Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
81
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 26.11.20 - klo:10:48 »
Ruokavalion osalta olen siirtynyt sekaruokaan ja syön myös rasvaista kalaa. Hyviä rasvoja käytän, mutta valitettavasti myös margariinia ja joudun myös olemaan varovainen rasvojen suhteen runsaan ylipainon takia. Kookosöljyä en voi sietää ja se nyt ei mitään hyvää rasvaa edes ole.

Käytän mieluummin vähän kevyempiä voiteita, koska rasvaiset eivät leviä ja imeydy kunnolla. Aikaisempina talvina olen huomannut, että paksut voiteet eivät auta niin hyvin. Suihkussa kyllä kastelen aina koko vartalon, mutten pese muuten kuin vedellä. Joka päivä käyn kyllä suihkussa, koska hikoilen päivittäisissä askareissa ja liikuntaa harrastaessa.
82
Ihonhoito / Vs: Karvat pois valolla - kotioloissa
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 26.11.20 - klo:09:28 »
Miekin kaipaisin kohtuuhintaisen, johdollisen IPL-laitteen suosituksia, jos sellaisen saisi napattua edullisesti Black Fridayn aikaan.
83
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut elly 26.11.20 - klo:07:11 »
Sympatiat Marie Corellille, tämä ei ole ollut helppo syksy ihon kannalta. :( Pidetään peukkuja, että tilanne ei eskaloidu talven mennessä pidemmälle. Ootko pystynyt kartoittamaan, että tarviiko ihosi enemmänkin vettä vai öljyä? Omalla kohdallani tuo on ollut haaste, kun välillä iho kaipaa lisää vettä ja siinä tilanteessa paksumpi rasvainen voide on kuivattanut vain enemmän.

Mun pitäisi kyllä ottaa opikseni, ja vähentää suihkussa lutrausta. Oon vasta pikkuhiljaa opettelemassa jättämään jokapäiväisiä suihkuja väliin ja peseytymään koko vartaloa kastelematta.
84
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 25.11.20 - klo:16:24 »
Tutulta kuulostaa, otan osaa  :(
Onneksi ei enää ole iho siinä jamassa.

Olethan muistanut hyvät rasvat, eli mukaan repertuaariin kalaöljykapselit, mielellään tyrniöljykin? ... ruokaan oliiviöljyä, kookosöljyä ja voita, ei mitään keinorasvoja...

Ravinto vaikuttaa ajan kanssa, ja sillä on suuri vaikutus koko kehon hyvinvointiin.
85
Ihonhoito / Vs: Atoopikot/Atooppinen ihottuma
« Uusin viesti kirjoittanut Marie Corelli 25.11.20 - klo:12:41 »
Minun meni jo aikaisin syksyllä huonoon kuntoon. Olen käyttänyt laiskasti voiteita, mutta nyt on pitänyt alkaa taas käyttää, koska ihottumaa on sellaisissa paikoissa, joissa sitä ei normaalisti ole. Jos tämä talven myötä vielä pahenee, niin on tulossa ikävä talvi. Tällä hetkellä minulla on käytössä Cienin tuoksuton vartalovoide, Probicarea laitan toisinaan kuivimmille alueille ja lisäksi Ceralan öljyä. Käytän saippuaa tai tuoksutonta suihkugeeliä kaksi kertaa viikossa ihon pesuun. Silti vartalon iho on kuiva kuin sahara.
86
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 24.11.20 - klo:18:55 »
Laitan tuplaviestin nyt kun on viikon verran olleet Ordinaryt kokeilussa. Tavoitteena/toiveena on saada ihon kosteustasapaino palaamaan ja tämä lievä rosacea siivottua poskilta. Noista Avènen Tolérance extremeistä rich sopii mulle paremmin, rauhoittaa ja kosteuttaa vaikka teettääkin miliumeja, light viikon jatkuvalla käytöllä ei vaan riitä.

No niin, Ordinaryihin.. toistaiseksi ei ole tullut ärsytysreaktioita mistään, vaikka aminohapposeerumi ja retinoidi levityksen jälkeen hetken vähän kihelmöikin, mutta se kai kuuluu ominaisuuksiin.

Natural moisturising factors -voide toimii mulla ihan hyvin helpottamaan pintakuivuutta ja sopii myös silmien alueelle. Ei ole ärsyttänyt yhtään, eikä teettänyt muutakaan vaivaa. Sellaisenaan ei riitä kosteuttamaan, vaan olen käyttänyt seerumien päällä. Edit. Kuukausi mennyt ilman mitään ärsytysreaktiota edes silmissä ja ilman miliumeja.

Skvalaanin tilasin kun sai halvalla. Laatu sinänsä hyvä, mutta mulla ei vaan toimi. Pehmittää kyllä, mutta ärsyttää mun ihoa kuten moni muukin öljy. Edit. Lahjoitin suosiolla kaverille.

Niasinamidin jätän varmaan niille päiville, kun tarvitsee miettiä ihon mattaisempana pitämistä. Jätän auki vielä rauhoittaako tämä pinnallista tulehdusta vai ei. Edit. Pesemättä kasvoja illalla olen laittanut tätä yöksi rosacea-alueelle karitevoin alle. Auttoi, mutta rupesi kuivattamaan liikaa.

Granactive retinoid yökäytössä on hillinnyt poskien näppylöitä. Vaikuttaa lupaavalta, mutta katsotaan mikä on tilanne jatkossa. Tämän olen laittanut Marine hyaluronicsin päälle ennen voidetta. Edit. Voin käyttää tätä satunnaisesti "kuorintana" yön yli. Uusi edit. Kasvoja pesemättä (päivämeikkini on vain ripsari ja kulmaväri) olen laittanut yöksi poskille ja ruusufinni on melkein selätetty. Katsotaan seuraavat viikot yöt vuorotellen tällä ja Bodermin 20% atselaiinihappovoiteella.

Marine hyaluronics on kuin ei mitään mutta sitten kuitenkin tuo juuri sitä öljytöntä syväkosteutusta mitä kaipaan. Edit. Vaikutus kestää 8-12h eli toimii tilapäisenä pikakaunistajana.

Pycnogenol... en ole kokeillut ruuanlaitossa tai sushin särpimenä, mutta tämä haisee ja näyttää ihan soijakastikkeelta. Paranoidi voisi kokea itsensä vedätetyksi.  ::) Valitsin tämän kokeiluun, koska tämän pitäisi hillitä tulehdusta, vähentää punoitusta, sekä auttaa UV-säteilyn aiheuttamien vaurioiden ja ihon kosteustasapainon palautumisessa. Toistaiseksi tuntuu ainakin jossain määrin lunastavan lupauksensa. Edit. Kuukauden päiväkäytön petusteella auttaa ihoa korjautumaan.

EUK on ollut vasta muutamia kertoja käytössä, vuorotellen pycnogenolin kanssa. Varovaisesti sanoisin pycnogenolin olevan tehokkaampi.

Amino acids + B5 näyttää tehonsa vasta muutaman viikon käytön jälkeen. Auttaa pintavaurioiden paranemisessa ja kosteustasapainon ylläpidossa. Olen käyttänyt aamuisin ennen antioksidanttia ja kosteusvoidetta.

Argilerine on vielä kunnolla kokeilematta. Välitöntä reaktiota tästä ei kertakokeilulla tullut. En tarkistanut tämän toimintaperustetta ennen tilausta ja lueskeltuani tehon perustuvan ilmelihasten lamaannuttamiseen, jätän varmaan kokeilut tuonnemmaksi.

