Kirjoittaja Aihe: Värinhaalistusvinkkejä  (Luettu 547757 kertaa)

Poissa Ananas

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 859
Vs: Värinhaalistusvinkkejä
« Vastaus #690 : 29.03.17 - klo:14:01 »
Mulla ollut L'orealin värinhaalistusshampoo käytössä, kun haalistelen sinistä sävyä pois. Ihan hyvin pelittää, mutta vaikea sanoa onko eroa juurikaan syväuhdistaviin shampoisiin tai muihin voimalkaasti peseviin shampoisiin. Vaikuttanut, että Head & shoulders irrottanut eniten väriä.

Poissa miero

 • Haiven
 • *
 • Viestejä: 23
Vs: Värinhaalistusvinkkejä
« Vastaus #691 : 18.04.20 - klo:17:19 »
Täytyypä sanoa, että sinisen suoravärin häivyttäinen pois vaalennetusta tukasta onkin sitten yks useammankin viikon prosessi. Parhaiten tehosi askorbiinihappo, öljyillä ne viimeiset ei meinanneet liikkua sitten millään. Enemmän aikaa meni tässä kuin mitä jaksoin väriä ylläpitää, mutta tulipa nyt kokeiltua.

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5146
Vs: Värinhaalistusvinkkejä
« Vastaus #692 : 27.06.20 - klo:21:22 »
AAAAAARGHHH. Hiusten värjääminen on kyllä syvältä  ;D . Minulla on siis luonnonsävynä hyvin viileä maantienharmaa, joka a) vaalenee erittäin vaikeasti b) paljastaa alta yllättävän voimakkaita oranssinsävyjä. Virheitä värjäyksessä on tapahtunut niin itselle kuin kampaajille.

Minulla oli viimeksi liukuvärjätty blondi, se oli helppo, sillä tukan saattoi antaa kasvaa ilman pahempaa painetta tyvivaalennukseen. No, jossain vaiheessa ei tuokaan näytä enää hyvältä. Tilasin Kauneudenverkkokaupasta Seliar Synergy värin ja hapetteen, kuutostason tuhka. Teknisesti minusta aivan mahtava väri, ei ammoniakkia eikä PPD:tä, hapetteen vahvuuden voi valita, massaa tulee 250 ml, riittää pitkäänkin tukkaan ja pikkuhapete + värituubi on ihan paremman markettivärin hintaluokassa. Lopputulos oli myös oikeasti tuhkainen - mutta ihan järkyttävän tumma, mielestäni ainakin kolme astetta tummempi kuin odotin.

Olen nyt haalistanut sekä syväpuhdistavaa shampoota muhittamalla, että kahdella C-vitamiinikäsittelyllä. Pahimman mustuuden sain hiuksista pois, mutta nyt tukka on todella ruman lämpimänruskea, sävy ei sovi minulle lainkaan  :( . Ja etenkin latvat saisivat vielä vaalentua ainakin asteen. Askorbiinihappo veti kyllä vahvasti sävyä lämpimään.

Laitoin nyt päähän suoraväriä, Colour Maskin Graphitea, jota vaalensin Biozellin silverillä ja sekaan vähän myös jotain voimakkaampaa violettia. Ei ole ihan paras, sillä tukassa on myös punaisuutta, sitä taittamaan olisin tarvinnut vihreää, jota ei nyt ollut. Mutta luulen, että saan silti tällä tavalla sävyn parempaan suuntaan, keltaisuuden pitäisi ainakin taittua reippaasti.

Aion jatkaa ehkäpä pelkällä vaalennusjauhepesulla. Jos ei toimi, niin vähän hapetetta mukaan. Ja suoraväreillä on varmasti kikkailtava, vaikka juuri niistä toivoin pääseväni eroon. Päädyin myös tilaamaan Olaplexin kolmosta pikkupullon, epäilen, että tästä voi vielä tulla tukalle raskasta...
« Viimeksi muokattu: 27.06.20 - klo:21:24 kirjoittanut Lila »
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa millamagia

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 108
Vs: Värinhaalistusvinkkejä
« Vastaus #693 : 24.11.20 - klo:09:51 »
Hei.


Mulla on vaaleaksi värjätyt hiukset pohjalla ja viime viikolla sävytettiin  pelkästään harmaan kylmällä sävyllä kampaamossa. Eli hiukset viileät vaaleat. Lähteekö viileys hiuksista pois jos en käytä hopeashampoota? Oma värini on vaalea hunaja ja haluaisinkin hunajan sävyiset hiukset. Lämpimät hiukset käy paremmin ihon väriini myös kuin kylmät. Joudunko menemään kampaajalle vaalennukseen ja sävytykseen vai voinko tehdä jotain kotona itse?
Ja tuleeko siitä hyvä edes jos kotona alan puljaamaan? Liian keltaiset hiukset ei myöskään sovi.

Poissa Liane

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 295
Vs: Värinhaalistusvinkkejä
« Vastaus #694 : 24.11.20 - klo:11:57 »
^ Kylmät väripigmentit huuhtoutuvat kyllä hiuksista pesujen myötä, prosessin nopeuttamiseksi voi käyttää tavallista lämpimämpää vettä ja/tai vähän tymäkämpää sampoota hiusten pesuun.

Jos tämä ei auta tai et halua kuluttaa hiusta entisestään, niin voit hankkia lämpimänsävyistä värisampoota tai -naamiota (esim. Four Reasonsilta) ja pestä/hoitaa sillä.

Sittenhän on vielä "vesivärjäys", eli täytetään lavuaari vedellä ja liuotetaan siihen suoraväriä tai värisampoota niin, että vesi värjäytyy toivotun vahvuiseksi. Dipataan hius juurta myöden, huljutellaan liuoksessa ja vedetään kuontalo ylös. Jos kertakäsittely ei riitä, hiukset voi dipata uudelleen.
« Viimeksi muokattu: 24.11.20 - klo:13:16 kirjoittanut Liane »
Instagram (lähinnä cosplayjuttuja): https://www.instagram.com/echoesofoblivion/
Soundcloud (musiikkia): https://soundcloud.com/echoesofoblivion