Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
31
Meikkaus / Vs: Meikkiapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 20.05.19 - klo:20:57 »
^Luulen että pitää vain löytää ne omalle ihotyypille sopivat tuotteet.
32
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Hilippa 20.05.19 - klo:18:52 »
Mäkin pidän todella paljon It cosmetics CC+ voiteesta! Jättää kauniin, kuultavan pinnan. Mulle sävy light on just nyt ihan täydellinen (kun olen jo ehtinyt pienesti päivettymään), mutta käytin tuota kyllä talvellakin ilman suurempia ongelmia, kun ohuesti levitti ja kunnolla häivytti. Mahtavaa että voiteessa on SPF 50 ja tuote on pumpputuubissa, joka tuntuu tyhjenevän tosi tehokkaasti eli vaikuttaa että tuotetta ei jäisi paljoa hukkaan. Tuota originaaliversiota ei ole paljoa jäljellä, mutta mulla odottaa jo oil-free matte -versio käyttöönottoa. Siinä sävynä on medium jonka siis ihan tarkoituksella ostin kesää silmällä pitäen.
33
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 20.05.19 - klo:18:12 »
Minulla on myös IT-Cosmeticsin BB eiku CC - se originaaliversio - ja olen kyllä tykännyt. Sävy - onkohan medium - oli talvella inasen tumma, nyt ihan täydellinen - ja aavistuksen oliivinen, mistä iso plussa. Jos olisivat vähän edullisempia, niin tulisi jättipeukku, nyt saa pienempi riittää  :) . Himottaisi kesäksi se hohtavampi versio... On tosiaan koko päivän kauniina pysyvä pohja - ja ei lainkaan maskimainen, vaikka peittoakin tällä halutessaan saa. Tykkään kyllä eniten mahdollisimman ohuena levittäen. Kiva, että kaikki hypetuotteet eivät ole gaggaa  ;D
34
Meikkaus / Vs: Iho hohtamaan
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 20.05.19 - klo:18:06 »
^Gaah, en tarvitsisi yhtään houkutuksia  :P ;D
35
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 20.05.19 - klo:16:54 »
Tuon Skin79 oranssi BB-voide oli hyvän värinen ja sillä tuli nätti pinta, mutta kesti aika huonosti kasvoilla. Ehkä olisi paras talvikäyttöön. Näin kesällä taidan käyttää tätä It Cosmeticsin Oil Free CC-voidetta. Tällä saa nättiä jälkeä, pysyy hyvin ja tässä on vielä kunnon suojakerroin.  :ts
36
Meikkaus / Vs: Iho hohtamaan
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 20.05.19 - klo:15:29 »
Yksi tuote, joka on tosi toimiva korostuksissa on Linda Hallberg Infinity Glass Primer. Tulee tosi kaunis kuulto, eikä sotke meikkipohjaa. Itse taputtelen sen aina viimeisenä valmiin meikkipohjan päälle.
37
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut -j- 20.05.19 - klo:12:51 »
Hmm, minä onnistuin mielestäni tilaamaan iherbistä Mill Creekin rekkua. Sivut tökkii kyllä pahasti ja jouduin monta kertaa laittamaan uudelleen tuotteen ostoskoriin, kun ei se sinne mennyt. Mutta tilaus eteni paypal-maksuun, osoitteet ja kaikki oli syötetty, eli ehkä se meni läpi..? Tämä selvinnee. Todella takkuaa ne sivut. Paypal-maksun jälkeen sivusto ohjasi uudelleen iherbiin, mutta mut oli kirjattu ulos. Nyt pääsin kirjautumaan sisälle, mutta nettisivut ei toimi kun yritän mennä katsomaan mun tilauksia.

ETA. no nyt pääsin katsomaan mun tilaushistoriaa ja siellä ei näy mitään, äh :(
38
Meikkaus / Vs: Meikkiapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Xhex0879 20.05.19 - klo:08:44 »
Millä estää meikin kerääntyminen ihon juonteisiin? Käytän meikinpohjustus voidetta ja sekään ei toimi. Nestemmäinen meikkivoide kerääntyy pahemmin  kuin mineraali meikit. Mistä apu, osaako joku neuvoa?
39
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Permanentti
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 19.05.19 - klo:21:57 »
^Hoitavien tuotteiden lisäksi kannattaa satsata myös proteiinipitoiseen hoitoaineeseen tai naamioon.
40
Hiustenhoito / Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 19.05.19 - klo:21:53 »
Mill Creekin henna-hoitiksessa on keratiini viidentenä incissä.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »