Kirjoittaja Aihe: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä  (Luettu 15389 kertaa)

Poissa Kikka

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3519
 • Antakaa määki huudan, määki olen.
Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« : 02.06.07 - klo:12:24 »
Tämä ketju on tarkoitettu vain ja ainoastaan käyttökokemuksille liittyen markettiripsiväreihin.

Ketju toteutetaan niin, että jokaiselta keskusteluun osallistuvalta henkilöltä on ketjussa yksi viesti per kirjoittaja, johon jälkeenpäin kokemuksien karttuessa itse muokataan päivityksiä ja esiin tulleita uusia näkökulmia tuotteiden toiminnasta ja ominaisuuksista.

Tuotteet listataan viesteihin selkeästi ja tuotteen nimi boldataan.

Kaikkinainen keskustelu markettiripsiväreistä käydään tässä ketjussa:
Markettiripsivärit
Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen eikä mikään ole helpompaa. -Mymmeli

Poissa Beatrix

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 896
 • Off to never-never land...
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #1 : 02.06.07 - klo:19:13 »
Lumene Extra Volume Mascara: Nimensä mukaisesti tuuheuttaa mutta ei juuri pidennä. Jälki on hyvää, mutta en ole varma ostaisinko uudestaan. Peseytyy hyvin pois, vain pari kertaa on jämähtänyt silmien ympärille. Harja on iso ja aine aika kuivaa, mutta tuolla kyllä saa tumpelompikin helposti kivat ripset.

Loreal Telescopic: Tykkäsin kovasti tämän jättämästä jäljestä, pidensi muttei tuuheuttanut paljon. Harja oli jännä, sellainen kumimainen ja kapea, mutta kätevä käyttää. Joskus oli hankala pestä poi, joskus taas lähti helposti. Iso plussa siitä, että kesti pienen vesisateen leviämättä. Voisin ostaa uudestaan.

Nivea Eyes Wide Open: Jälki ihan ok, pidentää ja tuuheuttaa, mutta ei mitään dramaattista tee. Kesti pitkään käytössä kuivumatta. Peseytyi hyvin pois, mutta kesti ripsillä silti pienen vesisateen. Hyvä perusripsari.
2c F ii

Poissa Lapanen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1806
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #2 : 02.06.07 - klo:19:29 »
Ripset on suorat, alaviistoon sojottavat, melko pitkät mutta niitä on aika vähän. Alaripsiä ei ole juuri lainkaan.

Maybelline Great lash: En ole käyttänyt moneen vuoteen, mutta muistaakseni tämä ei oikein mitään tehnyt mun ripsille, paitsi värjäsi. En ostanut uudestaan.

Maybelline Sky high curves: Tästä oon testannut molemmat versiot, vesiliukoisen ja vedenkestävän. Vesiliukoinen olisi toiminut muuten tosi hyvin, mutta taivutus ei pysynyt. Tuuheutti ja aluksi ripset kaartuivatkin kivasti, mutta tunti laiton jälkeen ripset oli jo suorat. Veden kestävätaas piti taivutuksen, mutta ei erotellut niin hyvin.

Maybelline XXL: Tästä tykkäsin, ripset näyttivät pitkiltä ja ripsari erottelikin hyvin. Muistaakseni muuta vikaa ei ollut kuin taivutuksen suoristuminen. Pitää testata wp joskus.

Maybelline Volume' express: Tämän käytöstä on monta vuotta, mutta muistaakseni tämäkään ei mun ripsille ihmeitä tehnyt, lähinnä värjäsi.

L'oreal Longitude wp: Tykkäsin, erotteli ja pidensi, ei varise. Harmi kun tätäkään ei taida enää vedenkestävänä löytyä.  :-\

L'oreal Lash Architect wp: Ihan ok ripsari, mun ripsille toi Longitude oli parempi, tämä taas jotenkin klimppiytti ripset ja sen takia ne näyttivät tuuheammilta. Tätäkään ei wp:nä löydy enää. Pitkäripsisen kaverini suosikki oli tämä.

L'oreal Volume Shocking: Tää on mun suosikki markettiripsari.  :-* Varsinkin wp versio, jolla taivutukset pysyy hyvänä. Tällä saan kunnon räpsyt, mitkä näistä ripsistä voi aikaan saada. Toisaalta tällä voi saada kamalat klimppiripsetkin aikaan, joten huolellinen täytyy olla. Aluksi hieman hankala käyttää, mutta kun pääsi juonesta kiinni niin toimii hyvin.

L'oreal Double extension: Wp versio toimii hyvin, myös vesiliukoinen toimii ihan mukavasti arkena, tuo hieman tuuheutta ja näyttävyyttä. Tykkään kyllä, mulla toimii nää 2-päiset riprasit aika hyvin.

L'oreal Telescopic: Aluksi ajattelin, että ei kovin häävi, mutta vähän kuivuttuaan alkoikin toimia hyvin. Erottelee ja hieman pidentääkin, tavallinen versio ei pidä taivutuksia, mutta pitää testata wp:na.

L'oreal Panoramic curl: Tästä mulla on ollut joku vieoletti sävy, kiva väri, mutta muuten ripsari ei ollut ihmeellinen.

Max factor 2000 calories: Tämäkään ei oo vakuuttanut, koska en oo ostanut toista kertaa. Tää muistaakseni teki kanssa vähän sitä, että klimppasi ripsiä yhteen ja sillä tavalla "tuuheutti".

Nivea Lash revolution: Tässä on kumiharja, joka kyllä erottelee hyvin, mutta mun makuun ripset jäi vähän turhan vaatimattomiksi. Arkiripsarina kuitenkin ihan hyvä.

Nivea Eyes wide open wp: Ihan kiva ripsari, taivutus pysyy hyvin ja jos huolellisesti laittaa, myös erottelee ripset. Tykkään käyttää arkena.


Hiukset karkeat, kuivat ja aika voimakkaasti laineikkaat. Tällä hetkellä kerrostettu puolipitkä tukka. Kasvattelen hitaalla tahdilla.

Poissa Hunajapupu

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 7238
 • -2a M iii-
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #3 : 02.06.07 - klo:20:03 »
Ripseni ovat melko pitkät, suht tuuheat ja taipuvat hieman itsestään ilman suoristuksiakin. Alaripsetkin ovat pitkät.

Jätän listasta pois ne ripsarit mitä olen kokeillut mutta mitä ei enää myydä Suomessa.

Max Factor 2000 calories: Tätä minulla on ollut ainakin viiteen eri otteeseen ja joka kerta ongelmana on ollut sama juttu: ripsari varisee ihan mahdottomasti. Muuten tuo tekee ihan kivat ja tuuheat ripset, mutta sotkee niin pahasti että tuskin tulee enää ostettua.

Maybelline Great Lash: Sotkee kun koettaa laittaa ripsiin mutta itse ripsiin ei tunnu jäävän ainetta juuri lainkaan. Lähinnä värjää ripsiä hieman, vaikka laittaisi kuinka monta kerrosta tahansa niin näyttäviä ripsiä en tällä saa.

Maybelline XXL: Vaalea pohjustusaine näkyi väriaineen alta vaikka kuinka tarkkaan koetin levittää värin pohjustuksen päälle. Ei tuuheuttanut kummoisesti eikä pidentänytkään, lensi hyvin nopeasti roskiin.

Maybelline Volum'Express: Tuuheuttaa hyvin, ei pidentänyt kauheasti. Hyvä perusripsari.

Maybelline Volum'Express turbo boost: Ei yhtä hyvä lopputulos kuin normaalilla Volum'Expressillä, tämä jotenkin teki suttuisemman näköiset ripset.

Maybelline Lash Expansion: Oikein hyvä perusripsari. Jopa äitini joka inhoaa meikkaamista tykästyi tähän ja kehui maasta taivaisiin. Ei leviä eikä suttaa, pidentää ja tekee nätit, erotellut ripset.

Maybelline Sky High Curves: En huomannut että tää ois mitenkään taivuttanut ripsiä. Aika perusripsari, tuuheuttaa ja pidentää jonkin verran mutta ei kuitenkaan yhtä hyvä kuin Lash Expansion.

Nivea MaXimpact: Tekee kauniin näköiset ripset: tuuheuttaa, pidentää, erottelee, taivuttaa. Kuivui kuitenkin hylsyynsä kahdessa viikossa ja muuttui ihan käyttökelvottomaksi.

Nivea Lash Designer: Tosi jännä harja, erilaiset harjakset eri puolilla harjaa. Tässä oli jokin juju miten tätä piti käyttää, muistaakseni ensin piti laittaa väriä lyhyillä harjaksilla (=tuuheuttaa) ja sitten sillä puolella harjaa missä oli pitkät harjakset (=pidentää). Hyvä hinta-laatusuhde, tuli pitkät ja muutenkin nätit ripset. Miinusta vaikeahkosta harjasta (aamukiireessä ei paras mahdollinen) sekä siitä, että alkoi melko pian käyttöön oton jälkeen kuivua koska alkoi varista päivän aikana.

Rimmel Extra Super Lash: Väri ohutta litkua, ei tuuheuttanut eikä muutenkaan tehnyt oikein mitään ripsille.

Loreal Double Extension: Sama ongelma kuin Maybelline XXL:n kanssa, pohjustusaine näkyi ripsivärin alta viimeistään iltapäivällä kun väriaine katosi osittain johonkin ripsistä. Ei kummoista tuuheuttavaa tai pidentävää vaikutusta, lensi nopeasti roskiin.

Loreal Telescopic: Ei pidennä, ei tuuheuta, erottelee suht hyvin. Alkoi varista ripsarin oltua käytössä kuukauden verran (hylsy avattu sinä aikana kymmenkunta kertaa) eli kuivui nopeasti. Ei hintansa väärti.

Loreal Voluminous x5: Erottelee ripset, tuuheuttaa, pidentää. Hyvä ripsari!

Loreal Volume Shocking (kampaversio): Loistava markettiripsari! Tässä pohjustusaine ei näy lainkaan väriaineen alta, kampaosalla saa väriaineen todella tarkasti ripsiin. Saattaa ensin paakuttaa ja klimppiinnyttää ripset yhteen mutta oikean tekniikan oppii nopeasti. Todella kosteaa koostumukseltaan joten voi sotkea, tämä myös leviää todella helposti kastuessaan ja muutenkin, vedenkestävällä versiolla tämän ongelman voinee kuitenkin välttää. Tekee ripsistä todella pitkän ja tuuhean näköiset ja erottelee mukavasti.

Loreal Lash Architect: Paakkuunnutti ripset, varisi, kuivui todella nopeasti hylsyynsä.

Lumene Sky-fi Volume Mascara: Ihan hirveä! Teki ripsistä rumat, hämähäkin jalkoja muistuttavat, ei tuuheuttanut vaikka kokeili laittaa ties kuinka monta kerrosta, ei pidentänyt, varisi poskille.

Lumene Sensitive Eyes: Lähinnä värjää ripset, ei pidennä eikä tuuhenna.

Lumene Extra Volume: Volyymista ei tietoakaan, monenkaan kerroksen jälkeen. Perus arkiripsariksi varmaan ihan ok. Itselläni ei toiminut oikein niinkään, ripsistä tuli myös tämän kanssa oudon hämähäkinkoipimaiset kuten Sky-fi:nkin kanssa.

Lumene Eye Glamourised: Ripsiväri + eyeliner samassa hylsyssä. En ole vielä ehtinyt avata, lisään käyttökokemukset kunhan pääsen testailemaan tuota.

Isadoralta olen kokeillut pidentävää sekä tuuheuttavaa (ainakin Build-upia) mascaraa, näistä ei jäänyt oikein muuta mieleen kuin että sotkivat helposti ja levisivät, muuten tekivät ihan kivat ripset. Silloin kun kokeilin näitä niin luomeni olivat rasvoittuvammat kuin nykyään joten nykyään eivät ehkä enää leviäisi. Pitäisi kokeilla uudestaan.

« Viimeksi muokattu: 02.06.07 - klo:20:14 kirjoittanut Hunajapupu »
iHerb alekoodi ensitilaajille: GUB005. Alekoodilla saa -10 dollaria jos tilauksen arvo 40 dollaria tai enemmän, alle 40 dollarin tilauksesta saa alea 5 dollaria.

Poissa MerGirl

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3275
 • Glittering around.
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #4 : 02.06.07 - klo:20:09 »
Maybelline Full&Soft: hirmuisesti tykkäsin, monta kulutin ja sitten se lopetettiin. Nimensä mukaisesti tuuheutti ja ripset pysyivät pehmoisina ja paakkuuntomattomina.
Maybelline Volume Express Turbo Boost: tällä saa aikaan. Mielestäni ei pahemmin edes taivutuksia suorista. Ripsiä saa puolet lisää.
Max Factor 2000 calories: ihana iso harja, ihan selektiivistä tasoa, ei silti mikään paras muutaman kk päästä.
L'Oreal Lash Architect: ei tämä huono ollut, ihan perusripsari. Taisi karista vanhetessaan.
Nivea MAXimpact: ei vakuuttanut, kaikki pielessä.
“Driver picks the music, shotgun shuts his cake hole.”

Poissa Varla

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2264
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #5 : 02.06.07 - klo:20:28 »
Etukäteen anteeksi kirjoitusvirheet, en muista nimiä ihan tarkkaan.

Maybelline Sky high curves: Hyvä ripsari kuten maybellinet yleensä. Pidentää paljon, ei varise ja pysyy. Ostan uudestaan varmasti!

Maybelline Lash stylist: Uusi suosikkini, käytän tätä koko ajan. Tekee ripsistä ihanan dramaattiset jota ripsarilta haen. Tykkään käyttää monta kerrosta mutta tämänkin saa paakkuun tosi rumaksi jollei ole tarkkana. Ostan siis koko ajan tätä.

Maybelline volume express turbo boost WF: Törkeän huono. Ei tuuheuta ei tee mitään. En osta todellakaan enää ikinä.

Välillä L`oreal Telescopic: Parhain mitä pitkään aikaan kokeillut. Teki toooosi pitkät ripset, ihana ja hintansa arvoinen. Tätä olen ostamassa uuden. Suosittelen.

L`oreal Panoramic curl: Tämä myös tosi hyvää, pideltää huomattavasti. Ostan uudelleen.

Maybelline "se sottaamaton" : Ei levinnyt vesisateessa ja teki ihanan pitkät ripset. Kiva ja ostan uudelleeen.

Maybelline Great lash: No jaa, muka pidentää, tuuheuttaa yms. Ei tee mitään. En osta ikinä enää. En ymmärrä miksi maailman ostetuin/parhain ripsari.

Kaikki Lumenet: Eivät tee mitään mitä lupaavat, pettymys toisensa perään, en osta Lumenen ripsareita ikinä enää. Eyelineriä Lumenelta käytän,suosikki jo monelta vuodelta.

Max Facto 2000 calories: Peruskamaa, ei jäänyt mieleen.

Rimmelin ripsarit: Perusmarkettia. Ei jää mieleen.

Anytime: Sama homma kuin edellinen.
Hang up the chick habit

Poissa Magia

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4644
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #6 : 02.06.07 - klo:20:52 »
MF 2000 calories: Oli aikanaan suosikkini, mutta ei toimi enää. Suoristaa ripset, eikä tee niille oikeastaan mitään. Toimii toisen ripsarin päälle laitettuna tuuhentajana.

MF Masterpiece: Tästä tykkään paljon, saan aikaan erotellun ja samalla tuuhean näköisen lopputuloksen. Lempparini ehkä tällä hetkellä.

Loreal Volume shocking: Tästä tykkäsin myös joskus, käytin ainakin pari putelia. Enää ei toimi, tekee ripsistä rumat hämähäkinjalat, jotka näyttävät märiltä vielä kuivinakin. Pohjustus on tosin huippua.

Maybelline Volum express Turbo boost: Tästä tykkään, tuuheuttaa ja erottelee ihan kohtalaisesti. Ei muistaakseni myöskään suoristanut taivutuksia.

Maybelline Volum express Curved brush: Tykkään vähemmän kuin edellisestä, mutta tämäkin ihan toimiva perusripsari. Pidentää ja taivuttaa ihan hyvin, mutta tuuheutta ei oikein tule.

Maybelline XXL: Ihan hyvä perusripsari tämäkin, ei hirveän ihmeellistä tulosta, mutta pituutta ja tuuheutta tulee jonkin verran.

Poissa Hue

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5052
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #7 : 02.06.07 - klo:21:55 »
Ripset on suorat ja melko pitkät. Yksittäinen ripsi on ohut, mutta onneksi ripset eivät ole kovin harvat. Alaripsiäkin on melko paljon ja ne ovat pitkät. Kaipaan arkeen sekä juhlaan kunnon megaräpsyttimiä!  ;)

Max Factor Masterpiece: Erittäin kiva ripsiväri, jos ei suoristaisi taivutuksia kokonaan. Käytän alaripsissä ja siinä toimiikin mainiosti.

Loreal Volume Shocking kampaversio: Sain tällä aikaan vain kamalat hämähäkin jalat, tönköt ja yli paksut ripset. *puistatus*

Loreal Double Extension: Kts. edellinen

Maybelline Sky High Curves: Arki ripsiväri, ei tee mitään megaräpsyjä. Taivuttavuudesta ei kyllä ole tietoakaan, vaan sen sijaan suoristi taivutukset.

L`oreal Panoramic curl wp: Ihan kiva ripsiväri, saa hiukan jo näyttävyyttäkin ripsiin. Ei suorista taivutuksia, eikä tällä saa paakkuja aikaan.

Lumene Star Efect: Tämäkin on ollut joskus käytössä. Tykkäsin, koska ei suoristanut taivutuksia, vaikka oli vesiliukoinen. Pituutta antoi hieman, mutta ei tuuheutta.

Maybelline Great Lash wp: Turha ripsiväri, ei tee muuta kuin värjää ripset.

Favs: Sebastian Professional Penetraitt ja Hydre Conditioner, Wella SP Luxe Oil & GHD IV Styler.

Poissa Aquatar

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2614
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #8 : 02.06.07 - klo:22:15 »
Mulla on pitkät mutta vaaleat ripset ja vaadin ripsarilta intensiivistä väriä ja tuuheutta eli megaripsiä. Erottelevuus on myös tärkeä tekijä.

Maybelline Lash Expansion: Paras markettiripsari mitä oon kokeillut. Erottelee, pidentää ja tuuheutta tulee sopivasti arkikäyttöön. Lähtee helposti pois, mutta ei kuitenkaan suttaa helposti sateella.

Maybelline Great lash: Harja on jotenkin outo, liian harva ja väri on tosi nestemäistä eikä kuivu millään kiinteämmäksi. En koskaan oppinut käyttämään tätä vaan aina tuli oudot ripset. Antoi vähän väriä mutta ei tehnyt mitään muuta hyödyllistä, eli turha tuote.

Maybelline Unstoppable: Kauhein ripsarikokemus. Harja vaikutti hyvältä ja tuuhealta aluksi, mutta ekan kokeilun jälkeen silmiä kirveli paljon ja harjassa näkyi jotain ihme karvoja jotka varmaan oli syynä myös kirvelyyn. Mielestäni ei lähtenyt pois pelkällä vedellä helposti, vaan tarvitsi puhdistusainetta. Kaiken lisäksi ei tehnyt oikein mitään ripsille.

Loreal Panoramic curl: Tästä mulla oli liila versio, ihan kiva väri mutta itse ripsari oli täysin surkea. En huomannut mitään taivuttavuutta eikä tuuheuttanut yhtään ja ripset kökkööntyi.

Lumene Sky-Fi: Kirveli silmiä ja varisi. Tuuheutti ihan hyvin ja pidensi, mutta ei meinannut lähteä ripsistä pois millään. Lensi roskiin parin kokeilun jälkeen.

MF 2000 Calories: Hyvä perusripsari, tuuheutta jonkin verran ja erottelee nätisti. Pituuttakin tuo hiukan. Lähtee helposti pois, mutta varisee alaluomelle sisä- ja ulkopuolelle päivän aikana.

Anytime Big time: Ok perusripsari. Ei tuuheuta tai anna pituutta mutta erottelee hyvin. Luonnolliseen luukkiin ihan kiva.

Loreal Volume shocking: Tykkään, luotettava ripsari joka tilanteeseen. Tuuheuttaa eikä paakuta, saa suht näyttävät ripset. Ohut kampa on kätevä levitykseen kiireessäkin koska sillä on todella vaikea saada yläluomea sotkuun.

Max Factor Masterpiece MAX: Ensimmäisellä käyttökerralla ihastuin, mutta seuraavilla kokeilukerroilla tulos ei jostain syystä ollutkaan enää niin hyvä. Alaripset tällä maalaa kätevästi, ja kyllä yläripsiinkiin saa ihan kohtuuhyvän tuloksen, mutta olisin odottanut dramaattisempaa tuuheutusta. En tykkää kovasta harjasta, tekee kipeää jos sattuu osumaan luomeen.

Lumene Blueberry curl: Tällä saa ihan kivat ripset, tekee muutakin kuin vaan värjää, erottelee hyvin ja tuuhentaa hiukan. Paras Lumenen ripsareista. Mutta harja on liian kova, kovempi kuin Masterpiece maxissa koska on muovia eikä kumia. Kaunis hylsy. En silti hankkisi enää.

Max Factor False lash effect wp: Loistava, näyttävät ripset helposti. Joskin ainakin tuoreena märkänä suttaa helposti yläluomen jos ei ole tarkkana ison harjan takia. Muutoin iso harja ei haittaa. Taivutuksetkin pysyy hyvin. Varmasti hankin uudelleen kun tarve tulee.
« Viimeksi muokattu: 16.07.09 - klo:14:03 kirjoittanut Aquatar »

Poissa Viivi

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 778
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #9 : 02.06.07 - klo:22:34 »
Omat ripset ovat pitkät ja melko hennot. Ripsiväreissä suosin vedenkestävää koostumusta, joka ei suorista taivutuksia. Unelmaripsivärini tuuheuttaa, erottelee ja on väriltään intensiivisen musta.

Max Factor Masterpiece wp: Tämänhetkinen suosikki. Tekee kaiken mitä pitääkin; erottelee ja tuo volyymia ja näyttävyyttä. Loistava kumiharja, jolla ei saa millään paakkuja. Pirullinen poistaa, mutta ei se mitään. Tätä ostan varmasti uudelleen.

Max Factor More Lashes wp: Entinen suosikki, tämän valmistus on siis lopetettu. Tuuheuttaa ja erottelee kivasti. Jo muutamalla kerroksella saa intensiteettiä ripsiin. Sopivan kokoinen tiheä harja. Suuri koko (9ml) ei kuivu hetkessä. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Ostan uudelleen.

Maybelline Volum Express Turbo Boost wp:
: Tykkään tästäkin. Tuo mukavasti tuuheutta ja isohko harja on kuitenkin käytössä suhteellisen näppärä. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Maybelline Lash Expansion wp: Hyvä perusripsari, jolla saa erotellut ja siistit ripset. Ostan uudelleen.

Maybelline Volum Express wp: Ihan mukavasti tuuheuttava ripsari, mutta saa olla tarkkana siistin lopputuloksen saamiseksi. Kömpelö harja. Tätä tulee ostettua lähinnä tarjouksista.

Maybelline Great Lash wp: Turhake. Värjää vain ripset, ei muuta. En osta uudelleen.

Maybelline Lash Stylist wp: Teki kamalan paksut, kovat ja luonnottoman näköiset tikkumaiset ripset. En osta uudelleen.

Rimmel Extra Super Lash wp: Vetinen koostumus, joka suoristi taivutukset. Ei tuuheuttanut tarpeeksi. En osta uudelleen.

L´Oreal Lash Architect: Väri kuivui hetkessä hylsyyn. Paakutti ripset kamaliksi koviksi tikuiksi. En osta uudelleen.

L´Oreal Panoramic Cur wpl:: Mitäänsanomaton lopputulos. Ei taivuttanut ripsiä, en osta uudelleen.
« Viimeksi muokattu: 27.06.08 - klo:21:39 kirjoittanut Viivi »
Hiukset: 1cMii, pitkät ja kevyesti latvoista kerrostetut. Väri: tummanvaaleat+paljon kirkkaan vaaleita raitoja.

Poissa Triina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5720
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #10 : 03.06.07 - klo:01:44 »
Ripseni ovat normaalipituiset ja -tuuheat, kaartuvat luonnostaan ja pitävät taivutukset hyvin. Suht vaaleina aika mitättömän näköiset, ripsiväri onkin tärkein meikkituotteeni. Haluan ripsiväriltä pituutta ja erottelua, klimppiset hämähäkkiripset ovat karmeat. Viuhkamaiset ripset ovat kauniit.

Lumene Star Effect
Mainio arkiripsari. Pieni ja tarkka harja tekee siistiä ja eroteltua jälkeä, etenkin alaripsien kanssa kätevä. Ei sotke. Näyttävyyttä tällä ei juurikaan saa.

L'Oreal Lash Architect
Karmea aine, teki järkyt, kökköiset ja klimppiset ripset, joissa oli tahmeita, isoja paakkuja. Heitin menemään muutaman käyttökerran jälkeen.

