Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
51
Hiusten muotoilu / Vs: Kihartimet, ilmakihartimet ja muut muotoilulaitteet
« Uusin viesti kirjoittanut lynx 19.05.19 - klo:08:18 »
Toi Oracle on kyllä kiinnostava. Mulla on ollut GHD:n suoristusrauta varmaan yli 10 vuotta, mutten vaan osaa väsätä niitä suoristusrautakiharoita vaikka kunka yritän, joten melko vähällä käytöllä on... Puikkokihartimiinkaan en ole oikein ihastunut. Siinä palaa näpit ja mukana tullut michaeljackson-käsine on kömpelö.
52
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 18.05.19 - klo:21:46 »
^^Sanoisin samaa kuin ellen, proteiinia.
53
Ihonhoito / Vs: Arpivoide
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 18.05.19 - klo:21:38 »
Mulla on keloidi taipumusta ja käytin leikkausarpeen ScarAway-nimistä silikonilaastaria. Tilasin ebaysta kun Suomen apteekeissa vastaavat olivat hirmu kalliita. Käytin teippiä hirmu pitkään, varmaan vuoden. Se kuitenkin auttoi, arvesta tuli todella paljon siistimpi kuin mistään aiemmista arvistani.
54
Hiusten muotoilu / Vs: Kihartimet, ilmakihartimet ja muut muotoilulaitteet
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 18.05.19 - klo:21:12 »
GHD:n Oracle on pakko hankkia heti, kun se vain saapuu Suomeen, maksoi mitä maksoi ja varmasti maksaa maltaita. En ole löytänyt mieleistä puikkokiharrinta ja niiden käyttökään ei oikein onnistu niin hyvin, helposti ja nopeasti kuin haluaisin. Tuo Oracle voisi ainakin teoriassa olla suht helppokäyttöinen, samaan tapaan käytettävä laite kuin suoristusrautakin. Täytyy seurata millaisella aikataululla kiharrin lanseerataan Suomessa.
55
Hiusten muotoilu / Vs: Hyvä hiustenkuivaaja?
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 18.05.19 - klo:21:04 »
Mulla on myös ollut Dyson käytössä kohta vuoden verran, sain sen viime vuonna synttärilahjaksi. On kyllä niin erilainen fööni kuin muut, todella tehokas ilmavirta pienimmälläkin asetuksella ja kylmävirtaus on oikeasti kylmä. Olen enimmäkseen käyttänyt fööniä sellaisenaan ilman niitä kätevästi kiinnittyviä lisäosia, olisinkohan diffuusoria käyttänyt kerran tässä vuoden aikana. Hassusta ulkomuodosta huolimatta helppo pitää kädessä ja kätevä käyttää.
56
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 18.05.19 - klo:14:45 »
^ Proteiinia, keratiinia? Ootko jo kokeillut auttaisiko laminointikäsittely tai muhittelu rekulla?
57
Ihonhoito / Vs: Neulaushoito kotona
« Uusin viesti kirjoittanut Manna 18.05.19 - klo:12:11 »
Olen jo pidempään miettinyt neulauksen aloittamista ja nyt tilasin setin Swiss Clinicin sivuilta enkä millään malttaisi odottaa paketin saapumista. Vähän jännittää miltä se rulla näyttää oikeassa elämässä, kun mulla on suht kova kammo kaikkea terävää kohtaan. No, ehkä siihen rullailuunkin tottuu sitten :)

Jossain vaiheessa hankin sen vartalon rullaukseen tarkoitetun vaihtopään - onko joku täällä kokeillut sitä ja saanut tuloksia?
58
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 18.05.19 - klo:09:16 »
Mun tukka on mennyt ihan oudoksi. Se on jotankin tosi pehmeän höttöistä ja leijuvaa. Ihan kun jonkun eläimen alusvilla. Mitähän tähänkin nyt keksisi?
59
Ihonhoito / Vs: Neulaushoito kotona
« Uusin viesti kirjoittanut bast 18.05.19 - klo:09:09 »
Mä olin aloittanut neulauskokeilut uudestaan viime vuoden puolella, mutta ei niitä tuloksia ehtinyt vielä tulla, kun sairastuin ja se sit jäi. Nyt olen kortisonikuurilla ainakin vuoden, niin en kyllä uskalla tänä aikana neulailla. Infektioriski kun kasvaa, niin en viitsi riskeerata. Ärsyttää kun vihdoinkin sain aikaiseksi tehdä asian hyväksi jotakin, niin pieleenhän se sit meni taas. Kai se pitää yrittää sitten uudelleen kun/jos lääkitys päästään purkamaan.
60
Ihonhoito / Vs: Arpivoide
« Uusin viesti kirjoittanut bast 18.05.19 - klo:08:58 »
Mulla on kurkulla 2 kk vanha leikkausarpi ja se kiristelee välillä ikävästi päätä kääntäessä. Olen käyttänyt siihen bepanthenin arpigeeliä. Se auttoi kutinaan, mutta muuta en ole huomannut. Miten tuota kannattaisi hoitaa? Se oli aluksi ohut viiva, mutta kasvanut tässä leveämmäksi kokoajan. Toinen 3 kk vanha arpi ei sijaintinsa puolesta vaivaa niin, mutta siinäkin on tuo leventymisongelma. Hyvin punaisia on molemmat, mutta se kai on normaalia vielä tässä vaiheessa. Mulla on kai vähän keloiditaipumusta.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »