Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
11
Hiusten muotoilu / Vs: Markettien muotoilutuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 04.01.21 - klo:14:10 »
Erilaisia geelejä kannattaa ehdottomasti kokeilla tuohon, ne toimivat luonnonkiharaankin tosi hyvin ja olen testaillut myös aseteltavien kiharoiden kanssa (rullat ja pinnnikiharat), toimii. Jos tuntuu liian koppuralta pinnien avaamisen jälkeen, niin puristelemalla selviää. Hyvä kiharayhdistelmä on myös kiharavoide alle ja geeli päälle. En osaa sanoa suoraan sopivaa markettigeeliä, mutta kiharavoiteeksi olisi Kicksissä aika hyvä Budgien tuote, ei ole pahan hintainenkaan.
12
Hiusten muotoilu / Vs: Markettien muotoilutuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 04.01.21 - klo:11:47 »
Tykkään tehdä pinnikiharoita ja etsin jatkuvasti parempia tuotteita kiharoiden alla käytettäväksi. Millaisia helmiä olette löytäneet markettituotteista, jotka pidentäisivät kiharoiden kestoa?

Tällä hetkellä käytän Biozellin keratiini lämpö- ja muotoilusuihketta, koska yhdessä vaiheessa kiharsin paljon lämpökihartimella. Tuote on ollut ihan hyvä, mutta pitoa saisi olla enemmänkin. Toki kiharoiden kestoon vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkästään muotoilutuotteet. Seuraavaksi haluaisin koettaa muotovaahtoa, mutta toimivatko ne parhaiten lämmön kanssa? Lisäksi törmäsin suihkutettaviin geeleihin. Vo5 merkillä näyttää olevan hyvin pidetty suihkutettava geeli, joka voisi olla hyvä kiharoiden viimeistelyssä. Harmi vain kun sarjaa ei myydä Suomessa. Suolasuihketta käytin aikoinaan aika paljon, mutta olen kyllästynyt siihen karheuden tunteeseen.  :D
13
Hiustenhoito / Vs: Luonnonmukaiset hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 03.01.21 - klo:09:29 »
Ostin Eliah Sahil-shampoojauheen, mallia Amla joka on normaaleille hiuksille. Pidän tuotteen suitsukemaisesta tuoksusta, pesee hiukset hyvin ja tukka jää tämän jäljiltä jopa vähän karvaisen oloiseksi. Silti ei pese päänahkaa kuivaksi. Toimii pehmeän veden alueella paremmin koska viimeksi tätä käyttäessä asuimme kovan veden alueella enkä ollut kovin vakuuttunut lopuksi. Hiuksiin tulee pitoa ja nutturapuikko pysyy hyvin tämän jäliltä. Pestessä vaahtoutuu kunnolla vasta toisella vaahdotuskerralla, mutta se on mainittu käyttöohjeessakin.
14
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 03.01.21 - klo:09:19 »
Testasin Loreal Botanicals-sarjaa. Kokeilin punaista linjaa (Rose&Geranium) sekä vihreää (Ginger&Coriander), sekä violetti vanhempi (camelina smooth ritual). Tuoksut näissä ovat voimakkaat. En huomaa pesutehoissa/hoitavuudessa juurikaan eroja. Molemmat (vihreä ja punainen) shampoot pesevät hiukset hyvin ja ajavat asiansa, selvitystehot ovat kaikissa hoitoaineissa hyvät. Hiukset selviävät erinoimaisesti jo huuhteluvaiheessa. Smooth Ritualsista oli saatavilla myös jätettävä voide joka siloittaa pörröisyyttä. Pidin tästä erityisesti. Siloittaa ja toimii kuiviinkin hiuksiin. Mistään näistä ei jää sellaista raskaan oloista sileää tukkaa jota ehkä kaipaisin. En osaa selittää paremmin  ;D Tuoksuista sen verran että punainen sarja tuoksuu vahvasti geraniumille, minulla alkoi tökkimään koska geraniumin tuoksusta tulee helposti huono olo. Se jää myös hiuksiin kun ne ovat kuivat. Vihreä linja tuoksuu mielestäni vahvasti partavedelle tai jollekin miestuotteelle, jäikin sitten käyttämättä itseltäni. Smooth ritualista pidin eniten. Tuoksu on kookosmainen jossa minttua(?) Ei liian imelä eikä tunnu liian voimakkaalta. Smooth Ritualsia ostaisin uudelleen, mutta se linja lopetettiin  :-\
15
Hiustenhoito / Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 03.01.21 - klo:09:02 »
Sain Mill Creekin Keratiinihoitiksen ja shampoon. Vielä en ole ehtinyt testaamaan. Tuoksuttelin pullosta ja mielestäni tuoksu on voimakkaampi kuin 2011. Nyt tuoksuu selkeästi Dr.Pepperille  ;D Muistikuvissani tuoksu muistutti enemmän Nexxuksen Humectressia tai Joicon K-pakia, imelyys puuttui. Shampoo vähän jännittää, pesin kädet sillä ja nahka muuttui narskuvaksi  ::)
16
Hiusten värjäys / Vs: Vivahde Hair
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 02.01.21 - klo:11:54 »
Onpas kiva juttu! Dreamhair on myynyt Colorissimo-sarjaa ja siitä 3% ja 6% hapetetta myös kuluttajille - ja sarjassa onkin parhaat kokeilemani tuhkasävyt, mutta tsekkaan tuon sarjan kyllä ehdottomasti seuraavaksi :)
17
Hiusten värjäys / Vivahde Hair
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 02.01.21 - klo:11:35 »
Törmäsin instagramissa mainokseen uudesta kotimaisesta hiusvärisarjasta, joka tarjoaa kuluttajille vaalennus-, sävytys- ja värjäystuotteet, jotka voi itse räätälöidä. Hapetteita on kahta eri vahvuutta; 0,9% ja 3%. Värivaihtoehtoja on 30, joita voi myös sekoittaa keskenään.

Sivuilla on myös opetusmateriaalia tuotteiden käytöstä.

Olen aika innoissani tästä, juurikin vaaleiden hiusten sävytykseen olevien tuotteiden osalta, sillä sellaista tuoteperhettä ei tällä hetkellä ole Suomessa myytävänä. Yrityksen nettisivut ovat jo pystyssä, mutta verkkokauppa aukeaa vasta nyt tammikuun aikana. Todella toivon, että hinnat eivät ole älyttömät. Mielelläni tukisin kotimaista, koska tällä hetkellä rahani valuvat ulkomaille sävytteiden osalta.
18
Ihonhoito / Vs: Kasvojen ja silmämeikin puhdistusaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 29.12.20 - klo:23:50 »
Onkohan joku Avenen poispyyhittävää extremely gentle cleanseriä käyttänyt kokeillut myös misellivesiä? Mulla tämä Avenen puhdistusemulsio on ollut käytössä jo kymmenisen vuotta. Poistaa kevyen meikin, hieron kuivalle iholle, pyyhin pois ja vielä huuhtelen viimeiset jäämät vedellä. Tämä ei jätä mitään jälkeensä (jos viimeistelee huuhtelemalla) eikä kuivata, mutta jos meikkaisin useammin, kasvojen pesu kahdesti päivässä itsessään kuivattaa liikaa (käyn suihkussa aamuisin). Houkuttaisi kokeilla Bioderman Sensibio misellivettä ja mietityttää tarvitsisiko senkin jäämät huuhdella pois, ja kuivattaisiko se Avenen emulsiota enemmän?
19
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 29.12.20 - klo:12:57 »
^Käyttäisin tuota sarjaa paljon enemmän, jos olisi paremmat ja miedommat tuoksut. Etenkin hoitoaineet toimivat tukkaani mahtavasti.
20
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 26.12.20 - klo:18:33 »
Ostin garnierin papaya-hoitiksen. Koostumus selvästi lirumpaa kuin banaanissa, mutta haju on yököttävä. En mielikuvituksellakaan löydä hajusta papayaa, vaan se on jotenkin parfyymimäinen ja erittäin voimakas. Loppuun käyttäminen tulee olemaan vaikeaa, mutta miksaamalla toiseen hoitoaineeseen saan hajua vähän miedommaksi. En osta enää ikinä.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »