Kirjoittaja Aihe: Suoravärit  (Luettu 945581 kertaa)

Poissa keesha

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1832
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1590 : 08.11.17 - klo:16:39 »
Mulla on ollut melkein vuoden ajan nyt turkoosi/vihreä ombre-tyylinen värjäys latvassa. Suoravärien kanssa on ollut kyllä melkoista harmia ja arpomista kun ehdottomasti haluan että väri on kirkas eikä liian tumma. Ehdottomasti  paras sävyltään ja pysyvyydeltään on ollut Herman’s Amazing Tammy Turquoise. Sillä tulee ihana syvän turkoosin/petroolin sävy hiuksiin eikä imaise liian tummaksi. Mut hemmetti vieköön menin hairahtumaan tuohon kaupasta saatavaan Biozellin Caribbean Turquoise ja se oli suuri virhe. Jo 15 min vaikutusajalla tukasta tuli aivan sininen (!!) ja osa latvasta imaisi väriä tosi paljon ja tummui ihan liikaa. Lisäksi väri jämähti kaikkialle muuallekin ja väriä irtoaa kuivanakin. ::) Eniten kuitenkin ihmetyttää ja ärsyttää, että miten hiukset menivät niin siniseksi, pohjasävyn perusteella en ois ikinä uskonut niin käyvän (kulahtanut turkoosinruskea). No jos joku kaipaa sinistä sävyä tukkaan, niin tuolla saa tummempaankin pohjaan semmoinen Sannin sinisen. :o Nyt tuosta virheestä oppineena tilasin uuden satsin tuota Herman’s Tammyä ja yritän saada entisen värin takaisin askorbiinihappokäsittelyllä ja uudelleen värjäyksellä...
« Viimeksi muokattu: 08.11.17 - klo:16:41 kirjoittanut keesha »
2b C iii, bsl. Hiustenvärjäystä harrasteleva ikuinen kasvattaja.

Poissa Neriana

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2684
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1591 : 18.11.17 - klo:12:10 »
Vaikka ei varsinainen suoraväri olekaan, niin kirjoittelen tänne kun en sopivampaakaan ketjua löytänyt.. Olen todella tyytyväinen, miten hyvin Pirkan Color Mask sävyssä Brownie toimi hieman vihertävissä ruskeissa hiuksissa. Minulla kävi reilu viikko sitten pienehkö ajatusvirhe ja menin lykkäämään Goldwellin Soft Coloria sävyssä 6N muutenkin jo kylmiin hiuksiin, joissa oli vahoja vaaleita raidanjäämiä. Vihertäväksihän se meni, eikä auttanut vaikka kuinka hinkkailin syväpuhdistavalla. Kokeilin tasoittaa sävyä 7G.llä, joka on lämpimämpi kultainen sävy, mutta siinäkään ei ihan riittänyt punapigmentti vaan tietyssä valossa hiukset taittoi edelleen vihreään. Levitin Pirkan colormaskin huolellisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja kampasin vielä tiheällä kammalla läpi, jotta tulisi mahdollisimman tasainen. Ohjetta pidempi vaikutusaika ja hiuksista tuli todella hyvät :)

Poissa irtohius

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 69
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1592 : 21.11.17 - klo:13:38 »
Olen ottanut hiustenvärjäysten arsenaaliin Salerm´n HD Colors -värit. Nämä ovat suoravärejä, melkein kaikki aika räikeän värisiä. Toimivat kuten Directions, PopColor, Crazycolor ja muut tämän suuntaiset merkit. Kesto on mielestäni aika hyvä ja se tietysti riippuu hiusten kunnosta paljon. Hyväkuntoiset neitsyt tyvet eivät ota yhtään, mut heti kun hius on saanut hapetetta jossakin, niin väri ottaa kiinni.
Tuoksu näissä on poikkeuksetta hirveä. Siinä voi aistia mm. kirsikan, karvasmantelin, kaliumsyanidin ja kivihiilitervan nyansseja. Huolehdi ilmanvaihdosta!

Pakkausten kuvat alla. Tuubit ovat isokokoiset, ja alempi pönikkä ei ole hapete, vaan suoravärin irroitukseen tarkoitettu oma valmisteensa. Tästä Reset-nimisestä värinirroittajasta voisin sanoa, että yllättäen tehoaa myös muiden valmistajien väreihin. Tutkin INCI-listaa, enkä heti löytänyt mitään erikoista, innovatiivista yhdistettä.


« Viimeksi muokattu: 22.11.17 - klo:08:16 kirjoittanut irtohius »
hiukset luonnostaan 2c - 4a M/C III,

Aunt Jackie's, Dark & Lovely, Queen Helene, African Pride

Poissa Hanzku

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 496
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1593 : 11.01.18 - klo:21:24 »
Onko kenelläkään kokemusta Maria Nilan Color refresher väreistä? Ovat biozellin tyyppisiä, hoitavia suoravärejä. Itsellä on musta väri, jolla koitin hiuksia taittaa harmaaseen (lantrasin hoitoaineeseen). Hyvän harmaathan hiuksista tuli, mutta koska oma hius oli vielä hieman kellertävä, nopsaa alkoi näyttämään vihertävän harmaalta.  Ja ei varmasti tilannetta auttanut että vesi täällä värjää vielä hiuksiani todella nopeasti muutenkin vihertäväksi.

Nyt olen selaillut Nilan värivalikoimaa ja tekisi mieli hieman kokeilla saisiko noin 8-9 tasoista hiusta asteen tummemmaksi ja luonnollisemman väriseksi näiden avulla (lisää avautumista tähän johtaneesta kierteestä värikriisi-ketjussa).  ??? Värin on varmaan oltava punaista sisältävä, koska tuo vihreäksi värjäävä vesi.

Edit. Löysinkin youtubesta ohjeen (https://www.youtube.com/watch?v=pQVlf-nnpMU) Blorange hiuksille Maria Nilan väreillä.  En ole blorange-termiä aiemmin kuullut. Mutta ehkä lähdenkin kokeilemaan jotain tämän tyyppistä yhdistelmää, oma pohjaväri on hitusen vaaleampi kuin videon tytöllä. Tämä kyllä varmaan toimisi tuon vihreän veden ongelman kanssa, taittaisi virheät sävyt piiloon.
« Viimeksi muokattu: 12.01.18 - klo:11:44 kirjoittanut Hanzku »

Poissa Ananas

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 859
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1594 : 16.01.18 - klo:06:48 »
^ Itse tavoittelin kesällä blorangea Bioellin pinkillä ja oranssilla, mutta onnistuin saamaan aina jompaan kumpaan suuntaan olevan lopputuloksen. Sinisen suoravärin rippeet taittuvat/peittyivät kyllä tehokkaasti.

Ostin eilen Cameleon Neon colors punaista suoraväriä. Paikallisessa Halpahallidsassa oli tätä ja maksoi alle 3e/60ml. Biozellin violetin haalistuttua hiukseni ovat siniset ja turkoosit. Takoituksena on punaisella ja mahdollisesti oranssilla taittaa sinisyyttä pois.

Edit. Väriympyrä toimii.  <3 Tuo neon colors ja Biozellin oeanssi hoitoaineeen seassa taikoivat sinisen piiloon. Sinistä sävyä on mahdoton saada pois, joten taittaminen on mainio keino saada neutraalimmat hiukset.
« Viimeksi muokattu: 18.01.18 - klo:06:59 kirjoittanut Ananas »

Poissa Hanzku

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 496
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1595 : 19.01.18 - klo:11:24 »
Olen edelleen vähän epävarma mitä seuraavaksi tekisin. Tilasin Maria Nilan Bright Copper -värin, mutta kokeilisinko sitä sellaisenaan vai lantrattuna ja punaiseen sekoitettuna (tähän löytyy Pirkan Lollipop vanhastaan).

Toisaalta myös jokin luonnollisempi väri houkuttelisi, mutta nyt on myöhäistä kun tuon kuparin tilasin jo ja tänään pitäisi saapua :D

Edit. Vai saisinkohan siitä jollain sekoituksella tummemman värituloksen (jossain youtube-videossa lopputulos pelkällä copperilla näytti vain keltaiselta), samaan tyyliin kuin tässä blogissa? http://www.blogger-bazaar.com/2016/10/16/maria-nila-colour-refresh/ Blogissa sekoitettu joukkoon Vanilla-väriä, itseltä löytyisi Maria Nilan musta, manic panic Purple haze ja Ultra violet, jos näistä vaikka violetilla sekoittaisi Vanilla-sävyä vastaavan sekoituksen hoitoaineen kanssa eli 10.32..

Edit.2: Korjasin tuon blogissa sekoitetun sävyn nimen.
« Viimeksi muokattu: 19.01.18 - klo:11:36 kirjoittanut Hanzku »

Poissa bubbs

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1510
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1596 : 06.05.18 - klo:18:09 »
Onkohan jotain suoraväriä tai sävytettä, jolla saisi vahvistettua sävyn kultaisuutta? Pelkään keltaista, mutta sellainen metallinen, vahva kullanhehku kiinnostaisi. Oma väri mulla on about 8-asteinen tummanvaalea.

Poissa khissu

 • Haiven
 • *
 • Viestejä: 9
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1597 : 12.12.18 - klo:21:13 »
Tyvikasvu ja suoravärit.


Eli värjään punaiseksi garnier olian värillä. Omaan hyvin vaalean hiuksen, joka on melko ohutta myös. Pystyykö millään suoravärillä sävyttämään tuota tyvikasvua vai täytyykö melkein joka kuu värjätä kunnon hiusvärillä. Haluaisin edes vähän pidentää tuota värjäysväliä, mutta koska hiukset ovat lyhyet niin tuo tyvi näkyy monista paikoista kauhean näköisenä jo 4viikon kohdalla.

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1283
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1598 : 13.12.18 - klo:20:12 »
^Ei taida suoraväri toimia tuohon tarkoitukseen. Saattaa se vähän käsittelemättömään hiukseen antaa sävyä, mutta ei varmasti tarpeeksi.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa khissu

 • Haiven
 • *
 • Viestejä: 9
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1599 : 14.12.18 - klo:11:53 »
Löysin ihan toimivan tuotteen joka toimi värjäämättömään tyveen loistavasti.       Tällänen kuin Schwarzkopf live ultra brights 92 pillar box red hiusväri.
Tekee juuri kuten pakkaus sanoo :) Tosin tuo ei taida ihan suoraväri nimityksellä mennä. Enemmänkin kai kevytväri vaikka mitään hapetetta ei tähän laiteta?


Edit: peräkkäiset viestit yhdistetty. - ellen
« Viimeksi muokattu: 03.01.19 - klo:17:18 kirjoittanut ellen »

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1283
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1600 : 02.01.19 - klo:21:34 »
^Käsittääkseni kyseinen tuote on suoraväriä. Sehän on vain värivoide tuubista mihin ei sekoiteta mitään muuta ainetta, mutta hyvä jos puree tyvikasvuusi sellaisenaan. En tiedä mitä kyseinen tuote maksaa, mutta kannattaa tehdä vähän hintavertailua että mikä tuon hinta on verrattuna muihin suoraväreihin.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Midnight

 • Vieras
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1601 : 22.02.19 - klo:11:37 »
Biozellin sävyte Night sky ( sininen) saa kehuja asiakkailtakin. Kestää muutaman päivän kirkkaana ja sitten vähitellen  katoaa vaihtaen ensin tummanruskeat hiukset mustiksi ja sitten ruskeiksi.

Midnight

 • Vieras
Vs: Suoravärit
« Vastaus #1602 : 05.04.19 - klo:19:16 »
Kukaan kokeillut?
Miten toimii?  https://www.revolutionbeauty.com/en/I-Heart-Revolution-Rainbow-Shots-Beach-Babe-Blue/m-6993.aspx

Edit: Väri meni hiuksista viemäriin ja googlettelulla löytyy, ettei toimi juuri muillakaan. Väri on vesipohjainen, joka sai itseni kyllä aluksi kanssa epäilemään ja eihän se sitten toiminutkaan. Ei jäänyt lavuaariin ja ihoon kiinni.
« Viimeksi muokattu: 27.04.19 - klo:08:31 kirjoittanut Midnight »