Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
91
Ihonhoito / Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Uusin viesti kirjoittanut Neve 28.10.20 - klo:11:19 »
Granactive Retinoid 2% emulsion on loppu kaikkialta/poistunut valikoimista?!
Tämä on ollut niin hyvä tuote naamalleni ja oon nyt ihan kriisissä kun en saa tilattua tätä lisää :(
92
Kynnet / Vs: Kynsilakat ja kynsifriikkeily
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 28.10.20 - klo:07:48 »
Minullakin vähän niin, että kun kynnet ovat pidempänä, niin suosin konservatiivisempaa värikarttaa, mieluiten erilaisia nudeja, mustaa, mustanpunaista, kimaltavista selkeitä hopean ja kullansävyjä. Lyhyillä kynsillä käytän mielellään myös kirkkaita punaisia, neonvärejä, vihreän sävyjä, pastelleja, joissa on joku juju, blingblingiä aika estotta - no monenlaisia juttuja. Oikeastaan ainoa värien ryhmä, jota en juuri kynsillä käytä on ruskeat ja murretut likaiset sävyt - tästäkin on muutama poikkeus.

Tänä vuonna olen tilannut ja ostanut IRL muutaman pullollisen uusia lakkoja pitkästä aikaa - mutta en onneksi ole päätynyt mihinkään keräysmoodiin. Jouluksi on tulossa ILNPn uudesta kokoelmasta todella kaunis selkeä hopea ja kulta - ja Tonic Polishilta ehkä järkyttävin ikinä näkemäni neonvihreä  ;D Tällä hetkellä kynsillä on OPI Infinite shine Glisten carefully - viimeisin ostot - tämä on ehkä hienoin näkemäni vaalea lila ikinä, lakassa oleva hienovarainen shimmeri saa tämän näyttämään todella upean kirkkaalta, vaikka pastellisävy onkin. Enemmän kesäinen sävy, mutta en voinut vastustaa väriä, kun sen huomasin.
93
Kynnet / Vs: Kynsilakat ja kynsifriikkeily
« Uusin viesti kirjoittanut korkkiruuvi 27.10.20 - klo:23:32 »
Tilasin pari ILNP-lakkaa suunnilleen vuosi sitten ketjun aiempien kommenttien innostamana. Hienoja ovat holot ja kimalteet mutten tiedä, onko ne kynsissä jopa liikaa nykyiseen makuuni. Kynteni ovat pitkät ja sitä kautta aika näyttävät itsessään, yksi kommentoiduimpia piirteitäni. Laitan vaan lakkaa, joskus olen jaksanut kuvioita tehdä ihan onnistuneesti omasta mielestäni, mutta siinä kohtaa kukaan ei usko kynsieni aitouteen vaikka ne yleensä on erimittaisia kaikki. Ei sillä että se olisi mulle tärkeä asia - ja parikin ihmistä todennut, että simppelisti lakatutkin kynteni uskoi omiksi vasta kun huomasi lakan lohkeilleen niistä pois. Lähinnä siksi ihmettelen, kun olen itse niin tottunut kynsiini tällaisina, etten pidä niitä erityisinä saati extremenä.   

Olen löytänyt upeita sävyjä myös Dependin ja Mavalan lakoista, pysyvyys ihan yhtä hyvä, joten sen kalliimmat tai vaikeammin saatavat ei ihmeemmin kiinnosta. Yleensä tsekkaan aina tarjonnan jos olen sellaisessa kaupassa, josta löytyy noita ja vien mukana (maksettuna toki) jos löytyy kiva ja oikeasti kokoelmaan lisäsisältöä eikä toistoa tuova sävy. Mennyt OPI-intoni on väljähtynyt tyystin, nykyiset ei innosta yhtään ja vanhat on enimmäkseen laitettu kiertoon tai käytetty loppuun (muistaakseni joku minilakka loppui joskus ihan oikeasti).
94
Meikkaus / Vs: Selektiiviset ripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut korkkiruuvi 27.10.20 - klo:23:05 »
Ostin alekupongin ja lahjakortin inspiroimana Sensain 38 -ripsivärin Volumising-version (oon käytellyt muita versioita, mitä olenkin sattunut löytämään edullisesti), kuinka olenkaan kaivannut tätä harjaa! Se on just sopivan kaareva ja kapea mun mittasuhteisiin. <3 Ja ripsari itse on vaan ylivoimaisesti paras, mitä olen kokeillut.

95
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut riinam 26.10.20 - klo:13:44 »
^ Nyt on kyllä supermielenkiintoinen konsepti, jään innolla odottamaan kokemuksia. Tai sitten innostun kokeilemaan itsekin, koen ihon olevan tällä hetkellä todella haastava epäpuhtauksineen ja kuivumisen kanssa.
96
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut Lila 26.10.20 - klo:13:31 »
Löysin juuri EU:n alueellakin toimittavan Curologyn vastineen: https://www.dermatica.co.uk/


Eli täältä saa kustomoidun hoitovoiteen tilausperusteisesti - ja aktiiviaineisiin kuuluu myös tretinoiini. Panin saman tien tilausta eteenpäin, sillä en oikein tykkää Avitcid-voiteen INCIstä voidepohjan osalta. Myös voimakkuus loppuu tuohon 0,05%, Dermaticalla voi vähitellen nostaa pitoisuutta korkeammaksikin. Ja voide on tosiaan kustomoitu kokonaisuus aktiiviaineita, kyselevät sekä ihosta, että yleiskunnosta - ja pyytävät kuvat. Sivusto oli mukavan helppokäyttöinen ja selkeä, mutta tekstiviestivahvistuksen kanssa on minulla joku ongelma. Hintakin on minusta ihan siedettävä ja taukoja saa tilaukseen, jos esim. käyttää voidetta vain joinakin iltoina.


Palaan kokemuksiin myöhemmin.
97
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut ellen 26.10.20 - klo:10:07 »
Jos ei halua teippailla ihoaan, niin on olemassa myös silikonisia, uudelleenkäytettäviä "laastareita", joita öisin käyttämällä voi saada aikaan ryppyjen madaltumista/oikenemista. Noita "laastareita" löytyy useammaltakin valmistajalta, joissakin tuotteissa on mukana hyaluronihappoa ihoa kosteuttamaan. Näissäkin tietenkin varovaisesti alkuun, että näkee reagoiko iho jotenkin huonosti.
98
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut elly 26.10.20 - klo:07:02 »
Mun teippi on ihan sellaista tavallista apteekin ihoystävälliseksi mainostavaa haavansitomisteippiä. Tuo silikoniteippi olisi varmasti ihoystävällisempi idea. Naapiolta hyvä pointti liimojen ärsyttävyydestä ja kannattaa varmasti laittaa pieni testiteippi ensin. Oon huomannut teipin kuivattavan ihoa, minkä vuoksi laitankin vain parin sentin pätkän ongelma-alueelle. Mun teippi on leveydeltään noin sentin, eli siitä saa helposti pienen palan.

Mulla tämä teippailu toimii parhaiten sibeliukseen. Mulla tuntuu olevan vaikeuksia rentouttaa tuota aluetta ja teipillä kohtan saa pakotettua lepoasentoon.
99
Meikkaus / Vs: Selektiiviset ripsivärit
« Uusin viesti kirjoittanut Shi Shi 26.10.20 - klo:00:05 »
^^Kanebon 38°C ja sen Separating&Lengthening oli mullakin pitkään käytössä joskus aikoinaan. Pidemmän päälle tuli nypittyä pestessä vähän liian rajusti ja siirryin tavallisiin vesiliukoisiin. Markettiripsarikokeilut mulla on päätyneet kirvelyyn, kyyneliin, turvotuksiin ja ihottumiin. Selektiivisillä hajusteettomilla mennään... Nyt viime vuodet oon käyttänyt Collistar Volume Unicoa, jolla saa siistit ripset, kerrostamalla tuuheammat, pysyy hyvin kosteammallakin ilmalla ja lähtee helposti pois. Tässä ei ole hajustetta, mun silmiä ei ole kirvellyt edes liuetessaan (kuten monet Cliniquea myöten tekee), eikä tästä varise silmiin mitään mikrokuituhitusia levittäessä tai päivän mittaan.
100
Ihonhoito / Vs: Ikääntyvän ihon hoito
« Uusin viesti kirjoittanut naapio 24.10.20 - klo:23:30 »
Mulle tulee noista apteekin teipeistäkin usein liimasta allerginen reaktio, iho punoittaa pitkään käytön jälkeen. Tatuointia tehdessä piti käydä läpi useampia, jotta löytyi se sopiva kelmun teippaamiseen. Kannattaa aloitella siis varovasti jos yhtään on vastaavaa taipumusta.
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10