Kirjoittaja Aihe: Kulmakarvat  (Luettu 342473 kertaa)

Poissa kaarina

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 998
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #945 : 04.08.17 - klo:11:09 »
^ Vahvistuksen jälkeen ovat olleet tosi hyvännäköiset! Suosittelen ottamaan yhteyttä tekijään, luulisi korjaavan veloituksetta noin nopean haalistumisen.  :-\ Toisaalta, jos meikatun näköisiä kulmia toivoo, niin silloin käsittääkseni pitäisi tehdä myös shading. Se tehdään koneella.

Mulla vahvistus auttoi todella paljon, mutta nyt kun vahvistuksestakin on jo melkein kuukausi, niin kulmissa on selvästi nähtävissä muutamia vaaleampia laikkuja. Parhaiten väri on pysynyt hännissä. Tekijä sanoi, että takuuseen menee, jos vielä vahvistuksenkin jälkeen on ongelmia, ja ongelmat on nähtävillä heti rupivaiheen jälkeen parissa viikossa. Uudelleenhaalenemisen ei kuulemma pitäisi olla normaalia. Mua tosin häiritsee nyt se, että mun toinen kulmakarvani on tehty osittain korkeammalle kuin normaali karvankasvuni sijoittuu, se tekee kulmasta vähän epäsiistin näköisen, vaikka onkin kasvoihin nähden ihan hyvässä kohdassa (mulla on selvästi epäsymmetriset silmät).

Missäköhän vaiheessa uskaltaa kestovärjätä kulmakarvat? Voiko kestovärillä olla jotain negatiivia vaikutuksia microbladingiin? Mulla menee väriainetta ihoon ihan väistämättä, eli "pelkkien karvojen" värjäys ei ole mahdollista. Veikkaisin, että mulla lopputulosta parantaisi ihan oleellisesti se, että karvat olisivat tummat. Metalleja sisältävien meikkien käyttö on hoito-ohjeissa kielletty kokonaan, ei pelkästään paranemisen ajan.


Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1282
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #946 : 04.08.17 - klo:13:07 »
^Mulle sanottiin että voi värjätä heti kun ovat parantuneet, eli kun kaikki rupi on lähtenyt irti. Mistään metalleista ei ollut mitään puhetta suullisesti eikä kirjallisissakaan ohjeissa puhuttu mitään.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa tnn

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 708
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #947 : 04.08.17 - klo:13:43 »
^^Jep, taidan ottaa yhteyttä pikapuoliin tekijään ja toivoa että mullakin olisi näissä takuuta. Muuten olen tyytyväinen, mutta eivät ole vielä kyllä mihinkään tummuneet nuo kulmien yläosat, vaan meikatessakin saa olla tarkempi mihin yläosan piirtää kun ei kunnolla haalistuneista näe. Tilasin myös kulmien värjäykseen ainetta, luulisin että sekin voisi parantaa lopputulosta hieman, omat karvat kuitenkin vaaleana vähän kuultavat. Parin viikon päästä lähdetään ulkomaille, kuulemma sinne saa suojata kulmat korkealla suojakertoimella etteivät kärvenny. Tuon reissun jälkeen voisi olla ihan paikallaan se viimeinen vahvistus.
1bMii, virallisella huijausmitalla 78 cm pitkä tukka. Vaalea, hieman sekavärinen kuontalo.

Poissa Mermaid

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 919
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #948 : 10.08.17 - klo:18:55 »
Törmäsin tällaiseen juttuun:

https://yle.fi/uutiset/3-9599487

Poissa kaarina

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 998
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #949 : 17.08.17 - klo:21:42 »
Pääsin onneksi vielä toiseen vahvistukseen lähetettyäni kuvat osittain haalistuneista kulmistani tekijälle. Sain sellaisen vinkin, että kulmat voi paranemisen ajan suojata kelmulla öisin.

Tällä kolmannella kerralla kipu oli pahin.  :-X Ajattelin, että en enää ikinä vapaaehtoisesti hakeudu moiseen kidutukseen.  ;D Tosin, tällä kerralla kulmakarvani kestovärjättiin ennen toimenpidettä, ja väriaine jo itsessään kirveli jonkun verran, liekö sillä ollut jotain vaikutusta asiaan.

***

Edit. Nyt, kun kolmas vahvistus on parantunut, olen tyytyväinen lopputulokseen. Enää väri ei haalistunut! Malli ei ole yhtä hyvä kuin toisen vahvistuksen jälkeen (nyt on aavistuksen kapeampi ja itselleni luonnollisempi, mutta kun olisin toivonut suurempaa muutosta ja malli oli täydellinen edellisellä kerralla...) mutta seuraavalla kerralla, eli vuoden(?) kuluttua, sitä voi taas säätää. Ero on ihan minimaalinen, eikä sitä huomaa kuin valokuvista.

Miten tnn:lle kävi? Saitko uuden vahvistuskerran ja pysyikö väri?
« Viimeksi muokattu: 31.08.17 - klo:10:46 kirjoittanut anannas »

Poissa tnn

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 708
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #950 : 10.09.17 - klo:14:05 »
^Hups, oli mennyt tämä kysymys ohi! Kolmas vahvistus on tuloillaan vielä. Tekijän kalenteri oli niin täynnä, että se on vasta kuukauden päästä, mutta kuitenkin :) Kulmat näyttää kyllä roimasti paremmilta kun olen myös värjännyt ne, mutta tosiaan kulmien yläosassa on kohtia joihin ei väri oikein ole tarttunut, ja ne sitten vahvistetaan. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jo tällaisenaan microblading oli hyvä sijoitus, melko vähällä kulmameikillä nykyään pärjää ja ennen kaikkea kulmat näyttää tosi hyviltä ja symmetrisiltä! :ts
1bMii, virallisella huijausmitalla 78 cm pitkä tukka. Vaalea, hieman sekavärinen kuontalo.

Poissa Anita

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1248
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #951 : 12.09.17 - klo:15:15 »
Kävin kesällä microbladingissä Kakkobrowsilla ja vahvistuksestakin on jo kuukausi aikaa. Väri on pysynyt samana koko ajan eikä rupia tullut. Mitään värin katoamista eikä tyhjiä läikkiä siis koskaan tullut. Oletin niitä tulevan kuten kaikissa näkemissäni youtuben videoissa, mutta kohdallani ei niin käynyt. Annoin ekalla kerralla aika vapaat kädet, toki keskusteltiin minkä muotoiset kulmat haluan. Vahvistuksessa muotoiltiin kulmia vielä tarkemmin siihen suuntaan kun halusin, eli kulmikkaaksi pyöreämmän muodon sijaan. Oma silmä näkee vielä hiukan korjattavaa muodon suhteen, mutta muutoin olen oikein tyytyväinen. Kyllä on helppoa nyt!
iHerbin tilauksiin koodi ALA782 http://eu.iherb.com/?rcode=ala782

Poissa Jewely

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 879
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #952 : 12.09.17 - klo:18:42 »
Viime aikoina on tullut vastaan erilaisia kestäviä/sävyttäviä kulmatuotteita ja halusin testata sellaista, joten tilasin ebaysta Etude Housen Tint My Brows geelin. Maybellinellä on vastaava jota ilmeisesti saa Suomestakin, Brow Tattoo, mutta siinä on vain muutama eri ruskea sävy, Etude Houselta löytyi haluamani punapääsävy. Tuote on tummaa paksua geeliä jota sivellään reilu kerros kulmiin, annetaan vaikuttaa vähintään 2h ja revitään pois. Lähtee siis peel off-tyyppisesti yhtenä kappaleena. Ja tykkään kyllä tästä tosi paljon! Kulmista tulee ihan meikatun näköiset kun geelin levittää tosi tarkasti ja sävy säilyy noin viisi päivää. Myös sävy orange brown on mun kupariselle tukalle ihan nappi.

Haluttaisi testata myös Wunderbrowta joka taas on sellainen kestävä kulmameikkituote. Onko kukaan kokeillut?
Viime aikoina on alkanut kiehtoa ajatus siitä että voisi herätä osa "meikistä" naamalla, johtuu varmaan näistä törkeistä ilta aamu ilta aamu ilta aamu-työputkista...

