuoksullaan. Harmi.

Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 28.10.15 - klo:19:27
Mä löysin kyllä kuvastosta vaikka mitä kivaa itselle, mutta lahjaksi en niinkään. Ainakin huulivoiteet ja molemmat suihkugeelipakkaukset haluaisin. Kummallekkaan ei kyllä ole mitään perusteltua tarvetta. Myös Nature pakkaus olisi kiva, siinä olisi sopivan pienet koot putsarista ja kasvovoiteesta ja olen pitkään halunnut kokeilla niitä molempia. Kaikkea muuta tarvitsisin kyllä, intiimisaippuaa, puhdistusöljyä, käsivoidetta ja keittiösaippuaa nyt ainakin.

Katsotaan. Jos nyt kuitenkin saisin tilauksen venytettyä joulukuulle saakka.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: millamagia - 28.10.15 - klo:20:57
Mä löysin itselleni kuvastosta vaikka mitä ihanaa. Itseäni viehätti keittiösaippuan tuoksu ja visuaalinen ulkonäkö, ihanan jouluisen vihreä. Lisäksi lovely orange suihkugeeli tuoksui ihanalta. Care paketin sensitive suihku-ja kylpyöljy houkuttaisi myös. Käsisaippua senses jouluksi. Miehelle sport&sauna suihkugeeliä,deodoranttia ja EdT, ja toilettilaukku.  Olisi vaikka mitä muutakin mitä haluaisin kokeilla.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 29.10.15 - klo:06:15
Minäkin pidin keittiösaippuan tuoksusta ja Sensitive suihkuöljy tuntui tosi miellyttävältä käyttää. Sen sijaan Senses kroppavoiteen tuoksu ei mua oikein miellyttänyt. Teollisen marjaisan muovinen tuoksu, ei onneksi jäänyt iholle kovin pitkäksi aikaa.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: rosmarin - 29.10.15 - klo:13:37
Ensivaikutelma on varovaisen positiivinen, mutta vähän liikaakin viimevuotista toistava. Kuvaston ja tuotteiden visuaalinen ilme on todella onnistunut, kaunis ja nostalginen :) Tuotteita on vähän vähemmän kuin viime vuonna, paljon löytyy vastaavia tuotteita.

Täsmälleen samat aatokset täällä. Odotin innolla Dermon perinteistä joulukuvastoa (tahtoo nääs tilata jotain kivaa itselle ja muille ;D) mutta vähän lattealta ja tosiaankin jo moneen kertaan nähdyltä vaikutti tuo valikoima tänä vuonna.

Visuaalinen ilme on erittäinkin viehättävä sekä kuvastossa että tuotepakkauksissa, siitä iso plussa. Jää nähtäväksi mitä tuolta tulee loppupelissä tilattua, käsivoidesetti ja Colours-suihkugeelit näppärässä matkakoossa houkuttelevat eniten. Huulibalsamit ovat myös nättejä ja kivan tuoksuisia, sopivat hyvin lahjaksi. Senses-sarjan näyte ei herättänyt oikein mitään fiiliksiä, esanssinen ja geneerinen tuoksu ei miellyttänyt ollenkaan eikä voide edes ollut järin kosteuttavaa. Keittiösaippuanäyte oli hajultaan niin tymäkkä ettei meistä oikein tullut kavereita. Lovely orange suihkugeeli ja suihkuöljy odottelevat vielä testikäyttöä..
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Bamboo - 29.10.15 - klo:15:44
Mua kiinnostaa joulutuotteista etenkin Senses sarjan vartaloi ja -kuorinta. Pirteät punaiset purkit ja sisältävät esim. sheavoita, kuulostaa hyvältä :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.10.15 - klo:23:00
Järkeviä vaihtoehtoja tänä vuonna - kivoja suihkugeelipaketteja, ei ainoastaan 'joulumaisia'. Voisin hankkiakin, outletistä  :D
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 31.10.15 - klo:23:11
En innostunut mistään joukukuvaston tuotteesta kun netistä valikoimaa selasin eikä kotiin tullut kuvasto näytteineenkään muuttanut tilannetta. Toki esim. Lovely orange suihkugeeli tuoksui hyvälle, mutta en suoraan sanottuna viitsi tuotetta pelkän tuoksun takia alkaa tilaamaan. Varmasti jonkun hyväntuoksuinen suihkutuotteen ihan lähimarketistakin löydän :P
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 31.10.15 - klo:23:19
Minä tilasin huulirasva- sekä suihkuöljy ja Extra-paketit. Lisäksi muutamia vakituisesti valikoimissa olevia tuotteita. En tilannut ihan kaikkea, mitä olin suunnitellut.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 03.11.15 - klo:17:46
Minäkään en nyt tilannut aivan kaikkea mitä olin suunnitellut.  Tilaukseeni lähti: colours x2, care x2 ja handsome joulutuotteista. Ostoskoriin meni myös saunanaamio kasvoille ja dekolteelle, fresh ja vitamin e roll-onit, karpalosuihkugeeliä, kasvovettä ja arganöljy hiusnaamio.

Kropparasvaa meinasin ostaa, varsinkin senses sarjan rasva olisi kiinnostanut mutta ajattelin että käytän nyt ensin pois nuo olemassa olevat ja tilaan sitten vasta kun on oikeasti tarvetta.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 03.11.15 - klo:21:43
Senses on kyllä kivan tuoksuinen, sellainen mehukkaan kirpsakka. Varmaan menee ainakin pari sarjan tuotetta ostoslistalle. Oman tilaukseni teen vasta marraskuun 22. päivän jälkeen, siihen asti odotan työpaikan tilauksia. Jos näyttää, etä jokin tuote loppuu jo ennen sitä, niin teen "välitilauksen" aiemmin.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 08.11.15 - klo:13:38
Mä tilasin viime tilauksen yhteydessä muutaman uuden tuotteen (arganöljyhiusnaamio ja spa&sauna saunanaamio kasvoille ja dekolteelle) ja molemmat ylitti kyllä mun odotukset!  :) Dermosilin toimitus oli taas nopeaa, ei tarvinnut montaa päivää odotella ennen kuin paketti oli pakettiautomaatissa.

Tämä dermon saunanaamio on ehkä paras saunanaamio, mitä olen tähän mennessä kokeillut. Naamio ei valunut kasvoilta ja siinä oli mukavan isoja kuorivia rakeita, jotka eivät kuitenkaan raapineet ihoa. Koostumus helposti levittyvää voidetta, mutta kuitenkin melko paksua. Lopputuloksena iho oli tosi raikkaan oloinen ja ennenkaikkea todella pehmeä.  :-* Tämä jää ehdottomasti kyllä jatkossakin käyttöön.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: attir - 09.11.15 - klo:00:03
Samaa mieltä Sauna naamiosta! Yllätti täysin. Tunnen käytön jälkeen oikein, kuinka on kasvot pehmeät :T Paras myös , jota olen kokeillut.
 Joulu pesusaippuat pumppupullossa on sellaista  tavaraa tuoksultaan, etten krapula aamu suihkuun suosittele ottamaan...   >:D  Pesutehoja en yhtään moiti!
Huulirasvat pyöreässä peltipurnkassa (joulu juttu) vanilija ja minttu oli pettymys :-\ Niin kuivaa, ettei tahdo mitään irrota, vaikka kuinka sormella hinkkaisi. Huulissa tuntuu kuivalle.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 09.11.15 - klo:00:12
Testasin itsekin tuon saunanaamion. Vahän vaikea sanoa tehoista ihmeempää, mutta ei naama ainakaan kiristellyt pesun jälkeen erityisemmin ja kaikki iholle levitetyt seerumit ym. imeytyivät jälkeenpäin erinomaisesti. Tuoksu on mieto ja miellyttävä.

Huulivoidepaketti on näköjään jo nyt loppuunmyyty  ::) Tein "välitilauksen" eilen, kun huomasin niiden olevan punaisella ja työpaikalla laitoin viimeiseksi tilauspäiväksi vasta 22.11. Mulla on nyt kolme ylimääräistä huulivoidepakettia, toivottavasti tilauksia niistä ei tule enempää ja jos joku jää yli, niin annan siskolle ja/tai kälylle jouluahjoiksi. Toivottavasti muita tuotteita ei ehdi loppumaan, menee sekavaksi tehdä erillisiä tilauksia etukäteen (koska postimaksuja ei tule, niin olen niitä kuitenkin valmis tekemään).

Itselleni ostin sen 3D meikkisienen. Osaako joku verrata Beauty blenderiin, onko vastaava? Olen käyttänyt Real Techniquesin vastaavaa versiota ja se on ihan hyvä, mutta on nyt roskiin menevässä kunnossa, on alkanut murustamaan.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: rhoda - 09.11.15 - klo:12:54
Tilasin ihokarvanpoistogeelin ja yhden kokeilukerran perusteella tuote vaikuttaa oikein toimivalta. Geeli muodostaa jonkun verran vaahtoa mutta se ei paakkuunnu joka paikkaan. Ajelin turvahöylällä ja toisin kuin muiden aineiden kanssa, höylää ei juuri tarvinnut edes huuhdella välillä. Geeli on riittoisan oloistakin eikä tosiaan kuivata ollenkaan.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 22.11.15 - klo:22:57
Keräsin työpaikan tilaukset tänään ja naputtelen tilauksen menemään huomenna. Itselleni päädyin nyt tilaamaan aika niukasti jouluvalikoimaa eli lopulta vain Lovely-suihkugeelit ja Bubbly-käsisaippuat sekä kolme Senses-kynttilää. Lisäksi mulla on ylimääräinen Jolly-huulivoidepakkaus, jota en itse halua, mutta kai sen jollekin voi lahjaksi antaa. Muusta valikoimasta päädyin ostamaan poskipunan sävyssä Pink ja jo aiemmin tilasin 3D-meikkisienen. Korkkaan sen huomenna, kun edellinen sieni meni tänään roskikseen.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 24.11.15 - klo:16:39
Meidänkin työpaikan tilaukset saatiin vihdoin viime viikolla tehtyä ja tuotteet tulivat tänään. Tilasin poskipunan sävyssä peach, Extra-voide + suihkuöljy -setin, mietoa saippuaa, keittiösaippuan ja kaverille käsivoide+jalkavoide -setin joululahjaksi. Ainiin ja mummille aloeverageelin. :D Tuosta suihkuöljystä mulla on suuret odotukset, mutta pääsen vasta huomenna testaamaan kun tänään peseydyn salilla enkä viitsi sinne ottaa mukaan...
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 24.11.15 - klo:18:45
Mä haluaisin kuulla kokemuksia noista poskipunista, molemmat niistä kiinnostaa. :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 26.11.15 - klo:15:32
Kokeilin aamulla poskipunaa (peach) ja tykkäsin kyllä. Pigmenttiä on juuri sopivasti ja tulee luonnollisen näköinen lopputulos. Jää ehdottomasti vakkarikäyttöön. Sävy on aika sama kuin We Care Iconin kaksivärisen poskipunan persikkainen puoli joka alkoikin olla jo melkein loppu (ja tosta tuplasta mulla on se tummempi ruusunpunainen jäänyt kokonaan käyttämättä kun on niin vahva, en tykkää). :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: attir - 26.11.15 - klo:20:47
Mä petyin näihin joulukuvaston huulirasvoihin  :-[ tuntuu ettei saa irti sieltä purtilosta mitään, vaikka kuinka sormella hinkata. Tuoksu on ihana!
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 07.12.15 - klo:23:55
3D meikkisieni on todella hyvä. En ole originaalia Beauty blenderiä kokeillut koskaan, mutta luulisin tämän olevan hyvin pitkälle vastaava. On pehmeä, joustava, tekee kaunista ja tasaista jälkeä, tämän pyörittely iholla tuntuu miellyttävältä. Vaaleanpunainen värikin on supersöpö. Edellinen hyvä meikkisieni oli Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge (https://realtechniques.com/shop-collection/miracle-complexion-sponge) ja tämä on parempi. RT:n sieni oli hiukan kovempi ja vähemmän mukautuva, Dermolla ei saa raitoja aikaan vaikka yrittäisi. Ainoastaan muodoltaan viistetty kärki oli kätevämpi.

Olen kytännyt tämän ilmestymistä bonustuotteisiin, niin voisin jemmatuilla bonareilla ostaa näitä lisää varastoon, tiedä sitten onko se turha toivo.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 11.12.15 - klo:23:37
Juu, nopeaa toimintaa tännekin! Sain lisäksi heijastimen joulukuun kaupanpäällisenä, bonuksena otin sitten ne reishi-kapselit (resistica), maailmalla nuo sieniuutteet ovat paljon kehuttuja ja niiden tehoon vannotaan...
Tosin yhden vastaavan paketin jo söin, mutta otetaan nyt tämäkin. Lahjoitan vaikka jouluksi eteenpäin :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 14.12.15 - klo:08:01
Mä tein kanssa aika ison tilauksen. Keittiösaippuaa, 2 pulloa puhdistusöljyä, intiimisaippuaa ja hiuslenkkejä, linimenttivoidetta treenin kipeyttämiin lihaksiin ja luottokamaa glyseriinikäsivoidetta töihin. Lisäksi otin itseni hemmotteluun saunasaippuan, lotionin ja naamion ja samanlaisen setin ystävälle lahjaksi. Kokeiluun lähti myös iDeal puuteri, sekä poskipuna pink. Otin myös 2 pakkausta resistica kapseleita, jospa auttaisivat, kun olen sairastellut koko ajan.

Bonustuotteina otin sensitive sarjan body lotionin ja vartalovoin, käyvät molemmat myös lapsen kuivalle iholle. Eiköhän näillä taas hetken pärjää. :)
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: ainokainen - 14.12.15 - klo:19:06
Tää kuuluisi ehkä enemmänkin tuonne meikkiketjuihin, mutta kysyn nyt täältä, kun täällä on Dermon tilaajia: Onko kukaan vielä kokeillut Moist Proof -ripsiväriä?

Tuo on siis vastaava tuote kuin Kanebon 38C eli on periaatteessa vedenkestävä, mutta lähtee lämpimällä vedellä. Olisin tosi kiitollinen käyttökokemuksista!
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 14.12.15 - klo:19:16
^Minä olen testannut. Saan sillä sellaiset hämähäkkiripset, en mitään tuuheita. Minusta se vedellä peseytyminen on kätevää, sillä meikin voi poistaa helposti. Ripsiväri lähtee sellaisina pötkylöinä pois.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: ainokainen - 14.12.15 - klo:19:46
Ok, kiitos.  :)

Tykkään Cliniquen Lash Powerista ja MAC:n Extended Playsta juuri tuon ominaisuuden eli vedellä poistettavuuden takia, mutta mietin vaan, että jos tuo harja on huono, ja sillä saa vain hämähäkkiripset, taidan jättää ostamatta. Kaipaan nimenomaan tuuheutta.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: jeppu - 17.12.15 - klo:11:29
Huhhu, olipa nopeaa toimintaa! Tilasin paketin eilen yhden aikaan päivällä, ja sain sen tänään käsiini hieman ennen kymmentä aamulla. Eli 21 tuntia kesti käsittely ja toimitus kokonaisuudessaan, ihan mahtavaa :T Toimitustapana oli (ilmainen) Express Business Day.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 17.12.15 - klo:19:10
Olen kokeillut toista joulupaketin huulirasvoista, vaniljan tuoksuista, ja pidän siitä, että se pysyy huulilla. Onhan se hankalaa saada purkista ulos, mutta se pysyy hyvin. Tuoksu on kuitenkin kauhean voimakas. Olen joutunut ennekin heittämään huulirasvoja pois tuoksun takia.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Hermione - 18.12.15 - klo:17:46
Täällä myös nopeaa toimintaa. Ke-iltana kymmenen jälkeen tein tilauksen, tänään pe ennen puolta päivää oli tullut viesti, että olisi noudettavissa. Puoltoista työpäivää on Suomen postilta kyllä yllätysnopeaa toimintaa. Lushilta esim. paketti rekisteröidään yleensä samana tai seuraavana työpäivänä kuljetettavaksi, mutta matkalla sitten meneekin yleensä ainakin vuorokausi.

Joulutuotteita ei ollut moniakaan enää saatavilla. Senses -kuorinta/vartalovoi-paketti tuli ja on niin herkullisen tuoksuinen, että mietin, raaskinko antaa siskolle vai pidänkö itse 😁
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 19.12.15 - klo:18:56
Tein vielä pikkuisen tilauksen, kun miehelle piti hommata dödöä ja keittiösaippua loppui. Ostin sen jouluvalikoiman Grapefruit & Thyme -saippuan, kun sen sai ilman pyyhettä. Lisäksi ostin Pretty-meikkipaletin, koska sitä on blogeissa kehuttu ja swatchit näyttivät tosi lupaavilta. Pakkaus on todella kaunis. Joulukalenterin kaupanpäällisenä oli huulikiilto-Edt-yhdistelmä, ihan mukava lahjus. Mulla on se Evita-tuoksu viime vuodelta arkituoksuna, se on sellainen simppeli E-tuotteiden tuoksu.

Bonuksina otin vielä pari pakettia Resisticaa, koska ne sai aika pienillä pisteillä. Vähän skeptinen olen tehojen suhteen, mutta onpahan sitten ainakin kokeiltu.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Prisku - 23.12.15 - klo:00:29
Onko kenelläkään muilla ollut Sensitive Special Cream niin kivikovaa, ettei meinaa tulla tuubista mitenkää ulos? Onkohan tää nyt ihan normaalia, vaikka onkin lanoliinia.. Luinkin dermon sivuilta, että kannattaa lämmittää putkiloa ensin käsissa, vaan kun ei meinaa sekään auttaa. Todella epäkäytänöllinen. Ja ensi kerran luen pakkauskoot tarkemmin: 20ml voide oli 6,90 :D.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 23.12.15 - klo:07:39
Oon ollut tosi tyytyväinen Ideal puuteriin ja pinkkiin poskipunaan, jotka mulle on ihan uusia tuttavuuksia molemmat. Ideal puuteri pitää mattana, mutta joustavana ihon, eikä ole ollenkaan liian pakkelimainen, vaikka en olekaan käyttänytkään kivipuutereita vuosiin. Pinkillä poskipunalla tulee tosi nätit pakkasposket. Tykkään. <3
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 24.12.15 - klo:21:49
Sain Dermon sivujen joulukalenterista 1000 bonuspistettä  :)

Loput joulutuotteet ovat nyt alennuksessa, useita pakkauksia on vielä saatavilla.
Otsikko: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 25.12.15 - klo:00:50
^ Niin muuten minäkin, mutta kestää näemmä jonkin aikaa, ennen kuin ilmestyvät tilille...  :D

Oikein kivoja juttuja alennuksessa!
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 30.12.15 - klo:19:10
Uusi lehti on taas ilmestynyt, se on verkossa luettavissa.

Uutuuksissa on lähinnä Classic-linjan päivitystä, oheistuotteita ja muutama meikkituote, Nature-sarjaan on tullut vartaloöljy ja ravinnelisiin mustikkajauhe, se kuulostaa oikein mielenkiintoiselta. Meikkituotteista uudet primerit olivat myös kiinnostavia.

Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 31.12.15 - klo:11:19
^ Mulle tuli uusin lehti eilen postissa ja näytteet tuli classic sarjan käsivoiteesta, jalkavoiteesta ja 35+ energia kasvovoiteesta. Kokeilin heti kaikkia näytteitä, jäi vähän pliisu ensivaikutelma. Tuotteet oli ihan hyviä perustuotteita, mutta ei nyt mitenkään erityisiä.

Käsivoide oli ihan perus, kivasti ja nopeasti imeytyvä. Jalkavoide oli myös aika perus, tuoksui ihan piparminttukarkille ja koostumus paksua mutta helposti levittyvää. Energia 35+ voiteesta mä en tykännyt yhtään, tosi paksua ja huonosti imeytyvää. Jätin yöksi kasvoille ja imeytyi kyllä yön aikana, mutta esim. meikin alle tai päivävoiteeksi en tätä laittaisi.

Mä en taida tästä uudesta kuvastosta tilata mitään, nuo alennetut joulupakkaukset toki kiinnostaisivat mutta nyt ei ole tarvetta millekkään tuotteelle.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 31.12.15 - klo:13:12
Mun mielestä taas tuo Energiavoide on melkeen parasta ikinä! Mulla ei ole edes mitenkään erityisen kuivat kasvot, mutta tuota kun käytti säännöllisesti yövoiteena, niin aamulla oli aina todella levännyt ja heleä iho. <3 Käytin sitä myös meikin alla ja päivävoiteena talvella.

Mua jäi uusista Classic tuotteista kiinnostamaan suihkugeeli ja lotion, tuoksukuvauksessa mainittiin olevan mm. kurkkua ja tykkään raikkaista tuoksuista. Nyt on kuitenkin niin paljon kaikkea, että tuskin tulee tarvetta tilata mitään.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hermione - 31.12.15 - klo:16:14
Testasin Energiavoiteen ja se pääsee kyllä ihan päivittäiseen kähttöön. Face extra ei oikein sovi meikin alle, eikä ole aikaa aamuisin imeyttää sitä, mutta yöksi passeli. Käsivoidenäytettäkin testailin, ja kiinnitin heti huomiota tuoksuun: jotain outoa. Joo ehkä jos kurkku on mainittu, niin jotain vihreää (ei kurkkua), vähän pistävä. Kosteutustehot aika mitättömät. Kädet on nyt niin kuivat, että tämä katoaa silmänräpäyksessä jättämättä jälkeäkään.

Olen ihan ihastunut jalkaseerumiin. Mulla on ihan eka versio pumppupullossa ja on kyllä parasta jalkarasvaa, mitä on ikinä tullut käytettyä. En tykkää jankkimaisista rasvoista, jotka lilluu iholla vielä aamullakin ja tahmaa sukkien sisäpinnat. Tämä imeytyy nopeasti ja tuntuu silti toimivalta!
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 01.01.16 - klo:14:07
Moitin aikaisemmin Primo retinol yövoiteen tuoksun takia, mutta annoin sille uuden mahdollisuuden yökäytössä, koska minua on alkanut ärsyttää se, että tuotteita jää käyttämättä ja ne vievät tilaa laatikoissa. Nyt tuoksu ei ole enää ärsyttänyt, vaan tuote on sopinut minulle hyvin. Aamulla iho on ihanan sileä. Luulen kuitenkin, etten tilaa tätä tuotetta toista kertaa tuoksun takia, mutta tämän käytän kuitenkin loppuun.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 01.01.16 - klo:16:14
Itseäni ärsyttää Talvi Kasvovoiteen äitelä tuoksu... Muutenkin tahmeaa kamaa. No, ehkä käytän jalkapohjiin... 0_0
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Liselle - 15.01.16 - klo:10:12
Miekii innostuin tilaamaan dermolta, kun huomasin joulutuotteiden alen. Tilasin siis sen Pure paketin missä on pieniä kokoja Nature sarjan tuotteista. Ihan hirveesti en oo ehtiny testailla, kun on niin paljon muutaki käytettävää ;D Tilasin mukaan myös Face Extra voiteen, kun oli kuivalle iholle tarkotettu. Miulla kuivuu talvella naama ihan korpuks, mut nyt miun iho on ollu tosi hyvässä kunnossa ton face extran ansiosta. Ihan huippu tavaraa! :l
Ai niin ja tilasinhan mie myös talvi body voiteen. Hyvä perus voide, ei nyt mikään mahottoman kosteuttavan tuntunen, muttaihan kiva. Ehkä arvostan enempi sitä ettei se jää iholle vaan imeytyy nopeesti. Tuoksu on vähän jännä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Mimi - 15.01.16 - klo:18:14
^ Mulle tuli uusin lehti eilen postissa ja näytteet tuli classic sarjan käsivoiteesta, jalkavoiteesta ja 35+ energia kasvovoiteesta. Kokeilin heti kaikkia näytteitä, jäi vähän pliisu ensivaikutelma. Tuotteet oli ihan hyviä perustuotteita, mutta ei nyt mitenkään erityisiä.

Käsivoide oli ihan perus, kivasti ja nopeasti imeytyvä. Jalkavoide oli myös aika perus, tuoksui ihan piparminttukarkille ja koostumus paksua mutta helposti levittyvää. Energia 35+ voiteesta mä en tykännyt yhtään, tosi paksua ja huonosti imeytyvää. Jätin yöksi kasvoille ja imeytyi kyllä yön aikana, mutta esim. meikin alle tai päivävoiteeksi en tätä laittaisi.
Samat sanat. Ja miusta se energia voide haisi pahalle.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 15.01.16 - klo:19:48
Tuo uusi energiavoide ei muuten ole sitten yhtään samaa tavaraa, kun se vanha +35 energiavoide. Se vanha tuoksui vitalikselle, imeytyi huippunopsaan ja toimi meikin alla. Ja kasvot näytti tosi hehkeiltä.

Tuo uusi ei imeydy kunnolla ja haisee minusta ihan erilaiselle. Ei voi todellakaan käyttää meikin alle. Harmittaa, se vanha oli ihan lempparia. >:(
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 14.03.16 - klo:19:20
Mitä mielipiteitä Dermon uutuuksista? Omalle iholle se Sensitive 0% geeli oli kuin nappiin... sopii hyvin ensimmäiseksi iholle laitettavaksi hoitotuotteeksi paksumpien voiteiden alle. Todella fiksua kehitellä 'peruvoiteita', joissa erilaisia rasvaprosentteja.

Nature käsivoide mukavan kevyttä... tunne ehkä hiukan nahkea.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 15.03.16 - klo:21:35
Laitoin tilaukseen sen geelin, erittäin käyttökelpoinen tuote :) Samoin nude-luomiväri lähti tilaukseen helpoksi arkimeikiksi tuomaan valoa katseeseen ja yhdistettaväksi tummempaan varjostukseen. Silmämeikinpohjustajaa mietin, mutta se on kyllä tosi pieni pakkaus, en raaskinut ostaa. Riittoisuus on varmasti eri luokkaa kuin voidemaisemmilla aineilla, mutta melkein kymmenkertainen volyymi on silti hurja.

Muuten tilasin lähinnä lahjoiksi meneviä tuotteita, itselleni hiusturbaanin ja joitakin Nature-sarjan tuotteita outletin puolelta. Mustukkajauhetta lapsille puuron päälle. En tarvitse itselleni juuri mitään  :D Premium-rajasta puuttuu enää satanen ja yritän saada sen täyteen, pitää tehdä työpaikalla kimppatilaus.

Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 27.03.16 - klo:14:55
Sain lahjaksi Hoitava huulten kuorinta -kynän ja ihastuin siihen kovasti. Mulla on kuivat huulet ja oon vältellyt niiden kuorimista, jotta tilanne ei menisi pahemmaksi, mutta kuorinnalla olikin kuntoa parantava vaikutus. En varsinaisesti koe tuotteessa olevaa vaalenpunaista sävyä tarpeellisena, mutta eipä siitä haittaakaan ole, kun käytän sitä pääosin kotona. Eipä ole huulet repaleiset ja karheat tämän jälkeen. Laitoin itselleni tilaukseen toisen kynän, ettei huulet mene taas katastrofikuntoon, sekä Duo teroittimen kynälle ja 0 % Hydrogeelin. Mulla on kovat odotuksen Hydrogeelille, sillä uskoisin sen muuntuvan moneksi muutaman öljytipan avulla. :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Nunna - 29.03.16 - klo:14:26
Oon ollut tosi tyytyväinen Ideal puuteriin ja pinkkiin poskipunaan, jotka mulle on ihan uusia tuttavuuksia molemmat. Ideal puuteri pitää mattana, mutta joustavana ihon, eikä ole ollenkaan liian pakkelimainen, vaikka en olekaan käyttänytkään kivipuutereita vuosiin. Pinkillä poskipunalla tulee tosi nätit pakkasposket. Tykkään. <3

Myös minä olen aivan myyty tuosta ideal- puuterista! Sain sen ennen joulua ja nyt olen jo käyttänyt sitä niin että pohja paistaa keskeltä.  0_0
Käytän sitä ihan ilman mitän muuta, en tartte mitään meikkivoidettakaan kun se tosiaan menee niin mataksi ja iho näyttää todella hyvältä.
Toinen Dermosilin luottotuotteeni on se vaaleanpunainen naamanpesu vaahto, Ahh  <3 Sille ei pärjää mikään muu naamanpesuaine kuin ehkä Aco young- sarjan vastaava, mutta tykkään silti Dermosilistä enemmän.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 14.04.16 - klo:17:09
Hydrogeeli tulee kuulumaan mun ihonhoitotuotteiden vakikalustoon. Annostelin tuota aivan liikaa aluksi, joten jouduin odotella kauan kuivumista, mutta tuota tarvii kerralla yllättävän pienen määrän. Kosteutti hyvin, ei jättänyt iholle rasvaista tuntua ja kuiva ihoni oli rauhallisen ja tasaisen näköinen. Tuubi on toki vähän hajuton ja mauton, mutta eipä kyllä tuotteessakaan ole mitään mikä ärsyttäisi ihoa. En normaalisti pidä geelimäisistä tuotteista, mutta tätä tilaan lisää. :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 14.04.16 - klo:18:29
Minäkin tykästyin tuotteeseen! Sopivan kosteuttava  :-*
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 15.04.16 - klo:06:32
Dermolla on nyt alepäivät ja paljon tuotteita edullisin hinnoin. Katsoin valikoiman läpi, mutta koska nyt ei ole tarvetta millekään, niin en varmaankaan tilaa nyt mitään.

Uusiksi suosikeiksi mulla on tullut Spa& Sauna sarjan tuotteet, naamio jättää ihon ihanan pehmeäksi, suihkugeeli tuoksuu ihanan virkistävästi vihreälle teelle ja kroppavoide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Myös tuoksu on ihana. <3
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 16.04.16 - klo:16:16
^ Pitääpä tsekata nuo aletuotteet! Mä tykkään myös tuosta saunanaamiosta, siinä on kyllä hinta/laatu suhde kohdillaan ja jättää ihon tosiaankin ihanan pehmeäksi.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 17.04.16 - klo:20:11
Jalkakuorintaa nyt kokeiltu kahdesti ja toimii minusta yhtä hyvin kuin korealaiset vastineetkin. Olen pihtaillut näiden kanssa eli käyttänyt yhden "sukan" aina kahteen kertaan, vaihtaen siis avatun sukan ensimmäisen jalan jälkeen toiseen jalkaan. Kuorivan vaikutuksen huomaan 3.-4. päivän jälkeen. Parhaillaan on itse asiassa menossa jälkimmäinen käyttökerta ja vanha iho on lähestulkoon jo kuoriutunut pois. Tämän ajan olen nukkunut nilkkasukat jalassa, koska en yksinkertaisesti pidä ajatuksesta kaikesta siitä irtonaisesta, vanhasta ihosta mun lakanoissa :P
Harmi ettei tämä kuulunut DermoRumba-tuotteisiin... Muuten olisin varmastikin tehnyt nyt viikonloppuna tilauksen.

Käytin nyt pois näytteen sensitive hydrogeelistä (0%). Imeytyi nopeasti. Yksistään ei tällä hetkellä vielä riitä, mutta tämä voisi kesäksi olla aika kiva, kevyt voide!
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 28.04.16 - klo:15:27
Dermon uusi lehti tuli tänään, kesäisissä tunnelmissa mennään. Tykkään vuosi vuodelta tästä yrityksestä aina vaan enemmän :)

Uutuuksina on Summer-sarja, johon kuuluu suihkugeeli, voide, käsisaippua, käsivoide ja deo, lisäksi pari hiustuotetta ja meikkituotteita. Summer-tuotteissa on oikein onnistunut visuaalinen ilme, mutta tuoksu ei ole tänä vuonna niin houkutteleva. Käsivoidenäyte ainakin oli kovin vaatimattoman ja persoonattoman kukkainen, tyttömäinen tuoksu. Se on varmasti tosi helppo valinta kelle tahansa ja tuskin kenenkään nokkaan epämiellyttävä, mutta jäin kyllä kaipaamaan enemmän särmää. Dermolla on niin huikean onnistuneita tuoksuja historiassa.

Uusi huulikiiltosävy Pastel Pink oli myöskin näytteenä mukana ja on tosi kaunis nudepinkki kevyellä hohdolla, oikein sellainen raikas sävy. Menee ostoslistalle.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 28.04.16 - klo:18:47
Omaperäinen valinta mielestäni sisällyttää vakiovalikoimaan kuuluva Aloe vera-geeli uudelleenpakattuna kesätuotteiden joukkoon - hajustamattomana onneksi edelleen tosin. Hintakin on ihan sama kuin 'tylsällä' dermoteekki-tuotteella...
Käsivoidenäytteen perusteella sarja All Seasons tuoksuu raikkaalta, ei liian imeläiseltä .. Sitä toista tuoksua en vielä ole kokeillut, Beach jne...
Odotan kyllä uteliaana Dermo-bussin saapumista paikkakunnalle, on mentävä paikan päälle kokeilemaan ja hiplailemaan...

Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Chaos - 30.04.16 - klo:23:29
Mulle tuli tuosta uudesta käsivoidenäytteestä migreeni ihan heti :( Vaikkei se sinällään vahva ollut ja pidinkin siitä tuoksusta, mutta mun pää ei muuten pitänyt, piti mennä heti pesemään kädet ja lepäämään. Tuota Aloe vera-geeliä en olekaan testannut koskaan! Ajattelin kokeilla niin, että sekoitan siihen ruusunmarjaöljyä sekaan ja kasvoille, jos toimii niin tilaan tuohon tarkotukseen sitten :)

Nyt oon käyttänyt pidempään Glyseriinikäsivoidetta ja oon tykännyt tosi paljon, varmasti tilaan seuraavaksi taas lisää! Kosteuttaa, pehmentää ja imeytyy nopeasti. Oon muistanut rasvata tuon kanssa paaaljon useammin käsiäni, jotka ovat koko aika kuivat, edistystä :T

Toinen tuote mihin oon ihastunut on "Sensitive Facial Cream"! Pehmentää, rauhoittaa ja hoitaa kasvoja tosi hyvin. Pumppupullosta suuri plussa ja on riittoisa. Sopii myös meikin alle. Varmasti sopii myös kesäisin yövoiteeksikin (ja toki voi laittaa lemppariöljyjä sekaankin). Ostan tätä myös lisää ja suositellut jo monelle :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 01.05.16 - klo:09:28
Toinen tuote mihin oon ihastunut on "Sensitive Facial Cream"! Pehmentää, rauhoittaa ja hoitaa kasvoja tosi hyvin. Pumppupullosta suuri plussa ja on riittoisa. Sopii myös meikin alle. Varmasti sopii myös kesäisin yövoiteeksikin (ja toki voi laittaa lemppariöljyjä sekaankin). Ostan tätä myös lisää ja suositellut jo monelle :)
Mä taas inhoan tota pumppupulloa kun siitä ei ikinä tiedä paljonko on jäljellä ja sit se loppuu kesken kaiken. Muuten ois munki lempparituote. Tai sitten pitäis vaan olla aina seuraava purkki jo jemmassa...

Millainen se hydrogeeli on? Onko verrattavissa esim. Xylidermiin?
Samoin kaipaisin kokemuksia myös silmämeikinpohjustusvoiteesta, tai kynähän se taitaa olla. :) Pitäisi varmaan laittaa kesäkuun tienoilla tilausta menemään taas pitkästä aikaa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 05.05.16 - klo:07:20
Mua ei oikeen noi kesätuotteet tällä kertaa innostaneet. Suojakertoimellinen pohjustusvoide oli tosi hyvää (siis se viime vuoden Blossom-versio) ja sitä mulla on vielä tuubin jämät, eli sitä ehkä tilaan jossain vaiheessa lisää. Muuten nyt ei ole tarpeita Dermolta, joten voi olla, ettei tule hetkeen kuitenkaan tilattua mitään.

Chaoksen tavoin tykkään kovasti Glyseriinikäsivoiteesta, se on mulla työkäytössä ja siinä ihan mainiota, koska ei tuoksu millekkään ja imeytyy supernopeasti.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 08.05.16 - klo:13:25
Alumiiniton Deo Stick Vitamin E ja Aurinkosuojapuikko SPF 50 + (huulirasvakäyttöön ajattelin) lähtee tänään tilaukseen. Äidilleni tilaan vartalon kuorintavoiteen Senses-sarjasta, sillä hän on kovin tykästynyt siihen. Itseäni jäi kiinnostamaan vielä Heleyttävä puuteri, jalkojen kuorintavoide sekä yövoide käsille ja jaloille. Oon nyt jotenkin löytänyt Dermosilin uudelleen, sillä mulle on osunut kohdalle tosi kivoja tuotteita viimeaikoina. :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: attir - 03.06.16 - klo:10:10
Mä sain kanssa mainoksen s-postiin tuosta uudesta misellivedestä ja mä  nuukana tosiaan järkytyin hinnasta, verraten yleensä Dermon tasoon  0_0 Pullokin on vain 150ml.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 03.06.16 - klo:15:10
Onpas kova hinta, olisin odottanut jotain 5,50-6,50 € luokkaa... Jää varmaankin kokeilematta, kun kaapissa on pari lupaavaa misellivettä muutenkin. Mun mielestä Dermo olisi voinut myös nimetä tämän ihan vain Misellivedeksi suomalaisittain.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 04.06.16 - klo:12:46
Aurinkosuojapuikko SPF 50+ on osoittautunut erinomaiseksi suojakertoimelliseksi huulirasvaksi. Iso puikko ja väritön tuote, joka ei maistu eikä tuoksu millekään. Huulet jää pehmeäksi ja kosteutetuiksi ilman minkäänlaista lähmää. Seuraavaksi aion kokeilla tätä myös kasvoille. :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 05.06.16 - klo:20:34
Huulikiilto: pink pastel - Sävy on tosi nätti, vaalea ja neutraali pinkki josta juuri pidän kovasti, mutta kiillon koostumus ei ole yhtään minun mieleen. Tahmea ja sormella levityksen jälkeen jopa saippualla vähän vaikeasti iholta puhdistettava (itselläni siis käytössä näyte). Myös huulilla tuntuu tahmeahkolta ja korostaa kuivia kohtia, joten en tämän perusteella halua ostaa.

Shower gel Lovely orange - Täysikokoinen pullo on pumppunsa vuoksi käytännöllinen. Tuoksu ja toimivuuskin ovat ihan ok, mutta suihkusaippuoista en kuitenkaan pahemmin jaksa innostua, joten tämän loputtua siirryn johonkin seuraavaan suihkusaippuaan.

Käsivoide summer - Tuoksu ei oikein uponnut muhun, ja lähellä oli ettei minullekin olisi tullut päänsärkyä... Olen joskus aiemminkin törmännyt näihin hypotuoksuihin, eivätkä ne ole silloinkaan ole olleet mieleeni… Voide oli näytteestä ulos puristaessa todella ohuen tuntuista, mutta kuitenkin ihan hyvin lopulta kuitenkin pehmitti kädet. Tuoksusta johtuen en kuitenkaan osta tätä.

Aiemmin käyttämistäni näytteistä muuten sensitive hydrogeeli (0%) on jäänyt sen verran mieleen, että kun Dermobussi tulee tänne kesäkuun puolessa välissä, niin käynen tuotteen sillon itselleni ostamassa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 07.06.16 - klo:22:49
Annoin mummille joululahjaksi karbamidijalkavoiteen. Tänään kun oltiin kahvilla niin mummi kehui että on tosi hyvä voide. Mummin ystävä meni jalkahoitoon ja mummi pääsi sanomaan että hänen ei enää tarvitse käydä jalkahoidossa (kävi aiemmin noin kerran kuussa) kun on niin pehmeät jalat tuon voiteen myötä. ;D Eli tätä hankitaan mummille lisää sitten kun edellinen tuubi on loppumassa.

Osaako kukaan suositella Dermosilin valikoimasta jotain toimivaa voidetta psori-iholle? Mummilla on psori ja tämän hetken suosikki edelleen on LR:n aloeveravoide, joka maksaa 30e/tuubi (ja saa vain verkostomarkkinoinnin kautta jolloin mulle yritetään aina myydä puoli kuvastoa samalla ja soitellaan perään kutsuille yms....). Annoin mummille aiemmin kokeiluun Dermosilin aloegeelin mutta ei tykännyt siitä. Olisi kiva löytää joku suht edullinen voide jota olisi helppo hankkia.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 10.06.16 - klo:14:41
^Olisko Extrasta apua? Liian tuhtia varmaankin kasvoille (paitsi talvisin kuulemma moni käyttää sitä kasvillekin), mutta kropan hoitoon loistava. harmi, että se Aloe vera-geeli ei toimi - on aika puhdasta tavaraa, ei lisäaineita, tuoksuja tms.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Polina - 10.06.16 - klo:16:32
^^ Tuo karbamidivoide on muuten todella hyvää, eli täysin samaa mieltä mummisi kanssa :). Itselläni on suht järkyttävät korppujalat, ja näihin on tähän mennessä toiminut vain TBS:n hamppuvoide ja Hansaplastin ureaa sisältävä jalkavoide. Nyt käytin tuubillisen karbamidivoidetta ja kantapäät ovat pysyneet siisteinä ja pehmoisina, tätä on kyllä ehdottomasti tilattava lisää.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 10.06.16 - klo:18:15
Jos psori-iho tykkää nimenomaan jostain kvyemmästä/geelimäisestä tuotteesta, niin uusi Sensitive 0% voide on aika hyvää kamaa. Sain sillä rauhoitettua auringossa palaneen ihon ja kosmeettisesti se on erittäin miellyttävää.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hunajapupu - 10.06.16 - klo:22:57
^Olisko Extrasta apua? Liian tuhtia varmaankin kasvoille (paitsi talvisin kuulemma moni käyttää sitä kasvillekin), mutta kropan hoitoon loistava.

Voin kehua tätä Extra-voidetta atooppiselle iholle, mulla on kädet ihan karmeassa kunnossa usein ja tää Extra-voide on toiminut hyvin käsirasvana. Sain voiteen lahjaksi ystävältä ja käytin sitä ensin kasvoille, mutta jotenkin se ei tuntunut toimivan mulla kasvoilla, tuntui liian raskaalta ja jotenkin epämiellyttävältä ja tukkivalta. Tosin mun kasvojen iho ei ollut erityisen superkuiva, kosteusköyhä ja herkkä kuitenkin. Käsivoiteena tämä kuitenkin on ollut oikein hyvää, eli suosittelen tosiaan kokeilemaan käsivoiteeksi jos kädet menee helposti huonoon kuntoon.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 14.07.16 - klo:07:25
Mä olen tykästynyt kovasti Dermon suojakertoimellliseen Primeriin. Meillä on töissä aika kuivattava ilmastointi, joka saa sitten ihon puskemaan rasvaa erityisesti nenästä ja meikki ei tahdo pysyä siistinä koko päivää. Olen sotkenut tuota Primeria Lumenen CC-voiteeseen ja sillä lailla saanut pidettyä ihon siistinä. Taidan tilata tätä pari tuubia jemmaan.

Uusista tuotteista kirsikankukkaiset suihkugeeli ja body lotion houkuttelisi kovasti. Lotionin tuoksu oli huumaava ja pidän kovasti myös eleettömistä pakkauksista.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 14.07.16 - klo:19:07
Aiemmin käyttämistäni näytteistä muuten sensitive hydrogeeli (0%) on jäänyt sen verran mieleen, että kun Dermobussi tulee tänne kesäkuun puolessa välissä, niin käynen tuotteen sillon itselleni ostamassa.

Olen muuten edelleenkin ilman tätä, koska tuotetta ei Dermobussin valikoimaan kuulunutkaan... Tulin tuolloin kuitenkin ostaneeksi kuorintasukat, joita olen jo aiemmin käyttänytkin. Parhaillaan just ihon kuoriintuminen menossa :o

Kovin usein en Dermolta tuotteita enää tilaa, joten siinä osasyy, miksi en ole o% hydogeeliä sitäkään kautta hommannut. Mutta Dermolehden mukana tulevia näytteitä on silti edelleen kiva kokeilla :) Juuri aiemmin puheena ollut Micellar meikinpoistoaine tuli viimeisimmän lehden mukana näytteenä ja tykkäsin siitä todella: näytepussissa olevalla liinalla sai poistettua todella hyvin ainakin sinä päivänä kasvoilla olleen mineraalimeikin sekä kevyen silmämeikin (vesiliukoisen ripsivärin ja kevyen luomivärin). Mutta minusta oli jopa vähän harhaanjohtajaa, että näytteenä on liina, mutta myynnissä sitten  pullossa oleva neste... Olen kuitenkin samoilla linjoilla aiempien kommenttien kanssa, että hinta on jotenkin kumman korkea joten toimivuudesta huolimatta en ole ainakaan heti tätäkään tilaamassa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 14.07.16 - klo:23:50
Onneksi Dermon bussista sai sentään koodin ilmaiseen toimitukseen, joten ei niin harmita, että jouduin tekemään tilauksen..

Mukana oli vain kaikkein suositumpia (tai Dermon sellaisina pitämiä) juttuja, ei lainkaan mitään kiinnostavaa  :D
Nopsaan sain kyllä paketin, ei sen puoleen. Hyvä palvelu siis!

Uutuuksien tuoksu on aivan liian imelän kirsikkainen, tyyliä The Body Shop...
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 25.08.16 - klo:14:08
Mun on ihan pakko kehua Dermosilin Baked Duo Nude luomiväriä! Mä en ole tähän mennessä oikein vakuuttunut Dermosilin meikeistä, ja mulle on sattunut niiden osalta vain hutiostoksia. Tämä luomiväri lähti kuitenkin kokeeksi ostoskoriin halvan hinnan takia, ja tämä on ollut nyt päivittäisessä käytössä. Värin pystyy levittämään koko luomelle ja lopputulos on luonnollinen. Värit erottuvat tarpeeksi toisistaan ja esim. pienten korostusten teko on helppoa tämän luomivärin kanssa. Mulla helpottui perus arkimeikin teko aika paljon, kun ei tarvitse pyöritellä enää useampaa erillistä luomiväriä vaan silmämeikin pohjan saa tehtyä tällä yhdellä duolla tosi hyvin. Hintakin on tosi edullinen, kun Duo maksaa 4,90€.  :ts

Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 26.08.16 - klo:05:48
^Tuo menee sitten kyllä varmaankin hankintaan mulla. Itseasiassa olen sen pari kertaa jo laittanut ostoskoriinkin, mutten sitten kuitenkaan tilannut. Mun arkimeikki on usein tuollaista nudea silmäluomille, musta kynärajaus ja ripsari ja kaikissa neutraaleissa paleteissa mulla jää pääsääntöisesti muut värit käyttämättä, joten tuollainen pelkkää vaaleaa sisältävä duo-nappi olisi kyllä tosi mainio. :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 26.08.16 - klo:17:34
^ Just tuollaiseen meikkiin tuo duo on ihan täydellinen.  :) Mä aluksi myös klikkasin tuotteen pari kertaa ostoskoriin ja sitten viime metreillä otin sen pois, kun ajattelin etten tarvitsekkaan. Viimeksi kuitenkin päätin tilata kokeeksi ja onneksi tilasin, tästä on tullut ihan lemppari.  :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 26.08.16 - klo:18:22
Nude-duo on todella kiva :) Käytän harvakseltaan luomivärejä ja juuri tuollainen helppo, katseeseen valoa tuova väri on täydellisen toimiva melkein milloin tahansa. Jos haluaa värikkäämpää, niin tuota voi silloinkin laittaa alle.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 29.08.16 - klo:23:02
Dermon syksyn uutuudet ovat tulleet sivuille, lehteä ei ole ilmestynyt vielä. Parit edelliset uutuudet ovat olleet vähän vaatimattomia, mutta nyt oli useampi todella houkutteleva tuote  :) Dermo pysyy erinomaisesti trendien mukana ja valikoimiin on tullut mm. minikokoiset meikkimunat, kuoriva yöseerumi ja kasvojenpuhdistuslaite.

Uudistunut Faces-sarja on kauttaaltaan mielenkiintoinen, etenkin xylitolia sisältävä kosteusvoide ja neljästä seerumista Anti-Stress menevät ostoslistalle. Pakkauksetkin ovat onnistuneet. Seerumeilla on tosin suhteellisen kova hinta Dermon yleensä edulliseen hintatasoon verrattuna (15,50 €).

Minimunat hankin aivan varmasti, se isompi 3D-meikkisieni on erinomainen.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 29.08.16 - klo:23:40
Samansuuntaisia ajattelin itsekin D:n uutuuksista, mutta odottelen kasvovoiteesta näytettä ennen ostospäätöksiä. Haluan varmistaa, että 'hypo parfum' ei tällä kertaa ole jokin kamala teennäinen kukkaislemu... Kesäisten nestesaippuoiden tuoksu ei ainakaan houkutellut.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 29.08.16 - klo:23:40
^Minäkin huomasin nuo uutuudet, mutta petyin katsottuani niitä tarkemmin. Kaikissa on hypo parfym, joka ei ainakaan omistamassani Primo-voiteessa ollut mieto ja ongelmaton. Viimrksi en saanut edes lehteä. Tuleekohan nytkään.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.08.16 - klo:13:29
Näyte tuli tänään postissa, anti age seerumia jo ehdin kokeilla. Tuoksu sellainen, että tuskin tilaan. En kestäisi jatkuvassa käytössä tällaista hajua.. hyvin 'dermomainen' tuoksu, joka menettelee käsivoiteessa ja suihkussa, mutta ei kasvoilla.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 07.09.16 - klo:05:46
Dermo on kyllä yllättänyt viime aikoina positiivisesti uutuuksillaan. Näytteistä kokeilin anti-age seerumin ja kasvovoiteen, joista molemmista pidin kovasti. Eniten näistä tämän kauden tuoteista kiinnostaisi syksyiset kynsilakat, tasapainottava seerumi, kasvoharja ja hajustamaton deo sticki, joka on mainio lisä valikoimaan.

Uusien Living tuotteiden tuoksukin miellytti ja kiva, että niitä saa myös täyttöpusseissa. Tarvitsisin Dermolta primeria, mutta muuten ei oikein nyt ole tarpeita, saatan tilata ensi kuussa kuitenkin. Ja marraskuussahan tulee jo taas joulutuotteetkin, tuskin maltan odottaa. :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 25.09.16 - klo:19:44
Mä en tilannut nyt uusimmasta kuvastosta mitään, vaikkakin esim. tuo kasvoharja vaikutti mielenkiintoiselta. Saatan tilata sen jossain vaiheessa myöhemmin. Vaihtoharjan hinta oli myös mun mielestä tosi kohtuullinen.  :ts 3D meikkisieni lähtee varmasti myös jossain vaiheessa tilaukseen, kunhan edelliset vanhan malliset meikkisienet ovat siinä kunnossa että uuden hankinta on ajankohtainen.

Mä odotan myös kovasti jo joulutuotteita. Viime jouluna ostin omalle äidille sekä anopille lahjaksi sensitive extra(?) setin, jossa oli kimaltelevassa pullossa suihkusaippuaa sekä tosi kosteuttavaa hajusteetonta kroppavoidetta. Tää oli niin tykätty, että jos tänä vuonna vaan samaa pakettia on saatavilla niin tulee ostettua useampi näitä. Muutenkin joulutuotteita on niin kiva odotella, kun saa alkaa fiilistelemään joulua siinä samalla.  ;D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 25.09.16 - klo:21:08
^Minulle ei ole tullut Dermosil-lehteä pitkään aikaan. Toivottavasti saan edes sen joulukuvaston.

Luulen, ettei lehteä tullut sen takia, että en ollut tilannut pitkään aikaan mitään.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 25.09.16 - klo:22:06
^Sivuston kautta voi laittaa viestin ja pyytää lähettämään lehden. Dermolla on erinomainen asiakaspalvelu.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: ZombieQueen - 21.10.16 - klo:19:45
Dermosililtä tuli tänään maili että joululehdet on lähetetty ja jos ei ensi viikon aikana tule niin viestiä verkkokaupan kautta.

Toivottavasti tänä vuonna tulee taas hyvät joulukalenteritarjoukset. :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.10.16 - klo:20:21
Nopeaa toimintaa. Halutaan ilmiselvästi estää ne jokavuotiset valitukset, ettei ehditty tilata ajoissa ja jäätiin ilman..
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 22.10.16 - klo:08:27
Dermosililtä tuli tänään maili että joululehdet on lähetetty ja jos ei ensi viikon aikana tule niin viestiä verkkokaupan kautta.

Toivottavasti tänä vuonna tulee taas hyvät joulukalenteritarjoukset. :ts

Oijoijoi! Jännityksellä odotan jo uusia joulutuotteita.  :) Just eilen itseasiassa mietin joululahjoja, ja ajattelin että olen varmaan taas etuajassa niiden suunnittelun kanssa. Enpäs ollutkaan, jos dermon lehtikin tulee piakkoin.  ;D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 22.10.16 - klo:15:13
I Love Me-nessuilla oli jaossa kuvastoja ja myynnissäkin osa pakkauksista.

Tässä on instaräpsy kuvaston aukeamasta, jos siitä saa mitään selkoa. Istun Pasilassa odottamassa junaa ja piti heti jakaa tämä  ;D

En ole vielä ehtinyt tutustumaan tarkemmin, mutta ainakin visuaalinen ilme on erittäin kaunis.

https://www.instagram.com/p/BL3Ve8Fl_TN/ (https://www.instagram.com/p/BL3Ve8Fl_TN/)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 24.10.16 - klo:01:20
Olen nyt selaillut tiiviisti uutta kuvastoa ja tehnyt ostoslistaa itselleni. Tämän vuoden joulutuotevalikoima on hiukan edellisvuosia laajempi, mutta muuten hyvinkin samaa linjaa noudattava, tuttu ja turvallinen. Tutut setit löytyvät uudessa pakkauksessa, olisin kaivannut hiukan muutakin joukkoon, mutta ihan jees toki tämäkin. Visuaalinen ilme on todella, todella onnistunut. Teema on skandinaavinen ja yhdistelee pohjoisen luontoa ja eläimiä, lopputulos on viimeistellyn kaunis ja ihanan suomalainen.

Nämä kiinnostavat itseäni eniten:
Winter Woods (keittiösaippua + pyyhe)
Promise of Light (viisi minisuihkugeeliä)
Soft Touch (Käsisaippua + voide Linnea)
King of the Forest (Black Pepper -tuotteet miehelle)
Winter Wonder (hiusnaamio ja turbaanipyyhe)
Shimmer (baked-tyyppinen hohtopuuteri)

Linnea-setti on tosi kaunis, mutta sen tuoksu jäi vähän mitäänsanomattomaksi (kokeilin käsivoidetta). Samantyyppinen, keveä ja vähän persoonaton kuin kesätuotteissakin oli. Keittiösaippua on tänä vuonna hurjan kauniissa pullossa, sen voisi raaskia ostaakin.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 24.10.16 - klo:01:43
Hyväntuoksuiset keittiösaippuat aina kiinnostavat, riippuu siis näytteestä, meneekö ostoslistalle... Ihan 50€ edestä en aio tilata, mutta pienempi ostosmahdollisuus tullee joskus ennen joulua.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: rosmarin - 24.10.16 - klo:11:02
I Love Me-nessuilla oli jaossa kuvastoja ja myynnissäkin osa pakkauksista.

Tässä on instaräpsy kuvaston aukeamasta, jos siitä saa mitään selkoa. Istun Pasilassa odottamassa junaa ja piti heti jakaa tämä  ;D

En ole vielä ehtinyt tutustumaan tarkemmin, mutta ainakin visuaalinen ilme on erittäin kaunis.

https://www.instagram.com/p/BL3Ve8Fl_TN/ (https://www.instagram.com/p/BL3Ve8Fl_TN/)

Kiitos sneak peek -räpsystä, aloin odottelemaan kuvastoa vesi kielellä heti kun luin Dermolta tulleen sähköpostitiedotteen :D Tämänvuotiset joulutuotteet näyttävät aika herkuilta, erityisesti nuo minituotesetit kiinnostavat (käteviä reissussa ja kiva lahjaidea). Toivottavasti lehden mukana tulee reilu satsi näytteitä, tahtoisin tietää miltä esim. White woods tuoksuu ennen tilaamista.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 25.10.16 - klo:06:41
Mulle iloveme-bussi oli pettymys. Mulla oli ostoslistalla mm. jalkavoidetta ja aloeverageeliä, ja kumpaakaan niistä ei ollut myynnissä. Eikä edes alekuponkeja. Pöh. Hirveän vähän oli muutenkin hajustamattomia tuotteita. Viime vuonna taisi olla ihan kunnon messuosasto ja siellä mahtui liikkumaan paremmin ja tutustumaan tuotteisiinkin paremmin.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: SannaS - 26.10.16 - klo:13:19
Täälläkin odotellaan jo innolla kuvastoa ja joulukaupan avautumista! :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 26.10.16 - klo:16:33
Lehti saapui tänään näytteineen.. Ei kiitos ainakaan Linnea-voidetta: tuoksu on täystyrmäys  0_0
Koostumus sentään on miellyttävän hyvin imeytyvä, jos muuten onkin hajupommi... :o
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 27.10.16 - klo:19:46
Tännekkin saapui Dermon lehti näytteineen! Näytteitä oli vielä tällä kertaa mukana oikein runsaasti.
Tuosta Linnea voiteesta, mäkään en tykännyt siitä yhtään. Haju on todella tunkkainen. Koostumus oli munkin mielestä tosi hyvä, ja tuote imeytyi nopeasti, mutta jäi pistelemään iholle hetken kuluttua levityksestä.  :(
Blossom- sarjan body mist oli myös tuoksunsa puolesta pettymys, tosi pistävä ja voimakas. Mä olen muuten tykännyt blossom sarjasta ja sen tuoksuista tähän mennessä, mutta tää oli jotenkin liian erilainen verrattuna muihin.

Joulutuotteista mulla lähtee ostoskoriin ainakin muutama huopakassi, ne oli mun mielestä  tosi sievän näköisiä ja just passelin kokoisia. Varsinaisista joulutuotteista ostoskoriin mulla päätyy vain promise of light: suihkugeelipakkaus, cheer up: spa &sauna jalkasetti ja  cozy care: voidepakkaus. Mä tykkään tän vuoden luontoteemasta, mutta noissa tuotteissa ei oikein ollut muuta sopivaa. Mä oisin kaivannut sitä sensitive extra settiä mikä oli viime vuonna, se oli ihan tosi hyvä paketti.

Mä huomasin nyt vasta, että berry sarjan tyrnituotteissa on tyrnipalasaippuaa! Näitä lähtee muutama myös tilaukseen. Samoin varmaan muitakin tyrnituotteita, pitkästä aikaa. Mä oisin ehkä halunnut myös näistä berry sarjan tuotteista jotain jouluteemaan sopivia paketteja, ne olisivat sopineet hyvin myös tämän vuoden teemaan.   :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 27.10.16 - klo:20:48
Minullekin tuli lehti, mutta en varmaan tilaa joulutuotteita, koska en löytänyt mitään kiinnostavaa niistä. Ne lahjapakkaukset olivat kuitenkin ihania. Kunpa niitä saisi tilattua erikseen.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 28.10.16 - klo:06:32
Mä olin tähän jouluun kyllä aika pettynyt, enkä löytänyt joulutuotteista mitään kiinnostavaa. Yleisilme on kuitenkin tosi kaunis ja ihanan suomalainen. Luultavasti en kuitenkaan tilaa mitään.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: rosmarin - 28.10.16 - klo:10:11
Joululehti kolahti postiluukusta heti alkuviikosta, ja sisälsi ilahduttavan määrän näytteitä. Winter woods oli kuin olikin mukana eli pääsen tuoksuttelemaan sitä piakkoin. Linnea käsivoide vaikuttaa tosi lupaavalta, imeytyy sekunneissa ja tekee käsistä miellyttävän pehmeät ja hoidetut. Hajupommia en tosin saa siitä tekemälläkään, tuoksu on omaan nenään hyvin mieto ja häviää nopeasti. Onkohan osaan näytepussukoista lorahtanut "vähän" liikaa hajustetta sitten ???

Itse joulutuotteista kiinnostavat eniten Cozy care, Soft touch, Promise of light, Winter woods sekä Delicious kiss. Niistä saisi kivat pikku(joulu)lahjukset kavereille ja sisaruksille. Muut pakkaukset olivat vähän sellaista no jaa -osastoa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 28.10.16 - klo:15:15
Winter woods-saippuan tuoksu on miellyttävä, mutta pakkaus on silti ylihintainen - vaikka pyyhe olisikin hyvänlaatuista kangasta. Ehkä sitten poistomyynnistä joulun jälkeen, jos on jäljellä .. ::)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 30.11.16 - klo:15:28
Ostin joulupakkauksista itselleni Shimmer-puuterin ja Promise of Light -suihkugeelit ja nyt kun Winter Woods -saippuaa on saatavilla yksittäin ilman pyyhettä (vink vink!), niin tilaan sellaisen vielä. Miehelle ostan joululahjaksi Black Pepper -tuotteet ja pari muutakin lahjaksi menevää tuotetta hankin.

Puuteri on todella kaunis heleäksi korostusväriksi poskille. Muualle kasvoille se on liian punertava, mutta poskipäille aivan ihastuttava tuote.

Hoidin viime vuoden tapaan kimppatilauksen töihin ja tilausmäärät jäivät todella paljon pienemmiksi, osa sanoikin ettei oikein löytänyt tänä vuonna mitään kiinnostavaa. Koin itsekin vähän samoin. Sääli, koska pakkaukset olivat ihan huikean onnistuneet ja todella kauniit.

Koodilla Livbox2016 taitaa saada vielä tänään miselliveden kaupan päälle.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 08.02.17 - klo:18:11
Mä kerta toisen jälkeen yllätyn positiivisesti Dermosilin toimitusnopeudesta!  :) Tein tilauksen toissapäivänä illalla, ja tänään hain paketin pakettiautomaastista!
Mä tilasin saunanaamiota, Vitamin E kasvoseerumia, baked duo luomivärin (nude), moist proof kulmavärin, saunasaippuaa ja outletista pari sensitive käsivoidetta. Kulmaväri oli mulle uusi tuote josta ei ole vielä mitään kokemuksia, muut tuotteet olivatkin sitten jo tuttuja ja hyviksi havaittuja.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 16.02.17 - klo:09:28
Dermolla on DermoPäivät eli paljon hyviä tarjouksia 19.2. asti. Tein itse tilauksen eilen, koska aletuotteissa oli mm. Omega 3 -kapselit ja mustikkajauhepussit ja niitä menee säännöllisesti, lisäksi miehelle dödöä ym.

Itselleni tilasin uuden kulmavärin ja luomivärejä, joita en olisi tarvinnut, mutta tämä oli todella edullinen setti  :) Hintaan 8,50 € saa kaikki kolme Baked Duo -luomiväriä ja kolme sivellintä. Mulla on ennestään vaalein Nude-sävy ja se on tosi hyvä ja helppo pohjaväri luomelle ja sellaisenaan sopiva kevyeen arkimeikkiin katseen kirkastajaksi tai esim. kulmaluulle korostamaan. Dermo myy tätä settiä polkuhintaan, koska yksittäin napit maksavat vitosen kieppeillä. Toinen hyvä setti on saman hintainen Kasvomeikkisetti, jossa on heleyttävä puuteri ja kaksi sivellintä. Tämä on tosi nätti heleän kuulas poskipuna/korostusväri, tekee erittäin kaunista jälkeä. Oli siis alun perin myynnissä joulutuotteissa ja hankin sen silloin itselleni.

(https://cdn.dermoshop.com/images/products/9459/catalog/gallery) (https://cdn.dermoshop.com/images/products/9458/catalog/gallery)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 16.02.17 - klo:09:45
Minulla oli valmiiksi ostoskoriin kerättynä tuotteet, jotka olin päättänyt ostaa, mutta viivyttelin tilauksen tekoa Dermopäiviin asti. Minun ostoskorissa olevista tuotteista yksi sitten päätyi olemaan halvempi: sen 5 euron hinta oli muuttunut 4,90 euroon...  ::) En siis näistä Dermopäivistä pahemmin hyötynyt :D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 16.02.17 - klo:10:47
Mä en ole tilannut Dermolta pitkään aikaan kun ei ole oikeasti tarvinnut mitään ja joulutuotteetkaan eivät ole olleet niin erityisiä. Nyt sitten oli pakko saada kasvojen kuorintavoidetta joka on uudistunut varmaan kahdesti siitä mun tuubista, toivottavasti vain ei ole uudistunut liian erilaiseksi. Jotenkin tästä kuorintavoiteesta tuli 88€ tilaus kun mukaan tuli äiti ja sitten tilasin vähän Living-tuotteita tuparilahjaksi pikkuveljelle ja itselle pikkuisen kaikkea muutakin. Se piti vain sanoa että tein tilauksen maanantaina (mäkin odotin Dermopäiviä mutta siellä ei sitten ollutkaan mitään mun tuotteita tarjouksessa) eikä se ole vieläkään tullut. Muistaakseni ennen tuli ihan parissa päivässä. Jospa se huomenna tulee kumminkin.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 17.02.17 - klo:08:46
Itselleni tilasin uuden kulmavärin ja luomivärejä, joita en olisi tarvinnut, mutta tämä oli todella edullinen setti  :) Hintaan 8,50 € saa kaikki kolme Baked Duo -luomiväriä ja kolme sivellintä. Mulla on ennestään vaalein Nude-sävy ja se on tosi hyvä ja helppo pohjaväri luomelle ja sellaisenaan sopiva kevyeen arkimeikkiin katseen kirkastajaksi tai esim. kulmaluulle korostamaan.

Oho, täähän oli tosi hyvä tarjous! Mä just viikko sitten tilasin jo loppuneen tilalle tuon Baked Duo luomivärin Nude-sävyssä, se on jäänyt mulla ihan päivittäiseen käyttöön. Mä olen ollut tosi positiivisesti yllättynyt Dermon meikeistä. Tämä luomiväri ja se uusin kulmaväri on aivan loistavia tuotteita.  :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 27.02.17 - klo:17:38
Tosi mielenkiintoisia uutuuksia maalis-huhtikuun lehdessä! Näytteet sain seuraavista tuotteista: hand & foot night care, intense hydrating mask, beauty balm for hair ja clay cleanser, ja kaikkia haluan kokeilla ihan heti! Näiden lisäksi lehdessä oleva faces puhdistusvaahto kiinnostaisi kanssa koska tykkään tosi paljon vaahtoputsareista, mutta koska tarvetta putsarille ei just nyt ole, niin lisään tuon vaan suosikkeihin ja sitten joskus kun teen seuraavan tilauksen, pistän varmaan sen mukaan. Tai tietenkin riippuu siitä, millainen tuo clay cleanser on... Tällä hetkellä saviputsari saattaa olla liian pesevä, mutta voisi kesäksi olla hyvä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 28.02.17 - klo:11:40
^ Mä ilahduin myös Dermon eilisestä lehdestä ja sen näytteistä! Etenkin tuo hiusten muotoiluvoide ja kasvojen syväpuhdistava kiinnostaa tuotteina, mä taidan kans testata noita näytteitä jo heti tänään.  ;D Dermolehdessä oli muuten pikaplarauksella aika paljon juttuja varsinaisten tuote-esittelyiden lisäksi, ihan positiivinen lisäys mun mielestä.  :) Dermolehtihän alkaa vaikuttaa jo ihan kauneus- ja hyvinvointilehdeltä pienillä artikkeleillaan.
Mulla ei tällä hetkellä ole oikein mitään tilattavaa kun vähän aikaa sitten tilasin Dermolta läjän tuotteita. Ellei jokin näistä näytteistä tunnu aivan siltä että se on pakko saada heti, niin mä taidan jäädä odottelemaan kesätuotteita.  :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 01.03.17 - klo:10:25
Mä testasin eilen dermon kasvojen syväpuhdistavaa. Tuosta näytteestä saisi varmaan riittämään kahteenkin kertaan mutta mä onnistuin pruikkaamaan melkein puolet näytteestä pitkin seiniä.  :o  ::)
Mulla on vähän pintakuiva iho näin talvella, ja syväputsari kihelmöi kasvoja aika inhottavasti. Kasvot punoitti myös joistakin kohdin pesun jälkeen. Iho ei tuntunut kuitenkaan mitenkään kiristävältä, päinvastoin tuntui tosi raikkaalta ja hyvältä. Vähän ristiriitaiset fiilikset jäi. Pitänee ostaa tämä uudestaan testiin keväämmällä, kun ihokaan ei ole niin kuiva.

Testasin samalla kertaa dermon kosteuttavan naamion. Mulla jää usein kosteuttavista naamioista sellainen kalvomainen fiilis iholle, niin tästäkin. Tämä ei oikein ollut mun juttu.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Mintsi - 01.03.17 - klo:16:24
Mä en saanut tota muotoiluvoidetta. Olisin kokeillut senkin mielelläni. Olisi ollut näistä näytteistä se kiinnostavin. No olen sitten ilman.

Käsirasvan kokeilin jo viime yönä. Tosi kivan oloinen voide. Naamiot menee kokeiluun mahdollisesti jo tänään illalla. Kiinnostavan oloisia naamioita. Tosin kotona on kasapäin muitakin, jotka odottavat vuoroaan.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 27.04.17 - klo:18:46
Dermolta on näköjään tullut jo kesätuotteet.  :D Pistin tilaukseen ihan kokeeksi summer dream after sun - voiteen, kun tarvitsen jonkun kevyen ja helposti imeytyvän kropparasvan. Toivottavasti tässä ei ole mikään imelä tuoksu.
Tilaukseen lähti myös aurinkosuojallinen meikinpohjustusvoide, syväpuhdistava shampoo ja kasvojen syväpuhdistaja. Mä en oikeastaan olisi tarvinnut muuta kuin tuon meikinpohjustusvoiteen. Harmi kun kaupasta ei saa yhtä hyvällä hinta/laatu suhteella vastaavaa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: attir - 13.07.17 - klo:01:09
Milloinkohan Dermosilin kesä ALE alkaa?
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Aridith - 11.08.17 - klo:21:11
Katselenko mä jotain alehintoja, vai onko Dermosil suhteellisen edullinen merkki?
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Painted Lady - 11.08.17 - klo:21:14
^Dermosil on edullinen merkki.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 13.08.17 - klo:20:18
^^ Dermosil on hinta/laatu suhteeltaan todella hyvä merkki! Suurimmalla osalla (vai onko peräti kaikilla?) tuotteilla on allergiatunnus ja tuotteet on yleisestiottaen tosi miedosti hajustettuja.  :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Aridith - 13.08.17 - klo:22:04
Ohh! Mitä mä olenkaan missannut! Täytyypä tutustua. Ihanan oloisia tuotteita :o.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 30.08.17 - klo:21:36
Mitä mieltä ollaan uutuuksista? Sain omassa katalogikuoressa näytteen Anti-redness kasvovoiteesta sekä kaurakäsisaippuasta..
Edellistä kokeilin jo, saippua odottaa vielä.
Ei mitään kovin yllättäviä sesonkiuutuuksia, verrattuna siihen, mitä joskus on ollut.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 31.08.17 - klo:18:44
^ Mä en ole vielä plarannut lehteä läpi, mutta tsekkasin näytteet ja niissä olivat kaurakäsisaippua, anti-redness kasvovoide ja hiusten pigmenttitipat (?  :o). Kaura tuntuu olevan nyt joka paikassa niin kova juttu, kiva että sitä on laitettu myös kosmetiikkatuotteisiin.

Onkohan muuten seuraava kuvasto jo joulukuvasto? Vai tuleekohan ennen joulukuvastoa vielä yksi lehti näytteineen. Mä en yhtään muista kuinka nämä on ajoitettu.

Edit: Nyt naurattaa, tän voisi varmaan laittaa "väärin luetut jutut"- topiciin. Dermon pigmenttitippa-näytteessä luki Fair eikä hair.  ;D :O Kyllä riitti ihmeteltävää, mutta sen siitä saa kun tsekkaa näytteet kiireessä.  :D Plarasin nyt lehden läpi ja en oikeastaan löytänyt muuta kiinnostavaa kuin puolukkashampoon ja -hoitoaineen. Nämä menee varmasti ostoskoriin seuraavan kerran, mutta saattaa olla että seuraavan tilauksen teen vasta kun joulutuotteet tulevat.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Susse - 31.08.17 - klo:20:14
^mä luulen että siinä on ihan tarkoitus lukea "fair" niinku vaalea :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.08.17 - klo:20:32
Hehee, hauskaasti väärinluettu!  :D
Tuo Anti-redness-voide on koostumukseltaan tyypillisen 'dermomainen', eli tahmea. Sellaisesta en välitä, tykkään nopeasti imeytyvistä, fluidimaisista voiteista. Ihan hyvä silti, että hajusteeton valikoma kasvaa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 16.09.17 - klo:13:48
Dermo <3

Kauratuotteet vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta. Näyte oli mennyt postissa rikki ja levinnyt, mutta sai siitä tuoksun aistittua kuitenkin, miellyttävän neutraali. Puolukkatuotteetkin kiinnostavat.

Odottelen tilauksen kanssa kuitenkin joulukuvastoa, ei siihenkään ole kuin 1,5 kk enää.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 21.10.17 - klo:15:00
Mulle tuli eilen joulukuvasto ja tänä vuonna on tosi ihania tuotteita minusta! Olikohan se viime vuonna kun mikään ei oikein kolahtanut niin nyt tekisi mieli tilata vähän kaikkea. Tilaan ainakin joulukalenterin, lakritsi-setin, keittiökäsisaippuasetin, poikaystävälle partaöljyn, vanhempien koiralle shampoon ja itselle vielä karpalovartalokuorinnan. Näytteet tuli lakritsi-käsivoiteesta (aivan ihana tuoksu!), keittiökäsisaippuasta, kanelisuihkugeelistä ja minttuvartalovoista.

Nuo dermon sivuilla olevat kommentit tuotteisiin aiheuttaa kyllä välillä myötähäpeää. Joku oli kirjoittanut joulukalenterista että odotimme innolla, mutta jännitys loppui siihen kun näimme hinnan ja kaikki peruivat kalenteritilauksen. Odottivatko he, että kalenteri maksaa 15€ ja on täynnä täysikokoisia tuotteita? Mitä ihmettä ihmiset, ei dermosil tee kuitenkaan mitään hyväntekeväisyyttä ja sitäpaitsi 40€ on todella edullinen hinta kosmetiikkajoulukalenterista. Ja tietysti joku kommentoi että en halua meikkejä, en meikkaa. Toiselle taas pitäisi olla hajusteettomia tuotteita, tietenkin. Jestas, jääpähän enemmän kalentereita meille muille jotka kalenterin oikeasti haluavat ja ovat tyytyväisiä vaikka ihan joka ikinen tuote ei itselle sopisikaan ::)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 21.10.17 - klo:20:44
^ Uskon, että nuo kommentoijat ovat vähän vanhempia "rouvashenkilöitä". Uskoisin, että nää on niitä samoja, jotka kirjoittelee vähän höpöjä Facebook-ryhmiin "Kiitos ryhmään pääsystä" jne.  Meillä töissä osa ihan reilu kolmekymppisistä naisista kauhisteli kovaan ääneen, kun kerroin paljonko TBS:n "halvin" joulukalenteri maksaa. En kehdannut edes kertoa, että ostin sen kalliimman.  :3 Ja nää ihmiset on sellaisia, jotka ajaa kalliilla autoilla tai pistää sisustukseen ihan älyttömästi rahaa. Moni ei ihan oikeasti seuraa kehitystä tai tunne tuotteiden hintoja. Suurin osa tavaratalojen kalentereista on lähinnä lapsille. Odotan innolla, jos ja kun se Lumene tulee myyntiin tavarataloihin.

Mutta kuulostaapa hyvältä Dermon joulu! Oon odottanut sitä ja merkannut kalenteriin, koska pitää olla valmiina. Toivottavasti se lehti löytää tiensä minullekin vaikka heti maanantaina. Kosteusvoideosasto vaatii täydennystä ja sen kaurakuorinnan tilaan ainakin.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 22.10.17 - klo:12:10
Mullekkin tuli perjantaina Dermon lehti. Samat näytteet kuin Jewelyllä, mutta lisäksi oli vielä niistä naisten ja miesten tuoksuista tuoksunäyte. Tänä vuonna tuotteet oli minunkin mielestäni paljon paremmat kuin viime vuonna. :l
Mä ajattelin tilata varmaankin nämä setit:

moments (saunasaippua & joulusaippua)
darling tai beautiful hands (käsivoide tai käsivoide & puuvillahanskat)
dream (puolukka-palasaippua)
mint (vartalovoi ja raakasuklaa)
adventure (miesten suihkugeeli ja roll-on)
magic (erilaisia käsivoiteita)
warming (linimenttivoide ja lämpöpusseja)

Lisäksi mä tykkään noista huopakasseista, ajattelin tilata niitä myös muutaman joululahjoja varten. Dream ja Mint setit oli sellaisia että niitä tulee kyllä tilattua useammalle joululahjaksi. Joulusaippua ja warming setti tulee tilattua itselle ja muut lahjoiksi. Ajattelin tehdä tilauksen heti torstaina illalla, luulisi että silloin on vielä tuotteita hyvin jäljellä.
 
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 22.10.17 - klo:12:28
Teette kyllä uteliaaksi.. täällä ei Dermoa vielä näy, toivon mukaan ensi viikolla. Sittenhän ne ihmeet näkee netissäkin..
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 22.10.17 - klo:13:23
^ Dermon facebook-sivuilla lupailtiin, että lehti tulee nettiin maanantaina!  :l En tiedä maltanko odottaa siihen asti...

Samalla, kun tilaan joulujuttuja, niin tilaa pari muutakin. Onko teillä kokeneimmilla Dermo-faneilla suositella valikoimista hyvää ja tosi kosteuttavaa naamiota ja kasvovoidetta? Talvella kylmimpinä kuukausina olen rasvannut naaman suosiolla kookosöljyllä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hermione - 22.10.17 - klo:17:52
Mäkin olen tosi ihastunut Dermon jouluun. Viime vuonna en tilannut mitään, nyt on montakin pakettia jo ostoslistalla. Mä en saanut näytettä Lakritsi-tuotteesta, vaan keittiösaippuasta. Onko kovinkin voimakas tuoksu siinä lakuvoiteessa? Se kuulostaa ihanalta ja käsienpesussa vielä meneekin, mutta voide jää käyttämättä, jos on kamalan voimakas tai muulla tavalla ärsyttävä.

^ Mä suosittelisin face extra -voidetta kasvoille, jos sellainen vielä löytyy valikoimasta. Itsekin käytän sitä pahimpina pakkasaikoina. Yhden tuubin olen kuluttanut kesäkäytössä Kasvovoide Lightia. Se on aika kevyt, ja ajattelin talveksi tilata joko Medium tai Rich -version. Ehkä näistä löytyisi joku myös sulle, moppi? Dermolla taitaa olla vain yksi kosteuttava naamio valikoimissa. Itse en kovastikaan tykkää kosteuttavista naamioista, kun tuntuvat tukkivilta ja suurin osa kirvelee (mulla myös tämä Dermon). Käytän ekstrakostutukseen sheetmaskeja ja seerumeita voiteiden alla ja toisinaan hunajaa tai rasvaista voidetta naamion tapaan.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 22.10.17 - klo:18:26
^Onko tuo Face Extra samaa kuin se isossa tuubissa oleva voide?

Minä ihastuin siihen lakritsikäsivoiteeseen ja ajattelin tehdä tilauksen pitkästä aikaa. Pari luottotuotetta on lopuillaan, joten listalla on muutakin.

Edit. Tuosta lakritsin tuoksusta voi kyllä tulla salmiakin tai lakritsin himo.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 22.10.17 - klo:18:54
Unohdin aivan nuo tuoksunäytteet listasta! Lakritsi-käsivoide on ihanan pehmeän tuoksuinen (ja hypoparfum), mulla tulee eniten mieleen tästä ehkä vaniljapehmis lakritsikastikkeella. Voide on sellaista nopeasti imeytyvää laatua mutta hyvin kosteuttaa kuitenkin. Nää muutkin näytteet tuoksuu ihanalta, tilaan varmaan nämä kaikki  :l Keittiökäsisaippua tuoksuu minttuiselta ja vähän metsäiseltä mutta on tosi raikas ja keittiöön sopiva. Kanelisuihkugeeli tuoksuu ihan täydelliseltä makealta kaneliherkulta, tässäkin on jotain tosi tuttua mutta en saa päähän mitä! Minttuvartalovoi on tuhtia voidetta ja tuoksuu makealta mintulta.

Voisin listata tähän huvikseni kaikki joulutuotteet:
Joulukalenteri
Sweet karpalovartalokuorinta
Heart of the home keittiökäsisaippua ja keittiöpyyhe
Moments saunasaippua juniper ja suihkugeeli cinnamon
Warming linimenttivoide ja lämpöpussit
Magic 5x 40ml käsivoidesetti
Snowman's joy piirtosuihkugeeli ja kylpyvaahto
Fresh orange punainen appelsiinisuihkugeeli ja deo roll-on
Beautiful hands ravitseva käsivoide
Darling Extra voide Vitamin E (Tuttu extravoide vaaleanpunaisena ja Vitamin E-tuoksulla!) ja puuvillahanskat
Soft care-setti jossa eri paksuisia hajusteettomia voiteita 4x 50ml (moppi tästä voisit ainakin testata eri voiteita edullisesti :D )
Keys to beauty 2x huulikiilto ja peili avaimenperässä
Golden eyes nestelmäinen silmänrajausväri ja voidemainen luomiväri
Rose gold kynsilakkasetti
Take care arganöljyhiusnaamio -ja seerumi
Tulips nestemäinen mattahuulipuna ja huulikiilto
Beauty scent kolme 20ml EdT:tä dermon tuoksuista
Dream puolukkasaippua
Let's celebrate käsisaippua ja käsivoide lakritsi (Suomi 100-juhlatuote josta menee 1€ MLL:lle)
Sharp manikyyrisetti
Gentleman partaöljy
Adventurer miesten EdT
Creamy Oats kaura suihkuvoide ja vartalovoi
Adventure miesten suihkugeeli ja deo roll-on
Good night lakana -& huonetuoksu ja silmälaput
Mint minttuvartalovoi ja mintturaakasuklaa
Silver lining kosteuttava naamio ja puhdistusvaahto
Best friend koirashampoo ja tassupyyhe
Näiden lisäksi vielä huopakassi ja lahjakassi :)


Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 22.10.17 - klo:20:06
Kiitos etukäteiskuvauksista  ;D Nyt jaksan uteliaana odottaa...
Lakritsi kuulostaa erikoiselta tuoksuvalinnalta, mutta mikä ettei, kun suklaantuoksuisia on tullut jo joka tuutista... eikä vain jouluisin. Lakun ystävillekin omia tuotteita, jee  ;)


Kasvovoiteista vielä, Kasvovoide E on mielestäni hyvä perusvalinta, joko tuokusvana (Vitamin E sarjassa) tai Sensitive-linjalla hajustamattomana versiona. Ei kovin tuhtia, vaan sopivasti..
Se For Faces kasvovoide Rich on aika jankkia, näytteellisen verran kokeiltuna se oli todella tuoksuvaa.. en liikaa rakasta Dermon voidetuoksuvalintoja, jotenkin tunkkaisen oloinen haju  (...)

Mille tuo uudenuutukainen keittiösaippua lemuaa? Dermola on joko todella raikkaita ihania keittiötuoksuja, tai sitten pistävän ummehtuneita ...
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hermione - 22.10.17 - klo:20:09
^Onko tuo Face Extra samaa kuin se isossa tuubissa oleva voide?

Tavallinen extravoide on kaiketi eri tavaraa. En ole kyllä incejä vertaillut. Toisaalta olen käyttänyt myös sitä tavallista extraa kasvoilla, kun kasvoversio loppui. Kasvoille tarkoitettu tuntui paremmin imeytyvältä, eikä jättänyt sellaista vedellä liukenevaa pintaa iholle.

Kiitos lakritsituoksuanalyyseista! Ehkä sekin menee kuitenkin tilaukseen ;D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 23.10.17 - klo:10:39
Aivan tajuttoman ihanat joulutuotteet  <3 <3 <3

Lehteä en ole vielä saanut, mutta se oli sivuilla nyt selattavissa. Must haveja löytyy niin paljon, että oon vararikossa. Mä tykkään niin paljon siitä, että Dermo kuuntelee herkällä korvalla kuluttajien toiveita, visuaalinen ilme on viehättävä ja hintataso laatuun nähden erittäin kohtuullinen.

Kommentit sivustolla aiheuttavat tosiaankin välillä suurta myötähäpeää. Miksi minun pitäisi maksaa itselleni täysin turhasta tuotteesta, miksi ette voi myydä kaikkia yksittäin ja juuri siinä ja siinä koossa jne.  ::)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: keesha - 23.10.17 - klo:11:40
^ Sanopa muuta! Tänä vuonna joulutuotteet on musta todella hyvin onnistuneet. En tiedä pystynkö hillitsemään itseäni, koska mun ostoslistasta tuli piiitkä eikä mulla todellakaan olisi varaa(tarvetta) kaikkiin. Mutmut... Seuraavat jutut kiinnostaa:
- Take Care (arganöljyhiusnaamio ja -seerumi)
- Golden eyes (kultainen luomivärivoide ja musta rajausväri)
- Rose gold -kynsisetti (ihana vaal.pun. kynsilakka, päällyslakka ja kynsipuuteri)
- Beauty scent (3 tuoksua, joista todennäköisesti yksi menisi äidille lahjaksi)
- Lets Celebrate (Lakritsi-käsisaippua ja -voide) Tämä setti jos joku on PAKKO saada, niin ihanan tuoksuisia tuotteita. Mielellään ostaisin yhden setin lisäksi vielä lahjaksi äidille.
- Good night (lakana- ja huonetuoksu + silmälaput) Tämäkin on must-have, olen stressinukkuja...
- Gentleman-partaöljy, miehelle lahjaksi
-Best friend (koirashampoo ja tassupyyhe) Must-have tämäkin, koska meillä koirashampoota kuluu... Plussaa hajusteettomuudesta!

Lisäksi mietin kovasti tuota kalenteria... Mulle on tulossa jo LF:n kalenteri, mutta tuo Dermon kalenteri ois kyllä edullisuudellaan todella houkuttava. Lisäksi kaikki tuotteet saisin melko varmasti käytettyä, Dermolta ei ole paljon tullut vuosien aikaan huteja. Mitenköhän paljon näitä joulutuotteita voisi löytyä joulukalenterista? Vai onkohan niitä siinä ollenkaan? Onko missään ollut paljastuksia kalenterista? Kun ei sit viitsisi tilata kalenteria jos joulutuotteita löytyy sieltäkin. Ehkä voisinkin kysyä Dermon asiakaspalvelusta tätä...

