Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Hiusten värjäys / Vs: Suoravärit
« Uusin viesti kirjoittanut khissu eilen kello 21:13 »
Tyvikasvu ja suoravärit.


Eli värjään punaiseksi garnier olian värillä. Omaan hyvin vaalean hiuksen, joka on melko ohutta myös. Pystyykö millään suoravärillä sävyttämään tuota tyvikasvua vai täytyykö melkein joka kuu värjätä kunnon hiusvärillä. Haluaisin edes vähän pidentää tuota värjäysväliä, mutta koska hiukset ovat lyhyet niin tuo tyvi näkyy monista paikoista kauhean näköisenä jo 4viikon kohdalla.
2
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Tahiti eilen kello 16:58 »
Milla Magialle hiukan myöhäinen vastaus, mut suosittelisin tekemään vaaleita raitoja osaan juuresta, että saat liukuvasti vaalennettua hiusta. Raidoilla pystyy venyttämään kivasti värjäysväliä. Mulla oli 15 cm juurikasvu, johon otin vaaleita raitoja tasoittamaan juurikasvu kohtaa viitisen kuukautta sitten. Päälimmäiset hiukset jäi omanväriseksi ja ei ole tullut tarvetta värjätä uudelleen.
3
Meikkaus / Vs: Selektiiviset ripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut helka eilen kello 14:52 »
Ostin heräteostoksena lentokentältä Benefitin Roller Lashin minikokoisen (mini sisältää tavaraa n. puolet normaalikokoisesta) ripsivärin ja täytyy sanoa, että tykkään tästäkin. Tätä on helppo laittaa ripsiin tarpeeksi vähän, paakkuja ei tule ja näyttää siltä, että ripset ovat vähän kaarevammat kuin normaalisti (tämä tosin saattaa olla toiveajattelunsekaista luuloa). Noita minikokoja saisi olla liikkeellä enemmänkin, koska en viitsi ventovieraasta ripsiväristä ostaa heti täyskokoista, jos se osoittautuukin huonoksi. Lisäksi minin ehtii paremmin käyttää loppuun suositellussa kolmessa kuukaudessa.
4
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 11.12.18 - klo:22:11 »
Lash princess volume ja The false lashes mascara extreme volume &  curl. Lisäksi nyt ostin testiin Lash princess false lash effectin. Nää kestää mulla koko päivän, urheillessa ja vähän kyyneleitäkin. Tuoreesta vasta-avatusta pitää vähän kerrostaa, vähän kuivahtaneesta riittää yksi kerros. En kaipaa mitään ihan megaripsiä, mutta kuitenkin enemmän kuin pelkkää väriä.
5
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 11.12.18 - klo:19:57 »
^Mitä käytät Essenceltä?
6
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 11.12.18 - klo:15:34 »
^ Kiitos vastauksesta. Satuin työasioissa Tokmannin liepeille ja kävinkin sitten hakemassa hyllystä viimeiset muutaman kappaleen jo hyväksi havaittuja Essencen ripsareita.  ;D
7
Ihonhoito / Vs: Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 11.12.18 - klo:08:48 »
Ostin apteekissa myytävän Atopik -sarjan kasvoveden ja kokeilin sitä heti illalla. Levitin tuotteen käsien kautta ja levitysvaiheessa ruusuvesi tuoksui melko voimakkaasti, muttei jäänyt leijumaan pitkäksi aikaa. Kasvovesi tuntui iholla miellyttävältä ja kosteuttavalta. Ainakin ensivaikutelma tästä on hyvä. Aion kokeilla sarjan muitakin tuotteita. Nämä ovat kotimaisiakin.
8
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 10.12.18 - klo:21:38 »
^Minulla on vedenkestävä ripsiväri ja ei se kyllä ihmeitä ripsille tee. Lähinnä vain värjää. Odotin vähän parempaa.

Edit. Piti ihan laittaa tätä aamulla. Tulee melko luonnollinen tulos, erotellun näköinen. Minulla on niin harvat ripset nykyisin, niin eivät näytä kovin runsailta varmaan minkään ripsivärin kanssa. Ja tämä leviää rasvaisille luomille päivän aikana.
9
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 10.12.18 - klo:19:37 »
Onko kellään kokemusta Miss Beauty Londonin ripsareista? Tämä on joku uusi halpismerkki mitä esim Prisma myy. Hintaluokka ilmeisesti samaa kuin Essence. Mä en jaksais millään lähteä metsästämään Essenceä, kun tuntuu olevan aina hyllyt tyhjänä. Ja toisaalta ei huvita maksaa mansikoita kun herkkien silmieni kanssa käyttöikä on yleensä se 2kk.
10
Meikkaus / Vs: Hajuvedet
« Uusin viesti kirjoittanut Kauris 10.12.18 - klo:19:32 »
NYT SE ON MUN! :l Cleanin Outdoor Shower Fresh on lopetettu joskus vuosia sitten, mutta löysin iskemättömän 60ml-pullon Ebaysta vajaalla viidelläkympillä!

Ei ehkä vedä vertoja Cleanin Originalille (johon toki liittyy mulla oaljon nostalgiaa ja sitä kautta se on tosi erityinen tuoksu mulle), mutta aaaah miten raikas vihertävällä sävyllä!  <3
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10