Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
21
Ihonhoito / Vs: The Inkey List
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 23.11.20 - klo:22:37 »
^ Täällä on tuota keramidihoitoa, enkä kyllä päässyt sen tarkoituksesta / toimintaperiaatteesta jyvälle  :D

Geelimäinen kevyt tuote, joka ei pitänyt tai tuonut iholle sen enempää kosteutta kuin muutkaan tuotteet. Päälle pitää kuitenkin laittaa aina sulkeva paksumpi voide.
22
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut elly 23.11.20 - klo:21:14 »
Kiitos suosituksesta, alkaa kyllä The Inkey list sarjana kiinnostaa! :D Pitää ehdottomasti ottaa retinolituotteet kokeiluun. Oliko niin, että retinoli tekee ihon herkemmäksi auringolle ja tulee suojata suojakertoimella erityisen huolellisesti?
23
Ihonhoito / Vs: The Inkey List
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 23.11.20 - klo:12:41 »
Tämä on kyllä kaiken kaikkiaan sarja, johon suosittelen tutustumaan. Tein tilauksen suoraan brändin sivuilta, nyt on testissä 15% Vitamin C and EGF seerumi, Multi-Biotic kosteusvoide ja Ceramide night tratment. Tilasin myös Salicylic acid cleanserin, mutta sen avaan vasta myöhemmin kun putsari loppuu.


C-vitamiiniseerumi on sarjan näppärässä pumppupullossa, kirkas ja juokseva. Ei rullaa meikin alla. En osaa sanoa vielä vaikutuksista, mutta erittäin miellyttävä käyttää.


Multi-Biotic - erittäin kevyt kosteusvoide, ei ehkä riitä itselleni nyt talvikauteen, mutta suosittelen lämpimästi testaamaan rasvaiselle iholle, jolle tuota suositellaankin tasapainottavaksi tuotteeksi. Hyvä niihin päiviin, kun meikin täytyy kestää. Tässä on vähän tympeä tuoksu, kun voidetta haistaa suoraan, mutta se ulottuvuus hajusta ei onneksi enää tunnu kun levittää. Kiinnostava tuote, testailen myös jos/kun ihollani taas jotain näppyläkausia... ...ja kesällä.


Keramidihoidon ostin käytettäväksi yhdessä tretinoiinin kanssa - mutta en ole vielä saanut Dermatican tilausta, ensimmäinen lähetys ilmeisesti hukkui postiin  :( . Palailen siihen, kunhan pääsen kunnolla kokeilemaan.


Edellisessä viestissä mainostamalleni peptidivoiteelle ihan jättipeukku. On ihan suosikkikosteusvoiteeni ikinä - ja tuntuu kaikin puolin ihon toimintoja tasapainottavalta, rauhoittavalta. Iho on ollut todella hyvinvoiva tuon käytön aloittamisen jälkeen.
24
Meikkaus / Vs: MAC
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 23.11.20 - klo:12:28 »
F&B:n heikkous on minusta juuri nuo sävyt. Minulla on C3 joka on hivenen oliivinen taitoltaan, mutta aika tumma. Ohuen koostumuksen ansiosta pystyn käyttämään melko pitkään, mutta en ihan vaaleimmillani näin sydäntalvena ja alkukeväästä. Varmaan paras vaihtoehto itselleni olisi tuo + sarjan valkoinen sävyn taittoon vaaleammaksi talvikausina. Puuh...
25
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 23.11.20 - klo:12:24 »
Kyllä ottaisin tuohonkin retinolin käyttöön, esim. The Inkey Listillä on edullinen ja todennäköisesti myös hyvälaatuinen vaihtoehto tähän: https://eu.theinkeylist.com/products/retinol-eye-cream


Juuri tuosta tuotteesta ei ole kokemusta, mutta erilaisista retinoleista silmänympärysiholla kyllä ja Inkey Lististä tuotemerkkinä ylipäätään. On jo vakuuttanut minut, kerta kaikkiaan edullinen ja laadukas sarja.
26
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut elly 23.11.20 - klo:09:07 »
Ensimmäiset juonteet silmänympärysihossa alkavat olla tosiasia. Millä tuotteilla ennaltaehkäisette/hidastatte näitä? Välillä on vähän vaikea hahmottaa, että mitkä tehoaineet sopivat myös silmänympärysiholle.
27
Meikkaus / Vs: MAC
« Uusin viesti kirjoittanut elly 23.11.20 - klo:08:05 »
Mä päädyin hankkimaan F&B:n ja muutaman kokeilukerran jälkeen voisin sanoa, että IHANA tuote. Koostumus oli epäilyttävän ohut, mutta riitti tasoittamaan ihon väriä oikein kauniisti. Mukavaa vaihtelua öljyisten luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden jälkeen. Hieman jäin vielä miettimään, että onkohan C1 mulle oikea sävy. Se ei ole niin mittavasti väärä, ettenkö voisi käyttää tätä pulloa pois, mutta uskoisin tarvitsevani hieman oliivisempaa pohjasävyä. Tämän pitäisi olla keltapohjainen, mutta silti kaulaan verrattuna tuntuu taittavan liian oranssiin. Vaikea kyllä sanoa, että löytyykö F&B:sta sopivampaa sävyä.
28
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut elly 22.11.20 - klo:17:23 »
^ Kiitos vastauksestasi! :) Voisin kyllä kokeilla tuota paksumpaa versiota, koska juurikin kosteuden sulkijalle on tarvetta. Kävin jo kurkkaamassa paikallisesta apteekista, mutten löytänyt mitään sarjan tuotteita. Pitänee tilata verkkoapteekista.

Ostin apteekista kokeiluun Orionin Probicare-perusvoiteen ja ensimmäisten kokeilujen perusteella toimii. Taattua hajutonta ja mautonta perusvoidelaatua, mutta normaali kosteustasapaino on alkanut palautua mun käsiin (joita oon sillä sinkkisuihkeella kuivattanut  ;D) tän avulla. Nyt pitäis vaan löytää hyvä tasapaino ton ihottuman poiskuivattamisen ja ihon rasvaamisen välillä.  Apteekkituotteeksi hämmentävän räväkkä limenvihreä purkki ja probiootit on kyllä mielenkiintoinen lisä perusvoiteessa. Jatkan testailuja mielenkiinnolla.
29
Ihonhoito / Vs: Roaccutan
« Uusin viesti kirjoittanut jeba 22.11.20 - klo:11:50 »
Täällä pohdiskelen itse vielä uuden mahdollisuuden antamista tälle isotretinoiini-kuurille. Ei millään jaksaisi enää tuota kasvojen näppyilyä. Pari vuotta sitten olin tällä kuurilla, mutta jätin kesken kun silmät menivät siitä niin pahaksi. Mulla on siis muutenkin kuivahkot silmät, joka vaikeuttaa tätä kuurin syömistä. Tää on vähän horror, mutta pelästyin silloin viimeksi aikalailla kun yksi aamu heräsin ja en toisella silmällä nähnyt kunnolla. Ajattelin että joko näkö meni sen kuurin takia. Menin sitten melko pian silmälääkärille ja sain reseptillä vitaminoitua vaseliinipohjaista silmävoidetta (oftan a-pant), joka onneksi korjasikin asian suht nopeasti. Päädyimme silloin silmälääkärin kanssa siihen, että voisi olla parempi lopettaa isotretinoiini, ja niin lopetin.

Olen varmaan tässä lähiaikoina taas yhteydessä ihotautilääkäriin ja keskustelen näistä asioista ja vaihtoehdoista. Jos vielä isotretinoiinille lähden, niin pyydän varmasti kaveriksi tuota silmävoidetta, pitää kosteuden paljon paremmin silmissä kuin kevyet vesimäiset silmätipat.
30
Kynnet / Vs: Kynsilakat ja kynsifriikkeily
« Uusin viesti kirjoittanut enna 22.11.20 - klo:09:40 »
Mä olen siinä käsityksessä että edelleen kynsilakkapullo kuuluu ongelmajätteeseen - paitsi jos on täysin kuivahtanut pullo, niin sitten voi laittaa sekajätteeseen.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »