Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
81
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 25.02.21 - klo:12:14 »
^Kiitos vinkistä! Otanpa tuon testiin omille korppukantapäille.


Ja omaan postaukseen sellainen päivitys, että hapot ovat päivittyneet - nykyisin käytössä azelaiinihappo, jonka saa sovitettua myös tretinoiinin kanssa yhteen. Muut hapot ajoittain miedon kasvoveden muodossa (korealainen Some by Mi AHA BHA PHA). Aamurutiinin aloitan toisinaan tuolla. Mutta azelaiinihappo on osoittautunut itselläni ihan hämmästyttävän hyväksi, tehokas punaisuuden vähentäjä.
82
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Mermaid 25.02.21 - klo:11:29 »
Meillä on myös tuon Dermalog sarjan voide, mutta se tuhdimpi 63 % ihan vakikäytössä erityisesti näin talvella. Sillä on rasvattu meidän 4-vuotiaan atooppista ihoa ja itse käytän sitä kuiviin käsiin käsivoiteena ja kantapäihin. Ties kuinka mones purkki jo menossa.
83
Hiustenhoito / Vs: Shampoopalat ja yrtit hiustenhoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 25.02.21 - klo:08:13 »
En tiedä meneekö tämä yrttiosastoon,vai menisikö kotitekoisiin hiusnaamioihin. Olen hieman tutustunut kasvijauheisiin hiustenhoidossa. Kokemusta on amlasta ja cassiasta ja neemistä. Amla tekee hiukset kiiltäväviksi, cassia tuo rakennetta, neemistä on vaikea sanoa kun käytin sitä osana cassiasekoitusta. Eilen kokeilin Methiä, eli sarviapilaa. Sitä saa jauheena tai sitten voi tehdä siemenistä blenderissä. Muutoin olisi varmaan jäänyt tekemättä mutta muistin että kaapissa on vanhaksi menneitä sarviapilan siemeniä. Piti niitä idättää mutta eipä tullut tehtyä. Liotin siemenet ja vedin blenderissä soseeksi. Koostumus oli sellainen hyytelömäinen ja liukas, helppo levittää. Levitin seoksen kuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa pari tuntia, ohjeissa on että puoli tuntiakin riittää. Kelmutettuna. Käsittelyn jälkeen hiukset ovat pehmoiset ja jäntevät, ei sähköiset, hieman liukkaatkin. Tämä jää kyllä rutiineihin. Katselin hintatietoja niin sarviapilan kilohinnat vaihtelevat 9-80euron välillä. Tähän on laskettu hiusnaamiotarkoitukseen, idättämiseen ja ravintolisätarkoitukseen käytettävät. Halvin oli 2,3kg paketti jauhettua sarviapilaa ravintolisäkäyttöön hevoselle. Kallein oli idätykseen käytettävä luomusarvipailansiemen 100g/8,95e.
84
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 24.02.21 - klo:23:40 »
Jostain blogista bongaamani, kotimainen Dermalog-sarjan voide on ollut napakymppi. Pakkaskauden aikana ihoni on ollut tavallista kuivempi ja kutisevampi, ja huolimatta parhaista hoitoyrityksistäni, olen joutunut turvautumaan joskus kortisonivoiteeseen.
Nyt käytössä tuo 22% Dermalog on todella saanut kuivat kädet ja kropan parempaan kuntoon...  :l
Sisältö on tavallisia perusvoiteita huomattavasti monipuolisempi, mukana on mm. keramidia.
85
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Horros 24.02.21 - klo:17:40 »
Olen yrittänyt käyttää kotimaisia ihonhoitotuotteita, mutta pakko myöntää, että BYBIn tuotteet on kyllä kolahtaneet itselle niin, että on pitänyt joustaa. Mega Mist on tehnyt pintakuivuuden takia parhaimmillaankin vähän karheasta ihostani tosi kosteutetun ja kimmoisan. Myös Acid Gold-naamiosta olen tykännyt paljon.
86
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut MAS 23.02.21 - klo:11:56 »
Löysin tämän talven kovien pakkasten aikaan uudestaan manteliöljyn ihanuuden. Ihan pelkkaa manteliöljyä iholle peseytymisten jälkeen ja jopa KP on pysynyt ihan kivasti aisoissa, vaikka on ollutkin rutikuivat kelit. Nyt oli käytössä Now foodsin sweet almond oil ja tuollainen 120ml puteli on ollut todella riittoisa, vaikka sitä koko kropalle olen käyttänyt reilusti. Mielestäni ei jää iholle lillumaankaan, mutta itselläni onkin todella kosteusköyhä iho..
87
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Mena 22.02.21 - klo:15:25 »
Munkin kolmonen tuoksuu erilaiselta kuin shampoo. Hoitikseen en sitten kuitenkaan kunnolla tykästynyt, joten myin sen eteenpäin muutaman käyttökerran jälkeen. Mieskin tykästyi shampooseen, mutta totesin myös että näin kovalla litrahinnalla ei ehkä osteta uutta pulloa sitten kun toi nykyinen loppuu...
88
Ihonhoito / Vs: Skincity skincare
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 22.02.21 - klo:13:38 »
Ordinaryn Azelaic Acidin jätin kokeilematta silikonisuuden takia, mutta kreikkalainen apteekkituote Boderm Acmed on toiminut kivasti. Yökäytössä on auttanut ihoa paranemaan ja lievittämään pinnallista tulehdusta. Tämä siis on kuivahko, lääkevoidemuotoinen 20% silikoniton ja hajusteeton atselaiinihappovoide.
89
Ihonhoito / Vs: The Inkey List
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 22.02.21 - klo:12:54 »
Pitkästä aikaa luin Beautypediaa, ja kuinka ollakaan, Paula on antanut useille tämän sarjan tuotteille viiden tai neljän tähden arviot.
Hamppu- ja Kukrkumavoide siellä etunenässä, tietenkin ne ovat aina lopussa joka nettikaupasta... mutta myös se kolmas, 'sekavoide' on saanut täydellisen tuomion.
Niin myös useat sarjan seerumit.
HArmi vain, että tilaamani Peptide-voide sai tylyt kolme tähteä.. eipä se kyllä erityiseltä tuntunutkaan, mutta käytän toki pois kevään aikana.
90
Ihonhoito / Vs: Skincity skincare
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 22.02.21 - klo:12:50 »
Haaa, muistinpa juuri, että mulla on The Ordinary:n AAta vielä jossain, täytynee se kaivella ja laittaa iltakäyttöön...
Iho on järkyttävän kuva talviolemuksessaan, joten painopiste on nyt keramideissa ja suojavaipan vahvistamisessa...
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »