Kirjoittaja Aihe: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä  (Luettu 3021 kertaa)

Poissa Kikka

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3519
 • Antakaa määki huudan, määki olen.
Tämä ketju on tarkoitettu vain ja ainoastaan käyttökokemuksille liittyen selektiivisiin luomiväreihin.

Ketju toteutetaan niin, että jokaiselta keskusteluun osallistuvalta henkilöltä on ketjussa yksi viesti per kirjoittaja, johon jälkeenpäin kokemuksien karttuessa itse muokataan päivityksiä ja esiin tulleita uusia näkökulmia tuotteiden toiminnasta ja ominaisuuksista.

Tuotteet listataan viesteihin selkeästi ja tuotteen nimi boldataan.

Kaikkinainen keskustelu selektiivistä luomiväreistä käydään tässä ketjussa:
Selektiiviset luomivärit
« Viimeksi muokattu: 02.06.07 - klo:12:37 kirjoittanut Kikka »
Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen eikä mikään ole helpompaa. -Mymmeli

Poissa Lapanen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1806
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #1 : 02.06.07 - klo:20:49 »
Lancome Pop Cherub-paletti: Mulla on toi 01 Cherie ja tykkään kyllä siitä. Ainoa miinus tulee siitä, että voidemaiset sävyt vaalean punainen ja vihreä saisivat näkyä hieman paremmin, varsinkin vaal.punainen näkyy melkein pelkästään hohteena. Värit levittyvät kauniisti laitettaessa ja pysyvät hyvin.

Dior 1 Couleur luomiväri: Mulla on sävy Amber plum, hieman kultaan vivahtava violetti. Se on pehmeä koostumukseltaan, vaatii muutaman kerrosta, jotta näkyy intensiivisenä. Tykkään kyllä, vielä aika vähällä käytöllä ollut.

Dior 5 Couleurs paletti:
 *Tender chic: Aluksi tuntui, että tästä paletista ei kovin hyvin irtoa väriä ja että meikki jää todella vaatimattomaksi. Yhdistettynä juuri tuohon Amber plumiin toimii hyvin. Tykkään sävyistä kyllä ja paletin valkoista, beigeä ja ruskeaa oon käyttänyt eniten.
*Sunset café: Koostumukseltaan pehmeämpää ja paremmin levittyvää kuin Tender chic, ihanan läpikuultavat sävyt . Tykkään!
Hiukset karkeat, kuivat ja aika voimakkaasti laineikkaat. Tällä hetkellä kerrostettu puolipitkä tukka. Kasvattelen hitaalla tahdilla.

Poissa Magia

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4644
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #2 : 02.06.07 - klo:20:58 »
Dior 5 Couleurs (Incognito): Toimii loistavasti, saa aikaan voimakasta tai vähemmän voimakasta jälkeä. Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus, kestää luomilla koko päivän. Plussaa hyvästä väriskaalasta.
« Viimeksi muokattu: 05.07.08 - klo:22:48 kirjoittanut Magia »

Poissa Supervixen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3191
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #3 : 04.06.07 - klo:18:01 »
Guerlain Touche de Beige - tässä luomivärissä maksaa vain kaunis kuori. Paletin neljä väriä ovat kauniita mutta laadultaan keskinkertaisia, vaalein sävy jopa hyvin heikkolaatuinen. Vaalein ja tummin sävy ovat hyvin hileisiä ja rapisevat eikä pigmenttipitoisuutta voi kovin kehua. Vaaleanpunainen ja vaaleanruskea sävy ovat kuin eri planeetalta; niissä on samettinen, pehmeä koostumus eivätkä varise yhtään. Käytänkin paletista eniten niitä. Tämän paletin perusteella en enää ostaisi Guerlainin luomivärejä ellei olisi jossain huipputarjouksessa.

Guerlain Corail Ambré - kuuluu Guerlainin uudistuneisiin quadeihin ja on ehdottomasti parempi kuin edeltäjänsä. Paletissa on haalea, helmiäinen kultapersikka, matta korallipersikka, hohtava tumma punaruskea ja outo harmaanbeige sävy jota en saa sopimaan muiden seuraan. Pigmenttiä ei paletissa ole mitenkään runsaalla kädellä lukuunottamatta tummanruskeaa, mutta koostumus on paljon parempi kuin vanhoissa. Corail Ambrélla saa aikaan hillityn ja turvallisen arkimeikin ilman pelkoa ylilyönnistä. Tykkään yhdistää palettiin jonkun värikkäämmän ja hohtavamman persikan kuten L'orealin Natural Peachin, ja tulos on heti eloisampi.

Dior Mystic Jade - Jännä väriharmonia; hyvin vaaleaa babymintunvihreää, hyvin vaaleaa omenanvihreää (mattoja kummatkin), hohtavaa persikkaa, samettista keskiruskeaa ja erikoista punertavaa, vihreään siftaavaa tummanruskeaa. Värit pysyvät hyvin ja niillä saa aikaan kauniin, hillityn meikin. Mintunvihreässä ja omenanvihreässä voisi olla hitusen enemmän pigmenttiä mutta on kai tarkoituskin että ne ovat todella nudeja sävyjä. Ensimmäinen Dior-luomivärini, mutta tämän perusteella ostan lisää. Tosin en Suomen ovh-hinnoilla.

Dior Sweet Illsion - Haalean kuulasta pastelliviolettia. Kovin monipuolisia meikkejä ei tällä kokonaisuudella yksinään saa aikaan mutta sellaisille lilafriikeille kuin mulle tää on ihana lisä meikkipussiin. Paletissa on kylmä vaalea violetti, kylmä vaaleanpunainen (nämä kaksi sävyä näyttävät paletissa lähes identtisiltä), neutraali hohtava vaalea mauve, tumma hileinen violetti sekä erittäin vaalea, aavistuksen verran vaaleanpunaiseen siftaava korostusväri. Sävyt ovat aika mattoja lukuunottamatta mauvea jossa on hohtavampi koostumus ja tumma violetti joka on ikävän kuiva ja rapiseva. Kaksi samansävyiseltä vaikuttavaa vaaleaa violettia osoittautuvat käytössä erilaisiksi; alempi on himmeämpi ja ylempi kuultavampi ja pigmenttisempi. Sweet Illusionilla saa aikaan kauniita, kuulaita arkimeikkejä ja sen sävyt sopivat hyvin tummempien violettien häivyttämiseen.

Clarins Nude Shimmers - Kuultava neljän sävyn paletti. Todella kauniit nudevärit joita käytän lähinnä "täytesävyinä" muissa meikeissä. Meikki pelkällä Nude Shimmersillä tekee omaan mieleeni liian hillittyä jälkeä. Hintalaatusuhde tuntuu tässä paletissa olevan kohdallaan. Tykkään kovasti.

Biotherm Play on kanervanliila sävy (numeroa en muista) - Tämä luomiväri tuntuu todella hyvälaatuiselta! Tekee kaunista, samettista jälkeä joka ei ole mattaa mutta ei helmiäistäkään. Pigmenttiä on runsaasti ja pysyvyys on kiitettävä. Ostaisin mielelläni useampia Biothermin luomivärejä mutta sävyvalikoima on heillä aika nihkeä. Harmi.

Kanebo Woody Brown - yksi ehdottomasti parhaimpia luomivärejäni. Tämän duon sävyt ovat uskomattoman pigmenttirikkaita ja levittyvät kuin unelma. Koostumus on pehmeä ja värit himmeästi hohtavia. Sopivat sekä päivä- että iltakäyttöön. Duon tumma kulta sopii upeasti yksinään käytettynä koko luomella kesällä kun kasvot ovat ruskettuneet. Ihmettelen miksei minulla jo ole useampia Kanebon luomivärejä?
« Viimeksi muokattu: 23.05.08 - klo:16:58 kirjoittanut Supervixen »

Poissa Eleonora

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2786
 • Fashion addict!
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #4 : 17.02.08 - klo:17:08 »
Guerlain:
 - Touche de Mandarine: hohtava beige, persikka ja persikkainen vaaleanpunainen ovat pehmeästi levittyviä, samettisia ja hyväpigmenttisiä värejä. Heikko lenkki on kimalteleva tummanruskea, joka on hieman rakeinen ja hankalasti levittyvä. Muutoin paletti on todella kaunis persikkainen, jolla saa hentoa, että vahvaa jälkeä.
- Touche de beige : hohtava beige, vaaleanpunainen ja hiekanruskea toimivat itselläni hyvin, kuten edellisessäkin. Tumma ruskea on taaskin rakeinen, mutta vaivannäöllä sen saa toimimaan.
- Touche de Brume : Periaatteessahan tämä on kiva. Savuisia sävyjä ja erittäin hyvin toimiva glitterinen musta. Vaalein sävy on paletin heikoin lenkki, liian rakeinen. Kuitenkin, kun omistan jo Diorin ND:n, jää tämä auttamatta kakkoseksi, koska se vain on parempi.

Dior:
- Incognito: Ensimmäinen Dior-palettini. Toimii hyvin ja värit ovat pehmeästi levittyviä. Nudemeikki onnistuu, mutta myös vahvempi luukki. Kaikki värit ovat ensiluokkaisia.
-Flower Blossom: Hentoja värejä kaikki, mutta toimivia sellaisia. Ainut, että alakulman hileinen vaaleanpunainen, joka on älyttömän rakeinen,  olisi voitu korvata tummemmalla värillä, koska tämä tarvitsee tumman värin seurakseen.
-Night Dust: äärimmäisen hyvälaatuinen paletti, jolla saa todella monipuolisia meikkejä. Vaikka musta on hileinen, ei se ole rakeinen ja toimii äärettömän hyvin rajauksissa.
- Beige Massai : kauniin lämpimät ruskeat mattahkot sävyt, ja koko paletissa äärimmäisen hyvin pigmenttiä. Monipuolisia meikkejä tälläkin.
- Sunset Cafe: kesäinen, hohtava paletti, jossa pigmenttiä omaan makuuni kivasti. Meikkejä saa näyttäviä, mutta kevyt kesämakeuppikin onnistuu. Kaikki värit erittäin hyvälaatuisia, mutta yläkulman korostusvärille on hankala keksiä erilaisia käyttötapoja.
- Tropical : Trooppiset, kirkkaat sävyt, joilla yksistään on vaikea saaa kivaa meikkiä, mutta kesällä tai yhdisteltyinä toisiin toimivat kivasti. Pigmenttiä on paljon ja hohtoa jonkin verran.
- Moonray : kaikki värit ovat valkoisena hohtavia pastellivärejä, jotka heijastelevat luomilla kivasti. Ongelmana on ainoastaan varjostusvärin puuttuminen. Kaunis, hohtava paletti jokatapauksessa, joka sopii hyvin kevyitä värejä kaipaavalle.
- Pure Dreams: ohutta, läpikuultavaa jälkeä tekevä paletti, jossa äärettömän kauniit sävyt. Luonnollinen lopputulos johtunee läpikuultavuudesta, voimakasta meikkiä en tällä saa tehtyä.
-Silver Goddess: pehmeät smokymaiset värit, jotka levittyvät hyvin lukuunottamatta paletin heikkoa lenkkiä, eli ihmeellistä vaaleansinistä, joka todellisuudessa onkin vaaleanpunainen. Huonopigmenttinen väri ja paletin kanssa yhdistänkin aina Tropical-paletin turkoosia.
- Pink May: sävyt ovat erittäin hohtavia, mutta silti hyväpigmenttisiä. Tälla saa aikaan sekä ihanan keveitä ja heleitä luukkeja, että vahvempaa jälkeä. Toimiva peruspastellinen paletti kaikille.
- Pink Idol : Yksi favoriteistani. Sävyt semihohtavia, pigmenttisiä ja samettisia. Yläkulman punavihertävä hiukan outo, mutta senkin saa toimimaan.
- Petal Shine : Kaunis hohtava vaaleanpunertava paletti, joka toimii kokonaisuudessaan hyvin, eikä sisällä ainoatakaan huonoa väriä.
- Earth Reflection: Hohtava, luonnollisiä sävyjä sisältävä paletti, jolla saa aikaan monipuolisia merkkejä. Ei huonoja värejä.
- Tropical Lights : kauniin minttuisia ja vihreitä, hempeitä sävyjä sisältävä palwtti, jossa hohtoa ja pigmnettiä samassa paketissa. Värit ovat hohdosta huolimatta vahvoja.
- Myriade: Sininen paletti, jossa monta hyvää ja muutama huono väri. Hohtoa on, mutta vaaleammat värit eivät juurikaan tuo väriä luomille, kun taas tummemmat ovat hyväpigmenttisiä ja toimivat rajauksina erinomaisesti.
- Water Mist: Hyväpigmenttinen, semi-hohtava paletti, kaikki värit erinomaisia. Saa halutessaan joko sinistä tai violetinvaaleanpunaista jälkeä. Vahva meikki onnistuu, samoin hento ja väritön.
- Stylish Move: Metallisen kuultava violettipaletti, jonka jokainen väri on loistava koostumukseltaan. Sisältää omaan silmääni sekä kylmiä, että lämpimiä sävyjä, mutta saa monipuolisesti meikkejä aikaan. Yksi suosikkejani.
- Amber Treasure: juhlameikkiä en tällä saa  tehtyä, mutta se ei ole kiinni pigmentistä, vaan sävyistä. Sopii päivämeikkiin loistavasti. Hohtava, kaunis paletti, joka ei tosin ole kovin monipuolinen.
- Precious Hope : Kivoja, raikkaita vihreitä savunsävyjän kanssa. Osaksi matta, osaksi hohtava paletti sopii keskinkertaisen pigmenttinsä ansioista päivämeikkiin hyvin.
- Gris Vip : kyseinen palettihan on vanhanmallinen, mikä ei haittaa, koska tämähän on loistava. Kaikki värit ovat tosi pigmenttisiä ja intensiivisiä, mutta saa tällä haaleaakin jälkeä. Kaikenlaiset meikit onnistuvat tällä. Laadullisesti ihan lemppari, mutta värimaailmaa ei voi sanoa suosikikseni, vaikka oikein kaunis sekin.

Clarins:
- Pastel Shimmers: minttu, keltainen kulta, vaaleanpunainen ja lila, jotka ovat oikeastiin hohtovärejä, eivät siis kovin erottuvia. Kivoja näistä tekee se, että mustan rajauksen päälle levitettyinä tulos on upea.
- Nude Shimmers: Kauniit luonnolliset, hohtavat sävyt, mutta luomille ei valitettavasti jää sävyä niin paljon. Päivämeikkiin sopivia sävyjä, mutta pigmenttiä saisi tosiaan olla enemmän.
- Blue Shimmers: Sinisen, lilan ja vaaleanpunaisen hohtavia sävyjä, joista erotuksena muihin paletteihin löytyykin hyvin pigmenttiä ja väriä. Paletin ainoa ongelma on korostusvärin puuttuminen.
« Viimeksi muokattu: 04.04.08 - klo:00:35 kirjoittanut norah »
2cCiii,kullanvaalea n.8-9 asteinen vaalennettu, yli BSL - mittainen helposti kuivuva tukka.  Suosikit Tigi O&H ha sekä i- herb:n tuotteet <3 Meikkipuolella suosikkeja MAC ja Dior.

Poissa Triina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5720
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #5 : 05.07.08 - klo:19:03 »
Guerlain

Touche de Beige

Rusehtavan/roosansävyinen neljän värin paletti. Värien yhteensopivuus on hyvä, mutta jälki ehkä turhankin lämmintä. Koostumus hieman epätasainen, mutta pigmenttiä on mukavasti. Vaaleanpunainen ja kaakaonruskea ovat samettisia, pehmeitä värejä, etenkin kaakao on kaunis. Persikkainen hohtava  beige ja suklaanruskea ovat rakeisempia, mutta eivät niin pahasti, että vaikeuttaisi käyttöä. Pidän paletista, mutta sen käyttö on jäänyt aika vähälle. Hyvä peili ja tukeva rasia.

Shiseido

Dusk to Dawn
Kaunis harmaan ja lilan sävyinen neljän värin paletti. Värit ovat tasalaatuisia, pigmenttisiä ja pehmeästi levittyviä, näillä saa vaihtelevan ja harmonisen meikein aikaan. Vaalea korostusväri upuu tosin. Paletin omat applikaattorit ja sivellin ovat laadukkaita. Parhaita luomivärejäni.

Dior

Beige Massai

Omistan tämän, mutta en ole käyttänyt. Värit ovat itselleni liian lämpimät. Näyttää pigmenttiseltä ja samettiselta.

Sunset Cafe

Huonoimpia Diorin paleteista. Pigmenttiä on vähän, värit eivät erotu toisistaan ja kostumus on useassa napissa rakeinen ja höttö. Värit ovat kauniit, joten ärsyttää kahta enemmän.

Pink Idol
Parhaimpia Diorilta. Pehmeä, levittyvä koostumus, upeat värit ja loistava pigmentti. Värien harmonia ei kuitenkaan ihan natsaa yhteen, tässä on oudosti sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä. Pidän silti paljon.

Sweet Illusion
Kaunis kylmä violettipaletti, mutta värit muistuttavat liikaa toisiaan. Tarvitsee jotain lisäksi jos haluaa syvyyttä meikkiin. Laatu erittäin hyvä, tummin sävy ehkä hieman heikompi kuin muut. Kaltaiselleni lilafriikille must-have.

Tender Chic
Helppo ja toimiva paletti perusmeikkiin. Saa sekä nudea että vahvempaa jälkeä. Laatu hyvä. On jäänyt aika vähälle käytölle jostain syystä.

Stylish Move
Ehkä se kaikkien aikojen HG. Täydelliset sävyt ja tällä saa erittäin monipuolista jälkeä. Laatua ja pigmenttiä löytyy, hieman varisevat sävyt, mutta lopputulosta se ei haittaa. Kertakaikkiaan mielettömän kaunis ja harmoninen paletti ja kuin tehty omiin sävyihini. Tämä oli ensimmäinen selektiiviseni ja herätti kiinnostuksen muihin Dioreihin.

Tropical Light
Hohtava, keväinen paletti. Kauniit sävyt, jotka sopivat hyvin yhteen ja korostavat vihreitä silmiäni nätisti. Pigmenttiä löytyy tarpeeksi, mutta runsas hohto syö intensiivisyyttä. En vierasta hohtoa, joten itselleni sopii hyvin arkeenkin, mutta jollekulle toiselle sitä voisi olla liikaa. Tällä saa pirteän raikkaan lopputuloksen ja monipuoliset värit sallivat erilaisia variaatioita. Ainoastaan vaalea mintunvihreä oli hienoinen pettymys, se näkyy luomella lähinnä pelkkänä vaaleana hohteena.

Goldfever
Viileitä ja vaaleita hohtavia kullansävyjä. En ole vielä kokeillut silmämeikkiin.

Poissa Varla

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2264
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #6 : 07.07.08 - klo:00:07 »
DIOR 5 COULEURS

Tropical lights: Ihana vihreä hohtava paletti. Kaikki sävyt natsaa toisiinsa ja saa monipuolisia meikkejä. Erittäin hyvä laatu, ei moitittavaa. Parhaita.

Pink may: Keijumaisen heleät pastellisävyt. Ja tosiaankin heleät, tällä ei vahvaa tulosta saa. Kuitenkin kiva hohto koostumus, ei valitettavaa.

Spring bouquet: Kivat yhteensopivat pinkin ja harmaan sävyt. Tasainen Dior laatu, ei ehkä huippukärkeä mutta kyllä tätä käyttää.

Sweet illusion: Ihana! Vaaleat violetit sävyt ja yksi tumma. Tumma on vähän rakeinen mutta toimii silmänurkassa. Tällä sai pohjustuksen kanssa hyvin näkyvät meikin. Parhaimmistoa.

Tropical: Oikein raikkaat sävyt, turkoosi ehkä heikoin lenkki. Tällä saa kivan värikkään trooppisen meikin.

Sunset cafe: Harmittaa että piti mennä tämä ostamaan. Lämpimälle ihmiselle sopiva paletti. Uskomattoman huonot rakeiset värit, ei tule mitään luomille. Dioria huonoimmasta päästä.

Gris VIP: Ehkä ihan pigmenttiset värit, mutta miten käytät ihan vaaleita ja todella tummia sävyjä yhdessä?

Dolce vita: Eka Diorini. Hyvälaatuinen ja kivat väriyhdistelmät.

Night dust: Ihana ja todella hyvä pigmenttisyys, paitsi mustassa. Sille en keksi käyttöä. Mutta tämä on kanssa parhaita, monia sävymuunnoksia saapi aikaan.

Incognito: Omistan mutta en ikinä ole käyttänyt. Kerron kun kokeilen...

Stylish move: Ihana vihreille silmille. Saa vahvan dramaattisen meikin tai kevyemmän. Tämäkin parhaita, ei moitittavaa toimivuudessa.

Silver goddess: Tämä ehdottomasti parhaita! Saa kepeän päivämeikin tai vahvan iltameikin. Liukuvat ja hyvälaatuiset värit.

Secret charm: Huippu! Ihan paras! Uskomattoman pehmeästi levittyvät sävyt, tässä paletissa ei huonoa ole, täysi 10. Tätä käytän vain bileisiin, ettei tämä kulu...

Myriad: Aika huono rakeinen ja haaleahko paletti. Kauniit siniset sävyt kuitenkin. Paitsi se kasarisininen.

Seascape: Tätä palettia en ole oppinut käyttämään. Haaleat pastelliset värit joita ei oikein voi keskenään käyttää vaan vaatii kaveriksi toisen paletin värejä.

Charming fantasy: Pinkin ystävälle must. Tosi hyvä ja laadukas paletti, ei valitettavaa tästäkään.

Earth tones: Tumma hyvälaatuinen paletti, jolla saa pelkän ruskean meikin tai vaihtelua lisäämällä  punaista tai vihreää. Punainen on kaunis rusehtava sävy, ei mikään paloautonpunainen.

Twilight: Metalliset harmaan ja sinisen sävyt. Ihana hileinen musta. Loistava pigmentti. Saa päivä- ja iltameikkejä.

Mauve Chic: Tämäkään ei pettänyt, tummia malvan ja violetin sävyjä. Hyvät pigmentit.

LANCOME

Yleisesti tykkään paljon Lancomen luomiväristä. Huteja ei ole sattunut ja laatu on tasaista. Mulla on paljo nminipaletteja, en jaksa arvostella yksistään niitä.

Lancome Pop Cherub-paletti: Kermamaiset vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä, näitä en saa toimimaan siveltimellä tai aplikaattorilla. Muut sävyt ihania, tosi helpot häivyttää ja saada natsaamaan toisiinsa.

CHANEL

Stage lights: Tämän perustella ei enää Chaneleita mulle. On tosi nätit violetit/vaaleanpunaiset värit mutta kun missä se pigmentti? En tykkää tälläisistä keveistä väreistä, kyllä tähän hintaan pitää olla pigmenttiä. Ei toimi edes kosteana.
« Viimeksi muokattu: 09.11.08 - klo:11:43 kirjoittanut Pelinainen »
Hang up the chick habit

Poissa hampiainen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1393
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #7 : 07.07.08 - klo:13:42 »
Chanel (kaikki paletteja)
kaiken kaikkiaan väriä on vaikeaa saada napeista irti, paitsi kosteana onnistuu. Kosteana levitettyjen häivytys vaan tahtoo olla enemmän kuin hankalaa. Kuluvat todella nopeasti. En ostaisi täysihintaisena, kaikista paleteistani olen maksanut alle 20e.

Mysteres: En saa näillä sävyillä kovin kaunista lopputulosta. Sävyt ovat melko voimakkaat eivätkä mielestäni oikein sovi toisiinsa. Muihin palettien sävyihin yhdistelemällä saa hyvän lopputuloksen. Pronssinsävy on ihana.
Ocres: Tämä on todella kaunis väriyhdistelmä. Ocresilla saa ihanan persikka-kullansävyisen meikin, halutessaan keveän ja freesin, mutta  paletissa olevalla tummanharmaalla saa aikaan myös smoky-lookin.
Spices: kauniit hohtavat vaaleat sävyt (valkea-vaaleanpunainen-kulta-ruskea), täydellinen arkimeikkiin. Kaunista jälkeä luomilla ja kestää ihan hyvin.
Stellaires: Tämä on kiva paletti, jolla saa kullanhohtoisen biletysmeikin aikaan. Joskus käytin tätä paljon, nyt on vähän jäänyt uudempien jalkoihin. Sävyt ovat ehkä vähän haaleat.

Dior

Golds: aivan ihanat, lämpimät maanläheiset sävyt. Pigmentti ja levittyvyys erinomaiset, muutenkin laadultaan hyvä paletti. Saa monenlaista meikkiä aikaiseksi. Yksi suosikeista.

Estee Lauder (kaikki yksittäisiä luomivärejä)
Kaikki kokeilemani luomivärit ovat olleet tasaisen toimivia, pigmenttiä on kivasti ja sävyt ovat nättejä. Sopivat paremmin arkeen kuin juhlaan.

Blue Sphere: En pidä sävystä, joten ei ole tullut käytettyä kuin muutama kokeilu.
Candy Cube: Oikein kaunis vaaleanpunainen, minulle varma valinta arkimeikkiin.
Ginger Drop: Tosi kiva sävy ja erittäin hyvin yhdisteltävissä, myös varma valinta, jos ei ehdi arkiaamuna miettiä kauaa, mitä luomaria laittais.
Ivory Box: Hyvä luonnollinen vaalea kulmaluulle
Mint Ice: Söpö vaaleanvihreä
Mocha Cup: Jotenkin ehkä mielestäni huonommin levittyvä sävy kuin muut? Tai sitten johtuu siitä, että käytän tätä usein rajaukseen, mihin ei välttämättä sovellu

Lancome (paletteja)

Color Fan Kesän 2006 kausipaletti, tosi kesäiset ja kauniit sävyt, mikä tekee tästä varman valinnan lomamatkalle. Paletti on hauskasti viuhkan muotoinen: ihan kiva, mutta aika epäkäytännöllinen idea. Värit levittyvät ja kestävät mukavasti, muissa paitsi vaaleanpunaisessa on myös hohdetta. Pigmenttiä voisi olla enemmänkin.
4Romance: Vaaleanpunaisessa sävyssä on hileitä, mikä on erittäin ärsyttävää. Muuten hyvä paletti arkimeikkiin joskaan ei laadullisesti mielestäni mikään killeri. Levittyy kuitenkin ok ja sävyt sointuvat toisiinsa ihan hyvin, joskaan en kauheasti välitä kanervansävystä, joka paletissa on ilmeisesti tarkoitettu banaanivarjostuksen tekoon. Lisäksi paletin valkoinen väri on vähän liian valkoinen, joku luonnollisempi sävy olisi parempi.
OZ: aika räväkät värit, yhdistäminen + käyttö vähän hakusessa.. Sopii paremmin kesään kuin talven kalpeuteen..
Une Femme Coquette: turhan viileät ja haaleat sävyt mulle, joten meni myyntiin. En saanut tällä kivaa lopputulosta aikaiseksi.
« Viimeksi muokattu: 08.06.09 - klo:15:22 kirjoittanut hampiainen »

Poissa Neo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1253
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #8 : 26.08.08 - klo:14:41 »
Dior 5 couleurs>

Night Dust Tosi monipuolinen paletti, saa hillittyä ja näyttävää jälkeä. Ainoastaan ruskeaa sävyä en käytä oikeastaan ollenkaan, aivan liian lämmin sävy minulle. Laadultaan huippu, värit levittyy hyvin ja sointuu toisiinsa.

Silver Goddess Hohtavat värit, levittyy todella hyvin. Kaikkia värejä käytän, vaikkakaan en välttämättä yhdessä. Yksi suosikeista.

Earth Reflections Täydellinen paletti. Todella laadukas ja sävyt on ihan huippuja eikä liian lämpimiä niinkuin monissa ruskeissa tuppaa olemaan. Vaalein beige antaa aivan ihanaa hohtoa  :-* ehdoton lemppari!

Sunset Cafe mielestäni tylsät värit eikä vaan sovi mulle. Ei myöskään Diorin laadukkaimpia paletteja, jotenkin hassu. En ihan ymmärrä miksi piti ostaa. Luultavasti lämminsävyisille sopii paljon paremmin.

Water Mist Tätä tulee tosi harvoin käytettyä enää nykyään. Vaaleanpunaista ja -sinistä käyttelen joskus mutta tummansinistä en ole käyttänyt pariin vuoteen, liian matta nykyiseen makuun. Violetti on on ihan ok, käy varjostuksiin joidenkin helmiäislilojen kanssa. Laadullisesti on kyllä hyvä paletti.

Pink Attitude Täysin turha paletti. Ei mitään hyvää sanottavaa. Paitsi että halavalla sain.

Secret Charm Kauniit sävyt mutta en vaan osaa yhdistellä niitä. Vihertävän ruskea on liian lämmin. Sen muutaman kerran kun olen palettia käyttänyt olen kyllä levittyvyyteen ja kestoon ollut tyytyväinen mutta värit on vaan mulle vääriä.

Dior 1 couleur Vanhaa mallia, sävy Snow-jotain, teksti on kulunut pois. Hyvä perus vaalea, käy kaiken kanssa. Pysyy hyvin ja aika neutraali, ei matta eikä kovin hohtava.

Guerlain duo/liner L'heure fumee Kivat perusvärit käy hyvin päivämeikkiin. Rajausjutskasta tykkään, antaa sellaisen pehmeän ilmeen. Värit pysyy ja levittyy hyvin. Mii laiks!

Yves Saint Laurent duo Vanhanmallinen ruskea. Levittyi hiukan huonosti, huonompilaatuinen kuin esim Diorit. Väreistäkään en loppujen lopuksi tykännyt, jotenkin tunkkaisia.
« Viimeksi muokattu: 26.08.08 - klo:16:25 kirjoittanut Neo »

Poissa Minsku

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1341
Vs: Käyttäjäkokemukset selektiivisistä luomiväreistä
« Vastaus #9 : 26.08.08 - klo:15:01 »
Dior 5 Couleurs

Sunset Cafe: Mun ensimmäinen selektiivinen luomiväri. Tosi kivat sävyt, korostaa sinisiä silmiä tosi nätisti, mutta harmillisesti liian lämminsävyinen muuten mun väritykseen. Yhdistelemällä muihin luomiväreihin tämä on ihan kiva ja saa itselle paremmin sopivaa jälkeä aikaan. Osa sävyistä on hieman huonopigmenttisiä, mutta kunnon pohjustuksen kanssa ihan käyttökelpoisia.

Pink Attitude: Ei oikeastaan harmita tämän osto, vaikka sävyt on aika rakeisia eikä kovin yhteensopivia. Tykkään kuitenkin paletin pinkistä ja sinisestä, koska ne hohtaa nätisti. Harmaa ja persikka on aivan surkeita ja valkoinenkin on liian perusvalkoinen ja vielä huonolaatuinen. Tätäkin kun muihin yhdistelee niin saa ihan onnistunuttakin jälkeä aikaan, mutta yksinään aika surkea paletti. Vaatii tosi hyvän pohjustuksen, jotta sävyt näkyy edes vähän.

Silver Goddess: Mun ehdoton lempparipaletti! Saa tummaa ja vaaleaa jälkeä halutessaan. Täydelliset kylmät sävyt ja koostumus. En keksi mitään negatiivista sanottavaa, arvosana täysi kymppi.

Incognito: Tämä oli mulle täysin turha ostos. Vasemman puolen sävyt on liian lämpimät, keskimmäiselle sävylle ei ole mitään käyttöä, ainoastaan oikean reunan sävyjä tulee käytettyä joskus. Tällä ei saa tummaa eikä näkyvää jälkeä aikaan mitenkään, mikä on ehdoton miinus. Jos haluaa oikein nudelookin, niin tämä käy siihen, mutta harvemmin itse sellaista teen.

Pink May: Ihana kevätpaletti. Harmittavaa, että sävyt ei kauhean hyvin erotu toisistaan, eikä tälläkään saa erityisen vahvaa jälkeä, mutta kun tähän yhdistää tummaa violettia, niin saa tosi kivan meikin. Hohtaa ehkä mun makuun vähän liikaa, mutta kyllä sen hohdon kesällä ja keväällä kestää. Kiva vaalea paletti.

Myriad: Täydellinen sininen paletti! Tällä ei saa mitään karseaa kasarimeikkiä aikaan eikä nämä siniset ole mauttomia. Aivan ihana paletti, saa jaetun kakkossijan mun listalla. Sävyt ovat hyvälaatuiset lukuunottamatta minttua, joka on vähän rakeinen, mutta ei häiritsevästi.

Petal Shine: Tämäkin hohtelee minun makuun vähän liikaa, mutta kosteana levitettynä hohto pysyy kurissa, sävyt eivät ole yhtään rakeiset. Keskimmäiselle sävylle en oikein keksi käyttöä, mutta muut sävyt ovat aivan ihanat. Tällä saa tehtyä tummempaakin jälkeä, kun tässä on mukana tumma violetti. Ihana paletti sekä päivä- että iltakäyttöön, joten pääsee jaetulle kakkossijalle Myriadin kanssa.

Stylish move: Minipaletti. Liian lämpimät/punaiseen taittavat sävyt minulle.
Alarivin violetit sävyt tekee silmät itkeneen näköisiksi. Keskimmäinen valkoinen on kiva kun hohtaa pinkkinä, ylärivin sävyjä pystyy myös käyttämään jotenkin. En ostaisi ikinä täysikokoisena, ei sovi ainakaan näihin sinisiin silmiin.
« Viimeksi muokattu: 26.08.08 - klo:15:04 kirjoittanut Minsku »