Kirjoittaja Aihe: Meikkiapuketju  (Luettu 155300 kertaa)

Poissa helmikuu

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 74
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #465 : 15.11.15 - klo:12:37 »
Onko teillä mitään niksejä siihen, kun mulla kaikki meikkivoiteet tuntuu korostavan ryppyjä otsalla ja silmänympärysiholla? Onko tuotetta silloin liikaa? Ongelma on, että ainakin biletykseen tarvitsen aika peittävän meikkipohjan, koska naamani alkaa punoittaa helposti alkoholia juodessa, ja muutenkin. Tämä rypynkorostusefekti tulee kyllä maltillisemmallakin meikillä, esim juuri nyt kuin laitoin Lumenen cc-voidetta.

Poissa Lilli

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 194
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #466 : 10.12.15 - klo:17:58 »
Kiitos vinkeistä! Mukaan tarttui baremineralsin stater paketti kun sattui olemaan alennuksessa. Katsotaan miten ne toimii.

Edelleen kasvot kiiltää muutaman tunnin päästä kuin peili, joten mitä pohjustusvoidetta suosittelette Baremineralsin alle? Tuo niiden oma ei toimi minulla. Toinen asia ihan uutena ilmiönä on se, että ihohuokoset tulee jotenkin kummasti näkyviin ja ne oikein korostuvat. Mistähän se johtuu?

Täällä taas....Kiiltely ja rasvoittuminen jatkuu. Jätin pohjustusvoiteet pois, ostin MAC:n Blot Powderin (joka auttaa kiiltelyyn, mutta tätäkin pitää lisäillä useamman kerran päivässä. Se on ollut kuitenkin paras apu tähän mennessä.

Uutena ongelmana Baremineralsin kanssa on se, että puuteri muuttuu ihollani kellertäväksi. Alussa se tuntui olevan tosi hyvä, mutta nyt etenkin otsa ja silmien alapuoli näyttää kellertävän/oranssilta. Mikä vikana? Onko väri väärä, vaikka se katsottiin myyjän kanssa ja näyttää ihan hyvältä laittaessa vai vaihdanko suosiolla toiseen merkkiin? Olisiko lilylolosta jotain apua ja mikä kannattaa ottaa jos baremineralsin väri on fairly light.  ???
1c/2a M iii waist length. Ikuinen kasvattaja. Kihartuva ja paksu tukka (ponnari 10,5 cm).  Oman värin kasvatus 09/13-17. Omalla värillä mennään.

Poissa korkkiruuvi

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 177
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #467 : 12.12.15 - klo:23:08 »
^ Jos heti levitettäessä sävy on keltainen/oranssi, niin sävy on väärä tai lampun valo vääristää tai sitten näyttää paremmin. Voihan olla, että ostopaikassa valo oli erilainen kuin siellä, missä meikkaat jne. Itse olen kalpea ja näytän keltaisen valon alla niin keltaiselta kuten myös minulle tarpeeksi vaaleat meikit, ettei sopivaa pohjasävyä sopimattomasta erota. Huomasin kokeillessani Meow'n sampleja, oli pakko tarkistaa eri valoissa.

Varsinkin mineraaleissa ohuesti levitetty sävy ei välttämättä ikään kuin näytä pohjasävyään selkeästi, jos sävy on edes sinne päin niin voi näyttää hyvältä. Vasta kun koittaa oikeasti peittää jotain niin sopivuuden tai sopimattomuuden oikeasti huomaa. Kokemusta on.  ::)

Jos väri on aluksi hyvä mutta muuttuu/tummuu päivän kuluessa, se ymmärtääkseni liittyy ihon happamuuteen ja/tai muuten hapettumiseen. Minulla nestemäiset meikkivoiteet ja meikkipuuterit tummuivat ja muuttuivat oranssimmaksi päivän mittaan, mutta kokeilemieni mineraalimeikkien kanssa ei sitä ongelmaa ole ollut. Kuulemma primer kasvomeikin alla voi auttaa, sehän "peittää" ihon, jonka happamuus saattaa aiheuttaa värin muuttumisen.

Kannattaa ottaa huomioon muutkin kasvoille meikatessa laitetut tuotteet, niillä voi olla vaikutusta sävyyn. Onko jokin tuote tai rutiini muuttunut siitä, kun väri vaikutti sopivalta? Sama kiiltelyssä, mulla paitsi meikkivoiteella/puuterilla myös meikinalusvoiteilla ja kosteutuksella ja kaikkien niiden eri yhdistelmillä oli vaikutusta kiiltelyn määrään silloin kun iho vielä kiilteli herkästi. Mulla mineraalien käyttämisen alettua niin rasvaisuus kuin pintakuivuus paheni aluksi, mutta sitten hiljalleen lievittyi. Iho on selvästi paremmassa kunnossa nyt mineraalien käytön aikana kuin ennen sitä. Kaikille mineraalimeikit eivät tietenkään sovi ja eri merkeissä voi olla eroja.

Baremineralsia en ole ikinä käyttänyt, katsellut vaan netistä ja kaupoissa. Arvelutti vismutti/bismutti kun iho on niin herkkä ja sopivaa sävyäkään ei merkillä ole. Lily Loloa käytin hetken aikaa. Peittävyys oli keskitasoa, pysyvyys hyvä. Mulla tosin kaikki kokeilemani mineraalit ovat pysyneet yhtä hyvin. Lolosta vaalein oli vähän liian tumma ja aivan liian pinkki, siirryin kokeilemaan muita sopivamman sävyn ja paremman peittävyyden toivossa. Meikkipohjat ovat olleet käytössä merkeiltä Lily Lolo, Mineralissima ja Meow Cosmetics, viimeksi mainittu nyt käytössä.

Jos Fairly Light on hyvä, Lolosta voisi sopiva sävy löytyäkin. Tummemmissa sävyissä LL tarjoaa enemmän pohjasävyvaihtoehtoja kuin kaikkein vaaleimmissa, niin ainakin ymmärsin silloin kun tutkin sävyjä ja tilailin sen vaaleimman itselleni kokeiluun. Ja jos ulkomailta ei voi tilata niin LL taitaa olla aika kohtuullisen hintainen täällä verrattuna esim. Baremineralsiin.

Poissa Lilli

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 194
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #468 : 13.12.15 - klo:20:55 »
Kiitos korkkiruuvi! Mulla oli aikaisemmin bareminerals setti missä laitoin kahta eri tuotetta päällekäin ja ehkä väri silloin oli parempi, en ole ihan varma. Kosteusvoidekin on nyt eri. Mutta nyt tarkkailin väriä heti meikatessa ja kyllä nuo silmänaluset ja otsa on heti vääränväriset, eli tää on varmaan sitten liian tumma ja keltainen sävy.  :( Pitää nyt vielä varmistaa vaikka ulkona miltä se näyttää. Olen ihosävyltäni tosi vaalee ja enemmän pinkki entä keltainen. Ehkäpä alan etsimään uutta puuteria. Mistä suosittelisitte tilaamaan mineraalipuutereiden kokeilupakkauksia, jos nyt alan tilaamaan netistä.
1c/2a M iii waist length. Ikuinen kasvattaja. Kihartuva ja paksu tukka (ponnari 10,5 cm).  Oman värin kasvatus 09/13-17. Omalla värillä mennään.

Poissa korkkiruuvi

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 177
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #469 : 14.12.15 - klo:01:31 »
Mulla on ollut niin vaikea löytää sävyjä ja tuotteita ylipäätään, että kokemusta sopimattomuudesta ja sen syistä on kertynyt. Hyvä jos siitä on muillekin apua.  :) Luonnonvalossa on tosiaan hyvä katsoa, unohtui mainita tai sisältyyhän se noihin "eri valoihin"... ;D Nyt ei kyllä kauhean pitkään ehdi luonnonvalossa katsella mitään.
 
Aika monella mineraalimerkillä on myynnissä näytekokoja, joista voi koota oman "settinsä" testattavaksi. Kokeilupakkauksista en osaa sanoa varmasti, en ole kokeillut.

Meow Cosmeticsilla on laaja valikoima eri pohjasävyjä, sampleja, ei aloituspakkauksia. Ainakin valinnanvaraa ja kokeiltavaa riittää. Mineralissimalla saattaa olla näytesettejä, ainakin täysikokoisia oli ja niihin sai itse valita minkä vaan tuotteen sävyn eli osin koota juuri itselleen sopivan. Lolollakin taitaa olla jotain settejä, en ole varma, onko kokeilukoossa. Mitään varsinaisesti pahaa sanottavaa mulla ei ainakaan yhdestä ole, ja olen lukenut kaikista tosi hyviäkin kokemuksia. Sillä perusteella voin suositella, yksilöllistähän se aina on ja kokeilemista riittää varsinkin jos alkaa tilailemaan.

Mainittakoon, että Loloa saa Feeluniquesta, Jersey eli tullimaksut mahdollisia jos ylittyy raja, ja kotimaisesta Biodellystä ja monista muista nettikaupoista, noita olen itse käyttänyt ostoksieni tekoon ja hyvin on mennyt. Mineralissimalla on
oma nettikauppa Hollannissa tai joku EU-maa kuitenkin eli tulleja ei tarvitse miettiä. Meow on USAssa eli tullimaksuaja voi tulla, mutta tuolla on välillä tosi hyviäkin alennuksia sesonkien aikaan. Olen kaikissa mainituissa ulkomaisissa maksanut Paypalilla.

Muitakin merkkejä on olemassa, varmaan tutustumisen arvoisiakin. Kokeilemalla selviää, mikä itselle sopii, mutta se kokeileminen ottaa kyllä aikansa - ja rahansa. Kannattaa rauhassa etsiä ja tutustua eri vaihtoehtoihin, niin todennäköisesti selviää ainakin hiukan vähemmällä kaikin tavoin.  :)

Poissa -j-

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2615
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #470 : 22.01.16 - klo:08:44 »
Tää voi olla hölmö kysymys, mutta miten mineraalimeikkipohjan saa hyvin silmäkulmaan / tumman silmänalusen päälle?
Ostin vasta nyt kabukiharjan, ja se kyllä pelittää tosi hyvin, mutta on niin iso, että silmän nurkkaan/alle on vaikea osua.
Pohdin onko tämä vain harjoittelukysymys, vai onko tähän olemassa parempi työväline...
2c ii. Kasvatusprojekti käynnissä...

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5007
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #471 : 22.01.16 - klo:09:00 »
Käytä hankalille alueille mitä tahansa pienempää sivellintä. Tämäntyyppinen sivellin on minusta paras, mutta jauheen saa kyllä paikoilleen vaikka jollain luomivärisiveltimellä tai peitevärisiveltimellä.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa -j-

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2615
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #472 : 22.01.16 - klo:09:48 »
^Kiitos vinkistä!
Mulla on vain litteitä pieniä siveltimiä, onkohan niistä mihinkään... Pitää koittaa, ja jos ei toimi, niin ehkä pitäisi hommata pulleampi suti.
2c ii. Kasvatusprojekti käynnissä...

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #473 : 22.01.16 - klo:14:46 »
^ Jos haluat sellaisen pullean, niin Ecotoolsin Airbrush Concealer -sivellin on edullinen ja toimiva. Toisenlainen, omasta mielestäni myös hyvä tuohon tarkoitukseen on Lily Lolon Concealer Brush. Se ei ole litteä eikä pyöreän pullea, vaan tavallaan välimuoto, mukavan muhkea ja sopivan muotoinen. Sen pää ei töki ripsirajaa samalla tapaa kuin monet ihan litteät tekevät. Esim. Idunin peittarisiveltimestä en tykännyt, kun pää on todella terävä ja ihan satuttaa helposti, ja kokokin on vain liian iso silmänalusille.
1cFii, oma väri.

Poissa korkkiruuvi

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 177
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #474 : 22.01.16 - klo:22:28 »
^ Mulla ainakin pullea sivellin on toiminut selvästi litteää paremmin meikkipohjan levityksessä. Kun mineraalien käyttöä aloitellessa ostin Ecotoolsin setin, jossa oli litteä peiteainesivellin, se jäi muutaman kokeilun jälkeen käytöstä pois. Luulin ensin että vika oli taidoissani, kun en millään saanut litteällä siveltimellä peittoa vaikka mitä vinkkejä ja tekniikoita kokeilin. Kerran en löytänyt peiteainesivellintä ja käytin sitten setin pulleaa ja suht tuuheaa luomivärisivellintä, joka levitti puuterin kauniisti silmäpussien alueelle ja muille kabukin ulottumattomiin jääville kohdille. Pyörittelen sivellintä kuten varsinaista kabukiakin. Jos litteä toimii käytössä, niin sitä vaan käyttelemään tietysti, mutta jos ei niin pulleampaa kannattaa kokeilla.
« Viimeksi muokattu: 22.01.16 - klo:22:30 kirjoittanut korkkiruuvi »

Poissa -j-

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2615
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #475 : 23.01.16 - klo:10:43 »
Kiitos kaikista suosituksista :)
Enköhän näillä pärjää.
2c ii. Kasvatusprojekti käynnissä...

Poissa millamagia

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 107
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #476 : 28.01.16 - klo:21:58 »
Hyvistä meikkipeileistä kokemuksia? Mieluiten valolla.

Poissa Hunajapupu

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 7238
 • -2a M iii-
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #477 : 28.01.16 - klo:23:50 »
^Uskaltaisin suositella Babylissia. Mun Babylissin meikkipeili valolla on ostettu kun olin lukiossa eli n 15 vuotta sitten ja toimii edelleen mainiosti. Kyseessä siis pöydällä pidettävä peili jossa toisella puolella normaali ja toisella suurentava peili. Aivan mahtava ja käytännöllinen meikkipeili, ostan ehdottomasti uuden kunhan tuosta joskus aika jättää. Tuota ihan samaa mallia ei enää myydä varmaankaan, tämä on varmaan nykyinen versio tuosta peilistä: http://www.anttila.com/shop/fi/netanttila/meikkipeili-valolla-b8438e-50110404--malli-22
iHerb alekoodi ensitilaajille: GUB005. Alekoodilla saa -10 dollaria jos tilauksen arvo 40 dollaria tai enemmän, alle 40 dollarin tilauksesta saa alea 5 dollaria.

ainokainen

 • Vieras
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #478 : 04.02.16 - klo:12:17 »
Heips, hakusessa olisi nyt geeli- tai voidemainen luomiväri (MAC:n Paint Pot -tyylinen) joka olisi mielellään purkissa, mutta myös hylsy on ok. Ja sävynä etsin nyt mahdollisimman kirkkaan violettia, ei kuitenkaan liian tummaa. Sinertävä flash tai helmiäisyys plussaa. Jotain tämän tyyppistä sävyä siis haen:

Tää Maybellinen Color Tattoo sävyssä Painted Purple ois upea, mutta tätä ei taida enää saada mistään:Myös vaaleampi sävy käy, joku sellainen enemmän pinkkiin /laventeliin vivahtava. Ideoita kellään mistä mun kannattaisi lähteä hakemaan?


Poissa ZombieQueen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2273
Vs: Meikkiapuketju
« Vastaus #479 : 04.02.16 - klo:18:55 »
^Löytyiskö KIKOlta? Niillä on paljon noita voidemaisia luomivärejä, tai on ainakin ollut.
why be pretty when you can be gorgeous<br />2b F ii