Kirjoittaja Aihe: Kiharat hiukset, Curly Girl Method  (Luettu 309421 kertaa)

Poissa marja

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 67
Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Vastaus #660 : 08.06.19 - klo:23:42 »
^
Yritin pikaisesti napsaista kuvaa, mutta olivat kaikki niin sumeita ja epäselviä. Pitää katsella paremmalla ajalla jos onnistuisi. Hiukset ovat tuonne takamuksen päälle/yläreiden kohdalle, paksuhkot, karheat ja kuivat. Eivät ole erityisen kiharat, vaan ennemminkin laineikkaat. Pesun jäljiltä varmaan jotain 2a/2b välimaastoa. Jos maltan olla harjaamatta, niin muutama päivä pesusta alkaa näkymään yksittäisiä korkkiruuveja. Jos tai lähinnä kun harjaan, niin lopputulos on varmaan jotain 1c tasoa. Huokoisuuksista en tiedä mitään.

En ole jättänyt hoitoainetta enkä ole kokeillut mitään pitoa tuovaa tuotetta. En ole suonut asialle ajatustakaan ennen kuin nyt tuo cg buumi tuli valloilleen. Olen siirtynyt täysin pelkän luonnonkosmetiikan käyttöön ja muotoilutuotteita nyt ei näytä löytyvän kovin laajaa valikoimaa. Kaikkialta mistä olen koittanut katsella on muotoilutuotteet olleet loppu jo pidemmän aikaa. Kerran kokeilin pellavansiemengeeliä, mutta se limaklöntti ei ollut yhteistyökykyinen. Se ei halunnut ollenkaan tarttua hiuksiin vaan pujotteli hiussortuvien välistä ja aika nopeasti meni hermot. En sitten tiedä oliko se mun keitokseni jotenkin epäonnistunut.

Jotenkaan ei ole ikinä käynyt edes mielessä, että voisi harjata pelkät takut vaan aina on tullut harjattua koko pää.  ;D Lähinnä ne niskahiukset itsellänikin on pahin kohta. Pitääkin panna nyt kokeiluun tehdä noin kun sanot.

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1144
Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Vastaus #661 : 10.06.19 - klo:18:47 »
Noin pitkät, paksut ja karheat on taatusti mahdoton yhdistelmä pitää pitkään takuttomana! Koita jättää kuitenkin sitä hoitoainetta reilusti pesun yhteydessä hiuksiin, kokeile mieluummin jättää liikaa kuin liian vähän. Jos tulee lähmä niin seuraavalla kerralla vähän vähemmän. Pidä huoli että jätät siihen takkuuntuvaan niskaosaan oikein ekstrahuolella sitä hoitoainetta.

Pellavansiemengeeli on just tollaista kuin kuvailit ;D Vaikea käsitellä ja karkaa sormien välistä klimppinä lattialle. Voit kokeilla jättää keitoksen paljon vetisemmäksi, lähes vesimäiseen koostumukseen ja kaataa tämän seoksen nokkapullolla suihkussa lopuksi koko päähän. Pitoa tässä ei ole nimeksikään mutta saattaa vähentää pörröä kuivumisvaiheen aikana ja tuoda kiiltoa.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa Od3ssa

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2497
Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Vastaus #662 : 13.07.19 - klo:14:58 »
Yritin parisen viikkoa mennä näiden metodien mukaan, mutta päänahka ei tykännyt shampoolla pesemättömyydestä. Pitäis löytää joku kultainen keskitie, lisäksi mun on hirveän vaikea olla laittamatta jotain tujumpaa ainetta (kunnollista rakennetta antavaa) hiuksiin, kun ovat niin liukkaat ja ohuet.

Tässä on tosin mielessä käynyt, että homma menee överiksi joillain, kun esim tänään näin tytön, jonka tukassa oli pientä lainetta ja järkyttävän rasvaiset, sekä haisevat hiukset (pesemättömän tukan haju). Tuskin tuo on se itsetarkoitus hommassa..
Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle. - Tommy Tabermann

Poissa Anita

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1213
Vs: Kiharat hiukset, Curly Girl Method
« Vastaus #663 : 13.07.19 - klo:18:09 »
^ On täysin sallittua pestä shampoolla, kunhan se on metodin mukainen.
iHerbin tilauksiin koodi ALA782 http://eu.iherb.com/?rcode=ala782