Kirjoittaja Aihe: Paula´s choice  (Luettu 451420 kertaa)

Poissa siana

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 610
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #630 : 05.06.14 - klo:15:20 »
Mun mies voisi noista innostuakin. Noita ei tosin näkynyt ainakaan silloin vielä EU-kaupassa, kun katsoin. Mutta mun mies ostaa sinnikkäästi aina kaikki FOR MEN -sarjoista, vaikka monesti oon katsonut, että niissä on ihan kurjat incit. Sen iho on kuitenkin melko herkkä ja kuiva, ja sitten se aina valittaa niistä ostamistaan tuotteista, että ärsyttävät ja kuivattavat ihoa.  ;D

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #631 : 11.06.14 - klo:16:26 »
Päätin vähän aikaa sitten kysyä PC:n Euroopan osastolta suoraan, ovatko muutamat itseäni kiinnostavat uudehkot tuotteet tulossa tänne myyntiin, ja tässäpä tiedoksi muillekin kiinnostuneille. Kysyin uudesta miehille suunnatusta sarjasta (eli lähinnä vanhoista tuotteista uusissa pakkauksissa), Resist-sarjan 2% BHA-nesteestä sekä C15 Super Boosterista.

PC4Men-sarja ja Resist-sarjan BHA on kuulemma tarkoitus saada tarjolle pian. Tarkkaa päivämäärää ei vielä ollut tiedossa, mutta tulossa siis ovat. C15 Super Boosteria taas ei ole voitu tuoda EU:n eriävien kosmetiikkarajoitusten vuoksi, mutta siitä kerrottiin olevan jo kehitteillä uusi versio, jonka toivotaan pääsevän lähitulevaisuudessa myös Euroopan markkinoille.
1cFii, oma väri.

Poissa ZEN

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 493
 • kaappikemisti
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #632 : 11.06.14 - klo:20:03 »
Olen nyt reilu parin viikon ajan käyttänyt tuota atselaiinihappotuotetta, ihan loistava tuote! Eron huomasi heti, ja sen huomaa vieläkin (ts. vaikutus ei ole hiipunut ainakaan vielä). Pienentää ihohuokosia näkyvästi, se oli ensireaktio, mutta myöskin edesauttaa paljon pitämään näppyjä poissa. Kalliiksi koituu tämä ihastuminen, ei ole järin riittoisaa ja tuubikin on pieni, mutta tämä jää silti vakikäyttöön. Paras käyttämäni ihotuote koskaan. :)
Cogito ergo doleo.

Poissa Lalla

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1678
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #633 : 19.06.14 - klo:10:58 »
^
Mulla on ollut kyseinen voide n. kuukauden näytössä. Vaikutuksista on hieman vaikea sanoa mitään, mutta ennen menkkoja saattaa joskus tulla jotain isompaa finniä eikä nyt ole ollut mitään. Pieniä tukkeumia ja mustapäitä tulee entiseen tahtiin. Ainoan selkeän vaikutuksen olen huomannut siinä, että AHA-nesteen ja voiteen kanssa tukkeumat ovat muuttuneet kovemmiksi (helpommin kaikki kerralla ulos) ja muutenkin ne irtoavat vähän helpommin. Mulla tukkeumat on aina olleet tosi tiukassa eikä esim. Hydrafacialissa irronnut juuri mitään. Eli jos on tällasta ongelmaa niin AHA ja BHA yhteiskäytössä voi auttaa. Käytin myös voidetta yksinään hoitona, mutta ilman AHAa tulokset jäivät laihemmiksi.

Voide on muuten yllättävän riittoisaa, sillä itsekin ajattelin että purtilohan loppuu tuota pikaa, mutta vielä sitä on vaikka kuinka paljon jäljellä... Voide on paksuhkoa, joten sitä kannattaa ehkä muutenkin levittää ohut kerros ja muuta kosteutusta päälle niin riittää pidemmälle.

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1222
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #634 : 25.06.14 - klo:20:01 »
Olen nyt tilaamassa PC:lta näytteitä. Ihoni on kuiva ja välillä vähän hilseilevä (talvella aina hilseilevä). Otsan ja nenän kohdalta rasvoittuva, mutta siitä huolimatta nenästäkin kuoriutuu helposti ihoa. Epäpuhtauksia ei oikeastaan ole, nenän alueella ihohuokoset suurehkot, mutta ei juurikaan mustapäitä.

Ihoni on herkästi punoittava, varsinkin poskien ja nenän alueella on katkenneita verisuonia (couperosaa) mikä tekee kasvoistani aika kirjavat. Ikää on 30 ja nyt on alkanut tuntumaan että perus mikävaan kasvojenpuhdistusaine yhdistettynä ihansamamihin rasvaan ei enää riitä. Varsinkin tuo punoitus on lisäntynyt viime vuosina ja huolestuttaa jos se paljon pahenee. Iho ei ole enää ihan yhtä siloinen kun 10 vuotta sitten, mutta ei nyt vielä voida varsinaisesti rypyistäkään puhua. Jonkinlainen anti-ageing vaikutus ei kyllä varmasti kuitenkaan haittaisi.

Mitä tuotteita suosittelisitte?

Itse olen ajatellut tilata putsarin ja kosteusvoiteen ainakin moisture boost- ja skin recovery-sarjasta. Balancing-putsarista ei tällä hetkellä ole saatavilla näytteitä, mutta sekin kyllä kiinnostaisi...mutta en tiedä sopisiko se ihotyypilleni?

Noista kosteusvoiteista kun löytyy tavallinen versio ja sitten suojakertoimellinen, niin vaikuttaako tuo suojakerroin jotenkin siihen koostumukseen? Kannattaako ottaa suojakertoimella vai ilman, vai onko väliä? Mulla periaatteessa on meikkivoiteessa suojakerroin, mutta en tiedä sitten onko sitä meikkivoidetta tarpeeksi paksulti että siitä oikeasti saa sen suojakertoimen verran irti mitä purkki sanoo.

Suositteletteko kasvovettä? Miten tällainen ihotyyppi sellaisesta mahdollisesti hyötyisi? Tai mitä kasvovesi tekee teille että jaksatte sellaisen kanssa läträtä? Tähän mennessä kasvovedet on mulle olleet ihan turhakkeita. Joitakin merkkejä kokeillut mutta tuloksena on vain nahkea iho.

Mitens sitten BHA ja AHA, kumpaa suosittelette ihotyypilleni? Voiko ne pahentaa couperosaa?
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #635 : 25.06.14 - klo:20:49 »
^ En suosittelisi Skin Balancing -sarjaa sulle, se putsari on varmastikin ihan liian raju. SB-sarja on minusta esim. Hydralightiakin voimakkaampi ja öljyisemmälle iholle sopiva.

Ainakin Skin Recovery -sarjan kosteusvoidetta kannattaa kokeilla. Se on vähän outo siinä mielessä, että se ei anna iholle sellaista välitöntä tehokosteutusta, vaan ennemminkin suojaa ja hitaasti rauhoittaa punoitusta. Se ei kiillä rasvaisillakaan osilla, eikä aiheuta tukkeumia, joten on kyllä tosiaan jännä tuote. Suosittelisin testaamaan myös Earth Sourced -sarjan voidetta, se on nimittäin monen ruusufinni-ihoisen mieleen. Se on täynnä kasviöljyjä, ja antaa minusta oikein hyvin kosteutta. Myös Moisture Boostia ja Resist-sarjan Barrier Repair -voidetta voi kokeilla, mutta jälkimmäisen kohdalla retinoli on osalle ongelma, enkä ekana suosittelisi sitä. Aurinkosuoja vaikuttaa kyllä koostumukseen oleellisesti, ja niitä ei ole hyvä käyttää yön aikana, joten testaisin sinuna ensin ei-suojakertoimellisia voiteita, ja jos sitten johonkin tykästyt ja kaipaat myös suojakertoimellista versiota, niin sitten voi hommata vastaavan spf-voiteen.

Kovempaa anti-aging-boostia voisi kokeilla hakea vaikka Resist-sarjan seerumeista. Niitä on ohuempi ja paksumpi, ja ovat ilman retinolia, jota siis rosacean kanssa painivia neuvotaan yleensä välttämään. Vaikket vielä ruusufinnistä kärsisikään, niin varovainen kannattaa olla, jos suunta vähän sitä kohti on.

Putsareista suosittelisin ensisijaisesti Moisture Boost -sarjan vaihtoehtoa, ja kakkosena Earth Sourced -putsaria. Moisture Boost -putsari on todella yleispätevä tuote kaikille ihotyypeille. Huuhdellaan vedellä, eikä iholle jää mitään ylimääräistä, mutta ei kuitenkaan pahenna kuivuutta. Earth Sourced on ehkä hitusen pesevämpi, mutta myöskin hyvin sopiva kuivahkolle mutta hiukan rasvoittuvalle iholle. Myös Skin Recoverya voi kokeilla, jos tykkää emulsioista, ja samoin Resist-sarjan putsaria, mutta jos ihosi vähän rasvoittuukin, niin olen kyllä vahvasti Moisture Boostin ja Earth Sourcedin kannalla.

Jos ihollasi ei ole yhtään epäpuhtauksia ja ongelmana on hilseily, niin kuorinnoista neuvottaisiin periaatteessa valitsemaan AHA, mutta se on couperosa/rosacea-iholle herkemmin ärsyttävää kuin BHA, ja ruusufinniin taipuvaisen kannattaa ennemmin valita BHA. Vähän vaikea sanoa siis. Ehkä voisit vaikka varovasti testata 1% BHA-geeliä ja jotain AHA-tuotteista. Minulle ja kaikille tutuilleni BHA:sta on ollut apua ruusufinnin ja siihen liittyvän punoituksen kanssa.

Paulan kasvovedet ovat hoitotuotteita, eivätkä siis puhdistavia, ja niitä käytetään lähinnä siitä ilosta, että iho saa niistä kosteutta ja antioksidantteja. Eivät ne kuitenkaan mitään pakollisia ole. Omaa ihoani kaikki kasvovedet ärsyttävät liikaa, mutta kyllä niitä minusta on ihan hyvä kokeilla, ja moni saa niistä paljon hyötyä. Paulan kasvovedet eivät tunnu vetisiltä ja "olemattomilta", vaan ihan selkeästi omilta tuotteiltaan.  :)
« Viimeksi muokattu: 25.06.14 - klo:22:16 kirjoittanut evergreen »
1cFii, oma väri.

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1222
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #636 : 25.06.14 - klo:21:31 »
Kiitos evergreen, oot niin aarre tällä palstalla :-*
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #637 : 26.06.14 - klo:00:04 »
Palveluksessanne!  
« Viimeksi muokattu: 26.06.14 - klo:00:06 kirjoittanut evergreen »
1cFii, oma väri.

Poissa siana

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 610
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #638 : 27.06.14 - klo:22:01 »
Paula's Choicella ilmaiset postarit viikonlopun ajan! Hyödynsin heti.  :)

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #639 : 28.06.14 - klo:11:58 »
Resist Ultra-Light -seerumi ja Skin Recovery -voide ovat ihan superhyvä yhdistelmä! Hehkutukset! Ei tahmeutta eikä kiiltoa, vaan välittömästi sileä ja tasainen, puhtaan tuntuinen pinta iholle. Eikä yhtään tulehtumia epäpuhtaalla ja rasvoittuvalla iholla. Kannustan kaikkia epäpuhtaan mutta ihottumaisen tai superherkän ihon omaavia testaamaan Skin Recovery -sarjan kosteusvoidetta! Saattaa vaatia alleen jotain vetistä, kuten kasvoveden, seerumin tai neste/geelimäisen BHA:n, mutta ei millään väkipakolla, eikä varmastikaan kaikkien tapauksessa.
1cFii, oma väri.

Poissa NarnianQueen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5101
 • Long Live the True King!
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #640 : 28.06.14 - klo:20:59 »
Jostain syystä tuo ei aikoinaan ollut lainkaan kyllin kosteuttava kasvojen nahkalleni, mutta silmänympäryksille aivan loistava. Se Skin Recovery mask taas on kroonisesta kuivuudesta kärsivien ehdoton helpotus.
Niitä rasvoittuvan / epäpuhtaan ihon putsareita ja kasvovesiä en ikinä olekaan kokeillut, paitsi CLEAR-sarjaa, josta pidän kovasti... joskaan meikkiä ja aurinkovoidetta tms. tahmeaa jankkia se putsari ei poista.

"I believe in Christianity just as I believe that the sun has risen; not only because I see it, but because by it I see everything else." -C.S. Lewis

I believe in sunshine, even though I don't always see it. I believe in love, though I don't always feel it.

1b F/M ii

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #641 : 28.06.14 - klo:22:00 »
^ Se (SR-voide) onkin just siitä hassu, että se ei juuri anna sellaista välitöntä kosteutta. Se on enemmänkin rauhoittava suojavoide, ja sen hyödyt alkavat näkyä vasta jonkin ajan jälkeen. Ja se tarvitsee ainakin alkuun alleen jotain kosteuttavaa (kuten kasvoveden) juuri tuosta syystä kovemmin kuin muut PC:n kosteusvoiteet. Mutta se on kyllä palkinnut sillä, että se ei aiheuta tukkeumia (ei mene huokosiin), ja iho alkaa ajan myötä pitää itse kosteudesta kiinni paremmin, kun pinta on ehjempi ja vähemmän tulehtunut. Tämä on siis kaikkiaan vähän erilainen kosteusvoide. :)

Skin Balancing -putsari vie meikit ja kaiken muunkin ylimääräisen tehokkaasti, Hydralightilla ei mulla lähde niin hyvin ja maskara suorastaan huonosti.
1cFii, oma väri.

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #642 : 01.07.14 - klo:19:44 »
PC:llä heinäkuun ajan 10 % alennusta kaikista tilauksista. Myös uutuuksia näyttää taas saapuneen, esim. Resist-sarjan 2% BHA-neste!
1cFii, oma väri.

Poissa Marie Corelli

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2715
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #643 : 03.07.14 - klo:23:26 »
Minuakin kiinnostaisivat nuo Paulan tuotteet. Minulla on ollut viime aikoina vaikeuksia löytää sopivaa kosteusvoidetta iholleni ja ilmeisesti stressi sai aikaan finnejä. Yleensä ihoni on herkkä ja kuivuu sekä hilseilee helposti, jos pesen liian pesevällä puhdistusaineella, eikä kosteusvoide ole tarpeeksi kosteuttavaa. Jos taas puhdistusaine ei peseydy kunnolla iholta tai kosteusvoide on liian paksua, tulee finnejä. Pärjään kyllä markettiputsarilla. Mikähän Paulan tuotteista olisi sopiva?

Itse ajattelin näitä:
http://www.paulaschoice-eu.com/hydralight-moisture-infusing-lotion.html
http://www.paulaschoice-eu.com/resist-barrier-repair-moisturizer.html
http://www.paulaschoice-eu.com/clear-extra-strength-anti-redness-exfoliating-solution-trialpack.html

Kuinka pitkät toimitusajat tuossa nettikaupassa on?
Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak...

"Lead us not into Trent station and deliver us from derails." (Father Don and the Holy Ghost)

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #644 : 04.07.14 - klo:00:24 »
^ Ketjun vakiovastaajana heitän jotain... Kannattaa tosiaan kokeilla BHA:ta. Jos et ole ennen tai hiljattain käyttänyt sellaista, niin voi olla että kannattaisi aloittaa jostain miedommasta kuin tuosta kaikkein vahvimmasta vaihtoehdosta. Miedommista hyviä voisivat olla esim. Clear-linjan Regular Strength -vaihtoehto tai Skin Perfecting 1% BHA Gel. Tai jos haluat kunnolla panostaa anti-age-mielessä, niin Resist-sarjan uusi 2% BHA. Skin Perfecting 2% BHA Liquid on sitten muuten samaa ainetta kuin tuo linkkaamasi Clear Extra-Strength, eri pullossa vain.

Olisitko osannut kertoa sun ihotyypistä jotain lisää? Onko sulla tavallisesti mustapäitä? Rasvoittuuko iho? Millainen sopivaksi kokemasi putsari on?

Jos ihosi on tosi herkkä ja helposti pinnalta rikkoutuva, niin kosteusvoiteista kannattaa noiden kahden linkkaamasi lisäksi kokeilla myös Skin Recovery -linjan Replenishing Moisturizeria. Se on paksua ja voi kuulostaa liialta, mutta mulla on todella hyvä kokemus tästä epäpuhtaalla iholla. Tuntuu iholla tosi kevyeltä ja hengittää, eikä mene huokosiin ollenkaan, mutta parantaa ajan myötä ihon kuntoa mahtavasti. En tietenkään voi vannoa että näin olisi kaikilla, mutta luin satoja arvosteluja ennen kuin itse uskalsin kokeilla, ja tosi moni akneihoinenkin tästä tykkäsi. Itselläni on epäpuhdas iho, jolla seborrooista ekseemaa ja ruusufinni. Selitinkin tuossa edellä ketjussa, että tämä ei ensin välttämättä tunnu hirveän kosteuttavalta, mutta ainakin itselläni se parani päivä päivältä.

Resist-sarjan Anti-Aging Clear Skin Hydrator toimii hyvin finnejä vastaan aikuisella iholla, mutta jos iho on hirveän herkkä ja pinnalta rikkoutuva, niin tämän vitamiinit voivat tuntua liian hurjalta. On kuitenkin todella kosteuttava pintakuivalla iholla.

Toimitusajat eri maihin näkee PC:n sivuilta, yleensä mulle ovat tilaukset tulleet noin viikossa.  :)
1cFii, oma väri.