L'Oreal Longitude
Parempi kuin edellinen, mutta herkästi suttaavaa. Kuivui turhan äkkiä käyttökelvottomaksi.

Nivea Eyes Wide Open

Tavanomainen, ostin alekorista ja oli jo valmiiksi hiukan kuivunuta. Arkikäyttöön.

Nivea Lash revolution

Mukava harja ja jälikikin hyvää, mutta sottaa pahasti luomet päivän mittaan.

Max Factor Masterpiece
Ehdottomasti paras markettiripsari. Tekee erittäin kaunista ja siistiä jälkeä, jossa on myös tarpeeksi näyttävyyttä. Ei sottaa. Miinusta pienestä pakkauskoosta, jolloin hinta on aika kallis.

Rimmel Lash Tint
Tätä ei ole tainnut saada enää aikoihin mistään. Käytin ainetta ensimmäisen (ja viimeisen) kerran samana päivänä kun koirani menehtyi äkillisesti: parkumisesta ei meinannut tulla loppua. Seuraavana päivänä väristä oli edelleen yli puolet jäljellä eikä se sotannut lainkaan. Aine ei tehnyt ripsien pituudelle tai massalle mitään, ainoastaan värjäsi ja koostumuskin oli hyvin ohutta, kestoksi luvattiin jopa viikko ja uskon sen kyllä. Itse en vain enää pystynyt käyttämään päivän surullisesta muistosta johtuen.

« Viimeksi muokattu: 03.06.07 - klo:01:56 kirjoittanut Triina »

Poissa si3nna

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 742
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #11 : 04.06.07 - klo:19:22 »
Ripseni ovat hennot, eivät järin tuuheat ja normaalipituiset. Tarvitsen siistiä jälkeä tekevän ripsarin koska käytän vahvoja +-laseja.

Maybelline Great Lash Toimi mulla tosi hyvin, vaikka tästä kuulee useimmiten negatiivista kommenttia. Sopivan pieni, näppärä harja ja syvän musta sävy - teki kivat luonnollisen näyttävät ripset. Toimii mulla melko samoin kuin Kanebo 38, mieluummin käytän sitten sitä kun kestää ripsissä paremmin.

Maybelline Volum Express Turbo Boost Ei sopinut mulle yhtään, harja oli aivan liian iso ja aine liian paksua & paakuttavaa. Hyh! Jäi käyttämättä.

Nivea Lash Revolution Ripsivärien kermaa! Ihanan siisti, näyttävä lopputulos, todella riittoisaa. Kumiharjalla ei saa paakkuja aikaiseksi sitten millään.

Loreal Lash Architect Teki kamalat paakkuripset, kuivahti hylsyynsä ehkä viikossa. Kamalin ripsivärikokemus ikinä.

Cerise

 • Vieras
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #12 : 04.06.07 - klo:21:12 »
L'oréal Lash Architect Alussa sain kauheat klimppiripset, mutta kuivuttuaan hieman
toimi todella hyvin, saa tosi näyttävät ripset. Pitkät ja tuuheat, erotellut.

L'oréal Volume Shocking wp Tällä saa myös upeat ripset, samanlainen tulos kuin
Lash Architectilla kun jujun oppii. Kammalla saa tarkkaa jälkeä.
Nivea Ideal Revolution Melko perus, erotti ja pidensi ok mutta ei tuuheuttanut juurikaan.
Pitää taivutukset.

Anytime Eye Catcher Tällä saa yllättävän näyttävää jälkeä aikaan, mutta varisee helposti.

Lumene Star Effect Tällä saa kaarevat, pitkät ja erotellut ripset. Tykkään.

Lumene Sky-Fi Volume Ennen sain tällä intensiivisen mustat, tuuheat ja todella pitkät
ripset, mutta tää toinen hylsy ei tee mitään  ???

Maybelline Full 'n Soft wp Ripset tosiaan jäi pehmeiksi, mikä on harvinaista ja iso plussa.
Pidensi ja tuuheutti hyvin, suht näyttävää jälkeä mutta ei niin isoa kuin esim. Volume Shockingilla saa.

Tristy

 • Vieras
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #13 : 05.06.07 - klo:15:44 »
L'oreal Longitude: Pidentää ja erottelee kivasti. Harja on sopivan kokoinen, saa siistiä jälkeä alaripsiinkin. Parhaimmillaan parin viikon päästä avaamisesta. Suoristaa kyllä taivutuksia jonkun verran, mutta näin mulla käy lähes jokaisen non-waterproofin kanssa.

L'oreal Lash architect: Joskus saa aivan ihanat ripset, mutta toisinaan klimppaa ja suoristaa niin pahasti, että tekee mieli itkeä. Mutta hyvä niinä päivinä kun toimii. Massaa tulee aika reippaasti harjaan.

L'oreal Panoramic curl: Tykkäsin. Hyvä perusripsari, ostan välillä Longituden sijasta tätä, jos haluan vaihtelua. Pitää taivutukset hyvin epävedenkestäväksi ja pidentää ja erottelee hyvin.

Maybelline Great lash: Sain tällä aivan järkyttävät klimppiripset. Näytti siltä, kuin olisin käynyt suihkussa ripsivärin kanssa. Jaksoin kokeilla kaksi kertaa ja putkilo lähti roskiin. Liian harva harja.

Maybelline Full'n'soft waterproof: En saanut tällä oikein mitään aikaiseksi, ei tehnyt juuri muuta kun värjäsi ripset. Tästä harjasta taas irtosi massaa mun makuun aivan liian vähän.

Maybelline Lash stylist: En tykännyt yhtään. Klimppasi ja suoristi ja teki hieman epäsiistiä jälkeä. Väriä tulee liikaa kampaan ja kun sitä joutuu pyyhkimään pois, menee ainetta hirveästi hukkaan, eikä siltikään toimi.

Lumene Star effect: Yläripsille tämä ei tee mitään muuta kun värjää ja suoristaa, mutta pienen harjansa ansiosta alaripsiin tosi hyvä. Muutaman kerran ostanut jostain supertarjouksesta ihan vaan alaripsiä varten.

Lumene Blueberry curl: Paras markettiripsiväri mun ripsille tai oikeastaan Diorshown ohella paras kaikista kokeilemistani ripsareista. Erottelee ripset kauniisti, taivuttaa ripsiä hieman ja pitää hyvin taivutuksen sekä antaa pituutta. Ostan ehdottomasti uudelleen.

Max Factor Masterpiece: Älyttömän huono mun ripsille. Suoristi, klimppasi, ei pidentänyt, eli kaikkea päinvastaista mitä haen ripsiväristä. Käytin kuitenkin urheasti loppuun muiden ripsareiden kanssa ja alaripsiin. Kallis.

Max Factor Lash silks: Harmillisesti tämän myynti lopetettiin joitain vuosia sitten. Oli lempiripsarini silloin. Tässä oli kaareva harja ja taivutti ripset ilman taivutinta. Teki eroteltua ja pitkää jälkeä.
« Viimeksi muokattu: 24.03.08 - klo:18:59 kirjoittanut Tristy »

cinzie

 • Vieras
Vs: Käyttäjäkokemukset markettiripsiväreistä
« Vastaus #14 : 10.06.07 - klo:16:11 »
Max Factor 2000 Calories: Suosikkejani, tuuheuttaa ja pidentää tosi hyvin. Ei leviä mulla millään, vaikkei olekaan vedenkestävä.

Max Factor Masterpiece: Ihan kiva arkiripsari, tällä saa siistit ja erotellut ripset. Ei mun mielestä kumminkaan maineensa veroinen. Levisi mulla myös melko helposti.

Maybelline Sky High Curves, vedenkestävä: Tätä käytin aina ennen, tekee jo valmiiksi pitkistä ripsistäni ihan mielettömän pituiset. Taivuttaa myös hyvin. Ei juuri tuuheuta. Miinusta vaikeasta poistettavuudesta.

Maybelline Volum' Express: Perusripsari, siistiä jälkeä. Ostaisin uudelleen.

L'oreal Telescopic: Tällä hetkellä suosikkini arkikäytössä. Tällä saa pitkät ja aika luonnollisen näköiset ripset. Pysyy hyvin.

L'oreal Volume Shocking, vedenkestävä: Tekee ripsistä ihan uskomattoman tuuheat ja pitkät. Jopa liian näyttävää jälkeä arkena käytettäväksi, mutta bileisiin ihan paras.