Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
41
Meikkaus / Vs: Meikkivoide/puuterisävyt kalkkilaivojen kapteeneille
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 08.03.19 - klo:22:43 »
Maybelline Fit Me Luminous & Smooth sävy 110 on ihan täydellinen, mutta muuten meikkivoide on todella surkea. Huono levittyvyys, korostaa kuivia kohtia, ei asetu nätisti ja alkaa päivän edetessä liikkumaan kasvoilla tehden naamasta ihan suttusen. Kokeilin myös sekoittaa tätä johonkin muuhun meikkivoiteeseen, mutta ei toimi, ei. Myöskään erilaiset levitystavat eivät tuottaneet tulosta.

Olen nyt sitten kuumeisesti koettanut metsästää tuota 110 vastaavaa sävyä, muttei ainakaan marketeista tahdo löytyä. Kellään ehdotuksia?

Tykkään erityisesti koostumukseltaan Missha Perfect Cover BB:n kaltaisesta tuotteesta, myös esim. Lumenen Blur, sekä Lumenen Nordic Girl CC ovat sävyä lukuunottamatta ihanteellisia.
42
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 08.03.19 - klo:18:52 »
Luomiväri pohjustaa oli lopussa ja nappasin kokeiluun Essence You better Work eye primerin. Toivottavasti ei ollut hukkaostos, vaikka eipä onneksi liikaa hinta kirpaissut.
43
Hiustenhoito / Vs: Body Shop -hiustenhoitotuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Horros 07.03.19 - klo:13:52 »
Nyt kun TBS ei ole enää L'Orealin omistuksessa, olen kiinnostunut tutkimaan valikoimia enemmänkin. Toki muovipakkauksia välttelen edelleen, mutta välillä hiukset tuntuvat kaipaavan palahoitoaineen vierelle muutakin. (TBS voisi ketjuna vaikka ottaa käyttöön jonkun Lush-tyylisen purkkien palautussysteemin.)

Banaaninaamiota käytin syksyn, oli ihan mukiinmenevä, mutta joskus pesun jälkeen tuntui jäävän vielä lähmää hiuksiin tai jotenkin raskas ja mattainen tuntuma. Nyt uusien kuiville hiuksille tarkoitettujen shea-tuotteiden tultua kauppoihin nappasin myyjän kanssa juteltuani perushoitoaineen sarjasta, naamiokin olisi ollut, mutta ajattelin kokeilla nyt tuota perusversiota. Ja tämä tuntuu sopivan hiuksiini tosi hyvin! Muistuttaa jopa vanhaa kunnon Tigin Oatmeal & Honeyta: hiukset ovat kosteutetut, mutta ryhdikkäät ja jämäkät, ilman lätsäyttävää vaikutusta. Tuoksu (joka on sama kuin muissakin shea-tuotteissa usein) jää kyllä hiuksiin, ja usein melko vähän hajustettuja tuotteita käyttävänä se hämmensi, kun ympärillä leijui joku vieras tuoksu. Se kuitenkin laimenee parissa päivässä niin, ettei kiinnitä huomiota. Voisin ostaa kyllä uudelleen, ja ajattelin kenties kokeilla naamiotakin jossakin vaiheessa.
44
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Painted Lady 05.03.19 - klo:17:10 »
^se 1% retinol (tuubissa) on TO:n vahvin retinoli tuote. Kannattaa aloittaa niistä granactive-versioista ja totuttaa ihoa pikkuhiljaa vahvempaan tuotteeseen. Oma ihoni ei tuota 1% retinolia kestänyt, joten olen tyytynyt miedompiin versioihin.
45
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Paras punainen henna
« Uusin viesti kirjoittanut calypso 05.03.19 - klo:15:46 »
Kiitos irtohius! Tiedätkö saako tuota Sojat-hennaa jostain etnisestä kaupasta, vai pitääkö tilata ulkomailta? Mitä eteerisiä öljyjä kannattaa laittaa, ja mitä meinaa pitkä dye release käytännössä? Että hennaa pidetään päässä kauan, vai että sen annetaan tekeytyä kauan ennen hiuksiin laittamista?
46
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 05.03.19 - klo:15:23 »
Joo oli tarkoitus siis sanoa, että tuo Retinol 1% aina saa ihon hilseilemään, varsinkin silmien ympäriltä mutta  myös otsasta ja leuasta jne joissa ihon pitäisi olla paksumpaa. Olen käyttänyt Granactive Retinoidia ja Retinolia Squalanessa eri vahvuuksia, eikä niistä ole tullut mitään reaktiota.

Kokeilin edellisen kerran viime viikolla torstaina Retinol 1% iholle ja hölväsin päälle Squalane-öljyä, koska se tuntuu mulla olevan ihmeaine joka rauhoittaa kaiken overnight. Pidin tämän kokeilun jälkeen huolellisesti tauon kaikesta kuorivasta, retinolipitoisesta, C-vitamiinista ja oikeastaan ihan kaikesta, paitsi huolellisesta kosteutuksesta. Luulin jo selvinneeni kerrankin ilman ärsytystä ja voivani alkaa varovaisesti käyttää tuubia loppun, koska kuoriutuminen ja palovammamainen kirvely ja punoitus ei tuntunut käynnistyvän niin kuin aiemmilla kerroilla. Tästä rohkaistuneena levitin eilen illalla uuden kierroksen samaa yhdistelmää ja nyt aamulla huomasin, että silmien alla iho näyttä tavallista tummemmalta ja hiukan läikikkäältä ja juonteet ovat extra syvät (=iho alkaa kohta kuoriutua). Perhanan perhanan perhana.
47
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 05.03.19 - klo:13:48 »
Minä olen käyttänyt noita granactive-versioita, etenkin emulsio on minusta tosi toimiva. En tykkää skvalaanista tuhdimman version pohjassa, se ei tunnu minulla imeytyvän ollenkaan. Mutta retinoli on kyllä vaikea herkälle iholle. Yhden älyttömän toimivan vinkin löysin itse retinolien käyttöön - ei koskaan kostealle iholle, eli puhdistuksen jälkeen vähintään 15 min, mielellään enemmän, ilmakylpyä ennen retinolin levittämistä.
48
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 05.03.19 - klo:09:58 »
Mun iho on joka kerta ärsyyntynyt aivan hirveästi Ordinaryn 1% Retinolista.

No onpa outoa, mielestäni kirjoitin paljon pitemmän viestin ja poistin toimimattoman linkinkin ??!

Jatketaan uuteen viestiin
49
Hiusten muotoilu / Vs: Valkit + muut kampauksentekovälineet
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 04.03.19 - klo:21:02 »
En ole ikinä ennen saanut tehtyä liukkaaseen ja ohueen tukkaani siistiä banaaninutturaa, mutta koin valaistuksen you tube videon myötä. Siinä käteen kerätty ponnari kiepautettiin ensin käden ympäri ja siitä syntynyt lenkki kierretään nutturaksi. Sain tehtyä sen videota katsellessani, ilman peiliä varsin siististi ja tuntuj pysyvän häkellyttävän tiukasti hiuskammalla kiinnitettynä.  :T
50
Hiustenhoito / Vs: Biotiini, MSM ym. kasvuun vaikuttava
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 04.03.19 - klo:10:56 »
En ole kovin hyvin tutustunut hiusravinteiden maailmaan, mutta mun on vaikea kuvitella että niistä olisi erityisemmin hyötyä tasapainoista ruokavaliota noudattavalle henkilölle. Eri asia sitten jos on puutostila kyseisistä ravintoaineista huonon ruokavalion, ravinteiden imeytymisongelman tai jonkin sairauden vuoksi.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »