Kirjoittaja Aihe: Paula´s choice  (Luettu 453597 kertaa)

Poissa siana

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 610
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #765 : 02.09.14 - klo:11:05 »
Vähän kokemuksia uusista tuotteista, vaikka ihossa nyt näyttäisi olevankin jonkinlainen räjähdys. Posken tukkeumista toinen kasvoi ihan kunnon finniksi, joka on kipeä ja punainen.  >:( Muistui hyvin akuutisti mieleen, miten tuskaisia aamuiset meikkaussessiot ovat, jos pitää yrittää peitellä jotain sellaisia... toivottavasti tämä nyt ei alkaisi pahentua!  :'( :-X

Noh, tuotteista kuitenkin: Skin Recovery Softening Cream Cleanser vaikuttaa oikein positiiviselta tuttavuudelta. Siinä on mielestäni paljon samaa Moisture Boost -putsarin kanssa, samanlainen liukas tunne iholla, josta pidän paljon. Lisäksi se huuhtoutuu tosiaan todella hyvin iholta. Se ei kuitenkaan ole ihan niin kuivattavaa kuin Moisture Boost, mutta jättää silti ihoni vähän kireäksi, ei kuitenkaan niin kiristeleväksi ja kirveleväksi kuin nuo muut. Tämä jäänee käyttöön, joskin taidan sen ohelle ostaa edelleen jonkun vaahtoputsarin ja pyytää Cetaphiliakin tuliaiseksi jenkeistä.

Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ on ehdottomasti huomaamattomin koskaan kokeilemani aurinkosuoja kasvoille! Ensikokeilu oli todella miellyttävä, tuote on hyvin ohutta ja nopeasti imeytyvää ja jää tosiaankin aivan näkymättömäksi iholla, vaikka lutrasin tapani mukaan runsaasti. Kosteuttikin melko kivasti, eikä yhtään korostanut pintakuivia kohtia (jotka tosin  myönnettävästi nyt eivät ole kuivimmillaan). Ärsytyksestä en osaa vielä mitään sanoa tosin, mutta tätä tilaan ehdottomasti ison pullon, sillä vaikuttaa siltä, että tuo pieni puteli ei kestä kuin pari käyttökertaa.

Poissa Ellenia

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 88
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #766 : 02.09.14 - klo:12:52 »
Saisiko teiltä Paulan valikoimaa tuntevilta pyytää apua? Mikä tuote sopisi, kun iho on kuiva sekaiho, mustapäitä otsassa, nenässä ja erityisesti leuassa paljon. Muuten herkkä, couperoottinen iho. Haluaisin jonkun tuotteen, joka saisi eniten aikaan eli ehkä noita näppyjä pois. Onko alkaville juonteille tehtävissä mitään samaisella tuotteella? Niitä on otsassa kulmakarvojen välissä ja leuan ja suun välissä.

Entä onko BHA:ta sisältävien tuotteiden kanssa todella kannattavaa käyttää suojakertoimellista tuotetta? Mulla ei ole mitään enkä kyllä oleile auringossa...
Oman värin kasvatus ja leikkauslakko alkaneet 06/12
Mid back/1b/F/ii
Oma väri 4-tason ruskea (15 cm), pituudet blondattua
Suosikit: luonnonkosmetiikka, kookosöljy, Tangle Teezer

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #767 : 02.09.14 - klo:16:30 »
^^ Kyllä se auringolta suojautuminen on tärkeää, mutta eihän sitä tietenkään aina auringolle juuri altistu, ainakaan näillä leveysasteilla, joten olosuhteet toki vaikuttavat. Vähintäänkin kesäkauden ajan on varmasti järkevää käyttää suojakertoimellista päivävoidetta tai suojan antavaa meikkiä silloin kun BHA on käytössä. PC:llä on monia epäpuhtaalle ja rosacea-ihollekin tarkoitettuja suojatuotteita.

