Kirjoittaja Aihe: Mineraalimeikkien kokemukset  (Luettu 8032 kertaa)

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5094
Mineraalimeikkien kokemukset
« : 01.06.08 - klo:21:58 »
Tämän ketjun voi vapaasti poistaa tai yhdistää muihin, jos on tyhmä idea! Mutta samaan tapaan kuin merkkikohtaisissa kokemusketjuissa, tällekin ketjulle olisi hyväksi, jos jokainen vastaa ketjuun vain kerran ja joko päivittää viestiä tai poistaa vanhan kun kirjoittaa uudelleen.

Ajatuksena olisi siis koota omat mineraalimeikkisuosikit eri käyttötarkoitukseen tähän tyyliin:

Meikkipohja: LaurEss Minimalist, väri Radiant Fawn luonnolliseen ja mattaan meikkiin, nyt kesällä taitaa olla siirtyminen astetta tummempaan ja lämpimämpään Ivoryyn tarpeen, tosin se ehkä kaipaisi hieman lisäkeltaista Golden -sävystä. Todennäköisesti myös Dreamworld Mist hohtavampaa pohjaa kaipaillessa, täsmälleen oikea sävy on vielä hakusessa.

Primerit: Varsinaisista primereistä en ole vielä innostunut, minua ei mineraalipohjan lievä kiiltely päivän mittaan haittaa, etenkin kun Minimalist näyttää lievästä kiillosta huolimatta oikein kivalta. Mutta isompien huokosten ja hiusjuonteiden häivyttämiseen Pure Luxen Eraser -tahna on mainio tuote meikin alla tai sen päälle varovasti taputeltuna.

Peiteaineet: Meow Purrfect Cover Concealer (ei Undereye-versio), yllättäen peittämiseen toimivat minulla parhaiten selkeästi pohjasävyäni (Ocicat) lämpimämmät sävyt, Frisky Chartreux on erinomainen väri. "Omanvärinen" peiteaine Meowilta näyttää lähinnä vaaleanharmaalta läntiltä iholla, johtunee mustien väripigmenttien ja korkean sinkki/titaanioksidipitoisuuden yhdistelmästä. Meowin peiteaine on hienojakoista ja kestää hyvin iholla.

Lumiere Healing Concealer keltapohjaisena. Peittää hyvin silmänaluset ja kosteuttavasta koostumuksesta plussaa. Tuoksu ei ole kovin miellyttävä, mutta onneksi ei kovin voimakas.

Kevyeen peittämiseen riittää kyllä Minimalist tai Mist yksinäänkin.

Viimeistelytuotteet: Dreamworld Whipped Cream, uskomatonta airbrushed-lookia ja keveää hohdetta. Minimalist eikä Mistkään oikeastaan erillistä viimeistelyä kaipaa, sillä molempien pinta on jo itsessään todella kaunis. Mutta Whipped Creamilla saa hieman vaaleaa hehkua pintaan (sisältä päin valaistun näköinen iho) ja hillittyä hohdetta.

Poskipunat yleisesti: EDM

Poskipunat, suosikkisävyjä:
EDM Best Friends (matta malvapinkki)
Soft Touch (todella helppo lähes huomaamaton vaalea persikka)
Waffle Cone (pehmeä ruskea ja vähän kimalletta)
Bouquet (toinen matta malvapinkki)
All Smiles (matta raikas oranssi)

Hakusessa raikkaat punasävyt ja pinkit.

Bronzerit:
EDM Soft Bronzer
Morning Cup (hyvä varjostusväri, tosi harmaa, mutta jotenkin toimii minulla silti)
Meow Sunsplasher Ocicat Medium, ehdoton kesäsuosikki! Kaunis, kevyesti hohtava koostumus - ja väri sopii naamaan täydellisesti.


Luomivärit ja rajaukset yleisesti: SheSpace, Fyrinnae, Dreamworld

Suosikkiluomivärejä ja rajauksia:
EDM Wild Flowers (täydellinen arkiharmaanruskea)
SheSpace Side Stepped (silkkinen savuvioletti)
Baited Breathe (katsetta avartava pohjustusväri, lisäsin Pigment barissa kimalletta joukkoon)
Powder Burn (upea persikkakultainen pohja/korostussävy)
Acidic Reign (sähäkkä riikinkukonsininen)
Meow Tail of Woe -rajaus (harmaata kuparihohteella)
Sourpuss (vihertävänharmaa kuparihohteella)
Cat Call (kaunis, kimaltava petrooli)
Fyrinnae Taurus: Nudesävy, jossa juuri sopiva aavistus persikkaa ja silkkimäistä moniväristä mikroshimmeriä (epäsuorassa valossa ei kimalla vaan näyttää kermamaiselta). Aivan ehdoton pohjustusväri, todellakin avaa katseen ja persikkaa on juuri sopivasti korostamaan silmien sinisyyttä olematta kuitenkaan yleisvailutelmaltaan persikka (jos nyt joku ymmärtää mitä tarkoitan ;D). Barely there -meikkiin vaikka yksinään.
Alimalta yksittäisiä suosikeita ei ole vielä valikoitunut, kun sampleja on niin paljon.

Hohdetuotteet: Meow Crystalline Cat Glow, LaurEss Glow. Molemmat "hileettömiä" hohteita, Meow viileä valkoinen, LaurEss pehmeä vaalea beige.

Huulimeikit: Alima Rhubarb, todella kevyt raikastava arkisävy, jota voi sutia huulille vaikka ilman peiliä, EDM Plum Dust, viileä, hieman huulia tummentava sävy, sopii väreihini täydellisesti ja pysyy erittäin hyvin. Todella kivoja mineraalihuulimeikkejä ovat Silk Naturalsin Organic glossit (hyvin huulirasvamaisia, mutta pigmenttiä on kuitenkin enemmän kuin aavistus) ja Demi glossit (lähes huulipunan peittävyys).

Kokeiltuja merkkejä (enemmän tai vähemmän): EDM, Lily Lolo, Meow, Alima, Lumiere, Pure Luxe, Dreamworld, Fyrinnae, SheSpace, LaurEss, Lumiere ainakin.

Iho on ajoittain pintakuiva sekaiho, satunnaisia finnejä on ja lieviä ikääntymisen merkkejä. Etenkin hiusjuonteet osoittautuivat mineraalipohjalle haasteeksi ja nuo luettelemani sain toimimaan iholla niin, että eivät korosta juonteisuutta. Hyvää tavaraa on myös Aliman pohja, mutta valitettavasti Aliman oliivisävyt ovat omalle neutraali-oliiviselle iholleni liian värikkäitä, eivätkä keltapohjaisetkaan sulautuneet hyvin. Jos ihonsävyäni pitäisi määritellä sanoin, niin se olisi ehkä tuhkaneutraali keltaisella vivahteella. Tai neutraali oliivi keltaisella taitolla. Ruskettuessa väri lämpenee hieman ja keltaiset sävyt vahvistuvat vähäsen.

Silmät ovat (tumman)siniset ja hiukset tummanvaaleat/vaaleanruskeat tuhkansävyiset. Omien värieni yleisvaikutelma on varsin viileä, mutta saan sekä vaatetuksessa että meikissä myös etenkin raikkaat lämpimät sävyt toimimaan itselleni hyvin.
« Viimeksi muokattu: 01.07.08 - klo:10:48 kirjoittanut Lila »
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa Shi Shi

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1306
Vs: Mineraalivalinnat
« Vastaus #1 : 18.06.08 - klo:22:34 »
Pistänpäs korteni kekoon. Oon kokeillut Everyday Mineralsia, LaurEssia, Lily Loloa, Lumierea, Pure Luxea ja Youngbloodia.

Meikkipohja: Everyday Minerals semi-matte: sopivan värin joudun sekoittamaan itse (pohjavärinä yleensä Golden Fair) ja pysyvyys ilman viimeistelypuuteria on melko huono varsinkin paksuina kerroksina. Tykkään kumminkin kevyen kuulaasta lopputuloksesta etenkin siitä, että tämä lähtee hinkkaamatta pesussa pois, eikä ärsytä ihoa millään tapaa.

Primerit: -

Peiteaineet: Kuivaan vuodenaikaan ja täsmäkäyttöön Lumieren Healing concealer sävyssä Light Medium Yellow. Yleensä riittää EM:n semi-matten buffaaminen sormin haluttuun kohtaan ennen varsinaista pohjan levitystä.

Viimeistelytuotteet: EM Natural Reflection Light, joka häivyttää meikkipohjasta viimeisetkin jauhoisuudenrippeet ja toimii kevyenä freesauksena yksinäänkin. Hyvin hienojakoista ja höttöistä puuteria, joka ei varsinaisesti hohda, mutta ei tee mattapintaakaan. Voi kun vaan sais tän sävyn semi-mattena, on mulle just eikä melkein täydellinen.

Poskipunat yleisesti: Everyday Minerals (polvistutaan maahan ja kumarrutaan toistuvasti ojentaen käsiä Austinin suuntaan)

Poskipunat, suosikkisävyjä: EM:lta mm. Snooze Bar (vaalea persikkainen hohtava aurinkopuuteri), Theme Park (pehmeästi persikalla taitettu kullanhohtoinen vaaleanpunainen = HG!!), Email Me (matta rusehtava aprikoosi), Tea Time (hohtava lämmin rusehtava)... Pure Luxelta löytyy myös todellinen helmi: Apricot Honey (kullanhohtoinen hunajainen aprikoosin-toffeensävy).

Bronzerit: Tuossa ylempänä mainitut EM Snooze Bar ja Pure Luxe Apricot Honey. Mä en yleensä löydä varsinaisista aurinkopuutereista sopivia sävyjä.

Luomivärit ja rajaukset yleisesti: Tullut käytettyä lähinnä Pure Luxea ja Lily Loloa. PL:lla on näistä enemmän susia, mutta enemmän on sävyjäkin. Ei ole tullut enää jauhoja pöllyteltyä, kun huomasin, että mun silmät sietää sentään MACin (silmä)meikkejä vielä.

Suosikkiluomivärejä ja rajauksia: Lily Lolo Sticky Toffee, Mudpie, Smoky Brown, Sandy Shore, Orchid. Pure Luxen Susan, Mango Tango, Peach Parfait, Frolic, Blue Jeans... (äh, katsokaa sieltä kaikista meikeistä ne mitä viime karsinnassa säästin  ::) )

Hohdetuotteet: Hakusessa...

Huulimeikit: Koklattu Lumieren Lumi Lips ja EM:n Cherry Fizz -kiilto, enkä oikein jaksa enää näiden pohjilta mineraalihuulituotteista innostua.

Mulla on kauttaaltaan kuivuuteen taipuvainen, hemmetin herkkä ja ohut sekaiho. Epäpuhtauksia on hyvin vähän. Peitettävää on lähinnä talvella, kun iho on ohuimmillaan, vaaleimmillaan ja herkimmillään, eli paitsi punoittaa herkemmin niin punoitus myös näkyy. Aika kevyellä tasoituksella pärjään yleensä. Monen mineraalin kanssa on ollut ongelmana joko ihon rasvoittumisen villiintyminen ja siitä johtuva liejuuntuminen tai vastaavasti liika kuivattavuus ja hiusjuonteiden väestöräjähdys.

Ihonväri on vaalea kelta(kulta?)-oliivi. Mullakin on ollut vaikeuksia löytää sopivaa sävyä eri firmojen pohjista, mutta miksaamalla ongelma poistuu. Yleisväritys on lämmin, silmät vihreät, hiukset tummanvaaleat kullantaitolla. Liian murretut, tosi kylmät tai hailakat sävyt ei sovi mulle meikissä ollenkaan, vaikka muuten oonkin aika kaikkiruokainen värien suhteen.
Ara jo estic molt bé, gràcies! :: 2a M-F i :: " When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." -Jimi Hendrix

Poissa Amber

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 442
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #2 : 18.06.08 - klo:23:13 »
tähän mennessä kokeiltuja Lilo Lolo, Pure Luxe, Alima ja Aubrey Nicole. Paljon on siis vielä kokeilematta ;)

Meikkipohja: Aliman Neutral 2 ja Lolon Blondie. Alimasta tykkään hieman enemmän, koska peittää tarvittaessa näppylät hyvin.

Primerit:  -

Peiteaineet: En ole vielä löytänyt mieleistäni, kokeiltu Lolon Peep-o sekä Blondie cover up ja AN:n Saffron corrector. Aliman pohja toimii loistavasti myös pelkästään täsmä peittämiseen punaisille alueille.

Viimeistelytuotteet: Lolon Flawless Silk Powder

Poskipunat yleisesti: Pure Luxe, Alima

Poskipunat, suosikkisävyjä:
Pure Luxe Nymph
Pure Luxe Enchantress
Alima Rosa
Alima Lotus
Aubrey Nicole Dusty Rose

Bronzerit:  -

Luomivärit ja rajaukset yleisesti: Olen kokeillut vain Pure Luxea ja Aubrey Nicolea. PL:n luomivärit aiheuttaa helposti ärsytystä silmäluomilla jos käytän monena päivänä peräkkäin.

Suosikkiluomivärejä ja rajauksia:
Aubrey Nicolelta Emerald, Olive ja Angel Eyes. Pure Luxelta Spirit, Vibe, Sour Apple ja Ultimate Sunset. Olen hyvin laiska käyttämään luomivärejä arkikäytössä, joten näitä ei siis kamalasti ole tullut kokeiltua.

Hohdetuotteet: Näistä vasta Pure Luxen April's Mix on ollut käytössä. Seuraavana kokeiluun meinasin tilata Dreamworldin hohdejuttuja.

Huulimeikit:  -

Iho on pintakuiva sekaiho, finnejä esiintyy ajoittain leuassa, nenässä mustapäitä. Silmänympärysiho on todella ohutta ja silmänaluset tummat. Piettävyyttä tarvitsen siis vain oikeastaan silmien ympäryksiin ja leuan alueelle, muuten sitten ohut pohja tasoittamaan väriä. Suurin haasteeni on viime aikoina ollut se, että iho näyttää helposti elottomalta. Varsinkin kasvojen iho tuntuu edelleen yrittävän sopeutua Suomen ilmastoon asuttuani monta vuotta trooppisessa ilmastossa.

Silmät on vihreät, hiukset kullanvaaleat. Ihon värin olen luokitellut neutraaliksi, kokeilemistani pohjista neutraali ja toiseksi vaalein on osoittautunut nappi valinnaksi.

Poissa Magia

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4644
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #3 : 29.06.08 - klo:14:22 »
Ihoni on sekaiho / rasvoittuva, vaalea keltapohjainen ja persikkaan taittava. Olen kokeillut Lily Loloa, EDM:iä, Meowia, Pure luxea ja Lumierea (+ satunnaiset tuotteet).

Meikkipohja: Paras on kevyesti Meowin Pampered puss Frisky Chartreux, lähes täydellinen sävyltään, kestoltaan ja peittävyydeltään. Erityisesti tykkään luonnollisesta tuloksesta ja pitkästä kestosta. Maininnan saa myös Lily Lolon Blondie, kestävyyttä siinä saisi olla vähän enemmän, samoin persikkaan ja keltaiseen taittavia sävyjä.

Primerit: Lily Lolon Flawless matte. Käytän primeria meikkipohjan päällä ennen poskipunia ja muita. FM pitää hyvin mattana, vaalentaa aavistuksen mineraalipohjaa (joka on plussaa, koska FC on hieman liian tumma). Meowin primereihin en ole vielä tarkemmin tutustunut, mutta luulen tykkääväni.

Peiteaineet: Ei ole tarvetta, Lumieren Healing concealer on ainoa, jota voisin ja haluaisin kokeilla.

Viimeistelytuotteet: Käytän Lily Lolon Flawless mattea kiinnittävänä ja kiiltoa poistavana puuterina päällä.

Poskipunat: Pure luxe Nymph, EDM New car smell

Bronzerit: Lily Lolo Waikiki bronzer, Pure luxe Apricot honey

Luomivärit, rajaukset: En oikein tykkää puuterimaisista pigmenteistä, varisevat poskille. Pure luxe on oikeastaan ainoa kokeilemani, tykkään eniten ruskeista hohtavista sävyistä.

Hohdetuotteet: Lily Lolon Star dust ja Meowin Cat glow Canary diamond ovat tasoissa, lähes samanlaisia. Lolo hohtaa enemmän, joten tykkään vähän enemmän siitä.

