Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
81
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 24.02.19 - klo:13:03 »
^ Vaikka noissa vaikuttavan aineen määrä ois vähäinen, noi shampoo ja hoitsikka on ihan älyttömän hyvät. Todella riittoisat koostumukset, enkä ikinä millään saa yhtä sileää, ilmavaa ja takkuuntumatonta lopputulosta. Oma hiuslaatu on karhea ja yleensä rakastan mitä kosteuttavampi ja lätsäyttävämpi hoitoaine ja nää tuotteet tuo samanlaisen lopputuloksen vaan ilman lähmää ja lätsäytystä. Ihan huiput.
82
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 23.02.19 - klo:15:45 »
^ Äkäne pumpuli ainakin myy Suomessa 2 litran pulloissa kakkosainetta hintaan 134,90 € , menee samassa hintaluokassa kuin edellinen Britti-eBaysta ostamani pullo postituskuluineen. Luxplussastakin löytyy kahden litran pullo hintaan 151,95 €.

Olisipa mielenkiintoista nähdä tuon jätettävän hoitoaineen INCI, sillä ainakaan sampoon ja hoitiksen INCI:t eivät vakuuttaneet sisällöllään senkään takia, että laskelmallisesti sen vaikuttavan ainesosan määrä on kummassakin tuotteessa vähäinen.
83
Henna ja muut kasvivärit / Paras punainen henna
« Uusin viesti kirjoittanut calypso 23.02.19 - klo:14:27 »
Ajattelin aloittaa tällaisen ketjun, kun en löytänyt keskustelua tästä aiheesta. Eli mikä on mielestäsi se paras hennalajike ja tuotemerkki kun haussa on kunnon hehkuva punainen?

Itselläni on aina hennan kanssa ollut ongelmana se että se mielellään vetää liian tummaksi, ja nimenomaan ruskeaan suuntaan. Viimeksi värjäsin Rainbow Researchin punaisella hennalla, joka ei sisällä mitään muuta kuin hennaa, ja laitoin sekaan hibiscuksesta uuttamaani teetä, pakastin mössön, eikä taaskaan lopputuloksena ole kunnollinen punainen, mutta ei sentään liian tumma kuten edellisellä kerralla ilman pakastamista kävi. Tyvi on kultakuparisena hehkuva ruskea, ja pituudet jotka on vaalennettu ja värjätty suoraväreillä punaiseksi, on sellaiset punaruskeakupariset. Blaah.

Tulin siihen tulokseen että tässä on otettava kovat keinot käyttöön ja alettava metsästää sitä THE punaista, mutta olen ihan hukassa kaikkien eri tuotemerkkejen ja laatujen kanssa. Jamila, rajasthani, karishma, sojat, mikä on parasta? Onko Light Mountain Naturalin Red tai Bright Red hennat mistään kotoisin?
84
Hiustenhoito / Vs: Yves Rocher
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 23.02.19 - klo:10:48 »
Plääh, olin ajatellut Yrkältä kokeilla juurikin tuota shampoota - ehkä jotain tehistä ja jätettävää, samalla olisi saanut jonkun hyväntuoksuisen suihkugeelin tilattua MUTTA törmäsin sattumalta yhtiön viime aikojen tempaukseen - ja eipä enää innosta tämäkään lafka.


https://www.cosmeticsdesign-europe.com/Article/2018/07/31/Yves-Rocher-under-fire-for-union-busting-at-Turkish-factory-over-100-000-demand-action
85
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut calypso 22.02.19 - klo:22:50 »
^ Ei ole markettikamaa, mutta jos tilaaminen ei haittaa, niin suosittelen lämpimästi Theraneemin sampoota: on todella öljyinen ja kosteuttava sampoo. Samoin myös Centifolian Dry Hair Shampoo on öljyinen sampoo, jota myyvät ainakin Sokokset.
Kiitos vinkistä, täytyy laittaa korvan taa! Vaikka tykkäänkin pääsääntöisesti tehdä pelkkiä co-pesuja, niin onhan se kiva välillä pestä hiukset ihan shampoollakin. Tuolla näytti olevan paljon muutakin kiinnostavaa, täytyypä tosiaan laittaa tilausta menemään jossain vaiheessa  :)
86
Hiustenhoito / Vs: XZ-hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 22.02.19 - klo:19:18 »
Toivottavasti näitä uutuuksia ilmestyy pian tavallisten markettien hyllylle! Kanerva ainakin vaikuttaa houkuttelevalta..
Ostin juuri äidille Herneproteiini-shampoon, toivottavasti on mamma tyytyväinen kotimaiseen laatuun.. :D
87
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 22.02.19 - klo:14:43 »
^ Ei ole markettikamaa, mutta jos tilaaminen ei haittaa, niin suosittelen lämpimästi Theraneemin sampoota: on todella öljyinen ja kosteuttava sampoo. Samoin myös Centifolian Dry Hair Shampoo on öljyinen sampoo, jota myyvät ainakin Sokokset.
88
Hiustenhoito / Vs: Keskustelua markettisarjoista
« Uusin viesti kirjoittanut calypso 22.02.19 - klo:13:55 »
Olen etsiskellyt Varpu-sarjaa monesta paikasta, mutta ei ole näkynyt S-markettien eikä K-kauppojen valikoimassa...
Itse ostin omani Saiturinpörssistä. Tai en tiedä kuuluuko sarjaan muita tuotteita, mutta siis sen Tyrni-shampoon ja hoitiksen ostin sieltä. Käytän tuota hoitoainetta co-pesuun, mutta shampoolle ei ole ollut kauheasti käyttöä koska se on sulfaatittomuudesta huolimatta itselleni aivan liian pesevä. Toisaalta niin on melkein kaikki muutkin shampoot. Ei takuta hiuksia mutta kuivattaa päänahan. Toisinaan sekoitan sitä vähän co-hoitikseen jos haluan hieman enemmän pesevyyttä mutta en kuitenkaan aivan narskuvan puhdasta.
89
Hiusten värjäys / Vs: Suoravärit
« Uusin viesti kirjoittanut Midnight 22.02.19 - klo:11:37 »
Biozellin sävyte Night sky ( sininen) saa kehuja asiakkailtakin. Kestää muutaman päivän kirkkaana ja sitten vähitellen  katoaa vaihtaen ensin tummanruskeat hiukset mustiksi ja sitten ruskeiksi.
90
Meikkaus / Vs: Lumenen kosmetiikkatuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Hunajapupu 22.02.19 - klo:08:00 »
Minulla on tuo Instant Glow Fresh Tint Universal Light -sävyssä. Medium on mulle liian tumma. Olen vaalea ja mielestäni neutraali ennemmin kuin selkeästi lämmin tai viileä, muuten käytän esim Diorin ja Chanelin meikkivoiteiden vaaleimpia sävyjä. Minusta tuo Lumene on neutraali eikä taita kauheasti mihinkään suuntaan.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »