Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
21
Ihonhoito / Vs: Arpivoide
« Uusin viesti kirjoittanut bast 21.05.19 - klo:18:17 »
^ Mulla olikin silikonilappua laatikon pohjalla ja olen nyt käyttänyt sitä, vaikka kauhealtahan se näyttää. Täytyy tilata tuota halvempaa. Kiitos vinkistä.
22
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 21.05.19 - klo:18:13 »
^ Pitää kokeilla. Kiitos reseptistä  :)
23
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Od3ssa 21.05.19 - klo:17:17 »
Tuo bb-voide ei taida vaan toimia rasvoittuvalla iholla :-[?
24
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 21.05.19 - klo:16:19 »
^Noita It-Cosmeticsin tuotteita myydään tietyissä Kicksissä, oon nähny ständit mm. Tampereen Ratinan ja Jyväskylän Forumin Kicksissä. Suosittelen kyllä CC-voidetta, on kyllä hintansa arvoinen.  :T
25
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 21.05.19 - klo:13:49 »
Eipä taida löytyä, Kicksin tarjoussetelit kannattaa kyllä tuon kanssa jo hyödyntää. Kicksissä oli aiemmin vain verkkokaupassa, mutta nyt on tullut myös ständi, ainakin  Hgin keskustan myymälään.
26
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut Peachtwist 21.05.19 - klo:12:26 »
Mulle tuli aamulla viesti, että Mill Creekin rekkua on taas varastossa ja latoin tilauksen menemään ilmeisesti ihan onnistuneesti. Sain tilausvahvistuksen ihan normaalisti, toivotaan, että saan hoitoaineen. En itse siis Curly Girl -metodia harrasta, mulla on ihan suora tukka (toki jos sieltä FB ryhmäsätä kysyy, niin sellaista hiesta ei olekaan , jota ei saisi kihartumaan...  ::)), mutta tästä tuli nyt ihan sellaiset Juurikasvun kulta-ajat mieleen. Silloin monesti mun piti tuo tilata, mutta alkuvaiheessa mun pankkikortti ei vileä toiminut ulkomailla ja varmaan painonsa takia tuo jäi myöhemminkin tilaamatta. Olen viime vuosina tilannut IHerbistä pieniä paketteja Keski-Eurooppaan, toimitus on yleensä ollut muutamia euroja, onpas siis nykyään kallista tilata sieltä Suomeen!
27
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut jeppu 21.05.19 - klo:11:01 »
Mistä olette hankkineet It Cosmeticsin CC-voidetta? Ei nopeasti löytynyt kuin Kicksistä ja Cultbeautystä. Kicksissä oli yllättäen ainakin Cultbeautyyn verrattuna ihan kelpo hinta - 39 e. Löytyykö jostain oleellisesti halvemmalla?
28
Hiustenhoito / Vs: iHerbin hoitoaineet + jätettävät
« Uusin viesti kirjoittanut vadelma 21.05.19 - klo:10:08 »
Alba Botanican jätettävän korvaajaa etsiessäni olen nyt hampaita purren ja itkua tiristäen tilannut muutamasta eri verkkokaupasta hiuksiin jätettäviä hoitoaineita siinä toivossa että vastaan tulee uusi suosikkituote. Iherbiltä saapui pari paivää sitten Palmersin hiusvoide:

https://fi.iherb.com/pr/Palmer-s-Natural-Fusions-Neem-Buruti-Style-Hold-12-fl-oz-350-ml/86439

Käsittääkseni ei sisällä silikonia, mutta incissä muuten öljyjä yms. hyvää. Viisaammat korjatkoon jos olen väärässä, incin näkee tuosta linkistä. On jonkinlainen muotoilutuote, mutta ihan jätettävänä ajattelin. Tosi hyvä tuoksu, jää hieman itselläni hiuksiin mutta ei haittaa. Kuiviin hiuksiin imeytyy hyvin, mutta liikaa laitettuna hieman lähmäämisen vaaraa. Kosteisiin hiuksiin imeytyy vielä paremmin. Ehkä hieman juoksevampi koostumus kun Albassa. Pidempikestoinen käyttö näyttää, tilaanko uudelleen, mutta ensi vaikutelma ihan hyvä.

Ps. Ei siltikään ole löytynyt Alban voittanutta.  :(

29
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 20.05.19 - klo:21:21 »
Ymmärrän kyllä tuon hypetyksen It Cosmeticsin ympärillä. Hankin lisäksi peitevoiteen silmänalusille ja toimii sekin hyvin. Talveksi varmaan hankin tuon Oil Free CC-voiteen vaaleimman sävyn. Tää vaan kaunistaa ihoa paremmin kuin mikään muu meikkipohjatuote ja pysyvyys on kyllä huippuluokkaa!   :l
30
Meikkaus / Vs: Iho hohtamaan
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 20.05.19 - klo:21:14 »
Heh. Toki, jos tosi hohtavaa haluaa, niin tämä ei ole mikään näkyy-kuuhun-asti-tuote, vaan on juurikin kauniin kuultava. Pysyy myös hyvin. Tätä käytän arkimeikissä miltei aina.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »