Kirjoittaja Aihe: Raidoitus  (Luettu 234781 kertaa)

Poissa Ulrika

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1244
Vs: Raidoitus
« Vastaus #195 : 24.06.08 - klo:13:57 »
^ Sama vika täällä. Itselläni ainakin vaalennetut raitakohdat kuivuvat käsittelyssä ja tilanne paranee, kun värjää yksiväriseksi/pois vaaleasta. En tiedä mikä tuossa on, mutta vaaleat ei minulle sellaisenaan sovi pitkässä juoksussa. Pari kampaajaakin on tuosta joskus puhunut, mutta en muista mikä siinä oli syynä, että näin tapahtuu.
Tänään on nimenomaan tekemispäivä!

Jolanne

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #196 : 25.06.08 - klo:11:37 »
No, kävin eilen sitten kuitenkin laitattamassa ne haluamani raidat. Hiukset (no ainakin vielä) tuntuvat ihan samanlaisilta kuin ennenkin, eikä takkuisuutta pesun jälkeen ollut.

Täytyy kyllä sanoa, että muutos oli aika hurja. Jotenkin en uskonut, vaikka pyysinkin kunnon raitoja, että ne todella muuttaisivat hiusten väriä näin paljon. Kerrankin kampaaja ymmärsi ajatukseni kerralla.

Täytyy nyt ajan kanssa katsoa, että mitä hiukset tykkäsivät..

Poissa terde

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 190
Vs: Raidoitus
« Vastaus #197 : 26.06.08 - klo:09:51 »
Mäki kävin sitte ottamassa lisää raitoja ku halusin, että ne näkyy kunnolla. Aika paksuilta näyttää tossa edessä ja melko vaaleet verrattuna tähän ruskeeseen pohjaan. Meinasinkin, et ehkä liiankin vaaleet, joistain kohtaa vähän kellertävät vaikka laitoin hopeeshampoota.

Mitään ideoita mitä sävyä laittaa raitojen päälle? Ehkä vähän beigempään suuntaan.. Mulla on Garnierin ultra kirkas tuhkanvaalee sävy, mutta siinä lukee, et "voimakkaasti vaalentava", niin en tiedä kantsiiko käyttää? Ehkä joku kevytsävy tms. ois paikallaan?

Edit.  Kun kukaan ei ehtiny vastata, niin kävin jo ostamassa värin.. Natural&Easyn sävyn 542. Tällanen tuli..
« Viimeksi muokattu: 27.06.08 - klo:17:35 kirjoittanut terde »

daffodil79

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #198 : 30.06.08 - klo:16:56 »
^Näyttää oikein kivalta nuo sun raidat Terde. Nyt iski kyllä mullekin raitahimo, ja pitkäänhän mä olen suunnitellutkin. Viimeeksi tekemäni vaaleet raidat ei toiminut punaisessa tukassani.

Millä värillä kannattas kokeilla raitoja 6.66 (7.66) hiuksiin. En halua vaaleita raitoja mutta jotkut tummemmat voisi toimia. Mulla siis nuo vaaleat raidat ei tuu millään halutun värisiksi ja polttaa hiukset... :(.  Onkohan ainut vaihtoehto pinkkiin tai liilaan raitaan ottaa ns. teippipidennys- raita...?

Poissa nukka

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 753
Vs: Raidoitus
« Vastaus #199 : 07.07.08 - klo:22:27 »
Onko Garnier Nutrisse Blond raitaväri minkälaista? Onko kuinka vahvaa ja minkälaiset raidat sillä tulis semmosiin keskiruskeisiin hiuksiin?

blogi - hius- ja kauneusjuttuja, kasvispainotteista ruokaa, koiria ja luontoa.

Iherb alekoodi: VED234

Anskubansku

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #200 : 21.07.08 - klo:16:28 »
APUA!:)
 
Mullakin olis raidoitukseen koskevia kysymyksiä  :) Eli itse oon värjänny hiukset blondeiksi, oikee väri on perussuomalaisen maantienväri. Haluaisin värjätä mustia raitoja tai ihan tumman ruskeita samantyylisesti kun esim. Cascadalla (Anna Abreullakin on vähän sitä tyyliä mitä haen mutta raidat saisivat olla tummemmat) Ajattelin värjäyttää raidat itse, sillä minulla ei ole tietoakaan mistä löytäisin ammattitaitoisen ja edullisen parturikampaamon. Ja epäilen myös värinkestoa jos käyn parturissa, niin mieluiten itse värjäisin:D
    En ole löytänyt raidoiksi tarkoitettua mustaa väriä tai tumman ruskeaa kauppojen hyllyiltä, niin pystyykö raidat tekemään tavallisella koko päähän levitettävällä värillä? Muistan joskus, kun sukulaiselleni tehtiin vaaleita  ruskeisiin hiuksiin koko pään värillä ja folioliuskojen avulla ja tuloksena oli se, että vaalea väri oli vetäytynyt kokonaan juurin ja tuloksena oli iso läntti keskellä päätä. Pelottaa että käy samoin vaikka värit ovat varmasti kehittyneet 10 vuotta sitten tapahtuneen jälkeen. Ja olisiko huppu parempi vaihtoehto kun folio?

Poissa Amilo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1659
Vs: Raidoitus
« Vastaus #201 : 21.07.08 - klo:20:42 »
^Ihan normaalilla värillä kampaajakin ne raidat tekisi. Ei ole olemassa erikseen mitään tummia raitavärejä.
Paksut raidat saa helpoiten tehtyä foliolla, jos käyttää huppua saattaa väristä tulla sekava ja hupun avulla raitoja on vaikea kohdentaa haluamiinsa kohtiin.

Paras väri folion sisälle on sellainen väri jonka koostumus on crememäinen, geelimäiset värit saattavat valua foliosta ulos. Kaveri on varmasti hyvä apu folioraitojen teossa.

Poissa Luna

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2271
Vs: Raidoitus
« Vastaus #202 : 24.07.08 - klo:09:31 »
Muistan joskus, kun sukulaiselleni tehtiin vaaleita  ruskeisiin hiuksiin koko pään värillä ja folioliuskojen avulla ja tuloksena oli se, että vaalea väri oli vetäytynyt kokonaan juurin ja tuloksena oli iso läntti keskellä päätä. Pelottaa että käy samoin vaikka värit ovat varmasti kehittyneet 10 vuotta sitten tapahtuneen jälkeen.

Tuossa on mielestäni kyse siitä, että sukulaisellasi oli värjätty ruskea tukka johon yritettiin tehdä raitoja vaalealla joka ei ole värinpoistaja vaan perus vaalea väri, joka ei siitä syystä purrut kuin juureen ja muu osa näytti värjäämättömältä. Tuohon lisättynä se virhe että raidat laitettiin alkavaksi ihan juuresta reilulla värimassalla, niin lopputuloksena ei vaan voi olla mikään muu kuin tuo mikä tuli. Värit eivät siis "vetäydy" juureen ja päänahkaan.

Anskubansku

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #203 : 24.07.08 - klo:22:14 »
Kiitos paljon vastauksista:) ehkä nyt selviän tästä:)

Poissa beachbunny

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 683
Vs: Raidoitus
« Vastaus #204 : 29.07.08 - klo:22:34 »
Voiks raitoja laittaa värinpoistoaineella, esim tolla Garnier'n värinpoistolla? Ajattelin jos sillä tekis huppuraidotuksen.

Onko kampaajien käyttämä raita-aine yleensä vahvempaa ku toi G:n värinpoisto?

stylist

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #205 : 04.08.08 - klo:14:40 »
Voiks raitoja laittaa värinpoistoaineella, esim tolla Garnier'n värinpoistolla? Ajattelin jos sillä tekis huppuraidotuksen.

Onko kampaajien käyttämä raita-aine yleensä vahvempaa ku toi G:n värinpoisto?

Kampaaja voi valita voimakkaamman hapetteen tarvittaessa, eli kampaajalla voi olla "vahvempaa" raita-ainetta.

Poissa Herya

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1147
Vs: Raidoitus
« Vastaus #206 : 07.08.08 - klo:12:06 »
Olen värjäämässä raitoja garnierin blond km1 raitavärillä, mutta mulla on pienoinen ongelma. Mulla on ennestään vaalennettu tukka n.9 asteiseksi, mutta oma juurikasvuni on nyt aika pitkä, lähentelee varmaan 5cm ja n.8 tasoa. En voi enään värjätä koko juurikasvua kun ei päänahka kestä vaalennusta. Miten siis käy tuon jo vaalennetun osan, jos siihen päälle laittaa vaalentavaa raitaväriä? Millaisia toimenpiteitä kannattaisi tehdä ennen raitoja? Entä jälkeen? Ehkä jotain rakennepaikkausta?? Mites sitten kun raidoitettu tukka kasvaa ja taas pitäisi saada raitoja niin voiko siihen päälle sitten taas laittaa?

Poissa Amilo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1659
Vs: Raidoitus
« Vastaus #207 : 07.08.08 - klo:20:35 »
^Hemppa
Suosittelisin ainakin laimentamaan hoitoaineella sen raitavärin mitä laitat jo vaaleisiin. Onko tarkoituksesi siis saada myös siitä jo vaalennetusta osasta vaaleampaa? Jos on niin, jaa raitaväri kahteen osaan ja laita toiseen sekaan hoitoainetta. Sitten levitysvaiheessa laita käsittelemättömään hiukseen se normaali aine ja pituuksiin missä on jo väri se laimennettu. Näin vältyt pituuksien räjähtämiseltä.

Poissa Herya

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1147
Vs: Raidoitus
« Vastaus #208 : 08.08.08 - klo:00:13 »
^No siis ei vaaleasta varmaan saa enää vaaleampaa. Mietin vaan että helpompi on sitten sutia joka puolelle kun tuossa garnierin raitavärissä on se huppu mukana. Mutta toi on varmaan hyvä idea jos vaan saan sen toimimaan miten neuvoit  ;)

vaalentaja

 • Vieras
Vs: Raidoitus
« Vastaus #209 : 23.09.08 - klo:15:47 »
Mites onkos joku kokeillut tuota Elean Miss Magic raitaväriä ?  :)

On niin halpa, niin vois kyllä kokeilla tähän nykyiseen tummaan tukkaan..

Ja sitten, jos on tietoa, niin paljon vaalentaa ? Kuinka paljon paketti sisältää aineita ? Ja jos joku on käyttänyt, niin minkälaisista hiuksista olet raidoittanut ja kuinka vaaleaa tulosta tullut ?  ;D

PS. Kuva ois ihan kiva, jos jollain ois tuloksesta !  ;)