Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Ihonhoito / Vs: Huulirasvat ja -voiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Anita 20.08.20 - klo:19:03 »
Ostin Lumenen mustikka-kaura huulivoiteen. Ihan yhtä tyhjän kanssa, ei tästä saa huuliin kuin ohuen kerroksen, joka häipyy kymmenessä minuutissa. En suosittele!
62
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 20.08.20 - klo:12:48 »
Kai tämä Fanolan Fiber Fix Intro Kit menee korjaaviin hoitoaineisiin. Oikeasti lienee enemmän Olaplexin tyylinen kaksivaiheinen tuotekokonaisuus, jossa on erikseen sidoksia "korjaava" ja "vakauttava" aine. Odottelen saapuvaksi, laittelen kokemuksia myöhemmin :) Oli ainakin huomattavasti muiden sarjojen vastaavia edullisempi paketti.

(Olen tuolta Parfum Dreamsistä tilaillut muuten useammankin kerran ja voin suositella. Saa ammattisarjojen värejä ja vaalennusaineita (esim. Goldwell Colorance ja Topchic, Schwarzkopf Blond Me) ja tietysti hoito- ja muotoilutuotteita.)
63
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut Peachtwist 19.08.20 - klo:16:05 »
^Mä jossain kohtaa etsin yöpöydälle just ton karbamidipuikon kaltaista tuotetta, jonka kanssa ei tarvitse sotkea käsiä. Silloin en näköjään osannut hakea oikeilla hakusanoilla, mutta toi vaikuttaisi just täydelliseltä!
64
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 19.08.20 - klo:09:17 »
Nopeaa toiminta Groomdogilta: sunnuntaina tehty tilaus ja eilen tiistaina paketti oli haettavissa :ts !

Yuup!-keratiinisuihkeen tuoksu on todella makea ja vaniljainen. Ei todellakaan mikään mun suosikki, mutta hiusten kuivuttua tuoksu ei häiritse enää niin paljoa. Laitoin kosteisiin hiuksiin ehkä noin kymmenen pumppausta. Lisäsin vielä muutaman pumppauksen kuiviin hiuksiin, sillä halusin kokeilla pitäisikö suihke haituvat/karvaiset hiukset kurissa, mutta siihen täytyy kyllä edelleen käyttää jotain muuta tuotetta. Hiukset ovat kuivuttuaan erikoisen kahisevan nahkeat, eli taisin laittaa suihketta hiuksiin liikaa kerralla. Seuraavaksi kokeilen suihketta niin, että käytän kahta eri jätettävää samalla kertaa, eli alle keratiinisuihke ja päälle tavallisesti käyttämäni voidemainen jätettävä. Tuplahoitis toivon mukaan tekee monta asiaa kerralla: rakennepaikkaa ja tuuheuttaa, mutta sekä myös kosteuttaa ja kiillottaa.

Voisin kuvitella, että tästä keratiiniseerumista pitäisivät ne, jotka haluaisivat lasimaisiin hiuksiinsa hiukan volyymiä, karheutta ja rakennetta. Suihke on varmasti hyvä myös käsitellyille hiuksille, sillä tässä tuotteessa on selkeästi paljon rakennepaikkaavia ainesosia :ts ! Mielenkiinnolla jatkan kokeiluja ja tuotteen testaamista.

Edit: kokeilin keratiinisuihketta voidemaiseen jätettävään sekoitettuna (nokare voidemaista jätettävää ja muutama pumppaus suihketta, sekoitus kämmenien välissä) ja selkeästi tämä on parempi vaihtoehto mulle. Hiukset ovat pehmeämmät ja kiiltävämmät, eivätkä keratiinista rahisevat. Tällä tavalla kallis suihkekin saa hiukan pidemmän käyttöajan ;D .
65
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 19.08.20 - klo:08:41 »
En muista olenko itse vastannut tähän ketjuun, mutta minulle nämä tärkeimmät vaikuttajat ovat


1) Kemialliset kuorinnat - kasvoille käytän 2% BHA:ta ja eri AHA-happoja, yleensä mietoina pitoisuuksina, joskus harvoin tujumpana yksittäisenä käsittelynä. Vartalon ja jalkojen hoidossa The Ordinaryn glykolihappokasvovesi on mahtavaa tavaraa. Kemialliset kuorinnat auttavat ihon pintakuivuuteen, saavat ihon näyttämään silminnähden heleämmältä, BHA pitää talitulpat ja mustapäät kurissa (voi yhdistää viidentoista minuutin öljyhierontaan lempeäksi ihonpuhdistukseksi) ja vähentää tulehdusta, toimii myös satunnaisen näpyn paikallishoitona. Glykolihappo pitää jalkapohjien ihon joustavana ja on ihan selvästi vähentänyt keratosis pilarista. Nämä ovat ihan olennaisia juttuja, iso vaikutus ihon ulkonäköön. En käytä päivittäin, vaan seurailen ihon tilannetta, käytän kun on tarvetta.


2) Retinolit - käytän sekä tretinoiinia, että käsikauppavalmisteita, jälkimmäisistä ehdoton suosikki The Ordinaryn Granactive retinoid emulsion. Joillakin retinolit vaikuttavat nopeastikin - itselläni näin ei käynyt. Nyt vuosia käyttäneenä voin todeta ihon olevan ikäisekseni oikein hyvässä kunnossa, jopa siinä määrin, että asialla on pientä vaikutusta ikävaikutelmaan. Sopiva määrä retinolia myös tasapainottaa ihotoimintoja kaikin puolin, vähemmän epäpuhtauksia. Käytön aloittaminen ei ole minun ihotyypilläni täysin ongelmatonta, mutta vähitellen aloittaen ja tuotteet kuivalle iholle levittäen hallittavissa. Varovaisuus muistettava aina tuotetta vaihtaessa tai rutiinia muuttaessa. Silti ehdottoman kannattava kuvio ihonhoidossa.
66
Ihonhoito / Vs: Ihotyyppiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 19.08.20 - klo:07:41 »
Iho on kalpea ja keltapohjainen,finnejä kausiluontoisesti sekä psoriaasia.
Talvella hilseilee ja kiristää,ja rasvaa saa käyttää reilulla kädellä.
Kesällä taas ei ole muita ongelmia kuin helposti palaminen, aurinko ei tartu.
Ylempänä mallia 2006.
Samat ongelmat ovat yhä olemassa, ja ihotyypiksi on varmistunut kuiva.
67
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 19.08.20 - klo:07:36 »
Testissä jälleen Whamisaa  ;D Puhdistusöljy, vaahtoava puhdistusgeeli, ja kasvovesi original. Puhdistusöljyllä saa meikin pois todella hyvin ja huuhtoutuu vedellä pois kohtalaisen hyvin. Toisin kuin muut kokeilemani puhdistusöljyt.. Käytän meikinpuhdistuksessa aina kasvosieniä apuna. Kokeilin myös tuplapuhdistusta geelin kanssa mutta siitä iho ei tykännyt. Kuivuu niin että nipistelee, vaikka geeli on hellävaraisempi kuin Whamisan puhdistusvaahto. Geeli ei jatkoon. Kasvovesi original on miedopi tuoksultaan kuin kuivan ihon versio ja vähemmän tahmeaa. Ihoon jää kiristelevä tunne jos laittaa vain pari "kerrosta" toisin kuin kuivan ihon versiossa. Tässä ei kosteutusteho riitä jos talvea ajattelee. Veikkaan ihon tukkeutumisen johtuneen aiemmin Avrilin puhdistusöljystä, koska se ei meinannut huuhtoutua pois kasvoilta millään edes sienien kanssa.
68
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut elly 19.08.20 - klo:07:18 »
Täytyy tehdä pitkästä aikaa Dermosilille tilaus. Etenkin Suolashampoo ja Ruusunmarjaseerumi käsille kiinnostavat. Tykkäsin kovasti Lushin suolaa sisältävästä shampoosta, mutta tämä on hinnaltaan paljon edullisempi. Varmasti pari muutakin tuotetta päätyy matkaan. Esimerkiksi Karbamidi-puikkoa kiinnostaisi testata.
69
Ihonhoito / Vs: Ihokarvojen, bikinirajojen ym. ajelu
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.08.20 - klo:20:32 »
Mulla on alkanut olla säärissäkin sisäänpäin/ihon alla kasvaneita karvoja. Tuumasin, että ainakin viikottaisen mekaanisen kuorinnan voisin ainakin ottaa tavaksi yhdistettynä kosteutukseen - ja kemiallista kuorintaa mietin myös, vaikka viikottain, eri päivälle kuin mekaanisen kuorinnan. Onkohan BHA:sta mitään hyötyä enää siinä vaiheessa jos sen sekoittaa kosteusvoiteeseen, vai pitääkö vaan alkaa läträtä sitä kunnolla kuivalle iholle? ;D


Tämä on vanha viesti, mutta vastaanpa kumminkin. Kemiallisia kuorintoja ei kannata sekoitella vaan kuivalle iholle yksinään vaikuttamaan vähintään 15-20 minuutiksi, sitten voi kosteuttaa. Ainoa poikkeus on liian voimakkaan hapon laimennus, sen voi tehdä notkealla emulsiolla, kasvovedellä tai vaikka ihan puhtaalla vedellä.
70
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 18.08.20 - klo:10:47 »
^ Täälläkin odotellaan mielenkiinnolla kokemuksia ;D Kärähtänyt kuontalo tarvitsee kaiken mahdollisen avun.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »