Hiuksista => Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt => Aiheen aloitti: Luppa - 31.03.06 - klo:20:54

Otsikko: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luppa - 31.03.06 - klo:20:54
Hiustenpidennyksen omaavat Juurekset ja muutkin asiasta tietävät:

Mistä materiaalista/hiuksesta pidennyksenne on ja mitkä ovat sen ominaisuudet (paksuus, käsiteltävyys, kihartuminen...)?

Olen ottamassa tuuhennoksen/pidennyksen näillä näkymin aidosta hiuksesta. Hiukseni ovat ohuet ja suorat, ja mietityttää, että löytyyköhän omaa hiusta vastaavaa pidennysmateraalia. Hiuslaatuni eroaa ainakin aasialaisesta hiuksesta kuin yö päivästä. Mitenhän tuon pidennyksen luonnollisuus mahtaa onnistua ohueen hiukseen? Kokemuksia ja vinkkejä, KIITOS! :)
Otsikko: Vs: Pidennyshius?
Kirjoitti: Stationery - 01.04.06 - klo:18:07
Minullakin on ohuemmat hiukset kuin nämä pidennyksen hiukset, mutta eipä se mitenkään erotu seasta. Pahemmin en näitä millään käsittele, joten siitä en osaa sanoa. Omat eivät kyllä kiharru ollenkaan.
Otsikko: Vs: Pidennyshius?
Kirjoitti: Luppa - 02.04.06 - klo:11:42
Onko sun pidennys remy-hiuksesta vai jostain muusta? Missä olet käynyt laittamassa? Olen itse ajatellut Helsingissä joko Pointia, Stage11 tai Friset:ia.
Otsikko: Vs: Pidennyshius?
Kirjoitti: Stationery - 02.04.06 - klo:16:45
Kaveri laittoi, ei kyllä hajuakaan mistä hiuksesta... Keunen tukusta haettiin tukka, jotain tämä vain on. ;)
Otsikko: Vs: Pidennyshius?
Kirjoitti: Chihutu - 08.08.06 - klo:21:12
Entäs kun on ohuet hiukset, monta osiota suunilleen tarvitaan koko päähän? riittääkö esim. 75? tai 90?
Otsikko: Balmain doublehair
Kirjoitti: maxfactor - 20.09.06 - klo:12:01
Onkos kellään kokemusta kyseisestä pidennyksestä?
Heillä näyttäisi olevan myös joku tuollainen uusi Color & Volume systeemi jolla saa esim. etuhiuksiin kivan värikontrastin(http://www.euro-hair.com/index/random-images/doublehair-color.jpg)

Itsellä ollut nyt tämä päässä kuukauden ja ensiviikolla menen uusimaan. Todella hyvä systeemi tässä ja laskeutuu ihanan luonnollisesti. Nopea kiinnittää ja hiuksia voi käyttää useamman kerran uudestaan.
Otsikko: Vs: Balmain doublehair
Kirjoitti: Penny - 18.11.06 - klo:19:33
Pysyykö tuo siis vain kuukauden hyvänä, vai miksi jo nyt uusit? Mites kiinnitys, onko sinetit vai mitkä? Entäs hinta?
Otsikko: Vs: Balmain doublehair
Kirjoitti: maxfactor - 18.11.06 - klo:22:23
kyllä sitä mun mielestä periaatteessa voi pidempäänkin pitää jos on pidemmät hiukset. itsellä siis lyhyet ja alkoi jo näkyä niin täytyy laittaa taas lähemmäs hiuspohjaa. Hinnat riippuu tietty tuon hiusten pituuden mukaan. Haarshopista olen itse noita uusia värillisiä tilannu kun ei Suomessa ole. Noissa on valmiina klipsit, mutta voi myös kiinnittää irtosineteillä kuten mulla.
Otsikko: Vs: Balmain doublehair
Kirjoitti: siili - 19.11.06 - klo:11:50
Hei, kerro mulle lisää noista! Voiko klipseillä kiinnitettävät kiinnittää itse hiukseen?
Ovatko nuo aitohiusta? Mikä on muuten aitohius englanniksi, real hair, human hair vai mikä?
Mä kyllä tilasin jo teippipidennykset, kunhan vaan kerkeis käydä jossain välissä laitattamassa. Haluan nimittäin raitoja, mut en viitsi omaa tukkaa alkaa värinpoistoilla rassaamaan...

Edit: Siis, human hair kun kävin haarshopissa tarkemmin tutustumassa. Miten noi väri menee kun mulla ei ole hajuakaan minkä värinen on esim. 133... Näkeekö ne sieltä sivuila jostain?
Otsikko: Vs: Balmain doublehair
Kirjoitti: maxfactor - 19.11.06 - klo:18:06
siis noissa color&volume hiuksissa on 2 klipsiä per toi 6cm pitkä nauha joita on aina kolme tuossa yhdessä pakkauksessa. Klipseillä saa ihan itse helposti laitettua hiuksiin.
Lisäksi tuosta Doublehairista löytyy myös täyspidennykseen tarkoitettu versio.
Otsikko: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 23.11.06 - klo:21:03
lykkäänpä tällaisen, koskei vastaavaa topikkia ole
eli:
mikä on ero keratiiniliimapuikolla ja kuumaliimapuikolla? muu kuin värivalikoima ja se, että ilmeisesti keratiiniliima kovettuu? mutta, mites se sitten käytännössä kiinnitetään? turistetaan tulikuumaa liimaa tipallinen ja poltetaan sormet? :-X

mitäs nämä vaha"sinetit" ovat ja mikä on ero keratiinisinetteihin? ja miten ne keratiinisinetit täysin oikeaoppisesti kiinnitetään -osion paksuus, suunta, sulatus, pyöritys jne?

ja mikä erikoisuus on socapin hiuksissa?

jep, asia on tulossa käsittelyyn ensi kuussa enkä luota ihan kympillä opettaviin tahoihin saati omaan vanhaan muistiini :) ja mallipääkin on jo valmiina ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ishamael - 23.11.06 - klo:21:17
Keratiiniliimasta tehdyt sinetit ovat kovia ja semmoisia tiiviitä, siis se itse aine.
Normaali kuumaliima on taas pehmeämpää, eron huomaa jo ihan puikkomuodossa vertailemalla niitä.
Keratiinilimalla sinetit kestävät kauemmin eivätkä ala niin pehmenemään.
Keratiiniliimasta tehdyt sinetit saa pois murtamalla , ja sinettien poisto aineella, kuumaliima sinetit eivät tahdo lähteä oikein millään muulla kuin tärpätillä, joka liuottaa sinetit kertakaikkiaan olemattomiin.

Mä olen tehnyt itselleni aina tavallisella kuumaliimalla, vaikka moni varmasti kauhisteleekin. Yleensä kun jotain uutta kiwaa on halunnut, on se pitänyt saada nyt heti paikalla eikä muuta liimaa ole ollut saatavana,siksi toisekseen se on sata kertaa halvempaa.

Sorminkin ne voi pyöritellä (minä teen aina niin, saa parhaimman tuloksen) mutta normaalisti siinä käytetään semmoisia valkoisia pieniä silikinilätkiä, joiden sisään sinetti suljetaan ja pyöritellään. Silikoni ei tartu liimaan kiinni eivätkä sormet pala.

Keratiinisinetit, sek irto että valmiiksi karvassa olevat kiinitetään samalla tavalla kuin kaikki valmis sinetit.
Suunta alaviistoon (oliko se nyt 45 asteen kulma, virkistäkääs joku vanhuksen muistia?) osio hieman kolmiomainen tai neliö, pääasia että osio on siisti ja tasainen eikä karvoja tule muualta kuin tarkkaan rajatulta alueelta osioon.

Oman hius osion ja kiinnitettävän hiusosion koko kannattaa olla likimain sama, tai niin että oma osio on isompi kuin kiinitettävä, mutta kokoeroa ei saa olla paljoa.
Jos kiinitettävä osio on isompi kuin omista hiuksista otettu, voi siihen kohdistua liikaa painoa ja hiukset alkavat irtoilla hiuspohjasta.
Sinetti osio laitetaan kiinni omiin hiuksiin, ja itse ainakin tykkään laittaa niin että "kouru" tulee ylöspäin, eli sinetti laitetaan hiukseen osion altapäin.
Sitten sinetti kolvin kouruun ja sulatus kunnes sinetti sulaa ja sormin pyörittely siistiksi ja uudelleen lämmitys tarpeen mukaan.
Sinetistä pitäisi tulla sukkulan muotoinen, tasainen, sileä ja molemmista päistään kiinni oleva/sulkeutunut ettei sen sisään pääse kosteutta ja ulkopuolisia aineita haurastuttamaan sitä.

Vahasinetit ovat pehmeämpiä ja kestoltaan lyhytaikaisempia kuin kovemmat keratiinisinetit, vaikka ne kiinnitetään aivan samalla tavalla.

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 23.11.06 - klo:22:57
kiitoksia :) entäpäs sitten, minulla on tuossa tuommoisia japanilaisia, ilmeisesti & kuulemma käsintehtyjä, sinettihiuksia -tai siis sinetti ja sinetti, niissä on vaan se ohut pötkö jotain pehmeää vahaa päässä. Mitähän minä niille teen? kuulemma liimaa ei tarvitse, eli sulatetaanko se sitten vaan suoraan osion päälle? onpas vaikea selittää :-[

ja oletettuna että lisäkettä laitetaan yleensäkin hauraampaan hiukseen (juu, ei suositella, ammattilainen ei tekisi etc mutten sitä nyt kysy), ehkä jopa niiden osioiden kannattaisi olla hiukan lisäkettä suurempia? meinasin, että paino jakautuisi paremmin. Entäpä oletus siitä, että sinetti hankaa hiuksia ja katkoo niitä? käykö tällaista oikein tehdyssä pidennyksessä? ja mistä se sinettihiusten huoltoväli 2-6kk johtuu, sinettien näkyviin kasvamisesta, omien hiusten rasittumisesta (hankaus?)? toki ne on irrotettava ja pidemmälle kiinnitettävä jos parin karvan päässä roikkuvat, mutta jos ovat nätisti kiinni eikä näkyviin tuleminen haittaa (ts. jäävät muiden hiusten alle)


entäpä kaljut laikut sinettien poiston jälkeen? tänään koulussa repivät oikein akkaporukalla eräältä..kamalaa katsottavaa muutenkin, kun ne osiot olivat peukalon pään kokoisia, ilmeisen väärässä kulmassa kiinnitettyjä ja liian kireällä (kyllä näilläkin puusilmillä senverran huomasi vaikkei muisti toimikaan ;D) saati että poistoainetta oli tasan yhtä lajia, asetonipitoista, joka ei tehnyt niille sineteille yhtään mitään. Ja surkeat ruosteiset liian isot pihdit. Mutta pidinpähän naamani kiinni

enpä tiedä, jotenkin tunnen kyllä taantuneeni :-X
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luscious - 24.11.06 - klo:00:38
heippa.
Onko tilaamissasi hiusosioissa sellainen kynnenmallinen pehmeä sinetti?
Tilasin vastaavanlaiset hiukset ebayn kautta ja opiskeleva sisareni laittoi ne minulle tarkoitukseen käyvällä kolvilla kuumentaen. Mielestäni ne eivät silti olleet erityisen laadukkaat, koska sellainen pehmeä mönjä (mitä paikoin oli) takutti sinetin ja omien hiusten liitoskohtaa. Itse kaipasin kovempia sinettejä siisteyden ylläpitämikseksi. Mutta saattoihan ne pehmeimmät sinetit olla vaikka puutteellisesti sulatettuja tjsm..  :-\
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 24.11.06 - klo:00:40
ei ole kynsisinetinkään mallinen, ihan vaan suora ohkainen umpipötkö
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: mangomeloni - 27.11.06 - klo:21:07
kiitoksia :) entäpäs sitten, minulla on tuossa tuommoisia japanilaisia, ilmeisesti & kuulemma käsintehtyjä, sinettihiuksia -tai siis sinetti ja sinetti, niissä on vaan se ohut pötkö jotain pehmeää vahaa päässä. Mitähän minä niille teen? kuulemma liimaa ei tarvitse, eli sulatetaanko se sitten vaan suoraan osion päälle? onpas vaikea selittää :-[

Voisivatko nuo sinettisi olla ihan tavallisia ns. vahasinettejä, jotka lämmitetään sormin pyörittämällä, ilman kolvia siis suoraan osioon? Epäilen kuitenkin koska yleensä nämä vahasinetit ovat kuituhiuksia, ja tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. Microringeillä? Lukeeko missään mitään valmistajaa?

Lainaus
]ja oletettuna että lisäkettä laitetaan yleensäkin hauraampaan hiukseen (juu, ei suositella, ammattilainen ei tekisi etc mutten sitä nyt kysy), ehkä jopa niiden osioiden kannattaisi olla hiukan lisäkettä suurempia? meinasin, että paino jakautuisi paremmin. Entäpä oletus siitä, että sinetti hankaa hiuksia ja katkoo niitä? käykö tällaista oikein tehdyssä pidennyksessä? ja mistä se sinettihiusten huoltoväli 2-6kk johtuu, sinettien näkyviin kasvamisesta, omien hiusten rasittumisesta (hankaus?)? toki ne on irrotettava ja pidemmälle kiinnitettävä jos parin karvan päässä roikkuvat, mutta jos ovat nätisti kiinni eikä näkyviin tuleminen haittaa (ts. jäävät muiden hiusten alle)

Niin, ei suositella juuri siksi että hiukset eivät sitä kestä. Eriasia tietenkin on onko itse hius hauras vaiko hiuksen kiinnipysyvyys heikko. Sinetin painon kannalta katsoen ylisuuri osiohan olisi järkevä, mutta. Jos osio otetaan liian suurikokoisena osion reunahiuksiin tulee liian suuri "vetoisuus", reunimmaiset hiukset osiossa eivät laskeudu tasaisesti vaan kiristävät ja irtoavat. Samanlainen ilmiö kuin laitettaessa sinetti liian tyveen. Toisinsanoen kun hiuskarva käännetään kasvusuunnastaan voimakkaasti eri suuntaan se irtoaa erittäin helposti.

Sinetit voivat hyvinkin hangata ja katkoa hiuksia. Terävät, huolittelemattomat sinettien reunat tekevät sen hyvinkin helposti. Samalla päällä kun myöskin nukutaan, pestään jne joten hiukset liikkuvat myös siellä tyvessä. Huolella tehdyissä sineteissä tätä ei käy, ja siksi esimerkiksi itse kieltäisin lailla nämä ns.muotoilupihdit sinettien tekoon.

Sinettien, tai siis pidennyksen huoltoväli määritellään pääasiassa siksi, että omat hiukset uusiutuvat jatkuvasti joten sinetti on kokoajan vähemmässä määrässä omia karvoja kiinni. Tottakai sinettien näkyviin tuleminen vaikuttaa myös, sekä sinettimassan haurastuminen sekä mahdollinen omien hiusten rastoittuminen tyvestä. Jokainen valmistaja antaa sinettimassan kestolle oman suosituksensa, ja uusimisväliin vaikuttaa tietenkin myös omat hiukset. Kun sinetti roikkuu enää muutamassa karvassa, näille tulee kuitenkin koko sinetin paino ja silloin oma hius irtoaa liiasta painosta erittäin helposti. Tämän takia pidennystä ei tule pitää maksimiaikaa kauempaa.  Kuusi kuukautta on maksimiaika esimerkiksi GL:lle, vaikka itse sinetithän tavallaan pysyisivät valehtelematta latvaan saakka.

Jos sinettimassa alkaa jo haurastua ja hiuksia haluttaisiin käyttää uudelleen, silloin tietenkin kannattaa noudattaa huoltoväliä niin sinetit eivät pääse ohenemaan alkuperäisestä paksuudestaan.

Lainaus
entäpä kaljut laikut sinettien poiston jälkeen? tänään koulussa repivät oikein akkaporukalla eräältä..kamalaa katsottavaa muutenkin, kun ne osiot olivat peukalon pään kokoisia, ilmeisen väärässä kulmassa kiinnitettyjä ja liian kireällä (kyllä näilläkin puusilmillä senverran huomasi vaikkei muisti toimikaan ;D) saati että poistoainetta oli tasan yhtä lajia, asetonipitoista, joka ei tehnyt niille sineteille yhtään mitään. Ja surkeat ruosteiset liian isot pihdit. Mutta pidinpähän naamani kiinni

enpä tiedä, jotenkin tunnen kyllä taantuneeni :-X

Nämä kaljut laikut johtuvat suurimmilta osin tuosta ed. vastauksessa kerrotusta hiuksen kiinnipysyvyydestä eli juuri niistä virheistä mitä siellä on tehty kiinnitettäessä. Samoin huono kotihoito, esimerkiksi liian kireälle vedetyt ponnarit ja haikammat. Myöskin tuo repiminen tekee saman. Hiuksen katkeamisesta vielä, huonot poistopihdit ovat myöskin vihoviimeistä myrkkyä hiuksille! Poistopihtien pitää olla pyöristetyt reunoiltaan sekä tärkeintä; sileät, joten kannattaa jättää suosiolla kotipakkien pihdit sinne omaan lokeroonsa.

Oliko muita kysymyksiä, niitä vaikeampia kiitos  ;)Sorminkin ne voi pyöritellä (minä teen aina niin, saa parhaimman tuloksen) mutta normaalisti siinä käytetään semmoisia valkoisia pieniä silikinilätkiä, joiden sisään sinetti suljetaan ja pyöritellään. Silikoni ei tartu liimaan kiinni eivätkä sormet pala.

Keratiinisinetit, sek irto että valmiiksi karvassa olevat kiinitetään samalla tavalla kuin kaikki valmis sinetit.
Suunta alaviistoon (oliko se nyt 45 asteen kulma, virkistäkääs joku vanhuksen muistia?) osio hieman kolmiomainen tai neliö, pääasia että osio on siisti ja tasainen eikä karvoja tule muualta kuin tarkkaan rajatulta alueelta osioon.


Kuumaliimasinettejä ei kannata pyörittää sormin, koska sinettimassa kerkeää jäähtyä ennenkuin siihen voi sormin koskea joten niitä ei saa tiiviiksi. Itse käytän aina silikonilätkiä, joita saa erittäin ohuenakin. Sormista tarttuu myös helposti rasvaa (/likaa) joka vaikuttaa sinetin rakenteeseen.

Paras osion muoto on pehmeäreunainen kolmio, kärki alaspäin. Terävät kärjet osiossa kiristävät.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: iituliina - 06.12.06 - klo:08:11
Hei vain. Liekkö jostakin palstan uumenista löytyisi vastauksia kysymyksiini mitä pidennyksistä haluaisin tietää, mutta aloitan siltikin oman palstan :) Elikkä olisin kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä , ruusuja sekä risuja, pidennyksistä sekä asioita mitä olette saaneet kokea näiden pidennysten myötä, oletteko katuneet, jos niin miksi ym.. Kärsivätkö omat hiukset miten tuosta pidennyksestä?  Olen hyvin kiitollinen jos joku minulle viitsii kertoilla , hyvinkin kiinnostunut olisin kuulemaan. Tällainen "tuuhennus" tai miksi sitä ammattikielessä kutsutaan, kiinnostaisi, mutta arveluttaa kaiken tiedon puutteeni vuoksi.. Kiitos kiitos :)

Yhdistin viestisi tähän ketjuun. T. Kikka
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paulina - 07.12.06 - klo:17:35
Itselläni on ollut osapidennys (20 sinettiä) ja nyt hiustenleikkauksen jäljiltä "paikkailu" n. 15-20 sinettiä vähän siellä täällä ja kohta olisi tarkoitus ottaa taas osapidennys taakse (20-30 sinettiä). Ensin mulla oli SoCapin hiusta, joka sen kokemuksen perusteella -never again. Takkuuntui hirveästi enkä voinut pitää hiuksia kuin 2 kk. Hinta oli 100 e eli 5 e/sinetti. Kaverilla oli Kinnusen tukun Simply naturalia (koko pää n. 300 e) ja toisella Hairiumin BeLongia.

Molemmat kai ihan hyviä, itse pidän tuosta Hairiumin hiuksesta enemmän ja kaverilla olikin ne päässä (yli?) puoli vuotta, samoin toisella jolla oli Simplyn hiukset. Mitään negatiivistä en pidennyksestä keksi. Itselläni on tosi karhea ja itsepäinen hius, ja odotan että saan ne Hairiumin silkinpehmeät kutrit tuonne taakse : ). Jos vaan mahdollista, kannattaa ostaa itse ne hiukset ja mennä laitattamaan vaikka johonkin oppilaitokseen (jos ei ole ketään kaveria kolvin kera), tulee siten aika paljon edullisemmaksi. Työntunti kampaamossa on 40 e:stä ylöspäin, tai joku ottaa pari euroa/sinetti, 20:n sinetin laittoon menee kampaajalla jo se 40 e (+ hiusten hinta..)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: teri - 18.12.06 - klo:19:25
Tungenpas kysymykseni tänne ettei tarvi uutta topiccia alkaa pienelle asialle vääntämään.
Onko kenelläkään ollut kuiduista suoraa pidennystä/tuuhennusta? Miten toimi, menikö takkuun?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 19.12.06 - klo:21:03
Miten toimi, menikö takkuun?

kyllä sen kuidun joutuu aikalailla päällystämään silikonilla ettei se ole kokoaikaa takussa

mitkäs aineet niitä keratiinisinettejä karuiten haurastutti? panthenol ainakin, mutta muita?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Lilly Missy - 29.12.06 - klo:12:37
Tungen nyt tähän ketjuun kysymykseni. Ei, mikä pidennys sopisi parhaiten kun haluaisin vain niskahiuksiin? Mun hiukset on tosi paksut, runsaasti kerrostetut, hipoo olkapäitä + "erikoisuutena" niskahiukset leikkautuneet blondauksen yhteydessä, ovat nyt noin 5 cm. Noiden päällä on nyt siis kerros pidempää. Kampaaja meni viimme kerralla ohentamaan niitä ilman mun lupaa ja nyt paistaa läpi ja erottuu että alla on lyhyempiä. Eikä tietty sais maksaa miljoonia, opiskelija pudjettiin sais sopia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 30.12.06 - klo:00:01
^ minä laittaisin pieniä, siistejä sinetillisiä
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mustikka - 30.12.06 - klo:21:06
Olen tässä jonkin aikaa haaveillut pidennyksestä tai pikemminkin tuuhennuksesta, mutta en saa oikein hahmotettua mieleeni, että mikä pidennystapa olisi parhain. Toivoisin mahdollisimman hellää vaihtoehtoa hiuksilleni, mutta samalla kuitenkin haluaisin, ettei lisäkkeitä tarvitsisi olla tiheään tahtiin uusimassa. Jos pidän tuloksesta, on aikomukseni jatkaa hiuslisäkkeiden käyttöä hamaan tulevaisuuteen.

Mulla oli kerran liimasinettejä raitoina, mutten kauheasti tykännyt niistä. En tiedä oliko vika sitten laittajassa, mutta siis ne liimaklöntit näkyi hiuksien seasta, tukka löystyi liiman välistä (tuli sellaisia lenkkejä) ja poisottaessa multa lähti tupottain hiuksia.

Jos joku osaisi kommentoida, niin olisin oikein kiitollinen :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 30.12.06 - klo:23:37
ilmeisesti se liima ei ollut jokapaikassa kuten olisi pitänyt olla vaan ne irralliset hiukset irtoilivat välistä ja löystyivät. Lähtö taas voi olla siitä väärästä laitosta, jollei sitten ihan normaalia hiusten irtoamista. Ja eihän liimjen kuulu näkyä, olivat siis laitettu huonosti ja ottamatta asiakkaan tukanlaittotapoja huomioon

ne sinetit edelleen lämmittää mieltäni eniten noissa tuuhennus/pidennysmenetelmissä
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mustikka - 31.12.06 - klo:02:27
^Ehkä minun kannattaa yrittää jollain toisella (ja halvemmalla) kampaajalla uudelleen nuita sinettejä. Kaverini kävi samalla kampaajalla  ja hänellä kävi samoin kuin minulla: liimakohdat näkyivät ja hiukset löystyivät välistä.

Kiitos Ice. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paulina - 31.12.06 - klo:18:30
Itse liputan Hairiumin hiusten puolesta, B*long. Takkuuntumaton sileä "aidon näköinen" aitohius, ja ainakin kavereilla pysynyt todella hyvin, puolikin vuotta uusimatta. Kannattaa kokeilla toista kampaajaa kyllä.. Nuohan ovat kynsisinettejä, joita monet tykkäävät sitten vielä puolittaa "luonnollisemman" lopputuloksen saamiseksi, ja ovathan ne pienet sinetit mukavamman tuntuiset ja näköisetkin. Itsekin olen laitattamassa niistä osapidennystä.

Yksi kaveri vaihtoi nuo sinetit teippihiuksiin, ainakin toistaiseksi, niissä se uusimisväli on tiheämpi (1-2 kk?), jolloin teippipidennys täytyy "nostaa" ylöspäin eli vaihtaa teipit. Noissa ei taida olla kauhean pitkää hiusta,  vain n. 50 cm valikoimissa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mustikka - 31.12.06 - klo:18:42
Mitä eroa nuissa hiussinettien päissä sitten on?
Viimeksi minulla oli näitä: http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=154
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 01.01.07 - klo:19:06
mitä olen nähnyt ja kokemuksia kuullut, niin great lenghts sinetti on ollut hiuksena kaikkein kestävintä. B*longeista olen kuullut vain yhden kokemuksen ja se loppui sanoihin "räjähti värjätessä" -joskoos oli sitten jossain muualla vika kuin hiuksessa, siitä en tiedä

so.capia on täällä ollut minun testipäälläni nyt kuukauden verran sineteillä kiinni, yhtään mitään ei ole irronnut ja hius on oikein tuoreen näköistä. Ja hius on siis kertaalleen värjätty kevytvärillä, letitelty, harjailtu ja muuten vaan ihmetelty moneen kertaan

alunperin piti laittaa lenghtsillä tuo, mutta kun sain so capia niin ylihalvalla ostetuksi niin ajattelin kokeilla, taisi olla sen arvoista
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paulina - 01.01.07 - klo:19:32
No juu, tuo GL on varmaan parasta, ajattelin tässä vaan taviksen näkökulmasta  ;).  GL on aika hinnakasta, mutta jos on kaveri/itse joka sitä tukusta saa ja laittaapi, niin sitten toki ei tule niin kalliiksi. Kampaajalla laitettuna GL on käsittääkseni tuplahintaista, tutullani 20 sinetin laitto maksaa n. 200 e.

Itselläni oli SoCapia, olin viikon jälkeen helisemässä, ja 2 kk myöhemmin nyhdin viimeisetkin pois. Onhan se hius tietysti joka kerta erilaista jossain määrin, mukava jos on toiminut.

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 01.01.07 - klo:20:19
Mulla on kyllä ainoastaan positiivisia kokemuksia B*longista. Tosin käytän hiusnauhoja, mutta niissä on ollut todella laadukasta hiusta, joka kestää hyvin myös värjäystä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 03.01.07 - klo:11:11
Oonko nyt ymmärtäny oikein.. Siis sinettipidennystä pystyy pitämään 5kk mutta muut pidenykset joutuu ottaa 2kk jälkeen pois? Vai onko moni ottanu sinetit pois jo parin kuukauden päästä?  ::) Eli kauanko mitäkin pidennystä pystyy pitämään päässä?

Edit Eikö hairium enää myy netissä 100kpl erissä aitoa sinettihiusta? En ainakaan löytänyt...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paulina - 03.01.07 - klo:14:53
Niin se riippuu varmaankin myös hiuslaadusta, kauan pidennystä pystyy pitämään, takkuuntuuko oma juurikasvu tms. Teippipidennys on uusittava useammin, teippi vain vaihdetaan, samaa hiusta voi käyttää monta kertaa. Ompelupidennyksestä en osaa sanoa, mutta jos sinettipidennys on hyvin laitettu, hius hyvälaatuista ja oma hiuskin vahvaa, sen voi pitää päässä sen puolikin vuotta, olettaen ettei ne sinetit sieltä paistele päästä.. Itselläni on tusina sinettihiusta "uusiokäytössä" eli uudella keratiinisinetillä vahvistettu käytetty sinettihius.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tiizku - 03.01.07 - klo:15:05
mitä olen nähnyt ja kokemuksia kuullut, niin great lenghts sinetti on ollut hiuksena kaikkein kestävintä. B*longeista olen kuullut vain yhden kokemuksen ja se loppui sanoihin "räjähti värjätessä" -joskoos oli sitten jossain muualla vika kuin hiuksessa, siitä en tiedä

Mullakin räjähti värjätessä ja niissä ei pysynyt se väri yhtään.Mulle oli koululle tilattu mustia hiuksia mutta ne mun mustat oli laitettu yhden ärsyttävän akan päähän.Mulle siis laitettiin punaisia mitkä värjättiin mustiksi.Tokassa pesussa tukka punersi ja pahasti.Hiukset olivat kauheassa takussa ja älyttömän karheat kun vertasi muiden pidennyksiin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paulina - 03.01.07 - klo:15:21
Taitaa vaihdella tuokin tapauskohtaisesti, nämä "uusiokäytössä" olevat B long-sinettini on ainakin kertaalleen värjätty tumman ruskealla kestovärillä (alkup.väri vähän vaaleampi ruskea), ei ole mitenkään negatiivisesti vaikuttanut näiden kuntoon.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 03.01.07 - klo:20:03
 ^eihän se hius koskaan tasalaatuista ole, eli vähän onnenkauppaa minkälaista hiusta sattuu saamaan. Ihmisten päästähän ne on alunperin otettu ja sitten esikäsitelty ja värjätty puhki ;D Olettaisin, että monesti tummat ja mustat hiukset ovat parhaan laatuisia, ainakin aasialaisista hiuksista, koska niitä ei ole todennäköisesti vaalennettu, ennen värjäystä. Tosin viimeksi päässäni oli todella hyvää vaaleaa hiusta, joka kesti ilman ongelmia kolme värjäystä ja pysyi silkkisenä loppuun asti.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: vivitsu - 09.01.07 - klo:20:45
elikkäs olen ottamassa ompelupidennystä, ja ajattelin että riittääköhän hairiumin puolikas hiusnauha, eli 55grammanen minulle?hiukseni ovat aika ohuet, niin ajattelin että jos laitatan kamalan ison tupun lisätukkaa niin sehän näyttää varmaan aika luonnottomalta.joten te jotka tiedätte, olis kiva jos vastailisitte :-*

Siirsin viestisi tänne. T. Kikka
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mustikka - 09.01.07 - klo:22:33
Oli tuolla toisessa ketjussa puhetta, että mulle saattaisi sopia violetinsävyiset hiukset.  Violetti kuitenkin on melko vaikea väri ylläpidettäväksi. Mietinkin tässä, että kun tuota hiusten tuuhennosta olen suunnitellut muutenkin, että miltähän näyttäisi violetit hiussinetit? Omat hiukset mulla on mustanruskeat/tummanruskeat.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 09.01.07 - klo:22:56
näyttäisivät varmasti hyvältä siellä tumman seassa :) mustan kanssa ovat todella nätit, ja miksei vähän pehmeämmänkin värin kanssa
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ishamael - 11.01.07 - klo:13:09
Kyllä, värinä näyttää varmasti aivan loistavalta.
Mä saattaisin suositella enemmän teippipidennystä, sen saa huomaamattomammin ja lähemmäksi päälis osaa, lisäksi sen antama "väri" on tietyllä tavalla paljon voimakkaampi, kun hius on suurempina pintoina kuin sineteissä, joiden raidat voivat hukkua melko helpostikkin omien hiusten sekaan, ja niitä vaaditaan loppujen lopuksi melko paljon että kunnolla näkyvät.
Minä laitoin kaverille teipillä shokkivioletin pinkkiä hiusta tummanvioletteihin, vyötärölle asti oleviin hiuksiin ja näyttää todella hyvältä, väri tulee omien hiusten seasta sellaisina leveinä heijastuksina.
Teipit näyttävät ainakin hänellä paljon paremmalta kuin sinetit, joilla ollaan myös kiinnitetty saman väristä karvaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 13.01.07 - klo:18:03
Tuosta keratiiniliimasta vielä. Elikkäs eikös se juuri ole sitä mikä on puikkomuodossa sellaista kovaa ja tuo kuumaliima on hieman pehmeää jo puikossa? Näin Ish muistaakseni kertoili tuolla aiemmin..ja näin olen itse ainakin aina luullut tietäväni, mutta mutta Hairiumhan mainostaa myyvänsä keratiiniliimaa ja silti kaikki sieltä tilatut liimat ovat olleet niitä pehmeitä eli mielestäni kuumaliimaa  ???

Muoks. tosin en ole noiden sivujen uusimisen jälkeen sieltä tilannut, eli ovat kyllä voineet vaihtaa tuotetta. Ja noissa tuote kuvissa liima näyttäisi kuumaliimalta? Ja on ollut todella huonoja nuo hairiumin liimat. Mietin vain, että kellä tässä on mennyt puurot ja vellit sekaisin, minulla vai Hairiumilla vai onko keratiiniliimaa erilaista sitten?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Jadele - 09.02.07 - klo:19:13
Taitaa tulla melko hupsu kysymys mutta olen tätä monesti miettinyt että missä vaiheessa  heitätte teidän pidennyshiuksenne roskakoriin?
Kuinka takkuun tai huonoksi annatte sen ensin mennä?

Itselläni on klipsihiuspidennys ja sinnittelen ja sinnittelen sen kanssa. Harjaan hellävaroen ja käytän paljon hoitoaineita siihen mutta silti se menee päivän mittaan todella takkuiseksi palleroksi. Kukaan ei varmaankaan pystyisi tätä pitämään jokapäiväisessä käytössä pidennyksenä.
Siltikään en raaskisi vielä heittää pois kun saan sen näyttämään ihan kauniilta harjattuani ja laitettuani paksuilla patukoilla kiharaa tai lainetta.

Mietin usein että varmaankin monet heittävät aitohiusnauhat pois heti kun alkaa vähänkin takkuuntua ja minulle sellainen taas olisi kuin uusi ;D (no ehkä ei nyt ihan mutta käyttötarkoituksessani toimisi vielä).
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 12.02.07 - klo:09:02

Mä pidän aina aika kauan, en raaski heti ekojen takkujen ilmaannuttua heittää pois vaan sitten hoidetaan ja harjataan paremmin. Mulla on aina ollut vähintään puol vuotta pidennykset. Viimeks oli tosi hyväs kunnos vielä silloin kun poistettiin ne, kampaajakin ihmetteli. Ei mennyt kuin puoli tuntia ku irrotettiin sinetit.

Nyt meen pian ottaa yhteen toiseen paikkaan enkä tiedä mitä ajattelisin tästä paikasta ku tuntuu et se laittaja on niin "asiantuntija" et sen mielestä asiakas Ei ole oikeessa. Sellainen käsitys tuli siitä, ku puhuin sen kaa siitä, kuin kauan niitä voi pitää ja se sanoi et korkeintaan 3 kk! Eli höpsis! Mulla on kolmet pidennykset ollu ja jokainen on pysyny tosi hyvänä puoli vuotta. Niin ottaaks se sit aikanaan multa niitä ees pois jos se on niin jyrkkänä et heti 3 kk:den jälkeen ne pitää ottaa pois, vaikka oliski viel hyväs kunnos...

Toinen juttu mikä siinä arvelluttaa on se, et laittaakohan se mulle tarpeeks paksut hiukset.. mun kaverille se laittoi nimittäin vain jotain 100 sellaista sinettinippua ja mun mielestä se on LIIAN vähän. Ja kun mä puhuin siitä sille, et haluaisin sit tosi paksut, se alko selittää jotain luonnollisuudesta ja hyvästä laskeutumisesta. Eli olen ostamassa niitä punttei neljä kpl ja haluisin et ne kaikki laitetaan mun päähän, niin mitä jos se alkaaki sit jotain sönköttää ettei laiteta kaikkii niitä. Ku mä EN haluu luonnollisii vaan vähän paksummat. Jos haluisin luonnolliset, olisin näillä hiuksilla mitkä mulla nyt on.

No, sitten pyrin vaan maksavana asiakkaana vaatimaan sitä mitä haluun. Oon mä varmaan inhottava asiakas ku uskallan vaatia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 12.02.07 - klo:14:44
^ kannattaa totisesti muistaa, että sen oman hiuksen ja päänahan pitää kestää se hiusten paino. Ikävä kyllä ammattilainen ei laita ylipainoa, ettei oma hius putoa siinä samalla päästä tai tapahdu muuta ikävää. Sinuna menisin kysymään toisen kampaajan mielipiteen ja vertailisin mihin kannattaa mennä

kyllä kuka vaan voi vierittää vastuun pois itseltään tuollaisessa tapauksessa, sanoo vaan asiakkaalle ettei anna takuuta jollei ole minkäänlaista tukkaa parin kuukauden päästä koska tietää ettei "jollain tietyllä lailla" saa tehdä koskei siitä hyvä seuraa. Kannattaa siis vähän kumminki katsoa haluaako olla yli-inhottava maksava asiakas omalla kustannuksellaan, halusi mitä halusi ja vaati mitä vaati kunneis e tietopohja kuitenkaan ole välttämättä sama kuin pidennyksiin koulutetulla kampaajalla -joskin heidänkin koulutuksissaan, metodeissaan ja järjen käytössään eroja on
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 12.02.07 - klo:15:24
Joo mut mulla on ollut jo 3 kertaa paksut ja melko suuri määrä pidennyksii ja on hyvin jaksanu hiukset kannatella niitä. Eli tää perustuu täysin mun kokemuksiin, et haluan vähän enemmän kuin ne "luonnolliset" hiukset. Tietenki ymmärrän, et omien hiusten pitää kestää sitä painoo, mut onhan jotain tylliin 100 sinettii aika vähän... Se on oikeestaan liian vähän.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 12.02.07 - klo:15:28
no se riippuu ihan sineteistä, mutta jos sinulla kokemuksen mukaan voi olla jotain tiettyä merkkiä joku tietty määrä, voit toki sen kampaajalle kertoa ja pyytää laittamaan sen saman
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 12.02.07 - klo:15:31
Niin joo, noissa on eroja. On ollu ennen great lenghtsii, mikä oli kyl upea. Sinettei oli jotain 150 kpl. Ja nyt laitan simply naturalii. Täytyy kato kokeilla sitäkin...

Ja sen tiedän, et toi kampaaja laittaa niitä tosi pieninä sinettinippuina hiuksiin, et ne ei paina siel paljoo mitään. Mut kun se ymmärtäis laittaa niitä ihan ronskisti sinne, ettei sinne jäis paljoo omia hiusmääriä, joissa ei ois sinettei. Silloinhan se painokaan ei haittaa ku laitetaan pieniä määriä pidennyshiusta/sinetti, mut laitetaan vaan paljon sinettei...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: mangomeloni - 12.02.07 - klo:20:37
^Great Lenghtsejä 150 kpl on aikasta reilusti hiusta (=painoa), kyllä, riippuu tietenkin pituudesta. Kysymyksessä voi olla myös se että kampaajan näkemys hiustesi kunnosta sekä päänahasta voi olla hieman eri kantilta arvioiva kuin omasi.

Mutta siinäkään ei ole mitään järkeä että pidennys tehdään sadoilla pikkuruisilla sineteillä, koska pidennys kestää silloin huonosti (eli se 3 kk voi olla ihan oikea arvio) sekä sinulla on päänahka täynnä sinettejä, joka vaikeuttaa pesua ja hoitoa sekä voi ärsyttää päänahkaasi enemmän. Aivan saman verranhan se pidennys painaa onko ne sinetit sitten pieniä vai isoja jos hiusmäärä on sama. Toisekseen jos kampaaja antaa arvionsa pidennyksen kestosta niin suosittelen myös lämpimästi sitä noudattamaan.

Ainahan sinä voit ottaa myöhemmin lisää sinettejä? Tai voit kysyä vielä toisen kampaajan arvio hiustesi kunnosta sekä järkevästä sinettien määrästä, Simply-kampaajia kyllä riittää. Tietenkin jokaisella kampaajalla on (onneksi) aina oma näkemys asiasta. Miksi yleensäkään vaihdat GL-pidennyksen Simplyyn, jos siitä kerta on ollut hyvät kokemukset? Tarkoitan sitä että niillä on eroja. Mutta, juuri kuten Ice sanoi, jos itse välttämättä vaadit vastoin laittajan suositusta niin vastuu jää sinulle.

Pidennyksiä ei saa pitää kauemmin kuin puoli vuotta, huomautan vielä tuohon aiempaan kirjoitukseesi viitaten, ei edes GLia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: siili - 12.02.07 - klo:20:55
Taitaa tulla melko hupsu kysymys mutta olen tätä monesti miettinyt että missä vaiheessa  heitätte teidän pidennyshiuksenne roskakoriin?
Kuinka takkuun tai huonoksi annatte sen ensin mennä?

Minun tekis mieli heittää jo nyt, ollut päässä teipeillä raitoja n. 1,5 kk. Tai 90cm mittainen hiusnauhallinen yhteensä, eli taitaa kyllä olla jo enemmän tuuhennos kuin raitoja. Mun oma tukka on silkkistä, pehmeää ja kiiltävää joten menee hermot tän takkukasan kanssa joka hapsottaa. Mulla on kyllä vaatimukset tosi korkeella, edes uutena hius ei ollut yhtä silkkistä kuin omani, mutta ajattelin sen pysyvän tehohoitoja hauduttelemalla suhteellisen siedettävässä kuosissa. Eilen koitin Ojonin tehistä jätettävänä, se näyttäisi nyt tuovan takaisin sitä sileyttä ja takuttomuutta mitä kaipaan.
Koska uhrasin tähän fledaan kuitenkin satasia, koitan nyt kuitenkin kestää vielä toiset 1,5kk. (-Ja uhrata toiset sataset sen kunnossa pitämiseen...)

Sarjassamme typeriä kysymyksiä, miten te tarkoitatte tuon ettei pidennyksiä saa pitää pidempään kuin 6kk? Siis nostelematta niitä sinettejä vai pitääkö pitää joku tauko ennen kuin voi kiinnittää taas uudet sinetit? Vai kiinnitetäänkö uudet sinetit aina eri kohtiin päässä jos haluaa koko ajan pitää pidennyshiuksia?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 12.02.07 - klo:21:07
Ei kun se 6 kk noissa suosituksissa tarkoittaa ihan sitä, et sitten viimeistään pitäis ottaa kaikki sinetit pois. Sitten voi laittaa kyllä pesun jälkeen vaikka heti uudet pidennykset jos haluu. Mut se aika johtuu ihan siitä, et ku omat hiukset kasvaa siel sinettien alla 1 cm/kk niin kuudessa kuukaudessa ne sinetit on jo valahtanu sielt päänahasta 6 cm alemmas. Eli silloin ne alkaa takkuuntuu helpommin ja rastoittuu sieltä omista "uusista" just kasvaneista hiuksista, mikä voi taas vaikeuttaa pidennysten poistoa. Mutta sitä ongelmaa voi vähentää sillä, että harjaa luonnonharjaksisella harjalla aika paljon sitä juurta eikä päästä sitä kauheeseen rastoittumiseen ja takkuun.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 12.02.07 - klo:21:10
^ sinetit pitää huoltaa eli irrottaa ja kiinnittää oikealle paikalleen puolen vuoden välein vähintään, koska hiustahan tunnetusti irtoaakin kokoajan -> ei tule tilannetta että sinettiosion paino vetäisi yhtään sitä kannattelevaa omaa hiusta irti, jos siellä onkin vaan pari hassua karvaa enää pitämässä, sekä toki myös tämä yllä mainittu rastoittuminen/takkuuntuminen. Ne voi kuitenkin tosiaan kiinnittää uudelleen ilman mitään sen kummempia taukoja jos haluaa. Ja yleensä ne sinetit ovat kuitenkin jo jonkin verran huonossa kunnossakin puolen vuoden jälkeen

voihan sitä toki katsoa, jos joku hiusten osa näyttää huonolta, ettei laita siihen kohtaan uutta sinettiä, mutta eihän se periaatteessa vahingoita omaa hiusta ollenkaan eli tällaistakaan sääntöä ei ole. Muutakuin se järjen käyttö :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 15.02.07 - klo:11:09
Jee, mulla on nyt 50 cm pitkät Simply Naturalit kolmella sävyllä 2 erilaista punaista ja yks sellainen vähän kuparihtava piristämässä siellä seassa. Olen oikein tyytyväinen paksuuteen ja laatuun. Ovat erinomaiset ja just hyvän pituiset.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 26.02.07 - klo:13:20
tätä jo aiemmin kyselinkin, mutta kysäisenpä uudestaan.Olen nyt siis menossa huomenna ottamaan sinettipidennyksiä ja nyt alkoi kauhistuttamaan, vahingoittaako tuo omaa tukkaani. Ideana kun olisi että se kasvaisi siellä alla nätisti. Miten on kokemuksia? Jos vaan hoidan hyvin niin pysyykö tuo hyvänä?

aitohiuksella kun laitetaan, niin mietitytti että voinko värjätä tukkani ruskeaksi halutessani ? Vai vahingoittaako sekin?


Yhdistelin tänne pidennyspuolen ketjuun. T:Penny
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 26.02.07 - klo:13:23
^Aitohiuspidennyksiä voi käsitellä aivan kuten omaakin hiusta, joten voi värjätä, kihartaa jne. Mutta kyllähän se vahingoittaa niitä pidennyksiä jonkin verran, aivan kuten omaakin hiusta.
Ja kyllä se sinettipidennyskin varmaan jonkin verran rasittaa omia hiuksia, ainakin kiinnityskohdista. Hyvällä hoidolla sekä pidennyshiukset että omat hiukset saa kyllä pidettyä ihan hyväkuntoisina.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ananas - 26.02.07 - klo:15:41
^^ Ja varmaan tuohon rasittavuuteen vaikutta kampaajan ammattitaito. Eli jos pidennys laitetaan oikein, oikean kokoisilla osioilla jne. ja poistetaan nätisti, ei pidennyksen pitäisi juurikaan rasittaa omaa hiusta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: siili - 26.02.07 - klo:17:28
Käsittääkseni teippipidennys vaurioittaa vähemmän omaa hiusta kuin sinetit. Korjatkaa nyt joku viisaampi jos olen käsittänyt väärin. Itse halusin raitoja teipeillä juuri sen takia että oma tukka kärsisi mahdollisimman vähän.
Muista noolah sitten lätkiä hulluna silikonia siihen tukkaan että pysyy hyvänä  ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 26.02.07 - klo:21:25
^ riippuu tosiaan siitä laittajasta mikä tekee ja mitä millekkin kohdalle. Yhtälailla sekä sinetti että teippi saattaa hinkuttaa omaa hiusta jos huonolla säkällä vedellään ja ainahan kaikki hiusta koskettava tekee hiukselle jotain ts. kuluttaa, se minkä verran kuluttaa riippuu siitä omasta hiuksesta ja kuluttajasta

eli kokeilemallahan tämäkin asia taas selviää
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: vivitsu - 05.03.07 - klo:10:43
törmäsin tälläseen pidennystekniikkaan, mitenköhän tämä mahtaa erota esim.normaalista sinettipidennyksestä?niin tässä osoite:http://www.shrinkies.biz/ (http://www.shrinkies.biz/) ja sieltä alhaalta valitse shrinkies tutorial

yhdistetty tänne ja laitettu linkkaus toimimaan :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 06.03.07 - klo:12:14
aaapua!!! Tänä aamuna multa irtosi yksi sinetti ja oon nyt ihan kauhuissani, nämä kun on olleet päässä vasta viikon. Jos joku paremmin tietäväinen voisi nyt helpottaa oloani ja kertoa, onko tämä vaarallista, toisin sanoen, alkaako ne kaikki tippumaan nyt jo :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 06.03.07 - klo:14:37
^ Hei älä ole vielä yhdestä huolissasi! Se on kuulemma tavallista (vaikka omat sinettini ei oo koskaan alkuvaiheis lähteny) että saattaa jotain 1-3 kpl sinettei irrota jostain syystä. Mulle kampaaja on sanonu joka kerta et parista kpl:sta ei viel tarvii olla huolissaan, mut jos enemmän lähtee irtoilee nii sit kampaajalle valittaa..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 06.03.07 - klo:15:22
^kiitos EyeCandy, pelastit päiväni :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: peppi - 06.03.07 - klo:16:39
Kysäisenpäs sellaista askaa että onko kukaan ottanut pidennyksiä lyhyisiin hiuksiin ja millaiset tuli? En osaa ehkä hyvin selittää mutta siis pidempiä hiuksia johonkin kohtaan vaan ei siis koko tukkaa "pitkän näköiseksi" :P Itse olen menossa kahden viikon päästä kampaajalle joka ehdotteli mulle pidennyksiä sivuille, muutaman tupsun pitäisi riittää. Hiukseni eivät kyllä ole aivan lyhyen lyhyet vaan juuri niskasta ja sivuilta pidemmät, päältä lyhemmät. Jänskättää vähäsen.
Kokemuksia itselläni on vaan hääkampauksen vuoksi laitetusta sinettipidennysosiosta toisella puolen niskaa/sivulla. Häämatkalla ne sitten poistin kynsileikkureilla  ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Atarga - 11.03.07 - klo:00:40
Täällä oli pientä keskustelua aiemmin siitä, että kannattaisi hiustenirtoamis syistä vielä ommella uusi ommel hiusnauhan päälle, mutta millainen? Jokun yhtä kapea ja tiheä siksakki?
Kyselen siksi koska ylihuomenna tulee pidennys ja tänään vasta tuosta uudesta ompeleesta hiusnauhaan lukasin.


Mulle siis laitetaan pidennys taakse ompelemalla ja eteen liimalla, koska ompelu näkyy edessä paremmin.
Liimaan itse eteen, jota olen joskus aiemmin kokeillut joka meni vähän hanurilleen.
Tuolloin siis leikkasin hiusnauhasta 0,5-1cm osioita (otin siis sen ompeleen mukaan)
ja laitoin suoraan siihen nauhaosuuteen liimaa. ja äkkiä tunkasin johonkin kohtaa juurta ja painoin sormilla vähän aikaa (auts, poltti ;>).

Tuloksena oli päivän mittainen kaunis pidennys, jonka jälkeen alkoi liimapidennys tippumaan joka harjauskerralla, kunnes niitä oli vain muutama.
Lisäksi taisivat olla liian paksuja tai jotain kun näkyvätkin melko selkeästi.

Auttakeehan blöndiä hädässä, että miten voisin menetellä toisin?   ::)

Siirsin kysymyksesi tänne. T. Kikka
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: vivitsu - 12.03.07 - klo:13:44
mitenköhän tälläinen pidennys tehdään ja toimiikohan...näyttäs ainakin olevan ehkäpä hellävaraisempi kun ei tarvitsisi laittaa niin montaa ringiä, joten ne eivät varmaan edes haittaisi...? www.medorian.se/generic/microandweft (http://www.medorian.se/generic/microandweft)

linkki säädetty toimivaksi
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 23.03.07 - klo:23:24
Hitto nää on ollu päässä kohta vasta kuukauden ja jo on lähtenyt 12 sinettiä, onkohan tää ihan normaalia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 24.03.07 - klo:20:56
^eiköhän se oo, kun kahta kuukautta jo suositellaan uusimis väliksi . Toki voi myös epäillä onko nuo kyseiset hieman huonosti kiinnitetty. Sinuna menisin kampaamoon jossa olet ottanut ja pyytäisin kiinnittämään nuo uudestaan. Eipä siinä monta minuuttia mene.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 28.03.07 - klo:12:15
^ Ei ole normaalia että tossa ajassa on jo 12 kpl sinettejä lähtenyt. Menisin sinuna kampaajalle puhumaan ja kyselemään. Ei niitä kuulu lähteä kuin maksimissaan pari kappaletta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: dreadviolet - 29.03.07 - klo:10:17
törmäsin tälläseen pidennystekniikkaan, mitenköhän tämä mahtaa erota esim.normaalista sinettipidennyksestä?niin tässä osoite:http://www.shrinkies.biz/ (http://www.shrinkies.biz/) ja sieltä alhaalta valitse shrinkies tutorial

Shrinkiesithän on micro ringien kaltaisia renkaita, mutta kuten nimikin kertoo, ne kutistetaan kiinni. Kokemusta ei ole, mutta olettaisin, että se muovi on jotain (sisäpuolen liimalla varustetun) heat shrink tubingin kaltaista.

mitenköhän tälläinen pidennys tehdään ja toimiikohan...näyttäs ainakin olevan ehkäpä hellävaraisempi kun ei tarvitsisi laittaa niin montaa ringiä, joten ne eivät varmaan edes haittaisi...? www.medorian.se/generic/microandweft (http://www.medorian.se/generic/microandweft)

Linkki ei toiminut, mutta nimen perusteella tulkitsen, että kyseessä on micro ringeilä kiinnitetty hiusnauha. Afrocare taitaa myydä hiusnauhoja, joissa on ringit ommeltu valmiiksi, ja yhdenlaista tutorialia löytyy ainakin tuolta: http://www.doctoredlocks.com/store/demo/lk_weft/frames.htm
Jälkimmäisessä homma näyttää toimivan niin, että micro ringien avulla tehdään se track omiin hiuksiin, ja ommellaan nauha siihen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hipsu - 29.03.07 - klo:14:02
Hmm, mikäköhän tässä keväässä on kun taas rupes pidennys himottamaan?  ;D

Mun kysymys on sellainen, että minkäköhänlainen ongelma muodostuu siitä, että oma tukka on luonnostaan kihara? Olen sitä kyllä suoristellut, ja saankin sen ihan suoraksi. Haluaisin teippipidennyksen, mutta mitenköhän onnistuu toi oman tukan suoristus? Onko kovin vaikeeta hommaa jos on hiusnauha päässä? Lyheneeköhän pidennyksen käyttöikä kuinka paljon jos joutuu koko ajan föönaamaan?

Toinen kysymys(rykelmä ;D): Mikäköhän olisi pääkaupunkiseudulla sellainen hyvä paikka missä pidennyksen voisi käydä laittamassa? Siis jos ostan Hairiumista sen nauhan valmiiksi, vai kannattaako? Haluaisin sellaisen paikan jossa olisi suht nuoria kampaajia, jotka nätist ja muodikkaasti ( :P)i sais leikattua sen pidennyksen sinne omien hiusten sekaan  ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 29.03.07 - klo:14:20
^Voithan sä laittaa jo valmiiksi kiharaa pidennyshiusta? Sitähän voi sitten suoristaakin, jos vaan silloin tällöin suorat hiukset haluat. Kyllähän se kuumalle altistaminen rasittaa pidennyshiusta sen verran, että en kovin usein sitä tekisi. Mulla kun oli ompelupidennys, niin en kyllä hirveesti viittiny hiuksia föönailla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eiffe - 29.03.07 - klo:14:41
^^ Cloxia http://www.clox.fi/index.php ovat ainakin muutamat kehuneet hyväksi ja edulliseksi paikaksi  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hipsu - 29.03.07 - klo:14:55
Kiitos Miracle ja efiina!  :D ihanan nopeat vastaukset!

Toisaalta jos mulla ois sitä suoraa hiusta, niin sitähän ei tartteis sillon suoristaa, muutenkin tuntuu pääliosa hiuksista olevan se kihartuvampi osio, jos sitä vaan föönais? Mahtais olla kyllä upeen näkönen tukka kun ei jaksais suoristaa ja päällä ois sellanen lammas-permanentin näkönen höttö ja sit pitkä ja suora takaletti  ;D Mut pitää miettiä :)

Nyt meen tutkiskeleen noita CLOX:n sivuja ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 29.03.07 - klo:19:32
Menen ensi viikolla laitattamaan koko pään n. 50 cm kuitupidennyksen keratiiniliimalla. Kuituna käytetään jotain markkinoilla  ilmeisesti aika uutta kuitulaatua. Valmistaja takaa, että se pysyy kolme kuukautta hyvänä ja kestää 180 asteen lämmön. Näin ollen siis muotoiluun voisi käyttää esim. suoristusrautaa myös kuituosioihin.

Onko kukaan kuullut moisesta kuitulaadusta? Onko kuiduissa ylipäänsä oikeasti suuria eroja?

Minulla oli vuosi sitten aitohiuspidennys ompelutekniikalla ja se oli todella upea. Hiukset menivät aitoudesta huolimatta kuitenkin todella nopeasti huonoon kuntoon. Pidennys oli minulla vähän reilu 2 kk. Mielenkiintoista tietää, onko tämä kuitu minkälaista sitten käytössä verrattuna aitoon hiukseen ja pysyykö todella 3 kk hyvänä, niin kuin valmistaja lupaa. Kun nimittäin aina sanotaan, että kuitu on huomattavasti lyhytikäisempää jne.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Cherry - 04.04.07 - klo:16:14
Minkähän hintainen ompelupidennys aitohiuksesta on? En pikaisella haulla ainakaan löytänyt vastausta, vaikka varmasti se on täällä monestikin mainittu? Olen tullut siihen tulokseen, etten ikinä tule saamaan pitkiä hiuksia kasvatettua, joten pidennyksen taidan laittaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 05.04.07 - klo:08:18
^Ompelupidennyksille on täällä oma ketjunsa, sieltä varmaan löytyy hintojakin.
Mulla oli kerran ompelupidennys aitohiusnauhalla ja se maksoi sen aitohiusnauha +kampaajan tuntiveloitus. Hiusnauhojen hinnat näet esim. www.hairium.com -sivuilta. Tunnin verran meni laitossa, joten se ei hirveän kalliiksi tullut. Eri kampaajien välillä on huimia eroja tuntiveloituksissa, joten kannattaa niitä katsella. Silti, ehkä se kannattaa maksaa se 20e enemmän, että pääsee oikeasti ammattitaitoiselle kampaajalle. Ompelupidennys on kamalan näköinen, jos se on tehty huonosti.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 07.04.07 - klo:10:42
Olis kiva jakaa kokemuksia muiden pidennyksien omistajien kans shampoista ja hoitiksista ym tuotteista. Mikä on sopinut hyvin pidennyksille ja mikä ei???

Pidennykset kuitenki vaatii tosi hyviä tuotteita, et pysyis sileänä ja pehmeänä.

Mun Simply Naturaleihiin on sopinut tosi hyvin Tigin Moisture maniacit ja O&H. Myös Redkenin Smooth Down on ollut hyvää. Joskus kokeilin jotain Bonacuree (en muista mitä hoitista) niin ei toiminu. Jäi takkuun eikä hoitanu ja silottanu tarpeeks. Markettijuttui on ihan turha ikinä ees yrittää, jossain kaverin luona joskus yökylässä on tullu kokeiltuu jotain tyyliin Elvitalii ja huh, niin takkukasaa on sen jälkeen ollu.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 07.04.07 - klo:12:17
^mäpä yllätän sut nyt ja kerron että yksi loistava naamio mun 60 cm pidennyksiin on ollut Loreal Elvital Nutri- Gloss :D Kampaajankin mielestä ;)
Toinen hyvä on ollut tosiaankin O&H, sekä shampoo että hoitsikka mutta kovin kauan en anna hoitsikan tosiaan vaikuttaa koska sinetit lähtee erittäin helposti kuitenkin liukumaan. Mulla on sellanen hiuslaatu ettei pidennykset pysy kauaa mun päässä :)
Muita hyviä on Redken All Soft-sarja sekä yllättäen Bonacuren vanhaa sarjaa oleva Repairshampoo ja Joico k-pak daily conditioner.
latvasuojaa olen alkanut nyt vasta laittamaan pidennystukkaaan, aiemmin tuntui turhalta laittaa siihen kun eihän se ole oma tukka ;) Mutta selvästi voivat nyt vielä paremmin kyllä.
Eikä kukaan ole tajunnut, ettei ole oma tukka, paitsi tutut jotkas tietysti huomasivat että tukka piteni yhtäkkiä 40 cm:stä 60 : neen :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: siili - 07.04.07 - klo:14:14
Olis kiva jakaa kokemuksia muiden pidennyksien omistajien kans shampoista ja hoitiksista ym tuotteista. Mikä on sopinut hyvin pidennyksille ja mikä ei???

Silikonia, silikonia ja silikonia. Parani kunto silmissä. Hoidin ensin tuuhennostani ihan selkeästi väärin, eli käytin vaan niitä tuotteita mitä olen ennenkin käyttänyt. Pidennysosiot oli ihan kauheat ja erottui vielä tosi ihanana räjähtäneenä hamppukasana omaa kiiltävää ja suoraa tukkaani vasten. Lopulta kaikki huonot latvat leikattiin pois ja aloitin silikonin lätkimisen aitohius-osioihin.

Joicon silk result sarjan shampoo ja hoitoaine on olleet hyviä, norahin mainitsema elvitalin NG on myös loistava tehohoito ja halpa. Toisena tehiksenä käytän Joicon IHTtä, mutta aika kalliilta tuntuu lätkiä sitä "leikkitukkaan" joka on kuin imuri. Kaikki hoitoaineet pitkällä vaikutusajalla ja mieluiten saunassa tai ainakin pyyhkeenlämmössä hauduteltuna. Halo:n High Gloss Rinse on tuonut hyvän syvän kiillon hoitoaineen jälkeen. Bonacuren latvasuojaa koko pituudelta pesun jälkeen aitohius-osioihin ja joicon daily care suihkittavaa jätettävää koko tukkaan. HC keinona hajustamatonta seksiin tarkoitettua liukastusvoidetta vielä latvoihin vähän (suosittelen kokeilemaan, apteekista löytää varmimmin hajusteettomia.). Tigin girltoys silikonia vielä koko tukkaan ja hyvä tulee. Annan kuivua vapaasti muutaman tunnin ja loput koskeat kohdat kuivattelen föönillä, märällä tai kostealla tukalla ei kannata mennä nukkumaan kokemukseni mukaan.
SIMin energymask-naamio tuo jämäkkyyttä tukkaan, mutta vaatii itselläni vielä ehdottomasti pikahoitikseksi jonkun silikonipommin siihen päälle muuten tuloksena on latvoista harottava takkukasa.

Mulle ei sovi aitohiuspidennyksiin mitkään rakennepaikkaavat pelkästään käytettynä, tarvitsee näköjään aina siloitusta vielä siihen päälle. Ilman jätettäviä hoitoaineita ei myöskään tulis mitään. Aluksi mä varoin noita teippejä tosi paljon, eli en laittanut koskaan niiden päälle hoitoainetta. Nyt en oo enää viimeiseen kuukauteen viitsinyt ja hyvin näyttää pysyvän eikä ole liukunut sinetit mihinkään vaikka mun tukka on tosi liukas. Ajattelin kyllä seuraavalla kampaamokäynnillä jo luopua näistä enkä enää nostattaa sinettejä, ihanaa kun pääsee sitten pesemään päänahan kunnolla ja laittamaan tukkaa niin ettei aina tarvitse varoa sinettejä.

Edit. Ai niin yksi loistava tuote on ollut Ojonin tehohoito Restorative Hair Treatment, mutta tuotteen hinta on niin korkea etten raski laittaa kuin spesiaali tilaisuuksiin ja välillä käytän jätettävänä omiin hiuksiini. Tukka on kyllä kuin silkkiä tuon jäljiltä...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 07.04.07 - klo:15:16
Mä kanssa kaipaan kamalasti CO-pesuja. Toivottavasti nämä kohta tuota lähtisivät sen verran että voisi otattaa pois. Mutta en tietenkään tahdo edesauttaa sitä, sillä olivat aikas hintavat ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ego - 07.04.07 - klo:17:41
Kysymys teille, joilla on ollut pidennyksiä... kuinka paksut hiukset teillä on? Kuinka paksu ponnari esim. tulee? Ihmiset aina  sanoo, että "mulla on tosi ohkaset hiukset", ja sitten niillä on kuitenkin tosi paksut... Itseäni kiinnostaisi ottaa tuuhennos hiuksiin, mutta pelottaa a) että sinetit näkyy, koska mulla on OIKEASTI tosi ohuet ja luirut hiukset... ja b) että ne repii un omia hiuksia pois ennätystahtiin, koska kärsin runsaasta hiustenlähdöstä.

- Onko kellään, jolla olisi samanlaisia ongelmia sattumoisin kokemuksia pidennyksistä?

- Kuinka pitkän välin voi jättää että käy nostattamassa sinetit, ilman että ne näkyy?
- Kuinka paksuja ne sinetit on?
- Mihin kohtaan ne hiuskuontalossa tulevat? Haluaisin voida sillon tällöin kammata hiukset sivulta taakse, tai tupeerata otsalle 80-luvun tötsän... kuinkas paljon nuo sinetit sitten rajottaisivatkaan kampausmahdollisuuksia?
- Kuinka paljon laitattaminen suunnilleen (pelkkä työ) maksaa, entä sinettien nostattaminen?
- Voiko sinettipäänä mennä esim. sävyttämään kampaajalle tukkaa, vai ovatko sinetit tälle este, tietääkö joku?
- Osaisiko joku sanoa, onko sinetit vai ompelu ohuelle luirulle tukalle parempi?

Kiitos etukäteen vastauksista! :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: siili - 07.04.07 - klo:18:59
Mulla on siis juuri nyt tuuhennos, aluksi piti laittaa vaan raitoja mutta tahdoinkin niitä niin paljon että tuli oikeasti tuuhennos. Omat hiukseni ovat "ihan tavalliset" eli ei super ohuet eikä huiman paksut. Sen sijaan yksittäinen hius on ohut, joten kovin lähelle jakausta ei teippejä voinut laittaa, muuten sinetit olisivat näkyneet.

Teippipidennyksen sinetit on leveitä lättänöitä, joten ne ainakin "hukkuu" aika kivasti oman tukan joukkoon. Mun on ehkä 3-4 milliä paksuja ja kolmisen senttiä pitkiä. Teipeillä ei siis saa kuin palkkiraitoja tehtyä, muilla tekniikoilla saa sitten myös sellaisia ohuita tuppoja kiinni kuontaloon. Liian kireälle laitettu sinetti irroittaa omaa hiusta, jos sinetti on oikein laitettu ei sieltä välistä irtoa muuta kun luonnollisestikin irtoava hius.

Sinettien noston määrittää kuinka nopeasti omat hiuksesi kasvavat, arvioisin että mun ihan peruskasvuvauhdilla siinä 1,5kk-2kk jälkeen alkavat olla niin hankalat että on noston paikka. Värjääminen onnistuu kyllä kampaajalta, pitää vaan varoa sinettejä eli siihen voi mennä hiukan enemmän aikaa. Itse värjääminen olisi niin hankalaa, etten lähtisi edes koettamaan. Kuituhiusta ei voi värjätä eikä käsitellä, mutta aitohiusta kyllä. Hinnoista en oikein osaa sanoa, kun ystäväni on kampaaja joka nämä laittoi, sain siis normaaleita hintoja edullisemmin.

Kampausta sinetit rajoittavat sen verran että kyllähän sä joudut katsomaan ettei ne törötä jostain valmiin kampauksen alta. Vaikka nämä teipit ovat tuollaiset leveät niin kyllä ne kuitenkin taipuu kivasti, eli saa piiloon. Mulle kampauksen tekeminen tuo tuskan hien otsalle koska teen niin harvoin ja varsinkin nyt kun alkavat olla taas kasvaneet ulos, niiden asettelu piiloon alkaa olla hankalaa. Korkealle tehtävä nuttura on kaikkein hankalin.
Voisin kuvitella että sinetit olisi parempi ohuelle tukalle, koska niitä saa jaettua tasaisemmin joka puolelle päätä, kun taas ompelupidennyksen nauha kulkee tasaisesti pään ympäri. Tosin en tiedä miten paksu ompelupidennyksen letistä ja lisäkkeestä tulee, mutta kuvittelisin kyllä sinettien liitoskohdan olevan "näkymättömämmät". Joku viisaampi osaa varmaan vastata tähän?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: JulianaVonBella - 08.04.07 - klo:15:27
Heip, Olen ottamassa hiusten pidennystä tai tavallaan kyllä tuuhennusta. Pituutta ei juurikaan tule lisää (itselläni jo pitkä tukka). Ne kiinnitetään sineteillä.

Niin siis ymmärsinkö oikein että tukkaa pitää jotenkin eri tavalla pestä? Eikö sinettikohtiin saa laittaa shampoota tai hoitsikkaa? Itseäni pelottaa se että tuuhennos tekee jotain rastoja omaan tukkaani tai muuten vahingoittaa sitä. Ja kaiken lisäksi tämä mun tukka on ensimmäinen tukka johon hän tekee tuuhennosta/pidennystä...
Kampaajani ehdotti että laitettaisiin minulle 2 punttia tukkaa vaan. Miltäs se kuulostaa? Oma tukka on aika paksu, haluisin vaan että latvoihin oikeastaan tulisi tuuhennosta.

 Itse en tiedä siitä hoidosta juuri mitään. Antakaa mahdollisia hoito-ohjeita tai muita vinkkejä! :)

Yhdistelin viestejäsi tähän ketjuun. T. Kikka
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 08.04.07 - klo:21:33
päätä ei varsinaisesti hieroskella kun ne sinetit siellä on, panthenolittomalla (esim.) shampoolla pestään huolella ja hoitoainetta vältetään luttaamasta kiinnityskohtiin jotteivat ne tiettyjen aineiden vaikutuksesta pehmiä

kaksi punttia sinettiä tarkoittanee mitä? kunnei nuo määrät ole kumminkaan ihan standardeja

kun hius alkaa kasvaa kiinnityksen alta ja hiuksia sieltä luonnollisesti irtoilee, niihin saattaa alkaa tulla pikkuisia rastoiksi verrattavia takkuja jotka kumminkin ovat ihan selvitettävissä ja harmittomia jos homma on oikein tehty

jollet luota tekijään, älä anna tehdä
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ego - 09.04.07 - klo:18:23
Voikohan noita hiusnauhoja valmistaa itse? Ulkomaisessa nettikaupassa kun näyttäisi olevan halvemmalla aihiuskimppuja...  Tietäisikö joku, mikä tuo 'hiusnauha' on englanniksi, niin voisi yrittää googailla aihetta... suomeksi ei löytynyt tietoa...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ego - 09.04.07 - klo:18:36
Vielä yksi kysymys... olen aivan sekaisin hiuslaaduista. Kun esim. b*long bodywave näyttää niin kovin kiharalta kuvassa vaikka sanotaan tekstissä että käy hiuksille, jotka ovat vain hieman laineikkaat. Onkohan mitään kauppaa (esim. Helsingissä), missä voisi päästä käsin hypistelemään eri pidennyslaatuja?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 09.04.07 - klo:18:38
^tosta tuli mieleeni sellanen pointsi, että vaikka se " käyttämättömänä" onkin todella kihara, niin ekassa pesussa tuo kihara loivenee aika lailla, näin ainakin remy-hiuksessa, mitä minun päähäni iskettiin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 12.04.07 - klo:13:41
Onko kenelläkään kokemuksia Turkulaisesta paikasta nimeltä Demo? Soittelin sinne tänään ja kyselin pidennysten hintaa, joka oli mielestäni yllättävän halpa, 100*50cm "suikale" maksaisi 280€. Onko tuo hinta hirveän halpa vai olenko tähän mennessä kysellyt vain kalliista paikoista? En oikein osannut puhelimessa kysyä "oikeita" kysymyksiä, joten sovin meneväni käymään tänään. Mitä kannattaisi kysyä?

Toivottavasti tätä ei ole kysytty miljoonaan kertaan, mutta kuinka paljon suurin piirtein teille pidennyksekkäille on päähän tukkaa laitettu?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 12.04.07 - klo:13:44
^Oliko tuo hinta aidosta hiuksesta vai kuiduista? Tuo hinta siis sisältää työn? Ja millä tekniikalla se laitetaan? Ilmeisesti ompelemalla, jos on hiusnauha?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 12.04.07 - klo:14:12
Kyseessä on aito hius ja hinta sisältää hiukset ja työn. Tekniikkaa en tajunnut kysyä, enkä tiedä onko hiusnauha vai ei (tuo suikale nimitys oli ihan oma keksintöni). Olen menossa töitten jälkeen kyselemään lisää..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 12.04.07 - klo:14:16
^Niin no aika paljon vaikuttaa hintaan se, onko kyseessä ompelu- vai sinettipidennys ;) Ompelupidennys on paljon halvempi, koska sen tekemiseen ei mene kauaa. Mulle se tehtiin tunnissa. Sinettipidennykseen meneekin sitten useita tunteja, koska jokainen pieni hiustuppo kiinnitetään erikseen. Siksi myös hinta on kalliimpi, koska useat kampaamot veloittavat työstä tuntitaksan mukaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 12.04.07 - klo:21:34
No niin, kävin mainitsemassani paikassa kysymässä asioita tarkemmin. Kyseessä on siis aitohiuspidennys (merkki B*Long) keratiinisineteillä. Katsottiin sopivaa väriä ja näillä näkymin nyt sitten menen ensi viikolla laittamaan kuontalooni pidennykset  :D Jännittää ja innostuttaa kovasti!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 12.04.07 - klo:21:37
^Halvan paikan olet sitten kyllä löytänyt. Täällä päin monessa paikassa maksaa pidennys tuplasti enemmän.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 12.04.07 - klo:22:18
^^ no onpa edullinen, koska olen kuullut että voi maksaa 1000 e parhaimmillaan tollaset ja pidinkin halvalla kun sain itse 480 e remy-hiuksella.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 12.04.07 - klo:22:53
No sepä minuakin ihmetytti, yleensä soitellessani hinnat ovat pyörineet siinä 500€/100 sinettiä paikkella. Paikka oli aika pieni ja muutenkin hintatasoltaan reilusti normaalia Turun keskustapaikkaa halvempi (esim. pesu-kuivaus-leikkaus 25€). Tarkistin kyllä, että tuohon hintaan kuuluu hiukset, työ ja rajan "häivytysleikkaus". Huomenna lupasi soittaa mulle varmistettuaan, että tilauspaikassa on haluamaani väriä varastossa, jolloin aika olisi ensi viikolla. Kuulemma 100kpl pitäisi riittää hyvin kun mulla on kuulemma sen verran pieni pää  ;D (pitäisiköhän se ottaa hyvänä vai huonona asiana).

Ilmoittelen kyllä sitten täällä foorumilla, että millainen on lopputulos..

Muoks. Höh, kampaaja soitti ja kertoi saavansa hiukset vasta viikolla 17  :P Noh, ehkä mä kestän sen verran odottaa...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 13.04.07 - klo:08:36
Kylläpä on halpaa siellä! Toisaalta mun mielestä 100 sinettiä on tosi vähän. Mutta joillekin se riittää paremmin, sehän riippuu omista hiuksista ja päästä. Mulla on aina ollut 175-200 sinettiä, ehkä mulla on niin iso pää   ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 13.04.07 - klo:15:02
^jos pää on tosiaan pieni, niin 100 sinettiä riittää aivan mainiosti kyllä.
Mulla oli kyllä 200-250 sinettiä päässä, koska tahdoin sellasen tosi muhkeen tukan, muuten ei olisi tuntunut missään, koska oma tukkakin on tosi paksu.

Kronia, mikset osta itse tukkaa? :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 13.04.07 - klo:21:20
Laiska vätys kun olen :) Kun tuohon kokonaishintaan koko paketti irtoaa, niin voin tän vajaan pari viikkoa odotellakin. Ompahan sitten ainakin siihen mennessä tili tullut, eikä tarvi vinguttaa visaa  :D

No, jos sata kappaletta ei loppujen lopuksi riitä, niin sitten vaadin, että laitetaan lisää. Tein nimittäin tuossa vaiheessa, kun määrästä puhuttiin, hyvin selväksi, etten mitään säälittävää ohutta ruoskaa halua histeni alle roikkumaan... Tiedostan kyllä myös sen, ettei mun pieneen päähäni pysty loputtomasti sinettejä tunkemaan, jos haluaa tuloksen olevan luonnollisen oloinen ja sinettien pysyvän piilossa. Noh, kastotaan miltä näyttää...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 15.04.07 - klo:18:10
Halvin paikka minkä mä oon löytäny on tainnu olla 300e 100 sinettiä ja jos tuohon lisää työn niin se on varmaan siinä 450e paikkeilla. Pitäisköhän munkin lähtee turussa käymään kun saa noin halvalla.  :D Jos Hairiumista tilaa niin pelkät hiukset maksaa 200e. Ennen sai mun mielestä paljon halvemmalla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Surrur - 16.04.07 - klo:22:52
Miten pitkät hiusten pitää olla, että voi laittaa ompelupidennyksen?
Oma tukka on nyt niin lyhty (n.10cm), että siihen ei varmaankaan voi vielä laittaa, mutta olisi kiva tietää suunnilleen, kuinka kauan sitä pitää vielä kasvattaa, että saa pidennyksen.
En kuitenkaan haluaisi sellaista takatukka-kampaustakaan, missä päällihiukset ovat selvästi lyhyemmät kuin niskasta alkavat jatkeet  ::)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 17.04.07 - klo:16:41
Kyllä pidennyksen voi laittaa jo 10 cm hiukseen, mutta tietenkin mitä pidempi oma hius, sitä luonnollisemman näköinen lopputulos.

Oman pidennykseni laittaneella kampaajalla oli n. 10 cm hiukset ja niissä kokopään pidennys. Kyllä ne lyhyemmät päällihiukset erottuivat, mutta ei musta mitenkään häiritsevän paljon ja pidennys kyllä näytti ihan hyvältä!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 17.04.07 - klo:21:13
^sinetti/liimapidennys varmasti onnistuukin noinkin lyhyeen hiukseen, mutta ompelupidennys tuskin onnistuu, koska ei riitä hiuksia peittämään ompelukohtaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 18.04.07 - klo:12:04
Sillä mun kampaajalla oli nimenomaan ompelupidennys. Mut todennäköisesti sineteillä tosiaan saa kyllä luonnollisemman lopputuloksen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 19.04.07 - klo:14:31
Muotoilusta...

Sellaista olisi kiinnostavaa kysyä, että miten te joilla on sineteillä pidennykset, muotoilette hiuksenne?

Mitä muotoilutuotteita käytätte ja miten olette muotoilleet pitkät hiukset?

Mä olen aika paljon suoristellut Ensin lämpösuojaa, Tigin Smooth & Shine, ja sitten kuivannut kuivaajalla ja melko kuivana suoristan raudalla. Lopuksi saatan tupeerata päällimmäisiä omia hiuksia ja laittaa lakkaa juuriin. Suihkutan myös Redkenin kiiltotuotetta Vinyl Glam (vai mikä se nyt oli).

Myös kihartaminen on kivaa välillä, jos on paljon aikaa. Silloin olen käyttänyt melko kuiviin hiuksiin lämpösuojan lisäksi Redkenin yhtä muotovaahtoa ja sit kiharrellut.

Mutta olis kiva saada vinkkejä tuotteista, jotka on erityisen hyviä pidennysten muotoiluun ja erilaisista kampauksista ym.

**hämäävät punakorostukset poistettu
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kultamarja - 22.04.07 - klo:10:17
Kakai kysymystä niille jotka ovat ostaneen hiusnauhansa hairiumin nettikaupasta: onko hius kihartunut? onko joku koittanut permanentata sitä?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 22.04.07 - klo:12:45
Kyllä mä oon ainakin saanut siihen korkkiruuvi kiharat ja yleensä kun oli yöllä letillä niin aamulla oli kiharalla. Minkä väristä hiusta oot ajatellu? Vaaleisiin hiuksiin en permanentti ainetta en uskaltaisi laittaa,
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 22.04.07 - klo:12:57
Mä en laittaisi permanenttiainetta minkään värisiin hiuksiin. Ihan siksi, että on se hius kuitenkin jonkinverran rasittuneempaa ja kokemukseni mukaan haaroittuukin helpommin kuin oma luonnonkiharani.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kultamarja - 22.04.07 - klo:13:33
Mahonginruskeaa. Lähinnähän kysymys on siitä, että ostin joskus ulkomaanmatkaltani kiharaa nauhaa pidennykseen mutten silloin ajatellut haluavani uudestaan joten heitin pois käytettynä, mutta Suomessa en ole nähnyt (esim hairium myy verkkokaupassaan vain suoraa) niin mietin, josko pitäisi vetää permanentin kautta - tuote-esittelyissähän lukee, että voi permanentata? En ole tosin ikinä permanenttausta kokeillut (itse ei pahemmin tarvitse), en tiedä miten toimii.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 22.04.07 - klo:21:20
^ ainakin haalistanee värin niin että joutuu sävyttämään päälle
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Avena - 23.04.07 - klo:17:25
Mahonginruskeaa. Lähinnähän kysymys on siitä, että ostin joskus ulkomaanmatkaltani kiharaa nauhaa pidennykseen mutten silloin ajatellut haluavani uudestaan joten heitin pois käytettynä, mutta Suomessa en ole nähnyt (esim hairium myy verkkokaupassaan vain suoraa) niin mietin, josko pitäisi vetää permanentin kautta - tuote-esittelyissähän lukee, että voi permanentata? En ole tosin ikinä permanenttausta kokeillut (itse ei pahemmin tarvitse), en tiedä miten toimii.

Mä olen tilannut Clox.fi:stä (http://www.clox.fi/kauppa.php) tälläistä luonnonkiharaa nauhaa klipsipidennyksiini, mutta sen kiharuus ei taida riittää sinulle. Se on enemmänkin sellaista laineilevaa, kuin pörröpääkiharaa. Lisäksi se loivenee käytössä. (On oikeasti luonnollisemman näköistä kuin tossa kuvassa, missä sitä ei ilmeisesti paketista ottamisen jälkeen ole kammattu ollenkaan.) Tuo Clox on muutenkin toiminut ihan hyvin, sieltä esim. pyytämällä saa ostettua vain puolikkaan nauhan, vaikka noissa ostotiedoissa ei sitä mainitakaan.
(http://www.clox.fi/pics/kauppa/ID67_iso.jpg)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Lumi - 30.04.07 - klo:09:40
Kyllä voi olla vaikeeta aitohiuksen hankkiminen. Pitäisi saada rastoja varten pari punttia, mutta minkäs teet, ku et ole kampaaja niin et saa tukusta ostettua. En ymmärrä miks pitää olla noin vammanen systeemi, ihan kun ois jotain huumeita hankkimassa.. saa käydä kaikki tutut läpi, jotka vaan vois ostaa mulle sitä hiusta viikon sisään   >:(
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 30.04.07 - klo:14:38
^ Voi hittolainen kun olisi tullut aiemmin puheeksi :-\ Mutta tuota, Kinnuselta saa ainakin kuluttajat ja samoin Tampereelta Hiustaito Toivolasta (satakunnankadulla, cutrinin tukkua lähes vastapäätä -tarkempaa osoitetta en nyt muista) -hinnat ovat tosin kamalia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Silver - 01.05.07 - klo:03:12
Kakai kysymystä niille jotka ovat ostaneen hiusnauhansa hairiumin nettikaupasta: onko hius kihartunut? onko joku koittanut permanentata sitä?

Itse ostin sitä suoraa hiusnauhaa ja kyllä sillä ainakin ihan kikkuraan sai pelkällä vesi letti tekniikalla. :D

Mahonginruskeaa. Lähinnähän kysymys on siitä, että ostin joskus ulkomaanmatkaltani kiharaa nauhaa pidennykseen mutten silloin ajatellut haluavani uudestaan joten heitin pois käytettynä, mutta Suomessa en ole nähnyt (esim hairium myy verkkokaupassaan vain suoraa) niin mietin, josko pitäisi vetää permanentin kautta - tuote-esittelyissähän lukee, että voi permanentata? En ole tosin ikinä permanenttausta kokeillut (itse ei pahemmin tarvitse), en tiedä miten toimii.

Olen juuri nyt lähiaikoina tekemässä tilausta ulkomailta ja samassa paikassa näyttää olevan myös kiharaa nauhaa.

http://stores.ebay.co.uk/ikflashi-Hair-extension-products
http://stores.ebay.co.uk/BEAUTY-EXPRESS-UK-LTD-SUPERMODEL

Hiuksista en osaa sen enempää sanoa kuin mitä ovat esittelyissään maininneet,koska eka kerta kun noista tilaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Lumi - 01.05.07 - klo:16:13
^ Voi hittolainen kun olisi tullut aiemmin puheeksi :-\ Mutta tuota, Kinnuselta saa ainakin kuluttajat ja samoin Tampereelta Hiustaito Toivolasta (satakunnankadulla, cutrinin tukkua lähes vastapäätä -tarkempaa osoitetta en nyt muista) -hinnat ovat tosin kamalia.
Siis tuoltako saa vaan kampaajat vai voiko sieltä ostaa kuka vaan?
Nyt on meinaan jo aika hätä, että viimeinen vaihtoehto on ostaa SannaRiistä jossa kans hinnat ihan pimeitä.. Mutta toivotaan, että joku kampaaja auttaa, että saan takut päähän.. Niin et Ice pystyisi mitenkään auttamaan tällä ajalla? Täytyy katsoa, nyt on jo pari vaihtoehtoa jonka kautta yritetään saada tuota hiusta, jos niistä ei tärppää.

/sori sekainen viesti  ;D


Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 01.05.07 - klo:18:43
Toivolasta on ainakin ennen saanut kuluttajatkin ostaa. Ikävä kyllä en nyt näin lyhyellä varoitusajalla saa sen halvemmalla hommattua :-\
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Lumi - 01.05.07 - klo:21:08
Okei, täytyy käydä tuolla. ISO kiitos silti  ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kultamarja - 01.05.07 - klo:21:22
^Kirjoittelisitko Silver noiden hiusten laadusta tänne/lähettäisit privaa kun olet saanut nauhat käsiisi? Ihan mielenkiintoisen oloisia tuotteita.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Lumi - 02.05.07 - klo:14:38
Hiusta löydetty ! SannaRiissä oli sittenkin halvinta, 80e / metri.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Silver - 02.05.07 - klo:21:16
^^ Juu mielelläni.  :)
Odotus on ainakin korkealla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: stinttapo - 06.05.07 - klo:17:09
Toivottavasti tää nyt on oikea ketju... Eli oiskos tampereella jotai edullista paikkaa jossa vois pidennyksen käydä ottaa? Mulle edullinen ois max. 300e sis.tarpeet ja työ...
Kun nyt on sitten taas tämä pedennys kuume iskeny.. Vai tulisko halvemmaks hankkia hiukset vaikka hairiumista ja nakittaa joku kaveri niitä tähän kuuppaan ripustaa.... ??? Onko suomessa jotai halvempaa paikkaa josta vois ostaa/tilata aitoa hiusta?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miracle - 07.05.07 - klo:14:17
^Tietenkin se tulee halvemmaksi, jos joku kaveri ne hiukset osaa kiinnittää. Meinasitko millaista pidennystä? Hairiumista saa ainakin hyvälaatuista hiusta oman kokemukseni mukaan.. Itse sieltä aikoinaan tilasin. Mäkin oon jopa kerran sinettipidennyksen tehny vartin koulutuksen jälkeen, joten ei se ihan hirveän vaikeaa ole. Lisäksi opiskelijat tekee varmaan jonkin verran halvemmalla. 300 eurolla ei kyllä varmaan sinettipidennystä saa kovinkaan monesta paikasta (riippuu tietenkin millaisen haluat, kuinka paljon hiusta ja kuinka pitkää). Ompelupidennyksen kyllä saa 300 eurolla, koska sen tekoon ei kauan mene..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: stinttapo - 07.05.07 - klo:16:45
Ompelipidennystä vähän ajattelin, mutta voipi olla että se nyt sitten jää, kun kävin tänään varaamassa ajan kampaajalle, hiusten leikkuuseen. Tulee todennäkösesti niin lyhyt ettei tarvi taas muutamaan kuukauteen ajatellakkaan moista "rahan hukkaa" ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 10.05.07 - klo:10:33
Tuli semmoinen kysymys mieleen, että missä vaiheessä teille, joilla pidennyksiä on ollut, on ilmennyt ongelmia takkuuntumisen kanssa? Itselläni ei mitään sellaista ole vielä ollut, mutta mietin, onko se jossain vaiheessa väistämättä edessä? Jotenkin siitä ainakin vaan puhutaan niin paljon...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 10.05.07 - klo:12:39
^mulla ei ollut ollenkaan :) Käytä aina harjatessasi hyvää selvittävää suihketta ja harjaa niin että otat tukasta kiinni( ehottomasti luonnonharjasharjalla!) niin ei pitäisi ilmetä ongelmia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 10.05.07 - klo:13:08
^Ei mullakaan oo oikeen ilmennyt vielä kummempaa takkuuntumista. Ja on nyt ollu yli kolme kk nämä. Niinkuin norah sanoi, sen voi välttää hyvällä harjaamisella sekä hyvillä selvittävillä aineilla. Itse en ole vielä käyttänyt ees suihkeita. Mitä suihketta norah käytät?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 10.05.07 - klo:14:01
Juu, kaikki mainitsemanne hoitotavat on käynnissä  ;) Hyvää koulutusta saanut täällä pyörimällä. Sen takia kyselinkin, kun mitään ongelmaa ei ole ollut ja aloin vain miettiä, että voiko näitten kanssa selvitä näin hyvin :) Meinaan vaan kun paljon kuulee juttua huonosti käyttäytyvistä pidennyksistä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 10.05.07 - klo:14:20
Perinteinen muovipiikkinen aukikampaus/selvitysharja on myös hyvä pidennysten kanssa (sellainen joustavapiikkinen vekotin)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kronia - 10.05.07 - klo:14:42
Norah, kuinka kauan sinulla muuten loppujen lopuksi oli ne pidennykset? En tiedä, menikö aika nopeasti, vai miksi muistelisin, etteivät ne ainakaan ihan hirveän kauaa olleet? Oliko sulla joku erityinen syy, miksi otit ne pois vai ihan muuten vaan?

Kyselen siis ihan vain uteliaisuuttani, kiinnostaa vaan, mitä kaikkea tässä voi tulla vastaan :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Eleonora - 10.05.07 - klo:15:49
^mä otin ne pois koska halusin palata tummaan väriin siitä ultrablondista pois :D Ja kaksi kuukautta ne oli. Omat hiukset ei kyllä menneet yhtään huonommiksi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 11.05.07 - klo:22:55
Mulla on nyt sinettituuhennos/pidennys ja kysyisinkin nyt, että kun nämä sinetit otetaan pois niin voidaanko mulle laittaa uudestaan samalla kerralla sinetit? Mietin vaan, kun mulla on yksittäinen hius todella ohut ja tuntuu, että yksikin sinetti on enää muutaman karvan varassa.
Joskus väitetään myös,että histenpidennys vahingoittaa omia hiuksia, mitä tämä siis tarkoittaa käytännössä?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 12.05.07 - klo:00:06
Kaikki väärin tehty vahingoittaa ja kaikki hiukseen koskeva kuluttaa. Eli ihan omien tuntojen mukaan kannattaa mennä.

Normaalisti sinetit voidaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen samassa yhteydessä, siksihän sitä uudellen kiinnitystä suositellaan ajoissa tekemään etteivät ne roikkuisi parin karvan varassa jolloin niille kohdistuu aikamoinen paino ja voivat irrota tupistaan sen vuoksi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nienna - 12.05.07 - klo:10:52
Ostin cybershopista halpoja tekohiuksia, jotain ihme muovilankoja siis. Nyt ne ovat aivan totaalisen takussa, ehdotuksia selvittelyyn?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Chaos - 12.05.07 - klo:11:20
Keltis, keitä ne, niistä tulee sileät! Tai föönaa. Kuuma suoristaa ne.Näin oon ainakin kuullut. Ostitko ihan suoraa kuituhiusta?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 12.05.07 - klo:13:04
Pyykin huuhteluaine on myös kuitujen kanssa kiva kaveri, jollei ole allergioita :) Tässä tapauksessa se tosin tuskin yksinään ainakaan riittää.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nienna - 12.05.07 - klo:14:20
Suoraa on..kokeilen tänään keittämistä, jos ei nappaa niin huuhteluaineeseen. Kiitos!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 08.06.07 - klo:16:13
Dodii, alkaa olla työn alla tämä tyven rastoittuminen ja sen availu. Onko jotain "pakkotietää" -kikkoja asian suhteen?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Sleepwalker85 - 09.06.07 - klo:11:46
Hei!

Ostin juuri super kalliita venäläisiä hiuksia keratiini sineteillä ja mietinkin  miten niitä voisi uusio käyttää?

Olen kuullut että hiuksiin voi tehdä uuden keratiini sinetin kun kulunut/käytetty osa on ensin leikattu pois. Onko Suomessa kampaajia / liikkeitä jotka ryhtyisivät kyseiseen operaatioon?  ???
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ice - 09.06.07 - klo:14:02
Enpä oikein ymmärrä, sinettejä saa irrallisina pienissä pusseissa esmes. Hairiumista, yhtälailla karvaa niillä voi kiinnitellä kuin valmiin pötkön sulatuksella vaikka se tietty vähän työläämpää on.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Sleepwalker85 - 09.06.07 - klo:14:32
Onko nuo hairiumin irtosinetit käytännössä samaa tavaraa mitä ne hairiumin b*long hiuksien päissä olevat sinetit? Eli kestävät suunnilleen yhtä hyvin jne..

En ole tiennyt että noita sinettejä  myydään ihan irtonaisina.. Tähän saakka luulin että karvoja voi kiinnitellä uudestaan vain liimapyssy tekniikalla.  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 09.06.07 - klo:22:26
Lainaus käyttäjältä: princess
Voiko nämä samat sinetit laittaa uudestaan poisoton jälkeen vai ovatko kertakäyttökamaa? --- Kyselin jo asiaa kahdesta eri kampaamosta. Toisessa sanoivat, etteivät laita sinettejä uudestaan, toisessa sanottiin että voi laittaa mikäli sinetti on ehjä.

Sinetit voi kiinnittää uudelleen nimenomaan juuri niin, että leikkaa sen vanhan haurastuneen sinetin pois ja tekee uuden sinetin joko keratiiniliimapuikolla kolvilla lämmittäen ja muotoillen tai käyttäen noita valmiita irtosinettejä. Toki jos se alkuperäinen sinetti on hyvässä kunnossa ja lähtenyt irti ilman sinetinirrotusainetta, voi sen osion laittaa samaa sinettiä käyttäen. Parempi ja pysyvämpi lopputulos tullee kuitenkin uudella, haurastumattomalla sinetillä. Joka tapauksessa siis uudelleen kiinnittämisessä ei ole ehtona se, että sinetti on ehjä tms. Olen itse monta kertaa kiinnittänyt onnistuneesti omia irronneita sinettejäni uudelleen liimapuikon ja pidennyskolvin avulla.

En tosiaan ymmärrä, miksi kampaajat eivät suostu kiinnittämään vanhoja sinettejä uudelleen. Kun joku aitohiuskaan ei tosiaan ole mitään kertakäyttökamaa. Onko tää jotain rahastusta vai laiskuutta vai mitä, kun mitään "teknistä" ongelmaa siinä ei ole?! Mutta kyllä varmasti löytyy kampaaja, joka suostuu vanhat sinetit laittamaan uudelleen kiinni, ei tosiaankaan kannata luovuttaa :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luna - 09.06.07 - klo:22:34
^Kirjoittelisitko Silver noiden hiusten laadusta tänne/lähettäisit privaa kun olet saanut nauhat käsiisi? Ihan mielenkiintoisen oloisia tuotteita.

En ole Silver mutta tilasin kyseisestä storesta. Tukka tuli parissa viikossa, oli hyvin pakattu litteään kuoreen. Hyväkuntoista aitohiusta klipseissä, pituus 55 cm mutta kapeni huomattavasti latvoihin mentäessä, lopputulos luonnollinen kun kapeneehan hiusmassa uusiutumisen takia pakosti muutenkin. Tilasin kullanvaalean ruskean, kultaisuus häipyi melkein kokonaan ekassa pesussa ja muutenkin hieman vaaleni, mutta sen jälkeen on pitänyt värinsä hyvin. Ei kellerra vaan on luonnollisen vaalea. Olen hoitanut samoilla aineilla kuin omaakin tukkaa+silikonisuihketta jätettäväksi ja hyvin on säilynyt, ei kylläkään ole kuin pari viikkoa käytössä ollut joten en osaa sanoa miten kestää pidemmän aikaa. Suosittelen kyseistä ebayn myyjää!

Muoks. Ostin siis kuuden klipsin nauhan eli muistaakseni painaa 30 grammaa, tuuhentaa kyllä mutta aion tilata toisen kaveriksi jolloin lopputulos on mun tukkamassaan selkeästi tuuheampi muttei todellakaan luonnottoman paksu.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: sus-su - 12.07.07 - klo:17:29
Mulla on hiukset (ohuehkot) nyt olkapäille suurinpiirtein ja haaveilen sellasista aika voimakkaasti kerrostetuista hiuksista jotka olis takaa jotain rintsikkapituutta pisimmillään.  :)  Onnistuisko tää osapidennyksellä vai kokopidennyksellä? Entäpä kuinka paljon sitä hiusta suurinpiirtein siihen tarvitsisi? Katselin noita hintoja ja esim. Placessa olis osapidennys (max 1,5 punttia) 230e mutta mulla ei ole hajuakaan kuinka paljon hiusta on 1,5 punttia tai kuinka paljon sitä tähän operaatioon tarvitsisi. Viisaammat auttakaa?  :-\
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 29.07.07 - klo:16:56
Mulla on hiukset (ohuehkot) nyt olkapäille suurinpiirtein ja haaveilen sellasista aika voimakkaasti kerrostetuista hiuksista jotka olis takaa jotain rintsikkapituutta pisimmillään.  :)  Onnistuisko tää osapidennyksellä vai kokopidennyksellä? Entäpä kuinka paljon sitä hiusta suurinpiirtein siihen tarvitsisi? Katselin noita hintoja ja esim. Placessa olis osapidennys (max 1,5 punttia) 230e mutta mulla ei ole hajuakaan kuinka paljon hiusta on 1,5 punttia tai kuinka paljon sitä tähän operaatioon tarvitsisi. Viisaammat auttakaa?  :-\

Kyllä siihen tarvitsee kokopidennys ottaa, jos pituutta haluaa muuttaa noin voimakkaasti. En kyllä ymmärrä tuota Placen osapidennyssysteemiä, 1,5 punttia riittää kokopään pidennykseen suurimmalle osalle. Monille (esimerkiksi itselleni) riittää yksikin puntti ja varmaan sullekin, jos sulla kerran on ohuet hiukset. Mutta ehkä joku fiksumpi osaa kertoa, mikä tuon 1,5 puntin osapidennys voisi olla?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 07.08.07 - klo:11:02
Mua himottais laittaa pinkkejä raitoja pidennyksillä ja liimasineteillä. Mutta: sen pidennyksen tarttis olla vähän kiharaa kun mulla on luonnonkiharat hiukset. Taipuuko nuo normaalit pidennyshiukset oman tukan mukana vai tartteeko lähteä metsästämään ympäri maailmaa pinkkejä kiharoita?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 12.08.07 - klo:20:43
^ Mä oon ainakin itse huomannut sen, että toi taipuisuus riippuu täysin pidennyshiuksen laadusta - esim sellainen vähän huonolaatuisempi, kuiva hius taipui mulla ihan luonnollisesti, mutta myös meni helposti takkuunkin eikä kiiltänyt. Sit mulla oli sellaista täysin piikksuoraksi käsiteltyä pidennyshiusta, se ei sitten taipunut edes kihartimella tai yöllä leteillä ollessaan. Mut ei myöskään mennyt takkuun.

Jos sulla ei ole pelkästään taipuisa, vaan ihan luonnonkihara tukka, niin kyllä sen pidennyshiuksenkin kannattaa varmaan olla ihan valmiiksi kiharaa. Ei ne hiukset missään tapauksessa kuitenkaan taivu käytössä tarpeeksi, jos siis laitat suoraa kiharan sekaan. Mikset osta jotain blondia kiharaa hiusta (löytyy varmaan helpommin kuin valmiiksi pinkkiä kiharaa) ja värjää jollain pinkillä suoravärillä sitä itse? Suoraväri ei edes tapa sitä hiusta niin kuin kevyt- ja kestovärit. Tosin suoraväri vaatinee jatkuvaa ylläpitoa, eli joutuisit niitä raitoja aika ajoin värjäilemään uudelleen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 13.08.07 - klo:00:07
^ En jaksa pelleillä suoravärien kanssa. Muutenhan mä voisin omaan tukkaan laittaa, mutta inhoan sitä jatkuvaa värjäämistä ja pinkki haalistuu tosi rumasti.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 13.08.07 - klo:15:19
^toisaalta jos olet vain raitoja laittamassa niin kyllä silloin varmaan se suorempikin hius kelpaa. Toki voithan kysellä saako pinkkiä kiharana.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mirkkis - 13.08.07 - klo:20:41
Ulkomailla otin kerran liimapidennyksen ja nyt on taas alannut tekemään mieli uutta pidennystä. Ajattelin ompelupidennystä koska minulla on ollut myös raitoja sineteillä, niin aina se liima jotenkin takkuuntui/muuttui tahmeaksi (johtuikohan hoidosta?). Toisaalta mitä olen täältä ymmärtänyt niin sivuille ei oikein voi tuota ommelpidennystä laittaa niin suunnittelin jos sivuille laittaisikin sinettejä. Mutta mistään en oikein löytänyt sinettien laitto-ohjetta. Lähinnä vain että ei liian lähelle päänahkaa, luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, katsottuna että paino jakautuu tasaisesti. Onko tuohon sinetin kiinnittämiseen vielä jotain vinkkejä?  Suunnittelin ostavani kynsisinettejä ja kolvin http://www.hairtrade.com/ (ja sen hiusnauhan) tuolta. Vinkkejä otetaan vastaan.

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kuutar - 16.08.07 - klo:15:35
Osaako kukaan kertoa mikä on kynsisinettipidennys? Kuulemma Simply Natural pidennyksessä on sellainen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 16.08.07 - klo:19:28
^Sinettejä on kahden mallisia pyöreitä ja kynsimallisia. Tuo kynsimallinen sulautuu paremmin sinne omien hiusten sekaan. Korjatkaa  jos olen väärässä :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 17.08.07 - klo:11:36
Toisaalta mitä olen täältä ymmärtänyt niin sivuille ei oikein voi tuota ommelpidennystä laittaa niin suunnittelin jos sivuille laittaisikin sinettejä.

Ompelupidennyksen voi vallan mainiosti laittaa myös "sivuille" ja niin se aina normaalisti tehdäänkin kokopään ompelupidennyksessä. Lopputulos on todella luonnollinen. Tietenkin pidennyksen laittajan täytyy olla ammattitaitoinen, että pidennys näyttää siltä, miltä sen pitääkin.

Hyvä hiuspidennyksistä ihan noin muuten kertova sivusto on  DrLocks (http://www.doctoredlocks.com/store/demo/tutorials.html), jossa on siis monia kuvitettuja vaihe vaiheelta -ohjeita pidennyksiä koskien. Sivusto on varsinaisesti pidennystarvikkeita myyvä nettikauppa. Kannattaa vilkaista!

^Sinettejä on kahden mallisia pyöreitä ja kynsimallisia. Tuo kynsimallinen sulautuu paremmin sinne omien hiusten sekaan. Korjatkaa  jos olen väärässä :)

Mulla on sellainen käsitys (korjatkaa edelleen, jos menee väärin :) ), että sinetin ulkomuotoon / -näköön (ja sitä kautta siis hiuksien sekaan sulautumiseen) ei sinetin muoto vaikuttaisi, koska sinettihän joka tapauksessa sulatetaan ja pyöritellään muotoonsa kiinnitysvaiheessa. Sen sijaan olen kuullut, että kynsimallinen sinetti olisi kestävämpi, koska se on muotonsa puolesta helpompi sulattaa tukevasti hiuksiin kiinni niin, että liimaa on "tasaisesti" koko oman hiustupsun ympärillä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Inotti - 20.08.07 - klo:14:52
Voiko aitohiuspidennykset päässä hennata tukkaa (siis pidennystukkaa sekä juurikasvu)?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mirkkis - 22.08.07 - klo:12:55
Sinettejä en nyt sit tilaillu, enkä kolviakaan. Ainoastaan hiusnauhan ja lankaa.

Sellanen kysymys tuli mieleen että onko tarkotus että se hiusnauha leikataan osiin? Siis riveiksi? Vai käännetäänkö se aina sit uudelle riville? Oisko niiden lettien tarkoitus myös kiemurrella alaspäin? (tai ylöspäin vaakasuorassa) Vai tehdäänkö joka riville uus letti?

Hiusnauha tuli tänään ja tietysti haluaisin sen heti pääähäni  ;) Onko vinkkejä millaisella langalla se kannattaisi kiinnittää? Tilasin Hairtradesta myös langan, mutta se oli ihan perus ompelulankaa, ei edes kovin laadukkaan oloista. (vaikutti että katkeaa helposti)

Kannattaako siihen hiusnauhaan nyt ommella sit joku siksak ommel? Niin leveetä ja tiheetä kun vain saa?

Muutaman päivän sisällä yritetään tuota kaverin avustuksella mun päähän, jos ei onnistu niin kampaamoon aikaa varaamaan. Tutuilta kampaajilta oon jo kysellyt, eikä kukaan osannut tehdä. Ei millään malttais odottaa! Oon jo pidellyt tukkaa käsin päässä ja peilaillut  ;D ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: rrimma - 22.08.07 - klo:19:40
Oon päättänyt ottaa hiustenpidennyksen, mutta tekotapa on vielä vähän hakusessa... Omat hiukseni ovat melkein bsl, joten suoranaista pituutta en välttämättä tarvitse lisää (muuten kuin ehkä kerrostetussa muodossa) mutta haen ennen kaikkea tuuheutta hiuksiin. Plussaa tekotavalle olis se ettei se rasittais hiuksia yhtään ylimäärästä, olis suht. halpa (n. 300e) ja että sitä voisi pitää suht. kauan (miel. jopa 4-6kk). Kaksi viimeistä vaihtoehtoa taitavat sulkea toisensa pois, ennen mietin GL-pidennystä mutta nyt olen miettinyt ompelupidennystä sen huokeamman hinnan takia. Tarkoituksena olisi kuitenkin uusia pidennystä tietyin väliajoin, joten en tiedä tulisko kustannukset silti yhtä kalliiksi otti sitten kumman tekniikan tahansa. Omat hiukseni ovat laadultaan liukkaat, en tiedä vaikuttaako se olennaisesti pidennyksen tekoon? Mitä tekniikkaa suosittelisitte? Miten muuten ompelupidennyksen kanssa hiusten harjaus onnistuu, pitääkö lettejä kamalasti varoa?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 25.08.07 - klo:11:51
Sellanen kysymys tuli mieleen että onko tarkotus että se hiusnauha leikataan osiin? Siis riveiksi? Vai käännetäänkö se aina sit uudelle riville? Oisko niiden lettien tarkoitus myös kiemurrella alaspäin? (tai ylöspäin vaakasuorassa) Vai tehdäänkö joka riville uus letti?
Leikataan kolmeen tai neljään osaan. Lettejä tehdään yhtä monta riviä. Ei ole tarkoitus kiemurrella. Harmi kun ei tullut otettua omasta pidennyksestä kunnollisia kuvia. Tosi vaikea selittää miten ne tehdään. Tarkoitus on kuitenkin että ylin letti tulee korvien korkeimpaan kohtaan ja muut sen alle. Aloitetaan lettien teko reunoilta ja päätellään hiusten sekaan.

Miten muuten ompelupidennyksen kanssa hiusten harjaus onnistuu, pitääkö lettejä kamalasti varoa?
Mulle ainakin neuvottiin että mielelään käyttää vain luonnonharjas kampoja. http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=189 Tuossa yksi esimerkki.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 26.08.07 - klo:13:49
Miten muuten ompelupidennyksen kanssa hiusten harjaus onnistuu, pitääkö lettejä kamalasti varoa?

Mulla ainakin oli ompelupidennyksen kanssa sellainen tunne, että oli niin paljon kamaa päässä, ettei sinne juuriin edes päässyt lettejä riuhtomaan :) Kun siis niitä lettejä on monta riviä päällekkäin päässä, niin ne tavallaan suojaa toinen toistaan eikä niitä lettejä oikein tavoitakaan normiharjauksella. Eli selvittäminen tapahtuu varta vasten "tonkimalla". Tai siis näin ainakin mulla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 09.09.07 - klo:19:45
Minulla on nyt ollut jo vuosikausia GL-pidennys.
Nyt mietin, kannattaisiko vanhalla iällä kokeilla jotain muuta pidennystapaa.

Onko joku teistä vaihtanut Great Lenghtsin muuhun menetelmään?

GL on ollut ihan jees, mutta tietenkin omat hiukset katkeilevat jonkin verran. Ja lisäksi GL-hius on melkoisen taipuisaa. Haluaisin ihan suorat hiukset... ::)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Bambi - 11.09.07 - klo:14:45
Onko kukaan teistä käynyt täällä ottamassa hiusten tuuhennosta/pidennystä?

http://www.koulutusta.net/oppilastyot.htm (http://www.koulutusta.net/oppilastyot.htm)

Tuuhennoksen hinta ainakin halpa, 94 €, mutta miten paljon massavemman hiuksen 25 sinetillä saa? Kannattaako ottaa?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: petomaani - 11.09.07 - klo:15:00
Onko sen hiustenpidennyksen ottamisessa oman hiuksen oltava min 10 cm?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 11.09.07 - klo:18:46
^tarkoitat varmaan minimi pituutta :) Olisihan se suositeltavaa, että oma hius hieman laskeutuisi pidennyksen päälle. Tämä toki vain koko pään pidennyksessä, jos haluaisi vaikka mielettömän takatukan, kyllä oma hius voisi olla lyhyempikin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luscious - 29.09.07 - klo:12:07
Mulla jäi viimekesäisestä pidennyksestä sinettihiuksia, sellaisia jotka asianmukaisella kolvilla lämmitettiin pehmeäksi. Mulla ei sitä kolvia ole, voisko sitä muullatavoin sulattaa? Kyse on n. 10-20 jatkeen laittamisesta. Ajattelin hiukset värjätä kirkkaan punaisiksi raidoiksi. Voisko sen jollain kynttilällä sulattaa? :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mirkkis - 29.09.07 - klo:16:18
Mulla jäi viimekesäisestä pidennyksestä sinettihiuksia, sellaisia jotka asianmukaisella kolvilla lämmitettiin pehmeäksi. Mulla ei sitä kolvia ole, voisko sitä muullatavoin sulattaa? Kyse on n. 10-20 jatkeen laittamisesta. Ajattelin hiukset värjätä kirkkaan punaisiksi raidoiksi. Voisko sen jollain kynttilällä sulattaa? :D

Suoristusrauta on aika hyvä tuohon.. Ainakin jos on aika kapee..  ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: vivitsu - 23.11.07 - klo:14:00
eli surffailin tuolla sivuilla, ja törmäsin tälläseen hiusnauhaan http://www.additionallengths.co.uk/Product_Details.asp?ProductID=54 ja nyt ihmetyttää, että onko tämä lähes niiku sama kuin tuo teippipidennys?ainakin hinnaltaan paljon halvempi. kertokaa te viisaammat :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: -Ansku- - 28.12.07 - klo:17:47
Mulla oli vuos sitten sinettipidennys aidoilla hiuksilla. sinettäjä oli muistaakseni reilusti yli 150 ja hintaa koko hommalle tuli melkein 600e. Hui kamala, senkin rahan olisi tietysti voinut käyttää järkevämmin... (sanoo nainen joka himoaa ghd rautaa..  ;D )
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 19.01.08 - klo:10:23
Lindalla on pidennystä myös tosi edessä. Haluaa samanlaista. Mikähän on tekniikka ja mistähän sais?

Yhdistin kysymyksen tähän ketjuun. -Luomo-
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Bambi - 19.01.08 - klo:12:34
Olettaisin että sinettipidennys. Se ainakin on kestävin ja luonnollisimman näköinen ja laitetaan koko päähän, aika eteenkin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mindy - 04.02.08 - klo:06:13
Onko kukaan teistä käynyt täällä ottamassa hiusten tuuhennosta/pidennystä?

http://www.koulutusta.net/oppilastyot.htm (http://www.koulutusta.net/oppilastyot.htm)

Tuuhennoksen hinta ainakin halpa, 94 €, mutta miten paljon massavemman hiuksen 25 sinetillä saa? Kannattaako ottaa?

Mun ystävä käy aina laittamassa tuolla hiuksensa. Silläkin on pitkät hiukset ja laittaa vaan sen 25 sinettii. Mutta ystävä tekee hiuksistaa vieläkin pidemmät niiden sinettien avulla. Tulee kerrostettu vaikutelma ja hiton hyvältä sen hiukset näyttää. Kyllä sen mielestä on ainakin sen väärti. Enempää ei kuulemma laittaisikaan.
Siellä mun mielestä vaan ammattilaiset tekee pidennykset et on edullista hinta siihen nähden.
Ja ystävä sanoi just et jos käy siellä "vakkarina" jatkossa voi saada vielä alennusta tukasta ja laittamisesta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 05.02.08 - klo:11:25
Onko kukaan teistä käynyt täällä ottamassa hiusten tuuhennosta/pidennystä?

http://www.koulutusta.net/oppilastyot.htm (http://www.koulutusta.net/oppilastyot.htm)

Tuuhennoksen hinta ainakin halpa, 94 €, mutta miten paljon massavemman hiuksen 25 sinetillä saa? Kannattaako ottaa?

Mun ystävä käy aina laittamassa tuolla hiuksensa. Silläkin on pitkät hiukset ja laittaa vaan sen 25 sinettii. Mutta ystävä tekee hiuksistaa vieläkin pidemmät niiden sinettien avulla. Tulee kerrostettu vaikutelma ja hiton hyvältä sen hiukset näyttää. Kyllä sen mielestä on ainakin sen väärti. Enempää ei kuulemma laittaisikaan.
Siellä mun mielestä vaan ammattilaiset tekee pidennykset et on edullista hinta siihen nähden.

Riippuu varmaan siitä, miten määrittelee ammattilaisen. Moni hyväkään kampaaja ei kaikkien täältäkin kuultujen kokemusten perusteella silti osaa laittaa pidennystä, mites sitten vielä oppilastyönä...

Tai ehkä mulla on vaan asennevamma tuota paikkaa kohtaan, kävin siellä kerran kulmat nypityttämässä ja värjäämässä. Palvelu oli todella töykeää, oikeasti jopa v*ttumaista ja lopputulos oli aivan kamala - kulmakarvojen korkein kohta, se siiven alkamiskohta, nypittiin kokonaan pois niin, että kulmani olivat muodottomat, "pyöreät". Ja ne värjättiin ensin mustalla, mutta koska se ei kuulemma näkynyt kauheasti, niihin laitettiin vielä sinimustaa väriä päälle. No, se kyllä näkyi... Kyseessä ei ollut oppilastyö vaan ihan normaali palvelu.

Pahoittelen asian vierestä höpöilyä. Mutta tuon kokemuksen jälkeen en ikimaailmassa antaisi sille poppoolle hiuksianikin tuhottaviksi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Jippii - 06.03.08 - klo:22:43
Neuvokaas joku paikka Helsingistä, mistä sais joko halvalla ostettua pidennystarvikkeet tai halvalla ihan sen työnkin siihen? Olis kiire, ruhtinaalliset 8 päivää aikaa, tulossa tärkeä tapahtuma ja olis kiva saada pitkät hiukset takas siihen mennessä. Eli ulkomailta ei tähän hätään ehditä tilailla.  :'(

Ja jos ite alkaa säätää (tai kaveri siis), niin mikä olis tälläisille amatööreille helpoin tapa? Vai meenkö ihan suosiolla teettämään ammattilaisella ja jätän tän kuun laskut maksamatta?  ;D Suht paljon ollaan kyllä kaverin kaa molemmat hiusten kanssa "pelleilty", mutta pidennyksistä ei kummallakaan oo tosiaan mitään kokemusta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 07.03.08 - klo:11:50
^ Helsingissä Hämeentien varressa vähän Kurvin jälkeen Hakaniemeen päin tultaessa on The Look Salon -niminen liike, joka myy pidennystarvikkeita ja myös tekee pidennyksiä. Laajensivat juuri liikettään, toisella puolella pidennyskama ja toisella puolella kampaamo. Olen itse ostanut sieltä mm. keratiiniliimaa. Hiukset halpoja, laadusta en osaa sanoa. Mutta muistaakseni joku yksi puntti, jota katselin, oli n. 50-60 euroa. Laadusta en tiedä, se ostamani keratiiniliima on ollut ok. Ja tuo arvio siis aitohiukselle, kuitu on halvempaa tietenkin. Paikkaa pitää ulkomaalaiset naiset, tiedä sitten johtuvatko halvat hinnat kehnosta veronmaksuhalusta...

Jos itse haluaa laittaa, helpoin tapa on varmasti klipsit. Omasta mielestäni seuraavaksi helpoin tapa on sinettitekniikka ja hankalin ompelupidennys. Sinettien laitossa ei vaikeaa ole niinkään saada hiuksia luonnollisen näköisesti päähän, vaan se, että ammattitaidoton laittaja laittaa sinetit todennäköisesti hiuksia enemmän rasittavasti kiinni (väärän kokoiset sinetit, väärän verran omaa hiusta, väärän muotoinen tupsu omasta hiuksesta, väärän "suuntainen" kiinnitys jne.) ja sinetit myös tuntuvat ikävämmiltä. Sen huomasin itsekin, kun olen noita sinettejä päähäni tunkenut, niin tuntuvat paljon selvemmin ja ikävämmin kuin kampaajan laittamat. Asiaan vaikuttaa myös se, että on tosi hankala laittaa itselleen sinettejä hyvin kiinni tuonne taakse.

Ompelutekniikassa hankalinta on saada tarpeeksi ohuet ja tarpeeksi kireät letit, jotka myös pysyvät kireällä. Olen ymmärtänyt, että tätä ei edes kaikki kampaajat taida, on harvinainen taito ja vaatii aikamoista sorminäppäryyttä :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Jippii - 07.03.08 - klo:12:12
Kiitos... mua on  alkanut nyt epäilyttää, että saadaankohan kaverin kaa tehtyä luonnollisen ja mukavan tuntuinen pidennys, eli voi olla että käännyn ammattilaisen puoleen sitten kuitenkin. Ainakin näin ekalla kerralla, että tietää sitten tulevaisuudessa ees vähän, miten sen homman pitäis toimia.  ;) Tuolla The Look Salonissa voisin kuitenkin pyörähtää katsomassa noita hiuksia, ei pahan hintaisilta vaikuta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: mic - 12.03.08 - klo:16:30
Hei voisiko joku suositella jotain muotovaahtoa ja lakkaa clip in pidennyksille, ovat aitoa hiusta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Firestarter - 12.03.08 - klo:17:08
^
Itse käytän mitä vain alkoholittomia muotoilutuotteita esim tigin big&bigger
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: MinnieMouse - 13.04.08 - klo:23:16
Onko kukaan tilannut tältä sivustolta: http://www.connect-2-hair.co.uk/80375/info.php?p=2
(minkälaiseen pidennykseen nämä hiukset sopivat?)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: nita - 14.04.08 - klo:11:54
Apua! Yritin etsiä ongelmaani ratkaisua, mutta koska en löytänyt (saatan olla sokea) niin päätin kysyä.

Mulla on nyt tasan kaks viikkoa ollu sivutukassa pidennykset, ihan kuumaliimalla laitettiin. Yks osio irtosi tuossa aamulla, se liima oli vaan "kadonnu" johonkin. Muiden osioiden liimat on muuttunu kovista semmosiksi.. pehmeiksi ja tahmeiksi. Voiko tälle tehä mitään, onko tää normaalia, iikapuamitätapahtuu? :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 15.04.08 - klo:21:00
^osioita saattaa irrota, se on ihan normaalia. Liimaa ei ole siinä kohdin tarpeeksi. Jos otit osion talteen, voit varmasti käydä laitattamassa sen uudelleen. Jos irtoaminen ei vaikuta lopputulokseen älä huolehdi   :)

Liimasinetit muuttuvat pesujen myötä pehmeämmiksi ja tahmeiksi. Vältä niiden repimistä ja pyörittelyä ja muista kuivata aina pesun jälkeen heti viileällä ilmalla. Muhiva kosteus haurastuttaa sinettiä.
Pehmentyminen ei varsinaisesti vaikuta pysyvyyteen, liima vaan hiljalleen kuluu pois. Siksi tämä pidennys onkin yleensä lyhyt ikäisempi, kuin sinettipidennys.
Voit toki tarkistuttaa onko liimaa tarpeeksi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amy - 20.04.08 - klo:11:46
Minä olen nyt ihan sekaisin luettuani tämän ketjun! Mulle ei hahmotu yhtään mitä nuo kiinnitystavat on; nuo sinetit kyllä käsitin mutta mikä ihme on microring?? Entä ompelupidennys, mihin ihmeeseen se ommellaan? *näkee jo itsensä tikkaavan päänahkaan peruukkia kiinni*

Mulla on pitkät hiukset mutta ne tuntuu jymähtäneen kasvun puolesta, ne ei vaan kasva tätä nykyistä mittaa pidemmäksi! Lisäksi ovat vähän ohentuneet joten ajattelin ottaa pidennyksiä niin että hiukset olisivat kerrostetut niin että omat hiukseni olisivat lyhyempää kerrosta ja pidennys vain vähän pidempi.

Kannattaako pidennyksiä ottaa jos hiukset on hyväkuntoiset, voiko ne pilata hiusten kunnon? Aion siis ehdottomasti ottaa ne kampaajalla, en rupea itse söhräämään.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 20.04.08 - klo:14:48
^Ompelupidennyksestä on oma ketjunsa, josta löytyy myös kuvia. Samoin microringistä. Microringistä löytyy kuvia esim. Hairiumin sivuilta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amy - 20.04.08 - klo:22:07
Minä en pääse näköjään käsiksi kuviin kun kyselee jotain tunnussanoja.  ??? Ja taitaa noissa ketjuissa olla pääasiassa sellaisten juttuja jotka jo tietää asiasta joten turhaan lueskelin. Olkoon sitten se sinettijuttu varmaan sopivin mulle.

Osaisiko joku vastata tuohon toiseen kysymykseeni että voiko ne sinetit pilata hyväkuntoisen hiuksen? Vai voiko olettaa että hyväkuntoinen hius on hyväkuntoinen senkin jälkeen kun sinetit poistattaa?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 28.04.08 - klo:12:38
^ Löysin tällaisen linkin, josta näkee aika hyvin tuon ompelupidennyksen kiinnitystavan: http://www.rastatukka.net/ompelupidennys.html (http://www.rastatukka.net/ompelupidennys.html). Eli tiukasti päänahkaan, vaakasuoraan, tehdään ohuen ohuita ranskanlettejä, joihin se lisäkehiusnauha sitten ommellaan langan kera kiinni.

Ja siihen toiseen kysymykseesi - varmaan riippuu hiuslaadusta ja päänahan herkkyydestä, mutta kyllä mulla sinetit rikkoivat hiusta enemmän kuin ompelupidennys. Omistan ohuet hiukset ja sinettien jälkeen huomasi, että päässä oli katkennutta hiusta monessa kohtaa sinettien jäljiltä, varsinkin pään sivuilla, jossa hius on mulla ainakin hentoisempaa kuin esim. niskassa. Ei niitä katkenneita hiuksia huomannut, kun hiukset olivat ihan normaalisti eikä mulla sentään mitään pälvikaljulänttejä ilmaantunut, mutta itse huomasin kyllä hiusten kunnon huonontuneen. Sitten taas yhdellä kaverilla on ollut sinetit päässä melkein vuoden putkeen (käynyt niitä aina välillä korjauttamassa) enkä huomaa sen hiuksissa mitään kunnon huonontumista. Olen siis sen päätä tonkinut huolella joka kerta, kun sinettejä on uusittu :) Mutta hän omistaakin vahvat ja luonnostaan paksut hiukset, jotka varmasti kestävät enemmän rasitusta kuin omani. Varman päälle jos haluaa pelata ja pidennyksen kuitenkin haluaa, kannattaa mielestäni laitattaa ompelupidennys.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amy - 29.04.08 - klo:23:16
Kysäisin alustavasti kampaajaltani pidennyksestä, tai tuuhennoksesta tähän jo valmiiksi pitkään tukkaani ja kampaaja ehdotti kahta punttia, miltä se teistä kuulostaa? Saako sellaisella näyttävän tukan jos omat hiukset on perus-paksut/ohuet?

Mulla ei ole aavistustakaan mitä yksi puntti sisältää, mutta te varmaan tiedätte. Merkki on Simply Natural. Onko teillä hyviä kokemuksia merkistä?

Pystyykö tuuhennoksen kanssa pitämään tukkaa hyvin myös kiinni (osittain) vai näkyykö sinetit helposti jos nostaa hiuksia kiinni?

Saako noita Simply Natural-hiuksia muuten itse tilattua jostain ulkomailta jos kampaaja suostuisi tekemään vain työn?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: tiiti2 - 29.04.08 - klo:23:29
^Oiskohan tuo brändikohtainen juttu? Silloin kun mulla oli hiustenpidennys, koko pään pidennykseen laitettiin 120 sinettinippua (satakin olisi varmaan välttänyt) tai yksi puntti hiusta. Myöhemmin mulla oli tuuhennoksia, joihin laitettiin puoli punttia.

Sinetit kyllä näkyvät lyhyistä hiuksista vähän väkisinkin. Jos sulla on pitkät hiukset, tuota ongelmaa tuskin on. Hiusten päällysosaan kannattaa jättää riittävästi omaa hiusta, jotta omat hiukset pystyy kampaamaan sinettikohtien päälle. Ihan huolimatonta ponnaria tai nutturaa ei voi tehdä vaan tulos täytyy aina tarkastaa peilistä! Taitava pidennysten laittaja osaa ottaa tuon näkymisen huomioon pidennysten kiinnityskohtaa valittaessa. Liian ylös sinettejä ei siis kannata laittaa, ennemmin kannattaa tinkiä pidennyshiusten määrästä kuin kiinnityskohdan korkeudesta.

Ainakin mun kampaajani laskutti vain työstään ja pidennyshiukset myytiin tuotemyyntinä ilman voittoa eli samalla hinnalla, mitä kampaaja oli niistä tukkuun maksanut. 
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amy - 30.04.08 - klo:01:22
^ Ok, kiitti, hyviä pointteja tuli joita en olisi itse älynnyt miettiä. :) En taida sitten itse edes etsiskellä hiuksia, ei tuo nyt muutenkaan kuulostanut mitenkään pahalta n. 250 euroa tuuhennus kahdella puntilla ja se hinta sis. hiukset ja työn. Mulla ei tosin ole vertailukohtia mutta tuon olen kyllä valmis maksamaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: michli - 01.05.08 - klo:00:34
Onko kukaan tilannut tältä sivustolta: http://www.connect-2-hair.co.uk/80375/info.php?p=2
(minkälaiseen pidennykseen nämä hiukset sopivat?)

Mie tilasin täältä maanantaina myöhää illal tuota hiuta yhen paketin, väriä baby pink. Kerron kyl kun tulee. Se on siis käsittääkseni hiusnauhaa, ite teen clip-onit siitä
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amy - 04.05.08 - klo:18:13
Pystyykö niitä Simply Natural-hiuksia muuten käyttämään uudestaan, vai ottaako kampaajat ne talteen silloin kun poistavat ne?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maxfactor - 08.05.08 - klo:15:26
Simply naturalia ei myydä kuin kinnusella ja käsittääkseni vaan kampaajille. Yleensä ne sinetit puolitetaan kun niissä on aika paljon hiusta. 1 puntti on 25 osiota ja puolitettuna siis 50. Uudelleenkäyttö on mahdollista jos niitä hoitaa hyvin mutta kuitenkin aika aikaa vievää kun täytyy kiinnittää irtosineteillä ja  monilla joilla hiukset on ollu päässä maksimiajan eli 6kk on hius jo siinä kunnossa että ei kannata laittaa uudestaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 12.05.08 - klo:18:00
Mulla on great lenghts-pidennykset sekaisin sekä uudella että vanhalla tekniikalla.
Olen poistanut osan jo uudella tekniikalla tehdyistä.

Olen ollut tosi tyytyväinen pidennykseen,se näyttää todella luonnolliselta.

Ikävä kyllä voin sanoa, että poisto oli aika kivulias ja tuntui, et kampaaja repii tukan osioista. Kampaaja siis käytti siis jotain great lenght-poistogeeliä sinettiin ja sen jälkeen heti mursi pihdeillä sinetin ja veti sen irti.

Miten teillä muilla itse poisto on sujunut? Eikö tuon geelin pitäisi antaa vaikuttaa, ennen kuin lopulta sinetin murtaa?
Kivun kokemus on tietenkin henkilökohtaista ja suoraan sanoen on myös vaikeaa osata arvioida, miten paljon omaa hiusta lähti sinetin mukana, mut mietin vaan, et miten muilla poisto on sujunut uudella tai vanhalla tekniikalla?

Itse suoraan sanoen mietin, josko yrittäisin poistaa sinetit itse seuraavalla kerralla. Menisi varmaan hellävaraisemmin, ellei sitten kampaajassa ollut vikaa. Voin kyllä sanoa, ett hänellä on pitkä kokemus, muutta vanhast tekniikasta vain, joten sen takia mietin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 14.05.08 - klo:14:38
^ Niin siis minkälainen on tämä Great Lengthsin uusi tekniikka vs. vanha? Yritin katsastaa Great Lengthsin nettisivuilta, mutta introa pidemmälle en päässyt.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 14.05.08 - klo:17:55
^ Niin siis minkälainen on tämä Great Lengthsin uusi tekniikka vs. vanha? Yritin katsastaa Great Lengthsin nettisivuilta, mutta introa pidemmälle en päässyt.


No siis minä olen tottunut siihen, että löydän kaiken tiedon netistä, mutta ikävä kyllä itsekään ennen GL:n ottamista en mistään löytänyt itselleni tärkeitä tietoa, eli millaisia nuo sinetit ovat ja miltä ne näyttää.

Siksi nyt räpsäsin pari kuvaa tukastani, jossa kynteni päällä näkyy uusi sinetti. Sinetti on siis laitettavan hiustupsun värinen ja neliömäinen ja litteä:
(http://i302.photobucket.com/albums/nn92/tempjuurikasvu/uusitekniikka.jpg)

Itselläni on myös sekaisin vanhaa tekniikkaa, joten tässä kuva siitä:
Sinetti on riisin tapainen, jonka sisällä hiukset on.
(http://i302.photobucket.com/albums/nn92/tempjuurikasvu/vanhatekniikka.jpg)

Ei nuo sinetit kovin hyvin ehkä näy kuvassa, mutta sehän on juuri idea, että ne ovat huomaamattomia.
Lähinnä itselläni sinetin huomaa siitä, että juuri kasvu on eri väristä kuin itse jatke eli siitä huomaa tuon kohdan, jossa sinetti on.

Muutoin ainoa keino itselleni oli katsoa erään kampaajan päätä, jolla oli sinettipidennys ennen oman pidennykseni tekoa.On todella harmi, ettei GL tarjoa enempää tietoa sineteistä heidän sivuillaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 14.05.08 - klo:21:15
Kiitos tosi havainnollistavista kuvista! Tosi hämärä tuo uusi neliö sinetti. Kuinka kauan sulla noita uusia sinettejä olikaan ollut päässä, osaatko jo sanoa, kuinka kestäviä ovat? Jotenkin vaan näyttävät niin heppoisilta. Varmasti kyllä tosi huomaamattomat!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 15.05.08 - klo:10:57
Kiitos tosi havainnollistavista kuvista! Tosi hämärä tuo uusi neliö sinetti. Kuinka kauan sulla noita uusia sinettejä olikaan ollut päässä, osaatko jo sanoa, kuinka kestäviä ovat? Jotenkin vaan näyttävät niin heppoisilta. Varmasti kyllä tosi huomaamattomat!

Mulla on ollut uuden tekniikan sinetit päässä helmikuun alusta asti eli kohta 4kk. Niiden pitoajaksi GL lupaa 3-6kk.
Sinettejä laitetiin n. 200kpl (olikohan jotain 35-40 "punttia"), koska kuulemma omat hiukseni olivat paksut, eikä ole kiva, josa pidennetyt hiukset ohenevat hiirenhännäksi loppua kohden.
Voin kertoa, että kun lähdin kampaamosta pois, epäilin hieman suruissani, että kuinka kauan tuollaiset pienet ja hennot 
sinetit tulevat kestämään liukkaissa hiuksissani. Lisäksi tuntui, että sinetit oli vain muutaman (10-20kpl) hiuksen varassa. Tiedän, että kärsin voimakkaasta hiuksenlähdöstä (jatkunut jo yli 7v, mutta uusia hiuksia koko ajan kasvaa, joten en ole kaljuuntumassa  ;D), joten siitäkin syystä olin huolissani sinettien kestosta.

Kyllä kuitenkin sinetit ovat pysyneet päässäni, yhtään niitä ei ole lähtenyt. Olen ihan surutta käyttänyt hoitoaineita ja hiuslakkoja tyven kohotukseen, vaikka GL suosittaa, että pitäisi välttää tuotteita, jossa alkoholia, koska ne saattaa haurastuttaa sinettiä. Sinettithän kuulemma poistetaan lopulta geelin avulla, jossa alkoholia.
Eli näihin GL:n sinetteihin ei vaikuta öljy, eikä siis haittaa, jos on rasvaiset hiukset, kuten mulla on.
Ikävä kyllä jos haluaa käyttää muotoilituotteita, niin niissä pitäisi välttää alkoholillisia tuotteita. 

Edit. Hei,

onko kenelläkään muuten kokemusta sinettipidennys vrt. mikrolock.
Itselläni siis on GL, mutta kiinnostaisi ehkä kokeilla Mikrolock-kiinnitystä:

http://www.hiustenpidennykset.com/_mgxroot/page_10744.html

Onko kukaan kokeillut noita?


Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mirkkis - 29.05.08 - klo:08:13
Eikös tuo mikrolock oo sama/samantyylinen kuin micro ring?

Mistähän kannattais tilata micro ring pidennystä varten hiukset (+ringit)?
Hairtradelta oon aiemmin tilannut hiusnauhaa ja ihan ok kai oli (ei ole muita vertailukohteita)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 16.06.08 - klo:10:58
Minulle laitettiin kuukausi sitten 20 sinettitupsua tuuhennokseksi. Nyt on enää viisi jäljellä! Mistähän tuo noiden irtoaminen voi johtua? Hiusten päissä näkyy ihan juuret. Pesen hiukset päivittäin kampaamoshampoilla ja käyn joka ilta myös saunassa. Vaikuttaakohan tuo? Hoitoainetta en käytä kuin joskus hiuksiin jätettävää.
Olen huomenna menossa samalle kampaajalle ottamaan lisää noita mutta alkoi mietityttämään, että voikohan laittajassa olla vikaa?

Toinen kysymys, laittavatko kampaajat pidennyksiä / tuuhennuksia jotka asiakas tuo mukanaan? Paljonkohan ottavat laitosta?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 16.06.08 - klo:21:24
^Jos hiukset ovat ihan juurineen lähteneet, niin silloin ne on kiinnitetty väärin. Joko niin että hius on päässyt kiertymään, osio on ollut väärän mallinen tai on laitettu osioon nähden liian paljon hiuksia, eli omat hiuksesi eivät ole jaksaneet kannatella pidennysosion painoa.

Kannattaa ehdottomasti mainita asiasta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 17.06.08 - klo:10:49
^ Muuten, mikä väärä kiinnitystapa johtaa hiuksien kiertymiseen? Mulla on joissain oman pään sinettiosioissa ollut tuollainen kiertymä, olisi kiva tietää, mitä olen tehnyt väärin sinettejä kiinnittäessä!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 17.06.08 - klo:22:09
^Jos kiinnitysvaiheessa hius osio ei ole ollut oikeassa kulmassa päänahkaan nähden, sinettihän pitäisi kiinnittää niin, että se laskeutuu luonnollisesti eli 45 asteen kulmassa maksimissaan nostetaan päänahasta. Osio on myös saattanut kieppua itsenä ympäri kiinnitysvaiheessa. Myös osion malli saattaa vaikutta asiaan. Sen pienen osion omaa hiustahan tulisi olla sellainen kolmion mallinen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 17.06.08 - klo:22:43
^ Ihan mielenkiinnosta; kumminpäin sen kolmion tulee olla? Seisooko se kärjellään vai pohjallaan? (Geometrian termit vähän hakusessa, mutta eiköhän tuosta ymmärrä!  ;))
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 18.06.08 - klo:10:59
Kävin eilen kampaajalla, nyt oli tosin eri tekijä vaikka sama liike. Kampaaja ei alkanut epäillä kollegansa kättentyötä vaikka siinäkin hänen kammatessaan irtosi tuosta vain kaksi viimeistä tupsua. Hän epäili, että hiukset ehkä vain ovat niin liukkaat (hiuksiani ei ole koskaan sanottu liukkaiksi aikaisemmin) että sinetit eivät pysy. Saa nähdä. Tämä nyt ainakin laittoi sinetit paljon laajemmalle alueelle kuin se ensimmäinen. Nämä ovat myös lähes päänahassa kiinni kun edellisellä kerralla ne alkoivat jostain puolen sentin päästä. Hermot menee jos nämäkin tippuvat :(  Ei ole kiva olo kun aina löytää olkapäiltä tupsuja kun on väkijoukossa...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 18.06.08 - klo:11:49
Hei,

itse kävin siis laittamassa Great Lenghtsin muutamien osioiden tilalle mikroringiä. Tekijä mainitsi, että useimmilla ne muka pysyvät paremmin kuin GL:n keratiinisinetit.

Itsellänikin on liukkaat hiukset ja rasvaiset, mutta ei ole todellakaan yhtään sinettiä ole koskaan lähtenyt/liukunut pois. Ringit ovat olleet nyt pari viikkoa, ja yhtään ei ole lähtenyt.

Kuullostaa todella, että sinetit eivät ole pysynyyt yhtään, jos ne ovat luikuneet pois jo kuukaudessa.

Minkä firman sinettejä nuo oli? Oliko ne siis liima/keratiinisinettejä?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 21.06.08 - klo:15:12
Nämä minun sinetit ovat Simply Naturalin hiuksia ja käsittääkseni liimalla ja (?) kolvilla kiinnitetty. Nyt tuosta toisen erän laitosta on kulunut viitisen päivää ja kaksi on jo irronnut. ÄRSYTTÄÄ!!!
Mitä minun kannattaisi kokeilla seuraavaksi? Tosiaan kun hiuksiani ei ole aikaisemmin liukkaaksi edes sanottu.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Sprite - 19.07.08 - klo:22:33
Kaikille teille joilla on ns. pysyvämmän tyyppiset, useamman kuukauden,  pidennykset päässä:

1. Millaiset pidennykset teillä on? Laatu, pituus?

2. Miltä pidennykset tuntuvat päässä? Raskailta, oudoilta, luonnollisilta, kivoilta vai miltä? Samoilta kuin oma tukkanne silloin, kun on ollut pitkänä, yhtä "raskaalta"?

3. Ovatko pidennykset pysyneet hyvin päässä? Kun olette urheilleet, onko niitä lähtenyt silloin "helpommin", eli joutuuko pidennysten kanssa olemaan ns. varuillaan?

4. Miten oma tukkanne on voinut pidennysten aikana? Normaalisti?

5. Millaista kommenttia olette kuulleet pidennyksistä?

6. Oma mielipiteenne pidennyksistä?

7. Miten pidennysten poisotto sujui, miltä oma tukka näytti pidennysten poisoton jälkeen?

Kiitos jos jaksoitte vastata  :)

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ninamia - 22.07.08 - klo:16:17
1. Millaiset pidennykset teillä on? Laatu, pituus?
Ompelupidennys ollut 1 vuosi ja 3 kk. Eli siis kahdessa kerroksessa letti ja siinä ommeltuna hiusnauha. Omat hiukset pitkät, joten enemmän tuuhennos, hieman myös pidennystä.
Toiset pidennyshiukset menossa, molemmat olleet aitohiusta, noin 45 cm ja kampaajan hankkimaa, kuulemma parasta laatua. Vuoden käytösssä olleet hiusnauhat pysyivät melko hyvinä, joitain kaksihaaraisia tuli ja vuoden käytön jälkeen hiusnauha oli harvennut niin että vaihdoin uuteen. Kummastakin hiusnauhasta irtoaa harjatessa jonkun verran hiuksia. Ei takkuunnu kun on oikeat tuotteet käytössä, kuumassa ja kosteassa ilmastossa takkuuntumista tulee (lomamatkoilla.
Nyt on tulossa Hairtradelta itse tilaamani, saa nähdä onko laadussa eroa.

2. Miltä pidennykset tuntuvat päässä? Raskailta, oudoilta, luonnollisilta, kivoilta vai miltä? Samoilta kuin oma tukkanne silloin, kun on ollut pitkänä, yhtä "raskaalta"?
Ei tunnu lähes ollenkaan käytössä, juuri laiton jälkeen letti kiristää hieman. hieman raskaammalta tuntuu kuin oma tukka kun on ohut hiuslaatu itsellä.

3. Ovatko pidennykset pysyneet hyvin päässä? Kun olette urheilleet, onko niitä lähtenyt silloin "helpommin", eli joutuuko pidennysten kanssa olemaan ns. varuillaan?
Hyvin pysynyt päässä, en ole varonut yhtään. pari kertaa letti lähtenyt purkaantumaannoin 2 kk jälkeen letin teosta, kun on onnistunut kammalla nykäisemään

4. Miten oma tukkanne on voinut pidennysten aikana? Normaalisti?
Oma tukka voi oikein hyvin, mielestäni ei mitään näkyvää harvenemista edes lettikohdassa. Tulee hoidettua myös omaa hiusta hyvin, kun pidennyhiusta on hoidettava. Lisäksi ei tarvitse jatkuvasti olla föönäämässä tuuheutta tukkaan, niinkuin ilman pidennystä/tuuhennosta.

5. Millaista kommenttia olette kuulleet pidennyksistä?
ei huomaa että on pidennys, näyttää luonnolliselta ja paljon kyselty missä ja miten on tehty.

6. Oma mielipiteenne pidennyksistä?
Loistava. Hieman vaatii työtä takkujen selvittäminen, mutta toisaalta on hyvän näköinen ja luultavasti omakin tukka menisi yhtä pitkänä/ paksuna takkuun, jos ei käyttäisi kosteuttavia ja suojaavia hoito - ja muotoilutuotteita.

7. Miten pidennysten poisotto sujui, miltä oma tukka näytti pidennysten poisoton jälkeen?
Lettien purku vaatii yleensä hieman työtä eli jos on pitkään  (yli 2 kk) kiristämättä, oma tukka rupee hieman "rastoittumaan" ja letin purku vaikeampaa. Kuitenkin oma tukka ihan hyvässä kunnossa letin poiston ja hiusten pesun jälkeen, ei valittamista.

Poistin lainauksen. -Luomo-
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: nuuki - 30.07.08 - klo:19:46
Jos haluaa hiuksiinsa shokkivärisiä raitoja sinettitekniikalla, niin kuinkakohan monta raitaa mahtaisi riittää? 10-15? Tarkoitus ei siis ole saada aikaan mitään koko pään raidoitusta vaan vähän väriä sinne tänne.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 30.07.08 - klo:23:06
Lainaus
1. Millaiset pidennykset teillä on? Laatu, pituus?

Tällä hetkellä microringeillä kiinni olevaa hiusnauhaa. Pituus 16 tuumaa, siis suurin piirtein bsl-pituus. Hiukset mustaa suoraa aitohiusta, jota ei ole itse kotona värjäilty tms.

Lainaus
2. Miltä pidennykset tuntuvat päässä? Raskailta, oudoilta, luonnollisilta, kivoilta vai miltä? Samoilta kuin oma tukkanne silloin, kun on ollut pitkänä, yhtä "raskaalta"?

Pidennykset tuntuvat huomattavasti raskaammilta kuin omat pitkät hiukset, oli tekniikka sitten mikä tahansa. Minulla ollut kampaajan tekemänä sinetti- ja ompelupidennys sekä itse laitettuna nykyinen pidennys + useita sinetti- ja kylmäliimapidennyksiä. Myös klipsipidennykset on kokeiltu. Mukavimmalta tuntuvat nämä microringit ja ompelupidennys, tosin ompelupidennyskin kutisi vietävästi ensimmäisen viikon, kun letti on alussa niin tiukalla. Sinettien kanssa tulee helposti sellainen maneeri, että niitä sörkkii koko ajan ihan vahingossa, kokeilee, onko irtoamassa / huonosti kiinni olevia sinettejä ja tämä sörkkiminen tietenkin vaan ärsyttää lisää päänahkaa.

Mitkään pidennykset eivät ole koksaan tuntuneet erityisen kivoilta. Joko neutraaleilta tai ärsyttäviltä. Tietenkin ne ovat näyttäneet aina tosi hienoilta! :)

Lainaus
3. Ovatko pidennykset pysyneet hyvin päässä? Kun olette urheilleet, onko niitä lähtenyt silloin "helpommin", eli joutuuko pidennysten kanssa olemaan ns. varuillaan?

Tähän vaikuttaa paljon hiuksen laatu. Helposti takkuavaa hiusta joutuu selvittelemään koko ajan ja siinä hiusta lähtee herkimmin. Eniten hiusta on lähtenyt ompelupidennyksessä (kampaaja ei siksakannut ompelukoneella hiusnauhaa ja lisäksi hius oli todella helposti takkuuntuvaa) ja vähiten sinettipidennyksessä. Tällä hetkellä päässä olevasta microring -pidennyksestä ei siitäkään ole lähtenyt ensimmäisen viikon aikana vielä juurikaan hiusta, koska ompelin hiusnauhan päät aina kunnolla kiinni pätkien leikkaamisen jälkeen.

Varuillaan ei ole tarvinnut olla oikeastaan minkään muun pidennyksen kanssa kuin klipsipidennyksen, jota en sinänsä kyllä edes laske varsinaiseksi ( =pysyväksi, pitkäaikaiseksi) pidennysmenetelmäksi. Pestessä kylmäliimapidennys oli ikävä, koska hoitoainetta ei saanut joutua yhtään kiinnityskohtien lähettyville, muuten irtosi tukka päästä :)

Kaikista vähiten päänvaivaa aiheutti ompelupidennys, sillä se oli todella hyvin kiinnitetty eivätkä hiusnauhat yksinkertaisesti vaan olisi päässeet vahingossa repsottamaan. Ompelupidennyksen kanssa ei myöskään tarvinnut huolehtia, mitä hoito- tai muotoiltutuotteita käyttää, kaikkia sai roiskia myös kiinnitykohtien lähettyville.

Lainaus
4. Miten oma tukkanne on voinut pidennysten aikana? Normaalisti?

Sinettipidennysten poisottamisen jälkeen on ollut selvästi havaittavissa hiusten ohentumista (ei pelkkää normaalia hiustenlähtöä) sekä myös jonkin verran pieniä kaljuja länttejä päänahassa. Päänahka on ollut ärtynein sinettien jäljiltä. Kylmäliimatekniikalla laitettu pidennys taas kutisi ja itse liima ärsytti päänahkaa, mutta hiuksia ei juurikaan lähtenyt. Ompelupidennys kutisi tolkuttomasti ensimmäisen viikon, ennen kuin hiukset vähän kasvoivat ja letit löystyivät, sen jälkeen tuntui suhteellisen neutraalilta. Nykyinen microringein kiinnitetty hiusnauha kutisee jonkin verran, mutta ei niin hillittömästi kuin ompelupidennys silloin alussa. Nykyinen pidennys tosin ollut päässä vasta vähän yli viikon, joten kokemuksia vielä vasta kartutellaan. Hiusnauhoissa kutinaa aiheuttaa pieni lyhyt hius hiusnauhan juuressa, sinettitekniikassa tätä ongelmaa ei ole.

Lainaus
5. Millaista kommenttia olette kuulleet pidennyksistä?

Ekan pidennyksen kanssa baarissa saattoi tulla iskuyrityksiä, joissa kehuttiin upeita hiuksiani. Oli ihanaa tylyttää vaan toteamalla, että ei oo mun oma tukka, vaan täys feikki ;)

Viimeisimmän pidennyksen kun otin pois, erään ruokakaupan kassaneiti kauhisteli, että minne mun ihanat hiukset ovat kadonneet. Oli vissiin pannut mun hiukset merkille, kun käyn usein ostamassa lounasta siitä kaupasta.

Harvemmin hiuksista on oikeasti tullut mitään ihmeempää kommenttia varsinkaan silloin, kun ne on laitettu - lähes poikkeuksetta miehet eivät edes huomaa, että hiukset on yhdessä yössä pidentyneet puoli metriä. Saattavat ehkä korkeintaan kysyä, olenko värjännyt hiuksia. Useimmiten miehet huomaavat eron vasta sitten, kun ne pidennykset lähtee pois ja harmittelevat, kun olen mennyt leikkaamaan hiukseni...

Naisia kiinnostaa yleensä kuulla, minkä pituiset omat hiukset on ja miten pidennykset on laitettu. Kaikki kaverit tietävät jo etukäteen, että mulle on tulossa / on jo pidennykset, joten kauhean usein ei tule mitään yllätyksiä.

Lainaus
6. Oma mielipiteenne pidennyksistä?

Mun päänahka ja hiuslaatu ei oikeasti pysy vahingoittumatta minkään pidennyksen kanssa. Jos oikeasti haluaisin varjella omia hiuksiani, niin en laittaisi pidennyksiä. Tämä on se ikuisuuskysymys, josta aina väännetään kättä, mutta oikeaa vastausta ei kukaan voi sanoa, ennen kuin kokeilee pidennyksiä omaan päähänsä - sitten tietää, vahingoittaako vaiko eikö.

Minulle hiusten vahingoittuminen tai vahingotta jääminen ei ole se tärkein asia, jonka perusteella olen valinnut pidennyksiä ottaa. Kaikkea ei voi saada ja musta se hiusten / päänahan jonkinasteinnen vahingoittuminen on kelpo hinta upeista, paksuista, muhkeista hiuksista. Mielestäni mun naamaan sopii "isot" hiukset, sellainen Amy Winehouse -henkinen pehko. Musta on kiva herätä niin, että näytän jo ilman sotamaalaustakin hitusen paremmalta kuin normaalisti. Omat hiukset ovat niin ohuet, että vaikka ne olisivat miten pitkät, niin ne eivät koskaan näyttäisi sellaisinaan hyvältä. Siksi en välitä, että hiukset tästä vähän kärsivätkin.

Lainaus
7. Miten pidennysten poisotto sujui, miltä oma tukka näytti pidennysten poisoton jälkeen?

Onhan se dramaattinen ero lisähiuksilla ja ilman. Parissa kuukaudessa lisäpaksuuteen tottuu niin hyvin, että entinen normaalipaksuinenkin hius auttamatta tuntuu kamalan ohuelta, vaikka hiusta ei olisi tavallista enempää lähtenytkään. Totuttelua siinä uudessa peilikuvassa on.

Itse pidennyksen poisotto on lähes minkä pidennyksen kanssa vaan järjettömän puuduttavaa, pitkäveteistä ja ankeaa puuhaa. Niin ja siihen kuluu tuhottomasti aikaa oikeiden aineidenkin kera. Välillä tekisi mieli mennä kampaajan käsittelyyn, mutta toisaalta se rahanmeno vaan oman laiskuuden vuoksi on ehkä vähän liikaa...


---
Loppukevennyksenä vielä tärkeä tieto kaikille islaminuskoisille juurislaisille:

"Älä pidä ylläsi tekohiuksia, sillä Allah lähettää kirouksensa niiden naisten päälle, jotka keinotekoisesti pidentävät hiuksiaan" (Hadith - Bukhari 7:133)

 ;)

Lähde (http://muttaqun.com/hair.html)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 12.08.08 - klo:16:38
Minulla on nyt ollu toinen satsi Simply Naturalin hiuksia (tuuhennus) eivätkä nämä taaskaan pysy kuukatta, max 1,5 kk pidempään : (   Nämä kiinnitettiin käsittääksenu sellaisella sinettikolvilla.
Kestäisiköhän jollain muulla tavalla laitetut pidempään? Vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 12.08.08 - klo:19:58
Mulla on polkkapitunen tukka, lähentelee hartioita - voisko suunnitella pidennystä jo? Minkä mittasta teän tukka on ollu kun olette pidennystä laittaneet?

Mulla on laitettu pidennykset aika lailla samaan pituuteen kuin sulla, eli rikottu polkka, joka juuri ja juuri yltää hartioille ja lyhimmät hiukset takana päällä kerrostuksen vuoksi juuri ja juuri takaraivolle. Ihan hyvin riittää tuo pituudeksi. Parempi lopputulos tulisi tietenkin pidemmillä hiuksilla. Mulla hiukset taipuu latvoistaan ja huolellinen latvojen suoristus on kyllä paikallaan, jos haluaa hyvän ja siistin lopputuloksen (itse tosin suosin useimmiten vähän sekaisempaa pörrötukkaa).
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 12.08.08 - klo:22:27
Tietääkö joku Oulun seudulta hyvää tekijää pidennyksille? Tai minun tapauksessani tuuhennuskin riittäisi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hiustyöläinen - 13.08.08 - klo:08:57
Itselläni on kokeilussa teippipidennykset, uusi merkki ja omien hiusten pituus paikoitellen 3 cm. Päältä pidemmät ja mittapituus takaakin pidempi, mutta korvallisilta lyhyet. Hyvin on sulautunut, tosin olo on kuin 80-luvun tädillä, vaikka useammat ovat kehuneet uutta lookia kovasti, asiakkaatkaan eivät aluksi tunnistaneet vanhaa kampaajaansa. Mutta viihdyn näissä jatkeissa. Joten hyvin onnistui pidennys lyhyisiinkiin hiuksiin, tosin en ihan heti asiakkaille suosittele, ellei jaksa sitten nähdä vaivaa hiusten laitossa aamuisin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 17.08.08 - klo:21:40
Kertokaas paljonko ompelutekniikalla tehty hiustentuuhennos maksaa suunnilleen? Paljonko laittoon menee aikaa?
Ja toinen kysymys, olisiko kuukauden päässä pysyneet Simply Natural sinettituuhennokset kannattanut säästää? Kampaaja neuvoi heittämään roskiin mutta nyt on alkanut mietityttämään.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 18.08.08 - klo:19:43
^ Menivätkö hiukset jo roskiin siis? Jos menivät, niin haluatko tosiaan tietää vastauksen?

Varmaan kannattaa katsoa itse, minkä kuntoista se hius on poisoton jälkeen eikä vaan sokeasti tehdä, mitä kampaaja sanoo. Kuukauden päässä ollut aitohiuspidennys tuskin on roskiskamaa. Jos hiusta ei tulevaisuudessa suoranaisesti pidennyksiin käytä, niin sitähän voi hyödyntää esim. juhlakampauksissa, jos käy kampaajalla laitattamassa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: nuuki - 20.08.08 - klo:16:14
Eikö SimplyNaturalia ole saatavilla shokkipunaisena? Hiusten nettisivuilla ainut "sinnepäin" oleva väri on fuksia joka ei käy.
Otsikko: Raw hair -laatu?
Kirjoitti: ohtu123 - 29.08.08 - klo:12:21
Hei,

olen kokeillut erilaisia hiustenpidennyksiä ja täytyy sanoa, että vaikka esim. Great lenghts ja muut mainostavat heidän hiuslaadun olevan parasta remy-laatua, joissa hiussolmut ovat kaikki samoinpäin, niin se kuitenkin on voimakkaasti valkaistua ja tekstiiliväreillä värjättyä intialaishiusta, joka kuitenkin menee laineille ja sitä pitää selvitellä.

Ajattelin, että olisi mukavaa kokeilla ns. raw-hiusta eli käsittelemätöntä eurooppalaista hiusta, jota ei ole valkaistu ja joka on silkkisempää kuin karhea intialaishius.

Ongelma vaan on, että kukaan ei taida suomessa myydä raw-hiusta tai siis tarjota siitä pidennyksiä?
Onko kenelläkään tietoa tai kokemuksia, miten hankkia raw-hiuspidennykset?
Otsikko: Vs: Raw hair -laatu?
Kirjoitti: Luna - 29.08.08 - klo:13:02
^Onko tuo samaa kuin European Silky -hius? Uskomaisia nettikauppoja selaillessani olen ihan vasta törmännyt hiuksiin mitä mainostetaan käsittelemättömänä, en nyt tähän hätään muista missä sitä myytiin mutta etsin ja palaan asiaan   :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 01.09.08 - klo:09:02
Mulla olisi ehkä hiukan erikoinen kysymys. 8)

Mitä tapahtuu keratiinisineteille hiuksissa todella pitkän ajan kuluessa? Vuodessa tai kahdessakin? Vielä pidemmässä ajassa?
Muuttuvatko ne pehmeäksi ja tahmeaksi purkaksi, vai niin koviksi että halkeilevat pois? Liukenevatko pois? Vaihtavat kenties väriä / värjäytyvät / tummenevat? Leviävät, hapertuvat..?

Olen ajatellut tällaisena takkutukkatyttönä, että ottaisin (laittaisin itse) aitohiuksesta pidennyksen (kynsisinetit ja kolvi), jonka sitten vain jättäisin mahdollisesti ikuisiksi ajoiksi päähäni rastoittumaan. Saisin kaksi kärpästä samalla hinnalla; kokeilla enkelitukkaa ja palata takaisin juurilleni takkuihin. Ihmettelijöille tiedoksi, en siis ajatellut varsinaisesti takuttaa pidennystä patukoiksi, vaan antaa sen vain olla. Niin kauan kuin se pysyy kauniina, saa pysyäkin ihan mielellään. Loppujen lopuksihan, kun oma ja pidennys on jo takussa, olisi sinettejä varmaan mahdollista poistella sieltä välistä tukan kuitenkaan tippumatta, mikäli ne ennemmin kovettuvat kuin pehmenevät.Toivottavasti joku osaa vastata, tai pohtia kanssani mitä teoriassa sineteille on mahdollista tapahtua!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 01.09.08 - klo:10:08
^ Veikkaisin, että vain haurastuvat, eivät kovetu tai varsinkaan lähmäänny, vaan hieman pehmenevät ja alkavat murentua / lohkeilla. Ihan hyvä idea sinänsä, toivottavasti toimii!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 01.09.08 - klo:19:00
Kiitos kommentista!  :)
Ehkäpä uskaltaisin siis kokeilla tätä ideaa. Pahin mitä voisi käydä, olisi juuri lähmä ja sinettien sulaminen tukan sekaan. Lohkeilu/mureneminen kuulostaa oikein hyvältä!

Kuinka halvalla on mahdollista löytää toimiva kolvi? Tämä  http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/25/products_id/56 (http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/25/products_id/56) on kai ainakin edullinen, miltä se vaikuttaa tai onko jollain ehkäpä sama laite? Mielummin tietysti ostan varmasti toimivan kolvin hiukan kalliimmalla, kuin roskiskamaa millään hinnalla. Olen tuolta aiemmin tilannut hiusta, ja olin ihan tyytyväinen. Tässä päässä kun ei loppujen lopuksi ole väliä sillä takkuuntumisellakaan tai onko tukka nyt oikeinpäin vai sekaisin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 04.09.08 - klo:01:33
^ Mä en tiedä oikein noista kolveista, mutta muistaakseni täällä jotkut alan ammattlaiset ovat pitäneet lämpötilan säätömahdollisuutta ihan ehdottomana ominaisuutena kolveissa. En tiedä miksi, itse en ole tarvinnut, mutta olen tosiaan itsekin vaan tällainen kotisäätäjä.

Pari vuotta sitten Huutonetistä halvalla hankittu, paljon käytössä ollut ja hyvin toimii. MUTTA! En missään tapauksessa suosittele ostamaan tällaista saksimallista kolvia! Nuo kuumenevat osat eivät osu tukevasti yhteen vaan heppoisen rakenteen vuoksi "liukuvat" vähän vinoon, jos vähänkään painaa. Luulen, että tuo toinen malli (jollainen sinullakin linkissäsi oli) on paljon tukevampi.
Otsikko: Vs: Raw hair -laatu?
Kirjoitti: ohtu123 - 08.09.08 - klo:16:31
Hei,

european silky hair on yleensä italialaista tai espanjalaista valkaistua hiusta, jos niitä ei siis osta tummina.
En siis etsi sellaista.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luna - 16.09.08 - klo:21:20
Harkitsen keven tuuhennoksen ottoa hiusiin sinettiidennyksellä. Yksi paikallinen kampaamo myy sinettejä kappalehintaan 5 euroa sisältäen työn. Mietinkin, saako esim 25 sinetillä jo tuuheutta aikaan, kuinka paljon hiusta yhdessä sinetissä on?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 17.09.08 - klo:12:14
Täällä päin sinetit töineen maksavat 4 e / kpl. Otin 25 kpl ja itse kyllä huomaan eron, mutta muut eivät. Hiukset kyllä näyttävät runsaammille eivätkä enää niin luruille. Sinetit tosin tippuivat pois jo reilussa kuukaudessa (otin kahdesti ja molemmilla kerroilla sama juttu). Nykyään käytän klipsipidennyksiä joihin olen todella tyytyväinen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luna - 05.10.08 - klo:23:09
Irtoaako muilla pidennyksiä/tuuhennoksia käyttävillä niitä lisäkehiuksia? Ompelin juuri uudet klipsit itselleni, ja niistä lähtee ihan alkutekijöissäänkin hiuksia. Huolettaa että muutaman pesun ja käytön jälkeen ei ole enää hiuksia jäljellä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 06.10.08 - klo:14:16
^Joo, mulla on ollut kuukauden-pari klipsut ja helvetisti on jo tukkaa lähtenyt. >:( Luulin pitkäikäisiksi mutta olinkin ihan väärässä. Yritän olla repimättä mutta tukkaa lähtee silti. Ajattelin uusia puolet, ostan sen 4-osaisen paketin dreamhairista.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: heidii - 06.10.08 - klo:15:54
elikkäs sattuuko kukaan tietämään mistä voisin netistä saada tilattua punaista nuudelikuitua?.etsinyt olen ahkerasti mutta joka paikasta on loppu.tai sitten vaihtoehtoisesti kampaamoa kuopiosta joka myy kuituja?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luna - 06.10.08 - klo:18:07
^Minäkin olen käsitellyt supervarovaisesti, mutta sulkasato on silti huomattava. Enää niitä ei voi esim ompelukoneellakaan ommella kun on klipsit kiinni, jäi puoli punttia jonka vaihdan noihin klipseihin kun on tarvis niin sen yritän sitten ommella kymmeneneen kertaan jos auttaisi asiaa.
Otsikko: Vs: Balmain doublehair
Kirjoitti: maxfactor - 06.10.08 - klo:20:52
Nyt on Balmainilta tullut myös suomen kieliset sivut josta löytyy paljon tietoa noista pidennyksistä.
Varsinkin tuolla Doublehair menetelmällä saa nopeasti pitkät hiukset.
http://www.balmainhair.com/finland (http://www.balmainhair.com/finland)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: c - 14.10.08 - klo:00:15
Moi,
Onko kellään kokemuksia "microlock" pidennyksistä? :-*
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: pekaani - 23.10.08 - klo:19:44
One stupid girl over here.. *heiluttaa*. (On vielä hakusessa teippi- ja sinettipidennykset yms termitkin, joten ihan keltanokka olen)

Yritin etsiä mm. permanentti ja muut erikoiskäsittelyt- ketjusta tähän liittyvää keskustelua, mutta kun ei niin ei (tai en varmaan osannut vaan etsiä, kun en tiedä termistä).
Miksi kutsutaan semmoisia hiuslisäkkeitä, jonka saa vaihdettua vaikka päivittäin (Ei kuiteskaan peruukki). Siis himoitsen sinistä osiota hiuksiini, mutten viitsisi vetää värinpoistoja ja sitten värjätä. Kuitenkin sininen pigmentti käsittääkseni aika nopeasti haalenee.

Onko tuolla edes jotain omaa nimitystä? Klipsihius? Hetkellinen karvojenkohennus? 24h- tekotukka?  ??? Muistan joskus nähneeni tv:ssä yhdellä juontajalla (no okei, myönnän, se oli joku Maikkarin chatti tms maailmanparannusohjelma ;D) oli niitä, jäbä kovasti selitti että hän voi vaihtaa raitojen väriä vaikka vaatteiden mukaan.
 
(edit. Kiitos miii, onhan täällä sittenkin asiasta keskustelu, kun tietää millä etsiä  :))

Siirretty aiheen ketjuun
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: miii - 23.10.08 - klo:20:15
^ hmm, käsittääkseni ainakin jossain klipsipidennyksen nimellä menee, sellaisen muistan kuulleeni. Ainakin suomalaisen dreamhair.fi lafkan sivuilla on clip-on hiusraitoja, sininenkin löytyy. Kannattaa kokeilla ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mellie - 23.10.08 - klo:20:23
^^Tässä on ketju klipsipidennyksistä: http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=432.0 (http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=432.0) :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 31.10.08 - klo:15:24
Onko kellään kokemusta Dreamhairin keratiiniliimapuikoista? Onko liima laadukasta ja todella keratiiniliimaa? Sivuilla mainitaan, että kyseessä on keratiiniliima, mutta samalla sanotaan, että tarkoitus käyttää liimapyssyn kanssa. Mietin vaan, että onko sittenkään kyseessä keratiiniliima vai tavallinen kuumaliima (jolla huomattavasti lyhytkestoisempi pito).

Edit. Tätä keratiini- vs. kuumaliima-asiaa olin ihmetellyt täällä jo aiemmin:

Mitä liimaa liimapidennykseen siis käytetään? Olen ymmärtänyt, että liimapidennys olisi eri juttu kuin keratiiniliimalla tehtävä pidennys (=sinettipidennys). Sinettipidennys tehdään keratiiniliimalla ja kolvilla ja liimapidennys kuumaliimalla ja liimapyssyllä. Sinettipidennyksen keratiiniliima kovettuu kuivuessaan, kuumaliima jää pehmeäksi. Näin olen ymmärtänyt.

Dreamhairissa kuitenkin myydään liimapyssyä, johon laitetaan keratiiniliimapuikkoja. (Linkki (http://www.dreamhair.fi/142,liimapidennyslaite.html)) Voiko siis liimapyssylläkin tehdä kovia keratiinisinettejä? Ja mitä se hiuksiin käytettävä kuumaliima oikeastaan on ja miten eroaa keratiiniliimasta (jos siis eroaa)?

