Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
21
Ihonhoito / Vs: Huulirasvat ja -voiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 18.03.19 - klo:09:12 »
Epäsuositus: Essence lip ritual nourishing balm. Hyvä koostumus, mutta maku on ihan hirveä, jotenkin teollinen. Oli pakko pyyhkiä pois ja laittaa jotain muuta.
Mun lemppareita on Hurrawn huulirasvat, mutta en nyt päässyt niihin käsiksi niin ostin tuon Essencen.
22
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 17.03.19 - klo:14:51 »
Unohdin muuten mainita noista kasvovesistä Japanisuosikkini:


Cezanne Skin Conditioner High Moist - todella fantastinen kosteuttaja, iso, edullinen tuote.
23
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 17.03.19 - klo:08:21 »
Triina, noista minikokoisista tuotteista juuri puhdistusgeeli oli mun suosikkeja. En ole kokeillut yksistään putsaako tarpeeksi hyvin esim meikin, mutta ei ole ainakaan mitään huonoa sanottavaa  :ts Samoin tuo Huxley kiinnostaa, toivottavasti heidän kasvovedestä sais jonku minikoon ostettua jostain, musta tuli nyt epäluuloinen  O:)
24
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 16.03.19 - klo:22:25 »
Ostin Whamisan puhdistusgeelin blogihypen innoittamana viime vuonna, mutta se on edelleen avaamatta, kun hyviä putsareita on riesaksi asti. Muuten merkki ei kauheasti kiinnosta. Toivottavasti on kehujen väärti, oli aika hintava kuitenkin. Tosowoongin entsyymiputsarikin on edelleen korkkaamatta, vaikka sormet syyhyää sen kimppuun. Siltä odotan paljon.

Huxley on toinen aika pinnalla oleva merkki, jota tekisi mieli kokeilla. Sen on kehuttu olevan superkosteuttava ja oma erittäin pintakuiva ja kosteusköyhä iho pitää kaikesta sellaisesta.

Itselläni on aika sekalaisesti käytössä aasialaisia ja länkkärimerkkejä, mutta rutiini on korealainen. Kaksoispuhdistan vaihtelevasti meikistä riippuen, ihoni tykkää aika harvasta öljystä ja koen sen puhdistuvan kuitenkin riittävän hyvin hyvällä vaahtoputsarilla. Kasvovedellä tai first essencellä teen paljon 7 skin methodia, josta olen huomannut oman ihon hyötyvän. Tähän sopii yllättävän moni tuote, esim. Nivean vaaleanpunainen kasvovesi on oikein hyvä. Olen myös tehnyt kasvovesinaamioita DIY-kangasnaamionapeista, jolloin annan märän liinan olla muutaman minuutin kasvoilla ja jatkan sitten muuta kerrostamista, auttaa kosteuspitoisuuden lisäämisessä hyvin. Juuri nyt on tosi hankala vaihe meneillään, kuten vuodenajan vaihtumiset aina mulle on. Iho oli yllättävänkin hyvä talvella, mutta nyt on kireän ja kuivan oloinen pinta (AHA onneksi auttaa) ja ikäviä finnejä. Sheet maskeja käytin aika harvakseltaan, mutta nyt aktivoiduin niiden kanssa, tällä viikolla on mennyt neljä. Ne ovat kyllä tosi tärkeä osa mun ihonhoitoa.

Meinaatko Lila jättää kangasnaamiot kokonaan pois, kun tuolla kosmetiikkahaasteketjussa mainitsit siihen suuntaan?
25
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 16.03.19 - klo:17:39 »
Joo, tottahan se on, että sitä varmasti mainostetaan nyt super paljon, mutta en jotenkin olettanut että arvostelut mitä olen kuullut ja lukenut olisivat niin... puolueellisia? Tai tokihan nämä tuotteet varmasti toimii monelle, mutta yhtään eriäviä mielipiteitä en ole kuullut. Käytän varmasti noi minikoot pois, mutta en tiedä oliko näistä mikään sellainen mitä ostaisin lisää. Ehkä jatkan tyytyväisenä Lumenen käyttäjänä, jonka tehotuotteet tulee aasiasta  :ts
26
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 16.03.19 - klo:13:11 »
On aika luonnollista, että Whamisaa promotaan, kun se on kerran Suomeen saatu ;)
Itselleni tähän saakka paras kosteuttaja tonerin muodossa on Isntreen Hyaluronic acid toner. Aivan ihana neste  :l
Japanilaisia premium-tehoja en olekaan vielä testannut, odottelevat vielä ostoskorissa..., mutta tuo meni heittämällä suosikiksi.

Edit. Mizonin Collage Power on luottotuote täälläkin, tosiaan hyvä, että se on yhä olemassa..!
27
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 16.03.19 - klo:08:25 »
Minullekaan Whamisan Organic Flower Toner ei ollut mikään wow-tuote. Voimakkaasti hajustettu ja kosteutustehoja en minäkään kokenut mitenkään poikkeuksellisiksi.


Nyt kun aika monta koreakasvovettä on tullut testattua, niin mieleen ovat  jääneet


Mizon Collagen Power Lifting Toner - on näköjään edelleen saatavilla, on aivan huippukosteuttava ja ihana tuote, hajusteeton


Son & Park Beauty Water - tämä on ihan vesimäistä lirua, mutta mainio monitoimituote, kevyt meikki lähtee tällä helposti ja jättää ihon kosteutetun pehmeäksi. Mieto tuoksu, joka ei itseäni häirinnyt käytössä lainkaan.


Blithe Vital Treatment Nourishing Beans ja Energy Roots. Ovat muistaakseni hajusteettomia, mutta olisiko ollut Nourishing Beans, jossa oli jotenkin todella koukuttava, colantuoksuinen raaka-ainetuoksu. Todella kosteuttavia ja kirkastavia olivat molemmat, isoa eroa vaikutuksissa en huomannut  :) .


COSRX:n etanalimaa käytän kasvoveden tapaan ensimmäisenä tuotteena puhdistuksen jälkeen - toimii!

28
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 16.03.19 - klo:08:02 »
Jostain syystä Whamisa tulee nyt joka puolelta vastaan. Olen kuullut paljon kehuja ja olen miettinyt varovasti luonnollisempaan suuntaan siirtymistä ihonhoidossa. Ostin sitten testiin minikoot useasta Whamisan tuotteesta. En oo varma tykkäänkö näistä  :o En tiedä, teenkö jotain väärin, nämä nimittäin jättää mun ihon kiristelevän tuntoiseksi, vaikka kerrostaisinkin kasvovettä reilusti. Iho tuntuu yhtä aikaa tahmaiselta, kiristelevältä ja rasvaiselta. Olen tosi hämmentynyt tästä, sarjanhan pitäisi olla superkosteuttava. Onko ideioita teenkö jotain väärin vai onko muilla samanlaisia kokemuksia?
29
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Paras punainen henna
« Uusin viesti kirjoittanut irtohius 15.03.19 - klo:16:00 »
Heippa Calypso!

Olin erehtynyt luulemaan, että tavoitteenasi on mahd. voimakas väri - ei niin väliä taittuuko ruskeaan vai kuparimpaan. Förlåt förlåt.. näin sitä sisäänlukutaito kehittyy!

Mietin tässä, että Yemen-hennaa, jota ei maan kauhean sotatilanteen vuoksi ole saanut vuosiin, on pidetty räikeimpiin kuuluvana keskitien hennana mitä tulee sävy/väri -akselille.
Olen kauan aikaa sitten tehnyt ekan hennavärjäyksen ja kyse oli tuolloin Satvasta ja sitä ennen jostakin toisesta, jonka nimi unohtunut long ago.. sekoite silloin kyseessä.

Mun blondihiusuraputkeni aikana sain hehkuvia hennavärejä hiuksiini, koska pohjaväri oli niin vaalea. Luulen että ainoa tapa saada säihkyvän punaiset hiukset hennattuun tukkaan on suoravärin käyttö buustina. Tämä ei tietysti ole tarkoitus kun idea on nim.omaan hennalla saada selvästi punainen väritulos. Sekin on että henna pinnoittaa hiusta niin ettei se ota suoraväriä helpolla.


Eteeriset öljyt (kirjallisuudessa, keskustelufoorumeilla mainitut), laventeli, eucalyptus, rosmariini, cajeput ja teepuuöljyt irroittavat lawsonea hennamassasta nopeammin ja ehkä joidenkin mielestä tehokkaamminkin. Väritulos voimistuu. Tässä syy niiden hyödyntämiseen. Näitä pitää todella varovaisesti käyttää esim. teepuu-, ja cajeput, koska tiettävästi voivat imeytyä elimistöön holtittomasti käytettäessä. Lisäksi muut mainitsemani eteeriset öljyt voivat tehdä päänsäryn.
Tulos on hiuksissa silti enemmän punaruskea kahden viikon kuluttua värjäyksestä, kuin punainen.

Voisko näissä hennaketjuissa mainituilla hennaglossauksilla KERROSTAA väriä haluttuun suuntaan. Katsomalla mihin suuntaan punakuparius alkaa taittua ja läträtä esim. amlajauheen kanssa, josta mainitaan että tulos ei ole yhtä lämmin lopulta. Vaihtoehtoja tulee mieleen satoja, kun antaa mielikuvitukselle vallan.

Sojatia olen kehunut, koska väri on voimakas - kuparinen, mutta myös punainen. Rajastani ehkä aavistuksen kuparisen ruskeaan menevä, mutta laatuhenna punapäälle sekin.
Hyödynnän ainoastaan online-kauppoja, enkä vars. tiedä kivijalkaliikkeiden tarjonnasta juurikaan hennojenmsuhteen. Hennaserai.ee on edullisin ed.mainittuja brändejä myyvä kauppa.

Voiko puhtaan hennavärin olemusta todella muuttaa brändiä vaihtamalla? Mielestäni ei. Ehkä esim. Khadin tai esim Santen tms. valmiissa seoksissa voi tulla juuri se oikeaan suuntaan oleva tulos.


30
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut piste 15.03.19 - klo:13:29 »
Oon koko teini-ikäni ollut lähes finnitön ja "hyväihoinen", mutta jossain vaiheessa lukiota alkoi ensin hiusrajaan ja hiusten sekaan, myöhemmin koko otsaan tulla finnejä. Ja niitä on paljon. Muu naama on finnitön ja suht. pehmeä. Oon vaihtanut shampoota ja yrittänyt vaihtaa tyynyliinaa vähän useammin, mutta ei vaikutusta. Ruokavalio ja elämäntavat on suurin piirtein pysyneet samana, paitsi masennus on köyhdyttänyt molempia. Hormonaalisissa jutuissa ei muutosta. Niin ja pesen hiukset joka toinen päivä, aiemmin pesin joka päivä.

En oo siis koskaan varsinaisesti tehnyt naamalle mitään. ;D Suihkussa pesen vedellä, joskus talvisin rasvaan jos on tosi kuiva. Hämmentää kun ennen ei tarvinnut tehdä mitään ja nyt pitäisi varmaan olla tuhat eri tuotetta - vai mikä tähän olisi ratkaisu?
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »