Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
31
Hiustenhoito / Vs: XZ-hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 01.01.20 - klo:07:55 »
Pari pesua Pihlaja Plexeillä takana. Shampoo on koostumukseltaan samantapaista kuin Persikkanektarissa, mutta tietysti selvästi pesevämpi. Hoitoaineen jäljiltä lopputulos on sileä, mutta kuitenkin ryhdikäs. Kovin riittoisilta eivät vaikuta, mutta sillä ei edullisen hinnan vuoksi ole niin isoa merkitystä. Tykkään tuoksusta, joka muistuttaa kirpeää hedelmäkarkkia.
32
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut elly 31.12.19 - klo:18:37 »
Tuli yhtäkkiä mieleen, että mitähän oman värin kasvattajille kuuluu? Moniko on pysynyt omassa värissä ja onko elämä yhden värin kanssa sujunut ilman hiuskriisejä? Mulla on nykyään melkein alaselkään asti ulottuva värjäämätön tukka ja oon edelleen tosi tyytyväinen päätökseeni lopettaa värjääminen. Oma väri istuu sävyihini täydellisesti, ei juurikasvua/väärää taittoa hiusvärissä sekä iso kevennys kehon kemikaalikuormassa. Matka on ollut opettavainen ja vaikka olenkin ollut oman värini kanssa jo useamman vuoden, niin olen opetellut hiusteni ominaisuudet ja hoitamisen monta kertaa uudelleen tämän aikana. Pitäisi varmaan pitkästä aikaa myös napata kuva hiuksista tänne.
33
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut elly 31.12.19 - klo:18:29 »
Olen tykästynyt Lumenen C-vitamiinia ja hyarulonihappoa sisältävään seerumiin. Haluaisin kuitenkin kokeilla saako kahdella erillisellä tuotteella paremmat tehot irti. :D Voiko tällaisia tuotteita kerrostaa päällekäin ja onko väliä kumman laittaa ensin? Myös tuotesuositukset ovat tervetulleita.
34
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut tnn 29.12.19 - klo:10:58 »
Mä myös liputan tuon Lash princess volumen puolesta! Eka Essencen ripsari jonka ostin, ja olin ihan yllättynyt että tämähän on parempi kuin Lancomen Hypnose. Mulla on melko pitkät ja tuuheat ripset omasta takaa, mutta ripset ovat tosi itsepäiset ja vaativat vedenkestävän ripsarin että taivutukset pysyvät kunnolla. Vedenkestävän meikin poistoaineella lähtee näppärästi pois, huomattavasti vähemmällä hinkkauksellakin kuin edeltävä suosikkini Loreal Extatic :)
35
Hiustenhoito / Vs: Kerastase
« Uusin viesti kirjoittanut marrriik 29.12.19 - klo:01:50 »
Kerastasekin uudistunut. Onko kukaan kokeillut uusia tuotteita? :)
36
Hiustenhoito / Vs: Kuivashampoo
« Uusin viesti kirjoittanut Hilippa 28.12.19 - klo:18:49 »
Olen jo monta vuotta ollut ostamatta kuivashampoota, mutta sain pikkupullon yhtä kuivashampoota muistaakseni jossain boksissa ja vihdoin sitä kokeilin: amika perk up dry shampoo on suht hyväntuoksuinen, poistaa hyvin rasvaisuutta ja jättää hiukset ilmaviksi. Näin tummahiuksisena en kuitenkaan pidä siitä, miten harmaaksi tämä(kin) jättää hiusten tyven.
37
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 28.12.19 - klo:13:39 »
Lash Princess Volume on musta hyvä, mutta ei lähde kovin helposti pois. Nykyään mun vakkari on the False lashes extreme volume & curl, jonka kanssa lopputulos on mulla aavistuksen laimeampi mutta se lähtee huomattavasti helpommin pois. Kumpikaan ei varise mulla. :)
38
Hiusten värjäys / Vs: Virallinen vaalennustopic
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 25.12.19 - klo:12:48 »
Kerro kampaajalle varausvaiheessa että silikonit aiheuttavat ongelmia ja tiedustele onko hänellä silikonittomia tuotteita. Jos ei ole niin ei varmasti ole ongelma jos otat omat shampoot mukaan ja kampaaja käyttää niitä.
39
Hiusten värjäys / Vs: Virallinen vaalennustopic
« Uusin viesti kirjoittanut Midnight 23.12.19 - klo:18:45 »
Onko vaalennusaineissa yleensä silikonia? Voisin kuvitella että ennemmin ne silikonit tulee shampoosta ja hoitoaineesta jota kampaajat käyttää pesussa,

Silikonia ei oo vaalenteessa, mutta parafiiniöljyä on. Eikä sekää kuulosta hyvältä hiuksissa. Ja oikesti harva kampaaja tuntee silikoneja nimeltä ja suostuuko ne käyttää asiakkaan omia aineita tai jotai? En mä välttämättä kerrasta reagoi, mutta suoraväreissä on silikonia ja ne ainaki kutittaa päätä jo parin päivän päästä...  ???
40
Hiusten värjäys / Vs: Virallinen vaalennustopic
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 23.12.19 - klo:14:02 »
Onko vaalennusaineissa yleensä silikonia? Voisin kuvitella että ennemmin ne silikonit tulee shampoosta ja hoitoaineesta jota kampaajat käyttää pesussa, mutta olettaisin että pesua varten on ihan ok pyytää silikonittomat tuotteet tai ottaa omat mukaan. Ymmärtäisin kyllä hyvin jos kampaaja kieltäytyy käyttämästä asiakkaan tuomia vaalennusaineita juurikin tuosta ennan mainitsemasta syystä.

Kiinnostaisi tietää miksi yhden kerran silikonialtistuksen vuoksi tehdä asioista noin monimutkaista? Saahan ne silikonit pestyä pois. Vai aiheuttaako silikonit allergisen reaktion?
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »