Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
41
Ihonhoito / Vs: Huulirasvat ja -voiteet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 04.09.20 - klo:04:14 »
Ostin Lumenen mustikka-kaura huulivoiteen. Ihan yhtä tyhjän kanssa, ei tästä saa huuliin kuin ohuen kerroksen, joka häipyy kymmenessä minuutissa. En suosittele!

Taisi olla yhtä ohimenevä tuote kuin moni muukin ..
Onneksi ACO:n sinistä saa aina apteekista.
42
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 03.09.20 - klo:16:04 »
^ Testattu. Vaikea sanoa toimivuudesta muuta, kuin että tukka on edelleen päässä. Bond Smoother teki kyllä hiuksista selkeästi normaalimman tuntuiset – yleensä tämä mun blondattu ja harmaaksi sävytetty latva tuntuu pestessä semmoiselta vauvahuitulalta, kun pigmenttiä ei hiuksessa ole juurikaan. Tuo Bond Smoother teki tukasta ryhdikkäämmän tuntuisen ilman mitään ikäväntuntuista kalvoa ja silotti latistamatta.

Mutta: näissä on voimakas parfyymimainen/yrttinen(?) tuoksu, joka veti minulla sieraimet tukkoon yöksi käytön jälkeen ;D Ja joo, olen kyllä tuoksuyliherkkä, mutta veikkaan, että tästä voisi joku vähän vähemmänkin tuoksuille herkkä sanoa jotain. Olen nimittäin pessyt hiukset käytön jälkeen jo kertaalleen, ja tuoksu tuntuu tymäkkänä edelleen. Yh.

(EDIT: Etikkaliotus tukalle? :D)
43
Ihonhoito / Vs: Hoidetut jalat
« Uusin viesti kirjoittanut Angel 02.09.20 - klo:11:13 »
Käytän tuotan Lidlin Urea 10 % Foot Creamia päivittäin kantapäilleni, jotka ilman rasvausta kuivuvat ja talvella halkeilevat ihan verille saakka. Toimii. Tosin talvella pahimpaan aikaan ei ihan riitä. Lämmin suositus myös käsivoiteena, nykyisin lempparini. <3
44
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 01.09.20 - klo:07:23 »
Kyselinkin jo näköjään aiemmin, mutta mistä saisin sunprise-aurinkovoidetta? Tilasin sitä ebaysta yli 3 kk sitten, mutta kai se nyt on vihdoin uskottava että ei se tule perille. Myös cosrxin tuotteita kaipaisin.
45
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut korkkiruuvi 30.08.20 - klo:17:19 »
^ Mulla kesti yli kuukauden tuo viimeisimmän tilauksen saapumisen kanssa, seuranta pysähtyi Usasta lähtemiseen - mutta paketti tuli perille. :)
46
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut Od3ssa 30.08.20 - klo:08:30 »
Nonnii, ois pitänyt arvata miten käy, kun lueskelee vanhoja juttuja täältä. Innostuin tekemään tilauksen meowilta ;D

Mutta siis oikeesti, täällä on niin paljon hyvää tietoa ja kokemuksia eri asioista, että olisi sääli, kun lähtisivät johonkin bittiavaruuden hautuumaalle :-[

Oon oottanut kuin kuuta nousevaa omaa pakettia, vaan on ilmeisen rauhallista tahtia tulossa. Miljoona päivitystä oli ensi alkuun seurannassa, sitten kolme viikkoa ei mitään ja nyt oli eiliselle kirjattu, että on saapunut Jamaicalle :O  Menee varmaan vielä pari kuukautta ootellessa, ei kiirettä....  ;D
47
Ihonhoito / Vs: The Inkey List
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 28.08.20 - klo:08:21 »
Oat balm cleanser nyt käytössä ja tälle iso peukku.

Toisin kuin useimmat balm cleanserit tämä on tuubissa - ja se nostaa käyttömukavuutta roimasti. Hajusteeton,  poistaa meikin tehokkaasti (kuten kaikki balmit), emulgoituu hyvin, ei ole aiheuttanut minulle näärännäppyjä. Jättää jonkin verran öljyistä kalvoa jälkeensä - tämä ei ole itseäni haitannut, kun kaksoispuhdistan kumminkin.

Ostan varmasti uudelleen, erinomainen hinta-laatusuhde.
48
Meikkaus / Vs: Kulmakarvat
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 24.08.20 - klo:11:52 »
Viime jouluna lahjaksi saatu kotitekoinen palasaippua on osoittautunut toimivaksi kulmasaippuaksi :ts Kulmat pysyy ojennuksessa ja tuoksuukin hyvälle  ;D Annostelussakaan ei ole tarvinnut olla turhan tarkka, vasta runsaamalla raastamisella saa valkoista hippua kulmiin. Silti tuo Revolutionin kätevässä pakkauksessa oleva kulmasaippua houkuttelee, kulkisi meikkipussissakin mukana.
49
Meikkaus / Vs: Kulmakarvat
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 24.08.20 - klo:11:02 »
^ OT, mutta just tämän takia Juurikasvua tarvitaan ;D Mäkin taannoin kolusin lähi-Cittarini saippuavalikoiman läpi enkä löytänyt yhtäkään läpinäkyvää saippuaa. Saunatuotteista olis varmaan löytynyt tuota Emendoa.

Itse oon käyttänyt Got2Ben Glued-geeliä kulmiin. Se on niin tymäkkää, että pitää kulmat aika hyvin kuosissa. Mutten kyllä jaksa tuota ruljanssia enää, pärjäilen NYXin värillisellä kulmageelillä.
50
Meikkaus / Vs: Kulmakarvat
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 24.08.20 - klo:09:25 »
Tulipa mieleen yksi läpikuultava saippua, jota on aika monessa paikassa saatavilla, Emendo Hunajasaippua, tämän näköinen:


https://emendo.fi/tuote/hunaja-narusaippua-180-g/

Juuri tämä tuote! :)
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »