Kirjoittaja Aihe: Raidoitus  (Luettu 234782 kertaa)

Poissa Neriana

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2684
Vs: Raidoitus
« Vastaus #180 : 09.05.08 - klo:10:15 »
Olen ajatellut raidoitta itse kotona hiukset, ihan muutama paksu raita tuohon päälle vähän lisää vaaleutta tuomaan.. Nyt hiukset sellaiset hunajan/kinuskin väriset.. Risteytykset  ;D

Olen käynyt raidoittamassa kampaajalla 1kk välein mutta nyt kampaaja lomalla ja pitkä juttu.. :D

Eli en halua mennä muualle ja maksaa maltaita..

Omat hiukset ovat melko huokoiset käsittelyiden jälkeen joten vähän epäilyttää miten käy.. en halua raidoista purkkaa tai varsinkaan sitä että rupeavat katkeilemaan.. Ajattelin käyttää garnierin kit väriä..

onko jotain ohjeita tai vinkkejä millä saisin käsittelyn mahdollisimman hellävaraiseksi hiuksille?
periaatteessa ovat jo tumman vaaleat mutta haluaisin vain vähän sävyeroja.

Poissa terde

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 190
Vs: Raidoitus
« Vastaus #181 : 09.05.08 - klo:13:07 »
Lainaus
Edit. semmosta on vielä pakko kysyä, että niistä mun vaaleista raidoista on kuitenkin 3 kuukautta aikaa, niin vaikuttaako ne sitli vielä niin paljon, että mikään tumma väri ei pysy?

Se riippuu aika paljon aiempien käsittelyjen määrästä ja hiusten kunnosta.

Mulla jossain vaiheessa veivattiin edes takas monta kertaa eli laitettiin raidat ja värjättiin pois, niin kyllä musta tuntuu, että ne on vieläki vaikee saada peittymään kunnolla! Siks harkitsen vakavasti ennen seuraavien raitojen ottamista... :-\

Neriana: Toi Garnierin Highlight Kit on ihan hyvä kyllä.. Mä laitoin sen kyllä sormin kun noi harjat tuppaa vaan takuttaa. Taitaa olla vähän miedompi verrattuna joihinki muihin raita-aineisiin, tukka ei kärsiny eikä tuoksukaan ollu paha. Ite kastelin vähän niitä hiuksia mitä en halunnu raidottaa, jotta raita-aine ei tarttuis niihin.

Käytin sitä ruskeille hiuksille tarkotettua ainetta ja ihan hyvin se toimi - kuva hiusmuutosten sivulla 87..
« Viimeksi muokattu: 09.05.08 - klo:13:22 kirjoittanut terde »

Poissa Neriana

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2684
Vs: Raidoitus
« Vastaus #182 : 09.05.08 - klo:13:35 »
Hiusmuutos ketjussa sivuja on vain 80...  ::)

Onko sivu väärin vai vika etsijässä :D Okei.. Hyvä ettei kuluttanut niin paljon.. Mitä eroa on muuten sillä ruskeille tarkoitetulla, vaaleille tarkoitetulla garnier kitillä?

PS: Löysinkin oikean hiusmuutoksia ketjun :)

------------------------------------------------------------------

Nyt on garnierin kit paketi hankittu..
Huomasin ohjeesta että tuo levitetää KOSTEISIIN hiuksiin  :o
Eipä ole koskaan ennen levitetty raita-ainetta kosteeseen tukkaan..
Voiko tuonne alle laittaa sitten jätettäviä? Lopputulos ei olisi ehkä niin kuiva..?

« Viimeksi muokattu: 09.05.08 - klo:16:25 kirjoittanut Neriana »

Poissa terde

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 190
Vs: Raidoitus
« Vastaus #183 : 09.05.08 - klo:16:35 »
Mä laitoin ihan kuivaan tukkaan... en tiedä onko sillä sitte suurtakaan merkitystä?

Ainakin se ero niissä on, että ruskeille hiuksille tarkotetuista tulee kuparisemmat ja vaaleille taas jonkunlaiset vaaleet.. Hah, hyvin selitetty :D  Nojoo, mut en usko, että jätettävillä aineilla on kuitenkaan hirveesti vaikutusta lopputulokseen..

lily

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #184 : 10.05.08 - klo:15:14 »
Voiko tuota Garnierin Highlight kitin vaaleille hiuksille tarkoitettua käyttää, jos on ruskeat hiukset? Ja onko sillä helppo tehdä siistejä raitoja?

Poissa Neriana

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2684
Vs: Raidoitus
« Vastaus #185 : 10.05.08 - klo:18:08 »
Nooh.. Mitä nyt oman kokemuksen perusteella laittelin muutamaan täysin tumman ruskeaan kohtaan niin todella nopeasti vaalensi jätti tosin itsellä hiukan oranssihtavaksi sillä en uskaltanut pitää ihan koko vaikutusaikaa (20min)..

Itsellä kun tahtoo aina räjähtää nuo hiukset  ::)

Mutta tuskin ekalla kerralla saa ihan platina raitoja vaikka pitäisi kauemminkin.. Kyllä ne aika lämpimiksi tahtoo jäädä.. Toisaalta itsellä tukka ei kuivunut yhtään (hätäilin turhia..  :-\) joten voi varmaan uusia käsittelyn melko pian..
Ajattelin kokeilla noihin tummimman keltaisiin kohtiin uudestaan n. parin viikon jälkeen.. Edellytää kyllä kaikkia muhituksia ja öljyjä yms.

Siistejä tuolla ei ollut helppo saada.. Se levitysharja vain tarttui hiuksiin, joten heitin sen hiiteen, samoin hanskat, ja levitin aineen sormin.. Itsellä oli märät hiukset kun tätä tein.. Kannttaa ottaa joku kaveriksi, minulla kuitenkin suurin osa jo vaaleaa joten "levinneet" raidat eivät näy.. Mutta jos koko pohja on tumman ruskea niin kaveri on ihan ehdoton minusta..


Poissa terde

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 190
Vs: Raidoitus
« Vastaus #186 : 12.05.08 - klo:14:37 »
Lainaus
Voiko tuota Garnierin Highlight kitin vaaleille hiuksille tarkoitettua käyttää, jos on ruskeat hiukset? Ja onko sillä helppo tehdä siistejä raitoja?

Luulenpa, että se vaaleille hiuksille tarkotettu raita-aine ei oo tarpeeks tehokasta ruskeille hiuksille, joten siks ne on lajiteltu hiusvärin mukaan.. Eli tuskin sais kovin näkyviä raitoja.

Mun mielestä toi oli vähän vaikee levittää, ite kans laitoin loppupeleissä sormin ku tuntu, että muuten sotkee paljon enemmän..

Poissa Neriana

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2684
Vs: Raidoitus
« Vastaus #187 : 12.05.08 - klo:15:49 »
Hei! Toi oli muuten just mitä on pitänyt kysyä! Et miksi nuo Kitit on lajiteltu vaaleat, ruskeat, tumman ruskeat mukaan :D

Onko se todella niin että ruskeille, tumman ruskeille tarkoitetuissa on vaikkapa voimakkaampi vaalennus?

daffodil79

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #188 : 25.05.08 - klo:23:13 »
Katselin kaupassa noita väriraita pakkauksia. Olikohan se Live:llä sellainen pinkit tai violetit raidat ???. Kuitenkin Mitäs tuumitte onnistuiskohan kaupan väriraidat pakkauksella mun hiuksiin pinkit tai liilat raidat? Hiukseni on sävyä arviolta latvoista 5.6 tai 6.6 ja juuresta n 20 cm pituudelta6.6 tai  7.6.  Eli punaiset Mutta latvat tummemmat kuin juuresta. Pituutta on 80 cm ja kuntokin ohan ok. Lähinnä mietityttää millaisen sävyn nuo tekee ja onnistuskohan raidat itse tehden kaupan pakkauksella.

Poissa Katariina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1084
Vs: Raidoitus
« Vastaus #189 : 10.06.08 - klo:21:08 »
Mä laitoin eilen sen Garnierin raitavärin, missä tulee mukana huppu ja koukku. Laitoin todella monta ja ohutta hiustupsua, eli sellainen "kokopään aurinkovaalennus" mitä siinä esitteessä luki. Annoin vaikuttaa 35 min (suositus oli mun sävylle 25-45min). Itselläni on tummat keskiruskeat hiukset. Ja raidoista tuli aivan ihanat. Ohuet vaaleat raidat ruskeiden seassa. Ei tullut yhtään oranssit toisinkuin sillä Garnierin pienemmällä raitavärillä (jossa on mascaraharjan näköinen levitin).Lisäksi hupun avulla sai siistit ja tasaiset raidat, ei "länttiä sinne tänne". Pidin todella vaikka sai nähdä vähän enemmän vaivaa hiusten onkimisessa. Hintaa paketilla oli Robin Hoodissa 9,90e.
We need to slow down- so I can catch you
We need to slow down- so you can catch me

FiiBa

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #190 : 10.06.08 - klo:21:26 »
Lainaus
Laitoin Avonin uudella Advance Teqnique Summer Rescuella  raitoja harjalla, joka tuli mukana. En kai osannut käyttä, koska aine värjäsi lähes kokonaan hiukset. Onko kellään siitä kokemusta?
Minulla on kans tuota mutta kun itse kokeilin sitä, en saanut mitään aikaiseksi, mulla on kyllä värjätty tummanruskeaksi hiukset. Oliko sulla oma väri vai värjätty alla?

GoldenBangle

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #191 : 19.06.08 - klo:23:47 »
Mä oon käyttänyt huppua monta kertaa, ja melko pitkiinkin hiuksiin. Kädet vähän väsyy kun nyppii niitä tupsuja.. Hupulla voi tehdä ihan ohuita raitoja helposti, mutta myös vähän paksumpia, kun vaan onkii tarpeeksi niitä hiuksia aina yhteen tupsuun. Oon laittanut reilusti hoitoainetta sen jälkeen kun olen huuhdellut raita-aineen pois, mutta ennen hupun poisottamista, niin se on irronnut hyvin ilman takertelua ja takkuamista.

Poissa Amilo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1659
Vs: Raidoitus
« Vastaus #192 : 19.06.08 - klo:23:52 »
^Hupun sisään voi myös laittaa talkkia tai perunajauhoja, mutta hoitoaine kikka on myös hyvin toimiva.
Olen kanssa itselleni tehnyt pitkiinkin hiuksiin huppuraitoja, itselle tehdessä on kyllä ylivoimaisesti helpoin tekniikka. Ja saa itseänsä syyttä jos hiukset takkuaa  ;D Asiakkaille en kyllä pitkiin hiuksiin laita huppua, koska ei tiedä kuinka se hius takkuuntuu ja kuinka arka päänahka on.

Jolanne

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #193 : 24.06.08 - klo:11:45 »
Ajattelin laitattaa ruskeisiin värjättyihin hiuksiin runsaat vaaleat raidat, joista olen haaveillut jo jonkin aikaa. Vähän huolestuttaa hiusten kuivuminen tuon operaation yhteydessä.. Olen teetättänyt värinpoiston mustiin hiuksiin ja hiuslaatu on hyvä (no, ainakin vielä). Ajattelinpa siis kysäistä että mitä itse ammattilaiset sanoisivat tälläisestä, onko turhaa pelätä hiusten hamppuuntumista?

Poissa terde

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 190
Vs: Raidoitus
« Vastaus #194 : 24.06.08 - klo:13:47 »
Mä en oo ammattilainen, mut mulla ainakin raidotus kuivattaa hiuksia. Huomaa heti eron ku värjää yksväriseks, miten koko pehko pehmenee! Nyt taas kun on raitoja, niin pesunki jälkeen ihan takussa.. Voihan se tietty olla yksilöllistä jne. Oikeilla aineilla (jätettävät hoitsikat ym.) saa tietysti vähän apua.