Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Ihonhoito / Vs: Kasvojen kosteusvoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 07.11.19 - klo:22:06 »
^Ihan mainiosti.
62
Hiustenhoito / Vs: Tehohoitajat + hiusnaamiot
« Uusin viesti kirjoittanut Memmuuh 07.11.19 - klo:18:12 »
^ Ei minusta ole mikään superkosteuttava, mutta selvästi kyllä hiuksia ravitseva (ja aivan ihanan tuoksuinen!). Ei lätsäytä hiuksia, imeytyy hiuksiin todella hyvin jos käyttää jätettävänä hoitoaineena eikä jätä naamiona mitään sen kummempaa tunnetta hiuksiin, muuta kuin että hiukset tuntuu hoidetuilta. Hiuspohjaan ei mielestäni mitään vaikutusta.

Itse tykkään kuivaan hiuspohjaan käyttää naamiona XZ suklaa-vanilja hoitoainetta. Minusta se on parhaimmillaan naamiona, jolloin selvästi kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa. Hiukset esim. kihartuu todella hyvin kun tuota on naamiona käyttänyt, ja oikeasti kosteuttaa ja rauhoittaa myös kuivaa ja herkkää hiuspohjaa.
63
Ihonhoito / Vs: Kasvojen kosteusvoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 07.11.19 - klo:14:45 »
^Sopiiko tuo myös meikin alle?
64
Hiustenhoito / Vs: Tehohoitajat + hiusnaamiot
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 06.11.19 - klo:11:47 »
Kuulisin mielelläni kokemuksia Garnierin Banana Hair Food -naamiosta, lätsäyttääkö herkästi hiukset ja kosteuttaako? Harkitsen tätä kuorinnan jälkeen käytettäväksi kosteuttavaksi naamioksi sekä kuivalle hiuspohjalle että hiuksille. Lukemissani arvioissa on vain puhuttu naamion vaikutuksista hiuksiin ja eihän tuo naamio ole varsinaisesti suunnattu kuivalle hiuspohjalle, mutta olisiko juureksissa ketään, joka olisi kokeillut tätä myös päänahkaan?  :)
65
Ihonhoito / Vs: Kasvojen kosteusvoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 06.11.19 - klo:11:39 »
^Tykkään myös ja en ymmärrä, miksi en tajunnut tätä aiemmin kokeilla. Kiukkuiho kiittää!  :ts            
66
Ihonhoito / Vs: Kasvojen kosteusvoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 06.11.19 - klo:10:16 »
^Tuo on todella hyvä kosteuttaja - ja sopii varmasti monelle.
67
Meikkaus / Vs: Primer / pohjustusvoide luomille
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 05.11.19 - klo:18:07 »
Yhtäkkiä silmät on alkanut turpoamaan kaikista entisistä silmämeikeistä, niin piti etsiä uusia, herkemmälle iholle suunnattuja tuotteita. Hain nyt testiin Idun mineralsin silmämeikin pohjustajan. Tämä ei tunnu ärsyttävän silmiä. Pitää vaan kesto vielä testata. Jos kesto on hyvä, on hintaansa nähden hyvä ostos. Tasoittaa kivasti myös luomen väriä.
68
Ihonhoito / Vs: Kasvojen kosteusvoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut FairyC 05.11.19 - klo:14:04 »
Cerave Facial Moisturizing Lotion on yksi kosteusvoide, joka sopii hyvin nirsolle iholleni. Ei ärsytä, mutta kosteuttaa sopivasti kasvojen ihoa. Ei ole tuhottoman kallistakaan. Hyvä ostos!  :ts
69
Ihonhoito / Vs: Dermosil
« Uusin viesti kirjoittanut rosmarin 04.11.19 - klo:14:53 »
Joulukuvasto on taas ilmestynyt ja ehdinkin jo tilata muutaman spesiaalituotteen sieltä. Paketin mukana tuli käsivoidekvartetti, Mistletoe & Snow angel suihkugeelisetti sekä keittiösaippuasetti. Ihan omaan käyttöön siis ;D Frosty berries käsisaippua ja käsivoide vaikuttivat myös kiinnostavilta, mutta taidan odotella joulunjälkeisalennuksia (josko niitä riittää sinne asti). Yleisvaikutelma tämän vuoden kuvastosta oli myönteinen, kivan monipuolinen kattaus erilaisia lahjaideoita kaikenikäisille.
70
Hiustenhoito / Vs: Luonnonmukaiset hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 04.11.19 - klo:11:45 »
Onko joku käyttänyt Saaren Taika -tuotteita? Merkki kiinnostaa sekä brändinä että raaka-aineidensa puolesta. Entinen, kauneudenhoitoalalle siirtynyt työkaverini jälleenmyy näitä ja moni työkaveri on kokeillut ja kehunut. Lähinnä kiinnostaisi Tyrni-Kehäkukkashampoo + hoitoaine ja ihonhoidosta suolasaippua.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »