Kirjoittaja Aihe: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet  (Luettu 162376 kertaa)

Poissa Lila

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 5120
Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Vastaus #435 : 19.08.20 - klo:08:41 »
En muista olenko itse vastannut tähän ketjuun, mutta minulle nämä tärkeimmät vaikuttajat ovat


1) Kemialliset kuorinnat - kasvoille käytän 2% BHA:ta ja eri AHA-happoja, yleensä mietoina pitoisuuksina, joskus harvoin tujumpana yksittäisenä käsittelynä. Vartalon ja jalkojen hoidossa The Ordinaryn glykolihappokasvovesi on mahtavaa tavaraa. Kemialliset kuorinnat auttavat ihon pintakuivuuteen, saavat ihon näyttämään silminnähden heleämmältä, BHA pitää talitulpat ja mustapäät kurissa (voi yhdistää viidentoista minuutin öljyhierontaan lempeäksi ihonpuhdistukseksi) ja vähentää tulehdusta, toimii myös satunnaisen näpyn paikallishoitona. Glykolihappo pitää jalkapohjien ihon joustavana ja on ihan selvästi vähentänyt keratosis pilarista. Nämä ovat ihan olennaisia juttuja, iso vaikutus ihon ulkonäköön. En käytä päivittäin, vaan seurailen ihon tilannetta, käytän kun on tarvetta.


2) Retinolit - käytän sekä tretinoiinia, että käsikauppavalmisteita, jälkimmäisistä ehdoton suosikki The Ordinaryn Granactive retinoid emulsion. Joillakin retinolit vaikuttavat nopeastikin - itselläni näin ei käynyt. Nyt vuosia käyttäneenä voin todeta ihon olevan ikäisekseni oikein hyvässä kunnossa, jopa siinä määrin, että asialla on pientä vaikutusta ikävaikutelmaan. Sopiva määrä retinolia myös tasapainottaa ihotoimintoja kaikin puolin, vähemmän epäpuhtauksia. Käytön aloittaminen ei ole minun ihotyypilläni täysin ongelmatonta, mutta vähitellen aloittaen ja tuotteet kuivalle iholle levittäen hallittavissa. Varovaisuus muistettava aina tuotetta vaihtaessa tai rutiinia muuttaessa. Silti ehdottoman kannattava kuvio ihonhoidossa.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa Xhex0879

  • Pahatukkapäiväläinen
  • **
  • Viestejä: 82
Vs: Ihosi kuntoon merkittävästi vaikuttaneet tuotteet
« Vastaus #436 : 08.09.20 - klo:06:23 »
Käyttänyt Khadi Hibiskus kasvo- ja vartaloöljyä useamman kuukauden, iho ei enää punoita poskista eikä iho rasvoitu samalla tavalla. Puuteriakaan ei tarvii lisätä niin usein kun iho ei ala kiiltä niin nopeasti kuin ennen.
Vyötäröpituus, hennalla värjäystä vuodesta 2014