Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Ihonhoito / Vs: Roaccutan
« Uusin viesti kirjoittanut siana 21.06.19 - klo:09:43 »
Kiitos kysymästä, mun iho voi edelleen hyvin! On se alkanut jo rasvoittua samoin kuin hiuspohja, mutta finnejä tulee edelleen vain kuukautisten aikaan joku yksi hassu pieni. Iho on tosi tasainen. Olen ollut siis tosi tosi tyytyväinen, että söin kuurin, ja jos finnejä alkaa tulla, niin syön kyllä  mukisematta kuurin uudestaan.

Maksa-arvot myös laskeneet ihan normaalille tasolle jo samoin kuin kolesterolit. Silmiin on jäänyt kuivuutta, mutta kyllä piilolinssien käyttö nykyisin onnistuu entisissä määrin.
2
Ihonhoito / Vs: Roaccutan
« Uusin viesti kirjoittanut Manna 18.06.19 - klo:16:35 »
^miltä sianan iho näyttää nykyään?

Mä syön näin 50-vuotiaana elämäni kolmatta Roa-kuuria :D Mulla on siis diagnoosina joku talirauhasten liikakasvu, joka näkyy sellaisena röpelöisyytenä. Pahimpia kohtia poltettiin laserilla, mutta koska lopputulos ei ollut tarpeeksi hyvä niin ihotautilääkäri määräsi kolmen kuukauden kuurin. Syön minimiannosta eli 20 mikrogrammaa/päivä. Enpä muistanutkaan miltä kuivat huulet tuntuvat :o Onneksi mulla on vaikka mitä kosteuttavia voiteita, joita voi nyt hölvätä. Ehdotonta plussaa on se, että hiuksia tarvitsee pestä näin kuumallakin ilmalla vain kaksi kertaa viikossa.
3
Meikkaus / Vs: Meikkiapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Manna 14.06.19 - klo:10:35 »
Ja toinen mihin kaipaisin apua on ihon kiiltely/ rasvoittuminen nenässä ja otsalla. Nenä rasvoittuu niin paljon että meikkivoide häviää päivän aikana, ja paljastaa alta cuperosa ihon. Näytän siis iltapäivällä petteri punakuonolta. Nyt käytössä lumenen meikinalusvoide. Onko ongelma ihonhoidossa vai meikinalusvoiteessa? Käytössä kosteuttava seerumi ja kosteusvoide. Millä siis estää ihon kiiltely?

Mä jättäisin primerin pois, oma kokemukseni on se, että niistä on tosi harvoin apua meikin kestossa, jos on rasvaisuuteen taipuvainen iho. Mitä puuteria käytät? Niissäkin on eroja ja lisäksi itselläni olen huomannut parhaimman tuloksen meikin kestävyyteen johtuvan beautyblenderin käytöstä. Sillä tulee ehdottomasti paras ja kestävin pohja. Päivän mittaan voisi käyttää puuteripaperia pahimman kiillon taltuttamiseen.
4
Meikkaus / Vs: Meikkiapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 13.06.19 - klo:18:54 »
^ Omalla rasvoittuvalla ihollani primerit eivät ainakaan toimi. Oli kyseessä sitten silikoninen ja blurraava tai tahmaisemman pinnan jättävä meikinalusvoide, alkaa meikkivoide sen päällä aina erottua läiskiksi ja katoaa lopulta kokonaan (itselläni ongelmakohtia ovat nenänpielet ja leuka). Sääli, sillä ihohuokosia olisi kyllä primerilla kiva häivyttää huomaamattomammiksi.

Hyvä, pitkäkestoinen meikkivoide alkaa minulla kyllä ennemmin tai myöhemmin kiillellä (siihen en ole oikein löytänyt ratkaisua) mutta pysyy kuitenkin paikallaan. Kiillon voi sitten taputella pois ja puuteroida pinnan uudelleen.
5
Meikkaus / Vs: Meikkiapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Xhex0879 13.06.19 - klo:08:19 »
Ostin Cliniquen Superbalancedin meikkivoiteen. Hyvä meikkivoide, sopivan peittävä, mutta siinäkin sama ongelma, kerääntyy juonteisiin.
Ja toinen mihin kaipaisin apua on ihon kiiltely/ rasvoittuminen nenässä ja otsalla. Nenä rasvoittuu niin paljon että meikkivoide häviää päivän aikana, ja paljastaa alta cuperosa ihon. Näytän siis iltapäivällä petteri punakuonolta. Nyt käytössä lumenen meikinalusvoide. Onko ongelma ihonhoidossa vai meikinalusvoiteessa? Käytössä kosteuttava seerumi ja kosteusvoide. Millä siis estää ihon kiiltely?
6
Meikkaus / Vs: Meikkiapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 10.06.19 - klo:23:12 »
^ Tuo on kyllä niin totta. Beauty Blender on pintakuivan ihon paras ystävä. Siveltimellä sutimalla tai buffaamalla kaikki hilseilevät kohdat nostavat suomut pystyyn ja meikkivoide tarraa ihokarvoihin ja huokosiin. Sama meikkivoide kostealla sienellä, ehkä vielä kasvovedellä kostutetulla sienellä töpöttelemällä levittyy paljon nätimmin.
7
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 10.06.19 - klo:18:47 »
Noin pitkät, paksut ja karheat on taatusti mahdoton yhdistelmä pitää pitkään takuttomana! Koita jättää kuitenkin sitä hoitoainetta reilusti pesun yhteydessä hiuksiin, kokeile mieluummin jättää liikaa kuin liian vähän. Jos tulee lähmä niin seuraavalla kerralla vähän vähemmän. Pidä huoli että jätät siihen takkuuntuvaan niskaosaan oikein ekstrahuolella sitä hoitoainetta.

Pellavansiemengeeli on just tollaista kuin kuvailit ;D Vaikea käsitellä ja karkaa sormien välistä klimppinä lattialle. Voit kokeilla jättää keitoksen paljon vetisemmäksi, lähes vesimäiseen koostumukseen ja kaataa tämän seoksen nokkapullolla suihkussa lopuksi koko päähän. Pitoa tässä ei ole nimeksikään mutta saattaa vähentää pörröä kuivumisvaiheen aikana ja tuoda kiiltoa.
8
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Aaa 09.06.19 - klo:22:23 »
Onko täällä vielä muita kasvattajia? Itse leikkasin lyhyen polkan pari kuukautta sitten, mutta siltikin jäi blondattua väriä vielä n.10cm. Kauan tää operaatio kyllä kestää! Mutta nyt ollaan jo huomattavasti paremmalla mallilla, kun lähtökohta oli vuosia hennattu tukka.
9
Ihonhoito / Vs: Hajusteettomat tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Anissa 09.06.19 - klo:18:55 »
^Mä olen tykännyt Dermosilin hyttys- ja punkkisuihkeesta. Suihkutettaessa haisee viinalle, mutta haihtuu nopeasti, eikä sen jälkeen haise millekään. Olen tätä vaatteisiin ja iholle suihkutellut.
10
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut marja 08.06.19 - klo:23:42 »
^
Yritin pikaisesti napsaista kuvaa, mutta olivat kaikki niin sumeita ja epäselviä. Pitää katsella paremmalla ajalla jos onnistuisi. Hiukset ovat tuonne takamuksen päälle/yläreiden kohdalle, paksuhkot, karheat ja kuivat. Eivät ole erityisen kiharat, vaan ennemminkin laineikkaat. Pesun jäljiltä varmaan jotain 2a/2b välimaastoa. Jos maltan olla harjaamatta, niin muutama päivä pesusta alkaa näkymään yksittäisiä korkkiruuveja. Jos tai lähinnä kun harjaan, niin lopputulos on varmaan jotain 1c tasoa. Huokoisuuksista en tiedä mitään.

En ole jättänyt hoitoainetta enkä ole kokeillut mitään pitoa tuovaa tuotetta. En ole suonut asialle ajatustakaan ennen kuin nyt tuo cg buumi tuli valloilleen. Olen siirtynyt täysin pelkän luonnonkosmetiikan käyttöön ja muotoilutuotteita nyt ei näytä löytyvän kovin laajaa valikoimaa. Kaikkialta mistä olen koittanut katsella on muotoilutuotteet olleet loppu jo pidemmän aikaa. Kerran kokeilin pellavansiemengeeliä, mutta se limaklöntti ei ollut yhteistyökykyinen. Se ei halunnut ollenkaan tarttua hiuksiin vaan pujotteli hiussortuvien välistä ja aika nopeasti meni hermot. En sitten tiedä oliko se mun keitokseni jotenkin epäonnistunut.

Jotenkaan ei ole ikinä käynyt edes mielessä, että voisi harjata pelkät takut vaan aina on tullut harjattua koko pää.  ;D Lähinnä ne niskahiukset itsellänikin on pahin kohta. Pitääkin panna nyt kokeiluun tehdä noin kun sanot.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10