Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Hiusten värjäys / Vs: L'Oreal-hiusvärit
« Uusin viesti kirjoittanut jeba tänään kello 14:04 »
Värjäsin lorkun Excellence creme -värillä tukan ja huhhuh sitä hajua! En kyllä sen vuoksi suosittele tätä kenellekään, kun miellyttävämpiäkin hiusvärejä on markkinoilla vaikka kuinka. Nenän kautta hengittäessä hiusvärin haju suorastaan polttelee nenän hengitysteitä. Ei tätä enää ikinä, vaikka väriä oli muuten reilusti ja levittyvyys sekä lopputulos oli ihan hyviä.

Lainaan tätä viestiä vaikka viesti onkin jo vanha, mutta olen siis täysin samaa mieltä. Olen joskus kauan sitten käyttänyt myös Excellenceä, mutten muistanut tälläistä. Värjäsin siis eilen Excellencen 8.1 sävyllä värinpoistetulle pohjalle, ja haju oli tosiaan aivan järkky. Lisäksi väriseos kuumeni pullossa hämmästyttävän paljon sekoituksen aikana (en muista kokeneeni tätä millään aiemmin). :o Menin vielä ostamaan näitä kaksin kappalein tarjouksesta ::) täytyy pitäytyä jatkossa markettiväreissä lähinnä Oliassa ja Prodigyssä, jotka ovat mielestäni miellyttävämpiä käyttää kaikin puolin eivätkä haise millekään (tai ehkä hieman jopa hyvälle). Kai se on se ammoniakki joka esim. Excellencessä haisee voimakkaasti ja ärsyttää, ja jota ei noissa em. väreissä esim. ole.
2
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut ellen tänään kello 10:52 »
Mie sekoitin useammasta suoravärivaahdosta sopivan sävyisen seoksen, jolla sain tummennettua vaalennettua latvaa sopimaan paremmin oman värisiin hiuksiin. Useita värejä sekoittamalla oli helppo säädellä myös sävyn tummuutta sekä tuhkaisuutta. Yksi väri ei olisi auttanut hiusten värieron tasoittamisessa, mutta useammalla värillä sai jo aikaan todella hyvän lopputuloksen.
3
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Lilli tänään kello 10:43 »
Minkävärinen sun oma väri on tupsumato?
4
Ihonhoito / Vs: Natura Siberica
« Uusin viesti kirjoittanut Manna tänään kello 08:45 »
Kävin eilen Tallinnan liikkeessä ja mukaan lähti Anissan mainitsema kaviaariseerumi, olipa sopuisan hintainen tuote :)

Myyjä kertoi, että syyskuun alkupuolella olisi tulossa Stockmannille heidän tapahtuma, ymmärsin sen nyt koskevan ainoastaan Helsinkiä. Kiinnostuneille tiedoksi!
5
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut tupsumato tänään kello 08:20 »
Itse en ole löytänyt tyydyttävän väristä maskia.  :-\ Caramelilla lotrasin vähän aikaa, mutta siitä tuli liian purppuraisella tavalla vanukasmainen ja päätin ottaa suoran luovutuksen taktiikan. Keväällä mulla oli smurffitukka no2 kun kuvittelin coffeen tarttuvan kivasti vaalennettuun tukkaan. Ei muuten se varsinainen kahvivärjäyskään tuottanut tulosta!  :D
6
Meikkaus / Vs: Värikosmetiikkaa Koreasta
« Uusin viesti kirjoittanut Maëlle tänään kello 01:52 »
Minun ostamani Tony Moly pang pang (vihreä) taas oli kuivakka ja kuivui nopeasti lisää. Koskaan ei ole maskara kestänyt niin vähän aikaa käytössä. Mietin kyllä, sainko ehkä jonkun vanhentuneen tai susikappaleen. Arvostelut ovat kuitenkin niin kehuvia.
7
Meikkaus / Vs: Kulmakarvat
« Uusin viesti kirjoittanut anannas eilen kello 21:42 »
Pääsin onneksi vielä toiseen vahvistukseen lähetettyäni kuvat osittain haalistuneista kulmistani tekijälle. Sain sellaisen vinkin, että kulmat voi paranemisen ajan suojata kelmulla öisin.

Tällä kolmannella kerralla kipu oli pahin.  :-X Ajattelin, että en enää ikinä vapaaehtoisesti hakeudu moiseen kidutukseen.  ;D Tosin, tällä kerralla kulmakarvani kestovärjättiin ennen toimenpidettä, ja väriaine jo itsessään kirveli jonkun verran, liekö sillä ollut jotain vaikutusta asiaan.
8
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut armi eilen kello 13:47 »
^^ Tai ihan puhdas shea esimerkiksi iHerbistä? Esimerkiksi Now Foodsin lähes puolen kilon pönikkä on 10,05 euroa.

Mulla iho tottuu tai ärtyy tuotteisiin pian, joten yritän käyttää mahdollisimman puhtaita voita ja öljyjä. Esimerkiksi kasvovoiteet on vaihdettava noin puolen purkin jälkeen, jonka jälkeen voin taas palata aiempaan. ::) Uutuutena atopiaan olen saanut kroonisen nokkosrokon, joka oireilee tosi inhasti varsinkin hikoillessa.
9
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut Kosmetiikkakissa eilen kello 12:30 »
^Ootko kokeillut La Roche-Posayn Lipikar Baume AP:ta? Siinä on myös karitevoi ensisijaisena pehmittävänä rasva-aineena ja muutoinkin juuri atooppiselle iholle suunniteltu koostumus, sisältää mm. niasiiniamidia ihon rauhoittamiseen. Tuote ei tietty tuoksu yhtä ihanalle kuin tuo TBS:n vartalovoi, mutta 400 ml pumppupullo näyttäisi maksavan esim. Yliopiston Apteekissa 26 € eli tulisi jatkuvassa käytössä kyllä jonkun verran edullisemmaksi kuin tuo TBS:n voide.
10
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut viceversa eilen kello 09:20 »
^ Täytyy varmaan sitten ottaa yksi tiimin puolesta ja laittaa tilaukseen ;)

Insta-hypeä tällä hetkellä nauttivista tuotteista kiinnostaa myös Jordan Samuel Skin-putsari Plié ja kosteuttava seerumi Hydrate. Nuokin huokeita siihen nähden, miten paljon porukka niitä hehkuttaa.

Pohdinnan jälkeen nyt on tulossa Pliétä sekä Stratian Liquid Gold. :P
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10