Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
41
Hiusten värjäys / Vs: Virallinen vaalennustopic
« Uusin viesti kirjoittanut enna 21.12.19 - klo:14:16 »
Osaako joku sanoa, tekeekö kampaamot vaalennuksia jos vie omat vaalenteet sinne? En halua silikonia päähäni :-X
Ja sitten värjää sun aineilla?  Vai haluaako nem että maksat kaikista?

En tiedä yhtään. Luulisin, että useimmat kampaajat eivät suostuisi moiseen, mutta voin toki olla väärässäkin. Kampaajat kuitenkin (oletettavasti) tietävät miten heidän omia aineita käytetään ja kuinka ne käyttäytyvät. Lisäksi heidän veloittamaansa hintaan sisältyy värit yms., joten ei oikein olisi hinnankaan puolesta järkevää värjätä asiakkaan omilla tuotteilla.

Kokeile soittaa jollekin kampaajalle ja kysyä?
42
Hiusten värjäys / Vs: Virallinen vaalennustopic
« Uusin viesti kirjoittanut Midnight 21.12.19 - klo:11:13 »
Osaako joku sanoa, tekeekö kampaamot vaalennuksia jos vie omat vaalenteet sinne? En halua silikonia päähäni :-X
Ja sitten värjää sun aineilla?  Vai haluaako nem että maksat kaikista?
Mulla on Hermans Amazing jauhe ja aktivaattori. Ohjeet on niin tautisen pientä tekstiä, että ei toivookaa nähdä ilman suurennuslasia mitään tekstii :o Jollain jotain kokemuksia tästä? 
43
Ihonhoito / Vs: Kasvojen ja silmämeikin puhdistusaineet
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 19.12.19 - klo:21:37 »
Löytyisiköhän täällä keltään kokemusta sekä Favoran että Erisanin puhdistusgeelistä? Tuotteet näyttävät ainesosaluetteloltaan hyvin samankaltaisilta, mutta onko esim. puhdistustehoissa tai kosteuttavuudessa eroja. Olen käyttänyt tämän syksyn Favoran puhdistusgeeliä ja pitänyt sen hellävaraisuudesta, mutta Erisanin olisi edullisempi ja vaikuttaisi samanlaiselle. Oma kokemukseni Erisanin putsarista on vuosia vuosia sitten, joten en yhtään muista sen toimivuutta ihollani.
44
Hiustenhoito / Vs: XZ-hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 18.12.19 - klo:12:11 »
Olen käytellyt Pihlaja Plex-shampoota viime aikoina ja se on ihan kelpo tavaraa. Aika pesevältä tuntuu ja takuttaa tukkaa, tuoksu kirpsakka (ihan ok mielestäni), ei kuitenkaan tartu hiuksiin. Hiukset näyttävät kiiltäviltä kuivuttuaan ja tuntuvat puhtaalta. Ajaa siis asiansa. Omalla kohdalla vaatii silottavan silaripitoisen hoitiksen kylkeen, muuten tuntuu vaalennetut latvat kuivakoilta.
45
Meikkaus / Vs: Benefit
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 07.12.19 - klo:03:43 »
Nostellaanpas ketjua, kun nykyään Benefitiä saa jo Suomen rajojen sisäpuoleltakin. Sain vastikään Feeluniquelta tilaamani Dandelion Twinkle mini-highlighterin ja POREfessional minikokoinen primerin. Molemmista tykkään kyllä. Dandelion Twinkle tekee tosi nättiä jälkeä. Mitään selviä glittereitä ei näy, vaan tosi nätti hohde.
Tuo primer taas ei mitään ihmeitä tee huokosille, mutta todella hyvin levittyy meikki päälle ja pysynyt myös nätisti, vaikka päivään on sisältynyt kohtalaisen reipasta pyöräilyä ja yövuoro.  Hyviä tuotteita! Minikoot on myös tosi käteviä, jos haluaa ensin kokeilla tuotetta.
46
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 26.11.19 - klo:20:18 »
Mikä olisi paras ripsari essenceltä jos haluan paljon tuuheutta ja ripsari ei saisi varista yhtään? Katsastin tänään valikoimaa kaupassa ja vaihtoehtoja on ihan naurettavan paljon enkä uskaltanut sokkona ostaa vain jotain.
47
Hiusten muotoilu / Vs: Hyvä hiustenkuivaaja?
« Uusin viesti kirjoittanut Amy 26.11.19 - klo:09:39 »
Kiitos Morrigan, tässä tulikin kaikki mitä olen miettinyt! :) Itse käytän yleensä vain vakiosuutinta, joten vaihtelulle ei ole tarvetta. Tosin pyöröharjaa tulee silloin käytettyä jos ei ole aikaa myös suoristusraudalla kikkailla, joten paino voi olla miinus. Ehkä sen kanssa voisi elää jos on muutoin tehokas ja laadukas.

Tosi monet on täällä kehuneet Remington Silk- kuivaajaa. Hinta on alle 50e, joka on minusta epäilyttävän halpa jos haluaa ammattilaistason kuivaajan. Eikä värikään miellytä, joten ehkä tuota GHD:tä kyttään BF-tarjouksista, suoristusrauta on ainakin ollut samalta merkiltä jokaisen euron väärti. :)
48
Hiusten muotoilu / Vs: Hyvä hiustenkuivaaja?
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 25.11.19 - klo:21:20 »
^Mulla on GHD air ja on ajanut asiansa hyvin. En käytä fööniä kovinkaan usein, mutta on tuo tehokkaampi kuin aiemmat babylissit ja remingtonit joita olen omistanut.

Miinuksena GHD:ssä on että nokka on sen verran jyrkkä että universaalit suuttimet eivät pysy siinä kiinni (harmittaa itseä koska luonnonkiharoihini haluaisin toisen mallisen diffuuserin kuin mitä GHD tarjoaa). Toinen miinus tulee siitä että kuivaimen omat suuttimet ovat aika jäykät, ne saa helposti kiinnitettyä mutta irrottaminen on hankalaa. Irrottamiselle ei kuitenkaan yleensä ole tarvetta ellei tosiaan välillä käytä diffuuseria.

Laite on tosi jämäkkä, vaikea kuvitella että se kovin helposti hajoaisi, mutta varjopuolena tässä on sitten paino. Paino ei ole ongelma jos vaan haluaa nopeasti kuivaa jälkeä, mutta jos siinä samalla tarvii pyöröharjalla muotoilla luonnonkiharaa suoraksi niin sitten jotain kevyempää mallia jo vähän arvostaisi.

Kaverit ketkä ovat kuivaintani lainanneet ovat kehuneet tehokkaammaksi ja nopeammin kuivaavaksi kuin heidän omat kuivaimet.
49
Hiusten muotoilu / Vs: Muotovaahdot
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 25.11.19 - klo:14:46 »
Erisan Extra Strong muotovaahto on todellinen löytö :l Tällä saan juuri kaipaamaani tekstuuria ja muotoiltavuutta tukkaan, hiuksista tulee ihanan kuohkeat. Ilman muotovaahtoa tukka on helposti mulla liian liukas ja lättänä.
Aiemmin käytin Garnier Fructiksen jotain XXL-moussea, mikä oli toimivaa sekin. Useampi kuukausi meni ilman vaahtoa ja nyt en voi ymmärtää miksi lopetin muotovaahdon käytön. Ero on niin huomattava.

Erisanissa plussaa alkoholittomuus, tuoksuttomuus (välillä kun olen migreeniherkillä en voi sietää mitään hajusteita), kotimaisuus + edullinen hinta  :ts

Täytyy tunnustaa, että odotukseni eivät olleet kovin korkealla tämä tuotteen kohdalla (mielessäni muistin kokeilut Herbinan muotovaahdon kanssa, joka ei tehnyt tukalle mitään. Ajattelin ettei kotimaiset vaahdot ehkä vain ole niin hyviä  ::)) mutta tämä yllättikin positiivisesti. Paras muotovaahto tähän mennessä.
50
Hiusten muotoilu / Vs: Hyvä hiustenkuivaaja?
« Uusin viesti kirjoittanut Amy 24.11.19 - klo:21:48 »
Onko kokemuksia GHD:n fööneistä, erityisesti Air-mallista? Ikuisuuden palvellut Eclipse kärähti nyt lopullisesti. Budjetti ei anna periksi Dysoniin, mutta haluaisin kuitenkin ammattilaistason tehokkaan föönin koska on usein kiire. Lisäksi mulle on tärkeää, että runko on sellainen tukeva, eikä ohutta muovia, joka lohkeaa heti jos tipahtaa.
Saa vinkata jos hyviä malleja esim. Black Friday-tarjouksissa tulee vastaan. :)
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »