Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
21
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Cassia, "väritön" kasvivärjääminen
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 19.02.21 - klo:23:22 »
Oon vähän järkyttyny.. yritin cassialla värjätä harmaat (eli valkoset) hiukset kellertävämmiksi ja pidin väriä yön yli, ja... Ei mitään vaikutusta harmaitten väriin 0_0

No, pitää viel kattoo josko uus harmaa juurikasvu näyttäs vielä värittömämmältä kuin nää nyt käsitellyt, et tarttuko niihin kumminki jotain... Vaikee varmasti sanoa ku noin sentin juurikasvu kyseessä vain.
22
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 19.02.21 - klo:18:31 »
^ No.0 voi myös käyttää niin, että sen jättää hiuksiin, sillä se on kuitenkin sitä No.1 miedompaa litkua. No.1 jätti hiukset tahmeiksi, jos sen jätti hiuksiin sellaisenaan, No.0 ei jätä tahmaista tunnetta. Olen tehnyt niin, etä olen pessyt hiukset tavalliseen tapaan, käyttänyt poishuuhdeltavaa hoitista, kuivannut hiuksia pyyhekuiviksi, laittanut No.0 hiuksiin runsaasti ja siihen päälle jätettävää hoitista. En ole tainnut kertaakaan käyttää No.0 sillä tavalla kuin sitä on ohjeistettu käyttämään. Ei ole mielestäni erityisen tehokas aine, mutta käytän loppuun, kun oli sen verran hinnakas tuote. Selkeästi paremman lopputuloksen olen saanut Yoop!-merkin keratiinisuihkeesta, joka selkeästi jäntevöittää käsiteltyjä hiuksia.
23
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Elluli 19.02.21 - klo:18:02 »
Ostin olaplexin shampoon. Kuuluisiko sen tuoksua samalle kuin kakkonen ja kolmonen? Koska tossa mun shampoossa tuoksu on eri, mietin että onko aitoa tavaraa. Tilasin notinolta.

Haistelin tässä juuri omiani ja yritin selvittää. Mulla löytyy siis nro 0-7 Olaplexin koko sarja. Olen ostanut näitä vaihtelevasti mm.Sokos, Cocopanda, Notino ym. Shampoo ja hoitoaine tuoksuu hieman erilaiselle kuin esim nro 1, 2 ja 3. Ja vertailun vuoksi, 1&2 paketin tilasin Notinolta ja nro 3 on ostettu Sokokselta. Shampoo ja hoito tällä hetkellä Sokokselta hankitut. Ja hieman erilainen tuoksu kuin nro 3, etenkin shampoossa.
Näiden tuoksut on jokatapauksessa erittäin miellyttävät ja mielestäni aika miedot. Tilasin just Notinolta 2 litraa nro 5 hoitoainetta kun siellä on 2 litran pumppupullot vain 88€ !! Itsellä kuluu hoitoainetta sen verran paljon että kannattaa. Litrahinnaksi jää n.44€. Aitous kyllä mietityttää näissä. Mistä voi tietää onko kopio, muuten kuin vertaamalla muualta ostettuihin. No onneksi niitäkin löytyy. Jos tuoksu tai koostumus eroaa niin palautan!

Lisään vielä: Nro 1 (tilattu Notinolta) tuoksuu tismalleen samalta kuin nro 0 (lookfantasticilta hankittu). Näissäkin hieman erilainen tuoksu mielestäni kuin esim shampoo ja hoitoaine. Jännä juttu. Huomasin myös että nro 2 ja 3 ovat INCI:ltään identtiset. Samoin nro 1 ja 0. Nro 0 siis tarkoitettu kotikäyttöön ennen nro 3 käyttöä. Se on käytännössä siis laimennettu valmiiksi veteen. Ja voi olla että tekemällä itse seoksen säästää runsaasti rahaa. Ja voi tehdä vahvempaa. 1&2 paketissa ohjeistetaan laittamaan 15ml nro 1 ja 90ml vettä pulloon. Aine päähän vaikuttamaan vähintään 5 min (kuten nro 0 ohjeistuksessa) ja sen jälkeen nro 2 päähän ilman huuhtelua. Sitä voi sitten muhitella ihan niin kauan kuin haluaa. Lopuksi pesu shampoolla (joka on muuten tosi riittoisaa!) ja hoitoaine.
24
Meikkaus / Vs: Meikkivoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Kaisuli 18.02.21 - klo:17:45 »
Oisko kellään vinkata sekaiholle sopivaa hajusteetonta meikkivoidetta, joka ei olisi matta mutta ei silti heti katoaisi rasvaisemmilta alueilta? Tuntuu mahdottomalta tuotteelta :-[
25
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 18.02.21 - klo:16:18 »
Jihuu! Rakastettu ihinhoitosarja, monelle jo tuttu Bioderma on saapunut Suomeen. Näin alkuun ensin yksinoikeudella YA:n apteekeissa, myöhemmin vapaasti tarjolla mihin apteekkiin hyvänsä.
Onpa ihana nähdä sarjaa lähemmin hyllyillä, siinä onkin monta atoopikolle mahdollisesti sopivaa tuotetta.. Tunnetuin taitaa olla se legendaarinen punakorkkinen misellivesi (tilailtu monta kertaa ulkomailta), mutta myös Atoderm-linja vaikuttaa lupaavalta (vetelin tänään koeputkilosta kreemiä poskiin...)

Tarjiuksessa näkyisi nyt olevan, joten käykääpä katsastamassa joko netissä tai paikan päällä YA:n myymälässä..
26
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 17.02.21 - klo:20:24 »
Ostin olaplexin shampoon. Kuuluisiko sen tuoksua samalle kuin kakkonen ja kolmonen? Koska tossa mun shampoossa tuoksu on eri, mietin että onko aitoa tavaraa. Tilasin notinolta.
27
Meikkaus / Vs: Avon calling
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 17.02.21 - klo:11:54 »
Puolen vuoden kokemuksen jälkeen voin sanoa olevani rehellisesti tyytyväinen suihkugeeleihin, käsisaippuoihin sekä vartalovoiteisiin pyöreässä purkissa (erityisesti oliivi-sarja).. Meikeistä ja kasvojenhoitotuotteista ei ole kokemusta.
Kuvastojen selailun perusteella ei ainakaan herätä inspistä kokeilla mitään meikkejä, ainoastaan Luxe-sarja vaikuttaa yhtään kiinnostavalta.. (huulituotteet olisi nyt kampanjassa... )
Edit.. ja onhan isä ollut tyytyväinen miesten huoltotuotteisiin..


Onko kokemuksia Luxen meikkivoiteista tai muista tuotteista?
28
Hiustenhoito / Vs: Öljyt hiustenhoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut Elluli 16.02.21 - klo:17:01 »
Mä olen jättänyt öljyt nyt vähemmälle, ellei lasketa hiuksiin jätettäviä ”latvasuojia” eli öljyjä, joissa mukana myös silikonia.

Olen kokeillut muhitteluja ennen pesua mm.manteliöljyllä, arganöljyllä ja kookosöljyllä. Ihan sellaisenaan tai hoitoaineeseen sekoitettuna. En huomannut mitään erityistä muutosta hiuksen tai päänahan kuntoon. Päänahassa mulla ei ongelmia ole ollut. CwC-pesu tuntuu toimivan ilman öljyjä hyvin, hoitoaine ennen pesua suojaa latvoja ja pituuksia pesun ajan hyvin.
29
Hiustenhoito / Vs: Öljyt hiustenhoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 15.02.21 - klo:21:34 »
Löysin Neem-öljylle muutakin käyttöä. Neem uutteita,shampoita ja öljyä on käytetty täiden häätöön. Joku apteekissa myytävä täishampoo oli Neem-pohjainen. Tyttäreni eskarissa on ollut viime syksystä asti sitkeä täikierre, edes joululoma eskarista ei katkaissut sitä vaan heti lomaltapaluun jälkeen oli ilmoitus että taas on löytynyt. Toistaiseksi meiltä ei ole mitään löytynyt mutta en usko Neemöljystä olevan haittaakaan. Ainakin päänahka kiittää öljyämisestä.
30
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut jeba 15.02.21 - klo:20:26 »
Te, joilla on The Ordinaryn mantelihappo käytössä, miltä se tuoksuu?

Vastaus tulee melko viiveellä, mutta mulla on tätä. Omani on mielestäni ihan hajutonta, kirkasta nestettä. Tykkään tuosta Ordinaryn kuorinnoista eniten, tekee ihosta selvästi paremman näköisen ja on myös hellävaraisin. En ala enää varsinkaan omatoimisesti läträämään millään vahvemmilla hapoilla ja mahdollisesti räjäyttämään naamaa, oma iho on sen verran herkkä.

Uusia kokemuksia, Ascorbyl Glucoside Solution 12% c-vitamiiniseerumista puoli pulloa käytetty, miellyttävä koostumus, ei ärsytä ihoa lainkaan, mutta en ole huomannut mitään kummempaa vaikutustakaan. Tuskin ostan uudestaan, vaan kokeilen jotain muuta c-seerumia. Niacinamide 10% + Zinc 1%, iholla tuntuu selvää ärsytystä jonkin aikaa jos laitan tätä suoriltaan kasvoille. Luinkin netistä, että tuo 10% pitoisuus on ihan tarpeettoman korkea josta voi tulla ihoärsytystä, vaikka muuten hyvä ainesosa onkin. Ratkaisin tämän lukemani perusteella niin, että laimennan tuon puoleen tai alle sekoittamalla pari kolme tippaa kosteusvoiteeseen. Näin ei tule ärsytystä. Minusta tämä tuntuu silti jotenkin hitusen kuivattavalta. Johtuisiko tuosta lisätystä sinkistä? Olen kuitenkin lukenut paljon hyvää Niacinamidesta joka tehoaisi tyyliin kaikkiin iho-ongelmiin, että ehkä tämänkin kohdalla kokeilen seuraavaksi muuta.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »