Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
51
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Xhex0879 14.11.20 - klo:11:46 »
Päänahka vihdoin rauhottui päänahka eikä tyvi ole enää rasvaiset. Ainut että pituuksissa oli paksu rasvakerros, hiukset ihan lähmäset. Jostain syystä shampoot ei pessy pituuksia ja latvoja puhtaaksi. Osaako joku kertoa miksi?
Pesin latvat ja pituudet fairylla,en pessy päänahkaa, ei niitä muuten puhtaaksi saanut. Toivottavasti nää nyt pysyy puhtaana shampoo pesulla, ei varmaan jatkuvassa käytössä fairy tee hyvää hiuksille.
52
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Glossaus, hennavärin virkistäminen
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 13.11.20 - klo:14:21 »
Höh, mulla Henna glossin vaikutukset ei kyllä olleet ollenkaan niin vaikuttavat kuin pelkän hennavärin (Cultivator's, joka kylläkin sisältää myös muun muassa aloe veraa eikä pelkkää hennaa). Tätä glossiakin pidin yön ylitse vähän niin kuin hiusmaskina, mutta harmikseni tajusin että kun maskin seassa on hennaväriä, niin sehän täytyy pestä shampoolla pois, mikä vähän latistaa maskin vaikutusta. Kumminkin jos pelkkää hennaväriä huuhtoa pois, niin jo huuhteluvaiheessa ennen mitään seuraavia hoitiksia tuntuu uskomaton hiusten siloisuus ja takuttomuus. (Pistin glossin sekaan myös aloe veraa ja etikkaa, mutta yleensä ne ovat vain lisänneet kiiltoa ja pehmoisuutta.)
------
Muoks. saatoin tuon glossauksen kohdalla tehdä virheen siinä että en antanut hennapuuron tekeytyä ollenkaan, vaan otin heti käyttöön.. silloin kun aiemmin tein hennavärjäyksen niin annoin Henna puuron tekeytyä monta tuntia tai jopa yön yli.
53
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili 12.11.20 - klo:17:41 »
^ Tosi hyviä neuvoja, kiitos kummallekin! (En tiedä miksen tullut Crestolia ajatelleeksi, kun kuitenkin punapääaikoina ollut paljonkin käytössä.)
54
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 12.11.20 - klo:15:13 »
^ No juuripa tuo. Kasitasoisessa taitaa tosiaan olla aika paljon vielä lämpöä, ja siihen suoraväri-hoitiskombo voi olla parempi idea. Pysyvämpi ratkaisu voisi olla sävytys viileämmäksi, mutta tokihan miedoimmatkin hapetevärit rasittaa hiusta jonkin verran, joten ei ainakaan vielä tässä vaiheessa ajankohtaista.

(Plus ettei kuluttajalle edes myydä kasitason viileitä sävytteitä – lähimmäksi taitaa tulla Four Reasons Take Away Colorin 9.12, joten hommasta ei selviä kauppareissulla, vaan täytyy tilata verkosta... mutta se onkin ihan muiden ketjujen juttuja.)
55
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 12.11.20 - klo:14:20 »
Mie sekoittelen suoraväriä hoitikseen, koska en ole ikinä ollut tyytyväinen mihinkään violettisampooseen, joten olen suosiolla jättänyt uudemmat tuotteet kokeilematta. Mulla on Crestolin Fantasy Color -suoraväriä ja siitä riittää pieni tippa hoitikseen sekoitettuna, niin hiukset ovat selvästi tuhkaisemmat. Hiukset saattavat olla jopa liian violetit, jos ei ole annostuksen kanssa varovainen, ja käsiin tuntuu myös jymähtävän tehokkaasti.
56
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili 12.11.20 - klo:13:09 »
^ Aijaa! Mulla on kyllä oma hius niin lämmin että kaakelit värjäytyy yleensäkin ennen kuin pää. Eli vika ei taida olla tuotteessa vaan käyttäjässä :D

En ollu Color Techistä kuullutkaan, hyvä tietää!
57
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 12.11.20 - klo:12:59 »
^ No jopas, mulla värjäytyy kädetkin tosta Four Reasonsista, ja liian pitkällä vaikutusajalla vetää etuhuitulat siniseksi :o Mun tulee kyllä käytettyä aika paljon sampoota kerralla, koska sulfaatittomana tuote vaahtoaa huonosti.

Noista Biozellin naamioista vielä, että niillähän on sekä se alkuperäinen Color Mask että uudempi Color Tech. Molemmissa on aika lailla samanlainen koostumus, mutta ainakin silmällä katsottuna tuo Color Tech on pigmentiltään tummempi, joten valkkaisin sen (tuubissa on myös enemmän tuotetta).
58
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili 12.11.20 - klo:12:39 »
Kiitos vinkeistä, Biozellin ja No Yellown naamiot lähtee testiin!

Sitä mä vähän itsekin epäilen että tehoissa shampoot voittaa 6-0, mutta kattoo nyt. Joskus muinoin on tullut kahlattua öbaut kaikki tuolloin markkinoilla olleet hopeatuotteet läpi, mutta Fudgeen oon sit aina palannut. Se aiempi Four Reasons ei tuntunut tekevän oikein mitään, mutta ehkä ne on petranneet!
59
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 12.11.20 - klo:10:24 »
^ Käsitykseni mukaan hoitoaineet ja naamiot taitaa olla aina vaikutukseltaan heikompia kuin sampoot. Vois tietysti kokeilla laittaa kuivaan tukkaan ja antaa vaikuttaa pidemmän aikaa, mutta sehän ei varsinaisesti rutiinia helpota, ja tuotetta kuluu melkoisesti. Käytän itse Biozellin Color Tech Silver -naamiota silloin, kun hiukset tarvitsee kirkastusta mutta hopeasampoo vetäisi liiankin siniseksi. Toi on ihan hoitoaineenakin aika mukava ja kosteuttavan oloinen. Tuoksuttomuudesta plussaa.

Toinen vaihtoehto on kokeilla miksata itse violetista suoraväristä ja hoitoaineesta tavallista värinaamiota tujumpi sekoitus.

Ootko kokeillut muita hopeasampoita? Esim. Four Reasonsin No Yellow -shampoo on sulfaatiton ja pigmenttinen. Myös vegaaninen versio Fanolan No Yellow -shampoosta on sulfaatiton, mutta siitä ei ole kokemusta itselläni.

Fanolan No Yellow-tuotteitahan (löytyy sampoota, naamiota ja semmoinen vaahtohoitoaine) kiitellään yleisesti, harmikseni en ole niitä vielä itse päässyt kokeilemaan.
60
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut elly 12.11.20 - klo:08:18 »
Aivan samaa mieltä! Itsekin olen testannut suuren määrän paksuja ja rasvaisia tuotteita, jotka ovat vain pahentaneet ihottumatilannetta. Samoin pitkä suihku tuntuu tekevän välillä hyvää. Vaikka iho kiristelisikin yleisesti sen jälkeen, niin ihottuma on saattanut kuivua parempaan suuntaan.

Muistaakseni jollain pienellä suomalaisella merkillä on voiteita, joissa on mukana suolaa. Sellaisen voisin ottaa testiin seuraavaksi.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »