Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
81
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut elly 15.08.20 - klo:18:38 »
Verkkosivujen mukaan groomdog-verkkokauppa myy noita tuotteita, mikäli joku on kiinnostunut kokeileman. :) Minkälaiset tuoksut tuollaisissa koirien tuotteissa yleensä on?
82
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 15.08.20 - klo:15:34 »
Kävin torstaina kosmetologilla ihonpuhdistuksessa, ja totesi hänkin, että mun iho on nyt paljon paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Ehkä kesänkin vaikutusta osaksi.

Se jäi vielä mainitsematta, että mulla on ihan ihmeellinen kranttu iho, joka reagoi melkein kaikkeen puskemalla pikkunäppyä. Oon kokeillut paljonkin mm. the Ordinaryn tuotteita, joista suurin osa aiheuttaa tätä (poikkeuksena Niacinamide + Zinc). Ajattelin että no, sehän on halpa sarja, kokeillaan vähän jotain parempaa. Mutta Paula's Choicen BHA ja Azelaic Acid Booster tekee ihan samaa, ja mietin kyllä että onkohan mulla pääkopassa jotain vikaa kun ei mikään muka sovi ::) Tavallaan harmi, kun kuitenkin tykkäisin kokeilla monenmoisia aktiiviaineita mm. ikääntymisen hidastamiseen.

83
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 15.08.20 - klo:12:46 »
Hiukseni kuivettuvat pesujen välissä, eivät siis niinkään rasvoitu, pesujen yhteydessä teen kosteuttavia hoitoja... pitääkö vaan lisätä hiusten pesua vai voiko jotenkin kosteuttaa tukkaa kuivilteen? ...
84
Hiusten värjäys / Vs: KC Professional - Four Reasons
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 15.08.20 - klo:11:36 »
Tuli eilen testattua Bronze. Muhitin n. 20min, josta osan aikaa saunassa. Vaalennetut latvat saivat hivenen metallista häivähdystä, mutta niin hienovaraista, ettei sitä edes huomaisi, jos ei tietäisi.
85
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 15.08.20 - klo:11:32 »
^Kerron, kun on kokemuksia :) Mun ymmärtääkseni lähettiläät ovat enemmänkin brändikasvoja, joiden kautta ei suoraan voi tilata tuotteita, mutta kysäisen miten systeemi menee.

Keratin serum on suihkemuotoista ainetta, joka toimii jätettävän/viimeistelysuihkeen tavoin kiiltoa ja loppusilausta tuomaan.
86
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 15.08.20 - klo:11:05 »
^ Kerro ihmeessä miten käyttäytyvät ihmisten hiuksissa ;D ! Onko tuo seerumi siis karvoihin ;D jätettävää seerumia, joka silottaa? INCI vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta. Voitko kysyä kaveriltasi voisitko sinä antaa hänen yhteystietonsa halukkaille, jos hänen kauttaan voisi tuotteita ostaa?
87
Hiustenhoito / Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Triina 15.08.20 - klo:00:46 »
Aion testata Yuup-sarjaa omaan päähäni ja odotukset ovat korkealla. Tämä on siis vastikään Suomeen myyntiin tullut koirille tarkoitettu italialainen turkinhoitosarja, jonka tulokset vimpan päälle hoidetuilla näyttelykoirilla ovat mykistävät. Samaa rotua harrastava kaveri on yksi merkin "lähettiläistä" ja olen nyt ostamassa omille turreille näitä.

Incit ovat sen verran vakuuttavat, että odotan näiden tekevän ihmisenkin hiuksille jotain. Yhtä paljoa rakennepaikkaavaa raaka-ainetta ei ole tullut missään muualla vastaan. Nämä kaksi tuotetta ovat ne, joita olen suunnitellut ostavani tässä kohtaa.

Glossy Shine Mask (hinta n. 55 €, 1000 ml)

INGREDIENTS: AQUA (WATER), HYDROLYZED KERATIN, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, CREATINE, ASCORBYL PALMITATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT, POLYQUATERNIUM-37, DICAPRYLYL CARBONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 17200 (RED 33).

Keratin Serum (n. 45 €, 150 ml)

INGREDIENTS: HYDROLYZED KERATIN, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, AQUA (WATER), GLYCERIN, ASCORBYL PALMITATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CREATINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CETRIMONIUM CHLORIDE,
TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE).
88
Hiustenhoito / Vs: Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta
« Uusin viesti kirjoittanut elly 14.08.20 - klo:22:59 »
Mistähän voisi johtua yhtäkkiä hiuksiin ilmestynyt outo haju? Haju tulee aina esiin hiuksia pestessä ja ainakaan normaali shampoopesu ei poista hajua.
89
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut Lilli 14.08.20 - klo:20:33 »
Samaa myös toivon, vähän jo hirvittää.  :O Harmaita on ehkä kymmeniä, mutta häiritsevästi juuri näkökentässä.

Raudoitusaika on vasta ensi kuussa, mutta tulen sitten kertomaan miten kävi. Mistä tänne saa nykyään helposti lisättyä kuvia?
90
Hiusten värjäys / Vs: Oma väri takaisin
« Uusin viesti kirjoittanut elly 13.08.20 - klo:12:10 »
^ Odotan mielenkiinnolla fiiliksiäsi raidoituksen jälkeen. :) Mulla ei ole (vielä ::) ) harmaita hiuksia, mutta oon miettinyt vastaavaa sotasuunnitelmaa harmaantumisen varalle. Toki jossain iässä voin haluta vetää harmaahiuksisena ihan ilman mitään harmaantumisen häivytystä. :) Värjäämiseen on kyllä todella korkea kynnys, kun kasvatusprojekti on vienyt niin monta vuotta. Toivottavasti lopputulos on mieluinen!
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »