Kauneudenhoito => Ihonhoito => Aiheen aloitti: riinam - 21.06.20 - klo:19:38

Otsikko: Skincity skincare
Kirjoitti: riinam - 21.06.20 - klo:19:38
Skincity on julkaissut oman ihonhoitosarjansa Skincity skincaren. Mielenkiintoisia tuotteita, hinnat pyörivät 30€:n tienoilla, putsarit  ja vartalotuotteet ovat edullisempia. Kopioin pätkiä esittelystä heidän nettisivuiltaan:

Lainaus
SKINCITY skincare on ammattitason ihonhoitoa, jota on suunniteltu asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja kehitetty yhdessä kokeneiden kosmetologiemme sekä parhaiden ruotsalaisten kemistien kanssa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu Ruotsissa arvostetuilla valmistajilla, joilla on kokemusta johtavista ihonhoitotuotteista. Jokaisella tuotteella on selkeä tarkoitus - tavoitteena on saada tuloksia, mutta myös säilyttää sekä jälleenrakentaa ihon suojakerrosta, jotta iho pysyy terveenä ja hyväkuntoisena.
Lainaus
Käytämme korkeimpia pitoisuuksia aktiivisista ainesosista parhaiden tulosten saavuttamiseksi, mutta aina yhdistettynä kosteuttavien, vahvistavien ja suojaavien ainesosien kanssa, jotta iho ei ärsyyntyisi. Pakkauksen kääntöpuolelta voit helposti katsoa mitä aktiiviaineita tuotteesi sisältää, sillä ne ovat merkattu sinne selkeästi.

Miksi innostuin kirjoittamaan näistä, on että netistä ei kauheasti löydy näistä arvosteluja. Itse ostin pienen kokeilusetin tuotteita, joista yksikään ei mielestäni ollut huono, ja pari oli todella kivaa. Minulla oli kuivan ihon versio, joka sisälsi kaksi putsaria, kuorinnan, seerumin, kosteusvoiteen ja silikonisen pesuharjan.


Onko muilla juureksilla kokemuksia sarjan tuotteista?
Otsikko: Vs: Skincity skincare
Kirjoitti: NarnianQueen - 21.06.20 - klo:23:15
Onko näissä tuoksua?

Otsikko: Vs: Skincity skincare
Kirjoitti: riinam - 22.06.20 - klo:08:18
^ Inceistä en ole bongannut hajusteita, eivätkä mun nenään tuoksu juuri miltään. Tosin, mun nenä ei oo tarkin mahdollinen, mutta ainakaan voimakkaita tuoksuja ei ole.

Tuotteet ovat myös vegaanisia, pakkaukset ovat kierrätettäviä ja pakkausmateriaali on minimoitu. Voiteet ja seerumit ovat pumppupulloissa, mistä tykkään, vaikka onkin vaikea arvioida, kuinka paljon tuotetta on jäljellä.
Otsikko: Vs: Skincity skincare
Kirjoitti: Lila - 22.06.20 - klo:08:24
Onpas kivanoloinen sarja! Nyt kun koreaosasto on jäissä, niin varmaan kokeilen noita, hinnatkin vielä ihan kohtuuden rajoissa. Minulla on yleiskosteusvoiteena tällä hetkellä First Aid Beautyn Ultra Repairing Barriair Cream - joka on kyllä erinomainen, mutta vähän kikkaileva - ja määrään nähden tosi kallis. Otan tuon tilalle https://skincity.fi/fi/24h-barrier-extreme-cream- (https://skincity.fi/fi/24h-barrier-extreme-cream-) - kunhan FAB loppuu. Ja varmaan joudun pian täydentämään myös puhdistusaineita.