Edit. Sainkin jo vastausta, että joulukalenterin tuotteista paljastetaan tietoja tarkemmin tällä viikolla vielä halukkaille Dermon nettisivuilla. Ja että tuotteista osa on vanhoja tuttuja ja osa vain joulukalenteria varten tehty, eli kalenterissa ei ole samoja kuin joulutuotteiden valikoimassa. Nyt on vissiin saatava sit se kalenterikin. ;D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.10.17 - klo:15:55
Lehti saapui tänne näytteillä varustettuna. lakuvoidetta jo kokeilin.. pettymyksekseni sisällössä ei ole lainkaan aitoa lakritsiuutetta, joka sentään on ihoa rauhoittava ja hoitava aine .. se olisi nostanut pisteitä heti.
Kuvastosta tekisi mieli... no ei juuri mitään, katsotaan sitten poistomyynnistä joulun jälkeen  ;) Kenties keittiösaippua!

Missä te tuosta kalenterista saitte tietoa, menikö se multa kokonaan ohi lehden sivuilla? en nähnyt ilmoitusta moisesta.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 23.10.17 - klo:16:18
Lehti saapui tänne näytteillä varustettuna. lakuvoidetta jo kokeilin.. pettymyksekseni sisällössä ei ole lainkaan aitoa lakritsiuutetta, joka sentään on ihoa rauhoittava ja hoitava aine .. se olisi nostanut pisteitä heti.
Kuvastosta tekisi mieli... no ei juuri mitään, katsotaan sitten poistomyynnistä joulun jälkeen  ;) Kenties keittiösaippua!

Missä te tuosta kalenterista saitte tietoa, menikö se multa kokonaan ohi lehden sivuilla? en nähnyt ilmoitusta moisesta.

Lehdessä ei tainnut olla mitään mainintaa, mutta jos menet Dermon etusivulle ja scrollaat vähän alaspäin tulee kalenterista juttua ja painat, niin pääset tuotesivulle. Kommenteissa uusimpana on heidän aspan kommentti, josta lähtee linkki ja sen takana on kalenterin sisältö.  :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.10.17 - klo:17:56
Kiitos, löytyi  8)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 23.10.17 - klo:18:04
Mun tilauksesta taitaa itseasiassa jäädä toi kokonaan kalenteri pois. Ompa hyvä, säästyy rahaa :D Sisältö on ihan kiva sellaiselle jolla ei ole jo entuudestaan paljon kosmetiikkaa, mutta tällaiselle hamsterille siinä ei ollut mitään kovin erikoista ja mulle siinä on varsinkin liikaa kynsijuttuja. Nyt voi sitten vähän paremmalla omatunnolla tilata kaikki muut joulutuotteet joista olin muutenkin enemmän innoissani kuin kalenterista :D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 23.10.17 - klo:23:03
Kalenteri jää minultakin pois, en olisi odottanut tällaista sisältöä. Sen enempää en spoilaa, mutta 9 kynsituotetta on aivan liikaa.

Tavallaan ihan hyväkin, koska voin sitten ostaa enemmän itseäni miellyttäviä juttuja. Lakritsisetti on ehdoton, tänään sain lehden ja sen mukana näytteen ja se on ihan kuin aito Hopeatoffee  :)

Muut erityisesti kiinnostavat setit:

Sweet (karpalovartalokuorinta)
Darling (Extra-voiteen E-vitamiiniversio + puuvillahanskat)
Magic (5 x minikäsivoide)
Snowman's Joy (lapsille piirtosuihkugeeli + kylpyvaahto)
Beauty Scent (3 x minituoksu)
Tulips (huulikiilto + mattahuulipuna)
Best Friend (koirashampoo + tassupyyhe)


Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Cecilia - 24.10.17 - klo:08:17
Minäkin olen nyt hieman pettynyt kalenteriin, ja olin jo ihan valmis ostamaan sen. Itse ostan Dermosililtä pääasiassa vartalonhoitotuotteita, ja kynsien kanssa suosin ihan eri merkkejä. Sääli!

Joulutuotteista saatan kyllä tehdä tilauksen. Lakritsituotteet etenkin kiinnostavat. Lisäksi tykkään tuotteiden minimalistisista ja tyylikkäistä pulloista, joita kehtaa säilyttää muuallakin kuin kaapin pohjalla.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 24.10.17 - klo:17:07
Samoilla linjoilla tuosta joulukalenterista.  :) Joulutuotteista ajattelin tilata, jos vaan suinkin ehdin saamaan ne hyppysiini:
- Let's celebrate-pakkauksen x2 (toinen itselle ja toinen siskolle)
- Soft care
- Silver Lining
- Take care
- Sweet (karpalot  <3)

Vakivalikoimasta tilaan puuvillahanskat, kuorintasukat, jalkavoiteen ja konjac-pesusienen. Vaikka kalenteri on mulle vähän pettymys (onneksi!!! Onhan mulla jo TBS:n vastaava), niin Dermon joulu on todella ihana!!  <3 <3 <3  Täytyy siis olla valppaana torstaina klo: 10.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 24.10.17 - klo:17:12
Mille tuo uudenuutukainen keittiösaippua lemuaa? Dermola on joko todella raikkaita ihania keittiötuoksuja, tai sitten pistävän ummehtuneita ...

Tuoksu on semmoinen aika raikas, hieman sitruksinen ja mausteinen. Tuoksukuvauksessa luki että tuoksussa on minttua ja muita vihreitä yrttejä. Mun mielestä ihan ok hyvä tuoksu keittiösaippuaksi, tuoksu on aika voimakas.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 24.10.17 - klo:17:51
Joo, sain näytteen, ja hiukan vaisun vaikutuksen teki.. Osittain sitruksinen, mutta myös kanelia.
En ihastunut palavasti, olen jo Salvia-fani (ja tavallisen Keittiösaippuan fani)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 26.10.17 - klo:20:49
Dermosililla taitaa olla jo nyt jouluruuhkaa.  :D Laitoin tilauksen ja arvioitu toimitusaika on 7 päivää, yleensä paketit tulee 1-2 päivän sisällä.  :D
Mulla tuli aika iso tilaus, mutta ostin kuudelle henkilölle joululahjat ja itselle jotain pientä.
Joulupakkauksista tilasin warming, beautiful hands, adventure ja silver lining setit. Joitakin settejä useamman kappaletta. Itselle uuden konjac-sienen, meikinpohjustusvoidetta, kulmavärin ja kroppakuorinnan.
Tilaussumma tuntui jotenkin tosi suurelta, mutta nyt kun miettii kuinka monelle tuossa on lahja tilattuna, niin loppusumma ei olekaan niin paha. Dermolla on niin hyvä hinta/laatu suhde näissä joulupakkauksissakin.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 27.10.17 - klo:11:26
Mä tilasin kanssa eilen aika ison paketin. Päädyin ottamaan jalkavoiteen ja puuvillahanskat pois ostoskorista ja laitoin tilalle Darling-pakkauksen. Lisäksi otin vielä energiavoiteen ja 3D-meikkisienen. Muutoin tilaus pysyi samana, mitä aluksi oli tarkoituskin. Ainakin eilen siinä 10-11 aikaan Dermon nettikauppa oli todella jumissa eli ilmeisesti muitakin oli langoilla.  O:)

Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 27.10.17 - klo:13:24

Mä olin tänä vuonna vähän pettynyt Dermon jouluun. Joulukalenteria en sittenkään hanki, en tarvitse niin paljon kynsilakkoja ja ihonhoitotuotteita tuossa oli tosi vähän. Joulupakkauksista ainoastaan lakritsisetti kiinnostaa ja keittiösaippua, mutten tarvitse keittiöpyyhettä ja hinta on turhan korkea. Lahjoiksi tuolta ei löytynyt mitään soveltuvaa. :(
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 27.10.17 - klo:20:41
Mä kuulun myös noihin Triinan mainitsemiin myötähäpeän aiheuttajiin  :D, jotka eivät jaksa innostua pyyhkeestä keittiösaippuan kylkiäisenä. Paljon parempi olisi voida hankkia ne erikseen niin halutessaan. Onneksi joulun jälkeen useinkin saa tuotteita irtomyynnistä poisto-osastolta  ;D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 31.10.17 - klo:19:03
^Ei tuossa mitään väärää ole, mutta jos joulukalenterin kohdalla valittaa turhista tuotteita, niin se on vähän hupaisaa.

Tein tilauksen kaksi päivää sitten ja hain sen äsken smartista. Erittäin nopeaa siis, varmaan ovat ruuhkia ennakoivasti asettaneet arvioksi sen 5-7 päivää, joka siis mullakin oli. Tilasin itselleni tässä kohta ne muutamat joulutuotteet, jotka halusin heti käyttöön ja saadakseni Premium Silver -tason jäsenyyden täyteen, seuraavan tilauksen teen marraskuussa, kun saan työpaikan listan siihen mukaan.

Joulupakkauksista ostin Sweet-karpalokuorinnan, Good Nightin ja Tulips-huulituotteet. Huonetuoksu on aivan ihana, sellainen puhdas ja raikas, jota olisi mahtava saada vaikka tuoksutikkupullonakin. Tulips-setin huulipuna on mattainen neutraali punainen, sopii tällaiselle aremmallekin huulipunien käyttäjälle. Kiilto on pelkkää kultaista hohdetta, ei välttämättä yksin sovi, mutta monenlaisen punan päälle kylläkin. Hylsyt ovat napakat ja painavat, laadukkaan tuntuiset.

Muista tuotteista tilasin karkkimaisen makean Living-käsisaippuan, Kaurakäsisaippuan ja meikkivoidesiveltimen, Living-sarjan keittiö- ja yleispuhdistusaineet sekä miehelle pari dödöä.

Dermo on ihana  :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 01.11.17 - klo:11:41
Mun torstaina tilattu paketti tuli maanantaina ja otin jo melkein kaikki omat käyttöön ;D Lakritsituotteet on aivan ihania ja vaikka käsivoide on pumppupullon takia vähän ohuempaa niin kosteuttaa silti tosi hyvin (hieman eri inci kun tuubimuodossa olevassa lakuvoiteessa) ja tuoksu on edelleen <3

Karpalokuorinta ei ole kovin tehokas mutta kyllä tällä sääret kuorii, tykkään käyttää säärille tällaisia joista jää vähän öljyä iholle niin ei tarvitse rasvata. Tuoksu on tosi luonnollinen ja sääret tuntuu maanantai-illan kuorinnan jälkeen kosteutetuilta vielä nyt keskiviikkonakin.

Extra-voide Vitamin E on ihan loistava yövoide käsille, enkä ole vielä edes kokeillut hanskojen kanssa. Juuri sopivan tuhtia, mutta tästä ei jää sellaista rasvaista tahmakerrosta iholle.

Dermosil on kyllä aivan ihana. Hinta-laatu <3
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 01.11.17 - klo:17:09
Mäkin yllätyin kun torstaina tilaamani tuotteet tulivat lauantaina pakettiautomaattiin! Supernopea palvelu taas. Muutamaa joulupakettia jäin vielä miettimään lahjoiksi, voi olla että teen vielä uudemmankin tilauksen ennen joulua. Piparkakkusaippuaa haluaisin myös itselleni, joten senkin takia varmaan tulee tehtyä vielä yksi tilaus.  :D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 02.11.17 - klo:11:25
Mun viime torstaina tekemä tilaus oli noudettavissa lähipostista tiistaina ja illalla kävinkin noutamassa paketin. Nyt oon ehtinyt hieman tutustumaan tilauksen sisältöön ja tuo lakuvoide- ja käsisaippua on aivan ihania! Tuossa käsivoiteessa on tosi miellyttävä tuoksu, joka tosiaan muistuttaa hopeatoffeeta, kun taas tuossa saippuassa on tietyllä tapaa pistävämpi tuoksuu, joka minusta muistuttaa vähän salmiakkia. Tuo Vitamin E extra-voide on todella hyvää tavaraa ja lisäksi pakkaus on kaunis ja itse voiteesta tulee oikein hienostunut fiilis - se on vähän sellainen kiiltelevää. Mulla on tähän aikaan vuodesta todella kuivat kädet ja joudun pesemään niitä paljon töissä, niin tää oli aivan nappiostos. Uskaltaisin väittää tämän hakkaavan TBS:n hamppukäsivoiteenkin, joka on ollut mun luottotuote vuosia. Plussaa lisäksi tämän tuotteen miellyttävästä tuoksusta. Saattaapi olla, että pistän vielä lakua ja tuota käsivoidetta vielä toiset kappaleet tilaukseen.

Kuorintasukat menee viikonloppuna testiin ja tänä iltana testailen tuota karpalokuorintaa ja hiusöljyä. Mua kiinnostaisi joulutuotteista se keittiösaippua, mutta en halua sitä pyyhettä ja myös se suihkugeeli-duo (lähinnä se kaneli vain).

Muoks.Niin ja ehdin testata myös Silver lining-setin puhdistusvaahtoa (faces puhdistusvaahto), joka oli ihan jees. Hyvä koostumus, mutta joutuessaan silmiin kyllä hieman kirvelee ja minun otsan ihoa kyllä kiristi pesun jälkeen, mutta toisaalta mulla on todella kuiva iho nyt.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 26.11.17 - klo:13:19
Mä pistin uuden tilauksen kun dermollakin on näköjään black weekend. Dermosilin Black box kuulosti kyllä houkuttelevalta, mutta en raaskinut sitten tilata sitä jos osa tuotteista onkin sellaisia joita ei tule käytettyä. Black boxissa on siis 65 euron edestä tuotteita ja boxi maksaa 25€.
Aletuotteista ostoskoriin meni living käsisaippua ja challenger suihkusaippua miehelle. Tilasin myös yhden adventures joulusetin lisää, moments setin ja huopakasseja. Ehkä tässä nyt alkaa olla tämän vuoden dermosilin tilaukset mun osalta taputeltuna.  :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Henrietta - 26.11.17 - klo:18:41
Nyt yllätti, tilasin perjantai aamuna ja lauantaina oli noudettavissa smartpostista. Siis onko postillakin Black Friday  :T
Tilasin black weekend tuotteita ja lipsahti sitten ostoskoriin black boxikin ::)
Ei nyt huono sisältö, mutta myös sellaista mitä en olis halunnut  ;D Meikkituotteissa oli kivoja yllättäjiä joita en olis muuten ymmärttänyt edes hankkia ja testauksen jälkeen tulee kyllä käyttöön.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 27.11.17 - klo:22:24
Black box oli kyllä hintaansa nähden tosi hyvä! Pari tuotetta oli vähän floppeja, mutta 11 täysikokoista tuotetta 25 eurolla on mainio diili.

Living nestesaippua 500 ml
Summer Dream suihkugeeli 300 ml
Silottava vartalogeeli 200 ml
Nature jalkavoide 75 ml
Faces Savinaamio 40 ml
Kuitumuotovaahto 150 ml
Trio Peitevoide 4 g
Huulikiilto Carnival Pink 13 ml
Baked Duoluomiväri Black 1.5 g
Huuli- ja poskipuna Sweet Pink 15 ml
Kynsilakka Dreamy Rose 11 ml

Erityisesti tykkäsin kuitumuotovaahdosta, käsisaippuasta, peiteväripaletista sekä voidemaisesta huuli/poskipunasta. Luomiväri ja hailakan nudepinkki kynsilakka olivat tämän boksin flopit.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 28.11.17 - klo:17:21
^ No onpa kiva boksi!  ;D Mä mietin pitkään tilaanko sen vai ei, mutta päätin odottaa joulukuuhun. Joulukuussahan on tosiaan tuplabonukset. Tilaamani energiavoide on todella jees tuote! Liekö lumevaikutusta vai ei, mutta tuntui kyllä "virkistävältä". Lisäksi nuo kuorintasukat oli ihan huiput. Mulla kesti n. 3 päivää, että iho lähti kunnolla kuoriutumaan. Nyt on kyllä niin pehmeät jalat että.  <3  <3

Joulukuussa aion tilata vielä ton lakritsisen tuotesetin ja lisää tuota E-vitamiini/extra-käsivoidetta. Lisäksi tuo keittiösaippua houkuttaa, kun sitä on tullut yksittäin myyntiin! Myös joku seerumi olisi kiva ja ripsarina oon pyöritellyt tuota vastaavaa kuin Kanebolla on. Ostin jokin aika sitten Estee Lauderin Double Wearin, mutta se kyllä varisee päivän aikana...tai sitten mun täytyy vaan pitäytyä vedenkestävissä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 12.12.17 - klo:20:37
Olen käyttänyt Dermosilin Moist Proof -ripsiväriä ja se on toiminut hyvin arkikäytössä. En saa sillä mitään megaripsiä ja levityksessä pitää olla tarkka, etteivät ripset liimaannu yhteen. Pysyvyyskin on ollut hyvä, mutta tänään oli niin kova räntäsade, että sitä tämä ripsiväri ei kestänyt. Johtui varmaan siitä, että jouduin pyyhkimään vedet silmien ympäriltä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 12.12.17 - klo:21:35
Päädyin tekemään ison tilauksen... suht ison, hintaa 'vain' vähän yli 50€ ja mukana useita bonusjuttuja... Kivasti tuli tuplapisteitä.
  :ts Kun kerran tekivät hyvän tarjouksen, pakko oli langeta. Yhtä hyvää keittiösaippuaa ei niin vain saa kaupoista (Palmoliven vastaava kyllästyttää tuoksullaan), ei myöskään muita täyttöpusseja.
Päädyin myös ostamaan kokeeksi Q10 sy-voiteen, lempparini L300 vaaleanpunainen on lakkautettu  :#
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 06.01.18 - klo:17:24
Dermosilin uusin lehti näytteineen tuli tällä viikolla. Tästä lehdestä on joskus ollut puhetta täälläkin, että lehti ei tosiaankaan ole mikään pelkkä tuotekuvasto enää. Viimeisin lehti tuntui käsissäkin tosi kivalta ja ulkoasuun ja teksteihin on selvästi panostettu.  :ts

Näytteistä testasin kasvojen talvivoiteen, ja en oikein tykännyt. Voide oli ihan superpaksua ja tuntui ettei se imeydy ollenkaan. Jäi kasvoille kelmuksi ja hetken päästä kun pyyhin kasvoja, niin voide lähti kuoriutumaan kasvoilta.

