Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Ihonhoito / Vs: Mádara
« Uusin viesti kirjoittanut enna 18.09.20 - klo:16:14 »
22. syyskuuta madaran sivuilla alet taas :)
2
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut elly 18.09.20 - klo:07:58 »
En valitettavasti ole saanut suolashampoota vielä, koska se on loppuunmyyty. Parin viikon sisällä pitäisi tulla seuraava erä! Ainakin Karkkipäivä-blogissa shampoota oli kehuttu kovasti ja se on tuntunut olevan Dermosilin somepostauksien kommenttikentissä monen suosikki.

Tilasin kuitenkin Dermosililtä jo meikkejä, aurinkosuojasuihkeen ja kosteutustuotteita, ja niiden tulisi saapua postissa piakkoin. :) Suolashampoo pääsee toivottavasti mukaan seuraavaan tilaukseen.
3
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut attir 15.09.20 - klo:10:44 »
Täytyy tehdä pitkästä aikaa Dermosilille tilaus. Etenkin Suolashampoo ja Ruusunmarjaseerumi käsille kiinnostavat. Tykkäsin kovasti Lushin suolaa sisältävästä shampoosta, mutta tämä on hinnaltaan paljon edullisempi. Varmasti pari muutakin tuotetta päätyy matkaan. Esimerkiksi Karbamidi-puikkoa kiinnostaisi testata.

Suolashampoo kiinnostaa  :) Tilasitko? Miltä vaikutti? Kertokaa muutkin kokemuksia.
4
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Sekalainen hennavärjäyskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 15.09.20 - klo:08:18 »
Mä olen nyt maaliskuusta asti värjäillyt cassia/henna-seoksella suhteessa 65/35. Tavoitteena kuparisemman värinen tukka. Lopputulos puolen vuodenkaan jälkeen ei miellytä. Ilmeisesti pohjavärini on sen verran tumma, että mitään kirkasta kuparia tästä ei saa. Keinovalossa hiusten väri näyttää yhtä tummalta juuresta latvoihin (ei yllätä koska kasvivärihän ei vaalenna). Hiuksen kiillon sävy on juuresta keltaisempi ja latvoja kohti sävy muuttuu punaisemmaksi.  Haluaisin myös että punainen näkyisi paremmin, koska nyt hiuksissa on  jännä tumma sävy, joka näyttää punaiselta kun valo osuu. Mahonki on varmaan oikea sana kuvaamaan väriä. Plussa seoksen käyttämisessä on se että juurikasvu ei näy niin selkeästi kuin pelkällä hennalla värjätessä.
5
Ihonhoito / Vs: Kauneusseerumit
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 15.09.20 - klo:08:04 »
^Hyvän valinnan olet tehnyt, tuo on oikeasti laadukas  :D

Tällä hetkellä seerumeina lähinnä The Ordinaryn, The Inkey Listin ja vastaavien liemiä...
6
Ihonhoito / Vs: Kauneusseerumit
« Uusin viesti kirjoittanut elly 15.09.20 - klo:07:25 »
Mulla lipsahti vähän eilen illalla ja tilasin Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumin. ;D Oon lukenut monesta paikasta tästä kulttiseerumista ja kun eteen tuli hyvä tarjous, niin päätin tilata kokeiluun. Seerumit on tällä hetkellä ehdottomasti kiinnostavin ihonhoitomuoto itselleni, koska en oo onnistunut vielä saamaan voiteilla samalla tavalla kosteutta ihoon. Nytpä ainakin näkee onko tuote maineensa veroinen. :)

Mitkä on juuresten lempiseerumit?
7
Henna ja muut kasvivärit / Sekalainen hennavärjäyskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 15.09.20 - klo:07:10 »
En löytänyt enää keskustelutopiccia jossa oli yleistä juttua hennalla/cassialla/indigolla värjäämisestä, sekä sekotteiden käyttämisestä. On mennyt arkistoon.
8
Ihonhoito / Vs: Huulirasvat ja -voiteet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 14.09.20 - klo:08:08 »
Sorruin taas syrjähyppyyn ja ostin La Roche Posay:n Cicaplast-tuubin. No, ihan kiva tämä tietty on, mutta ei mitään erityistä...
9
Ihonhoito / Vs: Huulirasvat ja -voiteet
« Uusin viesti kirjoittanut elly 14.09.20 - klo:07:16 »
Mulle Carmex ja Acon vaaleansininen ovat ainoita huulirasvoja, joita ostan kerta toisensa jälkeen. Mun mielestä Carmex on koostumukseltaan tahmeampi, kun taas Acon puikko on hyvin liukuva ja huulille sulava. Molemmat rauhoittavat ja korjaavat ärtyneiksi rohtuneet huulet tehokkaasti. Luulin pitkään Carmexin tehon piilevän siinä mentholin kirvelyllä rohtuneilla huulilla, mutta Acon vaniljainen kosteutus toimii ihan yhtä hyvin. Tässä on kyllä ehdottomasti huulirasvojen TOP2.
10
Hennaseraissa on taas sennaa eli cassiaa kaupan, just tilasin. ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10