Tuoreimmat viestit

Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
91
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut Od3ssa 08.05.19 - klo:18:48 »
^Mulle tuo la roche posayn suihke ei ole kyllä tehnyt yhtään mitään iholle. Suihkuttelen sitä sitten muuten vaan ennen kasvorasvoja, eipä tuosta haittaakaan ole..
92
Ihonhoito / Vs: Ihonhoitoapuketju
« Uusin viesti kirjoittanut purppura 08.05.19 - klo:15:26 »
Kumpihan olisi parempi valinta tukkeumiin ja punaisuuteen taipuvaisille kasvoilleni: The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1% vai La Roche Posayn Serozinc-suihke?

Haluaisin salisyylihapon tilalle/rinnalle hellemmän vaihtoehdon pitää talintuotantoa kurissa eikä siitäkään olisi haittaa jos poskien punakkuttaa saisi samalla vähennettyä. Tuntuu, että kesää kohden minullakin on alkanut tukkeutuneet ihohuokoset lisääntyä. Ainahan niitä minulla on, mutta kuumat kelit eivät auta asiaa. (Toki nyt kuumat kelit hetkeksi hävisivät ::) )
93
Hiustenhoito / Vs: Kasvattajien oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Mir 07.05.19 - klo:20:09 »
Ei oo totta, pari viestiä ylempänä oon vajaa puoli vuotta sitten pohdiskellut pitkäksi kasvatusta, mutta näköjään unohdin asian tyystin, koska tässä välissä taas leikkautin reuhkan pitkäksi polkaksi. ::) Ja nyt sitten ehkä hiukan jopa kaduttaa, on jo ikävä sellaista bsl-pituista tukkaa, joka oli ehtinyt kasvaa. Noh, laitoin iHerbistä tilaukseen D-vitamiinin kylkeen tukalle myös avuiksi tabuja, josko tulis edes jotain lumevaikutusta. ;D
94
Hiustenhoito / Vs: Kasvattajien oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Memmuuh 07.05.19 - klo:07:41 »
Voiko olla mahdollista että mun hius ei vaan kasva? Saan kasvatettua sen suorana just ja just bsl, kunnes on niin haperoa että on pakko leikata 4-5cm pois. Nyt kun on taas pahin haperohaituva leikattu niin hius on kiharana vähän yli olkapäiden. Masentavaa.

Ei ne välttämättä kasva sitä pidemmiksi. Yksi hius pysyy päässä yleensä 4-8 vuotta (aktiivinen kasvuvaihe yleensä vähintään kolme vuotta) , ja jos kasvua tulee 1cm/kk, niin yhden hiuksen maksimipituus olisi esim. neljään aktiiviseen vuoteen 48cm kun se sitten tippuu pois. Omia hiuksiani en ole saanut aikoinaan kasvatettua bsl-pituutta pidemmiksi.
95
Hiustenhoito / Vs: XZ-hiustuotteet
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 06.05.19 - klo:23:16 »
Nyt oivalsin miksi persikkanektaria ei löydy mistään. Ne on noi viime aikoina villiintyneet curly curlaajat jotka metsästävät hyllyt tyhjiksi.
96
Ihonhoito / Vs: Kasvojen ja silmämeikin puhdistusaineet
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 06.05.19 - klo:23:13 »
^Oon saanut samanlaisen reaktion erisanin putsarista, mistään muusta en ole niin pahaa kihelmöintiä saanut. Sekin tuntui tosi oudolta kun sen pitäisi olla rauhoittava ja sopiva herkälle iholle jne.

Super herkälle ja kuivalle iholle suosittelen kokeilemaan xylidermiä jos et ole jo kokeillut. Se on pelastanut mun ihon. Puhdistutellu iholle ensin sitä ja siihen päälle joku tuhdimpi voide. Yksistään tuo xyliderm ei ole tarpeeksi kosteuttava mutta se tekee ihmeitä kun kerrostaa sitä toisen voiteen alle.
97
Ihonhoito / Vs: Kasvojen ja silmämeikin puhdistusaineet
« Uusin viesti kirjoittanut muori Pippuri 06.05.19 - klo:22:30 »
Minäkin törsäsin itseeni ja ostin tuon Clinique balmin. Olen käyttänyt kookosöljyä kaksoispuhdistukseen, mutta se on turhan työlästä poistaa. Toivottavasti ihoni ei ärtyile tuosta balmista. Tuntuu, että heti kun menin iän puolesta jonkun rajan yli, ihosta tuli super herkkä ja kuiva. Mikään tuote ei meinaa toimia.

Sain ihan hirveän reaktion Lidlin herkän ihon puhdistusvaahdosta. Siitä, jolla on kaiken maailman sertifikaatit. Iho meni hetkessä tulipunaiseksi ja alkoi turpoamaan. En ole koskaan saanut mistään tuollaista reaktiota. Mietityttää ihan, että oliko siinä vaahdossa joku vika.  ???
98
Hiustenhoito / Vs: Kasvattajien oma ketju
« Uusin viesti kirjoittanut piste 06.05.19 - klo:22:10 »
9. luokalla leikkasin siilin viimeistä kertaa, nyt oon lukiossa kolmatta vuotta ja tukka on about BSL (ehkä pari mm vajaa). Välissä en leikkaillut hirveästi, säilytin pituuserot aika kauan ja kahdessa osassa leikattiin pois. Latvatrimmauksessa oon käynyt 2 krt, välissä vuosi. :O Kasvu on tosiaan ollut hidasta. Nyt tässä pituudessa alkaa vähän kyllästyttää epäkäytännöllisyys. Tarkoitushan oli kokeilla, missä vaiheessa alkaa tökkiä tai kasvu loppuu. Heittämällä pisin tukka joka mulla on ikinä ollut.

Ehkä lempipituus oli sellainen semilyhyt jonka sai kaiken helposti nutturalle. Nykyään se on ihan arpapeliä, onnistuuko nuttura, eikä vanha tekniikka enää toimi. Toisaalta letit on sitä kivempia mitä pidempi tukka.

Katsotaan mihin asti vielä jaksan kokeilua. Kenties tukka lähtee ylioppilasjuhlan jälkeen :D
99
Hiusten värjäys / Vs: Raidoitus
« Uusin viesti kirjoittanut Morrigan 06.05.19 - klo:10:42 »
^En oikein ymmärrä miksi se ei voisi onnistua. Pitäisiköhän sun kysyä toisesta paikasta arviota?
100
Meikkaus / Vs: Meikkivoiteet
« Uusin viesti kirjoittanut Xhex0879 06.05.19 - klo:08:31 »
Kukaan kokeillut lava art Glow Compact Cushion meikkivoidetta?  https://www.lavaart.com/fi/wc-shop/
Onko miten peittävä ja kuinka kestää iholla
Sivuja: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10