Epäpuhtauksille sopivia täsmätuotteita ovat ne BHA-tuotteet, ja kyllä niistä juonteiden tasoittamisessakin apua on. On vaikea sanoa, mikä BHA-vaihtoehto parhaiten sopii, kun ihojen sietokyky vaihtelee. Tehokkain vaihtoehto on Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Miedompi nestemäinen vaihtoehto on Clear-sarjan Regular Strength -neste, ja sitten löytyy geelejä ja voiteita. Yleisesti ottaen harvoin ilmestyviin ja pieniin tukkeumiin suositellaan 1-prosenttisia ja runsaslukuisiin tai syviin tukkeumiin vahvempia vaihtoehtoja. Voisi kuvitella, että myös juonteet vaativat vahvempaa.

Tehokas puhdistus ja riittävä kosteutus ovat BHA:n ohella tarpeen, jotta ihossa voi oikeasti saada muutosta aikaan. Kannattaa käydä läpi koko rutiini ja harkita, puhdistaako putsari rasvaa tarpeeksi hyvin ja antaako kosteusvoide tarpeeksi kosteutta. PC:n Skin Balancing -linja on loistava sekaihon tarpeisiin, ja Skin Recovery -linjassa hyviä tuotteita kuivan ja herkän rosacea-tyyppisen ihon hoitoon.
1cFii, oma väri.

Poissa Ellenia

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 88
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #768 : 02.09.14 - klo:19:54 »
Kiitos teille! Katselin tuota valikoimaa ja pää vain meni pyörälle, en edes tiedä, mitä noilla geeleillä ja nesteillä tehdään :D Minulla on muutenkin hieman hakusessa tämä ihonhoito, sillä olen ollut uskossa, ettei noille ongelmille ja juonteille ole mitään tehtävissä mutta tätä keskustelua lukiessa toivo heräsi.

Kasvoputsarina on Neutrogenan Blackhead eliminating scrub, kasvovoiteena Lumenen sensitive, siinä säälittävä ihonhoitoni.
Oman värin kasvatus ja leikkauslakko alkaneet 06/12
Mid back/1b/F/ii
Oma väri 4-tason ruskea (15 cm), pituudet blondattua
Suosikit: luonnonkosmetiikka, kookosöljy, Tangle Teezer

Poissa keesha

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1832
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #769 : 02.09.14 - klo:20:11 »
Minäkin täällä taas kyselemässä. ;D Oon tykännyt tuosta Resist Ultra Light Super Antioxidant -seerumista (huh, mikä nimihirviö), mutta kaipaisin nyt vähän jotain kosteuttavampaa kun ilmat ovat viilentyneet tuon lisäksi. Kasvoihin on tosissaan tullut ikäviä kuivia ja kutisevia alueita ja muutenkin iho tuntuu vähän kuivalta. Ilmeisesti mulla on sit taipumusta pintakuivuuteen, koska muuten iho on kyllä aika helposti rasvoittuva ja herkkä kaikille ärsykkeille (eli saan niistä heti kystisia patteja) ja tulee punoitusta. Oisiko Paulalla jotain kosteuttavaa tuotetta? Vai onko nuo kaikki vaan sellaisia kevyitä emulsioita tai geelivoiteita.
2b C iii, bsl. Hiustenvärjäystä harrasteleva ikuinen kasvattaja.

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #770 : 02.09.14 - klo:21:34 »
^ PC:llä on tuotteita ihan kaikille ihotyypeille, ihan kaikenlaisilla koostumuksilla. Kosteutukseen löytyy erilaisia kasvovesiä, seerumeita ja kosteusvoiteita. Tuotesivuilla on kyllä kuvaukset tuotteista ja siitä, millaiselle iholle mikäkin parhaiten soveltuu. Myös ne kevyet emulsiot ja geelit ovat tarkoitettu kosteuttamaan, mutta jos koet, että sellaiset koostumukset eivät riitä tarpeisiisi, niin voithan harkita vaikka kuivan ja herkän ihon Skin Recovery Replenishing Moisturizer -kosteusvoidetta. Omakin ihoni reagoi lähes kaikkeen kystilla ja punoituksella, mutta tuo ei ole aiheuttanut sellaista, joskin se on aika paksua rasvaiselle ihotyypille. Yleensä rasvoittuvalle iholle saa sopivinta kosteutusta kosteuttavalla kasvovedellä ja kevyellä kosteusgeelillä tai lotionilla. Esimerkiksi Skin Balancing -sarjan kasvovesi on erinomainen apu pintakuivuuteen. Sen jatkoksi rasvoittuvalle iholle parhaiten sopivia vaihtoehtoja ovat Skin Balancing -sarjan kosteusgeeli, Hydralight-sarjan lotion tai Resist-sarjan Hydrator. Itse tykkään eniten koko Skin Balancing -sarjasta.

^^ Siis tarkoitatko BHA-geelejä ja -nesteitä? Ei siinä ole mitään monimutkaista, ne ovat vain eri koostumuksiin tehtyjä BHA-tuotteita, joista voi valita mieleisensä. BHA-tuote, oli se sitten koostumukseltaan millainen tahansa, levitetään (ja jätetään) iholle pesun ja mahdollisen kasvoveden jälkeen. BHA-tuotteen imeydyttyä iholle voi levittää seerumin ja/tai kosteusvoiteen, aurinkosuojan, meikin jne. PC tarjoaa AHA- ja BHA-tuotteita (eli kemiallisia kuorintoja) erilaisilla koostumuksilla ja eri vahvuuksilla, koska tarpeita ja ihotyyppejä on monenlaisia. :)

PC:n tuotteista voi siis rakentaa itselleen sopivan rutiinin näin (lihavoidut osat ovat ne "pakollisimmat"):

Aamu
1. Putsari
2. Kasvovesi
3. Kuorinta*
4. Seerumi/hoitotuote
5. Kosteusvoide + SPF

Ilta
1. Putsari
2. Kasvovesi
3. Kuorinta*
4. Seerumi/hoitotuote
5. Kosteusvoide

* Kuorintaa voi käyttää aamuin ja/tai illoin. (Huom. PC:n kuorinnat ovat iholle jätettäviä kemiallisia kuorintoja.)

Sopivasta rutiinista voi lukea lisää esim. täältä: http://www.paulaschoice.com/skincare-routine.

Tuotteita selaillessa kannattaa pitää mielessä, minkä otsikon alla liikkuu, koska tuotteet on ihan järkevästi luokiteltu tyypeittäin, esim. 'Toners', 'Moisturizers' jne. Lisäksi tuotesivuilla kannattaa katsastaa eri välilehdet, esim. 'Application tips' ja 'Product details', koska näissä kerrotaan kattavasti siitä, millaisiin tarpeisiin tuote sopii ja kuinka sitä käytetään.
1cFii, oma väri.

Poissa catjuska

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2369
 • You are somebody's reason to smile
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #771 : 02.09.14 - klo:22:27 »
evergreen, juuresten oma Paulapedia  ;D <3 Mahtava mimmi. Täytyy minunkin tulla jossan kohtaa kyselemään apuja.
"Sometimes it is better to light a flamethrower than curse the darkness." - Terry Pratchett

Poissa siana

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 610
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #772 : 02.09.14 - klo:22:37 »
^^^Rypyistä huolestuneelle sopisi varmaan testiin myös Paulan uusi retinolituote, ainakin niille alueille, joita haluaa kiinteyttää.  :)

Sitä on näköjään testerikokokin myynnissä, mikä on hyvä, koska käsittääkseni tuote on voimakas ja ei sovi kaikille. http://www.paulaschoice-eu.com/clinical-1-retinol-treatment-548.html

Poissa siana

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 610
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #773 : 03.09.14 - klo:13:12 »
Tein aamulla kokeiluja, yritin laittaa Clindoxyliä iholleni. Kestin sitä kirvelyä ja polttelua noin tunnin, sitten yritin levittää aurinkosuojaa päälle ja koko naama meni aivan mähmäiseksi eikä aurinkosuojakaan suostunut imeytymään vaan jäi valkeiksi könteiksi ympäri naamaa, välistä sitten pilkotti aivan ravunpunaisena ärvöttävä, ärtynyt iho.  :T

Sen näköisenä ei voinut lähteä viemään edes koiraa lenkille, joten pesin kaiken pois ja aloitin uudestaan. Nyt kokeilin ensimmäistä kertaa Skin Recovery -sarjan tuotteita, ja ne tekivät kyllä oikein hyvän ensivaikutelman! Jo kasvovesi rauhoitti ihoa merkittävästi ja laannutti punoitusta, sarjan seerumi puolestaan levittyi ihanan ohuena ja kosteuttavana ja imeytyi ihoon. Päälle laitoin Skin Recovery -päivävoidetta, joka tuntui paksulta ja rasvaiselta, mutta ihme kyllä imeytyi kärsineeseen ihooni sekin ihan kokonaan, eikä korostanut leuan hilseilyä ja pintakuivuutta lainkaan, vaikka fysikaalisen aurinkosuojan sisältääkin. Nämä voisivat olla oikein sopivia talveksi, mikäli ihon tila nyt jatkuu kuivana ja tukkeutumattomana - jos ei jatku, niin sitten muuta.

Saa nyt sitten nähdä, mihin suuntaan iho lähtee. Clindoxyl on ehdoton no-no. En alkuunkaan ymmärrä, miten ihmiset saavat sen päälle levitettyä jotakin, kun se ei oikeastaan koskaan imeydy, vaan jää kerrokseksi iholle, joka muuttuu sitten tahmaiseksi, kun päälle laittaa mitä tahansa. Ja SR-tuotteista huolimatta iho on nytkin niin kuiva, että kohta varmaan suupielet aukeavat. Uusia finnejä ei ole vielä tullut, mutta tuo yksi iso hengaa naamassa oikein sinnikkäästi tulehtuneena. Riemukasta siinä mielessä, että tarvitsen sekä uuden passin että ajokortin ja saan sitten tätä näppylänaamaa katsella molempien kuvissa vuosia.

Poissa Kathy

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 843
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #774 : 06.09.14 - klo:08:42 »
Tein muuten havainnon, että mun ihon näppylöihin tehoaa paremmin AHA kuin BHA. Laiton 10% AHA-kuorinnan yöksi ja aamulla oikeastaan kaikki röpelö oli tasaantunut ja ihon väri oli normaali. :) Mulla on myös Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant, mutta siitä ei tunnu olevan mitään apua  mun näppyihin, iho vaan kuivuu ja alkaa punoittaa. Nenän mustapäitä saan sillä kyllä pehmennettyä, mutta koko kasvoille se ei käy.

1aMii, punapää
Herkästi näppyilevä pintakuiva sekaiho (sinkkitabut rulaa)

Poissa siana

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 610
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #775 : 06.09.14 - klo:12:21 »
Harmittaa. Tuo uusi Clear-sarjan aurinkosuoja on aivan mahtavaa kamaa - niille, jotka etsivät täysin huomaamatonta, ohutta aurinkosuojaa rasvaiselle iholle, tämä on varmasti aivan napakymppi, JOS iho kestää kemiallista suojaa. Mä olen nyt muutaman päivän tätä käytellyt, ja huomasin hyvin pian pienen kirvelyn ja punoituksen iholle levittäessä. Ajattelin, että se johtuu siitä, että iho muutenkin oli räjähdystilassa, mutta nyt iho on rauhoittunut, ja silti sitä kirvelee tätä voidetta levittäessä hieman vähän aikaa.  :-\ Kirvely kyllä laantuu, mutta se ei tunnu mitenkään positiiviselta merkiltä ihon hyvinvoinnin kannalta.

Poissa ZEN

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 493
 • kaappikemisti
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #776 : 06.09.14 - klo:21:58 »
Onko mitään yleistä ohjetta, kannattaako mielummin käyttää useasti miedompaa kemiallista kuorintaa vai harvemmin tujumpaa? Pohdin tässä, kannattaisiko itse 2% BHA:n loppuessa siirtyä 1%:een kokeilun vuoksi. Entiset ongelma-alueet iholla kun ovat hieman vaihtuneet -- alunperin oireilleet posket ovat olleet pitkään hyvässä kunnossa, mutta leukaan ilmestyilee suuria, ihonalaisia ja kipeitä patteja, ja nenän ympärille ns. ärtyneen ihon finnejä. Heräsi ajatus, että ehkä iho oikeasti on jotenkin liikarasittunut, kun iho elpyi taas hieman Cicaplast Baume 5:sta käytettyäni.
Cogito ergo doleo.

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #777 : 06.09.14 - klo:23:57 »
^ Kuulostaa kyllä siltä, että miedompi BHA voisi olla hyvä idea. (Tai sitten käytön harventaminen tai käyttö vain osalle kasvoja.) Se on ihan tavallista, että iho reagoi liikaan kuorintaan juuri pukkaamalla paukamaa niille alueille, jotka ovat olleet vähiten kuorinnan tarpeessa. Mitään yleistä ohjetta tuskin on olemassa siihen, onko parempi käyttää miedompaa usein vai vahvempaa harvemmin. Nämä ovat niin yksilöllisiä juttuja... Miedoistakin sanotaan, että lopputulos voi olla ihan yhtä hyvä kuin vahvoillakin, mutta se vie vain enemmän aikaa. Tiivistäisin itse ehkä niin, että jos epäpuhtaudet ovat pahoja, kannattaa käyttää vahvempaa ja nopeasti imeytyvää, käytti sitten päivittäin tai harvemmin. Jos tilanne taas on vähemmän ikävä, voi hyvin kokeilla, mikä omalle iholle tuntuu parhaalta. Jos epäpuhtaudet ovat melko pieniä, voihan esimerkiksi olla, että iho pysyy rauhallisempana tasaisella miedon BHA:n käytöllä, jolloin ihonhoitorutiini on joka päivä sama.
1cFii, oma väri.

Poissa ZEN

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 493
 • kaappikemisti
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #778 : 07.09.14 - klo:19:04 »
^Ok, kiitos taas avusta! Taidan nyt ainakin ensiksi parannella ihoa kunnolla, ennen kuin teen jatkotestejä. Posket kuitenkin ovat tuumanneet ihan hyvää tuosta 2% BHA:sta, joten ehkä kuitenkin jatkossakin käyttelen poskille tuota, ja harvennan tahtia T-alueelle näin alkuun. Tuota 2% löytyy kuitenkin vielä kaapista yksi täysi puteli, joten hyvähän sekin olisi saada käytettyä. Päivittelen myöhemmin edistystä. :)
Cogito ergo doleo.

Poissa evergreen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1693
Vs: Paula´s choice
« Vastaus #779 : 10.09.14 - klo:15:57 »
Resist-linja näyttää täydentyneen normaalin/rasvaisen ihon osalta täydeksi setiksi: http://www.paulaschoice.com/shop/collections/Resist-Anti-Aging/normal-to-oily/.

Putsari vähän houkuttelee, kun koostumus on ah-niin-parhaan Skin Balancing -putsarin kaltainen, mutta pienellä ekstralla. Pumppupullokin näyttää jotenkin kivalta.

Super-Light Daily Wrinkle Defence SPF 30:n rinnalle näyttää tulleen kemiallisen suojan antava SPF 50 -voide, jossa ei ilmeisesti puolestaan ole sävytystä. Moni on PC:n sivuilla toivonut Daily Wrinkle Defencestä sävyttämätöntä versiota (ja onpa tässäkin ketjussa tainnut tällaisia toiveita näkyä), mutta tuo uusi ei kyllä siinä taida auttaa, kun suoja-aineet ja koostumus ovat ihan erilaiset. Vähän harmi niiden vaaleaihoisten herkkisten osalta, jotka eivät voi kemiallista suojaa käyttää ja joille sävytys ei sovi, mutta hyvä tietysti että on kuitenkin valikoimaa...
1cFii, oma väri.