Kirjoittaja Aihe: Teippipidennys  (Luettu 354723 kertaa)

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #240 : 21.02.10 - klo:01:03 »
Rapunzelin hiuksista itse asiassa suurin osa on venäläistä hiusta, ainekin näin he sivullaan väittävät. Luokkakavereilla ollut rapunzelin hiuksia ja  simply naturalin. Itse olen huomannut, että ne rapunzelin tukat näyttää menevän kaikilla nopeammin huonompaan kuntoon vaikka kuinka hoitaisi. Sen sijaan niillä joilla on ollut simply naturalin niin tukka on pysynyt hyvässä kunnossa pidempään. Kannattaisikohan sinun tilata simply naturalin lainehiusta kun sinulla on siitä merkistä muutenkin hyviä kokemuksia? Se teippi on kyllä tosiaan ihan paras ja itselläni meni välillä vahingossa hoitoainetta niihin, mutta teippi pysyi kiinni. Toisin kuin muiden merkkien teipit kun ne ei siedä hoitoainetta sitten yhtään, vaikka ei tietenkään niihin tule sitä laittaa. Mutta varmempi olo kun on kunnon teippi.

Poissa tuutikuu

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 235
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #241 : 21.02.10 - klo:13:55 »
Kiitos vastauksesta! Simplyn tukka vaan syö palkkapussiini epätoivottavan suuren loven :D . Ja mun käsittääkseni Simplyn laineikasta teippihiusta saa vain 30cm mitassa, joka ei riitä minulle. 45cm saa vain suorana. Mutta ehkäpä otan varman päälle ja näen sen suoistelun/kihartelun vaivan, enkä tuhlaa rahojani johonkin huonolaatuiseen.

Poissa Amilo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1659
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #242 : 22.02.10 - klo:20:09 »
^Yleensä 2 pakettia riittää, mutta tosiaan asiaan vaikuttaa se omien hiusten paksuus sekä pään ymärysmitta.
Mutta kyllä 3 on suurimmalle osalle liikaa, tulee ihan älytön megatukka jota on vaikea hoitaa. Kannattaa ehkä ensin laittaa se kaksi ja tilata vasta sitten tarvittaessa lisää.

maary

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #243 : 14.03.10 - klo:00:04 »
en ole saanut tilatuksi additional lenghtistä..
ei hyväksy pankkikorttia!? kokeiltu on visa electronilla, debitillä ja ihan visalla.. ja op:n kortteja kokeiltu.
alkaa jo pännimään tuo. mistähän muualta sitä edullista teippitukkaa saisi? hairtradella ei vissiin ole?

annukukka

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #244 : 15.03.10 - klo:15:28 »
rapunzel of sweden?

Ei varmaankaan mitään laadukkaimpia pidennyksiä, mutta hinta ainakin on kohdallaan! Kannattaa vaan harkita tarkkaan se väri, koska tuolla esim. teippipidennysten ja clip-on pidennysten sama sävy näyttää kuvassa vaa aika erilaiselta... Voihan sen pidennyksen sitte palauttaaki jos tuleeki aivan eri sävystä hiusta ku olit kuvitellu :)

maary

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #245 : 15.03.10 - klo:19:04 »
ebaysta minihouselta lähti tulemaan.. kokeillaan tuota laatua nyt:>

joella

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #246 : 06.04.10 - klo:16:03 »
http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_21_33/products_id/42

pystyykö tota käyttämään teippipidennyksissä? entä onko muita kokemuksia tuolta hairtradelta tilattujen hiusten laadusta?mmamma

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #247 : 07.04.10 - klo:20:13 »
http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_21_33/products_id/42

pystyykö tota käyttämään teippipidennyksissä? entä onko muita kokemuksia tuolta hairtradelta tilattujen hiusten laadusta?


Lähetin juuri tänään tiedustelun asiasta Hairtraden asiakaspalveluun, vastaus oli melko kiertelevä mutta mikä oikein ymmärsin noita hiuksia voi kiinnittää vain ompelemalla, liimaamalla tai ompelemalla niihin itse clip on - kiinnityksiä. Vastaus ol itosiaan melko sekava joten lähetin uuden kysymyksen jossa pyysin tarkentamaan että voiko mitään hairtrade.com sivuston hiuksia käyttää teippipidennykseen.

Ja aiemmin olen tilannut tuolta clip on - pidennykset, laatu on hyvä ja hinta kohdallaan. Just sen takia haluisin tilata myös mahdolliset teippipidennykset tuolta :)

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #248 : 08.04.10 - klo:13:31 »
^ Toi on ihan sellasta saumallista hiusnauhaa mihin ei saa teippiä kiinnitettyä kunnolla ellei ollenkaan (se ompelukohta on todella kapea). Teippihiukset liikkuu mm. tape hair, seamless weft, skinweft nimikkeillä. Siinä nauhassa pitää olla sellanen kiinnityspinta mihin ne teipit saa kiinni kun ei pelkän sauman päälle sitä voi laittaa.

mmamma

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #249 : 09.04.10 - klo:14:11 »
"Re: Enquiry from Hair Trade‏
 
The Hair Weft extensions also known as hair weave extensions can be applied using the adhesive tape which we sell on our website to.
 
Kind Regards,
 
Amy"

Noin vastasivat, eli ilmeisesti voi kiinnittää teipillä. :)

Paka-08

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #250 : 09.04.10 - klo:15:04 »
No kertokaapa sitten kokemuksia, jos aiotte kokeilla. On kyllä tosi edullista hiusta.

maary

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #251 : 16.04.10 - klo:14:29 »
tilasin minihouselta ebaysta tukkaa ja pehko ollu teipeillä noin 2vk :) Ei ole hamppuinen, kuhan harjaa ja hoitsikoita käyttää niin pysyy. Ja teipi tilasin sit Usasta (sitä sinisel pohjal olevaa silikooni? teippii)..
Halvalla sain tukan ja NIIN helppo ite laitaa päähän. Yks paketti (140cm yhteensä levee) riitti mun tukkaan. :>

Poissa keesha

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1832
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #252 : 19.04.10 - klo:20:36 »
http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_21_33/products_id/42

pystyykö tota käyttämään teippipidennyksissä? entä onko muita kokemuksia tuolta hairtradelta tilattujen hiusten laadusta?


Kaverilta sain palan tota hiusnauhaa, kun sillä jäi yli. Teipillä kiinni molempien tukassa ja hyvin pysyy. ;D Vinkkinä että se teippi kannattaa kiinnittää sen nauhan "sauman" alle, ettei jää turhia muhkuroita teipin ja tukan väliin. Se nauha on melko paksua siitä kiinnityskohdasta, joten kovin ohut tai lyhyttukkaiselle en suosittelisi. Ja tuo hairtraden oma teippi on todella SURKEAA. Tai sit se on jotain ihan kertakäyttökamaa. Sillä kuitenkin ensin kokeiltiin laittaa kaksi kertaa tukka päähän, viimeistään suihkussa lähti viimeiset irti. Tällä hetkellä siis simply naturalin teipillä ja pysynyt moiteettomasti. Eli kannattaa ehdottomasti ostaa teippi jostain muualta. Muuten mä kyllä ainakin tykkään tosta tukasta, on sileää ja tukkaa on nauhassa paljon. Ennen tätä ollut päässä hairiumin teippihiusta ja hairtraden on laadultaan parempaa. Tai sitten mulle on osunut hairiumilta jotain maanantainauhoja. :P
2b C iii, bsl. Hiustenvärjäystä harrasteleva ikuinen kasvattaja.

nickie

 • Vieras
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #253 : 20.04.10 - klo:23:17 »
Heip, mulla ois pikku ongelma! Laitatin teippipidennykset, mutta nää sulautuu hirveen huonosti omaan hiukseen! Eli siis oman tukan raja näkyy ärsyttävän selkeesti, en voi pitää näitä muuten, kun kunnolla kiharalla tai jollain sykeröponnarilla. Pidennyshius tuntuu myös hirveen ohkaselta, oiskohan tukkaa liian vähän?  Ja pitäisikö leikata kerrostamalla omaa tukkaa vai pidennyshiusta?
Lisäksi mun oma tukka on hiukan tummempi kuin pidennykset joten se vielä korostaa sitä rajaa.. Pitäiskö mun yrittää värjätä pidennyksiä vai mikä ois neuvoksi?  ??? Oma tukka on ehkä 7-8 asteinen vaalea ja pidennys on luultavasti asteen vaaleampaa, märkänä väriero korostuu tosi paljon ja kuivana näkyy kyllä tosi selkeästi.

Poissa Avena

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1190
Vs: Teippipidennys
« Vastaus #254 : 21.04.10 - klo:21:56 »
Mulla on nyt teippitekniikalla laitettu jonkun verran lisätukkaa tuuhennokseksi. Mullahan on ihan onnettoman ohut oma tukka. Kovin paljon sitä ei saanut laitettuakaan, kun ei ole millä peittää lisäkkeet, mutta pienikin lisä auttaa jo tässä tukassa. Muutaman päivän totuttelun jälkeen teippilisäkkeet alkoivat tuntua ihan toimivalta ratkaisulta, mutta nyt sitten huomasin yhden palan irronneen puoliksi. Soitan huomenna kampaajalle ja menen korjauttamaan sen. Toivottavasti ne eivät nyt ala sitten enempää irtoilemaan. Raportoin myöhemmin lisää kokemuksia.
1bFi