Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
71
Hiustenhoito / Vs: Hopeashampoot ja -hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili 12.11.20 - klo:08:03 »
Onko kukaan onnistunut korvaamaan hopeashampoon kokonaan hopeahoitsikalla tai -naamiolla? Tuotesuosituksia kaipailisin!

Palasin (lähes) neitsythiuksista tason 8-9 blondiin ja yritän nyt olla näille niin hellä kun vaan voin. Fudge on toiminut mulla aikojen alusta keltaisen taittoon, mutta hiukset on sen jäljiltä ihan heinää vaikka sekoittelenkin sulfaatittomaan arkishampooseen.

Ajatus purkkimeren pienentämisestä houkuttaisi myös, nykyinen pesurutiini on nälkävuoden mittainen (kookosöljymuhittelu-normishampoo-olaplex3-hopeashampoo-naamio-jätettävä) ja sävyttävä naamio lyhentäisi suihkutteluaikaa ainakin yhden tuotteen verran  :D
72
Hiustenhoito / Vs: Syväpuhdistajat (muotoilutuotteiden jäämät)
« Uusin viesti kirjoittanut Evakkosiili 12.11.20 - klo:07:48 »
Haamuketjun nosto  ;D

Mun raidat tuppaa tummenemaan, ja kampaajan mukaan tää johtuu metallijäämistä. Sitruunamehu on kokeiltu, tepsi mutta kaipaisin jotain hellempää.

Eli löytyisikö suosituksia hellävaraisista kelatoivista shampoista?
73
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 11.11.20 - klo:19:04 »
... ja ite hokasin että ikea myy neljällä eurolla aloe veraa, pitää tähdätä sinne!
74
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 11.11.20 - klo:16:40 »
Just tuota!
75
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 11.11.20 - klo:16:35 »
^Ja kampauksena pehmoinen sotkunuttura tuomassa volyymiä juuri sinne missä sitä kaivataan? Kuivashampoo ja hiuspuuteri mielestäni volyymin tuojina aika omaa luokkaansa.
just tänä aamuna hoksasin että kun laittaa korkean, vähän löysän nutturan niin sieltähän laskeutuu se volyymi ikään kuin alaspäin juuri oikeisiin kohtiin  :) Tarkoititkohan tätä?
76
Meikkaus / Vs: BB cream
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 11.11.20 - klo:14:01 »
Katselin Missha Balticsin sivuilta että olisivat uudistaneet Perfect Coverin. Uusi on Perfect Cover RX, kaksi uutta sävyä ja vanhat 21 ja 23 ovat nyt kellertävämpiä. Harmi että Misshan sivuilla ei enää ole myynnissä niitä pieniä kokoja, muuta kuin perus Perfect Coverista. Ei meinaa löytyä tuosta uudesta versiosta sampleja tai minikokoa mistään, ei huvita ostaa täysikokoista testaamatta vaikka saisinkin sen kiertoon. Sävyjen kellertävyys on minulle iso plussa koska Perfect Cover on nykyisellään liian harmaaseen taittava. Kirkastaa kyllä ihonsävyä taittamalla keltaista sävyä kasvoilta, mutta näyttää omilla kasvoillani hassulta.
77
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 10.11.20 - klo:10:31 »
^Ja kampauksena pehmoinen sotkunuttura tuomassa volyymiä juuri sinne missä sitä kaivataan? Kuivashampoo ja hiuspuuteri mielestäni volyymin tuojina aika omaa luokkaansa.
78
Ihonhoito / Vs: Skincity skincare
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 10.11.20 - klo:08:46 »
En raaskinut ostaa SkinCityn tuotteita hetkeen. Ajattelin, että saan kyllä muillakin tuotteilla ihon kuntoon, vaikka näpyt palasivatkin tuplasti pahempana kun tuo Total Repair -voide loppui. Ajattelin, että etsin muista tuotteista samoja vaikuttavia aineita hieman halvemmalla. Pari viikkoa sitten luovutin ja tilasin lähes koko ihonhoitorutiinin SkinCityltä. Ja nyt kun takana on reilu viikko käyttöä, ihon on jo huimasti parempi. Ei uusia isoja ihonalaisia paukamia, vanhatkin laskevat. Ihan uskomattomia tuotteita. Nyt mulla on siis käytössä Total Repair Retionate treatment yövoiteena, 24h rich emulsion -päivävoiteena, Luminous Licorice toner -kasvovesi ja Correcting Second Concentrate -seerumi.
79
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 09.11.20 - klo:20:42 »
Käyttääkö täällä kukaan aloe vera -kasvia -siis suoraan kukkakaupasta ostettuna- hiustenhoidossa? Mulle se on ollut yksi parhaista kosteuttajista, mutta on vaan hinta noussut huimasti, ennen yksi aloe vera -kasvi maksoi viitisen euroa mutta nykyään viitisentoista joka paikassa. Löytyyköhän mistään halvemmalla? En ole löytänyt mitään valmista aloe vera -tuotetta, jonka vaikutukset olisivat samat.
80
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 09.11.20 - klo:11:01 »
Hienoa, että nykyään on niin paljon enemmän valikoimaa atoopikoille..!
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »