Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
91
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.12.20 - klo:19:02 »
Alkuun tulee siis suunnitelma siitä, miten pitoisuutta nostetaan (alkukyselyn ja kuvien perusteella) - mutta tuonne voi kommunikoida hoidon edetessä ja jättää kuvia tilanteesta, eli varmasti voi myös muuttaa suunnitelmaa, jos on sille tarvetta.
92
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 18.12.20 - klo:18:57 »
No ähhhh... ei saa yllyttää enää yhteenkään teholiemeen.. :P ::)
93
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 18.12.20 - klo:18:56 »
Eli asiakaspalvelu seuraa asiakkaan ihon kuntoa ja tekee aina uutta diagnoosia? Asiakas itse kartoittaa edistymistään / raportoi firmaan?
94
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.12.20 - klo:18:55 »
Jep, nousevat.
95
Permanentti ja muut erikoiskäsittelyt / Vs: Olaplex-käsittelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 18.12.20 - klo:16:43 »
Onko olaplexin jätettävässä (No.6) yhtään pitoa?

Edit: Huomasin vasta nyt, että 0:n ja 1:n incit ovat samat. 0:ssa vettä on varmasti enemmän ja siten vaikuttavaa ainetta vähemmän, mutta kyllähän se ykkönenkin hoitona käytettynä sekoitetaan ensin veteen, eli sinänsä sama asia. Ärsyttävää tämä saman aineen markkinointi erikseen ammattilaisille ja taviksille.
96
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut NarnianQueen 18.12.20 - klo:16:27 »
 ^ Nouseeko tehoaineen prosentit tasaisesti asiakkuuden edetessä, vai kuinka tuo systeemi toimii?
97
Hiustenhoito / Vs: Kotitekoiset hiusnaamiot
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 18.12.20 - klo:12:09 »
Ei ole tainnut kukaan muu kokeilla vielä vaahterasiirappia tai muuta siirappia hiusnaamiona? 🙂 Teki hiuksista tosi pehmeät, ihan niin hyvää kiiltoa ei antanut kuin esim. etikka, joka taitaa olla itselläni lähes ehdottomin hiusjuttu öljyn lisäksi. Sekoitin kuumentamani vaahterasiirapin siis hoitikseen mutta huomasin että ei se tarvitsisi edes hoitista, vaan voisi pistää paljaalteen naamiona ehkä kuiviinkin hiuksiin ja lähti helposti pelkällä vedellä.
Jännä juttu on, että sokeri on hyväksi hiuksille, ihan tavallinen sokerikin esim. shampooseen lisättynä. Sitä voi käyttää myöskin päänahan kuorintavoiteena. Nyt kun olen satsannut niin paljon hiusten kammattavuuteen ja kosteutukseen (haasteena olleet ihan äärimmäiset takut ja takkuuntuvat hiukset), niin hiukseni ovat ehkä hiukan lässähtäneet, niin hyvä juttu on, että noista sokeripitoisista tuotteista saa volyymia hiuksiin, muistaakseni varsinkin jos lisää sokeria hoitoaineeseen.
---
Idean löysin muistaakseni long hair communitystä.

ihan ensin löysin ohjeet melassin käytöstä hiuksiin, se on kait myös jotain sokerijohdannaisista, jonkinlainen sokerin ja siirapin välimuoto, mutta en löytänyt kaupasta sitä, en tiedä myydäänkö sitä Suomessa elintarvikekaupoissa juurikaan.

Ihan perussiirappikin mikrossa kuumennettuna ja hoitikseen sekoitettuna antoi kivan pehmeyden ja kuulauden vai miksi sitä sanoisi, no, tukka tuntuu kosteutetulta. Panin mukaan sokeria kimmoisuutta hiuksiin saadakseni, ja sitten ihmettelin pesun jälkeen että miksi minulla on lyhyttä tukkaa pystyssä jakauksen kohdalta, ja vasta paljon myöhemmin tajusin että se johtui tuosta sokerista 😆 Nyt kun otsis on kasvanut leukaan asti, niin sokerinkaan volyymi ei jaksa kohottaa pitkää otsista, mutta lyhyet hiukset kyllä. 🙂 No, vielä paljon enemmän sokeria saattaisi toimia... Sokerikin on tosiaan kosteuttaja ja humektantti, halpa eikä läsäytä tukkaa...
Oliiviöljyäkin sivellin latvoihin mutta ei noita permanentattuja latvoja meinaa saada kosteutetuiksi millään...

Hankalaa kun pitäisi laittaa vain yksi aine kerralla testiin että näkisi selvästi miten mikäkin aine vaikuttaa, mut sit sitä haluaa kumminkin mielellään kaiken mahdollisen kiillon kerralla niin tuljaa kaikki aineet päähän yhtä aikaa kun kerran innostuu  ;D Nytkin mulla oli Ekifarman laadukkaat shampoo ja hoitis käytössä ni osa kosteutuksesta voi olla toki niidenki ansiota...
98
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.12.20 - klo:08:42 »
Minulla on nyt ollut tuo Dermatican voide käytössä pari viikkoa. Ihan rypyittä (tsih) ei uusi tuttavuus alkanut, ensimmäinen lähetys katosi jonnekin matkan varrelle. Mutta vastineeksi en saanut pelkästään yhtä, vaan kaksi kuukausiannosta ilmaiseksi - ja kehotuksen peruuttaa yksittäinen kuukausi tilauksesta, jos ainetta näyttää näin alkuvaiheessa riittävän pidemmäksi ajaksi.


Konsepti on kyllä tosi hyvin mietitty. Aloittavat tretinoiinin sen verran alhaisesta pitoisuudesta, että iho tottuu todella hyvin jokailtaiseen käyttöön. Voide on pikkuisessa pumppupakkauksessa, ohutta ja miellyttävää käyttää. Vedän nyt talvella tuohon päälle The Inkey Listin keramidit ja vielä voiteen. Iho ei ole todellakaan räjähtänyt, melkeinpä sanoisin, että pari viikkoa Dermaticaa on vienyt harvatkin näpyt mennessään, iho on tasavärinen ja hyvinvoivan näköinen jopa ilman meikkiä.


Oman tilauksen hallinta on kyllä tuolla tosi helppoa! Peruutusta ei ole piilotettu mihinkään ja itse saa jopa säätää, kuinka usein lähettävät uuden tuubin. Jos postit ei ala katoilla matkalla jatkuvasti, niin jatkan tätä kyllä ehdottomasti.
99
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 18.12.20 - klo:08:33 »
Argireliini kyllä toimii! On ihan mahtava lisä ikääntyvän ihon hoitoon, eikä edes lompakko huuda hoosiannaa.
100
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 17.12.20 - klo:19:57 »
Luin jostain, että siellä sijaitseviin ilmelihaksiin tehoavat paremmin kuin esim. huulten ympärillä. Olen laittanut itselleni yli jääneet kyllä muualle kasvoille, mutta siellä en ole vaikutusta huomannut. Otsalla teho on ollut ihan selvä.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10