Kirjoittaja Aihe: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet  (Luettu 203312 kertaa)

Poissa ellen

  • Ylläpitäjä
  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 4900
Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Vastaus #435 : 19.08.20 - klo:09:17 »
Nopeaa toiminta Groomdogilta: sunnuntaina tehty tilaus ja eilen tiistaina paketti oli haettavissa :ts !

Yuup!-keratiinisuihkeen tuoksu on todella makea ja vaniljainen. Ei todellakaan mikään mun suosikki, mutta hiusten kuivuttua tuoksu ei häiritse enää niin paljoa. Laitoin kosteisiin hiuksiin ehkä noin kymmenen pumppausta. Lisäsin vielä muutaman pumppauksen kuiviin hiuksiin, sillä halusin kokeilla pitäisikö suihke haituvat/karvaiset hiukset kurissa, mutta siihen täytyy kyllä edelleen käyttää jotain muuta tuotetta. Hiukset ovat kuivuttuaan erikoisen kahisevan nahkeat, eli taisin laittaa suihketta hiuksiin liikaa kerralla. Seuraavaksi kokeilen suihketta niin, että käytän kahta eri jätettävää samalla kertaa, eli alle keratiinisuihke ja päälle tavallisesti käyttämäni voidemainen jätettävä. Tuplahoitis toivon mukaan tekee monta asiaa kerralla: rakennepaikkaa ja tuuheuttaa, mutta sekä myös kosteuttaa ja kiillottaa.

Voisin kuvitella, että tästä keratiiniseerumista pitäisivät ne, jotka haluaisivat lasimaisiin hiuksiinsa hiukan volyymiä, karheutta ja rakennetta. Suihke on varmasti hyvä myös käsitellyille hiuksille, sillä tässä tuotteessa on selkeästi paljon rakennepaikkaavia ainesosia :ts ! Mielenkiinnolla jatkan kokeiluja ja tuotteen testaamista.

Edit: kokeilin keratiinisuihketta voidemaiseen jätettävään sekoitettuna (nokare voidemaista jätettävää ja muutama pumppaus suihketta, sekoitus kämmenien välissä) ja selkeästi tämä on parempi vaihtoehto mulle. Hiukset ovat pehmeämmät ja kiiltävämmät, eivätkä keratiinista rahisevat. Tällä tavalla kallis suihkekin saa hiukan pidemmän käyttöajan ;D .
« Viimeksi muokattu: 20.08.20 - klo:11:41 kirjoittanut ellen »

Poissa Liane

  • Hiushörhö
  • ***
  • Viestejä: 293
Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Vastaus #436 : 20.08.20 - klo:12:48 »
Kai tämä Fanolan Fiber Fix Intro Kit menee korjaaviin hoitoaineisiin. Oikeasti lienee enemmän Olaplexin tyylinen kaksivaiheinen tuotekokonaisuus, jossa on erikseen sidoksia "korjaava" ja "vakauttava" aine. Odottelen saapuvaksi, laittelen kokemuksia myöhemmin :) Oli ainakin huomattavasti muiden sarjojen vastaavia edullisempi paketti.

(Olen tuolta Parfum Dreamsistä tilaillut muuten useammankin kerran ja voin suositella. Saa ammattisarjojen värejä ja vaalennusaineita (esim. Goldwell Colorance ja Topchic, Schwarzkopf Blond Me) ja tietysti hoito- ja muotoilutuotteita.)
Instagram (lähinnä cosplayjuttuja): https://www.instagram.com/echoesofoblivion/
Soundcloud (musiikkia): https://soundcloud.com/echoesofoblivion

Poissa Liane

  • Hiushörhö
  • ***
  • Viestejä: 293
Vs: Rekut eli reconstructorit eli korjaavat hoitoaineet
« Vastaus #437 : 03.09.20 - klo:16:04 »
^ Testattu. Vaikea sanoa toimivuudesta muuta, kuin että tukka on edelleen päässä. Bond Smoother teki kyllä hiuksista selkeästi normaalimman tuntuiset – yleensä tämä mun blondattu ja harmaaksi sävytetty latva tuntuu pestessä semmoiselta vauvahuitulalta, kun pigmenttiä ei hiuksessa ole juurikaan. Tuo Bond Smoother teki tukasta ryhdikkäämmän tuntuisen ilman mitään ikäväntuntuista kalvoa ja silotti latistamatta.

Mutta: näissä on voimakas parfyymimainen/yrttinen(?) tuoksu, joka veti minulla sieraimet tukkoon yöksi käytön jälkeen ;D Ja joo, olen kyllä tuoksuyliherkkä, mutta veikkaan, että tästä voisi joku vähän vähemmänkin tuoksuille herkkä sanoa jotain. Olen nimittäin pessyt hiukset käytön jälkeen jo kertaalleen, ja tuoksu tuntuu tymäkkänä edelleen. Yh.

(EDIT: Etikkaliotus tukalle? :D)
« Viimeksi muokattu: 04.09.20 - klo:08:48 kirjoittanut Liane »
Instagram (lähinnä cosplayjuttuja): https://www.instagram.com/echoesofoblivion/
Soundcloud (musiikkia): https://soundcloud.com/echoesofoblivion