Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
41
Meikkaus / Vs: Vaalea oliivi-iho
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 27.03.21 - klo:16:04 »
Onkohan kellään kokemusta apteekin aurinkosuojapuutereista tai sävytetyistä fysikaalisista kasvojen aurinkovoiteista? Mielikuva on, että tuppaavat olemaan punaisia tai oransseja. Rannalle laitan kyllä mukisematta kunnon suojavoiteen, mutta arkiseen päiväkäyttöön olis kiva joku kevyempi vaihtoehto. Käyttäisin Aliman mineraalipohjaa tähän tarkoitukseen muuten, mutta ilmeisesti sidosaineiden puute antaa sen pöllytä päivän mittaan silmiin. Kokeilin myös sekoittaa tätä aurinkovoiteeseen, että saisin fysikaalisen suojan valkoisuutta taitettua, mutta näin pigmentit asettuu kivasti huokosiin ja juonteisiin.
42
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 27.03.21 - klo:10:30 »
Ihan hyvin on toiminut arkikäytössä tuo Gosh. Lätsäyttää kyllä vähän taivutuksia, mutta niin tuntuu kaikki 38 mascarat tekevän. Pysyy hyvin ja helppo pestä pois. Menee hyvin arkikäytössä.
43
Ihonhoito / Vs: Skincity skincare
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 27.03.21 - klo:10:12 »
Ostin myös tuon Azelaid Acid-concentraten, jota olen hissukseen testannut iltaisin. Tuntuu ihan hyvältä. Kiva koostumus ja hyvin imeytyy. Pitää nyt vaan aloitella hissukseen, koska vaikka iho on tukkeutuvainen, tuntuu että myös ärtyy helposti.
Lisäksi tilasin tuon silmänympärysvoiteen ja se on ollut myös ihan miellyttävä käytössä. Kosteuttaa ainakin kivasti. Mitään suurempia vaikutuksia en ole vielä huomannut, kun tuotteet on ollu niin vähän aikaa käytössä.
44
Ihonhoito / Vs: Ruusufinni
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 25.03.21 - klo:21:13 »
Aine on myös lempeämpi muun ihonhoidon alle lisättynä. Annan sen olla iholla yksinään 10-20 min ja sitten päälle kosteutta ja rasvaus :)
45
Ihonhoito / Vs: Ruusufinni
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 25.03.21 - klo:15:21 »
Taisin jossain ketjussa mainostaakin jo, mutta se mun atselaiinihappovoide on kreikkalaista apteekkikamaa, Boderm Acmed. Kevyt perusvoidepohja ja 20% happoa. En tiedä sopiiko meikin alle, kun itse käytän satunnaisesti öisin, ja vain näppylöille. Tuubi maksoi suunnilleen 15e.

Edit. Vielä noista atselaiinihapon vaikutuksista... Mikään ihmelääke se ei ole. Mulla se auttaa akuutissa vaiheessa, kun poskilla oli pieniä paukamia ja selvä tulehdus. Pari kuukautta otti että uusia näppylöitä ei enää ole tullut ja tulehdus vaihtui lievään pintakuivuuteen ja selvään suojakerroksen ohenemiseen.
46
Ihonhoito / Vs: Ruusufinni
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 25.03.21 - klo:15:12 »
Oh wow. Mulla on sitä TO:n Atselaiinihappoa, joka on paksuhkoa silikonijankkia.. Rauhoittavuudesta ei ole havaintoja, mutta olisi oikein tervetullutta..
Paulan tai Skinicityn vastaavalla on heti enemmän hintaa.. mutta täytyypä joskus kokeilla..
47
Ihonhoito / Vs: Ruusufinni
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 25.03.21 - klo:09:47 »
Kaipa se on sitten vain nieltävä, että vuosi 2020 toi mukanaan "uuden normaalin" myös mun poskille...

Mulla tämä on pysynyt jotenkuten kurissa Ordinaryn kosteusvoiteella, jonka alle laitan tipan saman merkin niasinamidia ja pycnogenolia. 20% atselaiinihappovoide tuntuu rauhoittavan satunnais- tai kuurikäytöllä, muutoin on liian vahvaa (kuorii/kuivattaa liikaa). Näyteputkilon (viikon) verran tullut testattua La Roche Posayn Rosaliac AR Intense voidetta paikallisesti ongelmakohtiin, eikä se nyt ainakaan ole pahentanut tilannetta. Ennen Ordinarya käytin menestyksellä näytteen verran Avenen Tolerance Extreme emulsiota kosteusvoiteena, ja se oli sarjassa tuotteita, jotka toimii ekan viikon-pari ja sitten pahensi tilannetta. Luulen, että parafiiniöljy pidemmän päälle kertyi kalvoksi, jonka läpi ei päässyt kosteus (iho kuivui) samalla kun skvalaani ärsytti. Tajusin vasta äskettäin, että ärsytysoireet La Roche Posayn Toleriane Ultran kanssa ajoittui siihen, kun sen koostumusta muutettiin. Ilmeisesti nykyversioissa sarjan Sensitive Fluide on lähinnä sitä vanhaa Ultraa (joka oli ihan jees). Sitä voisin kokeilla.

Onko kukaan kokeillut Cicaplastin tai Cicalfaten geeliversioita? Olisko niistä apua yksittäisten rakkuloiden paranteluun? Myös kiinnostais josko joku on käyttänyt molempien voideversioita? Mulla on ollut ainoastaan Cicalfaten voide, ja mietin minkä näistä neljästä hommaisin.
48
Ihonhoito / Vs: Ruusufinni
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 25.03.21 - klo:09:19 »
Minulla ei ole ruusufinniä - mutta ihonhoidossa on mukana azelaiinihappo, jonka tehosta ruusufinniin on jopa tutkimusta. Oma kokemus on se, että aine on erittäin rauhoittava ja punoitusta hillitsevä, toimii mahtavasti osana rutiinia, johon kuuluu tretinoiini.


Skincityllä ja Paulas choicella on hyvät AA-tuotteet. The Ordinarystä en piitannut niinkään, AA on silikonipohjainen ja siksi se oli minusta hankala. Pyrin laittamaan AA:n iholle ensimmäisenä ja antamaan sille vähän vaikutusaikaa ennen muun ihonhoidon kerrostamista - ja tuon silikonin päälle ei kyllä oikein mitään kerrosteta...
49
Ihonhoito / Vs: Ruusufinni
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 24.03.21 - klo:20:26 »
^En ole ainakaan itse päässyt eroon, enkä usko että se on edes mahdollista. Hajustamattomat herkän ihon tuotteet pitävät vaivan kurissa ja ihonhoitorutiinin pidän melko yksinkertaisena. Satunnaisiin näppylöihin käytän Paula's choisen 2% bha liuosta, joka toimii hyvin.
50
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 24.03.21 - klo:08:54 »
Käytin yhden putkilon sitä perussarjan CC.tä - se oli minusta hyvä. Kaunis pinta, medium peitto. Vaalista sävyistä löytyi oliivivivahteinen. Miinuksena hajusteet. Ilman hajusteita olisi voinut jäädä vakiokäyttöön. Ei ole paha tuoksu, mutta kun noita hajusteettomiakin on niin...


Sarjan siveltimet ovat synteettisten siveltimien parhaimmistoa.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »