Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Kynnet / Vs: Kynsilakat ja kynsifriikkeily
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 30.03.20 - klo:15:19 »
En ole ollut kynsien kanssa kovin aktiivinen viime aikoina. UV-geelit ovat vähän tauolla - ja nyt väliaikana löysin Essien Treat, Love & Colorit taas arkikäyttöön. Kivoja nudesävyjä ja hyvä, mielestäni ihan oikeasti kynnen kuntoa kohentava hoitolakka.


Minulla on kolme sävyä: lähes valkoinen, pinkkiä shimmeriä hillitysti sisältävä Sheers to You, Loving Hue, joka on pehmeä pinkki, kultaista shimmeriä ja Tonal Taupe, viileähkö taupe, jossa varsin voimakas kultainen shimmeri. Kaksi viimeistä ihan mahtavia talvisävyjä, oma kynteni näyttää viileässä helposti aika kuolleen sinertävältä. Molemmat sävyt peittävät tätä sinisyyttä jo yhdellä kerroksella ja kädet näyttävät terveemmiltä. Tonal Taupessa on kultaista shimmeriä aika paljon - ja kahdella tai useammalla kerroksella se on itse asiassa hyvin uniikki nudesävy, "avaruuspersikka", lämmin sävy (pohjasävyn viileydestä huolimatta), joka ei tee kynsistä likaisen näköisiä. Sheers to You on ihana kesällä, raikastaa käsien ilmettä. Mutta tämä vaatii kaksi kerrosta, yksi kerros näyttää helposti laikkuiselta. Saatoin näitä joskus aiemminkin kehua, mutta suosittelen taas, sopivat nudelakkojen ystäville - ja kynsien hoitoon.


Uusia lakkoja en ole ostanut ehkä vuoteen - mutta viimeksi Luxplussasta jotain arkikosmetiikkaa ostaessa eksyi koriin Technicin halpislakka, sävy Unicorn Tears. Enpä ole näin uniikkia sävyä nähnyt pitkään aikaan - ja lakan laatu on ihan huippu (suti on kyllä surkea hajakarvoineen, siinä näkyy tuotteen hinta). Lakan pohjaväri on harmahtava vaaleansininen ja siinä on runsaasti vaalean kullansävyistä shimmeriä. Jo yksi kerros lakkaa peittää hyvin, kaksi kerrosta on täydellinen. Joudun ehkä ostamaan backup-pullon, sillä vastaavaa sävyä en muista mistään muualta. Tulee ihanat, keväisen futuristiset  ;D  kynnet, sävy vielä sopii ihonväriini hienosti. Netistä löytyy yksi lakkauskuva, jota en viitsi linkittää, sillä itse en saa tällä lakalla mitenkään lakaten niin paljon siveltimenjälkiä pintaan. Otan kuvan kun on seuraavan kerran kynsillä.
2
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kun henna ei tartu?
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 25.03.20 - klo:19:49 »
Hmm eikö henna peitä kunnolla harmaita?  ???
3
Meikkaus / Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 19.03.20 - klo:19:06 »
En ole onneksi saanut mitään epämääräisiä oireita tuosta BTB13-seerumista. Olen käyttänyt sitä myös aamuisin meikin alla ihan onnistuneesti. Imeytyy nopeasti, joten voi käyttää vähän kiireessäkin.
4
Meikkaus / Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet
« Uusin viesti kirjoittanut princess 19.03.20 - klo:09:51 »
Mä tilasin saman seerumin ku ellen. Oon tota käyttänytki aiemmin yhen purkin ja kyllä tihensi ripsirivistöä. Ei pidentäny valtavasti.

Plumen seerumin pitäs olla lääkeaineeton ym, mut sain siitä kirvelyä ja muita oireita. Jäi käyttämättä siks osin.
5
Meikkaus / Vs: Kulmakarvat
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 18.03.20 - klo:21:01 »
^ En usko että suoraväri tarttuu kulmakarvoihin kovinkaan hyvin, mutta ainahan voit kokeilla. Ei siitä mitään haittaa ole. Elumenhan ei ole suoraväri, joten se saattaisi jopa tarttuakin, mutta elumen tuppaa tarttumaan myös ihoon aika jämäkästi, etten sitä ehkä kulmiin laittaisi.

Hapetteellisia kulmavärejä löytyy esimerkiksi Sokokselta. Varmaan myös Kicks, emotions ja vastaavat myy niitä.
6
Meikkaus / Vs: Kulmakarvat
« Uusin viesti kirjoittanut signe 18.03.20 - klo:16:02 »
Voiko Elumen-hiusvärillä tai jollain muulla suoravärillä värjätä kulmat?
Nostan tän vielä ylös. Eli onko kukaan värjänny kulmiaan hiusten suoravärillä? Ja toinen kysymys, saako Refectosiliä tai muuta hyvää kulmaväriä enää mistään? Kiitos.
7
Kynnet / Vs: Sally Hansen
« Uusin viesti kirjoittanut miero 12.03.20 - klo:17:03 »
Aiemmin olikin tosiaan muiltakin mainintaa siveltimen suuruudesta. Ilmeisesti kaikissa pulloissa on sitten sama korkki+pensseli. Harmi, jos kesto on hyvä kuitenkin. No, täytyy miettiä vielä. :)
8
Kynnet / Vs: Sally Hansen
« Uusin viesti kirjoittanut Hilippa 11.03.20 - klo:20:31 »
Minulla on paljon kynsilakkoja, mutta vain yksi Sally Hansenilta - ja tämäkin suoraan sanottuna vain siksi, että yritin etsiä yhtä OPI lakkaa vastaavaa sävyä joltain muulta merkiltä... SH ei siis merkkinä vetoa minuun mitenkään. Minulla oleva lakka on miracle gel -sarjaa. Levittyvyys ja kesto on ihan ok, mutta minä toivoisin siveltimen muodon olevan erilainen*, jotta kynsilakan saisi myös pienimmillekin kynsille levitettyä kauniisti ilman että herkästi sotkee kynsinauhaakin lakalla.
*Edit: vaikka ei olekaan levein mitä olen nähnyt niin siis siveltimen reuna on täysin suora eikä pyöristetty ja tämä yhdistettynä sen leveyteen siis herkästi sotkee mulla kynsinauhat...
9
Kynnet / Vs: Sally Hansen
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 11.03.20 - klo:19:37 »
Minulla on pari SH lakkaa ja laatuvaikutelma on kyllä hyvä. Levittyvyys erinomainen, kuivuvat kohtalaisen nopsaan ja kestävät hyvin. Peittävyys vaihtelee sävyittäin, mutta niin se minusta on tarkoituskin. Pullo on hyvä ja pitää lakan käyttökunnossa pitkään.
10
Kynnet / Vs: Sally Hansen
« Uusin viesti kirjoittanut miero 11.03.20 - klo:15:58 »
Aika vähän on kirjoituksia tässä SH varsinaisista lakoista. Millaisia kokemuksia, levittyykö hyvin, kestääkö yli 4pv? Näin kivan sävyn ja tekisi mieli kokeilla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10