Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
91
Ihonhoito / Vs: Öljyt ihon/kauneudenhoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 09.08.20 - klo:17:20 »
Unohtunut täysin tulla kertomaan kokemukset hehkutetusta Balm Balm Rosehip-seerumista. Ostin ja kokeilin keväällä, suljin ja unohdin kaapin syövereihin parin kokeilun jälkeen. Naama räjähti tästä öljyseerumista yhdessä yössä. Meni 2 viikkoa saada kasvot taas normaaliin tilaansa. Öljy imeytyi myös huonosti, eikä ollut riittoisaa. Pipetti oli myös surkea, seerumia valui helposti hukkaan. Tuote haisi ihan teollisuusalueelle  0_0 Kun mulla oli tätä naamassa lenkillä, luulin jonkun tehtaan löyhkäävän. Hajun seuratessa tajusin kuitenkin oman naamani olevan tuon katkun aiheuttaja..

Niin karseeta kamaa, etten kelpuuta edes kantapäilleni.
92
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kun henna ei tartu?
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 08.08.20 - klo:20:34 »
Harmaa on ilmeisesti aika resistanssi väreille. Käsittääkseni harmaan peittäminen hennalla on aika hankalaa. Kun hiuksessa ei ole melaniinia (eli pigmenttiä josta hiuksen väri tulee) niin jäljelle jää hennan oma luonnollinen punaoranssi väri. Huonolaatuisessa hennassa on vähän tätä pigmenttiä ja siksi lopputulos on oranssi/keltainen. Hennat joissa tämä lawsone-pigmentin pitoisuus on yli 2,3 % peittävät harmaata paremmin. Mitä hennaa käytät? ja mikä on lopputulos jonka haluaisit?
93
Meikkaus / Vs: Mineraalimeikit
« Uusin viesti kirjoittanut korkkiruuvi 08.08.20 - klo:19:06 »
Olen käyttänyt Meow'n Flawless Felinen sijaan Purrrrfect concealeria meikkipohjana nyt useamman kerran, ja taidan ainakin tykätä tämän jäljestä enemmän. Täytyy ehkä reiluuden vuoksi vielä vertailla lopputuloksia kun olen taas ottanut käyttöön suosikkiseerumini, joka sopii ylivoimaisesti parhaiten meikin alle. Toisaalta pitää nyt johdonmukaisesti vältellä sitä Boron Nitrideä... ja katsoa, onko vaikutusta noihin punoitusalueisiin ja niiden tulemisiin ja menemisiin.

Korat concealerin sävy 2 on ehkä aavistuksen turhan tumma, tekee tiettyä tunkkaisuutta erityisesti kun vertaa kasvoja ja dekolteeta, olen ratkaissut ongelman levittämällä päälle ohuelti jotain vaaleampaa pohjaa. Varmaan ostan Lily Lolon Translucent Silkiä kokeiluun kun saan rahaa (ja tilaan muutakin samalla), mulla on niin hyvät muistot siitä ja nykyään iho ei ole yhtä rasvainen kuin aikoinaan, niin voisi toimia paremmin.

Itselläni erityisesti nestemäisten meikkivoiteiden ja monien ei-mineraalien kanssa ongelma on ollut, että sävy tummenee ja usein alkaa myös sävyttyä oranssimmaksi tai muuten erilaiseksi, epäsopivammaksi tietysti. Siitäkin syystä suosin mineraaleja, en ole muistaakseni kokeillut yhtäkään sellaista, joka olisi tummunut tai muuttanut muuten sävyä vaikka kaikki eivät hyviä olekaan olleet.

Ainakin mulla meikkipohjaan vaikuttaa paljon myös se, mitä meikin alle laittaa. Joskus olen kiireisenä tai muuten vaan kun tulee keskeytyksiä tai vastavaa meikatessa unohtanut laittaa mitään kostetusta ennen meikkipohjaa, sen kyllä huomaa ja ihan tuntee vaikka ajatukset olisi kuinka muualla, en ole onnistunut sillä lailla lähtemään liikenteeseen tai edes meikkaamaan loppuun ikinä. Mineraalithan aika lailla vaatii kunnon kosteutuksen alle päästäkseen oikeuksiinsa ja tarttuakseen, ainakin kunnolla.
94
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Liane 08.08.20 - klo:17:46 »
enna, Play Plussassa on vaihdettavat paristot, on myös hiukan alkuperäistä Playtä kalliimpi  :) Ei ole siis hyödytön sittenkään, kun paristot kuluu loppuun.
95
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kun henna ei tartu?
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 08.08.20 - klo:13:02 »
 : TS googlasinkin jo muualta, että näin voi tehdä ja annoin vaikuttaa yön yli. Kivasti kiiltää ja harmaa peittyi paremmin kuin viimeksi hennatessa, ei kyllä täysin silti...
96
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut enna 08.08.20 - klo:10:02 »
^^^Onko nuo kaikki Foreo Lunat nykyään ladattavia akkukäyttöisiä? Miten mulla on muistikuva, että silloin aikoinaan kun markkinoille joku tommonen tuli, niin se oli ns. kertakäyttöinen eli ei ladattavaa akkua/vaihdettavia paristoja lainkaan?

Jos nykyään on järkevämpi systeemi, voisin itsekin kokeilla tuota.

Edit. Ilmeisesti juuri tuo Play-versio on se jota ei voi ladata, ja muita voi. Täytyypä pistää harkintaan :D
97
Ihonhoito / Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 08.08.20 - klo:09:47 »
Luultavasti vain kasvoveden käyttöönotto rutiinissa. Pidin kasvovettä turhakkeena enkä erottanut ihon tarpeita. Eli siis vesikosteus ja rasvan tarve, kun aiemmin lykkäsin kasvoilleni pelkkää öljyä ja ihmettelin kun kuivuu iho siitä huolimatta. Otin myös käyttöön kasvosienet meikinpuhdistuksessa.
98
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kun henna ei tartu?
« Uusin viesti kirjoittanut Chronos 08.08.20 - klo:09:36 »
Voi antaa, jotkut sillä tavoin värjääkin että jättävät yöksi päähän. Riski tietysti on että lakana värjääntyy tai että yöunet ovat huonot kun päässä on ylimäärätavaraa. Henna ei vahingoita hiuksia. Hiukset kyllä saattavat tuntua kuivilta värjäyksen jälkeen mutta se on väliaikaista, laitan itse jotain selvittävää hoitoainetta perään niin ongelma on ratkaistu.
99
Henna ja muut kasvivärit / Vs: Kun henna ei tartu?
« Uusin viesti kirjoittanut Anamaria 08.08.20 - klo:00:13 »
Voiko hennavärin antaa vaikuttaa yön yli? Tekeekö nuo kasvivärit hiujkselle pahaa jossain vaiheessa, jos liian kauan antaa vaikuttaa?
100
Hiusten värjäys / Vs: KC Professional - Four Reasons
« Uusin viesti kirjoittanut Arnella 07.08.20 - klo:13:28 »
Rose gold olisi kyllä kiva testata, mutta valitettavasti Four Reasons verkkokauppa näyttää toimittavan vain Suomeen. Pearl varastotkin alkaa olemaan lopussa, kun ei ole päässyt matkustamaan Suomeen. :-\
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10