Hiuksista => Hiustenhoito => Aiheen aloitti: Mustikka - 21.01.06 - klo:20:26

Otsikko: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 21.01.06 - klo:20:26
Nyt kun vanhat kokemukset ovat jääneet toisaalle, niin uutta peliin.

Mie olen todella ihastunut kosteuttaviin Enphuseen ja Humectressiin. Tekevät hiuksista superpehmoisen ja helposti selvitettävän.
Seuraavaksi kokeilen keraphixia ja ensurea. Voisi kuvitella, että ensure sopisi hyvin minun haarottuville hiuksille matalan pH-arvon takia. Pian se nähdään. ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Riia - 21.01.06 - klo:20:32
Nexxuksista mulla on toistaiseksi kokemusta vain Luxxtressista. Mun luonnonkiharista, rutikuivista ja karheista kutreista se tekee ihanan pehmeät ja sileät. Tuoksu tökkii välillä, ensin se oli musta aivan ihana, sit kun olin käyttänyt sitä vähän pidempään se alkoi haista lähinnä sitruuna-ajaxille ;D. Pidin kuukauden verran taukoa käytöstä, ja nyt se ei enää töki, vaan pystyn käyttämään sitä taas :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: zorro - 21.01.06 - klo:20:44
Mistä ootte tilaillu nexxuja ja mistä on saanu halvalla? Entä onko kukaan käyny ihan ruotsista ostamassa?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 21.01.06 - klo:21:10
Mistä ootte tilaillu nexxuja ja mistä on saanu halvalla? Entä onko kukaan käyny ihan ruotsista ostamassa?

Ebayssa on ollu pari kertaa herkullisia tarjouksia.
Monethan on tilaillu USA:sta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisukka - 21.01.06 - klo:21:15
Mun suosikki-Nexxu on Luxxtress. Se tekee tukan tosi kiiltäväksi ja sileäksi. Lisäksi, koska sitä pitää varoa laittamasta liikaa (muuten lätsähtää), se on myös tosi riittoisaa.

Pidän kovasti myös Therappe-shampoosta, pesee tosi hellävaraisesti. Hoitoaineissa Tigin OH ja Joico K-Pak Intense Hydrating Treatment on kyllä ajaneet Nexxujen ohi.

Niin, ja mun Nexxut on tilattu goddess-withinistä, HBD:stä ja ostettu Tukholman PUBista.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: zorro - 21.01.06 - klo:21:17
Siis onko toi PUB siis joku kampaamo ja jos laivalla menee Tukholmaan niin onko se ihan löydettävissä?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Pippi - 21.01.06 - klo:21:21
PUB on Kungsgatanin ja Drottninggatanin risteyksessä oleva tavaratalo, jonka löytää kyllä aika varmasti. Kampaamokauppa on ihan kellarikerroksessa, ja sieltä löytyy myös mm. Tigit ja Redkenit.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 21.01.06 - klo:21:40
Olen ihan koukussa Enphuseen. Sitä parempaa hoitoa ei tälle päälle kyllä saa. :) Aluksi luulin tykkääväni Humectressistakin, mutta aika nopeasti huomasin että se jättää oudon tunnon hiuksiin, eikä tunnu kosteuttavan yhtään. Ensi viikolla tilaan thehairshopista ainakin Luxxtressin/Lustrussin.

Mietin kyllä jotain shampootakin. Therappe olisi ehkä paras kuivalle päänahalle ja sen olen meinannut ostaa ainakin sata kertaa. Mutta sisältääkö se jotain aineita, jotka saattaisivat aiheuttaa kutinaa päänahassa? Tai olisiko joku muu shampoo parempi joka rauhoittaisi päänahan kutinan?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 21.01.06 - klo:21:57
Mun suosikit ovat:
Keraphix, Humectress, Therappe ja Phyto Organics sarjasta Luxxtress, Hydruss ja tietysti Emppu. Enphusea on kaapissa mutta en ole vielä kokeillut. Botanic Oilin käyttö on jäänyt ja Epitomesta ei oikein ollut mihinkään ja haisi ihan kamalalle.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 21.01.06 - klo:22:04
Mie olen muuten huomannu, että saan nexxuista tehoja irti vain saunassa. Päästän pyyhkeen alle ihan reilusti kuumaa ilmaa. Ilman lämpöä tuntuu kuin hiuksissa olisi ollu mikä tahansa hoitoaine.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 22.01.06 - klo:06:04
Suosikit ovat Therappe, Humectress, Keraphix ja Enphuse.

Muutama viikko sitten tuli hankittua Luxxtress ja Simply Silver hopeashampoo. Luxtress on mahtava ja tekee karheat karvani silkinsileiksi.

Simply Silver on koostumukseltaan sellaista "geelimäistä" mitä Therappekin ja sisältää runsaasti pigmenttiä. Ei tunnu kuivattavan hiusta yhtään, päinvastoin hiukset ovat pesun jälkeen ilmavat ja hoidetun tuntuiset.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nove - 22.01.06 - klo:06:37
Therappesta ja Humectressistä tuli heti kertaheitolla suosikkituotteita. Eilen siis ensimmäistä kertaa kokeilin ja tänään hiukset tuntuu unelmapehmeiltä ja sileiltä. Edes Tigin O&H hoitoaine tai MOPin Hydrating shampoo ei oo ikinä saanut mun hiuksista näin hyvän tuntuisia.

Onneks on isot pullot, ei lopu ihan heti kesken, mutta nyt onkin kauhea hinku kokeilla muitakin tuotteita eikä nuo teidän kehut yhtään hillitse sitä ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Niina - 22.01.06 - klo:10:51
Mie käytän Nexxuja nykyään lähinnä Omni-Pakissa. Omni-Pak on tehohoito, johon sekoitetaan eri aineita.

"Omni-Pak deep conditioning treatment
A super moisturizer and mega protein reconstructor. For severe or multiple types of damage, it's the perfect in-salon or at-home deep conditioning treatment.

In a glass or plastic bowl, mix:

1 part     Nexxus Epitome Fortifying Botanical Reconstructor
1 part     Nexxus KerapHix Restorative Protein Creme Reconstructor
1 part     Nexxus Humectress Ultimate Moisturizing Conditioner
1/3 part Nexxus Botanic Oil Essential Natural Oil Replenisher

Step 1. Shampoo the hair with Aloe Rid Gentle Clarifying Shampoo and follow with Aloe Rid Treatment Deep Clarifying Solution.
Step 2. Towel dry to remove excess moisture.
Step 3. Appy the Omni-Pak Treatment with a colour brush, thoroughly saturating the hair.
Step 4. Comb through with a wide tooth comb to ensure complete and even distribution.
Step 5. Place a cotton strip around the hairline, cover with a plastic bag and place under a warm dryer (medium heat) for 10 to 20 minutes (heat is optional).
Step 6. Rinse with tepid water."

(Lähde: http://www.nexxus.com/prescription/omnipak.phtml )

Mulla ei ole noita Nexxuksen syväpuhdistavia, käytän jotain muuta mitä sattuu olemaan tai pesen ihan tavallisella shampoolla. Therappea käytän muulloin, hyvä shampoo, kosteuttaa tosi hyvin ja ihanan paksua. Ainoa miinuspuoli on, että rasvoittaa päänahkaa, mutta niinhän nuo hoitavat yleensäkin tekee.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Henriikka - 22.01.06 - klo:12:09
Olen kokeillut vain Therappea ja Humectressia. Keraphixia tekisi kyllä mieli kokeilla..

Therappe on erittäinkin hyvää, ainoa miinuspuoli on se, että päänahka rasvoittuu normaalia nopeammin. Humectresskin on ok, pidän eritoteen sen koostumuksesta, sellaista aika paksua.

Uusia en ole ainakaan vielä tilaamassa, Therappea onkin jäljellä, ajattelin koettaa jotain  muuta välillä. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 22.01.06 - klo:12:48
Harmittaa kyllä, että tuo litrainen Enppu sähköisti hiukset jatkuvasti (miehen ja mun), koska aiemmilla käyttökerroilla (150 ml pullo) tulos oli ollut mitä ihanin... Luxxtressissa tökkii nykyisin haju ja pahasti. :-X Käytin sitä 2 pulloa kivutta, tuoksuivat melkoisen miedolta - mutta kolmas haisi jo avatessa niin pahalta että huhhuh. Kuin joku sitruunainen lattianpesuaine, ja tosi voimakkaasti jäi hiuksiin.

Therappe on ihanaa 3 minuutin vaikutusajalla, samoin Humectressin + Keraphixin sekoitus. Yksinään tuo Keraphix ei mulla toimi, Humectress toimii toisinaan yksinkin. Yhdessä siis ihania (pikahoitona), ja tietty varsinkin saunassa tehohoitona.

Muita Nexxuja on tullut koitettua muistaakseni vain Nectaressia, joka haiskahti ummehtuneen mutaiselle/maalle, eikä fiilis ollut tukassakaan oikein hyvä. Pehmeä ja liukas kyllä, ehkä vähän silikoninen.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 22.01.06 - klo:12:55
Mulla on tämä Nexxus Therappe shampoo ja on kyllä aivan ihanaa tavaraa *halailee puteliaan* xD Onneksi sitä on vielä reippaasti jäljellä. En nimittäin tykkää/jaksa tilailla ulkomailta asti, ostin tämän yhden foorumilaisen kautta :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 22.01.06 - klo:13:54
Tuli tuosta Pennyn Nectaress kokemuksesta mieleen, kun Ninax aikoinaan sanoi sen tuoksuvan todella hyvälle.
Sain aikoinaan Ninaxilta pienen näytteen hänen keraphixistaan ja nyt ostin oman pullon. Ninaxin näyte haisi todella hyvälle, mutta minun pullo haisee pahalle kookokselle. :-X

Mulla enphuse ei sähkötä ollenkaan hiuksia. Eikä se minusta ees vaikuta sen tyyppiseltä joka sähköttäis. Outoa..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lisa - 22.01.06 - klo:14:14
Tuo Therappe -shampoo on tosiaan ihanan hoitava eikä ainakaan mulla nopeuta rasvoittumista vaikka helposti tukka rasvoittuukin. Humectress on itselläni käytössä jätettävänä (aivan ihana tulos  :-* ) ja vielä on kokeilematta Keraphix, odottaa kaapissa vuoroaan. Lisää Nexu kokeiluja olis tarkoitus tehdä heti, kun saan muita puteleita pois edestä (eli piiitkän ajan kuluttua! ;D )
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 22.01.06 - klo:14:24
Mustikka, se on kyllä käsittämätöntä, miten hajut vaihtelee. Siinä täytyy olla jotain takana (ja storellahan jo sitä Moisturizer-hajuhommaa pähkäiltiinkin), koska sama tuote haisee monesti ihan erilaiselta eri pulloissa.

Ja tosiaan Ninaxillahan tuo Nectaress haiskahti (lainaus Storelta) "hedelmäiselle banaani-mango-persikka-pirtelölle" tms, mulla ei sinne päinkään (lainaus Storelta) "ummehtunut omituinen parfyymimainen haju, vähän kuin Doven saippua x 2 tai sitten sellainen oikein läpimärkä, homeinen multa." Myöhempi mielikuva "hirveä tunkkainen parfyymituoksu, tulee mieleen jotenkin puuro jollain ällön tunkkaisella hajuvedellä". Tai tietty ne mielikuvat voi vaihdella, silti tuntuisi hassulta...

En tosiaan tiedä oliko siinä mun litraisessa Enpussa vikaa, kun aiemmin ei sähköistänyt. Pitäisikin tilata pikkuinen Enppu jostain ja kokeilla tuleeko sama efekti. Annettiin tuo litrainen miehen systerille, ja sille on sopinut hyvin (pitkä ja painava tukka). Ja voisikin taas kokeilla jätettäväksi Humectressia, kiitti Lisa muistutuksesta. Joskus kokeillut ja tukka tuntui muistaakseni ihan kivalta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Metku - 22.01.06 - klo:14:30
Penny: Mä mietin äsken tuossa, että josko ne erot tuoksuissa voisi johtua tuotteen iästä ja säilytysolosuhteista. Esim. jos pullo on ollut pakkasessa/todella kuumassa/pahimmassa tapauksessa molemmissa. Toisaalta myös sen säilytyspaikka kotona voi vaikuttaa siihen tuoksuun. Esim. onko saunan oven vieressä ja eteisen kaapissa jne. Ja mieleen tulee vielä yksi mahdollinen syy eli se, että jos tuote kerää itseensä hajuja ympäristöstä (vähän kuin maitopurkki jääkaapissa)...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 22.01.06 - klo:14:39
Minä olen myös Nexxus-friikki, kokemuksia löytyy tosin vain muutamasta tuotteesta, mutta kaikki ovat toimineet tässä päässä erinomaisesti.

Humectress hoitoaine on ihanan kosteuttava, lässäyttää tukan kyllä todella tehokkaasti. Tuoksu on mieleenpainumaton, ehkä vähän saippuamainen. Koostumus on tosi hyvä, muistuttaa paksuhkoa vartalovoita. Helppo levittää tukkaan, hiukset selviävät mielettömän hyvin tämän kanssa. En ole vielä huomannut oikein mitään negatiivisia puolia. Pullo on ehkä vähän epäkäytännöllinen, suuri ja saa heilutella suihkussa aika reilusti, että ainetta alkaa tulla. Mutta noin muuten tosi hyvä tuote.

Enphuse saa tukan tuntumaan ihan silkiltä. Vaikka enppu on periaatteessa korjaava, tuntuu silti tukkani ihan samalta aina tämän jälkeen kuin kosteuttavien tuotteiden käytön jälkeen, mikä on sinällään aika outoa.  ??? Toimii kuitenkin tosi hyvin, latvat jäävät pehmeiksi, kiiltoa tulee tosi hyvin. Sain ensimmäisen kerran pienen näyteputelin Ninaxilta ja heti ensimmäisen käytön jälkeen ihastuin. Pehmeyttä tulee paljon.

Keraphix on ehdoton suosikki (myös ;D). Korjaa tukkaa todella tehokkaasti, tukka jää kuitenkin suht ilmavaksi. Tämän jälkeen pitää kuitenkin käyttää hoitoainetta selvittämään tukkaa. Ei tee tukkaa yhtä pehmeäksi ja lättänäksi kuin Enphuse, mutta toimii loistavana korjaajana ja "yleistehiksenä ja -hoitiksena".

Botanic Oil En ole oikein oppinut käyttämään tätä kai täysin. Olen käyttänyt tätä kuiviin kantapäihin ja siinä hommassa toimi hyvin. Joskus olen pistänyt tätä hoitiksiin sekaan, mutta en ole mitään suurta eroa oikein huomannut tuloksessa. Latvat jäävät ehkä hieman kosteutetumman tuntuisiksi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 22.01.06 - klo:16:59
On kyllä kummalista, että melkein kaikilla muilla tuntuu Humectress olevan hyvin kosteuttava ja jättää ihanan tuntuiseksi hiukset. Ja että hiukset selviää tuolla hoitiksella, itse tarvitsen Enpun alle että ne selviävät. Ja vielä kun Twinkleyllä tuntuu menevän juuri näin ja meillä on kuitenkin hiukset aika samanlaiset. ??? Minun hiukset tosiaan jäävät oudon tuntuisiksi, jotenkin elottomiksi ja kosteutusta tuosta ei saa yhtään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 22.01.06 - klo:18:17
Loota, kuinka kauan pidät Humectressiä päässä? Voihan tietenkin olla, että talvi on kuivattanut kuontaloasi sen verran latvoista sun muuta, että tukka ei ihan hevillä selviä. Oma tukkani on myös ollut nyt talvella aikamoinen takkupesäke, mutta kyllä tuo Humectress selvittää tukan kuitenkin. Minulla on nyt kaksihaaraisiakin ollut ihan vaikka muille jakaakin ja silti on selvittänyt tukan aina hyvin. Paljon paremmin kuin esim. Joico K-pak daily conditioner tai XZ vaniljasuklaa lyhyellä vaikutusajalla. All soft hoitis selvittää tukkani kaikkein parhaiten, mutta noin muuten kyllä pidän enemmän tästä Humectressistä, joka tuntuu hoitavan kuitenkin tukkaa myös.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: dhaniwali - 22.01.06 - klo:20:03
Mulla on toistaiseksi kokemusta vain keraphixista, oikein hyvä tuote on! Harvemmin käytän sitä kuitenkaan yksin vaan usein jonkun kosteuttavan tuotteen kanssa, koska ei kosteuta tarpeeksi yksinään. Tai sitten vaihtoehtoisesti joku huuhdeltava pikahoitis jälkeenpäin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 22.01.06 - klo:23:22
Loota, kuinka kauan pidät Humectressiä päässä? Voihan tietenkin olla, että talvi on kuivattanut kuontaloasi sen verran latvoista sun muuta, että tukka ei ihan hevillä selviä. Oma tukkani on myös ollut nyt talvella aikamoinen takkupesäke, mutta kyllä tuo Humectress selvittää tukan kuitenkin. Minulla on nyt kaksihaaraisiakin ollut ihan vaikka muille jakaakin ja silti on selvittänyt tukan aina hyvin. Paljon paremmin kuin esim. Joico K-pak daily conditioner tai XZ vaniljasuklaa lyhyellä vaikutusajalla. All soft hoitis selvittää tukkani kaikkein parhaiten, mutta noin muuten kyllä pidän enemmän tästä Humectressistä, joka tuntuu hoitavan kuitenkin tukkaa myös.

Kunnon talven tulosta kyllä huomaa, että hiukset ovat taas huonommassa kunnossa kuin syksyllä, vaikka hoito on samanlainen, jos ei parempikin. :-\ Yleensä olen Humea laittanut Enpun tai muun tehiksen jälkeen n. vajaaksi 5 minuutiksi vaikuttamaan ja tuon jälkeen hiukset jo pestessä tuntuu jotenkin nahkeilta, vähän vaikea kuvailla. Mutta siis huomaa ainakin hyvin että ei ole silareita, vaikka OH toimii kyllä hyvin.

Noh, innolla odotan ensi viikkoa kun pääsee tilaamaan Luxxtressin ja ehkä sitten myös sen Therappen. Ehkä noiden kanssa Humekin toimisi paremmin. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nuppu - 23.01.06 - klo:13:30
Apuaaa, menee pää ihan sekaisin noista eri nimistä... :-\ Tekisi mieli kokeilla jotain Nexxuksen hoitsikkaa, mutta mikähän sopisi parhaiten permanentatulle, kosteutta tarvitsevalle, latvoista helposti haaroittuvalle hiukselle?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eulaalia - 23.01.06 - klo:16:36
Tämä saattaa olla jo monille vanhan toistamista, mutta pakko hehkuttaa tuota Keraphix+Humectress -yhdistelmää kun se on niiin ihana :-*! Nyt pistin vähän öljyäkin sekaan, katsotaan olisko vielä parempi lopputulos. Näitä pitää ehdottomasti saada lisää, kun loppuvat!
Ja Hydruss -shampoo taitaa olla paras shampoo ikinä tähän päähän :-*.

Edit: Oli vielä parempi Botanic Oilin kanssa tuo yhdistelmä :).
Edit2: paitsi että rasvoittui nopeammin...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Emiliaa - 23.01.06 - klo:16:45
olen luultavasti menossa parin kuukauden päästä new yorkiin. osaisikohan joku sanoa mistä päin sieltä kannattaisi nexxuja metsästää? ja noin-hintoja olisi myös kiva kuulla :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: silkkitukka - 25.01.06 - klo:09:15
Olen tilaillut Nexxuja HBD:sta, tällä hetkellä jäljellä on enää Botanoilia ja Keraa. Mulle tuli Enphusesta sama sähköisyysongelma kuin Pennylle  :( Alussa se tuntui tekevän tukan ihanan pehmeäksi, mutta pidemmässä käytössä tukasta tuli liukas ja sähköinen. Luxxtressiin kyllästyin niin, että annoin loput puoli pulloa siskolle. Hyddruss oli hyvä shampoo ja plussaa raikkaasta tuoksusta  :)

Botanoilia ja Keraphixia käytän joskus. Botanoilissa tykkään ihanan hedelmäisestä tuoksusta ja on mukavan pesevä. Keraphix on ihana, mutta ehkä kuitenkin liian hoitava jatkuvassa käytössä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Emiliaa - 26.01.06 - klo:14:16
kiitti anu, olinkin kyllä jo aiemmin katsonut tuolta sivuilta kampaamoja. lähinnä mietinkin jos joku osaisi suositella jotain varmasti hyvää (laaja valikoima) paikkaa. tuntuu jotenkin vähän hakuammunnalta ottaa joku vaan tosta listasta.. :-\
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 26.01.06 - klo:15:00
olen luultavasti menossa parin kuukauden päästä new yorkiin. osaisikohan joku sanoa mistä päin sieltä kannattaisi nexxuja metsästää? ja noin-hintoja olisi myös kiva kuulla :)

Nexxuksen sivuilla on salon locator, josta varmasti löytyy liuta Nexxuksia myyviä kampaamoita: http://www.nexxus.com/salonlocator/ --> postinumeron kanssa löytää, mutta advanced-haulla voi hakea myös pelkän kaupungin nimellä. New York antoi ainakin ihan mielettömän paljon matcheja. :)
Muistaakseni joku oli joskus hakenut tuolta belgialaisen Nexxus-kampaamon, jossa ei sitten oltu kuultukaan Nexxuista. Eli ei välttämättä ole ihan ajan tasalla nuo kampaamohakusivut. Eli siinä mielessä tosiaan henk. koht. suositukset voisi olla paikallaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EVS - 29.01.06 - klo:03:05
olen luultavasti menossa parin kuukauden päästä new yorkiin. osaisikohan joku sanoa mistä päin sieltä kannattaisi nexxuja metsästää? ja noin-hintoja olisi myös kiva kuulla :)

Nexxuksen sivuilla on salon locator, josta varmasti löytyy liuta Nexxuksia myyviä kampaamoita: http://www.nexxus.com/salonlocator/ --> postinumeron kanssa löytää, mutta advanced-haulla voi hakea myös pelkän kaupungin nimellä. New York antoi ainakin ihan mielettömän paljon matcheja. :)
Muistaakseni joku oli joskus hakenut tuolta belgialaisen Nexxus-kampaamon, jossa ei sitten oltu kuultukaan Nexxuista. Eli ei välttämättä ole ihan ajan tasalla nuo kampaamohakusivut. Eli siinä mielessä tosiaan henk. koht. suositukset voisi olla paikallaan.

Se taisin olla minä viime keväänä... Kävin siis kolmessa tuon antamassa osoitteessa, kahdessa ei ollut mitään kampaamon näköistäkään ja kolmannessa ei ollut Nexxuja. Eli toimiva systeemi!

Mustikka, lueskelin tuossa Montako hiustuotetta-ketjua, ja näyt omistavan Assure-shampoon. Oletko kokeillut tätä? Millaista on? Tekisi mieli kokeilla jotain uutta. Osaatko verrata esim. K-Pak-, Protein Plus- tai O&H-shampoisiin?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Pikkis - 29.01.06 - klo:10:44
EVS, en ole Mustikka, mutta tuosta Assure-shampoosta löytyy kokemusta  :)

Minusta se pesee vähän tehokkaammin kuin Therappe, mutta ehdottomasti tehottomammin kuin O&H. Parempi kuin K-Pak, koskapa on silikoniton eikä siten kutittele päätä,ja ehkä Assure jättää jotenkin pehmeämmäksi hiukset kuin Protein Plus. Tuota PP:tä olen tosin käyttänyt vain muutaman kerran, joten siitä en niin varmasti uskalla sanoa.

Assure on minusta varsin kiva perusshampoo ja ehdoton suosikkini kokeilluista Nexxus-shampoista. Therappe siis kosteuttaa/lässäyttää tätä päätä liikaakin ja Botanoil puolestaan pesee liian narskuvaksi. Koostumukseltaa tämä on aika paksun kermaista (ei siis geeliä, kuten Botanoil) ja tuoksu on ehkä vähän sitruunainen tai hedelmäinen, ainakin omassa nenässä oikein hyvä!

Luulen, EVS, että meillä on aika samanlaiset hiukset ja uskoisin että saattaisit tykätä Assuresta!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 29.01.06 - klo:11:05
Minusta se pesee vähän tehokkaammin kuin Therappe, mutta ehdottomasti tehottomammin kuin O&H. Parempi kuin K-Pak, koskapa on silikoniton eikä siten kutittele päätä,ja ehkä Assure jättää jotenkin pehmeämmäksi hiukset kuin Protein Plus. Tuota PP:tä olen tosin käyttänyt vain muutaman kerran, joten siitä en niin varmasti uskalla sanoa.

Melko lailla samoja kokemuksia Assuresta mullakin, mutta mitä Pikkis katsoo itsellään positiiviseksi mie katon ehkkä enemmän negatiivisesti. ;)
Mie en ole Therappea koittanut kun kokeilemattakin tiedän, että on liian lässäyttävä mulle. O&H on mulle tehoton (vaikka moni on sanonu saavansa sillä narskuvan tuloksen) ja siihen verrattuna Assure on paljon parempi, vaikkei ole mitenkään yli pesevä. K-pak shampoo on parempi pesevyytensä ja hieman kuivattavan vaikutuksen vuoksi kun minusta tuntuu ettei mikään shampoo saa puhtaaksi tätä tukkaa. Protein plus ja Assure ovat melko samanlaisia, mutta tosiaan PP tuntuu jättävän hiukset kuivemmaksi. Minusta ehkä botanoil on hiukkasen parempi kuin assure juurikin jälleen paremman pesevyytensä vuoksi.
Kutiamisesta en osaa vielä sanoa mitään kun minusta tuntuu, että Assure aiheuttaisi pientä kutinaa minun päässä. Pitää kokeilla tänään, että mitä pää tykkää. Saattaa johtua hiusten värjäilystäkin tai jostain se kutina.

Olen testaillu assurea vasta pari kertaa (ja päivittelen kokemuksia heti olen vertaillu shampoita paremmin), mutta minusta Assure onnäiden vähäisten kokemuksien perusteella hyvä perusshampoo.

EDit. tuli vähän töksähtelevää tekstiä
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EVS - 29.01.06 - klo:11:21
Kiitos Pikkis ja Mustikka! Olen nyt kahden vaiheilla hankkisinko tuon Assuren vaiko Botanoilin. Pesen tukan joka päivä, joten en kaipaa niin kauheasti pesutehoa, toisaalta kyllä taas tykkään hyvin pesevistä shampoista. Täytyy mietiskellä, tekisi mieli ainakin hankkia se Ensure-hoitsikka. Mun mielestä Protein Plus jättää jatkuvassa käytössä tukan vähän limaisen tuntuiseksi, Therappe ei pessyt juuri lainkaan. Ehkäpä Tukholman reissulta tulee hankittua jotain.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 29.01.06 - klo:11:26
Mie otan Botanoilin ja Assuren oikein tehovertailuun, jos minun kokemukset auttais valinassa. Mulla kuitenkin on pieni aavistus, että botanoil saattaa olla liian pesevää joka päiväiseen pesuun.
Mutta hajun perusteella valitsisin botanoilin. ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EVS - 29.01.06 - klo:11:36
Mustikka, olisin ikuisesti kiitollinen! Olen löytänyt jo monta hyvää tuotetta itselle, mutta kun tekisi välillä mieli kokeilla jotain muutakin. Ensure on hankintalistalla seuraavaksi, kevyt, suomut hyvin sulkeva pikahoitsikka kuulostaa oikein hyvältä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 29.01.06 - klo:11:48
Ensure on hankintalistalla seuraavaksi, kevyt, suomut hyvin sulkeva pikahoitsikka kuulostaa oikein hyvältä.

+ Ensure tuoksuu tosi ihanalle verigreipille. :) Ei yhtään  tunkkaisesti niin kuin osa nexxuista.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neo - 29.01.06 - klo:19:58
Eikös muuten kaikissa Nexxuissa olekin värisuoja? Mä en jostain syystä saa Nexxuksen sivuja auki että sieltä tarkistaisin  ??? Lähinnä siis kiinnostaa therappe, humectress ja keraphix.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: minna - 30.01.06 - klo:22:06
itselläni on nexxuksen therappe ja humectress. humectressia olen käyttänyt jätettävänäkin, on hyvä  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: dhaniwali - 31.01.06 - klo:17:02
Humectress tuli nyt sitten kokeiltua ja täytyy myöntää että olen vähän pettynyt.  ??? Ei tuntunut yhtään niin kosteuttavalta mitä luulin. Oli päässä ehkä n. 20 min. Tukka tuntuu takkuuntuvan kohtuullisen helposti ja pörröiseltä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 31.01.06 - klo:17:39
Humectress tuli nyt sitten kokeiltua ja täytyy myöntää että olen vähän pettynyt.  ??? Ei tuntunut yhtään niin kosteuttavalta mitä luulin. Oli päässä ehkä n. 20 min. Tukka tuntuu takkuuntuvan kohtuullisen helposti ja pörröiseltä.

Mulla ei humectress toimi ollenkaan yksin. Tehot tuli ilmi vasta tehohoidon jälkeen.
Itseasiassa humectressin kans melkein mikä tahansa tehohoito tuntuu hyvältä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Syaani - 02.02.06 - klo:14:30
Niin, ja mun Nexxut on tilattu goddess-withinistä, HBD:stä ja ostettu Tukholman PUBista.

Liisukka
Muistatko minkä hintaisia Nexxukset olivat PUBissa? Mulla on kohta Tukholman reissu edessä ja mietin lähinnä hiushärpäkkeiden santsaamista.  ;) Lushiinkin pitäisi ehtiä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisukka - 02.02.06 - klo:16:57
Liisukka Muistatko minkä hintaisia Nexxukset olivat PUBissa? Mulla on kohta Tukholman reissu edessä ja mietin lähinnä hiushärpäkkeiden santsaamista.  ;) Lushiinkin pitäisi ehtiä.


Siellä sai silloin 300 ml Humectressin ja samankokoisen Therappen yhteensä 200 kruunulla eli 22 eurolla (noita ei myyty erikseen). Pullot oli vähän erimallisia kuin Nexxuksen tavalliset, samanlaisia kuin Simply Silverillä:

(http://www.beautydeals.net/shop/images/10333.jpg)

Myös tavallisen mallisia (400 ml, alla) oli myynnissä. Pelkkä Humectress maksoi 300 kruunua eli 32 euroa  ::) En muista olisiko Therappe ollut vähän halvempi. 

(http://www.beautydeals.net/shop/images/15781.jpg)

Tarjous on kuulemma ollut voimassa tosi pitkään, joten saattaa hyvin olla vieläkin!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Axamit - 02.02.06 - klo:18:08
??? eikö se ollut niin, ettei Nexxuksia saa Euroopasta ollenkaan? Multa on mennyt kokonaan ohi tällänen :P . Mutta ihan hyvä jos Tukholmastakin saa, koska oon ehkä itsekin menossa sinne pian :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eulaalia - 02.02.06 - klo:18:11
Saa niitä tilattua mm. Englantilaisista nettikaupoista, ainakin TheHairshop, Salonlines ja Hqhair -nettiputiikeista
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Axamit - 02.02.06 - klo:18:44
Ahaaa... okei. Sekotin sen varmaan sitten johonkin Clear Moisture -tehikseen tai jotain :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Syaani - 02.02.06 - klo:19:32
Tarjous on kuulemma ollut voimassa tosi pitkään, joten saattaa hyvin olla vieläkin!

Täytyypä toivoa, että tarjous jatkuu vielä. Kiitos tiedosta!  :)

Täysin OT. Mulle tuli mieleen kuinka yhden vaajakoskelainen kauppa mainosti gouter-makkaraa tarjouksessa melkein 20 vuotta putkeen. Aina, kun ajettiin ohi, se sama plakaatti oli ovenpielessä.  ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 04.02.06 - klo:14:44
Löytyykö kellään kokemuksia pep'r'mintistä tai exoilista? Mie olen ymmärtäny, että sopisivat hyvin rasvottuvalle tukalle.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ani - 04.02.06 - klo:23:02
Löytyykö kellään kokemuksia pep'r'mintistä tai exoilista? Mie olen ymmärtäny, että sopisivat hyvin rasvottuvalle tukalle.

Mulla kokemusta tuosta pep'r'mintistä. On aika pesevää, mutta itse tykkään tuosta shampoosta kovasti. Hiukset ovat todella kiiltävät pesun jälkeen ja shampoo tuoksuu ihanalle (luonnollisesti piparmintulle :)). Pitäisikin varmaan tilata lisää...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 04.02.06 - klo:23:30
Löytyykö kellään kokemuksia pep'r'mintistä tai exoilista? Mie olen ymmärtäny, että sopisivat hyvin rasvottuvalle tukalle.

Mulla kokemusta tuosta pep'r'mintistä. On aika pesevää, mutta itse tykkään tuosta shampoosta kovasti. Hiukset ovat todella kiiltävät pesun jälkeen ja shampoo tuoksuu ihanalle (luonnollisesti piparmintulle :)). Pitäisikin varmaan tilata lisää...

Makeupalleyssa tuo pep'r'mint on saanut kaksi arvostelua ja peppermint shampoo (liekö samaa tavaraa) kuusi, kaikki kahdeksan arvostelijaa antaneet täydet 5 pistettä. Itsekin olen näitä kahta harkinnut ja taidan lähiaikoina tuon Peppermintin tilata.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 07.02.06 - klo:21:10
Tilasin itelle sitte tuon pep'r'mintin. Hassua miten sitä tuleeki ostettua kaikkea mahdollista vain siksi, että joku on kehunu kyseistä tuotetta. ::)


EVS, mie tulin siihen tulokseen, että Assure shampoo on parempi kuin Botanoil päivittäiseen käyttöön. Botanoil pesee melko narskuvaksi, eikä se varmaan tee hiuksillekaan hyvää pitemmässä käytössä. Sopii paremmin joka toiseen pesuun.
Assuren kanssa tukka jää pehmeäksi ja sileäksi, mutta ei kuitenkaan kuohkeaksi. Aivan kuin shampoo olisi tosi kosteuttava (en ole incejä tulkinnu, niin en osaa sanoa). Minusta tuntuu, että jos on rasvottuva tukka (niin kuin mulla), niin Assure ei oikein sovellu joka toisena päivänä pestävälle tukalle.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 07.02.06 - klo:21:16
Tilasin itelle sitte tuon pep'r'mintin. Hassua miten sitä tuleeki ostettua kaikkea mahdollista vain siksi, että joku on kehunu kyseistä tuotetta. ::)
Tää oli mun juoni  ;D. Itsekin nimittäin olen tuota harkinnut ja on kiva kuulla asiantunteva kommentti ennen sitä  ;).
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tigru - 07.02.06 - klo:21:21
Täältäkin löytyy pullo Pepperiä. On lojunut kaapissa varmaan puoli vuotta, ihan liian pesevää kuiville hiuksille. Pesee mun mielestä yhtä puhtaaksi kuin syväputsarit (eli ihan liian puhtaaksi). Makuasioita tosin ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 07.02.06 - klo:21:23
Mustikan tavoin ei mullakaan Botanoil soveltuisi jokaiseen pesuun (pesen parin päivän välein), nimittäin se pesee tosiaan melkoisen narskuvaksi. Hirvittänytkin, että tuoko on oikeasti värjätyille hiuksille hellävaraiseen pesuun tarkoitettu, eikö se samalla pese väriä pois kun tulos on niin narskuva ja karheahko, vähän sama fiilis kuin syväputsarilla pestessä... mutta kiva sillä on toisinaan pestä.

dhaniwali, kannattaa kokeilla tuota Humea uudestaan pariinkin kertaan, ja levittää ainetta melko runsaasti tukkaan, eikä välttämättä huuhdella hirveän hyvin pois. Tosin mullakin tulee paljon parempi tulos Humen+Keraphixin yhdistelmällä, kuin Humella yksinään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neo - 07.02.06 - klo:21:29
Mikähän juttu muuten tossa therappessa on kun sen pitää antaa vaikuttaa se 3min? Ja mulla ainakin se vaikutusaika on ihan välttämätön jos haluaa hyvän tuloksen. Jos sen vaan hieroo päähän ja pesee saman tien pois niin hiukset jää melkoisen kamalan tuntuiseksi; karheiksi ja takkuisiksi, vaikutusajan kanssa taas hiukset on ihanan pehmeät ja sileät! Muissa shampoissa en oikeastaan ole huomannut eroa kun olen testaillut..
Onko jollakin tietoa?  ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tiusku - 07.02.06 - klo:22:48
Sen, mitä nyt oon käyttökokemuksia lukenut ja Nexxuksen sivuilla vieraillut, niin musta tuntuu että Botanoil voisi olla mun shampooni! Millekäs tuo Botanoil tuoksuu? Ja mikähän ois hyvä hoitis sen kaveriksi?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 07.02.06 - klo:23:16
Sen, mitä nyt oon käyttökokemuksia lukenut ja Nexxuksen sivuilla vieraillut, niin musta tuntuu että Botanoil voisi olla mun shampooni! Millekäs tuo Botanoil tuoksuu? Ja mikähän ois hyvä hoitis sen kaveriksi?

Botanoil tuoksuu minusta miedosti appelsiinille. Vähän kuin tigin self absorbed shampoo, mutta ei niin voimakkaasti.
Kiva tuoksu, eikä ala käymään nenään.

Nectaress saattaisi sopia, tosin mulla ei ole kokemusta. Se on hieman kevyempi kuin humectress. Penny sanoi sitä kyllä kamalan hajuiseksi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 08.02.06 - klo:00:06
Mustikan tavoin ei mullakaan Botanoil soveltuisi jokaiseen pesuun (pesen parin päivän välein), nimittäin se pesee tosiaan melkoisen narskuvaksi. Hirvittänytkin, että tuoko on oikeasti värjätyille hiuksille hellävaraiseen pesuun tarkoitettu, eikö se samalla pese väriä pois kun tulos on niin narskuva ja karheahko, vähän sama fiilis kuin syväputsarilla pestessä... mutta kiva sillä on toisinaan pestä.

Jännä juttu, mulla tää sopisi pesevyytensä puolesta ihan päivittäiseen käyttöön, eikä väriäkään vie tavallista enempää. Päin vastoin, mun makuun/kokemukseen tää tuntuu aika hellävaraisesti pesevältä. Mut mä tykkäänkin kunnon pesusta.  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 08.02.06 - klo:05:43
Sen, mitä nyt oon käyttökokemuksia lukenut ja Nexxuksen sivuilla vieraillut, niin musta tuntuu että Botanoil voisi olla mun shampooni! Millekäs tuo Botanoil tuoksuu? Ja mikähän ois hyvä hoitis sen kaveriksi?

Minä ottaisin Ensuren Botanoilin kaveriksi, sulkee hiussuomut hyvin kun on alhainen pH. Mulla ainakin on kaapissa parina Botanoil ja Ensure.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 08.02.06 - klo:09:14
Mikähän juttu muuten tossa therappessa on kun sen pitää antaa vaikuttaa se 3min? Ja mulla ainakin se vaikutusaika on ihan välttämätön jos haluaa hyvän tuloksen.

Sama juttu, tiedä mihin perustuu... Lyhyellä ajalla ei tule hyvää, jos levittää ja pesee samantien, vaan se 3 min pitää olla päässä. Tuo 3 min maaginen aikahan taitaa olla myös Humectressissa ja Therappessa?

Ja tuosta Kuukusen viestistä, tosiaan moni asia vaikuttanee tuohon pesutulokseen, kuten tukkalaatu ja mihin on tottunut jne... Toisaalta entinen luottokampaaja sanoi usein, että olisi hyvä pestä hiukset aina tosi narskuviksi, silloin vasta hius olisi oikeasti puhdas kun se "soi", eli "natisee ja vinkuu" kun sitä koittaa kädellä, on siis tosi nihkeä - mutta itsestä tuntuu että moinen vaan kuivattaa tätä tukkaa usein tehtynä. 

Tuo Botanoil tuoksuu musta melkoisen voimakkaasti mandariinille, on oranssia väriltään. Hassua muuten, että ihmiset tuntuvat haistavan useimmiten appelsiinin, kun itse taas haistan ihan selvän mandariinin. ;) Musta esim. Altima tuoksuu tosi voimakkaasti mandariinille, ei appelsiinille...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Illusia - 08.02.06 - klo:12:45
Vihdoin ja viimein sain tilailtua tota nexxusta.Mustikan kimppatilaukseen laitoin.Toivottavasti tulee perille ehjinä niin pääsen sitten tänne laittamaan kokemuksia.Therappea ja humectressia tilasin 400ml molempia.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ishamael - 08.02.06 - klo:23:50
Mä olen nyt varmaankin jotenkin päästäni viallinen  ???
Pesu MOP:n kosteuttavalla shampoolla, ja hoidoksi nexun keraphix ja humectress, molemmat hyvin hieroittuina pyyhekuiviin hiuksiin, ensin kera ja sitten hume, molemmat 20min vaikutusajalla.

Ja lopputulos on nyt itsestään kuivuttuaan ihan basic.
Hiukset ovat "isot" ja liian tuuheat, kiiltoa ei näissä näy edelleenkään (niinkuin ei ikinä) ja hiukset tuntuvat hieman kuivahkoille, vaikka eivät sentään kuiville.

Aivan uskomatonta miten nämä pakkaset kuivattavat karvat päähän, tuntuu että kaikki kosteus häviää letistä ja on suoratsaan rapsakka.
Pitää testata vielä paro kertaa tuota kombinaatiota, mutta ainakaan hden käyttökerran jälkeen ei sytytytä.

Ei voi muuta sanoa kuin miljoonasti kiitos eräälle ihmsille joka antoi muutamaa testikertaa varten humea ja keraphixia, olisi ollut aika suolaista tilata näitä ulkomailta asti ja todeta että jo tutuilla aineilla voi saada paremman tuntuiset hiukset.
Katotaan vielä huomenna josko yön aikana olisi tapahtunut jokin ihme, ja huomaisinkin aamulla taas omistavani hyväkuntoisen letin.  ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 09.02.06 - klo:01:20
Ishamael, ei toimi mullakaan tuo Hume. Keraphixin en kanssa en tosin ole edes kokeillut. Humectress itse asiassa toimii tällä hetkellä huonoiten kaikista omistamistani hoitoaineista. Mutta uskaltaisin väittää, että Therappe+Enphuse+Luxxtress yhdistelmästä sunkin tukka tykkäisi. Tuolla yhdistelmällä sain nimittäin viikonloppuna hiukset ensimmäistä kertaa aikoihin oikeasti kiiltämään, kun suoristin ne. Sileys ja pehmeys oli aivan sanoinkuvaamatonta. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: PoohBear - 09.02.06 - klo:09:23
Mulla monet aineet tarvitsee useamman käyttökerran, ennekuin näyttävät todelliset tehonsa.
Hume ja Kera ei ole tehnyt tässäkään päässä vielä ihmeitä, mutta en olekkaan vielä tehnyt niillä kunnon kuuria. Olen huomannut, että ainakin kaksi viikkoa (n.6 pesua) on hyvä määrä hoitaa samoilla tuoteilla, niin huomaa vaikutuksen.
Noissa on vaan sen verran paljon hajusteita, etten pysty nyt pahinpaan ihottuma aikaan vetää tuota kuuria.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tigru - 09.02.06 - klo:10:30
Mun mielestä Nexxukset on ehkä hieman "yliarvostettuja" täällä (tai ainakin HS:llä oli). En tiedä sitten mistä johtuu (siitä että niitä on vähän vaikeampi saada? ??? ;D ). Mun päässä esim. MOP:t on toiminu paljon paremmin kuin Nexxut. Jos vertaa esim:

- Therappe vs. C-system kosteuttava shampoo: C-system on paljon parempi. Therappesta en oikeastaan ole koskaan niin välittänyt
- Ensure vs. C-system Moisture Complex (ph. 3.5-4.3): C-system vie taas voiton, selvittää huomattavasti paremmin
- Keraphix vs. C-system rekku: lopputulos samaa luokkaa
- Humectress vs. MOP Extreme moisture: Moppi voittaa taas, vaikkakin tuo mop on enemmän tehis entä Humectress...
- Nexxus Luxtress: ei riitä tehot silottamaan karheaa luonnonkiharaa (mikä on mun tukan tärkein vaatimus jätettävälle), muuten kyllä tosi hyvä suihkittava, jos niistä tykkää (paitsi haju sietämätön)

Mutta huom! Nämä vain omia kokemuksiani, eri tukkalaadun omaavat ovat varmasti eri mieltä..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 09.02.06 - klo:11:57
Tigru, sehän siinä onkin. Mun tukan mielestä Nexxut eivät todellakaan ole yliarvostettuja. :) Neljästä tuotteesta kolme on kaikista parhaimmat pullot mitä kaapista (markkinoilta?) löytyy.

Monet on valittaneet tuosta Luxxtressin tuoksusta. Mun nenään se ei haise ollenkaan vahvalle eikä muutenkaan pahalle. Ihmettelin kyllä jo alussa sitä miten vahvasti jotku voi kokea sen tuoksun. Siis sillä tavalla ettei oikeasti voi käyttää hyvää tuotetta sen hajusteiden takia. En siis ole mitenkään yliherkkä hajusteille, joten siinäkin voi olla selitys, mutta mulla on kyllä kaapissa paljon vahvemmin tuoksuvia aineita vaikka kuinka monta. Tuo on siis thehairshopista ostettu.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 09.02.06 - klo:13:50
Monet on valittaneet tuosta Luxxtressin tuoksusta. Mun nenään se ei haise ollenkaan vahvalle eikä muutenkaan pahalle.

Ei mullakaan haissut ne pari ekaa pulloa Luxia juuri yhtään miltään, ihmettelinkin silloin, kun monet valitti siitä hajusta... Mutta kolmas pullo -auta armias miten voimakas haju heti avaamisesta lähtien! Mies on edelleen käyttänyt sitä satunnaisesti - haistan sen valehtelematta aina tietokoneella (talon toisessa päässä) istuessani, kun mies suihkii sitä muutaman suihkauksen vessassa tukkaansa, se haju on niin voimakas. En tiedä, onko tuo jotenkin viallinen pullo, kaikki on tilattu jenkeistä samasta putiikista (HABD). Yksi pullo on vielä avaamatta, tiedä pitäisikö testata sen tuoksu.

Ja Ishamael, kannattaa kokeilla myös sekoittaa Humea ja Keraphixia toisiinsa, eli ei laitakaan niitä päähän peräkkäin - vaan molempia yhdessä - ja sitten antaa vaikuttaa. Ja laittaa runsaasti, pienellä määrällä ei tämä tukka ainakaan tule minkäänlaiseksi. Noin itsellä tullut paras tulos.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 09.02.06 - klo:13:57
Mustakaan Nexxus ei tosiaankaan ole yliarvostettu sarja, päin vastoin. :) Esim. tuo parjattu luxxtress on mun luonnonkiharalle paras mahdollinen jätettävä, samoin mm. therappe, humectress, keraphix, ensure ja botanic oil toimivat loistavasti. Epitome on oikeastaan ainoa kokeilemani nexxus, josta en suuremmin diggaile. Samoin Enphuse tekee ennemminkin hallaa kuin hyvää, jos sitä laittaa liian hyväkuntoiseen tukkaan. Sen sijaan silloin tällöin käytettynä super-hoitajana se on loistava.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tigru - 09.02.06 - klo:16:39
Itseäni selventääkseni, en siis tarkoittanut, että Nexxut olisivat huonoja, toki ne on keskiverto kampaamotuotteita parempia munkin mielestä, mutta uusia pulloja en ole loppuneiden tilalle ostanut. Tykkään käyttää vain niitä tuotteita, jotka on mun hiuksille osoittautuneet parhaimmiksi (ei toisiksi tai kolmanneksi parhaimmiksi). Aluksi olin Nexxuista ihan hurmiossa, mutta aina sitä tuntuu löytävän uusia ihania tuttavuuksia, jotka ovat sitten vielä parempia ;D

Kaikki on niin suhteellista, riippuu mihin vertaa ;) Mutta hyvä tietenkin, jos jotku ovat löytäneet Nexxuista luottomerkkinsä :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ice - 09.02.06 - klo:16:54
aluksi harva nexxu on tässä päässä toiminut. Therappe kutitti, kera takutti, hume teki koppuraiseksi, mutta siitä se sitten alkoi hyväkin taival kun oli pari kertaa käyttänyt :) ja luxxtressista en enää luovu, todella hyvä jätettävä joka toimii hyvin myös kasvovoiteena ;) minun luxxini tuoksuu keveästi vihreälle teelle, oikein miellyttävälle. Onkoos näissäkin eroja, kuten moisturizerin tuoksuissakin
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Stationery - 09.02.06 - klo:17:18
Kokeilin taas äsken pesussa pitkästä aikaa Therappea ja ai että oli ihanaa. Ehkä raaskin ottaa käyttöön taas kun kesä lähestyy kun pääsen kesällä ostamaan Ruotsista uuden.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisukka - 10.02.06 - klo:00:07
Tällaisia uutisia Goddes-withinin sivuilta (ellei jo ole jossain täällä):

*************PLEASE NOTE****************
NEXXUS HAS DISCONTINUED SOME PRODUCT LINES AS NOTED BELOW. THEY WILL RE-FORMULATING SOME OF THE ITEMS, PLEASE SEE THE LIST BELOW FOR DETAILS.

WE DO HAVE SOME INVENTORY STILL AVAILABLE IN OUR WAREHOUSES WHILE SUPPLIES LAST. IF THE ORDER BUTTON IS NOT THERE THAT ITEM IS GONE.

PRODUCTS TO BE RE-FORMULATED:

Expected to be available in late Jan to mid Feb 2006

Therappe Shampoo: Now - Phyto Organics Theratin

Humectress Conditioner: Now - Phyto Organics Humectin

Keraphix Conditioner: Now - Aloxxi Keramix

Ensure Conditioner: Now - Aloxxi pH3

Aloe Rid Shampoo: Now - Aloxxi Kelate Shampoo

Emergencee: Now - Aloxxi Polymedic

There is also expected to be several new items to be released under the Phyto Organics, Y-Serum, And VitaTress lines over the next 3-4 months. We will keep you up to date on these items as they become available.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: bbee - 10.02.06 - klo:14:19
Mistä eurooppalaisesta nettikaupasta saisi tilattua Luxxtressia? Ei löytynyt ainakaan HQhairista  ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 10.02.06 - klo:14:26
Mistä eurooppalaisesta nettikaupasta saisi tilattua Luxxtressia? Ei löytynyt ainakaan HQhairista  ???

www.thehairshop.co.uk olen itse tilannut
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hanna - 10.02.06 - klo:15:32
Itse etsin myös, että mistä saisi tilattua halvimmalla luxxtressia lisää. Tuolta thehairshopista en löytänyt sitä millään. On sitä ainakin joskus siellä ollut.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Henriikka - 10.02.06 - klo:17:42
IHan ihme nimiä tulee noillekin. :o

Nexxut eivät ole yliarvostettuja tässä päässä. :) Sen huomaa selvästi hiusten kunnosta. Ennen kesää ja ennen Therappe- ja Humectress-pullon hankkimista hiukset olivat oikeasti tosi pahassa kunnossa, vaikken itse sitä tajunnutkaan silloin. Sitten taas noita käytettyäni jo muutkin ihmiset huomasivat asian, esimerkiksi äitini on tästä moneen kertaan sanonut. :)
Tosin käytin noiden lisäksi myös K-pakia paikkaamaan, eli yhteisvaikutuksella..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 10.02.06 - klo:17:43
http://www.thehairshop.co.uk/shopdisplayproducts.asp?page=2

Tässä on. Kulkee tuolla vielä vanhalla nimellä Lustruss
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 10.02.06 - klo:17:44
Kokeilin eilen Humectress+Keraphix -yhdistelmää. Pidin päässä sellaisen tunnin verran ja lopputulos on aivan ihana. Todella pehmeä tukka, sormet vain liukuvat läpi ja kiiltoakin tuli kiitettävästi. Paljon parempi näin kuin molemmat yksitellen (,vaikka Keraphix toimiikin muutenkin itsekseen hyvin).  :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EVS - 12.02.06 - klo:13:29
Mustikan tavoin ei mullakaan Botanoil soveltuisi jokaiseen pesuun (pesen parin päivän välein), nimittäin se pesee tosiaan melkoisen narskuvaksi. Hirvittänytkin, että tuoko on oikeasti värjätyille hiuksille hellävaraiseen pesuun tarkoitettu, eikö se samalla pese väriä pois kun tulos on niin narskuva ja karheahko, vähän sama fiilis kuin syväputsarilla pestessä... mutta kiva sillä on toisinaan pestä.
Jännä juttu, mulla tää sopisi pesevyytensä puolesta ihan päivittäiseen käyttöön, eikä väriäkään vie tavallista enempää. Päin vastoin, mun makuun/kokemukseen tää tuntuu aika hellävaraisesti pesevältä. Mut mä tykkäänkin kunnon pesusta.  :)

EVS, mie tulin siihen tulokseen, että Assure shampoo on parempi kuin Botanoil päivittäiseen käyttöön. Botanoil pesee melko narskuvaksi, eikä se varmaan tee hiuksillekaan hyvää pitemmässä käytössä. Sopii paremmin joka toiseen pesuun.
Assuren kanssa tukka jää pehmeäksi ja sileäksi, mutta ei kuitenkaan kuohkeaksi. Aivan kuin shampoo olisi tosi kosteuttava (en ole incejä tulkinnu, niin en osaa sanoa). Minusta tuntuu, että jos on rasvottuva tukka (niin kuin mulla), niin Assure ei oikein sovellu joka toisena päivänä pestävälle tukalle.

Mä luulen että päädyn kuitenkin Botanoiliin. Tykkään kunnon pesutehosta myös jokapäiväisessä pesussa, mikään ei ole hirveämpää kuin shampoo, joka ei pese kunnolla (kuten MOP C-System Hydrating... Hirveää tavaraa). Jos Mustikan mielestä K-Pak pesee liikaa, ja mun mielestä se on oikein hellävarainen. Täytyy katsoa minkä hintaisia ne on PUBissa, jos ostaisi Assuren pikkupullona.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 16.02.06 - klo:14:00
Eka kerran kokeilin nyt Pep'r'mintiä ja aika kovasti petyin. Ei eronnu paljoa Assuresta. Pitää toivoa, että se alkaa hillitä rasvottumista useamman käytön jälkeen.

Huomasin, että minun kädet lehahtivat punaisiksi pesun jälkeen. Toivottavasti ei ollu allerginen reaktio. :( Näin kävi viimeksi L'anza belongin shampoon kans paitsi silloin meni naamaki punaseksi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Attache© - 16.02.06 - klo:19:28
Onko kukaan kokeillut tuota Nexxuksen toista jätetävää hoitoa nimeltään Headress volumizing leave-in conditioner?
Jos on, niin nopeat vastaukset kunniaan..

Kaveri on nimittäin menossa just Lontooseen ja olisin halunnut tuliaisiksi Luxxtressin HQ:lta, mutta ne eivät ilmeisesti myy sitä, joten ajattelin tätä vaihtoehdoksi.

Anyone?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 16.02.06 - klo:21:35
Nyt näyttävät uudet nexxut löytyvän myös firman kotisivuilta. Erityisesti kiinnostavat Humectin (uusi kosteuttava hoitis) ja sitten heat protexx, jossa oli lämpösuojaksi ihan ylivoimaisen näköinen inci...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 17.02.06 - klo:05:09
Minä luulin että Humectress ja Therappe poistuvat kokonaan ja tuo Theratin ja Humectin korvaavat ne, mutta tuolla sivuilla näkyi olevan molemmat.

Kertokaa heti jos näitä uutuuksia bongaatten jostain.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 17.02.06 - klo:08:11
goddess-withinistä löytyy jo joitain uutuuksia (mm. tuo humectin), mutta tuota heat protexxia ei. Jos olisi ollut, olisin 99% sortunut tilaamaan aiemmista "ei enää ikinä" -vannomisistani huolimatta. ::) Noin hoitavalla incillä varustettu lämpösuojaava suihke on nimittäin ihan pakko saada... ;)

EDIT: Jolanta, tuolla Goddess-Withinin sivulla on muitakin virheellisiä tietoja uutuuksista kuin nämä humectress-humectin jne. jutut. Esim. Keraphixinhan väitettiin siirtyvän aloxxi-sarjaan, mutta koko aloxxi on nyt näyttänyt poistuvan valikoimasta
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 17.02.06 - klo:08:48
Tilasin nuo kaksi uutuutta PO sarjasta. Tuo heat protexx olisi kiinnostanut ja, mutta sen tilaan sitten joskus myöhemmin. Onkohan täällä ollut puhetta FedExin toimituksista? Toimittavatko vain virka-aikaan 8-16 välillä? UPS kuriirilla oli aina hankalaa kun piti soitella ja muuttaa toimitusosoitetta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 17.02.06 - klo:10:01
Tuo Heat Protexx-suihkeen INCI tosiaan näyttää hyvältä, vaikka mieleen tulikin kovasti VO5-Miracle Mist (tosin Heatissa on paljon enemmän aineita)...

Protexx:
Water, Glycerin, Amodimethicone, Peg-12 Dimethicone, Pvp, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Biotin, Panthenol, Ascorbic Acid, Polysorbate 20, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Cetylpyridinium Chloride, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Guar Hydroxypro Pyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Ceramide 3, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Alpha Glucan Oligosaccharide, Ethylhexyl Methoxycinnimate, Butylmethoxydibenzoyl Methane, Triethanolamine, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Benzophenone-4, Fragrance (Parfum).

Miracle:
Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ascorbic Acid, Niacianmide, Biotin, Amodimethicone, PEG-12 Dimethicone, Propylene Glycol, PVP, Polysorbate 20, Cetylpyridinium Chloride, Bencopheone-4, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Triethanolamine, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Alpha isomethyl ionone, Benzyl Salisylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Parfum

Humectinkin näytti hyvältä, glyceriniä heti toisena, ei voi olla totaalisen huonoa. Jolanta kertoilehan sitten kokemuksia.. Hyvältä kyllä tosiaan näyttää, pakkohan niitä on kokeilla jossain vaiheessa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Sarastus - 17.02.06 - klo:21:34
Tilasin nuo kaksi uutuutta PO sarjasta. Tuo heat protexx olisi kiinnostanut ja, mutta sen tilaan sitten joskus myöhemmin. Onkohan täällä ollut puhetta FedExin toimituksista? Toimittavatko vain virka-aikaan 8-16 välillä? UPS kuriirilla oli aina hankalaa kun piti soitella ja muuttaa toimitusosoitetta.

Toimittavat myös illalla, minun pakettini toimitettiin klo 18.30. Valitsin muistaakseni toimitusajaksi 17-19.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 19.02.06 - klo:11:17
Tuo Heat Protexx-suihkeen INCI tosiaan näyttää hyvältä, vaikka mieleen tulikin kovasti VO5-Miracle Mist (tosin Heatissa on paljon enemmän aineita)...

Protexx:
Water, Glycerin, Amodimethicone, Peg-12 Dimethicone, Pvp, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Biotin, Panthenol, Ascorbic Acid, Polysorbate 20, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Cetylpyridinium Chloride, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Guar Hydroxypro Pyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Ceramide 3, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Alpha Glucan Oligosaccharide, Ethylhexyl Methoxycinnimate, Butylmethoxydibenzoyl Methane, Triethanolamine, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Benzophenone-4, Fragrance (Parfum).

Miracle:
Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ascorbic Acid, Niacianmide, Biotin, Amodimethicone, PEG-12 Dimethicone, Propylene Glycol, PVP, Polysorbate 20, Cetylpyridinium Chloride, Bencopheone-4, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Triethanolamine, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Alpha isomethyl ionone, Benzyl Salisylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Parfum


Surffatessani tuolla nexxuksen sivuilla huomasin, että myös luxxtressissa on lämpösuoja (muistin, että siinä on pelkkä UV-suoja). Tekee siis jo entisestään täydellisestä tuotteesta vieläkin paremman. Siltikin haluaisin tuon heat protexxin, koska itse en usko, että noissa jätettävissä hoitiksissa on tarpeeksi silikonia suojaamaan kunnolla kuumuudelta. Toki ne varmasti ovat tyhjää parempia, mutta silti en ole täysin vakuuttunut niiden tehosta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chronos - 21.02.06 - klo:17:40
Oli pakko käydä Tukholmasta ostamassa Nexxuja,on niitä sen verran kehuttu.
Ostin Humectressin,Ensuren ja Therappen.Saa nähdä miten toimii tässä päässä.
Sitä Luxxtressia jäin kaipailemaan.Jos toimivat hyvin niin sitten pitää käydä ostamassa ne isommat pullot..
Tuoksuvat aika voimakkaasti,mieleen tulee lähinnä k-pakin haju.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: zorro - 21.02.06 - klo:19:54
Oli pakko käydä Tukholmasta ostamassa Nexxuja,on niitä sen verran kehuttu.
Ostin Humectressin,Ensuren ja Therappen.Saa nähdä miten toimii tässä päässä.
Sitä Luxxtressia jäin kaipailemaan.Jos toimivat hyvin niin sitten pitää käydä ostamassa ne isommat pullot..
Tuoksuvat aika voimakkaasti,mieleen tulee lähinnä k-pakin haju.
PUBistako ostit nuo? Olen kohta lähdössä myös tukholmaan nexxuja metsästämään..  ;D.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 21.02.06 - klo:20:37
Oli pakko käydä Tukholmasta ostamassa Nexxuja,on niitä sen verran kehuttu.
Ostin Humectressin,Ensuren ja Therappen.Saa nähdä miten toimii tässä päässä.
Sitä Luxxtressia jäin kaipailemaan.Jos toimivat hyvin niin sitten pitää käydä ostamassa ne isommat pullot..
Tuoksuvat aika voimakkaasti,mieleen tulee lähinnä k-pakin haju.
Ihan pakko kysyä, minkä hintaisia Nexxut olivat siellä ?Itsekin olen kohta Tukholmaan lähdössä  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chronos - 21.02.06 - klo:21:55
Juu PUBista ostin. :)Ne pienemmät pullot (150ml) niin therappe oli 109 kruunua ja hoitsikat olivat 169  kruunua kpl.
Isompia pulloja en muistanut katsoa veikkaisin 200-300 kruunun paikkeilla.
Tarjouksia nexxuista ei ollut  :(
Euroina olisi varmaan helpompi,mutta kun se kurssi vaihtelee jonkin verran.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 22.02.06 - klo:11:11
Euroina olisi varmaan helpompi,mutta kun se kurssi vaihtelee jonkin verran.
Karkean arvion noin euron tarkkuudella saa, kun jakaa kymmenellä. Esim. 109 kruunua -> n. 11 euroa, kun tarkka kurssi on tällä hetkellä 11.61.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Efva - 22.02.06 - klo:12:40
Nyt on täälläkin ensimmäiset Nexxus-kokemukset hankittuna ;D Eli pesin ja hoidin eilen Assurella ja Ensurella. Pesun yhteydessä ei tuotteet tuntuneet niin kummoisilta, mutta huuhtelun jälkeen tuntui mukavan sileältä ja kuivana tukka kiilsi hienosti, samaten vielä tänäänkin. Ja muutenkin on pehmeän ja tuuhean tuntuinen. Siis kovin positiiviset olivat nämä ensikokemukset, katsotaan sitten pidemmässä käytössä. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nove - 23.02.06 - klo:16:24
Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa Enphusea ja hakkaa kyllä kaikki kokeilemani tehikset. Hiukset on ihan käsittämättömän pehmeät, eikä siitä normaalista pörröstä oo tietoakaan. Tätä lisää ja paljon  :)

Nyt on vaan vielä pakko hommata Keraphix, jos se toimis yhtä hyvin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 23.02.06 - klo:17:47
Tosi hyvin toimii keraphix ja humectress sekoitettuna. Säästää aikaaki kun ei tarvi molempia erikseen laittaa, vaan voi hauduttaa samaa sekoitusta. Lopputuloskin on pehmeä ja paljon parempi kuin erikseen käytettynä.
Kiitokset Pennylle vinkistä :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 23.02.06 - klo:19:50
Kaikki jotka tykkäävät Humectressissta, niin tykkäättekö siitä myös yksin käytettynä? Olen ollut jo syksystä lähtien kahden vaiheilla tarvitsenko Keraphixiä kun on Enphuse joka tekee hiukset niin mahdottoman kivoiksi. Nyt mulla kyllä auttamattomasti jää Humectress käyttämättä, koska se on yhtä tyhjän kanssa, joten pitäisikö sittenkin hommata Kera ja lyödä ne yhdessä päähän? Vai haaskaanko tuossa vaan tuplamäärän euroja, kun Hume ei yksinäänkään toimi yhtään? ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 23.02.06 - klo:20:09
Mulla humectress on yksin yhtä tyhjän kans. Oikeastaan se on huono yksin. Mutta  ihan minkä tahansa tehohoidon jälkeen käytettynä humectress toimii taivaallisesti. Kaikilla tulee hyvä tulos.
Kannattaa myös koittaa humectressin ja keraphixin sekoittamista. Humectress enphusen jälkeen toimii minusta paremmin kuin enphuse yksin.

Kokeilemalla selviää mikä on paras käyttötapa. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 23.02.06 - klo:20:12
loota, oletko koettanut käyttää Humea tehiksiin sekoitettuna? Näin se minulla toimii erittäin hyvin. Olen sekoittanut sekä Keraphixiin, Enphuseen, että vaikka mihin muuhunkin ja yleisesti ottaen tulos on ollut aina parempi kuin ilman Humea. Kera+Hume yhdistelmä toimii minulla ehkä kaikkein parhaiten, mutta sopii Hume muihinkin tehiksiin.

Keraphix toimii minun tukassani aivan loistavasti yksinäänkin - se on O&H:n lisäksi yksi lempitehiksistäni. Eli vaikka ostaisit sen, en usko, että Keraphix ainakaan menee hukkaan. Mutta kokeile sekoitaa Humea tehiksiin, niin se minulla toimii. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 23.02.06 - klo:20:49
Ahaa, no siinä on ehkä syy miksi Hume on toiminut niin huonosti, kun olen laittanut sen aina tehiksen jälkeen ja silloin se on tuntunut vain huonontavan tehiksen (yleensä Enphusen) vaikutusta. Pitääpä heti seuraavassa pesussa kokeilla sekoittaa sitä tehiksen sekaan, josko toimisi paremmin. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chronos - 23.02.06 - klo:21:14
Mulla Hume toimii yksinäänki ihan hyvin mutta luulin että se olisi ollut kosteuttavampi.
Ensi kerralla kokeilen Humea jätettävänä.Tai jos kokeilisi sekoittaa sen K-pakin rekkuun tai moisturizeriin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: minna - 23.02.06 - klo:21:22
voisin kokeilla sekoittaa tuota humea johonkin  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 24.02.06 - klo:11:39
Mustikan tavoin ei mullakaan Botanoil soveltuisi jokaiseen pesuun (pesen parin päivän välein), nimittäin se pesee tosiaan melkoisen narskuvaksi. Hirvittänytkin, että tuoko on oikeasti värjätyille hiuksille hellävaraiseen pesuun tarkoitettu, eikö se samalla pese väriä pois kun tulos on niin narskuva ja karheahko, vähän sama fiilis kuin syväputsarilla pestessä... mutta kiva sillä on toisinaan pestä.

Pitääpä ottaa nuo viimeiset sanat takaisin... Nimittäin testasin eilen pitkästä aikaa Botanoilia, hieroin päänahkaan (en pituuksiin) ja annoin vaikuttaa sen maagiset 3 minuuttia mitä Nexxuissa aina on - ja voi herranjestas miten karhea ja takkuinen tukka oli! :o

Yhdelläkään shampoolla, en ainoalla syväputsarillakaan (kahteenkaan kertaan vaahdotettuna) ole saanut tukkaa niin takkuun ja karheaksi, kuin eilen tuolla Botanoililla yksinään! Tuntui ettei siihen karheuteen auta mikään, kasasin pesun jälkeen hirmuisesti NG:naamiota + K-pak Rekkua (oli muuten hyvä sekoitus, kiitos tämän kehujille!) ja sekoittelin siihen sotkuun vielä All Softin hoitista - läiskäisin saunaan päähän, vaikutusaika 15 min - pituudet olikin loistokunnossa sen jälkeen, mutta ihan päänahan läheltä huusi karheuttaan ja narskui takkuisena... :o En meinannut saada tukkaa hieman kuivuttuaan selväksikään, vaikka roiskin runsaasti Miracle Mistiä että saisi lisää kosteutta - jonka Botanoil tuntui pesevän ihan kokonaan pois.

Huh, nyt jää kyllä hyllylle tuo aine, tai sitten joskus voi koittaa nopealla pesulla (ilman vaikutusaikaa) tai syväputsarin asemasta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 26.02.06 - klo:21:49
Käytin tuota Humectressiä jätettävänä hoitiksena tänään ja lopputulos on ihana! Tukka jäi tosi pehmeäksi ja kuitenkin ilmavaksi, mutta Hume tosiaan imeytyi kunnolla tukkaan, eikä jättänyt tahmeaa pintaa kuin esim. O&H. Tosi kiva lopputulos!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EVS - 26.02.06 - klo:23:53
Shoppasin Ruotsista Botanoilin ja Babassu Mud Treatmentin. Mä olen kyllä Botanoilin pesutehosta ihan eri mieltä Pennyn kanssa, ihan peruspesevä shampoo se mun mielestä on, vähän ehkä pesevämpi kuin K-Pak. Oikein hyvää peruskamaa, voisin ostaa toistekin. Toimii erityisen hyvin Keraphixin kanssa käytettynä, tukasta tulee ihanan kiiltävä ja pehmoinen. Tuoksu tuo mieleen jonkun aineen, en vain millään saa päähäni minkä. Muutenkin tykkään aika järeästä pesutehosta, syväputsarin levitän aina kuivaan tykkään vaikuttamaan pariksikymmeneksi minuutiksi.

Asiaan, eli siihen Babassu Mud Treatmentiin. On aivan ihanaa kamaa! Kaikki siinä aineessa on hyvää, paitsi tuoksu joka muistuttaa halpaa partavettä. Aine näyttää ihan meikkivoiteelta ja tuntuu käsiin hierottaessa joltain kevyeltä kasvovoiteelta. Tukka tuntuu imaisevan aineen ihan salamana, mutta huuhdellessa tukka tuntuu sileältä ja jo märkänä jotenkin kevyen ilmavalta. Eli tästä tuli uusi hoitsikkasuosikki.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Metku - 27.02.06 - klo:10:53
Käytin tuota Humectressiä jätettävänä hoitiksena tänään ja lopputulos on ihana! Tukka jäi tosi pehmeäksi ja kuitenkin ilmavaksi, mutta Hume tosiaan imeytyi kunnolla tukkaan, eikä jättänyt tahmeaa pintaa kuin esim. O&H. Tosi kiva lopputulos!

Mä myös kokeilin Humea viime viikolla kahden eri pesun jälkeen jätettävänä ja kertaalleen levittelin sitä kuiviin hiuksiin sähköisyyttä hillitsemään. Ja luulenpa, että aion käyttää koko pikku purkin verran tuota jätettävänä. Jättää hiukset tosi pehmeäksi. Tykkään tosiaan!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 27.02.06 - klo:13:37
Hassua miten samat tuotteet toimivat erilailla. Mulla Humectress jätti tukan aina tosi limaseksi, vaikka kuinka vähän yritin laittaa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 27.02.06 - klo:15:20
Hassua miten samat tuotteet toimivat erilailla. Mulla Humectress jätti tukan aina tosi limaseksi, vaikka kuinka vähän yritin laittaa.

Sama täällä. En tiedä miksei toimi jätettävänä. Tosiaan kaikki ei sovi kaikille, tämän tukan Botanoil räjäytti kolmen minuutin vaikutusajalla, vaikka aiemmillakin pesuilla oli tullut narskuvaksi, nyt oli ihan kamala.

Olikos tuo Babassu Mud samaa Organics- tms sarjaa Enphusen ja Nectaressin kanssa? Samantyylinen haju on ainakin kahdessa jälkimmäisessä, sellainen jotenkin "maanläheinen". Nimittäin tuon EVS:n partavesimaininnan perusteella jää Babassu kyllä kokeilematta, vaikka sitähän on aiemmin kehuttukin... voin jo kuvitella minkälainen se haju on, jos on yhtään samantyylinen. :-X
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ice - 27.02.06 - klo:15:22
samoin hume teki minulle jätettävänä. Toimi paremmin kun sekoitin lanzan leave-inniin. Tosin purkin myin sittemmin stationerylle kunnen viitsinyt enää sekoitella :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Metku - 27.02.06 - klo:15:34
Hassua miten samat tuotteet toimivat erilailla. Mulla Humectress jätti tukan aina tosi limaseksi, vaikka kuinka vähän yritin laittaa.

Mulla toimi kivasti kun laittoi päällimäisiin pituuksiin ja latvoihin n. 3-4 herneellisen verran.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EVS - 28.02.06 - klo:12:00
Olikos tuo Babassu Mud samaa Organics- tms sarjaa Enphusen ja Nectaressin kanssa? Samantyylinen haju on ainakin kahdessa jälkimmäisessä, sellainen jotenkin "maanläheinen". Nimittäin tuon EVS:n partavesimaininnan perusteella jää Babassu kyllä kokeilematta, vaikka sitähän on aiemmin kehuttukin... voin jo kuvitella minkälainen se haju on, jos on yhtään samantyylinen. :-X

On samaa Phyto-Orgenics-sarjaa. Purkin kannen päällä oli vielä jokin "aromaterapeuttisen tuoksun sinetti", joten odottelin vähän eri tyylistä tuoksua... Haisee aika hirveältä. Plussapuolena haju ei jää hiuksiin, eivät haise aineelle edes märkinä. Tuo purkkisysteemi on muuten ihan uskomattoman huono. Olen saanut monta kertaa kevyesti puristaessa käteen kourallisen ainetta, eikä sitä saa takaisin purkkiin mitenkään. 150 millin purkki ei varmaan ihan kauhean kauan kestä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 04.03.06 - klo:21:04
Kuinka vertaisitte Therappea ja L'anzan Protein plus shampoota ? Ajattelin ostaa jommankumman noista, kun kumpaakin on kehuttu paljon :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 04.03.06 - klo:21:46
Kuinka vertaisitte Therappea ja L'anzan Protein plus shampoota ? Ajattelin ostaa jommankumman noista, kun kumpaakin on kehuttu paljon :)

Therappe on kosteuttava shampoo ja L'anzan Protein Plus on korjaava shampoo. Molemmat ovat parhaimpia omassa sarjassaan - kyse on vain sitten siitä, että mitä tukkasi tarvitsee. Jos se on kuiva, niin ehdottomasti Therappe, jos taas vaalennettu, purkkamainen ja veltto, niin silloin Protein Plus.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 05.03.06 - klo:10:22
Kuinka vertaisitte Therappea ja L'anzan Protein plus shampoota ? Ajattelin ostaa jommankumman noista, kun kumpaakin on kehuttu paljon :)

Therappe on kosteuttava shampoo ja L'anzan Protein Plus on korjaava shampoo. Molemmat ovat parhaimpia omassa sarjassaan - kyse on vain sitten siitä, että mitä tukkasi tarvitsee. Jos se on kuiva, niin ehdottomasti Therappe, jos taas vaalennettu, purkkamainen ja veltto, niin silloin Protein Plus.
Ehkä päädyn sitten Therappeen, tukka on kyllä kokenut kovia moneen otteeseen, mutta nyt kuitenkin jo niin hyvässä kunnossa ettei ainakaan paikkausta tarvitse :)  Kiitoksia.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 09.03.06 - klo:10:20
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen. Olis hirveä buumi saada pois muutama "tyhmä" pullo alta pois.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 09.03.06 - klo:12:43
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen. Olis hirveä buumi saada pois muutama "tyhmä" pullo alta pois.

Alkaakohan näiden uusien tuotteiden myötä vanhojen alennusmyynnit? *kuolaa pelkästä ajatuksesta*
Toivottavasti eivät ole menneet muuttamaan huonompaan suuntaan..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Zessa - 11.03.06 - klo:00:27
No niin, Enphuse testattu (kiitos Twinkley testiputelista  :-*) Toimi mun tukkaan kyllä hyvin: pehmeä ja sileä tukka tuli. Jotenkin tuntui pesun jälkeen, että tukka kiilsikin enemmän kuin tavallisesti. Hmm..Mitään yli-mullistavaa en kokenut, mutta silti tuntui älyttömän hyvälle pesun jäljiltä. Mutta että suosikkeihin kohoaa..*nexxunhimoinen katse*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 12.03.06 - klo:15:45
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen.

Alkaakohan näiden uusien tuotteiden myötä vanhojen alennusmyynnit? *kuolaa pelkästä ajatuksesta*
Toivottavasti eivät ole menneet muuttamaan huonompaan suuntaan..

Eikai niitä ole muutettu, eikös nuo tule Therappen ja Humectressin lisäksi? Ainakin tuolla on lueteltu kaikki: http://www.nexxus.com/hair_care_brands/view_all_available_products.html

Joko Jonsu on kokeillut erityisesti Humectinia? Kerro kerro kerro kokemuksia mahdollisimman pian! *odottelee kuumeisesti raporttia* ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 12.03.06 - klo:16:56
Jahas, Nexxulla näyttää olevan biotinshampoota. ;)

http://www.nexxus.com/hair_care_brands/vitatress/shampoo_biotin_fine_fragile_thinning.html
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirkka - 12.03.06 - klo:17:54
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen.

Alkaakohan näiden uusien tuotteiden myötä vanhojen alennusmyynnit? *kuolaa pelkästä ajatuksesta*
Toivottavasti eivät ole menneet muuttamaan huonompaan suuntaan..

Eikai niitä ole muutettu, eikös nuo tule Therappen ja Humectressin lisäksi? Ainakin tuolla on lueteltu kaikki: http://www.nexxus.com/hair_care_brands/view_all_available_products.html

Joko Jonsu on kokeillut erityisesti Humectinia? Kerro kerro kerro kokemuksia mahdollisimman pian! *odottelee kuumeisesti raporttia* ;)

Ei, Theratin ja Humectin on uudet versiot Therappesta Ja Humectressesta. Siellä sivuilla vissiin toistaiseks kyllä näkyy kaikki, mutta se vanha sarja tosiaan "lopetetaan".
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Metku - 12.03.06 - klo:20:13
Missä vaiheessa teillä on Nexxustuotteiden vaikutukset alkanee näkymään hiuksissa? Mulla kyllä hiukset tuntuu hyvältä nyt kun Therappepesuja, Keraphix- ja Humectresshoitoja on takana muutama viikko, mutta mitään ihmeellistä en ole hiusten ulkonäössä huomannut.

Ei siis yhtää ole lisännyt kiiltoa (jota on kyllä ennestäänkin) tai muutenkaan saaneet hiuksia näyttämään yhtään erilaisilta. Ei siis lisäkihartuvuutta kosteuden ansioista. Ei oikeastaa mitään vaikutusta jos ei sitä tunnetta oteta huomioon, että hiukset selviävät jo kosteina suihkussa hieman paremmin. Eli ihmeellisyyttä en näissä tuotteissa ole huomannut. Ehkä odotukset olivat kovan hehkutuksen seurauksena vähän korkeammalla.

Keraphixin lopputuloskaan ei kovin ihmeelliseltä mun hiuksissa edes tunnu. Kaikki puhuvat, että tekisi hiukset karhemmaksi pesun jälkeen jne., mutta mä en vaan huomaa mitään sellaista vaikutusta.

Vieläkö tässä on toiveita, että jotain vaikutusta alkaa hiusten kunnossa näkymäänkin?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elisa - 12.03.06 - klo:20:35
Missä vaiheessa teillä on Nexxustuotteiden vaikutukset alkanee näkymään hiuksissa?

Humectressin ja Keraphixin vaikutukset tukkaani tulivat esiin jo ihan ensimmäisillä käyttökerroilla. Eli tukka kesti pidempään  pehmeänä ja terveen tuntuisena edellisestä pesusta, kuin muilla aineilla.

Ehkäpä sinun tukallesi niillä ei sitten ole mitään annettavaa.  ???

Mutta jos on ennen käyttänyt huomattavasti huonompia tuotteita, esim. joitain huonoja markettituotteita, kestää varmasti pitkään, että kampaamohelmien hoitotehot tulevat esiin. Itsehän olen jo yli vuoden hellinyt tukkaani muilla todella hoitavilla tuotteilla, pahimmista tukkaongelmista on jo kuntouduttu.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 13.03.06 - klo:12:32
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen.

Alkaakohan näiden uusien tuotteiden myötä vanhojen alennusmyynnit? *kuolaa pelkästä ajatuksesta*
Toivottavasti eivät ole menneet muuttamaan huonompaan suuntaan..
Eikai niitä ole muutettu, eikös nuo tule Therappen ja Humectressin lisäksi? Ainakin tuolla on lueteltu kaikki: http://www.nexxus.com/hair_care_brands/view_all_available_products.html

Ei, Theratin ja Humectin on uudet versiot Therappesta Ja Humectressesta. Siellä sivuilla vissiin toistaiseks kyllä näkyy kaikki, mutta se vanha sarja tosiaan "lopetetaan".

No sitten alkoi pelottaa! :o Nimittäin nuo uudethan näyttää olevan Phyto-Orcanigs-sarjaa, jossa on mm. Enppu, Luxxtress, Nectaress ja Babassu Mud... ja kaikkien noiden hajut on ilmeisesti aika samantyylisiä, sellaisia maanläheisiä joista saan helposti päänsärkyä. Eikai ne Theratin ja Humectin ala sitten haista yhtä pahalle? :'(

Ja mites Keraphix, häviääkö sekin? ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirkka - 13.03.06 - klo:15:30
Keraphix muuttu kans, tai siis siirtyy toiseen sarjaan. Nimeks tulee Aloxxi Keramix muistaakseni.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tigru - 17.03.06 - klo:18:36
Onkohan mulla menny nyt jotain ohi, vai onko Botanic oilin valmistus lopetettu? Minä puusilmä en ainakaan löydä sitä Nexxuksen sivuilta ??? Toivottavasti oon väärässä, olisin just tilannu sitä kaverin kuivaa päänahkaa varten... Omni-pak jää myös vajanaiseksi, jos tuo öljy lopetetaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirkka - 17.03.06 - klo:18:42
Eks Botanic Oil kuulunut siihen vanhaan sarjaan mikä jo vähä kauemman aikaa sitten lopetettiin. Mutta niitä joitakin tuotteita vielä myydän ku vielä varastoista löytyy.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 23.03.06 - klo:12:06
Onko kellään kokemuksia Nexxun Ensuresta ja Assuresta. Ostin juuri e-baylta ja kuulostivat ainakin hyviltä...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 23.03.06 - klo:15:33
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen. Olis hirveä buumi saada pois muutama "tyhmä" pullo alta pois.

JONSU, joko joko joko joko joko...?? ;) Ennenkaikkea olis kiva kuulla millaiselta haiskahtavat, jos kerran Orcanics-sarjaa ovat... tai onko muut kokeilleet uusia Nexxuja?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 23.03.06 - klo:15:49
Jee tänään tuli Nexxun uutuudet Theratin ja Humectin. Saa nähä koska kokeilen. Olis hirveä buumi saada pois muutama "tyhmä" pullo alta pois.

JONSU, joko joko joko joko joko...?? ;)

Aina kun tää ketju nousee, niin ajattelen että "no nyt! eeei..". ;D
Eli täältä tulee samaa kuin Pennyltä: joko joko joko? :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chronos - 02.04.06 - klo:15:39
Lainaus
Onko kellään kokemuksia Nexxun Ensuresta ja Assuresta. Ostin juuri e-baylta ja kuulostivat ainakin hyviltä...
Mulla on tuota Ensurea,mutta tähän tukkaan ei ole mitään merkittäviä vaikutuksia.
Sähköiseksi tekee,mutta sileäksi.Käytän tuota K-pakin rekun jälkeen pikahoitiksena ja Humen kanssa sekoitettuna.
Ihan perustuote,ja jos jälkeenpäin saa valita niin olisin ostanun Luxxtressin Ensuren sijasta..No ehkä ensi kerralla.
En sitten tiedä millaisille hiuksille tuo on tarkoitettu ja onko kuinka kosteuttava.Luulisi tehoavan pörröisiin hiuksiin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 02.04.06 - klo:15:45
Kaveri oli ostanu Ensurea. Ihmetteli kun se ei tuntunut miltään hiuksissa. Vertailin sitten omaa ensureani hänen ensureen. Niissä oli aivan selkeä ero. Minun oli vaaleanpunaista ja haisi selkeästi verigreipille, hänen oli aivan haalean oransihtavaa vaaleanpunaista ja se haisi yhtä pahalle kuin Paul Mitchellin hiuksiin jätettävä The conditioner eli semmoselle ummehtuneelle.

Tultiin siihen tulokseen, että ilmeisesti kaverin puteli oli jäätyny matkalla useaan otteeseen ja mennyt pilalle. :(
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Euphoria - 02.04.06 - klo:19:25
Mitkäs Nexxut käyvät ohuille ja rasvoittuville hiuksille? En kyllä saisi ostaa mitään hiustuotteita, mutta...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 02.04.06 - klo:20:45
Minun Ensure on sellaista paksua, kermaista ja vaaleanpunaista ja tuoksuu tosiaan verigreipille. Aika kevyttä tavaraa, mutta silottaa kyllä kivasti. Eivät nämä Therappea ja Humectressia päihitä, mutta ihan hyviä tuotteita kuitenkin! :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Efva - 09.04.06 - klo:12:55
Mulla Assure ja Ensure on toimineet oikein kivasti, alkavat vain 150 ml:n putelit vedellä viimeisiään. Tarttis saada jostain lisää.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 09.04.06 - klo:15:51
löysin sattumalta töistä Nexxun Biotiini shampoota ja hoitista jotka olen ehkä noin vuosi sitten ostanut kun sulkasato oli aika paha.
Kokeilin eilen ja täytyy sanoa että oli positiivinen yllätys; tukkan ihan mielettömän paksun ja ilmavan tuntuinen! Taidan ottaa tämän taas ihan säännölliseen käyttöön...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisukka - 09.04.06 - klo:20:49
Sain hiljattain putelin Ensurea, ja tykästyin. Mutta jostain syystä se toimii parhaiten siten, että laitan sitä kosteisiin hiuksiin ja sen jälkeen laitan hiukset kiinni (letille esimerkiksi) ja avaan vasta kun hiukset ovat kuivat. Jos jätän auki, niin tulos ei ole yhtä pehmeä ja siloinen. Hmmm, tosin tää saattaa päteä jokaisen hoitoaineen kohdalla? Täytyy ehkä hiukan vertailla lisää...

Anu, käytätkö Ensurea siis jätettävänä?

Mä käytin Ensurea huuhdeltavana, ja mun tukalle se ei tehnyt kyllä yhtään mitään  :-\
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisukka - 09.04.06 - klo:22:10
No hitsi vieköön, enpä hoksannut jätettävänä kokeilla ennen kuin laitoin kiertoon. Tykkäsin nimittäin siitä greipintuoksusta kovasti  :P
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Dinky-di - 23.04.06 - klo:16:54
Olen nyt jonkun aikaa testaillut Humectinia ja Theratinia, sekä Luxxtressia. Theratin on mun uusi suosikkishampoo, tuntuu tosi hyvältä, vaahtoaa hyvin, koostumus on ihanan paksua ja se tuoksu on niin nami. Humectin on ihan kiva perushoitis, mutta mitään ihmeitä on turha odottaa. Luxxtressilta odotin paljon ja petyin, ei tee mitään mun hiuksille.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Todia - 24.04.06 - klo:11:01
miten te oikein käytätte tuota luxxtressia? alan olla epätoivoinen, kun se 9 kerralla 10:stä korputtaa ja tahmauttaa pehkon... >:( :'(
incistä pidän oikein paljon, mutta tuntuu, etten osaa oikein käyttää tuota ainetta... laitanko sitä liikaa (noin 20 suihkausta), kun se tekee hiukset niin tahmaiseksi ja takkuseksi? misti toimii mulla oikein hyvin, selvittää ja tekee pehmeäksi, ja lisäksi suihkuttelen sitä pesupäivien välillä kuivaan tukkaan kosteuttamaan. luxxtressin suihkuttelun kuivaan tukkaan voi unohtaa...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 24.04.06 - klo:11:08
Todia, Luxia olen käyttänyt ainakin paljon vähemmän kerralla kuin sinä (vaikka yleensä laitan aineita melkoisen runsaasti), varmaan sellaiset 10 suihkausta max, koska se tuntuu tosiaan tahmaavan runsaammalla määrällä. Ja mielellään melkoisen kosteaan hiukseen, aika nopeasti suihkun jälkeen olen laittanut. Tiedä miten muilla, mutta mulla toimii siten parhaiten... Voihan tietty olla että aine ei vaan sovi tukallesi, eikös Lux sisällä nimenomaan sitä erittäin rakennepaikkaavaa quinoaa (vai mikä se oli?) joka saattaa myös korputtaa?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Todia - 24.04.06 - klo:13:10
nonniin, kiitos penny! pittäpä koittaa laittaa vähemmän, ja siis vaan kosteaan tukkaan..! mulla vaan on sellanen pahe, että lataan tuotteita tukkaan aivan käsittämättömiä määriä.. :-[ vaikea vaan välillä uskoa, että jotkut tuotteet toimisivat parhaiten, jos pystyy rajoittamaan määrää. en käytä muotoilutuotteita, joten en ole oppinut tuota juttua..
sattuuko muuten kukaan tietämään, mitä toi quinoa on? joku ihme kasvi varmaan, vai?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Efva - 24.04.06 - klo:13:19
sattuuko muuten kukaan tietämään, mitä toi quinoa on? joku ihme kasvi varmaan, vai?

Googlen löytämät määritykset sanalle quinoa (in English) (http://www.google.fi/search?hl=fi&q=define%3A+quinoa&meta=)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 24.04.06 - klo:21:15
Todia, sama vika, eli kaikkea pitää laittaa paljon kun tiedän että vähällä määrällä ei tulosta yleensä tähän tukkaan tule... mutta tahmaaminen tuntuu olevan liikakäytön sivuvaikutus ainakin mulla, joten siksi laittanut vähemmän.

Olen nyt jonkun aikaa testaillut Humectinia ja Theratinia, sekä Luxxtressia. Theratin on mun uusi suosikkishampoo, tuntuu tosi hyvältä, vaahtoaa hyvin, koostumus on ihanan paksua ja se tuoksu on niin nami. Humectin on ihan kiva perushoitis, mutta mitään ihmeitä on turha odottaa.

Oletko Dinky kokeillut aiemmin Humectressia / Therappea? Tai osaisiko joku muu täällä verrata noita keskenään (esim. Humectin - Humectress)? Entä millaisia tuoksut ovat näissä uusissa??
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neo - 24.04.06 - klo:22:38
APUVA.. en millään löydä nexxuksen kotisivuilta luetteloa sitä myyvistä paikoista, eikös ennen ainakin löytynyt?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Todia - 25.04.06 - klo:21:22
olispa muuten kiva joskus kokata tuota quinoa... kiitti mirre linkistä! voi kun tuota saisi suomesta! oon niin kaikkien erikoisten ruokien perään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirja - 26.04.06 - klo:01:09
Toivottavasti eivät ole muuttaneet Humectressin koostumusta tai hajustetta!

Kerrassaan fantastinen käyttää jätettävänäkin, tuo samalla  hyvin tuuheuttakin, kuitenkaan tuoksumatta liian voimakkaasti.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Stationery - 26.04.06 - klo:10:05
Vaikka kuinka olen yrittänyt tykätä tuosta Humectressistä, en vaan ole saanut sitä toimimaan päähäni. Joko tulee limainen tukka tai sitten ei tee mitään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisukka - 26.04.06 - klo:10:53
Todia, Luxia olen käyttänyt ainakin paljon vähemmän kerralla kuin sinä (vaikka yleensä laitan aineita melkoisen runsaasti), varmaan sellaiset 10 suihkausta max, koska se tuntuu tosiaan tahmaavan runsaammalla määrällä.

Mäkin laitan sitä hyvin säästeliäästi, yleensä semmoiset 6 suihkausta, ja puristelen tukkaan kunnolla. Jos laitan enemmän, tukka lätsähtää.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lara - 28.04.06 - klo:09:36
Mistäköhän saisi tilata Luxxtressiä? Mä en löydä mistään... :(
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Minni - 28.04.06 - klo:12:14
Ainakin www.thehairshop.co.uk ja www.goddess-within.com myyvät luxxtressia. Itse olen tilannut kummastakin. Kokemuksia kyseisistä firmoista löytyy tuolta nettiostaminen-osiosta. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirja - 28.04.06 - klo:17:55
Vertailu:

Nexxus Humectress Ultimate Moisturizing Conditioner

Water, Stearalkonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Alpha Glucan Oligosaccharide, Keratin Amino Acids, Panthenol, Tocopherol Acetate, Magnesium Citrate, Manganese Citrate, Avocado Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Ceramide 3, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, Octyl Methoxycinnamate, Myristic Acid, Palamitic Acid, Stearic Acid, Sodium Chloride, Polyglyceryl 3 Distearate, Polysorbate 60, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, PEG 40, Castor Oil, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance, Red 4, Yellow 5, Blue 1, Red 33

Humectin
extreme moisture conditioner

Aqua, stearalkonium chloride, glycerin, cetyl alcohol, mineral oil (paraffinum liquidum), cetearyl alcohol, hydrolyzed quinoa protein, cocos nucifera (coconut) fruit juice, leptospermum scoparium (manuka) honey (mel), hydrolyzed wheat protein, panthenol, tocopheryl acetate, magnesium citrate, maganese citrate, polysor- bate 60, potassium sorbate, petrolatum, stearyl alcohol, disodium edta, dmdm hydantoin, iodopropynyl butylcarbamate, peg-40 castor oil, methylparaben, propylparaben, benzyl salicylate, linalool, limonene, parfum/fragrance, red 4 (ci 14700), yellow 5 (ci 19140), blue 1 (ci 42090), red 33 (ci 17200).

Onko tuoksu pysynyt samana?

***


Nexxus Headress Volumizing Leave-In Conditioner

Water, Panthenol, Cetyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids (Vegetable Ceramide), Keratin Amino Acids, Tocopheryl Acetate, Avocado Oil, Glycine Soja Sterol, Ceramide 3, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Alpha Glucan Oligosaccharide, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, Octyl Methoxycinnamate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Chloride, Polyglyceryl 3 Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Magnesium Citrate, Cetrimonium Bromide, Stearalkonium Chloride, PEG 75 Lanolin, Stearyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Polysorbate 60, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance

Kokemuksia Headressista?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Metku - 05.05.06 - klo:00:35
Nexxus oli mulle kyllä suuren sarjan pettymys. Parin kuukauden säännölisen käytön jälkeen hiukset eivät vaikuta lainkaan erilaisilta.

Osittain olen myös miettinyt voisiko tämä suunnaton sulkasato, mikä mulla alkoi pari kuukautta sitten olla osittain myös Nexxus-tuotteiden aiheuttamaa. Hiuksia on lähtenyt aivan älyttömästi ja hiukset on ohuet kuin mitkä!  >:(  Mitä luulette, voisiko olla, että päänahkani reagoi mm. Therappen sisältämiin rosmariiniin tai muihin ainesosiin niin voimakkaasti, että hiuksia lähtee joka pesussa kourallinen?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 05.05.06 - klo:16:35
Mä laitan Luxxtressia n. 5-8 suihkausta. Paras suihkutettava jätettävä mitä olen käyttänyt, liukastaa ja kiillottaa, mutta ei sisällä silikonia.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 12.05.06 - klo:15:40
Olipas informatiivinen ketju! En olekaan aiemmin juuri tutustunut Nexxus-sarjaan. Kävin Nexxuksen sivuilla ja huomasin että sieltä sai tilattua ilmaisia 30ml Therappe & Humectress -näytteitä (tosin vain USAlaisiin osoitteisiin) ja pyysin paria jenkkikaveria tilaamaan itselleen ja lähettämään sitten mulle! :) Mistä te muut saatte Nexxus-näytteitä jos/kun sarjaa ei kerran Suomessa myydä?

Outoa muuten että Nexxus jakaa näytteitä olevinaan lopetettavista tuotteista ja vielä mainostaa niitä heidän johtaviksi tuotteikseen; Sign up to try 1 ounce samples of Nexxus’ leading Shampoo, THERAPPE Luxury Moisturizing Shampoo, and Conditioner, HUMECTRESS Ultimate Moisturizing Conditioner. Näinköhän niitä ollaan lopettamassa?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Dinky-di - 12.05.06 - klo:16:16
Itse laitan Luxxtressia n. 10 suihkausta. Ikinä en ole saanut Luxxtressia tahmaamaan, jotenkin tuntuu ettei sitä edes voi laittaa liikaa tähän päähän. Mutta kuten aikaisemminkin olen sanonut, ei toimi omiin hiuksiini. Toisaalta jos hiukset ovat ilman mitään jätettäviäkin superliukkaat, kiiltävät ja selvät, ei näkyviä tuloksia voi varmaankaan odottaa?

Pidempiaikaisessa käytössä Theratin on vain vahvistanut käsitystäni uutena suosikkishampoonani. Mikään muu shampoo ei pese hiuksiani yhtä puhtaiksi yhtä hellästi. Theratinin jälkeen ei hoitista tarvittaisi ollenkaan. Mutta Humectin on kyllä aivan turhaa ainetta. Omia hiuksiani ei tahmaa, mutta en ole saanut sitä toimimaan oikein mitenkään. Pitää seuraavaksi kokeilla sitä erilaisissa sekoituksissa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 12.05.06 - klo:16:49
Mistä te muut saatte Nexxus-näytteitä jos/kun sarjaa ei kerran Suomessa myydä?


Ei täällä taideta näytteitä pahemmin ostella, vaan ihan niitä normaaleja puteleita. Niitä löytyy nettikaupoista. Tässä muutama Euroopassa toimiva liike (ei tarvitse pelätä tullimaksuja):
www.HQHair.com 
www.Nexxusstore.be 

Lisää kauppoja löytyy Nettiostaminen-osastolta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 15.05.06 - klo:09:30
Joo aattelin vaan kun jotkut täällä on maininneet saaneensa Nexxuksen näytteitä. Ymmärrän kyllä että suurin osa ostaa ihan kokonaisia puteleita! :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Todia - 15.05.06 - klo:10:53
Mä laitan Luxxtressia n. 5-8 suihkausta. Paras suihkutettava jätettävä mitä olen käyttänyt, liukastaa ja kiillottaa, mutta ei sisällä silikonia.
onhan tuossa silikonia, ainakin minun putiloissani... ???
dimethiconea ja jotain zone-loppuista, aika loppupäässä inciä kuitenkin.

oon nyt koittanut laittaa luxxia vähemmän, vaikka se onkin hankalaa. tuntuu, että suhkuteltavia tarvii aina laittaa niin paljon, että kaikkialle varmasti menee. no, joka tapauksessa toimii nyt paremmin.
taidan kyllä kuitenkin olla enemmän voidemaisten ystävä..!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 15.05.06 - klo:10:58
Joo aattelin vaan kun jotkut täällä on maininneet saaneensa Nexxuksen näytteitä.

Täällä on jotkut foorumilaiset lähetelleet toisilleen "maistiaisia". Esimerkiksi minulle lähetti aikoinaan eräs foorumilainen pikkuisen keraphixia. Riitti muutamaan pesuun.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 15.05.06 - klo:12:13
No, mä jään innolla odottelemaan Therappe- ja Humectress -näytteitäni jotka tosin luvattiin toimittaa vasta 6-8 viikon kuluttua. Ei kehtaa niin kalliita tuotteita alkaa tilailemaan ilman että on kokeillut ensin. :) Neljä USAlaista kaveria tilasi ne näytteet että saan nyt sitten 4 x 30ml kumpaakin...! :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 16.05.06 - klo:16:40
Mä sain nyt ensimmäiset Nexxukseni ja oli pakko tarkistaa kaikkien pullojen INCI:t ja verrata Nexxuksen sivuilla oleviin. Muissa INCI oli ihan sama kuin sivuilla, paitsi Botanoil shampoossa ainekset oli hieman eri järjestyksessä.. Esim. Niacin, Inositol ja Folic Acid aika loppupäässä. Tarkoittaako se että tämä olis väärennös? Tilasin siis HQhairista.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirkka - 16.05.06 - klo:16:46
Voi olla uudempi tai vanhempi versio. Mulla on esimerkiks ollut monta eri INCI-versiota K-Pak rekusta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 17.05.06 - klo:19:46
Huomasin Omistamasi hiustuotteet -ketjussa, että Deadly Nightshadella on Headress, jonka juuri tilasin, kestänee vielä jonkin aikaa, ennen kuin tulee. Mitä olet tykännyt?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 18.05.06 - klo:00:23
^ No tuota sain sen vasta viime tiistaina eli en oo käyttänyt kun vasta kerran. Taisin heti laittaa sitä liikaa, kun tuli sellainen ei niin silkkinen ja samea lopputulos.  :( Ja lisäksi nyt aamulla hiusten latvat tuntui aika kuivilta(pesin siis sitä edeltävänä iltana), ties sitten mistä johtui.. Pesin myös sillon ekaa kertaa Therappella ja Humectressilla. Therappe on kyllä ihana shampoo ja Humectresskin on sitä Lanzan Deep Conditionerin ja Tigin O&H:n tasoa. Mutta tosiaan, eihän tuon Headressin pitäisi ollakaan mikään kosteuttava vaan tuuheuttava jätettävä, ja kyllä se sitä tuuheutta antaakin jonkun verran. Nexxuksen sivuillakin Diametress ja Headress indikoituu normaaleille hiuksille, että ei kai se ole tarpeeksi kosteuttava värjätylle tukalle.. Tai en mä tiedä. Pitää jatkaa testimistä. Ja voihan sitä sitten aina sekoittaa Humectressiin, siitä tulis varmaan aika hyvä jätettävä. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 22.05.06 - klo:13:45
Tämä on ehkä hölmö kysymys mutta mitä noi Assure-shampoo ja Ensure-hoitoaine on? Onko ne eri tuotteita kuin Color Assure ja Color Ensure? Oon saanut sen kuvan nettikaupoissa pyöriessä mutta Nexxun omilla sivuilla mainitaan vain nuo Colorit.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 22.05.06 - klo:14:46
Juu ne on ihan samoja aineita, eli värjätylle tukalle. Ja tuo Ensure hoitoaine pitäs ainakin olla aika hyvä silottamaan ja estämään kaksihaaraisia kun pH on aikas alhainen eli 3.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 22.05.06 - klo:18:49
Uuhjaa, Nexxus-paketti saapui ja olen ensirakkauden huumassa. Postipoika sai jonkinasteisen slaagin kun tulin ovelle shampoot päässä (kuvaavaa  ;D) ja kuittasin lootan itselleni. Ja eikun heti kokeilemaan, pesun tein siis MOP C-system Hydrating shampoolla ja sitten laitoin päälle Headressiä ja föönasin pikkuisen... ihana pehmoisen runsas tulos. Ei malta odottaa, että pääsee kokeilemaan noita muita.

Hassua kyllä, minusta ne pullot näyttävät siltä, etteivät millään voi vetää 400 ml, mutta kai siellä se kuitenkin on?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 23.05.06 - klo:13:17
Hassua kyllä, minusta ne pullot näyttävät siltä, etteivät millään voi vetää 400 ml, mutta kai siellä se kuitenkin on?

Kyllä ne on. Mie olen punninnu ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nove - 09.06.06 - klo:20:32
Mulla on vähän omituinen ongelma Therappen kanssa. Sillä pestessä hiuksia lähtee ihan uskomattoman paljon joka ikinen kerta. Ensin kuvittelin sen olevan vaan jotain omaa kuvittelua ja vainoharhaisuutta, mutta heti shampoota vaihtaessa hiuksia ei lähde läheskään yhtä paljon ja taas Therappella pestessä tuntuu että on puoli tukkaa kädessä...

Mistä ihmeestä tuo voi johtua?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 10.06.06 - klo:09:16
Millaista tuon Therappen koostumus on? Voihan olla, että kun therappekin on tuollainen kosteuttava, miedosti pesevä, ehkä myös koostumukseltaan aika paksu shampoo, niin jotenkin sitä käytettäessä tulee sitten hierottua sitä päänahkaa ja tukkaa enemmän, jotta shampoo leviää kaikkialle.  ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: wilvi - 10.06.06 - klo:14:54
Headress on ollut nyt käytössä useamman kuukauden. On ihan ok perustuote, ei tahmaa ja on pitänyt hiukset hyvässä kunnossa. Kiharille hiuksille Headress ei ehkä kuitenkaan ole ihan se paras tuote, paitsi jos haluaa suoran lopputuloksen. Mulla ainakin Headress tuntuu suoristavan (mutta ei selvittävän takkuja) hiusta aikalailla.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hanna - 11.06.06 - klo:12:13
Enpä ole tainnut tähänkään ketjuun vielä kirjoitella kokemuksia. Muutamia tuotteita on tullut kokeiltua, mikään ei ole kyllä vaikuttanut tehollaan. Ja mie haluan tuloksia heti, eikä viikon päästä käytöstä! Käytin toki niitä jonkun aikaa. Keraphix oli mulle kuin mitä tahansa hoitoainetta. Kokeilin myös tehohoitona muutamia kertoja. Tuli sillä kyllä vähän pehmeämmät hiukset mutta niin monella muullakin aineella. Ihmettelin kun ei sitten toiminutkaan superhyvin, kun kaikki on sitä niin kehuneet. Tuon käytöstä on kyllä aikaa vuosi, voisi tietysti nyt toimia erilailla. Therappe, ihan hyvää, eri erottunut muista hyvistä shampoista mitenkään. Botanoil, pesi aika hyvin, ehkä liiankin, koska tuntui kuivattavan. Käytinkin silloin kun oli kunnolla likaiset hiukset. Luxxtress oli ihanan tuoksuista, mutta hiuksiin suihkittuna tuntui ihan samalta kuin olisi vettä laittanut. Ehkä se myös vähän tuuhensi ja karhensi hiuksia. Tykkäsin kyllä tuoksun takia paljon (ja UV-suojan). Ja eihän noista voi olla pitämättä hyvien incien takia. Mutta onhan se kiva jos hiuksissakin tuntuisi käyttö. Pitää ostaa joskus myöhemmin lisää Nexxuja, jos ne vaikuttaisikin erilailla nykyään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirja - 19.06.06 - klo:01:43
Milloin Humectress on muuttunut/poistunut? Vai onko sittenkään poistunut???

Missä myydään nyt vanhaa kunnon Humectressia?

Nexxuksen sivuilla on sekä Humectress että Humectin:

http://www.nexxus.com/hair_care_types/conditioner/sl_humectress_moisturizing_conditioner_3.html

Humectress
ultimate moisturizing conditioner

Water (Aqua), Stearalkonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Wheat Flour (Triticum Vulgare) Lipids, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Alpha-glucan Oligosaccharide, Keratin Amino Acids, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Citrate, Manganese Citrate, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Soybean (Glycine Soja) Sterol, Ceramide 3, Butyl Methoxy-dibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Chloride, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance (Parfum), Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140), Blue 1 (Ci 42090), Red 33 (Ci 17200).

NEXXUSPHERE® INGREDIENTS Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Ceramide 3, Avocado Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Alpha Glucan Oligosaccharide, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octyl Methoxycinnamate), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate.

http://www.nexxus.com/hair_care_types/conditioner/po_humectin_extreme_moisture_conditioner_3.html

Humectin
extreme moisture conditioner

Aqua, stearalkonium chloride, glycerin, cetyl alcohol, mineral oil (paraffinum liquidum), cetearyl alcohol, hydrolyzed quinoa protein, cocos nucifera (coconut) fruit juice, leptospermum scoparium (manuka) honey (mel), hydrolyzed wheat protein, panthenol, tocopheryl acetate, magnesium citrate, maganese citrate, polysorbate 60, potassium sorbate, petrolatum, stearyl alcohol, disodium edta, dmdm hydantoin, iodopropynyl butylcarbamate, peg-40 castor oil, methylparaben, propylparaben, benzyl salicylate, linalool, limonene, parfum/fragrance, red 4 (ci 14700), yellow 5 (ci 19140), blue 1 (ci 42090), red 33 (ci 17200).Etsin tuuheuttavaa shampoota kosteuttavalla ominaisuudella?
Diametresiissako vastaus? Jossain ulkolaisessa artikkelissa kehuttiin pantenoli ylivoimaisesti parhaaksi tuuheuttajaksi.

Nexxus Diametress Luscious Hair Thickening Shampoo

Diametress Luscious Hair Thickening Shampoo is enriched with Panthenol (Vitamin B-5) Proteins and ionically charged NexxuSpheres™ to build thickness and incredible body into every hair strand.  These remarkable ingredients contribute to the increased diameter of the hairshaft, adding fullness especially on baby fine, limp or thin hair.

INCI Drugstoresta:

Water (aqua), Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Cellulose, Hydrolyzed Elastin, Japanese Quince Extract (Chaenomeles Japonica), Witch Hazel Extract (Hamamelis Virginiana), Hydrolyzed Collagen, Keratin Amino Acids, Tocopheryl Acetate, Avocado Oil (Persea Gratissima), Soybean Sterol (Glycine Soja), Wheat Flour Lipids (Triticum Vulgare), Ceramide-3, Tetrahexyl Ascorbate, Tetrahexydecyl Ascorbate, Alpha Glucan Oligosaccharide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Myristic Acid, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate-60, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Propylene Glycol, Methylparaben, Fragrance (Parfum), Yellow 6 (CI 15985)


Yhdistin peräkkäiset viestisi.

Ulpu
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulpu - 19.06.06 - klo:02:02
Milloin Humectress on muuttunut/poistunut? Vai onko sittenkään poistunut???

Missä myydään nyt vanhaa kunnon Humectressia?


Olikos se niin, että eivät poissulje toisiaan nuo tuotteet... Jenkkiläisistä nettikaupoista saa Nexxusta, varmaan myös siis Humectressiä. tai sit jos Ruotsin maalle pääsee niin sieltä PUB:sta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirja - 19.06.06 - klo:02:16
Mikä sen PUB-talo Nexxus-kaupan nimi on? Onko tarjouksia, löytyykö litraisia?

Tämä?

http://www.hair-facestockholm.se/
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulpu - 19.06.06 - klo:02:57
Voipi olla tuo. Nämä meidän Tukholman kävijät osaavat kyllä sanoa paremmin.  :)

Korjaus tuohon mun aiempaan viestiin. Tän ketjun sivulla 9 sanotaan, että vanhat Therappe ja Hume lopetetaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Euphoria - 19.06.06 - klo:19:23
Eiköhän se ole juuri tuo liike. En ole koskaan ostanut mitään sieltä, joten en voi katsoa kuitistakaan. Jokatapauksessa siellä on myynnissä monia hyviä merkkejä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 19.06.06 - klo:21:17
Jos joku kaipaa Therappea ja Humectressiä, niin Nexxustoressa, Belgiassa, näkyy olevan edelleen sama tarjous kuin mistä omani toukokuussa ostin. Molemmat 400 ml pullot yhteensä 23,50 e. Postikulut ovat ilmaiset yli 200 euron tilauksissa, muuten 13 e.

http://www.nexxusstore.be/E_framestart.html (http://www.nexxusstore.be/E_framestart.html)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jeyzie - 21.06.06 - klo:20:25
Ostin tanaan Thrappen ja Humectressin ja maksoivat yhteensa 19 dollaria  8) Pitaa hamstrata kaikkea muutakin Nexxua sielta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kikka - 21.06.06 - klo:22:42
Mä olen nyt parin kuukauden ajan käyttänyt ainakin kerran viikossa Therappea, ja on kyllä loistoshampoota. Tykkään siitä kookoksen tuoksusta (mulla taitaa olla vanha versio) ja kun malttaa pitää shampoota päässä sen kolme minuuttia, tuloksena on ihanan pehmeät ja jotenkin kuohkeatkin hiukset. Tuntuu melkein haaskaukselta laittaa perään hoitoainetta, vaikka tiedän, että mun hiukset vaativat hoitoainetta shampoon perään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Attache© - 22.06.06 - klo:11:02
Triina, miten sulla sujui tuo tilaus tuolta Nexxusstoresta?
Näyttäisi olevan aika kohtuuhinnat.. ja omalla hyllyllä on Nexxusten kohdalla enää tyhjä aukko ::)
Lisää tarvitsisi saada!

Noi sivut näyttää mun mielestä hmmm.. hiukan itse kyhätyiltä..
Olihan ne tuotteet sentään aitoja?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 22.06.06 - klo:17:52
^ Tuotteet on varmasti aitoja. Minusta on tuntunu, että minun sieltä ostamat nexxut ovat olleet "tuoreempia" ja parempia kuin muualta ostetut.
Tulee mieleen, kun vertailtiin erään tutun kanssa meän Ensureja. Kaveri valitti, ettei hänen ensurensa toiminut. Jos en olisi tiennyt, en olisi uskonut niiden olevan samaa tavaraa. Niissä olis ihan selkeä ero. ??? Kaveri heitti sitten omansa roskiin. Hän oli ostanut ensurensa Amerikasta ja mie tuolta Belgiasta.
En nyt tietenkään sano, että kaikkia amerikasta ostetut olis huonoja ja Belgiasta sais parhaimpia tms. En tiedä minkä ihmeversion kaveri oli saanut.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 24.06.06 - klo:12:45
Takuulla ovat aitoja, kuten Mustikkakin jo sanoi. Tuntuvat myös tuoreilta ja toimivat hyvin, tosin vertailukohteita ei ole, kun muualta en ole hankkinut. Tilasin itse Therappen, Humectressin, Diametressin, Headressin ja Luxxtressin.

Tilaus meni hyvin, tuotteet tulivat n. viikossa kotiovelle, maksu hoitui PayPalilla, toinen vaihtoehto on tilisiirto nettipankin kautta. Mukana oli myös extrana näyteputkilo yhdestä muotoilutuotteesta. Tuntuu kyllä todella luotettavalta paikalta, tilaan ehdottomasti uudelleen kun tarvetta on.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Emmi - 26.06.06 - klo:22:30
Deadly Nightshade, oletko saanut Headressilla parempia tuloksia jo? Tekisi itseänikin mieli tilata; tuolla aineella näyttäisi ainakin paperilla olevan kaikki ominaisuudet, jotka jätettävältä haluan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulpu - 27.06.06 - klo:04:25
Jipii, tänään pitäisi ehtiä hakemaan postista Nexxus-paketti.  Ei malttais odottaa, että pääsee kokeilemaan.  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 27.06.06 - klo:14:48
Deadly Nightshade, oletko saanut Headressilla parempia tuloksia jo? Tekisi itseänikin mieli tilata; tuolla aineella näyttäisi ainakin paperilla olevan kaikki ominaisuudet, jotka jätettävältä haluan.

Tuota noin.. En oo kokeillut sitä enää sen jälkeen, kun on ollut kauheesti kaikkea muuta uutta kokeiltavaa, kun vasta vähän aikaa sitten hiushöperyys on iskenyt ja on tullut tilailtua ihan vastikään sadoilla euroilla hiushärpättimiä.  :-[
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 27.06.06 - klo:17:30
Minä vastaan DN:n puolesta, koska Headressistä on tullut ihan ykkösjätettävä. Tuuheuttaa ihan uskomattomasti, antaa massaa hiuksille pitäen ne silti kosteutettuina, sileinä  ja pehmeinä. Yleensä tuuheuttavat tuppaa karheuttamaan, tämä ei ja silti hius ei ole lainkaan veltto, ei tahmaa eikä lässäytä, hoitaakin tosi hyvin. Korvaa muotoilutuotteet arkikäytössä ja juhlatukkaankin kelpaa pohjalle. Pullo on riittoisa ja kivan näköinen, mutta tuoksu on vähän ummehtunut (ainoa miinus).

Ihan kertakaikkinen huippu minun hiuksilleni. En voisi toivoa parempaa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Emmi - 27.06.06 - klo:20:48
Minä vastaan DN:n puolesta, koska Headressistä on tullut ihan ykkösjätettävä. Tuuheuttaa ihan uskomattomasti, antaa massaa hiuksille pitäen ne silti kosteutettuina, sileinä  ja pehmeinä. Yleensä tuuheuttavat tuppaa karheuttamaan, tämä ei ja silti hius ei ole lainkaan veltto, ei tahmaa eikä lässäytä, hoitaakin tosi hyvin. Korvaa muotoilutuotteet arkikäytössä ja juhlatukkaankin kelpaa pohjalle. Pullo on riittoisa ja kivan näköinen, mutta tuoksu on vähän ummehtunut (ainoa miinus).

Ihan kertakaikkinen huippu minun hiuksilleni. En voisi toivoa parempaa.

Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta...  :D Tilasin juuri oman purnukkani HQhairista, kerron sitten, miltä tuntui tässä päässä!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirja - 29.06.06 - klo:12:44
Minä vastaan DN:n puolesta, koska Headressistä on tullut ihan ykkösjätettävä. Tuuheuttaa ihan uskomattomasti, antaa massaa hiuksille pitäen ne silti kosteutettuina, sileinä  ja pehmeinä. Yleensä tuuheuttavat tuppaa karheuttamaan, tämä ei ja silti hius ei ole lainkaan veltto, ei tahmaa eikä lässäytä, hoitaakin tosi hyvin. Korvaa muotoilutuotteet arkikäytössä ja juhlatukkaankin kelpaa pohjalle. Pullo on riittoisa ja kivan näköinen, mutta tuoksu on vähän ummehtunut (ainoa miinus).


Humectressia voi käyttää myös jätettävänä. Tuloksena tuuheampi ja kosteutettu tukka. Jättää hetkeksi hiuksiin mukavan ihan hennon lämpöisen tuoksun, joka ei ole liian voimakas.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 29.06.06 - klo:14:40
Ostin taannoin huippumukavalta juurekselta (kiitos Eulaalia :)) Humectressin ja olen sitä nyt testaillut. Toimii tähän päähän hyvin samalla tavalla kuin O&H, ainoastaan vähän raskaamman lopputuloksen tekee. Raskaudesta huolimatta vetää hyvin kiharalle, joten taidan käyttää sitä jatkossa erityisesti kiharakampausten pohjana.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hanna - 30.06.06 - klo:11:44
Olisiko kellään laittaa botanic oilin inciä? En mistään onnistunut löytämään sitä  ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Emmi - 30.06.06 - klo:22:34
Ooh, uusi suosikkituotteeni on löytynut: Headress! Tekee hiuksista aivan ihanan kuohkeat, ja tykkään aivan älyttömästi tuoksusta! Tuoksu on ihanan pehmeä, hieman kasvovoidemainen. Toooodella hyvä ostos tälle päälle ainakin ensikokeilun perusteella. Pesin hiukset Joicon Volymellä, laitoin n. puoleksi tunniksi Joicon rekun ja Instant Rescuen sekoituksen ja jätettäväksi Headressiä. Ihanan kevyet ja pehmeä hiukset!  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 04.07.06 - klo:11:16
Therappe- ja Humectress-näytteeni saapuivat vihdoin eilen! Olikos se niin että Therappea kannattaa pitää hiuksissa jokunen minuutti ennen huuhtomista? Siinä pikkupullossa lukee vain että "shampoo and rinse". Humectressin incissä pisti silmään wheat flour eli vehnäjauho! :) Mitähän sillä on vaikutusta hiustenhoitoon?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Penny - 04.07.06 - klo:11:42
^Joo eli molemmissa kehotetaan pitämään päässä n. 3 minuuttia ja sitten "rince with lukewarm water".

Vehnäjauhoa? Kuulostaa tosi kivalta... ;D Humectresshan on aika tönkköä tavaraa, sellaista nauhamaista ja paksua, olisko tuo joku sakeuttaja tms?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Henriikka - 04.07.06 - klo:15:06
^ Tuo minullekin tuli ekana mieleen.. Ihana koostumus kyllä tuossa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 18.07.06 - klo:22:19
Nyt on käytetty Therappea ja Humectressia noin pari viikkoa ja oikein hyviltä tuntuvat. Etenkin Therappesta tykkään, Hume on tuntunut jostain syystä aika keyeltä hoitoaineelta.

Nyt kun tänä aamuna pesin hiukset hotellissa Porissa niin Hume tuntuikin jättävän hiukset paaaljon siloisemmiksi kuin kotona Ahvenanmaalla. Syynä ilmeisesti tosiaan vesi. En tiedä mikä A-maan vedessä vialla mutta esim Joicon K-Pak-hoitoaineet tuntuivat jättävät hiukset Kreikan matkalla todella paljon paremman tuntuiseksi kuin kotona, ja varmasti syynä vesi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 19.07.06 - klo:05:14
^Kyllä se on se vesi, meilläkin täällä Lohjalla mikään aine ei tuntunut tehoavan ja hiukset haurastuivat hetkessä. En onnistunut kasvattamaan pitkää tukkaa vaikka kuinka yritin kun ne jatkuvasti halkes vaikka ei ollut käsittelyjä ja hoidin parhailla aineilla. Aina kun menin kotopuoleen eron huomas. Siellä asuessa sain aikanaan pitkän tukan hujauksessa vaikka käytin marketkamaa ja oli kotiraidat, väri ja permis.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 09.09.06 - klo:12:07
Tässä päässä Therappe toimii edelleen ja on ihan unelmashampoo :-* Humectressia oon käyttänyt pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla toimi loistavasti, mutta seuraavalla ei :'( Ei todellakaan kosteuttanut yhtä paljon eikä selvittänyt. Ja on aika imelä banaanikarkin tuoksu, mutta ei se ole liian ällöttävä (verrattuna Joicon K-Pak tehikseen). Ajattelin kokeilla tuota jonkun tehiksen kanssa, jos tulis parempi tulos. Toivotaan. Eli teen siis miksauksen. Keraphixta mulla ei ole, mutta sekotan johonkin muuhun tehikseen, niitä multa löytyy. En tiedä uskallanko Keraphixta edes ostaa, kun on rakennepaikkaava ja ne ei yleensä sovi mun hiuksille. Mutta jos tuon hoitiksen kanssa sopiskin. Enpä nyt silti lähde tuota Keraphixia tilailemaan tai hakemaan Ruotsista :D Pitää harkita sitä vielä!

Eilen hain Postista Pep'R' Mintin, tänään pääsen testailemaan. Editoin sitten tänne, mitä tykkäsin.

Edit. Ai joo, vois testata tuota Humea jätettävänä, jos olis silleen hyvä :) Tosin toivonpa vain, ettei se banaanin tuoksu jää hiuksiin ::)

Edit2. Tuo Pep'R' Mint oli tosi hyvä shampoo, hiukset tuntu pehmeeltä ja kerrassaan ihanilta :-* Tykkään ja paljon! Jihuu. Toivottavasti toimii jatkossakin yhtä kivasti.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kikka - 10.09.06 - klo:16:41
Olen nyt muutaman kerran testaillut Humectressia ja todennut, että toimii mulla paremmin tehiksen perään laitettuna. Ihan sinällään ei riitä selvittämään mun hiuksia, mutta tehohoidon perään käytettynä tekee hiuksista unelmapehmeät ja sileät. Mikäs tän Humen pH-arvo olikaan?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Amy - 18.09.06 - klo:13:17
Miltä sivuilta te noita katsotte? Minä en löytämiltäni sivuilta löydä esim. noita Luxxtress- tai Keraphix-tuotteita.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kikka - 18.09.06 - klo:13:19
Miltä sivuilta te noita katsotte? Minä en löytämiltäni sivuilta löydä esim. noita Luxxtress- tai Keraphix-tuotteita.


No esimerkiksi www.nexxus.com ja sieltä ylhäältä browse products valikko :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Amy - 18.09.06 - klo:13:25

No esimerkiksi www.nexxus.com ja sieltä ylhäältä browse products valikko :)

Kiitti Kikka taas avusta!  ;D Google laittoi minut nexxusstore.be-sivuille, enkä tohkeissani löytänyt mitä etsin. Innokkuus voittaa älykkyyden vielä tässä vaiheessa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 18.09.06 - klo:13:27
Kaikkia Nexxuksen tuotteita ei myydä eurooppalaisissa nettimyymälöissä, mutta kokeiles www.nexxustore.be (http://www.nexxustore.be), sieltä löytyy ainakin Luxxtressia ja näkyypä löytyvän Keraphixiakin. Sivujen ulkonäkö on hieman amatöörimainen mutta monet juurekset on tilanneet onnistuneesti.

Edit. Amy, jos löytäminen tuolta Belgian Nexxusstoresta on vaikeaa niin kirjoita tuotteen nimi vasemmassa yläreunassa olevaan hakulaatikkoon niin johan löytyy! :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Amy - 18.09.06 - klo:13:41
Kiitos myös Supervixen, nyt rupesi löytymään! Onko tuota Luxxtressiä siis vain leave-in-hoitoaineena?

Kysyn muuten suosituksia tuolla Tuotesuositukset-ketjussa joten jos joku osaa suositella esim. Nexxusta hiustyypin perusteella, kannattaa kurkata sinne.  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 18.09.06 - klo:13:46
Luxxtress on ainoastaan jätettävä hoitoaine.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 08.10.06 - klo:14:43
Tuliaisina saamani Therappe ja Hume on nyt testattu, ja omaan taipuisaan (lue: pörröiseen) tukkaani tuntuivat sopivan oikein kivasti. Mittaa hiuksella on vain vähän alle korvan, joten ihan kuivaa siinä ei oikeastaan olekaan, mutta noihin raitaosioihinkin tuli kyllä mukava pehmeys.

Molempien tuoksu kyllä yllätti; aiemmin käyttämäni Botanoilin perusteella odotin jotakin hedelmäisempää. Mutta en ole kovin herkkänenäinen, joten ei haittaa käytössä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: minna - 11.10.06 - klo:14:15
humectress on kyllä niin hyvä jätettävä  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: kirmeli - 12.10.06 - klo:16:30
Mistä te ostatte nuita nexxus tuotteita  ???
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Butterfly - 12.10.06 - klo:17:45
^ HQhairista ainakin löytyy.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kikka - 12.10.06 - klo:17:56
^^ Ja jos ei halua netin kautta tilailla, sitten pitää tehdä risteily Tukholmaan ja käydä PUBissa :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 12.10.06 - klo:21:05
Mie olen tilannu www.nexxusstore.be :stä, ostanu foorumilaisilta ja ebaysta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mirja - 12.10.06 - klo:23:45
Oletteko olleet tyytyväisiä www.nexxusstore.be:n Nexxuksiin? Aitoa Nexxus-laatua? Erityisesti kiinnostaa Nexxuja myös muualta hankkineiden kokemukset.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Butterfly - 13.10.06 - klo:06:58
Ymmärsinkö mie oikein nuo nexxusstoren toimituskulut, jos tilaa 0-100 eurolla tuotteita, kulut Suomeen tilattuna ovat peräti 45 euroa :o Laitoin Therappe-shampoon ostoskoriin, itse shampoo maksoi 13 euroa, ajattelin, että onpas mukavan edullinen, mutta paketin kokonaishinnaksi olisi tullut kuitenkin 58 egee ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 17.10.06 - klo:17:39
Saako noita Nexxuksen hoitoaineita, Humectressia ja Keraphixia muualta 150 millilitraisina kuin tuolta Nexxusstoresta? Tuolta voisin muuten tilata mutta jos postikulut ovat tosiaan 45 e niin taitaa jäädä tilaamatta. Nuo 400 ml:set näyttävät HQhairissa silmiini niin kalliilta että olisi kiva löytää joko halvempi paikka tilata tai vaihtoehtoisesti koettaa ensin pienemmillä.. Tukholmaankaan kun ei ole menoa vähään aikaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 30.10.06 - klo:10:32
Olen nyt parisen päivää käytellyt Keraphixia Moisture Maniacien ja O&H:n lisukkeena, ja pakko oli jonnekin tulla sauhuamaan, että koskaan ei nämä karvat ole saaneet kokea mitään näin hoitavaa.  :-*  :-*  :-*  Seuraavaksi kokeilulistalla Therappe ja Humectress, mutta tätä Keraphixia täytyy saada lisää! (vaikka 400ml pullo on vasta korkattu  ;D )
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 14.11.06 - klo:11:58
Mistä te ostatte nuita nexxus tuotteita  ???

Mua huvittaisi kokeilla Luxxtressia, mutta myöskin mietin, mistä sitä saisi.
 
Lueskelin kommentteja nettikaupoista: Thehairshop kuulema pakkaa huonosti, putelit hajoavat, ja HQhairin kanssa ihmisillä on ollut ongelmia mm. pakettien toimitusten kanssa tai on tullut vääriä tuotteita. Goddess Within:iinkään en luottaisi, jollekin oli 2 kertaa tullut rikkinäinen Luxxtress-pullo ja siihen tyssäsi yhteydenpito kaupan puolesta. Nexxusstoren 45e postikulut on ehdoton ei.

Sitten olisi tuo Salonlines, onko kellään kokemusta ko lafkasta? Foorumilta en löytänyt kommentteja.

Eikö Nexxusta tosiaan saa sitten Suomesta mistään??

EDIT. Salonlinesilla postikulut näyttäisi olevan Suomeen 17,95 puntaa, ihan liikaa siis. Eli muita ostopaikkoja?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 14.11.06 - klo:14:36
^Minusta on todella outoa ja tyhmää, että Nexxustore nosti postikulujen hintoja 45 euroon! Kun itse tämän vuoden alussa tilasin, niin postit oli muistaakseni 15 euroa tai jopa vähemmnän. Mistähän moinen hinnan nosto on tullut?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisi - 14.11.06 - klo:16:45
Mulla ei HQhairin kanssa ole ollut ongelmia, pari Nexxusta olen sieltä tilannut ja tilaan jatkossakin. Sitä siis suosittelen.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 15.11.06 - klo:08:00
Tuolta HQhairista ei löydy Luxxtressia, kävin sivuilla katsomassa  :(

EDIT.
Eikä myöskään thehairshopista tai lookfantasticista.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 21.11.06 - klo:10:34
Ootteko muuten huomanneet tällaisen nettisivun:

http://www.nexxus.com/main/nexxus_available_products.html

Sieltä näkee kaikkien Nexxuss-tuotteiden INCit  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Miracle - 21.11.06 - klo:10:39
^Minusta on todella outoa ja tyhmää, että Nexxustore nosti postikulujen hintoja 45 euroon! Kun itse tämän vuoden alussa tilasin, niin postit oli muistaakseni 15 euroa tai jopa vähemmnän. Mistähän moinen hinnan nosto on tullut?

Nyt meni ohi.. Eikai tuolta tilatessa postarit ole 45 euroa? Eihän ne voi noin paljoa olla.. :o :o
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eulaalia - 21.11.06 - klo:10:43
Tuolta HQhairista ei löydy Luxxtressia, kävin sivuilla katsomassa  :(
EDIT.
Eikä myöskään thehairshopista tai lookfantasticista.
Luxxtressia löytyy TheHairShopista, ei Nexxuksen kohdalta vaan sieltä ylhäältä ryhmästä Phyto-Organics :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 21.11.06 - klo:11:03
Tuolta HQhairista ei löydy Luxxtressia, kävin sivuilla katsomassa  :(
EDIT.
Eikä myöskään thehairshopista tai lookfantasticista.
Luxxtressia löytyy TheHairShopista, ei Nexxuksen kohdalta vaan sieltä ylhäältä ryhmästä Phyto-Organics :)

KIITTI!!
Arvasin, että joku jekku tässä on  ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 21.11.06 - klo:16:07
^Minusta on todella outoa ja tyhmää, että Nexxustore nosti postikulujen hintoja 45 euroon! Kun itse tämän vuoden alussa tilasin, niin postit oli muistaakseni 15 euroa tai jopa vähemmnän. Mistähän moinen hinnan nosto on tullut?

Nyt meni ohi.. Eikai tuolta tilatessa postarit ole 45 euroa? Eihän ne voi noin paljoa olla.. :o :o

Viimeksin, kun katsoin postit oli 45euroa. Vai katsoinkohan väärin? ???
Nyt kun kävin testaamassa, niin postit oli 26euroa.

edit. Ebayssa näyttäis vielä olevan 15euroa postit yhdelle tuotteelle.
http://stores.ebay.co.uk/Nexxusstore-Europe

edit2. enpä olekaan varma. Tuossa näyttäiski olevan 30e postit..

edi 3. Joillekin tuotteille (400ml) näyttää olevan 60e postit! :o
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Butterfly - 21.11.06 - klo:16:34
^Minusta on todella outoa ja tyhmää, että Nexxustore nosti postikulujen hintoja 45 euroon! Kun itse tämän vuoden alussa tilasin, niin postit oli muistaakseni 15 euroa tai jopa vähemmnän. Mistähän moinen hinnan nosto on tullut?

Nyt meni ohi.. Eikai tuolta tilatessa postarit ole 45 euroa? Eihän ne voi noin paljoa olla.. :o :o

Viimeksin, kun katsoin postit oli 45euroa. Vai katsoinkohan väärin? ???
Nyt kun kävin testaamassa, niin postit oli 26euroa.

Mie katoin kanssa viimeksi aivan satavarmasti, että postarit oli 45 euroa ja nyt ovat tuon 26 euroa. Eli ovat mitä luultavimmin niitä laskeneet, kun ovat järkiinsä tulleet ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nuppu - 05.12.06 - klo:18:53
Botanic Oilin käyttösuosituksia kaipailisin  ;) Etenkin tuotteen käyttö hiustenhoidossa kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: bbee - 05.12.06 - klo:18:57
-Latvoihin ennen pesua
-Tehiksien sekaan
-Omnipakkiin!
-Kuivuneeseen ihoon
-Kynsinauhoihin jne...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nuppu - 05.12.06 - klo:20:07
^ Miten tuo Botanic Oil mielestänne eroaa muista öljyistä, joita voi käyttää hiustenhoitoon, esim. kookosöljy?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 06.12.06 - klo:19:31
Onko teillä tietoa,mitä Nexxukset maksaa jenkeissä?Varasin sinne matkan maaliskuulle ja kovasti tekisi mieli ostaa sieltä niitä?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 07.12.06 - klo:11:40
Onko teillä tietoa,mitä Nexxukset maksaa jenkeissä?Varasin sinne matkan maaliskuulle ja kovasti tekisi mieli ostaa sieltä niitä?

Nakitin työkaverini tyttären tuomaan mulle Luxxtressia jenkkilästä ja se maksoi vain 13e. Eli ei tosiaankaan paha hinta! Manhattanilla Nexxusta myy ainakin Ricky´s-nimiset puljut, niitä luulisi olevan muuallakin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Miracle - 07.12.06 - klo:11:42
^Eikös noita myydä jenkeissä ihan tavallisissa ruokamarketeissa? Jeyzie varmaan tietäisi asiasta paremmin, kun sehän siellä juuri kävi. Ja muistaakseni taisi ostaa sieltä tukkajuttuja? ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 07.12.06 - klo:12:38
Destination Ricky`s siis! :D Oon juurikin New Yorkiin menossa.Hinnat kuulostaa kyllä tosi kohtuullisilta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Puggie - 07.12.06 - klo:12:47
Nexxuksia ei ole ainakaan mun silmiin kyllä sattunut ihan ruokakaupoissa, mutta Redkeniä, Paul Mitchelliä, Biosilkiä yms. kyllä. Monien kampaamoiden ikkunoissa näkyi kyllä Nexxus -mainoksia, joten luulisi, että niitä on sieltä suhteellisen helppo kyllä löytää, kunhan pitää vain simmut auki.. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -kata- - 07.12.06 - klo:18:21
Selasin kyllä tämänkin ketkun läpi jne. mutta kertokaas nyt vielä tyhmälle, että millasta tämä Therappe shampoo on ? Entä Humectress hoitoaine?
Therappe shampoon ja Humectressa hoitoaineen incejä kattelin ja olin huomaavinani samantyyppisiä ainesosia kuin jossain mopeissa ja O&H:ssa, paitsi että niissä oli myös keratiinia...Pitikös näiden olla kosteuttavia ? Minustahan tuo kuulostaa korjaavalta tms.... Ja muutenkin nuo ainesosat rupes epäilyttämään, että mahtaiskohan mulle edes sopia jos O&H:t ja Mopitkaan ei mulle ole kovin hyviä, puhumattakaan Joicon K-Pakeista jotka oli ihan hirveetä mulle, vissiin niiden keratiinien takia.
Mutta täällähän onkin tosi monia jotka saa tukkansa pehmeiksi ja ihaniksi sellasilla tuotteilla jotka mulla tuntuu lähinnä kuivattavan tai jotain.


Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 07.12.06 - klo:18:57
Therappe ja Hume ovat molemmat ihan puhtaasti kosteuttavia tuotteita. Ja hyviä sellaisia.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 07.12.06 - klo:21:08
Humectress ja joico k-pak ei minusta ole mitenkään verrattavissa keskenään. Mulla nousi jokaikinen hiuksen npätkä pystyyn k-pakeilla, eivät sopineet mulle ollenkaan. Sen sijaan humectress melkeinpä mihin tehohoitoon vain sekoitettuna tai tehohoidon jälkeen käytettynä tekee tukasta hyvän. Yksinään ei riitä tehot
Puhun siis omasta kokemuksesta. ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Helleka - 07.12.06 - klo:22:51
Onko teillä tietoa,mitä Nexxukset maksaa jenkeissä?Varasin sinne matkan maaliskuulle ja kovasti tekisi mieli ostaa sieltä niitä?

Minä puolestani kyllä näin Nexxuksen purkkeja miltei joka ruokakaupassa, jossa kävin. Kaupunkeina tosin Cincinnati, Las Vegas ja Los Angeles etten nyt ihan tiedä löytyykö joka paikasta. Muistaakseni hinnat oli jotain 12 dollaria ja siitä ylöspäin. Sitten voisi olla hyvä idea kysellä siellä ruokakaupassa, että löytyykö kuponkilehtiä, joilla voi hyvällä tuurilla saada vielä alennustakin!

Ja Redkeniä/Mitchelliä löytyy tosiaan myös, ostin viime kesänä 10 dollarilla jonkin Mitchellin Hair repair treatment -putelin, jonka hinta taisi olla iki-ihanassa Hairstoressa yli 60 euroa. Mutta arvatkaapa älysinkö ostaa yhtään Nexxusta...  :-\  Joka kerran tätä ketjua lukiessa harmittaa ihan vietävästi!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 07.12.06 - klo:23:03
Mulla oli äsken ihana Nexxus pesu kokemus. Pesu Botanoililla, joka pesee juuri sopivasti puhtaaksi tukan, ja tuoksuu raikkaalle mandariinille. Sitten Keraphix tehohoidoksi, yli tunniksi muhimaan. Mun mielestä Keraphix haisee ihan kamalalle, onko muillakin näin? Karvasmantelille ja tunkkaiselle mummolle... Onneksi muovipussi päässä pitää hajun sisällään... Huuhdellessa tukka tuntuu erilaiselle kuin minkään muun hoidon jälkeen. Paksulle mutta huippu silkkiselle. En tiedä mikä aine näissä vaikuttaa ja tekee näin hyvän tuntuisen tukan. Jätettäväksi Luxxtressia ja avot, aivani hana silkkitukka. Paha hajukin haihtuu kuivuessa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 08.12.06 - klo:09:04
Destination Ricky`s siis! :D Oon juurikin New Yorkiin menossa.Hinnat kuulostaa kyllä tosi kohtuullisilta.

En itse tiedä paikallisista kaupoista ym yhtään mitään, googletin vain Nexxuksen ja Manhattanin ja sieltä toi Ricky´s sitten löytyi. Niitä oli 18 tai 17 pelkästään Manhattanilla!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Minni - 08.12.06 - klo:13:37
En ole muutamaan kuukauteen käyttänyt ollenkaan Nexxuksia, koska kesällä ne eivät oikein sopineet hiuksilleni. Tänään kuitenkin pesin Therappella ja hoidin (n. 10 min) Humectressilla. Jätettäväksi Luxxtress ja latvoihin Redkenin soft ends. Kylläpä tuli hyvä tulos! :o Yleensä olen laittanut Keraphixiäkin samalla, joko ennen humea tai sekoittanut niitä. Ja tulos on aina ollut vähän takkuinen ja pörröinen... Epäilen että hiukseni eivät kaipaile Keraphixin paikkausta, vaan kosteutusta. Ja tuo Therappe+Humectress+Luxxtress yhdistelmä tosiaan kosteuttaa! :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 08.12.06 - klo:15:32
^ Myös Duane Readella (http://www.duanereade.com/) on Nexxuja, ja tuolta nettiosoitteesta saa vinkkiä hinnoistakin. DR löytyy myös useammasta kadunkulmasta, joten kannattaa ottaa mukaan reilumpi laukku  ;)

OT: New York on aivan ihana paikka, varsinkin keväällä!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 08.12.06 - klo:15:44
Hyviltä vaikuttaa nuo hinnat.Olen kuolannut noita Nexxuja jo vuoden päivät,mutten ole raaskinut tilata HQ:lta.Pitänee ottaa iso laukku ja pakata kevyesti,jotta kaikki härpäkkeet tulee kannettua kotisuomeen saakka. ;D En malta odottaa maaliskuuhun...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 08.12.06 - klo:16:31
Mulla oli äsken ihana Nexxus pesu kokemus. Pesu Botanoililla, joka pesee juuri sopivasti puhtaaksi tukan, ja tuoksuu raikkaalle mandariinille. Sitten Keraphix tehohoidoksi, yli tunniksi muhimaan. Mun mielestä Keraphix haisee ihan kamalalle, onko muillakin näin? Karvasmantelille ja tunkkaiselle mummolle... Onneksi muovipussi päässä pitää hajun sisällään... Huuhdellessa tukka tuntuu erilaiselle kuin minkään muun hoidon jälkeen. Paksulle mutta huippu silkkiselle. En tiedä mikä aine näissä vaikuttaa ja tekee näin hyvän tuntuisen tukan. Jätettäväksi Luxxtressia ja avot, aivani hana silkkitukka. Paha hajukin haihtuu kuivuessa.

Aika ylhäällä INCIssä noissa Humectressissa ja Keraphixissa on mineraaliöljyä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nuppu - 09.12.06 - klo:11:50
Kertokaahan hieman tuosta Botanoil-shampoosta. Se ilmeisesti sekä pesee kunnolla että hoitaa samanaikaisesti? Ainakin inci vaikutti tosi houkuttelevalta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kikka - 09.12.06 - klo:12:58
Mun mielestä Keraphix haisee ihan kamalalle, onko muillakin näin? Karvasmantelille ja tunkkaiselle mummolle... Onneksi muovipussi päässä pitää hajun sisällään...

Myös mun mielestä toi Keraphix haisee kauheelle. Tulee mieleen aina joku paloöljy tai muu polttoaine. Onneksi haju ei jää hiuksiin. :)
Se on kyllä tosi juttu, että huuhtelun jälkeen hiukset tuntuu aina erilaiselle tän tehiksen jälkeen, kun minkään muun hoidon jälkeen. Ja pelkästään positiivisella tavalla!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 09.12.06 - klo:13:04
Nuppu, kyselit tuolla toisessa paikassa hyvin pesevää sulfaatillista shampoota, ja olisin suositellut sulle Botanoilia :) Tuoksuu tosi hyvälle, koostumus on sellainen matta oranssi, mutta geelimäinen. Pesee mun mielestäni vähän narskuvammaksi kuin MOP:n Clean, mutta ei silti mitään verrattavissa syväpuhdistuksen nahkeuteen. Mielestäni pitää värin ihan hyvin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Nuppu - 09.12.06 - klo:13:23
^ Osaatko sanoa, miten hoitava tuo Botanoil on verrattuna esim. vaikka siihen Cleaniin? Ainakin incistä löytyy hoitaviakin aineita. En halua mitään ihan "tyhjää" ainetta laittaa hiuksiini. Sitten taas Joicon K-Pak-shampoo tuntuu hoitavan liikaakin, tai kyllä se varmaan pelkän pikahoidon kanssa toimisi, mutta itse tykkään eniten yhdistelmästä pesevä (mutta silti hoitava) shampoo - kunnon tehis - sulkeva pikahoito.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -kata- - 17.12.06 - klo:17:45
Nyt on mullakin ensimmäiset kokemukset Nexxuista, kiitoksia vain näytteistä eräälle juurekselaiselle :) !

Katselin incejä, niin olinko sokea vai eikö näissä ole silikoneja ?

Pesin siis Therappella ja hoitiksena Humectress ... En osannut odottaa noilta oikein mitään, mutta yllätyinpä positiivisesti :o !! Siis varmaan riittoisimpia tuotteita ikinä mitä oon kokeillut ! Ja voi kiesus miten pehmeä tukka noiden jäljiltä tuli, olin todella yllättynyt !! Ja kiiltoa tuli myös yllättävän paljon! MUTTA mikä ihmeellisintä ja parasta, niin mun hilseongelma mikä alko Redkenin värisarjan tehiksen jälkeen niin näiden Nexxusten käytön jälkeen katos  :-* , mikähän näissä niin hyvää oli että sai tuon ongelman korjatuksi ?!...
Saas nähdä miten toimisi pidemmän päälle meikäläisen tukassa, mutta ensimmäinen kokemus ainakin oli todella positiivinen... Mutta tuostapa sitten tulikin pienoinen "ongelma", että mistä näitä sitten tilaisi jos haluaisin jatkossakin käyttää. Katselin tämänkin palstan vinkit läpi ja kattelin muutamia nettikauppoja, mutta etenkin tuo Humectress hoitoaine näyttää olevan tosi kallista, melkein 17£ /puteli, Therappe shampoo sen sijaan paljon edullisempaa n. 10£ /puteli.

Mistä sais tällä hetkellä kaikken edullisimmin noita, vai saako niitä mistään alle noiden hintojen ? Siis Euroopasta, kun Usasta tms. en halua tullijuttujen takia tilailla, enkä myöskään ole oikein innostunut Ebaysta tilailemaan, ellei sitten lyöttäytyisi mukaan johonkin kimppatilaukseen tms. mutta mutta ...

Mites tuota, te jotka olette kokeilleet ton shampoon ja hoitiksen vanhoja sekä uusia versioita, kun niiden incit kuitenkin eroaa, niin eroaako sekin tuntu mikä tukkaan tulee niin kuinkakin paljon ? Onko uudempi tai vanhempi parempaa, vai ovatko kummatkin yhtä hyviä vaikka ovatkin vähän erilaisia ?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 17.12.06 - klo:18:18
Katselin incejä, niin olinko sokea vai eikö näissä ole silikoneja ?

Pesin siis Therappella ja hoitiksena Humectress ...

Ei ole silikoneja noissa, Nexxuissa harvemmin on, mutta joistakin kuitenkin löytyy.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 24.12.06 - klo:21:15
Olen nyt kahden vaiheilla tilaanko Enphusen vai Humectressin, mieluisin ottaisin kummatkin mutta rahatilanne ei vähään aikaan anna periksi.. Kummatkin ovat ilmeisesti melko silottavia? Humectressia epäröin siitä syystä, että monet ovat sanoneet ettei se toimi yksinään. Viitsisikö joku tehdä pientä vertailua näistä?

Edit, päädyn kuitenkin pohdinnan jälkeen luultavasti näin aluksi Humectressiin ja hommaan myöhemmin Enphusen..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sininen kissa - 25.12.06 - klo:12:18
Olen aivan ihastunut Humectressiin jätettävänä! Poishuuhdeltavana en ole vielä paljon kokeillut, mutta tosiaan jätettävänä toimii mahtavasti, todellakin kosteuttaa!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 25.12.06 - klo:13:07
Olen nyt kahden vaiheilla tilaanko Enphusen vai Humectressin, mieluisin ottaisin kummatkin mutta rahatilanne ei vähään aikaan anna periksi.. Kummatkin ovat ilmeisesti melko silottavia? Humectressia epäröin siitä syystä, että monet ovat sanoneet ettei se toimi yksinään. Viitsisikö joku tehdä pientä vertailua näistä?


Minusta nämä kaksi eivät ole oikein mitenkään verrattavissa keskenään. Enphusessa taisi olla melko reilustikkin silikoneja kun taas Humectress on silikoniton. Enphuse on myös melko "tuju" tehohoito mutta humectress on kevyenlainen hoitoaine. Minusta molemmissa on se vika, etteivät toimi niin hyvin yksinään.
Jos minun pitäisi valita, ottaisin enphusen tai enphusen ja Ensuren ;D Ensure+enphuse ovat minusta täydellinen parivaljakko. Humectress on minusta aikalailla perushoitoaine. Että jos ei ole tehohoitoja (toimii minusta parhaiten nimenomaan nexxus-tehohoitojen kanssa), joiden kanssa käyttää sitä, niin melko hukkatuote.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Twinkley - 25.12.06 - klo:13:12
Olen samoilla linjoilla Mustikan kanssa. Minä ottaisin enemmänkin sitten Enphusen noista kahdesta, jos nyt meinaa valita. Humectress on aika kevyehkö hoitoaine ja sopii parhaiten joko sekoitettavaksi noihin Nexxuksiin tai sitten sulkemaan hiuksen niiden jälkeen, eikä ole mikään ihmeellinen tuote. Näin ollen ottaisin ehdottomasti Enphusen.

Sen sijaan minusta rankempi valinta olisi, jos pitäisi valita Keraphixin ja Enphusen väliltä. :P Siinäpä vasta olisikin pulma!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 25.12.06 - klo:13:29
Nyt meni kyllä vaikeaksi, ottaisinko sittenkin Keraphixin  ;D Parin tunnin sisällä pitäisi päättää. Enphuse jää nyt sittenkin kaikeksi harmiksi sen takia pois, koska sitä ei saa HQhairista.. Onko Keraphix yhtä "voimakkaasti paikkaavaa" kuin Joicon K-Pak rekku? Joicon rekku karheuttaa ainakin liikaa jos käyttää useammin kuin kerran viikossa.
Keraphix siis toiminee myös yksinään?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 25.12.06 - klo:13:40
^En osaa enphuseen verrata, kun en ole kokeillut, mutta ehkä mielummin ottaisin ensimmäiseksi (jos tehohoitoja ei muuten ole paljoa) Keraphixin. Täällä on ollut sellaisia kokemuksia Enphusesta, että jos sitä käyttää paljon putkeen, rupeaakin tukka sähköistymään (johtunee runsaista silikoneita). Keraphix on silikoniton ja mun tukkaan se on ollut tosi hyvää useassakin käytössä.
  Keraphix ei ole nimestään huolimatta keratiinia sisältävä rakennepaikkaaja (kuten tuo K-pak tehohoito) vaan sen teho perustuu ennemminkin erilaisiin kasviperäisiin ainesosiin... Ehkä enemmän sellainen siloittava ja pehmentävä yleistehohoito. Mutta myöhemmin kannattaa tietty hankkia lisäksi vaikka Humektress pikahoidoksi, ja enphuse extra-tehohoidoksi ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 25.12.06 - klo:14:15
^^ Minusta Keraphix on paljon parempaa kuin joico k-pak. Ainakin minulla k-pak nostatti karvat pystyyn ja jätti suomut auki - en tykkää yhtään. Keraphix taas jättää hiukset paljon pehmeämmäksi, vaikka kyllä sekin paremmalta tuntuu hoitoaineen kanssa käytettynä.

Tätä siis tarkoitin tuossa aiemmassa postauksessani. Twinkley selitti asian paremmin:
Minä ottaisin enemmänkin sitten Enphusen noista kahdesta, jos nyt meinaa valita. Humectress on aika kevyehkö hoitoaine ja sopii parhaiten joko sekoitettavaksi noihin Nexxuksiin tai sitten sulkemaan hiuksen niiden jälkeen, eikä ole mikään ihmeellinen tuote. Näin ollen ottaisin ehdottomasti Enphusen.

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 25.12.06 - klo:14:19
^^ Minusta Keraphix on paljon parempaa kuin joico k-pak. Ainakin minulla k-pak nostatti karvat pystyyn ja jätti suomut auki - en tykkää yhtään. Keraphix taas jättää hiukset paljon pehmeämmäksi, vaikka kyllä sekin paremmalta tuntuu hoitoaineen kanssa käytettynä.

Mun mielestä noita ei voi edes verrata keskenään, kumpikin on hyvää ja se paremmuus riippuu ihan käyttötarkoituksesta. Jos oikeasti haluaa paikata hiusten rakennevaurioita, suosittelen keratiinia sisältävää ainetta, vaikka se tekisikin hiukset karheiksi tms. Sen oireen voi kuitenkin poistaa tehohoidon jälkeen laitettavalla kosteuttavalla pikahoidolla, tai vaikka toisella kosteuttavalla tehohoidolla. :)  Mutta jos haluaa yleistehohoitoa jolla pitää takut loitolla niin tietenkin Keraphix on parempi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 25.12.06 - klo:14:25
Kiitos vastauksista! Keraphix taitaa sitten lähteä tännepäin, harmi vain ettei mulla ole oikein sulkevia pikahoitiksia, Joicon K-Pak ja Altima ovat loppumassa, tosin Altimaa taidan tilata lisää. Oikeastaan kaipaisin juurikin vain pehmentävää ja silottavaa tehistä, mutta jospa Kera toimisi siinä hommassa ainakin siihen asti kunnes saan hommattua Enphusen tai vaikkapa Humen kaveriksi :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: calypso - 25.12.06 - klo:20:55
Minä saan Humectressin toimimaan vain pitkillä vaikutusajoilla. Jos pidän sitä päässä vain sen purkissa sanotun 3min ajan niin tulos on melkein sama kuin ei olisi mitään hoitista käyttänytkään, mutta jos sitä malttaa pitää vaikka 45min niin tulos on aivan loistava! Todella kosteutetun ja hyvän tuntuiset kutrit tulee tuolla  :-*
Jätettävänä en ole vielä kokeillut koska olen viime aikoina käyttänyt lähinnä Joicon Altimaa siihen tarkoitukseen mutta voisihan sitä jossain vaiheessa jätettävänäkin tohtia kokeilla  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 26.12.06 - klo:16:01
Löysin tällaisen nettikaupan,josta saa kaikkia Nexxuja.Toimittavat Suomeenkin.Kellään kokemuksia?

http://www.wwstore.eu/E_frame.html?http://www.wwstore.eu/E_home.html
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 26.12.06 - klo:19:00
^^ Minusta Keraphix on paljon parempaa kuin joico k-pak. Ainakin minulla k-pak nostatti karvat pystyyn ja jätti suomut auki - en tykkää yhtään. Keraphix taas jättää hiukset paljon pehmeämmäksi, vaikka kyllä sekin paremmalta tuntuu hoitoaineen kanssa käytettynä.

Mun mielestä noita ei voi edes verrata keskenään, kumpikin on hyvää ja se paremmuus riippuu ihan käyttötarkoituksesta. Jos oikeasti haluaa paikata hiusten rakennevaurioita, suosittelen keratiinia sisältävää ainetta, vaikka se tekisikin hiukset karheiksi tms. Sen oireen voi kuitenkin poistaa tehohoidon jälkeen laitettavalla kosteuttavalla pikahoidolla, tai vaikka toisella kosteuttavalla tehohoidolla. :)  Mutta jos haluaa yleistehohoitoa jolla pitää takut loitolla niin tietenkin Keraphix on parempi.

Sen verran pitää nyt kuitenkin Kuukun tekstiä oikaista, että kyllähän Keraphixissä on keratiinia. Ja vieläpä melkoisen ylhäällä incissä:

Water (Aqua), Stearalkonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Keratin Amino Acids, Matricaria (Chamomilla Recutita) Extract, Hydrolyzed Collagen, Wheat Flour (Triticum Vulgare) Lipids, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Alpha-glucan Oligosaccharide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Citrate, Manganese Citrate, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Safflower (Carthamus Tinctorius) Oil, Soybean (Glycine Soja) Sterol, Ceramide 3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Polyglyceryl-3 Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Petrolatum, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Dna, Rna, Polyquaternium-10, Zinc Chloride, Citric Acid, Propylene Glycol, Methylparaben, Fragrance (Parfum).

NEXXUSPHERE® INGREDIENTS Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Ceramide 3, Avocado Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Alpha Glucan Oligosaccharide, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octyl Methoxycinnamate), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 27.12.06 - klo:00:37
^On joo, mutta keratin amino acids on eri asia kuin keratin-proteiini (mitä on Joicoissa ja Lanzoissa ainakin). Keratin amino acids tarkoittaa aminohappoja joista keratiini koostuu, keratiini taas valmista, toiminnallista proteiinia. Jos nyt incit yhtään biokemian luennoilla opittuja juttuja noudattavat...Aminohappoja saa oikeastaan mistä vaan, ja samat aminohapot mitkä ovat keratiinissa ovat monessa muussakin proteiinissa. Keratiini taas on juuri tietyn 3-ulotteisen mallin ja toiminnallisuuden omaava proteiini. Nuo aminohapot voivat kenties korjata rikkinäisiä keratiini proteiinejä, jos oikea aminohappo sattuu menemään puuttuvan kohdalle. Sitten nuo keratiini proteiinit korvaavat jo kokonaisen puuttuvan proteiinin (ainakin toivottavasti, mun biokemian logiikan mukaan...) Toiminallisia proteiineja on myös huomattavasti vaikeampaa ja kalliimpaa muodostaa/valmistaa synteettisesti kuin aminohappoja. Jos mä puhun viesteissäni keratiinista niin tarkoitan silloin nimenomaan sen nimistä proteiinia, en sen aminohappoja :)

...pakko viilata pilkkua ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 30.12.06 - klo:19:11
Tuleeko teillä muilla Therappe & Humectress yhdistelmällä vahamainen lopputulos? Nyt tän lyhyen pään kanssa uuden pullon avattuani olen huomannut että tukka tuntuu likaisemmalta pesun jälkeen kuin ennen pesua ja on vähän sama efekti kuin www steariinitehiksellä, paitsi että tämä vahamaisuus on tahmeaa ei liukasta. Tukkaa ei tahdo saada kuohkeaksi millään. Lyhyen tukan kanssa en ole pitänyt vaikutusaikaa kummallakaan. Huuhdeltu on runsaasti.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tepsu - 31.12.06 - klo:11:54
Minulla Humectress tekee hiuksista sileät ja pehmeät hetkessä :) (Normaalisti mulla on karheat hiukset)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: calypso - 02.01.07 - klo:04:42
Tuleeko teillä muilla Therappe & Humectress yhdistelmällä vahamainen lopputulos? Nyt tän lyhyen pään kanssa uuden pullon avattuani olen huomannut että tukka tuntuu likaisemmalta pesun jälkeen kuin ennen pesua ja on vähän sama efekti kuin www steariinitehiksellä, paitsi että tämä vahamaisuus on tahmeaa ei liukasta. Tukkaa ei tahdo saada kuohkeaksi millään. Lyhyen tukan kanssa en ole pitänyt vaikutusaikaa kummallakaan. Huuhdeltu on runsaasti.

Hmm.. Kummallista, minulla tulee pehmeä ja sileä lopputulos mutta ei ollenkaan vahamainen eikä tahmainen. Lyhyellä vaikutusajalla ei kyllä toimi kumpikaan, mutta Humectress 30-45min vaikutusajalla tekee hiuksista tosi hyvän tuntuiset.
Muistaakseni lyhyellä (olemattomalla) vaikutusajalla tulos oli hieman tahmea ja jotenkin inhottava, mutta kuivuttuaan tukka ei enää tuntunut tahmaiselta muttei kyllä pehmeältäkään.
Miksihän tuo shampoo vaatii myös sen 3min vaikutusajan?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 02.01.07 - klo:04:57
^Shampoossa ja hoitoaineessa ei ainakaan pitäisi olla vikaa, kaverini uutena vuotena käytti kanssa tuotteita ilman vaikutusaikaa ja kehui kovasti lopputulosta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 02.01.07 - klo:17:38
Täytyypä hehkuttaa, että Nexxuksen Luxxtress on ihan loistokamaa tälle päälle :-* :-* :-* Varmana tulee olemaan vakikäytössä!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Euphoria - 02.01.07 - klo:18:42
Mitkäs Nexxusen tuotteista käyvät hennoille ja/tai rasvoittuville hiuksille? Josko seuraavan kerran, kun olen hankkimassa uusia tuotteita, niin kokeilisin minäkin näitä.  ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 04.01.07 - klo:10:22
Mitkäs Nexxusen tuotteista käyvät hennoille ja/tai rasvoittuville hiuksille? Josko seuraavan kerran, kun olen hankkimassa uusia tuotteita, niin kokeilisin minäkin näitä.  ::)

Diametress-shampoo ja Headress-jätettävä ainakin, niistä on itsellä kokemusta. Luxxtress on sopinut myös tosi hyvin, ei latista tai lähmää, vaikka pelkäsin.

Headress on ihan huippu, olen sitä hehkutellut aiemmin, Diametressia olen käyttänyt vain pari kertaa, jemmaan sitä siihen, kun pari muuta tuuheuttavaa loppuvat. Tuntuu ihan ok:lta ja inci on tosi hyvä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 04.01.07 - klo:11:01
Mä suosittelisin myös botanoi-shampoota, siinä on tosi hyvä tuoksu, ja on tarpeeksi pesevä rasvaisemmallekin päälle, silti paljon hoitavia aineita :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Minni - 04.01.07 - klo:12:39
Minä saan Humectressin toimimaan vain pitkillä vaikutusajoilla. Jos pidän sitä päässä vain sen purkissa sanotun 3min ajan niin tulos on melkein sama kuin ei olisi mitään hoitista käyttänytkään, mutta jos sitä malttaa pitää vaikka 45min niin tulos on aivan loistava! Todella kosteutetun ja hyvän tuntuiset kutrit tulee tuolla  :-*


Mullakin toimii humectress juuri tällä tavalla. Käytin äsken therappea (3 min vaikutus) ja humectressia n.30-40 min vaikutusajalla, ja hiuksista tuli taas ihanan pehmeät ilman pörröjä. :-*  En voi ymmärtää miten vuosi sitten hiukseni käyttäytyivät niin erilailla nexxusten (therappe, keraphix,humectress&luxxtress)  kanssa. Jäivät pörröiseksi ja likaisen oloisiksi. ??? Nyt toimivat kuin unelma! Onneksi en mennyt myymään näitä. :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Fii - 08.01.07 - klo:20:41
Ooon nyt muutaman kerran testaillu nexxuksen humectressia ja en voi sanoa pitäväni mitenkään erityisemmin... musta mop:n c systemin kosteuttava hoitis on tälle päälle paljon parempi.. tulee toi nexxuskin varmasti käytettyä, muttaodotin siltä suurinpiirtein ihmeitä kun on niin ylistetty tuote täälläkin ollut ja kun ei sitten itsellä toiminutkaan niin loistavasti... mutta tällaista tää on näitten aineitten kanssa.. yks sopiii yhelle toinen toiselle  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: tnn - 13.01.07 - klo:11:55
Tilasin sitten tuo Keraphixin, mutta se ei ole saanut oikein vakuutettua mua toimivuudestaan. Olen nyt pari kertaa koettanut sitä, ensimmäisen kerran noin tunnin vaikutusajalla, toisella kerralla noin 20 min saunassa (pikahoitiksena ALTima, ensimmäisellä kerralla ei mitään pikahoitiksia). Tulee kyllä ihan hyvin selviävä tukka, mutta pehmeyttä ei juurikaan ja sitä juuri kaipaisin, tosin onhan tuo paikkaava. Jospa se alkaisi toimimaan viimeistään kunhan tilaan parin kuukauden päästä(?) kaveriksi Humectressin ja ehkä myös Enphusen.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tuulikaappi - 13.01.07 - klo:14:25
Mulla ei Humectress toiminut yksinään kovin hyvin. Tuli jotenkin muovisen oloiset hiukset, kun sitä käytti. Mutta sitten ostin juurekselta sen kaveriksi Therappen ja Keraphixin, ja nyt tulee ihku tukka, kun noita käyttää yhdessä. ;D Niin pehmeitä hiuksia en ole saanu millään muulla. Mun taktiikka on tämä: Therappe sillä noin 3 minuutin vaikutusajalla, jonka jälkeen päähän Humen ja Keran sekoitus tunniksi tai pariksi. Perään joku sulkeva hoitis, jos jaksan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 14.01.07 - klo:01:04
Muutama päivä Therappen ja Humectressin kanssa takana, ja vieläkin olen ihan tohkeissani. En muista millon oisin ollut näin innostunut hiustenhoidosta. Tähän mennessä Nexxut tuntuu ensimmäisille hoitotuotteille, jotka tosiaan toimii mun tukassa.

Therappen pesuteho on mulle vähintäänkin riittävä. Oon antanut sen vaikuttaa sen 3 min ja tukka on pesun jäljiltä ihanan puhtaan ja hoidetun oloinen. Tuoksukaan ei töki yhtään, eikä hiuspohja rasvoitu yhtään sen nopeammin kuin Tigienkään kanssa.

Mun tukka on tainnut kaivata eniten kosteutta, ja Humectress on tuntunut ihanalta. Oon käyttänyt sitä Therappen kanssa huuhdeltavana n. 5-10 min vaikutusajalla ja lisäksi jätettävänä. En ois muuten ikinä uskonut, että mun tukka vois olla todella hoidetun tuntuinen ja ilmava samaan aikaan. Aina ennen on pitänyt valita kuohkean risukasan ja pehmeän lehmännuoleman väliltä, mutta ei näköjään enää. En uskalla edes kuvitella, mitä tää tekee mun tukalle Keraphixiin sekoitettuna...   :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 14.01.07 - klo:17:20
Pesin tänään vaihteeksi O&H:lla, muhittelin Keraphixin ja Humectressin sekoitusta kymmenisen minuuttia ja laitoin vielä pituuksiin jätettäväksi Humea. Nää Nexxun hoitikset on kyllä parhaita tähän asti kokeiltuja mun tukalle. O&H:n shampoo tuntui Therappen jälkeen turhan pesevältä, vaikka käytänkin silikonisia muotoilutuotteita lähes päivittäin (Small Talk + Masterpiece). Therappen kanssa tukasta tulee täydellisen hoidettu, jäntevä ja kuohkea, O&H:lla pestynä jäi vähän kuivaksi, vaikka tulos on muutoin sama. Ihanaa, miten tukan taipuisuus ja lievä luonnonkihara pompsahtavat esille näiden Nexxujen kanssa.  :-*

Mulla myös tuntuu lähtevän tukkaa Tigin shampoilla pestessä, sekä pesuvaiheessa, hoitista hieroessa että päivän mittaan, vaikka käsittelen tukkaani tosi hellästi. Tajusin tämän yhteyden vasta kun pesin ekan kerran Therappella, eikä päästä ole sen koommin lähtenyt kuin pari karvaa päivässä, mikä lienee normaalia verrattuna siihen, että käsiin jää aina vähintään viisi haiventa joka kerta kun erehtyy vähänkään sormilla kuivaa tukkaa haromaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 14.01.07 - klo:21:07
En ois muuten ikinä uskonut, että mun tukka vois olla todella hoidetun tuntuinen ja ilmava samaan aikaan. Aina ennen on pitänyt valita kuohkean risukasan ja pehmeän lehmännuoleman väliltä, mutta ei näköjään enää. En uskalla edes kuvitella, mitä tää tekee mun tukalle Keraphixiin sekoitettuna...   :-*

Huoh... Tuon tunteen mäkin muistan... Ja ekat aineet nuo oli mullakin, jotka saivat aikaiseksi sekä kuohkean että hoidetun fiiliksen. :-*

Pitäisköhän muuten taas seuraavaksi hankkia nexxusta. Sitten joskus kesällä, kun tarve uusille härpäkkeille tulee. ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 15.01.07 - klo:10:50
^Mulla on emergencee. Se on vähän outo tuote enkä oikein tiedä miten käyttää sitä. Ohjeessa lukee, että ensin pestä shampoolla, sitten laittaa emergenceetä ja sitten taas pestä hiukset shampoolla. ??? Itse olen jättänyt toisen shampoopesun väliin ja laittanu humectressia poikahoitiksena. Hyvän tuntoiset hiukset se kyllä tekee, mutta en ole paljoa viitsinyt kokeilla, koska käyttöohjeet hämää ja lisäksi tökötti haisee joltain uimahallilta ::) - todella todella pahalta. Puteli on minusta myös vähän turhan kallis, että jättäisin kyllä ihan senkin vuoksi ostamatta.

No joo, en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata kyseisestä tuotteesta. Ihan hyvä tuote, mutta jättäisin kuitenkin väliin edellä mainituista syistä (haju, hinta ja käyttöohjeet).
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 15.01.07 - klo:13:55
En ois muuten ikinä uskonut, että mun tukka vois olla todella hoidetun tuntuinen ja ilmava samaan aikaan. Aina ennen on pitänyt valita kuohkean risukasan ja pehmeän lehmännuoleman väliltä, mutta ei näköjään enää. En uskalla edes kuvitella, mitä tää tekee mun tukalle Keraphixiin sekoitettuna...   :-*

Huoh... Tuon tunteen mäkin muistan... Ja ekat aineet nuo oli mullakin, jotka saivat aikaiseksi sekä kuohkean että hoidetun fiiliksen. :-*


Juuri tälläinen fiilis tulee muuten myös Korresin Sheabutter-hair maskin avulla, voin suositella :) Sitä saa vieläpä tällähetkellä -40% alesta helsingin korres-liikkeestä, joten ihan kohtuu hintaistakin on, n. 10 e/puteli.  Mulla ei kyllä mitenkään kuohkean tuntuinen tukka tule ainakaan Keraphixilla (johtuu varmaan niistä mineraaliöljyistä), mutta tosi ihana silti. 
    Sorruin muuten nexxus-store kimppatilaukseen, tilasin lisää Botanoilia (150ml) ja Luxxtressia (300ml) ja uutena lähti kokeiluun paljon kehuja saanut Enphuse (150ml). Laskin ettei litrahinnassa ole kovin isoja eroja vaikka tilasi pienemmät pullot, ne isot vie kamalasti tilaa ja on vaikea ottaa mukaan minnekään - ja kestää niin ikuisuuden että epäilen säilyvyyttä.  Niin, ja vähän parempi omatunto kun meni vähemmän rahaa - ja postareitakaan ei ole niin pikkupullot on vaan plussaa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulpu - 16.01.07 - klo:10:42
Mulla on therappe ja humectress ja olen niihin tyytyväinen. Niillä olen saanut ihanan pehmeät hiukset. Seuraavaksi ajattelin tilata Keraphixin tehohoidoksi.

Mulla tulee myös hyvä tulos T+H:lla. Täytyisi käyttää ne loppuun nyt, tuoksut vaan ei miellytä mua. Humea sekoitin joskus Keraan ja se oli oikein hyvä sekoitus.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 17.01.07 - klo:21:04
Nyt tulee vähän laiskan kysymys(tähän on ehkä jo joku aiemmin vastannut), mutta kysynpä kuitenkin: onko tuo Keraphix kovinkin paikkaavaa? Omaan tukkaani kaipaisin kai eniten kosteutta, mutta en ole vielä löytänyt Nexxukselta kosteuttavaa tehohoitoa. Therappe ja Hume on mulle oikein kiva pari, toki Therappe on vähiten peseviä shampoita joita valikoimastani löytyy. Viime aikoina olen pitänyt Humea pidemmillä vaikutusajoilla. Tuntuu että sillä on ollut ihan mukava vaikutus tukkaani.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 19.01.07 - klo:23:18
Elliotta, ainakin monien kehumaan Joicon K-Pak rekkuun verraten Keraphix on rutkasti kosteuttavampaa. Mun tukka ei tykännyt K-Pakistä sen paremmin kuin Joicon Moisturizeristakaan, meni ihan jäykäksi, kuivaksi korpuksi, vaikka kokeilin sekä Humen, Tigin O&H:n että Moisture Maniacin kaverina. Keraphix toimi mulla jo Tigin hoitisten kanssa, mutta Humen kaverina tuntuu vielä paremmalta. Keratiiniahan Keraphixissa on vähemmän kuin esim. Joicoissa, mutta Keraphixissa on myös kollageenia, mitä se sitten hiukselle tekeekään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Erykah - 21.01.07 - klo:18:07
Nyt on Humectress testattu. Meinasin ostaa tuolle myös Therappen kaveriksi, mutta kun noita shampoita on muutenkin liikaa aloitin Nexxuskokeilut tuosta hoitiksesta. Ja toimii hyvin tässä päässä. Laitoin ainetta aika reilusti ja annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Tukasta tuli pehmeä ja sileä, mutta kuitenkin ilmava, just niinkuin Shi Shi kuvaili  :) Nyt harmittaa kun en ostanut tuota shamoootakin.
Onko kukaan muuten kokeillut tuota Humectressiä K-pak rekun kanssa, toimiiko yhdistelmä?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 21.01.07 - klo:20:40
On kokeillut.  ;)  Toimiihan tuo, tulee vielä vähän jämäkämpi tukka kuin pelkällä Humella. Minun vaatimaton subjektiivinen mielipiteeni on, että parempi tulos tuli Humen ja K-Pakin rekun sekoituksella kuin monien kehumalla O&H:lla ja K-Pakillä.

edit: Huomautan tosin, että herkän hiuspohjan vuoksi en koskaan muhittele hoitiksia varttia pidempään. 10-15 min. vaikutusajoilla Hume+K-Pak on siis mun tukalle parempaa kuin Hume+O&H.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulpu - 21.01.07 - klo:23:59
Onko kukaan muuten kokeillut tuota Humectressiä K-pak rekun kanssa, toimiiko yhdistelmä?

Muistaakseni oon kokeillut ja toimi mun tukassa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mustikka - 22.01.07 - klo:09:39
On kokeillut.  ;)  Toimiihan tuo, tulee vielä vähän jämäkämpi tukka kuin pelkällä Humella. Minun vaatimaton subjektiivinen mielipiteeni on, että parempi tulos tuli Humen ja K-Pakin rekun sekoituksella kuin monien kehumalla O&H:lla ja K-Pakillä.

Sama täällä. Hume+k-pak on toimivampi vaihtoehto kuin O&H+k-pak.
Humectress on minusta siinä mielessä todella hyvä hoitoaine, että sillä saan melkeinpä minkä tahansa tehohoidon toimimaan. Yksinään käytettynä se ei oikein pelitä mulla.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 22.01.07 - klo:16:02
Elliotta, ainakin monien kehumaan Joicon K-Pak rekkuun verraten Keraphix on rutkasti kosteuttavampaa.

Hienoa, koska itsekin olen huomannut että K-pakin rekku jättää usein turhan karheaksi hiuksen pinnan. Lisäksi sen rakenteen "ryyniytyminen" on vähän turhauttavaa, kuten myös banaanimainen tuoksu. Pitänee siis hankkia tuo Keraphix kun jossain vaiheessa taas rekkua ostan. Toistaiseksi Mop ja K-pak saavat riittää.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kikka - 22.01.07 - klo:16:08
Elliotta, ainakin monien kehumaan Joicon K-Pak rekkuun verraten Keraphix on rutkasti kosteuttavampaa.

Hienoa, koska itsekin olen huomannut että K-pakin rekku jättää usein turhan karheaksi hiuksen pinnan. Lisäksi sen rakenteen "ryyniytyminen" on vähän turhauttavaa, kuten myös banaanimainen tuoksu. Pitänee siis hankkia tuo Keraphix kun jossain vaiheessa taas rekkua ostan. Toistaiseksi Mop ja K-pak saavat riittää.

Kuukusen viesti samaisesta aiheesta pari sivua taaksepäin:
http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=82.msg182685#msg182685

(kandee lukea myös muutama ylempi viesti...ellet kilttinä tyttönä ole edellisia sivuja jo ennättänyt lukemaan :))
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 22.01.07 - klo:16:38
^ Kiitos, kuten aiemmin kirjoittelin, olin hyvin laiskalla päällä. Otan nyt ryhtiliikkeen ja luen noita läpi- pitää tosin varoa liikaa innostumista. New Yorkin halvat lennot eivät auta asiassa  :(
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 22.01.07 - klo:18:38
^ Kiitos, kuten aiemmin kirjoittelin, olin hyvin laiskalla päällä. Otan nyt ryhtiliikkeen ja luen noita läpi- pitää tosin varoa liikaa innostumista. New Yorkin halvat lennot eivät auta asiassa  :(

Onneksi on eBay, Nexxustore ja HQ Hair, ei tarvitse ihan Nykiin asti lähteä.  ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 22.01.07 - klo:18:50
Onneksi on eBay, Nexxustore ja HQ Hair, ei tarvitse ihan Nykiin asti lähteä.  ;)

Tuo on totta ja toki noita tuotteita on tullut noillakin sivuilla katseltua, mutta New York teki kaupunkina niin lähtemättömän vaikutuksen, että pienikin tekosyy päästä takaisin on riittävä. Hoitoaine on kyllä jo aika pieni tekosyy  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Amy - 27.01.07 - klo:01:22
Apua, näitä houkuttelevia sarjoja on niin paljon etten tiedä mitä seuraavaksi kokeilisin!!

Harkitsin MOPia mutta oikean tuotteen löytäminen tuntuu niin hankalalta joten kokeillaas tätä. Onko tämä Nexxus teidän mielestänne laadukas sarja? Onko verrattavissa ihan noihin Tigiin, Lanzaan, Redkeniin?

Mitä suosittelisitte Nexxus-sarjalta minulle, shampoo ja poishuuhdottava hoitoaine?
Hiukset on
- pitkät ja paljon värjätyt
- hyväkuntoiset
- melko nopeasti rasvoittuvat
- helposti lässähtävät
- kutiava päänahka

Eli silikoniton sarja pitäisi olla. Mitä suosittelisitte?  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 27.01.07 - klo:15:06
Mielestäni Nexxus on laadukkaampi sarja kuin joku Tigi. Sehän on tietty subjektiivinen käsite, mutta ainesosiltaan Nexxukset ovat monipuolisempia. Suosittelisin sulle shampooksi Botanoilia, se on aika pesevä shampoo, mutta ei missään tapauksessa liian pesevä rasvoittuvalle. Therappe on myös paljon pidetty shampoo, mutta sen pesutehot ovat hyvin miedot, ja se onkin kosteuttava - mutta voi lätsäyttää. Myös joku tuuheuttava shampoo voisi tulla kyseeseen esim. Diametress, siitä ei mulla ole kokemuksia. Botanoil ei sisällä silikonia, mutta kyllä mä silti ennemmin valitsisin MOP:n Clean -shampoon, se tuntuu jotenkin vähemmän ärsyttävälle (ei hajusteita ja säilöntäaineita, toisin kuin botanoilissa)

Hoidoista en oikeastaan osaa Nexxulta suositella mitään, koska monet tuotteet sisältävät joko mineraaliöljyä tai silikonia (lässäyttää, ja voi ärsyttää päänahkaakin). Aika kevyt, mutta hyvä perushoitoaine voisi olla Nectaress, jota en ole kokeillut, mutta on silikoniton ja mineraaliöljytön.

Jätettäväksi voin ehdottomasti suositella Luxxtressia, se kosteuttaa, ja saa pitkän, talvella sähköisen tukan aisoihin.

Hei muuten te jotka käytätte Enphuse-hoitoa, onko se hyvä laittaa saunaan? Jos suojaa pään vielä pussilla ja myssyllä...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elisa - 27.01.07 - klo:15:25
Onko verrattavissa ihan noihin Tigiin, Lanzaan, Redkeniin?

Mun arvoasteikolla Nexxus ei todellakaan ole mikään kaikista paras. Lanzalta ja Joicolta ainakin mun päälle löytyy paljon parempia tuotteita. Tigi ja Redken puolestaan ovat taas paljon huonompia kuin Nexxus.

Mutta yksi vertaansa vailla oleva tuote Nexxukselta on: Luxxtress (jätettävä suihke).  :-*

Myös Therappe-shampoo kuuluu lemppareihini, mutta on shampoissa suurin piirtein vasta sijalla 3-4.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 27.01.07 - klo:16:58
Juuh, samaa mieltä minäkin siitä, että Nexxus on ainakin hoitopuolen tuotteissa Tigiä ja Redkeniä laadukkaampi. Muotoiluja en ole Nexxulta kokeillut, niistä en sano mitään. Mun kokemuksella L'anzakin on kyllä Nexxusta huonompi sarja, mutta tässäkin lienee paikallaan muistuttaa, että yksi sopii yhdelle ja toinen toiselle.

Kuuku, Nexxun Foundations tais olla silikoniton sarja. Mun mielestä Nexxuissa ylipäätään on suhteessa vähemmän silkkareita kuin esmes Redkeneissä, L'anzoissa, Tigeissä ja Kérastaseissa. Hoidoista mulla on kokemuksia nyt kahdesta jätettävästä (Headress + Luxxtress) ja kahdesta huuhdeltavasta (Humectress, joka toimii mulla myös jätettävänä + Keraphix), ja toimii kaikki mun tukassa kuin häkä. Hoitavat ja kosteuttavat, mutta yksikään ei ole vielä lätsäyttänyt reilummallakaan annostelulla. Mun tukkaa ei myöskään Therappe lässäytä, pikemminkin kuohkeuttaa, vaikka onkin tosi hoitava ja hellävarainen.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 27.01.07 - klo:17:09
^Humectress, ja Kerphix sisältää vaan mineraaliöljyjä jotka saattaaa lätsäyttää ja ärsyttää rasvoittuvaa päänahkaa, silikoneja sisältää runsaasti Phyto-linjan Enphuse tehohoito. Mutta noin pääosin nexxut on paljon silikonittomampia kuin monet muut tuotteet. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Amy - 27.01.07 - klo:17:57
Kuukunen, kiitos taas vastauksesta. Kylläpä sinä oletkin viisas näissä jutuissa!! :)

Eli Botanoil-shampoota on jo ehdotettu, itseäni jäi kiehtomaan tuo kakkosehdotus Diametress, olisiko siitä kokemuksia? Sille MOPin Cleanille en täysin lämpene kun siitä tuli niin ristiriitaisia arvosteluja.

Tuo Luxxtress-jätettävä alkoi nyt kiehtoa, en yleensä hirveästi jätettäviä käytä. Mulla on Redkenin All Softin Soft Ends mutta en juurikaan huomaa eroa kun sitä laitan, latvat mulla on suht hyvässä kunnossa kun tasoitan niin usein.

Elisalta täytyy sitten vähän OT:na kysyä, mikä sun suosikkishampoo sitten on?

Shi Shin mainitsema Therappe, sisältääkö silikoneja?

Nyt minua alkoi tuo Joicokin sitten kiinnostaa, siellä ketjussa vingun suosituksia varmaan seuraavaksi, toivottavasti joku vielä jaksaa auttaa.  ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elisa - 27.01.07 - klo:19:09
Elisalta täytyy sitten vähän OT:na kysyä, mikä sun suosikkishampoo sitten on?

Numero 1 on vanhoista Joicoista K-Pak shampoo, mutta sitä ei valitettavasti enää valmisteta. Seuraavaksi parhaita ovat uusi K-Pak shampoo ja Lanzan Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo.

edit. Ja Therappe on silikoniton.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 27.01.07 - klo:23:57
Diametress tuuheuttaa hyvin, mutta ei ole niitä hellävaraisimpia shampoita... luultavasti aika paljon Botanoilin tapainen, jota en ole kokeillut. Therappea olen käyttänyt myös, se on huomattavasti pehmeämpi ja kosteuttavampi, ei kyllä lätsäytäkään pahasti. MOP Clean on kyllä minustakin parempi, puhdistaa hyvin rasvoittuvankin pään, mutta ei kuivata tai vie väriä ja jättää kiiltäväksi ja muutenkin hoidetun tuntuiseksi. Glisten on aika paljon samanlainen. Nämä kaksi ovat suosikkejani, Nexxut tulevat heti perässä... ja tämä tukka lätsähtää ja rasvoittuu pikavauhtia.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luomo - 28.01.07 - klo:00:09
Amy, mun mielestä Nexxulta on kehuttu lähinnä kuivien hiusten tuotteita, en muista erityisen kehuttuja rasvoittuvalle päänahalle tarkoitettuja tuotteita. Mutta muistaakseni Mustikka etsi ja kokeilikin joskus jotain Nexxun rasvoittuville hiuksille tarkoitettuja tuotteita.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hunajapupu - 28.01.07 - klo:00:11
Laitoin Goddess Withiniin tilaukseen pari kappaletta tuota Luxxtressia kun sitä on niin paljon täällä kehuttu, toivottavasti tuli oikea tuote koska tuolta GW:stä löytyi vain Lexxtress niminen jätettävä, lienevätkö kirjoittaneet nimen väärin.  ::) Toivottavasti tulevat ehjinä perille. Jotain oikein kosteuttavaa shampoota ja hoitistakin tekisi mieli kokeilla, harkinnassa tällä hetkellä lähinnä Therappe ja Humectress mutta pitää perehtyä vielä tarkemmin noihin tuotteisiin ja lueskella vielä uudestaan tämä ketju läpi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: billabong - 28.01.07 - klo:16:32
Nonih, nyt minä laitoin visan vinkumaan ja tilasin nexxuja. Alkaa olla monet purkit loppumaan päin, joten lisää tarvitaan  ;) Näitä on kauan tehnyt mieli kokeilla, niin nyt sitten tilasin hqhairista. Luin tämän ketjun kokonaan läpi (jo kolmannen kerran) ja päädyi piiiitkän mietinnän jälkeen Therappeen, Humectressiin ja Headressiin. Myöhemmin tilaan sitten keraphixin ja ehkä enphusenkin. Innolla jään odottelemaan  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Amy - 29.01.07 - klo:03:18
Triina: Loistavaa kun saavuit paikalle! Tykkäsin tosi paljon siitä hoitoaineesta jota mulle viimeksi suosittelit (Matrixin Amplify), teki tosi kiiltäväksi hiukset! :) Nyt on etsinnässä silariton shampoo joka ei lätsäyttäisi tukkaa ja pakko on jotain uuttaa hoitoainettakin kokeilla (tämä palsta tekee hulluksi). ;) En kuitenkaan liikaa hoitavuutta tarvitse kun hiukset on hyväkuntoiset.

Meillä kun taitaa olla vähän samantyyppinen pää niin voisin hyödyntää sun kokemusta kun olet ehtinyt kokeilla vaikka mitä.  ;) Mitä sinä shampooksi mulle suosittelisit? Sitä MOPin Cleania on kyllä suositeltu mutta toiset taas ei tykkää yhtään. En ole jaksanut etsiä jokaista tyyppiä erikseen selvittääkseni hiuslaadun, ehkä irtisanon itseni töistä niin jää tälle aikaa.  ;D

Luomo: Kiitos, tuo on tosi hyvä tietää! :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Bambi - 04.02.07 - klo:20:27
Tänään kokeilin ensimmäisen kerran Nexxuksen Humectress hoitoainetta, tuoksu vähän tympi mutta hiukset tuntuvat näin pesun jälkeen tosi hyviltä ja selvisivät helposti. Eivät tosin ole vielä kuivuneet.

Hiukseni tuntuivat imaisevan humectressin itseensä ja joudun todennäköisesti käyttämään joka kerta hoitista reilulla kädellä. Mutta tuntui että hoitis olisi erittäin kosteuttavaa kun hius sen sillä lailla imaisi. Ehdottomasti parempi mulla kuin MOPin c-system hydratinghoitis. Ensimmäisillä pesuilla se tuntui hyvältä, mutta jatkossa se ei selvittänyt enää tarpeeksi. Ikäänkuin imeytyi hiukseen ja teho ei riittänyt selvittämiseen, vai olisiko tuo johtunut siitä että se oli muistaakseni silikoniton, ja omat hiukseni tuntuvat kaipaavan vähän silareita, koska ovat NIIN käsitellyt.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Elliotta - 04.02.07 - klo:20:55
Ehdottomasti parempi mulla kuin MOPin c-system hydratinghoitis. Ensimmäisillä pesuilla se tuntui hyvältä, mutta jatkossa se ei selvittänyt enää tarpeeksi. Ikäänkuin imeytyi hiukseen ja teho ei riittänyt selvittämiseen, vai olisiko tuo johtunut siitä että se oli muistaakseni silikoniton, ja omat hiukseni tuntuvat kaipaavan vähän silareita, koska ovat NIIN käsitellyt.

Mutta eikö (myös) Humectress ole silariton?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 04.02.07 - klo:22:12
Juu, ei ole kyllä Humessakaan silkkaria.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Bambi - 05.02.07 - klo:09:29
Mä jotenkin oletin että olisi  :-[ mutta jokatapauksessa tuntui paremmalta kuin MOP, joskin tätäkin joudun varmasti käyttämään runsaalla kädellä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 06.02.07 - klo:10:37
Kokeilin eilen ensimmäistä kertaa Nexxuksen  Enphuse -tehohoitoa, reilun tunnin vaikutusajalla. Shampoona oli MOP:n clean, ja jätettävänä Nexxun Luxxtress.

Enphuse tuntui jo levitettäessä tosi siloittavalta, syytän siitä silikoneja. Käsiä pestessä tuntui että se kalvo ei lähde millään pois. Aineen vaikuttaessa pussin  ja pipon sisässä pääätä jotenkin kuumotti  ??? en tiedä kuvittelinko vain, vai johtuiko se kasvonaamioista. Huuhdellessa hiukset tuntuivat ihanan sileiltä, mutta saman tuloksen saa kyllä vaikka Joico IHT:llä. Tosin tuntuu että Nexxulla varmaan varmemmin myös huonompikuntoiseen tukkaan. Laitan kyllä tätä ehdottomasti jos/kun tulee jotain kamalia takkuja.
      Kuivuttuaan tukka on tuntunut aika normaalilta, sellaiselta jämäkältä ja sileältä mitä se nykyään lähes aina on. Mutta päänahka....sitä on kutittanut ihan vietävästi eilen (tänään ei enää onneksi), juuri kun se oli kaksi viikkoa ollut tosi hyvänä, ei kutissut tai rasvoittunut niin eilen alkoi pesun jälkeen kutina. En tiedä onko se sitten se silikoni, koska mikään allerginen ihminen en ole, mutta silikoniset shampoot aiheuttaa kutinaa. Koitin kyllä varoa enkä pistänyt sitä levittäessä lähellekään päänahkaa.  No, en vielä syytä tuosta Enphusea, koska mun päänahan käyttäytymistä on vaikea ennustaa, katsotaan sitten uudestaan ensi kerralla. En kyllä ole yli vuoteen käyttänyt mitään noin silikonista tehohoitoa...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Seela - 08.02.07 - klo:12:37
Minun kokemukset on rajottuneet tähän asti Therappeen ja Humectressiin jotka on muuten aivan mielettömän hyviä tuotteita mutta tuppaavat kutittamaan päänahkaa aikalailla.

Ostin viime viikolta Tukholmasta Keraphixin ja ensimmäisen käytön jälkeen tuntuu että se on turhan tuhti rakennepaikkaava sellaisenaan tälle päälle eli uskon että toimii paremmin jonkun kosteuttavan tehiksen kanssa kuten joku tässä ketjussa taisi aiemmin mainitakin.

Lisäksi ostin hetken mielijohteesta Babassu Mudin josta en edes muistanut mitään kommentteja täältä. Olen käyttänyt sitä nyt kaksi kertaa ja se on ollut aivan _täydellinen_. Ihan ennennäkemätön kiilto jonka muutkin ovat huomenneet ja hius näyttää todella silkkiseltä ja hyvinvoivalta. Molempina kertoina olen antanut sen vaikuttaa sen ajanpuutteen vuoksi vain 3-5 minuuttia. Antoi lisäksi jonkun verran tuuheutta tähän pakkasen raiskaamaan lättänä-tukkaan eli mahtava löytö  :-*  :D Suosittelen kokeilmaan rohkeasti jos siihen on mahdollisuus.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mariatar - 12.02.07 - klo:18:06
Pääsin minäkin vihdoin kokeilemaan näitä Nexxuja. Ensinnäkin hiukseni ovat nyt olleet jo aika pitkän aikaa erittäin katastrofaalisessa kunnossa - latvat hamppua, pituudet kuivia, ja silti päänahka rasvoittunut nopeasti. Olen myös aika paljon laiminlyönyt hiustenhoitoa, esim. skippaillut jätettäviä yms. Sen lisäksi olen käyttänyt aika paljon Tigin tuotteita, jotka eivät niin kauhean hoitavia ole. Ja pakkanenkin tehnyt tuhojaan. Tässä kokemuksiani eilisestä, ensimmäisestä pesusta. Tulokset saattavat toki muuttua jatkossa, mutta toivottavasti eivät:

Therappe-shampoo. Ihana koostumus, todella voidemainen. Tuoksusta en pitänyt, toi mieleen Joicon K-Pakien ällöesanssibanaanin. Tuntui jo levittäessä todella kosteuttavan tukkaa. Annoin vaikuttaa sen kolme minuuttia. Huuhdellessa olin jo ihan myyty, koska hiukset tuntuivat paremmilta kuin piiitkiin aikoihin. Todellakin kosteutti, mutta pesevyydestä en oikein ole varma vielä, toimiiko omalle päälleni, ts. peseekö tarpeeksi hyvin.

Keraphix-rekku & Humectress-hoitis -yhdistelmä. Käytin näiden sekoitusta tehiksenä tunnin vaikutusajalla. Molempien koostumuksista tykkäsin, samoin tuoksuista. Levittyivät helposti. Huuhdellessa hiukset tuntuivat todella kosteutetuilta ja "ensihoidetuilta". Pidin ehdottomasti.

Pitääkin nyt alkaa käytellä näitä, kun kerran niin hyvin toimivat. Tosin tähän hyvään tulokseen saattoivat vaikuttaa myös jätettävät, joita laitoin reilusti (K-Pak-vaahto, Soft Ends, Magic Bullet). Hiukset ovat nyt tosi hyväntuntuiset, ihanan kosteutetut. Latvatkin voivat paremmin heti. Tosin en sitten tiedä, kauan tulos kestää, tai palautuuko hiusten kunto huonompaan taas piakkoin tämän hyvän ensivaikutelman jälkeen. Olen kuitenkin todella tyytyväinen näihin Nexxuihin, ei näitä ole todellakaan turhaan hehkutettu.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 12.02.07 - klo:19:32
Mä olen menossa kohta vaalentamaan hiuksia ja hiusten tulevaa kuntoa tietysti pelkään. Kovasti niitä on tullut nyt hoidettua O&H:lla ja K-pakin rekulla, mutta mietin että oliskohan tuo Enphuse vielä noita kahtakin parempi.

Viime talvena hankin Therappen, Humen ja Enphusen. edit: unohdin Luxxtressin kokonaan. Ainoa noista joka on loppu on Enphuse ja se teki aika vaihtelevaa jälkeä. Ehdottomasti on kyllä tukkatuotteiden parhaimmistoa, mun tukka ei ole ikinä ollut niin hyvässä kunnossa silloin kun Enphusen tehot toimi 100%. Muuta Enphusesta en sitten muistakaan, joten olen vähän kahden vaiheilla tuon tilaamisen kanssa.

Tuolta kaapista nyt löytyy mitä tahansa tehohoitoja; on O&H:ta, Moisture Maniacia, Joico Moisturizeria, K-Pak rekkua, L'anza Dry Hairia (sitä vanhaa joka on vihreässä mattapullossa) ja markettikamoista NG:t ja veeoovitoset + kasa muita joita en ole hetkeen kaivanut kaapista. Kysymys kuuluukin: tarvitsenko mä Enphusea? Kyllä varmasti hankin sen viimeistään kesällä kun rahaa on enemmän, mutta jos tuo on aineosiensa puolesta oikeasti sellainen joka parantaa mun hiusten kuntoa vaalennuksen jälkeen niin ehdottomasti hankin nyt. Mikään ei varmasti ole pahemman näköistä kuin kihara vaalennuskäsitelty pehko joka näyttää katkeamispisteessä olevalta. :-X
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: billabong - 12.02.07 - klo:20:26
Olen nyt testaillut viikon ajan seuraavia tuotteita:

Therappe: Ei kosteuta läheskään niin hyvin kuin mop hydrating, mutta paremmin kuin mikään muista kokeilemistani shampoista. Pesee kuitenkin puhtaaksi, eikä lätsäytä yhtään (kuten hydra tekee). Tuntuu myös erittäin riittoisalta. Haju on kuitenkin aika ällö, juurikin se k-pak sahmpoo, mutta onneksi paljon miedompana. Tämä on kuin yhdistelmä mopin kosteutusta, tigin pesutehoa ja k-pakin pehmeyttä ja hajua  :).

Humectress:Olen rakastunuti  :-*. Kosteuttaa tosi hyvin (hiukset eivät sähköistyneet edes -25 C pakkasella!), ei lätsäytä tippaakaan, eikä sisällä silikonia. Pikahoitiksena tämä on oikeastaan jopa parempaa kuin O&H, joten nyt sai o&h kovan kilpailijan. Tuoksukin on aivan ihana. Näin hyvää tuotetta ei olekaan vähään aikaan tullut vastaan!

Headress
: Aluksi laitoin aivan liikaa ja tukka jäi hiukan lähmäiseksi, mutta kun annostelun oppii, niin tuolla tulee unelmatukka. Tuuheuttaa hiukan, mutta silti kosteuttaa aivan uskomattoman tehokkaasti. Tykkään tosi paljon.

Kokonaisuutena Nexxus on kaikkien hehkutuksien arvoinen sarja, rahat eivät kyllä menneet hukkaan. Ostan ihan varmasti muitakin tuotteita, jahka rahaa jostain tulee ja muutama edellinen purkki loppuu.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Christine - 12.02.07 - klo:23:25
Oonkin unohtanut nexxut ihan kokonaan tän MOP-hypetyksen takia. Pitänee hankkia ainakin therappe heti piakkoin. Se on kyllä paras shampoo mitä olen käyttänyt, jo kaksi pulloa mennyt!

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 23.02.07 - klo:12:21
Onko Nexxulla Diametress-shampoon ja Headress-jätettävän lisäksi muuta tuuheuttavaa tuotetta?

Molemmat ovat parhaimpia tuotteita mitä tiedän, olisi mukava löytää myös jokin huuhdeltava hoitoaine lisäksi. Vitatress-sarjassa on jotain sinne päin, mutta nämä ovat minulle aivan vieraita tuotteita kaikki.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 21.03.07 - klo:05:53
Nyt on ainakin Nexxusta jemmassa! Olen ostanut:

400 ml Therappe
400ml Humectress
400ml Color Ensure
400ml Keraphix
300ml Theratin
300ml Humectin
300ml Luxxtress
150ml Enphuse
300ml Omnistyler

Viimeiset viisi tuotetta olivat pakkauksessa joka maksoi $39.90. Not bad, eh?  :) Loysin tanaan niiiiin ihanan kampaamotuoteliikkeen etta en meinannut ikina paasta ulos sielta. On ehka pakko viela palata ostamaan tarjoushintainen Theratin&Humectin-pakkaus joka lahtee niin halvalla etta itkettaa: kumpaakin ainetta litran panikka ja hintaa duolle $28!!! Samassa kaupassa oli myos litrainen Oatmeal&Honey-duo joka lahtee jarjettomaan hintaan $20!!!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Serena-82 - 21.03.07 - klo:08:26

Viimeiset viisi tuotetta olivat pakkauksessa joka maksoi $39.90. Not bad, eh?  :) Loysin tanaan niiiiin ihanan kampaamotuoteliikkeen etta en meinannut ikina paasta ulos sielta. On ehka pakko viela palata ostamaan tarjoushintainen Theratin&Humectin-pakkaus joka lahtee niin halvalla etta itkettaa: kumpaakin ainetta litran panikka ja hintaa duolle $28!!! Samassa kaupassa oli myos litrainen Oatmeal&Honey-duo joka lahtee jarjettomaan hintaan $20!!!

No just! Mukavat hinnat siellä!

Itselle lähti eilen tilaus Hqhairista, Therappe ja Humectress olis Nexxukselta tulossa. Keraphix piti myös ostaa mut se nyt sitten jäi. Olis tehny mieli ostella vähän kaikkia muitakin tuotteita mut ei nyt tässä rahatilanteessa pidä käydä ahnehtimaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Seela - 21.03.07 - klo:09:12
Onko Nexxulla Diametress-shampoon ja Headress-jätettävän lisäksi muuta tuuheuttavaa tuotetta?

Molemmat ovat parhaimpia tuotteita mitä tiedän, olisi mukava löytää myös jokin huuhdeltava hoitoaine lisäksi. Vitatress-sarjassa on jotain sinne päin, mutta nämä ovat minulle aivan vieraita tuotteita kaikki.

Tuuheuttava shampoo ainakin on nimeltään Syntress... Taitaa olla loput tuuheuttavat sitten kaikki tuossa mainitsemassasi VitaTress-sarjassa josta ei itsellänikään ole kokemusta. Cystine Treatment on ainakin poishuudeltava hoitoaine mutta en tiedä onko se tarkoitettu enemmänkin voimakkaasti ohentuvalle hiukselle...

Kiva kuulla että nuo ovat toimineet hyvin koska itselläni on toistaiseksi vain huonoja kokemuksia tuuhentavista hoitotuotteista.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 21.03.07 - klo:09:51
Viimeiset viisi tuotetta olivat pakkauksessa joka maksoi $39.90. Not bad, eh?  :) Loysin tanaan niiiiin ihanan kampaamotuoteliikkeen etta en meinannut ikina paasta ulos sielta. On ehka pakko viela palata ostamaan tarjoushintainen Theratin&Humectin-pakkaus joka lahtee niin halvalla etta itkettaa: kumpaakin ainetta litran panikka ja hintaa duolle $28!!! Samassa kaupassa oli myos litrainen Oatmeal&Honey-duo joka lahtee jarjettomaan hintaan $20

Vixen: menee OT, mutta laita jossain vaiheessa liikkeen nimi ja osoite vaikka tuonne matkakuumeilua-ketjuun.

sanoon nimim. Nykin lennot ostoslistalla ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sadelma - 21.03.07 - klo:20:52
Viime Tukholman reissulta oli pakko ostaa kokeiltavaksi Diametress-shampoo ja Headress-jätettävä.
Jätettävä tulikin ihan tarpeeseen. Shampoota en olisi tarvinnut, mutta oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi ja ostaa sekin. ::)

Tosi tyytyväinen olen ollut molempiin. Headressia olen käyttänyt melkein joka päivä ja sitä aion ehdottomasti ostaa uudestaankin. Ei lähmää, vaikka laittaisi reilumminkin. Diametressia en ole vielä montaa kertaa ehtinyt kokeilla, mutta tuntuu tuuheuttavan hyvin. Tosi muhkea tukka tuli kun viimeeksi noita käytin. :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: minna - 22.03.07 - klo:19:15
itselläni on kokemusta therappesta ja humectressista ja molemmista olen tykännyt. tuota humectressia käytän myös jätettävänä ja se on kyllä hyvin selvittävä jätettävä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 22.03.07 - klo:21:20
Triinan kysymykseen viitaten: mulla on VitaTress-sarjasta shampoo, ja se ei ainakaan ole millään lailla tuuheuttava. Therappekin tuuheuttaa mulla huomattavasti enemmän. Aika lailla samantuntuista tavaraa tuo VitaTressin shampoo on kuin MOP:n Clean (kirkasta geeliä, suht mieto mutta hyvin riittävä pesuteho). VitaTressissa on vaan jännä, hennon makeahko tuoksu, ehkä jopa miedompi pesuteho, mutta toisaalta tuntuu hieman hapristavan hiuksia (kenties sulfaattien vuoksi) Cleaniin verraten. Olipas syvällinen analyysi.  ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 23.03.07 - klo:16:59
Multakin löytyy tuo Vitatress shampoo ja mulla se kyllä tuuheuttaa ihan kivasti, aika lailla samaa luokkaa Therappen kanssa, mutta huomattavasti pesevämpi joten käytän sitä syväpuhdistajana.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 23.03.07 - klo:22:22
Diametress passaa kyllä shampoona, en taida kokeillakaan muita. Hoitoaine vain olisi ollut kiva löytää jätettävän lisäksi.

Tuuheutusteholtaan Nexxukselta löytyy kyllä kaikkein parhaat tuotteet, menevät kaikkien muiden ohi, vaikka vaihtelu toki virkistää.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Annie - 28.03.07 - klo:14:31
Luxxtressia olen nyt kerran kokeillut. Illalla raahauduin väsyneenä suihkuun ja tukkapesulle. Laitoin jätettäväksi Luxxtresssia, harjasin tukan huolimattomasti ja sammuin sänkyyn märin hiuksin. Onko muuten mitään kuvottavampaa kun litimärkä tyynyliina :-X

Aamulla tukka oli superpehmyt, kuohkea ja ennenkaikkea, oikeasti kosteutetun tuntuinen.
Tuo on tosiaan aika paksun oloista suihkeeksi mutta ei ainakaan eilen vaikuttunut lätistävän tukkaa.
Jos toimii jatkossa yhtä hyvin niin i'm in loove :-*
Tuoksu on kyllä aika voimakas.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: marketta - 07.04.07 - klo:02:27
Mulla on Therappe ja Humectress joita käyttelen yhdessä ja erikseen ja melko harvakseltaan sillä vaihtelen pesutuotteita joka pesussa. Therappesta tykkään, mukava koostumus, hyvä tuoksu (ei minusta liian voimakas) ja tuntuu kosteuttavan hyvin. Ei myöskään onneksi lätsäytä tätä helposti lärssähtävää tukkaa.

Humectress on mielestäni ihan ok, jätettävänä en ole huomannut sen ihmeitä tekevän enkä kyllä normihoitiksenakaan. Vähän olin pettynyt kun melkein kaikilla se on toiminut tosi hyvin.  :-\ Olen kyllä kokeillut sitä vain lyhyellä vaikutusajalla enkä ole sekoittanut sitä tehohoitoihin/muihin hoitsikoihin, joten lopullisesti en mene tyrmäämään sitä. Oon ehkä laittanut sitä myös liian vähän.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: calypso - 07.04.07 - klo:04:51
^ No ainakin minulla Humectress vaatii vähintään tunnin vaikutusajan, muuten se ei tee oikeastaan mitään positiivista tukalle. Ja annostelu saa olla aika reippaan puoleista myös, ja kyllähän se hirvittää sitä reilulla kädellä lotrata kun ei mitään halpaakaan ole, mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen! Suosittelen kokeilemaan  :)

Joidenkin tehiksien kanssa (etenkin niiden mitä ei tee mieli lotrata) teen niin että hieron tehistä tukkaan vain sen verran että sitä on joka puolella, ja koska minulla on imuritukka niin laitan sitten jotain halvempaa tai muuten täysin erilaista tehistä (esimerkiksi alle paikkaava, päälle kosteuttava) siihen päälle kunnon kerroksen. Ja annan tosiaan vaikuttaa vähintään tunnin.

Muistaakseni en ole koskaan sekoittanut vielä Humectressia mihinkään muuhun tehikseen/hoitikseen enkä ole kokeillut jätettävänä, melkein voisi ensi pesussa kokeilla  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: marketta - 12.04.07 - klo:09:54
^ Joo pakko kai sitä on sitten isommalla kädellä päähän tyyrätä. Jotenkin vaan pihtailen noiden Nexxujen kanssa kun eivät halvimmasta päästä ole ja sen lisäksi vielä jotenkin vaikeasti löydettävissä.  :-\ Tosin onhan noita ne 400ml putelit eli ei heti pitäisi loppua.. MOPin Hydrating-hoitsikankin kanssa huomasin että pitää todellakin reilulla kädellä laittaa ja antaa vaikuttaa kauan jotta lopputulos on hyvä. Humectressin kanssa toivottavasti sama juttu.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: calypso - 13.04.07 - klo:00:30
Huh, viime pesussa laitoin Humectressia tehikseksi eli aikomuksena oli pitää sitä päässä pari tuntia (toteutui myös). Aika reippaasti tuota kyllä saa annostella, kerkesin laittaa pienikokoisen kiwin verran ainetta ja tukka olisi mieluusti imuroinut sitä lisää. En kuitenkaan halua holvata älyttömiä määriä noita Nexxuja vaikka hiuksistolle kelpaisi enkä jaksanut tällä kertaa laittaa mitään toista hoitista/tehistä päälle, vaan kiepautin tukan klipsille ja annoin vaikuttaa ilman suihkulakkia tai mitään.

Huuhteluvaiheessa hiukset tuntui jo kosteutetulle mutta kaipasivat vielä jonkun hoitiksen sulkemaan, laitoin Tigin Fashionista hoitoainetta pariksi minuutiksi. suuremmalla annostelulla varmaan olisi tältä vältytty. Hiukset ovat olleet nyt heti kuivuttuaan ja parin päivän ajan ihan uskomattoman silkkiset ja pehmeät (ja kummallisen kevyet), ihan kuin jonkun muun ihmisen tukka!  :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jessie - 14.04.07 - klo:18:18
^ Tuo "alle kosteuttava-päälle silikoninen" - hoitisyhdistelmä kuulostaa itsellenikin tehokkaimmalta, eli tällaisena saiturina hirvittää hakea kiiltotehot noista kalliimmanpuoleisista tuotteista.

Silikonipommina on Pantenen tuuheuttava hoitoaine, jonka ainoa miinuspuoli on että ne silarit tukkivat ilmeisesti huokosia  niskasta. Muuta vikaa en sitten keksikään, tulee niin hieno tukka tällä yhdistelmällä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 15.04.07 - klo:15:28
Olen nyt muutamia kertoja testaillut Nexxun Ambient muotovaahtoa.Ei koppuroita lainkaan tukkaa ja antaa mukavasti kiiltoa.Tuuheuttaa myös hyvin.Tämä tuntuu mun päähän sellaiselta,että esim aamukiireessä voisi jättää jätettävän hoitsikan pois ja laittaa vain tätä.Ihanaa tököttiä. :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luna - 15.04.07 - klo:15:46
Mulla ei ole vieläkään ollut yhtään Nexxusta, mutta kovasti tekisi mieli. Jos pääsen tässä pariin kesätyöhaastatteluun ja kysyvät syytä miksi haluan paikkaan töihin niin totuudenmukainen vastaus olisi: Siksi että voin mahdollisimman pian ostaa läjän Nexxuksia ja GHD-raudat  ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Erykah - 15.04.07 - klo:16:16
Mä ajattelin testata nyt Humectressia pitkällä vaikutusajalla. Laitoin sitä reippaasti ja sekaan vielä PM:n Instant moisturen jämät, että sain tuubin tyhjäksi. Hautuu tässä nyt suihkumyssyn alla ja tunnin ajattelin pitää, tulen sitten raportoimaan tuloksista.

Jeps, Humectress toimii loistavasti näin pidemmällä vaikutusajalla! Tukasta tuli juuri tuollainen Calypson kuvailema silkkinen ja pehmeä :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Fii - 17.05.07 - klo:02:25
Tää vähän on ot, mutta mistä tuota humectinia voisi hankkia kun se on jo kiinnostanut pidempään?
Käyttäkokemuksia löytyy Humectressista, joka oli mielestäni ihan ok mutta ei mitenkään erityisen  vakuuttava.

- Viesti siirretty käyttäjäkokemuksista yleisemmän keskustelun ketjuun, jonne se kuuluu.
Henriikka
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 17.05.07 - klo:15:28
^ Kyllähän Humectinia kai saa mistä tahansa nettikaupasta joka myy Nexxusta..?

Joillain jenkkiläisillä nettikauppasivuilla ollut väite siitä että Humectress, Therappe ja muut Signature-linjan tuotteet olisi muka lopetettu ("discontinued") ja korvattu Humectinilla, Theratinilla jne ei muuten pidä paikkaansa. Signature-linjan tuotteet vain siirtyivät ns. drugstore-sarjaksi, eli ne eivät USAssa enää ole salon only -tuotteita. Kyllähän niitä toki myös kampaamoistakin saa, mutta niiden pääasiallisin levityskanava ovat kempparit. Phyto Organics -sarjaa (eli sitä mihin nuo Theratin & Humectin kuuluu) sitten saa vain ja ainoastaan kampaamoista tai kampaamoliikkeistä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luna - 17.05.07 - klo:18:06
^Nyt putosin kelkasta. Siis eikö esim Humectress olekaan muuttunut Humectiniksi vaan niitä myydään jatkossakin rinnakkain? Onko niillä sitten paljonkin sisällöllistä eroa keskenään?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 17.05.07 - klo:18:58
^^ Mua tosiaan ihmetyttää tuo, että miksi Phyto Organics -sarjaa pidetään tavallaan parempana kuin Signature-sarjaa(koska Phyto Organicsia myydään vain kampaamoissa), koska Signaturen tuotteet sisälsivät paljon kaikkia öljyjä, mm. avokadoöljyä ja steroleja ja lipidejä eli rasva-aineita. Esim. nuo lipidit sitovat sekä kosteutta että rasvaa. Phyto Organics -tuotteet ei sisällä näitä lainkaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Luna - 17.05.07 - klo:19:39
^Eli siis Signature-sarja on parempi kokonaisuudeltaan/ainesosiltaan kuin Phyto Organics?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 17.05.07 - klo:20:04
^ Tuo on varmaan ihan henkilöstä kiinni mitä mieltä on... Mutta Humectress ei siis muuttunut Humectiniksi missään vaiheessa vaan kyseessä on eri tuotteet. Mä oon kokeillut Theratinia ja Humectinia vasta kerran joten en osaa vielä kummemmin niitä vertailla Therappeen ja Humectressiin, mutta mun mielestä ne ei ainakaan heti tuntuneet mitenkään paremmilta. Koostumukset oli ainakin löysempiä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 17.05.07 - klo:20:32
Mä esmeks pidän Phyto Organicsin tuotteita noin 1000 kertaa parempina. En oikein tykännyt Humectressistä ja Therappesta, koska mun tukan ne lässäytti ja pesun jälkeen oli heti likainen olo. Theratin ja Humectin taas aah sitä ihanuutta, kiiltoa ja kuohkeutta. Hydruss on myös mainio tuote.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 17.05.07 - klo:22:32
No hyvä tietää, ettei tarvitse varautua hamstraamaan Humectressia, Keraphixia ja Therappea tulevien vuosien varalle.  :D  Tilasin vähän Phyto Organics -sarjaa kokeiluun, mm. Humectinia ja Theratinia. Kerron sitten omia vertailujani. Mun tukkaa ei ainakaan ole tähän mennessä yksikään Nexxu lässäyttänyt Keraphixia lukuunottamatta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: loota - 17.05.07 - klo:23:46
Ohoh. Mäkin olen luullut, että Humectress sun muut ovat vain vaihtaneet nimeä. Olipa hyvä saada varmistus tuolle, olisi muuten voinut kohta tulla vikaostoja :-X
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisi - 23.05.07 - klo:15:36
Onko Nexxuksella tuuheuttavaa pikahoitoainetta ollenkaan? Jätettävistähän on Headress, mutta entä huuhdeltavissa?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 23.05.07 - klo:15:41
Hei, voisiko joku PLIIIIIS kirjoittaa Botanic oilin INCIn?
En löytänyt sitä mistään, en täältä haulla enkä tietty Nexxuksen kotisivuiltakaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 23.05.07 - klo:15:44
Onko Nexxuksella tuuheuttavaa pikahoitoainetta ollenkaan?

Babassu (http://www.nexxus.com/hair_care_brands/phyto_organics/conditioner_babassu_mud_revitalizing_hair_treatment.html). "Bodifying Conditioner". Tuosta Nexxun omien sivujen esittelystä ei mun mielestä oikein käy ilmi että kyseessä on tuuheuttava tuote mutta kun itse sormeilin Babassu-putelia Nykissä (siihen saakka olin luullut että kyseessä on joku syvähoito rasittuneille hiuksille) niin jätinpä ostamatta kun pullon omista teksteistä kävi ilmi että se onkin tuuheuttava pikahoito.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisi - 23.05.07 - klo:15:49
^ Kas, mullahan on tuo tuubi kaapissa.
Jännä muuten, kun omistan (käsittääkseni)  kaksi samaa tuotetta, joista toinen on nimeltään Babassu Mud ja toinen tuo Babassu, Bodifying Conditioner. Käytössäni on tuo ensimmäinen noista, jossa ei siis ole mainintaa "Bodifying". Tuubin takapuolella on molemmissa sama teksti.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 24.05.07 - klo:11:03
Mitä olette mieltä tuosta Nexxuksen Hydraide hoitoaineesta? Mä ostin sen kun siinä näytti olevan todella hyviä aineita. Ainesosaluettelo näytti paremmalta kuin Humectinin. Se tuntui sitten kuitenkin jotenkin liian kevyeltä ja oli selkeästi lirumpaa kuin esim. Humectress. Se ei jättänyt hiuksia mitenkään erityisen sileän tuntuiseksi. Tosin en ehkä vaan huomannut mitään hirmuista muutosta shampoo-pesun jälkeiseen tuntuun, koska pesin MOP C-system Hydratingilla.. Täytyypä kokeilla jonkun hieman pesevämmän shampoon kanssa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 24.05.07 - klo:21:53
Mä kokeilin tuota Hydraidea tänään. Pesin ensin Resolvella, jotta hoitotehot tulis kunnolla esille, taputtelin pyyhkeellä enimmät vedet tukasta pois ja annoin vaikuttaa n. 10-15 minuuttia. Tykkäsin aivan mielettömästi. Humectin on vielä koklaamatta, mutta mun tukalle Hydraide oli huomattavasti Humectressia tehokkaampaa. Tää oli itse asiassa tehokkain kosteuttaja, mitä mä oon ikinä kokeillut. Sai kyllä laittaa aika reilusti, kun tukka kertakaikkiaan imi aineen itseensä, mutta Hairproducts4me:n hinnoilla ei oo tarvetta juurikaan pihtailla. Kuivanakin tukka tuntuu hyvältä latvoja myöten, mikä on mun tähänastisella arsenaalilla ollut aika harvinaista runsaista jätettävistä ja latvasuojista huolimatta.

Hydraidesta tuli kertaheitolla mun HG.  :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 24.05.07 - klo:22:05
^Jaaha. Ja taas tuli yksi tuote lisää mitä on pakko saada!! Nyt, heti ja mieluiten jo eilen. ;) Millaiset toimitusajat tuossa nettikaupassa on?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 25.05.07 - klo:05:58
^^Mulle tuli paketti viikossa, toisilla on mennyt kaksi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hue - 31.05.07 - klo:17:31
Nexxusen Humectress ja Keraphix toimii mun päässä erittäin hyvin. Molemmat toimii yksinään hyvin, mutta parhaiten tietenkin yhdessä. Humectress selvittää takkuisemmatkin hiukset todella hyvin ja sopii myös jätettäväksi (siloittaa latvoja kivasti). Hiukset on aina Humectressin ja Keraphixin jälkeen niin pehmeät ja ilmavat. Mulle just unelma hiukset!  :-* Mun mielestä molemmissa on myös ihana koostumus ja tuoksu! 
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 13.06.07 - klo:19:07
Onko Nexxuksen Aloe Rid -shampoo oikeasti vihreää(kuin Fairin tiskiainetta) ja haisee hajuvedelle?  :-\

Edittiä.. Luin äsken arvosteluja tästä, ja kyllä se siis näköjään kuuluu olla tuollaista lähes tumman vihreää. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 05.07.07 - klo:18:47
^ Lähimmät kaupat löytyy Ruotsista. Netistä saat Therappea vaikkapa:

- HQ Hairista; http://www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=99&SectionID=125&FeaturedProduct=458&pID=1 (http://www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=99&SectionID=125&FeaturedProduct=458&pID=1)

- Nexxusstoresta; http://www.wwstore.eu/E_frame.html?http://www.wwstore.eu/E_home.html (http://www.wwstore.eu/E_frame.html?http://www.wwstore.eu/E_home.html)

- The Hair Shopista; http://www.thehairshop.co.uk/shopdisplayproducts.asp?page=2 (http://www.thehairshop.co.uk/shopdisplayproducts.asp?page=2)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jessie - 05.07.07 - klo:18:52
 Toimiiko Therappe-shampoo miten hyvin yksin käytettynä, siis ilman hoitoainetta, jos joku on sitä kokeillut?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mariatar - 05.07.07 - klo:19:05
Toimiiko Therappe-shampoo miten hyvin yksin käytettynä, siis ilman hoitoainetta, jos joku on sitä kokeillut?

Mä en ole toistaiseksi uskaltanut (enkä taida uskaltaakaan...) näin tehdä, mutta monesti on kyllä shampoopesun jälkeen tuntunut samalta kuin hyvän pikahoitiksen huuhtelun jälkeen, ja on melkein tehnyt mieli jättää hoitis kokonaan pois. Melkein. :P
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jessie - 05.07.07 - klo:20:07
^ Voisin oikeastaan kokeilla tuota ja raportoida tänne myöhemmin miten kävi.

Tuli mieleen tuo, kun koetin ensimmäistä kertaa (toistuvien CO-pesujen jälkeen) pesua käyttämällä pelkkää MOP:in Hydrating-shampoota ja huuhdeltaessa tukka ei ollut erityisen pehmeä, mutta tulos on silti todella hyvä. Jätettävänä tosin käytin ALtimaa, mutten usko että se olisi mitään pelastanut.
Therappen inc ei erityisen huono liene tuohon MOP:iin verrattuna?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sipe - 08.07.07 - klo:18:17
Mä ostin alkukesän usa-keikalla pari pulloa luxxtressia ja voi pojat, että se on ihan parasta kamaa, mitä tämä pää on löytänyt. :-* Kosteuttaa, siloittaa, pehmentää, tuo kiiltoa ja sisältää UV- ja lämpösuojat. :-*

Olin jo ihan unohtanut, miten loistava aine luxxtress onkaan.  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mrs. Priest - 10.07.07 - klo:00:43
Kerronpa tässä nyt vähän Nexxus-kokeilujani. Olen kokeillut tähän mennessä vain Babassu Mud  ja Hydraide hoitoaineita.

Babassu Mud oli aika epäilyttävä ensin, koska tämä tuote sisältää savea, eli Kaolin on toisena raaka-aineena. Mietin, että miten tämä tuote voi olla kosteuttava, kuten tuotteessa luvataan. Rohkeana tyttönä kuitenkin menin kokeilemaan ja aine olikin jotain ihmeellistä. Ensinnäkin aine imeytyy näyttävästi hiuksiin ja toiseksi hiukset tuntuvat valloittavan pehmeiltä ja runsailta kosteina sekä kuivina. Ostan tätä lisää.

Hydraide-hoitoaineen kanssa minulla oli toiveet korkealla, mutta toisin kävi. Hiukseni silottuivat ja ei takkuja ilmennyt, mutta hiukset olivat latteat. Vähän samaa koin MOP:in Hydrating hoitoaineen kanssa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hentoinen - 11.07.07 - klo:16:33
Mä tutustuin Nexxukseen jo viime vuoden puolella ja olen käyttänyt joulusta saakka Botanoil sh + KeraPhix ha + Headress jätettävä ha. Yhdyn vaikuttuneiden ja addiktoituneiden käyttäjien kuoroon: parempaa ei oo vastaan tullut. HG. Mä luulen, että mun lettini olis huomattavasti hirveämmän näköinen kuin nyt jos mä en olis käyttänyt Nexxusta, oon mä sen verran lettiäni rääkännyt nyt puolen vuoden aikana. Kun nyt käytössä olevat pullot loppuu, ajattelin kokeilla tuota paljon kehuttua Therappea ja Humectressia.

Katselin noita aiempia viestejä ja mua jäi vähän ihmetyttämään tuo Botanoilin "haju".???  Mun nenässä on vissiin jotain vikaa kun mun mielestä se tuoksuu miedon neutraalilta.  KeraPhix sen sijaan kyllä lemuaa, ihan shampoonkin edestä. Mä jotenkin assosioin tuon KeraPhixin hajun mun ammoin kuolleen mummoni käyttämään saksalaiseen kölninveteen. Siinä oli vähän samanlainen makeantujakka haju. Onneksi se haju ei tosiaan jää hiuksiin, vaan häviää huuhtelussa. Headress ei onneksi  haise yhtä pahalle kuin KeraPhix, mutta on siinä silti samankaltainen tuoksahdus, ei vaan niin vahva.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hue - 11.07.07 - klo:16:44
^ Mun nenään Keraphix tuoksuu ihan makealle marsipaanille. Melko voimakas tuoksu kyllä on, mutta ei yhtään paha.  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: *sade* - 11.07.07 - klo:18:30
Olen nyt noin viikon verran käyttänyt Luxxtress jätettävää hoitista ja meni heti yhdeksi HG -tuotteeksi. Mutta tuon haju on aika karsea, sellainen fairymainen. Olen yleensä kaikkiruokainen hiustuotteiden hajujen suhteen, mutta tämä ei uppoa. 

Ei taida Nexxus oikein handlata näitä tuoksuja?  :P
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Lyx - 11.07.07 - klo:19:31
Mun nenään Humectress, Therappe ja keraphix tuoksuu karvasmantelille... Luxxtress on mainio tuote, mutta siinäkin haju hieman tökkii; en oikein osaa määritellä miltä se haisee, mutta ei nyt kamalan hyvälle ainakaan.

Babassu mud ja Hydraidea himottaisi kokeilla, osaako joku suositella hyvää nettikauppaa? :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Manna - 11.07.07 - klo:21:01
Babassu mud ja Hydraidea himottaisi kokeilla, osaako joku suositella hyvää nettikauppaa? :)

Lyx, täällä on ainakin Nexxuja myynnissä:

http://www.wwstore.eu/E_frame.html?http://www.wwstore.eu/E_home.html

Muoks. Tuonne kannattaa tehdä kimppatilaus, sillä yli 250 euron tilaukset tulevat ilman postimaksuja. Muuten on aika hurjat postikulut.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 11.07.07 - klo:21:39
Mä suosittelen erittäin lämpimästi:

www.hairproducts4me.com (http://www.hairproducts4me.com)

Oon tilannut tuolta kaksi kertaa. Putelit tulee kotiin noin viikossa hyvin pakattuina, hinnat ja postarit on halvemmat kuin Nexxustoressa. Tuolla ei vaan sitten ole juuri muuta kuin Phyto-Organicseja.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 11.07.07 - klo:22:13
Lyx: www.thehairshop.co.uk myy kanssa
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 15.07.07 - klo:11:25
Rotaatiossa on nyt ollut uutena tulokkaana Pep'R'Mint, ja oon ihan hämilläni siitä, miten hyvin tää herättää luonnonkiharaa. Tiedä sitten johtuisko reilummanpuoleisesta pesutehosta, kun PO:n Kelate tekee ihan samaa. Molemmissa noissa on ainakin piparminttua ja ties mitä yrttiä...

Koitin jossain vaiheessa seuloa moneltakin osastolta, mistä Nexxua vois ettiä Tallinnasta, mutta puusilmääni ei vaan osunut millään. Oisko vinkkejä? Oon varmaan kuitenkin jossain vaiheessa taas menossa, ja tota piparminttuihanuutta vois ostaa toisen pullon varastoon, jos sitä vielä jostain löytyy.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Vera - 29.07.07 - klo:15:38
Nyt on testattu muutamaan otteeseen tuo paljon hehkutettu Luxxtress -jätettävä. En nyt ainakaan vielä ole täysin myyty, mutta kyllä tuo jonkin verran kosteutta tuntuu tukkaan tuovan. Täytyy vielä katsella, että miltä tuntuu pidemmässä käytössä. Tuoksu tuo mieleen Piz Buin -aurinkovoiteen ja saippuaveden sekoituksen, onneksi se haihtuu suht nopeasti hiuksista! Pullo on muuten tosi kaunis mielestäni :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Christine - 29.07.07 - klo:16:38
Löytyisikö Nexxukselta jotain oikein pesevää shampoota, jota voisi käyttää syväputsarina?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hue - 29.07.07 - klo:17:14
Löytyisikö Nexxukselta jotain oikein pesevää shampoota, jota voisi käyttää syväputsarina?

Kelate, joka taitaa olla ihan syväpuhdistava.

http://hairproducts4me.com/Nexxus/HairProducts/Kelate-Shampoo.htm (http://hairproducts4me.com/Nexxus/HairProducts/Kelate-Shampoo.htm)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 29.07.07 - klo:17:33
Löytyisikö Nexxukselta jotain oikein pesevää shampoota, jota voisi käyttää syväputsarina?

Aloe Rid Gentle Clarifying shampoo myös. Siinä on paljon paremmat ja monipuolisemmat aineetkin kuin tuossa Kelatessa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: hubbabubba - 11.08.07 - klo:18:41
Mahtaisiko Nexxukselta löytyä minun tukalle sopivia tuotteita? Hiukseni ovat blondatut ja luonnostaan laineikkaat (eli erittäin kuivat). Hiukset on aina pörröllä.  :-X Mitkä tuotteet mahtaisi sopia?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: NarnianQueen - 11.08.07 - klo:18:48
Shampoiden suhteen olen täysin tietämätön, mutta kosteuttavia hoitoaineita tällä merkillä on monia. Omistan Humectin-tehohoidon (ohuesta koostumuksestaan huolimatta superkosteuttava) sekä Luxxtress-jätettävän, joka on todella tehokas suihke  :o Veikkaan, että käsitellylle pörrölle se voisi olla nannaa - omalle luonnontilaiselle päälleni se tuppaa olemaan hieman lähmäävää kaikesta varovaisuudestani huolimatta  :)
Moni käyttää myös Keraphix-tehistä Humectinin tai Humectressin seassa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Iiris - 13.09.07 - klo:22:11
Ostin tuon Headress Leave-in -hoitoaineen. En taida annostella sitä oikein tai jokin muu mättää. ???  Jää jotenkin ihan tahmaksi hiuksiin ja kun sen jälkeen yrittää laittaa vielä muotoilutuotetta, niin föönaamisessa on työ ja tuska.  :-\
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisi - 14.09.07 - klo:14:03
^ Mullakaan Headress ei toimi. Laitan yleensä Tigin Small Talkia muotoilutuotteeksi ja annan kuivua vapaasti. Headressia käyttäessäni hiukset on latteana pitkin päätä, vaikka mitä kohottavaa yrittäisin kuivumisen jälkeen lisätä.

Ensi kerralla kokeilen Small Talkin sijasta käyttää muotovaahtoa Headressin kanssa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hentoinen - 14.09.07 - klo:22:27
 ??? Jänskää. Mulla taas alle hartioiden pitkässä tukassa toimii oikein kiitettävästi kun vähän kuivuessa viitsii pöyhiä juuresta. Mä siis annan kuivua itekseen. Tulee oikein kaunis kiilto, sileät suortuvat ja ilmava. HG. :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 27.09.07 - klo:15:12
Te,jotka ootte käyttäneet Humectinia tai Humectressiä jätettävänä,niin millaisella annostuksella olette sitä laittaneet?Pelkästään latvoihin vai myös pituuksiin?

Ja osaako joku verrata millaista jälkeä tekee verrattuna esim. Joicon Altimaan?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hue - 27.09.07 - klo:15:28
Te,jotka ootte käyttäneet Humectinia tai Humectressiä jätettävänä,niin millaisella annostuksella olette sitä laittaneet?Pelkästään latvoihin vai myös pituuksiin?

Ja osaako joku verrata millaista jälkeä tekee verrattuna esim. Joicon Altimaan?

Mä olen käyttänyt humectressia ihan reilusti hiuksiin joka puolelle. 2-3 herneellistä, vaikka mulla onkin lyhyet hiukset. Ei kertaakaan ole tullut lähmäistä tulosta ja sanomattakin selvää, että olen laittanut pyyhekuiviin hiuksiin.

Altimalla saan taas helposti lähmäset hiukset pienelläkin määrällä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Magia - 27.09.07 - klo:15:38
^^ Minä taas olen käyttänyt Humectinia, varmaan suunnilleen samalla määrällä kuin Emi-lyn. Kertaakaan ei ole kyllä lähmäisiä hiuksia tullut, paras hoitis, mitä olen jätettävänä kokeillut. Koko pituuksiin olen laittanut, mutta painottaen latvoihin ja otsikseen. Tuskin tällä pystyy epäonnistumaan. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 27.09.07 - klo:15:57
Kiitokset tytöt!Uskallan sitten varmaan rätkäistä sitä tukkaan reilulla kädellä,koska mä laitan sellaisen kympin kolikon kokoisen määrän Altimaa,eikä se lähmää.Mahtavaa,nyt ei tarvitse ostaa jätettävääkään,kun noita on jemmassa molempia litran pänikät. ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 01.11.07 - klo:20:46
Hei onko kellään kokemusta Y-Serum sarjasta? Kiinnostaisi. Ja jos joku tietää onko shampoossa silikonia niin olis kiva :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hue - 01.11.07 - klo:20:52
Hei onko kellään kokemusta Y-Serum sarjasta? Kiinnostaisi. Ja jos joku tietää onko shampoossa silikonia niin olis kiva :)

Shampoon inci:

Water (Aqua), Ammonium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Glycol Monostearate, Hericum Erinaceus (Matcha Ceremonial Green Tea) Leaf Extract, Dimethiconol Methionine, Dimethiconol Cysteine, Dimethiconol Arginine, Dimethiconol Panthenol, Dimethicone Copolyol Meadowfoamate, Trideceth-12, Cetyl Alcohol, PEG-150 Distearate, Ceteareth-20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Behenamidopropyl Hydroxyethyl Dimonium Chloride, Buteth-3, Tributyl Citrate, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Fragrance (Parfum), C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Sodium Chloride, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate.

Loput incit löytyy Nexxuksen sivuilta: http://www.nexxus.com/hair_care_brands/yserum/yserum_products.html (http://www.nexxus.com/hair_care_brands/yserum/yserum_products.html)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 04.11.07 - klo:23:55
Nyt oon taas ihastunut :-* Sain reilut samplet Theratin shampoosta ja Humectin hoitiksesta (jota oon testannut jo kerran aikaisemminkin, mutta se ei ihan riittänyt hiuksiinu). Tänään pesin ja hoidin noilla niin tuli unelmahiukset. Tai siis jälleen pehmeät ja sileät! Tahdon todellakin noita heti vaikka litraisina ;D Theratin oli yhtä hyvä kuin Therappe niin täytyyhän tuo kaappiin saada ja myöskin Humectin. Kerrankin löyty Nexxukselta täydellinen hoitis, hiih.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eleonora - 05.11.07 - klo:00:01
^Mä oon niin samaa mieltä tuosta shampoosta, nousi suosikkien listalle kun sitä kokeilin vähän aikaa sitten  :-*. Vaahtosi hyvin, pesi hellästi ja tuoksukin oli kiva.
Samoin tykkäsin Humectressista, tehiksenä käytin ja oli ihan unelmanpehmoinen hiuksisto. Näitä mulle lisää, kiitos :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Manna - 06.11.07 - klo:18:18
^^ ja ^ mulla taas Theratin takutti selvästi - pesun jälkeen hiuksissa oli selviä pieniä rastoittuneita kohtia, jotka jouduin avaamaan sormin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: pippuri - 30.11.07 - klo:11:36

Mites Hyrdaiden tuoksu, jääkö se hiukseen huuhtelun jälkeen?
Tuoksuuko vielä seuraavana päivänä hiuksessa?

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Magia - 30.11.07 - klo:14:46
^ Ei ainakaan minulla.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: pippuri - 01.12.07 - klo:11:49
Kiitti Magia infosta...kuulostaa lohdulliselle ( näin tuosuyliherkän korviin ) ettei ainaskaan sulle ole jäänyt
tuoksu hiuksiin.

Mites muitten nenut... Shi Sh ja muut Hydraiden käyttäjät...huhuu!! 
Rekisteröittekö tuoksun huuhtelun jälkeen?

Tarttis vielä muutaman mielipiteen vahvistukseksi, ennen kuin alkaa tilausrumbaan kun aikas monen mielestä Nexxut (noin yleensä ) lukemani perusteella ovat kuiteskin aika voimakkaan tuoksuisia.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 01.12.07 - klo:15:00
pippuri, mähän siis olen hajusteherkkä ja oon kerran kokeillut Hydraidea. Tuoksu ei ollut häiritsevä eikä varsikaan jäänyt hiukseen lainkaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 01.12.07 - klo:23:45
Njoo... Mä en ole vielä toistaiseksi hirvittävän herkkä hajusteille. Tigin tuotteita tuskin enää pystyisin päivittäin käyttämään, toisista hajusteista pamahtaa migreeni ja toiset saattaa olla osasyyllisiä ihoreaktioihin (INCIt on yleensä voimakkaasti hajustetuissa tuotteissa pitkiä kuin nälkävuosi, ota nyt niistä sitten selvää, onko vika juuri hajusteessa vai jossain ihan muussa).

Yksikään Nexxun tuote ei ole mun nenääni tuoksunut niin voimakkaasti, että olisin pannut hajuja kummemmin merkille. Aika miedontuoksuisia ovat, ja monissa tuoksuu ainekset itsessään, vaikka hajusteita onkin lisätty. Voi olla, että Hydraidestakin jää vieno tuulahdus tukkaan pesun jälkeen, mutta en tosiaan ole kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Kannattaa varmaankin pyytää joltakulta näyte tai pistää pikkutuubi tilaukseen, niin saat, pippuri, mielenrauhan hoitiksen tuoksun suhteen.  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: pippuri - 03.12.07 - klo:10:38

Pitääkin laittaa ostoilmoitusta näytteestä,jospa joku heltyis myymään omastaan pikkkaisen.
Mä kun oon niin kauheen herkkä noille parfyymeille!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 03.12.07 - klo:10:50
Mäkään en huomaa, että hydraiden tuoksu olisi jäänyt hiuksiin. Tosin lätkin päälle aina jotain jätettävää eli yleensä luxxtressia ja L'anzan leave-in-protectoria, joten nuo varmasti peittävät kyllä sen.

Tuo luxxtress on kyllä ihan mun supersuosikki. En tiiä onks mulle sit sattunut huono pullo, mutta se suutin on kyllä kamala. Täytyy suihkia tota hirmu läheltä hiuksiin, kun muuten sitä on kaikkialla muualla kuin hiuksissa. Se suihkii jotenkin ihmeellisesti kahteen vastakkaiseen suuntaan (ei keskelle), jolloin toinen varmasti ei osu, ellei suihki ihan läheltä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: pippuri - 03.12.07 - klo:11:47

Kiitos kaikille palautteesta;  Kiva kuulla, ettei tuoksu ole kenestäkään häiritsevä.
ja kun ChaosBlackinkään mielestä tuoksu ei jää hiuksiin niin rohkenen testata. :)
( vaikkei se tietenkään takaa, etteikö mulle tuu tuoksusta oireita )

Mites Humectin, jääkö sen tuoksu hiukseen ?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 03.12.07 - klo:12:23
^ Mä vastaan tuohon samalla tavalla kun ton hydraiden kanssa vastasin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 03.12.07 - klo:13:11
Kannattaa suihkia Luxxtressia suoraan kädelle ja siitä sitten levittää hiuksiin, tulee tasaisempi tulos. Luxxtressin koostumus on enemmän voidemainen kuin nestemäinen ja pysyy ihan hyvin kädellä :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Viola - 03.12.07 - klo:16:37
Onko Humectinissa samanlainen tuoksu kuin Humectressissa?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: pippuri - 12.12.07 - klo:09:51
Laitoin eilen saunareissulla pariksikymmeneksiminuutiksi Humectinin muhimaan hiuksiin.Olin edellisenä iltana pessyt hiukset Mopin Hydratingilla ja muhitellut IHT:ta n. tunnin vaikutuksella saunan löylyissä, mutta
silti hiukset imaisi aineen aikas perusteellisesti vaikka lotrasin suht reilulla kädellä...taisi olla taas kosteutuksen puutetta kuontalossa. Huuhtelin suht puolihuolimattomasti, vaikka pelkäsin, että tuoksu saattaa näin jäädä liian voimakkaana hiuksiin ( tuoksuyliherkkyys ), mutta otin riskin.
Tulos oli tosi mukavan pehmeä, silkkinen, ei lentävä, liian ilmava vaan "sopivan raskas", ja mikä tärkeintä
tuntui selkeästi kosteuttavan mikä ilmeni mm. hieman pitempänä kuivumisaikana.
Tätä kun saisi hajustamattomana, siis ilman lisättyä parfyymia, niin avot!... lotrailisin varmaan joka pesussa tätä.

Edittinä pitää infota ( myös muita tuoksuherkkiä ajatellen), että kyllä Humectinin ja Hydraiden tuoksut jää minunkin hiukseen.
Vaikkakin mietona, ja ei minusta pahanhajuinen tuoksu.... mutta, mutta!... tuoksu kuin tuoksu parfyyminä, niin tekee minulle näköjään allergisia oireita.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Margot - 15.12.07 - klo:09:34
Nexxuksen sivujen mukaan Syntress olisi se shampoo, jota suositellaan rasvoittuville hiuksille. Onko jollain kokemusta nimenomaan tästä näkökulmasta? Haulla löytyi pari kommenttia, mutta ne eivät liittyneet siihen, miten tuo soveltuu nopeasti rasvoittuvalle päänahalle.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: nancy - 19.12.07 - klo:00:07
Ensimmäiset Nexxus-kokemukset tuli tänään. Shampoona Theratin ja hoitoaineena Hydraide. Shampoo pesi hiukset hyvin, mutta jotenkin ei kuitenkaan tuntunut erityisen kosteuttavalta, vaan enemmin pesevältä. Hoitoaine oli koostumukseltaan lirumpaa mitä olisin voinut kuvitella, mutta kyllä se ihan ok silotti ja selvitti tukan. Oon käyttäny viime aikoina MOPin Hydrating-sarjaa, niin kyllä nämä jää sille kakkoseksi ainakin tässä vaiheessa. Luulen kyllä, että nämä menee hyvänä vuorotteluna MOPien kanssa. Pelkällä MOPilla voi mun tukka tulla liian raskaaksi ja rasvoittuvaksi ajan myötä.

Shampoon kookoksen tuoksu lämmitti kyllä kovin paljon mieltä  :) Hoitoaine tuoksui mielestäni kovin neutraalille, ei juuri millekään oikeastaan. Eli kokemus jäi tällä kertaa "ihan ok"-tasolle. Jos olisin kokeillut ennen MOPeja, niin tulos olisi voinut olla toinen, mutta nyt kävi näin. Käytettyä tulee kyllä varmasti, koska ei ne mitään pahaa tehnyt, vaikkeivat kyllä ihmeitäkään. Ja voihan olla, että hoitavat ominaisuudet tulevat pitemmän käytön myötä paremmin esille.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: J. Doe - 19.12.07 - klo:10:24
^ Minunkin ensimmäinen (ja toistaiseksi vielä ainoa) Nexxuksen shampooni on tuo sama Theratin. Annoitko sen vaikuttaa päässä ennen huuhtelua? Itse sain tuon shampoon toimimaan aivan eri tavalla, kun luin täältä vinkin tuosta vaikutusajasta. Samalla tavallahan MOP:n Hydrating-shampoota on suositeltu pidettäväksi vaikuttamassa kolmisen minuuttia ennen huuhtelua. Tulos on näin Theratinilla aivan toisenlainen kuin heti huuhdeltuna, tukka tuntuu (ainakin itselläni) yhtä kosteutetulta kuin MOP:lla.

Hydraide on mielestäni ohuin koostumukseltaan kosteuttavien hoitoaineiden sarjassa. Seuraavaksi tulee Humectin ja kaikkein paksuin on Humectress. Minulla ei mikään noista kolmesta toimi yksinään kovinkaan vakuuttavasti, mutta yhdistettynä rekkuun (esim. Enphuse) toimivat aivan loistavasti. Tuostakin on ollut täällä juttua. Jännä juttu kyllä, että toimivat parhaiten parina kosteuttava & rakennepaikkaava. Kunnon pläjäys haudutettua Humectressia + Enphusea on nannaa karhealle tukalle ja etenkin kuivalle latvalle. :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: nancy - 19.12.07 - klo:14:19
^ Annoin hetken aikaa vaikuttaa ja hieroin sitä erityisen huolella päänahkaan. Pitää seuraavan kerran kokeilla sillä lailla, että tulee se 3 minuutin vaikutusaika täyteen.

Hyvä vinkki tuo kosteuttavan ja rakennepaikkaavan yhdistely, samassa paketissa Nexxujen kanssa tuli myös Lanzan rekku, niin pitääkin testailla niitä kimpassa. Oon kyllä Lanzan jätettävällä ja kosteuttavilla tuotteilla saanutkin mukavia tuloksia aikaan, ehkä siinäkin on vähän samaa taikaa.

Kiva kuulla vertailua eri hoitoaineiden koostumuksista, voisi vielä testailla myös noita paksumpiakin tässä jossain vaiheessa. Tilasinkin ensin noita vaan 150 ml putelit justiinsa testimielessä, niin voi sit nopeemmin antaa itelleen luvan ostaa muutakin uutta  ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jessie - 21.12.07 - klo:21:01
Onko joku kokeillut yhdistelmää Humectressia muiden sarjojen rakennepaikkaajiin ja toimiiko samoin, kuin sekoitettuna esim. Enphuseen tai Keraphixiin?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: nancy - 22.12.07 - klo:00:55
^ Sama juttu kiinnostaisi muakin, kun ei tällä hetkellä vielä oo muuta kun edellä mainittu Lanzan rekku.

Tänään kokeilin toisen kerran Nexxuja, tai lähinnä Theratin-shampoota, annoin nyt, vinkistä viisastuneena, vaikuttaa muutaman minuutin ja sitten hetkeksi MOP Hydrating-hoitista perään. Tällä kertaa jäi paljon paremmat fiilikset :) Seuraava kokeilu onkin Theratin vaikutusajalla ja Hydraide-hoitis, josko sitten saisi paremman tuloksen kun viimeksi.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 22.12.07 - klo:06:26
Onko joku kokeillut yhdistelmää Humectressia muiden sarjojen rakennepaikkaajiin ja toimiiko samoin, kuin sekoitettuna esim. Enphuseen tai Keraphixiin?

Aiemmin ketjussa on tainnut olla juttua ainakin Joicon rekun ja Humen kombosta, joka mun mielestä on paljon toimivampi kuin K-Pak+O&H. Muistaakseni muutama muukin juures oli samaa mieltä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: pippuri - 27.12.07 - klo:11:30


Edittinä pitää infota ( myös muita tuoksuherkkiä ajatellen), että kyllä Humectinin ja Hydraiden tuoksut jää minunkin hiukseen.
Vaikkakin mietona, ja ei minusta pahanhajuinen tuoksu.... mutta, mutta!... tuoksu kuin tuoksu parfyyminä, niin tekee minulle näköjään allergisia oireita.


^Itse iseäni lainaten...
kertoilin tuolla aikaisemmin Humectinin ja Hydraiden tuoksujen ( parfyymin ) jäävän hiukseen.
Humectin on ollut mun hiuksille kuiteskin tähän mennessä ehdottomasti kosteuttavin hoitis ja siksi tykkäisin muhitella sitä saunan lämmössä. Ostin uuden putelin Dr Baumannin Conditioner Special hoitsikkaa ja teen niin, että
laitan kosteutettuihin hiuksiin ensin Humectinia ja päälle Dr Baumannia, jossa ei ole lisättyä parfyymia ja näin Humectinin tuoksu laimenee tai huuhtoutuu paremmin pois ja olen pystynyt Humectinia käyttämään.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kuutar - 06.01.08 - klo:18:10
Onko kukaan tilannut nexxusta garden.co.uk sivustolta? Sieltä löytyisi tuota Luxxtress:a, mutta mitään tietoja postareista en löytänyt  ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ilyasviel - 06.01.08 - klo:18:28
^ Rekisteröidyin tuonne 'kokeeksi' ja yhdelle Luxxtress-pullolle tulee näemmä postareita £9.50.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kemuli - 06.01.08 - klo:18:29
Onko kukaan tilannut nexxusta garden.co.uk sivustolta? Sieltä löytyisi tuota Luxxtress:a, mutta mitään tietoja postareista en löytänyt  ::)

En ole tilannut, mutta postareista lukee sivuilla näin:

EUROPE & NORTH AMERICA: Shipping is charged according to weight, and will be displayed on the website before you enter your credit card details. Delivery is usually 3-6 days.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 15.01.08 - klo:12:59
Ensimmäiset Nexxus-tuotteet on nyt sitten kokeiltu, eikä hehkutus ole mielestäni ollut turhaa. Tilasin Humectinin ja Luxxtressin Goddess Withinistä ja putelit tulivat kotiin ihan ehyenä, ja olihan niitä pakko kokeilla heti niiden saavuttua.

Humectin kosteutti hiukset todella hyvin puolentoista tunnin muhittelun jälkeen, vaikka hoitista levittäessä tuntui, ettei se millään selvitä hiuksia. Olin pyyhekuivannut hiuksia ehkä hitusen liikaa. Kelmun ja pipon alla hoitis kuitenkin selvitti hiukset oikein hyvin, ja hoitoaine toimi yksinäänkin todella hyvin. Hoitiksen tuoksu on erikoinen ja voimakas, ja se jäi ihan käsiinkin tuoksumaan, mutta koska lopputulos oli kuitenkin :-* voin sitä hajua kestää oikein hyvin.

Vielä en osaa sanoa tuosta Luxxtressista mitään muuta kuin, että voimakas tuoksu on kyllä siinäkin. Suihke on melko kermaista, ja suihkutin sitä käsiin, joista sitten levitin hiuksiin. Lukemani perusteella Luxxtress lähmää melko helposti, enkä tiiä yhtään laitoinko jätettävää liikaa vai liian vähän, sillä laitoin noin kymmenen suihkausta.

Kaiken kaikkiaan oon todella tyytyväinen ostoksiini ja tuun varmasti tutustumaan Nexxuksen tuotteisiin laajemminkin.

Edit: Vielä noista tuoksuista sen verran, että kuivuttuaan hiukset eivät tuoksu läheskään niin voimakkailta kuin kosteina. Tuoksu on kuivissa hiuksissa jopa ihan miellyttävä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tiizku - 22.01.08 - klo:21:27
Testasin Humectinia ja Luxxtressia ja ovat kyllä hyviä tälle päälle. Humectin kosteutti eikä latistanut hiuksia eikä myöskään Luxxtress. Nyt tekisi kauheasti mieli testata muitakin Nexxuja.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 24.01.08 - klo:12:41
Kokeilin muuten tuota Humectinia ihan jätettävänä, eikä se ollut kovin kummoista. En laittanut muuta jätettävää, ja hiukset jäivät mielestäni vielä sähköisiksi. Ei se hoitis selvästikään lähmännyt, mutta ei se kyllä poistanut sähköisyyttäkään jätettävänä.

Kokeilin myös sekoittaa L'anzan rekkua ja Humectinia, eikä siitäkään mikään kummoinen lopputulos tullut. Hiukset olivat ihan kivat, eivät mitenkään maata mullistavan mahtavat. Taidan käytellä Humectinia ihan vain tavallisena hoitiksena muhituksissa ja pikahoitiksena ihan sellaisenaan, koska sillä tavalla näköjään saan paremmin hoitotehoja irti.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisi - 27.01.08 - klo:16:04
Oletteko sekoitelleet Keraphixiä muuhun kosteuttavaan kuin Humeen?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chaos - 05.02.08 - klo:18:24
Tänään testasin ekaa kertaa tehohoidon jälkeen sulkevana Ensurea ja sehän toimi aivan loistavasti. Levitin ihan vaan hiusten latvaosaan ja annoin vaikutata muutaman minuutin ja huuhtelin pikaisesti. Hiuksista tuli sileät ja pehmeät. Tuo lisäksi tuoksuu herkulliselle verigreipille joten tykkään kovasti :-* Tosin sitrusallergikkona piti olla nopea levityksessä ja huuhtelussa, mutta kyllä mä kestin ja tuo kun on niin hyvää, että pitää sitä hieman kärsiäkin :D Mulla oli pienet epäilykset silikonittomasta sulkevasta, mutta tuo on aivan mahtavaa ja tuota pitää tästä lähin olla aina kaapissa! Kunhan ei allergiaoireet pahene.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 08.02.08 - klo:09:48
En nyt tiedä kirjoittaisinko tämän tonne hairproducts4me-ketjuun vai tänne, mutta asia koskee toisaalta vain Nexxusen Luxxtressia. Eli siis onko toi Luxxtress uudistunut? Hain nimittäin eilen pakettini postista, jossa oli Luxxtress ja L'anzan Leave-In-Protector. Luxxtress-pullo oli erilainen kuin aikaisemmin (sykysyllä) hankkimani. Pullo on läpinäkyvää muovia, vanhemmassa pullossa ei tuote näy läpi, muoto on kyllä sama. Nexxus-kohokuvio on alempana, samoin muut tekstit. Tuoksu oli samanlainen. INCIkin on erilainen. Tässä alla kopsattuna tuolta INCI-ketjusta tuon Luxxtressin sisältö:

Nexxus Phyto Organics Luxxtress Leave In Hair Moisturizer

Ingredients: water (aqua), panthenol, cetyl alcohol, hydrolyzed quinoa (chenopodium quinoa) protein, indian vanilla extract, alfalfa (medicago sativa) extract, clover (trifolium pratense) extract, dog rose (rosa canina) hips extract, camellia oleifera extract, aloe barbadensis extract, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, stearalkonium chloride, peg-75 lanolin stearyl alcohol, ethylhexyl methoxycinnamate, cetrimonium bromide, magnesium citrate, glycerin, dmdm hydantoin, iodopropynyl butylcarbamate, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, dimethicone, propylparaben, methylparaben, aromatherapy fragrance (parfum) with essential oils of: ylang ylang (cananga odorata), patchouli (pogostemon cablin), lemongrass (cymbopogon schoenanthus).

Nyt tuossa uudessa pullossa puuttuu nämä ainesosat: cetrimonium bromide, magnesium citrate, glycerin, dmdm hydantoin, iodopropynyl butylcarbamate. Laskin viiden ainesosan puuttuvan tuon ethylhexyl methoxycinnamaten jälkeen ja seuraava oli methylchloroisothiazolinone, pullot ei ole mukana, muuten inci oli niissä sama ja oletan tuon vanhan pullon incin olevan sama kuin tuo inci-ketjussa oleva. Eikös glycerin ainakin ole kosteuttava ainesosa? Noista muista en tiedä mitä ne tekee, osaisiko joku kertoa? Onko tämän muutoksen myötä Luxxtress paljon huonompaa? Ja sainko nyt mahdollisesti jonkun feikkikappaleen vai onko kyseessä tuotteen uudistuminen? Vanha pullo muuten näyttää paremmalta...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: -j- - 08.02.08 - klo:11:00
cetrimonium bromide, magnesium citrate, glycerin, dmdm hydantoin, iodopropynyl butylcarbamate.

Toi dmdm hydantoin ainakin on formaldehydin vapauttaja, joten ihan hyvä että se puuttuu. Muista aineista en osaa sanoa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: NarnianQueen - 08.02.08 - klo:16:32
Tutkiskelin Nexxus.comin sivustolla eri tuotteita ja yritin perusteellisesti ottaa selvää, mikä on mitäkin. Jäi silti hieman epäselväksi, mikä tuote on millekin hiustyypille tarkoitettu.
Kysymysmerkiksi jäi ennen kaikkea Nectaress: Ymmärsin sen olevan lähinnä hennoille hiuksille tarkoitettu, kevyt hoitoaine. Pitäneeköhän paikkansa? MUA'ssa se näyttää ainakin jakavan vahvasti mielipiteitä. Täällä ne muutamat, jotka ovat sitä kokeilleet, ovat maininneet lähinnä sen kamalan hajun...  Kummaa, sillä MUA'n kommenteissa on puhuttu raikkaasta ja luonnollisesta tuoksusta. Onkohan kyseessä 'haisulipullojen' kohdalla ollut jokin varaston nurkassa lojunut jäännöserä?  ???
Tunnustan, että Nectaressia kiinnostaisi suuresti kokeilla. Humectin on ollut oikein hyvää ja jämäkkää, ja testaisin mielelläni muita Phyto organicsin hoitoaineita. Tuntuu vain hieman hakuammunnalle tämä tutustuminen....
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ice - 08.02.08 - klo:19:44
Seuraava oli methylchloroisothiazolinone

Glyseriini tosiaan muunmuassa kosteuttaa, -zolinonet on säilöntäaineita.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 13.02.08 - klo:13:57
Nyt on sitten kokeiltu Headresskin (kiitos vain maistiaisen antaneelle juurekselle ;)) ja mielipiteeni ovat jakautuneet. Toisaalta tykkään Headressin antamasta voluumin tunteesta, mutta toisaalta hoitotehot eivät välttämättä riitä mun vuosikausia rääkätylle karvastolle. Tuoksu oli hassun puuterimainen, joka ei jää leijailemaan ympärille, ja koostumus oli mukavan voidemainen. Voisinpa hankkia tätä putelin biletysiltoja varten, jolloin ei tarvitsisi laittaa lätsäyttävää Luxxtressia, vaan voisi antaa hiuksille voluumia jo jätettävänkin muodossa Headressin avulla.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 14.02.08 - klo:06:30
^Mulla ei Headress riitä yksinään, mutta koklaapa vaikka lisukkeena Luxxtressia taikka Sebastianin Potion 9:ä pituuksiin ja Phyton ysiä vielä kuiviin latvoihin (jos siitä samplesta riitti toiseen kertaan).  ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 14.02.08 - klo:09:52
^ Hihii, miepä laitoin eilen kuiviin hiuksiin Phyto 9:ä Headressin lisäksi, ja se sileytti kuivat latvat nopeasti. Luin varmaan sun ajatukset jo etukäteen. Voisin huomenna kokeilla tuota Headress + Potion 9 -komboa, kun samplesta jäi vielä käyttämättä osa. Uusien tuotteiden kokeilu samplesta vaan on ollut mulle turmiollista, koska usein oon pitänyt tuotteista niin paljon, että on ollut ihan pakko hankkia itselle iso puteli kyseistä tavaraa ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: RockQueen - 24.02.08 - klo:02:35
Ostin ruokakaupan alekorista ihan älyhalvalla Nexxuksen Color Assure-shampoota pari 150ml tuubia. MUA:ssa eikä täällä oo mitään mainintaa moisesta, mielenkiinnolla testailen sitä huomenna :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Angie - 07.04.08 - klo:11:11
Kun esim. Therappe-shampoota ei tunnu enää saavan mistään, niin onko siis vain tuotteiden nimet vaihtuneet vai onko ko. tuotteet lopetettu kokonaan ja tilalle tullut uudet tuotteet? Kun esim. Therappen tilalla suositellaan Theratin-shampoota.

Edit. Selvä, kiitos Sonj ja Kaisa. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sonj - 07.04.08 - klo:11:15
^

Käsittääkseni Therappea saa vielä Jenkeissä ihan marketeista, kun taas Phyto organics -sarja, johon Theratin kuuluu, on salon only -sarja. Kampaamotuotteita myyvistä nettikaupoista tuota Therappea ei varmaan löydykään paljoa, mutta Ebaysta kyllä löytyy.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kaisa - 07.04.08 - klo:11:28
Kun esim. Therappe-shampoota ei tunnu enää saavan mistään, niin onko siis vain tuotteiden nimet vaihtuneet vai onko ko. tuotteet lopetettu kokonaan ja tilalle tullut uudet tuotteet? Kun esim. Therappen tilalla suositellaan Theratin-shampoota.

Goddess-within-ketjussa tuolla nettiostamisen puolella oli juuri puhetta tästä, miksi monissa nettikaupoissa Foundations-linjan tuotteiden kohdalla lukee "discontinued by Nexxus", ja syynä on tosiaan se, että Foundations-linja (johon siis kuuluvat esim. Therappe-shampoo ja Humectress-hoitoaine) ei enää ole kampaamosarja (salon only), vaan sitä myydään Jenkeissä nykyään marketeissa/tavarataloissa. Foundations-linjaa ei siis kuitenkaan ole lopetettu, vaan siihen näyttäisi Nexxusin sivujen mukaan tulleen uusiakin shampoita ja hoitoaineita.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 07.05.08 - klo:22:30
Eikös tuo Headress oo jossain vaiheessa uusiutunut? Onko uudella ja vanhalla tuotteella jotain eroa? Oliko Headress sitä samaa uudistusta, kun jotkut tuotteet menivät kauppoihin, eivätkä enää olleet pelkästään salon-tuotteita, eikä siksi siis saatavilla enää yleisesti? Ja mistä ihmeestä tuota jätettävää voisi ostaa, kun en ole törmännyt siihen muualla kuin eBayssä?

Muhun iski kamala kyselyikä ::) ;D.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Magia - 07.05.08 - klo:22:34
^ Tämä on nyt jo kolmas kerta tässä varmaan tunnin sisään, kun mainitsen rafsinc.comin, mutta siellä taisi olla Headressiakin saatavilla. Hairproducts4me:lla on Nexxuksia, mutta Headressia ei tainnut kyllä olla.

Muihin kysymyksiin en osaa vastata, muistelen kyllä lukeneeni jostain Headressin muuttumisesta, varmaan siis jossain ketjussa on ollut puhetta. Sellainen mielikuva on, ettei ainakaan huonompaan olisi mennyt, mutta voin muistaa väärinkin. ;D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Auringonkukka - 07.05.08 - klo:22:41
^Juuri muutaman putelin tuolta tilanneena ja Nexxuksiakin harkinneena niin juu, kyllä tuolla on Headressia. :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 24.05.08 - klo:21:43
Onko muilla ollut tahmeita kokemuksia Headressista? Mä laitan sitä sellaisen 20-sentin kolikon kokoisen nökäreen ja silti hiukset on jääneet joka kerta lähmäisiksi ja likaisen tuntuisiksi. Harmillista. (Ostin omani vuosi sitten mutta nyt olen vasta alkanut käytellä... en kyllä usko että aine olisi vuodessa miksikään mennyt.)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Heleena - 24.05.08 - klo:22:05
Mä olen ottanut viime syksynä ostamani Headressin nyt käyttöön ja lätkin sitä saman verran kuin muitakin voidemaisia jätettäviä eli semmoisen 2-euron kolikon verran. Ei ole lähmännyt ainakaan mulla hiuksia, mut mulla onkin semmoinen luonnontaipuisa kuivahko imuritukka, että sitä ei hevillä lähmää oikein mikään. Pidän Headressistä jätettävänä: ei se ihan Lanzan Leave in Protectorin veroista ole, mutta hyvää jälkeä se tekee kuitenkin. Pitää hiukset kosteutettuina ja sileinä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ilyasviel - 25.05.08 - klo:21:26
Täälläkin Headress lähmää jo pienellä määrällä, vaikka kuinka vähän laittaisi. Ja se haju on uskomattoman kamala, aivan kuin joku miesten partavesi/dödö/mikä vaan.  :-X
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 26.05.08 - klo:09:58
Oon ihan samaa mieltä tuosta, että Headressin haju on kamala. Mulle tulee siitä ennemmin kyllä mieleen mummoparfyymit kuin partavesi. Hajun tyrmäävyydessä Paul Mitchellin The Conditioner pisti kyllä ronskisti paremmaksi.  :-X

Mulla Headress saattaa tahmata joidenkin hoitoaineiden (etenkin silikonisten) jälkeen ja liiallisella annostelulla. Laitan yleensä tähän ohuehkoon puolipitkään tukkaan valkoisen pavun kokoisen nökäreen, eli aika vähän. Latvaan joutuu aina laittamaan jotain muuta lisäksi. Jos pelkällä Headressillä yrittää saada koko tukan täysin silkoiseksi, sitä joutuu laittamaan ihan liikaa, jolloin tukasta tulee tahmea. Omasta puolestani voin suositella Luxxtressia, Sebastianin Potion 9:ä, L'anzan Leave-In Protectoria ja Phyton ysiä latvoihin ja pituuksiin, kun muuhun tukkaan on saanut Headressin hierottua. Tykkään itse käyttää Headressiä lähinnä tyvestä (jos nyt ei ihan päänahkaan hiero kumminkaan) puoleenväliin pituuksia, koska tuo on kevyt ja tuuheuttava, ja tyven suunnalla tuota tuuheutusta yleensä kaipaan, enkä niinkään latvoissa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Magia - 26.05.08 - klo:12:05
Vaikka oikeastaan kaikissa Nexxuksissa on hyvät ja hoitavat ainesosat, minun on kyllä sanottava, että olen vähän pettynyt koko sarjaan. :-\ Luonnonkiharalle, joka kaipaa myös siloitusta, oikeastaan mikään tuote ei ole yksinään hyvä, ts. kaikki vaativat päälleen jotain enemmän kiillottavaa ja siloittavaa.

Keraphix on ollut kaikkein suurin pettymys minulle, eilen taas laitoin sitä, ja nyt hiukset ovat täyttä hamppua. Humectin ja Luxxtress ovat ainoat pätevät minun päähäni, ja nekin kyllä vaativat jotain muutakin seurakseen. Therappe ei pese tarpeeksi hyvin, Hydraide oli taas liian kevyttä. Phöh, miksi pitää olla näin vaikeat hiukset. :P
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: NarnianQueen - 26.05.08 - klo:12:13
Oon ihan samaa mieltä tuosta, että Headressin haju on kamala. Mulle tulee siitä ennemmin kyllä mieleen mummoparfyymit kuin partavesi. Hajun tyrmäävyydessä Paul Mitchellin The Conditioner pisti kyllä ronskisti paremmaksi.  :-X


Hassua, mä  en huomaa The Conditionerissa juuri mitään erikoista hajua. Itse asiassa Nexxuksen tuoksut ovat olleet paljon tyrmäävämpiä (puhumattakaan sitten Joicon IHT ja rekku...). Niin erilaisia voivat nenät olla!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: LaBimba - 16.06.08 - klo:23:10
Hankin joskus talvella Emergencee-hoitoaineen. Kokeilin sitä kerran uimasta tultuani ja kummastelin, kun tukka jäi ihan hampun tuntuiseksi kokeilun jälkeen. Luovutin. Nyt löysin purkin uudelleen kaapin perältä ja googletin käyttökokemuksia ja -ohjeita.

Pahoinpitelin tukkaani viikonloppuna kahden vaalennuspesun verran ( :-[ :-[), koska halusin niin kiivaasti eroon mustaksi pinttyneestä väristä. Kyllähän se väri hieman haalistuikin (punaiseksi  :-*, kuten pelkäsinkin - ei minun värini), mutta tukka oli käsittelyjen jäljiltä valmis kokonaan pois leikattavaksi. Kokeilin sitten viimeisenä oljenkortena (tuloksettoman K-Pakin rekku- ja IH-muhituksen jälkeen) vielä tuota ällöttävän hajuista tuotetta seuraten ohjeita ja netistä löydettyjä vinkkejä...

...ja sweet baby Jesus: MUN TUKKA ON KUIN UUSI!  :o :o Mä taidan jäädä huomenna kotiin hiplaamaan tukkaani.

Kertokaa joku viisaampi, mikä tässä incissä on niin maagista: Polyacrylamidomethylpropane Sulfonic Acid, Water (Aqua), Collagen Amino Acids, Hydrolyzed Elastin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Dmdm Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylparaben.

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Shi Shi - 17.06.08 - klo:01:00
Jospa noiden apuaineiden kanssa elastiini ja kollageeni sitten tosiaan imeytyy? Kannattaa varmaan vielä pari pesua katsoa, onko tukassa nyt vaan hyvä kuorrute, vai onko ne ihan oikeesti imaisseet rakennusaineita. Sanokaa vaan kyynikoksi... ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 26.06.08 - klo:12:50
Mistä saisi tilattua kaikista edullisimmin nexxus phyto organic humectinia?

Goddess Within.issä on aika sairaan kovat postarit 33.8oz pullolle  :o 26£ on itse tuote ja 28£ postarit... huh huh..
Jossain halvempaa??  :-\
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Magia - 26.06.08 - klo:12:52
^ Rafsinc.com tai hairproducts4me.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sonj - 26.06.08 - klo:12:57
^^

Ebaysta voisi löytyä halvemmallakin! Itse olen ostanut tältä (http://myworld.ebay.com/the_salon_link/) myyjältä hintaan 6,99$ + 8,65$ postarit pienen pullon, tuolla myyjällä näyttää olevan litran pulloa 33$+30$ postarit, en tosin tiedä löytyykö tuota halvemmalla sitten vaikka rafsincistä. Muutenkin ebaysta löytää useammin huomattavan paljon nettitukkakauppoja halvempia tuotteita jos vaan jaksaa penkoa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 26.06.08 - klo:13:15
Rafsincissä näyttäisi olevan halvinta tähän mennessä humectin 33.8oz 20dollaria + yksi jätettävä jotain 8 dollaria yhteishinta 60dollaria eli joku 38euroa..
Silti jännä että posti maksaa tässäkin kohtaa enemmän kuin itse tuotteet :D posti 31$ tuotteet 28$
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 26.06.08 - klo:13:31
^ Kannattaa tuon Rafsincin kanssa olla varovainen, kun nuo postarit tuntuvat usein tuplaantuvan tilausta käsitellessä. Ja itsellä on ainakin tuon puljun kanssa niin huono kokemus, etten todellakaan suosittele tuota. Ensin postikulut nousivat puolet lisää mitä tilatessa kone näytti. Kysyivät ohjeita mitä tehdään ja ilman lupaani lähettivät paketin. Sitten tilauksestani jäi kokonaan pois toinen tuote (tilasin kaksi tuotetta), eivät vastaa enää sähköposteihini. Maksoin postikulut kahdesta isosta tuotteesta, sain vain pienen hyvityksen postikuluista, en puuttunutta tuotetta tai siitä korvausta. Tuo postikuluhyvitys ei edes kattanut maksamaani tuotetta, jota en siis saanut. Ja siitä siis en saanut mitään ja eivät enää vastaa minulle mitään. Eli tappiolle jäin. GRRRRRRRRRRRRRR! Niin ja tuntui kyllä hullulta maksaa postikuluja se 43,50 $, kun tosiasiassa heille postitus maksoi vain n. 11 $.

Hairproductsin kanssa on ollut toiminta ihan ok. Tuoltahan saa tilata sellaisella samanlaisella flatrate-kuorella, jolla tuo mun rafsinc-tilauksenikin tuli ja sen postikulut on tosiaan jotain 11 $. Kannattaa lukea tuosta tarkemmin hairproducts4me-ketjusta. Tuohon kuoreen muistaakseni mahtuu esim. 5 kpl 150 ml pulloa Nexxus humectinia, mutta kannattaa katsoa tarkemmin sieltä ketjusta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Deadly Nightshade - 26.06.08 - klo:14:19
^ Juu oli aika kokemus mullekin tuo Rafsinc.. Mäkin jouduin maksamaan 27$ postareita ja mun paketista ne oli sitten ottaneet yhden tuotteen pois minkä pyysinkin, mutta koskaan en saanut siitä pois jätetystä tuotteesta mitään hyvitystä. Eivät vastanneet maileihin. Törkeä kauppa!!!  >:(
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 26.06.08 - klo:15:53
Nyt lähti tilaus luxxtressista 1 pullo ja 33.8oz humectinin pullosta :) kaiken kaikkiaan 53 $ meni maksua.

Nyt vaan venaillaan ja toivotaan parasta :) että kaikki olisi ehjää yms.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tiizku - 26.06.08 - klo:17:38
^Et kyllä saa tuota humectinia. Se on liian iso. Koitin tilata joskus ja he lähettivät sähköpostia että on liian iso ja kysyivät haluanko vaihtaa pienempään (10.oz) ja se onnistui. Ottivat tililtä pienemmän summan vaikka ensin katevaraus oli ison mukaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 26.06.08 - klo:18:26
Voi vitsi :( harmi ettei kukaan aikaisemmin sanonut.. Vaikka koko ajan puhuin tuosta 33.8oz.ta... Nyt sitten maksan 12$ postarit ja saan noin pienen koon :( sitten olisin tilannut muualta halvemmalla..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 26.06.08 - klo:19:51
^ Luitko rafsincin (http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=1220.0) ja hairproducts4men (http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=902.0) omat ketjut nettiostamisen puolelta ennen kuin tilasit? Siellä oli monella juttua noista ihmeellisistä postituskäytännöistä, jotka olivat joillakin onnistuneet ihan moitteetta, toisilla taas tilaukset olivat heittäneet häränpyllyä heti. Siellä oli useilla puhetta isoista litran pullojen toimitusvaikeuksista järkevään hintaan.

Edit: typoja
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 27.06.08 - klo:06:14
Oho, hups, unohdin siis mainita että tein kyllä tilauksen hairproducts4me.stä.. :D
Toivottavasti heillä ei kyseistä ongelmaa siis ole..?

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tiizku - 27.06.08 - klo:06:21
^Heilläpä juuri.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 27.06.08 - klo:06:28
OT. jaa.. no voi harmi.. toivottavsti saan sitten kuitenkin sumplittua heidän kanssaan jotain.. koskakohan lähettävät sähköpostia..?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 01.07.08 - klo:14:28
En nyt tiedä kirjoittaisinko tämän tonne hairproducts4me-ketjuun vai tänne, mutta asia koskee toisaalta vain Nexxusen Luxxtressia. Eli siis onko toi Luxxtress uudistunut? Hain nimittäin eilen pakettini postista, jossa oli Luxxtress ja L'anzan Leave-In-Protector. Luxxtress-pullo oli erilainen kuin aikaisemmin (sykysyllä) hankkimani. Pullo on läpinäkyvää muovia, vanhemmassa pullossa ei tuote näy läpi, muoto on kyllä sama. Nexxus-kohokuvio on alempana, samoin muut tekstit. Tuoksu oli samanlainen. INCIkin on erilainen. Tässä alla kopsattuna tuolta INCI-ketjusta tuon Luxxtressin sisältö:

Lainaan nyt itse itseäni, mutta vihdoinkin sain tuon uuden Luxxtressin korkattua kunnolla ja täytyy sanoa, että en tykkää uudistuksessa siitä, että tuo nykyinen on ainakin itselläni paljon litkumpaa. Eli siinä missä vanhaa saattoi laittaa helpolla käsien kautta sen kermaisen, paksuhkohan koostumuksen ansiosta, uusi valuu taas sormien välistä kylppärin lattialle.  :( Täytyy jatkossa suihkutella tuota suoraan pullosta, onneksi tuon "suihkin" näyttää olevan parempi kuin vanhassa. Lisäksi en siis pidä siitä, että glyseriini on kosteuttavista aineista jätetty pois ja pullo rumempi. Mutta toisaalta tilasin glyseriinia, joten voisihan sitä tuohon itse lisätä, kun vaan tietäisi paljon...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 01.07.08 - klo:15:26
siinä missä vanhaa saattoi laittaa helpolla käsien kautta sen kermaisen, paksuhkohan koostumuksen ansiosta, uusi valuu taas sormien välistä kylppärin lattialle. 

Mulla on vanhanmallinen Luxxtress ja se ei ole kermaista nähnytkään.  ??? Mä oon itse asiassa jo aiemmin ihmetellyt kun porukka täällä puhuu Luxxtressista sellaisena käsin levitettävänä aineena. Mun Luxx on ihan nestemäistä suihketta jota ei kyllä juuri voi käsien kautta laittaa.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: J. Doe - 01.07.08 - klo:20:32
Minulla Luxxtress muuttui käsin levitettäväksi aineeksi siinä vaiheessa, kun pullon suihkin (:D) meni lopullisesti tukkoon. Mikään putsaus ei enää avaa sitä. Nykyään ainetta täytyykin levittää tukkaan niin, että otan pumpun pois, pyyhkäisen sen varren käsiini ja levitän juuri sopivan määrän Luxxtressia tukkaan. Koostumus on muuttunut niin paksuksi, valkoiseksi ja k-ermaiseksi (ellei peräti sp-), ettei se millään enää tulisi suuttimesta ulos. Olisikohan pulloa pitänyt tajuta ravistaa alusta lähtien, ettei koostumus olisi muuttunut niin paksuksi?

Hyvää ainetta tuo kyllä tälle päälle on, viis hankalasta levitettävyydestä. Ikävä juttu, mikäli uudistuksessa on menty metsään.

korj. levitettävyys, ei levittyvyys
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kaisa - 01.07.08 - klo:20:51
vihdoinkin sain tuon uuden Luxxtressin korkattua kunnolla ja täytyy sanoa, että en tykkää uudistuksessa siitä, että tuo nykyinen on ainakin itselläni paljon litkumpaa. Eli siinä missä vanhaa saattoi laittaa helpolla käsien kautta sen kermaisen, paksuhkohan koostumuksen ansiosta, uusi valuu taas sormien välistä kylppärin lattialle.  :(

Minulla taas uudemmassa läpinäkyvässä pullossa oleva Luxxtress on jopa vielä paksumpaa kuin vanhassa pullossa. Kun pullosta suihkuttaa kädelle, aine on aivan kuin paksua voidemaista jätettävää.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ellen - 01.07.08 - klo:21:53
^ Mullakin on juuri samanlaista tavaraa kuin Kaisallakin, se uusi on paljon paksumpaa kuin vanha versio. Eron huomaa ihan selvästi vanhaan verrattuna. Jos vanha oli kermaista, tämä uusi on sitten kermavaahtomaista. Mie ravistan hiukan pulloa aina ennen suihkautusta käsiin, en tiiä onko sillä jatkon kannalta mitään hyötyä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 02.07.08 - klo:06:36
Voisiko joku laittaa INCIn jolla tuota "ohutta sormien välistä valuvaa luxxtressia" ja joku jolla on paksua?

Voisi vertailla että ei kai incissä ole eroja.. Oma ensimmäinen luxxtress on vasta matkalla jenkkilästä tänne joten omakohtaista kokemusta ei ole.. Mutta toisaalta jos näin moni juures sanoo että on paksua ja ohutta niin en usko että meillä on niin erilaiset käsitykset litkusta ja tönköstä :D Mielenkiinnon vuoksi jos joku jaksaisi näpytellä?

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 02.07.08 - klo:08:04
^ Neriana, olen kirjoitellut tässä ketjussa aiemmin noiden incien eroista, siis sen vanhan ja tuon uuden ohuen, oiskohan ollut sivulla 28 tai 29. Ja siis niistä mun teksteistä pitäisi käydä ilmi sen uuden inci kyllä.

Ja yleisesti: Höh, miksi muilla tuo vielä on paksua... Itsekin ravistan aina sitä pulloa ennen käyttöä (kumpaakin pulloa olen ravistanut), eikä se uusi siltikään muutu paksummaksi. Tosiaan viimeksi kun tuota uutta laitoin, se löytyi sitten kylppärin lattialta.  :( Tosiaan sitä vanhaa lätkin päähäni aina käsien kautta ja ei tarvinnut edes olla mitenkään tosi varovainen, että aine pysyi käsissä. Toivoa tietenkin tuon uuden kanssa on siinä, että sen suihkin näyttäisi toimivan paremmin, eikä suhauta kaikkea vain yhteen kohtaan. Täytyy ensi kerralla testata ihan suihkuttelemalla. Tuoksu on ihan sama ja vaikutuksessakaan en uuden pullon parin käyttökerran jälkeen ole huomannut eroja. Tuo Luxx sopii kyllä niin mainiosti kutreilleni, että täytyy vaan etsiä nyt uusi tapa tuon käyttöön, vaikka menisinkin solmuun yrittäessä.  ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 02.07.08 - klo:08:18
Okei Ulrika :) Muistelinkin että omasta mielestäni luin aiheesta jostain, mutta ei tullut mieheen selata tätä ketjua sitten läpi.. :D ja kello on.. 08.15..

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kaisa - 02.07.08 - klo:11:09
Brittiläiseen BeautyBay.comiin näyttää myös tulleen myyntiin Phyto Organics -linjan shampoita, hoitoaineita ja muotoilutuotteita. Tuolta saa myös Luxxtressia hintaan £13.99, ja postikulutkin ovat paljon halvemmat kuin esimerkiksi Garden.co.uk:ssa, £3.50. Tämä siis lähinnä vinkkinä niille, jotka eivät halua USA:sta asti tilata.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neriana - 02.07.08 - klo:11:22
Hmm.. Mutta noillla ^^ tuotteet hiukan kalliimmat kuin muualla.. Paikoista josta olen katsellut hinnat ovat olleet luxxtressissakin n. 10 luokkaa.. Ja siinä mielessä että esim hairproducts4me.ssä hinnat ovat dollareina sen 10.. Postarit 12dollaria.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Sarita - 18.07.08 - klo:18:09
Katsoin kaikki tietämäni nettiputiikit enkä löytänyt näitä muualta kuin hairproducts4me-putiikista , mutta siitäkin oli monia negatiivisia kokemuksia omassa ketjussaan. Joten , kysymys kuuluu ; mistä te näitä haalitte ? 


Siirsin nyt tänne, tästä ketjusta voi löytyä vinkkejäkin. -Luomo-
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mischa - 18.07.08 - klo:19:07
Katsoin kaikki tietämäni nettiputiikit enkä löytänyt näitä muualta kuin hairproducts4me-putiikista , mutta siitäkin oli monia negatiivisia kokemuksia omassa ketjussaan. Joten , kysymys kuuluu ; mistä te näitä haalitte ? 

Kurkista Kaisan viesti pari viestiä sitten :) Tässä vielä suorat linkit:
http://www.beautybay.com/
http://www.garden.co.uk/

Itse olen tilannut Phyto Organicseja useampaan otteeseen jälkimmäisestä putiikista ja olen ollut varsin tyytyväinen.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Tristy - 19.07.08 - klo:01:16
Mä kokeilin nyt vihdoin ensimmäisiä kertoja Therappe-shampoota ja parilla ensimmäisellä kokeilulla vaikuttaa oikein hyvältä. Koostumus on hauska, muistuttaa vähän jotain kasvojenpesugeeliä. Vaahtoaa ja pesee hyvin, mutta ei tee hiuksista narskuvia. Mulla on useasti ongelmana hiusten takkuisuus pesun jälkeen, mutta tämän jälkeen takkua oli hyvin vähän. Pesen hiukset yleensä joka päivä, mutta tällä pestessä hiukset oli seuraavanakin päivänä aika puhtaan näköiset, eikä niitä olisi välttämättä tarvinnut pestä. Tuoksu on todella samanlainen kuin Joicon K-pak shampoossa, joka ei tosin ole kovin toivottu ominaisuus.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Surrur - 22.07.08 - klo:23:52
Oon nyt parissa pesussa käyttänyt pitkästä aikaa Nexxuja, ristiriitaisin tunnelmin. Ekassa pesussa pesin Therappella ja hoitiksena laitoin Humectressia noin viideksi minuutiksi. Ei tehnyt ollenkaan hyvää; Therappea piti lotrata vaikka millä mitalla, eikä Hume selvittänyt Therappen takuttamia latvoja sitten yhtään! Pesun jälkeen tukka oli karhea ja pörröinen. Jätettävänä Hume toimi kuitenkin ihan kivasti.
Seuraavassa pesussa Therappe pesi paremmin (levittyi kunnolla eikä takuttanut yhtä pahasti), ja KeraPhixiin sekoitettuna Hume toimi oikein hyvin, tukka oli pehmeä ja takuton. Jätettäväksi taas Humea, toimi hyvin. Nexxut siis toimii edelleen, mutta ei ehkä tollein yhdessä. Humea taidan käyttää tästä lähtien vaan jätettävänä ja KeraPhixin kanssa tehiksenä, pikahoitiksena ei mulla toimi. Säästynpähän ostamasta uutta jätettävää :D!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: kiwi - 26.10.08 - klo:19:47
Mistä kannattaa näitä hankkia, kun hairproducts4me.com ei sovi? Oletteko ebaystä hankkineet?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Auringonkukka - 26.10.08 - klo:19:58
En tiedä onko tukan kunto huonontunut vai parantunut mutta Therappe on alkanut käyttäytymään paremmin päässäni, vaikka nykyään joudun useasti pesemään tukan kahdella vaahdotuksella ja etenkin therappen kohdalla pidän sen pari minuuttia päässä ennen huuhtelua.. Ennenhän pesun jälkeen tukka oli hervoton puolikikkarapörrö joka hipoi kattoa ja vaikkei mitään kovin takkuista tukkaa ole saattoi jopa vähän takuttaa mutta nyt se on pesun jälkeen vaan puhdas. Ok, ehkä hieman pörröinen mutta sitä se saattaa olla muutenkin joten en aio menettää kokonaan toivoani tämän shampoon suhteen :)

Mua kiinnostaisi kokeilla noita hoitoaineita mutta en tiedä, jotenkin en saa vaan tilattua.. Varmasti niille löytyy koti vaikkei omaan tukkaan sopisikaan mutta kai musta on tullut niin mukavuudenhaluinen ettei jaksaisi vekslailla uusien tuotteiden kanssa jos ne ei toimikaan (vaikka ne voisi olla superhyviä) vaan pitäytyy tutummassa ja turvallisessa.. Jos kuitenkin saan aikaiseksi niin ostoslistalla ainakin Humectress ja Keraphix.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 12.11.08 - klo:14:58
Ainakin minun mielestäni sitä olisi saatavilla hairproducts4me:sta. Ainakin oli siellä listoilla.

Edit. ei taidakkaan enää olla saatavissa, anteeksi harhaanjohtaminen

Edit 2. Goddess withinissä (http://www.goddess-within.com/101oz21.html) näyttäisi olevan ja jopa alessakin.  :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hunajapupu - 12.11.08 - klo:15:06
^^Goddess Withinistä löytyy: http://www.goddess-within.com/nesisicotosh.html (http://www.goddess-within.com/nesisicotosh.html)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Allegra - 21.01.09 - klo:14:28
^Mä olen ostanut joskus ihan eBaysta. Siellä sitä on ollut useammallakin myyjällä.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hunajapupu - 24.01.09 - klo:00:14
Minulla Luxxtress muuttui käsin levitettäväksi aineeksi siinä vaiheessa, kun pullon suihkin (:D) meni lopullisesti tukkoon. Mikään putsaus ei enää avaa sitä. Nykyään ainetta täytyykin levittää tukkaan niin, että otan pumpun pois, pyyhkäisen sen varren käsiini ja levitän juuri sopivan määrän Luxxtressia tukkaan. Koostumus on muuttunut niin paksuksi, valkoiseksi ja k-ermaiseksi (ellei peräti sp-), ettei se millään enää tulisi suuttimesta ulos. Olisikohan pulloa pitänyt tajuta ravistaa alusta lähtien, ettei koostumus olisi muuttunut niin paksuksi?

Mulle on nyt käynyt tismalleen samalla tavalla oman Luxxtressini kanssa. :( Aluksi pullo toimi erinomaisesti, mutta suihkeosa meni ilmeisesti tukkoon käytön myötä. Irroitin koko pumppuosan ja pesin sen huolellisesti mutta siitä ei ollut mitään apua, pullosta ei tule enää ollenkaan suihketta vaan ainoastaan kiinteähköä mössöä joka jää suihkeosaan kiinni ja siitä pitää sitten kaapia se käsiin. Onko kukaan saanut tässä jamassa olevaa Luxxtress-pulloa toimimaan enää normaalisti? Itselleni tuli mieleen, että jos siirtäisin tuon toiseen suihkepulloon, mutta kun tällä hetkellä ei ole yhtään tyhjää suihkepulloa niin ei onnistu ainakaan vähään aikaan tuo keino...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Liisi - 24.01.09 - klo:12:35
^ Mullakin on sama ongelma, ja siksi Luxxtressia ei tule nykyisin oikein käytettyä. Mäkin odottelen jonkun toisen suihkepullon tyhjenemistä, mutta voi olla, ettei toimi minkä tahansa suihkepullon kanssa sillä onhan se Luxxtess melko voidemaista kuitenkin. 
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ulrika - 26.01.09 - klo:10:10
Hmm, tulipa muuten mieleen, että tuo Hunajapupun J. Doe -lainaus taisi olla kommentti minun valitukseeni siitä, että ostamani uusi Luxxtress on paljon litkumpaa eikä ollenkaan niin kermaista kuin se edellinen. Täytyypä kertoa, että kun tuon uudemmankin pullon pohja alkaa pian näkyä on sekin sakeutunut hurjan paljon. Ja ei tuo alusta asti ravistaminen ole ainakaan minulla tuota estänyt. Mutta kyllä tuo tulee edelleen hyvin suuttimesta ulos. Pitäiskin tilata lisää.  ;)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: kiwi - 26.05.09 - klo:17:09
^^Goddess Withinistä löytyy: http://www.goddess-within.com/nesisicotosh.html (http://www.goddess-within.com/nesisicotosh.html)

Saakohan tuota Nexxuksen simply silver -shampoota nykyään muualta, kun tuolta ei näytä tällä hetkellä saavan edes? Ebayssa näyttää olevan turhan kallista.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: kaizzu - 27.05.09 - klo:20:51
Valmistetaanko Therappea vielä?

Ok, selailin ketjua tarkemmin ja ilmeisesti hieman epäselvyyttä asiasta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Marylee - 06.06.09 - klo:05:15
Minua kiinnostaisivat nämä uudet Nexxus Dualistet. Onko joku teistä hankkinut näistä jostain ja kokeillut?

http://www.nexxus.com/Products/Dualiste
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kaisa - 06.06.09 - klo:10:02
Valmistetaanko Therappea vielä?

Ok, selailin ketjua tarkemmin ja ilmeisesti hieman epäselvyyttä asiasta.

http://www.nexxus.com/Product/Therappe/Luxurious-Moisturizing-Shampoo

Therappe-shampoota valmistetaan kyllä edelleen, mutta mun ymmärtääkseni Signature Line -tuotteet (eli Nexxus Foundations -tuotteet joihin Therappe siis kuuluu) on nykyään Jenkeissä ihan markettikamaa, samoin kuin Dualiste- ja Nourishing Botanicals -linjat. "Nexxus Salon Hair Care products are available in your hair care aisle at a grocery, drug, mass, and club retailers across the US".

Salon Professionals -tuotteet (mm. Phyto Organics -linja) ovat sivuilla erikseen:

 http://www.nexxus.com/Salon-Professionals
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Anissa - 09.06.09 - klo:06:08
Ne signaturet on olleet markettikamaa jenkeissä jo ainakin kaksi vuotta, kävin siellä viimeksi 2 vuotta sitten pääsiäisenä. Mulle on tullut huoli Headressin saannista. Ostin sitä taas Hq Hairista (oli outletissa) ja muistin taas, miten ihanaksi se tekeekin tukan. Kiiltoa ja runsautta ilman silareita. Me likes!
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Missy - 10.06.09 - klo:22:00
Mä oon nyt noin viikon käyttänyt Luxxtressia ja tää on ihan huippua!  :-* Hiuksista tulee aivan uskomattoman pehmeät, mutta kuitenkin jäntevät. Yleensä eron tuntee uusien tököttien ekan käyttökerran jälkeen mutta tällä on onneksi tullut samaa tulosta jo useamman kerran (todennäköisesti ei siis enää huomenna  ;) ). Epäilin miten hyvin tuota käyttää, kun se on suihke, mutta yllättävän kätevä se on ja leviää varmaan suht tasaisesti. Tosi outoa, että just äskenhän mun hiukset oli liiallisen keratiinin jäljiltä kuivat koppurat, ja jo nyt ne on ihanan pehmeät. Toivottavasti tämä on pitkässä käytössä yhtä hyvää.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hue - 12.08.09 - klo:21:18
Nexxus on sitten mennyt muuttamaan Keraphixin ja Humectressin sisällön uudistuksen myötä silikonihötöksi. EI! Miksi aina käy näin, kun löytää jotain parasta hiuksilleen?  :-\ Missä Keraphixin keratiini ja paikkaavat aineet?

Voi olla että olen vähän myöhäisherännyt asian suhteen ja muut ovat huomioineet tämän jo joskus kauan sitten. ::)

Uudistuneen Keraphixin INCI:
Water (Aqua, Eau), Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Aspartic Acid, Quaternium-18, Fragrance (Parfum), DMDM Hydantoin, Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, PEG-9, Disodium EDTA, Coumarin, Benzyl Benzoate, Limonene, Zinc Chloride, Sodium RNA, Rhodochrosite, Panthenol, Magnesium Citrate, DNA, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Collagen, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Stearic Acid, Palmitic Acid, Myristic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ceramide 3, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate

Uudistuneen Humectressin INCI:
Water (Aqua, Eau), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Bis(C13-15 Alkoxy) PG-Amodimethicone, Stearalkonium Chloride, Fragrance (Parfum), Aminopropyl Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Isostearamidopropyl Dimethylamine, DMDM Hydantoin, Dimethiconol, C14-15 Alcohols, Limonene, Disodium EDTA, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Yellow 5 (CI 19140), Propylene Glycol, Red 4 (CI 14700), Red 33 (CI 17200), Polyglyceryl-3 Distearate, Blue 1 (CI 42090), Polysorbate 60, Stearic Acid, Palmitic Acid, Myristic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Honey Extract (Mel, Extrait de Miel), Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ceramide 3, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate

Onneksi mulla on nyt vanhaa Keraphixia 400 ml ja litra vanhaa Humectressia tulossa. Mä olen niin pettynyt.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Hilippa - 14.08.09 - klo:21:32
Aiemmin olen Nexxuksen tuotteista vain Therappe-shampoota käyttänyt mutta vähän aikaa sitten hankin Beauty Baysta Luxxstress-jätettävän. Tuoksu on mun nenään aika tyrmäävän paha, mutta jos tuo jatkossakin saa hiukset tuntumaan ja näyttämään niin hyvältä kuin alkukokeilujen jälkeen, niin haiskoon.
Ainetta suihkiessa kyllä tuntuu että hiukset on lähmässä, mutta kuivuttuaan ei ole jälkeäkään enää tuosta inhasta tunteesta.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mariatar - 31.01.10 - klo:11:12
Nostelenpa vähän. Mistä ihmiset nykyään tilaavat Nexxusta? Käytin kauan kaapissa lojuneet Therappe-shampoon jämät tukkaan ja huomasin taas, kuinka superparhautta kyseinen shampoo tälle päälle on. Mietinkin, että onkohan tuota enää mahdollista tilata yhtään mistään (aiemmilla sivuilla oli puhetta, että Therappe on nykyään jenkeissä markettikamaa ???)?

Therappe-shampoon lisäksi kiinnostaisi Luxxtress-jätettävä.

Ja jos pitää kääntyä eBayn puoleen, niin mietin, että tehdäänkö Nexxuksen kaltaisista tuotteista feikkejä miten paljon..?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: RockQueen - 31.01.10 - klo:11:16
^ vuonna 2008 kun mä kävin jenkeissä, Nexxusta todella myytiin marketeissa mutta niin myytiin Paul Mitchelliäkin. Mullakin 150ml Therappe odottelee vuoroaan, aiemmin testasin eikä oikeen toiminut mutta aion antaa toisen tilaisuuden vielä kun niin kehutaan :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Mariatar - 03.02.10 - klo:11:50
^ Kokeilitko Therappea aiemmin kolmen minuutin vaikutusajalla? Mulla se vaatii aina sen nimenomaan kolmen minuutin vaikutusajan toimiakseen. Oon suunnilleen laskenut sen ajan mielessäni. :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Margot - 26.03.10 - klo:15:40
Nexxusta saa nykyään Hair Supermarketista, joten jossain vaiheessa voisi testata tuon Luxxtressin. Eihän sen sisältöä vaan ole muutettu huonoon suuntaan?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: ftw - 09.04.10 - klo:07:24
Mistä kaikkialta Nexxusta voi ostaa muualta kuin netistä? Jenkeissä myydään joo kaupoissa, mutta saako mistään lähempää? Myydäänkö esim. Tukholmassa?

Täytyy suunnata lomamatka sinne mistä tätä saa :D
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chronos - 09.04.10 - klo:12:37
Tukholman vanhan kaupungin takana olevassa ostoskeskuksessa myytiin ainakin jokunen vuosi sitten, luulisi että on vieläkin. Heti kun pääsen laivalle porhallan sinne katsomaan. Ostoskeskuksen nimeä en kyllä muista ::)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 09.04.10 - klo:13:29
^PUB  :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Eläimellisyys - 09.04.10 - klo:16:08
En kyllä tiedä onko Nexxuksen tuotteita mitään järkeä enää ostaa, incit ovat muuttuneet aivan kamaliksi, silikonia on varmaan kaikissa tuotteissa incin alussa. Kantsii mielummin laittaa rahat johonkin parempaan...
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: naanna - 09.04.10 - klo:17:26
Onko kenelläkään mitään tarkempaa tietoa siitä, mitkä tuotteet on muuttuneet huonompaan suuntaan? Edellisellä sivulla Emi-lyn listasi Keraphixin ja Humectressin, mutta entäpä esim. Humectin, Theratin, Therappe, Luxxtress, Headress, Canopy, jne?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Kaisa - 09.04.10 - klo:17:49
Foundations (http://www.nexxus.com/Products/Signature-Line)-linjan tuotteet (Therappe, Humectress, Keraphix, Headress..) on muuttuneet inciltään huonompaan suuntaan. Kuten tässä ketjussa on jo aiemminkin mainittu, nuo on olleet Jenkkilässä markettikamaa jo kolmisen vuotta ja siksi noita ei enää kampaamotuotteita myyvistä nettikaupoistakaan saa. Therappen, Headressin ym. uudet incit on nähtävillä tuolla nettisivulla.

Phyto Organics (http://www.nexxus.com/Salon-Professionals/Phyto-Organics) -linja (Luxxtress, Canopy, Humectin, Theratin..) on mun tietääkseni edelleen salon only. En kyllä osaa sanoa miten nuo on mahdollisesti muuttuneet eikä noiden incejä ole nettisivullakaan. :-\ Luxxtressin ja Canopyn hankinnasta on mulla jo aikaa.

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Jonsu - 09.04.10 - klo:18:21
Mä en muuten nähnyt viimeksi ollenkaan PUBin kampaamokaupassa Nexxuja. Joko oli sokea tai sitten eivät enää myy. Kävin maaliskuun lopulla.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: armi - 09.04.10 - klo:20:12
Nexxut, tai tuo Phyto Organics-linja, on muuten tulleet myyntiin myyntiin myös Hairsupermarketiin: http://hairsupermarket.com/m/109
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EllaBella - 10.04.10 - klo:10:52
Mun muistaakseni ainakaan Humectinissa ei ole silikonia, Enphusessa on. Tykkään kyllä Humectinista, Joicon rekkuun sekoitettuna siitä tulee mahtava lopputulos, niinkuin tässä ketjussa on todettu.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: LP_Alice - 03.06.10 - klo:16:11
Tilasin Nexxuksen Luxxtressin, ja aluksi oli vähän sellainen fiilis että plöö. Haju ei ollut mikään positiivinen yllätys (tosin odotus saattoi olla vähän Tigi-tasolla ;D) ja ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset tuntuivat hieman karheilta ja näyttivät räjähtäneiltä. Nyt olen jo ihan toista mieltä. :) Tää on tosi ihana tuote - toisin kuin O&H joka tekee liian lähmäisen kosteutetuksi tai Lánzan Leave-in protector joka tekee aika tekaistun jämäkäksi, tämä Luxxtress saa hiukset näyttämään ihan luonnolisen hyväkuntoisilta, ikään kuin latvat oikeasti olisi melkein yhtä hyvässä kunnossa kuin juuri. <3 Eikä itselläni lähmää yhtään, vaikka n. 7 suihkausta levittelen käsistä hiuksiin.

Pidän todellakin tästä luonnollisen hoidetusta tuloksesta! :-*
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Marylee - 27.11.10 - klo:07:16
Lookfantastic näyttää myyvän nyt kaikkia Nexxuksia.

http://www.lookfantastic.com/home/New_In.html
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: EllaBella - 27.12.10 - klo:08:31
Theratin loppui eilen. Pullo säilyi minulla melkein vuoden ja vaikka ensin minulla oli vaikea saada tämä tuote toimimaan hiuksissani, olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen nyt. Alkuun Theratin ei pessyt hiuksiani tarpeeksi puhtaaksi. Pesu jälkeen hiukset rasvoittuivat heti, samana iltana pahimmillaan. Nykyään Theratin pesee hellävaraisesti ja puhtaaksi ilman kummempia kommervinkkejä. Alkuun myös lotrasin vahingossa Theratinin kanssa, koostumus on niin paksua että en osannut annostella tuotetta joten pieniä ylilyöntejä tapahtui usein :) Oikeasti se pullokin oli mielestäni hankala käyttää kun oli kyse noin paksusta aineesta. Hyvää oli shampoo ja varmasti ostan uudestaan.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: sadelma - 17.01.11 - klo:14:11
Nyt vasta huomasin, että Lookfantasticista saa Nexxuja ja etenkin Headressia. Onko kukaan kokeillut tuota uudistettua versiota?
Muutama vuosi sitten tuota jätettävää käytin ja tykkäsin kovasti. Nyt tietysti tekisi mieli tilata tuota uudestaan, mutta sisältö mietityttää... Yritin inciä tuijotella, mutta en mä niistä edelleenkään juuri mitään ymmärrä.  :-\

Uusi inci:
Water (Aqua, Eau), Panthenol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Bromide, Stearalkonium Chloride, PEG-75 Lanolin, Fragrance (Parfum), DMDM Hydantoin, Alcohol Denat., Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Phytantriol, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Stearic Acid, Panax Ginseng Root Extract, Palmitic Acid, Myristic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Verbena Officinalis Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ceramide 3, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate

ja inci-kejusta kopsattu vanha:
Water, Panthenol, Cetyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids (Vegetable Ceramide), Keratin Amino Acids, Tocopheryl Acetate, Avocado Oil, Glycine Soja Sterol, Ceramide 3, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Alpha Glucan Oligosaccharide, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, Octyl Methoxycinnamate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Chloride, Polyglyceryl 3 Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Magnesium Citrate, Cetrimonium Bromide, Stearalkonium Chloride, PEG 75 Lanolin, Stearyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Polysorbate 60, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance

Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Marylee - 16.04.11 - klo:08:28
Nexxukselta on tullut uusi tuoteperhe:

http://www.nexxus.com/ProMend/
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Supervixen - 15.10.11 - klo:08:09
(Onpa muuten Nexxu-ketju hiljentynyt....   :-\)

Voi surun päivää - tänään loppui vanha Color Ensure -hoitoaine jonka olin ostanut vuonna 2007. Tämä oli ehkä oikeasti paras koskaan käyttämäni hoitis. Näin sileitä ja selvitettyjä hiuksia en ole saanut edes väripakettien mukana tulevilla silikonipommeilla.

Uusi (tai pitäisikö laittaa lainausmerkeissä "uusi", kun en edes tiedä milloin tuo Signature-linja on uudistunut) Color Ensure on näköjään ihan eri kamaa ja tungettu täyteen silikonia.  :( Voi että kun olisin silloin 2007 nähnyt tulevaisuuteen ja tiennyt, että vuonna 2011 mulle valkenee vanhan Color Ensuren olevan THE hoitoaine, niin olisinko ehkä ostanut sitä vähän useamman pullon. Voi harmituksen harmi.

Ei vissiin ihmekään että Nexxus-jutut on hiljentyneet foorumilla jos kaikki uudistetut Nexxut on vaihtuneet inceiltään yhtä vaisuiksi kuin CE.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: RockQueen - 19.03.12 - klo:14:09
Ei kenelläkään sattuis olemaan kokemusta Sleek Memory Straightening Smoothing Spraystä? Canopy on ollut mulla ostoslistalla vaikka kuinka kauan mutta LF:ia selaillessa tuli tälläinenkin vastaan. Eikös tuokin ole alkoholiton?

Tälläinen on INCI:
Water (Aqua, Eau), Amodimethicone, Glycerin, DMDM Hydantoin, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, PVP, Imidazolidinyl Urea, Polysorbate 20, Cetylpyridinium Chloride, Fragrance (Parfum), Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Benzophenone-4, Triethanolamine, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Linalool, Panthenol, Silk Amino Acids, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Stearic Acid, Palmitic Acid, Myristic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ceramide 3, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Ice - 20.03.12 - klo:00:16
Headress

Uusi inci:
Water (Aqua, Eau), Panthenol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Bromide, Stearalkonium Chloride, PEG-75 Lanolin, Fragrance (Parfum), DMDM Hydantoin, Alcohol Denat., Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Phytantriol, ***

ja inci-kejusta kopsattu vanha:
Water, Panthenol, Cetyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids (Vegetable Ceramide), Keratin Amino Acids, Tocopheryl Acetate, Avocado Oil, Glycine Soja Sterol, Ceramide 3, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Alpha Glucan Oligosaccharide, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, Octyl Methoxycinnamate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Chloride, Polyglyceryl 3 Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Magnesium Citrate, Cetrimonium Bromide, Stearalkonium Chloride, PEG 75 Lanolin, Stearyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Polysorbate 60, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance


Onko uusi INCI varmasti oikeassa järjestyksessä? Ottaa aika pahasti silmään DMDM Hydantoinin ja EDTAn pomppaus. En kyllä laittaisi päähäni, täytyy sanoa.

Aika outo tuo RQn ylempi^ myös tuon kannalta, kahta eri formaldehydin vapauttajaa ja pakkasnestettä ja silikonia heti kärkipäässä. En tahtoisi tätäkään itseeni.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Caudealis - 20.03.12 - klo:13:07
^

DMDM Hydantoinia on muuten tosi monissa tuotteissa nykyään, on tullut kiinnitettyä huomiota. Tigeissäkin on, ainakin jossain niistä uusista, jonka inciä tsekkailin kaverilla. Ihme touhua, kyllä mä ennemmin niitä parabeenejakin siellä listalla katselisin, kuin noita...ojasta allikoon, sanon ma.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: kraula - 08.07.12 - klo:12:38
Fail taas.. Tulin tilanneeksi äsken Nexxus Humectressin ja Luxtressin, lukematta tietenkään ensin täältä että tuotteet ovat uudistuneet sen jälkeen kun niitä on aikoinaan Juurikasvussa kovasti hehkutettu.

No, voi kyllä olla että tukka vähän kaipaakin silikoneja, joita ainakin Humectressissa näyttää olevan kiitettävästi. Kaipaan kiiltoa tukkaan, ja ajattelin hakea sitä kosteuttamalla kunnolla, mutta ehkä tosiaan silareillakin voi saada jotain aikaan..
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Neo - 13.07.12 - klo:22:12
Luxxtress antaa muuten kiiltoa kivasti jopa mun karheisiin, kuiviin hiuksiin. Tykkään hajustakin nykyään ja kosteuttaa hyvin.
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: kiwi - 22.11.13 - klo:13:20
Tietääkö joku mistä Nexxusta saa tilattua nykyään? Kaikki mun seuraamat nettikaupat ovat ilmeisesti lopettaneet myymisen. :(
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Occhi verdi - 30.05.15 - klo:13:28
Samaa mietin minàkin. Ebaylta voi lòytyà jotain. Eikò kukaan muu enàà kàytà Nexxusta?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Triina - 05.06.15 - klo:22:58
Mulle on myös ihan mysteeri, että mitä tälle sarjalle tapahtui. Se vain... katosi. Lämpimiä muistoja jäi paljon :)
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: NarnianQueen - 06.06.15 - klo:10:26
Ainakin nettisivut toimivat ja vuosiluku on 2015, joten mistään lopetetusta historian jäänteestä ei ole kyse :)
Nexxus (http://www.nexxus.com/)Näemmä Amazon-kauppa (http://www.amazon.com/s/ref=bl_dp_s_web_3760911?ie=UTF8&field-brandtextbin=Nexxus&node=3760911) myy joitain tuotteita, saattaa toimittaa Suomeenkin...?
Otsikko: Vs: Nexxus
Kirjoitti: Chronos - 19.04.20 - klo:08:39
Siis mitä? Nexxuksia iHerbissä  8) Mä käytin aikanaan Therappe-shampoota, Humectressia ja Ensurea. Muistan tuoksutkin elävästi. Mutta ilmeisesti uudistus ei ollut tuotteille eduksi.