Kirjoittaja Aihe: Kynsien huolto/hoitoketju  (Luettu 451646 kertaa)

Poissa Mindela

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1366
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1065 : 17.04.12 - klo:12:34 »
Kynsissäni on ollut lähiaikoina koko ajan värillistä lakkaa, ja koska en käytä aluslakkaa niin kynnethän ovat aivan kellastuneet! Onko mitään tehtävissä, vai jatkanko vaan värilakalla keltaisuuden piiloon lakkausta?

ainokainen

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1066 : 17.04.12 - klo:12:55 »
Jostain luin, että sitruunamehussa liottaminen vaalentaisi kynsiä. En sitten tiedä, onko tuo totta.
Onko kukaan kokeillut järeämpiä tykkejä, eli kokeillut kynsien vaalentamista vetyperoksidilla? Jostain luin, että tällainenkin olisi mahdollista.
Mavalalla ainakin on kynsiä optisesti valkaiseva lakka, sitä on kehuttu joten kannattaa ehkä kokeilla? Itsellä ei tosin ole kokemusta (tästäkään).  :-\

Poissa Mindela

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1366
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1067 : 17.04.12 - klo:13:05 »
Joo noi optisesti valkaisevat lakat on vaan kevyesti sinisävyisiä, mutta nää kärjet on kyllä jo niin keltaiset ettei lakoista mitään hyötyä ole  :-\ En vaan jaksa laittaa aluslakkaa, koska värilakkaa tulee jo se 2-3 kerrosta ja topcoat. Vaikka tiesin kyllä, että näin siinä käy.

Poissa Ophelia

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 393
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1068 : 17.04.12 - klo:13:07 »
Mä oon kokeillut sitruunamehua, sillä ei ollut niin minkäänlaista vaikutusta. Oon kokeillut myös ruokasoodaa, valkaisevaa hammastahnaa ja näiden kaikkien yhdistelmiä  (::)), mutta mitään mainittavia tuloksia en kyllä saanut. Bufferilla voi hioa pahimmat värjäytymät, mutta sehän ei sitten oikein pidemmän päälle toimi jos kynsien lakkaamista jatkaa entiseen malliin, kynnet vaan ohentuvat.

Mulla on tuo Mavalan Mava-White, ja sillä saa kyllä kynsistä siistin näköiset (ainakin jos värjäytymät ei ole ihan tosi pahat). Se kuivuu sellaiseksi semi-mataksi, joten kynnet näyttää aika luonnollisilta. Ja aluslakkaahan kannattaa käyttää, mulla toimii parhaiten OPIn Nail Envyt, mutta se taitaa olla aika yksilöllistä mikä kenelläkin toimii.

Poissa Gekko

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 710
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1069 : 17.04.12 - klo:14:06 »
Jos kuivumista ei malta odotella, voi aluslakkana käyttää jotain tosi nopeasti kuivuvaa päällyslakkaa. Itsellä tällä hetkellä Rimmelin matte finish top coat käytössä, kun en tykännytkään mattaefektissä lakan päällä niin paljon kuin luulin. Pelittää ihan hyvin värilakan alla ja on kuiva minuutissa.

Tästä lähtien vaan aluslakka aina käyttöön, ja nyt alus- ja värilakka kynsiin siksi aikaa, että kellastuneet osat ovat kasvaneet pois.
Hennatut vyötärömittaiset hiukset 1b M ii.

Poissa bast

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1803
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1070 : 17.04.12 - klo:16:59 »
Mulla on keltaiset kynnet vaikka käytän aina Mavalan aluslakkaa. Onko merkillä väliä? Suojaako jotkut paremmin kuin toiset?
Iherb ensitilaajan $5-10 alennus koodilla ITI977

Poissa Metalliapina

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 327
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1071 : 17.04.12 - klo:17:09 »
Mulla on keltaiset kynnet vaikka käytän aina Mavalan aluslakkaa. Onko merkillä väliä? Suojaako jotkut paremmin kuin toiset?

Mulla ei oo keltaset kynnet, ja käytän santen kirkasta lakkaa aluslakkana, en kyllä tiedä auttaako toi siihen, mutta luulen niin.
Laitan aina kerroksen tota santea, kaks kerrosta värilakkaa, ja yks kerros tota samaa santea vielä päälle.

Mulla on kyllä kans mavalan aluslakkaa, mutta se pullo on juttunut ostosta lähtien kiinni, enkä oo sen takia päässyt sitä kokeilemaan ollenkaan. Mavalan päällyslakka ei tee mulla yhtä kiiltävää pintaa kuin toi sante päällyslakkana.
It's just that in the Deep South, women learn at a young age that when the world is falling apart around you, it's time to take down the drapes and make a new dress

Poissa Tiukukello

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 107
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1072 : 17.04.12 - klo:17:12 »
^^

Mulla on ainakin hyviä kokemuksia Orlyn Nail Armorista! Kynsien keltaisuus on huomattavasti vähentynyt tuon käytön aloittamisen jälkeen. Oikeastaan tilanne on nyt niinkin normaali, että voisin hyvillä mielin olla myös ilman lakkaa. (..sitä en kuitenkaan tee, koska kynnet lohkeilisivat aika äkkiä)

En kyllä siltikään mene ihan vannomaan sen nimeen, että tuo jotenkin estäisi keltaisuutta yhtään sen paremmin. En muista viime aikoina käyttäneeni esim. vampylakkoja kovinkaan paljon, joten keltaisuuden väheneminen voi johtua ihan siitäkin. Siitä huolimatta Nail armor on mielestäni todella hyvä, kokeilemisen arvoinen aluslakka. :)
1bFii APL, hennattu hiuksisto. Hidasta kasvatusta midback:iin..
iHerb-koodi: SIK438

ainokainen

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1073 : 18.04.12 - klo:14:12 »
Hassu juttu, kun mä en ikinä käytä aluslakkaa, ja vieläpä tupakoin. Mutta mulla ei ole koskaan kynnet kellastuneet yhtään, vaan pikemminkin ne ovat luonnostaan sellaiset aika vaaleat ja vähän sinertävän pinkit.  ???

Ostin eilen tuon kehutun OPI:n Nail Envyn (sensitive & peeling-versio) ja tykkään kovasti. Tämä on siis täysin väritöntä, ja aika paksu koostumus, sellainen vähän liimamainen. Levittyy kuitenkin nätisti. Kahdella kerroksella saa ihanan tukevan tuntuiset, kiiltävät ja lasimaisen näköiset kynnet, ihan kuin olisi rakennekynnet. Tykkään!
Ainoa huono puoli on suolainen hinta, hinta Stokkalla 27,50€

Varjotar

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1074 : 19.04.12 - klo:17:03 »
Mä ostin Sally Hansenin Nail Growth- lakkaa, jota pitäis ohjeen mukaan lisätä päivittäin ja kynsien kasvaa vahvempina ja paremmin jo viikon käytön jälkeen. Oon aika skeptinen noiden lupausten suhteen ja varsinkin päivittäisten lisäilyjen kanssa.. ::)
No, katotaas nyt mitä tästä tulee vai käykö huonosti?

ainokainen

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1075 : 23.04.12 - klo:09:00 »
Itse asiassa nyt vähän aikaa tätä OPI:n Nail Envy Sensitive & Peeling -lakkaa käyttäneenä, en ehkä sittenkään suosittele tätä. Mun mielestä tämä on liian joustavaa ja pehmeää käytettäväksi yksinään. Lakka alkaa kuoriutua ja kupristella reunoista jo 1-2 päivän jälkeen. Aluslakkana tämä on varmasti ihan mahtava tuota, ja siihen tämä on kai tarkoitettukin, mutta yksinään käytettynä tämä ei toimi kovin hyvin, ainakaan mulla. Kaipaisin kovempaa lakkakerrosta, sellaista mikä tulee esim. Trindillä.

Nuo Sally Hansenin tuotteet ja erityisesti ne kovettajat kiinnostavat kovasti, joten mielellään lukisin kommentteja niistä!

Orange

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1076 : 23.04.12 - klo:12:31 »
Itse en käyttäisi Nail Envya yksinään siksikään koska se tekee kynnen ikävän kellertäväksi. Trindin kovettaja tekee kivan pastellisen valkean sävyn, ja sitä käytän monesti ihan ilman värilakkaakin. Mulla on Nail Envy original, se on kyllä Nail Envyistä paras ja minusta samalla tasolla Trindin kanssa.

ainokainen

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1077 : 23.04.12 - klo:12:48 »
Mun pitää sitten ostaa tuo Original -versio. Kellerryttääkö tämä Sensitive & Peeling kynnet? MUA:ssahan tätä tuotetta haukuttiin aika paljon, yhtenä syynä tuo kynsien kellertyminen. En ole itse vielä ehtinyt mitään havaita.
Hitsi, meninkö nyt ostamaan ihan pommin tuotteen!

Orange

 • Vieras
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1078 : 24.04.12 - klo:10:35 »
En muista Sensitive & Peeling- versiosta että kellerryttääkö vai ei, muistan vaan sen, että ei ollut mielestäni ollenkaan tehokas. Mun kynnet kyllä on koko ajan hieman kellertävät, koska pidän koko ajan värilakkaa. Toisaalta taas en osaa olla ilman lakkaa, joten kellertävyys ei pääse haittamaan.

Nail Envy ja Trindin kovettaja vertailuasiaa vielä sen verran, että olen nyt huomannut että värilakka pysyy paremmin Nail Envyn kanssa. Trind tekee kynnen tosi kovaksi ja sileäksi, Nail Envy taas jättää enemmän "elastiseksi" ja nihkeäksi, joten tietty lakka ei lähde niin helposti lohkeilemaan....

Mä en nyt oikein osaa päättää kummasta tykkään enemmän. Käytin Nail Envyä tosi kauan ja jotenkin se ei enää toiminut niin hyvin kuin alussa. Nyt oon käyttänyt välissä Trindiä ja palasin taas Nail Envyyn ja johan taas toimii!  ::)
Kai pitää vaan sitten vaihdella noita aluslakkoja.
Ja mun pitää siis koko ajan käyttää kovettavaa/vahvistavaa aluslakkaa koska omat kynnet on niin hentoiset.

Poissa princess

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 986
Vs: Kynsien huolto/hoitoketju
« Vastaus #1079 : 24.04.12 - klo:10:43 »
Tuo S&P ainakin mulla ja parilla kaverilla liuskoitti kynnet!! Eli ihan päinvastainen reaktio ku mitä ois toivonut. :D Original on ihan huippua kamaa - sitä ja kynsiöljyä kun käyttää, niin taatusti kynnet vahvistuu. Onko muuten vinkkiä, mistä sais Originalia tilattua halvimmalla?:)
I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark in me, like a love heart, carved on a tree