Kirjoittaja Aihe: Kulmakarvat  (Luettu 334119 kertaa)

Poissa korkkiruuvi

  • Pahatukkapäiväläinen
  • **
  • Viestejä: 196
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #1005 : 19.12.20 - klo:19:59 »
Tykkään käyttää kulmageelejä. Omat kulmat on vaaleat ja tuuheat, geelillä saa sojottavat karvayksilöt ojennukseen ja vähän sävyä/väriä. Olen käyttänyt ABH:n geelejä:

Anastasia Tinted Brow Gel Blonde on vakikäytössä, asettelee kulmat ja näyttää luonnolliselta. Tää on sellainen kullankimaltava muttei silti superlämmin sävy ja sopii hyvin. Mun kulmat ainakaan ole luonnostaan mattaiset toisin kuin valtaosa kulmatuotteista, tämän löydettyäni aloin ihan ihmettelemään, miksei vastaavia kauheasti ole (ellei lasketa jotain glitter-erikoisuuksia kulmille). Ainoa miinus tässä on alkoholisuus, kulmissa se nyt ei ole niin paha, kun ei ne kummemmin kerkeä vaurioitua eikä tämä silmiin onneksi ota.

Dipbrow Geleistä mulla on taupe ja väritön, mutta käyttöön ei ole päässyt kumpikaan kokeilua enempää. Ensimmäinen on järkyttävän tumma ja täysmatta, kaipasin jotain vähän tummempaa mutta tää on kulmissa tosi tumman ja kovan näköinen, menee jo liian kauas hiusväristä kun on vielä hyvin viileäkin, suorastaan harmahtava. Väritön versio taas jo avatessa haisi vahvasti alkoholilta ja sai silmät kirvelemään.

Sitten mulla on myös joku Lumenen vaalein geeli, mutta siinä ei ole pitoa yhtään tai ainakaan riittävästi mun kulmien asetteluun.