Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Hiusten värjäys / Vs: Parhaat punavärit ja punaisen värin ylläpito
« Uusin viesti kirjoittanut Mena eilen kello 22:00 »
Mä repäisin kuukausi sitten kymmenen vuoden hennailun jälkeen. Tukkaan värinpoisto, Loreal Colorista #brightred (joka jäi ihan liian shokkipunaiseksi) ja vielä Garnier nutrisse 6.60. Tää on vieläkin mun makuun vähän liian vaalea ja kirkas. Kc colormaskin punaisella saan siitä syvemmän punaisen ja nätimmän, mutta haalistuu tietenkin takaisin oranssiin taittavan punaiseksi nopeasti. Millähän tätä saisi aavistuksen tummemmaksi? Mulla ois kyllä pari purkkia Garnier Olia 6.60 kun halvalla sain... Tarraako joku marketin 6.6x hieman tummemmaksi kuin muut? 5-tummuudella punaista ei taida olla millään merkillä myynnissä...
2
Hiusten värjäys / Vs: Värishampoot ja värihoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Mena eilen kello 21:52 »
Kellään kokemusta Colour bomb by Maverickin sävyhoitoaineista? Myydään ainakin Tokmannilla ja Cocopandalla, pyöreä pumppupullo. Kiinnostelisi vähän, nyt käytössä KC (four reason) colormask red joka on kyllä hyvä mun tukalle. Biozell ei sovi mun tukalle ja hermoille; kestää sata vuotta huuhtoa pois, sotkee lylppärin laatat ja valuu pois seuraavassa pesussa.
3
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut pinkpepper eilen kello 14:55 »
Swatch kiinnostaisi tuosta oliivi sävystä!
4
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 12.04.21 - klo:13:24 »
Mun ikivanha Meowin jättipurkki mineraalimeikkipohjaa loppui vihdoin ja viimein, ja hankin tilalle Aliman Pure Satin Matte -pohjan sävyssä Olive 0. Kesäksi täytyy varmaan ostaa myös sävy 1 tai 1.5, ja mahdollisesti sävyssä Warm, eikä Olive, jotta keltaisuutta tulisi hiukan kesäkäyttöön lisää, sillä 0 on varmaankin liian vaalea kesäkäyttöön. Vielä en ole pohjaa päässyt testaamaan useita kertoja, mutta ainakin ensivaikutelmat ovat todella hyvät. Pohja ei ole liian kuiva, eikä tuntunut liejuuntuvan tai katoavan kasvoilta. Peittokyky on ihan OK. Jälki on kauniin tasainen: ei liian mattainen, tai kiiltävä.
5
Meikkaus / Vs: Puuterit
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 12.04.21 - klo:12:48 »
Mitäs puutereita juurekset käyttää nykyään? Haaveilen kiinteästä puuterista, jolla saisi huitaisulla huoliteltua naaman tai taitettua aurinkosuojan kiiltoa. Öljynimutehoja ei tarvita ja talkki jostain syystä polttelee. Iho on ihan järkyn herkkä. Katselin vähän tarjontaa, ja esim hypetetty Hourglass on ehkä vähän turhan kiiltävä. The Balmin Sexy Mama, Cover FX:n kompaktit tai jotain sinne päin vois toimia. Mietin myös Filorgan tai MUFEn HD-puutereita, mutta se valkoisuus vähän arveluttaa.
6
Ihonhoito / Vs: Aurinkosuojat ja -tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 08.04.21 - klo:19:44 »
Tänään koeajossa Rilastil Sun System compact spf50, italialaista apteekkikosmetiikkaa, puhdas titaani-sinkkisuoja, ei talkkia eikä hajusteita, hieman silikonia ja aavistus öljyä. Halusin kokeilla mineraalisuojaa kasvoille ilman kuivatusta ja haamuefektiä. Tuntuu aika kivalta. Ei kuivata eikä tunnu rasvaiselta. Kevyellä kerroksella suht luonnollinen ja puolipeittävä, ja se spf ehkä tällä annostelulla jää parinkympin paikkeille. Otin vaaleimman sävyn ja tämä on varmaan parhaimmillaan kesämmällä. Tässä on vähän lasimainen (ei tosin öljyinen) kiilto, joten puuteria perään jos mattaa kaipaa. Mulla ei edes ole puuteria... Suunnilleen 9h ollut nyt naamassa, ja pysynyt siistinä kertymättä huokosiin tai juonteisiin.
7
Ihonhoito / Vs: Aurinkosuojat ja -tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 08.04.21 - klo:16:20 »
Kiinnostava nähdä, koska nuo uudet filtterit saadaan taas toimiviksi ja hyväksyttyjen kirjoihin.

Uusi tuttavuus videolta: Isntree 50+spf puikko, mukana kahdeksaa (!) eri hyaluronihappolajia...
8
Ihonhoito / Vs: Aurinkosuojat ja -tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut jeba 08.04.21 - klo:14:25 »
^ Tuo öljyn tai minkä tahansa sekoittaminen aurinkosuojan sekaan varmasti laskee/laimentaa suojatehoa kuten sanoitkin. Itse pyrin käyttämään aurinkosuojaa vuoden ympäri jokaisena päivänä ainakin kasvojen ja kaulan iholla, joten nuo mineraalisuojat ei nyt itselle sovi. Ihon pitää kestää yhtäjaksoista käyttöä ilman kuivumisia tai ärsytyksiä, enkä halua myöskään lähmäisyyttä tai öljyisyyttä :P Jatkan kemikaalisten suojien käyttöä ja testailua, ja ihan mielenkiintoisia tuttavuuksia on löytynytkin.

Luulin että olin jo aiemmin löytänyt aivan täydellisen kemikaalisen aurinkosuojan koreakosmetiikasta, jota ehdinkin käyttää kaksi tai kolme purkkia, ja ajattelin että enää ei tarvitse sopivaa etsiä. Kunnes sitten törmäsin uutisointiin, että sen suojakerroin on länsimaisten testien perusteella oikeasti yli puolet pienempi. Tämän jälkeen on mennyt vähän luotto koreakosmetiikkaan itsellä ainakin aurinkosuojien osalta, mutta täytyy seurailla tilannetta. Tällä hetkellä tämän myynti on ilmeisesti vieläkin keskeytetty joka paikassa. Tuote on siis Klairs Soft Airy UV Essence SPF50+. 
9
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut kuskus 08.04.21 - klo:11:50 »
Tahmaepisodi on toivottavasti tullut päätökseensä. Näin pikaisesti lähipiiriini kuuluvaa kampaajaa, joka vahvisti epäilyni, että hiuksen pintaan on kertynyt pahemman kerran jotain tuotetta. Syväpuhdistava shampoo loppui enkä päässyt heti kauppaan, joten päätin eilen pestä hiukset Ecover-käsitiskiaineella.  ::) Ehkä hieman arveluttava kikka, mutta olen käyttänyt sitä joskus aiemminkin syväpuhdistavan shampoon tilalla ilman suurempia katastrofeja. Ecover-pesu tehosi, kaikki tahma on vihdoin tiessään ja hiukset ovat jälleen pehmeät, sileät ja ennen kaikkea helposti harjattavat. Jee  <3
10
Ihonhoito / Vs: Aurinkosuojat ja -tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 07.04.21 - klo:21:58 »
Ilmeisesti mineraaliaurinkosuojatkin voi olla helposti aika kuivattavia sen sinkin ja/tai titaanin takia. En usko, että tuossa koostumuksessa se alkoholi juuri vaikuttaisi negatiivisesti kun on vasta seitsemäntenä incissäkin, eli sitä on jo hyvin vähän. Noista mainitsemistasi mineraalimeikeistä, muistan kun tällä foorumilla oli vuosia sitten ihan buumi niistä, ja sorruin sitten itsekin tietysti niitä tilailemaan  ulkomailta ja sain niillä kuivatettua ihon tosi pahasti rasvailuista huolimatta. ::) nyt kun muistia on virkistetty niin taidan pysyä vaan erossa näistä mineraaliaurinkosuojistakin, mineraalimeikkien lisäksi.

Jos mineraaliaurinkosuojan kanssa käyttää esim. kookosöljyä tai muuta vastaavaa, niin se auttaa ihon kuivumisessa. Öljyn kanssa läträtessä kannattaa käyttää sitten mahdollisimman paljon suojavoidetta, ettei suojateho alene liikaa. Öljy sopii mukaan kuvioihin, jos ei ole niin nuuka siitä rasvaisuuden tunteesta, eli ei käy meikin alle, mutta toimii hyvin vartalolla. Rantalomalla tai suorassa auringonpaisteessa selviää, mutta jos joutuu laittamaan vaatteita päälle, niin öljy ja mineraaliaurinkosuojavoide eivät ole siinä vaiheessa erityisen hyvä yhdistelmä.

Jouduin ensimmäisellä perheemme rantalomalla auttamaan kookosöljyllä mineraaliaurinkosuojavoiteen levittymistä, kun voide oli niin kauheaa jänkkiä, ettei se levittynyt kunnolla lapsen ja aikuisten iholle. Kun lisäsin joka levityskerralla reilusti kookosöljyä mukaan voiteeseen, niin sain levitettyä voiteen kunnolla, eikä iho ollut niin kuiva loman jäljiltä kuin tavallisesti olisi ollut, kun on lomalla holvannut fysikaalista aurinkosuojaa. Iho kuivuu fysikaalisen aurinkosuojavoiteen käytön takia tilapäisesti vähäksi aikaa loman jälkeen, mutta palautuu takaisin tavalliseen kosteustasapainoonsa kyllä. Kuivumisvaihe saattaa ärsyttää vaivalloisuudellaan, mutta itse olen mieluummin kärsinyt hiukan hilseilevästä ihosta kuin että olisin käyttänyt kemikaalista aurinkosuojavoidetta, joka yleensä aiheuttaa minulle paljon epäpuhtauksia/finnejä sekä muita ikäviä iho-oireita.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10