Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 19.05.20 - klo:22:43 »
^ Tuon Avitcidin olenkin jo laittanut merkille toisesta ketjusta. Onkohan kuitenkin niin, että ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn tuota voidaan määrätä enemmänkin yksityisellä puolella? Mulla ei oo tosiaan aknea tai muita sellaisia iho-ongelmia, joihin tuota varsinaisesti määrätään.

Mutta joo, kerran tai pari viikossa sopisi hyvin. Laitanpa tuon glykolihapon muistiin. Helpommin saatavillakin. Kiitos, Lila!  :)

62
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.05.20 - klo:20:54 »
Jos on mahdollista kysäistä lääkäriltä Avitcid-reseptiä, niin tekisin sen.


The Ordinaryn glykolihappokasvovesi on kyllä ihan potenttia kamaa. Kemialliset kuorinnat vaikuttavat kyllä ihan tutkitusti ihon sävyyn ja jopa kiinteyteen. Ne kosteuttavat ja sopivassa määrin käytettynä vahvistavat ihon suojakerrosta. Tuote on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Ei välttämättä jokapäiväiseen käyttöön, mutta kerran, kaksi viikossa sopii monelle.
63
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 18.05.20 - klo:16:49 »
Haluaisin lisätä ihonhoitorutiiniini jonkun tuotteen, jolla on vaikutusta ikääntymisen merkkeihin. En vain ole oikein varma, mikä olisi hyvä tuote näin kolmekymppiselle. Ensisijaisesti haluaisin retinolia tai retinoidia sisältävän tuotteen, mutten ole vielä löytänyt hinnaltaan sopivaa vaihtoehtoa. Esimerkiksi The Ordinaryn retinolia ja retinoidia sisältävissä tuotteissa on muutama sellainen mahdollisesti ärsytysreaktion aiheuttava ainesosa, joten en ole kiinnostunut kokeilemaan niitä.

Toisena olen alkanut harkitsemaan The Ordinaryn Glycolic Acid 7% Toning Solutionia. Voisiko tuosta kenties olla hyötyä? Tuotehan ei varsinaisesti lupaa, että se toimisi ikääntymisen merkkeihin. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että glykolihapolla olisi vaikutusta ryppyihin, mutta onko tuossa The Ordinaryn tuotteessa tehot liian pienet sellaiseen?  :D
64
Meikkaus / Vs: Avon calling
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 18.05.20 - klo:16:07 »
Ensimmäinen tilaus menestyksellisesti laitettu menemään / tulemaan.
Laskupuoli on sitten toinen epäselvä: maksaa voi näemmä osissa / osan summasta?
Kaipa paketissa vielä on paperilasku mukana?
Katsotaan nyt, kunhan paketti kotiutuu..
65
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitotuotteita Koreasta - ja muualta Aasiasta
« Uusin viesti kirjoittanut bast 15.05.20 - klo:09:20 »
Saakohan Suomesta mistään Sunprise-aurinkovoidetta? Tai mistä uskaltaisin tilata, että tulisi perillekin kohtuullisessa ajassa?
66
Meikkaus / Vs: Avon calling
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 14.05.20 - klo:01:21 »
^Kyllä sen pitäisi olla kaikille, se on voimassa myös asiakkaille, jotka voivat siis tilata tilauksen suoraan kotiinsa. Jos katsot omia konsulttisivuja (selainversio), niin heti sen yläpalkkivalikon (tee tilaus, tilaukseni jne.) alla pitäisi olla violetti banneri, jossa lukee ilmainen kotiinkuljetus ja sitä klikkaamalla saa lisätietoa.
67
Meikkaus / Vs: Avon calling
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 14.05.20 - klo:01:08 »
Kiitos. Tosiaan en ole nähnyt tuota 30€ tilauksen ilmaispostitusta missään - liekö uusille konsulteille laisinkaan..
68
Hiusten värjäys / Vs: KC Professional - Four Reasons
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 13.05.20 - klo:16:00 »
Huutelisien näiden four reasons uutuusvärien kokemuksien perään, onko kukaan kokeillut ja kuinka toiminut?  Sokoksen hiustenhellimisviikoilla hinta olisi jo erittäin houkuttava. Kiinnostaisi erityisesti kokemukset bronzesta ja rose goldista.
69
Meikkaus / Vs: Avon calling
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 13.05.20 - klo:08:30 »
Vastailinkin jo yksärillä, mutta tosiaan tällä hetkellä postikuluttomuuden raja on laskettu 30 euroon, jatkosta ei ole vielä tietoa. Normaalisti se on ollut 100 € ja tavallinen postipaketti on kuluiltaan 5,50 €. Alennusprosentti vaihtelee myynnin mukaan, mutta alussa se on 15-20%. Uuden edustajan etuohjelma on vähän erilainen ja silloin ei välttämättä ole kaikki samat edut voimassa kuin pidempään mukana olleille, mutta näistä pitäisi löytyä tieto jäsensivuilta ja omalta tiiminvetäjältä.
70
Meikkaus / Vs: Avon calling
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 12.05.20 - klo:22:33 »
Nostelen taas tätä Avon-ketjua.. päädyin kirjautumaan myyjäksi, siis esittelijän tunnukset vihdoin voimassa (alkujäykkyyden jälkeen.-..)

Koko touhun käytäntö jäi silti hämärän peittoon, eli kuinka se hinnoittelupuoli meneekään ns jälleenmyyjien kohdalla?
Sama hinnoittelu kuin kuvastossa, vai.. missään ei näy noita eri hintoja, tai sitten en ymmärtänyt.
Postikuluja menee ilmeisesti ellei tilaus ole saman tien 100€?

Kiitos, jos joku ehtii jossain välissä selvittää.. Tiiminvetäjä selvitteli jo kylliksi tunnusten ongelmaa, joten olkoon hän nyt rauhassa tämän asian kohdalla.

EDIT: Triina jo ylempänä selvitti asiaa, eli vuosi sitten oli hintaa yleensä se 5,50€.. KIITOS!! Anteeksi jatkuva häiriköinti..
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »