Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
51
Meikkaus / Vs: Huulipunat
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 23.11.19 - klo:18:06 »
Onko kokemuksia Yves Saint Laurent Tatouage Couture Liquid Matte lip Stainista?
Millainen tuntuma jää huuliin? Millainen kesto ja miten kuluu huulilta?
52
Hiusten värjäys / Vs: Keltaisuus pois hiuksista
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 18.11.19 - klo:16:18 »
Mun tukkani on luonnostaan kullankeltainen punaisella vivahteella. En erityisesti tykkää siitä, mutta violetti shampoo tekee siitä vain likaisen värisen, mistä pidän vielä vähemmän. Haaveilen vaaleanpunaisesta tukasta. Toimisikohan Four Reasonsin joku värihoito?
53
Ihonhoito / Vs: Luonnollinen/vähäinen ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 17.11.19 - klo:16:00 »
Iltalehdessä oli taas juttu kosteusvoiteen välttelystä: https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/169d1ba8-87b2-4ba4-ba6e-ba85c2c1381a

Minua ärsyttää joka kerta tällaiset jutut, mutta nyt testasin tuota kasvoille niin, etten laittanut yöksi kosteusvoidetta. Pesin vain kasvot illalla ja aamulla huuhtelin vedellä ja laitoin kosteusvoiteen. Ei minulla iho kuivanut lisää tällä tavalla ja tuntui, että hilseilykin helpotti poskessa. En käyttänyt mitään kuorintaa. Muutama finni on kyllä asettunut sitten poskille, eikä iho näytä paremmalta, vaan poskien iho on melko kirjava. Yöllä iho oli rasvoittunut. Vartalolle voiteettomus ei kyllä toimi, sillä heti sään kylmettyä alkaa kuivuus ja kutina, joten on pakko käyttää kosteusvoidetta. En usko, että tuo toimisi kasvoillekaan, vaikka minulla on sekaiho.
54
Meikkaus / Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet
« Uusin viesti kirjoittanut Manna 16.11.19 - klo:08:58 »
Jos uusi ripsiseerumi kiinnostaa niin BTB13-merkillä on myynnissä oma versio:

https://kauppa.ihokeskus.fi/BTB13-Eye-Lash-Serum
55
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 15.11.19 - klo:08:32 »
^just se voide.
En myöskään saanut tästä kosteuttavaa vaikutusta, enemmänkin kuivatti ja sai naaman kiristelemään tuoden esiin kuivia kohtia kasvoistani. Ilman oireiluja olisin kuitenkin antanut tuotteelle vielä mahdollisuuden ja kokeillut erilaisia levitystapoja tai sekottanut toiseen toimivampaan meikkipohjaan, mutta en näiden testailujen jälkeen enää halua käyttää.
56
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 13.11.19 - klo:20:40 »
^ Onhan tää se purkissa oleva voide? Aiheuttaa mulla myös silmien kirvelyä, jos laittaa silmänympärysiholle. Muualla kasvoilla toimii kivasti, mutta ei kärsi puuteroida, muuten menee kumman näköiseksi päivän mittaan.
57
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 13.11.19 - klo:13:06 »
Mulla ei muistaakseni koskaan ole ollut ongelmia Lumenen tuotteiden kanssa. Instant Glow Fresh Skin Tint Universal Light kuitenkin aiheuttaa silmien kirvelyä ja punoitusta, koko naama tuntuu ärtyneeltä, aristavalta ja kutiavalta. Oli eilenkin kotiin tultua pakko heti pestä meikit pois.

Testasin tänään vapaapäivänäni tuotetta uudestaan varmistaakseni syypään oireisiini. Sama tapahtui kuin ensikokeilulla, joten tämä se aiheuttaja valitettavasti on :(

Onko kellään muulla ollut vastaavaa tän tuotteen kohdalla?
58
Meikkaus / Vs: Dermosil meikit
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 10.11.19 - klo:17:37 »
Eilen sain sen primerin ja tänään pääsi testiin. Kynämuotoisena on helppo levittää. Kirkastaa luomea ja värit häivyttyvät nätisti. Nyt vaan peukut pystyyn, että kestää näillä mun rasvaluomilla.
59
Hiustenhoito / Vs: Tehohoitajat + hiusnaamiot
« Uusin viesti kirjoittanut Memmuuh 08.11.19 - klo:18:52 »
^ Tuo on itselläni ollut varmaan ainoa tuote, joka selvästi auttaa kuivaan hiuspohjaan. Minulla on usein myös paikoittain sellaista todella kuivaa tiukasti hiuspohjassa kiinni olevaa hilsettä ja tuota hoitoainetta kun muhittelee päässä niin pehmittää hiuspohjaa sen verran että hilse irtoaa ihan itsestään ja ärtyneet punoittavat kohdat hiuspohjassa rauhoittuu.

Olen kyllä kokeillut vaikka mitä hilseshampoita ja hiuspohjan hoitotuotteita, rasvoja ja öljyjä, mutta tuo on se joka oikeasti auttaa!

60
Hiustenhoito / Vs: Tehohoitajat + hiusnaamiot
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 08.11.19 - klo:16:08 »
^ Tänään kävin hakemassa XZ:n suklaa-vanilja hoitoainetta kokeiluun, kiitos vinkista Memmuuh!  :)
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »