Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kasvivärit irti hiuksista, neuvot ja kokemukset
« Uusin viesti kirjoittanut tupsumato tänään kello 07:57 »
^Kesäkelillä sain juurikin sitruunan avulla hennatun hiuksen haalistumaan tosi tehokkaasti. Jopa hoitoaine+sitruunamehu-setit päässä aurinkoa samalla ottaen. Kuivattaahan se hoitoaineesta huolimattakin aivan jumalattomasti ja lopputuloskin oli näin jälkikäteen tarkastellen todella keltainen, mutta jos ei ole täysin kemikaalikielteinen ja violettiin taittavat shampoot ja hoidot ovat ok, niin ainakin jollain Fudgen kaliiberilla luulisi keltaisuudenkin taittavan. Harmi, kun ei itselläni ollut aikanaan tästä tietoa. :D Kasvivärin lisäksi haalistaa toki omankin hiuksen.
2
Ihonhoito / Vs: Apteekki ja sen tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Sagu tänään kello 06:05 »
Internet suositteli La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+:aa meikäläisen ihon tarpeille. Pakko myöntää, että olen iloisesti yllättynyt! Rauhoittaa todella tehokkaasti näitä talvisia ärtymyksiä, punoituksia ja kutinoita.

Muista apteekin tuotteista käytän edelleenkin vanhoja suosikkejani, ACOn vaaleanpunaista kuivan ihon sarjaa. Kasvovesi on ihan ykkönen, ja puhdistusmaitoa menee meikittöminä/kevyen meikin päivinä (olen huomannut, ettei puhdista tuhdimpaa meikkiä naamalta kovin hyvin).
3
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen eilen kello 21:35 »
Päädyin tekemään ison tilauksen... suht ison, hintaa 'vain' vähän yli 50€ ja mukana useita bonusjuttuja... Kivasti tuli tuplapisteitä.
  :ts Kun kerran tekivät hyvän tarjouksen, pakko oli langeta. Yhtä hyvää keittiösaippuaa ei niin vain saa kaupoista (Palmoliven vastaava kyllästyttää tuoksullaan), ei myöskään muita täyttöpusseja.
Päädyin myös ostamaan kokeeksi Q10 sy-voiteen, lempparini L300 vaaleanpunainen on lakkautettu  :#
4
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli eilen kello 20:37 »
Olen käyttänyt Dermosilin Moist Proof -ripsiväriä ja se on toiminut hyvin arkikäytössä. En saa sillä mitään megaripsiä ja levityksessä pitää olla tarkka, etteivät ripset liimaannu yhteen. Pysyvyyskin on ollut hyvä, mutta tänään oli niin kova räntäsade, että sitä tämä ripsiväri ei kestänyt. Johtui varmaan siitä, että jouduin pyyhkimään vedet silmien ympäriltä.
5
Ihonhoito / Vs: Suihkugeelit, -saippuat ja kylpyvaahdot ja -öljyt
« Uusin viesti kirjoittanut ilona eilen kello 12:24 »
Miten Mä oon aikaisemmin ohittanut kokonaan Lidlissä nämä suihkugeelit (ehkä teinimäisten pullojen ja sen sen että olen kuvitellut niitä kylpyvaahdoksi vuoksi) https://www.google.fi/search?client=safari&hl=fi-fi&biw=1024&bih=666&tbm=isch&sa=1&ei=Aa0vWsPsCISB6ATDy7do&q=lidl+indian+fruit&oq=lidl+indian+fruit&gs_l=mobile-gws-img.3...15149.18216.0.18927.12.12.0.0.0.0.110.830.10j1.11.0....0...1c.1.64.mobile-gws-img..1.7.556...35i39k1j30i10k1.124.Zg86sPRTmb8#imgrc=iODcOg5l3-CEXM:   

Tuoksut kivan hedelmäiset, tulee TBS:n suihkarit mieleen. Mukaan nappasin Indian Fruit -tuoksun, vaikka kaikki olivat houkuttelevia. Hinta oli kohdillaan, 500 ml maksoi alle kaksi euroa.
6
Ihonhoito / Vs: Apteekki ja sen tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC eilen kello 11:56 »
Posti kuljetti Atopikin Sensitive-sarjan kasvoveden ja puhdistusemulsion, jotka hankin nyt talvikaudeksi, kun iho on ärtynyt jo tästä kylmemmästä ilmasta. Puhdistusemulsio tuntui hellävaraiselta eikä ärsyttänyt silmiä ollenkaan. Kasvovesi on paksuhkoa koostumukselta ja tuntui kosteuttavan ja hoitavan. Hintaa tuollaisella pullolla oli noin 15e, eli ei paha, kun tuotteet vaikuttivat riittoisilta.
7
Hiusten värjäys / Vs: Colour B4
« Uusin viesti kirjoittanut tupsumato 11.12.17 - klo:09:20 »
Nyt olisi kyllä mahdollisesti vastaavalle tuotteelle käyttöä.. netistähän noita näköjään saisi tilattua, mutta osaako joku tuotteen kanssa seikkaillut sanoa, kannattaako tuota edes pääänsä iskeä, mikäli olen todennäköisesti raidoittamassa päätäni piakkoin? Ts onko värin pois pesemisestä hyötyä, vai karhentaako vaan turhaan tukkaa, kun vaalennusta on kuitenkin luvassa?  :o Toisaalta, jos väri irtoaisi hyvin, tarvitsisi vaaleita raitoja mahdollisesti tehdä vähemmän. Äh!

e. Raidoilla ei siis ole mikään kiire, aikaa ei ole varattuna tai muuta eli sen lepyttelyajan saisivat kutrit sitten olla rauhassa.
8
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Angora 10.12.17 - klo:21:42 »
^^Lorealin False Lash Telescopic on munkin lemppari, vaikka omat ripset ovatkin korkeintaan keskinkertaisesti tuuheat. Tuossa on omaan makuun oikea koostumus pidentävine kuituineen yhdistyen erottelevaan ja ketterään harjaan, jolla saan omat vähemmän ulkonevat silmäkulmanikin siististi sudittua ja mulla myös tuuheuttaa, sillä erottelee niin hyvin! Harmikseni tuosta ei Suomessa myydä vedenkestävää versiota, joka on itselleni ihan must, koska muut vetävät taivutukset suoriksi kun oma ripsi on piikkisuora. Vesiliukoista käytin aikanaan alaripsiin ripsipidennysten kanssa ja vedenkestävää roudasin joskus Briteistä. Jos siis joku keksii nettikaupan, josta wp:tä saisi niin saa vinkata! Nyt on ollut tyytyminen vastaavaan False Lash Butterfly Effectiin, mutta ilmeisesti sekin on menty lopettamaan ja siirryin Max Factorin maskaroihin wp+pidentävä kuitu -kombinaation perässä.
9
Hiustenhoito / Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
« Uusin viesti kirjoittanut Lemmy 10.12.17 - klo:12:44 »
Mikähän järki siinäkin on, tuote oli saanut ylistäviä arvioita heidän sivuilla ja varmaan yksi myydyimmistä tuotteita?! 0_0
10
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut Aivina 10.12.17 - klo:09:25 »
Everyday Mineralsin sivuilta taitaa vissiin edelleen saada tilattua viisi näytettä pelkkien postikulujen hinnalla, niin voi testailla sopivaa sävyä.
Niiden vaaleimmat sävyt on todella valkoisia, itselleni liiankin vaaleita. Mutta sävyjä on paljon ja sieltä varmasti löytyy lähes kaikille passeli.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10