Sivuhuomiona, koska öljyjä en oo oikein koskaan saanut pelaamaan omalla iholla, ja mun poskipäille Ordinaryt on liian kevyitä, hommasin pitkästä aikaa karitevoita. Siinä missä Ordinaryillä naaman kuivuusrypyt ja kiristely on muutoin hellittäneet niin nokare karitea poskipäille on auttanut kuivuudesta rakkuloille asti ärtyneen ihon parantumisessa. Ehkä vuonna 2021 ollaan jo normaalitilassa.
87
Hiusten muotoilu / Vs: Kiharanvirkistäjä
« Uusin viesti kirjoittanut irtohius 24.11.20 - klo:17:57 »
Tällä hetkellä kiharoiden kiiltoa, erottelevuutta ja pitoa antamaan käytössä pari semi uutta tuttavuutta: GOLDWELL Style Sign  Curl gel wax

Kiiltävä KOVA geeli. Arvioin vanhaa formulaa, jota vielä paikoin myynnissä. Tuoksuu vihreältä, hedelmäiseltä, hieman makeahkolta, salonkiklassikolta. Tiedä mistä.
Paras kuivien suortuvien asetteluun. Voi muotoilla uudelleen joko kuivin tai kostein käsin. Peseytyy pois helposti. Ei jätä tahmeutta.

DESIGN ESSENTIALS NATURAL  Honey Curl forming custard
Ainoana jätettävänä on toiminut parhaiten. Yhdessä esim. DevaCurl -geelien kanssa tuote kuitenkin juoksettuu jo käsissä kuin kirnumaito kesällä - ei hyvä. Miksi siis mainitsen tuotteen?

a) pehmeät ja erotellut suortuvat. Mulla tämä on riittänyt hyvin itsenäisenä tuotteena. Joidenkin voidepohjaisten juttujen kanssa käyttäytynyt loisteliaasti.

b) tuoksu on aivan ihmeellinen..... harvinaisuus ylipäätään hiustököttien keskuudessa. Kuin koru.

88
Ihonhoito / Vs: The Inkey List
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 24.11.20 - klo:13:04 »
Tuo onkin sarjan targeted treatment -kohdassa, eli kosteutta alle ja vielä voide päälle. Pitäisi auttaa silloin kun ihon suojakerros on vaarassa (pakkaset ja kuiva sisäilma, tretinoiini tai joku muu iholle raskas hoito).

No niinhän sen oletinkin, mutta mitään tehoja en itselläni havainnut.. Ceraven keramidituotteet ovat paljon tehokkaampia.
89
Hiusten värjäys / Vs: Värinhaalistusvinkkejä
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 24.11.20 - klo:11:57 »
^ Kylmät väripigmentit huuhtoutuvat kyllä hiuksista pesujen myötä, prosessin nopeuttamiseksi voi käyttää tavallista lämpimämpää vettä ja/tai vähän tymäkämpää sampoota hiusten pesuun.

Jos tämä ei auta tai et halua kuluttaa hiusta entisestään, niin voit hankkia lämpimänsävyistä värisampoota tai -naamiota (esim. Four Reasonsilta) ja pestä/hoitaa sillä.

Sittenhän on vielä "vesivärjäys", eli täytetään lavuaari vedellä ja liuotetaan siihen suoraväriä tai värisampoota niin, että vesi värjäytyy toivotun vahvuiseksi. Dipataan hius juurta myöden, huljutellaan liuoksessa ja vedetään kuontalo ylös. Jos kertakäsittely ei riitä, hiukset voi dipata uudelleen.
90
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 24.11.20 - klo:11:15 »
Tästä löytyy todella ristiriitaista tietoa, mutta lähteitä kahlattuani näyttää siltä, että retinolit eivät lisää ihon fotosensitiivisyyttä merkittävästi. Pientä vaikutusta voi olla, sillä ihon pintakerroksen kuollut solukko tyypillisesti vähän ohenee, etenkin hoidon alkuvaiheessa - ja siten tämän suojakerroksen vaikutus heikkenee. Mutta vaikutus siis tosi vähäinen.


Useimmat retinolijohdannaiset ovat kuitenkin valoherkkiä, eli auringonvalo hajottaa ne nopeasti tehottomiksi. Hajoamistuotteiden ei pitäisi aiheuttaa kuitenkaan fotosensitiivisyyttä. Valoherkkyyden takia yökäyttö sopii retinoleille paremmin. Väitetään, että jotkut muodot kestävät valoakin paremmin, mutta tästä olen löytänyt lähinnä valmistajien väittämiä.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »