Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
31
Meikkaus / Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet
« Uusin viesti kirjoittanut Hilippa 08.06.20 - klo:16:53 »
Viime vuonna käytin tuubin Urodaa, mutta en saanut sillä niin paljoa lisäpituutta ripsiin, että olisin kokenut tarvetta ostaa uudelleen.
Mitään ikäviä sivuoireita en tuotteesta saanut.
32
Meikkaus / Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet
« Uusin viesti kirjoittanut Happy 08.06.20 - klo:16:39 »
Kokeilussa on ollut nyt reilun kuukauden Urodan seerumi, mutta valitettavasti ei tälläkään mitään tekoripsipituutta mun nysä ripsiin ole tullut. Vähän ehkä pituutta lisää, mutta ei mitenkään dramaattisesti. Eli ei tunnu tästäkään olevan ripsipidennysten korvaajaksi. :(

Mulla on nyt kans tuo käytössä, ei ihan kuukautta vielä. Ehkä vähän pituutta juu tullut lisää, mut annan sille vähän vielä aikaa ennenku lähden sanomaan.Sillai näppärä kun sen saa ihan tuosta marketista.
33
Ihonhoito / Vs: Suihkugeelit, -saippuat ja kylpyvaahdot ja -öljyt
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 08.06.20 - klo:15:15 »
Haluaisin kokeilla Doven Sentive & Pure palasaippuaa käsienpesuun, mutta tuote tuntuu olevan tosi hankalasti saatavilla Suomessa. Olen googletellut eri tavaratalojen verkkokauppoja, mutta haluaisin vielä tätä kautta kysyä, onko joku sattumalta törmännyt tuohon palasaippuaan jossain yleisimmistä ketjuliikkeistä?

Atopian takia mun täytyy olla tarkempi siinä, millä pesen käteni. Sen takia joudun ostamaan usein hieman hinnaakkaampia pesuaineita, mutta oon lukenut, että joillekin toi Doven hajusteeton palasaippua on toiminut eikä oo kuivattanut käsiä. En mielellään haluais ostaa sitä hajustettua versiota kokeiluun, mutta onko tosiaan niin, ettei Suomen markkinoilla myydä enää hajusteetonta versiota? Ja onko mitään palasaippuaa, joka olisi suunnilleen saman hintaista ja hellävarainen käsille?

Mahdollisesti liian korkean pH-arvon takia moni palasaippua on kuivattanut käsiäni, mutta mielelläni kokeilisin vaihteeksi jotain tuotetta. Haluaisin vähentää muovipurkkien ostamista, mutta välillä se tuntuu yllättävän hankalalle.  ::) :D
34
Meikkaus / Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet
« Uusin viesti kirjoittanut Mermaid 08.06.20 - klo:12:59 »
Kokeilussa on ollut nyt reilun kuukauden Urodan seerumi, mutta valitettavasti ei tälläkään mitään tekoripsipituutta mun nysä ripsiin ole tullut. Vähän ehkä pituutta lisää, mutta ei mitenkään dramaattisesti. Eli ei tunnu tästäkään olevan ripsipidennysten korvaajaksi. :(

