Kauneudenhoito => Ihonhoito => Aiheen aloitti: Lila - 19.10.16 - klo:14:49

Otsikko: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 19.10.16 - klo:14:49
http://ordinaries.com/ (http://ordinaries.com/)
http://deciem.com/ (http://deciem.com/)


Reese oli bongannut Ordinaries -tuotesarjahelmen tuonne koreakeskusteluun. Tämä aloitus on tässä vaiheessa vielä vähän hypeä, sillä ainakaan tällä hetkellä noita kohtuuhintaisia suorastaan halpoja - inciltään asiallisia aika hemmetin loistavanoloisia tuotteita ei saanut tilattua Suomeen. KV-toimitusten on kyllä lupailtu alkavan jo tässä kuussa.


Tilasin itse asiasta innostuneena kalliimmasta tuotelinjasta seerumin: http://hylamide.com/product/subq-anti-age-30ml (http://hylamide.com/product/subq-anti-age-30ml) - joka näyttää tämäkin hintaansa nähden aika ässältä tuotteelta. 25 euron tilaukseen ei lisätä enää postikuluja, tuotteet lähetetään Britanniasta - ja tuo yksittäinen seerumi lähti matkaan n. kolmessa tunnissa tilauksesta seurantakoodin kera. So far SOOO GOOOOOD!

Muoksista - täältä niitä saa: https://www.victoriahealth.com/ (https://www.victoriahealth.com/)

Lähti tulemaan retinoli 2%, niasiiniamidi ja seevitsku. Postareineen about kakskytviis eskoo!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 19.10.16 - klo:18:00
Jee! *tuuletus*
Laadukkaita, kohtuullisen hintaisia sarjoja on hyvä olla aina lisää!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 19.10.16 - klo:18:13
Voinpa kehaista tuota Victoria Healthiakin - myös sieltä toimitus TUNNISSA. Näin se käy kun sen osaa  :ts .
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 19.10.16 - klo:18:48
Kiitos Lila aloituksesta :) Bongasin tuotteet itse asiassa tästä postauksesta ja kommenteissa on lisää kehuja tuotteista: https://intothegloss.com/2016/10/julie-doherty/

Omia ja muiden juuresten käyttökokemuksia odotellessa!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 19.10.16 - klo:19:01
Hahhah, sekosin täysin, tein tuonne Deciemin saitille toisenkin tilauksen. Kaksi suurta houkutusta Chemistry -merkin jalkavoide, minulla on todella pahasti kuivuvat kantapäät johon ei oikein mikään tunnu tuovan riittävää apua - ja Hylamide Finisher HA Blur - eli primer-tyyppinen tuote, jonka pitäisi sopia niillekin, jotka eivät tunnu saavan tavanomaisia silikoniprimereitä toimimaan (yours truly, toimii joskus, mutta totaalisen randomisti).  Ja Chemistryn käsivoidetta tilasin pikkutuubin myös testiin.

Muoksis - tämä blogipostaus sai minut sortumaan primeriin http://www.thesundaygirl.com/2016/03/probably-best-primer-ever.html

Seuraavaksi vartalotuotteita *lääh*
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 19.10.16 - klo:21:01
Onko tuolla siis ollenkaan varsinaista päivä/kosteusvoidetta, vai ainoastaan boosteri- ja seerumityyppisiä? Katsoin Hylamide-sarjaa ja siellä oli vain niitä tehotippoja ja taikaliemiä... ::)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 19.10.16 - klo:21:25
Tämä: https://www.victoriahealth.com/product/Natural-Moisturizing-Factors-HA/12239/brand/The-Ordinary/1053 (https://www.victoriahealth.com/product/Natural-Moisturizing-Factors-HA/12239/brand/The-Ordinary/1053) - tai sitten kerrostat tarvitsemasi taikaliemet ja päälle yöksi öljy (Ordinaries sarjassa argan ja ruusunmarjansiemenöljy) - päiväksi vaikka kosteuttava primer.


Wayne Goss on muuten myös tykännyt Deciemin tuotteista, löytyy useita videoita, monesta tuotelinjasta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 20.10.16 - klo:09:57
Aasiakosmetiikasta kiinnostuneita saattaa huvittaa se huomio, että Decimin kallein tuotelinja - NIOD - sisältää fermentoituja raaka-aineita  :) . Oma ihoni on aivan selkeästi pitänyt noista fermentoiduista raaka-aineista, enkä aio sijoittaa NIODin happo-prekursoriseerumiin, fermenttipohjainen sekin. Mutta harkitsen kuparipeptidien sekoittamista esim. johonkin Manyo Factoryn laadukkaaseen seerumiin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 26.10.16 - klo:08:03
Ensikokemukset tuotteista ovat vakuuttavia. Seerumit imeytyvät nopeasti ja jättävät ihon ihanan tuntuiseksi. C-vitamiinisuspensio on hieman haastava käyttää, vitamiini on jauheena hyvin notkeassa voidepohjassa. Tuotteen siveleminen iholle saa aikaan vaan järkyttävän rullausefektin ja vitamiinijauhe tuntuu iholla hiekkaisena. Mutta taputellen kärsivällisesti levitys onnistuu kyllä - ja todellakin, tuote tuntuu imeytyvän aivan toisella tavalla kuin aikaisemmat parikymmenprosenttiset C-vitamiinit. Hapettuneen C-vitamiinin haju iholla on hädintuskin havaittava ja tyynyliinakin näyttää puhtaalta, mitä ilmeisimmin tuote tosiaan imeytyy erinomaisesti eikä vaan jää suurelta osin ihon pintaan hapettumaan.


Käsivoiteessa on yllättäen melko voimakas hedelmäinen tuoksu, joka ei ihan ole makuuni (työmatkalla tapaamani, käsivoidetta lainannut ystävä sen sijaan tykkäsi kovasti) - ja jalkavoiteessa jalkavoiteille tyypillinen mentolituoksu, ei niinkään häiritse. Molemmat ovat kosmeettisesti aivan huippumiellyttäviä, imeytyvät nopeasti ja hyvin, tekevät jo kertakäytöllä hyvää korppuiholle.


Kokeilin myös meikin alle tuon HA-pohjustajan. Ihana, todella voimakkaasti blurraava efekti ja meikki on ainakin toistaiseksi todella hyvän näköinen. Mutta antaapa katsoa päivän loppuun saakka, minulla nuo primerit tuppaavat liejuunnuttamaan meikin jossain vaiheessa päivää, vaikka tavaraa naamalla on varsin vähän.


Pelkäänpä, että minusta tulee tämän lafkan orja  :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 26.10.16 - klo:12:41
Laitoin minäkin aika ison tilauksen menemään Victoriahealthille, malttamattomana odottelen.  :l O:) Tilasin seuraavat tuotteet:

Multi-Molecular Hyaluronic Complex by NIOD (30-ml)
Hydration Vaccine by NIOD (50-ml)
Low-Viscosity Cleaning Ester by NIOD (240-ml)
Superoxide Dismutase Saccharide Mist by NIOD (240-ml)
Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% by The Ordinary (30-ml)
Alpha Arbutin 2% + HA by The Ordinary (30-ml)
100% Organic Cold-Pressed Rosehip Seed Oil by The Ordinary (30-ml)
Hyaluronic Acid 2% + B5 by The Ordinary (30-ml)

Myöhemmin tulee:
Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F by The Ordinary (30-ml)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 26.10.16 - klo:17:42
No niin, niasiiniamidiseerumi  tilattu... oli sen verran edullinen, että joustin ostolakosta.. :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 27.10.16 - klo:21:08
Tosi mielenkiintoisen oloisia tuotteita, kiitokset ketjusta! Varsinkin retinoliseerumi kiinnostaa, mutta hommasin juuri iherbistä vastaavan, joka on aika toimivan oloinen, joten ehkä kuitenkin käyttelen nyt sitä ensin. Mutta ainakin The Buffet, niacinamide-, HA- ja C-vitamiiniliemet taitavat lähteä tilaukseen, Nyt tuotteita saa tilattua myös suoraan Deciemin sivuilta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.10.16 - klo:07:38
Voin sanoa jo nyt, että käsivoide on aivan ehdottomasti paras anti-aging -käsivoide, jota olen koskaan kokeillut. Minulla on ihan kohtuusiistit kädet yli nelikymppiseksi, mutta sellainen lievä ihon paperimaisuus ja sormien uurteiden syveneminen on ollut ihan selvää kehitystä viime vuosina. Käsivoiteen kosteutustehot ovat sitä luokkaa, että omaan silmääni käsien ihon ulkonäkö on parantunut jo parin päivän käytön jälkeen. Kosteutusvaikutus on pitkäkestoinen, rasvailen kädet illalla vuoteeseen mennessä ja aamulla työmatkalla - ja tämä vaikuttaa riittävän. Myös kynnet ja kynsinauhat vaikuttavat tykkäävän. Tuoksulle en ole vieläkään lämmennyt, olisin iloinen, jos tämäkin tuote olisi tuoksuton. Panen silti ison putelin tilaukseen.

Muoksis - tässä blogipostauksessa on erinomaiset kuvat siitä, mitä bloggaajan äidin käpälille on voide tehnyt: http://www.bunbunmakeuptips.com/hand-chemistry-helps-botox-away-tell-tale-signs-aging-hands/  - vertailu ei ole samassa kuvassa, mutta kuvien valotus erinomainen ja ero on jopa eri kuvissa havaittava!

Tilasin siis tosiaan vartalotuotteista HA-suihkeen ja retinolivartaloöljyn, onneksi sentään juuri sain yhden vartalovoideputelin tyhjäksi. Öljyssä on sama tuoksu kuin käsivoiteessa. Testailin eilen vähäsen, en vielä muuta osaa sanoa, kuin että miellyttävä on.


Samaan tilaukseen panin NIODin Photography Fluidin, joka on eräänlainen kevyt meikkivoide tai meikkivoideboosteri. Tuotteen pigmentit on suunniteltu näyttämään erityisen hyvältä valokuvissa. Tuo näyttää aika perus-hohdevoiteelta koostumukseltaan, samppanjansävyinen hohde on hyvin hienovaraista. Sekoitin tätä pari tippaa meikkivoiteeseen - ja tuli kyllä todella kaunis iho; etäämpää erittäin tasavärinen ja hehkuva, läheltä luonnollinen, ihonnäköinen - täsmälleen sitä, mitä tavoittelen meikkipohjalta. Hämmästyttävintä minusta on se, että tuote neutraloi erittäin hyvin punoitusta, vaikka pigmentti ei ole mitenkään vastaväristä - ja tuote on täysin läpikuultava. Kannattaa ehdottomasti testata, jos iholla on yleispunoitusta! Ja muutenkin, jos tykkää hifistellä meikkipohjan kanssa. Mtään diskopalloefektiä ei tällä tuotteella tarvitse pelätä.

Joudun varmaan tilaamaan kaikki näiden hypetuotteet :-/
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 28.10.16 - klo:10:41
Mun tilaus Victoriahealthilta tuli kolmessa päivässä. Eilen sain jo noutaa paketin postista.  :T 8)

Tässä vähän alustavia kokemuksia, voin kirjoitella lisää myöhemmin. Olen isotretinoin-kuurilla, joten iholla on nyt kosteustarpeita ja se on herkkä. 

Multi-Molecular Hyaluronic Complex by NIOD (30-ml)
Erittäin ohutta ja hyvin imeytyvää. Tuloksista en osaa sen kummemmin vielä sanoa, mutta käytin tätä aamulla parin muun tuotteen kanssa.

Hydration Vaccine by NIOD (50-ml)
Todella jännä silikoninen kosteusvoide/primer. Laitoin tätä yöksi seerumeiden ja öljyn päälle, ja tämä teki ihosta todella jännän kosteutetun ja mattaisen. Aamulla tämä toimi ihan selkeästi mainiona kosteuttavana primerina, meikki levittyi aivan kuin unelma, akneihosta tuli ihan supersiisti ja kuulas (meikkivoiteena tosin hyvin peittävä Dermablend, koska finnijälkiä on paljon.) Laitoin tämän päälle vielä PC:n aurinkosuojaa, mutta ensi kerralla kokeilen niin päin, että alle joku kemiallinen aurinkosuoja ja tämä päälle viimeisenä ennen meikkiä.

Low-Viscosity Cleaning Ester by NIOD (240-ml)
Hyvän oloinen, liukas ohut putsari, todella jännä koostumus. Ei ärsytä ihoa pestessä. Olen käyttänyt tätä niin, että hieron kuivalle iholle ja huuhtelen vedellä, eilen illalla lähti jopa vedenkestävä ripsari. Aamulla iho jäi vähäsen öljyisen oloiseksi, joten käytin vielä nopeasti konjac-sientä.

Superoxide Dismutase Saccharide Mist by NIOD (240-ml)
Kiva kosteuttava suihke. Olen käyttänyt ennen seerumeita iholle suihkien. Tästä ei vielä sen enempää sanottavaa.

Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% by The Ordinary (30-ml)
Todella tehokas tuote! Eilen illalla levitin vähän liikaa, ja iho helotti ihan punaisena hetken aikaa. Aamulla sitten sotkin tätä PC:n rauhoittavaan seerumiin, eikä tullut mitään punoitusta. Odotan innolla, onko tällä akneen ja aknejälkiin jotain vaikutusta, vaikutusta rasvoittumiseen en nyt pysty arvioimaan, koska normaalisti rasvainen ihoni ei isotretinoin-kuurin takia rasvoitu ollenkaan enää.

Alpha Arbutin 2% + HA by The Ordinary (30-ml)
Kokeilin eilen illalla, en osaa tästä enempää vielä sanoa.

100% Organic Cold-Pressed Rosehip Seed Oil by The Ordinary (30-ml)
Hyvän tuntuinen öljy. Melko juokseva tosin: valui herkästi pipetistä lavuaariin, joten kannattaa olla tarkka käytössä.

Hyaluronic Acid 2% + B5 by The Ordinary (30-ml)
En ole vielä kokeillut.

Taidan laittaa lisätilauksen menemään jossain vaiheessa...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 28.10.16 - klo:11:06
^siana, millä tavoin niasiiniamidi siis vaikutti tehokkaalta? Itse olen kokeillut sitä nyt pari kertaa, ja aluksi seerumissa on jokin bensiinin/kumin/muun teollisen haju (en nyt saa kiinni mikä se on, mutta tuli mieleen lapsuuden automatkat ;D), mutta katoaa hyvin nopeasti iholta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 28.10.16 - klo:13:20
^Lähinnä siis tuo ihon heloittaminen aivan kirkkaanpunaisena toi sellaisen tunteen, että tuote on tehokas. Ihoni ei normaalisti reagoi sillä tavalla, ei edes nyt isotretinoin-kuurin aikaan. Olin siis aivan paloauton punainen kasvoiltani. Sitten luin netistä,  että tuotetta voi sekoittaa johonkin toiseen tuotteeseen, eikä välttämättä kannata suoraan hölvätä iholle.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 28.10.16 - klo:15:27
No huh, toivottavasti tuo niasiiniamidi ei tee mulle samanlaista reaktiota... Odottelen sitä parhaillaan, joten kiitos varoituksesta, aion aloittaa hyvin varovasti...

Käsivoide kuulostaa todella varteenotettavalta! Sitten, kun olen varoissani.. :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 28.10.16 - klo:16:13
^^Ok, eli ei siis kuitenkaan varsinaisten toivottujen vaikutusten suhteen tehokas ainakaan näin lyhyellä kokeilulla :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.10.16 - klo:16:41
Minulle ei siitä ole tullut punoitusta lainkaan. Iho on itse asiassa todella tasaisen värinen, vaikka kuukautiskierrosta johtuvat pari näppylää ovat parhaillaan naamassa. Jopa poskipäillä vakiona oleva pieni punoitus on häviämään päin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 29.10.16 - klo:01:47
Nyt on kokeiltu The Ordinaryn lactic acidiakin. Tässä puolestaan on mun mielestä tuoksu sellainen lakritsin ja metallin sekoitus, ja jää joksikin aikaa kyllä iholle. (Tehosta on liian aikaista sanoa vielä mitään.)

Edit. Laitoin tuohon vaikutusajan jälkeen vielä ihan normi Favora-kosteusvoiteen päälle, ja nyt aamulla oli niin tasainen iho kahden päivän niasiiniamidin ja yhden lactic acid-käsittelyn jälkeen, että hetken mietin jopa lähteäkö ilman meikkiä liikkeelle. Tää on mulle täysin ennenkuulumatonta, joten pitää katsoa onko tää vain hetkellistä ihon kunnon vaihtelua vai onko näistä näin paljon oikeasti apua. Joskus MUAC-kuorinnoissakin kyllä erityisesti maitohappokuuri teki iholleni hyvää, mutta sitten ne menivät nostamaan postimaksujaan ihan mahdottomiksi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 31.10.16 - klo:20:40
Päivittelen ihokuulumisia.

Ihossa on tapahtunut jo muutamassa päivässä selkeää kirkastumista, sileytymistä ja huokosten pienentymistä, siitä huolimatta, että tässä on ollut myös kuukautiset, jotka räjäyttivät naaman aivan totaalisesti. Kuukautisten aikana tulevat finnitkin olivat pienempiä kuin ennen, vaikka niitä toisaalta olikin todella paljon. Tosin ihoa kirkastavasti ja finnejä helpottavasti toimii myös lääkekuurini, joten sinänsä hankala paikka kokeilla uusia tuotteita, kun ei tiedä mikä on mistäkin.

Joka tapauksessa olen todella tykännyt kaikista Deciemin tuotteistani. Sateisella kelillä tuo Hydration Vaccine riitti jopa yökosteusvoiteeksi (kun sen alle oli kerrostanut seerumeita ja öljyä), eikä iho ollut aivan saharakuiva aamulla. Nyt kuivemmalla säällä olen tosin joutunut sen alle kerrostamaan PC:n Skin Recovery -voidetta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 01.11.16 - klo:08:57
Minullakin erittäin myönteisiä kokemuksia. Mikään tuotteista ei ole ärsyttänyt ihoa, ei edes tuo 2% retinoliseerumi. Iho näyttää todella hyvältä. Unohdin mainita tilauksista NIODin kaulaa kiinteyttävän voiteen, tämä on aivan dynamiittia. Geelimäinen, mutta hyvin kosteuttavan oloinen voide on tuonut näkyviä muutoksia jo muutamalla käyttökerralla kaulan vähitellen veltostuvalle iholle. Viekää mun rahat!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kathy - 01.11.16 - klo:09:55
2% retinoli kahdeksan puntaa?!  0_0 Kuulostaa jo liian hyvältä ollakseen totta. ;D Pakko varmaan tilata kokeiluun (noiden kaikkien muiden lisäksi), kun viisikymppiä Paulan 1% retinolista kirpaisee jonkin verran.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 01.11.16 - klo:15:38
Lookfantastic muuten myy Deciemin tuotteita myös, mutta sieltä ei näköjään ainakaan vielä saa tuota kaikkein edukkainta Ordinaries-linjaa. Ordinaries on tietysti lanseerattukin vasta nyt syyskuussa, eli voi varmaan myöhemmin tulla.

Mua on vähän alkanut kiinnostaa kunnon juurikasvulaisena myös heidän HIF-linjansa hiusten erilaisiin, spesifisiin tarpeisiin (tätä saisi LF:stäkin) :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 01.11.16 - klo:16:30
Tilasin Chemistryn käsivoiteen ja Ordinaries C-vitamiinivoiteen, mutta ilmeisesti käsivoide ei olekaan sama kuin tuo edellä mainittu ihmevoide.. no joo, ei haittaa, tulee se käyetyksi :)
Myöhemmin sitten lisää joululahjaksi..

Muoks. kyseessä siis tämä ihanuus (http://chemistrybrand.com/product/3f-hyaluronic-rich-hydrator). Mango- ja Incha-voit kuulostivat vastustamattomilta  :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 01.11.16 - klo:17:56
^Varmaan on ihana tuokin käsivoide, ajattelin itse tilata tuollaisen tuubin myöhemmäksi talveksi käsilaukkuun, kädet kuivuvat ihan hemmetisti kun pakkaset alkavat. Pahus, miten hyviä tuotteita  :D . Edes tuo lippulaivabrandi NIOD ei ole aivan kohtuuttomasti hinnoiteltu, The Ordinaries on aivan törkeän halpa - ja loput about sellaista keskiluokkaa, mutta yksittäisiä edullisia tuotteita on useissa tuotelinjoissa. Pakkaukset pääosin hyviä, tosin esim. tuossa Photography Fluidissa toimisi pumppu paljon pipettiä paremmin. Mutta design on kaunista, näitä voi hyvin pitää vaikka näkösällä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 04.11.16 - klo:15:09
Niasiiniamidineste saapui, korkattu onnistuneesti, eikä mitään punotusta eilen illalla tai tänään. Ihan kiva liemi, joka varmaan pitkäaikaisessa käytössä lunastaa paikkansa menestyksellä. C-vitamiinin kanssahan sitä ei tule käyttää, aina eri kerralla... joten nyt vähenee C-vitamiinin käyttö jonkin verran, mutta ei haittaa, jos hyödyt monipuolistuvat arsenaalin kasvaessa.

PS. mitenkään nopeaa ei kyllä toimitus ollut Victoria healthin tai Deciemin sivuilta, VH kesti matkalla yli viikon, kun taas Deciemin tilaus odotteli jonossa monta päivää ennen shipped-ilmoitusta..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 04.11.16 - klo:20:31
^Koska C-vitamiinista on ollut mulle niin paljon hyötyä, niin en halunnut luopua sen käytöstä yhtään. Mä ratkaisin siis tuon yhteensopivuusongelman siten, että olen ruvennut käyttämään tuota niasiiniamidia aamulla (käyttäytyy kosteusvoiteen ja meikin alla ihan hyvin, annan kyllä kunnolla tämän imeytyä ensin) ja C-vitamiinia illalla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 04.11.16 - klo:21:08
Juu, sama idea täällä.

Mielenkiintoista muuten, millaisia eri firmojen ihonhoitofilosofiat ovat. Vaikka Deciem kannustaa vahvojen C-vitamiinin, antioksidanttien ja mm. retinolin käyttöön, he eivät jostain syystä suosittele lainkaan salisyylihappoa, eikä heidän tuotesarjoissaan edes ole BHAta... Onkohan taustalla pelko tujujen kemiallisten kuorintojen mahdollisesta vahingonteosta iholle? Onhan heillä kuitenkin valikoimassaan ainakin maitohappokuorintaa, joka myös voi aiheuttaa punotusta ja ärsytystä.. vaikka ei niin pahoja vammoja kuin jokin todella vahva BHA tai TCA.
Kiinnostaisi lukea jostain firman kemistien näkemys asiasta, oikein käytettynä (ja oikeina pitoisuuksina) BHA on kuitenkin täysin turvallinen aine.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 05.11.16 - klo:06:53
BHA on kuulemma tulossa Ordinaries-sarjaan, luin jostain haastiksesta. Erityisesti tuo NIOD-sarja lähtee siitä filosofiasta, että iholle ei laiteta mitään, joka lyhyellä tai pidemmällä aikavälillä lisää ihon tulehduksellisuutta tai voi tehdä niin. Hapoille herkistyminen on juuri tuota.


Ihon kemiallinen kuorinta on kyllä minusta ihan hyvästä, toimii itselläni paljon paremmin kuin mekaaninen kuorinta, mutta melko vähäinenkin happojen käyttö tuntuu riittävän, säilyttää ihon kuulaana, pitää hilseilyn poissa ja vähentää epäpuhtauksia. En oikein enää itsekään usko päivittäisestä käytöstä saataviin lisähyötyihin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 05.11.16 - klo:16:09
Active formulas C-vitamiiniseerumi loppui ihan äskettäin ja puntaroin, mitä tilaisin seuraavaksi... Tuosta olen tykännyt tosi paljon, mutta nämä kehut täällä sai minutkin tekemään tilauksen Deciemille: The Ordinarylta valitsin Hyaluronic acid 2% + B5 seerumin ja Advanced retinoid 2%:n sekä The Chemistrylta siitä kehutusta käsirasvasta pikkukoon. Vielä ei olisi ollut tarvetta uudelle retinolituotteelle, mutta noin sain ilmaiset postikulut ja onpahan valmiina kaapissa odottamassa entisen loppumista...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Eydie - 08.11.16 - klo:09:13
Nassu on nyt syksyn ja alkutalven ollut kovin kuiva, eloton ja jopa hilseilevä ja tilailin täsmätuotteita Korea-tuotteita auttamaan. Tilauksessa tulee Ordinaryn puolelta:

- Alpha Arbutin 2% + HA - 30ml
- Hyaluronic Acid 2% + B5 - 30ml
- “Buffet” - 30ml
- Advanced Retinoid 2% - 30ml
- Niacinamide 10% + Zinc 1% - 30ml

Myöhemmin tilaan Chemistryn puolelta käsi- ja kantapäävoiteet ja Ordinaryn Magnesium Ascorbyl Phosphaten 10%, joka oli nyt kaupasta loppu. Nyt kaipaan juuri edullisia perustuotteita. Peruutin jopa Lookfantasticin joulukalenterin, koska tarve on ehdottomasti enemmän tällaisille tuotteille. 46 euroa ei ole ollenkaan paha hinta satsille :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 08.11.16 - klo:18:26
Mäkin laitoin Deciemille menemään tilauksen:

- Hylamide Booster, Sensitive - 30ml
- Hylamide Booster, C25 - 30ml
- The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - 30ml
- NIOD Copper Amino Isolate Serum 1.00% - 15ml
- NIOD Voicemail Masque - 50ml

Piti tilata myös The Ordinaryn Buffet, mutta unohtui tuosta. No, kaipa sen kerkiää. Noita c-vitskutuotteita The Ordinaryn puolelta olen kytännyt, mutta kun ei niitä näy tulevan, niin tilasin tuon Hylamiden odotellessani, koska mun iho kuitenkin kaipaa jotakin c-vitamiinituotetta. Toivon, että Hylamiden Sensitive Booster korvaisi PC:n Calm Repairing seerumin, jonka lähtöhinta on nykyään jo 36 euroa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 08.11.16 - klo:18:31
Paketti Deciemiltä on ollut yli viikon matkalla, ei mitenkään supernopeaa toimintaa siis.. Shipped ilmoituskin tuli usean päivän päästä tilaamisesta. No, uteliaana odotan käsivoiteen kokeilua, ainesosat ainakin vaikuttavat tepsiviltä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 14.11.16 - klo:19:32
Mullakin tekevät nyt paketit matkaa sekä Deciemiltä että Victoriahealthilta, ensimmäisestä on jo useita päiviä, eikä vieläkään shipped-ilmoitusta. Victoriahealthin tilauksen tein lauantaina, sieltäkään ei vielä shippediä. Niacinamide 10% vetelee jo ihan viimeisiään, kun olen käyttänyt sitä into piukeana joka aamu ja ilta.  :'(

Muuten täytyy sanoa, että tykkään näistä tuotteista kyllä ihan hulluna. NIODin Low Viscosity Cleaning Esther on aivan ihmeellistä tavaraa. Liukasta nestettä, joka poistaa ihan kaiken meikin todella tehokkaasti, jopa vedenkestävä ripsari lähtee ihan vaivatta. Joudun nyt käyttämään sellaista, kun joudun kuurin takia tuhraamaan silmätippoja miljoonasti päivässä. LVCE:a olen käyttänyt kahdella tavalla: ensin levitän tuotteen hieroen kuivalle iholle, ja jos haluan, että iholle ei jää hieman rasvainen tunne, pyyhin vielä konjac-sienellä. Useimmiten en pyyhi, koska lisärasvasta iholla ei ole nyt kummempaa haittaa. Tuotteessa on vähän epämiellyttävä tuoksu, mutta koska se toimii niin hyvin ja tuoksu haihtuu heti, niin ei haittaa.

Superoxide Dismutase spray on myös noussut ihan lemppareihin siitäkin huolimatta, että suutin on jotenkin tukkeutunut ja onnistun nykyään ruiskimaan sillä lähinnä silmääni (ratkaisen ongelman suihkuttamalla kädelle tuotetta ja sivelemällä siitä kasvoille). Tuntuu, että se oikeasti kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

NIODin hyaluronihapposeerumi on myös aivan mieletöntä. Ensimmäinen hyaluronihappoa reilusti sisältävä tuote, joka ei tee ihosta sellaista oudon pintakireää. Olen vain käyttänyt aivan liikaa: muutama tippa riittää.


Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 14.11.16 - klo:22:34
Kehuja käsivoiteelle, Hand Chemistry HA3 hydrator.. aivan mahtavaa kamaa. Kosteuttava olematta jankkia, upea koostumus. Sisältö täynnä peruskosteuttajia sekä eri kasvikunnan öljyjä/rasvoja, silti imeytyy nopeasti. Tuoksu miellyttävästi 'Ole Henriksenmäinen',  ;D tajuatte ehkä, jos olette ko. sarjaan tutustuneet..

Taita olla tässä tuotesarjassa vakavasti otettava kilpailija aasiabuumille - hintansa ja sisältönsä puolesta!!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 14.11.16 - klo:23:46
^Tehoaisikohan tuo myös pakkasesta punoittaville, halkeileville ja hilseileville käsille? Vai onko vaan hyvä peruskosteuttaja? Mulla pitää talvisin olla tehoarsenaali käsille, mutta nykyisen luottotuotteeni Avenen Cold Creamin vaihtaisin mineraaliöljyineen mielellään vielä parempaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 15.11.16 - klo:08:53
^Kannattaa kyllä kokeilla. Sarjan koostumukseltaan hyvin samanoloinen jalkavoide on ollut paras tuote tähän saakka kokeilemistani halkeileville ja kovettuville kantapäilleni. Osasyynä tietenkin se, että kosmeettisesti miellyttävää tuotetta tulee käytettyä suht säännöllisesti.


Minulla jää varmasti useampikin Deciemin tuote vakiokäyttöön. Edulliset tuotesarjat taatusti toimivaa kamaa aivan poikkeuksellisella hinnoittelulla - ja kalliimmissa näyttää oikeasti olevan ajatusta, tuotekehitystä ja malttia hinnoittelussa mukana myös.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 15.11.16 - klo:12:29
^Tehoaisikohan tuo myös pakkasesta punoittaville, halkeileville ja hilseileville käsille? Vai onko vaan hyvä peruskosteuttaja? Mulla pitää talvisin olla tehoarsenaali käsille, mutta nykyisen luottotuotteeni Avenen Cold Creamin vaihtaisin mineraaliöljyineen mielellään vielä parempaan.

^Sisältö ainakin on monipuolisempi kuin Avenen, mutta toki riskinä voi olla sitten jonkin kasviuutteen mahdollinen ärsytysreaktio, varsinkin, jos iholla on jo haavoja. Lopussa on hiukan myös hajusteaineita Limonene, Citronellol ym, eli ne tavallisimmat hajusteet (ja yleisimmät allergeenit).
Hintaa ei ainakaan ole liikaa, kannattaa kokeilla!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 15.11.16 - klo:12:50
^ja ^^ Laitoin sen nyt tilaukseen ja samalla myös tuon Heel Chemistryn. Kokeillaan! Tilasin myös NIODin Photography Fluidin tuossa yksi päivä, btw. Toistaiseksi mulla on olleet käytössä vasta The Ordinaryn Lactic Acid ja Niacinamide, mutta niistä ei ole ollut mitään pahaa sanottavaa, paitsi nuo hieman eriskummalliset tuoksut.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 15.11.16 - klo:13:24
Lactic Acid on minusta pahan hajuinen, mutta kestäähän tuon kerran viikkoon. Iho on tykännyt! Niasiiniamidi paljon neutraalimpi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Masaton - 15.11.16 - klo:18:51
Olen nyt käyttänyt joitakin viikkoja Active Formulasin C-vitskuseerumia. Iho on tykännyt, se ihan selkeästi näyttää kirkkaammalta ainakin tällä hetkellä. Nettisivujen perusteella kyseisellä firmalla on enemmänkin tuotteita, mutta niistä on löydettävissä tosi vähän kommentteja. Onko jollain kokemuksia näiden muista tuotteista? Jostain syystä innostus täällä on enemmän Deciemin puolella, osaako joku kommentoida onko nämä noin keskimäärin inccien perusteella kiinnostavampia?

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 15.11.16 - klo:20:43
^Tuo on minusta tosi hyvä C-vitamiinituote, säilyy hyvin ja on kiva käyttää. The Ordinaryltä ainakin tuo 23% C-vitamiinisuspensio on hankalampi, mutta vaihtoehtoja toki on Deciemillä muitakin. Active Formulas on minusta ehdottomasti varteenotettava indie-merkki, sen verran pieni, että kokemuksia on tosiaan netissä vähän. Tuotteissa kuitenkin hyviä koostumuksia ja hinnatkin kohtuulliset. Deciem selvästi kaupallisempi. Hyviä vaihtoehtoja minusta molemmat omalle iholle sopivien, kohtuuhintaisten ja toimivien tuotteiden etsimiseen. C-vitskun ostan tod. näk. jatkossa AF:ltä. Pari purkkia olen sitä käyttänyt, enkä ole parempaa löytänyt.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 23.11.16 - klo:20:18
Nyt vasta tuli shipped-ilmoitus Deciemiltä. Kesti kyllä todella kauan, tilaus on laitettu 16.11. Taidan suosia tulevaisuudessa tuota Victoriahealthia Niodin ja The Ordinaryn tuotteissa, kun se on selvästi nopeampi.

Victoriahealthilta ehti tulla tilaus, jossa oli niasiiniamidi, The Buffet ja arganöljy. Niasiiniamidi kirkasti jo parilla käytöllä ihoa taas todella hyvin ja pienensi finnejä, joita kyllä on edelleen niin valtavasti, että sitä kautta vähän hankalampi arvioida näiden tuotteiden toimivuutta...  ::) The Buffet vaikuttaa ihan miellyttävältä tuotteelta, arganöljyssä on vähän yllättäen kovin voimakas tuoksu.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 23.11.16 - klo:20:55
Testasin NIODin Photography Fluidia ja kädenselällä se näytti tasoittavan punotusta kivasti, mutta kasvoilla tuli varsin kiiltelevä lopputulos ja meikkivoide (Lumenen Blur) ei oikein käyttäytynyt hyvin sen kanssa. Ihohuokoset ja poskien pikkunukka erottuivat normaalia selvemmin ja meikkipohja lähti liikkeelle ja näytti epätasaiselta heti parin tunnin sisään. Pitänee kokeilla vielä uudelleen, ehkä pienemmällä määrällä, mutta muuten taitaa tämä lähteä kiertoon kyllä. Valokuvia en ehtinyt ottaa kokeilupäivänä, nämä havainnot vaan ihan peilistä katsomalla :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 23.11.16 - klo:20:57
Sekoititko voiteet yhteen vai käytitkö päällekkäin? Minulla tuntuu toimivan parhaiten sekoittamalla tippa PF:a meikkivoiteeseen, jos yritän kerrostaa, niin kesto ei ole kummoinen.

Minulla on nykyisin PF:sta tan ja perusversio. Tan on ihan mahtava cushion-meikkivoiteiden tuunauksessa. Olen saanut sillä pari liian vaaleaa cushionia ihonsävylleni sopiviksi. Olen ihan riippuvainen molemmista :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 23.11.16 - klo:21:21
^Laitoin päällekkäin. Ehkä pitää kokeilla vielä tuota yhteensekoittamistakin ennen kuin luovutan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 24.11.16 - klo:10:02
Kannattaa ehdottomasti! Minusta tuo on primerinä tosi vaikea. Jos onnistuu tasaisessa ja ohuenohuessa levityksessä, niin ehkä... ...mutta aine jämähtää sairaan nopeasti ja jää liian paksuksi toimiakseen muun meikin alla. Meikkivoiteeseen taas sekoittuu tosi helposti ja toimii ihanasti! Varmaan voi kokeilla vielä töpötellä esim. poskipäille meikkisienellä meikin päälle, jos haluaa efektiä voimistaa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 25.11.16 - klo:10:05
Deciemillä on aivan mahtavia Black Friday -tarjouksia, vinkkinä kaikille. Alennus oli niin huima, että oli pakko tilata, koska osa tuotteistani oli jo loppumassa.

Tilasin itselleni 70 eurolla setin, jossa on neljä tuotetta, jotka erikseen ostettuina maksaisivat 185 eur:

 NIOD
Copper Amino Isolate Serum 1.00% - 30ml

 NIOD
Multi-Molecular Hyaluronic Complex - 30ml

 NIOD
Sanskrit Saponins - 90ml

 NIOD
Superoxide Dismutase Saccharide Mist - 240ml

Deciemiltä myös lähetettiin viimein tilaukseni ja pahoiteltiin sitä, että lähetykset ovat kovan tilausmäärän vuoksi ruuhkautuneet.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 25.11.16 - klo:11:21
Mun tilaus tuli ihan nopsaan Deciemin omasta verkkokaupasta: tilasin 15.11. ja postin saapumisilmoituksen sain 22.11. Nyt voi tietysti tuo Black Friday -ale aiheuttaa ruuhkaa.

Seuraavia siis testailen lähiaikoina:
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Azelaic Acid Suspension 10%
Advanced Retinoid 2%
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Eniten ehkä kiinnostaa tuo Azelaic Acid, jota Wayne Goss hehkutti jo vuoden 2016 parhaaksi ihonhoitotuotteeksi
https://www.youtube.com/watch?v=qJkmysNRe3o (https://www.youtube.com/watch?v=qJkmysNRe3o)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 25.11.16 - klo:12:38
Pitihän sitä tilata, kun oli huikea tarjous - Chemistryn setti 19 €, plus Azelaic Acid ilmaisten postarien saavuttamiseksi ... (ei maksanut kuin pari euroa postareita enemmän)
Tähän ne Black Friday-ostot sitten jäävätkin  :D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 25.11.16 - klo:20:20
Melkein jo onnistuin pysyttelemään näistä erossa, mutta sitten tuli Black Friday ja heppa karkasi. En edes tiedä mitä oikein tuli ostettua ja miten niitä pitäisi käyttää  ::)

NIOD Copper Amino Isolate Serum 1.00%
NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex
NIOD Sanskrit Saponins - 90ml
NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist

Hand Chemistry
Heel Chemistry
Hyaluronic Concentrate

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
The Ordinary Advanced Retinoid 2%

Hippusen päälle satasen yhteensä.

Voiskohan joku vielä auttaa ja kertoa milloin ja missä järjestyksessä noita kannattaa naaman laittaa? Mulla on epätasainen iho, erilaisia finnijäkiä, huokosia ja aknearpia ja yleisesti sellainen karkea tekstuuri, helposti tukkeutuu, erittäin pintakuiva/kuiva ja ikääntyvä iho. Jotenkin nämä pitäisi saada osaksi koreatuotteita enkä oikeastaan edes tiedä mitä iho kaipaa, paitsi runsaasti kosteutta. Niasiiniamidin jätän varmaan myöhemmäksi, kun nyt on käytössä Narukon 5 % seerumi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 25.11.16 - klo:21:39
No, ainakin noista NIODin tuotteista järjestys on käsittääkseni seuraava:

- pesu SS:llä
- SDS mist
- CAIS
- MMHC

Noiden päälle sitten varmaan voi lyödä jomman kumman, niasiiniamidin tai retinoidin, mutta varmaa tietoa tästä ei ole. Täällä on sitten jotain ohjeita järjestyksestä: http://ordinaries.com/regimenguide

Retinoidia en ole itse kokeillut, mutta tuo niasiiniamidi tekee ainakin mun iholle ihan ihmeitä: kiinteyttää, tasoittaa, pienentää huokosia, finnit tulevat pintaan pienempinä ja vähemmän tulehtuneina.  :l

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 26.11.16 - klo:16:12
Lookfantasticissa NIODin tuotteet tällä hetkellä ota 3 maksa 2 -kampanjalla, eli halvimman saa ilmaiseksi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 27.11.16 - klo:10:47
No, ainakin noista NIODin tuotteista järjestys on käsittääkseni seuraava:

- pesu SS:llä
- SDS mist
- CAIS
- MMHCLaittaisin tuon suihkeen CAIS:in päälle, aika monessa jutussa korostettiin CAISia nimenomaan ensimmäisenä tuotteena puhdistuksen jälkeen. Minullahan on tuo jo. Ei ole mikään tuhkimotuote, eli välittömiä vaikutuksia turha odottaa. Mutta muutaman viikon käytettyäni huomaan, että iho punoittaa nykyisin todella vähän, jos lainkaan. Pienten epäpuhtauksien paranemisnopeus on aivan huikea. Iho on todella tasaisen ja rauhallisen näköinen.


Muutenkin vaikuttaa siltä, että näkyviä tuloksia on todellakin tullut. Minullekin sopii tuo niasiiniamidi, kiinteyttää, häivyttää huokosia, vaalentaa pigmentaatiovirheitä tehokkaasti. Retinoliseerumi on todella hellävarainen kunnollisesta pitoisuudesta huolimatta. Sanoisin, että myös hentoisiin juonteisiin näillä tuotteilla on ollut jo selkeää kokonaisvaikutusta. Ihoni on tällä hetkellä aivan huippukunnossa!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 27.11.16 - klo:14:54
Hienoa, että näin laadukas 'supersarja' on helposti saatavilla Euroopasta käsin! Taidan jättää aasialaistuotteet tästälähin kokonaan eBayn hyllylle - vaikka Rosetten geeli erinomainen onkin..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 27.11.16 - klo:15:44
^^Ainakin pakkausseloste ja NIODin sivut kehoittavat laittamaan suihkeen ennen CAISia.

"Apply morning and evening to face and neck after cleaning before application of other treatments. If used as part of a NIOD regimen, apply after LVCE and/or SS, but before CAIS."
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 27.11.16 - klo:15:45
Ahaa! Hyvä tietää, minullekin on tuo suihke nyt paketissa tulossa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 28.11.16 - klo:19:42
Mites muilla on tilaukset tullut tuolta Deciemiltä ? Tilasin 15 päivä , tilaus lähetetty 17 päivä. Täällä oottelen malttamattomana....
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.11.16 - klo:19:45
^Eikös siinä ole seurantakoodi? Tulevat kyllä suht. nopeasti yleensä tuon lähetyksen jälkeen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 28.11.16 - klo:20:01
No en kyllä hoksannu että ois seurantakoodi ::)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.11.16 - klo:20:15
Kyllä siinä pitäisi olla! Toimittajana (courier) on joko Royal Mail tai Bpost, linkki sivulle ja vielä alapuolella erikseen tracking number, ainakaan bpostin linkki ei sitä suoraan sisällä, eli pitää itse copypasteta seurantasysteemiin. Royal Mailin koodit näkyvät heti Postin seurannassa, kun paketti tulee Suomeen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 28.11.16 - klo:20:39
Toimittajana näkyy olevan DPD. Yritin hakea sen kautta seurantanumerolla mutta eipä löytynyt. Pitää vielä ootella. Kiitos kuitenkin :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 28.11.16 - klo:21:00
^^Mä laitoin edellisen tilauksen 8.11. ja tilaus lähetettiin vasta 23.11. Nyt se on yhä matkassa, DPD:n seurannan mukaan oli tänä aamuna Turussa, joten varmaan ihan tässä lähipäivinä mulle.

Mulle tuli nyt Victoriahealthilta kaksi c-vitamiinituotetta: Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% by The Ordinary (30-ml) ja Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F by The Ordinary (30-ml)

Molempia nyt ehtinyt vähän testailla, ja lupaavalta vaikuttavat. Jälkimmäinen on tosin ohut öljy, jonka Deciem suosittelee laitettavaksi vesipohjaisten seerumien jälkeen. Öljy saa kuitenkin seerumit rullaamaan iholla aivan älyttömästi (mikä on hassua, kun nuo muut öljyt eivät tee sitä ja ylipäätään mun rutikuiva ihoni imee seerumit aivan totaalisesti, joten hämmentää, miten siinä enää riittää mitään rullattavaa...), joten olen vaihtanut järjestystä, ja laitan öljyn ekaksi ja sitten vasta muut seerumit. Niin päin tuntuu toimivan hyvin.  :ts
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.11.16 - klo:21:13
DPD sukkaa  ;D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 05.12.16 - klo:14:39
Sain viimeinkin tuon aiemman Deciem-tilaukseni, joten kirjoittelen nyt vähän kokemuksia testausten perusteella. Taustatietona sen verran, että edelleen on isotretinoin-kuuri kesken, ja varmaan näistä riippumatta pahenemisvaihe näyttää juuri vähän laantuneen... voi kyllä hyvin olla, että näillä tuotteillakin on ollut vaikutusta. Finnejä on tullut edelleen, mutta vähemmän ja ne ovat olleet todella pieniä. Ihossa on tapahtunut ihan selkeä muutos parempaan, mutta koska näitä kerralla käyttöön otettuja uusia tuotteita on useampi, niin en osaa varmuudella sanoa, että mikä/mitkä niistä ovat vaikuttaneet eniten.

- Hylamide Booster, Sensitive - 30ml
Kiva seerumi, ei mitään havaittavaa tuoksua. On toiminut hyvin sekä voiteen sekaan sekoitettuna että Buffet-peptidiseerumiin sekoitettuna. Tuloksista en osaa sen kummemmin sanoa vielä.

- Hylamide Booster, C25 - 30ml
Erittäin pahanhajuinen, jokseenkin öljyinen ohut seerumi, joka jättää ainakin minulla ihon kiiltäväksi, mutta kirkastaa kyllä todella mukavasti ihoa. Olen käyttänyt tätä iltaisin ja vaihdellut muiden c-vitamiinituotteiden kanssa.

- NIOD Copper Amino Isolate Serum 1.00% - 15ml
Tämä on vetinen, sininen litku. Olen käyttänyt uskollisesti aamuin ja illoin siitä asti, kun sain tämän. Tuntuu sopivan todella hyvin Niodin hyaluronihapposeerumin kanssa ja suihkeen kanssa. Tuntuu myös, että iho paranee älyttömän nopeasti tätä käyttäessä.

- NIOD Voicemail Masque - 50ml
Jännän yrttisen hajuinen tahmainen naamio, joka jätetään yöksi iholle. Käyttötuntuma ei ole kovin miellyttävä: tämä jää ruskeaksi mönjäksi naamalle (pakettia tuova poika kyllä hätkähti, kun jouduin avaamaan ovea ruskea lieju naamallani...), ja ekalla käyttökerralla oli rullautunut iholta irti runsaasti lakanoihin yön aikana. Seuraavalla kerralla laitoin ohuemman kerroksen, mutta silti oli samaa ilmiötä vähemmissä määrin. Joka tapauksessa tulokset ekalla kerralla olivat aivan ällistyttävät: laitoin alle CAISin, Hylamiden c-vitamiiniboosterin, sensitiveboosterin (näitä kolmea ekaa kertaa) ja peptidiseerumia ja päälle naamiota paksun kerroksen - aamulla iho oli kuin toinen. Valehtelematta näytti ihan siltä, kuin suunnilleen puolet leuan punoittavista jäljistä olisivat hävinneet/haalistuneet yhden yön aikana. Iho näytti todella kuulaalta ja tasaiselta.  0_0
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 05.12.16 - klo:17:03
^ Hienoa, toivottavasti hyvät tulokset jatkuvat!

Omista kokemuksistani osaan kertoa vain muutaman tuotteen pohjalta, The Ordinary Niacinamide 10%+ Zinc 1% on vetistä, mitäänsanomatonta nestettä, joka imeytyy pian ja jonka päälle on helppo kerrostaa mitä tahansa tuoterepertuaaria. Vaalentuneista arvista en osaa sanoa, mutta pitkän aikavälin käytöstähän tässä on kyse, ja ihon vahvistamisesta..

Hand Chemistry HA3 Hydrator on miellyttävän tuoksuinen ja tepsii kyllä kuivuuteen.

Matkalla on yhä Black Fridayn tilaus, tehokosteuttajat Chemistry-sarjasta... Odotan kyllä sitä tehokasta jalkavoidetta, käsien nuorentajaa ja kropan tehokosteutustippaa. Hintaa ei ollut paketille liikaa, joten sen lisäksi nappasin sitten vielä The Ordinaryn Azelaid Acidin .. 8)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 06.12.16 - klo:20:16

- NIOD Copper Amino Isolate Serum 1.00% - 15ml
Tämä on vetinen, sininen litku. Olen käyttänyt uskollisesti aamuin ja illoin siitä asti, kun sain tämän. Tuntuu sopivan todella hyvin Niodin hyaluronihapposeerumin kanssa ja suihkeen kanssa. Tuntuu myös, että iho paranee älyttömän nopeasti tätä käyttäessä.Yritin katsoa, olinko sanonut tätä samaa, en kai. Mutta aivan täsmälleen sama havainto. Tuntuu todella saava ihon korjausmekanismin aivan toiselle vaihteelle. Ihon yleisilme on todella rauhallinen tätä käyttäessä. Meinasin testata myös tuoreisiin leikkausarpiin, olen niin vakuuttunut vaikutuksesta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 07.12.16 - klo:14:22
^Joo, ja kun isotretinoinin pahenemisvaihe nyt kuitenkin vähän jatkuu (vaikka ehdin yllä vähän kirjoittaa, että olisi rauhoittunut), niin todennäköisesti juuri CAIS aiheuttaa sen, että finnit ovat minimaalisen pieniä. Niin pieniä, että ihan naurattaa, että onko tuo nyt olevinaan joku finni muka, minä kun olen tottunut niihin peukalon kokoisiin tulehtuneena ärvöttäviin paukamiin. Litkumaisuus on vähän huono juttu siitä, että tuntuu, että ainetta valuu herkästi sormien välistä - nyt olen ryhtynyt tiputtelemaan pipetillä suoraan kasvoille ja siitä sitten nopea sively/taputtelu ihoon. Houkuttaisi kovasti se 5% versio myös...

Olen tässä kuurin edetessä ihmetellyt sitä, että meikki pysyy aika hyvin kasassa naamalla päivisin eikä juurikaan halkeile tai hilsehdi. Nyt multa loppui Niodin Hydration Vaccine ja heti parina päivänä ilman sitä on käynyt tuskallisesti ilmi, että juuri se on ollut se ratkaiseva tekijä, joka meikin alla on pitänyt naaman sen verran kasassa, ettei se ole hilseillyt päivän mittaan. Tilasin uuden Victoriahealthilta, toivottavasti se ei nyt viipyisi ikuisuutta matkassa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 07.12.16 - klo:14:53
Minäkin tiputtelen suoraan naamalle. Toisaalta pieni määrä riittää, kun on niin litkua. Minä odottelen kiihkeästi uutta pullollista tätä, tulee tilaamani Black Friday -paketin osana.


Muoksis - sainkin hakea paketin tänään postista. Hyvä iho pelastettu  :)

Muoksismuoksis - oho, olikin 30 ml pullo ;D - ihana paketti :D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 08.12.16 - klo:10:00
^Häh ,siis tilasit sen Black Fridayn NIOD-paketin sinä perjantaina? Mulla ei ole tullut siitä edes shipping-ilmoitusta vielä, tilasin saman.  :'(
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 08.12.16 - klo:10:05
^Minäkin olen saanut vain phoitteluita siitä, että lähetys on viivästynyt. :(

Toivottavasti paketti tulee perille ennen kuin lähden joululomalle.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 08.12.16 - klo:11:24
^Sama juttu, tuli seuraava viesti:

"We expect to have all orders completed by the dates below for each region. Once your order is shipped, you will receive a notification from us, which will in most cases be earlier than these dates.

Europe and Australia: Wednesday, December 7th"

Ei ole kuitenkaan mitään kuulunut. Olen jo ihan hätää kärsimässä, kun tuotteet on loppu ja lisäksi olen lähdössä joulureissuun vielä, jonne tarvitsisin niitä mukaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 08.12.16 - klo:11:51
^ Minulle tuli eilen uusi viesti, jossa pahoiteltiin lähetyksen edelleen viivästymistä. Uudessa viestissä ei enää ollut määräaikaa mihin mennessä odottavat tilaukset lähetetään.

Ymmärtäähän sen, että tilausten määrän äkillinen kasvu (viestin mukaan 8200 %) voi aiheuttaa viivettä toimituksissa, mutten kuitenkaan malttaisi odottaa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 08.12.16 - klo:12:44
^Häh ,siis tilasit sen Black Fridayn NIOD-paketin sinä perjantaina? Mulla ei ole tullut siitä edes shipping-ilmoitusta vielä, tilasin saman.  :'(


Tilasin Victoriahealthista. Sieltäkin osa vielä jumittaa, toivottavasti myös Deciemin kama tulee pian :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 08.12.16 - klo:12:55
Oma Black Friday -tilaukseni Deciemilta tuli perille tänään, oli lähetetty matkaan 2. päivä perjantaina. Ensin tuli tuo viivästyspahoittelu, mutta shippausmeili melkein heti perään. En tosin ostanut sitä NIOD-settiä, eli ehkä niillä kestää sen toimituksessa enemmän, kun tilausvolyymit ovat olleet valtavat.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 08.12.16 - klo:13:22
Täällä ei ole Deciemin pakettia näkynyt, pahoitteluviestejä vain..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 08.12.16 - klo:14:26
Mun Deciemiltä tilattu paketti on tänään tai huomenna noudettavissa seurannan mukaan. Tilasin kaksi alepakettia ja kaksi muuta tuotetta. Shipped-maili tuli 2.12.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 08.12.16 - klo:16:55
Minäkin tilasin Deciemiltä 15.11 ja lähetetty 17.11 mutta eipä vaan näy ei kuulu. Olen laittanut sähköpostia mutta en saanut vastausta. Ei onneksi kallis tilaus. Pitäköön tunkkinsa  :#
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 08.12.16 - klo:17:23
Oma kokemus on, että Victoria's Health on huomattavasti nopeampi lähetyksissään. Ehkä henkilökuntaakin on enemmän..?
Anyway, odotan uteliaana Black Fridayn pakettia, ja nyt hyllyssä jo nököttävän C-vitamiinin käyttöönottoa.
Ihanaa, että C-vitamiinituotteissa on näin paljon vaihtoehtoja, ne ovat olleet yleensä suht kalliita...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 08.12.16 - klo:18:04
Paketteja viivästyttää nyt myös Black Friday/Cyber Week - ruuhkat - ja alkava jouluruuhka. Omat pakettini Deciemiltä ovat näköjään lähteneet matkaan marraskuun puolella, mutta ei vielä näy...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 08.12.16 - klo:21:16
Toimittajana näkyy olevan DPD. Yritin hakea sen kautta seurantanumerolla mutta eipä löytynyt. Pitää vielä ootella. Kiitos kuitenkin :)
Minäkin tilasin Deciemiltä 15.11 ja lähetetty 17.11 mutta eipä vaan näy ei kuulu. Olen laittanut sähköpostia mutta en saanut vastausta. Ei onneksi kallis tilaus. Pitäköön tunkkinsa  :#
Mun tilaukseni tuli myös DPD:llä ja seurantakoodi toimi DPD:n sivuilla ihan normaalisti heti lähetyspäivästä alkaen. Mikäköhän tuossa mättää... :-\
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 08.12.16 - klo:22:25
Oma Deciem-paketti tuli tänään DPD:n tuomana kotiin. Olin jotnekin kuvitellut sen tulevan postin kautta, mutta ihan hyvä näin.

En malta odottaa, että pääsen näitä kokeilemaan, tosin pitää nyt aika tarkkaan miettiä millä yhdistelmillä mennään minäkin päivinä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 08.12.16 - klo:22:36
Onko kukaan ehtinyt tutkailla Deciemin valmistamia sisäisesti nautittavia teholiemiä? Fountain Molecules-sarjassa on vaikka minkänäköistä ja väristä hyaluronihapponestettä  0_0

Ilmeisesti ainakin jotain vaikutusta on, arvioiden perusteella. Mutta hinta, huh!
Fountain Molecules (http://fountain.co/molecules)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 10.12.16 - klo:13:08
Laitoin eilen kasvoille Superoxide Dismutase Saccharide Mistiä heti puhdistuksen jälkeen ja ennen Klairsin kosteuttavaa kasvovettä. Näiden päälle Copper Amino Isolate Serum, Madaran SOS-seerumi ja koska iho tuntui niin kivalta jätin varsinaisen yövoiteen pois. Aamulla iho oli tasainen ja rauhallinen, mutta hiukan kireä, koska mitään sulkevaa kerrosta ei ollut. CAIS on hyvin miellyttävä, vesimäinen sininen neste, joka imeytyy salamana, pipettipullo on tavallista laadukkaampi.

Eniten ällistytti finnitilanne: leuassa ja poskissa on ollut tukkeumia ja pari ärhäkkää ja hitaasti paranevaa finniä, jotka ovat hiljalleen helpottamassa. Eilisen päivän aikana leukaan ilmestyi kuitenkin taas kaksi tuoretta finniä, siis sellaista pinkeää ja punaista näppyä, joista olisi 100 % varmasti saanut tänään ruiskautettua mätää ulos. Ja nyt ne ovat hävinneet melkein kokonaan  :o Mikä taika-aine kykenee tuollaiseen?? Miten VOI parantua noin nopeasti?  :l

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 11.12.16 - klo:12:15
CAISia tunnutaan kehuvan paljon - hinta tuntuu vaan kohtuullisen kalliilta ??? Käytättekö te tuota 1% vai 5% versiota? Saako sitä jostain halvemmallakin kuin n. 45 eurolla (mikä nähdäkseni on 15 ml:n hinta 1-prosenttisesta), vai oletteko kaikki tosiaan sijoittaneet tuon summan?

Kokeilin Photography Fluidia meikkivoiteeseen sekoitettuna ja ei se vaan mulla kyllä toimi, ihosta tulee epäsiistin näköinen silläkin tavalla käytettynä. Ehkä jos iho ei kaipaisi peittämistä paljoakaan, niin tuo toimisi paremmin. Jos joku haluaa pullon kokeiluun itselleen sopuhintaan, niin voi ottaa yhteyttä; kaksi tippaa on käytetty tuosta pipettipullostani.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 11.12.16 - klo:12:51
Mä ostin tällaisen setin Black Fridayn tarjouksesta 70 e:

NIOD Copper Amino Isolate Serum 1.00%  30 ml
NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex
NIOD Sanskrit Saponins - 90ml
NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 12.12.16 - klo:10:27
Tuo 1% on se useimmille suositeltava versio, 5% erittäin vaurioituneelle iholle. Millilitrahinta tulee edullisemmaksi isommalla pullolla. Maksoin itse tuon 45 eskoa ensimmäisestä ja nyt käytössä myös tuo BF-paketin 30 millinen. On vettäkin ohuemman koostumuksen ansiosta varsin riittoisa seerumi - ja imeytyy ennnen kuin ehtii kissaa sanoa.


Sanoisin jo nyt, että tämä on ollut aivan tähtituote, koko ihon yleishyvinvointi on parantunut valtavasti tällä seerumilla. Punoitusten väheneminen ja tuo aivan huikea paranemisnopeus (finnit, myös kaikki mahdolliset ihon rikkoutumiset) aivan parhaita juttuja. Sanoisin, että myös hiusjuonteet ovat häivyttyneet selkeästi.


Tuo BF-paketti toi myös kaksi huikeaa lisätuotetta arsenaaliin, sekä kasvosuihke, että HA-seerumi saavat nyt lyhyen käytön jälkeen arvosanaksi: <3 .
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 12.12.16 - klo:14:28
Vielä odotellaan BoyFriendin pakettia...

C-vitamiinisuspensiota jo kokeiltu, kihelmöi kyllä samaan tapaan kuin lactic acid-kuorinnat .. sillä erotuksella, että en viitisnyt huuhtoa pois enkä laittaa neutralointia päälle. Eiköhän iho totu siihenkin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Eydie - 12.12.16 - klo:21:40
Ensimmäinen BF-paketti saapui tänään, kun toinen ei ole vielä edes lähtenytkään. Ensifiiliksen perusteella Hand ja Heel Chemistryt ovat todella hyviä koostumukseltaaan ja näitä tulee varmasti käytettyä mielellään. Vielä, kun Heel pystyisi ihmeisiin korppukantapäiden hoidossa. Onnistuin aiemmin rikkomaan "hoidolla" kantapäät ja iho on parantunut todella huonosti.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 15.12.16 - klo:12:50
BF-tilaukseni on viimein shipattu, jee. Nyt odotellaan  8)
Edellinen Chemistry-käsivoide läheneekin loppuaan...

Edit. Wayne Gossin Azelaic acid-hehkutusta katsellen! :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 15.12.16 - klo:12:58
Tuo Chemistry-käsivoide on muuten tosi mainiota ainetta! :l Tekee ihmeitä kuivuneille käsille ja tuoksuukin hyvältä! Olen säästellyt omaa pikkutuubiani ja käyttänyt sitä vain iltaisin. Päiväkäyttöön on sitten kevyemmät voiteet, kun niitä voi lotrata pitkin päivää lisää.

Olen tässä jo muuten useamman viikon odottanut, että Deciemin sivuille tulisi Mini set taas tilattavaksi. Tuohon kuuluu siis 30 millin hand chemistry, 60 millin HA3 hand hydrator ja 100 millin retin-oil, mutta edelleen setti on out of stock...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Takiainen - 15.12.16 - klo:13:44
Sain oman BF-tilauksen toissapäivänä. Valitettavasti siitä puuttuu tuote. Laitoin heti viestiä, sain pahoitteluni asiakaspalvelusta 24 h kuluessa ja ilmoituksen, että saan puuttuvan tuotteen... joka ei siis ollut se tuote joka oikeasti puuttui mutta sekoilivat vain siellä näköjään urakalla. :D Mitään en ole kokeillut vielä, sillä odotan ensin vanhojen tuotteiden loppumista.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 15.12.16 - klo:15:24
Kiinnostava artikkeli, jossa mainitaan myös DECIEM vakavien ihonhoitosarjojen joukossa...
Are You a Skintellectual? (http://www.vogue.co.uk/article/are-you-a-skintellectual)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 15.12.16 - klo:20:15
Mööh! missä minun BF tilaukset viipyy (kaksi tilausta). Jälkimmäisestä tuli shipping meili 9.12., mutta dpd:n sivu ei tunnista seurantanumeroa.

Ärsyttää, kun olen ensi viikolla lähdössä loppuvuodeksi joulun viettoon ja haluaisin jo pakettini. Täytyy laittaa postia asiakaspalveluun, mutta kun jo nettisivulla pahoittelevat, että sielläkin on ruuhkaa.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 15.12.16 - klo:21:16
Minä laitoin viestiä DPD/PostNord asiakaspalveluun kun ei pakettia näy. Viikon jälkeen sain viestin että nähtävästi paketti palautunut lähettäjälle.En ymmärrä  >:(
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 15.12.16 - klo:21:17
Nyt alkoi kiinnostaa tuo CAIS, niin monia kehuvia arvioita siitä olen ehtinyt katsoa.. ::)
Toinen houkutus oisi Hydrate Vaccine, mutta hintaa en ole vielä valmis investoimaan. Ennemmin sen The Ordinary:n NMF..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 15.12.16 - klo:21:28
Mulle tuli eilen Victoriahealthin myöhemmin tilattu paketti. Siinä ei tosin ollut kuin Niodilta Hydration Vaccine ja Myrrh Clay, joten nyt olen kipeästi vailla sekä CAISia, hyaluronihappoa ja SDS mistiä, jotka siis tilasin BF:nä. Iho näyttää oikeasti heti jo vähän tulehtuneemmalta, kun näitä tuotteita ei enää ole, finnit ovat isompia. Toivon suuresti, että kahdessa päivässä BF-paketti ehtisi vielä tulla, shipping-ilmoitus on tullut tosin vasta 9.12. DPD:n sivut ei sano paketista oikein mitään, vaikka koodilla se löytyy, siitäkin huolimatta että shipping-vaihtoehtona lukee vain FI, eikä mailissa ole linkkiä DPD:n sivuille niin kuin aiemmin.

Siis ihania tuotteita, mutta miksi näiden saamisen pitää olla niin vaivalloista.  >:D Victoriahealthiltakin oli loppu ne, joita hinkusin.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Syaani - 15.12.16 - klo:22:05
Tilasin myös BF-tarjouksen, ja lähetysviestissä sanottiin vain, että kuljetusfima on DPD. Mitään ei koodilla löytynyt ennen kuin hieman pakon sanelemana tilasin toisen paketin, ja sen mukana tuli linkki dpd.co.uk-sivuille, ja sitä kautta ensimmäinenkin lähetys lopulta löytyi. Sen pitäisi tulla huomenna, ehkä.

Uuden satsin tilasin Deciemin omilta sivulta, koska firman WhiteRX Activated Serumia ei ollut Victoria Healthissa (näköjään nyt on Lookfantasticissa). Se on tajuttoman hyvin toimivaa tavaraa. Pari vuotta sitten gyne määräsi mulle mielettömän vahvahormoniset e-pillerit vuotohäiriöihin, ja sen jälkeen olen ollut kateellinen Gorbatshoville hänen pienestä ja huomaamattomasta otsaläikästään. Mun puolen otsan hirviömelasmaan eivät ole tehonneet laserhoidot eivätkä ihotautilääkärin voiteet. WhiteRX on selvästi alkanut vaikuttaa jo kolmen viikon käytön jälkeen. Sitä vaan kuluu ihan mieletöntä tahtia, mutta menköön.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 15.12.16 - klo:22:25
^kiitos Syaani linkistä dpd:n uk sivuille. Kuvittelin kuriiria globaaliksi ja hain .com sivulta. Mutta uk sivulta löytyi tieto, että paketti on Vantaalla.  :ts Saatan siis jopa saada sen ennen joululomalle lähtöä. Tämän pakein osalta Deciemille lähettämäni kysely oli onneksi aiheeton.

Nyt kun saisi vielä toisen tilauksen tiedot...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 16.12.16 - klo:07:49
Superoxide Dismutase Saccharide Mist on ihan järjettömän kosteuttavaa ja rauhoittavaa tavaraa. Lueskelin SODista lisätietoja ja niistä sekä suihkeen suht. simppelistä INCIstä innostuneena käyttelen tätä myös leikkausarpien alueelle erinomaisin tuloksin. Vaikutus on myös samansuuntainen kuin CAISilla, selkeästi ihon tulehduksellisuutta vähentävä. Kasvoissani ei koskaan ole ollut näin vähän punoitusta. Samoin kaikenlainen hilseily tuntuu pysyvän poissa, vaikka onhan tässä jo joku pakkaspäivä ja paljon oleilua koneellisesti ilmastoiduissa, ylilämpimissä tiloissa ollut. Paranevat leikkaushaavat eivät suihkeen kanssa kutittele ollenkaan. Ja miten rauhallisen näköinen iho myös tuossa!


Multi-molecular HA on aivan mahtavaa meikin alla, siitähän tässä ketjussa olikin jo maininta. Kosteuttaja, joka on täysin synergistinen meikin kuin meikin kanssa. Ei rullaamista, ei hilseilyä. Täydellinen, kestävä meikkipohja hyvin kosteutetulla, hyvinvoivalla iholla  :-* .


Minulla on Deciemi tuotteiden lisäksi aasialaisista käytössä kaksoispuhdistus (iltaisin), kosteusemulsio, yksi Manyo Factoryn fermenttiseerumi, sheet maskit ja pari muuta naamiota, keramidigeeli, COSRX etanat ja BHA. Paikallishoidossa näppylöille COSRX finnilaastarit ja A-Sol. En taida tästä enää rutiinia radikaalisti muutella, iho on ihanassa kunnossa  <3
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 16.12.16 - klo:09:19
Mulla tuo SODM ei tunnu tekevän oikein mitään ja lisäksi se heti suihkimisen jälkeen polttelee iholla. Ei ainakaan tunnu lainkaan kosteuttavalta. Miksei mun iho ikinä toimi niin kuin muiden  ::)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 16.12.16 - klo:09:37
^Kokeile vielä niin, että iho on aivan selkeästi kostea suihkun tai puhdistuksen jäljiltä. Tällä tavalla tuo kosteuden sitovuus tuntuu minusta toimivan parhaiten.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 16.12.16 - klo:10:15
Ok, täytyy testata vielä sillä tavalla. Nyt olen suihkinut sen jo kuivumaan ehtineelle iholle ja laittanut päälle kosteuttavampaa kasvovettä (esim. Klairs) ja jatkanut normirutiinia siitä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 16.12.16 - klo:13:31
No löytyihän se minunkin tilaus tuolta pdp.co.uk sivuilta. Oli lähetetty takaisin Deciemille kun vastaanottajaa ei tavoitettu. Ei sitä pakettia ole edes yritetty minulle toimittaa.Päivät kuitenkin olen kotona.Kyllä on persiistä tuommoinen firma....
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Eydie - 16.12.16 - klo:13:59
^Mulla kävi firman auto tuomassa paketin suoraan kotiin. Lähetti vaan pihassa etsi sitä autosta 10 minuuttia ja päällä luki: "yritetty toimittaa perjantaina, ei löydetty taloa". Ei ihan kamalan hyvää kuvaa jäänyt firmasta.

Nyt tuo Deciemin tuotteiden suosio ja kiire näkyy, kun paria loppuunmyytyä tuotetta ei vaan ilmesty varastoon millään. Aika isot paineet asiakaspalvelussa varmasti tällä hetkellä.

Käytössä olevista tuotteista suosikeiksi on nousseet Advanced Retinoid 2% ja Niacinamide 10% + Zinc 1%. Talvi-iho on aina vähän vaikea, mutta syviä ihonalaisia tukkeutumia ei ole nyt ollut ja iho kaiken kaikkiaan vaikuttaa tasaisemman näköiseltä. Vieläkin parempia tuloksia saisi varmasti aikaan, jos muistaisi/jaksaisi käyttää tuotteita säännöllisesti aamuin illoin, eikä mun tavalla muutaman kerran viikossa  ;D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 16.12.16 - klo:14:11
Lueskelin eilen lisää Deciemin Brandonin kommentteja, ja hän on ilmeisesti sitä mieltä, että C-vitamiinista voi olla akneen jopa haittaa. Itse olen kokenut, että C-vitamiiniseerumikuuri tasoitti akneen taipuvaisen ja punoittavan ihoni väriä jonkun verran, mutta aamuisin käytetty niasiiniamidi tuntuu kyllä hoitavan saman homman, kun nyt C-vitamiini on ollut tauolla. Aiemmin taisi olla myös juttua täälläkin, että AHA/BHA lisäävät hänen mukaansa ihon tulehdustilaa. Varsinkin BHA:sta olen itse kyllä tukkeutumistaipumukseen saanut apua. Tekisi mieli kokeilla silti mitä tapahtuisi, jos jättää nuo pois, ja mennä esim. Ordinaryn lactic acidilla ja niasiiniamidilla, joista molemmista mun iho tykkää selvästi, ja ottaa noiden lisäksi CAIS (jonka nyt sitten tilasin Lookfantasticista). Ehkä retinoli vielä noiden lisäksi sitten ohjelmistoon, kunhan lähettäisivät sen joulukuussa luvatun back-ordered tuotteen Victoria Healthista.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 16.12.16 - klo:16:12
^Lukee tosiaan joissakin kommenteissa, että tulehdustilassa olevaa aknea C saattaa provosoida lisää. Ei sinänsä yllätä, en kovin tulehtuneelle ja kipeitä patteja täynnä olevalle ihonalalle sitä suosittelisikaan enkä kokeilisi. Onneksi ei ole sitä harmia..
BHA sama juttu, se on kuoriva aine, joka auttaa arpiin ja tukkeutumiin.. Mulle on tehty nuorena vahvaa salisyylihappoa sisältävä kuorinta (GreenPeel), jossa tosin oli myös kaikkia kasviuutteita.. mutta kuoriva teho perustui juuri kemialliseen kuorinta-aineeseen. Kosmetologi oli hyvin perehtynyt ja lähetti hakemaan antibioottikuurin ennen kuorintoja, jotka kyllä auttoivat pahimpiin arpiin ja tukkeutumiin.

Uteliaana odotan oman paketin saamista, varsinkin Azelaic acid - uusi yleismies jantunen - saa odotukset korkealle!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Quutti - 18.12.16 - klo:10:36
Mulle tuli paketti, jossa on Hand ja Heel chemistry sekä Hyaluronihappogeeli, joka onkin ilmeisesti vartalolle ajateltu. Mä visioin mielessäni saman tyyppistä kuin Now foodsin seerumi kasvoille. No mutta, käsi- ja jalkavoiteet eivät tunnu tekevän yhtään mitään. :( Mulla on kipeitä halkeamia sormenpäissä, siis talvella kuivuvat, ja jalat nyt on aina kuivat ja kantapäät aika kamalan näköiset. Olen nyt käyttänyt ehkä viikon päivittäin, ja sanoisin, että ihan kevyet perusvoiteetkin auttavat paremmin. Blaah. Pitää käyttää nyt säännöllisesti vielä jonkin aikaa ja katsoa. Koostumukset ja tuoksut ovat kyllä ihan miellyttävät, käsivoiteessa alkutuoksu on parempi kuin lopputuoksu.

Ostin muuten kaksi pakettia, ajattelin käyttää itse jos ovat tosi hyviä tai vaikka jouluna antaa jollekin, mutta voin kyllä myydäkin, jos joku haluaa ostaa. Sijaitsevat Helsingissä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 18.12.16 - klo:13:02
^Voi harmitus. Ehkä ne käsi-ja jalkavoiteet alkavat osoittaa tehonsa ajan kanssa? Käsivoiteelle luvattiin näkyviä vaikutuksia kymmenessä päivässä. Jos vain sitkeästi käytät... tarvittaessa paksumpi voide päälle?

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 18.12.16 - klo:16:40
Minulla jalkavoide on toiminut tosi hyvin halkeileviin kantapäihin. Pitkään kestää ennenkuin ulkonäkö on siisti, mutta toisen kantapään verillä ollut halkeama parani muutamassa päivässä mukavaan kävelykuntoon. Paksun ihon alue on huomattavasti aikaisempaa joustavampi ja halkeamat näyttäisivät ajan myötä häviävän pois. Kädet eivät olekaan niin pahasti kuivuvat, hyvää on iho tykännyt käsivoiteesta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Quutti - 18.12.16 - klo:18:22
Kyllä mä aion nuo pois käyttää! Mulla on kuivuuteen taipuvainen iho, mutta en silti muista ja jaksa rasvata käsiä ja etenkään jalkoja kovin usein. Esim. Dermosil Extra on niin tuhtia, että vaikka se auttaa, niin sitten pitäisi nukkua sukat jalassa tai olisi muuten mukamas niin vaikeaa. :D Käsiä joudun lasten kanssa pesemään tosi usein, ja sehän tietysti kuivattaa, vaikka on mieto saippua. Paksu käsivoide on myös huono, koska sitten on lasten vaatteet ja joka paikka rasvassa.

Pitää tosiaan jatkaa käyttöä ja toivoa tuloksia!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 18.12.16 - klo:19:00
Mulla on Quutti vähän samansuuntainen kokemus tuosta käsivoiteesta. Ei oikein auta pakkasesta kuiviin käsiin, ja toiseen kämmenselkään ehti jo tulla rupimaisia juttuja kuivimpiin halkeamiin, kun vaan jatkoin Hand Chemistryn käyttöä. Entinen (ja ilmeisesti taas nykyinen) luottotuotteeni Avenen Cold Cream Hand Cream sen sijaan alkoi heti pehmentää käsiä kun otin sen käyttöön. Varmaan yritän käyttää tuubin loppuun, mutta en kyllä tilaa enää uutta; tuoksustakin mulle tulee mieleen jotkut sitruksiset kodinpuhdistusaineet :/
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 18.12.16 - klo:21:05
Luulen, että tuo ei ole mikään superkuivien käsien varsinainen kosteuttaja, vaan nimenomaan anti-age ryppyjä vastaan ... :) Tosi huonokuntoisten, ihottumaisten ja halkeilevien kännyjen avuksi ottaisin tosiaan Avenen, Dermosilin (esim. Käsivoide E hajustamaton rauhoittaa itselläni ihottumaakin), tai vastaavat... ja tuo 'ihmevoide' käyttöön vasta kun kädet ovat muuten ehjät ja perusterveet.

Hyvä kuulla, että jalkavoide on tehokasta tavaraa. se on tarpeen vuoden ympäri näille jalkapohjille...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Quutti - 18.12.16 - klo:23:10
Reese, kiva kuulla samankaltaisesta kokemuksesta. Tai tietenkään ei oo kiva jos tuote ei toimi...  8) Avenen Cold cream onkin tosi hyvää!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 18.12.16 - klo:23:58
^^Jeps, kyselin jo alun perin tän ominaisuuden perään ja kannustettiin kokeilemaan, niin tulipahan ainakin kokeiltua ;D Tuotteen kuvauksessakin lupaillaan sekä pintakosteutusta että syvempää kosteutusta plus suojaavan kalvon muodostusta ja pehmeyttä, niin teoriassa olisi voinut täsmätä tähän tarpeeseen, mutta ehkei tehot vaan riitä omalla kohdallani.

Heel hydrator odottaa systemaattisempaa kokeilua vielä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 19.12.16 - klo:00:07
Kummasta käsivoiteesta siis on kyse? Se HA3 Hydrator on kosteuttavampi ja lupailee suojaavaa 'hanskaa'. Sininen tuubi/teksti. Sitä taisin suositella  :D
Se toinen pinkki väritykseltään on kaiketi enemmän 'Anti age', ja en ole päässyt vielä sitä testaamaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 19.12.16 - klo:00:13
^Aa, pahoittelut epäselvyydestä, juuri se sininen HA3 Hydrator on kyseessä. Kiitos joka tapauksessa suosituksesta, tulipahan kokeiltua :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 19.12.16 - klo:14:37
Varsinainen tehohoito käsille (jos mikään muu ei tepsi) on The Body Shopin vanha tuttu hamppujankki: ei mikään nopeasti imeytyvä, joten sopii lähinnä yökäyttöön... mutta hoitaa halkeamat ja korppukohdat.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 19.12.16 - klo:20:13
Sain tänään Deciemin BF-pakettini viimein.  8)

Öljyisempien seerumeiden (Hylamiden c-vitamiiniseerumi, Ordinariesin yksi c-vitamiini) kanssa on kyllä se ongelma, että ne saavat alle levitetyt tuotteet rullaamaan. Nyt jopa Niodin hyaluronihappotuote alle levitettynä alkoi rullata, vaikka laitoin sitä ihan muutaman tipan.   >:( Niodin hyaluronihappo on vaan niin ohutta, että tuntuisi tosi oudolta laittaa sitä c-vitamiinin päälle, mutta ehkä pitää kokeilla. Esim. Ordinariesin peptidiseerumit ja muut seerumit levittyvät näiden öljyisten tuotteiden päälle ihan ok.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 20.12.16 - klo:10:42

Minulla on Deciemi tuotteiden lisäksi aasialaisista käytössä kaksoispuhdistus (iltaisin), kosteusemulsio, yksi Manyo Factoryn fermenttiseerumi, sheet maskit ja pari muuta naamiota, keramidigeeli, COSRX etanat ja BHA. Paikallishoidossa näppylöille COSRX finnilaastarit ja A-Sol. En taida tästä enää rutiinia radikaalisti muutella, iho on ihanassa kunnossa  <3

Käytätkö, Lila, BHA:ta ihan jatkuvasti yhtenä kerrostettavana Deciemin tuotteiden kanssa vai miten? Mulla totuttelussa nyt The Ordinaryn Advanced Retinoid 2% joka ilta, parina iltana viikossa Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% ja aamulla kosteusvoiteen alle Niacinamide 10% + Zinc 1%. Tulossa on vielä Niodin CAIS ja Ordinaryn Buffet. Cosrx:n BHA on kuitenkin ennen tätä nykyistä settiä pitänyt sen verran hyvin mustapäät kurissa ja tukkeumat vähäisinä, että en sen käytöstä haluaisi luopua (vaikka Deciem vaikuttaakin BHA:ta paheksuvan...)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 20.12.16 - klo:11:02
Käytän happoja vain kerran tai kaksi viikossa. Puhdistus - hapot - 20-30 min vaikutusaika - ja päälle kosteutus. CAISia en käytä happoiltana lainkaan, enkä SOD:ia
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 20.12.16 - klo:18:19
Käytän happoja vain kerran tai kaksi viikossa. Puhdistus - hapot - 20-30 min vaikutusaika - ja päälle kosteutus. CAISia en käytä happoiltana lainkaan, enkä SOD:ia

Kiitos vinkistä - jotain tuollaista systeemiä olin itsekin pähkäillyt. Parempi pitää joku tolkku kerrostamisessa, vaikka kuinka tekisi mieli kaikki tehoaineet lätkiä kerralla naamaan  :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 20.12.16 - klo:18:26
PollyJean: COSRX:n BHA on sitäpaitsi  sitä 'lievempää' lajia, ei vahvaa salisyylihappoa, joten tuskin kovin pahaa vauriota sillä saisit aikaan  ;)

EDIT: BH-tilausta vielä odotellessa.. sain jo toisen Shipped-ilmoituksen, mutta pakettia ei näy ..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 20.12.16 - klo:23:28
Mulla on vähän masentava alku Deciemin kanssa.

CAIS tuntuu iholla todella hyvältä ja se rauhoittaa, mutta ekan kerran ihmeparantumisen jälkeen en ole havainnut mitään erityistä apua finneihin, joita tulee nyt ihan jatkuvasti leuan alueelle ja muutamia poskiin. Yleensä mulla tulee lyhytkestoinen finnihyökkäys, jonka tuhoja sitten parantelen kauan ja hartaasti, mutta nyt niitä tulee jatkuvasti lisää ja tilanne ei oikein rauhoitu lukuisilla hyväksi kokeilluilla keinoillakaan. Ovat sellaisia inhoja valkopäitä, jotka kypsyvät kunnon finneiksi ja kipeytyvät. Leuka muistuttaa sotatannerta.

SODSM toimii paremmin välittömästi puhdistuksen jälkeen kostealle iholle suihkittuna, mutta mitään erityistä sekään ei tunnu tekevän. Sitten kokeilin MMHC:tä ja iho lehahti kuumottavaksi ja punaiseksi, näytin lähinnä palovammapotilaalta  ::) Reaktio rauhoittui nopeasti etanageelin avulla ja jälkeenpäin tunne oli ihan jees ja meikki levittyi nätisti päälle, mutta jos tuo toistuu vielä niin en halua jatkossa käyttää.

Mulla on todella kuiva iho nyt, kun vuodenaika on pahin mahdollinen ja iho imee itseensä liki kaiken eikä sekään riitä. Esim. paksu kerros Rosetten keramidigeeliä tai jotakin naamiota humpsahtaa salamana. Kuivuus lisää tukkeumataipumusta, mutta yleensä tällainen tilanne on johtunut jostakin tuotteesta enkä saa nyt kiinni mikä se voisi olla.

Ihan perseestä yrittää kaikkea mahdollista ihon kanssa ja mihinkään se ei vastaa odotusten mukaisesti. Kamala näyttää koko ajan tosi rumalta pizzanaamalta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 20.12.16 - klo:23:42
^Sympatiani, Triina. Mullakaan harvoin toimii muiden kehumat tuotteet ja yleensä nimenomaan leuka on se, joka räjähtää isoille paukamille. Muutamia niitä on nytkin, mutta oon saanut viime aikoina kohtuullisen stabiiliin tilaan kasvot Ordinaryn niasiiniamidilla ja lactic acidilla, jotka tuntuu tarpeeksi hellästi/ärsyttämättömästi hillitsevän punoitusta ja tukkeumia, respectively. Paljoa en uskalla nyt tätä tasapainoa heiluttaa. Pelkkää Favoraa kosteusvoiteena ja Paulan Calm cleanser puhdistuksessa. Alan ehkä nyt vasta myös sisäistää kunnolla, että mun iho on kaiken aknen ja kuivuuden alla ennen kaikkea herkkä, ja hirveän monet muille sopivat tuotteet saa sen vaan ärtymään ja tukkeutumaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: keesha - 21.12.16 - klo:06:39
Mun täytyy kyllä myös sanoa, että en oo tykännyt näistä ostamistani tuotteista. Tän ketjun innoittamana ostin Ordinarylta Niacinamide 10% + Zinc 1% pipettipullossa ja Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -voiteen sekä lisäksi käsille pinkin anti-aging Hand Chemistryn. Musta noista mikään ei oo tehnyt mitään mun iholleni tässä kuukauden testiaikana. Niacinamide on kyllä siitä kiva, että se ei tuoksu miltään ja imeytyy tosi nopsaan vesimäisen koostumuksen vuoksi, mutta sama mitä teen niin se rullautuu joka kerta iholla. Ärsyttävää. Vitamin C -voiteesta en myöskään oo huomannut mitään hyötyä, se vaan tuntuu ärsyttävän ihoani kun siinä on niitä "HA spheresejä", ne tuntuu aika kovilta ja jopa kuorivilta iholle levittäessä. Tuo Vitamin C -voide on myös tooosi lähmäävää ja hitaasti imeytyvää. Hand Chemistry on ollut näistä ehkä paras, se silottaa kyllä mukavasti, mutta ei tosiaan kovin kuiville käsille ole mikään ihmeratkaisu. Ja mua on alkanut tökkimään se tuoksu, kemikaaliset kodinpuhdistusaineet on tosiaan mikä mullekin tulee hajusta mieleen.

Taidan jatkossakin pysyä siis korealaisten tuotteiden käyttäjänä. Vaikka pari tuotetta Deciemiltä vielä kiinnostaisi, niin noiden edellä mainittujen tuotekokemusten perusteella taidan jättää nekin välistä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.12.16 - klo:14:53
Jep.. saapui paketti, siis ainakin paikkakunnalle.. mutta kukaan ei soittanut eikä kysynyt ovikoodia, joten jäi saamatta tilaus. Miten nyt, palautuuko tuo takaisin?
Harvinaisen huono systeemi!! Miksi ei voitu käyttää postinkantajaa?!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 23.12.16 - klo:15:10
^ Mulle kävi juurikin näin. Paketti palautui lähettäjälle. DPD:n piti toimittaa minulle mutta eipä koskaan yritettykään saada pakettia minulle.
Ei viestiä ,ei postilaatikkoon lappua . Ihme hommaa tuon firman puolelta...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.12.16 - klo:15:28
Toivottavasti edes rahat palautetaan! Tuo on harvinaisen huonoa asiakaspalvelua: kehutaan suurilla mainoskampanjoilla, mutta tuotteita ei koskaan toimiteta... Jää vastaisuudessa tilaamatta ainakaan Deciemin sivuilta. Annan heille kyllä napakkaa palautetta asiasta!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: evergreen - 23.12.16 - klo:16:07
Tästä touhusta oli vähän tragikoominen ketju redditissä äskettäin: https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/5jl4nv/psa_i_had_to_report_deciem_to_the_feds_to_try_to/

Onhan se vähän naurettavaa, että heitellään uusia, suuria suunnitelmia (kustomoitavat koostumukset?), mutta ei saada edes asiallisen tasoista viestintää aikaiseksi... :) <3

Itse en ole yhtään tuotetta näiltä kokeillut (joten ei tarttis toki paljon päätä aukoa, heh), koska reseptit eivät sovi ja koko konsepti on oikeastaan vastakohta sille, mitä ihoni kaipaa, mutta tajuan kyllä pointin tuollaisessa tuotevalikoimassa. Harmi vain, että vaikuttaa olevan vähän vähemmän puhtaasti tieteellinen pohja kuin mitä haluavat antaa ymmärtää ja tavoitteet tasoa instant world domination, vaikka toteutus ontuu rankasti. Onhan siinä loistava bisnesidea ja reilusti kunnianhimoa, mutta tarvittais joku aikuinen valvomaan...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.12.16 - klo:16:14
Jep. Touhussa on tosiaan enemmän intoa kuin taitoa... vastaisuudessa JOS mitään tilaan, niin sitten Victoria's Healthin kautta. Ensimmäinen tilaus Deciemin sivuilta tuli ongelmitta postin kautta, nyt menivät sössimään tuon kuriirifirman kanssa...
Sinänsä epäreilua käyttää sellaista, koska meillä Suomessa ei edes ole dpd:n paikallista noutopistettä, kuten tuolla Briteissä ja monissa muissa maissa..

Edit. Huumori ja apinanhauskuus ei sinällään haittaa, jos vain homma toimii...

Laitan tosiaan valituksen VISAn kautta, jos ei joulun jälkeen kuulu mitään itse firmalta.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Syaani - 23.12.16 - klo:17:32
Mulla meni aikamoiseksi painiksi DPD:n kanssa. Alla oleva viesti sisältää pelkkää ruikutusta DPD:stä ja Postnordista.

Eka paketti tuli viime torstaina Suomeen ja se lähti perjantaina toimitukseen. Eivät sitten ehtineet toimittaa sitä, joten se jätettiin mätänemään varastoon.

Toka paketti tuli Suomeen sunnuntaina, ja sitä yritettiin toimittaa kotiin tiistaina. Tässä vaiheessa olin jo yrittänyt soittaa ekasta paketista Postnordin asiakaspalveluun 4 kertaa maanantain aikana  ja jonottanut langalla 40 minuuttia saamatta ketään kiinni. Tiistainakaan ei onnistanut - jo tunti dingelidongelin kuuntelua puhelimessa, joten laitoin viestin heidän palautepalvelunsa kautta. Ei vastausta. Lopulta soitin Postnordin vaihteeseen, josta luvattiin välittää soittopyyntö asiakaspalveluun.

Tiistai-iltana jäljityskoodista näkyy, että paketti numero 2:ta oli yritetty toimittaa, mutta vastaanottajaa ei saatu kiinni. Olin ollut koko ajan kotona.

Keskiviikkona - siis melkein viikko siitä, kun eka paketti saapui Suomeen, asiakaspalvelusta soitettiin ja luvattiin, että paketit toimitetaan torstaina klo 12-16 välisenä aikana.

Paketteja yritettiin toimittaa torstaina klo 9. En tietenkään ollut kotona.

Kun näin jäljityskoodista, että paketit oli taas palautettu varastolle, soitin jo melko hiiltyneenä asiakaspalveluun, josta joku ihme ja kumma vastasikin. Asiakaspalvelija neuvoi teippaamaan valtakirjan oveen. Teippasin valtakirjan ohjeineen muovitaskussa oveen klo 14.30 ja olin koko illan kotona. Jäljityskoodista näkyi taas illalla, että pakettia oli yritetty toimittaa klo 16.19, mutta vastaanottajaa ei ole saatu kiinni. Olin siis kotona, ja ovessa oli virtahevon kokoinen lappu. Lähetän tulikivenkatkuista palautetta sähköpostitse.

Tänä aamuna soitan tasan klo 7.00 taas asiakaspalveluun ja vaadin toimitusta. Kymmenen minuutin ajan selitän puhelimessa, miten tämä ei nyt vain voi mennä näin. Lähden siipan kanssa ruokakauppaan. Kun tulemme ruokakaupasta, valtakirja on kadonnut ja paketit ilmestyneet terassille.

Klo 14.00 DPD:n terminaalista soitetaan ja tiedustellaan, onko minulla ollut jokin ongelma.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.12.16 - klo:18:28
Kiitos taistelukuvauksesta. Vaatii ilmeisen vahvaa 'turnauskestävyyttä' DPD:n kanssa toimiessa.

Mistä moinen asiakaspalevlunumero edes löytyi, DPD:n sivuilta? Itse löysin vain UK:n puhelinnumeroita... ja manner-Eurooppa ei auta myöskään.

Laitoin Deciemille sähköpostia, jossa pyysin heitä tulevaisuudessa huomioimaan huonot kokemukset ko. kuriirifirmasta. Postinkantajilla sentään on ovikoodit ja lappuset, vaikka ei aina kyttäisikään pihalla autoa odotellen...


EDIT: Jassoo, tämä dpd toimii siis Postnordin kanssa meillä ja samat toimipisteet .. toivon mukaan nyt saan jonkun kiinni ja voin joulunpyhien jälkeen hakea lähetyksen vaikka jostain lähi-Siwasta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisu - 23.12.16 - klo:21:32
Minulle Deciem lähetti paketin kaksi kertaa muttaDPD/ Postnord tyri täällä päässä. Nyt tuli ilmoitus että rahat palautetaan.Tilasin tuotteet LF.Vanha turvallinen verkkokauppa :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 24.12.16 - klo:07:29
Royal Mailin kautta tulleiden pakettien kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa. Mutta minullakin on yksi paketti kadoksissa, sen alkuperäinen kanava on bPost. Seurannan mukaan jäi ikuiselle matkalle kohti Belgiaa. Asiakaspalvelussa oli melkoinen viive, mutta vastasivat kyllä tiedusteluuni, enköhän saa tuotteet jollain aikavälillä. Laitoin itsekin viestiin siitä, että DPD on osoittautunut epäluotettavaksi. Minusta Deciem itse hoitaa homman ihan asiallisesti huomioonottaen valtavan kysynnän. Ja tilata voi aina myös Victoriahealthista tai Lookfantasticista.


Minulle tämän valikoiman tähtituotteita ovat ehdottomasti tuon edullisen linjan ihana ja iholle lempeä retinoliseerumi (tälle en keksi vastinetta mistään muusta sarjasta, ja hinta on suorastaan naurettava), mainio niasiiniamidi (en ole huomannut rullausta, voi varmaan riippua tuotteen määrästä ja tuoteyhdistelmistä - Paulan vastaava tuote on hinnaltaan moninkertainen, aasialaisista en ole löytänyt näin korkeaa pitoisuutta, mutta hyviä niasiiniamidituotteita kyllä), hyvälaatuiset öljyt ja vähän yllättäen tuon kalliimman sarjan CAIS, SOD ja Sanscrit Saponins -puhdistus. Silmänympärysseerumikin vaikuttaa hyvältä sekä INCIltään että vaikutuksiltaan. Kaulavoide on kiva. Maitohappokaan ei ole huono, mutta haju  :P ...


Odottelen vielä kokeiltavaksi Azelaic Acidia ja Voicemail -naamio kiinnostaa!


En tykännyt itsekään C-vitamiinisuspensiosta, se on hankala käyttää ja C-vitamiinikiteet eivät tunnu iholla mukavalta. Kokeilen varmaankin sarjasta jotain muuta C-vitamiinituotetta.

Unohdin mainita yhden aasiatuotteen, joka on tukevasti mukana arsenaalissa, Graymelinin ihana beetaglukaani <3
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 24.12.16 - klo:07:31
CAIS tuntuu iholla todella hyvältä ja se rauhoittaa, mutta ekan kerran ihmeparantumisen jälkeen en ole havainnut mitään erityistä apua finneihin, joita tulee nyt ihan jatkuvasti leuan alueelle ja muutamia poskiin. Yleensä mulla tulee lyhytkestoinen finnihyökkäys, jonka tuhoja sitten parantelen kauan ja hartaasti, mutta nyt niitä tulee jatkuvasti lisää ja tilanne ei oikein rauhoitu lukuisilla hyväksi kokeilluilla keinoillakaan. Ovat sellaisia inhoja valkopäitä, jotka kypsyvät kunnon finneiksi ja kipeytyvät. Leuka muistuttaa sotatannerta.


Eikös sinulla iho reagoinut lopulta melko hyvin happoihin? Kokeile vuorotella tyylillä hapot yöksi, CAIS päiväksi kosteuttavien alle rauhoittamaan ihoa ja nopeuttamaan paranemista. Mikään finninestäjä tuo ei minustakaan ole, mutta paranemista tuntuu nopeuttavan kyllä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 24.12.16 - klo:11:33
Juu, ei sinänsä mikään ongelma tilata joskus tulevaisuudessa Victoria's Healthin kaupasta. Harmistus oli lähinnä siitä, että se BF:n tarjouspaketti oli niin edullinen ja normihinnoilla tilattuna tulee paljon kalliimmaksi.
Mutta elämä ei lopu yhteen kadonneesen pakettiin, ei nyt eikä arkena  :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 28.12.16 - klo:13:22
Paketti (x 2) saapui seikkailultaan perille, vihdoin. Oleellista oli asiakaspalveluun soittaminen ja ovikoodin antaminen, kuriiri tuli tänään ja luovutti molemmat (!) lähetykset.. Deciem oli pakannut Azelaid acidin erilliseen laatikkoon.

Loppu hyvin, kaikki hyvin.. nyt vain kokeilemaan  :D Jalkavoiteen luvattiin tekevän ihmeitä kymmenessä päivässä, samoin käsivoiteen (pinkki tuubi)... We'll see.
Iloitsen myös vartalohyytelöstä, siitä saa lisätehoja kroppavoiteisiin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 28.12.16 - klo:19:03
Kurjaa, että täälläkin porukalla niin huonoja kokemuksia asiakaspalvelusta. Luin tuon Redditin ketjun ja siellä kyllä monella keulii musta vähän yli... Toisaalta ymmärrän kyllä sen ärsytyksenkin, kun Deciem ei näytä saavan ruuhkaansa mitenkään hallintaan. Jos myynti on niin hurjaa, niin palkkaisivat lisäkäsipareja tuota asiakaspalvelua hoitamaan.

Mulla on saapunut nyt kaikki tilaamani paketit ihan ok perille, kyselyihinikin on vastattu ainakin parissa päivässä. Postnordille soittamalla sain sovittua haun DPD:n paketille kätevästi myös siten, että sain toivomani tuotteet ulkomaan matkalle mukaan, eli ilmeisen epätasainen tuo DPD/postnord myös, jos jotkut eivät ole päässeet edes puhelimella yhteyteen. Kuitenkin nyt kun tuotteet seuraavan kerran alkavat loppua, aion tilata lisää Victoriahealthilta ja pysytellä siinä, koska sieltä paketit tulevat niin nopeasti ja luotettavasti. Mitä näihin kuljetusfirmoihin tulee, niin on mulla palautunut PC:n pakettikin kerran lähtömaahan, koska sitä oli yritetty toimittaa lukossa olevalle alaovelle mulle mitään ilmoittamatta. Musta tuntuu, että tämä on joku niiden bravuuri, käyvätkö sitten oikeasti edes ovella ollenkaan...  :# Kirjoitan nykyisin aina ovikoodin osoitetietoihin, mutta ei sekään aina auta.

Huomaan ihossani ihan selkeän muutoksen parempaan Deciemin tuotteita käyttämällä. Päivittäinen rutiini koostuu lähes kokonaan niistä tällä hetkellä. Deciemin tuotteet vaikuttavat siten, että iho on tasavärisempi ja terveempi, ilmaantuvat finnit ovat pääosin ihan minimaalisia mikrofinnejä, sellaisia joille olen joskus nauranut, että onpas turhat murheet, kun joku bloggaaja on jaksanut valittaa, että naamassa on finni, ja se kuvattu finni on ollut sitä kokoluokkaa kuin nämä mun nykyiset finnit.  ;D Ihoni on nyt haastavassa vaiheessa, kun se kuivuu niin hurjasti, epäpuhtauksia tulee yhä vähäisemmissä määrin, ja lisäksi iho on leukojen ja suupielten alueelta aivan 100% täynnä punaisia jälkiä menneistä finneistä pahenemisvaiheesta. Niiden nopeammasta haalistumisesta on nyt hyvää kokemusta näillä tuotteilla, edes Avitcidilla en koskaan saanut finnijälkiä näin nopeasti haalenemaan. Toki iso osa paranemista on ihan isotretinoin-kuurin etenemiseen liittyvää, mutta nämä kommentit liittyvät nyt pääosin siihen vertailuun, kun Deciemin tuotteeni loppuivat ja olin hetken ilman.

Rutiinini aamuisin:
Pesu joko NIODin Sanskrit Saponinsilla tai jos iho tuntuu kovin kuivalta Trilogyn Cream Cleanserilla
NIOD SODSM
NIOD CAIS
NIOD MMHC
The Ordinaryn niasiiniamidiseerumi sekoitettuna alpha arbutin -seerumiin, Hylamiden sensitive fix ja joko argan oil tai rosehip seed oil, myös The Ordinaryn Buffetia olen käyttänyt, mutta se on nyt loppu
Cliniquen Pep Talk spf 20 kasvovoide
Primeriksi PC Ultra Light -päivävoidetta

Iltaisin rutiini:
meikit pois joko NIODin LVCE tai Elizabeth Ardenin puhdistusöljy
NIOD Sanskrit Saponins/Trilogyn Cream Cleanser kaksoispuhdistuksen toka osa
NIOD SODSM
NIOD CAIS
Hylamide c-vitamiini/The Ordinaryn c-vitamiinijohdannainen öljyssä
Hylamide sensitive fix/The Ordinaryn Buffet/em. öljyt
PC Skin recovery- tai Clinical-kasvovoide, NIODin Voicemail Mask tai Cliniquen Moisture Surge Melting Mask BalmOtsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 29.12.16 - klo:22:02
Nyt olen ihan vakuuttunut, että tarvitsen sekä Voicemailin että Hydration Vaccinen talven kylmimmiksi ajoiksi  ;D .


MMHC on ihan kiva kosteuttava seerumi, mutta ei minulla mitenkään HQ-tasolle pääse, vastaavia kosteuttajia löytyy noista aasiatuotteistani huomattavasti edullisempaan hintaan. NIODin silmänympärysseerumi kyllä alkaa olla lunastanut paikkansa kaikkien aikojen parhaana kokeilemanani silmänympärystuotteena. Todella kosteuttava, ei turvota - ja hiusjuonteita erittäin tehokkaasti häivyttävä.


CAIS
SOD
SS
FEC
O Retinol 2%
O Niacinamide 10%
Hand Chemistry
Heel Chemistry


jäävät varmaankin vakiokäyttöön.


Ihankivoja:
MMHC
NEC
Hylamide anti aging
O Lactic Acid 10%
- eli saatan ostaa toistekin, mutta ei niin must.


Jury is still out:
Chemistry retinoliöljy ja ha-suihke, sekä geeli


Haluan kokeilla:
HV
VM
Hylamide booster C25
O Azelaic Acid (tulossa)
O BuffetOtsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 30.12.16 - klo:00:23
Chemistry Hyaluronihappogeeli on todella ihanantuntuista nimenomaan voiteen alla, se on kuvauksen mukaan siihen tarkoitettukin (optimoimaan voiteiden teho).  :l
Jalkavoiteesta on paha sanoa mitään, jännittävää nähdä, tekeekö se ihmeitä, kuten lupaa.. ja vielä eri menetelmällä kuin monet pehmentävät mönjät. Hauska vertailla eri filosofioiden toimivuutta, tämä nimenomaan sanoo perustuvansa kosteutukseen, toisin kuin monet salisyylihapon voimalla toimivat ihon pintaa kuorivat aineet.
NIODista kiinnostaa Hydrate Vaccine, mutta ennen sitä kokeilisin mieluummin The ordinaryn NMF-voidetta.. jos jotain tarvitsen, tällä hetkellä ei mahdu kaappiin yhtäkään uutta tuotetta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 30.12.16 - klo:09:29
Kiva kuulla! En ole vielä ehtinyt testaamaan. Kasvojen ihonhoidon osalta olen pedantti - mutta sluibaan vartalon kanssa  :P .


Vahinko, etten ole ottanut kantapäistäni ennen ja jälkeen -kuvia. Heel Chemistryn lisäksi olen vaan hyvin kevyesti raspaillut - ja tilanne on muuttunut ihan dramaattisesti. Enpä tiedä, onko aine mitenkään taianomainen, mutta hyvä kosteuttaja, jonka tehot riittävät paksullekin iholle pintaa syvempään kosteutukseen - ja voidehan on kosmeettisesti erittäin miellyttävä. Tahmaamattomuuden ja hyvän imeytyvyyden ansiosta ainetta on tullut käytettyä lähes joka ilta - ja siksi myös hyvät tulokset. Ihon joustavuuden paraneminen vaikutti myös siihen, että pari kipeää halkeamaa pääsi nopeasti aloittamaan paranemisen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 30.12.16 - klo:10:37
Mulla on sekä HV että VM ja pidän kyllä molemmista.

HV on silikoninen, kosteutta tehokkaasti alleen sulkeva, todella jännän tuntuinen tuote. Primerin ja kosteusvoiteen sekoitus. Toimii varmasti hyvin primerina sellaisilla, jolla silikoniset toimivat - mulla tämän käyttöä primerina estää se, että jostain syystä kovin silikoniset primerit tekee mun iholle sellaisen liukkaan pinnan, johon meikki ei millään tartu ja jolla se ei pysy, meikki vain pyörii kasoissa primerin pinnalla. Tästä syystä käytän karhean pinnan jättävää Paula's Choicen aurinkovoidetta primerina nykyään, ja tätä tuotetta toisinaan öisin.

VM on myös ihana tuote, se tuoksuu todella voimakkaasti yrttisen oreganoiselta. Jättää todella tasaisen, sileän ihon. Suuri pulma tämän kanssa kuitenkin on, että vaikka se on tarkoitettu yönaamioksi, niin se jää tosiaan ruskeaksi kerrokseksi naamalle (vaikka kuinka ohuesti levittäisi) ja jos on mahallaan tai kyljellään nukkumiseen taipuvainen, niin naamio sotkee pahasti tyynyliinan. Tästä syystä käytän tuotetta mieluummin päiväsaikaan, jos olen koko päivän kotona, tai sitten jos käytän yöllä, niin vaihdan jonkun huonon tyynyliinan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 30.12.16 - klo:18:17
Mun CAIS saapui Lookfantasticista eilen ja sekoittelin jo aineet toisiinsa. Haluaisin käyttää sekä tätä että eri happojani usein, jotta tulokset olis parhaita mahdollisia, mutta CAIS pitäisi kaiketi laittaa ensimmäisenä puhdistetulle iholle. Miten muut olette ratkaisseet tän? Jostain luin että hapot kumoaa kuparin vaikutuksen, eli että ei sais kerrostaa happoja CAISin päällekään? Käykö tämä niasiiniamidin kanssa päällekkäin?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 30.12.16 - klo:19:09
Niasiiniamidin voi laittaa CAISin päälle. Kun laitat hapon illalla, vai CAISin laittaa kuitenkin aamulla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.12.16 - klo:00:08
Tarkoitus oli testata The Ordinary Acelaic Acid, mutta päädyin - jo avaamaani - Vitamin C Suspensioon.
Tämä on aika tymäkkää tavaraa ja pistelee aika lailla 0_0 0_0
Mieleen tulee ihan MakeUpArtistsChoicen kotona tehtävät kemialliset happokuorinnat, Lactic Acid jne., mutta niitä ei tarvinnut kärsiä iholla paria minuuttia pidempään, ja sai lätkäistä iholle ihanan helpottavan neutralisoijan.. Tätä ei kai voi mitenkään neutralisoida?!  ::)

Jätän Acelaic Acidin vasta ensi vuoden puolelle ja tyydyn nyt vain näihin C-vitskuihin. Kirveleekö AA yhtä pahasti? 0_0
Joidenkin mielestä kauneuden tähden pitää voida kärsiä miten paljon tahansa, - esitän siihen eriävän mielipiteen. :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 31.12.16 - klo:08:57
Minulle tuo askorbiinihapposuspension kirvely ei tullut yllätyksenä, samalta tuntuu kun käyttää apteekin askorbiinihappojauhetta, juuri ennen käyttöä veteen liuotettuna. Iho kyllä tottuu muutamalla käyttökerralla tuohon, kunhan käyttää tuotetta päivittäin.


AA:ta en ole kokeillut vielä, mutta minun ihollani ei mikään happo ole kirvellyt, korkea pitoisuus askorbiinihappoa käyttötauon jälkeen aina.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.12.16 - klo:11:09
C-vitamiinia olen käyttänyt ennenkin, OST 21,5 ei pistellyt lainkaan.. joten pelkkää uutuudenviehätystä tämä ei ollut
No, ehkä eri koostumus aiheuttaa myös reaktioita.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 02.01.17 - klo:18:00
Huomasin muuten Deciemin jälleenmyyntilistasta, että aiemmin mainitsemani Fountain-juomat kuuluvat Life-ketjun valikoimaan .. 0_0  Onkohan menekkiä ollut..? Täällä päin ei Life-kauppaa enää ole, mutta kiinnostaisi Suomen hintataso.

En olisi valmis pulittamaan 40 € jostain terveysjuomasta, mutta ihonhoidosta kyllä.. katsoin äsken Wayne Gossin hehkutusta NIODin Non-acid Pre-Cursor seerumista..
Yritän hillitä itseni. kokeilkaa te varakkaamat ensin  8)  :P
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 03.01.17 - klo:06:58
^Ei noita ainakaan Lifen nettikaupassa näkynyt. Minulle nämä lisäravinnejutut ovat ehkä vähiten kiinnostavaa antia Deciemiltä.

Wayne on ihan Deciem-slave  ;D  - mutta niin taidan olla minäkin. Sanottava vielä tuosta C-vitskusta, että tehokasta se kyllä on, jos vaan käytön epämukavuuden kestää, heleyttää silminnähden ja vaalentaa tulehduksenjälkeistä pigmentaatiota tehokkaasti. Ja plussana se, että tällä systeemillä vaikuttaa vitamiinista valtaosa imeytyvän naamaan eikä tyynyliinaan, ihan vaan tyynyliinan väristä päätellen.


En milllään jaksaisi odottaa viimeisiä juttujani tuolta  :P . En päätynyt tilaamaan HV:ta, minulla silikoniprimerit toimivat kehnonpuoleisesti ja en koe nyt sulkevaa tuotetta yöksi kaipaavani. Ehkä sitten kun keramidigeeli loppuu. Tulossa on VM ja Mastic Must, jälkimmäistä naamiota vaikuttavat ihmiset kovasti myös kehuvan. Ja sitten iät ja ajat toimituksessa olleet Azelaic Acidit Victoriahealthista, näistä kaksi oli tarkoitettu joululahjaksi  :o .
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 16.01.17 - klo:06:41
VH:n paketti on edelleen matkalla, mutta Deciem sai viimein kamansa perille.


NIODin ihanuuksiin menevät ehdottomasti Voicemail ja Mastic Must. Molemmilla on näkyvästi ihon tekstuuria parantava ja väriä tasoittava vaikutus. Ja käsittämättömän koukuttavat tuoksut. Voicemail tuoksuu minun nenääni puun, oreganon ja timjamin sekoitukselta, aivan ihastuttavalla tavalla. Mastic Mustissa on pehmeä pihkan tuoksu. Voicemail on tosiaan tahraavaa, ei ehkä siksi ihan parhaimmillaan varsinaisena yönaamiona.


Mastic Must on todella hauska konsepti, sopii ihon aamupuhdistukseen ja naamioksi. Kerros tavaraa naamalle, 10 min aamupuuhissa. Naamio kuivuu kasvoille, ei kuitenkaan kalvomaiseksi, tunne ei ole mitenkään kuivattava eikä kiristävä, vaikka kuivumisen huomaakin. Pesu lämpimällä vedellä muuttaa naamion pehmeäksi ja niukaksi vaahdoksi, joka huuhtoutuu kasvoilta helposti. Rutiinin voi ohjeiden mukaan päättää halutessaan 15 sekunnun puhallukseen hiustenkuivaimen lämpimällä asetuksella. Tuloksena on rauhallinen, tasainen ja nuorekkaan näköinen iho, johon hoitotuotteet imeytyvät ihanasti ja meikki levittyy kauniisti.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 16.01.17 - klo:21:34
^Mä olen käyttänyt naamiotyyliin Sanskrit Saponinsia. Sekin toimii siinä hyvin - levittää vain kerroksen kuivalle iholle ja antaa olla muutaman minuutin. Sen sijaan ohjeiden mukaan kostealle iholle käytettynä en kyllä saa siitä mitään huokosia kadottavaa efektiä aikaseksi, vaikka se ihan miellyttävältä sitenkin tuntuu. Ei kuivata ihoa liikaa.

Myrrh Clay on myös kirkastava, ihoa tasoittava naamio, siinäkin on jännä tuoksu. Naamiot tuntuvat NIODilla olevan vähän päällekkäisiä käyttötarkoitukseltaan. Ekalla kerralla MC sai isotretinoin-ihoni helottamaan ihan kirkkaanpunaisena, mutta nyt olen uskaltanut käyttää sitä kerran parissa viikossa ihan hyvin tuloksin ilman, että iho on ärtynyt tai kuivunut.

Iho voi kyllä todella hyvin nyt. Tietysti en voi kaikkea laittaa näiden tuotteiden piikkiin, kun aknen lähteminen on lääkityksen ansiota. Mutta silti veikkaan, että ainakin kosteustasapainon kunnossa pysyminen kuurin aikana on paljolti näiden tuotteiden ansiota samoin kuin aknejälkien nopeampi häviäminen ja ihon tekstuurin tasaisuus. Etenkin The Ordinaryn öljyt mulla on päivittäisessä käytössä samoin kuin c-vitamiini ja niasiiniamidi ja lisäksi tietysti CAIS ja MMHC.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 18.01.17 - klo:10:03
Oo, enpä tullut ajatelleeksikaan, kokeilen kyllä itsekin noin. Tykkään SS:stä aamuputsarina tosi paljon.


Azelaic Acid. Kokeilkaa tätä ihmeessä! Halpaa kuin saippua ja ihana tuote. Toimii siis muiden happojen tapaan, mutta ainakin omalla ihollani SEKÄ tehokas ETTÄ lempeä. Käyttöä aloitellessa kaikki pikku komedot tulivat ihon pintaan muutamassa päivässä, pikkunäpyt sitten hävisivät muutamassa seuraavassa. Rauhoittaa näppylöiden tulehdusta ja nopeuttaa paranemista. Ihon väri ja tekstuuri ovat parantuneet selvästi.


Tuote on silikonisuspensio, vähän kuin Paulan seerumit, mutta tunnultaan kuivempi (Paulan ovat jotenkin sellaisia "kuivaöljyisiä"). Jättää samettisen mattapinnan iholle. Voi käyttää yöllä ja päivällä. Kuivaihoinen kaipaa tämän kanssa kosteutusta. Voi olla ihan ässä juttu rasvaiselle ja/tai epäpuhtaalle iholle, mutta lähes kaikki ihotyypit hyötyvät oman kokemukseni mukaan näistä hapoista, kun etsii sopivat tuotteet ja kokeilee omalle iholle toimivan käyttötavan ja -taajuuden. En yhtään ihmettele Wayne Goss:in hehkutusta tästä :).
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 19.01.17 - klo:19:06
Kokeiltu on AA useampana iltana, onhan tuo kivan sileän pinnan antava. Tuloksista on paha sanoa mitään, enkä ihmeitä odottanutkaan (Wayne G:n hehkutuksesta huolimatta). Katsotaan nyt.

Niasiiniamidia käytän edelleen nenänpielissä mustapäitä torjumaan, C-vitamiinisuspensiota harvemmin.

The Chemistryn käsivoiteet ovat kelpoa kamaa edelleen, ja vartalogeeli ihana  <3 Jalkavoide .. tavanomainen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 26.01.17 - klo:02:11
Jatkan pohdintaa AA:sta. Säännölliseen iltakäyttöön jää. 8) On kuitenkin niin monipuolisesti tehoava ainesosa, aknesta couperosaan ja arpiin. Likety likey!

Tätä olisi kiva kokeilla:
http://chemistrybrand.com/product/extreme-hydration-concentrate
Todella kuivien ja kärsineiden käsien apu.

Myös NIODin CAIS houkuttaa - .. ja se SDSM-suihke. Yritän hillitä itseäni..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 26.01.17 - klo:17:16
^Ei varmaan auta hillintään, mut mulla on jostain syystä naama ollut elämäni parhaimmassa kunnossa sen jälkeen kun otin CAISin käyttöön. En tiedä, johtuuko tilanne oikeasti CAISista (ja välillä oli siitä viikon taukokin kun olin reissussa, muuten olen yrittänyt melkein joka aamu käyttää), mutta en muuhunkaan osaa tätä yhdistää. Ruokavalio on ihan retuperällä eikä muutkaan elämäntavat ole ihan priimaa just nyt stressin yms takia, joten niistä ei voi olla kyse. Ordinaryltä mulla on lactic acid ja niasiiniamidi edelleen käytössä, samoin Paulan AHA ja BHA. C-vitamiinin olen jättänyt kokonaan pois.

Lähtötilannehan ihoni kanssa tietysti on mitä on, mutta se, että tässä tammikuun aikana on tullut vain n. 2-3 uutta finniä, on mulle täysin ennenkuulumatonta. Oon käynyt kaupassa ilman meikkiä, kun on ollut niin tasavärinen iho, että on kehdannut lähteä ilman tasoittavaa meikkipohjaa liikkeelle jne - tätäkään ei ole aiemmin tapahtunut kuin kerran pari vuodessa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 27.01.17 - klo:13:41
Mun nassuuni CAISilla ei puolestaan ole ollut mitään vaikutusta. Ihan yhtä hirveältä näyttää, kuin ennenkin ;D. Tosin tässä pärstässä vallitsee sellainen kauhun tasapaino. Aivan sama mitä uutta ihanuutta kokeilee, ensin saattaa jopa tulla tuloksia ja sitä jo ehtii innostua jälleen kerran, mutta jonkun ajan kuluttua tapahtuu paluu alkutilanteeseen.

Heel Chemistry oli myös pienoinen pettymys. Ensin tuntui toimivan, mutta parin viikon säännöllisen käytön jälkeen korppukantapäät olivat taas lähtötilanteessa. Hansaplastin 20-prossainen ureavoide toimii huomattavasti paremmin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 27.01.17 - klo:14:45
^Olen huomannut, että kantapäissä ainakin toimii omalla kohdalla parhaiten rotaatio - vuoropäivinä ureaa sisältävää voidetta, vuoroin kosteuttava. Niin saadaan kuorinta/kosteutus tasapainoon.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 31.01.17 - klo:18:34
Eka tilaus Victoria Healthiin takana. Olisin varmaan muuten tehnyt tilauksen Deciemille, mutta täältä huomasin, että toimitustapa on muuttunut hankalaksi… Silloin viimeksi kun Deciemiltä tilasin (lokakuussa), tuli paketti ihan normaalisti postiin, vai olisikohan mahtunut jopa postiluukusta sisälle…? En enää muista… Mutta kuitenkaan ei mitään ylimääräistä häslinkiä ollut silloin. En sitä halunnut tälläkään kertaa, joten tilauspaikka vaihtui. 

Tällaisen satsin tilasin:
Dr Bronner's Organic Peppermint Pure Castile Liquid Soap
Time Bomb Take-Off Time Polishing Pads (10-Pads)
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%
The Ordinary Matrixyl 10% + HA
The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%
The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Näistä Azelaid acid suspension oli tilaushetkellä loppu eli jäi jälkitoimitukseen, mutta sekin lähetettiin jo kaksi päivää muiden tuotteiden jälkeen ja itse asiassa päätyikin tulemaan perille viikko aikaisemmin kuin nuo aiemmin lähetetyt tuotteet :D

Tajusin muuten, että unohdin Buffet-seerumin tuosta minun tilauksesta... Sen siis saatan vielä tilata ennen kuin varsinaista tarvetta sille olisi, mutta muuten ei sitten ainakaan pariin kuukauteen tarvitse ostaa mitään kasvojen ihonhoitotuotteita.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 31.01.17 - klo:18:46
Hilippa, kun olet kokeillut niin kuulisin mieluusti erityisesti azelaic acidin osalta mitä tykkäät, jos vaan ehdit kommentoida joskus :)

Ylipäänsä kaikki azelaic acid -kokemukset kiinnostaisivat minua, sekä uusien kokeilijoiden että havainnot pidemmältä ajalta :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 31.01.17 - klo:18:55
^ Juu, totta kai! :)
Azelaid acidin tosiaan sain ensimmäisenä näistä käyttööni, joten voi olla että hyvin piankin pystyn jo kommenttia laittamaan...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 05.02.17 - klo:16:06
Huhhahhei, testailen the Ordinariesin Advanced Retinoid 2% ja tämä on stydiä kamaa!
Tuote on silikonisen mattaista ja olen nyt kolmena iltana laittanut sen yöksi puhtaalle iholle tavanomaisen Paula's Choice yövoiteeni alle. Kaksi ensimmäistä kertaa sujuivat ilman mitään sen kummempia tuntemuksia, mutta eilen laitoin silmien ympärille MAC C-lightful silmänympärysvoiteen ja se poltteli hetken ennen kuin tunne meni ohi. En kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota, mutta gääk, aamulla näin mitä yliannostus vahvaa retinolia saa aikaan. Ohuimmat ihokohdat suupielistä, silmien lähistöltä ja nenästä hilseilevät ja tuntuvat auringonpolttamilta.

Mulla on ollut useamman vuoden käytössä Paulan retinolituotteita ihan päivittäin ilman mitään ihoärsytystä, mutta tämän vahvuus on ihan toiselta planeetalta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 05.02.17 - klo:19:53
Kiitokset varoituksesta, eipä kannata lähteä siis soitellen sotaan... Tuota kehotetaankin laittamaan alkuun aika varovaisesti.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 06.02.17 - klo:15:35
Huhhahhei, testailen the Ordinariesin Advanced Retinoid 2% ja tämä on stydiä kamaa!
Tuote on silikonisen mattaista ja olen nyt kolmena iltana laittanut sen yöksi puhtaalle iholle tavanomaisen Paula's Choice yövoiteeni alle. Kaksi ensimmäistä kertaa sujuivat ilman mitään sen kummempia tuntemuksia, mutta eilen laitoin silmien ympärille MAC C-lightful silmänympärysvoiteen ja se poltteli hetken ennen kuin tunne meni ohi. En kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota, mutta gääk, aamulla näin mitä yliannostus vahvaa retinolia saa aikaan. Ohuimmat ihokohdat suupielistä, silmien lähistöltä ja nenästä hilseilevät ja tuntuvat auringonpolttamilta.

No huh! Mulle tämä Advanced Retinoid 2% on ihka ensimmäinen kosketukseni retinolituotteisiin, ja ihan surutta olen nyt kuukauden ajan lätrännyt sitä naamaan ehkä 5 iltana viikossa ilman minkäänlaisia ärsytyksiä. Olen ollut vähän turhautunutkin, että noinkohan tämä oikeasti on tehokasta tavaraa, kun ei edes tunnu miltään  ::) Mutta niin vain ihot on erilaisia (ja yksikin iho erilainen eri aikoina...)

Jos jotain mielipiteitä muista käyttämistäni osaisin sanoa, niin:

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%. Myöskin ensikosketukseni "oikeisiin" C-vitamiinituotteisiin. Kihelmöi julmetusti, mutta menee ohi aika äkkiä, ja aamulla iho kyllä on näyttävinään jotenkin kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Eli ei ärsytä. Rakeinen käyttötuntuma vaan ärsyttää henkisesti, eli tämän loputtua tilaan varmaan C:tä ilman mitään palluroita. Tätä olen käyttänyt 1 - 2 kertaa viikossa.

Iltaisin settinä on ollut NIOD CAIS + tuo Retinoid 2%, nyt jonkin aikaa myös Buffet. Aamuisin Niacinamide 10% + Zinc 1%.

Niasinamiidi mielestäni on vähentänyt t-alueen rasvoittuvuutta eli meikkivoide pysyy hyvänä pitempään. Ehkä tuotteiden yhteisvaikutuksena poskien iho on mielestäni sileämpi eli sellaiset epämääräiset pienet patit/ryhelmät ovat vähentyneet. Iho on myös aavistuksen verran tasavärisempi. Kuukausittaisia hormonifinnihirviöitä eivät nämäkään pystyneet estämään, mutta tuntui, että ne julmetut ihonalaispatit paranivat normaalia nopeammin eivätkä edes kehittyneet kunnon finneiksi. Vaikutusta juonteisiin en osaa mennä vielä arvioimaan - ehkä sitä itse on rypyilleen sen verran sokea, että päivästä ja mielentilasta riippuen arvioi ne vähemmän tai enemmän näkyviksi...

Summa summarum: Retinoidia ja Niacinamidia varmaan tilaan lisää, kun loppuvat, ja jonkin toisen Ordinariesin C-vitamiineista. Buffettia pitäisi ehkä testata jokin tovi kuurina ihan itsekseen, niin näkisi paremmin sen mahdollisen tehon. CAIS on tehokkaan tuntuinen, mutta kun hinta on aika kova (no näihin muihin verrattuna), niin ehkä käytän tän eka pullon loppuun ja katson sitten, ottaako iho takapakkia ilman sitä.

Ja loppuun ehkä tyhmä kysymys, mutta voiko näitä käyttää silmänympärysiholle? Se olisi eniten juonteidensilitysavun tarpeessa, mutta jotenkin olen tullut neuroottiseksi, kun silmänympärysihon hauraudesta aina niin varoitellaan. Viisaammat auttakaa  :)


Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 06.02.17 - klo:17:28
Käytän itse SY:lle surutta muita, paitsi retinolia ja C-vitamiinia.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 06.02.17 - klo:19:38
Minullakaan ei ole ollut mitään ongelmaa Advanced retinoid 2%:n kanssa. Olen tosin jo sitä ennen käyttänyt muitakin retinoidi/retinolituotteita eikä ihoni ärtynyt niistäkään... Tulikin muuten mieleen, että minun pitää kyllä petrata aurinkosuojavoiteen käytön kanssa varsinkin kun kevät lähenee! Turhahan näitä kaikkia litkuja on naamaan lätkiä jos samaan aikaan tekee uutta vahinkoa iholle :P

Azelaid acid suspension on puolestaan ollut nyt 2 viikkoa käytössä. Paksuhko voide, joka kuitenkin kasvoille levityksen jälkeen tuntuu ihmeen kevyeltä ja jättää jopa vähän kuivan ja mattaisen tunteen iholle. Itselleni tämä on ehdottomasti hyvä juttu, koska T-alueeni on todella rasvoittuva, joten tämän kanssa meikki kestää ihan vähän pidempään hyvänä. Siksi en itse voidetta käytäkään varsinaisesti ihonhoitotarkoituksessa vaan enemmän täsmätuotteena meikinpohjustuksessa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 06.02.17 - klo:21:29
Mun ihokatastrofini pahenee vaan. Koko kasvojen iho punoittaa ja on turvoksissa ihan kuin auringossa palaneena, mutta lisäksi kirvelee ja kutisee kuin suu kiivin syönnin jälkeen. Ja hilseily! Nahka kuoriutuu ja näyttää viehättävästi samalta kuin käänteiset jäkälätäplät kalliossa. Valkoisen suikaleisen hilseilyn seasta paljastuu punertavia pälvilänttejä ja hiutaleita tuntuu varisevan maahan jos hymyilen liian leveästi. Mies kommentoi, että silmien ympärillä iho näyttää suorastaan paperiselta, niin superkuiva ja ryttyinen se on. Olen lähminyt töissä naamaani käsivoidetta paremman puutteessa pitkin päivää, mutta se rypistyy kuivuuttaan silti, kaikki mitä siihen laitan imeytyy silmänräpäuksessä. Tältä näyttää supermatta iho. Nyt yöksi ajattelin vetäistä sisäisesti ison määrän vettä, naamalle kerroksen Bepanthenia ja toivoa ihmeparantumista. Ei kai tämä voi tästä enää pahemmaksikaan mennä?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 07.02.17 - klo:08:54
^Autsis, kuulostaa pahalta. Minulla on ollut Avitcid käytössä useampaan otteeseen - ja tretinoiini kyllä tosiaan kuivattaa ihoani, mutta noin voimakasta reaktiota en ole saanut aikaan silläkään. Pahimmillaan reipasta hilseilyä, lievää paperimaisuutta ohuilla ihoalueilla. Mutta eiköhän tuo bepanthen-emulsiokuuri auta asiaan. Eihän voi olla mikään yhteisvaikutus? Hapot ja tietysti myös hapan C-vitamiini yhdessä retinoliyhdisteiden kanssa voi olla monelle iholle liikaa.


Minullakin tuon Advanced Retinoidin kanssa on elämä sujunut hyvin. Silmänympärysiholle huomasin sen olevan liian vahvaa, mutta muuten ei ole ollut vaikeuksia sen käytössä. Mutta kaikkien retinoliyhdisteiden kanssa kannattaa aloittaa varovasti, 1-3 välipäivän syklillä, niukalla käyttömäärällä ja varomalla yhdistelyä happoihin ja C:hen - nekin vähitellen mukaan rutiinin lomaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 07.02.17 - klo:10:33
Käytän yleensä Paulan BHA:ta iltaisin, mutta nyt tämän kokeilun ajaksi laitoin sen tauolle. Mitään C-vitamiinituotetta ei ole käytössä. Ehkä tämä yllätyspakkanenkin vaikuttaa ja kuivattaa entisestään.

Nyt iho on jo rauhoittumaan päin, Bepanthen to the rescue! Silmäluomet on edelleen aika turvoksissa ja kutisevat, muuten pahin kirvely on ohi ja punoituskin alkaa rauhoittua. Naama on edelleen kauttaaltaan eri värinen kuin yleensä, mutta nyt miedommin eikä enää niin kirkuvan pinkki. Tässä näkee miten voiteet ihossa vaikuttavat myös sellaisille alueille, joille niitä ei levitä. En taatusti laittanut retinoidia silmäluomilleni, silmien sisänurkkiin enkä kulmakarvoihin, mutta sielläkin on nyt silti ihon joukkopako käynnissä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 07.02.17 - klo:11:11
Kiva kuulla! A-vitaamiiniyhdisteissä on tosiaan tuo jännä piirre, että herkkyys ei tule välttämättä esiin ihan heti vaan vaikutus tuntuu ikäänkuin kumuloituvan useammalla käyttökerralla. Miedompi tuote tai harvempi käyttötaajuus voi auttaa - jos uskaltaa kokeilla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 07.02.17 - klo:22:10
Toki uskallan ;D iho on nyt ihan ultrasileä ja täysin tasainen, ihohuokosia ei nää lainkaan. Kunhan nämä viimeiset irtoavat hituset varisevat pois ja punoitus katoaa niin on taas kokeilujen aika.

Päivitys. No voihan prskules, viime viikolla laitoin keskiviikkona ja perjantaina illalla yhden pisaran 2% retinoidia normiyövoiteen sekaan ja arvelin jo välttäneeni ongelmat, kunnes tänä aamuna silmäluomet ja silmäkulmat alkoivat näyttää epäilyttävän värisiltä ja tarkemmassa syynissä huomasin että luovat taas nahkaansa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 28.02.17 - klo:16:55
Victoria's Healthin uutiskirjeen mukaan The Ordinaries laajenee muutaman happokuorinnan/nesteen verran:

Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

AHA30% + BHA 2% Peeling Solution  30 ml

Salicylic Acid 2% Solution -  15 ml

ei hintaa liikaa yhdelläkään!


Luulin Brandonin kaihtavan BHA-tuotteita ja jopa varoittelevan niiden käytöstä.. mutta ehkä hänen logikkansa mukaisesti 'if you cannot beat them, join them',  ts. antaa väen kuoria kasvonsa, kun kerran haluavat... ;)

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 28.02.17 - klo:17:25
Miten noin vahvaa AHA + BHA -ainetta voi edes käyttää turvallisesti?  0_0
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 28.02.17 - klo:18:32
Ilmeisesti nämä uutuushapot on tarkoitettu jo tottuneelle käyttäjäryhmälle, ei kokeilunhaluisille noviiseille...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 28.02.17 - klo:18:47
Voi miksi ne on menneet pilaamaan ton salisyylihappo solutionin witch hazelilla??  :( Olisi muuten ollut varmaan hyvä tuote.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Occhi verdi - 05.03.17 - klo:15:51
Mitàs suosittelette mulle nelikymppiselle tàstà sarjasta? Mulla on vàhàn couperosaa ja sekaiho, varmaan myòs pintakuiva.
Pistin nyt aluksi Niodin kaulavoiteen tilaukseen  :ts
Mità seerumeita voisin kokeilla, hyaluronihappoa nyt ainakin haluaisin testata, entà muita? Esim se buffet voisi kuulostaa mielenkiintoiselta. Suosituksia otetaan vastaan.
Olen kàyttànyt Paulan tuotteita ja puhdistukseen aasialaisia. Hyvàt seerumit olisi haussa :3
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 10.03.17 - klo:10:24
Mitàs suosittelette mulle nelikymppiselle tàstà sarjasta? Mulla on vàhàn couperosaa ja sekaiho, varmaan myòs pintakuiva.
Pistin nyt aluksi Niodin kaulavoiteen tilaukseen  :ts
Mità seerumeita voisin kokeilla, hyaluronihappoa nyt ainakin haluaisin testata, entà muita? Esim se buffet voisi kuulostaa mielenkiintoiselta. Suosituksia otetaan vastaan.
Olen kàyttànyt Paulan tuotteita ja puhdistukseen aasialaisia. Hyvàt seerumit olisi haussa :3

Tämä nelikymppinen on käyttänyt juurikin tuota Buffetia. En tiedä, onko se mitään ihmeitä tehnyt, mutta eipä sellaista ole ollut havaittavissa kalliimmillakaan seerumeilla, joten tätä tilaan varmaan uuden, kun loppuu. Lisäksi olen tykännyt Advanced Retinoid 2%:sta, mutta tässä ketjussa on karumpaakin kokemusta siitä eli kannattaa lueskella ja aloitella vaikka varovaisemmin kuin joka ilta. Päiväkäytössä on ollut Niacinamide 10% + Zinc 1%, ja sitäkin varmasti tilaan uudestaan - on mielestäni tasapainottanut sekaihoa jonkin verran, meikkivoide pysyy paremmin t-alueellakin. Ensikokemukset C-vitamiinin "kirkastavuudesta" ovat olleet positiivisia, mutta tätä Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% en suosittele sen rakeisen koostumuksen takia. Käyttelen loppuun, mutta sitten on testausvuorossa Ascorbyl Glucoside Solution 12%, toivottavasti käyttömukavuudeltaan parempi.

Aiemmin päivittäiskäytössä olleet Paulan hintavammat BHA:t on jääneet aika lailla pois rutiineista (saatan käyttää kerran viikossa), enkä kyllä ole tässä vajaan 3 kk:n aikana huomannut, että iho olisi alkanut tukkiutua sen pahemmin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: helka - 11.03.17 - klo:01:05
Tuo glykolihapponeste kuulostaa tosi kiinnostavalta! Mulla on ikuisena murheenkryyninä reisien, olkavarsien ja uutuutena myös säärien keratosis pilaris -näpyt. Maitohappo- ja ureapitoinen voide selvästi tasoittaa näppyjen punoitusta ja jopa jonkin verran vähentää niiden määrää. AHA siis selvästi sopii kp:n hillintään, ja tuo neste olisi sopivan edullista isoille ihoalueille lotrattavaksi. Nyt Deciemin omat sivut näyttävät tyhjää varastoa, mutta laitan ehdottomasti tuon korvan taakse.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisi - 14.03.17 - klo:15:51
Uutuustuotteet ovat tulleet nyt ainakin Deciemin sivuille myyntiin!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: helka - 14.03.17 - klo:18:42
^ Kiitos kun vinkkasit, laitoin saman tien tilauksen menemään!

Tilasin nämä:

Glycolic Acid 7% Toning Solution - 240ml
Natural Moisturizing Factors + HA - 30ml
Hyaluronic Acid 2% + B5 - 30ml
Niacinamide 10% + Zinc 1% - 30ml

Glykolihappoa testaan tosiaan keratosis pilarikseen, NMF+HA tulee yövoiteeksi, hyaluronihappo kosteutusavuksi voiteiden alle ja niasiiniamidin tilasin äidille. Hänellä on poskessa muutama maksaläiskä, ja niasiiniamidi voisi auttaa hillitsemään hyperpigmentaatiota. Jos ei toimikaan, ei ainakaan tule kallis hutiostos.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 17.03.17 - klo:15:35
Miten mulla on mennyt tämä ketju ihan ohi! Bongasin The Ordinaryn Asosilta muun tutkailun ohessa. Tein tilauksen ja vasta nyt tajusin tulla täältä etsimään kokemuksia.. Ja onhan juurekset taas olleet kauan ennen tätä myöhäisherännäistä kokeilemassa :D

Hapot ja puhtaat vitamiinit on mulle ihan uutta, joten ajattelin aloitella Caroline Hironsin blogitekstien perusteella Pixin Glow Tonicilla. Katson miten iho reagoi (vai reagoiko mitenkään), ja sitten alan tutkia tarkemmin noita Deciemin muita tuotteita.

Tällä hetkellä iho kaipaa kosteutta ja odottelen parin käytössä olevan seerumin loppumista, eli kokeilen niiden kanssa ensin näitä:
Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml
Natural Moisturising Factors + HA

Lisäksi primerini loppuu ihan pian, joten tilasin neljällä (!!!) punnalla tämän:
High-Adherence Silicone Primer
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 17.03.17 - klo:19:36
^En ollut tiennut että Asoskin myy, kiitos vinkistä  :ts
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 19.03.17 - klo:16:10
^ Ei kestä :) Valikoima ei ole täydellinen mutta yllättävän laaja kuitenkin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 25.03.17 - klo:09:00
Päivitystä kokemuksiin!

Minulla on nyt ollut NIODin kupariaminoseerumi jonkin aikaa loppu - ja ihon kunto ei ole mitenkään dramaattisesti romahtanut MUTTA huomaan kyllä aivan selvän eron paranemisnopeudessa. Satunnaiset näppylät häipyvät aivan tuskallisen hitaasti. Minulla on sellainen tunne, että tuo tuote saattaa tehdä juuri sitä, mitä lupaa, ihon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista. Ei mitään tuhkimoefektejä siis. Panen kyllä pullollisen tilaukseen tänään.


Olen ihastunut kahteen muuhunkin seerumiin - Buffet on minusta todella ihana, vähän hyytelömäinen, äärimmäisen helppo käyttää (kuten kupariseerumikin), ei rullaa, ei haise, kosteuttaa kevyesti, toimii yhteen tuotteen kuin tuotteen kanssa. Ja mukavan monipuolinen tehoaineprofiili. Lempeydessään helppo myös vaikka SY-iholla. Ehdoton budjettivalinta anti-aging -pakkiin!


Niasiiniamidin kanssa en alkuun ollut superinnostunut, tuon kanssa on rullaamisen vaara olemassa. Mutta olen löytänyt sille sopivat käyttömäärät ja käyttötavat - ja tuote on timanttia! Tällä seerumilla on nopeita vaikutuksia ihon ulkonäköön, yleinen sileys ja kiinteys paranevat silminnähden. Itselläni päiväkäytössä.


Hyvä on myös tuo retinoliseerumi. Vahva pitoisuus, toimiva tuote - sen käytön kanssa saa kyllä miettiä ihotyyppinsä tarkkaan ja olla varovainen. Mutta kun sopiva käyttötapa löytyy, niin on retinolituotteeksi lempeä ja helppokäyttöinen.


Ja ai niin! NIODin silmänympärysseerumi on timanttia, suosikki-SY-tuotteeni ikinä! Kosteuttaa, hoitaa, helppo käyttää, poistaa turvotusta - ja kestää ikuisuuden. Yksi pikkuinen tippa riittää molemmille silmille.


Muista tuotteista ehdoton on Azelaic acid, on tällä hetkellä luottohappotuotteeni. Käytän useita kertoja viikossa, iltarutiinissa. Pitää ihon heleänä ja puhtaana. Henkilökohtaisesti olen tosi ihastunut Sanskrit saponins-putsariin aamupesussa, mutta ei toki mikään ihmetuote ole. Riittoisaa, lempeää ja itseäni äärimmäisen kutkuttava, mieto tuoksu.


Naamiot - Voicemail ja Mastic Must ovat oikein mieluisia, eivät välttämättömiä, ihanaa ihonhoidon luksusta ja toimivat kyllä. SOD-suihkeesta pidän paljon, ihana, tuoksuton, kosteuttava ja hoitava, mutta kasvovesiosastolla on paljon ihania kilpailevia tuotteita koreapuolella. NIODin hyaluronihapposeerumi on hyvä, ei mitenkään poikkeuksellinen. Kohta loppu, tuskin ostan lisää. En osta lisää myöskään Lactic Acidia, toimivaa, mutta hirveä haju.  PF-hohdetipat - tykkään, käytän usein meikkipohjaan sekoitettuna, mukava myös tuo mahdollisuus värin säätämiseen tummemmalla sävyllä kesän koittaessa. Suoraan iholle levitettynä minusta vaikea saada toimimaan.


Jonkun seerumimuotoisen C-vitamiinin otan nyt varmaan kesäohjelmaan. Voide oli aivan liian hankala käyttää.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 31.03.17 - klo:21:12
Yksi pullo niasiiniamidi seerumia käytetty, mutta valitettavasti en voi sanoa että olisi tehnyt yhtään mitään esim. huokosille tai t-alueen rasvoittumiselle. Useassa kommentissa olen täällä lukenut että tämä rullaantuisi, mutta kertaakaan en itse sellaistakaan huomannut!!
Jätän harkintaan, ostanko tätä lisää.

Tuon jälkeen otin samankaltaiseen aamu- sekä iltakäyttöön matrixyl 10% + HA seerumin ja tähän asti vaikuttaa ihan kivalta. Tämäkin sopii vaivattomasti esim. meikin alle. Jatkan siis käyttöä ja seuraan, onko tämä uudelleen ostamisen arvoista.

Huomasin muuten, että The ordinarylle on tullut valikoimaan meikkivoidetta! Tuotteessa on aurinkosuojakerroin 15 ja näissäkin on edullinen hinta. Voipi olla että tällaisen lisään seuraavaan tilaukseen...  8)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 01.04.17 - klo:09:05
Minäkin saatoin tilata meikkivoidetta  :) . Mahtava sävyvalikoima - toivon, että on muutenkin hyvä tuote, olisi ihana vaihtaa tuoksuttomaan pohjaan. Tänään testaan fluid primerin. Ensikokeilu Ascorbyl Tetraisopalmitate solution:illa oli myönteinen. Erittäin hyvin imeytyvä öljyseerumi ja näen kyllä nyt aamulla tuota C-vitamiinin kivaa tuhkimovaikutusta ihossa. Kokeilen tänään myös päiväpakassa, öljy meni nahkaan niin hyvin, että uskallan kyllä.

Muoks - moni on varmaan lukenut, mutta Deciemillä on hyvä artikkeli omista lukuisista C-vitamiinituotteista http://theordinary.com/vitcguide - tykkään, että asiakkaalle annetaan valinnanvaraa, eikä vaan tuputeta omien tuotteiden erinomaisuutta ja parhautta.

Huomaan itse asiassa kupariseerumin toisen vaikutuksen heti taas yhden käyttökerran jälkeen. Tasoittaa todella hyvin ihon väriä. Mikään valtaisan punoittava ihoni ei ole, jotain pientä siellä täällä. Kupariseerumin kanssa ihanan tasavärinen.

BTW, sisko, joka ei takuulla seuraa mitään ihonhoitohypeä, kehui joululahjaksi saaneensa Hylamide-tuotteet. Oli saanut suunympärysihottuman rauhoittumaan ja kehui vielä erikseen SY-tuotetta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 02.04.17 - klo:13:47
Kiinnostaa nuo meikkivoiteet kyllä todella! Olen tässä pitkään käytellyt muiden meikkivoiteiden jämiä sekoitellen aina sekaan Photography Fluidia.  :ts Kohta voisi olla aika tilata jotakin uutta. Iho on sen verran hyvässä kunnossa, että kiinnostaa kevyt meikkivoide, vielä kun noista osaisi jotenkin netistä arvioida, että mikä sävy sopisi erittäin vaalealle mutta melko keltapohjaiselle iholle, jolla vaalean ihon meikkivoiteet herkästi näyttävät liian punakalta. Voihan niitä toki tilata useamman testiin ja sekoiteltavaksi.

Mä tilasin nyt joku aika sit uusina The Ordinaryn Squalanen ja Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres. Jälkimmäistä on moitittu netissä rakeiseksi ja rasvaiseksi, mutta mulla se toimii erittäin hyvin ja on selvästi tehokkaampaa kuin muut aiemmin kokeilemani c-vitamiinituotteet (Hylamiden c-booster ja The Ordinaryn ascorbyl tetraisopalmitate, joista en huomannut näin selvää vaikutusta). Käytän tuota 23% c:tä siten, että sekoitan sitä vähän kosteusvoiteeseen, jonka laitan yöksi kasvoille. Tällä käyttötavalla rakeisuus ei edes tule juurikaan esille. Aamulla iho on ollut ihan maagisen tasainen ja jotenkin hehkuva.  :ts Erittäin hyvä tuote tällä hinta-laatusuhteella!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Takiainen - 02.04.17 - klo:15:41
Olen nyt tovin aikaa kokeillut näitä. Käyttäjäkokemuksia. Informaatioksi, että mulla on herkkyyteen ja tukkeutumiin taipuvainen sekaiho, joka pysyy hyvällä hoidolla tasapainossa ja nypyttömänä. Yötyöt aiheuttaa tosin aina yhden näpyn, siitä en ole päässyt yli enkä ympäri millään.  ;D

Joka tapauksessa.

The Ordinary: Niacinamide 10% + Zinc 1%: Tästä olen pitänyt, mikä ei ole mikään yllätys, sillä niasinamidi on mun iholle muutenkin mieluisaa. En ole huomannut rullautumista. Ei ole mun käytössä kauhean riittoisaa, vissiin pintakuivuuteen taipuva iho imaisee kaikki seerumit humps vaan näin talvikaudella.

The Ordinary: Azelaic acid suspension 10%: Tämä jonkin verran kirkastaa, mutta täytyy sanoa, että Skinoren on paljon parempaa siinä hommassa. Skinoren pitää paremmin nypyttömämä ja kirkastaa paremmin. Ilmankos, kun toinen on käsikauppatuote ja toinen lääke. En osaa sanoa vahvuksiista tms, mutta tämä ei nyt jotenki tunnu mun iholle tekevän mitään. Ei jatkoon.

The Ordinary: "Buffet": Tämä ei aluksi herättänyt intohimoja, mutta pitemmässä käytössä olen huomannut tämän jonkinverran ehkä parantavan ihon tekstuuria. Voisin kokeilla vielä toisenkin, vaikken ole mitenkään tuotteen fani tai mitään.

The Ordinary: Hyaluronic Acid 2% + B5: Ei anna mitään lisäarvoa mun käytössä. Olen kokeillut olla ilman ja sen kanssa: vaikutus +-0. Ei jatkoon.

The Chemistry Brand: Hand Chemistry Pro-Repair Skincare for hands: Ei eroa merkittävästi mistään muustakaan tavallisesta käsivoiteesta. En osta toiste, yhtä hyvää tai parempaa saa lähempääkin ja halvemmalla. Haisee tosi imelältä mangolta. En kehtaa siis laittaa käsilaukkuunkaan.

The Chemistry Brand: Heel Chemistry: Ihan kiva jalkavoide, jossa on ihan miellyttävä mieto mausteinen tuoksu. Ei tee ihmeitä, kosteuttaa ja pehmentää. Dermosilin karbamidijalkavoide on edullisempaa ja tekee saman mitä tämäkin. Ei jatkoon.

Jatkoon meinasin siis hankkia lähinnä Niacinamiden sekä Buffetin, lisäksi meinasin kokeilla Squalanea ihon kuivuuteen. Hylamide-sarjan HA Blur voisi kiinnostaa meikittömiin päiviin ihon tekstuuria parantamaan. Myös uudet meikkivoiteet kiinnostavat sen jälkeen, kun saadaan nettiin swatcheja ja voin arvioida olenko very fair vai fair.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 02.04.17 - klo:18:01
Jospa minäkin jakaisin kokemuksiani. Minulla on erittäin herkkä, rasvoittuva, ikääntyvä iho. Vaihtelevasti Acne Rosaceaa, joka ei nyt ainakaan ole parantunut Deciem-tuotteita käyttäessä. Omat arviot menee ihan puhtaalla MUTUlla, koska olen ottanut käyttöön ja käyttänyt useampaa tuotetta samanaikaisesti. Saatan siis tulkita väärin mitkä näistä ovat vaikuttaneet ihoni kuntoon ja mitkä eivät. Yleisesti ihoni kunto on silminnähden aika sama kuin aiemminkin. Merkittävämpi vaikutus tuntuu olevan siinä, että iho ei reagoi acne rosaceaa lukuun ottamatta ihan yhtä herkästi kun aiemmin.

NIOD CAIS 1%: En huomannut, että tällä olisi ollut mitään vaikutuksia. Tosin NIODin sivuillakin luvataan vaikutuksia vasta pitempiaikaisessa käytössä. Mutta jotakin muutosta olisi sen reilun parin kuukauden aikana saanut tapahtua, että tilaisin tätä uudelleen.

NIOD MMHC: En huomannut tälläkään oikein mitään vaikutusta ihooni.

SDSM: Ihan ok suihke. Kosteuttaa ihoa pesun jälkeen, mutta en tälläkään ole huomannut oikein mitään vaikutusta ihooni. Pullo ruikkii nestettä vähän miten sattuu.

NIOD Sanskrit Saponins: Tämä toimii todella hyvin Foreo Lunan kanssa käytettynä, mutta en tule ostamaan lisää, kun Black Friday-seteissä tulleet tuubit ovat tyhjiä.

NIOD Myrrh Clay: Miellyttävä naamio, joka ei ärsytä ihoa. Iho tuntuu hyvältä tämän käytön jälkeen. Mutta niin tuntuu yleensä aina naamion käytön jälkeen.

NIOD Mastic Must: Tämä saa ihon näytämään hetkellisesti todella hyvältä. Yleensä aamuisin ei ole aikaa tälle ja kasvojen föönaamiselle. Olenkin varannut tämän niihin päiviin, kun haluan näyttää normaalia paremmalta.

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres: Ensimmäisellä käyttökerralla tuli melkein itku silmään, koska tämä poltteli ihoa reilun tunnin ajan. Kyse ei ollut mistään ohimenevästä nipistelystä, vaan suoraa kipua ja punoitusta. Kesti kauan ennen kuin uskalsin kokeilla tätä uudelleen ja pienemmällä annoksella tämä on aivan loistava tuote. Ihon sävy vaikuttaa kirkkaammalta ja tasaisemmalta aamulla. Ei välttämättä paras tuote acne rosacean kaveriksi, mutta käytän silti.

The Ordinary Magnesium Ascorpyl Phosphate 10%: Ostin tämän kun säikähdin 23% C-vitamiinisuspension vaikutuksia ensimmäisellä käyttökerralla. Tämä on miellyttävä, mutta aika vaatimaton aitoon tavaraan verrattuna.

The Ordinary Azaleic Acid Suspension 10%: Tämä on ehkä suosikkini. Kuivan tuntuinen seerumi katoaa ihoon ja olen selvästi huomannut tämän rauhoittavan ihoani. Teholtaan ei ehkä Skinorenin veroista, niinkuin Aria tuossa kommentoi, mutta ainakin omalla ihollani kosmeettisesti huomattavasti miellyttävämpää käyttää. Tätä on tilattu lisää odottamaan ensimmäisen tuubin tyhjenemistä.

The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%: Fiksuna naisena käytin tätä heti alkuun kolmena iltana peräkkäin sillä seurauksella, että koko marraskesi hilseili pois ja iho tuli kipeäksi. Nyt käytän tätä vain kerran viikossa. En osaa sanoa onko tällä oikeastaan mitään muuta vaikutusta kuin se, että iho hilseilee kevyesti pari päivä tämän käytön jälkeen.

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane: Ostin tätä, koska tämä on 23% C-vitamiiniseerumin INCI-listan kakkonen, enkä tarvitse tuon C-vitamiiniseerumin päälle muuta kosteuttajaa. Harvoin käytössä, mutta miellyttävämpi käyttää kuin öljyt.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG: Tämä on mielestäni selvästi pienentänyt silmäpussejani. 15 ml on tarpeettoman iso pakkauskoko, koska tätä tarvisee kerralla vain tipan ja sekin on liikaa.

The Ordinary Advanced Retinoid 2%: Tämä on ok, mutta en ole huomannut mitään merkittäviä vaikutuksia, mutta eipä niitä a-vitamiinituotteille näin lyhyessä ajassa yleensä luvatakaan.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%: Ensimmäisillä käyttökerroilla kasvot lehahtivat punaiseksi, mutta se on odotettavissa, koska niaciiniamidi laajentaa verisuonia. Sittemmin iho on sietänyt tätä pahemmin punastelematta. Tuota alkuvaiheen punastelua lukuunottamatta en ole huomannut näkyviä vaikutuksia.

The Ordinary "Buffet": En ole huomannut tällä mitään silmin havaittavaa vaikutusta, mutta haluan uskoa tämän tehoavan.

The Ordinary Matrixyl 10% + HA:  Olen käyttänyt tätä vasta muutaman kerran "Buffet"n loputtua, mutta tämä on mielestäni miellyttävämpää käyttää, kuin "Buffet". Minulla ei ole juurikaan dynaamisia juonteita, joten mahdolliset vaikutukset ovat enemmän ennaltaehkäiseviä.

Yleisesti sanoisin Ordinaryn kirkkaista seerumeista, värittömässä pullossa, että kaikki ne rullaantuvat minulla Azaleic Acid Suspension, 23 % C-vitamiinisuspension, voiteiden ja öljyjen alla. Tätä rullaantumista olen onnistunut vähentämään antamalla seerumin imeytyä kunnolla ennen seuraavaa kerrosta ja käyttämällä kerralla vähemmän seerumia.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 02.04.17 - klo:20:22
Kiitos kattavista kokemuskertomuksista.  :)
Joku oli jostain Boxista saanutkin sen The Ordinaryn NMF-voiteen. Tässä ehkä on suurin kiinnostukseni kohde kun noita seerumeja jo on muutama, eikä niille ole tämän hetken tarvetta.. YouTuben puolella olenkin nähnyt kiittäviä kommentteja, mutta olen utelias suomalaisten mielipiteistä.

edit.. viceversa tuoss ylempänä mainitsikin tästä. Joko on riittävästi kokeilua takana kattavaa analyysia varten?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 06.04.17 - klo:16:28
^ Olen käyttänyt nyt pari viikkoa juuri tuon HA 2% + B5 kanssa ja toimii aivan loistavasti. Ihon pintakuivuuteen on auttanut oivasti ja ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa.

Luulin että NMF on koostumukseltaan jankkia, mutta levittyy vaivattomasti ja hoitaa hommansa hyvin. Iho jää aavistuksen tahmeaksi ensin, mutta on pehmeä eikä lainkaan rasvainen tai öljyinen. En ole mikään ihonhoitoekspertti, mutta ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan paras kosteusvoide (tätä vuodenaikaa varten) mitä olen kokeillut.

Parin viikon kunnon kosteuskuuri on jo parantanut ihon kuntoa sen verran, että laitoin uusia tuotteita tilaukseen jotta arvet ja tukkoutuneet huokoset saisi käsittelyyn seuraavaksi.

Nyt tulossa:
Advanced Retinoid 2%
Niacinamide + Zinc
Lactic Acid 5%
Azelaic Acid 10%
Glycolic Acid Toner
AHA 30% + BHA 2 % (onko tästä muuten kokemuksia tai vinkkejä käyttöön?)
Squalane
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisi - 06.04.17 - klo:21:03
AHA 30% + BHA 2 %  on punaista hieman öljymäistä nestettä. Kannattaa kokeilla aluksi varovasti, miten iho reagoi. Vaikka ihoni kestää lähes mitä tahansa, ei siis ärsyynny oikeastaan mistään, tämä tuote kirveli jonkun verran koko vaikutusajan. Ensimmäisellä kerralla annostelin varovasti ja annoin vaikuttaa reilusti alle kymmenen minuuttia.

Aineen huuhtelun jälkeen ihoni ei kuitenkaan lainkaan ole punoittanut, ei edes toisella käyttökerralla, jolloin laitoin ainetta enemmän ja annoin vaikuttaa kauemmin kuin ekalla kerralla. Uskon kuitenkin, että joillakin tuo aine saa aikaan voimakkaamman reaktion kuin minulla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 07.04.17 - klo:09:59
^Kiitos Liisi!

Ajattelin kokeilla noita muita ensin ja AHA+BHA vasta sitten kun olen kokeillut nuo muut hapot. Havaitsitko tuon jälkeen ihon hilseilyä tai muuta, vai onko tuo punoitus todennäköisempi normaali reaktio?

Olen yrittänyt lukea paljon sekä Deciemin omilta sivuilta että blogeista kokemuksia ja vinkkejä, mutta tuntuu olen vasta onnistunut saamaan pintaraapaisun aiheeseen :D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Liisi - 07.04.17 - klo:22:33
 ^ Tämä tuote ei ainakaan minulla aiheuttanut hilseilyä. Retinoli aiheutti aluksi, kun käytin sitä ensin liikaa. Eli kyllä minunkin iho saattaa hilseillä joskus, mutta tämä tuote ei sellaista saanut aikaan.

Laitoin tuotteen huuhtelun jälkeen Philosophyn kasvoöljyä, ja iho tuntui oikein hyvältä ja näytti tasaiselta seuraavana aamuna.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 09.04.17 - klo:12:20
Yllätyksekseni saan High Spreadability Fluid Primerin toimimaan helposti, vaikka minulla on aina ollut silikoniprimerien kanssa ongelmia. Tämä on nimensä mukaisesti erittäin helposti leviävää ja kasvoille saa helposti äärimmäisen ohuen mutta silti blurraavan kerroksen - ja ainakin valtaosa pohjistani tuntuu leviävän päälle moitteetta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Occhi verdi - 12.04.17 - klo:22:40
Tulin kertomaan miten olen tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin :l
Minulla kun on herkkä, punoittava ja vähän näppyläinen iho, niin jos tuotteesta on apua, niin sen näkee kyllä jo heti ensimmäisestä käytöstä.
Mulle ei ole vielä ihan selvillä, missä järjestyksessä näitä olisi paras käyttää ja minkä verran pitäisi antaa "kuivahtaa" kerrostaessa seerumia toisensa päälle.

Hyaluronic Acid 2%+B5: kosteuttaa, laitan illalla ja aamulla myös meikin alle eikä rullaannu
Niacinamide 10% + zinc: jännäsin tämän käyttöä, mutta ei tullut mitään paloauto-efektiä, miellyttävä käyttää
Azelaid Acid Sospension 10%: huipputuote, menee varmasti jatkoon, tasoittaa hetkessä ihon sävyä, hyvä meikin alle
Rose Hip Seed Oil: kaksi tippaa riittää tätä lirua, laitan yöksi,

Kaikki siis sopivat ongelmaiselle iholleni ja odottelen Hylamiden sensitive-boosteria vielä saapuvaksi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 20.04.17 - klo:12:25
Olen käytellyt herkästi punoittavalle ja kosteusköyhälle iholleni NIODin Hydration Vaccinea nyt noin kahden viikon ajan aamuisin aurinkosuojan alle. Se tuoksuu pahalta ja on ikävässä purkissa levitettäväksi, mutta saan pikkuisella lastalla kaivettua sitä purkista ilman suurta ärsytystä. Koostumukseltaan, väriltään ja hajultaan tämä minusta muistuttaa Paulan pumppupulloon pakattua Resist Anti Aging kosteusvoidetta. Heitin sen pois koska se oli minusta liian paksua ja oudon väristä, puhumattakaan hajusta ja arvelin sen menneen pilalle kylppärin kaapissa pitkään muhittuaan, mutta taisin olla turhan hätäinen. NIODin HV ei kuitenkaan kirvele silmissä samalla tavalla kuin tuo Paulan voide.

Tykkään tässä HV:ssa siitä, että se tekee todella pehmeän blurratun mattaefektin iholle. Olen tämän päälle laittanut aurinkosuojan ja sitten meikkivoiteen, en ole kokeillut primerin kanssa. Meikkivoiteet levittyvät kuin unelma, kunhan muistan olla hieromatta niitä ihoon, muuten alkaa heti rullautuminen. Kevyesti siveltimellä hipsuttaen tai sienellä taputellen ne asettuvat hyvin ja olen saanut yllätyksekseni muuten talvikäyttöön ja usein kesäkäyttöönkin minun iholleni liian kuivattavan Narsin Sheer Glow -meikkivoiteen levittymään unelmanohuesti ja kauniisti. Olen kohta käynyt koko meikkivoidekokoelmani läpi lyhyessä ajassa eikä vielä ole tullut vastaan yhtään, joka ei tämän kanssa näyttäisi paremmalta kuin koskaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 20.04.17 - klo:14:10
^ Kuulostaa loistavalta, kuinkahan toimisi aasialaisten meikkimönjien kanssa?

Posti toi (Victoria's Healthilta tilatun) The ordinaryn NMF+Ha. Kädelle levitettynä hyvin tavanomainen fiilis, perusvoidemainen - tällaista perusvoidetta olisin aikanaan tarvinnut superkuivan ja ärtyneen atooppisen ihon kanssa kärsiessäni! Sisältö hurmaa - kasvoille en ole vielä laittanut, mutta aion tänä iltana kokeilla yövoitena, vitamiinipommin päällä..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 20.04.17 - klo:14:31
^ Jee, toivottavasti tykkäät myös kasvoilla! :)

Mua kyrsii suuresti kun menin tilaamaan Deciemin omilta sivuilta enkä Victoriahealthista... Tein tilauksen 6.4., 13.4. tuli ilmoitus että on matkalla, ja nyt DPD:n pakettiseurannan mukaan ei olisi siltikään edennyt mihinkään viikossa. Olisi pitänyt aikaisemmin lukea teidän muiden DPD-kokemuksia tuolta aiempaa! :#
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Tarabel - 21.04.17 - klo:08:56
Mä tein saman virheen! :# tein tilauksen myös 6.pv ja samoin mulle tuli shipped-ilmoitus 13.pv.
Seurannan mukaan sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään. >:(
Kunhan ei vaan seuraava tieto olisi että lähetys palautettu lähetttäjälle..okei, ei pidä maalata piruja seinille, mutta on kyllä aika hidasta touhua.   Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuolta tilaan. Jos nyt tilaamani tuotteet joskus saan käsiini ja ne osoittautuu hyviksi, niin tilaan jatkossa ne muualta. 
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.04.17 - klo:10:04
Nyt on kokeiltu NMF yövoiteena...   :ts Tuntu ei todellakaan ole kosmeettisesti erityisen miellyttävä, eikä levittyvyys ole parasta: mutta kosteutettu, hyvinvoiva tunne aamulla on jo sen arvoista! Yay! Ehdottomasti jatkokäyttöön. Tässä talveksi erinomainen vaihtoehto.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 29.04.17 - klo:14:38
^ Loistavaa :) Ihan samat fiilikset, kesäksi pitää varsinkin päiväkäyttöön minunkin hankkia jotain hieman kevyempää.

Jatkan nyt pari viestiä ylempänä mainitsemaani saagaa tuosta matkalla olevasta Deciemin tilauksesta. Laitoin torstaina reklamaation, ja muutama tunti sen jälkeen sain uuden shipped-viestin uudella seurantakoodilla. Mitään muuta vastausta viestiini en sitten saanutkaan, mikä oli jotenkin outoa ja tökeröä... Olisi ollut kiva tietää oliko paketti edes koskaan lähtenyt vai mikä häikkä siinä oli. En aio enää tilata Deciemin omilta sivuilta, ellei ole ihan pakko.

Tarabel onko paketistasi kuulunut vielä mitään? Jos ei, niin kannattaa varmaan myös laittaa reklamaatio menemään jotta saat tilauksesi.

edit. Kolme päivää myöhemmin tuli myös pahoitteluviesti ihan perus diipadaapoineen, sen lisäksi tieto että ilmeisesti mun tilaus ei ollut jotenkin mennyt läpi kuljetusjärjestelmään eikä ollut koskaan edes lähtenyt varastolta. Luulin että laittaisivat uuden edes pikana tulemaan mutta ei, vielä viikko pitäisi odotella. Ihan uskomatonta, jatkossa tilaan aivan varmasti jostain muualta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 29.04.17 - klo:16:33
NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist on alkanut ärsyttää ihoa (syyllisiä on toki muitakin, kuten alla kirjoitan). Olen jonkin aikaa iloinnut siitä, miten iho on huomattavasti rauhallisempi kuin aiemmin (tasaisempi väri, ei reagoi niin herkästi jne.), mutta kuluneella viikolla homma on levinnyt käsiin.

Jo jonkin aikaa SDSM on aheuttanut pientä nipisetelyä iholla (etenkin huulilla ja silmäluomilla) ja ehkä normaalia enemmän punoitustakin, mutta se on laskenut aika nopeasti. Tällä viikolla olen lisäillyt cocktailiin vähän yhtä sun toista, mistä ihoni on selvästi ottanut nokkiinsa. Olen rääkännyt ihoa mm. Q10 sheet maskilla, Borghesen kasvonaamiolla ja Ordinaryn 23% C-vitamiinisuspensiolla. Ihon puhdistukseen olen käyttänyt Foreon aamu-puhdistusvoidetta ja LF beautyboxissa tullutta Omoroviczan puhdistusainetta. Ihoni reaktioiden perusteella näistä ainakin Q10 sheet mask ja Foreo puhdistusaine ovat itse perkeleestä.

Mutta! Riippumatta käytetystä tuotteesta, sen jälkeen suihkutettu SDSM on saanut kasvot lehahtamaan punaiseksi ja reaktio on kestänyt useita tunteja. Eilen käytin loppuun avatun Borghesen naamion. Tämä ei suoraan aiheuttanut mitään reaktiota, mutta SDSM sai kasvot lehahtamaan pahiten siltä alueelta, jolle olin naamiota käyttänyt. Tänä aamuna silmäluomet kutisivat ja punoittivat, mitä ne eivät ole tehneet vuosiin. Kyseessä voi olla tietenkin esim. tuon Q10 naamion aiheuttaman reaktion jälkitila, joka saa ihon villiintymään aina SDSM kosketuksen jälkeen. SDSM:n ei pitäisi olla vielä mennyt huonoksi, kun olen ottanut suihkeen käyttöön tämän vuoden puolella. Enää en kuitenkaan uskalla sitä käyttää.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 01.05.17 - klo:21:39
Beautypediaan on viimein ilmestynyt The Ordinaryn arviot, olen sieltä uteliaana käynyt pitkin kevättä katsomassa. Aika keskinkertaiset arviot monella, mutta ei toisaalta mitään ihan yhtä tähteäkään.

En ole kyllä koskaan pitänyt noita arvioita maailman objektiivisimpina, mutta nyt ärsytti kyllä se, että joka seerumin kohdalle oli pastettu sama tekstikappale siitä, miten iho tarvitsee enemmän kuin yhden ainesosan. Pitkällä tikullakaan ei koskettu siihen, että miksi PC:n niasiiniamidiboosteri maksaa aivan maltaita ja The Ordinaryn ei. Mä ainakin sotken eri seerumeita keskenään reilusti. Aamuisin esim. naamalle menee yleensä CAIS, MMHAC, joiden jälkeen sekaisin joku satunnainen muu seerumi, Niacinamide, Alpha-Arbutin ja joku öljyistä. Yleensä en edes kerrosta näitä kahta ekaa lukuun ottamatta. Olen huomannut, että Niacinamide rullaa vähemmän, kun sen sekoittaa öljyn kanssa. Näiden päälle tulee vielä kaikenlaista sisältävä aurinkosuoja. Iltaisin rutiinissa on usein eri c-vitamiineja ja The Buffet. Joten tuntuu siltä, että Beautypedian tuotearviot perustuvat tahalliseen väärinymmärrykseen tuotteiden käyttötavoista.

Ja jos muita kommentteja vielä, niin tilasin nyt sen NIODin silmänympärysseerumin ja olen tykännyt siitä ihan hirveästi! Vaivaton levittää, todella riittoisaa ja oikeasti tuntuu, että silmänaluset ovat vähemmän tummat ja juonteiset. Tämä jää pysyvästi käyttöön! Samoin tilasin Low-Viscosity Cleaning Esteriä toisen pullon, koska se oikeasti poistaa multa kevyellä hieromisella vedenkestävän silmämeikinkin, mikä on ihan parasta, kun ei tarvitse puljata erillisen silmämeikinpoistoaineen kanssa ollenkaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 02.05.17 - klo:14:29
Victoria Healthin uutiskirje hehkuttaa uutta NIODin hyaluronihappotuotetta:
"More than anything, the introduction of the next generation of MMHC demonstrates NIOD’s genetic commitment to being at the very edge of ever-evolving science. It is tremendously easy to be complacent in the skincare world; a bestselling product is created, it receives massive media attention for its brilliance, those who use it absolutely swear by it (that would be me too), but nothing in the world of NIOD stays static and therein the excitement. We now take a look at this exceptional new formulation:

I am calling MMHC2 ‘the mother of all (hyaluronic) serums’ because it is and trust me, nothing comes close. The updated edition, MMHC2, introduces two new forms of hyaluronic compounds, including a first-ever use of direct hyaluronic acid not in sodium salt form, for a combined total of 15 forms of hyaluronic compounds, hyaluronic precursors and a hyaluronic support technology in a peptide-charged delivery system."
 0_0
Kysymys, joka nousee skeptiseen mieleeni, on.. tarvitseeko iho noin monta eri ha-muotoa..? Kokeilemalla vasta selviää, muuttuuko ihon kosteustasapaino ylivertaisesti, mutta... vaikuttaa hiukan 'savolaiselta myyntipuheelta'  :D (olen itse savolainen ja verbaalista sukua..)

Täytyypä vilkaista Paulan arviot.

Edit: Kävin lukaisemassa Beautypedian arvioita ja vaikuttaa siltä, että Paula (ja tiimi) on missannut The Ordinaryn pointin kokonaan... Onneksi moni käyttäjä oli huomauttanut aiheesta ja kehunut TO:n yksittäisiä ainesosia sisältäviä tuotteita toimiviksi.
Olihan siellä muutama täydet pisteet saanut tuotekin, erityisesti Azelaic Acidin koostumusta kehuttiin..

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 02.05.17 - klo:15:44
Onpa ikävää, kun tuo Deciemin toimitushomma tökkii noin pahasti!

En tiedä, uskallanko Victoria Healthiltäkään enää tilata, kun viime viikolla saapui tyhjä paketti, jonka sisällä oli Postin ilmoitus, että lähetyksen sisältö on joutunut varkauden kohteeksi jossain välillä Iso-Britannia – Suomi. Ja TIETENKIN näin kävi sen ainoan kerran, kun tilauksessa oli noiden halvempien seerumien sijasta Niodin CAIS  :# Tietenkin aika harvinainen tapaus, itsekin olen vuosia ahkerasti tilaillut sieltä sun täältä ja eka kertaa kun tällaista tapahtui, mutta silti. Eihän sitä tiedä, jos se rikollinen postimies on se, joka paketit hakee lähetyspaikasta  0_0

No, jos uskaltaudun vielä tilaamaan, pitänee ottaa se Victoria Healthin kalliimpi lähetystapa. Laitoin vielä varmistusmeiliä VH:lle, onko siinä vakuutus mukana eli saako rahat takaisin, jos paketti (tai sen sisältö...) häviää matkalla.

Sori, jos liian OT.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 02.05.17 - klo:22:14

Oi harmi!  0_0  :-[
Toivottavasti saat uuden paketin VH:sta, laita kuvaa heille postin ilmoituksesta ja tyhjästä lootasta (vaikka ei suomenkielinen lappu heille paljon kerrokaan, onhan se aina todiste..)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 03.05.17 - klo:09:05

Oi harmi!  0_0  :-[
Toivottavasti saat uuden paketin VH:sta, laita kuvaa heille postin ilmoituksesta ja tyhjästä lootasta (vaikka ei suomenkielinen lappu heille paljon kerrokaan, onhan se aina todiste..)

Olen jo meilaillut sinne, mutta tosiaan tämä lähetys oli valitettavasti sillä halvemmalla standardi-postituksella – kuulemma lähettäisivät heti korvaavan tuotteen kyselemättä, jos olisi ollut se kalliimpi "signed priority"-postitus. Oma moka, kun pihisteli väärässä paikassa  >:( No, katsotaan nyt, mitä vielä vastailevat.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 03.05.17 - klo:09:16
Myös postiin voi tehdä korvausanomuksen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 03.05.17 - klo:09:45
^^ Maksoitko luottokortilla? Ehkä itse tekisin disputen (mikähän se suomeksi olikaan....) eli ilmoittaisin korttiyhtiölle että en ole saanut tuotetta jonka olen tilannut. Monesti aiheuttaa vähän enemmän työtä, mutta kannattaa ainakin tutkia mikä oman korttiyhtiön linja on samanlaisissa tapauksissa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 03.05.17 - klo:11:10
Onpa ikävästi käynyt PollyJeanin paketille. Ja aika tympeää, etteivät suostu lähettämään uutta tilalle, vaikkei ollutkaan rekisteröity lähetys. Itse olen saanut postista kaksi kertaa pelkän auki revityn paketin, mineraalimeikkipuljun ja Amazonin tilaukset kyseessä. Molemmista lähetetettiin heti uusi paketti tilalle, vaikkeivat edes olleet mitään rekisteröityä, vaan halvimman postitustavan paketteja.

Olen nyt pari viikkoa käytellyt Glycolic Acid 7% Toning Solutionia, tilasin tämän Pixi Glow Tonicin korvaajaksi. Pixi on ollut ihan lempparini, mutta liian ökyhintainen, joten tämä oli aivan mahtava löytö. Taitaa korvata myös COSRX:n AHA-liemen, sillä tässä on parempi tuoksu, parempi hinta, sekä on myös kosmeettisesti miellyttävämpi.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 03.05.17 - klo:12:26
^ Mullekin on tulossa Glycolic acid 7 % toning solution! Ja samoin, aiemmin olen kokeillut Pixin glow tonicia, mutta minä en siitä pitänyt: tosi kemiallinen tuoksu enkä ainakaan pikkupullon aikana huomannut mitään vaikutusta ihoon.

Yhtä aikaa 7 % toning solutionin kanssa laitoin Victoria healthiltä tilaukseen mm. The ordinaryn meikkivoiteenkin, mutta kumpikin noista oli silloin vasta ennakkotilattavana: osasin siis odottaa että saattaa kestää ennen kuin tuotteet saan kätösiini. Toning solution on jo oletettavasti postissa odotettavissa noutoa, mutta tuohon meikkinvoiteseen liittyen tuli joku viesti, että sen suosio on yllättänyt eli siitä en edelleenkään ole saanut edes lähetysilmoitusta. 
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 03.05.17 - klo:12:37
Ei ole minullekaan tullut meikkivoiteista lähetysilmoitusta - ja tilasin ne 29.3.  ::) . Kaksi päivää sen jälkeen, kun alkoivat ottaa ennakkotilauksia vastaan. Deciemiltä tilasin vielä yhden sävyn lisää ja se paketti on jo matkalla, mutta tyypilliseen tapaan jumittaa DPD:llä, joka siis SUKKAA  :#
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 03.05.17 - klo:13:37
Päivitystä mun varkauspakettiin  ;) : Victoria Healthiltä asiakaspalvelija jo vähän niin kuin siihen malliin lupaili, että laittaisivat uutta korvaavaa pakettia matkaan. Fingers crossed!

Ja tätä nyt kadonnutta CAISiahan en siis edes aikonut tilata lisää, mutta just kun edellinen puteli loppui, tajusin, että parin edellisen hormonifinnihyökkäyksen aikana isotkin ihonalaiset patit tuntui paranevan aivan ennätysnopeasti. Ja CAIS kai jotenkin boostaa just ihon paranemiskykyä ja siinä on "anti-flammatory" eli onko ne sitten tulehdusta parantavia/ehkäiseviä ominaisuuksia. Niin en keksinyt mitään muutakaan kuin säännöllisen CAISin käytön, joka olisi aknepaiseiden paranemista vauhdittanut.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 03.05.17 - klo:14:02
Hoplaa! Pakkohan näitä Ordinaries tuotteita on kokeilla, kun niin hehkutusta on tullut joka taholta  ;D Runsaudenpula taas vaan iskee, enkä ehkä ihan oikein ole selvillä, mistä tuotteista pitäisi alkaa. Saisinko vinkkejä? :)

-Olen käyttänyt jo muutamia vuosia Paulan BHA 2% liuosta, se on varmaan mun HG-tuote ja sille tarvitsen siis vastaavan Ordinaryn tuotteista.
-Paulalta olen tykännyt myös AHA 10% weekly sekä 5% daily -voidetta, josta ihoni myös tykkää

-Ihoni on nykyisin kuivempi kuin ennen
-Suurin ongelma on ehkä mustapäät nenässä ja leuassa
-Ihon tasaisuutta haluaisin parantaa
-Ryppyjä on tullut lisää, varsinkin silmien alle, mutta voi johtua myös ihon kuivuudesta

Eli, jos saan vinkit millä Ordinaryn tuotteilla voin korvata nuo Paulan ylläolevat 2 tuotetta päivittäiseen rutiiniin, sekä ehdotuksia mitä muita tuotteita voisin lisätä joko päivittäiseen rutiiniin noiden kahden kanssa, taikka joku viikottainen tuote jota voin vuorotella BHA:n ja AHA:n kanssa :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Mintsi - 03.05.17 - klo:16:35
Polina, kiva kuulla Glycolic Acid 7% Toning Solutionista vertailua nimenomaan verrattuna Pixin Glow Toniciin. Pidän Glow Tonicista iltaisin käytettynä, mutta hinta on tosiaan turhan kova. Tuosta toivoisin korvaajaa. Hitsit kun se on lopussa kaupasta, eli joutuu odottelemaan. Onneksi tuota Glow Tonicia on vielä jäljellä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 09.05.17 - klo:20:52
Mulle tuli ihan parissa päivässä tilaus, jossa oli 5% CAIS, MMHC (vanhanlainen, kun alennuksella sai) ja NIODin Spoon.  :O

CAIS nyt kovaan testiin, aion käyttää sitä nyt alkuun ainakin yhdessä 1%:n kanssa ihan vain, koska haluan vähän säästellä sitä, on sen verta kallis tuote. Väriero näillä kahdella on ainakin todella selvä. Tuo Spoon on ihan mahtava keksintö niiden vammaisten purkkien kanssa, jotka ovat kyllä somia mutta pirun epäkäytännöllisiä.

Laitan sitten myöhemmin kokemuksia vahvemmasta CAISista, jos se kiinnostaa ihmisiä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 10.05.17 - klo:00:14
^Victoria Healthin toukokuun newsletterissä oli niin suurta bloggaajan hehkutusta 5% CAISin paremmuudesta 1-prosenttiseen nähden, että ehdottomasti kiinnostaa kokemukset :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 10.05.17 - klo:08:02
Kiinnostaa minuakin!


Sain Deciemiltä ensimmäisen seerumimeikkivoiteen. On liian vaalea sävy itselleni, mutta voin sanoa, että on mainion oloinen tuote. Sekoitin joukkoon muutaman tipan Photography Fluidin tan-versiota, sain tuolla sävystä käyttökelpoisen. Tuo on hyvin nestemäinen pohja, jossa on samanlaista, äärimmäisen helposti levittyvää silikoia kuin High Spreadability Primerissä. Pohjan saa levitettyä kasvoille hetkessä ja se sulautuu ihoon todella kauniisti. Vaikuttaa myös kestävän oikein hyvin. Nyt vaan odottelen, että VH saa lähetettyä ne oikeat sävyt...


Minulla on myös nyt se 20 % AHA - neste on kuin marjoista puserrettua, ei takuulla unohdu naamalle. Oma ihoni kesti hyvin n. 10 minuutin vaikutusajan, ei punoitusta eikä kirvelyä - ja ihanan sileä, hyvinvoiva iho tuloksena. Haju ei ole yhtä voimakas, kuin miedommassa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 10.05.17 - klo:16:46
^Oho vau, liian vaalea? Kuinka vaalea olet?

Mäkin tilasin nimittäin vaaleimpia sävyjä, olen aika kalkkilaivan kapteeni, mutta nyt alkoi jo huolettaa, että ovatko käyttökelpoisia ollenkaan.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 10.05.17 - klo:17:47
MAC NC20 tai hipun ehkä vaaleampikin talvella. Lisäksi MACin NC:t ovat minulle vähän liian värikkäitä, keltainen taitto saisi olla hienovaraisempi. Mutta NW:ssä näytän ihan sairaalta.Tilaamani on 1.0 NS - ja se on varsin vaalea! Tulossa on VH:lta


Serum Foundation with SPF15 - 1.2N - Light by The Ordinary Colours (30-ml)
[/font][/font]
Serum Foundation with SPF15 - 1.2Y - Light by The Ordinary Colours (30-ml)
[/font][/font]
Serum Foundation with SPF15 - 2.0YG - Light Medium by The Ordinary Colours (30-ml)


Luulen, että tuo 1.2 -taso on talvi-iholleni aika hyvä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 11.05.17 - klo:13:10
Sain mun surullisenkuuluisan paketin Deciemiltä vihdoin ja ehdin äsken ensimmäisenä testaamaan AHA 30% + BHA 2%-litkua, ja on kyllä ihan mieletöntä tavaraa jo pelkästään siksi, miten pehmeäksi ihon jättää :l

Monissa arvioissa oli että vaikutus näkyy kunnolla vasta päivän, parin päästä, eli jos tämä muuttuu vielä paremmaksi niin jee! Pisteli iholla vähän levittäessä ja vaikutusaikana, mutta ei mitenkään häiritsevästi.

Kalevalatarta haluaisin osata neuvoa, mutta olen niin rookie näissä ihonhoitojutuissa että jätän väliin :D Deciemin sivuilla on kyllä loistava regimen guide (http://theordinary.com/regimenguide) josta on helppo valita sopivat tuotteet sen mukaan, mitä iho kaipaa, sieltä ehkä löytyisi jeesiä?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: catjuska - 12.05.17 - klo:13:08
^^^Tuo vaalea seerumimeikkivoide kiinnostaa minuakin, olisikohan se sopiva meitsin taikinanassulle. Olen jo menettämäisilläni toiveeni sopivasta meikkivoiteesta tälle ongelmaiholleni, joko väärä sävy, yli budjetin tai sitten rullautuu (?) pintakuivalla otsallani. Voihan turhautuneisuus.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 12.05.17 - klo:21:40
Sain mun surullisenkuuluisan paketin Deciemiltä vihdoin ja ehdin äsken ensimmäisenä testaamaan AHA 30% + BHA 2%-litkua, ja on kyllä ihan mieletöntä tavaraa jo pelkästään siksi, miten pehmeäksi ihon jättää :l

Monissa arvioissa oli että vaikutus näkyy kunnolla vasta päivän, parin päästä, eli jos tämä muuttuu vielä paremmaksi niin jee! Pisteli iholla vähän levittäessä ja vaikutusaikana, mutta ei mitenkään häiritsevästi.

Kalevalatarta haluaisin osata neuvoa, mutta olen niin rookie näissä ihonhoitojutuissa että jätän väliin :D Deciemin sivuilla on kyllä loistava regimen guide (http://theordinary.com/regimenguide) josta on helppo valita sopivat tuotteet sen mukaan, mitä iho kaipaa, sieltä ehkä löytyisi jeesiä?

Hei, kiitos kuitenkin vastauksesta! Olin koittanut lukea tuota linkkaamaasi ohjetta jo aikaisemmin, mutta tuotteita on sen verran paljon, että menin vain hämilleni. Ja halusin vain kokeilla useampia ja useampia tuotteita :D En kuitenkaan usko, että iho tykkää jos ihan kaikkee läträä naamaan :P Sen takia nyt aluksi ainakin halusin löytää ne "perusversiot" 10% AHA:lle ja 2% BHA:lle, koska niitä tarvitsen eniten tällä hetkellä.

En löytänyt 10% AHA:ta, mutta löysin 7% AHA Tonerin? Sitä ajattelin kokeilla. Tuo 30% AHA+2%BHA kiinnostaa myös, mutta kun ainakin PC:n 10% AHA on tosi tuhtia tavaraa iholle, en tiedä miten uskallan laittaa 30% happoa naamaan :o Mutta tämä taisikin olla poispestävä, eikä kasvoille jätettävää?

Mikäs tuo 20% AHA neste on, joka mainittiin ylempänä? En muista sitä nähneeni, kun menin tuotteita läpi?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 12.05.17 - klo:22:08
^Ordinarylla ei ole juurikaan ollut AHA tai BHA tuotteita ennen viimeisintä laajennusta. Tämä siksi, ettei Brandon (Deciemin perustaja?) usko happokuorintoihin ihonhoidossa. Näin muistan Brandonin kertoneen Caroline Hironsille. Yleisön toiveesta tuotelinjaa on kuitenkin täydennetty tonerilla ja 30% AHA + 2% BHA seerumilla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 12.05.17 - klo:22:28
Tarkoitin tuota 30%:ta - ja kyllä, se on poispestävä. Ei kyllä helposti jää iholle vahingossa, aine on punaista kuin vadelmahillo!

Tuotevalikoimassa on aikaisemminkin ollut Lactic Acid 5 ja10% - maitohappo on AHA. Ihan toimivat tuotteet, mutta ainakin tuossa kympissä on raaka-aineiden haju voimakas - ja mielestäni aika paha.

Ja sitten on vielä Azelaic acid 10%, joka ei käsittääkseni kuulu kumpaankaan happoryhmään, mutta on myös keratolyytti. Pitäisi toimia hyvin akneen, mustapäihin ja jopa rosaceaan. On minusta ollut todella miellyttävä käyttää - kuivanoloinen silikonipohjainen suspensio, joka jättää ihon mattaiseksi - ja ihokin on tykännyt.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Tarabel - 13.05.17 - klo:12:42

Tarabel onko paketistasi kuulunut vielä mitään? Jos ei, niin kannattaa varmaan myös laittaa reklamaatio menemään jotta saat tilauksesi.

edit. Kolme päivää myöhemmin tuli myös pahoitteluviesti ihan perus diipadaapoineen, sen lisäksi tieto että ilmeisesti mun tilaus ei ollut jotenkin mennyt läpi kuljetusjärjestelmään eikä ollut koskaan edes lähtenyt varastolta. Luulin että laittaisivat uuden edes pikana tulemaan mutta ei, vielä viikko pitäisi odotella. Ihan uskomatonta, jatkossa tilaan aivan varmasti jostain muualta.
Pari päivää tuon viestini jälkeen sain tekstiviestin, jossa ilmoitettiin että paketti on noudettavissa postista. Olin kytännyt Post Nordin sivuilta paketin etenemistä, mutta mun paketin oli postiin toimittanut GLS kuljetuspalvelu. Olinkin vähän hoomoilasena kun sain viestin että paketin lähettäjä olisi GLS. No, onneksi paketti tuli lopulta perille, ja tuotteetkin on päässeet jo käyttöön  :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Mintsi - 14.05.17 - klo:12:12
Pitkään olen tässä miettinyt tilausta. Nyt totesin suihkussa, että Madaran Peel-naamio alkaa vedellä viimeisiään, joten sain potkun tehdä tilauksen. Ihan siinä AHA/BHA kuorinnassa en pysynyt. Mukaan tarttui

Low-Viscosity Cleaning Ester by NIOD Olen kuullut paljon kehuja ja kasvojeni iho ei välitä vesipesusta. Toivottavasti se tykkää tästä. Lisäksi tilasin NIODin lusikan.

NIOD hairahduksen lisäksi tilasin Ordinaryltä
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% Ihan mielenkiinnosta, koska moni sanoo, että on koostumukseltaan jännä
Caffeine Solution 5% + EGCG Olen jo pitkään halunnut kokeilla SY-seerumia ja tämä on järkihintainen. Ei haittaa vaikka pitäisikin lupauksensa
Glycolic Acid 7% Toning Solution Pixin Glow Tonicin tilalle. Menee jälkitoimitukseen erittäin todennäköisesti.
AHA 30% + BHA 2% Peeling Se syy tilaamiseen. Ihoni tykkää selvästi enemmän kemiallisista kuin mekaanisista kuorinnoista
Salicylic Acid 2% Solution Olen pitkään halunnut kokeilla salisyylihappoa ihon epäpuhtauksiin. Olen miettinyt liuoksen tekemistä itse, mutta tähän hintaan en viitsi.

Nyt sitten odottelen kieli pitkällä, mitä nuo ovat todellisuudessa ja tulevatko käyttöön. Kiinnostavia tuotteita jäi vielä kasapäin odottamaan kokeilua.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 19.05.17 - klo:13:06
Lähetysongelmien kanssa taisteleville suosittelen kyllä kokeilemaan Asokselta tilaamista, jos vaan haluamanne tuote löytyy heidän rajallisesta valikoimastaan. Sovelluksen kautta ostaessa saa vielä 15% alea koodilla APP15, ja hinnat ovat samat kuin esim. Victoriahealthilla ja postikulut alhaisemmat. Edellisen tilaukseni kohdalla ei ainakaan ollut mitään valittamista toimituksessa.

Tilasin itse juuri Asokselta taas täydennystä loppuneiden tuotteiden tilalle (niasiiniamidia ja Heel Chemistryä) sekä kokeiluun kesäksi itseruskettavan The Chemistryn Glow Oilin. Se näytti olevan monesta paikasta loppu, mutta Asokselta löytyi.

(Edited to add: tällä kertaa toimitus oli DHL:n nimissä, mutta Deutsche postin lähetyksenä ja Suomessa ihan Postin kautta. Muistanko väärin, että tässä joskus vielä Asokset tuli Matkahuollon toimipisteisiin Postnordilla tms?)

Ja vielä muutamia omia viimeaikaisia kokemuksia:

* Azelaic acid ja vitamin C suspension on tuntuneet vaan ärsyttävän ihoani (aamulla kasvot punoittaa normaalia enemmän), eivätkä ole saaneet aikaan mitään mullistavaa ihon kunnossa. C-vitamiinituotteista OST:n Vitamin C20 -seerumi sentään aikanaan aina tuotti aamuksi tasaisen näköisen ihon, mutta tämän C-vitamiinituotteen jouduin suosiolla laittamaan eteenpäin saman tien, kun oli herkälle iholleni varmaan jotenkin vaan liikaa. Azelaic acidille annoin useamman mahdollisuuden, kun sitä niin kehutaan, mutta tulokset ei ole olleet yhden yön jälkeen eivätkä useammankaan viikon jälkeen mitenkään silminnähtäviä. Pehmeältä iho kyllä tuntuu heti levittämisen jälkeen, mutta varmaankin voiteen silikonipohjan takia?

* The Buffetin kanssa myöskään en ole huomannut mitään positiivista ihon kunnossa näin muutaman viikon jälkeen - tosin tämän vaikutukset lieneekin pidemmän ajan kuluessa havaittavia? Mutta koska tämäkin tuntuu jotenkin ärsyttävän ihoa, niin pakko laittaa tuote eteenpäin.

* Lactic acid 5-prosenttisena tuntuu sen sijaan sopivan mulle kemialliseen kuorimiseen; ei ärsytä liikaa mutta hoitaa täsmällisesti sen kuorintatehtävänsä ja pitää ihoa kirkkaampana. Tekisi mieli jossain kohtaa kokeilla sitä 10%-versiota, mutta en tiedä menenkö siinä taas sitten jo metsään. Vanhoina MUAC-kuorinta-aikoinakin muistan kyllä, että maitohappo sopi mun iholle hyvin; olisikohan ollut ensimmäisiä happokuorintoja, joiden kanssa oikeasti huomasin paranemista ihon kunnossa.

* Annoin periksi ja tilasin jokin aika sitten käyttöön taas uuden putelin 1% CAISia. En tiedä miten tämä on mahdollista (vai onko tämä vaan psykologista harhaa), jos ko. tuotteen on tarkoitus lähinnä estää ikääntymisen vaikutuksia, mutta nyt kasvojen iho on taas pohjaväriltään vaalea ja tasainen aamuisin - ihan kuten edellisenkin CAIS-pullon käytön aikana. Aknearvet nyt ei sinänsä ole hävinneet mihinkään, mutta ihon yleisilme on paljon rauhallisempi ja taas on alkanut välillä käydä mielessä, että onkohan meikkivoide ihan joka päivä enää tarpeen. Harmi kun tuo pullo kuluu kuitenkin suht nopeaan ja hinta on kalliimpi verrattuna näihin 5-10 euron Ordinaryihin, joita saa lotrata varsin huoletta. Ehkä tähän vaan on satsattava jatkossakin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: catjuska - 20.05.17 - klo:20:20
Ymmärsinkö noista Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%:n ohjeista, että sitä voisi sekoittaa kosteusvoiteeseen tässä alkuvaiheessa kun ihoa siihen totuttaa?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 21.05.17 - klo:18:11
^Mä ainakin teen vieläkin niin, vaikka olen kohta kokonaisen tuubin sitä käyttänyt. On sen verran voimakasta tavaraa. Teho tulee silläkin tavalla hyvin ilmi.  :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: catjuska - 21.05.17 - klo:19:17
^Okei, kiitos :) Kuinka usein olet laittanut viikossa? Laitoin eilen sinällään ja aluksi vähän nipisteli, mutta ei kauaa eikä sietämättömästi/kivuliaasti.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 21.05.17 - klo:23:05
^No mulla on isotretinoin-kuuri päällä, joten vähän varovaisemmin olen senkin vuoksi käytellyt, mutta keskimäärin kahdesti viikossa.  :) Tosi ihanasti tuo c-vitamiini kyllä kirkastaa ihoa, eikä ole mulla pienestä nipistelystä huolimatta aiheuttanut mitään ärsytystä.

Joku näistä Deciemin c-tuotteista on vähän värjännyt liinavaatteita, vähän epäilen tätä yksilöä, mutta saattaa olla myös magnesium ascorbyl phosphate. Joka tapauksessa vähän lakanavalintakin siis säätelee sitä, milloin käytän tätä - tummempien lakanoiden kanssa.  ;D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Mintsi - 22.05.17 - klo:20:03
Melkoisen nopeasti tuli paketti Victoriahealthiltä. Tilasin viikko sitten sunnuntaina ja perjantaina oli tullut saapumisilmoitus. En ole vielä ehtinyt hakea, mutta jos huomenna saisin kokeiluun.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Mintsi - 23.05.17 - klo:19:53
Nyt olen saanut tuotteet käsiini ja ensikosketus on erittäin positiivinen. En ole vielä kokeillut kuin kädelle, mutta iholle jäävä fiilis on todella mukava.

Vitamin C Supension 23 % + HA Spheres 2 % oli todella yllättävän tuntuinen. Se oli paljon juoksevampaa kuin odotin ja ne pallerot olivat ihan minipieniä. Kämmenselkään hierottuna se tuntui todella miellyttävältä. Aavistuksen kuorivalta, mutta imeytyi kuitenkin hyvin. Jos pitää vielä lupauksensa ihon kirkastamisesta, niin siitä saattaa tulla suosikkituote kaikesta hämmentävyydestään huolimatta.

Muutkin menevät kokeiluun kun aika koittaa. AHA 30 % + BHA 2 % menee seuraavan suihkun yhteydessä naamalle. Salicylic Asid 2% odottaa seuraavia näppyjä ja Caffeine Solution 5 % + EGCG päässee ainakin alkuun aamuksi SY-voiteen alle. NIODin Low Viscosity Cleasing Ester on tuotteista se, jolle ei ole ehkä selkeintä paikkaa ihonhoitorutiinissa. Tai siis sillä on enemmän kilpailijoita, mutta eiköhän sekin paikkansa löydä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 28.05.17 - klo:14:19
Kävin lueskelemassa Makeupalleyn arvioita tuosta 23% c-vitamiinituotteesta, ja harmittaa vähän, kun hirmu moni valittaa tuotteen koostumuksesta ja liiallisesta tehokkuudesta - molemmat ongelmia, jotka korjautuvat ainakin minulla kokonaan tuolla käyttötavalla, jota edelleen suosin, eli sekoittamalla kosteusvoiteeseen. Niihin kohtiin, joihin kaipaan eniten tasoitusta, olen saattanut vielä lisäksi levittää kosteusvoiteen päälle ihan vähän tuota c-vitskutuotetta.

Testissä nyt ollut The Ordinaryn Serum Foundation with SPF 15 - 1.0N - Very Fair ja Serum Foundation with SPF15 - 1.2Y - Light. Ensivaikutelma oli hyvin miellyttävä, näitä kahta yhdistelemällä sain suunnilleen ihoni sävyn. Mulla on hyvin vaalea, todella vaikeasti matchattava iho - yleensä kaikki näyttää mun iholla vaaleanpunaiselta tai oranssilta ja vaaleaan kaulaan näkyy selvä oranssi raja. Toisaalta taas ihossa on luontaista punoitusta sen verran, että sekin hankaloittaa, jos meikkaan naaman ihan kaulan sävyiseksi, niin näytän todella oudolta. Näillä sain mielestäni melko hyvän lopputuloksen, 1.2Y:llä sai lisää kellertävyyttä vaaleaan 1.0N:ään. Arvostan hintaa siitä syystä, että tällainen amatöörikin voi hankkia useamman sävyn niin, että sekoittelu on helpompaa.

Serum foundation on todella ohutta. Sotkin sekoituksen molempia ja lisäksi NIOD:in photography fluidia kämmenselälle, ja sekoitus meinasi imeytyä kämmenselkään kokonaan ennen kuin ehdin levittää kasvoille beautyblenderillä. Peittokyky oli minusta yllättävän hyvä, tosin ihossani on nyt vain melko haaleita finniarpia peitettävänä. Lopputulos oli myös melko mattainen, mutta hyvin kaunis ja luonnollinen - jos olisi ehtinyt asettua pidempään, niin todennäköisesti ei olisi tarvinnut edes kiinnittää irtopuuterilla niin kuin nyt tein. Tämä oli nyt kaikista testaamistani meikkipohjista lähimpänä sitä "my skin but better" -lopputulosta mielestäni, todella kiva lopputulos. Normaalisti mun iholla meikki aina erottuu. Vaikutelma siis erittäin positiivinen hintaansa nähden!  :ts Kestävyydestä en osaa sanoa, kun meikki olin naamallani vain kolmisen tuntia, mutta mun ihoni nyt ei isotretinoinin takia tuota lainkaan rasvaa, joten varmasti olisi kestänytkin niin kuin mikä tahansa meikkipohja.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Axamit - 30.05.17 - klo:20:48
Hö, tilasin ton AHA+BHA -litkun tajuamatta että se on suunnattu ilmeisesti heavy usereille - ja ite oon käyttäny happokuorintaa viimeks ehkä vuosi sitten ja sekin oli (ainakin mulle) tosi kevyttä (Madaran Peel). Laitoin sen sitten naamaan ja - ei tapahtunu juuri mitään? Tänään pistin uusiks saunan jälkeen ja iho kipristeli *ihan pikkasen* ja naama näytti *vähän* heleämmältä, mutta odotin jotenkin vähän enemmän. Ehkä tollanen hellävaranen hoito on hyvä aluksi, mutta luulin että tää olis jotain tosi stydiä. No, katotaan josko pitempiaikanen käyttö tois tuloksia.

Samaten niasiiniamidin kanssa oon ollut vähän pettynyt, kun oon käyttänyt melkein koko pullon jo ja naama näyttää ihan samalta kun aikasemminkin, vaikka luulin, että tää olis jotain ihmeainetta. Ehkä näiden tuotteiden idea ei ole tuoda sellasta wow-efektia vaan pitää luottaa että pitkäaikanen käyttö tekee jotain...?
Arganöljy toki oli näiltä ihan sitä itteään ja nyt alotan kanssa hyaluronihapon kanssa taas, että saapa nähdä miten niiden kanssa käy. Ite oon tilannu vaan Asosilta, saisivat tosiaan laajentaa valikoimaansa...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 30.05.17 - klo:21:39
^Minulla on sellainen käsitys, ettei näiden tuotteiden ole tarkoitus tehdä ihmeitä yhdessä yössä, vaan pitempiaikainen käyttö tuo näkyviä tuloksia (jos tuo). Siksi oikeiden tuotteiden valinta on välillä haastavaa, kun niitä tuloksia ei heti näy. Mutta kyllähän se välillä hämää, kun jotkut kokevat uskomattoman wow-efektin jo ekalla käyttökerralla.

Oma kokemukseni on edelleen näiden ja kaikkien muidenkin ihonhoitotuotteiden kohdalla se, että ei-toivotut vaikutukset tulevat heti ja ne hyvät sitten joskus, jos ovat tullakseen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 31.05.17 - klo:09:14
Hö, tilasin ton AHA+BHA -litkun tajuamatta että se on suunnattu ilmeisesti heavy usereille - ja ite oon käyttäny happokuorintaa viimeks ehkä vuosi sitten ja sekin oli (ainakin mulle) tosi kevyttä (Madaran Peel). Laitoin sen sitten naamaan ja - ei tapahtunu juuri mitään? Tänään pistin uusiks saunan jälkeen ja iho kipristeli *ihan pikkasen* ja naama näytti *vähän* heleämmältä, mutta odotin jotenkin vähän enemmän. Ehkä tollanen hellävaranen hoito on hyvä aluksi, mutta luulin että tää olis jotain tosi stydiä. No, katotaan josko pitempiaikanen käyttö tois tuloksia.

Tämän kanssa kannattaa olla varovainen - on kyllä ihan stydiä kamaa. En tiedä olenko heavy user käytettyäni Pixin Glow Tonicia pari kuukautta, mutta AHA+BHA:ta käytän kerran viikossa. En voisi kuvitella käyttäväni yhtään useammin, jos haluan ihon pysyvän naamassa kiinni.

Ensimmäisellä kerralla ei tuntunut tai tapahtunut näennäisesti mitään heti, mutta parin päivän jälkeen leuka ja nenänpielet hilseilivät aavistuksen. Nyt muutaman kerran jälkeen tuntuu koko vaikutusajan pistelyä, ja iho on varsinkin käyttöä seuraavana päivänä supertasainen ja pehmeä. Muistaakseni ainakin Wayne Goss varoitteli käyttämästä useammin kuin kerran viikossa, toki hapot ovat yhtä yksilöllinen juttu kuin moni muukin asia. Itse haluan pelata varman päälle, koska ylikuorittu ja ärsyyntynyt iho ei houkuttele.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Mintsi - 01.06.17 - klo:12:38
Mulle oli Madaran Peelkin ihan räväkkää tavaraa. Teki kyllä sileää jälkeä, mutta vaikutusaika sai maksimissaan olla 5 minuuttia. Tältä pohjalta tilasin AHA+BHA-kuorinnan. Siis täysin tiedostaen, että se on vielä vahvempaa.

Olen nyt käyttänyt kuorintaa kolmesti. Joka kerran ajatuksella kuorinta naamaan, vaatteet veks ja suihkuun pesemään pois. Ei siis todellakaan ole vaikuttanut kuin minuutin tai pari. Kaksi ekaa kertaa meni ihan jees noin viikon välein. Sitten tuli mieleen noin 5 päivää edellisestä kuorinnasta, että lykkäämpä tuon naamaan, kun kerran olen sinne suihkuun menossa. Kirveli siinä kohti jo ihan kivasti ja suihkun jälkeen naaman herkemmät osat olivat kirkuvan punaiset ja kirvelivät pirusti. Ei siis minun iholleni viikottain, mutta kerran pari kuukaudessa on taatusti ihan toimiva tuote.

Eli riippuu tosi paljon ihosta, miten käyttäytyy.

Muista tuotteistani osaan sanoa mielipiteeni kahdesta. Caffeine Solution 5% + EGCG kirvelee silmissä ihan vietävästi. Ei tarvitse paljoa joutua silmään, että sattuu. En ole havainnut juuri vaikutusta silmäpusseihin tai tummiin silmänalusiin. Tosin käyttökin on ollut kirvelyn takia lähinnä satunnaista.

Salisyylihappo puolestaan on hyvää tavaraa. Auttaa hävittämään näppyjä todella tehokkaasti. Olen myös käyttänyt näppyalttiiden alueille laajemminkin. Tätä alle ja päälle Misshan finnitarra, niin aamulla ei ole jäljellä kuin muisto. Jatkoon, jos joskus loppuu.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hue - 06.06.17 - klo:09:23
Tilasin Asokselta vartavasten C vitamin suspensionin ja lisäsin samaan tilaukseen vielä Azelaic Acid suspensionin. Mun ensimmäinen tilaus oli kuitenkin hukkunut matkalla ja nyt he lähettivät uuden tilauksen ja tuo C vitamin suspension oli tietysti loppunut, joten saan vain tuon Azelaic Acidin.  :( Olisin perunut mielummin koko tilauksen, kun sitä tuotetta, jota eniten odotin, ei edes tule. Katsoin että se on myös kaikkialta muualta sold out ja olisin niin halunnut tuon C vitamin suspensionin mukaan matkalle C vitamiinin suojaavan ominaisuuden vuoksi. En oikein enää kerkeä tilaamaan Koreastakaan OST:n C20 vitamiini seerumia.

edit.Löysinkin sitä Victoria Healthiltä. Toivottavasti kerkeää tulemaan 2 viikossa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 07.06.17 - klo:22:51
Olen nyt viime viikon ihon räjähtämisestä saakka käyttänyt ihonhoidossa lähes ainoastaan Hylamide-sarjan tuotteita. Tilasin viime vuoden black friday alennuksesta hylamide-setin, jota en ole ehtinyt ottaa käyttöön aiemmin.
High-Efficiency Face Cleaner on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Tämä on riittoisa vähän öljyisen tuntuinen neste. Meikittömälle iholle tätä levitetään kostealle iholle. Meikinpoistoon tätä käytetään kuivalle iholle. Veden kanssa tämä muodostaa samanlaisen vaalean emulsion, kuin käyttämäni puhdistusöljyt. Käytän tätä vain aamuisin, koska tämä ei poista ripsiväriä kovin hyvin + ripset jäävät vähän öljyisen tuntuiseksi. Aamupuhdistuksessa tämä sen sijaan on loistavaa: iho jää pehmeäksi ja tasaväriseksi.

Hydra-Density Mist Suihkautan tätä 3-4 suihkausta. Iho tuntuu kosteutetulta.

SubQ Anti-Age on Deciemin sivujen mukaan tehokkaampi ikääntymistä vastaan kuin The Ordinaryn Buffet. Seerumi imeytyy nopeasti ja on vähemmän liisterimäistä kuin The Ordinaryn seerumit enkä ole vajaan viikon koejakson aikana tarvinnut tämän päälle erillistä kosteusvoidetta. Toisaalta tämä ei rullaudu minkään käyttämieni meikkien alla, joten siitäkin iso plussa. En tiedä kuvittelenko vaan, mutta ihan kuin ihoni ei rasvoittuisi niin paljon kuin aiemmin.

SubQ Eyes
on vaalea seerumi (muistuttaa ulkonäöltä vähän The Ordinaryn 2% Advanced retinoid seerumia). Tämäkin on miellyttävä käyttää ja imeytyy nopeasti. En silti ole varma miten välttämätön erillinen silmänympärystuote on. 15 ml pullo tulee riittämään kauan, koska yksi tippa riittää reilusti molemmille silmille.
Finisher HA Blur tuntuu täysin turhalta tuotteelta. Tämä ei Deciemin sivujen mukaan ole primer, vaan tätä on tarkoitus käyttää joko yksin, meikkivoiteeseen sekoitettuna TAI meikkivoiteen päällä. Voisin käyttää tätä ehkä ainoana tuotteena, mutta muuten en.

Se, mistä näissä neljässä tuotteessa (HA Bluria lukuun ottamatta) pidän eniten on se, että ihoni ei ole reagoinut näihin mitenkään (punoitus, kutina, näppylät ja vastaavat). Iho on niin tasaisen sävyinen, etten aina uskoisi omakseni. Hylamidin tuotteiden lisäksi olen käyttänyt meikin poistoon ja iltapuhdistukseen Eve Lomin puhdistusvoidetta ja Korresin Olympus tea puhdistusvoidetta.

Jos nykyinen linja jatkuu tulen jatkossa ostamaan SubQ Anti-Agea ja Hydra-Density mistiä. Puhdistusnestettä saatan ostaa. SubQ Eyesia en todennäköisesti osta aiemmin mainitsemastani syystä.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 09.06.17 - klo:08:58
Pitkän pähkäämisen jälkeen tein sitten viimein tilauksen :D Olisin halunnut kokeilla vaikka mitä, mutta sitten mietin miksi turhaan. Mulle on toiminut tosi hyvin päivittäinen 2% BHA Paulalta ja kerran viikossa 10% AHA. Sen takia tilasin seuraavat:

Lactic Acid 10% + HA by The Ordinary
Retinol 1% by The Ordinary
Salicylic Acid 2% Solution by The Ordinary
Coverage Foundation with SPF15 - 1.2P

Retinolia olen kerran aikaisemmin kokeillut, iHerbistä tilattu voide. Se ei toiminut mulla oikein mitenkään, ainoastaan iho ärsyyntyi eikä oikein alkanut tottumaan aineeseen. Ja auta armias jos vuodetta meni millinkään liian lähelle silmänalusihoa, niin se poltti ihon karrelle.

Onko tämä Ordinaryn 1% retinol kuinka tujua? Kun ohjeissa sanotaan vain, että laita kasvoille, eikä mainita mitään että silmien aluetta pitäisi varoa. Mietin vaan, että voiko tätä hellästi taputella myös silmien alle?

Salicylid acidia mun olisi varmaan kannattanut heti tilata ainakin kaksi, mutta en tajunnut että se on vain 15ml puteli. Ja BHA:ta käytän kuitenkin eniten.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 09.06.17 - klo:10:08
^Tuo 1% retinol on tujumpaa kuin 2% retinoid. 2% retinoidia oma ihoni sieti ihan hyvin, vaikka helposti saakin hepulin ihonhoitotuotteista. Mutta kehoittaisin aloittamaan varovaisesti. Esim. kerran-kaksi viikossa pieni määrä seerumia. Ei AHAa, BHAa tai C-vitamiinia samanaikaisesti ainakaan ennen kuin iho tottuu retinoliin (eikä välttämättä sen jälkeenkään).
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 09.06.17 - klo:10:44
Ok! Olisi varmaan pitänyt sitten ostaa 2% retinoidia, mutta aloitetaan tällä.

Tuo oli yksi syy miksi halusin pitää tuotteet suht yksinkertaisina, ettei kauheasti tarvi miettiä mitä voin nyt käyttää minkäkin tuotteen kanssa. Menen sekaisin liian helposti :D Yhtä tuotetta kerran päivässä, that's it.

Retinol kerran viikossa, AHA kerran viikossa, muina päivinä BHA aamuisin tai iltaisin.

Mulla on jostain tilattu puteli C20-liuosta, mutta en ole ihan varma tekeekö se yhtään mitään mun iholle. En kylläkään ole käyttänyt sitä kovin usein, jos muistaisin käyttää kerran viikossa, sillä saattaisi olla suurempi vaikutus.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 16.06.17 - klo:23:27

Uutiskirjeessä: Deciem on myyty osaksi Estee Lauderin konsernia, mutta mikään ei muutu - Kiinaan ei myydä tuotteita, eläinkokeita ei käytetä, hinnat eivät nouse. Kiinnostava uutinen..
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 17.06.17 - klo:00:14
^No kappas. Lorkku ja EL ovat kumpikin käyneet ahkerasti ostoksilla viime aikoina, joten tästä uutisesta ei pitäisi olla mitenkään yllättynyt. Ja onhan Deciemillä ollut aika paljon toimitusvaikeuksia ilmeisesti, koska tuotantokapasiteetti ei ole vastannut tuotteiden suosiota.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 17.06.17 - klo:07:31
Kiinnostava uutinen!

Sain muuten pakettikortin eilen, pitäisi olla VH:n tilaus. Positiivisesti yllättynyt, toimituksessa meni sen 10 päivää.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 17.06.17 - klo:08:52
Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, että mikään ei tuon oston myötä muuttuisi, vaikka onkin vähemmistöosakkuudesta kyse. Kuitenkin ELC tekee bisnestä eikä hyväntekeväisyyttä. Jännä nähdä.

Uutinen ei minuakaan yllätä, sen verran vaikeuksia ja painetta on Deciemilla ollut viime aikoina saada tuotteet ulos, rahoitus on varmasti kipeästi tarpeen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Takiainen - 17.06.17 - klo:10:41
Kyllähän myös Deciem tekee bisnestä, varmasti tässä tapauksessa kun kysyntä on kasvanut nopeammin kuin tuotanto, on järkevää ollut hakea rahoitusta muualta. En ole sinänsä uutisesta kovin ilahtunut tms, mutta ihmetyttää ns. fanien reaktiot Facebookissa. Ihan kuin myös Deciem ei olisi voittoa tavoitteleva bisnes, jonka pääasiallinen tarkoitus on tuottaa rahaa.  ::)

Jotta lisäisin jotain puheenaiheeseen liittyvää, niin olen nyt testannut uusina sekä Ordinaryn meikkivoiteen että retinoidin.

The Ordinary: Advanced retinoid 2%: on helposti levittyvää keltaista nestettä, joka ei ainakaan mun iholla kirvele. Tätä olen laittanut myös nenälle, johon en usein uskalla laittaa happoja. Ei ole lopettanut uusien finnien tuloa (stressilevelit on taas niin korkeita, että saan finnejä), mutta iho on kirkkaampi ja hyvinvoivan näköinen. Aion jatkaa tämän käyttöä, sillä tämä tuntuu Avitcidia lempeämmältä. Se taas oli liian tujua pitkässä käytössä.

The Ordinary: Serum foundation 1.1 N:Valitsin sävyn vähän summanmutikassa, mutta se oli hyvä päätös. Aluksi mietin, valitsinko kenties liian vaalean sävyn, mutta tämä mukautuu kivasti ihonsävyyn. Tämä on nestettä, viskositeettia on vain vähän. Siitä huolimatta meikkivoide on yllättävän peittävää, peittää punoitukset hetkessä. Olen tätä levittänyt meikkimunalla, myös sormilla tulee kaunis lopputulos. Menee varmasti jatkoon, mikäli ei ala tukkimaan pitemmällä käytöllä.


Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 17.06.17 - klo:13:57
Mä ainakin olen uutisesta jokseenkin pettynyt, vaikka en aio noiden tuotteiden käyttämistä lopettaa. Toivottavasti hinnat eivät nouse.

Mutta on ollut ajatuksen tasolla kiva tukea jotain paikallista kanadalaista tekijää rahoillaan. Bisneksen tekeminen ei tietenkään haittaa, en missään vaiheessa olettanutkaan, että noita tuotteita hyväntekeväisyytenä pusketaan ulos.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 20.06.17 - klo:10:28
Eilen pääsin kokeilemaan Ordinaryn tuotteita.

The Ordinary - Retinol 1%: Ei ärsyttänyt mun kasvojen ihoa ollenkaan. Tuntui miellyttävälle eikä iho alkanut punoittamaan tai kirvelemään. Uskalsin tämän takia taputella sitä hennosti jopa silmien alle. Aamulla iho oli pehmeä ja mielestäni tasaisempi. Toki retinolia pitää käyttää pitemmän ajan, että saa näkyviä tuloksia. Käytän tätä varmaan joka toinen ilta kasvoille ja vuorottelen BHA:n kanssa.

Salicylic Acid 2% Solution
: Laitoin kasvoille tänä aamuna. Oli paksumpaa kuin luulin, olen kuitenkin tottunut käyttämään Paulan 2% BHA-liuosta. Oli siis hieman työläämpää levittää koko kasvoille. Paulan BHA antaa mun iholle välittömän tuloksen, varsinkin nenän suurentuneiden huokosten ja mustapäiden kohdalla. Tässä ei sitä efektiä ollut. Katsotaan miten menee, vai pitääkö palata takaisin Paulan BHA:n. Se on kuitenkin varmaan ainoa tuote maailmassa, joka ihan oikeasti antaa tuloksia hetkessä mun ihon kuntoon.

Lactic Acid 10% + HA: Tätä en vielä ehtinyt kokeilla. Mietin pitkään otanko sen vahvan 30% AHA + 2% BHA -liuoksen, mutta päätin sitten kokeilla tuota hieman miedompaa liuosta. Vähän jotenkin pelotti AHA:n ja BHA:n yhdistelmä samassa. Aina kuitenkin puhutaan, että ei saisi käyttää AHA:ta ja BHA:ta yhtä aikaa??

Iloinen yllätys oli kuitenkin se, että paketissa oli myös mukana tilaamani Serum Foundation 1.2P! Olin varma että se tulee jälkitoimituksena, koska se on niin kysyttyä kamaa. Laitoin tänä aamuna naamaan, ilman mitään primeria (unohdin ostaa :P ), suoraan päivävoiteen päälle. Vitsit että levittäytyi ihanasti ja värisävy on just nappi! Mulla on nyt ehkä hieman päivetystä, mutta luulen että sama värisävy menee mulle myös talvella. Ehkä. Mun ongelma-alueita meikkivoiteen sekä puuterin kanssa on nenä ja silmien alustat. Vaikka käyttäisin primeria, puuterit ja meikkivoiteet imeytyy nenän ihohuokosiin sellaisiksi värillisiksi palloiksi, mutta ei tunnu tarttuvan ollenkaan ihohuokosia ympäroivään ihoon. Kirjaimellisesti liukuu siitä pois. Nenä saattaa siis näyttää siltä, että olisin tarkoituksella tunkenut meikkivoidetta ihohuokosiin, mutta taitavasti jättänyt muun ihon koskematta :D Silmien alla mun iho on myös outo. Ryppyä löytyy, sitten tasaista ihoa sekä hieman sellaista "suomua".  En ole vielä löytänyt meikkivoidetta, joka ei alkaisi paakkuuntumaan tai rullaantumaan välittömästi silmien alla. Mutta tämä Serum Foundation näyttäisi toimivan ihanteellisesti :D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 03.07.17 - klo:19:39
Sain 1.4. ennakkotilaamani Coverage foundationin vihdoin kesäkuun alussa. Tuolloin ei liiemmin swatcheja vielä löytynyt netistä, joten vähän jännäsin, minkälainen valitsemani 2.0N onkaan. Kun avasin pakkauksen niin tuumasin ettei sävy näytä hullummalta ainakaan pullon läpi katsottuna. Ihollakin sävy on ihan suhteellisen hyvä, mutta muuten olen ollut suoraan sanottuna pettynyt tähän... Ensimmäiset kerrat käytin sivellintä ja se oli katastrofi: meikkivoide jämähtää iholle erittäin nopeasti ja epätasaisesti eli vaikka miten buffasin, niin tuntui että kasvoille jäi herkästi läiskiä, jotka näyttävät vielä kummallisen harmahtavilta ??? Kerääntyi myös pahasti juonteisiin ja muutenkin lopputulos näytti ainakin minun kasvoilla pakkelimaiselta. Kosutetulla meikkisienellä lopputulos on hieman parempi (ehtii työstämään meikkivoidetta vähän pidempään ja tasaisemmin iholle) mutta silloinkaan en ole ihastunut lopputulokseen. Tuote ei todellakaan ollut kahden kuukauden odottamisen arvoinen...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 03.07.17 - klo:20:25
Sain 1.4. ennakkotilaamani Coverage foundationin vihdoin kesäkuun alussa. Tuolloin ei liiemmin swatcheja vielä löytynyt netistä, joten vähän jännäsin, minkälainen valitsemani 2.0N onkaan. Kun avasin pakkauksen niin tuumasin ettei sävy näytä hullummalta ainakaan pullon läpi katsottuna. Ihollakin sävy on ihan suhteellisen hyvä, mutta muuten olen ollut suoraan sanottuna pettynyt tähän... Ensimmäiset kerrat käytin sivellintä ja se oli katastrofi: meikkivoide jämähtää iholle erittäin nopeasti ja epätasaisesti eli vaikka miten buffasin, niin tuntui että kasvoille jäi herkästi läiskiä, jotka näyttävät vielä kummallisen harmahtavilta ??? Kerääntyi myös pahasti juonteisiin ja muutenkin lopputulos näytti ainakin minun kasvoilla pakkelimaiselta. Kosutetulla meikkisienellä lopputulos on hieman parempi (ehtii työstämään meikkivoidetta vähän pidempään ja tasaisemmin iholle) mutta silloinkaan en ole ihastunut lopputulokseen. Tuote ei todellakaan ollut kahden kuukauden odottamisen arvoinen...

Mulla oli ekalla kerralla kokeillessa samantapainen tulos. Mutta en lannistunut ja seuraavalla kerralla laitoin kasvoille vain hyvin vähän päivävoidetta (yleensä läträän vähän liikaakin), sillä jotenkin musta tuntui että seerumi tarrautui nimenomaan niihin pintakuiviin ihon kohtiin, joihin olin tällännyt kerroksen voidetta. Tämän lisäksi käytin vain minimaalisen verran seerumia, ihan vain pari hassua pistettä muutamaan kohtaan naamaan. Ja voilá! Tasainen ja kivastilevittynyt päivävoide. Niin ja ekalla kerralla olin käyttänyt sellasta aika kovan ja kiinteän oloista beatyblenderiä jonka olin kostuttanut läpimäräksi ja puristanut kuivaksi nyrkissä. Toisella kerralla käytin erimallista blenderiä, joka on tosi pehmeä ja huokoinen. Kostutin vain hieman vedessä ja senkin jälkeen puristin ylimääräiset pyyhkeen avulla pois. Koitin siis minimoida kaiken ylimääräisen kosteuden, ettei ihosta tulisi liian rasvainen/märkä ja seerumi sitten tarrautuisi noihin kohtiin.

ps. Update Salicylic Acid 2% Solution: Tämä ei tee mun nenän huokosille ja mustapäille yhtään mitään. Taidan palata takaisin Paulan BHA-liuokseen. Luulen että se on tuo aineen ohuempi, liuosmainen koostumus joka toimii mun iholla paremmin ja imeytyy ihoon. Lactic Acid 10% + HA on sitä vastoin toiminut paremmin, ekan viikon aikana ei oikein huomannut mitään mutta sitten iho alkoi kuoritumaan oikein kunnalla  ;D Meni melkein toinen viikko ja kasvot alkoi näyttämään jo normaalilta, eikä ihoriekaleita roikkunut siellä täällä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: catjuska - 06.07.17 - klo:23:07
Voikohan Caffeine Solution 5% + EGCG aiheuttaa miiliumeja? Tai Vitamin C Suspension 23% +HA Spehetes 2%? Oikean silmän kyynelrantuun nenän mukaisesti on ilmestynyt monta pientä miiliumia ja olen ihan ihmeissäni mistä ne ovat siihen putkahtaneet! Muuta muutosta ihonhoidossani ei juurikaan ole, pesu-ja kosteutustuotteet ovat lähinnä  L300-sarjan herkän/kuivan ihon tuotteita.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: jeba - 08.07.17 - klo:10:57
Mäkin olen aikalailla pettynyt saamiini Serum Foundationeihin, jotka tulivat jokin aika sitten postissa. Kaikesta hypetyksestä innostuneena menin tietenkin tilaamaan tätä vielä kahdessa eri sävyssä, koska olin muka niin varma että tämän täytyy toimia ::) Note to self: ei tarvitse innostua liikaa. Mulla siis sävyt 1.2Y ja 2.0YG, joista kokeilin vain ensimmäistä. Tuo avaamaton ainakin tulee varmaan myytyä eteenpäin. Tämä siis jämähtää minullakin iholle liian pian, eikä pintakuivalla ihollani toimi. Lisäksi nämä Y eli keltapohjaiset oli sitten liian kellertäviä itselle.

Odottelen että pääsen testaamaan C-vitamiini suspensiota ja hyaluronihapposeerumia tältä sarjalta, jospa edes ihonhoitotuotteet olisivat itselleni sopivia.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Supermess - 08.07.17 - klo:17:35
Mulla on myös hieman ristiriitaiset fiilikset Ordinaryn (ja osittain myös NIODin) tuotteista - esim. tilaamani Coverage -meikkivoiteet sävyissä 1.1N ja 1.2Y olivat suuria pettymyksiä: tuntui, ettei niillä ollut minkäänlaista peittokykyä, sävyt olivat sopimattomia ja tuntuivat katoavankin päivän mittaan. Mutta myöhemmin saamani 2.0N -sävy vaikuttaa taas sopivan aivan täydellisesti, niin sävynsä, peittokykynsä kuin pysyvyytensä puolesta. Aivan kuin kyseessä olisi kokonaan eri tuote  :o  Ilmeisesti tuo oikean sävyn löytäminen on se olennainen juttu..? Hämmentävää.

NIODin tuotteista olen kokeillut viime marraskuun Black Fridayn tarjouspaketissa olleita Mastic Must- ja Voicemail- naamiota, ja lisäksi silmänympärysseerumia sekä kupari- ja hyaluronihapposeerumia. Ihan ok tuotteita, mutta ihon kunnossani en ole huomannut sen kummempaa vaikutusta. Hylamide on tuotelinjana tuntunut kaikista toimivammalta kokonaisuudessaan. Siitäkin mulla on Black Friday-tarjoustuotepaketti käytössä, eli öljyputsari, kasvovesisuihke, seerumi ja silmänympärysseerumi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 12.07.17 - klo:08:26
SOD-suihke on vähitellen lisännyt merkitystään ihonhoitorutiinissani. Olen huomannut myös tällä aivan merkittävää vaikutusta paranemisprosesseihin - näppylöiden jälkeen, ihoärsytykseen, hyönteistenpuremille, sitä voi suihkuttaa pienille naarmuille - ja itse asiassa myös rustolävistykset ovat alkaneet parantua vauhdilla kun suihkuttelen niitä SOD:illa. SOD tekee etenkin reilumpana annoksena hassun kiristävän tunteen ihoon - mutta iho ei tosiaankaan näytä kuivalta. Tästähän tuli äskettäin uusi ja parannettu versio. Korkkaan sen aivan pian, sillä ensimmäinen pulloni vetelee viimeisiään. Jää ehdottomasti vakiokamoihin.


Testissä on ollut jonkin aikaa jo Ordinaryn Alpha Lipoic Acid anti-aging -tuotteena. Vaikuttaa lupaavalta.


Iho voi tällä hetkellä todella hyvin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 13.07.17 - klo:13:06
Minä tykkään toistaiseksi hurjasti kolmesta Ordinaryn tuotteesta: Lactic Acidista, Azelaic Acidista ja Advanced Retinoid 2%:a. Aivan huippuja ja halpoja, aion tilata lisääkin. Tykkään myös Niodin Hydration Vaccinesta, se on nyt kesätauolla, mutta syksyn tulleen pääsee taas käyttöön.

Sen sijaan Niacinamide 10% + Zinc 1% ei tehnyt minulle mitään, nyt mies testailee sitä omalle rasvoittuvalle iholleen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 08.08.17 - klo:20:47
Nyt tuli postissa muutama mulle uusi Deciemin tuote parin vanhan tuttavuuden lisäksi:

NIOD Survival 30 (vaalealle iholle tarkoitettu aurinkosuoja)
NIOD MMHC 2 (uusi versio tutusta tuotteesta)
The Ordinary Advanced Retinoid 2%
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Lisäksi tosiaan sitä 23% C-vitskua, johon olen jo tykästynyt (uuden erän pitäisi olla vielä vähemmän rakeista, mutta ei mua siinä entisessäkään rakeisuus haitannut) ja The Buffetia.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 11.08.17 - klo:21:47
Jatkan arviolla.

NIOD Survival 30 on varmaan mahtavinta aurinkosuojaa koostumukseltaan, mitä olen ikinä käyttänyt. Se on ohutta ja asettuu iholle aivan täydellisenä, jättää todella kivan tasaisen utuisen pinnan, jolle meikki levittyy kuin unelma. Meikki myös pysyy sen päällä kuin tauti, yksi päivä kävelin hikisenä pitkän matkaa kaupungilla auringonpaahteessa, ja meikki ei ollut liikahtanutkaan, vaikka tosiaan olen kova hikoilemaan naamasta.

Olisin aivan rakastunut muutoin, mutta vaikka Deciem sanoo, ettei siinä ole sävyä, vaan tuotteen rusehtava väri johtuu ainesosista ja katoaa, kun sitä levittää naamalle, niin voisin vannoa, että mun naamassa tuote jotenkin muuttuu oranssiksi niin, että kaulaan näkyy selvä outo raja.  :-\ Harmittaa ihan vietävästi. Olen yrittänyt nyt testailla eri meikkivoiteilla, jos kyse on meikkivoiteen ja Survivalin yhteistyöstä, mutta aina olen vähän oranssi (toistaiseksi tosin testattuna vasta Lumenen cc ja Lancomen tyynymeikkivoide). Olen yrittänyt häivyttää leukaperiä huolellisesti, mutta mikään ei tunnu auttavan. Jatkan nyt vielä testejä.

Samoin toinen ärsyttävä piirre on, että pullo on aivan paska tarkoitukseensa, se valuttaa tuotetta ympäriinsä, jos ei ole todella tarkka ja nopea, mutta se on tyypillistä Deciemiä (ehkä korjaavat joskus uudenlaiseen pakkaukseen) ja senkin kanssa pärjäisin, koska tuote tuntuu niin loistavalta. Oranssiuden kanssa taas on vaikea pärjätä.

Sama kuin PC:n vaaleansininen aurinkosuoja on todella hyvää, mutta siitä mulle tulee outo harmahtava naama ja myöskin meikkipohjaan punakkuutta ja oranssiutta. Olisiko niin vaikeaa tehdä vain sinkkioksidiin perustuva aurinkosuoja hyvällä koostumuksella, johon ei lykättäisi mitään väriä!?  :# Olen niin kalpea naamaltani, että tuskin aurinkosuojan kalvakkuus haittaisi ainakaan meikkivoiteen alla yhtään.

Advanced Retinoidia laitoin ekalla kerralla naamaan aivan liikaa kerralla, mutta iho ei ärtynyt yhtään (toki olen aikanaan totuttanut ihon tretinoiiniin). Seuraavana aamuna naama oli sileä ja tasainen, aivan mahtava tuote tämäkin ja jää varmasti käyttöön.  :l

MMHC2 tuntuu abt samalta kuin edellinenkin versio, josta tykkäsin. Siitä ei sen kummemmin sanottavaa. Toista c-vitskua en ole vielä ehtinyt kokeilla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: purppura - 30.08.17 - klo:13:10
The Ordinaryn tuotteisiin nyt pari päivää tutustuttuani päällimmäiseksi kysymykseksi nousee, mikähän olisi edullisin paikka tilata näitä postikuluja ajatellen? Ilmeisesti näitä tuotteita ei myydä verkkokaupoissa, jotka lähettävät tuotteita ilman postikuluja ja jokainen täällä mainittu verkkokauppa on minulle täysin uusi tuttavuus. Maksutapana minulla olisi PayPal, joten Victoria Health ei taida onnistua ja LookFantastic:n ja Deciemin välillä en huomaa suurta hintaeroa. Deciemillä on toki ilmainen toimitus 25€ ylöspäin, mutta eikös tuolloin ole vaarana tuotteiden jääminen tulliin? Vai onko nuo rajat muuttuneet lähiaikoina?

Lisäksi ottaisin toki mielelläni vastaan suosituksia, heh. Olen 27-vuotias, iho on rasvoittuva, herkkä ja pintakuiva sekä tukkeutuu herkästi, tällä hetkellä kiitettävästi hikinäppyjä kasvot ympäriinsa. Ihossa on myös punoitusta, mutta ei huomattavasti. Toiveena olisi tietenkin tasavärinen, puhdas iho. Rasvoittuus ei minua haittaa, vaikka kait sekin kuvaa jotain ihon epätasapainoa.  :D

Olen tehnyt juuri koreatilauksen Cosrx etanaseeruumista ja -voiteesta, joten suurta repertuaaria en suunnittele tällä hetkellä The Ordinarylta. Muutenkin haluan pitää ihonhoidon mahdollisimman yksinkertaisena. Eniten kiinnostavia tuotteita on eri hapot ja A-vitamiini pohjaiset tuotteet. C-vitamiini tuotteetkin kiinnostavat, sillä en ole vielä ikinä kokeillut, mutta rehellisyyden nimissä epäilen vieläkin niiden säilyvyyttä ihonhoidossa. Toisaalta epäilykseni taitaa olla vähän kaiken ihonhoidon suhteen kasvanut.  ;D

Tällä hetkellä mieleeni on jäänyt eniten seuraavat tuotteet:

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil - Olisikohan tämä hyvä (ja harmittomampi + luonnollisempi) A-vitamiini pohjainen tuote, jota voisi huoletta käyttää muun kasvojen ihon lisäksi silmänympärysihollekin kosteuttamaan?

Azelaic Acid Suspension 10% - Tuosta 10% huolimatta oliskohan tämä hieman hellävaraisempi ihon pinnan kuorintaan kuin retinolit? Toimiiko myös punoitukseen, tasoittaako ihoa?

Lactic Acid 5% + HA 2% - Tätä mietin toisena vaihtoehtona kemialliseksi kuorinnaksi.

Noita retinol sekä retinoid tuotteita harkitsin ensin, mutta huomattuani tuoteselosteiden sisältävän tomaattia en tiedä kannattaako minun niitä kokeilla, sillä minulla on lievää allergiaa kypsentämättömälle tomaatille. Syön kyllä sitä kypsentämättömänäkin, mutta ajoittain vähän kurkussa tuntuu. Kypsennettynä ei ole mitään ongelmaa.  ;D

Niin ja hei, onko noista happotuotteista muuten mikään, mitä voi käyttää silmänympärysihollakin juonteiden ehkäisemiseen? Vai ovatko kaikki tuotteet liian tujuja?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Jewely - 30.08.17 - klo:14:07
^Mä en osaa muuhun vastata kuin että itse tilasin Beautybaysta, tulee briteistä ilman postikuluja :) Tosin heidän valikoimassaan oli vain osa tuotteista mutta sillä hetkellä sattui olemaan juuri ne mitä halusin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 30.08.17 - klo:17:12
^^ Victoria Healthiin käy kyllä PayPal, itse tilaan lähinnä sieltä, koska toimitus nopeaa (jos tuotetta on varastossa) ja postarit suht edulliset. Myös Asos myy merkin tuotteita, mutta tuollakaan ei taida olla enää ilmaisia posteja. Beautybayssä ei käy PayPal, ja jostain syystä omat tilausyritykseni sinne eivät nykyään enää mene läpi, vaan systeemi jumittuu luottokortin vahvistukseen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 30.08.17 - klo:20:38
Mä olen aina tilannut Victoriahealthilta paria erehdystä lukuun ottamatta, kun tilasin suoraan Deciemiltä. Victoriahealthilla on niin hyvä valikoima. Nytkin sinne on tullut kaikkia ihania The Ordinaryn antioksidanttiuutuuksia, joiden perään sormet syyhyää, vaikka yks paketti on vielä matkalla parhaillaan. Ja NIODin Re:Pigment, haluan testata.  :l

Retinoli/retinoidituotteita oli muuten myös tullut uusia melkoinen liuta, mutta niissä näytti olevan tomaattiuutetta kaikissa paitsi Retinol 1%, joka on jo vanha tuote ja joka taitaa olla aika vahva. Sitä voi toisaalta sotkea johonkin voiteeseen tai laittaa sen alle voidetta, niin ei ole niin tujua. Suosittelen myös noita c-vitamiineja, edelleenkin se rakeinen c-vitamiinirasva (23%) on aika erikoista koostumukseltaan, mutta tulokset on ainakin mulla ollut aivan ällistyttäviä jo yhdessä yössä. On toisaalta hyvin mielipiteitä jakava tuote - toisilla ärsyttää ihoa, ei imeydy, mä taas edelleen sotken sen johonkin voiteeseen, jolloin rakeisuutta ei huomaa (rasvaisuuden kyllä), ja aamulla iho on aivan mielettömän näköinen. On melko halpakin testata.

Mun iholle on tehnyt aivan ihmeitä myös tuo Advanced Retinoid 2%, joten toivon todella, että sitä ei lakkauteta näiden uutuuksien takia. Iho on pehmeä kuin vauvan pylly, eikä se aiheuta lainkaan ärsytystä (toki ihoani on aikanaan totutettu pitkäänkin vahvempaan tretinoiiniin, jonka aiheuttama hilseily, kuoriutuminen yms. ei musta koskaan oikein lakannut pysyvästi - just kun luuli, että jes nyt iho on tottunut, niin yhtäkkiä koko naama olikin aivan riekaleina taas). Ihossa oli isotretinoinin aiheuttaman puhdistumisvaiheen jäljiltä runsaasti pih-jälkiä, jotka vaan kököttivät naamassa kuukausitolkulla - nyt ovat ihan parissa kuukaudessa yhtäkkiä haalenneet merkittävästi, kun olen alkanut ihan säännöllisesti hoitaa 2% retinoidilla ja c-vitskulla.

2 % retinoidin päälle on uskaltanut vielä latoa silikonipohjaista c-vitskua, jota on miellyttävä käyttää ja tulokset melkein yhtä tehokkaita kuin sen rakeisen c-vitamiinirasvan kanssa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: purppura - 30.08.17 - klo:23:52
Olenkohan ihan väärin sitten katsonut, kun en löydä Victoria Health:n maksutavoista PayPalia. Eri luottokortit siinä luetellaan, muttei ole mainintaa PayPalista, sekö sitten maksun koittaessa näkyy kuitenkin yhtenä vaihtoehdoista?  :D

Victoria Health noin muuten kyllä vaikuttaisi lupaavalta paikalta tilata tuotteet. Postikulut ei ole ilmeisesti kuin vain 1,65 puntaa + 6,65 per kg ja tuo kilon raja ei varmaan tule ihan vielä parista tuotteesta. Asoskaan ei vaikuta huonolta, vaikka valikoima on suppeampi.

Ja, kiitos muuten näistä kaikista vastauksista, nämä auttoivat taas eteenpäin! Tuota sianan mainitsemaa c-vitamiinirasvaa kiinnostaisi kokeilla ensimmäisenä c-vitamiini tuotteena, mutta luulen tuon olevan taas sellainen liian hankala tuote omaan käyttööni.  ;D Mieluiten ottaisin ihan lioksena ilman mitään rakeita, mutta toki en voi ilman kokeilua tietää käyttömukavuutta. Sivuilla kyllä näyttäisi olevan muitakin kyseistä vitamiinia sisältäviä liuoksia.
 
Rose Hip Seed Oil kiinnostaa yhä kovasti ja jos sen rinnalle valitsisin jonkun ihoa enemmän kuorivan tuotteen (mutta samalla tarpeeksi hellävaraisen, että säännöllinen käyttö on mahdollista) puhdistamaan ihoa pikkunäppylöistä ja ihomadoista. Maitohapot ovat yhä mielessä vaihtoehtona, katsellaan.  8)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 31.08.17 - klo:10:53
Olenkohan ihan väärin sitten katsonut, kun en löydä Victoria Health:n maksutavoista PayPalia. Eri luottokortit siinä luetellaan, muttei ole mainintaa PayPalista, sekö sitten maksun koittaessa näkyy kuitenkin yhtenä vaihtoehdoista?  :D

Jos tsekkaat Victoria Healthin etusivun alareunaa, missä maksutavat on logoina, niin siellä näkyy myös PayPal. Ja PayPalilla olen itse aina tilannut. Olen ollut tyytyväinen firmaan, valikoima yleensä kattava, ja asiakaspalvelu ongelmatilanteessakin oli ripeää ja ystävällistä (yksi hintavampi paketti oli aukaistu ja sisältö pöllitty jossain välillä Englanti–Suomi – lähettivät uuden tuotteen tilalle vaikka syy ei varsinaisesti heidän ollutkaan). Ja ennen kaikkea paketit tulee postin kautta eikä tarvitse olla hippasilla lähettifirman kanssa; syy miksi lopetin tilaamisen suoraan Deciemiltä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 31.08.17 - klo:11:01
^^ Kyllä mulla ainakin näkyy ostoskorissa payment details -kohdassa heti luottokorttien jälkeen PayPal. Samoin lafkan etusivun alalaidassa on myös PayPalin logo, eli pitäisi onnistua ihan ongelmitta. (edit. PollyJean olikin jo nopeampi :))

Olen myös tykännyt sianan mainitsemasta Advanced Retinoid 2%, mulla on tosi huonosti mitään retinoleja sietävä iho, mutta tuo on toiminut ilman ärsytystä. Uusimmassa uutiskirjeessä mainittiin, että retinolituotteiden uudistusten myötä tuon nimeksi vaihtuu Granactive Retinoid 2% Emulsion.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 31.08.17 - klo:13:39
^Mä en osaa muuhun vastata kuin että itse tilasin Beautybaysta, tulee briteistä ilman postikuluja :) Tosin heidän valikoimassaan oli vain osa tuotteista mutta sillä hetkellä sattui olemaan juuri ne mitä halusin.


Sen verran pistän vielä lusikkaa soppaan, että postikulut on ilmaiset Beautybayssä käsittääkseni yli 17 euron tilauksille - tiedoksi siis lähinnä jos haluaa vaan jonkun yhden pienen tuotteen :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: purppura - 02.10.17 - klo:00:22
Löytyisiköhän täältä minkälaisia kokemuksia Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumista? Onko miten kosteuttavaa? Täältä en tähän mennessä löytänyt kuin pari mainintaa ja yhden lyhyen arvion tuotteesta.

L300 seerumi alkaa pahaenteisesti vedellä viimeisiään ja mietin sille edullisempaa seuraajaa. Sinällään en ole ikinä kokenut pelkkää hyaluronihappoa sisältäviä seerumeja/geelejä erityisen hyvin kosteuttaviksi, joten olisikohan The Ordinaryn versio yhtä tyhjän kanssa? En siis ole suurta määrää erilaisia hyaloronihapposeerumeja käytellyt, mutta Cosrxn:n sekä Sebamedin geeli ovat ainakin olleet sellaisia, että niillä on saanut läträtä ja silti iho on tuntunut osittain kireältä.

Tuossa L300:n seerumissa tuntuu olevan hyvä sekoitus vähän kaikkea, hyaluronihappoa, ureaa ym., mutta vähäisestä kertakäyttömäärästä huolimatta 20ml:n puteli hupenee aika nopeasti. Tämän takia Ordinaryn simppeli ja edullisempi seerumi iski silmääni, mutta mietin onko tuon hankinnassa mitään järkeä. Toki kokeilemallahan se selviäisi.  ::)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 02.10.17 - klo:09:46
^ Mulla on menossa nyt toinen tai kolmas puteli tuota seerumia, ja hintaansa nähden toimii kyllä moitteetta. Nyt kylmempien ilmojen ja talven tullen alkaa vaikuttaa siltä, ettei ihan riitä. Mun iho vetää pinnasta korpuksi heti tällaisilla ilmoilla. Suihkin päälle runsaasti kosteuttavaa kasvovettä tai käytän essenceä kaverina, ja silloin riittää kosteuttavaksi kerrokseksi kosteusvoiteen ja öljyn alla.

Ei ole mikään maailman hienostunein seerumi, mutta tosi hyvä hinta-laatusuhde. Aika paksuhkoa, toiset valittavat jäävän tahmeaksi pinnasta, mutta minua ei ole haitannut. Aion ostaa jatkossakin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 02.10.17 - klo:17:01
^^  Käytin tuota seerumia myös pullollisen ja vaikka ihan pätevä onkin, niin en ajatellut ostaa uudestaan. Itse koin Hada Labon Gokujyun Premium Hyaluronic acid Lotionin (se kultakorkkinen versio), sekä COSRX:n etanaliemen paremmiksi kosteustehoiltaan. En myöskään pitänyt Ordinaryn seerumin tahmaisuudesta, varsinkin Hada Labo oli huomattavasti miellyttävämmän tuntuinen käyttää. Ei myöskään ole pahan hintainen, ebaysta alle 14 euroa posteineen 170 ml:n pullo.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 02.10.17 - klo:18:54
Olisiko jollakulla kokemusta sekä COSRX:n BHA:sta (+ AHA:sta myös) että Deciemin vastaavista tuotteista tukkeumien ja finnien hoitoon? Lähinnä mietinnässä Salicylic Acid 2% Solution ja Azelaic Acid Suspension 10%. Olen käyttänyt pitkään COSRX:n BHA-nestettä, mutta kaipaan hiukan enemmän tehoja ja inhoan sen jättämää tahmaisen niljaista tunnetta iholle. AHA taas on vähän rajua iholleni ja siinä haittapuolena kissanpissan tuoksu, vaikka se raaka-ainepohjaista onkin. Käytän mieluummin glykolihappopitoista toneria tai lappuja. Pullot ovat lopuillaan ja nyt olisi hyvä hetki testata uutta. Ihoni tarvitsee ehdottomasti happoja pysyäkseen edes siedettävässä kunnossa.

Lisäksi haluan ehdottomasti kokeilla supermielenkiintoiselta kuulostavaa EUK 134 0.1% -antioksidanttia.
C-vitskuja en ole oikein koskaan käyttänyt ja uusi silikonipohjainen Vitamin C Suspension 30% in Silicone voisi olla potentiaalinen ostos.

Deciemin tuotteista on tällä hetkellä käytössä:

Ordinaries
- Niacinamide 10% + Zinc 1%, jolla en ole kovin paljoa vaikutuksia havainnut, mutta on onneksi miellyttävä käyttää ja helppo sisällyttää rutiiniin
- Advanced Retinoid 2%, tämän olen juuri ottanut käyttöön kesän jälkeen ja ainakin iho kestää sen tosi hyvin, pari kertaa viikossa laitan. Vaikutuksista en vielä osaa sanoa
- Natural Moisturizing Factors + HA, todella kivan tuntuinen ja kosteutetun fiiliksen jättävä voide, muta epäilen tämän tukkivan ja siksi aika harvakseltaan olen laittanut

NIOD
- Superoxide Dismutase Saccharide Mist, pullo on lopuillaan mutten silti oikein osaa sanoa tämän vaikutuksista. Jossain vaiheessa kirveli paljon, nyt tuntuu ihan hyvältä
- CAIS 1,00%, aika mahtavaa ainetta, mutta niin kallista että voisin kokeilla Ordinariesin Matrixyl 10% + HA:ta tilalle. Onko kokemuksia?

Sankrit Saponins on jäänyt kaapin pohjalle, taidan antaa sen jollekulle. Näyttää ripulikakalle eikä hajukaan paljoa jälkeen jää, enkä koe tämän oelvan putsarina mikää erityinen.

Mulla on aika vaatimattomat kokemukset tuotteiden tehoista siis, mutta jatkokokeilut silti paljon kiinnostavat.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 02.10.17 - klo:19:27
^ Tiedoksi vain, että tuo VItamine C Suspension on toooodella monen bloggarin 'inhokki', juuri tuon silikonisuutensa niljakkuuden vuoksi. Tehoa sillä kyllä on, mutta enemmistö nettiarvioista ovat olleet haukkuja :D
Toki niitä kiitospuheitakin olen lukenut - on niitäkin pelottomia, joita kiinnostavat tulokset, ei niinkään ihon tuntu käytön yhteydessä.

Olen kokeillut Azlaic Acidia, mutta en osaa verrata COSRXin nesteisiin. Nopeasti imeytyi mielestäni... tuloksia taas pitää odottaa pitkäjänteisesti, ja se ei vielä ole kohdallani todellisuutta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 02.10.17 - klo:20:51
Mulla on Deciemin tuotteita melkoinen liuta käytössä. Iho on nyt todella hyvässä kunnossa, mieskin jopa huomautti yksi päivä ihan out of the blue, että näyttääpä hipiäsi jotenkin hehkuvan heleältä ja sileältä.  :l :ts

Mun iho kyllä jotenkin rakastaa Deciemin tuotteita ja sitä, että voi yhdistellä iholle juuri sitä, mitä se haluaa. Päivittäin käytössä SDSM (jonka uusin versio muuten on entistä ehompi! ja myöskään purkki ei ala ruikkia epätasaisesti). Arkisin aamuisin myös CAIS 5% ja MMHC2 (jossa myös parempi koostumus uudessa versiossa) ja FECC.

The Ordinaryn tuotteista vaihtelevasti etenkin Niacinamide 10%, Azelaic Acid, Advanced retinoid 2% (tämä tekee mulle niiiiin tasaisen ihon), NMF+HA, Alpha Arbutin, The Buffet, Squalane ja Retinol 1% ja NIODin Survival 0 yöseerumina. C-vitamiineista on ollut useampi testissä, mutta näkyviä tuloksia olen saanut lähinnä sillä rakeisella 23% suspensiolla, jota sekoitan jonkun toisen voiteen kanssa, rakeisuus häviää ja teho ei ainakaan mulla kärsi yhtään. Silikonimuotoinen on myös aika jees, mutta sillä en saa niin näkyvää tulosta kuin tuolla edellisellä. Yleensä iltaisin menee yhtenä iltana joku retinoli, seuraavana mieto kuorinta ja niasiiniamidi, seuraavana c-vitamiini ja sitten rundi alkaa alusta. Johonkin väliin yhtenä iltana atselaiinihappo. Musta tuntuu, että CAIS saa ihon kestämään tätä aktiiveilla hoitoa jotenkin paremmin.

Viikonloppuisin käytän NIODin naamioita ja korealaisia sheet maskeja. Lisäksi käytössä on pari Paulan tuotetta ja jotain muutakin korealaista kosmetiikkaa, lisäksi jotain muita satunnaisia tuotteita.

Ainoita semihuteja on ollut Survival 30, joka tekee mulle ihan oranssin naaman. Houkuttaisi kokeilla, olisiko Survival 10 parempi siinä suhteessa...

Tein äsken uuden tilauksen VH:lle:

Fractionated Eye Contour Concentrate by NIOD (15-ml)
Aivan mahtava silmänympärysseerumi, jota olen jo yhden pullon käyttänyt. Tilasin mukisematta uuden, vaikka onkin hintaa. Kesti kuitenkin riittoisana pitkään käytössä. Joko olen ruvennut nukkumaan todella hyvin tai sitten tämä auttaa hyvin myös tummiin silmänalusiin.

Mastic Must by NIOD (90-ml)
Mulla on Myrrh Clay ja Voicemail Mask, joista molemmista pidän hurjasti, niillä tulee vain niin hyvännäköinen iho, joten kun on myös noita isoja ihohuokosia, niin tilasin tämän testiin. Plussaa ettei ole purkissa niin kuin edellä mainitut.

100% Organic Cold-Pressed Rosehip Seed Oil by The Ordinary (30-ml)
Olen käyttänyt pari putelia arganöljyä, josta pidän hurjasti, mutta vaihteeksi nyt tätäkin. Toisaalta tilasin kyllä myös nuo öljymäiset antioksidantit, joten tämä saattaa jäädä vähälle käytölle...

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% by The Ordinary (30-ml)

EUK 134 0.1% by The Ordinary (30-ml)
Näitä kahta olen kuolannut siitä asti, kun ne ilmaantuivat myyntiin, mutta ajattelin, että odotan, että Deciemin aurinkosuojatkin tulevat. Kantti ei kestänyt, kun silmänympärysseerumi loppui, vaan tilasin nämä nyt...

RE:Pigment by NIOD (15-ml)
...ja tämän.  O:) Ihan vain koska NIOD.  <3
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 04.10.17 - klo:21:24
Triina, muistelisin, että tykkäät Pixin Glow Tonicista? Voin ainakin suositella tilalle Glycolic Acid 7% Toning solutonia. Myös Pixistä tykänneenä ja sitä käyttäneenä tuo tuo toimii mielestäni aivan yhtä hyvin, ja hinta on huomattavasti halvempi. Itse korvasin tuolla myös COSRX:n AHA:n, koska tuntuu miellyttävämmältä käyttää, sekä tuoksu on parempi, kuin COSRX kissanpissassa ;).

BHA:sta en oikein osaa sanoa. Itselläni COSRX:n liemi ei toiminut, teki ihon täyteen sellaista pientä röpelöä. Olen nyt käytellyt epäsäännöllisesti Salicylic Acid 2% Solutionia, mutta en osaa sanoa, onko tuolla ollut vaikutusta ihon kuntoon. Ainoa BHA, joka itselläni on koskaan selkeästi toiminut, taitaa olla Paula's Choicen litku.

Azelaic acidista en pitänyt yhtään. Jättää sellaisen matan ja kuivakan silikonisen pinnan, aamuisin iho oli tämän jäljeltä jotenkin tosi tukkoinen, joten en jatkanut käyttöä.

Tällä hetkellä eniten käytössä mulla taitaa olla tuo Glycolic toner, Argireline, Niacinamide + Zinc, Buffet, NMF, Advanced Retinoid 2% (ainoa retinoli, jota naamani sietää ärtymättä, kun käyttää max pari kertaa viikossa, ihan huippu) ja se rakeinen C-vitamiini (josta itseasiassa pidän oikein paljon), sekä NIOD:in Lip bio lipid concentrate.

Seuraavaksi kiinnostaisi hankkia EUK, Resveratrol + Ferulic Acid, Caffeine Solution, AHA 30% + BHA 2%, ja se joku uusi Deciemin Sculpt-huulijuttu, joka on siis VH:n uutiskirjeen mukaan upgrade tuosta NIOD:in bio lipistä.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 04.10.17 - klo:22:07
Kiitos Polina :) Pixi oli tosi hyvää, ostin sen seuraajaksi Freedom Pro Studio Glygolic Glow Tonicin, joka on Pixin dupe ja erittäin edullinen. Tällä hetkellä olen käyttänyt lähinnä FAB:n kuorintalappuja. En oikein tiedä miten jompaa kumpaa uskaltaa käyttää muiden aktiivien kanssa, voiko esim. retinolipäivänä pyyhkiä niillä naaman tms. Ylipäätään rutiinin rakentaminen on tosi levällään. Ajattelin, josko tekisi niin, että happopäivä - kosteutuspäivä -retinolipäivä -kosteutuspäivä -syklillä ja pelkkiin kosteuttaviin tuotteisiin painottuvina välipäivinä laittaisin iholle hellävaraisia antioksidantteja ym.

Isoin ongelma taitaa olla finnijälkien pitkään kestävä parantuminen. Mulla on erittäin pahana tapana nyppiä ja repiä kaikkia näppyjä ja rupia ja totta kai siitä jää sitten kauhea arpi parannettavaksi. On helppo sanoa, että pidä hyppyset irti, mutta mä raavin aivan huomaamattani. Paranemista nopeuttava aine olisi tosi pop, mutta en yhtään tiedä mikä sellainen voisi olla.

On tämä yksi loputon suo kaikkien tuotteiden seassa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Jewely - 13.10.17 - klo:20:49
Olen vielä aika aloittelija happojen kanssa (teininä käytin kyllä akneen lääkevoiteita), eikä mulla ole vielä tuollaisia hienoja rutiineja kuin teillä muilla, mutta oon huomannut että mun iho on kauttaaltaan paljon sileämpi ja kirkkaampi happojen ansiosta ja epäpuhtaudet on vähentyneet joten kokeilut jatkukoon! Iho on paksuhko, rasvoittuva ja hormoneista räjähtävä mutta epäpuhtauksia löytyy muutenkin. Mulla on ollut käytössä COSRX:n BHA-litku ja AHA-toner, Ordinaryn Salicylic acid ja BHA+AHA-kuorinta. Vähän vaihtelevasti oon käytellyt mutta Ordinaryn tuotteet tuntuvat tehokkaammilta, varsinkin kuorinta on ihan huippua.
Triina, minusta Ordinaryn Salicylic acid on tehokkaampaa kuin COSRX:n BHA, se tuntuu hetken tahmaiselta mutta imeytyy täysin eikä iho jää yhtään nihkeäksi.

Tilasin nyt Ordinaryn Glycolic Acid 7% Toning Solutionin, Azelaic Acid Suspensionin, Niacinamide 10% + Zinc 1% ja Alpha Lipoic Acid 5% vähän summanmutikassa. En ole varmaan koskaan ollut näin innoissani ihonhoidosta kun oon vihdoin löytänyt itselle sopivia tuotteita ja rutiineja (entisen liian tehokas pesu - liian vähäinen kosteutus -kaavan sijaan) ja vieläpä näin edullisia tuotteita.

Edit. Tilasin Deciemin omilta sivuilta perjantaina 13 päivä ja tuotteet tulivat tänään maanantaina 23 päivä, Postnord toi kotiin asti. Yllätyin nopeudesta ja kotiinkuljetuksesta :)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Xhex0879 - 19.11.17 - klo:11:24
Mikä ordinaryn tuotteista auttas pintakuivuuteen?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 19.11.17 - klo:11:51
^Kokeilisin yhdistelmää


Lactic Acid 5% + HA 2% ja
Natural Moisturizing Factors + HA


tai jälkimmäiselle vaihtoehtona:
Hyaluronic Acid 2% + B5, jonka päälle tippa tai pari firman ruusunmarja- tai marulaöljyä.

Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.11.17 - klo:17:25
Lukaisin Victoria healthin sivuja ja löysin seuraavanlaisen artikkelin:
How to Fade Acne Scars (https://www.victoriahealth.com/editorial/how-to-fade-acne-scars-1)
Kätevä tietoisku The Ordinaryn (ja muiden Deciemin) tuotteiden käytöstä, mahdollisista yhdistelmistä ja kommenteissa myös suosituksia eri ihotyypeille ja erilaisiin dilemmoihin.
Todella asiantuntevaa palvelua!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 24.11.17 - klo:00:35
Ostin Black Friday -tarjousten katalysoimana ison läjän Deciemiä. Harmillisesti kaikkein kiinnostavin tuote eli EUK 134 oli loppu, pitää tilata se joskus toiste. Victoria Healthilla sitä näytti olevan kyllä.

Ostoskoriin päätyi seuraavia:

NIOD Set 1
- NIOD Fractionated Eye-Contour Concentrate - 15ml
- NIOD-Hydration Vaccine - 50ml
- NIOD-Multi-Molecular Hyaluronic Complex MMHC2 - 15ml
- NIOD-Survival 0 - 30ml

Hair Density Set
- Stemm-Density Stimuli - 60ml
- HIF-Volume Support - 180 ml

2 x HIF-Hydration Support - 180ml

+ normihintaiset

The Ordinary
Matrixyl 10% + HA - 30ml
Azelaic Acid Suspension 10% - 30ml
Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% - 30ml

Hylamide
Booster, Low-Molecular Ha - 30ml
Hydra-Density Mist - 120ml

En malta odottaa!
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 24.11.17 - klo:19:51
Mäkin jouduin tekemään isohkon tilauksen, kun tuotteita oli loppu. Mulla on lärvi ollut niin pitkään niin hyvässä kunnossa, että en kerta kaikkiaan uskalla olla ilman näitä tuotteita.  >:D ;D

Voicemail Masque by NIOD (50-ml)
Aivan ihana naamio, tekee ihan ihmeitä iholle, jotenkin todella tasaisen ihon. Miinuksena se, että en pysty käyttämään tätä öisin, koska se hinkkautuu tyynyliinoihin, mutta käytän sitten sellaisina päivinä, kun vain kotoilen.

Superoxide Dismutase Saccharide Mist - SDSM2 by NIOD (240-ml)
Mennyt jo vaikka kuinka monta pulloa tätä ja kakkosversio on vielä parempi kuin eka. Edellinen pullo on puolivälissä, mutta tilasin nyt jo lisää.

Myrrh Clay by NIOD (50-ml)
Myöskin aivan ihana naamio, jota käytän, kun teen naamiopäiviä: yleensä ensin tämä, sitten joku sheet mask ja lopuksi vielä Voicemail Masque naamaan, niin on kyllä hyvä lopputulos.

Ascorbyl Glucoside Solution 12% by The Ordinary (30-ml)
Mulle uusi tuote, jota en ole kokeillut. Olen kaivannut jotain c-vitamiinia resveratrolin kanssa käytettäväksi päivällä aurinkosuojan ja meikin alla. Sinänsä se rakeinen 23% on musta tehokkain ja paras, mutta ei sitä meikin alle voi laittaa, joten se joutuu kilpailemaan elintilastaan retinolien ja kuorintojen kanssa iltaisin.

Multi-Molecular Hyaluronic Complex 2 by NIOD (30-ml)
Pidän tästäkin hirmuisesti, vaikka en sinänsä osaa sanoa, mitä kaikkea hyvää tämä tekee iholle. Joka tapauksessa tämä menee naamalle joka aamu, joten en uskalla luopua tästäkään. Kakkosversio on taas parempi kuin ykkönen.

Survival 0 by NIOD (30-ml)
Käytän seerumimaisena tuotteena iltaisin, koen että tämä on kirkastanut ja tervehdyttänyt ihoa. Imeytyy hyvin.

Salicylic Acid 2% Solution by The Ordinary (30-ml)
Tilasin tämän Paulan loppuneen BHA:n tilalle testiin.

Copper Amino Isolate Serum 2:1 by NIOD (30-ml)
Pakkohan tästäkin oli uutuusversio nyt tilata, kun edellinen CAIS vetelee viimeisiään. Olen kyllä nyt käytellyt kaksi pulloa ainakin jo sitä viisiprosenttista CAISia, mutta tämä tulee halvemmaksi ja toivottavasti ihon kunto pysyy hyvänä. Jos nyt oikein käsitin pikaluvulla, niin tämä on vahvempaa kuin se entinen CAIS 1%. 
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 26.11.17 - klo:09:13
Minä en sortunut noihin Black Friday -paketteihin, olisin varmaan ostanut, jos mukana olisi ollut kupariseerumi. Mutta jotain pientä tulossa The Ordinaryltä, EUK, Salicylic Acid + HA spheres (olen tottunut tämän ikävyyteen, hemmetin tehokas) ja Granactive retinoid 5%. Samaisesta 2% emulsiosta olen tykännyt todella paljon, aivan näkyvää ihon napakoitumista ja monipuolista hyvinvointia. Ajattelin kokeilla myös ajoittaista neularullausta tuon kanssa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Xhex0879 - 26.11.17 - klo:11:57
Siis, tyhmänä nyt kysyn, jos nyt ostan  Lactic Acid 5% + HA 2% ja Natural Moisturizing Factors + HA pintakuivuuteen, niin missä välissä ne laitetaan iholle? Kun nyt käytän jo Niacinamide 10% + Zinc 1%, tuon laitan iholle ennen seerumia. Niin missäs välissä nuo muut sitten laitetaan? Ja kuinka usein?

Joo, eipä tuolla nyt olekkaan väliä, ensimmäistä tuotetta ei saa enää mistään. On joka paikasta loppu. Että näin...
Tilasin Hyaluronic Acid 2% + B5, laitetaanko tuo ennen vai jälkeen seerumin?  Vai voiko tuota käyttää sen tilalla, eli jätän seerumin kokonaan pois?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 26.11.17 - klo:12:28

^Mitä 2% emulsiota tarkoitat Lila?

Jotenkin olen menettänyt innostuksen tähän firmaan, käyttelen jäljellä olevia tuotteita laiskasti... (vit C suspension ja Azelaic acid)... Ehkä tuloksia näkyisi, jos olisin ahkerampi ja johdonmukaisesti käyttäisin niitä. Mutta kun kaapissa on monta muutakin, osalla purnukoista vielä suht lyhyt käyttöaika... :-\
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 26.11.17 - klo:14:53
^ http://theordinary.com/product/rdn-advanced-retinoid-2pct-30ml?redir=1


^^ laita ekaks se niasiiniamidi, anna imeytyä. Sitten perään HA ja vielä tippa jotain öljyä / voidetta. Victoriahealthissa on paremmin tavaraa tällä hetkellä. Glykolikasvovesikin voisi hyvin toimia sinulle, ei tarvitse joka ilta käyttää, vaan sen verran, että saat pintakuivan ihon lempeästi kuorittua. Esim. 2-3 kertaa viikkoon voi hyvin riittää.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Xhex0879 - 27.11.17 - klo:09:02
Kiitos Lila <3
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 07.12.17 - klo:10:20
Olen kyllä virallisesti koukussa tuohon CAISiin. Nyt olin taas viikon ilman sitä ja iho meni ihan oudoksi, poskilla pientä röhelöä ja pintakuivuutta ja yleisolemus jotenkin samea. Mulla on nyt se uusi CAIS 2:1 ja tuntuu sekin toimivan, koska iho on nyt muutamassa päivässä tasapainottunut, mutta ei ole ihan niin tehokas kuin viisiprossanen, jota käyttelin tässä välissä. Tulee kuitenkin kalliiksi se vahvempi jatkuvassa käytössä, joten ostin nyt väliin tuota uutta testiin. Lisäksi se vahvempi versio on kai myös kokonaan uudistumassa.

Katselin Niodin sivuilta, että useita uutuuksia olisi tulossa. Tietää taas rahanmenoa.

Ascorbyl Glocosidesta mulla on fiilis, että se alkaa rullata meikin alla. Kerrostan paljon tuotteita meikin alle, joten niiden on toimittava moitteettomasti kaikkien. Testailut jatkuu, mutta tylsä juttu, jos tämäkään ei toimi meikin alla.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: FairyC - 30.12.17 - klo:12:58
Tuo Ordinariesin Azelaid Acid 10% olisi tosi kiinnostava kokeilla, mutta on vaan loppu joka paikasta, mistä sitä katselin. Pitänee odottaa, että saapuu taas valikoimiin noihin nettikauppoihin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Xhex0879 - 14.01.18 - klo:10:25
Nyt kuukauden käyttänyt Hyaluronic Acid 2% + B5, milloin pitäisi huomata ero ihon kunnossa? Iho edelleen yhtä pintakuiva kuin ennenkin. Olenko vain liian hätäinen?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 14.01.18 - klo:13:39
^Minulla ei ole kokemusta tuosta seerumista. Nadine Baggot (youtubessa Beautyknowitall) on puhunut, että hyaluronihapposeerumeilla on sellainen ihoa kiristävä instant lift -vaikutus. Jos iho on veltostunut, niin tuo voi olla ihan toivottu vaikutus. Muuten kannattaa käyttää lisäksi kosteusvoidetta, öljyä tai muuta sulkevaa tuotetta.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: purppura - 14.01.18 - klo:22:22
^^ Laitathan seerumin kostealle iholle? Itselläni ei ole kokemusta kyseisestä tuotteesta, mutta hyaluronihappo sitoo kosteutta ja muistan katsoneeni videon, missä juurikin hyaluronihapon kanssa suositeltiin levitettävän se kostealle iholle. Ja kostealla tarkoitan, ettei kasvoja pyyhekuivata lainkaan, ainoastaan kädellä pyyhitään enimmät veden rippeet kasvoilta. Aiemmin pyyhekuivasin kasvot jättäen ihon pinnan kosteahkoksi, mutta mielestäni pyyhkeen jättäminen on auttanut kasvojen paremman kosteustasapainon ylläpitämisessä (mulla tosin kasvovesi vielä ennen essenceä).

Tämän vinkin lisäksi suosittelisin kuitenkin Painted Ladyn tavoin jotain voidetta tmv. sulkemaan vielä kaiken kosteuden.

Edit. Olen tosin katsonut yhden videon siitä, kuinka puhtaasti hyaluronihapposeerumit toimii tietyissä ilmastoissa paremmin kuin toisissa. Tuon videon henkilö taisi olla Briteistä ja kylmemmän/kuivemman ilman takia (en enää muista tarkkaa syytä) hyaluronihappo ei hänen mukaansa välttämättä sovi niin hyvin noilla leveleillä elävien ihon kosteuttamiseen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Xhex0879 - 15.01.18 - klo:08:18
Laitan tuon kasvoveden kälkeen ja laitan sen päälle kosteusvoiteen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Anita - 29.01.18 - klo:19:31
Jos joku miettii tilauksen tekemistä suoraan Deciemin verkkokaupasta, niin voin suositella. Tilasin lauantaina 20.1. ja sain juuri paketin kotiin toimitettuna, vaikka sivulla sanotaan tilausten käsittelyn olevan ruuhkan vuoksi 10 työpäivää. Ja ilman postikuluja! PostNordilta tuli perjantaina tekstari + sähköposti, joissa oli 6 vaihtoehtoa toimitukselle. Sähköpostin vastauslomakkeella oli jopa paikka ovikoodille sekä puhelinnumerolle (mikä tietty heillä oli jo). Todella hyvä palvelu!

Tilasin The Ordinary:
Retinol 0.5% in Squalane
Retinol 1% in Squalane
Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%
Hyaluronic Acid 2% + B5
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Lactic Acid 5% + HA 2%

Nyt sitten ryhdyn ensin tutkimaan mitä käytetään milloinkin ja minkä kanssa ja eikun testailemaan  ;D
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 29.01.18 - klo:20:04
^Ilmeisesti palvelua on kuljetusvaihtoehtojen kohdalla petrattu, niin monen valitettua ongelmia kuriirifirmojen kanssa...
Hyvä tietää. Toistaiseksi olen pitäytynyt Victoria healthin valikoimassa, eikä postikuluja mene sielläkään.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Heidijohanna - 30.01.18 - klo:11:29
^^ kiitti vinkistä. Mietin tilausta mutta en uskaltanut kun oli tuo viesti ruuhkautumisesta. Korea-tilauksen kuorintatuote oli loppu ja eivät pystyneet sitä toimittamaan. Siis laitanpa tilaukseen ton aha30% bha2% ^.^
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 11.02.18 - klo:09:02
Deciemin perustaja ja CEO Brandon Truaxe ei oikein vaikuta hallitsevan asemaansa  ::)

Näistä voi aloitella:

https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/7wo4x5/misc_brandon_truaxe_of_deciem_goes_full_scumbag/ (https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/7wo4x5/misc_brandon_truaxe_of_deciem_goes_full_scumbag/)

https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/7wmvr0/misc_deciem_founder_brandon_truaxe_posts_ig_video/ (https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/7wmvr0/misc_deciem_founder_brandon_truaxe_posts_ig_video/)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: viceversa - 11.02.18 - klo:11:13
^ Oon myös seurannut tuota kohua Instassa toisella silmällä. Kieltämättä mopo keulii Truaxella, mutta toisaalta menee ehkä hieman överiksi, että porukka heittää palopuheen saattelemana Deciemin tuotteita kasoittain roskiin tai yrittää polttaa niitä ::) :T

Kertoo kyllä hyvin tästä ajasta ja maailmasta, reaktio kaikenlaisiin mokiin tulee kuluttajilta heti, varsinkin jos perseilee somessa. Jos tämä vielä eskaloituu, itse jätän vaan seuraavan kerran ostamatta.

edit. Ajatus jäi kesken.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 11.02.18 - klo:11:33
Olen ihmetellyt tuota Deciemin Instassa kohkaamista ja aivan jatkuvaa päivittämistä, mutta en ole kyllä jaksanut katsoa niitä videoita. Brandon vaikuttaa ihan siltä, että hänellä on joku maaninen jakso päällä. 
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 11.02.18 - klo:12:51
Olen seurannut tuota tilannetta lähinnä Redditin kautta. Vaikuttaa vähän siltä, että tilanne ei ole ihan Brandonin hallussa. Somessa meuhkaamisen sijasta Brandonin kannattaisi keskittyä olennaiseen.

Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt sitä, miten Deciemin sivuilla on paljon tuotteita "coming soon". Vain harvoin status muuttuu "in stock"-tilaan. Miksi nämä tuotteet (tai ideat) julkaistaan jo siinä vaiheessa, kun tuote ei ole valmis tuotantoon.

On hienoa, että Deciem panostaa tuotekehitykseen ja tuo uusia tuotteita + kehittää edelleen olemassa olevia tuotteita. Silti olisi ehkä syytä painaa vähän jarrua, jos tuo uuden kehittäminen tapahtuu olemassa olevien tuotteiden kustannuksella. Tälläkin hetkellä esim. hif-sarjan tuotteista vain yhtä on varastossa. Onko tämä merkki siitä, että sarja lakkautetaan kuten Esho vai eikö vaan tuotannon rahkeet riitä?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 11.02.18 - klo:13:15
Ihmetyttää ja tuntuu ikävältä. Brandonista olen saanut luovan ja temperamenttisen ihmisen vaikutelman, jolla mopo 'joskus' keuli. Toisaalta, monen muun kosmetiikkafirman toiminta on myös voinut olla asiatonta ja epäeettistä, mutta vähemmän näkyvää...
Jokin aika sitten luin kommentin, jossa Brandon pyysi anteeksi suhtautumistaan johonkin toiseen firmaan tavattuaan sen perustajan ja kehui tätä kokosydämisesti... Aika laidasta laitaan siis vaihtelee reagointi..
Kenties nykyinen some-aika ruokkii / nostaa esille 'uudenlaista' ammattimaista käytöstä, tunteet pintaan avoimesti viileän harmauden sijaan  :P

Edit. Mitenkään tällaista käytöstä puolustamatta, monen firman johtaja saattaa kulissien takana toimia samansuuntaisesti, mielivaltaisen diktaattorin ottein... Edesmennyt Steve Jobbs Applelta oli tunnettu raivokohtauksistaan. En ihmettelisi, vaikka monen muun kosmetiikkabrändin perustaja olisi myös ajoittain kiukkuinen tyranni... Voin olettaa, että L'Orealin kaltaiset suuryritykset eivät suhtaudu kritiikkiin myöskään kovin lempeästi, minkä johdosta naistenlehdet Suomessa eivät kirjoita sen omistamista brändeistä mitään kielteistä mainostulojen menetyksen pelossa.. (erään toimittajan tunnustus)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 06.03.18 - klo:14:03
WOW. Tiedonanto Victoria Healthilta, että eivät enää jatkossa myy Deciemin tuotteita. Nyt varastossa olevat myydään pois.
Hmm... Näin nopeasti muuttuvat bisnesmaailman kuviot. Pitäisköhän tilata muutama The Ordinaryn tuote, olen kyllä ollut tyytyväinen Azelaic acidiin...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Arnella - 06.03.18 - klo:14:21
^ Aika hämmentävää. Aiemmin jo panin merkille, ettei VH:n uutiskirjeissä ei ole ollut enää vähään aikaan sanaakaan DECIEM tuotteista, kun aiemmin niistä oli ylistävää hehkutusta joka kerta. Itse olen tykännyt myös tuosta Azelaic acidista ja Niacimide seerumista, mutta molemmat ilmeisesti tuolta VH:lta jo loppu.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 06.03.18 - klo:15:57
Olin tulossa tänne kertomaan tuosta Victoria Healthin tiedotteesta, mutta olenkin myöhässä uutisen kanssa.

Olisi mielenkiintoista tietää johtuuko tämä Brandonin viimeaikaisista sekoiluista vai siitä, että Deciemin toimitusongelmista, jotka tuntuu olevan jatkuvia.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 06.03.18 - klo:16:22
Ehkäpä molemmista.
Saattaa olla, ettei VH halua enää tulla assosioiduksi tuotemerkin kanssa, joka jatkuvasti saa negatiivisia otsikoita some:ssa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kalevalatar - 07.03.18 - klo:12:24
No huh. Tilasin itse VH:sta kaksi viikkoa sitten Ordinaryn tuotteita, mutta onneksi valitsin vain tuotteita joita oli varastossa ja sain ainakin ilmoituksen että paketti on lähetetty.

En ole seurannut draamaa ja negatiivisia palautteita mitä on ollut liikkeellä, mutta sen verran muistin täältä lukeneeni, että odotukset on pitkiä ja onneksi tajusin tilatessa olla varovainen.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 11.03.18 - klo:16:33
Harmittaa kyllä vähän, koska tuotteet ovat tosiaan niin hyviä, etten aio niistä luopua, vaikka Brandon sekoileekin menemään. En vain viitsisi tilata suoraan Deciemiltä, koska ainakin silloin aikanaan oli sekoilua se sieltä tilaaminenkin, kun taas VH on ollut luotettava ja valikoimaa runsaasti.

Cultbeautya käytän muutoin paljon, mutta Deciemiltä siellä ei ole kaikkea, mitä käytän, ja nekin, jotka on, ovat usein loppu.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Reese - 15.03.18 - klo:11:25
Ainakni Niacinamidea on nyt Feeluniquessa back in stock, jos joku kaipailee. Itse laitoin varaputelin tilaukseen siltä varalta jos ei tiedä mihin tämä saatavuus tästä kehkeytyy lähitulevaisuudessa...
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Anita - 15.03.18 - klo:13:14
Tilasin muutama viikko sitten toisenkin paketin suoraan Deciemiltä ja se tuli yhtä sutjakkaasti perille kuin eka tilauskin tammikuussa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Kaisuli - 22.04.18 - klo:10:08
Miltä ordinaryn Glycolic acid toner tuoksuu? Onko Incin alussa oleva ruusuvesi voimakkaasti aistittavissa?
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 22.04.18 - klo:10:15
Nuuhkuttelin kunnolla pullon suusta, hyvin mieto ja vähän yrttimäinen on yleistuoksu. En tuoksusta ruusuvettä arvaisi.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 17.05.18 - klo:20:09
Deciemin lähetys tuli todella kivasti suoraan kotiovelle tällä kertaa. Aamulla tuli tekstari, jossa sai vahvistaa toimitusajan. Olen todella tyytyväinen, jos tuo meininki ei enää ole niin sekoilua postituksineen, niin voin vastaisuudessakin tilata tuolta suoraan.  :ts
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: MAS - 17.05.18 - klo:20:57
^tuli kanssa tuolta tilattua suoraan, ihan hyvin toimi lähettipalvelu kun olin päiväsaikaan kotona. Harmillisesti toimitusajat vain 8-16, muuten paketin olisi saanut noutaa heidän toimipisteestään.. miten mahtaa pienemmillä paikkakunnilla tuo sujua, onko mitään kokemusta että toimittavatko johonkin markettiin tms?

Hetken kokeiltu nyt näitä:
TO Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
Aiemmin on tullut kokeiltua apteekin askorbiinihappoa ja siihen verraten tämä on oikein mukava tuote. Ei edes kirvele samalla tavalla muuta kuin jos iho on jostain kohtaa rikki. Pieni rakeisuus ei minua haittaa ja häviää nopeasti, vaikka olen tätä aamuisin ja meikin alle käyttänyt.

TO Lactic Acid 5% + HA
Itsellä on herkkä iho eikä oikein mikään kuorinta ole ollut sopiva, Paulan BHAt ja AHAt ainakin olivat liian tujuja ja varovaisellakin käytöllä iho ärtyi tai jopa haavautui. Tämä tuntuu sopivan ja pitävän ihon puhtaampana ja pinnan pehmeämpänä  :) Annostuksen/käyttökertojen kanssa vähän vielä hakemista, liian innokas käyttö johtaa kuiviin kohtiin ohuemmalla ihoalueella.
Vahvempaa versiota voisin myös kokeilla joskus keratosis pilariksen hoitoon muualla kuin kasvoissa.

TO Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%
Tästä en oikein osaa sanoa juuta tai jaata. Sopii hyvin c-vitamiinisuspension kanssa käytettäväksi, vaikka tippojen määrän kanssa pitää olla tarkkana ettei jää iholle lillumaan. Ei ole aiheuttanut tukkeumia, mutta naamalle laittaessa tuntuu lämpimältä.. Aine on käytännössä kokonaan propaanidiolia (propyleeniglykolia) ja mitä olen lukenut niin tuo kuumottelu saattaa olla allergisoitumisen merkki  :-\ Muissakin aineissa tuota on, mutta mieluummin taidan olla vallan käyttämättä tuotetta jonka teho ei varsinaisesti mihinkään näy.  8) Suomen olemattomien ilmansaasteiden kanssa ehkä vielä pärjää ilmankin..  ;D

TO Niacinamide 10% + Zinc 1%
Tästä iho on tykännyt, eikä minusta hirveästi edes kuivata vaikka siitä onkin varoiteltu. Saa herkän ihon rauhoittumaan ja tasavärisemmäksi. Varsinkin leukaperissä oleva KP rauhoittuu tämän ja maitohapon kanssa. Kuluu vaan nopeampaan kuin muut tuotteet, on vähän paksumpaa geeliä ja tätä tulee enemmän muutenkin laitettua.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: siana - 16.06.18 - klo:09:58
Voisin vähän rapsata kokemuksia nyt taas välissä, kun viimeksi tilasin itselleni useita tuotteita.

TO Azelaic Acid Suspension 10% oli mulla jo aiemmin, mutta silloin en jotenkin päässyt ihan sinuiksi sen kanssa, tuntui melko vähän ärsyttävältä kuorinnalta, joka ei silloin kummempia tehnyt. Mun iho on nyt alkanut vähän rasvoittua ja osin jo pikkusen tukkeutua Roan jälkeen, joten nyt olen saanut tällä melko kivoja kirkastavia tuloksia ilman mitään ärsytystä/ihon kuoriutumista. Tykkään siitä, että tuotteessa on oikeastaan melko primerimainen mattaava koostumus. Kuivattaa kyllä ihoa, mutta olen lisännyt tämän päälle aina silikonista seerumia, johon olen lisännyt muutaman tipan öljyä.

Uusista tuotteista taas TO Marine Hyaluronics haisee aivan järkyttävältä. En osaa sanoa tuloksista, koska aidosti mulla on hankaluuksia käyttää tätä. Haistan sen karmean hajun voimakkaasti hajustettujen tuotteiden läpikin. Jatkan varmaan NIODin hyaluronihapolla, koska siinä ei ole näin vahvaa tuoksua.

NIOD Flavanone Mud on ehkä jopa vähän liian tujua mun melko usein kuoritulle ja retinolilla ja c-vitamiinilla käsitellylle iholle. Iho jää punottavaksi pitkäksi aikaa. Koostumus sinänsä on kiva, mutta tykkään enemmän siitä NIODin Myrrh Claysta, joka ei jätä ihoa ärtyneen tuntuiseksi.

TO 100% L-Ascorbic Acid Powder: tästä mulla ei ole ollut kauheasti odotuksia, oletin, että tätä olisi hankala ja sotkuista käyttää. Mun iho on siedättynyt vahvoihin c-vitamiinituotteisiin melko hyvin, joten olen lappanut tätä kukkuraisen lusikallisen johonkin pienehköön määrään seerumia/voidetta. Tehoa löytyy ja ihme kyllä puuteri on niin hienojakoista, että se käytännössä häviää ihoon tuntumatta miltään, edes mitään rakeisuuden tuntua ei jää iholle hierottaessa. Kihelmöi määrästä riippuen iholla hetken, mutta muuten ei ole ärsyttänyt ihoa - aamulla iho on selvästi kirkastunut. Olen myös sekoittanut tätä välillä pienemmän ripauksen aurinkosuojaan hyvällä menestyksellä. Melkeinpä mun suosikkini TO:n c-vitskuista tällä hetkellä, koska pohjana voi käyttää mitä tahansa omaa tuotetta eikä tarvitse kärsiä 23% c-vitskun rasvaisuudesta.  :ts

TO Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%: tästäkin olen tykännyt. Pohjansa takia rasvaisen oloista, mutta imeytyy kyllä mulla ihoon, jos odottelen hetken. Tiputan muutaman pisaran seerumiin aamulla resveratrolin kanssa, niin saa aurinkosuojaan c-vitamiinin tehoa.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: purppura - 23.06.18 - klo:16:02
Luin juuri Redditistä, että The Ordinarya on näköjään myynnissä ainakin osassa Ruotsin H&M-myymälöissä. Tulisikohan Suomenkin myymälöihin, uskaltaako edes toivoa heh...  ::)
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Arnella - 10.07.18 - klo:13:32
Onkos kukaan vielä testannut The Ordinaryn “Buffet” + Copper Peptides 1% seerumia? Pitäisi kohta tilata uusi puteli CAIS:ia ja Buffettia tai sitten vaihtoehtoisesti tilata tuo uusi tuote. Edullinen hinta kyllä houkuttelee, mutta arviot Deciemin oman verkkokaupan sivuilla oli aika vaihtelevia.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 10.07.18 - klo:15:09
Minulla on tuo - ja olen kyllä tykännyt.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 31.08.18 - klo:19:28
Tämä on nyt hiustuote, mutta sopinee tämän ketjun alle kuitenkin.

Tilasin viime vuoden Black Friday -tarjouksista 9 taalalla HIF (Hair is fabric) -sarjan tuotteita ja olen niistä nyt käyttänyt Hydration Supportia, joka on siis lähinnä pesevä hoitoaine. Tämä on vähän niin kuin vartavasten formuloito co-pesu tai aito 2 in 1 -tuote. Normaalia, paksuhkoa shampoota koostumukseltaan oleva ja miedon tuoksuinen tuote levitetään kasteltuihin hiuksiin ja päänahkaan ja annetaan vaikuttaa 3 min, sitten huuhdellaan. Itse olen käyttänyt ihan tavallisen shampoon tapaan hieroen. Vaahtoaa todella kermaisen pehmeästi ja runsaasti, pesutuntuma on erittäin miellyttävä ja huuhtelutulos on kuin hoitoaineen jäljiltä. Ei kaipaa hoitoainetta peräänsä ainakaan lyhyisiin hiuksiin. Hyvin hellävarainen ja hoitava tuote, hiukset jäävät kosteutetun tuntuiseksi.

Miinuksena tässä on sitten pesuväli, eli ainakin omassa päässä alkaa olla rasvoittunut ja lähmäinen tunne alle vuorokaudessa. Olen käyttänyt "puolipitoisiin" hiuksiin lavuaaripesuissa normaalien pesujen välissä ja siinä toimii oikein hyvin. Ei-rasvoittuville hiuksille voisi sopia muutenkin oikein hyvin.
Otsikko: Vs: Ordinaries - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: FairyC - 20.09.18 - klo:13:26
Posti kiikutti kauan odottamani BeautyBayn paketin ja sieltä tupsahti odottamani 2% Retinoid Emulsion ja Caffeine+ECG. Tuo retinoid-emulsio on sopinut hyvin iholleni. Olen nyt käyttänyt sitä kaksi kertaa viikossa ja sillä tahdilla ei ole tullut mitään suurempia ihoärsytyksiä. Lisäksi käytössä on muina päivinä Lactic Acid 5%+Ha. Näillä tuotteilla olen saanut ihon kuntoa merkittävästi paremmaksi. Toki Korea-tuotteita olen myös käyttänyt, mutta eivät yksistään ihoa saaneet näin hyvään kuntoon. Mikään täysin tasavärinen ei iho vielä ole, mutta hyvin on pienet tukkeutumat kadonneet ja nyt arkena riittää meikki pohjaksi joko mineraalimeikkipuuteri tai Bb-voide. Alan olla jo nyt melko tyytyväinen ihon kuntoon.  :T
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: FairyC - 29.09.18 - klo:09:41
Tuo caffeine+ECG ei sopinut käyttöön, harmi homma. Teki silmänympärykset punoittaviksi ja kutiseviksi. Pitänee vaan läträtä enemmän silmänympärysvoiteiden kanssa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Hilippa - 03.10.18 - klo:17:28
Viimeisimpiä kokeiluja The ordinaryltä:

Glycolic acid 7% toning solution - Ei toiminut kasvoille. Käytin loput jaloille kun tätä suositeltiin jalkojen kovettumiin, mutta ei tehonnut siinäkään tarkoituksessa. Oli suorastaan pettymys.

Ascorbyl glucoside solution 12% - Imeytyi hyvin (kuten ordinaryn seerumit yleensäkin), mutta ei ainakaan yhden pullon aikana vaikuttanut mitenkään minun ihon kirkkauteen tai sävyn tasaisuuteen.  Ei tehnyt siis sellaista vaikutusta että toiste ostaisin.

Marine hyaluronics - Tykkäsin. Oli minun mielestä paremmin kosteuttava seerumi kuin esim. se perinteinen hyalyronic acid 2% + B5.
Loppuvaiheessa tässä tuoksahti jokin epämiellyttävä haju, mutta se haihtui heti kun seerumi oli imeytynyt ihoon. Voisin hyvinkin kuvitella ostavani tätä joskus lisää. Nyt pari muuta merkkiä kiinnostaa enemmän.

100% l-ascorbic acid powder - Ei kaikista käytännöllisin tuote, mutta tykkään konseptista eli tätä voi sekoittaa lähes mihin tahansa seerumiin tai voiteeseen. On myös todella riittoisa!
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 09.10.18 - klo:06:57
https://www.instagram.com/p/Boq-xCIA5fx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dty0j9089s  (https://www.instagram.com/p/Boq-xCIA5fx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dty0j9089s)

Mulle jäi tämän maanikon sekavasta ragesta käteen se, että Deciemin taru taisi olla tässä. Mietin pitäisikö tilata esim. Eleveniltä jotain.

 :o :o :o
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Ropelli - 09.10.18 - klo:07:39
https://www.instagram.com/p/Boq-xCIA5fx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dty0j9089s  (https://www.instagram.com/p/Boq-xCIA5fx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dty0j9089s)

Mulle jäi tämän maanikon sekavasta ragesta käteen se, että Deciemin taru taisi olla tässä. Mietin pitäisikö tilata esim. Eleveniltä jotain.

 :o :o :o

Ohhoh. Olipas siinä sitten sanomista  :o
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: PollyJean - 09.10.18 - klo:08:08
Vois siirtyä seuraavaksi kokeilemaan näitä Makeup Revolutionin ihonhoitojuttuja. AIKA tutun oloisia tuotteita pulloja myöten – liekö ihan alihankintana Deciemin tehtaassa teetettyjä vai vaan suoria kopioita: https://www.revolutionbeauty.com/en/Skincare/cc-86.aspx (https://www.revolutionbeauty.com/en/Skincare/cc-86.aspx)
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Ropelli - 09.10.18 - klo:08:22
Tuolla Instan kommenteissa tätä Revolutionia veikattiin yhdeksi syyksi ”hermoromahdukseen”, tosin syiksi epäiltiin mielenterveyttä (ei kuulemma pidä paikkaansa, Brandon on tehnyt näköjään jonkin testin todistaakseen tämän taannoin) sekä hallituksen ja isojen nimien tukea Israelille.Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 09.10.18 - klo:08:36
Mä kyllä laittaisin aika monta ropoa likoon mielenterveysongelmien puolesta. On ollut aika bipolaarista menoa jo pitkään.

Yhdessä Asian Beauty -ryhmässä tuli vastaan samantapainen Garden of Wisdom -merkki, mitä nyt äkkiä katsoin tosi kökköjä sivuja, niin postikulut ovat todella kovat. MUR:n tuotteet kiinnostavat myös, en tiennyt heillä olevan ihonhoitojuttuja.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 09.10.18 - klo:08:46
Ei tullut yllätyksenä tämäkään. Onneksi markkinoille on jo tullut useita merkkejä, joilla vastaavia tuotteita suurin piirtein samassa hintaluokassa kuin The Ordinaryn tuotteet. Tuon aiemmin mainitun lisäksi esim. Victoria Healthin "oma" Garden of wisdom for Victoria Health (erotuksena GOWin muualla myynnissä oleviin tuotteisiin), The Inkey List ja QRXLabs.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Polina - 09.10.18 - klo:13:15
Voi tuota touhua... justiinsa löysin ja rakastuin TO:n Alpha Lipoic Acid sekä Buffet + Copper Peptides -seerumeihin ja se karkea C-vitamiinivoide on ollut HG tähän nassuun jo yli vuoden. Pakko kai haalia nyt muutama lisää.

Victoria Healthillä on tosiaan oma, kivan hintainen sarja kiinnostavilta kuulostavia Garden of Wisdomin tuotteita. The Inkey Listiä myy ainakin Feelunique, itse tilasin hyaluronihapposeerumin, josta henk.koht. pidän huomattavasti enemmän, kuin TO:n tahmeasta vastaavasta.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 09.10.18 - klo:14:31
Huh.. ?!? Mitä ihmettä Brandon suunnittelee, toivottavasti ei mitään epätoivoista väkivaltaista huomiotemppua...
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 09.10.18 - klo:14:52
Joo, Buffet + copper peptides on minullekin ihan HQ. En jaksanut katsoa videota, ehkä tuo tyyppi hakeutuu hoitoon ja antaa homman pyöriä...


The Inkey List on testilistalla, kivanoloisia tuotteita ja pakkaukset näyttävät käytännöllisiltä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 09.10.18 - klo:15:33
Odottelen mielenkiinnolla kokemuksia Revolution Beautyn seerumeista... ei ole pahat postikulut, mutta enpä vielä tilaa mitään, edellisiäkin seerumeja on kaapissa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: FairyC - 20.10.18 - klo:23:36
Itse olen myös tykästynyt tuohon Ordinaryn Buffet-seerumiin, Granactive Retinoidiin ja Lactic Acid 5%-kuorintaan. Kiinnostaisi testata vielä sitä Mandelic Acid-kuorintaa ja uutta versiota Buffet-seerumista. Pitää varmaan hamstrata noita tuotteita muutamia varastoon.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 21.10.18 - klo:08:06
Deciem heivasi Truaxen, oli jo aikakin. Toivottavasti kaveri saa kaikki marmorikuulansa kerättyä.


Eiköhän Deciemin menestystarina jatku. Olen tyytyväinen, todellakin valikoimassa muutama luottotuote...
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.10.18 - klo:15:41
Deciem heivasi Truaxen, oli jo aikakin. Toivottavasti kaveri saa kaikki marmorikuulansa kerättyä.


Eiköhän Deciemin menestystarina jatku. Olen tyytyväinen, todellakin valikoimassa muutama luottotuote...

Hyvä näin.
Mistä löysit uutisen, google ei ainakaan ensimmäisenä tuonut tietoa?
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 21.10.18 - klo:16:50
^ Instassa on ainakin.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 21.10.18 - klo:16:59
^^ Tässäpä lisää aiheesta. Brandonin lähdön takana on Estee Lauder, joka on ilmeisesti investoinut reippaan summan Deciemiin. 
https://wwd.com/beauty-industry-news/beauty-features/brandon-truaxe-ousted-from-deciem-1202877953/?fbclid=IwAR0cqWumGEknLLdOklv6luaStnhvjNYoDcKm3F05W5FIFKWSFL-v7_YrJzk (https://wwd.com/beauty-industry-news/beauty-features/brandon-truaxe-ousted-from-deciem-1202877953/?fbclid=IwAR0cqWumGEknLLdOklv6luaStnhvjNYoDcKm3F05W5FIFKWSFL-v7_YrJzk)
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.10.18 - klo:17:19
Kiitos. Kävin instassa, mutta ei avautunut mitään sellaista uutista..
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 22.10.18 - klo:01:37
Eikös Truaxe kuitenkin itse ole "keksinyt" kaikki Deciemin tuotteet? Tarkoittaako tämä sitä ettei Deciemiltä tule enää mielenkiintoisia uutuuksia (jotka oikeasti toimivatkin hyvin)? :/
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 22.10.18 - klo:13:17
No ei ole - kyllä heillä on ihan normaaliin tapaan tuotekehitys. Peruskonsepti on Truaxen - ja arvostan paljon ajatusta lähteä kehittämään toimivia, tehokkaita tuotteita, jotka ovat hinnan suhteen markkinahäiriköitä. Kosmetiikan hinnoissa on ihan valtavasti ilmaa. Toivon oikeasti, että fiksu kaveri saa omat asiansa järjestykseen ja elämän mallilleen.


Uutisointia Truaxen lähdöstä on ollut KV kauneusmediassa ja muistaakseni myös Refinery 29:ssä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 20.11.18 - klo:14:21
Deciemillä on ollut huikeat Black Friday -tarjoukset aiempina vuosina, mutta mitenhän mahtaa nyt #truaxegaten jälkeen olla? Sivuilla ei ollut mitään mainintaa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Supermess - 22.11.18 - klo:12:51
No nyt oli tullut joitain tarjoushintaisia tuotteita sivuille. Aikaisemmista vuosista poiketen tuotepaketteja ei ainakaan vielä ollut myynnissä, ja postikuluja oli myös rukattu uusiksi...
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 22.11.18 - klo:13:40
Tulipa tosi myöhään! Ihan hyviä aleja oli, ja paljon sellaista mikä itseä kinnosti. Nakuttelin jo saman tien tilauksen menemään.

Tämä koko setti tuli maksamaan 86 € + postikulut 3 €. Kolme ekaa olivat normihintaisia tuotteita ja loput Black Friday -tarjouksia. NIOD-tuotteet ja Hylamiden seerumi maksoivat kympin kappale ja Ordinaryt vain muutaman euron, esim. Buffet oli 5 € ja otinkin niitä kaksi. Se kuparipeptidiversio on parempi, mutta tämäkin ihan jees.
Alvit tulee päälle, jos on tullakseen, mutta se on ihan fine.

The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% - 30ml
The Ordinary EUK 134 0.1% - 30ml
The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - 30ml
Hylamide Pore Control - 30ml
NIOD Low-Viscosity Cleaning Ester - 240ml
NIOD Mastic Must - 90ml
NIOD Sanskrit Saponins - 90ml
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion - 30ml
The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer - 30ml
The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% - 30ml
The Ordinary “Buffet” - 30ml x 2

Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: helka - 22.11.18 - klo:15:29
Minäkin tein tilauksen. Olisin jo tilannut aiemmin, mutta onneksi muistin Black Fridayn ja lykkäsin tilaamista. Allaolevasta listasta vain Buffet ja retinoidi olivat alennuksessa, mutta varsin hyvässä sellaisessa. Niitä olen harkinnut jo kauan ja olikin kiva huomata niiden olevan reilussa alessa. Skvalaani on ihan uusi tuote ja ajattelin kokeilla sitä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Hyaluronihapposeerumi ja glykolihappokasvovesi ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja tuotteita.

100% Plant-Derived Hemi-Squalane
“Buffet”
Hyaluronic Acid 2% + B5
Glycolic Acid 7% Toning Solution
Granactive Retinoid 2% Emulsion
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: FairyC - 20.12.18 - klo:02:44
<https://news.cision.com/fi/stockmann-oyj-abp/r/deciemin-suositut-kosmetiikkabrandit-saapuvat-stockmannille,c2702936>

Bongasimpa tuollaisen uutisen netistä. Olipa vaan aika suolaiset hinnat tuolla, jos vaikka vertaa siihen, millä hinnalla briteistä tilaamalla saa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: helka - 20.12.18 - klo:12:04
On kyllä kallista, esimerkiksi AHA-kasvovesi on melkein kympin kalliimpi kuin Deciemin omilla sivuilla. :o
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: FairyC - 21.12.18 - klo:05:15
Ihan kiva, että tulevat muualle kuin nettiin myyntiin, mutta taidan edelleen suosia nettiä, ellei nyt joku suosikkituote pääse ihan yhtäkkiä loppumaan.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 27.12.18 - klo:09:32
Hirweet suomilisät  :o  - no, toisaalta, enpä ole yllättynyt. Elevenistäkin saa näitä nyt FYI.


The Ordinaryn C vitamin suspension with HA spheres on kyllä aivan loistava C-vitamiinituote. Olen päässyt sen yli, ettei tämä ole kosmeettisesti kaikkein elegantein - tulokset puhuvat puolestaan. Ja kun tuo c-vitamiinijauhe on vedettömässä seoksessa, niin edes vanhentumisesta ei ole pelkoa. Käytän tätä tällä hetkellä yhdessä Clairsin E-vitamiinivoiteen (naamiona tätä myydään) kanssa - ja iho suorastaan hehkuu. Levitän aamuisin ensiksi C-vitamiinin kasvoille ja kaulalle, käytän vähän aikaa keveään hieromiseen, jotta kiteet sulavat iholle. Ohut levitys E-vitamiinivoidetta saa viimeistään loputkin sulamaan - ja vaikka tuota myydään yövoiteena, näiden kahden yhdistelmä toimii aivan mahtavasti päiväsaikaan. Klairs imeytyy todella hyvin ja tuntuu saavan myös C-vitamiinivoiteen häviämään ihoon. Tulos on napakan kosteutettu. E ja C vitamiinit vielä toimivat ihonhoidossa synergistisesti.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: muori Pippuri - 16.01.19 - klo:21:34
Jaaha. Ei sitten Buffet käy minun iholleni. Naama palaa ja iho tuntuu limaiselta. Kyllä ärsyttää. Sama reaktio tulee Vichyn Aqualia thermal seerumilla. Voikohan hyaluroni tehdä sen reaktion...
Iho on ollut muutenkin ihan p^ska jonkun aikaa. Kaikki joko ärsyttää ihoa tai sitten iho on kuiva kuin santapaperi.  >:(
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Triina - 21.01.19 - klo:22:27
Brandon Truaxe on menehtynyt.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6616611/Ousted-Deciem-founder-Brandon-Truaxe-dead-40-following-troubling-Instagram-posts.html (https://www.dailymail.co.uk/news/article-6616611/Ousted-Deciem-founder-Brandon-Truaxe-dead-40-following-troubling-Instagram-posts.html)

Ilmeisesti alamäki ollut tosi hurjaa ja kuolema liittyy alkoholiin/muihin päihteisiin, mutta onko se ollut tahaton vai itsemurha, who knows. Ikävää  :'(
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 22.01.19 - klo:07:44
Elämä lähti kyllä käsistä ihan täysin. Olen itse asiassa todella pahoillani, fiksu ihminen, olisi voinut tehdä vielä paljon elämänsä aikana.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 23.01.19 - klo:16:27
Surullinen uutinen  :( Todella ikävää. Tuotesarja jää elämään..
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: princess - 18.02.19 - klo:09:05
Auttakaa dorkaa: kuinka usein käytätte vitamin c & ha spheres? Se on ainoo tuote whamisan tonerin lisäks, joka oikeasti tekee eron tähän naamaan. Nyt oon käyttäny ehk 2 viikkoo joka ilta seerumiin sekoitettuna.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 27.02.19 - klo:13:29
Luettuani Ostolakossa-blogin kirjoituksen NIODista, näin yöllä unta saaneeni lahjaksi tuubillisen jotain NIODin ihmekamaa  8) :D
Puristelin tuubia onnellisena kädessä ja ajattelin, mitä kaikkea se saakaan aikaan  ;D
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 27.02.19 - klo:20:48
Auttakaa dorkaa: kuinka usein käytätte vitamin c & ha spheres? Se on ainoo tuote whamisan tonerin lisäks, joka oikeasti tekee eron tähän naamaan. Nyt oon käyttäny ehk 2 viikkoo joka ilta seerumiin sekoitettuna.


Käytä ihan niin usein kun iho tykkää. Itsekin käytän liki joka päivä. C-vitamiini on iholla loistava antioksidantti ja tulokset todella näkyvät.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: princess - 27.02.19 - klo:23:16
Kiitti lila! Tää tuote on kyllä ihan parasta iholle. :-*
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Manna - 02.03.19 - klo:18:41
Kiinnostaisi kuulla onko Ordinaryn valikoimissa sellaista tuotetta, jota voisin käyttää tukkeutumien poistamiseen? Mulla on otsalla sellainen ryhelmä, jonka haluaisin pois :P
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 03.03.19 - klo:10:07
^Onhan siellä. Jos iho ei ole erityisen herkkä, niin kokeilisin glykolihappokasvoveden ja BHA-liuoksen yhdistelmää. Yöksi glykolihappo, päiväksi BHA - ja ei niin, että heti alkuun joka päivä molemmat, vaan vähitellen ihoa totuttaen, aloittaen vaikka 2 iltaa / vko, 3 päivää / vko. Voi myös olla, ettei jokapäiväinen käyttö ole tarpeen lainkaan.


https://deciem.com/product/rdn-glycolic-acid-7pct-toning-solution-240ml
https://deciem.com/product/rdn-salicylic-acid-2pct-solution-30ml


Yhdistäisin tehokkaaseen ja keveään kosteuttamiseen, esim. saman sarjan HA-seerumi ja ehkä vielä joku kevyt emulsio sen päälle. Molemmat hapot auttavat ihon pintakerroksen uusiutumisessa, BHA lisäksi tulehdusta vähentävä (on oma suosikkihapponi ihonhoidossa ja kemiallisessa kuorinnassa).


Jos iho on herkkä, niin silloin kokeilisin lempeämpiä happoja, niihinkin on Deciemillä vaihtoehtoja. Azelaic Acidista on aika hyvää näyttöä aknen ja epäpuhtaan ihon kanssa: https://deciem.com/product/rdn-azelaic-acid-suspension-10pct-30ml - toinen toimiva voi olla Mandelic Acid: https://deciem.com/product/rdn-mandelic-acid-10pct-ha-30ml
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Manna - 03.03.19 - klo:16:39
^ kiitos kovasti Lila! Ihoni kestää aika paljon, joten kokeiluun lähtevät ensin mainitut tuotteet!
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 05.03.19 - klo:09:58
Mun iho on joka kerta ärsyyntynyt aivan hirveästi Ordinaryn 1% Retinolista.

No onpa outoa, mielestäni kirjoitin paljon pitemmän viestin ja poistin toimimattoman linkinkin ??!

Jatketaan uuteen viestiin
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 05.03.19 - klo:13:48
Minä olen käyttänyt noita granactive-versioita, etenkin emulsio on minusta tosi toimiva. En tykkää skvalaanista tuhdimman version pohjassa, se ei tunnu minulla imeytyvän ollenkaan. Mutta retinoli on kyllä vaikea herkälle iholle. Yhden älyttömän toimivan vinkin löysin itse retinolien käyttöön - ei koskaan kostealle iholle, eli puhdistuksen jälkeen vähintään 15 min, mielellään enemmän, ilmakylpyä ennen retinolin levittämistä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 05.03.19 - klo:15:23
Joo oli tarkoitus siis sanoa, että tuo Retinol 1% aina saa ihon hilseilemään, varsinkin silmien ympäriltä mutta  myös otsasta ja leuasta jne joissa ihon pitäisi olla paksumpaa. Olen käyttänyt Granactive Retinoidia ja Retinolia Squalanessa eri vahvuuksia, eikä niistä ole tullut mitään reaktiota.

Kokeilin edellisen kerran viime viikolla torstaina Retinol 1% iholle ja hölväsin päälle Squalane-öljyä, koska se tuntuu mulla olevan ihmeaine joka rauhoittaa kaiken overnight. Pidin tämän kokeilun jälkeen huolellisesti tauon kaikesta kuorivasta, retinolipitoisesta, C-vitamiinista ja oikeastaan ihan kaikesta, paitsi huolellisesta kosteutuksesta. Luulin jo selvinneeni kerrankin ilman ärsytystä ja voivani alkaa varovaisesti käyttää tuubia loppun, koska kuoriutuminen ja palovammamainen kirvely ja punoitus ei tuntunut käynnistyvän niin kuin aiemmilla kerroilla. Tästä rohkaistuneena levitin eilen illalla uuden kierroksen samaa yhdistelmää ja nyt aamulla huomasin, että silmien alla iho näyttä tavallista tummemmalta ja hiukan läikikkäältä ja juonteet ovat extra syvät (=iho alkaa kohta kuoriutua). Perhanan perhanan perhana.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Painted Lady - 05.03.19 - klo:17:10
^se 1% retinol (tuubissa) on TO:n vahvin retinoli tuote. Kannattaa aloittaa niistä granactive-versioista ja totuttaa ihoa pikkuhiljaa vahvempaan tuotteeseen. Oma ihoni ei tuota 1% retinolia kestänyt, joten olen tyytynyt miedompiin versioihin.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Masaton - 10.03.19 - klo:08:55
Lila ja muut, kiinnostaisi kovasti etenkin tuo C-vitamiinivoide. Kevät on kuitenkin kohta (onneksi) tulossa ja ymmärtääkseni suurin osa näistä ihoa kuorivista Deciemin tuotteista herkistää UV-säteilylle. Onko näin myös C-vitskujen kohdalla?

Ostin Mustana Perjantaina tarjouksessa olleet Lactid Acid 10% ja Granactive Retinoid 2% tuotteet. Varsinkin ensimmäisestä iho on selvästikin tykännyt. Aiemmin käyttämäni COSRX:n AHA-liemi ei saanut aikaan oikeastaan mitään paitsi ajoittaista ärsytystä.

Olen käyttänyt näitä suht säännöllisesti mutta varovaisesti. Lactid Acidia ehkä kerran pari viikossa, Retinoidia vähän useammin. Mitään suurta ja ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta iho on mielestäni nyt ollut heleämpi ja vähemmän eloton. Eli oikealla tiellä ollaan.

Jos olen oikein ymmärtänyt niin nämä ovat lähinnä pimeän talvikauden tuotteita? Itse saan/joudun olemaan paljon ulkoilmassa, joten auringolle herkistymisen vaara on suurempi kuin monilla muilla. Suojakertoimelliset päivävoiteet eivät oikein tunnu olevan tarpeeksi suojaavia ja vastaavasti kunnolliset aurinkovoiteet ovat tahmaisia ja helposti pois rullautuvia. Onko jollain hyvää suositusta näiden kanssa käytettäväksi?

Vielä viimeinen eli säilytys. Olen tunkenut pullot jääkaapin lokeroon, mutta mielellään jossain vaiheessa ottaisin ne sieltä pois. Vaikuttaisiko se tuotteiden säilyvyyteen paljonkin?
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 10.03.19 - klo:10:23
C-vitamiinin pitäisi olla antioksidanttina itse asiassa ihan hyvä tuote aurinkoiseen vuodenaikaan, vaikka se hapan ja jopa kevyesti kuoriva onkin. On ollut itselläni valoisan vuodenpuoliskon rutiinissa ja päiväkäytössä jo pitkään. Testailen nyt tuota The Ordinaryn vesipohjaista vaihtoehtoa, on todella helppo käyttää - eikä tähän tule sitä samaa voimakasta tuoksua, mikä perus-askorbiinihappoon aina tulee kun se hapettuu.


Itse en käytä a-vitamiinijohdannaisia kesäkaudella. Kemiallisia kuorintoja ehkä kerran viikkoon, yötä vasten - ja seuraavina parina päivänä olen auringon kanssa varovainen.

Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Jessie - 10.03.19 - klo:14:59
Oletteko retinoli-/retinoidituotteen hankkineet käyttäneet sitä myös silmänympärysiholla?
Itselläni on Granactive retinoid 2% ja purkissa ei erikseen ohjeisteta välttämään silmänympärysihoa, kuten joissain The Ordinaryn tuotteissa on ohjeistettu.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: kuskus - 12.03.19 - klo:08:42
^Mulla on tuo sama, olen käyttänyt myös sy-iholla ilman ongelmia.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 12.03.19 - klo:09:11
Granactive Retinoidia olen ihan huoletta laittanut silmien alle eikä ole tullut mitään ärsytystä.

Olen sissinä jatkanut Retinol 1% käyttöä joka kolmas päivä ja nyt viimein voin sanoa, että iho näyttää välipäivinä jo normaalilta, eikä kuivalta ja auringossa palaneelta. Aion tämän tuubin ainakin saada kulutettua loppuun, joten joko jatkan näin tai yritän seuraavaksi joka toinen päivä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.03.19 - klo:07:08
Kolme uutta The Ordinary -kokemusta, kaikki hyviä.


Ascorbyl Glucoside Solution 12% on linjan vesipohjainen C-vitamiini - erittäin helppo käyttää. Ohut seerumi, joka imeytyy hyvin - ja tuntuu minusta iholla hellävaraisemmalta kuin askorbiinihappo. Jos etsii antioksidantteja päiväkäyttöön helppokäyttöisessä muodossa tai herkkäihoisempana haluaa kokeilla C-vitamiinia, niin tästä tuotteesta on hyvä aloittaa kokeilu.


100% Plant Derived Hemi Squalane - minä en ole pitänyt puhtaasta skvalaanista ihonhoidossa (kokeilin aikoja sitten jostain DIY-kosmetiikan raaka-ainevalikoimasta) enkä The Ordinaryn skvalaanipohjaisista seerumeista. Skvalaani jää itselläni iholle jotenkin pyörimään, ei imeydy. Eikä ole minusta mikään helppo kerrostettava, tulee kaikenlaista rullausefektiä muiden tuotteiden kanssa. Hemiskvalaani on selvästi kevyempää ja olen jopa tykännyt, käytän tällä hetkellä päivärutiinissa sulkevana kerroksena. Muoksis - pitäisi toimia myös hiustenhoidossa, en ole vielä testannut.


Marine Hyaluronics - kevyt ja erittäin kosteuttava seerumi. Jotkut valittavat raaka-aineiden tuoksusta - ja eihän tämä tosiaan ruusulle tuoksu. Se mereinen vivahde on kyllä hento ja häipyy pois, ei häiritse itseäni lainkaan. Iho on tykännyt tämän ja hemiskvalaanin yhdistelmästä kosteutuksessa ihan tajuttomasti. Yhdistelmä toimii erittäin hyvin meikin alla, ei rullausefektiä. Tuotteessa ei ole hyaluronihappoa, pitäisi toimia kosteuttajana niilläkin, joilla hyaluronihappo ei sovi.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: helka - 28.03.19 - klo:11:46
^ Olen käyttänyt tuota skvalaania jätettävänä öljynä latvoissa ja se on toiminut tosi hyvin! Laitan sitä kosteaan tukkaan muutaman tipan ja se imeytyy ihan hetkessä eikä jätä öljyistä tai lähmäistä tunnetta mutta kuitenkin selvästi pehmentää. Mulla on nyt polkkamittainen tukka ja latvat ovat aika hyvässä kunnossa eli en osaa sanoa, miten se toimii pitemmässä tai kuivemmassa tukassa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Od3ssa - 28.03.19 - klo:12:25
Mun täytyy vinkata tähän ketjuun, vaikka ihonhoito-topicin alla ollaankin, niin The Ordinaryn Serum Foundation on I H A N A ja tuo on paljon multa sanottu. Olin kehuja lueskellut jostain blogista ja kun tilasin muitakin sarjan tuotteita, niin kotiutin myös meikkivoiteen halvan hinnan (~10€) takia. Toki sävyn valitseminen oli hiukkasen vaikeaa swatchien perusteella ja sävy 2.0N on hiukkasen liian tumma mulle, kuitenkin nätisti saa blendattua joukkoon vaaleampaa meikkivoidetta (tai itse asiassa bb-voidetta oon laittanut) pisaran.

Kokeilkaapa ihmeessä. Mulla on erittäin vaativa sekaiho, aknearpia ja epätasaisuutta löytyy,  tuo häivyttää niitä kivasti, mutta ei tunnu että olisi maski naamassa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: muori Pippuri - 05.04.19 - klo:17:18
Auttaako retinol noihin alkaviin pystyjuonteisiin otsassa? Huoliryppyihin. Nuo tuli oikeasti yhdessä yössä kun täytin 36.  ??? Sen ihan tuntee, että kulmat on koko ajan kurtussa. Buffettia käytin tuossa jonkin aikaa, mutta se ärsyttää jumalattomasti ihoa, vaikka käytin sitä vain paikallisesti. Tulee punaista röhelmää, mikä polttelee.

Huulien ympärillekin on tulossa pientä juonnettua  :(
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Od3ssa - 12.04.19 - klo:10:27
Tutustuminen näihin tuotteisiin on aluillaan, mutta vaikuttaa hyvältä. Testissä on ollut AHA30%+BHA2% peeling solution, joka näköjään on ostolakossa-blogissakin postauksen aiheena. Nelisen kertaa olen tainnut käyttää ja kummasti parantaa ihon tekstuuria. Ekalla kerralla ajattelin, että tekeeköhän mitään, kun ei tuntunut iholla miltään, mutta kyllä tekee. Suositellaan max. 2x viikossa ja luulen, että pyrin siihen lähemmäs viikon väliin kuorintojen välillä, etten tee hallaa iholle.

En ole sen paremmin aha-tuotteisiin perehtynyt, mutta tätä ei varmaankaan kannata kesäkautena käyttää..?
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: kuskus - 11.07.19 - klo:17:24
Mulla on ollut käytössä Ascorbyl Glucoside Solution 12%, joka alkaa olla kohtapuoliin lopussa. Olen tykännyt tuosta kovasti, mutta mietin jatkanko tuolla, vai tilaanko esim. Ethylated Ascorbic Acid 15% Solutionin tai jonkun muun c-vitamiinituotteen? Onko suosituksia? Saisi olla mielellään sellainen, joka sopii meikin alle ongelmitta.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 11.07.19 - klo:19:40
^Minusta tuo on kosmeettisesti miellyttävin, ehdottomasti helpoin meikinalustuote.


Ja päivitystä noihin aikaisempiin käyttötietoihin - käyttelen nyt granactive retinolia myös kesällä. On näköjään niin, että retinoli ei herkistä auringolle - vaikka asiasta löytyy monta päinvastaistakin väitettä netistä. MUTTA kannattaa huomata, että a-vitamiinijohdannaiset ovat valoherkkiä, hajoavat auringonvalossa eivätkä sitten vaikuta, siksi sopivat ennen muuta yökäyttöön (on kai jotain hifiversioitakin olemassa, mutta itselleni tämä käyttötapa sopii).


Oma iho kestää GR:ää tosi hyvin - ja mielestäni aine tosiaan myös vaikuttaa, kunhan sitä jaksaa kärsivällisesti käyttää. Ei ole mikään yhden yön ihme, kuten kemiallinen kuorinta voi olla. Tälle tuotteelle ihan valtava  :ts . Etenkin tuo ohut emulsio on ihana, valitettavasti vahvin versio on saatavilla vain skvalaanipohjassa, joka ainakin omalla ihollani imeytyy vähän heikosti. Kun tuohon päälle iskee kosteuttavan yövoiteen / naamion, niin tämäkin menee. Käytäntö voi olla hyväkin, sillä a-vitamiinijohdannaiset tuppaavat rikkomaan ihon suojakerrosta, keramidit, lipidit ja muut ihon suojafunktiota tukevat aineet ovat hyviä synergistejä retinoleille.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: kuskus - 12.07.19 - klo:09:26
^Minusta tuo on kosmeettisesti miellyttävin, ehdottomasti helpoin meikinalustuote.

Okei, kiitos. Olen kyllä ollut tyytyväinen tuohon, joten mitäpä sitä turhaan vaihtamaan.  :)
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 17.10.19 - klo:13:27
Pitkästä aikaa kotiutin tilauksen The Ordinarylta, mukana oli tarjoussetti (puhdistusaine, hyaluronihappo + NMF-voide) sekä mukaan nappaamani EUK-seerumi. Iho on taas rutikuiva, ja sitä on koetettava hellitellä.
Onko viimeksimainitusta kokemuksia? Öljymäinen neste, joka jää ihon pintaan tuntuvana kerroksena pienenäkin pisarana. Ihan mukava tunne näin talven kylmyyteen ja kiristelyyn..
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 17.10.19 - klo:15:23
Olen käyttänyt tuota EUKia jonkin aikaa ja tykkäilen. Pitäisi olla tehokas antioksidantti - ja on iholle hellävarainen. Jos on esim. niin herkkä iho, että C-vitamiini aiheuttaa ärsytysoireita, niin tätä kannattaa kokeilla. On jopa jossain määrin rauhoittava, punoitusta hillitsevä. Tykkään itsekin tuosta öljymäisyydestä, sekoitan usein pari tippaa joko seerumiin tai päivävoiteeseen ja kiristävät kohdat kiittää.


Itse olen vähän kyllästynyt C-vitamiinin hajuun iholla ja tämä on ollut siksikin nyt mieluinen. Ei ehkä ole samalla tavalla kirkastava kuin C-vitamiini, mutta rauhoittavan vaikutuksen olen huomaavinani. Antioksidanttien suojaava vaikutus on toki pitkän aikavälin ikääntymisen merkkejä hidastava, siis vaikeasti todettava. Mutta on niin edullinen tuote, että käyttelen mielelläni perusihonhoidossa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 17.10.19 - klo:16:07
Tässä tundramaisessa kuivuudessa olen jättänyt useimmat nuorentavat ja kirkastavat tuotteet sivuun ja keskittynyt lähinnä hengissä selviämiseen... Tuo on siitä mukava, että myös antaa öljyisen tunteen (toki voiteen laitan vielä sen päälle)
Onhan sitten myös ruusunmarjasiemenöljy, joka sekä kirkastaa että lukitsee kosteuden ihoon, joten sitä laitan yöksi.

On tämäkin.. suojavaippa on päässyt pahasti vaurioitumaan otsasta, ja se alue hehkuu punaisena.
Keramidikapselikaan ei riitä...
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Neve - 18.10.19 - klo:22:16
Voiko tuota Granactive Retinoidin käyttää joka ilta vai onko suositeltavaa aloittaa käyttö varovaisemmin? Annostelu myös mietityttää. Onko 2-3 tippaa kasvoille ok?

Korkkasin tänään putelin, eikä ensituntumalta iho ollut moksiskaan. Tuote levittyi ja imeytyi nopeasti, jätti kasvot mattaisiksi ja joustaviksi. Päälle levitin tuhdimman yövoiteen. Tuloksia odotellessa  ;)
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: enna - 18.10.19 - klo:22:20
^Pitää aloittaa varovasti. Mulla ittellänikin on se käytössä ja alotin (itse asiassa käytän edelleen) noin joka kolmas ilta. Kannattaa totutella, vaikkei se heti iholla tunnukaan pahalle. Mä käytän kolme tippaa, on tuntunut ok määrälle.

Pitää mun varmaan vähän tiheentää (ja ainakin yrittää käyttää säännöllisesti), jospa saisin jotain vaikutusta ihoon.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Evakkosiili - 03.06.20 - klo:19:36
Oon ihan supervaikuttunut AHA30%+BHA2% Peeling Solutionista. Mun iho ei yleensä hätkähdä mistään, tää on ensimmäinen tuote joka selkeästi kihelmöi, mutta näyttäisi olevan sit tehojakin sen mukaisesti. Näppyröpelö on melkein kadonnut otsasta ja muutenkin iho tuntuu sileämmältä, jee! Lähinnä toivon vaikutusta pigmenttiläiskiin, onko muilla kuorinnasta ollut apua?
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: jeba - 17.06.20 - klo:19:30
^ Mun iho on ilmeisesti melko herkkä, ja se ei tykännyt tuosta AHA30%+BHA2% kuorinnasta yhtään vaikka ihoa koitin siihen totuttaa lyhyemmillä vaikutusajoilla peräti kolme kertaa (::)) aivan liian tujua ja iholla meni viikko aina palautua. Tokihan tuo on tarkoitettu niille joilla on jo kokemusta happojen käytöstä ihonhoidossa, ja olin aiemmin käyttänyt iherbistä saatavaa 10% AHA-voidetta, mutta tämä aha+bha oli silti liikaa itselle. Opin kantapään kautta että teen jatkossa ainakin happojen kanssa ensin testin pienelle alueelle, esim. korvan taakse ja katson mitä tapahtuu.

Haluaisin kovasti tykätä The Ordinaryn tuotteista, kun useille nämä tuntuvat sopivan ja hintakin on edullinen, mutta toistaiseksi mikään testatuista ei ole ollut itselle hyvä. Hellävaraiselle mutta tehokkaalle kuorinnalle on kuitenkin tarve, joten annoin vielä yhden tilaisuuden The Ordinaryn tuotteille ja tilasin pari miedompaa kuorintaa testiin joita kokeilen varovasti, eli Mandelic Acid 10% ja Lactic Acid 10%.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Jessie - 27.07.20 - klo:20:59
Haluaisin kovasti tykätä The Ordinaryn tuotteista, kun useille nämä tuntuvat sopivan ja hintakin on edullinen, mutta toistaiseksi mikään testatuista ei ole ollut itselle hyvä. Hellävaraiselle mutta tehokkaalle kuorinnalle on kuitenkin tarve, joten annoin vielä yhden tilaisuuden The Ordinaryn tuotteille ja tilasin pari miedompaa kuorintaa testiin joita kokeilen varovasti, eli Mandelic Acid 10% ja Lactic Acid 10%.

Ootko päässyt kokeilemaan mantelihappo- tai maitohappokuorintaa vielä?
Voisin suositella miedommista lisäksi glykolihappoa, joka on siis yksi AHA-hapoista. Itse oon tykännyt päivittäisessä käytössä, tosin mulla
AHA30% + BHA2% ei oo aiheuttanut pientä kihelmöintiä lukuunottamatta ihoärsytystä. Glykolihappoa löytyy myös edellämainitusta kuorinnasta kolmen muun AHA-hapon kanssa, mutta yksinään se on edellämainittua miedompaa. Vieläpä riittoisassa pullossa   :l

Toiseen aiheeseen, The Ordinaryn salisyylihappokuorinta on jäänyt tosi vähälle käytölle. Se pomppasi esille, kun etsin tietoa ihonalaisten finnien tehokkaaseen hoitoon, ja yhden yön perusteella finni on pienentynyt huomattavasti. Salisyylihapossa ei oo erityisemmin vikaa, sen käyttö on vaan unohtunut, kun The Ordinarya on tullut hamstrattua yli tarpeen. Ehkä tästäkin vois tulla ihonhoidossa uusi HG.

Ja sitten, hoksasin että The Ordinarylta on tullut markkinoille L-askorbiinihappojauhe, tuttavallisemmin C-vitamiini. Tämä muoto askorbiinihaposta on ilmeisesti ihonhoidon kannalta se tehokkain muoto, jauhemuodosta vielä plussaa kun se on C-vitamiinin säilyvyyttä ajatellen stabiilein muoto. 20g purkki maksaa noin 6-7 €, mikä ei ole musta älyttömän paha hinta.


Tiedoksi, alla jaarittelua C-vitamiinin eri muotojen kemiallisista ominaisuuksista:

Mulla on ollut siis  jauhemuotoisesta askorbiinihaposta käytössä Yliopiston Apteekin jauhemainen valmiste, joka on tarkoitettu hapettumisenestoaineeksi ravinnossa, eli se ei ole L-askorbiinihappoa, vaan "pelkkää" askorbiinihappoa. Oon käyttänyt tätä sekoitettuna kasvojen puhdistusaineisiin, ja ennen liukenemistaan se mm. kuorii ihoa fysikaalisesti. Iho tykkää tästä selvästi, mutta nyt haluaisin päivittää parempilaatuiseen versioon.

Jauhemaisista L-askorbiinihapoista kiinnostava ois myös Puhdas+:n C-vitamiinijauhe, jossa on siis L-askorbiinihapon johdannaista natrium-L-askorbiinihappoa. Se vissiin vaan on johdannaisena teholtaan heikompaa puhtaaseen L-askorbiinihappoon verrattuna, mutta kilohinta taas on alle puolet The Ordinaryn L-askorbiinihappojauheen hinnasta.
Ja TO:n 20g ei oo määrällisesti kovin paljoa, mutta eipä oo purkin hintakaan.

Ehkä ostan vaan molemmat  :T
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 27.07.20 - klo:21:11
Minulla on tuossa avaamattomana tuo L-askorbiinihappojauhe, pitäisi alkaa testailemaan  :) .
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Jessie - 27.07.20 - klo:21:16
^Ois ehdottomasti kiva kuulla sitten kokemuksia  :)
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.07.20 - klo:09:30
No avasin sitten heti käskystä  ;D .


Sanoisin, että jo koostumuksen takia tämä on erinomainen vaihtoehto, jos askorbiinihappoa miettii. Tämä on ihan ohutta pulveria, joka sekoittuu nesteisiin ihan toisella tavalla kuin se hienosokerin tyyppinen askorbiinihappo, jota olen aikaisemmin käyttänyt. Seoksesta tulee mielestäni jopa vähemmän rakeista, kuin The Ordinaryn silikonipohjainen C-vitamiini. Peukku siis koostumukselle.


Sekoittelin tämän Resveratrol + Ferulic acid:iin - ja tätä seosta en suosittele päiväkäyttöön, tulee aika tahmea. Mutta yöksi - tai vaikka puolen tunnin naamioksi varsin hyvä kombo. Minulle vahva C-vitamiini tekee ihan selvän tuhkimoefektin, iho näyttää kiinteämmältä ja huokoset häivyttyvät - ja oma ihoni myös kestää askorbiinihappoa mainiosti. Ihan mitätöntä pikku nipistelyä tunsin iholla levittämisen jälkeen, mutta aamulla iho oli ihanan tasavärinen ja sileä. Itse sekoittamisen mahdollisuus C-vitamiinille on kyllä mahtava juttu, herkkäihoinenkin voi testailla pientä määrää vaikka hyvin kosteuttavan päivävoiteen joukossa.


Huonona puolena tietenkin askorbiinihapon haju, naama haisee ihan makkaralle. Ei kai se ihme ole, että hajun yhdistää elintarvikkeisiin, askorbiinihappo on niin yleinen happamuuden säätely ja säilöntäaine.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Neve - 17.08.20 - klo:15:20
Olen kahtena iltana käyttänyt The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1% ja mun leukaan ja suun ympärille on alkanut ilmestyä kiivalla tahdilla märkänäppyjä. Onko muilla vastaavia kokemuksia?
Otsa sen sijaan tuntuu tykkäävän tästä seerumista, joten ehkä joudun jatkossa käyttämään tätä vain rajatulle alueelle kasvojen yläosaan.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: jeba - 23.08.20 - klo:11:26
Nyt on pari kuukautta ollut Mandelic Acid 10% ja Lactic Acid 10% kokeilussa melkein päivittäin vähän vaihdellen, ja ainakin nämä ovat omalle iholle tarpeeksi mietoja etteivät ärsytä, mutta enpä ole näillä hirveästi vaikutustakaan huomannut. Tuo mantelihappo on miellyttävää käyttää hieman öljyisen koostumuksen vuoksi, tuntuu että levittyy hyvin. Maitohappo on taas koostumukseltaan kuin vettä. Vähän ehkä pettynyt fiilis (näistäkin), mutta käyttelen pikku hiljaa nämä kuitenkin pois. Toinen ääripää oli tuo AHA 30% + BHA 2% naamio ja pelkkä Salicylic Acid 2% Solution, jotka eivät laittaessa ärsyttäneet mutta aamulla heräsi sen näköisenä kuin olisi palanut auringossa. Ne lensivät roskiin melko pian.

Taitaa olla että nyt oon antanut tarpeeksi mahdollisuuksia The Ordinarylle ja nyt täytyy siirtyä muihin merkkeihin. Mahdollisesti kiinnostaisi ostaa pieni koko ilmeisesti legendaarista Paula's choicen 2% bha nestettä, se on jotenkin jäänyt välistä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 23.08.20 - klo:14:46
^Paulan BHA on kyllä hyvä. Ethän jättänyt tuota AHA 30% + BHA 2% naamiota yöksi iholle? Itselleni riittää siinä muutaman minuutin vaikutusaika ennen poispesua - ja on kyllä todella heleyttävä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: jeba - 23.08.20 - klo:20:29
^ En jättänyt AHA 30% + BHA 2% naamiota yöksi, kolme kertaa halusin antaa sille mahdollisuuden ja joka kerralla lyhensin vaikutusaikaa ja pidin taukoa käytössä. Viimeisellä kerralla pesin saman tien pois kun olin levittänyt iholle ja silti aamulla odotti katastrofi, vaikka pesun jälkeen ei tuntunut mitään. Pitää olla varovainen näiden aineiden kanssa ettei vaan vahingossa tee hallaa iholleen ja aja tilannetta huonommaksi.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 23.08.20 - klo:21:42
Kuulostaa rajulta reaktiolta. Mulle on sopineet kemialliset kuorinnat ihan älyttömän hyvin, käytin ensin Paulan ja sittemmin olen käyttänyt tyytyväisenä myös Ordinaryn kuorintoja. Tuo punainen 30% AHA + 2% BHA lima haisee metalliselta, mutta on mukavan lyhytvaikutteinen. Käytän sitä hampaiden pesun ajan parisen kertaa viikossa ja sen huuhdeltuani naama on valmis seuraavaan aineeseen.

Tein jalkahoidon sillä tänään  :ts
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Neriana - 08.10.20 - klo:12:44
Onkos kellään kokemusta tuotteen Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 sekoittamisesta kasvovoiteeseen?  ;D Olen tosi laiska ihonhoitaja ja en jaksaisi ensin läträillä tuolla seerumilla ja sen jälkeen kosteusvoiteella. Mietin, että jos nuo yhdistäisi ennen levitystä, niin riittäisi vain yksi vaihe.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Neve - 28.10.20 - klo:11:19
Granactive Retinoid 2% emulsion on loppu kaikkialta/poistunut valikoimista?!
Tämä on ollut niin hyvä tuote naamalleni ja oon nyt ihan kriisissä kun en saa tilattua tätä lisää :(
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 28.10.20 - klo:13:01
On sitä ainakin Deciemin omilla sivuilla. Tuolta voi hyvin tilata, ihan kohtuulliset postikulut, toimitus nopeaa (paitsi jos on joku Black Friday -ruuhka tms.) eikä tule mitään lisäkuluja, koska varastoivat myös Euroopassa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Neve - 30.10.20 - klo:09:23
^Kiitos vinkistä! Laitoin heti tilaukseen :ts
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Shi Shi - 31.10.20 - klo:12:35
Tällä merkillä tuntuu olevan niin monta eri antioksidantti- ja ryppyseerumia ettei ole ihan helppo valita mitä kokeilla. Oisko suosituksia antioksidantista äärimmäisen herkälle pintakuivalle iholle, joka ärtyy ihan kaikesta? Hyaluronihappokin ois ihan kiva lisä. Kiinnostaisi myös joku paikallisesti käytettävä seerumi ilmeryppyihin. Mulla oli nuorempana pintakuiva sekaiho, poskilla ei näpyn nappyä ja T-alue hiukan öljyisempi. Parhaiten on toiminut rutiini hellällä puhdistuksella (Avènen emulsio "intolerantille" iholle) ja kevyellä kosteutuksella, vältellen mitään turhan öljyistä ja tippaakaan kuivattavaa. Parantelen parhaillaan poskien ruusufinniä Avènen Tolerance extremellä. Tämä silmien limakalvoille asti levinnyt tulehdus puhkesi La Roche Posayn Toleriane-voiteilla. Mitään kuorivaa tämä iho ei kestä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 31.10.20 - klo:13:47
Oi voi, kuulostaa niin herkältä ihosi tässä vaiheessa, että en laittaisi mitään TO:n tuotetta kokeiluun.
Jos LRP Tolerianekin ärsytti noin pahasti..
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Shi Shi - 31.10.20 - klo:16:01
Kiitos NarnianQueen. Yritin käydä läpi eroja eri voiteissa, mistä oon saanut iho- ja silmäoireita ja mistä en, ja pieni epäilys herää glykolien suhteen. Monissa apteekkituotteissakin propyleeni- ja butyleeniglykoli on aika ylhäällä INCIssä. Katsoin että Ordinaryissä ei kaikissa ole silikoneja (aiheuttaa kutinaa), muoveja (vaatii liuottimensa -> kutinaa) eikä glykoleja (tai ainakin pienemmissä määrin). Tämä Avènen Tolerance extreme vaikuttaa aika lupaavalta neutraalilta voidepohjalta, mutta jään kaipaamaan pientä lisää, niitä antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Öljyt sellasenaan ei mun kasvoilla toimi. Yhdellä paikallisella luomumerkillä oli aikoinaan kiva antioksidanteilla ja HA:lla terästetty kevyt päivävoide josta tosin puuttui aurinkosuoja, ja jonka valmistus on lopetettu.

Edit. Nyt kun Deciemin omassa kaupassa on kaikki -23% ja tänään tuli loppuneita tuotteita tilattaviksi, laitoin sitten kuitenkin kokeilutilauksen menemään. Sain ihon tulehdustilan rauhoittumaan Avènella ja MON-luomusarjan hyaluroni-teepuu-kasvovoiteella, mutta pidemmän päälle kaipaisin pientä apua otsaryppyihin ennen kuin syvenevät pahemmin, antioksidantteja pitämään ihoa kirkkaampana ja hyaluronia, muuta suolaa tai sokeria sitomaan vettä pinnan alle. Tästä teepuuöljyvoiteesta mulla on vain näyte, enkä ajatellut kokonaista pulloa ostaa, koska epäilen tämän olevan turhan tujua jatkuvalla käytöllä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Shi Shi - 24.11.20 - klo:18:55
Laitan tuplaviestin nyt kun on viikon verran olleet Ordinaryt kokeilussa. Tavoitteena/toiveena on saada ihon kosteustasapaino palaamaan ja tämä lievä rosacea siivottua poskilta. Noista Avènen Tolérance extremeistä rich sopii mulle paremmin, rauhoittaa ja kosteuttaa vaikka teettääkin miliumeja, light viikon jatkuvalla käytöllä ei vaan riitä.

No niin, Ordinaryihin.. toistaiseksi ei ole tullut ärsytysreaktioita mistään, vaikka aminohapposeerumi ja retinoidi levityksen jälkeen hetken vähän kihelmöikin, mutta se kai kuuluu ominaisuuksiin.

Natural moisturising factors -voide toimii mulla ihan hyvin helpottamaan pintakuivuutta ja sopii myös silmien alueelle. Ei ole ärsyttänyt yhtään, eikä teettänyt muutakaan vaivaa. Sellaisenaan ei riitä kosteuttamaan, vaan olen käyttänyt seerumien päällä. Edit. Kuukausi mennyt ilman mitään ärsytysreaktiota edes silmissä ja ilman miliumeja.

Skvalaanin tilasin kun sai halvalla. Laatu sinänsä hyvä, mutta mulla ei vaan toimi. Pehmittää kyllä, mutta ärsyttää mun ihoa kuten moni muukin öljy. Edit. Lahjoitin suosiolla kaverille.

Niasinamidin jätän varmaan niille päiville, kun tarvitsee miettiä ihon mattaisempana pitämistä. Jätän auki vielä rauhoittaako tämä pinnallista tulehdusta vai ei. Edit. Pesemättä kasvoja illalla olen laittanut tätä yöksi rosacea-alueelle karitevoin alle. Auttoi, mutta rupesi kuivattamaan liikaa.

Granactive retinoid yökäytössä on hillinnyt poskien näppylöitä. Vaikuttaa lupaavalta, mutta katsotaan mikä on tilanne jatkossa. Tämän olen laittanut Marine hyaluronicsin päälle ennen voidetta. Edit. Voin käyttää tätä satunnaisesti "kuorintana" yön yli. Uusi edit. Kasvoja pesemättä (päivämeikkini on vain ripsari ja kulmaväri) olen laittanut yöksi poskille ja ruusufinni on melkein selätetty. Katsotaan seuraavat viikot yöt vuorotellen tällä ja Bodermin 20% atselaiinihappovoiteella.

Marine hyaluronics on kuin ei mitään mutta sitten kuitenkin tuo juuri sitä öljytöntä syväkosteutusta mitä kaipaan. Edit. Vaikutus kestää 8-12h eli toimii tilapäisenä pikakaunistajana.

Pycnogenol... en ole kokeillut ruuanlaitossa tai sushin särpimenä, mutta tämä haisee ja näyttää ihan soijakastikkeelta. Paranoidi voisi kokea itsensä vedätetyksi.  ::) Valitsin tämän kokeiluun, koska tämän pitäisi hillitä tulehdusta, vähentää punoitusta, sekä auttaa UV-säteilyn aiheuttamien vaurioiden ja ihon kosteustasapainon palautumisessa. Toistaiseksi tuntuu ainakin jossain määrin lunastavan lupauksensa. Edit. Kuukauden päiväkäytön petusteella auttaa ihoa korjautumaan.

EUK on ollut vasta muutamia kertoja käytössä, vuorotellen pycnogenolin kanssa. Varovaisesti sanoisin pycnogenolin olevan tehokkaampi.

Amino acids + B5 näyttää tehonsa vasta muutaman viikon käytön jälkeen. Auttaa pintavaurioiden paranemisessa ja kosteustasapainon ylläpidossa. Olen käyttänyt aamuisin ennen antioksidanttia ja kosteusvoidetta.

Argilerine on vielä kunnolla kokeilematta. Välitöntä reaktiota tästä ei kertakokeilulla tullut. En tarkistanut tämän toimintaperustetta ennen tilausta ja lueskeltuani tehon perustuvan ilmelihasten lamaannuttamiseen, jätän varmaan kokeilut tuonnemmaksi.

Sivuhuomiona, koska öljyjä en oo oikein koskaan saanut pelaamaan omalla iholla, ja mun poskipäille Ordinaryt on liian kevyitä, hommasin pitkästä aikaa karitevoita. Siinä missä Ordinaryillä naaman kuivuusrypyt ja kiristely on muutoin hellittäneet niin nokare karitea poskipäille on auttanut kuivuudesta rakkuloille asti ärtyneen ihon parantumisessa. Ehkä vuonna 2021 ollaan jo normaalitilassa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: elly - 17.12.20 - klo:11:37
Minulla on ollut nyt The Ordinary Argireline Solution 10% hetken käytössä ja pullossa ohjeistetaan levittämään tuotetta otsalle ja silmänympärysiholle. Onkohan tälle jokin syy, minkä vuoksi tuotteen käyttöä suositellaan vain tietyille osille kasvoja?
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: naapio - 17.12.20 - klo:19:57
Luin jostain, että siellä sijaitseviin ilmelihaksiin tehoavat paremmin kuin esim. huulten ympärillä. Olen laittanut itselleni yli jääneet kyllä muualle kasvoille, mutta siellä en ole vaikutusta huomannut. Otsalla teho on ollut ihan selvä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Lila - 18.12.20 - klo:08:33
Argireliini kyllä toimii! On ihan mahtava lisä ikääntyvän ihon hoitoon, eikä edes lompakko huuda hoosiannaa.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 18.12.20 - klo:18:57
No ähhhh... ei saa yllyttää enää yhteenkään teholiemeen.. :P ::)
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: elly - 21.12.20 - klo:08:35
Kiitos vastauksista! :) Täytyy kyllä ylistää Argirelinea, johon taisin itsekin haksahtaa naapion suosituksen perusteella. ;D Todella ohut, vesimäinen koostumus, joka on toiminut mulla ainakin kaikkien tuotteiden kanssa yhdessä. On ehdottomasti parantanut otsan ja Sibelius-alueen yleisilmettä.
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.12.20 - klo:14:09
No joo, Sibbe-juonteisiin tarvitsisin täälläkin jotain ..  :D
Ehkä ensi kuussa, kunhan edelliset tuubit ja putelit vajuvat..
Otsikko: Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
Kirjoitti: Jessie - 07.01.21 - klo:00:32
Te, joilla on The Ordinaryn mantelihappo käytössä, miltä se tuoksuu?

Mun oma tuoksuu miedosti jollekin lääkeaineelle, siis sellaiselle josta tulee mielleyhtymiä kliinisyyteen :D
Se on siis ylittänyt jo shelf life-rajan, ja en tiedä kiinnitänkö siksi erityistä huomiota tuoksuun, vai onko tuoksu muuttunut ratkaisevasti.

Oon käyttänyt AHA - ja BHA - kuorintoja huoletta yli shelf life-rajan noin muuten, muutokset koostumuksessa lähinnä mietityttää.