Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
51
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 27.01.21 - klo:21:48 »
Taisi olla pelkkä korttimaksu - mutta visa debit kelpasi hyvin.
52
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut bast 26.01.21 - klo:21:21 »
Miten maksaminen tapahtuu dermaticalla? Paypal ei varmaan käy?
53
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 17.01.21 - klo:10:57 »
Kiitokset neuvoista. Minulla ei todellakaan onnistu kookosöljyn syöminen. Olen sitä kerran yrittänyt ja käytin sitä silloin paistamiseen, mutta tympäännyin sen makuun. Ihollekaan en voi laittaa, koska se haju tuntuu minun nenään niin voimakkaasti ja muuttuu sellaiseksi voin tuoksuksi, jota en mielelläni haistele.

Tuollaista suodatinta olen harkinnut senkin takia, jos se vähentäisi hiusten kellastumista.

Päivitystä tähän:

Koko syksyn olen noudattanut nyt sellaista rutiinia, että pesen vartalon suihkusaippualla kerran tai pari viikossa, mutta en ole huomannut ihon kunnossa muutosta parempaan. Kuivia läikkiä on nyt käsivarsissakin, vaikka niin ei ole aikaisemmin ollut. Olen kuitenkin laiska rasvaamaan, joten ongelma voi olla siinäkin. Kasvoja olen myös pessyt vähemmän ja iho on tykännyt siitä. En ole edes pessyt joka päivä puhdistusemulsiolla, vaan pelkällä vedellä. Kasvojen iho on kuitenkin tykännyt vähemmistä pesuista.

Viime sysksystä olen kokeillut niin, etten pese pesuaineella kuin 1-2 kertaa viikossa. Iho ei ole tullut paremaan kuntoon ja juuri luin, että atooppista ihoa pitää pestä säännöllisesti, koska kyseessä on tulehduksellinen ihosairaus. Iho on vähistä pesuista huolimtta ollut hilseilevän kuiva ja ihottumia on ollut käsivarsissakin, joissa sitä ei yleensä ole ollut. Nyt pesen ja rasvaan useammin, niin näen vaikutuksen ihon kuntoon. Kasvojen iho on tykännyt vähemmistä pesuista.
54
Hiusten värjäys / Vs: Vivahde Hair
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 14.01.21 - klo:20:51 »
Oho – kutkuttaa tuo 9GrA. Ennen tätä en ole törmännyt valmisharmaaseen muuta kuin kestoväreinä kaupan hyllyllä (tai suoraväreinä). Kokeilemisen arvoinen!
55
Hiusten värjäys / Vs: Vivahde Hair
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 14.01.21 - klo:19:23 »
Nyt on nettikauppakin auennut. Hinnat ei ihan kauhean pahat ole. Hapetteet tulee jatkossakin tilattua muualta, mutta nuo vaaleiden hiusten taittosävyt vaikuttavat kiinnostavilta ja niitä tulen varmasti joskus kokeilemaan, kunhan vanhat redkenit saan joskus käytettyä loppuun.
56
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 14.01.21 - klo:19:14 »
Mulla on mennyt ihan ohi, että fudgella on kahta eri hopeashampoota; toinen se sama clean blonde mikä aiemminkin, mutta uudempana clean blonde damage rewind. Tämä uudempi on sulfaatiton ja nopealla vilkaisulla en silikonejakaan siinä nähnyt. Onko kokemuksia?
57
Hiusten muotoilu / Vs: Markettien muotoilutuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 08.01.21 - klo:17:30 »
^ Tuohan kuulostaa hyvältä! Kiitos Memmuuh!

Ja kiitos myös Lila, pidän mielessä tuon kiharavoide+geeli yhdistelmän!  :ts
58
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 08.01.21 - klo:14:57 »
Osaan nyt kyllä sanoa jo, että uskallan suositella Dermatican tuotetta ja palvelua. Päivittäinen miedon tretinoiinin käyttö on helppoa, iho kiittää jo nyt - ja pitoisuutta sitten pikku hiljaa nousuun... Emulsio on oikein miellyttävä ja pakkaus käytännöllinen, pumppu todellakin sitä mallia, että tuotetta voi annostella helposti (ei mitään plörähdyksiä...). Itselleni tuo mieto niasiiniamidipitoisuus on ollut voiteeseen todella hyvä aktiiviainelisä, synergistejä ja niasiiniamidi myös korjaa ihon suojakerrosta --> on ollut helppoa tretinoiinin kanssa vaikka kylmätkin alkoivat.
59
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut elly 07.01.21 - klo:07:31 »
Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera -hoitoaine on ollut valitettavasti pettymys. Ohut koostumus vaikeuttaa tuotteen levittämistä, eikä selvitysteho riitä mun hiuksille. Oon selkeesti tottunut taas silikonisiin hoitoaineisiin. Tuoksukin on liian voimakas ja epämiellyttävä. Käytän loppuun hiusöljyllä terästettynä, mutta ei jää vakikäyttöön.
60
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Jessie 07.01.21 - klo:00:32 »
Te, joilla on The Ordinaryn mantelihappo käytössä, miltä se tuoksuu?

Mun oma tuoksuu miedosti jollekin lääkeaineelle, siis sellaiselle josta tulee mielleyhtymiä kliinisyyteen :D
Se on siis ylittänyt jo shelf life-rajan, ja en tiedä kiinnitänkö siksi erityistä huomiota tuoksuun, vai onko tuoksu muuttunut ratkaisevasti.

Oon käyttänyt AHA - ja BHA - kuorintoja huoletta yli shelf life-rajan noin muuten, muutokset koostumuksessa lähinnä mietityttää.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »