Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 19.10.20 - klo:21:28 »
^ Mun tyyli ei ehkä sovi kaikille, mutta en harjaa hiuksia muutoin kuin pestessä hiusten ollessa hoitoaineessa ja pesun jälkeisenä  aamuna ennen hiusten suoristusta. Kun hiukset on suoristettu, menen kolme päivää pesemättä/harjaamatta. Aamuisin vain vähän sormilla pöyhin ja menoksi.
2
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 19.10.20 - klo:20:53 »
Sori oon näämmä kyselyiässä, mutta kysynpä kuitenkin vielä hiusten harjauksesta, että pystyykö joku täällä harjaamaan hiuksensa selviksi niin että ei yhtään hiusta irtoa?  ;D Mä inhoan sitä katkeavien hiusten tunnetta, mutta en kyllä pysty oikein sitä välttämään, ellen sitten omista hiusten harjaamiselle suunnilleen kokonaista tuntia... hiusharjoja on kyllä useammanlaisia käytössä mutta ei kyllä välttämättä just sitä oikeaa... (On tangle teazer muunmuassa)
3
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 18.10.20 - klo:22:24 »
eivät siis niinkään rasvoitu, pesujen yhteydessä teen kosteuttavia hoitoja... pitääkö vaan lisätä hiusten pesua vai voiko jotenkin kosteuttaa tukkaa kuivilteen? ...

Kuivuuko sulla hiukset pesujen välipäivinä, vai jo pian pesun jälkeen?
Olettaisin hiuslaatusi olevan jollain tapaa huokoinen, ja siksi taipuvainen kuivumaan. Ehkä käsitelty tai luonnonkihara?

Ellyn vinkki kuulostaa hyvältä. Itse miettisin myös, tarvitseeko hius tujumpia kosteuttajia, kuten öljyjä. Tai vaihtoehtoisesti jotain silikonipitoista hoitista, joka muodostaa kalvon hiuksen pintaan.
On sekä käsitelty että luonnonkihara... Puolitoista vuotta sitten otin permanentin jota vieläkin kasvatellaan latvoissa pois. nyt ajattelin alkaa käyttää sulfaatittomia shampoita, jos vain löydän eläinkokeettomia... (XZ:tasan luotan aika lailla ja sillä on tää sulfaatiton persikkanektarishampoo)

Pitää yrittää jaksaa öljyhoitoja, jäävät helposti väliin kun tuntuvat niin vaivalloisilta ja hommaa näin äitiyslomalla riittää...
4
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 18.10.20 - klo:10:10 »
Hiukseni kuivettuvat pesujen välissä, eivät siis niinkään rasvoitu, pesujen yhteydessä teen kosteuttavia hoitoja... pitääkö vaan lisätä hiusten pesua vai voiko jotenkin kosteuttaa tukkaa kuivilteen? ...
 

Mä suihkin joka päivä herbinan tai xz:n hiuksiin jätettävää hoitosuihketta. Auttaa jonkin verran, mutta kaipaisin kyllä lisää kosteutustehoa.
5
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut kuskus 17.10.20 - klo:11:14 »
Miten voi olla että minun hiukset on menneet takuille vaikka olen pitänyt niitä koko ajan kiinni juuri estääkseni takkuja??.. 0_0

Mulla hiukset takkuuntuu, jos ne ovat ponnarilla tai letillä eli roikkuvat selkää pitkin. Liikkeiden mukana hiukset "hankautuvat" / tarttuvat paidanselkään ja päivän mittaan takkuuntuvat. Näin käy etenkin jos päällä on neule tai muu karheampi vaate. En ole kokeillut silkkipaitoja tai muita liukkaita materiaaleja, tapahtuisiko niiden kanssa vähemmän takkuuntumista. Nutturoiden kanssa takkuuntumista ei mulla tapahdu, se lienee ainoa varma tapa pitää hiukset takuttomina.
6
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 16.10.20 - klo:14:18 »
Miten voi olla että minun hiukset on menneet takuille vaikka olen pitänyt niitä koko ajan kiinni juuri estääkseni takkuja??.. 0_0
7
Hiusten värjäys / Vs: Elea -markettikestoväri
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 16.10.20 - klo:09:25 »
Haalistuu näämmä nopeesti tää Elämä, harmaa kuultaa jo läpi. 😕
Ehkä siihen on ihan syynsä, miksi niitä kestävämpiä värejä pitää vaivautua sekoittelemaan...
8
Ihonhoito / Vs: Natura Siberica
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 13.10.20 - klo:19:05 »
^Minä koetin etsiä yhteyttä Oma Gertruden ja Natura Siberican välillä, mutta en löytänyt. Silti epäilyttää kyseinen merkki tuon Helsingin Sanomien uutisen jälkeen. Oma Gertrude ei taida aivan saksalaista olla, sillä pullon kyljessä oli valmistusmaana Viro.

Wow, enpä tiennyt tuota Viron-yhteyttä! No, nyt alkaa epäilyt vahvistua entisestään..
9
Ihonhoito / Vs: Natura Siberica
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 13.10.20 - klo:09:16 »
^Minä koetin etsiä yhteyttä Oma Gertruden ja Natura Siberican välillä, mutta en löytänyt. Silti epäilyttää kyseinen merkki tuon Helsingin Sanomien uutisen jälkeen. Oma Gertrude ei taida aivan saksalaista olla, sillä pullon kyljessä oli valmistusmaana Viro. Minä nyt en muutenkaan pystynyt käyttämään sitä Natura Siberican aurinkosuojallista kasvovoidetta, koska se tuoksu on hirveä. Joudun varmaan siirtymään kohta kokonaan tuoksuttomiin tuotteisiin, kun ne ärsyttävät enemmän ja enemmän.
10
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Sekalainen hennavärjäyskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut kuskus 13.10.20 - klo:08:56 »
Mä hennailin noin vuoden Cultivatorsin hennalla, välillä laitoin seokseen mukaan pussin saman merkin mahogany-sävyä. Tulos oli ihan nätti punaruskea, mutta innoissani hennailin vähän liian usein ja väri tummeni nopeasti omaan makuuni liian tummaksi, halusin enemmän oranssia/kuparista sävyä. Vuosi sitten tein värinpoiston ja laitoin päälle henna-cassia-sekoituksen (muistaakseni 50-50). Tästä tuli ihan nätti vaalean oranssi, jopa vähän kellertävä, toki mun sävyihin hiukan liian vaalea. Ajattelin, että siitähän se tulevien hennausten myötä tummuu.
Mun oma sävy on sen verran tumma, että säilyttääkseni kuparin sävyn mun on aina vaalennettava tyvi ennen hennausta. Vuoden aikana olen jaksanut tehdä sen kahdesti, enkä aina ole jaksanut laittaa edes hennaa päälle. Hiusten sävy on ollut siis hyvin kirjava monen sentin tyvikasvuineen, vaalennettuine hennaamattomine osioineen ja hennattuine pituuksineen  ;D Kesällähän tällä nyt ei ole ollut mitään väliä, kun hiukset kuitenkin ovat jatkuvasti kiinni.

Nyt eilen jaksoin vihdoin käyttää koko päivän vaalennus-hennaus-operaatioon, ja olen tosi tyytyväinen tulokseen! Vaalensin tyven Rialin vaalennusvoiteella (mielestäni hellävaraisempi ja myös vähemmän tehokas kuin varsinainen vaalennusaine, eli suht turvallinen käyttää), levitin vaalennettuun osioon pussillisen Cultivatorsin hennaa ja lisänä noin puoli pussia Auburn Copper -sävyä, parin tunnin päästä pituuksiin mössön jämiin lisätty loput Auburn Copperista ja hoitoainetta, tunnin glossaus tällä seoksella. Täysin tasainen ei koko hiuksiston sävy ole edelleenkään, mutta kotihennailijan tulokseksi mielestäni oikein hyvä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10