Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Ihonhoito / Vs: iHerbin tuotteiden käyttökokemukset ja vinkit
« Uusin viesti kirjoittanut Jessie tänään kello 14:29 »
Tunnen liittyväni keskusteluun jostain muinaishistoriasta, kun osalla on vuosien kokemusta näistä hiustenhoitoaineista.
Ensimmäinen pesu jossa käytin pelkästään Mill Creekin keratiinihoitista, ja olen myytyä. Ihana tuoksu, muistutti menneen maailman Nexxuksen Therappesta tai Humectressista.
Värjäämättömään hiukseen hoitis toi sopivassa suhteessa hoitavuutta ja jämäkkyyttä, joista jälkimmäistä olen hakenut pitkään suola- ja sokerisuihkeista. Nyt kumpaakaan ei tarvittu. Heti tekee mieli tilata toinen puteli iHerbin myytyä kauan eioota.
2
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut miero tänään kello 11:18 »
Varmaa moni foorumilaisista on tietämättään osittain noudattanut CG-metodin mukaista hiustenhoitoa, onhan tiettyjen aineiden välttäminen tosi perusteltua hyvässä hiustenhoidossa. Olen jonkin verran lueskellut nyt tästä lisää, ja mieli tekisi kokeilla. Tietysti sitä varten täytyisi hankkia uusia puteleita, mikä tuntuu vaikelata kun olen harvoihin tuoteisiin tottunut. Toisaalta tököttirepertuaarissani ei ole tilaa vaihtelevuudelle kun on vaan aidosti suosikit käytössä, joten sinänsä siirtymä metodissa sallittuihin tuotteisiin saattaisi olla helppoa.

Koitin etsiä CG tuotesuosittelulistaa, enkä taida edes avata IS-linkkiä, ei taida fb:n ulkopuolelta löytyä hyvää, joten turvaudun englanninkielisiin ainesosasuosituksiin ja selailen sitten incejä itse jos on jotakin, mitä ei täällä ole suositeltu. Youtubestakin kai jotain löytyy, muttakun ei niistä tiedä koskaan onko ne ihan perillä asioista.

Se mua kanssa vähän mietityttää, onko hiuksisani liikaa käsiteltyä latvapituutta, mutta kokeilemalla kai sen vaan näkee.
3
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 18.01.20 - klo:11:15 »
Täytyy kokeilla. Kiitos  :)
4
Ihonhoito / Vs: Kasvojen ja silmämeikin puhdistusaineet
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 17.01.20 - klo:18:50 »
Uusi, hyvä löytö meikin puhdistukseen on It Cosmeticsin Bye Bye Makeup™ 3-in-1 Makeup Melting Cleansing Balm. Puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tällä lähtee kätevästi meikit kasvoilta sekä silmistä. Hintaahan tällä on, mutta on riittoisaa.  Tämä puhdistaa vielä paremmin meikit kasvoilta kuin Cliniquen Take the Day off Balm.
5
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 17.01.20 - klo:18:12 »
Testaapa Klairs Midnight Blue Calming Cream. Olen tätä käytellyt viime aikoina taas - ja ihan hämmennyksissä sekä kosteutustehosta, että rauhoittavuudesta, minusta myös ihohuokoset tosi huomaamattoman näköisiä tämän kanssa, tosin itselläni nyt myös toimiva kuorintarutiini varmasti vaikuttaa. Toimii nimestä huolimatta myös päivävoiteena, ainakin näin talviaikaan. Mukavaa myös se, että voi ensiksi ostaa testiin pienemmän purnukan - ja jos sopii iholle, niin iso ja näppärä tuubi saatavilla myös.
6
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 17.01.20 - klo:09:58 »
Mitäs kosteusvoidetta kokelisin? Olen jo vuosia käyttänyt bentonin etanavoidetta, mutta on se hyväksyttävä, että se pahentaa mun laajentuneita ihohuokosia. Tarvitsen kuitenkin ikääntyvälle iholle tarpeeksi tehoja, mutta samalla iho on herkästi tukkeutuva.
7
Hiustenhoito / Vs: Biotiini, MSM ym. kasvuun vaikuttava
« Uusin viesti kirjoittanut miero 15.01.20 - klo:15:51 »
Kummasti MSM syönti unohtuu hiustenlähdön tauottua. Paitsi nyt alettuani täältä lukemaan kasvatteöuvinkkejä pistin taas lusikoiden. Toistaiseksi en ota muita (D- ja B12 otan säännöllisesti muutenkin, Sinkin ja C kuureissa), biotiinista tule 10v sitten kummia paisefinnejä, eikä vain kasvoihin..
8
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut elly 13.01.20 - klo:17:25 »
Isoin muutos on varmaankin ollut pesuvälin venyttäminen. Värjäämätön hiukseni on niin terve, että sen tuntuma on pesun jälkeen ihan erilainen kuin värjätyillä. Luulin pitkään, että terve (=sileä ja kiiltävä) hius olisi sama kuin likainen hius, ja siinä luulossa pesin hiukset joka päivä. Kuiva ihohan ei tuosta tykännyt ja alkoihan se käydä ihan työstäkin, kun pesi pitkää tukkaa joka päivä. Nykyään pesen hiukset kahdesti viikossa ja päänahka voi hyvin, kun se saa levätä välillä. Myös hiukset ovat paremmassa kunnossa.

En olisi uskonut myöskään sitä, että palaan silikonien käyttäjäksi. Shampoo ja huuhdeltava hoitoaine ovat kyllä silikonittomia, mutta pesupäivien välissä suihkin latvaan silikonia sisältävää jätettävää. Se helpottaa merkittävästi seuraavaa pesua ja ei tarvitse tapella takkujen kanssa. :)
9
Hiustenhoito / Vs: Helposti rasvoittuvat hiukset
« Uusin viesti kirjoittanut MerGirl 11.01.20 - klo:21:49 »
^ Ostin saman shampoon viime keväänä, mutta ei auttanut rasvaisuuteen.  Mulla ei kyllä mikään shampoo vaikuta, mutta ootko kokeillu Seanik iä Lushilta ? Monella tuntuu se auttavan.
10
Meikkaus / Vs: Meikkivoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 10.01.20 - klo:15:02 »
Sain näytteen, tykästyin ja törsäsin Sisleyn uuteen meikkivoiteeseen. Sävy Ivory on ok vaalealle kelta/oliivi-iholle, vaikka varmaan Porcelain ois parempi osuma näin talvella. Koostumus on ohut, öljytön ja kosteuttava. Levittyy tosi helposti ohuelti, peittävyys riittää häivyttämään punoitusta ja tummia silmänalusia. Lopputulos on naturelli, tuntu kevyt, pysyy siistinä korjailematta (ilman primeria, puuteria, tmv.) ja kuitenkin lähtee miedolla puhdistusaineella pois. Tässä on kevyt hajuste, mutta ihme kyllä minkäänlaista ärsytystä ei ole tullut. Herkälle iholle mainio löytö.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10