Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Lähteekö teiltä normaalia enemmän hiuksia hennatessa? En ole uskaltanut hennata juurikasvua, koska hiuksia näytti lähtevän viime värjäyksen huuhteluvaiheessa ihan hirveästi.Johtuukohan se siitä kakkuuntuneesta värimassasta, että niitä irtoaa?
2
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Margot eilen kello 16:27 »
Koetin kysyä, mutta en saanut kovin kattavaa vastausta. Kuulemma pääsääntöisesti menee edelleen noin, että parilliset on kylmiä ja parittomat lämpimiä, mutta voi olla poikkeuksia. Noihin uusiin sävyihin eivät vastanneet mitään. Kehottivat menemään Stockalle tai Sokokselle, jossa konsulentti auttaa sävyn valinnassa.

Suhtaudun vähän epäluuloisesti myyjän apuun, koska kaupoissa on omituiset valot ja itsellä on kuitenkin se kokemus siitä, millaiset sävyt ovat käytössä osoittautuneet hyviksi. Nykyään teen yleensä niin, että testailen meikkivoiteita ranteen sisäpintaan ja yritän löytää sellaisen, joka näyttää siinä ranteella suunnilleen samalta kuin aiemmat suosikit. ;D
3
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lila eilen kello 13:17 »
No ei ole - kyllä heillä on ihan normaaliin tapaan tuotekehitys. Peruskonsepti on Truaxen - ja arvostan paljon ajatusta lähteä kehittämään toimivia, tehokkaita tuotteita, jotka ovat hinnan suhteen markkinahäiriköitä. Kosmetiikan hinnoissa on ihan valtavasti ilmaa. Toivon oikeasti, että fiksu kaveri saa omat asiansa järjestykseen ja elämän mallilleen.


Uutisointia Truaxen lähdöstä on ollut KV kauneusmediassa ja muistaakseni myös Refinery 29:ssä.
4
Meikkaus / Vs: Irtoripset
« Uusin viesti kirjoittanut Mermaid eilen kello 10:21 »
Youtubesta löytyy tutoja näistä,  oma kokemus oli pettymys. Kun magneetti ei ole koko ripsinauhassa ovat päät vapaat ja eihän ne silloin asetu ripsirajaan.
Noitahan löytyy usealta eri valmistajalta ja osassa on enemmän magneetteja. Myös siellä päissä.
En ymmärrä, miten tollasia ripsiä edes valmistetaan, missä magneetti on vaan siinä keskellä. Onhan se nyt ihan itsestään selvää, ettei sellainen pysy ja repsottaa päistä.
5
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Deadly Nightshade eilen kello 01:37 »
Eikös Truaxe kuitenkin itse ole "keksinyt" kaikki Deciemin tuotteet? Tarkoittaako tämä sitä ettei Deciemiltä tule enää mielenkiintoisia uutuuksia (jotka oikeasti toimivatkin hyvin)? :/
6
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 21.10.18 - klo:17:19 »
Kiitos. Kävin instassa, mutta ei avautunut mitään sellaista uutista..
7
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Painted Lady 21.10.18 - klo:16:59 »
^^ Tässäpä lisää aiheesta. Brandonin lähdön takana on Estee Lauder, joka on ilmeisesti investoinut reippaan summan Deciemiin. 
https://wwd.com/beauty-industry-news/beauty-features/brandon-truaxe-ousted-from-deciem-1202877953/?fbclid=IwAR0cqWumGEknLLdOklv6luaStnhvjNYoDcKm3F05W5FIFKWSFL-v7_YrJzk
8
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 21.10.18 - klo:16:50 »
^ Instassa on ainakin.
9
Ihonhoito / Vs: Kasvojen kosteusvoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 21.10.18 - klo:15:54 »
Superkuivuus iskenyt taas sään kylmenimisen myötä. Kaikki seerumit valjastettu apuun, ja L300-voide.. Ei ole ollut juuri helpotusta ärtyneisiin läikkiin. Uutuusostoksena nyt pitkään halattu Matis Réponse delicate moisturizing cream, jonka raaskin tilata Cocopandan alesta... Kauppa nyt testattu ja samoin voide - voin sanoa olevani molempiin tyytyväinen!
Matis on merkki, johon jo kauan halusin tutustua lähemmin, ja tuo osoittautui ihanan täyteläiseksi balmimaiseksi voiteeksi, kermaa ja öljyä kuivalle kärsineelle iholle. Ahh! Tuoksukin on miellyttävä, (paljon parempi kuin se kehuttu tehokosteuttaja Lierac..) sekä yrttinen että hienostunut.
Ihanaa, että uskaltauduin kokeilemaan!
10
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 21.10.18 - klo:15:41 »
Deciem heivasi Truaxen, oli jo aikakin. Toivottavasti kaveri saa kaikki marmorikuulansa kerättyä.


Eiköhän Deciemin menestystarina jatku. Olen tyytyväinen, todellakin valikoimassa muutama luottotuote...

Hyvä näin.
Mistä löysit uutisen, google ei ainakaan ensimmäisenä tuonut tietoa?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10