Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Meikkaus / Vs: Catrice
« Uusin viesti kirjoittanut Neve tänään kello 16:34 »
HD Liquid Coverage Foundation tummuu mun naamalla  :( Levittäessä ihan raikas, mutta pian olenkin jo mutanaama. Mulla tuotteesta vaalein sävy. Vaikutti muuten todella hyvältä meikkivoiteelta, peittävä, muttei yhtään pakkelimainen, levittyy nätisti ja kasvot pysyy mattana koko päivän.
2
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan eilen kello 21:09 »
Olaplexiltä tulossa uusi olaplex 6, bond smoother. Jonkin sortin jätettävä.
3
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Lila eilen kello 13:42 »
Jihuu, tänään oli postilaatikossa Tosowoongin Volufiline-seerumi! Pitkästä aikaa pääsen testailemaan ihonhoidossa jotain uutta. Aion käyttää tuota silmänympäryksille, huulille - ja suupieliin, mahdollisesti myös nenänpieliin - ja dokumentoin vaikutuksista kuukauden päästä kuvien kera  :) .
4
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Henrietta eilen kello 07:39 »
Mulla on käytössä instat glow fresh tint sävyssä universal medium.
Olen aika hukassa omien sävyjen kanssa; mutta olen melko vaalea ja taidan olla suht neutraali.
Mielestäni tuo sulautuu hyvin kasvoihin enkä pidä liian tummana. Toki en ole testannut vaaleampaa; mutta usein mulle käy niin en kun valitsen vaaleamman niin näytän ihan karmealta 😅
Tämä sävy on suht neutraali mielestäni. Mulle ei sovi yhtään kellertävä/punertava sävy; mutta suunta on kuitenkin lämmin. Olipas sekavaa 🙈
5
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut riinam eilen kello 07:19 »
Itse tykkään siitä todella paljon. Peittarina mulla on käytössä Macin Pro Longwear Concealer ja siitä sävy NC15 ja universal light sulautuu hyvin mun ihoon. Kesällä pitää varmaan vaihtaa tummempaan sävyyn. On minusta aika neutraali, mutta ennemmin lämmin eikä ainakaan yhtään punertava mun iholla. Pysyvyys on ollut yllättävän hyvä, vaikka illallakin vielä tuntee kosteusvoidemaisuuden kun kasvoja pesee.
6
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut catjuska eilen kello 01:41 »
Täällä olikin jo juteltu tuosta Instant Glow Fresh Skin Tintistä. Osaako käyttäjät kertoa sävyistä, miten selkeästi ne eroavat toisistaan? Ja sulautuuko sävyt hyvin ihoon? Miellän itseni melko vaaleaksi, mutta minulla ei ole hajuakaan olenko kellertävä, punertava vai mikä lie  ???
7
Hiustenhoito / Vs: Shampoopalat ja yrtit hiustenhoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut Virus eilen kello 00:04 »
Oon testaillut Kaurilan auringonkukkashampoopalaa. Se jättää tukan selvästi öljyiseksi ja raskaaksi, mikä on taivaan lahja pintapörröön ja kiharaan taipuvaiselle kuontalolle, etenkin kun en käytä hoitoainetta tai muotoilutuotteita. Voi olla kesäkäyttöön jopa liian raskas, mutta näin ritisevillä pakkasilla oikein hyvä. Plussaa myös ituhippihenkisestä incistä.
8
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Cassia, "väritön" kasvivärjääminen
« Uusin viesti kirjoittanut korkkiruuvi 14.02.19 - klo:15:57 »
Jos cassia on 100% cassiaa, sen ei pitäisi reagoida vaalennukseen. Niin ja jos kasviväri on sekoitettu ei-metallisin välinein. Kuulemma cassia voi irrottaa kesto-/kevyt-/suoravärejä hiuksista, voisiko tuosta olla kyse tossa tummumisessa, jos hiuksille on tehty muita käsittelyjä joskus?
9
Hiustenhoito / Vs: Jätettävät hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 14.02.19 - klo:12:42 »
Mä palasin viime kesänä Bonacuren the latvasuojan käyttäjäksi. Nyt tuubi alkaa kohta olla loppu, ja meinasin hakea Sokokselta uuden. No sehän oniin nyt uudistettu ja hintaa jotain 16,90e??? Onneksi Kaaren Prismassa oli vielä tota vanhaa 7,50e niin hain sieltä. Törkeä hintaero, vai onko toi jotenkin radikaalisti muuttunut?
10
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Cassia, "väritön" kasvivärjääminen
« Uusin viesti kirjoittanut haney 14.02.19 - klo:11:33 »
Vanha ketju, mutta löytyisköhän täältä kuitenkin vastausta... laitoin vaalennettuun, noin 8 sävyiseen hiukseen Cultivator'sin väritöntä cassiaa. Hiuksessa on aika paljon punapigmettiä, ja vaikka myyjä vakuutteli että minkäänlaista väriä tästä ei tule vaan ainoastaan hoitaa, oliin varautunut hieman lämpimään sävyyn. Yllätyksekseni vaalennettu hius tummui asteen verran n. seiskaan, ja sävy oli enemmänkin vähän vihertävä, ei ainakaan lämmin. Oon nyt pessyt jo useamman kerran, yrittänyt hunajavaalennustakin mutta väri ei oo haalistunut juuri nimeksikään. Mietin nyt kampaajalle menemistä ja raitojen ottamista tyveen mutta myös latvojen kirkastamista, koska väri on nyt tunkkainen ja "likainen", mutta kuinka tuo cassia pohjalla mahdollisesti reagoi vaalennukseen? Hius on luonnonkihara ja kuiva.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10