Mä en nyt tästä kuvastosta tilaa mitään, nyt ei vaan ole tarvetta millekkään. Uudet saunatuotteet kiinnostavat, ja samoin koirashampoo ja tassuvoide. Nämä päätyvät varmaan myöhemmin tänä vuonna ostoskoriin. Jos jollain on kokemuksia näistä niin mua kiinnostaa kuulla!
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 11.02.18 - klo:10:07
Huomenna alkaa Dermopäivät!  :) Ajattelin tilata ainakin tuota arganoöljyhoitoainetta, josta tykkäsin tosi paljon sekä (jouluista extra käsivoidetta, joka on ihan mun suosikki. Myös kaurakuorinta ja -käsisaippua, nature-ihonhoitovoide sekä heleyttävä puuteri kiinnostavat.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 15.02.18 - klo:19:08
Oliko täällä jollain kokemuksia Dermon koirashampoosta? Vaahtoaako paljon?  :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 15.02.18 - klo:23:14
^En ole pessyt vielä koiraa tuolla, mutta kokeilin sitä omiin käsiin ja vaahtosi suunnilleen samalla tavalla kuin normaali käsisaippua. Koostumus on ohutta, maitomaista, helppo varmasti levittää turkkiin.

Extra-voide E-vitamiiniversiona on NIIN ihanaa  <3 Samaten tykkään niistä vaaleanpunaisista puuvillahanskoista. Ne ovat väljää mallia ja siksi paljon paremmat kuin apteekista saatavat perusmallit, joita pukiessa tiukempi kangas pyyhkii paksun rasvakerroksen osittain pois.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 16.02.18 - klo:02:46
Tein taas tilauksen tänne Dermopäivien kunniaksi, pitihän saada lisää voidesaippuaa käsille... ja pari muuta juttua alennuksesta.
 ;)

PS. Tuo Q10 sy-voide on aivan huippua, pääsi uudeksi suosikiksi.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 01.05.18 - klo:11:48
Uusi lehti näytteineen tuli eilen postissa. Mä olen odotellut josko nyt kesätuotteisiin tulisi useampana vuonna ollut summer meikinpohjustusvoide aurinkosuojalla tai vastaava tuote, mutta ei.  :( Mulla on tuo meikinpohjustusvoide ihan ympärivuotisessa käytössä, hinta/laatu suhteeltaan ihan huippu. Tälle ei oikein meinaa löytyä korvaajaa mistään. Viimeinen purkki vetelee viimeisiään ja harmittaa ihan vietävästi, ettei tätä enää saa.  >:(

Lehden mukana tuli näytteet omppu ihonhoitovoiteesta, tuuheuttavasta shampoosta ja hoitoaineesta sekä heleyttävistä tipoista. Kesän omppusarjan design on tosi kiva, mutta tuoksu on just sellainen vihreä raikas omppu joka on aika tylsä mun mielestä. Ihonhoitovoiteessa tuoksu oli myös tosi voimakas, jää iholle pitkäksikin aikaa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 01.05.18 - klo:12:52
Summer Dream -pohjustaja on tosi hyvä tuote, itselläkin viimeinen tuubi menossa. Kahdenkympin kerroin on juuri sopiva, kun ei varsinaisesti oleskele auringossa ja koostumus on ihanan ohut ja miellyttävä. Olen siis käyttänyt ihan päivävoiteen tapaan. Harmi, kun ei tullut valikoimiin  :-\

Mun mielestä omppuvoitessa oli tosi mieto tuoksu, eikä se jäänyt pitkäksi aikaa iholle. Sellainen hento vihreän omenan tuoksu, jossa oli kuitenkin vähän makeutta mukana.

Paras uutinen oli lakritsituotteiden tulo pysyvään valikoimaan, niissä on niin hurmaava hopeatoffeen tuoksu  :)

Iso peukku muuten aiemmin mainitulle koirashampoolle. Se on juoksevaa ja helppoa levittää, vaahtoaa kyvyesti ja huuhtoutuu hyvin pois, turkki jää pehmeäksi ja TODELLA puhtaaksi. Mulla on valkoisen kirjava koira ja valkoiset osat tulivat melkeinpä hohtavammaksi kuin törkykalliilla valkoturkkisen koiran kirkastavalla shampoolla. Tästä piti tulla arkishampoo peruspesuihin, mutta kelpaa meille erinomaisesti myös näyttelyshampooksi.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 01.05.18 - klo:20:58
^ Oho, jännä että koit tuon omppuvoiteen tuoksun noin eri tavalla! Mun käsivarret haisi vielä ihan voimakkaasti siltä ompulta n. 4 tuntia voiteen levityksen jälkeen, ja sen perusteella en ikinä laittaisi voidetta koko kroppaan koska tuoksu on liian voimakas. Mä koin tuon tuoksun myös jotenkin pistävänä. Hassua, että saman tuoksun voi kokea niin eri tavoilla.  :D

Koirashampoosta vielä, mun pitäisi myös tilata sitä. Unohdin sen nyt tästä tämän päiväisestä tilauksesta. Höh. Mulla on myös valkoinen koira, joten tuo hyvä mutta hellävarainen pesuteho kuulostaa ihan huipulta.  :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 01.05.18 - klo:21:42
^Mun mielestä noissa näytepusseissa on ollut laatueroja jonkin verran, johtuu ehkä siitä? Jos vertaa muihin Dermon tuoksullisiin voiteisiin, niin oli selvästi miedompi ja lyhytkestoisempi. Ehkä samaa luokkaa kuin se parin vuoden takainen meriaiheinen kesävoide. Tosin mun hajuaistiin ei aina ole ihan luottamista, mutta jos nyt suoraan vertaa esim. saksanpähkinään, Livingin kirsikankukkaan tai E-vitamiiniin, niin jää kauas intensiteetiltään.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 13.06.18 - klo:22:15
Tilasin työporukan tilauksessa Omenasuihkugeelin, aurinkosuojapuikon, uuden korostuspuuterin ja poskipunasiveltimen. Omppusuihkugeeli on ihana ja 500ml riittää varmasti ikuisuuden. Haluan tästä tämän kesän muistotuoksun :D Aurinkosuojapuikko ja sivellin menevät odottelemaan käyttövuoroaan, mutta korostuspuuteria testasin heti. Jestas miten ihana! Tällä saa tosiaankin hohdetta aikaan, väri on juuri sopiva eli ei liian ns värillinen vaan iholla näkyy lähinnä vain vaalea glow. Partikkelit ei ole liian isoja shimmerhippuja vaan hohde on tosi hienojakoista. Tällä saa oikeasti tosi blindingit korostukset! Tilasin vähän ns. riskillä kun ajattelin että hohde on kuitenkin liian shimmeristä ja hentoa mutta yllätyin positiivisesti :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Varla - 16.06.18 - klo:07:04
Mulle ei enää tule Dermon lehteä kun en ole sieltä aikoihin tilannut. Mutta onneksi saan kaverin kautta ja eipä ne postarit tietty yksin tilaamalla pahat ole...mutta koirashampoota haluaisin kokeilla sekä hoitoainetta tietysti :) tassuvoide on ehkä vähän turha kun tarttuu lumi vaan entistä enemmän...
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 19.06.18 - klo:22:40
Minulle on kertynyt testereitä ja nyt ajattelin käyttää niitä pois. Uudenmalliset eivät edes kestä kauan, vaan kuivuvat. Koetan listata vähän kokemuksiani ja päivitän listaa.

Skin Comfort -vartalovoide teki ihon ihanan pehmeäksi ja imeytyi nopeasti. Vaikutti riittoisaltakin. Tuoksu on hajuvesimäinen, liian voimakas ja kestää iholla kauan. En aio ostaa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 29.06.18 - klo:13:26
Dermolla taas uutuuksia, myös hiuspuolen. En jaksanut vielä testailla, mutta selkeästi on panostettu valikoimaan... Kuorintavoidekin nyt mukana ilman mikromuovia.

Salvia keittiökäsisaippua on suosikki, sitä on oltava aina.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Henrietta - 21.08.18 - klo:15:34
Onko kukaan käynyt Dermosilin kiertuerekassa? Onko hyviä tarjouksia?
 Torstaina tulee Tampereelle niin koitan ehtiä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 21.08.18 - klo:16:41
Toukokuussa rekka oli Turussa ja kävin siellä, olen myös kerran messujen yhteydessä käynyt. Mitään erikoisia tarjouksia ei ollut ja valikoimakin aika pieni, mutta rekka on kaunis ja siisti ja henkilökunta mukavan avuliasta.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 22.08.18 - klo:12:20
Mä kävin viime vuonna Dermosilin kiertuerekassa ja mä vähän petyin, kun valikoima oli paljon suppeampi mitä itse odotin. Tarjouksia ei tainnut silloin olla, mutta tuotenäytteitä oli aika paljon saatavilla. Kiertuerekasta löytyi silloin aika pitkälti perustuotteita ja varmasti sellaisia, joita menee eniten.
Triinaa komppailen, rekka on kaunis ja siisti ja henkilökunta tosi mukavaa ja avulaista.  :ts
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 22.08.18 - klo:14:59
Rekka oli tosiaan tuotetarjonnaltaan pettymys, mutta sain sieltä ilmaisiin postikuluihin oikeuttavan kupongin, jolla sain tilata haluamani tuotteet verkkokaupasta alle tavallisen minimisumman.   :) Siinä mielessä oli kannattava käynti.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Louna - 22.08.18 - klo:15:11
Mä kävin kiertuerekassa toukokuussa ja ostin muutaman tuotteen (Aina-voiteen, mattahuulipunan ja hiusvahan miehelle), niistä ainakin voide ja huulipuna olivat edullisempia kuin nettikaupassa ja sain kaupanpäälle minikokoisen käsivoiteen. En huomannut, että olisi ollut juurikaan tarjouksia, oikeastaan noidenkin ostosten tarjoushinnat huomasin vasta kassalla kun ihmettelin miksi ostokset maksoi niin vähän...  :) Tuotteet oli laitettu esille tosi kivasti, mutta minäkin olisin toivonut laajempaa valikoimaa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: keesha - 25.10.18 - klo:16:37
Mä odotan kieli pitkällä tämän vuoden Dermosilin joulutuotteita. Onkohan missään mitään paljastuksia etukäteen? Ilmeisesti tulevat myyntiin 1.11. mutta ois ollut kiva jo etukäteen nähdä valikoimaa... Miten niin olen malttamaton. ;D Viime vuonna muistan että jossain blogissa oli kuvia ainakin osasta tuotteista etukäteen.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 25.10.18 - klo:18:49
Mäkin odotan sitä kuvastoa tosi kovaa ja niitä on kuulemma tällä viikolla jo postiteltu! Ainut paljastus, jonka oon löytänyt on heidän blogistaan: https://www.dermosil.fi/blog/dermosil-joulu-2018/ eli ainakin joku huonetuoksu tulossa ja pakkauksissa "säihkettä"  :3
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 27.10.18 - klo:11:34
Mä odotan kans dermon joulutuotteita! Dermon sivuilla on myös menossa joulukalenteriarvonta tällä hetkellä.
Isänpäivätuotteista oli tullut viikolla pieni mainoslehtinen postissa ja tässä oli jo jonkun verran uusia tuotteita, joita ei ollut viime kuvastossa. Jos joulutuotteissa jatkuu sama teema + se "säihke" niin mulla on kyllä näiden perusteella jo odotukset tosi korkealla!  :l
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 29.10.18 - klo:13:04
Ooh IG:stä löytyy #dermosil kuvia joululehdestä! Tulossa on ainakin rauhoittava puolukkaseerumi.  <3 Lehteä ei ole täälläpäin vielä(kään) näkynyt.

HUOM! Olin liian hätäinen! Lehti on julkaistu issuu.com:ssa: https://issuu.com/dermosil/docs/11-12_2018_webmagazine_fi
Joulukuvastossa on todellakin säihkettä, mutta ehkä vähän kylmäksi jäin osasta tuotteista (hirveästi saippuoita!), mutta kukkaro kiittää. Meikkipuoli on joululahjoista tosi kiva, samoin seerumi, shampoot ja tuo hileinen saippua eli kyllä sieltä tulee taas laatikollinen tavaraa tilattua.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 29.10.18 - klo:16:22
Minulle tuli lehti tänään ja nyt harmittaa, kun ennätin juuri tilata vanhenevien pisteiden vuoksi. Kuvastossa olisi ollut muutama mielenkiintoinen tuote. Puolukkaseerumi olisi ainakin ollut kiinnostava, samoin huuliöljy.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: keesha - 29.10.18 - klo:19:02
Mun ajatus on tästä joulukokoelmasta vähän plääh. Paljon tosiaan saippuoita, vähän mitään ”erikoisuuksia”. Meikkituotteet oli tylsän oloisia. Joku mattapuna, huuliöljy ja kynsisetti on niin mielikuvituksetonta peruskauraa kuin olla voi. Harmiksi ei ollut esim mitään jouluteemaisia meikkitarvikkeita valikoimassa, niitä oisin kaivannut. No, pelaavat varman päälle tuotteiden menekin kanssa. Itseäni kiinnostaa myös puolukkaseerumi, ihanan tuoksuiset Luna-tuotteet, Tindra-setti ja miehelle Aarre-setti.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Jewely - 29.10.18 - klo:19:11
Aika hullun monta saippuaa ja suihkugeeliä kyllä tänä vuonna ja niissä tuskin on paljon muuta eroa kuin tuoksu, jota pitäisi saada haistella ennen tilaamista. Käsisaippuaa ja rasvaa menee paljon niin ajattelin ainakin Tindra-paketin tilata ja huuliöljyn myös. Jonkin suihkugeeli- tai keittiösaippuapakkauksen voisi tilata niin, että pitää toisen itse ja antaa toisen vanhemmille, mutta nekin tulee varmasti käyttöön jo ennen joulua.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: wilma - 30.10.18 - klo:19:58
Mä tykkäsin tästä teemasta mikä tuotteissa on tänä vuonna. Aurora ja Tindra tuotteissa varsinkin oli kiva ulkoasu. Mutta joo, tosiaankin aika paljon suihkusaippuaa joka on tuotteena sellaista helppoa ostettavaa toki.
Näytteet tuli Aurora energizing suihkugeelistä, kurkku- keittiökäsisaippuasta, Tindra käsivoiteesta ja Luna ihonhoitovoiteesta. Tuoksuista oli myös näyte, ja niistä ei oikein vakuuttanut mikään.
Tyyni tuotteiden tuoksu mua kiinnostaa ja harmitti vähän kun näistä ei tullut näytettä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 30.10.18 - klo:21:23
Minäkin katsoin Tyyni-sarjaa. Ensin luin 'Tyrni'.. (fontti ei ole selkein mahdollinen!)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 30.10.18 - klo:21:59
Ihan kivan oloisia pakkauksia ja tuotteiden ulkoasu on kaunis. Paneudun tarkemmin näihin, kun saan lehden ja näytteet käteeni. Tuo Aurora on ainakin niin kaunis, että taidan ostaa niitä lahjoiksi kouluun, päiväkotiin ym. pikkulahjottaville.

Erityinen kunniamaininta ihanista suomalaisista nimistä!
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 31.10.18 - klo:14:43
Minä kokeilin näytteestä Tindra-käsivoidetta. Se tuoksui ihanalle, vaniljatoffeelle minun mielestä. Ei se varmaan kuiville käsille ole riittävän kosteuttava kuitenkaan. Imeytyy kuitenkin nopeasti. Mutta ihana on.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.10.18 - klo:18:33
Miellyttävä tuoksu tosiaan, mutta epäilenpä säännöllisessä käytössä pian tökkivän imelyydellään.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: moppi - 02.11.18 - klo:18:35
Dermo oli supernopea; eilen tilatun paketin sai tänään hakea postista!  :ts

Kurkun tuoksuinen keittiösaippua-näyte oli minusta kamala, todella sellainen esanssinen ja paha kurkku. En myöskään lämmennyt Luna-joulupakkauksille ainakaan näytteen tuoksun perusteella ja ilmeisesti myös aika moni muu on Dermon tuotekommenteissa samoilla linjoilla. Tindra-käsisaippua tuoksuu vielä paremmalta kuin käsivoide - se on hyvin omenapiirakkainen. Tuo Tindra-käsivoide on tuubissa huomattavasti paksumpaa, kuin lehden mukana tulleessa näytteessä, jossa se oli aika liirua ja ohutta. Puolukkaseerumissa on myös todella miellyttävä puolukkainen tuoksu. Uskon, että tämä seerumi on mieluinen lahja. Ella-luomiväripaletissa on tosi kauniit sävyt ja hyvä pigmentti. Suurin osa sävyistä on varsin shimmerisiä. Mikäli tuo energisoiva-suihkusaippua tulee yksittäin myyntiin, niin tilaan sen myöhemmin. Myös tuo kardemumma-käsisaippua kiinnostaa.