Soitin tuonne Dreamhairiin ja tiedustelin asiaa. Puhelimeen vastasi ulkomaalainen nainen, joka ei aluksi meinannut ymmärtää asiaani. Loppujen lopuksi kuitenkin selvisi, että nuo Dreamhairissa myytävät liimat eivät todennäköisesti ole keratiiniliimaa, vaan tavallista hiuspidennyksille tarkoitettua kuumaliimaa, juuri sitä, jota pyssyn kanssa käytetään. Hieman harhaanjohtavasti siis nimetty tuote. Nainen myös antoi ymmärtää, että puikot ovat aina pyssyille tarkoitettuja liimoja ja että vaan hot potilla saa itse tehtyä keratiinisinettejä. Heillä ei kuulemma ole ollenkaan valikoimissaan sellaista liimaa, joka olisi tarkoitettu keratiinisinettien tekoon itse. Kyllä kai tuota keratiiniliimaa saa puikoissakin eikä pelkästään valmiina kynsisinetteinä? Itse ainakin olen käyttänyt aiemmin muualta ostamiani puikkoja ja ne ovat kyllä kovettuneet ihan kunnolla, eivät ole olleet mielestäni mitään kuumaliimaa.

Dreamhairista siis jos haluaa keratiinisinetit, pitää ostaa hiukset, joissa on jo valmiiksi sinetit. Itse taas suosin itse tehtyjä sinettejä, kun tulevat paljon halvemmiksi. Sitä paitsi joku oli täällä vissiin saanut Dreamhairista hiusta, joka oli ollut aitohius-kuitusekoitetta, vaikka myynti-ilmoituksessa oli sanottu olevan 100 % aitoa hiusta.

Jotenkin nyt kyllä jäi vähän huono maku tosta Dreamhairista. Oli niin töykeää palvelua puhelimessakin, ettei kyllä kauheasti kiinnosta tuolta tilailla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 31.10.08 - klo:17:27
^ Juu, minä ainakin olen saanut sekoitelaatuiset klipsipidennykset tuolta. Halvan oloiset ne olivat muutenkin, ajoivat asiansa vain pari kertaa. Hiusta oli myös lähes mahdoton muotoilla jäykkyyden vuoksi! Loppujen lopuksi ne päätyivät rastoihin jatkeiksi, ja takussa ne ovat yllättäen pysyneet mitä mainioimmin.  :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: miz - 09.11.08 - klo:00:29
kertokaahan kokemuksia pidennyshiusten laaduista, mikä on mielestänne parasta ja miksi. Ja kertokaahan mielipidettä siihen, miksi mulla ei pysy sinettipidennykset päässä, ensimmäisellä kerralla oli so cappia, sillon kesti kuukauden päässä, ennenku tippu pois, omat hiukset juurineen mukana, nyt on b*longia, kolme viikkoa ollu, ja pää täynnä tyhjiä sinettejä, hiuksia liru jäljellä. Hoitanut olen ihan täysin ohjeiden mukaan. Missä vika, mun hiuksissa vai laittajissa (molemmat ihan kyllä 'oikeita' kampaajia). Onko muilla samanlaisia kokemuksia, kannattaako enää yrittääkään, vai luovutanko suosiolla.. Ei viitsis kolmatta kertaa pistää tollasta määrää rahaa hukkaan..mut tahtoisin pitkät hiukset.  ;D

ainiin..ja olen menossa ottamaan tämänkin nykysen lirun pois, kunhan saan kampaajan kiinni..  >:(
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: nuuki - 10.11.08 - klo:08:53
Mitä on tapahtunut sinettipidennykselle jos sinettikohdasta omat hiukset ovat nousseet osittain ylös? Huonosti laitettu sinetti vai hiusten liika repiminen?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kookos - 15.11.08 - klo:20:41
Täällä on varmaan miljoona muutakin kysellyt näistä hiuspidennyksistä, mutta ei nyt sattunut jotenkin silmään (puusilmä) osuvaa..eli mua kiinnostais nämä aitoshiuspidennykset, mutta ongelmana onkin oman tukan pituus. Pisimmät on sivuilla n. 15-17cm ja sitten takana tukka on yli 5cm, niskassa n. 4cm. Eli voiko näihin laittaa esimerkiksi kolmen vkon päästä (kasvua varmaan max 1cm tulee) hiuspidennystä? Ja jos, niin mikä olis oikea tekniikka?

Olin ajatellut tuota ompelupidennystä, kun se on ymmärtääkseni näissä siitä hellimmästä päästä, mutta sitä ei vissii voikkaa laittaa mulle ;D Eli sit ilmeisesti tulee kyseeseen nämä sinetillä kiinnitetyt? Noihin tarroihin oon hyvin epäileväinen, koska oon nähny kerran yhet kampaajan itsellensä laittamat (vai oliko sille toinen kampaaja ne laittanu)..ja no ne näytti ihan järkyttäviltä :D Ja kuitenkaan minkäänlaiset klipsutinjutut ei tuu kysymykseen, koska ei jotenki löydy intoa joka päivä niitä laitella ja ottaa pois. Eli vähän pysyvämpää ratkaisua haen, mutta kuitenki et jos se oma tukka säilyis hengissä kun kerta omaa tukkaa yritän kasvatella. Mietin vaan vähän helpompaa tietä, kun ensinnäki ikävä on kova takas pitempään lettiin plus seuraavaksi on tukankasvattelussa alkamassa se ihan hirveä vaihe.

Eli voiko näin lyhyeen tukkaan mittää laittaa vielä? Silleen et se näyttäis kuitenki suhteellisen aidolta eikä miltään peruukilta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 16.11.08 - klo:02:06
Ei se varmaan kauhean aidolta missään tapauksessa näytä noin lyhyeen hiukseen laitettuna. Ja huonoista kokemuksistasi huolimatta suosittelisin ensisijaisesti niitä teippejä kumminkin noin lyhyeen hiukseen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kookos - 16.11.08 - klo:10:41
Aa, ok. Ehkäpä jotkut jopa osais laittaakki niitä teippejä ;D Jotenki vaan ahistaa tollanen, et ammattilaiset (jotka laittelee teippipidennyksiä) ei osaa laittaa niitä. Sen tiiän, ettei vakikampaajani ainakaan teippejä laittele, et pitää toinen katsoa..toivottavasti se on sit vähä parempi ku nämä tietämäni tyypit.

Miten noissa väreissä sitten, kun oma on mustanruskea ja vaalean maantienvärinen varmaan oikee väri (tosin sehän näyttää aika vaaleelta tuossa kohdassa), eli sit ilmeisesti pitäis tämmösellä poishuuhtoutuvalla värillä omaa juurta värjätä? En oo vaan varma haluanko, et sepä on vähän ongelmana. Vaikee valita tuo aitohiusten väri, jos oma väri vähä ensinnäki haalistuu ja näin, enkä uskaltais värjätä kyllä päänahan takia (epäilen ehkäpä allergiaa). Sitten mietin sitä, että mulla on ollu pari kertaa pikkuletit kuituhiuksista ja mulla ärty siinä se päänahka, vissiin ne kuidut hinkkas sitä päätä..niin mietin, et ärsyttää ilmeisesti aitohiuski samalla tavalla..mutta onko se ihan samallai verrattavissa?

Pitänee siis vielä ootella tuota hiustenpidennysasiaa, voipi olla että mieli ehtii muuttua sitten ku on oikeestaan tuo "pahin vaihe" menny ohiki sopivasti sit ku ne vois laittaa=D

Ystävälläni oli tuoss ajoku aika sitten todella hienot sinettipidennykset. Jos en tietäisi hänen oikeaa tukkaansa, niin en olis osannu epäillä edes että päässä on muidenki hiuksia :) Alko vaan hälytyskellot soimaan, ku näytti vähän liian paksulta hänen omiin pitkiin verrattuna (oli muistikuvissa vuosien takaa, jolloin hänellä oli bsl-pituus) mutta kuitenki se tukka oli juuri sellainen että oikeastikki hänellä voisi olla juuri sellainen..eli ei ollut liikaa laitettu paksuutta, vaan juuri sopivasti. Ajattelinki eka, että onpa tukka kasvanu hurjasti, ku en ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ;D Että kyllä nuo oikeinlaitettuna onnistuu huijaaamaan tämmöstä tavallista pulliaista. Kuulemma tukkaa lähti vaan paljon poistettaessa, oli ilmeisesti huonot välineet ollut poistoon.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 16.11.08 - klo:18:12
Jooh, vähän oudolta kuulostaa, että kampaajalla ollut niin onnettomat teippipidennykset. Eikä kannata mua uskoa, käy ihmeessä kysymässä ammattilaisen mielipidettä tuosta pidennysasiasta! Joltain sellaiselta kampaajalta, joka on esim. ihan erikoistunut erilaisiin pidennyksiin (esim. Clox ja Shaggyhead Helsingissä).

Teipeissä tosiaan se huono puoli, että hiusten värjääminen ei kauheasti kannata, ei edes suoraväreillä. Teipit haurastuu niin helposti. Mutta onhan niissäkin varmaan eroja, toiset teipit kestää paremmin kuin toiset.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kookos - 17.11.08 - klo:10:53
Joo, asun kyllä täällä Jyväskylässä, että taidan joko täältä katella tai Oulun tienoolta jos käyn kotona päin :) Mutta jospa jaksaisin täsäs nyt kasvatella, en halua missään nimessä esmmosta tukkaa, mikä näyttää "tekotukalta" vaikka aitohiusta oiski ;) Sitten ois enemmän tota valinnanvaraaki, pitää miettiä sitten uudestaan.

Kiitos vastauksista, Roksane! :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 27.11.08 - klo:10:24
Mistä sais laadukasta vaaleaa (613) hiusnauhaa? Voisin ommella itse klipsut niin sais uudet klipsupidennykset. Dreamhairin hius on ihan kakkaa  >:( Antakaa vinkkejä, mistä saisi sellasta vaaleaa hiusta, joka ei räjähdä käsiin? Dreamhairin clip-oneissa kuin on kuitua seassa, inhottavaa kun he eivät voi sitä myöntää. Murr.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 08.12.08 - klo:11:57
Sinettipidennykset taisivat pilata hiukseni :(
Minulla oli kesällä sinettituheennus, ensin 20 ja kun tippuivat pois kuukauden sisällä, laitettiin uudestaan saman verran. Niille kävi samalla lailla, eivät vain pysyneet ja muistan, että ainakin osa lähti juurineen irti. Hiukset ovat olleet aina tosi lirut mutta nyt niitä on todella vähän :( En ole keksinyt muuta syytä, kuin nuo sinetit. En pysty pitämään hiuksia enää auki ollenkaan vaan joka päivä on pakko pitää klipsipidennyksiä. Jostain syystä vielä samoihin aikoihin luonnonkiharat hiukseni ovat alkaneet suoristua. Voikohan muuten hiusten silloin tällöin suoristaminen suoristaa hiukset pysyvästi?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Memmuuh - 08.12.08 - klo:12:12
Sinettipidennykset taisivat pilata hiukseni :(
Minulla oli kesällä sinettituheennus, ensin 20 ja kun tippuivat pois kuukauden sisällä, laitettiin uudestaan saman verran. Niille kävi samalla lailla, eivät vain pysyneet ja muistan, että ainakin osa lähti juurineen irti. Hiukset ovat olleet aina tosi lirut mutta nyt niitä on todella vähän :( En ole keksinyt muuta syytä, kuin nuo sinetit. En pysty pitämään hiuksia enää auki ollenkaan vaan joka päivä on pakko pitää klipsipidennyksiä. Jostain syystä vielä samoihin aikoihin luonnonkiharat hiukseni ovat alkaneet suoristua. Voikohan muuten hiusten silloin tällöin suoristaminen suoristaa hiukset pysyvästi?

On totta että omia hiuksiakin voi irrota kun sinetit otetaan pois, mutta voi olla kyse vaan siitä että totuit siihen että hiukset on paksummat, ja nyt ilman sinettejä ne tuntuu tosi ohuilta, vaikkei varsinaisesti olisikaan ohentuneet.
Itsellä oli myös vähän aikaa sinetit ja hiukset oikeasti tuntui ja näytti tosi tosi ohuilta sinettien pois ottamisen jälkeen, mutta nyt kun on taas tottunut siihen ettei sinettejä ole, ei hiukset tunnu niin ohuilta, vaikka ohuethan ne toki on.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 08.12.08 - klo:16:39
Minäkin ajattelin ensin noin, mutta nähtyäni vanhoja kuvia hiuksistani, on ero tosiaan huomattava. Enää en vain pysty pitämään hiuksia auki, nyt on vain kihara siellä ja toinen täällä. Ennen näyttivät runsailta vaikka oikeasti hiuksia olikin vähän.
Minulla ne sinetit jostain syystä lähtivät aina alle kuukaudessa pois. Mietin, että jos 40 kpl on lähtenyt juurinen irti, niin kyll siitä varmaan aika paljon hiusta on lähtenyt yhdestä päästä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: mimo - 16.12.08 - klo:23:53
Auttakaa tietämätöntä :) ostin ulkomailta micro ringeihin tarkoitettuja hiuksia.. luulin niiden olevan sinetteihin..
Voiko niitä kiinnittää muulla tavalla, kuin ringeillä ? Saisiko niihin laitettua sinettejä tai jotakin ?
Kauanko micro ring pidennys kestää?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 18.12.08 - klo:02:40
^Mitä tarkoitat, että sopii vain micro ringeihin? Siis minkälainen se hiuksen kiinnitysosa on? Onko niissä ringit valmiina kiinni vai? Jos niissä ei ole ringejä kiinni (tähän tyyliin (http://www.hairplus.co.nz/image.php?object_type=detailed&image_id=2113&window=popup)), niin varmaan voi käyttää muutenkin kuin ringien kanssa. Eivätkä nuo instant micro ringitkään varmasti estä sinettien kiinnittämistä itse.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 18.12.08 - klo:19:50
Kyse on varmaan "stick"-hiuksesta, jossa osiot on tehty valmiiks, kuten esim. sinettipidennyksissä, mutta sinetti on puristettu tikkumaiseksi, kynsimallisen sinetin sijaan.
Mä meinasin tossa ens viikolla laitella niitä ihan liimalla omaan päähän, leikkaan vaan ne sinetit irti ja laitan samallalailla kuten normaalistikin liimapidennykset.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 18.12.08 - klo:21:14
Mistä netistä löyätisin OIKEASTI hyvälaatuista hiusnauhaa? Vaaleaa, sävy n.613. Olen epätoivoinen..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 18.12.08 - klo:21:30
Ootko princess kokeillu hairiumin hiusnauhaa? On ainakin aitoa hiusta.
Omien kokemusten perusteella tosin noi vaaleet ei oo ikinä niin hyvälaatusia kun tummat, tietty kun niitä on enemmän käsitelty, vaalennettu jne. Tarvii reilusti enemmän aikaa ja vaivaa, paljon tehohoitoja ym. että kestää kauniina pitempään.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: mimo - 20.12.08 - klo:01:29
Ei ole micro ringejä kiinni hiuksissa. Juuri sellaiset tikkumaiset päät . Eli voin ne laittaa liimalla kiinni? Niitäkö ei pysty kolvilla sulattamaan hiuksiin, niinkuin kynsisinetit?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 20.12.08 - klo:12:27
En lähtis kyllä niitä stikkejä kolvilla sulattelee, en usko että se on lainkaan samaa liimaa mitä kynsisinetit on.. Voithan sä tietty kokeilla yhtä osiota sulattaa ja kattoo nouseeko miten hirvee käry ja sulaako se edes vai palaako samantien.. Ite aion kyllä edelleen leikata vaan stiksit pois ja laittaa liimalla  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 11.01.09 - klo:18:01
Mimo:

nuo hiukset, jossa on tikkumaiset päät ovat siis "pre-tipped hair". Jos olet ostanut sellaisia, ne sopii ainakin mikro-ring kiinnykseen.

Itse ostin käsittelmätöntä hiusta letissä ja tosiaan niistä pitäisi nyt itse tehdä osioita mikro-ring kiinnitykseen.
Aikaisemmin kampaajani on siis tilannut intialaista remy-hiusta, jossa on ollut jo tipit (eli ne tikkumaiset sinetit) valmiina.

Onko nämä sinetit yleensä siis keratiinia, kuumaliimaa vai mitä?

Millä aineella palstalaiset suosittelee tehtävän nuo tipit hiuksien päähän, jotta ne olisi mahdollisimman pitkäikäiset?


Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: suski - 13.01.09 - klo:15:29
Heippa..
Nyt on ruvennut houkuttelemaan laittaa tuollaiset "pysyvät" pidennykset tai lähinnä tuuhennokset,
koska olen nyt käyttänyt jonkin aikaa noita klipsijatkoja ja tykännyt niistä..

Itsellä on kuitenkin ohut tukka ja mietinkin että mikä pidennystekniikka olisi paras vai onko mikään
ja lähteekö nämäkin vähät irti pidennyksellä?  ???

Teippipidennys ilmeisesti olisi huomaamattomin?

Olisi kiva saada täältä asiantuntevia kommentteja ja realistisia arvioita siitä lähteekö tukka kokonaan..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 13.01.09 - klo:17:13
^Kyllähän kaikilta niitä hiuksia lähtee. Ei sitä oikein pysty ennustamaan kuinka paljon mutta ei kokonaan.  ;) Sinetti pidennys taitaa olla huomaamattomin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 14.01.09 - klo:04:37
Mutta jos hiustenlähtöä pelkäät, niin sinetit ovat varmastikin huonoin vaihtoehto. Teipit ovat huomaamattomat ja käsittääkseni suhteellisen hellävaraiset verrattuna moniin muihin tekniikoihin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 14.01.09 - klo:22:00
Kaikki pidennykset saattavat pitkään ja jatkuvasti käytettyinä rasittaa hiusta siinä määrin, että omaakin tukkaa lähtee.
Vaikka pidennys olisikin oikein tehty ja oikein huollettu.

Samaa mieltä kuin Roksane että sinetit kuluttavat hiuksia kaikkein eniten. Mutta ovat myös huomaamattomimmat ja usein ohuille hiuksille sopivat.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Aleksandra - 15.01.09 - klo:18:18
Mistä sais laadukasta vaaleaa (613) hiusnauhaa? Voisin ommella itse klipsut niin sais uudet klipsupidennykset. Dreamhairin hius on ihan kakkaa  >:( Antakaa vinkkejä, mistä saisi sellasta vaaleaa hiusta, joka ei räjähdä käsiin? Dreamhairin clip-oneissa kuin on kuitua seassa, inhottavaa kun he eivät voi sitä myöntää. Murr.

Itse tein valituksen Dreamhairille nopeasti pilalle takkuuntuneista pidennyshiuksista. Hiukset menivät todella surkeiksi n. viikossa ja katkeilivat ihan älyttömästi. Dreamhairilta sain vain vastaukseksi, että: -Aijaa. Tällaista ei ole ennen tapahtunutkaan. Ei ole koskaan tullut valituksia.
Mitään hyvitystä en saanut, hieman korpeaa.. >:(

Hairiumin hius on parasta jota minulle on tullut vastaan. Vaalea hius tuntuu menevät vaan nopeammin huonokuntoiseksi kuin tumma. Hyvät hoitoaineet kuitenkin pidentää varmasti käyttöikää :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maxfactor - 15.01.09 - klo:20:09
Yleensäkin vaaleat pidennyshiukset tarvitsevat parempaa hoitoa kuin tummat koska niitä on enemmän käsitelty vaalentamalla ja värjäämällä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 15.01.09 - klo:20:48
Jatkojen hyvä hoito on tärkeää mutta onko jotain idioottivarmasti hyviä aineita vai pitääkö sitä vain haaskata omaisuus eri putelleihin ja kokeilla mikä voisi olla hyvää?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 16.01.09 - klo:16:11
maxfactor, tottakai tarvitsevat!
zaparozanna, mun tukka tykkää öljyistä, tigin Brunette Goddess- hoitiksesta tehiksenä, hoitiksena Loreal Nutri gloss- naamiosta... Siloitukseen Roksanen suosittelema Goldwellin Nice balance- muotoilumaito on ollut hyvää, samoin Tigin After party. Nää on olleet mulla ainakin sellaisia hyviä tuotteita, jotka oon siis havainnut monien epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen. Mahd. paljon silikonia, öljyt tehiksessä ja hoitiksessa ja lisäksi co-pesuja - tää on toiminut minulla :)
Kiitos vinkistä Aleksanda, täytyy testata Hairiumia joskus:)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 16.01.09 - klo:18:17
^ Mä luotan pidennysten kanssa myös silikoneihin. Vielä en ole niin laadukkaaseen pidennyshiukseen törmännyt, että siihen kannattaisi tuhlata kalliita rakennepaikkaavia tms.. Silikoni saa ne pysymään hyvinä niin kauan, kuin tarvitsee. Tässäkin lienee kaksi koulukuntaa, toinen kyllästää silikonilla, toinen hoitaa ns. oikeasti.

Goldwellin Nice Balance on tosiaan hyvää mömmöä pidennyksille. Ilman pidennyksiä kun olen nyt sitä yrittänyt kyttää, ei meinaa tulla mitään, kun se niin helposti lähmää. Mutta pidennyksiin sitä taasen saa uppoamaan vaikka kuinka paljon. Hoitoaineista mäkin tykkäsin Nutri Glossista. Muuten käyttelin joitain halpoja Freemaneja. Huomasin, ettei hoitoaineella oikein saa mitään aikaan, se hius on niin toivottoman kuivaa, että poishuuhdeltava hoitoaine ei oikein vaan riitä hoitamaan mitenkään näkyvästi hiusta tai ainakin se hyötysuhde on surkea kalliita/hoitavia hoitoaineita käytettäessä (kokeiltu mm. Joicon rekku ja Tigin O&H). Niinpä olen keskittynyt lähinnä jätettävien ja latvasuojien hamstraamiseen pidennyksiä käyttäessä. Toinen tärkeä juttu on huolellisuus hiusten pesussa - märkänä mulla pidennykset menee takkuun tosi helposti, joten pestessä harjoitan erityistä varovaisuutta, pesen hiukset osissa ja koitan kannatella hiuksia niin, etteivät ne pääse takkuuntumaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 18.01.09 - klo:16:13
Mäkin joskus yritin tosissaan hoitaa ja jättää silikonit vähemmälle mutta huomasin että se ei toimi. Toimiiko jollakin pidennyshiuksissa tuo?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 18.01.09 - klo:19:52
Olen myös pidennyshiusten hoidossa silikonien kannalla. Silkkitipat ovat hyviä (nehän ovat pääasiassa silikonia), samoin kaikki silottava voiteet.

Eli kaikki missä lukee siloittava yleensä toimii. Hairiumhan suosittaa pidennyshiuksiin Davinesin Love- shampoota ja hoitoainetta ja ne kyllä toimivatkin. Tosin ovat aika hintavia tuhlattavaksi pidennyksiin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nanette - 18.01.09 - klo:19:57
Mistä saa tilattua kaikkein edullisinta aitohiusnauhaa n. 45cm-60cm väliltä?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: suski - 19.01.09 - klo:16:24
Okei, kiitoksia vastauksista Sophie, Roksane ja Amilo!  :) Ja jos jollakulla on vielä ajatuksia, niin mielelläni
niitä lisääkin kuulisin!
Tarvii vaan uskaltautua kokeilemaan, saahan ne sitten pois..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: armi - 20.01.09 - klo:03:58
Mulla alkaa oman tukan pituus lähennellä pidennystukkaa, eroa on noin 5-8 cm riippuen mitattavasta kohdasta, joten olen vaihtanut silarikuorruttamisen "oikeaan hoitamiseen". Pidennys on pysynyt hyvänä myöskin ja silikonia menee oikeastaan enää latvasuojana. Kalliita aineitahan tähän tekotukkaan menee, mutta toisaalta en ole ajatellut sitä siltä kannalta koska käytän samoja pidennyshiuksia kuitenkin niin pitkään. Kyllä niissäkin hyvä hoitaminen ja runsas kosteutus näkyy, ainakin tässä päässä aineet toimii pidennystukkaan lähes yhtä hyvin kuin omaan. Tosin jos oma tukkani olisi lyhyempi ja pidennysosiot saisi (helposti) eroteltua omasta niin sitten varmaan niiden hoitoon en erityisemmin panostaisi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 22.01.09 - klo:14:49
Hei,

kysyisin vaan, että onko täällä joku viime aikoina käyttänyt Cloxin palveluja (verkkokauppa/hiustenpidennysliike Hesassa).
Olen lähettänyt emailia liikkeeseen pari viikkoa sitten ja yrittänyt myös soitella siitä lähtien, mutta he eivät KOSKAAN vastaa puhelimeen, eivätkö tietenkään sähköpostiinkaan.

Onkohan kenelläkään tietoa, onko kyseinen firma vielä toiminnassa ja miten heihin saan yhteyden?

Ompa vaikeaa olla asiakas... :o
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: carbabe - 23.02.09 - klo:18:30
onko kokemuksia todella lyhyisiin hiuksiin tehdyistä pidennyksistä?

Itsellä on todella sekalaisen pituinen "rokkitukka" tällä hetkellä, vasemmalla sivulla ehkä 3 cm, välillä 5 cm, välillä 15cm..

Kampaajani (erittäin ammattitaitoinen) kanssa keksittiin että 1,5 kk päästä laitetaan mulle ns. "toispuoleinen" pidennys, eli pidennykset pitkälle puolelle ja jätetään vasen sivu lyhkäiseksi.

sovittiin, että tilaan itse hiukset (tulee halvemmaksi kuin ottaa sen kampaamon kautta) mutta jäi mietityttään että paljonkohan tähän kynittyyn kuontaloon tarvii hiusta. Laitetaan sineteillä, inhoan teippejä... riittääköhän 75 kappaletta kynsisinettejä (keratiini) yleensä ollaan puolitettu ne että ei tuu niin isoja "palloja" hiusta saa tilattua 25 kpl "läjissä" ja seuraava määrä olisi sitten 100 kpl. täytyy ottaa huomioon että yhteen osaanhan ei tule sinettejä. En ainakaan usko että siihen kohtaan voidaan laittaa, vaikka hiukseni kasvavatkin n. 2cm kuussa, (olisivat siis laittoaikaan kasvaneet kolmisen senttiä)

ja mitä muuten luulette, paljonkohan pitäisi tuon lyhyen sivun kasvaa pituutta että siihen voi mitään laittaa? pitkät hiukset alkavat jo korvan takaa ja keskellä päätä on myös pitkää eli se lyhyt kohta alkaa edestä katsottuna silmän puolesta välistä, ja menee sinne korvan taakse.

Kuulostaako sitäpaitsi teistä muutenkin ihan hullulta idealta :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 24.02.09 - klo:12:37
^ Onhan noita tuon tyylisiä osapidennyksiä yllättävän monella. Voiko noin lyhyeen hiukseen laittaa pidennystä ei ole oikea kysymys, vaan se, tuleeko siitä hyvännäköinen tai luonnollinen. Sinetinhän saa hyvinkin lyhyeen hiukseen kyllä kiinni, ei se ole ongelma sinettien kanssa. Viitisenkin senttiä pitkä oma hius riittää peittämään sinettien kiinnityskohdan. Luonnollisuuteen tähtäävässä, pitkällä lisäkehiuksella tehtävässä kokopidennyksessä tuo oma lyhyt hius olisi kuitenkin ongelma, koska nysät hiukset siinä sinettien päällä erottuisivat selkeästi ja näyttäisivät törkeältä. Omat hiukset eivät blendautuisi pidennyksen kanssa ja lopputulos olisi epäluonnollinen.

Sinun tapauksessasi kyseessä on ilmeisesti kuitenkin rikottu rokkitukkahenkinen osapidennys, jonka tärkein kriteeri ei ole luonnollisuus. Uskoisin, että siitä voi tulla tosi upea, kunhan pidennyshius leikatessa kerrostetaan hyvin. Ja jos kampaajasi on kerran tätä ehdottanut, niin eiköhän hän tiedä, mitä tekee. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: carbabe - 26.02.09 - klo:16:05
Mutta kysyin kyllä että kuinkahan paljon lyhyen puolen pitää kasvaa että siihen voi laittaa mitään.. mutta vastaus siis että ainakin 5cm x)

ja se vielä tosiaan, että paljonkohan tilaan hiusta.. mutta taidan tilata 100kpl sinettejä, jos jää yli niin jääköön niitä tulee kuitenkin myöhemminkin käytettyä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 12.03.09 - klo:16:18
Mitä mieltä olette, kannattaako polkkamittaisia hiuksia leikata kerroksittain jotta eivät näkyisi niin selvästi pidennysten joukosta? Vai näyttävätkö vain vielä tyhmemmältä jos hiusten latvoja on sitten vielä ylempänä?

En pysty pitämään hiuksia suorana koska raja näkyy niin selvästi. Aina pitää kihartaa, silloin tuo raja hukkuu joukkoon vähän paremmin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Memmuuh - 12.03.09 - klo:18:12
^ Kyllä mulla ainakin on kerroksittain leikattu polkkatukka. En sitten siitä tyhmältä näyttämisestä tiedä mutta ei tää mun mielestä ainakaan ihan hirveen tyhmän näkönen ole ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: d&c - 15.03.09 - klo:19:58
Kuinka pitkät hiusten tulisi olla ennen teippipidennystä? Tästä on varmasti hyvin erilaisia mielipiteitä. Mulla on kerroksittain leikattu lyhyt tukka, joka on sivuilta pidempi, mutta takaa suht' lyhyt. Olisikohan jossakin kuvia teippipidennyksistä, siis ennen ja jälkeen-tyyppisiä kuvia?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Marella - 16.03.09 - klo:18:41
Kuinkahan paljon suht ohueisiin hiuksiin tarttis sinettihiuksia?

Itse aattelin 75kpl, mutta mahtaakohan riittää....

Myöskin kysyisin, että mistä kannattais ostaa, että saa hyvän näköistä tukkaa??

Kaveri kokeili HairStockin hiusta ja oli aika hirveetä takkukasaa hetken käytön jälkeen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ZaparoZanna - 16.03.09 - klo:20:33
Vastaanpa nyt tuohon omien ja jatkeiden rajan näkyvyyteen kun on jo omaa kokemusta :)  Siskoni häivytti ohennussaksilla rajaa mutta ei sen kummemmin kerrostanut. Jatkoja leikattiin lyhyemmäksi jolloin hiusten ero ei enää ole niin valtava (yhä kuitenkin n. 15 cm). Eli viiden minuutin toimenpiteellä tuli oikein hyvää jälkeä :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: MiamiGlow - 14.04.09 - klo:13:36
Voiko syn.hiusnauhaa kiinnittää lettikiinnityksellä, elikkä letittää vähän matkaan omaan hiukseen ja kuminauhalla kiinni?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: HeidiB - 15.04.09 - klo:11:45
Eikös hiusnauhat yleensä laiteta ihan ompelemalla..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: MiamiGlow - 15.04.09 - klo:13:18
Kyllä siihen ompelutekniikkaa käytetään ja klipsejä, mutta haluankin tietää että pystyykö ne laittamaan sillä letityksellä kiinni.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: HeidiB - 15.04.09 - klo:19:47
Noh, mä nyt en hirmuisesti pidennyksistä tiedä, mutta ei mulle ainakaan tuu oikein mieleen mitään keinoa millä hiusnauhan saisi järkevästi letitettyä omiin hiuksiin. Meinaatko siis, että letittäisi vaakatasossa kuten jos ommeltaisiin ja siihen mukaan se hiusnauha vai sitten suoraan alaspäin "avoimesti"?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: MiamiGlow - 16.04.09 - klo:11:23
Siis tarkoitan alaspäin, niin että se letitään oman hiuksen kanssa juuresta pari senttiä alaspäin ja sitten kiinni kuminauhalla, kuten rastoissa? Ainekin jotkut ovat niin laittaneet, mutta haluaisin tietää onnistuuko sama tuon tuotteen kanssa;
http://www.dreamhair.fi/293,syn.-hiusnauha-50cm-6-.html
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 16.04.09 - klo:15:02
^ Ootkos sä nähny tollasta hiusnauhaa koskaan luonnossa? Siis se on sellanen n. metrin leveä nauha jossa ne hiukset roikkuu, en mäkään nyt ihan äkkiseltään keksi miten sen saisi tolla kuvailemallasi tekniikalla kiinni.

Toinen asia on sitten esim. tää http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=44 (http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=44), joka todellakin voidaan "punoa" omaan hiukseen. Eli aloitus on samanlainen kuin vaikkapa pikkuleteissä, tuo kuitu taitetaan kahtia, punotaan neljällä osiolla oman hiuksen kanssa, ja voidaan kiinnittää kummarilla halutusta kohdasta, tosin se vapaaksi jätetty osio ei usein kestä suorana, selvänä ja hyvän näköisenä kovin pitkään.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: MiamiGlow - 16.04.09 - klo:19:28
^ En ole nähnyt luonnossa ja ajattelin itsekin, että miteköhä se muka onnistuu.. Mutta jostakin luin (en muista mistä) että joku oli laittanut. Ja ehkä siksi on parempi vaan ottaa klipseillä se tukka : )
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: HeidiB - 16.04.09 - klo:21:07
Toinen asia on sitten esim. tää http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=44 (http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=44), joka todellakin voidaan "punoa" omaan hiukseen. Eli aloitus on samanlainen kuin vaikkapa pikkuleteissä, tuo kuitu taitetaan kahtia, punotaan neljällä osiolla oman hiuksen kanssa, ja voidaan kiinnittää kummarilla halutusta kohdasta, tosin se vapaaksi jätetty osio ei usein kestä suorana, selvänä ja hyvän näköisenä kovin pitkään.

Se pysyykö kuitu hyvänä vai ei riippuu todella paljon hoidosta ja kuidusta. Mulla oli viime vuoden lopulla/tämän vuoden alussa avopidennys kokonaan Plastikhaarin kuituhiuksella noin kaksi kuukautta päässä ja kuitu ei hamppuuntunut lainkaan ja näytti kahden kuukaudenkin jälkeen ihan yhtä hyvältä kuin heti laitettuna.

Hiusnauhasta vielä sen verran, että mun mielestä sitä on tosiaankin ihan mahdotonta laittaa nätisti letittämällä, jos haluaa tilapäisen ratkaisin kannattaa ommella klipsit nauhaan kiinni.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: lenskis - 18.04.09 - klo:12:20
moikkamoii!

minulla on great lengthsin 40cm pidennykset päässä kolmatta viikkoa, 50 osiota.
juuri ennen tilausta värjäsin hopean sävyiset blondini lämpimimmiksi, hieman kellertäviksi.
olen kuitenkin tottunut viileänsävyisiin hiuksiini ja haluaisin muuttaa tätä nykyistä sävyä.
en kuitenkaan halua värjätä pidennyksiäni, koska ovat melko pienissä osioissa kiinni.
olen käyttänyt omiin hiuksiini aiemmin Schwartzkopf Bonacure Color Save Silveriä,(shampoo) toiminut hyvin.
olen  myös selaillut inc-ketjuja mutta olen valitettavasti auttamattoman ulkona noiden kaikkien kemikaalien ja niiden yhdistelmien todellisista "merkityksistä" ja vaikutuksista.
sen tiedän ettei alkoholia tai öljyjä sisältäviä tuotteita saa sinetteihin laittaa.

joten, tässä inc, toivoisin että te paremmin tietävät kertoisitte, sisältääkö tuote ainetta joka saa hiukseni putoamaan päästä..?

Sodium Laureth Sulfate
PEG-7
Glyseryl Cocoate
Sodium Chloride
Disodium Cocoamphodiacetate
Glycol Distearate
Sodium Benzonate
Benzophenone-4
Laureth-4 ja -2
Polyquaternium-10
Coco-Glucoside
Glyceryl Oleate

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maxfactor - 18.04.09 - klo:16:31
kyllä mun mielestä voit ihan hyvin tuolla pestä hiuksesi. Ei nuo shampoot sitä pidennystä irti saa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 18.04.09 - klo:20:12
Enpä näkisi tuossa shampoossa mitään ongelmaa, öljyäki siinä on tosiasiassa niin vähäisiä määriä, että se tuskin mitään vaikuttaa. Ainut ongelma saattaa olla hopeashampoon kuivattavuus, pidennyshiukset kun ovat jo valmiiksii käsitellyt ja karheat.
Voisitko shampoon sijasta kokeilla ennemmin jotain sävyttävää hopeahoitoainetta? Sillä saisit kestävämmän sävyn.
Joko Crestolin helmenvaaleaa (tämä kanssa pitää olla varovainen ettei vedä lilaksi) tai Kc:n sävyttävää hiusnaamiota silver.
Hoitonaamiota ei tosin kannatta levittää ihan sinne sinettiin asti, ettei se haurastuta niitä, tai liu-u pois.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: d&c - 21.04.09 - klo:07:47
Moikka!

Etsiskelen tässä nyt kuumeisesti sopivaa shampoota teippipidennyksilleni. Minulla on todella pitkät Hairiumin  B*LONG-hiukset eli 100 % remy aitohiukset. Olipas hienosti sanottu tuo nimikin. ;) Sävy on 33 ja oma lyhyt tukka on noin asteen verran tummempi. Mulla oli aikaisemmin aivan blondit hiukset, joten kaappi on täynnä hopeashampoota ja lisäksi juuri sen takiahan tuo väri tarttui niin hyvin.

Minulla on joskus ollut keskiruskeat hiukset, joihin olen käyttänyt Paul Mitchellin Skinny-shampoota ja lisäksi samanmerkkistä värinsuojashampoota. Lisäksi löytää Bonacuren tehonaamiota, jota ajattelin käyttää omalle hiukselle noin 2 viikon välein. Hiusten kunto on aikalailla parantunut bruneteksi vaihtamisen jälkeen, joten perushoitsikka riittää huomattavasti paremmin kuin ennen. Suihkutettavana hoitsikkana on Matthew Jonesin kirkas Res-Q-suihke.

Olen miettinyt, että kokeilisin XZ-xylitol-shampoota ja saman sarjan hoitoainetta. Mitäs mieltä olette? Olisiko kampaamomerkeistä joitakin vinkkejä? Tavallaan oma hius vaatisi värinsuojatuotteita, mutta pidennyshius - etenkin latvat - kaipaisivat kosteutta ja kunnon hoitoa, jotta eivät takkuuntuisi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 21.04.09 - klo:10:23
^Davinesin Love- shampoo ja hoitis ovat olleet kehuttuja pidennystukalle.
Onko sulla d&c pysynyt hyvässä kunn ossa pidennykset? Itsekin teippididennystä harkitsen just b*longista.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: d&c - 21.04.09 - klo:11:33
^Davinesin Love- shampoo ja hoitis ovat olleet kehuttuja pidennystukalle.
Onko sulla d&c pysynyt hyvässä kunn ossa pidennykset? Itsekin teippididennystä harkitsen just b*longista.

Lauantaina laitettiin, joten ei vielä oikein ole kokemuksia. ;) Takkua meinaa tulla toki, mutta hyvinhän tuo selviää.

Ostin kokeeksi silikonitonta XZ Xylitol Spa-shampoota ja saman sarjan hoitoainetta. Lisäksi kokeilen Pikku Myy-selvityssuihketta. Katsotaan, mitä tämä pidennys tykkää. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: d&c - 22.04.09 - klo:17:59
Hui, olin aivan paniikissa eilen pestessäni pidennyksiä. Tuossa vasemmanpuoleisessa ohimolla suurin piirtein olevassa teipissä on päässä vähän liikaa hiuksia teippien välissä, mutta kampaaja uskoi sen pysyvän - kävin tänään näyttämässä. Tuntuu vain kaamealta kastella tukkaa ja laittaa hoitsikkaa yhtään, kun pelkään teippien irtoavan. No, ehkä se pääpointti oli, ettei hankaa hoitoainetta teippien kiinnityskohtiin.

Kutiseeko muilla muuten päänahka tuolta teippien kohdilta? Mulla kutiaa pari kohtaa, eikä siellä pitäisi mitään shampoo-ja hoitoainejämiä eiliseltä olla.  :-\
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 23.04.09 - klo:14:24
Sitä hoitoainettahan on tarkoitus käyttää vaan latvoihin ja pituuksiin, eli päänahkaa ei ole tarkoitus ylipäänsäkään hangata hoitoaineella. Ja eihän niitä teippejä nyt muutenkaan paljon kannata hankailla, suihkun jälkeen vähän kannattaa painella teippejä paremmin yhteen, varsinkin päällimmäisiä&niskassa olevia (ts.nopeiten löystyviä).
Usein ne teippien kohdat kutisee senkin takia että hius ei ole vielä tottunut painoon, ja tietysti ne suihkun jälkeen märkänä painaa vielä enemmän. Ja kyllähän sinne ajan myötä voi myös niitä ainejäämiä jäädä, mutta kun sulla noin vähän aikaa on vasta ollut, niin tuskin siellä hirveitä jöötejä vielä on. Hiusvesi auttaa ainakin oman pään kutinaan, varovasti pumpulilla sitä tupottelen päänahkaan, vältellen osumasta teippeihin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Miitunen - 23.04.09 - klo:17:39
B*long pidennykset säilyvät hyvinä useammankin huollon verran. Tietenkin huonolla hoidolla, väärillä tuotteilla jne. saa hiuksesta kuin hiuksesta huonokuntoisen.

Shampoo pesussahan ei ole tarkoitus pestä kuin vaan hiuspohja. Valuva shampoo riittää pesemään/liottamaan pituuksista liat, näin ei pidennyksetkään mene niin helposti takkuun.

Joku olikin kehunut Davinesin Love-sarjaa, se todellakin on loistava pidennyshiuksille, silottaa ja kosteuttaa. Nämä kaksi ominaisuutta on hyvä löytyä käytettävistä tuotteista.
Kosteuttahan pidennykset eivät muualta voikkaan saada kuin vain tuotteista, koska eivät ns. elä päässä.
Silottava taas auttaa selvityshoidossa.

Hoitiskkaa ei ole tarkoitus laittaakaan hiuspohjaan vaan ainoastaan pituuksille ja latvoille.

Jätettävää hoitsikkaa suosittelen myös käyttämään pidennysten kanssa. Vaikkei hiusksia pesiskään niin jätettävää on hyvä läträtä.

Jos kammoksuu silikone niin niitäkin sisältäviä tuotteita kuitenkin kehottaisin käyttämään juurikin noiden pidennysten pituuksissa ja latvoissa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nanette - 23.04.09 - klo:19:12
Miksi ne pidennykset muuten menee niin nopeasti huonoon kuntoon hyvälläkin hoidolla tai varsinkin jos ei hoida yhtään. Eihän omatkaan hiukset mene aivan kamalaksi vaikka nyt ei olisi vuoteen hoitoainetta käyttänyt. Omat hiukset pysyy monia vuosia joka päiväisessä käytössä hyvänä eikä niihin todellakaan mene hiuspohjasta mitään ravintoa. Itselläkin on todella käsitellyt hiukset ja silti nämä laitettuina voi jopa näyttää ihan hyviltä. Miksi siis pidennys hiukset jotka ovat samaa hiusta kuin ihmisillä päässä menevät huonoksi nopeasti?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 23.04.09 - klo:21:30
^Koska niille on usein tehty tajuttomasti rankkoja happo(??) jne, käsittelyjä. Ishamael joskus taisi kertoa täällä foorulla tarkemmin asiasta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 23.04.09 - klo:22:16
Jos jollain on joku muu hyväksi havaittu sarja, kuin tuo love, niin ehdotuksia otetaan vastaan. Mä en kokenu että se ois mitenkään erityisen silottava ja hoitava (vaikka sitä niin kehutaankin), ja haluaisinki kokeilla jatkossa jotain muuta.
Alkuun tuo lovekin oli ihan hyvä, ja tykkäsin siitä aikas paljon, mutta pidemmän päälle se ei toiminutkaan niin hyvin. Tarviin myös ehkä omalle päänahalle vähän pesevämmän shampoon, sekä hoitiskin sais mun mielestä olla hoitavampi, ei jaksas aina suihkussa sitä viiden-kymmenen minuutin odottelua hoitikset päässä jotta hiukset silottuu edes vähän..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 24.04.09 - klo:11:58
^Ainakin  marketista löytyvä Lorealin Nutri gloss- sarja on sopinut mulle ihan hyvin. Naamiota ja suihkutettavaa jätettävää oon käyttänyt useita purkkeja. :) Shampoosta ja hoitiksesta en tiedä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 27.04.09 - klo:06:45
http://www.hairtrade.com/product_info.php/products_id/148
Mua kiinnostaisi että miten tuo siis kiinnitetään? Tai siis millä nuo lämmitetään että ne pystyy pyörittelemään kokonaan kiinni oman hiusosion ympärille?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 27.04.09 - klo:11:18
^ Tällä (http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_25/products_id/260)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kukka - 08.06.09 - klo:08:32
Kannattaako hiuksia kerrostaa latvoista pidennyksiä varten? Häviääkö latvat paremmin kerrostettuna pidennysten joukkoon kuin tasapitkinä? Laitan pidennykset, mutta en haluaisi kerrostella kun pysyvät paremmin suorina tasapitkinä. Vai toimisiko se että kerrostaa vain pidennysosan ja jättää omat hiukset tasapitkiksi..?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 08.06.09 - klo:10:03
Omien hiusten ja pidennyksen raja saattaa näkyä aika selvästi jos ei kerrosta. Riippuu tietenkin vähän siitä minkä pituiset hiukset sulla tällä hetkellä on? Tuuhennoksessa ei tarvi kerrostaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kukka - 08.06.09 - klo:12:48
^Kiitos vastauksesta. Mulla hiukset tulee olemaan noin olkapääpituiset lyhentämisen jälkeen. Noin 15-20 cm ajattelin omaa hiuksistoa pidennellä. Täytyy nyt miettiä, jos haluan kuitenkaan kerrostaa enää, kun olen siitä hommasta eroon päässyt.. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: QueenOfWinter - 14.06.09 - klo:23:55
Kuinka lyhkäseen hiukseen voi pidennykset laittaa? Ajattelin lähinnä teippipidennystä tai sellaista nauhaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 15.06.09 - klo:07:00
Kuulemma 10cm on aika minimi.

Miksi sinetteihin ei saa laittaa poishuuhdeltavaa hoitoainetta mutta jätettävää hoitosuihketta kuulemma saa laittaa tyveen?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 15.06.09 - klo:08:42
^ Jätettävää hoitosuihketta saa laittaa latvoihin mutta ei sitäkään suositella tyveen. Hoitoainettakin saa käyttää mutta ei mielellään sinetti kohtiin. Sinetit haurastuu ja irtoaa helpommin. Kannattaa lukea myös ketju http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=230.0  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 15.06.09 - klo:08:55
^ Aa, ok. Olen kyllä lukenut tuon ketjun alusta loppuun monta kertaa mutta en löytänyt vastausta. Kuulin vaan että hoitosuihketta sais laittaa tyveen estämään rastoittumista.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: jenkka - 15.06.09 - klo:17:07
Ongelma:
Oli tarkoitus ottaa lomareissulle taas pidennys tukkaan. Tähän asti olen käyttänyt GL kampaajaa, joka nyt sitten muutti muualle. Meidän kylällä olis vielä tarjolla Simply Naturalia ja Hairiumin hiusta keratiinisineteillä (muuta en halua), eli herää kysymys onko nuiden karvanlaatu yhtä hyvää kuin GL? Hairiumin hiusta voi ilmeisesti tilata kuka vaan, mutta onkohan tuolla Simplyn maahantuojalla joku koulutus niille jotka saavat heiltä karvoja tilata?

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 16.06.09 - klo:12:21
Vielä tämmöinen tuli mieleen: Pystyykö jotenkin näkemään itse onko karvat samansuuntaisia vai osa väärinpäin?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: keesha - 16.06.09 - klo:21:27
^ Silmällä pystyy kyllä erottamaan aika helposti ne väärinpäin olevat, ellei niitä ole tarkkaan leikattu.. Se näyttää yksinkertaisesti siltä kuin laittaisit omiakin irroneita hiuksia osan väärinpäin ja osan oikein päin. Se missä hiustuppi on joskus ollut näyttää aavistuksen paksummalta ja tummemmalta. Latvat taas näyttävät ohuilta ja tasaisilta päästä, koska ne on varmasti joskus leikattu. Vaikea selittää, mutta ei siihen mitään mikroskooppia tartteta erottamaan latvaa ja juurta toisistaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 17.06.09 - klo:06:54
Ookei, mä jatkan siis tiirailua. Suuressa osassa noista on sellanen tumma piste päässä ja osa on kaksihaaraisia eli ne nyt ainakin on oikeinpäin. Pistepäitä mä olen miettinyt onko ne väärinpäin vai ei, kun kuitenkaan ei vaikuta selkeästi paksummilta kuin nuo toiset jotka varmasti ovat oikeinpäin. Pitänee vielä kyylätä tarkemmin.  ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: keesha - 18.06.09 - klo:09:16
^ No kyllä ne vähän semmoisilta "pistepäiltä" näyttää ne väärinpäin olevat, mutta minusta ne huomaa kyllä todella selvästi. On kyllä vaikeeta yrittää selittää näin kaukaa. ;D Jos sulla ois joku tuttu alalla joka voisi niitä vilkaista?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: jenkka - 20.06.09 - klo:00:19
Vaikuttaa olevan tuo SN vielä kalliimpaa kuin GL. Kävin hintoja kyselemässä ja 75 sinettiä 30cm hiusta maksaisi 460-550 euroa. Hieman yllätti kun GL on aina mainittu hintavaksi ja jopa ylihinnoitelluksi. Ei sillä, hyvästä maksaakin, mutta kun ei ole näistä tekijöistä mitään kokemusta eikä tiedä lopputuloksesta.
Hintaerotuksella pääsisi melkein jo naapurikaupunkiin hakemaan tuttua turvallista GL karvaa päähänsä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Emily D. - 02.07.09 - klo:17:13
Hei, yksi tyhmä kysymys:

Kampaajani käyttää pidennyksissä Simply Natural -hiusta. Olen miettinyt pidennyksen ottamista ja päädyimme siihen lopputulokseen, että sävy 26, keskivaalea kulta sopii tämänhetkiseen väriini kuin nyrkki nenään.

Nyt minuun kuitenkin iski pihiys ja ajattelin ehkä sittenkin tilata Hairiumista valmiita clip-oneja (itse en väkertämään ala). Nyt ongelmana on kuitenkin sävyn valinta.

Voiko sävyjen numeroista päätellä mitään vai vaihtelevatko numerot randomisti merkittäin?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maarit - 03.07.09 - klo:10:57
^Huomasitko hairiumin värikartan http://www.hairium.com/index.php?id=302 ?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Emily D. - 03.07.09 - klo:12:18
Joo. Mietin, vastaisiko Hairiumin myymä Goldie #27 Simply Naturalin 26:tä... Uskoakseni pidennykset tulevat läpinäkyvissä paketeissa (?), joten voihan väärän väriset jatkeet palauttaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 05.07.09 - klo:02:17
Kyllä ne tulee läpinäkyvässä paketissa, ja voithan sä avata sitä pakettia ja verrata omiin hiuksiin. Kunhan pakkaat sitten nätisti ja ei missään takkupesässä sitä hiusta takasin siihen muoviin jos päädyt palauttamaan  ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 08.07.09 - klo:19:06
Miten keratiinisinettien käy jos niihin menee hiusväriä? Pysyykö ne ihan kasassa? Mun pitäis kohta värjätä tyvikasvua ja on tää oma hius päältäkin ihan haalistunut. Mietin jos samalla pikkasen tummentaisin koko tukkaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Bambi - 05.09.09 - klo:20:54
Mulla on kampaajan laittamat Greath lenghts-pidennykset. Ja niissä on ymmärtääkseni keratiinisinetti. Eli olen itse blondaillut juurikasvuni mieheni avustuksella eikä sineteille ole käynyt kuinkaan... Koitin tosin neuvoa miestä välttämään sineteille värin roiskimista jos mahdollista.... Mutta tuskin niille mitään käy...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: armi - 18.09.09 - klo:21:56
Itse värjäytin suruttomasti kampaajalla pidennystyveä, ja taisi tulla välillä kotonakin värjättyä. Sinettien ei käynyt kuinkaan - ja vaikka ne vähän olisivatkin rappeutuneet, niin mielummin hieman lyhyempi huoltoväli kuin armoton tyväri :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: witura - 28.09.09 - klo:20:19
Mietin tässä, että mitä noille pidennyksille voisi vielä tehdä. Otin ne pois kesällä ja olivat vain kuukauden päässä (sineteillä) ja ihan hyvässä kunnossa ovat vielä. Eli siis mitä noille täytyy tehdä, jotta saan uudelleen päähän? Sineteillä en niitä enään haluaisi laittaa, ehkä teipeillä/micro ringeillä uskaltaisin laittaa jos ei repisi niin paljon omia hiuksia, mutta mitä käytännössä noille täytyy tehdä? Vanha murrettu sinetti ainakin leikata veke, mutta mitä sitten siihen päähän tungetaan ja miten? En oikein tajua  ::)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 28.09.09 - klo:22:47
Mietin tässä, että mitä noille pidennyksille voisi vielä tehdä. Otin ne pois kesällä ja olivat vain kuukauden päässä (sineteillä) ja ihan hyvässä kunnossa ovat vielä. Eli siis mitä noille täytyy tehdä, jotta saan uudelleen päähän? Sineteillä en niitä enään haluaisi laittaa, ehkä teipeillä/micro ringeillä uskaltaisin laittaa jos ei repisi niin paljon omia hiuksia, mutta mitä käytännössä noille täytyy tehdä? Vanha murrettu sinetti ainakin leikata veke, mutta mitä sitten siihen päähän tungetaan ja miten? En oikein tajua  ::)

No eipä niitä oikein saa kotikonstein mitenkään muunnettua esim. teipeiksi..
Itse laittaisin ihan suosiolla vaan uudestaan sineteillä, jos haluat ehdottomasti samat hiukset siis takaisin päähäsi. Voi niistä koittaa sticksejäkin (micro ring-pidennyksiä varten) vääntää, mutta omien yritysteni perusteella en mitenkään erityisesti suosittele sitä.. Ja micro ringit ei mielestäni ole kuitenkaan mitenkään mainittavasti hellävaraisemmat kuin sinetit..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 28.09.09 - klo:23:45
^ Samaa mieltä, perinteinen micro ring -kiinnitys on aika lailla yhtä kuluttava kiinnitystapa kuin sinetit. Noista tupsuista voi tosiaan tehdä kotikonstein käytännössä vain uusia sinettejä tai micro ring -tupsuja.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: sannaofia - 30.09.09 - klo:07:40
Kysymys teille, jotka tiedätte micro ringeistä:
olen tilaamassa micro ring loop hiuksia, mutta aikomuksenani on vaihtaa niissä olevat ringit toisiin. Luuletteko että onnistuu?  ??? Miten ringit ovat osiossa kiinni? Vaikea tajuta, kun en ole nähnyt osiota ringin kanssa luonnossa vaikka videoita ja kuvia asiasta olenkin tiiraillut. :) Kiitos!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 30.09.09 - klo:22:36
Kysymys teille, jotka tiedätte micro ringeistä:
olen tilaamassa micro ring loop hiuksia, mutta aikomuksenani on vaihtaa niissä olevat ringit toisiin. Luuletteko että onnistuu?  ??? Miten ringit ovat osiossa kiinni? Vaikea tajuta, kun en ole nähnyt osiota ringin kanssa luonnossa vaikka videoita ja kuvia asiasta olenkin tiiraillut. :) Kiitos!

Itse en oo noihin looppeihin oikein perehtynyt, mutta jos oikein olen ymmärtänyt, niin niissähän on ihan tavan micro ringi jonka läpi on pujotettu "nauha", jolla vedetään hiusosio paikoilleen. Eli jos nyt olen yhtään oikeilla jäljillä, niin kaiken järjen mukaanhan sen ringin pitäis olla ihan irrallaan siinä. Jos näin, niin vaihtamisen kanssa tuskin tulee ongelmia. Voi siis olla että oon nyt ihan hakoteillä tän jutun kanssa, että ehkä joku paremmin tietävä selvittää asian perinpohjin...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: QueenOfWinter - 14.10.09 - klo:18:46
Mikä tapa olisi paras kiinnittää pidennykset lyhyeeseen hiukseen? Omat hiukseni ovat nyt noin 7 cm pitkiä (kasvatan vielä pari kuukautta ennen laittoa) ja haluaisin nämä noin olkapääpituiseksi, malli on nyt todella rikottu ja saisi olla sellainen myös pidennettynäkin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hyx - 20.10.09 - klo:20:48
Heips Juurekset!  :D

Mulla olis tosi kinkkinen kymysys kampaajille ja olisin ehkä maailman kiitollisin jos joku viitsisi vastata  <3

Elikä otan sinettipidennykset mahd. pian. Tänä viikonloppuna mahdollisesti.

LÄHTÖTILANNE
Oma tukkani on miltei hartioille ulottuva, voimakkaasti kerrostettu ja permanentattu (kuukausi sitten), sävynä 5-6 asteinen punertavankuparinen ruskea. Hiukset tosi huonossa kunnossa, kuivat ja purkkaa mutta pyrin hoitamaan niitä mahdollisimman hyvin tehiksillä ja jätettävillä.

RESURSSIT
Mulla on ennestään kotona sinetit (jäännöksiä parin vuoden takaisista pidennyksistä), reilu 100kpl kerran halkaistuja, käytettyjä mustia sinettejä (pituus 25-40cm), reilu 20kpl uusia halkaisemattomia mustia sinettejä (pituus 45cm) sekä 20kpl uusia ruskeita 6-asteisia myöskin punaruskeita halkaisemattomia sinettejä. Mustat ovat b*longeja, ruskeat star lockseja.

TOIMENPIDE?
Miten sinettipidennys kannattaa tehdä ja miten sinetit kannattaa jaotella päähän jotta siitä tulisi mahd. luonnollinen ja hyvännäköinen?

Mietin vaan kauhuissani että oma tukka on eri värinen kuin jatkeet, voimakkaasti kiharat ja sitten multa näkyykin pelkkää mustaa suoraa jatketta missä on jotain pientä ruskeeta seassa.  :-[

Kantsiiko mun pidennysten oton jälkeen värjätä omaa tukkaa vaikka semmoseks 3 tai 4 asteiseks (eli tosi tummaks) jotta se kontrasti sen mustan jatkeen kanssa ei olis niin huima? Onko tarpeen?  ???

Ja minkähän pituiseksi toi pidennys sitten tulee, ku lyhyimmät on sen alle 20cm ja pisimmät 45cm (hiuksiani kerrostettiin kun oli ne mustat sinetit päässä joskus vuonna nakki ennen keppisotaa). Miten ne kannattaa asetella päähän? Tai viimestellä leikkaamalla?

Tää tulis olemaan neljäs kerta kun mulla on pidennykset. Tarkotuksena olis kasvattaa omaa tukkaa tässä samalla.  O:)

Kiitos <3 oikeasti ihan hirveän paljon jos joku viitsii nähdä vaivaa! Voin kertoa suunnitelman sitten tälle laittajalle joka nämä pistää mun päähän.  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 08.11.09 - klo:12:21
^ Mä sanoisin että tilaa vaikka Ebaysta kiharat ja oikeanväriset sinetit. Kuulostaa kyllä ainakin mun korvaan siltä ettei tosta saa mitenkään fiksun näköistä jälkeä jos oma on vielä permanentattu.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 15.11.09 - klo:17:26
Mulla on nyt ollut reilun viikon verran Hairiumin B-long sinetit. Ei mitään pahaa sanottavaa ainakaan vielä! Ei takkuunnu ja värinä on kuitenkin vaaleaa. Mutta ongelmana, kauhea päänahan kutina! En tiedä ärsyttääkö nuo sinetit vai onko nyt vaan kuivuudesta johtuvaa vai sitten shampoosta. Uskaltaisikohan käyttää jotain päänahkaa hoitavaa shampoota/hiusvettä? Onko kukaan testannut mitä sinetit näistä tykkää? Yleensä vaan kokeilen kaikkea, mutta nyt olisi kiva että nämä pysyisi päässä pitkään. Sinettejä mulla ei ole ennen ollutkaan itsellä. Liimapidennyksiä kylläkin ja en muista niiden kutittaneen näin paljon! Ja muitakin vinkkejä jos on, niin otetaan vastaan.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 16.11.09 - klo:14:48
Mulle kampaaja suositteli pidennyskutinaan SIMin System4-sarjan päänahkaan laitettavaa tonicia, olisiko ollut Climbazole Scalp tonic. Tuossa oli jotain viilentävää ainesosaa, joka ihan oikeasti rauhoitti kutinaa ja tuntui ihanalta kutisevassa ja ärtyneessä päänahassa. En sitten tiedä, onko oikeasti mikään hoitava ainesosa, eivätkö nuo viilentävät aineet tuppaa olemaan mentolia yms. ärsyttävää. Oli mitä oli niin mulla auttoi tosi paljon.

Toinen, mitä hän suositteli, oli apteekista saatava päänahalle tarkoitettu kortisoliliuos. Tuokin helpottaa kutinaa, mutta ei sovi pitkäaikaiseen käyttöön ja henk. koht. totesin tuon SIMin paremmin toimivaksi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 16.11.09 - klo:16:43
^Joo no tuota mietin kanssa juuri tuota system4  tonicia, että uskaltaiskohan sitä sinettien kanssa käyttää. Auttaa se varmasti, on tullut pikkulettien kanssa aikoinaan monesti todettua. Tuntuiko Roksane ettei sinetit kuitenkaan siitä mitenkään pehmenneet tms?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 17.11.09 - klo:17:19
Ei tuntunut vaikuttavan mitenkään haitallisesti, mutta en toisaalta ole koskaan pitänyt sinettejä kuutta kuukautta (yleensä 2-4 kk) eli en tiedä, lyhentääkö sitten käyttöikää, jos maksimiajan haluaisi pitää.

Niin joo ja tarkennettakoon, että kampaaja suositteli edellä mainittuja tuotteita silloin, kun mulla oli ompelupidennys, en tiedä, olisiko suositellut niitä sineteille. Itse kuitenkin käytin Simiä ja kortisoliliuosta sekä ompelu- että sinettipidennystä pitäessäni.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 17.11.09 - klo:20:54
^No tuskin nämä mun päässäkään yli kahta kuukautta on, koska oma tukka kasvaa aika nopeasti.
Kyllä sitä varmaankin sitten uskaltaa laittaa. Ostinkin jo kaupasta Biozellin jotain kutinaa lievittävää shampoota ja siitäkin on ollut apua. Mutta otan tuon Tonicin käyttöön jos ei muut keinot auta. Kiitos Roksane!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Sari - 17.11.09 - klo:21:53
Kyllähän pidennyksiäkin on kiharana, että ei välttämättä ainakaan kihartaa tarvisi joka aamu.
Kyllähän hiukset aina kärsivät pidennyksestä, sellaista menetelmää ei oo vielä keksittykkään, mikä ei rasittais omaa hiusta.
Ilman mitään taustatietoa on vaikea sanoa, onko järkevää ottaa pidennykset, mutta missä kunnossa sun oma tukka on? Onko se kärsiny hirveesti permanentista? Koska oot ottanu permanentin? Jos sun tukka on hirveen vahingoittunu, niin en suosittele tietenkään pidennyksiä.
Mut sinetit ainakin saa tosi hyvin oman tukan sekaan, jos laitat kiharia sinettejä.
Otsikko: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Tiukuting - 03.12.09 - klo:12:45
Minulle laitettiin pidennyksen nyt pari vkoa sitten, ja tuntuu kuin sinetit jotenkin valuisivat hiuksissa alaspäin..teenkö mä nyt jotain väärin, vai miks ne valuu..kun ei mullakaan nyt NIIN hyvä hiustenkasvu oo, että suht juureen laitettu sinetti ois kasvanu kahta senttiä jo ulos..  ???
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: lip_eh - 03.12.09 - klo:14:08
Et kai ole laittanut hoitoainetta päänahkaan/sinettien lähelle? Sillä voisi olla vaikutusta..
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Tiukuting - 03.12.09 - klo:14:11
En ole, oon pitäny näitä hiuksia kuin kukkaa kämmenellä ja noudattanut ohjeita orjallisesti.. Voiko sit olla, että sinetissä ois liikaa/liian vähän omaa hiusta tms..  ???
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: lip_eh - 03.12.09 - klo:14:31
Hmm.. Kinkkistä. Olisiko mahdollista, että hiuksesi ovat vaan ihan tajuttoman liukkaat, että sinetit valuvat?
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Tiukuting - 03.12.09 - klo:14:47
En tiä..pitää ootella, että näiden laittaja on taas tavoitettavissa ja kysästä..kun ei näiden kanssa voi olla kun roikkuu jo kohta niin pitkällä että näkyvät..tai no, ne näkyy jo nyt osittain..  :(
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Mena - 03.12.09 - klo:16:21
Onks sulla ihan keratiinisinetit vai jotain liimaa tai ringit? Mä en oo koskaan kuullu että keratiinit valuis, ainaki mulla oli niin tiukassa että itku meinas tulla kun poistin niitä. Olethan kuivannut tyvestä aina pesun jälkeen hiustenkuivaajalla ettei sinetit pehmene?
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Tiukuting - 03.12.09 - klo:16:42
No senkin olen tehny..  :D niin, ja keratiinisinetit mulla on.
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: maarit - 03.12.09 - klo:16:45
Jos niitä ei sulatettu/kuumennettu kiinnittäessä tarpeeksi.
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Roksane - 04.12.09 - klo:10:20
^ Totta, kyllä vika on laittajassa, jos jo kahden viikon jälkeen lähtee valumaan. Et sä olisi itse niitä saanut valumaan kahdessa viikossa, vaikka olisit lotrannut hoitoaineella, jos ne olisi hyvin kiinnitetty. Pidemmän ajan saatossa ehkä, mutta ei kahdessa viikossa.
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Tiukuting - 16.12.09 - klo:21:56
Nyt on sitte 11 sinettiä irtopainoksena..  :(
Otsikko: Hiustenpidennykset lyhyisiin/kihariin hiuksiin
Kirjoitti: CheCherry - 17.12.09 - klo:19:20
Olisin halunnut kuulla muilta, että minkä pituisiin hiuksiin teille on laitettu lyhennykset ja mikä tekniikkä olisi paras  ???

Itsellä OLI pitkät hiukset (puoleen selkään), mutta rankan sairauden ja lääkkeiden myötä tukka lähti päästä  :'(
Nyt kasvatan hiuksia; vielä syyskuussa olin Kalju tyyliin Juice, mutta nyt on jo tukkaa noin 4-5 cm ja kärsimättömänä odotan, että pituutta olisi sen verran, että saisin ottaa pidennyksen..

Kertokeehan siis minulle lisää asiasta  ;)
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: Tiukuting - 18.12.09 - klo:17:41
No joku viisaampi saa varmistaa mun mutu-tuntumat..  ;)

mutta suositushan vissiin on, että hiukset olis sen kymmenisen senttiä pitkät, jotta letit/sinetit/teipit saadaan "piiloon"..Luulisi, että mitä lyhyempään tukkaan pidennyksiä laitetaan, sitä tärkeämpää on laittajan ammattitaito ja kokemus, jotta hiuksista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset..  :)
On myös otettava huomioon, että omien hiusten tulee jaksaa lisähiusten paino..onhan hiustesi kasvu jo sen verran "vahvaa", että ne sen jaksavat?  :)
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: HeidiB - 18.12.09 - klo:19:23
^Munkin ymmärryksen mukaan hiusten pitää mielellään olla se noin 10cm pitkät vähintään, että pidennykset saadaa hyvin kiinni.
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: Mena - 19.12.09 - klo:12:20
7cm lienee minimi mihin sen voi laittaa... Suosittelen ottamaan pidennystä sitten vaan sen verran että näyttää vielä luonnolliselta, esim hartioille asti tms. Nimittäin jos ihan lyhyeen laittaa tooosi pitkät jatkeet niin harvoin se näyttää oikeasti hyvältä.
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: Mustikka - 19.12.09 - klo:16:54
Pidennykset myös sulautuvat sitä paremmin mitä pidempi oma hius on.

En ole ammattilainen mutta veikkasin, että lyhyeen tukkaan sinettipidennys on paras vaihtoehto tai jokin muu, jossa tehdään pieniä osioita kerrallaan, ettei ne jatkekohdat näy hiusten seasta. Lettejä ei varmaan voi edes tehdä kovin lyhyisiin hiuksiin ja teippipidennyksissä ne osiot on aika isoja, joten saattavat näkyä rumastikin. Teipit voisivat käydä sitten, kun oma tukka on pidempi ja riittää peittämääm osiot kunnolla.
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: CheCherry - 19.12.09 - klo:20:15
Kiitos kaikille vastanneille...  ;)
Taidan jatkaa vielä kasvatusta ainakin hetken. Tarkotus olis ottaa jotain hiukan olkapäiden alle, mutta ei taida tän hetkinen oma tukka riittää vielä  ::)

Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: dreamer - 20.12.09 - klo:11:02
Mä laitatin muuan päivä sitten 5-7 senttiseen tukkaani 30/40 cm:n koko pään sinettipidennyksen. Sinetit saan ihan hyvin piiloon, mutta tarkkuutta se vaatii (tiesin kyllä lähtiessäni tähän pidennyshommaan, että sinetit voi näkyä). Yleensä pidän pitkää huivia päässäni silleesti "hippityyliin", että pituudet roikkuu takana ja sivuilla huivin alta. Huivi myös peittää oman ja pidennyshiuksen rajan.
Sinetit jää jännästi piiloon myös ihan tavallisella ponnarilla, joka on ihan alhaalla niskassa tai toisella olkapäällä.
Olen kyllä tosi tyytyväinen pidennykseeni.
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: CheCherry - 20.12.09 - klo:11:50
Oliko helppoa löytää kampaaja, joka laittoi pidennyksen vai jouduitko kiertämään kampaamoita?
Kuulin tutultani, ettei kaikki ryhtyneet laittamaan mutta johtunee ihan kokemuksesta ja ammattitaidosta..  :3
Paljonko muuten tuli maksamaan pidennys?

Oma tukka on kovasti tuuhentunut, mutta onhan tämä vielä vähän tälläinen vauvamainen  :-\ eli haituvainen.
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: dreamer - 20.12.09 - klo:12:15
Pidennyksen mulle laitto kaveri, joka on ammatiltaan kampaaja. Pidennyshius teki 170e ja työstä maksoin 100e, vaikka hän ei olis mitään ottanu. Hiusvärien summaa en ole laskenut, enkä jaksa laskeakaan (tilasin siis väärän väriset hiukset, josta juttua toisessa ketjussa). Kaveri myös leikkasi pariin otteeseen tukkaa ja lupasi leikata toistekin tuohon hintaan.  :)
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: anna1 - 20.12.09 - klo:12:26
Tiedän kyllä että odottelu on hermoja rassaavaa, mutta itse kyllä odottelisin että se oma hius kerkiää vielä vähän kasvaa ja ennen kaikkea vahvistua. Tuo haituvainen hius kun ei useinkaan kestä niitä pidennyksiä, vaikkakin niin puhutaan että nykyään ei pidennykset rasita hiusta jne.

Ehdotan siis vielä muutaman kuukauden odotusta, ennen kaikkea omien hiustesi kannalta, toisekseen myös itse varmaan pidät pidennyksiä vähän mielummin siinä pidemmässä ja vahvemmassa tukassa, jossa ei tarvitsisi olla sitten piilottelemassa ja peittelemässä sinettejä kokoajan, eikä miettiä ja varoa että kestääkö oma tukka.. Parhaassa tapauksessahan sitä omaa haiventukkaa voi nimittäin lähteä ihan tupottain sitten sinettien mukana, ja se ei varmaan ainakaan yhtään edistä kasvatusprojektia..

Jos nyt kuitenkin päädyt otattamaan pidennykset heti, niin etsi ainakin sellainen ammattitaitoinen kampaaja, jolla on näyttöä tekemistään pidennyksistä. Moni rahanahne nimittäin voi luvata vaikka kuun taivaalta, mutta jos ei ole oikeasti paljon pidennysten kanssa pelannut (ja etenkin sinettien, jotka nyt tässä tapauksessa olisi ensimmäinen vaihtoehto), voi lopputulema varsinkin tuossa tilanteessa olla surullistakin surullisempi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tiukuting - 25.12.09 - klo:14:02
mitä ihmettä teen: keratiinisinetit olleet nyt kuukauden verran, toisessa keskustelussa kyselin, että miksi ne valuvat. Kävin näitä irronneita sinettejä(n. 10 kpl) laitattamassa takaisin viikko sitten, jolloin kampaajani kertoi hiuslaatuni olevan luonnonkiharuuden takia sellainen, ettei siinä sinetit pysy. Omaa hiusta minulla on paljon, joten kuulemma senkin takia sinetit irtoilevat nopeammin..
joten pystyykö näistä tekemään nyt enää mitään, klipsejä tai jotain, kun järki lähtee..pisin aika jonka sineteistä kaikki on ollu päässä oli laiton jälkeinen viikko..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 26.12.09 - klo:00:55
^öö siis mitenkä kampaaja perusteli että hiuslaatusi on sellainen ettei sinetit pysy? Tuntuu oudolta..Yleensä sinetit ovat parhaiten pysyvä pidennys. Ja luulisi luonnonkiharan hiuksen olevan sen verran karheaa että siinä juuri sinetit pysyisivät. Yleensä lasimainen hius on sellainen, missä lähtee liukumaan. Ja jos omaa tukkaa on paljon , ei senkään pitäisi asiaan vaikuttaa. Sitten otetaan vaan sopivankokoinen osio sitä omaa hiusta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tiukuting - 26.12.09 - klo:10:51
juurikin sillä, että mulla on litteä ja lasimainen luonnonkihara hius..menin yöllä maanisena hetkenä ne irrottamaan. joten ovat nyt pussissa odottamassa parempia aikoja. on jo ihan liikaa uponnu rahaa rakennekynsiin ja pidennyksiin jotka ei sit toimikaan..  :'(
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: anna1 - 27.12.09 - klo:09:34
^ Siis tuollaisessa tilanteessahan kampaajan on laitettava pidennykset uudestaan samaan hintaan, ja näin nyt on käsittääkseni tapahtunutkin, vai? Sinettien jatkuva tippuilu on sitten siitä huolimatta vaan jatkunut, eikä kampaaja ole antanut mitään muuta apua kun nuo mielenkiintoiset kommentit ???  ::)
Ennen ihan totaaliseen epätoivoon vaipumista, suosittelisin käydä jollain toisella kampaajalla (ihan mielellään vaikka sellaisella joka on "erikoistunut" näihin pidennyshommiin) ja kysyä sieltä mielipide hiuksestasi, sekä harkita ehkä pidennystenkin laitattamista muualla.

Mustakin tuntuu oudolle nuo kampaajan kommentit, luonnonkihara hius on kyllä litteä, ja voi olla lasimainenkin, mutta kyllä ne sinetit saadaan pysymään ihan suorassakin, liukkaassa ja lasimaisessa hiuksessa, että ei pitäis olla kyllä siitä kiinni. Ja se hiusten lukumäärä päässä ei tosiaan vaikuta muuhun kun tulevaan pidennyshiuksen määrään (tarvii tietysti olla enemmän, kun on enemmän hiustakin mihin kiinnitetään, jos siis haluaa ihan pidennys-pidennyksen, eikä tuuhennusta tms.), sekä tosiaan siihen sinettien kokoon.
Voiskohan tässä asia nyt olla kuitenkin vähän niin että kampaajalla ei ole ollut taitoa/aikaa/kiinnostusta ruveta värkkäämään tarpeeksi pieniä sinettejä ja on koitettu mennä sieltä mistä aita on matalin..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tiukuting - 27.12.09 - klo:10:21
Kampaaja sanoi, että koska mulla on tukkaa niin julmetusti, niin sitä irtoaakin vähän enemmän oloisesti, koska nuo sinetit kyllä on osittain ainaki ihan "luonnollisesti" irronneet omien hiusten mukana..sinettejä oli kyllä päässä 150, että ei se kymmenen nyt määrällisesti oo paha, mutta jos ei oo kaikki päässä paria päivää kauempaa, niin alkaa se vähän tympiä..  :-\
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nihnaana - 01.01.10 - klo:22:15
Mulla on nyt ollut reilun viikon verran Hairiumin B-long sinetit. Ei mitään pahaa sanottavaa ainakaan vielä! Ei takkuunnu ja värinä on kuitenkin vaaleaa. Mutta ongelmana, kauhea päänahan kutina! En tiedä ärsyttääkö nuo sinetit vai onko nyt vaan kuivuudesta johtuvaa vai sitten shampoosta.

Sun kutina jo lienee helpottanut, mutta mulla on ollut aina kamala kutina sekä sinettipidennyksissä että pikkulettien kanssa, aina pari ekaa viikkoa. Oon aina käyttänyt hydrocortisonliuosta päänahkaan, helpottaa mulla ainakin kutinaa tosi hyvin, suosittelen!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: hannah_ - 04.01.10 - klo:01:11
Heips, voisiko joku ystävällisesti kertoa, millaista shampoota ja hoitoainetta pitäis käyttää tuleviin hiussinetteihini? Kertokaa jotain merkkejä ja tuotteita jookos, mieluiten kyllä jotain kaupan merkkejä mutta jotain kampaamotuotteitakin voi suositella jos ei oo hirveen kalliita.  :D  Ja mitäs kaikkea muuta hiuksiin kannattaa lätkiä jotta pysyy hienoina? Mitä hiuksiinjätettävää käytätte? Mitä se sinikoni oikein on mitä pidennyksiin pitää laittaa ja mistä sitä saa?

Niin ja onko kellään kokemuksia hairiumin hiustenpidennyksistä? :) 22 tuumaiset sinetit ois tulossa, 75kpl sävy tumminta ruskeaa, 25kpl vaalean ruskeeta raidoiksi.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: d&c - 04.01.10 - klo:19:55
Voiko sinetit teidän mielestä laittaa lyhyempään tukkaan kuin teipit? Tai tiedättekö kuinka lyhyeen tukkaan voi laittaa sinettituuhennuksen? Mä kasvatan nyt polkkatukkaa (vähän yli puolen kaulan alle) ja haluaisin kamalasti sinettituuhennuksen, että hiukset näyttäisivät paksummilta. En vain löydä netistä mitään infoa tai kuvia asiasta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mustikka - 09.01.10 - klo:23:15
Voiko sinetit teidän mielestä laittaa lyhyempään tukkaan kuin teipit? Tai tiedättekö kuinka lyhyeen tukkaan voi laittaa sinettituuhennuksen? Mä kasvatan nyt polkkatukkaa (vähän yli puolen kaulan alle) ja haluaisin kamalasti sinettituuhennuksen, että hiukset näyttäisivät paksummilta. En vain löydä netistä mitään infoa tai kuvia asiasta.

Sinetit ovat hyvä vaihtoehto tuuhennosta varten. Näyttävät omasta mielestäni hyvin tehtyinä luonnollisemmilta kuin  teipit (tai letit tai muut vastaavat) ja tuuhennoksiahan tehdään aika paljonkin. Puhutaan, että n. 10 cm olisi olisi minimimitta pidennyksiä varten. Joten jos sulla on polkkatukka, niin sinetit sulautuvat hiuksiisi varmasti oikein hyvin!
Otsikko: Vs: Sinetit valuvat...?
Kirjoitti: Hansu35 - 10.01.10 - klo:20:14
Mulla myös viimeisen GL-pidennyksen jälkeen sinetit alkoivat liukua miltei välittömästi alaspäin. Joka päivä harjaan jäi 5-10 sinettiä. En ole varma, mistä tämä johtui. Epäilen, että kyse oli kampaajan taidoista; entinen luottokampaajani oli tehnyt mulle lukemattomia pidennyksiä eikä mitään tällaista liukumisongelmaa ilmennyt. Tämän viimeisimmän pidennyksen teki vastavalmistut GL-koulutuksen käynyt nuori tyttö.

Kyse voi olla muustakin. Vuosikausien pidennyskierre voi tapauksessani olla myöskin syy sinettiliukumiseen. Anyway, en enää uskalla ottaa sinettipidennystä, koska se on erinomaisen kallis ja on ikävää, jos pidennys kestää kauniina vain muutaman viikon. Siirryin suosiolla klipsipidennyksiin: ne eivät kuluta hiuksia ja ovat muutenkin helpommin handlattavissa kuin noi GL-pidennykset.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 12.01.10 - klo:22:03
Pidennyshiukset ovat aina tuoreeltaan silkkiset, hyväkuntoiset ja pehmeät.
Kun ne pesee ensimmäisen kerran, silkkisyys häviää ja pörröisyys astuu kehiin. Tästäpä herääkin kysymys: millä ihmeen aineella esim. huisisti vaalennettu + vanutettu GL-hius on loppukäsitelty siellä "tehtaalla", kun se on niin pehmeää ja takutonta alussa; silloin, kun se sinne päähän tökätään?

Mikä on se salainen aine, jolla aitopidennyshius on saatu kaikkien käsittelyjen jälkeen sileäksi ja pehmoiseksi?Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paka-08 - 13.01.10 - klo:23:13
Silikonihan se on millä ne sitten tehtaalla pidennyshiukset kuorruttaa tai sitten joku salainen aine mitä ei julkisuuteen kerrota. GL-pidennyksethän on vaalennettu ja käsitelty eri tavoin kuin normaalisti. Silikoni on kuitenkin yleisin millä ne tehtaat hoitaa pidennyshiukset. Ne hiukset mistä on poistettu suomukerros kokonaan on erityisesti silikonilla kuorrutettu koska kuitukerros on paljaana ja altis vaurioille. Sellaisilla hiuksilla ei tee mitään. GL-hiukset pitäisi kuitenkin olla remy laatua.

Pidennyksiin ykkösjätettävänä mun ehdoton suosikki on Goldwell Kerasilkin Instant Silk Fluid ja saman sarjan Anti-Frizz serum. Mutta tyveen ei niitä kannata laittaa ettei lähde valumaan sinetit tai teipit irtoa. Molemmat noista sisältää runsaasti silikonia ja tekee hiuksista silkinpehmeät. Kestää tukka myös suoristusraudankin paremmin. Kosteuttavat ja happamat tuotteet käyttöön. Ja huuhdeltavana tehohoitoaineena käytän Joicon Intense Hydratoria. Hiukset on loistavassa kunnossa edelleenkin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ohtu123 - 28.01.10 - klo:20:00
Pidennyshiukset ovat aina tuoreeltaan silkkiset, hyväkuntoiset ja pehmeät.
Kun ne pesee ensimmäisen kerran, silkkisyys häviää ja pörröisyys astuu kehiin. Tästäpä herääkin kysymys: millä ihmeen aineella esim. huisisti vaalennettu + vanutettu GL-hius on loppukäsitelty siellä "tehtaalla", kun se on niin pehmeää ja takutonta alussa; silloin, kun se sinne päähän tökätään?

Mikä on se salainen aine, jolla aitopidennyshius on saatu kaikkien käsittelyjen jälkeen sileäksi ja pehmoiseksi?


Itsekin olen käyttänyt pitkään aikaisemmin GL:n pidennyksiä. Hiukset (itselläni oli silloin 60cm vaaleat) olivat tosiaan silkkiset alussa, mutta sen jälkeen ne alkavat karskistua ja siitä seuraa takkuuntuminen.

Siirryin GL:n jälkeen käyttämään raakahiusta eli european virgin remy-hiusta eli suomennettuna venäläistä suoraan poninhännästä tehtyä pidennystä. Hiusta ei ole värjätty, eikä käsitelty mitenkään.

Hiuksia (70cm, vaaleat) ei tarvitse edes kammata oikeasti, koska hius ei takkuunnnu ja säilyy kiiltävän ja on paljon luonnollisemman näköistä kuin intialainen litteä hius.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kermakaramelli - 31.01.10 - klo:11:45
Tulis pidennyksiin liittyvä kysymys. Mulla olis tuossa kuituhiusnauhaa (DreamHairista tilattua High Temperature-kuitua), joka pitäisi saada kiinnitettyä.
Pysyyköhän tuo, jos laitan sen liimalla? Ja jos pysyy, niin onko kellään kokemusta pidennyksen laitosta lateksiliimalla? Tarkemmin kyseessä on tämmöinen liima, mitä ajattelin: http://www.rapunzelofsweden.fi/1/fi/kiinnitys-ja-poisto/latex-liima.php
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Amilo - 31.01.10 - klo:12:20
Voiko sinetit teidän mielestä laittaa lyhyempään tukkaan kuin teipit? Tai tiedättekö kuinka lyhyeen tukkaan voi laittaa sinettituuhennuksen? Mä kasvatan nyt polkkatukkaa (vähän yli puolen kaulan alle) ja haluaisin kamalasti sinettituuhennuksen, että hiukset näyttäisivät paksummilta. En vain löydä netistä mitään infoa tai kuvia asiasta.
Mielestäni teipeilläi saa luonnollisemman näköisen pidennyksen lyhyeen tukkaan, mutta tuuhennoksen voi toki tehdä sineteillä. Ne ovat varmastasti helpommat siellä oman tukan seassa
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 31.01.10 - klo:16:35
Pysyyköhän tuo, jos laitan sen liimalla? Ja jos pysyy, niin onko kellään kokemusta pidennyksen laitosta lateksiliimalla? Tarkemmin kyseessä on tämmöinen liima, mitä ajattelin: http://www.rapunzelofsweden.fi/1/fi/kiinnitys-ja-poisto/latex-liima.php

Olen itse joskus laittanut vastaavalla liimalla hiusnauhaa (sinettityylisestä kiinnittämisestä ei ole kokemusta lateksiliiman kanssa). Pienillä nikseillä pysyy paremmin:

1. Liimaa levitetään molemmin puolin hiusnauhaa, ohut "levy" omaa hiusta painetaan kiinni molemmin puolin nauhaa. Tai kiinnitys samaan tapaan kuin teippihiuksessa, eli ohut kaistale omaa hiusta kahden hiusnauhapalasen väliin.

2. Hiusnauhojen päät päätellään liittämällä lisäkehiusta ja omaa hiusta yhteen sinettimäisesti. Näitä "tukisinettejä" voi laittaa myös hiusnauhan pituudelle pari. Sinettien tulee olla hyvin pieniä ja tarkoin aseteltuja, muuten törröttävät rumasti tai muuten erottuvat törkeästi.

3. Hiusnauha kiinnitetään melko pieninä osioina omiin hiuksiin, jotta kun yksi kohta lähtee jossain vaiheessa kuitenkin valumaan, ei heti näytä siltä, että hiukset tippuivat päästä. :)

Kylmäliimatekniikalla kiinnitettyjen pidennysten pysyvyys on parhaimmillaankin varsin huono ja lyhytikäinen, ehkä n. kuukausi. Ja tämänkin ajan saavuttaminen vaatii todella varovaista pesua ja kuivausta, varsinkin märkänä pehmenneinä saattavat kirjaimellisesti tippua päästä. Lisäksi ainakin itsellä tuo lateksi hieman kirveli päänahkaa alussa, vaikka muuten en tietääkseni ole allerginen lateksille.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paka-08 - 01.02.10 - klo:16:34
^Pystyykö keratiiniliimalla (puikoissa) kiinnittämään tuolla tekniikalla hiusnauhaosiot? Eli kuumaliimapyssy + keratiinilimapuikko? Pysyykö miten kauan? Mietin, että liimaanko nuo nauhat osioissa niikun teippipidennykset vai teenkö sinettejä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 01.02.10 - klo:17:30
^ Hmm... Enpä ole tullut ajatelleeksi enkä siis ole kokeillutkaan. Keratiiniliima on kuitenkin niin kovaa ja joustamatonta, että tuskinpa se hiusnauha kauhean kauniisti laskeutuisi. Ja jos tarkoitat ihan vastaavaa kiinnitystä kuin teipeissä (eli että levittäisit kuumaliiman nauhaan ja painaisit omiin hiuksiin kiinni) niin en usko, että pysyy juurikaan saati näyttää luonnolliselta juuri tuon joustamattomuuden vuoksi.

Ja sitä paitsi jos kerran laittaa kunnon liimalla, niin miksi ei laittaisi kunnon tekniikallakin. :) Minusta tuo kylmäliima- / lateksiliimatekniikka on lähinnä hetken huviksi tarkoitettu, kun esim. haluaa kokeilla, miltä pidennykset näyttää tai jotain tiettyä tilaisuutta varten. Helppo ja nopea tekniikka laittaa itsellekin, mutta kestävyys ei tosiaan ole mikään kummoinen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Paka-08 - 01.02.10 - klo:22:36
Joo taidan tehdä sinettejä tosta kunha pyssy ja liimapuikot tulee paketissa tällä viikolla. Voisihan sitä yhteen kohtaan vaikka taakse koklata laittaa kaistale nauhasta ja liimata pyssyn kanssa. Katsella sit että miten käy. Tää pehko on muutenkin täynnä ihmehiuksia exotic mix. Oma luonnon tukka on aasialaista johtuen isäni  puolen geeneistä. Sit kiinalaista hiusta olevat teippiosiot varalla nyt sivuille kiinnitettyinä kun tuo intialaisen nauhan kiinnittäminen micro ringing avulla ei toiminu, ku en ottanu huomioon, että päänahka talvella rasvottuu niin lahjakkaasti. Ei pysy siis nauha ku ringit valu kaikki pois. Mut kyl tää intialainen hius on lähempänä mun omaa hiuslaatuani. Tosin paksuus kiinalaisessa hiuksessa on jotenkin parempi eli saa paksummammilta näyttäviä pidennysosiota jotka laskeutuu ja sulautuu kivasti keskenään. On jämäkempää ja vahevemman tuintuista kuin intialainen. Pohjoimaalaisten pidennyksiin kuitenkin parempi ne intialaiset pehkot ku ylipaksut kiinalaiset.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Roksane - 02.02.10 - klo:00:12
^ Kerro sitten ihmeessä kokemuksia, jos kokeilet laittaa nauhaa kuumaliimalla!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tiukuting - 09.02.10 - klo:21:21
tällänen hönö kysymys..

jos joskun saan toistamiseen tilapäisen mielenhäiriön ja laitatan noi tupsut takas päähäni, niin onko kellään kokemusta, että miten sinettipidennys kestää kypärän käytön (tässä tapauksessa moottoripyörä)?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nihnaana - 15.02.10 - klo:14:40
Mulla on ollut sinettipidennys, josta kyllä tykkään, mutta aattelin jos hetken olisi ilman. Klipsipidennyksiä oon katellut, sellaista satunnaista (bile)käyttöä varten... :)

Miten tämmöinen mahdetaan kiinnittää (http://www.rapunzelofsweden.fi/1/50.0.1.0/2206/3/image1_59a1e486c9f06c76dc372e2e0e742573.jpg)

ihan uteliaisuuttani kyselen, luultavasti päädyn tavallisiin klipseihin, tai sit laitankin taas sinetit  ;D mielipide kun muuttuu joka päivä ja monta kertaa...

Onko kukaan muuten käyttänyt valmiiksi kiharaa aitohiusta pidennyksissä? Pysyykö kiharana/laineikkaana hyvin?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tiukuting - 15.02.10 - klo:21:50
sen kuukauden, mitä mulla sinetit (siis kiharat sellaiset) oli päässä, niin kyllä ne aika hyvin nousi kiharalle pesun jälkeen, kun vähän rutisteli..toimii permanenttihiuksen tavoin (koska käsittääkseni sellaista se on...??)..eli aamulla harjasin yön letin jäljiltä selväksi, suihkutin vähän vettä hiuksiin, rutistelin hetken ja kiharat oli valmiit.. ei ehkä ihan noin kiharat kuin tuossa kuvassa, mutta ei ne kyllä kauas jääneet.  :) en tiä kuinka hyvin oisivat sitten ryhtyneet "toimimaan", jos oisivat olleet päässä kauemmin kuin sen kk.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: goldiiiz - 23.03.10 - klo:10:06
Laitoin teippipidennykset reilu kuukausi sitten ja eilen menin sitten värjäämään niitä ensimmäisen kerran. Värjäys onnistui hyvin, sekä omien hiusten, että pidennysten. Mutta... väriä levittäessä latvat meni todella pahasti takkuun. Tähän mennessä olen muut saanu selvitettyä, mutta hiuksiin on jääny kaksi isoa, kovaa, rastamaista takkua. Kaikkea on koitettu, hoitoainetta (poispestävää ja jätettävää), tehohoitoa ja hiusnaamiota, ruokaöljyä. Oon yrittäny sormin, kammalla, luonnonharjalla selvittää... mikään ei tunnu auttavan. Onko kellään muulla ollu samankaltaista tilannetta ja miten ootte selvittäny? Tai oisko mitään muita vinkkejä, esim. jotain kampaamotuotteita, joilla saa takut hyvin auki? Kyseessä ei siis ole mikään perustakku vaan todella inhottava rastapallo suorastaan. :-X
En haluais ottaa näitä hiuksia pois, lähinnä koska en usko että se onnistuu.
Tässä samalla pari teippiä on kyllä lähteny jo, mutta se repiminen irti ei tunnun hyvältä idealta omia hiuksia ajatellen...


Yhdistelin viestisi aiempaan ketjuun, josko täältä löytyisi apuja =)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: goldiiiz - 24.03.10 - klo:21:56
Joo no ei siinä muu auttanu ku harjan ja saksien kanssa repiä rastapallo auki..  :o Muutama teippikin oli vissiin sekoittunu sinne  rastan sisään, teki takusta vissiin vaikeemman avata :D Mutta pidennyksista en luovu kuitenkaan, en vaan ehkä käytä Tigin Superstaria enää. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: eewi - 23.04.10 - klo:10:42
Nyt tulee tyhmä kysymys.. Ostin siis huuto.netistä yhden hiusnauhan, remy. Hius on muuten kovin silkkistä ja pehmeää mutta latva on karkeaa ja menee pelkästä ajatuksesta majortakkuun. Pohdin tässä k.o. nauhan laittamista päähäni ringeillä tuonne micro ringien sekaan saadakseni paksuutta tukkaan. Ja se tyhmä kysymys: Jos leikkaan pois takkuuntuvat latvan, takkuuntuuko se jäljelle jäävä samalla lailla vai poistuuko "huono" osa ja jäljelle jää se silkkinen ja selvä?  0_0
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: maia - 19.05.10 - klo:21:34
Pesin mun klipsipidennykset ihan vaan shampoohoitoaine sekotuksella ja laitoin vähäks aikaa tehonaamion, pesin ja sitten puristelin enimmät vedet ja laitoin kuivumaan. Aamulla hiukset oli ihan laineilla ja vaikka harjasin ja yritin vähän suoristaa suoristusraudalla (joka ei tainnut olla ehkä tarpeeksi kuuma?) ei laineet suoristunut vieläkään ja ilman mitään aineita pysyi ihan koko päivän samat laineet? :(
Hiukset kyllä heti kun meni veden alle meni laineille ja harjasin vasta kuivana seuraavana aamuna, jäi siitä pyyhkeellä kuivauksesta vähän laineille mutta kai niitten nyt pitäis ihan tavallisesti ees vähän suoristua harjauksesta ym.? :o
Siis, kysymys kuuluu, onko tää ihan normaalia ihan suorille aitohiuksille? =)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Charleen - 19.06.10 - klo:22:54
^ mulla on kans tullut kevyille laineille pesun jälkeen. mut oon laittanut niihin Swartskopfin Smooth n' shine -mömmöä ja Tigin Afterpartyä ja suoristanut GHD:llä. Noin olen saanut ne takasin piikkisuoriksi.

Mulla meni muuten hermo klipsipidennysten suoristamiseen ja kihartamiseen aina bilelookin mukaan.
Eli kiharsin ne mun vanhat ja tilasin uudet jotka pidän suorina  ;D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Luscious - 27.06.10 - klo:20:09
Mistä himputista mä löytäisin pidempiä teippi- tai klispsijatkeita?? 20 tuumaset on liian lyhyet kun omat on jo sen mittaiset. Mutta onhan niitä nyt pakko olla olemassa kun kaikenmaailman Johanna Tukiaisillakin on peppuun asti olevia hiuksia!?
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: piia - 01.07.10 - klo:17:02
moi! mä haluisin hiustenpidennyksen, mut mul on vähän vaikeuksia löytää oikeenlainen hiusnauha (en haluu klipsejä tms) kun mulla on aika luonnonkihara hius, vähän kuivahko (tai ainakin sen näköinen) ja hieman laineikas (varsinki päältä) ehkä vähän tän tyyppiset:
(http://www.rapunzelofsweden.fi/1/10.0.1.0/86/3/image1_f6a1c570a052a99b0dcc3f22d8269892.jpg)
oon katellu joitain tuotteita esim:
http://www.hairtrade.com/product_info.php/products_id/254
mut mietin että onkohan toi miten sileää ja kiiltävää, että erottuuko se mun tukasta liikaa, voi ollai jopa liian laineikastaki. tietääkö kukaan että onko tää aasialaista/intialaista hiusta tms? entä onko kellää kokemuksii tosta tuotteesta, millaseks menee esim pesun jälkeen?
sit mietin myös tätä:
http://www.rapunzelofsweden.fi/1/fi/eurooppalainen-huisnauha/-1b-eurooppalainen-hiustenpidennys-hiusnauha-55-cm.php
onkohan ehkä sit taas liian suoraa? entä kokemuksii tästä tuotteesta?

mietin myös sitä kiinnitystapaa, se ompeleminen kuuulostaa tosi monimutkaiselta mut se kai on paras omille hiuksille? mun kaveri laitto jollai ihme "sandwich" tyylillä omansa, se tehään kait sillee et leikataa siitä hiusnauhasta kaks samankokosta palaa ja sit laitetaa niihin sellaset teipit ja oma hiussuikale väliin ja sit läts. sillä on pysyny ne TOSI hyvin, mut mitenköhä se niitten irrottaminen sit, repiikö se ne omat hiukset ihan paskaks? mulla on aika kärsineet hiukset (otin just rastat pois vähä aikaa sit) nii en haluis että ne kärsii enempää!

nii ja sit että jos tilaa tuolt ulkomailta nii miten kauan kestää että tulee jos maksaa sen tilauksen heti (jollain paypalilla tms)?

Edit. siirtelin viestisi tänne ja muokkasin samalla ketjun nimeä. Yhdistin myös peräkkäiset viestisi (omaa viestiään voi muokata modify-napin avulla tarvittaessa). =)
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: Luscious - 01.07.10 - klo:17:49
Mulla oli joskus lainehtivat klipsipidennykset. Ne oli hyyyvin loivaa lainetta, kiharampi olisi sitten ollut jo kihara. Parhaan tuloksen saat jos ostat laineikasta tai suoraa ja pidät öisin hiuksia nutturalla päälaella tai letillä, aamulla hiukset on taipuisat.
Otsikko: Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
Kirjoitti: Mena - 01.07.10 - klo:18:08
Mulla on luonnonkiharat hiukset ja oon kokeillut sekä tollasta laineikasta että suoraa hiusta. Laineikas oli ruskeaa, sävy #4 ja ei se kyllä mitään kiiltävää ollut viikkoa kauempaa. Aika samanlaista hamppua siis kuin oma hiukseni.  ;D Nyt mulla on hennattu tukka, hennaaminen suoristaa ainakin mulla ihan kiitettävästi ja käytän vielä Joicon suoristavaa jätettävää (ei saa enää mistään, vanhaa mallia), päässä on suorat hiukset. Nää kyllä menee helposti vähän laineille jos ei föönaa pesun jälkeen. Pidän öisin letillä joten on kokoajan hieman kiharalla. Suorat on kyllä olleet huomattavasti parempikuntoista hiusta kuin nuo laineikkaat.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Memmuuh - 26.08.10 - klo:08:58
Mistä himputista mä löytäisin pidempiä teippi- tai klispsijatkeita?? 20 tuumaset on liian lyhyet kun omat on jo sen mittaiset. Mutta onhan niitä nyt pakko olla olemassa kun kaikenmaailman Johanna Tukiaisillakin on peppuun asti olevia hiuksia!?

Hairtrade.comista saa ainakin nauhana joitain sävyjä 26 tuumasenakin. :)
http://www.hairtrade.com/index.php/cPath/92_21

Teippi- ja klipsipidennyksiä ei tainnut nuin pitkinä olla, mutta nauhaanhan voi itse ommella klipsit tai laittaa teipit, tulee sillä tavalla halvemmaksikin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nihnaana - 26.09.10 - klo:21:43
En tiiä mihin ketjuun olisin tän laittanut, mutta koitetaan jos täältä saisi mielipiteitä/apuja... :)

Eli teippipidennystä ajattelin laittaa, mutta ongelmana on hiusten väri. Mä on monesti tilannut rapunzelin tukkaa itelle ja tutuille ja mulla on niiden sellainen hiusten värimalli-rengas, josta on helppo katsoa oikea sävy.
Ennen mulla oli kuparin värinen tukka mutta nyt olen saanut sen luonnollisen vaaleaksi värinpoistoilla ja värjäämällä. Tähän täysin sopivaa sävyä ei rapunzelilta löydy, uskaltaisko tehdä niin, että ostais sen ihan blondin värisen, joka tää mun omakin tukka oli ennen tän luonnonvaalean värin laittamista, ja laittais siihen blondiin pidennykseen(ennen päähän laittamista) sen saman hiusvärin jolla värjäsin oman tukan tällä viikola just.. toivottavasti en selittänyt liian vaikeasti  ;D

Kiitos etukäteen avuista!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tintu - 01.10.10 - klo:15:04
Anteeksi tämmöinen typeryskysymys mutta en viitsinyt ketjua lukea läpi; Kuinka pitkä pidennyshius saa korkeintaan olla omaan tukkaan verrattuna? Harkitsen tukan nykäisemistä lyhyeksi (niin huonossa kunnossa) ja pidennysten ottamista jossain vaiheessa. Jos oma tukka on pidennysvaiheessa n.9-12cm niin saako siihen millään pitkähköjä jatkoja? Lähinnä YO-kampausta ajatellen tätä mietin, haluaisin kampauksen jossa hiukset ovat auki ja kiharalla.
Teipit ovat luultavimmin paras ratkaisu hiuslaadulleni. Ja olisi kiva jos joku voisi vinkata parhaan paikan tilata kohtuuhinnalla teippijatkot, ei todellakaan ole varaa maksaa 300-400 euroa pidennyksistä :-\ Paras olisi tilata itse kohtuuhinnalla ja kiinnityttää kampaamossa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Memmuuh - 01.10.10 - klo:23:16
Anteeksi tämmöinen typeryskysymys mutta en viitsinyt ketjua lukea läpi; Kuinka pitkä pidennyshius saa korkeintaan olla omaan tukkaan verrattuna? Harkitsen tukan nykäisemistä lyhyeksi (niin huonossa kunnossa) ja pidennysten ottamista jossain vaiheessa. Jos oma tukka on pidennysvaiheessa n.9-12cm niin saako siihen millään pitkähköjä jatkoja? Lähinnä YO-kampausta ajatellen tätä mietin, haluaisin kampauksen jossa hiukset ovat auki ja kiharalla.
Teipit ovat luultavimmin paras ratkaisu hiuslaadulleni. Ja olisi kiva jos joku voisi vinkata parhaan paikan tilata kohtuuhinnalla teippijatkot, ei todellakaan ole varaa maksaa 300-400 euroa pidennyksistä :-\ Paras olisi tilata itse kohtuuhinnalla ja kiinnityttää kampaamossa.

Ei siihen varmastikkaan ole mitään sääntöä, että kuinka pitkät ne pidennyshiukset saisi olla omaan tukkaan verrattuna, mutta oikeestaan voisi sanoa että mitä pienempi pituusero, sitä luonnollisempi lopputulos on mahdollista saavuttaa. Joku 10cm on aika minimi mihin pidennykset saa.

Itsellä oma hius on tällä hetkellä noin 10cm mittasta ja mulla on melko pitkät pidennykset. Vaatii aika paljon kerrostusta että tämän mittasista saa edes hiukan luonnollisen näköiset pidennyksillä, eli se pidennysten kerroksittain leikkaaminen ja yhdistäminen etenkin näin lyhyiden hiusten kohdalla on tosi tärkeää. On mulle monet sanoneet että näyttää ihan omalta tukalta, mutta toisaalta tiedän myös varmaksi että ihmiset jotka vähänkin enemmän on pidennyksiin perehtyneet tai joilla itsellä on ollut pidennykset, niin todennäköisesti tunnistaa että pidennykset on kysessä, riippuen tietenkin millä tavalla hiukset on laitettu. Auki ollessa tunnistaa pidennyksiksi parhaiten, mutta jos esim. leittää tai pitää muuten jollain tavalla kiinni niin en tiedä kyllä tunnistaisinko itse pidennyksiksi jos en tietäisi.  ;D  Eli ainakin mun mielestä ainut asia mikä on semmonen tosi oleellinen ero hiustenpidennyksiin pitkissä ja lyhyissä hiuksissa, on se luonnollisuus.

Hairtrade.comista on tainneet aika monet tilata suht edullisesti pidennyshiuksia.  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tintu - 01.10.10 - klo:23:19
^Kiitoksia :) Ihailinkin pidennyskuvaasi, ainakin näin koneelta katsottuna sulautuu todella hyvin omaan tukkaan! Täytyy miettiä sitä pidennysasiaa, ei välttämättä lyhenekään niin lyhyeksi kuin luulin -ei toki ole varmaa. Jos ei lyhene ihan niin lyhyeksi niin pärjään omallakin letillä. Muussa tapauksessa tilaan varmaan jotan 20cm pidennykset tai lyhyemmät, sikäli kun raaskin kerrostaa! Nimim. kasvattanut kerrostuksia vuoden pois :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Memmuuh - 02.10.10 - klo:00:21
Jos ei lyhene ihan niin lyhyeksi niin pärjään omallakin letillä. Muussa tapauksessa tilaan varmaan jotan 20cm pidennykset tai lyhyemmät, sikäli kun raaskin kerrostaa! Nimim. kasvattanut kerrostuksia vuoden pois :D

Lähinnä niitä pidennyshiuksia tarvitsee kerrostaa, ja omissa hiuksissa rikkoa latvaa. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: bast - 04.10.10 - klo:20:02
Joku puhui, että jatkeet menee pestessä laineille. Käykö niin kaikille? Mulla on ongelmana se että valmiiksi laineikkaissa on huonosti pituuksia ja värejä. Oma tukka on laineikas ja haluaisin että jatkeet kävisivät siihen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Memmuuh - 05.10.10 - klo:13:52
Joku puhui, että jatkeet menee pestessä laineille. Käykö niin kaikille? Mulla on ongelmana se että valmiiksi laineikkaissa on huonosti pituuksia ja värejä. Oma tukka on laineikas ja haluaisin että jatkeet kävisivät siihen.

Kyllä minun pidennykset ainakin menee laineille. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Diamond - 07.10.10 - klo:09:50
Joku puhui, että jatkeet menee pestessä laineille. Käykö niin kaikille? Mulla on ongelmana se että valmiiksi laineikkaissa on huonosti pituuksia ja värejä. Oma tukka on laineikas ja haluaisin että jatkeet kävisivät siihen.

Kyllä minun pidennykset ainakin menee laineille. :)

Sama täällä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 07.10.10 - klo:09:53
Jos nukkuu tukka letillä niin hyvin se sopeutuu sinne sekaan. Mulla on nyt laineikasta hiusta jonka hennasin, joten se on nyt suoraa jos en letitä kosteita hiuksia. Hennaus kyllä suoristaa omaakin hiusta mutta ajattelin lainekäsittelyn olevan sen verran järeä ettei vaikuttaisi. Toisin kävi.  ;D Saahan noita hiuksia myös värjättyä.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: lynx - 07.10.10 - klo:10:02
Riippuu kyllä jonkun verran hiuksestakin... Kuitenkin ovat ihan oikeaa hiusta, ja riippunee siitä että kenen päästä ne ovat kotoisin. Mun pidennykset olivat aika erilaista hiusta kun mun omat. Ne olivat märkinä ihan selvästi laineilla, mutta kuivuivat ihan piikkisuoriksi. Varmaankin jotain aasialaista hiusta noi, ja olivat kyllä ilman mitään laittoa tosi tönkkösuorat.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Diamond - 07.10.10 - klo:10:15
Riippuu kyllä jonkun verran hiuksestakin... Kuitenkin ovat ihan oikeaa hiusta, ja riippunee siitä että kenen päästä ne ovat kotoisin.

Joo, tässä on kyllä vaihtelua.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: lenskis - 10.10.10 - klo:21:07
Mitkä aitohiuspidennykset olisivat suorat? Mulla laitettu kahdet Great Lengthsit ja molemmat olleet TOSI kiharat. Siis suihkun jälkeen ihan kun jotku nuudelit ja niitä sai tosi kauan repiä suoriksi! Omat on laineikkaat, mutta suoristui pidennysten painosta. Nyt haluaisin suorat, joita ei tarvitse laitella.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hyx - 07.11.10 - klo:21:22
Viime torstaina laitettiin päähän sinetit, 2 punttia b*longia ja 1 simply naturalia. Molempia mulla on ollut ennenkin päässä. Nyt tosin tukka on vaaleampi, joten pidennyshiuksia on jouduttu käsittelemään.

Millä ihmeellä saan nämä sileiksi? ???  Muhittelin tigin MM hoitsikkaa 15-20min, pistin jätettäväksi OH & puuvillansiemenöljysekoitusta sekä tigin small talkia. Märkänä tuntuivat suht ok:lle mutta kuivana edelleen hamppua. Lisäilin nyt illalla öljyä tukkaan mutta tuli  vain lähmäiseksi, ja koitin suoristaa raudalla. Kalliita tuotteita en viitsi käyttää kun menee litratolkulla. Löytyisköhän markettipuolelta jotain pelastajaa? Mikälaiset on teidän pidennystukkareseptit? Paka tuossa aikasemmin kertoili käyttäneensä Joicon IH:a, mutta hinta on niin suolanen etten kyllä sitä raaski käyttää..  :-[
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: armi - 07.11.10 - klo:21:46
^ Jotain halpaa kiiltotippaa vaan eli silarikuorrutus. ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: MissWorld - 02.12.10 - klo:18:28
Tuli mieleen noista liimattavista hiusnauhoista, mitkä vaan liimataan hiuksiin kiinni, niin kauan ne pysyy hiuksissa ennen kuin pitää uusia? Eikö ne lähde irti, kun käy suihkussa?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Marika_ - 05.12.10 - klo:23:59
^ Joillakin lähtevät heti ekassa pesussa, riippuu hiuslaadusta. Minulla on aina pysyneet kiinni niin kauan että otan ne pois.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: tuutikuu - 06.12.10 - klo:13:47
Viime torstaina laitettiin päähän sinetit, 2 punttia b*longia ja 1 simply naturalia. Molempia mulla on ollut ennenkin päässä. Nyt tosin tukka on vaaleampi, joten pidennyshiuksia on jouduttu käsittelemään.

Millä ihmeellä saan nämä sileiksi? ???  Muhittelin tigin MM hoitsikkaa 15-20min, pistin jätettäväksi OH & puuvillansiemenöljysekoitusta sekä tigin small talkia. Märkänä tuntuivat suht ok:lle mutta kuivana edelleen hamppua. Lisäilin nyt illalla öljyä tukkaan mutta tuli  vain lähmäiseksi, ja koitin suoristaa raudalla. Kalliita tuotteita en viitsi käyttää kun menee litratolkulla. Löytyisköhän markettipuolelta jotain pelastajaa? Mikälaiset on teidän pidennystukkareseptit? Paka tuossa aikasemmin kertoili käyttäneensä Joicon IH:a, mutta hinta on niin suolanen etten kyllä sitä raaski käyttää..  :-[

Mun pidennyshiukseen en käytä enää mitään Tigejä (ainoastaan S-factorin Serious Conditioner on Tigeistä toiminut). Varsinkin jos tukkasi on vaaleaa ja käsiteltyä, niin aika tujut (ja ehkä kalliitkin) aineet on kyllä ainot mitkä niitä voi silottaa, kosteuttavat hoitoaineet eivät useinkaan riitä mihinkään. Kuten joku jo täällä mainitsikin, kokeile silkki- tai kiiltotippoja, -suihkeita ym. jätettäviä silikonipommeja. Markettituotteista pidennyshiusten kanssa kehuja on saanut Schwarzkopfin Gliss Liquid Silk.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 13.12.10 - klo:07:35
Mun tekisi mieli kokeilla laittaa hiusnauhaa microringeillä kiinni omaan tukkaan. Tällä kertaa tavallisilla kierteisillä ringeillä, mullahan on ollut aiemmin pienosiopidennys kiinni silikoniringeillä mutta ne valui parissa viikossa pois. Ongelma: Olen menossa etelään vajaa kuukauden päästä ja huolestuttaa että jos ne ringit päättääkin pysyä kiinni niin... Onko joku onnistunut käymään etelässä pidennykset päässä ilman että pidennys on ollut rastoilla takaisin tullessa?  ;D Mä mökkeilin kesällä viikon ja pidennys meni niin rastoille ettei sitä saanut enää auki... Hiusten pesu tapahtui kyllä vaan pää alaspäin löylykauhan avulla ja ei ollut voidemaista jätettävää mukana.  ::)

Edit: Onko teillä laineikas hius suoristunut kestovärillä värjäämisestä? Mietin pitäisikö tilata uusi hiusnauha, kun oma hius on laineikasta ja mun laineikas hiusnauha suoristui silloin kesällä hennauksesta.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Ninamia - 13.12.10 - klo:14:44
^Mä oon ainakin käynyt Espanjassa rantalomalla pidennys päässä onnistuneesti. Aitohius ompelutekniikalla.
Vältin kyllä merivedessä kastelua ja mukana oli suihkutettavia jätettävia hoitoaineita, joita aika runsaalla kädellä tuli käytettyä...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 20.12.10 - klo:08:58
Onko kukaan vaalentanut itse kotona pidennyshiusta? Tosiaan mulla meni liian tummaksi pidennyshiukset ja oliiviöljyliotus + syväpuhdistava shampoo ei tuottanut sen enempää tulosta kuin että hius on nyt sen 4.6 Nutrissen värinen joka on edelleen liian tummaa.  :-\ Mietin uskaltaako niille tehdä vaalennuspesua vai tilaanko suosiolla uudet.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: tuutikuu - 20.12.10 - klo:09:46
^Mä olen kerran tehnyt kaverin pidennyksille vaalennuspesun. Onnistui kyllä ihan hyvin ja sain karvaa vaaleammaksi. Pidennys ei kuitenkaan ollut enää entisensä, tosin hius oli jo tummennuksen jälkeen aika karmeassa kunnossa. Pidennyskarva tulee pääasiassa Aasiasta, jolloin pintakerros on kuorittu skandinaavista hiusta vastaavaan paksuuteen. Pintasuomut eivät siis toimi enää normaalihiuksen tavoin ja siksi rakennepaikkaavat, hapetteet ym. voivat kerralla pilata hiuksen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Alli - 29.12.10 - klo:14:01
Osaisiko joku neuvoa pidennyshiuksen värin valinnassa. Hairtradelta olisin tilaamassa hiusnauhaa tai Afrocare/Additional Lengthsiltä teippihiusta. Oma hius on perus vitonen/kutonen, mielestäni ilman mitään kummempia vivahteita. Esim. hairiumista joskus kauan sitten tilaamani ruskea oli selvästi punertavaa. Mitä sävynumeroa suosittelisitte? Vai ostanko vaaleata ja värjään itse?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 31.12.10 - klo:14:13
Osta mieluummin 6-7 ja heitä kylmä sävy siihen päälle jos punertaa. Vaalea hius on huonokuntoisempaa yleensä ja pidennyshiuksessa ei ainakaan mulla pysy värit niin hyvin kuin omassa hiuksessa. Paitsi että #613 vaalea pidennyshius imi mustasta omasta hiuksesta aika kauniisti värit itseensä ja mun raidat olikin sitten harmaat.  ;D Mun pitäisi laittaa kaverille pidennys ens viikolla niin että värjätään vaaleaa hiusta vaaleaksi punakupariksi, vähän pelottaa miten se väri pysyy niissä. Varoitin kyllä että varautuu sävyttelemään vaahdoilla sitä parin viikon välein... Ei nimittäin löydy kaverin tukan väristä pidennystä mistään edullisesti.

Mä en ole vielä vaalennuspessyt tota mun reuhkaa, kun laitoin sen myyntiin. Jos menee kaupaksi niin en viitsi edes yrittää alkaa värjäämään vaan tilaan suosiolla uutta. Jos ei mene kaupaksi niin kokeillaan sitten.  ::)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Tintu - 09.01.11 - klo:12:05
Minkä väriset pidennykset kannattaisi tilata jos haluaa niistä syvän metsänvihreät? Suoravärillä siis ihan värjäisin pidennykset. Oma tukka on nyt kuparinvärinen ja toisessa ketjussa kyselinkin jo että mitä omalle tukalle kannattaisi tehdä jos siitä haluaisi juurikin syvän metsänvihreän? Vähän riskipeliä tämä pidennyksen ja oman pään saaminen samanväriseksi :P 
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: murungi - 25.01.11 - klo:16:40
Minun kysymys koskee sinettipidennyksiä eli löysin ebaysta potentiaaliset hiukset; toiset ovat remya ja toiset "perus" aitohiusta. Remyt ovat tosin liimasinettejä ja nuo "perus"aidot ovat keratiinia. Kummat ovat siis paremmat? Vai voiko "glue" tarkoittaa myös keratiinia, vai onko se automaattisesti sitä lähmäistä liimaa? Itse siis ole käsittänyt, että parhaimmat olisi remyt ja keratiinisinetit, mutta noissa ne menevät juuri ristikkäin  ???
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Marika_ - 25.01.11 - klo:23:49
Tietääkö kukaan kampaajaa Leppävaarassa, joka kiinnittäisi aitohiusnauhan ompelemalla tai micro ringeillä?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: JuneGrace - 31.07.11 - klo:17:07
Monessako kerroksessa ompelupidennys normaalisti tehdään? Yöutubessa törmännyt nyt useamman kerran 3-4 kerroksella ja tuplahiusnauhalla tehtävään, niin alkanut ihmetellä, ei kai se nyt ihan noin perinteisesti mene..? ???

Oma lehmä ojassa, ajatuksen tasolla edes vähän haluaisi leikitella sillä mahdollisuudella, että voisi päästä noin helpolla... >:D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mindela - 15.08.11 - klo:01:04
^^ No ei tuossa mitään ihmeellistä mun mielestä ole? 2-5 kerrosta taitaa olla usein käytössä, tuplahiusnauha vissiin joskus myöskin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: ninn-i - 26.09.11 - klo:20:27
Onko pidennyksille käypä shampoo se XZ:n Aito Omena? Kyseessä siis tämä http://www.xz.fi/xz-original/aito-omena/
Entäs  Erittäin hieno suomalainen mustikka hoitis?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 30.09.11 - klo:11:34
Kyllä tuo XZ shampoo varmaan sopii. Hoitoaineeksi ottaisin kyllä jonkun silikonipitoisen, itse käytän Gliss Liquid Silkiä. Ainakaan mun pidennykset ei pysy sileinä ilman silikonia.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 14.10.11 - klo:16:58
Auttakaa naista mäessä, pliis!

Etsin uutta kampaajaa pk-seudulta. Tykkään ekstrapitkistä sinettipidennyksistä. Nyt mullon 60-senttiset B*longit. Onko pk-seudulla siis ketään, joka osaa todella tän pidennyshomman? Vanha kampaajani teki hyvää työtä mutten jaksa kuunnella sen rasistisia juttuja enää.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Takku J - 30.10.11 - klo:22:49
Hei! Osaako joku sanoa, mistä saisin ostettua huonointa laatua, eli siis non-remy- aitohiusta pk-seudulla? Tai edes tilattua? Upeeta jos joku tietäis  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Rosaw - 15.11.11 - klo:21:52
Hei! Osaako joku sanoa, mistä saisin ostettua huonointa laatua, eli siis non-remy- aitohiusta pk-seudulla? Tai edes tilattua? Upeeta jos joku tietäis  :)
Lyö ebay hakuun hair extension, ja lajittele havimmasta alkaen, luulisi ettei ole kovin laatukamaa ne halvimmat :P
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: baom - 17.01.12 - klo:18:08
En tiedä oisko tää kuulunu paremmin tonne värjäyspuolelle mut enivei.
Mulla on nykyisin vaaleat, n.8-asteiset rastat ja kaipaisin näihin vähän lisää pituutta. Kaapissa on tarpeettomaksi jääneet mustat aitohiuspidennykset jotka ovat kunnoltaan jo valmiiksi aika huonot. Onko noita pidennyksiä edes mahdollista saada vaalennetua saman väriseksi kuin muu tukka? Yhden värinpoiston niihin jo tein ja tuloksena niistä tuli kastanjanruskeat. Pidennysten kunto tottakai kärsii mutta sillä nyt ei oikein ole väliä, mitä takkuisemmat sitä paremmat ;)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Pikkuinen - 15.02.12 - klo:19:20
Miten Simplyn sinetit yleensä jaetaan laitettaessa? Minulla on kampaaja mielestäni laittanut sellaisenaan, ja on kyllä kauhean isot mötikät päässä!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Bambi - 22.02.12 - klo:09:52
Mulla on jatkuvasti Great lenghtsit päässä, mutta sinetithän molemmissa merkeissä luulisin olevan suunnilleen samankokoiset. Mulla kampaaja on esim. alahiuksiin (niskan alueelle) missä sinetit eivät näy niin laittanut kokonaisia ja sivuille missä näkyy helpommin niin jakanut ne puoliksi.

Voi olla että ne alussa vaan tuntuu möykyiltä, musta ne aina pari päivää tuntuu hankalemmilta, ennen kun on ekan kerran pessyt hiukset.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: enigmatia - 12.03.12 - klo:23:00
Tietääkö kukaan mitään ProLock tekniikasta? Ajattelin ottaa ns. tuuhennoksen päähäni ompelutekniikalla, mutta nyt sitten olen lukenut niin paljon kauhutarinointi kaljuläiskistä, että en taida uskaltaa...

EDIT: Täältä siis bongasin ko. tekniikan, googlettamalla ei muualta löydy, mikähän lie kyseessä?

http://www.hiustenpidennykset.com/_mgxroot/page_10760.html
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 13.03.12 - klo:06:46
Onko tuo sama kuin micro lock / micro ring? Mulla on ollut ringeillä yksittäisiä osioita ja valuivat tosi pahasti. Olen laittanut myös parille kaverille micro ringeillä hiusnauhaa kiinni, toisella pysyi tosi hyvin ja toisella ei ollenkaan. Eli ihan hiuslaadusta kiinni ilmeisesti. Ringit ovat metallia ja mulla ei yksittäisillä osioilla tehtynä päänahka tykännyt kovin hyvää.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: enigmatia - 14.03.12 - klo:23:35
Luulen kans, että on sama asia kuin micro ring tai loop. Olen myös lukenut, että ringit on vahingoittaneet omia hiuksia, joten senkin idean tumppasin.

No sitten törmäsin tähän: http://www.primebeauty.fi/www/wp-content/uploads/2012/03/BLONG_SwiftHair_kiinnitysohje.jpg (http://www.primebeauty.fi/www/wp-content/uploads/2012/03/BLONG_SwiftHair_kiinnitysohje.jpg)

Harmi vaan, kun edes B-longin nettisivuilta ei löydy mitään tarkempaa tietoa tai kuvia tuosta tekniikasta. Hinta ainakin on suolainen... mutta vaikuttaa kyllä kiinnostavalta, jos vaan ois sitä fyffeä.

Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Marika_ - 18.03.12 - klo:22:18
http://www.additionallengths.co.uk/flip-in-flip-in-hair-straight-p95 (http://www.additionallengths.co.uk/flip-in-flip-in-hair-straight-p95)

Tässä on vastaava videolla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Elluli - 21.03.12 - klo:12:08
Mikähän olisi paras hoitoaine ja shampoo aitohiuspidennyksille?

Tuntuu että hiukset jää helposti likaisen näköiseksi liiasta (kosteuttavasta) hoitoaineesta, toisaalta taas jotain on pakko käyttää ettei jää hampuksi. Varsinkin jätettävää.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 21.03.12 - klo:12:46
Shampoosta en osaa sanoa mitään, mutta mulla on markettihoitiksista toiminut Swarzkopfin Liquid Silk. Ja jätettävänä mä käytin silloin Bonacuren latvasuojaa ja XZ muumisuihketta. Jos on keratiinisinetit niin muistaakseni panthenolia piti välttää shampoossa(?).
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mindela - 21.03.12 - klo:15:24
Elluli, kokeile TreSemmen moisture rich-hoitoainetta. Se on tosi selvittävä (ja silikoninen) hoitis ja pidennysten kanssa iso 900ml pakkauskoko on mahtava ratkaisu. Huuhtelet vaan kunnolla pois.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Elluli - 21.03.12 - klo:20:36
Kiitti vinkeistä Mena ja Mindela  :) Kaapistaa löytyy yksi puteli Liquid silkiä, samoin jotain Tresemmen hoitista(ei kylläkään moisture richiä)

Täytyy jatkaa kokeiluja.. Mulla on klipsipidennyksiä, joita käytän lähes päivittäin ja tykkään pestä niitä melko usein, vähintään kerran viikossa. Varmaan harvemmin peseminen olis suositeltavaa, mutta mun tekee hirveesti mieli pestä ne kun ovat kuitenkin päänahkaa vasten kiinni tyvestä.

Latvasuojana olen käyttänyt Bonacuren latvasuojaa ja suihkittavaa hoitoainetta selvitykseen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Nihnaana - 28.04.12 - klo:23:41
Mä oisin kanssa hyvää hoitoainetta vailla.. toi tresemme oli ihan ok, ehkä kaipaisin jotain hyvää jätettävää. Tää pidennys on nyt niin kuiva ja kiilloton, jos tän vielä jotenkin saisi tokenemaan...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: princess - 29.04.12 - klo:11:32
Mä kokeilin omaan klipsitukkaan aikoinaan ihan kaikkee mahdollista. Se vaan jotenkin ei tykänny vapaasti kuivumisesea ja oli aina takkuinen ja kuiva. Oma teippitukka taas on paljon helpompi ja silkkisempi tapaus tohon verrattuna. Tresemmen värjättyjen hiusten naamio on ainakin ihan ykkönen  :-* Ja Joicon IH.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Zoppa - 14.06.12 - klo:22:50
Kuinka kauan kestää tumpelolta laittaa micro ring pidennys koko päähän (toiselle henkilölle)?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: lip_eh - 30.07.12 - klo:20:28
^ Laitoin aikanaan itse itselleni ja meni vajaa kolme tuntia. Uskoisin, että toisen laittamana menisi nopeammin  :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Sere - 29.01.13 - klo:01:23
Olis tosi iso väriongelma kyseessä!!
Kävin perjantaina laitatuttamassa ittelleni ompelupidennykset ja vein hiukset viikkoa ennen karvat värjättäviksi, maanantaina käytätin kuontaloa näytillä jotta tarkka väri saataisiin tietoon.
No, kiinnitysaika tuli ja luottavaisin mielin menin kampaamoon.
Vain toinen puntti oli värjätty, ja sekin hopeasävytteiseksi. Sanoivat ensin että laitetaan päähän ja katotaan väriä sitten lisää. No, 3 tuntia oli sovittu mutta aika meni yli ja itse olin aika hämmentynyt kun tuntui hieman että minusta haluttiin päästä vain eroon ja laitettiinkin vielä tätä hopeasävytteistä blondiakin sekaan jo liian kylmäsävyiseen blondiin.. Sanoin että minua häiritsee että ne ovat eri sävyisiä kun olin heille sanonut että haluan hiukset värjättävän samanvärisiksi.. Iskivät honey color maskin käteen ja sanoivat että sillä sävyn pitäisi muuttua lämpimämmäksi, kokeilin sitä eikä mitään tapahtunut.

Oma hiukseni on siis alunperin tumma maantienruskea ja vaalennettu swartzkopf xxl ice blondella josta jää kiva keltainen sävy, josta en halua eroon. Karvojen alkuperäinen sävy on dreamhairin #60.
Tekis mieli vaan repiä nämä päästä kun väriero on kuitenkin niin suuri ja minulle luvattiin että ne ovat saman väriset kuin oma hiukseni, en todellakaan odottanut mitään tällaista!
Poistokaan ei omin sorkin oikein onnistu kun lettien pysyvyys on keratiiniliimalla varmistettu.
Muuten pidän näistä aivan hirveästi mutta väriero on niin valtava että kohta otan jo sakset ja leikkaan pituudet nauhatasosta poikki!!
Neuvoja?! Voinko vielä soittaa sinne ja vaatia korjausta?!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: julietjones - 29.01.13 - klo:06:30
^ Jos et ole tyytyväinen, niin totta kai voit soittaa kampaamoon. Lisähiusten värjääminen on oma taiteenlajinsa eikä sävy läheskään aina onnistu toivotunlaisena, toki niiden tummemmaksi sävytys onnistuu helpommin (sitä itsekin olen harrastanut). Sen takia suositellaankin etsimään valmiiksi sopivansävyiset hiusjatkot. Sinuna ottaisin yhteyttä kampaamoon, selittäisin tilanteen ja kysyisin onko jotain tehtävissä. :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Sere - 29.01.13 - klo:12:06
^ Soitin heille ja selitin tilanteen ja he suostuvat kirjaamaan väriä veloituksetta. (:
Perjantaihin täytyy kestää.. :D Kiitos!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: NNE - 25.02.13 - klo:15:00
Elikkäs kumpaa suosittelisitte micro ringejä vai sinettejä? Itselläni ei ole kokemusta kummastakaan ja haluaisin tietää vähän kokemuksianne kun olen saanut vaihtoehdot rajattua näihin kahteen. Hiukseni ovat todella ohuet, karheat, vähän yli olkapäille ja sopivasti pilattu jo vaalennusaineilla. :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: pikkuneiti - 15.03.13 - klo:17:47
Elikkäs kumpaa suosittelisitte micro ringejä vai sinettejä? Itselläni ei ole kokemusta kummastakaan ja haluaisin tietää vähän kokemuksianne kun olen saanut vaihtoehdot rajattua näihin kahteen. Hiukseni ovat todella ohuet, karheat, vähän yli olkapäille ja sopivasti pilattu jo vaalennusaineilla. :D

Jos ringejä laitat suosittelisin laittamaan ne hiusnauhaan, hyvä ja huomaamaton lopputulos! Nii ja ota semmoset minkä sisällä on silikonia (: Jos taas sinetit laitat älä laita liian ylös ettei vilku. Henkilökohtaisesti suosittelisin ringejä mielummin, sinettejä en ota enää ikinä kun ringeillä + hiusnauhalla tulos on luonnollisempi. Mutta jos vaihtoehtona on myös teipit, ota ehdottomasti ne! (: Parhautta <3
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 16.03.13 - klo:07:59
^^Mä vastaan silti että paras vaihtoehto sulle voisi olla ompeleet. Ideahan on periaatteessa sama kuin ringit hiusnauhassa, mutta ompeleiden kanssa ei tarvitse varoa hoitoaineen laittamisen kanssa ja kuulostaa siltä että sun tukka kaipaa hoitoainetta. ;D Mutta ehdottomasti mieluummin ringit kuin sinetit, ja ringit mieluummin hiusnauhan kanssa kuin "sinetteinä". Pieninä osioina noi ringit tuppaa tekemään samaa kuin sinetit, eli tulee tyvitakkuja kun osiot hankautuvat toisiinsa ja se metallinen rinkula on hirrrrveen kiva poistaa sieltä rastatakun keskeltä jos sellainen pääsee muodostumaan. Hoitoainettahan ei saa suihkia ringeille tyveen, kun sitten ringit alkaa valua. ::)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mimi - 23.03.13 - klo:20:10
Hei! Minkälaisia kokemuksia teillä noista ebay hiuksista? Meinasin hiusnauhan ostaa ja micro ringsejä. Halpahan sen pitää olla ja että edes kuukauden päässä pysyy ilman pahaa hamppua   ;D Onko sellainen 30e nauha ihan hirveetä hamppua aina vai onko joillakin tullu vastaan tosi hyviäkin yksilöitä? En viitsi rahaa tukkaan laittaan kun ainakin teipit ja sinetit on aiheuttanut kutinaa ja tukka irrotettu 2viikon jälkeen. Järkeilin että nuo ringsit ei välttis kutina ku niissä ei ole noita teippi/liima kemikaaleja  :D Mutta pitää nyt testata jos uskaltaudun tilaamaan..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Diana-M - 07.04.13 - klo:20:18
Hei, mulla olis sellainen ongelma, kun mulla on nyt ollut kaksi viikkoa nämä teippipidennykset, niin jo kolme (!!) on lähtenyt irti oman hiusteni juurten kanssa. Molempien korvien päältä on lähtenyt ja se yks kans tuosta sivusta. Ja niissä kohdin on hiuksettomat kohdat nyt tietenkin. Olen käsitellyt ohjeiden mukaan. Alussa pidin letillä yön ohjeen mukaan ja letti tuossa sivulla, mutta nyt olen pitänyt vapaana. Olenko tehnyt jotain väärin vai miksi hiukset lähtevät päästä? Onko teippihius liian painava omille hiuksilleni? Olen harjannutkin ihan kevyesti, vaikka ohjeen mukaan saa aika ronskistikin harjata. Auttakaa ennen kuin olen kalju?!
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: tiiti2 - 07.04.13 - klo:22:14
^Kuulostaa ikävä kyllä siltä, että pidennyksesi saattaa olla aika huonosti tehty.

Oma hiustupsu jaksaa kantaa tietyn määrän pidennyshiusta. Jos liian ohueen hiustupsuun laitetaan liian painava satsi pidennyshiusta, pahimmillaan irtoaa teippi omine hiuksineen juuri noin kuin kuvailit. Teippihius on siis liian painava omille hiuksillesi. Tosin kyse ei ole sun hiuslaadusta vaan siitä, että tekijä ei ole osannut tehdä pidennystä sulle sopivaksi. Jos pidennyshius on pidempi (ja siis painavampi), tulee se kiinnittää paksumpaan nippuun omaa hiusta kuin lyhyempi ja kevyempi pidennyssuortuva. Samoin jos oma hiuslaatu on kovin hentoa, tarvitaan isompi tupsu omaa hiusta kantamaan pidennyssuortuvaa kuin vahvemmalla hiuslaadulla.

Suosittelen kyllä vakaasti harkitsemaan koko pidennyksen poistoa, sillä aika hurjaltahan tuo kuulostaa.  >:( Kannattaa varmaan olla pikapikaa yhteydessä työn tehneeseen kampaajaan ja tarvittaessa käydä kysymässä toinen mielipide joltain toiselta pidennyksiä tekevältä kampaajalta.

Itselläni on ollut teipit tuuhennoksena varmaan puoli vuosikymmentä yhtä mittaa, eikä siitä ole omalle karvastolle ollut mitään havaittavaa haittaa. Joskus saattaa joku yksittäinen teippi lähteä nätisti irti liimauksen irrotessa, mutta useimmiten kuuden viikon huoltovälillä kaikki teipit ovat asiallisesti paikoillaan. Hyvin tehty pidennys kestää kyllä kaikkea normaalielämää (harjaamiset, föönaamiset, uimiset...).
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 08.04.13 - klo:07:55
Hei, mulla olis sellainen ongelma, kun mulla on nyt ollut kaksi viikkoa nämä teippipidennykset, niin jo kolme (!!) on lähtenyt irti oman hiusteni juurten kanssa. Molempien korvien päältä on lähtenyt ja se yks kans tuosta sivusta. Ja niissä kohdin on hiuksettomat kohdat nyt tietenkin. Olen käsitellyt ohjeiden mukaan. Alussa pidin letillä yön ohjeen mukaan ja letti tuossa sivulla, mutta nyt olen pitänyt vapaana. Olenko tehnyt jotain väärin vai miksi hiukset lähtevät päästä? Onko teippihius liian painava omille hiuksilleni? Olen harjannutkin ihan kevyesti, vaikka ohjeen mukaan saa aika ronskistikin harjata. Auttakaa ennen kuin olen kalju?!

Laitettu liikaa hiusta sinulle. Käy otattamassa pidennys pois. Voisi onnistua samassa paikassa, missä sen laitatit. Eikös pidennyksillä ole joku takuu, ja kun tuo on vielä väärin tehty. Oma hius on kuitenkin se tärkein.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: bast - 13.04.13 - klo:02:00
Mitäs sanotte kannattaisiko tilata tämmöiset: http://www.ebay.com/itm/100g-pcs-100-remy-Human-Hair-Extension-Straight-Hair-Weft-18-28-all-colors-/130857815040?pt=US_Hair_Extensions&var=&hash=item1e77bbcc00

Tota pisintä mietin. Saisko tuollaisesta tehtyä klipsipidennukset? Riittääkö 100g noin pitkässä mihinkään?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kemp - 05.05.13 - klo:17:27
käyköhän AUSSIE MIRACLE MOIST shampoo + hoito-aine teippipidennyksille?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kms - 21.05.13 - klo:17:53
Tilasin Dreamhairilta klipsipidennykset (aitoa hiusta tietääkseni), mutta ne vaikuttavat kovin sähköisiltä/hapsottavilta. Miten niitä kannattaisi hoitaa? Käykö samat hoitoaineet kuin omaankin hiukseeni?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 22.05.13 - klo:10:49
Tilasin Dreamhairilta klipsipidennykset (aitoa hiusta tietääkseni), mutta ne vaikuttavat kovin sähköisiltä/hapsottavilta. Miten niitä kannattaisi hoitaa? Käykö samat hoitoaineet kuin omaankin hiukseeni?

Kosteuttavia, silottavia tuotteita. Itse en käyttäisi rakennepaikkaavia tuotteita.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 20.10.13 - klo:15:02
Oletteko huomanneet B*Long-hiusten laadussa muutoksia?

Minulle laitettiin puolen vuoden tauon jälkeen B*longin sinetit. Aivan järkyttävän huonokuntoista hiusta ja latva aivan luiru!
Mitä on tapahtunut?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 20.10.13 - klo:20:22
Oletteko huomanneet B*Long-hiusten laadussa muutoksia?

Minulle laitettiin puolen vuoden tauon jälkeen B*longin sinetit. Aivan järkyttävän huonokuntoista hiusta ja latva aivan luiru!
Mitä on tapahtunut?

Minulla oli B Longin teippipidennykset vuosi sitten. Väriltään keskiruskea. Pidin niitä vain kuukauden, vähän yli, koska ne menivät aivan älyttömän huonoon kuntoon. Mikään kosteus ja silotus ei tuntunut riittävän. Latva oli kyllä ok. Verrattaen tuota Simplyn pidennyksiin, tuo on huono. Simplyllä ja B longilla ei ole paljoa hintaeroa, ja toista kertaa en B Longia päähäni halua.. Hius oli muutenkin paljon kovempaa materiaaliltaan.

Edit. Minulla ei ole vertailukohtaa aiempaan B Longin hiusten laatuun, mutta tässä yksi kokemus.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Firestarter - 08.11.13 - klo:12:24
Onko hiuslakan käyttö ehdoton nounou teippipidennyksen kanssa? Unohdin kysyä kampaajalta suosituksia muotoilutuotteista joita pidennystukan kanssa kannattaa käyttää. En oikein osaa olla laittamattakaan tukkaa kun kaipaan aina tyveen vähän kohotusta. Millaisia tuotteita itse käytätte pidennysten kanssa, vai annatteko tukan olla sellaisenaan?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kathy - 13.11.13 - klo:15:14
^Silloin kun mulla oli teipit, niin käsittelin tukkaa samalla lailla kuin ilman pidennyksiäkin. Kampaajakin kun teki hääkampauksen, niin ihan surutta se tupeerasi ja suihkutti lakkaa eikä tukalle käynyt mitään.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: EyeCandy - 15.11.13 - klo:18:53
Juu todellakin voi käyttää lakkaa pidennysten kanssa. Muotoilutuotteethan kuitenkin lähtee pesussa pois. Mullekin on tehty vaik mitä tupeerauskampauksia pidennyksien kans ja kaikki tökötit käytös.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 19.02.14 - klo:13:35
Jos hius on väärinpäin pidennyksessä, eli niitä tummia palloja latvassa, niin miten se vaikuttaa pidennykseen? Kun ulkomailta on tilannut hiusta, aika isossa osassa on noita palloja latvassa.

Tilasin pidennyshiusta sävyä 613. Omat hiukset ovat keskivaaleat, Poly Color keskivaalealla värjätty. En ole koskaan tilannut vaaleita pidennyksiä, joten nuo sävyt on vaikeita valita. Eikö tuo 613 ole joku kellertävän vaalea sävy luonnossa? Pidennyshius on varmaan vaaleampi kuin oma hiukseni, niin värjäänkö pidennykset Poly Colorilla vai laitanko niihin vain suoraväriä (pysyykö hyvin) esim. Crestol Color Glossia Vaalea Beige?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 19.02.14 - klo:16:37
Pidennykset menevät takkuun helpommin, jos osa hiuksista on väärinpäin. Värjäytyvyys riippuu hiuksesta, mutta ainakin mun halpakiinahiukset eivät pitäneet suoravärejä yhtä pesua kauempaa. Kestoväri tarttui ja pysyi ihan ok.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: diamond - 16.04.14 - klo:16:52
Niin kumpikohan pidennystapa olis parempi ohuisiin hiuksiin? Lähinnä mietityttää kiinnitysten näkyminen...
Ja haittaako, jos omat hiukset on paljon lyhyemmät esim. hartioille ja pidennys olis n. 50cm, onko törkeen näkönen?
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 16.04.14 - klo:17:18
Microring-tekniikkaan en ole perehtynyt, mutta teippipidennystä ainakin pidetään ohuille hiuksille sopivana menetelmänä. 50 cm pituiset pidennykset voi laittaa hartiamittaisiin hiuksiin, mutta jonkinverran joutuu ehkä omaa latvaa kerrostamaan pidennyshiusten joukkoon.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: diamond - 22.04.14 - klo:14:28
Kiitos Kristiina, tilasinpa teipit katotaas kuinka käy ja onko nuo pidennykset ollenkaan mun juttu. Yli 5 vuotta oon niistä haaveillut ja nyt päätin että nyt tai ei koskaan.  :D
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 22.04.14 - klo:14:49
^Olehyvä. Ja saa ne sitten pois, jos ei jaksakaan pitää. Halpis-hiuslakalla olen saanut ne irrotettua hyvin. Laittaa paljon hiuslakkaa teippikohtaan,antaa vaikuttaa kunnolla ja irrottelee varovaisesti pois. Halpaa ja helppoa tehdä itse.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: diamond - 04.06.14 - klo:21:52
Kiitos edelleen, olinkin unohtanut kiittää, vaikka vastauksen olin lukenut  :-[

Nytpä on teippipidennykset päässä vanhin tyttäreni laittoi ne mulle ja hyvät ovat, ainoa mikä harmittaa on se, etten ole jo aiemmin laittanut näitä.

Mieleeni heräsi vielä kysymys, että miten sitten kun on aika nostaa hiuksia, niin nuo teipit uusitaan? ja mistä kannttaisi teippi ostaa???
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 04.06.14 - klo:22:05
http://www.dreamhair.com/fi/supertape-12mm.html#.U49tUijNxr8 (http://www.dreamhair.com/fi/supertape-12mm.html#.U49tUijNxr8) Mä olen ostanut netistä tämän Dreamhairin kautta. Mun teippihius paloille tämä teippi oli aika leveää, mutta ei kohtuuttoman. Jos omistaa hyvät terävät sakset, niin tästä valmiista teipistä leikkelet uudet teipit niiden vanhojen teippien päälle. Joskus raaputtelin vanhat teippien jämät pois, mutta kyllä siihen päälle voi laittaa uudet kerran-kaksi, sitten joutuu jo raaputtaan vanhat pois.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 09.07.14 - klo:11:22
Ei vaikuta olevan pidennykset kovin kuumaa keskustelukamaa täällä enää.  :D
Onko kellään kokemuksia Mago-tekniikasta (Simply Natural)? Siinä siis puuvillalangalla solmitaan nippuja kiinni pieniin hiusosioihin. Harkitsen laittamista, koska mainostetaan hellävaraisena hennollekin tukalle. Vähän kyllä epäilyttää, vilkkuvatko nuo solmut sitten pahastikin. Mitä nyt netistä olen saanut ongittua tietoa, niin monissa kuvissa se lanka on jostain syystä melko poikkeavan väristä pidennyshiukseen nähden. Ihme juttu. Kaipa sitä sitten on helpompi saksia poikki poistovaiheessa...

Haluaisin löytää pidennyksen, jota voisin pitää kolme-neljä kuukautta ilman huoltoa, joka olisi hiusystävällinen oman tukan kasvattajalle, laadultaan tietysti erinomaista... Hinta ei ole niin oleellinen - maksan mieluummin hyvästä hiustenpidennyksestä enemmän, kuin säästän pari satasta ja pilaan oman tukkani projektissa. Huoltoon en aiemmin pääse, sillä oleskelen pääsääntöisesti ulkomailla. Kyseisessä maassa ei oikein löydy sellaista ammattimaista pidennyskulttuuria, joten huolto tai laitatus siellä ei tule kyseeseen. Hätätapauksessa minun pitäisi myös itse pystyä poistamaan pidennys (kaverin avustuksella).

Ensin kylmäkeratiinipidennys vaikutti lupaavalta, mutta olen löytänyt hiusten laadusta aika kehnoja arvioita, vaikka kiinnitystapa olisikin ihan ok. Ei hyvä siis? Lisäksi ongelmaksi muodostuu kampaamon löytäminen, kun en asu missään isossa kaupungissa. Helsinki lienee paras vaihtoehto, mutta mieluummin matkustaisin vaikkapa Loviisaan tai Porvooseen, jos jommasta kummasta löytyisi jokin osaava kampaamo. Perinteisiä sinettejä en uskalla ottaa jottei omat hiukseni turhaan kärsi liikaa, teipit vaativat huoltoa liian pian ja ompelupidennys ei varmaan toimisi, kun edessä hiukseni ovat hennommat kuin takana, ja kaipaavat eniten volyymia juuri siihen.

On tämä vertailu sitten hankalaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 09.07.14 - klo:16:52
^Joo, keskustelu pidennyksistä on näköjään vähentynyt.. harmi! :(

Olin kiinnostunut myös noista Mago-pidennyksistä, ja soitin kampaajalle kysyäkseni niistä lisää. kampaaja sanoi, että noita hiuksia ei voi uudelleenkäyttää, eli ne menevät roskiin joka huollon yhteydessä ja sitten pitää taas ostaa uudet hiukset! Mun mielestä se kuulostaa kauhealta kuluttamiselta, ja on ennenkaikkea todella kallista. Mago-hius on Simply Naturalin hiusta, tosi hyvälaatuista, mutta kallista on.

Kylmäkeratiinimenetelmällä tehtävistä pidennyksistä olen kuullut kyllä hyvää, en ole itse kokeillut. Teippipidennys on ollut mun hiuksille paras, tosin tässä on se lyhyt huoltoväli..
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 09.07.14 - klo:17:32
^ Itseäni ei hinta niinkään kirpaise noissa Magoissa (tarpeitani vastaavalla pituudella ja määrällä hinnaksi tulee useimmissa paikoissa, joista hintatiedon olen löytänyt, korkeintaan noin 390 euroa, mikä minusta tuntuu ihan kohtuulliselta jos pidennys on laadukas ja hellävarainen) ja uusiokäyttöäkin keksin - taidetarvikkeena. Ehkä vähän tyyriinä taidetarvikkeena, mutta eipähän roskikseen tarvitsisi nakata kuitenkaan.  :P
Mitenhän nuo langat / solmut näkyvät hiusten seasta? Netissä on jonkin verran kaupallista kuvamateriaalia mutta mitään ns. kuvallisia käyttäjäkokemuksia en ole löytänyt. Sellaisia ainakaan siis, missä kiinnityskohtaa olisi esitelty. Harmi. Solmu näyttää makrokuvissa tietysti ihan valtavalta, mutta mitenhän lienee "livenä"..? Valitettavasti myös olen törmännyt vain sellaisiin kuviin, joissa vaaleassa tukassa on vielä vaaleampi lanka, jolloin ainakin itselläni se vilkkuisi (jos vilkkuisi?) ikävänä valkeana pallerona hivenen tummemmassa juurikasvussa, värini kun on luonnollisena latvaa kohti liukuva vaalea.
Sen verran sain selville, että Mago-hiuksia saa myös laineikkaana ja kiharana, mikä on tosi hyvä uutinen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: millamagia - 01.08.14 - klo:14:12
Tilasin rapunzel of swedeniltä klipsipidennykset sävyssä 18(dark blond), eli nyt pidennykset ovat aavistuksen tummat omaan hiusväriini. Miten kandee toimia? Yrittää värjätä suoravärillä omat hiukset lähelle pidennyksiä vai kandeeko pidennykset palauttaa? Noi vaaleat sävyt on todella vaikeita. Itselläni hieman kellertävyyttä hiuksissa. Kandeeko pidennykset muutenkin tilata ns. kaksivärisenä eli raidoitettuina ja raidoittaa omat hiukset vai yksivärisinä? Haluisin lähinnä kampauksiin muhkeitta ja pituutta kasvatukseen. Nyt hiukset olkapäille. Lisäksi tilasin sen normi paketin eli 110g, onko liian ohuet, pitäisikö tilata se paksumpi paketti? Omat hiukset on ohuet mutta niitä paljon. Ponnari 7cm
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 02.08.14 - klo:10:06
^Ehdottomasti kannattaa palauttaa pidennykset, eikä edes yrittää saada lähelle omaa väriä värjäyksellä. Pääset paljon helpommalla, kun saat vain ostettua pidennykset, jotka täsmää sun oman väriseen hiukseen. Minun muistaakseni Rapunzelilla oli joku värirengas-systeemi, ne lähettää sen sulle, ja voit näytevärien perusteella tilata omaan hiukseesi sointuvat pidennykset. Vai olikohan tämä näyteväri-systeemi Dreamhairilla sittenkin.

Vaaleiden pidennysten ostaminen on vähän hankalampaa, mutta ei auta kun tilata ja palauttaa niin kauan, että sopiva väri löytyy  :). 110 g on ihan sopiva määrä pidennyshiusta- ainakin minulle oli klipsipidennyksessä. Riippuu, kuinka paljon paksuutta haluat, mutta n. 100 g riittää pääsääntöisesti kokopään klipsipidennykseen. Klipsipidennykset kannattaa tilata oman hiuksen värisenä. Jos hiuksesi ovat yksiväriset, niin tilaa yksiväriset. Ja raidoitetulle hiukselle raidoitetut.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: millamagia - 07.08.14 - klo:19:59
Tilasin nyt uudet pidennykset rapunzelilta. hiukset on samanväriset kuin omat hiukset. Ainut vaan että kun pidennykset laittaa päähän, niin omat hiukset on paljon ohuempaa hiusta. Klipsit näkyy juuressa vaikka hiukset on samanväriset latvoista. Latvoja lyhensin itse ja nyt ne on paksut ja tönköt. Äsh,kaduttaa. Oon niin tarkka hiuksistani. Haluan että ne näyttää hyvältä päässä eikä miltään Tuksu tukalta. Ainut hyvä puoli on, että hiukset on kivat pitkänä. En malta odottaa että omat hiukset kasvaa pitkiksi. Ny siis polkka pituus. En vain taida kehdata pitää noita irtohiuksia missään tai koskaan. =(
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Mena - 08.08.14 - klo:08:59
Tupeerasitko tyveä ennen klipsien laittamista? Yleensähän noita kiharretaan tai laitetaan joku kampaus, ei kai ne suorana näytäkään kovin hyvältä jos oma hius on selkeästi lyhyempää eikä sulaudu pidennysten sekaan niin nätisti.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 08.08.14 - klo:22:35
Ei vaikuta olevan pidennykset kovin kuumaa keskustelukamaa täällä enää.  :D
Onko kellään kokemuksia Mago-tekniikasta (Simply Natural)? Siinä siis puuvillalangalla solmitaan nippuja kiinni pieniin hiusosioihin. Harkitsen laittamista, koska mainostetaan hellävaraisena hennollekin tukalle. Vähän kyllä epäilyttää, vilkkuvatko nuo solmut sitten pahastikin. Mitä nyt netistä olen saanut ongittua tietoa, niin monissa kuvissa se lanka on jostain syystä melko poikkeavan väristä pidennyshiukseen nähden. Ihme juttu. Kaipa sitä sitten on helpompi saksia poikki poistovaiheessa...

Haluaisin löytää pidennyksen, jota voisin pitää kolme-neljä kuukautta ilman huoltoa, joka olisi hiusystävällinen oman tukan kasvattajalle, laadultaan tietysti erinomaista... Hinta ei ole niin oleellinen - maksan mieluummin hyvästä hiustenpidennyksestä enemmän, kuin säästän pari satasta ja pilaan oman tukkani projektissa. Huoltoon en aiemmin pääse, sillä oleskelen pääsääntöisesti ulkomailla. Kyseisessä maassa ei oikein löydy sellaista ammattimaista pidennyskulttuuria, joten huolto tai laitatus siellä ei tule kyseeseen. Hätätapauksessa minun pitäisi myös itse pystyä poistamaan pidennys (kaverin avustuksella).

Ensin kylmäkeratiinipidennys vaikutti lupaavalta, mutta olen löytänyt hiusten laadusta aika kehnoja arvioita, vaikka kiinnitystapa olisikin ihan ok. Ei hyvä siis? Lisäksi ongelmaksi muodostuu kampaamon löytäminen, kun en asu missään isossa kaupungissa. Helsinki lienee paras vaihtoehto, mutta mieluummin matkustaisin vaikkapa Loviisaan tai Porvooseen, jos jommasta kummasta löytyisi jokin osaava kampaamo. Perinteisiä sinettejä en uskalla ottaa jottei omat hiukseni turhaan kärsi liikaa, teipit vaativat huoltoa liian pian ja ompelupidennys ei varmaan toimisi, kun edessä hiukseni ovat hennommat kuin takana, ja kaipaavat eniten volyymia juuri siihen.

On tämä vertailu sitten hankalaa.


Otin Magon muutama päivä sitten. Tää tuntuu tosi hyvältä, koska fleda ei paina läheskään yhtä paljon kuin sinettien kans. En huomannut painavuusongelmaa kyllä ennenkään, mut nyt huomaan eron. Liitoskohdat on myös pienemmät kuin perinteisessä sinetissä.

Suurin ero on hiuksen laadussa. Tätä ennen mulla on ollut Blongin 60-senttiset. Tilasin samanpituiset Magot, jotka on ainakin kymmenen senttiä pidemmät kuin noi Blongit. Erilaiset mittanauhat ilmeisesti käytössä firmoilla. Simplyn hius on latvaan saakka ihanan paksua. En tiedä kyl, pitäiskö tota latvaa jopa rikkoa, koska nyt latva on tosi paksu ja oon tottunut hamppulatvaan, joka sopii myös omaan haperoon moppiinikin.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 09.08.14 - klo:07:51
Tilasin nyt uudet pidennykset rapunzelilta. hiukset on samanväriset kuin omat hiukset. Ainut vaan että kun pidennykset laittaa päähän, niin omat hiukset on paljon ohuempaa hiusta. Klipsit näkyy juuressa vaikka hiukset on samanväriset latvoista. Latvoja lyhensin itse ja nyt ne on paksut ja tönköt. Äsh,kaduttaa. Oon niin tarkka hiuksistani. Haluan että ne näyttää hyvältä päässä eikä miltään Tuksu tukalta. Ainut hyvä puoli on, että hiukset on kivat pitkänä. En malta odottaa että omat hiukset kasvaa pitkiksi. Ny siis polkka pituus. En vain taida kehdata pitää noita irtohiuksia missään tai koskaan. =(

Klipsipidennyshiusta kannattaa suoristaa tai vähän kihartaa, jotta se sulautuu omaan hiukseen. Tämä on tärkeää varsinkin, jos eroa oman hiuksen pituuteen on paljon :). Toki muutenkin pidennys näyttää aina paremmalta, kun sen muotoilee omaan hiukseen sulautuvaksi. Kannattaa erityisesti suoristaa siitä oman hiuksen ja klipsin liitoskohdasta.
Älä vielä luovuta, se vaatii aikaa ja totuttautumista, että pidennys sulautuu omaan hiukseen! :)
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 09.08.14 - klo:13:49
Hei Hansu35, olisi kiva kuulla lisää! Millainen oma hiuslaatusi on? Miten isot käytännössä ne Mago-solmut ovat, kuinka paksua se lanka on? Mitä väriä sinulla on? Erityisesti kokemukset vaaleista sävyistä kiinnostavat itseäni.

Minulle laitettiin kylmäkeratiinipidennys, ja alkuun olin aika pettynyt (ensimmäisinä päivinä jopa kauhistunut ja olisin halunnut perua koko operaation) - nyt, kun on vähän aikaa saanut totutella ja hius on mukautunut paremmin omaan tukkaan, tuntuu kivemmalta. Hyvin, hyvin luonnollinen lopputulos. Tämä ei paina mitään ja päätä voi silittää tuntematta mitään liitoksia. Minulla on kahta vaaleata sävyä sekaisin, ja ainakin toinen näistä on valitettavan hamppua, etenkin jos vertaan omaan hyväkuntoiseen ja pehmeään hiukseeni. Silottavat ja kiillottavat hoitoaineet on ihan ehdottomat tai muuten näytän rölliltä. Minulle laitettiin kaksi pakettia hiusta, eli omasta mielestäni aika vähän, mutta pituuttakaan ei sitten tullut lisää kuin muutama sentti, eli kyseessä on vähän niinkuin tuuhennus enemmänkin. Olisin loppujen lopuksi kuitenkin toivonut radikaalimpaa muutosta ja seuraavalla kerralla joko poistatan koko pidennyksen tai pyydän lisää tukkaa, tai jos tuo Mago on tosi paljon parempi, niin vaihdan kampaamoa ja otan Magon. Mielestäni jos kerran lisäkehiusta on päässäni, mieluummin sitten toivoisin sellaista supertuuheaa jumalatartukkaa kuin tällaista "kuin oma, mutta aavistuksen parempi".  ;D
Mutta onhan tälle kylmäkeratiinillekin aivan varmasti olemassa tarvitseva asiakaskuntansa. Voisin kuvitella tämän sopivan sellaisille ihmisille, joilla on jostain syystä tukka harventunut tai pälvikaljua tms, ja halutaan korjata oman hiuksen kolot mahdollisimman luonnollisesti. Itselläni on ihan normaalipaksuinen ja terve tukka, joten tämä tuntuu siksi vähän turhalta. Samaan lopputulokseen olisin päässyt hyvällä leikkauksella ja kolmen kuukauden kasvattelulla.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 10.08.14 - klo:00:30
Moi.

Mullakin on ollut tuo kylmäkeratiinipidennys muutama vuosi sitten. Otin sen QHairissa ja hinta oli melko suolainen. Sinetit olivat ihania, mutten tykännyt hiuksen laadusta. Koska tuo hius oli latvasta melkoista hamppua, sitä piti lyhentää tosi paljon, ja mä nyt kuitenkin tykkään superpitkästä tukasta. Ei ehkä tyylikästä mutta...

Tän Magon sinetit ovat tosi paljon pienemmät kuin perinteiset keratiinisinetit. Eivät ehkä ihan yhtä pienet kuin kylmäkeratiinisinetit, jotka oli muistaakseni ihan litteät. Mut silti. Mulla on ihan kylmänvaaleat pidennykset ja langat ovat myös vaaleat. Haluun aina tosi ylös ja eteen noita sinettejä, ja nyt nää on tähän tarkoitukseen  oikein mainiot.

Eniten on pakko hehkuttaa hiuksen laatua. En muistanut, että Simplyn hius on näin ihanaa   <3
BLongin jälkeen ero on valtaisa! Olen pessyt nää hiukset, ja nää on edelleen ihanan silkkiset. Lisäksi nää 60-senttiset on alas asti ihanassa kunnossa. Aivan mahtavaa.

Luulen, että otan tästedes pelkästään Magoja. Aina kaljuuteen saakka! (Tää kuulostaa maksetulta mainokselta...)

Joo, ja mun oma tukka - se, mitä siitä on jäljellä - on perinteinen suomalainen hamppukasa: ohutta ja huonokuntoista tukkaa. Vaalennus- ja pidennyskierre ei varsinaisesti saa hiuksiani kukoistamaan. Mutta hyvin nää menee tän ostotukan kans kyllä. Ei ongelmaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: kaarina - 10.08.14 - klo:07:18
Kiitos Hansu35! Kuulostaa kyllä tosi hyvältä. Harmi, etten kuullut tätä vähän aikaisemmin.  :D Ajattelin, että Magon solmut olisivat melko isoja eivätkä siten sopisi kovin ylös asti laitettavaksi. Itselläni on jonkinlainen liukuväri, kun on omanväristä juurikasvua reilu kymmenen senttiä, ysiasteista, ja sitten latvat puolestaan kymppiä. Tämän vuoksi ajattelisin että solmut voisivat olla liian vaaleita ja pilkistellä valkeina. Olen onnistunut googlailemaan vain sellaisia kuvia ja videoita, joissa se lanka on vähän vaaleampi kuin itse tukka, mutta missään ei mainita, onko kyseessä tavalliseen käyttöön tarkoittu nippu vai havainnollistamissyistä valmistettu erikoisväri.

Kuinka pitkä huoltoväli Magossa todellisuudessa on?
Eikö oma hius tykkää pahaa siitä "mutkallaolosta" ja painosta? Katkeaako paljon omia hiuksia tuon mutkan vuoksi?

Mitenhän tämän tuoreen kylmäkeratiinipidennyksen saisi tuhoa aiheuttamatta kotioloissa itse poistettua...  ;D
Kylmäkeratiinia kai mainostetaan suht pitkäikäisenä, muistaakseni 3-4 kuukautta, mutta oma kampaajani sanoi että tosiasiassa tukka "harjautuu" irti ja huoltoväli on 6-8 viikkoa. Tiedä sitten, miksi, ja kuinka yleistä tämä on...
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: diamond - 13.08.14 - klo:16:07
Vähän myöhässä tulee kiitos, mutta mulla oli tietsikka rikki ja puhelimella en jaksanut näpytellä  :(

Joten kiitos edelleen vinkistä.
Mutta uus kysymys: Otin pidennykset pois kun teipit oli laskeutuneet tai siis oma hius oli kasvanut senverran paljon ja takaraivolla oli omat hiukset päässeet takkuuntumaan sellaiseksi kunnon hampputakuksi, että jouduin leikkaamaan sen takun irti  :o ei paljon naurattanut...missä tein väärin osaako joku sanoa ettei toiste käy samoin, teipit aion laitattaa uudelleen kunhan nuo takaraivon hiukset vähän kasvaa
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Hansu35 - 13.08.14 - klo:20:15
Jaa-a. En tiedä, millainen huoltoväli tässä on. Mä aion pitää tätä puoli vuotta, jos mikään ei mene keturalleen. On niin kallis tukka, ettei tällaista voi monesti vuoteen uusia.

Mielestäni solmut jäävät paljon paremmin piiloon kuin keratiinisinetit. Vaikka lanka on ihan vaaleaa, eivät Liitoskohdat näy, vaikka mullakin on ylhäällä ja edessä näitä.

Kylmäkeratiinisinettien poisotto jäi mulle epäselväksi. Muistan käyneeni poistamassa QHairissa ottamani sinetit muualla. Mikään mömmö ei tepsinyt sinetteihin, ja näinpä ne revittiin väkivalloin hiuksistani. Kauhea tuho se oli omalle tukalle! En tajua, miksen poistanut QHairissa noita, kun olin siellä ne ottanutkin.

Mutta jollei tässä mitään ihmeitä tapahdu, vaihdan pysyvästi Magoon. Tää on paras pidennys tähänastisista.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 14.08.14 - klo:16:58
Onko sulla pidennyshiuksille tarkoitettu hiusharja käytössä? Se on erilainen, kuin normaali hiusharja. Pidennyshiuksia ja omia hiuksia pitää harjata usein, ja sillä tavalla, että harjaat ihan tyvestä, takaa, ja niskasta. Olisikohan tässä syy?

Minkälaiset hoitoaineet ja shampoo sulla oli käytössä? Rakennepaikkaavia tuotteita ei kannata käyttää, koska ne eivät sopi pidennyshiukselle. Kosteuttavat ja silottavat tuotteet on hyviä. samoin silikonia sisältävät jätettävät (-ja tavalliset) hoitoaineet.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Firestarter - 16.08.14 - klo:06:51
^^
Kristiinalta tulikin hyviä vinkkejä ja itse lisäisin vielä että pidennysten huoltoväli kannattaa pitää tarpeeksi lyhyenä, pidempi tyvikasvu menee helpommin takkuun. Itse myös tsekkailen iltaisin aina ihan käsituntumalla miltä teippikohdat tuntuvat, eikä takkujen kanssa ole ollut ongelmaa.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Kristiina - 16.08.14 - klo:15:54
^Totta, kannattaa myös käsillä tunnustella teippikohdan ja oman hiuksen liitoskohtaa, siihenkin saattaa muodostua jotain pieniä takun alkuja. Ne voi selvittää samantien, niin ei ala muodotustua isompia takkuja.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: diamond - 16.08.14 - klo:18:09
Kiitos Kristiina ja Firestarter  Todennäköisesti mulla tuli liian pitkä huoltoväli ja myöskin vääränlaisella harjalla harjasin hiukset ja ehkäpä liian huolimattomasti. No osaanpa jatkossa pitää varani.
Mulla on ihan hirvee olo, kaipaan pidennyksiäni ja luulen että laitan kyllä ne pian takas, vaikka vähemmän ensiavuksi. Minäkö turhamainen??? Mutta hemmetti, että tunnen itteni rumaksi nytten  >:(
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: Firestarter - 26.12.14 - klo:18:43
Miten ehkäisisi mahdollisimman pitkälle pidennystukan lyhenemistä? Olen sillä tavalla perfektionisti että tykkäisin tukan olevan tietyssä mitassa koko ajan mutta tuntuu että väistämättä pidennykset kuluvat jonkin verran ja lyhenevät aina ajan kuluessa hiukan (ts. kuukausien/useiden huoltojen aikana). Kun hius on muuten hyvälaatuista ja takutonta niin on sääli pelkän pituuden takia vaihtaa tukkaa uuteen (eikä se kukkarollekaan tee hyvää :-X). Varmaan tietysti samat säännöt pätevät lisäkkeisiin kuin omaankin tukkaan että ei pese/käsittele tukaa muuten hirveän usein esim. kuumilla raudoilla mutta olisiko muita hyviä vinkkejä? Käytän latvasuojaa vähintään joka pesun jälkeen.
Otsikko: Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
Kirjoitti: diamond - 10.01.15 - klo:18:54
Moikka

Olis taas muutama kysymys asioista enemmän tietäville. Mullahan oli kesällä teippipidennykset ja oon nyt ajatellut muuttaa ne sinettipidennyksiksi, koska ne on edelleen hyväkuntoiset. Mutta neuvotteko miten se käytännössä onnistuu ja mitä siihen tarvitaan. Tutulla on kolvi ja hän kyllä kiinnittää ne, mutta tuosta muutoksesta ei ole tietoja kunnolla kummallakaan miten se käy.