Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
81
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut enna 18.10.19 - klo:22:20 »
^Pitää aloittaa varovasti. Mulla ittellänikin on se käytössä ja alotin (itse asiassa käytän edelleen) noin joka kolmas ilta. Kannattaa totutella, vaikkei se heti iholla tunnukaan pahalle. Mä käytän kolme tippaa, on tuntunut ok määrälle.

Pitää mun varmaan vähän tiheentää (ja ainakin yrittää käyttää säännöllisesti), jospa saisin jotain vaikutusta ihoon.
82
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 18.10.19 - klo:22:16 »
Voiko tuota Granactive Retinoidin käyttää joka ilta vai onko suositeltavaa aloittaa käyttö varovaisemmin? Annostelu myös mietityttää. Onko 2-3 tippaa kasvoille ok?

Korkkasin tänään putelin, eikä ensituntumalta iho ollut moksiskaan. Tuote levittyi ja imeytyi nopeasti, jätti kasvot mattaisiksi ja joustaviksi. Päälle levitin tuhdimman yövoiteen. Tuloksia odotellessa  ;)
83
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 17.10.19 - klo:16:07 »
Tässä tundramaisessa kuivuudessa olen jättänyt useimmat nuorentavat ja kirkastavat tuotteet sivuun ja keskittynyt lähinnä hengissä selviämiseen... Tuo on siitä mukava, että myös antaa öljyisen tunteen (toki voiteen laitan vielä sen päälle)
Onhan sitten myös ruusunmarjasiemenöljy, joka sekä kirkastaa että lukitsee kosteuden ihoon, joten sitä laitan yöksi.

On tämäkin.. suojavaippa on päässyt pahasti vaurioitumaan otsasta, ja se alue hehkuu punaisena.
Keramidikapselikaan ei riitä...
84
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 17.10.19 - klo:15:23 »
Olen käyttänyt tuota EUKia jonkin aikaa ja tykkäilen. Pitäisi olla tehokas antioksidantti - ja on iholle hellävarainen. Jos on esim. niin herkkä iho, että C-vitamiini aiheuttaa ärsytysoireita, niin tätä kannattaa kokeilla. On jopa jossain määrin rauhoittava, punoitusta hillitsevä. Tykkään itsekin tuosta öljymäisyydestä, sekoitan usein pari tippaa joko seerumiin tai päivävoiteeseen ja kiristävät kohdat kiittää.


Itse olen vähän kyllästynyt C-vitamiinin hajuun iholla ja tämä on ollut siksikin nyt mieluinen. Ei ehkä ole samalla tavalla kirkastava kuin C-vitamiini, mutta rauhoittavan vaikutuksen olen huomaavinani. Antioksidanttien suojaava vaikutus on toki pitkän aikavälin ikääntymisen merkkejä hidastava, siis vaikeasti todettava. Mutta on niin edullinen tuote, että käyttelen mielelläni perusihonhoidossa.
85
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 17.10.19 - klo:13:27 »
Pitkästä aikaa kotiutin tilauksen The Ordinarylta, mukana oli tarjoussetti (puhdistusaine, hyaluronihappo + NMF-voide) sekä mukaan nappaamani EUK-seerumi. Iho on taas rutikuiva, ja sitä on koetettava hellitellä.
Onko viimeksimainitusta kokemuksia? Öljymäinen neste, joka jää ihon pintaan tuntuvana kerroksena pienenäkin pisarana. Ihan mukava tunne näin talven kylmyyteen ja kiristelyyn..
86
Meikkaus / Vs: Meikinpohjustustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 16.10.19 - klo:18:52 »
Oletko kokeillut baking-tekniikkaa?
87
Meikkaus / Vs: Meikinpohjustustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 16.10.19 - klo:14:12 »
Mulla itselläni silikoniprimer tekee ihosta superliukkaan, sellaisen että meikkivoide liukuu esim. nenän päältä helposti pyyhkäisemällä pois, saman varmaan tekisi silmien alla.
88
Meikkaus / Vs: Meikinpohjustustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 16.10.19 - klo:13:44 »
Kokeile ensiksi kokonaan ilman primeriä. Ja kerro mitkä tuotteet käytössä nyt, primer, pohja, peittari, puuteri...
89
Meikkaus / Vs: Meikinpohjustustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Jenni. 16.10.19 - klo:12:04 »
En tiedä kuuluuko tähän ketjuun mutta.. Mulla on ongelmana että silmänalusmeikki rullautuu melkein jopa välittömästi pois paikaltaan. Muuten kasvoilla meikki pysyy hyvin mutta silmänaluset ovat iso ongelma. Oon kokeillut joitakin pohjustajia, viimeistely puuteria sekä käytössä ollut meikinkiinnityssuihke. En oikein tiedä mitä muuta enää kokeilla? Turhauttaa meikata mitään kun mikään ei pysy paikallaan..

Tarkoitatko tässä että meikkivoide rullaantuu vai luomivärit?

Meikkivoide ja/tai peitevoide rullautuu.

Naapio, silikoniprimer saattaa olla jos oikein muistan. Eli ilmeisesti se vaihtoon? Onko vinkkiä sellaisesta missä sitten ei olisi?

Nakitar mulla taitaakin olla tota NYX:in luomivärinpohjustajaa ja taisin kerran kokeillakin sitä. Tuntui vaan niin tymäkältä että päälle oli vaikea enää levittää mitään nätisti :D
90
Ihonhoito / Vs: Avitcid (tretinoiini ihonhoidossa)
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 14.10.19 - klo:09:56 »
Mun vanhemmat reissaavat paljon Turkissa, jossa Avitcidia vastaava voide ei ole reseptilääke. Joten kun kesällä muuttostressin takia naama räjähti käsiin, pyysin heitä tuomaan tuubin seuraavalla reissullaan ja tänään sain sen miedomman version.

Mun ongelmana on siis leukaperien finnit, oikein mojovat ihonalaiset ja pienemmät "tavalliset" finnit. Niitä ei onneksi ole aivan älyttömästi, mutta kun vertaa entiseen, määrä on hurja. Kesän jälkeen olen vaihtanut sulfaatittomaan kaksoispuhdisukseen iltaisin, ottanut käyttöön Pixien glow tonicin (5% AHA), The Ordinaryn niacimide + zinc seerumin, Basironin ja vielä The Ordinaryn hurjan tujun AHA & BHA kuorinnan. Näillä sain ihon kuntoa jo parempaan suuntaan, erityisesti tuo kuorinta auttaa eikä ärsytä mun ihoa. Oon käyttänyt sitä vaihtelevasti kerran 1-2 viikossa vähän ihon kunnon mukaan, toivon että jatkossa riittäisi kerran kuukaudessa tai harvemmin ja toi Pixien glow tonic ja 2%BHA riittäis muulloin. Huomasin samalla, että It Cosmeticsin bye bye undereye -peittari on syytä pitää oikeasti vain silmänalusilla, muualla tukkii ihan törkeästi. Päivän jälkeen oikein tuntee miten paukamat ovat ärtyneempiä ja kasvavat.

Nyt sitten tietenkin jätän ton tujun kuorinnan pois rutiinista, mutta kestääkö glow tonicia tai BHA:ta käyttää tretinoiinin kanssa? Eilen illalla tuota laitoin ongelma-alueille, oli ohutta geelimäistä tavaraa. Kuivui iholle salamana, haisi alkoholille. Jätti kiristävän tunteen iholle, joten päälle laitoin kasvosuihkeen ja Ordinaryn buffet-seerumin ja kosteusvoiteen. Muistelen että tretinoiinin päälle voisi aika nopeasti levittää muita tuotteita ilman että teho häviää?

En tiedä mistä johtuu, mutta jo näin aamulla pisimpään olleet paukamat ovat paljon pienemmän tuntuiset.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »