Kirjoittaja Aihe: Kulmakarvat  (Luettu 128816 kertaa)

Poissa Silta

 • Haiven
 • *
 • Viestejä: 14
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #945 : 27.06.17 - klo:05:18 »
Mikähän olisi samansävyinen kynä kun IsaDoran Cashmere, mutta tuollaisella microkärjellä? ABH taupe ja Nyx:in vastaava olivat väärän sävyisiä.

Poissa anannas

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1024
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #946 : 11.07.17 - klo:12:17 »


Tässä on mun microblading-kulmat samana päivänä, kun ne tehtiin. En ole vielä käynyt vahvistuksessa, mutta tuosta lähtötilanteesta on lopputulos mennyt sekä huomattavasti kapeammaksi, että vaaleammaksi. Vaalenemista toki osasin odottaa, mutta toivottavasti mallin kaventumisen saa korjattua vielä.

Kuvassa omat karvat ovat vähän klimpissä rasvasta, siitä tuo tumma viiru keskellä oikeanpuoleista kulmaa. Keskellä on myös pitkä, viistoon osoittava arpi, joka on aika hyvin saatu piiloon.

(Sori suuresta kuvasta!)

Poissa tnn

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 700
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #947 : 28.07.17 - klo:10:53 »
Mulla taitaa olla pelkkä haave vaan saada täydelliset kulmat.. Aikaisemmin microbladingin jälkeen tosiaan kirjoittelin, että kulmat on vaaleat kuin mitkä. No, muistaakseni kolmannen viikon alussa karvat tummentuivat hieman, mutta kuitenkaan kulmien yläosiin ei ollut väri tarttunut juuri lainkaan. Nyt sitten viikko sitten kävin vahvistuksessa, ja paksunnettiin kulmia myöskin. Heti vahvistuksen jälkeen kulmat näyttivät hurjan paksuilta, mutta mietin no kyllä nämä menee kunhan siitä vähäsen haalenee... Mutta värit lähtivät sitten taas, ehkä vähän enemmän on jäljellä mitä aiemmin :( Sievoisen summan opiskelijabudjetistani lohkaisin microbladingiin, joten harmittaa kyllä. Toki ovathan kulmat nyt helpommat meikata kun malli kuitenkin näkyy, mutta microbladingia ottaessani olin siinä luulossa että selviän nyt sen vuoden ajan meikkaamatta kulmia juuri lainkaan. No, meikkaamatta en kyllä pysty tosiaan olemaan, kun kulmat eivät kyllä erotu, ja etenkin yläosat ovat edelleen vaaleat. En tiedä, pitää varmaan toivoa että kulmat vielä tästä pikkuisen tummenisivat. Voihan sitä ensi kerralla kokeilla onnea eri tekijällä, josko sillä olisi väliä. Ja kunhan kulmien tekijä tulee lomalta, niin pitänee varmaan kysyä vielä onko mitään "takuuta" näille kulmille olemassa, että voiko näitä nyt vielä koittaa vahvistaa jos tulos ei tästä nyt kummene.

Tässä kulmat vahvistuksen jälkeen, ihan hyvännäköiset:Mutta tässä nyt viikon jälkeen:« Viimeksi muokattu: 29.07.17 - klo:07:29 kirjoittanut tnn »
1bMii, virallisella huijausmitalla 78 cm pitkä tukka. Vaalea, hieman sekavärinen kuontalo.

Poissa anannas

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1024
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #948 : 04.08.17 - klo:11:09 »
^ Vahvistuksen jälkeen ovat olleet tosi hyvännäköiset! Suosittelen ottamaan yhteyttä tekijään, luulisi korjaavan veloituksetta noin nopean haalistumisen.  :-\ Toisaalta, jos meikatun näköisiä kulmia toivoo, niin silloin käsittääkseni pitäisi tehdä myös shading. Se tehdään koneella.

Mulla vahvistus auttoi todella paljon, mutta nyt kun vahvistuksestakin on jo melkein kuukausi, niin kulmissa on selvästi nähtävissä muutamia vaaleampia laikkuja. Parhaiten väri on pysynyt hännissä. Tekijä sanoi, että takuuseen menee, jos vielä vahvistuksenkin jälkeen on ongelmia, ja ongelmat on nähtävillä heti rupivaiheen jälkeen parissa viikossa. Uudelleenhaalenemisen ei kuulemma pitäisi olla normaalia. Mua tosin häiritsee nyt se, että mun toinen kulmakarvani on tehty osittain korkeammalle kuin normaali karvankasvuni sijoittuu, se tekee kulmasta vähän epäsiistin näköisen, vaikka onkin kasvoihin nähden ihan hyvässä kohdassa (mulla on selvästi epäsymmetriset silmät).

Missäköhän vaiheessa uskaltaa kestovärjätä kulmakarvat? Voiko kestovärillä olla jotain negatiivia vaikutuksia microbladingiin? Mulla menee väriainetta ihoon ihan väistämättä, eli "pelkkien karvojen" värjäys ei ole mahdollista. Veikkaisin, että mulla lopputulosta parantaisi ihan oleellisesti se, että karvat olisivat tummat. Metalleja sisältävien meikkien käyttö on hoito-ohjeissa kielletty kokonaan, ei pelkästään paranemisen ajan.


Poissa Morrigan

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 803
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #949 : 04.08.17 - klo:13:07 »
^Mulle sanottiin että voi värjätä heti kun ovat parantuneet, eli kun kaikki rupi on lähtenyt irti. Mistään metalleista ei ollut mitään puhetta suullisesti eikä kirjallisissakaan ohjeissa puhuttu mitään.
APL 2b F ii kuiva, pahasti vaurioitunut ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa tnn

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 700
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #950 : 04.08.17 - klo:13:43 »
^^Jep, taidan ottaa yhteyttä pikapuoliin tekijään ja toivoa että mullakin olisi näissä takuuta. Muuten olen tyytyväinen, mutta eivät ole vielä kyllä mihinkään tummuneet nuo kulmien yläosat, vaan meikatessakin saa olla tarkempi mihin yläosan piirtää kun ei kunnolla haalistuneista näe. Tilasin myös kulmien värjäykseen ainetta, luulisin että sekin voisi parantaa lopputulosta hieman, omat karvat kuitenkin vaaleana vähän kuultavat. Parin viikon päästä lähdetään ulkomaille, kuulemma sinne saa suojata kulmat korkealla suojakertoimella etteivät kärvenny. Tuon reissun jälkeen voisi olla ihan paikallaan se viimeinen vahvistus.
1bMii, virallisella huijausmitalla 78 cm pitkä tukka. Vaalea, hieman sekavärinen kuontalo.

Poissa anannas

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1024
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #951 : 04.08.17 - klo:23:56 »
^^ Metalleja (kulma)meikeissä pitäisi kuulemma välttää siksi, että ne sinerryttävät pigmenttiä. Sain tällaisen ohjeen tekijältäni sekä kirjallisesti että suullisesti.

Edit. Heti tämän kirjoitettuani tajusin, että tällä kertaa kulmani vaalenivat reunoiltaan huomattavasti samaan aikaan, kun poikkeuksellisesti käytin puuteria (The Body Shop Loose Face Powder).   :o :o Tavallisesti en käytä muuta meikkiä kuin poskipunaa, ripsaria ja satunnaisesti luomiväriä - tuota irtopuuteria laitoin yhtenä päivänä heinäkuussa, ja sen jälkeen minusta kulmani muuttuivat huonommiksi. Puuteria meni myös kulmiin... Jos näillä on yhteys, niin saa kyllä olla tosi tarkkana meikkaamisen kanssa.  ::)
« Viimeksi muokattu: 05.08.17 - klo:00:06 kirjoittanut anannas »

Poissa Mermaid

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 882
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #952 : 10.08.17 - klo:18:55 »
Törmäsin tällaiseen juttuun:

https://yle.fi/uutiset/3-9599487

Poissa anannas

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1024
Vs: Kulmakarvat
« Vastaus #953 : eilen kello 21:42 »
Pääsin onneksi vielä toiseen vahvistukseen lähetettyäni kuvat osittain haalistuneista kulmistani tekijälle. Sain sellaisen vinkin, että kulmat voi paranemisen ajan suojata kelmulla öisin.

Tällä kolmannella kerralla kipu oli pahin.  :-X Ajattelin, että en enää ikinä vapaaehtoisesti hakeudu moiseen kidutukseen.  ;D Tosin, tällä kerralla kulmakarvani kestovärjättiin ennen toimenpidettä, ja väriaine jo itsessään kirveli jonkun verran, liekö sillä ollut jotain vaikutusta asiaan.