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5137
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #953 : 12.09.17 - klo:21:48 »
Minulla on wunderbrow - mutta ei se kyllä minulle mikään monen päivän kestotuote ole. Lähtee ainakin kaksoispuhdistuksessa kokonaan pois. Päivän ajan kestää kyllä hienosti! Kertakaikkisen typerä pakkaus, sillä sudilla ei tee yhtään mitään. Ja oudot värit, minulla on Black/Brown - ja se on tällaiselle maantienväriselle, jolla on kuitenkin erottuvat kulmat, oikein sopiva viileän harmaanruskea sävy. Siis väri on  ihan nappi, mutta lienee tyyliin toiseksi tummin vaihtoehto  ::) .


On kyllä sitten muuten hyvä tuote, eli sen päivän ajan kestää kyllä todella hyvin, sateet, hikoilut, naaman hieromisen. Tarttuu sekä ihoon, että kulmakarvoihin - ja karvoja vähän asetteleekin, kuten vaha. Hitaampi käyttää, kuin ohutkärkinen kynä tai puuteri, mutta toisaalta niilla ei tällaista kestoa sitten saakaan. Hyvä, mutta ei täydellinen kulmaväri.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa Od3ssa

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2459
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #954 : 03.10.17 - klo:18:29 »
Ostin Miikkulaisen blogin suosituksen perusteella testiin L'orealin Paradise Eye Brow Pomaden sävyssä Brunette. Olen yleensä tykännyt kynällä kulmakarvat tehdä ja Anastasian Dip Brow Pomadesta en tykännyt, joten vähän riskillä menin. Tämän päivän testailun perusteella kyllä voisin hyvin tykätäkin, sai luonnollista jälkeä aikaiseksi, kun kynällä tulee helposti liian kovat kulmat. Saa nähdä yövuorojen jälkeen miten on väri päässä pysynyt, mulla jostain syystä tuppaa kulmista väri hävitä silloin ::) (Liekö epätoivoisena ja väsyneenä naamaani hieron, kun ei taida muutakaan meikkiä paljoa olla jäljellä...)
Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle. - Tommy Tabermann

Poissa Reese

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1173
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #955 : 04.02.18 - klo:21:03 »
Mistä ostatte Wunderbrow'ta? Feelunique, josta aiemmin tilasin, ei toimita sitä enää Suomeen.
We are all mortal until the first kiss and the second glass of wine.

Poissa Jewely

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 879
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #956 : 01.04.18 - klo:16:18 »
Mulla olisi edullinen kulmakynäsuositus ohuesta microkärjestä tykkääville: L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil jota saa ainakin BeautyBaysta. Käytän sävyä Auburn, joka on paljon luonnollisempi sävy kuin Nyxin Auburn. Nyxin versio on mulle ihan liian oranssi ja kulmista tulee jotenkin vähän pellen näköiset, ainakin silloin kun tukka ei ole ihan vastavärjätty. Shady Slimejä on kymmenen eri sävyä, kärki on todella ohut ja laatu mun makuun juuri sopiva, ei liian rasvainen eikä pehmeä.

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1282
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #957 : 05.05.18 - klo:18:06 »
Ostin Kicksistä Dependin thin & slim kulmakynän, hyvin samantyylinen kuin nuo Nyxin microkärkiset. Katsoin hinnan väärin ja luulin että maksoi 7e, mutta se olikin 16,40e.  :-\ Olisin nimittäin ostanut Nyxin jo tolla hintaerolla mieluummin, mutta tää Dependin on kyllä tosi hyvä. Ostin sävyn medium brown ja tämä on himpun tummempi kuin Nyxin ash brown ja ehkä myös hieman viileämmän ruskea. Pigmentti on myös tosi hyvä. Oikein mainio kynä siis kaikin puolin.

Tehdäänköhän nää kaikki tämmöset kynät samassa tehtaassa kun kaikki on tehty Koreassa (Nyx, Anastasia, Depend, Urban decay) ja kynän malli ja mekanismi on hyvin samanlainen näissä kaikissa...
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa Painted Lady

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1555
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #958 : 05.05.18 - klo:19:05 »
^Todennäköisesti tehdään samassa tehtaassa. Mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuotteiden raaka-aineet olisivat identtisiä (et niin väittänytkään).

Aika hintava tuo Dependin kynä. Olen aina pitänyt Dependiä edullisena merkkinä ja tuo 7€ olisi aika lähellä sitä, mitä odottaisin kulmakynän maksavan.

Poissa attir

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 192
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #959 : 08.07.18 - klo:23:39 »
Ketjua selaamalla löytyisi, mutta onko Turussa Microblading paikkaa, jota suosittelette?