Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili eilen kello 19:36 »
Oon ihan supervaikuttunut AHA30%+BHA2% Peeling Solutionista. Mun iho ei yleensä hätkähdä mistään, tää on ensimmäinen tuote joka selkeästi kihelmöi, mutta näyttäisi olevan sit tehojakin sen mukaisesti. Näppyröpelö on melkein kadonnut otsasta ja muutenkin iho tuntuu sileämmältä, jee! Lähinnä toivon vaikutusta pigmenttiläiskiin, onko muilla kuorinnasta ollut apua?
2
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 02.06.20 - klo:21:30 »
^Kuulostaa couperosalta/rosacealta/ruusufinniltä. Siihen kuuluu tyypillisesti ihon punoitusta ja kuumotusta poskien alueella. Iholle saattaa myös tulla pieniä näppyjä ja hankalammassa tilanteessa isoja märkiä näppyjä.

Kärsin itse kyseisestä vaivasta. Enimmäkseen ihoni oireilee punoituksena ja kuumotuksena, mutta toisinaan poskien ja nenän alueelle saattaa tulla yksittäisiä hyvin pieniä punaisia näppyjä. Alkoholi saa ihon lehahtamaan helposti, samoin pitkät ulkoilut, stressaavat tilanteet, sauna. Toisinaan iho tuntuu lehahtavan aivan ilman syytäkin. Parantavaa hoitoa ei ole, mutta tilanteeseen voi itse vaikuttaa ettei ainakaan pahemmaksi muuttuisi.

Ihonhoitotuotteiden kanssa kannattaa olla tarkkana; suosi mahdollisimman helliä, hajusteettomia, yksinkertaisia tuotteita. Vältä tuotteita, joissa on kilometrin pituiset sisällysluettelot, sillä niissä on todennäköisemmin useita herkkää ihoa ärsyttäviä ainesosia. Älä käytä rajuja mekaanisia kuorintoja, äläkä käytä ihon puhdistukseen ylitehokasta/kuivattavaa puhdistusainetta. Käytä ulkona aina päivävoidetta, jossa on kunnon uv-suoja.

Jos näppyjä ilmaantuu, niihin olen saanut apua BHA-nesteestä. Meikkivoiteena suosin melko peittäviä tuotteita, joilla saan punoitusta piiloon.
3
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut cocos 01.06.20 - klo:18:34 »
Osaiskohan joku helppiä? Kosteutan tosi paljon kuivaa ihoani ja käytän aurinkosuojaa. Muutenkin pidän ihostani hyvää huolta. Mutta... Jossain vaiheessa päivää kasvojen ihoa alkaa kuumottaa ja punottaa, varsinkin poskien aluetta ja se tuntuu tosi kuivalta. Käytän ceraven kosteuttavia tuotteita ja en paljoa meikkiä, vaan kevyttä bb-voidetta. Miksi ihoa alkaa kuumottaa kesken päivän? Tämä tapahtuu lähes joka päivä ja näytän sillon aivan tomaatilta, vaikka olisinkin lähtenyt ihan freesin näköisenä kotoa. Apua?
4
Meikkaus / Vs: Vaalea oliivi-iho
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 29.05.20 - klo:19:10 »
Heii, lisää hyviä suosituksia vaaleanvihreille!


Minulla homma on mennyt tosi hyvin talviaikaan näiden tämän ketjun juttujen kanssa. Kesällä on ollut hankalampaa, sillä tuollainen vaalea-medium sävy oliivilla taitolla ei ole sekään helppo löytää. Jonkin verran löytyy kyllä nimikkeistä oliivia, mutta melkein aina nämäkin ovat liian keltaisia - tai jopa oransseja.


Charlotte Tilburylla on ihan mahtavat light/med oliivisävyt! Minulla on ollut jonkin aikaa käytössä Light Wonder kevytmeikkivoide, sävy 6 - ja se on itkettävän nappi! Talvella se on vähän tumma, mutta koska on tuollainen sävyttävän kosteusvoiteen tyyppinen, niin jopa talvella sen saa toimimaan. Nyt kesällä ihan täydellinen! Meinaan kokeilla myös Magic Foundationin sävyssä 6 - sitä ovat moittineet vihreäksi myös ja swatchit näyttävät hyvältä - siitä on kai nykyisin myös vaaleampi oliivisävy, joka ei ole kyllä CultBeautyn valikoimissa. Aivan mahtava on myös Hollywood Flawless Filter sävyssä 4. Aivan täysin oman ihon sävyinen highlighter - meikkivoidemikseri - hohtava primer. On myös muuten ehkä suosikkini tämän tyyppisistä tuotteista ikinä, hohde on niin kaunistava. Light Wonderissa on hajuste, joka on onneksi minun nenääni mieto ja miellyttävä. Flawless Filter taitaa olla hajusteeton. Sekä 6 että 4 ovat CT:n mukaan medium-sävyjä, mutta eivät kyllä kovin tummia sellaisia. Sanoisin olevani tällä hetkellä ehkä MAC 25 tasoa ja näitä on tosi helppo nyt käyttää.
5
Hiusten värjäys / Vs: Kotivärjäyskeskustelu ja -kysymykset
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 29.05.20 - klo:11:44 »
Kiitos vastauksesta 🙂. Entäs tehoaako indigo paremmin harmaisiin kuin Henna? Oisko niitten sekoitus paras harmaita peittämään? 🤔
6
Hiusten värjäys / Vs: Kotivärjäyskeskustelu ja -kysymykset
« Uusin viesti kirjoittanut kuskus 29.05.20 - klo:06:36 »
Tarttuuko hennaväri paremmin märkiin vai kuiviin hiuksiin?

Oman kokemuksen mukaan tarttuu paremmin kosteisiin kuin kuiviin. Liian märistä hiuksista hennaseos alkaa valua heti, eli joku sellainen pyyhekuiva on hyvä. Myös hennaseoksen on parempi olla kostea kuin kuiva, kuivaa on vaikea levittää mutta liian kostea liru valuu. Eli kultainen keskitie molemmissa :)
7
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kun henna ei tartu?
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 29.05.20 - klo:01:38 »
Bodyart laatuinen peittää. Heikkolaatuisempi jättää tuloksen keltaoranssiksi. Googlen kuvahaulla löytyy aika hyvin kuvia kuinka pelittää harmaaseen hiukseen. Ostin ystävälleni joskus Yemeniläistä baq-laatuista hennaa, hänellä siis harmaantuneet hiukset. Lopputulos oli tumma oranssinpunainen. Sitä en tiedä kuinka esim. Cultivator's toimisi harmaaseen hiukseen.
Kiitos vastauksesta 🙂
8
Hiusten värjäys / Vs: Kotivärjäyskeskustelu ja -kysymykset
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 28.05.20 - klo:22:20 »
Tarttuuko hennaväri paremmin märkiin vai kuiviin hiuksiin?
9
Hiusten värjäys / Vs: Värishampoot ja värihoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut mintautta 28.05.20 - klo:08:13 »
Oon käyttäny tuota cameleo värishampoota,hyvin tarttu hennattuun hiukseen,en tiijä vielä kestosta kun en oo värjäyksen jälkeen vielä pessy hiuksia kertaakaan  :)
10
Hiustenhoito / Vs: Kasvattajien oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Xhex0879 28.05.20 - klo:07:55 »
Hiukset vihdoin vyötärö mitassa, katsotaan kuinka pitkäksi nämä vielä kasvaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10