Kirjoittaja Aihe: Teippipidennys  (Luettu 352465 kertaa)

Poissa Roksane

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 790
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #225 : 04.11.09 - klo:10:54 »
^ Hairtradella ei taida olla teippihiusta, mutta Additional Lengthsista saa suhteellisen edullisesti.

Poissa princess

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 986
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #226 : 01.02.10 - klo:16:13 »
Onko toi Additional lenghtsin tukka minkä laatusta? Entä teippi, pysyykö hyvin?
I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark in me, like a love heart, carved on a tree

Poissa Roksane

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 790
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #227 : 01.02.10 - klo:17:41 »
^ Tässä vanhempaa kommenttiani kyseisestä hiuksesta, kyseessä oli keskiruskea sävy:

Mulla ei itsellä tuota oo tosiaan päässä ollut, mutta kaveri kyllä kirosi pitkällisesti, kuinka helposti menee takkuun. Jotenkin ihmeen kaupalla ne hiukset kuitenkin aina ihmisten ilmoilla näytti supersileiltä ja ihanilta, mutta kai se oli sitten pitkällisten kiroilujen ja tuntien selvitystöiden tulosta  :P

Muistaakseni teipit pysyivät parisen kuukautta ihan ookoosti, mutta sinä aikana jouduttiin korjaamaan muutamaa osiota, tai lähinnä niitä teippiosioiden päitä, joilla oli ikävä tapa alkaa hieman repsottaa. Helpoitenhan se niistä päistä tosiaan alkaa irtoamaan, kun sinne kosteus ym. lika helpoiten tunkee. Vika saattoi toki olla laittajassakin, kun mikään pro en ole ja ensimmäistä kertaa kokeilin teippien kiinnittämistä. Taidettiin kerran tai kaksi laittaa ne samat hiukset uudelleen eli irrotettiin, vaihdettiin teipit ja kiinnitettiin taas.

Edit. Siitä teipistä vielä... Se teippi oli puolet paksumpaa kuin se lisäkehiusten silikoninauha, joten teippi piti puolittaa pituussuunnassaan. Teippi tuli sellaisina liuskoina (ei siis missään rullassa), joten puolittaminen oli onneksi helppoa.
« Viimeksi muokattu: 01.02.10 - klo:17:45 kirjoittanut Roksane »

Poissa princess

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 986
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #228 : 02.02.10 - klo:18:33 »
^Kiitti Roksane. Oliko toi teippi siis mukana kun tilasit hiukset vai erikseen? Ja miten huonolaatusta tuo teippi siis muuten oli, kun käsitin että tuonne additionaliin  oli annettu palautetta että teippi olisi superhuonoa eikä kestä ilman liimaa? :o Niin mitä tuo liima siis tarkoittaa... Onhan toi skin weft siis se teippitukka?
I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark in me, like a love heart, carved on a tree

Poissa Roksane

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 790
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #229 : 02.02.10 - klo:22:16 »
^ Skin weft on tosiaan se Additional Lengthsin teippitukka. Teippi tuli mukana ja siitä mukana saadusta määrästä riittäisi ainakin kolmeen ellei neljäänkin kiinnityskertaan. Mulla ei ole muista teippihiuksista tai teipeistä kokemusta, joten laatua en osaa kummemmin arvostella!

Poissa Nihnaana

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 205
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #230 : 03.02.10 - klo:09:42 »
Mulla on muutaman kerran sinettipidennys, ja siitä kyllä oon tykännyt, en keksi valittamista, mutta oon kuitenkin miettinyt jos välillä testais tieppipidennystä..

Asiassa mietityttää se että mulla on tosi paljon tukkaa, eiks teippejä suositella yleensä ohuempaan tukkaan? Onko kellään paksutukkaisella kokemusta?  :)

Poissa lynx

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3697
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #231 : 05.02.10 - klo:09:06 »
^Mulla on. Ei ongelmaa. Paksu tukka on just hyvä, kun se peittää ne teipit kanssa. Nehän ovat sinetteihin verrattuna aika näkyvät, ja ne pitää peitellä omien hiuksien alle. Sen helpompaa mitä paksumpi se oma tukka on. Teippejä voi laitella paksuun tukkaan myös aika "ylös", koska hiusmassa peittää ne hyvin. Tietty paksuihin menee enemmän sitä pidennyshiusta ja hinta voi olla korkeampi.

Poissa Roksane

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 790
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #232 : 05.02.10 - klo:09:20 »
^ Mä oon kyllä juuri päinvastaista mieltä, teipit ovat paljonkin huomaamattomammat kuin sinetit. Siksi teippejä käsittääkseni juuri ohuthiuksisille suositellaan, koska ovat niin huomaamattomat. Teippihiusnauhahan on sellaista lituskaa ja joustavaa ja se teipin kiinnityskohta todella huomaamaton, näyttää melkein, kuin lisäkehiukset kasvaisivat omasta päästä.

Eli Nihnaanan kysymykseen vastaten: teippejä suositellaan ohueen tukkaan, koska ovat huomaamattomat, mutta ei se kuitenkaan estä laittamasta niitä myös paksuun tukkaan. Sinetit ovat kuitenkin pidempikestoisemmat, eli jos sulla ei ole ongelmaa niiden näkymisen kanssa eivätkä ne rasita hiuksiasi, niin pitäydy niissä, tulee varmaan halvemmaksikin!

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #233 : 05.02.10 - klo:17:12 »
Minunkin mielestä ne teipit näkyy vaaleassa hiuksessa, varsinkin kun tulee tummaa tyvikasvua ja jos teippiosiot on leveydeltään lyhyitä. Joissakin merkeissä vaaleiden hiusten kohdalla se teippi näkyy sieltä kiinnityskohdan alta kun hius on niin ohutta tai sitä on vähän siinä. Olen huomannut, että joidenkin ohuthiuksisten teippipidennykset tosiaan näkyy  kun he pitävät ponnarilla ja ammattitaitoisilla kampaajilla kuitenkin laitettu. Mustassa kuitenkin loogisesti näkyy kiinnityskohdat huonommin oli sinetit tai teipit. Tietenkin jos pidennyshius ei ole täysin samanvärinen kuin omat hiukset niin sen kyllä huomaa tai jos se on kiinnitetty liian ylös ja on ohut tukka oli sitten teipit tai sinetit. Kuitenkin monesti mainostetaan, että teipit on lähes huomaamattomat. Ohuissa hiuksissa kun ajattelee, että kaksi teippi osiota tulee päällekkäin ja oma hius vielä väliin, niin se kiinnityskohta on paksumpi ja voi siis näin erottua.

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #234 : 16.02.10 - klo:15:11 »
Klipsipidennyksissä on eri juttu kun niitä osioita on vähemmän joten ei siihen kannata verrata. Mielestäni tuo 140 g voisi hyvinkin riittää, vaikka en nyt näekään hiuksiasi. Itselläni on paksut hiukset ja kahdella paketilla pärjäsi ihan hyvin. Voithan soittaa ja kysyä tältä kampaajalta paljonko hän on tilannut hiusta. Nuo grammamäärät saattaa mennä eri merkeillä eri tavalla kun voi olla erilaisia nauhoja, enemmän tai vähemmän hiusta. Ainahan sitä voi sitten lisätä jos tuntuu että tarvitsee kuitenkin lisää.

Poissa Roksane

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 790
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #235 : 16.02.10 - klo:22:55 »
60 cm on joo aika överipitkä, ei enää "vähän lisää pituutta". Dreamhairista löytyy joiltain huonoja kokemuksia myös Juurikasvussa, kannattaa etsiä.

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #236 : 17.02.10 - klo:18:04 »
Huomasin dreamahairista sellaisen jutun,että jotkut tuotteet on kiinalaisia ja esim. liimapyssy ja keratiiniliimapuikot jotka tilasin olivat ihan samanlaisia kuin mitä ebayssa olevien kiinalaisten myyjien kuvissa. Pakkauskin oli samanlainen niissä liimapuikoissa kuin ebayssa. Hinnoissa vaan oli eroa kivasti. Kenties ne hiuksetkin dreamhairissa on samoja. Kiinalainen hius on paksua ja sitä ei yleensä suositella eurooppalaisiin pidennyksiin.

Poissa Roksane

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 790
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #237 : 17.02.10 - klo:18:32 »
^ Niiden palvelunumerosta vastaa joku todella vahvasti murtaen (ja huonoa) suomea puhuva nainen, joten arvauksesi ei liene kovin kaukana todellisuudesta.

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #238 : 19.02.10 - klo:19:18 »
En kyllä tilaa sieltä enää kun samat tavarat saa ebaysta halvemmalla. No saamani sähköpostivastaukset oli kyllä kirjoitettu oikein että kai siellä joku suomalainenkin on joukossa.

Poissa tuutikuu

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 235
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #239 : 19.02.10 - klo:21:52 »
Mul on ollu Simply Natural -teippipidennys jo parisen vuotta - ja oon ollu todella tyytyväinen. Vaaleisiin hiuksiin on aina löytynyt sopiva sävy, parhaiten niin että kahdesta paketista toinen on vaaleaa ja toinen tummempaa. Yhden kerran hiuksia irtoili silikoninauhastaan aika reippaasti, mutta saattaa olla että aiheutin sen itse käyttämällä rakennepaikkaavia tuotteita. Oikeastaan tämä pidennys oli loppujen lopuksi ohennuttuaan se luonnollisin. Oma hius on ohut ja suhteellisen kiilloton, simplyn tukka sulautui kyllä 100% joukkoon vaikka pidennysmittaakin löytyi (kerrostettu, pisimmät hiukset hartioille - pidennys 45cm). Hiusalan kouluttajatkaan eivät aina huomanneet että kyseessä oli pidennys :D .

Muille olen tehnyt pidennyksiä myös B*longin ja Rapunzelin tukasta. Molemmat ovat olleet ihan ok tummahiuksisille, mutta blondeissa sävyissä saattaa tulla vaikeuksia sekä sopivan sävyn löytämisessä että laadussa - aasialainen hius kun on aina tummaa ja kun se vaalennetaan on väistämättä kärsinyt melkoisen käsittelyn. Teippejäkin olen testannut sekä Hairiumilta että Dreamhairilta, mutta en suostu enää käyttämään muuta kuin Kinnusen (mistä ostan Simplyn hiukset) teippiä. Näin saan asiakkaalleni taatusti kestävän pidennyksen, ja poistovaiheessa tiedän ettei teippi sotke, veny ja pauku vaan aukeaa oikealla tekniikalla siististi ja helposti vähällä poistoainemäärällä.

Nyt olen värjännyt oman tukkani tummaksi, simplyn lisäkkeet päässä. Värjäys onnistui loistavasti, eikä teippikohdat tai hius ole olleet moksiskaan vaikka kestovärillä värjäsin. Seuraavaksi tilaan kuitenkin tummat jatkeet - ja kysymykseni kuuluukin, onko kenelläkään kokemusta Rapunzelin laineikkaasta teippihiuksesta? Onko laatu millaista, ja riittikö todella vain yksi paketti? Oma hiukseni on hieman luonnonkiharaa, ja en jaksaisi aina sitä vaivaa, että joudun joko suoristamaan oman tukkani tai kihartamaan lisäkkeet. Rapunzelilla pidennystä tehdessäni hius oli suoraa ja asiakkaan omakin hius suora ja melkoisen ptkä - kysessä oli siis ennemminkin tuuhennus johon yksi paketti riitti mainiosti. Entäs additional lenghts, onko tästä hiuksesta kokemuksia - takkuuntuuko kuinka ja näyttääkö luonnollisesta skandinaaviseen tukkaan? Täällä jo kirjoitetut kokemukset ovat tainneet kaikki olla yhden ja saman henkilön kirjoittamia, joten hieman lisää kaivattaisiin jos muutkin ovat kokeilleet.