Kirjoittaja Aihe: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä  (Luettu 11789 kertaa)

Poissa Kikka

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3519
 • Antakaa määki huudan, määki olen.
Tämä ketju on tarkoitettu vain ja ainoastaan käyttökokemuksille liittyen selektiivisiin ripsiväreihin.

Ketju toteutetaan niin, että jokaiselta keskusteluun osallistuvalta henkilöltä on ketjussa yksi viesti per kirjoittaja, johon jälkeenpäin kokemuksien karttuessa itse muokataan päivityksiä ja esiin tulleita uusia näkökulmia tuotteiden toiminnasta ja ominaisuuksista.

Tuotteet listataan viesteihin selkeästi ja tuotteen nimi boldataan.

Kaikkinainen keskustelu selektiivisistä ripsiväreistä käydään tässä ketjussa:
Selektiiviset ripsivärit
« Viimeksi muokattu: 02.06.07 - klo:12:31 kirjoittanut Kikka »
Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen eikä mikään ole helpompaa. -Mymmeli

Poissa NarnianQueen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5089
 • Long Live the True King!
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #1 : 02.06.07 - klo:13:14 »
Clinique High Definition: Alkuun tuntui todella vaikealta tapaukselta, sain vain silmäni sotatuksi. Nyt olen harjaanuntunut jo hiemn, mutta silti en ymmärrä, mikä idea tällä ripsarilla on. En saa haluamiani kauniin kaarevia enkä siistejä ripsiä, paakkuiset kylläkin.... Käytän loppuun, koska sain lahjaksi, enkä viitis poiskaan heittää. Mutta en näe syytä uudelleen hankkimiselle.

Kanebo 38: On-off suhde tähän maskaraan. Luottoripsarini vuosien ajan, mihin välillä kyllästyin totaalisesti. Toisaalta helppokäyttöinen, siisti ja pieniharjainen, oivallinen luonnollista jälkeä haluavalle. Toisaalta, sottaa suht helposti. Puhdistuspuoli kohtalaisen helppoa kunhan riittävän lämmintä vettä saatavilla ja sitä jaksaa valella silmille. Runsas veden käyttö kuivahkon silmänympärysihon kohdalla ei välttämättä hyvä juttu jatkuvasti, varsinkaan talvella. Puhdistusliina helpottaa poistamista.

Lancôme Definicils Wp: Siistiä, luonnollista jälkeä, ei mitään liiallisia tehoeffektejä. Jos haluat näyttää siltä, että sinulla on irtoripset, tämä ei ole maskara sinua varten. Kevyttä korostusta ja katseen terästystä kaipaavalle nappituote. Helppo poistaa silikonipohjaisella aineella.

Omat ripseni melko pitkät ja kaarevat, olen niihin ihan tyytyväinen enkä kaipaa mitään superboostausvaikutusta  ;)
« Viimeksi muokattu: 26.05.08 - klo:23:28 kirjoittanut NarnianQueen »
"I believe in Christianity just as I believe that the sun has risen; not only because I see it, but because by it I see everything else." -C.S. Lewis

I believe in sunshine, even though I don't always see it. I believe in love, though I don't always feel it.

1b F/M ii

Poissa Lapanen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1806
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #2 : 02.06.07 - klo:16:05 »
Ekaksi mun ripsistä. Ne on suorat ja sojottavat alaviistoon, niitä on melko vähän, mutta ne ovat suht pitkät. Alaluomella ei ole ripsiä kuin muutama hassu.

Lancôme Hypnôse wp: Olin aika pettynyt tähän, ei tehnyt oikeastaan muuta kuin värjäsi ripset, taivutuskaan ei mitenkään erityisemmin pysynyt.

Dior Diorshow: Hyvä ripsari, teki ripset tuuhean näköiseksi. Tuoksu oli tunkkainen, taivutukset ei pysyneet. Täytyy kokeilla vielä waterproof-versio, luulen että sillä pysyisi taivutuskin.

YSL Volume effet: Tykkäsin tästä, erotteli ripset ja pituuttakin tällä sai. Taivutukset ei pysyneet koska ei ole wp ja tuoksu turhan voimakas.

Helena Rubinstein Lash Queen: Oon testannut tästä molemmat versiot ja koska wp pitää myös taivutukset, niin sitä käytän mieluummin. Hyvä ripsari, erottelee ja tuo pituutta. Harjassa on jännä "lovi" toisella puolella ja sillä puolella saa hyvin eroteltua ripset. Plussaa myös siitä, että ei ole hajustettu mitenkään.
Hiukset karkeat, kuivat ja aika voimakkaasti laineikkaat. Tällä hetkellä kerrostettu puolipitkä tukka. Kasvattelen hitaalla tahdilla.

Poissa Hue

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5052
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #3 : 02.06.07 - klo:16:18 »
Ripset on suorat ja melko pitkät. Yksittäinen ripsi on ohut, mutta onneksi ripset eivät ole kovin harvat. Alaripsiäkin on melko paljon ja ne ovat pitkät. Kaipaan arkeen sekä juhlaan kunnon megaräpsyttimiä!  ;)

Christian Dior Diorshow mascara Waterproof: Täydellinen mascara mulle; Pitää taivutukset todella hyvin, erottelee (-> tuo tuuheutta) ja pidentää. Diorshow on mun luottotuote, koska saan sillä täydelliset ripset.

Lancôme Fatale mascara: En ole kerennyt tutustumaan tähän mascaraan vielä kunnolla. Pitää taivutukset vesiliukoiseksi ripsiväriksi hyvin. Täytyykin kokeilla vaihteeksi!
« Viimeksi muokattu: 02.06.07 - klo:21:55 kirjoittanut Emi-lyn »
Favs: Sebastian Professional Penetraitt ja Hydre Conditioner, Wella SP Luxe Oil & GHD IV Styler.

Tristy

 • Vieras
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #4 : 02.06.07 - klo:16:41 »
Dior Diorshow waterproof: Paras kokeilemani ripsiväri. Pidentää, tuuheuttaa ja erottelee todella hyvin. Pitää taivutukset loistavasti. Tällä on kertakaikkiaan mahdotonta saada huonoja ripsiä ;)

Dior Diorshow: Ei uskoisi, että on sama ripsiväri kuin vedenkestävä versio. Tuuheutti, mutta ei pidennä. Suoristaa taivutukset. Massa oli jotenkin paksumpaa ja kökkööntyvämpää.

Lancôme Hypnôse: Pettymys. Perusripsariksikin huonohko, suoristaa taivutukset todella pahasti. Ei tee oikein mitään.

Helena Rubinstein Spider eyes mascara base: Ensimmäinen erillinen base-tuotteeni. En oikein huomaa eroa käytön ja käyttämättömyyden välillä, vaikka varsinaista ripsiväriä vaihtelisikin. Suoristaa taivutuksia, mutta ei onneksi klimppaa ripsiä. Jäänyt melko vähälle käytölle.

Poissa Stationery

 • Kosmetiikkafriikki
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4503
 • Kosmetiikkaholisti- Kauneus on asenteesta kiinni.
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #5 : 02.06.07 - klo:18:35 »
Omat ripseni ovat melko pitkät, mutta ohuet/eivät ole kovin tuuheat. Taipuvat hieman ihan ilman taivuttelua.

Lancome Fatale antaa kivasti tuuheutta ja pituutta, mutta käyttö vaatii harjoittelua. Näyttävät ripset, mutta ei kovin erotellut.

Lancome Hypnosesta en pahemmin pitänyt, hinta-laatu suhde ei tuntunut olevan kohdallaan. Pidensi ja tuuheutti hieman, mutta samanlaiset ripset saan lähs millä tanhansa tuuheuttavalla mascaralla. Ei klimpannut ripsiä yhteen, mistä plussaa.

Lancome Definicils ei tomi minunripsissäni, mutta käsittääkseni toimii lyhytripsisisä erinomaisesti usein. Ei tehnyt ripsilleni yhtään mitään, vaikka kuinka harjasin ripsiini.

Lancome L'extreme pidnetää hieman ja erottelee hyvin, kiva arkiripsari kun ei halua mitään näyttävyyttä. Itse tosin tykkään arkenakin että ripset näkyvät, joten käytän tätä toisten ripsivärien alla.

Lancome Flextencils tuuheuttaa ja pidentää ihan kivasti, tämäja Fatale ovat suosikkejani Lancomen mascaroista. Ei klimppaa ripsiä yhteen pahemmin.

Helena Rubinstein Lash Queen on ehdoton HG ripsivärini, kotoa löytyy tällä hetkellä n. 30 eri ripsiväriä ja kokemusta löytyy oikeasti varmasti lähes sadasta, mutta tämä on ehdottomasti ylitse muiden. Antaa näyttävät, mutta siistit ripset. Pidentää ja tuuheuttaa, mutta ei klimppaa yhteen. Tuuheuttaa nimenomaan erottelemalla ripset.

Helena Rubinstein Surrealist on ihan kiva perusripsiväri, tuuheutti hieman, mutta ei muistaakseni pahemmin pidentänyt. Ei tullut mitään kovin näyttäviä ripsiä.

Clinique High Definition toimii hyvin aina välillä. Antaa pitkät ripset, mutta ei pahemmin tuuhuta ja erottele.

Dior Diorshow harja oli jotenkin liian iso ja kömpelö minulle, sotki yläluomen ripsirajan useasti enkä saanut kovin näyttäviä ripsiä tuolla.
« Viimeksi muokattu: 02.06.07 - klo:19:34 kirjoittanut Stationery »
20-vuotiaana sinulla on kasvot, jotka luoja sinulle loi,
40-vuotiaana kasvot, jotka olet hankkinut ja 60-vuotiaana kasvot, jotka olet ansainnut.

Poissa Beatrix

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 896
 • Off to never-never land...
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #6 : 02.06.07 - klo:18:58 »
Kanebo 38: En omista ollenkaan perinteistä vedenkestävää ripsaria, vaan käytän tätä kun tarvin kestoa. Pysyy todella hyvin, ei varise ja peseytyy hyvin pois. Mulla toi lähtee semmosena kalvomaisena irti eikä jämähdä silmänalusille, mistä plussaa. Ei tuolla mitään bileripsiä saa, mutta sellaiset luonnolliset ja nätit.
2c F ii

Poissa MerGirl

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3275
 • Glittering around.
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #7 : 02.06.07 - klo:19:31 »
Dior DiorShow wp: tekee mahtavat ripset, isoa harjaa ei ole vaikea käsitellä, pitää taivutukset.
Dior Maximeyes: muistan tätä käyttäneeni, muttei ilmeisesti ollut kovinkaan vakuuttava, koska en muuta muista.
Clinique High Definition: toisella puolella harja ja toisella kampa tuntui ekaksi vaikealta käyttää, mutta ei ollut. Erottelee ja tuuheuttaa, tykkään paljon. Ei karise vanhanakaan.
Clinique High Impact: parhaimmassa kunnossa muutamaa viikkoa ennen "loppua". Karisee vanhetessaan. Välillä tekee loistavaa jälkeä, erottelee hyvin, välillä vetää klimppiin varsinkin ripsien juuresta.
Clinique Long Pretty Lashes: ei nyt erityiset pitkäksi tehnyt, mutta muuten oikein mainio loppuun asti.
Clinique Naturally Glossy: tosi luonnollista jälkeä saa tällä. Arkikäyttöön.
HR Lash Queen:toimii heti, tuuheuttaa, ei karise.
Lancome Definicils: kaikinpuolin hyvä, ainakin silloin joskus.
Lancome Flextenicils wp: tässä oli jotain outoa, ei oikein tarttunut, eikä tehnyt yhtään mitään muutakaan.
YSL Volume: ei huono, mutta taisi loppua kohden karista.
« Viimeksi muokattu: 05.06.07 - klo:18:57 kirjoittanut MerGirl »
“Driver picks the music, shotgun shuts his cake hole.”

Poissa Hunajapupu

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 7238
 • -2a M iii-
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #8 : 02.06.07 - klo:20:13 »
Helena Rubinstein: Lash Queen. Tuuheuttaa ja pidentää, ihanat näyttävät ripset. Tykkään kovasti Myös putkilo on mielestäni kaunis kullanvärinen ja harja toimii minulla hyvin. Sopii niin arkeen kuin juhlaan jos tykkää tuuheista ripsistä

Helena Rubinstein: Surrealist. En ole ehtinyt ottaa tätä vielä käyttöön vaikka se tuolla kaapissa jo onkin. Lisään käyttökokemukset myöhemmin.

YSL: Volume effet faux cils. Aivan upea ripsiväri! Tuuheuttaa ja pidentää todella hyvin, tällä saa erittäin näyttävät ja kauniit ripset aikaiseksi. Kestää hyvänä todella pitkään, edellinenkin putkilo oli mulla auki ja käytössä ainakin puoli vuotta ennen kuin alkoi varisemaan.

Kanebo: 38c. Tämä on ilmeisesti uudistunut sen jälkeen kun kokeilin tätä. Vanha versio oli ainakin kauhea, ei lähtenyt ripsistä pois lämpimällä vedellä helposti vaan tätä joutui nyhtämään irti ripsistä niin että ripset irtoilivat. Ei tuuheuttanut eikä pidentänyt, antoi lähinnä väriä ripsiin. Varmaan kauhein ripsari mitä tiedän.

Dior: Diorshow. Ihana ripsiväri, tuuheuttaa ja pidentää ja tätä voi huoletta laittaa monta kerrosta ilman että paakuttaa ripset. Suosikkejani.

Dior: Maximeyes. Tuuheuttaa, pidentääkin ehkä jonkin verran. Tekee todella nätit ripset, jos laittaa useamman kerroksen niin saa lisää näyttävyyttä. Tykkään.

Lancome: Hypnôse. Itselläni toimi arkiripsarina hyvin, ei valu eikä leviä. Tätä en voinut laittaa kuin max 2 kerrosta, koska useamman kerroksen laittaessani (koetin laittaa juhlameikkiin kolme kerrosta) meni jotenkin paakkuisen ja ruman näköiseksi.

Estee Lauder: Magnascopic. Tähän olin hieman pettynyt. Ei tuuheuttanut mitenkään erityisesti, aika perusripsari. Ei myöskään voinut laittaa useampaa kerrosta, max 2, koska muuten ripsari tönkkööntyi ja näytti rumalta. En osta uudestaan.

Estee Lauder: Projectionist. En ole ehtinyt vielä ottaa tätä käyttöön vaikka se tuolla kaapissa onkin, lisään kokemukset kunhan ehdin testata.

Shiseido: Mascara Base. Pysyy käyttökelpoisena äärettömän pitkään, pakkauksessa taisi olla että säilyy avattuna kaksi vuotta jos oikein muistan. Hyvä pohjustaja, ei näy ripsivärin alta eikä paakuta. Auttaa tekemään lopputuloksesta moninverroin tuuheamman ja pidentääkin ehkä hieman. Tykkään käyttää tätä etenkin Diorshown kanssa jolloin saan aikaan todella näyttävät ja massiiviset ripset.
iHerb alekoodi ensitilaajille: GUB005. Alekoodilla saa -10 dollaria jos tilauksen arvo 40 dollaria tai enemmän, alle 40 dollarin tilauksesta saa alea 5 dollaria.

Poissa Magia

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4644
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #9 : 02.06.07 - klo:20:55 »
Kanebo 38: Hyi kamala, mitkä lyhyet tönkköripset tällä tulivat. Lähti kokkareina pois silmistä, hankala poistaa, kun ripsiäkin lähtee.

Dior Maximeyes: Suosikkejani, tuuheuttaa ja pidentää niin paljon, kuin vain jaksaa kerroksia laittaa, aina vain tulee parempi tulos. Toimii paremmin hieman kuivuttuaan.

Lancome Hypnose: Tällä sai aikaan kauniin tuloksen, mutta en voi käyttää kun silmiä kirvelee jostain kumman syystä koko päivän.

Ripseni ovat todella suorat, tai lähinnä alaspäin taipuneet. Melko pitkät ja melko tuuheat.
« Viimeksi muokattu: 02.06.07 - klo:21:09 kirjoittanut Magia »

Poissa si3nna

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 742
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #10 : 02.06.07 - klo:21:07 »
Ripseni ovat hennot, eivät järin tuuheat ja normaalipituiset. Tarvitsen siistiä jälkeä tekevän ripsarin koska käytän vahvoja +-laseja.

Kanebo 38 Yksi suosikkiripsareistani. Tekee siistiä ja näyttävää jälkeä, pidentää mukavasti, mutta ripset ovat silti luonnollisen näköiset. Pysyy huippuhyvin ja helppo poistaa. Riittoisaa. Ainoana miinuksena se, että jos harjassa on liikaa väriä niin liimaa helposti ripsiä yhteen. Pikkuruinen harja on loistava, sillä saa tehtyä tarkkaa jälkeä ja saa helposti väriä ihan ripsen tyveen.

YSL Volume effet faux cils Ei sopinut mulle ollenkaan. Ei toiminut mun hennoissa ripsissä, teki niiden päistä ihan kamalat hämähäkinjalat, ja paakkuja ja muutenkin epäsiistiä jälkeä. Muistelen kauhulla!
« Viimeksi muokattu: 04.06.07 - klo:19:10 kirjoittanut si3nna »

Poissa siili

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2078
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #11 : 02.06.07 - klo:21:40 »
Omat ripset mustat, aika pitkät ja tuuheat. Hämähäkkiripset on kauhistus, ripsarin pitää erotella kauniisti.


Dior Ultimeyes Mascara Tykkään, nopeisiin aamuihin ihana. Harja on sopivan kokoinen ja kivan tiheä, erottelee erittäin hyvin. Muutamalla kerroksella saa super-räpsyttimet. Lähtee pois hyvin.

Dior: Diorshow Waterproof Itse ripsivärissä ei mitään vikaa, mutta harja oli kamala. Liian suuri mielestäni ja sotkin helposti ylä-ja alaluomenkin ripsiväriin. Vedenkestävyyden takia oli hankala putsailla sotkuja. Kerroksia joutui laittamaan useita saadakseen näyttävyyttä jolloin klimpitti helposti ja lopputuloksesta tuli suttuinen.

Dior: Diorshow unlimited Mielettomän hyvä harja tuohon perusversioon verrattuna, huomattavasti pienempi ja hiukan kaareva. Tykkään tästä kovasti, mutta lieneeko joku LE-tuote?

Lancome: Fatale Erottelee loistavasti, tykkään älyttömästi fatalen erikoisesta kampamaisesta harjasta. Tuo lisää pituutta ja runsautta. Vaatii aikaa, huolellisuutta ja tekniikkaa jotta saa kauniin tuloksen, eli ei sovi kiireisiin aamuihin. Pysyy kuin tauti, aika hankala poistaa.

Lancome: Definicils Perus ripsari, mutta en osta toiste koska Diorin UE on parempi. Ei oikein hyvä eikä huono, mutta kallis laatuunsa nähden.

Lancome: L'extreme Odotin tältä paljon, mutta petyin aika pahasti. Ei tee yhtä mitään muuta kuin tuo pikkuisen väriä! Kuivuttuaan sentään tuo hitusen massaa. Harja on tosi kova ja "raapii", ihan kuin teräsharjalla yrittäisi sutia ripsiään.

Clinique High Impact Erottelee, tuuheuttaa ja pidentää kauniisti. Yksi suosikkini!

Helena Rubinstein Extravagant Mascara Kauhea harja, kova ja harjakset töröttää joka suuntaan. En saanut millään siistiä tulosta.

Estee Lauder: Magnascopic Ripsari oli ihan kauhea. Klimppasi ripset yhteen ja jätti paakkuja, sai aikaan tosi nätit hämähäkit. 
Kauhea kampaaminen ripsiharjan kanssa että sai edes suhkot siedettävän lopputuloksen. En tykännyt harjasta yhtään, liian harva jotenkin. Lisäksi harjan päähän jää ihan kauhea ripsiväri-klöntti joka kerta kun pakkauksen avaa.

Kanebo: 38c. Hyvä perus ripsiväri, ostan tätä vuodesta toiseen. Lähtee helposti pois lämpimällä vedellä. Juhlalookin ripsiä tällä ei kyllä saa, klimpittää ripset yhteen jos laittaa liian monta kerrosta.

Shiseido: Mascara Base. Aika turha tuote itselleni, käytän mieluummin huonompia ripsareita pohjustukseen joilla saan siistimmän tuloksen.
« Viimeksi muokattu: 16.12.07 - klo:11:23 kirjoittanut siili »

Poissa J. Doe

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 929
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #12 : 03.06.07 - klo:01:46 »
Omat ripseni ovat kai aika keskivertolaatua: keskipitkät, eivät erityisen tuuheat ja melko suorat. Kaartuvat kuitenkin aika helposti ihan sormilla taivuttaen. Ripsiväriltä haluan erottelevuutta, tuuhennusta, pidennystä ja taivutusten pitoa.  Megaräpsyt ovat tavoitteenani.

Kanebo 38o
Tällä saa perusripset, siistit ja erotellut, mutta ei mitenkään erityisen runsaat. Harja on kätevänkokoinen ja helppo käsitellä. Pysyvyys erinomainen; laitan tätä aina alaripsiin, kun voin epäilläkään silmien vuotavan – ei suttaa alaluomia. Hyvin helppo poistaa, kun vaan on tarpeeksi lämmintä vettä saatavilla.

Estee Lauder Lash XL

Kamalin ripsiväri ikinä. Kuvottava haju, harmahtava väri, paakuttaa ripset ja suoristaa taivutukset. En osta koskaan enää!

Dior Diorshow wp
Tuuheuttaa, erottelee ja pidentää ripset niin, että ne osuvat silmälaseihin. :-* Ei kuitenkaan toimi vielä tuoreena, parhaimmillaan vähän kuivahtaneena, elinkaarensa puolessavälissä. Vanhempana (noin 2 kk käytön jälkeen) ei enää pidennä ja vähän paakuttaa. Ei kuivu laitettaessa liian nopeasti eli helppo lisäillä väriä, kunnes on kunnon megaräpsyt. Ripset jäävät joustaviksi. Helppo poistaa vedenkestävän silmämeikin poistoaineella.

Iso harja kömpelö ja hankala käsitellä, suttaa (liian) helposti yläluomen eikä alaripsiä uskalla ajatellakaan tällä värjäävänsä. Valuu helposti alaluomille eli suttaa päivän mittaan (rasvainen iho). Halvahkon oloinen putkilo.

Helena Rubinstein Lash Queen wp
Erottelee ripset erinomaiset, ei juurikaan pidennä. Pysyy paremmin kuin Diorin DS eli ei suttaa silmänalusia päivän mittaan. Pitää myös taivutukset paremmin. Ihanan ylellinen kultahylsy!

Kuivuu laitettaessa liian nopeasti, tulee vahingossa helposti paakkuripset. Jättää ripset ikävän koviksi ja jotenkin muovisen tuntuisiksi. Todella vaikea poistaa ripsistä! Vedenkestävän meikin poistoaineella saa liotella kaksien pumpulituppojen alla ennen kuin suostuu liukenemaan niihin.

Dior Ultimeyes
Pidentää ja erottelee erinomaisesti, ei tuuheuta. Pitää taivutukset hyvin. Hyvä harja. Perusripsiväri.

Poissa Triina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5720
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #13 : 03.06.07 - klo:01:51 »
Olen n00bie näiden kanssa, joten lista on vielä tynkä.

Ripseni ovat normaalipituiset ja -tuuheat, kaartuvat luonnostaan ja pitävät taivutukset hyvin. Suht vaaleina aika mitättömän näköiset, ripsiväri onkin tärkein meikkituotteeni. Haluan ripsiväriltä pituutta ja erottelua, klimppiset hämähäkkiripsset ovat karmeat. Viuhkamaiset ripset ovat kauniit.

Dior Diorshow
Kerrassaan mahtava ripsiväri. Tuuheuttaa, erottelee, levittyy liukuvan helposti eikä jätä liian kovaa tai karheaa pintaa. Hylsy on iso ja riittoissa, mikä tekee hinnastakin (ltax-free) suht edullisen, pysyy myös pitkään käyttökelpoisena. Aluksi olin aika avuton tämän kanssa, koska harja on niin iso, mutta kun lopulta opin käyttämään sitä, niin tästä tuli suosikkini WF Masterpiecen ohella. Pienimmät reunaripset on kuitenkin hankala saada siististi meikattua.  Ei sottaa normaalisti, mutta ei kyllä kestä kosteutta juuri lainkaan. Peseytyy helposti pois. Wp-versio on vielä kokeilematta, hankin sellaisen varmasti joskus.
« Viimeksi muokattu: 03.06.07 - klo:01:56 kirjoittanut Triina »

Poissa Kimara

 • Yleisvalvoja
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1462
 • Smartass
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä ripsiväreistä
« Vastaus #14 : 04.06.07 - klo:15:12 »
Dior: Diorshow Aluksi jättimäinen harja tuntui kuumottavalta mutta kun siihen tottui niin upeaa jälkeä tuli. Ripseni ovat kohtuupitkät mutta piikkisuorat joten taivutusten pysyminen on ongelma millätahansa vesiliukoisella. Tykkäsin tästä vielä enemmän kun oli ehtinyt kuukauden käytössä hieman kuivahtaa. Jos laittaa useamman kerroksen niin ripset tuntuvat vain kasvavan koko ajan  ja muuttuvan massiivisiksi ilman klimppiintymistä. Tällä saa kyllä aikaiseksi kunnon tekoripsi-lookin jos lähtee kerrosten lukumäärän kanssa mopo lapasesta  :) Ostan varmasti uudestaan.

Lancome: Fatale Ostin Strawberrynetistä heräostoksena, "halvalla kun sai". Tähän asti en ole kokenut mitään kovin suuria elämyksiä. Kolmiomalliseen harjaan tuntuu ainakin näin tuoreeltaan tulevan ihan liikaa väriä vaikka kuinka lääppisi ekstrat pois. Lisäksi levittely vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, olen ainakin omat ripseni saanut klimpeiksi useampaan otteeseen. Jos  jaksaa ajan kanssa nyhrätä niin ihan hienoa jälkeä tälläkin saa. Pidentää kivasti ja musta on tosi intensiivinen. Ei vaan tosiaan sovi töihinlähtöä edeltävään 10-minuuttia-ennen-kuin-bussi-lähtee -meikkaukseen. Pailukäytössä jees. Poispeseminen on myös operaatio sinänsä kun ei tunnu tavallisella eikä vedenkestävän meikin poistoaineella irtoavan ilman kunnon hinkkausta. Tuskin ostan uudestaan.
1a F ii Tukkakuva