Kirjoittaja Aihe: Malu Wilz  (Luettu 9637 kertaa)

Poissa Vivianna

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1678
Vs: Malu Wilz
« Vastaus #30 : 17.03.13 - klo:13:04 »
Täytyy kyllä nyt vähän kehuakin tuota Malu Wilzin vitamiinivoidetta, kun olen siihen enemmän ja enemmän tykästynyt.
Voide on ihanan ohutta ja sulautuu hyvin ihoon ja ei jätä tosiaankaan ihoa yhtään rasvaiseksi ja se on tosi iso plussa :ts.
Olen käyttänyt sitä pelkäästäänkin ennen meikkipuuteria ja iho voi hyvin.
Vaalennetut, puolipitkät hiukset, alla pikkasen kullanruskeaa sävyä.  Hiukset monesti klipsillä ylhäällä. Kikkailen paljon suoravärien kanssa ja näin saan pienellä vaivalla eri vivahteita hiuksiin.

Poissa purppura

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 2061
  • Oh, my God! That is so unfair!
Vs: Malu Wilz
« Vastaus #31 : 24.05.18 - klo:22:05 »
Ostin vähän aikaa sitten täälläkin kehutun multivitamiinigeelin, koska ajattelin sen kosteuttavan mukavasti ihoa ilman raskasta jälkitunnetta. En tiedä mitä ihoni kenkkuilee, mutta en ole pitkään aikaan törmännyt näin huonosti toimivaan voiteeseen.  ;D

Ostinkohan geelin reilu viikko sitten, joten pitkäaikaista kokemusta tuotteesta ei ole, mutta tällä hetkellä ei hirveämmin tee mieli edes tarttua purkkiin. Olen eritoten viimeisen vuoden saanut temppuilla löytääkseni iholleni sopivat ihonhoitotuotteet; iho on samaan aikaan rasvoittuva, herkästi tukkeutuva ja kovin kosteusköyhän oloinen. Liian paksut voiteet tukkivat ja jäävät inhasti iholle pyörimään, kun taas kevyemmät voiteet jättävät kiristävän tunteen. Tämä vitamiinigeeli asettuu tuohon kevyeen voiteen kategoriaa, sillä tämä vain humahtaa ihoon, mutta silti iho jää todella kiristäväksi. Geelin lisäilykään ei auta kiristävään tunteeseen ja etenkin ensimmäisellä kerralla geeli lähti todella pahasti kuoriutumaan iholta. Tuolla kerralla pohjalla oli tosin The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi, mikä saattoi aiheuttaa ongelman.

Olen käyttänyt vitamiinigeelia yksistään, jolloin aivan niin pahaa kiristävää tunnetta ei tule verrattuna kertoihin, kun olen sekoittanut geeliin yllämainittua seerumia. Tästäkään huolimatta en voi sanoa, että iho jäisi yhtään sen kosteutetumman oloiseksi. Geeli kosteuttaa ihoani ainaoastaan hyvin kevyesti.

En tiedä tarkalleen, mikä tuotteessa saa sen toimimaan näin huonosti ihollani. Mielessäni kuitenkin on käynyt, voisiko tuotteen sisältämä dimethicone olla osasyynä, sillä olen tainnut aiemminkin tuumailla liian silikonipitoisten voiteiden sopimattomuutta. En tiedä, taidan olla ainoa, joka tästä ei ole pitänyt.  :D