Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Hiusten muotoilu / Vs: "Hiuskorut"
« Uusin viesti kirjoittanut princess 01.03.19 - klo:13:56 »
Hei mistä löytyis silkkidonitsi kohtuuhintaan? Aitoa silkkiä nimenomaan.
62
Hiustenhoito / Vs: XZ-hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 01.03.19 - klo:09:48 »
Olen nähnyt uutuuksia Tokmannilla. Vanilla Cafe -shampoo loppuu pian, joten voisin ostaa sen tilalle jotain muuta. Herneproteiini-shampoosta olen tykännyt. Tuoksukin on kiva. Ei tuoksu herneelle ;D.
63
Ihonhoito / Vs: Kasvonaamiot
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 28.02.19 - klo:14:28 »
Holika Holikan sheet maskeja oli ilmaantunut Prismaan. En malta oottaa, että pääsen testaamaan :)
Cittarista olen aiemmin hankkinut It's skinin, sekä misshan sheet maskeja. It's skinin kosteuttava bambu on suosikkini.
64
Hiustenhoito / Vs: XZ-hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 28.02.19 - klo:14:20 »
Nappasin kaupasta mukaan herne hoitosuihkeen  :D Tykkään! Tekee hiuksista silkkiset, tuntuu kosteuttavalta. Ei lähmää tai lätsäytä, vaikka reilummin suihkii. Tuotteen tuoksu ei tartu hiuksiin, toisin kuin esim vanilija-suklaa. Toimii sekä kosteisiin, että kuiviin hiuksiin. Edullinen ja kiva löytö, voisin ostaa toistekin  :ts
65
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut princess 27.02.19 - klo:23:16 »
Kiitti lila! Tää tuote on kyllä ihan parasta iholle. :-*
66
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 27.02.19 - klo:20:48 »
Auttakaa dorkaa: kuinka usein käytätte vitamin c & ha spheres? Se on ainoo tuote whamisan tonerin lisäks, joka oikeasti tekee eron tähän naamaan. Nyt oon käyttäny ehk 2 viikkoo joka ilta seerumiin sekoitettuna.


Käytä ihan niin usein kun iho tykkää. Itsekin käytän liki joka päivä. C-vitamiini on iholla loistava antioksidantti ja tulokset todella näkyvät.
67
Hiustenhoito / Vs: Kiharapäiden oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 27.02.19 - klo:19:13 »
Täältä näitä kuvauksia pesee  ;D .


^^Kiitos kokemuksista! Otan tuon Twist Definingin listalle kun tarvitsen muotoilua (tai haluan täydentää muotoilutuotteiden valikoimaa), nyt ehdin ostaa ensi hätiin markettigeelin. Koska tehistä ei ole nyt ollenkaan ja jätettävä liki loppu, niin tilasin kokeiluun tykätyn Hydration Elationin ja Long & Luxe -linjan jätettävän. Kokemuksia tulee, kunhan saan tuotteet (pahus tätä paketin odottelun tuskaa  :) ). Muuten tosiaan ihana tuotesarja, mutta osassa tuotteista säilöntäaineena Diazolidinyl Urea - minulle syy jättää tuote kokeilematta.

Perustuotteissa jatkan tuttua XZ-linjaa, nyt kokeilen tuon sulfaatittoman persikkanektarishampoon - ja CO-washeissa tulee käyttöön aiemminkin hyvin toiminut vanilla cafe. Suunnilleen kaikki käyttöhiustuotteet loppu kerralla... ...niin, Curly Girliinhän ei sampoopesu kuulu, mutta mitä nyt olen katsellut laine- ja loivakiharaisten kokemuksia, niin sampoopesua ainakin syklitetään CO-washien kanssa. En aio muutenkaan ryhtyä fanaattis-uskovaiseksi. Kiinnitän enemmän huomiota hiusten kosteuttamiseen (tuotteiden valinta ja joskus voisin jaksaa tehohoitaa...) - ja olen pesu-muotoilurutiinissa huolellisempi. Silarit jätän nyt kokeeksi pois, mutta en jaksa vouhottaa tuuheuttavan suihkeen alkoholista (käytän tyvien kohottamiseen).
68
Hiustenhoito / Vs: Kiharapäiden oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 27.02.19 - klo:16:19 »
^^Puristeleva litisyttäminen! ;D Oon miettinyt miten sitä toimintaa suomeksi voisi kuvailla ja tää oli aika kuvaava! Tolla tekniikalla saan hiuksesta melko kiharan, mutta ylisuorittaminen rikkoo mulla kiharakimppuja. Rukoilevat kädet ( ::)) toimii mulla parhaiten jos haluan mahdollisimman paksuja kimppuja. Mun hiustavoite itsellä on paksukimppuiset laineet/kiharat, en tavoittele mahdollisimman kiharaa lopputulosta.

Irtohius, haluaisin nähdä kuvan sun hiuksista. Sun kiharaskaala on allekirjoituksessa niin laaja etten osaa edes ajatella millaiset sun hiukset oikein on.
69
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Paras punainen henna
« Uusin viesti kirjoittanut irtohius 27.02.19 - klo:16:09 »
1. Sojat Sojat Sojat..

(1.) Karishma oli ennen the henna. Edesmennyt brändi??? Antoi räväkän värin, ei siis mitään hentoa sävyä.

2. Jamila.

3. Rajastani

Eteerisiä öljyjä pikkuisen joukkoon ja pitkä dye release. Nämä em. hennat ovat kyllä kaikki kelvollisia mielestäni.

70
Hiustenhoito / Vs: Kiharapäiden oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut irtohius 27.02.19 - klo:16:02 »
As I Am tuotteita usean vuoden ajan käyttäneenä, suosittelen Twist Defining’ä kiharoiden muodostamiseen. Jätettävä oli käytössä, muttei ollut kovin erityinen tuote. Double Butter -voide ei ole niin öljyisen rasvaista miltä kuulostaa. Käytetään superkuivan 4-tyypin hiuksiin viimeisenä kosteuden sitomiseen. Hyvä miellyttävä vaniljan tuoksu. Tilasin äskettäin itse asiassa lisää. Tuotesarjan geelejä samoihin tarkoituksiin kuin cittareiden ja tokmannien halpiksia.

Nyt näitä monikulttuuristen hiuslaatujen hiustuotteita EI KANNATA kerrostella ja lisäillä huolettomasti tukkaan. Syy: paakkuuntuu, ryyniytyy, juoksettuu heti kättelyssä. Luulen syyn lienevän siinä, että nämä tuotteet sisältävät iloisesti sekaisin kasvirasvoja, joskus silikoneja, pvp:tä yms. muita pitoa tuovia polymeerejä. Näitä ongelmia saa lukea pilvin pimein käyttäjäarvosteluissa milloin minkäkin afrotuotteen kanssa.

Monet Pohjois-Euroopassa myydyt geelit ja voiteet sisältävät usein runsaammin emulgaattoreita ja ne sekoittuvat helpommin keskenään.

Mitä merkitystä näillä asioilla sitten on normaalikäytössä? Jos kuivaa kiharaa hiusta haluaa viimeistellä kasviöljyllä, on suositeltavaa olla varovaisempi. Itse kerrostelen PALJON.

Sitten vinkki hyvään ja toimivaan tuotteeseen käkkkäräpäille: Taft Shine Pomade -geelivaha. Tuoksu ei lainkaan kauhea. Makea, parfyyminen. Tykkituote kiharoiden virkistämiseen. Hinta 3 euroa....
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »