Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Hiustenhoito / Vs: Helposti rasvoittuvat hiukset
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 05.12.20 - klo:13:46 »
^ Mä kokeilin pidentää hiustenpesuväliä viime keväänä, mut rasvoittuminen ei tuntunu omalla kohdallani siitä vähenevän. Harmi, sillä joillakin toi on toiminut. Tosin en tiiä, miten hius reagoisi jos jättäisin tyystin pesun. Ihan kiinnostavan kuuloinen ajatus!  ;D

Mustakin tuntuu, että hiukset rasvoittuu taas enemmän. Eilen hiukset olivat vielä edellispäivän pesun jäljiltä suht puhtoiset, mut tänä aamuna peilistä näkyi kunnon liimaletti. Tää on kyllä turhauttavaa, en jaksais pestä pitkiä hiuksiä lähes joka toinen päivä. Hiuspohjan kunnon tasapainottaminen olis varmaan avainasemassa rasvoittumisen vähentämiseen. Nyt hiuspohja on kuivempi ja kutisee enemmän, mikä varmaan aiheuttaa, että öljyä puskee hiuspohjasta enemmän. Oon nyt koittanut kuoria hiuspohjaa säännöllisesti. Aattelin kans kokeilla yhden pesukerran taktiikkaan. Nyt vaahdotan joka kerta kahdesti, koska se on aina tuntunut paremmalta. Oon kuitenkin alkanut miettiä kulutanko tuolla taktiikalla hiuspohjaani liikaa. Hiuspohjan hoitaminen ei oo kyllä helppoa.  ::) :D
62
Hiustenhoito / Vs: Helposti rasvoittuvat hiukset
« Uusin viesti kirjoittanut Mir 05.12.20 - klo:10:06 »
Mulla on alkanut hiukset rasvoittua vielä aiempaa pahemmin. Nuorempana saatoin helposti pestä tukkaa kolmen päivän välein, mutta nykyisin pitäisi pestä hiukset joka ilta, tai käyttää aamulla kuivashampoota. Tuntuu ettei sillä ole väliä tekeekö pesun shampoolla vai CO-pesulla. Oon koittanut tehdä niin että shampoota käytän 1-2 kertaa viikossa ja muutoin sit hoitsikkapesuja. Olis ihanaa pitää sellainen loma että vois vaan antaa pään rasvoittua ja katsoa miten tilanne etenee ja auttaisko ns. heitteillejättö tilanteeseen. ;D
63
Kyllästyin cassia/henna seoksella värjäilyyn. Kokeilin myös kamomillateetä, nokkoshaudetta yms. seoksen teossa. Sitruunamehua kippoon, hennat ja vedet perään, muhitus pöydällä sekä värjäys. Lopputulos on taas sellainen tumma mahonki/punaruskea mutta en kai toisenlaisessakaan värissä osaisi olla. Väri on parhaimmillaan heti pesun jälkeen, punaisuus näkyy silloin eniten. Hennaforhairin sivulla myydään Copperberry nimistä jauhetta joka ilmeisesti jättää värjäystuloksen punaisemmaksi kun sitä sekoittaa hennajauheeseen. On siis jauhettua acerola-kirsikkaa ja teho perustuisi C-vitamiiniin joka vähentää hennan hapettumista (tummumista) värjäyksen jälkeen. Siis mikäli ymmärsin oikein. Tästähän sitten kotikemistin ajatukset heräsivät että toimisikohan askorbiinihappo hennajauheessa samoin... En ole löytänyt muualta acerolajauhetta tai copperberry-nimellä jauhetta hiusten värjäystarkoituksiin.
64
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 05.12.20 - klo:09:42 »
Misshan uusi BB, ei jatkoon. On peittävämpää ja sävyt parempia. Koostumus ei ole enää notkea vaan vähän sellainen jauhoinen ja nestemäisempi joka kuivuu iholla mattaisemmaksi kuin alkuperäinen Perfect Cover. Ei ainakaan käy iholle jossa on kuivia kohtia, korostaa niitä entisestään.
65
Meikkaus / Vs: Markettiripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 05.12.20 - klo:09:38 »
Juurikin tuo mainitsemasi Isadoran Buil-up volume on ollut paras vedenkestävä ainakin itselleni. Suomesta sitä ei saa kaupasta ruskeana mutta muistaakseni joistain nettikaupoista löytää. Tämä on ollut luottoripsarini vuosia koska pitää taivutukset eikä varise. Poistaminen on helppoa kaksifaasisella tai öljyisellä silmämeikinpoistoaineella. Hetken joutuu lappuja pitämään silmien päällä, jotta emulgoituu hankaamatta. Edit. Eihh, onkin ruskea loppu verkkokaupoistakin  :-\
66
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hennasta ja muista kasviväreistä
« Uusin viesti kirjoittanut Kathy 05.12.20 - klo:01:15 »
Aloitin lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen hennaamaan hiuksia, koska kyllästyin haalistuviin suoraväreihin ja tyven vaalentamiseen. Tein ensimmäisellä värjäyskerralla 50/50-sekoituksen Khadin cassiasta ja hennasta, tuloksena vaalea kupari, joka tosin ei kovin hyvin kestänyt käsitellyssä latvassa. Olin siis haalistellut kirkkaan punaista suoraväriä ja pohjana oli epämääräinen persikkapinkki muutaman sentin maantienharmaalla tyvikasvulla. Plussaa värin koostumuksesta, sain tehtyä todella tasaisen tahnan eikä Khadin jauheissa ollut mitään soraa ja silppua. Värjäsin eilen uudestaan, tällä kertaa Utrekramin punaisella ja huhheijaa miten huonompilaatuista se oli, kamalan karkeaa verrattuna Khadiin. Sävystä tuli kuitenkin hyvä, syvempi kupari mitä olin alun perin toivonutkin ja nyt ei ole läheskään niin suurta sävyeroa tyvessä ja latvassa.
67
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 04.12.20 - klo:10:15 »
^Oletko katsonut tuotteiden incit tarkkaan, jos siellä on jokin aine, joka tekee rasvaiseksi? Minulla jotkin silikonit, eli ne -cone-päätteiset incissä aiheuttavat sen, että hiukset menevät nopeammin likaisiksi. Toinen hiustenhoitotuotteissa käytetty aine on paraffinum liquidum, eli samaa ainetta kuin vauvaöljy. LV:n tuotteissa on tätä, samoin Pantenessa. Hiukset ovat vain hetken puhtaat ja sitten kuin öljytyt. Kannattaa myös tarkistaa, onko tuotteissa muita öljyjä. Joku XZ hilseshampoo Teho on öljytön.

Toivottavasti helpottaa pian, sillä vaikuttaa ikävältä.
68
Ihonhoito / Vs: Emma S
« Uusin viesti kirjoittanut lillamilla 03.12.20 - klo:14:26 »
Käytän pelkkää balmia. Joskus saattaa jäädä silmämeikkiä jäljelle ( jos olen poikkeuksellisesti käyttänyt rajauksia) ja viimeistelen ne pois jollain silmämeikin putsarilla. Mutta yleensä meikkaan todella vähän tyyliin bb-voide tai mineraalimeikkipuuteri  + ripsari & luomiväri.
69
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 03.12.20 - klo:10:23 »
^ Mielenkiintoista, tästä on tullut mun luottoripsari juuri sen vuoksi, ettei varise mulla ollenkaan :O Lähes kaikki muut 38-ripsarit varisevat tai sotkevat, tämä ei tee mulla kumpaakaan.
70
Meikkaus / Vs: Essence
« Uusin viesti kirjoittanut elly 03.12.20 - klo:07:40 »
Essencen Bye Bye Panda Eyes -ripsari oli kyllä pettymys. Ei tarttunut ripsiin kunnolla ja varisi päivän aikana. Viimeiset rippeet lähtivät kyllä ongelmitta 38-asteisessa vedessä, kuten tuote lupasikin. Ei ollut oikea tuote minulle, vaikka olisin mielelläni pitänyt näin halvasta 38-ripsarista.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »