Hiuksista => Hiusten värjäys => Aiheen aloitti: Morrigan - 02.01.21 - klo:11:35

Otsikko: Vivahde Hair
Kirjoitti: Morrigan - 02.01.21 - klo:11:35
Törmäsin instagramissa mainokseen uudesta kotimaisesta hiusvärisarjasta, joka tarjoaa kuluttajille vaalennus-, sävytys- ja värjäystuotteet, jotka voi itse räätälöidä. Hapetteita on kahta eri vahvuutta; 0,9% ja 3%. Värivaihtoehtoja on 30, joita voi myös sekoittaa keskenään.

Sivuilla (http://vivahdehair.fi) on myös opetusmateriaalia tuotteiden käytöstä.

Olen aika innoissani tästä, juurikin vaaleiden hiusten sävytykseen olevien tuotteiden osalta, sillä sellaista tuoteperhettä ei tällä hetkellä ole Suomessa myytävänä. Yrityksen nettisivut ovat jo pystyssä, mutta verkkokauppa aukeaa vasta nyt tammikuun aikana. Todella toivon, että hinnat eivät ole älyttömät. Mielelläni tukisin kotimaista, koska tällä hetkellä rahani valuvat ulkomaille sävytteiden osalta.
Otsikko: Vs: Vivahde Hair
Kirjoitti: Lila - 02.01.21 - klo:11:54
Onpas kiva juttu! Dreamhair on myynyt Colorissimo-sarjaa ja siitä 3% ja 6% hapetetta myös kuluttajille - ja sarjassa onkin parhaat kokeilemani tuhkasävyt, mutta tsekkaan tuon sarjan kyllä ehdottomasti seuraavaksi :)
Otsikko: Vs: Vivahde Hair
Kirjoitti: Morrigan - 14.01.21 - klo:19:23
Nyt on nettikauppakin auennut. Hinnat ei ihan kauhean pahat ole. Hapetteet tulee jatkossakin tilattua muualta, mutta nuo vaaleiden hiusten taittosävyt vaikuttavat kiinnostavilta ja niitä tulen varmasti joskus kokeilemaan, kunhan vanhat redkenit saan joskus käytettyä loppuun.
Otsikko: Vs: Vivahde Hair
Kirjoitti: Liane - 14.01.21 - klo:20:51
Oho – kutkuttaa tuo 9GrA. Ennen tätä en ole törmännyt valmisharmaaseen muuta kuin kestoväreinä kaupan hyllyllä (tai suoraväreinä). Kokeilemisen arvoinen!