Huulimeikit: Ei inspaa, Lumieren Lumilipseissa on kiva koostumus, mutta ei tarpeeksi pigmenttiä.

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5094
Mineraalihohteet
« Vastaus #4 : 03.07.08 - klo:17:31 »
Minulla on tosi isoja vaikeuksia päättää, mihin tämän viestin lätkäisen. Toisaalta viestissä on swatcheja, olisi ehkä kuulunut tuonne swatchiketjuun. Toisaalta tämä on käyttökokemusviesti. Olkoon tässä, saa siirtää, jos paremmin sopii jonnekin muualle.

Tykkään käyttää erilaisia hohdetuotteita - ja mineraalimeikkisarjoissahan näitä riittää. Tässä setti parhaimmistoa ja muutama huonompikin, valokuvien ja kuvausten kera. Iholla on ohuesti LaurEss Minimalistia hohteiden alla. Hohteet on levitetty sormella reilusti, kuitenkin tasoittaen niin, että kasoja ei jää. Todellisuudessa siis hohteilla saa paljon hienovaraisempaakin jälkeä aikaan.Kuva otettu lämpimässä luonnonvalossa.

Dreamworld Whipped Creamia levitin rystysille, epätasainen alusta auttaa hahmottamaan hohdetta paremmin, sillä se on hyvin hienovarainen. Tämä on ehdoton suosikkituotteeni kun haluan koko kasvojen hohtavan kevyesti. Whipped Cream on valkoinen silkkipuuteri, mutta valkoista ei paljon jää iholle näkyviin. Hohde on todella kaunis eikä liian voimakas isoinakaan pintoina. Metallimaista vaikutelmaa ei tule, ihon pinta näyttää todella kuulaalta ja pehmeältä tämän kanssa. Värillisenäkin tätä saa, en ole vaan vielä ehtinyt juuri testailemaan (Creme toppings, silkkikoostumus).

Fyrinnae Centre Stage on lempeän shamppanjansävyinen hohde, jossa ei ole näkyvää glitteriä missään valaistuksessa. Iholla sävyssä on selkeä häivähdys pehmeää kultaa. Hohde on Meow:in hohdetta "kuivemman" näköistä, hyvin hillittyä. Ei aivan niin läpikuultavaa kuin LaurEss. Yksi suosikkituotteista.

LaurEss Luminesce Lustrous ja Glow ovat hieman Centre Stagea kosteamman näköisiä - ja erittäin läpikuultavia. Jos haluaa yhden pomminvarman hohdetuotteen Glow on melko varma valinta. Se on neutraalihko vaalea, ohuena kerroksena ei oikeastaan muuta ihon sävyä lainkaan. Paksumpana levityksenä toimii hyvin kevyenä highlighterinä, ei välttämättä kaikkein vaaleimmalla iholla. Lustrous on todella helppo sävy kevyttä ruskettunutta vaikutelmaa hakevalle. Toimii upeasti myös hyväkuntoisella kevyesti päivettyneellä iholla sellaisenaan.

Meow Crystalline Cat Glow originaalina ja sävytettyinä versioina on erinomaista tavaraa. Kostea, hileetön hohde, kaunis läpikuultava väri. En saanut originaalin viileyttä kuvissa oikein esiin, mutta se voi näyttää jopa sinertävältä valaistuksesta ja katselukulmasta riippuen. Sävytetyissä on sitten lämpimiä sävyjä ja kaunis neutraali Sandstone. Topaz näyttää melko hurjalle, mutta kyllä tämäkin toimii yleishohteena. Oikein ohut levitys Dual Fiber -sudilla saa väsähtäneenkin naaman hehkumaan.

EDM:n poskipuna Natural on mielestäni enemmän hohdetuote kuin poskipuna. Sävy on viileä beigepinkki, hohde kostean näköistä ja melko glitteristä. Tämä on kaunis tuote, käytän lähinnä liian mattapintaisten poskipunien elävöittämiseen. Koko kasvoille tai higlight-käyttöön mielestäni liian glitterinen.

Lily Lolon Star Dustissa on kaunis, vaalean voinkeltainen sävy. Varovasti käytettynä ihan ok korostustuote; tämäkin on mielestäni liian glitterinen yleishohteeksi, mutta poskipunan päällä ja kulmaluulla toimii hyvin. Saisi myös olla läpikuultavampi - mutta toisaalta tällä saa esim. poskipunaa aavistuksen vaalennettua.

Pure Luxen hohteista en tykkää ollenkaan. Jauhoinen pohja jää näkyviin, You Glow Girlissä se on melkein valkoinen, April's Mixissä harmahtavan beige. Hohde on pelkkää näkyvää glitterihippua. Ugh.

EDM:n Pearl Concealerit eivät nekään ole hohdekäytössä parhaimmillaan. Tuotteessa on aivan liikaa peittävyyttä ja helmiäinen on tosi metallimaista. Skunkkisuti tekee helposti helmiäisraitoja poskeen. Mihin ihmeeseen näitä käyttäisi? Luomivärinä, joka kestää mummolta tyttärentyttärelle? Pick Me Up on sävyltään viileä pinkki. Ekassa kuvassa näyttää vielä siedettävältä, kun swatchi sattuu vähän tarkkuusalueen ulkopuolelle...Kuva luonnonvalossa ja salamalla, ei tuo glitteriä vielä mitenkään erityisesti esiin.Kuva salamalla hyvin niukassa luonnonvalossa.Ja vielä muutamista väreistä tekstuureja esiin halogeenivalossa, värikorjaus.
« Viimeksi muokattu: 03.07.08 - klo:17:39 kirjoittanut Lila »
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa octagon

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 439
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #5 : 04.07.08 - klo:12:41 »
Meikkipohja: Ocean Mist, kesällä sävyssä Fawn ja talvella Sunsilk. Tykkään myös Elemental Beauty:n soft focus -koostumuksesta kovasti, mutta valitettavasti sieltä ei löydy sopivaa sävyä - talvella Barley menee vaikka on vähän liian vaalea silloinkin, mutta kaikki tummemmat sävyt aivan liian keltaisia.

Primerit: En ole käyttänyt.

Peiteaineet: Yleispeiteaine Lily Lolo Nude Cover Up, silmien alle parhaiten on toiminut Ocean Mistin Saffron Undereye Concealer. Esim. EDM:n kellertävä silmänalusten peiteaine ei minulla riitä peittämään sinertäväntummia silmänalusia, mutta OM toimii.

Viimeistelytuotteet: Käytän erittäin harvoin, mutta jos käytän niin Meow Top Cat.

Poskipunat: Lily Lololta olen mieleisimmät sävyt ja koostumukset löytänyt. Sävyt Cheeky Cheeky ja Juicy Peach on juuri sellaisia lohipersikkaisia, luonnollisia sävyjä joita käytän. EDM:n poskipunista en ole löytänyt yhtään hyvää, enkä saa niitä levitettyä myös luonnollisen näköisesti vaan aina jotenkin laikukas tulos.

Bronzerit: Harvoin käytän, mutta Lily Lolon Waikiki on ainoa riittävän vaalea kokeilemistani.Hieman liikaa glitteriä kyllä makuuni.

Luomivärit ja rajaukset yleisesti: En juuri käytä enää mineraaliluomivärejä tai rajauksia, sottaavat liikaa. Elemental Beautyn kultasävy 'Old Gold' ja ruskea 'Earth's Core' toisinaan käytössä koska en ole vastaavia sävyjä löytänyt ei-mineraaleista.

Hohdetuotteet: Ainoa mistä olen tykännyt: Lily Lolo Stardust. Käytän vain korostuksena poskipäillä ja otsalla.

Huulimeikit: En ole tykännyt mistään mineraalihuulimeikeistä. Tykkään vahvoista, mattapintaisista huulipunasävyistä, ja kaikki kokeilemani mineraalit ovat olleet hentoisia lähes huulikiiltomaisia värejä. Eikä pysyvää mattakoostumustakaan ole löytynyt, joten ei ole mieleisiä noissa.

Kokeiltuja merkkejä (enemmän tai vähemmän): EDM, Elemental Beauty, LaurEss, Lily Lolo, Meow Cosmetics, Ocean Mist

Iho on T-alueelta rasvoittuva ja poskilta kuiva sekaiho. Ryppyjä on jonkin verran, ja myös isot ihohuokoset T-alueella, mikä aiheuttaa omat haasteensa mineraalipohjille: esim. EDM:n tuotteet tekevät minut vanhan näköisiksi ja uppoavat huokosten pohjalle todella ikävän näköisesti. Ihonväri on keskivaalea aavistuksen kullan-persikansävyinen (värejä mineraaleista Lily Lolo Warm Peach, Ocean Mist Sunsilk/Fawn, Meow Frisky Chartreux), kesällä selkeämmin kullanruskehtava. Silmät on vaaleat kellertävänvihreät ja hiukset luonnostaan kullan- ja auringonvalossa aavistuksen jopa oranssinsävyiset 8-asteiset, nykyisin vaalennusraitoja seassa. Väritys on erittäin lämminsävyinen ja kaikki kylmäsävyinen niin meikeissä kuin vaatteissa näyttää halvalta ja oman värityksen kanssa riitelevältä.


Poissa Firestarter

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 441
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #6 : 07.07.08 - klo:10:56 »
Meikkipohja: EDM semi matte tai original glow olon mukaan

Primerit: en käytä

Peiteaineet: Peittoa kaipaaville silmänalusilleni eivät mineraalit tunnu sopivan joten käytän tässä tarkoituksessa tavallista nestemäistä peiteainetta. Ihon pikkuvirheisiin Lauressin ethernal-foundation.

Viimeistelytuotteet:
Lauress finishing touch light. Aivan jumalaista tavaraa. Viimeistelee ihon photoshopatun näköiseksi, on tarpeeksi vaaleaa eikä kuivata ollenkaan.

Poskipunat: Sekoitin PL Nymh-punan ja Fyrinnaen centre  stage-highlighterin keskenään ja sain ehdottomasti sävyltään ja koostumukseltaan parhaan poskarin. Nymph on yksinäänkin hyvää. Pidän myös Lauressin Flustered-poskipunasta.

Bronzerit:-

Luomivärit ja rajaukset yleisesti:Olen lähinnä keskittynyt meikkipohjan metsästykseen, joten kokemukset luomiväreistä ovat hiukan rajatumpia. Hiljattain olen tämän asian laittanut eteenpäin tekemällä "pari" tilausta eri firmoihin.
Teen rajaukset tavallisella eyelinerillä. Yleisesti ottaen mineraaliluomivärit ovat ihastuttaneet pigmenttisyydellään, mutta aiheuttavat pientä päänvaivaa koostumuksesta johtuvan helpon sotkevuuden vuoksi.

Suosikkiluomivärejä ja rajauksia: Pure luxe: Beauty Queen, Intimacy, Fetish,Cashmere. Everyday minerals: in the garden. Fyrinnae: Shinkirou, Meow: cats in the cradle

Hohdetuotteet: Meow crystalline cat glow

Huulimeikit: Käytän mielummin tavallisia huulimeikkejä kuin mineraaleja.

Kokeiltuja merkkejä (enemmän tai vähemmän):
EDM, Lily lolo, Pure Luxe, Fyrinnae, Meow cosmetics, Lauress, Elemental beauty, MAD minerals, Lumiere

Ihoni on keltapohjainen, taitta hiukan oliiviin. Herkkä, kuivuuteen taipuvainen, satunnaisia epäpuhtauksia esiintyy toisinaan. Silmät ovat taivaansiniset, hiukset tuhkanvaaleat.

Poissa Nea/ Fashioned in Finland

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2823
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #7 : 08.07.08 - klo:16:15 »
Ihoni on kuiva/normaali, helposti tukkeutuva, ikä 30+. Väritykseltäni olen kevät: kullanvaaleat hiukset, sini-vihreät silmät ja vaaleahko aavistuksen persikkapohjainen iho. Sävyistä sopivat sekä maltillisen kylmät että lämpimät sävyt, koska olen sävytykseltäni melko neutraali. Pysyvyysongelmia ei ole, kuivuusongelma oli alkuun mutta nyt on sopivat hoitotuotteet löytyneet->ei  ongelmia! Silica ei sovi koko kasvoilla käytettäväksi (tukkii).

Uusille mineralien käyttäjille tiedoksi: Mineraalit toimivat ihoilla hyvinkin eri tavalla mutta onneksi näytteet ovat yleensä edullisia, vain testaamalla löytyy oma suosikki.


Meikkipohja:

Olen  löytänyt monta hyvin sopivaa pohjaa, pysyvyysongelmia ei ole. Käytän vuorotellen eikä kaikista ole (vielä) täysikokoisia.
-Alima "Neutral 2"
kermainen mattapinta->todella luonnollinen ja kaunis. Tämä on suosikkini vaikka muutama muukin pohja kärkipaikkaa hätyyttelee.
-Meow "2-Frisky Mau", Flawless feline
samettinen koostumus joka sulautuu ihooni hyvin, eikä siksi näytä pakkelilta. Meowin Pampered Puss taas sai ihoni näyttämään kamalta ja kutitti.
-Everyday Minerals "Fairly Light" semi-matte (+mahdollisesti hiukan original glota samassa sävyssä)
hyvä edullinen arkipohja. original Glo yksinään korostaan liikaa juonteita ja Intensive oli ihollani pahin pakkeli ever!
-Pure Luxe "Buff"
luonnollinen ja kaunis pohja.
-LaurEss Elemental "Subtle neutral tai  Gentle Ginger (sekoitus?)"
tämä on käyttämistäni pohjista ehkä hohtavin (ei lähelläkään EDM original glota, tämä on paljon hillitympi), todella upea lopputulos. Minimalist tuntui liian kuivalta koostumukselta minulle.
-Dreamworld Mist
tämä on firman kevyin koostumus ja peittää yhtä hyvin kuin mikä tahansa nosta edellisistä, ei tarvetta kokeilla muita pohjakoostumuksia. Tätä ostan täysikokoisen, kunhan väri selviää.
-Lily Lolo "Blondie" tai "in The Buff"
luonnollinen, ei kovin peittävä (riittää kuitenkin minulle)
-Lumiere Casmere ja Luminesse "Light beige"
kuivalle iholle sopivia, ehkä taas talvella pääsevät aktiivikäyttöön. Flawless oli liian peittävä makuuni.
-Muuta: Muita kokeilemiani merkkejä mm. Ocean Mist (ok), Elemental Beauty (toinen kuivatti ja toinen ei näyttänyt hyvältä), Crimaluxe (ok) ja Joppa (ihan kiva). Jos yksi olisi valittava, olisi se Alima.

Primerit:
-Meow Premiere puss, combination skin
(sis. silk powder, mica, boron nitride). Ei kuivata, "liukastaa" ihoani hiukan->pohja on helpompi levittää. Boron Nitriden kiinnittää meikin, käytän varsinkin jos sitä ei ole valmiiksi meikkipohjassa.

Peiteaineet:
-silmänalusille Buff-kynä (The She Spacelta), päälle kevyelti Meow Yellow under Eyetä ja mahdollisesti silicaa (The She Spacen Casmere Stockings level 1)
-nenälle: Lily Lolon Blush Away


Viimeistelytuotteet:
-Everyday Minerals Tinted silk dust, todella luonnollinen->kuin ei mitään olisikaan. Tuote lopetettu.
-LaurEss Luminesce "Glow", hillittyä hohtoa.
-Dreamworld Peach silk, hohtaa hiukan ja näyttää iholla todella kauniita (monta sävyä).

Poskipunat yleisesti:
Alima (paljon vaaleille ihoille sopivia sävyjä), Lumiere silk blush, The SheSpace

Poskipunat, suosikkisävyjä:
-Everyday Minerals: Waffle Cone ja Nick Nack
-Alima: Freja (LE), Apricot, Lotus, Leigh (LE)
-Lumiere: Sweet Cherub, Ditto O (NARS Orgasm kopio)
-The SheSpace: Personal Best (hento malvaroosa, todella luonnollinen ja kaunis)
-Muuta: EDM:n värien kuvaukset sivuilla ihan pielessä->liikaa virhehankintoja, Lily Lololla paljon ihania vaaleita sävyjä. Jos yksi olisi valittava, olisi se Alima Freja.

Varjostusvärit:
-Meow SkinnyDippers Mau Medium
-Alima Mauna Loa Bronzer
-Selvästi liian tumma pohjasample (esim. PureLuxe Suntan)


Aurinkopuuterit:
-Alima: Mauna Loa (täysin matta, sopii myös varjostusväriksi)
-MAD Minerals: Sheer Tan (hiukan hohtoa, ihollani sävy on hieman persikkainen->todella kaunis ja luonnollinen)
-Lumiere: California Gold (hohtava)
-Lily Lolo: 50% Bondi ja 50% South Beach sekoitus (melko tuma sävy mutta kesällä tykkään paljonkin ja kahdesta samplesta riittää pitkäksi aikaa!)
-Lumiere: True radiance (persikkainen hohde, "talvibronzerini")
-Muuta: Jos yksi olisi valittava, ottaisin Aliman Mauna Loan

Luomivärit ja rajaukset yleisesti:
SheSpace, Archetype, Fyrinnae, LaurEss, Alima, Lumiere, MAD Minerals, Dreamworld. En suuremmin välitä mattaväreistä. Rajaukset teen yleensä MADin geeleillä ja GOSHin kynillä (ei mineraalituote). Jos on enemmän aikaa tai oikeaa sävyä ei ole, käytän mineraaleja Meowin sealantin kanssa.

Suosikkiluomivärejä:
The SheSpace, silkkinen koostumus, tarttuu hyvin iholle. Upea metallinen hohde:
-Swim with the Fishes (upea turkoosi))
-Lack of Sanity (metallinen omenanvihreä)
-Typical Mania (upea metallinen vaaleansininen/turkoosi)
-Blame the Rain (ei näytä purkissa kovinkaan hehkeältä mutta käytän tätä kaikista luomiväreistäni eniten, vaalea lime)
Kaikki tilaamani sävyt ovat uskomattoman kauniita! Luulen, ettei Heather osaa tehdä väriä jota en rakastaisi.EDIT: ja tämä on ehdoton suosikkimerkkini (yli sata väriä jo löytyy!)
Archetype, vähän karkeampi kuin em, pysyy hyvin, värit erikoisia ja ihania. Monet sävyt hieman "goottimaisia", syksyllä käytän taas enemmän:
-Back to the Sea (vaalea sinivihreä+kullanhohtoa)
Dreamworld, upeita värejä mutta sivujen kuvat ja kuvaukset ihan metsässä:
-Zombie Dust (harmaa, helppo varjostusväri)
-Lykin's lashes (täydellinen vaaleanlila)
Alima (useita helppoja ja luonnollisia sävyjä, klassisemmista sävyistä pitävälle):
-Masquerade (mitenkäs tätä kuvailisi, ruskeanpronssinvihertävä? sopii hyvin varjotukseen lämpimien vihreiden seuraksi)
-Paparazzi (pronssin ruskea)
Pure Luxe (eri sävyjen pysyvyydessä suuriakin eroja):
-Amber Ultimate (pronssin ruskea, "tiikerinsilmä")
-Utopia (mustapohjainen ametisti, lähinnä iltakäyttöön. Upea vihreäsilmäisille)
LaurEss (laadultaan kuin Alima):
-Wicked/ Gem Liner (tumma hohtava vihreä)
Lumiere (hieman karkeampia, koostuksissa eroja)
-Green Glimmer (täydellinen hohtava vaalean kellanvihreä)
-Vanilla (matta vanilja, hyvä häivytyksiin, kaikilla sarjoilla tod.näk. vastaava sävy))
-Intrigued (lila/harmaa, PALJON hilettä)
Fyrinnae: monissa sävyissä paljon hilettä, pysyviä mutta eivät niin tasalaatuisen hyviä kuin She Spacet. osa sävysitä myös todella vaikea häivyttää (ainakin UDPP:n kanssa).
-Polar Bear, valkokulta
-Digital Faerie, turkoosi
MAD Minerals:
-Whisper Gold (purkissa luonnonvalkoinen, luomilla voimakas kullanhohto. Todella upea, uniiikki sävy)
Muuta: Oikeastaan kaikki kokeilemani ovat olleet hyviä! "Hajuttomat ja mauttomat" sarjaan joutuivat Aubrey Nicole, Crimaluxe ja Ocean Mist, testaamani värit olivat niin tylsiä, että ovat jääneet käyttämättä. Ainoa huono on ollut J. Lynne, väriä ja hilettä oli enemmän poskilla kuin luomilla. Pohjustusaineista suosikkejani ovat Urban Decayn Primer Potion sekä Lumenen uudempi, eivät mineraalituoteita mutta lisäsin tähän, koska ovat vain niin hyvät mineraaliluomivärienkin kanssa :D

Rajausvärit:
-MAD Minerals geelirajaukset: peacock, Venomous, Chocolate Mousse, Ivy League, Plumkin

Hohdetuotteet:
-MAD Minerals: Flash Glow (kermainen vaalea sävy)
-The SheSpace: Champagne Moon (vaalea, jossa korallinen sävy)
-Alima: Harlow (LE), valoa ilman hohtoa, ei sis. silicaa  :-*

Huulimeikit yleisesti:
Alima, Archetype, Jane Iredale, SilkNaturals

Suosikkihuulimeikit:
-Alima: Rhubarb, Acai, Mango (kevyet sävyt), Aliman koostumus on ihanan sileä ja tuoksuton. Tämä on enemmän värillinen huulirasva. Huulirasvahylsyssä.
-Archetype: Recycled Virgin (v.pun pohja, paljon kultaa->näyttää persikalta, IHANA!), Pidän erittäin paljon vaikka onkin purkissa.
-Silk Naturals: Divine, Foreplay, Darling ja Berry crush, kaikki luonnollisia sävyjä. Ihanat tuoksut ja miellyttävä kevyt huulipunamainen koostumus, kapea puikko.
-Dreamworld: Sailors sunset (pronssinen oranssi mutta toimii huulillani hyvin). Miellyttävä koostumus!
-Jane Iredale: Sarah, ihana piparmittuinen tuoksu! Kaunis hylsy ja peittävä, kuivahko koostumus.
Testattu myös Lumieren Lumilipsit ja EDM Lipbalmit, tuskin hankin enää lisää. Joppa Mineralsin Lipshine on mukavan tuntuinen mutta ei anna paljoa väriä.

Siveltimet:
-pohjalle: Alima Foundation, ehdottomasti!
-bronzereille/puutereille: Alima Kitten Brush (bronzerit), MAC 187 skunkki (puuterit) ja TBS bronzer sivellin (LE)
-varjostukseen: MAC 168.
-poskipunalle, hohteille: MAC 116 (poskipunat), MAC pikkuskunkki tai Alima Blush Brush (hohteet)
-luomille: MAC 239 liikkuvalle luomelle, NARS 12 varjostus, MAC 217 häivytys, Lily Lolo Blending brush kulmaluulle
-peiteväri silmien alle:The She Space Dual fiber oval shadow

« Viimeksi muokattu: 07.12.08 - klo:22:06 kirjoittanut Nea »
Ei se ole harrastus, jos siihen ei mene kaikki rahat!

_____________________________________
http://fashionedinfinland.blogspot.com/

Poissa EVS

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 596
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #8 : 08.07.08 - klo:19:51 »
Ihoni on atooppinen, vuodenajan mukaan melko helposti tukkeutuva ja ärsyyntyvä kuiva, normaali tai sekaiho. Ikää hieman päälle parikymmentä, mutta muutama pintajuonne löytyy. Ihon sävy on melko vaalea ja viimeisimmistä pohjasävykokeiluista päätellen harmaa ja oliiviin hieman taittava. Silmät ovat ruskeat ja hiukset värjätty tuhkaisella ruskealla.

Meikkipohjat:
Täydellisimmän sävyinen pohja on Meow Pampered Puss 0-Inquisitive Ocicat, eli vaalein oliivisävyistä. Ehkä paras kokeilemani pohja siinä mielessä, että ei ärsytä ihoa millään tavalla, tuntuu myös vähän rauhoittavan ihoa näppykausien aikana. Koostumus hieman pöllyävä ja jauhoinen, kuivattaa jonkun verran, ei siis talvikäyttöön. Mukautuu ihon sävyyn todella hyvin, olen kesällä saanut vähän väriä pintaan, mutta tämä toimii silti ihan yhtä hyvin kuin talvikalpealla iholla. Tällä on ihan mahdotonta saada luonnotonta pakkelipintaa, joten aamulla voi puolinukuksissa sutia ihan huoletta.

Loistavimman tuntuinen pohja on LaurEssin Minimalist. Ei kuivata, täytyy vielä testata talvikäytössä. Sopivin kesäväri on Gentle Fawn, talvella varmaankin menee se Delicate Ivory. Tekee ihon silkkisen tuntuiseksi ja näköiseksi, peittää aika hyvin. Tällä firmalla on jotenkin tosi hyvät "ihonvärit", moni varmaan löytää tästä sopivan sävyn. Myös helppo levittää, ei tarvitse buffata puolta tuntia, jotta tämä näyttäisi luonnolliselta.

Muita pohjia, joita olen kokeillut, mutta eivät ole jääneet käyttöön:
Pure Luxe: Jauhoista ja kuivaa tavaraa, en löytänyt sopivaa sävyä. Muistuttaa vähän Meown pohjaa, mutta ei sulaudu ihoon.
Lily Lolo: Rupesi päivän mittaan kirvelemään kasvoilla todella kipeästi. Vaaleinkin sävy tummui kumman oranssiseksi oltuaan hetken kasvoilla. Tämä oli myös vaikea saada levittymään nätisti, tarttui kuiviin kohtiin ja korosti juonteita.
Lumiere Cashmere: Ihana pehmeä ja kosteuttavan tuntuinen koostumus, joka valitettavasti pidemmällä aikavälillä aiheutti allergisen reaktion. Mikään sävy ei ollut ihan nappi itselleni.
Everyday Minerals Semi-Matte: Luonnonvalossa ihan ok-tulos, mutta halogeenivalaistuksessa kasvoilla näkyi paksu meikkikerros, joka korosti huokosia ja kuivia kohtia. Jouduin sekoittelemaan sävyistä sopivan (Fair Neutral + Olive Fair), kesällä Golden Fair olisi sopiva yksinäänkin. Matte- ja Intensive-koostumukset olivat turhan paksuja ja Original Glo liian hileistä.

Viimeistelyt, hohdetuotteet, poskipunat:
En oikeastaan käytä mitään näistä mineraaleina. En tiedä lasketaanko tätä, mutta MSCHICin väritöntä Mineral Miraclea tulee käytettyä usein matan pohjan päällä tuomassa vähän eloa. Ei hohda varsinaisesti, mutta naama ei ole ihan niin lattea.

Luomivärit:
En ole mikään mineraaliluomivärien suurin ystävä. Tällä hetkellä on tulossa paketit SheSpacelta ja Fyrinnaelta, näitä on hehkutettu keskimääräistä paremmiksi. Olen muuten huomannut, että parhaiten mineraaliluomivärit (ja ylipäätään irtoluomivärit) tarttuvat tahmaiseen pohjaan. Itse käytän MACin Beig-ing-Shadestickiä. Normaalisti käytössä on Urban Decayn Primer Potion, mutta sävyt eivät toistu tämän kanssa yhtä hyvin. Mulla on rasvoittuvat luomet, joilla mikään luomiväri ei tunnu pysyvän kunnolla.

Pure Luxe: Melko epätasalaatuisia luomivärejä, joukossa helmiä. Suosikkini on Chocolate Blueberries, violetinruskea sinertävällä hohteella. Tykkään myös Kaleidoscope-sarjan sävyistä.
Lily Lolo: Ihan ok, ei valittamista, mutta ei juuri kehujakaan. Tasalaatuiset sävyt, levittyvät ihan kivasti. Ainakaan mulla testissä olleista ei sattunut mitään nappisävyjä.
MAD Minerals: Kivoja värejä, melko huono pysyvyys. Täytyy pohjustaa kunnolla, jos meinaa saada sävyn tarttumaan luomeen. Suosikkisävyni on kullanvihreä Cat's Eye.
Bare Escentuals: Todella nättejä luonnollisia (ja vähän räväkämpiä) sävyjä, mutta pysyvyys yhtä huono kuin MADin luomiväreillä. En ostaisi noin korkeilla hinnoilla.
1a F ii

Poissa Kuririn

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 523
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #9 : 28.07.08 - klo:18:49 »
Olen käyttänyt tänään yli kolme tuntia kaikkien mineraaliposkarieni vertailuun ja löytyihän se täydellinen sävy lopulta kymmenen meikkauksen, naamapesun ja eri valoissa testailun jälkeen. Tässä viestissä siis ainoastaan poskari/bronzerkokemuksia. Ihoni on vaaleahko ja neutraalista ehkä vähän lämpimään suuntaan. Pohjana Lily Lolon in the Buff.

Joppa
--------
Nettisivut vääristävät Joppan poskarien sävyjä käsittämättömän paljon. Oikeasti mitkään sävyt eivät ole lähellekään niin kirkkaita kuin sivujen perusteella voisi luulla. 

Just Blush: Minulle aivan täydellinen poskarisävy, joka sulautuu kasvoihin luonnollisesti ja saa ihon näyttämään kuulaalta ja hohtavalta.  :-* Sävy on luonnollinen, lämmin vaaleanpunainen, jossa on vähän persikkaa. Tämä ei siis todellakaan ole sellainen sorbettipinkki kuin nettisivujen kuvassa. Taidan hamstrata tätä varmuuden vuoksi useamman purkin...

Plumeria: Toiseksi paras Joppan poskarisävyistä. Kaunis lämmin persikkainen sävy, joka on Just Blushia vähän enemmän persikkaa ja vähemmän vaaleanpunaista. Todella luonnollinen ja nätti sävy.

Savannah: Lämmin korallinvärinen ja raikas sävy. Lähellä Narsin torridia, mutta ei yhtä hohtava vaan luonnollisempi sävy.

Peace: Hyvin lähellä Savannahia, mutta ehkä vähän oranssimpi ja vähemmän korallinen sävy. 

Blushin Bride: Tylsä, kokonaan ruskea sävy, jota ei mitenkään voi yhdistää sen nimeen. Tämä on tosiaan täysin ruskea!? Vaikea uskoa, että tämä sävy sopisi kenellekään.

Earthen Rose:
Murrettu kylmähkö vaaleanpunainen, joka näyttää omalla ihollani aika tunkkaiselta.

Makayla: Hohtava, tummahko, vanha roosa, ei kovin raikas sävy.

Pink Lemonade: Todella vaalea vaaleanpunainen, sopii myös hohtotuotteeksi tai luomariksi.
 
Bahama Bronzer: Aika tumma punertava ja neutraali sävy.

Caribbean: Neutraali harmaanruskea/beige hohtava sävy, jossa mukana roosaa. 
 
Sunkissed: Täysin matta, vaalea neutraali (ihonsävyinen?) sävy, jossa aavistus oranssia. Sopii hyvin vaalealle iholle.   

Back from the Beach: Edellistä aavistuksen roosempi ja tummempi sävy, jossa shimmeriä.
 

Pure Luxe
-------------

Blush Nymph:
Purkissa ihana persikkainen sävy, joka näyttää ihoa vasten sovitettuna kauniin lämpimältä sävyltä.  Iholle levitettäessä  kylmän pinkki shimmeri korostuu niin paljon, että koko sävy muuttuu ja  tulos on kirkkaassa luonnon valossa melkein purkkapinkki. Tämä tuli täytenä yllätyksenä, piti tarkistaa kaksi kertaa, että laitoin sävyä oikeasta purkista.  :o

Blush Bliss: Hyvin lähellä Lily Lolon Rosy Applea eli lämmin, korallinen sävy. Arkikäyttöön vähän liian hohtava, mutta muuten hyvä sävy.

Blush Tender: Näistä PL:n poskarisävyistä minulle paras vaaleanpunainen sävy. Näyttää purkissa harmahtavalta, mutta on ihollani vaalea kylmähkö/neutraali vaaleanpunainen. Toimii varmaan paremmin talvi-iholla.


Lily Lolo
---------

Rosy Apple: Käytännössä sama sävy kuin Pure Luxen Bliss eli lämmin, oranssihtava punainen,
jossa on aika lailla hohtoa.

Waikiki Bronzer: Tästä tulee kasvoille ihana lämmin kultaisen persikkainen hehku. Sävy on todella vaalea, joten sopii ainakin minulle paremmin korostukseen kuin varjostukseen.
« Viimeksi muokattu: 12.09.08 - klo:17:04 kirjoittanut Kuririn »

Poissa MinnieMouse

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1264
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #10 : 13.11.08 - klo:12:05 »
EDM intensive ivory: Tykkäsin lopputuloksesta, mutta jouduin lopettamaan käytön kipeiden finnien takia. Jokin tukkiva ainesosa tässä täytyy olla.
EDM original glow ivory: Kimallepölyä. Kaipaan vähän enemmän peittokykyä, käyttämättä jäi.
EDM semimatte ivory: Tämä on minulla vakkari käytössä. Peittää mielestäni paremmin kuin Lily Lolo. Hohtoa on sopivasti, mutta ei kuitenkaan tule mitään diskopalloefektiä.
EDM Mint Pearl: En oikein tiedä, että mikä tämän tuotteen käyttötarkoitus on? Todella hohtava vihertävä jauhe, joka varovaisesti laitettuna peittää hyvin punaisuutta, mutta kuultaa helposti meikin alta. Tällä saa helposti aikaiseksi alien-naaman.

EDM poskipuna apple: Suosikkini! Tällä saa todellakin omppuposket. Käytettävä todella varovasti, hyvin voimakaspigmenttinen. Olen pitkään etsinyt luonnollista "Liv Tyler"-poskipunaa. Tämä on juuri sellainen.
EDM poskipuna nick nack: Toinen suosikkini. Nätti ja neutraali sävy, helpompi käyttää kuin edellinen.
EDM poskipuna snuggle: Ihana persikkainen sävy. Minulle ei tämän tyyliset sävyt valitettavasti sovi ollenkaan.

Lily Lolo blondie: Peittokyky huonompi kuin EDM:ssä. Ehkä en osaa käyttää Lily Loloja. Saan tällä aikaiseksi vain jauhonaaman, vaikka miten vähän laittaisin.
Lily Lolo Blush Away: Lempparituote punaisuuden peittämiseen. Ei kuulla meikin läpi.

Poissa minnaliini

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 315
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #11 : 07.12.08 - klo:21:42 »
Everyday minerals

Poskipunat:
Nick nack Hyvä arkiposkari. Melko huomaamaton. Helppo lisätä pitkin päivää.
Soft touch Tosi vaalea, ehkä jopa liian. Vähän lilahtava. Tätä en välttämättä tule käyttämään loppuun.
Pink ribbon Ihana bile- ja myös arkiposkari. Sellainen pinkki ja pikkaisen kimmaltava! Plussaa siitä, että osa hinnasta meni Roosanauha-rahastoon!  :) Tämä taitaa olla lempparini.
Opening day Melko tumma ja saa annostella varovasti. Tällä saa kyllä tyylikkään meikin!

Puuterit
Silk dust Tämä on niin loistavaa! Joitain muitakin olen tältä merkiltä kokeillut, mutta tämä on ylitse muiden! Sopii kaikille ihonväreille ja pitää ihon mattana. HG-tuotteeni.  ;D

Concealerit: multitasking concealer Luulin tämän olevan vaalealle iholleni liian tumma, mutta tämähän on tosi passeli. Menee kesät ja talvet.  :)

Bronzerit:
Natural reflection medium bronzer Tämä sävy on vaalealle iholleni kesäisin oikein mukava. Hyvä ostos.
Everyday bronzer Tämä on sitten taas aivan liian tumma. Olen käyttänyt ruskeana luomivärinä.

Luomivärit:
Exhale Tosi tumma ruskea. Tätä voi kuulemma käyttää myös rajausvärinä. Itse olen tuputellut varovasti ihan ripsien tyveen bilemeikissä.
Bird house Tosi perusbeige. Mukava esim. pohjustaa luomet ja muutenkin hyvä arkimeikissä.
Ping pong Aika vähälle käytölle jäänyt tämä pinkki luomiväri. Pitäisi varmaan käyttää enemmän!
Floating feathers Tämä on ehdoton tuote jokaiseen silmämeikkiin! Väri on valkoinen, mutta myös erittäin läpikuultava. Tätä saa laittaa myös kulmaluulle saakka tuomaan valoa.  :)


Lily lolo

Foundationit:
Porcelain Tämä on HG-tuote. Juuri oikean sävyinen, ei liian keltainen eikä punertava. Talvisin laitan tätä yksistään, kesäisin sekoitan joukkoon pikkaisen Blondieta, joka on tästä seuraava sävy. Helppo levittää! 
Hiukset tällä hetkellä pitkä polkka, luonnontaipuisat, karheat ja kuivat. Lempparituotteet: Tigi O&H ha ja Tigin silottavat muotoilutuotteet. Ihonhoidossa käytössä Lumene Sensitive touch ja Erisan, meikkipohjana Lily lolo, luomiväreissä/huulipunissa Dior.

ainokainen

 • Vieras
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #12 : 08.12.08 - klo:18:02 »
Tässä rasvanassu -ainokaisen kokemuksia, joista ehkä joku toinenkin rasvanassu voi jotain hyödyllistä tuotevinkkiä poimia.

Parhaaksi Havaitut Meikkipohjat:

Lauress Minimalist: Aivan huippu, jättää aivan ihanan samettisen mattapinnan, ei hohtele yhtään. Kestää hyvin iholla. Mun ykköspohja. Myös nappisävy löytynyt tästä sarjasta, Radiant Ginger.

Alima: Erittäin hienojakoinen ja mattapintainen, hohtelematon pohja. Peittävyydessä samaa luokkaa kuin Minimalist, mutta ihan sitä nappisävyä en tästä sarjasta ole onnistunut löytämään. Laadullisesti tämä ei jää Lauressista jälkeen silti yhtään.

Beautiful Girl: Hyvin samettinen ja mattapintainen, peittävämpi kuin Lauress ja Alima. Ei kestä iholla kiiltelemättä ihan yhtä hyvin kuin edellä mainitut. Hyvä pohja, kun haluaa iholle vähän enemmän peittoa.

Lumiere Cashmere Foundation: vähän kevyemmin peittävä kuin Alima ja Lauress, samettinen ja kestää iholla hyvin.


Primerit ja viimeistelytuotteet:

Aubrey Nicole Rice Powder Finishing Silk: Hieman jauhoisen tuntuinen, katoaa ihoon kuitenkin melko hyvin. Pitää kiiltoa aisoissa jossain määrin, mutta ei mainittavasti.

Beautiful Girl Finishing Powder Translucent: Valkoinen jauhe, joka kuitenkin katoaa ihoon hyvin. Raaka-aineina tässä on vain mica ja boron nitride, joka ehkä tuottaa ongelmia joillekin. Itselläni tämä toimi todella hyvin sekä primerina että viimeistelytuotteena. Tuntui pitävän ihon pidempään kiillottomana.

Everyday Minerals Finishing Dust: Kuivan ja jauhoisen tuntuinen iholla, mutta pitää kiiltoa kurissa hyvin.

Everyday Minerals Start to Finish Primer: Melko kevyt koostumus, mutta painuu silti huokosiin nenässä. Kaoliini aiheuttaa liejuuntumista. Ei auta pitämään kiiltoa poissa yhtään.

Everyday Minerals Silk Dust: Jännän tuoksuinen, kevyt ja painoton, katoaa ihoon täydellisesti. Hyvä tuote meikkipohjan "keventämiseen", jos pohja on muuten liian peittävä ja pakkelimainen. Toimii hyvin myös primerina, häivyttäen ihon epätasaisuutta. Ihon kiiltelyä hillitsee ehkä aavistuksen. Erittäin hyvä viimeistelytuote, jättää ihon ihanan samettiseksi ja kiinnittää meikin.

Lumiere Veena Veil: Tummui iholla, ei hyvä. Ei pitänyt rasvaisuutta kurissa mainittavasti ja tummuminen oli tosiaan huomattavaa, mikä on iso miinus.

Lily Lolo Flawless Finish: Toimimaton tuote minulle kaoliinin vuoksi, eli kaoliini saa ihon kuivumaan pinnalta ja "vetää" rasvaa ulos ihosta ennätysvauhtia. Ihon kiilto siis suorastaan pahenee ja rasvoittuminen tuntuu jatkuvan tuotteen käytön lopettamisen jälkeenkin jonkun aikaa, kunnes iho taas saavuttaa normaalin kosteustasapainonsa.

Lily Lolo Shine Away: Kuivaa, murentuvaa vihreää savea. Aivan pommi tuote, meikin alla käytettynä en huomannut mitään vaikutusta.

Meow rasvaisen ihon primer: Sisältää kaoliinia joten sama ongelma kuin Lily Lolon Flawless Finishissä. Rasvoittaa ihoa. Meikin alla käytettynä en huomannut tämän parantavan meikin kestoa, vaan pikemminkin päinvastoin.

Meow sekaihon primer: Meikin alla ei vaikutusta, meikin päällä käytettynä hillitsee rasvoittumista kohtalaisesti. Tummuu päivän mittaan aavistuksen verran.

Lauress Ultimatte Finish: Miellyttävä koostumus, joka katoaa ihoon hyvin. Tekee iholle "kovan" tuntuisen pinnan (silicaa?) joka ei kuitenkaan tunnu epämiellyttävältä lainkaan. Ei tunnu hillitsevän ihon rasvoittumista riittävästi mun tarpeisiin.

Lauress Fantastic Finish (vanha versio, jossa kaoliinia): Ihan ok tuote, hyvin hienojakoinen jauhe jossa silican liukkaus ei tunnu yhtä selvästi kuin Ultimatte finishissä. Ei liejuunnu kaoliinista huolimatta (kokeiluni jälkeen tuote uusiutunut ja kaoliini poistettu). Tekee nätin mattapintaisen viimeistelyn meikille, pidentää meikin kestoa ehkä aavistuksen mutta ei mainittavasti.

Lauress Jump Start primer: Rasvaisen ihon primer, joka sisältää kaoliinia ja siksi ei odotetustikaan toiminut mun iholla. Meikin päällä käytettynä sai meikin liejuuntumaan oksettavaksi mössöksi.

Raesin Images Matte Magic Powder: En huomanut tällä mitään vaikutusta meikin alla käytettynä, meikin päälle en tajunnut kokeilla.

Pure Luxe Silica: Katoaa ihoon hyvin. Tekee iholle liukkaan tunteen ja kiinnittää meikin ihoon hyvin, kun tätä käyttää miekin päällä. Tekee hieman "kovan" tuntuisen pinnan iholle (vaikea selittää!) mutta tuntuu miellyttävältä. Ei auttanut kiiltelyyn, iho rasvoittui tavalliseen tahtiin.
Meikin alla primerina käytettynä tämä pitää ihon hieman pidempään killottomana kuin ilman, mutta silica tekee ihon niin liukkaaksi että meikki ei oikein meinaa tarttua.

Pure Luxe Translucent Matte: Väritön hienojakoinen puuteri, joka katoaa ihoon täydellisesti. Hyvä tuote meikin viimeistelyyn, jättää ihanan utuisen mattapinnan iholle. Kiillon ehkäisyssä ei tee sitä eikä tätä, mutta meikin viimeistelyyn muuten hyvä tuote.

TBK Trading Riisipuuteri: Kasvoilla karhean tuntuinen puuteri, joka kuitenkin katoaa ihoon varsin hyvin. Runsaasti käytettynä saattaa jättää ihon vähän jauhoisen tuntuiseksi, joten pitää olla varovainen tämän kanssa. Pitää rasvaisuuden poissa todella hyvin ja pitkän aikaa. Erittäin toimiva tuote! Toimii sekä meikkipohjaan sekoitettuna että viimeistelyyn ja korjailuun.

« Viimeksi muokattu: 08.01.10 - klo:11:53 kirjoittanut ainokainen »

Poissa Blushing

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 599
Vs: Mineraalimeikkien kokemukset
« Vastaus #13 : 26.12.08 - klo:23:23 »
Mulla on nyt kokemusta kolmen merkin meikkipohjista ja concealereista sampleina. EDM:ltä kokeilin myös paria poskaria ja Lilly Lololta hohdetuotetta sekä correctoria. Lisätty kokemuksia Lauressin luomiväreistä.

Meikkipohjat:
Lily Lolo, sävy Porcelain. Ei tehnyt oikein mitään. Ei peittänyt, tasoittanut ihon sävyä tms. Parin päivän käytön jälkeen myös tukki, kasvot pamahti täyteen pieniä finnejä. En siis tykännyt.
Everyday Minerals Semi-Matte, sävy Ivory. Aikalailla sopiva sävy, itse jotenkin kaipasin vähän vaaleampaa. Olisiko tuo jotenkin tehnyt ihosta tunkkaisemman värisen eikä kirkkaamman, kuten hyvät meikkivoiteet. Peitti melko hyvin. Toimi pari tuntia, mutta illalla liejuuntui. En siis tykännyt tästäkään.
LaurEss, Ethereal, sävy Gentle Ivory. Todella hyvä sävy, kirkastaa ihanasti yleisilmettä  :-* Peittää myös tosi hyvin. Näistä kolmesta ehdoton suosikkini ja aion tilata täysikokoisen pohjan.
Elementalia mulla on myös sample, sävyä Delicate Ivory. Vielä en ole kokeillut koko kasvoille, mutta leuassa testasin tätä vierekkäin Etherealin Gentle Ivoryn kanssa. Elemental DI oli siis selvästi liian vaalea, mutta peittävyydeltään samaa tasoa Ethereal GI:n kanssa joten tämä voisi toimia kesällä vähän kevyempänä.

Primer
Lauress, Kick Start sävy Light. Toimii erinomaisesti. Käytän tätä meikkipohjan alla. Lisää meikinkestoa sekä helpottaa meikkipohjan levitystä.

Finishing Powder
Lauress, Fantastic Finish, sävy Light. Tämäkin saa täydet kymmenen pistettä! Pitää ihon luonnollisen mattapintaisena koko päivän aamusta iltaan!

Concealerit:
Lily Lolo, sävy Blondie. Ei pahemmin peitä, mutta sopii silmänalusia kirkastamaan.
EDM, Intensive Concealer Fair & Multi-Intensive. Peittää vähän paremmin kuin LL, mutta vähän turhan tummahkoja.
LaurEss, Alabaster. Toimii myös hyvin silmänalusille. Paras sävy ja paras peittävyys näistä neljästä kokeillusta.
Mä en oikeastaan huomannut näitten concealereiden kanssa, että peittäisivät näkyviä virheitä (Esim. punaisia finnejä) paljonkaan paremmin kuin meikkipohjat.

Correctorit:

Lily Lolo, Blush Away: Ei tehnyt yhtään mitään mun punaposkille. Meikkipohja ja concealer toimivat paljon paremmin.

Poskipunat:

EDM Salon Fun. Tämä on kiva, vaalealle iholle saa kyllä laittaa aika varovasti. Sävy tummahko violettiin taittava pinkki.
EDM Snuggle. Kerran kokeilin, ei oikein iske. Tunkkainen persikkainen vaaleanpunainen.
Nämä poskipunat ovat siis sheenejä ja antava samanlaisen hohdon kuin MACin mineralize skinfinishit (Tai no mulla kokemusta sävystä Light Flush), joten aion kyllä kokeilla muitakin sävyjä!

Hohdetuotteet:

Lily Lolo, Star Dust: Olen käyttänyt tätä kulmaluulla ja toimii erinomaisesti! Antaa kauniin, kirkastavan hohdon joka korostaa kauniisti kulmia ja muuta silmämeikkiä.

Luomivärit
Lauress
Caress: Purkissa hento vaaleanpunainen, luomella kultainen beige joka hohtaa vähän vaaleanpunaista
Canyon: Sopii mielestäni hyvin kulmaluulle, ei kovin peittävä ainakaan kevyesti laitettuna. Todella vaalea ruskea/beige jossa vahva vaaleanpunainen hohto.
Kiss: Ei mikään kirkas pinkki, aika samanlainen kuin purkissa.
« Viimeksi muokattu: 15.03.09 - klo:00:44 kirjoittanut Blushing »