Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
31
Hiustenhoito / Vs: Rahua hiustenhoitotuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut -j- 13.03.19 - klo:20:47 »
En ole tyytyväinen kokeilemiini Kevin murphy-hoitoaineisiin, joten tilaan Joliesta Rahuan hoitoaineita kokeiluun, tuuhauttavan ja classic hoitoaineen, koska niistä on pienempi koko saatavilla. Harkitsen myös kiharoiden muotoiluvoidetta. Tulen sitten kertomaan kokemuksia tänne!
32
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 12.03.19 - klo:14:18 »
Olaplex 3 on vakuuttanut toimivuudellaan.Olen tosin alle kuukauden vasta käytellyt, mutta ainakin tähän mennessä on toiminut paremmin kuin osasin odottaa.
Hiukset tuntuu jänteviltä ja runsaammilta, katkeilua on vähemmän ja tukka pysyy pidempää puhtaanakin. Tämä yllätti! Ehdottomasti aion ostaa tätä jatkossakin :) Shampoo ja hoitoainekin houkuttelis ;D
33
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 12.03.19 - klo:09:11 »
Granactive Retinoidia olen ihan huoletta laittanut silmien alle eikä ole tullut mitään ärsytystä.

Olen sissinä jatkanut Retinol 1% käyttöä joka kolmas päivä ja nyt viimein voin sanoa, että iho näyttää välipäivinä jo normaalilta, eikä kuivalta ja auringossa palaneelta. Aion tämän tuubin ainakin saada kulutettua loppuun, joten joko jatkan näin tai yritän seuraavaksi joka toinen päivä.
34
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut kuskus 12.03.19 - klo:08:42 »
^Mulla on tuo sama, olen käyttänyt myös sy-iholla ilman ongelmia.
35
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Jessie 10.03.19 - klo:14:59 »
Oletteko retinoli-/retinoidituotteen hankkineet käyttäneet sitä myös silmänympärysiholla?
Itselläni on Granactive retinoid 2% ja purkissa ei erikseen ohjeisteta välttämään silmänympärysihoa, kuten joissain The Ordinaryn tuotteissa on ohjeistettu.
36
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 10.03.19 - klo:10:23 »
C-vitamiinin pitäisi olla antioksidanttina itse asiassa ihan hyvä tuote aurinkoiseen vuodenaikaan, vaikka se hapan ja jopa kevyesti kuoriva onkin. On ollut itselläni valoisan vuodenpuoliskon rutiinissa ja päiväkäytössä jo pitkään. Testailen nyt tuota The Ordinaryn vesipohjaista vaihtoehtoa, on todella helppo käyttää - eikä tähän tule sitä samaa voimakasta tuoksua, mikä perus-askorbiinihappoon aina tulee kun se hapettuu.


Itse en käytä a-vitamiinijohdannaisia kesäkaudella. Kemiallisia kuorintoja ehkä kerran viikkoon, yötä vasten - ja seuraavina parina päivänä olen auringon kanssa varovainen.

37
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 10.03.19 - klo:10:17 »
^ Ei tämä kyllä mikään "Gym Proof"-Primer ole, vaikka tuubissa niin lukikin. Normaalin iltavuoron jälkeen oli luomivärit viiruntuneet. Ei siis pärjännyt suosikilleni Macin silmämeikin pohjustajalle. Arkikäytössä menettelee, mutta mihinkään iltamenoihin en tätä kyllä käyttäisi.
38
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Masaton 10.03.19 - klo:08:55 »
Lila ja muut, kiinnostaisi kovasti etenkin tuo C-vitamiinivoide. Kevät on kuitenkin kohta (onneksi) tulossa ja ymmärtääkseni suurin osa näistä ihoa kuorivista Deciemin tuotteista herkistää UV-säteilylle. Onko näin myös C-vitskujen kohdalla?

Ostin Mustana Perjantaina tarjouksessa olleet Lactid Acid 10% ja Granactive Retinoid 2% tuotteet. Varsinkin ensimmäisestä iho on selvästikin tykännyt. Aiemmin käyttämäni COSRX:n AHA-liemi ei saanut aikaan oikeastaan mitään paitsi ajoittaista ärsytystä.

Olen käyttänyt näitä suht säännöllisesti mutta varovaisesti. Lactid Acidia ehkä kerran pari viikossa, Retinoidia vähän useammin. Mitään suurta ja ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta iho on mielestäni nyt ollut heleämpi ja vähemmän eloton. Eli oikealla tiellä ollaan.

Jos olen oikein ymmärtänyt niin nämä ovat lähinnä pimeän talvikauden tuotteita? Itse saan/joudun olemaan paljon ulkoilmassa, joten auringolle herkistymisen vaara on suurempi kuin monilla muilla. Suojakertoimelliset päivävoiteet eivät oikein tunnu olevan tarpeeksi suojaavia ja vastaavasti kunnolliset aurinkovoiteet ovat tahmaisia ja helposti pois rullautuvia. Onko jollain hyvää suositusta näiden kanssa käytettäväksi?

Vielä viimeinen eli säilytys. Olen tunkenut pullot jääkaapin lokeroon, mutta mielellään jossain vaiheessa ottaisin ne sieltä pois. Vaikuttaisiko se tuotteiden säilyvyyteen paljonkin?
39
Meikkaus / Vs: Meikkivoide/puuterisävyt kalkkilaivojen kapteeneille
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 09.03.19 - klo:14:46 »
^Tutkin tuota lisää netistä ja hyvältä vaikuttaa. Täytyy käydä nappaamassa näyte. Kiitos ehdotuksesta  :)
40
Meikkaus / Vs: Meikkivoide/puuterisävyt kalkkilaivojen kapteeneille
« Uusin viesti kirjoittanut Kathy 09.03.19 - klo:12:14 »
^Dior Backstage 0W. Fit me on pikkaisen punakampi, mutta muuten ovat hyvin samansävyisiä.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »