Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Aaa 19.02.20 - klo:15:25 »
^voin sanoa, että ne värit muuttuu vielä senkin jälkeen, kun pääset värjätystä latvasta eroon. Ainakin itsestä tuntui, että kun vanhat vaalean raidan jämät leikattiin pois muuttui vielä se värimaailma, vaikka luulin, ettei enää vaikuttaisi. Ja nyt tosiaan tuntuu, että jotkut vanhat vaatteet siis näyttää vaan aivan kauheille  ;D. Ettei melkeen edes pysty niitä käyttämään  ::). Huulipunia en kyllä osaa enää käyttää yhtään. Mullakin on pinkkiä, punaista ja viininpunaista ja tuntuu, ettei oikein mikään käy. Varmaan aika tärkeä, onko sävyt lämpimiä vai kylmiä sävyjä, enkä niistä oikein itse ymmärrä mitään.
2
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Sassy 14.02.20 - klo:10:23 »
^Tein saman huomion hetki sitten värien kanssa! Jotenkin oma väri tuo paljon vähemmän kontrastia omiin piirteisiin, jolloin myös esim. kirkkaat huulipunat näyttävät lähinnä irrallisilta. Yritän toki käyttää nykyisiä meikkejä ja vaatteita pois, mutta monet kirkkaat värit, jotka ennen sopivat tosi kivasti, ovat liian kirkuvia omiin piirteisiin. Siinä missä ennen pystyin käyttämään "clear winter" palettia nykyään olen oikeasti varmaan ennemminkin "true summer". Lisäksi juurikasvun lisääntyessä punertava latva näyttää entistä järisyttävämmältä  ;D
3
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Aaa 13.02.20 - klo:22:35 »
Nyt kun olen puolitoista kuukautta katsellut omaa väriä, olen tykästynyt tähän tosi paljon   :). Olen ostanut pari uutta paitaa, ja olen miettinyt, miksi en aiemmin ole käyttänyt noita värejä, jotka oikeasti sopii mulle. Oiskohan se värjätty hius vaikuttanut vähän noihin väreihin  ::) . No, onneksi edes nyt tässä vaiheessa tuli tämä muutos. Huulipunat ei tosin tunnu sopivan värisille, pitäis varmaan käydä jossain meikkiosastolla kyselemässä apua.
4
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 07.02.20 - klo:09:16 »
Minä värjäsin liukuvaalennuksen piiloon, Liiterissä on myynnissä Schwartzkopfin kestovärejä ja muutaman värin valikoimassa oli kerrankin tuhkainen tummanvaalea. Väri oli poikkeuksellisen viileä ja lopputulos näyttää yllättävän hyvältä ja luonnolliselta, pohjalla oleva liuku häivyttää pientä sävyeroa omanväriseen tyveen tosi tehokkaasti. Oli muutenkin hyvä väri, ammoniaklkipitoinen, mutta ei silmien kirvelyyn saakka, ja mukana oleva keratiiniseerumi ennen värjäystä levitettäväksi oli tosi toimivaa kamaa.


Kyllästyin toissasyksynä omaan väriin tosi nopeasti ja tein tuon liukuvaalennuksen, joka olikin helppo ratkaisu, ei ollut kiirettä tehdä mitään päivityksiä ja uusia vaalennuksia. Nyt omaa väriä alkoi kuitenkin olla liki 20 senttiä tyvessä ja jotain piti tehdä. Harkitsin jotain balayage-tyyppistä ratkaisua, mutta en ole tarpeeksi taitava tekemään sitä itselleni ja kampaajaan ei nyt ollut rahaa.


Ehkäpä katselen tuota omaa väriä takaisin kumminkin - ja jos jotain kaipaan, niin pehmeitä raitoja voisi joskus ottaa ilmeen keventämiseksi.


Vaalennettu ja kestovärjätty osahan ottaa myös suoraväriä vastaan, ajoittainen taitto johonkin luumuun tai ruusukultaan voi olla ihan hauska juttu hetkelliseksi piristykseksi, tummanvaalea pohja tekee kirkkaasta sävystä hauskan murretun ja savuisen. Käsitelty latvaosa tulee kulkemaan mukana pitkään, sillä se ei ole erityisen huonokuntoinen ja haluan tukkaan lisää pituutta.
5
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Tahiti 07.02.20 - klo:07:14 »
Minulla on 10 kk viimeisistä raidoista. Tosin silloin kampaaja laittoi vaan muutaman raidan ja jäi vähän fiilis, että juurikasvu jäi entisistä raidoista (jotka tehtiin elokuussa 2018). Nyt olin jo varannut kampaajan, mutta päätin sitten perua. Haluan oikeasti nähdä millainen hius tulee omanvärisestä. Tässä värjäysmatkalla olen siirtynyt myös curly girl aineisiin. Ne on helpottaneet hiusten rasvoittumista eikä hiukset tunnu heti rasvaisilta, kuten yleensä mun tyyppisellä sileällä ja liukkaalla hiuksella.

Pikkuhiljaa saisi siirtyä keinoihin jotka toimii sileän hiuksen kanssa mutta on liian rajuja blondille. Ehkä tämä osuus on haastavin ja saattaa olla että palaan takaisin rautoihin. Kokonaan toiseen väriin en varmaan enää siirry, sen verran rasittavaa on se heti näkyvä juurikasvu.
6
Hiustenhoito / Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 02.02.20 - klo:19:24 »
Tarvitsin iHerbistä tehokasta D-vitamiinia - mutta panin samaan tilaukseen myös Mill Creekin hennahoitsikan, siinäkin hydrolysoitu keratiini INCIssä korkealla, muutenkin hyvänoloinen koostumus. Kerron käyttökokemuksia luonnonkiharaan, kunhan niitä ehtii kertyä.
7
Hiustenhoito / Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
« Uusin viesti kirjoittanut vadelma 02.02.20 - klo:05:23 »
Olen nyt metsästänyt Alba Botanican jätettävälle korvaajaa pitkään ja hartaasti,
törmäsin tähän:

https://fi.iherb.com/pr/Okay-Deep-Moisturizing-Leave-in-Conditioner-Coconut-8-fl-oz-237-ml/97463

Muutaman käyttökerran jälkeen olen aivan ihastunut. Pyyhekuivaan tukkaan laitettuna silottaa kuten Alba aikoinaan, tuntuu hoitavalta ja helpottaa kampaamista. Ei silikonia. Muista ainesosista olen huono arvioimaan, mutta viisaammat kritisoikoot incin tarkemmin. Tuoksuu kookokselle, mistä en kyllä tykkää, mutta ei onneksi kuivuttuaan jää häiritsemään. Kuivaan tukkaan en ole kokeillut. Iso pullo ja suht koht paksu koostumus, hyvä korkki mutta tosin tuubi olisi ollut toimivampi tälle aineelle.

Kaipaan yhä HG-tuotetta, mutta tämän kanssa pärjään jo pitkälle.
8
Ihonhoito / Vs: Apteekki ja sen tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 01.02.20 - klo:15:13 »
Millaisia kokemuksia on Ceralan pesuöljystä? Minulla oli viimeksi kokeilussa Acon hajusteeton Body Caring Shower Oil, joka on kuin öljyä ja minusta se peseytyi iholta melko heikohkosti. Tykkään siitä, jos tuote kuitenkin peseytyy kohtuullisen hyvin pois iholta, muttei kosteutettu tunne haittaa. Apteekin sivuilla sanotaan Ceralanin olevan enemmän voidemainen kuin öljyinen. Joskus olen pessyt ihoa Aqualan L:llä ja siitä kyllä tykkäsin.

Kokeilin vartalolle uutta Probicare voidetta ja se on paksua, levitys oli vähän hankalaa, mutta kyllä on paras käyttämäni perusvoide. Usein voiteen levityksen jälkeen iho on pian yhtä kuiva kuin ennekin, mutta tämä voide tuntui jättävän ihon kosteutetuksi. Esimerkiksi CeraVe:n pumppupuollossa oleva kosteusvoide on paljon kevyempi, eikä tunnu olevan tarpeeksi tehokas esimerkiksi minun kuiville säärille. Kyynärpäissäni on myös hyvin kuiva ja karhea iho, mutta Probicare auttoi siihenkin.
9
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 31.01.20 - klo:21:04 »
^Mun ainakin täytyy yön jälkeen tehdä hiuksille jotain elvytystoimenpiteitä jos pidän hiukset kiharoina. Jos tilanne on paha niin suihkin hiusten pituudet todella märiksi vedellä johon on tuutattu sekaan hoitoainetta. Sitten varovasti sormin irrottelen yön aikana yhteen kietoutuneet isoimmat kiharakimput, silottelen pintapörröä ja lopuksi rutistelu. Kun hiuksen tyveä ei ole kastellut niin pituudet kuivuvat minulla melko nopeasti ja yleensä siihen jää pieni cast vaikka en geeliä ole enää lisännyt. Kun hiukset ovat kuivuneet niin cast rutistellaan vielä pehmeäksi.

Jos tilanne on aamulla vain vähän huono, niin saattaa riittää että laitan nokareen hoitoainetta kädelle, kastelen molemmat kämmenet hanan alla ja levitän tämän hoitoaine-vesiseoksen kämmenten väliin tasaiseksi litkuksi ja hivelen hiusten pintaa pitkin tasoittaen pörröä ja lopuksi kiharoiden rutistelu.
10
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Sassy 30.01.20 - klo:12:49 »
Löysin sattumalta täältä foorumilta kuvan kokonaan oman värisistä hiuksistani. Tämä lisäsi kummasti intoa kasvattaa luonnollista väriä takaisin, kun näki lopputuloksen tavallaan jo etukäteen ;D. Oman värin kasvatus on jatkunut nyt n. 8 kk. Tuntuu, että vähitellen olen päässyt ohi pahimmasta vaiheesta. Syksyllä oman väristen raitojen lisääminen ja joulukuussa latvan glossaaminen auttoivat tilannetta, vaikka edelleen blondi paistaa latvasta läpi. Kokonaisuus on kuitenkin ihan siedettävä liukuväri, jolle ei toistaiseksi kannata tehdä mitään, sillä lopputulos tuskin olisi yhtään parempi. Yritän tänä vuonna venyttää kampaajaväliä n. 5 kuukauteen. Tällä säästää toivottavasti rahaa ja samalla pidempi aika suuntaa ajatusta pois hiuksista ;).
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10