Jaa perunpa samantien sanani. Laitoin pitkästä aikaa ripsiväriä ja onhan nää nyt huomattavasti pidemmät, kuin ennen. Nyt vaan ostamaan joku toinen, vähän "turvallisempi" seerumi tähän rinnalle käytettäväksi.
35
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Horros 07.06.20 - klo:22:29 »
Bybi Bakuchiol booster tuntuu jo muutaman päivän käytöllä himmentäneen otsan sibeliusryppyjä ja iho näyttää muutoinkin lähes blurratulta kun poskista huokoset ovat supistuneet. Toivottavasti toimii jatkossakin.
36
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 07.06.20 - klo:19:38 »
Mikä on paras takunselvittäjäaine tai -tekniikka? ...  ???
37
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut cocos 04.06.20 - klo:06:37 »
Kiitos vastauksesta ^^ Toi couperosa on käyny kyllä munkin mielessä. Muuten oireet täsmää, niitä näppyjä ei oo kyl koskaan ollut. Mutta muuten kuulostaa tosi tutulta. Käytän tosi hellävaraisia tuotteita ja mietoa putsaria. Ja nyt aloitin myös spf50 käytön, aiemmin taisi olla spf30, koska tuntuu että auringossa kihelmöi poskien alueella erityisesti. Mekaanista kuorintaa en oo aikoihin käyttänyt. Nykyisin silloin tällöin salisyylihappoa sisältävää putsaria kemiallisena kuorintana. Tosin sekin välillä laittaa posket punehtumaan, en tiedä pitäisikö kokeilla vielä hellävaraisempaa lactic acidia tmv.
38
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili 03.06.20 - klo:19:36 »
Oon ihan supervaikuttunut AHA30%+BHA2% Peeling Solutionista. Mun iho ei yleensä hätkähdä mistään, tää on ensimmäinen tuote joka selkeästi kihelmöi, mutta näyttäisi olevan sit tehojakin sen mukaisesti. Näppyröpelö on melkein kadonnut otsasta ja muutenkin iho tuntuu sileämmältä, jee! Lähinnä toivon vaikutusta pigmenttiläiskiin, onko muilla kuorinnasta ollut apua?
39
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 02.06.20 - klo:21:30 »
^Kuulostaa couperosalta/rosacealta/ruusufinniltä. Siihen kuuluu tyypillisesti ihon punoitusta ja kuumotusta poskien alueella. Iholle saattaa myös tulla pieniä näppyjä ja hankalammassa tilanteessa isoja märkiä näppyjä.

Kärsin itse kyseisestä vaivasta. Enimmäkseen ihoni oireilee punoituksena ja kuumotuksena, mutta toisinaan poskien ja nenän alueelle saattaa tulla yksittäisiä hyvin pieniä punaisia näppyjä. Alkoholi saa ihon lehahtamaan helposti, samoin pitkät ulkoilut, stressaavat tilanteet, sauna. Toisinaan iho tuntuu lehahtavan aivan ilman syytäkin. Parantavaa hoitoa ei ole, mutta tilanteeseen voi itse vaikuttaa ettei ainakaan pahemmaksi muuttuisi.

Ihonhoitotuotteiden kanssa kannattaa olla tarkkana; suosi mahdollisimman helliä, hajusteettomia, yksinkertaisia tuotteita. Vältä tuotteita, joissa on kilometrin pituiset sisällysluettelot, sillä niissä on todennäköisemmin useita herkkää ihoa ärsyttäviä ainesosia. Älä käytä rajuja mekaanisia kuorintoja, äläkä käytä ihon puhdistukseen ylitehokasta/kuivattavaa puhdistusainetta. Käytä ulkona aina päivävoidetta, jossa on kunnon uv-suoja.

Jos näppyjä ilmaantuu, niihin olen saanut apua BHA-nesteestä. Meikkivoiteena suosin melko peittäviä tuotteita, joilla saan punoitusta piiloon.
40
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut cocos 01.06.20 - klo:18:34 »
Osaiskohan joku helppiä? Kosteutan tosi paljon kuivaa ihoani ja käytän aurinkosuojaa. Muutenkin pidän ihostani hyvää huolta. Mutta... Jossain vaiheessa päivää kasvojen ihoa alkaa kuumottaa ja punottaa, varsinkin poskien aluetta ja se tuntuu tosi kuivalta. Käytän ceraven kosteuttavia tuotteita ja en paljoa meikkiä, vaan kevyttä bb-voidetta. Miksi ihoa alkaa kuumottaa kesken päivän? Tämä tapahtuu lähes joka päivä ja näytän sillon aivan tomaatilta, vaikka olisinkin lähtenyt ihan freesin näköisenä kotoa. Apua?
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »