Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Ihonhoito / Vs: Lidlin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut catjuska eilen kello 21:48 »
Onko kukaan innostunut kokeilemaan Lidlin bb-voidetta? Sitä on ilmeisesti kahdessa sävyssä. Huokea hinta houkuttelisi, mutta iho sen verran haastava etten tiedä uskallanko ottaa riskiä sen räjähtämiseen.
2
Meikkaus / Vs: Ripsien pidennykset
« Uusin viesti kirjoittanut Fii eilen kello 21:39 »
Täällä oli taannoin juttua LVL-käsittelystä. Tuota en ole kokeillut, mutta Yumi-lashes-käsittelyä kyllä, joka on oikeastaan aivan sama. Ilmeisesti eri paikan ja ihmisten kehittämä  ;D Tuossa ripsiin laitettiin muotti joka taivutti ne ja värjäsi. Ripsistä tuli tosi kivat. Pari kertaa siinä kävin. Huono puoli on se, että ripsiin ei tule tuuheutta, jota itse ainakin haen. Nyt olen kyllä ennen elokuista reissuani menossa käsittelyyn. Näyttääpähän vähän ihmismäisemmältä. En oikeastaan suosittele jatkavaan käyttöön. En usko, että tekee ripsille hyvää ja tietysti kun käsittely kasvaa pois, ripset on aika kauhean näköiset ja kaartuvat  joka suuntaan.
3
Meikkaus / Vs: Tummat silmänaluset
« Uusin viesti kirjoittanut Fii eilen kello 20:42 »
Itsellä Triinan ja Lallan lailla erittäin tummat silmänaluset. Miinusnäkö myös mutta käytän usein myls piilareita jolloin miinuksesta ei ole niin hyötyä. Itse olen käyttänyt kahta tuotetta. Beccan under eye brightening concealer, joka on hieman pinkkiä nimensäkin mukaisesti kirkastamaan aluetta ja sitten peittaria päälle. Suosikki on ehkä Malu Wilzin camouflage sävyssä 12. Tuon Beccan sijasta myös Lioelen under the eye light concealer toimii hiukan samalla tavalla ja hinta on huomattavasti huokeampi. Koostumukseltaan Becca vain itselläni toimii paremmin. ML:n peittarissa ainoa miinus tulee siitä, että sisältää mineraaliöljyjä ym., mutta onneksi itselleni ei sy-iholle tule finnejä. Muutenhan tuo olisi aivan loistava näpyillekin mutta noista öljyistä johtuen tulee vain lisää näppyjä peitettäväksi  :-[
4
Ihonhoito / Vs: Lidlin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Fii eilen kello 20:29 »
Itse olen käytellyt jo lukuisia tuubeja Lidlin Urea 10% jalkavoidetta. Hieman lirumpaa kuin jotkut vastaavat mutta kosteustehot tosi hyvät. Sitten kun vaan muistaisi joka ilta rasvailla  ;D
5
Hiusten värjäys / Vs: Suoravärit
« Uusin viesti kirjoittanut MerGirl eilen kello 18:39 »
^ Mä sain tummanruskeat hiukseni 10 minuutin vaikutusajalla ihan sinisiksi. Harmitti vaan että väriä irtosi kuivanakin koko ajan.
6
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut pinkpepper eilen kello 18:04 »
7
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut pinkpepper eilen kello 17:58 »
Löytyykö Essenceltä hyvää kajalia/silmänrajauskynää tightliningiin? Tämän hetken suosikki on IsaDoran Inliner, mutta sekin kuluu pois päivän aikana.
8
Hiustenhoito / Vs: Paul Mitchell
« Uusin viesti kirjoittanut naapio eilen kello 13:16 »
Ostin ennen Sisilian matkaa Paul Mitchellin Ultimate Color Repair Tripe Rescue -suihkeen aurinkosuojaksi ja inhoan sitä. Se haisee pahalta, niin pahalta, että hattuun ja rantapyyhkeeseen jää hakua. Ja sen jäljiltä lattia jää todella liukkaaksi. Siloittaa kyllä hyvin, mutta miinukset ovat liian isoja.
9
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Lila eilen kello 10:48 »
Just se :)
10
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Lilli eilen kello 09:49 »
Mun oma kampaaja on erikoistunut ja opiskellut nyt nimenomaan värjäämisiä ja tosi upeita kuvia hänellä näyttää olevankin erilaisista värjäystyyleistä. Itse kun olen tämmönen omavärinen ikuinen kasvattaja niin en oikein kuulu (enää) hänen kohderyhmäänsä. Ei kuitenkaan onneksi huomauttele mitään oman värin tylsyydestä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10