Lisäksi tilasin Konjac-sienen, jalka- ja käsiyövoiteen sekä korostuspuuterin, joka vaikuttaa tosi hyvältä. Käytin myös bonuspisteitä pois; Silk & shine hoitoaine, e-vitamiini käsivoiteen, aurinkopuuterin ja silmänympärysvoiteen.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 05.11.18 - klo:00:05
Tilasin itselleni tässä vaiheessa joulukalenterin (jonka sisältöä on mielestäni kivasti muokattu viimevuotisen palautteen perusteella parempaan suuntaan), Varpu-puolukkaseerumin, Ella-luomiväripaletin ja Leona-hiustuotteet.

Näytteiden ja kuvausten perusteella pesuaineiden tuoksut eivät oikein vakuuttaneet tänä vuonna, sen sijaan pakkaukset ovat erittäin onnistuneen ja lähempänä joulua hankin näitä vielä lahjoiksi. Lunasta ei jää oikein muuta kuin vaniljaa iholle, se ei ole koskaan ollut mikään suosikkini ja muutenkin jäin kaipaamaan enemmän mausteisuutta ja marjaisuutta. Kurkkuversio keittiösaippuasta oli aika kamala tuoden mieleen lähinnä Tolu-puhdistusaineen, mutta pesun jälkeen iholla tuoksui paljon luonnollisempi kurkku ja lisäksi tämä vei erinomaisesti muut hajut käsistä pois. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole mitään tarvetta uudelle keittiösaippualle. Energizing-suihkugeeli oli sekin vain geneerinen sitrustuoksu. Hajuvesien tuoksukortista en saanut sitäkään vähää irti, miesten Toivo kyllä tuoksui, mutta Aamu ja Ilta olivat hankaamisen ja hinkkaamisen jälkeenkin vain pahvinhajuisia. En tiedä sitten, oliko siinä joku vika.

Joulutuotteiden lisäksi tilasin vielä arganöljyhiusnaamion ja mineraalipuuterin.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Louna - 05.11.18 - klo:13:01
Mua harmitti noi pahviset tuoksunäytteet, koska niistä ei tosiaan saa oikein minkäänlaista kuvaa tuoksusta. Mä ostin sen Toivon silloin kun miesten pakkaukset tuli myyntiin (lapset saavat antaa sen miehelle isänpäivänä) ja testasin sitä itse, ettei tule annettua lahjaksi jotain kamalaa... Tuoksu oli iholla hyvä, mutta tuon pahvinäytteen perusteella en olisi sitä ostanut. Mainostettu "täyteläisen miehekäs" tuoksu haihtui aika nopeaa ja iholle jäi jotenkin tosi kotoisa, raikas tuoksu. Kävely metsässä ja puusauna, löylyvedessä eukalyptys-tippoja.

Ostin joulukokoelmasta myös Aurora-suihkugeelit (pullojen ulkonäön vuoksi), Tindra-setin, huuliöljyn ja Iiris-meikkisetin, joka menee osaksi kaverin synttärilahjaa. Tuo Tindra-käsirasvan omenapiirakkatuoksu oli ihana, mutta ainakin näytteen perusteella haihtui onneksi nopeasti iholta ja rasva tuntui kosteuttavan hyvin ja imeytyvän nopeasti.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 05.11.18 - klo:13:28
Mulle ei tullut Aurorasta mitään näytettä, joten en osaa arvioida sitä. harmi..

Edit. Oops, katsoinkin aivan epähuomiossa väärin, olihan siellä mukana näyte suihkugeelistä... kokeiluun tänä iltana.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Marie Corelli - 07.12.18 - klo:16:17
Minä sainkin lahjaksi Luna-tuotteita. Nyt ei harmita, kun en tilannut joulutuotteita. Sain myös kalenterin.

Edit. Luna-tuotteita en ole vielä kokeillut. Viimeksi oli tullut lehden mukana näyte sarjan vartalovoiteesta ja kokeilin siitä. Tuoksu on melko voimakas.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Quutti - 08.12.18 - klo:14:11
Mä tilasin pitkästä aikaa Dermolta kaikenlaista perustuotetta. Osa vanhoista lemppareista oli lopetettu tai tuotetta muutettu, mutta ainakin toistaiseksi kaikki kokemukset ovat olleet ihan positiivisia. Käytän muuten aika apteekkipainotteista kosmetiikkaa, en tykkää voimakkaista tuoksuista ja ihoni on suht herkkä ja kuiva. Perheessä on pieniä lapsia, joten yritin ostaa koko jengille sopivia tuotteita.

Puolukkashampoo: hyvä perusshampoo, pari kertaa kokeiltu, ihan kiva tuoksu myös.
Arganöljyhoitoaine: suht kevyen tuntuista, mutta hyvää hoitoainetta. Odotin vielä paksumpaa kamaa, mutta ihan hyvä näin, koska mulla on ohuet käsittelemättömät hiukset.
Syväpuhdistava shampoo; ei kokeiltu
Lasten ilvesshampoo: aika voimakas persikkainen tuoksu, mutta pesi hyvin ja lapset tykkäsi. Tuoksu ei jäänyt hiuksiin. Pumppupullo on muuten ihan kätevä, mutta sitä ei voi ottaa niin helposti mukaan taloyhtiön saunalle tai uintiin.

Keittiösaippua Salvia: hyvä tuoksu ja pesee kivasti!
Voidesaippua: Muuten ihan hyvä, mutta tuoksu on aika tympeä, jotenkin laitosmainen. Menettelee, on nyt koko perheen käsisaippuana vessassa.
Extra-käsisaippua: ei kokeiltu
Intiimipesuneste: toimii hyvin, on tosin aika nestemäistä ja siten lähtee helposti valumaan kädeltä. Aion pestä tällä myös lapsia, aiemmin käytössä ollut mm. Ainu pesuvaahto.

Kasvovoide sensitive: oikein sopiva mun iholle päiväksi näin talviaikaan, yölläkin olen käyttänyt Madaran kasvoöljyn päällä. Pumppupullo on toimiva ja tuoksuttomuudesta plussaa. En tykkää liian paksuista voiteista, mutta kaipaan kuitenkin kunnon kosteutusta ja hyvää imeytyvyyttä.
Yövoide retinol: parina iltana käytetty, kivalta vaikuttaa ja tuoksukin ok.
Nature vanulaput, pari minituotetta: ei otettu käyttöön vielä

Ihonhoitovoide sensitive (yritin ostaa samaa kuin aiemmin, mutta se taisikin olla Classic, sellainen kellertävä): tämä jättää ihon tosi pehmeäksi, mutta kuitenkin imeytyy hyvin! Tuoksuton, niin kuin toivoinkin, ja ainakin talvikaudella ihan nappituote. En tiedä olisiko kesällä liian paksua, toisaalta tätä on aika helppo kerrostaa tai laittaa vain pieni sipaisu.
After sauna vartalovoide: ei kokeiltu
Jalkaseerumi: kiva pikakosteuttaja, aika voimakas mutta miellyttävä tuoksu. Olen tosi laiska rasvaamaan jalkoja, joten yritän skarpata tällaisen kevyen tuotteen kanssa.

Yritin tilata jollain blogikoodilla, jotta saisin lakritsituotteista näytteen, mutta koodi ei jostain syystä mennyt läpi. Kuulostaa epäilyttävältä, mutta toisaalta hopeatoffee on yksi mun lempikarkeista, joten ehkä ne pitää kokeilla jossain välissä! :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Mena - 15.05.19 - klo:07:22
Sheivausgeelituubi vetelee viimeisiään, joten pitihän se eilen laittaa tilaus menemään ja saada se 50e raja täyteen ilmaisien postikulujen takia. ::)
Tuo sheivausgeeli (ihokarvanpoistogeeli siis nimeltään) on ihan parasta, kun on tapana höylätä kaikki pois ja olen hajusteallerginen niin tosi monet marketin tuotteet ei sen takia käy. Lisäksi tilaukseen lähti vakkarituote karbamidijalkavoide, sensitive hoitovoide 20% (hyvä uimisen jälkeen, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kuitenkin riittävästi kunnes pääsen seuraavan kerran kotona suihkun jälkeen voide-öljy-sekoituksella rasvailemaan), sensitive kasvovoide (mulla oli tätä joskus, nyt hakusessa kesäksi vähän kevyempi voide kuin mitä on nyt kaapissa), sensitive kasvoseerumi (uusi tuttavuus), sensitive intiimihoitovoide (uusi tuttavuus, kiva että on tullut tällainenkin sheivausgeelin lisäksi, toivottavasti on hyvää!) ja sensitive silmänympärysvoide (uusi tuttavuus).
Ajattelin ensin että tilaan vain pari tuotetta ja maksan kiltisti postikulut, mutta sama kai se on ottaa jemmaan pari vakkarituotetta samalla ja testiin pari mitä olen himoinnut, kun ne kuitenkin tulee käytettyä. Ja on tosi ärsyttävää sitten yrittää etsiä korvaavia tuotteita marketista/apteekista ja yleensä tuplasti kalliimmalla, kuin mitä dermot on. Tuo hajusteallergia tekee vielä oman jipponsa ja dermolla on kyllä hyvät hajusteettomat tuotteet. :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 29.05.19 - klo:07:10
Onkos kellään kokemuksia Dermon kesätuotteista? Mua kiinnostaisi ennen kaikkea Summer Rain Deo, on selluloosapohjainen ja ainakin Dermon sivujen kommenttien mukaan ei tahraa.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 02.07.19 - klo:11:08
Kommentoin nyt itse tuota Summer Rain sarjaa. Mulla on siis deodorantti ja käsisaippua, joista molemmista olen tykännyt kovasti. Deo on ihanan raikkaan tuoksuinen, eikä tahraa valkoisia, eikä mustia vaatteita ja lisäksi kuivuu todella nopeasti. Tässä on hieman alkoholia, mutta olen käyttänyt jopa vasta sheivattuihin kainaloihin, eikä se kirvele lainkaan. Pito on myös erinomainen, pitää kuivana ja hajuttomana paitsi hellepäivinä, mutta tämä on myös testiajettu kolmen tunnin balettiharjoituksissa ja 90 minuutin spinningtunnilla ja selviää niistäkin moitteetta. :ts

Käsisaippuassa on sama raikkaan kesäinen tuoksu ja vihreä pullo näyttää kivalta kylppärissä.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: rosmarin - 15.07.19 - klo:11:11
Olen myös katsellut tuota Summer rain -sarjaa, pullojen design on kaunis ja kesäinen ja itse tuotteet vaikuttavat oikein päteviltä. Dödöä en välttämättä uskalla kokeilla, meikäläinen ja Dermon antiperspirantit eivät ole jostain syystä toimiva yhdistelmä (saan niistä yliherkkyysreaktion vaikka en todellakaan ole herkkäihoinen..). Tällä hetkellä kaapissa on jonossa niin monta käsisaippuaa ja ihovoidetta, että taidan odotella sarjan mahdollista siirtymistä outlet-puolelle ennen tilaamista.

Uusimman lehden mukana tuli taas jokunen näyte, tykkäsin sauna-voiteesta ja kuorintakin oli ihan kiva. Huulikiilto tuntui inhottavan rakeiselta ja tahmealta enkä ikinä käytä shimmer-kiiltoja muutenkaan. Sain sitä vielä kaksi pussukallista, roskiin menivät kummatkin.. 
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: rosmarin - 04.11.19 - klo:14:53
Joulukuvasto on taas ilmestynyt ja ehdinkin jo tilata muutaman spesiaalituotteen sieltä. Paketin mukana tuli käsivoidekvartetti, Mistletoe & Snow angel suihkugeelisetti sekä keittiösaippuasetti. Ihan omaan käyttöön siis ;D Frosty berries käsisaippua ja käsivoide vaikuttivat myös kiinnostavilta, mutta taidan odotella joulunjälkeisalennuksia (josko niitä riittää sinne asti). Yleisvaikutelma tämän vuoden kuvastosta oli myönteinen, kivan monipuolinen kattaus erilaisia lahjaideoita kaikenikäisille.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 01.05.20 - klo:19:17
Oletteko jo ehtineet kokeilla Sparkling satin finish vartalovoidetta? Sain tästä näytteen ja tämä tuoksuu todella tutulta! En vain kuollaksenikaan saa päähäni missä on ollut tämä sama tuoksu! Saako kukaan muu tästä defa vu -fiiliksen?? Jos joku tunnistaa missä tuotteessa on samankaltainen tuoksu ollut aiemmin, niin olisin enemmän kuin kiitollinen tiedosta! :)
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Triina - 01.05.20 - klo:20:36
^Mulle tulee mieleen Lushin H'Suan Wen Hua -hiusnaamio, koska tässä on sama inkiväärin pohjatuoksu, vaikka ei muuten sama olekaan. Tässä voiteessaon tosi nätti hohde, voiskohan sitä laittaa kasvoille?
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Anissa - 05.05.20 - klo:05:37
Oletteko jo ehtineet kokeilla Sparkling satin finish vartalovoidetta? Sain tästä näytteen ja tämä tuoksuu todella tutulta! En vain kuollaksenikaan saa päähäni missä on ollut tämä sama tuoksu! Saako kukaan muu tästä defa vu -fiiliksen?? Jos joku tunnistaa missä tuotteessa on samankaltainen tuoksu ollut aiemmin, niin olisin enemmän kuin kiitollinen tiedosta! :)

Mun mielestä tämä tuoksui ihan Salvador Dalin Dalissime hajuvedelle.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 05.05.20 - klo:19:05
wow.. vielä on näytepussi avaamatta..
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Hilippa - 09.05.20 - klo:16:28
Kiitos teille jotka yrititte auttaa Sparkling-tuoksun tunnistamisessa. Minulle nuo Wen hua ja Dalissime -tuoksut on vieraita, joten niihin en itse osaa Sparklingia yhdistää. Ehkä minä vielä joku päivä keksin sen, mistä tuo tuoksu on niin tuttu... :D
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 19.08.20 - klo:07:18
Täytyy tehdä pitkästä aikaa Dermosilille tilaus. Etenkin Suolashampoo ja Ruusunmarjaseerumi käsille kiinnostavat. Tykkäsin kovasti Lushin suolaa sisältävästä shampoosta, mutta tämä on hinnaltaan paljon edullisempi. Varmasti pari muutakin tuotetta päätyy matkaan. Esimerkiksi Karbamidi-puikkoa kiinnostaisi testata.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: Peachtwist - 19.08.20 - klo:16:05
^Mä jossain kohtaa etsin yöpöydälle just ton karbamidipuikon kaltaista tuotetta, jonka kanssa ei tarvitse sotkea käsiä. Silloin en näköjään osannut hakea oikeilla hakusanoilla, mutta toi vaikuttaisi just täydelliseltä!
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: attir - 15.09.20 - klo:10:44
Täytyy tehdä pitkästä aikaa Dermosilille tilaus. Etenkin Suolashampoo ja Ruusunmarjaseerumi käsille kiinnostavat. Tykkäsin kovasti Lushin suolaa sisältävästä shampoosta, mutta tämä on hinnaltaan paljon edullisempi. Varmasti pari muutakin tuotetta päätyy matkaan. Esimerkiksi Karbamidi-puikkoa kiinnostaisi testata.

Suolashampoo kiinnostaa  :) Tilasitko? Miltä vaikutti? Kertokaa muutkin kokemuksia.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 18.09.20 - klo:07:58
En valitettavasti ole saanut suolashampoota vielä, koska se on loppuunmyyty. Parin viikon sisällä pitäisi tulla seuraava erä! Ainakin Karkkipäivä-blogissa shampoota oli kehuttu kovasti ja se on tuntunut olevan Dermosilin somepostauksien kommenttikentissä monen suosikki.

Tilasin kuitenkin Dermosililtä jo meikkejä, aurinkosuojasuihkeen ja kosteutustuotteita, ja niiden tulisi saapua postissa piakkoin. :) Suolashampoo pääsee toivottavasti mukaan seuraavaan tilaukseen.
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: rosmarin - 30.10.20 - klo:12:16
Dermosilin perinteinen joulukauppa on nyt avattu, ja tuotevalikoima vaikuttaa hyvinkin kiinnostavalta ja monipuoliselta. Monia kivoja lahjaideoita (myös omaan käyttöön... ;)) tällä kertaa ja niissä on ajateltu laajaa kohderyhmää. Omenainen keittiösaippua on pakko tilata, kolmen minihuulikiillon setti myös, samoin käsivoidesetti. Tänä vuonna voi käydä niin ettei kovin moni tuote pääse outlet-puolelle asti, on niin hyviä juttuja tarjolla.   
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: elly - 04.11.20 - klo:07:32
Argirelinea sisältävä Instant Energy Tehokuuri kasvoille kiinnostaa kyllä tosi paljon. Onko joku laittanut mahdollisesti jo tilaukseen?
Otsikko: Vs: Dermosil
Kirjoitti: NarnianQueen - 07.11.20 - klo:18:40
Kiva tuoksu Honey suihkugeelissä, mutta ei mitään erityistä silti.

Omenakeittiösaippua saattaisi kiinnostaa, ehkä..