Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
71
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 26.12.20 - klo:18:20 »
Katselin myös cocopandalta noita settejä ja varmaan lähiaikoina tilaankin. Harmi vaan kun kaikissa seteissä on tuo 3:n aina mukana. Minulla on vielä iso satsi 2:sta kotona, joten kolmonen olisi aivan turha.
72
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 26.12.20 - klo:13:01 »
On kutosessa mun mielestä vähän pitoa. Ainakin mun hiukset jää puristellessa kiharalle paremmin kuin esim Bonacuren latvasuojalla. Ja suoristaakin kyllä sitten vähän.
Testasin eilen Olaplexin shampoon ja hoitiksen. Shampoota tarvitsee tosi vähän ja tulee ihanan muhkea vaahto, mutta sitten taas hoitista tarvitsee laittaa aika paljon. Tuli kyllä hyvä ja nätti tukka näillä. Ostin holidaypaketin Cocopandalta tarjouksesta, missä on 100ml pullot kolmosesta kutoseen. Kolmonen ja kutonen on vanhoja tuttuja mitä käytän muutenkin.
73
Hiusten muotoilu / Vs: Hyvät harjat sekä kammat
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 24.12.20 - klo:00:14 »
Mistä nykyään löydätte noita hyviä luonnonharjaksisia hiusharjoja? Ostin Iberolta luonnonharjaksisen pyöröharjan mutta se on mielestäni vähän turhan pieni, ostin nyt vain että olisi edes joku ennen kuin paremman löydän. Haluaisin kunnolla ison pyöröharjan föönausta varten, jossa saa olla myös kovia piikkejä seassa.
74
Meikkaus / Vs: Hajuvedet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 23.12.20 - klo:11:41 »
Yllättäen Narciso Rodriguez For her tuoksuu raikkaan puhtaalle pyykille / pesupulverille, miellyttävän kevyelle sellaiselle.
Ei mikään Ariel ultra  ;)
Todella yllätys, sillä en olisi osannut mieltää tätä miksikään 'puhdas' tuoksuksi. Pesutuvassa huomasin nuuskuttelevani omaa rannetta ja miettiväni raikkaan pyykin ominaisaromia  <3
75
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitolaitteet
« Uusin viesti kirjoittanut Kathy 22.12.20 - klo:15:17 »
Mä en itse uskalla enää tehdä RF-käsittelyjä kasvoille, koska luin sen mahdollisista vaikutuksista ihonalaisrasvaan. Toki tuolla saa kauniit ja kuulaat kasvot heti hoidon jälkeen, mutta en silti ota enää riskejä pitäaikaisvaikutuksien takia. Haluan myös pitää rasvani mahdollisimman pitkään.  ;D

Ostin joitakin kuukausia sitten NuFace minin ja tuosta tykkään. Säännöllinen käyttö selkeästi napakoittaa kasvonpiirteitä, mitään pitkiä taukoja ei kyllä pysty pitämään, koska vaikutus lakkaa. Pitääkin kaivaa vempele taas esille, kun on niin nuupahtanut olo tämän harmauden takia...
76
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitolaitteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 22.12.20 - klo:12:16 »
En käytä Foreota kovin usein. Ihoni - vaikka ei muuten herkkä olekaan - ei tykkää juurikaan mekaanisesta kuorinnasta / hieronnasta. Saatan käyttää jos on ollut poikkeuksellisen raskas meikki - ja joskus esim. ennen naamiota tai kuorivan naamion jälkeen ihosolukkoa irrottamassa. En ehkä omaan käyttöön ostaisi tämän tietäen.


Minulla ei ole led-naamiota, mutta käytän near-infrared lamppua kasvojenkin hoitoon. Lamppu menee siis tavalliseen E27 kantaan - ja on varsin tehokas, etenkin verrattuna moniin edullisemmista (ja kalliimmistakin) kauneustuotteista. Ostin kyllä lampun osittain siksi, että sitä voi käyttää helposti muuallekin kuin kasvoille - on muuten ihan mahtava helpotus lihaskipuun. Säteilytaajuus on hyvä ihonhoitoonkin (punainen near infrared). Vaikutus ei ole tällä mitenkään välitön ihon ulkonäköön, mutta punaisen valon alla on aika rentouttavaa viettää hetkonen.


Viime aikoina olen kiinnostunut RF ja HIFU -laitteista. Näistä löytyy hyvin ohjeita ja käyttökokemuksia Youtubesta ja molemmista laitetyypeistä ilmeisen tehokkaita versioita eBaysta. Mini HIFU -laitteen panin jo tilaukseen. Molemmat perustuvat pintakudosten lämmittämiseen, tästä seuraa mikrovaurioita ja niistä taas kollageenituotantoa. Etenkin HIFU näyttää ryhdistävän ihoa ihan välittömästi - ja pitkällä aikavälillä tulokset näyttävät tosi hyviltä ja luonnollisilta. Kotilaitteet ovat melko turvallisia käyttääkin - toki pitää muistaa, että on mahdollista saada aikaan jopa palovammoja liian tehokkaalla laitteella / pitämällä liian pitkään yhdessä paikassa / hoitamalla herkkiä alueita liian isolla teholla.


Molemmat saattavat myös tuhota jonkin verran rasvakudosta - ja ehkä karmeimmat esimerkit ovat sellaisia, jossa tehokkaalla laitteella on saatu ikääntyneemmistä kasvoista volyymi karkaamaan - ja päällä on sitten roikkuva iho. Aion itse kohdentaa käyttöä lähinnä kaulaan, leukaperiin ja poskien alaosaan, otsaa aion käsitellä kevyesti ja ehkä yläluomea, siinä on minulla jopa ylimääräistä rasvaa. Mutta silmien ympäristöön muuten en kaipaa yhtään rasvan menetystä :) . Enkä poskipäihin...

Molemmissa laitteissa on se mahtava puoli, että oikein käytettynä minkäänlaista toipumisaikaa ei ole. Iho saattaa punoittaa hyvin kevyesti, mutta niinhän se punoittaa hieronnan jälkeenkin. Molemmat antavat ihan välittömän tuhkimoefektin, HIFU ehkä voimakkaamman, eli jopa juuri ennen jotain tärkeää tapahtumaa voi hoitaa...
77
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 21.12.20 - klo:16:42 »
Kauanko teillä säilyy hiuksissa erilaisten kosteuttavien naamioiden vaikutus? Tuntuu että mulla kyllä kuivettuu tukka aika nopeasti uudestaan, no, varsinkin latvoista.. seuraavana päivänä jo tuntuu tukka kuivahkolta.
78
Ihonhoito / Vs: C-vitamiini (askorbiinihappo) ihonhoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 21.12.20 - klo:14:13 »
Mielenkiinto on kohdistunut viime kuukausina japanilaiseen Hada Labon C-vitamiiniseerumiin tuubissa. Siinä arvioiden mukaan säilyvyys on niin mainio, että vaalea väri säilyi viimeiseen pisaraan saakka - harvinaista herkkua C-vitamiinin ollessa kyseessä!

Kyseinen liemi on mm ebayn japanilaismyyjillä valikoimissa sopuhintaan. Joskus voisin tilata, kunhan ihoni peruskunto on koossa (barrier on ollut koko syksyn hädissään)..

Muoksaus. Eli siis tämä tuote:  Rohto  Melano CC Intensive Anti spot essence


79
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 21.12.20 - klo:14:09 »
No joo, Sibbe-juonteisiin tarvitsisin täälläkin jotain ..  :D
Ehkä ensi kuussa, kunhan edelliset tuubit ja putelit vajuvat..
80
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut elly 21.12.20 - klo:08:35 »
Kiitos vastauksista! :) Täytyy kyllä ylistää Argirelinea, johon taisin itsekin haksahtaa naapion suosituksen perusteella. ;D Todella ohut, vesimäinen koostumus, joka on toiminut mulla ainakin kaikkien tuotteiden kanssa yhdessä. On ehdottomasti parantanut otsan ja Sibelius-alueen yleisilmettä.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »