Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 21.08.19 - klo:22:50 »
Joicon K-pak deep penetrating reconstructor oli ainakin takavuosina kovin suosittu. Tymäkämpään hoitoon ebaysta saa aphogeen 2 step protein treatment.

Yksinkertaisimmillaan voisit kokeilla myös väsätä itse gelatiinihoidon hiuksiin. Tästä löytyy lisää tietoa hiusten laminointi-ketjusta.
2
Meikkaus / Vs: Vaalea oliivi-iho
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 21.08.19 - klo:14:28 »
^Käy tsekkaamassa ne Smashboxin peitevoiteet Kicksissä!
3
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut millamagia 21.08.19 - klo:10:48 »
Mikä olisi hyvä proteiinihoito katkeillleille ja kuiville vaalennetuille latvoille?
4
Meikkaus / Vs: Vaalea oliivi-iho
« Uusin viesti kirjoittanut Sassy 20.08.19 - klo:22:54 »
Onpa hyvä ketju! Onko teillä peiteaineesta suosituksia? Silmänalusille pystyn blendaamaan oranssimmatkin, mutta varsinkin poskien ja leuan alueelle sävyn löytäminen on todella hankalaa.
5
Hiusten muotoilu / Vs: Kihartimet, ilmakihartimet ja muut muotoilulaitteet
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 19.08.19 - klo:13:37 »
Tuollaista lainerautaa minunkin tekisi mieli kokeilla. Olen käyttänyt Curl Secretiä tytyväisenä, se on ollut tällaiselle tumpelolle tosi hyvä hankinta. Sen spiraalikiharat vaan eivät aina ole sitä, mitä haluan. Suoritusraudalla en ole oppinut kihartamaan, hiukset tuntuvat liukuvan huonosti sen läpi. Eikä puikkokiharrin tai tavallinen kiharrusrautakaan olleet mulle sopivia, käristän niillä korvani. Onko tällaisesta jo jollakulla kokemusta?
6
Hiustenhoito / Vs: Sulfaatittomat shampoot
« Uusin viesti kirjoittanut helka 18.08.19 - klo:14:31 »
Olen pari kertaa pessyt Biorichin sulfaatittomalla shampoolla ja pakko sanoa, että olen tyytyväinen! Koostumus on kirkasta paksuhkoa geeliä, tuoksu on mieto kukkaistyyppinen. Tämä pesee hyvin ja jättää hiukset yhtä ilmaviksi kuin sulfaatillinen shampoo. Mietin pitkään tämän ja jonkun Varpu-sarjan shampoon välillä, mutta päädyin tähän öljyttömyyden vuoksi.
7
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Kathy 18.08.19 - klo:12:30 »
Repäisin sitten ja tilasin 0,05% tretioniinivoiteen..

Saako kysyä että mistä sitä tilattua saa?  ???

https://www.farmaciaenandorra.com <-tuolta, ja voiteen nimi on siis Retirides, mutta viimeisimmän voiteen tilasin Facebookin Online Retinol A -ryhmästä halvempien postikulujen takia. Mä itse en aikanaan saanut Avitcid-reseptiä lääkäriltä, koska mulla ei ole varsinaista aknea...  ::) Tämän takia sooloilen.
8
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.08.19 - klo:08:29 »

Onko tuon tehosta ihon ikääntymisessä jo jotain oikeasti puolueetonta näyttöä? Kun se ilmeisesti tarttuu eri reseptoreihinkin kuin oikea retinoic acid eli esim. tretinoiini. (Granactive retinoid eli hydroxypinacolone retinoate kun on retinoic acid ester.)

Onko Lila mielestäsi tuo Granactive retinoid siis tehokkaampi kuin retinoli? Vai onko siksi paras kun ei ärsytä ihoa?


Pitää tietysti suhtautua tähän varovasti, kuten kaikkiin muihinkin henkilökohtaisiin kokemuksiin. Itselläni on aineesta useamman kuukauden (taitaa olla likemmäs vuoden) yhtäjaksoista käyttökokemusta - ja ihon kunto ei tuona aikana ainakaan ole mitenkään taantunut. Tarkastelusta ei tee helppoa se, että a-vitamiinijohdannaisten vaikutus on niin hidas. Minulla oli tretinoiinista parin-kolmen vuoden tauko, alkuun käytössä retinolituotteet, viimeisen vuoden aikana The Ordinaryn Granactive retinoid emulsio ja vahvempi skvalaanipohjainen tuote. Mielestäni ihon kunto on jopa kohentunut GA r:n siirtymisen jälkeen.


Ehdotonta plussaa tuo parempi siedettävyys myös. Se ei myöskään ohenna ihon ulointa kerrosta niin agressiivisesti kuin tretinoiini - ja retinolikin tuppaa sitä tekemään.


Muoksis - muuallakin on asiasta sanottu - mutta Suomessa saa kyllä Avitcid -reseptin yleislääkäriltä ihan helposti. Itse vetosin aikanaan hormonaaliseen akneen, joka nyt ei mitenkään erityisen pahaa ole, mutta ajoittain aiheuttaa leukalinjaan kipeitä ja hitaasti paranevia patteja. Kun reseptin saa kerran, niin se on helppo uusia. Avitcid ei ole kallistakaan.


Muoksis kakkonen - käväisin läpi pinnaamani artikkelit ja tein vähän hakua - eipä näytä varsinaista tutkimusnäyttöä vahvasti olevan, toki ihan tyypillistä ihonhoitoasioissa. Asia, joka minut sai aikanaan kiinnostumaan tästä ainesosasta on juurikin tuo suorempi reitti ihon toimintojen tukemiseen - kuten tretinoiinilla. Retinoli esteröidään ihossa - ja vasta nämä "jatkojalostustuotteet" vaikuttavat ihon kuntoon. Gar on iholle suoraan käytettävässä muodossa - ja vieläpä varsin stabiili. Asia aika kivasti selitetty esim. tässä artikkelissa: https://skiningredients.com/sk-in-ingredients/super-ingredient-hydroxypinacolone-retinoate/
9
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Deadly Nightshade 18.08.19 - klo:01:41 »
Repäisin sitten ja tilasin 0,05% tretioniinivoiteen..

Saako kysyä että mistä sitä tilattua saa?  ???
10
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Kathy 17.08.19 - klo:23:42 »
Mä käytin muutaman vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti useampaa retinolivalmistetta, mm. Paula's Choicelta ja myöhemmin The Ordinarylta. TO:lla oli voidemainen 1% retinoli, josta tykkäsin, mutta mokomat menivät lopettamaan sen ja korvasivat sen skvaleenipohjaisella tuotteella, josta sain sitkeän perioraalidermatiitin... Repäisin sitten ja tilasin 0,05% tretioniinivoiteen, jota olen käyttänyt nyt joka toinen ilta muutaman kuukauden. Harmittaa, kun en aikaisemmin uskaltanut kokeilla! Noilla miedommilla tuotteilla sain "kai tää nyt vähän paremmalta näyttää" -tuloksia sitkeällä käytöllä, mutta tretioniini siloittaa ihon viikoissa. Joka toinen päivä käytän 7 skin methodia ja lapon voiteita voiteiden perään; hilseilyä ei enää esiinny kuin suun ympärillä. Ja käytän siis tretioniinia ihan rohkeasti myös silmänympärysiholla...

Nyt mulla on kaapissa odottamassa 0,1% micro tret, jonka otan käyttöön kunhan olen tuon 0,05% käyttänyt loppuun. Mä olen vuosikaudet tapellut ihoni kanssa ja nyt koen, että olen löytänyt jotain mikä oikeasti tehoaa näppyihin ja alkaviin juonteisiin. En luovu tretioniinista ikinä, vaikka se vaatiikin omat kommervenkkinsä ja sen, että olen joutunut luomaan uuden ihonhoitorituaalin voiteen ymärille.

Tret-iltoina teen siis niin, että pesen kasvot ja odotan noin 20 minuuttia jotta iho on varmasti kuiva, jonka jälkeen levitän voiteen. Sitten odotan noin puoli tuntia, ennen kuin levitän seerumit ja kosteuvoiteet. Joskus laitan vielä vaseliinia suunympärysiholle, se tuntuu auttavan hilseilyyn. Tämä on ollut paras tapa itselleni.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10